B1 blogcsalád



Kínos lett a fideszes alpolgármestenek, hogy a felesége a kormánytévé műsorvezetője

2020. január 24. - nickgrabowszki

Törölte Facebook-oldaláról a közös fotójukat. mkfp4.jpg

Azt túlzás volna állítani, hogy Füzesi Péter, a XVII. kerületi fideszes alpolgámester felhasználná a felesége ismertségét a politikai karrierjéhez.

  • A Facebook-oldalán pl. még csak arra sincs utalás, hogy nős, nemhogy arra, ki a b. neje.
  • Közös képük meg pláne nincs fenn. Már.

Egy volt, még hat évvel ezelőttről, gyaníthatóan feledékenységből. De miután megírtuk, hogy a felesége (Füzesiné Mészáros Kata) ugyanaz a műsorvezető (Mészáros Kata), aki pittbullszerű kedvességgel faggatja az állami médiába hivatkozási alapnak behívott ellenzéki főpolgármestert, majd közvetlenül utána egy koalamackó harciasságával kérdez alá és helyesel a fideszes frakcióvezetőnek,

törölte az utolsó közös fotót is.

Nyilván, mint terhelő bizonyítékot. Mondjuk nem tudom, mit gondolt, miután a kapcsolatukról szóló posztban ott volt a fénykép is, amit még 2014-ben, az önkormányzati választás kampányában töltött fel.

Miután azonban ez a kép nem az alpolgármester privát-, hanem a nyilvánosságnak szánt, kvázi hivatalos, politikusi kampányoldalán szerepelt, továbbra is a nyilvánosságra tartozik, ezért ideteszem a róla készített képernyőmentést: mkfp2_1.jpg

Továbbá az alpolgármester - amúgy kötelezően nyilvános - vagyonnyilatkozatának részletét is, mert hátha azt is töröltetni akarja:mkfp3.jpg

Csak hogy nyomuk maradjon.

Hogy amikor az Európai Parlamentben, Bizottságban, Tanácsban szavazni kell magyarországi jogállamiságról, a Fidesz ne hivatkozhasson arra, hogy itt a sajtó szabad, mert létezik pl. ún. közszolgálati média is.

Mert ez az eset tartalmi vizsgálat nélkül is jól mutatja, hogy a "közszolgálati' média ma, Magyarországon a Fidesz médiája, ahol Fidesz-politikusok hozzátartozói vihetnek politikai szerepet közpénzen,

a legkisebb összeférhetetlenségi probléma nélkül.

Hogy világos legyen: a "közszolgálati" média nem a közt, hanem csak a Pártot szolgálja. Nyilván így gondolták ők is, amikor megpróbálták eltüntetni a terhelő bizonyítékot.

De sikerült?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7615424940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

6.Lenin 2020.01.24. 13:18:12

Hány bőr van még ezen a faszságon? Érdemes mindet lehúzni? Van valamilyen értelme?
Menti ez valamiben is Kari Geri alkalmatlanságát?
Kötve hiszem.

Hajrá, lehet tovább gyalázni a Csüngőhasút, le4gelább ez a kis mindennapi öröme meglegyen a ballibáknak.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 13:19:30

Szép kórtünet a libsi természetről, rácuppannak a nekik nem tetsző személyre, családjára, vagyonbevallására, lesik rendszeresen a fészbuk oldalát is és egy levett kép kapcsán már olyan történetet kerekítenek, hogy ihaj!

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 13:28:21

"Mert ez az eset tartalmi vizsgálat nélkül is jól mutatja, hogy a "közszolgálati' média ma, Magyarországon a Fidesz médiája, ahol Fidesz-politikusok hozzátartozói vihetnek politikai szerepet közpénzen,"

Lehet ezt így nézni, de akkor emlékezzünk meg a politikai szereplésük jutalmaként közpénzből "kistafírozott" libsi színházigazgatókról, a jó helyekre beültetett Vágópistákról,, esetleg az áldozatos munkájáért jutalomból a faszom tudja mit szakértő Kálmán Olgáról, ismétlem, mindezt közpénzből!

sZulamith 2020.01.24. 13:33:41

Komolyan ha fotóra nézek nem tudom eldönteni, hogy ki is Ő. Akár Rácz Zsofi vagy Szabó Zsófi is lehetne annyira hasonlít a smink, a haj. Ezért is felejthető:)

Etniez 2020.01.24. 14:31:33

@6.Lenin: Nagyon ciki pubi, meny a nyávogás, hogy elég legyen, ugye? :D

Karigeri meg annyira alkalmatlan, hogy jelenleg a legnagyobb felhatalmazással bír ebben az országban.
Te fasz!

@Grimbusz Makszimusz: Látod pubi, mosdatsz. Nem az a lényeg, hogy nem szeretjük, hanem az, hogy nem lehetne riporter a közmédiában egy ilyen ember és főleg nem "interjúzhatna" a férjének a politikai ellenfelével.
Ne vagy te ennyire fasz, ugye?

Etniez 2020.01.24. 14:33:19

@Grimbusz Makszimusz: A színház nem közszolgálat, nem vagy te ennyire fasz, ugye?

Nagyon vergődtök, pedig ez az "interjú" nektek volt kínos ezekkel a szánalmas "kemény" kérdésekkel.

Annyira szar volt, hogy még nektek is ciki lett, mire pattogtok itt, mint a pöttyös labda. Ezt el kell engedni, elment. Ezeknek az utóvéd harcoknak semmi értelme, csak jobban lejáratjátok magatokat (pedig már nehéz).

6.Lenin 2020.01.24. 14:45:13

@Etniez:

1,3 millióból megválasztotta 350 ezer? És ? Ez miben cáfolja az alkalmatlanságát?
Zugló a legfejlettebb kerület Bp-en? Itt nem fog félni, hogy elássák?

Felőlem meg azt csinál Bp-en, amit csak eltűrnek neki, de azért lehet véleményem, nem?
De egy közmédia riporterének miért kéne esetleg csak olyasmit kérdeznie, ami csak egy szűk rétegnek tetszik? A tevékenységével kapcsolatban kérdezte. Ciki rá válaszolni egy közszereplőnek? Csaknem tényleg alkalmatlan az ilyen posztra?
Ja, hogy ti csak az ATV-re buktok? Ott tudják, hogy mit szabad, és mit nem.

Mellesleg én jobban megfingattam volna ezt a köcsögöt.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 14:47:30

@Etniez: : "A színház nem közszolgálat, nem vagy te ennyire fasz, ugye?"

Mit cáfolsz, nem is ezt állítottam, hanem, hogy libsi politikai tevékenységet folytatnak KÖZPÉNZBŐL!

Etniez 2020.01.24. 14:55:49

@6.Lenin: "1,3 millióból megválasztotta 350 ezer? És ? Ez miben cáfolja az alkalmatlanságát?"

Hivatkozás a 2/3-ra rémlik kiscsillag? Na, pont annyira!

"De egy közmédia riporterének miért kéne esetleg csak olyasmit kérdeznie, ami csak egy szűk rétegnek tetszik? "

Pont ez az, kutyát nem érdeklő, buta kérdéseket tett fel: hol parkolt? :D Meg ilyenek, ne add te itt a hülyét kishaver, mondom szánalmas ez, el kell engedni. Elbasztátok.

Ráadásul nem a közmédia riportere kérdezte, hanem a politikai ellenfelének a felesége, erről szól a cikk, nem tudsz olvasni?

"Mellesleg én jobban megfingattam volna ezt a köcsögöt."

Hát ez az, ez a buta liba nem megfingatta, hanem magát leégette, a nagy erőlködésben nem fingott, hanem bekakilt. Hol parkolt, miért nem biciklivel tekert ki télen a halál faszába interjút adni, meg ilyenek.. :DDD
Nem veszitek észre, hogy rajtatok röhög mindenki azóta is? Erre itt veritek a seggeteket a földhöz, maradnátok kussban, annál előbb vége lenne ennek a sztorinak, de nem, itt pattogtok..

