B1 blogcsalád



Lázár János megbukott

2015. június 30. - Csák Gergely

... és bocsánatot kell kérnie. 

Igen kínos. 

Amikor a politikailag botkormánnyal irányított magyar kir. ügyészség sem talál semmi kifogásolnivalót az Ökotárs és a hozzá kapcsolódó civilek működésében, és ezt a Magyar Nemzet írja meg, az legalább akkora szívás, mint szíriai menekültnek lenni a debreceni menekülttáborban.  

"Az a gyanús, ami nem gyanús. Az atyaúristen, az se érti!"

Akkoriban éppen nem a rendvédelmisek, a ballib média, a magánnyugdíjpénztár-tagok, a Facebook-on tüntetést szervező ellenzéki csoportocskák, az "ingyen" internet, vagy a zsidók, a cigányok, esetleg éppen a menekültek voltak soron, hanem a civilek: ők voltak a bukott ellenzéki pártok után az ellenállás utolsó szervezett csírája, akik rámutattak a kormányzati korrupcióra,a  visszaélésekre, a borzalmas közállapotokra és képesek voltak mindezt hatékonyan, reprezentatívan és hitelesen előadni. 

Egyértelműen veszélyforrás voltak, még akkor is, ha csupán pár hippiről volt szó. 

"Az élet nem habostorta, Pelikán."

Hát feléjük fordították a Nagy Narancsos Ágyu csövét és lőni kezdték őket: ügyészség, rendőrautóba nyomott civil vezető, törvénytelen házkutatás, vegzálás, KEHI, miegyéb: mint nem is olyan régen, a Kádár-rendszerben.

okotars.jpgHázkutatás az Ökotársnál (Kép: Index) 

Éreztük is a nosztalgiát. Kár, hogy a gumibottal nem sóztak oda egyet-kettőt, pedig néhány fideszes komcsi erről álmodott, és jó kis merevedéssel ébredtek. Apu még így csinálta! Azok voltak a szép idők! Orbán Viktor talán még emlékszik, amikor odanyomták a rendőrautóhoz... Pozsgai elvtárs (aki azóta büszkén hirdeti magáról, hogy ő nem is volt kommunista) is bizonyosan örült otthon, jól megkapják a rendszer bomlasztói. 

(Mindeközben: csőbe ment a Quaestor, BudaCash, az ügy ezer szállal kötődik a Fideszhez. Valahogy egy készenlétist sem láttunk aktívkodni az ügyben olyan volumennel, mint a Norvég alaphoz kötődő civilek esetében.) 

"Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!"

Kritikai hang, gondolkodó emberek - azok mindig veszélyesek! 

Most, hogy a kormány talált magának újabb célpontot (azóta hány is volt...? A magánnyugdíjpénztáraktól a menekültekig hosszú a lista...) és az ágyu csövét másmerre kellett fordítani, meg azért valamennyire mégicsak be kell tartani a törvényeket - kínos lenne koholt bizonyítékokat gyártani -, kiderült, hogy nem találtak semmit.

Nem találtak semmit.

Ezért vezényeltek ki készenlétieket, forgatták fel ártatlan emberek otthonát, vittek el számítógépeket, félemlítettek meg ártatlanokat, költöttek el több százezer forintot és csoportosítottak át nyomozói erőforrást, hogy Orbán Viktor láncos kutyái vicsoroghassanak a kamerába és ígérhessenek be példás büntetést. 

"Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség."

Most kénytelen bocsánatot kérni. Azért abban az időben nem cseréltünk volna a civilekkel. 

Normális országban (tudom, tudom, mondj egy olyat, ami normális) ilyenkor a miniszter lemond. 

"Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!"

