B1 blogcsaládDeutsch Tamás már megint hazudott, de a Fidesz-szavazók nem értesültek arról, hogy megalázták Orbánt Helsinkiben

2018. november 09. - nickgrabowszki

Kis magyar fakenews-metodológia. dt_2.jpg

Választási kongresszust tartott a héten az Európai Néppárt, ami két dologról szólt.

  • Egyfelől megválasztották a jobboldali pártcsalád EP-listavezetőjének a német Manfred Webert.
  • Másfelől a Néppárt azt akarta a választók, illetve ország-világ felé demonstrálni, hogy Orbán Viktor behódolt, már szalonképesen viselkedik, és nem lázad a liberális demokrácia ellen.

A demonstráció a világ felé lehet, hogy sikerült, de az ország felé biztosan nem: a Fidesz mindet megtett azért, hogy ne derüljön ki - legalább a szavazói számára -,

valójában megalázták őket és felmosták velük a padlót a helsinki kongresszuson.

Az Orbán-rezsim megszállása alatt álló médiák egyszerűen nem számoltak be a néppárti összejövetel legnagyobb szabású beszédéről. Donald Tusk, az Európai Tanács lengyel elnöke Helsinkiben félreérthetetlenül Orbán Viktornak és a Fidesz címezve olyanokat mondott, hogy

  • Ha kikezded a jogállamiságot és a független bíráskodást, nem vagy kereszténydemokrata.
  • Ha nem szereted a független sajtót és a civil szervezeteket, ha tolerálod a xenofóbiát, a homofóbiát, a nacionalizmust és az antiszemitizmust, nem vagy kereszténydemokrata.
  • Ha az államot és a nemzetet az egyének méltósága és szabadsága fölé helyezed, nem vagy kereszténydemokrata.
  • Ha konfliktusokat és széthúzást óhajtasz globálisan és az Európai Unión belül is, nem vagy kereszténydemokrata.
  • Ha támadod Ukrajnát, és Putyint támogatod, ezzel az agresszor pártjára állsz, nem az áldozatéra, nem vagy kereszténydemokrata.
  • Ha a liberális demokrácia nyugati modelljét a keleti autoriter demokráciával kívánod felcserélni, nem vagy kereszténydemokrata.

Jogállamiság, független sajtó és bíráskodás, xenofóbia, homofóbia, rasszizmus, antiszemitizmus, állam, nemzet, Ukrajna, Putyin, keleti autokráciák - ez a Fidesz politikája. Nevének kimondása nélkül ennél egyértelműbben és nyilvánvalóbban nehéz lett volna elhatárolódni Orbántól, és megfenyegetni, ha nem változik, akkor kirúgják a Néppártból, mert bármit is állít magáról, nem kereszténydemokrata.

Tusk a "régivágású kereszténydemokratát" gyakorlatilag kitagadta a kereszténydemokráciából.

Erre mi történt? Orbán visszajött a finn fővárosból, bement a kormányrádióba, és nekilátott magasztalni Kínát, hogy mekkora ott a politikai stabilitás, meg hogy vele nincs ideológiai vitája. A Néppártnak, külföldön, zárt ajtók mögött mindent megígért a Sargentini-jelentés néppárti megszavazása óta eltelt szűk 2 hónapban, de belföldi használatra, a szavazóinak azt akarta mutatni hogy semmi nem változott, semmit érdemleges nem történt Helsinkiben.

A fideszes fakenews-orgánumok Tusk Orbánnak címzett - és nyilvánosságra is hozott - utolsó utáni figyelmeztetése helyett olyan kamuhíreket közöltek a kongresszusról, mint hogy Orbán támogatja a az isiászos Junckert Helsinkiben. (Lásd a lenti képet, amire hivatkoztak, és amin tisztán látszik, hogy Orbán egyáltalán nem támogatja Junckert.)

orju.jpeg

Ezentúl egyszerűen hazudtak arról, mekkora nagy sikert értek el a kongresszuson. Deutsch Tamás turnézta be a sajtót, a Prosti Srácoktól egészen az Indexig, hogy a Fidesz javaslatára kikerült a liberális demokrácia kitétel a kongresszus rezolúciójából.

Ezzel szemben a valóság az, hogy pont az ellenkezője történt, egyáltalán nem került ki,

Deutsch már megint hazudott.

Ezt az állásfoglalást szavazta meg a Néppárt (benne a Fidesz is):

After the Second World War, Christian Democrats were at the forefront fighting to establis liberal democracy in a secure Europe — based on our Judeo-Christian democratic ideas and values, the rule of law, a multiparty system and a strong civil society with independent media, the freedom of religion, expression and association. 

Azaz magyarul:

A második világháború után a kereszténydemokraták a frontvonalban harcoltak azért, hogy létrehozzák a liberális demokráciát a biztonságos Európában, a zsidó-keresztény demokratikus ideák és értékek, a joguralom, a többpártrendszer és az erős civil társadalom a független sajtóval, a vallás-, vélemény- és gyülekezési szabadság alapján állva. 

