B1 blogcsaládDemeter nem mond le, nem kér bocsánatot, sőt neki áll feljebb

2020. november 29. - nickgrabowszki

Zavaros okfejtése szerint a zsidók az új nácik, és csak ne pampogjanak. De aztán mégis visszakozott.deszovi.jpg

A Mazsihisztől Köves Slomón és Izrael Állam nagykövetségén át Bajnai Gordonig és Vámos Miklósig számos tiltakozást váltott ki, hogy az Orbán-kormány egyik miniszteri biztosa arról értekezett,

egy zsidó származású üzletember tömeggyilkosságra és népirtásra készül Európában.

A kormány és propagandája nem határolódott el a PIM-igazgatóról, Demeter maga pedig kitart az állításai mellett, sőt, megismételte azokat. Az MTI-ben lejött reakciója (Válasz a Mazsihisznek) szerint

Az EU hangadói, élükön Soros György spekulánssal gyakorlatilag új antiszemitizmust importálnak (...)

A jogállamiság gumifogalmával, a szolidaritás és tolerancia fogalmainak kiforgatásával minden olyan polgár veszélybe kerül, aki a zsidó-keresztény kultúrán alapuló többezer éves európai életformát szeretné megőrizni. (...)

A lengyeleket és a magyarokat ki akarják taszítani az „európaiak” köréből (...) gyakorlatilag azt a gesztust ismétlik meg, mint amikor zsidókat előbb másodrendű polgároknak minősítették, majd kivetették a politikai közösség tagjai közül.

75 évvel Auschwitz után ott tartunk, hogy

a liberális mainstream nettó náci logikát működtet.

Demeter zavaros okfejtése szerint tehát a zsidók az új nácik, és csak ne pampogjanak. Dr. Goebbels boldog lenne a nívós érvelés láttán: ő is a zsidókat okolta a sorsukért.

Azt alkalmasint szükségtelen hangsúlyozni, hogy senki nem akarja se a magyarokat, se lengyeleket másodrendű polgárnak minősíteni, nem akarják őket/minket "kitaszítani" az európaiak körérből. Soha föl sem merült ilyesmi. Ami fölmerült, az a szélsőjobboldali kormányok tevékenysége miatt a 2 ország eltávolítása az Unióból.

Az Orbán- és a PiS-rezsim elleni fellépés azonban se céljaiban, se módszeriben nem hasonlítható össze a II. vh. előtti-alatti nacionalista tömeggyilkosságokkal és szisztematikus népirtással.

Frissítés: Demeter utóbb bejelentette, "visszavonja" a Sorosról írt publikációját, és törölte Facebook-oldalát is. (A Facebook már amúgy is letiltotta.)

Mint az első közleményéből látszott, nem a visszakozás volt az A-terv; arra alighanem magasrangú kormánykörök utasították a nemzetközi botrány miatt. Demeter azt írta:

Abban igazat adok az engem kritizálóknak, hogy nácizni ma relativizálás, és a náci párhuzam akaratlanul is sértheti az áldozatok emlékét.

Bocsánatot nem kért, le sem mondott.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3316306188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 09:47:50

@atomic power 1986DucaDuca:
Nagyon jó mondatok Ficótól, jobban senki sem foglalhatta volna össze ennek a mai Orbigarchikus Gömböctatúrának a lényegét!!!

Amíg a Zorbán a Zeu szégyenpaggyán shoppánkodik, addig a Kamala Harris-Anthony Blinken tandem már a Zorbán utáni demokratikus fellendülésen dolgozik hazánkban!!!
#arnyekkormany

mgdé 2020.12.01. 09:53:04

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Te tényleg nem tudtad, hogy ez a Demeter valójában egy sorosgyurista, fizetett provokátor, akinek a megnyilvánulása egyetlen fő célt szolgál: a zsidók listázhassák a (mellette kiálló) nácikat?! Kérdezd csak meg DucaDuca urat, ő már szintén felismerte ezt, s le is írta:

"Az előjel pont az ellenkezője!"

cicmen 2020.12.01. 09:56:49

@ebella: Én ugyan nem esek pofára. Még soha nem indultam...............................

Ja, bocs, azt hittem te vagy a Hadházy, mert pont olyan kreténnek tűntél! Ha meg nem indulsz, akkor miért úgy fogalmaztál ahogy, azt feltételezted, hogy én indulok?

mgdé 2020.12.01. 09:58:46

@R.V.Juli:

Ugyan már Juli, bízz jobban magadban, s minden menni fog, Antony sokkal inkább téged sunázna, mint Kamalát. Hisz "a világ felerészben akarat"!

cicmen 2020.12.01. 10:01:39

@ebella: "Szóval nem mindenki pártszurkoló, főletg nem, pártpropagandista, ha ezt te nehezen is hiszed. Vannak akik simán polgárok, akik látnak."

