B1 blogcsalád



Itt a magyarázat a magyar politika nagy rejtélyére!

2015. augusztus 03. - nickgrabowszki
  1. Körmönfont módszerek jelentek meg a politikában.
  2. Magyarország a nagyhatalmak geostratégiai érdekzónáinak ütközőpontjába került.
  3. Nyíltan beavatkoznak a magyar belpolitikába.
  4. De vannak még éber hazafiak, akiket nem vakított el a nyugati szenny, és feltárták a tényeket, leleplezték a gazokat.

Bennünket is régóta foglalkoztatott az a kérdés, hogy miért van az, hogy olyik politikusról egyszercsak ügyek pattannak ki, amik miatt rászáll a sajtó, kibeszélik az emberek, esik a népszerűsége, és végül politikai hullává válik.

szp.png

Mert az, hogy valaki 

  1. stadionokkal szórja tele az országot (beleértve a kert végét),
  2. luxusórákat vásárol,
  3. törvénytelen lézerblokkolót használ,
  4. nem tud elszámolni külföldi utazásokkal,
  5. haveroknak játszik át állami koncessziókat, 
  6. állami pénzből építtet magánutat,
  7. folyton nő a lakása,
  8. brókercéget finananszíroz közpénzből,
  9. vagy családi összefogással vásárol ízléstelen villát

az mégsem elegendő ok erre.

Az sem elég magyarázat, ha az ország érdekeivel nyilvánvalóan szembenálló politikát folytat (illiberális állam és demokrácia, olimpiai pályázat, Paks2, menekültügy, putynizmus); ha arrogáns; ha inkompetens; ha hazudik.

Kell itt lennie még valami másnak. Valami titoknak, valami rejtélynek, valami összeesküvésnek, ami értelmet ad a dolgoknak.

Magunktól sose talátuk volna ki, de itt a megoldás:

a Vörös Nap-elmélet.

Eszerint a CIA egy képhibával üzen a magyar balos lapszerkesztőknek, hogy melyik az a jobboldali politikus, aki ellen "rágalomhadjáratot" kell indítani. 

És ezt a Magyar Nemzeti Arcvonal portálja (blogja,honlapja, akármije) vette észre, és közölte "Az MNA lebuktatja a CIA-t" címmel. (Innen osztott már meg Széles Gábor is, de ez tán még neki is sok volt. Vagy csak éppen feldolgozza a médiaszinergia, és tényfeltáró cikksorozattal egybekötött oknyomozó dokumentumfilmet szentelnek neki, amit majd vitaműsorokkal és kemény publicisztikákkal vezetnek le.)

Átvette viszont a szintén nyilas Hídfő, amelyik annyira hungarista, hogy egészen nyíltan vállalja Putyin egyik hasznos idiótájának szerepét, és már orosz domainről működik. 

o.jpg

Eszerint tehát ha az amcsiknak problémájuk van Orbánnal vagy valamelyik emberével, akkor a lefényképeztetik az egyik hírügynökségi fotósukkal (főleg az AP-jével), majd ezt megosztják a magyar médiával. Fontos azonban, hogy előtte rátesznek egy piros pöttyöt, a "Vörös Napot".

Mert ez a kód, a szimbólum, a jel.

Ezt a CIA-nál nyilván tudatosan hamisítják oda, szó sem lehet arról, hogy (mint a fönti képen is) a fényképész egy sajtótájékoztatón úgy kapta le Lázárt, hogy életlenül belevette az előtte éppen működő kamera világító piros ledjét.

Ha ugyanis ez volna a helyzet, abból az következne, hogy az iránymutatást végsősoron a fotós adja ki, és akkor hol a CIA szerepe a dologban. Persze az is lehet, hogy a fotós is CIA-s, méghozzá elég magas rangú, ha egyetlen beállítással tudja vezérelni a magyar liberális-baloldali médiát. Vagy mindenkiről kell csinálniuk ilyen képet, és a Langleyben döntik el, melyiket használják.

És mivel Orbánról, Lázárról, Szijjártóról és Rétváriról is kiadtak ilyen képet, tehát a dolog nyilvánvalóan igaz. A sajtó támadta a politikusokat, tehát

a CIA utasította erre.