Etniez 2020.01.24. 14:57:33

@Grimbusz Makszimusz: "A közszolgálati médiaszolgáltatás (vagy közmédia) azoknak a rádió, televízió, és más elektronikus médiaszolgáltatásoknak a meghatározása, amelyeknek elsődleges célja a közszolgálat. Az ilyen médiumok a lakosság egésze számára elérhetőek, és minél szélesebb rétegek megszólítására törekednek. A világ legtöbb részén állami finanszírozás által működnek, a profitszerzés műsorszolgáltatásuknak nem elsődleges célja."

Attól még hogy valamire közpénz is megy, nem lesz közmédia. Látod, ma is tanultál valamit.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 14:58:42

@Etniez:
"Nagyon vergődtök, pedig ez az "interjú" nektek volt kínos ezekkel a szánalmas "kemény" kérdésekkel."

Ki vergődik? Én írom erről már a második posztot? :D
Az egyik témája a műsorvezető Kálmán Olgára emlékeztető kérdezési stílusáról szólt, ez meg még cifrább ezzel a házastárs dologgal, mert ugyan próbálja a poszter megmagyarázni, de egy fészbukról levett kép kapcsán én felőletek látom a vergődést!
Megint egy marék szart lengettek véres kard gyanánt, szokásotokhoz híven!
Persze értem én, hogy te ebben nagy ügyet vizionálsz, hiszen az eddigi álbotrányaitok is rendívül pitiánerek tehát ez rangsorba állítva tűnhet nagynak....a saját kategóriájában! :D

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 15:05:08

@Etniez: Így van és legfőképpen a közszolgálatnak kötelessége leleplezni a vezetők alkalmatlanságát, ha azok! Karácsony országunk egyik legfontosabb bástyájának a vezetője, nem szabad álszent módon hízelegve elkendőzni a hibáit, hanem fel kell tárni a köz érdekében!

Etniez 2020.01.24. 15:09:11

@Grimbusz Makszimusz: Ki vergődik? TE BAZDMEG :D

Egyből jössz és kommenteled, ezzel fenntartva az érdeklődést :D

Közszolgálatilag pedig megkérdezhette volna a riporter Karácsonytól, hogyan értékeli az első 100 napot, mi volt siker, mi volt kudarc, hogyan képzeli a klímavészhelyzetet, mi lesz a Ripost-al, stb.

De nem, semmi értelmes kérdést nem tett fel, ahelyett azt firtatta 15 percig, hogy hol parkolt és télen miért nem biciklizik...

Hihetetlen szánalmas produkció volt.

Kálmán Olgát ne említsd egy napon ezzel a buta tyúkkal, ennek annyi esze nem volt, hogyan kellene tényleg keményeket kérdezni, ehelyett olvasta a hülye tabletjét még hallgatta a fülében amit súgnak neki. Látszik a fején, milyen indulat feszült benne, végül csak nem jött össze.
Továbbá Kálmán Olga is kérdezett elfogult dolgokat, de mégis sokkal fair-eb volt, hozzá még Tarlós is bejárt pl, sőt. Bármikor mehettek Fideszesek, csak nem mentek. Most viszont nem mehet az ellenzék, ha mégis akkor is lejárató kampányra akarják felhasználni ahelyett, hogy tényleg kérdeznének.

Szánalmas, ennyit a fidesz és a csapata.

6.Lenin 2020.01.24. 15:09:32

@Etniez:

"Hivatkozás a 2/3-ra rémlik kiscsillag? Na, pont annyira!" Most magad buktattad le mert ti szoktatok erre hivatkozni, hogy az nem kétharmad, A 350 ezer meg pont nem kétharmad.

Én nem vitattam azt eddig, hogy ez a köcsög nem nyert, én azt mondtam, hogy alkalmatlan erre a posztra, és ő eddig igazolta is.

Közmédia= országos, mindenkit érintő.
Honnan tudod, hogy ezek a kérdések - országosan - hány embert érdekeltek?
( mondjuk engem nem, nem is néztem végig, hiszen előtte láttam a Geri kampány alatt elmondott hülyeségeit)

Akkor szerinted is összeférhetetlen ami Szegeden történt? Amikor egy ügyvéd felesége jelöli ki a bírót, ráadásul az érintett perben., ahol a férje az egyik vádlott védője.

Miért ne lehetne a riporternő független szakmai téren a férjétől, de visszatérek arra, hogy mi olyat kérdezett, ami esetleg sokakat is érdekelhetett? Hogy miként bánik a közpénzzel egy alkalmatlan ember, az miért ciki?

Még egyszer mondom, hogy én jobban megfingattam volna.

Etniez 2020.01.24. 15:11:57

@Grimbusz Makszimusz:
hvg.hu/itthon/20200124_mtva_karacsony_meszaros_interju

Még nektek is ciki :D Fidelitasba még nem küldték le az emilt?
ALKALMATLAN vagy :)

Etniez 2020.01.24. 15:16:39

@6.Lenin: "Most magad buktattad le mert ti szoktatok erre hivatkozni, hogy az nem kétharmad, A 350 ezer meg pont nem kétharmad."

Most kiről beszélsz? Egyszer egyesszám, utána meg többes szám. Próbáld meghatározni mire gondolsz légyszíves.

"én azt mondtam, hogy alkalmatlan erre a posztra, és ő eddig igazolta is."

És mivel is igazolta?

"Közmédia= országos, mindenkit érintő."

Gondolom Mari néni Alsó-Bivalybasznádról az szeretne megtudni az ország fővárosának a polgármesterétől, hogy biciklizik-e télen.. Meg hogy milyen messze parkolt az épülettől. Ha igen, akkor nézze a Fókuszt meg olvassa a Story magazint, politikai műsorban politikai kérdések legyenek talán...

morpho 2020.01.24. 15:17:32

Az a helyzet, hogy a köztévé tényleg a fidesz propagandatévéje, egy fideszes politikus felesége nem is dolgozhatna ott, ráadásul tényleg alkalmatlan és valóban érdekes, hogy levette a közös képet, pont most. Milyen kapcsolat ez? Válnak? Az összes narancsos melléhakni sima fingfűrészelés és gagyi terelés.

menjünk a moziba be 2020.01.24. 15:17:58

Hogyan is mondta ennek a pasinak a fonoke?

"„Az egész európai kultúra a nők egyenjogúságára épül,ez a sarokköve”
- mondta Orbán. És mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet,
"sőt, többet is, mint ami kijár."

Látszik. Ilyen amikor kereszténydemokrata Orbán országában tisztelik a nőket!

444.hu/2018/03/25/orban-europai-ferfikent-mindig-megadjuk-a-noknek-kijaro-tiszteletet-sot-tobbet-is-mint-ami-jar

6.Lenin 2020.01.24. 15:19:37

@Etniez:

hvg... ne nevettess már,B+

"A dolgozók körében azonban nem egyöntetű a támogatottság: míg egyeseknek kifejezetten tetszett a beszélgetés, egy informátorunk megfogalmazása szerint "egymást veregetik hátba, hogy jól megmutattuk", többek szerint viszont

arcpirító volt a beszélgetés."

"egy informátorunk megfogalmazása szerint "
B+, minden kamu így kezdődik. Ezt már az óvodában se veszik komolyan.

Nincsenek valami komolyan is vehető érveid?

morpho 2020.01.24. 15:23:21

@Etniez: A saját államtitkáruknak is ciki az egész. Ezt le is írta, ez a két ócska propagandista meg itt veri a nyálát. Nekem kellemetlen az egész. De tényleg!

Etniez 2020.01.24. 15:24:13

@6.Lenin: Na, raklak megint offra egy kicsit, mert energiavámpírkodsz.

