B1 blogcsalád



Mészáros Lőrincnek nem kell a Népszabadság

2016. október 08. - B1blog

mlovi.jpgFelszámolták a Népszabadságot. Csak így. Egyik percről a másikra. Szó szerint. Pénteken, lapzárta után hazaballagtak a kollégák, szombat reggel már nem volt hova munkába menniük. Ne legyenek illúzióink: a lapot bedarálta a NER.

Három dolog köthető az elmúlt hetekben a Népszabadsághoz:

  • Matolcsy György jógaoktató barátnője, akit az adófizetők havi milliós fizetéssel tartanak a jegybankelnök mellett (valamint a hölgy nem apró méretű családját)
  • Rogán Antall helikopteres kiruccanásai, amelyekbe féldiktatúrákban is illik belebukni,
  • És a legfrissebb: „Népszabadság kiadása valamennyi formájában (beleértve a nyomtatott és az on-line kiadást is) a mai nappal, az új koncepció kialakításáig illetve megvalósításáig, felfüggesztésre kerül.” – ez fogad a nol.hu felületén.

Az újságíróknak motoros futár vitte ki a felfüggesztésükről vagy kirúgásukról szóló levelet. A szerkesztőségi email-rendszert lekapcsolták, a belépőkártyákat érvénytelenítették. Persze logikus(nak tűnő) magyarázat mindig van:

A Népszabadság példányszáma az elmúlt tíz évben 74 %-kal, azaz 100.000 példányt meghaladó mértékben csökkent. Ennek következtében a lap 2007 óta több mint 5 milliárd forint veszteséget termelt, és az idei évben ez idáig szintén jelentős veszteséget halmozott fel.

Vagyis tisztán gazdasági indokok miatt szüntették meg, bocsánat, függesztették fel a lapot.

Hát persze.

Kétségtelen, hogy a nyomtatott média vergődik, nehezen vagy egyáltalán nem találja meg a netes hírpiac okozta válságból a kiutat. Néhány mégis vakmerőn belevágnak a print médiába: Magyar Idők, Lokál és társaik. Biztosak lehetünk abban, hogy amíg a kedves vezető dönti az állami milliárdokat a Habony-lapokba, nem lesz veszteség.

Azzal viszont legyünk tisztában: sokkal nagyobb veszteséget okoz egy „felfüggesztés”, amíg ki nem találják az új koncepciót, mint menet közben fordítani a kormányon. Egy kiadó ugyanis:

  • legalább egy, de inkább három hónapra előre leköti a laphoz szükséges papírmennyiséget, ami nem csekély összeg,
  • a hirdetői szerződések ugyancsak hosszabb távra szólnak, szinte biztos, hogy a karácsonyi szezonra már rengeteg reklámhelyet eladott a Népszabadság,
  • az új iroda bérlése ugyancsak hosszú távú szerződés, vagyis most üresen álló termekért fog fizetni a tulajdonos,
  •  az előfizetők felé ugyancsak szerződést szegett a kiadó.

Ezek összességében sokkal nagyobb károk, mint az a veszteség, amit egy-három hónapnyi koncepciógyártás alatt a lap termelt volna.

Ne legyünk naív nihilisták! Nem üzleti döntés született, hanem politikai.

„Mészáros Lőrinc” rég szemet vetett a kiadóra, de a portfólió ékköve és zászlóshajója nem a nagy múltú, politikai lap. Nem. Sokkal inkább az országot lefedő, megyei lapok hálózata. Akit nem ér el véletlenül a közmédia agymosása, vagy a Vajna-Habony duó bármelyik szellemi végterméke, azt most megtalálják majd a helyi újsággal.

Egy éve még finomabban ment a játék: csorogtak az állami hirdetések a kiadóhoz, cserébe napra lebontott listák keringtek a szerkesztőségekben arról, hogy aznap épp kiről kell jókat írni. (A nyugat.hu tudni véli: pénteken „Mészáros” egyik szállodájában magyarázták el, miként is akarnak dönteni a kiadó vezetői, a kiadó vezetőinek.)

Elvesztették a türelmüket.

Persze, minek is a Népszabadság? Nem tudnák használni.

Márpedig a média az ő kezükben nem más, mint fegyver, kard, nagy erő. Nincs őrkutya szerep, nem a hatalmat hivatott számon kérni, kontrollálni. Farpofák közül kandikálnak ki udvari írnokaik, és a kedves vezető bélgázaival töltik meg a hasábokat. Amiről pedig a kedves vezető nem szeret olvasni, az nincs.

  • Rogán a helikopteren?
  • Matolcsy a jógamatracon?
  • Érvénytelen népszavazás?

Meg sem történt.

Amit nem enyves mancsukkal irányítanak közvetlenül, az nem is kell. Csak zavart kelt. Félreértést. Csak megzavarná az országot a valóság. A Fidesz-szavazó egyenesen szomjazza az (át)verést.

Nem történt más, mint NER-kompatibilissé tették a lapot. Így.

R.I.P. Népszabadság! Legyen könnyű a föld a magyar demokratikus nyilvánosságnak.

ashwood

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8111780379

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A vicces Népszabadság-műbotrány 2016.10.08. 16:29:20

Végre egy jó hír! A liberális okádás és népellenesség egyik fóruma, a Népszabadság című ultrajobbos-ultraliberális szennylap megy megérdemelt helyére, a szemétdombra. Ahogy ezt ők mondják: nem volt rá piaci kereslet. Bontsunk pezsgőt! Közben az MSZP t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Killary Fucking Clingon 2016.10.08. 22:30:54

nem értem..ha fasizmus lenne akkor a keret legények fociznának az "értelmiség" fejével a Kossuth téren..d nem látok ilyesmit.. pedig igény az lenne rá.

Killary Fucking Clingon 2016.10.08. 22:32:48

ez az egész história nevetséges..mint amikor úgy jelent meg a Néphazugság hogy a címlapra az volt írva hogy Magyarországon nincs sajtószabadság :) Értitek balliberál faszfejek????? Megjelent a Néphazugság azzal a címlapon hogy nincs Magyarországon sajtószabadság.. Hogy rothadnátok meg mind ahol vagytok..

HaCS 2016.10.08. 22:49:59

"Sokkal inkább az országot lefedő, megyei lapok hálózata."

Az, amelyiket felénk mindenki csak úgy nevez, hogy "Seggünk és környéke" ?
Tényleg ezekre vetett szemet a gázszerelő?

Legalább megmutatkozik, hogy az intelligenciahányadost nem pénzben mérik.