Az mondjuk figyelemre méltó, hogy az oroszok, meg a nyilasok mennyire szívükön viselik a fideszes kormánytagok sorsát. Ugyan Rétvárit például nem emlékszünk, hogy bárki támadta volna, az az ember annyira jelentéktelen, hogy még támadni se érdemes. A másik háromról meg mintha korábban is írt volna rosszakat a nem kormánycsahos sajtó. De biztos akkor még más volt a kód. És mi van azokkal, akikről nem jelent meg ilyen kép? Azokat csak önszorgalomból támadták?

És hogy megy ez? Egyvalakinek kiadják a képet, és a többiek figyelik, és azt használják? Biztos, mint a BBC időjárás-jelentéseinek kódjai, amivel a francia ellenállásnak jeleztek. Régi, bevált módszer.

Biztosan így van, így kell lennie. Minden más magyarázat kizárt. Holmi unatkozó-művészkedő sajtómunkások hipotézisét el kell vetni. A gazda parancsáról van szó, meg az amerikaiak alvó ügynökeiről.

Tiszta szerencse, hogy az oroszok pénzelte magyar nyilasok ezt észrevették.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr687676652

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán ezüstérmes korrupcióban 2015.08.03. 20:26:02

 A kormányon erősen érződik a KDNP "Te ne lopj, mert azt csak nekünk szabad!" erkölcsi útmutatása. Gratulálunk Orbán Viktornak a korrupciós ranglista második helyezéséért. Kiérdemelte.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.04. 05:29:11

"ha az ország érdekeivel nyilvánvalóan szembenálló politikát folytat (illiberális állam és demokrácia, olimpiai pályázat, Paks2, menekültügy, putynizmus)Í"

Mert ezek az ország érdekét szolgálják valójában.

különvélemény2 2015.08.04. 10:08:58

Napi maszop bulvárcikk. Mindig élvezet olvasni.

N. Barbie 2015.08.04. 10:42:53

Mindig jot rohogok a ballib ostobasagon. Folenyeskedo, okoskodo hangnemben irnak egy ilyen cikket egy velt osszeeskuves elmeletrol, de azert ok maguk is a cikkben tobbszor hivatkoznak egy hasonlo szintu, soha senki altal nem bizonyitott, csak a ballib oldalon felkapott elmeletre, az oroszok altali penzelesre:
"Tiszta szerencse, hogy az oroszok pénzelte magyar nyilasok ezt észrevették"
Tehat ha jol ertem akkor ezeknel a szellemi oriasoknal a logika az, hogy ha mas mondja akkor az osszeeskuves elmelet, de ha mi mindjuk akkor az teny, mert csak :)

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2015.08.04. 11:03:24

jAJJDEGYÖNYÖRŰ! De azon se kell meglepődni, hogy ezt sokan komolyan veszik. Az ellenzéknek is le kéne menni debil fokozatra pl előhozni, hogy orbánék fő kampánytanácsadója arthur j finkelstein, akit izraelből küldtek ide, nyilván azzal a céllal, hogy orbánon keresztül lepusztítság annyira Magyarországot, hogy aztán a gidaj népség szaréhugyé felvásárolhassa (csodás termőföldek, rengeteg víz, európai pozíció stb.)

Nbl 2015.08.04. 11:04:15

@N. Barbie: Nekem az tetszik, h bármelyik oldal hoz fel valami témát, a másik oldal seggnyalói egyből ott teremnek és felhoznak valami (jobb esetben konkrét) ügyet a múltból, ellensúlyozandó és elkenendő az aktuálist... ha a szokásos "napi bulvár"-"balliba erőlködés"-"ők is ezt csinálták" körökön túllendültünk, lehetne, hogy érdemben beszéljünk a szóbanforgó ügyről vagy túlságosan degradáló lenne beismerni, h igen, ez már a jobb érzésű jobboldaliaknak is röhejes.

N. Barbie 2015.08.04. 11:17:48

@Nbl: A szoban forgo ugyrol fogalmam nincs, es lusta vagyok utana nezni ilyen piros napos CIA-s hulyesegnek.
En csak a szokasos ballib kettos mercere hivtam volna fel a figyelmet, miszerint conteozik egy dolgot, de hihetetlen ostoba modon az errol szolo cikkben ok maguk is osszeeskuves-elmeletre hivatkoznak, illetve, ami meg szebb, tobbszor tenykent kozlik.. Gyonyoru ongol :)

Sir Galahad 2015.08.04. 11:19:16

Most komolyan: ez egy cikk? Pár félhülye leír egy ostobaságot, és ezt ki kell elemezni? Nyírjatok inkább füvet, sétáltassatok kutyát, mittudomén.

