B1 blogcsaládFantasztikus évtized jön, Orbán Viktor már elkészítette a terveket!!4!

2021. január 03. - nickgrabowszki

Csak az ellenség meg ne akadályozza valahogy a fényes jövő megvalósulását. orbantus_1.jpg

A méltán elfeledett Nyikita Szergejevics 60 évvel ezelőtt jelentette be, hogy 1980-ra a Szovjetunióban felépül a kommunizmus. A magyarországi miniszterelnök akkor ebben nem követte, egészen 2020. január 3-áig kellett várni erre.

Orbán Viktor ekkor jelentette be, hogy 2030-ra eljön a Kánaán, az Utópia és a Szép Új Világ.

Olyan dimenzióváltás előtt áll a magyar gazdasági rendszer, amit sokak még nem látnak, nem tudnak elképzelni. Hatalmas fejlesztési forrásokat halmoztunk föl, nagyon nagy programokat fogalmaztunk meg, 10 év múlva erre a gazdaságra alig lehet majd ráismerni. Egy egész más világ bontakozik ki előttünk: az emberek is gyarapodni fognak,

a jómód nagyobb lesz, nagyobb lakásokban fognak élni és több gyerekük is lesz a következő évtizedre, ez nagy biztonsággal megjósolható.

Fenn fogjuk tartani közben a teljes foglalkoztatást és érzékelhetően gyorsabban fogunk fejlődni, mint a kontinens nyugati fele.

Ennek a terveit elkészítettük, fantasztikus évtized jöhet most. Nagy idők kapujában állunk.

A Fidesz-elnök ugyanakkor már nem először közli a vízióit Magyarország szédületes fejlődéséről. Többször is megjósolta például, hogy utolérjük és lehagyjuk Ausztriát, de mindig időben jól kitolva, hogy nehéz legyen szembesíteni a valósággal. Legutóbb 2 éve prognosztizálta ez, akkor a közgazdászok felvilágosították, hogy nem tud számolni.

Orbán jövőre vonatkozó állításait egyébként is érdemes fenntartásokkal kezelni.

  • 2020. februárjában(!) például azt mondta,  hogy "bár a koronavírus minden figyelmet magához vonz, a történelmi kihívás továbbra is a migráció".
  • Szeptemberben pedig az állította, hogy "aki elkapja a betegséget, meg fogjuk gyógyítani". (Azóta közel 10 ezren haltak bele.)
  • Decemberben azt közölte, hogy 2 nap alatt be tudnák oltani az egész országot.

Amiről most azt mondta, erre eddig csak azért nem került sor, mert

Brüsszel, meg a gyógyszergyártók nem adnak elég vakcinát.

Tehát az ellenség akadályozza meg a csodálatos jövő megvalósulását.

De legalább a tervek megvannak, jönnek a nagy idők, a fantasztikus évtized, meg a nagyobb jómód. És azt is tudjuk, hogy

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És

aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4016369922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicmen 2021.01.03. 11:18:03

A Fidesz-elnök ugyanakkor már nem először közli a vízióit Magyarország szédületes fejlődéséről. Többször is megjósolta például, hogy utolérjük és lehagyjuk Ausztriát, ..............

Jó, hogy mondod, ott szilveszterkor migránsok gyújtogattak, meg üzleteket törtek fel! Szerintem ne akarjuk utolérni őket és ne engedjük kormányra az ellenzéket! Ja, a csigazabálóknál most csak 890 kocsit gyújtottak fel a refugeesek, ez nyilván az agysebészi tevékenység része lehet, de ebből sem kérünk!
Tehát egyrészt ez az ellenzéki nyerítés, hogy itt minden rossz, egy nagy baromság, másrész Orbán, ha mást nem csinálna, még akkor is megcsókolhatjuk a lába nyomát, amiért megvéd minket tőletek, Sorostól, meg a miggerektől!

morph on deer 2021.01.03. 11:22:08

“ Nagy idők kapujában állunk.”

Csak éppen nem érjük fel a csengőgombot.

morph on deer 2021.01.03. 11:25:57

@cicmen:
“ Szerintem ne akarjuk utolérni őket ”

Akkor jó lenne, ha sürgősen tájékoztatnád erről orbánt is valahogy, ugyanis ő még ott tart, hogy az a cél.
:)

cicmen 2021.01.03. 11:28:45

"aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló."

Jaj de ravasz! Tömören tényleg ennyi, de ez így akár hülyeségnek is hangozhat, ha mellőzi a részleteket!
Az a jövő, ami általatok várna ránk, az elkúrás, a "hazudozás reggel éjjel este" a gazdasági pumaság, aminek a vége megint az, hogy az IMF-en kívül senki sem mer hitelezni, a szolidaritás a barom migránsbegogadókkal, határnyitás, melegházasság és gyerekörökbefogadás, az LMBUZIQ napirendszerű újabb kívánságainak teljesítése, a különböző soroscivilek baromságainak eltűrése, a brüsszeli rövidpóráz, a gáz és egyéb rezsiemelések, a családok támogatásának a leépítése, újabb maffiarobbantások, meg leromló közbiztonság, tehát amit szoktatok csinálni demokrácia meg jogállam címszó alatt!

cicmen 2021.01.03. 11:31:56

@morph on deer: Akkor jó lenne, ha sürgősen tájékoztatnád erről orbánt is valahogy, ugyanis ő még ott tart, hogy az a cél..........................

Már nem!
Régebben még cél lehetett, de mára egy kretén, a vesztébe rohanó, libsik által orránál fogva vezetett ország lett!

cicmen 2021.01.03. 11:44:58

A méltán elfeledett Nyikita Szergejevics 60 évvel ezelőtt jelentette be, hogy 1980-ra a Szovjetunióban felépül a kommunizmus. A magyarországi miniszterelnök akkor ebben nem követte, egészen 2020. január 3-áig kellett várni erre.
Orbán Viktor ekkor jelentette be, hogy 2030-ra eljön a Kánaán, az Utópia és a Szép Új Világ............................................................................................

Ne gúnyolódjatok, a kurva anyátokat, ebből látszik, hogy még Hruscsov is százszor normálisabb volt nálatok, mert legalább kitűzött egy célt!
Ti meg????????????? Egyfolytában a moslék koalícióval basszátok a kurva anyátokat, de még egy kibaszott hangot nem hallottam, hogy mit akartok CSINÁLNI, csak azt, hogy mit akartok szétbaszni, mi nem jó, meg hogy "VÁLCSUK LE ORBÁN VIKTORT"!
Persze tudom én miért van ez faszszopók! NEKTEK majd Brüsszelből, meg Gyzsordzsi bácsi műhelyéből érkezik az ukáz, magatoktól nektek semmit sem lesz sz6abad tenni, az árulás jutalma, meg az lesz, hogy hatalmon tartanak benneteket!

Sancho12 2021.01.03. 11:49:01

@cicmen: Valami jó anyag lehet amit szívsz!!!!!!!

cicmen 2021.01.03. 11:53:56

@Sancho12: Valami jó anyag lehet amit szívsz!!!!!!!.............

Hát nem is a Soros fasza az, mint amit ti szívtok!

DezInf 2021.01.03. 11:54:25

@cicmen: csak így tovább elvtárs
azért néha moshatnál fogat is, mert ritka bűzös a leheleted :))

Sancho12 2021.01.03. 11:58:45

@cicmen: Neked a Józsikáé jobban ízlik,semmi gond.

cicmen 2021.01.03. 12:17:48

@DezInf: ez sikerült kierőlködni?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 12:31:45

Ne sápadjatok, fide$$fasszopók, 2030-ban lehagyjuk Ausztriát. :))

Ha a geci gazdátoknak hinni lehet. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 12:33:03

@cicmen: "legalább kitűzött egy célt"

Na igen, az szart sem ér, mert az ellenkező irányba megy. :))

morph on deer 2021.01.03. 12:34:37

Én például egyetértek orbán viktorral abban, hogy igenis egy dimenzióváltásnak kell bekövetkeznie, mégpedig a lehető leggyorsabban!

Igen!
Én konkrétan orbán dimenzióváltására gondolok, aminek már réges-rég be kellett volna következnie!
Komolyan!

Hiszen már jó ideje eggyel több dimenziót foglal el a kelleténél, nem is akárhogyan! :)))
Szóval szerintem sokkal jobb lenne, ha orbán pl kétdimenziós formában létezne tovább, úgy akár több példányban is!
Ebben az esetben még azt is megígérem, hogy inkább én is felakasztom a falra!

Tényleg!
Na jó, lehet, hogy arccal a fal felé, de azért az is valami, nem?
Szép, narancsvörös keretben, ahogy illik..!

Mindenki jobban járna, ehhez kétség nem fér.
A hardcore fanok továbbra is gyertyát gyújthatnának, meg imádkozhatnának hozzá, míg az ország normális része fellélegezhetne végre, és kiszellőztethetnénk a penészes náciszagot a közéletből, a trágyaszagot a parlamentből, meg ilyesmik.

Jó ötlet, mi?
Már csak a kivitelezést kell megoldani valahogy. Nincs valakinek kölcsön egy úthengere?

miért 2021.01.03. 12:50:50

@cicmen: biztosan jól megfizetik ennyi butaságért! Az ilyen beteges hazudozók, mint maga, különösen értékesek lehetnek a dagadtnak!

cicmen 2021.01.03. 12:54:18

@morph on deer: az ország normális része fellélegezhetne végre, és kiszellőztethetnénk a penészes náciszagot a közéletből, a trágyaszagot a parlamentből, meg ilyesmik..........

