B1 blogcsaládBeállt a totális agyhalál az orbáni udvarban: azt állítja az egyik csicska, hogy "Európa Soros György gázkamrája"

2020. november 28. - nickgrabowszki

Már nemcsak a fiktív Soros-tervről hazudoznak, hanem képzelt hullahegyekről is. deszi_1.jpg

Mértéktartásukról és az arányérzékükről soha nem voltak híresek, de mostanra alighanem elszakadt a NER felső köreit a valósággal összekötő utolsó szál is. Az egyik Orbán-jobbágy, a Petőfi Irodalmi Múzeumot igazgató Demeter Szilárd Soros Györgyről közölt egészen szürreális írást az egyik közpénzből kitartott agitkában.

A kultúrcsinovnyik ebben nemcsak azt állítja, hogy Sorosnak

  • küldetéstudata van,
  • Messiásnak képzeli magát,
  • írni tehetségtelen,
  • gondolkodása zavaros,

hanem az amerikai-magyar-zsidó üzletember befolyását nagyságrendekkel túlbecsüli, továbbá tevékenységét - fundamentalizmus és nacionalizmus elleni fellépését - egyenesen a holokauszthoz méri.

A civilizált emberek közül ezzel kiiratkozó Demeter olyanokat állít, hogy Soros

hullahegyeken akar felkapaszkodni az örökkévalóság trónjáig. (...)

Európa Soros György gázkamrája:

a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni.

Mi vagyunk az új zsidók. (...)

Soros György a liberális Führer.

Ezeket arról az emberről írja, aki gyerekkorában maga is csaknem áldozatául esett a német és magyar nacionalistáknak, akiknek a hullahegyei nagyon is léteztek, ellentétében a kizárólag a holdkóros NER-csicskák képzeletében létező kitaláltakkal.

Nem teljesen világos, de ha jól értem, akkor az lenne mérgező és halálos az európai életformára,

  • ha nem szólna bele az állam, ki kivel házasodhat,
  • megadná a méltányos eljárás jogát a menekülteknek,
  • ha nem vonná meg az egyetemek autonómiáját,
  • ha nem szüntetné meg lépésről lépésre az igazságszolgáltatás és a média függetlenségét.

Ha ezeket nem tenné, akkor az Orbán-jobbágy szerint vége lenne Európának. És aki ezeket ellenzi, az

libárja.

És ezt egy magyar kormányalkalmazott gondolja így a XXI. század elején. Ami nem nagyon állhat távol a NER fősodrától, és magától a felcsúti klánvezértől sem, tekintve, hogy Demeter magát

"megveszekedett orbánistának" nevezi.

Érdemes követni, hogy éppen holt tart a szellemi leépülésük. Ott tartunk, hogy már nemcsak a fiktív Soros-tervről hazudoznak, hanem képzelt hullahegyeket is vizionálnak. A valósággal való minden egyezés már nemcsak a véletlen műve, hanem egyenesen teljesen kizárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr616305418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jehovah’s Witnesses 2020.11.29. 12:00:57

@midnight coder: Na pont ezért kellene felhagyni az állandó holokausztiozással, meg antiszemitázással, ha annak nincs ott a helye, mert mindkét oldalon különféle emberek vannak és nagyon nem azokat nácifasisztázzák aki megérdemli, hanem mára mindenkit, aki csak egy kicsit is eltér az ő kánonjuktól! Erre péplda amit fentebb írtam, hogy a segghülye elvakult baromlibsik képesek vltak Shiffert lefasisztázni bazmeg! Már mindenkinek tele van a fasza ezzel az elmebetegséggel, mert ez már az!

boborján20 2020.11.29. 12:02:38

@Jehovah’s Witnesses:

nem bazdmeg jukrafutottál, és pontosan bemutattad, hogy hogy működik a nyomorult náciagyatok.

a Miniszterelnök Úr nagy tisztelője 2020.11.29. 12:05:36

mi lesz itt, mikor a hanukach után az orban feloldja a kijárási korlátozást

midnight coder 2020.11.29. 12:23:23

@Jehovah’s Witnesses: Nem csak azért kellene felhagyni, hanem azért is, mert az európai zsidókat a következõ körben nem a nácik fogják irtani, hanem az antifák által felkarolt iszlamista migrik. Ebben az egészben amúgy az a legviccesebb, hogy a magukat annyira intelligensnek képzelõ ballibbantak szemmel láthatóan nem igazán tudták értelmezni Demeter szövegét, mert hogy abban a világon semmi nem volt, ami a zsidókat támadta volna. A Holocaustot mindössze hasonlatként használta, és egyáltalan nem pejoratív értelemben. A szövegében semmi dehonesztáló nem volt a Választott Népre, vagy az õ tragédiájukra, õ csak arra figyelmeztetett, hogy valami hasonló várható Európában is a multikulti miatt. És ebben igaza is van, csak ezt a mai liberósbolsi zsidók pont úgy nem fogják fel, mint azok a hajdani társaik majd 100 évvel ezelõtt, akik nem látták a fenyegetést a kis idióta kefebajszúban.

