B1 blogcsaládVége az orbáni kleptokrácia brüsszeli finanszírozásának

2020. december 16. - nickgrabowszki

Megszavazta az EP a jogállamisági rendeletet, és magasról tett az autokraták által kiharcolt tanácsi nyilatkozatra.
bru_1.jpg

Az Európai Parlament Brüsszelben szerdán elfogadta azt a rendeletet, amely felhatalmazza az Európai Bizottságot, szüntesse meg az uniós támogatások folyósítását, ha visszaéléseket tapasztal.

Ez az a rendelet (csak a szélsőjobb szavazott ellene), amit a magyar- és lengyelországi kormányok annyira elutasítottak, hogy az Unió költségvetésének és gazdasági mentőcsomagjának megvétózásával fenyegettek, ha az Európai Tanács elfogadja a mechanizmust.

Orbán és Morawieczki végül nem vétózott, a jogállamisági mechanizmust nem is tudta volna, de kiegészítette azzal a kitétellel, hogy az EB csak a pénzekkel való visszaélések miatt állíthatja le a kifizetéseket. Ezt nagy győzelemként ünnepelték, és ünneplik azóta is.

Azonban ez a magyarázó félmondat csak az ún. tanácsi következtetésekben (ami voltaképp csak egy politikai nyilatkozat) szerepel, magában a rendeletben nem. Abban az van, hogy nem kizárólag egyedi ügyekben lehet befagyasztani a pénzeket, hanem akkor is,

ha az alapvető jogok rendszerszintűen sérülnek, és ennek hatása van az uniós források kezelésére.

Ez az a kulcsmondat, amelyet a kelet-európai autoriter rezsimek politikai feltételként értékelnek, és az is: Nyugat-Európa ezzel akarja megakadályozni, hogy az általuk folyósított pénzek kormányközeli oligarchákhoz kerüljenek, akik aztán a kormánypártokat finanszírozzák belőle.

Lengyelországban egyelőre kevésbé történik ez, bár szándék van rá, Magyarországon viszont egy évtizede napi gyakorlat:

az uniós pénzek hűbérként működnek, amelyekért a kegyúr politikai lojalitást vár el.

Ez az, amivel az EU eddig nem tudott mit kezdeni. Nem létezett mechanizmus a politikai demokrácia és az alapvető jogok rendszerszintű sérelmének kezelésére. Emiatt bukott el 2013-ban a Tavares-, 2018-ben a Sargentini-jelentés. Bár az utóbbi miatt kezdeményezett, 7-es cikkely szerinti eljárás máig folyamatban van az antiliberális Orbán-rezsim ellen, nem érdemes a Tanács elé terjeszteni, mert a szintén autoriter lengyel kormány egészen biztosan vétót emel ellene.

Mostantól viszont létezik egy mechanizmus, amely képes lehet fellépni az autokráciák, illetve pénzügyi érdekeik ellen - és amit már nem tud megvétózni egyetlen autokrata sem. Von der Leyen bizottsági elnök a Parlament előtt megerősítette, január elsejétől életbe lép a jogállamisági feltétetlrendszer, aminek szűkítését Orbán akkora nagy sikernek értékelte.

De ha valóban hatalmas győzelem lett volna ez számukra, akkor nem volna szükség az Európai Bírósághoz fordulniuk, mert szerintük a rendelet alapszerződés-ellenesen szab politikai (jogállamisági, demokratikus) feltételeket a támogatásokhoz.

Ha Bíróság - mint az várható - nem ért majd ezzel egyet, akkor az azt jelenti, hogy

vége a Fidesz-klientúra és Orbán-strómanok (Mészárosok, Mengyik, Boldogok, Simonkák, stb.) brüsszeli (német, osztrák, holland, svéd, dán, etc.) finanszírozásának.

Ezen még a bírósági eljárás esetleges elhúzódása sem változtat, mert ha érvényesnek találják, akkor a hatálya visszamenőleges lesz minden 2021. január 1. utáni kifizetésre. (Az is csak a Tanács politikai deklarációjában szerepel, hogy a Bizottság ne alkalmazza a mechanizmust a bírósági eljárás végéig; a rendelet jauár 1-től hatályos.)

Innen nézve pimf ügy, hogy Deutsch Tamás meghunyászkodott, és könyörögnie kellett ne zárják ki a néppárti frakcióból, és hogy végül kizárják-e vagy megelégszenek a megalázásával.

