B1 blogcsaládKorunk "legmagyarabb és legtehetségesebb" költőjének antiszemita szagú beszéde

Döbrentei Kornél csajozós dumája

2021. január 08. - b1 blog

A Magyar Nemzet címen megjelenő izé lelkesült interjút készített Döbrentei Kornéllal.

A jótollú szerző emigyen fogalmaz: "Nemrég, a karácsony előtti napokban alkalmam volt – ezúttal hosszasan – elbeszélgetni Döbrentei Kornéllal, aki véleményem szerint korunk legmagyarabb és legtehetségesebb költője. Egy nemzeti érzelmű művésszel társalogni a haza sorsáról mindig nagy élmény számomra, főként olyannal, akinek művészi eszköztára nem más, mint a magyar nyelv, amelyet egyedi virtuozitással használ. Ahogy beszélni kezd, jellegzetes orgánuma betölti a teret, ahogy gondolatai is lassan betöltik a lelkemben tátongó űrt, amely időről időre óhatatlanul kialakul bennem a modern kor hazug világának útvesztőiben bolyongva, mígnem aztán betöltik az igazak."

(Hangfelvétel és csajozási módszertan lentebb.)

dobrentei_kornel_2.jpeg

 Hát legyen ez az ő gondja-baja. Végülis, miért ne lehetne egy MNO szerző kedvence Döbrentei. összenő,ami összetartozik.

Azért azt tudni kell, hogy Döbrentei igazán tud vadakat mondani, elég csak felidézni a Tilos Rádió előtti jópár év előtti beszédét, amely után, aki adott magára még valamit, kilépett az írószövetségből. A beszéd részlete alant hallgatható meg. 

A történteket Mihancsik Zsófia foglalta össze kitűnő cikkében, az Antiszemita közbeszéd Magyarországon című sorozatban. Ebből egy részlet:

Részletek Döbrentei Kornél beszédéből [1]

Voltaképpen béketüntetésre gyűltünk itt össze, jó akaratú emberek. Mert az a jó, ha végre van akaratunk és késztetésünk tiltakozni a népünk megsemmisítésére törekvő, vallási köntösben folytatott engesztelhetetlen háború ellen! A magyarság erkölcsi holokausztja ellen, amelyet álpróféták, álruhában, álorcában – csak a szakálluk a valódi [hangos, gúnyos nevetés] – vezényelnek.
Itt és most, ahol kétezer év után a keresztényüldözés parancsa ismételten kimondatott, még ha percemberke fiók-Heródesek [tömeges füttyögés] által is. Igen, ül a bibliai mondás: a hang Jákobé, de a kéz Ézsaué. Hát ez a fekete evangélium, szerzette a sátán.
De valóban itt kéne seregelnünk? Mert a tetthely, a kivitelezés fóruma nem mindig azonos a bűntény gondolatának és kitervelésének foganási helyével. Nem mindig ott van a sír, melyben egy nemzet süllyed el, ahol ássák. Nálunk ez, ahol állítólag árkokat temetnek, miközben keresztfákat döntenek ki, kivált igaz. A temetőszolgákat máshonnan igazgatják. Onnan, ahová a madár is kéken jár (micsoda madár!), de az nem a boldogság kék madara; csőrében a zöld gally látszatra, kifelé ámításul a nagyvilágnak, a béke olajága, ám befelé mindez a sistergő gyűlölet mérgébe mártva. Hát ne jöjjön el az ő országa!
Mi hozott ide minket az oly soká késlekedő, jogos önvédelmen túl? A felháborodás, melyet egy szűk értelmiségi csoport [bekiabálások: ezek nem értelmiségik], kemény mag – rothasztó tevékenységük, karakterisztikusan jól körülírható, ám egy tömény káromkodás olykor, ha nem is szebben, de pontosabban beszél, mint egy rózsaszál – rendszeres impertinenciája keltett s kelt ma is, és nincs törvény, amely megvédené tőlük az országlakosokat. Van viszont egy – szégyenszemre megszavazta a parlament – , amely őket, a gyűlöletbeszéd valódi gyakorlóit oltalmazza, s lám teszik is a dolgukat.
A nagydolgukat, bele az arcunkba. Azért vagyunk itt, hogy ezt többé és továbbá zavartalanul és büntetlenül ne tehessék. [kórusban: hozzuk ki! hozzuk ki!] Elég volt a felmérő és letapogató provokációs sorozatokból, melyek azt hivatottak eldönteni, ennek a népnek mekkora a tűréshatára, toleranciás képessége, meddig lehet elmenni a szentséggyalázásban, a blaszfémiában, meddig és milyen mértékben rondíthatnak bele egy ilyen nagy históriai múlttal bíró nemzet önérzetébe. [kórusban: elég volt! elég volt!] És ugrásra készen várakoznak minden visszautasító reakcióra, hogy nacionalizmusnak, antiszemitizmusnak minősíthessék azt, feljelentő levelekben híreljék, keltsék rossz hírünket a nagyvilágban. [úgy van! úgy van!]
[…]


