B1 blogcsaládFél éve Schmidt Mária még hősnek nevezte ifj. Rajk Lászlót, és bélyeget akart kiadni róla

2020. április 30. - nickgrabowszki

De idővel rájött, hogy inkább mégiscsak egy hazudós, kiváltságos komcsiivadék. sm_3.jpg

Ifjú Rajk László a kivégzett kommunista bel-, majd külügyminiszter Rajk László azonos nevű fia volt, akinek

különleges kivételezettségét maga Kádár János szavatolta.

Ezt és ilyeneket írt egy Schmidt Mária nevű kurzustörténész a kormánymédia honlapján vezetett blogjában a tavaly ősszel meghalt építész-politikusról.

Schmidt szerint ifj. Rajk - "hasonszőrű társaival" együtt -

  • a kommunista nomenkaltúra leszármazottja;
  • sohasem nézett szembe azzal, amit szülei tettek;
  • mentegette őket,
  • sőt, hazudott róluk.

Rajtól és társaitól még rendszerellenzékiséget is elvitatja: nem a "demokratikus", hanem az "elitista ellenzék" tagjai voltak. A Kádár-rendszer "kiváltságosai", ifjabb Rajk pl. Schmidt szerint magának a rendszer névadójának védelmét élvezte.

És emellett természetesen gyűlölködő is volt, akinek nem tetszett a 2010 után kiépült Orbán-rezsim. Ami Schmidt szerint

komoly aggályokat vet fel ifjú Rajk László értelmi képességeivel kapcsolatban. (...)

És észre sem veszik, hogy ugyanolyan dogmatikusak, bigottak és megveszekedettek, mint apáik és anyáik voltak. Mindez nagyon szánalmas.

A történelmi valósággal való kapcsolatáról legutóbb Dózsa László (1942-) ügyében elhíresült Schmidt nevű rezsimideológus megalapozott és mértéktartó karaktergyilkos és gyűlölettel teli véleménye azonban nagy fordulat ahhoz képest, hogy alig fél évvel ezelőtt - néhány héttel a halála után - még még

hősnek nevezte ifj. Rajk Lászlót, és bélyeget akart kiadni róla.

Erre Rajk Judit emlékeztetett az ÉS-ben, ahol közölte Schmidt 2019 októberi levelét, amelyben ezt írta:  rlb.jpg

Mondjuk az igazán az erős, hogy Schmidt emlékbizottsága pl. az antiszemitizmusáról közismert Csukát is közös hőseink közé sorolja, akit 1992-ben még maga Kövér László is lenácizott.

Ezek után nem csoda, hogy Rajk özvegye és Solt Ottília lánya is visszautasította a megtiszteltetést, hogy elhunyt hozzátartozójuk ilyen társaságban szerepeljen. Hazugnak és álságosnak nevezték a bélyegsorozat tervét, amely illeszkedik

az új autokrata rezsim történelemhamisító törekvései közé.

Ezek után viszont már az sem csoda, hogy az egykor Orbánt finoman Sztálinhoz hasonlító Schmidt ismét fordított egyet a köpönyegén, és ifj. Rajk közös hősből és a "rendszerváltás meghatározó személyiségéből" mára a kommunista kutyák szánalmas-hazudós, kiváltságos kölyke lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7215650390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK29 2020.04.30. 14:02:25

de miért nem geri ámokfutásáról írsz már megint?

egyébként az egyik állítás nem cáfolja a másikat. lehetett kivételezett, de emellett lehetnek érdemei is, mi ebben a baj? egyébként közismert tény, hogy Kádár volt a védőangyala, valszeg lelkiismereti okokból.

morpho 2020.04.30. 14:11:23

Geri ámokfutása neked van kiadva! Ne várd el, hogy mindenki hülye legyen, mert neked szar melód van!

Sir Bates dö Hól 2020.04.30. 14:27:55

@FCUK29: "egyébként az egyik állítás nem cáfolja a másikat. lehetett kivételezett, de emellett lehetnek érdemei is, mi ebben a baj? egyébként közismert tény, hogy Kádár volt a védőangyala, valszeg lelkiismereti okokból."

teljesen korrekt a kommented, kicsi fidelitaszos troll...
kancsi marcsi írásának pikantériáját az adja, hogy miközben a ner egyik főideológusa kíván lenni, a közben vagyonának eredete az elhunyt férje orbitális lenyúlásának eredménye, mely a CD Hungary ingatlanvagyonának rablóprivatizációjából ered;-)...
ez ugyanolyan helyzet, mikor teljesen jogosan felemlegetitek a Tini Troll Teknőcök csapat többi tagjával gyurcsány vagyonszerzésének morálisan elítélhető módját, miközben kussoltok, mint szar a fűben az orbán-bányák megvételének körülményeit és finanszírozásának forrásait... hogy felfutását már ne is említsük;-DDD...

"csukott szájjal rohangálj a faszerdőben!"... ti szerettek torkozni?;-D

illaim 2020.04.30. 14:44:03

@FCUK29: Sőt írhatott volna a Fidelitas kibaszási tervéről is az EPP ifjúsági tagozatából is! LOL

cicmen 2020.04.30. 14:49:14

Schmidt szerint magának a rendszer névadójának védelmét élvezte.

És emellett természetesen gyűlölködő is volt, akinek nem tetszett a 2010 után kiépült Orbán-rezsim. Ami Schmidt szerint
komoly aggályokat vet fel ifjú Rajk László értelmi képességeivel kapcsolatban. (...)
És észre sem veszik, hogy ugyanolyan dogmatikusak, bigottak és megveszekedettek, mint apáik és anyáik voltak. ...................................

És melyik része nem igaz? Mondjuk más lehetősége nem nagyon volt, mint résztvenni a kis etnikailag és ideológiailag homogén kriptobolsevik országrontó összeesküvésben, ha nem akar úgy járni, mint az apja.

cicmen 2020.04.30. 15:03:07

Mondjuk az igazán az erős, hogy Schmidt emlékbizottsága pl. az antiszemitizmusáról közismert Csukát is közös hőseink közé sorolja, akit 1992-ben még maga Kövér László is lenácizott.
Ezek után nem csoda, hogy Rajk özvegye és Solt Ottília lánya is visszautasította a megtiszteltetést, hogy elhunyt hozzátartozójuk ilyen társaságban szerepeljen. Hazugnak és álságosnak nevezték a bélyegsorozat tervét, amely illeszkedik
az új autokrata rezsim történelemhamisító törekvései közé.

Miért kell szadeszesekről bélyeget kiadni, nem értem, főleg fidesz uralom alatt, legalább ezek hagynának békén minket a zsidrákokkal, akik állandóan a vesztünkre törtek és törnek! Rajk története az apján át az SZDSZ tagságáig, ahol a fater gyilkosainak a leszármazottjaival ücsörgött elmond mindent a jelleméről.
De amiben biztos vagyok, hogy Csurka nem kívánkozott ezeknek a társaságába, még bélyeg formában sem! :DDDDDDDDD
Pista bátyánk szegény nem konkrétan antiszemita volt, csak a jellemtelen bolsi hazaárulókat nem szerette és hogy ez találkozott a jeles népcsoport tagjainak jellemzőivel, nem az ő hibája!

6.Lenin 2020.04.30. 15:06:03

Ahogy nézem a hősök névsorát nem értem , hogy mit is keresett ott Rajk L?
Habár az nem semmi, hogy apja gyilkosai közt érezte jól magát. Ez nem semmi "teljesítmény".

De a libsik hol is éreznék magukat jól, ha nem a gyilkos őseik közt. Egy család. Igaz, hogy néha egymást is kinyírták, de ahol gyalulnak, ott forgács is van. Belefér ilyen apró-ság is.

cleanwater 2020.04.30. 15:11:17

@cicmen: Téged sem szeretett volna, mert Te is tökéletesen megfelelsz az általad felsorolt "jellemzőkkel".

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.04.30. 15:12:42

"Elon Musk szerint a kijárási korlátozások fasiszták"

orban lebukott
pedig "KEDD" sehol

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.04.30. 15:16:11

@cleanwater: mi Magyarok így írnánk: jellemzőknek

megfelelni vminek
nem vmikkel

tanuljatok meg rendesen magyarul soros ügynökök

6.Lenin 2020.04.30. 15:18:17

Ez is nagyon beszédes, és kizárja, hogy a rendszerváltók közt kellene ezeket emlegetni, hiszen ők tuti nem érzik magukat annak.
Ők mindent megpróbáltak, hogy a hatalmukat átmentsék, az ország vagyonának elsíbolásával egyetemben.
Mit is keresnének ezek a "hősök" között?

"Ezek után nem csoda, hogy Rajk özvegye és Solt Ottília lánya is visszautasította a megtiszteltetést, hogy elhunyt hozzátartozójuk ilyen társaságban szerepeljen. Hazugnak és álságosnak nevezték a bélyegsorozat tervét, amely illeszkedik
az új autokrata rezsim történelemhamisító törekvései közé"

Sir Bates dö Hól 2020.04.30. 15:20:00

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: kicsi fidelitaszos cicafiú, nem láttad a "..." jelzést?;-)... sz'al csak ennyiben tudsz ellentmondani a kommentnek?
viszont jó látni, hogy a Tini Troll Teknőcök csapat tagjai megvédik egymást;-DDD...

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.04.30. 15:30:04

cicaman: "ez találkozott a jeles népcsoport tagjainak jellemzőivel, "
helyes

cleanwafer: "megfelelsz az általad felsorolt "jellemzőkkel"."
nem is idézet, helytelen ragozás

ezt 1 dákó román fel nem foghatjya

látjátok feleim szümtükkel 2020.04.30. 16:44:24

Hát megint bebizonyosodott, hogy az öregedéssel az ember sem nem szépül, sem nem okosodik. Ráadásul koronavírus sem kell hozzá.
Már Ma riska néni is csak 9-től 11-ig mehet az élelmiszerboltba. Pedig úgy viselkedik, mint aki most is 20 éves. A fiatalabb Rajk csak 4 évvel volt öregebb, mint a mama. Nem is tudom ő hol töltötte az időt 1990-ig. Netán ott, ahol ifj. Rajk?

Mari mama " Az 1980-as évek végén a Soros Alapítvány pénzügyi támogatásával történelmi kutatásokat végzett....1989-ben megszerezte a PhD fokozatot." (Wiki)
Kádárizmusban, Soros pénzén?

6.Lenin 2020.04.30. 16:57:51

@látjátok feleim szümtükkel:

Vagyis egyforma szar mind a kettő? Vagy ilyenkor felmentik egymást?

Mellesleg ezért (is) nem lehet ezeket a korszakokat tisztázni. Ha szóba hozod, hogy az egyik egy szar alak volt, akkor elég megírni, hogy a másik is élt már akkor, tehát ő is az.
meg kell várni, hogy azok a generációk+ a közvetlen utódok kihalnak, vagy esetleg még az unokák is. Aztán lehet újat kezdeni?

n_dy 2020.04.30. 17:13:57

tényleg, mi a f@szt nem lehet azon érteni, hogy a rendszerváltásban szereplőkről adtak ki bélyeget, ott van a szintén komcsi Solt Ottilia is, míg az előéletük, majd különösen a rendszerváltás utáni életük bizony gyalázatos...

nincs1itt 2020.04.30. 17:28:05

@Sir Bates dö Hól: kövér és nagyapja(a '19-es patkánylázadás vöröskatonája volt). majd a kádár-érában az egész család ebből a múltból élt! ez a fényes múlt világít mind a mai napig kövérnek(is).
na innen kellene a troll-farm takarékláng elméinek elindulnia.

Sir Bates dö Hól 2020.04.30. 17:53:00

@nincs1itt: igen, bár én 1918-19 eseményeit nem nevezném "patkánylázadásnak";-)... de ebbe most nem megyek bele;-)...

RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.04.30. 18:08:48

Kamugeri ugy szetbaszta Budapestet, hogy az egesz orszagban csak Budapesten nem lehet feloldani a korlatozasokat.

RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.04.30. 18:15:07

"és bélyeget akart kiadni róla."

Kamugerirol, legfeljebb mint az orszag SZETBASZOJAROL fognak belyeget kiadni.

rasztaszív 2020.04.30. 18:32:00

@RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY: nagyon beégett neked az a kávé 22.-én...:)

nincs1itt 2020.04.30. 19:15:15

@Sir Bates dö Hól: az idézőjel lemaradt! ez a fidesz-táliboktól eredő elnevezés...

boborján20 2020.04.30. 19:32:56

@cicmen: "Pista bátyánk szegény nem konkrétan antiszemita volt, csak a jellemtelen bolsi hazaárulókat nem szerette és hogy ez találkozott a jeles népcsoport tagjainak jellemzőivel, nem az ő hibája!"

csurkapista a komcsi rendszer koszorús költője, és a te példaképed!:)))

szakadok rajtad fityeszretek!

nincs1itt 2020.04.30. 20:25:19

@Sir Bates dö Hól: így ismerik, gondoltam nem adok fel rejtvényeket az okj-s túlképzetteknek.

legeslegujabbkor 2020.04.30. 20:41:57

"Rajkot anyjától, Földi Juliannától is elszakították, aki börtönbe került. Ifj. Rajk László egy átlagnevet, a Kovács István nevet kapta az ÁVH-tól, s a Lóczy Lajos utcában, egy kommunista gyermekotthonban élt éveken át. Anyja csak 1954-ben, a börtönből való szabadulása után kaphatta vissza fiát, ifj. Rajk pedig ekkor vehette fel újra saját nevét.

"1980-tól hivatalosan nem kaphatott munkát; 1981-ben Demszky Gáborral és Nagy Jenővel megalapította az AB Független Kiadót, amelynek kiadványait grafikailag ő tervezte, lakásán pedig megnyitotta az úgynevezett „Rajk-butik”-ot, amely szamizdatok terjesztésével foglalkozott. 1983-ban azonban sorozatos házkutatások után a hatalom végül elkobozta a lakását, ami a butik megszűnését eredményezte. "

Csak azt látjuk, hogy gyávák megtámadnak bátor embereket

legeslegujabbkor 2020.04.30. 20:48:01

Solt Ottilia:
"Miután állásából a cseh Charta '77-el szolidaritást vállaló nyilatkozat aláírása (illetve az általa kutatott témák) miatt elbocsátották, tanárként és könyvtárosként tevékenykedett 1981-ig."
"1979-ben létrehozta a Szegényeket Támogató Alapot. Ugyanebben az időben kezdte szerkeszteni a Beszélő című illegális ellenzéki lapot. 1985-ben részt vett a 45 ellenzéki értelmiségi társaságában megtartott illegális monori találkozón. 1988-ban a Szabad Kezdeményezések Hálózatának ügyvivője lett, majd alapító tagja a Szabad Demokraták Szövetségének. "

1993. április 4-én súlyos autóbalesetet szenvedett az M1-es autópályán Budapestről Győr irányába, Tata külterületén. A Trabant, amiben ült egy görög kamionnal ütközött. A balesetben ketten, köztük 15 éves fia, Máté életét vesztette, ő pedig olyan súlyos sérülésekkel élte csak túl, amikből sohasem épült fel. Még ugyanebben az évben, 1993-ban férje, Nagy András (írói nevén Nagy W. András) hosszan tartó súlyos betegség után szintén elhunyt.
Élete hátralévő idejében a Wesley János Lelkészképző Főiskola szociális munkás szakának beindításával és szellemi arculatának megformálásával új intézményes keretet teremtett a Szegényeket Támogató Alap (SZETA) hagyományainak folytatásához. Publicisztikáiban pedig továbbra is elmondta véleményét a közügyek állásáról. Hosszan tartó súlyos betegség után, 1997. február elsején hunyt el."

Egy bátor ember

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.04.30. 21:40:43

@boborján20: tudod a régi fideszmondás szerint a mi kommunistánk a jó kommunista!

boborján20 2020.04.30. 22:08:39

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

baszod emlékszem a másik agyammal, csak szívatlak gecc!:)))

zenét szereted cigány? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=q-t3FXjHfsU&list=RDq-t3FXjHfsU&start_radio=1

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2020.04.30. 22:36:54

Én tulajdonképpen, gyakorlatilag, voltaképp félig fosok.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.04.30. 22:37:39

@boborján20: ezek a zenék megmagyarázzák az anyázós kommentjeidet!

látjátok feleim szümtükkel 2020.04.30. 22:46:19

@6.Lenin:

Benéztél valamit, de nagyon. Amit írtam, röviden arról szól, hogy bagoly mondja verébnek, de nagy fejed van. Ez neked is szól.
Unalmas vagy, ezért nem viszlát!

boborján20 2020.04.30. 22:53:47

@MAXVALL bircaman közíró: ne legyél má csicska!

foss be rendesen:)))

bakker, te normális vagy?

boborján20 2020.04.30. 22:54:49

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

mi van fityeszes, mész kiverni a csutiképére?:)))

A HADSEREG TAKARÍTJA EL kamugeri SZARÁT. 2020.05.01. 02:14:17

Kamugeri egy szanalmas faszkalap. Emberek haltak meg miatta az idosotthonokban, es errol a KATASZTROFAROL sebeseg csokkentessel probalja meg elterelni a figyelmet. EZ EGY EZ ELMEBETEG a jelenlegi helyzetben le sem szarjak az emberek az idiota baromsagait. Mert mindenki arra kivancsi MI A FASZT CSINALT IDAIG ????????

cicmen 2020.05.01. 07:58:37

@legeslegujabbkor: "1980-tól hivatalosan nem kaphatott munkát; 1981-ben Demszky Gáborral és Nagy Jenővel megalapította az AB Független Kiadót, amelynek kiadványait grafikailag ő tervezte, lakásán pedig megnyitotta az úgynevezett „Rajk-butik”-ot,"

Igen, ők hős ellenzékiek voltak! Demszky pl. maoista is volt, hogy tisztába legyünk ezekkel a sokat méltatott és gyakorlatilag a mai napig felbukkanó és minden szarba az orrukat beleütő demokratáknak a pontos mibenlétével!
Akkoriban azért röppent pár év börtön könnyen rendszerellenességért, vajon őket miért nem csukták le?
Rendszerváltás után derült ki igazából, hiszen egyből összeálltak az MSZP-vel sokak megdöbbenésére, aztán az is kiderült, hogy rosszabbak hornéknál! A választók eldön tötték, hogy mit érdemelnek, nagyon nem kéne néhány figurájukat visszahozni hősként a köztudatba még bélyegként sem!

rasztaszív 2020.05.01. 08:10:48

@cicmen: a fidesz is összeállt a kisgazdákkal - aztán kiderült hogy még rosszabbak náluk.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 09:17:19

@cicmen:
"Akkoriban azért röppent pár év börtön könnyen rendszerellenességért, vajon őket miért nem csukták le?"

1. Ezért volt jobb a Kádár a többi középkeleteurópai politikusnál, tudta hogy az elitet nem szabad lecsukni.
2. Le lehet szakadni Ifj. Rajkról, (apa gyerekkori barátjaként sokszor járt nálunk, s imádta anya sóletét) mert konkrétan tudom, hogy olyan höstetteket hajtott végre amiket végig titokban tartott. Ezek valahol biztosan le vannak jegyezve, csak publikálni kéne öket.
3. Mi is a baj a Maoizmussal? Hol is tart most Kína? A mai Európai Únió sem lenne sehol, ha mostani vezetö politikusai nem ebben az ideológiában socializálódtak volna!!!

6.Lenin 2020.05.01. 09:23:39

@legeslegujabbkor:

Igen, bátor emberek voltak, sose féltek a gyilkosaiktól, mert bátran összeálltak velük, amikor a saját nemzetüket kellett fosztogatni.
Azt valahogy kifelejtetted, hogy a nagy szamizdatos bátor embereknek a rendőrség szerezte be külföldről a nyomdai, másoló berendezéseket.
Igen ők mindig bátran kiálltak mindenhol a saját nemzetük ellen, bárkivel, még a nácikkal is (Jobbik), sose féltek.

morph on deer 2020.05.01. 09:26:03

@cicmen:
“Akkoriban azért röppent pár év börtön könnyen rendszerellenességért, vajon őket miért nem csukták le?”

Amiért orbánt sem.
Akkoriban önmagában a rendszerellenességet már nem voltszokásban börtönnel jutalmazni. Ráadásul a Rajk név még mindig volt akkora hatással, hogy kétszer is meggondolták volna, hogy akarnak-e még egy Rajk-pert...
A rendszerellenes szervezkedés, már megint más dolog lett volna, különösen ha tevőleges akciókkal - pl szabotázs - társul.
De ez ma ugyanúgy büntethető, csak most “a fennálló államrend megdöntésére irányuló (erőszakos) tevékenység” vagy valami hasonló az elnevezés.

“... nagyon nem kéne néhány figurájukat visszahozni hősként a köztudatba még bélyegként sem!”

Miért nem beszéled meg mindezt a szépszemű Marissal?
Nyilván jó ötletnek tartották volna elkezdeni a közelmúlt “hőseit” ikonizálni, mivel úgy szépen fel lehetett volna vezetni mondjuk a fideszes hősök megjelenítését is, - viktorunk már mindenki által nyalható lenne, még bélyegkent is, - ahonnan már egyenes út vezetne orbán lovas-szobráig...

Csak közben megváltozott Marisunk nézőpontja.
Nyilván kissé jobbra fordította a fejét, ami teljesen új látásmódot tett számára lehetővé.
Miért, van ilyen, na!

6.Lenin 2020.05.01. 09:27:23

@R.V.J.:

Csak ki kéne keresni az ügynök aktákból, de ciki lenne kinyomtatni, még. Gondolom minden hőstette rögzítve lett a titkosszolgálatoknál, ahol minden segítséget meg is kapott a hőstettekhez.

morph on deer 2020.05.01. 09:33:51

@6.Lenin:
“ Azt valahogy kifelejtetted, hogy a nagy szamizdatos bátor embereknek a rendőrség szerezte be külföldről a nyomdai, másoló berendezéseket.”

Te meg azt, hogy Soros fizette, és nem beszerezték, csak engedélyezték a behozatalt.
Horváth István csodákra volt képes, mint tudjuk, úgy is mint Stumpf István apósa...
Ami csak azért érdekes, mert Stumpfék akkori kebelbarátai orbán viktor és Lévai Anikó voltak.

Látod, milyen kicsi a világ?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 09:41:40

@6.Lenin:
Igen, pont azok figyelték a néhai Lacibácsit akik verték az apját és molesztálták az anyukáját!!!!
Volt is büntudatuk, így nem nyúltak hozzá egy ujjal sem. Persze azért is, mert tudták hogy ellenkezö esetben a Kádár rájukborítaná a krumplilevesestálat.
Lacibácsi rendszeresen hösiesen segítette ellenzéki ismeröseit, érettségihez, diplomához, lak´ashoz, autóhoz stb. Ezekre minden érintett jól emlékszik, és könnyen kutathat´o, dehát erre a fideSSnél nincs állami támogatás!!!!!! :(

6.Lenin 2020.05.01. 09:50:10

@R.V.J.:
Bűntudat a gyilkosoknál. Gyerekeket, egyszerű munkásokat akasztottak, letéptek körmöket. Persze, ez is a bűntudatukkal magyarázható , illetve ezzel lehet átverni az oda nem figyelő, gondolkodni képteleneket, vagy a BŰNTÁRSAK Utódait.

cicmen 2020.05.01. 09:52:23

@rasztaszív: Most soroljam, butusom? A Fidesz-Kisgazda kormány kényszerből jött létre!
Az MSZP egyedül is tudott volna kormányozni. Az SZDSZ a választások alatt teljesen MSZP ellenesnek határozta meg magát!

6.Lenin 2020.05.01. 09:54:25

@morph on deer:

És ezzel most mit is szeretnél mondani? Hogy köztünk élnek még a gyilkosok utódai? Mondjuk a Dobrev, Gyurcsány táncos páros?

Vagy talán azt, hogy ezek a hatalomért, bármikor összeállnak bárkivel, csak fosztogathassák a saját hazájukat is , ha éppen azt kell?

Nem kell elmondanod, ismerem ezeket az embereket. A híveik gondolkodását is.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 09:55:20

@6.Lenin:
Habzik a szád.