Emzé Periksz 2016.10.08. 23:16:54

1990-ben kellett volna megszüntetni ezt a hazug rohadék szennylapot!

Willkommenskultur 2016.10.08. 23:20:55

mindeközben

NINCS NOGO ZÓNA

'Molotov-koktéllal támadtak rendőrökre a "fiatalok" egy Párizs-közeli "szegénynegyedben" Mintegy 15 fős csoport Molotov-koktéllal támadt két rendőrautóra a Párizstól 20 kilométerre délre fekvő Viry-Châtillon városában, két rendőr súlyos égési sérülést szenvedett - jelentette szombaton a BFMTV televízió.'

A TERRORIZMUSNAK NINCS KÖZE A BEVÁNDORLÁSHOZ

'Tervezett bombatámadás gyanúja miatt nagyszabású rendőri akció zajlott a szászországi Chemnitz városában. Biztonsági források szerint a történteknek "iszlamista háttere" van. Délutáni hírek szerint egy 22 éves szíriai férfi a gyanúsított, és a rendőrök egy megostromlott lakásban több száz gramm rendkívül veszélyes robbanóanyagot találtak.'

Ez a MAI felhozatal, persze nem az Indexen. A Népszabival eggyel kevesebb ballib hazudozó kloáka maradt, túléljül.

Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2016.10.08. 23:39:49

Apám járatta a népszabit. Néha beleolvastam, nem volt benne semmi. Már a fater sem akart előfizetni rá. Sajna pénz beszél, a kutya ugat.

zenitoo 2016.10.08. 23:45:48

Nem tudom sajnálni.
Pártállami csökevény volt a régi időkből,ahogyan a még szintén létező kiemelt nyugdíjak a régi megbízható elvtársaknak.
Jobb,ha gyorsan elfelejtjük ezt a szennylapot.

Boross Bence 2016.10.08. 23:48:44

1956 hatvanadik évfordulójára el sem tudok képzelni szebb ajándékot a sorstól, mint hogy megszűnik a Népszabadság. Lassan helyre áll a világ rendje.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.08. 23:48:56

@HaCS: "Tényleg ezekre vetett szemet a gázszerelő?"

Nem a maga ura, ő csak az orbán vagyonához a stróman. Azt se tudja, mi van a nevén.

dadddd 2016.10.08. 23:54:02

Sok dolog másképpen nézne ma ki, ha 27 évvel ezelőtt természetes lett volna, hogy megszűnik ez a lap. Hogy idáig húzta, sajnos jól mutatja, hogy milyen is volt ez a rendszerváltás.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2016.10.09. 00:02:05

@Spectroli: Az Index tulajdonosára már rászálltak, azóta hirtelen kritikusabbak lettek, szinte simicskás fordulattal...

@Willkommenskultur: Hazudj kevesebbet, mert mindkét hír kint van Index címlapján. A Népszabadság szellemisége számomra nem veszteség, nem szoktam olvasni, viszont az gáz, hogy eggyel kevesebb újság maradt, amiben a fideszesek erkölcstelen és/vagy törvénytelen tetteit leírják a kormánypropaganda helyett...

@ogli dzsí: Ez az a tömeg, amiről a baloldal tízezret mesél majd, a jobboldal pedig száz főt...

@FikkFakk: Az osztrák tulaj, amelyik az egyik fideszes volt miniszterrel üzletel vagy már egy magyar fideszes oligarcha?

pamut 2016.10.09. 00:24:05

Ma kurva nagyot ütöttek a magyar sajtószabadságon, rosszabb hely lett az ország, tehát a magyarok ellenségei örülnek.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.10.09. 01:30:10

@Willkommenskultur:

Szia csőcsekék vezér. Kiss László és bandája véletlenül nem a mutterodat dugta hordában? Csak a degenerációd fokáról ítélve kérdem.

E.Katolnai 2016.10.09. 03:30:58

Hát ha tényleg olyan sokan vagytok, miért nem dobtok össze néhány száz milliót kedvenc szennylapotok megmentésére? Vagy mégsem vagytok olyan sokan? Pedig tucatjával irjátok a magyarokat támadó blogokat, ott fröcsögtök minden társalgóban. Miért nem nyúltok a zsebetekbe ha annyira fontos ez a szennylap?

FikkFakk 2016.10.09. 03:46:46

Focimek eme csodalatos blogoldalrol az elnyomott szolasszabadsagban:

Rogán helikopteres hazugságainak fejlődése alig egy hét alatt
A Fidesz-propaganda 5 hazugsága a népszavazásról
Jön a brüsszeli bünti, de nem a népszavazás, hanem a lopás miatt
Kóka az árnyékába se érhetne LuxusTóninak
Törvénysértő az a szavazólap, amelyet nem a kormánynak tetsző módon töltenek ki?
Orbán Viktor már tudja, hogy elbukta ezt a népszavazást
A népszavazás minden idők legnagyobb átverése
Orbán megsértődött, mert leszavazták

FikkFakk 2016.10.09. 03:47:41

Focimek eme csodalatos blogoldalrol az elnyomott szolasszabadsagban:

Rogán helikopteres hazugságainak fejlődése alig egy hét alatt
A Fidesz-propaganda 5 hazugsága a népszavazásról
Jön a brüsszeli bünti, de nem a népszavazás, hanem a lopás miatt
Kóka az árnyékába se érhetne LuxusTóninak
Törvénysértő az a szavazólap, amelyet nem a kormánynak tetsző módon töltenek ki?
Orbán Viktor már tudja, hogy elbukta ezt a népszavazást
A népszavazás minden idők legnagyobb átverése
Orbán megsértődött, mert leszavazták

Huha, nagyon el vagytok nyomva

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.10.09. 06:06:36

De ha a Népszabi ilyen fontos, akkor miért adták el? Ha eladták az ellenlábasaiknak, akkor miért hőbörögnek, hogy azok bezárják?

Mégis milyen kormányzást lehet várni attól az ellenzéktől, attól az árnyékkormánytól, ami még a saját médiabirodalmát sem tudja fenntartani?

Ez egy hatalmas fiaskó az MSzP-nek, még jobban az irreleváns kategóriába degradálva magukat.

Az egy dolog, hogy a Fidesz olyan, amilyen, de nem a Fidesznek kell választást vesztenie, hanem valakinek kell megnyernie. És azok lesznek azok, akik eladják a saját újságaikat, akiknek nincs annyi szervezeti/üzleti háttere, hogy a már meglévő platformjaikat fenntartsák legalább?

Az pedig, hogy a Népszabadság a független sajtó zászlóshajója lett volna, az évszázad vicce. Aki maga annyira elfogult, hogy a Népszabadságot semlegesnek tekinti, az ne beszéljen arról, hogy kinek hol van az orra.