Etniez 2020.01.24. 15:25:50

@morpho: Én sem értem, ennek mi értelme van, megakarják magyarázni a fehérről, hogy fekete. Érted, még a szürkéről lehetne vitatkozni, de ez nem az.
Ez oltári égés lett 80 IQ felett. De beleállnak ebbe is :D

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 15:26:36

@Etniez: " nem "interjúzhatna" a férjének a politikai ellenfelével."

Ez hol van törvénybe fektetve, a libsi etikai kódexben, ahol ez tilos, viszont fordított esetben nagyszerű példája a sajtószabadságnak? :D
És Karácsony ellenfele a férjének? Tudtommal ugyanazt a várost vezetik, Budapestért dolgoznak, csak más kategóriában, tehát kollégának kellene tekintenie Füzesit és nem ellenfélnek! :D Persze ismerjük a libsi együttműködést, a kormánnyal is az kéne Budapest érdekében, de eddig csak Karácsony fenyegetőzéseit és zsarolásait láthattuk, beruházások leállításáról, ha nem kap pénzt, meg egyéb műbalhékról, érdemileg meg a két centis hó is kifogott rajta, mert válságtanácskozás keretében kezdtek agyalogni, hogy mit kéne most tenni, közben egy óvodás is tudja, hogy el kell takarítani!

6.Lenin 2020.01.24. 15:29:17

@Etniez:

Te, ti a ballib társaság.

Mivel igazolta? Hogy a kampányban hazudott, az első húzásai pont az ellenkezőjét igazolják, egy bábú, hiszen ott volt végig, aki mozgatja. Akiket a kampányában alkalmatlannak tartott (kimondva, megnevezve) megtette alpolgármesternek. Zsarolja a kormány, és két kézzel lopják a közpénzt. Csak így hirtelenjében.

Miért ne lenne joga Bivalybasznádon bárkinek is tudnia arról, hogy a fővárosban mire költik a közpénzt?
Te egy kirekesztő libsi vagy? Netán náci? Vagy hülye szoci?

Azt hallottad már, hogy aki hazudik, az lop is? Azt hazudja, hogy biciklivel jár (egy rövid szakaszon) de egy autó, fizetett sofőrrel állandóan követi, az nem lopás?

Akkor is véded majd, ha bukni fog?

Etniez 2020.01.24. 15:31:39

@Grimbusz Makszimusz: "Ez hol van törvénybe fektetve, a libsi etikai kódexben, ahol ez tilos, viszont fordított esetben nagyszerű példája a sajtószabadságnak? :D"

A szó amit keresel, és nem jut eszedbe: összeférhetetlenség

" Tudtommal ugyanazt a várost vezetik, Budapestért dolgoznak, csak más kategóriában, tehát kollégának kellene tekintenie Füzesit és nem ellenfélnek! "

És ezt Füzesi felesége is tudja vajon?

"de eddig csak Karácsony fenyegetőzéseit és zsarolásait láthattuk,"

Nagyon helyesen, Orbán csak az erőből ért, ezt az utóbbi 10 évben bebizonyította. Bárki tárgyalt vele, azt átbaszta. Majd talán Orbán után lesz értelme veletek tárgyalni, addig háború sajnos.

"két centis hó is kifogott rajta"
A két centis hó a Tarlós (Fidesz) által kinevezett emberen fogott ki, ki is lett rúgva. Ez nem az a hely, ahol nyugodtan hazudozhatsz, tudtad?

morpho 2020.01.24. 15:32:19

@Etniez: Esetleg van az a pénz, amiért ezt a szart is bevállalja valki..

cleanwater 2020.01.24. 15:36:17

Az ilyen barmokkal mint a Lenin /jellemző a nick név/ meg aGrimbusz nem érdemes vitatkozni.Nekik elég az, hogy Soros, Soros, Soros Brüszel, Brüszel, Brüszel Gyurcsány, Gyurcsány, Csurcsány.Ez a nivójuk!

6.Lenin 2020.01.24. 15:37:01

@Etniez:

Próbáld magad összeszedni, tényleg nem árt kicsit pihenned. Hátha eszedbe jut valami ütősebb is, mert eddig gyengén muzsikáltál.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 15:39:20

@Etniez:
Egyből jössz és kommenteled, ezzel fenntartva az érdeklődést :D

Kár hogy a tudásomból nem ragad rátok semmi! :P

De nem, semmi értelmes kérdést nem tett fel, ahelyett azt firtatta 15 percig, hogy hol parkolt és télen miért nem biciklizik...

Annak meg inkább örülj, mert én rákérdeztem volna, hogy fenyegetik e még a gyerekét a politikai szövetségesei, Gyurcsánnyal alárendelti viszonyban áll e és ha nem, akkor miért tette be Draskovicsot, Vágót, Havas Szófiát pozíciókba, vagy a jelöltsége idején még ellene indított Olgát! Meg hogy mi volt az a bicikliről sutyiba átszállás, persze hidegben ne biciklizzen, meg amúgy sem, mert elütik, de ne zöldködjön! A klímavészhelyzetben mit tett még a kihirdetésen kívül, mi lesz ha esik mégegyszer az életben hó, sb. stb.! Soroljam? Ott szart volna be a buzi!

6.Lenin 2020.01.24. 15:40:00

@cleanwater:

Hú, B+, komoly egy köcsög lehetsz, ha csak ennyit vagy képes magadból kipréselni.
Sokat küzdöttél vele mire kijött?

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 15:43:36

@Etniez: "Ez oltári égés lett 80 IQ felett. "

Miért 80? Neked van 81 és nálad hülyébbekkel akarsz példálózni? :D

menjünk a moziba be 2020.01.24. 15:48:04

@ nickgrabowszki Kínos lett a fideszes alpolgármestenek, hogy a felesége a kormánytévé műsorvezetője

Akkor keszulhet a lemondasra mint Borkai. Keresztenydemokrata, novedo Orban alatt az ilyen tettek elfogadhatatlanok!

444.hu/2018/03/25/orban-europai-ferfikent-mindig-megadjuk-a-noknek-kijaro-tiszteletet-sot-tobbet-is-mint-ami-jar

„Az egész európai kultúra a nők egyenjogúságára épül,ez a sarokköve”
- mondta Orbán. És mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet,
"sőt, többet is, mint ami kijár."

alöksz róz 2020.01.24. 15:52:23

@Grimbusz Makszimusz: így nyeri el értelmét a lippsi kijelentés: "a közpénz mi pénzünk, a hatalom nem dugdoshatja előlünk"

alöksz róz 2020.01.24. 15:55:25

@Etniez: ok, de az még nem derült ki, miért kéne közpénzt adni a politikai tevékenységetekre

6.Lenin 2020.01.24. 16:04:06

Mit is szerettek volna a ballibák hallani?

-Jó estét csodálatos tehetségű főpolgármesterek mestere.
-Jó estét, köszönöm az előlegezett bizalmat, de szerintem ennél én jobb leszek.
-Talán néhány órás mondatban ha elárulná nekünk földönfutóknak a terveit, mi lesz a mi szeretett fővárosunkból?
-Mi lenne, egy tejjel, mézzel teli Kánaán. Még a méhek is biciklin gyűjtik majd a virágport, gyorsabb lesz a buszközlekedés is, méhek ezrei fogják húzni a buszokat. A Dunában is méz fog folyni. Csodálatos lesz. Bp-en mindig fog sütni a Nap is, nem lesz még klíma sem, a Föld forgása is itt kicsit lassabb lesz. Mindenhol oxigén, meg még több oxigén. Mindenki zöld lesz, még a kutyaszar is. Miiinnnnddeeee...nnnn

Úristen, orvost, a csodálatos tehetségű elájult, a kamera manusz is, mindenki, éééénnn iiisss.