Amúgy meg föleg nácikat, nyilasokat, revizionistákat, reakcíósokat, szabótöröket hallgattak ki (az akkoriban elfogadott, a világ minden táján használt módszerekkel)
Szóval ezeket sajnálod, véded???? ÈBRESZTÖ!!!!

6.Lenin 2020.05.01. 10:02:36

@R.V.J.:

Inkább habos legyen a szám, mint szaros, a gyilkosok szarától. Én valahogy nem kedvelem. Neked ízlik, közöm?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 10:04:23

@6.Lenin:
Továbbra sem érdekelnek a pornókeresési elözményeid.

rallus 2020.05.01. 10:04:35

A Kádár rendszer természetesen nem egyformán bánt az ellenzékiekkel.
"Pákh Tibor pedig 1971-ben szabadult. A börtönben több ízben is éhségsztrájkot folytatott, a börtönkórházban elektrosokkal és inzulinsokkal „kezelték”, majd elmebeteggé nyilvánították. .."
"1980 tavaszán csatlakozott a lengyel polgárjogi aktivistákhoz, és a Podkowa Leśna-i templomban éhségsztrájkot folytatott. 1981 októberében útlevelének jogtalan elkobzása ellen szintén éhségsztrájkkal tiltakozott. Ekkor beszállították az Országos Ideg- és Elmegyógyintézetbe. A kórházban embertelen gyógykezelésben részesítették, de akkor ezt már nem lehetett eltitkolni, 57 magyar értelmiségi és több nemzetközi szervezet tiltakozott, végül kiengedték az elmegyógyintézetből, de útlevelét nem adták vissza."

Nem ám útlevél, meg igazoltatás...

cicmen 2020.05.01. 10:10:02

@morph on deer: Rajkék szélsőbalosok voltak. Nem is értem mi a faszon vitatkozol, a rendszerváltás utáni tevékenységük magáért beszél. A nemzetközi zsidó maffia rezidensei, mindenhol vannak kapcsolataik, ez is kiderül rengeteg példából.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 10:12:50

@rallus:
"több ízben is éhségsztrájkot folytatott,"

:((( Igaz! Óriási orvosi hiba volt az anorexiát elmebetegségnek nyilvánítani!!! Szerencsére sokat fejlödött az orvostudomány azóta!!!

6.Lenin 2020.05.01. 10:15:29

@R.V.J.:

Inkább, mint gyilkosok seggét nyalni, pénzért. Egészségedre.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 10:17:38

@6.Lenin:
Jól van, igyál egy kicsit, mert kiszáradt a szád.

rallus 2020.05.01. 10:18:34

@R.V.J.: Egyszerűen összefoglalva az "osztályellenség" elleni harcot elfogadhatónak tartod, az ugyanezen a helyszínen történő bandán belüli leszámolást meg apró szépséghibának!
Akkor viszont rettenetes ajvékolás tör ki, ha nem ez a bánásmód, hanem akár csak a jogos büntetés réme felvetődik veletek kapcsolatban! Akkor jön a "Segíts Európa!"

6.Lenin 2020.05.01. 10:19:31

@R.V.J.:

A te szád szaros, Gizi.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.05.01. 10:22:12

Mesterházy Ernő – aki egy ideig az SZDSZ tanácsadójaként is tevékenykedett – 1997-ben feleségül vette Mécs Mónikát, Mécs Imre SZDSZ-es politikus lányát és ezzel tagja lett a Mécs-Magyar-Demszky családnak. Demszky Gábor második felesége, Hodosán Róza lett Magyar Bálint felesége, akinek sógora Mécs Imre. (Mécs felesége Magyar Fruzsina, Magyar Bálint a testvére).

6.Lenin 2020.05.01. 10:25:44

@rallus:

Na, igen.

-Mi ez az ordítás, és honnan jön?
- A kínzókamrából, mindenkit a saját szakmájának megfelelő módszerrel "kezelünk"
-Az vicces lenne, mert és cukrász vagyok, kinyalhatnák a seggem.
-Igen, de előtte habosra vernénk a tojásait.

Ezek mindig elnőzőek, ha róluk lenne szó, másokkal szembe meg bármi megengedett.
Sose változtak/változnak/nem is fognak.

rallus 2020.05.01. 10:26:28

@R.V.J.: Az viszont az orvostudomány kudarca, (de inkább a Gyurcsányi egészségügy sikere..) hogy titeket utcára tettek a Lipótmezőről....

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 10:26:48

@rallus:
"Egyszerűen összefoglalva az "osztályellenség" elleni harcot elfogadhatónak tartod,"

Mivan, miröl beszélsz??? A rasszista, fasiszta, irredenta gyülöletkeltö felforgatók ellen még ma is eröteljesen fellép a rendörség a világ minden táján!!

morph on deer 2020.05.01. 10:27:56

@6.Lenin:
“ És ezzel most mit is szeretnél mondani?”

Az ennyire nehéz lenne?
Na mindegy, segítek.

Azt MONDOM, hogy hiába próbálkozol/próbálkoztok, nem fog sikerülni orbán szentté avatása, míg túl sokan élünk, akik ismerték őt is és az akkori viszonyokat is.
Akik tudjuk, hogy ki és mi módon manipulálta a hatalmi erővonalakat, kit és hogyan építettek fel politikusnak, egyúttal építettek be hosszú távra, és ki az, aki már akkor is megvehető volt a majdani hatalom ígérete és számolatlan táskányi készpénz segítségével!

Üvegházban egészségtelen dolog kővel dobálózni, Aljosa, ezt jobb lenne tudomásul venni.
Ugyanis nem tudod csupán másokra borítani a múlt szarait anélkül, hogy vele együtt ugyanaz a fekália ne kapná telibe drága viktorunkat és (bűn)társait is!

Szóval sokkal jobban jársz, ha nem emelgeted azokat a köveket, mert sose tudod, miket fogsz találni alattuk...
Dobálni őket pedig még kevésbé javallt, hidd el!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 10:28:23

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Anyakönyvek másolatai megvannak? Annélkül mit sem ér a családfakutatás.

rallus 2020.05.01. 10:38:10

@R.V.J.: És akkor még élt az a gyakorlat, hogy elkötelezett bunkók döntötték el, hogy mi számít bűnnek.
Ebből annyi maradt napjainkra, hogy már nem bunkók, de nagy részük nagyszülei és szülei után a génjeiben hordozza a régi mentalitást...

morph on deer 2020.05.01. 10:38:11

@cicmen:
“ Rajkék szélsőbalosok voltak.”

Akkor valami baj lehet Dr. Schmidt fejében, ha szélsőbalosokról akart bélyeget, nem?
Vagy lehet, hogy annyira nem ismeri a történelmet? Mint te?

“Nem is értem mi a faszon vitatkozol, a rendszerváltás utáni tevékenységük magáért beszél.“

Én a rendszerváltás előtti tevékenységüket ismerem, abból pedig volt bőven.

Amúgy mit szólsz mondjuk orbánék rendszerváltás utáni tevékenységéhez?
Ott szerinted minden tökéletes volt? Ezt te hogy látod, ha már így nosztalgiázunk?

6.Lenin 2020.05.01. 10:40:57

@morph on deer:

Nekem semmi szándékom Orbánt szentté avatni, de tudok különbséget tenni, hogy mi várna az országra egy ballipsi hatalom esetén, és mi van most.
Ugyanis már VANNAK ÁTÉLT PÉLDÁK.

Az, hogy te kit tartasz a magad számára elfogadhatónak, az a te dolgod. Szerencsére kevesebben vagytok, és tehetetlenek .
Én most jobban elvagyok. Eddig soha konkrétan senki nem kérdezte tőlem, hogy kit, mikor, miért támogatok a szavazataimmal.
De már éltem olyan rendszerben, amikor ezt nyilvántartották, és sok minden függött tőle.
Ennyire érdekel Orbán, és talán még annyit, hogy ma megint nem szégyen magyarnak lenni.
Akiknek nem elfogadható, próbáljon változtatni, győzzön meg, hogy az sokkal jobb, amit kínál, de ne próbálja rám erőszakolni. Nem fog menni nekik.
Ennyi a lényeg. Te mit próbálsz belemagyarázni, vagy más, az meg kit érdekel?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 10:42:45

@rallus:
Ezt nem értettem pontosan.
Amúgy az osztályellenesség vádja egy valódi probléma, és egy fájó pont nekem is.
Megkeserítette az iskol´as éveimet, hogy véleményem miatt nem tudtam a klikkekbe beilleszkedni :(((

eszti..... 2020.05.01. 10:44:52

@6.Lenin:

Mikor volt szégyen magyarnak lenni?

6.Lenin 2020.05.01. 10:50:56

@eszti.....:

Amikor KE-t kibaszták pl Bezzegorszából, vagy amikor olyan külügyminiszterünk volt Gönczova, akibe mindenki csak beletörölte a lábát.
Meg a nyugati barátaink, csak seggnyalóként kezelték a politikusainkat, azok meg azt hitték, hogy mekkora nagy politikusok, a barmok.
Röviden.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 11:00:40

@eszti.....:
"Mikor volt szégyen magyarnak lenni? "

Sose. Csak a madarsko ne akarjon uhorsko lenni!!!

rallus 2020.05.01. 11:08:50

@eszti.....: Amikor a Veres-Gyurcsány-Bajnai Simor csapat áldásos tevékenységének köszönhetően a szlovákok megelőztek bennünket és a románok majdnem utolértek...

6.Lenin 2020.05.01. 11:10:10

@eszti.....:

Még eszembe jutott egy lényeges, gyökérteleneknek valóban ez soha nem jelentett gondot, vagy akik csak itt éltek, kiszolgálva más érdekeket, ők mindig is csak szolgáltak valakiket, cserébe egy simogatásért, pénzért, látszólagos hatalomért.
Őket ez a kérdés soha nem is érdekelte.

eszti..... 2020.05.01. 11:10:48

@alöksz róz:

a királyi többes a vélhető felsőbbrendűség jele, vagy több nick nevében is szólsz? :D

cicmen 2020.05.01. 11:12:51

@morph on deer: Akkor valami baj lehet Dr. Schmidt fejében, ha szélsőbalosokról akart bélyeget, nem?
Vagy lehet, hogy annyira nem ismeri a történelmet? Mint te?............

Ezzel a szememre akarsz valamit hányni esetleg? Nem tűnt fel, hogy kurvára leszarom Schmidt Máriát és nem értek egyet a fidesz zsidópolitikájával sem?

morph on deer 2020.05.01. 11:13:17

@6.Lenin:
“ Ennyi a lényeg.”

Ez így korrekt, ezzel semmi bajom. Rejtő után szabadon, én mindenki nyűgét tiszteletben szoktam tartani, amíg az nem valaki/valakik ellen irányul.

Ami ebben az egész történetben igazából figyelemre méltó lett volna az az, ahogy a rendszer egyik ismert ideológusa (terrormaris) próbál eligazodni a saját maga által kreált ideológiai katyvaszban, és csúfosan belebonyolódik.

Erre jön fű-fa-virág, és a mai hazai szemlélet alapján kezdi visszamenőlegesen skatulyázni a rendszerváltás szereplőit, attól függően, hogy ez a MAI orbánhoz képest milyen pozíciót jelent(hetne)!

Ennek az abszurditása akkor látszik igazán, ha pl nagy Árpád-házi királyaink tevékenységét is a mai érték- és jogrend alapján próbálnád megítélni. Azonnal kiderülne, hogy testvérgyilkos háborús bűnösök meg a jóég tudja milyen egyéb szörnyűségek elkövetőinek örökösei vagyunk - mai szemmel.
Ezért is érdemes mindent a saját idejének összefüggései alapján értékelni, mert különben könnyen félremennek a dolgok.

Az, hogy a 70-80-as években ki milyen értékrend, világnézet és ideológia szerint élt, és tette amit tett, az szerintem csak a mai szempontok alapján reálisan nem értékelhető.
Az hogy mindaz akkor mit is jelentett, arról csak annak lehet némi fogalma, aki azokat a körülményeket is ismerte, mert azon ismeretek hiányában könnyen úgy kehet járni, mint az Árpádháziakkal a példámban.

Én mondjuk nem hiszek a politikai “genetikában“, szerintem színtiszta marhaság a leszármazottakon számon kérni a felmenőket, de nem áll szándékomban vitát nyitni, se pro se kontra.

eszti..... 2020.05.01. 11:14:11

@6.Lenin:

ez most komoly? a te magyarságtudatod attól függ ki van kormányon?
látod, nekem ez sosem jutott eszembe.
tudom ki vagyok, hová tartozom. aztán, hogy ki mit mond, hová sorol... az lényegtelen.

rasztaszív 2020.05.01. 11:15:59

@cicmen: te mit sorolnál,butusom...?:)neked nincs mit.a fideszed már rég besorolt mélyen a hajdani kisgazdapárt színvonala alá.nagyjából egy az egyben át is vették a szavazóikat.

6.Lenin 2020.05.01. 11:21:20

@R.V.J.:

Egy EEÁ-ban mire lennél büszke? A másságodra?
Kit szolgálnál azért, hogy ezt elnézik cserébe?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 11:25:02

@6.Lenin:
A magyar egy nyelv, mire legyen büszke az ember? Föleg abban a stílusban ahogy te beszéled....
Magyarkodni bün, de még Eszperantóskodni sem illik.

6.Lenin 2020.05.01. 11:25:06

@eszti.....:

Látod most elárultad magad, nem is érted a lényeget Nem az érdekel, hogy ki van kormányon, hanem az KIKET KÉPVISEL, látom, ez neked is felfoghatatlan.
Itt nem a hajléktalanokra gondolok, hanem a nemzetre, ha ez neked mond valamit, de ezek szerint nem.

6.Lenin 2020.05.01. 11:32:15

@R.V.J.:

A magyar nemzethez tartozás egy önkéntes vállalás, a nyelv csak egy kis része ennek. Attól még akárhány más nyelvet is beszélhetsz, sőt magasabb színvonalon is akár.

A nemzethez tartozás nem merülhet ki abban, hogy elnézik neked cserébe akár a másságodat is. Lehet az is egy része, de nem a legfőbb feltétele. Az már baj lenne.

cicmen 2020.05.01. 11:36:46

@rasztaszív: Akartál valamit mondani, vagy ez már a ködösítő rizsa?

cicmen 2020.05.01. 11:36:46

@rasztaszív: Akartál valamit mondani, vagy ez már a ködösítő rizsa?

eszti..... 2020.05.01. 11:36:58

@6.Lenin:

szerintem egy kormány mindig az adott állam polgárait képviseli. a legtöbb országban ez nem egyenlő a nemzettel, mert ugye ott vannak a nemzeti kisebbségekhez tartozó állampolgárok is.
magyar állampolgárként szégyellhetted annó a magyar kormányt, de a magyarságod- a nemzethez való tartozásod sosem. mert az mindezek fölött áll.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 11:37:27

@6.Lenin:
"A magyar nemzethez tartozás egy önkéntes vállalás, a nyelv csak egy kis része ennek. Attól még akárhány más nyelvet is beszélhetsz, sőt magasabb színvonalon is akár."

Ezért tartozunk mindannyian az EU nemzetéhez.
www.youtube.com/watch?v=-oZKupI5_SY

rasztaszív 2020.05.01. 11:40:36

@cicmen: sőt,mondtam is...:)neked tellett csak ennyire...

6.Lenin 2020.05.01. 11:44:39

@R.V.J.:

EU nemzet nincs, független európai nemzetek szövetsége lehetne, de jelenleg még az sincs.
Pont most folyik érte a küzdelem, a régi gyarmattartó országok ellenében, akik szerették volna azt elérni, amire te is gondolsz.
De remélem az lesz, amire én gondolok.

morph on deer 2020.05.01. 11:48:50

@cicmen:
“ Ezzel a szememre akarsz valamit hányni esetleg?”

A figyelmedet szándékoztam felhívni arra, hogy messze nem érdemes készpénznek venni az aktuálpolitikán alapuló történelmi/történeti (át)értékeléseket.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 11:55:26

@6.Lenin:
"EU nemzet nincs,"

Miattatok nincs, te kacagányba pállott hortobágyi östulok!!!!
Ha ti nem obstruálnátok, konstruálnátok és manifesztálnátok, akkor már mindeki a közös öseurópai vadász-gyüjtögetö eleire lehetne büszke augusztus 20-án!!!!

morph on deer 2020.05.01. 12:00:57

@6.Lenin:
“ Egy EEÁ-ban mire lennél büszke?”

Arra, hogy magyarként gazdagítod az összeurópai kultúrát, és méltó módon képviseled azt,- az milyen?

Amúgy nem értem ezt a kötelező “büszkeség” mániát, ráadásul nem is a saját teljesítmény okán, hanem hogy milyen színű zászlót lengetsz!
Miért?

Szerintem legyél öntudatos, és tudatosan magyar, minden körülmények között, de ez NEM ok és/vagy jog a kiváltságra, és/vagy megkülönböztetett bánásmódra.

Érj el sikert, és adj okoz magadnak büszkeségre a saját teljesítményed, alapján, és ne a több száz évvel ezelőtti akármilyen eseményekre, vagy mások sport- vagy szellemi tevékenységére hivatkozva!

És akkor megbecsülnek, és tisztelni is fognak az EEÁ-ban is, ahogy a mai Európában is, és hidd el, fogják tudni, hogy magyar vagy!
Érdemeld meg, és megkapod!
Na ARRA lehetsz büszke.

6.Lenin 2020.05.01. 12:01:03

@eszti.....:

Az adott állam polgárai nem fedik a nemzetet. A nemzet érdekeit sem. Kevered a fogalmak tartalmát.
Nyilván egy kormány politikailag az adott ország polgárait kellene, hogy képviselje. De még soxor ez is kétséges. A nemzethez meg végképpen semmi köze
Főleg, ha az adott ország kormánya külföldi, idegen érdekeket szolgál ki.
Ezen még kell(ene) kicsit molyolnod.

Igen, te büszkén vállalt magyarként, simán lehetnél büszke szlovák állampolgár is.
De pont ezt nem értik sem Szlovákiában, sem máshol. De miért is nem?
És ezt kéne már végre tisztázni. Ezért megy a vita az Unióban is, mert sokan ezt keverik, van, akik tudatosan, mert másak az érdekeik.

Szlovákiában miért lenne baj, hogy büszke magyarként , büszke szlovák állampolgárként is élhetnél? Kérdezd már meg Matovičot, vagy az elnök asszonyt. Hol ebben a baj? Ott, hogy Szlovákiában csak büszke szlovák lehet valaki? Akkor meg mi is a bajod?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.05.01. 12:02:51

srmzsin tycstyzu prsmli odádé
kgrizny striplu dáku demokrácijá

/ismeretlen tót király bölcselete/

alöksz róz 2020.05.01. 12:03:07

@eszti.....: neked itt akadt be a lemezed, vagy te is a haverod filmjét nézed, aki már ott tart, hogy a blogszféra néhány távoli bolygóján kikiáltja az új tanácsköztársaságot... te mi leszel, a végrehajtó bizottság elnöke? :D
agyhalál

6.Lenin 2020.05.01. 12:03:47

@R.V.J.:

Megértelek, egy született seggnyalónak ez bonyolult kérdés. Pláne, ha el sem gondolkodik rajta. Pedig nem lenne károdra.

morph on deer 2020.05.01. 12:07:03

@R.V.J.:
:))))
Gyönyörű!
/applause/

6.Lenin 2020.05.01. 12:10:28

@morph on deer:

"Arra, hogy magyarként gazdagítod az összeurópai kultúrát, és méltó módon képviseled azt,"

Ez nagyon igaz is lehetne. Csak el kéne fogadni mindenkinek mindenkit olyannak, aminek ő tartja magát.
Ha a németek, vagy a franciák szeretnék megmondani, hogy milyennek is kellene lenned, akkor már szart se ér az egész.
Morphikám, hát pont ez a probléma, mindig más akarja megmondani, hogy miért is van az erősebb kutyának szexuális sikerélménye. Mert vonzó, vagy mert ő az erősebb, ő diktálhatja az alkalmazandó figurát a lyukhoz féréshez?

alöksz róz 2020.05.01. 12:11:38

@morph on deer: "Amúgy nem értem ezt a kötelező “büszkeség” mániát" - persze h nem érted, kádárkolbász...
mai napig ott tartotok, hogy jaj elvtársak, sunyjuk le a fejünket és csendben csináljuk amit mondanak, hát mit fognak szólni a szovjet elvtársak

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 12:29:37

@6.Lenin:

Európai nemzetiségü vagyok. Erre emelem poharam minden mümagyar náci ünnepen! Hogy is mondta büszkén a "mi" pofozózsákunk edzöpartnere Jean-Claude Juncker?

"Karamba, Karacho, ein Whisky
Karamba, Karacho, ein Gin
Verflucht, Sakramento, Dolores
Und alles ist wieder hin"

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2020.05.01. 12:31:18

Megvakartam a seggem, és most kicsit fáj a lyukam körül. Szerintem konkrétan beszartam.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 12:50:06

@boborján20:
"te csekonicsbáró, te!"

Ez a mindent eröszakkal magyarosítani kívánó mentalitás vezetett trianonhoz:
Helyesen:

Te báró Čekonjić Te!

morph on deer 2020.05.01. 12:55:12

@6.Lenin:
“ Csak el kéne fogadni mindenkinek mindenkit olyannak, aminek ő tartja magát.”

Azért ennek kell, hogy legyenek ésszerű határai is, ha belegondolunk. Most nem konkrétan arra célzok, hogy talán a kannibalizmust mégsem kéne természetesnek venni, még akkor sem, ha egy csoport pont kannibálnak érzi magát, de nagyjából igen.

Azaz: a közös értékrend elengedhetetlen. Ebből következik, hogy azt elvárni, hogy akkor most mindenki bicskával falatozza a fokhagymás “kalbászt”, enyhén szólva is illuzórikus, és véleményem szerint teljesen felesleges is, és vica-versa.

Magyarul, ha nincs bennünk hajlandóság a kooperációra, akkor tényleg nincs más választásunk, mint tovább építeni a kerítést, míg körülér.

A bajt én ott látom, hogy valamilyen okból mi nem tudunk azonos feltételek mellett együttműködni senkivel, még egymással sem.
Mi vagy parancsolni akarunk mindenáron, vagy lázadozni, ha nem mi mondhatjuk a tutit.

Efölött a mentalitás fölött meg már nagyon eljárt az idő, Európa szerte, csak mi az istennek nem akarjuk tudomásul venni.
Sajnos.

boborján20 2020.05.01. 12:56:02

@R.V.J.: szégyenlem is magamat, az utosó százévünk miatt:))))

6.Lenin 2020.05.01. 12:57:50

@R.V.J.:

Vagyis az Uralig? Putyin is a nemzettársad? Hitler, és Szálasi is? A magyarokat miért is zárnád ki Európából? Mert az igazi magyar jobb kézzel veszi ki a farkát?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 13:01:15

@boborján20:
"szégyenlem is magamat, az utosó százévünk miatt"

Az elötte égtelenkedö 1000 évért szégyelld magad. Ha a szerb-horvát, román, szlovák lett volna a hivatalos nyelv, akkor még mindannyian a boldog Uhorskóban élnénk!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 13:04:27

@6.Lenin:
"Vagyis az Uralig?"

Az uralból te származol te finno-ugribugris vén szittyaszatyor!!!!

6.Lenin 2020.05.01. 13:07:26

@morph on deer:

Nem érted. A kooperáció az nálad a behódolás, vagy az együttműködés? Miért kéne nekem németül élnem? Vagy svédül, vagy miért kéne nekem őket arra kényszeríteni, hogy magyarul éljenek?
Nyilván el kellene tudni fogadnunk egymást annak, akik vagyunk. A sajátosságainkkal együtt. A kannibalizmust meg felejtsd el, vagy hol is találták ki a nácizmust, kommunizmust, különböző izmusokat?
Nyugaton? Ne bassz! A gyarmatosítást is? A gyengébbek gazdasági kifosztását is? Csaknem?

