B1 blogcsalád



Cumiztatás, kutyapéló és tetvek: Olvasgassa velünk Kocsis Máté SMS-eit!

2015. március 31. - ng.pontkukac

A honi internet eldugott és kevésbé kies tájain, a bíróságok világos termeiben és az ügyészség sötét folyosóin zajlik egy szövevényes jogi aktus, amelyből egy fiatal fideszes, Kocsis "drogteszt" Máté ijesztő arca rajzolódott ki előttünk. Most induló cikksorozatunkban felfedjük Kocsis sötét ügyeit. A sztori hosszú lesz, a végét mi sem látjuk, de azt már most állíthatjuk: el fogunk jutni a drogmaffiától kezdve, a Lázár-Pintér háború kulisszáin át, egészen egy fotóig, amit a drogtesztes politikus nem tenne ki a hivatalos oldalára.

kocsis_1.jpg

Első rész: A per

Az Átlátszó tavaly nyári cikkében beszámolt róla, hogy a politikus apja, (aki egyébként a Horthy Társaság vezetője, és mint tudjuk, Kocsis Máté a MIÉP-ben kezdte pályáját - a szerk.) közokirat hamisítás miatt megrovásban részesült. Kocsis Sándor Abaújlakon alpolgármesterként vette ki részét abból az akcióból, aminek köszönhetően a 2010-es önkormányzati választások előtti napokban 30 választókorú állampolgárral gyarapodott az addig 90 fős falu lakosainak száma.

kocsisapja.jpg

Az ügy apróságnak tűnhet, ám Kocsist ismerő forrásaink szerint a fiatal fideszes családjában olyan domináns az apa, hogy nála jóval befolyásosabb fiának lépnie kellett a cikket író Zsidai Péter ellen. Kocsis a tényeket nem cáfolta, nem cáfolhatta, ellenben kiadott apja védelmében egy személyeskedő közleményt, amelyben azt állította, hogy Zsidai Péter megpróbált Józsefváros Önkormányzatánál szerződéshez jutni, amit Kocsis Máté elutasított. Ergo: megsértődött.

Ez persze se nem cáfolata annak, hogy

Kocsis apja voksbűnöző,

de még csak nem is igaz az Átlátszó újságírója szerint. Így Zsidai pert indított Kocsis ellen a kijelentés miatt, mivel az szerinte sérti a jó hírnevét. A per folyamatban van, és itt kerülnek képbe Kocsis Máté trágár SMS-ei.

Hogyan?

Kocsis korábbi munkatársa, az elárult, kigolyózott Szabó Gábor is vallomást tett az ügyben. Szabó vallomásának egyenes ágú következménye lett volna, hogy Kocsis állításáról a bíróság kimondja: szemen szedett hazugság. Ám Kocsis (szintén tanúként) azt állította a bíróságon, hogy csak laza munkakapcsolatban állt Szabóval, így vallomása nem vehető komolyan.

Erre volt kollégája is feljelentette hamis tanúzásért Kocsist,

ugyanis a személyes, közvetlen viszonyt eredeti SMS-ekkel, és azok hiteles másolataival is igazolni tudja. Ezt bizonyítandó a közelmúltban néhány üzenetet nyilvánosságra is hozott blogján

Például ezt: 

A szocialistáknál aljasabb brigád nincs a földön! Ehhez képest Hitler, Sztálin, Castro és Saddam kutyapéló! Még az is elborzaszt, hogy ti ilyen tetvekkel voltatok itt koalícióban!

És ezt:

Finomhangolt cumiztatás egy üvegfalú szobában, ahol az egyre dühösebben szopatottak előbb-utóbb ki fogják fejelni a táblaüvegeket, amelyek szilánkjai megvágják őket, majd elvéreznek.

Kocsis hallgat az ügyben, az Átlátszó nem áll meg a Kúriáig, Szabó Gábortól pedig megtudtuk: az ügyészség visszadobta a Kocsis elleni feljelentést. Így áll most a történet, és hogy mi köze ennek a droghoz, Lázárhoz, Pintérhez, Kapócs Zsókához és egy politikai atombombával felérő fényképhez, az a folytatásokból kiderül.

A cikk szerzője kijelenti, hogy nem depressziós, nem tervez öngyilkosságot, hosszabb utazást, nincsenek családi problémái, eltitkolt betegsége, és az autója is műszakilag kifogástalan állapotban van.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr237324044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása