B1 blogcsalád



Gyáva Orbán szembemenni Brüsszellel, csak úgy tesz, mintha csinálna valamit

2016. október 09. - B1blog

Nagyon precízen kell ám megszövegezni ahhoz az alaptörvény legújabb módosítását - ha jól számoljuk hetedszer csap majd a légkalapács a gránitszilárdságú alapokba -, ahhoz, hogy a fidesznyikeknek úgy tűnjön, mintha történne valami, de az EU mégse orroljon meg.nszpl.png

Eddig pávatáncból ötös:

a tervezet csak szarpaszírozás.

Annyira kell Magyarországnak a alkotmánymódosítás, mint egyszeri násznépnek a helikopter. Mit sem ér a nagy, nemzeti egység (rövidítve: na, nee), ha nem pöcsételjük meg egy újabb vésettel abba a gránitalapba. Rögvest elő is álltak egy remekbe szabott szövegvázlattal:

A szabad mozgás és tartózkodás jogával nem rendelkező személyt Magyarországra csak a magyar hatóságok által egyedileg elbírált kérelmére, az országgyűlés által megalkotott törvény szerinti eljárásban meghozott, törvényes határozat alapján lehet betelepíteni. Tilos a csoportos betelepítés.

Kodifikációs műremek.

Kezdjük az elején: még az oly jól felkészült köztévét is meglepetésként érte, hogy október 3-án nem lett vége a világnak, de még e lángoktól ölelt kis országnak sem. Belgrádból sem szökkent ide százezer vérmigráns. (Sőt, a rendőrség tájékoztatása szerint hétfőn egyetlen egy migri sem próbált behatolni szent anyaföldünk puha déli alfelébe.) Brüsszel falai sem omlottak össze a politikailag érvényes kűrt szótól.

Na de majd az alkotmánymódosítás ad nekik két kokit, oszt jónapot. Vagy mégsem. Bár számtalanszor leírtuk már, de még a kedves vezető tudásának is ismétlés az anyja:

senki nem tervez csoportos betelepítést.

Sem ide, sem máshova.

Az Európai Bizottság a dublini rendszer reformjának keretében azt javasolja az EU két, döntéshozó szervének (a Parlamentnek és a Tanácsnak), hogy ha egy tagállamban az előre meghatározottnál több menekültügyi kérelem érkezik, akkor e kérelmek elbírálását osszák szét az országok között. Ha lenne erről kötelező érvényű döntés - ahogy nincs -, akkor Magyarországnak is be kellene szállnia ebbe a folyamatba, és mondjuk el kell bírálnia 10 ezer kérelmet. Vagyis senki nem akar „szabad mozgás és tartózkodás jogával nem rendelkező személyt Magyarországra … betelepíteni”.

Sőt, Brüsszel kifejezetten azt szeretné kérni, hogy a magyar hatóságok lesznek szívesen egyedileg elbírálni a kérelmeket „az országgyűlés által megalkotott törvény szerinti eljárásban meghozott, törvényes határozat alapján”. Ha senki nem tetszik a 10 ezerből, de tényleg, egyetlen egy sem, akkor szépen sorban minden kérelmet el lehet utasítani, és visszatoloncolni mindenkit oda, ahonnan erre fújta a szél.

Vagyis: a kedves vezető dacosan vágja az EU szemébe, hogy ő bizony csak akkor enged letelepedni bárki Magyarországon, ha

  1. fizet egy rakást pénzt a haveroknak,
  2. a magyar hatóságok hozzájárulnak ehhez.

Ehhez képest a megszeppent Brüsszel csak annyit szeretne: a magyar hatóságok esetleg vessenek egy pillantást ezekre a papírokra, és döntsenek saját belátásuk szerint.

Ez az alkotmánymódosítás nanogrammra annyit ér, amennyit a politikailag érvényes népszavazásuk: egy lesgólt.

ashwood

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5411778455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamut 2016.10.09. 21:19:15

"Nagyon precízen kell ám megszövegezni ahhoz az alaptörvény legújabb módosítását ahhoz, hogy a fidesznyikeknek úgy tűnjön, mintha történne valami, de az EU mégse orroljon meg."

