B1 blogcsalád



Kell valami a szubhumán balos panelproliknak, meg a fideszes bérkommentelőknek

2015. június 24. - Csák Gergely

Úgy történt, hogy minap ültem a szerkesztőségben. 

A Che Guevarra-poszter sarka kezdett lekonyulni, nem volt mit tenni, fogtam egy kis cellukszot - vörös csillag alakja volt a műanyag borításnak - , és elkezdtem visszaragasztani a sarkat, amikor megcsörrent a telefon. 

che.jpg

Az Egyenlítő szerkesztőségének fala

A kagylóban ziháló hangot hallottam, amiből azonnal tudtam, hogy ez csak az összekötőm lehet. Nevet most nem írnék, nevezzük az összekötőmet csak Karcsinak. Karcsi még a Megyó-időkből maradt, régi mameluk volt, annak idején beépítették a Szadeszbe, hogy bomlasszon, de dolgavégezetlenül távozott, mert mire beépült, a Szadesz magától szétszakadt, mint a véres hurka. Így átkerült

az MSZP Titkos Tanácsába, amit Lendvai Ildikó vezet teljes titokban.

Ott főzik ki a nemzet elárulásának, Brüsszelnek való kijátszásának újabb és újabb zseniális terveit a szélsőséges liberálbolsevik zsidócigány-menekültpárti-kommunista álcivil emeszpések. 

- Mondjad, Karcsi, kérlek! 

- Titkosított a vonal?! - zihálta Karcsi, aki a Bajnai-érában sokat pénzt lopott el a libatenyésztőktől, és annyi libamájat és -nyakat zabált, hogy 150 kiló fölé kúszott a mérleg.

Néhány libatenyésztőt maga fojtott meg, önkezével,

amikor fogytak a libák, és ő még többet akart. 

- Persze, titkosított. Még a Szilvásy intézte el nekünk Fletó idején. 

- Óriási hírem van. A Fidesz lopta a gázt, és mesterségesen tartotta magasan a gáz árát!

Megállt bennem az ütő. Ez bizony egy ilyen,

pártközpontból iránytott, liberálbolsevik-szélsőséges-zsidótőkén hízlalt gerinctelen takonyféreg poszternek,

mint én, nagy hír. Belebukhat a Nagy Ellenfél!

- Honnan tudod? - kérdeztem és lopva körbepillantottam, nem figyelnek-e a szemben lévő irodaházból, ahonnan tudvalevőleg Lázár János titokzatos szolgálata, a Vérnarancs Kommandó hallgatta le az Egyenlítő szerkesztőségét éjjel-nappal. 

- Most hozza nyilvánosságra az egyik elvtárs, hamarosan megjelenik a 168 Órán

- Hát ti aztán nem lazsáltok ott a Titkos Tanácsban, Karcsikám!

- Ez még nem minden: sikerült a Budapest-Tel Aviv-tengelyen lévő szálakat is megpendíteni: Magyarország nem demokrácia többé! A Freedom House-os kapcsolatunknak is befűtöttünk! Most hozza le a NOL!

Elismerősen füttyentettem el az Internacionále egyik strófáját.

- Egy héten két botrány, Karcsikám, újra aktivizálják magukat az elvtársak? 

- Még nincs vége, figyelj, ezt hallgasd meg: rávettük azt Energiaklub "független" közgazdászát, hogy mondja a HVG-nek, hogy Paks2 teljes gazdasági összeomlást eredményezhet! Úgy felszökik az áram ára, hogy a népharag el fogja sörpörni Orbán diktatúráját! Menjünk tovább: az Index lehozta, hogy a legtöbb "menekült" Németországból jön hozzánk és dolgozik!

A dicsőséges jövőtől megrészegedve pillantottam a Che mellett függő, rámázott Kádár-fényképre.

- Ha ezt az öreg megérhette volna... Karcsikám, szovjet pezsgőt fogok behűteni! Hát nem is tudom, hogy mint vérvörös lakájmédiának, melyik sztorit kell először megírnom. Azon gondolkodtam, hogy éppen elküldöm nektek az egyik "független" elemzőnk munkáját, amiben leleplezi a Fideszt és tanácsot ad nektek a HVG-n, hogy hogyan győzhetjük le a gonosz Viktátort. 