Teljesen igazad van, vannak ilyenek akiket megemlítettél a kis szociológiai értekezésedben, csak magadat, a lumpenprolit hagytad ki!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2020.12.01. 10:07:49

@R.V.Juli: Az árnyékkormány foglalja el helyét az árnyékszékeken, és húzza le magát!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2020.12.01. 10:11:21

Az a politikai erő, amelyik László Imrét továbbra is pozícióban tartja, nem követelheti Demeter lemondását.

ebella2 2020.12.01. 10:14:31

@cicmen: Ostoba agrárproli, ezt érvek helyett írtad?

Azt hiszed a szellemileg feletted állókat ilyesmivel elbizonytalaníthatod? Nehéz a magadfajtának megérteni, de vannak akiknek nyolcvanasnál magasabb az IQ-ja. Azért küzdj mint malac a jégen, vagy mint felmenőid az eke szava mögött!

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 10:15:29

@mgdé:
Anthonyt én is sunáznám, persze ez csak amolyan plangtoni vonzalom a részemröl.
A személyeskedést félretéve Tóny Blinken kinevezése a legjobb fordulat ami történhetett a szegény drága Tom Lantos sajnálatos halála óta!!!

cicmen 2020.12.01. 10:15:33

@atomic power 1986DucaDuca: Demeter hülyeségeket írt, mikor a nácikhoz hasonlította S. Gy. tevékenységét! Az előjel pont az ellenkezője!..................................

Az előjel, ha jól értem, akkor az eszme, a motiváció, azt meg el kell hagyni és a módszert nézni!
Ez a nagy nácifóbia egy blöff, mert "azok" a nácik már nem léteznek és amúgy ha a nettó tetteiket összemérjük a másik oldalt képviselő komcsi-tőkés világrenddel, ami a nácik legyőzése után felosztotta magának a világot, akkor szerintem a nácik a kisebbik rossz!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2020.12.01. 10:16:08

@mgdé: Mi a helyzet László Imrével? Őt a csúti ördög fizeti?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 10:16:55

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Basszus úgy sugárzik belöled a zértelem fideSStroll, hogy kiakad a Gergely Müller számláló!!!

ebella2 2020.12.01. 10:17:32

@Veszéjben a lyogállamiság !: Ja, ha a másik is lop, akkor a fideszeseknek még több joga van lopni.

Fideszes színvonalú érv. A legostobább híveiknek szól. Lám át is veszik.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2020.12.01. 10:24:18

@ebella2: Nem, ez rólatok,szemforgató, hazug libsikről szól. Demeter kapcsán őrjöngtök, László Imre esetében illedelmesen félrenéztek. Csiki-csuki, ahogy éppen kell.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2020.12.01. 10:26:01

@R.V.Juli: Nem inkább a Niedermüller számláló?

cicmen 2020.12.01. 10:27:09

@ebella2: Azt hiszed a szellemileg feletted állókat ilyesmivel elbizonytalaníthatod?...........

Bocs öreg, de erre van is egy mondás és én most ugyan nem idézem pontosan, de rólad szól ezek szerint!
Szóval az intelligencia egyik ismérve, pont az elbizonytalaníthatóság, hiszen az intelligens ember tisztában van vele, hogy sokmindent nem tud!
A jelek szerint, te meg a csúcson érzed magad! :D
Egyébként nem elbizonytalanítani akartalak, csak válaszoltam a kommentedre, nincs nálam szó semmilyen küldetésről, csak elszórakozgatok a hozzád hasonló nímandokkal és élvezem, ahogy felkapják a vizet, amikor szembesítem őket az általuk összehordott állatságok ellentmondásaival!

ebella2 2020.12.01. 10:29:14

@Veszéjben a lyogállamiság !: Én szélsőséges nacionalista vagyok, ostoba barátom!

De te csak mondod, hogy aki lop az feljogosít mást is a lopásra. Nem elítélni kell, hanem felmenteni, hiszen van más is aki lopott és azt nem ítélték el. Nem csoda, hogy fideszes vagy. Pont a fajtádat keresik az ostoba, logikát nélkülöző, egyszerű propagandájukkal.

ebella2 2020.12.01. 10:34:00

@cicmen: Nem mondod? Egy Mensa tag biztos ugyanezt mondná? Én ismerek őket. Hidd el nekem nem!

