B1 blogcsaládOrbán megüzente: hiábavaló a küzdelem, őt nem lehet leváltani

2018. április 20. - Mr Flynn Rider

A miniszterelnök úgy csinált, mintha a fideszes pártpropaganda tulajdonképpen oknyomozó újságírás lenne.orban_viktor_a_kozradioban_170707.jpg

Orbán Viktornak három kommunikációs trükkje van:

  1. Ha megvádolnak valamivel, vádold meg a politikai ellenfeleidet ugyanazzal;
  2. Osztd fel a világot jókra és gonoszokra, magadat pozícionáld a jók oldalára. A gonoszok legyenek a vádlóid.
  3. Azonosítsd magad mindig a többséggel és ezen az alapon jelentsd be ignyed a korlátlan hatalomra. 

Orbán ezeket a trükköket minden pénteken beveti a Fidesz által maga alá gyűrt valahai közrádióban. Ma reggel három lényeges témában adott interjút a miniszterelnök a mikrofonállványként funckionáló műsorvezetőnek:

  • A háborúja állásáról egykori pártfogója, Soros György ellen;
  • Az új kormánya felépítéséről;
  • A magyar népesedési politikáról. 

Soros György pénzügyi spekuláns körei rossz lóra tettek, és "most éppen bukóban vannak" - kommentálta a parlamenti választás eredményét. Hozzátette:

"Jó kedvvel ülök itt és boldog vagyok."

Olyanokat mondott, mítizálva a saját győzelmét és ismét a vallásos irányba terelve a dolgokat, hogy rejtélyes és egyben biblikus dolog is a választás, amint sok egyéni akaratból egy közös döntés születik.

Győztesként könnyű dolguk van, mondta, a vesztesek felé megértéssel kell fordulni.

"Tudom, hogy nem fogják elfogadni a választás eredményét, szervezni fognak mindenfélét, korlátlan pénzügyi eszközeik vannak"

 - mondta, bevetve a két első kommunikáció trükköt: egyszerre pozícionálta magát a „jók” oldalára és vádolta meg azzal az ellenfeleit, ami tulajdonképpen az ő sara: hogy végig a Fidesznek lejtett a pálya, végig a Fidesz kampányolt az utóbbi nyolc évben közpénzből maga mellett és hülyítette, uszította a magyarokat. Vagyis: szerinte Soros György körei "iszonyatos pénzeket mozgósítottak" az ellenzék győzelméért, mert nekik nem jó, ha nemzeti, bevándorlásellenes kormány van.

Aztán újra pozícionálta magát, meghatározva magát a jók oldalán: neki az a dolga, hogy megvédje Magyarországot a spekulánsokkal szemben. Természetesen megerősítette, hogy a következő évtized legfontosabb kérdése a bevándorlás lesz, ezért erkölcsi kötelesség erről beszélni, és ahhoz, hogy ez minden házba eljusson, "százszor, és ha kell, ezerszer is el kell mondani".

A péntek reggeli interjúban üzent a propagandistáinak is: egy hete ugyanis attól hagos a sajtó, hogy a Schmidt Mária által elfoglalt Figyelő lsitázza a „Soros-ügynököket”, vagyis azt a 2000 embert, akit a Fidesz-propaganda a náciktól átvett módszerrel közellenségnek kiáltott ki.  Ebben újra bevetette a három kommunikációs trükkjét:

"Van itt valami vita, valami listázásról. Az európai politika lényege a transzparencia, az átláthatóság, hogy a választók tudják ki mit és miért csinál. Csak így tudnak jó döntést hozni. (..) A sajtó munkásait kifejezetten bíztatom arra, hogy segítség az embereket a tények megismerésében. Fedjenek fel minél több hálózatot, (..) hozzák felszínre mindazt, ami a mélyben van. És egyébként, ha valaki nem szégyell pénzt elfogadni külföldiektől, akkor ne is szégyellje azt bevallani sem."

Vagyis: meghatározta, ki a rossz fiú (aki pénzt fogad el külföldiektől – ne feszengessük, hogy Orbán és sleppje az EU-s támogatásokból hízik nyolc éve), illetve beállította a fideszes propagandát tényfeltáró újságírásnak.

A Nyílt Társadalom Alapítvány csütörtök este bejelentett költözéséről kijelentette:

"ha nem hullatok krokodilkönnyeket, megértik a hallgatók. (...) Régóta ismerem a spekulánsokat, régóta ismerem magát Soros Györgyöt is. Ez a nyerészkedő világ olyan világ, hogy újra és újra visszatér. Sosem adják fel."

A második hete tartó összellenzéki tüntetésről Orbán kijelentette, hogy 

"most is és mindig is arra törekedtem, hogy a 3/3-adot szolgáljam, az ő érdekeiket is szolgáljam,"

a tüntetés szerinte a demokrácia része, csak arra kéri a demonstrálókat, hogy békésen vonuljanak. Azt is megüzente:

hiábavaló az egész, mert őt nem lehet leváltani.

"Mindig próbálják kiforgatni, de tartom: a haza nem lehet ellenzékben. Te lehetsz ellenzékben, de a haza nem,"

tette hozzá.

"Tudom, hogy nem fogják elfogadni a választás eredményét. Tudom, hogy szervezni fognak ezt-azt,"

mondta arról, hogy szerinte a Soros-hálózat szervezi a szombati megmozdulást. Az, hogy az ellenzék újraszámlálásról beszél a választás után, szerinte olyan mintha egy meccsen nyertek volna 4-0-ra, de az ellenfél követeli a gólok újraszámlálását. 

A kormányalakításról Orbán csak annyit árult el, hogy "jelentős mértékben" új emberekkel áll majd fel a kabinet. A minisztériumok számában nem lesz változás, de a Miniszterelnökség a jövőben egy új struktúrában, új vezetéssel működne. Varga Mihályt említette személyesen, őt mindenképpen megtartja, mint a költségvetés őrét.

A miniszterelnök belengetett egy újabb nemzeti konzultációt, amiben eladják majd a Fidesz-kormányok családtámogatási rendszerét szupiszupernek. A demográfia, családtámogatás kérdésében Orbán Viktor azt mondta: szeretne egy átfogó, 20-30 éves megállapodást kötni a magyar nőkkel a magyar jövőről, a nekik nyújtható, kiszámítható perspektívákról, mert a demográfia rajtuk áll vagy bukik, ez az ő döntésük. A gyermekvállalás a legszemélyesebb, de a közösségnek fontos ügy - hangsúlyozta, hozzáfűzve: a kormánynak az a dolga, hogy ha a nők gyermeket szeretnének vállalni, és el akarják mondani erről az álláspontjukat, akkor azt meghallgassa, megértse.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8413851026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aquaticus 2018.04.20. 11:07:33

Az úszóversenyen fuldoklás miatt a vízből kimentett versenyző teljes joggal ordíthatja, hogy addig kell a versenyt ismételni, amíg ő át nem evickél a medence másik végére...
Az érmesek meg már a banketten vannak...