Mondjuk ha kikerült volna, az se jelentett volna nagyon sokat, mert az egész deklaráció teljesen a Fidesz és az Orbán-rezsim ellen szövegeződött. A teljes pálfordulást hivatott demonstrálni:

a Fidesz még az eddigi politikáját alapvetően elítélő rezolúciót is hajlandó volt megszavazni, csak ki ne zárják a Néppártból.

Orbán most éppen azt játsza, hogy beállt a sorba, nem volt más választása, mint eltűrni, hogy megalázzák.

De mindent megtesz azért, hogy ez ki ne derüljön valahogy. A Fidesz-szavazóikig csak annyi jutott el Helsinkiből, hogy a Néppártban hatalmas az egység, a Fidesz kizárása szóba sem került, és még a liberális demokráciát is kivetették. Hogy ez nem igaz, sőt, ennek az ellenkezője az, azt már nem tudták meg.

Így működik a fakenews-gyártás Magyarországon.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6014362279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiinternáci 2018.11.11. 12:48:26

Orbán elken olyan libberrálnyik néppárti politikusok uszítanak, akik saját országaikban megbuktak, nem kellettek az ottani választóknak.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.11.11. 12:59:22

Meg parszor megalazzak, s meg is bukik

Ja nem...

kolomparlole1114 2018.11.11. 13:41:07

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: Nem hát, hiszen kommunista zsidó söpredék, mint a bűnbandája is.

kolomparlole1114 2018.11.11. 13:42:07

@antiinternáci: Akkor nem lógnak ki a már 2002-ben is elkergetett Zsidorbán besúgó elvtárs mellől!!!

taga20 2018.11.11. 14:04:56

@kolomparlole1114: te ezt a zsidózást, nem tudnád a négy fal között csinálni?
me kicsit gusztustalan vagy így.

kolomparlole1114 2018.11.11. 14:19:00

@taga20: De tudnám, ha a fidesznyikek is csak a 4 fal között lopnák a saját pénzüket...

taga20 2018.11.11. 14:40:20

@kolomparlole1114: egyébként jól nyomod, csak ez a zsidózás nagyot ront a színvonalodon.

mellékesen érdekelne, hogy hallottál má guttmannarnoldról, rejtőjenőről, radnótimiklósról, richtergedeonról, weissmanfrédről

kolomparlole1114 2018.11.11. 15:06:02

@taga20: Már mondtam egy másik topikban, nekem nincs bajom a zsidókkal, ezeknek van. Nekik ciki ha felemlegetik a származásukat, nem nekem. Engem az se zavarna ha nekem is akadna 1-2 zsidó rokon a családban. Főleg ha bankár. :)

berne 2018.11.11. 15:06:36

Ilyenkor magadat, magatokat hitegeted vagy győzködöd?

kolomparlole1114 2018.11.11. 15:09:24

A fideszben zsidó cigány kommunisták zsidóznak, cigányoznak, kommunistáznak. Nekik ciki, mint a Szegedi Csanádnak. :)

snel 2018.11.11. 15:19:01

A szokásos fake news ezen a blogon: miszerint ".. hazudtak arról, mekkora nagy sikert értek el a kongresszuson. Deutsch Tamás turnézta be a sajtót, a Prosti Srácoktól egészen az Indexig, hogy a Fidesz javaslatára kikerült a liberális demokrácia kitétel a kongresszus rezolúciójából.." megállapítás sima HAZUGSÁG, ugyanis aki veszi a fáradtságot és elolvassa a hivatkozott dokumentumot (link alul), a blog állításával ellentétben kiderül, hogy a beidézett rész, amiben a "liberal" szó előfordul, az a történelmi áttekintésre vonatkozik és a "liberal democracy" a mostani üzenetben tényleg nem szerepel. Ezen a blogon így szokták a tényeket hamis állításokkal felülírni és ez alapján másokat hazugnak nyilvánítani. A többi vélemény jellegű megállapítás (pl. felmosták velük a padlót, egyszerűen szánalmas wishful thinking). Az egész poszt igazán tárgyszerű megállapítása: "Így működik a fakenews-gyártás Magyarországon.", mármint a b1.blogon.
helsinki2018.epp.eu/wp-content/uploads/2018/11/1-Emergency-Resolution_Protecting-EU-Values-and-Safeguarding-Democracy.pdf?fbclid=IwAR0VDBi3IBjueRxidJhEsEgsbxcCQOapnYPqfk5qTQ7wqmj3_nLWcPeF_kg

nemecsekerno_007 2018.11.11. 15:47:25

@taga20: "hülye barom vagy, és még büszke is vagy rá fityeszork!..."

