B1 blogcsaládSzijjártó jó érzékkel akkor rendelte be a német nagykövetet, hogy visszautasítsa az antiszemitizmus vádját, amikor állami kitüntetést kapott egy ún. történész, aki szerint a zsidók kitúrták a magyarokat a vagyonukból

2020. augusztus 24. - nickgrabowszki

Viselje a miniszterhelyettes, hogy a német nagykövet majd szemberöhögi, amikor a magyarországi kormány és jobboldal az antiszemitizmussal szembeni zéró tolarenciájáról értekezik neki. raffay_1.jpg

Átmenetileg hazánkba látogatott Szijjártó Péter, de nem adott választ se arra a kérdésre, hogy honnan volt kb. 60 millió forintja, hogy kibéreljen a tengerjáró luxusjachtot, se arra, hogy a Szindikátus mely tagjánál kell intézni a nyaraló turnusok lefoglalását a hajókázásra. (Még belegondolni is rossz, hogy összecsúszik 2 miniszter - értsd: szolga - üdülése a NER úszó dácsáján.)

Viszont legalább berendelte a német nagyköveteket, mert a kormányának egyik tagja, a német Európa-ügyi miniszter azt merte nyilatkozni, hogy az Unió többek közt azért kezdett jogállami eljárást az Orbán-kormány ellen, mert Magyarországon erős az antiszemitizmus.

Szijjártó szerint ez nincs így, de mivel a Keleti Szél azóta elfújta Pekingbe, a nagykövetnek ezt már a sameszával, Magyar Levente miniszterhelyettessel kell megbeszélnie.

A Német Központi Zsidó Tanács lapja, a Jüdische Allgemeine megkérdezte a budapesti főrabbit a magyarországi antiszemitizmusról. Mint a Népszava idézte, Fröhlich Róbert szerint a magyar zsidóság nem érzékel fenyegetést, ám vannak antiszemita jelenségek és ez félelmet kelt soraiban. Az aggasztó fejlemények között említette

  • a Soros elleni kampányt,
  • nyilas írók sztárolását,
  • valamint azt, hogy az Országgyűlés 2. embere, Lezsák Sándor dicsérte a zsidógyilkos Héjjas Ivánt.

És akkor még Fröhlich nem is említette  a legújabb fejleményt, mellyel az Orbán-kormány gesztust tett az antiszemita, rasszista, egyben holdkóros és totálisan agyhalott szélsőjobboldalnak:

augusztus 20. alkalmából magas állami kitüntetést, a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét kapta Raffay Ernő.

A történész, az Antall-kormány egykori honvédelmi államtitkárának kitüntetésével a Fidesz-kormány állást foglalt abban a vitában, amelyet az ostoba és érvelni nem tudó  szélsőjobb folytat a hozzáértő, ún. "céhbeli" történészekkel a szabadkőmúvesek évszázaddal ezelőtti szerepéről. A vadmagyaroknak Raffay a hivatkozási alapja, kitüntetésével a NER is elkötelezte magát az irracionalizmus, az obskurantizmus, ti. az emberi butaság mellett.

Valamint az antiszemitizmus mellett. Túl ugyanis azon, hogy a szabadkőműves egyfajta kódszó arra, hogy zsidó, mint ahogy a liberális ("libernyák"), a háttérhatalom, meg Soros is. Érti mindenki, akinek értenie kell, de le lehet tagadni a külföld előtt, mert nem szószerinti és explicit.

Kivéve Raffaynál.

Mert ő egyáltalán nem ragaszkodik minden esetben a kódoláshoz. Mint a 444 összegyűjtötte, nyilvános megszólalásai alkalmával Ernő bátyánk igenis keményen és nyíltan zsidózik.

Úgyszólván mindenről a zsidók jutnak eszébe:

  • a zsidók szerinte valójában soha nem asszimilálódtak Magyarországon;
  • ugyanolyan migránsok, mint az arabok;
  • bejöttek, és kitúrták a magyarokat a pozíciójukból, a tudományban, a iskolában, az akadémiában, az egyetemen, a bankvilágban, a földbirtokban, a szakmákban;
  • kiverték a magyarokat a vagyonukból.

Erre még Gulyás miniszter se tudott már mondani, mint hogy nem kell feltétlenül azonosulni Raffay minden mondatával. (De ha mind egyforma, akkor melyikkel lehet?) Gulyás szerint

 Raffay Ernő egy tiszteletreméltó történészi tudással és életművel rendelkezik.

Hát, mondjuk a tisztelet a legutolsó szó, ami Raffay kapcsán bárkinek eszébe juthat. Már Antall Józsefnek se ez járt eszébe, amikor kirúgta a kormányából, mert az akkori államtitkár azt terjesztette, hogy merényletet kíséreltek meg ellene  a gonosz - ha addig nem is, azóta biztosan - tudjuk, kik.

Raffay ugyanis az antiszemiták azon fajtájába tartozik, akik nem próbálják letagadni magukról hogy azok. maga mondja például:

tudom, hogy ez antiszemitának tűnik, amit most mondok, de ez a tény.

Raffaynak elismertsége kétségtelenül van, csak nem a fenti okokból nem a történészszakmában, hanem az antiszemita szélsőjobboldalon.

Az most helyzet, hogy Szijjártó néhány nappal rendelte be a német nagykövetet az egyik német miniszter a magyarországi antiszemitizmusról tett nyilatkozata matt, hogy saját kormány kitüntetett egy par excellence szélsőjobboldali, antiszemita történészt.

A dolognak 2 magyarázata lehetséges:

1.  Szijjártó nem tudott a dologról, a jachtozás miatt nem vett részt kormánydöntésben, ez a hír nem került be a sajtószemléjébe, valamint internet sincs Adrián, ezért beleszaladt a késbe, és házhoz hívta a lószerszámot.

2.  A másik lehetőség, hogy a luxusjachton is volt internet, Szijjártó nagyon is tudott a dologról, és éppen azért rendelte be akkorra a német diplomatát, mert tudta, hogy ő éppen Pekingben portyázik majd.