Egymásnak báboztok majd, meg sípoltok és mutogattok lófaszos táblákat? Ti vagytok a normális része ugye? Mert az apa nő, az anya meg férfi és csak az kell hozzá, hogy a külföldi libsik megadják az efféle útmutatást, az ország komoly kérdéseiről meg úgyis Brüsszelben döntenek!

cicmen 2021.01.03. 12:59:06

@miért: biztosan jól megfizetik ennyi butaságért! Az ilyen beteges hazudozók, mint maga, különösen értékesek lehetnek a dagadtnak!...........................

Te viszont lófaszt sem érsz Sorosnak! Gondolom, élete tragédiája, hogy a hazaárulási hajlam csak egy bizonyos szellemi és erkölcsi szint alatt fordul elő és így kénytelen a szarból várat építeni, ami köztudottan nem könnyű!

Sancho12 2021.01.03. 13:01:23

@cicmen: Mert az apa nő, az anya meg férfi és csak az kell hozzá, hogy a külföldi libsik megadják az efféle útmutatást,

Akkor mesélj,Józsi tornászik az ereszen és ugye van olyan akinek bérlete van a Kék Osztriga ( a magyar megfelelője Homérosz)klubba,és van pofátok ugatni.

puszt 2021.01.03. 13:06:53

@cicmen: a te kúrva anyádat, te elmebeteg!

cicmen 2021.01.03. 13:18:38

@Sancho12: Látod, ez a röhej bennetek, mert ebben az apa-anya kérdésben játsszátok az eszeteket (ami nincs) de Szájer esetében élvezkedtek a témán!
Az értékrendnek semmi köze Szájerhez, az ő tette nem von le belőle semmit, sőt meg is erősíti azt és Szájer is megfizetett a kreténségéért, hogy buzipartikra járt!
Egyébként még jó is, hogy szóba hoztad Szájert, ugyanis azt én mindenképpen a javára írom, hogy a libsibuzikkal ellentétben nem kérkedett a hajlamaival, nem használta védőpajzsnak, élte a magánéletét kedve szerint, az meg az ő dolga!

miért 2021.01.03. 13:19:47

@cicmen: beteg ember, beteg gondolatokkal! Semmi érve nincs a blog gondolataival kapcsolatban, csak takonyárpi barátja jelszavait makogja folyamatosan!

schlumbergerna 2021.01.03. 13:20:32

finoman meg kellene simogatni a buksiját...

Sancho12 2021.01.03. 13:25:32

@cicmen: Szerencsétlen addig még a sziklaszilárdságú alaptörvényt meg nem írta,onnantól kezdve mondhatok bármit.Tudod azt amit a 10 év alatt 9x modósitatok,innentől kezdve,hogy lehet benne bízni.Bár nektek ez megy,vastag a bőr.

Fülig José 2021.01.03. 13:35:25

jaj, ne báncsátok má szegény ciciment, ma ő az ügyeletes felszopó, gondolom más dolga lett volna de sajnos rá esett a választás (zongora jobb lett volna...) uh ma sajna dologja van. ezé kicsit frusztrált. hagyjátok forogni a farkincája után.

Sancho12 2021.01.03. 13:37:55

@Fülig José: Nem bántjuk szívatja saját magát.:)))

cicmen 2021.01.03. 13:48:17

@Sancho12: @Fülig José: Szerintem meg nem rendelkeztek azokkal a képességekkel, hogy bántani tudnátok, a poszthoz a kecskén kívül ti nem is szóltatok hozzá, hozzám is csak bugyuta egysorosok formájában, amire még válaszolni sem nagyon van mit!
A hirtelen felbukkanó különféle ritkán használt nickek mögé pedig be sem nézek, annyira ismerős ez a séma, meg ez az ötlettelen nyekergés, amit itt látok!

Sancho12 2021.01.03. 13:53:22

@cicmen: Látod ez egy majdnem értelmes válasz volt(majdnem).

ahmedabdul 2021.01.03. 13:53:27

@rasztaszív: a redeg liberálog nyerézgednéneg a járványon, Orbán nem engedi.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 13:54:10

@morph on deer: te szerencsétlen nyomorult, mi vagyunk a kapunk belül....

cicmen 2021.01.03. 13:56:06

@Fülig José: Amúgy mi a gond, Grabovszky bácsi megint felvázolt valami olcsó debilsget nektek libsitakarmányozás céljából, hogy örülhessetek és elfeledhessétek az eredményekben nem túl bő múlt évet és ezt rontottam el?
Ez a poszt önáltatás, fikciókon alapszik, nincs közel a győzelmetek egyáltalán!

Alex Sоrоs 2021.01.03. 13:56:10

@Fülig José: hé te, José, ma te vagy az ügyeletes felszopó, aki DADDY farkát leápolja. Igyekezz, mert különben nem jár a stexx.

Alex Sоrоs 2021.01.03. 13:57:24

@puszt: Na, ez igen erős érv volt, jól megmondtad neki, gratulálok !!! DADDY nem lesz veled hálátlan !

Alex Sоrоs 2021.01.03. 14:00:34

@Sancho12: "az apa nő, az anya meg férfi"

Jól mondod, barátom, ügyes vagy, le az áporodott, konzervatív eszmékkel !!! Szólók is, hogy DADDY nevében terjesszenek fel valami kitüntetésre ! Pl. Nagy Unikornis Szivárvány fokozata.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 14:01:31

@cicmen: "elfeledhessétek az eredményekben nem túl bő múlt évet"

Sajnos nem tudjuk feledni, mekkorát zuhant a gazdaság, nőtt a szegénység, és hány ember halt meg feleslegesen. Mészaros Viktor ugyanakkor nagyot kaszált.

Neked a geci seggét kéne fényezned, nem pedig az eredménytelenségét hirdetned, nem?

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:01:45

Jut eszembe, ha a gdp arányos adósságot euróban matolcsy árfolyamon számoljuk akkor az euróban osszehasonlitott fogyasztás is valószínűleg matolcsy árfolyamon megy libsik. Vagy az nem????

cicmen 2021.01.03. 14:01:45

@Sancho12: Látod ez egy majdnem értelmes válasz volt(majdnem).......................

Ha válaszokat szeretnél, akkor ahhoz értelmes kérdéseket kellene megfogalmaznod!
A reagálással ugyanez a helyzet, mert épkézláb gondolat szükségeltetik hozzá, az meg nálatok igen ritka!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 14:03:46

@ahmedabdul: "a redeg liberálog nyerézgednéneg a járványon, Orbán nem engedi."

Nem engedi a geci, hogy más nyerészkedjen a járványon, az neki jár: 50x-es hasznot szakított a lélegeztetőgépeken az előző nap alakult cégeivel.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:04:32

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: hát még a gyogyszergyarak mennyit kaszaltak.... szólok a patasnak hogy vásároljon be richterbe és sanofiba... köszi

Sancho12 2021.01.03. 14:04:40

@Alex Sоrоs: Szerencsétlen,néz utána ki írta és utána ugass.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 14:05:24

@a nagy hohohorgász: "az euróban osszehasonlitott fogyasztás is valószínűleg matolcsy árfolyamon megy libsik"

Akárhogy számolod, fogyasztásban sereghajtók vagyunk az EU-ban, a 3 legszegényebb ország között hátulról a 2.-3. helyen.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:05:39

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: olvastad a zindex cikket hogy a kiválasztottak mennyiért veszik a gyogyit??? Na ugye...

Alex Sоrоs 2021.01.03. 14:07:22

@Sancho12: Nem tudom, hogy ki írta, de eccerűen zseniális, aranyba kéne foglalni a nevét. Szólók is, hogy DADDY utalja ki a kincstárból. Te pedig ne gorombáskodj, mert különben csak a Kis Unikornis Pink fokozatát fogod megkapni!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 14:07:42

@a nagy hohohorgász: "hát még a gyogyszergyarak mennyit kaszaltak"

Amennyit a fejlesztésekre költöttek, nem biztos, hogy már pozitív szaldóban vannak.

Te drágállod a 6-12 Eurót oltásonként? Inkább karanténban maradnál még 3 évig? Normális-e vagy?

Sancho12 2021.01.03. 14:07:47

@cicmen: Ne gúnyolódjatok, a kurva anyátokat, ebből látszik, hogy még Hruscsov is százszor normálisabb volt nálatok, mert legalább kitűzött egy célt!
Ti meg????????????? Egyfolytában a moslék koalícióval basszátok a kurva anyátokat, de még egy kibaszott hangot nem hallottam, hogy mit akartok CSINÁLNI, csak azt, hogy mit akartok szétbaszni, mi nem jó, meg hogy "VÁLCSUK LE ORBÁN VIKTORT"!
Persze tudom én miért van ez faszszopók! NEKTEK majd Brüsszelből, meg Gyzsordzsi bácsi műhelyéből érkezik az ukáz, magatoktól nektek semmit sem lesz sz6abad tenni, az árulás jutalma, meg az lesz, hogy hatalmon tartanak benneteket!

Szerinted az ilyen Irásra mi a válasz???

Fülig José 2021.01.03. 14:10:12

@Alex Sоrоs: hát te meg ki a kurva anyád vagy?! jaaaaa....! az erősítés.... muhahaha.... kis nyomorék.

Sancho12 2021.01.03. 14:10:18

@Alex Sоrоs: Új év új név.Megjött a Matyi,hurrá.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:10:39

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: ja persze.... ok hiszek neked ha elmondod hogy a mi a retkes faszt tudnak 4 szer annyit fogyasztani átlagosan a nyugatiak évről évre úgy hogy jóval kisebb a gazdasági növekedés és persze a bernovekedes?!!!! Kérlek magyarázza már meg vki... köszi

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:12:11

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: a kiválasztott nép 30 euróért vette az index szerint.... még fent van a cikk...

