B1 blogcsalád



Így ér véget Magyarországon a magyarok uralma

2015. június 06. - Egyenlítő blog

Hétfőn átlépte a határt A. G., 21 éves, gambiai születésű fiatalember.

Iskolai végzettsége közgazdasági matematikai analízis szuahéli nyelven, de néhány magyar előételnévvel nagyszerűen képes magát magyarul is megértetni. A magyar előételek nevét még akkor tanulta meg, amikor egy korábbi alkalommal szökött át a határon, s itt egy határközeli kisváros étterme alkalmazta, mint reklámembert. A dolga annyi volt, hogy ült a kirakatban, a hasára előételek nevei voltak felírva – töltött tojás, padlizsánkrém, kolbász hagymával és a többi –, s a feliratokat egy lámpafüzér vette körül. A. G. időnként megsimogatta a pocakját, ilyenkor a lámpák sorra felgyulladtak és A. G. elégedetten nyalogatta a szája szélét.

Bár mindenki megelégedésére végezte a munkáját, a magyar idegenrendészeti hatóságok egy szép napon kitették a szűrét, mert mégiscsak tűrhetetlen, hogy elveszi a munkát a magyar ember elől.

Egy gambiai.

A kirakat aztán hetekig üresen árválkodott, és az előétel-fogyasztás jelentősen visszaesett, de rendnek kell lennie. Aztán előkerült egy igazi fajmagyar, aki hosszú-hosszú nemzedékekre vissza tudta vezetni a pedigréjét. Be is ült a kirakatba. De képtelen volt megtanulni, hogy a töltött tojástól merre induljon tovább a keze, ezzel rendszeresen zárlatot okozott, végül az egész vendéglő leégett. De ez már egy másik történet.

Időközben régi ismerősünk, A. G., Gambiából újra kijátszotta a határőrök éberségét. Sőt, ezt még tetézte.

A helyközi járaton leült a vezető mögötti második székre, s ezzel két odavalósi atyafit kényszerített állásra. Az egyiket azért, mert a helyén ült, a másikat azért, mert az úgy érezte, nem ülhet egy „feka” mellé, mert még meglátná valaki és aztán kész a szóbeszéd. Hát kell az neki, hogy azt terjesszék a faluban, hogy leül egy feka mellé? Tán még a pap is kiprédikálna az ilyesmiért vasárnap a misén. Így hát álldogáltak és

bosszút esküdtek minden bevándorlóval kapcsolatban.

De A. G. erről mit sem tudott. Szélesen mosolygott és úgy kérdezte meg: hortobágyi húsos palacsinta? – hogy akár úgy is lehetett érteni: melyik megállónál kell leszállnom a Nemzeti Bankhoz?

De a két atyafi csak a vállát vonogatta, és azt felelte, hogy ha misszionáriust akarsz vacsorálni, akkor ahhoz korábban kell ám felkelni, kisköcsög.

A. G. egy elegáns „tormás sonkatekercs” megjegyzéssel megköszönte a pontos felvilágosítást, rávillantotta ragyogó fogsorát új honfitársaira, s mivel a busz éppen a Szabadság téren fékezett, hát leszállt.

Egy ideig próbálkozott megint régi szakmájában elhelyezkedni. De a környékbeli kínai, török, kurd, olasz, francia és arab vendéglősök mind elzavarták, hogy sajnos, a magyar emberek elől nem veheti el a munkát, nem tudják alkalmazni. És különben is, tessék tisztelni a kultúránkat.

A. G. ezzel teljesen egyetértett, ő is azt az elvet vallotta, hogy

„Rómában, mint a rómaiak”.

Ezért azon nyomban vett pár zacskó szotyit és a héjat a járdára köpködte. Ettől kezdve a papír zsebkendőt a földre dobta, fellökte a szembejövőket, és belerúgott a kiskutyákba továbbá elvette az óvodások homokozólapátját. De miután meglátott egy plakátot, hogy „Nigger tiszteld a kultúránkat” attól kezdve már zsidózott és cigányozott is, és valóban kezdte magát otthonosabban érezni, s rögtön befogadóbb lett a közeg.

