B1 blogcsaládBayer bukhatja a várbeli lakását: az ellenzéki polgármester elrendelte a lakáscsere vizsgálatát

2020. szeptember 11. - nickgrabowszki

V. Naszályi Márta szerint a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének birtokosa elismerte, hogy kijátszotta a jogszabályokat. bayer_3_1.jpg 

Az I. kerület közös ellenzéki jelölésű polgármestere a Facebookon azt közölte, Bayer Zsolt publicista az azonnali.hu internetes lapban – több más mellett – nyilatkozott a várbeli bérlakásának megszerzési körülményeiről. A cikkben a következő állításokat teszi:

Jön pár ügyvéd és elmondja, hogy ez úgy működik, hogy el kell cserélni, aztán vissza kell venni, és akkor így jut hozzá a bérlő ahhoz a pénzhez, amit szeretne. Két ügyvéd megcsinálja a szerződéseket, ráteszi az ügyvédi szárazpecsétet. Miután én elolvastam az önkormányzati újságban, hogy mennyi az ára, nem az ujjamból szoptam, mégis mit kellett volna nekem mondani? Hogy „hahó emberek, itt valami nagy gáz van”?

Bayer Zsolt azt is hozzátette:

Amikor én ezt az egészet 2017-18-ban lezongoráztam és kifizettem a pénzt, majd felújítottam ugyanannyiért a lakásokat, nekem fogalmam sem volt. Mikor olvasgatok én lakástörvényt önök szerint? Menjenek fel a Várba és kérdezzék meg: tízből tizenegy így csinálja, mert máshogy nem lehet.

V. Naszályi szerint a publicista az interjúban ezzel

beismerte, hogy kijátszotta a hatályos jogszabályokat,

a lakáscserére vonatkozó törvényi előírások ellenére jutott önkormányzati bérlakáshoz Nagy Gábor Tamás fideszes polgármester idejében.

A polgármester szerint a cikk önként nyilvánosságra hozott állításait megismerve, nem tehet mást, mint, hogy

elrendeli Bayer Zsolt két lakáscseréjének a vizsgálatát.

V. Naszályi közölte, a Budavári Önkormányzat lapjában, a Várnegyedben polgármesterré választását követően intézkedett, hogy a törvényeknek nem megfelelő hirdetések a korábbi gyakorlattal szemben már ne jelenhessenek meg. Tavaly október óta pedig minden beérkező lakáscserekérelmet megvizsgálnak.

Polgármesterként elkötelezett vagyok az iránt, hogy a kerület lakói számára igazságos bérlakásrendszert hozzunk létre és a lakások bérbeadása teljesen átlátható legyen. Azért dolgozunk, hogy minden üres lakást pályázhatóvá tegyünk, a jelenleg készülő és hamarosan bemutatott új lakásrendelet alapján minél szélesebb körben kiszámítható, biztonságos lakhatást nyújtsunk a kerületi lakóknak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr716197936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

6.Lenin 2020.09.11. 14:25:54

Szerintem neki (Bayer) is fel kell jelentenie egy libernyákot, aki szintén így jutott lakáshoz, aztán ez a segg polgi szépen csendben marad, ha a ugyan ebben a székben szeretné még hizlalni a seggét legalább 1-2 évig. Aztán úgyis megtanul repülni.

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2020.09.11. 14:45:39

A probléma rendszerszintű, ezt a rendszert nem Bayer Zsolt találta ki, és ha csak az ő ügyleteire terjed ki a vizsgálat, azzal maximum látszatmegoldás lehet a dolog vége.

A személyes véleményem egyébként az, hogy a lakáspiacon alapvetően valódi piaci viszonyoknak kellene uralkodnia, különösen az olyan értékes (mert jó helyen lévő) ingatlanok esetén, mint a várbeli ingatlanok; ezeket rendes piaci áron kellene adni, venni, bérelni (az ilyen vevőknek nyilván lenne pénze felújítani is). Akinek meg önkormányzati szükséglakás kell, azoknak Soroksár-külsőn kellene kiutalni egyet.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.11. 14:48:27

Ez nem igazság. Egyszer mond igazat a hülyezsóti, akkor is megszívatják érte. :))

Az igaz, hogy minden fideszes ezt csinálja. Miért pont a hülyezsótit piszkálják?

Szabó Miklós János 2020.09.11. 14:49:49

Az 5. Naszádi Márta az rokona a 6. Leninnek?

6.Lenin 2020.09.11. 14:49:52

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

A bérlők listájából rögtön kiderülne, hogy megint hülyeséget írtál.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.11. 14:51:30

@Lipsimentes szénsavas üdítőital: "rendes piaci áron kellene adni, venni, bérelni"

Igen, csak büdös fidesznyákokkal legyen tele a vár. Azt a pár nyuggert, aki mégis marad, majd hasba rugdaljátok, az nálatok a módi. :))

6.Lenin 2020.09.11. 14:52:51

@Szabó Miklós János :

Ezt határozottan állítom, hogy bármi közöm lenne a spinéhez, pláne az "elveihez".

Én soha nem lennék olyan hülye, hogy csupasz kézzel nyúkálja a darázsfészekben (nem B. Zsolti miatt).

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.11. 14:53:39

Berlinben direkt olcsó önkormányzati lakásokat adnak ki a jobb kerületekben is, hogy a sok büdös gazdag be fulladjon meg egymás szagától. :))

Emmett Brown 2020.09.11. 15:05:22

@Lipsimentes szénsavas üdítőital: A legtöbbet nem lehet eladni, mert műemlék, ezért csak bérleti jogot lehet szerezni, az pedig a lakást cserélek bérleti jogra rendszerben működik.

cleanwater 2020.09.11. 15:09:23

Milyen igaza volt a Bangónénak a patkány irtással.Igaz Lenin elvtárs?

6.Lenin 2020.09.11. 15:11:02

@Emmett Brown:

De ezt Bayer el is mondja a vele készült riportban, hogy rossz a rendszer, de ügyvédi sgédlettel ki lehet játszani. És eddig mindig mindenki ezt játszotta, ügyvédi tanácsra.
Ezt a spiné nem volt képes felfogni?

Majd most azok az ügyvédek, akik ezt a joghézagot kijátszották, ijedtükben összevissza szarják majd magukat?

6.Lenin 2020.09.11. 15:14:51

@cleanwater:

Ti tényleg ennyire hülyék vagytok?
Nyilván egy darabig csócsáljátok majd, mert utáljátok a Zsoltit, mert ő legaláb ismer benneteket ( a szellemi képességeiteket).
De amikor az első libernyák is sorra kerülne, kussolni fogtok, mint szar a fűben.

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2020.09.11. 15:16:29

@Emmett Brown: Attól, hogy "műemlékek", ez a rendszer még nem lesz jó; a kiskorrupció és az ügyvédi machinációk melegágya. Persze azzal én is egyetértek, hogy bontási, átépítési, ráépítési engedélyt ne adjanak ki műemlék ingatlanra; de egyéb tekintetben még hagyhatnák érvényesülni a piacot.

6.Lenin 2020.09.11. 15:32:42

@Lipsimentes szénsavas üdítőital:

A piac így is működik, és mindenki jól is jár. A bérlő a lakást rendbe teszi, növelve az értékét úgy, hogy az önkormáyzatnak nem kerül semmibe. Az előző bérlő le tudja cseréni a már neki felesleges lakást. Nyilván olyan áron, hogy tud másikat venni.
Ezt is elmondja az eredeti riportban Bayer, hogy tulajdonképpen senkit nem ér kár. És az csere biztos piaci alapon működik. Az önkormányzat esetleg látszólag veszíthet (egy alacsony bérleti díjon), de többet nyerhet az elmaradt felújítás költségén.

De ezt majd az ügyvédek el fogják magyarázni ennek a segg spinének.

MAXVAL bircaman közfingó 2020.09.11. 15:32:42

Ejj de szart szartam. Beleragadt a szőrbe a seggemen.

Fikalnyik Eugén 2020.09.11. 15:47:41

@6.Lenin:
"De ezt Bayer el is mondja a vele készült riportban, hogy rossz a rendszer, de ügyvédi sgédlettel ki lehet játszani. És eddig mindig mindenki ezt játszotta, ügyvédi tanácsra."

Látom magam előtt a küzdelmet, ahogy Zsótit két ügyvéd lefogja, ő pedig ordít, hogy neeeeeee.
De, sajnos. Ezek a gecik ráíratják a nevére az örökös bérleti jogot.
Még sose bántak így el vele.
Szegény pedig azóta is könnyes szemmel, megalázva kel minden reggel a vári lakásában.

6.Lenin 2020.09.11. 15:56:34

@Fikalnyik Eugén:

Igen gyenge a fantáziád (bocs, ha megvádoltalak olyasmivel, amivel nem is rendelkeztél soha). Nyilván az ügyvédek ajánlották a megoldást (nyilván nem kis összegért), hiszen kik ismerik a legjobban joghézagokat az ügyvédeknél?

Neked mi a hasznod abból, ha hülyét csinálsz magadból? Ez komolyan érdekelne.

6.Lenin 2020.09.11. 15:58:37

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Te szeretsz takonyra ugrálni? Egy másik poszt alatt már sikerült.
ennyire szereted a taknyot?

2020.09.11. 15:59:54

Ha felmegy az ember egy ingatlanhirdetéses oldalra, tömegével találkozik bérletjog vásárlási lehetóséggel, ami azt jelenti, hogy ez jogilag egy lehetóség, eladni és venni is,..., a soktízezer közül egy a Zsótié,,...., ha csak az övét vizsgálják az politikai boszorkányüldözés.
Úgy egyébként meg Bayer nem szívhatja meg akkor sem, ha netán elcsesztek valamit az ügyvédek, mert az ő biztosításukból visszakapja a pénzét.
Mondjuk engem meglepne, ha bármi szabálytalanságot találnának egy olyan rutinügyletnél, amiből már többszázezret csináltak az elmúlt évtizedekben.