Irbisz 2020.11.29. 12:28:55

@Jehovah’s Witnesses:
szánalmas vagy hülyegyerek, itt ahol nincs tétje, mert marginális az olvasottság, nyugodtan beismerhetnéd, hogy igen, orbánszultán okos, egyszerűbb tanulatlan és igy megvezethető buta tömegekre épiteni, mintsem értelmes gondolkodó emberekre (egyrészt mert azokból kevesebb van, no meg azok előbb-utóbb hátat forditanak egy szar kormányzásnak). De ugy látszik még egy hozzád hasonló lelkiismetretlen bértopikoló is szégyelli amit ez a balkáni csürhe művel a nemzettel.
ja bocs, a balkán már becsületesebb, tisztább mint Magyarország, ott lecsuknak korrupt minisztereket és más hatalmasságokat is - nálunk ez elképzelhetetlen az inkább fekete-afrikai korrupcióval és a már teljesen kézivezérelt kádári "igazságszolgáltatással".

Jehovah’s Witnesses 2020.11.29. 12:34:11

@boborján20: Te így akarod látni. Remélem másoknak azért lejön a mondandómból némi felhomályosító momentum is!

alöksz róz 2020.11.29. 12:37:27

@boborján20: ne magadból indulj ki, proli, én nem szoktam alkoholt fogyasztani

Jehovah’s Witnesses 2020.11.29. 12:38:50

@midnight coder: Nem csak azért kellene felhagyni, hanem azért is, mert az európai zsidókat a következõ körben nem a nácik fogják irtani, hanem az antifák által felkarolt iszlamista migrik...............................

Persze, csak én már alapból nem ezen keresztül szeretném szemlélni a kérdést, mert nem az ő sorsuk érdekel elsősorban, hanem az enyém! Ugyanakkor ha az én szempontjaim érvényesülnek és nem őket hagyjuk itt irányítgatni, akkor ők is elkerülik a katasztrófát, mert igen bazmeg, a migriknek már hiába fognak antiszemitázni, azok kiröhögik őket és elsöprik!

Jehovah’s Witnesses 2020.11.29. 12:47:19

@Irbisz: szánalmas vagy hülyegyerek, itt ahol nincs tétje, mert marginális az olvasottság, nyugodtan beismerhetnéd, hogy igen, orbánszultán okos, egyszerűbb tanulatlan és igy megvezethető buta tömegekre épiteni,..................

És akkor mi van? Ez a demokrácia faszfej, ne orbánszultánozz, mert a legutóbbi választásokon Borsodban ti is a nem túl művelt cigók szavazatára gyúrtatok, úgyhogy nektek is csak akkor hülye néptömeg a szavazó, ha nem rátok voksol!
Viszont ez a visszatérő legenda a jobboldali szavazók magasabb színvonaláról hatalmas röhej, nektek már a poolitikusaitok sem tudnak viselkedni, lófaszos táblákkal, meg krumplis zsákokkal mennek a parlamentbe, meg helyesírási hibás táblákkal vigyorognak, az utcán tüntikéző elvont barmokat szintén meg lehet nézni, vagy a DK gyűlésen uralkodó szellemi nihiilt, ahogy hordót ütnek a byuggerek! Ti vagytok az aljanép, ne másokat nézzetek le!

2020.11.29. 12:55:07

@Jehovah’s Witnesses:
Az arabok tömeges betelepitésével a zsidók gyilkolása nem az antiszemitizmus alapjain fog nyugodni, mert az arabok is szemita nép, hanem direktben a zsidógyűlöleten, és ők nem lesznek olyan humánusak, mint Hitler, nem gázt, hanem kardokat fognak használni a népirtáshoz,..,
Basszus, iszonyat, hogy ezt nekünk kell magyarázni olyanoknak, akik állítólag okosabbak, mint mi,..., ráadásul az oktatási rendszert is minősíti, mert az átlagnál még ma is több köztük egy kicsivel a diplomás, ...., napi szinten bizonyítják, hogy, aki hülyének születik, az is marad, bármennyi diplomát is szerez.

2020.11.29. 13:06:01

Beindult a iberálbolsevik diktatúra gépezete, Demetert letiltották a faszabukkról antiszemita megnyilvánulás miatt,..,, mert feltett egy KERTÉSZ IMRE idézetet,.., :-).

Jehovah’s Witnesses 2020.11.29. 13:08:49

@Tényelek: napi szinten bizonyítják, hogy, aki hülyének születik, az is marad, bármennyi diplomát is szerez......................

:DDDDDDD ha tudnád, hogy hány többdiplomás barmot ismerek, olyan az agyuk mint egy szivacs, felmond mindent szó szerint, de hülye mint a segg és alkalmazni már nem nagyon tudja, mert nem érti, gyakorlati intellektusa egyenlő a nullával!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2020.11.29. 13:09:27

@6.Lenin: 200 %-osan voltak nemzeti szocialisták, aztán 200%-osan kommunisták, most éppen 200%-os liberálfasiszták. Mindig a maximumon! Perfect nation...:)

Jehovah’s Witnesses 2020.11.29. 13:15:51

@Tényelek: , Demetert letiltották a faszabukkról antiszemita megnyilvánulás miatt,..,, mert feltett egy KERTÉSZ IMRE idézetet,.., :-).