Csak később árulta el neki valaki, hogy a nigger szót csak viccből festette egy pajkos fideszes a plakátra. De csak azért, hogy megelőzze vele valamelyik jobbikos pajtását.

mnbepul.jpg

Minden szépen alakult, de állása, az ugye, még mindig nem volt A. G-nek. Ekkor elhatározta, hogy elveszi valamelyik magyarét. A Szabadság teret már ismerte, látta, hogy áll egy nagy épület. Gondolta, ott csak akad valami. Besétált az épületbe, pont véletlenül a Magyar Nemzeti Bankba.

Járkálgatott a folyosókon, betűzgette a táblákat, az arbitrázs osztálynál kicsit ingatta a fejét, de sehol sem találta a töltött gomba meghatározását, pedig ahhoz nagy reményeket fűzött.

Így hát belépett találomra egy ajtón, amelyen az állt: Kérem, kopogtatással ne zavarjon.

Polt-Palásthy Marianna személyzeti igazgató. 

Csinos kis irodának tetszett, a nap is besütött, a sarokban egy nagy fikusz terpeszkedett, óriási íróasztal,amelyen ping-pongozni is lehet. A. G. elhatározta, hogy marad.

Ám ekkor belépett egy szigorú hölgy, és összecsapta a kezét: maga mit keres itt?

Én kérem mostantól kezdve havi ötmillió forintot. Ugyanis elvettem az ön munkáját. Simán megcsinálom én is, amit ön eddig. Nagyon gonoszul tudok kirúgni, szükség esetén bosszúálló vagyok és garantáltam szarok a szakértelemre, csak a fideszes párttagkönyveket nézem – foglalta össze immáron tökéletes magyarsággal a feladatát A. G.

Aki ezennel ki is nevezte magát a Magyar Nemzeti Bank Személyzeti igazgatójának. Polt-Palásthy Mariannát pedig egy bölcs tanáccsal bocsátotta el: Hölgyem, az élet olyan, mint egy nyári ruha mellénye. Rövid és céltalan. Ajánlom, hogy tanuljon meg pár előétel nevet szuahéliül, s az én kis falum kocsmárosa szívesen fogadja a kirakatában.

De most kérem, hagyjon magamra, mert

fel kell vennem pár régi barátomat ide bizalmas igazgatói munkakörbe.

Természetesen mind gambiaiak, a kollégiumi szobatársaim voltak, garantáltam megbízhatóak. Így ért tehát véget Magyarországon a magyarok uralma.

Dési János

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr117522108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercel 2015.06.06. 13:13:24

Akasztófahumor..:)

2015.06.06. 17:09:38

Embere! Ha tényleg csak matematikusok jönnek be az EU területére, -akikért ráadásul az éttermek is versengenek- akkor miért akarják más országok visszaküldeni őket oda, hol bejöttek az EU területére? És miért akarnak kvótákat?

Mei Ling 2015.06.06. 17:24:42

Van egy gond: szuahéli nyelven a négy alapműveleten kívül semmilyen magasabb matematika nem létezik. Sőt, még a mosogatógép sem.

mariska16 2015.06.06. 18:00:57

Az előbbi hozzászólók nem értik vagy nem akarják érteni?

Pipas 2015.06.06. 18:24:55

Akik kitalált emberekkel példálóznak, azok kitalált országok sorsába szóljanak bele . :D

♔batyu♔ 2015.06.06. 18:36:59

Lefesti valami libsi a "bevándorlásellenes" plakátot, lefotózza- az indexen pedig "lefestette a népharag".

Ha a népharag valóban meg akarná rongálni ezeket a plakátokat, akkor nem kell a felhívásotok, hogy rongálják meg őket, nem kell fizetni érte 2 ezer Ft-t sem.