Larry Silverstein 2015.08.04. 11:20:42

Minthogy a fuggetlen magyar mediaban minden egyes ceg kulfoldi kezben van, az lenne meglepo, ha nem piszkalna bele a cia/moszad. Meg a soros gyurka.

A ballib medianak egy morzsaja sem magyar tulajdon.

Nbl 2015.08.04. 11:38:38

@N. Barbie: Sajnos ez ballib kettős mérce, mind a két oldalra ugyanúgy jellemző sajnos kormányzati szinten is ... elég csak az elhíresült "elmúttnyócév" szlogenre gondolni, amire hivatkozva százmilliárdokat loptak el ezek a férgek is (az előzőekkel egyetemben). Azzal meg soha semmi nem fog előbbre jutni, ha a másik oldal faszságaival mentegeti valaki a sajátja gazemberségeit (átlalánosságban mondom) - csak nekem fura, hogy ezt azok sem látják be, akik folyton az ország érdekeire hivatkoznak ... merthát lássuk be, egy normális országban Orbán, Szíjjártó, Lázár meg a többiek meg régen a börtönben rohadnának - Gyurcsánnyal meg a többi tolvaj féreggel egyetemben. Csak érdekes módon Magyarországon mindenki mentegeti a sajátjait "amazokra" hivatkozva, mert ők is megcsinálták ... sztem meg pont ez az igazi hazaárulás.

N. Barbie 2015.08.04. 12:06:01

@Nbl: Ez mind igaz, de mar a cikkben sem ertem a kapcsolatot a fidesz mutyijai es a "nyilasok" voros napos/CIA-s dolga kozott, hacsak nem arra a keptelen hulyesegre akarnak celozgatni, hogy a "nyilasok" a fideszt mentegetnek a legkisebb formaban is.

lékek és ellensúlyok 2015.08.04. 12:20:22

Ja, mert a ballib médiát még soha nem kézivezérelték kintről. Csak nyomták bele a lóvét, aztán "ok, csak írjatok azt, amit jónak láttok, arról a témáról, amiről tetszik".
Ember nincs 30-as IQ felett, aki ezt elhiszi.
B.meg valahol egy fideszes vesz egy gombóc fagyit, már az összes ballib orgánum a következő fél órában azt harsogja.
Ehhez komoly háttér kell, és főként egy valag lé.

Larry Silverstein 2015.08.04. 12:36:34

@lékek és ellensúlyok: a ballib media 100%-ban moszkvabol volt kezivezerelt. Aztan amit tudtak elprivatizaltak, mindegyik kulfoldi tulajdonban van. Az atv mondjuk a hitgyulie, ami amero-izraeli, meg is latszik a musoron.

Ami nem balmedia az is a magyar tulajok altal kezivezerelt, ez csak termeszetes. Kiveve a kurucot, ahol a cikkeket ingyen irjak es a hirdetok apro vallalkozasok.

konrada 2015.08.04. 12:50:30

@N. Barbie:
Na ja, mint a vicc is mondja: A másik őrült! Ezt a hangok súgták meg a fejemben!;))

szvsz 2015.08.04. 12:58:14

Pina.
Minden szar posztra -ami még a leugatást sem érdemli meg- nyomok egy pinát.

csak egy néző 2015.08.04. 13:34:23

@szvsz:
Elég szar lehet az életed, ha már csak így tudsz nyomni egy pinát.

Paul Summers 2015.08.04. 13:40:20

@csak egy néző: Geciarc bérkommentelő, neked lehet szar az életed, mert folyton ugyanazt kell mantráznod.

Paul Summers 2015.08.04. 13:47:26

A CIA nemcsak Magyarországon avatkozik be a belpolitikába. Például Romániaban olyan amerikai sorozatot vetitettek melyben a terrorista "véletlenül" a leváltandó román államfő nevét viselte és éppen román nemzetiségű volt.

libsi nóta bárki unja 2015.08.04. 13:55:41

Gondoltam írok valamit, de ez már annyira fos színvonal, hogy kár vele foglakozni

csak egy néző 2015.08.04. 13:56:36

@Paul Summers:
Geciarcú faszszopókám, látom nem lett gazdagabb a szókincsed.
Gyakorolj csak.

