B1 blogcsalád



Senki sem ismeri az Orben mellett kiálló zsidó szervezetet

A terrormédiának propagandacélokra ez is jó

2017. június 30. - jdesi

„New York-i rabbik kiállnak Orbán mellett” vagy „A New York-i zsidó hitközség Orbán mellett” hangzatos címeke virítanak a kormánypárti terroroldalakon. Még akkor is ha nem igaz, vagy így biztosan nem igaz a történet..-

Egyrészt persze jó ez a nagy zsidóbarátság így hirtelen.

ortodox.jpg

Különösen Orbán Bálnában elmondott beszéde után, amiről Kovács M. Mária professzor ezt íra FB oldalán:

„Orbán Viktor minapi beszédében a "zsidókkal" szemben megfogalmazott vádakon túl jónéhány rejtett, ámde egyértelmű üzenet van. Orbán szerint kormánya migránspolitikája "az európai zsidó közösségek érdekét is szolgálja, és ez akkor is így van, ha ők nem állnak ki nyíltan az elemi érdekeik mellett, és szótlanul tűrik, hogy az őket is védelmező magyarokkal szemben méltánytalan támadások történjenek”.

A szövegből kitűnik, hogy OV szerint 1. a zsidó közösségek nem nyíltak, azazhazugak; 2. saját érdekeik mellett nem állnak ki, azaz gyávák és/vagy őszintétlenek; és 3. hálátlanok, hiszen nem védik meg "az őket védelmező magyarokat".

Ennyi vádat egyetlen mondatba zsúfolni komoly teljesítmény. A szöveg logikája az 1920-as éveket idézi, amikor divatba jött "a zsidókat" hálátlansággal vádolni. De ennél is nagyobb baj, hogy OV felfogásában a "magyarok" védik meg a "zsidókat", azaz "a zsidók" nem magyarok.

 Másrészt, nézzük a tényeket a nyilatkozattal kapcsolatban. New Yorkban él vagy kétmillió zsidó és sokezer rabbi. Kétmillió ember, kétmillió vélemény. Tízezer rabbi - tizezer vélemény.

Ezek közül most tizenegy állítólag aláírt valamit, amit kitettek a New York-i magyar konzulátus oldalára. Igaz Orbánt Orbennek írták, de ez a legkevesebb. (És erre bukkant rá a szemfüles kormánypénzből kitartott média.)

Izgalmasabb, hogy az internet népének kutatása szerint ez a szervezet valószínűleg nem létezik, vagy ha mégis meglehetősen titokban működük, úgy hogy nem nagyon hagy nyomot maga után.

Az interneten nincs nyomuk. Az aláíró rabbiknak szintén semmi nyoma. A megadott postacím egy bérelt cím. A telefonszámot valaki felhívta és idézzük: „egy fáradt megtört öreg hang nem válaszolt egyetlen kérdésemre sem. Semmit sem volt hajlandó elárulni a hang. A nevét nem mondta meg. Azt sem, hogy kik alapították a szervezetet. Hogy miért rejtőzködnek a nyilvánosság elől. Csak postai úton válaszolnak. És letette a telefont 

A New York-i telefonkönyvekben és adatbázisokban – fantasztikusan sok és alapos van belőlük - nincs ilyen nevű szervezet NY-ban. A címen, amit megadtak,  egy ötemeletes lakóépület található Williamsburgben. Esetleg valamelyik rejtőzködő rabbi lakása lehet.

A keleti parti – meglehetősen bonyolult – zsidó belviszonyokat ismerő hozzászóló szerint ez – ha létezik egyáltalán – maximum egy szatmári és Szatmár közeli rabbigyülekezet lehet.

Azaz a legortodoxabb, legkonzervatívabb, a világi élettel és a politikával egyáltalán nem törődő, befelé forduló csoport.

 Szóval, ennyit ér ez  támogatás

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6912630851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toportyán Zsóti 2017.06.30. 16:26:42

Gcsuti pocakmutyi szellemi képessége még a magyar foci teljesítményét alulmúlja.Soha nem dolgozott így nincs önkontroll,tarolnak a seggnyalók.