Ahogy annak idején Feri, vagy az SZDSZ plakátjaiért sem kellett:))))))))))))

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.06. 18:45:55

Remélem a csúcsra járatjátok az eltérőkkultúrájúakért folytatott propagandát, hisz mindannnyiunk érdeke hogy 2018 után is jobbos kormány legyen.

gizmo26666 2015.06.06. 18:51:12

El elég Rejtői lett, gratula

gizmo26666 2015.06.06. 18:54:20

Ez a kampány úgy hülyxeség, ahogy van. Azt veszi alapul, hogy én, mint magyar hazafi akarok dolgozni, és a külfödli ebben megakadályoz, mert elveszi a munkámat. A nagy túróst. Hívják csal be a sok külföldit, dolgoztassák őket halálra minimálbérért, adóztassák szénné az agyukat, engem meg tartson el az állam az ő munkájuk gyümülcséből.

♔batyu♔ 2015.06.06. 19:13:24

@gizmo26666: Nézd mindenki tudja, hogy ezek ha akarnának sem tudnának dolgozni, mégis ki a lófasz venne fel pld. egy gambiait közértesnek, amikor erre az állásra olyan magyar jelentkezik, aki még angolul is gagyog.

Tehát ezeket akkor vagy eltartod, vagy ki fogja magát szolgálni a vagyonodból.

2015.06.06. 19:17:32

@♔batyu♔: Jaj, hát nem érted?! A népharag akarja lefesteni, de a biztonság kedvért fizetnek annak, aki megteszi.

index.hu/belfold/2015/06/06/ketezer_forintot_kap_aki_megrongalja_a_bevandorlasellenes_plakatokat/

"kétezer forintot kap, aki olvashatatlanná tesz, feliratoz vagy letép egy ilyen óriásplakátot."

zobod 2015.06.06. 19:19:39

Pár száz szerencsétlen sorsú, ide vetődött néger miatt folyó, és milliárdos kiadással járó bevándorló ellenes kampánynál már csak Dési János írása nagyobb marhaság.

gizmo26666 2015.06.06. 19:19:46

@♔batyu♔: Munkaképtelen bevándorlóink már vannak vagy 1 millióan, annyi a különbség, hogy ők tőbb száz évvel ezelőtt jöttek Indiából. Viktorunk róluk miért nem beszél?

2015.06.06. 19:28:19

@Tiszteltetem Brüsszelet:
"Remélem a csúcsra járatjátok az eltérőkkultúrájúakért folytatott propagandát, hisz mindannnyiunk érdeke hogy 2018 után is jobbos kormány legyen."

Francokat! A probléma EU szerte egyre nagyobb, ha tényleg megjönnek az első bevándorlók, akik tartósan itt fognak élni, akkor majd előkerülnek más szólamok: Orbán Viktor és kormánya amellett, hogy megnyomorította a Zembereket, most rájuk szabadít sok ezer más kultúrájú embert, akik elveszik azt a kevés munkát is, ami van. Mert nekik egy nem gondolkozó, nem összetartó massza kell, akik... Bezzeg más országok már hónapokkal korábban harcoltak az EU-ban a kevesebb kvótáért, és plakátkampánnyal felhívták az emberek figyelmét :)

Devizahiteles-ügyben kb. ez volt. Meg előtte Alstom metró ügyben is. Mindegy, hogy hogy, csak ne úgy, ahogy a kormány :)

csak egy néző 2015.06.06. 20:07:15

Csípem ezt a sok okos fidesz trollt, mindegyik csak fröcsög a libsikre, mert letépik a plakátokat es még kapnak érte 2000 ft-ot is. Csak zárójelben, annak idejen, amikor valami alkalomból Fletó mondott valahol beszédet, azonnal ment az sms a fideszes aktivistáknak, hogy a szokásos módon, kereplővel, síppal, dobbal menjenek megzavarni az összejövetelt a díjazás (5000 ft) a szokásos módon történik.

