B1 blogcsaládKövér azon siránkozik, hogy a demokratikus intézményrendszer tönkretételének határán vagyunk

2020. május 03. - nickgrabowszki

A normális viszonyokat hiányolja.kl_2.jpg

Az Országgyűlés elnöke az évi kb 100 százmilliárd forintból működtetett kormánymédia rádiójában a Vasárnapi újság nevű, Csurka és Lovas rendszeres jegyzetei miatt évtizedek óta hírhedtségnek örvendő műsorában nyilatkozta, hogy szerinte

Napról napra porlik, amortizálódik a demokrácia intézményrendszerébe vetett közbizalom a világban.

Megemlítette: ennek az a nem célzott következménye, hogy ha „a két oldal egyenlő erővel kiabálja a másikra, hogy gazemberek és tolvajok, anyagyilkosok vagytok, akkor előbb-utóbb a köz maga is így tekint a saját választott képviselőire, és nem is nagyon vár el tőlük sokkal többet” ennél.

Ez viszont teljesen tönkreteszi a demokratikus intézményrendszert; ennek a határán vagyunk – tette hozzá Kövér László, aki ezért

óvatosságot javasol mindenkinek,

megjegyezve, hogy ez nem csupán a választott képviselők, hanem az általuk működtetett intézmények renoméjára is kihat.

Szerinte ez valóban elég könnyen elvezet az anarchiához, hiszen hogyha nincs tisztelet, akkor nincs tekintély, ha nincs tekintély, akkor nincs engedelmesség, az alkotmányban rögzített intézményeknek pedig kellene, hogy legyen objektív tekintélyük, függetlenül attól, ki irányítja azokat.

Úgy fogalmazott: egyre kevesebb az esély arra, hogy normális viszonyok uralkodjanak a magyar parlamentben vagy „általában véve az úgynevezett demokratikus politikában”. 

Érdemes itt megemlíteni, hogy a napokban éppen Kövér László volt az, 

  • aki tűrte, hogy a Fidesz-frakció belefojtsa a szót egy ellenzéki politikusba;
  • aki az ellenzéket "ápoltaknak" nevezte;
  • különös tekintettel azokra, akiknek "a személyi száma kettessel kezdődik";
  • aki szerint az ellenzék amúgy sem része a nemzetnek.

És ez csak az elmúlt napok termése, nem az elmúlt évtizedé vagy évtizedeké, amiben nemcsak a hatalommal való visszaélés és a demokratikus jogok semmibevétele fordult elő sűrűn, de még a politikai pluralizmus olyan értelmezése is, amelyben öngyilkosságra lehetett biztatni az ellenkező álláspont képviselőit. Puszta véletlen lehet, hogy Kövérhez kötődik az is.

Ha valaki, akkor ő tehát első kézből tudja, mit jelent a politikai beszéd eldurvulása, a tisztelet hiánya és a demokratikus intézmények leromlása.

Némileg olyan ez, mint amikor az ámokfutó megpihen, körbenéz, és megállapítja, milyen sok itt a halott, milyen borzasztóak az emberek.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2615657022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel 2020.05.05. 21:18:55

@BUTApest te csodás: "ha 3 napig nem fizet az anya, akkor a korhaznak joga van eladni a gyereket szervkereskedoknek"

:))

Kurvajó! Persze nem akkora baromság, mint amiben a fideSSfasszopók hisznek, de közel jár. Kicsit engedd még el jobban a fantáziád!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.05. 21:31:35

@BUTApest te csodás:
Hogy szültek volna téged, bedőlt hitelkártyára, te, te, te kétjobbkezes fricztamásba oltott ragyás NERvarangy!!!

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel 2020.05.05. 21:41:56

Tüdőgyulladása és láza volt a kisfiúnak, mégsem tesztelték koronavírusra a Heim Pál Kórházban

A kórház szerint betartották a protokollt.

hvg.hu/itthon/20200505_Tudogyulladasa_es_laza_volt_a_kisfiunak_megsem_teszteltek_koronavirusra_a_Heim_Pal_Korhazban

Sir Bates dö Hól 2020.05.05. 21:50:21

@alöksz róz: egyre lejjebb süllyedsz, kicsi troll és szomorú ezt látni... te fogsz elkalapálni?;-/...

Sir Bates dö Hól 2020.05.05. 21:54:23

@/\ngel: attól az még feudalizmus volt, igaz XIX. századi, de feudalizmus...

alöksz róz 2020.05.05. 22:13:31

"Az Országgyűlés elnöke az évi kb 100 százmilliárd forintból működtetett kormánymédia rádiójában" - sőt 100 ezermilliárd!

morph on deer 2020.05.05. 22:18:19

@6.Lenin:
“ Teljesen mást jelentett önkéntes, kényszerített, vagy valaki csak simán élni akart.“

Ahogy a kisnyilas is simán élni akart, így aztán gyilkolt, elvette mások életét. Meg a besúgó házmester. Meg a fideszes geci is.
Magyarul, ha valaki “simán élni akar”, akkor már rendjén van, ha eladja magát, kiszolgálja a diktatúrát, ésígytovább...

Tudod, ezzel az a baj, hogy ha valaki “simán élni akart”, akkor ahhoz NEM kellett lemennie görénybe, mert tudott élni!