Mi fölött járt el az idő, mophikám? Az egyenjogúság felett? Tényleg ne bassz már!

eszti..... 2020.05.01. 13:10:24

@6.Lenin:

te a saját kényszerképzeteid világában élsz. nincs naprakész információd Szlovákiáról, főleg a szlovákiai magyarságról.

csak meg kell nézni a legutóbbi szlovák parlamenti választások eredményét és rögtön kiderül, hogy a teóriád agyrém.
a szlovákiai magyar szavazók tömegével Matovičra szavaztak, nem a töketlenkedő, egymásra acsarkodó két magyar pártra.
valamiért nem volt hozzád hasonló fóbiájuk, nem rettegtek a kirekesztettségtől. felelősségteljes szlovák állampolgárként pontosan tudták, kormányt kell váltani ahhoz, hogy egy élhetőbb országot teremtsenek.

szerinted ez a hozzáállás az általad leírt állapotra utal?

eszti..... 2020.05.01. 13:11:36

@alöksz róz:

rizsázol. kérdeztem, mire fel a királyi többes... de erre ugye, nincs válasz

6.Lenin 2020.05.01. 13:13:15

@R.V.J.:

Én a Földről származom, te nagyon hülye szabadelvű, faszkalap (vagy mi a tököm lehetsz tulajdonképpen a 70-ből), de minde1 is.
Hol is él akkor az az európai nemzet? Ja, akiket kibaszott valamelyik fáraó, állítólag, valahonnan, mert lopósak voltak?

boborján20 2020.05.01. 13:14:36

@eszti.....: te lenyinnel leállsz vitatkozni?

margiiiiiiiiiiiiit!:)))))))))

6.Lenin 2020.05.01. 13:16:05

@eszti.....:

Nem, nem is arról írtam. Nem arról írtam, hogy bármit beleképzelhetsz, a beteg agyaddal.

morph on deer 2020.05.01. 13:16:14

@alöksz róz:
“ persze h nem érted, kádárkolbász...
mai napig ott tartotok, hogy jaj elvtársak, sunyjuk le a fejünket...”

Te időnkén elfelejtesz olvasni, vagy mi történik?
Na mindegy...

Szerinted azért fasza dolog okkal-ok nélkül kötözködni, mert Hunyadi János, meg Szilárd Leó?
Vagy mert Rubik meg Puskás?

Mert mi közöd is van neked az ő teljesítményükhöz?
Vagy annak a Michelin-babának öltözött hadvezérnek, aki minden létezhető alkalommal valamilyen konfliktust gerjeszt, ha kell, ha nem, hogy legyen mitől “megvédeni” a hazaffyjakat?
Mondjuk azon kívül, hogy - nagyjából - értitek a nyelvet..?

Most szólok, hogy az állandó felcsútias hőbörgést már talán a Türk Tanács tagjai sem tartják sem férfiasnak, sem bátornak, de még államférfiúi viselkedésnek sem, ez mindenhol a faragatlan suttyóság jele. Sajnos.

És ne csodálkozz, hogy a világ civilizált részén már téged is egy tahó felcsúti focistaként kezelnek, mert nagyjából ez jár azzal, ha kiderül, hogy magyarországi magyar vagy.

Köszönjük viktor..!

6.Lenin 2020.05.01. 13:21:05

@R.V.J.:

Tévedsz, ha bármelyik nyelv lett volna a hivatalos, a többi már nem létezne.
Ha csak Csehszlovákiában a cseh lett volna még néhány évig, a szlovák már nem létezne.
vagy nem is értenék már egymást a sok szlovák nyelv közül.

6.Lenin 2020.05.01. 13:27:26

@morph on deer:

Hol is van az a "a világ civilizált részén" ? Amelyiknek a sok százmillió hullahegyeket köszönheti az emberiség. Akik kultúrák sokaságát rombolták le, hol is van?

Azért csaknem azt szeretnéd megetetni itt, hogy a globalizált világ, egy sokszínű nemzetek szövetsége lesz? Nem inkább az, hogy nagyon sokakra rákényszerítenek majd 1et, amit még véletlenül sem ők fognak önként kiválasztani abból az egyből, amit nekik szánnak?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 13:30:11

@6.Lenin:
"Hol is él akkor az az európai nemzet?"

Alapvetöen mindenki afrikából származik, ezért is kell öket befogadni. De az európai nemzet az az EU összes országából származik, és Nagy Károly volt az elsö királya.
Általános iskolás töri. HELLÒÒ!

alöksz róz 2020.05.01. 13:39:55

@morph on deer: mit akarsz ezzel a hunyadi jánossal? meg mi az h okkal-ok nélkül kötözködni, te a saját érdekek képviseletét nevezed így?
és nehogy már még a "civilizált" nyugati sajtóban köpködésért is nekem kelljen szégyellni magam :D

6.Lenin 2020.05.01. 13:40:22

@R.V.J.:

Akkor mi a faszért öldösték egymást eddig? Ha egy család voltunk? Minket azért tagadnátok ki, mert kerülő úton jöttünk Afrikából? Csak elmentünk behajtani egy régi tartozást, de utána mi is rögtön jöttünk, sőt vittünk is a szajréból, vagy hoztunk tőletek, erre már pontosan nem emléxem, de tuti, hogy volt anno valamilyen osztogatás, vagy fosztogatás. Egy jó családban se szokást minden régi dolgot emlegetni, esetleg tányérdobáláskor.

boborján20 2020.05.01. 13:46:35

@alöksz róz: neked elég, ha a saját faszságaidat miatt szégyenkezel rózsika!:)))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 13:47:17

@6.Lenin:
Kitagadunk mert nácik vagytok. Nemfelejtünk, nembocsátunk meg!!!

alöksz róz 2020.05.01. 13:49:39

@boborján20: az az. és még a lippsik miatt is nekem kelljen?

morph on deer 2020.05.01. 13:54:10

@6.Lenin:
“ Az egyenjogúság felett? Tényleg ne bassz már!”

Az egyenjogúság nem jár kiváltságokkal, egyik irányba sem!
Ha te egyenjogúságra törekszel, akkor NEM próbálod elmagyarázni az uniós szónoklataid alkalmával, hogy “mi magyarok” mások vagyunk, másképp gondolkozunk, mint az a huszonkét ország, akikkel együttműködést próbálunk színlelni!

Mi az, amit szerinted neked németül vagy svédül kéne csinálnod, és sértené azt a qrvanagy nemzeti öntudatod, ezért aztán csakazértsem?

Én soha semmiben nem éreztem korlátozva magam a világ egyik pontján sem, valami csoda folytán, most képzeld!
A behódolásról meg csak annyit, hogy az az ember még nem született meg, aki nekem parancsol!
(Igaz, aki ismer, az meg sem próbálja.)

Szóval nem igazán világos, hogy mi a problémád.
Vagy orbáné, ha már arról van szó. Ha nem tetszik egy kapcsolat, akkor ki kell szállni, meg kell szüntetni, és annyi!
Szerintem. (Igaz, nálunk nincs itthon vak komondor...)

Ha meg érdekből mégsem, akkor értelmes ember az ilyesmit próbálja annyira fájdalommentessé tenni, amennyire lehet, ezért aztán nem keresi mindenáron a konfliktusokat.

Gondolom otthon te sem plakátolod ki, hogy “állítsuk meg Jolánt” vagy Rózsit, esetleg Bertát, de ez attól még nem “behódolás”, hanem a békés együttélés, nem?
Ha meg nem felel meg, mert meg akarja mondani, hogy mit hogyan csinálj, akkor kilépsz, a hőbörgés meg a tányércsapkodás helyett, gondolom én.

Ez ennél semmivel sem bonyolultabb, és igazán felesleges dramatizálni minden pillanatban, mert egy idő után simán csak röhejes.
“Ne hagyjuk, hogy - bárki más - nevessen a végén!” (Minek a végén?)
Tőlem pedig mindenki nyugodtan röhögjön, aki akar, amikor akar, mert meg tudom engedni magamnak, hogy ne érdekeljen.

Nincsenek kissebségi komplexusaim, ugyanis...

6.Lenin 2020.05.01. 13:59:32

@R.V.J.:

Mikor néztél tükörbe utoljára? Nem az öregapád volt a náci? Én felejtsem el a régi dolgaidat, te meg a szememre vetsz olyasmit, ami nem is igaz? Mikor csaltalak meg?
Akkor én pont ott se voltam, csak a szőröstalpú találta ki, oszt rámfogta.

6.Lenin 2020.05.01. 14:05:15

@morph on deer:

Nekem semmi, azon kívül, hogy minden áron azt szeretnéd, mindenki rád hasonlítson.
Én a helyedben ezzel nem dicsekednék.

"Az egyenjogúság nem jár kiváltságokkal, egyik irányba sem!" Ebben van valami, vagyis lenne.

Aztán arról próbálsz meggyőzni, mégiscsak az lenne a legjobb, ha mindenki csak rád hasonlítana. Nem rossz módszer, de szerintem nem sokan fogják ezt bevenni.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 14:05:35

@6.Lenin:
"Mikor néztél tükörbe utoljára?"

Mindig, amikor ránézek az iPhone 11 Pro Max-emre.
Kár tagadni, a te fajtád még mindíg behajtana minket a marhavagonba, de a nyolcadikos történelem ezen fejezete nem ismétli önmagát, mert már mi fogjuk a szittyamogyórókat marokra.

cicmen 2020.05.01. 14:10:21

@morph on deer: A figyelmedet szándékoztam felhívni arra, hogy messze nem érdemes készpénznek venni az aktuálpolitikán alapuló történelmi/történeti (át)értékeléseket.........

Nem hinném, hogy a kis Rajk történelmi figura, inkább mint jelenség értékelhető, másrészt a SZDSZ megszűnt, ahogy Rajk régebbi tevékenysége is a múlté. Ennyiben történelem, viszont mint jelenség megfigyelhető a momentumos Donáth Anna és Gyurcsányné példáján aktuálpolitikiailag napjainkban, ugyanaz a vérvonal, ugyanazzal a múlttal rendelkező ősök, ugyanaz a káros felfogás, tehát azon kívül, hogy nem mérvadó a véleményed, hogy minek alapján nézzek valamit, még ezért is hülyeség nem összességében vizsgálni mindezt!

cicmen 2020.05.01. 14:10:21

@morph on deer: A figyelmedet szándékoztam felhívni arra, hogy messze nem érdemes készpénznek venni az aktuálpolitikán alapuló történelmi/történeti (át)értékeléseket.........

Nem hinném, hogy a kis Rajk történelmi figura, inkább mint jelenség értékelhető, másrészt a SZDSZ megszűnt, ahogy Rajk régebbi tevékenysége is a múlté. Ennyiben történelem, viszont mint jelenség megfigyelhető a momentumos Donáth Anna és Gyurcsányné példáján aktuálpolitikiailag napjainkban, ugyanaz a vérvonal, ugyanazzal a múlttal rendelkező ősök, ugyanaz a káros felfogás, tehát azon kívül, hogy nem mérvadó a véleményed, hogy minek alapján nézzek valamit, még ezért is hülyeség nem összességében vizsgálni mindezt!

6.Lenin 2020.05.01. 14:15:18

@R.V.J.: az én szittya mogyorómat ki fogja megfogni?

morph on deer 2020.05.01. 14:15:28

@6.Lenin:
“ Azért csaknem azt szeretnéd megetetni itt, hogy a globalizált világ, egy sokszínű nemzetek szövetsége lesz?”

De igen, azt!
És ahhoz nem az vezet, hogy sündisznóállásból acsarkodunk mindenre és mindenkire, hanem az, ha olyasmivel tudjuk gazdagítani a közösséget, ami fontossá teszi a jelenlétünket, ami nélkül szegényebb lenne a sokszínűség!

Azt mondod, - na jó, okkal, - hogy idealista vagyok, de én nem hiszek abban, hogy egy kapcsolat csak az erőn alapulhat.
Azaz az eb esetleg a vonzalom következtében is koitálhat, nem csupán erőből! :)

Sőt, meggyőződésem, hogy az erő fitogtatása mindig ellentétes reakciókat vált ki, mindenkiből.
Belőlem is, annak ellenére, hogy pacifista - is - vagyok.

(Én nem bántok senkit, de támadásra azonnal úgy reagálok, hogy ott fű nem nő. Erre egyáltalán nem vagyok büszke, de ez van. Ütöttem már le úgy havert, hogy csak meg akart ijeszteni, remélve, hogy majd sikítok. Hát igaza lett, de nem ijedtemben, hanem elsősegélyért kiabáltam.)

Szóval igen, én biztos vagyok benne, hogy a józan ész összehozza majd az európaiakat.
Aztán “aki ott lesz ott lesz, aki nem, nem.”

boborján20 2020.05.01. 14:16:23

@cicmen: szerintem, akinek csurkapista, a koszorús költő az ikonja, az egy köcsög!

és erről nem nyitok vitát!:)))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 14:19:27

@6.Lenin :
"az én szittya mogyorómat ki fogja megfogni? "

Az gondozónö olvasztárkesztyüben.

morph on deer 2020.05.01. 14:27:12

@alöksz róz:
“ te a saját érdekek képviseletét nevezed így?”

Nem. Én azt nevezem így, amikor az új menekültügyi megállapodásokat megvétózzuk, mert csak, az Isztambuli Egyezményt nem írjuk alá, amikor a fogvatartott afgánnak a tizenkettedik seggberúgás után sem adunk enni, és még napestig sorolhatnám, mikor mindenkivel szemben robogunk az autópályán. A hóttfelesleges pöcsméregetésekre gondolok.

Hunyadi meg úgy jön ide, hogy jólsikerült miniszterelnökünk szerint a magyarokat azért illeti meg a megkülönböztetett bánásmód, mert mi “megvédtük Európát az iszlámtól (sic!)”
Ez akkoriban volt, mikor még orbán volt Európa DNS-e.

Most meg inkább egy carcinogen, ahogy a dolgok kinéznek...

6.Lenin 2020.05.01. 14:33:49

@R.V.J.:

Te csak IFA platóra, meg lámpavasra húznál mindenkit, aki nem nektek engedelmeskedik, látod ezért mondom, hogy a nagyapád is már egy hülye náci volt valahol. Lehet, hogy komcsiként kergetett valakiket.
Te már libsi egyenruhában másokat gyilkolnál. Régi, bevett családi hagyomány.
Egyszer valahol, mintha valaki mondta már, ha valami benne van a génekben, akkor leesett a kép.

-Gyerekek mondjatok mondatokat hattyúkkal, Móricka kezdjed
-Leesett a kép.
-Ebben hol vannak a hattyúk?
-Most már baszhattyuk.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 14:38:05

@6.Lenin:
csak a saját fegyvereiteket fordítjuk ellenetek. ez egyezik a morális iránytünk útmutatásával.

6.Lenin 2020.05.01. 14:46:00

@morph on deer:

Te tényleg nem érted, csak belemagyarázol valami, valamit, amit senki nem mondott eddig.
Pont Mo-ra nem igaz, hogy nem befogadó, hiszen az évszázadok alatt hány nemzet menekültjeit fogadták be, és itt élnek a mai napig, minden különösebb üldöztetés nélkül.

Mo 1et nem akar, olyanokat erőszakkal befogadni, ránk kényszeríteni, amit nem szeretnénk. Ennyi és nem több.
Neked ez már kezd a mániád lenni, hogy vannak a különbek, és vannak, akiknek el kell ismerniük, hogy vannak náluk különbek, akik mindent megmondanak helyettük.
Hát lófaszt babám. Nem eszik ezt olyan forrón.

A józan észben bízom én is, de ehhez még hosszú az út, de abba az irányba megyünk. Már csak a magukat különbnek tartóknak kéne elfogadniuk, hogy nem különbek senkitől sem, sőt.

6.Lenin 2020.05.01. 14:48:20

@R.V.J.:

Azt a morális iránytűt kéne már a sok vértől megtisztítani végre, aztán lehetne végre nyugodtan akár elbeszélgetni is.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.01. 14:57:28

@6.Lenin:
Majd beszélgetünk, ha bocsánatot kértetek és megbünhödtetek a múltért és a jövendöért!!

6.Lenin 2020.05.01. 15:00:56

@morph on deer:

Még annyit a különbekről.
Számold már lécci össze, hogy hány országot, város, falut kellett lebombázni, kifosztani, hány embert kellett legyilkolni otthon, útközben, hogy az a sok kurva lusta, keleti ember elinduljon végre Európa felé?
Hányan fognak itt nyomorban élni, meghalni, elkeseredésükben gyilkolni másokat?

Ha nincs ilyenre sok időd saccolhatsz is, millió vagy milliárd a nagyságrend, amit be kéne szorozni egy kurva nagy számmal?

Ha ez megvan, akár le is zárhatjuk a süketelést. Mert ezek tisztázása nélkül ennyit ér ez az egész.

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.01. 15:01:14

@6.Lenin:" Nem kell elmondanod, ismerem ezeket az embereket."

Mik ki nem derünek saját szádból rólad, vén komcsi kecske.

Cycmen 2020.05.01. 15:04:46

The Y is missing. But why is it missing?

6.Lenin 2020.05.01. 15:08:39

@R.V.J.:

Írtam, hogy a génjeidben van már. Beugrottál, ugyanis most az egyszer nem írtam, hogy kinek is kéne kezdeni a tisztogatását a saját morális iránytűjének.
Na pont ezért nem tudunk erről nyugodtan elbeszélgetni. Babám, máskor jobban figyelj, és ne zsigerből irkálj.

Fogadni mertem volna, hogy beugrasz.
Erre csak mindig az lehet a válasz-vég nélkül-, miért is én nekem kellene kezdenem a bocsánatkérést? Majd inkább jól szájba váglak, aztán nem fox itt ugatni mindenféle hülyeséget. Vagy fordítva, a végtelenségig.
Te már így fox elpatkolni, az már tuti.

rallus 2020.05.01. 15:10:24

Az ifjú Rajk minimális rizikóval szállt szembe apja gyilkosaival, hogy aztán egy gyékényen áruljon velük. Annyiban ez családi hagyomány, hogy az apja vadállat módra küzdött a moszkvai kommunisták oldalán a hazája ellen, a fia pedig az SZDSZ-el együtt mindent megtett a globális tőke érdekében...

Sir Bates dö Hól 2020.05.01. 15:16:31

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: kicsi fidelitaszos cicafiú, miért nem hozzátok ide az antall-jeszenszky családot, a vitézy-orbán vagy a matolcsy-szemerey klánt is ilyenkor? vagy emlegetitek gyurcsány morálisan valóban kifogásolható vagyonszerzésekor az orbán-bányák eredetét? esetleg az első privatizációs technika kidolgozásában kancsalgyurka által betöltött szerepet?
Tini Troll Teknőc, semmi több, csak ennyi vagy;-)...

Sir Bates dö Hól 2020.05.01. 15:18:43

@alöksz róz: macskajancsi, te szolganép vagy, nem magyar;-)...

illaim 2020.05.01. 15:46:58

Azért van egy diszkrét bája, amikor Szilézia szülötte német morva felmenőkkel rendelkező Prohászka, meg egy harmadik generációs oláh cigány követői akarják megmondani ki a magyar, és mit éreznek, tudnak a magyarok! LOL

Sir Bates dö Hól 2020.05.01. 16:02:14

Látom a Tini Troll Teknőcök nagyot mennek a gyalázkodásban, ellenben még várom az egzakt definíciókat a proli, ballib, libsi és csőcselék kifejezésekre;-)...

6.Lenin 2020.05.01. 16:04:39

Kicsi és puha, de nem számít, mert legalább öreg vagyok.

illaim 2020.05.01. 16:08:34

Egyébként ennek a fideSS SA csürhéjének, meg az Orbán állandó harci retorikája valahogy
mindig az Anulura emlékeztet a Kincs ami nincs című filmből. A szellemi szintjük kb azonos, csak közel sem olyan bájos félkegyelműek! LOL

morph on deer 2020.05.01. 16:13:02

@6.Lenin:
“ Pont Mo-ra nem igaz, hogy nem befogadó, hiszen az évszázadok alatt hány nemzet menekültjeit fogadták be, és itt élnek a mai napig, minden különösebb üldöztetés nélkül.”

Na igen, mert az üldöztetés itt hagyományosan csak a honfitársainknak jár...

És egyébként ki a bánat is beszélt befogadásról, szerinted?
Mert én egy büdös szót sem.

Én az értelmetlen acsarkodásról pofázok, amikor már nem látunk a hatalmas nemzetthy büszkeségről, miközben nagyon nincs mire. Mert a hatalmas “magyar csoda” addig tart, míg a német autógyártás először nem prüszköl egyet. És a lélegeztetőgép még majd ezután jön...
Eközben a nagy antiglobalizációs szabadságharc lózungjait hangoztatva viktorunk gyakorlatilag fillérekért kiszolgáltatta a magyar munkavállalókat - ugyanazoknak a multiknak.
Na ennyit a független, büszke magyarokról.
De legalább “...énekszó és tánc köszöntse...” mármint május elsejét!

cicmen 2020.05.01. 16:13:08

@morph on deer: Nem. Én azt nevezem így, amikor az új menekültügyi megállapodásokat megvétózzuk, mert csak, az Isztambuli Egyezményt nem írjuk alá, amikor a fogvatartott afgánnak a tizenkettedik seggberúgás után sem adunk enni, és még napestig sorolhatnám, mikor mindenkivel szemben robogunk az autópályán. A hóttfelesleges pöcsméregetésekre gondolok...........................

Merjünk inkább kicsik lenn i csicska libsi? Aki akar az fogadjon be megállapodás nélkül annyi menekültet amennyi jól esik, a nőket nem isztambuli egyezményekkel kell védeni, amúgy is egyenjogúak és nem többletjogúak, az afgán meg menjen a kurva anyjába, ne itt zabáljon, ha megmondják, hogy nem kívánatos a pofája, tudjuk hogy napestig nyomnád a hülyeséget és a pöcsméregetés sokkal jobb, mintha a mi faszunkkal verik a csalánt! Ez már régen nem Európai Unió, hanem hülyeségunió és jó, hogy kilógunk!

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.01. 16:26:00

@cicmen:

Igazad van, a nők amúgy is egyenrangúan lekurvázhatók a parlament elnöke által, meg
általad is, illetve általatok. Áteshetnek a vak komondoron is, asse baj. Sőt, aki nem fideszes, az nem is a magyar nemzet része. Ez ám a demokrácia!

Nem szoktam csúnyákat írni, de elmehettek a ....ba. Gondolj a pontok helyére amit akarsz!

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.01. 16:31:18

@cicmen:

Mit gondolsz ezt mikor írták, te nagy libsi szakértő?

"Bódult emberi nem, hát szabad létedre
Mért vertél zárbékót tulajdon kezedre?
Tiéd volt ez a főld, tiéd volt egészen,
Melyből most a kevély s fösvény dézmát vészen.
Mért szabtál hát határt önfiaid között;
Ládd-é már egymástól mind megkülönözött.
Az enyim, a tied mennyi lármát szűle,
Miolta a miénk nevezet elűle.
Hajdan a termő főld, míg birtokká nem vált,
Per és lárma nélkűl annyi embert táplált,
S többet: mert még akkor a had és veszettség
Mérgétől nem veszett annyi sok nemzetség.
Nem volt még koldúsa akkor a törvénynek,
Nem született senki gazdagnak, szegénynek.
Az igazságtévő határkő és halom,
A másét bántani nem hagyó tilalom
Nem adott még okot annyi sok lármára,
Mert az elégség volt mindennek határa.
Nem állott volt még ki a kevély uraság,
Hogy törvényt hallgasson tőle a szolgaság;
S rozskenyérhéjból is karácsonyja legyen,
Hogy az úr tortátát s pástétomot egyen.
Nem bírt még a király húsz, harminc milliót,
Nem csikart ki tőlük dézmát és porciót,
Melyből boldogokká tudja őket tenni,
Azaz tonkin fészket legyen miből venni.
Nem bújt el a fösvény több embertársától,
Hogy ment legyen pénze a haramiától,
Akit tán tolvajjá a tolvaj világ tett,
Mert gonosz erkőlccsel senki sem született.
Nem is csuda, mert már a rétek árkolva,
És a mezők körűl vagynak barázdolva;
Az erdők tilalmas korlát közt állanak,
Hogy bennek az urak vadjai lakjanak;
A vizek a szegény emberekre nézve
Tőlök munkált fákkal el vagynak pécézve.
Te vagy még egyedűl, óh arany holdvilág,
Melyet árendába nem ád még a világ.
Te vagy még, éltető levegő! amelyen
Indzsenéri duktus nem járt semmi helyen.
Téged még, óh legszebb hangú szimfónia,
Ingyen is hallgathat minden emberfia:
S titeket, óh édes erdei hangzások,
Hallhatnak a szegény pásztorok s munkások:
Mikor a mesterség gyáva hangjainál
A kényes nagyvilág fárasztó bált csinál.
Óh, áldott természet! óh csak te vagy nékem
Az a tetőled nyert birtokom s vidékem,
Melynek én örökös főldesura lettem,
Mihelyt teáltalad embernek születtem."