…a szólásszabadság ürügyén komiszabb megnyilvánulásoknak lehetünk tanúi, mint akár a hírhedt ötvenes években. Az elmúlt 14 év alatt versek jelenhettek meg büntetlenül a szarból jött magyarokról, [úgy van!], gúnyvers a kondomhiba miatt megszületett költőtől, egy másik a Szent családról, melyben Mária üzekedik az Istennel, aztán következett a Szent Korona lesvájcisapkázása [tömeges fújolás, füttyögés, beszólás: Landesmann]. A Regnum Marianum meggyalázása, első „megerőszakolása” Rákosiék alatt esett meg, mikor lebontották, és köveit a Sztálin-szobor alapzatába építették be. Nos, ez a szellem nemigen változott, csak a formák, eszközök változtak, ha egyáltalán. Egyben megegyeznek: ezek a magyar- és kereszténygyűlölet hegyláncainak csúcsai.
[…]
Miért mindig mi vagyunk a rossz szigete? A nagy SZU-n kívül 1919-ben csak itt volt Tanácsköztársaság! [beszólás: sok zsidó! idejöttek az ellenségek!] Nézzünk magunkba is! Egy-két tüntetés nem mossa le a gyalázatot. Mi válthat meg minket? Talán az, hogy odatartsuk orcánk másik felét is? [hangos neeem!]
[…]
Most a bátor, az önvédelmi harcot vállaló egyházon itt a sor. Szerepe kulcsfontosságú a magyarság jövője szempontjából. [taps] Az már megint a történelem fintora, hogy Mindszentyt „csak” boldoggá, míg az őt odadobó pápát szentté avatják. A példa tanulságos. Kereszteket állítottunk az országban, hogy figyelmeztessünk: a sátán offenzívában van. [beszólás: minden hóhér zsidó volt! az ávósok zsidók voltak!] Kérdezték az álnaivak, miért nem a jászolt emeltük magasba. Mert itt már a megszületés sem bizonyos, már az anyaölben elölve az utódlás, az abortuszok miatt a népünk már eleve keresztre feszítve, Európa pedig hitehagyott lett. A mi Koppányunk programja szent hozzá képest. Úgy látszik, mint annyiszor, megint nekünk kell önáldozóan megváltani, hogy ebből csak a mi önmegváltásunk reked ki.
[…]
…amikor az Istent védelmezzük, akkor az Aranybullát is, mint nemzeti ősalkotmányt, de még a Werbőczy-féle Hármas Könyvet is és visszafelé a vérszerződést is [úgy van! taps] és legújabbkori – mindmáig teljesületlen – tizenkét pontjainkat is. De mindenek előtte és után a mindenható Istent, most már jóvátételi követelményként szólítva föl: "Isten, áldd meg a magyart!"

 A történtekről az eredeti Index cikke itt olvasható

A Döbrentei-beszéd következményei
Az írók és az Írószövetség – rövid áttekintés:

2004. január 26-án Parti Nagy Lajos bejelenti kilépését az Írószövetségből:
„Az ominózus mondat, melyen három hete rágódik a média, ostoba és védhetetlen. Magyar médium ennyiszer és ilyen őszintén még nem kért bocsánatot, mint most a Tilos Rádió. A kérést, a példás gesztust az ócska és, bizony, valójában keresztényellenes hecckampány szervezői és inspirálói nem tudták vagy nem akarták meghallani. Lelkük rajta. Olvasom a Magyar Nemzetben a Tilos Rádió előtt tartott álszent vagy hülye, mindenesetre gyomorforgató beszédeket. A többi szónokhoz végképp semmi közöm, hála istennek, ha csak annyi nem, hogy egy országban élünk, közös a hazánk, viszont Döbrentei kollégával, ugyan érintőlegesen, de mindmáig egy írószervezetbe, nevezetesen a Magyar Írószövetségbe tartozom. Illetve tartoztam, mert ezennel a szervezetből kilépek. Ok, beszéd, nyilatkozat, s nem csak nevezett kollégáé, lett volna korábban is bőven, most szakadt el a cérna. Most szakadt elebb. Ha legbelsőbb magánügyüket, a hitet harcos honfitársaim nem prostituálnák, nem vinnék egyre-másra az utcára, ezt az én kilépésemet is, magánügyhöz illően csupán az Írószövetség elnökének küldtem volna el. Így, azt hiszem, a nyilvánosságra tartozik