"Hát komám komoly munkásságod van., Szókincsben kemény versenyben lennél egy csimpánzzal.

Paul Summers 2015.07.19 15:46:28
@Trombitás Alfréd, meghágtam az útszéli anyádat.
Paul Summers 2015.07.10 18:29:49
Tisztán kellene tartani a picsát, hogy ne legyen gombás. A gombás pina ráadásul kellemetlen szagokat is áraszt.
Paul Summers 2015.06.28 02:25:03
@Matr József: Jó, te akkor nyald le a kankutya húgyát, hogy nem legyen büdös.
Paul Summers 2015.06.26 22:27:09
Szopjon le az aneszteziológus.
Paul Summers 2015.06.24 20:08:02
Che Guevara szopik.

Paul Summers 2015.06.15 18:28:45
@lac666: Náci a kurva anyád.
Paul Summers 2015.06.12 07:19:08
@Frankó Provolone: Leszophatsz.
Paul Summers 2015.06.10 13:41:10
@pythonozok: MEGHÁGTAM AZ ÚTSZÉLI ANYÁDAT.
Paul Summers 2015.06.07 13:04:04
@Európa Kávézó: Anyád utszéli kurva?
Paul Summers 2015.06.01 12:31:32
@Zár Balta: Meghágtam az útszéli anyádat.
Paul Summers 2015.05.21 10:16:33
@pyhtonozok: Meghágtam az útszéli anyádat.
Paul Summers 2015.05.21 07:55:41
Meghágtam az útszéli anyádat.
Paul Summers 2015.05.13 11:23:00
@sanyix: A szararc te vagy és anyád (az az útszéli).
Paul Summers 2015.01.15 21:12:02
@Saman: Lófaszt a seggedbe.
Paul Summers 2015.01.15 21:14:21
Liberálbolsikáim, kinyalhatnátok a seggem. Amúgy anyátok jól van?

sanyix 2015.08.04. 13:58:49

@Paul Summers: :DD "elvtárs" te olyan sötét vagy, hogy már görbíted a teret. Menjél énekelj egy kis internacionálét miközben a kádári időkről álmodozol.

csak egy néző 2015.08.04. 14:07:08

@sanyix:
Ne bántsd szegény baromarcút. Ő már a Kádár rendszerben is egy bátor partizán lehetett. A bezárt klozetban otthon, halkan azt ordítozta az öklét vagy a répáját rázva, hogy Kádár takarodj és azóta csak a neveket cseréli ez a mélymagyar, gazdag szókincsű hazaffy.

sanyix 2015.08.04. 14:09:24

@csak egy néző: micsoda? Ez a fajta nem ordítozta hogy kádár takarodj. Ezek a fütyiszmajmok, éppen hogy éltették a pártot, és kádárt, sok közülük, ügynök, munkásőr volt, ezért is szeretik annyira a fütyiszt, ami a kádári időket próbálja visszahozni.

csak egy néző 2015.08.04. 14:12:02

@sanyix:
Ezért mondtam, hogy otthon a bezárt klozetban volt csak ellenálló.

videki gyerek 2015.08.04. 14:27:32

Meg akkor is, ha ez csak ballibsi rinya blog, azert azt mindenki tudja, hogy a cia evtizedek ota beleavatkozik orszagok eletebe. Kormanyokat dont meg, forradalmakat szervez.
Es a cia-s gudfrend kitiltasos akcioja utan, nem hinnem hogy barki ketsegbe vonna, hogy cia nalunk is jelen van es aktiv.

sanyix 2015.08.04. 14:34:08

@videki gyerek: persze, a cia beavatkozik, ha van értelme. Csak magyarország egy béka segge alatti jelentéktelen ország, nem igazán ér meg semmiféle erőlködést.

Mi van goodfriend kitiltásos akciójával? Korrupt vida ildi? Igen. Korrupt a nav? Igen. Kitilthatnak enélkül is bárkit? Igen.
goodfriend csak elhintett valamit, amit a fütyiszmajmokon kívül amúgy is mindenki tudott: a fidesz, és minden emberük lop, csal, hazudik, hazát árul.