Úgy látod? Az eredmények nem ezt mutatják... Bár a poszt-kádári ellenzék sose volt eredménycentrikus. De, hogy ennyire??!! :)

kolomparlole1114 2018.11.11. 15:48:19

@nemecsekerno_007: És a rémuralkodó pre-Kádári rákosista rezsim?

nemecsekerno_007 2018.11.11. 15:49:18

@BiG74 Bodri: Jaja, gyönyörű történet ez a rendszerváltás és privatizáció... :)

De a "ballib" ellenzék valahogy nem akarja felfogni, hogy csak nekik tűnik sikersztorinak :D

taga20 2018.11.11. 16:06:21

@snel: szerintem neked a prostikurvákhoz, vagy a riposzthoz kéne járnod. me ott mindig a tutit írják.

Minden ballib bérretteg 2018.11.11. 16:18:25

Egész egyszerűen marhasásgokat írnak ezek az újságok, és hazudnak.

Csak meg kell nézni mit írtak pár napja a ballib hírhamisítók:

index.hu/kulfold/ep/2018/11/07/a_neppart_vezetese_nem_eleg_nagypalyas_az_orban-vita_megoldasahoz/
: az Európai Néppárt elnöksége nem nagypolitikai szereplő, és nem szokott nagy horderejű döntéseket hozni. Az Orbán-, illiberalizmus- és európai értékvita kapcsán viszont olyan lépést kér rajta számon a nyilvánosság, amellyel azzá válna. Az EPP-vezetőség nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, és nem is akarja felvállalni a felelősséget a döntésért.

Mit tesznek tehát? A lehető legkevesebbet, amit már látványos lépésként el lehet adni. Egy írásos nyilatkozatot állítanak ki az európai értékekről, amelyet ünnepélyes külsőségek között elfogadtattak a Fidesszel.

AMELYNEK A LEGERŐSEBB POLITIKAI ÁLLÍTÁSÁT ELSŐSORBAN A FIDESZ KÉRÉSÉRE TÖRÖLTÉK A SZÖVEGBŐL: AZT, HOGY AZ EURÓPAI NÉPPÁRT KIÁLL A LIBERÁLIS DEMOKRÁCIA MELLETT.

K K K 2018.11.11. 16:32:49

asztaaaa, meccsodda megalázás!!! :))))

snel 2018.11.11. 17:41:36

@taga20: Ez már nem is nevetséges, inkább szánalmas, amikor az argumentáció csak céltalan személyeskedés. Nyilván otthon hozzá vagy szokva, hogy életviteli tanácsokkal lásd el a környezetedet, neked is lehetne egy-két helyet ajánlani, ahova nyugodtan benézhetnél, mert otthon éreznéd magad, főleg ott, ahol, mindenki más hazudozik, csak ti tudjátok a tutit. Szemlátomást ha a tények megcáfolják a poszt eredeti állításait, amiben olyan mélyen hiszel, akkor lelkesedésed hirtelen frusztráltságba vált!

oassasa 2018.11.11. 18:32:46

Akinek nem inge , ne vegye magára.
Aki hülye az dögöljön meg.

A magyarázatot rábízom az okos értelmiségiekre.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.11. 19:10:50

@nemecsekerno_007: de azt elfelejtették, hogy elvtársak kőbányát örököltek a halott mszmp-től?
Hogy a fidesz tanácsadói volt mszmp funkcionáriusok?
Ja, a memóriád szelektív.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.11. 19:13:46

@nemecsekerno_007: a poszt-kádári ellenzék a fidesz, kmp, mszp. Te nagyonhülye, a kádárkorszak után az mdf volt hatalmon. Az ellenzéke a fidesz volt....

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.11. 19:15:58

@Minden ballib bérretteg: te olvastad azt a részt, ahol lefordítják magyarra, hogy még te is megértsd, azt a részt, ami a fideszről szól? Ja, magyarul se értesz.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.11. 19:20:45

@oassasa: nincs olyan, hogy okos értelmiségi. A fidesz kizárja soraiból, az ellenzék között nincs, mert megmondta a központ, semleges meg nincs, mert a NER ilyen kategóriát nem ismer.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.11. 19:23:41

@oassasa: szerintem a megfejtés:
Hiába nagy a mellény, ha szorít a cipő.
Senkit nem hagyunk az útszélen.