A Kövér és orbán féle behódolásokra csak akkor volt szükség, ha valaki tudásilag és/vagy szakmailag nem volt azon a szinten, hogy önmagáért is “kurrens” legyen, így kellett még némi politikai támogatás is, hogy boldoguljon!

Eltekintve az igazi felsővezetői szinttől, a nyolcvanas években normális körülmények között még csak elvárt sem volt már a párttagság! A KISZ tagság meg még annyira sem!

Ott akkoriban a hithű komcsikon kívül már csak azok voltak, akik többre akarták vinni, mint amit a képességeik egyébként lehetővé tettek volna.

Tehát Kövér is és orbán is a politikai tevékenységük alapján tervezték a felemelkedést, (a gumicsizmához képest) és azért építették a szocializmust olyan buzgón.

Pedig ugyanakkor már rég nem volt elvárt sem a KISZ, sem a párttagság normális körülmények között!

Mi is ebből a tanulság?

Hát csak annyi, hogy mind orbán, mind Kövér szemrebbenés nélkül kész és hajlandó (ready and willing-
youtu.be/-c-9YHXw6tg ) beállni bármilyen csapatba, ha abból előnye származhat!

Na ez az a típus, akiket én a “gerinctelen gecik” névvel illetek, a fideszes falka meg “igazi hazaffyjaknak” hív.

Mindeközben legalább annyit megtanulhattak volna, hogy orbán “nem a (kádár) rendszer, hanem annak vezetői ellen” küzdött!

És ez majdnem sikerrel is járt!
Azért csak majdnem, mert viktorunk már jócskán túllőtt a célon, túltett a Kádár érán, és most valahol a Rákosi és Horthy közötti senkiföldjén ténfereg.

“Ebből is egy kicsikét, meg abból is egy kicsikét” - ahogy Kabos Gyula mondta...

morph on deer 2020.05.05. 22:36:18

@alöksz róz: tényleg 100 milliárd megy évente hivatalosan a közmédiára, sokallanád?

cicmen 2020.05.06. 08:36:30

@nincs1itt: " vologya, most és itt kövérről van szó! ne csináld már, kérlek!"

"Van szó!"
:DDDDDDDDDDD
Nincs szó, csak idétlenkedtek azzal, hogy Kövér a párttörténetiben dolgozott, a felmenői között pedig voltak érdekesebb múltú egyedek is, bár ezt a vöröskatona nagypapát nem értem, hogy az miben nyilvánult meg, mert ilyen alapon az összes anno a betörő kisantant ellen harcoló K.u.K. tiszt is az volt, ami így nézve már nevetségessé teszi az egész "vöröskatonásdit"! Ilyen alapon én több Kádár rendőrét és Kádár katonáját is ismerek, akik szakmailag gyakorolták a hívatásukat, de az ideológiai környezetet nem kedvelték!

cicmen 2020.05.06. 08:56:51

@morph on deer: A Kövér és orbán féle behódolásokra csak akkor volt szükség, ha valaki tudásilag és/vagy szakmailag nem volt azon a szinten, hogy önmagáért is “kurrens” legyen, így kellett még némi politikai támogatás is, hogy boldoguljon!..........

Már megint mit akarsz bemagyarázni? Igenis felsőfokú tanulmányok esetén elvárt volt a KISZ tagság ha burkoltan is, amúgy meg az ő idejükben már semmiféle lelkiismereti kompromisszumot nem is jelentett, elég volt résztvenni az unalmas "szemináriumokon".
A tehetségről meg csak annyit, hogy Orbán tudtommal kitűnő eredménnyel végezte a jogot és bár Kövérről nem tudok bővebbet, de valószínűleg ő is, hiszen a szemére hányt kutatói munkakörébe nem vettek fel félnótásokat!
Tehát ennyit a múlt elemzéséről, semmi égbekiáltót nem sikerült felhoznotok, a jelen meg önmagáért beszél, mert akit ilyen intenzitással és ilyen aljassággal támad a libsi fajtátok, az kizárólag csakis derék ember lehet!

cicmen 2020.05.06. 09:30:42

Szerintem a Kövér elleni kifogásaitoknak az az eredője, hogy Lacánk nem tesz eleget a pozíciója által megkívánt tapintatnak és gyakran nyíltan utal arra, hogy mekkora kretének vagytok! :D Persze ez az elvárt tapintat is viszonylagos, hiszen miután az ellenzék már a látszatra sem ügyel és önmagát és a parlamentet is megalázó módon viselkedik rendszeresen, nem vethetjük a szemére, ha néha elfogy a türelme!
Egy szó mint száz, ha nem akarod, hogy lehülyézzenek, akkor ne viselkedj hülyén!
Tessék, egy jellemző példa, márc 15. parlament, Áder és Kövér, a két legfőbb közjogi méltóság az ünnepélyes zászlófelvonásra készül, ekkor odalép hozzájuk Tordai Bence képviselő úr kockás hobóingben! :D

24.hu/belfold/2019/03/15/tordai-bence-marcius15/

Van aki szerint ez rendben van, illetve, hogy Kövérnek ezt akár hivatalból, akár emberileg el kellene tűrnie?

