B1 blogcsalád



Tusványos 8 legvadabb mondata

2018. július 27. - ashwood

tusvanyos1.jpgBár a legnagyobb fellépő még meg sem szólalt, a tusványosi Fidesz-bulin Orbán előtt is sikerült vad dolgokat mondani a résztvevőknek.

1, "Ami ami, az az. Hadd mondjam ki, hogy az EU-t egy rossz részeges alkoholista pasi vezeti. Nem isiász van itt, alkoholista. Ha rendben működne az EU, kettő hónap alatt zavarnák el a felháborodott polgárok Junckert a posztjáról. "Ilyen potenciált ugyanis nem lehet egy alkoholista kezére bízni. … ha nem az európai jobboldal nyer jövőre, akkor Európa elveszett, lefőtt a kávé, mindenki hazamehet."

Kósa Lajosnak persze részben mindenképp igaza lehet: az Európai Bizottság elnökének alkohol-problémái közismertek, már luxemburgi regnálása idején sem volt titok függősége. A volt polgármester-frakcióvezető-miniszter szavai attól "mókásak", amiről épp nem beszél: a legutóbbi EP-választást is a jobboldal, vagyis a Fideszt is a soraiban tudó Néppárt nyerte meg, ők jelölték saját soraikból Junckert az EB elnöki posztjára.

Ha most valóban ilyen katasztrofális a helyzet az alkalmatlan, uniós politikusok miatt, arról kizárólag a jobboldal tehet.

2, "Azért támogatja a baloldal a migrációt, mert a migránsok beengedésével fel van találva az instant baloldali győzelem. Hiszen a migránsok keresztény erőkre soha nem tudnának szavazni. Vagyis az európai jobboldalnak ezért is politikai érdeke távol tartani a migránsokat."

Ugyancsak Kósát dicsérik e bölcs szavak. Csak arról feledkezett meg, hogy a legnagyobb tömegben migránsokat befogadó Németországban épp harmadik ciklusát viszi a konzervatív Merkel, Franciaországban lényegében szétesett a baloldal, és Olaszországban sem büszkélkedhet választási győzelemmel, sőt. Vagyis a migrációs nyomásnak leginkább kitett államokban épp nem jött be a fenti jóslat.

3, "Ha egyszer minket megszavaztak, a kultúrpolitikánkat is megszavazták."

Semmi meglepő nem lenne ebben a sokszor hallott, kormányzati érvelésben, már ha politikus szájából hangzott volna el. De a fenti mondatot Orbán János Dénes, a Magyar Idők rovatvezetője bökte ki, igazolandó a propagandatermékében folytatott kulturkampfra. Váratlan fordulat, hogy a Mészáros Lőrinc lapjának hű emberét L. Simon László, exállamtitkár tette helyre: "A politikusokat, bennünket választottak meg, nem az írókat!"

4, "Miközben pár milliós koncon marakodtok az írásaitokban, 37 milliárd megy bele ebbe a világba."

Ezzel a mondattal is L. Simon osztotta Orbán János Dénest és a Magyar Időket, amelyben cikksorozatban boncolgatják, ki, hány ezer-tízezer forintos támogatást kapott a kormánykritikusnak tartott művészek közül. L. Simon arra utalt, hogy a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) egy évben egymilliárdnál kevesebbet oszt szét, míg a TAO-támogatásokkal 37 milliárd folyik a kultúrába. Orbán János Dénes, akinek nagyon fájnak az NKA-s támogatások, arról nem beszélt, 2015-ben a Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft “Előretolt Helyőrség Íróakadémia” nevű projektjét 150 millió adóforinttal támogatta a kormány, 2016-ban 400 millióval, 2017-ben pedig 1,4 milliárd adóforinttal. Ebből egy olyan kiadványra is futotta már tavaly, amelyet a fővárosban nem terjesztenek, csak vidéken, de ott legalább Mészáros Lőrinc cége terjeszti. A kiadvány főszerkesztője, Demeter Szilárd, Tőkés László egykori irodavezetője tavaly kijelentette: "Felszínes benyomásaim alapján itt az irodalmi életből irodalompolitikát csináltak, szekértáborok feszülnek egymásnak, az írószervezetek osztódással szaporodnak, és százezer forintért egy kanál vízben meg tudnák egymást fojtani a rivális szervezetek. Ezek a hatalmi vagy politikai játszmák nem az irodalomról szólnak, nem az olvasókról, hanem az írókról, arról, hogy ki ossza az ösztöndíjat, ki kapja, kik legyenek az NKA-kuratóriumokban, és így tovább. Ennek bizonyára így kell lennie, de nekem mind pótcselekvéseknek tűnnek. Olyan, mint a politika a politikáról: hóttunalmas."

5, "A pénz nem elég, a konzervatív értelmiség pedig gyáva."

Ugyancsak Orbán János Dénes mondata. Ha ez a pénz – három év alatt közel 2 milliárd adóforint – nem elég neki, akkor vajon mennyit szeretne?

6, "Sokuknak egy nyomorult honlapja sincs!"

Részben ezzel a jogos megjegyzéssel ekézte Varga Mihály pénzügyminiszter a magyar mikro- és kisvállalkozásokat. A probléma jogos, ám épp a NER bizonyítja, hogy nem kell működő honlap ahhoz, hogy egy frissiben indult vállalkozás azonnal sikeres legyen. Igaz, ehhez nem árt, ha a tulajdonost Mészáros Lőrincnek hívják.

7, "Bárki bármit mond, két dologgal nem lehet a versenyképességet javítani: az alacsony bérekkel és a gyenge valutával. Ezek átmenetileg segítenek, de amikor ki kell menni a napra, nem."

Szintén Varga Mihály közlése. Ami pedig igazán megdöbbentő benne: az őszintesége. Az MNB tudatosan tartja a jelenlegi, extrém rossz árfolyamon a forintot, miközben akár csak szóbeli intervencióval is meg tudná akadályozni az árfolyamromlást. De a jelek szerint esze ágában sincs. A gyenge forint és az uniós szinten alacsony bérek kizárólag a Magyarországon működő, nullához közelítő hozzáadott értéket képviselő összeszerelő üzemeknek éri meg. A német autóipari beruházók örülnek, ha egy eurójukért egyre több magyar munkaórát tudnak vásárolni, elvégre ezzel a külföldön értékesített termékeik előállítási ára lesz alacsonyabb. Más azonban ebből nem profitál.

+ 1 "Nincsenek "zászlóshajóink", vagyis világszerte ismert magyar márkák. Tegyük fel a kérdést egy franciának, milyen magyar márka jut eszébe? Semmi!"

Nem tudjuk, mit reggelizett Varga, de kijött belőle az őszinte. Ennyit a Magyarországon világhíres hungarikumokról.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4614145573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Namir 2018.07.27. 15:53:07

"Ha most valóban ilyen katasztrofális a helyzet az alkalmatlan, uniós politikusok miatt, arról kizárólag a jobboldal tehet."
Orbán Juncker ellen szavazott a megválasztásakor.
A többi tanulatlan balf@sz - Schultz, Sargentini stb. kinek köszönhető?

*******

"...a legnagyobb tömegben migránsokat befogadó Németországban épp harmadik ciklusát viszi a konzervatív Merkel, Franciaországban lényegében szétesett a baloldal, és Olaszországban sem büszkélkedhet választási győzelemmel, sőt. Vagyis a migrációs nyomásnak leginkább kitett államokban épp nem jött be a fenti jóslat."

A jobboldali kormányok az elmúlt év(ek)ben csökkentették/leállították a bevándorlást (Ausztria, Olaszország stb.). Ellenben ahol a baloldal került MOST hatalomra - Spanyolország - MOST IS beengedi őket.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.27. 16:14:43

"a Fideszt is a soraiban tudó Néppárt nyerte meg, ők jelölték saját soraikból Junckert az EB elnöki posztjára"

Ettől még liberális a Néppárt.

"a konzervatív Merkel"

A milyen Merkell???

nemecsekerno_007 2018.07.27. 16:18:59

Jajj hát mit mondott Varga Mihály a magyar kkv szektornak!!?? Még mindig jobb mint Botka szlogenje a "Fizessenek a gazdagok" mer az is a kkv-re értendő. Nem tudtam, hogy ennyire aggódtok a kkv szektorért, nekem eddig úgy tűnt, hogy fejőstehénnek tekintitek.

postakocsi 2018.07.27. 16:29:09

Tetves komcsi, migráns behozó (saját zsebre naná...), hazaáruló soros tanítványok....
Soha nem volt rendszerváltás, a komcsik csak a feliratot cserélték a kuplerájon, néha meg váltják a madámot, de ugyanabba a zsebbe mennek a forintok.
Erről a vona is tudna mesélni a simicska affér után... :D
Vagy hova a faszba tűnt a gyurcsánybohóc????
Ez a posványos is csak egy kutyacirkusz, a sok balfasz meg tátott szájjal bámulja...
De nem is érdemelnek jobbat....

Jakab.gipsz 2018.07.27. 16:44:39

A B1, + ashwood, 8 legvadabb agyréme.

A hazudozás, azaz a józan ésszel és szemmel látható igazságok letagadása.

BiG74 Bodri 2018.07.27. 16:56:31

@Jakab.gipsz:
A mocskok még a gyíkembereket sem kímélik!

Etniez 2018.07.27. 17:02:01

@Jakab.gipsz: DJI fórumon intelligensebben írsz, ide is megpróbálhatnád.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 17:05:17

Ez nem tusványos hanem posványos. A posványban fetrengő, taknyukban fetrengő, okádékban, hányadékukban dagonyázó gennyládák gyülekezőhelye. Remélem ott rohadnak meg ezek a szarháziak, haza se jönnek soha többé. Nyugodtabb lenne az ország a fidesztetvek nélkül.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 17:07:54

Egyáltalán mi a vérvörös híg fost keresnek ezek a férgek egy másik ország területén? Mi a jó büdös faszt keresnek ott? Géppuskával kéne kikergetni az összes férget onnan. Szerintem annak is eljön az ideje.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 17:13:50

Ezek a szarháziak nem elég hogy a saját országukat is megosztották, most már importálják a gyűlöletet egy másik ország területére is? Ezzel a fisz-fasz birkagyülekezővel mi a lófaszt akarnak? Egyszer majd jön a román hitler, aztán lángszóróval fogja ezeket a fosós férgeket a seggükön megpörkölve onnan kifüstölni.

Na hogy érzi ez a Wágner magát? 2018.07.27. 17:20:29

@GIeccsertetű:
Nem az a baj, hogy mit keresnek ott.
A baj az, hogy utána hazajönnek.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 17:21:25

Jól is néznénk ki, ha a németek meg Elzász-Lotaringiában tartanának fasiszta gyűléseket a terület visszaszerzésének vágyakozásával francia területen. A franciák úgy basznák ki onnan őket, mint a macskát szarni!!!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 17:33:51

@GIeccsertetű: Bocsánat, exportálják a gyűlöletet innen oda. Nem elég hogy az euba is belefosnak, most már a szomszéd házába is odafosnak a gyepre. 2006-ban még csak a saját parlamentjük elé fostak és okádtak, most már a szép kárpátokat is teleszarják.

Orbán veje 2018.07.27. 17:35:53

@nemecsekerno_007: Jól mondod haver! Mészáros lölönek és a közmunkásnak ugyan akkora adókulccsal kell adóznia. 2/3 dunk van megtehetjük. Azé, hogy épüljön a nemzeti tőkészosztály akivel majd felvirágozik az ország. A libsiknek ezzel borsot tör a viktor az orra alá mi fideszesek meg két lopás között röhögünk a markunkba.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 17:37:53

Ilyen helyre max. kirándulni megyek, nem féreggyűlést hallgatni.

Denise Hogyisdugják 2018.07.27. 17:42:53

csókolom kedves varga úr,
két, megyei szinten top100-as cégünk van. kerestek már minket mindenféle "szervezők", hogy uniós támogatással honlapot, ennyit meg ennyit vissza... erkölcsi és józan paraszti okokból elhessegettük őket, cégeink azóta is virágoznak.

birka menet 2018.07.27. 17:45:28

@postakocsi: "Soha nem volt rendszerváltás, a komcsik csak a feliratot cserélték a kuplerájon,"

jaja és a büdös komcsik mai neve: Fidesz!

egyjózsi 2018.07.27. 17:50:57

Tolódik a "fostalicska" jobbra meg balra. Szép lassan összeszarozzuk egymást... Mészáros meg nyer... Mert a "nemzeti tőke" minden előtt. Mindenki át van verve. A különbség csak annyi: van aki tudja, van aki nem. A többség jelenleg nem...

birka menet 2018.07.27. 17:58:00

Tusványos = FIDIÓTA PRIDE

Nem semmi ahogy ez a Magyarországot az EU-ból kiszakító fieszes tolvajbanda azzal a féleszű álmagyar közönségével napokon át szopja egymás farkát! Úgy tapadnak ezek egymáshoz, úgy durran el a pucájuk a migráns meg a Soros szavak hallatán, hogy a pesti Pride az csak apácamenet ehhez a fidióta degeneráltság happeninghez képest.

Akkora m´´ertékre hág Tusványoson Orbán faszszopási orgiája, hogy Concita Wurst most határozza el, hogy legközelebb neki is ott a helye.

taga20 2018.07.27. 18:03:39

@Denise Hogyisdugják: varga úrnak, a mészaros és tiborc szarkupac féle hasítás a nyerő.

a geci fityeszmaffia, nem is érti, hogy te miről beszélsz!

nemecsekerno_007 2018.07.27. 18:05:39

@Orbán veje: Mészáros Lölö sokkal többet adózik mint egy közmunkás.... még így is...

A "ballib" ellenzék már mínuszban van, nem is értem mit erölködnek, inkább elő kéne szedni a régi önéletrajzokat és átírni. Aztán elindulni állásinterjúkra....

taga20 2018.07.27. 18:18:27

@nemecsekerno_007: te neked pl. teccik ez a 2rule sztori?

ha belenézel este a borotválkozótükrödbe, akkor nem ég a bőr a pofádon, hogy ezeknek a szarkupac fityeszes maffiáknak tolod itt is a szekerét?

komolyan érdekel.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 18:25:04

A kretén kósa(így kisbetűvel mert annyit is ér) mondata:"hogy az EU-t egy rossz részeges alkoholista pasi vezeti"
Még mindig jobb annál, mintha egy országot egy öltönygombot birizgáló, nyelvet kidugdosó, kezét könyökig zsebrebaszó, sűrűn pislogó, mekegő-makogó-nyüszítő pszichopata idióta vezet, seggnyaló kretén szolgái pedig mindent elnéznek neki és hetente böfögnek valami égbekiáltó kreténséget.

taga20 2018.07.27. 18:31:59

@GIeccsertetű: szerintem ennek az ostoba állat kósának inkább kussolnia kéne!

persze ha lenne önérzete, ennek a csótánynak.

uploads.disquscdn.com/images/d1a2b04aa6b7f027b4069be2ea57fad70b7bd275edde82d010a33aa0d11d2bfc.jpg

2018.07.27. 18:49:41

@taga20:

Hiába kérdezed.
Csak a szokott panelekkel tud válaszolni, úgymint: migráncs, Stopsoros, ballib - jelentsen ez bármit is - és fejlődő gazdaság - csak át kellene nézni Szlovéniába, ahol bár a 90-es évek végén még a fasorban sem voltak, mert ugye mi voltunk a legvidámabb barakk -, és csökkenő munkanélküliség - amiről azért tegyük hozzá, hogy nem a csúti takony tehet, hanem részben a kivándorlás, részben pedig a környező országokban a munkalehetőség, ami ugye úgy van, hogy míg itthon 120 ezret kap egy takarító, addig például Ausztriában 1000 eurót.