2017.07.01. 12:44:12

"Másrészt, nézzük a tényeket a nyilatkozattal kapcsolatban. New Yorkban él vagy kétmillió zsidó és sokezer rabbi. Kétmillió ember, kétmillió vélemény. Tízezer rabbi - tizezer vélemény."

Mintha valami olyasamit lehetne ebből kiérteni, hogy ezek szerint a magyar ellenzéki véleménye sem számít, hisz nem hivatalos kormányálláspont.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.07.01. 13:02:25

Hazudtak már ennél nagyobbat is. De ha sokat problémáztok, akkor csinálnak a közpénzből pár őket támogató álcivil szervezetet.
A fidesz propaganda már régóta nem közli, hanem csinálja a híreket.

Nyomortelepy 2017.07.01. 13:20:30

"maximum egy szatmári és Szatmár közeli rabbigyülekezet lehet"

Ez eléggé úgy hangzik, mint amikor "szatmári cigányoznak" valahol szélsőjobbon

Janossz 2017.07.01. 13:25:13

@István Zsolt: Mintha valami olyasamit lehetne ebből kiérteni, hogy ezek szerint a magyar propaganda stáb már nem csak hamisítja, gyártja is a híreket.
Saját szájíze szerint.

Nyomortelepy 2017.07.01. 13:26:22

Senki nem állítja, hogy itt nincs antiszemitizmus, de nyoma sincs olyan aggasztó jelenségeknek, mint a muszlim tömegeket befogadó országokban. Franciaországban 1500 incidenst jegyeztek fel egy évben, ennek kb. fele fizikai inzultus, közte több emberéletet követelő mondhatni pogromszerű terrorcselekmény

Idehaza harmincvalahány "esemény" fordul elő, ami legtöbbnyire abból áll, hogy valaki valamilyen okból megereszt egy falfirkát

gergerg 2017.07.01. 13:28:44

Kormánypárti terrormédia? Megtört, öreg hang?

Az a baj veled is, meg sok más bloggerrel, hogy írtok egy bejegyzést, ami akár érdekes is lehetne, de ahelyett, hogy forrásmegjelöléssel látnátok el (hol vannak azok a netes adatbázisok, amikről írsz), telerakod anekdotákkal meg értelmetlen, hangulatkeltő kifejezésekkel.
Értem én, hogy amit csinálsz az nem újságírás, hanem blog, de akkor meg kár közéleti témákról írni.

Egyébként ezt az index is lehozta. Az is egy kormánypárti terrormédia?

guvat 2017.07.01. 13:48:11

Az Orbán ellen kiálló zsidó szervezeteket viszont mindenki ismeri...

2017.07.01. 14:34:21

@Janossz: A kérdés megértéséhez túl kell lépni a fizikai világon. A fizikai világban történik valami és azt a hírekben bemondják. Azonban az elme nem csak venni képes a környezeti jeleket, hanem képes alakítani a valóságot mások számára. Ezt hívjuk mágiának. Ez egy másik világkép, amiben az igazság nem objektív, hanem szubjektív és ezt alkalmazzák Orbánék is. Ha észrevetted, tervszerűen megy a szervezett elszegényítés, ami már egy másik világrendre készítene fel minket, amit mi bátran nevezhetünk modern középkornak. Orbánék mágiájának lényege, hogy az az igazság, amit ők annak hisznek és ez tényleg működik, ha sikerül egy kritikus tömeget elérniük lehetőleg olyan népességben, akik nem gondolkodnak, hanem mindent elhisznek nekik. Ez a nagy plakátkampány lényege is. Ám ők nem tesznek mást, mint rendkívül bunkó módon tükröznek vissza (na jó, inkább látványosan és jól észrevehetően), hogy mi zajluk a már rég nem szabad nyugati világban. Amikor a híreket megnézed a TV-ben UGYANAZT látod, amit itt ezek a mókusok művelnek, csak sokkal nagyobb méretben megszervezve. Ám azt elhiszed, mert hitelesnek tartod a CNN-t.

