B1 blogcsaládKarácsonyék letakarták az MSZP-t

2019. június 24. - b1 blog

Érdekes képet kaptunk.

Karácsony Gergely mellett kampányolnak aktivisták, ahogy az kell. De a pulton leragasztották az őt jelölő MSZP nevét. Hmm. Vajon miért?

karigeri2.jpg

karigeri.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2914909886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tegnaptuska 2019.06.24. 17:52:14

Gyurcsány becsönget MSZP-ékhez:
- Csókolom, lejöhet az Mszp focizni?
- Ferike, te nem is tudtad? Hát az Mszp meghalt.
- És a labdát le tetszik dobni?

FCUK5 2019.06.24. 18:18:27

az mszp és csatolt szervei, mint pl a b1, kiállt karigeri mögül. akkor ő miért ne állna ki mellőletek?

A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.06.24. 18:54:41

Persze hogy letakarta, hiszen KariGeri egy fuggetlen objektiv partsemleges jelolt, mint Kalman Olga.
:)))))))))))))))))))))))))))))))

A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.06.24. 18:58:41

Az egesz elovalasztosdival az lett volna a celjuk, hogy az ellenzeket komoly politikai tenyezokent mutasak be, es valojaban Orban akartak legyozni, Tarlos legyozesevel, de csak kinevetettek es meg jobban lejarattak magukat.

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.24. 20:07:15

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

nem tudod te fasznyáladzó fidesspatkány, hogy a retkes orbánuss média, miért nem asdott hírt a páragai 250 ezres tüntetésről, ahol orbánuss cziggánynál sokkal szerényebb lopásért ment utcára a nép?

fosik a cziggány csutti vajh??

ti férgek, hol a hír a híres patkány ORIGÓ RÓL? m1 MIÉRT KUSSOL?

nem találom az origón, segítsetek fidessférgek, fosik a cziggányotok???

"Tízezrek tüntettek kedden Prágában és néhány további cseh nagyvárosban Marie Benesová új igazságügyi miniszter, valamint Andrej Babis kormányfő ellen, akit a rendőrség az uniós pénzekkel való visszaéléssel gyanúsít, és már javasolta a vádemelést is. A főügyész azonban, aki ezt a lépést megteheti, egyelőre nem nyilatkozott."

24.hu/kulfold/2019/05/21/csehorszag-praga-tuntetes-babis/

taga20 2019.06.24. 20:10:20

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

meséjj szerelmem, ma mit csináltál!:))))

azigaziraptor 2019.06.24. 20:51:57

@taga20:
Pride - gyűlésen volt! :-))

Behaton 2019.06.24. 21:09:00

@csüngőhasú norvégbáró:

Már nem tudja sokáig eltitkolni a fideszes propaganda, hogy a tavaly december óta tartó több százezres budapesti tüntetések hatására a cseh társadalom is megmozdult. Ők is elzavarják a népnyúzó diktátorukat. Bár most a hétvégén a demokrácia ünnepe, az előválasztás miatt elmaradt a tüntetés, nem kell aggódni Budapest miatt. Most, hogy az EP választáson hatalmas sikert elérve győzött az ellenzék, egyértelművé vált, hogy hamarosan előrehozott választások lesznek. Ősszel, az önkormányzati választásokon a vidéki kistelepüléseken tarolni fog a Jobbik, ahogy azt korszakalkotó parlamenti felszólalásában Jakab Péter ígérte.
"Nem hátrálunk, és megújulva térünk vissza az önkormányzati választásokra, ahol a Fidesz képébe fogunk röhögni, amikor elvesszük a városaikat meg a falvaikat.”
Persze a városaikat nem, mert azt a Momentum és a DK fogja megszerezni. A Momentum és a DK szakértelemről, hozzáértésről, elhivatottságról és a demokrácia kérlelhetetlen képviseletéről tanúbizonyságot tevő programja, minden városi polgár szívéhez utat talált. Kálmán Olga tökéletes budapesti főpolgármester lesz! Nem akárki választotta őt, mert Gyurcsány Ferencnének nem EU-s képviselőként kell majd harcolni a fasiszta orbáni diktatúra ellen, hanem az előrehozott választások után ő lesz Magyarország új miniszterelnöke...elnöknője.
Amikor Orbán washingtoni látogatásával egy időben, a German Marshall Fund bekérette, berendelte Márki-Zay Pétert és Kész Zoltánt, valószínűleg azt közölték velük, hogy Magyarország új miniszterelnöke Gyurcsány Ferencné lesz. Nagyon jó döntés! Bízhatunk amerikai barátaink szakértelmében, tapasztalatában és éleslátásában.
Most arathatjuk le gyümölcsét a tavaly december óta folyamatosan tartó több tízezres, gyakran százezres tüntetéseknek, mely tüntetések tömegéhez csatlakoztak a szülésre kényszerített fiatalok, az éhséglázadásig jutott szegények, a rabszolgatörvény által sújtott dolgozók, a külföldre menekült fiatalok és a déli határnál terrorizált, kétségbeesett menekültekért aggódó civilek ezrei, tízezrei...százezrei. Szavazópolgárok millióinak szavazata jelzi, hogy az ellenzék jó úton jár! Másfél millió szavazót vesztett a Fidesz és ezek a szavazók most mind az ellenzék jelöltjeire szavaztak. A hatalmasra duzzadt ellenzéki tábor láttán pedig nyugodtan kimondhatjuk, hogy a Fideszt a magyarok hatoda sem támogatja. Örömhír, hogy marad a CEU is, és ontani fogja a mérnökök, fizikusok, matematikusok, biológusok hadát. A CEU-s szakemberekre nagy szükségünk van. Ahogy arra is, hogy minél több szakképzett, több nyelvet beszélő, felsőfokú végzettségű bevándorló érkezzen hozzánk a Közel-Keletről és Ázsiából. Ők már a déli határnál várják, hogy a demokraták végre lebontsák a kerítést.
Orbán rendszerének vége. A demokratikus ellenzék már most hozzálátott, hogy kormányra kerülve beváltva ígéretét, visszahozza a 2002 és 2010 között megélt aranykort, amikor szárnyalt a gazdaság és minket irigyelt Közép-Kelet Európa, de túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az egész világ.

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.24. 21:21:03

@Behaton:

blá blá

de a büddös ciggányod médiája pofátlanul rázendített.. :D

Brüsszel és Soros meg akarja buktatni Babiš cseh miniszterelnököt

www.origo.hu/nagyvilag/20190619-brusszel-es-soros-meg-akarjak-buktatni-andrej-babis-cseh-miniszterelnokot.html

3 dologhoz ért a büddös cziggányod, lop, rabol és hazudik.

nem olvasom amit leírtál, egy kamu fosh, mint a gazdád, te kutya.

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.24. 21:22:04

@csüngőhasú norvégbáró: Köszönjük a nyelvöltögető cziggánynak az ellopott 3000 milliárd nyugdíjpénzünket, amit nem láthatunk soha többé, köszönjük szintén a csutti cziggánynak, hogy minden Brüsszeltől kapott euróból átjátszik egy felet (megosztva) a családtagjainak, haverjainak és a strómanjainak. Köszönjük a főcziggánynak, hogy a paks2 és a Bp.-Belgrád vasútvonalból is ki lesz lopatva ami neki „jár”. Köszönjünk a cziggánynak, hogy az országba ömlő euró milliárdokból jut staddionokra és kilátókra, remek töredező térkövekre és szökőkutakra, de oktatásra és egészségügyre a saját befizetett adónkból se. Köszönjük a csutti cziggánynak, hogy a száguldó gazdaság ellenére még mindig extra adókkal (48 féle fidess adó, csipsz, tranzakciós) szopat minket és 27% világbajnok áfával is. Köszönjük a cziggánynak a demokráciát, hogy végre eltűntek az őt bíráló HVG plakátok, ismét ledarált 2 kereskedelmi rádiót és egy halom megyei lapot, és végre létrehozta az ÁLLAMPÁRTI médiaALAPÍTVÁNYÁT. Köszönjük a cziggánynak, hogy az igazságszolgáltatásunk (Polt) is a zsebében van. Köszönjük a cziggánynak, hogy a baleseti adó, a súlyadó és az üzemanyagokban lévő adók ellenére szanaszét szakadó utakon járhatunk. Köszönjük a cziggánynak, hogy az EU pénzéből épült autópályáinkon egyre többet fizethetünk az államháztartásba. Köszönjük a cziggánynak, az EU ügyészség elkerülését, hisz az minden magyar érdeke is, hogy rendesen menjen a cziggány banánköztársasága, a NEMZETI TRAFIKMUTYI, a KASZINÓ MUTYI ÉS MINDEN FIDESSHAVER MUTYI. Köszönjük a cziggánynak, hogy a saját pénzünkből finanszírozta az EU elleni plakátokat, pénzelte saját tetves –soros migráncs- EGYSZEMÉLYES pártját. Köszönjük a cziggánynak, hogy felköltözött a várba és lassan koronát is ölt a kis fejére. Köszönjük a cziggánynak, az elviselhető albérlet és ingatlanárakat (ostoba pü politika, beözönlő kínai, orosz, ukrán „befektetők”, LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYESEK!!! lopott pénzek.), köszönjük a gyorsan kinyírt LAKÁSTAKARÉKPÉNZTÁRAKAT. KÖSZÖNJÜK A CZIGGÁNYNAK, A 326 forintos eurót. Köszönjük a cziggánynak, a QUESTOR ügyet, ahol az összes fidessmajom megmenekült, köszönjük, hogy a KANCSAL puttony 2 fia is kimenekíthette a pénzét az unokatesó BANKJÁBÓL, az ismételt fidessmutyit. Köszönjük a cziggánynak a kamu 3 százalékos inflációt és az ehhez mérten szánalmas betéti kamatokat. Köszönjük a cziggánynak, hogy befogadta a nevükben a bűnöző Gruevszki urat, és köszönjük, amit eddig még nem köszöntem, egyébként hosszú életet és sok stróman barátot kívánok neki, és azt, hogy a Jó Isten annyiszor verje seggbe szárazon, ahány euró centet tisztességtelenül tett zsebre.