Mei Ling 2016.10.09. 07:05:43

Zavaros érvek. Pl. "legalább egy, de inkább három hónapra előre leköti a laphoz szükséges papírmennyiséget, ami nem csekély összeg,"

Egy kiadó általában nem köt le papírt. Az a nyomda dolga. Na most speciel a Médiaworknek nyomdája is van. Viszont mivel egy csomó dolgot nyom, az előre megvásárolt papírt másra is elhasználhatja. (El is adhatja más nyomdáknak.) Kizárt, hogy három hónapra előre legyen papírja. Akkora raktár nincs. Max. egy hónap alatt futnak át a papírgyártókon a papírmegrendelések, szóval bőven elég egy hónap. A többit elég lehívási készenlétben rendelni, ami visszamondható.

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.09. 07:42:35

@Narancsseggű Mandrill:

Van bármilyen akadály a lapalapítás előtt? Ugye, nincs? Akkor meg miről gágogsz?

Pop40 2016.10.09. 08:09:32

Alkotott ismét a fideszes maffia.

Hogy erre a köztörvényes csürhére mikor dobnak már rá egy méretesebb atomot...

Persze a szokásos ostobaságuk ismét megnyilvánult: eddig volt egy lap, ami csendben agonizált, most meg lesz belőle egy szép, méretes nemzetközi botrány.
Így rúgnak öngólt a dakota hülyék.

Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2016.10.09. 08:38:36

@bircaman maxval szerkesztő: Helyes, tetszik a korai munkakezdés. Sajgott a segge a tegnap este után, tovaris? Mondtam hogy több vazelint kellett volna belekenni indulás előtt.

Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2016.10.09. 08:40:25

@Pop40: Jaja. A népszabi már régen leült. Most megszüntetni nagy politikai öngól volt.

Pop40 2016.10.09. 08:48:54

@bircaman maxval szerkesztő: @Vajk a Vitéz Várjobbágy: @E.Katolnai: @Boross Bence:
(és a többi hulladék korcs, csak nincs kedvem név szerint berakosgatni mindet)

A magatokfajta ostoba pártdroidnak nehéz lehet felfogni, mennyit tesz az ország érdekében egy olyan ellenzéki lap, ami kúrmányseggnyalás helyett leleplezi, ahogy Tóni közpénzből helikopterezik, vagy Eltolcsy közpénzből tömi ki az alapítványait, meg futtatja a kurváit.

Ugye itt folyik el az a közpénz, amiből oktatást-egészségügyet-országot kéne fejleszteni.

Ami nemzeti érdek lenne, csak hát erről a magatokfajta hazaáruló faszfejeknek gőzük nincs, micsoda, mert a pártseggnyaláson kívül semmire nem vagytok képesek.

Pop40 2016.10.09. 08:50:22

@Kreml propaganda osztály szófiai összekötő:

Olyan tipikus fideszes húzás: erőszakos, bunkó, de legalább ostoba. :-)

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.09. 09:29:12

@Pop40:

Nincs rá piaci igény, azaz nincs szükség - én ezt hallottam a ballib megmondóemberektől éveken át, sőt azt is mondták, hogy aki nem így látja, az fasiszta-kommunista-emberevő-antiszemita.

Azóta mi változott? Visszanyalt a fagyi?

E.Katolnai 2016.10.09. 10:00:00

@Pop40: te szerencsétlen, fogd fől, h nem a tolvajok leleplezésével van baj, hanem a szennylap internacionalista szellemiségével volt a baj, meg a magyarok nyilt vagy búrkolt gyalázása, az idegen média magyarellenes véleményeik állandó ismétlése, a nemzeti godolkodás becsmérlése: a nemzetellenesség! Ez volt undoritó.
ez miatt volt szennylap a népszabóság ...

Pop40 2016.10.09. 10:09:58

@bircaman maxval szerkesztő:

Igen, nincs rá piaci igény. 140 milla nyerővel.

Bezzeg a 80 milliárd közpénzből kitömött, 0 nézettségű "köz"tv-re, arra van, mi? :DDDD

Vagy a "Magyar Idők" nevű szennylapra? Úgy tömik lopott közpénzzel, ahogy belefér, ehhez képest a példányszámát se meri auditáltatni.

Ezekre aztán van piaci igény, mi?

Csak a 0 közpénzből, kúrmányzati ellenszélben, 140 millás nyerőt összehozó Népszabira nincs. :DDDD

Pop40 2016.10.09. 10:10:42

@Killary Fucking Clingon:

Keversz a saját családfáddal, elvtárs.

Pop40 2016.10.09. 10:14:20

@E.Katolnai: Persze, persze.

És gondolom, "magyarok gyalázásának" meg az számít, ha valaki nem ért egyet a Főtitkár elvtárssal, ugye?:D

"Nemzeti gondolkodás" meg nyilván az, amit a Nemzeti Gázszerelő, Vitya, meg a "saját lábon álló" kiccsaládja képvisel :DDDD

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.09. 10:19:33

@Pop40:

A köztévé nem magánvállalkozás.

A Magyar Idők veszteségét nem valaki finanszírozza.

Gyurcsány miért nem vette meg a Népszabadságot? Finanszírozhatná a lap veszteségét, nem?

Ambiorix 2016.10.09. 10:29:08

Épp olvasom, hogy a sajtószabadság elkötelezett hívei a Magyar Időket égették a téren, egy drogos hülyepicsa meg "le akarta rohanni" a parlamentet.
Én félek ettől az erőszakos csürhétől. Ma még csak újságot égetnek, holnap már könyveket, holnapután talán már embereket.
Felszólítom Magyarország kormányát, hogy a rendelkezésére álló minden eszközzel akadályozza meg, hogy az utcákon őrjöngő vörösnáci csőcselék az államrend erőszakos megdöntésére hívjon fel, gyújtogasson, békés polgárokat terrorizáljon!

nemecsekerno_007 2016.10.09. 10:41:28

@Pop40: "Úgy tömik lopott közpénzzel, ahogy belefér, ehhez képest a példányszámát se meri auditáltatni..."