2017.07.01. 14:38:02

@Jakab.gipsz: Attól függ. Ha Orbán világképe nyer, nem fogja magát haptákba vágni, mert számára csak akkor kezdődik az igazi harc. Legyőzni a Nyugatot. Ha veszít és nem tud időben elmenekülni Azerbajdzsánba, akkor bíróság elé áll, ha addig meg nem lincselik.

Toportyán Zsóti 2017.07.01. 14:41:23

@Jakab.gipsz: Nem érdekel hogy gyagya vagyol.Oviban megtanulhattad vóna gyagya aki mondja.

Attilajukkaja 2017.07.01. 14:41:32

Ilyen zsidó szervezet pedig nem létezik!!!!!
Habonyék újabb hazugsága. Hányinger.

kis864 2017.07.01. 15:01:34

Most akkor mondja már meg valaki. ki az orbán?
Mert a Kalányos Viktor a szomszédom, de ki lehet az orbán?

Janossz 2017.07.01. 15:27:05

@wolves84lb: Ez a figura nem lehet zsidó.
Zsidó Radnóti, meg Rejtő Jenő voltak. És elég jól tudtak magyarul.
Ez a Fülig Jimmy-díjas meg idepottyanva a Kárpátok valamelyik sötét zugából magyarokat akar kioktatni egy ötödikesnél is ciki helyesírással. Szart ad, de legalább mocskos csomagolásban. Nagy a szegénység, ha már ezekkel kell osztani az észt a népnek.

Attilajukkaja 2017.07.01. 15:35:50

@Janossz:
" Nagy a szegénység, ha már ezekkel kell osztani az észt a népnek."
A "nép" mindent beszop, ha csak ezt hallja. :o(

Pop40 2017.07.01. 15:46:42

Nyilván úgy zsidók, ahogy a cöf civil.

Ugyanakkor sose értettem, az ellenzék miért ezt az antiszemita-szálat erőlteti. Vityát ezer dologgal meg lehetne fogni, de pont ezzel nem. Egy hazaáruló, komcsi tolvaj, aki szétlopja és tönkreteszi az országot, de nem antiszemita. Nem izgatja senki faja/neme/vallása addig, amíg az illető hajlandó kinyalni a seggét.

nu pagagyí 2017.07.01. 15:59:55

A Fidesz már külföldön is lefizet embereket, hogy eljátszanak valamilyen szerepet. Most lebuktak.

morph on deer 2017.07.01. 16:00:23

"New York-i zsidó hitközség"

A frászt!
Köztudott, hogy Soros fizette le a megtévesztett "Nyugállományú Keretlegények" nevű - nonprofit! - civil szervezetet, hogy megtévesztésül nem létező zsidóknak adják ki magukat, ezen a módon földbe döngölve szeretett vezérünk maradék reputációját!

Mert hogyan is mer ezután egy magára valamit is adó igazi náci fajvédő kiállni orbán mellett, és kockáztatni, hogy közös platformra kerül a láthatatlan othodox zsidó rabbikkal..!

Naugye.
Csak nehogy elnevesse magát közben véletlenül Soros, mert azt nem élné túl a viktor önbecsülése...

Janossz 2017.07.01. 16:17:23

Négy ember halt meg szombaton Szófiában a rendkívüli hőség következtében, írja az MTI.
A bárányok hallgatnak.