Kedves nézőink, amint az angyalokat eltávolítjuk a stúdióból, és az űrből jövő zenét is sikerül kicsit lejjebb tekerni, és a főpolgi is magához tér, folytatni fogjuk, ígérem, tutira.

grécci mikropenist mindenkibe 2020.01.24. 16:11:50

Jó lenne a kösztévé ha visszajönne a baló gyuri meg a dákós zsolt meg a dévényi tibi bácsi.
Mert fügetlen kell.

Sancho12 2020.01.24. 16:19:17

@grécci mikropenist mindenkibe: Hu B+ ez kemény volt.Tudsz még többet is??

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 16:21:28

@grécci mikropenist mindenkibe: Maradj már, a Baló egy úriember volt, felkészült és normális, hiába tartozott elvileg közéjük, nem fért be a Bolgáruras Olgás vonulatba!

grécci mikropenist mindenkibe 2020.01.24. 16:22:46

@Sancho12: Meg a fügetlen kálmán olgica is meg a fügetlen forró tomi is kell a kfügetlen köszmédiába.

Sancho12 2020.01.24. 16:27:16

@grécci mikropenist mindenkibe: Bocsi, egy fordító programod nincs véletlenül?

grécci mikropenist mindenkibe 2020.01.24. 16:28:43

A fügetlen juszt laci is odakéne.

Etniez 2020.01.24. 16:28:49

@Grimbusz Makszimusz: "Annak meg inkább örülj, mert én rákérdeztem volna, hogy fenyegetik e még a gyerekét a politikai szövetségesei, Gyurcsánnyal alárendelti viszonyban áll e és ha nem, akkor miért tette be Draskovicsot, Vágót, Havas Szófiát pozíciókba, vagy a jelöltsége idején még ellene indított Olgát! "

Na látod, még te is tudtál volna kérdezni értelmeseket, de ezzel is a buta liba ALKALMATLANSÁGOT bizonyítottad, vágod ugye? :D

@alöksz róz: "ok, de az még nem derült ki, miért kéne közpénzt adni a politikai tevékenységetekre"

Egyrészt sokkal kevesebb megy el színházakra, mint a szotyizósok focijára, továbbá a színház nem politika, hanem kultúra, tudom ismeretlen szó számodra.

Etniez 2020.01.24. 16:31:31

@Etniez: Javítva:
"Na látod, még te is tudtál volna kérdezni értelmeseket, de ezzel is a buta liba ALKALMATLANSÁGOT bizonyítottad, vágod ugye? :D"

Na látod, még te is tudtál volna kérdezni értelmeseket, de ezzel is a buta liba és a mögötte álló köztelevízió ALKALMATLANSÁGÁT bizonyítottad, vágod ugye? :D

morpho 2020.01.24. 16:41:16

@alöksz róz:
Jelenleg egyedül a fidesz politikai tevékenységére adnak közpénzt. Propagandára 5 év alatt 100 Mrd-ot. És akkor még nem számoltuk a Mészáros-Tiborcz-Garancsi tengelyen magánosított közmilliárdokat. Először ezt kéne elmagyaráznod, aztán én is elmagyarázom neked, hogy miért kéne közpénz az úgynevezett "ellenzéknek" .

Gonoszgólya 2020.01.24. 16:51:48

@6.Lenin: "Menti ez valamiben is Kari Geri alkalmatlanságát?"
Miért? Alkalmatlan?
Miért?

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 16:52:34

@Etniez: Na látod, még te is tudtál volna kérdezni értelmeseket, de ezzel is a buta liba ALKALMATLANSÁGOT bizonyítottad, vágod ugye? :D

Ezért mondom, hogy ne sírjatok, mert Karácsonyt szénné lehetett volna szopatni, örüljetek inkább ennek a kis helyette polgármester feleségnek! :D

Gonoszgólya 2020.01.24. 16:52:55

@Grimbusz Makszimusz: Szopjad csak a fideszfaszt kisköcsög, oszt ha meguntad, bekaphatod az enyémet is.

Gonoszgólya 2020.01.24. 16:54:27

@6.Lenin: "Még egyszer mondom, hogy én jobban megfingattam volna."
Ahogy anyádat szoktad? Hátára vágva a boncasztalon? He? Fideszguzeráns kisköcsögöm.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 16:55:48

@Etniez: "@Etniez: Javítva: ALKALMATLANSÁGÁT"

Köszönjük Emese!

6.Lenin 2020.01.24. 16:55:54

@morpho:

A parlamenti-, önkormányzati képviselők, polgármesterek javadalmazása is közpénz, a működésükre jutó bevételek, támogatások is közpénz. Függetlenül, hogy ellenzéki, kormánypárti.
A feleslegesen sok, alkalmatlan alpolgármesterek javadalmazása is közpénz, sőt annak lopása, ha nem indokolt.
Nem véletlenül szeretnének hatalomra kerülni, nem a te, vagy az én jólétem a fő kérdés a számukra.

Kérdezetem már de nem válaszoltál, téged valaki kényszerít, hogy politikai kérdésekkel foglalkozz? Miért nem készítenek fel, ha ilyesmire kényszerítenek? Így nagyon ciki amit csinálsz.

Gonoszgólya 2020.01.24. 16:56:05

@6.Lenin: "... balliba...", "... balliba...", "... balliba...".

Fideszbuzeráns seggszopó köcsög. Fideszbuzeráns seggszopó köcsög. Fideszbuzeráns seggszopó köcsög.

6.Lenin 2020.01.24. 16:59:49

@Gonoszgólya:

Olvass vissza néhány hozzászólásomat, nézd meg a kampányát, a mostani kezdését, az 5 éves zuglói tevékenységét, és általában a politikában végzett eddigi munkáját.
Ha nem látod, hogy mire is képes, várj tavaszig, és inkább kergess lepkéket, kevésbé fárasztó (szellemileg), de sokkal egészségesebb a mozgás miatt.

6.Lenin 2020.01.24. 17:02:56

@Gonoszgólya:

Csak ennyi? Ezért kár volt téged meghagyni. Jobb nem volt az alomban?

Etniez 2020.01.24. 17:03:07

@Grimbusz Makszimusz: Mi nevetünk is, nagy itt a vidámság, nem látod?

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 17:07:14

@Gonoszgólya: " Szopjad csak a fideszfaszt kisköcsög, oszt ha meguntad, bekaphatod az enyémet is."

Ultima ratio by LUMPENPROLI! :D

eszti..... 2020.01.24. 17:26:10

@Grimbusz Makszimusz:

Igazad van, nincs törvénybe fektetve. Ez inkább íratlan szabály volt. 2009-ben a Magyar Televízió vezetése alkalmazta Baló György esetében. Nem vezethette az EU választási műsort, mert Morvai Krisztina a Jobbik listavezetőjeként érintett volt a választási versenyben.

Európai téridő 2020.01.24. 17:42:38

Internáci Graboszki balfax hülyelvtárs, mitől is lenne az? Gagyi firkászdumát nyomatsz, sugalmazol, manipulálsz.

morpho 2020.01.24. 19:14:29

@6.Lenin: Te nem létezel. Vágod?