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr287585320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 08:43:16

Azaz Sorosék továbbra is beavatkozhatnak a "civilek" pénzelésével Mo. belügyeibe.

vadi3 2015.07.01. 09:03:50

@♔bаtyu♔: Kedves 6 soros kolléga! Igen Sorosék továbbra is beavatkozhatnak az ország belügyeibe.
Ha Neked az egészből csak ennyi esik le, akkor minden bizonnyal igazad van. Kívánom, hogy egyszer biztosan bekövetkező lámpavasas elégtétel esetén is jusson eszedbe.

vadi3 2015.07.01. 09:10:12

Tök jó a poszt, elégtételt is ad valamennyire a civilek csesztetése felett érzett diszharmóniába, de ez a hatásvadász cím, hogy Lázár megbukott... No ez azért egy kicsit erős. Lázárnak most lesz egy kis bosszankodnia valója, de nem hinném ,hogy egy vállrántásnál több kell neki, hogy tovább lépjen a bírói ítéleten.
Kicsit unalmas, hogy Lázár és OV szinte hetente megbukik, mégsem történik semmi. Ezek az emberek még unokáink idejére sem fognak megbukni, max egy kicsit háttérbe szorulnak, esetleg leköltöznek a horvát szigetre, hogy ne vegzálják őket annyira.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.07.01. 09:23:14

@♔bаtyu♔: Jajj, emlékszem ezt a témát is milyen véres-narancsos pofával nyomtad anno. Aztán meg ennyike:

444.hu/2015/06/30/jogerosen-pert-vesztett-a-fidesz-mert-azt-allitottak-hogy-a-helsinki-bizottsag-amerikai-megrendelesre-tamadja-a-kormanyt/

Tedd hasznossá magad, mehetsz plakátot tépkedni:
444.hu/2015/07/01/kikerultek-felcsutra-a-ketfarku-kutyapart-plakatjai/

Ez meg a másik véresszájú témád volt:
444.hu/2015/06/30/egyre-tobb-magyar-szeretne-ha-vasarnap-is-nyitva-lennenek-a-boltok/

Ezek a hülyemagyarok nem értik, hogy a bölcs Semjénnek van igaza, ugye? Persze téged ez nem zavar össze. Ha maga az Úr szállna alá a mennyekből hét angyal kíséretében és kritizálná, te akkor is elintéznéd azzal, hogy "Gyurcsány kottájából játszik és különben is nem veheti el a magyarok munkáját".

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 09:37:05

@vadi3: Na most jó lenne, ha NEM AVATKOZNÁNAK be és főleg nem tartanának el civilként, lejáratódott SZDSZ-es struktúrákat.

Nem igaz, hogy a magadfajtától ennyire nem lehet szabadulni. Mint a vírus, mindenhol itt vagytok, pedig a nép egyértelműen megüzente nektek, hogy kuka.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 09:38:16

@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat: Ne görcsöljél már, ki a faszomat érdekli Semjén?

Engem az érdekel, hogy Sorosék szálljanak le az országról.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.07.01. 09:45:41

@♔bаtyu♔: Akkor sem érnek semmit a kommentjeid, mert kizárólag a kormánypropagandát tolod. Ha az értekel bammeg, akkor nem az indexre jövök, hanem nézem az m1-et. Látszik is a nézettségén, hogy hány embert érdekel.

Egyébként részben Sorosnak köszönheti Viktor is, hogy ott van, ahol. Pénzelte Viktort is. Vajon miért? Nem lehet, hogy Soros a demokratikus(abb) oldalt pénzeli, csak közben Viktor oldalt váltott?

high up! 2015.07.01. 09:56:11

@♔bаtyu♔: "Azaz Sorosék továbbra is beavatkozhatnak a "civilek" pénzelésével Mo. belügyeibe."

Sorosnak egyetlen örökké jóvátehetelen büne van, amikor nagyban hozzájárult ahhoz, hogy 1990-re parlamenti párt lehetett a fidesz (igaz, akkor ez még nem volt bün).

Azóta a magadfajta Átlaghülyemagyarja sokkal nagyobb veszély és károkozás a magyar nemzet egészséges fejlődésére, mint akármelyik külföldről befolyó támogatás akármiféle szociális meg civiljogi programra.

Na persze tudjuk, hogy a magadfajta fideszhibbant tenyészbirkának nem kell civiljog, elég neki a vezér segge.

Azzal meg a sikerült a Nap Hülyéje címet elnyerned, hogy sok milliárd forintos norvég pénzekről beszélünk, erre te meg beazonosítottad, hogy akkor itt most a (magyar-amerikai származású) Sorosról van szó.