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.01. 16:34:39

@morph on deer:

Naná, hogy énekszó, hiszen a munka alapú ország vagyunk, mondta Orbán.

Nem is tudom más országok mitől gazdagabbak mint mi, talán azok csak lopnak? Ki kéne próbálni itthon is, munka helyett.

6.Lenin 2020.05.01. 17:04:08

@morph on deer:

Morphikám te mindig mindent összekeversz. Senki nem beszélt befogadásról. OK! Mi engedjük be a migriket, ők kiválogatják, aztán a selejtet szívfájdalom nélkül visszaküldik hozzánk, hogy azt csinálunk velük , amit akarunk, de a tasz, meg mindenféle fasz elintézi, hogy ne tudjunk azt csinálni amit akarunk, csak tartsuk el őket.

Morphikám, a nyugat már 1000 éve próbálkozik minket átbaszni, megsemmisíteni. Most is. Minket basztatnak a mediával, ahol mindenki azt mond,ír, amit csak akar, ők meg mindent korlátoznak. De sok minden másban is. Nem mindenki hülye ám nálunk. Orbán biztos, hogy nem. Ismeri őket. Ezt ők is tudják.
Ellenben egész mással etetik az itthoni ballib szavazókat. Pont, hogy ők basszák át őket, nem Orbán. Szavaznak a Jobbikra, azok meg összebútoroznak a szocikkal. Szavazol szocira, ő meg beül a DK-ba, vagy indul függetlenként, és ide-oda üldögél, mikor hova van kedve.
Munkahelyek. Ja, minden jó dolgot felvásároltak a nyugati barátaik, leromboltak, aztán idetelepültek az olcsóbb munkabérek miatt. Nesze magyar, legyél önálló. B+, kik adtak el szinte mindent 90 előtt, 94 környékén? Mit szeretnél te itt dolgozni?
És lehetne sorolni hetekig. B+ a hülye Gyurcsány meg a bandája persze, hogy ígérget, neki nem kell megcsinálnia, hiszen remélem soha nem kerül a hatalomba. Bármit megígér, mert gazember, ti meg elhiszitek, hogy majd ő, hát persze. Amikor ő volt a me , Európa leghülyébb me-e volt, szarnak nézték. Persze most majd, hát nagy lófaszt, semmit nem fog azon kívül csinálni, hogy mindent szétlopnak. Ahol nyertek ősszel pont ezt csinálják. Ez van a vérükben.

boborján20 2020.05.01. 17:06:12

@Sir Bates dö Hól: és bozgor kimarad haver?

anyám, mennyire igazad volt, amikor kitántorogtál a csigazabálokhoz:))))

alöksz róz 2020.05.01. 17:24:43

@6.Lenin: "Amikor ő volt a me , Európa leghülyébb me-e volt, szarnak nézték." - milyen szar napja lehetett szegénynek amikor az őszödi beszéde nyilvánosságra került, akkor válhatott benne szörnyű bizonyossággá a régóta motoszkáló gondolat: "bazmeg, én tényleg csak egy bohóc vagyok"
:DD

nincs1itt 2020.05.01. 17:29:34

@alöksz róz: na pecás sanyi, akkor regélj, mijafaxtól akkora az a büszkeség, felsőbbrendűségi tudat!? mi az, amit te mint magyar, el tudsz sorolni?

morph on deer 2020.05.01. 17:30:38

@6.Lenin:
“ Persze most majd, hát nagy lófaszt, semmit nem fog azon kívül csinálni, hogy mindent szétlopnak. Ahol nyertek ősszel pont ezt csinálják. Ez van a vérükben.”

Milyen igaz!
Épp most olvasom, hogy már el is kezdték! Pont most!
Íme:
“A turizmusban érintett nyolc cég 5 milliárd forintos tanácsadói keretszerződést kíván kötni a koronavírus-járvány okozta károk mérséklésére, az ágazat rövid időn belüli talpra állítására.”

A jelek szerint Gyurcsány már a turizmusnak is tud TANÁCSOT adni, potom 5 milliárdért!
Tanácsot, baxky, a rohadt libsije!
Nahát..!

www.napi.hu/magyar_vallalatok/koronavirus-valsag-turisztika-tanacsadas-tender.705176.html/amp

nincs1itt 2020.05.01. 17:31:51

@6.Lenin: vologya, elmesélnéd, hogy miért ez az össztűz a szent, nagyszerű, felsőbbrendű magyarokra már 1000, mit ezer!? 10 ezer éve???

boborján20 2020.05.01. 17:38:10

@nincs1itt: rubik, teller, neumann, szilárd, richter, radnóti, rejtő.

ja hogy zsidó származású magyarok voltak majd mind?!

az nem számít, me mi olyan kibaszott nagy magyarunk vagyunk a fasz pofánkkal együtt!

ennyike;)

6.Lenin 2020.05.01. 17:41:47

@morph on deer:

Már megint keversz dolgokat. Tudod, hogy mit jelent a lopás?
Az egyiknek nyoma sem marad, a másik itt van, használni kell, vagy munkát ad, pénzt termel, igaz előletek az a pénz el lett lopva, nem tudtátok eltüntetni, nyomtalanul.

Mophi te leírod a véleményed, tényként, amit semmi sem támaszt alá.
Nyilván mindenhol akad visszaélés is. Nem hungarikum.

De már írtam, jobbat kell HIHETŐEN kínálni, a választók beveszik, akkor meg is tudjátok valósítani, mint Bp-en, vagy elzavarnak idővel.
Bp-en sikerült, de majd kiderül, hogy idővel miként is értékelik a választók. 22-ben lesz lehetőség váltani.
Ha választók elfelejtették a 2010 előttieket, tiétek lesz a pálya. 2010 óta nem akar ez összejönni, valamit rosszul csináltok.

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.01. 17:45:06

@6.Lenin:

Nem is tudod ki kit basz át,? Ki fejleszette magas szintre a nyugati cégek ide telepítését az elmúlt tíz évben? Mert ugyé a nemzeti gázszerelő cégei nem nagyon akarnak a közpénzből fizetett megbízások nélkül gyarapodni. Ezért is veszi visza tőle közpénzből az állam. A nertásak meg ügyelnek rá, hogy az ő cégeiket ne nagyon privatizálja Orbán úgy, mint Simicskáét, ezért lehetőleg máshová viszik a nyereségeiket, és nem itthon építenek gumigyárat, autó összeszerelő gyárakat.
Még LÖlö haver is a horvát tengernél vett üdülőt ( tudod ott, ahol Orbán is hajókázott ), nem is tudom miért akar a Demszkihez hasonlítani aki szintén ott nyaralgatott .

alöksz róz 2020.05.01. 17:46:45

@morph on deer: "A jelek szerint Gyurcsány már a turizmusnak is tud TANÁCSOT adni" - arról, hogy kell csődbe menni :-)

6.Lenin 2020.05.01. 17:46:53

@nincs1itt:

Szepi, sehol nem írtam, hogy a magyar felsőbbrendű. Most is csak egyenjogú tag szeretne lenni az unióban. Semmi több.
Nézd végig az elműt 1000 év történéseit. De elég csak az elmúlt 10 évet is.
Egy biztos, hogy nem miattunk rágták a körmüket Berlinben, vagy Párizsban, hogy végre egy szabad, sikeres országként legyünk az unió tagja.

nincs1itt 2020.05.01. 17:48:20

@6.Lenin: vologya, a turisztikai szaktanácsadás, mióta teremt munkahelyet? mire tudod használni? ja! semmire... de van sajátlábonállóráhelnek némi érdekeltsége ebben is. vologya, legalább azt ne próbáld kidumálni, amit nem lehet. ez szimpla lopás. ha a ballibek teszik akkor is, ha a fidesz, akkor is!

6.Lenin 2020.05.01. 17:48:29

@látjátok feleim szümtükkel:

Írd le, mit kellett volna 90-től csinálnia a magyar kormányoknak.

alöksz róz 2020.05.01. 17:51:55

@nincs1itt: te milyen felsőbbrendűségről károgsz

nincs1itt 2020.05.01. 17:52:25

@6.Lenin: vologya, pontosan mit szerettél volna mondani?

6.Lenin 2020.05.01. 17:52:56

@nincs1itt:

Szepi, csináltál te már valamit önállóan az életben, vagy mindig is mások mondták, mit is kell csinálnod? Zöld gomb 1x, piros 2x, amikor dudálnak, mehetsz fürödni, aztán a sarkiba egy sörre. Reggel meg pontosan bélyegezni. Ha megéled, talán nyugdíjat is kapsz. Kész, ennyi járt neked.

6.Lenin 2020.05.01. 17:55:06

@nincs1itt:

Szepi te ilyen együgyűen vagy programozva? Zöld gomb, piros gomb?

nincs1itt 2020.05.01. 17:57:24

@alöksz róz: pecás sanyi, egyszerűen válaszolj! nem kell túltolni. azt mondd el, miért kéne másként kezelni a magyarokat, mint a pl a portugálokat? miben jobb, több a magyar, mint bárki más.

nincs1itt 2020.05.01. 17:59:14

@6.Lenin: vologya, nem vagyok kíváncsi a napi beosztásodra és a képességeidre. válaszolj, ne engem próbálj lerángatni a szintedre. ha nem megy a válasz, akkor ne erőltesd! ennyi!

6.Lenin 2020.05.01. 18:01:53

@nincs1itt:

Mire válaszoljak, te seggfej, azt sem értetted, amit írtam.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.05.01. 18:02:54

gyönyörűséges zsidrák topkó
még ilyeneket

nincs1itt 2020.05.01. 18:07:41

@6.Lenin: vologya, te ex-körzetimegbízott bm nyugdíjas, mi az apádfaszát seggfejzel?? te magad sem érted, amit leírsz. hablatyolsz összevissza, amikor szembesítenek az osotbaságoddal, tanulatlanságoddal, akkor nekilátsz "szepizni"(bár fingod sincs miért szepi, ez csak egy a sok közül), meg seggfejezni, meg ostoba párbeszédeket kreálni...
ha nem tudsz válaszolni, akkor kussolj, vagy dumálj mellé hogy az nálad megszokott!

morpho 2020.05.01. 18:14:29

Újraindul a sportélet, zárt kapusan folytatódik az NB I. :)

Nézők nélkül? Ki fogja észrevenni a különbséget? :) Tutira mennek :)

Sir Bates dö Hól 2020.05.01. 18:25:46

@boborján20: én csak az ő szavait idéztem;-)...

6.Lenin 2020.05.01. 18:27:11

@nincs1itt:

Én csak annak nevezlek, aminek mutatod magad. Nálunk a seggfejeket a svábok közül Szepinek hívtak, szerintem nem tévedek ebben én sem.
Miért kussolnék, ki a tököm vagy itt a blogon?
Te még nem szembesítettél semmivel sem.

morph on deer 2020.05.01. 18:27:58

@6.Lenin:
“ Ha választók elfelejtették a 2010 előttieket, tiétek lesz a pálya.”

Tudom, hogy nem akarod felfogni, de én nem vagyok érdekelt semmilyen pálya elfoglalásában.
Azt valóban nagyon nem bánom, ha végre valahára az orbáni mocskot sikerül majd lesikálni a “magyar” szó mellől, nagyon nem, de már milliószor mondtam, hogy én nem akarok pártkatonákat látni az ország élén, ha rajtam múlik.
Egyik pártból sem!

Ja, és semmilyen katonát sem akarok látni, sehol!

Az azért tetszik, hogy itt játszod a hülyét, és úgy teszel, mintha nem tudnád, hogy éppen kiknek a megsegítéséről van szó az ötmilliárdos szerződéssel, igazán cuki, ahogy erőlködsz!

Milyen munkahelyekről beszélsz?
Ez TANÁCSADÁSRA megy, a turizmussal foglalkozó cégeknek adott TANÁCSRA, amikor NINCS idegenforgalom, az emberek vagy félnek kimozdulni, vagy egy vasuk sincs rá, ráadásul orbán nevű miniszterelnököd épp ma jelentette be, hogy október-november körülre várja a járvány második hullámát!
(Én cirka egy hónappal korábbra, de mindegy)

Szóval milyen turizmusnak KELL most tanácsadás 5 milliárd forintért?

Így szerintem az érdekeltek számára egyetlen hasznos turisztikai tanács az lehetne, hogy ha Horvátországban autózunk, hová dobjuk megúnt pelenkáinkat, hogy ne legyen tele vele - többek közt - a világsajtó is.
Ennek még lehet akár haszna is, és 5 milliárdot bármikor megér, nem?
Még egy világjárvány idején is, mert mi lehet ma ennél fontosabb, de most komolyan!

Sir Bates dö Hól 2020.05.01. 18:30:11

@alöksz róz: "milyen szar napja lehetett szegénynek amikor az őszödi beszéde nyilvánosságra került, akkor válhatott benne szörnyű bizonyossággá a régóta motoszkáló gondolat: "bazmeg, én tényleg csak egy bohóc vagyok"
:DD"

Valószínűleg pontosan olyan szar napja volt, mint mikor te feldörzsölted magad... az érzés is a bizonyosságról ugyanaz lehetett, mint neked;-)...

6.Lenin 2020.05.01. 18:44:37

@morph on deer:

Látom nem nagyon figyelsz. Én nem szoktam belemenni soha az ilyen ügyekbe, mert nem ismerem részleteiben. Azt, hogy mit ír egy elfogult ellenzéki lap, leszarom. Nyilván van benne jó adag torzítás is. Lehetnek benne igazságmorzsák is, nem vitatom. De ez a bolha pöcsén vakargatni a pattanásokat. Nekem értelmetlen faszság. Ilyesmi mindenhol van a világon, csak nem mindenhol kötik az orrodra. De attól még létezik/létezhet.
Azt értem, hogy nektek most lehet ezért a másikat baszogatni, de szerintem nem sok értelme van, elmúlik, mint a bolha pöcsén a pattanás, de az igazi kérdések ettől még maradnak.
Te a véleményed önállónak mondod, de szóról, szóra hajaz a Fletóéra. Persze ez lehet akár véletlen is, talán.

Tudod te azt, hogy a legrosszabb vezetők a kimondottan szakemberek lennének? Létezik annyira univerzális tudású szakember, aki több millió szinte ellentétes érdekeket szakszerűen tudna elbírálni? Mophi, neked a politika elég zavaros lehet. Tényleg mi akkor az vehemencia a részedről? Miért nem szarod le Orbánt, ha ennyire lefogadhatatlan, mást meg nem tudsz helyette ajánlani. Nincs társaságod?

alöksz róz 2020.05.01. 18:52:11

@nincs1itt: előbb azt kéne megértened, miről van szó
utána károghatsz

cicmen 2020.05.01. 18:56:07

@látjátok feleim szümtükkel: Igazad van, a nők amúgy is egyenrangúan lekurvázhatók a parlament elnöke által, meg
általad is, illetve általatok. Áteshetnek a vak komondoron is, asse baj..............

Leszarom ezt a dumát, amelyik picsát vernek, az váljon el!

nincs1itt 2020.05.01. 18:59:45

@6.Lenin: vologya, hülyéket, mint te nem szepinek hívták, nem meglepő, hogy ezt sem tudod. mert nem értetted amikor egy sváb lehülyézett, csak ostobán vigyorogtál.
a magyart sem érted. ha nem tudsz válaszolni, akkor kussolj! ha tudsz, akkor mondd!
válaszolni nem tudsz/akarsz. ostoba körzetimegbízott.

nincs1itt 2020.05.01. 19:01:32

@alöksz róz: pacás sanyi, lennél kedves válaszolni? a másik két mudzsaheddel, 8 néven, dobjátok már össze azt a 2,5 soros érdemi választ... ha nem megy, akkor neked is azt ajánlhatom, mint vologyának...

6.Lenin 2020.05.01. 19:04:12

@nincs1itt:
Mit érdekel, hogy egy fasz svábot miért Szepiznek. Úgy hívták, akkor én is úgy fogom.
Ennyi. Mire válaszoljak te seggfej, nem írtál semmi értelmeset még ma.
Kapsz te rendes ételt?

alöksz róz 2020.05.01. 19:16:25

@nincs1itt: tegyél fel értelmes kérdést

eszti..... 2020.05.01. 19:20:47

@6.Lenin:

gondoltam, elkel a segítség.
17:48:20- kor kérdezte tőled @nincs1itt:

"vologya, a turisztikai szaktanácsadás, mióta teremt munkahelyet? mire tudod használni?"

/\ngel 2020.05.01. 19:26:24

Hát azért, hogy valaki a '70-es években évekig nyugaton tanulhasson, ahhoz kell egy hátszél. Persze ifjabbik Rajk helyzete eleve különleges volt. Apja kinyírásában Kádár -mint korábbi barát-aktívan részt vett, és ez eléggé ismert is volt, ami miatt az ország vezetőjének nyilván lelkiismeret furdalása volt. Amit Rajk mama nyilván ki is használt, hogy előnyökhöz juttassa fiát.

alöksz róz 2020.05.01. 19:27:48

@eszti.....: gondoltad, elkel a segítség nincs1ittnek

eszti..... 2020.05.01. 19:28:42

@6.Lenin:

a svábokat nem szepizik. ez az elnevezés Salamon Ferenc egyik írásában található-
Szepi a sváb kocsmáros.

tessék! legalább legyen fogalmad arról, amiről beszélsz!
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_n%C3%A9metek

/\ngel 2020.05.01. 19:30:06

@6.Lenin: Pl. a hazai cukoripart sikerült szépen eltüntetniük a színről. A cukorrépa termelőknek meg azt mondta a Gyurcsányi, hogy álljanak át biodízel alapanyag termelésre.

eszti..... 2020.05.01. 19:30:41

@alöksz róz:

gondoltam, hogy tudod mire gondoltam.... ilyen képességekkel!
te meg Lenin mellett kontráztál itt, a másik blogon más mellett.... vagyis 2:1 és te vagy a bagoly :D

6.Lenin 2020.05.01. 19:32:52

@eszti.....:

És, mit magyarázzak egy seggfejnek? Miből gondolod, hogy akinek szaktanácsot adnak, az nem fog munkahelyet teremteni? Mire tudom használni? Mit? Milyen szaktanácsot.
(nem olvastam a cikket)

De @esztikém, mennyire vagy jártas turisztika terén? Semennyire? Akkor?

@ esztikém, neked is , külön. Én nem szoktam belemenni ilyen kérdésekbe, hiszen ahhoz ismerni kéne konkrét eseteket, részleteiben is. Engem viszont nem a pattanások érdekelnek egy bolha pöcsén, hanem politikai folyamatok, hatások, nem apró ismeretlen részmegoldások részletei.

Tudom, hogy ti midenhez semmit se értetek, de szakvéleményt adtok mindenhez.
Ki neked ez a lökött sváb? Te vigyázol rá, hogy ne hülyüljön tovább?

Kösz, hogy segíteni próbálsz neki. Rá van szorulva az biztos, de pont egy szláv segítségére?

alöksz róz 2020.05.01. 19:35:03

@eszti.....: már miért ne mondhatnám a leninnek, hogy igaza van, ha egyszer igaza van?
bandázás csak a ti szokásotok.
melyik másik blogon, az új tanácsköztársaság harmadik bolygóján? :DD

/\ngel 2020.05.01. 19:37:41

@nincs1itt: Miért kellene másként kezelni a testvéredet, mint a szomszédodat? Miben jobb, több a testvéred, mint bárki más?

6.Lenin 2020.05.01. 19:39:29

@eszti.....:
Ahol én hallottam, lehet, hogy pont kocsmáros volt az a hülye sváb. És?
Nekem minden hasonló sváb Szepi volt/ van/lesz/. Ahogy minden hülye tót, Janó zabi ho, mert így hallottam egy tót faluban, a bál végén, amikor barátságosan beszélgettek a budi mögött.

Mikor neveztek ki valaminek ezen a blogon? Vagy valamilyen önkéntes izé tőled?

eszti..... 2020.05.01. 19:39:33

@6.Lenin:

Ki neked ez a lökött sváb.... sorstársam. ő magyarországi sváb én szlovákiai magyar, mindketten ismerjük a kisebbségi létet, ragaszkodunk az anyanyelvünkhöz, kultúránkhoz.

mondjuk te nem. te mindezt eldobtad, beálltál magyarnak, asszimilálódtál.

eszti..... 2020.05.01. 19:42:51

@alöksz róz:

inkább bandázik az ember, mintsem gyártson 4,5,6,7....................... kamunickket és beszélgessen velük-magával... van erre külön kifejezés a trolltartóban? :D:D

6.Lenin 2020.05.01. 19:46:10

@/\ngel:

Sok mindent a padlóra küldtek az elmúlt néhány évtizedben, főleg aminek nyugaton is értéke volt, most meg pofáznak , hogy bérmunka.
Voltak kormányon, mi lett a vége? Csőd? Akkor miről is beszélnek?

Ez tényleg hülyeség a Fidesz részéről, hogy szóba áll velük. Az utódpártokkal nem foglalkoznék a helyükben.

boborján20 2020.05.01. 19:50:56

@nincs1itt: szerintem haver, jobban jársz, ha a szomszéd jürgennel beszéled meg a világ dolgait, minta fajtáddal itt orbanisztánban!:)

remélem azé söröd még van az életben!:)))

nincs1itt 2020.05.01. 19:51:45

@6.Lenin: vologya, na ez jellemző rád! mit, miért mondanak nem érdekel! nem a faszt, csak hülye voltál tanulni! na ezért nem érted! schturschädl!

nincs1itt 2020.05.01. 19:52:53

@alöksz róz: megtörtént, pecás sanyi. ha nem érted/értitek, azért ne engem okolj! szóval a válasz? vagy csak a melléduma+ködösítés...

alöksz róz 2020.05.01. 19:52:55

@eszti.....: ez a többi nickeddel beszéld meg, lehet ők még nem tudják

nincs1itt 2020.05.01. 19:54:50

@/\ngel: sok lesz már pálinka! összehozod érthetően, magyarul is?

eszti..... 2020.05.01. 19:57:03

@alöksz róz:

szivi! nekem annyira egyedi a szókészletem, a mondatszerkesztésem és a mondanivalóm, hogy azonnal feltűnne, ha egy időben több nickkel lennék itt. te már csak tudhatod, milyen fáradtságos munka. :D

6.Lenin 2020.05.01. 19:57:13

@eszti.....:

Értem, ezért szidjátok az anyanemzetet/ befogadó nemzetet. Furcsa ízlésre vall, de, ha beveszi a gyomrotok. Viszont az is igaz, hogy az ilyenekre teljesen más jelzőket szoktak mondani, de ahány ház, annyi....Mind1.

Én itt születtem, az őseim is, már ők is magyarnak vallották magukat. Magyarnak lenni nem genetikai kérdés. Nem lehetek annyi nemzet tagja, ahány nyelvet beszélek.