Fülig José 2021.01.03. 14:14:18

@cicmen: ej-ej cici... amikor beálltál felszopónak vállaltad a havi 2 hétvégi műszakot de elmondták azt is, hogy innentől a jóérzésű emberek legfeljebb le fognak hányni, annyira népszerű leszel... dehát kapsz érte fizetést, nem?! jobb mint a közmunka... hát ez van, fasszopó. na dolgozz meg a pénzedért!

morph on deer 2021.01.03. 14:14:19

@cicmen:
“ Mert az apa nő, az anya meg férfi”

Eszeden vagy, Cicamica?
Vagy már rád is annyira hatott a Nemzeti Elhülyülés Rendszere, - NER, - hogy már csak annyi eszed maradt, mint orbánnak, meg a túródórának?

Kinek az apja nő, az anyja meg férfi?
Hol?
Egyáltalán ki mondott valaha is ekkora ökörséget, - a fideszes meg a túródórás barmokon kívül?

Szerintem sürgősen kérj magadnak egy lélegeztetőgépet, és blázold le! Az oxigén jót tesz az agyi keringésnek, bár...
Ártani már úgysem tud, legfeljebb jó lesz.
A gépnek.

Sancho12 2021.01.03. 14:17:56

@a nagy hohohorgász: A különböző vakcinák ára az alábbiak szerint alakul dózisonként:

Oxford/AstraZeneca 1,78 euró
Johnson & Johnson 8,5 dollár
Sanofi / GSK 7,56 euró
BioNTech/Pfizer 12 euró
CureVac 10 euró
Moderna 18 dollár.

Nem tudom,hogy honnan vetted az árakat ez az ár.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:20:02

@morph on deer: könnyű neked akit már elerzekenyitettek.... te vén komcsi 30 éve nem hitted volna hogy a farhátpenzedből inkább buzikat tamogatsz.... te szerencsétlen

Sancho12 2021.01.03. 14:23:38

@a nagy hohohorgász: Ez meg a Portfolió szintén az Indexen,és ?

cicmen 2021.01.03. 14:24:53

@Sancho12: Szerinted az ilyen Irásra mi a válasz???............................................

Ez a posztra volt válasz, a stíluson lehetne vitatkozni, de mivel rólatok szóló jellemrajzról van szó, elkerülhetetlen az erősebb kifejezések használata!

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:26:29

@Sancho12: én kérdeztem hogy azzal mizu? Várom a választ...

Sancho12 2021.01.03. 14:30:08

@a nagy hohohorgász: Addig még nincs link,nincs válasz.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:30:24

@Sancho12: az kicsit sem tűnik fel hogy nyugateuropaban még annyira sem akarják megvedeni az időseket mint itthon. Csak ők azért mert a kibaszott európai idősek tudják hogy káoszba vezet az út, a nyugati fiatal meg fogyaszt a szülők pénzéből amit apuci termelt a hidegháború alatt... fasszopo eszleny

morph on deer 2021.01.03. 14:33:53

@a nagy hohohorgász:
“ mi vagyunk a kapunk belül....”

Kaptok belül?
Nem mondod!
És ezt orbán nem tudja?
Csak mert ő mondta, hogy ott álldogál..!

Valahogy így:
youtu.be/VAr9zrnteN8

Sancho12 2021.01.03. 14:36:18

@a nagy hohohorgász: Valahogy eltértél a lényegtől,fasszopokám!!!!!

agador 2021.01.03. 14:37:46

A csuti rém ugyanolyan hülye, mint KuszaSzem szolgája. Egymás ostobaságait veszik át. KuszaSzem szerint is 2030-ra lekörözzük az osztrákokat.
Mint első uralkodásuk idején. Ígértek 500 km autópályát a ciklusban, egy cm-t sem adtak át. Erre választás előtt nem sokkal ráígértek 5000 km-t.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:40:21

@Sancho12: nesze buzi, leültem a gép elé csak miattad:

index.hu/kulfold/2021/01/01/izraelben_ket_het_alatt_beoltottak_egymillio_embert/

figyelj idézet a cikkből ha nem találnád te amőba gerincű:

Az oltások nagyszámú beszerzését a 12-es kereskedelmi TV értesülése szerint az is segíthette, hogy miközben az Európai Unió 14,8, az Egyesült Államok pedig 19,5 dollárért vett egy dózis vakcinát, addig Izrael 30 dollárt fizet az oltás egy adagjáért a Pfeizer és BioNTech cégnek.

Sancho12 2021.01.03. 14:44:05

@a nagy hohohorgász: Buzikám Te írtad Izrael nekik ennyit ér.Pont,hogy értsd.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:46:17

@morph on deer: hogy te miért nem mész már el nyugatra vagy romániába nem is értem... az a rohadt geci orbán kifizeti a komcsi emelt nyugdíjadat ráadásul jön NY-ból a segély is mi?

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:50:25

@Sancho12: szánalmas vagy. egy fikarcnyi őszinteség nincs benned... Ti jöttök most is a túlárazott lélegeztetővel, erre írtam ezt a linket. 18 millió euró lobbi pénz :)))))) Mielőtt belekötsz a 18 millió euróba, egy kis mateklecke (30-12)*1millió

Alex Sоrоs 2021.01.03. 14:51:39

@Sancho12: Ne buzizz, pajtikám, mert DADDY a sarokba állít ! Nem kapod meg az ehavi Júdáspénzt !!!

Alex Sоrоs 2021.01.03. 14:54:33

@Fülig José: Figyu, jobb, ha nekem nem szólogatol be, mert DADDY tőled is megvonja a Júdáspénzt, mehetsz vissza az utcára strihelni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 14:55:08

@a nagy hohohorgász: "mi a retkes faszt tudnak 4 szer annyit fogyasztani átlagosan a nyugatiak évről évre úgy hogy jóval kisebb a gazdasági növekedés és persze a bernovekedes?"

Te se vagy a legélesebb fide$$fasszopó a fiókban. :))

Úgy, hogy eleve 4x annyi a jövedelmük. :))

A mi "növekedésünket" meg megeszi az infláció és a forintleértékelődés.

Ne búsulj, ha hiszel a gecinek, 2030-ban lehagyjuk Ausztriát. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 14:57:34

@agador: "A csuti rém ugyanolyan hülye, mint KuszaSzem szolgája."

De szerencséjükre a szavazóik még hülyébbek. :))

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 14:59:35

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: ja és az árak ugyanannyiak mint itthon???? O hogyne... és ne gyere nekem az élelmiszer árakkal amikor egy ember külföldön sem 4x annyit enni 1 nap mint a magyar... szóval próbálkozz újra éles kés... hahaha

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel 2021.01.03. 15:13:28

@a nagy hohohorgász: ne magyarázz már bazdmeg, a nyugat nálad az óperencián túli mese ország, ahol almáidban megkúrnak a migráncsok :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 15:14:50

@a nagy hohohorgász: "és az árak ugyanannyiak mint itthon?"

Nem. Ugyanaz a minőség itt drágább.

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.03. 15:15:58

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel: "a nyugat nálad az óperencián túli mese ország, ahol almáidban megkúrnak a migráncsok"

Hát, ettől már nincsenek nagyon messze:

"Elérte a szélsőbaloldali őrület a párizsi Operaházat is: az új főigazgató, Alexander Neef arról beszélt a Le Monde-nak, hogy a három leghíresebb Nurejev-koreográfiát, A diótörőt, A hattyúk tavát és A bajadért leveszik a műsorról. Mert hogy a fehér dominanciát erősítik."
www.origo.hu/nagyvilag/20210101-mathieu-bock-c-te-a-rasszizalok-rogeszmeje-elerte-az-operat-is.html

Fehér dominancia, mi?

Először elveszik a hazánkat, aztán a kultúránkat is?!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 15:16:58

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel: "a nyugat nálad az óperencián túli mese ország"

Nem. Az ott normális. Itt mesésen szar. Az ország régióinak többsége a legszegényebb 20 EU régió között van.

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.03. 15:18:37

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel: Nesze, a te "meseországod"...

"Hatalmas pusztítást végzett egy nagyrészt migránsokból álló banda szilveszter éjjel Bécs belvárosában.

A vandálok szemeteseket robbantottak fel petárdákkal, a darabjaikkal üzletek (köztük ékszerbolt, pékség és fagyizó) kirakatait próbálták betörni. Megrongáltak automatákat és padokat is Bécs bevándorlók által lakott belvárosi, Favoriten kerületében szilveszter éjjel.
TÖBB LAKÁS ABLAKÁT TŰZIJÁTÉKOKKAL LŐTTÉK BE."
www.origo.hu/nagyvilag/20210101-migransok-vertek-szet-becs-belvarosat-szilveszterkor-video.html

És ezekből a retkekből kéne az EU-nak évi egymilliót beengedni?!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 15:19:45

@a nagy hohohorgász: "ne gyere nekem az élelmiszer árakkal"

Ja, az itt a legdrágább. 27% ÁFÁval sújtott, míg Ausztriában 10%. Oszt csodálkozik a panelproli fideszes, ha életében egyszer eljut Bécsig, hogy ugyanaz az áru ott olcsóbb, pedig négyszeres a fizetés. :))

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 15:21:03

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: akkor még egyszer kérdezem hogyan jön ki a 4x-es fogyasztás Mr. éles kés?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 15:21:09

@Libernyák mentes jó napot!: "Hatalmas pusztítást végzett egy nagyrészt migránsokból álló banda szilveszter éjjel Bécs belvárosában."

A bécsiekért aggódsz, fide$$fasszopó, míg itthon ugyanaznap több, mint 100-an haltak meg? Igazi magyargyűlölő hazaáruló vagy, mint a fajtád.