És, hogy bebizonyítsuk csajozni sok mindennel lehet sikeresen, egy részlet a Magyar Fórum cimű szélsőjobb orgánum egy korábbi számából. Petráss Mária, Döbrentei felesége:

petras_dobrentei_2.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr316376682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MAXVAL bircaman közfingó 2021.01.09. 07:40:19

Amikor felébredsz és nem tudod kakálj vagy huggyozz , felülmúlhatatlan. Minden másra ott a mester card.

mazsihiszti 2021.01.09. 08:08:16

@MAXVAL bircaman közfingó: Ez egy szabad ország. Szabadon dönthetsz melyik menjen a bilibe és melyik a gatyódba.

István Tamasi 2021.01.09. 09:56:16

"csak a szakálluk valódi" Értem, Szájerről beszélt.

alöksz róz 2021.01.09. 12:22:11

@MAXVAL bircaman közfingó: a csajoknak könnyebb. csak leülnek oszt gyün ami gyün.

Falshang 2021.01.09. 12:36:04

@nincs1agy: "A teljes magyar és világirodalomban mi zavaros neked? Különösen, hogy ismeretlenek a számodra.:DD"

ahogy fogalmazol és írsz, az a zavaros, te retardált barom.

"Anyád festi magát még mindig? Mit csinált? Türelmi zónán kívül keresett kuncsaftot? :DD"

amennyiben anyám lenne az amcsi döbrögi..., de látom, tényleg sok bayerzsótit olvasol.

nincs1agy 2021.01.09. 14:54:51

@Falshang: Nem vagy képes felfogni egy összetett mondatot, te retardált idióta?

2002 után is Orbánról meg a böriről deliráltatok, aztán tíz év sem kellett hozz és az egyharmados zónában találtátok magatokat.:DD

taga20 2021.01.09. 15:23:57

@nincs1agy: azé sírnál fityeszjobbágy, ha a csutigeciistened sittre kerülne?!:)))

coub.com/view/1yntsy

taga20☺ 2021.01.09. 15:27:10

azé a csuty a börtönbe kényesztethettne a szájamat mek az ánusomat utánna fingnék nedveseket

nincs1agy 2021.01.09. 15:29:56

@taga20: Álmodik a nyomor.. (Menj, hív a mama, kész a paprikás krumpli. Virsli ma nincs, mert elsörözted a pénzt.:DD)

De nagyot tud lökni az úr az ajtón 2021.01.09. 15:55:07

@morph on deer: na mivan te hazugláda?? mikor magyarázod meg miért hazudtál?

taga20 2021.01.09. 16:07:55

@De nagyot tud lökni az úr az ajtón:

fityeszhazuggeci, te miről pofázol?

van bőr a nyomorult pofádon, az fiksz!

taga20 2021.01.09. 16:18:39

@Lippsimentes szénsavas üdítőital: még egy nikkel pofázol fityeszturha?

a kurvaanyádat szarházi fityeszjobbágy!

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.09. 16:41:58

@Lippsimentes szénsavas üdítőital: Lám, lám, kis enyveskezű...

@taga20: Te, nem tűnt fel, hogy ez egy hamisítvány?! Hozzád hasonlóan egy libernyák troll.

Falshang 2021.01.09. 16:48:20

@nincs1agy: "2002 után is Orbánról meg a böriről deliráltatok, aztán tíz év sem kellett hozz és az egyharmados zónában találtátok magatokat.:DD"

na, ezt vajon hol olvashattad, valamelyik prosti srácos/tévés megmondóember böföghetett ilyet. Költői kérdés, nem kell rá válaszolnod.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 16:48:55

@nincs1agy: Mivan képregény olvsó fide$$fasszopó? Elolvastad már a világirodalom klasszikusait képregényben? :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 16:51:58

@taga20☺: "asz ha leszopom a figyeszretket"

Eddig az arab faszért lelkesedtél, mi van fide$$fasszopó, az elvtársaidra is ráfanyalodsz? :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 16:53:29

@⠀: "Mélyről indultam, de azóta megszabadultam a stigmától."