Kik is vonták kétségbe a nemzetiségi léteket? Honnan is voltak kitelepítések, akkor azok kinek is voltak a barátai? Eszti ne handabandázz itt össze-vissza. Pont Szlovákiából ne feszegesd ezt a kérdéskört.

alöksz róz 2020.05.01. 19:57:56

@nincs1itt: hát mire vársz választ, a saját ostobaságodra? :D olvasd már el mit írtál, rajtad kívül ugyan ki beszélt ilyesmiről

nincs1itt 2020.05.01. 19:58:09

@boborján20: söröm is van! de jürgen pont nincs. florian, christian, sepp...
a világ dolgait? 2-3 fidesz-tálibbal? akik szerint a nyugat tette tönkre mo.-ot? ha holnap reggel nem lenne o.v., holnapután ugyanitt tartanának! csak másként neveznék a segget a szájuk előtt!

alöksz róz 2020.05.01. 19:59:49

@eszti.....: "nekem annyira egyedi a szókészletem, a mondatszerkesztésem és a mondanivalóm, hogy azonnal feltűnne, ha egy időben több nickkel lennék itt" - igen, azonnal fel is tűnt.

eszti..... 2020.05.01. 20:03:38

@6.Lenin:

rizsázol. te magad mondtad, hogy nem magyarnak születtél. és azon az este, amikor ezt elkottyantottad, épp én voltam aki figyelmeztetett, hogy túl sok infót adsz ki magadról.
ha nem szólok, nagy hevületedben még azt is kimondtad volna, melyik népcsoporthoz tartoztál eredetileg.
mert ugye akkor úgy írtad, már gyermekkorodban is beszéltetek otthon magyarul.
inkább ne feszegessük a témát, jobb lesz neked.....

/\ngel 2020.05.01. 20:04:02

@nincs1itt: Hát ha nem érted, akkor nem nálam sok a pálinka sztem. Mindössze a te korábbi mondatodban cseréltem ki néhány szót.

nincs1itt 2020.05.01. 20:04:37

@alöksz róz: pecás sanyi és valahány név a szerveren, válaszolj már, ne hazudozz, hogy te nem is erről és másik 3 nick sem! kibaszott gyengén toljátok mostanában! mi van? nem lesz extra utalvány?
arról nyavalyogtok, hogy mindenki a bántja mo.-ot, magyarokat! pedig... rossz hírem van! le se szarják mo.-ot. annyira nem tétel, semmilyen szempontból. acsarkodó, irigy, tanulatlan bagázs, akik állandóan valaki/valami másban keresik a saját nyomoruk okát. erre válaszolj, miért? szarul él a magyar már 1000 éve? igen! baz+! erről a ti vezetőitek tehetnek. és elsősorban a magyarok! ki a faszom adta el az országot? a magyar politikai elit, most is ez zajlik o.v. és fényesre nyalja a multik seggét, csak azét, hogy a hatalma megmaradjon. közben uszítja a hozzátok hasonló balfaszokat a "nyugat" ellen, mert azok "kirabolják" a magyar nééépet! nagy faszt, el vagytok adva kilóra, mindegy melyik volt a fejetek felett! akkor ne hörögj baz+, tűrj!

eszti..... 2020.05.01. 20:05:24

@alöksz róz:

alexis! az az idő elmúlt, mikor ért a szavad valamit. nyugodtan tekeregj tovább! :D :D

alöksz róz 2020.05.01. 20:06:21

@eszti.....: "te magad mondtad, hogy nem magyarnak születtél" - persze bemásolni ezt se tudod...

nincs1itt 2020.05.01. 20:06:48

@/\ngel: jujj de elmés! de az már nem ment, hogy értelme is legyen! nem baj. majd belejössz.

6.Lenin 2020.05.01. 20:07:37

@nincs1itt:

Szepi, nálatok nincs lelki segélyszolgálat amit ilyenkor fel tudnál hívni? Ennyire magányos vagy a véreid közt? Lenéznek?

Bulgáriában egy bárban (Aranyhomokon) az egyik német elzavarta az asztalától a másik németet. Az egyik társaság nyugati volt, a másik keleti. Mit gondolsz melyik, kiket?
Minket az asztalukhoz engedtek, mert kevés volt a hely a bárban. Náluk volt, mert több asztalt összetoltak. De magyar kempingekben is láttam már hasonlókat németektől.
Sőt Münchenben is.

Ne feszegess ilyen kérdéseket Szepikém. A vér nem válik vízzé.

boborján20 2020.05.01. 20:08:53

@nincs1itt: szerintem honekker evtárs is elsétált, és azóta a keletnémetek is rendes németek lettek.

persze, te te csak sváb maracc. itt se ott se szeretünk!:)))

zenét bírod nigger? tessék!:)))

www.youtube.com/watch?v=Ea2YYrk85a4&list=RDEa2YYrk85a4&start_radio=1

nincs1itt 2020.05.01. 20:16:28

@6.Lenin: vologya, mellőzd ezeket a sútkákat, legalább nekem ne! az italbolt kupolatermében még rendben van. mesélnél milyen nyelven értetted meg?

alöksz róz 2020.05.01. 20:18:00

@eszti.....: jaja, az új tanácsköztársaság ítéletet mondott a császár ügynöke felett, ez de szánalmas, hát hol a faszban éltek ti?? :DD

vedd már észre, hogy már teljesen elvesztettétek a kapcsolatotokat a valósággal...
tényleg nincs egy normális ember a közeledben aki szóljon?

boborján20 2020.05.01. 20:20:48

@alöksz róz: rózsika drága, mié nem baszod telibe a fityeszes kurvaanyádat felcsúton?

miért is nem retek?

nincs1itt 2020.05.01. 20:22:23

@alöksz róz: ha te mondod, pecás sanyi és valahány név a szerveren...

6.Lenin 2020.05.01. 20:26:19

@eszti.....:

Visszakereshetjük, én azt mondtam, hogy tulajdonképpen én sem tartozom genetikailag a magyar nemzethez, ha azt vennénk alapnak, de magyarnak lenni nem genetikai kérdés.
Akkor erről volt szó.
De miért nem beszélhetnénk erről? Igen beszéltünk magyarul, sőt franciául is, mert az nagyszüleim, és anyám 3 éves korától a 20-as évekig Franciaországban éltek, de visszajöttek Mo-ra. Anyám több nyelven is beszélt, mert abban a francia óvodában sok nemzet gyerekei jártak. Voltak nyáron nálunk Svédországból (az egyik szlovák barátom lánya) ahol a kislány 4 nyelven beszél a szüleivel, az egyik szlovák, az apja perzsának vallja magát, az anyja szlovák, egymással angolul beszélnek, a gyerek óvodában még svédül is megtanul versikéket. énekeket. Akkor most ők kicsodák?
Nekem ebben nincsenek lelki problémáim.

alöksz róz 2020.05.01. 20:30:11

@nincs1itt: nyugodjál meg papám, mert kipukkan a fejed. olvasd vissza, senki nem arról beszélt, amiről elkezdtél hőbörögni

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.01. 20:32:52

@6.Lenin:

Mi a francnak írnám le, hogy ki mit csinált 90-től? Most már 10 éve van egy kormány, és az a fontos, nem az, ami előtte volt. Ők ígérték, hogy majd más és hibátlan lesz, ha ők kormányoznak, és az lett? Kiszolgátatott minket a nyugati multiknak, beszállítóvá váltak a kkv-k ennek köszönhetően most nagyon sokan megszívják. A vállalkozók is, meg az alkalmazottaik is, családostól.
Mondjuk ez a bérkommentelés közben nem látható, de ha az ember nyitot szemmel jár a világban, és sok az ismerőse, akkor megtapasztapasztalja.
Ráadásul maga az állam jár elől a jó példával, mert pl. a kórházak a folyamatos áremelkedések ellenére nem kapnak elég pénzt, így bizony előfordul, hogy hol ez, hol az nincs. Hitelbe vásárolnak. Aztán mit mond erre Orbánkormány? Nem ad annyi pénzt, hogy minden tartozást ki tudjanak fizetni, nyeljenek le a szállítók egy csomó követelést. Bezzeg a stadijonyokra, a turszisztikára, meg a sógor-koma-jóbarát akármijére, kastélyára fussa a teljes összeg. Ezt lehet leírni az elmúlt tíz évről. Mert a vállalkozó abból él, amit termel, szolgáltat, és értékesít. Ha nem kapja meg a bevételt, akkor sem a vállakozás, sem a családja nem tud megélni.

Az emberek a jelenben élnek, nem abban a múltban, amit a fidesz állandóan emleget. Azt meg, hogy a jövőben milyen lesz, ha nem ők kormányoznak, ők sem tudják, csak azt tudjuk, ha ők maradnak, akkor ez marad, ami most van.

boborján20 2020.05.01. 20:38:05

@nincs1itt: mindik is imádtam a német finom kultúrát!:))

tudom, én ne pofázzak, mikor ott nicse itt bartók, amott a szardarabok.

www.youtube.com/watch?v=UBXgbshjMzg&list=RDUBXgbshjMzg&start_radio=1

boborján20 2020.05.01. 20:39:45

@alöksz róz: rózsika drága, szerintem te lassan kipukkansz, mint a csutigeci gazdád!:)))

6.Lenin 2020.05.01. 20:43:47

@látjátok feleim szümtükkel:

Egy ország életében (vagy nemzet) az elmúlt 1000 év számít, honnan indult, hová jutott.
Amit leírtál, az egy üres propaganda szöveg. Ráadásul elég bárgyú.

Miként szeretnél bármit is összehasonlítani, ha nem ismered a kiindulási állapotokat.
Gondoltam , hogy összezagyválsz minden hülyeséget. Ezért kérdezetem, hogy te mit tettél volna az elmúlt 30 évben. Tudtam, hogy ki fogod kerülni, mert fingod sincs ezekről a kérdésekről. Elismerem ez szemétség volt tőlem, mert biztosra mentem.

A választók eddig 3x döntöttek, nem is kis arányban. Majd 22-ben ismét döntenek. Láttuk már az eredményeket 2010 előttről, és utána is. Remélem majd ezeket ismét átgondolják, de nem így, ahogy te itt előadtad.

eszti..... 2020.05.01. 21:01:27

@6.Lenin:

nincsenek? aki egy ilyen multikulturális családból származik, az miért értekezik folyamatosan lenézően a szlovák néplélekről?
miért titulálsz engem szintén folyamatosan szlováknak? miért szepized nincsittet, kizárólag sváb származása miatt?

azt mondod -ezért szidjátok az anyanemzetet/ befogadó nemzetet- pedig ez egyikünkre sem érvényes. én magyarnak születtem, így nem kell sehová befogadni. nincsitt svábnak/németnek, vagyis őt sem.
az állampolgárságot kevered a nemzetiségi hovatartozással- ma már futottunk egy kört ebben a témában.
és ki szidta?????

boborján20 2020.05.01. 21:05:18

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

cigány baszod, te hülye vagy?

legalább a zenét érted, te fasz!:)))

www.youtube.com/watch?v=j3qIBHStUc0

eszti..... 2020.05.01. 21:05:35

@alöksz róz:

kicsihuszár! ne hisztizz! ez van. viseld sorsod méltósággal... te alakítottad így. :D

nincs1itt 2020.05.01. 21:11:20

@alöksz róz: pecás sanyi, most éppen egy félművelt sunyi parasztnak látszol. aki ha nem tud érdemben válaszolni(nem érti a kérdést/féművelt/), akkor elkezd mellébeszélni(sunyi) és a másikat minősíteni(paraszt). csak egyszer próbálj meg kilépni ebből a szerepből, de félek, ez nem szerep. nem tudsz kibújni a bőrödből! mindegy milyen néven próbálod, egyforma vagy mindegyiken.

alöksz róz 2020.05.01. 21:11:45

@eszti.....: amennyi eszed van, pont az előbb írtad le a legnagyobb szívfájdalmadat

eszti..... 2020.05.01. 21:14:22

@alöksz róz:

nem léptet vissza. melyiket is?

boborján20 2020.05.01. 21:15:45

@alöksz róz: rózsika baszod meg a kurvaanyádat, ez most komoly volt tőled?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 21:17:09

@boborján20: kurva nagy mázlid hogy én most nem tudok belinkelni ilyen szarokat!

nincs1itt 2020.05.01. 21:17:47

@6.Lenin: vologya, neked van egy frázis sorvezetőd? kis arány: 8 millióból 2,5 millió, az tényleg többség!

nincs1itt 2020.05.01. 21:21:19

@6.Lenin: ahogy elnézlek, vologya, a magyarral is érintőleges kapcsolatod van. tehát hány nyelvet beszélsz? mert bizony iv.károly, azt merte mondani, hogy ahány nyelven beszélsz, annyi embert érsz! akkor ez nálad legfeljebb 1/2...

eszti..... 2020.05.01. 21:23:56

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

lófaxot! nemzetet sosem szidok. de kormányokat és politikusokat elég sűrűn.. :D :D

boborján20 2020.05.01. 21:25:32

@nincs1itt: cigány magyar, te ott is bozgor vagy!:)))

zenével, hogy állsz madzsar tezsvírem?:)))

www.youtube.com/watch?v=0cIvCSNrWzY

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 21:25:37

@nincs1itt: legalább ezen a neveden ne linkelj be ilyeneket!

alöksz róz 2020.05.01. 21:26:08

@nincs1itt: nem tudsz disztingválni, az a te bajod

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 21:27:20

@eszti.....:pont ezért mondtam ,mert nem te szidod hanem én!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 21:29:27

@nincs1itt: mégsem megyek németbe ha ott ilyenek vannak!

nincs1itt 2020.05.01. 21:32:10

@alöksz róz: de jóóó! már megint az én bajaimmal foglalkozol. van neked elég, szerintem söprögess a saját házad táján! szóval, maradsz félművelt sunyi paraszt, vagy nekifutsz végre egy válasznak!? ez viszont a te döntésed.

eszti..... 2020.05.01. 21:36:30

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

úgy, úgy. bocs,belenéztem nincsitt linkjébe.... kisült az agyam.)))

nincs1itt 2020.05.01. 21:45:02

@eszti.....: na! melyik simította ki az eeg-det?

nincs1itt 2020.05.01. 21:49:10

@boborján20: vigyázz ha részegen mész haza! olyankor sok minden fordítva van!
a kutya csókolgat és az asszony ugat!

morph on deer 2020.05.01. 21:50:24

@6.Lenin:
“ Tényleg mi akkor az vehemencia a részedről? Miért nem szarod le Orbánt, ha ennyire lefogadhatatlan, mást meg nem tudsz helyette ajánlani. Nincs társaságod?”

Azért nem, mert alapvetően gyűlölöm a jellemtelen geciket.
Ami megmaradna az én szóló, mondhatni magánéleti problémámnak, ha ez A jellemtelen geci nem éppen a hazám végletes átformálásán fáradozna, az elvakult, telhetetlenül kapzsi, elmebeteg szintű harácsolása érdekében.
Mindig és mindenáron.

És amit az előbb linkeltem a turisztikai tanácsadással kapcsolatban, az ennek a buzgó tevékenységnek a szerves része.

Csak emlékeztetőül: Gyurcsányt egy 2200 főt foglalkoztató befektetés feltételezett támogatása miatt próbálták elásni, amely - egyes “szakértők“ szerint - akár nyolcvanvalahány millió forint “kárt” is okozhatott volna a nemzetgazdaságnak, ha megvalósul!

Valamilyen csoda folytán nem ingyen adták volna a közműves telket, nem adtak volna tizenmilliárdos állami támogatást a multinak, meg semmi ilyesmi, csak a cserére felajánlott ingatlan nem annyit ért amennyit, és a befektető nem lakott az általa tulajdonolt ingatlanban!

Szóval EZ már kérdéseket vetett fel a honfiúi és honleányi kebelekben, míg a gyakorlatilag tetszhalott turizmusnak szánt, 5 milliárdért történő tanácsadás még fejcsóválásra sem készteti a híveket.

Igen, mert ezt a nemzet megmentője síbolja a saját hozzátartozói érdekkörének, Sukorón meg az a ronda Gyurcsány akart egy 2200 főnek munkát adó szórakoztató és kaszinóközpontot létrehozni, hogy törne le a keze a zijjennek...

Mellesleg nincs igazad, mert nem mindenki tolvaj, aki politikai befolyáshoz, vagy hatalomhoz jut.
Magyarországon se!
Még a fideszben sem!
Mert például akármilyen büdös gyökér is Kövér, ő nem tolvaj!
Ahogy a Varga Mihályról sem hiszem, hogy az lenne, vagy a régiek közül Pokorny. Tarlós is egy faxszophó, de nem tolvaj, ahogy még biztosan van pár hasonló.

De orbán nem ilyen, és ezt te is tudod, meg én is.
A jelentős különbség kettőnk között, hogy én ezért (is) megvetem, te meg úgy gondolod, hogy ez belefér.
Ezért még arra is képes vagy, hogy ekkora nyilvánvaló hazugságok és egyértelműen fiktív célokra elpocsékolt pénzek láttán is képes vagy előjönni azzal a teoretikus fideszes válasszal, hogy “de ha Gyurcsány lenne, akkor hűha, mert annak a vérében (sic!) van...”

Ja. Ott. Hát hol máshol...

nincs1itt 2020.05.01. 21:50:27

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: minden nem lehet együtt! gondolom azért neked is elfújhatnák a nótádat...

nincs1itt 2020.05.01. 21:57:17

@morph on deer: ne fáraszd magad! nem akarja! megérteni. gyurcsányt azért rühellem, mert orbánnak olyan magas labdát adott, hogy azóta sem esett le!
szerintem, de nyugodtan tartsd konteonak, nem o.v. a fő irányítója ennek a rablásnak. o.v.-nek teljesen elég a hatalom tudata, miniszterelnöki cím a mindenkit irányítok, élet és halál ura vagyok fíling. nem érdekli a pénz. csak a hatalom. de! soha, sehol, semmilyen formában nem hallasz lévai anikóról. pedig försztlédi, kéne azért néha látni, itt, ott. de nem! régi francia mondás: keresd a nőt! gyanúm szerint, anikó asszony lehet aki a "pénzügyeket" felügyeli és koordinálja.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 22:01:10

@nincs1itt: valami frappánsat akartam írni de elfelejtettem!
Közbe megy a tv meg lassan a telefonon is fogok zenét hallgatni.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 22:06:36

@morph on deer: hát azért Sukorót átadni a zsidrákoknak...
Ha jól tudom kövér vagy egy rokona keres az óriásplakátokon!
Amúgy ezt magyaráztam én is leninnek hogy nekik az egymilliárd lopás de az ötmilliárd nem!

eszti..... 2020.05.01. 22:08:00

@nincs1itt:

az osztrák. neked specialitásod a hasonló "örömzenék". emlékszem egyszer hoztál debella szőke nőkkel teli sramlit... ott is kellett az alusisak..

nincs1itt 2020.05.01. 22:20:55

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ja! tv-m nekem is van, nézni is szoktam! de nem kapcsolom be! zenét hallgatni, meg rendes hangszórókból, rendes erősítővel. a mobilom meg sonim xp3 sentinel. bármelyik okostelefont szét tudom kalapálni ezzel!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 22:21:46

@eszti.....: Egyszer jussak haza és legyen jó a gép!
Megmutatom ezeknek mi is az a zene!

nincs1itt 2020.05.01. 22:22:46

@eszti.....: sepp bumsinger se gyenge! csak mert jön boborgyán a zenéivel, gondoltam visszavágok!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 22:26:01

@nincs1itt: gyerekkoromban ha jó voltam nézhettem a tv- t.
Ha még jobb voltam be is kapcsolhattam!
Zenét meg leginkább telón hallgatok!.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 22:27:45

@nincs1itt: már tudom mit akartam!
Szóval nagyon elrontott téged az a nyugat!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 22:29:10

@nincs1itt: ha meg szarral dobálnak,dobd vissza szarral!

nincs1itt 2020.05.01. 22:32:26

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: a mi kölkeink is így voltak ezzel. de felnőttek, már fordult a kocka...
sajnos engem nagyon zavar a fejhallgató, de főleg a minősége. telefonon meg táv beszélni szoktam, nem időben, hanem térben. egyéb tevékenységeket, amiket ma már "telefonokkal" intéznek, én még mindig "kőbaltás" módon, az arra kitalált eszközökkel végzem. fényképezni, fényképezőgéppel szoktam(nem szoktam). internetet használni számítógéppel, fát vágni meg láncfűrésszel.

nincs1itt 2020.05.01. 22:35:02

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: hát, így jártam! el vagyok romolva, de még meg nem.
nem szar amit boborján küld, csak nem az én világom. inkám a steyr 15, sepp bumsinger arschlecker 350, esetleg a blechbixn

/\ngel 2020.05.01. 22:38:11

@nincs1itt: Miért nincs értelme? Nem tudsz magyarul, vagy túl sok kendert fogyasztottál már ahhoz, hogy megértsd?

alöksz róz 2020.05.01. 22:43:33

@nincs1itt: "gyanúm szerint, anikó asszony lehet aki a "pénzügyeket" felügyeli és koordinálja" - jól beszélsz.
pénz mögött keresd a zsidót :D

nem vagy te egy kicsit náci?

nincs1itt 2020.05.01. 22:44:57

@/\ngel: ha te sem tudod, hogy miért nincs értelme, akkor miért tőlem kérdezed? bátran kapálóddz még egy kört, attól semmi nem fog változni.

szerencsétlen, féleszű magyar. mi van a kenderrel? tanuld meg az anyanyelvedet legalább a2-es szinten, utána okoskodj.

szeretnél mondani valamit? akkor tedd azt.
ha pedig eddig tartott ezt a harmatgyenge visszavágást kiötleni, akkor folytasd tovább, mert ez értékelhetetlen!

nincs1itt 2020.05.01. 22:47:29

@alöksz róz: pecás sanyi, vigyázz a szádra! az nem lehet, hogy lévai anikó is... ezt nem mondhatod komolyan! meg vagyok döbbenve.
látja más is ezt a kommentedet? hiányoznál, ha elvennék a munkádat!(csak vicceltem, nem hiányoznál)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 22:48:00

@nincs1itt: én vagy gépen vagy telón leginkább mostanában telón hallgatok zenét.
Egyszerűbb mert a jewtubon hallgatok leginkább zenét.megtalálom ha tudom vagy eszembe jut a címe.

nincs1itt 2020.05.01. 22:55:07

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: bakelit lemezek, cd, dvd, esetleg usb stick, de van még szalagos magnóm is. ja, ja tudom! digitális ötzi vagyok... ja, nem...

mgdé 2020.05.01. 22:57:35

@R.V.J.:

"már mi fogjuk a szittyamogyórókat marokra"

S mit szólnak ehhez az iráni ayatollahok és a pastu hadurak? :D

(Vagy Vona úrelvtárs ezt már előre leboltolta velük?
A nemes lovasurak némi jó szóért cserébe - másunk nincs - eladták volna a mi Lenyinkénket? :D)

morph on deer 2020.05.01. 23:02:06

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
“ hát azért Sukorót átadni a zsidrákoknak...”

Ahelyett, ami ma ott van?
Esetleg Andy bácsi kaszinós koncesszióira gondolsz, hogy akkor az nem az övé lett volna?

Azt már fel se hozom, hogy manapság mennyivel is támogatna pártunk és kormányunk bárkit, aki 2200 munkahelyet lenne hajlandó létrehozni?

Akár még 57 millió dollárral is, ha a “megfelelő” helyre megy a pénz!

“ A magyar kormány 57 millió dolláros oltóanyaggyártó beruházásról kötött megállapodást Mongóliában, az Eximbank pedig 46 millió dolláros hitelkeretet nyitott annak támogatására, hogy a korábban már komoly piaci tapasztalatra szert tett magyar vízgazdálkodási és bányaipari cégek még nagyobb piaci részesedést tudjanak szerezni az ázsiai országban – közölte az Ulánbátorban tárgyaló Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.”

Tehát van pénz a munkahelyteremtésre, semmi kétség!
Na jó, hát nem itt, de ne legyünk telhetetlenek..! Meg különben is, az állatorvosi vakcina egy fontos termék manapság. A sztyeppén.
A lényeg az, hogy a jó szomszéd most tud nyitni kelet felé, mivel itthon már minden gázvezeték teljesen tökéletes...

