B1 blogcsalád



Darwin-díjat kaphatna Tóbiás és Hiszékeny

2015. január 31. - ng.pontkukac

Közhelynek számít, hogy az MSZP hiteltelen és gyenge ellenzéki párt. Én nem ezt gondolom, elég megnézni, hogy mennyi fiatalt mozgatott meg még most is a párt aktivistaként. Ám ezeknek a lelkes és tiszta tekintetű srácoknak a feje felett olyan játék megy, amit mintha Habony és Rogán finanszírozna szoci vezetőknek letelepedési kötvényes offshore-pénzből. Persze erről biztosan nincs szó, ilyesmi nem derülhet ki. ;)

Viszont az megér egy gondolatkísérletet, hogy mi játszódott le Tóbiás pártelnök fejében, amikor konkrét terhelő bizonyítékok ellenére védelmébe vette a wiesztjánosi magasságokba emelkedő Hiszékeny Dezsőt. Az már mellékes, hogy Horváth Csaba meg tud jelenni kulturáltan is a kamerák előtt, míg főnöke baseball-sapkában védi a védhetetlent, de amit és ahogy mondott!

tobiassapka.jpg

A történet röviden: hivatalosan is kiderült, hogy Hiszékeny 5 misi kenőpénzt kért egy őt bedrótozva lebuktatni akaró beépített nyomozótól. Amikor ez nyilvánosságot kapott, Hiszékeny előállt az őt kérdező újságírónak egy dadogós, hiteltelen makogással, a hangját-se-hallani pártelnök pedig faarccal védelmébe vette. A videó nagyon tanulságos. (És mielőtt valaki HírTV-zni kezdene, jelzem, a sztorit a teljes magyar sajtó hitelesen lehozta.)

Vajon miért nem akar az MSZP teteje tényezővé válni a nagypolitikában? Kinek áll ez érdekében és miért? Megfejtéseket minden felületünkön várunk kommentekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr647128245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2015.02.01. 08:45:00

Sokan kimondták már, hogy az MSZP néhány meghatározó embere a Fidesz érdekeinek megfelelően politizál. Elég nyilvánvaló, hogy néhányukat megzsarolták, néhányukat pedig megfizették.
A probléma az, hogy a választók nem látják a nyilvánvalót.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2015.02.01. 08:56:14

A baseball sapkás a megzsaroltak, az esernyőt tartó pedig a megfizetettek közé tartozik.

masenyka 2015.02.01. 11:33:40

Nyomorult Férgek! először tegyétek már tisztába a habony és rogán ügyeiteket, aztán próbálkozzatok mások besározásával! Vagy nem ugrik be a Bajnai ügy eredménye? Hitvány seggnyaló patkányok vagytok!!!!!!

eßemfaßom meg áll 2015.02.01. 13:18:46

orbán felelőssége az ügyben megkerülhetetlen. lemondott már?

csak egy néző 2015.02.01. 13:40:49

Nem akarom védeni ezt a Hiszékeny palit, ha igaz a sztori, akkor sittre vele, Wieszt mellé, de ennek az egész ügynek már megint szar szaga van.
Gondolom az a "fedett nyomozó" a szabadidejében önszántából vágott bele a buliba, semmi felsőbb utasítás sem volt.
Vajon mik is a "konkrét terhelő bizonyítékok"?
Ez is olyan , mint, hogy a rendőrség nem utasításra rohanta le az Ökotárs alapítványt.
Azért jó tudni, hogy ilyen lelkes odaadó rendőrségünk van, semmi perc alatt végére járnak az ügyeknek, mint Hunvald, Simon estében is. Nem a lóláb lóg ki, hanem a paripa méteres kékerese is.
Apropó, Polt Peti tud lovagolni?

Rodolfo63 2015.02.01. 14:12:13

az egész sztoriban nekem az a fura, hogy fedett nyomozók csak úgy elkezdik beugratni a polgármestereket? kósa lajost, rogán antalt hány alkalommal próbálták meg így csőbe húzni, vagy bármelyik másik polgármestert?

vagy hogy működnek ezek a dolgok?

sanyix 2015.02.01. 14:19:38

@bölcsészmérnök: persze. Ez mindig így volt, a 2 párt gyökere ugyan az, minden nagyobb kérdésben össze is zár azóta is a komcsi koalíció, ráadásul ugyan azt csinálják folyamatosan, csak az egyik nemzeti álca alatt a másik pedig európai liberális demokrata álca alatt.

Az az érdekük hogy a fütyisz-maszop váltakozás maradjon, és még sokáig tudjanak lopni.

Krutzifix 2015.02.01. 14:32:09

A "konkrét bizonyítékokról" szó sem esik. Vajon miért? Netán a posztíró is csak szarral dobálózik? Jó lesz vigyázni, mert aki ezt teszi, az maga is szaros lesz!

Gábor Gévai 2015.02.01. 14:43:49

A posztíró csúsztat, nyilván megrendelői kérésének megfelelően: első mondatában 2 hazugságot állított: hivatalosan kiderült, és hogy Hiszékeny pénzt kért. Egyelőre egyik sem bizonyosodott bve. Dehát csak kellett valami apropó, hogy lehúzhassa az MSZP-t...
süti beállítások módosítása