Ne viccelj már, ha az atombomba orosz nyelvű leírását szövegeznék bele az alkotmányba cirill betűkkel, azt is önfeledt extázisban ünneplené a fideszenyik közönség.... Komolyan úgy beszélsz róluk mintha lenne agyuk...

koala kóla 2016.10.09. 21:34:43

szerintem az MSZP ebbe ne dumáljon bele

morph on deer 2016.10.09. 21:41:59

"Eddig pávatáncból ötös..."

A pávák persze simán letagadnák, ha valaki valaha is kérdezné őket.

Ilyen méretű spermának - ha táncol,ha nem - nincs helye köztük!
Ők tisztességes madarak, és kikérik maguknak!

Egyébként is, egy olyan farokkal nem érdemes versenyre kelni, még egy orbánnak sem!

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.10.09. 23:44:55

Eszembe jutott, szegény - azóta már elpusztult - belga juhász kutyánk. Pár hónapos korában Szárszón sétáltunk vele minden nap, ő valamiért nem bírta a nagy kutyákat. A séta út közepén lakott egy berni pásztor, akihez mindig odament és elkezdte bosszantani, föl-le rohangált, csaholt, cirkuszolt. Az csak nézte, nézte. A negyedik nap a kutyánk rohant oda cirkuszolni (szabadság harcolni), amikor a berni kinyúlt, elkapta a grabancát a belga kölyöknek és behúzta. Alig bírtuk megmenteni.
Vajon a puli hányadik napnál tart?

Arcade Macho 2016.10.10. 00:05:58

a T. Poszter jobban orult volna ha olyan harakirit hoz letre mint Cameron?
mert az nemcsak Orbannak fajt voltna hanem Magyarorszagnak is!

Peterpapo 2016.10.10. 00:41:45

Orbán nem csak Brüsszeltől fosik. A saját szavazóitól is. Ha lett volna vér a pucájában, amennyire sosem volt, akkor nem vasárnap este kb 7 óra után 45 perccel játszotta volna be az M1, amikor Viktorunk azt merte mondani, hogy ha nem a nemek lesznek többségben, akkor lemond a kormány. Ha ezt még reggel 7 45-kor játszották volna be, lehet nagyobb lett volna a részvétel kevesebb érvénytelen szavazattal és több igennel? Ki tudja?

chrisred 2016.10.10. 08:54:07

Ebből a szövegtervezetből továbbra is az jön le, hogy a kormány továbbra sem zárkózik el a betelepítés lehetőségétől. Nem mondja ki kategorikusan, hogy tilos a betelepítés, csak azt, hogy van "jó betelepítés", ami a magyar hatalmi elit érdekében áll, és van "rossz betelepítés", ami a magyar politikusoknak nem érdeke.

sas70 2016.10.10. 08:55:26

@Arcade Macho: Ez olyan volt, csak mi következmények nélküli ország vagyunk!

pioneer2016 2016.10.10. 09:16:47

Bízom a Jobbik józan eszében és nem enged bármilyen szarságot bevinni az alaptörvénynek csúfolt förmedvénybe. Hiszen most diktálhatnak, mert a Fidesznek nincs valódi 2/3-a.

Sexual Harassment Panda 2016.10.10. 10:35:18

Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs, akkor meg az.

Netuddki. 2016.10.10. 10:42:53

@pioneer2016: A lobbik a fidesz mögött áskálódik, szemből meg kinyalják az orbán valagát. Ma is jött valami vonás "konzultáció" a postával. Jó látni, hogy a simicska azért pénzeli őket a háttérből, és jut ilyen színes-szagos szarokara is, mint amire az orbán banda közpénzt költött.

Sexual Harassment Panda 2016.10.10. 10:56:05

@Tibi !: Én csak azt nem értem, hogy Simics hogyan fog lopikázni az Eu-s pénzekből, ha új felfedezettje első adandó alkalommal kilép az EU-ból?

N. Barbie 2016.10.10. 11:24:29

@Tibi !: Azert az nem gyenge, hogy egy mondatba bele tudtad suriteni kb. az osszes konteot, ami a Jobbik-rol el a ballib csocselek megbomlott elmejeben. :) Talan csak az "oroszok penzelik" mantra maradt ki, na mindegy, majd azt a kovetkezobe. :) Es meg csak a toled megszokott utszeli mocskolodas se volt, le vagyok nyugozve.
Mar csak valamivel ala kene tamasztani ezeket a mantrakat, mert anelkul semmit nem er.