NemodaBuda 2018.04.20. 11:34:14

@aquaticus: Nem úgy volt ! Orbán kisebbségben van, azaz még valahol ott úszna, de a szabályok szerint mindenképpen őt kell kihirdetni győztesnek ! Ez a való helyzet ebben az úszásnemben ! Aki belefulladt volna már a lábmosóba, az kapott jelölőcédulákat, úszógumit az elejére ! Szabályosan.

FCUK21 2018.04.20. 12:11:18

"A második hete tartó összellenzéki tüntetésről Orbán kijelentette" ez hol van ez a tüntetés? jártam ma a belvárosban, semmiféle tüntetést nem láttam, akkor hogy tart két hete? :)

összellenzéki? hát, ha szerintem még csak nem is ellenzéki, legalábbis nem láttam a szervezők között egy ellenzéki pártot sem, a lóvé sem tőlük jön, sejthetően :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.04.20. 12:12:57

persze hogy boldog ,aki így tele van nyomva bogyókkal.
mi mindent kimutatna a vizeletéből egy droglabor :O

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel 2018.04.20. 12:16:23

@NemodaBuda: "belefulladt volna már a lábmosóba"

:))

A gecit vitte a víz, a többiek ár ellen úsztak. Így szabályos, mert ő írta ezeket a szabályokat.

2018.04.20. 13:49:29

@FCUK21: Először azt olvastam, hogy "a második, heteró összellenzéki tüntetés..."

Amúgy meg jön egy hétvégi mediterrán ciklon és az ellenzék visszavonul a romkocsmákba busongani..

2018.04.20. 13:51:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "a többiek ár ellen úsztak."

Ezt úgy kell érteni, hogy rossz irányba??

"Így szabályos, mert ő írta ezeket a szabályokat."
Ezt meg úgy, hogy az ellenzék Orbán kottájából játszik?

aquaticus 2018.04.20. 14:36:02

@NemodaBuda: A hangerőben erősek a verseny rajtjánál valamennyien kijelentették, hogy most biztosan elsők lesznek. A start után figyelmeztették a későbbi győztest, hogy ne merjen a dobogó fele somfordálni, mert az az ő helyük, legalábbis a nézőszám alapján. Aztán kihúzták őket a vízből és az első slukk oxigénnel már a versenyszabályokat hibáztatták és revansot akartak. Majd négy év múlva, ha addig találnak finanszírozót...

lenörd hofstadter 2018.04.20. 15:57:16

A diktátorok hisznek ebben. vitya legnagyobb román példaképe is azt hitte, hogy a golyó majd megáll előtte és a professzorasszony előtt. Nem jött be, erre egyszer vitya is ráébred.

apro_marosan_petergabor 2018.04.20. 16:39:03

@lenörd hofstadter: Ki az a "vitya"? Netán Orbán Viktorra gondolsz, Magyarország miniszterelnökére? Pertuban vagytok, s te per "vityának" szólítod? Vagy mégsem, csak úgy ismeretlenül így "tiszteled" meg? Komoly bátorságra vall...

apro_marosan_petergabor 2018.04.20. 16:47:08

Hihetetlenül komoly érzéke van a liberoknak eltorzítani egy közleményt, egy interjút stb.
Ezzel az óvodás magatartással csak az a gond, hogy nem derül ki egyáltalán, hogy szerzője bármit is megértett volna abból, amit OV elmondott - meg abból, hogy miért veszített az ellenzék, de nagyobb baj, azt sem, hogy merre lenne jó, ha haladna az ország. Mert ha értette volna, akkor - mint hazafias meggyőződésű, konstruktív ellenzéki keresné a lehetőséget a jobbításra... Ez nem lévén, csak okosodik s egy helyben jár.

2018.04.20. 16:53:04

Csak szólok csúti tajparasz, hogy a demográfiai robbanáshoz - egyebek mellett - kellenek ám a pasik is bazdmeg! Vagy nálatok a Ráhel, meg a többi gyerek lombikba született?

Tudjuk, hogy Te egy geci vagy - O1G - de a gyereknemzéshez nem elég ám gecinek lenni!

Egyszóval, ha csak a Nőkkel kívánod ezt megbeszélni, az biza nem lesz elég.
Ott nem lesz elég a 2/3-ad, ott szükség van a teljes egyetértésre.
Kösz, hogy felhomályosítottalak! Trafikot nem kérek!

Ennyi!

lenörd hofstadter 2018.04.20. 16:57:01

@apro_marosan_petergabor:

A férgeket nem szokás megszólítani. Eltaposni szokták őket, mint majd az istenedet, vityát is eltapossa a valóság.

VáradiJános 2018.04.20. 17:21:46

@lenörd hofstadter: a kurva anyádat és a rühedék kölkeidet mikor tapossák?

nemecsekerno_007 2018.04.20. 17:22:30

@Womb Raider: Jajj, ne mongyá ilyeneket :) Maradjon inkább a jó idő!!! :)

Inkább tüntessenek, de ne legyen eső :D

T.Jani 2018.04.20. 17:23:09

Ezt még 2011-ben írta egy Kanadai szociológus még szerencse hogy ilyen ma már nem létezik!!
"Fasiszta pártot demokratikus választások útján – amíg olyanokat tartanak – még soha nem váltottak le. Ez önellentmondás lenne, mert Mussolini meghatározása szerint „a fasiszta állam nem más, mint hatalom- és uralomakarás”. Tagadja a demokráciát, a parlamentarizmust. A fasizmus atyja úgy határozta meg a célt, hogy „egy párt, amely teljesen és kizárólagosan kormányoz egy nemzetet”. A fasiszta vezért a nép szereti, ujjonganak érte. Bukása után az imádat gyűlöletbe fordul.Itt kell megjegyezni, hogy a fasizmus tömegbázisát mindig a lecsúszott társadalmi rétegek adják. Ez az egyik oka annak, hogy a legkönnyebben a gazdasági válság idején képesek hatalomra kerülni. A vezér részben állandó ellenségképpel és fenyegetettséggel, másrészt pozitív énképpel fanatizálja a tábort. A felsőbbrendűség a fasiszta államban a “nemzet” mítoszában ölt testet. A nép minden nehézséget elfogad a vezértől, mert a bajaikra hihető okot talál, ami mindig valaki másban testesül meg. Ez a tömegtámogatás alapja. A fasiszta államnak fontos a tömeg, a nagy tömegdemonstrációk, a kapcsolat a tömeggel, ha máshogy nem, állandó levelezés útján. A fasiszta állam nem tűri az egyéniséget."

nemecsekerno_007 2018.04.20. 17:24:43

@Látens Inszinuáció: Köszönjük a szexuláis felvilágosítást! :D

nemecsekerno_007 2018.04.20. 17:29:16

Az ellenzék és főleg a körülöttük lévő "értelmiségi" "szakértői" holdudvar...

hááát mit is írhatnék, tőről metszett b@lfaszok, köldöknézésből doktoráltak, nagyon de nagyon hüly@k...