6.Lenin 2020.01.24. 19:32:10

@morpho:

Hát ahhoz képest igen jól érzem magam. Tulajdonképpen ezzel most mit is kéne kezdenem? Nem kedveled, hogy nem tudsz normális érveket felhozni, van ilyen . Ismertem ilyenek, szépen elvegetáltak, senkit nem zavartak különösebben, csendben elpatkoltak, kész, nekik is jobb így. Másokat meg úgysem érdekelt a létük.
Nincs valami, amihez esetleg értesz is? Zene, bélyeggyűjtés, vagy valami hasonló, hátha találnánk valami közös , érdekes témát.
Nem, akkor nem, kimondottan én sem ragaszkodnék hozzá. Van éppen elég értelmes barátom ismerősöm, lökött kevesebb, de nem is hiányoznál nagyon.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 19:46:49

@eszti.....: Egyszeri eset nem lehet íratlan szabály.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.24. 20:17:55

@6.Lenin: Írj már valami fiktív történetet megint, olyan dijalógussosat ! :DD

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.24. 20:27:51

lapszemlét
az mulatságos
gradlopszkit vissza kényszerkezelésbe

öreg_répatorta 2020.01.24. 21:07:05

Mocskos fideszes tetvek. Nektek mindent le lehet nyomni a torkoton, többek között orbán geci faszát is. Nem fuldokoltok, nem kiabáltok, hanem szívjátok a spermát, mint éltető elemet. Ettől lesztek aztán ti is gecik.

a nagy hohohorgász 2020.01.24. 21:09:53

Sajnos nem lehet mindenki olyan független mint Baló meg Kálmán meg rónai. A jobboldalnak mindenből a szarabb jutott viszont szarból több van mint jóból. Ezért van 2/3

6.Lenin 2020.01.24. 21:18:53

@morpho: léétezeeeem!

Je je je jeje
Je je jejeje je.

maxvall baribaszó 2020.01.24. 21:20:55

Kicsit agresszív, kicsit bugyuta a kurva, de azért sunáznám.

Többször mosoly játszott a szája sarkában.

megamedve 2020.01.24. 21:39:14

Hát erről ennyit.
A sok agyhalott és/vagy önként/fizetett náci és/vagy haszonleső nerbűnőző és/vagy megtévesztett ne higgyen senkinek: CSAK A FIDESZ!

a nagy hohohorgász 2020.01.24. 21:56:25

@megamedve: hallgass a szívedre szavazz a Fideszre

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.01.24. 21:57:19

@megamedve: ÉS TI , KIKET IS TÁMOGATTOK ?!!!!!!!!!!

HAZUG NÉPNYÚZÓKAT ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Szemben minden ígérettel!! A szemét Pikó bérlakásokat adna el Józsefvárosban

Bérlakásokat adna el Józsefváros polgármestere

Összeegyeztethetetlen konfliktus húzódik az ellenzéki támogatással megválasztott Pikó András józsefvárosi polgármester kampányban tett ígéretei és a valóság között, ugyanis az önkormányzat a meghirdetett bérlakásprogram megvalósítása helyett az idén mintegy hatvan bérlakást adna el, s első körben nyolc ingatlant értékesítenének – jelentette ki a Fidesz–KDNP kerületi frakcióvezetője. Vörös Tamás hangsúlyozta: gazdasági indoka nem lehet az értékesítésnek, hiszen az előző, fideszes vezetés 13 milliárd forinttal a kasszában adta át a kerületet a balliberális polgármesternek – tette hozzá."
mindenszo.hu/szemben-minden-igerettel-a-szemet-piko-berlakasokat-adna-el-jozsefvarosban/

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a nagy hohohorgász 2020.01.24. 22:00:19

@megamedve: te segíts már nekem hogy lehetek olyan okos mint te?

a nagy hohohorgász 2020.01.24. 22:04:22

@megamedve: én meg tudom indokolni miért szavazok a Fideszre de te csak azt fujod h én hülye vagyok. Ha 10zel több iqd lenne lehetnél szogletzaszlo.

megamedve 2020.01.24. 22:16:04

@a nagy hohohorgász: ezt nem lehet olyan könnyen elérni...
sztem előbb próbáld meg a jediképzőt...az könnyebb lesz (hülye)

megamedve 2020.01.24. 22:20:31

@a nagy hohohorgász: csak egy gyors példa, hogy te is értsd:
A magyar (még a nemzeti szerint is) nyelvtan az mondja, hogy: fújod, nem fujod, mert olyan nincs.
hátsó lepattanóvonal (egy kis gyakorlással) még lehetsz

a nagy hohohorgász 2020.01.24. 22:23:07

@megamedve: magyarul sokat kell olvasni a zindexet és a valóságot figyelmen kívül kell hagyni. Értem

megamedve 2020.01.24. 22:25:19

@a nagy hohohorgász: neked először a magyar nyelvtan szabályainak a tanulmányozását javaslom, mert addig kár IQ-ról beszélgetni, amíg a kapanyél kiesik a szádból.

a nagy hohohorgász 2020.01.24. 22:25:44

@megamedve: értem attól leszek magyar h helyesen írok és nem attól h nem árulom el a házamat a külföldiek erdekenek. Most már ezt is tudom. Mondtam hogy tanulnom kell

megamedve 2020.01.24. 22:31:20

@a nagy hohohorgász:
De addig is, míg reményeim szerint gyakorolsz serényen, javaslom tanulmányozásra ezt a videót ( egyszerűbbek, illetve csak magya"u"ról kedvéért van hozzá magyar felirat, ha nem találod próbálkozz a beállításoknál, hátha...)

www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=Alzfi8tt5QY&feature=emb_logo&fbclid=IwAR0m35bJ_2dqz3isrz6uip_VOKKfW2FDb0PS12H6dugmDuUhJIROKzNZdWk

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.01.24. 22:40:32

@megamedve: MEGINT CSALNI FOGNAK , MINT 1947-BEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"A kommunisták újra megrendezték a kékcédulás választásokat, és győztek, 90%-os arányban. 2020-ban, a Budai várban.

Csütörtök este egészen szürreális élményben lehetett annak része, aki részt vett az I. kerületi vezetés által szervezett, úgynevezett civil fórumon. Ha az ellenzék azt gondolja demokráciának, amit a rendezvényen tapasztaltam, akkor semmi kétségem azt illetően, hogy az egyet nem értőket azonnal deportálják, ha kormányra kerülnek."
www.origo.hu/itthon/20200124-kekcedulas-valasztasok-2020.html

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

megamedve 2020.01.24. 22:56:53

@Hova fogják elásni KariGerit?!: szerintem te beteg vagy.
Keress magánorvost, mert a gazdád ignorálta (ha nem érted: felülírta, semmissé tette) az agyadat!!!

megamedve 2020.01.24. 22:57:28

@Hova fogják elásni KariGerit?!: szerintem te beteg vagy.
Keress magánorvost, mert a gazdád ignorálta (ha nem érted: felülírta, semmissé tette) az agyadat!!!

megamedve 2020.01.24. 23:00:32

elfáradtam: mindenki menjen a -----hova akar ( a hülyék persze ne, ők ezt nem értik)

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.01.24. 23:26:02

@megamedve: LEBUKTAK A SOROS BIRODALOM FINANSZÍROZÓI !!!!!!!!!!!!!!!!!

KÜLFÖLDRŐL AKARTÁK MEGBUKTATNI A MAGYAR KORMÁNYT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Német, svájci, sőt horvát szervezetek is pénzelik Soros magyarországi birodalmát

Számos külföldi országból finanszírozzák Soros hazai birodalmát, derült ki az Origóhoz eljutott dokumentumokból. Bár valamennyi helyi Soros-szervezet tagadja, hogy külföldi érdekeket szolgálna ki, azonban, ha jobban megnézzük ezeket a helyi leányvállalatokat, akkor azt láthatjuk, hogy szinte kizárólag csak külföldi forrásokból gazdálkodnak, így jogosan merül fel a kérdés, hogy milyen célokat és mi okból szolgálhatnak ezek a hazánkban bejegyzett egyesületek, alapítványok. Mert az ősi szabály szerint aki fizet, az diktál. A Századvég NGO-radarja is a Helsinki Bizottság tavalyi éves beszámolójával foglalkozik. Ebből kiderül, hogy a 481 millió forintos bevételükből mindössze 5 millió forint származik hazai adózóktól, és ha feltételezzük, hogy a meg nem jelölt adományok mind hazai forrásúak, akkor is csak a bevétel 7 százaléka származna belföldről. Azaz a maradék 93 százalék külföldről van. A finanszírozók között persze megtaláljuk Soros házi alapítványát, az Open Society Foundationt, az Európai Bizottságot, vagy épp az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságát, de német, svájci és horvát szervezetet is találunk a támogatók listájában, ahogy a Holland Nagykövetséget is. "
www.origo.hu/itthon/20200124-helsinki-bizottsag-beszamolo-tasz-444.html

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

morpho 2020.01.24. 23:45:27

@Hova fogják elásni KariGerit?!: Mi történt pubi? Kikúrtak a mindenszótól?