Mindeközben a Mongóliától jóval nyugatabbra fekvő Orbanisztánban kiderült, hogy azok az életerős fiatalok, akik a járvány miatt lettek munkanélküliek, bármikor beállhatnak katonának, mondta a viktor.
Meg sírásónak, mert arra is qrvanagy szükség lesz, perceken belül, mondtam én.

Ez valóban teljesen más, mint megengedni, hogy valaki itt befektessen, mert neki lenne erre szándéka.

A nemzetthy nagytőke meg Mongóliában fektet be, hát nem?
Vissza a gyökerekhez, gyökerek..!

m.origo.hu/nagyvilag/20190620-nagyonjelentos-megallapodast-kotott-szijjarto-mongoliaban.html

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 23:03:03

@nincs1itt: persze jó lenne minimum egy hangszigetelt zeneszoba meg a többi megfelelő cucc!
Akko nekem sem kéne fülhallgató.

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2020.05.01. 23:08:57

Jó ez a bor. Főtt tojásos lábszag ízű. Máskor is innen veszek.

morph on deer 2020.05.01. 23:13:12

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Sukorón semmi nincs, de félő, hogy azt is ellopják...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 23:17:51

@morph on deer: különbenis! A cél az amennyi munkahely a vírus miatt megszűnik annyi munkahelyet kell teremteni!
Hát nem el lehet menni közmunkában betakarítani 47 ezerért vagy mennyit is adnak mostanában?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.01. 23:22:03

@morph on deer : há jó jó!de ha a Gyurcsány lenne......!
De szép is volt az az időszak amikor még őket szidtuk!

Sir Bates dö Hól 2020.05.01. 23:26:57

@alöksz róz: "bandázás csak a ti szokásotok.
melyik másik blogon, az új tanácsköztársaság harmadik bolygóján? :DD"

macskajancsi, mi a stájsz?;-)...
Látom, az a stratégia, hogy egyik Tini Troll Teknőc sem mer válaszolni nekem... beszartok, ha meglátják a nickem‽;-DDD... vagy azt bréinsztórmingoltátok ki, hogy kollektíven nem válaszoltak‽ ezzel is csak azt bizonyítjátok, hogy egyeztetve, csapatként dolgoztok cicafiúka;-DDD...
na, mikor jöttök elkalapálni, kicsi fidelitaszos trollok?;-DDD...

Sir Bates dö Hól 2020.05.01. 23:36:43

@alöksz róz: bárki bármikor básolja,. pontosan azt mondta, nekem írta, hogy "igaz, nem magyar az anyanyelvem"... te torkozni jársz ide cicafiúka?;-DDD...

Sir Bates dö Hól 2020.05.01. 23:46:21

@morph on deer: már bocsánat, de mindazok közül, akiket felsoroltál, mint nem tolvaj politikusok, hát egyik sem egy grállovag... persze attól függ, hogy mit és mennyitől tekintünk valamit "lopásnak": 200M alatt is vagy csak a felett?;-)...
(sajnálom, ha egy világ tört volna össze benned...)

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.05.02. 00:22:29

EGÉSZ BUDAPEST KARÁCSONY GERGELY ELLEN FORDULT !!!!!!!!!

A LAKOSSÁG SZERINT SZÜKSÉGTELEN A FŐVÁROSI SEBESSÉGKORLÁTOZÁS !!!!!!!!!!!

"A héten a koronavírus-járvány elleni védekezés mellett Budapest forgalomcsillapításának terve határozta meg a közbeszédet, jelentős vitát kiváltva mind társadalmi, mind politikai szinten. A témával kapcsolatos közéleti vitában leghangsúlyosabban két vélemény jelent meg egymással szemben. A terveket támogatók szerint szükséges a jelentős sebességcsökkentés, mert ezáltal megelőzhetők a súlyos közúti balesetek, a kritikát megfogalmazók a növekvő forgalmi dugókat és a légszennyezést emelték ki. A Századvég közvélemény-kutatása az ügy ismertségét és támogatottságát vizsgálta a felnőtt magyar lakosság körében.

Az eredmények alapján látható, hogy az április 27-i első hírek után rövid idő alatt rendkívüli érdeklődést váltott ki az ügy: országos szinten a lakosság 78 százaléka, illetve a fővárosiak 93 százaléka hallott arról, hogy Karácsony Gergely javaslatára Budapesten jelentős forgalomcsillapítást és sebességcsökkentést terveznek a közúti közlekedésben.

Kijelenthető, hogy a főváros vezetésének sebességcsökkentési terve nem találkozik a társadalom többségének akaratával sem országos, sem budapesti szinten. A megkérdezettek alig több mint negyede (28 százaléka) vélekedett úgy, hogy szükség van a sebességhatárok jelentős csökkentésére, mert ezáltal megelőzhetők a súlyos közúti balesetek, ezzel szemben közel kétharmaduk (65 százalékuk) szerint nincs szükség rá, mert forgalmi dugókat okoz és növeli a légszennyezést.

A budapestiek esetében az elutasítottság az országos átlag felett alakul: 68 százalékuk fogalmazott meg elutasító, és csupán 23 százalékuk támogató véleményt."
mindenszo.hu/egesz-budapest-karacsony-gergely-ellen-fordult-a-lakossag-szerint-szuksegtelen-a-fovarosi-sebessegkorlatozas/

KAMU GERYKE A HERINGES BKV UTAZTATÁS ÉS A PESTI ÚTI BOTRÁNY UTÁN ISMÉT MEGBUKOTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.05.02. 00:27:16

EZ BRUTÁLIS !!!!!!!

TOVÁBB DAGAD A BOTRÁNY A PESTI ÚTI OTTHON ÜGYÉBEN !!!!!!!!!

NOVEMBER ÓTA NEM VOLT ORVOS – MONDJA AZ EGYIK MEGHALT IDŐS ASSZONY FIA !!!!!!!!

"A Pesti úti idősotthonban eddig összesen 34-en haltak meg koronavírusos fertőzésben. Az egyik halálos áldozat fia szerint iszonyatos körülmények voltak az utóbbi időben a Pesti úti idősotthonban. Ezt alátámasztják az utóbbi napok hivatalos vizsgálatai és ellenőrzései is, mely szerint súlyos higiéniai hiányosságokat találtak az intézményben.

Cs. Krisztián úgy emlékszik, hogy február 29-én látták édesanyját utoljára, mert március elején lezárták az intézményt, még az influenzajárvány miatt, amikor még nem volt szó koronavírusról. Folyamatosan próbáltak telefonon érdeklődni, de sosem vették fel, vagy nem adtak felvilágosítást.

Közben azonban Magyarországon is megjelent a koronavírus-járvány, a férfi pedig még inkább féltette az édesanyját. Március 30-án délelőtt elért végre egy ápolót, aki azt mondta: jól van az anyukája.

Említettem, hogy félek, nehogy elkapja a koronavírust, mire az ápoló mérgesen kikérte magának, hogy náluk nincs koronavírus. Délután négykor ugyanaz az ápoló hívott fel, nyersen közölte, hogy meghalt az édesanyám. Azt se tudta megmondani, miben és hová viszik a holttestét.

Az otthon mindenáron azt akarta, hogy az általuk ajánlott temetkezési vállalkozóval intézzék a temetést, de a férfi máshoz fordult. Ő derítette ki, hogy az idős nő holttestét Monor mellé szállították el. A halotti bizonyítványt a XVII. kerület ügyeletes orvosa állította ki – tehát aznap sem volt orvos az intézményben. Pedig – mint később kiderült – pont aznap, édesanyja halálának napján, március 30-án öt beteget vittek el koronavírus-fertőzés gyanújával. Cs. Krisztián szerint az édesanyja is abban halt meg."
mindenszo.hu/ez-brutalis-pesti-uti-otthon-november-ota-nem-volt-orvos-mondja-az-egyik-meghalt-idos-asszony-fia/

GERYKÉNEK EZÉRT A BÜNTETŐ BÍRÓSÁG ELŐTT KELL FELELNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEM ÚSZHATJA MEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.05.02. 00:29:53

TRAGIKUS KÉPSOROKON VILLAN FEL A PESTI ÚTI IDŐSOTTHON TELJES TÖRTÉNETE – VIDEÓ !!!!!!!!!!

EZ TÖRTÉNT A PESTI ÚTON !!!!!!!!!!!!!!!!

"Hogyan válhatott a fővárosi önkormányzat által fenntartott Pesti úti idősotthon az ország legnagyobb gócpontjává? – teszi fel a kérdést a Facebookon Farkas Örs miniszteri biztos.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője közösségi oldalán tett közzé egy összefoglalót a Pesti úti idősotthonban az elmúlt hónapban történtekkel kapcsolatban."
Részletek Farkas Örs Facebook-oldalán: www.facebook.com/farkasors/videos/515750545994953/

REMÉLEM EZÉRT HOSSZÚ IDŐRE FEGYHÁZBA KERÜLNEK A FELELŐSÖK !!!!!!!!!!!!

ÉLÜKÖN GY. NÉMETH BÖZSIKÉVEL ÉS KAMU GERYKÉVEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOGY ROHADNÁDAK ÉLETÜK VÉGÉIG A BÖRTÖNBEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alöksz róz 2020.05.02. 00:40:52

@Sir Bates dö Hól: menj ki egy kicsit a természetbe amikor süt a nap, sétálj egy nagyot, 2-3 órát legalább
lehet nem olyan fontos ez

morph on deer 2020.05.02. 00:56:04

@Sir Bates dö Hól:
“ hát egyik sem egy grállovag... ”

Hát az nem. Bár hogy szisztematikus tolvajlást folytatnának, arról nem tudok.
Nálam ők legfeljebb az “ügyeskedő” kategóriában vannak, az ipari méretű tolvajlás (még) koronázatlan királyához képest.
De a törött világban van valami...
Ezek szerint még a negyven rabló is csak egy vágyálom, mi?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.05.02. 00:56:28

@alöksz róz: bucurestiben mindig süt a nap
természet az nincs
inkább utald be1 fekete tengeri lexus ápárt manba

Nekoashi2005 2020.05.02. 06:34:14

@Hova fogják elásni KariGerit?!:
1. Fake news oldal mióta mérvadó?
2. Nem a századvég mérte hogy tarlós nagy fölénnyel nyeri a választást?

KAMUGERI KAMULEVÉLEL IGAZOL 2020.05.02. 06:49:33

@Nekoashi2005: Kulfoldi szavazatokkal nyert, magyarok nem szavaztak ra. Es most mindenki ez miatt sziv, mert egyedul mar csak Budapest van vesztegzar alatt, a baromallat elmebeteg kamugeri miatt.

cicmen 2020.05.02. 07:42:47

@boborján20: :" rubik, teller, neumann, szilárd, richter, radnóti, rejtő.
ja hogy zsidó származású magyarok voltak majd mind?!"

Cimbora, hogy ezek magyarnak tartották e magukat, azt tőlük kellett volna megkérdezni!
Mindenesetre viszonylag normális és hasznos tagjai voltak a társadalomnak és ez pont az én elméletemet támasztja alá, hiszen ezek a "problémák", hogy valaki nem magyar, különböző antiszociális megnyilvánulások kapcsán vetődnek fel!
Eleve hülyén hangzik ez a számonkérés, hogy nem engedjük őket magyarnak lenni, amikor történelmi kérdéseknél rendszeresen azt kapjuk a pofánkba, hogy ne magyarkodjunk, mert a török és a tatár hatására a tiszta magyarság régen kiveszett!
Ez igaz, viszont akkor hogy van,hogy az itteni szláv, sváb eredetű népség esetében semmi zsidóproblémához hasonló jelenséget nem tapasztalhatunk, nyugodtan tudnak itt élni teljesen asszimilálódva is de akár származásukat felvállalva, hirdetve is!
Tehát ez akarat kérdése,senki senkit nem akadályoz meg abban, hogy akár a gyökereit felvállalva , akár nem, éljen normálisan a többiekkel, viszont páran nem is akarnak és a szemét tevékenységet a "védett" származásuk és a fentebb általad említett nagyobb nevek ernyője alatt űzik, azzal sem törődve, hogy bemocskolják azt!

cicmen 2020.05.02. 07:52:24

@morph on deer: "Igen, mert ezt a nemzet megmentője síbolja a saját hozzátartozói érdekkörének, Sukorón meg az a ronda Gyurcsány akart egy 2200 főnek munkát adó szórakoztató és kaszinóközpontot létrehozni, hogy törne le a keze a zijjennek..."

Azt nem Gyurcsány hozta volna létre ha jól tudom, annak a kaszinónak a haszna sem minket boldogított volna, de eltekintve az ügy egyéb zavaros vonatkozásától, az kijelenthető, hogy még ennél hasznosabb termelőegységeket sem illik természetvédelmi területre baszni, pláne nem a befektető tulajdonába adva azt!

cicmen 2020.05.02. 08:13:54

@Sir Bates dö Hól: :" már bocsánat, de mindazok közül, akiket felsoroltál, mint nem tolvaj politikusok, hát egyik sem egy grállovag... persze attól függ, hogy mit és mennyitől tekintünk valamit "lopásnak": 200M alatt is vagy csak a felett?;-)..."

Hogyne, mert a ballib érában a Mészárosékhoz hasonló, vagy még nagyobb üzleteket kötők nevét nem szellőztette a "függetlenobjektív" sajtó pedig ott még konkrét lopások is történtek olyan kis csacskaságok mellett, hogy a tíz főt foglalkoztató fővállalkozó felvette a zsetont, majd gyorsan eltűnt a picsába kifizetetlenül hagyva és tönkretéve az alvállalkozókat! Ilyet egyetlen mostani jól futó cégről sem sikerült bebizonyítani, pedig gondolom nem titkolná el a 444! Ezek után szerintem nincs itt sok látnivaló, csak a szokásos nem mi lopunk libbant nyekergés veri fel a békés tájat! :D

cicmen 2020.05.02. 08:22:14

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Hát nem el lehet menni közmunkában betakarítani 47 ezerért vagy mennyit is adnak mostanában?.....................................

Komám, te baromhazugsági világcsúcsra törsz? Gondolj már bele, hogy mit ugatsz, a földek, ahol "betakarítani" lehet, nem önkormányzati kézben vannak, tehát közmunkában ott nem lehetséges a foglalkoztatás! A másik, hogy a klasszikus betakarítás gépesítve van, azt meg nem hiszem, hogy az önhibáján kívül (:D)analfabéta árokpartpucoló cigány ráültetik a százmilliós kombájnra!

cicmen 2020.05.02. 08:38:07

@morph on deer: Mert például akármilyen büdös gyökér is Kövér, ő nem tolvaj!.........

Mitől büdös gyökér Kövér, fejtsd már ki! Ott az ellenzék viselkedik büdös gyökér módjára, azokkal a bábozó, sípoló, óbégató, pulpitusfoglaló, lófasztáblázó, rikácsolva baromságokat ugató droidokkal mihez kezdjen? Megbünteti, rendreutasítja őket!

cicmen 2020.05.02. 08:46:30

@nincs1itt: @boborján20: vigyázz ha részegen mész haza! olyankor sok minden fordítva van!
a kutya csókolgat és az asszony ugat!............

Taga egyszer ment haza józanul, akkor viszont megharapta a saját kutyája, mert nem ismerte meg!

Nekoashi2005 2020.05.02. 08:46:52

@cicmen:
"Komám, te baromhazugsági világcsúcsra törsz? Gondolj már bele, hogy mit ugatsz, a földek, ahol "betakarítani" lehet, nem önkormányzati kézben vannak, tehát közmunkában ott nem lehetséges a foglalkoztatás!"

Nem lehetséges? Évek óta megy!

m.hvg.hu/napi_merites/20120518_kozmunka_simonka_rabszolgasor

Nekoashi2005 2020.05.02. 08:53:52

@cicmen:
Mitől büdös gyökér Kövér?

Például ezért is!

m.origo.hu/itthon/20120829-megduplaztak-kover-utazasi-penzet.html

Mondjuk az nincs benne a cikkben, hogy házelnökként két autó is jár neki - korlátlan km-rel - egy hivatali, egy magáncélra, de kap több mint 600 ezret, hogy a választóival kapcsolatotban legyen....

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.05.02. 08:59:13

@mgdé:
"S mit szólnak ehhez az iráni ayatollahok és a pastu hadurak?"

Mit szólnànak? Semmit. Állnak sorba a kasszánál mint az összes többi szolganép. Vona nem rúg labdába, s amit a jobbikban ámokfutott lajbistól, menetelgetősöl, már nem is térhet vissza. Pedig milyen jól jönne most egy meleg szélsőjobbos ellenzéki a FideSS ellen!!!! Talán ha a Jakab előbújna....kicsi rá az esély.

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 09:04:54

@cicmen: "A másik, hogy a klasszikus betakarítás gépesítve van, azt meg nem hiszem, hogy az önhibáján kívül (:D)analfabéta árokpartpucoló cigány ráültetik a százmilliós kombájnra!"

Nem is ültetik rá, ezért kérdés, hogy a családjával együtt dögöljön éhen, vagy menjen el bérkommentelőnek?

Mellesleg a klasszikus betakrításhoz nek is kell 3-4 embernél több, egy kombájnos, meg egy-két teherkocsi, ami elhordja a szírítóba a gabonát. A falvakban meg nem 3-4 ember lakik.

cicmen 2020.05.02. 09:16:05

@Nekoashi2005: Kurva nagy formátumú ellenfél vagy, kitúrtál egy cikket, ami egy szhar oldalon jelent meg és eleve kérdőjellel írta, hogy rabszolgaként dolgoztatják a közmunkásokat!
A másik meg 2012-es hír, ami szintén kurvára releváns, hiszen közlekedési költségtérítésről szól, ami ugyebár nem viselkedési tárgyú téma.
Amúgy a költségtérítés még az EU parlamentben is tele van anomáliákkal, az ilyen keretek a normálisabbját is variálásra ösztönzik, de nem a házelnök szavazza meg, ne Kövérnél kopogtass ezügyben!

cicmen 2020.05.02. 09:16:05

@Nekoashi2005: Kurva nagy formátumú ellenfél vagy, kitúrtál egy cikket, ami egy szhar oldalon jelent meg és eleve kérdőjellel írta, hogy rabszolgaként dolgoztatják a közmunkásokat!
A másik meg 2012-es hír, ami szintén kurvára releváns, hiszen közlekedési költségtérítésről szól, ami ugyebár nem viselkedési tárgyú téma.
Amúgy a költségtérítés még az EU parlamentben is tele van anomáliákkal, az ilyen keretek a normálisabbját is variálásra ösztönzik, de nem a házelnök szavazza meg, ne Kövérnél kopogtass ezügyben!

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 09:29:51

@cicmen: " Gondolj már bele, hogy mit ugatsz, a földek, ahol "betakarítani" lehet, nem önkormányzati kézben vannak, tehát közmunkában ott nem lehetséges a foglalkoztatás! "

Kapaszkoggy Malvin, jön a kanyar!

Van az önkormányzatoknak valamennyi földje, már amelyik még nem adta el. Azon egy faluban pl. takarmányt termelnek, és az önkormányzat teheneket tart. Együtt tartották a régi polgármester teheneit is, az önkormányzatéval együtt, amiket a közmunkások gondoztak. Amikor a legutóbbi választásor a pali nem nyert, akkor derült ki, hogy a tehenek fülében nem volt krotália ( tudod az olyan műanyag táblácska, ami a tehén gazdájára és egyéb körülményekre tartalmaz adatot ), így nem lehetet tudni melyik a falué, melyik a polgármesteré. Mondjuk ilyeneket a számítógépes kommenteléskor nem lehet megtudni, ehhez ki kell menni a vidéki kis falvakba, és beszélgetni kell az emberekkel arról, milyen az életük.

6.Lenin 2020.05.02. 09:31:49

@eszti.....:

Ha azt állítanám, hogy a szlovák egy befogadó nemzet, akkor hazudnék. Szepi meg nem a svábsága miatt Szepi, hanem mert bunkó. Nálam az a sváb, aki bunkó, az Szepi. Nem olyan bonyolult ez a kérdés, esetleg nektek.
A többi kérdést meg hagyjuk, mert úgyis mellébeszélsz, mint mindig. Arra meg nem vagyok MÁR kíváncsi.

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 09:33:15

@cicmen: " viszont páran nem is akarnak és a szemét tevékenységet a "védett" származásuk és a fentebb általad említett nagyobb nevek ernyője alatt űzik, azzal sem törődve, hogy bemocskolják azt!"

Ugyé nem Mariska néninre, meg a Laca bácsora gondoltál?;D

cicmen 2020.05.02. 09:35:47

@látjátok feleim szümtükkel: Mi van te Orbándiktatúra ellenes önkéntes népfelkelő, már az első kommentedet felvértezetlenül kezded, hogy bérkommentelőzöl? :D Megtisztelő, hogy ennyire profinak tartasz! :D
És annyira tellik a továbbiakban is, hogy elmeséled, hogy egy betakarítás esetén teherautókra is szükség van a termény elszállítására? Azt sem tudja vezetni az egyszeri cigány! Örüljetek neki, hogy a tetveseket munkára szoktatják, hogy ne dögöljön éhen a családjuk, ami szaporodik felelősség nélkül, de eltartani nem akarják, közben ugyanabban a faluban mások meg tudnak élni érdekes módon! Erről nem ugattok, hiszen akkor kínos felismerésekre kellene jutni egyesek munkához való hozzáállása terén!
Németországban nincs spárgaszedő, oda miért nem mennek ki, miért jó nekik mégis ez a segélyes, meg általatok rabszolgáztatásnak tartott közmunka rendszer?

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 09:39:05

@Hova fogják elásni KariGerit?!:

Úgy te böszme, hogy teli van olyan idősekkel, akiknek már csak idő kérdése volt, mikor aratja le őket a kaszás. Nekik ahhoz már nem kellett a vírus sem Hiszen mindegyikre kimondta a Cili nagysassszony, hogy egyéb más, súlyos alapbetegségeik voltak. Még arra az egy kórházi alkalmazott fiatal emberre is kimondták, akinek a felesége cáfolta, hogy a férje korábban bármilyen betegségben szenvedett volna. Márpedig a törzs, meg a főorvos sszony csak értenek a dolgukhoz, vagy nem? SZÉGYEN!

cicmen 2020.05.02. 09:39:33

@látjátok feleim szümtükkel: Mi van kriptozsidó, nem tetszik amit írok és próbálsz a magad esetlen módján óberkodni? Ne próbálj célozgatni, hogy kire gondolok, leírom én azt magamtól is légy nyugodt, az ilyen szellemi toprongyok segítsége nélkül is, ha akarom!

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 09:41:59

@cicmen:

Nyugi! Ugyan abban a faluban nagyon kevesen tudnak megélni. Mert általában az önkormányzaton, meg az egyház által működtetet inzézményeken, úgy mint iskola, szoc. otthon, nincs más munkahely. Szét kéne nézned egyszer vidéken a kis falvakban, oszt utánna jártatni a lepcsest!

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 09:43:50

@cicmen:

Dehogy tudod, hiszen ez a poszt is pont arról szól, hogy Ma riska néni miként csinált segget a szájából.

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 09:46:07

@cicmen: "Németországban nincs spárgaszedő, oda miért nem mennek ki,"

Azért kis bari, mer te nem viszed ki őket, más sem, nekik meg nincs rá pénzük, ami kevéske összejön, azt a családnak kell kenyérre költeni.

cicmen 2020.05.02. 09:49:03

@látjátok feleim szümtükkel: Ahol van az önkormányzatnak földje, ott értelemszerűen dolgozhatnak a közmunkások, ahol pedig a polgármester teheneit azokkal gondoztatják és a polgármester ezért nem fizet az önkormányzatnak, ott feljelentést kell tenni, de miután nem tesztek, mert ebben a formában ez nem igaz, inkább rágalmaztok, mocskos prolik ugye?

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 10:02:26

@Hova fogják elásni KariGerit?!: "Cs. Krisztián úgy emlékszik, hogy február 29-én látták édesanyját utoljára, mert március elején lezárták az intézményt, még az influenzajárvány miatt, amikor még nem volt szó koronavírusról."

Én meg úgy emlékszem, hogy már januárban is arról szóltak a hírek, hogy a világban elindult a koronavírus járvány. Már Szijjártó is tüdőgyuszis volt februárban, igaz nem tudni mitől, mert azt nem tették közzé.

