B1 blogcsalád



Orbán 6 vicce a közrádiós észosztásból

2017. június 02. - ashwood

or_ban-mti.jpg"Egyetlen olyan fontos és jelentős eleme van a magyar közéletnek, amely nem átlátható, ez pedig a Soros-féle maffiaszerű hálózat és annak ügynökszerű szervezetei" – viccelődött péntek reggel Orbán a közrádióban. Mészáros Lőrinc közben cekkert ragadott és ezt-azt megint megvett.

Egyre valószínűbbnek tartjuk, hogy mindeddig teljesen félre értettük Orbán Viktor uralkodását. Nincs itt mesterterv, illiberális állam és hasonlók! Orbán egyszerűen a nagy nevettetők sorába akar lépni, mindent a népe szórakoztatásának, önfeledt hahotázásának rendel alá. Ennek remek példája a péntek reggeli interjúja is, amelyet a közrádió mikrofonállvány munkakörben foglalkoztatott nyalonca asszisztált végig. Neki biztos váliumot adtak, hogy nehogy elröhögje magát - ezzel is ellopva a showt a miniszterelnök elöl.

Íme Orbán legfrissebb humorbonbojai:

– "Egyetlen olyan fontos és jelentős eleme van a magyar közéletnek, amely nem átlátható, ez pedig a Soros-féle maffiaszerű hálózat és annak ügynökszerű szervezetei." Bödőcsi magaslatok: semmi felvezetés, hosszú magyarázat egy jó slusszpoénért, hanem egyből a közepébe. Hisz Orbán is pontosan tudja, hogy a civil szervezetek számára eddig is előírta a törvény az évenkénti, pontos beszámoló közzétételét. Ő is innen tudja, melyik civilt ki finanszírozza és mennyivel. Azonban mindez kevés a tökéletes poénhoz, mellé kell tenni azt, hogy "egyetlen". El tudjuk képzelni, mekkorát röhögött ezen Mészáros Lőrinc, amint épp cekkerrel a kezében készült elindulni otthonról. A tegnapi MKB Bank megvásárlása után ma csak egy könnyebb falat, a Magyar Idők került "Mészáros Lőrinc" kosarába.

– "a magyaroknak joguk van tudni, kik mit és miért képviselnek" – briliáns éca. Könnyű elsőre egyetérteni a mondattal, de amint elképzeljük a rádió előtt a mikrofonba beszélő Orbán hamiskás kacsintását, ott a "joguk van" környékén, egyből értjük a kettős fenekű utalást. Csak szeretnétek - somolyog magában, és a nagy nevettető sem gondolja komolyan, hogy szívesen kiterítené a lapjait,. Mert abból bizony annyi életfogytiglan esne ki a cimboráknak, amennyit még senki nem látott egyben.

– Persze nem lehet állandóan új műsort írni, minden megszólalásra friss poénokkal érkezni, illik elsütni a már jól ismerteket: Soros "azért nem tud egymillió migránst hozni Európába, mert a határokat megvédő magyar kormány nem engedi". Persze, elcsépelt már, mégis mindig tércsapkodós röhögést vált ki. Főleg annál, aki emlékszik még, hogy hajtott Orbán és bandája keresztül Magyarországon 4-500 ezer menekültet 2015 nyarán – a címzett: Németország. De most fél kézzel tartja fel Orbán a határokat ostromló tízmilliókat – akik pedig Olaszországban érnek partot, épp kicsúsztak virsli ujjai közül.

– Orbán köszönetet mondott a konzultációban részt vevő mintegy 1,7 millió embernek, akik bizonyítékát adták: ez „nem egy közömbös ország". A kérdőívet visszaküldők Orbán rajongótáborának legkeményebb magja, az abszurd humor szerelmesei. Kit ne nyűgözne le az a tízmilliárdokba kerülő színjáték, amelynek során irányított, de hazug kérdésekre kellett két lehetőségből megtalálni a helyes választ. Az abszurd olyan csúcsait ostromolja Orbán, amiről a Monthy Python még csak nem is álmodott soha. Őrület, 1,7 millió ember a 8 millió választásra jogosultból. Ennél még a 48 százalék 98 százaléka is jobb volt.