Ezeket a kormány közelébe nem engedném, nagyon remélem, hogy szép lassan kikopnak a közéletből...

Szomorú, hogy a kádári értelmiség ilyen sokáig húzta...

taga20 2018.04.20. 17:42:22

@VáradiJános: jani, ma is formán kivűl vagy!

húzzál bele, me te is úgy jársz, mint lézerdzoni!:)))

taga20 2018.04.20. 17:44:47

@apro_marosan_petergabor: a gazdád a geci az! csak a polgártárs kulturáltan próbálta körbe rajzolni a felcsúti hulladékot.

szerintem inkább köszönd meg neki!

lenörd hofstadter 2018.04.20. 17:51:52

@VáradiJános:

Nyugi elvtárs, te is sorra kerülsz miután istened a szélben bokázik. Mellette leszel eltaposva.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 18:03:18

De könyörgöm, miért kell hallgatni ezt a faszkalapot? Én már 1998 óta nem figyelem mit hazudozik. Nem is tudott megszívatni, nem is tudott a hülyeségeivel megetetni. Teljesen igaz, amit a blog állít, de erre 16 év után jöttök rá, baszki? Ez a kretén patkány össze-vissza pofázik mindent, mindenki az ország ellensége, csak ő a becsületes ember. No elmegy ez a féreg a jó édes kurva anyjába, oda. Én már 20 éve is felhúztam magam a vigyorgó patkány pofáján, jogászféreg megjelenésén. Az összes fideszes vezető ilyen. Amikor meglátom őket elhányom magam.

VáradiJános 2018.04.20. 18:03:53

@lenörd hofstadter: álmodjál, göthös patkány! Na húzzàl vissza és szopasd magad tovább a rühedékeiddel!

VáradiJános 2018.04.20. 18:05:20

@taga20: előbújtál, josé? Holna kurva anyádban voltál? Csak nem a kurva anyádban voltál? Ott nyalogattad a sebeidet, dk-s köcsög?

VáradiJános 2018.04.20. 18:06:51

@Kovacs Nocraft Jczsefne: ha patkány feje van, akkor hogyan tudod megkülönböztetni a nejedtől? Vagy nálatok, rágcsálóknál ez szag alapján megy?

2018.04.20. 18:23:37

@VáradiJános: Cunci, már megint rosszul dugtak meg a fideszesek? Gyere, itt bármikor jól megraknak a libsik, mint az anyádat. Nem csoda, hogy szeretsz ide járni. Jé, már le is térdeltél?

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 18:24:20

Azzal kezdte ez a kretén, hogy bejelentette ország világ előtt, 1998-ban a választáson, hogy ő a másik faszfejjel,torgyánnal soha nem lép koalícióra. Másnap megállapodott vele. No én azóta egy darab szart sem adok a szavára. Ez volt 1998-ban. Előtte még valahogy elfogadtam, de amikor előjött patkány volta, onnantól elásta magát nálam. Elkezdett kormányozni, ugyanúgy szétbaszott mindent mint 2010-ben. A nemzeti helyén egy meteoritkrátert hagyva többmilliárdot kidobva az ablakon. Azóta ezen tetteit már ezerszer űberelte, de akkor 1998-99-ben kimutatta a foga a fehérjét, azóta rühellem, mint a mosott szart. Max. a ganéjt takarítanám fel vele a disznóólban felmosórongyként.

2018.04.20. 18:28:56

@Kovacs Nocraft Jczsefne: 1988-ban meg el akarta hitetni, hogy ő küldte haza az oroszokat. Csak rádióban hallottam, de csak később láttam meg a fekete buráját és nem csalódtam. A büdös bunkó már akkor is azt feltételezte, hogy mindenki csak az állami rádióból tájékozodik, mint az egyszerű fidezprosztó.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 18:30:00

De emlékszem a 80-as évek végére, amikor ez a féreg kiállt szónokolni, a ganéj még a seggén bűzlött, de már akkora pofája volt, mint egy ólajtó. De ne csodálkozzunk egy jogászféreg, aki még ráadásul politikai megélhetési bűnöző is egyben, ettől minden kitelik. Nemhiába mondta Szechenyi, a legnagyobb magyar, hogy jogászfaszkalapokat a parlament közelébe se szabad engedni, mert megmanipulálják a parlament működését, ezzel fosztva ki az országot. No milyen igaza volt az öregnek, még majd 200 év távlatából is mennyi igazság van benne.

VáradiJános 2018.04.20. 18:34:02

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: hát nagyon meg lettem szopatva, hülyére szopattak minket a patkány libbantak április 8-án. Szegény kis butus nyomorék felebarátom, neked, tangabaromnak és a többi szerencsétlennek már csak az indexes kis kuckó maradt keménykedni. Olyan cukik vagytok. :)

VáradiJános 2018.04.20. 18:34:54

@Kovacs Nocraft Jczsefne: azóta idegesítenek a jogászok amióta apád sittre került, te kis geci?

2018.04.20. 18:35:31

Az öreg Gandhi békés tüntetésekkel érte el, hogy a britek távozzanak Indiából. Az itteni bűnözőknek és választási csalóknak nincs akkora hatalmuk, mint a briteknek. Csak addig maradnak, amíg a rendőrök hajlandók vigyázni rájuk. Végül minden diktatúra a saját szarába fullad, lásd Románia (1989).

Netuddki. 2018.04.20. 18:35:52

Amúgy van valami hír a Tiborczról? Idáig azért nem lépett az ügyészség, nehogy "beavatkozzanak a választásokba". Már 2 héttel a választások után vagyunk. Előzetesben van már?

Dumálhat bármit, akkor is csak egy tolvaj, csaló cigó marad...

VáradiJános 2018.04.20. 18:36:14

@Látens Inszinuáció: ki vagy éhezve? Vigyáztál volna a nődre, butuskám.