Közpénz?! Annyira szeretem ezt a szót. Olyan sokan leírják, mondják, hogy már a könyökömön jön ki. Közpénz. Az a közpénz amit elvesz tőlem az állam. Meg még néhány magyar állampolgártól, sokkal kevesebbtől mint azt a többség gondolja és főleg ahogy az állandóan a "közpénzt" szajkózók hiszik. Nagyon derék ha néhány embertársunk aggódik a köztpénz elköltése miatt, még akkor is ha közpénzt akkor lát amikor fizetést kap. Azzal viszont nem nagyon tudnak motiválni, hogy majd ha elzavarjuk a Fideszt, akkor majd csupa szépre és jóra fogják költeni a közpénzt. Ugyanis akkor is tőlem fogja az állam elszedni, nem lesz kevesebb amit elvesznek, akkor is lehet a neve "közpénz", de nevezhetjük Bélának is. Ebben a megvilágításban nagyon képmutató és álszent a közpénzek és a sajtószabadság miatt aggódni.
Azzal nem fogja senki leváltani a patás Orbán, hogy hülyének próbálnak nézni.
Onnan már megjöttünk, ahogy szokták mondani.

Zsoltbacsi 2016.10.09. 10:43:51

@Pop40:

Te is jol beszoptad a 80 milliardos meset. Szokasos nephazugsagos etetes,
Jo ha tudod, hogy az a 80 milliard nem csak a tv koltsege, hanem rengeteg egyeb ceg is benne van, peldaul a Radio, az MTI,stb. Nos ezeket regen kulon konyveltek, most meg egyben. De nezd meg mondjuk a 2009es koltsegvetest, add ossze ezeket, szorozd be az inflacioval, es hopp mar meg is van a 80....
Bar ilyesmit a tefajta frocsogoktol nem lehet elvarni...

Pop40 2016.10.09. 10:49:40

@bircaman maxval szerkesztő:

Épp ez a gond - hogy nem magánvállalkozás.
80 milliárd ft-ot basz el Vitya az ország pénzéből arra, hogy 1% nézettséget elérjen. Ennyi.
Ennek alapján merenghetsz róla, hogy mennyire lennének nyereségesek, ha olyan viszonyok közt működnének, mint a Népszabi.

"A Magyar Idők veszteségét nem valaki finanszírozza."

Nem a f@szt nem.
Az adófizető állampolgárok finanszírozzák, akik nem kormányzati propagandára fizetik be az adót.

Teszek rá, Fletó mit vesz, és még egyszer: jelenleg a Népszabi NYERESÉGES.

Pop40 2016.10.09. 10:52:36

@nemecsekerno_007:

Ha jól értem, ennek a parttalan szófosásnak az lenne a lényege, hogy semmi gond, ha Vitya, meg a saját lábon álló, helikopterező, milliárdos gázszerelői ellopnak százmilliárdokat, mert biztos az is lopna valamennyit, aki utánuk jön?

Pop40 2016.10.09. 10:57:31

@Zsoltbacsi:

Jól van, öreg, velem lehet beszélni.

Akkor az 1%-os tévés nézettséghez nyugodtan csapd hozzá ennek a "rengeteg egyéb cégnek", rádiónak, mti-nek, anyámkínjának a költségeit és az elért eredményeit is.

Így már ugye az jön ki, hogy ennél szuperebbül nem is lehetne elbaszni 80 milliárd ft közpénzt? :D

Zsoltbacsi 2016.10.09. 11:02:39

@Pop40:
Engem nem hat meg, ha visszasirod a napkeltet...

Pop40 2016.10.09. 11:09:09

@Zsoltbacsi:

1, ki beszélt itt a Napkeltéről, rajtad kívül?
2, ha valakinek nem tetszik, hogy Vitya elkúr 80 milliárdot a pártpropaganda tévéjére, miközben beszántatja a piaci alapon nyereséges Népszabit, az azért van, mert visszasírja a Napkeltét?:D (bár még annak is sokkal kisebb pénzből nagyságrendekkel nagyobb nézettsége volt, mint a mostani fosnak. )

nemecsekerno_007 2016.10.09. 11:12:12

@Pop40:

Jól érted. De remélem azt is érted, hogy azzal nem tudsz meggyőzni, hogy majd az újak kevesebbet fognak lopni. Mer' amúgy a "közpénz" nagyobb részét nem a rogántóni helikopterezi el, hanem elmegy a nyugdíjakra meg a fiatal diplomásokra akiket aztán gazdag oszágok fognak alkalmazni. Meg elmegy a feneketlen egészségügybe.

Zsoltbacsi 2016.10.09. 11:13:01

@Pop40:

Menj reklamalni az osztrak tulajhoz.
Egyebkent is, eddig az volt a ballib mantra, hogy piacgazdasag van, es egyebkent is a magantulajdon szent es serthetetlen. Senki se kenyszeritette a szocikat, hogy eladjak

Kelly és a szexi dög 2016.10.09. 11:15:06

miért nem a Soros vette meg? - aztán üzemeltethette volna akármeddig...

Hajdú Peter 2016.10.09. 11:15:53

"Mészáros Lőrincnek nem kell a Népszabadság"

Ugyanmar, ki a faszom fektetne a baloldalba a 2 %-os valasztasi "gyozelem" utan ?????

nemecsekerno_007 2016.10.09. 11:17:51

@Zsoltbacsi: Jaja, ilyen a szabad piac, csak van aki nem érti.

Pop40 2016.10.09. 11:28:20

@nemecsekerno_007:

Én már csak úgy vagyok ezzel, hogy sitteljük le a jelenlegi tolvajokat, aztán ha a következő banda lop, majd akkor lesitteljük azokat is.
Aztán ha mindenkit sorban lesittelünk, aki lop, előbb-utóbb jön majd egy olyan, aki már nem fog lopni.

Az meg biztos az én egyéni heppem, de sokkal szívesebben fizetek adót oktatásra meg egészségügyre, mint kormánypropagandára, meg fideszes lopások finanszírozására.

Pop40 2016.10.09. 11:32:19

@Zsoltbacsi:

Nem különösebben érdekel, a szocik mit adtak el, és mit nem, de próbálna egy átlag tulaj valamit nem eladni a fideszes maffiának: egyből kapna a nyakába néhány különadót, adóellenőrt, meg a jó ég tudja mit.

Az ukrán maffiát se célszerű visszautasítani, mikor felajánlják, hogy jó pénzért "megvédenek" - azt ők se teszik hozzá, hogy saját maguktól.

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.09. 12:02:04

@Pop40:

Az állami médiák nem magánvállalkozások - így igaz, de ezzel mi a gond?

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.09. 12:03:23

@Pop40:

Végső soron MINDENT az emberek fizetnek, mindenhol, hiszen a pénz nem az égből hullik alá. De ezzel mi a gond?