Szóval értelmes véleményt, illetve gondolatot ne várj tőle.
Agyhalott fityiszdroid ez is.

sZulamith 2018.07.27. 18:57:09

Varga Mihály nekem az egyik legszimpatikusabb szakember volt. Úgy tűnik elszaladt vele a ló."Sokuknak egy nyomorult honlapja sincs!" Milyen beszéd ez? Van fogalma, hogy a kis vállalkozók mit küzdenek, hogy befektetésük megtérüljön, és meg is éljenek? Azt gondolom, hogy nincs.
Számomra rejtély, hogy egy másik országban magas szintet képviselve, osszuk az észt. Van erre példa, mondjuk Merkel kancellár, és csapata tette már?

taga20 2018.07.27. 19:09:06

@Látens Inszinuáció: kösz haver rendes tőled, hogy leoltod az érdeklődésemet:)

természetesen költői volt. viszont aszt ne felejtsd el, hogy ezekből az arcokból van min. kétmisi.

én és az asszony is elkezdtünk németül tanulni.
kell egy béterv, me kurvára faszul alakulnak a dolgok, ebben a jobb sorsra érdemes szutyok hazánkban.

taga20 2018.07.27. 19:11:40

@sZulamith: "Varga Mihály nekem az egyik legszimpatikusabb szakember volt."

fityeszes szakember, nekem ez egy okszimoronnak tűnik!:))

akinek van egy csöpp gerince, az nem fekszik le a fityeszmaffiának!

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.07.27. 19:17:07

Hogy döglene bele a posványosba a dagadt cigány szopbaton !

nu pagagyí 2018.07.27. 19:24:34

@nemecsekerno_007: "Mészáros Lölö sokkal többet adózik mint egy közmunkás.... "
Lényegtelen, hogy Mészáros mennyit adózik az ellopott pénzünkből. Ö is nettóban számolja a szajrét.

nemecsekerno_007 2018.07.27. 19:32:40

@taga20: én kb. lesz@rom, te dolgod ha ezen rúgózol...

2/3-ot szereztek, az ellenzék egy totális csőd, aki meg nem tud elszakadni a napi politikától az kb. meg is érdemli. Nem a károgásotol lesz GDP növekedés.

Inkább kezdjetek honlapokat csinálni a magyar kkv szektor cégeinek. Vagy egyéb módon próbáljatok pénzt csinálni...

nemecsekerno_007 2018.07.27. 19:33:43

@nu pagagyí: "Lényegtelen, hogy Mészáros mennyit adózik az ellopott pénzünkből. Ö is nettóban számolja a szajrét...."

Persze. Mindent ellopnak.

taga20 2018.07.27. 19:36:16

@nemecsekerno_007:

"Inkább kezdjetek honlapokat csinálni a magyar kkv szektor cégeinek. Vagy egyéb módon próbáljatok pénzt csinálni..."

a kurvaanyádat baszd meg fityeszzombi! minimum 10 éve van honlapunk!

taga20 2018.07.27. 19:37:21

@nemecsekerno_007: leszarod a gazdádat a mészaroslölöt?

te szarcsimbók, te pofázol nekem?

nemecsekerno_007 2018.07.27. 19:46:38

@taga20: "minimum 10 éve van honlapunk!"

Remélem nem ugyanúgy néz ki 10 éve :D

nemecsekerno_007 2018.07.27. 19:47:41

@taga20: "leszarod a gazdádat a mészaroslölöt?"

Ne érjen váratlanul, de téged is...

taga20 2018.07.27. 19:49:23

@nemecsekerno_007: természetesen nem, kicsit ráncosabb:)

azé látom nem vagy full hülye, és vágod amit mondtam.

taga20 2018.07.27. 19:51:29

@nemecsekerno_007: ernyő, ha engem leszarsz leszarom, de hogy a fityeszmaffiád töménytelen lopását benyeled, az nekem kicsit sokk!

elismert felhasználó 2018.07.27. 19:53:58

asz nagyon fajin vót, mikó a kazános csávo, a junker, bebaszcsizva denszelt a színpadon vazze. a haverom a baszos bandi szerin ilyen muksoknak kéne irányitani mindenhó, oszt lene perspektivitás meg progreszivó...faszom.

taga20 2018.07.27. 19:57:21

@elismert felhasználó: szerintem kérjé ki még egy kört, me az legalább megláccik rajtad ostoba fityesztalpas!

2018.07.27. 20:01:49

Színezitek a gatyát liberósok? Helyes.

elismert felhasználó 2018.07.27. 20:02:57

@taga20: mán nincs pínzem, de a patyolat berci mos kapott pínzt asz aszonyátul, oszt aszt eliszuk. kiakartunk meni a tusogányosba, de oljyan szegínyek vagyunk, hogy nincs hol aludnunk se. ne tuc kőcsön adni egy kis aprót haver?

taga20 2018.07.27. 20:04:02

@Quercus erdész: mi van szutyok, nem pörög a patkányblogotok, hogy mindig ide esz a fene?:))))

elismert felhasználó 2018.07.27. 20:04:05

@Quercus erdész: ezek fostosok he! bebarnáznak mindent ha fityeszest látnak...

birka menet 2018.07.27. 20:07:10

@nemecsekerno_007:

benned az a marha jó hogy legalább mindenki látja hogy orbán tusványosi meg kétharmados hívei az értelmi fogyatékosok táborából kerülnek ki.

Épp most láttam ahogy a szintén megkattant fiát is beszervezte ez a gátlástalan felcsúti rabló a tusványosi maffia találkozóra

elismert felhasználó 2018.07.27. 20:10:02

@taga20: há aggyál bőven te felvágós romalé! ha avasazós apád it lene, szígyenlene miatad te fukar fakír. hónap megadom, úgy éljél haver! eskü a anyád nevíre, mer a család az fontos....

taga20 2018.07.27. 20:10:10

@birka menet: hallod, a kölköt le kellett volna lökni a szikláról, csak az a szerencséje, hogy nem spártába született ez a szerencsétlen geci ivadék!:))

taga20 2018.07.27. 20:12:22

@elismert felhasználó: gyere ide holnap tesvírem a kagylós kútra érden az emhétnnyél:)

nemecsekerno_007 2018.07.27. 20:13:51

@birka menet: Azt gondolsz amit akarsz. Meg annak ellenkezőjét is.

De a tények makacs dolgok...

elismert felhasználó 2018.07.27. 20:15:30

@taga20: ott lezekk isten látya lelked sötítjét cimbi. de nehogye beszívassál me akó kipakojuk a házod. tudod...

taga20 2018.07.27. 20:19:15

@elismert felhasználó: hánytól várhatom tezsvérem a kipakolást, me akkor nem riasztok be:)))

azé a majálist ne baszogasátok a falon, me arra bepöccenek!:))

na zene hülyegyerek, me talán eszt élvezed!

www.youtube.com/watch?v=G6qgGKxU69U&start_radio=1&list=RDG6qgGKxU69U

elismert felhasználó 2018.07.27. 20:26:54

@taga20: néked iljyen macskás riasztód van-e? buzi-e vagy? sziámi securiti? aszt, meg a kis kutyákat simán feltöri a kopasz sanyi haverom, he! te gaszdag romalé lehecc. amikor asz elűző kört kikérte a bakó jani, akó beszíltük, hogy milyen jól fizet a vasazás meg a macskás ratyik is tele vanak lével bazzeg!

BiG74 Bodri 2018.07.27. 20:37:16

A varga papol versenyképességről, meg hatékonyságról? A büdös k. életbe. Számolatlanul füstölték el a milliárdokat pangó stadionokra, világszar magyarfocira. Gazdaságos és hatékony kisvasútra, a magyar büdzsének veszteséget termelő letelepedési kötvényre, külkereskedelmi cégre, mely szintén csak a haverok zsebét tömte ki, de a feladatát ellátni nem tudta. Milliárdokból pénzelt migrikommunikáció, és százszámra a túlárazott, haverokat pénzelő, semmire se jó csodás projektek. Ezek mellett mit vár ez a köcsög a gazdasági élet ténylegesszereplőitől? Hozzájuk képest a bodzaszedő cigány a versenyképesség és a hatásfok példaképe!

taga20 2018.07.27. 20:40:46

@elismert felhasználó: szerintem te a macskás kollegát kevered az orbángazsival!

na őt telibe verheted, me imádja az istent, te pedig az isten vagy a putrisoron tezsvérem!:)

elismert felhasználó 2018.07.27. 20:40:54

@BiG74 Bodri: ja 160-ér veszik maj a bodzzát, halotad tesó?

taga20 2018.07.27. 20:42:38

@BiG74 Bodri: ott a pont!

szerintem az összes szar fityeszes tetű, életében nem dolgozott, csak a közöst húzza le!

elismert felhasználó 2018.07.27. 20:43:04

@taga20: látom ismerel haver. van respekt, meg tiztesség. stabil vagyok cimbi!

elismert felhasználó 2018.07.27. 20:45:52

@taga20: dógozzanak a parasztok, mega prolik...hehe.
mega gaszdag cigányok. van-e lányod haver? mer beházasságoznék hozátok, jól megraknám a raklit míg te dógozol ránk te csira.

aranyláz 2018.07.27. 20:46:40

@nemecsekerno_007: "Mészáros Lölö sokkal többet adózik mint egy közmunkás.... még így is..."

az egyik legalább összeszedi a szemetet...sajnos nem mindet :)

elismert felhasználó 2018.07.27. 20:49:38

@aranyláz: hehe...te se nem vótál még közmunkás, haver. mi osztán nem szeggyük a szemetet, nem azé van e kitanálva, hogy dógozzunk, he!
ti hüjék vagytok?

taga20 2018.07.27. 20:51:27

@elismert felhasználó: tezsvérem ez nem volt most vicces, ezé ha találkozunk egy vesést foksz kapni. utána egyből egy páleszt gyógyszernek!

elismert felhasználó 2018.07.27. 20:59:53

@taga20: hahaha...nem vagyol te pitbúl, csak kicsicica...de ín rendes embör vagyok és a pálesz miatt csak az egyik kezedet töröm meg. aszt meg itt a három lípcsősben mindig a pultos gyula választya ki, hoty melyiket. neki csapdosd a nyelvedet, hogy jól döncsön.

Na hogy érzi ez a Wágner magát? 2018.07.27. 21:00:04

@sZulamith:
Azt hiszem, egy honlapot (egy egyszerűt) összekalapál neked egy informatika szakos középiskolás nebuló 20 ezer Ft-ért. Nem lesz seggén fütyülős változat, de a célnak megfelel, és legalább tudatja, hogy mivel foglalkozol, és mik az elérhetőségeid.
Egyáltalán nem hülyeség ám.
Én Vargán azt látom, hogy időnként zavarja az, hogy kiknek és mit kell dolgoznia, és most elég őszintén beszélt. Lehet, hogy készítheti is estére a vazelint, és ánusztágító gyakorlatokat végezhet, ha jót akar. Mert a törpe ezért (nem, nem a honlapért, a többiért) seggbe kúrja így is, úgy is, de így talán kevésbé fog fájni.

taga20 2018.07.27. 21:07:19

@elismert felhasználó: tezsvérem a te fajtád mindig falkába támad?
miért bújsz a pultosgyula szoknyája alá?

természetesen én verbális pitbul vagyok, nem más.

BiG74 Bodri 2018.07.27. 21:07:24

@elismert felhasználó:
Van a kert kerítése mellett néhány bokorral, viheted. A kerítéssel viszont vigyázz, nem jó hozzáérni, viszont ha mégis, akkor nagyon szép helyen töltheted az örökkévalóságot!

2018.07.27. 21:07:32

B1 hová tudsz még süllyedni? Tagadod a valoságot, csúsztatsz, hazudsz. Persze, miért is várok más?

Na hogy érzi ez a Wágner magát? 2018.07.27. 21:09:50

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc:
Félek, hogy nincs ennek az országnak akkora szerencséje.
Elég végignézni az elmúlt 1100 évet.

@birka menet:
Mondjuk a fiát inkább letagadná, mert nem elég, hogy ájtatos manó lett a gyerek, de még buzi is. Férfiágon kihal a család, hacsak nem csinál unokát valamelyik lányának.
A Rási férje tiborczpista meg állítólag megdojcstomizta a titkárnőjét, már a gyerek is megszületett. Szóval van azért gond a felcsúti cigánysoron is.

@taga20:
@elismert felhasználó:
Hát ti sem hallottatok még cigányokat beszélni, az süt minden szavatokból.

elismert felhasználó 2018.07.27. 21:12:56

@BiG74 Bodri: az mán tiztán látszódik, hoty nem nagyon értel te ehez a bodzzázásho. panelos porletár vagyol te is mi? amúgy mibűl van a kerítésed haver, mer ha ragad a fiam hangszórósmágneséhe, akor gyorsan lebontanám, hogy láccon a szíp bodzzásod, he. hogy gyönyörködhessél bene.

sZulamith 2018.07.27. 21:15:20

@Na hogy érzi ez a Wágner magát?: Ha ilyen egyszerű összehozni egy honlapot, akkor akinek érdeke biztosan megcsinálja, akinek meg nem érdeke, azzal meg kár foglalkozni ilyen szinten. Vagy az adóhatóság szemét nem kerüli el:)

BiG74 Bodri 2018.07.27. 21:16:25

@elismert felhasználó:
Bodza kint van, a birtok bent, a kerítés pedig fém, mert a műanyag nem vezeti az elektromos áramot.

elismert felhasználó 2018.07.27. 21:17:25

@taga20: mer a törvény asz törvény...és az betartatik. a gyulla, mint békebíro dönt, mer ez csak jó neked, így nem kell apád faszának törölni a seged. mer én törném a kezedet mindketőt, de a gyula rendelkezet a kocsma békéje miat. és a béke a legfontosab, meg a család...

taga20 2018.07.27. 21:17:34

@Na hogy érzi ez a Wágner magát?: bazdmeg és? mi a kurvaanyádat akartál röfögni nekem, me nem vágom?!

elismert felhasználó 2018.07.27. 21:19:55

@BiG74 Bodri: jó döntés a fímes kerítés. nem fog hiányzani neked, meg oszt benővi a boddza hamarost. az áram sem gond, aszt nem viszem, elég az otholit lopni...