VáradiJános 2018.04.20. 18:38:07

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: diktatúra? Nektek mindig rettegni kell? Koszadék nagyanyád is a táboros meséiből élt, jól haladsz a nyomdokaiban, te nulla

VáradiJános 2018.04.20. 18:38:54

@Netuddki.: ne irigykedj, büdös buta proli!

2018.04.20. 18:39:23

@VáradiJános: "a többi szerencsétlennek már csak az indexes kis kuckó maradt keménykedni"

És ez miért zavar, Cunci? Félsz? Ugyan már, Cuncika... ott van neked az elcsalt kétharmad, minek vered itt magad? Hülye-e vagy?

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 18:40:27

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Ez jó. Teljes mértékben igazad van. Az oroszok nem egy jogásznyikhaj soros bérenc szavaira mentek el, hanem a világpolitikai események hatására, legfőképpen Gorbacsov liberális, nyugatosodó politikája miatt. Én átéltem ezeket a hónapokat, ennek a tetűnek semmi köze nem volt az orosz kivonuláshoz. Mondjuk a pofája már akkor is elég nagy volt ahhoz, hogy beleugasson mindenbe. Még jó hogy nem üzent hadat a Szovjetúniónak, mint az első világháború idején az USA-nak valamelyik kretén orbán előd.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 18:41:24

Azért 1994-ben kieshettek volna a parlamentből, csak egy hajszálon múlt. Ha akkor elkotródnak, most nem tartanánk itt, ahol vagyunk.

elismert felhasználó 2018.04.20. 18:43:22

@Netuddki.: szia kovi. látom megtörtek. már hosszú ideje ezen a nick-en kommentelsz...ami azt jelenti, hogy nem basztak ki sehonnan. vagy csak öregszel?

MACISAJT 2018.04.20. 18:43:25

@apro_marosan_petergabor:

Mit akarsz, ezek választási fikanickek ezrein "bátrak"..:P

lenörd hofstadter

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2018.03.31. óta tag.

2018.04.20. 18:45:38

@MACISAJT: Váltottál, Cunci? Szar lehet neked egy nickkel szopni ilyen sokáig. Mitől félsz kétharmaddal, te szerencsétlen hülye?

MACISAJT 2018.04.20. 18:47:28

A bulgár úrnál öndunába lövő kézifegyverek ropogása hallatszik minden délután...:P

Muhaha

2018.04.20. 18:50:25

@VáradiJános:

Mi van buzikám?
Nem a te térfeleden mozgok, ha érted mire gondolok.
Ha meg nem értetted mit írtam, az téged minősít.

Szólj a gazdinak, hogy nem elég ám csak a Nőkkel konzultálni, a gyereknemzéshez - egyelőre még - mi is kellünk, hiába ő az istenkirályotok, ezt még ő sem tudja elintézni semmilyen kétharmaddal. Ehhez teljes egyetértés kell.
De te honnan is tudhatnád, hiszen más kapura játszol kisköcsög.

Na pá!

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 18:54:49

@VáradiJános: Hát édes kisöcsém. Ismerem a jogászokat, mint a székletem állagát. A jogi egyetemen annyi bunkó paraszt leledzik egyidőben, mint sehol máshol. Hallottad volna az öklendezéseiket egy-egy átmulatott éjszaka után. Az alvilág krémje található meg köztük. Mind egy szálig kapzsi, beképzelt pondró. Mindenkit lenéznek, aki él és mozog. Közben meg nem értenek semmihez a jogi balfaszkodáson kívül. lehet még egy villanykörtét sem tudnak betekerni. Tisztelet a kivételnek. Százból egy talán van közülük normális, szerény, becsületes ember.

AvéCézárVavan 2018.04.20. 18:57:10

Nem lehet leváltani. Mussolinit, Ceausescut és Julius Caesart se lehetett. A kortársak valahogy mégis megoldották.

aquaticus 2018.04.20. 19:00:58

Az elvtársurak kicsit zaklatottnak tűnnek...Trágársággal helyettesítik a szavazókat....

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 19:01:48

Az eu majd elrendezi ennek a pondrónak a pofáját. Mai hír: Eu támogatást nem fog kapni, aki nem lép be az eu ügyészségbe. Ez a retardált kézzel-lábbal tiltakozott az ügyészség ellen. Reméljük tartja is magát ehhez. Habár ahogy ismerjük az istenbarmát itthon röplapokat fog szórni ellene, kint meg belép, mert LOPNI AKAR!!!! Ez még akkor is hazudik, amikor alszik.

lenörd hofstadter 2018.04.20. 19:02:04

@MACISAJT:

Jaj, most mi lesz. 34 hozzászólással le mertem ugatni a cigány királyodat. Aranyom, a tolvaj csúti cigány ettől még tolvaj cigány marad, és az idióta fideszdroid is idióta fideszdroid marad.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 19:03:40

Gondolom a megalakuló EU ügyészség lesz a következő ellensége.

lenörd hofstadter 2018.04.20. 19:04:45

@Kovacs Nocraft Jczsefne:

Nem mondod. Találkoztál már olyan jogásszal amelyik értett a jogászkodáshoz? Nekem még nem volt ilyen szerencsém, volt olyan amelyik a wördből ollózott nyomtatványmintát hatodszorra tudta hiba nélkül kitölteni azzal a hat adattal amit papíron leírtunk neki.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 19:06:51

@aquaticus: Diktátort nemcsak csúnya szavakkal, hanem nyakra akasztott kötéllel is szokták jobb belátásra bírni. Ne kívánd, hogy odáig fajuljon. Sajnos ezek a fasiszták a szép szavakból, becsületes, demokratikus küzdelmekből nem értenek. Mussolini példája lebegjen előttetek, hogy oda juthat führeretek, ha sokat vergődik.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 19:08:45

@lenörd hofstadter: Politikus jogásszal még nem találkoztam értelmessel, viszont van köztük pár jó szakember, de azokat ne a parlamenti megélhetési csaló bűnözők közt keresd. Igen van köztük néhány becsületes, találkoztam már párral. Az arány százból egy.

Evel Knievel 2018.04.20. 19:13:41

Nem tudom hogy ki mit , mikor és kinek üzent, de azt tudom hogy én és még sok millió polgártársam nem akarjuk leváltani Orbánt. Szóval elmehettek a picsába :)

MACISAJT 2018.04.20. 19:13:54

A holnapi tüntetés programjából( forrás: mancs.hu)

" a közmédia egy ideje Orbán propaganda-gépezete. Ennek is köszönhető a kétharmad.