Viselje a miniszterhelyettes, hogy a német nagykövet majd szemberöhögi, amikor a magyarországi kormány és jobboldal az antiszemitizmussal szembeni zéró tolarenciájáról értekezik neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6616174742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2020.08.29. 13:23:55

@Tényelek:
“ mindegyiknek levágnám a kezét”
:D
Mivel?
Csak mert ahhoz kéz is kell...:)

atomic power 1986DucaDuca 2020.08.29. 13:31:37

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

"7% lesz az idei visszaesés."

Ausztriában 7,1%.

2021-ben az előrejelzései szerinti GDP növekedés:

- magyar: 6%
- osztrák: 5,6%

GDP eredő 2020-2021:

- magyar: - 1%
- osztrák: -1, 5%

Magyarország a két év alatt az előrejelzések szerint kevesebb visszaesést szenved el, mint Ausztria. Csökken az "olló" a két ország között.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 13:37:09

@atomic power 1986DucaDuca: "Ausztriában 7,1%."

Ja, már értem! Így hagyjuk le Ausztriát 2030-ban, évente egy tized százalékkal kevesebbet visszaesve. :))

Te egy akkora idióta vagy, hogy párodat ritkítod. A másik buzi fideSSfasszopót. :))

Hasonlítsd már a posztszovjet államokhoz, barom.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 13:52:20

A rosszindulatú daganatok standardizált halálozási aránya hazánkban a legmagasabb az uniós országok közül többek között azért, mert a kialakuló betegségek számottevő része csak késői stádiumban kerül diagnosztizálásra, ami megnöveli a kezelések költségeit és csökkenti azok eredményességét.
Magyarország GDP arányos egészségügyi kiadásai (6,9 százalék) enyhén magasabbak a többi visegrádi ország átlagánál (6,8 százalék), azonban elmaradtak az uniós országok átlagától (8,3 százalék) 2017-ben.
A háztartások közvetlen egészségügyi kiadásai a GDP 1,9 százalékát teszik ki, ami magasabb a régiós (1,3 százalék) és az uniós átlagnál (1,8 százalék) is. Mindez azt mutatja, hogy az állami egészségügy helyett kénytelenek a magán egészségügyi szektorban gyógyulni az emberek.
Az elhízott felnőtt lakosság aránya (26 százalék) Magyarországon a harmadik legmagasabb az uniós országok között.

Amit viszont a jelentés is pozitívumként emel ki, az az, hogy a fertőző betegségek megelőzésére szolgáló oltási rendszer valóban az egyik legkiemelkedőbb az európai országok között.

g7.hu/kozelet/20200805/versenykepesseg-mit-latni-a-jovobol/

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 13:56:55

Önmagában az, hogy a magyar gazdaság nagyot zuhant a második negyedévben, nem különösebben meglepő, a mértéke azonban igen. Erről Felcsuti Péter, a Bankszövetség korábbi elnöke beszélt az ATV Start című műsorában annak apropóján, hogy 13,6 százalékkal zsugorodott a magyar gazdaság április és június között.
A vártnál nagyobb pofont adott a járvány a magyar gazdaságnak

Felcsuti Péter szerint nem a visszaesés tényén, hanem azon kell csodálkozni, hogy a kormány prognózisa és a valóság között komoly különbség van. A szakember emlékeztetett rá: áprilisban és májusban pénzügyi szakemberek körében komoly vita bontakozott ki arról, hogy megfelelő eszközöket használ-e a kormány a járvány gazdasági követkeményei enyhítésére, amikor a válságkezelés súlypontját a jegybankra helyezte, hogy hitelek segítéségével juttasson pénzt a gazdaságba. Ehelyett – mondták a kritikusok tavasszal – közvetlen költségvetési forrásokat kellett volna a gazdaságba pumpálni, ahogy egyébként a visegrádi négyek mindegyike és sok uniós tagország is csinálta.

Felcsuti Péter szerint nem érdemes belemenni a gazdaság kilátásaival kapcsolatos számháborúba, de azt rendkívül furcsának tartja, hogy pont az MNB növekedési várakozásai lőttek nagyon súlyosan mellé.

Az elhibázott válságkezelési stratégia mögött emberek százezreinek sorsa van, akik nem jutottak jövedelemhez a munkanélküli ellátás idejének kibővítésében, nem születtek olyan jövedelemkiegészítő rendszerek, mint a V4-országok mindegyikében, ezért aztán alacsonyabb képzettségű emberek százezrei maradtak jövedelem nélkül, és az ő elmaradt fogyasztásuk is benne van a 13,6 százalékos visszaesésben – tette hozzá Felcsuti Péter, aki lázálomnak nevezte azt az ígéretet, amely szerint a piac és az állam annyi munkahelyet teremt, amennyit a vírus elpusztított. Ehelyett szerinte a munkanélkülivé vált és váló emberek megsegítésén keresztül lehetne élénkíteni a fogyasztást, ami a GDP-adatokon is segítene.

A magyar gazdaság így vagy úgy, de kikapaszkodik ebből a válságból, de ez nem változtat azon, hogy az elmúlt időszakban az összes, vele összehasonlítható gazdasághoz képest gyengébb teljesítményt nyújtott – hangoztatta a Bankszövetség volt elnöke.

www.atv.hu/belfold/20200817-sulyos-kritikat-fogalmazott-meg-a-kormannyal-es-matolcsyval-szemben-a-bankszovetseg-volt-elnoke

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 13:58:38

@atomic power 1986DucaDuca:

Előző negyedévhez képest a magyar gazdaság 14,5 százalékos zuhanása ugyanis a harmadik legnagyobb. Ennél jobban csak a járvány által rendkívüli módon sújtott spanyol gazdaság (-18,5 százalék) és Nagy-Britannia teljesítménye (-20,4 százalék) zuhant be. A visegrádi négyeket és Romániát nézve is kimagasló a magyar gazdaság beszakadása:

Szlovákia gazdaságának teljesítmény 8,3,
Csehországé 8,4,
Lengyelországé 8,9,
Romániáé pedig 12,2 százalékkal csökkent.

privatbankar.hu/cikkek/makro/csunya-rest-utott-a-magyar-gazdasag-valsagallo-pajzsan-a-koronavirus.html

atomic power 1986DucaDuca 2020.08.29. 15:13:52

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

"Így hagyjuk le Ausztriát 2030-ban, évente egy tized százalékkal kevesebbet visszaesve."