BiG74 Bodri 2018.07.27. 21:20:06

@sZulamith:
Nem nehéz egy egyszerű honlap létrehozása, és nem is drága. Persze más az igénye egy kisgépszerelőnek és más egy komolyabb vállalkozásnak. Hogy jön ehhez a hatóság?

elismert felhasználó 2018.07.27. 21:29:04

@taga20: akor kérhetsz egy kört, ezel bizonyitva, hogy nem haragszom, oszt majd ha megittuk mondom hogy köll e még...

sZulamith 2018.07.27. 21:32:22

@taga20: Kinek milyen a gerince az már a rendszerváltásnál kiderült:)

Orbán Hazaáruló Viktor 2018.07.27. 21:35:02

A vezetés onanizált egyet, a híveik meg felnyalták, ahogy szokták és közben visítva vihogtak az ország józan felén.

Orbán Hazaáruló Viktor 2018.07.27. 21:36:12

Az agysorvadt fideszesek fel sem fogják, hogy itt egyedül a gazdájuk hozott be migránsokat az adófizetők pénzén, kitömködve vele a haverok zsebeit. Ennyire ostobák.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2018.07.27. 21:38:04

kéremalássan ezzel a fityisszel csak a dolgozók járnak jól
mi lesz így velünk elvtársakkal

taga20 2018.07.27. 21:38:38

@sZulamith: szerintem nem, mert menet közben eltört egyeseknél!

egyébként jól vagy, csak hogy személyeskedjek is!:)))

na és zene! dallamos!:)))

www.youtube.com/watch?v=j3qIBHStUc0&start_radio=1&list=RDj3qIBHStUc0

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 21:38:49

No, most néztem meg a két újabb fasztévé(ATV, HírTV) híradóját, mindegyiken 20 percen keresztül a fideszpatkányokkal foglalkoztak. Az M1-et, TV2-t és más fidesztévéket már ezer éve nem nézem. Most az a tapasztalatom hogy az előbbi két adó is kezd benyalni a fideszférgeknek, korábban ez nem így volt. Tehát már mindenhonnan lassan a fideszszar folyik. Szépen kezd átalakulni minden, egyedül már csak az RTL tart ki, de szerintem már az se sokáig. Szép lassan átalakul ez a kárpát pöcegödör diktatúrává, ahol mindenhonnan a nagy bölcs vezér nyüszítése lesz hallható. Max ezek után már nem nézek semmilyen híradót, nagy kaland. Szerintem az index is szép lassan benyal, mint az origo, és akkor már ezt sem olvashatjuk.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2018.07.27. 21:42:14

Több tiszteletet a nyályas Miniszterelnök Úrnak és kedves Családjának, tisztelt Barátainak!

taga20 2018.07.27. 21:42:32

@GIeccsertetű: te egyébként mi az anyádat aggocc libsibolsi?:)

nesze szutyok, eszt hallgasd meg, egyből visszaveszel!:))

www.youtube.com/watch?v=uzCleIHK2lU

Dickon 2018.07.27. 21:48:00

@GIeccsertetű: Akárhogy is nézem, az RTL híradó is a Fidesszel foglakozik. Ha jól látom, a B1 blog is. És az Index is.
Ha az a gondod, hogy nem az ellenzékkel foglalkoznak, akkor annak az lehet a magyarázata, hogy az ellenzéki oldalon annyira nem történik semmi, hogy nem érdemes velük foglalkozni. Nincs hírértéke az ellenzéki lébecolásnak.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 21:51:43

Mindegyik tévén szinkronban a következő: Az első riport, hogy a geci megroggyanva ül egy mikrofon előtt a rádióban , okádja az EU bizottság végét, és még valami faszságot makog, de arra nem figyelek, mert feláll a nyüszítésétől-makogásától a hátamon a szőr. Ez megy úgy 5 percig. Utána folytatja a csuti geci tovább, hogy a faszát melyik tengerparton veri ki a következő hónapban. Ezt megint ugatja vagy 2 percig, de ezt sem hallgatom végig. Ezt követően megjelenik az egyenesnek nevezett beszéd stúdiójából ismételve valami családügyi miniszternek nevezett elhízott vihogó riherongy nőszemély, és vagy 5 percig fecseg valami faszságot. Mikor elmakogta a mondandóját megjelenik tarajosgőte petike külügyi seggnyaló és a zsidókról ugat valamit. Magyarul az egész híradót kitöltik a führer seggnyalói és maga a nemzetvezető pajtás. No erről szól a magyar híradás, hogy éppen melyik miniszternek nevezett seggnyaló mit makogott aznap, és éppen a führer az eu végét vizionálja. Csodálkozunk, hogy a birka magyarja meg a fideszférgeket választja, amikor még a csapból is ezek a hányadékok folynak?

Orbán Hazaáruló Viktor 2018.07.27. 21:53:54

Együtt lopnak, együtt lógnak!

taga20 2018.07.27. 21:57:02

@Dickon: na te is befutottál a háturulos mezedbe!

hogy ménem baszod szájba pl. géefgét, vagy ojd-ét te csicska geci?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 21:57:38

@Dickon: Annak sincs semmi hírértéke, hogy a komolytalan tarajos petike huszadszor is elküldi az USAt meg az enszt melegebb éghajlatra, hogy a megroggyant orbáncgeci vagy kétszázadszor makogja ugyanazt a rádióban, meg az EU végét vizionálja. Legalábbis nekem semmit nem mond a makogásuk. Igaz a sok birka issza szavaikat, és még 50-szer is meghallgatja, hogy az egész világgal hadakoznak. Ez itt a baj, hogy ezeket a férgeket túl fontosnak tartják, róluk szól már lassan minden, és közben meg szétlopják az országot. Az biztos hogy nem szabad abbahagyni a korrupciós ügyeiket, folyamatosan nyomatni kell hogy ezermilliárdokat lopnak, hogy sikkasztják el az EU pénzeket mert ez a lényeg, nem a menekültkérdés.

taga20 2018.07.27. 22:04:05

@GIeccsertetű: te most elkezdtél egy moslékkal arról dumálni, hogy miért szép a fityeszesélet? szerintem most aszt mondja, hogy fijam eszednél vagy?

na zene! bassza meg az összes fityeszzombi az anyját!:)

www.youtube.com/watch?v=PtCTWn6HCSI

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 22:06:45

@Dickon: Igen jól látod, lassan az lesz, hogy mindenki orbáncpatkányt nyomatja, mint kádár idejében is, csak vele lehetett foglalkozni. Korábban az volt a fideszférgek magyarázata a propagandájukra, hogy lehet mást is nézni. Dehát, könyörgöm pont ez az hogy nem lehet, mindenhol ennek a csuti féregnek a feje jelenik meg, mindenhol ugatja a menekültfaszságait, az EU szar intézkedéseit, és magát ajnározza. Eddig az ATV, hírtv RTL kicsit kritikus volt, most már ennek is vége. Egy lépéssel közelebb kerültünk ma is a diktatúrához. Az meg hogy simicska eladta a médiumait egy fideszes faszfejnek előrevetíti, hogy már ott is csak fideszes görénység fog menni. Nem mintha nagyon érdekelne mit ugatnak, tőlem aztán elmakoghatják ezerszer sorost meg a menekülteket, én azt sem hiszem el amit kérdeznek. Amúgy meg úgyis mikor meglátom a remegő hájfejüket, elkapcsolok, lehalkítok, megállítok, áttekerek, hogy ne is halljam ezredszer ugyanazt.

taga20 2018.07.27. 22:17:16

egyébként ez a két zombi ki?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 22:18:57

@taga20: Jó ez a szám, csak már régi. Én most ezt hallgatom, friss, ropogós, a zenekar szerintem eddigi legjobb lemeze ez:
www.youtube.com/watch?v=uttlRqHpvNs

nu pagagyí 2018.07.27. 22:28:59

"Nincsenek "zászlóshajóink"

Mostanra már csak néhány maradt, azok amiket nem sikerült még tönkre tenni: OTP, MOL, WizzAir. Ezek még versenypiaci viszonyok közt nőtték ki magukat. A Fidesz éra viszont valóban nem tud felmutatni egyetlen új, magyar irányítás alatt álló külpiacon is versenyképes vállalkozást sem. Gyakorlatilag csak piacokat számoltak fel. Ésszerűtlenül kúrták (lopták) el a fejlesztési pénzeket. Államosítottak az energiaszektort, hogy az is csak veszteséget termeljen majd. Befuccsoltak a kereskedőházakkal is, lerontották a forintot, így többet kell dolgozni ugyanannyiért. Elűzték a fiatalokat az egyre kényelmetlenebbé és nyomasztóvá tett országból. Mindent tönkretettek amitől egy nemzet nemzet lehetne.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 22:32:17

Itt van még két csemege erről az albumról, de az egész kurva jó lett, nem is tudom minden számot kellően dícsérni, igaz ez a jutúb egy kalap szar, szarul szól, én már megvettem a cdt, és szétrobban tőle az 1000 wattos házimozim:
www.youtube.com/watch?v=JK1IFxI-GEk&list=RDJK1IFxI-GEk&start_radio=1
www.youtube.com/watch?v=5SZnzRotfBQ
A hazudozó, tolvaj, csaló orbáncjogászpatkány, és rühes remegő hordája meg le van szarva, előbb- utóbb, úgyis el lesznek taposva, ha kell erővel, mint egy büdös csótány.

morph on deer 2018.07.27. 22:41:11

Ámberek!
Azonnal mindent eldobni, ki merre lát!
Ma már a próféta maga is megszólalt, és kinyilatkoztatott:

”Orbán Gáspár: Mióta megismerkedtem Jézussal, jobban szeretem az apám”

(Hát ha ezt a szegény tusványosi medve is megérhette volna, lehet, hogy ettől mostanra már ő is megszereti a viktort...
Hideg kovászos uborkábal az igazi...)

“A miniszterelnök fia Tusványoson tartott előadást Jézusról és a hitről. Az Indexnek arról beszélt, mindig meglepi, hogy a miniszterelnök gyermekének lenni miért olyan érdekes.”

index.hu/belfold/2018/07/27/orban_gaspar_tusvanyos_felhaz/

Remélem, legalább a nőnemű gyerekek épeszűek a családban...

Mikor lövik már dunába a libbantakat ? 2018.07.27. 23:14:21

ROHADT LIPSIK !! HOLNAP BETONBA LESZTEK DONGOLVE !!!!!!!!!!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 23:57:55

Itt egyedül orbánc bukhat, minél magasabbra hazudozza magát, annál nagyobbat fog zuhanni. Nem irigylem.

Migráns Szopok Pártja MSZP 2018.07.28. 00:33:36

"2, "Azért támogatja a baloldal a migrációt, mert a migránsok beengedésével fel van találva az instant baloldali győzelem."

Ez volt a nagy terv. 3 millio arabot akartak behozni 2015-2018 kozott, hogy veluk nyerjenek valasztast. Csak a kerites miatt jol pofara estek.

Magyarország Europa jövője. 2018.07.28. 00:37:15

@morph on deer: "”Orbán Gáspár: Mióta megismerkedtem Jézussal, jobban szeretem az apám”"

Na itt a megoldas. Ismerjetek meg jezust, es akkor megszeretitek Orban Viktort.

2018.07.28. 01:44:02

@Magyarország Europa jövője.:

Mivel alapból ateista vagyok, így leszophat Jézus és a csúti takony is.
Ez van. Tudom, ezért pokolra kerülök, de leszarom.
Ennél a redvás országnál és a benne élő agyhalott csürhétől még az is a Kánaánnak fog tűnni, ráadásul ott több lesz a haver is.

Magyarország Europa jövője. 2018.07.28. 03:04:00

Varom mar a b1 blogot Orban beszederol. :)
Ahogy az varhato, Orban valoszinuleg agyagba dongoli a maradek liberalisokat, kivegzi oket, rajuk zarja a koporsot, amit a b1 majd nyilvan "Orban megint csufosan megbukott" cimmel fog kommentalni, mikozben a liberalisok a kuszob alol hummognek majd. :)))))

taga20 2018.07.28. 05:12:56

@Magyarország Europa jövője.: ez a kommented valami vicc, vagy te tényleg ekkora kibaszott jobbágy vagy?

parDON 2018.07.28. 06:05:13

Csak annyit, hogy ki az egyik felelőse a magyar kultúrpolitikáért:

Orbán János Dénes József Attila-díjas magyar költő, prózaíró. Wikipédia
Születési dátum: 1973. július 4. (életkor 45 év), Brassó, Románia

Igen, Brassó, Románia van oda írva! Megint egy román akar minket magyarságból, kultúrából, emberségből, politikából.

$pi$ 2018.07.28. 06:38:37

"Kósa Lajosnak persze részben mindenképp igaza lehet"

Mit mondott, amiben nem volt igaza? Semmit sem cáfoltatok, akkor mi volt az?

Rolpent 2018.07.28. 07:50:54

Orbán Gyurcsány egykutya. Mindkettő geci és elqrta.

Hajrá Jézus, hajrá Orbán Gáspár! Hajrá Medve! Hajrá Varga 'Herri Potter' Mihály!

A GECI!!!!!!!

sZulamith 2018.07.28. 08:09:51

@BiG74 Bodri: Egyszerű, szembetűnőbb. A cigaretta csempészeknek sincs honlapjuk.

NemodaBuda 2018.07.28. 08:32:06

@Quercus erdész: Megszoptad már a napi betevőt ? Oszt ma is olyan volt mint mindig ? Törölgesd le a bajszod, dugd vissza a tágítót és dőlj bele nyugodtan, vissza. Erdei szarházi ! A szövegedtől meg semmi sem változik, elmész te ugyanoda, mint a gazdi !

Rolpent 2018.07.28. 08:44:38

MOST AKKOR MIT MONDOTT A CSUTI ORBÁNFÜRDŐN VAGYIS ORBÁNYOSON ? LEMARADTAM RÓLA!!!!!

Csaba Sz 2018.07.28. 08:54:13

Van itt vélemény özön kérem szépen.Jöhet a kormányváltás.Ha-ha-ha.

Roan 2018.07.28. 09:22:52

@Migráns Szopok Pártja MSZP: "Ez volt a nagy terv. 3 millio arabot akartak behozni 2015-2018 kozott, hogy veluk nyerjenek valasztast. Csak a kerites miatt jol pofara estek." - mert biztos instant szavazati jogot nyernek, ugye? Gratulálok, te sem gondoltad ezt túl...

6.Lenin 2018.07.28. 09:32:31

Még mindig a régi nóta.

A jobboldalon mondanak valamit, a másik meg ócsárolja.
Az eredménye.
A jobboldal kormányon, 3x kétharmaddal, a másik oldal a béka seggénél.

Kurva nagy eszetek van drága balibb honfitársaim, kár, hogy szart se és a gyakorlatban.

6.Lenin 2018.07.28. 09:35:29

szart se ér-javítva, de ez a lényegen valójában nem változtat

Orbán veje 2018.07.28. 09:53:41

@6.Lenin: Jaj de jó hogy itt vagy haver. Nagyos szép fényesre tudod nyalni a viktor seggét. A libsiknek ezzel borsot törsz az orra alá hagy mérgelődjenek hogy a hozzád hasonló együgyű szolgák számára mindhalálig fidesz. Történjen bármi. A lényeg az hogy nagyon sokat lophassunk mert kell a nemzeti tőkés osztály a gazdaság erősítéséhez. De ezt hiába is magyarázod a libsiknek úgy sem értik az ő eszükkel.

6.Lenin 2018.07.28. 10:15:43

@Orbán veje:

Te szerencsétlen, hol nyaltam Orbán seggét?