Ha meg azt képzeled, hogy ostoba fikázás elbizonytalanítana egy okos embert (valószínűleg azt hiszed, hiszen erőlteted a primitív gondolatmeneted) akkor még a nyolcvanas IQ-t is alulról vered. Az intelligens ember meggyőzhető, de ahhoz érvek kellenek, nem fikázás. Ha nem is érted ezt sem.

Miért jó neked, ha mindenki előtt világos lesz, hogy teljesen hülye vagy? Vagy anonim nem annyira lényeges?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2020.12.01. 10:34:25

@ebella2: Maradjunk annyiban, hogy egy kisstílű álnacionalista provokátor vagy, aki a Soros fizetési lista alján tanyázik. :)

cicmen 2020.12.01. 10:36:26

@Veszéjben a lyogállamiság !: Nem, ez rólatok,szemforgató, hazug libsikről szól. Demeter kapcsán őrjöngtök, ........................

Demeter konkrétan nem is mondott semmi sértőt a zsidrákokra, az egész csak egy műbalhé, próbálnak fogást találni a szokásos szánalmas módszereikkel a kormányon! Ezzel az írásművel egy probléma van csak, az, hogy egy bődületes hülyeséghalmaz kreténkedő libsi hasonlatokkal, ami nem méltó egy jobboldali színekben posztot betöltő versenyzőhöz!
Demeter egy hülye pöcs!

mgdé 2020.12.01. 10:37:27

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Nem, hanem a Lölö. Nem tudtad, hogy mindig is ő volt a szürke eminenciás? Az "Okos Lajos" is csak egy kirakatbábu volt, őt is Lölö mozgatta. Mint ahogy Viktort is. Hát ez van! :P

ebella2 2020.12.01. 10:39:06

@Veszéjben a lyogállamiság !: Maradjunk abban, hogy amit rólad állítottam, most megerősítetted. Gratulálok!

a Miniszterelnök Úr nagy tisztelője 2020.12.01. 10:40:49

én isismertek 1 menzás kisöreget a kis étel hordólyával szötyögött az isi előtt
mer én olyanba is jártam
ám
debella nem járt oda

mgdé 2020.12.01. 10:41:03

@cicmen:

"a nácik a kisebbik rossz"

Kedves Jadvigácska, erről megkérdezted már lengyel barátainkat is? Akkor jó!

Vlagyimir Vlagyimirovics

ebella2 2020.12.01. 10:45:28

@mgdé: Mondjuk azok se a nácikat se a bolsikat nem szeretik, sőt sokkal inkább rühellik. Mi a Putyint mostanában csipoljuk. Sokat tud rólunk.:)))

cicmen 2020.12.01. 10:48:05

@ebella2: Próbálom neked bemondásra elhinni, hogy egy zseni vagy, már csak a saját érdekemben is, hiszen rombolja az ember önbecsülését, ha hülyékkel áll szóba, de sajnos az értelemnek a legkisebb jelét sem lehet felfedezni a soraidban, ráadásul ezzel az erőlködéssel, hogy a magas színvonaladat bizonygatod, már kezdesz röhejessé is válni!

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 10:52:02

@ebella2:
"Én szélsőséges nacionalista vagyok, ostoba barátom!"

Ez kérlek a kormányváltás után büntetöjogi kategória lesz!!!!

cicmen 2020.12.01. 10:58:27

@mgdé: "a nácik a kisebbik rossz"
Kedves Jadvigácska, erről megkérdezted már lengyel barátainkat is? Akkor jó!..

Viszont ezzel nem mondtam azt, hogy az jó!
A lengyeleknek meg sajnos soha sincs szerencséjük, őket ne vedd példának, ők mindenkivel megszívták, pl. a világháború után azt kapták jutalomnak, amit mi büntetésnek! Jaltában felosztottak minket a barátaink és olyan kis apróságok, mint hogy a lengyelek áldozatai voltak a háborúnak, nem játszottak, mentek Sztálin karmaiba! Erre is kellene emlékeznetek kis liberálisaim, amikor szopjátok a nyugat faszát, mert rátok is csak emiatt van időlegesen szükségük, amúgy nekik az itteni magát értelmiségnek nevező bagázs értéktelen....mondjuk nekünk is, csak nem tudunk megszabadulni tőletek! :D :P

cicmen 2020.12.01. 11:00:48

@ebella2: Leszarom..........................