Nyócc osztály, oda kéne járnod, nem az indexen ellumpenolnod az egész napodat batyu eftárs.

FOLYTASSUK!

flort 2015.07.01. 09:57:14

@♔bаtyu♔: te beteg vagy, b+. A poszthoz persze nem szólsz hozzá.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.07.01. 09:58:26

@♔bаtyu♔: "Engem az érdekel, hogy Sorosék szálljanak le az országról."

Az a baj egyébként, hogy szociopata vagy. Leszarod mindenki véleményét (ennek hangot is adsz), de azt hiszed, sőt elvárod, hogy a te véleményed bárkit is érdekeljen. Aztán meg csodálkozol, ha kapcs a pofádra. Persze ha ezt nem a neten tennéd, akkor a valóságban kapnál a pofádra, tehát még mindig jobban jársz, hogy a neten éled ki a komplexusaidat. És még fizetnek is érte. Nem semmi. :-)

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 09:58:42

@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat: Akkor mi a lófaszért olvasod? Te ennyire ostoba vagy, nem érdekel, de elolvasod, aztán idejössz nekem reklamálni?

Amúgy pedig én azt tolom, amivel ÉN egyetértek, vagy a véleményem és szart sem érdekel, hogy az nálad kormánypropaganda. Nyilván sok mindennel egyetértek Orbánékkal, pld. abban is, hogy Sorosék pénzétől a szélsőséges libsiket el kell szakítani.

Logikádra pedig jellemző, képtelen vagy felfogni, nem mindegy az, ha Soros egy kommunista rendszert próbál megváltoztatni, vagy pedig egy demokráciát.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 10:00:37

@flort: Most mit? Itt lihegjek veled együtt? Az egész poszt csöpög a koncepciótól.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 10:03:28

@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat: " Persze ha ezt nem a neten tennéd, akkor a valóságban kapnál a pofádra"

Szép is lenne, ha a valóságban megvernének a véleményem miatt. Egyébként a valóságban is ez. Mondjuk tény, hogy szélsőséges liberális körökben nem nagyon mozgok, de balliberálisban igen.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 10:14:21

@high up!: A nap hülyéje te vagy, mert te azt hiszed, azt a nörvégok adják - önzetlenül. A gonosz Orbánék pedig ezt is el akarják lopni.

Olvasd már vissza néha magad, itt azért vannak emberek, nem azt mondom, néha én is trollkodom, de akit általánosan kerülnek, mint egy darab hányást az te vagy.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.07.01. 10:21:57

@♔bаtyu♔: Soros most is egy kommunista rendszert akar megváltoztatni. Csak ez a rendszer valamiért (mu-ha-ha), neked tetszik.

Amúgy meg káromkodj, hozd a formád, annál jobb boxzsák vagy buggyant-narancs. :-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.07.01. 10:24:14

@♔bаtyu♔: "Szép is lenne, ha a valóságban megvernének a véleményem miatt. "

Igen, ezzel egyetértek. Bár nem a véleményed miatt, hanem akkor, ha szándékosan bemennél veled eltérő véleményüek közé, és ott direkt bosszantanád a népet. Ugyanis on-line pont ezt teszed és tisztában is vagy vele. Gondolom a kományközeli médiában nem kommentelsz, ott csak felszeded, hogy éppen mit kell gondolni egy-egy kérdésben. :-)

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 10:26:06

@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat: nekem aztán nem tetszett, nem részletezem miért. Lényeg az, hogy fellélegeztem amikor véget ért, csúnyán rábaszhattam volna, de szerencsém volt. Talán ezért is utálom annyira azóta is Lendvaiékat és a libsiket, akik visszacsempészték őket.

2015.07.01. 10:30:00

@♔bаtyu♔: Feltételezzük, hogy ez így is működik (ezért már ez erős de mondjuk), az nem világos miért gondolod hogy ha egy civil egy másiknak pénzt ad, a kormány bele kell szóljon? vagy hogy egyáltalán van bármi köze hozzá?
Szar lesz az a világ amikor a kormány sikeresen elhallgattat mindenkit. Ez a kommunizmus legvéresebb éveiben sem sikerült. Ha te tényleg ilyesmire vágysz, akkor veszélyes vagy a társadalomra és el kéne zárni valami bányába csákányolni míg helyrejössz vagy belehalsz.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 10:32:14

@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat: Na most álljon meg a menet. Én itt kizárólag akkor szólok egy blogbejegyzéshez, ha az kint van az indexen. Egyetlenegyet nem követek, nem megyek utánuk. Sokukról azt sem tudom milyenek és én arról nem tehetek, ha a blogban egy szélsőségesebb libsi beltenyészet lakik, akiknek újdonság egy gyökeresen más vélemény.