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.09. 12:04:10

@Pop40:

"jelenleg a Népszabi NYERESÉGES"

Akkor miért adta el tavaly az MSZP? Rosszat akart saját magának?

glinolid 2016.10.09. 12:06:59

Tetszettek volna nem eladni az osztrákoknak.

nemecsekerno_007 2016.10.09. 12:16:15

@Pop40: Ja, sitteljük. De mi lesz azokkal akiknek a nyugdíját, diplomáját finanszírozom?
Aztán lelép külföldre, azokat mikor "sitteljük le"?
Mert arra mérget vehetsz, hogy legalább 3 nullával több pénz megy el rá.

De itt egy kis segítség:

www.amipenzunk.hu/#/~/koltsegvetesi-kiadasok

A sokat szajkózott "MANYUP lenyúlás"-ból kb. 8,5 hónapig tudnánk fizetni a szociális kiadásokat. A stadionépítés 250 Mrd-ből meg szűk 2 hónapig az egészségügyet.

Killary Fucking Clingon 2016.10.09. 12:24:22

@Pop40: 5 milliárdos veszteséget nehéz eladni piaci alapú nyereségnek, de te azért megpróbálod, kb mint a kommunisták a rothadó nyugati imperializmust annó..

Pop40 2016.10.09. 12:26:11

@bircaman maxval szerkesztő:

Mi a gond azzal, hogy az emberek adóját a fideszes elbassza 0 nézettségű köztévére, 0 nézettségű pártlapokra?

Tényleg, nem is tudom, mi a gond ezzel :0

Pop40 2016.10.09. 12:30:31

@Killary Fucking Clingon:

5 milliárdos veszteség évekkel ezelőtt volt, kiscsillag.
Most épp 140 milla nyereség van. Nyilván a tulaj ha nem zárta be akkor, majd épp most zárná be, mikor nyerő lenne, mi?:-))

Amúgy meg ha 5 milliárdos veszteséget nehéz eladni nyereségnek, a 80 milliárdból kitömött köztévéhez, Magyar Időkhöz mit szólsz? Ezek szerint egyetértesz abban, hogy ezeket is be kéne záratni?:-)

Vagy ha lopott közpénzből működik, akkor nem is gond, ha emellett a kutya nem olvassa/nézi? :DDDD

Pop40 2016.10.09. 12:36:43

@nemecsekerno_007:

Engem abban, hogy fideszék százmilliárdokat lenyúlnak, változatlanul nem boldogít, hogy de amúgy más dolgokra is elment a pénz.

A kivándorlásra meg nem az a megoldás, hogy ne fizessünk oktatást, hanem az, hogy normális országot kell csinálni, ahol a tehetség boldogul, nem a seggnyaló, mindezt nornális eüvel, oktatással, adórendszerrel, fizetésekkel, stb - s akkor majd nem mennek örökre világgá azok, akiket az oktatás kiképzett.

A te "logikád" szerint fel se kelj a székből, mert fölösleges, hisz egyszer úgyis meghalsz.
Lopja csak el a pénzt Mészáros, mert amúgy hátha a kiképzett egyetemista külföldre vinné. Na ne már.

2016.10.09. 12:40:24

@Spectroli: pubika, a Népszabadságban tulajdonolt részesedését az MSZP eladta, ezzel levette a kezét a lapról és a tulaj, a Mediaworks üzleti alapon alapon döntött a lap megszüntetéséről. 5 milliárdos adóssága van, ezt gondolom a maszopisták nem akarták beletenni a népszabiba... nem ártana helyén kezelni a dolgokat.

A hamisított Teller-levéllel már bizonyította a népszabi, hogy mekkora selejt.

Haa ballibek akarnak új lapot, alapítsanak. Írhatnak blogot, szerkeszthetnek honlapokat, híroldalt, plakátolhatnak.
De a Mediaworks, egy piaci alapon működő cég miért finanszírozná a ballib oldal szócsövét, ha az veszteséges? Már maga az MSZP is kiszállt a lapból. Most meg ajvékolnak.

tede 2016.10.09. 12:47:00

Ha csak minden tizedik magát baloldalinak valló ember előfizetett volna az újságra, akkor semmi probléma nem lenne. Miért nem tették?

Hajdú Peter 2016.10.09. 12:50:39

@Pop40: Siman csak ostoba vagy, demagog es korlatolt. Ki a faszt erdekel meg akar az esetleges barmilyen lopas es korrupcio is, amig az orszag sosem latott mertekben fejlodik gazdasagilag, es nemzetkozi tekintelyben, megbecsulesben. |Orban Viktor felrakta Magyarorszagot a terkepre.
Egy orszag normalis mukodesekor szamtalan kisebb nagyobb koltseg van, az esetleges korrupcio is csak egy a szazbol. Szerintem egyaltalan nincs korrupcio, de ha volna is, az a normalis mukodes resze, raadasul nagysagat tekintve teljesen elhanyagolhato az orszag koltsegvetesehez kepest. Teljesen felesleges, pont ezzel az egy koltseggel ennyire kiemeleten foglalkozni, amikor tucatnyi ennel nagyrendileg nagyobb fontosabb kiadasa van az orszagnak.

pamut 2016.10.09. 13:02:05

Látom a fideszes neobolsi hazugságkommandót ismét ráuszította a netre Orbán.

Sebaj, könnyű cáfolni az ostromba hazug ferdítéseiket:

1. Az ügynek semmi köze semmiféle szabad piachoz meg kapitalizmushoz, az ugyanis az Orbán által széttorzított magyar médiapiacon NINCS.
Ha szabad piac létezne, akkor pont hogy a Népszabadság lenne az utolsó amelyik megszűnne, ugyanis annak a legnagyobb a példányszáma. Pl. a magyar idők nevű gátlástalan hazug szennylaphoz képest több mint 10x-ese.

Szóval milyen szabad piacról hazudoztok? Ha lenne szabad piac a Magyar Idők, meg a többi senki által se olvasott kis orbánista szennylapok dőltek volna már régen be.

A fideszes "szabad piac" az kb. olyan mint a fideszes "demokrácia" meg fideszes "független ügyészség" :D

2. Az online kiadást miért is kellett megszüntetni? Az töredék áron működik, nem kell nyomtat, terjeszteni, az nem volt veszteséges mégis lekapcsolták. Nem, nem is az hogy nem frissítik, hanem konkrétan elérhetetlenné tették még az eddig tartalmakat is, nincs és kész.
Szóval miről pofáztok? Mi köze ennek bármilyen anyagi dologhoz?

3. És az eddigi hivatalos facebook oldalhoz miért nem férhetnek hozzá a szerkesztőség tagjai?