Hogy a cikkrol is legyen valami, ugy a ketezredik ballib hiszti-blog a temaban, tele hazugsagokkal es fel-igazsagokkal. Mar nagyon unalmas.

pioneer2016 2016.10.10. 11:28:46

@Sexual Harassment Panda:

Orbánnak is az a célja, hogy lassan kivezesse az országot az EU-ból. De nem kapkod, hiszen még dől a lóvé onnan. 2018 után már nem húzná az időt. Ez a népszavazás a főpróba lett volna, csak hál' istennek nem sikerült.

pioneer2016 2016.10.10. 11:32:31

@N. Barbie:

Húzd ki a fejedet Orbán seggéből, és akkor láthatod mi folyik ebben az országban.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.10. 11:54:40

Azért vicces hogy hol azt hazudják az MSZP csicskák, hogy senki nem tervez betelepítést, hol pedig azt hogy már Orbán alá is írta.

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.10. 11:56:01

A csúnya, cigány Orbán nem hajalndó öngyilkos kamikádze módjára harcolni? Fújj!

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.10. 11:56:52

@Ballib cenzúrázók réme 18:

Nem baj, szombaton az egyik ellen megy tünteni a 800 bérretegő, vasárnap amásik ellen. Így demokratikus.

N. Barbie 2016.10.10. 12:11:25

@pioneer2016: Azta, most jol megmondtad, el is szegyelltem magam, ja nem. :D
Olyat mar nem is kerdezek, hogy miert is lenne a fejem ott ahol gondolod, meg osszezavarodnal. :)

Az is aranyos, hogy te mantrazod a ballib keptelen, bizonyitatlan suletlen ostobasagokat, de azert gondolom a te fejed nincs mondjuk gyurcsi seggebe. :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.10. 12:46:58

@Peterpapo: "Orbán nem csak Brüsszeltől fosik. A saját szavazóitól is."

Még az impotns ellenzéktől is. Függöny mögött dekkol, nehogy szemkontaktust kelljen létesítenie, maffiáról szóló kérdést megválaszolnia. Nem is válaszol, csak terel.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.10. 12:54:55

@N. Barbie: "gyurcsi seggebe"

El kell oszlatnom egy tévhitet. Az orbán és a gyurcsány seggén kívül is van élet.

pioneer2016 2016.10.10. 13:05:53

@N. Barbie:

Pártatlan vagyok, azért van szabad és racionális véleményem.

N. Barbie 2016.10.10. 13:16:52

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: @pioneer2016:
Nyilvan van elet azokon tul is, de ha valaki szo szerint mantrazza egy part legbolkapott allaspontjat egy temaban (miszerint OV ki akar lepni az EU-bol, a migri nepszavazas ennek az elokeszitese volt stb. stb.), akkor engedtessek mar meg, hogy meg ne ez a valaki irjon olyat, hogy mas feje van OV seggebe, mikor az ove mar reg el is tunt a gyurcsieban. Ennyit a partatlan, szabad es racionalis (ahhahaha) velemenyedrol. :DD

Kicsi off: ha mar gyurcsi, kivancsi vagyok, hogy a nagy onerzetes degeneralt kommando tagok a fizetesukrol meg a bizottsagi tiszteletdijaikrol is lemondanak-e, ha mar nem fognak bejarni a munkahelyukre. Mar csak a tisztesseg vegett, nem azert, hogy nagyon megerolteto lenne ferinek mellenyzsebbol kifizetni a kiesett fizeteseket a bohocainak az osszemutyizott milliardjaibol.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.10. 13:23:40

@N. Barbie: Szerintem gyurcsánnyal ne hadakozz, már 10 éve politikai hulla, ha ezt ő és a követői még nem is vették észre.