Ego55 2019.06.24. 21:22:50

Tanácstalan vagyok. Letakarták mert szégyellték vagy letiltották a márka védjegy használatát mert szégyellték?

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.24. 22:00:26

@hegedűmadár:

tényleg jó, annyira jó, hogy a kövér ciggányod az országot lopja szét, az nagyon jó. :D

Andráska8 2019.06.25. 01:00:28

De azért a hátán beviszi őket :(

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.25. 06:55:32

ma reggel arra ébredtem, hogy megint meglopta drága népem a staddioncziggány.

ami nem staccioncziggány stróman fidesstolvaj ebben az országban, AZ LIBSI, SOROSISZTA VAGY BUZERÁNS, ESETLEG VALAMI MÁS STADDIONCZIGGÁNY ÁLTAL KREÁLT FŐGONOSZ.

mára is boldog lopásokkal teli napot, idióták.

éljen lölő tibborczzzz és a főstróman milliárdjai, éljen a birka NÉP!

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.25. 08:16:17

@Andráska8: Még KariGeri is csak a Párbeszéd tagja (annak a logóját nem takarták ki), ami persze egy közönséges MSZP-szatelit, de csak így tudták elérni, hogy a volt LMP-sek csatlakozzanak.

Ez az egész történet amúgy nagyon jellemző az egész baloldalra, a farizeus, őszintétlen fajtájukra.

Az MSZP helyében amúgy az árulása (Gyurcsánnyal való lepaktálás) után én sem engedném Kari Gerinek, hogy a szegfűs logót használja.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.25. 08:17:35

@csüngőhasú norvégbáró: Mi van lippsikém, már megint elfelejtéd bevenni a gyógyszereidet?

Csaba Sz 2019.06.25. 08:48:08

tök jó,mikor ez a "független" blog a baloldal vérét szívja.Ha már a jobbot nem tudja.Szar a helyzet,de nagyon.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.25. 11:00:59

@csüngőhasú norvégbáró: Mit szólna zolgicska meg karigeri,hogy cigányozol?

werecke 2019.06.25. 11:18:05

@Behaton: Ha az összes bulitüntit, sorosbérenc csövesestül, ligetvédőstül, CEU elnyomottastul, diáknyomorostul összeadnánk akkor se jönne ki százezer se. Nemhogy több százezer. De azért megható ahogy próbáljátok lelkesíteni magatokat.

Ekrü 2019.06.25. 11:47:39

@Behaton: "tartó több százezres budapesti tüntetések hatására a cseh társadalom is megmozdult. Ők is elzavarják a népnyúzó diktátorukat. "-AHA .Olyannyira el akarják zavarni ,hogy nincs egy hónapja,hogy Babis pártja az ANO megnyerte az EU parlamenti választásokat. :)))
www.bumm.sk/kulfold/2019/05/27/ep-valasztas-cseh-kormanyfo-at-kell-alakitani-az-europai-uniot

Lxxxx 2019.06.25. 12:03:58

@Ekrü: Nem értetted, ugye?

doki56 2019.06.25. 12:03:58

@csüngőhasú norvégbáró:
Magának nagyon súlyos mentális problémái vannak,mihamarabbi szakmai segítségre lenne szüksége. ( Újabb bizonysága annak,mennyire elhibázott döntés volt az OPNI bezárása)

Dániel Galsai 2019.06.25. 12:18:43

@csüngőhasú norvégbáró: Ritkán szoktam blogokhoz hozzászólni, de most kivételt teszek. Nem veszed észre, hogy ez az alpári, mocskos, ráadásul primitíven rasszista szöveg teljesen kontra produktív?! Többek között ezért vesztitek el sorban a választásokat 2010 óta, általában 2/3 ellen - és akkor jöttök az ócska dumával, hogy igazából az győzött, aki kevesebb szavazatot kapott, magatokhoz számoljátok az abszolút nem Fidesz gyűlölő kiesett pártok szavazóit, a visszatérően 2 milliónyi passzívat, és így tovább... Állandóan álmodoztok, keresitek a rögeszmétek igazolását - és aztán folyamatosan pofára estek! Mi ebben a jó nektek?Hörögtök a jobboldali orgánumokon és a közmédián -csak közlöm, 2014-ben még bőven balliberális kézen volt a teljes vidéki sajtó. Ma pedig: Index, 444., Mérce, Átlátszó, Nyugati Fény, Európa Kávézó, HVG, Magyar Narancs, Élet és Irodalom, Hócipő, RTL Klub, ATV, Klubrádió, Népszava...a teljesség igénye nélkül! A rendszerváltás utáni 20 évben közel sem volt ennyi konzervatív médium. Görcsöltök és átkozódtok, képtelenek vagytok szembenézni a tényekkel! Egész egyszerűen az emberek erős többsége össze tudja hasonlítani a balliberális kormányzást és a mostanit...ami messze nem jelenti azt, hogy a jelenlegi hibátlan, de a különbség és és föld. És erre tesztek rá ezzel az eszement "czigggányozós" szöveggel, ami minden jó érzésű embert undorít. Persze én igazából nem bánom, ha gondolod velem kapcsolatban is próbálj meg valami még mocskosabb szöveget előhúzni a szó készletedből! Hajrá! Irány a következő 2/3-ad!

nemecsekerno_007 2019.06.25. 12:22:57

Jókedv, jókedv, jókedv, jókedv ......

Köszönjük :)))))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.25. 12:36:15

@Dániel Galsai: Lehet,hogy egy gyurcsányistává áttért jobbikos,és a cigózást egyelőre nem sikerült levetkőznie.Majd bűnbocsánatot nyer Heller nénitől..

konrada 2019.06.25. 12:45:23

Jaj hát! Így tökéletesítették a becsali tojást!;)
Kívül Párbeszéd, beül meg MSZP...
(Lásd a másik pult belsejét...)

Kivlov 2019.06.25. 12:54:01

muhahaha emeszpé.
választáson is ezt akarják, majd kamu, álcivil szervezetek mögé bújnak. :D

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.06.25. 13:03:09

Élet-halál harc folyik Olga Dobreva és Télinapfoduló Geri(nctelen) között.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.06.25. 13:22:48

@Behaton:

A nép máig emlékszik a parafenomén Bajnai szakértői kormányzására, amikor a magyar életszínvonal az osztrák felett volt. De sajnos Zorbán a fülkepuccsával átvette a hatalmat, majd az életszínvonalból stadiont épített, ezért ma szomáliai az életszínvonal, minden 10 diákból átlag 11 éhesen zuhan ki az iskolapadból.

Full metal burka 2019.06.25. 14:07:59

nyirjak egymast a morzsakert a lippshyk!

priceless

Full metal burka 2019.06.25. 14:10:50

@Behaton: "a tavaly december óta tartó több százezres budapesti tüntetések hatására a cseh társadalom is megmozdult. Ők is elzavarják a népnyúzó diktátorukat."