4. és egyáltalán ha igaz lenne amit hazudtok akkor mi szükség volt a puccsszerű kivégzésre, amiről senkit nem tudott a szerkesztőségben még a főszerkesztő sem? Egy halom munka folyamatban volt, épp költözés volt beadva, amire még pizzás bulit is ígértek nekik az új helyen. Utólag már látszik hogy hazudtak, az egész egy kurva nagy átbaszás volt. Ezt mivel is lehet kidumálni antiliberáliskáim?

5. Ez a magyar sajtószabadság elleni brutális támadás volt, és pont. Ahogy az orbánmaffia kivégezte az origót, most a népszabit.
Aki magyar, az fideszellenes, mert a fidesz a magyar sajtószabadság, és így a magyar demokrácia ellensége. Nem érdekel hogy magyargyűlöletből vagytok magyarellenesek ti féreg fideszesek, vagy csak simán kapzsiságból és féktelen és végtelen hatalomvágyból, egyik sem mentség.

Ja, közben a "közmédia" nevű vödör hányás már HAZUGABB ÉS SZERVILISEBB mint Kádár idején volt. Ahogy a teljes fideszes propaganda birodalom is cenzúráz, hazudik, ferdít. Ezt a tömény mocskot támogatjátok, férgek.

Zsoltbacsi 2016.10.09. 13:06:13

@pamut:

"Ha szabad piac létezne, akkor pont hogy a Népszabadság lenne az utolsó amelyik megszűnne, ugyanis annak a legnagyobb a példányszáma."

Olvass utana, mielott hazudozol:

itt egy tablazat a tavalyi peldanyszamokrol:
keol.hu/orszag-vilag/megallithatatlan-a-nyomtatott-sajto-peldanyszam-zuhanasa

Meg a szaros kisalfoldet, amit csak 1 megyeben terjesztenek is masfelszer annyian vettek mint a nephazugsagot.
Szoval, beismered, hogy ismetelten hazudtal???

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.09. 13:17:45

@Hajdú Peter: "az orszag sosem latott mertekben fejlodik gazdasagilag"

:)) Igen, ilyen gyatra mértéket még soha nem láttunk. Pedig gyurcsány is erős volt a versenyben. Már csak Románia és Bulgária van mögöttünk, de jönnek fel.

"A genfi székhelyű Világgazdasági Fórum (WEF) idén is publikálta a világ országainak gazdasági versenyképességi rangsorát: 2015-ben a kutatásban részt vevő 140 országból Magyarország, három helyet rontva a tavalyi eredményéhez képest, a 63. helyet foglalja el. Az index indulásakor Magyarország a 40. hely környékén volt rangsorolva"

pamut 2016.10.09. 13:17:56

@Zsoltbacsi:
hehe, mindenhová bemásolod a hazugságodat? :D nagyon jól fizethet a gazdád :D

Ahogy már cáfoltalak máshol is:

:DDDD

IDIÓTA, bulvárlapokkal meg sportlapokkal meg hetilapokkal veted össze? :DDDD

természetesen a POLITIKAI NAPILAPOK között volt a legnagyobb példányszámú, te debil.
ja, és mivel hülye vagy, külön kiemelem hogy az országos magyar lapok közül, tehát ne linkeld be az amerikai lapok példányszámait se...

Egyébként idióta, ott van te általad belinkelt listán pl.a Magyar Demokrata nevű szennylap, NEGYEDANNYI olvasóval mint a Népszabi, szóval hogy is van az a fideszes "szabad piac", he? :D

nu pagagyí 2016.10.09. 13:19:25

Hosszabb távon még jó is lehet, hogy elszabadult az önkény. Mindenkinek világos lesz, hogy itt soha nem nyert teret a polgári értékrend, bármennyire is ezt képzelte és szerette volna. Onnantól lesz ebből az országból valami, ha a nép elűzi a magukat feudális uraságoknak tekintő szarcsimbókot és kitartottjait. Akkor valósulhat meg csak a polgári értelemben vett nemzet, amely a szabadság, egyenlőség és testvériség elvein alapul. Attól a pillanattól reménykedhetünk csak, hogy lesz jövőnk és lesz egy országunk, amelyért és amelyben érdemes élni. A birkák kora is véget ér, előbb-utóbb enni is szeretnének.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.09. 13:20:41

@tede: "magát baloldalinak valló ember előfizetett volna"

Mér pont a baloldaliak? A szélsőjobb fidesz, jobbik miért ne?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.09. 13:25:31

@Hajdú Peter: Ja, nem. 2016-ban már csak a 69. helyen vagyunk.

"Hazánk versenyképességi pontszáma 4,2 pont, ami minden idők legrosszabb eredménye."

Szóval teljesen igazad van, ilyet az ország még nem látott!

www.portfolio.hu/gazdasag/magyarorszag_csunyan_leszerepelt_a_versenykepessegi_rangsorban.237930.html

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.09. 13:29:44

"A Magyar Idők példányszámáról egyébként semmit sem tudni, azt ugyanis a kiadó nem auditáltatja. Ami azért is érdekes, mert a lap úgy fogad be hirdetéseket, többek között állami szervektől, amelyek ezért közpénzeket fizetnek a kiadónak, hogy nincsenek ellenőrzött adatok, hogy a közpénzből fizetett hirdetések hány főhöz juthatnak el potenciálisan. Az állam tehát nem éppen jó gazda módjára költi a közpénzeket, gyakorlatilag bemondásos alapon fizet a kiadónak."

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.09. 13:36:32

@Killary Fucking Clingon: "5 milliárdos veszteséget nehéz eladni piaci alapú nyereségnek"

Annyit értesz a gazdasághoz, mint tehén a kéménysepráshez, de azért beledumálsz, mi? Azóta többször gazdát cserélt a lap, úgyhogy azt a veszteséget a tégi tulajdonosok már leírták, nem a mostani tulajdonosnak fájnak.

Egy ilyen újság, még ha veszteséges lenne is, nagy értéket képvisel, ha nem akarják működtetni, jópénzért el lehet adni. Az ilyen egyik-napról-a másikra bezárás meg konkrétan is nagy veszteséget termel, már karácsonyra eladtak hírdetéseket, lekötöttek papírt, nyomdai kapacitást, eladtak előfizetéseket...

Hajdú Peter 2016.10.09. 13:58:24

Az nepszabadsag megszunese jo hir, azt jelzi, hogy a libbantsag tamogatottsaga drasztikussan csokkent.

Pop40 2016.10.09. 14:03:29

@Hajdú Peter:

"amig az orszag sosem latott mertekben fejlodik gazdasagilag, es nemzetkozi tekintelyben, megbecsulesben."