A nyilvánosság kockázatát vagy viseljék el, vagy kérjék meg az indexet, hogy őket ne tegye ki. Az index nyilván azért teszi ki, hogy pezsegjen a blog, de ez nyilván nem kötelező. Ez vonatkozik a tagokra is, tehát ha te nem bírod mások véleményét, addig ne látogasd a blogot, amíg kint van az indexen.

A véleményemet mondom el. Viszont én soha nem mondtam azt a saját véleményemről, hogy objektív lenne. Elolvasni sem kötelező, én sem szoktam mindegyik mást elolvasni, csak amelyik érdekel.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 10:35:36

@randomgenerator: Sorosék pénzük segítségével avatkoznak be országok belügyeibe kihasználva azt, hogy civilnek álcázott csoportokkal ezt jogilag megtehetik, hiszen belefér a demokráciába. Persze sok országban még közvetve sem tehetik meg, pld. az USA.

A kormány beavatkozása szerintem elengedhetetlen, ha külföldi pénzek érkeznek Magyarországon bejegyzett civil szervezetekhez, hiszen ez állambiztonsági kockázat.

2015.07.01. 10:38:14

@♔bаtyu♔: Pénz oda megy ahová akar, senkinek semmi köze hozzá. Ahol nemzetbiztonsági kockázat van ott nyomozzanak. Itt ha jól értelmezem épp kiderült hogy nem volt semmi. Ergó a kormány visszaélt hatalmi helyzetével, megpróbált kritikus hangokat elhallgattatni. Nekem csak ennyi jön le az egészből. Ha a szabadkőműves gyíkemberek irányítják a dolgot a háttérből, hát elég jól sikerült irányítsák ezt az ügyet mert a kormány jött ki gecinek.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 10:43:14

"Szar lesz az a világ amikor a kormány sikeresen elhallgattat mindenkit. Ez a kommunizmus legvéresebb éveiben sem sikerült. Ha te tényleg ilyesmire vágysz, akkor veszélyes vagy a társadalomra és el kéne zárni valami bányába csákányolni míg helyrejössz vagy belehalsz."

Általánosan írom, nem kell túldimenzionálni, attól, hogy valaki egyetért az állammal abban, hogy külföldiek által pénzelt civil egyesületeket ellenőrízzen, még nem sírja vissza a kommunizmust.

Azért kíváncsi lennék, mit szólnának itt egyesek, ha pld. Szaúd-Arábiából pénzelnének civil egyesületeket, akik mellesleg zsidóellenesek is, persze amelyek épp csak elmennek a határig. Viszont simán lehetnének titkolt terrorista sejtek is a tagok között.

A demokrácia nem azt jelenti, hogy minden mindenkinek meg van engedve.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 10:44:05

@randomgenerator: "Pénz oda megy ahová akar, senkinek semmi köze hozzá. "

Na meg a nagy lófaszt, szép is lenne.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.07.01. 10:46:35

@♔bаtyu♔: "Na most álljon meg a menet. Én itt kizárólag akkor szólok egy blogbejegyzéshez, ha az kint van az indexen. "

Pontosan. Ebből is látszik, hogy hivatásszerűen űzöd, és hogy nem is lehet mást várni tőled, mint hogy nyomd a kormánymantrát azoknak, akik az index nyitólapról idetévednek és még a kommenteket is elolvassák. Csak nem tudom, hogy mit vársz ettől a tevékenységtől.

ex-dr. vuk 2015.07.01. 10:49:25

na batyu megvan mar a napidij a fidesztol?
ha igen akkor hagyhatnad az embereket vegre ertelmesen vitazni :)

ex-dr. vuk 2015.07.01. 10:50:11

@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat: penzt.
az orszag ma ugy mukodik, hogy aki onkent kinyalja a kormany segget azt pozicioval es/vagy penzzel jutalmazzak.