Károly zihálása felgyorsult.

- Teljesen felesleges strapálnod magad, elvtárs. Minden el van veszve. Ezeknek semmi sem számít. Írhatsz te, amit akarsz: az embereknek elegük van a politikából, vagy el vannak foglalva a kerítéssel, meg a menekültek álproblémájával. Most beszéltem a beépített sejttel, aki Habony Árpádnak választja ki az egyénileg varrott kabátokat, és vele vitatja meg az új titkos Fidesz-terveket.

Ennek a menekültezésnek addig nem lesz vége, amíg a Jobbikot fel nem számolják, és az összes turbónáci át nem szavaz Viktorra. Jobbik-Fidesz koalíció kormányoz majd, ha a terv nem jönne be. 

nightcrawler.jpg

Az egyik mindenre elszánt libsi-balos-zsidó-cigány posztolónk éjjel veszi át a Titkos Tanács anyagait, hogy elárulhassa hazáját

Feljajdultam. Ezek szerint mindennek vége. Gyorsan kihúztam a fiókomat, hogy magamhoz vegyem az izraeli gyártmányú Skorpio-pisztolyomat: ezzel szoktam a narancsos lufikat lődözni, amikor a választások idején a gyerekek kezébe adják őket a fideszes páraktivisták.

- Akkor most elköszönünk...? Megszabadultok tőlem is...? - kérdeztem, mert tudtam, hogy a Titkos Tanácsban bármi előfordulhat. Még Mesterházy titkos tanácsnok is visszanövesztette a szakállkáját, hogy még ördögibb legyen! 

Körbefordítottam a pisztoly csövét a szerkesztőségben, de csak a bedrogozott főszerkesztő-helyettes hortyogott révületben az egyik sarokban.

A többiek már mind magukkal vitték a pufajkájukat:

egyedül voltam. 

A ziháló hang megnyugtató tónusba váltott:

- Dehogy, az Egyenlítőre és a hűséges elvtársakra mindig szükség lesz! Kell valami a szubhumán balos panelproliknak, meg a fideszes bérkommentelőknek! Írd csak meg a sztorikat, tudod jól, hogy vastagon fizetünk! 

(A történet és a benne szereplők nem valóságosak, mielőtt bárki felháborodva a telefonért nyúlna, és feljelentene bennünket valahol - igen, ez vicc volt. A második kép pedig a Nightcrawler című filmből készült.)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr637569420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

empoftla 2015.06.24. 17:53:07

@maxval bircaman felelős szerkesztő: Szerencsére mi keresztény birkák csak csendben bégetjük cáfolhatatlan igazságainkat.

midnight coder 2015.06.24. 19:13:48

Ahogy anno a Hofi mondta: tudjátok, ebben a viccben mi a vicc ? Az, hogy nem vicc. Ez van.

vNHM 2015.06.24. 19:34:35

A szokásosnál is szarabb. Sokkal szarabb. Sajnos.

kvadrillio 2015.06.24. 19:35:40

KURVÁRA NEM ÉRDEKES, HOGY EHY BLOGOT KI ÍR, MIT ÍR, ÉS HOGY MELLIK OLDALHOZ HIÚÚÚÚZ !!! :) ŐŐŐŐ....BAJAHHH...

Hannibal ante portas 2015.06.24. 19:36:40

Ez a blog annyira sz@r, hogy az már direkt jó - ahogy pestiesen mondják. Igazi életérzés van benne: milyen jó hülyének lenni. (úgy tűnik, nagyon.)

maroz 2015.06.24. 20:36:37

"Itt eláruljuk, hogyan irányítják a balsajtót, különösen az Egyenlítő blogot az MSZP Titkos Tanácsából."

Nagy kaland, gondolom ugyanúgy, ahogyan az Örülünk, Vincentet... :)))

gmihaly 2015.06.24. 20:45:17

Na mi van? Beütött az uborkaszezon ? Vagy annyira összezavartátok q médiás dolgaitokat, hogy már magatok sem tudjátok, merre van az amarra ?