2020.09.11. 16:03:23

@cleanwater:
A patkányok újboli honfoglalási kisérletére gondol?

6.Lenin 2020.09.11. 16:04:56

@Tényelek:

Én tegnap véletlnül átfutottam az azonnalin készült riporton. Kb minden tleírnak benne.
A posztot nem olvatstam, emrt1 re hülyébb posztok jelennek meg a B1-en, károsak az egészségre.
Csak a hozzászólásokat szoktam. elég stabil ott az ellenzéki szinvonal, de nagyon unhatja a bányászbéka, hogy ennyien nyüzsögnek a segge körül, kozülük.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.11. 16:50:10

@Tényelek: "Mondjuk engem meglepne, ha bármi szabálytalanságot találnának egy olyan rutinügyletnél, amiből már többszázezret csináltak az elmúlt évtizedekben."

Engem nem lepne meg. Mészaros Viktor gazdád rutin tolvajlásai hasonló nagyságrendben voltak az elmúlt évtizedben.

2020.09.11. 17:01:53

@6.Lenin:
Ahogy én látom, itt többen vagyunk nem liberálbolsik, mint a hazaiak, még akkor is, ha abból több nick van.
Szerintem azt unja a seggarc több néven, mert mindenkinek neki kell válaszolni, sokszor meg is keveredik, más a név, de marad az előző nick műkaraktere.
Egyébként meg már úgy lecsökkent a szinvonal, hogy a kereső egyre lejjebb dobja ki,..., régebben legalább volt némi alapja a mocskolódós cikkeknek, mostanában meg a mocsárra építkezik.
Olvasni meg nem sok értelme van, elég átfutni a cikkeket,.., még a libsi kommentelők sem ahhoz szólnak hozzá,..., minden cikknél teljesen más témában megy az anyázás.

2020.09.11. 17:05:20

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
Szerintem nagy bajban lenne, ha most azonnal meg kellene magyaráznia, hogy mi az összefüggés a két szövegrész között,..., de, ha sikerülne is, akkor sem értené.
Látom rosszul viselkedett és megemelte az adagját a kezelőorvosa.

6.Lenin 2020.09.11. 17:10:22

@Tényelek:

Szerintem seggarc egy robot, élő ember nem lehet ekkora seggfej.
Én ezért nem is szoktam olvasni a posztokat, tök mind1, hogy miről szól. A harmadik (rossz esetben) libernyák már erősen anyázik, mindig ugyan azt.
Már ajánlottam a blogot íróknak, hogy csak sorszámozzák a posztokat, feleslegesen írnak valamilyen szöveget , a hozzászólások úgyis egy témáról szólnak. O1G, nehezen viselik, hogy okosabb, mint az egész banda együttvéve.

MAXVAL birсaman közíró (cenzúrázott) · http://bircahang.org 2020.09.11. 17:18:18

Magyarul: Bayer betartott minden vonatkozó jogszabályt. Arról nem ő tehet, hogy a jogszabály marhaság.

morpho 2020.09.11. 17:19:55

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Az mókás, hogy ezek a szerencsétlen seggfejek a szakadt kőbányai panelből itt kampányolnak a solymári takony budavári lakásáért. Ennyi hülyét istenem! :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.11. 17:23:21

@morpho: :))

A WC pucolás is munka, azt is meg kell csinálnia valakinek. :))

Ja, nem, az egy rendes munka, ezek itt meg különlegesen ocsmány dolgot csinálnak, boáááá. :))

6.Lenin 2020.09.11. 17:26:21

Mikor lesz új poszt? Morpho megjött, akkor ez már beszart.

Valami hasonló eget verő téma, talán már izgalmassá is tehetné a blogot.

6.Lenin 2020.09.11. 17:38:46

Pihenésképpen, csak erősen elkötelezetteknek...

www.youtube.com/watch?v=1nNVcrCTBFM

boborján20 2020.09.11. 17:39:01

@6.Lenin: mi van szarházi munkásőr, buknak a moslék haverjaid?:)))

csak röhög rajtad az ember, mikor mindennap véded a védhetetlen!

de hát ilyen szarházi voltál egész életedben, ezé senki sem csodálkozik!

Emmett Brown 2020.09.11. 17:39:48

@6.Lenin: Mármint ha a várba szeretne valaki költözni, akkor pár kivételtől eltekintve csak így lehet megtenni.

És ehhez az önkormányzatnak nem sok köze van (inkább semennnyi), ha meg tud állapodni özv Kiss Péternével az Úri utcai lakásáról akkor megteszi, és annyi, csak a hölgy nem lóvét kap, hanem egy ingatlant (utána azzal már bármi történhet). Továbbá az örökbérleti jog értelemszerűen nem ér annyit, mint a tulajdon, ezért olcsóbb, nem az önkormányzati susmus miatt.

Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál 2020.09.11. 17:43:49

"Bayer bukhatja a várbeli lakását: az ellenzéki polgármester elrendelte a lakáscsere vizsgálatát"

Es akkor mi van ? Minden torvenyes, a vizsgalat nem egy birosag hatarozat.
Szoval a szokasos baromsag hogy lehetne mar egy vizsgalattol elbukni egy lakast ?

6.Lenin 2020.09.11. 17:58:33

@Emmett Brown:

Írtam, hogí véletletlenül elolvastam, vagy inkább csak átfutottam a riportot, tegnap.
Semmi érdekes, már azon kívül, hogy fel lehet kavarni némi szart Bayer körül.
Nyilván más érdek nem fűződik ehhez, hiszen az ügyvédek, akik ezeket intézik, majd el is simítják, hiszen minden oldalról lehetnek érintettek.
Ahogy írtam is, tulajdonképpen senkit nem érint károsan, valszeg ezért is maradhatott egy két joghézag az ügyben.

Az egész egy sima, és bárgyú politikai szarkeverés. Nem vezet szinte sehová. Ettől nem fognak milliók, énekelve csatllakozni a libernyák oldalhoz. Könyörögve, hogy a kurva életbe vegyék már a hatalmat, mert ez már kibírhatatlan, főleg a Hortobágyon, vagy Baranyában a gyérebben lakott vidékeken.

Ezektől mindenki csak legyint egyet, hogy mi van? Mindenki ezt csinálja/csinálta, és fogja is. Ez a világon mindenhol így működik, esetleg finomabb módszerekkel.
Nem jó, de nem ez fogja megoldani a felmelegedést, vagy a migrációt, netán Kína ebbe sem fog beleremegni. Kis, picsa politikai szarkeverés, ami szép csendben el fog halni.
Szerintem.

boborján20 2020.09.11. 18:00:43

@6.Lenin: kened a szart szarházi!

ja, szerintem:)))

élveteg 2020.09.11. 18:03:41

"A polgármester szerint a cikk önként nyilvánosságra hozott állításait megismerve, nem tehet mást, mint, hogy

elrendeli Bayer Zsolt két lakáscseréjének a vizsgálatát."

Felmerült hogy a Bayer megsértett valamilyen törvényt ? Mert ha igen akkor a polgármester tegyen szépen feljelentést Aztán lássuk az eredményt Utánna meg majd az összes többi emberkéét aki hasonlóan jutott lakáshoz

Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál 2020.09.11. 18:08:19

Az egesz csak szokasos irigyproli hergelo baromsag. Az elmult 10 evben, minden fel evben csinaltak egy ilyen hisztit, az elso keruleti lakasokkal, teljesen eredmenytelenul. Majd ha egyszer lipsiknek sikerul az ENSZ csapatok segitsegevel valasztast nyerniuk, akkor majd megvaltoztathatjak az I keruleti onkormanyzati torvenyeket, es odaadhatjak az egesz varat, a papirok nelkul, eroszakkal ranktoro arabjaiknak. Attol vegre boldogok lennenek es megnyugodnanak, hogy a var ujra arab kezen van.

Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál 2020.09.11. 18:20:01

Rakerestem az elso keruleti ingatlan eladasra, es kapasbol talaltam tobb tucatnyi hirdetest amiben a benne van a kovetkezo szoveg vagy nagyon hasonlo.

"A bérleti jog megszerzéséhez ingatlan cserealap szükséges, értékegyeztetéssel"
"földszinti lakás örökbérleti joga cserelakással átadó. "
"bérlakás bérleti joga lakóingatlan cserével átadó."

Tucat szam lehetne idezni az ilyen hirdeteseket, mert a berlonek joga van eladni a berleti jogat, hiaba kezdik minden fel evben ujra a libbantak ennek vitatasat.

Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál 2020.09.11. 18:29:09

"bérleti joga hasonló méretű budapesti öröklakásra cserélhető.
A várható költségelvű lakbér: 18.000.-Ft/hó.
Csereirányár: 25 M Ft. "

A lenyeg, hogy minden lakast igy adnak vesznek a varban, es minden lakasnak 20-30 ezer korul van a lakbere.
Hiaba verik magukat a libbantak, mindenkinek ennyibe kerul, es barki szerezhet maganak berleti jogot.

boborján20 2020.09.11. 18:32:19

@Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál:

mi van zsoca, magyarázkocc? úgy is a börtönben foksz megrohadni, a moslék geci főnököddel együtt!

ha szerencséd lesz, akkor várbörtön lesz szarházi kisgeci!:)))

a nagy hohohorgász 2020.09.11. 18:38:09

Fidesz szavazókent mondom hogy nagyon helyes a vizsgálat, jo lenne ha nem csak politikai okokból kifolyólag történne. És kivizsgálásra kerülne az összes politikus vagyonnyilatkozata.... De szépet álmodtam.... Hahaha

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.11. 18:44:37

@a nagy hohohorgász: "Fidesz szavazókent mondom ... kivizsgálásra kerülne az összes politikus vagyonnyilatkozata"

Nagyon egyedül vagy te ezzel. Ha komolyan mondod, minden támogatásom a tiéd.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.11. 18:49:23

@Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál: "értékegyeztetéssel"

Aha, rozzant fáskamra várbeli lakás értékén. Mit szívsz, foideSSfasszopó? :))

Emmett Brown 2020.09.11. 19:04:39

@6.Lenin: én ott lakom, tudom, hogy így megy, ezzel nincs gond, ugyanis itt nem az önkori választja meg a bérlőt.

Amivel a gondok vannak, azok a fingért-hugyért kiadott kereskedelmi ingatlanok, amiben aztán a haveri kör csinálja a biznyákot. Mert ez tényleg elkúrt gazdálkodás.

Emmett Brown 2020.09.11. 19:06:20

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: nem az önkorival cserélte, hanem az előző bérlővel.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.11. 19:10:23

@Emmett Brown: Igen. Mást mondtam volna?

Most figyelj nagyon: "értékegyeztetéssel".

6.Lenin 2020.09.11. 19:19:17

@Emmett Brown:

De az nem biztos, hogy azokban a másik oldal az érdekelt.
Sok problémás dolog van még, sajnos lesz is. Vagy nem is baj, amíg bajok vannak, addig van mit megoldani, hol az egyik, hol a másik oldalnak.

A baj, ha nekem szabad, neked nem, a szándék alapja.

Ez a poszt nem arra irányul, hogy egy régen húzódó, gazdaság romboló problémát végre megoldjon a magyar társadalom.

Ennek az alapja, hogy az ellenséges oldalon valakire ráöntünk egy vödör szart. És néhány kretén kiélheti a nyomorát. ezek csupán erről szólnak. Sajnos.

Ahogy írtam, ettől nem fognak milliók , énekelve megindulni a másik oldal felé. De a még szomorúbb, hogy bármi is legyen a vége, ettől nem fog szinte semmi sem változni, egyik oldalon sem.

Csak néhány kretén nyála csorog a billentyűzetre. Legfeljebb egy pc-s bolt forgalma lesz nagyobb, ha többen vesznek új billentyűt.

nincs1agy 2020.09.11. 19:55:24

Eközben az Apró villában?

boborján20 2020.09.11. 19:58:02

@nincs1agy: eközben felcsúton a disznóhizlaldában?

nincs1agy 2020.09.11. 20:21:11

@boborján20: Nem hinném ,hogy az egy holokauszttúlélőé volt..

6.Lenin 2020.09.11. 20:28:39

@nincs1agy:

De a hizlaldában a Boborján nagypapa töltötte fiatal korát, és fogantak a kis boborjánok 12-20-ig, és amikor a nagypapából hurkát csináltak, a kis boborjánokat piacra dobták. a hizlaldát a gonosz mészáros viktor átalakította könyvtárnak, de mivel a 20. nem tud olvasni, méltánytalannak tartja a hizlalda ilyen irányú felhasználását. Neki jobban feküdne egy iszappakolás, olvasás nélkül. A mostani helyén meg szar kolbászt csinálnak az ilyen boborjánokból. Kicsit el van kenődve ettől, ezért e felháborodás.

boborján20 2020.09.11. 20:29:38

@nincs1agy: nem hinném, hogy a vidéki zsidóság gázkamrába küldése megrázna....

www.youtube.com/watch?v=p4F3M8x_6Y0

boborján20 2020.09.11. 20:33:39

@6.Lenin: nigger, elmesélted a családod életét, amiért hálás vagyok!

de neked is el kéne indulnod a damaszkuszi úton.

u.i.: cigány, azé legyen már annyi vér a pucádban, így a végén, hogy fésztufész tolod!

tudod a gerinc, néha jó ha van.

6.Lenin 2020.09.11. 20:36:27

@boborján20:

B+, te még kolbásznak is szar lennél.

a nagy hohohorgász 2020.09.11. 20:37:24

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Tudom hogy egyedül vagyok ezért mondtam hogy de szépet álmodtam.... Én már elmondtam itt párszor hogy a lopás bűn hiába van róla számla... De nem csak a narancs színű és nem csak a szivárvány színű; hanem minden lopás bűn. Ti meg felváltva mentegetitek a bűnözőket. Ja és tartozol egy válasszal hol van a Nagykörúton olyan kapubejárat ahol egy teherautó forgalmi dugó nélkül le tud parkolni??? Te is nézz tükörbe....

boborján20 2020.09.11. 20:44:07

@6.Lenin: bazdmeg, te még szarnak is szar lennél!

meséjj mi a stájsz szargerincű fityeszlakáj!? kezdesz ráébredni?:)))

nincs1agy 2020.09.11. 20:52:26

@boborján20: Volt aki visszajött, aztán Apró nagyapó elvette tőle az ingatlanát..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.11. 20:53:46

@a nagy hohohorgász: "minden lopás bűn"

Persze.

"Ti meg felváltva mentegetitek a bűnözőket."

Idézzél tőlem ilyet.

"hol van a Nagykörúton olyan kapubejárat"

Nincs, és nem is mondtam ilyet.

boborján20 2020.09.11. 20:56:02

@nincs1agy: hová akarod kifuttatni eszt?

a csutigecigazdád mit vett el?

444.hu/2014/03/03/meghalt-a-welt-2000-alapitoja/

nincs1agy 2020.09.11. 20:58:39

@boborján20: Gyurcsányod egész famíliája egy holokauszttúlélőtől elzabrál villában él, oda..

6.Lenin 2020.09.11. 21:01:14

@boborján20:

-Uram! Így a vége felé szakítsunk már egy kis időt bizonyos dolgok tisztázására.
-Hallgatlak fiam, sorold a bűneidet.
-Ezt most hagyjuk, ezeket majd később. Nem akarok én itt társalogni reggelig.
-Akkor mond, mi bánt Fiam?
-Engem itten baszogatnak, hogy ez, meg az. Mit művelek. Nézd Uram, tudom, hogy csak egy porszem vagyok hozzád képest.
-Ne idegelj, lökd már ki mi bánt?
-Uram, te körül szoktál nézni a műveiden?
-Így ősz táján néha, van egy kis időm. De ne kertelj már, lökjed.
-Láttad mostanában boborján20-at?
-OK! Elismerem, azt elbasztam, kicsit másnapos voltam, mikor őt teremtettem, meg kevés anyag volt otthon, az is inkább csak ilyen, olyan hulladék.
-Köszönöm Uram, hogy beismerted, de kérlek ne bántsd, bár könnyebb lenne az életünk nélküle, de akkor mások nem tudnák milyen szerencsések, lehetek volna ők is olyanok, mint ő.
-Na, jó, ezt hagyjuk. Kinek nincs néha rossz napja? Így járt az a faszkalap, nem vagyok rá büszke, elismerem. Szar nap, szar a végeredménye is.
-Ámen.
-Neked is, aludj jól.
-Köszönöm Uram az őszinteséged.
-OK! Legyenek szép álmaid.

boborján20 2020.09.11. 21:10:11

@nincs1agy: a gazdád takarómisvel takarózik.

nincs1agy 2020.09.11. 21:13:40

@boborján20: Szánalmas visszavonulási kísérlet a részedről..:)

boborján20 2020.09.11. 21:13:53

@6.Lenin: nyugger, a pelenkádat kicseréljem?

szinte bármiben megeszlek, csak szargerincben vagy jobb!

remélem a purdéid nem olvassák, amit idehánysz nap mint nap:)))

a nagy hohohorgász 2020.09.11. 21:14:03

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Nem; te csak azt mondtad hogy beállnak a kapualjba és nem lesz dugó. Na melyik kapubejáratba álljon be a körúton ahol nem lesz dugó???? Mi van proli nincs-e tükröd? Vagy nem akarsz eleallni?? Mögém ne állj sohase mert nincs gerinced.... Akarod hogy bemásoljam a tegnapi kommentjeidet???

boborján20 2020.09.11. 21:18:08

@nincs1agy: most tényleg, miazanyád van?

egy szánalmas fityeszork, beszél nekem a szánalmas visszavonulásról?

meséjj nigger!:)))

a nagy hohohorgász 2020.09.11. 21:23:43

@a nagy hohohorgász: Tudjátok mi a közös a magyar politikai pártokban? Egyiknek sem fejlődött ki a teljes gerince... És tudjatok mi a magyar politikai pártok között? Hogy a Fidesznek legalább egy csonka gerinc kinőtt a többinek még az sem...

boborján20 2020.09.11. 21:27:17

@nincs1agy:

fityesztolvaj, eszt olvastad anno zsocától?

tessék! érdekes, hogy miket írt, mielőtt eltört a gerince.

24.hu/belfold/2015/02/10/bayer-lassan-kezdtunk-ugy-kinezni-mint-valami-kokainbaro-rezidenciaja/

bumburnyák20 2020.09.11. 21:31:21

min ket 20asokatt az arabus kannok váknak gerincre mer olyan

a nagy hohohorgász 2020.09.11. 21:33:12

@boborján20: Amúgy Nektek lehet niggerezni?tudod blm...