NBarbieReloaded 2017.07.01. 16:39:31

"Senki sem ismeri az Orben mellett kiálló zsidó szervezetet"
Lehet, de az ellene kiállókat nagyon is ismeri mindenki. A szokásos vércionista, megélhetési holokausztozók.
Beszaribb a mi külügyminiszterünk annál, de valami hasonlót kéne nyilatkoznia:
Határozottan kikérjük magunknak és elutasitjuk, hogy bármely más ország vagy népcsoport tagjai akarják megmondani a magyaroknak, hogy hogyan kell magyar történelmi személyiségekre emlékeznünk, kit lehet tisztelni és kit nem. Azt majd mi eldöntjük magunknak, nem kérünk hozzá segitséget. Különösen igaz ez Izraelre, ahol a mai napig óriási tisztelet és megbecsülés övez több tömeggyilkos, háborús bűnös, terrorista vezető politikust, ennek ellenére mi, magyarok vagyunk annyira kulturáltak, hogy mégsem akarjuk előirni Izrael népének, hogy hogyan emlékezzen ezekre az emberekre.

Janossz 2017.07.01. 16:45:53

@NBarbieReloaded: Ez nagyon szép ívű eszmefuttatás volt tőled. És hogy kerül ide?

Indriq 2017.07.01. 17:03:53

Akkor most milyen pszichikai állapotba kell kerülnie egy egységsugarú ovi hívőnek? Keresztényként utálnia kell a zsidókat, de védenie ezt a pár rabbit.
Ide kemény pszichoaktív gyógyszerek fognak kelleni. :)

Jakab.gipsz 2017.07.01. 17:13:30

@István Zsolt:

Erre a eshetőségre, azért a helyedben nem vennék mérget.

Ez neked magas, ne próbáld megérteni.

2017.07.01. 17:15:28

@Jakab.gipsz: Nem vagy alkalmas annak megítélésére, hogy mi magas nekem és mi nem.

Jakab.gipsz 2017.07.01. 17:17:26

@Toportyán Zsóti: Nyugi, nem strapálom magamat.

Nem érdekel hogy gyagya vagyol. Oviban megtanulhattad vóna gyagya aki mondja.

NBarbieReloaded 2017.07.01. 17:33:14

@Janossz: Miért, nem arrol szól a történet, hogy a főtolvaj úgymond kiállt Horthy mellett, amire jött a menetrendszerű felháborodás a szokásos emberkéktől, de a cikkben szereplő szervezet kiállt orbán mellett?

Janossz 2017.07.01. 17:47:21

@NBarbieReloaded: Talán azért nem, mert a világ sok színű. Nem monokróm.
Így aztán mindenféle szervezet létezik (már ahol hagyják, persze), így zsidó szervezetből is nyilván van ezer. Jobbos, balos, ortodox, modern...Így szép a világ.
Meg van kitalált is, propaganda-célból. Az már nem olyan szép. Magyarul kamu.

Indriq 2017.07.01. 18:29:47

@zsindeksz izisz alkajda mind CIA projekt: kretén, nem kéne elolvasni a cikket? :)
"Igaz Orbánt Orbennek írták, de ez a legkevesebb. (És erre bukkant rá a szemfüles kormánypénzből kitartott média.)"

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.07.01. 19:17:49

Hadd értsem meg! Általában a fidesz szavazók nem szeretik a zsidókat, Sorossal az élen. Zsidóznak is rendesen. Most valami vélt, vagy valós zsidó szervezet kiállt Orbán mellett. Erre a jól ismert álltakerti fideszes kommentelőink elkezdik védeni őket, sőt méltatják, hogy a kormány több milliárd Ft közpénzt elkölt egy zsidó sporteseményre (miközben erről inkább sunnyogni szoktak). Most akkor a fidesz zsidul, vagy sem?

taga20 2017.07.01. 19:52:09

@Sörös Mérenc: "Most akkor a fidesz zsidul, vagy sem?"
ez kurvára nem világos, de hogy lopnak, mint az állat az fiksz!

gergerg 2017.07.01. 19:52:19

@taga20: ???
Annyit írtam, higy ez a blogposzt semmitmondó, tele jól hangzó szavakkal. Az igazságtartalmát nem kérdőjeleztem meg. Erre hogy tudtad ezt szülni?

taga20 2017.07.01. 20:07:13

@Mate12345: ha ez egy szar blogposzt, és semmiről sem szól, ako mi a faszér izmozol?
szerintem verd ki, az legalább láccik:)))

gergerg 2017.07.01. 20:24:07

@taga20: Mert a téma fontos lenne, elég vérforraló lenne, ha a kormány tényleg gründolt volna magának egy zsidó szervezetet, de források nélkül ilyen nyelvezettel ez csak egy origo-színvonalú bejegyzés, amit kitett az index címoldalra, ahol kattintottam rá és ha már egyszer interaktív a dolog, megírtam a véleményem.