- most majusban Babis nyerte a cseh valasztast, gondolom ez kimaradt a libbant feknyuzbol

Egyallampolgar 2019.06.25. 14:26:09

@A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD:
"Persze hogy letakarta, hiszen KariGeri egy fuggetlen objektiv partsemleges jelolt, "
Bizony hogy KariGeri független. Már csak arra nem emlékszem kinek volt a miniszerelnökjelöltje tavaly, mely pártok parkolási maffiájának asszisztált és ki akart Budapesten olimpiát amelyre kariGeri igent szavazott.
Elfelejtettem. Mert annyi agyam van mint egy aranyhalnak. Hajrá MSZMP!!!

meszena 2019.06.25. 14:38:53

A hőn óhajtott előválasztás adja meg az mszpének a kegyelemdöfést. A Párbeszédről kár szót ejteni, csak az mszpé kalapján volt egy bokréta.
Már csak az egyre kínosabb agónia van hátra, talán néhányan még besorolhatnak Gyurcsány mögé. Nincs program, nincs üzenet, az arca kölcsönvett.
Mégis, mire számítottak?

meszena 2019.06.25. 14:43:15

Ha minden így halad tovább, akkor a következő ogy választás a fidesz és a dk-momentum gyilkos harca lesz. Azonos technikával és azonos módszerekkel.

Full metal burka 2019.06.25. 14:51:46

@meszena: Gyilkos harc? Inkabb ongyilkos harc volt itt az ellenzek reszerol 2010 ota, de meg mindig pont ugyanazt csinaljak reggel delben meg este, ami miatt megbuktak a geczibe!

_atpijkamo_ 2019.06.25. 15:21:36

@meszena: "a fidesz és a dk-momentum gyilkos harca lesz. Azonos technikával és azonos módszerekkel."

Aha. Azonos??? A fideSS 50000 millióból, a másik 0,5 millióból kampányol? :))

_atpijkamo_ 2019.06.25. 15:27:19

www.atv.hu/videok/video-20190625-hiaba-no-a-gazdasag-a-berek-alig-emelkednek

"Hiába nő a gazdaság, a bérek alig emelkednek"

25-30%-kal vagyunk lemaradva a régiós országoktól.

A minimálbér nem éri el a létminimum értékét.

Full metal burka 2019.06.25. 15:29:26

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Orban Viktor felpolgarositotta a magyarokat, mint raketa!

Lenyomtuk a szlovak bert mar tavaly is!

"Úroveň priemernej mesačnej mzdy v roku 2018 na Slovensku dosiahla 1 013 eur."

www.finance.sk/mzda/priemerna-mzda/

Imadunk!

Koszonnyuk!

alöksz róz 2019.06.25. 15:51:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hát kampányoljon annyiból a dk is, ki tiltja meg neki?
te dk-s párttagként bennfentes vagy, talán tudod h miért nem költötök ti is annyit? mit gondolsz, nyerne a dk ha ugyanannyi pénzből kampányolnátok?

_atpijkamo_ 2019.06.25. 15:54:21

@Full metal burka: "Orban Viktor felpolgarositotta a magyarokat, mint raketa"

Az a néhány oligarha, akit ndó Viktor gazdaggá tett, nekem nem számít magyarnak.

"Lenyomtuk a szlovak bert mar tavaly is!"

:))

2010-ben 6%-kal volt magasabb a szlovák bér a magyarnál. Pár éve már 25% fölött.

Full metal burka 2019.06.25. 15:56:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: 2018ban a magyar volt magasabb

"Úroveň priemernej mesačnej mzdy v roku 2018 na Slovensku dosiahla 1 013 eur."

www.finance.sk/mzda/priemerna-mzda/

Imadunk!

Koszonnyuk!

_atpijkamo_ 2019.06.25. 15:57:19

@alöksz róz: "kampányoljon annyiból a dk is"

Ja, utazzon vissza időben az elkúró, és lopjon százmilliárdokat a költségvetésből, mint a geci.

Az elkúró összesen nem lopott annyit, mint a geci egy nap. Nem mintha az dicsőség volna.

"te dk-s párttagként"

Orvos látott már? :))

Azért mert te fideSSfasszopó vagy, nem következik, hogy másnak szervilisnek kellene lennie.

_atpijkamo_ 2019.06.25. 15:59:26

@Full metal burka: "akinek nincs TVje, vegyen maganak "

Ja, vegyen tévét. A létminimum ALATTI fizetéséből. :))

Te nagyon szép lehetsz, mert az eszedért nem szerethetett a kurva anyád. :))

alöksz róz 2019.06.25. 16:08:20

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hát pedig még egy óvodás is ki tudja találni, hogy dk-s vagy...
tény: egy igazi pofátlanul hazug komcsi szardarab vagy.
tehát mindenképpen vagy mszp-s, vagy dk-s vagy. de a nickneved alapján mszp-s nem lehetsz, plusz gyurcsány kormányzását dicsérgeted állandóan.

nem nagy rejtvény :D

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.25. 16:28:44

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ezt a hülyeséget tényleg elhiszed? Az Ep választási kampány idején kb. tízszer annyi momentumos hirdetés volt a közösségi oldalakon,mint lmp-s..Mibül..?

erdelyik 2019.06.25. 16:40:30

@csüngőhasú norvégbáró: Addig jó, amíg vannak ilyen pallérozott stílusú trollok, mint te. Az ilyenek még attól is elriasztják a jóérzésű embereket, ami esetleg jó.

_atpijkamo_ 2019.06.25. 17:29:34

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Az Ep választási kampány idején kb. tízszer annyi momentumos hirdetés volt a közösségi oldalakon,mint lmp-s."

Az inkább érdekes, hogy ezerszer annyi fideszes óriásplakát, mint a többieké ÖSSZESEN. Mibű???

taga_20 2019.06.25. 17:29:56

@alöksz róz: a kurvaanyád tud annyiból kampányolni, mint a gecimaffiád, te szargerincű fityeszork!

hogy nem sül le a pofátokról a bőr, ti rohadék paraziták!

_atpijkamo_ 2019.06.25. 17:30:26

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "ritka nagy furcsány fan vagy"

:))

Keress olyat, hogy az elkúró seggét fényezem. :))

_atpijkamo_ 2019.06.25. 17:32:58

@alöksz róz: "a nickneved alapján mszp-s nem lehetsz, plusz gyurcsány"

Az elkúró az MSZP miniszterelnökeként lopkodott, így megbukott a zsenális elméleted. :))

Nézd, nekünk jobboldaliaknak nincs pártunk, és gazdára nincs szükségünk, mint a bolsevik hazaáruló fideSSfasszopóknak.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.25. 17:33:54

@taga_20: "a kurvaanyád tud annyiból kampányolni, mint a gecimaffiád"

Gyuri bácsi dollármilliókat juttat évről-évre az NGO-ihoz, az Orbán elleni Amnesty-, Transparency-, Helsinky-féle lejárató kampányokra rengeteget költenek.

De ha tanácsot adhatnék Gyuri bácsinak, akkor azért azt tanácsolnám neki, hogy téged meg a ciccust már ne nagyon alkalmazza bérkommentelőként, mert elég kontraproduktívak vagytok a mocskos szátokkal meg az átlátszó hazugságaitokkal.

taga_20 2019.06.25. 17:42:45

@Szergej Szergejevics Szergejev: szergej, hány fokos a néva? ermitázsban milyen új kiállítás van?

meséjj szutyok!

_atpijkamo_ 2019.06.25. 17:43:07

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Gyuri bácsi dollármilliókat juttat évről-évre az NGO-ihoz"

Tavaly Soros György, a legnagyobb magyar patrióta Széchenyi óta a demokráciát segítő civileknek 150 millió FORINTOT adott.

A geci gazdád 50000 millió forintból kampányolt, sokszorosan kimerítve a választási csalás bűntettét.

"az Orbán elleni Amnesty-, Transparency-, Helsinky-féle lejárató kampányokra"

Nem Ondó Viktort járatják le, annyi pénzük nincs, mint amennyire a geci magát járatja le. Ezek a civilek a demokrácia fejlődését segítik. A geci gazdád a demokrácia ellen van, ezt értetted félre fideSSfasszopó.

"bérkommentelőként"

Kubatovnak vannak bizonyítottan bértrolljai. Másnak nincsenek, pénz se lenne rá, meg bolsevik hazaárulók se hozzá. :))

_atpijkamo_ 2019.06.25. 17:44:22

@erdelyik: "ilyen pallérozott stílusú"

Irigykedsz a két elemiddel, fideSSfasszopó? :))

_atpijkamo_ 2019.06.25. 17:47:18

@taga_20: Gondolod, a dezinformátoroknak van idejük és igényük az Ermitázsra? Legfeljebb ledőlnek a priccsükre aludni két műszak között. Ezte 5-6 óra között elhallgatnak, nyilván ottani 6 órakor van a mosklékosztás. :))

taga_20 2019.06.25. 17:53:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

gondoltam, ha má ott melóznak, akkor valami kutúra is ragad rájuk:)))

bakker, egyébként jó lerohant a fityeszzombi hadsereg.
aztán lehet, hogy ez a kábé tíz kisgeci nicket, csak egy vagy kettő rohadék mozgatja.

szepipiktor 2019.06.25. 17:53:47

Mondom, hogy Puzsér az egyetlen normális jelölt...