BiG74 Bodri 2018.11.11. 20:29:26

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Azt sem propagáljuk, hogy kőbányás elvtárs 98 után hirtelen minden más kőbányás szaktársat ki akart szorítani mindenhonnan, akár családi támogatással is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.11. 21:03:26

@Jakab.gipsz: : mit akartál hazudni, te Fidióta agyalágyult, hogy a kínai vezetés nem kommunista?! többi félrebeszélés, lázas idióta vagy.

kolomparlole1114 2018.11.11. 21:14:59

@math0: Ajaj, elszabadult a genderszakos buziképzés...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.11. 21:15:07

@K K K: A 37. perctől alázzák Orbánt, elég nagy taps közepette.

www.youtube.com/watch?v=04N5nZtkJho

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.11. 21:17:00

@snel: A 37. perctől alázzák Orbánt, elég nagy taps közepette.

www.youtube.com/watch?v=04N5nZtkJho

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.11. 21:17:34

@berne: A 37. perctől alázzák Orbánt, elég nagy taps közepette.

www.youtube.com/watch?v=04N5nZtkJho

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.11. 21:20:15

@nemecsekerno_007: nem voltak nagyon okosak, de Mészárosnál az ország kétharmada okosabb. tehát random is okosabb személyeket lehet nála találni. Mészárost Orbán kifejezetten azért választotta, mert még nála is hülyébb.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.11. 21:21:01

@KalmanBlog: A 37. perctől alázzák Orbánt, elég nagy taps közepette.

www.youtube.com/watch?v=04N5nZtkJho

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.11. 21:23:10

@KalmanBlog: nem az a kérdés, hogy Orbánnak milyen vastag a bőre. örökbe fogadott egy rinocéroszt, kell ennél jobb bizonyíték, hogy vastag?! Orbán ezt simán kibírja, semmiféle lelkiismerete nincs a gecinek. a következmények a kérdés. A néppárt lehet, hogy lassú, de az úthenger is az. Ettől még szar dolog, ha átmegy rajtad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.11. 21:25:07

@6.Lenin: a fizetett orosz ügynök Orbán. ld PAKS II.

Gandosz 2018.11.11. 21:35:22

@math0: mi van az IQ szinteddel?

BiG74 Bodri 2018.11.11. 21:39:19

@math0:
Bocs, de 8 másodpercen keresztül alázzák ork urat?

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.11. 21:44:39

@kolomparlole1114: 1
Azt már tudjuk, hogy buzi vagy, de hogy ennyire szar a szexuális életed, az senkit nem érdekel. Te kis gender.

kolomparlole1114 2018.11.12. 05:13:43

@Igazamvanvagyigazamvan?: Megbaszott az apád este, zsidógyerek?

Európai téridő 2018.11.12. 07:23:49

@math0: Hát, elég primitív ez a nyugat-mucsaröcsögei bagázs. Amúgy, az azért kijön, hogy ez a szöveg egykompromisszum, nincs győztes, nincs vesztes, benne van a liberális és a kereszténydemokrata is. A német és olasz kereszténydemokrácia pedig a II. vh. utáni újjáépítéssel volt a kezdetekkor elfoglalva, nem az ideológiai kukacoskodással arról, hogy liberális-e, vagy sem. Ez az egész liberálisozás a történelem "tényeit" figyelembe véve egy marhaság, mint a "vegytiszta" liberalizmus, ami sosem volt.

Európai téridő 2018.11.12. 07:25:11

@math0: Jut eszembe, miért kellett ezt a mondatocskát ennyi helyre beszúrnod? Vaqgy gép vagy te és nem egy balliba hasznos idióta?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 07:43:26

@Európai téridő: az, hogy te a balkáni paraszt mit milyennek talál, az nem érv.

Tusk Orbánt alázta, vastag taps közepette. Tény.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 07:44:34

@Európai téridő: az, hogy te a balkáni paraszt mit találsz marhaságnak, az szintén nem érv. Valószínűleg inkább értelmes az, amit te marhaságnak hiszel, hiszen idióta vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 07:45:06

@Európai téridő: 80-as IQ felett nem kérdeznél ilyen butaságot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 07:54:13

@Európai téridő: de egyébként ahhoz nagyon idiótának kell lenni, hogy valaki azt higgye, Orbán következmények nélkül megúszhatja azt, hogy évek óta uszít Brüsszel, az EU, az EU vezetése ellen, olyan nézetek ellen, amely a néppártban is többségben van, és ez a mai korban azért az illetőknek tudomására jut kiviszik, megnézik, lefordítják nekik, felvétel van róla. sőt, Orbán ugye Salvinivel is találkozott, és ott is nyomta. ezt se titokban csinálta, erről is értesül az EU.

szóval azt hiheti valamilyen hülye náci, hogy Orbánnak ebben igaza van. ez is idiótaság, de az még nagyobb idiótaság, ha valaki azt hiszi, hogy a néppártban ennek nincs következménye. van. lesz.

a hülye Orbán azt hiszi, hogy nincs következménye, vagy azt, hogy nektek idiótáknak beadhatja, hogy ez így jó. amnt elnézlek titeket, tényleg beszopjátok, hogy ez jó.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.12. 08:18:54

@kolomparlole1114: szép elképzelésed van a családi életről. Hiába, a tapasztalat....
Mondjuk nem tudom, megbaszott-e az apám téged. Szerintem nem.
Azt, hogy zsidó lennék, honnan veszed?
Feltűnt, mikor szoptál? Arab vagyok. Nagyon buta gyermeke a nernek, tudod, mi az a gender?

