B1 blogcsaládGyurcsány 2022-ben a parlament elnöke lenne

2020. augusztus 18. - nickgrabowszki

Apró Antal székébe ülne. Kövérébe. Meg Tisza Istvánéba. De nem fog.gyf_1_3.jpg

A dolog ott kezdődött, hogy Fekete-Győr lenyilatkozta az egyik bulvárlapnak, miszerint a Gyurcsány megígérte neki, ha nyer az ellenzék, ő akkor se akar se miniszterelnök, se kormánytag lenni.

  • Ennek egyfelől azért van jelentősége, mert egy kormánykoalíció miniszterelnökét általában a legerősebb párt szokta adni, ami pillanatnyilag a DK.
  • Másrészt viszont azért nincs semmi tétje, mert ellenzék megállapodott abban, hogy a miniszterelnök-jelöltet előválasztással keresik meg.

Gyurcsánynak viszont egy előválasztáson is annyi esélye lenne, mint Szálasinak a népbíróságon, tehát az nyilvánvaló volt eddig is, hogy belőle nem lesz miniszterelnök, még csak -jelölt sem.

A tét nem is az volt, hanem a kormánytagság. Ne fordulhasson az elő, hogy Gyurcsány egy esetleges választási győzelem utáni tárgyalásokon neki áll követelni a miniszterelnök általános helyettesének pozícióját. Ahonnan felelősség nélkül gyakorolhatná a hatalmat, és vindikálhatna magának beleszólási jogot és kontrollt minden felett.

Az ellenzéki koalíció tárgyalásai már itt tartanak, azt ígértették meg Gyurcsánnyal, hogy nem akar ő lenni a kormány mögött lévő árnyékhatalom,

az új Semjén.

És azért tették ezt nyilvánossá, hogy már ne tudjon visszatáncolni ebből az ígéretéből. Ami persze nem jelent sokat, mert visszatáncolt ő már mindenből, meg az ellenkezőjéből is.

  • Tavaly nyár elején például abból, hogy a DK Karácsony főpolgármester-jelöltségét támogatja már az előválasztáson is.
  • Másfél évtizede meg abból, hogy ha nem kellenek a reformjai, akkor ő lelép, és kib. jó könyveket ír majd a baloldalról.

Azóta is várjuk mindkettőt.

A Fekete-Győr nyilatkozatra viszont beindultak a Gyurcsány-fanok.

  • Gréczy például azt közölte, hogy Gyurcsány tudja egyedül Orbán legyőzésének titkát.
  • Vadai meg azt, hogy aki Gyurcsányt támadja, az az ellenzék árulója. (Vö: aki bennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben nem bízik.)

Barkóczi pártszóvivő ennél is tovább ment

A 2022-ben felálló új, demokratikus és köztársasápárti kormányban sem mint kormányfő, sem mint a kormányzat tagja nem akart szerepet vállalni, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne vállalhatna közjogi pozíciót 2022 után. 

A közjogi pozíció jelentheti a parlamenti képviselőséget vagy akár az országgyűlés elnöki tisztségét is.

Egészen magyarul bejelentette, hogy

Gyurcsány 2022-ben a parlament elnöke akar lenni.

Kövér László székébe akar ülni. Apró Antaléba. Szilágyi Dezsőébe. Meg Tisza Istvánéba.

A legadekvátabb nyilván az utóbbi (bár azért Apró nevét említeni itt szintén nem mellékes), mert Gyurcsány Tiszához hasonlóan korának legnépszerűtlenebb, leggyűlöltebb, legellenszenvesebb politikusa. (Ami azért nem kis teljesítmény úgy, hogy Kövér László vagy Németh Szilárd az ellenfelek.)

Nincs olyan mérés, ami ne azt mutatná, hogy a DK elnökének a választók nem felejtették el 2006-ot. 18-20%-os szimpátiaindexszel bír, ami azt jelenti, a választók legalább négyötöde nem kívánná őt semmilyen politikai pozícióban látni.

Ami persze tartalmazza a fideszeseket is, de az ellenzékiek kétharmada se kér Gyurcsányból. Márki-Zay azt mondta,

a szavazók 20-25%-át tartja távol az ellenzéki összefogástól a volt miniszterelnök személye.

