B1 blogcsaládKorunk "legmagyarabb és legtehetségesebb" költőjének antiszemita szagú beszéde

Döbrentei Kornél csajozós dumája

2021. január 08. - b1 blog

A Magyar Nemzet címen megjelenő izé lelkesült interjút készített Döbrentei Kornéllal.

A jótollú szerző emigyen fogalmaz: "Nemrég, a karácsony előtti napokban alkalmam volt – ezúttal hosszasan – elbeszélgetni Döbrentei Kornéllal, aki véleményem szerint korunk legmagyarabb és legtehetségesebb költője. Egy nemzeti érzelmű művésszel társalogni a haza sorsáról mindig nagy élmény számomra, főként olyannal, akinek művészi eszköztára nem más, mint a magyar nyelv, amelyet egyedi virtuozitással használ. Ahogy beszélni kezd, jellegzetes orgánuma betölti a teret, ahogy gondolatai is lassan betöltik a lelkemben tátongó űrt, amely időről időre óhatatlanul kialakul bennem a modern kor hazug világának útvesztőiben bolyongva, mígnem aztán betöltik az igazak."

(Hangfelvétel és csajozási módszertan lentebb.)

dobrentei_kornel_2.jpeg

 Hát legyen ez az ő gondja-baja. Végülis, miért ne lehetne egy MNO szerző kedvence Döbrentei. összenő,ami összetartozik.

Azért azt tudni kell, hogy Döbrentei igazán tud vadakat mondani, elég csak felidézni a Tilos Rádió előtti jópár év előtti beszédét, amely után, aki adott magára még valamit, kilépett az írószövetségből. A beszéd részlete alant hallgatható meg. 

A történteket Mihancsik Zsófia foglalta össze kitűnő cikkében, az Antiszemita közbeszéd Magyarországon című sorozatban. Ebből egy részlet:

Részletek Döbrentei Kornél beszédéből [1]

Voltaképpen béketüntetésre gyűltünk itt össze, jó akaratú emberek. Mert az a jó, ha végre van akaratunk és késztetésünk tiltakozni a népünk megsemmisítésére törekvő, vallási köntösben folytatott engesztelhetetlen háború ellen! A magyarság erkölcsi holokausztja ellen, amelyet álpróféták, álruhában, álorcában – csak a szakálluk a valódi [hangos, gúnyos nevetés] – vezényelnek.
Itt és most, ahol kétezer év után a keresztényüldözés parancsa ismételten kimondatott, még ha percemberke fiók-Heródesek [tömeges füttyögés] által is. Igen, ül a bibliai mondás: a hang Jákobé, de a kéz Ézsaué. Hát ez a fekete evangélium, szerzette a sátán.
De valóban itt kéne seregelnünk? Mert a tetthely, a kivitelezés fóruma nem mindig azonos a bűntény gondolatának és kitervelésének foganási helyével. Nem mindig ott van a sír, melyben egy nemzet süllyed el, ahol ássák. Nálunk ez, ahol állítólag árkokat temetnek, miközben keresztfákat döntenek ki, kivált igaz. A temetőszolgákat máshonnan igazgatják. Onnan, ahová a madár is kéken jár (micsoda madár!), de az nem a boldogság kék madara; csőrében a zöld gally látszatra, kifelé ámításul a nagyvilágnak, a béke olajága, ám befelé mindez a sistergő gyűlölet mérgébe mártva. Hát ne jöjjön el az ő országa!
Mi hozott ide minket az oly soká késlekedő, jogos önvédelmen túl? A felháborodás, melyet egy szűk értelmiségi csoport [bekiabálások: ezek nem értelmiségik], kemény mag – rothasztó tevékenységük, karakterisztikusan jól körülírható, ám egy tömény káromkodás olykor, ha nem is szebben, de pontosabban beszél, mint egy rózsaszál – rendszeres impertinenciája keltett s kelt ma is, és nincs törvény, amely megvédené tőlük az országlakosokat. Van viszont egy – szégyenszemre megszavazta a parlament – , amely őket, a gyűlöletbeszéd valódi gyakorlóit oltalmazza, s lám teszik is a dolgukat.
A nagydolgukat, bele az arcunkba. Azért vagyunk itt, hogy ezt többé és továbbá zavartalanul és büntetlenül ne tehessék. [kórusban: hozzuk ki! hozzuk ki!] Elég volt a felmérő és letapogató provokációs sorozatokból, melyek azt hivatottak eldönteni, ennek a népnek mekkora a tűréshatára, toleranciás képessége, meddig lehet elmenni a szentséggyalázásban, a blaszfémiában, meddig és milyen mértékben rondíthatnak bele egy ilyen nagy históriai múlttal bíró nemzet önérzetébe. [kórusban: elég volt! elég volt!] És ugrásra készen várakoznak minden visszautasító reakcióra, hogy nacionalizmusnak, antiszemitizmusnak minősíthessék azt, feljelentő levelekben híreljék, keltsék rossz hírünket a nagyvilágban. [úgy van! úgy van!]
[…]


…a szólásszabadság ürügyén komiszabb megnyilvánulásoknak lehetünk tanúi, mint akár a hírhedt ötvenes években. Az elmúlt 14 év alatt versek jelenhettek meg büntetlenül a szarból jött magyarokról, [úgy van!], gúnyvers a kondomhiba miatt megszületett költőtől, egy másik a Szent családról, melyben Mária üzekedik az Istennel, aztán következett a Szent Korona lesvájcisapkázása [tömeges fújolás, füttyögés, beszólás: Landesmann]. A Regnum Marianum meggyalázása, első „megerőszakolása” Rákosiék alatt esett meg, mikor lebontották, és köveit a Sztálin-szobor alapzatába építették be. Nos, ez a szellem nemigen változott, csak a formák, eszközök változtak, ha egyáltalán. Egyben megegyeznek: ezek a magyar- és kereszténygyűlölet hegyláncainak csúcsai.
[…]
Miért mindig mi vagyunk a rossz szigete? A nagy SZU-n kívül 1919-ben csak itt volt Tanácsköztársaság! [beszólás: sok zsidó! idejöttek az ellenségek!] Nézzünk magunkba is! Egy-két tüntetés nem mossa le a gyalázatot. Mi válthat meg minket? Talán az, hogy odatartsuk orcánk másik felét is? [hangos neeem!]
[…]
Most a bátor, az önvédelmi harcot vállaló egyházon itt a sor. Szerepe kulcsfontosságú a magyarság jövője szempontjából. [taps] Az már megint a történelem fintora, hogy Mindszentyt „csak” boldoggá, míg az őt odadobó pápát szentté avatják. A példa tanulságos. Kereszteket állítottunk az országban, hogy figyelmeztessünk: a sátán offenzívában van. [beszólás: minden hóhér zsidó volt! az ávósok zsidók voltak!] Kérdezték az álnaivak, miért nem a jászolt emeltük magasba. Mert itt már a megszületés sem bizonyos, már az anyaölben elölve az utódlás, az abortuszok miatt a népünk már eleve keresztre feszítve, Európa pedig hitehagyott lett. A mi Koppányunk programja szent hozzá képest. Úgy látszik, mint annyiszor, megint nekünk kell önáldozóan megváltani, hogy ebből csak a mi önmegváltásunk reked ki.
[…]
…amikor az Istent védelmezzük, akkor az Aranybullát is, mint nemzeti ősalkotmányt, de még a Werbőczy-féle Hármas Könyvet is és visszafelé a vérszerződést is [úgy van! taps] és legújabbkori – mindmáig teljesületlen – tizenkét pontjainkat is. De mindenek előtte és után a mindenható Istent, most már jóvátételi követelményként szólítva föl: "Isten, áldd meg a magyart!"

 A történtekről az eredeti Index cikke itt olvasható

A Döbrentei-beszéd következményei
Az írók és az Írószövetség – rövid áttekintés:

2004. január 26-án Parti Nagy Lajos bejelenti kilépését az Írószövetségből:
„Az ominózus mondat, melyen három hete rágódik a média, ostoba és védhetetlen. Magyar médium ennyiszer és ilyen őszintén még nem kért bocsánatot, mint most a Tilos Rádió. A kérést, a példás gesztust az ócska és, bizony, valójában keresztényellenes hecckampány szervezői és inspirálói nem tudták vagy nem akarták meghallani. Lelkük rajta. Olvasom a Magyar Nemzetben a Tilos Rádió előtt tartott álszent vagy hülye, mindenesetre gyomorforgató beszédeket. A többi szónokhoz végképp semmi közöm, hála istennek, ha csak annyi nem, hogy egy országban élünk, közös a hazánk, viszont Döbrentei kollégával, ugyan érintőlegesen, de mindmáig egy írószervezetbe, nevezetesen a Magyar Írószövetségbe tartozom. Illetve tartoztam, mert ezennel a szervezetből kilépek. Ok, beszéd, nyilatkozat, s nem csak nevezett kollégáé, lett volna korábban is bőven, most szakadt el a cérna. Most szakadt elebb. Ha legbelsőbb magánügyüket, a hitet harcos honfitársaim nem prostituálnák, nem vinnék egyre-másra az utcára, ezt az én kilépésemet is, magánügyhöz illően csupán az Írószövetség elnökének küldtem volna el. Így, azt hiszem, a nyilvánosságra tartozik

És, hogy bebizonyítsuk csajozni sok mindennel lehet sikeresen, egy részlet a Magyar Fórum cimű szélsőjobb orgánum egy korábbi számából. Petráss Mária, Döbrentei felesége:

petras_dobrentei_2.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6616376682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK 2021.01.08. 09:19:38

2004. január 26-án Parti Nagy Lajos bejelenti kilépését az Írószövetségből - soha nem is volt odavaló. benne van a nevében, hogy írók szövetsége, nem liberálbolsi gennyládáké.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 10:45:52

Az egyförejutónyilasokszáma már a borítoképen tullépte a türeshatáromat!!!
Fellháborító, de sajnos muszály kipellengérezni ezeket a békebeliháborúsbünösöket!!!!

Hacsak belegondolok, hogy ezek fogják monitorozni azt a sok csipet amit most a birkákba beoltanak, kiráz a hideg is!!!

cicmen 2021.01.08. 10:54:05

Szokás szerint az ilyen szövegek hallatán a megszólítottak soha nem a tartalmat próbálják cáfolni, ami egyébként nem is lehetséges, hiszen ezek közismert tény, hanem az antiszemita kártya mögé próbálják betuszkolni a gazemberségüket !

cicmen 2021.01.08. 11:03:35

Mihancsik Zsófia foglalta össze kitűnő cikkében, az Antiszemita közbeszéd Magyarországon című sorozatban. Ebből egy részlet:

Részletek Döbrentei Kornél beszédéből [1]

Voltaképpen béketüntetésre gyűltünk itt össze, jó akaratú emberek. Mert az a jó, ha végre van akaratunk és késztetésünk tiltakozni a népünk megsemmisítésére törekvő, vallási köntösben folytatott engesztelhetetlen háború ellen! ........................................

