B1 blogcsalád



Bahreinezés: dinasztiaépítés középhaladóknak

2016. augusztus 31. - B1blog

bah.jpg

Majdnem olyan ez, mint a dubajozás, csak nem a testünket használjuk, hanem a befolyásunkat. Apu, vedd meg nekem a várost!

Megszületett Orbán Viktor első unokája

próbáltunk hiteles forrásból tájékozódni Orbán Ráhel bahreini útjáról, de a közszolgálati média weboldalán csak ezt az egy hírt találtuk a First Daughterről.

  • A Vajna-birodalom TV2-jénél még ennyi sincs az archívumban.
  • Habonyi vizekre evezve sem lettünk okosabbak:
  • Magyar Idők, 888, Pesti Srácok, Ripost, Faktor - sehol, semmi. Magyar Hírlap – nuku. Gondola, Heti Válasz – semmi, semmi.
  • Utolsó reményünk a Magyar Távirati Iroda – de csalatkoznunk kell. Semmi, semmi, semmi. Ez meg sem történt.

Marad hát a baherini - híresen hazug - hivatalos tájékoztatás, ami persze úgy hülyeség, ahogy van. Orbán Viktor, vagy Lévai Anikó tárgyalt a miniszterrel? Dehogy! Szavát se hisszük a szövegnek. Csak hát az a kép, csak az ne volna. Orbán Ráhel, Tiborcz István, no meg a miniszter és a magyar konzul mosolyával. Csak azt tudnánk feledni.

Azt a magánmosolyt.

Mert persze, hogy magánút volt, magánzsebből fizetve.

A viszonzás is magánzsebbe megy.

A köznek ehhez nincs köze. Ahogy a közvilágításhoz, a kastélyokhoz és éttermekhez sincs. Magánutak - amelyeken a közpénz jelleget veszít.

Annyi mindent lehetne most felhozni az ibizai bulibárótól, Voldemorton át a gázkonvektor-kovácsig, hogy még a net is túlcsordulna. Fölösleges, mert fel lett ez mind sorolva már. Rengetegszer.

És ami nem változik: a hülyének nézés.

Magánút? Az.

Miniszteri protokoll fotóval? Araboknál így szokás.

Nem a szentírást lapozgatják ezek buzgón, hanem

a Dinasztiépítés középhaladóknak című könyvet.

Ezek akkor mondják, hogy vallás - értsd: kereszténység - kell nekünk, amikor igazából arra gondolnak, hogy rendőrre lenne szükség.

Hát most szerintünk is rendőrre lenne szükség.

ashwood

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1111665698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

É2I 2016.08.31. 14:45:07

@a BircaHang Média szerk.:
Ott voltak? Ott.
Miről beszélgettek? Arról amit már a bahreini média mára levett.
Miért? Mert, izé, azt én nem tudom, tehát nem is voltak ott és kérem kaccsolja ki.

Penzkeresesaneten12 · http://valodipenzkeresesaneten.blogspot.com 2016.08.31. 19:52:06

Internetes pénzkeresés - Weboldal építés / Cikk írás / YouTube, Instagram Marketing/Fordítás [Nem MLM, és klikkelős] valodipenzkeresesaneten.blogspot.com/

paráznabillegető 2016.09.01. 11:16:09

izé e...
gyurcsányi a hibás.

M_R 2016.09.01. 11:17:37

@a BircaHang Média szerk.:

Egy birkától nem is várjuk el hogy bármit tudjon vagy értsen..

Csak bégess tovább vidáman és kövesd az előtted menő seggét...