2020.09.11. 21:37:39

@boborján20:
Elküldtem pár hozzászólását a BLM-nak, szerintem simán levadásszák az itteni tagjai.

boborján20 2020.09.11. 21:38:10

@a nagy hohohorgász: mi van fityesznigger, mi nem teccik?:)))

boborján20 2020.09.11. 21:38:53

@Tényelek: jani, te még negronak is sötét vagy!:))

miért 2020.09.11. 21:46:11

@6.Lenin: szerintem, ha van ilyen "libsi" akkor őt is el kellene zavarni, mint a magához és bayerhez hasonló bolsi tolvajokat.

a nagy hohohorgász 2020.09.11. 21:52:03

@boborján20: Kicsit be vagy feszulve! Nem jött meg idoben a holokauszt járadék? Vagy csak egy komcsi ivadéka vagy?

miért 2020.09.11. 21:54:02

@nincs1agy: ahogy sok-sok mai budai "úricsalád", így a Stumpf família is, ahol az após előbb kádár belső elhárításának, majd a rendszerváltásig belügyminisztériumának vezetője!

boborján20 2020.09.11. 21:54:09

@a nagy hohohorgász:

mi a kurvaanyádról ugacc szarházi????

a nagy hohohorgász 2020.09.11. 21:55:37

@boborján20: Matyi Menj aludni miutan meghekkeltel. Verd ki a faszodat azzal a tudattal hogy nyertél. Holnap úgy is felebredsz és realizálódik a 2/3. Hahaha

boborján20 2020.09.11. 21:56:24

@a nagy hohohorgász:

mi van bozgor, nem jött meg a magyar klaviatúra leningrádba?:)))

boborján20 2020.09.11. 21:59:19

@a nagy hohohorgász: te beszélsz impotens hulladék fityeszork, aki minden nap kiveri képletesen a csútigecire a kisfaszát!:)))

taga19+1 2020.09.11. 22:01:21

@a nagy hohohorgász: te má olyan sötét vagyol jobágy mék szerelmem heler anyo is a balatonba dobta magát
jobágy fidess

a nagy hohohorgász 2020.09.11. 22:01:38

@boborján20: Te mekkora lufi vagy... Bazmeg te még zsidónak is szar vagy....

boborján20 2020.09.11. 22:05:22

@a nagy hohohorgász: te mekkora egy szarházi lakáj vagy !
te még nyílasgecinek is szar vagy! szálasigazdád röhög rajtad a pokolból:)))

nincs1agy 2020.09.11. 22:13:05

@miért: Az egyik legjelentősebb ellenzéki párt vezetőjéről beszélünk. Én se hoztam volna fel most, ha Ferenc visszavonul a politikától és ma már csak nagy alkoholtartalmú koktéljait szürcsölgeti az Apró villa teraszán..:)

nincs1agy 2020.09.11. 22:14:02

@boborján20: Takaróval próbálsz te is takarózni. Szánalmas..:)

boborján20 2020.09.11. 22:17:57

@alöksz róz: nem fogsz/fogtok röhögni, ahogy hitler és sztálin se!

na lépek, de ha van kedved szkanderozni, akkor holnap délután leszek fityeszparazita.

boborján20 2020.09.11. 22:18:47

@nincs1agy: az a kurva borotválkozótükör mi?:)))

nincs1itt 2020.09.11. 22:35:24

@Tényelek: jááánoska, de kemény!!!! ízirájder! ízirájder, öcsém! felmész egy ingatlanos oldalra??? gondolom lifttel... megint egyedül monopolyztál, fogyatékos?! na szaladj sanyihoz, megint bántanak!

alákérdező 2020.09.11. 22:38:48

@nincs1itt: Jól elküldted a francba. De ki az a Sanyi?

nincs1itt 2020.09.11. 22:38:49

@alöksz róz: sanyi, na mivan? egy ideje már a zsindex is hivatkozási alap? csak nem??? ja, kicsit megorigósították a nem komenista múltú, nem korrupt fodbal buzik... szánalmas fajta a tiéd. mennyiért adod a lelkedet? 2 kiló krumpli? te vagy nagymagyar? lószart, te egy kis bérelhető segglyuk vagy!

2020.09.11. 23:22:11

@nincs1itt:
Ez azt jelenti, hogy használom a netet információ szerzéshez,..., mit mondjak,..., önnek sem ártana megtanulni ezt a bonyolúlt műveletet, mert minden területen, amihez hozzászól, ráférne önre legalább az alapok ismerete!
Felmerül a kérdés, hogy ha úgy érzi ezekhez ért, milyen hülye lehet azokban a témákban, ahol úgy érzi nem ért hozzá :-)?

nincs1itt 2020.09.11. 23:26:20

@Tényelek: jááánoska, megint kezdesz fonetikusan írni! "bonyolúlt" források, ostoba fidesz-tálib?!
monopoly, histórjás csenel?!
ja, és fogyelj, jááánoska, hogy mire, hol válaszolsz!
gyakorold még egy kicsit a magyar nyelvet, mielőtt belevágnál a nekem szánt németül írt sorokba!

2020.09.11. 23:33:33

@nincs1itt:
Szerintem ön akkora barom, hogy adjon hálát az istenének, ha valaki válaszol önnek,..., nincs választási lehetősége, hogy franciául vagy németül!

2020.09.11. 23:38:43

@nincs1itt:
Ja, és az ilyen hiba nem fonetikus írás, hanem telefonos elcsúszás, amit nincs kedvem javítani,..., csak, hogy helyre tegyem a fogalmait, bár értelmes ember erre önmaga is rájött volna,....., ön meg hónapok óta nyomja a hülyeségét.

alöksz róz 2020.09.12. 00:17:12

@Tényelek: :D
jogos a kérdés, de nincs ilyen téma, egy random cikk vagy blogbejegyzés elolvasása után bármilyen témában szakértőnek hiszi magát

alöksz róz 2020.09.12. 00:22:43

@boborján20: lehet inkább csinálok egy taga-botot
12 jól választott szót véletlenszerűen kombinálva már tökéletes taga-hozzászólásokat lehet generálni

taga19+1 2020.09.12. 04:22:09

@alöksz róz: kurva anyjádat faszopó geci takarogy visza a lendvay uccába
és finom vótam

nincs1agy 2020.09.12. 09:13:33

@boborján20: Apró nagyapó a munkásmozgalmi panteonban nyugszik?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.12. 10:01:25

357,44 forint 1 Euró. Mészaros Viktor azt állítja, hogy a kormány A L K A L M A T L A N .

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.12. 10:04:16

@Tényelek: "telefonos elcsúszás"

Nem kell védekezned, fideSSfasszopó, egyrészt átlátszó a hazugságod, másrészt nem szorulsz magyarázkodásra. Ahhoz képest, hogy román dezinformátor vagy, egész jól bírod a magyart. :))

nincs1agy 2020.09.12. 10:23:34

@boborján20 : Nem érdekel az aberrált családod története..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.12. 10:24:03

@boborján20 : Légy elnéző vele. Elég tehet lehet neki így is, magyar felmenőkkel a magyargyűlölőket szolgálnia, a saját fajtáját elárulnia.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.12. 11:07:23

@nincs1agy: "Múltkor még 270 volt nálad"

Nálam tuti nem. Valamit félreolvastál, fideSSfasszopó. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.12. 11:15:02

a becslés szerint az éves veszteség 158 ezer ember lesz; az első félévben 946,5 ezren haltak meg, és csak 681 ezren születtek.

Ennél jelentősebb népességcsökkenés utoljára 2006-ban volt, akkor 373 ezer fő volt a mínusz.

Idén januárban Oroszország lakossága 146 millió 748 ezer fő volt.

A tanulmány azt állítja, hogy nem várható a születésszám emelkedése, az egyedüli remény a növekvő migráció, csakhogy az a koronavírus miatt lezárt határok miatt jelentősen visszaesett: az idei első félévben még az ötvenezret sem érte el, a tavalyi több mint 130 ezerrel szemben.

24.hu/kulfold/2020/09/12/oroszorszag-nepessegfogyas-koronavirus-migracio/

Putyin gazda migráncsokat importál, mi lesz veled Mészaros Viktor? :))

Toportyán Zsóti 2020.09.12. 11:16:12

@Tényelek: Nevetni lehet csak liberálbolsizó fajtádon,amiről folyton kiderűl csak tolvajféleség vagytok,szerencsétlen pedofilsimogató.

nincs1agy 2020.09.12. 11:35:43

Free SZFE !

Ez Vidnyánszky küldetése..:)

2020.09.12. 12:13:28

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
Hűha :-)
Kimondta, hogy olyan eszetlenül kell szaporodni, mint a muszlim országokban, ahol annyi a fölösleges ember pl. Afrikában, hogy belepotyognak a tengerbe, úgy kell kihorgászni őkat, mint a petpalackot a Tiszából.
Húsz évvel ezelőtt a világ liberálbolsevik médiája még azt szajkózta, hogy az a jó, ha csökken a népesség az országokban,.., most a migriket tólja.
Az ideális az, ami pl. Magyarországon van, így sokkal kevésbé taroljuk le a környezetet,.., az idióta muszlimok meg hatszorozták a lakosságszámot,.., már ivővizük sincs, nemhogy kajájuk,..., maradjanak ott, ahol vannak és megtanulják, hogy az a terület hány embert tud eltartani,..., nem szabad velük elhitetni, hogy a mi országainkból is trágyadombot csinálhatnak!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.12. 12:32:57

@Tényelek: "Kimondta, hogy olyan eszetlenül kell szaporodni, mint a muszlim országokban"

Nem fogsz Kubatovtól fizetést kapni, ha ilyeneket mondasz Putyin gazdátokra. :))

"Húsz évvel ezelőtt a világ liberálbolsevik médiája még azt szajkózta, hogy az a jó, ha csökken a népesség az országokban"

Nem vagyok se liberális, se fideSSbolsevik, mégis egyetértek ezzel. Túl sok ember van a Földön.