Figyusz haver! "Magyarország érintettségére felkészülve az operatív törzs 2020. január 31-én jött létre a 1012/2020 (1.31) kormányhatározattal[5] a védekezés érdekében. " írja a Wiki.

Mellesleg március elején haza küldték az egyetemistákat is, nem az influenza miatt.

Lódíts még egyet-kettőt.

A panaszkodónak meg ha nem tetszett az otthon november óta, miért nem vitte haza a kedves rokonát, és adott neki minőségibb ellátást? Mert ugyé alaptörvény mondja ki, hogy a gyerek köteles gondoskodni a szülőről. Nem az állam, meg nem a főváros, és nem KARÁCSONY GERGELY.

cicmen 2020.05.02. 10:05:15

@látjátok feleim szümtükkel: Azért kis bari, mer te nem viszed ki őket, más sem, nekik meg nincs rá pénzük, ami kevéske összejön, azt a családnak kell kenyérre költeni.............

Vagy esetleg nem is akarnak menni, mert az értesüléseim szerint a "kevéske" ne m kenyérre megy, meg az uzsorát is piára és dajdajozásra veszik fel, pedig abból akár útiköltségre is tellene! Tessék, a kenyeret vásároló sokgyerekes munkások vásárlási szokásainak az eredménye! Szintén uzsorára vette a piát, a gyerekek eltartásának céljára szolgáló később folyósított családi pótlék terhére!

www.youtube.com/watch?v=IH6Qj0CDBOQ

www.origo.hu/itthon/20180102-meghalt-egy-ujabb-beteg-aki-szerepen-mergezodott-meg-metil-alkoholtol.html

És mi az, hogy én vigyem el őket dolgozni? Hülye vagy libsi, agyadra ment a demokrácia, szegény cigányok miattam nem tudnak dolgozni, mert rasszista módon nem viszem ki őket Németországba spárgát szedni? Persze repülő, elsőosztály, mert különben szegregációt követek el és milliós kártérítésre leszek kötelezhető ugye?

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 10:06:43

@cicmen:

Nem rágalom, hanem félelem, mert ha feljelentést tesznek, akkor retorzió éri őket. Mellesleg van ahol tesznek feljelentés, és a hatóságok eléggé eltotojáznak az ügyekkel. Lásd Simonka fideszes képviselő ügyét. A haverja is sokáig állt az eljárás alatt, a végén meg beutalták a luxus börtönbe.

Egyébként meg akkor mocskosozz, meg prolizz, ha majd én is ilyeneket írok neked.

6.Lenin 2020.05.02. 10:09:51

@látjátok feleim szümtükkel:

Ha hazaküldik az otthon is ápolhatókat, akkor + az a baj. Nyilván, hogy nektek az a bajotok, hogy nem ti vagytok hatalmon. Akkor természetesen semmi baj nem lenne, ahogy 2010 előtt sem volt. akkor más volt szintén a hibás.
KamuGeri soha nem lesz hibás semmiért, csak ha valamilyen pénzjutalom járna érte, akkor azt tuti ő tette. Volt egy zuglói előélete, mind hülye, aki rá szavazott, vagy visszaszavazná Fletót és a bandáját. Más meg ugye nincs a választékban, számotokra.
Olyan átlátszó vagy, mint egy kitört ablak.

Aki nem képes jobbat kínálni, az ne is kritizáljon, mert a kritikája nem ér semmit.

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 10:10:48

@cicmen:

Bérkommentelni, meg az észt osztani könnyebb, mint gazdasági teékenységet folytatni? Nem is vagy te annyira buta Igazad is van, a közpénz az biztosabb, mint napról napra vállalkozában dolgozni a piacért, meg a pénzért.

Nekoashi2005 2020.05.02. 10:17:44

@cicmen:
Miért írsz mindent kétszer? Azt hiszed, hogy akkor többnek látszik?
A selejt kétszer akkora mennyiségben is selejt....

Miaz hogy kitúrtam egy 2012-es cikket? Változott azóta a fidesses földesurak gondolkodása?

Egyébként kik is szoktak 2010 előtti dolgokra hivatkozni?

cicmen 2020.05.02. 10:23:12

@látjátok feleim szümtükkel: Nem rágalom, hanem félelem, mert ha feljelentést tesznek, akkor retorzió éri őket.

Persze, de elmondani merik ugye? Haggyuk a szar dumát, a libsi fajtád régóta ismeri a komoly géppel írott névtelen feljelentést, tehát ez így kamu!

"Egyébként meg akkor mocskosozz, meg prolizz, ha majd én is ilyeneket írok neked."

Ha bérkommentelőzéssel indítasz, akkor mégis hogyan gondolod most ezt az érzékenységet, drága lippshitzem, már megint másokat nevelgettek csak, ti meg szartok az illemre magasról? :DDDDDDD

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 10:25:59

@cicmen: cicafiúka, ma reggel már szalonzsidóztál egy jót, mi kell még kicsi fidelitaszos troll? konkrétan kikre gondolsz? melyik vállalkozóra? vagy csak nem tudtátok még összedobni a definíciókat a proli, libbsi, ballib, csőcselék szavakra? akkor nem kell használni,.ha ti sem értitek Tini Troll Teknőcök;-)...

(Azt hittem, hogy már összeszedtük magatokat ilyenkorra, de mélyebb ütést vittetek be magatoknak, nem kellene inkább váltást kérni mégiscsak? gondban lesztek a gáborral kisgyerekek;-)...)

cicmen 2020.05.02. 10:31:15

@Nekoashi2005: Miaz hogy kitúrtam egy 2012-es cikket? Változott azóta a fidesses földesurak gondolkodása?
Egyébként kik is szoktak 2010 előtti dolgokra hivatkozni?

Mert Kövér modora volt a vizsgálat tárgya kedves buzizacsi, erre te nyolc éves utazási térítéssel kapcsolatos faszságot linkelsz ide!
Annyira nincs érvetek, hogy én időkorlátot nem is szoktam állítani, hogy tudjatok valamit írni, de ez itt kurvára nem illik ide amúgy sem! Vagy annyiban, hogy mindkettőnek Kövér a témája és a felfogóképességed miatt már ez is szép, hogy nem Rogánról szól? :DDDDD

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 10:33:17

@Hova fogják elásni KariGerit?!: anyádmajma vagy elek vagy jános, attól, hogy három nick alatt is írsz, még nem lesz igazad... kicsi Tini Troll Teknőc, csak tisztázzuk, ha idehozod a saját blogotok, attól az még csak egy kamuoldal marad
m.hvg.hu/itthon/20190204_A_mediahatosag_szerint_nem_sajtotermek_a_Minden_Szo

cicmen 2020.05.02. 10:35:17

@Sir Bates dö Hól: "(Azt hittem, hogy már összeszedtük magatokat ilyenkorra, de mélyebb ütést vittetek be magatoknak, nem kellene inkább váltást kérni mégiscsak?"

Na megjelent a nagy lippsi vitapartner és ki is hirdette a saját győzelmét! :D
Bevittünk ütést magunknak báttya? Mikor? Amúgy elhiszem hogy jó lenne, mert ti nem vagytok képesek még egy legyintésre sem!
Te jössz Bulanzsé! :P

cicmen 2020.05.02. 10:39:43

@Nekoashi2005: Miért írsz mindent kétszer?.............................

Válaszolnál arra az IQ teszt kérdésemre, hogy szerinted tényleg kétszer írtam le a kommentet és nem a blogmotor baszakodott? :D
Mert ha igen, akkor van nálad baj, nem kevés!

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 10:42:17

@alöksz róz: @csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: attól, hogy magaddal beszélgetést még nem lesz kevésbé kellemetlen a tény, hogy leírtad "tudjuk hogy nem fransziából kommentelsz" "mindjárt elkalapállak" "itt vagy a közelben"... azóta is várlak kisgyerek, kicsi fidelitaszos cicafiú, de látom csak kiborultál, hogy lebuktattad magatokat;-)...
tényleg, szerinted képes leszel egy normális kommentet tolni valaha a sokk, a bebukásod után? vagy szükséges lenne pszichológus ehhez?;-)...

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 10:44:22

Tini Troll Teknőcök, ma nem nagyon leszek, ma játszhattok kedvetekre;-)...

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 10:48:34

@cicmen: alex, ne szájjalj, ha meglesznek a definíciók, akkor emberkedj;-)... a többit majd személyesen Tini Troll Teknőc... ez mind a hat nickednek szólt;-)...

cicmen 2020.05.02. 10:54:21

@Sir Bates dö Hól: Nem vagyok alex, az alex az alex, én én vagyok, különben is szarjál a nicknévre, válaszoljál szépen hülye Gronyár, ha kérdeznek!

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 10:56:17

@6.Lenin:

Az apám keringése egy év alatt fokozatosan leépült, és anyám ápolta otthon az utolsó percig. Az öregedés nem betegség, csak kellemetlen hatásokkal jár. Viszont az ápolási osztályokon sokan voltak olyanok, akik nem az örgedés okai miatt voltak ott, meg otthonban, hanem olyan okok minatt, mint pl. egy medencecsont törés utáni rehabilitáció, gerinc műtét utáni rehbilitáció, strok utáni rehabilitáció. Ilyeneke is hazalöktek.

Tudod a szezon nem fazon. Akinek nem tetszik az otthoni ellátás, menjen haza, vagy fizessen drágább otthont.

nincs1itt 2020.05.02. 11:00:51

@cicmen: bizony, az öntökönrúgás minősített esetét mutatjátok be. mert a posztban arról esik szó, hogy ti komenistátok, a kádár-éra haszonélvezője+soros, mások komenistájáról nem tudja eldönteni, hogy bélyeget adjon ki róla, vagy mocskos komenistázza...
most meg erőlködsz, mert a dakszlinapóleon megint mondott egy méretes faszságot. mindenkinek lesz állásajánlata!(nem biztos munkahelye), aki a covid19 miatt veszítette el a munkáját.
na ez a nem gyenge kategória, ki dönti el, hogy a covid19 miatt esetleg más miatt? tegyük fel egy autóipari beszállítócégnél dolgozó cnc-és, ugyanakkora jövedelemért, ugyanazt az állást kapja ajánlatként, vagy esetleg a közmunka?
ez kb olyan mint az 1 millió munkahely ígérete, lett 1 millió, csak nyugaton. csúcsidőben(vendéglátás), kb 1 millió magyar dolgozik külföldön, egyébként csak olyan 6-700 ezer.
szóval mirr-murr, elmondanád, hogy posztban szereplő hölgy(rablóprivatizációs vagyon szerzés+kádár+soros) miért óbégat most faszságokat?

6.Lenin 2020.05.02. 11:08:15

@látjátok feleim szümtükkel:

Nem arra válaszoltál, amiről írtam.

Bármit csinál a jelenlegi kormány, az csak rossz lehet.
Hazaküld, nem küld haza.

Azt továbbra is fenntartom, aki nem kínál jobbat, ne is kritizáljon. Mondhatsz olyanokat is, akik jobbat kínálnak, és te azokat támogatod. Kik is ők?

Akik pedig a gyakorlatban is csak azt bizonyították eddig, hogy tök hülyék mindenhez, azoknak végleg kuss lenne.

A Parlamentben a szoci utódpártokban azok, akik valamilyen részt vállaltak-barmilyen beosztásban-az előző kormányokban, nem válaszolnék a kritikáikra, azon kívül, hogy figyelmeztetném őket arra, hogy volt lehetőségük, miért nem éltek vele, most már kuss a nevük.

cicmen 2020.05.02. 11:09:43

@nincs1itt: : bizony, az öntökönrúgás minősített esetét mutatjátok be. mert a posztban arról esik szó, hogy ti komenistátok, a kádár-éra haszonélvezője+soros, mások komenistájáról nem tudja eldönteni, hogy bélyeget adjon ki róla, vagy mocskos komenistázza...

Látod, egyet kell, hogy értsek, mert a poszt valóban erről szól és úgy néz ki, hogy kivételesen felismerte a valóságot is, mert szerintem is összevissza áll Rajkhoz!
Viszont ha már nekem címzed, akkor olvass már vissza és látni fogod, hogy egyáltalán nem állok Schmidt mellett, mert Rajk egy szadesz droid volt, akiről bélyeget kiadni bűn, viszont annak a súlytalanabb kevésbé véres szájú változata, tehát ennek okán meg felesleges a köztudatba vinni gumicsontnak!

morph on deer 2020.05.02. 11:11:07

@cicmen:
“ ahol pedig a polgármester teheneit azokkal gondoztatják és a polgármester ezért nem fizet az önkormányzatnak, ott feljelentést kell tenni,”

A polgármesteri hivatalban?
Vagy mégis hol? Talán szóljon a körzeti meghízott el’társnak?

Te Cica, láttál te már falut egyáltalán?
Képen se?

cicmen 2020.05.02. 11:16:34

@nincs1itt: A közmunkásokkal meg hagyjál már, ezeknek a java része másra nem alkalmas, a megoldás nem tökéletes, de jobb nincs, szedjenek szemetet a kurva anyjukba és ne a töküket vakargassák segélyért! Megint a szar libsi mantra valamiről, hogy nem jó, de ha jobbat kérünk javasolni, akkor kussoltok, meg félrebeszéltek!
Te is pofázol onnan, gyere ide akkor Németországból egy busszal, aztán toborozz közmunkás cigányt tényleg ezerszer jobb pénzért spárgát szedni ha mersz, de inkább ne tedd, mert a munka szó hallatán úgy elvernek, mint szódás a lovát!

6.Lenin 2020.05.02. 11:21:36

@morph on deer:

Az egyik szomszédos településen tavaly ősszel menesztettek -a szavazók-egy olyan volt fideszes polgit-aki több cikluson át vezette a települést, nem is rosszul, de ősszel összeállt az baloldallal. Belebukott. Ennyi a megoldás.

Ha valahol nem tetszik a vezetés, le kell váltani, aztán majd a gyakorlat megmutatja, jó volt-é a döntés. Pl. Budapesten, ha igen, nyertek az ott élők, ha nem, megint váltani kell, akár idő előtt is. Ugyanez vonatkozik a kormányra is. Le kell váltani, HA VAN KIKRE.

Az nem a kormány hibája, ha nincs választék. Rosszabbra meg értelmetlen. Ennyi itt is a megoldás. A lehetőség adott, ahogy ősszel. Majd a gyakorlat megmutatja a döntés helyességét, vagy téves voltát.

Nekoashi2005 2020.05.02. 11:30:13

@cicmen:
"polgármester ezért nem fizet az önkormányzatnak, ott feljelentést kell tenni,"

Fidesses polgármester ellen a polt "elsímítok mindent" péter által vezetett ügyészségen?

Te melyik országban élsz?

nincs1itt 2020.05.02. 11:31:57

@cicmen: mirr-murr, schmidt akkor mi volt? kövér? és a többi mszmp tag, iii/akármi együttműködő a fideszből? remélem nem kell megint a névsort iderakni?
ez csak annyit jelent, hogy bizony a fidesz éppen olyanokból verbuválódott és zömükben ma is aktív politizálók, akiket most mocskosszemétlibsibolsiszadeszsorosbérenceknek neveznek a fideszes beszélőfejek.
a közmunkáról pedig egyeztess a dakszlinapóleonnal, ha jól rémlik ő oldotta meg a munkaerőpiaci kérdést ezzel.
csak jelzem, hogy németo.-ból charter repülőket küldtek romániába, éppen a spárga szezon miatt, meg is érkezett, szedik. esetleg nem a mongol sztyeppén kellene vitézkedni "beruházás" ügyében, hanem a pfujjabelemjönki rothadó nyugattal kéne befejezni az arcoskodást.
tudod mit? baktass el a cigánysorra és szervezd meg a spárgaszedésre a cigányokat. próbáld ki! ha a románok megfelelnek és elvégzik a munkát, akkor magyar cigányok miért ne??? vagy csak megint fújod helyettessegédnáci mantrát?

morph on deer 2020.05.02. 11:34:34

@cicmen:
“ Megbünteti, rendreutasítja őket!”

Mint egy igazi önkényes rendőr elftárs, azokban az igazi, neki való időkben...

Attól büdös gyökér, ahogyan megnyilvánul, különös tekintettel a nőkre vonatkozó primitív megjegyzéseire.
De az egyéb nyilatkozataiból is süt a primitív bunkóság, valahányszor valamilyen hangnak sikerül kiszabadulni a bajusza alól...
Na ezért.

cicmen 2020.05.02. 11:37:40

@nincs1itt: Te mi az anyádról hablatyolsz? Ez amúgy kb. minden, amit válaszolni szoktatok tárgytól függetlenül, ne lődd el az összes muníciódat egyszerre így dél környékén! :D
Még a végén panelérvek nélkül maradsz és kénytelen leszel valami normális válaszon gondolkodni, hülye proli! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

alöksz róz 2020.05.02. 11:40:52

@látjátok feleim szümtükkel: nekem meg van olyan ismerősöm, aki azt mondta, hogy ez nem is igaz.
na? :D

nincs1itt 2020.05.02. 11:43:37

@cicmen: na mi van? belevertem az orrocskádat a saját mocskodba? akkor szoktál ilyen lenni. ne húzd fel magad! még előtted az ebéd, igaz szaros orral kicsit sem kellemes. panelérv! proli.... hmmm!
szóval, mit szerettél volna válaszolni?
esetleg azt, hogy baz+, ez tényleg zsenánt?! ja, ezt biztosan nem... de azért csak küzdj!
én válaszoltam. most te következel. kíséreld meg, hogy a panel mondataidat és kifejezéseidet kihagyod. hátha összejön egy értelmes gondolat ezek nélkül!
ha nem megy, akkor inkább hagyd a fenébe, egész nap csak mérgelődnél a sok proli miatt, akik mindig beleverik a piszkodba az orrod!

cicmen 2020.05.02. 11:43:46

@morph on deer: Attól büdös gyökér, ahogyan megnyilvánul, különös tekintettel a nőkre vonatkozó primitív megjegyzéseire....................

Azt mondta, hogy azok a buta lippsikurvák hoznak szégyent a vaddisznó viselkedésükkel és a kofa stílusukkal a többi nőre!
Patkányozó Bangóné, szóbafolytott és ajtónak rohanó Ágika bolondszél Bernike, románozó bábozó Timike büdösbunkó Vadai megvan, mint jelenség? Na ezekre gondolt, nem az összes nőre és ezekre is mondta, bárhogy forgatnátok és tudod, nagyon igaza is van!

morph on deer 2020.05.02. 11:43:48

@6.Lenin:
“ Le kell váltani, HA VAN KIKRE.”

Hát már hogyne lenne!
Bármelyik hajléktalanszállón találsz annyi minimum egyenértékű jelöltet, semmi gond!

De ha biztosra akarsz menni, akkor - a járvány után - a sarki krimóban! Szerintem pillanatok alatt összejön a megfelelő számú vállalkozó kedvű léhűtő, semmi gond! Fogadok, még olyanok is lesznek, akik ismerik az evőeszközök megfelelő használatát is!
Sőt, ha szerencséd van, akkor még ugyanannyi tolvaj is lesz köztük, hogy a fideszes szavazók is érezzék a törődést, meg a folytonosságot...

Látod, van megoldás! :)

Nekoashi2005 2020.05.02. 11:46:39

@cicmen:
"kedves buzizacsi"

Én nem vagyok a homoerotikus partnered....

Egyébként dagi laci házmesternek van modora? Szerintem azt hiszi, hogy a pacal mellé tálalják köretnek...

Nekoashi2005 2020.05.02. 11:48:27

@cicmen:
"a blogmotor baszakodott? "

Másnak miért nem "baszakodik"? Mert magasabb az IQ-juk negyvennél?

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 11:55:06

@cicmen: bármit állított is anyád, nem én voltam a combjai közt fogantatásod pillanatában alex, sz'al semmi sem indokolja a felszólító mód familiáris használatát kicsi fidelitaszos troll;-)...

6.Lenin 2020.05.02. 11:55:45

@morph on deer:

Te normális vagy? Kurvára kár volt az OPNI-t bezárni, most meg itt szaladgáltok felügyelet nélkül.

rasztaszív 2020.05.02. 12:05:58

@6.Lenin: nyilván mindenki hülye,aki szerint más is alkalmas mint orbán.

cicmen 2020.05.02. 12:09:26

@Sir Bates dö Hól: bármit állított is anyád, nem én voltam a combjai közt fogantatásod pillanatában .........................

Valóban nem említett ilyesmit, neked valószínűleg egy néger travi fasza környékén volt a kis fejecskéd akkoriban!

cicmen 2020.05.02. 12:14:18

@Nekoashi2005: Én nem vagyok a homoerotikus partnered....

A játszótársam, mondd, nem akarsz-e lenni,
nem akarsz-e mindig, mindig játszani,
nnem akarsz-e együtt a sötétbe menni,
gyerekszívvel fontosnak látszani,
nagykomolyan az asztalfőre ülni,
borból-vízből mértékkel tölteni,
gyöngyöt dobálni, semminek örülni,
sóhajtva rossz ruhákat ölteni?

:DDDDDDDDDD

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 12:19:37

@cicmen: alex, te nagyon otthonosan mozogsz ezekben a travis dolgokban cicafiúka... akarsz beszélni róla?;-)...

cicmen 2020.05.02. 12:28:15

@Sir Bates dö Hól: Ha jó kis Gronyár leszel és felfogod, hogy nem vagyok alex, akkor mesélek valami travis mesét neked délutáni szunyókáláshoz jó?

cicmen 2020.05.02. 12:28:15

@Sir Bates dö Hól: Ha jó kis Gronyár leszel és felfogod, hogy nem vagyok alex, akkor mesélek valami travis mesét neked délutáni szunyókáláshoz jó?

6.Lenin 2020.05.02. 12:44:52

@rasztaszív:

Nem, de azért ez, hogy bármelyik hajléktalan alkalmas lenne nektek, azért csak mutatja a színvonalatokat, nem? Bármelyik, mocsokban fetrengő, maga piszkító embernek látszó lényt el tudnátok fogadni, azért az már nagyon mély pöcegödör, nem gondolod?

Bár, ha megnézem a hozzászólásaitok színvonalát, nincs is min csodálkozni.

rasztaszív 2020.05.02. 12:48:05

@6.Lenin: ti csináltátok ezt a pöcegödröt,ahol már egy ilyen is alkalmasabb.

6.Lenin 2020.05.02. 12:58:49

@rasztaszív:

Milyen pöcegödröt, ahol te jól éreznéd magad? Te választanád, választottad magadnak.
Te ezt most tényleg komolyan is gondolod, hogy téged, és a pöcegödrödet bármelyik hajléktalan is jobban tudná vezetni, és ezt te bármikor szívesen is támogatod?

És ezek után még vegyelek is komolyan? Ne bassz!

rasztaszív 2020.05.02. 13:09:14

@6.Lenin: nagyjából a kutyát sem érdekli,te mit veszel komolyan.kívülről eléggé úgy látszik,hogy magadon kívül semmit.
természetesen támogatom,hogy a mostaninál alkalmasabb vezetőink legyenek - de a szintet ti vittétek a béka segge alá.

6.Lenin 2020.05.02. 13:18:28

@rasztaszív:

Te jöttél egy színvonaltalan megjegyzéssel, és még neked nagy a pofád?

Engem tényleg nem érdekel, hogy te kit tartasz a magad számára elfogadhatónak, legyen az egy hajléktalan is akár, ha neked az megfelel, de nekem miért is kéne lemennem hozzád a pöcegödröd aljára?

Ha elfogadnám, hogy egy hajléktalan is magasabb szinten vezetné az országot, akkor sok millió EMBERT becsülnék le, akik tisztességesen is képesek élni, köztük akár ellenzékieket is.
Mert én feltételezem, hogy köztük is vannak tisztességes emberek, akik talán valamiben, vagy akár mindenben, másként, jobban is tudnák elvezetni az országot, de

AKKOR AZT BE KELLENE MÁR VÉGRE MUTATNI, azokat a HITELES EMBEREKET, akik tényleg képesek ilyesmiire. Nem idióta, süketeléssel jönni.