A történet itt körbe is ért. Mivel a parlament elnökét a kormánytöbbség adja, az ellenzéknek győznie kell ahhoz, hogy Gyurcsányból házelnök lehessen. Viszont nem győzhet, mert Gyurcsány miatt elveszít minimum egymillió szavazatot. (Minimum: a 20-25% ezt jelenti.)

Szóval megnyugodhat mindenki: Gyurcsányból nem lesz a parlament elnöke. Éspedig azért nem lesz, mert az akar lenni. Viszont még az ellenzéki szavazók egy komolyabb hányada se akarja ennyire, ilyen áron Orbán leváltását.

Vadai ott (khm) nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy Gyurcsánynál senki nem tett többet Orbán leváltásáért. Mit tett? Semmit. Sőt az ellenkezőjét: már a (politikai) létezésével is hatalomban tartja.

Azt is állítja, hogy

A Fidesz és Orbán politikailag meg akarják ölni.

Dehogy akarják. Miért akarnák?

Úgy kell nekik, mint egy falat kenyér:

ha már az ellenzéki összeállást nem tudják megakadályozni (mint pl. 18-ban), akkor vele legalább a szavazók egy jelentős részét távol tudják tartani tőle.

Aki ezt nem látja, az vak vagy hülye, vagy az önrehabilitációjáért küzdő, a valóságtól már elszakadt szereplő, mint maga az érintett.

Ha Gyurcsány nem lenne, a Fidesznek ki kellene találnia, ugyanúgy mint a migránsokat, Sorost, meg a Magyarországot veszélyeztető iszlamizmust, etc.

Mindenki megnyugodhat, amíg Gyurcsány marad, és vezető szerepre tör, bármilyen pozícióban is, addig lófasz lesz itt, nem kormány- és rendszerváltás.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5416167988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicmen 2020.08.18. 13:53:58

Ennek egyfelől azért van jelentősége, mert egy kormánykoalíció miniszterelnökét általában a legerősebb párt szokta adni, ami pillanatnyilag a DK.............................

Ez mindent elmond az ellenzéki szavazók szellemi színvonaláról! Meg az itteni kommentelésük!

cicmen 2020.08.18. 13:55:41

Még jó, hogy Rákosi halott, mert ezek még t is megválasztanák talán! :D Kádárt szinte biztosan!

Sancho12 2020.08.18. 14:56:36

Ezt a sok hülyeséget,hogy sikerült összehozni????

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.08.18. 15:15:20

ne ad fel feri! iggyál még1 felest és fokdrá a nuszira

2020.08.18. 15:33:29

Szerintem inkább köztársasági elnök lenne,..., bár a legvalószínűbb, hogy már most élesíti a kést, amivel majd hátba szúrja a ne adj isten,.., megválasztott miniszterelnököt és nagyvonalúan, némi műunszolásra beül a székébe,.., van benne gyakorlata,....,
Úgy egyébként meg nincs túl sok varia, mert a DK második emberét meg Dobrevnek hívják,..., szóval abban a pártban jól összehordta a felhőszakadás a fekáliát.

nincs1agy 2020.08.18. 15:34:18

Remélhetőleg akkorra már valamelyik BV intézet színjátszó csoportját erősíti majd..Őstehetség..:))

sZulamith 2020.08.18. 15:45:57

Remélhetőleg a fenti fotó elnyeri a kormánypártiak tetszését. :)

Gyurcsány mellett szól, hogy letudott mondani, azonkivűl kivételes nyugdijemelést adott az 1991 és 95 között nyugdijba menőnknek. Ugyanis ez a csoport szenvedte meg a mai napig érvényes törvényt, ami szerint az 1988 január 1 előtti béreket a nyugdijnál nem lehet figyelembe venni.

2020.08.18. 15:49:35

@nincs1agy:
Figyelni kell 444, hir24, Alfahír, és az egyébb elvtársi oldalakat, ha hasoló a hangnem, akkor az azt jelenti, New Yorkban kiadták a kilövési engedélyt Gyurcsányra!

nincs1agy 2020.08.18. 15:51:51

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Vagy: fogd rá Klárikára ! (Ha épp itthon van és nem Brüsszelben..:))

2020.08.18. 15:52:57

@sZulamith:
Gyurcsány nem tudott lemondani, amikor kellett volna, azt csinálta, mint Lukasenka most csak sokkal keményebben,..., akkor mondott le, amikor államcsődbe vitte az országot,..., nagy érdem.

chrisred 2020.08.18. 16:00:43

@sZulamith: Azért mondott le, hogy ne neki kelljen a megszotrításokat végrehajtani, és így meg tudja tartani az 5%-os nyugdíjas klubját.

chrisred 2020.08.18. 16:01:28

@Tényelek: Az már 2006 őszén megtörtént.

2020.08.18. 16:06:33

@chrisred:
Mint a példa mutatja, rá lehetett tenni arra még pár lapáttal, hogy sokkal rosszabb legyen.., meg is csinálta.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.08.18. 16:10:42

ez a lukácsenkó visszautasította a zsorzsi hitelét, vagy miafaszér ájvékol rajta minden libernyák független?

nincs1agy 2020.08.18. 17:04:03

@sZulamith: Lemondatták.. Egyébként az mszp elnökséget meg akarta tartani, de nem hagyták. Azóta rühelli Botkát..

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2020.08.18. 17:08:57

"Mindenki megnyugodhat, amíg Gyurcsány marad, és vezető szerepre tör, bármilyen pozícióban is, addig lófasz lesz itt, nem kormány- és rendszerváltás."

Úgy legyen! (Abban ui. biztosak lehettek, hogy marad, illetve vezető szerepre tör.)

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2020.08.18. 17:13:16

@chrisred: "Azért mondott le, hogy ne neki kelljen a megszotrításokat végrehajtani, és így meg tudja tartani az 5%-os nyugdíjas klubját."

Na meg azért, mert Ivascsenko a háttérből megüzente, hogy ha kell az IMF kölcsöne, akkor takarítsák el, mert rá azt nem fogják bízni. Az ország pedig gyakorlatilag államcsődben volt.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2020.08.18. 17:45:26

@Remete: Legyen igazad. :-) Bár mondjuk szerintem nevezett (Dobrev Klára férje) akkor tenné a legtöbbet a pártjáért és az országáért, ha a déká tiszteletbeli elnöke lenne az egyetlen beosztása. :-) A hívei így is imádnák, a többség pedig megnyugodna és tisztelné, hogy csak tiszteletbeli. :-)

Az ötletem ingyért adtam. Szívesen. :-)

Lipsimentes szénsavas üdítőital 2020.08.18. 19:26:44

@Remete: Valóban nem valószínű, hogy a házelnökséggel megelégedne a TáncosFerkó...

Minden bizonnyal inkább az a terve, hogy a téglaképű bolgár nőt tegye meg miniszterelnöknek, ő pedig "first gentlemanként" jól körülhatárolható pozíció nélkül, de valójában az igazi "bábmesterként" a háttérből mozgassa a DK-s, momentumos marionettfigurákat.

alöksz róz 2020.08.18. 19:41:00

@sZulamith: "Gyurcsány mellett szól, hogy letudott mondani" - hát persze hogy le tudott, mert konstruktív bizalmatlansági indítványt akart ellene benyújtani a saját pártja :D

alöksz róz 2020.08.18. 19:42:45

ferenc testvér egy valamihez ért, a prolihergeléshez

Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.18. 20:19:46

A FŐPOLGÁRMESTER SZOMORÚ, MERT ELMARAD A PRIDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MI MEG SZOMORÚAK VAGYUNK, MERT ELMARAD A TÜZIJÁTÉK ÉS A KÖRMENET !!!!!!!!!!!!!!!!!

KINEK MI HIÁNYZIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"A főpolgármester szomorkodik. Naponta a 4 Facebook bejegyzéséből az egyik az volt, hogy ő szomorú, mert elmarad a Pride.

Kinek mi a fontos. Nekünk augusztusról nem a pride jut eszünkbe, hanem államalapító Szent István, augusztus 20., tűzijáték, és a körmenet.

Neki a pride hiányzik.