...........................2003. december 24-én, karácsonykor botrány tört ki a Rádió körül, miután Barangó nevű műsorvezetőjük[4] élő adásban részegen kijelentette: „A legszívesebben kiirtanám az összes keresztényt.” (wiki)

Már csak, hogy az előzmények el ne sikkadjanak, mert úgy látom, megint csak egy jogos reakciót próbálnak úgy beállítani, mintha magától keletkezett volna!

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 11:20:11

@cicmen:
Antiszemitákkal és/vagy náci holokauszttagadókkal nem vitatkozunk "tartalmakról".
Az Nürnberg óta nem szokás.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 11:27:07

Nemtom kiafasz az a Döbrentei Kornél, de még miatta se olvasok el ilyen hosszút.

Az meg nem hír, hogy a fide$$ és hívei nácik.

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.08. 11:51:16

@cicmen: Hat igen, a keresztények kiirtásáról lehet beszélni, de egy másik ábrahámi vallás képviselői jönnek szóba, már rögtön megnő az érzékenység. Ilyen a lipsi kettős mérce, ezt már ismerjük, nem?!

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 11:55:02

@Lipsimentes szénsavas üdítőital:
Ki beszél a keresztények kiirtásáról te, te, te keservesen nyikorgó defektes fasztalicska te????

nincs1agy 2021.01.08. 11:57:12

Mindenesetre nem büdös zsidózott, mint Baranyi, és nem Judapestezett, mint az ellenzék közös szerencsi jelöltje..

Falshang 2021.01.08. 12:42:07

@FCUK: "2004. január 26-án Parti Nagy Lajos bejelenti kilépését az Írószövetségből - soha nem is volt odavaló. benne van a nevében, hogy írók szövetsége, nem liberálbolsi gennyládáké."

Így van, jó magyar ember wass albertet és bayer zsótit olvas.

a nagy hohohorgász 2021.01.08. 13:13:09

@R.V.Juli: valóban nem beszéltek róla hanem teszitek. Hol voltál eddig? Nem jött juden Yorkból az apanazs?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 13:19:31

@a nagy hohohorgász:

Már hogy tennénk bármit is a keresztényekkel? Badarság! Még a patkányokat sem tudtuk kiirtani Budapesten.

Nehéz idök jártak az aktivizmusra 2020-ban. Dehát a Harris-Biden gyözelem után ismét helyreállt a munkarend. 2022-ben a patkányirtást is megint megpróbáljuk.

Tuco9 2021.01.08. 13:40:47

Döbrenteinek igaza volt-van.
Mi a probléma,beltenyészet urak?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 13:47:55

@R.V.Juli: "Már hogy tennénk bármit is a keresztényekkel? Badarság! Még a patkányokat sem tudtuk kiirtani Budapesten."

:))

a nagy hohohorgász 2021.01.08. 14:11:34

@R.V.Juli: a másik fopatkanytol meg pénzt kuncsorgott...

a nagy hohohorgász 2021.01.08. 14:16:27

@R.V.Juli: a mi falunkban is demokrácia van 19 óta . Nem is működik semmi. De nem a fidesz miatt..... a patkanyirtok nem tudnak megegyezésre jutni ki nyújtsa be a számlát a patkanyirtasert.... a kocsmában meg azt beszelik hogy bárcsak patkanyinvazio lenne... 4/5

Galerida 2021.01.08. 14:17:43

A képen nem látszik, de az inkriminált esetnél Döbrentei bőgatyában volt és Fütyülős barackkal bátorította magát , ráadásul Esterházy sem gondozta, pedig Döbrentei valóban magyar!

nincs1agy 2021.01.08. 14:22:24

@Falshang: Tehát válszeg azért nem olvastad őket, mert nem vagy jó magyar ember. :D

nincs1agy 2021.01.08. 14:27:42

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Tudjuk, te csak diafilmeket nézel. Már egy képregényben is elviselhetetlen számodra az a sok szöveg.:D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 14:32:20

@nincs1agy: "képregényben"

Bazmeg, a képregény az nem olvasás. Meghalnál ha kinyitnád a háborúésbékét. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 14:34:27

A Döbrentei az nem Kornél, hanem villamosmegálló a Rudas mellett.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 14:37:25

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
sokat jársz a rudasba? egyszer a nöinapon beletenyereltem egy DNS mintába, azóta ritkán jut eszembe odamenni.

cicmen 2021.01.08. 14:45:14

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: A Döbrentei az nem Kornél, hanem villamosmegálló a Rudas mellett............................

A libsik tudják, mert buzik, a többieknek nem mond semmit !
Vigyázzatok a Döbrenteinél, ne szálljatok le, mert a Rudas nem "olyan" strand! :D

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 14:45:42

@a nagy hohohorgász:
látod ez a baj lényege, hogy az ijen fonnyadt termötestü falusi taplógombák is mint te kommentelhentek a B1-en :(

cicmen 2021.01.08. 14:46:39

@R.V.Juli: egyszer a nöinapon beletenyereltem egy DNS mintába, azóta ritkán jut eszembe odamenni.................

A vízben sem medúzák úszkáltak? :DDDDDDD

nu pagagyí 2021.01.08. 14:52:26

Tehetségtelen pojáca.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 14:53:57

@cicmen:
A vizet cserélik, de a szaunában csak akkor szabad leülni, ha fogamzásgátlót szed az ember :(

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 14:55:01

@R.V.Juli: Nagyapámmal jártunk. Ilyen kendőcskét kötöttünk a derekunkra, hogy eltakarja a himbilimbit. Fiatalon szégyenlős voltam, nem volt jó érzés.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 14:57:28

@R.V.Juli: "beletenyereltem egy DNS mintába"

Beletenyerelni egy miniszterelnökbe nem szép dolog. :))

Ondó Viktor feje azóta ferde. :))

a nagy hohohorgász 2021.01.08. 14:58:46

@R.V.Juli: ifjú demokrata vagy te is... kuss a neve annak aki igazat mond.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 15:00:25

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
A kezdet mindig neh´ez. Neked szerencséd volt, hogy egy kedves felmenö segített túl a kellemetlen beavatáson.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 15:00:45

@R.V.Juli: "a szaunában csak akkor szabad leülni, ha fogamzásgátlót szed az ember"

Nemá, külön szedni? Így is elveszítjük a nemzőképességünket lassan a vízben lévő, nők által kipisilt szer maradéktól. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 15:03:14

@R.V.Juli: Hülye. :))

Nagyapám katonatiszt volt, meg bíró, nála maszkulinabb embert nem tudsz elképzelni se. :))

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 15:03:53

@a nagy hohohorgász:
Ha a vidékiek szavazata 1/2-ét vagy az 1/3-át érné a budapestiének a zországyülési választásokon, akkor egy kicsit megengedöbb lennék, de addig
Kedves
Uraim
Silencium
Silencium

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 15:07:02

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
"Nagyapám katonatiszt volt, meg bíró, nála maszkulinabb embert nem tudsz elképzelni se."

Ja bocs, az ilyen alfahímeknek van a legjobb nöje kint is meg a sitten/laktanyában is.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 15:10:41

@a nagy hohohorgász:
hogy a 2rule faszú szopófantom csikarná ki a konklúziódat álmodban, te!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 15:22:15

@R.V.Juli: Az nem volt szempont. Nagyanyám nem volt egy bombázó. Bár nemtom a korabeli szexideál mi volt pontosan. Elrendezett házasság volt. De aztán nagyon megszerették egymást.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 15:24:46

@R.V.Juli: Ja, és nem a nők után futott. Az erdőben vadászott meg a klubban kártyázott.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 15:25:56

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
Értem én, szerintem a nagyama is tudta a nyilvánvalót, de a 19. században még nem volt szókics az ilyen dolgok kibeszéléséhez. Köszönöm hogy megosztottad ezt az anekdótát <3

nincs1agy 2021.01.08. 15:29:33

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Miért, te hülye, egy képregényben nem olvasol szöveget?
Háború és béke. persze. Maradj inkább a diafilmjeidnél, azt talán képes vagy felfogni.:D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 15:31:47

- Eghbert, kérem, itt az ideje, magyarázza el a gyereknek, hogy mi az a nemi élet.
- Igen, Amália. Na, gyehe félhe kisfiam. Na, most elmondom neked, hogy kell nemi életet éni. Na... Tudod... Izé... Szóval tudod, mikor szehdánként bekocsizunk a váhosba a Tehéz mádámhoz és a lányokhoz, na, amit ott csinálunk, az a nemi élet, kisfiam.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 15:33:43

@nincs1agy: "egy képregényben nem olvasol szöveget?"

Agyatlan barom. Képregényt nem olvasok. Gyerekes faszok vagytok a képregényetekkel.

2021.01.08. 15:33:52

Ennek mi köze van ahhoz, hogy Döbrentei Kornél tehetséges-e?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 15:36:24

Jaj, elrontottam.

- Eghbert, kérem, itt az ideje, magyarázza el a gyereknek, hogy hogy csinálják a virágok és a méhecskék.
- Igen, Amália. Na, gyehe félhe kisfiam. Na, most elmondom neked... A virágok... Na igen, a méhecskék... Na... Tudod... Izé... Szóval tudod, mikor szehdánként bekocsizunk a váhosba a Tehéz mádámhoz és a lányokhoz, na, amit ott csinálunk, azt csinálják a virágok meg a méhecskék.

nincs1agy 2021.01.08. 15:44:45

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Megbeszéltük már, hogy diafilmet nézel, mert egy képregény már meghaladja az értelmi szintedet.:D

Falshang 2021.01.08. 15:52:32

@nincs1agy: "Tehát válszeg azért nem olvastad őket, mert nem vagy jó magyar ember. :D"

tehát ízlés alapján már lehet tudni, hogy ki a turbómagyar.

nincs1agy 2021.01.08. 16:01:21

@Falshang: Parti Nagyot sem olvastad, szóval nem tök mindegy neked?

Falshang 2021.01.08. 16:14:46

@nincs1agy: tök jó, hogy jobban tudod, hogy miket olvastam, ma különösen vicces vagy.

nincs1agy 2021.01.08. 17:08:56

@Falshang: Nem, az tudom, hogy mit nem olvastál. A teljes magyar és világirodalmat.:DDD

nincs1agy 2021.01.08. 17:11:13

@Gyodavagyok_magáért:

Ezt is Márai írta:

heti-valasz.hu/itthon/az-irodalom-visszavag-51315

"Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom. Csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó."

2021.01.08. 17:14:33

@Gyodavagyok_magáért: Érdekes, hogy ezt a Márai-idézetet pont jobbikos köcsögök szeretik idézni. Akik néhány éve még a Parlament zsidó származású tagjait írták volna össze, most meg ők kívánnak elsőként boldog Chanukát (+ Szegedi Csanádra emlékszik még valaki?).

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 17:14:45

@nincs1agy: Ahogy a fidióták között is sok a tisztességtelen. Arról nem is beszélve, hogy a zsidózásodtól, te semmivel sem leszel különb náluk. :)

2021.01.08. 17:16:10

@⠀: Persze ezek évtizedes tradíciók a magyar műnáciknál, lásd pl. a neofita náci Szabó Albertet is.

taga20 2021.01.08. 17:58:42

@Gyodavagyok_magáért: +1.

mosmá tényleg el kéne mennünk a zsidó nyári fesztiválra, me végig mentél a damaszkuszi úton:))

u.i.: buék ártu és a családodnak;)

nincs1agy 2021.01.08. 18:00:12

@Gyodavagyok_magáért: Márainak ezen sorai nem nagyon ízlenek a számodra, ha jól látom.:DD

taga20 2021.01.08. 18:06:37

@nincs1agy: mit lácc te a vaksi szemeddel fityeszork?!