Hát a gyurcsányszopás tényleg elég mély, de a fide$$fasszopás az még mélyebb, csak szólok.

grécci mikropenist mindenkibe 2021.01.09. 17:02:46

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: ön jó pártapparatcsikja a dákópártnak, minden mondatában benne a Fasz
jutalmul beleülhet az ölembe csak semmi buzulás

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 17:12:25

@grécci mikropenist mindenkibe: Sajnállak, fide$$fasszopó, de nem nevezhetlek Bazsarózsának. :))

nincs1agy 2021.01.09. 17:50:53

@Falshang: Miért, nem ez az igazság, balfaszka?

nincs1agy 2021.01.09. 17:54:42

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Itt az újabb szellemi táplálék a számodra:

JÖN, JÖN ,JÖN !

Öreg néne őzikéje

www.youtube.com/watch?v=vKygBj_Cirs

:DDD

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 19:15:59

@nincs1agy: Ne őzikézzél, fide$$fasszopó. A háborúésbékét olvasd képregényben. Túrd fel a szekrényedet. :))

Tudod, amiben a világirodalom klasszikusai vannak képregényben. :))

nincs1agy 2021.01.09. 19:31:30

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Na ilyen képregények lehetnének számodra a következő lépcsőfok, miután elmozdultál a diafilmek szintjéről, és mielőtt valódi könyvet vehetnél a kezedbe.:DDD

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 19:33:00

@nincs1agy: Na, virítsd a világirodalmi klasszikus képregény gyűjteményedet. :))

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.09. 19:43:52

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Neked mikor lenne időd bármit is olvasni? Minden nap, szinte 0-24-ben itt basszátok a rezet tagával, tartjátok a frontot a Team Gyuri Bácsinak.

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.09. 19:49:31

@Falshang: "na, ezt vajon hol olvashattad, valamelyik prosti srácos/tévés megmondóember böföghetett ilyet"

Te már nem emlékszel az üvegszemű Keller Lacira, meg a "nagy elszámoltatásra" 2002-ből?

Akkor vagy még ott a tojáshéj a seggeden, vagy már úrrá lett rajtad a demencia. Lehet választani...

Falshang 2021.01.09. 19:54:26

@nincs1agy: "Miért, nem ez az igazság, balfaszka?"

honnan tudjam, hogy a te/ti FAKE univerzumotokban mi az igazság?

"Na ilyen képregények lehetnének számodra a következő lépcsőfok, miután elmozdultál a diafilmek szintjéről, és mielőtt valódi könyvet vehetnél a kezedbe.:DDD"

az is kemény, hogy diafilmezel, miközben a pozsonyi csatás remekműtől meg elélveztek.

taga20 2021.01.09. 19:58:03

@Libernyák mentes jó napot!: anyád van itt 0-24-ben fityesztálib!

:)))

Falshang 2021.01.09. 19:58:18

@Libernyák mentes jó napot!: "Akkor vagy még ott a tojáshéj a seggeden, vagy már úrrá lett rajtad a demencia. Lehet választani..."

elfelejtettem, hogy fekete-fehérben gondolkoztok.

"Te már nem emlékszel az üvegszemű Keller Lacira, meg a "nagy elszámoltatásra" 2002-ből?"

visszamehetünk az őskorig is, ha gondolod.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 20:30:24

@Libernyák mentes jó napot!: "Neked mikor lenne időd bármit is olvasni?"

Képregényre nem pazarolnék időt, ha bővében lennék, ha nem, akkor se. :))

Meghagyom nektek, hülyegyerekeknek :))

nincs1agy 2021.01.09. 21:56:20

@Falshang: Attól élvezek el, hogy ez a szar milyen hülyeségcunamit indított el a libernyákoknál. Nagy Józsi pl. azon akadt ki, hogy a filmben frank király szerepel, miközben Bajorországról van szó. Szegény hülye nem tudja, hogy az akkor Keleti Frank Királyság volt.

nincs1agy 2021.01.09. 22:00:07

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Majd ha túl leszel végre a diafilmek szintjén, megnézheted azokat is. De a valódi könyvekre még sokat kell várnod úgy látom.:DDD

Addig is itt egy újabb neked való:

www.youtube.com/watch?v=LR4CnwtCiS0

:D

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.09. 22:36:58

@nincs1agy: A pénteki napon az Egyesült Királyság (1325) Németország (1188) és az Egyesült Államok (4085) is új napi COVID-halálozási rekordot regisztrált, amiért a libernyákok szerint minden bizonnyal Orbán Viktor egyszemélyben felelős.