Orbán és a Fidesz sikert sikerre halmozva halad a végső győzelem felé. Pont ugyanúgy, mint Napóleon és Hitler Moszkvánál. Nem a vég kezdete még ez, de alighanem a kezdet vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3816346690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szájjal József 2020.12.16. 21:00:01

Mindegy csak meglegyen a betevőnk.

Szájjal József 2020.12.16. 21:01:13

Ja és én voltam az első... a gruppenbuliban...

Gyodavagyok_magáért 2020.12.16. 22:42:39

@Szájjal József: Sőt még tompika is "győzött". :)

Az Európai Néppárt elvette Deutsch Tamás felszólalási jogát, és visszahívták minden pozíciójából

444.hu/2020/12/16/az-europai-neppart-elvette-deutsch-tamas-felszolalasi-jogat-es-visszahivtak-minden-poziciojabol

nincs1agy 2020.12.16. 22:43:16

index.hu/belfold/2020/12/10/magyarorszag_europai_unio_veto_vasarhelyi_maria/

"A dramaturgia mindig ugyanaz. Továbbra is dőlni fog a pénz. (...) És nekem senki ne mondja, hogy Orbán Magyarország problémája és nekünk kell megoldani, mert képtelenség ezt a magyar demokratáknak megoldani, amíg az EU Orbán Viktort támogatja. A magyar ellenzék olyan szinten nem rendelkezik erőforrásokkal, hogy nemhogy a diktátor elleni sikeres küzdelemhez, hanem a túléléshez sincs elegendő forrása."

"This is a beginning of a beautiful friendship."

:DD

nincs1agy 2020.12.16. 22:47:39

"Hát kedves EU parlamenti képviselők, ha ez a győzelem, akkor milyen lenne a vereség?? Az EU, mint 10 éve mindig, most is cserbenhagyta a magyar demokratákat, Angela Merkel most is elvtelen kompromisszumot kötött a magyar diktátorral, a mi kontónkra."

Szájjal József 2020.12.16. 23:53:01

@nincs1agy: cica, nem az a baj, hogy buzi vagy, csak ne kérkedjél vele!

Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.17. 03:02:36

Korán örülnek a lipsik, a nagy semminek. De nem baj, majd annál butábban néznek, amikor kiderül, hogy megknt lyukra vetődtek.

Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.17. 03:04:21

@Szájjal József: Mi ez az új divat nálatok a buzizással? Akkor gondolom még nem zavartak a buzik, amikor Kamu Gery a városházára tűzte ki a szivárványos zászlót...

Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.17. 03:07:32

@nincs1agy: "képtelenség ezt a magyar demokratáknak megoldani"

Hát ezeknek a ballipsi "demokratáknak" valóban képtelenség, mert józan, normális ember nem szavaz arra, amit képviselnek: a határontúli magyarok helyett támogassuk a migránsokat, Magyarország helyett az Európai Egyesült Államokat, a hagyományos családok helyett a "szivárványcsaládokat"... Szép kis program, csak az a bajuk, hogy ezzel választást ugyan sose fognak nyerni

MAXVAL birсaman közíró (cenzúrázott) · http://bircahang.org 2020.12.17. 03:11:10

@nincs1agy:

Atya Isten, a Zorbán megvette a Vásárhelyi Demokrata Máriát???

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 07:26:01

"vége a Fidesz-klientúra és Orbán-strómanok (Mészárosok, Mengyik, Boldogok, Simonkák, stb.) brüsszeli (német, osztrák, holland, svéd, dán, etc.) finanszírozásának."

:))

Egy faszt.

Semmi se változik, Ondó Viktor tovább lop, mint eddig, mindössze kevesebbet lop az EU-segílyből, és többet lop a magyarok pénzéből.

Galerida 2020.12.17. 07:37:27

Nyugtával dicsérd a napot!
Furcsa lenne, ha az őrmesterek felülbírálnák a tábornokok parancsait!
Pillanatnyilag a drága pénzen fenntartott léhűtők hangos ugatással jelzik, hogy bizony ők dolgoznak. Aztán majd kapnak egy kisebb koncot, amivel megőrzik a "becsületüket" és dolgoznak tovább az uborka kiegyenesítésén.....vagy amit Gyuri bácsi jövedelmezőnek tart....