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 18:24:04

@nincs1agy: Nyugi fityeszork, Márai általam idézett sorai neked sokkal inkább nem ízlenek. :)

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 18:32:29

@taga20: Hello haver :)

"Trump és Orbán hasonló. Egyik sem tud veszíteni. Egyik sem magában keresi a hibát, hanem mindig másokat okol. Valahogy úgy, ahogy Orbán bajsza, Kövér elvtárs mondta minap a pártsajtóban: ha 2022-ben vereséget szenved a Fidesz, az azért lesz, mert a háttérhatalmak majd elcsalják"

alfahir.hu/2021/01/08/jakab_peter_jobbik_orban_viktor_kover_laszlo_donal_trump_capitolium

taga20 2021.01.08. 19:00:37

@Gyodavagyok_magáért: ja, mint 2002-ben, amikor szintén pintérevtárs volt a választások tisztaságáért felelős.

egy moslék bűnöző rendezi a választásokat, és mégsem fog sikerülni a fityeszcsürhének:)

úgy fognak nyigni, mint most a félkegyelmű trámpfogyatékosok!:)))

nincs1agy 2021.01.08. 19:08:45

@Gyodavagyok_magáért:

Ehhez mit szólsz?

"Két zsidó ül a hajón velem szemben. Valami rákényszerít, a most bennem forrongó tűnődések a zsidóság szerepéről, hogy erősen nézzem őket, s megállapítsam a lényüket. Az egyik lehet 62 éves, a másik 36. Lehetnek apa és fiú is, bár a mi gyakorlatlan, keresztyén szemünknek minden két zsidóban van annyi hasonlóság, amennyit ritkán látni ker. családtagok közt. Orruk, fülük nagy, szájuk furcsa, alsó ajkuk előredagad; olyan száj, amelyet mindig undorral láttam, úgy hogy el kellett fordítani róla a szemem. Hányásinger támadt a torkomban ettől a szájtól s mivel ösztönszerűleg mindig védekeztem attól, hogy a kellemetlen képzetekkel, halál, betegség, undor dolgaival foglalkozzam, nem is tudnám, miért: de most rájöttem, a megfigyelés erőszakja alatt, hogy ez az undor erotikus. Ez a száj erotikus tapadást ígér, s ez homosexuális iszonyt kelt. Szemük apró s olyan szem, amit folyton csipásnak látunk. Vastag szemöldök, középen kettős ránc. Óriási áll a fiatalnál, az öregnél viszont korcs, degenerált kiscsontú áll a lefittyent ajak alatt. A fiatal nagy álla miatt olyan pofoncsapott fej, az öreg pedig egy kis vakarcs héjafej.2

/Móricz Zsigmond/

nincs1agy 2021.01.08. 19:09:35

@taga20: Értelmet a fejedben biztosan nem.:D

Philip F. Queeg 2021.01.08. 19:10:07

@taga20:

Te, taga! A szerencsi időközi előtt is biztos voltál abban, hogy elhasal a Fidesz és mi lett a vége?
Lassan már Lengyel Lászlót és Török"elemez"Gábort megszégyenítő módon jönnek be a jóslataid.
:))))))))))

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 19:13:08

@nincs1agy: Mit kéne szólnom? Nektek erre áll fel, azonban ettől még nem fogtok üdvözölni.

nincs1agy 2021.01.08. 19:16:05

@Gyodavagyok_magáért: Ilyenkor bekapcsoljátok a kettőst tudatállapotot és egyszerűen nem vesztek tudomást róla ugye?

Philip F. Queeg 2021.01.08. 19:17:12

@Gyodavagyok_magáért:

Ugyan Angyal....ilyen sorok után még Bíró Laci is megnyalná mind a tíz ujját. Erre egy picit még neki is felállna.
:))))

nincs1agy 2021.01.08. 19:18:27

@Gyodavagyok_magáért:

Csak semmi közük a poszthoz. Tudod Döbrentei felszólalását megelőzte egy olyan balliberált megjegyzés, hogy ki kellene irtani az összes keresztényt.

nincs1agy 2021.01.08. 19:20:40

@Gyodavagyok_magáért: @taga20:

Két kicsi lippschi balfácán..

2002-ben nyertetek, aztán egy évtized sem kellett hozzá, hogy az egyharmados zónában találjátok magatokat.:DD

nincs1agy 2021.01.08. 19:21:34

@Gyodavagyok_magáért: Miért nem veszed vissza a cicás nickedet?

Philip F. Queeg 2021.01.08. 19:24:10

@Gyodavagyok_magáért:

Miért irigykedtek? Most már a Jobbiknak is lehetnek zsidó támogatói! Hívjátok fel a Csanádot, hogy szükségetek lenne egy ilyen kollaboráló zsidó csapatra, hátha tud segíteni...
:)))

taga20 2021.01.08. 19:24:57

@Philip F. Queeg: haver, bájer zsocával megint mentek megünnepelni trámpot, mint 2016-ban?:)))

szerintem a gazdád a csutigeci az, aki akivel találkozik annak kámpo!:)))

Philip F. Queeg 2021.01.08. 19:26:18

@nincs1agy:

Nem "lipsik".

Taga egy mezei DK-s fan. Angyal meg egy megtért Jobbikos...Talán még a Vona tetoválása is megvan.
:)))

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 19:27:53

@Philip F. Queeg: Te is megnyaltad, amikor Orbán cápalátogatásozott. :)

Philip F. Queeg 2021.01.08. 19:28:35

@taga20:

Akkor a faszért nem vesztek neki egy vagonnyi tükröt, hogy mindig magát lássa, mindig magával találkozzon? Hátha hat az átok..
:)
Szóljatok a Hadházinak, ő imádja az ilyen projekteket.

taga20 2021.01.08. 19:32:43

@Philip F. Queeg: fityesztalpas, az a tükör már előtte van, csak az olyan gyökerek, mint te, aszt hitetik el vele, hogy egy valami, pedig csak egy senki.

és te nem vagy annyira fasz, hogy ezt ne vágd. csak jáccod itt az eszedet!:))

Philip F. Queeg 2021.01.08. 19:33:39

@Gyodavagyok_magáért:

De én még őszintén zsidózhatok, te meg farok behúzva, szemlesütve, fal mellett sunnyogva...
Tagának igaza volt...a hosszú damaszkuszi út, míg a Varánusz többszörösen kitiltott alfahíres szalonnácija eljutott odáig, hogy akár még egy zsidó nyári fesztiválra is elkísérheti érd legnagyobb ellenállóját.
Ez annyira szííp!
:))))

taga20 2021.01.08. 19:35:36

@Gyodavagyok_magáért: szerintem a sámángyerek félre értette tráplit, aztán majd néz az álkátrászban, hogy mi a fasz van:)))

taga20 2021.01.08. 19:37:17

@Philip F. Queeg: gyökér fityeszjobbágy, szerintem te is végig foksz menni azon az úton, mikor az istened, a csutigeci bukni fog!:)))

mert fog.

taga20 2021.01.08. 19:38:50

@Gyodavagyok_magáért: ne fáraszd ilyenekkel filipet, me a végén még felveszi a muszlin vallást, és négy felesége lesz:)))

Philip F. Queeg 2021.01.08. 19:39:35

@Gyodavagyok_magáért:

A fideszesek sosem voltak keresztények, csak pofáztak róla. De hát tudod hogy megy ez, hisz vannak tapasztalataid, ismered a Jobbik "karakterfejlődését".

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 19:40:12

@Philip F. Queeg: Sajnos kitörölhetjük a seggünket azzal, hogy te továbbra is nyugodtan zsidózhatsz.
Az igazi árulók ti vagytok, hiszen a Orbán rendszerét nem a baloldaliak vagy liberálisok szívják meg, hanem a konzervatívok és a valóban keresztények... tetszik vagy sem, a Nárcisztikus pszichopaták Együttlopási Rendszere (NER) a lumpenprolik morálján állóknak kedvez. Most sokkal rosszabb annak, aki valóban vallja Jézust és konzervatív, mint bármikor Rákosi vagy Kádár alatt: akkor mintegy erkölcsi magaslaton állhattunk, most meg csak azt látjuk, hogy a kereszténységre és a nemzetre hivatkozva szinte mindenben ellene tesztek ezeknek az elveknek. Volt komcsik, kiszesek és soros ösztöndíjasok nemzeti jelmezbe bújva mocskolják a tisztán nemzeti és keresztény értékeket. Ez talán az egyik legnagyobb bűne Orbánnak és nersevik rendszerének, de lelkes hívőserege elvakultan ezt sem látja. Nekik bőven elég, hogy ondó elvtársnak hála ismét lehet ellenségképük gyuriferi, rohattlibsik, jobbikosok, brüsszeliták, migránsok, hajléktalanok, melegek, ellenzékiek, stb. képében, akiket 0-24-ben utálva minden gondjuk "megoldódik". :)

Philip F. Queeg 2021.01.08. 19:40:13

@taga20:

Egyszer biztos....Tudod, a törött óra.

Philip F. Queeg 2021.01.08. 19:47:19

@Gyodavagyok_magáért:

"...hiszen a Orbán rendszerét nem a baloldaliak vagy liberálisok szívják meg, hanem a konzervatívok és a valóban keresztények..."

:)))))))
Lófaszt mama!!!
Az igazi konzervatívokat kicsinálták 1994-ig azok és azoknak az örökösei, akikhez most hozzábújtok.
Az Antall kormány naiv történészei és könyvtárosai úriemberek voltak az utánuk következő politikusnak nevezett akárkikhez képest.
A prolik nagy arányban szavaztak arra, hogy itt a konzervativizmusnak esélye se legyen.
Jó reggelt, ha ez eddig még nem lett volna egyértelmű. A saját kereszténységedet és konzervativizmusodat lehúzhatod a klotyón az összefogás hálóábráját polírozva...
:)))

taga20 2021.01.08. 19:53:24

@Philip F. Queeg: ezt a törött órát nem vágom.

taga20 2021.01.08. 19:56:35

@Philip F. Queeg: ez akkora bulshit szar duma, hogy szerintem ez má neked is sok.

meséjj má az istenedről, a csutigeciről filip! összejött a 2misi a kossuthtéren már?:)))

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 20:01:36

@Philip F. Queeg: "Az Antall kormány naiv történészei és könyvtárosai úriemberek voltak az utánuk következő politikusnak nevezett akárkikhez képest."

Milyen kár, hogy a geczi maffiádhoz képest meg gyuriferiék egyenesen kiscserkészek. Utóbbiak nokiás dobozban, előbbiek tehervagonban hordják a közpénzt.