És ez az ember Budapest főpolgármestere. Ő nem a mindenki Budapestjét képviseli, hanem mindig az aktuális kisebbséget, csakhogy mi ebből, a többség, nem kérünk!"
mindenszo.hu/a-fopolgarmester-szomoru-mert-elmarad-a-pride-mi-meg-szomoruak-vagyunk-mert-elmarad-a-tuzijatek-es-a-kormenet/

IDEJE ÁTNEVEZNI BUZIPESTRE ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.18. 20:20:38

A POFÁTLANSÁG CSÚCSA, HOGY GYURCSÁNY IS BESZÁLLT A BALATON GYALÁZÁSÁBA !!!!!!!

ÁLLJON MÁR MEG A MENET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Amire pedig jelzőket is nehéz találni, az az, hogy az a Gyurcsány Ferenc is beszállt a baloldal Balaton-kampányába, akinek a kormányzása idején brutális módon szinte mindent privatizáltak a magyar tenger partján. Egész pontosan mintegy 190 céget adtak el az állami vagyonból a Medgyessy–Gyurcsány-kormány idején, 2002 és 2010 között. Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként észrevette a Balaton magánosításában rejlő lehetőségeket, és mindössze 8,39 milliárd forintért gyorsan eladták a Siótourt, a Balatontouristot és a Zalatourt. A három turisztikai céget, az összes balatoni kempinget, strandokat és idegenforgalmi érdekeltségeket 2004-2005-ben eladták. Ez volt a nagy szocialista balatoni biznisz. A balatonőszödi villaügyről már nem is beszélve, ami százmilliókkal gyarapította a Gyurcsány család vagyonát."
mindenszo.hu/a-pofatlansag-csucsa-hogy-gyurcsany-is-beszallt-a-balaton-gyalazasaba/

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.18. 20:22:21

“Nem készülök kormányzati szerepre!”

“Nem lesznek megszorítások!”

“Nem lesz gázáremelés!”

KI HISZ MÉG ENNEK ???

"Azt mondják Feri megígérte a hülye Fegyőrnek, hogy Feri nem fog kormányzati szerepet vállalni, ha megnyerik a választásokat. És Fegyőr beveszi, meg várhatóan a szavazóik is.

www.youtube.com/watch?v=sEIIZ4tQxIY

De ígértek ők már mást is. Pl. olyat, hogy nem lesznek megszorítások 2002 és 2010 között, meg hogy “nem fog fájni”. Aztán kiderült Bajnaiéktól, hogy “fájni fog”:

Sőt, olyat is mondtak, hogy “nem lesz gázáremelés”…. aztán lett. Jó nagy!

www.youtube.com/watch?v=w6_t8AkeHhc

Na, kb. így kell kezelni azt, ha Feri, vagy a haverjai mondanak valamit."
mindenszo.hu/nem-keszulok-kormanyzati-szerepre-nem-lesznek-megszoritasok-nem-lesz-gazaremeles/

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A LEVITÉZLETT GYURCSÁNYISTA CSŐCSELÉK TAKARODJON A MAGYAR KÖZÉLETBŐL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nincs1itt 2020.08.18. 20:49:55

@alöksz róz: sanyika, ötödik iktor nagyságrendekkel jobb ebben a műfajban. nézz tükörbe és a troll-farmon tekints körbe. a fidesznek és ostoba jobbágyainak(te is ide tartozol) gy.f. nélkül egy majdnem értelmes mondatot sem sikerülne összelapátolni. soros, migráncsok, libsibolsik már csak töltelék, arra az esetre, ha éppen nem gyurcsányoznának a buta fidesz-tálibok.

enrikokaruszo 2020.08.18. 20:51:43

a rajongói klub tesztelhető karigeri fészbukoldalán....annyi eszük van, mint egy marék lepkének, főistennek is beszavaznák a ferit, stabil bázis, csak fogyatkozik, igyekezni kell

nincs1itt 2020.08.18. 20:52:10

@alöksz róz: és mire leírom már itt is a következő, végletekig felhergelt proli: @Hоva fogják elásni KariGerit?!:
de te csak játszd tovább a entellektüelt, parvenü létedre.

alöksz róz 2020.08.18. 21:23:17

@nincs1itt: ezt fogalmaztad fél óráig? :D

sZulamith 2020.08.18. 22:15:50

Lényeg a lényeg, hogy Gyurcsány Ferenc lemondott. Lehet bárhonnan is nézni, amint a Belorusz elnök példája mutatja, nehéz a hatalomtól megválni. Miért fontos mindenáron a hatalomhoz ragaszkodni - mintha az ember élete végtelen lenn - , számomra érthetetlen. Ennyi, és nem több.

