B1 blogcsaládOrbán és 132 bátor embere zsarolja az Európai Uniót

2020. július 12. - nickgrabowszki

Soha nem volt még ilyen feszült a viszony Brüsszel és Hatvanpuszta között. orban-viktor_3.jpg

  • Andrej Babis cseh miniszterelnököt a prágai parlament határozatban kötelezte arra, hogy szavazza meg az EU helyreállítási csomagját.
  • A magyar parlament - illetve annak Fidesz-KDNP-s többsége éppen ellenkezőleg készül eljárni: határozatban köteleznék arra a kormány, ne szavazza meg se a csomagot, se az uniós költségvetést,

hacsak Brüsszel (illetve Berlin) nem enged a zsarolásnak és nem teljesíti a követeléseiket.

Amelyek pedig:

  • zárják le az Orbán-kormány elleni, 7-es cikkely szerint, ún. jogállamisági eljárást;
  • ne kössék jogállamisági feltételekhez a pénzek elosztását;
  • kapjon több pénzt Magyarország (illetve a Fidesz-kormány természetesen);
  • és ne finanszírozzanak civil szervezeteket uniós forrásból, azaz ne segítségék a politikai pluralizmus alapvető demokratikus elveinek fennmaradását Magyarországon.

A határozat nyilván azt a célt szolgálja, hogy formálisan is megkösse Orbán kezét. (Saját maga, mert naivitás az feltételezni, hogy ez ellenében, és nem a parancsára történik.)

Orbán hetek óta hangoztatja, hogy se a csomag, se a büdzsé elfogadása ebben a formában nem történhet meg. Ami a vétó belengetése arra az esetre, ha Brüsszel és Berlin nem hódol be az akaratának. De nem hitték el neki; most ezt mondja, holnap majd mást, de úgyse megy fejjel a falnak, nem vétózza meg egyik pénzügyi csomagot se.

A Fidesz elnöke ezzel a határozattal viszont azt állítja dehogynem. Nem vak ő, hanem vakmerő: még több pénzt akar, de úgy hogy senki ne merészeljen beleszólni abba, hogy a választók kisebbségének támogatásával önkény- és egyeduralmat vezetett be Magyarországon.

Ez az ő országa, másnak nincs hozzá semmi köze, legfeljebb pénzt adhatnak.

Még azt is megmondja, mennyit.

A németek adnának is, ezt többször világossá tették. Európa egyben maradása megér nekik némi anyagi áldozatot. 2014 óta azért kapja Magyarország a legtöbb egy főre jutó uniós támogatást, mert Orbán azzal fenyegetőzött, hogy kivezeti az országot az EU-ból. (Lásd még a paksi atomerőmű bővítését, valamint a Putyin mellé állást Ukrajna feldarabolásának ügyében.)

Hogy ez ne történhessen meg, a Berlin fizetett. Mostanra viszont Moszkva meggyengült, Peking pedig még mindig messze van (egyelőre), ezért okot láttak arra, hogy érvényesítsék a politikai feltételeiket, megmentsék a polgári demokráciát és a politikai pluralizmust, és Magyarországot az autokrácia bebetonozásától.

  • Egyáltalán: megpróbálják civilizálni a felcsúti Nérót.
  • Aki viszont ezt nem akarja, és az utolsó eszköze a nyílt zsarolás a feltételek nélküli pénzért. 

Ebben minden bizonnyal támogatja a Fidesz-KDNP rajta kívül 132 bátor embere (egy meghalt 2 napja), mert nem tehet mást. Orbán finanszírozza őket, tőle függ a jövőjük, és még ott van Polt Péter is: könnyen úgy járhat minden renitens Fidesz-KDNP-s képviselő, mint Mengyi, Boldog vagy Simonka,

Ha elfogadják a határozatot, akkor Orbán mindent vagy semmit játszik.

Mindent egy lapra tesz fel, onnan már nem lehet kihátrálni arcvesztés nélkül. De mivel nem hátrálhat az Unió többi tagországa sem, kész, vége, szétesés.

Orbán nem egy feltételhez kötötte a szavazatát, hanem mindjárt négyhez. És bár csak a helyreállítási csomagról kell dönteni a jövő héten, a jogállamisági feltételeket, a büdzséből is el kellene törölni, hogy a felcsúti despota támogassa.

Valamint persze több pénzt is akar.