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:03:29

@taga20:

Nem bullshit....És Angyalnak is csak abban van igaza, hogy "volt komcsik, kiszesek és soros ösztöndíjasok"....Így van! 94 után itt igazi jobboldali pártnak esélye sem volt alakulni, megmaradni, nyerni.
Az már Angyal problémája, hogy ő úgy gondolja, hogy a Jobbik lehetett volna, lehet ilyen.
:))))

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 20:04:19

@Philip F. Queeg: "A saját kereszténységedet és konzervativizmusodat lehúzhatod a klotyón az összefogás hálóábráját polírozva..."

Be is baszna ha bármiben is hozzátok kéne igazítanom az életemet, az úrral való kapcsolatomról már nem is beszélve. :)

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 20:06:52

@Philip F. Queeg: "94 után itt igazi jobboldali pártnak esélye sem volt alakulni, megmaradni, nyerni."

A minden magyar számára fontos értékeket csak nemzeti színű pántlika gyanánt használja Ondó elvtárs és tolvaj bandája, akiknek alapvető célja, hogy továbbra is fenntartsák a magyar társadalom megosztottságát, ilyen-olyan szekértáborokra bontva minket. (balos, jobbos, stb.) Teszik ezt azért mert védelmezik az eddig is összelopott szajrét. Mint anno a komcsik, akiktől ugye Márai szavaival; "nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt!".

A kormánynak az is fő feladata, hogy elfeledtesse velünk azt az alapvető igazságot, hogy a jelenlegi állapotok között nem a jobb vagy a baloldalnak van meghatározó és felülírhatatlan érdeke, hanem az országnak. Ez az érdek pedig azt követeli, hogy minden értelmes ember fogjon össze a szervezett bűnözés hatalmával szemben. Vonatkozik ez minden "oldalra", a zsidókra, cigányokra, libsikre, balosokra, továbbá a radikális jobboldali demokratákra és a magukat konzervatívnak tartó, komcsifaló jobboldaliakra is, mert ma ez a lábszagú orbáni uram-bátyám világ a legfenyegetőbb és halálos veszély a jövőnkre nézve!
Nincs más út, mint megalapítani sok zászlóból a másik tábort, amely nem hagyja magát – és nem hagyja a másik áldozatot sem. Olyan tábort, ahol helye van Magyarország minden színének, amelyet maga alá gyűrni igyekszik a nagy, pohos, löttyedt narancssárga segg. Olyat, ahol rovásírással véssük a falra, hogy te is más vagy. Nevezhetjük nyugodtan nemzeti oldalnak. Mert A NEMZET SOKKAL TÖBB, MINT A FIDESZ.

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:07:26

@Gyodavagyok_magáért:

Ezért inkább "gyuriferiékhez" és "fegyőrékhez" igazítod.
:)))))))))))
Te egy nagyon vicces fickó vagy.
:))))))))

taga20 2021.01.08. 20:08:09

@Philip F. Queeg: akkor te bolyongasz a magyar pusztán 30 éve, me senkit nem szerecc és viszont se szeret.

hallod haver, te amit előadsz itt, annak mi értelme?

ja, jut eszembe! akkor te kire fogsz szavazni 2022-ben? érdekelne.

taga20 2021.01.08. 20:12:07

@Philip F. Queeg: "94 után itt igazi jobboldali pártnak esélye sem volt alakulni, megmaradni, nyerni."

ebben nincs igazad, mert sok konzervatív arc 98-ban a fityeszben gondolta látni azt.
még helmutkohl is úgy gondolta, bár ha ma látná a csutit, akkor szeppukut követne el;)

Falshang 2021.01.08. 20:14:10

@nincs1agy: "Nem, az tudom, hogy mit nem olvastál. A teljes magyar és világirodalmat.:DDD"

ez kicsit zavarosra sikeredett, de elnézem neked, hogy össze vagy esve, gondolom, megvisel, hogy a sárgahajú megy a böribe.

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:14:17

@Gyodavagyok_magáért:

Miért izgulsz?
"gyuriferiék" és "fegyőrék" a jövőt nem nemzetben, nemzetállamban képzelik el. Egy nagy unió állampolgára leszel és nem kell azon izgulnod, hogy a Parlamentben arra méltó és alkalmas egyedek döntenek majd akármiről. Mivel itt sok a proli, így összefogásbeli barátaitok úgy gondolják, hogy jobb, hagy egy brüsszeli parlament dönt helyettünk.
:))
Még az is lehet, hogy igazuk van!
Ne izgulj a jövőd miatt. A 2022-es győzelmetek után már csak keveset kell aludni addig, míg eljő az az örömteli helyzet, hogy a nagy, okos és fejlett Nyugaton döntenek arról, hogy mi a jó neked.
:))

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:15:04

@taga20:

Hát kire, te bolond? A gecire.
:))))))

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:16:46

@taga20: A sok marha!! Egy Soros-ösztöndíjas, exkiszes, volt komcsi, liberálisnak induló politikai alakulatban látták a jövőt. A konzervatívok....
:)))

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:18:12

@taga20:

Tudod taga, Orbánnak csak az a szerencséje, hogy az ellenzéki oldalon, még nála is nagyobb barmok vannak.
:)))

taga20 2021.01.08. 20:18:50

@Philip F. Queeg: ez komoly cigány, me viccnek durva:)))

többet néztem ki belőled, így egy évtizedes vívódásunk után.

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:21:19

@taga20:

Évtizedes?
:)))
Max te lehetsz olyan vén szar, hogy évtizedesnek érzed.
:)

taga20 2021.01.08. 20:22:13

@Philip F. Queeg: és szerinted ez az országnak is szerencse, hogy egy felcsúti bűnöző megvezeti a félországot?

és látom téged is.

szerinted jól vagyunk mi itt 2021-ben így?

taga20 2021.01.08. 20:24:15

@Philip F. Queeg: egy évtizedest írtam, és szerintem nem sokat tévedtem, ha a varánuszra gondolunk.;)

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 20:24:27

@Philip F. Queeg: , "hogy a nagy, okos és fejlett Nyugaton döntenek arról, hogy mi a jó neked."

Ugye mennyivel jobb, hogy a geczi gazdid dönt arról, hogy mi a "jó" neked? :)

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:28:13

@taga20:

1945 óta nem vagyunk mi itt jól. Bár sokan tiltakoznak, de én vallom, hogy majd félévszázad züllés( Rákosi és Kádár-rendszer) "eredményét" nem könnyű eltörölni, megváltoztatni. Ennek a több mint 40 év prolizmusnak köszönhető, hogy most egy felcsúti bűnöző is lehet istencsászár.
Nagyon ciki és kínos, de ez van.
:))))))))))

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:32:14

@Gyodavagyok_magáért:

Nekem semmivel, de te papoltál a nemzet kormányáról, Magyarország felelős kormányáról, ami nem passzol azzal, amit baj- és elvtársaid hirdetnek és szeretnének.
:)))))))))

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:33:31

@taga20:

A te korodban már egy-két év is számít.
:))))

taga20 2021.01.08. 20:41:58

@Philip F. Queeg: "1945 óta nem vagyunk mi itt jól."

és előtte, a moslék hortykorszakban jól voltunk, vagy 1944-ben jól voltunk?

haver, miért süketelsz?;)

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 20:42:44

@Philip F. Queeg: Szerintem is nagy eredménye viktornak, hogy rákényszerít minden oldalt az összefogásra.

taga20 2021.01.08. 20:44:17

@Philip F. Queeg: és a te korodban nem számít?

hány éves vagy, hogy ilyenekkel dobálódzol?:))))

Gyodavagyok_magáért 2021.01.08. 20:46:53

@taga20: Még az is lehet, hogy Filip szerint ekkor voltunk legutóbb jól. :)

youtu.be/xjqDDIe00v0

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:51:40

@Gyodavagyok_magáért:

És most következik az "előválasztás".
:))))
Ismerve összefogásbeli barátaidat, mi a véleményed, kibírják az előválasztási kampányt balhé, egymás hátba szúrása, egymás lejáratása nélkül?
:)

morph on deer 2021.01.08. 20:52:57

@taga20:
"1945 óta nem vagyunk mi itt jól."

Pedig a megközelítés nem rossz, csak kicsit szűkszavú.

Tulajdonképpen arról van szó, hogy 1945 után végre akár jól is lehettünk volna, csak mindig valahogy annak a rohadék kétdimenziós gebének a túlsó oldalán sikerült landolnunk, egyszer sem találtuk el, hogy kivel, mit, mikor és hogyan!

Mondjuk segítettek is ebben, de én inkább a hagyománytiszteletre tippelek: már 500 éve így szállunk fel a szerencsétlenre, már úgy hozzászoktunk... :(

Philip F. Queeg 2021.01.08. 20:54:09

@taga20: @Gyodavagyok_magáért:

Hithű konzervatívként tudhatnátok, hogy a jobboldali konzervativizmus mikor volt utoljára "jól".
:)))

taga20 2021.01.08. 20:57:10

@Gyodavagyok_magáért:

a magyarvándor még a szomszédoknál is fárasztóbb valami.
egy normális poén nincs benne!

bezzeg a hülye angolok!:)))

www.youtube.com/watch?v=TpvY2STNAJ0

taga20 2021.01.08. 21:03:23

@morph on deer: jól beszél, még ha rébuszokban is.

pl. 45 után nem volt választásunk. trianon után talán.

ja és manapság, megint nem fog sikerülni.
talán a turáni átok, vagy más:)

taga20 2021.01.08. 21:05:05

@Philip F. Queeg: "Hithű konzervatívként tudhatnátok"

filip baszod, én hol voltam ez?

te mi vagy?:)

Philip F. Queeg 2021.01.08. 21:08:53

@taga20:

Bocs! Elfelejtettem a Varánusz egy felejthetetlen pillanatát, mikor megvallottad, hogy mennyire odavagy Gy. Ferencért.
:)))))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 21:13:01

@taga20: "manapság, megint nem fog sikerülni.
talán a turáni átok"

Hát mondták már a gecit Ondó Viktornak, csüngőhasúnak, de turáni átoknak még nem hallottam hívni. :)),

taga20 2021.01.08. 21:14:06

@Philip F. Queeg: bakker haver, én meg arra emlékszem, mikor szájerjozefina szétszedte a zánuszodat és még büszke is voltál rá!:)

haver, ne mennyünk má le kutyába, ha nem kö!

arról dumálj inkább, hogy neked kiért dobog a szíved 2022-ben!:)))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 21:14:33

@Philip F. Queeg: "odavagy Gy. Ferencért"

Figyu, fide$$fasszopó. Te odavagy a geciért és az elkúróért, de mások nem szükségképpen idióták, fogd már föl. :))

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 21:14:50

@Philip F. Queeg:
A dinitrol meg a nátrium-benzoát a konzervatív, a taga meg a morph az biztosan nem. Ők inkább a Blair-Fletó féle harmadikutas a benzinkutas baloldaliak.

taga20 2021.01.08. 21:17:16

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

ha bukik a potrohosgeci, akkor még rezsiszilárd is telipofával fogja szidni a volt gazdáját.

aki tanult történelmet, az tugya!:)))

taga20 2021.01.08. 21:19:36

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

tezsvérem ne báncsd filipet, me régi ellenségek vagyunk, ezé nem harakszunk egymásra:)))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 21:21:35

@taga20: Ja, ha. Hogy szidták a fide$$fasszopók a gyurcsányit, aztán meg kommunistákat, oszt most a gazdájuk a bolsevik...

taga20 2021.01.08. 21:21:39

@R.V.Juli: cica, szerintem kiment a divatból az avatarod:)))

coub.com/view/1sv3d5

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 21:22:12

@taga20: Oké. A te ellenséged az én barátom.