(A rossz viccet félretéve, szerintem minden nyugati országban nagyon várják már, hogy értelmezhető mértékű átoltottságot érjenek el, mert ezek egyre csúnyább számok, annak ellenére, hogy szinte mindenhol valamilyen szintű lezárások vannak érvényben.)

nincs1agy 2021.01.09. 22:58:16

@Zsorzsi bácsi pincsije:

Nyilván..messzire elér a csúti keze.:DDD

taga20 2021.01.09. 23:01:38

@nincs1agy: 1200:8=150

morzsi szerinted nem volt olyan, mikor ennyi volt nálunk?

baszod, remélem téged a szputnyikkal fognak seggbe baszni fityeszork!:))

nincs1agy 2021.01.10. 09:56:58

@taga20: Balfaszka! Nálunk 94 halott van. Nálunk visszaszorul a járvány, a németeknél berobban.

István Tamasi 2021.01.10. 10:09:12

@Neokаkshi2005: Nincs rabbim, ateista vagyok. De magának nyilván azért jutott eszébe ez a kérdés, mert irigyli a rabbijának a szakállát.

István Tamasi 2021.01.10. 10:13:19

@Zsorzsi bácsi pincsije:
Nemzetthy Szotyialista Mutyisztán jobban teljesít a koronavírus ellen is: Az EU országai között 4. és 7. helyezése van. Ja, a 4. hely a 10ezer lakosra jutó halálos áldozatok száma, a 7 pedig az 1 millió lakosra jutó vírusos megbetegedések száma. De világviszonylatban is előkelő a helyezésünk.

Galerida 2021.01.10. 10:35:36

@István Tamasi: Ebben már azok is benne vannak, akiket Hadházi talált a hullaházban?

taga20 2021.01.10. 10:35:46

@nincs1agy: te fityeszfogyatékos!

magyarország 10000 covid halott
németország 40000 covid halott

vedd elő a kockás fűzeted és a ceruzád, asztán osszál-szrorozzál!

annyit segítek, hogy a friccek 8x annyian vannak, mint mi.

ha meg van a mekfejtés, akko szóljál fityeszjobbágy!:)))

nincs1agy 2021.01.10. 10:37:49

@taga20: Mondom balfasz, hogy náluk most robban be. Képes vagy ezt felfogni?

taga20 2021.01.10. 10:39:38

@Galerida: te nyomorult fityeszszarházi, neked ez vicces?

taga20 2021.01.10. 10:41:31

@nincs1agy: morzsi, sikerült kiszámolni?

vagy ebből is fel vagy mentve?:)))

taga20 2021.01.10. 10:48:44

@nincs1agy:

január 8.: 1035 áldotat
január 9.: 575 áldozat

hmmmm....

Galerida 2021.01.10. 10:53:50

@taga20: Dehogy vicces! Már Korózs videójánál is megértettem, hogy nektek minden halott jól jön és nem csak a valóban elhunytak.... Derék csapat vagytok, bár azt nem értem, hogy ezzel a hozzáállással miért nem ugráltok tömegesen a Dunába? Azzal is árthattok Orbánnak!
Gyerünk le a stokedliről, irány a híd!

taga20 2021.01.10. 11:12:37

@Galerida: még is viccet próbálsz belőle csinálni faszkalap!
a gazdád, a bűnöző csutigeci miatt vagyunk a világ élvonalában a halottak számát illetően.

úgy hogy mennyél és lájkold a dagattdisznóistenedet!
gratulálok te nyomorult fityeszjobbágy!

Galerida 2021.01.10. 11:37:27

@taga20: Ne mond, hogy a vírus miatt fogytok ilyen gyorsan! Hiába bútoroztatok össze a nyilasokkal is, nektek csöngettek....
Ha kérhetem, több méltósággal tűnjetek el a történelem szemétdombján, ne ordenáré üvöltözéssel!
Köszönöm!

cicmen 2021.01.10. 11:41:25

@taga20: még is viccet próbálsz belőle csinálni faszkalap!
a gazdád, a bűnöző csutigeci miatt vagyunk a világ élvonalában a halottak számát illetően..............

Szerintem, ha viccet is csinál belőle, ti kussoljatok és örüljetek, hogy nem tapossuk ki a beleteket a Hullaházy videózgatása és a ti műsorotokat látva! Akik ekkora fosok, hogy képesek bemenni a halottasházba hogy politikai előnyöket szerezzenek, azok a konkrét esetben mocskos hullarablók, úgy általában pedig állatok!
És taga fiam, te is egy aljas barom vagy, mert ez az a terület, ahol még nektek mocskos libsiproliknak is megálljt kellene parancsolni annak a lófaszos seggfejnek!

taga20 2021.01.10. 11:48:36

@cicmen: gyere fityesznyilas, lássuk a kígyóválladat!

egy nyomorult szerencsétlen vidéki retardált nyílasgeci vagy, és ezt te is vágod, és ezé idegbe vagy.

a nyomorult csútigeci rendszerének vége lesz, mint pl. most trámpnak. ennyike:)))

taga20 2021.01.10. 11:55:20

@Galerida: a dagattgeci istened fog a szemétdombra kerülni, sztálin, hitler, szálasi mellé.

te és a hozzád hasonló barmok szétkúrjátok ezer éve, ezt a többre érdemes kurvaországunkat!BROÁF!