Nem csináltok mást, csak a másik oldalt szapuljátok. Ki a fasz kíváncsi rá?

Én is látom, hogy milyen hibákat követ esetleg el ez a kormány-senki sem tökéletes.
Szeretném, ha lenne egy másik, választható JOBBAT kínáló, de nincs.

Még annyi eszed sincs, hogy ezt felismerd, de a többieknek sem.

Ti mit kínáltok helyette? EZ ÉRDEKELNE, B+!

6.Lenin 2018.07.28. 10:33:17

Pszt!!

Orbán beszél!
Tanuljatok, köcsögök.

Orochimaru 2018.07.28. 10:37:19

Ha holnap lenne szavazás, újra Viktorra szavaznék. Végre egy igazi államférfi, aki rendet tesz az országban.

Tangooo 2018.07.28. 10:39:02

Kósa pontos diagnózist adott. A cikkíró nem hallott arról, hogy Juncker Merkel kreálmánya? Az sem véletlen, hogy korruptsága tudatában nevezték ki erre a posztra. Vajh miért? Tán csak nem azért, mert "fogott" ember?

6.Lenin 2018.07.28. 10:44:34

@Tangooo:

Két ember tiltakozott a megválasztása ellen, Orbán és David Cameron.

szepipiktor 2018.07.28. 11:27:53

Remek.
Cxsak várható és alap ezektől.
Két pont azonban rávilágít továbbiakra:
.
Az egyik az, hogy akik megválasztottak az ok a .... is megválasztották"
Egy büdöls nagy .... LÓDARÁZS!!!!
Alig egyharmag magyar akarta őket, és nem volt programjuk, így alaphazugság, hogy bármit is választott volna a szavazócsordájuk.
Ráadásul a kultúra szubjektív, csak beteg diktátorok, uralkodok gondolták, hogy ők megtehetik az alattvalók ízlésének a meghatározását. ezért hiszi a megélhetési keresztény horda, hogy meghatározhatják a szexet, az együttélési szabályokat vagy a gyereknevelést. ERRE senki és soha nem adott nekik felhatalmazást, mivel nem volt program, nemvolt előre lefektetve mindez.
.
A másik ez a honlap baromság. nem az a lényeg, hogy a seggnyalók anélkül is nyernek.
Hanem hogy Varga és szabadcsapata tesz meg mindent, hogy a hazai vállakozásoknak ne legyen forrása a fejlesztésekre, ne is jussanak el a piacra, így a honlap eleve semmit sem ér.
Varga valójában azt igazolja, hogy gazdasági szabályzókkal tönkretesznek valakit, kilakoltatják, hajléktalan lesz, majd mutogat rá, hogy MIT AKAR EZ, még lakása sincs....
.
De megnyugtat, hogy a blogtér még mindig a odadobott gumicsontokon rágódik...

szepipiktor 2018.07.28. 11:46:59

Gyakorlatilag varga mondatai a kulcsmondatok, de arra ugye nem ugrik a bloggervilág, hiszen az a piaci, vállalkozói vonal, amit ők nem ismernek.
Varga "honlapos" mondata, kiszólás! Elszólás!
A kormány ugyanis az egész korrupciórendszerét a vállalkozások kivéreztetésére építette fel. Hiszen ha működik a HAZAI gazdaság, nem leteh a társadalom egészét kiszolgáltatott helyzetben tartani.
Ha bárki ezt a "szálat" feltekerné, meghúzná, a korrpciós rendszer, az orbáni rendszer kártyavárként omlana össze, lennének munkahelyek, lenne fizetés, lenne fogyasztás, lenne állami bevétel, onnantól lehetne finanszírozni az egészségügyet, az oktatást, rendeződhetne a nyugdíjprobléma.
De akkor nem lehetne zsarolni a társadalmat.
Így kuss van és működhet a pénzszivattyú hálózat, az EU-s pénzek full lenyúlása.
Itt ma a multik támogatása zajlik a hazai vállalkozói szféra, a 200 ezres kv/kkv/mikro halmazzal szemben.
A juncker, a migránsok csak gumicsontotk, itt is ezen rágódik mindenki.
A öngondoskodásra kitalált szociális szövetkezetek, a nyugdíjas szövetkezetek vagy most a diákmunkára kiagyalt állami projektek csak hazugságok, ahogy a vállalkozóknak kiírt, törvénybe foglalt Start hitelek is azok voltak.
Saját vállalkozásaikkal igazolják, hogy működik a dolog, így a sok százezer vállakozás csak hisztizik és hazudozik.
Itt meg rágódik a tömeg a gumicsonton.
OKos és láthatóan eredményes propaganda.
Nincs ismert termékünk?
Ez is kulcskiszólás volt.
Mert ahhoz fejlesztési pénzek kellenek, ahhoz működő hazai ipar, vállakozások kellenek! Nem a Mercedes fog új dolgot kiagyalni, Rubik sem milliárdos cég éléről találta fel a kockáját. Pár ma üzemelő, ismert cég meg egyszerűen el van hallgatva, mert nem állnak be a NER rendszerébe. Egy mérnöknek is lehet korszakalkotó ötlete, de ma hazánkban csak akkor lehet ebből termék, ha neki van magántőkéje, sok milliója ehhez!
Nem etetik a disznókat, de lázadnak, hogy fogynak, pusztulnak és nem szaporodnak.
Nem junckerezni kell, hanem napi 24 órában tolni a hazai vállakozások VALÓS problémát, hitelesekkel és szakértelemmel, mert egy PR blogra PR kamuval válaszolnak.
.
(Ma reggel néztem a felsőoktatásról egy riportot, de a ifjú hölgy is annyi ostobaságot hordott össze, hogy már kárászrobinak voltak valós és értelmes felvetései!!!! És az oktatás szervesen kapcsolódik a vállalkozásokhoz, hiszen ha a digitalizácoiót sem tudja értelmezni azt, akinek a szava hallható, akkor mit várjunk???? Új termék, ismert termék kellenek? Kivel? genderalapú aktivistaszemléletű bölcvsészvonallal? PR-es, HR-es google-alapú emberkékkel? Akik tagadják a matematikát, a fizikát?
)
.
Sajnos nem hiszem, hogy a bloggerek valamikor a valós dolgokkal foglalkoznának, mert egyszerűen nem értenek ahhoz és az melós és nem is "fizet" jól.
Inkább a gumicsontok... Copy/Paste - éveken át.

Sir Gombóc 2018.07.28. 11:58:34

@Jakab.gipsz: ez nektek fideszhívőknek kiválóan megy.

taga20 2018.07.28. 12:07:59

@Orbán veje: szívd csak az öreg bolsi vérét, hagy vergődjön:)))

taga20 2018.07.28. 12:09:06

@6.Lenin: recskázzál ezerrel akkor, ha a gazdád pofázik!

Sir Gombóc 2018.07.28. 12:21:51

@6.Lenin: van egy kis gond az elmélettel. Ugye ha mond valamit a baloldal, azt meg jobbról ócsárolják folyamatosan. Még sem nyernek. Valami más lesz az oka.

Sir Gombóc 2018.07.28. 12:24:56

@Orochimaru: a gerinctelen féreg mintapéldánya vagy. Igényed sincs a tisztességre.

taga20 2018.07.28. 12:33:29

@Orochimaru: és te bakker, ennek ellenére kanadai állampolgárságra hajtasz.

aszt tudod, hogy ott nem az illiberális gecik vannak hatalmon?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 12:36:13

@szepipiktor: "Nem a Mercedes fog új dolgot kiagyalni"

de, a Mercedes, pontosabban a Daimler, mert a céget így hívják, fog új dolgokat kitalálni, ahogy eddig is talált ki új dolgokat, állandóan, ez a dolguk, ettől olyan ismert multinacionális márka, ahogy más autógyárak és autók is nagy márkák, de értelemszerűen nem magyar márkák.

amit ahhoz kéne tenni, hogy legyenek nagy magyar márkák, ahhoz Orbán maffiacsapata, sleppje, és a 2,8 millió hülye és lusta. a többi ember között meg lehet értelmesebb és talpraesettebb de ezek a barmok szétverték és lenyomják az egész országot, és mindent.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 12:39:28

@6.Lenin: "Nem csináltok mást, csak a másik oldalt szapuljátok."

jelenleg ez a másik oldal uralja az országot, és ver szét mindent. ehhez képest minden más kérdés másodlagos. nem fogod fel, te faszfej, hogy ha egy az országot szétverő diktatúra van hatalmon, akkor a legfontosabb, legjobb dolog ezt a diktatúrát kritizálni, és minden más másodlagos?! mit nem fogsz fel ezen, te köcsög barom, debil, Down-kóros húgyagyú selejt?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 12:40:34

@6.Lenin: "Szeretném, ha lenne egy másik, választható JOBBAT kínáló, de nincs."

A Fidesz-KDNP-nél a Jobbikon kívül mindegyik párt jobb. Ezt nem fogod fel,mert egy Down-kóros értelmi fogyatékos vagy.

6.Lenin 2018.07.28. 12:49:36

@Sir Gombóc:

3x nyert a jobboldal kétharmaddal. Mit ócsároltak a baloldalról? Elmondják, hogy a baloldal (inkább a libsik, mert a balosok hülyék a kormányzáshoz, mondta Bajnai is)
mit is tettek kormányon, vagy mit nem tettek, amit most kritizáltak.

De a Fidesz kormányon tesz is valamit, még ha nem minden úgy sikerül, ahogy kívánatos lenne, de korrigálni is képesek.
Kapásból néhány óriási különbség a baloldallal szemben.

6.Lenin 2018.07.28. 12:50:59

@math0:

Te minden különösebb jelző nélküli sima hülye vagy.Túlzott uv sugárzással megtoldva.

taga20 2018.07.28. 12:53:14

@math0: nálad a pont, de ennek az értelmifogyatékosköcsögfityeszbolsinak beszélhecc!:)))

6.Lenin 2018.07.28. 12:58:07

@taga20:

Pont összeilletek, bár néha van olyan érzése az embernek, hogy ennek a Brendel Matyinak (vagy ki a tököm) mintha esze is lenne, igaz tévedhetek is, nem zárom ki, de nálad ezt még a büdös életben, nano szinten se érzékeltem.

Orochimaru 2018.07.28. 13:02:39

@Sir Gombóc: Tisztesség? Az elkúróid tudták valaha is, hogy mi az?...

Orochimaru 2018.07.28. 13:03:13

@taga20: Ott egy liberális fasz van hatalmon. Remélhetőleg, mire odajutok, eltüntetik végleg.

taga20 2018.07.28. 13:05:30

@6.Lenin: haver, szóról-szóra ugyan eszt akartam írni rólad:)))

nevetséges, ahogy kétpofára zabálod a gecit, ha meg valaki a pofádba vágja, akkor itt sírsz, mint egy fürdőskurva!

elmész te tetves fityeszes kurvaanyádba, de tényleg!

Orochimaru 2018.07.28. 13:05:53

@math0: "a többi ember között meg lehet értelmesebb és talpraesettebb de ezek a barmok szétverték és lenyomják az egész országot, és mindent."

Hát persze. Mindenről ők tehetnek. Előttük minden tökéletes volt, de a zOrbán mindent tönkretesz.

taga20 2018.07.28. 13:08:05

@Orochimaru: reméljük soha nem jutsz el oda!

szerintem te inkább az erdész, a traktoros, és birka faszát szopjad, me ahhoz van affinitásod, ahogy olvaslak téged retek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:08:52

@Orochimaru: az érvelési hibádat úgy nevezik, hogy Nirvana érv. ostobaság. hülye vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:10:16

@6.Lenin: nekem 9-es a H-indexem,neked meg nulla. nem valószínű, hogy én vagyok a hülye.

6.Lenin 2018.07.28. 13:10:16

@taga20:

Nagyon meglepnél, ha valami értelmeset is képes lennél magadból kipréselni. Esetleg, ha ez a math0 a fejedre ülne, bár tuti akkor is csak valamilyen szarra hajazó valamit észlelnék.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:11:18

@6.Lenin: figyusz, te a 4 elemiddel, az elmegyogyóból hülyézhetsz másokat, csak röhejes vagy. semmit nem tudsz felmutatni, ami alátámasztaná, hogy bármit is elértél az életben, éhogy nem egy elmebeteg barom vagy.

6.Lenin 2018.07.28. 13:12:33

@math0:

Hmm!
És ezt miből kéne észlelnünk?
Kurva jól álcáztad eddig, de majd jobban figyelek, hátha.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:12:42

@6.Lenin: a jobboldal 49%-kkal nyert. 2,8 millió hülyével. ez nem jelent semmit, azt azelőtt is tudtuk, hogy vidéken a zsákfalúban van ennyi hülye, csak eddig ezzel nem életek vissza ennyire politikusok, mint a csuti geci minihitler.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:13:15

@6.Lenin: Hitler és Sztálinék sokkal többször nyertek sokkal többel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:14:49

@6.Lenin: látom, fel se fogtad, mi az a H-index. mondjuk az elmegyogyóban nem is mesélnek ilyenről az ápolók, ez érthető. de te olyan hülye vagy, hogy fel se fogod, milyen hülye vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:15:52

@6.Lenin: te olyan hülye vagy, hogy azt hiszed, ha neked csorog legjobban a nyálad, akkor te vagy a legokosabb ember a zártosztályon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:16:27

@6.Lenin: te olyan hülye vagy, hogy azt hiszed, ha neked csorog legjobban a nyálad, akkor te vagy a legokosabb ember a zártosztályon.

6.Lenin 2018.07.28. 13:17:12

@math0:

B+, talán már senki sincs olyan a neten, akivel nem futottad volna le ezeket a köröket, minden kézzelfogható eredmény nélkül. Ha jól emléxem minden utad a 3,13csában végződött, ahová jogosan lettél elküldve.

Én se tudok neked jobbat ajánlani.

taga20 2018.07.28. 13:20:09

@6.Lenin: szánalmas öreg szargerincű fityeszzombi vagy.

ez az életed eredménye, büszke lehetsz rá ember!
gyomorforgató, ahogy véded a fityeszmaffiát!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:20:10

@6.Lenin: B+, talán már senki sincs olyan a neten, akivel nem futottad volna le ezeket a köröket, minden kézzelfogható eredmény nélkül. Ha jól emléxem minden utad a 3,14csában végződött, ahová jogosan lettél elküldve.

Én se tudok neked jobbat ajánlani.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:20:38

@6.Lenin: B+, talán már senki sincs olyan a neten, akivel nem futottad volna le ezeket a köröket, minden kézzelfogható eredmény nélkül. Ha jól emléxem minden utad a 3,14csában végződött, ahová jogosan lettél elküldve.

Én se tudok neked jobbat ajánlani.

6.Lenin 2018.07.28. 13:22:17

@math0:

Menekülő útvonal neked (direct elírtam), na jó tényleg nem vagy olyan hülye, mint taga20. Te rájöttél.
Nyertél 1 fül nélküli bilit.

taga20 2018.07.28. 13:23:07

@6.Lenin: elmész a Pi-csába!:)))

Orochimaru 2018.07.28. 13:23:31

@taga20: Nyilván hülye vagyok, ha nem óbégatok meg rinyálok egész nap egy demokratikusan megválasztott kormányról.