Ortodox 2015.06.24. 21:02:05

Kutyát nem érdekli a fosblogotok pártirányítási rendszere.

sanyix 2015.06.24. 21:51:14

@Ortodox: még is itt rohadsz :)

Tudományos Iibsizmus 2015.06.24. 22:02:10

Narancsbolsi elvtársaim! Felháborodtatok? :-))

Tudományos Iibsizmus 2015.06.24. 22:03:07

@Ortodox: Aztán mégis ideevett a fene. A Tiszteletem Brüsszelet nicket már nem használod?

Pop40 2015.06.24. 22:06:45

Óvatosan az ilyen posztokkal, srácok. A hülye fideszes bérkommentelő nem véletlenül nem agysebésznek ment. Tuti, hogy legalább a fele elhiszi.

Amúgy legalább még 2 fontos hír kimaradt a felsorolásból, mindkettő fényesen mutatja a fideszmaffia "hozzáértését", asszem mind a kettőt hozta az Index is.

1,
www.portfolio.hu/gazdasag/tragikus_a_magyar_tokevonzo_kepesseg.215979.html

2,
www.portfolio.hu/gazdasag/itt_az_igazsag_tobb_mint_2000_ember_repult_a_vasarnapi_boltzar_miatt.215849.html

Tudományos libsizmus 2015.06.24. 22:08:57

A libsi nicktolvajokról is említést tehettél volna. Vannak egy páran.

Furusina 2015.06.24. 22:10:43

Szellemesnek, és mélyen szántónak tartom az írást. Túlmutat önmagán, mert ha a szereplőket, kifejezéseket a túloldal sztereotípiáival helyettesítjük be, ugyanilyen szellemes, és találó lövészárok humort kapunk.

Pop40 2015.06.24. 22:11:07

@Tudományos libsizmus:

Ahány nicketek nektek van, elvtárs, nincs az a nicktolvaj, aki mindet ellopja. :-)

Vagytok vagy öten (és akkor sokat mondtam) de ehhez van vagy 125 nicketek.

Na ja, ha valaki érvelni nem tud, mondanivalója sincs, legalább soknak tűnjön. :-D

OftF 2015.06.24. 23:09:38

Hiába görcsöltök, akkor is vörösök vagytok :)

Tudományos libsizmus 2015.06.24. 23:22:38

@Pop40:
Mintha fel lennél zaklatva. Csak nem te vagy az egyik?

Pop40 2015.06.25. 01:43:42

@Tudományos libsizmus: Nem, nem én vagyok az egyik. Nekem csak ez az egy nickem van, veletek ellentétben. :-)

És nem vagyok felzaklatva. Mitől is kéne, hogy zaklatott legyek?

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.25. 05:37:39

Körülbelül annyira vicces ez, mint egy Sas kabaré. Nem felháborító, leleplező vagy szellemesen csattanós. Egyszerűen lapos.
A magyar nyelvvel is hadilábon áll a szerző. Segítek, ha már a helyesírás-ellenőrző beszart nálatok:

"ezzel szoktam a narancsos lufikat lődözni, amikor a választások idején a gyerekek kezébe adják őket a fideszes páraktivisták." - őket. A lufikat. Mintha azok a lufik személyek lennének. Ez lehet, hogy csak az én szememet bántja.

"zihálta Karcsi, aki a Bajnai-érában sokat pénzt lopott el a libatenyésztőktől, és annyi libamájat és -nyakat zabált" - ez mi? Sokat pénzt lopott. Libamájat és -nyakat. He?

Brumm Brumi 2015.06.25. 06:58:09

Az MSZP-ből szerkesztik az Egyenlítő blogot
Index- Földes András

2013.08.14. 16:45

MSZP-s politikusok, párthivatalnokok adnak szerkesztési utasításokat a baloldali, de elvileg pártfüggetlen blognak, az egyenlito.blog.hu-nak, derült ki abból a levelezésből, amely cikkünk megjelenéséig bárki számára elérhető volt, és amelynek részleteit az Átlátszó Oktatás juttatta el szerkesztőségünkbe.