VISSZA KELL SZEREZNÜNK, AMI A MIÉNK!
MINDEN MAGYARNAK, BÁRHOL ÉLJEN, JOGA VAN A TISZTESSÉGES TÁJÉKOZTATÁSHOZ, HOGY FELELŐSEN TUDJON DÖNTENI!

A legfőbb célunk a közmédia fidesztelenítése!"

------

Világos. Az új választások mint programpont elment a levesbe.
Most a közmédia kéne. Szeretnék újra a Pártkeltét talán, bár Gyárfás most mással van éppen elfoglalva, ugye:P

No szóval. A 2002-es kormányváltás után volt a Szabadság téren egy tüntetés a sajtószabadságért( az sem volt ám kisebb mint a múlt heti, 63 ezer darab. százforintost dobtak be a résztvevők). Ott Orbán azt javasolta
hogy osszák meg a köztévé két csatornáját.
És akkor mi volt a kijelölt stróman/miniszterelnök válasza?
"Ha a jobboldalnak tévé kell, hát vegyen magának."
Jelzem, a jobboldal megfogadta a tanácsot, vett magának.
Ideje volna hogy a ballibák is megfogadnák a sajátjukat, mert mégiscsak röhejes hogy simicska tévéjében meg a vallási szekta tévéjében kénytelene őrjöngeni...

Muhaha.

Evel Knievel 2018.04.20. 19:15:29

@Kovacs Nocraft Jczsefne:Te gyökér köcsög, On meg lett választva, demokratikusan, de ha esetleg harcolni kellene, Te meg a fajtád nyüszítenétek a rettegéstől az első napon. Szakadt volna anyádba a fejed..Hazátlan féreg

sZulamith 2018.04.20. 19:19:03

" .....3/3-adot szolgáljam, az ő érdekeiket is szolgáljam," Ezen ellehet gondolkodni, főleg az "is szolgáljam" kijelentésén. Tehát az 1/3 aki nem rá szavazott az örüljön, mert őket is szolgálja. Itt tartunk, felháboritó, és végtelenül szomorú:(

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 19:20:02

@Evel Knievel: Nem tudom hogy ki mit , mikor és kinek üzent, de azt tudom hogy én és még sok millió polgártársam le akarjuk váltani Orbánt. Szóval elmehettek a picsába.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 19:24:46

@Evel Knievel: Nem demokratikusan lett megválasztva. A csalásról még EBESZ papírotok is van, ami Európában példa nélküli. A demokratikust felejsd el kisköcsög. Ahol ennyire lejt a pálya egy pártnak, ahol a párt már összeolvad az állammal, ahol állami százmilliárdokból kampányol a kormány a pártja nevében, az már nem demokratikus ország.De ki merem jelenteni hogy szerintem már fidesz se nagyon van, csak kretén seggnyalók gyülevész hordája, akik führerük parancsait gondolkodás nélkül, szektaként követik. Ez már nem párt, hanem birkacsorda.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 19:28:08

@Evel Knievel: Ja és a kurva anyád fosott volna inkább egy pöcegödörbe, miután egy buzi kretén seggbebaszta, és gecivel töltötte ki a végbelét, ahol pondróként megfogantál.

MACISAJT 2018.04.20. 19:30:19

@Kovacs Nocraft Jczsefne: ". Ez már nem párt, hanem birkacsorda. "

Aha.
Miközben az ellentábornak honlapokon hirdették hogy meggyőződésüktől függetlenül kire kell szavazniuk..:P
Így jutott el a jobbikos operettnáci szimpatizáns hogy az ávós körmös dk-s fiacskájára szavazzon...

És a fideszesek a "birkák"

Nyihihi

Void Bunkoid 2018.04.20. 19:33:37

Kurvajó a kommentszekció, jobb mint egy South Park epizód.

Legközelebb nem is kellene ikszelni, egyszerűbb lenne egy káromkodóversennyel eldönteni, hogy ki nyerjen választásokat :)

Evel Knievel 2018.04.20. 19:35:13

@Kovacs Nocraft Jczsefne:Te gyökér köcsög, On meg lett választva, demokratikusan, de ha esetleg harcolni kellene, Te meg a fajtád nyüszítenétek a rettegéstől az első napon. Szakadt volna anyádba a fejed..Hazátlan féreg

Evel Knievel 2018.04.20. 19:38:53

@Kovacs Nocraft Jczsefne: Te faszarcú retek, hát nem azt ugattátok hogy mennyire jó lesz a magas részvételi arány???? Ti éltek valami párhuzamos univerzumban, ki fasz hitte el köztetek hogy jó lesz majd adó emeléssel kampányolni? Ki hitte hogy a magyarok akarnak ide niggereket meg arabokat? Orbitális nagy faszfejek vagytok, ezt a fővárosi néhány százezer szavazón kívül mindenki így gondolja. Faszfejek :) Ráadásul vesztes faszfejek :)

taga20 2018.04.20. 19:42:50

@Evel Knievel: jó tolod haver, csak egy kicsit keményebb is lehetnél, me még aszt hisszük, hogy homár vagy!:)

2018.04.20. 19:44:38

Az megvan, fityiszdroidok, hogy Fiatal Demokraták Szövetsége?
Oszt az átlagéletkor 50,1 év.
Még ez esetben is szar van a palacsintában gyíkarcok.
Mer' ha FIDESZ, akkor fiatalokból kellene állnia nem? Hja, nem.
Még ebben is hazudik a csúti gennyedék.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 19:50:49

@Evel Knievel: Ontod magadból a fost kisköcsög, aminek annyi köze van a valósághoz, mint anyádnak apádhoz. Ne hallgass túl sok orrbáncot, mert még retardálódik az amúgysem túl sok sejttel rendelkező agyad.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 19:52:07

@Evel Knievel: Ja bocs, agyad az nincs, inkább, a koponyádon belül lévő massza.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 19:58:42

@Látens Inszinuáció: Tény, ami tény a nevük jobban passzolna a Fasszopó Idióta Dilettánsok Esztelen Szarháziai -hoz. De ne csodálkozzunk azon hogy ezek se nem fiatalok, se nem demokraták és se nem szövetség, elvégre még akkor is hazudnak, amikor kérdeznek. A nevükben lenne pont igazság?

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 20:02:44

@Evel Knievel: A magas részvételi arány az tényleg összejött volna, ha a végén nem érvénytelenítenek a fasszopók többszázezer szavazatot. Fél óra alatt végülis ennyivel csökkent a szavazók létszáma, 70%-ról lement 67-re a részvétel, csak úgy, a mai napig nincs rá értelmes magyarázat. Hogy ezt hogy hozták ki, még Uri Geller se tudja a megoldást.

aquaticus 2018.04.20. 20:15:12

@Kovacs Nocraft Jczsefne: Csodálatos jövő várna hazánkra, ha azok vezetnék, akikre te és a hozzád hasonló cizellált lelkű demokraták szavaztak!
Szerencsére már veszélyességi küszöbérték alatt vagytok és csak a palettát szinesítitek.., már amennyiben ez a színvonal színesítésnek számít....