Ami nem megy, mert nincs több pénz, és a mondottak miatt az sem megy, hogy a helyreállítási csomagnál még ne lesznek jogállamisági feltételek, majd arról a költségvetésnél külön tárgyalnak.

Orbán annyira nyeregben érzi magát, illetve annyira nélkülözhetetlen ez a saját túléléséhez, a rezsim finanszírozásához és fennmaradásához, hogy csomagban akar döntést. Vagy mindent, vagy nem lesz se helyreállítás, se költségvetés. Ami nemcsak példátlan volna, hanem egyenesen 

az Unió létét és értelmét kérdőjelezi meg.

Nyilván megbánta már  az EU, hogy 16 évvel ezelőtt felvette Magyarországot (meg Lengyelországot).

Azért némi hazafias büszkeséggel töltheti el a szívünket, hogy nem egy brit vagy olasz, hanem éppen egy magyar kormány miniszterelnöke veri szét Európa eddigi legsikeresebb projektjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9315996806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miért 2020.07.12. 16:58:24

Hasonló projektet már 80-90 éve is hosszú ideig sikerre vitt egy másik diktátor is, és sikeresen tönkre is tette Európát. Ez is eszükbe juthat a a hülye németeknek!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.07.12. 17:03:18

@miért: Viktor kiűzte az oroszokat, most megmenti ejropát a német túlhatalomtól és a zsidó karvalytőkétől

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.07.12. 17:13:56

Amennyire tudom az UNESCO és az UNICEF csapatai már bármikor leválthatják ezt a Zelnyomó kormányt!!!!

2020.07.12. 17:26:39

Az EU annyira jó projekt, hogy a britek közel 100 milliàrd eurót buknak azzal kàpéban, hogy kilépnek, mégis inkàbb itt hagyjàk ezt az erkölcsi tràgyadombot.
Rendszeresen szopatjàk a régionkat is az europai értékek megkövetelésével, amiröl épeszü embernek fogalma sincs, hogy mi lehet és nem is lesz, mert azok csak és kizàrólag tölünk nyugatra és nagyon északra vannak.
Az itteni deviàns vallású vazallusaiktól annyit tudunk, hogy a fehér, hetero keresztény embereket riasztó képzödménynek tartjàk ezért ezektöl jogosan elvàrható a kollektìv öngyilkossàg, mert nem europai értékkompatibilisek.

2020.07.12. 17:48:26

@R.V.Juli:
Màr nem kell sokat vàrni, mert a prãjd résztvevöinek olyan nagy erkölcsi fölényük van, hogy pillanatok alatt elsöprik ezt a rendszert augusztusban.
Az, hogy demokratikusan lettek megvàlasztva csak akkor nem ütközne az EU jogelveivel, ha liberàlbolsevikok lennének, de ìgy diktatura felsöfokon,...., ràadàsul még szemkilövetés sincs, igy esélye sincs Orbànnak, hogy igazi európai demokrataként kezeljék.

Budapest a kutyaszar városa 2020.07.12. 18:25:15

Mit gondoltok, mi lenne itt Magyarországon az unió pénze nélkül ? Haszontalan stadionok, rongyrázó Várba költözés, fél Magyarország strómanokra írása, letelepedési kötvényből meggazdagodás, határontúliaknak, külföldnek pénzszórás, ezermilliárdokért ? Felcsúti Disneyland ? K.rválkodás, yachtozás, luxusutak, meccsrejárás helikopterrel állami pénzből, saját bejáratú, közpénzen kitartott veszteséges sajtó, szennymédia, plakátkampány, marhaságkutató intézetek, CÖF és egyéb műintézmények, szétvert jogállam, likvidált demokratikus igazságügy és választási rendszer, kamuállások, kamurendezvények kifizetőhelynek a siserehad számára, minden szektor csontig való kifosztása, szétbarmolása, lepusztítása, felelőtlen, trehány, pazarló, ad hoc gazdálkodás, jogtiprás miatti perveszteségek, büntetések kifizetése közpénzből, a Ft bedöntése majd értékvesztése, Ócsa, Kolontár, Gyöngyöspata, Esztergom, nehézsorsú emberek végletes "lefejezése", a nemzet, a magyar emberek felelőtlen megosztása, állandó viszály-szítás, gyűlölködés, kormánykritikus állampolgárok kirekesztése...………. ez mind a szűklátókörű, tesze-tosza, kényelmes, ellenőrzésre és szankciókra képtelen uniós szervek miatt valósulhatott meg. Sokkal jobbat tett volna az országnak, ha nem kapunk pénzt, hanem vért izzadva, könnyek között kikínlódtuk volna a mi kis haladó, fejlődőképes, demokráciát, szabadságot megbecsülő, összetartó saját kapitalizmusunkat. Akkor nem menekült volna el több százezer fiatal és középkorú, ill. racionálisan, a jövőt építően föl tudtunk volna használni egy Marshall-segéllyel fölérő segítséget. Ehelyett ma fásultság, érdektelenség, államilag szervezett lebutított nacionalizmus, kirekesztés, acsarkodás van.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.07.12. 18:51:57