„Kérnék mindenkitől egy írást, Bajnai: Együtt? címmel. Egyenként fogom kitenni őket. Lehet pozitív, kritikus, őszinte, demagóg, bármi.. Én is megírom a magamét. Mindegyik kikerül, tartalmától függetlenül.” – írja az MSZP ifjúsági tagozatának egykori elnökhelyettese, Oroszvári Péter az Egyenlítő blog levelezőlistájára szerkesztési utasításait.

Kocsis Máté fideszes kommunikációs igazgató ekézésére, majd a rezsicsökkentési kampány ellentmondásainak feltárására tesz javaslatot Török Zsolt MSZP-s szóvivő ugyanezen a listán.
Harc a kamu Puch László ellen

Az Átlátszó Oktatás nevű civil csoporttól a szerkesztőségünkhöz eljuttatott és cikkünk írásáig nyilvánosan elérhető levelek közül ezek csak a legkirívóbb példák, amelyek azt sugallják: az Egyenlítő blog MSZP-s tisztségviselőktől, politikusoktól kap utasításokat cikkekre, témákra, sőt, posztjaik hangvételére vonatkozóan is.

Az egykori főszerkesztő, Németh Gábor egy alkalommal pedig arra ad utasítást egy levélben a csapatának, hogy blogjuk üzemeltetőjénél jelentsék fel azt a felhasználót, aki kamu Puch László-profillal működik.

Németh Gábor az Indexnek ugyanakkor azt hangsúlyozta: az Egyenlítő nem pártlap, tehát őt minden bizonnyal személyes okokból zavarja, ha valaki Puch László néven kommentelget.

„Nem kérdéses, hogy én ahogy a múltban, a jövőben is az MSZP-re szavazok – mondta Németh, az MSZP ifjúsági szervezetének, a Societasnak az egykori budapesti alelnöke. – Még ha másként is értelmezhetők a levelek, a politikusok csak ötleteket adtak, nem szerkesztették a blogot.”

Török Zsolt lapunknak elmondta, hogy nem kifejezetten az Egyenlítőnek adott témaötleteket, hanem mint sok politikus teszi, lapok egész sorának küldi az információkat. "Régebben a Hír tévének is küldtem ötleteket, de soha nem jelentették meg azokat." A szóvivő elmondta, hogy nincs a levelezőlistán, valaki egyszerűen forwardolta a levelét. (Ez a kiszivárgott emailek alapján valóban így van, igaz, ez a valaki szintén nem tagja a szerkesztőségnek. Oroszvári Péter írt a listára, noha ő elvileg az MSZP ifjúsági tagozatát vezette, nem a blogot.)
----

Szar "humorizálás" helyett ajánlom a fenti valóságot, eftársak...

Muhaha.

nu pagagyí 2015.06.25. 07:56:23

Olyan szép, hogy az Egyenlítő blog (de általában az Index) legaktívabb olvasói közt üdvözölheti a Századvég bérkommentelőit is! Már csak az a kérdés, ha ezek a humorérzék nélküli jobboldali Savanyú Jóskák is itt tüsténkednek teljes munkaidőben, vajon kik azok, akiket érdekel a tetemes közpénzből fenntartott jobboldali sajtó?

E.Katolnai 2015.06.25. 08:02:12

ha ezt az izé-paródiát önsajnáltató igazolásnak szántad, akkor szánalmas …

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2015.06.25. 08:33:31

igen tudjuk, hogy az index/444/origo/nol/atv/hvg, és hasonló "független" "hír"szolgáltatók parancsra folytatják a propaganda tevékenységet.
Remek eredménnyel.
sok sikert 2018-hoz elvtársak! Akkor megmutathatjátok! Megint!

Trackers 2015.06.25. 08:57:56

Annyi igazság azért van a posztban, hogy a bevándorló probléma folymaatos és stabil népszerűség vesztést okoz a ballibeknek, és növekedést a Fidesznek.

Egész egyszerű oka van ennek, mégpedig az, hogy ha a ballib mantrának engedve szélesre tárnénk kapuinkat az illegális bevándorlók elött, akkor hamarabb becsődölnénk, mint egy MSZP kormány alatt, ami azért nem semmi.