6.Lenin 2020.05.06. 09:39:04

@morph on deer:
"Ahogy a kisnyilas is simán élni akart, így aztán gyilkolt, elvette mások életét. Meg a besúgó házmester. Meg a fideszes geci is.
Magyarul, ha valaki “simán élni akar”, akkor már rendjén van, ha eladja magát, kiszolgálja a diktatúrát, ésígytovább..."

Te egyenlőséget vonsz, mondjuk egy hiteles ált. iskolai igazgató, aki mindig is ember maradt, de be kellett lépnie a pártba, és egy önkéntes gazember közt?

Most már hiába is tagadnád a DK-s voltodat.

Ennyire nyomorult lelki világa csak egy DK-snak lehet. Ezért hörögtök az ügynökaktákért, bemocskolni bárkit, ha már ti mocsokban fetrengtek. Mind1, inkább bukjon, omoljon össze minden.
Sose hittem volna, hogy egyszer képes leszel idáig eljutni. A többit már el sem olvastam. Nem akartam hányni korán reggel.,

Miért csak a Fideszben gazember az összes volt "kommunista", a többi pártban miért nem? A te gazembered jó gazember? Mit buktál te 90-ben? Mit szeretnél "visszakapni", azt, hogy talán akkor tartottad magad valakinek, aztán kiderült rólad is, hogy egy nagy lófasz voltál? Hiányzik? Most már hiába mosdatnád magad előttem. Ezt a lehetőséged már eljátszottad.

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.06. 09:57:17

@6.Lenin:

Ezt csak te képzeled, mert bizony az én rokonságom egyszerű, de nagyszerű, és dolgos emberekből állt.

cicmen 2020.05.06. 10:04:48

@morph on deer: Ahogy a kisnyilas is simán élni akart, így aztán gyilkolt, elvette mások életét..........................

Mi van, újabb kárpótlásra fened a fogad megnemtörtént eseményekkel kapcsolatban? :D
Ez a nyilas dolog is állandóan általánosságban szerepel konkrét példákat nélkülözve.
Most mondjak példákat az 56 után a karhatalmista csürhe által elkövetett rémtettekre? Mert érdekes módon arra rengeteg van annak ellenére, hogy a nyilas éra utáni időket teljes egészében a komcsik uralták és hamisították meg, több az általuk elkövetett és napvilágra került bűntény!
Nyilasoknak volt olyan ismert halálbrigádjuk, mint a Lenin-fiúk? Végeztek ki fronton nem kellő elszántsággal harcoló katonákat, mint Lukács György népbiztosék? Hoztak létre Recskhez hasonló koncentrációs táborokat, mint Rákosiék? Fosztogatták a vidéket padlásokat lesöpörve? Vagy elkövettek ugyanabban az Andrássy út 60.ban kínzásokat és gyilkosságokat, mint az ÁVO, ami beköltözött a nyilas székházba? Erre válaszolj szarházi!

6.Lenin 2020.05.06. 10:06:27

@látjátok feleim szümtükkel:

Tudom, mindenki az volt, de amit lehetett azt mindent hazavittek a TSZ-ből, gyárból, hivatalból, hiszen minden a miénk volt, és otthon volt a legjobb helyen.

45 után több partizán volt Mo-on, mint a Vörös Hadsereg létszáma, a tartalékosokat is beleszámítva.

cicmen 2020.05.06. 10:22:22

@látjátok feleim szümtükkel: Ezt csak te képzeled, mert bizony az én rokonságom egyszerű, de nagyszerű, és dolgos emberekből állt.
+++++++

Elhisszük! Nagy kár, hogy belőled viszont ilyen sötét alak vált!

/\ngel 2020.05.06. 11:09:18

@látjátok feleim szümtükkel: Miért Merkel nem kormányoz? A 209-es nem kormányzott? Ferenc Kisz KB titkár nem volt kormányfő? Akkor miért nem zavart ez titeket vajon? Kövér Mszmp tagsága illetve az, hogy Kisz titkár lett volna kamu. Tessék lehúzni ezt a hülye listátokról!

/\ngel 2020.05.06. 11:17:41

@Sir Bates dö Hól: A feudalizmus alapvető kritériumai hiányoztak ehhez.

/\ngel 2020.05.06. 11:19:07

@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Igen, te mindent leszarsz, ami épp nem passzol bele a hülye kis világképedbe. Ettől még létezik.

/\ngel 2020.05.06. 11:22:01

@nincs1itt: Legalább Kövér Kisz titkárságát húzd le a hülye listádról, mert kamu. Valamint nem volt tagja az Mszmp-nek sem. Fél évig dolgozott egy, az állampárt által fenntartott társadalompolitikai intézetben. amihez nem kellett párttagság.

cicmen 2020.05.06. 11:40:47

@/\ngel: A feudalizmus alapvető kritériumai hiányoztak ehhez...........................