2020.08.18. 22:38:13

@nincs1itt:

Szerintem kimélje magát és itt a többieket a debil minősítéseinek szöveges (Főként, mert nagyjából mindegyik ugyanazzal a szókészlettel készül, már mindannyian ismerjük.) levezetésével, egyszerűen csak írja be, hogy a felsőbbrendűségi liberálbolsevik minősítés /FLM/ szerint az ön által kifogásolt hozzászólás hány pontot ér!

Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.18. 23:05:17

@nincs1itt: Értem azt, hogy itthon szar. Azt is értem, hogy éhezünk. Értem azt is, hogy Orbán, Mészáros, stb. lop.

Csak azt nem értem akkor miért van szarásig tele a Balaton part. Mondom melósként, aki látja ahogy emberek aggódnak a diktatúra és a szólásszabadság miatt csatakrészegen nyakig zsírosan a cigánypecsenyétől.

Lehet hogy nem a zsemle a kicsi hanem a pofád nagy?
mindenszo.hu/egy-velos-olvasoi-velemeny-ertem-azt-hogy-itthon-szar-azt-is-ertem-hogy-ehezunk-ertem-azt-is-hogy-orban-meszaros-stb-lop/

Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.18. 23:09:20

@nincs1itt: "Augusztus 20-a arra emlékezetet bennünket, hogy Európa egyik legősibb államának polgárai vagyunk.

Felidézve történelmünk eseményeit azt látjuk, hogy 1020 esztendőre visszatekintő államiságunk kevés békés és biztonságos időszakot mondhat magáénak: többnyire védekeznünk és harcolnunk kellett, hogy megőrizhessük magyarságunkat.

Jogrendünk alapja szerződés a múlt, a jelen és a jövő magyarjai között.

Mindent egybevetve hazánk jelenleg jobb állapotban van, mint a kontinensünk, ahol az új világból vett szokás szerint ma szobrokat döntenek le, egyre terjed a kommunizmusból ismert kikényszerített önkritika, a szabad véleménynyilvánítás korlátozása, Lenin és Marx szobrokat emelnek, és terjed a keresztényüldözés is.

Közép-Európa ennek a nyugati korszellemnek próbál ellenállni, mert számunkra fontos a szabadság, a polgárokat védő állam és a kultúrát őrző közösség – emelte ki Gulyás Gergely, aki szerint ezer év távlata erős hitet és biztos alapot ad a folytatáshoz."
magyarnemzet.hu/belfold/gulyas-gergely-szembeszallunk-a-nyugati-korszellemmel-8539164/

bumburnyák20 2020.08.19. 04:47:04

aki nem arab turoval kényeszteti a valagátt az nem lehet 20as bumburnyák csak buzi libernyák

2020.08.19. 09:09:54

@Hоva fogják elásni KariGerit?!:
Ezt a liberàlbolsevikok nem is értik, mert egyik részük internacionalista, a többi meg globalista, szerintük a nemzetek káros képzödmények.
Mi az államalapítást ünnepeljúk, ezzel szemben ök meg a buzikat,...., szerencsére akad egy-két tökös legény, aki a prokatív rongyaikat leszedi, amivel azt a látszatot próbálják kelteni, mintha a nemzet fövárosában mindenki deviáns lenne.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.08.19. 09:34:14

Azé' trollok rendesen megdolgoznak a pénzünkért!