Ez a menzádon a mai menü? :DDDDDDDDDDDDDDDD
Nagyon vitzes kis bibsilibsi vagy, tudod?

ebella2 2020.12.01. 11:00:51

@R.V.Juli: Akkor se volt mikor az exbolsik voltak hatalmon. Most meg nem is ők lesznek, hanem egy vegyes felvágott, akik közt ott vannak a nacionalisták is. Ehhez képest a szélsőségesen nacionalista csak egy fokozat.

a Miniszterelnök Úr nagy tisztelője 2020.12.01. 11:05:46

egy moszad ügynök (ők a leg jobbak) sűlyedt közénk
nézztek fel rája, ne copassátok bugris Magyarok

#debella_tijed_a_dicsoseg

nu pagagyí 2020.12.01. 11:06:21

@atomic power 1986DucaDuca: Azzal alázta meg az országot, hogy egy ilyen ostoba ember állami intézmény felelős vezetője lehet, ráadásul kulturális területen. Szégyellem magam helyette is.

ebella2 2020.12.01. 11:07:56

@cicmen: A sas nem kapkod legyek után! Vedd már észre magad! Egyre szánalmasabb vagy.

Miért fontos neked, hogy igazad legyen egy ügyben,m amiben nincs abszolút igazság? Ráadásul egy utolsó szar tahóként viselkedsz, fikázol, ahelyett hogy érvelnél. Ezzel mit próbálsz bizonyítani, hogy okos vagy? Azt nem így kéne, hanem konzisztens, koherens és tudás (nem hit) alapú érveléssel? Nem érted egy szóból, hogy a mostani tevékenységed alapján leszarlak? Mi a probléma? Mesélj róla a pszichiáterednek! Ő talán segít. Én nem vagyok pszi se fejlesztőpedagógus.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 11:08:10

@ebella2:
Szükebb pátriádat a "mi hazánk"-at nemhogy a vegyesfelvágottba, de még a menzából maradt moslékba sem keverik be.
A hazai demokratikus ellenzékben nincsen nacionalista, irredenta, fasiszta politikai hang megengedve.

ebella2 2020.12.01. 11:10:40

@nu pagagyí: A szolgalélek, az teljes önfeladás és odaadás a fontos, nem a tudás. A tudás lehet még ellent is mondana néha. Az meg már hogy nézne ki? Az Orbán mindent (is) jobban tud.

ebella2 2020.12.01. 11:16:54

@R.V.Juli: Én nem vagyok pártszimpatizáns. A pártod egyébként jelentkezett, hogy vegyék be őket is? Vagy a Fidesszel szavaz inkább? Mert azok nem nacionalisták.

A propagandájukat viszont jó lököd. Mindenki egyforma az ellenzékben, mert a gyurcsányi irányít. Egyébként köztársaságpárti ellenzék. A demokratikusat inkább a baloldali elemekre (és a baloldali elemek) használják ha szánalmas is. (MSZP, DK)

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 11:21:46

@ebella2:
Minket kérlek nem a Gyurcsány irányít!!! Kikkérem magamnak a Pártelnökúr nevében is!
Andris egy független gondolkodó és kiváló stratéga!
Nembeszélve arról hogy az egyetem óta jár az amerikai nagykövetségen rendezett politikai workshopokra, ahol többször is dicsérettel végzett!!!!

ebella2 2020.12.01. 11:35:14

@R.V.Juli: Nem, nem titeket. Hanem a Fidesz propagandája, hogy az összefogó ellenzékben jobb, bal, polgári, zöld, mind a gyurcsányi seggéből kandikál ki. Ti inkább Fidesz gyanúsak vagytok, annyiszor szavaztok velük együtt..

Kiváló stratéga ide, vagy oda, én nagyon csodálkoznék,ha parlamenti párt lennétek 2022 után. Nem is nagyon mértek még nektek 2%-nál nagyobbat a biztos pártválasztó, szavazók közt.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 11:49:25

@ebella2:
Addig ne vegyél levegöt amig a parlementben vagyunk.

A #momentumnak annyi köze van a fideSShez mint a rendörségnek a kuruc.infóhoz.
Annyi a közös csupán hogy a fideSS kormányárt volt a #momentum kormánypárt lesz.

22-töl lila nemzetiszín kokárdát tüzünk majd a ponchonkra és a tarisznyánkra március 15-én!!!!

MAXVAL bircaman közirtó 2020.12.01. 11:51:52

Kocsonyába léptem, sáros lett az új cipőm.

ebella2 2020.12.01. 11:58:43

@R.V.Juli: Ja, most én értettelek félre. Azt hittem azért mi hazánkozol, mert őket szereted. (Mentségemre szóljon, hogy gyors olvasok, ami néha félreértésre adhat módot. Inkább csak szépirodalomnál kéne, de én mindenhol használom.)

Bocs. A Momentum természetesen parlamenti párt lesz. Ez nem lehet kérdés. Én végig a mi hazánkról beszéltem.

ebella2 2020.12.01. 12:00:07

@MAXVAL bircaman közirtó: Irtsd a "közt", ezzel is véded a békét!:)))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2020.12.01. 12:02:42

@mgdé: A pszichiátria tudománya az Orbánfixáltak után a Lölöfixáltakat is számon tartja..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2020.12.01. 12:04:15

@ebella2: Maradjunk annyiban, hogy egy szerényebb méretű barna folt vagy Gyuri bácsi gatyáján.:))

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 12:11:21

@ebella2:
A nácik nem tudnak olvasni, ez egy közismert szociológiai tény. Ebböl ered a müvelt városi értelmiségiek iránt érzett mély frusztrácicótok.

cicmen 2020.12.01. 12:11:26

@ebella2: A sas nem kapkod legyek után! .........................................

ROTFL!!!!!!!! Meg sem érdemellek! :DDDDDDDDDDDDD

cicmen 2020.12.01. 12:14:40

@ebella2:" Én végig a mi hazánkról beszéltem."

Ez viszont nem rossz ötlet! Nem akarod bevezetni? A végén mindig odaírod és akkor mi is tudjuk, hogy addig miről beszéltél!

ebella2 2020.12.01. 12:15:50

@R.V.Juli: Hála istennek akkor nem vagyok náci. Meg egyébként is inkább nyilas lennék, de az sem vagyok. Mondtam már, hogy nem érdekelnek a pártok, sem az önmeghatározásuk?

ebella2 2020.12.01. 12:16:27

@cicmen: Veled is ebben maradnék.

a Miniszterelnök Úr nagy tisztelője 2020.12.01. 12:50:21

a menzán jól lyön a gyros olvasás Tudománya

ed+ leves
dijós teszetosza
kell káposzta főzelék vagdalt
rizs felfúlyt
pont

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 13:21:06

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Holvanaza bitang tender,
Amiért ha kell, Lölö csalni nem mer?

a Miniszterelnök Úr nagy tisztelője 2020.12.01. 13:44:14

@R.V.Juli:
te sem leszel az ully romhányi

ha már a vers farigcsálás nem m1
mondd fel iljicsnek az 1x1-et

Eltiltott Vélemény 2020.12.01. 13:57:17

@nu pagagyí: " ... halvány fingjuk sincs róla, hogy mibe gázolnak bele szerény intellektuális képességükkel ... "

De, egész biztosan tudják, a liberálfasiszták lelkivilágába... Ez a Demeter most különösen érzékeny helyen rúgott beléjük, mert már egy hete ajvékolnak, csak hát az import iszlám sokkal zsidóellenesebb, de ezt majd az idő megmutatja. Remélem nem idehaza, mert nem szimpi a lefejezős dolog...

Eltiltott Vélemény 2020.12.01. 13:58:33

@R.V.Juli: Inkább vagyok náci, mint legyek az iszlám áldozata....

Eltiltott Vélemény 2020.12.01. 13:59:46

@R.V.Juli: " ... #momentum kormánypárt lesz. ... "

Hát, erre azért ne vegyél mérget, Kurcsány majd beosztja, hogy ki lehet tagja az új elkúrásipari vezetésnek....

mgdé 2020.12.01. 13:59:51

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Én csak hittem a Miniszterelnök Úr nagy tisztelője-nek.
Lásd Lölőről: "ennyi jót még senki nem tett a Magyarokért"
Bizony, még maga a Miniszterelnök úr sem!!!

S elnézést, ha azt hittem, hogy ti, egyazon faluból jöttek, egyetértetek egymással. :)

mgdé 2020.12.01. 14:02:30

@Eltiltott Vélemény:

Juli pont annyira momentumos, mint te iszlamista. De ezek szerint hihetően ír félre. :DD

Eltiltott Vélemény 2020.12.01. 14:03:23

@R.V.Juli: " ... 22-töl lila nemzetiszín kokárdát tüzünk majd a ponchonkra és a tarisznyánkra március 15-én!!!! ... "

Anyádéra maximum. De ha nagyon szeretnéd, majd a jobbikosok kékre lilára és szivárványszínűre vernek, ha valóban lila kokárdát tűzöl ki... És nem fogom tudni elítélni őket érte.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 14:10:48

@Eltiltott Vélemény:
A nácik lesznek az Iszlám elsö áldozatai. A túlélökkel meg reciprocitási szerzödést köt a liberális többségi társadalom :DDDD

Az öreg Machiavelli nem rúg labdába Andris pártelnökúr mellett, föleg mióta többet néz a pohár fenekére mint a gyakornokéra.

Nézd, számtalan közvéleménykutatás kimutatta, hogy a hazai himusz túl szomorú, valamint a nemzeti színek idegenül hatnak a szomszédos országokéhoz képest.

Ezen a #momentum mindenképpen változtatni fog. Geszti és Curtis már megírta az új himusz szövegét kiváló rímekkel és idöszerü szöveggel, Caramel meg most dolgozik a zenén, ami a Jay-Z - Will.I.am vonalán fog mozogni, de lehet majd autotune nélkül is énekelni.
A nemzeti színek még vita tárgya én a lila pártiakkal vagyok, de erösek azok is akik Budapest színeit vennék át.

mgdé 2020.12.01. 14:11:44

@cicmen:

Miből gondolod, hogy szeretem őket? :D Hol írtam ilyet?
Mind az angolokról, mind az amikról tudok egy s mást, elhiheted.
De hogy a nácik lettek volna a kisebbik rossz ..., hááát ...

Lengyelország - bármit tettek is tettek velük a szovjetek - van, létezik.
A szovjetek ugyanis hagyták, hogy legyen.
Ha Hitler marad, nincs semmilyen Lengyelország, s mára talán már lengyelek se.
(S ezt pár európai ország/nép valószínűleg még ugyanígy elmondhatná.)
Úgyhogy, döntsd el, hogy barátaid/barátaink-e a lengyelek, vagy sem.
Ha azok, ne akarj nekik rosszat.

morph on deer 2020.12.01. 14:20:11

@R.V.Juli:
“ de erösek azok is akik Budapest színeit vennék át.”

Csak nem a románokra gondolsz?
:)

mgdé 2020.12.01. 14:21:35

@R.V.Juli:

A hazai humusz túl szomorú?
Égessük hát vidáman énekelve az erdőinket, s rögvest a haza fényre derűl.

Az Amazonas vidékén is mily vidám mostanában a Napocska. Vagy Andris nem ezt mondja? ;P

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 14:21:46

@morph on deer:

"Csak nem a románokra gondolsz?"

A jobbakat nem szégyen "utánozni"

mgdé 2020.12.01. 14:24:12

@R.V.Juli:

Gondolom, Shrek illegális migráns felesége. De nem francia, inkább szláv.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 14:31:11

@mgdé:

Nemértelek, ír a cikk alami tiltott orgáról. Nem merek a linkre kattintani nehogy vírusos legyek.

Galerida 2020.12.01. 14:34:51

@mgdé: Ha már lúd, legyen kövér!
Mivel 2022-re az ellenzék győzelme 175%-ig biztosnak mondható, az új, modernebb Himnusz megalkotásánál ideális lenne, ha az Internacionálé Bajnai -féle interpretációját vennénk alapul, Bangóné és Kunhalmi szövegével, Jakab szólóéneklése mellett!
És természetesen Gyurcsány vezényelne..Apró kottából...

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 14:37:50

@mgdé:
"Az Amazonas vidékén is mily vidám mostanában a Napocska"

Balsainaro brazil elnök éppen a Zorbán legjobb tanítványa, aki a Zorbáni fasizmust leplezetlenül bevezette, ahogy azt a világ legjobb újságírója és melegaktivistája Glenn Greenwald is meg´rita már!!!!

nymag.com/intelligencer/article/trump-orban-putin-endorse-authoritarian-color-revolutions-election.html

mgdé 2020.12.01. 14:39:45

@R.V.Juli:

A franciák szerint a hunokon nem fognak sem a nyilak, sem a kardok, sem a bacik, sem a vírusok. Persze ahhoz, hogy valóban biztonságban legyünk, tudnunk kellene, hogy Brüsszel vallon, vagy pedig flamand negyedében volt az ominózus buli?
(A harmadik és negyedik negyedében nem lehetett, hisz az már a migriké, ott már rég kardélre hányták volna az ilyen törvénytelenül bulikázókat. Lám-lám, vannak a sariának jó oldalai ... Persze, csak ha ezzel az amúgy logikus és hitelesen zöld - lásd a Próféta zászlaja - megállapítással az Andris is egyetért! :D)

atomic power 1986DucaDuca 2020.12.01. 14:45:33

@István Tamasi:

"Úgy látom te az a típus vagy, ha az elmeberet suttyó vagy egyik csahosa a fejedre szar, akkor addig repetázol amíg van , mert számodra az a legfinomabb desszert."

Ezt én 2002-2010 között éreztem. Amikor hazámat az államcsőd szélére "kormányozták". Munkanélkülivé tettek több 100 ezer embert, elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat, a közalkalmatottaktól egyhavi fizetést. 19 %-os adóval sújtották a GYES-t és a GYED-et.

2002 és 2010 között tizenötször emelték az energiaárakat.

A lakosságtól elvett 1060 milliárd Ft-ot ebben a nyolc évben kitalicskáztak az országból az akkor még külföldi tulajdonú energiacégek.

Az uniós források töredékét voltak csak képesek lehívni, és amit lehívtak, annak a 76 százalékát is szabálytalanul költötték el.

Százmilliárdokat hagytak veszni, közben mást se csináltak, csak adókat emeltek. Agyonadóztatták a családokat, a munkavállalókat és a vállalkozásokat!

Feladták az ország gazdasági szuverenitását.

Ez volt a szép időszak, mi? Nyami-nyami! Akkor nem csináltak a fejedre! Most igen, mi?

mgdé 2020.12.01. 14:47:38

@R.V.Juli:

A Balsainaro elnök most éppen nagyon boldog, mert Diego elköszönt a pályáról. Semmi objektivitás nincs abban a Zorbántanítványban, mert hisz minden ősi rivalizálás ellenére, az összes többi brazil tudja, hogy Diego volt az egyes-egyedüli a világon, aki teljesen egyedül, csapat nélkül is tudott foci VB-t nyerni. Ilyet még Pelé vagy Romárió vagy "A" Ronaldo vagy Ronaldinho se.

De azt a mocsok, amazonasi szép Nap ellenes Zorbántanítványt egyáltalán nem érdekli a brazilok véleménye!!!

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 14:47:49

@mgdé:
A franciáknak, belgáknak, hollandoknak csak azóta megy jól amióta van bevándorlás. Ez is egy közismert tény az értelmiségiek köreiben.

morph on deer 2020.12.01. 14:52:39

@R.V.Juli:
“Tiltott orgia” - egy 25 fős csoportos szexparti, “főleg” férfiak részvételével.
Több diplomata között egy EU-s fideszes képviselő, - aki azóta már lemondott, - aki ugyan menekülni próbált, de elkapták, kábítószert is találtak nála.

Nagyjából ez a történet.
Elég helyes kis adventi story.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 14:56:22

@morph on deer:
Nem értem miért kell a szexualitást üldözni???? A szerelem szabad és egyetemes, ha egy kicsit szennyes akkor csak le kell csapatni kis langyosvízzel.

mgdé 2020.12.01. 15:00:14

@R.V.Juli:

Így van! Mindig is mondtam, hogy nem kellett volna Torquemada-t kinevezni!!!
Túlságosan túlbuzgó faszi, akárcsak ez a sokat szenvedett Demeter kölyök.

S Drake óta pedig már nincs is más, csak a turizmus, annak meg - a maják átka miatt, ahogy ezt megírta már az újabb, a mongóliai Lawrence - betett a sárga áradat Covid.
S már a Galaktikusok és a Barca se a régi. :(((

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.12.01. 15:06:50

@mgdé:
Dobállózol itt random nevekkel :DDDDD Drake? mit ártott neked a srác? Kanadai, semmi köze a majákhoz (mexikóiak), pláne a mongolokhoz

mgdé 2020.12.01. 15:53:31

@R.V.Juli:

A Leslie (Mandoki, ja, nem) L. Lawrence? A 38-as Smith and Wessonjával és a pipájával? :D

Akkor miért írt "álnéven" Dzsingiszről? Meg mit keresett az ELTE-n? :D

A Drake meg vagy kelta, vagy angol-szász-jüt, vagy norvég-dán viking, vagy normann-esetleg francia* (*közülük is ment néhány Vilmossal), vagy mind együtt.
De semmiképpen sem kanadai indián! :P

mgdé 2020.12.01. 16:24:40

@R.V.Juli:

Nagyzolsz, mint a NOmentum. :P

Se polinézt, se aboriginált nem láttam sem a konyhában, sem a családfája felsorolásában. :P