Amiről beszéltek, az átmeneti időszak, sírbatesz meg hivatásos okoskodó, adott esetben, ha te nevezted volna feudalizmusnak ugyanezen időszakot, bizonyára jelentkezett volna a másik szemlélet szószólójaként és verné a nyálát, hogy az már nem feudalizmus volt! Bulanzsé a szorgalmas hülye archetípusa, vele lehetetlen nem vitába keveredni, ő az aki mindenhez is mégjobban ért! :D

eszti..... 2020.05.06. 11:47:23

@cicmen:

Grat! Most már teljesen belebújtál Kövér fenekébe. )))))

eszti..... 2020.05.06. 11:51:27

@alöksz róz:

egyet kérdezhetsz, kegyeskedek válaszolni - ez a honthyhannás primadonna hangnem gyorsabban terjed, mint a covid.. )))

cicmen 2020.05.06. 11:52:55

@eszti.....: Ó persze, a szokásos libsi trükk a seggnyalással! Benneteket gúnyollak, Kövér tulajdonképpen érdektelen rengeteg más közéleti szereplőnél ugyanezt a hülyeséget adjátok elő!
Rólatok szól! :D

eszti..... 2020.05.06. 11:59:25

@nincs1itt:

beszoktatás, így nevezzük szaknyelven.
figyelj, lassan mondom.... egyik fideszesnek sem volt kommunista felmenője, párttag sem, pártfunkcionárius sem.
kizárólag az ellenzék soraiban lehet találni volt komenistákat ..... az új narratíva szerint.

eszti..... 2020.05.06. 12:01:21

@cicmen:

mirr-murr.... a rizsát hússal szoktam.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.05.06. 12:07:42

tótisztán maga a Csoda
anál már csak csecsland lyobb
higyétek el ott még a kisebségek is emilt faragnak

cicmen 2020.05.06. 12:10:28

@eszti.....: mirr-murr.... a rizsát hússal szoktam..................

Annak is el jön az ideje, mert ha továbbra is ilyen értelmesen vitatkozol, akkor felajánlok számodra cső alakú betevőt!

cicmen 2020.05.06. 12:10:29

@eszti.....: mirr-murr.... a rizsát hússal szoktam..................

Annak is el jön az ideje, mert ha továbbra is ilyen értelmesen vitatkozol, akkor felajánlok számodra cső alakú betevőt!

eszti..... 2020.05.06. 12:16:45

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
hát pl. volt lusztráció, nyilvánosak az ügynökakták. nem retteg folyamatosan az államhatalom attól, nehogy véletlenül valakinek eszébe jusson 21x is benyújtani a törvényjavaslatot.... :D

MrzNur 2020.05.06. 12:20:26

@/\ngel: Legalább Kövér Kisz titkárságát húzd le a hülye listádról, mert kamu. Valamint nem volt tagja az Mszmp-nek sem. Fél évig dolgozott egy, az állampárt által fenntartott társadalompolitikai intézetben. amihez nem kellett párttagság.

Mindezt Soros ösztöndíjasként...

A '80-asokban nem kellett az érvényesüléshez a Pártba, vagy a Kisz-be lépni. Ezek a magukat rendszerváltónak beállítani próbáló talpnyaló senkik maguktól döntöttek így!
Volt komcsi szarházi mindegyik!

eszti..... 2020.05.06. 12:21:58

@cicmen:

mindezt kétszer egymás után.. :D
kicsi! nem egy blogon kellene ajánlgatni az ócsó portékád.... szerinted ki kíváncsi rá?
vagy ez lenne az értelmes vita alapja?
de folytasd csak, talán megszán valakik...engem nem zavar... :D

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.05.06. 12:34:13

tótisztán tótisztán
rendet rak de tisztán
perzsa kurd örmény
ott nem válogat a törvány
nagyság és demókrácija
eztet csodállya mind ejrópa
tokaji pezsegő aszú arat
dolgos szlávok keze alatt

eszti..... 2020.05.06. 12:46:21

halálos áldozatok covid

Csehország- kedd:1, szerda: 1, összesen: 258
Szlovákia- kedd:0, szerda: 0, összesen: 25
Magyarország- kedd: 12 , szerda: 10, összesen: 373

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.05.06. 12:57:23

Belgium 720
Spain 548
Italy 485
UK 433
France 391
Netherlands 302
Sweden 283
.
.
Austria 68
Romania 45
Hungary 39
Poland 19
.
.
.
.
Slovakia 5

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.06. 13:06:16

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

HEELLÓOOOOÓ! A magas ismert covid-19 halálozás a modern fejlett egyészségügy és közigazdaság jelzöje!!

1. Vannak nagykapacitású kórházak és MINDEN fertözés és halálozás ismert és regisztrált.
2. Ezzel szemben Keleteurópában a fertözötteket nem regisztrálják (nincs hol és ki) Nembeszélve arról, hogy halottak 99%-át még csak fel sem fedezik addig amig a szomszédok el nem kezdenek a büzre panaszkodni. :((((

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.05.06. 13:18:23

@R.V.J.: irigylésre méltó a tót egészségügy és a tót statisztikai hivatal ádáz küzdelme az adatokkal
még a méltán világhírű tótjuhász, sem pedig a tótkomondor IS nem képes szagot fogni bűzló hullákra
ez csak 1et jelenthet: a tót Csoda ebben is megalázott mindenféle gyüttment ál demókráciját

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.06. 13:28:00

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Szlovákia csakugy mint hazánk középkeleteurópában van, ugyhogy a covid-19 halottak statisztikája a meleg idöjárás beállásával fog a csillagos égbe emelkedni. Csak gyözzék a helyszínelök a munkát.