2020.08.19. 09:49:51

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ahogy látom eggyel többen lettek az ön hozzászólásával, ráadásul ez mücsodálkozás a világra, mint írja, mert amikor nincs ideje trollkodni, akkor fizet másoknak, hogy megtegyék.

nincs1agy 2020.08.19. 10:10:18

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Te viszont nem dolgozol meg a júdáspénzért, kedves kis kétmondatos barátom..:)

nincs1agy 2020.08.19. 10:15:15

@Tényelek: Sztem már Geryke is bánja, hogy kampányfelületet biztosított a Mi hazánk számára, de ebből már nem tud kihátrálni..:)

2020.08.19. 10:36:30

@nincs1agy:
Hát szerintem, az eleve jól mutat a pedigréjükben, hogy a magyar emberek az államalapítást ünneplik, ők meg a buzikat.
Ilyen nyilvánvaló külömbséget nem tudott volna rájuk bizonyítani senki, akkor sem, ha megszakad az igyekezetben,..., erre fel ők megcsinálták önként,.., ezért csak köszönet jár!

Tangooo 2020.08.19. 10:43:20

Azt, hogy mi lesz belőle, az önmérséklete dönti el. Egy ilyen nárcisztikus ember nehezen viseli, ha nincs reflektorfényben. Ha viszont megelégszik Cipolla szerepével (ahogy most irányítja a budapesti politikát) , akkor lehet jövője, mert az Orbán-gyűlölet olyan magas fokú, hogy önsorsrontó módon, tudva, hogy önmaguknak is ártanak, sokan szavaznának erre a gyülevész hadra, amit ellenzéknek nevezünk jobb szó híján.

rovid 2020.08.19. 11:09:12

@Hоva fogják elásni KariGerit?!: Még nagyobb betükkel! az utolsó mondatot! mert az egybites szavazó/ mindkét oldali/ ha már nem ért semmit, legalább lássa!

ZX 2020.08.19. 11:24:08

Ki eteti már megint a trollokat?

2020.08.19. 11:29:27

@ZX:
Szerinten jönnek maguktól, mint ön is.

ZX 2020.08.19. 11:47:49

@Tényelek: Óóó hát hogyne, egy nyíltan ellenzéki blogon nyilván nem a zorbánfasszopók a trollok.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.08.19. 11:54:44

az orban fóbia még nem ellenzékiség, inkább egy mentális állapot

2020.08.19. 11:55:46

@ZX:
Látom küzd az értelemmel :-)
A troll nem politikai kategória, a troll az, aki a témától függetlenül a hozzászóloknak szól be, provokálja őket,..., mint pl. ön is teszi.
Váltson kiméletesebb anyagra, mert aki önmagát sem tudja beazonosítani, annak már nem sok van hátra!

ZX 2020.08.19. 11:59:56

@Tényelek: Így igaz. Ahogy fideszfasszopók pedig ide járnak beszólogatni. Azt hiszik, hogy attól, hogy hangosak nekik van igazuk. Majd meglátjuk. A belarusz Lukas senkit is megbuktatták. Kíváncsi leszek, ha a geci megbukik hányan fogják továbbra is felszopni, és hány ilyen bértollnok fordítja majd meg a libernyákját.

ZX 2020.08.19. 12:00:40

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: én nem vagyok orbán fóbiás, mivel nem félek a pókhasú gecitől.

2020.08.19. 12:18:06

@ZX:
Szerintem gondolja újraa, nem az a troll, akivel nem értünk egyet!
Abban szerintem téved, hogy Lukasenkát megbuktatták, ugyanúgy leszarja a tüntetőket, mint Gyurcsány 2006-ban,..., tegnap kitüntette a rendfenntartó erők tagjait, ugyanúgy, mint nálunk Gergényiéket a liberálbolsevikok.
Ettől persze még bukhat a fickó, én sem sírnék utána, de szerintem túltolják az ottani helyzettel kapcsolatos események súlyát,.., ráadásul ez számunkra nem igazán fontos, a lengyelek meg a litvánok a fő érintettek, őket meg támogatja a kormány.

2020.08.19. 12:28:06

@ZX:
Descartes mondta, hogy valaminek a tagadása önmagában semmit sem ér.
Orbán helyet százszor jobbat is el lehet képzelni, de tény, hogy a jeleleg választhatók közül toronmagasan veri a mezőnyt,..,
Annyira a kisebbik rossz, hogyha ebben a felállásban bukna, akkor még azok zöme is visszasírná, akik ellene szavaztak.
Remélhetőleg addig marad Orbán, amig ilyen rossz termések sorozata van a pártpiacon, ez még önnek is jobb így!