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.25. 17:55:16

@taga_20: A Néva most délután szokatlanul meleg, 20 fok körül lehet, viszont sietned kéne, mert nem biztos, hogy sokáig ilyen marad!

Ami az Ermitázs ideiglenes kiállításait illeti, most szerdától az utolsó Sztroganov gróf, Pavel Szergejevics gyűjteményét fogják kiállítani, sajnos neked nem lesz olyan izgalmas, mert ingyen csirkemellcsíkokról nem szólnak a híradások.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.25. 17:58:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Irigykedsz a két elemiddel, fideSSfasszopó? :))"

Na, kb. pont be is mutattad mire gondolt a kommentelőtárs. Szerinted ez a stílus megnyerő a kultúremberek számára?

"Tavaly Soros György, a legnagyobb magyar patrióta Széchenyi óta a demokráciát segítő civileknek 150 millió FORINTOT adott."

Jó vicc, meg persze a többit mindenfajta hátsó csatornákon keresztül. Ismerjük az öreget, nem rakja az ablakba az adományait, de azért nem is ennyire szűkmarkú...

"A geci gazdád 50000 millió forintból kampányolt, sokszorosan kimerítve a választási csalás bűntettét."

Na, ezeket a számokat megint a seggedből húztad elő, bizonyíték gondolom ugyanúgy nincs rá, mint a többi hazugságodra se...

taga_20 2019.06.25. 18:06:34

@szepipiktor: hát tarlóspupunál biztos jobb lenne, ebben igazad van.

taga_20 2019.06.25. 18:07:32

@Szergej Szergejevics Szergejev: mi van, cigi szünet volt nálatok a szputnyiknál?:)))

zenitó 2019.06.25. 18:13:37

Letakarták,hát letakarták.. Vajon melyik jóérzésű és becsületes magyar ember lenne büszke arra szegfűcsokorra?

erdelyik 2019.06.25. 18:28:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ja. Oly sok értelem sugárzik belőled, hogy lassan te leszel Csernobil meg Fukusima együtt. Irigylem anyádat, most nagyon büszke lehet rád. Ja, neked biztosan nincs is olyanod.

Pop40 2019.06.25. 18:59:36

Egyszerű. Mert KariGeri népszerű, az mszp meg egy halálraítélt izé, ami remélhetőleg már nem sokáig agonizál. Kb Kari, Jávor, meg Újhelyi, aki látható még onnan.
Mielőbb kiszenved, annál jobb, már csak útban van. Amit tud, azt tudja a dk is, csak jobban, fiatalosabb-liberálisabb iránynak meg ott a momentum.

Pop40 2019.06.25. 19:00:41

@taga_20:

Valószínűleg nincs akkora tárhelyű szerver, amin elférne.

erdelyik 2019.06.25. 19:08:49

@taga_20: Újabb észkombájn :-) Anyádat hogy szólítod?

taga_20 2019.06.25. 19:25:16

@erdelyik: újabb retardált fityeszork!

neked valami anyakomplexusod van fityesz szardarab. lelenc voltál, vagy mi a kurvaanyád van veled?

bazdmeg, erről pofázz, te kibaszott jobbágy!

hvg.hu/gazdasag/20190625_Nem_engedte_a_kormany_hogy_kozzetegyek_az_orszag_korrupcios_helyzetet_vizsgalo_jelentest

erdelyik 2019.06.25. 19:52:23

@taga_20: :-) Te is akkor szabadultál, amikor Gyurcsány bezárta az OPNI-t?

taga_20 2019.06.25. 20:01:38

@erdelyik: te még mindig ott bolyongsz.

ja és, anyád hogy van?;)

Minden ballib bérretteg 2019.06.25. 20:39:34

@taga_20:

Ki a faszomat érdekli a Soros által finanszírozott hazugság, amit van pofája a hazaáruló ballibeknek jelentésnek hívni ?

Nem tűnik fel, hogy az összes ballib tolvaj kormánynál nem mutatnak ki semmilyen korrupciót, a jobboldaliaknál meg bérrettegő szeánszot tartanak ?

Kicsit sem gyanús neked ?

Gábris szomszéd 2019.06.25. 20:58:16

@taga_20: Fideszes "jogállam". :(

A fia hamvait sem vihette magával a kilakoltatott asszony

Annak ellenére tették utcára, hogy már nem is volt fennálló tartozása. Az ezzel kapcsolatos papírokat azonban a nő elmondása szerint nem volt hajlandó megtekinteni a végrehajtó.

alfahir.hu/2019/06/25/kilakoltatas_soroksar_hitel_idos_asszony

Gábris szomszéd 2019.06.25. 21:01:54

@Minden ballib bérretteg: és kijafaszomat érdekli Ondó elvtárs hazugsággyárainak 0-24-ben nyomott szarsága, ahol az elmúltkilenc év után még mindig csak elmúltnyócévezni tudnak. Persze tudjuk, hogy korrupció csaki gyuriferiéknél létezett, ilyesmi a geci és bandájánál elő sem fordul. :)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.25. 21:05:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Aha a „patrióta”,vagy inkább a saját érdekeit szolgáló csicskaszervezeteket pénzeli..Siewert önleleplezése megvan?Azon felvételen elismeri,hogy a befolyásszerzés a lényeg..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.25. 21:10:58

@erdelyik: Sztem a Habony pénzeli őket..Ugyaolyan hasznosak,mint Bácsfi Diána volt a liberáltaknak.

erdelyik 2019.06.25. 21:20:37

@taga_20: Tényleg ennyire futja csak? :-)

nincs1itt 2019.06.25. 21:37:05

@taga_20: de most komolyan, emlékszel te olyan magyar korra, amikor ne lett volna állami szintű a korrupció? jó, értem, hogy o1g a rajtkőről hugyozik a medencébe(ismered a viccet). de ne játsszuk már a szűzlányt a bordélyban!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.25. 21:44:26

@nincs1itt: A 170 milliárdos olaf jelentés pl. egy 10-20 évvel ezelőtti story..

arabok balrol 2019.06.25. 21:52:53

Az Index vegre pontot tett a vilagvegere:

index.hu/gazdasag/2019/06/25/joseph_stiglitz_interju/

A klimavaltozas a mi vilaghaborunk - mondja a ZSIDO, aki KOZGAZDASZ, igazi klimaszakerto a faszi, nyilvan a CEU-n vegzett klimakutato-kozgazsaszatot.

Ovakodjunk a zsido kozgazdasz szelhamostol - Marx is pont ilyen hatteru volt, most is zabaljak a balos agyhalottak a klima-kamut mintha muszaj lenne

Index bazdmeg, van ennel lejjebb?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.25. 22:48:12

@arabok balrol: A 70-es években még a globális eljegesedésről szövegeltek.Az ezredfordulóra 5 hónapos teleket,meg befagyott kikötőket vízionáltak..Az igazság az,hogy a bolygó éghajlatának vannak spontán ciklusai.Pl.a 17. sz. második felében volt egy durva felmelegedés.Száz évvel az első ipari forradalom előtt..

arabok balrol 2019.06.25. 23:29:24

@Veszéjben a lyogállamiság !: Nem is titkolja a sorosberenc, hogy globalis adot akarnak szedni a klimavaltozas miatt. Ezert van az ijesztgetes.

Es a kiralyi tobbes amiben beszel...kit kepviselhet, azon gondolkodtam. Erdemes vegigfutni az interjut, az indexes bolcseszmernok csicska majdnem maga ala szarik a gyonyortol.

2019.06.26. 00:20:50

@Gábris szomszéd: "Fideszes "jogállam". :( "
Ez nem fideszes jogállam, hanem liberális jogállam. A lényege, hogy sza... húg... elszedhessék az emberek vagyonát.
Nemrég volt a devizahiteles rablás, a mostani jelzáloghiteleknél meg eleve negyedére értékelik az ingatlanokat és majd ennek az értékbecslésnek a hetven százalékáért vihetik, ha bármi gond lesz. Rengeteg embert fognak földönfutóvá tenni pár éven belül.
A liberális jogállamban minden a pénzügyi lobbi érdekei szerint történik és, ha az állam közbeszól, akkor az már illiberális nácizmus, fasizmus. Magyarul az éppen regnáló kormány nem szólhat bele, hogy miként rabolják ki a polgárait, mert ha megteszi, akkor az nem jogállam, hanem diktatúra.
Ne vágyódjon annyira a liberális értelemben vett jogállamra, mert idő kérdése, hogy ön és a családja mikor kerül sorra a kirablásban!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.26. 00:40:25

MOST MÁR AZTÁN TÉNYLEG!!!!!!!