Ez biztosan így van, már csak azt kéne kitalálni, melyik ez az ország.
Jó nekik. Kár, hogy velük ellentétben itt minden rohad szét, oktatás, eü szétverve, fideszes maffiózók mindenütt, amúgy meg mindenki húz ki hosszú tömött sorokban külföldre, aki teheti.

"Szerintem egyaltalan nincs korrupcio"

Amekkora marha vagy, simán el is hiszem rólad, hogy szerinted nincs. :-)

Gondolom, nálad a felcsúti milliárdos gázszerelő is a hatalmas fejlődés bizonyítéka, mert annyira hasít az ország, hogy még a gázszerelők is milliárdosok :DDDD

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.09. 14:26:27

@Pop40:

A köztévé állami, ez mindigis kormányirányítás alatt állt, kivéve a balek Antall időszakát, aki átadta a köztévét az SZDSZ-nek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.09. 15:13:30

@bircaman maxval szerkesztő: Hülye vagy. Akkor volt egy kicsit nézhető, meg pártatlan, volt BBC világhíradó is.

Helyszíni zsemle 2016.10.09. 15:20:52

Szegyen es felhaborito, hogy egy posztkommunista ujsag, ami aktivan reszt vett a diktatura fenntartasaban, a mai napig legalissan mukodhet.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.09. 15:41:57

@Helyszíni zsemle: Az mszp az mszmp egyenesági utóda, örökölte a vagyon és a tagokat.

Az újság munkatársai szerintem teljesen kicserélődtek már, vagyon se maradt. Nem sokat olvastam, de semmi posztkommunistát nem éreztem benne. Te tudod, hogy miről beszélsz?

A fideSS sokkal többet őriz a tagjain keresztül a "kommunista" múltból. Szégyen és felháborító.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.09. 15:46:57

FideSS fasszopók! Ti csak a habonymédiát nézitek. Melyik újság, tv, rádió fő hírei köztt szerepelt a Népszabadság megszüntetése?

atomic power 1986DucaDuca 2016.10.09. 16:06:10

Néhany gondolat a WEF /Világgazdasagi Fórum/ működéseről a vesenyképesseg meghatarozásaban:

Az országok tárgyilagosnak tűnő mutatószámok alapján való rangsorba állíthatósága, valójában a felhasznált adatok zöme kérdőíves felmérésekből származik és nagyrészt szubjektív, önkényes megítélésre támaszkodó adat. Az országok versenyképességének mérésére alkalmazott mutatószámok kialakult gyakorlata még a „nemzeti versenyképesség” fogalmának leszűkített gazdasági értelmezése alapján is több szempontból kifogásolható, hiányosnak és egyoldalúnak mondható.
Jogos kételyek merülnek fel az országok versenyképességi rangsorát illetően – nemcsak tényleges fejlettségi szintjüket és fejlődésük ütemét vagy irányát tekintve, hanem a gazdaságra korlátozott, sőt pusztán piaci versenyképességük vonatkozásában, mivel az igen leegyszerűsìtő önmagaban is.

Mindamellett a jelentéseket nemcsak a versenyképesség értelmezésének pontatlansága és mérésének módszere miatt érheti jogos bírálat, hanem és főként azért, mert az azokat még mindig átható neoliberális szemlélet és a vonatkozó leegyszerűsítések tág lehetőséget adnak az adatok és az azokból levont következtetések politikai célú manipulálására is.

Az adatok túlnyomó része olyan, bármennyire is autentikusnak nevezhető forrásból származik, amely – mint általában a kérdőíves vagy interjús felmérések zöme – már a kérdések megválasztása és megfogalmazása révén implicit vagy explicit előfeltevésekkel, esetleg szubjektív vagy inkább ideologikus előítéletekkel terhes. A kérdőívekben feltett kérdések, a különféle alindexek, azok komponensei és az értékelés szempontjai többnyire a neoliberális felfogást tükrözik.

Ez az értelmezés tökéletesen megfelel a globalizálódás körülményeinek és haszonélvezői, vagyis mindenekelőtt a transznacionális világcégek és bankok, valamint a nemzetközi pénzpiaci spekulánsok érdekeinek.

Igy lehet a legversenyképesebb orszag Svajc, / a Vilaggazdasagi Fórum felugyeletét a svajci szóvetsegi kormany latja el állitolag nemzeti vagy politikai erdekcsoportoktól függetlenül/ és igy előzhet meg minket Botswana!

nu pagagyí 2016.10.09. 17:20:15

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Ők is az Indexet olvassák. A Habonymédia sajnálatosan nem köti le az embereket, érdektelen szar, csak egy címke a a közpénzek lenyúlására, mint a rezsiszámla auditálás, vagy a kazah mezőgazdaság "feltérképezése" a google-al.

nu pagagyí 2016.10.09. 17:22:23

@bircaman maxval szerkesztő: A közmédiát egy ellenzéki-kormánypárti paritásos (50-50%-os) kuratórium felügyelte, amíg az önkényuralmi rezsim lecserélete az alkotmányt Szalai Annamáriára.

Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony 2016.10.09. 18:35:17

@nu pagagyí: "Habonymédia sajnálatosan nem köti le az embereket, érdektelen szar, "

Valoban, ezert is olvassa mindenki a nepszabasagot.
:)))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.09. 19:13:24

@Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony: "ezert is olvassa mindenki a nepszabasagot."

Már nem, szombaton bezárták. Tájékozódj alaposabban!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.09. 19:15:08

@nu pagagyí: "Szalai Annamáriára."

Nem szokásom örömködni mások tragédiáján, de akkor eszembejutott, hogy isten nem bottal ver.

Márk_Márk 2016.10.09. 20:36:34

@Zsoltbacsi:
A Népszabadság minőség tekintetében messze kiemelkedett a magyar mezőnyből.

Zsoltbacsi 2016.10.09. 20:39:33

@Márk_Márk:
Szerinted! En nem tudok nyilatkozni, mert sosem olvastam, de ha annyira igenyes es minosegi lett volna, akkor az latszott volna a peldanyszamon.
Lehet szidni orbant, meg habonyozni, de megis ott kezdodott a baj, hogy senki se olvasta. Bar tudom, meg az olvasok is orban miatt nem vettek....

Zsoltbacsi 2016.10.09. 20:49:32

@Márk_Márk:
Raadasul az is el szokott felejtodni, hogy mar a szoci kormany alatt is csodben volt, pedig akkoriban igazan ki volt tomve... vagy arrol is a Zorban tehet?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.13. 16:23:15

@Zsoltbacsi: "ott kezdodott a baj, hogy senki se olvasta."