Az idézet a másik halálom a libsiknél, ha valamit nem fogalmazott meg valami általuk elismert léhűtő fiozófuus, akkor olyan felismerésre maguktól képtelenek jutni, mástól ugyanazt a gondalatmenetet elfogadni nem hajlandóak! Ez is a kultúrsznobizmusuknak , meg a körlátoltságuknak egy ékes példája!
Ez a Demeter meg tényleg egy kretén, nem vágja, hgy mi a helyzet és Kertésztől idézget? :DDDD

2020.11.29. 13:18:21

@Jehovah’s Witnesses:
Persze,.., csak még mindig antiszemita támadásként hozzák le a hírekben az arabok által elkövetett terrorcselekményeket a zsidók ellen nyugaton,...
Tisztára hülye, értelmezhetetlen világot alakitott ki nekünk az egyre butuló libsi értelmiség, egy rakás olyan műszavat találtak ki nekünk, aminek semmi értelme,..., ránéztek a buzikra és agyaltak miben lehet más, mint a többi ember,.. Hm., háát attól, hogy meleg,.., mert az összes többi hideg?
Ezeknél már csak a homofób műszó a csúcsabb,..,

2020.11.29. 13:28:54

@Jehovah’s Witnesses:
Engem rendszeresen letiltottak iszlamofóbiára hivatkozva faszáék, mert az Iszlám egyház hivatalos oldaláról, az islam. comról tettem fel változtatás nélkül idézeteket, zömében a Koránból. Tudtam, hogy törölni fogom a fiókomat, ezért feszítettem a húrt rendesen,.., amikor feltettem a Korán idézetet, hogy aki kitér a hitéből meg kell őlni, az két hét letiltást ért nekik.
Ezekhez a liberálbolsevikokhoz képest Brezsnyev meg Kádár klasszikus értelemben vett liberális volt és engedte a szabad gondolkodást, véleménynyilvánitást.

Irbisz 2020.11.29. 13:33:09

@Jehovah’s Witnesses:
na, látszik hogy te nem a légélesebb kés vagy a fiókban itteni hülye eszmetársaiddal együtt, sőt még éles sem, és h. orbánék sajna sokkal rafináltabbak, mint a hozzád hasonló söpredék, akiket csak kihasználható hasznos idiótáknak tekintenek (hacsak nem küldtek hogy játszd abazári majmot ...).
rájöttek hogy ez a nyomi demeter nagyon túllőtt a célon, szépen visszavonatták azzal a gerinctelen senkiházival a kontrproduktiv hányadékát.

de hát neked annyi eszed nem volt, hogy rájöjj erre, még segitséggel se :)
na mondjuk ebben az a szomorú, hogy az átlag faékegyszerűségű fidesszavazó nálad sokkal ostobább és megvezethetőbb.

2020.11.29. 13:34:58

@Cycmen :
A barom liberálbolsevikok szerint mindenki buzi, aki él, mert a 36 fokos alap testhőmérséklet minden szempontból melegnek számít,.., sőt szegény melegvérű állatok sem űszták meg,...., ilyen az, amikor az idióták kapnak véleményformáló lehetőséget,.., a Rákosi rendszerben is tele volt a társadalom ilyen "értelmes" műszavakkal,.., a négy elemis parasztok meg fetrengtek a röhögéstől.

Cycmen 2020.11.29. 13:35:34

@Irbisz: Hát arra azért ne vegyél mérget, hogy ez kevésbé hülye, mint az átlag...

Cycmen 2020.11.29. 13:38:06

@Tényelek: magyarázhatod magad kisbarátom, de a tény ettől még tény marad: egy büdösseggű, oltári nagy köcsög vagy.

Lehet a libsik befogadnának.

2020.11.29. 13:41:03

@Irbisz:
15-20 éven belül sokmillió áldozata lesz a mostani liberálbolsevik ténykedésnek,..., ki fog derülni, hogy a Demeter féléknek igaza volt, szóval ne nagyon örömködjön,..., egyértelműen ki fog derülni, hogy most ki a hülye!

2020.11.29. 13:42:44

@Cycmen :
Ne reménykedjen, nem talált buzitársat a személyemben!

mgdé 2020.11.29. 13:43:58

@Tényelek:

"A lényegi mondandóját tekintve 110 százalékban igaz az írás"

Mondja ezt az, aki rendszeresen a hódító muszlim azeriek pártját fogja a keresztény őslakos örmények ellenében ...

Gratula! Neked is meg a vasgárdista Román Szilárdnak is.

mgdé 2020.11.29. 13:47:27

@Tényelek:

"Rákosiék megtizedelték a lakosságot"

Khm. Bár Rákosi is nagy gazember volt, de megint hazudsz, és megint hazudsz, és megint hazudsz. Azt áruld csak el, hogy pénzért, vagy mert élvezed?