Riff - hát nem tudom, meg kellene hallgatni,- de berber, kabil, vagy tuareg sem ötlött a szemem elé. Esetleg vandál? Nincs véletlenül egy jó optikusod? :D

István Tamasi 2020.12.01. 16:29:22

@atomic power 1986DucaDuca: Akik feltalálták a nemzetthy konzervatív magatartást: Deutch, Borkai, Kaleta, Szájer.

mgdé 2020.12.01. 16:39:16

@István Tamasi:

Viktor azt hitte, csak ő tudja megszorongatni a Józsi mogyoróit. Aztán kiderült, hogy még mások is. A lényeg, hogy ilyenek csak Brüsszelben vannak, itthon nem, mert meg vagyunk védve. S hogy a Nyugat mindenkit megront ... Vagy valami hasonló, majd kitalálják ...

atomic power 1986DucaDuca 2020.12.01. 17:08:07

@István Tamasi:

Lackner Csaba, Gréczy Zsolt, Borka-Szász Tamás, Korózs Lajos.

mgdé 2020.12.01. 17:14:43

Na, mit mondtam! : D Már kezdik is!

Egy másik blogon, egy megbízható gárdistától:

"
Mindig tudtam, hogy Brüsszel egy erkölcsi fertő!

Most mán csak az a kérdés, hogy buziként ment-e ki Brüsszelbe, vagy ott vált buzivá, a helyi szokások szerint?
"

"a helyi szokások szerint".
Brüsszel a HIBÁS! :DDD

Veszéjben a lyogállamiság ! 2020.12.01. 18:59:24

@István Tamasi:

A metoo reklámarca pedig Gréczy mester lehetne, esetleg "masszíroztató" Wittinghoff.

mgdé 2020.12.01. 20:36:47

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Ezzel azt állítod, hogy a Demeter megmenthetősége érdekében, figyelem elterelésként, Szájer önként feláldozta magát? Meg kell hagyni, Fischerhez vagy Kaszparovhoz méltó brilliáns húzás. :)

István Tamasi 2020.12.02. 07:26:05

@Veszéjben a lyogállamiság !: Az vesse az alaptákolmány szerzőjére az első követ aki betépve, erősen hiányos ruházatban télen, vazelinos kézzel, a hátizsákjában droggal képes lemászni az ereszcsatornán.

_atpijkamo_ 2020.12.02. 09:44:59

@István Tamasi: :))

Ezért érdemes ide járni.

Eltiltott Vélemény 2020.12.02. 10:04:45

@mgdé: Tévedésben élsz! Demeter és Szájer a sajtószabadság és a homokosok elfogadásának oltárán lett feláldozva. Már a csapból is ők folynak, egyetlen nyugati vád sem tudja megállni a helyét, hogy ne lenne kiegyensúlyozott és szabad a magyar sajtó ...
Ráadásul a KAN-BANG party miatt az sem süthető a kúrmányzó pártra, hogy homofóbok lennének, hiszen az egyik főmuftijuk comingoutolt egy ordenáré nagyot :-)

mgdé 2020.12.02. 10:39:34

@Eltiltott Vélemény:

Amint az M1 és M2-ből is ők folynak, minden további nélkül elfogadom a teóriádat. :)

MOSLÉKKOALÍCIÓT KIHÁNYTÁK AZ EMBEREK 2020.12.02. 15:32:48

Kimondta az igazsagot, jol tette. Soros ugy tamadja az orszagokat mint annak idejen Hitler. Soros = Hitler

_atpijkamo_ 2020.12.02. 16:09:29

@MOSLÉKKOALÍCIÓT KIHÁNYTÁK AZ EMBEREK: "Soros ugy tamadja az orszagokat mint annak idejen Hitler"

Miből gondolod, hogy Hitler nem támadott meg egyetlen országot se? Történelmi bizonyítékok vannak hiedelmed ellen.

mgdé 2020.12.02. 16:37:44

@Eltiltott Vélemény:

Én is hallottam egy új konteót:

Szájert Orbán buktattatta le!
Azért, mert Szájer EU párti.
S így, tehetséges Józsink nélkül, kisebb lesz az ellenállás a Fidesz vezetésében Viktor esetleges kiléptetési szándéka elővezetésekor.

:DD

vagy, ha van benne valami

:(((((

(s már az övéit is az út, ill. bocsánat, az eresz szélén hagyja, sőt, ha így, akkor eleve ő löki oda ...)
süti beállítások módosítása