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.12. 08:22:38

@Európai téridő: Tavasszal választások lesznek. Most nem aktuális a nagytakarítás. Majd egy év múlva meglátjuk.

snel 2018.11.12. 08:34:55

@math0: Ha valaki szerint az OV aláztatása, hogy Juncker, Tajani és Tusk tépi a száját, amit megtapsolnak, de közben OV azt csinál, amit gondol (főleg itthon), annak elég kevés releváns fogalma a politikáról. A fent említett "urak" hattyútáncukat lejtik, ezt még ők is tudják (csak a tények kedvéért: pl. Tusk a saját országában nem kap többséget, csak brüsszeli apparatcsikként tud funkcionálni!, a többiről nem is beszélve! Capito?)

Európai téridő 2018.11.12. 09:02:25

@math0: Látom, nem gép vagy, hanem egy grafomán, elmebajos, idióta, tahó popsikobak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 13:12:36

@snel: a megalázás, az megalázás. akkor is, ha te utána hazamész, és otthon elvered az asszonyt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 13:13:18

@Európai téridő: Látom, nem gép vagy, hanem egy grafomán, elmebajos, idióta, tahó popsikobak.

6.Lenin 2018.11.12. 15:59:19

@math0:

Tusk miképp alázná Orbánt, ha ő csak egy báb az unióban? Felolvasott, vagy elmondott egy betanított szöveget. Ha a lengyelek nem fosnának Putyintól, Tusknak még a nevére se emlékezne senki.
Merkel Putyin pincsije (volt) ld északi áramlat

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 16:39:31

@6.Lenin: az, hogy az EPP tapsolt, nem zavar, te idióta?! vagy az EPP is báb? Orbán egy báb pártcsaládnak akar a tagja maradni, és kapaszkodik foggal-körömmel?! ekkora loser a hülye parasztja? egyébként tényleg loser.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 16:42:10

@6.Lenin: Merkel Oroszország szankcionálásának fő szószólója.

mandiner.hu/cikk/20181101_merkel_nemetorszag_tamogatja_az_oroszorszag_elleni_unios_szankciok_meghosszabbitasat

ki is volt a szankciók ellen?

a pincsikutya pincsikutyája.

hvg.hu/gazdasag/20170602_Az_orosz_szankciok_ellen_beszelt_Szijjarto_Szentpetervaron

beszoptad, Fideszes idióta, te tátott szájjal rohansz a faszerdőbe, mert idióta vagy.

6.Lenin 2018.11.12. 16:45:09

@math0:

Miért zavarna? Láttam 1-2 EP vitát.Szánalmas lefizetett pöcsök gyülekezete. Nem Mo, vagy Orbán miatt. Ennyire felkészületlen, nulla embereket ritkán látni 1 rakáson.
Lehet, hogy nektek az utolsó remény, de én nem bíznék bennük. Ma ezt, holnap mást, bármit megszavaznának ezek. Valamikor úgy is nevezeték, hogy politikus temető, azokat küldték oda, akikre otthon nem volt már szükség.

Európai téridő 2018.11.12. 17:40:15

@math0: Szánalmas utánozó majom, menj a francba!

antiinternáci 2018.11.12. 19:07:18

@math0:

A neveket azért felismerhetted volna, még ha külföldiül is van: Tajani, Tusk és Juncker beszél.
Tehát a boksevistákkal való kolkaboráció főkolomposai.
A soha el nem évülő internáci bűnők főbűnöseinek tárgyalásán egy-kettő ott lesz közülük is...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 20:13:48

@6.Lenin: hú, nagy érv, te a balkáni paraszt a tyúkólból nézed az EP vitát, és elmondod, hogy mi a véleményed. hát bazdmeg, te még Orbánnál is jelentéktelenebb paraszt vagy Európában, Magyarországon is. te legfeljebb a tyúkóladban vagy a HVCS.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 20:15:43

@antiinternáci: ők a néppártban valakik. Orbán meg senki. hogy te mit álmodtál, az nem érv. nézd meg, hogy Tusk milyen tapsot kapott, te idióta barom!