2020.11.29. 13:55:11

@mgdé:
Látom hetek alatt sem képes felfogni azt, amit olvas.
Karabah jogilag azeri terület,..., ott ugyan örmények élnek,......, lehet fickóskodni, de értelmes ember ezt nem tenné a helyükben, mert az anyaország úgy le van gatyásodva, hogy ebből csak vesztesen kerülhetnek ki,..., a hülyék persze rakták a tüzet, hogy hajrá örmények,..., rövidesen ki fog derülni, hogy igazam volt azzal, hogy a jog pártján álltam, mert az idióta örmények a háboru folytatása mellett döntöttek,..., csak az oroszokon fog múlni, hogy az azeriek ne bonsák le karácsonykor a feldíszített fákat Jerevánban.

midnight coder 2020.11.29. 13:55:58

@Irbisz: "ja bocs, a balkán már becsületesebb, tisztább mint Magyarország, ott lecsuknak korrupt minisztereket és más hatalmasságokat is"

Látod ez így igaz, csak tudod ez nem Orbánnal kezdődött. Kis hazánkban a gengszterváltás óta sok ezer milliárd tűnt el _mindkét_ oldalon, ehhez képest pedig csak egy-két kishal ül börtönben, akik elsősorban a saját oldaluk számára váltak kellemetlenné. Lásd a rossz helyen és időben vicces Zuschlag. Lehet Orbánékat korrupt gazemberezni, és van is miért, csak ha komolyan gondoljuk ezt a korrupció üldözése dolgot, akkor kb. a gengszterváltás óta meg kellene nézni, hogy mikor, ki, mit lopott.
Mondjuk egy olyan törvénnyel, ami a korrupciót ugyanúgy elévülhetetlennek nyilvánítja mint az emberiség ellenes bűncselekményeket - ráadásul visszamenőleges hatállyal, hogy az összes gazemberséget ki lehessen vizsgálni, és az illetékeseket leültetni.

Ha majd egy ilyet olvasol valamelyik ellenzéki párt zászlaján, akkor esetleg el lehet filózni azon, hogy na ezek tényleg nem lopni indulnak. Persze, mivel ma az ellenzék vezető ereje a DK, Fletóval az élén, egy ilyen antikorrupciós csomag eleve csak számtanpéldában elképzelhető akkor is, ha Orbánékat sikerül eltakarítani. A következő csapat a DK-val az élen pont olyan korrupt lesz mint Orbánék.

alöksz róz 2020.11.29. 14:01:04

@Tényelek: "Látom hetek alatt sem képes felfogni azt, amit olvas." - de még azt se, amit ír

midnight coder 2020.11.29. 14:10:35

@Tényelek: Mondjuk amúgy elég vicces, hogy ezt a jogalapot anno az hozta létre, hogy Sztálin elvtárs egy, az átlagnál is gyengébb pillanatában úgy döntött, hogy ez a terület az azeriekhez tartozzon.

boborján20 2020.11.29. 14:21:53

@alöksz róz: mé te mit szoktál, habonnyal porcukrot szívni vagy a borkaival add ide a didire kefélni?

baszod, éjszaka kibaszott össze-visszapofáztál az fiksz!:)))

boborján20 2020.11.29. 14:25:17

@mgdé: a vérében van janinak, me fityeszesork a lelkem.

nincs itt semmi trükk, evan!

mgdé 2020.11.29. 14:31:26

@Tényelek:

A malenkij robotra a szovjetek vitték el az embereket, tökmindegy mit akart Rákosi.
A malenkij roborta vivés jóval előbb volt, mint Rákosiék hatalomra jutása.
AZT bizonyítsd konkrét számokkal, de alátámasztott, tényszerű számokkal, nem a nedves álmaiddal, hogy a f@sz Rákosi uralma alatt ('49-53) Magyarország lakosságának egytizedét szándékosan elpusztították. Ha ezt nem tudod megtenni, már pedig nem tudod, akkor - még ha pusztán aljas propagandacélokból is - de egyértelműen hazudtál.
Ennyi az egész.

Amúgy meg, sajnos sok embert elvittek - az én családomból is vittek -, de közel sem majd egymillió embert: "A közel egymillió emberből", amit te hadováltál.
Szóval ebben is hazudsz, kicsi kis propagandista.

2020.11.29. 14:31:44

@midnight coder:
Az igazság másik szelete, hogy ezt a helyiek kérték, mert nem akartak betagozódni Örményországba, mert saját kánságban éltek autonomival évszázadokig.., azzal, hogy az azeriekhez kerültek autonomiával, akkor jobban jártak,.., nem gondolkodtak előre.

mgdé 2020.11.29. 14:36:12

@alöksz róz:

No meg még vegán is, meg szűz is. Harcos turáni őseid most bizonyára nagyon boldogok. :P

Cycmen 2020.11.29. 14:41:24

@Tényelek: ne vergőggyé fartúró, lebuktál!

boborján20 2020.11.29. 14:42:46

@Tényelek: jani össze-visszahazudozol!

a saját magad karikatúrája vagy. szerintem rajtad mindenki röhög itt, mert vágja, hogy egy sültbolond vagy!

mgdé 2020.11.29. 14:43:59

@Tényelek:

S ki mondta, hogy örmények, hajrá, menjetek csak nekik?
Ez is valami nedves álmod. :D
(Igen, az erőviszonyok valóban nem nekik kedveznek.
De ettől még nekik van igazuk.)