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.10. 12:03:52

@taga20: "sztálin, hitler, szálasi"

Az ilyen példáktól, hasonlatoktól lesz a magyar ballielberális oldal abszolút hiteltelen.

Szálasi nyilasai zsidókat lőttek a Dunába, és szolgáltattak ki a németeknek; Hitler alatt "megtizedelődött" Közép-Európa zsidósága, Sztálin alatt 4 millió ukrán halt meg a mesterségesen előidézett éhinségben (Holodomor). Azaz tudatos, szándékos népirtást végeztek ezek a jóemberek.

Orbánnak ezzel szemben mit tudtok a szemére vetni? Hogy nem kér a migránsokból és a balliberális agyfasz ideológiákból (pl. genderlobbi)? Az arányérzéked hol marad?

taga20 2021.01.10. 12:15:28

@Zsorzsi bácsi pincsije: te kéred rajtam számon az arányérzéket?

ilyen nicknévvel, mint amilyen a tied???

elmész te a csutigecistened picsájába, de tényleg!

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.10. 12:18:40

@taga20: Miért, mi bajod a pincsikkel?

Nem szereted a kutyulikat?!

taga20 2021.01.10. 12:34:46

@Zsorzsi bácsi pincsije: miért mi bajod az lmbtq-val, te fityeszpincsi?

nem szereted szájerjózsit?:)))

cicmen 2021.01.10. 12:50:17

@taga20: a nyomorult csútigeci rendszerének vége lesz, mint pl. most trámpnak. ennyike:))).....................

Mi az öröm tárgya? Nem ti nyertetek, hanem Bidden! Szerintem ne nagyon készülj a lumpenproletár diktatúrára, mert szopni fogtok 22-ben is!
Ez a moslék koalíció szét fog robbanni, ennyi hülye esetében ez borítékolható!

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.10. 12:51:45

@taga20: Szájerrel nem az volt az igazi baj, hogy meleg, hanem az, hogy nem bírt parancsolni a farkának, ezzel lejáratta a pártját; el is lett zavarva a francba (nagyon helyesen). Ha netán hetero swinger partin kapják rajta a járványügyi korlátozások megsértésével, az semmivel nem lett volna jobb.

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.10. 12:55:59

@cicmen: "Ez a moslék koalíció szét fog robbanni, ennyi hülye esetében ez borítékolható!"

Hát ja.

Még emlékszünk, amíg Gyurcsány sokáig ott állt Kamu Gery mögött, aztán szépen kihátrált mögüle, és elindította ellene Kálmán Szolgát. Ilyesmit simán kinézek belőlük 2021-2022-ben is, de ezúttal szerintem balhé lesz a vége, ha nem olyan nyámnyila balfasszal akarják megcsinálni, mint Gery. Én már készítem a popcornt.

Falshang 2021.01.10. 13:09:39

@nincs1agy: "Attól élvezek el, hogy ez a szar milyen hülyeségcunamit indított el a libernyákoknál. Nagy Józsi pl. azon akadt ki, hogy a filmben frank király szerepel, miközben Bajorországról van szó. Szegény hülye nem tudja, hogy az akkor Keleti Frank Királyság volt."

és azt tényleg nem fogod, hogy az a bajuk, hogy megváltoztatták a történelmet és nem hitelesen adják vissza a dolgokat, ráadásul egy gagyi, elavult animációval készült. Ezek, gondolom nem zavarnak.

István Tamasi 2021.01.10. 13:12:41

@Galerida:
Hadházy nem járt semmiféle hullaházban.

taga20☺ 2021.01.10. 13:31:07

@Jön még KUTYÁRA dér.: a Faszt terelltek fitymasssperma nyilassgecik

hatházy jófijú a lóFaszt éllvezi ne a kancigány ondótt

buzik vatytok náci nyilasok

:))))

Szájjal József 2021.01.10. 13:42:32

@taga20☺: de ha egy (ety) szakállas tálib fideszalapítót seggbetosz 25 balga belga, az ugye nem buzulás?