Európai téridő 2018.11.12. 21:35:36

@math0: Mert te aztán bitang jól érvelsz, ugye, butus?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 21:46:12

@Európai téridő: pontosan. nem is sikerült rá válaszolnod, ekkor kezdtél el frusztráltságodban szart fröcsögni. ezekre az érvekre nem válaszoltál:

de egyébként ahhoz nagyon idiótának kell lenni, hogy valaki azt higgye, Orbán következmények nélkül megúszhatja azt, hogy évek óta uszít Brüsszel, az EU, az EU vezetése ellen, olyan nézetek ellen, amely a néppártban is többségben van, és ez a mai korban azért az illetőknek tudomására jut kiviszik, megnézik, lefordítják nekik, felvétel van róla. sőt, Orbán ugye Salvinivel is találkozott, és ott is nyomta. ezt se titokban csinálta, erről is értesül az EU.

szóval azt hiheti valamilyen hülye náci, hogy Orbánnak ebben igaza van. ez is idiótaság, de az még nagyobb idiótaság, ha valaki azt hiszi, hogy a néppártban ennek nincs következménye. van. lesz.

a hülye Orbán azt hiszi, hogy nincs következménye, vagy azt, hogy nektek idiótáknak beadhatja, hogy ez így jó. amnt elnézlek titeket, tényleg beszopjátok, hogy ez jó.

Európai téridő 2018.11.12. 22:39:37

@math0: Rosszul emléxel, te kezdted.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 08:15:58

@Európai téridő: hülye Fideszbunkó, nem az volt a kérdés, hogy ki kezdte, hanem az, hogy ki nem válaszolt érvekre. ez te voltál. ezekre nem válaszoltál:

de egyébként ahhoz nagyon idiótának kell lenni, hogy valaki azt higgye, Orbán következmények nélkül megúszhatja azt, hogy évek óta uszít Brüsszel, az EU, az EU vezetése ellen, olyan nézetek ellen, amely a néppártban is többségben van, és ez a mai korban azért az illetőknek tudomására jut kiviszik, megnézik, lefordítják nekik, felvétel van róla. sőt, Orbán ugye Salvinivel is találkozott, és ott is nyomta. ezt se titokban csinálta, erről is értesül az EU.

szóval azt hiheti valamilyen hülye náci, hogy Orbánnak ebben igaza van. ez is idiótaság, de az még nagyobb idiótaság, ha valaki azt hiszi, hogy a néppártban ennek nincs következménye. van. lesz.

a hülye Orbán azt hiszi, hogy nincs következménye, vagy azt, hogy nektek idiótáknak beadhatja, hogy ez így jó. amint elnézlek titeket, tényleg beszopjátok, hogy ez jó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 08:17:55

@Európai téridő: arra se sikerült válaszolnod, hogy ezen a felvételen nagyon kiosztják Orbánt, és a néppárt tapos hozzá

A 10. perctől alázzák Orbánt, elég nagy taps közepette.

www.youtube.com/watch?v=04N5nZtkJho

az, hogy te mit gondolsz a néppártról nem érv, Orbán a néppárt tagja akar maradni, tehát igen releváns dolog, ha a néppárt lealázza.

6.Lenin 2018.11.13. 09:25:45

@math0:

Tapsoltak a kis pöcsök, és? Orbánék maradtak a pártban. azt is olvastad, hogy ,ha Merkel elmegy, utána már Orbán irányítja a pártot?
Merkel pedig végleg elmenőben van. Kis pöcsök kinek, minek tapsolnak ki nem szarja le?
Az isiászos bunkó kit érdekel már?

Európai téridő 2018.11.13. 12:49:46

@math0: Te meg vagy zakkanva, hogy egy pimf véleménykülönbségen ennyit túeáztatod magadat. Menj orvoshoz, Baromfiú!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 13:03:06

@6.Lenin:
1) az, hogy megkegyelmeztek neki, nem jelenti, hogy nem alázták le

2) már az is önalázás, hogy Orbán ennyire kepeszt egy pártban maradni, ahol nem kívánatos, és így lealázzák

3) az, hogy te mit álmodozol nem tény és nem érv. szokjál már le erről, te idióta!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 13:08:00

@Európai téridő: Te meg vagy zakkanva, hogy ennyit túráztatod magadat, ahelyett, hogy elismernéd, hogy tévedtél. Menj orvoshoz, Baromfiú!

6.Lenin 2018.11.13. 13:29:29

@math0:

Te egy oltári nagy seggfej vagy. Jár a pofájuk, hogy Orbánt ki kell baszni, reszketnek, hogy valaki meg is merje tenni.

Aztán megkegyelmeznek neki, beismerve, hogy szánalmas kis pöcsök, mint te is vagy.
Egy senki szarzsák, de azt hiszed, ha mindenkit elküldesz, vagy nácizol, leszel valaki, és pontosan ebben tévedsz.