S képzeld, Erdély közigazgatásilag meg sajnos román föld.
Akkor őket miért bujtogatod felelőtlenül?

2020.11.29. 14:45:07

@mgdé:
Rákosi irodájába futottak be a listák Moszkvába az itthoni elvtársaktól, hogy kiket kell kiiktatni a társadalomból, ahogy szállták meg a szovjetek a magyar településeket, úgy gyűjtötték be a listán szereplő embereket,.., adott létszám volt, csak akkor vittek el mást, ha nem sikerűlt minden listán lévőt levadászni.
Rákosi csak jogilag került hatalomra később valójában 44-től ő uralkodott az országban, ugyanúgy volt hatalmon, mint Szállasi, a kutya sem választotta meg, a megszállók vele tárgyaltak és a szovjet elvtársai mindenben támogatták,..., meg eleve erre választották ki,..., a vérszomján még Sztálin is ledöbbent, pedig nem volt egy könnyen ijeszthető figura.

2020.11.29. 14:51:30

@mgdé:
A háboruról volt szó, nem arról kinek van igaza.
Erdélynek minimum autonómia kell, legjobb az önállóság lenne,..., nem bujtogatom őket csak mindenben támogatom,..., ahogy én látom, jó irányba indultak el, egyre több erdélyi románnak is tele van a töke, hogy a bukaresti vezetés még 100 év után is megszállt, kirabolandó területként tekint Erdélyre.

mgdé 2020.11.29. 14:53:36

@Tényelek:

"44-től ő uralkodott az országban" :DDD

Aztakurta. :D S ezt a bevonuló német haderő tábornokai is tudták? Díszfogadás is volt? S Szálasi is tudta?

A rokonomat az utcáról vitték el. Nyilván a Tényelek megálmodta Rákosi féle Nagy Nyilvántartás miatt, külön őt keresgélve vittek el egy 19 éves éves gyereket, mint rendkívül veszélyes elemet. Elmeorvos látott már?

mgdé 2020.11.29. 15:00:02

@Tényelek:

"nem arról kinek van igaza"

Soha egyetlen alkalommal sem írtad le, hogy márpedig az örményeknek van igaza, az az ő földjük. Csak és kizárólag mellébeszéltél.

De ha így gondolod, tessék, itt az alkalom, máris írhatod:

(Vagy maradsz teljességgel hiteltelen.)

mgdé 2020.11.29. 15:02:40

@Tényelek:

Erdély: "legjobb az önállóság lenne"

No, Karabah is pont erre vágyna.

2020.11.29. 15:07:16

@mgdé:
Utána kell nézni a rokona orosz kartonjának,..., mindenkinek volt,..., ha nincsenek benne konkrét, rávonatkozó cselekményi adatok, akkor őt létszámfeltöltésre vitték el, ha igen, akkor listás ember,..., lista alapján sok tizenévest vittek el 14 éves kortól.
Rákosi sok évig dolgozott Moszkvában a hatalomátvételen, a hatalom visszafordíthatatlanságán.
Az akkori elfogadott elmélet szerint, amit pl. Lukács Győrgy is képviselt, a társadalom 10-15 százalékának a kiiktatása az ideális, hogy visszavonhatatlanul megszilárdítsák a hatalmukat.
Szóval nyugodjon meg, több, mint kilencven százalék az esélye annak, hogy a rokonát valamelyik szomszéd vagy kocsmáros, orvos vetette fel a litára, nem véletlenül került gulágra!

2020.11.29. 15:12:13

@mgdé:
Na ja,.., probáljon meg fizettetni erőszakkal egy ismeretlen hústoronytársasággal egy kőrt a kocsmában a saját haverjainak, mert erre vágynak!

Cycmen 2020.11.29. 15:17:23

@boborján20: haggyad már a szegény buzit.

Rákosi már 44-ben tizedelt, mer akkora gané volt, hogy bejött az oroszok előtt... egyes képeken ezért olyan csibész a mosolya április 4-én...

És bazdmeg szól neki valaki, erre lehülyézi és megmagyarázza...

mgdé 2020.11.29. 15:26:02

@Tényelek:

Cselekményi adatok. :D

Kiscsillag, munkából jött hazafelé.
Nem politizált, nem volt sehol tag.
Még épp_nem_18 évesen (kényszer)besorozták Horthyék, így fél évet kiskatona volt, azt megúszta, hogy hadifogságba essen, s haza tudott menni.