Ez csak előrejelzés! Nem a 0,5%-on fog múlni. Ez csak azt jelenti, hogy Ausztria 2021 után relatíve alacsonyabb bázisról fog indulni, mint Magyarország. Még akkor is, ha ez csak 0,5%-os relatív báziscsökkenés.

Abszolút értékben az előre jelzett visszaesés Magyarország estében 1438 millió euró.

Ausztria esetében 5980 millió euró.

Több, mint négyszeres különbség.

A 2. negyedév közepétől éles felpattanást mutat a magyar gazdaság, ami a 3. negyedéves adatokban lesz igazán látványos, amikor érdemi felpattanás lesz.

Az idei harmadik negyedév elejére a gazdaság visszaesése 3-4 százalékra mérséklődött. Augusztusban az adatok tovább javulhattak, amit alátámaszt az áramfogyasztás megugrása is. Az éves GDP visszaesése az előrejelzésekhez képest 3 százalék közelébe enyhülhet.

Magyarország nem áll roszabbul a költségvetési hiányt illetően sem.

Csehországban például az eredetileg tervezettnek tizenkétszerese lehet az idei deficit.

Magyarországon 7-9%, Szlovákiában 8,4%, Lengyelországban 9,5%, Csehországban 9%,
Romániábn 8,1-10,4%

Úgyhogy lehet, hogy korán örülsz a gazdasági visszaesésnek!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 15:19:13

@atomic power 1986DucaDuca: "Ausztria 2021 után relatíve alacsonyabb bázisról fog indulni, mint Magyarország"

Elérhetetlen vágyálmokat kergettek. Akkor se lenne esélyünk 2030-ban lehagyni Ausztriát, ha nem az a Mészaros Viktor "vezetné" az országot, aki 10 év alatt a z EU legszegényebb államai közé vitte le Magyarországot. Fogjátok már fel, hogy átbaszott a palánkon titeket a geci.

nincs1agy 2020.08.29. 15:21:29

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Viszont ott nincs hiteltörlesztési moratórium, és adóelengedés a kisvállalkozások számára, mint nálunk..

nincs1agy 2020.08.29. 15:22:16

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Hiteltörlesztési moratórium teljeskörűen a lakossági hitelekre is..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 15:23:31

@atomic power 1986DucaDuca: Úgy lenne esély lehagyni Ausztriát, hogy kirúgjátok a gecit, és olyan valaki vezeti az országot, akinek nem a foci, hanem az oktatás a hobbija. Nem szétbassza az oktatást, hanem feljavítja, nem is kell messze menni, átveszi a finn vagy lengyel modellt, 25 év múlva bárkit lehagyhatunk. Magyarországnak nincsenek nyersanyagai, az emberi elme lehet csak a fejlődés motorja. Persze, pont agyatlan fideSsfasszopónak magyarázom....

nincs1agy 2020.08.29. 15:24:02

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

A rákos megbetegedések magas száma a magyarok különösen egészségtelen életmódjával indokolható elsősorban..A világ harmadik legelhízottabb országa vagyunk pl.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 15:24:18

@nincs1agy: "egy kurva idézőjelet tegyél már ki"

OK.

"kurva"

:))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 15:33:11

@nincs1agy: "Cigányoztál."

cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány cigány

Na, MOST cigányoztam. Megállt benned az ütő, mi? Rasszista idióta.

nincs1agy 2020.08.29. 15:33:38

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

A 2020 első féléves visszaesés Magyarországon csak 1-2 %-kal több, mint a Szlovákiában.

cdn.portfolio.hu/articles/images-o/e/l/s/elso-felevi-kumulalt-gdp200819-391734.png

És ugye a turizmus nálunk egy jóval jelentősebb szektor, mint náluk..

nincs1agy 2020.08.29. 15:34:52

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Mert egy mocsok jobbikos rasszista vagy. De nyugi az "ellenzéki összegfogás" illedelmesen félrenéz..:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 15:35:13

@MAXVAL bircaman közbaszó: :))

Hülye. Teli vagyunk buzi fideSSfasszopóval. Válassz kedvedre. Ezek arabokat is leszopnak, téged milyen örömmel kényeztetnének! :))

nincs1agy 2020.08.29. 15:36:43

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Nem azt írtam, hogy kurvát tedd idézőjelbe, hanem ,hogy tegyél kis egy kurva idézőjelet. Nem értesz magyarul?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 15:37:25

@nincs1agy: "csak 1-2 %-kal több"

Ne szomorítsd @atomic power 1986DucaDuca: barátodat, huszad ennyi miatt is a kardjába dől. :))

nincs1agy 2020.08.29. 15:39:08

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Hibahatáron belüli különbségekről beszélünk úgy, hogy Szlovákia egy sokkal elszeparáltabb ország nálunk nmezetközileg. Nincs milliós nagyvárosuk, Balatonjuk, és gyógyfürdő turizmusuk..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 15:40:11

@nincs1agy: "hanem ,hogy tegyél kis egy kurva idézőjelet. Nem értesz magyarul?"