@Tényelek:
Homofóbkodni minekkellett? Ennek a Zorbigarchikus Gömböcdiktatúrának véget vet az UNESCO és az előttünk haladó Shermanjainak lánctalpaival fogja taposni az irredenta, revizionista, soviniszta székejzászlót a Kossuth téren!!!!!

2020.07.12. 19:06:42

@R.V.Juli: Nem vagyok homofobb, egyàltalàn honnan jutott eszébe, hogy emberfóbiàs lennék, ember és àllatszeretö ember vagyok söt a növényekkel és a gombàkkal sincs semmi bajom?!

fantázia dús nick 2020.07.12. 19:12:50

Hogy képzeli az EU hogy az Orbán család ne lophasson szabadon?

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/europai-unio-helyreallitasi-alap-penzosztas-szolidaritas-hollandia.709541.html

"Hollandia lakossága nem éri el a 17 és fél milliót, ám az ország miniszterelnöke gyakorlatilag kezében tartja az EU helyreállítási alapjáról folyó tárgyalásokat. Nem enged abból, hogy a pénzügyi segítségért cserébe az EU-nak ellenőriznie kell minden fillér elköltését, korlátozva a haszonélvező országok nemzeti szuverenitását."

2020.07.12. 19:23:55

@Budapest a kutyaszar városa:
Làtom a mejünk kicsik lenni talajàról kózeliti meg a témàt , mindezt a liberàlbolsevik média ferdìtéseire alapozva.
- Mi még nem jutottunk odàig, mint pl. a franciàk, ahol olyan demokratikus vàlasztàsi rendszert löttek össze, 27%-al elnököt lehet vàlasztani.
-Az EU belépés miatt csak a vàmbevételek kiesése évente 1400 milliàrd forint, ehhez jön még az adókiesés, ami ma màr több, mint 1000 milliàrd évente,...., ez a kettö együtt több, mint amennyi pénzt visszaosztanak nekûnk.
- Az a pénz, amit kaptunk csak és kizàrólag fötérre, stadionra volt költhetö, a legutóbbi idöszakban harcoltuk ki a v4-el együtt, hogy a negyedrésze legalàbb gazdasàgfejlesztésre mehessen.
Hogy jön ide a Marshall segély, amit a gazdasàg ûjjàépitésére adtak, miközben az EU-nak az a legfontosabb, hogy ne fejlödjünk az ö szintjükre?!
Remélhetöleg jol fogunk kijönni ebböl és az EU feladja a liberãlbolsevik hozzààllàsàt, ha nem akkor le kell szakadni a nyugati kalifàtusokról!

2020.07.12. 19:34:53

@fantázia dús nick:
Még egy nàci, fasiszta, naconalista,......., majd nàluk is jönnek a hetes cikkellyes eljàràssal és kivàgjàk öket az Unioból, mert nem osztjàk az értékeiket,......., feltétel nélkül.

puszt 2020.07.12. 19:39:57

@Budapest a kutyaszar városa: "mi lenne itt Magyarországon az unió pénze nélkül ?"
és most mi van a pénzéből?

nincs1agy 2020.07.12. 19:55:22

Úgyis belemennek, nincs más választásuk..:)

2020.07.12. 20:06:56

@nincs1agy: Remélem ezt csak viccnek szànta, mert minden igazi európai demokrata tudja, hogy a Zeuban demokràcia van, demokràciàban meg bàrkinek lehet màs a véleménye, e miatt semmilyen bàntódàs nem érheti!?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.07.12. 20:08:39

@Tényelek:
"ember és àllatszeretö ember vagyok"

Senki nem kiváncsi a szexuális életedre!