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.06. 14:21:36

@cicmen:

Távolba látó szemed nőtt? Nem eföldönkívül-e vagy?

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.06. 14:25:47

@6.Lenin:

Ha magadból indulsz ki, akkor biztosan így van.
A szüleim tsz-ben dolgoztak, a földet nem tudták hazahozni, a terményt sem, elég volt amit a háztájiban termeltünk. Szóval nem kell mindenkire ráfogni, hogy lopott.

Nekem meg olyan volt, a munkahelyem, hogy onnan amit el lehetet lopni, az olyan volt, mint te. Téged meg lopjon el az ördög.

alöksz róz 2020.05.06. 15:12:29

@eszti.....: hát akkor meg ne sivalkodj :-)

6.Lenin 2020.05.06. 15:39:21

@látjátok feleim szümtükkel:

Én nem fogom rá senkire, csak sok mindent láttam.

pl. Tulajdonképpen, amit hazavittem, azt mindenki vitte, de attól még nem dől össze a világ, szokták volt mondani.

Akkor még a gimiből is kellett szombatonként gyárba menni dolgozni, láttam mit vittek haza az igazgatótól kezdve a portásig, mindenki, ha ők, akkor mi is alapon.

Nem kell előttem játszani a szentet. Csak fél órát kérnék, és mindekiröl kiderítem, mit is vitt haza anno. Nem véletlen dőlt be a rendszer. Többet lkoptak, mint amennyit termeltek. Minden rendszer ettől omlik össze egy idő után. Pl 2008-ban is a nyugati világ is.

morph on deer 2020.05.06. 15:50:48

@cicmen:
“ Vagy elkövettek ugyanabban az Andrássy út 60.ban kínzásokat és gyilkosságokat, mint az ÁVO, ami beköltözött a nyilas székházba? Erre válaszolj szarházi!”

Beletapostam a családfád lelkivilágába, Cica? Talán nálatok is volt otthon pár megélhetési gyilkos, valamilyen színben?
Vagy mitől lettél ennyire hisztis?

Szerinted azok a gyilkosságok meg kínzások nem is számítanak, amelyeket nem a székházban követtek el?
Vagy most hogy is van?

A dolog lényege azért látom, nem zavarta meg a lelki békédet.
Ugyanis arról van szó, hogy az SEM mentség, ha valaki CSAK megélhetési nyilas, vagy megélhetési komcsi volt, ha már ott tartunk!
És ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy éppen melyik csapatban voltak többen, mivel ez elvi kérdés, és nem statisztikai. Bár szerintem ezekből már egy is túl sok...

Womb Rаider 2020.05.06. 16:08:36

@R.V.J.: Ja, ebben lehet valami.. tótéknál ráadásul a szaglás is átlag alatti.. ugye ez is a koronavírus fertőzés egyik jellemző tünete.

Amúgy csak szólok, grabo megen rúgott egy luftot, az új poszttal..aki akar elsőzzön :)

eszti..... 2020.05.06. 16:26:17

@6.Lenin:

szóval azért loptál, mert mások is loptak.... :D

eszti..... 2020.05.06. 16:27:54

@alöksz róz:

az a te reszortod, kincsem! mostanság csak a kontrázás meg a sivalkodás maradt.
ilyen ez a popszakma.. :D

eszti..... 2020.05.06. 16:29:50

@Womb Rаider:

az első 10 hsz a trolloké, a hűségeskü helye. gondolom, beszámítják..... :D

eszti..... 2020.05.06. 16:36:30

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

látom, gondosan sikerült elkerülni még a vita látszatát is. nehogy elkezdjünk beszélgetni az alacsony elhalálozás okairól....
maradt az ecceri vicceskedés.
tóték... meg az átlag alatti szaglás.... annyira aranyos... :D

Womb Rаider 2020.05.06. 16:37:31

@eszti.....: Nem tudok vitatkozni ezzel, te vagy törzsgárda tag, szerintem már a leltáríven is szerepelsz.
Évenkénti értékcsökkenéssel..:P

cicmen 2020.05.06. 16:45:40

@morph on deer: Ne értékeld már megint túl magad nem tudsz te beletaposni semmibe, csak max egy rakás kutyaszarba! Annyit írtam csak, hogy ne nyilasgyilkosozz itt szerencsétlen bolsi, nem sok embert nyírtak ki a nyilasok, ami így utólag nézve elég nagy hiba volt, jobb lenne a világ, ha akkor gatyába rázzák az arra érdemeseket!

eszti..... 2020.05.06. 16:48:06

@Womb Rаider:

szivi! veled ellentétben engem egyáltalán nem érdekel, hogy milyen blogokra jársz, nem szoktam utánad leskelődni.
a problémáról/helyzetről szóló véleményed érdekelne, de azt ugye nem sikerült megfogalmazni. mondtam, maradt az ecceri vicceskedés.....

Womb Rаider 2020.05.06. 16:52:58

@eszti.....: Perszepersze.. a probléma!!! Nagyon koncentrált vagy.. egyszemélyes árnyékkormány.. te komolyan rajta vagy az ügyön! Ezért merek én itt az Alvidéken nyugodtan aludni.