Nem ezt írtad. De ez sincs magyarul. Látom, román dezinformátor létedre nehezen töröd a magyar nyelvet. :))

Ne szomorodj el, a haverjaidnak se megy jobban. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 15:41:13

@nincs1agy: Elfelejtetted mondani, hogy történelmük sincs, te náci barom. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 15:42:45

@nincs1agy: "Hibahatáron belüli különbségekről beszélünk"

Leszarom. Ezt focizd le @atomic power 1986DucaDuca: haveroddal, aki huszad ekkora különbség miatt verte a falba a fejét. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 15:43:41

@Kubatov anyád picsája: Küldj már rendes trollokat, ezek boka alattiak. :))

2020.08.29. 15:48:44

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
A netes kommentelésben az rossz, hogy nem látjuk a másikat.
Szívesen megnéztem a volna csalódott pofáját, amikor itt győzködött minket, hogy halomra döglünk a lélegeztetőgépek meg a tesztelés hiánya miatt, erre fel még most is csak 600 áldozat van, az önök által vágyott százezres nagyságrend helyett :-)!
Most meg a miatt örömködik, hogy féléves szinten 6,2 %-al csökkent a GDP,...,, ami mellesleg 1%-al kisebb, mint a német és 2,2%-al kisebb, mint az osztrák,..., a szlovákok és a románok is nagyobbat estek.
A második félévben, azok az országok, amelyen a német típusú kurzarbaitot vezették be, komoly hátrányban lesznek, mert érdektelenné tették a vállakozásaikat, míg nálunk kiút keresésére ösztönöznek a támogatások,..., magyarul ebben a témában is csalódni fog.

2020.08.29. 15:54:01

@nincs1agy:
A Jobbik már annyira lement kutyába, hogy a saját emberét is egy másik párt indítja a választáson,...., lízingelhetőek az embereik :-)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 15:57:40

@Tényelek: "A netes kommentelésben az rossz, hogy nem látjuk a másikat."

Faszt.

Rohadtul utálnám nézni a ronda pofádat. :))

"csak 600 áldozat van"

Szerencsére, mert Mészaros Viktor meghátrált a tanárok nyomására. Reggel még tiltotta az iskola bezárást, este már kötelezővé tette. Persze mit várhatunk egy ultraliberális - fasiszta libernyákforgatótól.

"Most meg a miatt örömködik, hogy féléves szinten 6,2 %-al csökkent a GDP"

Nem hiszem, hogy örömködik, inkább rágja a kefét, hogy baszhatta így el. De legalább nem költött az emberek megsegítésére, Mészaros Viktor gazdádnak ez mindig öröm.

2020.08.29. 16:12:44

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
A halottak 60%-át Karácsony produkálta,..., ráadásul az ön állításával szemben, nem az iskolás korúak korosztályában, hanem a nyugdíjasok körében.
A gazdasági problémákat és a járványt annyira szarul kezelték, hogy a veszteségek minimalizálásában a világ élvonalában vagyunk :-)
Annyi negatív baromságot hord itt össze rendszeresen, hogy már az lehet, hogy ön is elhiszi, amit ír,..., az viszont már komoly betegség.

karygery myndenkynek kyvery 2020.08.29. 16:26:59

@Tényelek: Syrásra görbül vékonka szályacskám ekkora lódytás mylyán. Nem 1edül az Én érdemem a 60%, sok-sok tanácsadóm segytett benne.
Randyzunk? Szyvesen kyverem.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 16:34:45

@Tényelek: "A halottak 60%-át"

Közel 100%-át Mészaros Viktor gazdád produkálta, mind kórházakban terjedt és kórházakból terjedt szét pl. idősotthonokba.

"annyira szarul kezelték"

Nem annyira szarul, mert hálistennek Mészaros Viktor meghátrált a tanárok nyomására. Reggel még tiltotta az iskola bezárást, este már kötelezővé tette. Persze mit várhatunk egy ultraliberális - fasiszta libernyákforgatótól.

nincs1agy 2020.08.29. 16:55:06

@Tényelek: Gyurcsányék kénytelenek voltak lenyelni egy rasszista, cigányellenes jelöltet..:)

nincs1agy 2020.08.29. 16:59:45

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Olvasni sem tudsz balfasz?

"Legalább egy kurva idézőjelet tegyél már ki.."-ezt írtam

Erre te a kurvát tetted idézőjelbe te diszlexiás retardált kretén..:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 17:00:26

@nincs1agy: "kénytelenek voltak lenyelni egy rasszista, cigányellenes jelöltet"

Az szar. És minden magyar kénytelen lenyelni egy magyargyűlölő ruszkisimogató tolvaj miniszterelnököt. A fideSSfasszopók meg kénytelenek lenyelni... :))

6.Lenin 2020.08.29. 17:02:04

@nincs1agy:

Minden db szavazóra szükség van, ballib oldalon. Ráadásul az elveiket mindig is leszarták, hiszen voltak ők is nácik, komcsik, és lesznek is, ha ezektől függ a hatalmuk (a pénz).
Más semmi sem számít. Az országgyűlési választáson nem szavazhatnak az itt élő külföldiek (papíron), vagy akik itt tanulnak, vagy buszokon, repülőn ide hozzák őket néhány órára.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 17:04:51

@nincs1agy: :))

Nem is reméltem, hogy ennyire felhúz. :)))))))))))))))

Tényleg nálad nincs 1 agy. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 17:06:26

@6.Lenin: "voltak ők is nácik, komcsik"

A fideSS tele van komcsival. :))

Ja, és Mészaros Viktor volt már ultraliberális és vérnáci, csak akasztott ember nem volt még.

nincs1agy 2020.08.29. 17:08:44

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Reklamálj magyar tanárodnál, aki nem tudott megtanítani az értő olvasásra..Emiatt nem érted a használati utasításokat sem..:))

nincs1agy 2020.08.29. 17:10:53

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Te vagy kénytelen lenyelni, hogy zsinórban háromszor kaptatok ki az országgyűlési választásokon, és nagyon érik a negyedik bukta..:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 17:16:28

@nincs1agy: "háromszor"

Kádár apád MINDEN választást megnyert 98% arányban. Mészaros Viktor meg se közelíti mesterét. :))

Kim Dzsong Un 102%-ra nyeri. Na, azzal büszkélkedj. :))

nincs1agy 2020.08.29. 17:20:16

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Ne zavarjon, hogy akkoriban nem voltak ellenzéki pártok, és komoly ellenzéki média, ahogy Dzsong Un barátodnál sincs..Te alapból vagy ennyire hülye, vagy gyakorolsz hozzá?:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 17:27:27

@nincs1agy: "akkoriban nem voltak ellenzéki pártok"

Akkoriban??? :))

"és komoly ellenzéki média"

Az mos sincs, Mészaros Viktor gazdád mindenre rátette a szőrös mancsát. :))

Vegyél be nyugtatót, mert látom, megüt mindjárt a guta. :))

És azt nagyon sajnálnám, nem tudnék többet röhögni rajtad. :))

Nem gondoltam, hogy a szőröstalpú román ilyen vicces nép.