csak egy néző 2015.07.01. 10:53:42

Na ma megint okosabbak lehettünk, nem árt minden nap tanulni valami okosságot @♔bаtyu♔: nevű brigádtagtól.
1. Soros György norvég származású és az Istennek nem akar leszállni az országról és kamion számra billenti ide a milliárdjait, pedig lehet, hogy öreg, de azért nem annyira hülye, mint ez a fóbiás barátunk.
2. "a nép egyértelműen megüzente nektek, hogy kuka."
Magát a népnek képzeli. Nem ártana felkeresni az (elme) orvosát.
3. Megtudhattuk, hogy Soros vissza akarja állítani a (sosem volt) kommunizmust.
4. " Mondjuk tény, hogy szélsőséges liberális körökben nem nagyon mozgok, de balliberálisban igen."
Vajon hova járhat perverz módon szenvedni (élvezni?) ez a derék brigád tag.
5. Az persze egy csöppet sem zavarja, hogy az általa eszelős módon védelmezett kormánya (persze ezt azonnal tagadja) ezzel az üggyel tátott szájjal rohant be a faszerdőbe, vele együtt.
6. "Én itt kizárólag akkor szólok egy blogbejegyzéshez, ha az kint van az indexen"
Waoooh, ez aztán egy briliáns mondat, ha nem lenne kint az idexen, akkor mi a búbánatos f...hoz tudna hozzászólni, viszont, ha bármi kikerül ide, arról tuti, hogy van véleménye és, aki nem ért vele egyet, azt azonnal leugatja és mint a papagáj nyomja a mantrát.
7. " "Pénz oda megy ahová akar, senkinek semmi köze hozzá. "
Na meg a nagy lófaszt, szép is lenne."
Ugye az is tudható, hogy a jobbikot és a CÖFikéseket ki támogatja, ugyanígy vizsgálta Lézer Janika?
8. Kíváncsi lennék, hogy ez a nagyon okos brigád tag, tudja e egyáltalán, hogy mennyi pénzről szólt ez a hiszti?

Hogy ne unatkozz komám.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 10:57:07

@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat: Most te tényleg ennyire ostoba vagy, hogy azt hiszed, ír ide valaki pénzért????? Már hsz-t. Mi értelme lenne? Több fideszes látszik, vagy mi? Kezdjük ott, hogy a témák 90%-ál a ballibsi álláspont eleve esélytelen, azért nem véletlenül vagytok ám a kukában.

Eleve jobbos vagyok haver, 90-től mást sem tettem, mint a ballibsi pártokat kritizáltam. SZDSZ weblap, Index elődje, Index fórumok, majd blogok. Régi motoros:))))

Mit várok, semmit, te mit vársz attól, ha játszol egy jót, aztán mész a dolgodra? Szórakozom, vitatkozom, néha trollkodom is.

Te pedig mint valami beszari komancs a 70-es években remegsz, hogy húha b+, kint van egy más vélemény, húha, mi lesz, húha ezt biztos megfizeti a reakció, húha ez hivatásos.

Nyugodjál le, nem érdekel ez senkit, demokrácia van, sokféle vélemény van, a libsik nem miattam vannak a szemétdombon.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 10:57:50

@ex-dr. vuk: Vitatkozzál értelmesen ki akadályoz meg benne? Legfeljebb te magadat:)))))

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 10:59:46

Ez jó, a ballibsi nem tud vitatkozni, mert van aki itt nem az ő véleményén van.