Beismered vele, hogy egy semmi szarzsák vagy, és rajtad röhög mindenki. Még annyi eszed sincs, hogy ezt felismerd.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 14:25:20

@6.Lenin: nagy idióta vagy. ami tény, hogy a Fideszt nem baszták ki a néppártból. de, hogy miért, és mi van emögött, és mit jelent ez, az nem tény, az a te álmodozásod. ennek különféle okai lehetnek. a legplauzibilisebb oka az, hogy az EPP a választásokra optimalizálva azt gondolja, hogy jobb most nem kezdeni egy ilyen perpatvart. másik oka lehet, hogy úgyis folyamatban van a 7-es cikkely, és majd akkor basszák ki Orbánt, amikor a kibaszásnak tök objektív alapjai vannak. azaz ragaszkodnak a formális folyamatokhoz. egy harmadik oka lehet, hogy az EPP-ben sokan azt hiszik, hogy Orbánt kordában lehet tartani, hiszen sokszor visszakozott. nemrég Weber is megmosta a fejét, valószínűleg Angela Merkel is megmosta a fejét, mert azóta nem nagyon közeledik Salvinihez.

ettől függetlenül tény, hogy Tusk lealázta Orbánt, és ehhez az EPP nagyon nagy része tapsolt. ez egy tény, amelyet a videó bizonyít. ezzel szemben a te álmodozásod csak álmodozás, semmi bizonyíték nincs mögötte.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 14:28:47

@6.Lenin: én a blogos ámokfutásodtól teljesen függetlenül vagyok valaki, te meg a blogos ámokfutásodtól függetlenül, de azzal együtt is egy nagy senki vagy. egy 4 elemis kis közmunkás-paraszt, Hajdúborzasztóról, a tyúkólból, aki hangosan ordibál a blogokon, mert egy frusztrált kis senki. és pontosan ugyanezért vagy Fideszes és náci. a kis elbaszott életedet próbálod azzal kompenzálni, hogy tök ártatlan emberek millióit utálod.

6.Lenin 2018.11.13. 15:10:28

@math0:
Nem nekem van lelki igényem mások alázására, hogy ezzel azt képzeljem vagyok valaki, hanem neked.
Neked nincs annyi eszed, hogy ezt felismerjed. Vagy tudod, de nem tudsz változtatni, mert kurvára magányos vagy, mindenki utál a környezetedben, de tojok rá.
Te mentálisan beteg vagy. Nagyon beteg. Tusk meg egy senki, az egész ep-s bagázzsal együtt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 17:33:34

@6.Lenin:

Nem nekem van lelki igényem mások alázására, hogy ezzel azt képzeljem vagyok valaki, hanem neked.
Neked nincs annyi eszed, hogy ezt felismerjed. Vagy tudod, de nem tudsz változtatni, mert kurvára magányos vagy, mindenki utál a környezetedben, de tojok rá.
Te mentálisan beteg vagy. Nagyon beteg.

Az, hogy te hogy utálod Tuskot, nem érv, nem egy tény Tuskról, meg az EU-ról, legfeljebb rólad. Ami viszont senkit nem érdekel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 17:45:38

@6.Lenin: "Tusk meg egy senki"

Tusknak az EPP nagyon tapsolt, tehát minimum az EPP-ben nem senki.

Te egy senki vagy az EPP-ben is, meg amúgy is.

Ennyikeh, idióta baromállat, náci Fideszes fasz!

6.Lenin 2018.11.13. 18:17:43

@math0:

Te egy senki vagy az EPP-ben is, meg amúgy is.

Ennyikeh, idióta baromállat, náci fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 18:23:58

@6.Lenin: az EPP-ben igen, de én Tuskra hivatkoztam, aki nem senki. Te meg csak senki magadra hivatkoztál, és azt hiszed, hogy az érv. Mert egy idióta Fideszes elmebeteg vagy.

Európai téridő 2018.11.13. 18:35:46

@math0: Mit kopipésztelgetsz itt össze vissza, te ütődött?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 18:47:03

@Európai téridő: már elmagyaráztam, te idióta, hogy amíg csak olyan anyázásra futja tőled, ami rád ugyanúgy mondható, akkor csak visszafordítom rád.

ha nem tetszik, ne gyere olyan anyázással, ami csak fröcsögés, semmi tény és érv nincs benne!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 21:16:34

@6.Lenin: figyusz kicsihülye.

1) tusk valaki az EEP-ben.
2) Erre eleve bizonyíték, hogy tanács elnöke, de uptodate, közvetlen bizonyíték a taps, amikor a beszédét mondta. Méghozzá minden egyes mondatát megtapsolták annak a résznek, ahol Orbánt alázza. Pl 21:00.

www.youtube.com/watch?v=04N5nZtkJho

Ez tény, ez egy tényen és bizonytékon alapuló érv.

3) Na most ezzel szemben az, hogy ideböfögöd, hogy Tusk egy senki, az nem érv, mert te egy ember vagy, és még csak nem is az EPP képviselője. Az, hogy böfögsz, nem érv, és a böfögésed nincs érvvel, és bizonytékkal alátámasztva.

4) Az, hogy fel se fogod 3-at, és azt hiszed, hogy h böfögsz, az érv, az meg amellett érv és bizonyíték, hogy mekkora idióta vagy. Ilyet csak igen hülye ember hisz, olyan 80-as IQ körül.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.13. 21:29:24

@6.Lenin:

figyusz kicsihülye.