Egyallampolgar 2016.09.01. 11:27:10

Orbán egy ízléstelen orosz stílusú oligarcha disznóólat épít hazánkból, ez a mostani ügy viszont nem csak az ő hibája.
SajátlábonRasi valszeg tényleg csak a közbeszerzéseken hizlalt férjének keresett új lehetőséget, csak apja miatt fogadták ilyen magas szinten. (Nyilván a kiutazás szervezői is Viktor állami hivatalnokai voltak ezért lett a kavarodás). Bahreni nemzeti olaj és gáz vállalat elnökség, energetikai miniszter lehet tényleg csak túltolták. Rasi még nem állami minőségben járt el. Csak itthon (és ott) az állam és a rajta élő maffia család megegyezik.
A címben felveti a szerző hülyének néznek minket?
Hát lehet, de az az igazság, hogy inkább csak alkalmazkodnak a lehetőségekhez. Ennél sokkal kisebb ügyekből sincs semmi. A lakosság elbutult és lealjasodott hozzájuk.
Ezért lehet Matolcsy unokatesójának MNB pénze, Mészáros gázszerelőnek a legnagyobb földbirtoka, Kishantosi biogazdaságnak egy négyzetméter földje sem, a közpark elvesziti közpark jellegét és lehet benne építeni, a közpénz elveszíti közpénz jellegét és el lehet szórni, a NAV korrupciós ajánlatokat tehet, 2015 november óta nyerhet közbeszerzést a köztisztviselő rokona, a FIDESZ alelnöke verőembert küldhet az NVI irodába, a kormány eltőzsdézheti a Questor pénzt miközben megadja a cégnek a hibátlan MNB minősítést, Habony ingyen kap múzeumot lagzira és újságot népbutításra.

Szalay Miklós 2016.09.01. 11:32:48

Egy alapos kis összefoglaló demokráciáról és diktatúráról, a demokrácia visszásságairól:

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid076

(A legfelső sor a kép tetején, "Demokrácia és diktatúra". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

Érdekes lehet továbbá az Állam rész is, többek között a hatalommal való visszaélésről.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.01. 11:58:15

@konrada:
Legfrisebb hír:

index.hu/belfold/2016/09/01/az_mszp_tamogatja_a_kormany_menekultkvota_elleni_harcat/
Az MSZP támogatja a kormány menekültkvóta elleni harcát
Az MSZP kész lenne támogatni a kormányt a kötelező kvóták elleni fellépésben abban az esetben, ha az Európai Unió valóban tervezne ilyen lépéseket, mondta Molnár Gyula pártelnök a Hír Tv-nek.

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.09.01. 12:00:52

Ezek a norvég dollárokból pénzelt liberálisok nem kímérlnek már se embert, se Orbán Viktort. Támada´st indítottak már Orbán Viktor szerény anyagi élete, a felcsúti kisvasút és Rogán Antal találmányai ellen is, De ez nem elég neki, most az Orbán csdaládi hálózat újabb becsületes tagjait akarják befeketetíteni.

De nem fog sikerülni nekik, mert mi fideszes Orbán hívők a végsőkig kitartunk a vezérünk mellett. A mi hitünkön nem fog áthatolni egyetlen liberális kísérlet sem, hogy eltántorodjunk Orbán Viktor jól összefogott nyájából. Imádkozzon velünk mindenki, hogy nehogy kétségbe essen az alattomos liberális támadások miatt, ordítsuk nekik vissza a mi Hiszekegyünket:

Hiszekegy

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a szentté avatása előtti órákban.
Sem.

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.09.01. 12:01:59

@Ballib cenzúrázók réme 18:

hülye nicklopó maszop imádó liberális Soros pöcs, húzzáll vissza a Népszabadsághoz!

martineden 2016.09.01. 12:06:26

@Ballib cenzúrázók réme 18: Es ezert targyalt az orszag neveben a sajat labon allo r
atyi az olajugyi miniszterrel?Szegeny tiborcnak pedig nem tellet normalis zakora.Hiaba ha a paraszt felkapaszkodik az uboirkafara, attol meg paraszt marad.