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel 2021.01.03. 15:21:10

@Libernyák mentes jó napot!: ezaz féljél csak te hülye buzi, hátha az egyik áttéved hegye shalomnál és jól magáévá tesz anyád hátán.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 15:22:04

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: bmeg ismered a matematikát? probálkozz már a matek szerint megmagyarázni!!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 15:22:09

@a nagy hohohorgász: "hogyan jön ki a 4x-es fogyasztás"

Úgy, hogy 4x annyi pénzük van. Ezt még egy egybites fide$$fasszopó is megérthetné. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 15:23:42

A fide$$fasszopó panelproli assziszi, hogy nyugaton is minden pénzüket kajára költik az emberek, mint ő. :))

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel 2021.01.03. 15:23:48

@Libernyák mentes jó napot!: a saját kultúrádért ugyan ne aggódj annyira, kicsi fiú, mert olyan neked nincs.

A hazádat se veszi el senki, mert olyanod sincs.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 15:25:46

Ha Ondó Viktor nem állna egy szál karddal a haza kapujában, akkor mindenkit megbasznának a migráncsok, sőt, még a nőket is. Fide$$fasszopók, szóljatok a gecinek, hogy párat azért engedjen be, ti annyira áhítoztok az arabfaszér. :))

istvankah 2021.01.03. 15:26:46

@cicmen: Örülök,hogy végre közölted anyád foglalkozását!Így már érthető,hogy miért apád faszától vagy ilyen komoly vég-lény!

istvankah 2021.01.03. 15:28:45

@Libernyák mentes jó napot!: Hát neked sem kellett a muszka puszta,hogy ide hozott a huzat!

morph on deer 2021.01.03. 15:35:07

@a nagy hohohorgász:
“ 30 éve nem hitted volna”

30 éve én már bőven kétezer kilométerre innen éltem, abban a rohadt, dekadens nyugati kapitalizmusban, és hüledezve néztem, a tévében, hogy Csurka meg a hasonlók gyászhuszárnak öltözve vonultak az utcán!
Ennek a molyrágta és penészes nyilas hisztinek a hatására aztán eltelt vagy tizenöt év, mire egyáltalán elkezdtem odafigyelni, hogy mi a bánat is zajlik Magyarországon.
Akkortájt szarták körül a Kossuth teret a hazaffyjak, meg lázított orbán és csürhéje...
De szép is volt!

Szóval nálam rossz helyre címezted a komcsizást picim, meg a hasonló idiotizmusokat, nyugodj meg: nem talált!

a Miniszterelnök Úr a világ 8. csodálya 2021.01.03. 15:38:00

szerencsétlen ondós seggű az összes másodnikkjét lebuktatja höhö

morph on deer 2021.01.03. 15:41:44

@a nagy hohohorgász:
Fékezz már le szivi.

Amúgy az én nyugdíjamhoz orbánnak semmi köze, Románián meg egyszer utaztam át, azt hiszem ‘75 körül, a bulgár tengerpartra menet. Azóta csak felette, már akkor is, mikor a pilóta felhívta a figyelmet arra, hogy az a nagy sötét folt ott lenn Bukarest, - mert akkor volt az, hogy időnként kikapcsolták a villanyt. :)
Mondom, hogy tévedsz, minden irányban!

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 15:42:41

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: tudod mi baja a liberalizmusnak???? A matekot nem tudja liberalizalni....

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 15:43:44

@morph on deer: és most hol élsz???? Ha nem mon akkor kuss a neved!!!!

morph on deer 2021.01.03. 15:45:30

@Libernyák mentes jó napot!:
“ Először elveszik a hazánkat, aztán a kultúránkat is?!”

Te is Párizsban balettozol?
És még kultúrád is volt?
Nahááát!

Fülig José 2021.01.03. 15:50:41

@Libernyák mentes jó napot!: te bazmeg, kiskancsó... végre sikerült a migráncsrettegőst kiirtani innen, az a fasszopó szemlézte állandóan a zorigót.... jaaa, vagy te lennél az?! úgy mingyámmás. te, figyi: még mindig nem érted, hogy az a kazal szemetet nektek írják, esti mese gyanánt...? nektek, félnótás rettegőknek? senki más nem hiszi el csak ti, szegény futóbolondok.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 15:50:45

@morph on deer: azért szartuk össze a teret mert a buzi gazdad azt hitte hazamegyunk szarni.... hát rabaszott. Pucolhatta a szarunkat de nem sikerült neki... 3x2/3 mond neked vmit????

morph on deer 2021.01.03. 15:52:07

@a nagy hohohorgász:
“akkor kuss a neved!!!!”

De jó! Már épp akartam kérdezni, hogy mi is a nevem szerinted...
Remélem, kapok tőled virágot is a névnapomra!

Tudod az a szép, hogy épp ott, ahol akarok! Ami meg még szebb, hogy semmi közöd hozzá!
:)))

morph on deer 2021.01.03. 15:55:27

@a nagy hohohorgász:
“ 3x2/3 mond neked vmit????”

Hogyne mondana, darling!

3x2/3=6/3=1/2=0,5 !!!

Azaz: fél!
Mondjuk van is miért! :)

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 15:58:55

@morph on deer: Tudni matekul libsi? 6/3=1/2????????? Bmeg és még büszke buzi is vagy rá..... ember??????????

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 16:01:47

@morph on deer: mi a kurva anyadbol éltél külföldön? Merthogy a matektudasodbol nem az biztos!!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 16:05:00

@a nagy hohohorgász: "A matekot nem tudja liberalizalni."

Szerintem ne a liberálisokat okold, hogy Ondó Viktor gazdád iskolájában nem sikerült megtanulnod a matekot. :))

zsaruvér 2021.01.03. 16:05:02

Biztos külön szállítója van mert az utcán nem árulnak ilyen anyagot amitől ennyire beáll az ember mint ez a dagadt barom.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 16:08:30

Ondó Viktor a járvány elején: Minden felelősség az enyém, a sikert halottakban mérem.

Ondó Viktor a járvány tetején: Tízezren meghaltak, nagy siker, de engem semmi felelősség nem terhel.

Vigyorognék, ha nem lenne olyan tragikus.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 16:14:12

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: szerinted mi a baj a matekkal eme elmés egyenletben: 6/3=1/2?????

nincs1agy 2021.01.03. 16:15:41

"(Azóta közel 10 ezren haltak bele.)"

Belgiumban közel 20 ezren..

nincs1agy 2021.01.03. 16:18:21

@morph on deer:

6/3 mióta egyenlő 1/2-del te hatalmas ész?

"Azaz: fél!
Mondjuk van is miért! :)"

Bőrönd becsomagolva..? :D

morph on deer 2021.01.03. 16:18:57

@a nagy hohohorgász:
“ jóval kisebb a gazdasági növekedés és persze a bernovekedes”

Eleve magasabb a kiindulási pont.
Gondolj arra, hogy ha a 20 forintod nő 50%-kal, akkor 30 forintod lesz, de ha a 200 csak 5%-kal nő, az már akkor is 210.
Az ár-bér arány ott meg már évtizedek óta sokkal jobb, - hogy hány órát kell dolgoznod ugyanazért az árucikkért, - ha ezeket összeveted, fogod látni a különbséget.

Ez a mesterségesen alacsonyan tartott bérek és adók átka szerintem, mert jóval kisebb összeg forog a bérből és fizetésből élők kezében, és kevesebb jut az adóbevételekből pl az infrastruktúrára, stb.
Mindeközben nálunk az árak már jóval közelebb vannak az európai átlaghoz, mint a fizetések.
De ez a magánvéleményem, a magasabb bér- és adószintű országokban szerzett tapasztalataim alapján: ott több pénz mozog a hétköznapokban is a lakosságon belül.
Igaz, az ott nem “unorthodox” gazdaságpolitika...

morph on deer 2021.01.03. 16:22:09

@a nagy hohohorgász:
“ Bmeg és még büszke buzi is vagy rá..... ember??????????”

Gratulálok!
Pedig jó ötletnek látszott, nem hittem, hogy rájössz!

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 16:22:50

@morph on deer: biztos ott tanultad hogy 6/3=1/2....

morph on deer 2021.01.03. 16:25:06

@a nagy hohohorgász:
Nem, azt még a londoni meccsen!
Tudod: 6:3

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 16:26:08

@nincs1agy: "Belgiumban közel 20 ezren.."

Mert Belgiumban volt első hullám.

Az őszi hullámban, az utóbbi 3 hónapban 12%-kal többen haltak meg magyarok, mint belgák, 1M lakosra számolva. Ondó Viktor a halálozásban is sikeresebb.

belga 10.02: 866 halott összesen 1M lakosra
magyar 10.02: 83

belga 01.02: 1695
magyar 01.02: 1012

3 hónap alatt 1M lakosra számolva
belga: +829
magyar: +929

Okold Ondó Viktor gazdádat, hogy nem tanultál meg számolni. :))

morph on deer 2021.01.03. 16:29:06

@a Miniszterelnök Úr a világ 8. csodálya:
“ hatalmas bukta”

Hát hogyne! Mint a te helyesírásod, hiszen te is “komolyan” gondolod, nem?

a Miniszterelnök Úr a világ 8. csodálya 2021.01.03. 16:29:41

émmég azér megvárnám az elbulydokolt "sváb" libernyák véleményét
6/3=1/2 >e? mint 93-63=20

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 16:34:46

@morph on deer: "hatalmas bukta"

Bazmeg, ezeknek az is eredmény, ha a másodikos matekot értik. :))

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 17:05:36

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: ti meg azt sem értitek hogy a magyarok ertelmesebbik része 3× küldött el titeket a kurva anyatokba!!!!