Haccá'

alöksz róz 2020.05.06. 16:57:14

@eszti.....: "egyáltalán nem érdekel, hogy milyen blogokra jársz" - hát ez elég nagy hiba, a blog.hu titkosügynökeinek vezetőjével beszélsz

eszti..... 2020.05.06. 17:04:52

@Womb Rаider:
hányadszor mondja? a szájkaraté nálam hatástalan....

eszti..... 2020.05.06. 17:06:20

@alöksz róz:
még most sem sikerül túltenni magad a történteken? szar ügy.... :D

alöksz róz 2020.05.06. 17:09:51

@eszti.....: hajaj, látom már szívesen felednéd az elmebetegségedet :D
de hiába sivalkodsz...

alöksz róz 2020.05.06. 17:12:13

@eszti.....: "a szájkaraté nálam hatástalan" - má olyan sokat gyakoroltad?

mgdé 2020.05.06. 17:12:34

@cicmen:

"az arra érdemeseket"

Ugyan-ugyan, MorrMurr, a te nagyapádról pl. honnan tudhatták volna, hogy majd az unokája milyen lütyő lesz? :D

eszti..... 2020.05.06. 17:15:26

@alöksz róz:

miért hozod szóba, ha kényelmetlenül érint? :D
én nem forszíroztam a témát, de ha dobálod itt a magas labdákat, leütöm.

alöksz róz 2020.05.06. 17:20:21

@eszti.....: az árnyékát ütötted le :DD

eszti..... 2020.05.06. 17:20:47

@alöksz róz:

ja, a kivédését. nem kell belemenni mindenáron, etetni a tekergőző, terelő trollt.
csak jelezni, erre nem vagyok vevő.

eszti..... 2020.05.06. 17:26:34

@alöksz róz:

gondolom, most még kb.25 hasonló stílusú "replika" kell, hogy minél gyorsabban eltűnjön az árulkodó kommented.
ezt is ismerem.
mondtam már... ha még mindig érzékenyen érint a téma, nem hozd szóba....:D

cicmen 2020.05.06. 17:28:06

@eszti.....: Nem a sajátomat ajánlgattam, nyanyus! Vakrandikat soha nem mertem bevállalni!
Taga akart megkúrni, annál kopogtass, vagy tiltakozz szexügyben! :P

alöksz róz 2020.05.06. 17:28:14

@eszti.....: valamit kalibrálj a monitorodon, mert nagyon torzít, azt se mutatja, hogy mindenkivel nekiállsz szájkaratézni :D

alöksz róz 2020.05.06. 17:30:54

@eszti.....: "minél gyorsabban eltűnjön az árulkodó kommented.
ezt is ismerem" - ja, tudom hogy ismered, mindig ezt csinálod amikor valami kínos. most is.

alöksz róz 2020.05.06. 17:31:40

csuda rafinált ez az eszti, vigyázni!
:DD

eszti..... 2020.05.06. 17:43:41

@cicmen:

az már a te egyéni szociális problémád, hogy nálad az EQ ugyanazon szinten van, mint az IQ, vagyis minden érzelemkifejezést a dugás-kúrás kategóriába sorolsz. ennyire rossz a helyzet???? :D :D

eszti..... 2020.05.06. 17:46:02

@alöksz róz:

aha! te válaszoltál egy kommentemre négyszer, valamint wombi helyett is. vagyis ötször. :D :D

alöksz róz 2020.05.06. 17:50:28

@eszti.....: hugám, a te elmebajod nem nekem kínos...

morph on deer 2020.05.06. 17:50:56

@cicmen:
“ Annyit írtam csak, hogy ne nyilasgyilkosozz itt szerencsétlen bolsi, nem sok embert nyírtak ki a nyilasok”

Nem mondod!
Felétek hány ember megölése után számít gyilkosnak egy nyilas?
Vagy eleve tucatjával számolsz?
Ha az áldozatok száma nem éri el a tizenkettőt, akkor az még nem is számított, mi, azért még jutalom se járt..?

Amúgy de bizony, én akkor “nyilasgyilkosozok”, ha indokoltnak tartom.
Ahogy elnézem, téged nagyon bánthat, hogy kimentek a divatból, az eszmerendszerükkel együtt, azért dolgozol ennyire ennek az állapotnak a megszűntetésén, ugye?
De már nem sokáig kell nélkülöznöd, alakulgat a dolog!
Még párat alszol, aztán már jön is a télapó...

nincs1itt 2020.05.06. 18:04:10

@/\ngel: na ezt nevezik jobbágy mentalitásnak. kövér nem "társadalom politikai intézetben", hanem a párttörténeti intézetben, volt kisz és mszmp tag is. de a múlt jótékony homálya, ismered ezt a homályt. nap, mint nap szembesülsz a kis buksi fejedben ezzel. na szóval, te ostoba jobbágy, hazudni csak pontosan szépen, ahogy fidesz teszi éppen... bocsánat attila...