Egyébként mi ez a beteges vonzódás a részedről a faszverés iránt? Bár nem biztos, hogy tudni akarom...

taga20 2017.07.01. 20:32:08

@Mate12345: most, hogy mondod bennem is felmerült a kérdés.
lehet, hogy homár vagyok?:)))

ja és! "ha a kormány tényleg gründolt volna magának egy zsidó szervezetet,"

te egyébként meglepődnél, ha pár év alatt kiperelné mondjuk az átláccó, és tényleg a habonyféle szarfaszúak szemétsége lenne?

NBarbieReloaded 2017.07.01. 21:11:37

@Sörös Mérenc: Hadd világositsalak fel.
Ezt irod:
"Általában a fidesz szavazók nem szeretik a zsidókat, Sorossal az élen. Zsidóznak is rendesen."

Először is, Isten ments, hogy én tolvajfideszeseket védjek, de ilyen szintű ordas hazugság mellett nem lehet elmenni szó nélkül.
Tehát amit irtál, az abból a már alapból téves (itt jóindulatú voltam, mert ennek egyébként szándékos, lejáratási célú hazugság a becsületes neve) feltevésből indul ki, hogy aki zsidó (cigány, nigger stb.) viselt dolgairól meg merészel szólalni, az reflexből "nem szereti" az adott kisebbséget, nácifasisztarasszista és egyébként is, ha negativ kontextusban mer róluk irni, akkor azt mérlegelés nélkül műszavakkal illetjük, mint zsidózik, cigányozik stb.
Nem drágám, a dolog nem igy működik. Mármint az értelmes embereknél, most nem az 1 bites átlag ballibről beszélek, akik rendszeresen alkalmazzák ezeket a hazugságokat.
Mondok másik példát: menekültellenes, menekültgyűlölő. Manapság igen gyakran használt kifejezések ballibbant oldalon.
Itt szintén érvényes, hogy attól, hogy nem akarom az országomban látni, vagy nem futok eléjük a határra egyesével lesz@pni, attól még nem gyűlölöm. Csak simán nem érdekel. Most nyilván attól eltekintve, hogy már a megfogalmazás is szándékos, sajnáltatási célú hazugság, mert nem menekült, hanem illegális, gazdasági bevándorló.

És innentől fogva a mondandód második fele, az első rész hazugsága miatt már értelmetlen is lett.
Remélem segitettem a jobb megértésben.

taga20 2017.07.01. 21:19:15

@NBarbieReloaded: cica, ez a szar mi volt részedről? szedd össze magadat, és kezd elölről!
onnan, hogy ferenc pápa mit mondott!

taga20 2017.07.01. 21:22:06

@P. J. Fry: haver, má az is baj, ha tanulok tőletek? neked semmi se jó?!:))

a kurvaéletbe!

zene!:))

www.youtube.com/watch?v=ebl21Gp6EyI&list=RDebl21Gp6EyI

Toportyán Zsóti 2017.07.01. 21:51:07

@Jakab.gipsz: Kész van a bucid,már eccerű dolgokra sem képes.

Pop40 2017.07.01. 21:59:23

@zsindeksz izisz alkajda mind CIA projekt:

Elvtárs, kevered a szerzőt Habony haverod aktuális ibizai kokópartijának valamelyik szereplőjével.