Így egy rakás szar, amit te kínálni tudsz, azt meg tartsátok meg magatoknak, ha nektek az ízlik.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.05.02. 13:21:19

@6.Lenin: ezeknek csak az öszödi böszme megfelelő
azt meg szégyellik

rasztaszív 2020.05.02. 13:22:01

@6.Lenin: annyi volt a kérdés,hogy van-e alkalmasabb orbánnál - és ez egy nagyon alacsony szint.nézz szembe vele.

6.Lenin 2020.05.02. 13:32:12

@rasztaszív:

Ki mis mondja ezt? Egy rakás szar a pöcegödör aljáról?
Tényleg nem vagytok képesek másra, mint a másikat mocskolni, de semmi más nincs a fejetekben?
És még neked nagy a pofád? Nem érzed, hogy bűzlesz ettől?

Az volt a kérdés, hogy ki vezetné jobban. Be kéne már mutatni, és azt is, hogy miért is?

Ez miért jelenti a hülye fejedben azt, hogy én nem tartom elképzelhetőnek, hogy tényleg létezik jobb, hiszen senki sem tökéletes.
DE AKKOR MÁR MEG KELLENE NEVEZNI VÉGRE.

Én már régen látom, hogy csak kurvára alacsony szinten pofáztok, nagy a pofátok a SEMMIRE. Mit akarsz te ebben még pluszban elhitetni velem?
Már régen nem kéne azon erőlködni, hogy bizonyítsátok az alkalmatlanságotokat. Valami mást kéne már mutatni. ez a szar már kurvára unalmas.

6.Lenin 2020.05.02. 13:39:40

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Itt tagadják. Utána meg jön a "szeretünk Feri"

Majd össze tojtam magam múltkor ezen...

-Szeretünk Feri.
-Én is szeretlek benneteket Béláim. Mondta könnyes szemmel a félisten.

A Feri totál hülyére veszi őket, de ők tényleg szeretik, miközben ezerrel próbálják tagadni. Sok hülye OPNI-s menekült.

rasztaszív 2020.05.02. 13:42:36

@6.Lenin: jó,akkor még egyszer.nem azért,hogy megértsd,de egyre mókásabb vagy...:)

az orbánnál alkalmasabbak köre annyira tág,hogy értelmetlen a megnevezésüket követelni.

6.Lenin 2020.05.02. 13:45:15

@rasztaszív:

-Gizi, neked tág a...
-Béla, nem tág, a te pöcsöd kicsi.

rasztaszív 2020.05.02. 13:50:58

@6.Lenin: szerencsére te megtaláltad magadnak orbánt,a legnagyobb faszt...:)

6.Lenin 2020.05.02. 13:59:09

@rasztaszív:

Dicsexem is vele. A kis pöcsöddel meg dicsekedj te.

Szerencsétlen balfasz vagy, az már tuti. Sehogy nem vagy képes megérteni, hogy így nem is lesz Orbánnál jobb, már a lehetőségét is megakadályozzátok.
Nektek tényleg a pöcegödör az életteretek. Abban érzitek jól magatokat.

illaim 2020.05.02. 14:03:08

Figyelem felhívás a fideSS SA csürhéjének! Újabb bírósági ítélet bizonyítja, hogy hazudtok reggel, délben, este, és minden hullámhosszon!
Jogerősen pert nyert a Pesti Srácokkal szemben a DK-s politikus, akit a kampányban szexuális zaklatással vádoltak.
Mikor sül le a bőr a hazug pofátokról? LOL

6.Lenin 2020.05.02. 14:07:36

@illaim:

Gréczi küldött képet a Kúria elnökének is? Azóta járnak közösen kakaózni?
Te még nem kaptál? Vagy nem szereted a kakaót?

rasztaszív 2020.05.02. 14:08:31

@6.Lenin: csak hát nem az volt a kérdés,hogy lesz-e,hanem hogy lenne-e alkalmasabb.és itt látványosan eltérnek az elvárásaink...:)

illaim 2020.05.02. 14:11:57

@6.Lenin: "Szerencsétlen balfasz vagy, az már tuti. Sehogy nem vagy képes megérteni, hogy így nem is lesz Orbánnál jobb, már a lehetőségét is megakadályozzátok.
Nektek tényleg a pöcegödör az életteretek. Abban érzitek jól magatokat."
Persze mindezt az a foghíjasan mosolygó kedves moszkvai utcalány anyukád mesélte neked! LOL

cicmen 2020.05.02. 14:19:23

Úgy látom, a lippshitzprolik nem bírták a mentális kihívásokat és elhúzták a belüket! :D
Jobb is, nem a ti műfajotok az intellektuális konfrontáció! :P

6.Lenin 2020.05.02. 14:20:09

@rasztaszív:

"látványosan eltérnek az elvárásaink."

Na, ez nagyon, igaz, akit te alakalmasnak tartasz, azt mások-sokkal többen-alkalmatlannak.
És itt el dőlt ez a kérdés.

Lesz-e valamikor.......és ki lenne az?
Lenne-e valamikor....és ki lenne az?

Igen, óriási az eltérés a két kérdés közt. Talán Béla? Az ki? Mind1, ő is szereti a Bélákat.

6.Lenin 2020.05.02. 14:23:30

@illaim:

Te is a pöcegödörben lax? Kijöttök rasztaszívvel? Te is szeretsz furulyázni? Tudod, hogy azt fújni kell? Rasztaszív téged is átvert, hogy a furulyát szívni kell?

morph on deer 2020.05.02. 14:26:17

@6.Lenin:
“ Te normális vagy?”

Ezt kikérem magamnak, ez nem egyéb, mint aljas rágalom!
Én ilyesmit soha nem állítottam, ez mindössze egy spekuláció, amit visszautasítok!
Ha így folytatod, kénytelen leszek diplomáciai jegyzékben tiltakozni..!
Na, azééér!

cicmen 2020.05.02. 14:27:46

@6.Lenin: "Ha elfogadnám, hogy egy hajléktalan is magasabb szinten vezetné az országot, akkor sok millió EMBERT becsülnék le, akik tisztességesen is képesek élni, köztük akár ellenzékieket is."

Ezt mi nem érthetjük meg, valami pszichológiai probléma miatt kívánják a hajléktalanokat, ez hasonló lehet, mint a kőbányai szopófantom betegsége, az is a csövesekre gerjedt!
Ilyenek ezek a libsik, semmit sem csinálnak normálisan!

rasztaszív 2020.05.02. 14:30:25

@6.Lenin: a faszméret valójában nem mércéje a politikai alkalmasságnak.
lesz-e valamikor,hogy nem faszméricskélő verseny lesz a magyar politika?ez a valódi kérdés.

rasztaszív 2020.05.02. 14:33:49

@6.Lenin: orbán iránti vonzalmad egyre érthetőbb...:)

alöksz róz 2020.05.02. 14:39:56

@morph on deer: most akartam berakni, illusztrálva mennyire elpukkant már a lippsik agya :D

morph on deer 2020.05.02. 14:41:54

@alöksz róz:
Ja, ott a germán pöcegödör alján is. :)

6.Lenin 2020.05.02. 14:45:42

@rasztaszív:

Azért ne légy szomorú, a kicsit is meg lehet becsülni, ha óvatosan rágod. Neked mindig ez jut, de ne hibáztasd a lyukat ezért. Csak neked tág.

Mellesleg én nem panaszkodom. Nekem nagy vonalakban Orbán is megfelel, pláne , ha a választékot elnézem, nagyon is. A többin meg rágódj te továbbra is.

6.Lenin 2020.05.02. 14:50:35

@morph on deer:

Hát az utóbbi időben tényleg kezd hasonlítani egy pöcegödörhöz ott is, főleg, ha a politikusi felhozatalt nézzük.
Már a vén gazember Gyuri bá is az eu széthullását vizionálja. Rossz befektetésnek bizonyult. Az öreg is 1re többx mellényúl.

rasztaszív 2020.05.02. 14:52:25

@6.Lenin: világos az értékrended...csak azt fogod fel nehezen,hogy más nem a legnagyobb faszt keresi...:)de te legyél boldog vele,amíg teheted.

cicmen 2020.05.02. 14:57:06

@morph on deer: Azért van ok a büszkeségre, azt meg kell hagyni...........

Miért is? :D A mi szégyenünk, hogy a német buziknál ennyire helyén van és ennyire nívós a közszolgálatiság, hogy ilyen szinten primitív eszközökkel képesek csak támadni egy másik ország vezetőjét? A sorosplakátok nem ezen a szinten voltak, de akkor ment az ajvék, ez viszont remek prolitakarmány, te is itt örvendezel, a Lecteres képnek? Amúgy Hannibal pont ilyen libsiértékrendű figurákat csontozott ki, ha jobban utána gondolok! :D

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 14:59:01

@cicmen:

Ne vínnyogj, mindjárt lejár a műszakod.

6.Lenin 2020.05.02. 14:59:53

@rasztaszív:

Miért? Ez már régen így van, én a tehetséget tartom jobbnak, te a tehetetlenséget/tehetségtelenséget.

Én a dolgos, tisztességes embereket, te a hajléktalanokat. Van ilyen. Az evolúció kegyetlen néha.Pláne a sor végén lévőkkel, ott mindig, mindenből kevesebb/kisebb jut.

Azért te is lehetsz néha boldog, hiszen van aki szereti a Bélákat is. Elrettentésül rájuk is szükség lehet, aki nem tanul, az így jár, Béla.

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.02. 15:00:28

@cicmen:

Ja, látom most dupla a műszak, tán bevezették a rabszolga törvényt nálatok is?

morph on deer 2020.05.02. 15:07:51

@6.Lenin:
“ Az öreg is 1re többx mellényúl.”

Abban a korban már az is szép teljesítmény, ha egyáltalán megtalálja!
:)

alöksz róz 2020.05.02. 15:09:12

@cicmen: lehet válságtanácskozást tartanak
:D

morph on deer 2020.05.02. 15:13:13

@cicmen:
“ te is itt örvendezel, a Lecteres képnek? ”

Örvendezik a bánat!
Hát épp erről van szó, hogy manapság erre lehetünk büszkék, mert ez van.

Szeretnék már végre egy olyan miniszterelnököt, akit a kutya se ismer, csak éppen teszi a dolgát ahogy kell...

6.Lenin 2020.05.02. 15:16:34

@morph on deer:

Vagy az, hogy eszébe jut valami, és próbálkozik, az se kutya. Ha már nem is emléxik, hogy...valahol kéne lennie valaminek, na az már gáz.

cicmen 2020.05.02. 15:19:30

@látjátok feleim szümtükkel: Ne vínnyogj, mindjárt lejár a műszakod.................

Háháháháháháháhá! Méhéhéghogy a műszakom, te kis poénfenomén! Na valld be, hogy a Sassjózsi humorakadémián végeztél és csak a blogkörnyezet korlátai miatt nem csatoltál hozzá valami operettrészletet, mint a nagy példaképed! :D

cicmen 2020.05.02. 15:24:51

@morph on deer: Mennyiiben érint minket, hogy a németek szopják a libsifaszt, mert beléjük beszélték, hogy bűnösök? Kérdezd az ex keletnémeteket, azok az elnyomás ellenére sem ekkora csicskák ne félj, nincs még lejátszva a meccs!
Tudod mi a különbség a német közszolgálati stáb és az izraeli stáb között? Hogy az izraeliben vannak palesztinok is!

cicmen 2020.05.02. 15:31:01

@morph on deer: Szeretnék már végre egy olyan miniszterelnököt, akit a kutya se ismer, csak éppen teszi a dolgát ahogy kell...

Akkor válaszd meg basszájba, bár nem értem, hogy a németeknek, vagy bárki másnak mi a kurva anyja közüki van ahhoz a belügyünkhöz, hogy kit választunk miniszterelnöknek, pláne ha ilyen hülye ex Stazi gyanús bamba Merkelkurvájuk van, aki még akkor is kussolt, amikor kiderült, hogy a CIA lehallgatta!
Meg ugye ez! Ezek előtt szégyelljük magunkat, akiknél ilyen történik? www.vadhajtasok.hu/2020/05/02/itt-a-video-amin-haborog-nemetorszag-migrans-pofan-kopi-a-rendort-utana-meg-jol-meg-is-veri/

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 15:45:12

@cicmen: a primitív soros plakátok???
Ugyanúgy fejbe lőném aki kitalálta mint azokat akik melegpropagandát nyomtatnak a szuperhősös filmekben!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 15:47:43

@cicmen: merkellel nem lenne probléma a migránskérdésen kívül.
Amúgy nálunk meg a cigók csinálnak amit akarnak.

morph on deer 2020.05.02. 15:48:57

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Lehet, hogy ugyanaz volt, és akkor az egyik golyód megmarad!
:)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 15:49:12

@cicmen: amúgy meg tényleg lehetnének tökôsebbek a németek!
Akinek még nem tetszik mehet vissza oda ahonnan eljött.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 15:51:58

@morph on deer: ???
Na ez most vagy nem tetszik vagy nem értem!

Tényelek 2020.05.02. 16:00:36

@morph on deer: nekem meg pl úgyis csak 1 golyóm van.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 16:01:27

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: haver!én is szoktam hülyeséget írni de te most bőven lekőröztél!

illaim 2020.05.02. 16:02:30

@6.Lenin: "Te is a pöcegödörben lax? Kijöttök rasztaszívvel? Te is szeretsz furulyázni? Tudod, hogy azt fújni kell? Rasztaszív téged is átvert, hogy a furulyát szívni kell?"
Ezt is az a foghíjasan mosolygó kedves moszkvai utcalány anyukád mesélte neked? LOL

rasztaszív 2020.05.02. 16:08:14

@6.Lenin: ne hantázz,már megírtad,neked a faszméret számít...:)ezen nincs mit megmagyarázni.de a próbálkozásaid továbbra is mókásak...:)

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 16:21:24

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: a cigányokrol gyuri bácsit kérdezd... Hahaha a "magyar" gyuri bácsit. Melyik kormány találta ki a megélhetési bűnözést???

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 16:26:57

@a nagy hohohorgász: melyik találta ki a 20 ezres értékhatárt?
Melyik van tíz éve hatalmon?van elég rendőr borsodban?
Két hét alatt rend lett?tíz év alatt?

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 16:29:41

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ha lenne mit tőled ellopni már hozzád is járnának. És ha netalán tán lenne tokod és megprobalnad megvedeni magad akkor magyar György elintezi hogy levagjak a tokod és fizethetned a kárpótlást. De nincs tokod és vagyonod sem ezért vagy ellenzéki proli.

mgdé 2020.05.02. 16:30:47

@R.V.J.:

Nem lehetsz ilyen hálátlan, amikor a szittyamogyoró-rokon perzsa nagykirály szabadított ki téged a babilóni fogságból, s a szintén szittyamogyoró-rokon pastu hadúr b@aszta orrba a magát veled valami furcsa okból egyenrangúnak képzelő orosz, valamint wasp birodalmakat. Legalább valami olcsó plecsnit adj nekik pluszban! :P

Nekoashi2005 2020.05.02. 16:30:53

"Korábban – amikor történelmi mélyponton volt a munkanélküliség – a kabinet folyamatosan tájékoztatott az adatokról, a koronavírus-járvány kirobbanása óta azonban nem lehet tudni semmit."

www.portfolio.hu/gazdasag/20200502/epp-akkor-tuntek-el-a-magyar-munkanelkulisegi-adatok-amikor-a-legfontosabbak-lennenek-429270

Amiről a kormány nem szolgáltat adatot, az nem létezik! Lehet tovább sétálni!

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 16:32:54

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: pont az a kormány ahol a titkosszolgálat a qurcsanyi utasitasara lelott egy pár családot. Persze mindezt a demokrácia nevében. Az unió is támogatta. Szarzsakok vagytok

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 16:34:13

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ja erre már nem emlékszel? Akkor a választási eredményről csak annyit hogy többen vagyunk akik emlékeznek

mgdé 2020.05.02. 16:36:57

@cicmen:

Szia Macsek! Azt írják a másik posztnál, te vagy 'antitestekre' is!
Komoly tudathasadás! Persze jópénzért érthető, más is ment már kísérleti alanynak ... :D

(Fel ne robbanj! :D )

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 16:37:29

@a nagy hohohorgász: igen!talán már írtam ezt hogy akkoriban szavaztam fecóékra ,ennek ellenére kinéztem belőlük ezeket a dolgokat!
Mert ennek amúgyis semmi értelme nem volt!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 16:38:51

@a nagy hohohorgász: talán mert akkor már én sem fecóékra szavaztam?

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 16:40:38

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: konkrétan gyilkosság! De az belefer a demokráciában amit a kormány csinál az nem. Értem. Én eddig fordítva ültem a lovon, arccal előre. Megfordulok hogy demokrata lehessek.

morph on deer 2020.05.02. 16:42:02

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
“Na ez most vagy nem tetszik vagy nem értem!”

Ha két lövés helyett csak egyre van szükség, gondoltam egyet megspórolhatsz..:)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 16:45:07

@a nagy hohohorgász: azt tudom hogy valamit a gazdádék is kitalálták a statisztikák szépítésére csak már nem tudom mit!
Én sem emlékszem mindenre meg nem vagyok tökéletes mint a gzdád tehát tévedhetek!
A múltkor - talán emlékszel is- mikor valmelyik nickeddel beszéltem összekevertem Gerendást Gerendaival!

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 16:46:05

@a nagy hohohorgász: az enyingi cigányok áldásos tevékenysége is a demokrácia alatt volt mert a rohadt sportolok belekotottek. Amúgy azokról a migransokrol beszélsz akik kibasztak a szendvicset a vonat ablakon?fura hogy te ezeket mind elfelejted!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 16:47:47

@a nagy hohohorgász: látom nekem akarsz esni csak rossz ajtón kopogtatsz!

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 16:48:16

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: az egyik szalámit lopott a másik véletlenül több milliárdos üzletet... Hahaha de ne izgulj mi tudjuk hogy lolo is csókos. Csak az a kurva kettős mérce ne lenne.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 16:49:20

@a nagy hohohorgász: a másik aki ezt a nicket szokta használni szerintem jobban ismer engem.
Hívjátok már be!

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 16:50:05

@a nagy hohohorgász: ha leirom az igazat az neked esés? Akkor ezért érzitek diktatúranak Orbánt. Mert néha igazat is mond.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 16:54:45

@a nagy hohohorgász: haver! Csak nem te vagy az új fiú akiről a legutóbbi meetingen beszéltek?

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 16:57:56

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: vigyázz szaros mert jön a francia sír szarogep és lecsesz hogy nem kommunikálsz érdemben hanem csak terelsz pedig azt csak a fideszesek szoktak. Hahaha

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 16:59:38

@a nagy hohohorgász: amikor épp nem segget nyal még Bayer is mond néha igazat!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 17:02:46

@a nagy hohohorgász: az utóbbi tíz év kommentelésből minimum nyolcban csak elküldtem az ilyen propaganda elvakult szemellenzős majmokat mint te is vagy a picsába!van rá okom!nekem már nincs türelmem magyarázni.másnak még van!

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 17:14:16

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Tudod ha mindannyian kibujnank valaki seggéből akkor valóban történne vmi... De csak akkor ha egyszerre bujunk ki...ha van kedved kibújni most akkor kommunikálhatunk...Hm?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.05.02. 17:19:33

"Noha a vonatkozó jogszabályok értelmében egy a Pesti úti Idősek Otthonához hasonló számú bentlakóval működő intézményben főállású orvosnak kell az ellátást biztosítania, a fővárosi fenntartású otthonban március 12. után ténylegesen már nem volt jelen ilyen szakember, sőt

március 20-án hivatalosan is megszűnt a korábbi intézményi orvos jogviszonya"

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 17:21:32

@alöksz róz: kisgyerek, mindenki látja, hogy csak azt ismétled, amit én leírtam már... lehet, hogy mégis csak az egyik fattyam vagy;-)... de nem a legeszesebb;-)...

Nekoashi2005 2020.05.02. 17:24:26

Valaki magyarázza már el, hogy a kormánynak miért nem felel meg a sávosan emelkedő, progresszív adózás?

mgdé 2020.05.02. 17:27:40

@Nekoashi2005:

Hogy Matolcsy új nője sokat adózzon? Hát az úgy visszaközpénzesül! :D

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 17:28:56

@a nagy hohohorgász: alex, anyád nem szólt, hogy bekapta a legyet... ha szólt volna, küldtem volna lét;-)... de ezért nem kellene csicskának állnod, kisgyerek;-)...

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 17:32:06

@Sir Bates dö Hól: Látszik Romániában nem volt szexoktatas... Attól mert a gecis zsepidet megfogja egy nő még nem fog teherbe esni főleg mivel az anyád volt...hahaha .arrafelé nem járt a magyar Bravo újság?

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 17:36:04

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: haggyad már a gyereket! egy balfasz lehetett a nevelőapja, az anyja sem a legélesebb kés a fiókban (ezt bizonyítja, hogy nemcsak hogy megállt nekem, meg még ki is hordta ezt kis debilt), sz'al elég gondja van a kis pöcsnek...
miért, te mindig jól csináltál mindent‽... ott és akkor jó ötletnek tűnt a spiné;-)...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 17:36:34

@a nagy hohohorgász: én sose voltam senkiében!
látod erről beszélek!

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 17:39:24

@a nagy hohohorgász: örülök, hogy te válaszoltál, s végre nem kamuzol arról, hogy nem több nicket tolsz egyszerre;-)... akkor dobjuk az egészet, a te hátadon mégegyszer megcsinálom anyádat;-)...

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 17:39:46

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Még 5percig vagyok kibujva más seggéből.ha te is kibújtal Írj. Amúgy érdekes hogy amikor érdemi beszélgetés kialakulhatna hirtelen itt vannak az igazi trollok. Na ez az igazi 1984.

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 17:41:20

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Én meg úgy gondolom hogy én sem. Akarsz te kérdezni először?

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 17:48:54

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Te igazi szabad ember vagy mint az osszes liberális mocsing. Neked mindent szabad a többieknek meg kuss. És mi van akkor ha 2 libsi találkozik ? Megállapítják egymásról hogy nacik

morph on deer 2020.05.02. 17:50:25

@a nagy hohohorgász:
“Mert néha igazat is mond.”

Ez így igaz!
Úgy 30 évente...
Várjuk is rendesen a következő alkalmat, de még nem jött el az ideje.
De reménykedjünk, tisztelt hölgyeim és uraim, reménykedjünk, csak megéri néhányunk..!
És még az is lehet, hogy valami csoda folytán ő is.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 17:53:26

@a nagy hohohorgász: " neked mindent szabad a többieknek meg kuss"
Előadtad a fideszes demokráciát!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 17:55:25

@a nagy hohohorgász: nem néztem fecóra félistenként csak akkor jobbnak tűnt,mint Viktor!
Sajnos már most is....!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 17:56:44

@a nagy hohohorgász: amúgy a iberálissal semmi gond!
Viktor is úgy kezdte!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.05.02. 17:59:54

@morph on deer: áááh ő olyan mint Lenin!
Már akkor hazudott,mikor először felsírt!

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 18:04:46

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: de azt tedd hozzá hogy nem emlékszel vmiert 2002 és 2010 ig terjedő időszakra! Így könnyű

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 18:06:13

@mgdé: tessék, mit szeretnél? Nem olvastam annyi könyvet mint te. De ezt már mondtam. Mi a konkrét kérdés?

Sir Bates dö Hól 2020.05.02. 18:07:39

@a nagy hohohorgász: kisfiam, beszélj már normálisan, mert szájba vágnak, hogy kiesik a fogad... nagy pofád van, mint anyádnak, hülyegyerek sanyikám...

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 18:17:53

@Sir Bates dö Hól: azt tudod hogy egy nő tejföllel sem eshet teherbe? Hiába fehér

a nagy hohohorgász 2020.05.02. 18:25:43

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: te írtad. Már erre sem emlékszel? Pedig 1 órája volt.... Bmeg ti mind komcsi nyuggerek vagytok? Nem csodálom hogy utaljatok Orbánt... Megertelek titeket.