6.Lenin 2020.08.29. 17:28:35

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

De a jobboldalon vannak az okos kommunisták, nektek meg csak azokból is a hülyék jutottak. Ez szépen, és tökéletesen látszik is.

2006 ősze óta minden választást buktatok. Ahol ősszel áttengedték nektek, ott 22-ig szépen bizonyítjátok, hogy mekkora balfaszok is vagytok. Aládolgoztok egy újabb magas aarányú Fidesz győzelemnek, és szépen
buktok utána.Még ahhoz is balfaszok vagytok, hogy ezeket észrevegyétek.

Mészáros Viktor a geci, állandóan hülyére vesz benneteket, Boldog Karácsonyt, marhák.

Mondtam, hogy bevennélek egy jó buliba. Mutogatnálak egy átlátszó dobozban az országban, mint a ma létező legnagyobb marhát az országban, és utána elosztanánk a lóvét, 80/20 arányban. Nekem 80 a kiváló 5letért, neked meg a könnyű "munkáért" a 20 is picit túlzás, de nem vagyok egy szőrösszívű, nem sajnálnám tőled.

nincs1agy 2020.08.29. 17:40:35

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Most sincs te balfasz??

RTL, 444, 24.hu , Népszava, 168 óra, ATV, HVG, ÉS stb.

És ugye a közösségi oldalak cenzorkái is igencsak veletek vannak.

nincs1agy 2020.08.29. 17:41:31

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

"Nem gondoltam, hogy a szőröstalpú román ilyen vicces nép"

Pedig közülük származol. Nem figyeltél eléggé..:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 18:44:40

@nincs1agy: Látod, mind a hetet fel tudod sorolni. Én a hazug 500 kesmátok tizedét nem tudnám. :))

2020.08.29. 19:03:24

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
A kóreai diktátor sehol sincs az oszrák ballipsik által kitalált levélszavazásra megalkotott szavazási rendszeréhez képest, amivel el lehetett érni, hogy a szavazók 170% szavazzon azokon a területeken, ahol egyébként buktak volna,...., 20 évig működött a dolog, tehát öt kormány volt illegitim náluk,..., azzal bukak le, hogy már annyira kellett kozmetikázni, hogy két tartományban több volt a szavazat, mint a szavazatképes lakosság

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 19:40:18

@Tényelek: "öt kormány volt illegitim"

Ja, így már értem. Valóban, 2030-ra le tudja hagyni Mészaros Viktor gazdád az osztrákokat választási csalásban. :))

nincs1agy 2020.08.29. 20:07:00

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Hány milliós a retek híradó nézettsége? Az ország legnagyobb nézettségű televíziója keményen kormánykritikus. Mikor volt ilyen a kádár-rendszerben, vagy Dzsong Un barátod rendszerében?
A 24.hu milliós látogatottságú a HVG.hu meg a 444 kb. fele ekkora, és valahogy az Indexen sem látom az a rohadt nagy kormánypártiságot, hiába ajvékoltatok..

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.08.29. 21:00:50

@nincs1agy: a retkes telibebaszott kurva anyádat!
Ha sportot nêzek vagy ha filmet,mindig megnézhetek egy mini párthíradót!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 21:13:02

@nincs1agy: "a retek híradó nézettsége? Az ország legnagyobb nézettségű televíziója keményen kormánykritikus."

Faszt. Mikor Mészaros Viktor gazdád sanyargatta, akkor egy rövid ideig felhánytorgatta a geci nagyobb patkányságait. de aztán elcsitultak az indulatok, mindkét fél visszafogja magát, a retekklub tudja, hogy a geci bármikor megveszi vagy eltapossa, ezt mondta is.

A kormárpropaganda TV2 eléggé a sarkában van.

"A 24.hu milliós látogatottságú a HVG.hu meg a 444"

Ezek se kormánykritikusak, csak függetlenek. Tudom, nektek az igazság fáj. Nem kéne annyit patkánykodni, tolvajkodni nagyüzemben, nem lenne mit "kritizálni". :))

Bárcsak arról lennének a hírek, hogy naponta csak százmilliót lop el Mészaros Viktor. Nem szólnék egy szót se, ha a tetejébe nem is tenné tönkre az országot.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 21:23:05

A fideSS hetente többször végez közpénzen reprezentatív közvéleménykutatást.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.08.29. 21:28:10

@nincs1agy: kinek a hibája faszfej hogy több,mint 100 milliárdból csak szart csinálnak a geci gazdádék!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.08.29. 21:58:29

@6.Lenin: anyádat is egyszer vitték el egy jó buliba és te lettél az eredmény.
Aztán megfogadta hogy soha többé!

nincs1agy 2020.08.29. 22:18:47

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Miről beszélsz te retardált hülye? Nektek külföldi gazdáitok csináltak egy kurva nagy médiafölényt '90 óta. Lehet tanulni a Fidesztől: 2002 után ott állt egy száll Hír Tv-vel meg egy Magyar Nemzettel , mégis képes volt elverni a buzi fejeteket 2010-ben, és elhajtani az egyharmados zónába titeket..:)

nincs1agy 2020.08.29. 22:23:56

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Nézz meg egy Híradót balfasz, utána mondd azt, hogy ez egy kormánypárti csatorna! Komolyan, ti a csillagokat lehazudjátok az égről.

"Ezek se kormánykritikusak, csak függetlenek."

Ti a független meg az objektív szót már rég leértékeltétek. Amire ti azt mondjátok, hogy "független" az valójában kormányellenes. Csak a szavakkal zsonglőrködtök szokás szerint, megpróbálva elhazudni a valóságot. Kár, hogy ezzel már nem tudtok választást nyerni, ezért szoptok mindig..:)

24.hu/kultura/2020/08/29/szfe-autonomia-vidnyanyszky/

Hazudtok "reggel, éjjel, meg este", ahogy nagy vezéretek mondta..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 22:31:08

@nincs1agy: "Nézz meg egy Híradót"

Egyszer megnéztem egy M1 híradót. Tiszta 80-as évek eleje időutazásban volt részem. Kádár apád se csinálná különbül. Velejéig bolsi propaganda. :))

""független" az valójában kormányellenes."