NBarbieReloaded 2017.07.01. 22:23:20

@taga20: Ez kérlek az igazság volt? Fáj? Ez van.
Nem érdekel mit mondott Ferenc pápa. Sehol nincs leirva a Bibliában, hogy a világ egyik részének kötelessége eltartani az élősködő másik részét.
Vagy hogy a világ egyik részének kötelessége számolatlanul befogadnia másokat, akár a saját testi épségük veszélyeztetésének drasztikus emelkedése árán is.
Ilyen nincs. Amúgy milyen érdekes, most, hogy van egy pápa, aki az elődeihez képest sokkal liberálisabb szemléletet követ sok dologban, a ballibák rögtön példaként emlegetik. Azt' az elődeitől, más témákban miért nem idézgettétek a pápákat, hmm? Jaa, hogy az nem fért bele a balliba mantrákba, meg nem lehetett vele gúnyolódni. Gondoltam...

"cica, hajószsidóalfrédról, rejtőzsidójenőről, radnótizsidómiklósról hallottál má?"
Igen, hallottam, mert? Remélem ezzel nem kezded el a másik tipikus mantrát, mikor zsidókról van szó, hogy felsorolunk pár hireset, sikereset közülük és azt, mint valami mindent vivő jolly-jokert használjuk a vita lezárására. Ugye nem?

taga20 2017.07.01. 22:43:40

@NBarbieReloaded: természetesen nem. eszt a vita kezdetének szántam.

te egyébként érted amiket idehánysz, vagy csak rutinból nyomod?

na kezdjük el bébi. mi a véleményed mondjuk najmanjánosról, vagy wignerjenőről?

a pápás dolgot meg ne forszírozd, me az nektek égő!

taga20 2017.07.01. 22:48:08

@NBarbieReloaded: "Igen, hallottam, mert? Remélem ezzel nem kezded el a másik tipikus mantrát, mikor zsidókról van szó, hogy felsorolunk pár hireset, sikereset közülük"

ez külön szép volt tőled!:))

te agyhalott, tudod, hogy hogy halt meg rejtőjenő, vagy radnótimiklós?

NBarbieReloaded 2017.07.01. 23:54:59

@taga20: A rutinból nyomod dumát a helyedben nem lőttem volna el, mikor semmi értelmeset nem irsz, Semmivel nem cáfolod, amit én irtam, csak személyeskedsz. Amit már most mondom, hogy tarts meg magadnak, vagy anyukádnak, mert engem nem érdekel, csak téged minősit. Általában a vitaképtelen szellemi fegyvertelenek szokták alkalmazni, mikor kifogynak az érvekből, vagy ha sose volt nekik. Te is ilyen vagy?

Mi a véleményem róluk? Sikeres emberek voltak a munkájukban. És?
És neked mi a véleményed Kohn Béláról, Rosenfeld Mátyásról, Sámuel Tiborról, Péter Gáborról, Apró Antalról?

taga20 2017.07.02. 00:00:47

@NBarbieReloaded: "Mi a véleményem róluk? Sikeres emberek voltak a munkájukban. És?"

és hol végezték, a hozzád hasonló állatok miatt?

"s neked mi a véleményed Kohn Béláról, Rosenfeld Mátyásról, Sámuel Tiborról, Péter Gáborról, Apró Antalról?"

semmivel se voltak jobb emberek, mint te. sőt, állatok voltak.

remélem így korrekt voltam bébi?

NBarbieReloaded 2017.07.02. 00:04:47

@taga20: Ja, ezt kihagytam:
"a pápás dolgot meg ne forszírozd, me az nektek égő! "
Nyilván "nekünk" égő (tényleg, mi kik vagyunk? :D), nem pedig azoknak, mint például te, akik egy szót nem szólnak az előző pápákról, az ő tanitásaikról, állásfoglalásaikról, de most, hogy van egy, amelyiknek a véleménye pár dologban közel áll a ballibsiékhez, na őt már rögtön lehet példaként hozni, meg a hivők orra alá dörgölni.
Szánalmas kettős mérce.