ZX 2020.08.19. 12:30:05

@Tényelek: Az egy dolog, hogy valaki valamivel nem ért egyet. Amikor viszont a kommunikáció annyiban merül ki, hogy te hülye libsibolsimigráncssimogatóbuzi, akkor az csak trollkodás.
A lukas senkiről meg annyit, hogy amíg 2006-ot mindenki elítéli addig a minszki esetben megy a szerecsenmosdatás. Pedig az durvább sokkal.

2020.08.19. 13:17:01

@ZX:
A 2006-os eseményeket senki sem ítélte el a demokratikus világban pedig pontosan tudták, hogy az ország. nagyszarban lévőségét bozonyító adatokat eltitkolták, ők hunytak szemet a felett, hogy három hétig tiokban maradjon, amig itt lefut a választás.
Lukasenkáról feltételezik, hogy csalt, de nem annyira egyértelmű, mint Gyurcsány esetében volt.
Elvileg lehet akkora népszerűsége, hogy nyerjen, mert Csernobil után éheztek az országban a termőterületek szűkülése miatt és a padlóhoz képest meghatszorozta az életszínvonala, ami persze még így is alacsony, de azt akkor sem lehet kihagyni, hogy az ország területének harmada sugározni fog még 20000 évig és az ott élők megélhetését is mgoldotta.
Szerintem azok, akik most szakértőnek tüntetik fel magukat a témában, nem is értik, hogy mi történt az elmult 34 évben a fehéroroszoknál,....,
Egy olyan társadalmat, amelyiknek a termőterületére nem szabad beengedni az embereket, ebből kifolyólag keményen ellenőrizni kell szinte mindent,.., pl. ne termeljenek ott és az ne kerüljön piacra, ne kerüljön forgalomba ott természetes úton termett gyümölcs, gyógynövény, fa ipari vagy fűtési célra, stb.
Ezeket a szabályokat képtelenség betartatni libsi demokráciával, nem véletlen, hogy az ellenzéki jelölt sem nagyon fog liberalizálni, ha hatalomra kerül.
Ők, ha élni akarnak, akkor ott 15-20000 évig csak és kizárólag egy puha diktatúrában tehetik meg,..., vagy kihalnak.

2020.08.19. 13:22:16

@ZX:
Szerintem a büdösbunkó jobbos-balos-libsi csak akkor "elfogadható", ha előtte vagy utána van a vitatémához igazodó érv vagy érvrendszer,..., a sima köpködés a trollkodás kategóriába tartozik.

ZX 2020.08.19. 15:09:36

@Tényelek: "Lukasenkáról feltételezik, hogy csalt, de nem annyira egyértelmű, mint Gyurcsány esetében volt."

Nem feltételezik, szinte biztos.
index.hu/kulfold/2020/08/18/lukasenko_kolhozpopulizmusabol_elege_lett_az_orszagnak/

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.19. 15:38:06

@Tényelek: "Lukasenkáról feltételezik, hogy csalt"

Mészaros Lölőről feltételezik, hogy Magyarország leggazdagabb embereinek egyike. Ti tagadjátok, fideSSfasszopók. :))

Meg szerintetek lapos a föld. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.19. 15:42:38

@Tényelek: "a sima köpködés a trollkodás kategóriába tartozik."

Akkor miért csinálod? :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.19. 15:44:25

@nincs1agy: "nem dolgozol meg a júdáspénzért"

Rólad kéne példát vennie. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.08.19. 15:45:34

@Tényelek: "A troll nem politikai kategória"

Általában nem. De ti, Kubatov által fizetett román dezinformátorok azok vagytok.

2020.08.19. 15:48:58

@ZX:
A szinte biztos ikertestvére a semmi bizonyitéknak, de tölem csalhatott, az osztrákoknál is csaltak évtizedekig a levélszavazással, volt olyan kisváros, ahol 176%-os volt a részvételiarány,..., ezt szerintem Észak-Koreában sem tudják überelni,..., de túlélték, szóval nekem nincsenek álmatlan éjszakáim Minszk miatt, majd megoldják maguk, remélhetöleg lehetöségúk lesz rá!

látjátok feleim szümtükkel 2020.08.19. 16:18:40

@Hоva fogják elásni KariGerit?!:

Pedig ugyé arra számítottál, hogy a körmenetben találkozhatsz nehán buzulóval, akik szégyellenek ( mint te is ) megjelenni a prájdon? Ott meg lehet körbe-körbe?