2020.07.12. 20:11:09

@R.V.Juli:
Na bakker,...., azt ïrta hogy homofób, a homo embert jelent,...
Hogy jön ide a szexualitàs?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.07.12. 20:25:57

@Tényelek:
"a homo embert jelent,..."
Hátpersze. A homogénezett tej meg úgy készül, hogy a tejesember behelyezi a génjeit a kantába igaz???

nincs1itt 2020.07.12. 20:38:11

@Tényelek: sötét jobbágy, a britek is addig fújták a pofájukat, amíg le nem szarja az eu... most eljött a pillanat, hogy kitekerjék o.v. nyakát. szerdán, merkel névszerint említette o.v.-t, hogy akár vele szemben is végig viszi az eu az akaratát

2020.07.12. 20:41:35

@R.V.Juli:
A homo sapiens megnevezés elsö tagja mit jelent?
Hagyjuk màr ezeket a ferdìtéseket, hogy homokos, vagy homorú, csak azért, mert ugyanazok a betük vannak benne!

2020.07.12. 20:49:12

@nincs1itt: Orbànék azt modjàk, hogy ne nekünk kelljen visszafizetni a gazdag orszàgok àltal felhasznàlt hitelt, ön meg azért szurkol, hogy mi az, hogyon is, mint a katonatiszt.
Ki a sötét jobbàgy, hülyegyerek?!

nincs1itt 2020.07.12. 20:57:25

@Tényelek: az a sötét jobbágy, aki szerint a "homo" embert jelent... mo. lószart sem fizet vissza, de a legnagyobb egy főre jutó támogatást kapja az eu-tól. az, hogy mo.-on ellopják az eu-s támogatásokat. de tudod mit! azért szorítok, hogy kidobják az eu-ból mo.-ot! akkor majd lehet 6:3nóbelolimpiai díjazni!

nincs1agy 2020.07.12. 21:06:34

Sajnos be kell látni, hogy megint Orbán áll nyerésre..:( Tud valamit ez a csávó.

2020.07.12. 21:11:23

@nincs1itt: Mit jelent a homo latin szò, ha nem embert?
A végén kiderül , hogy a sapiens homo nem is bölcs embert jelent, újra kell irni az emberiség történelmét, mert pàr libsi megkérdöjelezi a szó jelentését :-).

2020.07.12. 21:14:30

@nincs1agy: A kocsmàban ezt ûgy mondjàk, hogy ne tegezz, mert....... :-).
Mindenkit magàzok, akit nem ismerek, nem csak önnek szól.

2020.07.12. 21:17:46

@Tényelek: Attól még valoban nyerésre àll Orbán, megint.

nincs1itt 2020.07.12. 21:20:17

@Tényelek: pyrrhusi győzelem lesz az...

nincs1itt 2020.07.12. 21:22:06

@Tényelek: moszkva gyenge, peking messze van és le se szarja mo.-ot. ahogy azt o.v. nagy elődje mondta, egyenesen o.v.-ról: "hasznos idióta".

nincs1agy 2020.07.12. 21:26:51

www.portfolio.hu/unios-forrasok/20200709/ujabb-arulkodo-beszed-merkeltol-ami-miatt-bizakodhat-az-orban-kormany-440620

"Mindenesetre a fentiekkel összhangban lévőnek látjuk azt az Ursula von der Leyen bizottsági elnök által tegnap kiadott helyzet összefoglalót is, amelynek az a legfőbb üzenete, hogy a Parlament, a Tanács és a Bizottság elnöke, továbbá a német soros elnökség elnöke (azaz Merkel) megerősíti, hogy a helyreállítási tervről szóló gyors megállapodás az EU legfontosabb prioritása a következő hetekben. Nem lehet tehát tovább húzni az időt, és így a kemény időkorlát miatt egyéb témák puhulhatnak fel a jövő heti EU-csúcson."

Pffff...

2020.07.12. 21:29:21

@nincs1itt: Ja, mint az összes többi, amire ugyanezt mondtàk :-).
Az, hogy a beteg agyû Gyurcsàny mit mond, szerintem ma màr értelmes embert nem érdekel

boborján20 2020.07.12. 22:16:11

@Tényelek: találj már el egy ékezetet, hogy a fene a román kurva anyádba!

legeslegujabbkor 2020.07.12. 22:26:59

@nincs1agy:
"hogy a helyreállítási tervről szóló gyors megállapodás az EU legfontosabb prioritása a következő hetekben. Nem lehet tehát tovább húzni az időt, és így a kemény időkorlát miatt egyéb témák puhulhatnak fel a jövő heti EU-csúcson."