Bambano 2020.01.25. 00:50:20

nem az a baj, hogy tv-s, hanem az, hogy elhízott a szülése óta :P

morpho 2020.01.25. 01:21:08

@Bambano: Ezért vette le a férje a faszbukóról! Összeállt a kép. Norbi keze van a dologban...

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.25. 05:44:06

sóbri norbinak mi a bűne, amiért megér napi 10 zsindex irományt

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.01.25. 07:04:44

@morpho: kikúrtak.

Megkúrtak.

SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.25. 07:23:05

@Hova fogják elásni KariGerit?! : Hova fogják elásni KariGerit?!

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2019.11.01. óta tag.

taguci vállald a nevedet is, ne csak a picsádat

alöksz róz 2020.01.25. 09:10:29

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: nem fogadja el a dagadt slampos szőrös nőket olyannak, amilyenek

alöksz róz 2020.01.25. 09:13:47

magyar györgy meg a blogján siránkozik a veszni látszó börtönbiznisze miatt pár függetlenobjektív bejegyzésben :D

Grimbusz Makszimusz 2020.01.25. 09:27:11

@janos551: Okés, hogy fikázod a nőt nagy erőkkel, de a stúdióban ketten voltak hülyék, ő meg a Geri, mi egy hülyét tettünk be műsorvezetőnek, ti viszont egy hülyét főpolgármesternek! Melyik a rosszabb?

István Tamasi 2020.01.25. 09:27:45

@Grimbusz Makszimusz:
Az is szép kórtünet volt a lakálymédia és a fideszmaffia bértollnokairól amikor hetekre rácuppantak gréczi ocsmány farkára.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.25. 09:35:12

@István Tamasi:

index.hu borkai: Nagyjából 131 000 találat

origo.hu gréczy: Nagyjából 15 300 találat

István Tamasi 2020.01.25. 09:52:00

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Gréczi simán ostobaságot, gusztustalanságot csinált
Borkai egyrészről szintén gusztustalan volt, másrészről, és ez nagyságrendekkel súlyosabb, közpénzlopásból, korrupcióból származó pénzen orgiázott és még a fiacskája is évekig lébecolt munka nélkül a lopott közpénzből.

István Tamasi 2020.01.25. 09:53:13

Visszatérve az "interjúra": Karácsony olyan elnéző mosollyal nézett a luvnyára mint apa a hülye, debil gyerekére.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.25. 09:59:13

@István Tamasi: minden retardált így néz
körforgalomba vagy végtelen ciklusba kerülnek a gondolataik, még az arcuk is lefagy

Grimbusz Makszimusz 2020.01.25. 10:26:40

@István Tamasi:" Gréczi simán ostobaságot, gusztustalanságot csinált
Borkai egyrészről szintén gusztustalan volt, másrészről, és ez nagyságrendekkel súlyosabb, közpénzlopásból, korrupcióból származó pénzen orgiázott "

Ez ott sántít, hogy volt egy csomó kép és ezzel szemben volt egy videó és nem több, ezt kell nézni! Borkai egy buliban kefél egy szűk helységben többed magával és még látható egy hajón készült csoportkép egy asztalnál és erre építette fel a libsi agytröszt a legendát amit te is mantrázol a közpénzekről! Zsenijális fsság lumpenprolik hergelésére!
Baszki egy hajót kibérelni egy hétvégére még nem olyan nagy dörrenés, középvezetőtől és felfelé nem különösebb tétel, ha összeszámoljuk, abból még nem következnek az általatok harsogott százmilliók, más bizonyítékkal meg nem sikerült előállni!
A másik Zsolti képeit viszont továbbgondolni sem kell, engedjük el most, hogy ezt még el is küldte valakinek, enélkül is egy magányosan recskázó, a saját gecis faszát lefényképező aberrált nyomoronc perverzióját láthatjuk!

Grimbusz Makszimusz 2020.01.25. 10:35:42

@janos551: Ez nagyon értelmetlen volt, bele sem megyek, egyedül Karácsony releváns és az ő hülyesége, azt már bizonyította a kerületben és hogy összeállt Gyurcsánnyal aki először lealázta, most meg irányítgatja, amit a jövő mutat meg az csak a hülyesége mértéke lesz és hogy majd mennyire fázik rá, mekkora balhét vitetnek el vele a végén!

Grimbusz Makszimusz 2020.01.25. 10:40:14

@janos551: Egyébként a tiltásomkor egy hasonló értelmetlen,, se füle se farka debilséghalmaz miatt anyáztalak le, ezt most nem teszem, mert a másik posztban cuki voltál,de szedd már össze magad az istenért!

István Tamasi 2020.01.25. 11:14:54

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
"Minden retardált így néz."
Jól ismerheted a retardáltak nézését a tükörből.

István Tamasi 2020.01.25. 11:17:50

@Grimbusz Makszimusz: Nem legenda hanem tény, hogy borkai lopott, mutyizott közpénzen orgiázott és még a fiacskája is abból a lopott, korrupciós pénzből kapott évekig havi 1 millát.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.25. 11:39:43

@István Tamasi: " Nem legenda hanem tény, hogy borkai lopott, mutyizott közpénzen orgiázott és még a fiacskája is abból a lopott, korrupciós pénzből kapott évekig havi 1 millát."

Persze, persze, egy millát, meg orgiázott, aztán közben a tieitek nyomják kokózás közben, hogy hülye aki nem keres meg száz millát! :D

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.25. 11:49:42

@István Tamasi: ez még az oviban - a te szinteden - jó vicc vót, de a kisegítő isiben - ahova anyukád pelenkázás után hord - már uncsi

István Tamasi 2020.01.25. 12:02:38

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Te biztosan tudod mi megy a kisegítő isiben, hiszen ott végezted a 6 elemidet - egyszer az elsőt, kétszer a másodikat és háromszor a harmadikat.

István Tamasi 2020.01.25. 12:04:12

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Te biztosan tudod mi megy a kisegítő isiben hiszen ott végezted el a 6 elemidet: 1x az elsőt, 2x a másodikat és 3x a harmadikat.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.25. 12:30:00

@Grimbusz Makszimusz: "egy millát"

Havi egy milla is sok, ha közpénzbél való lopásról van szó. A Borkai sok milliárdot lopott, baromarc. Nem feltevés, hanem tény.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.25. 12:33:48

@Grimbusz Makszimusz: "Borkai egy buliban kefél egy szűk helységben többed magával és "

Annyi pénzt lopott, hogy nem tudja értelmese elkölteni.

Muhammad Balfas 2020.01.25. 13:22:37

@István Tamasi: Én úgy emlékszem,hogy a kispesti szoci Lakner szájából hangzott el ,hogy „aki önkormányzati szinten nem keres évi 100 milliót , az hülye..”

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.25. 13:27:04

@Muhammad Balfas: "a kispesti szoci Lakner szájából hangzott el ,hogy „aki önkormányzati szinten nem keres évi 100 milliót , az hülye..”"

Igen. És ez mennyiben menti a gazdáid száz és ezer milliós tolvajlásait?

Muhammad Balfas 2020.01.25. 13:31:31

@István Tamasi: Borkai prostinak fizetett,míg Géczi ocsmány fotóival zaklatott nőket.Melyik a rosszabb..?