FCUK 2020.12.17. 09:46:10

a b1 már Sorosnál is jobban tudja. ez ám a magabiztosság :)

AvéCézárVavan 2020.12.17. 09:51:50

@Hоva fogják elásni KariGerit?!:

Most, hogy kiderült, mennyire utált Novák Kató gyesen lenni, és nyitott ajtó mellett pisilt, hát én nem is tudom mit gondoljak a családmodellekről!

nincs1agy 2020.12.17. 11:09:09

@Szájjal József: Anyád tanusíthatja,hogy nem vagyok az,hanem igazi férfi.:) Lehet,hogy rokonok vagyunk.;)

cicmen 2020.12.17. 11:58:23

"Megszavazta az EP a jogállamisági rendeletet, és magasról tett az autokraták által kiharcolt tanácsi nyilatkozatra."

Akkor győztetek, nem? :DDDDDDDDDD Mégis elégedetlenül sivalkodtok? A győzelmet nem kell megmagyarázni tudtommal!
Esküszöm, nem értem!

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 12:27:53

Soros osszon a vagyonából fnat a magyaroknak és akkor talán nyer az ellenzék...

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 12:30:09

@a nagy hohohorgász: soros még nem jött rá arra amire Orbán. Ha vmit jól akarsz csinálni csináld magad. Mert az elqurok a puccsot is elqurjak.... hahaha

midnight coder 2020.12.17. 13:30:20

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Ennél sokkal rosszabb. Még két évig lopja majd Orbán az EU-s pénzeket, aztán jön a kúrmányváltás és a balfékek roppant boldogok lesznek. Addig a percig, amíg nem jön az EU, hogy akkor most visszamenõleg két évre visszavesszük a támogatásokat. De ezt a klientúrától már nem fogják tudni visszaszedni, csak a költségvetésbõl kell majd finanszírozni.

A szerencsétlen hülye balaberráltak pedig ennek örülnek mint majom a farkának.

midnight coder 2020.12.17. 13:38:13

Ráadásul egy kormányváltás után az új ellenzék sem lophatja már el az EU-s pénzeket, így kénytelenek lesznek egyéb forrásokhoz nyúlni. Ez viszont többek érzékenységét sértheti mint az EU-s pénzek nyúlása.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 13:42:34

@midnight coder: Hát legyen. Minél hamarabb, annál kevesebbet lop Ondó Viktorka.

Aztán, ha majd a geci nem bassza szét többet az országot, majd lehet valami rendes vezetést választani.

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 13:43:52

@midnight coder: és akkor jön az elqurtuk megint....

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 13:46:51

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: nem unjatok még ezt hogy bárki csak o1g nee?olyanokra biznad az ország sorsát aki azt hitte Orbánt karoba húzza az EU, aztán mégsem? De most komolyan....

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 13:47:47

@a nagy hohohorgász: kb az ellenzéken röhög az egész ország, mindamellett h o1g...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 13:51:39

@a nagy hohohorgász: "nem unjatok még"

A többi jobboldali hazafi nevében nem beszélhetek, de én speciel nagyon unom, hogy Ondó Viktor gazdád szétbassza és elszegényíti az országot. Elmehetne már a picsába. A sarki hajléktalan is jobban tudja vezetni az országot. Az elkúrót legalább el lehetett 4 év után kergetni, ha már nem lehetett lemondatni.

HaD 2020.12.17. 13:52:24

Ha már jogállamiság....csak úgy elsikkad az hírecske hogy lázárjános a divatcsarnokban szerzett(Zárt körű Rt.-ben csak úgy szerzett:)) üzletrésze hogyan is működik...állítólag nincs leadott mérlege a cégnek...amit a cégbíró csak úgy elnézeget...pedig hivatalból fel kellene számolnia....ha az én cégem nem adna le mérleget akkor sem kellene majd felszámolni?????...a hitelezők biztosan örülnek egy ilyen jogállami megoldásnak....vagy kussoljanak mert megkapták a szabad rablásos kondíciós lehúzási jogot,egy jogállamban ahol ugyanaz a bank pl a lakossági kondíciókban töredéke pénzt szedhet be a hazai pályán mint rajtunk bugris magyarokon:( ...miközben a robihúd orbánc meg tetszeleg hogy de megadóztatta őket...