N. Barbie 2015.08.04. 14:41:27

@csak egy néző: Nem ertem mire fel ez a nagymellenyu folenyeskedes, hasonlo ertelmi szinvonalu okadasokat (max. nem ilyen tragarokat, de meg az sem biztos) toled is ossze lehetne szedni egy szep nagy csokorral ballib berkommentelokem, 5788 hozzaszolassal 4 ev alatt (napi kb. 4!), azert az nem semmi mennyire raerhetsz ebben a fene nagy orbani diktaturaban meg szegenysegben, akkor csak nem olyan rossz, ha ennyire raersz munka helyett?

csak egy néző 2015.08.04. 14:52:27

@N. Barbie:
Bizony ráérek barbika, mert te remélem rendesen adózol, hogy meglegyen a nyugdíjam. Tényleg összetudnál szedni tőlem is ilyen kommentet, mert mindenkinek a saját stílusában reagálok.

N. Barbie 2015.08.04. 14:59:33

@csak egy néző: Igen, rendesen adozom, csak nem a magyar allamkasszaba :)
Ja ertem, te mindenkinek a sajat stilusaba reagalsz, aha. Es ha Paul is csak a te stilusodbol kiindulva irt?

csak egy néző 2015.08.04. 14:59:54

@N. Barbie:
"Nem ertem mire fel ez a nagymellenyu folenyeskedes"

"aj, ezt szeretem bennetek, hogy a falutok határánál messzeb az életetekben nem voltál, de majd te megmondod meg, hogy hogyan élnek az emberek 1000 kilométerekkel arrébb. Mert olvastál róla egy bulvár könyvet. Meg láttál egy youtube videót. Aztán most már teljesen képzett vagy!"
Ahogy látom neked sem kell átmenni a szomszédba egy kis fölényeskedésért.

csak egy néző 2015.08.04. 15:05:25

@N. Barbie:
"Igen, rendesen adozom, csak nem a magyar allamkasszaba :) "
Akkor milyen alapon is ugatsz?
Ha egy kicsit visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nem szóltam a védencedhez, hanem ő jött a "geciarc bérkommentelő" dumájával.
Vajon mi lehet a foglakozásod ott a határon túl, ahol adózol, hogy ha "ennyire raersz munka helyett?"

N. Barbie 2015.08.04. 15:22:13

@csak egy néző: Azt is tedd be, amire/amikre irtam a nagy folenyeskedesed. Ja, hogy ugy mar osszedolne a kis legvarad? Gondoltam :D

csak egy néző 2015.08.04. 15:28:24

@N. Barbie:
A te lufid is kipukkadt már. Mars vissza dolgozni, mert felkopik az állad.

N. Barbie 2015.08.04. 15:29:30

"Igen, rendesen adozom, csak nem a magyar allamkasszaba :) "
Akkor milyen alapon is ugatsz?"
Bocs, nem tudtam, hogy csak az szolalhat meg barmilyen temaban, aki a magyar allamkasszaba fizeti az adojat. Idiota :D
Nem a vedencem, masreszt annyira szoltal hozza, mint amennyire szvsz hozzad. Logikai bukta? Igen :D
Nem ertem mi koze ide a foglalkozasomnak, foleg ugy, hogy nem en, hanem te rinyalsz mindig arrol, hogy milyen szar jelenleg az orszag, de azert 4 eve napi 4 hozzaszolasra van idod...

31/48 2015.08.04. 15:33:06

@csak egy néző: a blogger viszont már akkor is bátran írogatott csak akkor még III/III jelentéseket a mélyvörös főnökeinek. Csal aztán a főnökök fele meg a purdéik lecserélték a vöröst narancsra a sok barom pedig benyelte, hogy ez a demokrácia.

Nem is csoda, hogy itt tart az ország.

csak egy néző 2015.08.04. 15:37:55

@N. Barbie:
Kezdesz fárasztani vendégmunkás, fekete mosogató komám. Ha olyan kurva jó ez az ország, akkor vajon miért ne itthon élvezed a nagy jólétet?
Mint már írtam, időmilliomos vagyok.

csak egy néző 2015.08.04. 15:40:55

@31/48:
Csak nem személyesen ismered ezt a III/III-as besúgót?
"Nem is csoda, hogy itt tart az ország."
Ebben egyetértünk.

N. Barbie 2015.08.04. 15:55:37

@csak egy néző: Gondoltam, minden ballib okoskat faraszt, mikor a sajat hulyesegevel szembesitik :)
"Fekete mosogato komam", hat ez jo :DD Ne a sajat ertelmi kepessegeidbol indulj ki, mikor masok munkajara tippelsz...
Latom megint nem ertettel meg, pedig probaltam a leheto legegyszerubben fogalmazni neked. En nem mondtam, hogy otthon nagy a jolet, ha az lenne, en is otthon lennek. Te irod allandoan, hogy milyen szar minden, de azert napi 4 hozzaszolasra futja az idodbol, ezekszerint nem kell rohannod egyik melobol a masikba, hogy megelj. Igy mar vilagos? Bocs ha nem, egyszerubben nem tudok fogalmazni.

csak egy néző 2015.08.04. 16:12:49

@N. Barbie:
Örülök, hogy ennyire követed a kommentjeimet. Nem én írom, hogy szar minden, csak hozzászólok a blogokhoz és tényleg beszólok az itt ballibsiző, zsidózó, mindenki másnál magukat nagyobb magyarnak tartóknak, akik vindikálják maguknak a jogot, hogy eldöntsék, hogy ki a magyar és ki nem és állandóan elmúlt 8 éveznek, mások szemében a szálkát, magukéban a gerendát sem látóknak.
"de azert napi 4 hozzaszolasra futja az idodbol, ezekszerint nem kell rohannod egyik melobol a masikba, hogy megelj."
Mint már többszőr is leírtam, hogy nyugger vagyok, nem hiszem, hogy olyan nagy kihívás lenne számodra, hogy megértsd, hogy időm, mint a tenger és nem kell rohangálnom már, hogy jól éljek.

N. Barbie 2015.08.04. 16:37:01

@csak egy néző: A kutya nem kivancsi a kommetjeidre, en nem oket kovetem, hanem az indexet. Csak mivel minden forumot telehanysz a Zorbanozasoddal, igy nehez lenne nem eszrevenni a "munkassagod".
Ja, nem is tudtam, hogy mar ballibsizni a zsidozassal el fel :D Ez nagyon jo, mintha kicsit csusztatnal, osszemosnal dolgokat a jobban hangzas erdekeben, nem?
Meg picit kevered a dolgokat, hogy a kis megalmodott vilagodba beleferjen amit irsz.
Ugyanis az orbanistak szoktak (teljes joggal) elmult8evezni tudomasom szerint. Azok meg, akiket a ballibek azzal vadolnak, hogy ok akarjak eldonteni, hogy ki magyar meg ki nem, na ok a ballib mondavilagban a Jobbikosok/szelsojobbosok (nameg a szokasos nacifasisztarasszistamasinisztak), na ok nem 8 hanem elmult 25 eveznek (szinten teljes joggal). Szoval tobbszoros a logikai bukfenced, ismet.
Jaaa, hogy nyugger vagy, nem tudtam. De ha annyira szar a helyzet otthon, mint amennyire te es a ballib haverjaid mondjak, akkor hogyhogy kapsz egyaltalan nyugdijat es nem kell elmenned dolgozni? Egy ujabb onellentmondas.

csak egy néző 2015.08.04. 17:00:18

@N. Barbie:
Már megint belefutottam én hülye abba, hogy szóba állok veled. Nem tudom mit szívsz, de kezdesz nem kicsit zavaros lenni. Az, hogy utálom a felcsuti parasztot ez a véleményem és vállalom is.
A balliibsizést a zsidózással te hoztad össze, én vesszőt tettem a két jelző közé.
"Jaaa, hogy nyugger vagy, nem tudtam."
Nem sikerült elsőre megértened, gratula.
"De ha annyira szar a helyzet otthon, mint amennyire te es a ballib haverjaid mondjak, akkor hogyhogy kapsz egyaltalan nyugdijat es nem kell elmenned dolgozni? "
Próbálom lassabban leírni, hohy megértsd, hogy nem én mondom, hogy szar a helyzet, hanem a bloggerek, akiknek a cikkeit olyan élvezettel kommenteled és te is beszólsz másoknak, te is ott a messzi távolból és én itthonról, ahol talán jobban látszik a viruló korrupció, uram-bátyám, sógor-koma viszonyok a nem is titkolt lopások, gyűlölködésre uszítások a felesleges pénzkidobások.
Ja és, ha tudnád, hogy több, mint 42 év munka után mennyi a nyugdíjam, lehet, hogy még cserélnél is velem.
Azt hiszem, hogy amíg dolgoztam egy kicsivel többet fizettem be/vonták le az államkasszába, mint te, hogy ha van anyád, akkor ő is kapjon nyugdíjat.