Muhammad Balfas 2020.01.25. 13:33:35

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: Amelyre semmiféle bizonyítékod nincs,csak vádaskodsz..A kispesti brigád ténykedéséről viszont hanganyag van.

buszrajongó 2020.01.25. 13:36:57

@Etniez: "KariGeri meg annyira alkalmatlan, hogy jelenleg a legnagyobb felhatalmazással
bír ebben az országban."

Ez kb olyan, mintha azt írtad volna, hogy az ég meg annyira kék, hogy
magasabb mint a Csomolungma.

A kettőnek semmi köze egymáshoz. Attól, hogy nagy felhatalmazása van,
még pontosan ugyanolyan alkalmatlan.

"...és főleg nem interjúzhatna a férje politikai ellenfelével."

Talán nem a legszerencsésebb valóban, de még mindig jobb, mint a férje
politikai elvbarátaival interjúzni, mert annak meg gátlástalan alákérdezés
lenne a vége.

maxvall baribaszó 2020.01.25. 13:40:35

Egész mélyen lógatnám be a torkába.

István Tamasi 2020.01.25. 14:26:28

@Muhammad Balfas: A borkai prostijait lopásból, korrupcióból származó pénzzel fizették ki ahogy a hajóutat és a tudatmódosító szereket is. Sőt még borkai fiacskájának is jutott pár tízmillió a lopott közpénzből.

István Tamasi 2020.01.25. 14:30:56

@István Tamasi:
folytatás:
Sőt még a suttyó muszlimszopó is tudott az egészről már egy éve és ezzel (hogy nem jelentette fel az egész bagázst) esküszegést és bűnpártolást követett el.

2020.01.25. 14:34:04

@Grimbusz Makszimusz: Nyugodj már meg, nem én miattam tiltottak ki. A régi neved is csak véletlenül csiptem el egy kommentben, kérdésként lett feldobva neked . Ezért kérdeztem rá, hogy te vagy -e az. Mindegy hogy néha fafejű vagy, de ha nem borul el az agyad, akkor jókat nevetek , mosolygok a beszólásaidon. Még úgy is hogy nem irok és ha nincs is igazad.

De engem is kitiltottak már, egy " polgári keresztény blogról " -azaz jött a sablon, pirossal- hogy " Ezen a blogon ön nem írhat hozzászólást " ! Na bumm ! Ott és akkor rínom kellett volna egy sort ?! Vagy kurva anyázni ? Vagy kit kellett volna megsiratni ? Vagy kit kellett volna még mindig szidni ? Valakinek nem tettszett ott, hogy más az én véleményem, mint az övé . Tudomásul vettem és kész.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.25. 15:47:47

@jános515: Ne lelkizz, a tiltásra csak az időpont miatt hivatkoztam, akkor írtál hasonló hülyeséget! :P Több, mint egy hónapja, ha úgy vesszük még egészen szép önmérséklet a többi libsihez képest! :D

NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.01.25. 16:21:45

@István Tamasi: "A borkai prostijait lopásból, korrupcióból származó pénzzel fizették ki ahogy a hajóutat és a tudatmódosító szereket is"

Akkor ezt viszont a Gyurcsanyodon kerd szamon, mert az egesz hajoutat es prostitualtakat a DK szervezte es fizette. Ok csaltak csapdaba Borkait. Ha ezt az aljas tamadast raadsaul meg korrupcios penzekbol csinaltak, akkor a FASZVERO Greczy utan, a Gyurcsanynak is lekene mondania a Dako elerol.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.25. 16:29:43

@maxvall baribaszó: dear little csillámpóni
bulikát rendezünk érden , a bátyádat mindenképp hozd, szükségünk lesz a tagára
lófaszt by 6házy

Muhammad Balfas 2020.01.25. 16:41:58

@István Tamasi: És ezt mi bizonyítja? Egy mezei polgármester még egy kisvárosban is megkeres havi fél milliót nettóban..

" tudatmódosító szereket is.."

Én a Lakner videón láttam kábítószert, nem a Borkai videón..

Muhammad Balfas 2020.01.25. 16:43:53

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Európa 6 legszennyezőbb ligniterőműve közül 5 Németországban van..

a nagy hohohorgász 2020.01.25. 18:49:35

én csak annyit mondanék hogy aki ezt a hölgyet szidja az elnyomja a nőket. A sok hímsoviniszta mit akar bebizonyítani? vagy szembeköpitek magatok? ez a nő túlélte a férfi elnyomást ti meg ekézitek? rohadjatok meg köcsög férfiak. Ez a nő csak be akarta bizonyítani hogy a férfiak hazudnak, teljes joggal. Ti meg a férfi mellé álltok, hát nem szégyenlitek magatokat?

nincs1itt 2020.01.25. 19:43:15

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: ha menne a számonkér vs. számontart, akkor értetted volna a cikket is. de így csak @Muhammad Balfas: nomen est omen ner-társaddal szopjátok fel egymást.
vérbeli fidesz-tálibok vagytok...

a nagy hohohorgász 2020.01.25. 19:48:35

@nincs1itt: ha menne a számonkér vs számontart, akkor értenéd hogy én mit mondok, de így csak a poszt tolóval szopjátok fel egymást. Balfas is ferdít meg Te is, de egymást agyon ekézitek. Most vagy az lesz hogy engem ekéztek közösen vagy ignoráltok és továbbra is egymásnak hazudoztok vagy csoda történik és elkezdődik egy értelmes kommunikáció közöttünk. Nem rajtam múlik.

nincs1itt 2020.01.25. 19:49:14

@Muhammad Balfas: 1500 kemény eurót??? és meg vagy lepve, hogy aki csak teheti elhagyja mo.-ot és bárhol külföldön vállal munkát?
csak szólok, hogy azért egy u.n. yacht bérlése nem jön az 500 ezer nettóból... + a lányok, + az extrák... meg ugye a "lányokat" előtte és utána "szponzorálta" borkai. na ja, ha nem az ő pénze(kösszpénz) akkor kicsit más, akkor ízikám, ízigó...

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.25. 20:11:39

@nincs1itt: mostmár megkérdezem nünüke
mit akarsz a szádon tartani és miért írkálod ezt az értelmetlen félmondatot folyton
lignit nanit nem szabad lebecsülni, ha a föld tönkre tételén fáradozik, így áll bosszút amiért kirúgták a stasijából

atomic power 1986DucaDuca 2020.01.25. 20:16:19

@nincs1itt:

Miért is hazudtam a tegnapi hozzászólásaimbam? Várom az indoklást! Ha úriember vagy akkor ezt megteszed és nem bújsz ki a válaszadás alól. Ugyanis a becsületemben sértettél meg. Ez indoklás nélkül nem fair.

antiinternáci 2020.01.25. 20:39:17

@Muhammad Balfas:

Egyáltalán mit borkaizik itt ez a gyökér, mikor a Zsótti gusztustalan fényképei és zaklatási ügyei százszorosan überelték Borkai kurvázását (amit bolsevista gazemberek szerveztek)?

a nagy hohohorgász 2020.01.25. 20:51:36

@antiinternáci: nem te nagyokos, az egyik sem menti a másikat. Mind a kettő gáz. Az egyik kurvázott a te pénzeden, a másik meg akár a te lányodnak is csinálhatta volna. Pénzben van különbség de erkölcsben mind a kettő megbukott. És amíg a politikusokat nem erkölcsre mérjük addig rohadni fogunk.

a nagy hohohorgász 2020.01.25. 20:52:57

HÉT NEM VESZITEK ÉSZRE HOGY MINDKÉT OLDALRÓL A SZART KENEGETITEK??????????????

eszti..... 2020.01.25. 21:13:21

@alöksz róz:

hát ne fogadja el, szíve joga.
viszont a saját biznisz felpörgetése érdekében ne sértegesse őket.