Felnőtt emberek egész nap sírnak, mint a fürdős kurvák, ahelyett, hogy élveznék az életüket, vagy legalább megpróbálnák.

Az nem rajtad múlik görénykém, de a magyar rosszindulat nálad is adott, úgy látom. :)

Orochimaru 2018.07.28. 13:24:14

@math0: Ha nincsenek érvek, marad a személyeskedés. Száni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:24:15

@6.Lenin: "És ezt miből kéne észlelnünk?"

Neked? Semmiből. Mint mondtam, te hülye vagy ahhoz, hogy egy bizonyos szint fölött észleld az IQ-t. A te eseményhorizontod odáig terjed, hogy a Viktor több lovat lopott, mint a Feri, tehát a Viktor okosabb. Neked 80-as az IQ-d, neked 90-es IQ felett véget ér a világ. Az túl van a te eseményhorizontodon. Azt te nem fogod fel. Ha te látnád, hogy én okosabb vagyok nálad, akkor elég szomorú lennék, mert az azt jelentené, hogy 90 alatti lenne az IQ-m.

Én örülök annak, hogy te nem látod, hogy okosabb vagyok, mert nem vagyunk egy világban. Hozzám képest te a maki majom szintjén vagy. A makimajom se fogja fel az IQ-mat, te sem.

Objektív mércéim meg vannak rá, tehát nem neked kell bizonyítanom. A te IQ-dra is van objektív mérce, az, hogy 4 elemid van, és elmegyógyintézetben ápolnak. Onnan ugrálsz, hogy neked nagy az IQ-d.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:26:23

@math0: neked nem voltak érveid. a Nirvana érvre való rámutatás nem személyeskedés.

hu.wikipedia.org/wiki/Nirv%C3%A1na-%C3%A9rv

nyilván a wikipédia veled személyeskedik. kifejezetten, csak veled.

6.Lenin 2018.07.28. 13:27:03

@taga20:

Hú, megnézted a lexikonban? Fejlőcc B+.
(tényleg nagy marha vagy, ha most igazolni akartad, hogy tudod, mit is jelent az a szám. B+, nem kell mindent komolyan venni)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:27:51

@6.Lenin: "direct elírtam"

Direct? (sic!) Ezt a játékot is az elmegyogyóban mutatták neked?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:29:32

@6.Lenin: attól, hogy elküldesz a 3,14159265358979...-csába, attól még nem lesz igazad. Én is el tudlak téged, bárki el tud bárki. Csak az olyan hülyék, mint te, hiszik azt, hogy ez érv.

6.Lenin 2018.07.28. 13:30:36

@math0:

Ezt már egy pár blogon eljátszottad.
Nos.
Leszarlak az IQ-dal együtt, ha csak ennyire vagy képes vele.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:32:25

@6.Lenin:

"Leszarlak az IQ-dal együtt, ha csak ennyire vagy képes vele. "

1) Nem igaz, hogy leszarod, fájt neked, hogy hülyébb vagy nálam. Ugrottál rá.

2) Hogy mire vagyok képes vele, arról fingod nincs. Mindenesetre én nem az elmegyogyóban élek, mint te, tejbepapin. Erre vagyok képes vele. És ez elég is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 13:34:35

@6.Lenin: and I also tell you, it is you, you 2.8 million idiots, who suck more because of the bullshits of Orbán, not us. We find a workaround for it. You suck.

taga20 2018.07.28. 13:35:31

@6.Lenin: "Hú, megnézted a lexikonban?"

ja, letöltöttem az internetet cédére!:)

elmész te demens vénember a geci faszára!

taga20 2018.07.28. 13:41:06

@Orochimaru:

"Az nem rajtad múlik görénykém, de a magyar rosszindulat nálad is adott, úgy látom. :)"

"Ott egy liberális fasz van hatalmon. Remélhetőleg, mire odajutok, eltüntetik végleg."

te bazdmeg, akkora barom vagy, hogy hozzád képest a birka, vagy a kósalala egy polihisztor!

na húzzál vissza anyádhoz, a diggerdrájveres agyhalotthoz!

6.Lenin 2018.07.28. 13:41:50

@math0:

Utoljára.
Jó a memóriám. Ezt már eljátszottad másokkal is, más néven.
Tényleg nem érdekel, hogy ki is lehetsz. Gondolom egy magányos fasz, aki itt próbálja kiélni a magáról alkotott és mások által nem visszaigazolt hatalmas elméjének a sziporkázását.
És tényleg leszarom.

Orochimaru 2018.07.28. 13:43:59

@taga20: Szomorú, hogy az életedben nincsen semmi öröm, csak mások szapulása. :(

morph on deer 2018.07.28. 13:45:09

@szepipiktor:
“Nincs ismert termékünk?
Ez is kulcskiszólás volt.”

Az volt, de tudod miért?
Mert most jelent meg az új “magyar világmárka”, névszérint 2rule (Rudi?).
Ez annak alátámasztására szolgál, hogy lám, a multimilliárdos ‘nemzetthy’ zseni mit meg nem tesz, míg a KKV-k egy töketlen, elmaradott, tanulatlan bagázs..!

Közben valahogy az elkerülte a figyelmét, hogy ők - a kormány - alakítják az üzleti környezetet, szabják meg a feltételeket, úgy a pénzügyi hátteret illetően, mint ami az oktatást illeti!

Jut eszembe: Mészáros hány nyelven beszél, hogy ennyire sikeres?

Egyébként teljesen egyetértek, szerintem jól látod. Kérdés az, hogy Varga miért nem?

morph on deer 2018.07.28. 13:49:23

Ez sem akármi!

Tőkés László: Örül annak, hogy a román hatóságok végül elszállították a Tusnádon problémát okozó medvét, és reményét fejezte ki, hogy a románok a medvék védelméhez hasonlóan kezelik majd a magyar kisebbség védelmének ügyét.

Jól látom? Tőkés azt szeretné, ha a magyarokat is elszállítanák a környékről?!
Mi van?

index.hu/belfold/2018/07/28/orban_tusvanyosi_beszede/tokes_szeretne_ha_a_romanok_a_magyarokat_is_ugy_vedenek_mint_a_medveket/

rasztaszív 2018.07.28. 13:51:39

@6.Lenin: másoknak is jó ám a memóriája.te itt a témával csak elvétve foglalkozol.személyeskedsz, a libsiket mocskolod,vagy magadat fényezed,esetleg az orbánodat.ritkán marad ki bármelyik

6.Lenin 2018.07.28. 13:51:55

@morph on deer:

A medve nem ott született, a románok se.
Na?

6.Lenin 2018.07.28. 13:53:46

@rasztaszív:
Te is szarj arra, amit írok.

taga20 2018.07.28. 13:54:06

@Orochimaru:

"Ott egy liberális fasz van hatalmon. Remélhetőleg, mire odajutok, eltüntetik végleg."

"Szomorú, hogy az életedben nincsen semmi öröm, csak mások szapulása. :("

te bazdmeg érted a szavak jelentését? te érted azt amit leírsz, vagy csak fosod a szót?

rasztaszív 2018.07.28. 13:57:17

@6.Lenin: egy provokátor ne sértődgessen,mert nevetséges...:)

taga20 2018.07.28. 13:57:18

@6.Lenin: mindenki szar rád vénember, csak szánalomból rugdosunk itt.

csak, hogy érezd a törődést!:))

www.youtube.com/watch?v=ebl21Gp6EyI&list=RDebl21Gp6EyI&start_radio=1

6.Lenin 2018.07.28. 14:06:40

@taga20:

Kösz.
Mondjuk tényleg önbizalmat ad, hogy írok valamit, aztán sok köcsög nekem esik. A pici agyammal azt gondolom, hogy valamibe beletrafáltam, ha.

De, hogy őszinte legyek már régóta szeretnék valamit megérteni. Nem rövid életem folyamán találkoztam sok olyan emberrel, aki valamilyen hamis képet alkot magáról, de a büdös életben ezt semmi nem igazolja vissza.
A kutakodásaim során arra jutottam, hogy ezen emberek 112,5 %-a ballib beállítottságú, néhány % szélsőjobbos beütéssel.

Erre a kutatásra ezek a felületek kincsesbányát jelentenek.
Remélem ezek után jobban befogacc.

rasztaszív 2018.07.28. 14:12:00

@6.Lenin: magyarra lefordítva csak szeretsz provokálni,és rájöttél,hogy itt ezt veszélytelenül kiélheted.

taga20 2018.07.28. 14:22:20

@6.Lenin: "Nem rövid életem folyamán találkoztam sok olyan emberrel, aki valamilyen hamis képet alkot magáról, de a büdös életben ezt semmi nem igazolja vissza."

viszonylag fél rövid életem folyamán sok marhaságot olvastam, de azt kell mondanom, hogy tökéletesen megrajzoltad a
profilodat:)))

6.Lenin 2018.07.28. 14:26:01

@rasztaszív:

Tudod, ha szeretnél megtudni valamit, akkor soha nem azt kell figyelni, hogy mit mondanak, hanem vajon miért azt mondja, amit. Az igazság a legtöbb esetben takarva marad. Ki kell provokálni, hogy előbújjon.

És még egy érdekesség van, bizonyos tulajdonságok, csak bizonyos ideához tartozókra jellemző (ezt más kutatások is alátámasztják, ha akarod tudok linkeket is adni)

Mit szeretnél még tudni? Kérdezz nyugodtan.

rasztaszív 2018.07.28. 14:29:03

@6.Lenin: bocs,de nem érdekelsz.
tusványos a téma.

6.Lenin 2018.07.28. 14:30:28

@taga20:

Még nem is publikáltam a kutatásaim eredményét. Azt viszont már igazoltam-ha nem vetted volna észre-, hogy ki tudom provokálni az igazi ént szinte mindenkiből, és ez nem semmi, ha próbálkoztál már valaha valamilyen tevékenységgel az agysejtjeid alkohollal való pusztításán kívül.

6.Lenin 2018.07.28. 14:33:51

@rasztaszív:

Láttam Orbán beszédét, igaz nem teljesen az elejétől, de, amit láttam, igazi politikusra vall.

Azt is tudom, hogy majd jön a szöveg, tulajdonképpen nem mondott semmit, az is hülyeség, aztán majd 2-3 év múlva igazolja őt a gyakorlat, mint eddig mindig.

Ennyi a lényeg. akár túl is léphetünk rajta.
Még valamit?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 14:37:19

@6.Lenin:

Utoljára. Egy magányos fasz vagy, aki itt próbálja kiélni a frusztrációját, amit a mindennapi életben át kell élnie, mert egy hülye, lusta, tehetségtelen barom vagy. Pont ezekre alapoz a csuti geci, hogy majd ti fogjátok utálni emberek millióit, akiket nem is ismertek, semmi közötök hozzájuk, de majd jól utáljátok őket, mert más már nincs a szánalmas kis életetekben a szaros kis tyúkólatokban/diliházban.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 14:38:00

@6.Lenin: A gyakorlat eddig se igazolta Orbánt, 2-3 évente pofán szarja a régi önmagát.

rasztaszív 2018.07.28. 14:39:25

@6.Lenin: a véleményed sem érdekel,szerintem mondtam már...

gondolom,ha valóban vitatkozni akarsz,azt majd jelzed néhány érvvel:)

6.Lenin 2018.07.28. 14:43:42

@math0:

Mosd ki a szemedből azt a kurva nagy IQ-t mert a látszat szerint zavar a tisztánlátásban.
Most nyert harmadszor kétharmaddal.
Sok "demokrata", "liberális" hatalmas IQ-val rendelkező seggfej kinyalná a saját seggét, ha ennek a felét tudná produkálni.

És ez sima ténymegállapítás, semmi fényezése annak, akiről szól.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 14:48:02

@6.Lenin: te nyilván azt hiszed, hogy a Down kórod, az segít a tisztánlátásban.

az, hogy valaki 2,8 millió hülyével, a magyar selejttel "nyer" választást, az nem a gyakorlat visszaigazolása. Hitler többször megcsinálta, nagyobb arányban. a végén főbe lőtte magát a barom. Orbánnak is ez lesz a vége.

6.Lenin 2018.07.28. 14:48:05

@rasztaszív:

Tény, hogy ma Orbán Európában megkerülhetetlen politikus.
Tény az is, hogy seggfejek hada próbálja naponta ezt a tényt semmissé tenni.
Még valamit?

Itt van minden infó ezekről előtted, vagy külön neked idézzek belőlük? Nézz már utána magad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 14:51:27

@6.Lenin: Hitlert visszaigazolta a gyakorlat? az, hogy nyert fél tucat választáson, amelyeket maga csalt el, az szerinted visszaigazolás? te tényleg ilyen hülye vagy? a szaros nyelveden kívül semmi nem igazolja vissza Orbánt, ráadásul mondom, 2-3 évente saját magát is pofán szarja. maga cáfolja meg magát. nincs olyan nagyobb állítása Orbánnak, amit ne lehetne Orbán idézettel cáfolni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 14:52:35

@6.Lenin: "Orbán Európában megkerülhetetlen politikus."

múlltkor ott se volt Brüsszelben. tény, hogy könnyebb átugrani, de megkerülhető.

6.Lenin 2018.07.28. 14:53:38

@math0:

Hitler egy korszak terméke volt, az év embere anno.

Az igaz, hogy Orbán is egy kor terméke, és jól csinálja.

Volt olyan is, akit mások lőttek le.

És van rengeteg dolog, ami megkülönbözteti őket egymástól.

Orochimaru 2018.07.28. 14:53:51

@taga20: Mi a különbség köztetek és köztem? Értem én, hogy okosnak hiszitek magatokat, meg minden, de a nép nem kért belőletek, lehet nyivákolni reggeltől estig, de lehet próbálkozni majd 2022-ben. Addig meg kuss legyen, ha megszakadtok, akkor sem bukik meg Orbán.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 14:54:52

@6.Lenin: tény, hogy Orbán legjobb barátai is pofán szarják Orbánt. Trump továbbra se fogadja, Putyin az egyetlen, aki rapportra hívja. Kurz kurvára nem értett vele egyet, amikor ott volt, mert hát a nácik már csak ilyenek: az osztrák nácinak a magyar menekült ellenség. Seehofer szintén, a Magyarországra akar toloncolni minél több menekültet, Olaszország meg szintén.

jegyezz meg valamit, faszfejkém: a nácik lehetnek ideig-óráig jóbarátok, de a nácizmus lényege, hogy valójában egymást tépik szét.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 14:55:33

@6.Lenin: tudom, hogy az vagy, nem kell sokadszorra bemutatkoznod.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 14:57:14

@6.Lenin: Orbán Európában nem megkerülhetetlen, hanem leváltotta Hitlert, mint az abszolút negatívum, akivel példálóznak. Orbán Európában a geci populista diktátor etalonja lett.

rasztaszív 2018.07.28. 14:58:30

@6.Lenin: ha el is fogadom ténynek,mi mellett érv ez?csak csapkodsz össze-vissza

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 14:58:44

@6.Lenin:

"Hitler egy korszak terméke volt, az év embere anno.