...

Mivan?

Philip F. Queeg 2021.01.08. 21:24:13

@taga20:

Szívem szerint azt szeretném, hogy az ellenzéki előválasztási valóság show-t Dobrev Klárika nyerné, mert azért O1G érdekeit is szem előtt kell tartani.
:)))))))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 21:25:11

@taga20: :))

Kiment a Trump az a ablaaakooon
Benne maratt a vén aaaa szóóóny
Zsupot kötött a hátáááraaaa
Úgy mentekel a vásááárraaa

taga20 2021.01.08. 21:28:26

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

"tezsvérem ne báncsd filipet, me régi ellenségek vagyunk, ezé nem harakszunk egymásra:)))"

valószínű nem voltam elég világos.

filip és én rég óta utáljuk egymást, ezért most is csak szívjuk egymás vérét, és nem vér komoly a harcunk.

csak ennyi a történet:)

taga20 2021.01.08. 21:30:06

@R.V.Juli: az ki? csak nem szájerereszjozefina bikája?

meséjj fityesztöltelék!:)))

taga20 2021.01.08. 21:31:04

@Philip F. Queeg: nincs is szíved, mit kamukázol!:)))

Philip F. Queeg 2021.01.08. 21:31:55

@taga20:

Hagyd. Ezek a macskás avataros gyerekek nem értik ezt. Ha ezek látták volna Gyoda Anygyal szélmalomharcát a Gyíkon, akkor most istenként tisztelnék.
Macskajancsik ezek.
:))))))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 21:33:32

@R.V.Juli: "cicád a geronazzó mária"

Uh. De gonosz vagy. :))

Trumpli kidőlt, a fide$$trollok is vele bujdokolnak, ti szórakoztassatok akkor!

Philip F. Queeg 2021.01.08. 21:33:55

@taga20:

Gyűrd ki a pisztolyt, hát hogyne volna! Még ma is majd megszakad, ha az ereszen lógó alsógatyás Józsira gondolok.
:))))))))))

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 21:35:19

@taga20:
Szájer a múlthétóta a kedvenc fideSSesem! Imádom! Ha összeállna a kocsissal egy új pártot alapítani, akkor lehet átállnék!!!

taga20 2021.01.08. 21:41:17

@R.V.Juli: mit csinált ez az elvetemült má megint a múlt héten?

feldugta a csutigecinek az ereszt? vagy mit?:)))

taga20 2021.01.08. 21:43:01

@Philip F. Queeg: el tudom képzelni! gondolom helyetted is kámingáutolt jozefina:)

azé még így is szeretlek, te zsákucca!:))

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 21:50:46

@taga20:
Kiképett, lelépett, leadta, feladta.
Bolondulok az ilyen jóképű, gyötörtlelkű meleg értelmiségiekért!!! Szájzsef for president!!!
#bruxellesbynight

Szájjal József 2021.01.08. 21:55:13

5.1-es házibuzi rendszer.

taga20 2021.01.08. 21:57:10

@R.V.Juli: cica a négyfal között polírozzátok egymás bohócát, me mi szittyák undorodunk tőletek:))

egyébként, te vagy a képmutatás nagymestere, nem a csutigeci.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 22:10:20

@taga20:
mondtam ne cicázz velem, inkább a benzingőzt szittyázzad te te te morcsosszájú látens motorbuzi!

Amúgy meg el vagy tèvedve mint Hiszékeny Dezső a DK közgyűlésén.

taga20 2021.01.08. 22:16:23

@R.V.Juli: cica, szerintem te vagy eltévedve, mint szájerjozefina a brüsszeli ereszen!:)

ja és egy kérdés. most trámpli elnök nyert, vagy majd csak 20.-án fok?:)))

morph on deer 2021.01.08. 22:18:33

@taga20:
“ nem volt választásunk”

Mondtam, hogy segítettek..!
Mikor, honnan.

nincs1agy 2021.01.08. 22:19:10

@Falshang: A teljes magyar és világirodalomban mi zavaros neked? Különösen, hogy ismeretlenek a számodra.:DD

"hogy a sárgahajú megy a böribe."

Anyád festi magát még mindig? Mit csinált? Türelmi zónán kívül keresett kuncsaftot? :DD

nincs1agy 2021.01.08. 22:23:55

@taga20:

2002-ben is nyertetek, Orbánt már a böribe deliráltátok, aztán tíz év sem kellett hozzá és az egyharmados zónában találtátok magatokat, és azóta is ott tanyáztok. És ez nemcsak egy rossz álom.:DDD

taga20 2021.01.08. 22:25:42

@nincs1agy: azé durva fityeszköcsög, hogy még mindig véded a sárgahajú kretént!

te a csutigecit is így fogod védeni, mikor a csillagba fog ülni. te leszel a kacsája!:))

taga20 2021.01.08. 22:30:08

@nincs1agy: egy kérdés haver. te tényleg ennyire oda vagy a csutiért? komolyan?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 22:30:48

@taga20:
Szájzsefet is békén hagyhatod. Amúgy meg kit érdekel mi van azzal az idióta Donald Tuskal? Elmehet a fenébe a náci polyák felmenőivel együtt!!
Az afro-roma Kamala Harris elnöknő majd jó helyre rakja az összes csüngőhasú ciszhetero wannabe diktátort az egész világon!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 22:34:34

@nincs1agy: "A teljes magyar és világirodalomban"

Amit te olvasol, az nem magyar és világirodalom, csak kukából kiszedett képregények. Keress egy könyvtárat, fide$$fasszopó. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 22:35:44

@R.V.Juli: "el vagy tèvedve mint Hiszékeny Dezső a DK közgyűlésén."

:))

Gyöngyszem gyöngyszem hátán. Pompás ez a péntek este.

taga20 2021.01.08. 22:38:56

@R.V.Juli: szarházi fityeszparazita vágom, hogy szégyenled szájert és trámpot, de legalább ne légy büszke a csüngőhasú csutigecigazdádra!

befejezhetnéd a több éves moslék hazug szar neréletedet, te nyomorult kisgeci!

2021.01.08. 22:42:10

@taga20: Te mitől vagy ennyire felajzva? Ennyire fáj a görbe tükör?

Pedig a ti valós arcotokat mutatja, csak kissé felnagyítva.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 22:42:23

@taga20:
jólvan, most menj és mossál fogat, mielőtt a muslincák beköpik a penetráns intelligenciát a fogaid között.

taga20 2021.01.08. 22:46:12

@⠀: miről böfögsz te fogyatékos fityesztálib? miről?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 22:46:36

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

örülök, hogy a frusztrált szenvedésem szórakoztat. küldjek videót ahogy falcolom a karom csak hogy mosolyogva aludj el????

2021.01.08. 22:46:58

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Csalódni fogtok.

A Fidesznek Trump valójában sosem annyira fontos, ahogy egyébként Trumpnak sem volt fontos Közép-Európa. Max. annyit várhattok Bidenéktől, mint amit Weber vagy Verhofstadt tesznek, időnként fröcsögnek egy kicsit, aztán minden megy tovább a maga útján.

Ti meg szépen belenéztek a 2/3-os pofonba 2022-ben is.

taga20☺ 2021.01.08. 22:47:51

@R.V.Juli: minden taga nevében kikérem ezt az intelegencia dolgot
mi be vagyunk oltva édsz ellen

2021.01.08. 22:48:14

@taga20: Rólatok picinyem, ill. főként rólad.

Szerintem a káromkodáson és személyeskedésen kívül mást még nem nagyon láttam tőled errefelé. Érveket pl. soha.

taga20 2021.01.08. 22:49:00

@R.V.Juli: elmész a kurvaanyádba, te szargerincű fityeszparazita.

mindenki vágja itt, hogy mit művelsz kb. egy éve itt.

egy nyomorult kisgeci vagy, aki azt hiszi, hogy a csutigeci észre veszi.

nem fog le se szarni, te szardarab! ennyike!

2021.01.08. 22:49:50

@taga20☺: "minden taga nevében kikérem ezt az intelegencia dolgot
mi be vagyunk oltva édsz ellen"

Ja, szerintem ti már az emlékeztető oltást is megkaptátok.

2021.01.08. 22:50:58

@taga20: Neked ez a csuti fixációd honnét jött?

Fiatalkorodban próbajátékon voltál a Puskás Akadémián, és nem vettek fel?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 22:53:49

@taga20:
egész nap morcos vagy, mert az MZ-d kipufogójának fájt a feje tegnap este?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 22:54:00

@⠀: "A Fidesznek Trump valójában sosem annyira fontos"

Mi van, fide$$fasszopó? Megy ezerrel a kármentés? Már a Trumplit is megtagadjátok? Nem sok jóra számíthat tőletek Csaucseszku Viktor. :))

taga20 2021.01.08. 22:55:21

@⠀: és tőled mit láttunk?

"0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2020.12.30. óta tag."

elmész a retkes kurvaanyádba fityeszparazita mielőtt szétkúrjátok ezt a kurvaországunkat!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 22:57:44

A házaspár szafari kiránduláson van. Ahogy mennek, hirtelen kiugrik eléjük egy nagy hím gorilla. A házaspár elkezd menekülni. A férj az egyik fára, a feleség a másikra mászik a gorilla elől. A majom felmászik az emberhez, hörögve megszagolgatja aztán lemászik, majd megy a nőhöz. A feleség pánikban átkiabál a férjéhez:
- Drágám, drágám mit csináljak?
- Amit szoktál. Magyarázd neki, hogy fáj a fejed!

taga20 2021.01.08. 22:59:00

@R.V.Juli: "mert az MZ-d kipufogójának fájt a feje tegnap este?"

ennek a mondatodnak mi az értelme? szerintem te életedben nem ültél motoron az fiksz cica!

2021.01.08. 23:02:37

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Miért tagadnám meg? Szerintem Trump minden hibájával együtt sokkal kompetensebb elnök volt, mint a demens öregúr valaha lesz; szerintem a ciklusa végére már annak is örülni fog, ha önállóan be tudja rakni magának a műfogsorát. A háttérben meg mehet a civakodás a frakciók között a hatalomért, és az utódlásért.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 23:03:01

@taga20: Semmi különös. Apróságok összejöttek váratlanul.

2021.01.08. 23:05:04

@taga20: Te, neked a háromszáztízmillió hozzászólásodból mekkora rész az, ami nem
a) agyatlan személyeskedés, gyalázkodás
b) zenei műsorajánló
c) a sajátjaidnak való udvarlás, puszipacsi;
hanem mondjuk a témához való hozzászólás?