Csaba Svolik 2018.04.20. 20:18:08

" hiábavaló az egész, mert őt nem lehet leváltani. " - ezt gondolták a kommunisták is , azt egyszer csak hoppá ! Viktor neked is egyszer csak hoppá ! - de neked ez qurvára fájni fog !

Csaba Svolik 2018.04.20. 20:21:09

@MACISAJT: Aki rövid időn belül elmegy a picsába az a Viktorod lesz veletek együtt !

2018.04.20. 20:41:09

az a baj orbáncka, hogy te vagy a következő kádár.
Téged tényleg nem lehet leváltani, téged csak elzavarni lehet majd valamikor, lehet hogy még 20 év.
Meddig akarsz még a magyarországi magyarok nyakán ülni és nyerészkedni?
Meddig akarod még a fideszben lévő korrupt tolvaj alakokat saját kormányodban és pártodban tartogatni?
Meddig akarod a fidesz háttérhatalmát, holdudvarát, kiszolgálni több tízezer milliárddal?
Meddig akarod ezért, hogy a rendőrség, ügyészség, bíróság ezekért szemet hunyjon?
Meddig akarod még meglopni a hazai magyarokat, a határon túliak kedvéért?
Meddig akarod még, hogy pénztáros lőrincről gondolják, hogy csilliárdos, miközben te állsz a lőrinc mögött?
Meddig akarsz még diktátorkodni?

Ha ezekre nem válaszolsz, akkor sosem leszel igazi ÁLLAMFÉRFI!

2018.04.20. 20:45:18

@Látens Inszinuáció:
"Az megvan, fityiszdroidok, hogy Fiatal Demokraták Szövetsége?"

Mégcsak nem is ez a legnagyobb probléma.
Felőlem lehetne 80-90 éves képvislőjük is.
Na de mennyi komcsi ül benne. Volt MSZMP párttagok, KISZ titkárok sora.
Narancskommunisták!

Gleccsertetű 2018.04.20. 21:22:11

@VáradiJános: most kivételesen igazoltan volt távol. vettem neki ajiba egy repjegyet Athénba. tudod, ott van az a szerencsétlen migráns, aki 4000km-ert gyalogolt le a sivatagba miközben fogorvosnak tanult (legalábbis a b1 blog szerint) de most 15 euróért vállal szexet, gumi nélkül 20 eur. szóval, vettem neki egy repjegyet, meg adtam neki 5 eurót, h gumi nélküli élményben legyen része.

Gleccsertetű 2018.04.20. 21:26:09

@Kovacs Nocraft Jczsefne: jaj b+ a múltkor még vállalkozó voltál. azthiszed azért mert nicket váltasz még nem leszel messziről felismerhető a mocskos, primitív stílusodról? ugyan..

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 21:29:17

@Csaba Svolik: Ja, ez mindent elárul a kreténről. De kihagyott egy szót, amivel együtt jobban hangzana a mondata: Őt SOHA nem lehet leváltani. No ez mindent elárulna@Gleccsertetű: kreténkém lelki világáról. Ő leválthatatlan. Ez igen. Csuti kreténkém igaz demokrata.

taga20 2018.04.20. 21:31:32

@Gleccsertetű: az ajiba az mi te fityeszribanc?

Gleccsertetű 2018.04.20. 21:32:11

@taga20: hát ajándékba :DDDDD örülök, h kielégültél

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 21:32:54

@Gleccsertetű: De ki akarja, hogy ne tudd, ki vagyok? A Sunyi vihogó, nyüszítő patkány ott van a fenti képen a mikrofon mögött. A váltás nem azt a célt szolgálja, amire te gondolsz. Ne a saját, fidióta, megvesztegethető patkányagyaddal gondolkodj. Ez egy fricska a fideszes patkányoknak. Mindannyian sorra kerültök férgek!!! Ez egy lista. Lista a fideszférgekről.

Európai téridő 2018.04.20. 21:34:50

Semmi újat nem írt, kedves blogger. Ezek a kommunikációs trükkök már évezredek óta közkincsek, sokan mások is élnek velük.

taga20 2018.04.20. 21:39:10

@Gleccsertetű: kösz haver. kicsit fogaztál, de azé jó szopsz:)))

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 21:46:21

@Gleccsertetű: Nem tudsz te semmit. De nem azért mert hazudok. Hanem azért mert nem figyelsz rendesen, a fideszes haverjaidtól tájékozódsz, nem tudsz magyarul, magyar mondatokat sem tudsz értelmezni, a führered parancsait vakon követed, mindent elhiszel neki, a kritikusainak meg semmit, nem jó emberismerő vagy(a vihogó hazugnak jobban hiszel, mint a káromkodó igazmondónak). No ezért fingod nincs a körülötted lévő személyekről, a körülötted lévő világról. Csak kóvályogsz, mint a gólyafos a levegőben.

VáradiJános 2018.04.20. 21:50:03

@Látens Inszinuáció: köcsögözd a kuva ..... ! Nem tudtam kit írni, mert nincs senkid, kutya, mindenkinek elege lett a buta fejedből. Szánalmas patkány.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 21:50:06

@Gleccsertetű: Én is tudok ám listázni. Ez a trükkös listázás. Minden fidesztetű sorra kerül. Minden fidesztetű szidni fogja führerét, ezen nevek alatt. Hamár a saját agyukkal nem tudnak gondolkodni, megteszem én nekik ezt a szívességet. Így én leszek a szájuk és a billentyűzetük.

taga20 2018.04.20. 21:52:21

@VáradiJános: bakker haver, mindig tuttam, hogy búza vagy!

rá se ráncs, én így is szeretlek:))))

VáradiJános 2018.04.20. 21:55:45

@taga20: nem lenne nagyobb szégyen búzának lenni mint a haverodnak

VáradiJános 2018.04.20. 21:57:29

@Kovacs Nocraft Jczsefne: de kemény vagy és félelmetes. Kb mint egy mókus. Csak az aranyos is, te viszont csak egy szerencsétlen tetűhintás szardarab vagy. Rohadjon meg a kurva anyád amiért ideellett nekünk.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 22:00:02

@Gleccsertetű: A stílusom meg mit zavar? Én csak a ti stílusotokat követem. A fidióták észre sem veszik. Megszokták már bayer zsoltika, kövér lacika és más hasonló tetvek stílusát, én csak átvettem azt, kellőképpen viszonoztam. Talán beszéld meg velük a kongresszuson, ha nem tetszik a stílus. Majd biztos leszarják a fejed, amiért szóltál érte. nekik. Azon meg ne csodálkozzatok, hogyha anyámat számra veszitek, meghempergetem-taposom a faszotokat a kutyaszarban, és kellő nyujtás után feldugom a seggetekbe.