kewcheg 2016.09.01. 12:22:14

Most nézzünk őszintén szemben a tényekkel. Ebben a feudális,urambátyám világban ki venné komolyan a PM urat, ha szegény lenne? Panelban lakna, Dácia Logannel járna? Itt tekintély csak a pénzzel együtt jár, a szegény, puritán, feddhetetlen embereket itt kiröhögik. Itt egy Robespierre-t vagy egy deGaulle-t vagy egy bármilyen finn, svéd vezetőt teljesen hülyének néznének, hogy nem a saját magát, hanem a közét gyarapítja. Itt még ezeket meg is ölnék. Egy ilyen országban, ahol a pénz az isten, bárki- szépségkirálynő, színész,énekes, orvos,tudós- azonnal lemegy kutyába néhány millióért. akkor itt miért legyen a PM vagy a lánya, vagy az ángya (nem az Ángyán:))) szegény? Az neki miért is lenne jó? A másik az, hogy valahol azért nem is egészséges, ha egy ilyen hátterű országban egy vagyontalan ember végzi a min. eln. teendőket havi egy vagy kétmillió ft.-ért. Most kölesért adja oda a fél életét az országért? Énszerintem sokkal tisztességesebb volna, ha az lenne, hogy - nézze min. eln. kúr, ez a munka tényleg emberfeletti, látjuk, hogy Ön még vagyontalan, minden min. eln. pozícióban eltöltött év után nettóba üsse a markát mondjuk ötszázmillió ft. De akkor ezért cserébe nincsen semmi mutyi, semmi susmus. Csak ennyivel nőhet minden évben a háza, megtakarítása, etc. etc. Közbeszerzésektől , eu. projektektől is coki, hetedíziglen még a legtávolabbi rokonának is....

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.09.01. 12:23:49

@Ballib Cenzúrázók Réme 10: :))

A 18 annyira hülye, hogy néha keverem veled. Nehéz eldönteni, hogy komolyan gondolja, vagy a fideszmantrát parodizálja.

Szelid sunmalac 2016.09.01. 12:49:29

Ha valaki (pl. birka) nem ertene mi a gond: Orban valasztott tisztsegviselo, aki a valasztoi, illetve egy orszag teljes lakossagat kepviselik (illetve hat kene neki). A lanyat viszont kurvara nem valasztotta meg senki semmilyen poziciora.

Aki meg olyan faszsaggal jon, hogy "hiba", meg Orban "nem tudott rola", az szellemi fogyatekos. Na nehogy mar a min.elnok ne tudja, hogy a LANYA, meg a veje, meg a MINISZTERE, epp Bahreinben jar. Mert oda csak ugy szo nelkul kirandulnak ugyebar. Ha meg nem tudta, akkor alkalmatlan apanak is, meg miniszterelnoknek is. Ilyen egyszeru.

Francois77 2016.09.01. 12:55:18

@Szelid sunmalac: le vagy maradva úgy kb egy nappal :) ATV, A nap híre vagy mi a másor címe, ajánlom figyelmedbe Kovács László exkülügyér nyilatkozatát. ő talán mégis csak ért hozzá egy cseppet :)

aribarika 2016.09.01. 12:56:59

Clickvadász műbalhé, a nagyon szánalmas kategóriából.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.01. 13:15:20

@a BircaHang Média szerk.: Mübotrány? Te mocskos bulgár migráns, törődj a saját dolgoddal!

Francois77 2016.09.01. 13:20:13

@Szelid sunmalac: www.atv.hu/videok/video-20160831-a-nap-hire-2016-08-31

18:20-tól van Kovács, de az elejét is érdemes megnézni, ott meg egy protokollos csaj nyilatkozza le, hogy nem volt ott a ruhával semmi baj, sőt :)

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.09.01. 13:21:53

NEKEM TECCCIK, AHOGY A TRÓNÖRÖKÖS PÁR BELEMOSOLYOG A KAMERÁBA!

Istenem!
A mi Erzsébetünk!
Bocs' Ráhelünk!