Rodney_2 2020.12.17. 13:59:40

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: "Semmi se változik, Ondó Viktor tovább lop, mint eddig, mindössze kevesebbet lop az EU-segílyből, és többet lop a magyarok pénzéből."
Életedben először értelmeset írtál :)
Lásd Tiborcz ügy.
Az igazi probléma az, ha az egész magyar jogrendszert nyilvánítják jogállamiság ellenesnek, akkor nem adnak semmilyen projektre pénzt, viszont Magyarország továbbra is be kell fizesse az évi kb 1 milliárd eurót.
De 2022-ben úgyis nyer a Karigeri és Vásárhelyi féle degenerált csőcselék ( a háttérben nevet Gyurcsány és Soros) és akkor majd rendbehozzák a függetlenséget (pl ha Polt Péter marad, akkor az ügyészség máris független lesz a ballibsi csőcselékkormánytól :)))
hülye dolog ez a jogállamiság )

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 14:06:28

@Rodney_2: "Magyarország továbbra is be kell fizesse az évi kb 1 milliárd eurót."

Óriási tévedés. Magyarország szuverén joga eldönteni, hogy el akarja-e fogadni az EU normáit, vagy kilép a közösségből. Ha Ondó Viktor gazdád nem lophat többet az EU-segílybül, abban a percben kilépteti az országot.

Mivel hatalmas támogatást kap az EU-tól, e nélkül az elmúlt 10 év fejlődése a nullával lett volna egyenlő, elemi érdeke minden téren együttműködni az EU-val.

Rodney_2 2020.12.17. 14:13:27

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Nekem úgy gazdám az Orbán ahogy neked a Soros. Te egy degenerált monomániás fasz vagy és elég ostoba is. Röviden ennyi :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 14:19:42

@Rodney_2: "úgy gazdám az Orbán ahogy neked a Soros"

Kétlem, hogy a geci gazdád támogatta a tudományos kutatásaidat. :))

Ondó Viktor csak lopni tud. Adni nem, csak elvenni.

Rodney_2 2020.12.17. 14:28:33

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Szóval te tényleg Soros ügynök vagy. Nem gondoltam mert azok általában értelmesebbnek látszanak :P
Nekem annyira nem gazdám az Orbán, hogy még sohasem szavaztam a fideszre (ettől még nem tetszik az utóbbi idők ballibsi nyomulása nemzetközileg és a magyar ellenzék még kevésbé. Szerintem mindíg van lejjebb)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 14:29:08

@a nagy hohohorgász: "elqurot mikor is lehetett elzavarni?"

Neked se hosszú távú a memóriád. Alzheimer bácsi lopkodja a dolgaidat? :))

Miután évekig lelkesen szoptátok az elkúró faszát, kéjesen eltűrtétek a választási csalásait, kiröhögtétek a mostani geci gazdátokat, eszetekbe nem jutott volna elzavarni, örömködve választottátok meg.

Aztán pofára estetek az őszödi beszédet hallva. meggyűlöltétek, mint az elhagyott szerelmesek, azóta Ondó Viktor új gazdátok faszát szopjátok. Onnantól 4 évbe tellett elzavarni, pedig eleve nem kellett volna megválasztanotok.

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 14:46:07

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: erre te most újra megvalasztanad.... gratulálok Matyi. Ha 10zel több iqd lehetnél sült burgonya

agador 2020.12.17. 15:21:17

A 7-es cikkely szerinti eljárás nagyon egyszerű. Egyszerre kell lefolytatni a lengyel és magyar latorállamok ellen és meg van oldva a dolog, nem vétózhat egyik sem. Ez most is felmerült a vétófenyegetés idején, hogy végső esetben együtt függesztik fel a két gengsztert.

cicmen 2020.12.17. 15:23:57

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: "úgy gazdám az Orbán ahogy neked a Soros"
Kétlem, hogy a geci gazdád támogatta a tudományos kutatásaidat. :)).............

Neked van Soros által támogatott tudományos kutatásod? Mi a témája, kommentelés kannásbor hatása alatt állva?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 15:31:24

@cicmen: Ha nagyon érdekel, egy dániai konferencia utazási költségét vállalta a 80-as években. Egy fiatal kutatónak az akkor jelentős segítség volt.

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 15:38:34

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: kérlek mondd el hogy 40 évnyi kutatás alatt mire jutottál azon kívül hogy o1g?

cicmen 2020.12.17. 15:45:11

@a nagy hohohorgász: kérlek mondd el hogy 40 évnyi kutatás alatt mire jutottál azon kívül hogy o1g?..........................