Teljesen érthető egy több államos EU egyik igen meghatározó államának felelős vezetőjének a döntése
Na nehogy már egy Orbán miatt ne lehessen továbblépni.

2020.07.12. 22:29:10

@boborján20 :
Ha egyet sem lát, akkor gyorsan vizsgáltassa meg szemét!
Ha romàn lennék, akkor együtt gyülölném a magyarokat a Momentummal, Jobbikkal, DKval és a szocikkal, de hàt, mint làtható, nem liberàlbolsi vagyok.

nincs1agy 2020.07.12. 22:50:10

@legeslegujabbkor: Tehát bele kell egyezni a feltételeibe.

grécci mikropenist mindenkibe 2020.07.12. 23:38:44

szerte baszom a juniot is ha feri azt akarja

boborján20 2020.07.13. 06:49:25

@Tényelek: te fogyatékos kretén állat, nem az a baj, hogy egyáltalán nem használsz ékezetet, hanem hogy szinte mindig rossz, a magyar nyelvben nem is létezőt használsz. (Pl. a kurva anyâdat, vagy épp døgôlj meg, buzibogär)

Romániában így tanítják?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2020.07.13. 08:15:24

@Tényelek:
Téged a papbácsi csak addig tanított latinra amíg be nem jutott a gatyádba (5perc)?
A "homo" önmagában állva mást jelent mint egy összetett szó előtagjaként.
Bár hiába fárasztom magam, hisz a finnugor jobbágynyelvet sem érted, nemhogy a magaskultúra nyelveit.

Európai téridő 2020.07.13. 08:34:32

@Budapest a kutyaszar városa: Az semmi, de Demszky főpolgármestersége idején évekig szarszag volt a Nyugati téri aluljárónak a Westend felé vezető szakaszán...

2020.07.13. 08:56:02

@R.V.Juli:
Ha netàn a szó alapja nem latin, hanem a görög homosz /ugyanolyan/, akkor még érthetetlenebb a homofob müszó, mert nehéz elképzelni, hogy valakinek kivisznek egy tànyér rizst, amitöl ugy megijed, hogy összeszarja magát.
Egyáltalán ki volt az a barom, aki ezt az értelem nélküli szót kitalálta?

agador 2020.07.13. 14:33:55

Az Unió csodálatosan utánozza a hajdani Népszövetséget és Chamberlain akkori miniszterelnököt, már 10 éve. Ők is folyamatosan azt hitték, ha most ebben engednek a náciknak, Hitlernek, azzal majd megelégszenek és végre békén maradnak. Akkor sem jött be, most sem fog. Az engedékenységtől csak még pofátlanabbá, mohóbbá válnak.

nincs1agy 2020.07.13. 15:01:39

@agador: Teljesen fals párhuzam. Akkor engedményeket tettek, most a szabályokat kell betartaniuk. A vétó az vétó..

István Tamasi 2020.07.13. 15:06:35

Az elmebeteg suttó/surmó azért is elmebeteg suttyó, mert azt hiszi, hogy ő fújja a passzátszelet az EU-ban.

nincs1agy 2020.07.13. 15:48:35

@István Tamasi: És tényleg. Hol vannak már korábbi ellenfelei?

agador 2020.07.13. 16:43:02

@nincs1agy: Aki egy kicsit is ismeri a történelmet, láthatja, hogy a 30-as évek újrajátszása történik. Még a módszer, szlogen is ugyanaz. A szándékos gáncsoskodás, aljasság nem tévesztendő össze a szabálykövetéssel, különösen úgy, hogy minden más szabályt lábbal tipornak.

nincs1agy 2020.07.13. 18:03:08

@agador: Mutatis mutandis.. Hol itt a gond ? Nem lehet örökké libsidiotizmusban élni..Lejárt az időtök. Ennyi..:)

morph on deer 2020.07.13. 18:36:20

@Európai téridő:
“ évekig szarszag volt”

Mit csináltál te ott évekig?

morph on deer 2020.07.13. 18:47:58

@nincs1agy:
“ A vétó az vétó..”

Hát az. Remélem, akkor is ezt mondod, amikor majd orbán létezését fogják megvétózni.
Például ha az a nyolcvanas osztrák nyugdíjas megint tesz egy kört Felcsúton, a megfelelő időpontban...
A múltkor már bevált.