– Látjuk, hogy a gegcsapat sincs mindenre felkészülve, a rajongott Trump klíma-döntését még nem tudta kifigurázni a fellépő, de ami késik, ugye, arra várni kell.

– Arra a felvetésre, hogy sem Angela Merkel német kancellár, sem Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölt, sem brüsszeli politikusok nem tartják megbízható szövetségesnek az Egyesült Államokat, a miniszterelnök úgy reagált: "több szerénységet javasolok a németeknek az ilyen mondatokat illetően", az európai történelem miatt ugyanis az általánosító kijelentések veszélyesek. - feledteti a korábbi megbicsaklást. Csorog a könnyűnk! Viktor, kérlek, kegyelmezz! Minden szava kincs. Hallják: "szerénységet javasolok a németeknek" - tökéletes kidolgozottság. Már ma szállóige.

Köszönjük a mai stand upot, Viktor. De néha örülnénk annak is, ha olyan beszédeket mondana a miniszterelnök, amelyeket komolyan is lehet venni.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5212559181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK4 2017.06.02. 12:53:46

ez már a hétvégi, vagy tartogattok a hosszú hétvégére még valami ütősebbet? mert ez elég gyengére sikerült, még hozzátok képest is :)

a blokkgombról meg le kellene szokni, egyrészt a szólásszabadság miatt, másrészt meg mert rövidebb ideig tart az új felhasználónevet megcsinálni, mint blokkolni, szerintem :)

cleanwater 2017.06.02. 16:07:26

Nehéz volt a cikket felfogni?Agyhalottként nem csoda...

ulpius66 2017.06.02. 16:23:08

Humorral a ballibsik ellen!

A humor a legnagyobb fegyver a liberál-fasiszta diktatúra ellen!

morpho 2017.06.02. 17:41:13

@FCUK4: Ne gyere vissza ubi és neked nem kell bajlódnod az új felhasználónévvel, a kommentelőket meg megkíméled saját magadtól. Mindenki jól jár! (én egy kicsit kevesebbet fogok szórakozni, de majd túlélem valahogy)

FCUK4 2017.06.02. 17:45:17

@morpho: engem a felesleges küszködésük is szórakoztat. ;)

a nagy hohoohooo 2017.06.02. 19:12:12

@FCUK4: Nagy tisztelője Önnek kedves R.(németh)Szilárd rizsabiztos és szellemi hentesúr ,én már semmin sem csodálkozom. Amióta egy új utcai wc-t is beszenteltek, és én majdnem megfulladtam a röhögéstől, nem lep meg semmi.

taga20 2017.06.02. 19:24:24

@ulpius66: droid, ez humoros volt:)))

sinus67 2017.06.02. 20:13:01

Szerénységet a németeknek! Hát mi a jó Istenért nem megy már a CÖF egy kis szerénységet követelni! Legyen már egy kis szolidaritás bennük! A vezér tele van szerénységgel! Hát adjon már szegény gyenge németeknek egy kicsit belőle!
Trump háta mögött is olyan szerényen megbújt! :)

morpho 2017.06.02. 21:47:51

@sinus67:

Mostanság a CÖF-nek sem fenékig. Az MVM idióta sajtófőnöke Bentzik Réka egy origo pr interjúban !!!! bírta véletlenül bevallani, hogy "a támogatások megítélése minden egyes esetben azonos szabályok szerint történik, és minden támogatásunkat a Nemzeti Kommunikációs Hivatal hagyja jóvá" Bravó!! Köszönjük kedves Réka! Tehát a CÖF fél milliárdját is jóváhagyta az egyébként Rogán "nemishelikoptereztem" Tónihoz tartozó hivatal. Ez csak azért szórakoztató, mert ezt az egészet a kormány (eddig) folyamatosan tagadta :)) Kíváncsi leszek, hogyan próbálják ezt kimagyarázni :))

index.hu/belfold/2017/06/02/az_mvm_sajtoja_elszolta_magat_megis_a_kormany_tomi_a_cof-ot/

H.Sandor 2017.06.03. 10:49:26

Vicces gyerek ez az Orbán,csak itt már sokaknak tele van a töke a hülye vicceivel és az
önelégült pofájával.
Választás előtti politikai vitákban kellene "villogni".Persze annyira nem bátor !!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2017.06.03. 19:46:33

@FCUK4: "rövidebb ideig tart az új felhasználónevet megcsinálni, mint blokkolni, szerintem :) "

A blokkoláshoz egy kattintás kell az admin felületen, a regeléshez meg be kell gépelned egy mailcímet (legalább). Szóval blokkolni sokkal egyszerűbb, mint regelni...