0,1% vagy 0,01%?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 23:05:22

@taga20:
jajnemá. csak emlékeztetlek hogy legszívesebben te is a kipufogóba tolnád mint az összes hozzád hasonló műmacsói motorbuzibáró.
Gondolom tegnap nem sikerült, mert ma durcás vagy.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 23:05:49

@⠀: "Trump minden hibájával együtt sokkal kompetensebb"

:))

Hogy lehet ezt a két szót egy mondatba fűzni??? :))

Két jót tudok mondani az öregről. 1. Jókat nevettünk rajta az elmúlt 4 évben. 2. Nem robbantotta ki a III. vh.-t. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 23:07:10

@⠀: Figyusz, rohadék fide$$fasszopó, a Kubatovnak panaszkodjál, miért küldött ide. :))

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 23:07:21

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
a globális felmelegedést tagadó, a lebukás előtti homofób látensmelegek okozzák a szenvedésemet.

taga20 2021.01.08. 23:07:45

@⠀: ez a demensezés egy faszság. kábé biden megenné a csutipotrohosgecit majdnem mindenben.

a lopásban a felcsutigeci nyerne, ebben igazad van!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 23:10:16

@R.V.Juli: Uh... Részvétem Greta.

Én már nem élek 100 évet, hogy meglássam a 6 méterrel magasabb óceánt.

taga20 2021.01.08. 23:12:09

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

"@⠀: "Trump minden hibájával együtt sokkal kompetensebb"

:))

Hogy lehet ezt a két szót egy mondatba fűzni??? :))"

nigger, oximoronról hallottál má?:)))

taga20 2021.01.08. 23:14:16

@R.V.Juli: cicamica, mit hova tolnál? elmész te a fityeszes kurvaanyádba!

toljá má ki magadból egy értelmes mondatot baszod!:)))

taga20 2021.01.08. 23:15:39

@⠀: te kis tolvaj fityeszgyökér, miről böfögsz?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 23:16:05

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
10 év, de te azt sem éred meg, mert minden fehérkenyérbe csavart tepertővel 1 hetet lopsz az életedből.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 23:19:33

@taga20:
írhatnék neked olyan nyelvezeten amit megértesz, de valamilyen érthetetlen okból ragaszkodom a finnugor nyelvtan szabályaihoz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 23:21:05

@R.V.Juli: Ez mellé ment. :))

Fehérlisztet, cukrot nem eszem.

nincs1agy 2021.01.08. 23:27:22

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Figyelj kistáska, már megbeszéltük, hogy ez a te szinted:

www.youtube.com/watch?v=pONfoXUhyHg

Ha esetleg fejlődni akarsz az értő olvasás terén, itt vannak az alábbi segédanyagok:

moly.hu/system/covers/big/covers_59244.jpg

www.youtube.com/watch?v=3-jR8cm2HA4

:DDD

taga20 2021.01.08. 23:30:08

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

kinek vetítesz vidékigyökér?:)))

ja és, eszt remélem vágod!:)))

coub.com/view/2c3dxo

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 23:33:46

@taga20: Áldott hísvétOt neked is. :))

Nem tud ez az bajszos szar magyarul?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2021.01.08. 23:33:54

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
gratula!!!!
Amióta algaalapú diétán vagyok, úgy leolvadtak rólam a kilók, hogy a fenekem már a bugyi korca alatt kezdődik!!!

taga20 2021.01.08. 23:36:07

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

azé 2 mázsából leadni 20-at az nem olyan nagy dolog, mint fityeszesből demokratikus szalonnává válni!:))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 23:38:42

@taga20: Eh, haggyál. 190 cm, 95 kg. 85 kg az ideális abban a korban, amennyinek érzem magam.

2021.01.08. 23:47:18

@taga20: "ez a demensezés egy faszság"

Sajnos nem az.

Szembe kell nézni a tényekkel; az ő korában ez már sokakkal előfordulhat – de a demens hetvenesek nagy része szerencsére nincs felelős pozícióban, vele ellentétben...

www.amazon.com/Im-Joe-Bidens-Husband-T-Shirt/dp/B08GQV49BF

2021.01.08. 23:48:50

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Szerintem te vagy az, akinek minden második hozzászólásában "fa$$zopás" szerepel. Megrekedtél a pszichoszexuális fejlődés fallikus szakaszában.

2021.01.08. 23:50:21

@taga20: "te kis tolvaj fityeszgyökér, miről böfögsz?"
Hogy szinte minden hozzászólásod gyalázkodás és személyeskedés.

Köszi, hogy az igazamat a válasz-hozzászólásoddal is demonstráltad.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.08. 23:53:12

@⠀: "minden második hozzászólásában "fa$$zopás" szerepel"

Minden második hozzászólásomat egy fide$$fasszopóhoz írom. Mit nem értesz ebben, fide$$fasszopó? :))

taga20 2021.01.08. 23:54:53

@⠀: meséjj a nicknevedről és az avatarodról!

szerinted nem jogos, ha beléd rúgok? komolyan?:)))

2021.01.08. 23:55:52

@taga20: Milyen nicknevemre gondolsz? :)))

Az avatarom meg pöpec kis verda...

taga20 2021.01.08. 23:57:18

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

szerintem is vissza kéne venned gyökér, me ha így folytatod, akkor az összes fityeszfaszszopó itt fog sírni, hogy le fityeszfaszszopózod.

eszt pedig senki nem akarja:)))

taga20 2021.01.08. 23:58:39

@⠀: ahonnan indultál strici, arra!:)))

az avatarod maradhat!

2021.01.09. 00:01:58

@taga20: Nekem nincs azzal bajom, hogy cicuska orálisan fixált – de az kissé mókás, ahogy emellett lelkesen buzizik.

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Jó, hát ha folyton a fa$$zopáson jár az agyad, akkor nincs mit tenni.

2021.01.09. 00:02:33

@taga20: Mélyről indultam, de azóta megszabadultam a stigmától. :))))

taga20 2021.01.09. 00:10:29

@⠀: ha lopsz, és utána rájössz, hogy egy mocskos tolvaj vagy, attól még nem leszel tiszta.

mélyről indultál és még mindig mélyen vagy!:)))

2021.01.09. 00:18:23

@taga20: Hát, ha a bányászbéka feneke alatt lennék, a ti 2022-es esélyeitekre akkor is beláthatatlan magasságból integethetnék le. :)

taga20 2021.01.09. 00:25:42

@⠀: és most donald trámpot hallottuk amcsiból 2020 novemberéből:)))

aszod, egy szerencsétlen nímand vagy és eszt te is vágod!

nesze egy jó kis zene, bár szerintem ugatod!:)))

www.youtube.com/watch?v=qp0ikS9lOn4

2021.01.09. 00:57:41

@taga20: Hallod, ez nem is annyira rossz, bár kicsit lassú tempójú, de azért egész hallgatható.

Beírjuk neked a "vak tyúk is talál szeget" rovatba. ;-)

taga20☺ 2021.01.09. 01:12:24

asz ha leszopom a figyeszretket nem aszt jelenti hoty szeretem figyeszfaszopokat csak asztat hoty imádom a Faszt

taga20 2021.01.09. 01:17:29

@⠀: margit, a szádba lépek!:)))

zenét szoktál fityeszcigány, nesze!

www.youtube.com/watch?v=8tugqHunwDA

taga20☺ 2021.01.09. 04:00:27

szályadba pisálok fityessjobágy meklásd

répa retek mogyoro
taga szályba ez való

nu pagagyí 2021.01.09. 07:23:46

De most komolyan, minek pazarolni a billentyűt egy ilyen nyáladzó kurzus "költőre". Orbánnal együtt el fog tűnni, pont úgy mint az egykori nyilas kulturvitézek, akikről már csak a műveik szagáról és állagáról maradt némi emlék.

MAXVAL bircaman közfingó 2021.01.09. 07:40:19

Amikor felébredsz és nem tudod kakálj vagy huggyozz , felülmúlhatatlan. Minden másra ott a mester card.

mazsihiszti 2021.01.09. 08:08:16

@MAXVAL bircaman közfingó: Ez egy szabad ország. Szabadon dönthetsz melyik menjen a bilibe és melyik a gatyódba.

István Tamasi 2021.01.09. 09:56:16

"csak a szakálluk valódi" Értem, Szájerről beszélt.

alöksz róz 2021.01.09. 12:22:11

@MAXVAL bircaman közfingó: a csajoknak könnyebb. csak leülnek oszt gyün ami gyün.

Falshang 2021.01.09. 12:36:04

@nincs1agy: "A teljes magyar és világirodalomban mi zavaros neked? Különösen, hogy ismeretlenek a számodra.:DD"

ahogy fogalmazol és írsz, az a zavaros, te retardált barom.

"Anyád festi magát még mindig? Mit csinált? Türelmi zónán kívül keresett kuncsaftot? :DD"

amennyiben anyám lenne az amcsi döbrögi..., de látom, tényleg sok bayerzsótit olvasol.

nincs1agy 2021.01.09. 14:54:51

@Falshang: Nem vagy képes felfogni egy összetett mondatot, te retardált idióta?

2002 után is Orbánról meg a böriről deliráltatok, aztán tíz év sem kellett hozz és az egyharmados zónában találtátok magatokat.:DD

taga20 2021.01.09. 15:23:57

@nincs1agy: azé sírnál fityeszjobbágy, ha a csutigeciistened sittre kerülne?!:)))

coub.com/view/1yntsy

taga20☺ 2021.01.09. 15:27:10

azé a csuty a börtönbe kényesztethettne a szájamat mek az ánusomat utánna fingnék nedveseket

nincs1agy 2021.01.09. 15:29:56

@taga20: Álmodik a nyomor.. (Menj, hív a mama, kész a paprikás krumpli. Virsli ma nincs, mert elsörözted a pénzt.:DD)

De nagyot tud lökni az úr az ajtón 2021.01.09. 15:55:07

@morph on deer: na mivan te hazugláda?? mikor magyarázod meg miért hazudtál?

taga20 2021.01.09. 16:07:55

@De nagyot tud lökni az úr az ajtón:

fityeszhazuggeci, te miről pofázol?

van bőr a nyomorult pofádon, az fiksz!

taga20 2021.01.09. 16:18:39

@Lippsimentes szénsavas üdítőital: még egy nikkel pofázol fityeszturha?

a kurvaanyádat szarházi fityeszjobbágy!

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.09. 16:41:58

@Lippsimentes szénsavas üdítőital: Lám, lám, kis enyveskezű...

@taga20: Te, nem tűnt fel, hogy ez egy hamisítvány?! Hozzád hasonlóan egy libernyák troll.

Falshang 2021.01.09. 16:48:20

@nincs1agy: "2002 után is Orbánról meg a böriről deliráltatok, aztán tíz év sem kellett hozz és az egyharmados zónában találtátok magatokat.:DD"

na, ezt vajon hol olvashattad, valamelyik prosti srácos/tévés megmondóember böföghetett ilyet. Költői kérdés, nem kell rá válaszolnod.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 16:48:55

@nincs1agy: Mivan képregény olvsó fide$$fasszopó? Elolvastad már a világirodalom klasszikusait képregényben? :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 16:51:58

@taga20☺: "asz ha leszopom a figyeszretket"

Eddig az arab faszért lelkesedtél, mi van fide$$fasszopó, az elvtársaidra is ráfanyalodsz? :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 16:53:29

@⠀: "Mélyről indultam, de azóta megszabadultam a stigmától."