Szájjal József 2021.01.10. 13:43:36

@Zsorzsi bácsi pincsije: nem csak a faroknak nehéz ott parancsolni de az ánusznak is!

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.10. 13:48:22

@Szájjal József: Te már csak tudod, ebben bizonyára nagy szakértő vagy.

taga20☺ 2021.01.10. 13:48:36

@Szájjal József: sóvárogsz állmodoszol, jó helyeden vaty a dákós pártba

azé nállad töb ondó folytt le a torkomon azé probály be hozni copd a ciganét asz arabok enyimék

)))

taga20 2021.01.10. 14:06:31

@Zsorzsi bácsi pincsije: "Szájerrel nem az volt az igazi baj, hogy meleg, hanem az, hogy nem bírt parancsolni a farkának, ezzel lejáratta a pártját"

igazad van! vele és a többi moslék fityeszbűnözővel nem az a baj, hogy egy moslék szarok, hanem az, hogy 30 éve hazudoznak, és szétkúrják a kurvaországunkat, AZ!

"
Miért basszátok szét az országomat,
Miért rúgjátok hasba az ápolót,
Miért ültetitek szamárpadba a tanárokat,
Miért szarjátok szájba az álmodót?
Ti még a Sátánnak is túl gecik vagytok,
Még ő is megvet titeket,
Mert a Sátán bátran vállalja magát,
De ti hívőként lettetek hitetlenek.
Másfél millió káposztafej,
Hibbant elméjű hatalmasok,
Mocsár e táj és a Varangykirály
Ünnepli, amit alkothatott.
De ha lepihentek a büdös sárba
Ugyanúgy, mint a népetek
Én pióca leszek a pusztulásban,
És szívom majd a véretek."

Szájjal József 2021.01.10. 14:12:34

@taga20☺: nagyon jól adod a buzit kisfaszom, erre bizony születni kell.

Ez nem változtat azon a tényen azonban , hogy az elmúlt 30 év legnagyobb buzulása a fideszben volt :)

taga20 2021.01.10. 14:18:28

@taga20☺: te kis nyomorult tolvajfityeszgeci, azt hiszed engem alázol?

bazdmeg a fityeszmaffiád ilyen nyomorultakból áll, mint amilyen te is vagy.
ezért fog szétesni a csútigecigazdád szarvára, mert csak az olyan retardált barmok maradnak körülötte, mint amilyen te is vagy!

lásd ahogy a kovidot is menedzselik! egy vicc a potrohoscsutigeci és jobbágyai!

taga20☺ 2021.01.10. 17:20:09

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: hisztizzé more ma akko se nyalintom le asz Ondót a seggedrű me paraszt vagyol

hijába pittizel máma

xd

taga20☺ 2021.01.10. 17:24:11

@taga20: mi va tesa meg jöt a period? ijenko készitsed be férjuradnak a kanásborit hoty ne a szádba verje

))))

taga20☺ 2021.01.10. 17:41:17

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: föként inkáb a túros kolbitól ne kelett vona olyan mohon nyeldeklenni

Jön még KUTYÁRA dér. 2021.01.10. 18:00:40

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Lipsikém, nekem aztán eszem ágámban sincs részt venni az undorító üzelmeitekben.

Ha szádba akarod kapni a taga20☺️ farkincáját, akkor tedd azt, de ezt otthon a négy fal között csináljátok, engem pedig hagyjatok ki a levelezőlistátokból, a fasz se kíváncsi a hányadék perverziódra, te vén buzi.

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel 2021.01.10. 18:38:07

@Jön még KUTYÁRA dér.: pontosan tudod, te mocskos fideszfasszopó köcsög , hogy sem lipsi, sem buzi nem vagyok, hogy a cipődből rohadnál ki.

taga20☺ 2021.01.10. 18:45:07

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel: minden ki tuggya ki vagyol dárling légyöl pride mint mi tagák

akaszd a táblát a nyagadba mint a mi ferink ha báncsák a buzikákat mi isz buzikák vogyunk

nincs1agy 2021.01.10. 19:14:30

@Falshang: Mit változtattak meg a történelmen? Sorold már.. A 24.hu-s Nagy Józsi ostoba megjegyzésével a tájékozatlanságát árulta el..