sanyix 2015.08.04. 17:22:41

@N. Barbie: "Ugyanis az orbanistak szoktak (teljes joggal) elmult8evezni tudomasom "

Teljes joggal? Úgy hogy az "emútnyócév" intézkedéseit többségében megszavazták? (100 napos program, 13. havi nyugdíj, és feljelenteni sem sikerült a mutyizókat, csak pofázni róla).

N. Barbie 2015.08.04. 17:41:12

@csak egy néző: Igen, belefutottal olyanba, aki az ellentmondasaidra ravilagit, elhiszem, hogy nehez megemesztened :D
Jaa, te vesszot tettel kozejuk, akkor mar nem is mostad ossze oket, aranyos :)
Bocs mar, hogy a tengernyi idom van-bol nem kovetkezik egyenesen a nyuggerlet, talan mert ezernyi mas miatt is lehet...
Fuu, ez a mosakodas nagyon gaz. Nem te irod, hogy szar a helyzet, hanem a bloggerek. Ertem. Te meg annyira de annyira tiltakozol a kommentjeidbe, hogy csak na. Ja, nem...

"jobban látszik a viruló korrupció, uram-bátyám, sógor-koma viszonyok a nem is titkolt lopások, gyűlölködésre uszítások a felesleges pénzkidobások"
En nem mondtam, hogy ezek nincsenek (kiveve a ballib hazug mantra gyulolkodesre uszitast, ha valaki a bevandorlo saskahad vagy pl. a ciganybunozes ellen mer szolni), hogy jon ez ide?

Aha, tehat akkor most megmagyarazod, hogy te akkora sztar vagy, hogy nagy osszegu nyugdijat kapsz, de azert ahelyett, hogy elvezned, napi 4 hozzaszolasban sirankozol, hogy milyen szar a helyzet :) Teljesen hiheto :)
Ahogy az is, hogy majd a te levonasaidbol fizetik anyam nyugdijat, mert te ekkora valaki vagy :D Nem a 40 ev munkaviszony es a 3 diplomajaval elert munka utan kapja, neeeem kerem szepen, a hires csak egy nezo-nek koszonheti a nyugdijat :DD Az ev vicce :DD

N. Barbie 2015.08.04. 17:43:42

@sanyix: En nem tudom ki mit szavazott meg, de hogy abban a 8 evben is szar volt a helyzet az biztos, igy jogos az elmult8evezes. Majd ha vegre eltakarodnak orbanek, akkor lehet oket is elmult8evezni.

N. Barbie 2015.08.04. 17:58:35

@csak egy néző: Micsoda frappans valasz, lenyugozott :) Es ugy meg is lepett a kovetkezo ostoba ballib, akinek nincs egy ertelmes valasza, amikor osszedontik az ellentmondasoktol hemzsego alomvilagot a kis fejeben :D

csak egy néző 2015.08.04. 18:03:25

@N. Barbie:
Ugye most büszkén mászkálsz a kis bérelt szobádban, hogy "húúú mekkora helikopter vagyok."?
Szánalmas.

N. Barbie 2015.08.04. 18:09:09

@csak egy néző: Nem, mert nem a berelt szobamban vagyok, masreszt mar nem okoz oromot a sokadik faek egyszerusegu ballib lealazasa, lassan kezdem szegenyeket sajnalni. Na, jo, nagyon lassan :)
Amugy igen hiteles nekem jonni ezzel a dumaval, mikor 2 hozzaszolassal fentebb meg azt magyaraztad, hogy te akkora sztar vagy, hogy a te befizeteseidbol fizetik anyam nyugdijat is :P

sanyix 2015.08.04. 20:04:42

@N. Barbie: most is lehet elmúlt 5 évezni, sőt elmúlt 25 évezni is. Azok akik ugyan azt a szart csinálják mint az "emútnyócévben" csak ne emútnyócévezzenek...
süti beállítások módosítása