És még az is hozzátesz hogy ezzel mindenki tisztában van.
Még ti is, de valamiért úgy érzitek hülyeségeket kell hazudnotok folyamatosan, a bevándorlókról.

Trackers 2015.06.25. 09:00:13

@Brumm Brumi:

Hát igen.. A valóság sem kevésbé vicces, mint ez a poszt.. :)

Trackers 2015.06.25. 09:01:02

@nu pagagyí:

Mondja ezt egy napi 8-10 órában tevékenykedő ballib fizetet troll.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.06.25. 09:09:04

hát ez joó szar írás lett.

Se nem vicces, se nem stílusos, se semmilyen...

♔bаtyu♔ 2015.06.25. 09:33:35

A szokásos ballibsi hiánylista már 70 éve így kezdődik:

1. humor

♔bаtyu♔ 2015.06.25. 09:41:43

@Brumm Brumi: Annyira nincs ennek jelentősége, ki a fene olvassa el a blogbejegyzést? Legfeljebb nagy vonalakban, hogy tudja az ember mi az álláspont, mi a téma. Persze a szélsőliberális kamublogokba az ember eleve be sem megy, úgy sem lehet ezekhez hozzászólni (Kettős Mérce és tsai).

Sokuk eleve nem is képes azon a színvonalon írni, hogy érdemes legyen végigolvasni. (van amikor viszont igen, de ez nagyon ritka).

eßemfaßom meg áll 2015.06.25. 09:58:06

Az viszont konkrétan vicces, ahogy a sokezer kommentes, finoman szólva politikailag egyoldalú véleményt megfogalmazó nickek bérkommentelőznek :)

♔bаtyu♔ 2015.06.25. 10:05:59

@eßemfaßom meg áll:

Ez miért vicces, miért ne lehetne bárkinek egyoldalú politikai véleménye, ráadásul szerinted?

Inkább az a vicces, ha te azon problémázol, hogy kinek mi a véleménye egy blogon.

Az viszont konkrétan még viccesebb, ahogy egy MSZP irányította blog teszi ezt.

♔bаtyu♔ 2015.06.25. 10:07:28

@eßemfaßom meg áll: Olyan is, ezen a blogon aztán nem sok minden fog múlni 2018-ban.

apro_marosan_petergabor 2015.06.25. 10:11:19

Semmi értelme nem volt ennek a cikknek.
Szokásos libero agyömleny.

nu pagagyí 2015.06.25. 10:15:44

@Trackers: Nekem van időm. Saját magam főnöke vagyok a saját cégemben, amely kézivezérlés nélkül is jól elketyeg, így marad időm olvasgatni. Téged viszont tényleg sajnállak, hogy szigorú munkaidő beosztásban kell számodra unszimpatikus szövegeket nézegetned és teljesítménybérben fosni a blődségeket. Én annak a híve vagyok, hogy mindenki azt tegye, ami képességeinek és érdeklődésének legjobban megfelel. Neked sem kéne raboskodnod, találd ki mi az, amivel hasznos lehetsz és neked is örömet okoz.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.06.25. 10:19:40

Remegnek a kopár térdek,
Hogyha beüt a pártérdek.
:)

Köldök_szösz 2015.06.25. 10:31:14

Szaporodnak a bérkommentelők. A birka is úgy tűnik osztódott.
Meg vettek olyan billentyűzetet amin van "libsi" gomb is.

eßemfaßom meg áll 2015.06.25. 10:47:56

@♔bаtyu♔: ha szerinted nem vicces, hogy pop40, nu pagagyi és co. permanensen bérkommentelőznek bárkit aki épp nem "orbánegygeci"-zik

Tudományos libsizmus 2015.06.25. 10:55:04

@♔bаtyu♔:
Jómagam a libsi blogokat el sem olvasom eleve. A libsi bérkommentelők hozzászólásait szemezgetem. Ki lehet nyúlni rajtuk a röhögéstől.

nu pagagyí 2015.06.25. 11:05:08

@eßemfaßom meg áll: Nocsak, két bérkommentelő egymással cseveg? Nem lenne egyszerűbb élőszóban, ha már egymás mellett van az asztalotok?