VáradiJános 2018.04.20. 22:00:21

@Gleccsertetű: igazán lehettèl volna nagykelkűbb is, idehozathattad volna az említett dralbant és akkor az egész indexbanda rájárhatna

VáradiJános 2018.04.20. 22:01:25

@Kovacs Nocraft Jczsefne: a szádra vesszük anyádat? Azt hogy kell, patkány?

taga20 2018.04.20. 22:03:39

@VáradiJános: figyu, az első lépést mektetted, ami a legnehezebb.

ha van kedved együtt mehetnénk a prájdra:)))

VáradiJános 2018.04.20. 22:05:09

@taga20: á, nem akarom elfoglalni apád helyét a platón

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 22:13:03

@VáradiJános: Ennyi? Ez gyíkfasznyi erejű volt. Aztán ha anyám mégegyszer szádra veszed , fogok 3 tonna birkaszart, összekeverem híg kecskefossal, 4 kiló patkánygecivel, 4 csipet darált denevérgennyel, 3 kiló rothadt tetűlárvával, miután kivertem az összes fogad, a nyelved csípőfogóval letépve a seggedbe dugtam, az összekevert anyagokat diótörővel a pofádba tömöm az őrölt heregolyóiddal együtt.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 22:15:39

@VáradiJános: Érted te, húgyagy. Elírás. A szátokra veszitek.

2018.04.20. 22:16:38

@VáradiJános:

Hiszen nem is platón voltál tavaly sem. Láttalak amfora! Ott ültél a főköcsög mellett a kamionon. Még a szoknyád is felcsúszott, miközben éppen cumiztad a sofőrt vakegér.
De ne aggódj! Nemsoká ismét prájd, oszt rábukhatsz néhány brére!
Azé' gumit vigyé, mer' még a végén megbetegszel, oszt rövidesen találkozunk odaát.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 22:19:25

@VáradiJános: Jé, most látom előkerültél? Aztán amikor VáracliJános jelen volt, hol a büdös picsában ténferegtél? No mindegy, majd VáracliJános megint működésbe lép, hogy eltűnj megint a picsába.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 22:25:51

@VáradiJános: Te észkombájn, a makkodat kéne chili paprikával fűszerezett dörzspapírral megcsiszolni, hogy észhez térj. Vagy a csüngő heregolyóid esztergatokmányba fogni, 3000-es fordulattal megpörgetni, és menetet metszeni bele, hogy fel tudd rá tekerni az anyádat.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 22:35:30

@VáradiJános: Te, te, te apaszültmeztelen, csupaszkopasz ellipszisfejű, lapátfülű, csőorrú, 25 centi magas 4 méter széles, 8 lábú, 1 kezű, narancsragyásbőrű, gombás-sárga körmű, 3 tőgyű, dadogó-makogó brekegő kretén. Mi a faszomat pofázol itt?

VáradiJános 2018.04.20. 22:48:01

@Kovacs Nocraft Jczsefne: jól van, na, nem veszem számra anyádat ... nem tetszene az áporodott niggergeciszag

VáradiJános 2018.04.20. 22:51:05

@Látens Inszinuáció: jesszus, de szar lenne egy ilyen buta barommal az örökkévalóság

Evel Knievel 2018.04.20. 23:03:06

@Kovacs Nocraft Jczsefne: te nyomornc ha összeadod a végeredményt az ellenzéki oldalon és megtolod még 500 ezer szavazattal akkor sem nyertetek volna se együtt külön külön meg egyébként sem Te fasztojás. ennyire hogy lehet valaki ostoba???

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20. 23:11:00

@Evel Knievel: Persze, persze. Matekórán: No jól van fiam, ülj le, egyes!!! 400 ezer szavazattal már egyszerű többségetek se lenne te félkegyelmű tökfilkó, zizzent-zakkant, esztelen, agyalágyult pszichopata.

kublerek · www.vasalobolt.hu 2018.04.21. 05:11:48

@VáradiJános: Föl nem fogom miért kell egymást szapulni emberek. A hatalom arra játszik hogyan osszon meg bennünket és ezt sikerrel teszi.

Megdobbent 2018.04.21. 06:56:06

Nah, ezt a valasztast nem kellett volna elcsalni viktor bazdmeg, de te tudod :) Elvezd a kis osszelopott vagyonodat a magad palinkas modjan, te troger, tanulatlan, szarfaszu paraszt, az utolso eved megkezdodott ;) Es nem, en szarok rad koma, nem miattam fogsz rabaszni :>

Gleccsertetű 2018.04.21. 07:21:25

@Kovacs Nocraft Jczsefne: azt a liberálbolsevista fasszopó nyomoronc életed, ismét lebukott egy libsi, h egyszerre több nicket használ :DDDD

Gróóóóóf úrrr :D :D Pius úr :D :D

aquaticus 2018.04.21. 07:37:42

Elvtikéim! Legyetek pozitívak és ebben a szép időben a káromkodás helyett gondoljatok arra, hogy megint egy nappal közelebb kerültetek a 2022-es választásokhoz! Újra lehettek mindannyian miniszterelnök jelöltek! Akár mától!

$pi$ 2018.04.21. 08:43:50

@Kovacs Nocraft Jczsefne: "Fél óra alatt végülis ennyivel csökkent a szavazók létszáma, 70%-ról lement 67-re a részvétel, csak úgy, a mai napig nincs rá értelmes magyarázat."

Csak az index vagy három cikkben magyarázta el, hogy mi a magyarázat. Az, hogy te nem akarod tudni nem jelenti azt, hogy nem lehet tudni.

Mr.paksimogyoró 2018.04.21. 09:33:21

@VáradiJános: Neked a seggedbe szorult a vibrátorod, azért vagy ilyen ideges?

2018.04.21. 09:47:30

Orbán rendszere illegitim, miután gyűlölködő és hazug kampány eredménye.

Orbán Viktor 2018.04.21. 10:20:00

Tisztelt Polgártársak, Kommunisták, Bolsevikok, Nemzetiszocialisták, Posztkommunisták, Orbánisták, Gyurcsányisták, Polt Péteristák, Csicskák, Hátrafelé nyilazó lovas Hunok!