AndRealista 2016.09.01. 13:27:33

...és drága honfitársaim, gondolom azzal is tisztában vagytok, hogy amiről most szó van, az csak a jéghegy csúcsa... ez a kis takony liba meg az ő takony bikája (meg a pereputty többi tagja) nem először, meg nem is utoljára utazgat és mutyizgat állami hátszéllel...Az esetek néhány %-a kerül csak napvilágra, az is csak azért, mert olyan primitív tahók, hogy képtelenek diszkréten mutyizni, bamba fejjel belevigyorognak a kamerába, aztán csodálkoznak, hogyha ebből egyszer kép is készül... Hát ennyi eszük van, saját erőből max. nyócosztályig jutottak volna, csak a mutyihoz értenek, de ahhoz nagyon...("vérükben van"). A harmadik takony az az idióta barom "konzul", aki szintén állami milliókon hízik, de esze csak annyi, mint egy muslincának.
Ilyen idióta tahók ilyen pofátlanságokat ilyen mennyiségben, ennyire következmények nélkül sehol a világon nem követhetnének el, csak nálunk, mert Birkaország birkanépe mindent eltűr, mindent elvisel, mindent elhisz ennek a mutyipereputtynak... És igen jó esélyünk van arra, hogy ez a takony pereputty fog rombolni még hosszú ideig ebben a szerencsétlen országban, ha továbbra is ilyen birkák maradunk...(Ez a kis takony liba például kiváló első női miniszterelnökünk lehet, hiszen kiválasztott famíliából való, a nagyvezír magvából (?) fogant és még a neve is igazi "ősmagyar"...)
Hajrá Magyarország, hajrá minden gázszerelők leggázszerelőbbike, akiből egyszer még jegybankelnök is lehet orbánisztánban!

Kelly és a szexi dög 2016.09.01. 13:29:35

Olyan törvény kéne, hogy az összes politikus és közeli hozzátartozóik csak belföldön nyaralhassanak - örökre!

Francois77 2016.09.01. 13:30:36

@AndRealista: orvos, sürgősen...bár alighanem késő:):):):)):):)

Conchobar 2016.09.01. 13:59:06

Ha nem közpénzen ment a ráhel meg a férje Bahreinbe, akkor most miatt is kell köpködni őket? Dinasztiát építenek? Férjhez adta a csúti fűrer a ráhelt a tiborccal együtt valami bahreini trónörököshöz? Mi a gond azzal, hogy a bahreiniek odadörgölőztek Orbánhoz?

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.09.01. 14:25:10

orbán milliárdokat lop és tönkreteszi az országot, ti meg azon rugóztok, hogy a lánya eltapsol pármillió közpénzt?

Minden gyereke kapjon naponta egymilliót a haláláig, ha orbán kitakarodik az országból!

Francois77 2016.09.01. 14:31:00

@atpijkamo116: rossz a sorrend. először kell javaslat, hogy ha ő nincs, ki van helyette, aztán hogy az mit akar, és utána esetleg tehetsz javaslatot az elzavarásra. na de addig.....

Zsuzsanna Pàl 2016.09.01. 14:50:52

@aribarika: azért azt is megnézném,hogy ezt a szánalmas blogot szerkesztő mszp-és bérírnokok mennyi adót fizetnek ebbe az országba..

martineden 2016.09.01. 16:15:10

@Conchobar: ,,Mi a gond azzal, hogy a bahreiniek odadörgölőztek Orbánhoz?"...Muhaha,a bahreiniek dorzsolodnek a csuti g-hez meg a ratyihoz.Ez a het vicce,de tenyleg!