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 17:08:32

@morph on deer: öreg munkasőr neked lefott a kv..... vegyél 2 kiló farhàtat és hívd meg az Ondó kommenttarsat az utolsó vacsoratokra.... legyen könnyű nektek a föld. Na pá

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.03. 17:21:19

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Szegény morfondír is fideszes faszt szop? Hát igen, a lipsiknek mindenről a faszszopás jut eszükbe.

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.03. 17:23:00

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Nektek a másodikos matek is magas. Pedig lesz ennél rosszabb is...

3 x 2/3 = óriási lipsi szopás

3 x 2/3 + 1 x 4/5 = ???

Sir Galahad 2021.01.03. 17:23:27

Jaj, valaki már megint nem volt képes felismerni egy beszédben a retorikai elemeket. Ezeket sosem kell szó szerint venni, a hallgatóság lelkesítésére szolgálnak.

Örülök, hogy segíthettem, szívesen máskor is.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 17:23:45

@a nagy hohohorgász: Ondó Viktor gazdádat 4x küldték a magyarok a kurva annyába.: 1990, 1994, 2002, 2006.

Egyébként a geci saját erejéből még nem nyert választást egyet sem.

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.03. 17:24:43

@morph on deer: "3x2/3=6/3=1/2=0,5 !!!"

Azt eddig is tudtuk, hogy a momentumosok tornából felmentett gyíkvállú fosfiatalok, de ezek szerint ti még matekból is megkaptátok a felmentést?!

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.03. 17:28:06

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: "És mi közöm hozzá?"

Jó jobboldaliként te is Orbán Viktor szekerét tolod.

Olyan buta, gusztustalan libernyák propagandát tolsz itt, hogy minden hozzászólásod plusz tíz szavazót hoz a Fidesznek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 17:31:48

@Libernyák mentes jó napot!: "Jó jobboldaliként te is Orbán Viktor szekerét tolod."

Mi köze a jobboldalnak a hazaáruló bolsevik fide$$hez???

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.03. 17:37:31

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Magyarországon a Fodesz az egyezlen jobboldali párt. Nagyon helyesen az ő szekerüket tolod te is, mert a bugyuta lipsi szar propagandád még azokat a naiv, megtévesztett embereket is elriasztják a balliberális pártoktól, akik amúgy rájuk szavaznának. Hajrá segg ondó macska, csak így tovább a 4/5-ért!

Sir Galahad 2021.01.03. 17:54:38

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Mondhatnám, hogy Gyurcsány óta, de elég prosztó poén lenne :)

nincs1agy 2021.01.03. 17:56:54

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Érdekes Merkely szerint nálunk is volt első hullám:

semmelweis.hu/hirek/2020/12/10/dr-merkely-bela-2-millio-magyar-fertozodhetett-meg-eddig/

"..mely eredményei meghatározták az ország exit-stratégiáját, azaz az ELSŐ HULlÁM idején bevezetett korlátozások lazítását."

Dehát te ugye biztos jobban értesz hozzá.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 18:00:01

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: 4x küldték el és 4x szavaztak meg. Mutass még vkit aki ezt a geci után tudja csinálni? Egymás után 3x? A csótánynak 2x sem ment.....

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 18:04:34

Orbán Viktor egy rohadt diktátor hogy nem ad 1millio zsák krumplit az ellenzéknek hogy megnyerjek a választást.... a geci

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 18:09:03

@a nagy hohohorgász: "nem ad 1millio zsák krumplit"

Az neki kell a választási csaláshoz. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 18:10:13

@a nagy hohohorgász: Ondó Viktor gazdád egyszer sem nyert választást a maga erejéből.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 18:10:57

@nincs1agy: "Merkely szerint nálunk is volt első hullám"

Orvosként nem mondhatja ki az igazságot, hogy az kórházi fertőzés volt.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 18:11:46

@Sir Galahad: "Gyurcsány óta"

:))

Na ja. De normális embereknél nem.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 18:13:01

@a nagy hohohorgász: megint a matek... az a kurva matek. Ha o1g 1 zsák krumplival (kb 2000 huf) 1 szavazatot vesz akkor az ellenzéknek nincs 2mrd hufja hogy nyerjen??? Ez a qurcsany 2008as valsagbeli adózott osztalekja.... Gyuri bacsirol már ne is beszéljünk.... szerintem egyszerűbb lenne ha az EU azt mondaná csak akkor kapunk vakcinát ha libsi kormány van!!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 18:13:13

@Libernyák mentes jó napot!: "Magyarországon a Fodesz az egyezlen jobboldali párt."

A buzi hazaáruló bolsevik fide$$eseknek semmi közük a jobboldali értékekhez. Beteg, aberrált társaság.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 18:24:08

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Neked jobboldali ertekrended van amit az osszefosas képvisel??? Direkt raktam 3 kérdőjelek hogy lásd hogy ez kérdés volt... ha megprobalsz kiterni a válasz elöl vagy érvek nélkül hadovalsz az nem jobboldali, hanem aljadek ertekrend. Várom a választ.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 18:42:48

@a nagy hohohorgász: Nekem jobboldali értékrendem van, ami nem egyeztehető össze azzal, amit Ondó Viktor gazdád csinál, hogy tönkreteszi, kifosztja és eladja a ruszkiknak az országot. De ezt te pontosan érted, román dezinformátor.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 18:46:08

@a nagy hohohorgász: "Ha o1g 1 zsák krumplival (kb 2000 huf) 1 szavazatot vesz akkor az ellenzéknek nincs 2mrd hufja hogy nyerjen?"

Az ellenzéknek, amennyire én látom, nincs se pénze, se szándéka választási csalásra. Gennyes dolog a választási csalás, amire százmillkiárdokat költ a magyarok pénzéből Ondó Viktor gazdád.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 18:46:10

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: akkor elmesz te a kurva anyadba a buzi jobboldali ertekrendeddel!!!! Mondtam hogy ne terelj!!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 18:47:04

@nincs1agy: "Gyíkemberek is voltak?"

A laposföldhívő fide$$fasszopók szerint biztosan. Nem ismerem a buszi szubkultúrát. :))

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 18:47:47

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: számítottam az erkölcsi gatakra.... Miniszterelnök Úr ugye nem akar hazugsaggal választást nyerni.... hahaha

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 18:48:25

@a nagy hohohorgász: "elmesz te a kurva anyadba a buzi jobboldali ertekrendeddel"

Szép bemutatkozás. Ezek vagytok ti, bolsevik fide$$fasszopók.

Megjegyzem, ti vagytok a buzi csatorna akrobaták. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 18:49:54

@a nagy hohohorgász: "Miniszterelnök Úr ugye nem akar hazugsaggal választást nyerni"

Dehogy nem akar. Mást se akar. Így "nyert" 2014-ben és 2018-ban is. :))

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 19:04:03

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: pubika csak annyit mondok neked, ha 2022ben ti nyertek 2023ban legkésőbb újra mi leszünk hatalmon és megint varhattok újabb 20 évet hogy felnojjon egy még hülyébb generáció....

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 19:05:54

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: amúgy sorold már fel légyszíves Viktor gyerekeinek nevét, és kérdezd meg Gyuri bácsit hogy ez mit jelent.... köszi

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 19:23:42

@a nagy hohohorgász: "amúgy sorold már fel légyszíves Viktor gyerekeinek nevét, és kérdezd meg Gyuri bácsit hogy ez mit jelent"

Nabazz! Matolcsy Gyuri bácsi csinálta a geci gyerekeit? Nem csak kormányzásban impotens a geci, gyereket se tud csinálni? :))

De hogy erre a gyerekei nevéből jöttél rá... Nem semmi logikai készség veszett el benned... Örökre. :))

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 19:37:30

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: hahaha.... Gyuri bácsi büszke lehet rád. Még sok ilyen ganét a világba mint te vagy, s a haza fényre derül.....

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.03. 19:40:25

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
Ráhel, Sára, Róza

"A Ráhel héber eredetű női név, jelentése: bárány, anyajuh."

"A Sára héber eredetű bibliai női név, jelentése: hercegnő, fejedelemasszony."

Róza, akár Róża Luksemburg: mazsihisz.hu/hirek-a-zsido-vilagbol/mazsihisz-hirek/mai-szuletesnapos-rosa-luxemburg-a-voros-rosa-egy-buszke-es-szabad-gondolkodo

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.03. 19:46:08

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Ki adta ezeket a neveket?! Aligha a Matolcsy Gyuritól kértek tanácsot.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 19:52:02

@Libernyák mentes jó napot!: "Aligha a Matolcsy Gyuritól kértek tanácsot."

Szerintem kicsit beteges, hogy a családi barát nemzette, és nevezte el a gyerekeket. Dehát a hazaáruló geci pereputtyával nem ez a legnagyobb baj.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 19:52:42

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: biztos azért adta mert szép magyar ősi nevet választott a náci fattyainak....

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 19:54:14

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: azt tudod te náci hogy amikor Orbánt szidod akkor 1 zsidót szidsz????

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 19:55:04

@a nagy hohohorgász: Nézd, nem érdekel a geci gazdád beteges családja. Csak hagyják abba tolvajkodást.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 19:56:18

@a nagy hohohorgász: "Orbánt szidod akkor 1 zsidót"

Kurvára nem az a baj a gecivel, hogy zsidó és cigány.

Alex Sоrоs 2021.01.03. 20:03:19

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Hey, pajti, azonnal hagyd abba az antiszemita, antiroma eszmék terjesztését, OK ?! DADDY nem ezért adta neked az ösztöndíjat !!! Vigyázz, mert DADDY ezzel nem viccel, ki fox esni nála a pixisből !