Hát a gyurcsányszopás tényleg elég mély, de a fide$$fasszopás az még mélyebb, csak szólok.

grécci mikropenist mindenkibe 2021.01.09. 17:02:46

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: ön jó pártapparatcsikja a dákópártnak, minden mondatában benne a Fasz
jutalmul beleülhet az ölembe csak semmi buzulás

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 17:12:25

@grécci mikropenist mindenkibe: Sajnállak, fide$$fasszopó, de nem nevezhetlek Bazsarózsának. :))

nincs1agy 2021.01.09. 17:50:53

@Falshang: Miért, nem ez az igazság, balfaszka?

nincs1agy 2021.01.09. 17:54:42

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Itt az újabb szellemi táplálék a számodra:

JÖN, JÖN ,JÖN !

Öreg néne őzikéje

www.youtube.com/watch?v=vKygBj_Cirs

:DDD

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 19:15:59

@nincs1agy: Ne őzikézzél, fide$$fasszopó. A háborúésbékét olvasd képregényben. Túrd fel a szekrényedet. :))

Tudod, amiben a világirodalom klasszikusai vannak képregényben. :))

nincs1agy 2021.01.09. 19:31:30

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Na ilyen képregények lehetnének számodra a következő lépcsőfok, miután elmozdultál a diafilmek szintjéről, és mielőtt valódi könyvet vehetnél a kezedbe.:DDD

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 19:33:00

@nincs1agy: Na, virítsd a világirodalmi klasszikus képregény gyűjteményedet. :))

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.09. 19:43:52

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Neked mikor lenne időd bármit is olvasni? Minden nap, szinte 0-24-ben itt basszátok a rezet tagával, tartjátok a frontot a Team Gyuri Bácsinak.

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.09. 19:49:31

@Falshang: "na, ezt vajon hol olvashattad, valamelyik prosti srácos/tévés megmondóember böföghetett ilyet"

Te már nem emlékszel az üvegszemű Keller Lacira, meg a "nagy elszámoltatásra" 2002-ből?

Akkor vagy még ott a tojáshéj a seggeden, vagy már úrrá lett rajtad a demencia. Lehet választani...

Falshang 2021.01.09. 19:54:26

@nincs1agy: "Miért, nem ez az igazság, balfaszka?"

honnan tudjam, hogy a te/ti FAKE univerzumotokban mi az igazság?

"Na ilyen képregények lehetnének számodra a következő lépcsőfok, miután elmozdultál a diafilmek szintjéről, és mielőtt valódi könyvet vehetnél a kezedbe.:DDD"

az is kemény, hogy diafilmezel, miközben a pozsonyi csatás remekműtől meg elélveztek.

taga20 2021.01.09. 19:58:03

@Libernyák mentes jó napot!: anyád van itt 0-24-ben fityesztálib!

:)))

Falshang 2021.01.09. 19:58:18

@Libernyák mentes jó napot!: "Akkor vagy még ott a tojáshéj a seggeden, vagy már úrrá lett rajtad a demencia. Lehet választani..."

elfelejtettem, hogy fekete-fehérben gondolkoztok.

"Te már nem emlékszel az üvegszemű Keller Lacira, meg a "nagy elszámoltatásra" 2002-ből?"

visszamehetünk az őskorig is, ha gondolod.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.09. 20:30:24

@Libernyák mentes jó napot!: "Neked mikor lenne időd bármit is olvasni?"

Képregényre nem pazarolnék időt, ha bővében lennék, ha nem, akkor se. :))

Meghagyom nektek, hülyegyerekeknek :))

nincs1agy 2021.01.09. 21:56:20

@Falshang: Attól élvezek el, hogy ez a szar milyen hülyeségcunamit indított el a libernyákoknál. Nagy Józsi pl. azon akadt ki, hogy a filmben frank király szerepel, miközben Bajorországról van szó. Szegény hülye nem tudja, hogy az akkor Keleti Frank Királyság volt.

nincs1agy 2021.01.09. 22:00:07

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Majd ha túl leszel végre a diafilmek szintjén, megnézheted azokat is. De a valódi könyvekre még sokat kell várnod úgy látom.:DDD

Addig is itt egy újabb neked való:

www.youtube.com/watch?v=LR4CnwtCiS0

:D

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.09. 22:36:58

@nincs1agy: A pénteki napon az Egyesült Királyság (1325) Németország (1188) és az Egyesült Államok (4085) is új napi COVID-halálozási rekordot regisztrált, amiért a libernyákok szerint minden bizonnyal Orbán Viktor egyszemélyben felelős.

(A rossz viccet félretéve, szerintem minden nyugati országban nagyon várják már, hogy értelmezhető mértékű átoltottságot érjenek el, mert ezek egyre csúnyább számok, annak ellenére, hogy szinte mindenhol valamilyen szintű lezárások vannak érvényben.)

nincs1agy 2021.01.09. 22:58:16

@Zsorzsi bácsi pincsije:

Nyilván..messzire elér a csúti keze.:DDD

taga20 2021.01.09. 23:01:38

@nincs1agy: 1200:8=150

morzsi szerinted nem volt olyan, mikor ennyi volt nálunk?

baszod, remélem téged a szputnyikkal fognak seggbe baszni fityeszork!:))

nincs1agy 2021.01.10. 09:56:58

@taga20: Balfaszka! Nálunk 94 halott van. Nálunk visszaszorul a járvány, a németeknél berobban.

István Tamasi 2021.01.10. 10:09:12

@Neokаkshi2005: Nincs rabbim, ateista vagyok. De magának nyilván azért jutott eszébe ez a kérdés, mert irigyli a rabbijának a szakállát.

István Tamasi 2021.01.10. 10:13:19

@Zsorzsi bácsi pincsije:
Nemzetthy Szotyialista Mutyisztán jobban teljesít a koronavírus ellen is: Az EU országai között 4. és 7. helyezése van. Ja, a 4. hely a 10ezer lakosra jutó halálos áldozatok száma, a 7 pedig az 1 millió lakosra jutó vírusos megbetegedések száma. De világviszonylatban is előkelő a helyezésünk.

Galerida 2021.01.10. 10:35:36

@István Tamasi: Ebben már azok is benne vannak, akiket Hadházi talált a hullaházban?

taga20 2021.01.10. 10:35:46

@nincs1agy: te fityeszfogyatékos!

magyarország 10000 covid halott
németország 40000 covid halott

vedd elő a kockás fűzeted és a ceruzád, asztán osszál-szrorozzál!

annyit segítek, hogy a friccek 8x annyian vannak, mint mi.

ha meg van a mekfejtés, akko szóljál fityeszjobbágy!:)))

nincs1agy 2021.01.10. 10:37:49

@taga20: Mondom balfasz, hogy náluk most robban be. Képes vagy ezt felfogni?

taga20 2021.01.10. 10:39:38

@Galerida: te nyomorult fityeszszarházi, neked ez vicces?

taga20 2021.01.10. 10:41:31

@nincs1agy: morzsi, sikerült kiszámolni?

vagy ebből is fel vagy mentve?:)))

taga20 2021.01.10. 10:48:44

@nincs1agy:

január 8.: 1035 áldotat
január 9.: 575 áldozat

hmmmm....

Galerida 2021.01.10. 10:53:50

@taga20: Dehogy vicces! Már Korózs videójánál is megértettem, hogy nektek minden halott jól jön és nem csak a valóban elhunytak.... Derék csapat vagytok, bár azt nem értem, hogy ezzel a hozzáállással miért nem ugráltok tömegesen a Dunába? Azzal is árthattok Orbánnak!
Gyerünk le a stokedliről, irány a híd!

taga20 2021.01.10. 11:12:37

@Galerida: még is viccet próbálsz belőle csinálni faszkalap!
a gazdád, a bűnöző csutigeci miatt vagyunk a világ élvonalában a halottak számát illetően.

úgy hogy mennyél és lájkold a dagattdisznóistenedet!
gratulálok te nyomorult fityeszjobbágy!

Galerida 2021.01.10. 11:37:27

@taga20: Ne mond, hogy a vírus miatt fogytok ilyen gyorsan! Hiába bútoroztatok össze a nyilasokkal is, nektek csöngettek....
Ha kérhetem, több méltósággal tűnjetek el a történelem szemétdombján, ne ordenáré üvöltözéssel!
Köszönöm!

cicmen 2021.01.10. 11:41:25

@taga20: még is viccet próbálsz belőle csinálni faszkalap!
a gazdád, a bűnöző csutigeci miatt vagyunk a világ élvonalában a halottak számát illetően..............

Szerintem, ha viccet is csinál belőle, ti kussoljatok és örüljetek, hogy nem tapossuk ki a beleteket a Hullaházy videózgatása és a ti műsorotokat látva! Akik ekkora fosok, hogy képesek bemenni a halottasházba hogy politikai előnyöket szerezzenek, azok a konkrét esetben mocskos hullarablók, úgy általában pedig állatok!
És taga fiam, te is egy aljas barom vagy, mert ez az a terület, ahol még nektek mocskos libsiproliknak is megálljt kellene parancsolni annak a lófaszos seggfejnek!

taga20 2021.01.10. 11:48:36

@cicmen: gyere fityesznyilas, lássuk a kígyóválladat!

egy nyomorult szerencsétlen vidéki retardált nyílasgeci vagy, és ezt te is vágod, és ezé idegbe vagy.

a nyomorult csútigeci rendszerének vége lesz, mint pl. most trámpnak. ennyike:)))

taga20 2021.01.10. 11:55:20

@Galerida: a dagattgeci istened fog a szemétdombra kerülni, sztálin, hitler, szálasi mellé.

te és a hozzád hasonló barmok szétkúrjátok ezer éve, ezt a többre érdemes kurvaországunkat!BROÁF!

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.10. 12:03:52

@taga20: "sztálin, hitler, szálasi"

Az ilyen példáktól, hasonlatoktól lesz a magyar ballielberális oldal abszolút hiteltelen.

Szálasi nyilasai zsidókat lőttek a Dunába, és szolgáltattak ki a németeknek; Hitler alatt "megtizedelődött" Közép-Európa zsidósága, Sztálin alatt 4 millió ukrán halt meg a mesterségesen előidézett éhinségben (Holodomor). Azaz tudatos, szándékos népirtást végeztek ezek a jóemberek.

Orbánnak ezzel szemben mit tudtok a szemére vetni? Hogy nem kér a migránsokból és a balliberális agyfasz ideológiákból (pl. genderlobbi)? Az arányérzéked hol marad?

taga20 2021.01.10. 12:15:28

@Zsorzsi bácsi pincsije: te kéred rajtam számon az arányérzéket?

ilyen nicknévvel, mint amilyen a tied???

elmész te a csutigecistened picsájába, de tényleg!

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.10. 12:18:40

@taga20: Miért, mi bajod a pincsikkel?

Nem szereted a kutyulikat?!

taga20 2021.01.10. 12:34:46

@Zsorzsi bácsi pincsije: miért mi bajod az lmbtq-val, te fityeszpincsi?

nem szereted szájerjózsit?:)))

cicmen 2021.01.10. 12:50:17

@taga20: a nyomorult csútigeci rendszerének vége lesz, mint pl. most trámpnak. ennyike:))).....................

Mi az öröm tárgya? Nem ti nyertetek, hanem Bidden! Szerintem ne nagyon készülj a lumpenproletár diktatúrára, mert szopni fogtok 22-ben is!
Ez a moslék koalíció szét fog robbanni, ennyi hülye esetében ez borítékolható!