"Az ideális az, ami pl. Magyarországon van"

Megint csak a fizetésedet veszélyezteted, ha a népességcsökkenést ünnepled, fideSSfasszopó. :))

nincs1agy 2020.09.12. 12:34:36

@nincs1agy: Úgy értik, hogy azért jó, ha csökken, mert a több hely lesz a más kultúrákból jövő migránsoknak, így színesedik a társadalom -ami a mániájuk.
"Finnországban túl sok a finn.."-fogalmazott egy betelepült muszlim nő a csadorja mögül..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.12. 12:37:19

@nincs1agy: "How Russia Deals With Migrants - You Don't Wanna Go There"

Igen, a ruszkik migráncssimogatók. Csak a migráncsokkal ilyen gyengédek, a saját népükkel sokkal durvábban bánnak. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.12. 12:40:53

@nincs1agy: "Finnországban túl sok a finn.."

Ezzel egyet tudok érteni, kurvasok finn van Finnországban. Ahová nézel, mindenhol csak finnek. Azt az időjárást csak ők bírják ki. :))

Hazafelé a vonaton találkoztam két magyar egyetemista lánnyal. Arra jutottunk, hogy szerintem nagyon rondák a finn lányok, szerintük meg a finn fiúk. :))

nincs1agy 2020.09.12. 12:41:32

@Tényelek: Az orosz TFR egyébként egész jónak mondható 1,73. Persze kérdés, hogy ebből mennyi az muzulmán. Persze az oroszok egész másként kezelik őket, mint a nyugati sorosidióták. Ha szemtelenek, kapnak a pofájukra, és nem hoznak létre önálló városrészeket sem. mint nyugaton, hogy oda a rendőr sem mer bemenni már.
Gyakran elnéptelenedett falvakba telepítik őket, ahonnan bejárnak dolgozni a nagyobb városokba.

nincs1agy 2020.09.12. 12:43:54

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Jó látni ilyen felvételeket.:) Néhány Malmöben meg Stuttgartban emberkedő Hasszánt meg Ahmedet átküldenék pár hétre ide egy kis kalandtúrára. Kissé megjuhászodnának, az biztos..:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.12. 14:44:31

@nincs1agy: "Jó látni ilyen felvételeket"

Migráncs simogató! :))

Talpig Jimmy 2020.09.12. 14:57:51

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: nem vetted észre, hogy az eltartott kisujjal kommentelő (magázódik itt, ahol mindenki tegeződik és ugyebár internetes fórumokon ez a bevett gyakorlat) Tényelek ismét bajba került az ékezettel? A "bonyolúlt"
után sikerült a migriket "tólja" is. :D

nincs1agy 2020.09.12. 15:04:57

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Bangóné elmehetne egy kis továbbképzésre, hogyan kell hasra vágva rettegeni a gumibottól..:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.12. 15:10:11

@Talpig Jimmy: Túl szigorú vagy. Egy román dezinformátortól ez is nagyon szép. :))

A neve különben Ténytelen, csak elírta. :))

Hülyepistike, a magázódással akar tekintélyt vásárolni. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.12. 15:14:51

@nincs1agy: Nem láttam rettegést a szemekben.

A Klubrádióban hallottam - tudod, amit megint be akar záratni a geci gazdád - a SzFE-vel kapcsolatban, hogy asszondja: Kunhalmi visszapattant a demokrácia csukott ajtajáról. :))

Talpig Jimmy 2020.09.12. 15:21:40

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: valami ilyesmire gyanakodtam én is.
Már ami a külhonit illeti. Vagy egy írásban is rögzült tájszólásra.
Szeretném olvasni értékteremtő hozzászólásait az örülünk,vin... blogon.
Bár ott sem magázódunk, és gondolom arra nem terjed ki a figyelme a kormánypárti kommentelőknek. Nincs rá utasítás?

Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál 2020.09.12. 15:48:37

"Bayer bukhatja "

Szegeny libbantak mar ennyire leadtak. Ha Orban nem bukik, akkor legalabb Bayer Zsolti bukjon.

6.Lenin 2020.09.12. 15:52:25

@Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál:

Ilyenkor csak simán boldogok a lelki nyomoroncok, hogy valaki belerúgott-majdnem- a Zsoltiba, a gecibe.
Ezek szánalmas szarzsákok. Nyálcsurgató faszverők.

6.Lenin 2020.09.12. 15:56:35

@Ágnes Losonczi:

Mi a bajod Ágica, nem akar senki karóra húzni? Biztos randa vagy , mint Sántha Józsi bá malackája. Közelről malacka, kicsit távolabbról egy kecskére hajaz, a valóságban meg te vagy.

alákérdező 2020.09.12. 16:17:14

@6.Lenin: ez az, alázd meg! Így oszt ki egy igazi úr.

6.Lenin 2020.09.12. 16:27:38

@alákérdező:

Én csak kérdeztem, hogy miért is írta, amit, nekem, rólam. Miért kéne kíméletesnek lennem egy....?
tudtad, hogy ma már nincs nő, meg férfi, meg.....semmi van.
Ilyen elmaradott vagy még? Nem ismered a saját bandádat? Köcsög lennél te is,

MAXVAL bircaman közfingó 2020.09.12. 16:30:06

Most már mennyi is, tizenegy napja, hogy nem szartam? Mi lehet a rekord?

6.Lenin 2020.09.12. 16:39:37

@MAXVAL bircaman közfingó:

Te magad vagy a szar. Már hogy szarnád ki magad? Egy szar ne keresse a logikát.

nincs1agy 2020.09.12. 17:14:01

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Mondjuk mivel a földet bámulták tarkóra tett kézzel, nem is nagyon láthattál.:)

Kunhalmi pedig már korábban visszapattant egy BKV ellenőr éberségén, mikor kamu bérlettel próbálta igénybe venni a tömegközlekedést.:) ,és ez nem eljátszott szituáció volt.:)

Szfe:

"Ha valaki rendet akarna tenni a Színművészetin, akkor nulláról kellene kezdenie, mert a bűn beleivódott a falakba"

/ Schilling Árpád /

agador 2020.09.12. 17:43:04

Mindjárt folytathatják is Palkovics várbeli lakásügyletével. ő egy győri nyugdíjas házaspár panellakását ajálotta fel cserének, akik azóta is a lakásban laknak, viszont palkovics szintén szerzett a gazdájához közel egy kéglit. A Hvg. 2020.02.26-án részletezte.

nincs1agy 2020.09.12. 18:23:02

@agador: A Velencei-tó melletti vízparti telkekhez ki is jutott albertirsai szőlősért cserébe?

Emmett Brown 2020.09.12. 19:40:29

@agador: ez az egész arra példa, hogy mekkora előrelépés volt a pénz bevezetése a barterhez képest.

nincs1itt 2020.09.12. 19:58:50

@Talpig Jimmy: ha kicsit megszorongatod, elkezd fonetikusan írni. remek példája a fidesz-tálib bér-trollnak, 8 elemivel: 6xelső+2xmásodik. anyjával lakik, macskát tart és babettával jár, de! okleveles és ingatlan befektető és mindenhez IS értő, multitalent!
ne nagyon bántsd, mert akkor szalad a sanyihoz(alöksz róz), aki troll-farm megmondó embere(2,5 sornál többet soha! de benne lesz: hülye vagy! nem értesz ehhez sem! ez a teljes érvkészlete).

boborján20 2020.09.12. 20:07:10

@nincs1itt: "ha kicsit megszorongatod, elkezd fonetikusan írni. remek példája a fidesz-tálib bér-trollnak, 8 elemivel: 6xelső+2xmásodik. anyjával lakik, macskát tart és babettával jár, de! okleveles és ingatlan befektető és mindenhez IS értő, multitalent!"

labanc, a gázszerelőt kihagytad a felsorolásból!:)))

boborján20 2020.09.12. 20:16:31

@nincs1agy: bazdmeg mekkora egy turha vagy!

nesze fityeszgeci, eszt hallgasd, te szargerincű tolvajgeci!

www.youtube.com/watch?v=Ec6JHXc93h4

nincs1ész 2020.09.12. 20:16:33

nállunk dájcsba a kanyar vonatok a himlájába is főlmennének ha mi svábok aztat akarnánk

Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál 2020.09.12. 20:36:58

@boborján20: Mesz am te a buzi lipsi zenedel, a jo kurva egyes szamu szulodbe, te arabszopo sorosberenc.

nincs1itt 2020.09.12. 20:41:21

@boborján20: az már szakma! na az sem jött össze neki!

boborján20 2020.09.12. 20:41:53

@Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál:

mi van ibrahim, milyen az idő nálatok leningrádban?:)))

u.i.: a moslék kurvaanyádat baszd telibe szarházi fityeszjobbágy!

nincs1itt 2020.09.12. 20:43:48

@Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál: az arabfasz nem lehet jobb, mint a marcipáncsaucseszku, tacskónapóleon fasza, amin te nevelkedsz! mijjen pusáp magyar vagyol te! mi? egy arabfasza jobb, mint o.v.fasza???(csak, hogy megértsd, fogyatékos)

nincs1itt 2020.09.12. 20:44:53

@nincs1ész: ja, ja csak mi svábok, itt tájcslándá, nem vagyunk ostoba, jobbágy magyarok és nem akarunk faszságokat...

boborján20 2020.09.12. 20:47:09

@nincs1itt: azé fityeszes majom még lehet?:)))

bakker, el van baszva ez az ország má megint 100 évre!

alöksz róz 2020.09.12. 21:01:51

azt mondja a cigány: mi svábok
:DDD

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.09.12. 21:08:04

@alöksz róz: valahogy csak meg kell magyaráznia a barna színt segély osztáskor
sváb

nincs1agy 2020.09.12. 21:27:26

@boborján20: Mi van paraszt, ezen a nickeden is egy piros izomautó az avatarod?