Nem. A független nem nyalja Mészáros Viktor gazdád seggét. Ennyike.

Arról csak ti tehettek, hogy normális embernek egy jó szót nem lehet rólatok szólni. :))

"Hazudtok "reggel, éjjel, meg este""

Azt gyurcsányi szerelmed mondta. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 22:32:37

@nincs1agy: "mégis képes volt elverni a buzi fejeteket 2010-ben"

Azt az elkúró harcolta ki egyedül. Mészaros Viktor helyett egy üres öltönyt is megszavaztak volna 2010-ben. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 22:33:56

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Tudom, hogy munkásőr nyugger ez a 6.Troll. De biztos, hogy túl késő már elvetetni? :))

2020.08.29. 22:37:39

@nincs1agy:
Ez tévedés, 2002-ben csak a Magyar Nemzet volt, a Hír Tv-nek akkor ugrottak neki, amikor Orbán a parlamentben azt kérdezte, hogy miért nem szerepelhetnek a köztelevízióban.
Erre mondta Megyó a hiresen demokratikus válaszát, hogy ha tv-ben akarnak szerepelni az ellenzéki politikusok, akkor vegyenek maguknak egyet,..., a Hír tv-t ezután a kategórikus nyilatkozat után, 2003-ban indították el.
Érdekes, hogy akkor ez egyetlen liberálbolsevikot sem zavart, természetesnek vették, hogy újra minden média csatorna az övék, mint 90 elött.

2020.08.29. 22:40:06

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
Azt írja állandóan, hogy Orbán nagyságrenddel rosszabb,..., nála miért nem működik akkor, hogy bárkit megválasztanak helyette?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 22:43:44

@Tényelek: Álnaív kérdés. Elhiszik ugyanazt a hazug propagandát, amit te is pont ezért terjesztesz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 22:47:10

@Tényelek: "mondta Megyó a hiresen demokratikus válaszát, hogy ha tv-ben akarnak szerepelni az ellenzéki politikusok, akkor vegyenek maguknak egyet"

Hazudsz, fideSSfasszopó.

Mészaros Viktor gazdád saját propaganda tévét akart közpénzen. Ahogy most van neki.

Nem ért egyet Orbán Viktor volt kormányfővel a miniszterelnök, mivel Medgyessy szerint elég egy közszolgálati televízió és nincsen szükség külön jobboldali, külön baloldali adóra. Medgyessy Péter kijelentette: akinek saját tévére van szüksége, az vegyen magának egyet.

index.hu/belfold/mp0831/

2020.08.29. 23:08:02

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
A liberálbolsevik honlap nem fejtette ki az igazság minden szeletét.
A 2002-es kormányváltás másnapján lecserélték a köztévénél az összes nem komcsi munkatársat, a takarítónökkel bezárólag és másnaptól egyetlen ellenzéki politikus sem tehette be a lábát oda.
Erre reagálva vetette fel Orbán hogy ha már oda nem hívják őket, róluk nem tudosítanak, csak és kizárólag liberálbolsevik poltikusoknak tartják fenn, akkor csináljanak egy külön jobboldali tévét.
Szóval így kerek a történet!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 23:14:22

@Tényelek: "A 2002-es kormányváltás másnapján lecserélték a köztévénél az összes nem komcsi munkatársat"

Mivel te mondod, ez nyilván ordas hazugság.

Mészaros Viktor gazdád 2010-ben MINDEN intézménybe a a fideSSmaffia embereit ültette, nem csak a köztévébe tette a bíróság szerinti hírhamisítót.

Engem nagyon irritált, a pártkelte műsor. De az köszönőviszonyban nincs a mai fasiszta fideSS propagandával.

Egyébként a fideSSmaffia nem ment a tévébe, hiába hívták őket.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.08.29. 23:40:37

@nincs1agy: az egyetlen ember akinek igazoltan külföldi gazdája volt az a gazdád te seggfej!

2020.08.29. 23:50:37

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
2002 után nem hívták be az ellenzéki pártok poltikusait, a közleményeiket, sajtótájékoztatókat se adták, a teljes ellenzéknek 12% volt a részesedése a híreken belül, az is politikailag elferdítve.
A nem bemenős verzió a 2006-os vérengzés után volt, amikor a köztévé örömujjongva nyomta, hogy szarrá verték a Fidesz országgyűlési képviselőjét és milyen jól tették.
Jól összemossa a dolgokat, miközben csak annyi a köze a két dolognak egymáshoz, hogy mindkettő diktatórikus megnyilvánulással szembeni reakciója volt a Fidesznek.
Mellesleg, országgyülési képviselő szarrá verésére még Lukasenkó rendőrgépezete sem vetemedett.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.29. 23:55:25

@Tényelek: "országgyülési képviselő szarrá verésére még Lukasenkó rendőrgépezete sem vetemedett."

Persze, mert nem lófrálnak az utcán, börtönben vannak, vagy külföldre kergették őket. :))

Olyan tudatlan barom vagy, csoda, hogy be tudod kapcsolni a géped. :))

2020.08.29. 23:57:59

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Akkor miért volt Hadházy, szél, Bangóné, Fegyőr, Cseh, Varjú,..., stb., előtte a vadkenderesek az amcsiknál politikai harci kiképzésen,..., utána balhéztak a tv-nél, parlamentben és egyébb helyeken?

2020.08.30. 00:02:34

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
Demokráciában meg még utána gúnyolódnak /"Mártíriusz" / is rajta a parlamentben, meg hülyére röhögik magukat azon, hogy az érintett kifogásolja, hogy még a mentelmi joga sem ér semmit, sőt a rendőröket, akik megverték, jutalmat és kitüntetést kaptak.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.30. 00:13:25

@Tényelek: "gúnyolódnak /"Mártíriusz" / is rajta"

Igen, az a barom kuncénak különösen mély pillanata volt.

