B1 blogcsaládCsoda történt! Deutsch bármekkorát hazudhat, az ég csak nem szakad rá

2017. május 29. - ashwood

deutsch.png"Soros engesztelhetetlenül gyűlöli Orbánt. Úgy utálja, mint a szikkadt szart" – így szól Deutsch Tamás sommás helyzetértékelése. Ellentétben a másik oldal: Orbán tiszteli Sorost.

Deutsch sohasemdrogoztam Tamás rövidebb vagy hosszabb megnyilatkozásaira mindig érdemes oda figyelni. No nem a lényeglátásuk vagy a bölcsességük okán, sokkal inkább a faék egyszerűségű, ám annál taplóbb stílus miatt. Úgy tűnhetne, hogy Deutsch a magyar közélet egy őszinte szereplője: ami a szívén, az a száján – más szerve nem is nagyon van, ahol gondolatok megfordulhatnának.

Most hosszabb lére eresztette a beszédet, a 24.hu készített vele interjút. Az egész szöveg tanulságos, mi azonban csak egyetlen, ma a legaktuálisabbnak tekinthető részt ragadjuk ki belőle – mint cseppben a tenger, Tomi ebben is esszenciálisan jelen van. A riporter Soros György és Orbán viktor kapcsolatára kérdez rá, amikor Deutsch a tőle elvárható tömörséggel és egyszerűséggel fogalmaz: "Soros engesztelhetetlenül gyűlöli Orbánt. Úgy utálja, mint a szikkadt szart."

Mit is mondhatnánk? Köszönjük Tomi? Végre értjük?

Igaz, állítására egyetlen, ha még oly aprócska bizonyítékot sem szolgáltat. De neki ne hinnénk? Aki soha életében nem drogozott? Sajnos a vészesen mindenre emlékező internet legmélyebb bugyraiból sem sikerült előásnunk Soros részéről olyan megszólalást, amelyben "szikkadt szarként" utalna Orbánra. (Amúgy miért éppen szikkadt? Vannak olyan állagok, amelyeket okkal és joggal utálhatunk jobban.)

Ezzel szemben – mármint a szívében antagonisztikus gyűlöletet hordozó Sorossal – ott áll Orbán Viktor, aki: "nem gyűlöli Sorost, hanem vitája van vele. Amikor nagy ritkán szóba kerül a személye közöttünk, mindig a köteles tisztelet hangján beszél róla." Mármint Orbán Sorosról. Amikor Deutsch és a vezér kvaterkáznak.

Na most: vagy elhisszük Tominak, hogy Orbán szinte soha nem beszél a milliárdosról, de ha teszi, akkor csakis a tisztelet hangján, akkor azt kell mondanunk, hogy a jó miniszterelnök skizoid. Hisz azt erős túlzás lenne állítani, hogy a sátánszerű beállításban tévéreklám-arccá tett Sorosról bármiféle tisztelettel szólna a kormányfő a nyilvánosság előtt. Hát még narancshuszárjai, akiknél igazán elszakad a cérna, ha Soros kerül szóba. Márpedig mindig Soros kerül szóba – legyen a téma bármi.

A másik lehetőségre még gondolni sem merünk, hogy esetleg Deutsch emlékszik alternatív módon a valóságra, és a saját elméjében született emlékekkel igyekszik még jobban szítani a feszkót, gyűlöletet Sorossal szemben. De ezt gyorsan el is vethetjük, hisz aki soha nem drogozott, az bizonyosan soha nem is hazudik. Így lehet Tomi örök barátja a hazudni szintén képtelen Orbánnak.

Mi pedig csak egyet kívánunk: az egész ország legyen olyan kapcsolatban Orbánnal, mint Deutsch. Akkor bizonyosan nem lennének éhező gyerekek és nyomorgó családok. Demográfiai probléma sem létezne. Sorosról pedig csak "nagy ritkán" hallanánk.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5112547961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK2 2017.05.29. 15:05:08

valakinek már megint rárángott a keze a tiltógombra, ejnye :) demokráciát! szólásszabadságot!!! :)::)

szóval srácok, ha rátok még soha nem szakadt rátok az ég a sok hazugságotok miatt, miért kellene, hogy másra rászakadjon, ha esetleg hazudna? tényleg érdekelne a válasz, valahogy nem értem :D

poor 2017.05.29. 18:38:31

Fcuk2
Látom fizetnek rendesen a tolvaj fidióták a pénzünkből!!! Mocskos tolvaj banda vagytok!!!!

2017.05.30. 06:00:22

Tompika megint felszivott vagy 2-3 csikot és látomásai vannak !
De nyugodj meg Tompika ! Téged sem foglalnak imába , és téged is útálnak sokan, mint a büdös és szikkadt szarcsomót !

anonymand 2017.05.30. 06:04:28

Az elfogult libsi szólalt meg.
Az a libsi, aki képtelen észrevenni, hogy Tompika spontán csodálatos alliterációval fogalmazta meg véleményét.
..."szikkadt szar". - meg kel a szívnek szakadni a gyönyörtől.
..."szikkadt szar" - ízlelgessétek!

Arthur Bloch 2017.05.30. 06:40:08

@anonymand: Tompika ezzel riporttal ismét azt bizonygatja,hogy őkelme mindig csak " egy szikkadt..." barom!
süti beállítások módosítása