A KERPEL-FRONIUS GABI MINDEN VITÁT MEGNYERT!!!! A SZÉCHENYI ÓTA A LEGTEHETTSÉGESEBB FŐPOLGÁRMESTERJELÖLT!!!

TEGNAP SZAMÁRHÁTON BEVONULT A BULINEGYEDBE AHOL A NÉP PÁLMAÁGGAL INTEGETVE FOGADTA!!!!

ÉS MÉG MINDIG NEM FOGLALKOZIK VELE A B1!!!!!

EGY KIS PROGRAM AJÁNLÓ A VÉGÉRE:
GABI CSÜTÖRTÖKÖN BEMEGY A KÖZGYŰLÉSBE ÉS KIŰZI A KUFÁROKAT!!!
LÉGY OTT TE IS, FLASH MOB A FIDESZ ELLEN!!!

2019.06.26. 00:46:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Ezek a civilek a demokrácia fejlődését segítik."
Ha megkérdezne egy civil szervezetekkel foglakozó szakembert, az azt mondaná önnek, hogy a civil szervezeteket arról lehet megismerni, hogy nem politizálnak. Egy civil szervezet sohasem mond olyat, hogy a kormány mondjon le, mert neki egy adott közösséget kellene képviselnie szakpolitikai eszközökkel. Ebben nincs benne az, hogy beleszól abba, kivel kell tárgyalnia, azzal tárgyal, aki éppen hatalmon van, még akkor ha a hányinger kerülgeti közben.A civil szervezet egy adott közösséget, egy adott területen fognak össze, aminek a működéséhez, boldogulásához igyekeznek mindent megtenni és mindenkivel szóba állnak a cél érdekében, aki hajlandó velük szóba állni.
Az ilyen álcivil helsinkisek, TASZ meg a többi ügynöki megbízatást hajt végre egy adott háttérhatalmi kör számára, semmi közük a civil tevékenységhez.
A civil-politikus határon mozog még a CÖF, de ők annyiban sokkal különbek, hogy pontosan lehet tudni, hogy ki a támogatott, tehát kinek az érdekében végzik a félig politikai tevékenységüket, ők viszont mást is csinálnak, ami valóban tisztán civil, se a Soros féle szervezetekkel kapcsolatban csak azt lehet tudni, hogy ott ártanak Magyarországnak, ahol tudnak és, hogy Sorosnál komolyabb támogatóik is vannak, mert közvetlenül tárgyalnak pl. az EU vezetőivel, sőt ők mondták meg a tutit pl. a Sargentitni jelentéssel kapcsolatban az EU parlamentben, .. pedig a kutya sem hatalmazta fel őket rá.

Gábris szomszéd 2019.06.26. 06:55:49

@Tényelek: Értem tehát Ondó elvtárs továbbra is egy nemzeti jelmezbe öltöztetett neoliberális államot üzemeltet, amely rendületlenül szolgálja ki a bankrendszer által fenntartott kifosztó gépezetet. Lásd. pld. EBRD paktum.

www.hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/velemenyunk--allaspontunk/azonnal-fel-kell-mondani-az-ebrd-paktumot--.html

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.26. 07:48:40

@Gábris szomszéd: "neoliberális államot üzemeltet, amely rendületlenül szolgálja ki a bankrendszer által fenntartott kifosztó gépezetet"

Nem neoliberális állam, hanem piacgazdaság.

A kölcsönszerződés egy mellérendelt jogviszonyt keletkeztet kölcsönadó és adós között, ahol mindkét félnek megvannak a jogai és kötelezettségei. Az adós kötelezettsége pedig az, hogy a kölcsönt kamatostul visszafizesse.

Nem kötelező kölcsönt felvenni; de ha már valaki felvesz, előtte alaposan olvassa át a szerződési feltételeket, és csak akkorát vegyen fel, amit vissza tud fizetni (Pacta sunt servanda.) Ha nem tudja, és elárverezik a feje fölül a házát, akkor ezt tekintsük jogos reparációnak azért a pénzügyi hátrányért, amit ő a kölcsönadónak okozott.

És mindenki addig nyújtózzon, amíg a takarója ér: ne akarjon 70 m²-es házat, ha nem telik rá.

_atpijkamo_ 2019.06.26. 08:44:09

@Tényelek: "Az ilyen álcivil helsinkisek, TASZ"

Ezek a valódi civilek. A honlapjukon mindent megtalálsz.

"A civil-politikus határon mozog még a CÖF"

Ezek az álcivilek. Ondó Viktor pénzeli őket közpénzből.

Te vagy istentelenül nagy barom vagy, hogy fejjel lefelé látod a világot, vagy ordas hazug fideSSfasszopó.

_atpijkamo_ 2019.06.26. 08:46:06

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Nem neoliberális állam, hanem piacgazdaság."

Pedig de. Klasszikus neoliberális gazdaságpolitika, guglizz rá. Dögöljenek meg a szegények, gazdagodjanak a gazdagok.

_atpijkamo_ 2019.06.26. 08:51:24

@Veszéjben a lyogállamiság !: "A 70-es években még a globális eljegesedésről szövegeltek."

A középkorban meg utolsó ítéletről, oszt abból se lett semmi. Ergo nincs globális felmelegedés. :))

alöksz róz 2019.06.26. 08:55:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: csak éppen te nem jobboldali vagy, hanem egy öreg komcsi párttag, aki pofátlanul hazudozik.

alöksz róz 2019.06.26. 08:58:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: csak kb pont minden hozzászólásodban fényezed, ami az adott időszakról szól...

alöksz róz 2019.06.26. 09:04:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: milyen jobboldali vagy h nem tetszik a jobboldali politika? :D

összevissza hazudozol megint, de olyan hülye vagy h nem veszed észre h már egy kiscsoportos óvodás értelmi képességeivel át lehet rajtad látni

Cycmen 2019.06.26. 09:05:30

"Karácsony Gergely mellett kampányolnak aktivisták, ahogy az kell. De a pulton leragasztották az őt jelölő MSZP nevét. Hmm. Vajon miért"

Biztosan a Gyurcsány ígért valamit neki ha letakarja! :DDDDDDDDDDDD

Cycmen 2019.06.26. 09:08:43

@Gábris szomszéd: Te meg menj már a getzibe a 444-es linkjeiddel, kit érdekelnek azok a taknyos nyálas ávósfattyúk!

_atpijkamo_ 2019.06.26. 09:29:24

@alöksz róz: "milyen jobboldali vagy h nem tetszik a jobboldali politika?"

Hülye bolsevik hazaáruló, fingod sincs a jobboldalról. Először is nem politikáról, hanem gazdaságpolitikáról beszéltem. Másrészt nincs olyan, hogy jobboldali gazdaságpolitika. Menj vissza Kubatov gazdádhoz, és kérjél egy jobb kézikönyvet, a mostanival nem jutsz sehova. :))

alöksz róz 2019.06.26. 09:51:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: muhaha.
hazug vén komcsi vagy, nincs ezen mit tovább ragozni, mindig lebuktatod magad

Minden ballib bérretteg 2019.06.26. 10:22:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A Gyurcsány csicskák kiképzőtisztje magyaráz jobboldaliságról..
Beszarok.. :DDDD

2019.06.26. 10:53:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Az ilyen álcivil helsinkisek, TASZ"
"Ezek a valódi civilek. A honlapjukon mindent megtalálsz."
Soros "civiljei" kizárólag olyan tevékenységet folytatnak, amivel szétverhetik a magyar társadalmat. Gyűlölik a magyarokat és a bűnözők és deviánsok közvetlen támogatásával igyekeznek szétverni minden közösséget. Ha a kormány betartaná a törvényeket, akkor azonnal lecsukhatná, kiutasíthatná őket Magyarországról, mert a civilszervezetek eredeti céljával, - hogy hasznot hajtsanak a közösség számára, - tevékenységükkel a többségi társadalom, illetve úgy általában a társadalom ellen dolgoznak. Ők egy deviáns, ügynöki sziget a magyar társadalmon belül és csak transzparensen csinálnak néha olyat, ami fedi a civilszervezet definícióját.
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1100175.TV&celpara=2&goto=16#xcelparam