Mellesleg ne szégyeled magad?
Mindenki arra, és oda vágyik, ahová akar. Te a körmenet helyett mehetsz a templomba a szent jobbot, meg az atyát nézni, ha neked az hiányzik.

6.Lenin 2020.08.19. 16:56:03

@ZX: @A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:

Ti tényleg ennyire hülyék vagytok? Mutogatnálak benneteket, pénzért, ha meg tudnánk egy elfogadható öszegben egyezni. Könnyebb munka lenne számotokra, mert ahhoz nem kell semmifile szellemi tevékenységet kifejtentek. Csak egy átlátszó dobozban körbehordanálak benneteket az országban, és kalapoznánk. Utána fizetnék valamit nektek is. Sokkal könnyebb, mint itt izzadni azért a spk marhaságért, amit ide irogattok.

nincs1itt 2020.08.19. 17:45:40

@alöksz róz: mire vágsz fel? neked 4 szó és 3 karakter tartott 3/4 órát...

nincs1agy 2020.08.19. 19:36:43

@Tényelek: Most komolyan, két lépéssel nem tudnak előre gondolkodni ezek az idióták. Az ilyen húzásokkal a Jobbik sírját ássák egyre mélyebbre. Ekkora magas labdát adni a Mi Hazánk Mozgalomnak..:)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2020.08.20. 20:20:29

Saját bevallása szerint csak frakcióvezető akar lenni, nem több.

"Azt szeretném, ha az európai demokraták sikeres kormányt alakítanának és vezetnének a következő választás után. Abban látom dolgomat, hogy a Demokratikus Koalíció pártként és frakcióként erős, stabil hátországot teremtsen egy ilyen kormánynak. Vezetni szeretném ezt a pártot, és frakciónkat.

Nem kell találgatni, üzenni, szivárogtatni, helyettem beszélni.
Ha mondani szeretnék valamit, elmondom. Így egyszerűbb és könnyebb, valamint elkerülünk értelmetlen konfliktusokat.

Nem leszek 2022-ben miniszterelnök, házelnök, és még ki tudja micsoda. Szolgálni fogom az új kormányt.
Ez az ambícióm. Semmiképpen se több."
www.facebook.com/gyurcsanyf/photos/a.191029320929538/3669735039725598/

6.Lenin 2020.08.20. 20:47:57

@Fedor:

Gondolod, hogy Orbán örül majd ennek a támogatásnak? Vagy lenne rá igény is?

6.Lenin 2020.08.20. 20:49:15

@6.Lenin: Bocs lemaradt az idézet.

"Nem leszek 2022-ben miniszterelnök, házelnök, és még ki tudja micsoda. Szolgálni fogom az új kormányt.
Ez az ambícióm. Semmiképpen se több."

KERESZTÉNY SZABADSÁG 2020.08.21. 19:25:34

"És azért tették ezt nyilvánossá, hogy már ne tudjon visszatáncolni ebből az ígéretéből. "

Ne tegyunk ugy, mintha a Gyurcsanyt barmikor is erdekelte volna, hogy nyilvanosan hazudozik.

KERESZTÉNY SZABADSÁG 2020.08.21. 19:32:21

@6.Lenin: Szerintem az a mesterterv, hogy miutan belatta, hogy nem tudja megakadalyozni az ujabb fideszkormanyt, a tamogatasaval probalja majd lejaratni, hitelteleniteni.

6.Lenin 2020.08.21. 19:57:19

@KERESZTÉNY SZABADSÁG:

Van benne logika, még ha róla nehezen képzelhető el, hogy logikusan gondolkodna, de valamiért felmerülhetett benne ez a lehetőség is.
Az ilyen emberek néha ráéreznek egy jónak tűnő megoldásra is, vagy csak utolsó lehetőségként már csak ebben reménykednek, hátha a sors egyszer kegyes lesz.

A belátást viszont teljes mértékben kizárnám, nála. Ez a lehetőség megbizsergette a tudatalattiját (amit írtál).
Szerintem.
süti beállítások módosítása