1) tusk valaki az EEP-ben.
2) Erre eleve bizonyíték, hogy tanács elnöke, de uptodate, közvetlen bizonyíték a taps, amikor a beszédét mondta. Méghozzá minden egyes mondatát megtapsolták annak a résznek, ahol Orbánt alázza. Pl 21:37. Még ujjongás is van, akkora a taps.

www.youtube.com/watch?v=04N5nZtkJho

Ez tény, ez egy tényen és bizonytékon alapuló érv.

3) Na most ezzel szemben az, hogy ideböfögöd, hogy Tusk egy senki, az nem érv, mert te egy ember vagy, és még csak nem is az EPP képviselője. Az, hogy böfögsz, nem érv, és a böfögésed nincs érvvel, és bizonytékkal alátámasztva.

4) Az, hogy fel se fogod 3-at, és azt hiszed, hogy h böfögsz, az érv, az meg amellett érv és bizonyíték, hogy mekkora idióta vagy. Ilyet csak igen hülye ember hisz, olyan 80-as IQ körül.

A beszéd végén Tusk egyébként még azt is elmondja, hogy reméli, hogy mindenki tartja magát ehhez, azaz, hogy Orbánt azért nem dobjék ki, mert azt reméli, hogy végre meghúzza magát, és nem csinál több hülyeséget.

6.Lenin 2018.11.14. 09:21:15

@math0:

Kicsihülye, Putyin is megtapsolják, Trumpot is,Orbánt is és sorolhatnánk a végtelenségig....Hitlert is megtapsolták, milliók.....Sztálint is.
Tuskot is, a hasonló senkik. Jelentett valamit?
A Fideszt nem dobták ki. Ez a tény, te fasz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.14. 09:27:14

@6.Lenin: "Putyin is megtapsolják, Trumpot is,Orbánt is és sorolhatnánk a végtelenségig....Hitlert is megtapsolták, milliók.....Sztálint is.
Tuskot is, a hasonló senkik. Jelentett valamit?"

Amennyiben nem csak udvariassági tapsról van szó, hanem a beszéd közben, a mondataikat tapsolták meg, akkor ez elismerést jelent. Mindegyik általad felsorolt példa azt jelenti, hogy ha az illetőt valahol igen sokan megtapsolták, akkor abban a körben sok a híve, ott ő valaki. Tusk az EPP-ben valaki.

Ez tény.

És lealázta Orbánt. Mert akkor tapsolták meg.

Ennyikeh.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.14. 09:27:53

@6.Lenin: "A Fideszt nem dobták ki. "

Sztálint sem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.14. 09:34:27

@6.Lenin: Hitlert se dobták ki, nagyon sokáig, pont ez volt a hiba vele szemben. és eléggé hasonló, megalkuvó indokokból nem dobták ki, mint Orbánt. az EPP hibát csinál Orbánnal, de megvannak nekik az okai, és a végén valószínűleg kidobják Orbánt. most még csak alázzák.

Magyarországnak ez mindenesetre sehol sem jó.

_atpijkamo_ 2018.11.14. 10:02:01

@math0: Sajnos mindegy, hogy mennyit alázzák a gecit, a viselt dolgait a hazai közvélemény nagy része úgyse ismerheti meg, a nyakunkon marad... :(

6.Lenin 2018.11.14. 10:36:49

@math0:

Te nagyon nagy seggfej. Te is alázol itt mindenkit, téged is aláz mindenki, és?

A jelenlegi EP is megy a picsába, Tuskkal együtt. Nyilván 1x Orbán is megy, te is, én is, mindenki.

Mi a tény? Te faszfej.

Néhány hülye tapsolt, egy bábúnak.
Aztán az utálat tárgya a helyén vigyorog tovább. Esetleg néhány hozzád hasonló seggfej meg a klotyón kiverte.

Minden jelentéktelen pöcs alázza a másikat, a tehetségesebbet, mert azt képzeli, hogy ezzel lesz valaki, attól NEM LESZ,B+. Ezért vagy te hülye, mert egy ilyen egyszerű dolgot képtelen vagy felfogni. Lehetséges, hogy bizonyos területeken van az átlagnál nagyobb ismereted, de az egész hozzáállásoddal lenullázod magad, de képtelen vagy ezt felfogni, szarzsák.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.14. 17:46:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ja, hát ezért fontosak ezek a blogok, bár a b1 elég béna, mert még csak be se ágyazták a videót.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.14. 17:54:09

@6.Lenin: a tény az, hogy Orbánt alázták. el is ismerted.

az a tény, hogy te utálod Tuskot nem bír semmi jelentőséggel. más tényed meg nincs.

"A jelenlegi EP is megy a picsába, Tuskkal együtt. "

ez például nem tény, hanem belelóg a bilibe a kezed, te elmebeteg, náci, Fideszes idióta!
süti beállítások módosítása