nu pagagyí 2015.06.25. 11:14:56

@Frady Endre:
Attól áll fel Orbán szava,
Ha mindenkinek lekonyult a karfa.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.06.25. 11:25:44

@nu pagagyí: "szava", vagy "szarva"?
Amúgy sajnos nem stimmel a szótagszám, így szétesik a ritmus. Nem olyan könnyű ám jó kétsorost írni, mint elsőre látszik... :)

nu pagagyí 2015.06.25. 11:46:48

@Frady Endre: Sajnos nem vagyok költő, úgyhogy döcög a dolog, csak a poén kedvéért próbálkoztam. "Szava" lenne a szó (fordítva va-sza-> fa-sza, ahogy a nyelvtudósok szerint a rokon nyelvekben történelmileg módosul az eredeti szó}, nyilván gyenge, ha magyarázni kell. A karfa már érthetőbb lehet.

Amúgy gratulálok, egy színfolt vagy ebben a süketek párbeszédét folytató, nyomasztó közösségben.

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.25. 11:52:21

@nu pagagyí: jó, azt hittem na ez a blogposzt lesz a legszarabb, amit olvasok, de te a Sas kabaré szintje alá tudtál menni.
Az se értem mit akarsz írni. Van benne Orbán, tehát biztos ő a gonosz. Akkor legyen szarva... Mint az ördögnek.
De inkább hagyd meg ezt a stílust Frady Bandinak.

Trackers 2015.06.25. 12:08:11

@nu pagagyí:

Szerencsétlen MSZP-s csinovnyik, mikor eljátsza a főnököt, a klaviatúra mellett.. :)

Veled szemben, nekem viszont valódi munkám van. És szoftver architect-ként nem is vágyom már 40 évesen nagyobb kiteljesedésre.. :)

Trackers 2015.06.25. 12:09:48

@eßemfaßom meg áll:

Mi ebben a fura ?

Az MSZP-s csinovnyikok komcisznak a legvéresszájúbban, és a bérkommentelőik mást se tesznek, mint bérkommentelőznek.. :))

eßemfaßom meg áll 2015.06.25. 12:30:25

@nu pagagyí: erről beszéltem, szerintem tréfás :)

nu pagagyí 2015.06.25. 12:59:37

@Krio.Me.Tu: Örülök, hogy szórakoztathatlak. Én is jókat szoktam röhögni a hozzád hasonló megélhetési fasisztákon.

nu pagagyí 2015.06.25. 13:00:46

@Trackers: Csak nem a nemzeti számlaauditor cégnél kaptál melót?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.06.25. 13:03:21

INTERBABIONÁLÉ

Föl-föl ti babjai a kertnek,
Föl-föl te szárított magtár,
A génsebész napjai jönnek,
Babságodnak vége már!

A trágyát végképp letörölni
Babszolga had indulj velünk!
A kert babsarkából kitörni,
Babok vagyunk s málnák leszünk.

Ez az arc lesz a végső,
Csak metamorfni hát,
És gyümölcsízűvé lesz
Holnapra a tanyád!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2011/11/interbabionale.html

♔bаtyu♔ 2015.06.25. 13:16:56

@eßemfaßom meg áll: Ezek kellenek, mert amikor ez a pár gyökér már a tizedik hozzászólót baszogatja, hogy mekkora fideszbérenc, miután szerencsétlen le merte írni, hogy CBA-ban vásárol, akkor a kedves olvasók nagyon szép kerek képet kapnak arról, hogy ezek a komancsok bizony nem sokat változtak.

♔bаtyu♔ 2015.06.25. 13:18:30

@Tudományos libsizmus: Persze, a rutin, én sem. Sokszor elég a blog neve, de legalábbis a cím és az alcím.

persze, mit is csinálnánk itt ballibsik nélkül:)))

Rudi Kató 2015.06.26. 07:25:50

Na igen! Hála Isten itt tartunk, hogy nektek már csak ilyen nevetséges vágyálmokra futja! Álmodjatok továbbra is másra úgy is alkalmatlanok vagytok!
süti beállítások módosítása