Free SZFE ! Ez a feladat Vidnyánszkyékra vár..Innen is ki lesztek rugdalva a picsába lippschik.

ELTE-BTK felkészül..:))

boborján20 2020.09.12. 21:27:53

@alöksz róz: mi van rózsika, dől a ner?

gondolom, má neked is kezd gáz lenni amit a csutgecigazdád tol!:)))

boborján20 2020.09.12. 21:30:41

@nincs1agy: mi van nergeci, ezen a nickeden is egy tolvaj geci vagy?

"ember", ha tanultál volna történelmet, akkor vágnád, hogy a potrohosgecigazdádnak nem sok ideje van!:)))

alöksz róz 2020.09.12. 21:43:44

@boborján20: remélhetőleg ti hamarabb dőltök

boborján20 2020.09.12. 21:47:21

@alöksz róz: rőzse, te tényleg ilyen hülye vagy?

már navracsicsnak sincs egy szava se, és te égeted itt magad nap-nap után?

te tényleg ekkora balfék vagy?:)))

alöksz róz 2020.09.12. 21:55:24

@boborján20: nézzenek oda, de nagyra van magával az ostoba felhergelt proli :D

pont nem érdekel navracsics véleménye.
eddig se érdekelt, most mitől érdekelne?

boborján20 2020.09.12. 22:10:36

@alöksz róz: rőzse, én vagyok a proli, aki nem akar egy moslék szardarab csutigeci alatt élni?
én? nem te vagy egy szarházi moslék jobbágy, aki azért utál, mert nekem van gerincem?:)))

zenével, hogy állsz ribanc?! nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=vri557tkfOU

alöksz róz 2020.09.12. 22:20:05

@boborján20: nincs gerinced.
visszabújhatsz a drágabolgárúr seggébe, ahonnan előbújtál :-)

a proliság meg nem ettől függ. vannak fideszesek prolik is. igaz, elég kevesen.

boborján20 2020.09.12. 22:26:39

@alöksz róz: cica, te még a geci seggén paksimogyorónak is gerinctelen lennél!

jobbágy, ha vége lesz a gazdádnak, ako te úgy el foksz tűnni, mint a fing!:)))

alöksz róz 2020.09.12. 22:37:23

@boborján20: :D
se gerinced, se elveid. és még nekiállsz gerincezni, jobbágyozni. komoly... bolgárúr köp egyet, felnyalod.

te még ahhoz is szar vagy, hogy Orbán Viktor Úr Miniszterelnök Úr lába nyomát megcsókolhasd.

boborján20 2020.09.12. 22:43:12

@alöksz róz:

"te még ahhoz is szar vagy, hogy Orbán Viktor Úr Miniszterelnök Úr lába nyomát megcsókolhasd."

EZ KOMOLY?

alöksz róz 2020.09.12. 22:56:27

@boborján20: hát mit gondoltál, ilyen mocskos szájjal még a lába nyomát se illetheted.

nincs1agy 2020.09.12. 22:56:39

@boborján20: A tömör (vagy nevezzük inkább primitívnek) két mondatos kis kommentjeidről könnyen felismerhető vagy, bármelyik nickeden is írogatsz..:))

alöksz róz 2020.09.12. 23:12:48

@nincs1agy: kire gondolsz? a tigirimigirire?

2020.09.12. 23:16:49

@boborján20:
Ez eddig az év poénja :-)
Igen komoly,..., szóval, ha úgy dönt, hogy az erősebb oldalára állna, mint a románoknál szokás, akkor el kell fogadnia, hogy a jobboldalon nincs láb,....., de még lábnyom csókolgatási kötelezettség sem, mint a liberálbolsi oldalon, ahol ehhez szokott hozzá.
Na, most fel van adva a lecke, hogy így van-e értelme?

MAXVAL bircaman közfingó 2020.09.12. 23:23:19

mindenki gondosan kerülte, hogy szóba hozza a versét, mintha az egy brutális fing lett volna, amiről jól nevelt ember nem vesz tudomást.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.13. 01:36:09

@alöksz róz: "szar vagy, hogy Úr Orbán Úr Viktor Úr Miniszterelnök Úr lába nyomát megcsókolhasd"

Bezzeg a fideSSfasszopók érdemesek rá, reggeltől estig azt csókolgatják. :))

boborján20 2020.09.13. 06:29:14

@Tényelek: jani bazdmeg, lebuktál! ez szerintem te voltál, te kis csókos fityeszjobbágy:)))

napizeje.blog.hu/media/image/b%20OV%20k%C3%A9zcs%C3%B3k%201.jpg

boborján20 2020.09.13. 06:40:45

@nincs1agy: "A tömör (vagy nevezzük inkább primitívnek) két mondatos kis kommentjeidről könnyen felismerhető vagy, bármelyik nickeden is írogatsz..:))"

bakker, pont eszt gondolom rólad.
ráadásul, te még egy nyomorult kis tolvajgeci is vagy, ahogy a gazdád, a dagattgeci!:)))

cicmen 2020.09.13. 08:39:25

Höhö!Apróvillásék lakáshoz jutási módszereket vizsgálgatnak?

boborján20 2020.09.13. 08:49:15

@cicmen: mi van helga, má neked is gáz, hogy a fityeszmaffiád mit tol pofátlanul?:)))

alöksz róz 2020.09.13. 09:01:50

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: láthatóan már teljesen belebolondultál a faszhiányba...
ez de szánalmas bazmeg.

boborján20 2020.09.13. 09:10:54

@alöksz róz: rőzse, ki ez a rosszarcú bűnöző a képen?

ja, hogy ez a köcsög a bájer, aki befosott a hontandristól:)))

anno azé voltak világos pillanatai. íme:

24.hu/belfold/2015/02/10/bayer-lassan-kezdtunk-ugy-kinezni-mint-valami-kokainbaro-rezidenciaja/

boborján20 2020.09.13. 09:49:33

@alöksz róz: milyen és?

te hülye vagy? mikor csinálod a hülyét, mikor eszt a taknyot véded!

bazdmeg, és belőletek van kétmisi, akik szét kúrják eszt a szerencsétlen hazánkat!

Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál 2020.09.13. 10:24:49

@boborján20: Latom nagyon raersz kommentelgetni. Biztos hogy minden arab le van mar szopva ? Biztosan nem maradt egyetlen arab sem a hatarvedokeritesnel, akit oralis oromokben kene reszesitened ?

Nehogy aztan a szegeny menekultek reklamaljanak Soros urnal.

boborján20 2020.09.13. 10:27:47

@Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál: "Biztos hogy minden arab le van mar szopva ?"

kérdezd meg a gazdádat retek! a dagattgeci istened szopja az arabok faszát:)))

na húzzál a kurvaanyádba felcsútra ganajozni!

cicmen 2020.09.13. 10:32:10

@boborján20: mi van helga, má neked is gáz, hogy a fityeszmaffiád mit tol pofátlanul?:)))................

Hogy gáz vagy sem, az hagy legyen az én ügyem, mindenesetre ne a tolvaj geci libsik játsszák az erkölcs csőszt, mert én még emlékszem, hogy ők mit műveltek! Ha ők is csak ilyen Bayer szintű lakáscseréknél maradnak, akkor már utolértük volna Ausztriát! Miért kellett IMF hitelt felvenni és hova a gecibe tűnt a lóvé? Amikor privatizáltak a megmetélt elvtársak, akkor ott mennyiért is lett elbaszva a közvagyon? Soroljam selejt? A hozzád hasonló hasznos hülyéknek mindig bele kell ebbe verni az orrát, mert a híg agyukkal elfelejtik!

alöksz róz 2020.09.13. 10:37:22

@boborján20: "milyen és?" - mit akarsz vele mondani?
miből gondolod, hogy érdekel bayer vagy navracsics véleménye? ne magadból indulj ki, proli! neked megmondják, mit kell gondolnod, és onnantól azt gondolod.
de hálistennek nem mindenki olyan buta birka mint te.

"mikor csinálod a hülyét, mikor eszt a taknyot véded!" - mi a faszomról beszélsz, fogyatékos vagy?

"bazdmeg, és belőletek van kétmisi, akik szét kúrják eszt a szerencsétlen hazánkat!" - ha lenne belőlünk kétmisi, akko lehet nem rontanátok itt a levegőt :-)
ha 20-30 éve lett volna kétmisi, akkor meg sokkal jobb hely lenne. nem fogjuk hagyni nektek, hogy végleg tönkretegyétek az országot.

alöksz róz 2020.09.13. 10:40:10

@boborján20: "eszt" - erre a stílusra meg jobban figyelj oda, mert az orbán segge nickedet ezzel buktattad le :-)

6.Lenin 2020.09.13. 10:41:18

Jajj, jajj, láccik má, hogy ilyen hatalmas szellemi kapacitás ellenében (boborján20-ak), picsában sincsenek a mocskos fideszesek (mert onnan is kiszorították-végre-őket, ezek) 22-ben milyen ádáz küzdelem várható.