Azt meg, hogy orbán ki akar lépni az EU-ből, teljesen egyedül is ki tudom matekozni, nics hozzá szükségem gyurcsányi fékezhetetlen agyvelejére.

pioneer2016 2016.10.10. 13:29:38

@N. Barbie:

Az első részben taglalt okfejtésed irracionális, a másik bekezdéseddel nem tudok mit kezdeni, értelmezhetetlen.

2016.10.10. 13:34:24

A "mintha lenne agyuk" a kollektivizálódás félresikerült eredménye, amiben az Egy Gondolat nem tűr kritikát. Az Egy Gondolatnak rá kell jönnie, hogy mit is jelent a szakember és a szaktudás, mert csak hűségből addig lehet jól megélni, amíg egyszercsak szükség nem lesz arra a szaktudásra, amivel a hűséges emberek nem rendelkeznek. Mert nem volt elvárás a felvételnél, de ezeknél az van, hogy utólag is keletkezhetnek ilyenek. Ilyen a rendszerük.

pioneer2016 2016.10.10. 14:12:45

@Ballib cenzúrázók réme 18:

"Azért vicces hogy hol azt hazudják az MSZP csicskák, hogy senki nem tervez betelepítést, hol pedig azt hogy már Orbán alá is írta."

Sajnos mindkettő állítás igaz!

N. Barbie 2016.10.10. 14:39:43

@pioneer2016: Segitek, megprobalom meg egyszerubben: szerinted nekem orban seggebe van a fejem, ugy, hogy egy szot se irtam, ami indokolna ezt, ellentetben veled, aki szo szerint ballib mantrakat irogatsz, de azert buszken hirdeted a partatlan, szabad es racionalis velemenyed. :D Pici logikai bukfenc, semmi baj. :) jaa, de ez irracionalis, ok. :) A masik meg ertelmezhetetlen. Neked, lehet. :)

N. Barbie 2016.10.10. 14:48:49

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Valaki egy, a gyurcsi part altal manapsag hasznalt ostoba hulyeseget reklamoz, amire en felhivom a figyelmet, az szerinted gyurcsannyal hadakozas? Ez egy teny, semmifele hadakozas nincs benne.

Az EU-bol kilepes meg nem matekozas, hanem hit kerdese. Matekozashoz tenyek, bizonyitekok kellenenek, ezek nelkul te csak ezt vagy azt hiszed.
Pontosan olyan, mint amikor a Jobbik-ra mondjak evek ota ballib (es egyes fideszes) szellemi oriasok, hogy oroszok penzelik oket, KB kem meg hasonlok. Egyikre se volt eddig semmi bizonyitek, de ez oket nem zavarja abban, hogy evek ota mantrazzak. :)

pioneer2016 2016.10.10. 14:56:44

@N. Barbie:

Orbán és a Fidesz csürhe, mint mindig ha besározódnak, próbálják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. Pedig csak azt kéne mondani nem jött a busz, azért mentünk helikopterrel.

N. Barbie 2016.10.10. 15:05:12

@pioneer2016: Remek, es ez hogy kapcsolodik az eddigiekhez?

pioneer2016 2016.10.10. 15:15:08

@N. Barbie:

Lefordítva: Orbánnak azt kellett volna mondania, aláírtam azt a szar kvótaegyezményt februárban, elbasztam. Ti azért kelletek a népszavazáshoz, hogy helyrehozzuk, amit elbasztam, és talán még profitálhatok is belőle... Lehet, hogy akkor nem is kellett volna az a 15-20 milliárd a bulira.
Így már ismerős?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.10. 15:51:08

@N. Barbie: Nem hit kérdése, megvannak a jelek. orbánnak senki parancsa nem kell, egy évig járta a pávatáncot, hogy az IMF hitelt, amire szüksége volt, mégse kelljen felvennie. Ugyanúgy nyűg neki az EU. A népszavazással kipróbálta, hogy egy EU ellenes szavazást milyen sikerrel tud végigvinni, 98% jött ki, meg hogy le kell szállítania az érvényességi küszöböt. A lázár meg belengette a kiválást az EU-ból, senki nem ellenkezett. Már csak meg kell várni, míg a nagy pénzek megérkeznek, és lehet szakadni.