Szóval biztos, biztos Rákosi miatt, pont ahogy te mondod ... :P

mgdé 2020.11.29. 15:29:06

@Tényelek:

Hústornyok, mint Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Szlovénia, Horvátország, Ausztria egy_asztalnál?

mgdé 2020.11.29. 15:30:01

@Tényelek:

Hústornyok, mint Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Szlovénia, Horvátország, Ausztria egy_asztalnál? Szegény-szegény Karabah ...

alöksz róz 2020.11.29. 15:32:54

@mgdé: elhiszem hogy neked ez fáj, de nem lehet mindenki piás, mint te

mgdé 2020.11.29. 15:39:15

@alöksz róz:

Te hülye-e vagy? :D
A te turáni harcos őseid büszke mosolya a túlvilágon miért is fájna nekem??? :D

(S ja-ja, biztos az én kedvemért engedélyezte Viktorod a fejenkénti évi 86 liter házipáleszt! :D Az én részem úgy 50 év múlva sokat fog érni, megkezdetlen tételként veheted majd meg az árverésen. Remélem, minimum egy tengerparti luxusnyaraló árát kifizeted érte. :D)

alöksz róz 2020.11.29. 15:42:00

@boborján20: porcukrozni se szoktam. milyen összevisszaságról beszélsz, kiegészítettem a leírtakat :D

inkább arról mesélj, mire a nagy hisztitek? mi a vállalhatatlan szerinted abban amit demeter mondott, az igazság? :D

2020.11.29. 15:45:30

@Cycmen :
Látom nem magyarként nehezen igazodik el a magyar történelemben,..., 44 augusztusában léptek magyar területre a szovjet csapatok és egyből kezdték begyűjteni a Rákosi listáján szereplő embereket.
Mint olvashattuk nemrég, a vér nem válik vizzé, a Momentum is írja a mostani listákat Gyurcsányékkal karöltve csak ezt most Brüsszellel meg Sorossal közösen kivánják gyakorlatba ültetni.

alöksz róz 2020.11.29. 15:49:59

@mgdé: megint be vagy baszva, hogy ennyire félrebeszélsz?

boborján20 2020.11.29. 15:54:19

@alöksz róz: milyen igazság? egy nyomorult félbolond és bandája igazsága? az?

pl. ezt olvasd el. talán megérted, hogy mi a bajunk.

és úgy a bajom, hogy nem vagyok se zsidó, se komcsi, se cigány, se meleg.

2020.11.29. 15:57:28

@mgdé:
Ha beszél a rabbijával, el tudja magyarázni önnek, hogyan lehet kóser pálinkát főzni és arra ugyanúgy vonatkozik az ingyenesség,.., nem kell kimaradni ebből a vallása miatt!

6.Lenin 2020.11.29. 15:58:31

@boborján20:

Csak simán 1 db köcsög.

alöksz róz 2020.11.29. 16:05:57

@boborján20: mit olvassak el?
neked amúgy ennyire nincs saját véleményed? :D

tudod honnan lehet tudni, mi az igaz? mindig az, amiért a leghangosabban sipítoztok.

boborján20 2020.11.29. 16:10:39

@alöksz róz: bocs a link lemaradt.

444.hu/2020/11/29/magyarorszag-tul-minden-remenyen

egyébként van véleményem, csak nincs kedvem oldalakat gépelni.

fésztufész bárkinek kifejtem a véleményem, sőt az asszony szerint nem hagyok másokat megszólalni, me csak lököm és lököm a dumát, egy-két sör után meg pláne:)))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.11.29. 16:10:40

@Tényelek: "Ha beszél a rabbijával"

A zsidóknál van rabbi, okoska. :))

boborján20 2020.11.29. 16:12:22

@6.Lenin: munkásőr, téged azé bírlak, me patent az ütemérzéked, és mindig adekvát a böfögésed a témához:)))

mgdé 2020.11.29. 16:12:55

@alöksz róz:

Csak nem irigykedsz, derék opus dei lovagina? Megártott a böjtölés?
Peched van, csak lázálmodban. :P

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.11.29. 16:13:54

@boborján20: Dementor Szilárd korunk Leonardója, annyi mindenhez IS ért. :))

De leginkább a gyűlölködéshez, mint egy rendes NERcseléd. :))

mgdé 2020.11.29. 16:15:24

@Tényelek:

Rabbim ... :DDD Nekem, ott fent az Olimposzon?
Propagandista bácsika, ennyire még te sem lehetsz gyagya! :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.11.29. 16:17:52

@alöksz róz: "mi a vállalhatatlan szerinted abban amit demeter mondott"

Talán kérdezd magát, Dementor Szilárdot. :))

Törölte magát miatta az élők sorából. :))

mgdé 2020.11.29. 16:25:52

@Tényelek:

Hiába küzdesz malacként a jégen, teljességgel biztosak vagyunk benne, hogy te Rab Rábyt akartál írni, csak hát sz@r a helyesírásod. :P

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.11.29. 16:25:53

@Tényelek: "azt sem tudja értelmezni"

Tovább kéne képezned magad a magyar nyelvben, fide$$fassozpó, hogy elérd az elemi színvonalat. Ne add fel. Román dezinformátorhoz képest elég jól megy.

boborján20 2020.11.29. 16:26:13

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

így igaz. ráadásul ha ránézel a fejére, akko BROÁF!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.11.29. 16:27:35

@boborján20: "BROÁF"

Szerintem is a Mona Lisára hasonlít. Olyan sejtelmes a mosolya. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.11.29. 16:36:58