A fény (Fidesz) és a sötétség (boborjánok tömkelege) örök harca fog a szemünk előtt végbemenni, és utána marad egy pici sötét lyuk, valamelyik külvárosi rotyi mögött, halkuló boborjánok cincogásával.

boborján20 2020.09.13. 11:03:06

@alöksz róz: mi van rőzse, kezded kapiskálni, hogy a sötét oldalon állsz nigger?!:))

boborján20 2020.09.13. 11:04:39

@6.Lenin: na befutottál te is moslék szarházi munkásőr!
élvezd ki ezeket a pillanatokat, me lassan neked, és a turha csutigeci rendszerednek is gémover lesz:)))

boborján20 2020.09.13. 11:06:13

@alöksz róz: hülyegyerek, mással próbálkozz, ne evvel!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.13. 11:12:16

@alöksz róz: "faszhiányba"

Nektek, fideSSfasszopóknak tényleg mindig csak ezen jár az eszetek? :))

6.Lenin 2020.09.13. 11:16:29

@boborján20:

Szeretettel, csak neked.

www.youtube.com/watch?v=cPjkugOZQmI

Aszongya, hogy kicsordulnak a könnyeim...naná, a röhögéstől, ha rád gondolok.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.13. 11:16:35

@boborján20: :))

És állandóan itt vergődnek arab faszokért. Gusztustalan társaság. :))

taga20 2020.09.13. 11:32:29

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

bottal se piszkálnám ezeket a szardarabokat, csak az a baj, hogy a normális magyarországban, ezek a hulladékok osztják a zészt és a hatalmat.

persze, egyszer mindennek vége lesz.

na addig is, zene!:)))

www.youtube.com/watch?v=Ec6JHXc93h4

taga20 2020.09.13. 11:37:18

@6.Lenin: bakker munkásőr, rólad mindig ő jut eszembe:)))

www.youtube.com/watch?v=bc_osBalCmw

alöksz róz 2020.09.13. 11:38:06

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: csak nem bírtad megállni, hogy belépjél ezzel a nickeddel is? :D

6.Lenin 2020.09.13. 11:39:03

@taga20:

"csak az a baj, hogy a normális magyarországban, ezek a hulladékok osztják a zészt és a hatalmat."

Megértelek, a NEM NORMÁLIS Mo-on ez óriási probléma lehet, NEKTEK.

B+, ez óriási volt tőled.

boborján20 2020.09.13. 11:56:08

@alöksz róz: mondod te, te agymosott fityeszjobbágy!:))))

nevetséges agyrokkant hülye, aki a csutigeci szarát tolja, mint te!

boborján20 2020.09.13. 11:58:52

@6.Lenin: munkásőr, szakadok rajtad!
rég elhúzol innen a picsába, de a moslék nyálad, a dagattgeci gazdáddal itt fog mék fertőzni évtizedeken át! BROÁF!

alöksz róz 2020.09.13. 12:04:36

@boborján20: buta agymosott proli vagy, aki képtelen az önálló gondolkodásra, csak a drágabolgárúr turháját nyalod fel és köpöd vissza. én viszont se agymosott nem vagyok, se jobbágy.
olyan szó meg nincs is, hogy fityesz.

boborján20 2020.09.13. 12:24:23

@alöksz róz: rőzse, te egy kibaszott fityeszjobbágy vagy.

és az a legrosszabb, hogy az olyan agymosott fosgerincű fityeszmúzsik, mint amilyen te is vagy, szétkúrjátok ezt a szerencsétlen hazánkat!

2020.09.13. 12:25:30

@6.Lenin:
Kiváncsi lennék, ha Orbán is azt csinálta volna, amit Karácsony, hogy hullanak az emberek, mint a legyek, ő meg biciklisáv festegetésel meg buzi zászló kitűzéssel akarja megvédenia budapestieket.
Ma már ott tart Orbán alternatívája, hogy a Závecz kutatása szerint aki Karácsonyt megválasztotta, azok negyede ma nem szavazna rá.

boborján20 2020.09.13. 12:31:44

@Tényelek: jani, a gazdád tudod mit csinált? nemzetikonzultációnak nevezett agymosást végzett rajtad is!

bazdmeg, a fityeszmaffiád 300csilliárdért szart vett! más normális országban ezért már börtönben ülne a moslék bűnöző csutidagattgeci!

öblögess fosgerincű múzsik!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.09.13. 12:34:56

@boborján20: feszült vagy ratyi
szipkázz le néhány arabot oszt lenyugszol

boborján20 2020.09.13. 12:35:26

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

tényleg a magyarok full hülyék, hogy az olyan moslék szarok, mint ez a görény rogántonyi és te még nem vagytok börtönbe!

boborján20 2020.09.13. 12:36:26

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

érzed a veszted szarházi kisköcsög, ezé pofázol, mint a gazdád a csutidagattgeci!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.09.13. 12:40:42

@boborján20: tanujj úlly szavakat taguci mert már bangóné is választékosabb nálad

morph on deer 2020.09.13. 12:41:14

@cicmen:
“... hasznos hülyéknek mindig bele kell ebbe verni az orrát, mert a híg agyukkal elfelejtik!”

Te még tényleg ott tartasz, hogy 10-20-30 évvel ezelőtti (vélt vagy valós) eseményekkel próbálod mentegetni a mostani geciségeket?

Vagy az egyik törvénytelenség miatt hirtelen helyes lesz egy másik törvénytelenség?

Vagy hogy gondolod te ezt?

Abban miért ne lehetne megállapodni és egyetérteni, hogy MINDEN geciség elitélendő, hogy az ÖSSZES törvénytelenséget büntetni kell, politikai-, rokoni-, vallási vagy nemzetiségi hovatartozástól függetlenül?

Ezzel mi lenne a baj?

Azon túl persze, hogy onnantól csak az merne politikusnak menni, aki tisztességes és becsületes, abból a néhány emberből meg még egy frakció sem jönne össze..!

alöksz róz 2020.09.13. 12:41:25

@boborján20: ezt má írtad. nem értem, miért érzed szükségét, hogy tovább bizonygasd, agymosott vagy
tudja azt minden normális kommentező

alöksz róz 2020.09.13. 12:43:21

@boborján20: ne legalább végre te is elismered, hogy nem vagy magyar

boborján20 2020.09.13. 12:47:43

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

nerjobbágy, te inkább csókolgasd a gazdád kezét, vagy a nyalogassad a paksi mogyoróit, me csak ahhoz értesz parazita!

boborján20 2020.09.13. 12:50:00

@alöksz róz: ha te magyar vagy, akkor én nem vagyok az!

basszus, eszt a nicknevet többen is használjátok a fidelitászban?

me a régi rőzse nem volt ilyen full sötét, mint te!

alöksz róz 2020.09.13. 13:02:57

@morph on deer: "Te még tényleg ott tartasz, hogy 10-20-30 évvel ezelőtti (vélt vagy valós) eseményekkel próbálod mentegetni a mostani geciségeket?" - nem árt emlékezni rá, mire lehet tőletek számítani

alöksz róz 2020.09.13. 13:04:23

@boborján20: nincs már türelmem hozzátok, meg a jóindulatom is elfogyott.
pedig rengeteg volt mindkettőből :-)

nincs1agy 2020.09.13. 13:09:17

@boborján20: Piros traktorod is van, paraszt?

2020.09.13. 13:21:11

@boborján20:
A mostani konzultáció járványra vonatkozó minden kérdése alkalmas volt arra, hogy felmérjék mit támogat a lakosság, sajnálhatják a liberálbolsevik pártok szimpatizánsai, hogy politikai megfontolások miatt nem töltötték ki a szüleik, gyerekeik, unokáik életének védelme érdekében
Még mielőtt ebből is poltikát csinálna, ezt kutatásmódszertani és poltológiai alapokon írtam,..., szerintem ez a helyzet nem az, ahol bármilyen poltikai szempontnak számítani kellene, csak és kizárólag az emberek élete számít és ez még akkor is igaz,, ha szerencsére a volt OMM országai és Lengyelország lakossága ezt a saját bőrén nem tapasztalta meg,..., úgy néz ki, hogy a régiók szemlelet különbségét meg tudta őrizni a komcsi uralom ellenére is,..., ennek köszönhetjük azt, hogy egyáltalán létezünk, nem tűntünk el a történelem színpadáról.

boborján20 2020.09.13. 13:24:57

@nincs1agy: miről böfögsz fityeszparaszt?

boborján20 2020.09.13. 13:27:52

@Tényelek: jani, melyik másik eus országban lopják el a közpénz ilyen konzultációnak nevezett marhasággal?

várom válaszod fityeszdroid!:)))

6.Lenin 2020.09.13. 13:30:33

@boborján20:

"rég elhúzol innen a picsába, de a moslék nyálad, a dagattgeci gazdáddal itt fog mék fertőzni évtizedeken át! BROÁF! "

Kösz, ez jó hír. Látod, írtam én már neked, hogy ha én elpatkolok, te akkor is hülye maradsz. És ettől a gondolattól, hogy te továbbra is szívni fox, mit egy kisborz, nyugodtan fogom várni a feltámadást, ha addig be nem szarok a röhögéstől, mekkora balfasz vagy/voltál/leszel.