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.09.01. 16:16:45

@Francois77: Miniszterelnöknek egy hajléktalan, vagy akár egy főttkrumpli is jobb lenne, az ország lecsúszása lassulna.

de let e ... 2016.09.01. 16:18:40

No megyek és veszek lottót ... amikor elterjedt a híre , hogy a vejkóék sorra veszik a kastélyokat borítékoltam , hogy azok búsás haszonnal az arab olajsejkekhez fognak vándorolni ... és most mit olvasok , merre járt azt ifjú pár ... ;-P

anyadmajma 2016.09.01. 16:47:40

@a BircaHang Média szerk.: Ittend csak te vagy a migráncs, te hazaáruló bolsevik geci.

dukeekud 2016.09.01. 17:35:46

"Mert persze, hogy magánút volt, magánzsebből fizetve."

Igen ez egy annyira komoly hivatalos uzleti ut volt, hogy az arabok azt sem tudtak, hogy kivel kotnek uzletet. Mert hogy osszekevertek Orban feleseget a lanyaval, es mindezt ugy, hogy kozben ott ult mellette az igazi ferje.
Hat persze, az orszagok kozott igy szoktak uzleti ugyeket intezni.
Libsik teljessen meglibbantak.
Vajon a ferjrol mit gondoltak, hogy Orban Viktor testvere, vagy apja ?

Hajdú Peter 2016.09.01. 17:40:54

Teljesen fel vannak pörögve a libsik, mert jön október 2 , és tudják, hogy a betonba tapossuk öket.

Conchobar 2016.09.01. 18:20:58

@martineden: "bahreiniek dorzsolodnek a csuti g-hez meg a ratyihoz.Ez a het vicce,de tenyleg!" - Baszki! Ha Orbán fogadta volna a bahreini sahnak a nevesincs lányát, akkor mondhatnád, hogy Orbán dörgölőzik. De így...

martineden 2016.09.01. 18:54:28

@Conchobar: Tudod az dorgolozik aki a masikhoz megy.Pl mikor a acsuti vegig jarta,Azerbajdzsán,turkmenisztant ,Hatasztán vezetoiit zsozsoért.Szerintek ki dorgolozott akkor?Most meg ment a ratyi,az apja peldajat kovette,de o mar csak egy miniszterig jutott,es annak siránkozott,hogy szegeny uborkafara kapaszkodott ferjenek nem tellik zakora.Azt viseli amit alt. iskolaban hordott.

kulcsar2011 2016.09.01. 20:12:24

3 napra menni kirándulni oda, ahová vízum is kell? ér ennyit egy kirándulás?

Kiss Árpád 2 2016.09.01. 20:29:36

Am. Megkerdeznem a fideszbirkakat, hogy mikor eleg vegre az emberek orranal fogva vezetesebol? Meddig kell menni? Az vajon eleg lenne, ha mondjuk viktor a kossuth teren bottal agyonverne egy baz megyei ehezo ciganygyereket, mert azzal, hogy o ehezik, rossz peldat mutat a magyaroknak, mert a reformok igenis mukodnek? Mit kell tennie ahhoz ennek a patkanynak, hogy eszre vegye a sok csokott agyu, hogy szetlopja, szetrabolja, nyomorba donti az egesz orszagot. Azt hittem fletotol nem lehet durvabban lopni. Nagyot tevdtem...

ursus artos 2016.09.01. 20:45:41

Szánalmas ez a ballib tocsogás...

Kiss Árpád 2 2016.09.01. 21:36:25

@ursus artos: miért is? Indokold kérlek. Próbáld meg a ballib, libbant, migráns, soros szavak nêlkül. De összetett mondatokban légyszi, összefüggően, hogy miért is szánalmas ez?

Francois77 2016.09.01. 23:01:02

@atpijkamo116: akkor értem már, miért nincs az ellenzéknek jelöltje: se krumplijuk, se egy valamirevaló hajléktalanjuk nincs. kösz, sokat segítettél.

BéLóg 2016.09.02. 00:00:53

Orbán b+ MEGVETTE dubalyt! Nem semmi! Bár nekem is adnának belőle!

Zsuzsanna Pàl 2016.09.02. 06:25:06

A Mesterházy család vagyonosodásáról mért nem írtok?Ja,már eszembe jutott...
süti beállítások módosítása