Szájjal József 2021.01.10. 20:09:59

@taga20☺: és ha a fideszes buzikat báncsák?

taga20☺ 2021.01.10. 20:31:54

@Szájjal József: ralytad kivüle sajnoss nincse ottan buzika
lol

)))

Szájjal József 2021.01.10. 20:39:29

@taga20☺: most sorojjam?! :))))))))))

Nem, nem merem, amekkora buzeráns vagy a végén jelentesz...

taga20☺ 2021.01.10. 22:52:19

@Szájjal József: te csak hazuttad a cerelmet miko a pikó bandival bened voltunk?
roszab vaty egy nönnél

mazsihiszti 2021.01.11. 02:28:40

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel: Apádjaid faszát soros csicska, az antiszemitizmus bűze árad belőled.

karygery myndenkynek kyvery 2021.01.11. 05:40:15

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: My ytt a városházán kecskével szoktuk amykor arab hyány van. Remélem a Feryé hosszabb, mynt az orbáné, ygy jó faszt szopsz. Nekem nyncs összehasonlytásy alapom, mert az orbán nem engedy.

Falshang 2021.01.11. 09:44:58

@nincs1agy: "Mit változtattak meg a történelmen? Sorold már.. A 24.hu-s Nagy Józsi ostoba megjegyzésével a tájékozatlanságát árulta el.."

ti nem tanultatok történelmet? A pogány magyarok a keresztény németek ellen harcolnak, közben meg a hülyegyerek énekli, hogy egy az isten, hát ez tényleg a történelem szembeköpése.
És, hogy a frank király "elrendelte, hogy a magyarok kiirtassanak", viszont a teljes mondat így szól: "elrendelte, hogy megtámadják és kiűzzék a magyarokat a bajorok országából".

Ugye, ezt még nem karmoltad be?: www.youtube.com/watch?v=85jabVGt53E

Falshang 2021.01.11. 09:47:51

@Lipsimentes szénsavas üdítőital: "Csak az a pechetek, hogy ennyire rajtatok kívül senkinek nem rövid a memóriája, Szájertől meg igen hamar megszabadult a Fidesz, úgyhogy a homofóbiára felépített kampány aligha lesz kirobbanó siker."

de, hát akkor mi volt a baj jóskával? A házasságtörés, a gangbang vagy a hátizsák eki?

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.11. 17:19:45

@Falshang: A járványügyi szabályok megsértése a házibulin való részvétel során már elég komoly hiba; a többi pedig súlyosbító körülmény. (Nyilván a kábítószerrel való visszaélés akár bűncselekménynek is minősülhet, ha bizonyítást nyer.)

nincs1agy 2021.01.11. 18:14:11

@Falshang:

www.rubicon.hu/magyar/oldalak/907_julius_4_a_pozsonyi_csata_kezdete/

" melyben a honfoglaló magyarok döntő győzelmet arattak Liutpold bajor őrgróf seregei felett, aki Pannónia visszaszerzése érdekében tört a törzsszövetség területére."

Pannónia mióta Bajorország, te nagyon sötét? Ja , hogy ők úgy gondolták, hogy hozzájuk tartozik. Hát rákúrtak.:DD

" A magyar csel aztán Pozsonnyal szemben hozott eredményt, ahol az előőrsök bevezették a támadókat egy elzárt medencébe, és a környező magaslatokról támadva tömegével nyilazták, majd vágták le a német harcosokat. A július 4-i – első – csatában az egyházfők seregeinek java része elpusztult, miközben az utánpótlást szállító Sieghart hajóiból jó néhány a – tapló segítségével meggyújtott – tüzes nyilak áldozatául esett. "

:DD

nincs1agy 2021.01.13. 19:17:53

@Falshang: Most komolyan ennyivel próbálod megúszni? Szánalmas..Esetleg valami saját gondolat? Túl megerőltető lenne? :DD

Falshang 2021.01.14. 14:27:52

@nincs1agy: mit kéne megúsznom? Mi szánalmas? Az, hogy nem tanultál történelmet?
Saját gondolat? A tények ellenére hajlítsam meg a világot?

nincs1agy 2021.01.14. 16:39:28

@Falshang: Tudod mijeid nincsenek neked kisfiam? Önálló gondolataid.:DDD

nincs1agy 2021.01.14. 16:41:07

@Falshang: A tények ott vannak a Rubicon történelmi folyóirat belinkelt cikkében.

Falshang 2021.01.14. 18:25:21

@nincs1agy: "Tudod mijeid nincsenek neked kisfiam? Önálló gondolataid.:DDD"

mondod te, mint krumplifüggő szektatag, akiknek azt is megmondják, hogy a fekete az fehér. Óriási vagy.

"A tények ott vannak a Rubicon történelmi folyóirat belinkelt cikkében."

igen, és a háttérhatalmakat meg soros irányítja, tudom jól.
süti beállítások módosítása