Nem vagy te véletlenül liberális?:)))))

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:00:40

@csak egy néző: Soros György leginkább piréz származású:)))

csak egy néző 2015.07.01. 11:02:47

@♔bаtyu♔:
2013.06.27. óta tag.
Előtte milyen néven publikáltál?

ex-dr. vuk 2015.07.01. 11:02:54

@♔bаtyu♔: jo jo trollocska, ul, marad :)

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:04:18

@csak egy néző: Hú b+, most megfogtál. Talán "csak egy néző nicken":)))

csak egy néző 2015.07.01. 11:05:00

@♔bаtyu♔:
"Soros György leginkább piréz származású:)))"
Ezért már érdemes volt felkelni, megint tanultunk tőled, csak úgy halakn megkérdezlek, hogy az a félhülye Novák Emőke nem rokonod? Mert ketten együtt kitennétek egy egész hülyét.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:06:07

@ex-dr. vuk: Azért segítek, hogy vitatkozhass. Itt azt nem úgy kell, hogy legördülsz az aljára és látsz egy szövegdöbozt, amibe beírhatod a mondandódat. Ez mindenképp működik, tehát akkor is, ha esetleg egy ellenvélemény van a hsz-ek között.

Remélem, segítettem:)))

csak egy néző 2015.07.01. 11:06:28

@♔bаtyu♔:
"2013.06.27. óta tag.
Előtte milyen néven publikáltál?"
"Hú b+, most megfogtál. Talán "csak egy néző nicken":)))"

Ez lássuk be, elég ovis szintű válasz volt.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:08:25

Na most a személyeskedés nem mindig rossz dolog, aláírom, de maradjunk a témánál, mert egyesek nem tudnak vitatkozni.

Szóval szerintetek egy külföldi ország oszthat pénzt Magyarországon bejegyzett civil szervezeteknek?

Mondjuk pld. akkor Palesztina is?

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:13:29

@csak egy néző: Miért az jobb ha elküldelek a francba amiért kérdezősködsz? Én sem kérdezősködtem milyen nickeken nyomultál.

Egyébként az nekem nem nagyon tetszik a ballibsikben, ahogy rögtön utánanéznének ki is ez. Én is olvasok olyan véleményt ami nem tetszik, de eszembe sem jutott, hogy érdeklődjek, vagy egyáltalán megkérdezzem mi a lófaszt keres itt, mert "nem tudnak tőle vitatkozni". Nyilván azért van itt mert szeret itt lenni, pont, a véleményéhez pedig joga vakkor is, ha tolvaj Orbán és ótvar fideszesek. Lehet b+, hogy én vagyok itt a demokrata?:))))

Próbálok inkább egy jobb érvet találni mint ő, ha nem megy, odébbállok.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.07.01. 11:16:11

@♔bаtyu♔: Igen. A civil szervezetek tevékenységének kormánytól független hatósági kontrolja a lényeg (független hatalmi ágak által). Magyarország is oszt pénzt külföldi civil szervezeteknek nem?

flort 2015.07.01. 11:17:56

@♔bаtyu♔: nézd, veled nem lehet vitatkozni, mert az feltételezné, hogy meghallgatod a másikat. De te csak hőbörögsz, időnként zsidózol.

Amúgy a Soros fóbiád kapcsán megemlíteném, hogy mifelénk minden reggel 6-kor, vasárnap pedig délelőtt óránként harangoznak marha hangosan. Még nem jutott eszembe, hogy elküldjem azt az impotens kretént a gecibe, aki az ünnepek kivételével amúgy majdnem töküres templomban idétlenkedik ekkora zenebona mellett. Még akkor sem, amikor az éppen elaltatott leányomat ébreszti fel.

Egyszerűen úgy tekintem, hogy bár empirikus tények nem igazolják, de valamiért biztos szükség van rá a világban. Neked is így kéne Sorost kezelni, nem?

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:18:05

@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat: Persze, de úgy, hogy az adott ország ellenőrzi.

csak egy néző 2015.07.01. 11:20:52

@♔bаtyu♔:
"Szóval szerintetek egy külföldi ország oszthat pénzt Magyarországon bejegyzett civil szervezeteknek?

Mondjuk pld. akkor Palesztina is?"

Megkérdezted már Vona haverod,( “Még idén levélben fogok fordulni Mahmúd Ahmadinezsádhoz, és Iránból jönnek ide (…) és nem az ÁVH fog grasszálni a választásokon, hanem az Iráni Forradalmi Gárda”), vagy valamelyik CÖFikést, hogy nekik ki osztja a pénzt?