Dementor Szilárd karaktergyilkosság áldozata lett. Öngyilkos lett. Ön karakter gyilkos. De nem baj, NERcselédnek jó lesz így is. :))

boborján20 2020.11.29. 16:48:56

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
amennyit melózik, nem is csodállom, hogy ilyen rémesen néz ki.
ennyi sorosozás után?:)))

coub.com/view/1rix2m

Jehovah’s Witnesses 2020.11.29. 16:59:02

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: : Dementor Szilárd korunk Leonardója, annyi mindenhez IS ért. :))
De leginkább a gyűlölködéshez, mint egy rendes NERcseléd. :))

www.facebook.com/265672590604606/posts/1016390302199494/

a nagy hohohorgász 2020.11.29. 17:19:44

@boborján20: mecsetet a dohány utcába,a tudodmimellé! Aki nem támogatja rohadt náci

a nagy hohohorgász 2020.11.29. 17:21:41

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: érdekes h Jákob Petya, vona gabci és a szerencsi paraszt nem lehet az. Mert őket kimosdatjatok....

alöksz róz 2020.11.29. 17:26:42

@boborján20: rákattintottam a kedvedért. a lippsi véleménycikkeket azért szoktam elolvasni, hogy megtudjam, mi nem igaz.

demeter bemutatása után rögtön egy jó nagy hazugsággal indít: "Az a beszéd, amely egyenlőségjelet tesz a jogállamiság és a gázkamrák, a szolidaritás és a jogfosztás, az Európai Unió és Hitler Harmadik Birodalma közé"
nem folytattam, mi a faszról olvassak tovább, hogy a hazugságot magyarázza? :D

boborján20 2020.11.29. 17:26:57

@a nagy hohohorgász: ez most, hogy jön ide?

bakker, kezdesz összegabalyodni:)))

a nagy hohohorgász 2020.11.29. 17:38:11

@boborján20: jaj jaj ifjú padavan... vona gabci mindig a zsidokert szonokolt....

a nagy hohohorgász 2020.11.29. 17:39:17

@a nagy hohohorgász: ennyi erővel judas demeter meg egyenesen Mózes

boborján20 2020.11.29. 18:31:24

@a nagy hohohorgász: jodatata, bajcsy-zsilinszkyről teccett hallani?

tudja a tatuinról!:)))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2020.11.29. 18:48:35

@boborján20: Mit mondott Karácsony Dorosz lemondása után? Hogy Dorosz a pénz és a pozíció helyett a munkát választotta.. Gerykém, te is válaszd inkább a munkát és húzzál el a picsába! :DDD

a nagy hohohorgász 2020.11.29. 18:49:33

@boborján20: igen hallottam róla. Valami út vagy mi a fene judapesten....

a nagy hohohorgász 2020.11.29. 18:51:01

@boborján20: minden nap osszehannyak és osszeszarjak a judapestiek a nagy tiszteletukben.

Irbisz 2020.11.29. 19:07:28

@midnight coder:
bocs, de máshol többé-kevésbé realista szoktál lenni, ugy látszik a politika terén a tisztánlátásod csak nyomokban észlelhető.

korrupció volt, van, lesz, ne leygünk naivak, még Svájcban is van - csak épp nem mindegy mekkora volumenű és mennyire gátlástalan, és mi a következmény lebukás esetén.
minden párt alatt volt korrupció, csak a volumene nem mindegy, ezt vitte sose látott szintre, lényegében fekete-afirikai méálységekben orbán és bandája.
mert ha a az mszp-szdsz duó elkorrumpált évente mittudom én 250 mrd Ft-ot (inkább többet), akkor ez a nagyüzemi léptékben űző fideszcsürhe a 4-5-szörösésére növelte. Az, hogy téged nem zavar, hogy egy kormány 250 mrd forintot visz el évente a közösből, vagy 950 mrd-ot, az téged is minősit. Igenis van különbség abban, mennyit lop el egy kormány.

Ja, és az is a korripció, szándékos károkozás egy formája, ha egy magát nemzetinek hazudó kormány évente többszáz milliárdot éget el felesleges, később is csak a pénzt vivő stadionokra, tizmilliárdokat ad külföldi focira, birkozóstadionra, vagy hogy ne menjünk messzebb, a miniszterelnők háza végében épitett hobbistadion (ez egyébként ceaucescu-szintű cselekedet volt) kazánháza és fűtése 3+ mrd HUF.
Persze ezt lehet nem korripciónak titulálni, de akkor vagy orbitális ostobaság, vagy hazaárúlással egyenértékű pénzszórás.

boborján20 2020.11.29. 19:23:02

@a nagy hohohorgász: nem erre gondoltam, hanem erre. az életútjára.

hu.wikipedia.org/wiki/Bajcsy-Zsilinszky_Endre

u.i.: ezt a judapestezést lécci felejtsd már el, mer kurvára infantilis dolog. kösz.

midnight coder 2020.11.29. 19:39:02

@Irbisz: Nem tudom, szerintem már az egyszeri 250 milliárd is bőven van annyi, hogy az elkövetőket addig kellene börtönbe zárni, amíg rájuk rohad a műanyag lakat, nem hogy évente. Ehhez képest viszont csak pár piti csirketolvaj került börtönbe.