Az igaz, hogy Orbán is egy kor terméke, és jól csinálja."

mindkettő korlátolt, ostoba, tragikus loser, aki tönkreteszi az országát. Orbán messze pitiánerebb loser, mert 2 perc alatt bombáznák szét Orbanisztánt, ha sokat ugrálna.

6.Lenin 2018.07.28. 14:59:19

@Orochimaru:

Az ilyenek ülnek az ágyon, és törik a fejüket egy problémán, amin nem tudnak túllépni, mint a viccben...

Volt a világon egy rakás buzi, akik nagy festők, művészek, tudósok, politikusok voltak, és én meg itt ülök az ágyon a ménkű nagy farkammal, és nem jut eszembe semmi ...

Orochimaru 2018.07.28. 15:00:59

@math0: Mo.-n diktatúra van? Mióta?

Orochimaru 2018.07.28. 15:06:01

@math0: "Orbán messze pitiánerebb loser, mert 2 perc alatt bombáznák szét Orbanisztánt, ha sokat ugrálna."

Amihez ti még tapsolnátok is, csak nehogy Viktor legyen kormányon. Miért nem húztok el Mo.-ról, ha ennyire szar minden? Ha úgyis olyan okosak vagytok, biztos van jó szakmátok, nyelvtudásotok, pénzetek, tehát élhetnétek bárhol a világon, bármit elérve. Ehelyett otthon szenvedtek...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 15:06:11

@6.Lenin:

"Hitler egy korszak terméke volt, az év embere anno.

Az igaz, hogy Orbán is egy kor terméke, és jól csinálja."

mindkettő korlátolt, ostoba, tragikus loser, aki tönkreteszi az országát. Orbán messze pitiánerebb loser, mert 2 perc alatt bombáznák szét Orbanisztánt, ha sokat ugrálna.

Orbánra szokták mondani, hogy miniduce, mert még Mussolininál is pitiánerebb minidiktátor.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 15:08:08

@Orochimaru: ha Magyarországot szétbombázzák, akkor az olyan helyzetben fog megtörténni, hogy jobb, mint ha nem. Ti nem csupán tapsoltok ehhez, ti tartjátok fenn Orbánt, és vezetitek ide az országto, nem mi.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 15:09:11

@Orochimaru: Magyarország egy jelentős része elhúzott az országból. Orbán pontosan azért is marad fenn, mert egyre inkább a selejt marad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 15:10:55

@Orochimaru: amikor a nép a hülyeségből kér, akkor nép szívja meg a végén.

Orochimaru 2018.07.28. 15:11:23

@math0: És ez miért baj? Legalább tisztul az ország.

Orochimaru 2018.07.28. 15:12:39

@math0: Értem, tehát amikor Gyurcsányt szavazták meg, nem volt hülye a nép. Csak akkor hülye, ha azok nyernek, akiket nem én favorizálok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 15:14:07

@Orochimaru: az neked miért jó, hogy Magyarországon egyedül maradsz a többi selejttel, és a végén beledögletek?!

taga20 2018.07.28. 15:18:25

@math0: ez a szarházi külföldről pofázik, és azért maszturbál, hogy megkapja a kanadai állampolgárságot.

na ekkora szutyok ez a valami!

6.Lenin 2018.07.28. 15:18:39

@math0:

"Orbánra szokták mondani, hogy miniduce, mert még Mussolininál is pitiánerebb minidiktátor. "

Az olyan seggfejek, akik csak elképzelik önön nagyságukat, de soha nem vitték semmire.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 15:18:50

@Orochimaru: nem valószínű, hogy a sok hülye baloldali szavazó inkább Budapesten él, a sok intelligens Fidesz szavazó meg inkább a zsákfaluban. de hát a te IQ-ddal ezt hogy is fognád fel?! tény, hogy a Fideszre a társadalom hülyébbik rétege szavazott, kár kapálóznod!

ertelemblog.files.wordpress.com/2017/09/vegzetssegfidesz.png

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 15:19:31

@6.Lenin: "Az olyan seggfejek, akik csak elképzelik önön nagyságukat, de soha nem vitték semmire. "

Az te vagy. A diliházból írogatsz, amikor engedik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 15:22:12

@6.Lenin: azért érdekes, hogy minden fél órában előjössz, ugrálsz azzal, hogy te vagy az okos, én a hülye, te vitted valamire, én semmire, neked nagyobb a farkad, aztán amikor kéne valami bizonyíték, akkor gyorsan behúzod a farkad, és elkussolsz, és "leszaromozol". semmi nincs a kezedben a kis pöcsödön kívül, de ugrálsz.

morph on deer 2018.07.28. 15:25:22

@6.Lenin:
“Tény, hogy ma Orbán Európában megkerülhetetlen politikus.”

Ezért is fog majd áthajtani rajta a történelem. Vagy egy osztrák nyugdíjas.
Megkerülni? Na azt nem.

De ha jól hallottam, a románoknál kijelentette, hogy ő készen áll “európai szerepvállalásra”!

Már csak arra lennék kiváncsi, hogy Lear szerepéről lenne szó, vagy egyből az ‘egy őrült naplója’ kerül előadásra?
Bár - tehetségét ismerve - valószínűbb, hogy a siker érdekében biztosra megy:

m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=vaUbVjewzZo#dialog

Orochimaru 2018.07.28. 15:32:18

@math0: Én már nem élek Mo.-n, el kellett menekülnöm az Orbán diktatúra elől! :D

Az nagyon sajnálatos, hogy felnőtt emberek képtelenek elfogadni, hogy egy demokráciában a többség szava dönt, akkor is ha az x millió választásra jogosult közül csak 2 v. 3 millió megy el szavazni. Bizonyára jó oka van annak is, hogy sokan távol maradnak a szavazástól, viszont mindig ők a leghangosabbak, hogy én nem ilyet lovat akartam! Húzzatok a picsába szavazni akkor, ne sírjon a pofátok egész nap. Döbbenet.

Az is gázos, hogy felnőtt emberek még mindig az államtól várják, hogy kivakarják őket a szarból. Teljesen mindegy, hogy ki lesz kormányon, a hülye magyar képtelen alkalmazkodni, ne adj Isten tenni a saját sorsáért. Kicsiben se megy, nagyban meg főleg nem fog menni. Egy jó példa erre az, amikor a melósok egymás farkasai a munkahelyen, a főnökség meg jó röhög a sok barmon. Megvan a párhuzam a választópolgár-politikus tengelyen, ugye? :)

Nem annak örültök, hogy magasabbak a fizetések, hanem arról károgtok, hogy mennyien leléptek. Nem mentek el kőművesnek v. villanyszerelőnek, hogy szarrá keressétek magatokat, annyira hiánycikk lett a jó szakmunkás, hanem arról megy a rinya, hogy nincsen, aki bekösse a mosógépet.

Aztán csodálkoztok, hogy épeszű ember nem akar Mo.-n élni. Kinek hiányzik a rosszindulat, irigység, rinyálás egész nap?

Orochimaru 2018.07.28. 15:32:52

@math0: A bunkó, tanulatlan paraszt vidékiek miatt nyert a fidesz, értem.

6.Lenin 2018.07.28. 15:37:44

@morph on deer:

Nézd, én azt megértem, hogy egy osztrák, olasz, vagy német math0 képességű fasz nehezen viseli, hogy egy magyar falusi suttyóé lesz a jövő, de ilyen az élet.
Meg kéne ezt kérdezni Renzitől, Faymanntól és más bukott fasztól. Jelenleg is inog néhánynak a széke.

Én nem istenítem Orbánt, csak elismerem a tehetségét a politikában.
Szívesen elismerném ezt Gyurcsányról is, hiszen van érzéke a politikához, de sajnos a stichje nem engedi kibontakozni.

Másokat meg nem látni. Talán Schiffer A-ban volt valami, de ő sem politikusi alkat. Kár.

Nyilván majd egyszer jönnek más idők (érdekek) akik kitermelik a maguk nagy, vagy pitiáner politikusait is, de ez nem most lesz.
mindig ez történik.

taga20 2018.07.28. 15:47:50

@Orochimaru: igen, őket lehet megvenni bözsiutalvánnyal!

a budapesti emberek nem kérnek a geci maffiádból, bozgor!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 15:52:17

@6.Lenin: a magyar falusi sutyóé legfeljebb Magyarország lesz, ideig-óráig. az ilyen falusi suttyó diktátorok eddig is megbuktak, ezután is meg fognak bukni. egy magyar diktátor soha nem lehet világpolitikai tényező. legfeljebb a kis szemétdombon lehet kiskakas.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 15:53:04

@Orochimaru: "A bunkó, tanulatlan paraszt vidékiek miatt nyert a fidesz, értem."

Pontosan.

Orbán veje 2018.07.28. 15:55:48

@6.Lenin: Jól mondod haver. Az is jó hogy ilyen sokat vagy itt ezzel is pénzt kereshetsz. Egyébként is igazad van. Ha a viktor beszél nekünk csendben kell maradni télleg pszt van ahogy írod. Ennyit meg ér mert cserébe egy csomó pénzt lophatunk főleg az eu-tól. Szóval nagyon jól tetted hogy felhívtad a figyelmet a viktor beszédére. Remélem a sok migránsok is megindulnak majd 2021-be mert akkor megint el tudjuk sütni a migránsozós trükköt + egy kis száraztészta meg babgulyás a romáknak=2/3. A libsik meg csak toporzékolnak miközben nekünk dől a lé újabb négy évig.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 15:59:21

@Orochimaru:

"egy demokráciában a többség szava dönt"

1) 49% nem a többség
2) a választást elcsalták
3) eleve antidemokratikus rendszer volt

és még ha egy kifogástalan, demokratikus választáson egy hülye többség hülyeségre is savaz, akkor is csak dönt, de igaza nem lesz tőle, és maga fogja megszívni. a valóságot nem lehet leszavazni.

hiába szavaz meg 2,8 millió ember hülyeséget, attól még hülyeség marad.

"Az is gázos, hogy felnőtt emberek még mindig az államtól várják, hogy kivakarják őket a szarból."

ezt a gázos embert Orbán Viktornak hívják, aki hisz a közmunka erejében, hogy kivakarja az embereket a szarból.

"Nem annak örültök, hogy magasabbak a fizetések"

A magyar fizetések az utóbbi időben kényszerből, és kicsit korrigálva lettek felfele, de ez nem sokat jelent, ha nincs mögötte hozzáadott érték, termelékenység, és az egész ország az EU csecsén lóg. Varga Tusványoson most mondta el nektek, Fideszes birkáknak, de még akkor se fogjátok fel, ha a saját miniszteretek mondja. Sötétek vagytok, mint a bányató.

"Aztán csodálkoztok, hogy épeszű ember nem akar Mo.-n élni. "

Nem, nem csodálkozok.

Az viszont éktelen nagy öntökönszúrás, hogy elmenekültél Orbanisztánból, de nyalod Orbán seggét. Telibe pofán szartad magad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:01:04

@6.Lenin: úgy látom, az elmegyógyintézetben idegen nyelveket nem tanítottak neked, mert arra nem bírtál reagálni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:03:37

@Orochimaru:

"A bunkó, tanulatlan paraszt vidékiek miatt nyert a fidesz, értem. "

"Én már nem élek Mo.-n, el kellett menekülnöm az Orbán diktatúra elől! "

Még ilyen Fideszest, aki sorozatban, és ilyen közelről szarja pofán magát, ilyet még nem láttam. Téged mutogatni kéne választások előtt!

6.Lenin 2018.07.28. 16:11:31

@math0:

Elárulok neked valamit.

A 70-es évek végén 80-as elején, komolyan foglalkoztam a filatelia egyik szép ágával, komoly nemzetközi kapcsolatokkal. Éppen külföldön éltem, vidéki suttyóként, aztán 80-ban visszajöttem vidéki suttyónak. Volt/van egy egy komoly gyűjteményem.
Tudod kiktől vettem bagóért a legszebb darabjaimat?
Az olyan magas IQ-ju fővárosi faszoktól, akik ráadásul publikáltak is tanulmányokat a témában, sőt katalógust is adtak ki. Aztán néhány bagóért vett, és feleslegessé vált példányt a Bélyegmúzeum vett meg komoly összegért.

Nekem falusi suttyóként mindig szerencsém volt az óriási IQ-val rendelkező faszokkal.
Én speciel kedvelem őket, téged is.

6.Lenin 2018.07.28. 16:14:51

@Orbán veje:

Fingod sincs, hogy miként is működik a politika.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:17:31

@6.Lenin: tudod, az ilyen falusi suttyúk, mint te - akik kamionsöfőrként már jártak a Pandorfi pihenőben, és leszopta őket egy ukrán kurva, és azt hiszik, hogy akkor ők valakik - szóval az ilyen kis falusi suttyók hamuba sült pogácsa élettörténetei sehol nem érvek, akárhogy is hiszel benne. az nem érv, hogy ismersz olyan fővárosi okos embert, akiket egyébként szeretsz. ez még akkor sem érv, ha igaz, azt se tudom, mit akarsz ezzel mondani. az egyetlen érvként egyáltalán szóba jöhető momentum a nagy fosásodban az volt, hogy te állíólag ismersz olyan okos embert, akik keveset keresnek. na most:

1) ez mi a jó édes kurva anyádra érv?
2) ez kurvára nem az átlag, hanem a kivétel
3) én többet keresek nálad. hidd el, jó dolog nem olyan hülyének lenni, mint amilyen te vagy!

Orochimaru 2018.07.28. 16:21:14

@taga20: Jah, mert a budapesti emberek mind magasan kvalifikált értelmiségiek. xD

Kár, hogy kurva sokat éltem Budapesten, és nem nagyon találkozik az elképzelt álomvilágod a valósággal.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:22:26

@6.Lenin: Orbánban egyébként nem az a baj, hogy faluról származik, hanem az, hogy pár éves reményteljes év után a 90-es években visszafejlődött retardált paraszttá. lehetett volna jobb is az életútja, nem kelltt volna ennyire elbasznia.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:23:10

@Orochimaru: "Jah, mert a budapesti emberek mind magasan kvalifikált értelmiségiek. xD"

a Fideszes zsákfaluhoz képest igen.

6.Lenin 2018.07.28. 16:25:09

@math0:

Ez jött le neked az egészből?
B+, te tényleg egy seggfej vagy.
Na, jó, mégsem kedvellek.

taga20 2018.07.28. 16:26:38

@Orochimaru: mennyit éltél itt te szardarab? és mennyit éltél felcsúton?

elmész a kurvaanyádba rohadék, aki angliából köpköd engem, aki itt él és adózik ennek a tetves fityeszmaffiának!

Orochimaru 2018.07.28. 16:27:43

@math0: Oh boy. Nektek tényleg semmi sem jó. Mit szeretnétek? Mert láthatólag az ostoba magyar társadalom nem kér belőle.

taga20 2018.07.28. 16:27:48

@6.Lenin: miért nem takarocc el tusványosra? ott telibe szophatod a gazdád faszát!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:28:45

@Orochimaru: ha te éltél Budapesten, és éltél kis faluban, és azt mondod, hogy a falu átlagban intelligensebb, mint Budapest, akkor te is a Fideszes elmegyogyóból jöttél.