2019.06.26. 13:04:31

@Gábris szomszéd: "Értem tehát Ondó elvtárs továbbra is egy nemzeti jelmezbe öltöztetett neoliberális államot üzemeltet, amely rendületlenül szolgálja ki a bankrendszer által fenntartott kifosztó gépezetet. Lásd. pld. EBRD paktum."
Az ön helyében elolvastam volna azt a cikket, amit berakott, mert akkor nem kérdezgetne hülyeségeket, benne van a kérdésre a válasz!
Amikor a közgazdászok az "elmúlt nyolc évre" hivatkoznak még kilenc évvel a nyolc év után is, akkor erről beszélnek.
2002-2010 között olyan szinten adósították el az országot, hogy azt a mai napig nem sikerült leszorítani arra szintre, hogy a magyar kormánynak egy-két "bőgatyás megmozduláson" kívül is legyen szabad mozgástere, ezért a bankok diktálnak. Jelenleg a 2002-es adósságszolgálathoz viszonyítva ~1000 milliárd forintot adunk oda a bankoknak évente és az elmúlt kilenc évben ~15000 milliárd forint körüli összeget fizettünk ki nekik pluszban a 2002-es állapothoz képest, ezért nem tudják nominálisan csökkenteni az államadósságot, mert ez akkora összeg, ami nem kigazdálkodható, pl. ˇ~ 40db 4-es metró ára, 4 db Paks II,, 22 db Budapest-Belgrád vasútvonal jönne ki belőle vagy 100 Puskás stadion, hogy csak a legdrágábbakhoz viszonyítsak, és ez csak és kizárólag a növekményből jönne össze. A mára lecsökkentet évi "mindössze" ~1000 milliárd forint plusszt is el lehetne értelmesen költeni, ahelyett, hogy a bankároknak adjuk, .. de mint tudjuk nem lehet, mert a kötelezettségeket teljesíteni kell egy piacgazdaságban.
A kérdésére a válasz igen, neoliberális gazdaságpolitika érvényesül Magyarországon és akkor is az lenne, ha netán Thürmer Gyula kerülne hatalomra, mert az államadósság szintje nem teszi lehetővé, hogy más irányt válasszon az ország. Ezt pontosan tudták Gyurcsányék, nem azért vették fel a bődületes adósságot, mert hülyék voltak, ezzel bízták meg őket, és ők teljesítették a "kérést".
Annyiban sokkal másabb a jelenlegi kormány, hogy megpróbál kimászni a csapdából, mert ha ugyanúzy internacionalista elven gondolkodna, mint Gyurcsányék, akkor tovább növeli az adósságszintet és évszázadokra nyomorba döntötték volna a társadalmat, .. így legalább az esélyünk megmarad kimászni a gödörből.

Eltiltott Vélemény 2019.06.26. 13:15:30

Friss hír!!
" ... Csaknem 70 ezren szavaztak a fővárosi előválasztáson ... "
index.hu/belfold/2019/06/26/elovalasztas_urnazaras_reszveteli_adatok/

Hát bakker ez kibaszottul vérszegény, ennyi embert érdekelt 6 nap alatt az egész ellenzéki cirkusz....
Ebből nehéz lesz rendszerváltó hangulatot előre jelezni...

enrikokaruszo 2019.06.26. 14:37:00

@Kitiltott Vélemény: ez jó hír
láttam két sátornál is az arcokat, aggasztóan néztek ki

Minden ballib bérretteg 2019.06.26. 15:27:07

@Kitiltott Vélemény:
Pedig még én is szavaztam, hogy a legesélytelenebb Momentumos csókát kicsit megtoljam.. ;)
Persze ballib elkúrüókra és bandájukra soha nem szavazna igazából éppeszű ember..

Lesz még Magyar Köztársaság 2019.06.26. 15:31:47

Bár a mai mszp egy kalap szart nem ér, a logójának természetesen ott a helye a pulton. Még jó, hogy mindenki az együttműködést pofázza, közben meg az látszik, hogy minden ellenzéki alakulat félti magát a másiktól. A felszínen együttműködésről fecsegnek, míg a mélyben forrnak az indulatok. Az egymás iránti ellenszenvet az együttműködési kényszer felülírja, de kérdés, győzelem esetén hogyan tudnának együtt dolgozni az egymással ellenséges pártok. De nincs mese: még is meg kell próbálniuk.

6.Lenin 2019.06.26. 16:09:44

Délben bezártak a szavazó helységek. Már régen kéne eredményt hirdetni.

Vagy most vitatkoznak igazán, hogy ki legyen a győztes? (70 ezer szavazatot ilyen nehéz megszámolni, amit már előtte nyilván mindegyik pultnál megszámoltak előre)
Nagy marhák vagytok ti ballibák, bevesztek egy ilyen ócska cirkuszt.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.26. 16:17:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Van csak nem úgy és nem azért,amiért a különböző környezetvédő szervezetek beállítják,jól megélve ebből.A 70-es évekbeéi jóslataik jól mutatják hogy mennyit érnek..

Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.06.26. 16:25:39

Állatira izgulok, melyik bohoc nyeri a kamu valasztast.

6.Lenin 2019.06.26. 16:28:53

@Bankkártyát minden arabnak !!!:

Gondolom este 6-ig csak eldöntik. Nyilván nem számolják a szavazatokat, mert minek, ez nem arról szólt.

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.26. 17:24:46

@6.Lenin:

már ez is gond te nyomorult fidessnyugger. te mit csinálsz a kertbe, csak nem csirkét tolsz?

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.26. 17:29:01

@Dániel Galsai:

" És erre tesztek rá ezzel az eszement "czigggányozós" szöveggel, ami minden jó érzésű embert undorít."

elmebeteg staddion-cziggányod 2 éven át tartó soros migráncs-ozása te nyomorult kis gyökér, nem undorított?

az ész nélküli strómankodása és lopása a fő-cziggányodnak, nem undorít?

mészáros lölő és tibborcz ELIOS pittyu gazdagodása nem undorít?

a 3000 milliárd ellopása, a kövér cziggányod által, nem undorít?

érdekes az ízlésed, kussoltál volna.

Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.06.26. 18:36:41

Gyurcsany megfog veszni, karigeri nyerte a bohoc valasztast.
Kivancsi leszek mikor jelenti be, hogy tovabbra is Kalman Olgat futatjak.

taga.20 2019.06.26. 19:00:27

@Bankkártyát minden arabnak !!!:

na ez a kibaszott csicska tarlóspupu, most telefoshatja a gatyáját.
le lesz nyomva ősszel ez a szerencsétlen barom, aztán mehet és utazhat a retek ruszki hármas metróval naponta ezerszer:)))

Dániel Galsai 2019.06.26. 19:06:36

@csüngőhasú norvégbáró: Ki, hol, mikor, mennyit strómankodott, Mr. Mocsokszáj? Tettél már feljelentést - akár itthon, akár külföldön? Én nem állítom, hogy nem lehetnek pénzügyi összefonódások - a világon mindenhol vannak, elegánsan ezt lobbizásnak hívják - de hogy ez mennyi, és mennyire jogszerű, azt talán nem a te fröcsögésedből kellene megállapítani!
Az írásodból kétségen kívül megállapítható, hogy egy gyűlölködő, monomániás pszichopata vagy, ezért nyilván felesleges neked érvelni, de legalább a többi épeszű számára: az elmúlt években az összes jelentős vidéki kórházat kibővítették, felújították, az elkövetkező években 700 milliárd lesz csak Budapesten egészségügyi beruházásra...az elmúlt években a gátak jó részét megcsinálták, előtte minden évben árvízben úszott a fél ország, évtizedek óta elhanyagolták ezt az ügyet...700 ezer gyerek kap ingyen étkezést, 150 ezer (aki igényli) szünetben is... már több éve átlagosan 10% körüli béremelés, 3% körüli infláció mellett... nemzetközi hitelminősítők egyhangú felminősítése...és így tovább, és így tovább.... Ezeket is a Mészáros lopta el. Mr Mocsokszáj?!

Arányítani kellene a dolgokat, elválasztani a tényeket a pletykáktól, összehasonlítani a múltat a jelennel - de ez persze nem várható el egy olyan mentálisan beteg gyűlölködőtől, mint te. Így hát nyugodtan cziggányozzál tovább, ha ez téged megnyugtat, és azt hiszed, hogy szellemes (amúgy hihetetlenül primitív és unalmas). A 2/3-ok pedig majd jönnek tovább, és te még mindig nem fogod felfogni, hogy ez részben a hozzád hasonlók miatt van így...!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.26. 19:24:18

@6.Lenin: Biztos megerjedt az almalé ebben a melegben,vagy csak léghűtéses a picsája..:)

Cycmen 2019.06.26. 19:35:28

@taga.20: Te miért nem akasztasz be a zsidószopó kurva anyádnak? Mi a fasz bajod van Tarlóssal, a szara többet ér az összes libsinél, rohadt patkányok vagytok, Kun Béla óta szétbasztok mindent ha a hatalom közelébe kerültök, Héjjas Ivánék csinálták jól, így kellene a szemetet most is eltakarítani, hogy nyüszítsetek a félelemtől!