NBarbieReloaded 2017.07.02. 00:07:56

@taga20: Értem, akkor itt be is fejeztem, személyeskedő alpári tahó paraszt. Ennyit tudsz.
Ingyen jó tanács a jövőre: ha túl hülye vagy normálisan érvelni és csak személyeskedni tudsz, akkor ne kezd vitába nálad sokkal okosabbal, mert csak beégeted magad.
Na pá, további jó gyűlölködést.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.07.02. 09:43:58

@NBarbieReloaded:

1.: Folyamatosan tolvajfideszeseket védsz. Elég megnézni a kommentjeidet. 1 gonbnyomás, ugye tudod?

2.: Attól kezdve, hogy eleve egy ordasnagy hazugsággal nyitod a fideszesekre jellemző sértegetéscunamidat, nagyjából arra vagy jó, hogy a szádba szarjanak egy narancsosat, nem arra, hogy bármiben és érdekes legyen a véleményed.

Kis köcsög fideszes. És nem, nem vagyok ballib. Az én kommentjeim is visszaolvashatók, ha találsz egyet is, amiben a ballibeket védtem, meghívlak egy sörre (legalább végre egyszer találkozom egy ilyen on line fidesz mókussal).

Attilajukkaja 2017.07.02. 11:00:29

@NBarbieReloaded:
"személyeskedő alpári tahó paraszt. "
Bagoly mondja verébnek .... :o)))))

"ne kezd vitába nálad sokkal okosabbal"
Mégis kire gondoltál?

NBarbieReloaded 2017.07.02. 11:14:10

@Sörös Mérenc:
1. Hazudsz. Idézz tőlem csak 1-et, amikor én a fideszes mutyikat védtem. Csak 1-et. Nem kell a rizsa, a terelés, tőlem vett idézet másol-beilleszt.

2. Mi is volt a hazugság, mert azt nem tudtuk meg?
A többi csak a szokásos terelés. Volt egy kérdésed, amit én megválaszoltam. Ez neked nyilván nem tetszik, de az a te problémád, attól az még nem hazugság, hanem tény.

3. Már megint hazudsz és személyeskedsz, jó vitaképtelen agyhalotthoz mérten.
Én nem irtam, hogy te ballib vagy, ha te magadra vetted abból, hogy elmondtam, hogy általában ők használják lejárató céllal a hazug antiszemitázás, zsidózik, nácizás szavakat, az lehet azért van, mert betalált. Ezért nem engem kell fideszesezni, hanem csak magadba kell nézni.
És akkor vissza is tértünk az első ponthoz, várom az idézeteket, ahol én bármilyen tolvaj fideszest vagy fideszmutyit védtem, sok sikert a keresgéléshez, nem fogsz ilyet találni. :)
Aztán ne alacsonyodj le 1ghost, MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN és társaik szellemi szintjére, hogy mikor a kényszeres fideszesezésük után ugyanezt kérem tőlük, akkor felszivodnak/terelnek/még jobban személyeskednek, idézet helyett.
Tessék, várom a konkrét, egyértelmű idézeteket, az izzadságszagú belemagyarázásokra se vagyok kiváncsi.

Ja, az alpári trágárságaidat meg esetleg anyukádnak add elő, az se érdekel. Aki csak ilyenek bevetésével tud vitázni, az számomra nem szellemi ellenfél.

NBarbieReloaded 2017.07.02. 11:18:53

@Attilajukkaja: El is olvastad, amiket irt nekem, vagy csak okoskodsz?
Egy értelmes, vitaképes válasza nem volt, csak a válogatott trágár sértegetések. De ha úgy az 5. után visszaszólok, akkor bagoly mondjázol, bravó.

Kire gondoltam? Hát biztos nem rád, aki szintén csak kötekedik, de egy szóval sem cáfolja, amiket irtam.

taga20 2017.07.02. 11:39:28

@Attilajukkaja: szerintem csak irónia volt részéről.

ez kábé olyan, mint a gecitől a keresztény derű:)))
süti beállítások módosítása