Orochimaru 2018.07.28. 16:28:59

@taga20: 27 évet éltem Pesten. Miért fontos ez? Azt se tudom, hogy Felcsút hol van amúgy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:30:25

@Orochimaru: 2,8 millió ostoba nem kér belőle. de ők fogják legjobban megszívni, mondtam már. mikor fogod fel? nem a budapesti informatikus fogja megszívni ha bedől az ország, hanem a Fideszes falusi közmunkás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:31:14

@Orochimaru: " Azt se tudom, hogy Felcsút hol van amúgy. "

na, az ostoba Fideszes ma már harmadjára szarja telibe pofán magát, de két centiről.

Orochimaru 2018.07.28. 16:31:45

@taga20: "elmész a kurvaanyádba rohadék, aki angliából köpköd engem, aki itt él és adózik ennek a tetves fityeszmaffiának!"

Értem a frusztráltságodat, de senki sem tart pisztolyt a fejedhez, hogy otthon szenvedj. Ez áll a többi egoista faszkópéra is, akik azt hiszik, hogy ők mindenkinél okosabbak, közben meg arra is képtelenek, hogy átlássák saját helyzetüket, és változtassanak rajta, akár a kivándorlás árán is. Nem kell a süket duma, tudom, mindenkinek haldoklik az anyja, meg a hörcsöge, ezért nem tudnak lelépni külföldre.

6.Lenin 2018.07.28. 16:33:07

@taga20:

Én elismerném azt is, hogy te egy nagyon okos motoros vagy, de miért ennek az ellenkezőjét mutatod magadból?
Ha valaki elismeri valakinek valamiben a tehetségét az már a seggét nyalja?
Télleg ekkora marha vagy?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:33:56

@Orochimaru: " Azt se tudom, hogy Felcsút hol van amúgy. "

högyeim és uraim, a Fideszes "értelmiségi" demó változatát látták!:) A továbbfejlesztett verzió már azt se tudja, mi van a falu végén túl.

Orochimaru 2018.07.28. 16:34:25

@math0: Ilyet nem mondtam, élénk a fantáziád. Az átlagmagyar pont olyan hülye Budapesten, mint vidéken. De hogy a fidesz győzelmet a bunkó vidékiek nyakába akarod varrni, azért az igazán nagy idiótaságra vall.

Orochimaru 2018.07.28. 16:35:24

@math0: Legyél te is budapesti informatikus, ne közmunkás. Egyszerű ez.

taga20 2018.07.28. 16:36:33

@Orochimaru: csak ismételni tudom magam.

elmész a kurvaanyádba rohadék, aki angliából köpköd engem, aki itt él és adózik ennek a tetves fityeszmaffiának!

bazdmeg, te hülye vagy? nem érted, hogy miről dumálok fityeszselejt?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:36:49

@6.Lenin: Orbánnak csak lopásban van tehetsége, az nem elismerésre való. tehát igen, egy utolsó, senkiházi seggnyaló vagy, nyakig Orbán seggében.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:37:47

@Orochimaru: budapesti informatikus vagyok. te meg egy migráns ingyenélő.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:39:10

@Orochimaru: "Az átlagmagyar pont olyan hülye Budapesten, mint vidéken."

nem. a vidékiek hülyébbek.

" De hogy a fidesz győzelmet a bunkó vidékiek nyakába akarod varrni, azért az igazán nagy idiótaságra vall. "

rá kell nézni a választási térképre. 90-ess IQ kell hozzá. neked annyi nincs.

6.Lenin 2018.07.28. 16:39:29

@math0:

Reménytelen eset vagy, és kurva unalmas. Csá!

taga20 2018.07.28. 16:40:31

@Orochimaru: az ostoba, buta, bözsiutalványon élő vidéki barmok a törzsgárda. ahogy te is az vagy, csak te összezavarodtál és elmenekültél a liberális nyugatra.

NEM BAZDMEG A PUTYINISZTÁNBA, NEM!
amit a haverjaid komálnak, nem!
te bazdmeg angliáig rohantál, nem moszkvába!

A KURVAANYÁDAT GERINCTELEN FITYESZDROID!

Orochimaru 2018.07.28. 16:44:13

@taga20: Neked milyen kifogásaid vannak, miért nem tudsz lelépni? Szeretnéd, hogy megsajnáljalak?

Orochimaru 2018.07.28. 16:47:02

@math0: Az okj-s rendszergazda nem informatikus, pubikám. Ha meg nem bohóc vagy, jó pénzeket lehet keresni az IT-ban is. Tele vagy pénzzel, azt mégis sírsz, mint egy fürdős kurva. Ha közmunkás lennél, megértenélek. De ez nagyon száni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:47:28

a Fidesz vidéken nyert, a fővárosban kikapott. tény.

index.hu/belfold/2018/valasztas/terkep/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:49:32

@Orochimaru: "Tele vagy pénzzel, azt mégis sírsz, mint egy fürdős kurva."

nem vagyok szegény, és mondtam, hogy nem én fogom a legjobban megszívni Orbánt, hanem pontosan ti, a 4 elemis, szánalmas, hülye, Fideszes parasztok. magatokat szívatjátok a leginkább.

Orochimaru 2018.07.28. 16:49:48

@math0: Kérem szépen, ilyen hozzáállással sosem fogtok mást kapni, csak a fideszt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:50:16

@6.Lenin: amikor a Fideszes hülyének elfogynak az érvei, akkor gyáván elfut.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:50:50

@6.Lenin: amikor a Fideszes hülyének elfogynak az érvei, akkor gyáván elfut.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:51:44

@Orochimaru: de ha így lesz, akkor is ti fogjátok jobban megszívni.te miért örülsz annak, hogy szopsz?!

taga20 2018.07.28. 16:52:44

@Orochimaru: legyélmáolyanrendes!

te egyébként, egy kicsit selejtesebb vagy, mint a hortyunokája nick.
pedig ő volt az első, akit kibasztam volna a sivatagba száz arab közé, semmi lelkiismeret furdalás nélkül!

Orochimaru 2018.07.28. 16:54:08

@math0: Orbánnak kétségkívül nagy hatalma van, de odáig még nem vitte, hogy országhatáron kívül is tudjon ártani. Ha lelépsz külföldre, onnantól kezdve nincsen hatással az életedre se Orbán, se a többi megélhetési bűnöző. Kivéve, ha kilépteti az országot az EU-ból, de az még nincsen beütemezve, előbb még jobban meghíznak a brüsszeliták pénzéből, utána jöhet majd a huxit.

A legsajnálatosabb dolog, hogy Mo.-ról nem lép le elég ember, hogy megtapasztaljon valami mást. A magyar ugaron kívül is van élet.

6.Lenin 2018.07.28. 16:54:22

@math0:

Mitől futottam el? Már vagy 10x lefutottuk ezeket különböző blogokon. Unlak.
Keress egy ribit, ha magányos vagy.

taga20 2018.07.28. 16:55:01

@math0: haver eszt a duplázást nem tudod mekszüntetni, me kicsit idegesítő!:)

Orochimaru 2018.07.28. 16:55:14

@math0: Én annak örülök, hogy nekem nem kell otthon szopnom. Más sírását meg leszarom. Tegyél te is így!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:56:02

@6.Lenin: Már vagy 10x lefutottuk ezeket különböző blogokon. Unlak.
Keress egy ribit, ha magányos vagy!

Orochimaru 2018.07.28. 16:56:11

@taga20: Ne terelj, válaszolj. Mi akadályoz meg abban, hogy lelépj külföldre? Ha nekem ment normális szakma és bármi kapcsolati tőke nélkül, neked is menne.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:56:59

@Orochimaru: ha elmenekültél Orbanisztánból, akkor ne gyere nekem azzal, hogy Orbán politikája jó! pofán szarod magad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:57:52

@Orochimaru: te miért azon dolgozol, hogy Magyarország elnéptelenedjen?! mi a jó neked ebben? kinek az ügynöke vagy?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 16:59:49

@Orochimaru: éltem külföldön is, nem ez volt kérdés, ne terelj! ha te amellett érvelsz, hogy Orbanisztánból el kell menekülni, akkor ismerd el, hogy Orbán politikája szar!

Orochimaru 2018.07.28. 17:07:38

@math0: Szerintem Mo.-n a megélhetés orbáni politika nélkül is szar lenne. Az volt a libsik alatt is.

Egyszerűen akkora különbségek vannak nyugat és Mo. között minden téren, hogy 300 év se lenne elég, hogy megközelítsük őket, akkor sem, ha holnaptól indulnának a szükséges reformok. Én sokáig hittem abban, hogy majd jobb lesz a helyzet, de 2015-ben rádöbbentem, hogy nem lesz itt lófasz sem. 17-ben jöttem ki.

Orochimaru 2018.07.28. 17:11:28

@math0: Én azon dolgozom, hogy nekem jobb legyen. Az irgalmas szamaritánus a mai világban nem viszi semmire sem, mert komplett hülyének nézik mindenhol.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:11:33

@Orochimaru: nem ez volt kérdés, ne terelj! ha te amellett érvelsz, hogy Orbanisztánból el kell menekülni, akkor ismerd el, hogy Orbán politikája szar!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:12:40

@Orochimaru: "Én azon dolgozom, hogy nekem jobb legyen."

ismétlem: te miért azon dolgozol, hogy Magyarország elnéptelenedjen?! mi a jó neked ebben? kinek az ügynöke vagy?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:13:59

@Orochimaru: Magyarország egyébként jó politika mellett egy egész jó, élhető ország lenne. 2010 óta megy rossz irányba. azóta rossz. azóta tényleg akár el is lehet innen menekülni. de ez csak méginkább amellett érv, hogy Orbán egy hazaáruló, köcsög fasz.

Orochimaru 2018.07.28. 17:21:05

@math0: Nem fog elnéptelenedni, ezt a faszságot. Csökkeni fog a lakosság száma, de nem fog kihalni az ország.

#2: Persze, 2010 előtt maga volt a földi Paradicsom. Hagyjámár bazze. :D

6.Lenin 2018.07.28. 17:23:30

@Orochimaru: @math0:

Mo több, mint 1000 éve itt van, és még sokáig itt lesz, függetlenül tőletek.
Nagyobb dolgokat is túlélt.

Orochimaru 2018.07.28. 17:27:00

@6.Lenin: Persze, hogy nem fog. 1 ember ide-oda nem oszt, nem szoroz. Amúgy is vissza fogjuk venni a trianoni elcsatolt területeket.

6.Lenin 2018.07.28. 17:34:19

@Orochimaru:

Félreérted, minek visszavenni az elcsatolt területeket, ha már nincsenek határok? Nincs ilyesmire szükség. Végre jól kezdenek működni ezek a dolgok. Szlovákiával nagyjából, majd a románok is megértik előbb-utóbb. Már a régi nyugati megosztó taktika nem működik olyan olajozottan. Orbán ebben sokat tett.
Csak nagyon mókásnak tartom, ha valaki elmegy, aztán álmodozik, hogy utána csak az összeomlás jöhet.
Nem lesz összeomlás. hosszú időnek kell még eltelnie, de végre most jó az irány.
1-2 ciklus és már nem lesz visszaút.

Ha valaki mást szeretne, simán belebukik már a kezdeteknél.
Szerintem.

Orochimaru 2018.07.28. 17:40:32

@6.Lenin: "Csak nagyon mókásnak tartom, ha valaki elmegy, aztán álmodozik, hogy utána csak az összeomlás jöhet."

Te miről beszélsz? Szerinted én valaha is rá leszek fanyalodva a magyar éhbérre? Pont telibe szarom, hogy Svájc v. összeomlás lesz. Nem én vagyok az, aki napi 24 órában OV bukását követeli minden platformon meg irl. Felőlem feldobhatja a pacskert holnap is. Nekem mindig lesz hova mennem dolgozni. Ezért fasza beszélni egy világnyelvet.

6.Lenin 2018.07.28. 17:46:04

Visszatérve a blog témájához.
Érdemes meghallgatni miről is beszélt Orbán, indulatoktól mentesen elgondolkodni rajta. Nagy a tét.
Most, vagy soha.

(vagy lesz egy erős szövetség Európában, életképes, erős, egyenjogú nemzetek szövetsége, vagy ideje elkezdeni forgatni a Koránt. Van már tapasztalat, hogy mi a következménye, ha erős nemzetek kezdenek vándorolva új hazát keresni. Az őslakóknak nem sok esélyük marad)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:46:26

@Orochimaru: "Csökkeni fog a lakosság száma, de nem fog kihalni az ország."

ha valami állandóan csökken, akkor a végén nulla lesz. De hát ezt egy Fideszes idióta nem fogja fel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:47:17

@Orochimaru: jobb volt. te is 2015-ben menekültél ki, úgyhogy ne gyere már azzal, hogy folyton cáfolod magad, te Fideszes elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:48:22

@Orochimaru: "Amúgy is vissza fogjuk venni a trianoni elcsatolt területeket."

rögtön azután, hogy Orbán béke Nobel díjat kap.:)

6.Lenin 2018.07.28. 17:50:03

@Orochimaru:

ÉS? Ezzel mit szerettél volna mondani?
Uniós állampolgár is vagy, ott vállalsz munkát, vagy ott telepedsz le, ahol neked jól esik. Mi ezzel a baj?
Mások másként gondolják. Nekik is joguk van hozzá.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:51:43

@6.Lenin: Orbán az erős szövetség legnagyobb ellensége. "egyenjogú" országok, az azt jelentené, hogy Orbán nem német segílykén éldegél. aki segélyen éldegél, az ne akarjon "egyenjogú" lenni! majd pont az utolsó, falusi paraszt fogja ugráltatni Európát Hajdóbazdmegről, a szaros kis tyúkólból!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:55:07

@6.Lenin: azt még ez a hülye Orochimaru is belátja, hogy Magyarország nem olyan erős, hogy Orbán akarja megmondani, mi legyen Európában. Azzal, hogy 2015-ben elmenekült, azt is elismerte, hogy Orbanisztán meg még inkább szar, és még kevésbé ugrálhat Európában. mivel jössz legközelebb, te agyhalott, hogy igenis Montenegró egyen az EU központja?! elmebeteg, Fideszes idióta vagy, mint a többi.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 17:55:56

@6.Lenin: majd posványosról fogja ez a büdös paraszt megmondani, mi legyen Európában, mi? te dilinyós!

Orochimaru 2018.07.28. 17:59:40

@math0: Hm. Aközött azért van különbség hogy csökkenni és állandóan csökkenni. Én azt mondtam, hogy csökkenni fog, mert olyat még sehol sem olvastam az otthoni demográfiáról, hogy ki fog pusztulni az ország, de a 7-8 milliós lakosság teljesen reális lehet a jövőben. Persze elhiszem, hogy te szeretsz rettegni, de nem fogunk kipusztulni. A cigányok gondoskodnak róla, amikor mindegyik nevel 3-4 gyereket, alsó hangon.

6.Lenin 2018.07.28. 18:00:32

@math0:

Te hülye vagy ehhez a jelek szerint .
Ma az unió egyenjogú felek erős szövetsége?
Ne bassz, hülyébb vagy az átlag zsákfalusinál is.
Ma már szinte mindenhol széles sávú internetről tájékoznak a zsákfalukban is, köcsög.