Szerintem hülyeség, mert az EU-n belül is simán megcsinálja a diktatúráját.

pioneer2016 2016.10.10. 16:24:02

@N. Barbie:

Orbán a totális diktatúrát, csak az EU miatt nem tudta bevezetni. Ezért van útban neki az EU. Persze még dől a pénz, így még szüksége van rá, ez kellemetlen neki.
A 2014-es választást a rezsicsökkentéssel nyerte meg. Sok szerencsétlen ember beszopta. 2018-ban nincs ilyen ütőkártyája, a migráns kérdést próbálja majd addig életben tartani. De az emberek már átlátnak rajta. Óriási pávatáncnak leszünk a tanúi a következő időkben. Én mindenesetre hátradőlők és röhögök.

N. Barbie 2016.10.10. 16:24:44

@pioneer2016: Tudod idezni, vagy van valami linked hozza, hogy pontosan mit is irt ala, ha egyaltalan alairta?

N. Barbie 2016.10.10. 16:33:13

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Isten ments, hogy viktort vedjem, de amit leirtal, az szimpla feltetelezesek lancolata. Feltetelezel magadnak egy alapot, majd azt jol megmagyarazod. Tehat megegyszer, te ezt hiszed. Ja, hogy a jelek, ertem. :D

@pioneer2016: Jaa, a totalis diktaturat. :DD Ez nem meg egy mantra, amit a dk nyomat? Ja, de. Gondolom ez akkor a kovetkezo partatlan, szabad es racionalis velemenyed. :D
En is kinezek vikibol sok mindent, de azert ilyen szintu muretteges mar nem kicsit gaz.
Totalis diktatura, az. :)

pioneer2016 2016.10.10. 16:39:32

@N. Barbie:

Több médiában is bemutatták azt a papírt, amit az ET , kérésre megküldött a DK részére. Ez az irat igazolja az állítást. Utána lehet nézni.
Én nem veszem a fáradságot ennek igazolására. Akkor elég volt nekem tudomásul venni.
Nem véletlenül hallgatják agyon. Paks2 szerződésről is utólag tudtuk meg, hogy Orbán a parlament felhatalmazása nélkül írta alá, egy-személyben.

N. Barbie 2016.10.10. 17:18:56

@pioneer2016: En nem hallottam errol, de attol meg lehet, hogy alairt valami migrikrol szolo hatarozatot. De hogy, az nem az volt, hogy szamolatlanul, felso korlat nelkul johet az EU-ba boldog-boldogtalan, MO pedig tapsikolva atveszi a ra eso reszt, az halal biztos.
Masreszt, meg ha ala is irt valamit, nem gondolhatja meg magat az ember, latva a migrikkel kapcsolatos hireket mas orszagokbol, vagy uram bocsa, mert rajon, hogy a lakossag elsopro tobbsege ugysem tamogatna? Dehogynem. Ezt kene tennie mondjuk merkel kisasszonynak is.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.10. 18:36:10

@N. Barbie: "szimpla feltetelezesek lancolata"

Nem feltételezés, hanem a tények értelmezése.

Majd ha elindul a gőzhenger az EU-ből való kilépés népszavazására, akkor már hiába kapálózol. Minden média az orbán kezében, minden állami szerv, minden hatalmi ág. Vak vagy, ha nem látod, hogy az ország leszakadóban van minden területen. Nekik egy tanulatlan, irányítható tömeg kell, hogy minden jogi és erkölcsi akadály nélkül lophassanak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.10. 18:37:03

@N. Barbie: Érdekelne, hogy szerinted a lázár miért lengette be az EU-ból való kilépést?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.10. 18:39:20

@N. Barbie: "nem az volt, hogy szamolatlanul, felso korlat nelkul johet az EU-ba boldog-boldogtalan,"

Sose volt ilyen terv.

"MO pedig tapsikolva atveszi a ra eso reszt"

Sose volt ilyen terv.