Akkor megjavítják vagy eladják, de nem eltapossák.

Zsoltbacsi 2016.10.13. 17:21:34

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:

Senki se taposta el, ez csak a libsik elmelete. Vagy 5 erv van ami kulon kulon is kizarna.
De ha neked ugy jobb, akkor (ber)rettegj tovabb

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.13. 17:37:53

@Zsoltbacsi: Ha nem taposta volna el, akkor átszervezi vagy eladja, ezt már sokszor mondtam. Csak nem olvastad és/vagy nem értetted meg, vagy csak nem akarod megérteni, vagy csak úgy csinálsz csakazért is, mintha nem értenéd meg. De mindegy is, kritika nélkül védelmezed a parkány orbán disznóságait. Vagy hülye vagy, vagy fizetnek érte, vagy nemtom, milyen érdeked fűződik hozzá.

Zsoltbacsi 2016.10.13. 18:02:08

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:

Nem mondtal semmit eddig, csak jottel a fantasztikus elmeleteiddel, de persze bizonyitek meg sehol.

Az peldaul nem zavar, hogy mar 1 honapja be volt jelentve a koltozes, amikor meg szo se volt se Matolcsy kurvajarol se rogan helikoptererol?

Az se zavar, hogy a legujabb felmeresek szerint meg a 2010esnel is jobban vezet a fidesz, tehat teljesen hatastalan volt a Nepszabo karogasa?

Es van ezeken kivul meg 3-4 kerdes, ami hiteltelenne teszi, hogy a fidesznek koze lenne hozza.

Szerintem neked kéne elfogadnod, hogy egy szennylap volt, és senkinek se kellett, még a baloldalnak se! Most hőbörögnek kb 500an, és szokás szerint megint azt hiszik, hogy az egész népet képviselik. Ők mantrázták állandóan a kapitalizmus szentségét, akkor most ne sirjanak, ha a KULFOLDI tulajdonos elt a tulajdonjogaval

Zsoltbacsi 2016.10.13. 18:05:06

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:

Meg egy kerdes:

Honapokig cikkeztek Matolcsy 460 milliardos alapitvanyairol, meg Rogan tobb10 millios lakasugyeirol meg boritekokrol. Szerinted ha azt elviseltek, akkor most egy 2 millios kurva es egy 2-300ezres helikopterezestol fognak befosni?

Es meg mindig vannak ilyen kerdesek. Ezek egyenkent is kizarnak hogy kozuk legyen hozza, hat meg egyutt!!!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.13. 18:06:07

@Zsoltbacsi: "senkinek se kellett,"

Akkor átszervezi vagy eladja, ezt már sokszor mondtam. De csak védd a védhetetlent, ha olyan nagy érdeked fűződik hozzá.

"egy szennylap volt"

Ha tudsz erre példákat mondani, akkor szívesen veszem. Ha nem, akkor hazugságban maradsz ebben is.

Zsoltbacsi 2016.10.13. 18:09:45

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:

Teller level?

Foszerkeszto ugye?

Bayer kituntetes visszaadok teves kozlese?

Te jossz a bizonyitekokkal, mert te hazudsz

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.13. 18:10:52

@Zsoltbacsi: "egy 2 millios kurva es egy 2-300ezres helikopterezestol fognak befosni?"

Nem tudom a pontos menetrendet. Most úgy gondolom, a legvalószínűbb, hogy már régebben eldöntötték, hogy ezt a népszerű, független orgánumot eltapossák.

De a te elméletednek is van alapja, az origót a lázár kurvája miatt herélték ki.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.13. 18:12:17

@Zsoltbacsi: "Teller level?"

Ezt tudod felhozni mindösszesen? Egy őszinte, bevallott tévedést? Tehát hazudtál, megint. Szánalmas.

Zsoltbacsi 2016.10.13. 18:16:17

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:

Ha te elhiszed, hogy az tevedes volt, akkor nagyon sajnallak. Azt direkt csinaltak. Egeszen veletlen epp Teller halala utan 2 nappal jott elo a level, megvartak mig nem tud valaszolni ra, mert tudtak a sunyik, hogy egyebkent a Fideszre szavazott volna (ezt o mondta el tobbszor is)

De a tobbi ugyre nem reagaltal, azok is fennallnak + meg egy.

Az Aczel a Nephazugsagban is lekurvazta Takacs Zsuzsannat, meg se probaltak utana jarni, hogy el-e egyaltalan, hanem mindenfele ellenorzes nelkul lekozoltek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.13. 18:20:44

@Zsoltbacsi: "direkt csinaltak."

Ha nem hazudsz biztos vannak bizonyítékaid.

"a tobbi"

Többi mi?

"Aczel a Nephazugsagban is lekurvazta Takacs Zsuzsannat, meg se probaltak utana jarni, hogy el-e egyaltalan, hanem mindenfele ellenorzes nelkul lekozoltek."

Az Aczél, az nagy fasz volt. Nemtom, ehhez mi köze annak, hogy él-e, hal-e a nő. Akkor ez párba tehető bájerzsóti egyik cikkével. Azt az újságot vagy mit, mikor zárják be?

Zsoltbacsi 2016.10.13. 18:29:05

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:

"Ha nem hazudsz biztos vannak bizonyítékaid."

Ja, egy tobb eves level epp az (allitolagos) iroja halala utan 2 nappal kerul elo...
Ilyen is csak a meseben van...

"Az Aczél, az nagy fasz volt. Nemtom, ehhez mi köze annak, hogy él-e, hal-e a nő."
Az hogy egy normalis valamit magara ado lap leellenorizte volna, foleg hogy ok szivarogtattak ki a jegyzokonyvet is, tehat tudhattak a nevet, nem hiszem hogy gondoto okozott volna elokeriteni, mar ha vettek volna a faradtsagot. Tobbek kozott ezert szennylap.

NA most te jossz! Bizonyitsd be, hogy Orbannak koze van az egeszhez!
Nem fog menni, mert csak frocsogni tudsz, meg karogni.

Biztos jol fizet Soros neked is, de sok jora ne szamits 18ban se, talan az 1% meglesz

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.13. 18:38:03

@Zsoltbacsi: A nőt senki nem találhatta meg, magának kellett jelentkeznie de ez nem oszt, nem szoroz.

"hogy Orbannak koze van az egeszhez"

Olvass vissza.

"Biztos jol fizet Soros neked is"

Már fizetett, dániai konferenciára utaztam a pénzéből pár évtizeddel ezelőtt. Még sok ilyen nagyszerű ember kéne.
süti beállítások módosítása