Te szerencsétlen, most voltam egy valóban kis somogyi faluban, holland nyugdíjasok , vagy osztrákok, németek laknak ott már évek óta.

Te meg ücsörögsz a folyosó végén egy régi házmesteri lakás budiján, ahová a Nap utoljára 44-ben a bombázás után sütött be a nappaliba.

Orochimaru 2018.07.28. 18:00:39

@math0: Ha 2010-ben mentem volna, akkor is az Orbán tehetne róla, nem? Annyira ostoba vagy.

Orochimaru 2018.07.28. 18:01:46

@6.Lenin: Nincs semmi baj, csak nem csípem, amikor médiumok megmondják, hogy én mit gondolok valójában, aztán kreálnak hozzá alternatív valóságot.

Orochimaru 2018.07.28. 18:03:31

@math0: Neked is menekülnöd kellene, hátha kigyógyulnál az Orbán fóbiából.

Sir Gombóc 2018.07.28. 18:03:56

@6.Lenin: csak ne hazudozna összevissza. Sok kijelentésénél hangosan felröhögtem, akkora ordas nagy hazugság..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:09:13

@Orochimaru: én értem, hogy te nem fogod fel, hogy ha valami állandóan, viszonylag egyenletesen csökken, akkor elfogy, mondom, megbuktál az IQ teszten. ezért vagy Fideszes.

Orochimaru 2018.07.28. 18:10:36

@math0: Van visszavándorlás és bevándorlás is. Ne dobálózz olyan nagy szavakkal mint IQ, amikor láthatóan neked sem osztottak belőle túl sokat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:13:21

@6.Lenin:

"Ma az unió egyenjogú felek erős szövetsége?"

valójában igen. de Orbán nem is az egyenjogúságra gondol, hanem arra, hogy neki több szava legyen. ezért tettem idézőjelbe. az nem egyenjogúság, hogy a segílykén élő koldus akarja megmondani, mi legyen.

"Te szerencsétlen, most voltam egy valóban kis somogyi faluban, holland nyugdíjasok , vagy osztrákok, németek laknak ott már évek óta."

én meg láttam fekete gólyát, de nem vagyok olyan hülye, hogy azt higgyem, minden gólya fekete. te vagy olyan hülye.

"Te meg ücsörögsz a folyosó végén egy régi házmesteri lakás budiján, ahová a Nap utoljára 44-ben a bombázás után sütött be a nappaliba. "

nem talált. eleve két lakásom van, és inkább az okoz gondot így nyáron, hogy naposak. látom, bezártak az elmegyogyóban a pöcegödörbe, onnan jött az ötleted.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:14:32

@Orochimaru: azért 2015-ben mentél, mert akkor volt szar. ennyi. ha Gyurcsány tehetne róla, akkor nem 2015-ben mentél volna. egyszerű logika.

a mikor mentél volna, ha a nagymamádnak kereke lenne, az nem érv.

Sir Gombóc 2018.07.28. 18:15:54

@Orochimaru: egyrészt most nem róluk van szó, másrészt ők már majdnem ott vannak, ahová valók, a történelem szemétdombján. Ők a mostani bűnök töredékért lettek elzavarva. Amúgy jogosan.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:16:34

@Orochimaru: mindenkit arra biztatsz, hogy meneküljön Orbanisztánból. nálad nem kell jobb érv amellett, hogy Orbán szar.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:17:45

@Orochimaru:

"Van visszavándorlás és bevándorlás is."

az ország népessége emellett csökken. ezt már beleszámoltuk.

Ne dobálózz olyan nagy szavakkal mint IQ, amikor láthatóan neked nem osztottak belőle túl sokat!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:18:53

@Orochimaru: X={(x_1,x_2,...,x_n): n \in N, x_i \in {1,2} and \sum_{i=1}^{i=n}x_i=50 }

and

(\forall x \n X and y \in Y) (x \neq y)

|X|=?

ha mondod a helyes választ, nyertél egy belépőt abba a vitába hogy ki dobálózhat az IQ-val, addig maradjunk annyiban, hogy egy makimajom vagy.

Orochimaru 2018.07.28. 18:19:52

@math0: 2010-ben voltam 20 körül. Vannak korán érő emberek, ez tény, de én még akkor bőven azon gondolkodtam, hogy mégis mit kezdjek az életemmel, plusz nem is beszéltem jól idegennyelvet. Pénzem nem volt, külföld meg sem fordult a fejemben.

Annak örülök, hogy te jobban ismered a döntéseim mögött húzódó indokokat, mint én magam. Savanyú a szőlő amúgy, vagy mi ez az izzadtságszagú erőlködés, hogy minden áron bebizonyítsd a fasz elméleteidet? Hiányzik valami az életedeből? Mid-life crisis? Beszéljünk róla? Távgyógyítással foglalkozom szabad időmben, de elég borsos a tarifám.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:20:19

@Orochimaru: "Ezért fasza beszélni egy világnyelvet. "

Quelle langue est-ca?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:22:06

@Orochimaru: az erőlködés az, amikor 2015-ben elmenekülsz Orbanisztánból, de meg akarod magyarázni, hogy Orbán politikája jó. ennyi IQ-val te egy svájci pornófilmgyárban vagy felszopó. és akkor a "világnyelv" is értelmet nyert.

Orochimaru 2018.07.28. 18:22:44

@math0: Csak azokat szoktam, akik láthatóan szenvednek otthon, egész nap. Pofázni nagyon könnyű, mint ismeretes mindannyiunk előtt. Ha lelépsz külföldre, nincsen többé se Orbán, se az elkúró, se a többiek. Alternatívaként alapíthatnál pártot, hátha sikerül meggyőzni a sok birka magyar választópolgárt, hogy te jobban vezetnéd az országot. Amíg lenézel mindenkit magad körül, ne számíts sok jóra otthon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:23:14

@Orochimaru: "Mid-life"

Ezt egyébként egybeírjuk. Legalábbis, akik írni is tudnak a világnyelven.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:24:50

@Orochimaru: mindezzel csak azt erősíted meg, hogy Orbán politikája szar. ezt kéne elismerned először, ugyanis állandóan emellett érvelsz valójában, csak a comming out hiányzik.

Orochimaru 2018.07.28. 18:25:47

@Sir Gombóc: Figyelj, ha a társadalom egyhangúlag eldönti, hogy fel kell kötni mindegyiket, akkor azt mondom, na fasza, valami radikális dolog történik. De ehhez a magyar nép túlságosan széthúz, mindenki a saját kis pecsenyéjét süti, aztán meg megy a sivalkodás, hogy miért szar minden Mo.-n. A magyar társadalom azt kapja, amit megérdemel. Egyéni szinten biztos nem, hiszen sok normális ember él otthon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:29:23

@Orochimaru: Nálam az emberek 99%-a hülyébb. Ezért egyik országban sem számítok nagyon rosszra. Én nem egy, hanem 3 világnyelven beszélek, és írni is jobban tudok nálad. Az emberek nagy részét lenézem, de kiosztani csak az olyan makacs, ostoba, tuskó, okoskodó hülyéket szoktam, mint te. Ebből nem származik bajom, mert az ilyen ostoba tuskókkal, mint te, az életben messziről kerülöm.

Orochimaru 2018.07.28. 18:30:59

@math0: Szerintem mindegyiké szar volt, látszik is, hogy eltelt 30 év 89 óta, az ország a béka segge alatt van, most már régiós viszonylatban is. Egy igazi degeneráltnak kell lenni ahhoz, hogy az elpazarolt évtizedeket Orbán nyakába varrja bárki is.

Orochimaru 2018.07.28. 18:31:52

@math0: És mégis szar az életed. Szomorú.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:40:02

@Orochimaru: Neked mégis szar az életed. Hiszen te a kánaán Orbanisztánból elmenekültél a szaros kis Angliába. Te egy beteg mazochista vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:42:21

@Orochimaru: Egy igazi degeneráltnak kell lenni ahhoz, hogy 2015-ben az Orbán rezsim kellős közepén, a EU ellenes, migránsellenes politika kibontakozása idején, a mostani irány beállításának időpontjából elmenekülj az országból, és egyúttal azt állítsd, Orbán politikája jó.

Te vagy elmebeteg vagy, vagy mazochista, de a "vagy" nem kizáró "vagy".

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:43:40

@Orochimaru: ja értem, akkor azt hiszed, hogy a cigány világnyelv.:) És nem tudod, hol van Felcsút, meg ilyenek. Mondom, ez a Fideszes "értelmiségi".

Orochimaru 2018.07.28. 18:47:17

@math0: A migráns politikája nagyon jó, mondjuk nekem túl gyenge volt összességében, én lelövettem volna őket a határnál.

Lopni meg mindegyik lop, lopott a kedvenc Bajnaid meg az Elkúród is.

Orochimaru 2018.07.28. 18:49:56

@math0: Mo.-n a cigány világnyelv lesz, arról biztosíthatlak. A tesók kicsit több gyereket gyártanak, mint a magyarok. Ideje elkezdened benépesíteni Mo.-t, ha nem akarsz kis Rikárdókat meg Ali babákat kerülgetni, ahahaha.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 18:54:51

@Orochimaru: "A migráns politikája nagyon jó"

pont akkor menekültél el, amikor ezt a politikát elindította. Mondom, hogy egy elmebeteg barom vagy.

Orochimaru 2018.07.28. 18:57:40

@math0: Én a hozzád hasonló faszok elől menekültem, nem OV elől.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:01:17

@Orochimaru: pont 2015-ben, amikor nem is laktam itthon?:) ejnye, Fideszes idióta, kilóg belőled a lóláb, de még Semjén Zsolt lába is a lovon.:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:02:30

@Orochimaru: értem, tehát cigány felszopó vagy Burgenlandban egy pornóstúdióban, és azt hiszed, hogy a cigány, vagy a franciázás virágnyelv. azért szavazol Orbánra, mert ő is cigány.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:03:28

@Orochimaru: n egyébként szintén lelövetnélek, már csak a világ átlag IQ-jának növelése érdekében is.:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:05:49

@Orochimaru: Meg eggyel kevesebb náci, attól csak jobb lehet a világ. Úgyhogy jogos a lelövésed. Legközelebb Hegyeshalomnál vagy Ferihegyen meg is ejtjük.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:06:45

@Orochimaru: és a kurva anyádnak is kb ez jár, amiért megszült egy ilyen selejtet, mint te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:08:40

@Orochimaru: "én lelövettem volna őket a határnál."

egyébként nyilván azért vannak ilyen nézeteid, mert frusztrált vagy, hogy naponta túrós faszokat kell bekapnod.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:11:42

@Orochimaru: "A migráns politikája nagyon jó, mondjuk nekem túl gyenge volt összességében, én lelövettem volna őket a határnál."

Azt se felejtsük el, hogy te is migráns vagy, és magadat akarod lelövetni a határnál, amilyen hülye Fidióta vagy.:)

6.Lenin 2018.07.28. 19:39:43

@math0:

Beugrott, hogy mi is kéne neked.
Valamelyik nap előttem ment egy köcsög, a kocsija hátsó ablakában volt egy bólogató kutya. Dumálhatnál neki, ő meg bólogatna. Két jó barát, aki megérti egymást.
Szerintem lehetne szuka is, így még jobban ki tudnád használni, csak néha kimosnád.
Na, jó 5let?
Szívesen segítettem.

Orochimaru 2018.07.28. 19:40:34

@math0: Az lényegtelen, te kis pöcs. A hozzátok hasonló emberek teszik olyanná az országot, amilyen!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:51:06

@6.Lenin: Beugrott, hogy mi is kéne neked.
Valamelyik nap előttem ment egy köcsög, a kocsija hátsó ablakában volt egy bólogató kutya. Dumálhatnál neki, ő meg bólogatna. Két jó barát, aki megérti egymást.
Szerintem lehetne szuka is, így még jobban ki tudnád használni, csak néha kimosnád.
Na, jó 5let?
Szívesen segítettem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 19:51:53

@Orochimaru: A hozzátok hasonló emberek teszik olyanná az országot, amilyen!

Hazudozó, álszent, hiteltelen, kétszínű féreg vagy akár csak a parasztvezéred, akinek nyakig a seggében vagy.

Orochimaru 2018.07.28. 20:22:28

@math0: Nem igazán te kis pöcs. Éltem az eu-s jogaimmal, és leléptem a balkáni putriból. Nem pedig a harmadik világ segglyuk országaiból indultam el a fél világon sáskajárás módjára, hogy követeljem a nyugati segélyeket, meg végigerőszakoljam a népeket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 20:25:00

@Orochimaru: nyugat segélyeken éltél, és nőket erőszakoltál meg. hogy most a törvénnyel éppen hogy éltél vissza, az erkölcsi szempontból mindegy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 20:27:28

@Orochimaru: 2015 óta egy segélyen élősködő, gyerekeket erőszakoló, pedofil büdös kis migráns vagy. tőled tudjuk

Orochimaru 2018.07.28. 20:41:36

@math0: Bárcsak nőket erőszakolhatnék. De ropi vagyok, nem tudok leteperni még egy legyengült példányt se!

Orbán veje 2018.07.28. 21:03:22

@Orochimaru: De jó hogy itt vagy haver. A hozzád hasonló idióta hülyéből nagyon sok kéne a pártnak mert ők adják a fő támogatóbázisunkat. Jól teszed hogy a viktor seggét nyalod és nem a libsikét. Bár néha már úgy látom túlzásba viszed de énszerintem okod van rá. Szóval csak fényesre fényesebbre.

taga20 2018.07.28. 21:53:07

@Orochimaru: te szardarab, te vagy horticselédje?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.28. 22:08:50

@Orochimaru: akkor biztos késelsz, kis náci ropi. azért lehetsz náci, mert ilyen kis ropi pöcs vagy, és frusztrált.

upgrade 2018.07.29. 13:49:52

@math0:
Namost nem azert, de ez mi?
Mert matematikai egyenlet nem lehet, szoval vagy valamifele programozasi nyelv. vagy valami script. Mondjuk Exclel.
Az meg vegkepp erdekes, hogy ez hogyan kapcsolodik az IQ-hoz.

Gleccsertetű 2018.07.29. 14:35:01

@math0: szegény Gender Mátyás! reggel megint arra ébredt, h kiesett a kölcsönkapott ánuszvibrátor az aranyeres rojtosratoszott picsájából, emiatt feszült. ne haragudjatok rá, irl nincsenek barátai, ezért éli itt ki magát

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.29. 21:41:12

@Gleccsertetű: szegény hülye, reggel megint arra ébredtél, hogy kiesett a kölcsönkapott ánuszvibrátor az aranyeres rojtosratoszott picsádból, emiatt frusztrált vagy. Irl nincsenek barátaid, ezért éled itt ki magad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.29. 21:43:03

@upgrade: Te olyan hülye vagy, hogy azt se tudod, mi ez, és ahhoz is hülye vagy, hogy kiderítsd. Tökéletesen demonstrálja ez, hogy ti több szinttel alacsonyabbak vagytok, kb. a makimajom szintjén, akinek ha mutatnak egy üveggolyót, akkor elcsodálkozik, hogy "hát ez meg mi"? És csak bámul.
süti beállítások módosítása