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 20:09:39

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: amúgy tanuld meg, 1 zsidó sosem lop. Ő csak elveszi hogy jobban használja mint az eredeti gazdája. Egy zsidó sosem sikkaszt és nem veszteget hanem lobbizik:))))))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 20:17:19

@a nagy hohohorgász: "a Gyuri bácsival sem az a baj hogy zsidó."

Persze. Vele az a baj, hogy ellopja az MNB "gyereségét" és a magán alapítványaiba teszi. Kuszaszem egyébként egy futóbolond. :))

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 20:22:45

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: igen, és ő döntötte be nagy britanniat is te szar.... hahaha

MAXVAL birсaman közíró (cenzúrázott) · http://bircahang.org 2021.01.03. 20:34:07

Atya Isten, a magyar kormányfő tervez, ahelyett hogy megkérdézné Soros gazdát mik a kész tervek??? Ez nem fasizmus...?

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel 2021.01.03. 20:42:15

@a nagy hohohorgász: egy acsarkodó veszett kutya vagy, te nem jobboldali. Egy utolsó román szarházi.

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 20:52:18

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel: most a román szitokszo vagy ők jobbak mint a magyarok??? Döntsétek már el.... hahaha

a nagy hohohorgász 2021.01.03. 20:54:09

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel: én büszke román 2x annyit fogyasztok mint te.... megmondta az EU... te tirpakok gyöngye.....

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 21:01:23

@a nagy hohohorgász: "román 2x annyit fogyasztok mint te"

:))

Azt nem hiszem. A Kubatov apanázsból a tizedére nem telik. :))

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitesztekre testel 2021.01.03. 21:18:13

@MAXVAL birсaman közíró (cenzúrázott): birka, bazdmeg, birka, rád kéne húzni egy ilyen nagy fekete kukászsákot, aztán jól elverni husángokkal.

taga20☺ 2021.01.03. 22:10:18

mi buzikák az ondóssal szopni járunk ide, me itten mindék jol mekszopattok de mink éllvezzük

nincs1agy 2021.01.03. 22:27:58

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Szerintem az első hullám tagadásával te váltás laposföld hívővé. Nyilván a laborok minden alap nélkül mutatták ki az igazolt covid fertőzések számát.vírust hazudva oda, ahol nem is volt. A Mikulásban is hiszel?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.03. 23:11:22

@nincs1agy: "Nyilván a laborok minden alap nélkül mutatták ki az igazolt covid fertőzések számát."

A laposföldhívő fide$$fasszopók szerint biztosan. :))

Tavasszal voltak kórházi fertőzések, és azokat átvitték idősotthonokba is. De a népesség körében elszórt esetek voltak, nem volt általános járvány. Ezt a halálesetek is mutatják, itt meg tudod nézni:
ourworldindata.org/coronavirus
Augusztusig 600-an se haltak meg, és azok szinte mind közvetlenül kórházban, vagy áttételesen idősotthonban fertőződtek meg, mert a geci gazdád baszott tesztelni.

Ha ezt járványnak nevezed, akkor állandó kórházi fertőzés pandémia is van az országban, abban ugyanennyien halnak meg.

Alex Sоrоs 2021.01.03. 23:36:27

@MAXVAL bircaman közfingó: Légyszi rám is !!! Imádom a csokoládét !!!!!

Alex Sоrоs 2021.01.03. 23:38:24

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Így van, tavasszal nem volt járvány, Magyarországot a csodával határos módon elkerülte a vírus, így, hogy ez ne derüljön ki, Orbán Viktor személyesen ölt meg mindenkit, akit a COVID áldozataként tüntettek fel a statisztikákban !!!!

Alex Sоrоs 2021.01.03. 23:39:29

@taga20☺: Tök jó, MATE, ha szeretnétek, akkor engem is lepippanthattok !!!!

a Miniszterelnök Úr a világ 8. csodálya 2021.01.04. 00:07:28

Greta Thunberg klímaaktivista betöltötte a tizennyolcadik életévét
Ezt az emlékezetes napot egy helyi kocsmában kívánja megünnepelni, ahogyan a közösségi oldalán is írta:

Ma este megtaláltok egy helyi kocsmában, ahol lerántom a leplet az összes sötét titokról, ami a klíma- és iskolai sztrájk mögött van, valamint a gonosz kezelőimről, akik többé nem irányíthatnak.

a gonosz kezelői a zárt osztályon nem engedték hoty megmencse a világot
ez még annál is retardáltabb

ebella 2021.01.04. 03:19:49

Nem semmi a faszi! Milyen kamu dumákkal tud állandóan jönni, a csekélyértelmű tahók továbbbutítására.

nincs1agy 2021.01.04. 09:22:26

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Tudsz valamilyen komolyan vehető forrást felmutatni állításaid alátámasztására Merkely, Szlávik és a többi szakember véleményével szemben?

(Ha kérhetem ne Gődény és náccerűásszony Athina kijelentéseire alapozz.:DD)

T.Jani 2021.01.04. 10:18:02

Megkérdezném Orbán elvtárstól, akkor most lesz majd vidéken is munkahely nem kell az embereknek több száz kilométerre élni a családtól és csak hétvégén 1 napot látni őket??
Persze ezek az emberek még szerencsések van munkájuk ha távol is, de mi lesz azokkal az 50+ éves emberekkel akiket már nem vesznek fel az autógyárakban rabszolgának??

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.04. 12:57:33

@T.Jani: "Megkérdezném Orbán elvtárstól"

Komcsikám, te még ott ragadtál a '90 előtti rendszerben, ugye? Ma már ez a megszólítás nincs használatban.

"akkor most lesz majd vidéken is munkahely nem kell az embereknek több száz kilométerre élni a családtól és csak hétvégén 1 napot látni őket?"

Eddig is volt munkahely "vidéken", csak sajnos te nem tanultál eleget, nem szereztél magadnak jó szakmát, ezért tudsz csak betanított munkásként elhelyezkedni. Ezért ne Orbánt okold, hanem saját magadat; és ne azt várd, hogy a sültgalamb a szádba repüljön, hanem tegyél érte, hogy jobb szakmád és munkahelyed legyen.

"mi lesz azokkal az 50+ éves emberekkel akiket már nem vesznek fel az autógyárakban rabszolgának?"

Egy jó asztalos, kőműves 50 felett is el tud helyzkedni; ha valakinek nincs szakmája, és betanított munkásként próbál érvényesülni, akkor nehezebb dolga lesz. De ez a legkevésbé se a kormány hibája, ez Gyuri Feri alatt se volt másként.

Libernyák mentes jó napot! 2021.01.04. 12:59:09

@ebella: Megnyugodhatsz, lipsikém, arra már nincs esély, hogy téged tovább butítson, te már elérted a mélypontot.

ebella2 2021.01.04. 13:27:43

@Libernyák mentes jó napot!: Kedves családodat lipsizd! Én magyar nacionalista vagyok. Soha nem voltam se komcsi, se libernyák, mint a gazdád, pedig egy pár évvel idősebb vagyok nála.

Ha le tudod vezetni honnan a rákból tudja az imádottad, mi lesz a következő tíz évben Magyarországon, akkor esetleg elgondolkodom a dolgon. Véleményem szerint nincs ember aki alátámasztottam meg tudja jósolni a következő tíz év gazdasági eseményeit. Aki csak így bemondásra elhiszi, az szerintem csak a retardált bugris fajtád lehet.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.04. 14:15:16

@ebella2: "Aki csak így bemondásra elhiszi"

Ezek azt is elhiszik, hogy 2030-ban lehagyjuk Ausztriát. :))

MAXVAL bircaman közfingó 2021.01.04. 14:18:24

@Alex Sоrоs: De én meg nem szeretem a buzikat. Begone.

És egész nap apró kurvabüdöseket fingok.

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.04. 14:49:57

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: A napi halottak számában mindig van egy kis véletlen ingadozás (+ is, – is), bőven lehet, hogy az azt követő napi adat kicsivel 100 felett lesz, de szerintem ennek önmagában nincs olyan baromi nagy jelentősége. (A trendeket a hétnapos mozgóátlag mutatja, picit ez is javult ugyan, de sajnos a tartós javulás szerintem még odébb van.)

Alex Sоrоs 2021.01.04. 14:51:12

@MAXVAL bircaman közfingó: Apró kurvabüdösek, csodás !!! És az sem baj, ha időnként kicsusszan egy kis forró csoki is !

karygery myndenkynek kyvery 2021.01.04. 15:03:16

csak így libernyák hősejim, nyaljátok faljátok egysmást

ebella2 2021.01.04. 16:17:13

@Zsorzsi bácsi pincsije: Szerintem is. Csak akkor miért kell visszaállítani az oktatást a középiskolákban? Szerinem, pár millió beoltottig nem szabadna. És gazdasági kár sincs belőle.

Esetleg eddig volt értelmetlen, amit nem hiszek. A feleségem sulijában is sorban betegedtek meg egyes tanárok, de még diákok is sőt a műszaki személyzet egyes tagjai is, mire leálltak. Újra hasonló kellene?

Zsorzsi bácsi pincsije 2021.01.04. 16:32:54

@ebella2: "Csak akkor miért kell visszaállítani az oktatást a középiskolákban?"

A távolléti oktatás alapvetően kényszermegoldás, aminek a hatékonysága nem éri el a hagyományos jelenléti oktatásét. Az iskolák nyitva tartása Nyugat-Európában is prioritást élvez több olyan országban is, ahol amúgy erős korlátozások vannak.

"Esetleg eddig volt értelmetlen, amit nem hiszek."