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.10. 12:51:45

@taga20: Szájerrel nem az volt az igazi baj, hogy meleg, hanem az, hogy nem bírt parancsolni a farkának, ezzel lejáratta a pártját; el is lett zavarva a francba (nagyon helyesen). Ha netán hetero swinger partin kapják rajta a járványügyi korlátozások megsértésével, az semmivel nem lett volna jobb.

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.10. 12:55:59

@cicmen: "Ez a moslék koalíció szét fog robbanni, ennyi hülye esetében ez borítékolható!"

Hát ja.

Még emlékszünk, amíg Gyurcsány sokáig ott állt Kamu Gery mögött, aztán szépen kihátrált mögüle, és elindította ellene Kálmán Szolgát. Ilyesmit simán kinézek belőlük 2021-2022-ben is, de ezúttal szerintem balhé lesz a vége, ha nem olyan nyámnyila balfasszal akarják megcsinálni, mint Gery. Én már készítem a popcornt.

Falshang 2021.01.10. 13:09:39

@nincs1agy: "Attól élvezek el, hogy ez a szar milyen hülyeségcunamit indított el a libernyákoknál. Nagy Józsi pl. azon akadt ki, hogy a filmben frank király szerepel, miközben Bajorországról van szó. Szegény hülye nem tudja, hogy az akkor Keleti Frank Királyság volt."

és azt tényleg nem fogod, hogy az a bajuk, hogy megváltoztatták a történelmet és nem hitelesen adják vissza a dolgokat, ráadásul egy gagyi, elavult animációval készült. Ezek, gondolom nem zavarnak.

István Tamasi 2021.01.10. 13:12:41

@Galerida:
Hadházy nem járt semmiféle hullaházban.

taga20☺ 2021.01.10. 13:31:07

@Jön még KUTYÁRA dér.: a Faszt terelltek fitymasssperma nyilassgecik

hatházy jófijú a lóFaszt éllvezi ne a kancigány ondótt

buzik vatytok náci nyilasok

:))))

Szájjal József 2021.01.10. 13:42:32

@taga20☺: de ha egy (ety) szakállas tálib fideszalapítót seggbetosz 25 balga belga, az ugye nem buzulás?

Szájjal József 2021.01.10. 13:43:36

@Zsorzsi bácsi pincsije: nem csak a faroknak nehéz ott parancsolni de az ánusznak is!

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.10. 13:48:22

@Szájjal József: Te már csak tudod, ebben bizonyára nagy szakértő vagy.

taga20☺ 2021.01.10. 13:48:36

@Szájjal József: sóvárogsz állmodoszol, jó helyeden vaty a dákós pártba

azé nállad töb ondó folytt le a torkomon azé probály be hozni copd a ciganét asz arabok enyimék

)))

taga20 2021.01.10. 14:06:31

@Zsorzsi bácsi pincsije: "Szájerrel nem az volt az igazi baj, hogy meleg, hanem az, hogy nem bírt parancsolni a farkának, ezzel lejáratta a pártját"

igazad van! vele és a többi moslék fityeszbűnözővel nem az a baj, hogy egy moslék szarok, hanem az, hogy 30 éve hazudoznak, és szétkúrják a kurvaországunkat, AZ!

"
Miért basszátok szét az országomat,
Miért rúgjátok hasba az ápolót,
Miért ültetitek szamárpadba a tanárokat,
Miért szarjátok szájba az álmodót?
Ti még a Sátánnak is túl gecik vagytok,
Még ő is megvet titeket,
Mert a Sátán bátran vállalja magát,
De ti hívőként lettetek hitetlenek.
Másfél millió káposztafej,
Hibbant elméjű hatalmasok,
Mocsár e táj és a Varangykirály
Ünnepli, amit alkothatott.
De ha lepihentek a büdös sárba
Ugyanúgy, mint a népetek
Én pióca leszek a pusztulásban,
És szívom majd a véretek."

Szájjal József 2021.01.10. 14:12:34

@taga20☺: nagyon jól adod a buzit kisfaszom, erre bizony születni kell.

Ez nem változtat azon a tényen azonban , hogy az elmúlt 30 év legnagyobb buzulása a fideszben volt :)

taga20 2021.01.10. 14:18:28

@taga20☺: te kis nyomorult tolvajfityeszgeci, azt hiszed engem alázol?

bazdmeg a fityeszmaffiád ilyen nyomorultakból áll, mint amilyen te is vagy.
ezért fog szétesni a csútigecigazdád szarvára, mert csak az olyan retardált barmok maradnak körülötte, mint amilyen te is vagy!

lásd ahogy a kovidot is menedzselik! egy vicc a potrohoscsutigeci és jobbágyai!

taga20☺ 2021.01.10. 17:20:09

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: hisztizzé more ma akko se nyalintom le asz Ondót a seggedrű me paraszt vagyol

hijába pittizel máma

xd

taga20☺ 2021.01.10. 17:24:11

@taga20: mi va tesa meg jöt a period? ijenko készitsed be férjuradnak a kanásborit hoty ne a szádba verje

))))

taga20☺ 2021.01.10. 17:41:17

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: föként inkáb a túros kolbitól ne kelett vona olyan mohon nyeldeklenni

Jön még KUTYÁRA dér. 2021.01.10. 18:00:40

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Lipsikém, nekem aztán eszem ágámban sincs részt venni az undorító üzelmeitekben.

Ha szádba akarod kapni a taga20☺️ farkincáját, akkor tedd azt, de ezt otthon a négy fal között csináljátok, engem pedig hagyjatok ki a levelezőlistátokból, a fasz se kíváncsi a hányadék perverziódra, te vén buzi.

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel 2021.01.10. 18:38:07

@Jön még KUTYÁRA dér.: pontosan tudod, te mocskos fideszfasszopó köcsög , hogy sem lipsi, sem buzi nem vagyok, hogy a cipődből rohadnál ki.

taga20☺ 2021.01.10. 18:45:07

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel: minden ki tuggya ki vagyol dárling légyöl pride mint mi tagák

akaszd a táblát a nyagadba mint a mi ferink ha báncsák a buzikákat mi isz buzikák vogyunk

nincs1agy 2021.01.10. 19:14:30

@Falshang: Mit változtattak meg a történelmen? Sorold már.. A 24.hu-s Nagy Józsi ostoba megjegyzésével a tájékozatlanságát árulta el..

Szájjal József 2021.01.10. 20:09:59

@taga20☺: és ha a fideszes buzikat báncsák?

taga20☺ 2021.01.10. 20:31:54

@Szájjal József: ralytad kivüle sajnoss nincse ottan buzika
lol

)))

Szájjal József 2021.01.10. 20:39:29

@taga20☺: most sorojjam?! :))))))))))

Nem, nem merem, amekkora buzeráns vagy a végén jelentesz...

taga20☺ 2021.01.10. 22:52:19

@Szájjal József: te csak hazuttad a cerelmet miko a pikó bandival bened voltunk?
roszab vaty egy nönnél

mazsihiszti 2021.01.11. 02:28:40

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel: Apádjaid faszát soros csicska, az antiszemitizmus bűze árad belőled.

karygery myndenkynek kyvery 2021.01.11. 05:40:15

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: My ytt a városházán kecskével szoktuk amykor arab hyány van. Remélem a Feryé hosszabb, mynt az orbáné, ygy jó faszt szopsz. Nekem nyncs összehasonlytásy alapom, mert az orbán nem engedy.

Falshang 2021.01.11. 09:44:58

@nincs1agy: "Mit változtattak meg a történelmen? Sorold már.. A 24.hu-s Nagy Józsi ostoba megjegyzésével a tájékozatlanságát árulta el.."

ti nem tanultatok történelmet? A pogány magyarok a keresztény németek ellen harcolnak, közben meg a hülyegyerek énekli, hogy egy az isten, hát ez tényleg a történelem szembeköpése.
És, hogy a frank király "elrendelte, hogy a magyarok kiirtassanak", viszont a teljes mondat így szól: "elrendelte, hogy megtámadják és kiűzzék a magyarokat a bajorok országából".

Ugye, ezt még nem karmoltad be?: www.youtube.com/watch?v=85jabVGt53E

Falshang 2021.01.11. 09:47:51

@Lipsimentes szénsavas üdítőital: "Csak az a pechetek, hogy ennyire rajtatok kívül senkinek nem rövid a memóriája, Szájertől meg igen hamar megszabadult a Fidesz, úgyhogy a homofóbiára felépített kampány aligha lesz kirobbanó siker."

de, hát akkor mi volt a baj jóskával? A házasságtörés, a gangbang vagy a hátizsák eki?

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.11. 17:19:45

@Falshang: A járványügyi szabályok megsértése a házibulin való részvétel során már elég komoly hiba; a többi pedig súlyosbító körülmény. (Nyilván a kábítószerrel való visszaélés akár bűncselekménynek is minősülhet, ha bizonyítást nyer.)

nincs1agy 2021.01.11. 18:14:11

@Falshang:

www.rubicon.hu/magyar/oldalak/907_julius_4_a_pozsonyi_csata_kezdete/

" melyben a honfoglaló magyarok döntő győzelmet arattak Liutpold bajor őrgróf seregei felett, aki Pannónia visszaszerzése érdekében tört a törzsszövetség területére."

Pannónia mióta Bajorország, te nagyon sötét? Ja , hogy ők úgy gondolták, hogy hozzájuk tartozik. Hát rákúrtak.:DD

" A magyar csel aztán Pozsonnyal szemben hozott eredményt, ahol az előőrsök bevezették a támadókat egy elzárt medencébe, és a környező magaslatokról támadva tömegével nyilazták, majd vágták le a német harcosokat. A július 4-i – első – csatában az egyházfők seregeinek java része elpusztult, miközben az utánpótlást szállító Sieghart hajóiból jó néhány a – tapló segítségével meggyújtott – tüzes nyilak áldozatául esett. "

:DD

nincs1agy 2021.01.13. 19:17:53

@Falshang: Most komolyan ennyivel próbálod megúszni? Szánalmas..Esetleg valami saját gondolat? Túl megerőltető lenne? :DD

Falshang 2021.01.14. 14:27:52

@nincs1agy: mit kéne megúsznom? Mi szánalmas? Az, hogy nem tanultál történelmet?
Saját gondolat? A tények ellenére hajlítsam meg a világot?

nincs1agy 2021.01.14. 16:39:28

@Falshang: Tudod mijeid nincsenek neked kisfiam? Önálló gondolataid.:DDD

nincs1agy 2021.01.14. 16:41:07

@Falshang: A tények ott vannak a Rubicon történelmi folyóirat belinkelt cikkében.

Falshang 2021.01.14. 18:25:21

@nincs1agy: "Tudod mijeid nincsenek neked kisfiam? Önálló gondolataid.:DDD"

mondod te, mint krumplifüggő szektatag, akiknek azt is megmondják, hogy a fekete az fehér. Óriási vagy.

"A tények ott vannak a Rubicon történelmi folyóirat belinkelt cikkében."

igen, és a háttérhatalmakat meg soros irányítja, tudom jól.
süti beállítások módosítása