B1 blogcsalád



Tippeld meg, ki az áruló az LMP-frakcióban!

2018. május 09. - nickgrabowszki

Új játék a B1 blogon: a Téglagyűjtés.ha_5.jpg

Még március végén történt, hogy a Fidesz aláírást gyűjtött az LMP zuglói képviselőjelöltjének, Barta Jánosnak. Miután ez kiderült, a párt elnöksége felszólította a visszalépésre, amit Barta azzal az abszurd indoklással utasított el, miszerint azért marad állva, mert a rá adott szavazatok növelik a kormányváltás esélyét.

Ennek kapcsán az LMP akkori társelnöke egy tévéinterjúban elismerte, pártja se tiszta, az LMP-be is ben van ágyazódva a Fidesz (azaz vannak, akiket megvásárolt). Hadházy azóta lemondott a társelnökségről, még meg is verték. Amikor a keddi Kossuth téri demonstráción megkérdezték tőle, hogy legalább a párt új frakciója tiszta-e, akkor nemmel felelt:

az LMP frakciójában is vannak szerinte olyanok, akik a Fidesz sikerén munkálkodnak.

Mivel sem konkrétumokat vagy neveket nem említett, neki kell állni, és kitalálni, ki lehet a Fidesz téglája, ki az ellenzéki áruló az LMP-ben. Mivel csak kilencen vannak, a találati esély 11%-os, és mivel Hadházy többesszámot használt, talán nem is csak egy áruló van, akkor az esélyek még ennél is jobbak, elérik a 22%-ot, de lehet, hogy az egyharmadot is.

Mivel csak egyet lehet tippelni, viszont több áruló is lehet, jó eséllyel beletrafálunk. Segítségül annyi, hogy a frakció két új tagjáról is írtunk a napokban: Keresztesről itt, Ungárról meg itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1413902558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK22 2018.05.09. 23:32:22

hogy az LMP-ben ki az áruló, azt nem tudom, de azt igen, hogy a baloldal egyik árulója a b1, olyan szinten vágják alattuk a fát, hogy az számít csodának, hogy van még ellenzék :)

Toportyán Zsóti 2018.05.10. 10:24:33

@FCUK22: Magad vagy a csoda,nap hülyegyereke címet rendszeresen nyered,nem zavar mit művel a gazdád baksisért elárulja az országát.

Xebulon 2018.05.10. 19:14:53

Öld meg mind, Isten majd szétválogatja.

fs2121 2018.05.12. 10:11:31

Szél Bernadett mert ha megegyeznek a többi párttal akkor az egész Budapesten ellenzéki képviselő lenne,és nem lenne a FIDESZNEK 2/3.Aszt hinni hogy önállóan meg lehet nyerni a választás az ellenzék legnagyobb árulása volt.TEHÁT AZ EGÉSZ ELLENZÉK ÁRULÓ,ELÁRULTÁK A VÁLTOZÁST KÍVÁNÓ SZAVAZÓKAT,AMI TÖBBSÉG! MIND MEGÉLHETÉSI POLITIKUS és AMI BORZASZTÓ MÉG BUTÁK IS! LEVELÜK! ÚJ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS KEL,DE EZEK NÉLKÜLI LEVITÉZLETT POLITIKUSOK NÉLKÜL.
süti beállítások módosítása