Anikó! Ugye még mindig izgat, ahogy nyilatkozatok közben megnyalom az ajkaimat mint a kutya mielőtt jutalom falatot kap? Ugye, hogy ugye?

Üdvözlök mindenkit a kommunista szombaton. Most, hogy kint vagyok a kis drága nejemmel a Várkert Bazárban a napsütésben, eszembe jut ez is mekkora biznisz volt. Háromszor biztosan átadtuk de szerintem hamarosan fel kellene újítani.

Túlárazásos korrupció: ismeretlen szójáték mint Tibetben az emberi jogok. A lopás nem lehet ellenzékben és nincs is!
Minden azon múlik, hogy magyarázzuk: a világítást lehet cseréltetni, hogy a fiatalok ne lássák, hogy mellé húzták a gumit. Tökéletes családtámogatási rendszer.

Hamarosan indul a "ne húzz gumit" kampány. Egyelőre egyéb módot nem látok a népesség növelésére. A kórházakban kipereg a férgese azzal már nem lehet mit kezdeni. Ha nem bírja a paraszt a szántást akkor menni kell nincs mese. Korai elhalálozás a stabil nyugdíjrendszer titka. Ezt még Sorosnál tanultuk.
Minden a matekon múlik ugyebár. Mennyi az annyi.

Én és még egy páran örökké fogunk élni ezért aztán a nem kis vagyont kell felhalmoznunk a következő pár milliárd évre. Még a csillagunkkal, a Nappal, nem egyeztettem le, hogy ne durranjon már el. Ha berágat elfogadtatok valami 2/3-os törvényt ellene. Kitiltom a naprendszerből!

A választások dakota közmondását is megsúgták közben a Századvégtől:

Nem zörög a paraszt ha megkapja az Erzsébet utalványt.

Élvezzétek a napot, szaporodjatok sokasodjatok Kétharmadia lakói!

Hajrá Magyaroszág! A mi országunk, csak mi lophatjuk el.

Nagyorrú Barbi 2018.04.21. 12:06:30

Ez aztán az ellenzéki hozzáröffenés sorozat. Ostoba, bugris megnyilvánulások. Nem tud beletörődni a vesztes oldal, hogy ők a kutyának se kellenek. Éljen bennetek a remény bibsi-libsi-bolsi banda, hogy már csak négy évet kell várni a következő választásig. Addig meg féllábon is kibírjátok...

LebensraumamOsten 2018.04.21. 12:16:42

@nemecsekerno_007: Az idegrángásos psziocho- és szociopata korcs vajdád nem a haza és azzal soha nem is volt és lesz azonosítható. Mindössze egy törető indián migráns akitől minél hamarabb meg kell örökre szabadulni az elmebeteg, cselekvőképtelen szavazóival együtt. Ilyen egyszerű.
Csak még túl sokan hisznek a demokráciában és humanitásban és nem kezdték el őket vagonokba gyűjteni aztán lepermetezni valami jó anyaggal. De a történelem ismétli önmagát ezt Lenin és Hitler is felismerte. Időt nyerhettek, életet nem.

polpetti 2018.04.21. 12:32:17

Azt, hogy "a haza nem lehet ellenzékben", arra használta, hogy az ellenzéki képviselőknek is fel kell venni a mandátumot és képviselni kell azokat, akik listán vagy bárhogy rájuk szavaztak. Az egész interjút tessék elolvasni, ne csak kiragadni egy-egy mondatot!

blah 2018.04.21. 13:09:27

régóta mondom, hogy villanyoszlopot kell a seggébe húzni

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.04.21. 13:17:06

@kublerek: :-) Ott a pont. Nem az ilyen-olyan pártszimpátia mentén vannak az un. oldalak. Hanem ott a "választó vonal", hogy ki van lent és ki van fent.

Pl. Vona Gábor a lemondása után is a "választó vonal" felett van. :-(

VáradiJános 2018.04.21. 14:08:48

@blah: a fiadnak nem, mert élvezné a kus geci

putris72 2018.04.21. 17:11:21

@Kovacs Nocraft Jczsefne: Hát te valami általános iskolás lehetsz??Milyen EBESZ papírokról beszélsz??Nem zavar az sem,hogy 2002 után lettek igazából jobboldali médiák?Addig szinte egy sem volt!Nem zavar,hogy 2002-ben és 2006-ban a baloldal csalt!És még csak nem is tagadták!Tudod mi a választási csalás?Az amikor azt mondják,hogy lehet csalni picit,kmpánycsendet sérteni,aztán majd az ügyvédek tisztára mosnak!Tudod ki mondta??Az MSZP-s Tobiás bácsi!Vagy amikor a választások elött lulön kis csapat dolgozott azon,hogy mindent eltüntessenek ami terhelő ránk nézve,és kiderül,hogy amúgy nem csináltunk semmit 2 évég!Gyurcsány Feri! mondatai!A MSZP bizonyos prominens tudták,hogy nagyobb a hiány mint amit propagálnak!Aztán kiderült,még őket is átverték!Az UNIÓ válasza:Hát mink nem avatkozhatunk bele egy suverin tagország belügyeibe!!Érdekes,hogy 2010 után már simán megteszik!Amúgy meg ez mindent elmond,pedig egy 2012-es cikk:b1.blog.hu/2018/04/20/orban_meguzente_hiabavalo_a_kuzdelem_ot_nem_lehet_levaltani?full_commentlist=1#comments inkább lapíts,mert szánalmas vagy!!

nemecsekerno_007 2018.04.21. 19:16:42

@LebensraumamOsten: Nézd meg ezt a dokumentumfilmet, kristálytisztán megmutatja, hogy milyen volt a Kádár-rendszer és milyen lett az elvtársak által levezényelt rendszerváltás :) Sajnos csak most értünk oda, hogy ezek talán eltűnnek.

1. rész.

www.youtube.com/watch?v=9fLbxIhIbvQ

2. rész.

www.youtube.com/watch?v=L02XFPXuDFc&t=244s

2018.04.22. 00:32:42

Nem az a lényeg, hogy Orbán mit üzen, mert azt mindenki nagy ívben lefossa, mint én azt itt vergődő fideszes véglényeket. A lényeg abban van, amit a tüntető többség üzen Orbánnak.

apro_marosan_petergabor 2018.04.28. 09:06:29

@apro_marosan_petergabor:
Nagyon diszkréten és PC(szégyellem) nyilatkoztam az ellenzék intellektuális képességeiről.
Mert ilyenek nincsenek.
süti beállítások módosítása