/\ngel 2020.05.06. 18:05:53

@MrzNur: Mégis miért? Nem volt sem párttag, sem Kisz titkár. Viszont Gyurcsány a Kisz KB titkára volt (aki a Fideszt egyértelműen rendszerellenes ifjúsági szervezetként azonosította, és elszigetelésükre szólított fel), Megyó pedig Szt tiszt volt. Szerinted egyébként Soros kommunistákat támogatott? Meg vagyok döbbenve.:)

/\ngel 2020.05.06. 18:09:50

@nincs1itt:

168ora.hu/itthon/horn-gyula-hazaarulozas-kover-laszlo-kossuth-radio-visszaszolas-mszmp-kisz-dr-horn-gyula-177138

"*A rendelkezésre álló dokumentumok alapján Kövér László nem volt MSZMP-tag, hanem az KB Társadalomtudományi Intézetének egy kutatócsoportjában dolgozott.

** A rendelkezésre álló dokumentumok szerint Kövér László KISZ-titkár sem volt."

hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6v%C3%A9r_L%C3%A1szl%C3%B3

" 1986. február-szeptember között az Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársa volt"

/\ngel 2020.05.06. 18:11:45

@eszti.....: Ausztria, Svájc, Svédország?

eszti..... 2020.05.06. 18:17:17

@/\ngel:

ezek is kelet- európai, volt szocialista államok?

6.Lenin 2020.05.06. 18:50:00

@eszti.....:

Miért te, vagy a szüleid nem loptak? Azt szeretnéd nekem bemesélni?
Fél óra, babám, és az egész családodról kiderítem mit, mennyit, mikor vittek haza.
Hacsak nem voltak teljesen lebénulva, ágyban vészelték át a szocializmusnak nevezettet.
Most, mit is csinálsz? Hányszor számoltál el olyasmit, amit nem akkor, nem ott , és nem annyit is csináltál tulajdonképpen.

Még az EU-ban is lopnak. Az EP-ben mindent tisztességesen számolnak el? Weber úr a saját vidéki budijáért számolt el több ezer eurót.

eszti..... 2020.05.06. 19:23:07

@6.Lenin:
magasról teszek arra, loptál-e vagy sem. de ne mentegesd magad.
ezt írtad:" ha ők, akkor mi is alapon"
azért loptál, mert mások is loptak?
dehogy! azért loptál, mert lopni akartál. és ehhez semmi köze a szocializmusnak, az uniónak, az EP-nek vagy Webernek.

6.Lenin 2020.05.06. 19:44:31

@eszti.....:

Ezek szerint te is loptál. Nem kell elkeseredned, nem lógsz ki a sorból te sem. Senki sem lóg ki, csak valaki elhiteti magával, hogy....pedig, dehogy. Persze nagyságrendi kérdések vannak, de a lopás az lopás, nem értékfüggő.

Mellesleg komoly szövegértési gondjaid vannak, hogy neked más jött le, mint amit írtam.

/\ngel 2020.05.06. 21:22:24

@eszti.....: Na ne már.. A brutál fejlett Ausztria és Svájc rosszabbul teljesít, mint a kelet-európai volt szocialista államok? Zavart érzek az erőben.:)

Cycmen 2020.05.06. 22:53:16

@eszti.....: oh igen, jó volna már dugni vagy kúrni.

/\ngel 2020.05.06. 23:03:10

@6.Lenin: "Tiéd a gyár ! (Vidd haza!) :))

/Nagy Bandó András /

mgdé 2020.05.07. 01:12:32

@6.Lenin:

:DDD

Nagymeggyőződéses röhmer Lopóslenyinkebácsi elmesélte nekünk, vajh miért is érzi az akol melegét a kollegiális fssben.

mgdé 2020.05.07. 01:14:23

@/\ngel:

Nitroglicerin gyárad van már otthon? ;)

6.Lenin 2020.05.07. 10:18:22

@mgdé:

Nagy tételben fogadok (!), hogy te nagyságrendileg többet loptál el a közösből (adót csaltál/optimalizáltál stb), mint néhány közmunkás.
Ne játszd meg nekem itt az apró szentet.

Nem csak az a lopás, hogy a talicska gyárból ,inden nap hazatolsz egy új talicskát.

6.Lenin 2020.05.07. 10:29:58

@/\ngel:

Tudom, hogy durván hangzik, de igaz. Mindenki lopott valamit, akár csak egy ceruzát, tollat, bármit, amihez a munkahelyén hozzáfért.
Ez nem hungarikum, és nem ideológia függő. Az EU-ban is lenyúlnak olyasmiket, ami nincs lebetonozva, vagy olyasmiket is elszámolnak (mert a kutya sem ellenőrzi), aminek a jogossága vitatott is lehetne, ha érdekelne valakiket.

Kíváncsi lennék, hogy hány db több ezer eurós munkaebédet számolnak el 1esek, NAPONTA. Volt rá példa, nem is 1.
Kiket visznek ki (papíron) a drága és becsületes ep képviselőink. erre is már volt több példa, ha valakire hirtelen odafigyelnek.

Természetesen ezek nem lopások, szerintük. Lopni csak a Fidesz lop, ők csak tévednek, akaratukon kívül, hát persze. Véletlenül odaragadt a becsületes kezükhöz.

/\ngel 2020.05.07. 10:33:29

@mgdé: Igen, felveszlek a szállítmányozásra.

www.youtube.com/watch?v=FbD_R4aKnpg

:)

mgdé 2020.05.07. 12:58:05

@/\ngel:

Teljesen érthető, hisz Lenyinbácsira egy percig sem bízhatnád. :D

mgdé 2020.05.07. 13:16:46

@6.Lenin:

Jó, tedd le a tétet. (De aztán nehogy lopott cucc legyen, nem szeretnék miattad orgazdává válni.)