FCUK4 2017.06.03. 20:02:50

@King of Shadows: nem kell, ugyanis a mail nem változik, csak a név.

she_wolf 2017.06.03. 20:25:42

Én arra várok, mikor rendelik el a nemzeti gyásznapot, hiszen:
index.hu/kulfold/2017/06/03/trump_a_roman_allamfovel_talalkozik_elsokent_a_regiobol/

Meg kell a szívnek szakadni... szegény Vittor, pedig úgy dörgölőzine:( Hüpp.... hüpp...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.03. 20:45:19

@she_wolf: "mikor rendelik el a nemzeti gyásznapot"

:)) Sírok.

Ezután nem fogom kihagyni a hétvégéket, ha ilyen gyöngyszemeket találhatok.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.03. 20:47:12

@FUCK4: "a blokkgombról meg le kellene szokni, egyrészt a szólásszabadság miatt, "

Én hálás vagyok a moderátornak, mert azt is nehezen veszi be a gyomrom, amit nem moderál ki tőled.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.03. 20:53:04

@H.Sandor: "Választás előtti politikai vitákban kellene "villogni".Persze annyira nem bátor"

Hja, a NÉP közé menni is gyáva, csak a röfikhez mer bemenni gondos előkészítés után. Remélem megvan neked KAP analóg videója. Humorral rendelkezőknek kötelező megnézni.
hvg.hu/kultura/20170507_orban_viktor_berci_bacsi_kovacs_andras_peter_parodia

Ha már itt tartunk.
www.youtube.com/watch?v=R0qMv_-PgWY
Bödőcs: Magyar ütőérre magyar vámpírt! - Orbán Viktor beszéde

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.03. 21:07:49

@she_wolf: @H.Sandor: @morpho: @sinus67: @a nagy hohoohooo:
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy ez csak nekem maradt ki, vagy többeknek?

www.youtube.com/watch?v=tMW1eZ7AYfU
Koncz Zsuzsa - Mi lett belőled

(Egyébként nem vagyok egy Koncz Zsuzsa fan. Jellemző a korra, hogy 27 év után Bródy megint politikai tartalmú dalt írt... volt kénytelen írni.)

she_wolf 2017.06.03. 21:16:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nekem sem maradt ki:)
Nem túl régen botlottam bele a neten (mármint Zsuzsába valami új lemeze kapcsán), kicsit csodálkoztam is, hogy még mindig aktív. Bocsánat!:)
Erre a dalra pedig kifejezetten hivatkozott valamelyik cikk, amit Vittor pálfordulása (egykori és jelenlegi mentalitása, politizálása, ideológiája) miatt írt a szerző.
Stand Up rulez!:D

sZulamith 2017.06.03. 21:44:43

Csak tudnám miért kell politikával elrontani a szépen induló nyári napot? Péntek reggel nem hallgatom a Kossuth rádiót, mert azon a napon minden hír úgyis arról szól mit mondott Orbán Viktor.
A rajongóknak tudnám ajánlani a vasárnap reggeli eszmecserét, szintén a nemzet rádióján Boros Imrével. Az valami csuda, mondaná Hofi.

jolka40 2017.06.03. 21:52:25

@she_wolf: Nem volt itt semmiféle pálfordulás. Mindig is ugyanaz volt a cél: kitűnni, szerepelni, győzni, vezetni. Csak az eszközök változtak.

mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista) 2017.06.03. 22:04:12

Erőlködnek a lippsik, de ennek csak Összefosás lesz az eredménye 2018- ban...

she_wolf 2017.06.03. 22:32:35

@jolka40:
Lehet hogy annak idején is csak ezért csinálta, de ha ez okoz neki kielégülést, akkor lesz szíves a sajátjával verni!:(

morpho 2017.06.04. 22:27:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nekem is kimaradt. Nem az én zeném és nem az én generációm, ezért nem követem, de a dalszöveg rendben van!
süti beállítások módosítása