Be kell látni, hogy a bevándorlás igen nagy probléma lesz, de vajon mi lenne a megoldás, azt még senki sem tudta megmondani. Totális határzár, szögesdrót, betonfal, akna zár, éles löszer???

vakablak 2015.06.06. 20:56:02

A szuahéli nyelvet Kelet-Afrikában beszélik közvetítőnyelvként , Gambia viszont Nyugat-Afrikában van, ahol senki sem beszéli – csak úgy mondom, amúgy a történet szempontjából ez nyilván szinte mindegy. További fun fact pedig, hogy a szuahélit ilyen minőségében először a németek, majd őket követően az angolok vezették be a saját afrikai gyarmataikon, a soknyelvű káosz csökkentése végett.

2015.06.06. 21:15:14

@csak egy néző:
"Csípem ezt a sok okos fidesz trollt, mindegyik csak fröcsög a libsikre, mert letépik a plakátokat es még kapnak érte 2000 ft-ot is."

Ha jól emlékszem, a probléma nem a plakát letépésnél kezdődött, hanem, volt valami olyasmi, hogy a határon tömegesen jönnek át a menekültek, és mennek tovább mindenféle igazolvány nélkül. Meg mintha még lett volna valami olyasmi is, hogy kvótákat határoznak meg, hogy mennyit kell befogadnunk, illetve pár nyugati ország oda küldené őket vissza, ahol beléptek az EU területére.

Le Orme 2 2015.06.06. 21:22:13

Ez a poszt is a 19-ik századi kazár bevándorlás miatt születhetett meg.

Bélám 2015.06.06. 23:00:33

Az egész egy blődség! De ha már nem szeretnénk lopás bűnébe esni, akkor egy poénhoz a szerző nevét is illene zárójelben kitenni (Lásd: az élet olyan.... /Rejtő Jenő/)!

DezInf 2015.06.06. 23:11:29

Mivan fidexqrvák, kihajtottak titeket strichelni? :)))))

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.06.06. 23:15:33

@♔batyu♔: Ok, de akkor miről szól ez a kampány 300 millió forintunkból?

2015.06.07. 01:36:01

@A demokrácia leszakadó függönye: Orbán Viktor be fogja nyelni, amit Brüsszel rá oszt. Kár volt toporzékolni, mint a szúzkurva. Nomeg elkölteni azt a 300 milliót, arra, hogy kiröhögjelek.

2015.06.07. 01:36:58

@Kéményen dolgozó kisember: A kampány arról szól, hogy szakad a fidesz, ösze kell terelni a nyájat.

2015.06.07. 01:38:20

@A demokrácia leszakadó függönye: Fogadjunk! Egy hónapon belül Orbán Viktor megmagyarázza, miért kell elfogadnunk a kvótát!

Szúnyog 2015.06.07. 02:12:34

Dési zsidó! Anyád!

nu pagagyí 2015.06.07. 07:48:36

Ezek a palkátok a Fidesz a teljes szellemi és erkölcsi lepusztulásának jelei. Egy uszító, szélsőséges párt végvonaglása. Mivel közpénzből követik el ezt az ocsmányságot, még felelni fognak érte.

Netuddki. 2015.06.07. 09:01:46

@♔batyu♔: Újra csak fennen hirdeted hihetetlen ostobaságodat. Itt a cáfolat tolvaj, fideszdroid:
index.hu/video/2015/06/06/menekult_bevandorlo_kampany_debrecen_plakat/

Tudom, tudom, csak egy megélhetési bértroll vagy, de akkor is. Köpjél szépen fel és állj alá B+!

Netuddki. 2015.06.07. 09:05:24

@A demokrácia leszakadó függönye: "hogy kvótákat határoznak meg, hogy mennyit kell befogadnunk, illetve pár nyugati ország oda küldené őket vissza, ahol beléptek az EU területére."