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:22:31

@flort: Ez a "zsidózom" vezetett odáig, hogy már nem látsz az antiszemitáktól. Nektek bármi zsidózás, amibe a zsidó szó előfordul. Soros lehet, hogy zsidóként csinálja azt amit csinál, de nyilván Sorosként probléma.

Nagyon nem, mert a harangozással ellentétben Soros szerintem nagyon is komoly nemzetbiztonsági probléma.

csak egy néző 2015.07.01. 11:23:54

@♔bаtyu♔:
" Miért az jobb ha elküldelek a francba amiért kérdezősködsz? Én sem kérdezősködtem milyen nickeken nyomultál."
De én nem is dicsekedtem, hogy már a 90-től már kommenteltem.
Azért szívesen olvasgatnék tőled az akkori kommentjeidből,)))))))

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:24:22

@csak egy néző: Feltettem egy kérdést, ha nincs rá érved, akkor te hagyd ki. Talán egy okosabb.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:24:53

@csak egy néző: Nem hiszem, hogy egy magadfajta ballibsi odalenne ezekért:)))

flort 2015.07.01. 11:27:10

@♔bаtyu♔: te tényleg beteg vagy. Legalább próbálj meg értelmes mondatokat a képernyőre írni!

[Amúgy az általad delirált biztonsági kockázat elhárítására van megfelelő szerv M.o.-n is. Vagy olyannyira bennfenntes vagy, hogy szerinted nem megfelelően végzik a dolgukat?]

csak egy néző 2015.07.01. 11:27:21

@♔bаtyu♔:
"Soros szerintem nagyon is komoly nemzetbiztonsági probléma."
(Ma formában vagy a magas labdát illetőleg)
Legalább akkor nemzetbiztonsági kockázat, mint az elkobzott, betiltott játékgépek. Ha Soros a CÖföt támogatná, akkor ő lenne a legnagyobb hazafi, még, ha piréz is DDDD

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:30:01

@csak egy néző: Igen, ha Soros a MAGYAROKAT támogatná. De sajnos nem.

csak egy néző 2015.07.01. 11:31:37

@♔bаtyu♔:
" Feltettem egy kérdést, ha nincs rá érved, akkor te hagyd ki. Talán egy okosabb."
Már nem emlékszem, ebben a nagy kavarodásban, tedd fel mégegyszer, mert kezdesz nagyon zavaros lenne.
És, ha megkérhetlek maradjunk a "ballibsi" helyett, simán csak a libsinél.

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:31:45

Na majd legközelebb folytatjuk elvtársak:))

csak egy néző 2015.07.01. 11:32:35

@♔bаtyu♔:
"Igen, ha Soros a MAGYAROKAT támogatná. De sajnos nem."
Azt viszont ugye te döntöd el, hogy ki a magyar?

♔bаtyu♔ 2015.07.01. 11:32:41

@csak egy néző: Szerintem a libsi még nagyobb sértés, persze te tudod.

csak egy néző 2015.07.01. 11:36:19

@♔bаtyu♔:
"Na majd legközelebb folytatjuk elvtársak:))"
Megértelek és tisztelem a kitartásod, hogy a többi brigádtagod szabotálta a mai napot eddig és egyedül kellett szopnod. Lazíts egy kicsit.
Üdv egy libsi.

vadi3 2015.07.01. 12:08:54

@♔bаtyu♔: Azé fasza gyerek vagy!! Tartod itt a frontot ennyi ellenséges felforgató elemmel szemben. Úgy veszem észre teljesült a mai kvótád is, a fizut már megkapod. Biztos vagyok benne, hogy lesz pénzmag, mert csak nem úgy vagy mint a vadász a medvével.

2015.07.01. 14:44:25

@♔bаtyu♔: nem világos ezzel mit akarsz mondani, kinek van köze hozzá, és miért, hogy én mire költöm az ÉN pénzem? amit írsz az nekem új, illetve mondjuk úgy közel 26 éve nem így vo,lt tudomásom szerint

Parajpuding 2015.07.01. 18:31:07

Minden hónapban megbukik. Lézer is, Geci is, Homártóni is, meg mindegyik narancsféreg. De valóban megbukni majd akkor fognak, ha már nem bűnözők vezetik a rendőrséget, ügyészséget.
süti beállítások módosítása