A liberálsok által végzett kutatásoknak soha nem lehet eredménye három okból!
1. a kutató egy barom, nem képe semmire sem rájönni!
2 a kutatás témája egy baromság, így lehetetlen belőle bármire is jutni!
3. a kutatásnak nem szabad eredményre vezetnie, mert akkor megszűnik a megélhetési forrás!

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 15:51:44

@cicmen: az viszont kurvára látszik hogy a Matyika azért kurvára nem volt elnyomva a 80-as években.... Dániai utazást finanszírozott soros.... Ugyanolyan aljadék mint aki ellen uszít.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 15:52:30

@cicmen: "A liberálsok által végzett kutatásoknak soha nem lehet eredménye"

Nehogy a liberális ruszki kutatók által kifejlesztett vakcinával bökjenek téged seggbe, mert azonnal megmurdelsz. :))

Rossz hírem van számodra, a tudósok között erősen alulreprezentáltak a vaskalapos gyűlölködők. Ha eldobod a szabadon gondolkodó kutatók közreműködésével készült fejlesztéseket, állatbőrökbe kell öltöznöd, és kőbaltát használnod a mamutok levadászásához.

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 15:53:08

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: kérlek azt is áruld el hogy mit kellett tenned azért hogy a 80as években téged soros támogasson????

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 15:54:19

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: addig volt 10 éved, mire jutottál? mit kutattál egyáltalán?

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 15:55:59

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: nem hiszem hogy azt kutattad volna, hogy hogyan lehet szocializmusból átmenni kapitalizmusba úgy hogy a nép ne szopjon.....

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 15:57:51

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: pont miattatok van o1g, neked lett volna lehetőséged megakadályozni, de nem. Te inkább a pénztárcádat lested, de most csaholsz hogy más is azt teszi... a kurva anyád

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 16:00:34

@a nagy hohohorgász: "mit kellett tenned"

Akkoriban, ugyanúgy mint mostanában, pályázni kellett a támogatásokért. Már nem emlékszem, de nyilván ki kellett tölteni egy két oldalas nyomtatványt.

Ondó Viktor gazdád mire jutott Oxfordban? :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 16:02:43

@a nagy hohohorgász: "miattatok van o1g"

Nem, mi jobboldaliak sose támogattuk az elkúrót, ti, gyurcsányfasszopók tehettek róla. Faszé kellett 2006-ban megválasztani. Mindenki tudhatta, hogy csal a választásokon.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 16:05:52

@a nagy hohohorgász: Interdiszciplináris kutatással foglalkoztam a matematika és a biológia határmezsgyéjén.

Te ebből valszeg csak a kötőszavakat érted, akkora faszok vagytok ti, laposföldhívők. :))

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 16:07:53

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: akkoriban csak pályázni kellet.... érdekes .... valahogy ez a pályázat elkerulte az akkori magyarok 99,9% ának a figyelmét..... nem lehet hogy ez is olyan pályázat volt amiket most Orbán csinál?????

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 16:11:01

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: tudod mi rémlik az mdfbol ugye? Hogy lepaktaltak az elqurokkal, eladtak ami maradt, ja és persze a kacsamesek.... aki 2006ban az mdfre szavazott az a fideszre szavazott.... te is????

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 16:13:25

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Tudod azt mondom neked mint a hős Antal József. Tessék forradalmat csinálni a kurva anyjaba

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 16:14:52

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: és mire jutottál a matematika és a biológia hatarmesgyejen? Küldj egy pdfet elolvasom.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 16:15:28

@a nagy hohohorgász: "akkoriban csak pályázni kellet.... érdekes .... valahogy ez a pályázat elkerulte az akkori magyarok 99,9% ának a figyelmét."

Azt gondolod, hogy csak 10000 értelmiségi tudott a Soros Alapítványról? Szerintem nagyságrendeket tévedsz, köztudomású volt a működése.

Sokan kaptak a Soros Alapítványtól támogatást. Így került Magyarországra az ellenzékiekhez sok fénymásoló gép. Az nagy szó volt akkoriban. Stencilen terjesztették a szamizdatokat, ami elég korlátos technológia. Soros György patrióta nagyon sokat tett a magyar demokrácia és tudomány fejlődéséért a 80-as évek elejétől kezdve. Titeket, kádárfasszopó panelprolikat persze ez nem érdekelte.

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 16:16:37

@a nagy hohohorgász: 1 buzi meg 1 buzi az egyenlő család????