Ezt úgy hívják, hogy fidesz propaganda. Akkor te is jól beszoptad.

szemtanú 2015.06.07. 10:00:51

Nos, megoldás már van. Izraelben fel is építették. Az megvan, hogy minél több menekültet fogad be az EU, annál többen indulnak útnak? Példa: kanadai roma bevándorlók. A vége csak tiltás lett, pedig Kanada igazi multi-kulti ország. Ránk rohad egyszer még ez a bevándorló Murphy-törvény.

kosztarovics bácsi 2015.06.07. 10:35:19

A bevándorlók húzzanak haza. A cikkíró is vissza Izraelbe!

nemszólokmégegyszer 2015.06.07. 10:39:10

@Tiszteltetem Brüsszelet: Tőlem lehet. De ne ezekből a rablógyilkosokból rakják össze.

nemszólokmégegyszer 2015.06.07. 10:40:05

@kosztarovics bácsi: A nick neved alapján te se maradsz sokáig.

nemszólokmégegyszer 2015.06.07. 10:42:48

@nu pagagyí: Miről adnának ki óriás plakátot? Eddig ennyit loptunk? Ennyi pénzünk van svejcba'? Ők a questor ügyben érintettek? Hát nem egyszerűbb ez?

nemszólokmégegyszer 2015.06.07. 10:44:51

@szemtanú: Ha arra szabályra gondoltál, hogy "ami elromolhat, az el is romlik", tökéletesen egyetértek.

nemszólokmégegyszer 2015.06.07. 10:52:36

@Szúnyog: Ne zsidózz, ne cigányozz, mert kapsz a bejegyzésedért. Elég annyit írni, hogy "hüjjje". E vallástól, felekezettől, politikai hovatartozástól független. Torgyán Józsi bá' mondta egyszer egy interjúban /ügyvéd, tehát nem buta???/, hogy valakiről azt állítani, hogy gazember, tényállítás, ezért bíróság előtt perelhető, bizonyítandó, amennyiben nem, kártérítésre kötelezhető az illető jó hírnév megsértése, becsületsértés miatt. Ha viszont a mondat úgy kezdődik, hogy "véleményem szerint...", akkor semmi gond, mert véleménynyilvánítási szabadság van, abba pedig belefér a tévedés joga is.

nemszólokmégegyszer 2015.06.07. 10:57:37

@gizmo26666: Aé mer tesóról rosszat nem mondunk, a megbukott Flóriról se. Értedehe, okosba.

Csokáv 2015.06.07. 12:27:57

Amikor kijöttek ezzel a bevándorlóellenes propagandával, azt gondoltam, milyen faszság már, Magyarországon baromira nem számít a bevándorlás, ki a tökömet fogja ez érdekelni? Majd kicsit kotornak vele, aztán elhal. Most meg lásd fentebb, hörögve esik megint egymásnak az ország "két fele". Csak ámulok, hogy mennyire megvezethetőek vagytok mind, és úgy táncoltok, ahogy a kormány fütyül.
Mégiscsak elfoglaljátok magatokat a nem létező bevándorláson, és közben hizlaljátok a zsírdisznókat, akik irányítanak.

Persze most, hogy leírtam, lehet engem támadni, köpködni, hogy mit képzelek én kis nímand - önkritika helyett lehet elküldeni az anyámba.

Pipas 2015.06.07. 13:41:58

@Csokáv: "Mégiscsak elfoglaljátok magatokat a nem létező bevándorláson"

Attól, hogy te nem akarsz tudni róla még létezik.

eva1214ful 2015.06.07. 17:35:50

@Csokáv: Igazad van , ez csak arra jó , hogy legyen mivel foglalkozni a népnek vagy akár egymás torkának esni . Eddig is nagyon sok külföldi volt kis hazánkban , meg lesz is.Mi lenne akkor , haAngliában , N.- Svajcban , Svédországban , ki tudja hol még , ahol a mi 500ezer honfitársunk dolgozik , , azt mondanák , idegenek sipírc haza . Ha Viktor megteheti , akkor ők is . Na, akkorbukna a munkanélküli apadás statisztikája a Fidesznek ,Szerintem porhintés az egész !

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 17:39:32

@eva1214ful: Mo-n nincs sok külföldi, meg nem is volt. Meg ne is legyen, legfeljebb turista.