A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.06.26. 19:39:02

@Dániel Galsai: "de ez persze nem várható el egy olyan mentálisan beteg gyűlölködőtől,"

Egyetértek, ezek tényleg szimplán elmebetegek. Valójában egyáltalán nem érdekli őket az ország, de még saját jolétük sem, vagy a valóság.
Elmebetegségük miatt, nem tudnak mást mint kényszeres vak gyülölettel tagadni a valóságot, amiért nem az történik, mint amit a beteg agyukban elképzelnek.
Orbán nem tudna olyan jolétet teremteni, amire ne ezzel a megszakítás néküli eszement gyülőlettel reagálnának. Sőt inkább csak tovább hergeli őket. Mert minnél inkább jobb helyzetbe kerül az ország, annál inkább távolodnak attól, hogy a BETEG TORZ VILÁGUK valaha is megvalósúl.
Ha Orbán holnaptól alanyi jogon aranytömböket osztogatna az embereknek, akkor még jobban gyűlölnék mint eddig.

alöksz róz 2019.06.26. 19:42:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ez te voltál, fogadjunk
m.origo.hu/itthon/20190626-demokratikus-koalicio-hirtv.html
"Egy DK-aktivista kétszer is leköpte a Hír TV stábját forgatás közben"

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.26. 19:47:46

Zúg a Volga,zúg a Volga
Azt zúgja,hogy szopott Olga..:)

Gyurcsány épp most ugatja le Klárika fejét a hülye ötletéért az Apró villában..:)))

taga.20 2019.06.26. 19:48:14

@Cycmen: mi van nyílasházmester, belerúgtam a szerelmedbe?

tarlóspupu egy igazi csicska, egy igazi köcsög, olyan mint amilyen te is vagy.

taga.20 2019.06.26. 19:50:52

@A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD: "Ha Orbán holnaptól alanyi jogon aranytömböket osztogatna az embereknek, akkor még jobban gyűlölnék mint eddig."

az a helyzet te szerencsétlen jobbágy, hogy a geci gazdád nem osztogat, hanem fosztogat.

de te minden nap telibeszopod a rohadék csúti maffiavezéredet!

taga.20 2019.06.26. 19:56:40

@Veszéjben a lyogállamiság !:

még mindig jobban járt, mint lévaianikó, aki vasalhatja a népsportot a gecinek, miután eldádázta a maffiafőnök!:))

_atpijkamo_ 2019.06.26. 20:25:54

@alöksz róz: :))

Ha DK hívő lennék, ez akkor se, mert nem köpködök. Én simán leordítom a haját, ha gecizik velem. 4 literes a tüdőm, eveztem, biciklizek.

_atpijkamo_ 2019.06.26. 20:29:21

@A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD: "Orbán nem tudna olyan jolétet teremteni"

Ondó Viktor semmilyen jólétet nem tud teremteni, meg nem is akar. A 4 millió nyomorult deprivált rettegő tökéletes szavazóbázisa vagytok neki. Direkt lecsúsztatta az országot az EU legszegényebb államai közé. 2020-ban Bulgária is le fog hagyni minket.

_atpijkamo_ 2019.06.26. 20:30:25

@Cycmen: "Mi a fasz bajod van Tarlóssal"

Talán hogy lebetonozza a Rómait.

_atpijkamo_ 2019.06.26. 20:32:44

@Dániel Galsai: "Ki, hol, mikor, mennyit strómankodott"

Mészaros évi 100-150 milliárdot Ondó Viktornak. A többit guglizd ki magad, fideSSfasszopó.

_atpijkamo_ 2019.06.26. 20:34:51

@taga.20: :))

Az stimmel, hogy izzadós vagyok. A pólómból lehet facsarni a vizet.

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.26. 20:35:05

@Dániel Galsai:

"Mocsokszáj? Tettél már feljelentést - akár itthon, akár külföldön?"

próbálják az országot becibálni az *****EU ügyészségbe**** kismajom, de a cziggányod vért hugyozva áll ellen.

nyilván ki akarná buktatni falubéli lölőt és az önmagának lopott lóvét, hülyegyerek.

a nyilvánvalót van pofád te fidessféreg letagadni, tán a 3000 milliárdot (magánmegtakarítás) se zsarolta ki a cziggányod?

a fél ország a stróman lölőé, de szerinted minden ok, ásnád el magad endy mellé és kaszinóznátok a nemzeti pokolban, te fidessnyalonc aljadék.

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.26. 20:40:03

@Dániel Galsai:

" már több éve átlagosan 10% körüli béremelés, 3% körüli infláció mellett..."

hja, a kormányhivatalok kiürülnek, a közszférában a cziggányod a száguldó gazdaság mellett 11 éve nem emelt bért... :D

3% infláció, ezt meséld be egy nyuggernek te nyomorult troll, aki nem tudja a 450 ruppós krumplit megvenni. :D

olyan primitíven hazudsz hogy szánalmas.

lölő haverotok a héten mennyit szedett össze a cziggányodnak?

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.26. 20:41:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Mészaros évi 100-150 milliárdot Ondó Viktornak. A többit guglizd ki magad, fideSSfasszopó. "

alázd a mocskot, persze természetes, hogy közpénzből valaki ilyen szinten gazdagodik, persze, orbanisztánban.

taga.20 2019.06.26. 20:53:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

nekem meg az alatta lévő, a karaoke verseny döntősei:)))

Cycmen 2019.06.26. 21:59:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Mi a fasz bajod van Tarlóssal"
Talán hogy lebetonozza a Rómait."

Mi az anyád picsáját ugatsz bele, zöldséget akarsz ott termeszteni? Már régen megoldották volna az árvízvédelmet, ha a taknyos orrú SZDSZ-es zsiráfok nem pofáznak bele. Ilyen "szakemberekkel az élen mint :Lányi András (Budapest, 1948. augusztus 10. –) magyar író, filozófus, filmrendező, a Szabad Kezdeményezések Hálózata (az SZDSZ elődje), a Védegylet, majd az Élőlánc Magyarországért egyik alapítója.

Dániel Galsai 2019.06.26. 23:05:30

@csüngőhasú norvégbáró: Nem tudsz olvasni, nem tudsz gondolkozni, nem vagy képes szembenézni a tényekkel. Az EU ügyészség nélkül is (ami amúgy egy ökörség - lásd az EU többi gitt-egyletét, most még EP elnököt sem tudnak választani...) lehet feljelentést tenni nemzetközi fórumokon, EU-s pénzekkel kapcsolatban. Egyelőre csak Sargentini jelentés van, aki még a magyar Alkotmánybíróságot is összekeveri a bírók nyugdíjazásával, hogy a többi alsó tagozatos hülyeségéről ne is beszéljek...
A számaid szokás szerint egy bomlott elme termékei - se adatok, se dokumentumok, se bizonyítékok... A 4-es metró körüli MSZP-SZDSZ csalásról legalább egy nemzetközi szervezet megállapította, hogy valós - az impotens EU azzal sem tesz semmi érdemlegeset. 650 milliárdról beszélünk - az 50 (!!!!!!) Fradi stadion ára... És mindez egy tök értelmetlen, a felszínen is megoldható tömegközlekedési eszközért, ami amúgy 14 év alatt készült el (ráadásul Tarlós fejezte be...). Miközben Budapest pusztult, kátyú kátyú hátán, érdemi beruházás semmi, a város és az ország a béka feneke alatt...
Itt a tényeket és az arányokat kellene vizsgálni és megvitatni - de veled ez nyilván reménytelen, hiszen nálad a "cziggány" a szellemi csúcs, többre láthatólag nem vagy képes.
Csak még egy: Immáron a 7. országos választáson szerzett több szavazatot, mint az egész parlamenti ellenzék, így jöttek a 2/3-ok. Szerinted az ország erős többsége 13 éve Mészáros rokona és üzlettársa, Mr. Mocsokszáj???

_atpijkamo_ 2019.06.27. 01:21:34

@Cycmen: "Már régen megoldották volna az árvízvédelmet"

Az árvízvédelmet már réges-rég megoldották, a jelenlegi fővédvonal a Nánási út–Királyok útján halad.