Adóoptimalizálás ügyben meg ne mosd össze a dolgokat: Az teljesen normális és törvényes, hogy az állam által biztosított adózási formák közül a számodra legkedvezőbbet választod. Nem véletlenül kínálják fel pont ezeket a lehetőségeket. S az is, hogy időnként formát váltasz, mert változnak a szabályok. Az viszont, hogy az ilyen meg az olyan céged között fiktív, vagy túlárazott - hangsúlyozom, fiktív, vagy tudatosan erősen túlárazott - költségekkel a jobb adózású cégbe (országba) mozgatod a nyereséged, az már - általad olyannyira csodált :P - "okosság". A valós költségek elszámolása viszont nem az.

Valamint, nagyon sajnállak, hogy úgy tűnik, életed során még egyetlenegyszer sem tudtál sumákolás nélkül annyit keresni, hogy tisztességgel megélj belőle. Hogy egyszer sem érezhetted magad a létezésre felemelt fejjel érdemesnek. S hogy emiatt az állandó szégyenérzet megkeserítette és gyűlölködővé sorvasztotta maradék lelkecskéd.

Összefoglalva:
Se a joghoz, se az erkölcshöz, se a közgazdasághoz nem értesz még egy hangyaf@sznyit sem.
A lengyeleknél akár indíthatnál is egy antipártot: Se jog, se igazságosság, se hozzáértés néven.

6.Lenin 2020.05.07. 13:24:20

@mgdé:

Fél óra alatt bebizonyítanám, hogy megkárosítottad a közösséget. Ne játszd itt a szentet.
Nem te lennél itt az első, aki vinnyogott, aztán szépen kiderült, hogy sáros, nem is akárhogyan.

De az optimalizálásnál is lehetne találni "picinyke" nem oda illő dolgokat is. Ezért lett kitalálva, hogy aki "ügyes", az törvényesen.......hagyjuk a süketelést.

6.Lenin 2020.05.07. 13:36:36

@mgdé:

Ja, B+, a jog,+ az erkölcs, két igen csak összeillő dolog. Te tényleg ennyire balfácán lennél? Na, meg a közgazdaságtan. A piacgazdaság, meg a kapitalizmus, meg a hasonlók.

-Bíró úr! Miért nevezi a fiamat bűnözőnek? Áldott jó gyerek a lelkem, amit lop, azt mind hazaadja. A család a mindene.

B+ az erkölcs nevében elkövetett bűnöket évekig lehetne sorolni.

A joggal való visszaélésől nem is beszélve.

Az erkölcs arra kiválóan alkalmas, hogy mindig, mindent rákenhess a másikra, de te természetesen ma született bárányka maradsz örökre.

mgdé 2020.05.07. 13:56:40

@6.Lenin:

Akkor kaptál fél órát, tessék, bizonyítsd.

ui.: B+, Lenyinke, hát hogy nevelted te a fiadat???

6.Lenin 2020.05.07. 14:14:02

@mgdé:

1. lépésként annyit, hogy amit itt magadról eddig előadtál, annak a nagy része kamu.
2. lépés, a többi is így jönne szépen sorban.
3. Szart se érsz te ahhoz, hogy akár fél órát veled baszakodjak.

Sok hozzád hasonló öntelt hólyaggal találkoztam már, akik az életben szart se értek, főleg mások számára. Saját magukat természetesen A Hegyre képzelik ( a bogarak közé. ezt már én írom kiegészítésként). Szerintem nem lógsz ki a sorból te sem.
(na, már ez is sok volt veled foglalkozni)

mgdé 2020.05.07. 14:50:21

Lenyinkebácsi, bőven letelt a fél óra, oszt sehol semmi.

Csak nem fogatlan, vén trotty vagy már, aki egész nap csak maradéktejbe mártogatott kenyérhéjat csócsál, hogy ily gyáván megfutottál, s inkább a káplán szoknyája mögé bújsz? Nálad még Morzsi is valóban sok klasszissal férfiasabb. :D

mgdé 2020.05.07. 14:51:44

@6.Lenin:

"kamu"

:DDD

Szegény tanyasi Lenyinkebácsi, te ...

6.Lenin 2020.05.07. 15:04:59

@mgdé:

Egy névtelen felületen villogsz? Szerencsétlen balfasz.
Sok hülyével találkoztam már, de te ráversz mind1ikre.
keress már magadnak másik partnert ezekre.

mgdé 2020.05.07. 15:12:17

@6.Lenin:

Most válaszoltál - csak ma - ötödször. És még én keressek partnert ... :D

Nyugi, Lenyinke, én csak a rétet kaszálom. Kell az, a gyomok miatt.

(Amúgy még mindig nem teljesítetted nagypofájú ígéreted.
Ideje letenned az asztalra azt a bizonyos tétet, aztán lehajtott fővel elódalognod.)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.09. 17:23:42

Ez a kövérgeci a magyar parlament és demokrácia szégyene!
Mondjuk a ""fideszes""demokráciába"" pont belefér!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.09. 17:24:47

@6.Lenin: minden nép láthatsz ilyet mikor tükörbe nézel!
süti beállítások módosítása