Akinek tetszik ami Londonban, Stuttgartban, vagy akár Prágában van, hogy minden 2. ember ott élő külföldi, az menjen oda.

wolves84lb 2015.06.07. 18:15:19

@♔batyu♔: ha nem fosna ettől a gazdád, akkor nem őriztetné rendőrökkel...tudod, azokkal, akik felesküdtek a magyar zászlóra, és arra, hogy szolgálnak és védenek.
Akkor ezentúl ezt úgy kell érteni, hogy szolgálják a pártot és kormányt, de elsősorban o.viktor személyes kényelmét, illetve védik a plakátokat?

wolves84lb 2015.06.07. 18:18:51

@♔batyu♔: nehéz eldönteni, hogy te tényleg ilyen hülye vagy, vagy fizetnek érte, vagy csak naiv vagy?

Arról a magyarról beszélsz, aki kurvára nem gagyog angolul, magyarul is épphogy, és rohadtul nem akar dolgozni, viszont elvárja, hogy állambácsi tartsa el?

Jó lenne, ha néha nem egy 5 éves szintjén próbálnál érvelni valami mellett, vagy valami ellen. Nagy kérés?

wolves84lb 2015.06.07. 18:21:20

@A demokrácia leszakadó függönye: istenem, felhozod a devizahiteleket, mint bizonyíték?

Hát erre már elnézést, de a jó édes anyukádat...azt...és nem fogok belemenni, hogy miért. Ehhh....inkább nyeltek volna le...

wolves84lb 2015.06.07. 18:31:41

@Tiszteltetem Brüsszelet: kicsit gondolj vissza pár száz évet...nem hogy sok volt itt a külföldi, de mi magunk szakítottuk 3 részre az országunkat, és adtuk oda külföldieknek. Vagy akkor mi voltunk a külföldiek, hiszen az Oszmán Birodalom része volt Mo elég nagy része? A tatárjárás után magyar alig maradt...jé, akkor is sok volt a "külföldi". Amikor hont foglaltunk, akkor pl mi voltunk a gazdasági menekült külföldiek, akik ráadásul nem csak odaszartak a szoba közepére, de még meg is etették azt a helyiekkel. Ja, és akkor is hoztunk magunkkal némi külföldit, akik hozzánk csatlakoztak - pedig akkor még mi magunk is elég szellősen voltunk nemzet.

Vagy most akkor leszarjuk az 1000 éves múltunkat, a keresztényi eszméket (segíts a gyengébbnek, blablabla), csak mert viktor így gondolja?

Pipas 2015.06.07. 19:50:54

"Vagy most akkor leszarjuk az 1000 éves múltunkat, a keresztényi eszméket (segíts a gyengébbnek, blablabla), csak mert viktor így gondolja? "

Csináljunk inkább tatárjárást csak mert te úgy akarod? :) Jó volt nekünk, hogy a fél ország meghalt? Vagy amikor három részre szakadt az ország?

Te, figyu! Pestisjárvány is volt, azt is csináljunk?

Pipas 2015.06.07. 19:56:46

@eva1214ful: "Mi lenne akkor , haAngliában , N.- Svajcban , Svédországban , ki tudja hol még , ahol a mi 500ezer honfitársunk dolgozik , , azt mondanák , idegenek sipírc haza . Ha Viktor megteheti , akkor ők is ."

Próbálj meg kimenni Svájcba dolgozni és akkor egyből rájössz, hogy mi a helyzet. De el is mondom neked ingyen:

Az EU-n belül a munkaerő szabad áramlása, a szabad letelepedés az alapelv. Az EU országai nem mondják a magyaroknak, hogy sipirc haza, Orbán sem mondja az EU polgároknak, hogy sipirc haza.

Az EU-n kívül más a helyzet. Ha az USÁba, Dubaiba vagy Svájcba akarsz menni dolgozni, akkor szépen kéred és ők majd eldöntik.

Namost az Orbán ezt akarja a másik irányba is, azaz ha valaki ide akar költözni az EU-n kívülről, akkor kéri és mi majd eldöntjük.

Nem olyan bonyolult ám ez b+, 10 éves gyerekektől már elvárható, hogy felfogják.
süti beállítások módosítása