Természetesen járványügyi szempontból nem értelmetlen, hiszen segít csökkenteni a kontaktusok számát, ezáltal a vírus terjedését (abban az időszakban, ahol már az egészségügyi rendszer túlterhelődése fenyegetett). Ettől még a jelenléti oktatással nem egyenértékű, különösen a gyakorlati tárgyak esetében. (Illetve azon tanulók esetében, akik a szükséges eszközeik hiánya, nem megfelelősége miatt csak korlátozottan tudnak részt venni a távoktatásban.)

A járványügyi intézkedéseket tekintve minden kormány kénytelen kötéltáncot folytatni, egyensúlyozni a gazdasági és társadalmi érdekek között (amelyben az is benne van, hogy a munkapiacra a jövőben kilépő generációk is megfelelő minőségű oktatáshoz jussanak).

"gazdasági kár sincs belőle"

Rövid távon látszólag nincs, hiszen az oktatás a jövőbe való befektetés, aminek nem azonnal látszik meg az eredménye. De hosszabb távon a rosszabb minőségű oktatás károkat okoz az érintett tanulóknak, sőt az egész társadalomnak.

Gyodavagyok_magáért 2021.01.04. 19:29:48

@Poszthoz Az a minimum, hogy a tengert is ketté választja majd, amikor bevonul az ígéret földjére a birkaserege élén. :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.04. 19:55:37

@nincs1agy: "Lehet még fokozni a hülyeséget"

Ha eljutottál oda, hogy a 888 féknyúzt olvasod, akkor már nem. Ez a legalja. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.04. 19:56:59

@Gyodavagyok_magáért: :))

Gondolod, a fide$$maffiából lehetett valaki? Nem, azok biztos nem nyaralnak/telelnek állami pénzen. Kizzzárt. :))

MAXVAL bircaman közfingó 2021.01.04. 20:30:41

@Alex Sоrоs: buzi vagy köcsög, de ha nagyon akarod, becsomaglom azt elküldöm neked.

morph on deer 2021.01.04. 20:42:11

@Libernyák mentes jó napot!:
“ Komcsikám, te még ott ragadtál a '90 előtti rendszerben, ugye? Ma már ez a megszólítás nincs használatban.”

Nem bizony!
Manapság az ‘asszonyság’ dívik, mint tudjuk!

Persze csak azoknál, akik ott ragadtak a ’90 előtti rendszerben. Az 1890 előttiben!

morph on deer 2021.01.04. 20:46:19

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
“100 alatt a vasárnapi halottak száma!!!”

Naná! Hát ki az a hülye, aki a szabadnapját elcseszi azzal, hogy pont akkor haljon meg!
A karácsonyi eredmény meg majd 2-3 hét múlva jön, ne türelmetlenkedj... :(

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.04. 20:48:06

@morph on deer: "akik ott ragadtak a ’90 előtti rendszerben. Az 1890 előttiben!"

:))

morph on deer 2021.01.04. 20:56:10

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
Bár ne lenne!
Sajna minden lazítós időszak meglátszik a statisztikán.

Gyodavagyok_magáért 2021.01.04. 22:01:58

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Remélem meglepődtél te is :)

Tavaly decemberben létrejött az Oltóanyaggyár Zrt., Tibocz István neve is feltűnt a cég történetében

mfor.hu/cikkek/vallalatok/egy-volt-futballista-es-tiborcz-istvan-neve-is-felbukkan-magyar-oltoanyaggyar-torteneteben-.html

Gyodavagyok_magáért 2021.01.04. 22:05:05

Orbán Viktor álvalósága elképesztő kontrasztot mutat a magyar rögvalósággal. Nem csak az a bántó, hogy az elmúlt száz év legsikeresebb évtizedének nevezi azt az időszakot, amikor a Kárpát-medence itt élő magyarságának lélekszáma közel egymillió fővel csökkent. De az is, hogy igyekszik eltagadni azt a társadalmi-szociális katasztrófát, amelyet a Fidesz kormányzása hozott el. Dühítő és egyben szánalmas, amikor egy olyan kormány beszél tündérmeséről, amely több mint 13 ezer család elhelyezés nélküli kilakoltatásához asszisztált.
Emellett adózik a korábban nem adózó minimálbér, nincs elérhető otthonteremtési program a nehezebb helyzetben élő honfitársaink számára, s Magyarország a harmadik legszegényebb uniós tagállam a háztartások életszínvonalát tekintve.
A miniszterelnök pedig mintha büszke is lenne arra, hogy a nyugati országok többségéhez hasonlóan itt nem a kieső munkabéreket pótolják ki, hanem szinte kizárólag a nagybefektetők érdekeivel foglalkoznak. Így történt, hogy a 240 év alatt megtérülő Budapest-Belgrád vasúti beruházás nem állt le, az Audi feltételezhetően megkapta a kormánytól a teljes idei veszteségét támogatásként, miközben a válság miatt a tönk szélén álló magyar vállalkozások és a nehéz helyzetbe került családok nem is álmodhatnak ilyen mentőövről.

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.04. 22:31:23

@Gyodavagyok_magáért: "adózik a korábban nem adózó minimálbér"

Azaz fehéredik a gazdaság, kevésbé éri meg adót csalni, fizetést "zsebbe" fizetni.

"nincs elérhető otthonteremtési program a nehezebb helyzetben élő honfitársaink számára"

Azaz nincs többé "a faszomból élek"; a kormány a dolgozó középosztályt támogatja, nem a léhűtőket.

"a válság miatt a tönk szélén álló magyar vállalkozások és a nehéz helyzetbe került családok nem is álmodhatnak ilyen mentőövről"

Ami a tönk szélére került vállalkozásokat illeti, őket sajnálni lehet, de nem szabad jó pénzt önteni a rossz után. A válság közben is figyelni kell arra, hogy ne éljük fel a jövőt, azokat a beruházásokat kell támogatni, amelyek a jövőben valóban fialni fognak, nem pedig a fenntarthatatlan túlfogyasztást és az életképtelen vállalkozásokat.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.04. 22:32:42

@Gyodavagyok_magáért: :))

Olyan megnyugtató, hogy a ner lovagok mindenhez is értenek. :))

Egyszerűen annyi pénzt önt rájuk a geci, hogy bárkit megvehetnek, hogy az igazi feladatot elvégezzék. Ehhez képest fura. hogy a Mészaros által készített utak egy év alatt szétmennek, a turul márka befuccsol, stb. Annyira impotensek, hogy még akkor is képesek orra esni, ha üveghintóban viszik őket. :))

Most képzeld el, a mérhetetlen tolvajlás nélkül milyen csecse kis ország lehetnénk, nem a legszegényebb nyomorult.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.04. 22:36:11

@Lipsimentes szénsavas üdítőital: ""adózik a korábban nem adózó minimálbér"
Azaz fehéredik a gazdaság, kevésbé éri meg adót csalni, fizetést "zsebbe" fizetni."

Fide$$fasszopó, fordítva nézed a világot. :))

A fekete neked fehér, a fönt lent van, a hátra meg előre. :))

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.04. 22:50:51

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
Hiába, lipsikém, nektek ez lehet, hogy magas, de a gazdaságfehérítés terén még az Európai Bizottság is kénytelen volt megemelni a kalapját a kormány előtt.

"Az Európai Bizottság is elismeri a gazdaságfehérítés magyarországi eredményeit. Az online korszak bevezetése előtt még az Európai Unió legnagyobb adóelkerülési mértékével bíró államai között szerepelt Magyarország. A gazdaságfehérítés online korszakát 2014-ben indította el a kormány, ekkortól vált kötelezővé az online pénztárgép használata. A következő évben indult az ekáer (elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer) éles üzeme, majd 2018. júliustól, az online számlázás bevezetésével még tovább szűkült a csalárd adózók mozgástere. Ennek köszönhetően 2018-ban Magyarországon csökkent a legnagyobb mértékben az adóelkerülés az európai országok között.

Az 5,1 százalékpontos csökkentéssel már két éve jobb eredményt értünk el, mint Németország. A bizottság szakértőinek előzetes becslése alapján 2019-ben az áfarés mértéke még tovább, 6,6 százalékra javult, ezzel az értékkel megelőztük Ausztriát és Dániát is.

A magyar gazdaságfehérítés online találmányai amellett, hogy nemzetközi szinten is példaértékű modellekké váltak, megteremtették az adócsökkentés költségvetési lehetőségét is. A koronavírus-válság idején különösen fontos, hogy – védve a tisztességes vállalkozásokat – senki se bújhasson ki az adók megfizetésének kötelezettsége alól, ezért a feketegazdaság elleni küzdelem folytatódik – húzta alá a tárcavezető. A cél az, hogy a történelmi mértékűre csökkent adóelkerülési ráta még kisebb legyen. Így a költségvetési egyensúly fenntartása mellett még a koronavírus-válság ellenére is folytatódhat a kormány adócsökkentő politikája."
ado.hu/ado/ilyen-feher-meg-sosem-volt-a-magyar-gazdasag/

Lippsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.04. 22:52:49

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: fontos továbbá azért is, hogy fehér legyen a gazdaság, hogy ne legyen néger. Lehetőleg cigány se. Vagy zsidó, bár az általában pedig fehér.

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.04. 22:56:22

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: @Lippsimentes szénsavas üdítőital: Ez a két p-s, köcsög troll nem rendelkezik érvekkel, ezért rasszista butaságokkal akar engem hitelteleníteni. Pedig vakójában ezzel csak magát tudja lejáratni.

Lippsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.04. 23:02:25

@Lipsimentes szénsavas üdítőital: vakóban magamat. Alig fér pedig bele a vakóba az a retkes kurvaanyád.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.04. 23:03:45

@Lipsimentes szénsavas üdítőital: "a gazdaságfehérítés magyarországi eredményeit"

Úgy érted, hogy az a hatalmas eredmény, hogy Mészaros Viktor gazdád nem enged másokat lopni, hogy ő és a sleppje többet lophasson. Teljesen igazad van, ezt el kell ismerni. :))

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.04. 23:06:44

@Lippsimentes szénsavas üdítőital: Látom, lippsikém, érveket azóta se találtál, csak egy elgépelésbe sikerül belekötnöd. Érdemes lenne felkötnöd a gatyád, mert ez eddig kurva gyenge.

morph on deer 2021.01.05. 01:33:42

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
“ fordítva nézed a világot. :))”

Ez csak úgy néz ki!
Igazából arról van szó, hogy olyan mélységekig sikerült eljutna néhány orbáthitű hazaffynak, hogy az igazából már a Föld - ami ugye lapos, - túlsó oldala!
Tehát csak innen nézve tűnik úgy, hogy fejjel lefelé látják a világot, szerintük az úgy pont rendben van...

Látod, ha a például a Föld gömbölyű-, netán geoid alakú lenne, ez mind nem történhetett volna meg, de mivel nem az, hát így jártunk!
:)))

ebella 2021.01.05. 04:43:42

@Zsorzsi bácsi pincsije: Az oktatás, ha nem szakos tanárok helyettesítenek (és ha ketten betegek, hárman meg karanténban vannak akkor nem szakos általában), ugyanúgy sérül, sőt talán jobban, mintha digitális oktatás van. Rövid és hosszútávon is.

Általában is a középiskolákban nem azt és nem úgy tanítják, amitől egy gyerek jól felkészült felnőtt, szakember lesz. a gimnáziumok talán kicsit mások (bár ott a gyerek általában magától is tanul, mert érdeke és ezt látja), de a szakgimnáziumokban nem annyira képzett, okos, művelt gyerekek jönnek ki (és nem is azok mennek oda, tisztelet a kivételnek), ha van pandémia, ha nincs. Valahogy úgy van vele mindenki, majd a felnőtt meló közben megtanulja amit kell.

atomic power 1986DucaDuca 2021.01.05. 08:36:28

FOGLALKOZTATOTTSÁG

2007: 57%

2010: 54,9% (KONJUNKTÚRA IDEJÉN)

2010: DOLGOZOTT, IRD ÉS MONDD 3 690 000 FŐ. ENNYI EMBETNEK KELLETT ELTARTANIA MAGYARORSZÁGOT!!!

FOGLALKOZTATOTTSÁG

2019: 70,1%

2019: DOLGOZOTT 4 406 000 fő

FOGLALKOZTATOTTSÁG

2020. Q2 (2. n.é.): 73%

LEHET VÁLASZTANI!

ebella 2021.01.05. 08:50:36

@atomic power 1986DucaDuca: Az elsőt választom.:)))

Önmagában adatok semmit nem mondanak. 2020 elejéig durva pénzbőség volt. 2010 előtt nem. Ez csak az egyik. Nincs időm hosszabb képzésre.

atomic power 1986DucaDuca 2021.01.05. 09:11:13

@ebella:

"Önmagában adatok semmit nem mondanak. 2020 elejéig durva pénzbőség volt. 2010 előtt nem. Ez csak az egyik. Nincs időm hosszabb képzésre."

2010-2020 között az ország nettó uniós támogatása kb. 12.400 milliárd Ft.
Ha ebből levonjuk az IMF-EU hitel, a devizahitelek forintosításának, és a külső devizaadósság csökkentésének összegét, akkor (12.400- 9715) marad 2.685 milliárd Ft.

Ez évente, 10 évvel számolva 268 milliárd Ft. Nagyságrendileg azonos az uniós éves tagsági díjunkkal.

a Miniszterelnök Úr a világ 8. csodálya 2021.01.05. 12:48:49

olvasom egész eu így mi is fogadjuk újra az angolkák repcsijeit
miért?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.05. 13:33:39

@atomic power 1986DucaDuca: "FOGLALKOZTATOTTSÁG
2020. Q2 (2. n.é.): 73%
LEHET VÁLASZTANI! "

A legszegényebb országok között vagyunk az EU-ban. Kiafasz akarná ezt választani???

atomic power 1986DucaDuca 2021.01.05. 15:16:29

Magyarország visszaelőzte 2019-ben Lengyelországot és Szlovákiát az egy főre jutó, vásárlóerő paritáson számolt GDP-ben.

Mögöttünk van még Lettország, Románia, Horvátország és Bulgária.

ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/sdg_10_10/default/table?lang=en

A háztartások pénzvagyona pedig Magyarországon a GDP 130,1 %-a.
Ugyanez Lengyelországban 98,5%, Szlovákiában 95,2%, Lettországban 91,1%, Romániában71,6%, Horvátországban 128,2%, Bulgáriában 120,2%.

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/3/30/Total_financial_assets_and_liabilities_of_households_and_non-profit_institutions_serving_households%2C_2009_and_2019_%28%25%2C_relative_to_GDP%29_FP2020_II.png

Magyarország a megtermelt GDP-jének 48,3 %-át fogyasztja el. A fennmaradó rész nagy részét beruházásra költi.

Az alábbi országok hitelből, illetve a vendégmunkások hazautalásából fedezik többletfogyasztásukat és elfogyasztják a GDP-jük:

Bulgária: 59,5%-át, Horvátország: 58,1%-át ,Lengyelország: 57,3%-át, Lettország: 59,7%-át, Litvánia: 60,7%-át, Románia: 63,6%-át, Szlovákia: 56,1%-át, Szlovénia: 51,7%-át

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_int027b.html

Kutatás-fejlesztési kiadások tekintetében mögöttünk vannak:

Bulgária, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Románia, Szlovákia

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_int020b.html

A KKE országok között elsők vagyunk a tőkebefektetések tekintetében:

Tőkebefektetés a GDP százalékában 2019-ben:

Magyarország 28,63, Észtország 28,05, Csehország 26,25, Szlovákia 23,29, Románia 22,93

Horvátország 22.80, Lettország 22,08, Szlovénia 20,73, Lengyelország 19,58,

Bulgária 19,49

karygery myndenkynek kyvery 2021.01.05. 16:05:31

brékyn!
my butapesty demokraták megcsynáltuk! 6523 db teszttel megmentettük az emberységet
a csúty pyncsy is csak 2,727,896 teszte csynáltatott
győzny tudny kell! szyvárványos szerelmeym

nincs1agy 2021.01.05. 17:39:20

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Nyilván a 888 hamisította a felvételt is, amelyen seggfej tiszteletes "Amen, Awomen" szavakkal zárja mondókáját.

Gyodavagyok_magáért 2021.01.05. 17:42:10

@atomic power 1986DucaDuca: és akkor a tények

Magyarország a harmadik legszegényebb uniós tagállam

telex.hu/gazdasag/2020/12/15/magyarorszag

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.05. 18:35:30

@nincs1agy: "Nyilván a 888 hamisította a felvételt is"

Nem lennék meglepve, hamisítottak azok már mindent. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.05. 18:37:15

@atomic power 1986DucaDuca: "GDP"

A GDP annál nagyobb, minél többet lop Mészaros Viktor gazdád. Büszkélkedj vele, mennyit loptak tőled is, seggfej. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.01.05. 18:38:43

@atomic power 1986DucaDuca: "Bulgária"

A gazdád azt ígéri, 2030-ban lehagyjuk Ausztriát.

A valóságban 2030-ban Bulgária is lehagy minket.

atomic power 1986DucaDuca 2021.01.05. 19:16:05

@Gyodavagyok_magáért:

"és akkor a tények

Magyarország a harmadik legszegényebb uniós tagállam

telex.hu/gazdasag/2020/12/15/magyarorszag"

A tények az, hogy a cikk szerzője nem tud különbséget tenni egy ország fejlettsége és a lakosság fogyasztása között.

Ráadásul a következőket írja:

"Némileg csökkent tavaly, de így is óriási maradt a különbség az Európai Unió leggazdagabb és legszegényebb országa, Luxemburg és Bulgária között, Magyarország egy kicsit javított, de még mindig a legszegényebb tagállamok között van..."

Majd így folytatja:

"A középmezőnybe – a 70 és 100 százalék közötti kategóriába – került Málta, Olaszország, Csehország, Spanyolország, Ciprus, Szlovénia, Észtország, Litvánia, Portugália, Szlovákia, Magyarország és Lengyelország. A maradék öt országban – Lettországban, Romániában, Görögországban, Horvátországban és Bulgáriában – 70 százalék alatt volt a mutató."

Tehát Magyarország a legszegényebb tagállamok között van, egyúttal a középmezőnyben is, ráadásul Olaszországgal (az egyik legfejletteb országgal együtt!!)

A cikkírónak nem kenyere a logika!

Lippsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.05. 19:23:23

Ezek a lippsek különösen veszélyes haza árú lók. Mindig csak gúnyolódnak, humorizálnak. Semmi se szent! Semmi.

Tisztességes fideszes magyar ember szigorú arccal összevont szemöldökkel néz, és makacsul érvel. Akkor is ha épp tossza a 25 tagú belga cigányzenekar.

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.05. 20:25:46

@Lippsimentes szénsavas üdítőital: Igazán eredeti nevet találtál magadnak, hadd gratuláljak. Ezt a belga melegpartis poént se sütötte még el soha senki!

Lippsimentes szénsavas üdítőital 2021.01.05. 22:54:17

@Lipsimentes szénsavas üdítőital: jaj meg ne sértődj már cicus:)))

Ez a csoportos seggből seggbe party meg akkora ziccer, hogy nyugodtan hallgathatod még a következő 10 évben. Akár lesz kétharmadotok, akár nem, akkor buzik vagytok, ez van.
süti beállítások módosítása