Zsoltbacsi 2016.10.10. 20:03:34

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:

"Sose volt ilyen terv"

A plafon nem szakadt meg rad? Javaslom ird be a googlebe: "keine Obergrenze"

Arcade Macho 2016.10.11. 09:10:52

@pioneer2016: "Orbánnak is az a célja, hogy lassan kivezesse az országot az EU-ból. De nem kapkod, hiszen még dől a lóvé onnan."

ekkora baromsagot...
a lovet ma mar elhelikopterezgetgetik, elsvejcziegyetemezgetgetik, siman az EUs penzbol haverkak nyernek jo sokat semmi versennyel hulye lenne kilepni

fidesz maszop dk egykutya 2016.10.11. 09:54:28

@pioneer2016: 2018-ban is csökkenthet rezsi, mert a legutóbbi csökkentés óta sokat csökkent az energiaár, de a fidesz nem csökkentette az árat amiért nekünk eladják, és választások előtt fogják. A húgyagyú átlagválasztó ezt nem fogja fel, és megint azt hiszi, hogy viktor egyedül csökkentette.
Az EUs kettős játékkal meg az a célja, hogy jöjjön az ellopandó eu pénz, de visszafelé semmi kötelessége ne legyen, és ne szóljon bele az Eu a kádárizmus építésébe, na meg mindig kell egy "ellenség".

N. Barbie 2016.10.11. 13:19:55

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Mint mar mondtam, teny az, amit bizonyitani tudsz. A mertektelen lopast mondhatjuk tenynek, az EU kilepes meg feltetelezes, hiaba mondod, hogy nem az. Majd ha elindul a gozhenger, ok. Ha elindul szoljal, addig meg ne add elo a feltetelezeseid tenykent.

Lazarral kapcs. arra gondolsz, hogy maganvelemenykent mit mondott az EU kilepesrol? Ha igen, akkor gondolom nem haragszol ha ezt nem veszem hivatalos kormany allaspontnak.
Maganemberkent mondjuk tamogatom a halalbuntetest, politikuskent megsem vezethetem be, sajnos.

Sose volt ilyen terv, aha. Miert, te hallottal mar barmit arrol, hogy az eddig erkezett es az ezutan jovo milliokkal mi a terv? Beszelnek itt valami 40e migri szetosztasrol, mikor mar most a tobbszorose az EU-n belul van es az ezutan jovo migrikkel kapcsolatban sincs olyan, hogy lezarjuk az EU hatarait, aki mar itt van elosztjuk vagy akarmi de tobbet nem. Mindez szamomra azt jelenti, hogy egyenlore legalabbis nincs felso korlat.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.11. 13:26:32

@N. Barbie: Nem fogok tudni szólni, mert nem lesz cenzúrázatlan média hozzá.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.11. 13:28:29

@fidesz maszop dk egykutya: "sokat csökkent az energiaár, de a fidesz nem csökkentette az árat amiért nekünk eladják, és választások előtt fogják."

Szívet melengető érzés, hogy vannak itt gondolkodó emberek is, nem csak a fideSS fasszopói.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.11. 14:58:14

@N. Barbie: "Lazarral kapcs. arra gondolsz, hogy maganvelemenykent mit mondott az EU kilepesrol?"

Az hivatalos álláspont. Kormányinfón nem tud magénvéleményt mondani, csak a kricsmiben két sör mellett.

N. Barbie 2016.10.11. 16:18:11

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Az marpedig az, mert te azt mondod. :) Ha direkt ugy kezdek egy mondtatot, hogy privat velemenyem szerint, az, barmilyen meglepo szamodra, privat velemeny marad, barhol mondjak. Ettol fuggetlenul te mantrazhatod, hogy az akkor sem az, csak attol meg nem lesz igaz.

Nem baj, azert ilyen aprosagok ellenere gondolom te magadat a gondolkodo emberek csoportjaba sorolod. :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.13. 14:22:43

@N. Barbie: Csavargathatod akárhogyan is, a lázár a hivatalos kormányinfón lengette be az EU-ból való kilépést. Takarodj most vissza a gazdád seggébe hazug gyűlölködő fizetett fideSS bérenc!

N. Barbie 2016.10.14. 10:31:54

A csavargatasrol a helyedbe nem beszelnek, aki egy ember kifejezetten maganvelemenykent elmondott fel-mondatabol hivatalos kormany allaspontot almodik meg. De nem reszletezem, eddig se fogtad fel ballib fasszopokam (csak, hogy lealacsonyodjak az alpari stilusodhoz, ugyis csak ezt erted).
süti beállítások módosítása