B+, egy beton villanyoszlop könnyebben tanul, mint te.

alöksz róz 2020.09.13. 13:36:05

@boborján20: az a marhaság komolyabb megnyilvánulása a demokráciának, mint egy parlamenti választás :-)

2020.09.13. 13:38:42

@boborján20:
Egyikben sincs konzultáció a lakossággal, a liberálbolsevik nyugati kormányok és az EU vezetése csak Soros műciviljeivel konzultál,..., itt demokrácia van, ott meg "a ciliket vonják be" műdemokratikus liberálbolsevik jelszóval hülyítik a népet.
Egyébként, amig be voltak szarva a Szovjetuniótól náluk is volt ilyen, nehogy fellázadjanak a népek,.., Svájcban meg rendszeresebben van, mint nálunk, de ők ugye nem tagjai az EU-nak.

boborján20 2020.09.13. 13:49:11

@Tényelek: jujj bazdmeg, te nagyon gáz vagy jani!

baszod, rólad mindig ez jut eszembe!:))))

i.imgur.com/58w4HgC.jpg

boborján20 2020.09.13. 13:54:39

@alöksz róz: rőzse, ez akkora bulsit, hogy még te is röhögsz rajta!:)))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.13. 14:02:29

@boborján20: Te, tudod, hogy Mészaros Viktor a legnagyobb keresztény? Jól megy a "vállalkozása", "megbecsült" ember (egymillió agyhalott birka megbecsüli a csúti lótolvajt), ezt isten kegyének tudja be. Ez csalhatatlan jele annak, hogy isten a tenyerébe vette, és nem a pokol tüzében fog égni az idő végezetéig. :))

Ó, szánalmas lúzer, hogy mekkorát téved! :))

alöksz róz 2020.09.13. 14:02:31

@boborján20: ez nem bulsit, hanem a szomorú tény, papám.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.13. 14:04:47

@Tényelek: "nem magyar"

Majd te, román dezinformátor mondod meg, hogy ki a magyar. :))

"vallása tíltja a globalizmus vagy az internacionalizmusra"

Uhm... Szerintem te nem vagy tudatában, hogy a kereszténység internacionalista.

boborján20 2020.09.13. 14:04:58

@alöksz róz: tényleg szomorú, ha te eszt komolyan tolod!

anyám borogass!:)))

Csaba Szikora 2020.09.13. 14:05:00

Ugyan már mese habbal.Mártika örül hogy luk van a seggén és még szelel.

alöksz róz 2020.09.13. 14:07:50

@boborján20: pedig ez a helyzet, akár akarod látni, akár nem
igazából sírni kéne rajta, nem röhögni

MAXVAL bircaman közfingó 2020.09.13. 14:42:32

Tizenhárom napja nem szartam. Tizenhárom nap… De hát hová lesz? Végül is ettem ezt-azt. Kedves-leves, egy kis kolbász, a vajazott krumpli, fejadagkenyér… Hová lett, csak ül a hasamban, mint egy kurva daganat?

morph on deer 2020.09.13. 14:54:57

@alöksz róz:
“ nem árt emlékezni rá, mire lehet tőletek számítani”

Írd már fel magadnak valahová, itt meg lépjünk tovább, szerintem :)
Mindenesetre hidd el nekem, hogy egyik geciség még nem menti fel a másikat, sem így, sem úgy.

Azaz: 1 szocigeci + 1 fideszgeci ≠ 0 !!!
Az csak egy rakás aljadék, akármilyen színű pártkönyve is van!

6.Lenin 2020.09.13. 15:48:28

Libernyákok, a rokonok küldtek egy sms-t, lehet, hogy megint jönnek. Megkedvelték Orbánt.

www.youtube.com/watch?v=jM8dCGIm6yc

(már 39 millióan lájkolták is az üzenetet)

alöksz róz 2020.09.13. 16:02:08

@morph on deer: mellébeszélsz. senki nem mondta h egyik geciség felmenti a másikat.

6.Lenin 2020.09.13. 16:04:14

Ja, még annyit, a HU= Hungary a barátunk, Orbán a góré.

És nincs ebben semmi különös

www.youtube.com/watch?v=v4xZUr0BEfE

(57 millió lájk)

Libernyákok, nektek nyekk.

boborján20 2020.09.13. 16:13:49

@6.Lenin: mi ez az idétlen baromság munkásőr? teljesen elment az eszed?

6.Lenin 2020.09.13. 16:29:28

@boborján20:

Mi van, neked csak az tetszik amikor a Dezsővel kornyikáltok a 4Csöcsűben?

Van más is.

www.youtube.com/watch?v=nqKyUMXq4V4

Nekoashi2005 2020.09.13. 17:00:14

"Szilárd, a beszélő disznósajt!"

m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=szPm_DfDl70

"Ha disznót lát, rögtön tegezi, megbaszná, de inkább tegezi"

Ez eddig a legjobb jellemzése rezsi szilárdnak!

Galerida 2020.09.13. 19:10:51

Itt pampog az ellenzék, amikor végre lenne okuk pezsgőt bontani!

A Momentum MAJDNEM eltalálta Rogán kertjét és ismerve őket, valóságos csoda, hogy nem a francia követség udvarára szemeteltek! (azzal az ésszel, ami nekik van...)

Karácsonyt, aki polihisztor, a széles néptömegek a legjelentősebb párt társelnökévé választották!

Már csak az kellene, hogy megtalálják Gyurcsány szakdolgozatát és akkor semmi akadálya a haladó erők napokon belül várható totális győzelmének!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.09.13. 19:52:59

hallom oszlik a klubb rádijo is
előbb a zsindex szűnt+ most + ez
hová lesz a fügetlen salyto

Libsik jobban szeretik az arabfaszt a hazájuknál 2020.09.13. 20:25:59

Hat nagyon kivancsi leszek, de most valahogy nem erzem a kormany bukasat keddre.
Az index megszunt, SZFE-et bezartak, a klubradiot betiltottak, az mszp-nek napjai lehetnek hatra. Nem tudom, hogy lesz egy ilyen sorozatbol keddre bukas, valahogy most nincs benne a levegoben Orban keddi bukasa.

a nagy hohohorgász 2020.09.13. 20:40:05

Egy talalos kerdes: kinek a szajabol hangzott el a 2000es evekben eme bolcs mondat?????: Eljen gyurcsany ferenc a magyar nepkoztarsasag miniszterelnoke!!!!!!

nincs1itt 2020.09.13. 21:18:13

@alöksz róz: na mivan?! koszos magyar jobbágy??? a te "mércéd" szerint inkább cigány, mint betyárkörte magyar o.v. seggében! de marad a valóság: sváb. ez is klasszisokkal jobb, mint a retek magyar, aki nyilasból lesz komenista, aztán liberális, aztán polgári, nemzeti és végül ismét nyilas. a magyarnak a gerincét a haribo gyártja?

cicmen 2020.09.13. 21:23:16

@morph on deer: Te még tényleg ott tartasz, hogy 10-20-30 évvel ezelőtti (vélt vagy valós) eseményekkel próbálod mentegetni a mostani geciségeket?.................................

Vélt, vagy valós! :DDDDDDDD Lehet, hogy meg sem történt ugye? Mondjuk a megnyert önkormányzatoknál ugyanazt csinálják. Tolvajok ne játsszák a rendőrt, mi meg nem felejtünk, bármennyire is szeretnétek!

karygery myndenkynek kyvery 2020.09.13. 22:50:41

Ez a bayern egy nagy gecy, hyába kynálom föl a kyverést, azt állytlya neki egy asszony állytlya. Ky hyszy el.

alöksz róz 2020.09.13. 22:51:01

bemegy reggel a zsidó a boltjába. észreveszi, hogy valaki éjszaka az üzlethelyiség közepére szart. vakarja a fejét:
- most mit csináljak? megegyem vagy eladjam?

:-)

karygery myndenkynek kyvery 2020.09.13. 22:59:01

@alöksz róz: Mynk okosba tudlyuk: megesszük, úlyrahasznosytlyuk, malyd eladlyuk.

Valamennyi zsidó ünnep rövid összefoglalója:
- Meg akartak minket ölni.
- Nem sikerült.
- És most együnk.

morph on deer 2020.09.14. 12:15:32

@cicmen:
“ Vélt, vagy valós! :DDDDDDDD Lehet, hogy meg sem történt ugye?”

Ne röhögtess!
Te melyik szót nem érted tisztán, Cicamica, hogy találgatnod kell?
:)

Ki viszi karigeri után a biciklijét ? 2020.09.14. 13:22:47

"Bayer bukhatja a várbeli lakását: "

Libbantkak, ha mar Orban nem bukik, akkor legalabb Bayer bukjon, igaz ?
Kicsit se szanalmas.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.14. 15:34:38

@Tényelek: "A keresztény vallások elfogadják nemzeteket"

Ki mondta, hogy nem, idióta.

A kereszténység, az az egy kereszténység, ami van, az internacionalista. Nincs magyar Krisztus, vagy német Krisztus...

Jézus szeret. Nem azért, mert magyar vagy, vagy német, akkor is, ha magyar vagy, vagy német, nemzettől függetlenül szeret.

alöksz róz 2020.09.14. 16:13:21

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: ti internacionalisták meg a magyart is meg a németet is gyűlölitek.
látod mennyivel különbek nálatok a keresztények? :-)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.14. 16:35:31

@alöksz róz: "ti internacionalisták"

Ez mellé ment. Nem vagyok keresztény. Én a tudományt fogadom el a babonával szemben. :))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.09.14. 19:35:16

Látom még mindig ugyanaz az öt idióta a huszonöt nickjén nyalja a gazdi seggét!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.14. 19:42:10

@alöksz róz: "hanem fogyatékos"

Igazi farok vagy. Mint a geci gazdád. Aki nem keresztény, az fogyatékos, aki nem fideSSes, az nem magyar... :))

alöksz róz 2020.09.14. 20:37:07

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: kösz h igazoltad, h tényleg fogyatékos vagy :-)

a taga nickedet mé nem használod mostanában?

mgdé 2020.09.14. 22:10:45

@6.Lenin:

Ők ismerős arcok. Természetesen a pirospötty révén.

mgdé 2020.09.14. 22:11:41

@alöksz róz:

Szia Lenyinbácsika! Morzsi jól van?
süti beállítások módosítása