"az érintett kifogásolja, hogy még a mentelmi joga sem ér semmit"

A rendőrök, akik megverték, nem tudták, hogy mentelmi joga van.

"a rendőröket, akik megverték, jutalmat és kitüntetést kaptak."

Hazudsz, fideSSfasszopó.

Görényi kapott kitüntetést a barom demszkitől. Na, az is egy mélypontja volt a demokráciának. Nem olyan mély persze, mint Mészaros Viktor gazdád bármelyik cselekedete.

6.Lenin 2020.08.30. 09:52:00

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Irigyled, hogy nekem legalább volt anyám?

De most komolyra véve, ennyre szar embernek tartod magad, hogy belekeversz ilyen vitákba másokat is? Tudod ezt azt jelenti, hogy nincsenek elfogadható ellenérveid, vagyis ezekkel csak azt ismered el, hogy valójában egy rakás szart se érsz.
De ezt már rgebben is megírtam neked, nem kell már 100x bizonyítanod.

Te csak egy kórustag vagy, amit a cicus énekel itt, arra te csak kontrázol, balfaszabb vagy, mint aminek (nem akinek) magadat tartod. Igaz, mi is lehetnél, ha a cicus is csak egy rakás szart se ér.

nincs1agy 2020.08.30. 17:29:46

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

RTL híradóról beszéltem, te agyamplutált..

Akárhogy is ragozod ,vergődsz, a 24.hu a jelenlegi ellenzék narratíváit szajkózza, ahogy az előző linkből is láthattad, ha nem vagy szellemi fogyatékos.
Ahogy ebből is:
24.hu/belfold/2020/08/29/elveszik-a-tobblettamogatast-ivanyi-gaborek-iskolaitol/

--

nincs1agy 2020.08.30. 17:34:40

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Amikor a módszerváltás után nyugati gazdáid felvásárolták a magyar sajtó döntő többségét, azok a balliberális oldal szekerét tolták két évtizedig. (A napilapok szerkesztőit pl. 10 évig nem lehetett leváltani, így lettek privatizálva.) Később a netes hírportálokat is nyugati tőkés csoportok gründolták, akik egyértelműen a velük kollaboráló balliberális pártok hatalomra juttatásában, illetve hatalmon tartásában voltak érdekeltek. Ehhez képest teremtett médiaegyensúlyt az Orbán-kormány 2010 után. Ez volt a valódi rendszerváltás..

nincs1agy 2020.08.30. 17:36:40

@Tényelek: Igen, mindenesetre az ellenzékben eltöltött nyolc év alatt kb. ennyiük volt, szemben a brutális balliberális médiafölénnyel. Viszont Dávid és Góliát küzdelmét esetünkben is Dávid nyerte..:))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.30. 17:45:34

@nincs1agy: Korrekt 24-es cikk. Ilyen patkány Mészaros Viktor gazdád. :))

nincs1agy 2020.08.30. 18:30:55

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Látod baromka, hogy az ellenzék narratíváját tükrözi a 24.hu? Vagyis az ellenzék hatalomra kerülésé segítik elő.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.30. 18:34:37

@nincs1agy: "az ellenzék narratíváját tükrözi a 24.hu"

Az igazság neked ellenzéki narratíva? :))

A hazugság meg a Mészaros Viktor gazdád narratívája, fideSSfasszopó. :))

nincs1agy 2020.08.30. 21:31:38

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Tök mindegy ebből a szempontból hogy te mit gondolsz igazságnak, és hogy én mit. A 24. hu az ellenzék véleményét tükrözi tehát ellenzéki média, amely támadja a kormányt és annak leváltásáért dolgozik.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.30. 21:38:29

@nincs1agy: "A 24. hu az ellenzék véleményét tükrözi tehát ellenzéki média, amely támadja a kormányt és annak leváltásáért dolgozik."

Nem. A 24.hu a valóságot írja meg. Mint minden hirvívő, a valódi hírekre fókuszál, nagyobb érdeklődésre tart számot, ha szíjgyártó kokózik és kurvázik egy yachton, mint hogy átad egy utat. A fideSS médiabirodalma az előbbiről nem ír, így te nem is tudsz róla.

Legutóbb Kádár kérte, hogy csak a jó híreket adják tovább a médiumok. Ahhoz közeledünk megint.

Jön még KUTYÁRA dér. 2020.08.31. 07:16:21

Na, ha már antiszemitizmus, egy kis véleménycikk a HVG-ről, libbantka újságíró tollából:

"Bíró Lászlóból nem egy indulatos cigányozás jött elő, hanem náci volt. Miért higgyük el, hogy most demokrata? Vélemény.

Vannak bocsánatkéréssel elintézhető csúnya és bizonyos közéleti helyzetekben fölöttébb kínos szövegek. A legcsúnyábbak is lehetnek ilyen egyszerű megbocsátással kezelhetők. Például: kurva anyátok, dögöljetek meg, baszd meg a lovat. És így tovább. Ezek az ocsmányságok pusztán indulati elemek. Attól persze még rasszisták is lehetnek: Mondjuk: Baszd meg az anyádat, te rohadt cigány! Ezt az esetek többségében olyanoknak javasolják, akikről fel sem merül, hogy cigányok lennének. Ez is indulati kitörés, amely persze durva rasszista panellel terhes, de nincs mögötte feltétlenül aktív és tudatos rasszizmus. Meglehet, hogy csupán eltemetett, romlott tudattartalom tör fel, szabadul fel az indulattal együtt a felettes közéleti én alól.

Ha tehát Bíró László ilyesmiket mondott volna, akkor érvényesen kérhetne bocsánatot úgy, ahogy tette: anélkül, hogy szövege tartalmához viszonyulna. Mert ezek nem olyan szövegek, amelyek konkrét fogalmi jelentését (magyarul: denotátumát) kellene értékelni, vagyis nem kell őket szó szerint érteni. Aki az anyámat szidja, nem az anyámat szidja, hanem engem igyekszik megalázni, legyalázni, földühíteni, provokálni, a velem kapcsolatos indulatait fejezi ki.