Ja, hogy te az ártérre épített nyaralóban laksz egész évben? Ez az egyéni problémád, ne akard mások szórakozását elrontani, plusz mással fizettetni meg az okosba épített "nyaralót". :))

Lányi Andrást meg tisztelem, leszarom, hogy liberális.

_atpijkamo_ 2019.06.27. 01:22:58

@Dániel Galsai: "A 4-es metró körüli MSZP-SZDSZ csalásról legalább egy nemzetközi szervezet megállapította, hogy valós"

És hol a számonkérés? Csak nem Ondó Viktorka keze is benne van, azért kell eltusolni?

_atpijkamo_ 2019.06.27. 01:24:52

@nincs1itt: "az átlag 3,6 liter..."

Hmm. Akkor girnyó vagyok, mert 190 centi vagyok, az átlag fölött messze kéne lennem. Na mindegy, akkor is bárkit túlüvöltök. :))

SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.06.27. 02:20:29

Karigeri nyert, de hogy fog ettol megbukni a zorban ?
Mert megfog. Mert tutti nem karigerit elarulo, es ellene kampanyolo Gyurcsany fog megbukni, hanem a zorban.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.27. 02:36:57

Puzsér szerint az ellenzéktől nem kapott volna esélyt tisztességes versenyre: „Ők a NER háztáji ellenzéke: az ő alkalmatlanságuk, romlottságuk és becstelenségük a garancia a felcsúti fáraó számára, hogy soha nem képződik vezetőképes alternatíva sem vele, sem a Betonemberrel szemben.” Utóbbi jelzővel Puzsér Tarlós István főpolgármestert illette.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.27. 05:12:38

@R.V.J.: krampácsius frőhig andrisnak kellett már ez a győzelem!
plusz ráadás az ellenzéki jelöltek taroltak, a dobogó mind3 fokára demokrata kúszhatott

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.27. 06:37:05

@SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl.................: "hogy fog ettol megbukni a zorban ?"

Türelem, még csak csütörtök van, ma még csak a zunióból zárnak ki, a zorbán csak kedden bukik. Minden kedden.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.27. 06:45:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Függetlenül attól, hogy ki hol lakik "egész évben", a Római-parton értékes ingatlanok vannak, amelyeket az árvízzel szemben meg kell védeni.

Ezért az új védmű mindenképpen meg fog épülni, ha másképp nem hagyják, akkor úgy, hogy a méregzöldikék csontjaival erősítjük meg a betonját. Ha meg neked hiányoznak a fák, akkor költözz ki az erdőbe!

_atpijkamo_ 2019.06.27. 06:49:00

@Szergej Szergejevics Szergejev: "a Római-parton értékes ingatlanok vannak, amelyeket az árvízzel szemben meg kell védeni."

Egy faszt. Ártérre építkeztek, összeszarhatják magukat.

_atpijkamo_ 2019.06.27. 06:54:26

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Ha meg neked hiányoznak a fák, akkor költözz ki az erdőbe!"

Szegény panelproli, gyűlölöd a fákat, mi? Nekem elég, ami itt van a kertekben a Rózsadombon. De akkor is szívesen lejárok evezni, biciklizni a Rómaira.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.27. 07:39:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Én, a budapestiek többségével együtt Tarlós István főpolgármester úr programját támogatom, így hiába esz téged a fene, a védmű meg fog épülni.
mindenszo.hu/hivatalos-a-budapestiek-szerint-tarlos-a-legalkalmasabb-fopolgarmesternek/

Bár nagyot röhögnék, ha "véletlenül" mégis Kari Geri nyerne, te meg a rózsadombi ingatlanod után fizethetnéd az új ingatlanadót, mert azt addigra a tanácsadói is kisütik, hogy a fél milliárdos ingatlanokból beszedhető adókból a tervezett kiadások töredéke sem valósulhatna meg. Még szerencséd, hogy az egész elképzelés úgy törvénytelen, ahogy van, azaz tiszta kamu ez is, az "erdőtelepítéses" meséjével együtt.

"– Karácsony ingatlanadója, amit ő „Tiborcz-adónak” hív, nyilván a látványosságra törekedve: a fővárosi önkormányzat számára a törvény nem teszi lehetővé ingatlanadó kivetését. Karácsony tehát nem is vethetne ki ilyet. Semmilyen mértékűt. Azzal is kampányol, hogy Csepel északi részén létrehozna egy nagy erdőt. Csakhogy a terület nagy része már 2005 óta egy külföldi cég tulajdona, és épp a Karácsonyt jelölő párt, az MSZP funkcionáriusai adták el – egy lakópark céljára, vagyis Karácsony ott semmiféle erdőt nem hozhat létre."
magyarnemzet.hu/belfold/becsapjak-az-embereket-az-ellenzeki-jeloltek-a-keptelen-igeretekkel-7052960/

_atpijkamo_ 2019.06.27. 07:52:13

@Szergej Szergejevics Szergejev: "ingatlanadót"

Én támogatom az ingatlanadót, sokkal igazságosabb, mint a szegények által fizetett világbajnok ÁFA. És leszarom, hogy rám nagyobb terhet ró, ha az országnak jobb.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.27. 07:52:22

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Nagyon szomorúak vagyunk, mert valószínüleg vagy a Zorbán, vagy a putyin trolljai miatt nyert csak a Gergő!!! Óriási veszteség ez Budapestnek hogy nem egy KOMPETENS, JÓ jelöltje lesz az ellenzéknek Tarlós ellen!!

Ettől függetlenül, teljes mellszélességben fogjuk támogatni a Gergőt!!!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.27. 09:08:33

@taga.20: Azé' érdekes lesz most újraolvasni Fletóka magabiztos nyilatkozatait Karigeri alkalmatlansága kapcsán..:) Nagyon elszaladt a ló Ferivel 26-a után.Ez viszont most nagy koppanás neki.Bebizonyosodott,hogy ha főpolgármedterség a tét,akkor nem feltétlenül pártszimpátia alapján szavaznak az emberek,hisz akkor Kálmán Olga nyeri az előválasztást..

alöksz róz 2019.06.27. 09:19:24

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Na mindegy, akkor is bárkit túlüvöltök." - jaja, ez igaz, szoktam hallani a móriczon a rikácsolásodat a dk-s standnál

_atpijkamo_ 2019.06.27. 09:32:35

@alöksz róz: "szoktam hallani a móriczon"

Ha a Móriczon baszakodna velem egy fideSSfasszopó, a Kosztolányin is hallanád. :))

_atpijkamo_ 2019.06.27. 09:33:47

@Veszéjben a lyogállamiság !: "újraolvasni Fletóka magabiztos nyilatkozatait"

Azért kurva perverzek vagytok ti, fideSSfasszopók. :))

Egyszer nem olvasnám. Minek?

alöksz róz 2019.06.27. 09:40:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hát igazad lehet, talán még a citadellánál is hallani téged, amikor kampány van. de ezzel én azért nem büszkélkednék a helyedben...
bár a dk-nak nyilván nem cinkes :D

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.29. 03:18:02

höhö ezek már tudják hogy gy. tamás köpni fog
ahogy levedlették az mszmp nevet, most ezt is el akarják felejtetni

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.29. 03:44:49

"2004-ben (halála előtt pár hónappal) a rák végső stádiumában lévő Perczel Tamás (Fenyő János közeli barátja és pszichológusa) egy húszórás videófelvétel-sorozaton mondja el sejtéseit, véleményét és meglátásait Fenyőről, ennek üzleti tevékenységéről, politikai és gazdasági kapcsolatairól, valamint a gyilkosság vélelmezett hátteréről és összefüggéseiről. A rögzítettekből egy hatórás vágott anyag készül Számvetés címmel, majd a Kapu Filmstúdió ezt a nyilvánosság számára is hozzáférhetővé teszi; 2005-ben még a Magyar Filmszemlén is bemutatják.

Perczel nyíltan nem vádaskodik, de kendőzetlenül mesél Fenyő üzleti kapcsolatrendszeréről, s (neki már minden mindegy alapon) kihangsúlyozza (egyebek mellett) Gyárfás Tamás, Princz Gábor, Kiss Ernő, Horn Gyula, valamint Székely Herbert (Fenyő üzleti örököse) helyét és szerepét egykori barátja kapcsolati hálójában. Egyértelműsíti: ezeknek az embereknek (számos más személyhez hasonlóan) biztosan érdekében állt a vállalkozó elhallgattatása.

Akit érdekel: a neten fellelhetőek a film részletei; a húszórányi (tehát vágatlan) anyagot a Rendőrség 2005 tavaszán lefoglalta, azóta sem látta senki. Azt mondják, hogy a nyomozati anyag mellékleteként valamelyik speciális irattárban pihen."
süti beállítások módosítása