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 16:18:18

@a nagy hohohorgász: "az mdfbol ugye? Hogy lepaktaltak"

Ondó Viktor gazdáddal paktáltak le, ezért meg is szűntek. A Kisgazdák is lepaktáltak, azok is ugyanarra a sorsra jutottak. A geci csak rombolni tud, ezt is látjuk Magyarország sanyarú állapotán.

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 16:18:37

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: mivel tett sokat? H adott nektek nyomtatót bmeg????? Hülyék vagytok mint a segg.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 16:19:17

@a nagy hohohorgász: "1 buzi meg 1 buzi az egyenlő család?"

Hát ha ti, buzi fide$$fasszopók családban éltek, akkor igen. :))

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 16:19:54

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: A kurva kérdésre válaszolj.... mi hasznos dolgot csináltál a 40 év alatt te sorosberenc?????!!!!!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 16:20:45

@a nagy hohohorgász: "H adott nektek nyomtatót bmeg?"

Én nem voltam aktív ellenzéki, én csak utáltam a rendszert és olvastam a szamizdatokat.

a nagy hohohorgász 2020.12.17. 16:28:19

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: most is az vagy, csak egy hülye olvasó...az egyiknek semmit nem hiszel a másiknak meg mindent. És én vagyok a hülye... hát persze. Soros rád is csak pazarolta a pénzét...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.12.17. 16:32:32

@a nagy hohohorgász: " Soros rád is csak pazarolta a pénzét."

Az neked, mint feketeöves fide$$fasszopónak, csak örömödre kéne hogy szolgáljon. :))

Mondjuk, hogy pazarolta rám azt tetemes utazási költséget. De mekkorát bukott a szerencsétlen azon, hogy a gecit támogatta!

MAXVAL bircaman közfingó 2020.12.17. 17:37:33

Szinte mindig legalább 3-at fingok egyhuzamban. Olykor négyet, 5-öt is. Lépésenként, ütemre tolom, váltakozó hangerővel. Vigyázni kell, nehogy beszarjak mindeközben.

2 alatt be se rezzentem a seggemet.

nincs1agy 2020.12.18. 10:10:41

No, végül kiderült, hogy Baranyit is kedves ellenzéki elvbarátai adták ki, akárcsak Donáth Ancsát korábban. Ezek az első adandó alkalommal hátba szúrják egymást.:D

Eltiltott Vélemény 2020.12.18. 11:07:25

@nincs1agy: " ...

A dramaturgia mindig ugyanaz. Továbbra is dőlni fog a pénz. (...) És nekem senki ne mondja, hogy Orbán Magyarország problémája és nekünk kell megoldani, mert képtelenség ezt a magyar demokratáknak megoldani, amíg az EU Orbán Viktort támogatja. A magyar ellenzék olyan szinten nem rendelkezik erőforrásokkal, hogy nemhogy a diktátor elleni sikeres küzdelemhez, hanem a túléléshez sincs elegendő forrása

– írja a szociológus, aki szerint az EU folyamatosan a diktatúrát tőkésíti fel, és tétlenül nézi a magyar ellenzék és demokraták teljes kivéreztetését. ... "

Hát akkor az öreglány nincs benne a brancsban, mert bizony ezt a problémát a maszop elég kreatívan kezeli, csak néha lebuknak...
444.hu/2020/12/10/diplomatautlevellel-probalt-cigarettat-csempeszni-ukrajnaba-az-mszp-egykori-parlamenti-kepviseloje

Most a szerencsétlen végvári vitéznek egyedül kell elvinnie a balhét, mert az expárttársai szimplán letagadják, hogy tudnak a dologról, miközben ők intézték neki a diplomata útlevelet...

Eltiltott Vélemény 2020.12.21. 11:52:03

Ez a szerencsétlen kretén nikkrabofszki ezt bírta címül adni:
" Vége az orbáni kleptokrácia brüsszeli finanszírozásának ... "

Hát tartok tőle, hogy korai volt a lelkendezés, mert ez lóf@szt sem fog érni. A Csuti Suttyó Duce nagyon rutinos a kiskapuk megtalálásában, de ha nem talál akkor csinál egyet, és ott fogja kitaligázni a pézt. Higgyétek el, nem csak a liberálfasiszta maszop a kreatív, aki diplomata csempészcigivel tölti fel a pártkasszát...
süti beállítások módosítása