Az illető indulatai múltán, azokat megbánván mondhatja, hogy az alkohol beszélt belőle, iszonyatosan rossz passzban volt, felforrt az agyvize, nagyon elkeseredett stb.

Mindenki úgy tesz, aki politikai, taktikai, érzelmi okokból úgy akar tenni, mintha az ellenzék közös szerencsi jelöltje valami ilyesmit mondott volna."
m.hvg.hu/360/20200829_Hitlerrel_Europaert

És ugye, már az is eldőlt, hogy ezt a judapestezős urat nem a Jobbik, hanem a balliberális ellenzéki pártok jelölik. Ezek után ti ugattok antiszemitizmusról??! Szégyen!

nincs1agy 2020.08.31. 11:15:45

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Az ő valóságértelmezésük ugyanaz, mint az ellenzéki pártoké és a tiéd, vagyis ellenzéki média, az ellenzék véleményéről szeretné meggyőzni az olvasót. Minél inkább sikerül ez neki, annál inkább elősegíti az ellenzéki pártok kormányrakerülését. Ez volt a kiindulópont..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.31. 11:24:04

@nincs1agy: "Az ő valóságértelmezésük ugyanaz, mint az ellenzéki pártoké és a tiéd"

Igen. A fideSSesek meg egy alternatív valóságban élnek, ahol elhiszik Mészaros Viktor gazdád hazugságát, hogy nem vagyunk a legszegényebb állam az EU-ban. Meg hogy 2030-ban lehagyjuk Ausztriát. :))

Nincs mit beszéli veled, mert te nem tudsz a való világról semmit.

nincs1agy 2020.08.31. 15:49:53

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Már mondtam, hogy a kiindulópontunk szempontjából nem lényeges, hogy ki mit gondol, kinek mi a valóságértelmezése. A lényeg az, hogy melyik média melyik valóságértelmezést sugallja az olvasónak. A 24.hu számos más társával együtt pedig a jelenlegi ellenzék valóságértelmezését tükrözi, az ellenzéki véleménynek ad hangot vagyis ellenzéki média.
Amikor viszont a Fidesz volt ellenzékben , az akkori média pár százaléka közvetítette az ö felfogását véleményét. 2010 után ezt a súlyos aránytalanságot orvosolta a kormány, demokratikus médiaviszonyokat teremtve.
Képes vagy ezt végre felfogni a gyűszűnyi agyaddal??

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.31. 16:56:34

@nincs1agy: "az ellenzéki véleménynek ad hangot vagyis ellenzéki média."

Vagyis az igazságnak ad hangot, szemben a fideSS hazudozásaival, vagyis ellenzéki média.

Semmit nem tudsz a valóságról.

Szíjgyártó hazudozott, hogy dolgozik, közben luxushajókázott az állami pénzen kitömött "vállalkozó" hajójával. Ezek a hírek el se jutnak a te világodba.

nincs1agy 2020.09.02. 12:32:46

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Magyarországon ma végre médiapluralizmus van többféle tulajdonosi körrel. Nem úgy, min pl. Finnországban, ahol a médiapiac 95 százalékát egyetlen médiacsoport birtokolja..

nincs1agy 2020.09.02. 23:56:20

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Finnországban a Sanoma cégcsport birtokolja a média 95%-át, amelynek egyik lapja Sztálinhoz hasonlítgatja Orbánt.
Magyarországon ma a jobb-bal (lokalista-globalista) vélemény egyaránt artikulálódhat sajtótermékekben. Nyugaton sok helyen ez közel sincs így. Vagyis a mai Magyarországon sokkal demokratikusabbak a sajtóviszonyok.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.03. 11:16:31

@nincs1agy: "Sztálinhoz hasonlítgatja Orbánt."

Tehát független, nem kesma lap. Mi ezzel a probléma? :))

"jobb-bal"

Nincs ma Magyarországon valódi jobboldali párt.

Talán a Jobbik egy kicsit jobboldali. A fideSS bolsevik fasiszta párt, semmi köze a jobboldalhoz.

A maszop nem baloldali, nézd meg pl. a gyurcsányi kormányzását. Nemtom melyik párt lenne baloldali.

"(lokalista-globalista) vélemény"

Ilyen felosztás sincs.

"a mai Magyarországon sokkal demokratikusabbak a sajtóviszonyok. "

Eszméletlen hülye vagy. :))

nincs1agy 2020.09.03. 21:49:22

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Tehát szerinted Orbánt Sztálinhoz hasonlítani egy objektív vélemény. Köszönöm, nincs több kérdésem. (Kisfiam, te a kommentjeiddel Szálin rendszerében már jó régóta a föld alatt időznél egy 9mm-es lövedékkel a tarkódban.:)

"Nincs ma Magyarországon valódi jobboldali párt"

Ahogy baloldali sem. A klasszikus bal-jobb felosztás felett eljárt az idő. Lokalista (szuverenista) és globalista oldal van. Megszokásból hívjuk őket jobb-bal oldalnak..

"Ilyen felosztás sincs."

Már hogyne lenne a Fidesz és a jelenlegi V4 kormánypártjai lokalista szuverenisták, ellenzékük globalista. A CDU , SPD, Zöldek globalisták, az Afd lokalista. Salvini lokalista, az olasz kormányerők globalisták.

Ma Magyarországon mind a globalista, mind a szuverenista álláspont egyformán megjelenhet, míg a nyugat-európai sajtóban közel sincs ez így. Vagyis a magyar sajtóviszonyok plurálisak, demokratikusak, míg a nyugati sajtóviszonyok nem azok.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.09.03. 22:18:12

@nincs1agy: "Orbánt Sztálinhoz hasonlítani egy objektív vélemény"

Nem teljesen. Sztálin szerette a hazáját, Mészaros Viktor gazdád nem. Mind ketten gyilkolták a népüket. Mondjuk Sztálin Hitlert győzte le, a geci a civileket. :))
süti beállítások módosítása