Európai téridő 2020.07.13. 19:36:38

@morph on deer: Arra jártamban beleszagoltam és nagy ívben elkerültem, ha arrafelé akadt dolgom. Sokan tették az esztergomi és a Vác-Szobi, vagy Cegléd-Szolnoki vasútvonal utasai közül is azt, hogy inkább lementek a metróalagútba és aztán fölmentek a másik mozgólépcsőn a pályaudvari sínek alatti aluljáró megközelítése céljából, Pupák!

Európai téridő 2020.07.13. 19:37:10

Ja, Lajosmizse-Kecskemétet ki is felejtettem.

morph on deer 2020.07.14. 00:25:45

@Európai téridő:
“ Ja, Lajosmizse-Kecskemétet ki is felejtettem.”
:)
Hát látod milyen vagy, Pupák!
:))))

DR. Smit Pal 2020.07.14. 02:43:07

"zárják le az Orbán-kormány elleni, 7-es cikkely szerint, ún. jogállamisági eljárást;
ne kössék jogállamisági feltételekhez a pénzek elosztását;
kapjon több pénzt Magyarország (illetve a Fidesz-kormány természetesen);
és ne finanszírozzanak civil szervezeteket uniós forrásból,"

Ennel sokkal tovabb kene menni. Mindenkor a MINIMUM feltetelnek kene lenni, hogy amig nem adjak vissza Erdelyt, addig semmit sem szavazunk meg.

István Tamasi 2020.07.14. 09:53:14

@DR. Smit Pal:" .... addig semmit sem szavazunk meg" és addig nem kapunk semmit se.

István Tamasi 2020.07.14. 10:10:01

@nincs1agy: És tényleg: Nemzetthy Szotyialista Mutyisztán alig 2 %-ot jelent az EU össz GDP-jében, és ezzel akarja a passzátszelet fújni az elmebetege suttyó.

nincs1agy 2020.07.14. 11:44:55

@morph on deer: Nem értem egész pontosan, hogy mit akarsz mondani. Zavarosak a gondolataid. Bevetted te a gyógyszereidet? :)

nincs1agy 2020.07.14. 11:48:32

@István Tamasi: Igen, ez a vétó lényege. Orbán csak kihasználja a lehetőségeit, és jól teszi..

2020.07.14. 22:52:53

@agador: Az ember szive szakad meg, hogy szegény liberálbolsevikoknak milyen sok gondjuk a gonosz fasisztákkal, akik mint tudjuk mindig azok, akik nem ők.
Szegény Rákosi is mindig azért panaszkodott Moszkvában, hogz 10 millió fasisztával nagyon nehéz kommunizmust építeni,......., most a többszörös tömeggyilkos ősökkel Rendekező Dobrev panaszkodik Strasburgban meg brüsszelben, hogy a sok fasiszta miatt nem tud hatalomra kerülni a liberálbolsevik összefogás Magyarországon.

István Tamasi 2020.07.15. 06:56:06

@nincs1agy: Az ajándék trafik jövedelmez még?

Chiccbp 2020.07.15. 19:03:04

nick megint beb@szott :) nem zsaroljuk a kormányt, csak demokratikusan élünk a szerzett jogunkkal, hogy vétózhatunk. nem tetszik a demokrácia?

nincs1agy 2020.07.15. 23:44:06

@István Tamasi: Mindig ezt írod be, amikor már belefáradtál a bérkommentelésbe, és nem jut semmi eszedbe? Keserű kenyérkereset lehet..:(

nincs1agy 2020.07.15. 23:47:30

@Chiccbp: Tudod ilyeneket csak ők csinálhatnak. Sőt a szavazástól távol maradókat akár ugyanúgy kezelhetik, mint a tartózkodókat. Holott ugye az EU parlamentben is 3 gomb van: "igen", " nem", "tartózkodom". Aki ez utóbbit nyomta ugyanúgy kezelték a hős demokraták, mint aki el se jött és otthon nézte a tévét. :)

István Tamasi 2020.07.16. 07:37:37

@István Tamasi: Aki még az után is védelmezi, dícséri az elmebeteg suttyó-surmót, hogy az lerohasztotta az egészségügyet és oktatásügyet, hogy a járvány miatt munkájukat elveszítők helyett a nemzetthy strómanba önti a közpénzt, az sürgősen forduljon pszichiáterhez.
süti beállítások módosítása