És én nem azt mondom, hogy a patásnak nincs ott a helye, hanem azt, hogy már 1998-ban le kellett volna csukni az akkor érintett gengszterváltó politikusokat és holdudvarukat, mert már ott már keményen zajlott az ország szétlopása. És azt is, hogy a világon semmi garancia - sőt, szerintem igazából esély se nagyon - arra, hogy az Orbánékat leváltó csapat majd kevesebbet lop.

A stadionokkal kapcsolatban is egyetértünk. Ugyanakkor azt látom, hogy annyira nagyon értelmes dolgokra anno Gyurcsányék sem költötték az EU-s pénzt. Én arra tippelnék ez ügyben, hogy annyira nem is nagyon lehet. Csinálhatsz belőle stadiont, térfelújítást, de semmi olyat, amivel versenyt jelenthetsz a fejlett EU-s tagországoknak.
Ezért sem tartom annyira nagyon jó dolognak az EU-s támogatásokat mint egyesek, lehet ugyan mondani hogy az EU hozzánk vág egy rakás pénzt, de ez a pénz fel van címkézve. Ugyanakkor azért mi is dobunk be pénzt a gépbe - azt viszont felcimkézetlenül.

morph on deer 2020.11.29. 19:57:25

@6.Lenin:
Te most mire válaszoltál, már ne haragudj a kérdésért?

Mert én mostanáig a Demeter Sszilárd nevű pondró és legfőbb irodalmár írói- és emberi minőségét tettem szóvá, azt mondjuk nagyon, de NEM elemeztem Sorost, se pro, se kontra!
Nem is áll szándékomban.

Egyébként kösz, de sokkal értelmesebb tevékenység a macskával sétálni, mint nézni, hogy hogyan ássa bele orbán egyre jobban az országot a fekáliába.

Mindenesetre a Demeter Szilárd cikke azt jelzi, hogy már komoly gondjai vannak szeretett vezérünknek, hogy most már a náci mocskot sem átallja magára kenni az általános szar mellé, annak reményében, hogy megrettennek tőle.
Tudatom, hogy most sikerült jócskán túllőni a célon, és eléggé látványos öntökönlövés lett az eredmény. D. Szilárd is jobban teszi, ha vadul dekázni kezd, ha nem ő akar lenni a gyalogáldozat, ha még nem késő.

Lehet, hogy mindketten jobban járnánk, ha inkább elkezdenék esti meséket olvasni a macskámnak, mert annak legalább lenne értelme. :)

a nagy hohohorgász 2020.11.29. 20:29:08

@boborján20: én csak neked akartam megfelelni h a Fidesz szavazók nácik!!! Ha te is elfelejted h náci vagyok én is megteszem.

a nagy hohohorgász 2020.11.29. 20:34:07

@boborján20: Te ismered azt a számtalan keresztény magyart aki zsidót mentett amikor kellett??? Köztük a nagyszüleimet. Nem azért mentették mert zsidók voltak vagy pénzt adtak hanem azért mert hittek a jóban, az emberiségben. Ti ugyanúgy elaruljatok a hitet a jóban mint a kisgomboc. Szomorú

a nagy hohohorgász 2020.11.29. 20:37:07

@a nagy hohohorgász: hogy zsidozik valaki amikor a lányát rachelnek a fiát meg gasparnak nevezi. Én csak azt tamadom aki a csaladomra támad. Ebben pedig minden nacio fellelheto

a nagy hohohorgász 2020.11.29. 20:44:50

@a nagy hohohorgász: az utcán támad a cigány és a keresztény/zsidó vagy egyéb. A munkahelyen támad a zsidó és a magyar meg a külföldi. Cigány nincs mert a rohadtul megerto multi sem veszi fel a cigányt....a családban támad a náci meg a komcsi magyar... én mondom nektek 2 fele ember létezik a jó és a rossz !!! A jó megerti a rossz ember takarodjon a kurva anyjára.

MAXVAL bircaman közfingó 2020.11.29. 21:28:55

Én olyan szép okkersárgát huggyozok.

alöksz róz 2020.11.29. 21:54:16

@MAXVAL bircaman közfingó: mert túl kevés vizet iszol. a te korodban má jobban kéne erre figyelned

MAXVAL bircaman közfingó 2020.11.29. 23:29:00

Van még a jippijó fing. Az olyan, hogy igaz ugyan, hogy jobb adni, mint kapni, de mégis instant mosolyt csal úgy a gyártóra, mint a felhasználóra. Csak úgy száguldanak az endorfinok.

FCUK 2020.11.30. 15:44:56

nagyon vicces, mikor egy csicska megállapítja valakiről, hogy csicska. nick, tudjuk, hogy szar vagy, de ennyire? :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.11.30. 19:28:57

@MOTHERFCUK: "nagyon vicces, mikor egy csicska megállapítja valakiről, hogy csicska"

Te csak tudod, csicska, ugye? :))

mgdé 2020.12.01. 14:32:19

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

"Törölte magát miatta az élők sorából"

Csak nem a nagytudású Tényelek prof. volt D.Szilárd maga??? :D
süti beállítások módosítása