Greccsi Zsot 2020.01.25. 21:23:50

A kurvaisten bassza bele azt a ruhes faszat, hat nem zartak ki a fideszt neppartbol.
Most akkor HOGY FOG A ZORBAN MEGBUKNI KEDDRE ????
Ott van az rakas cikk az index-tol a hvg- ig 444-en at, amiben jo elorre megirtak, hogy Orban megbukott mert kizartak a epp-bol. Es most kitorolhetjuk veluk a seggunket. Jo oke nem zartak ki, de valahogy meg is csak megkene irni, hogy ez igenis nagy bukas a zorbannak.
Es persze a b1 blog is azonnal irjon egy cikket Orban bukasarol, amiert nem zartak ki a fideszt.
Dogoljon meg az a sok naci az EPP-ben. Cseh Katkaek is, csak a segguket meresztik egesz nap, es meg annyit sem tudnak elintezni, hogy kizarjak a fideszt, mindjart kuldok nekik faszveros kepeket, hogy ne unatkozanak.

eszti..... 2020.01.25. 21:32:38

@alöksz róz:

annyit még hozzátennék, hogy ezek, a szerinted kövér, slampos és szőrös nők szülték a kormány által is várva-várt gyerekeket.
aztán az a pasi, aki a plusz kilók miatt ábrándul ki nejéből úgy, hogy az génjeit örökíti át, kétszer, háromszor, az annyit is ér.
nézzen pornót, cserélgesse a piszkafákat!
de ne nevezze magát férfinak! :D

nincs1itt 2020.01.25. 21:34:11

@atomic power 1986DucaDuca: ti hárman vagytok 1??? na sebaj, gondolkodj el a feltett kérdésen! esetleg adj adekvát választ! addig pedig hazudsz! mivel a pl. a német minimál órabér 9,35 euró, a magyar 2,8 bruttó, ezzel szemben 1 liter benzin átlagára 1,36 németo.-ban, mo.-on 1,23 euró.
na ez a vásárlóerő...

eszti..... 2020.01.25. 21:34:43

@Greccsi Zsot:

hajrá! linkeld be a fotókat ide is, hogy legyen min röhögnünk!

nincs1itt 2020.01.25. 21:36:56

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: azért mert a magyar alapjairól sincs sejtésed sem. kicsi huszár. továbbá a cikkben(amit megint nem értettél, de ez csak a szokásos nálad) arról volt szó, hogy olcsóbb lett volna az atomerőműveket fenntartani, mint a szénerőműveket, amik x ember haláláért felelősek... állítólag, néhány sötétzöld szerint.

nincs1itt 2020.01.25. 21:41:27

@a nagy hohohorgász: bocs, de nem vettem észre, hogy megszólítottalak. általában átgörgetem, amit írsz. parancsolj. fejtsd ki, mit is szeretnél?
mert a posztban foglaltakhoz nem mertem hozzászólni. mivel a hölgyről kiderültek a kvalitásai, karácsonyról eddig semmi.
rossz hírem van! magasról teszek a mo.-i "ellenzékre", de a fidesznél mocskosabb banda még nem volt mo. élén.
pedig a felhozatal nem volt gyenge!

G.Freeman 2020.01.25. 21:48:52

Csak most lett kínos?

nincs1itt 2020.01.25. 21:51:46

@atomic power 1986DucaDuca: ha nem hazudtál, akkor támogasd meg az érveidet! pl. mészáros és mészáros kft/nyrt/zrt világszínvonalú termékeinek felsorolásával. esetleg tiborcz és tsai szilícium völgyet megszégyenítő informatikai fejlesztéseivel!
ja! csak minimálbéres összeszerelő üzemek, állami dotációval, 4-5-6 műszakban alkalmazott munkaerővel, na ez van mo.-on!
a kuszaszemű pénzsámán meg _ ahogy megboldogult nagyapám mondta _ "már sózza a töpörtyűt, amikor a disznó még az ólban röfög!" ostoba fidesz-tálib vagy te is...

alöksz róz 2020.01.25. 22:12:52

@eszti.....: neki joga van kifejteni a véleményét, neked meg jogod van felháborodni rajta, ennyi.
nehogy már előírjátok, milyen véleményt lehet mondani

alöksz róz 2020.01.25. 22:16:24

@eszti.....: ha a csinos nő a kívánatosabb, akkor az, nincs mit tenni. neked is jobban tetszik a jóképű sportos férfi. minek álszenteskedni.

alöksz róz 2020.01.25. 22:20:12

@eszti.....: már miért ne nevezhetné magát férfinak?

eszti..... 2020.01.25. 22:22:57

@alöksz róz:

kire vonatkozik ez a királyi többest?
- a nőkre?
- a ballipsikre?

eszti..... 2020.01.25. 22:30:45

@alöksz róz:

itt nem a tetszésen volt a hangsúly, hanem a házasság felbomlásán.
ezt azért ne felejtsd el.

Muhammad Balfas 2020.01.25. 22:36:48

@nincs1itt: Mondjuk itthon egy hajvágás sem kerül húszezer forintba..Értelmetlen nominálisan összehasonlítgatni jövedelmeket,hisz mások a költségek..Egy Győr méretű város polgármestere pedig nyilván jóval többet keres,mint egy 5-10 ezres kisvárosé.Plusz gondolom az olimpiai aranyért is jár valamilyen életjáradék.

atomic power 1986DucaDuca 2020.01.25. 23:25:11

@nincs1itt:

"gondolkodj el a feltett kérdésen! esetleg adj adekvát választ! addig pedig hazudsz!"

Azt a konkrét mondatomat, mondataimat, bekezdést idézd légyszíves, amelyben hazudtam! Ha már megvádoltál! Ne másról beszélj, hanem idézd vissza a hazugságomat. Nem arra kértelek, hogy kérdést tegyél fel!
Nem nehéz feladat, csak ki kell emelni azt a szövegrészt. Kijelölöd, bemásolod a hozzászólás rovatba. Ennyi az egész, csak ezt kérem. Utána beszélgethetünk arról, hogy ki az ostoba!

alöksz róz 2020.01.26. 00:16:33

@eszti.....: álszenteskedés amit csinálsz.

amúgy ezen kívül miért kampányoltok az elhízás és egészségtelen életmód mellett?

alöksz róz 2020.01.26. 00:17:54

@eszti.....: hazaadja a pénzt meg elviszi a gyereket az iskolába, ennyi?

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.01.26. 01:48:51

BOTMIXERES KATIKA BRÜSSZELBEN ÁRULJA A HAZÁT !!!!!!!!!!!!

MEDDIG TŰRJÜK MÉG ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Cseh Katalin, aki brüsszeli és strasbourgi tevékenységével – az eddig eltelt időszakban – a Magyarország elleni felszólalásaival vált hírhedtté, hivatalos közösségi oldalán dicsekedett a horvát elnökség azirányú buzdításával, hogy ugyan legyenek már végre kedvesek elérni, hogy az unió megbüntesse Magyarországot, ama bizonyos 7-es cikkely értelmében.

Ám erre a facebook-posztra már saját követőtábora is felhorkant, kommentelők tömege mondta azt, hogy elég!

A hazaárulás, a szégyen, a gyalázat csak a legfinomabb kifejezések, melyeket a magyar emberek írtak hozzászólásként a Cseh-féle poszt alatt.

Amit a momentumos hölgyek tanúsítanak az uniós intézményekben, még a nem feltétlenül fideszes, ám hazájukat szerető és féltő polgároknál is kiverte a biztosítékot."
mindenszo.hu/felhaborodo-kommentek-ozone-zudult-cseh-katalin-kozossegi-oldalara/

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

István Tamasi 2020.01.26. 06:28:22

@Muhammad Balfas: Beugrottál balfasz, mégpedig azért, mert a 6 elemiddel a kisegítőben (1x az első, 2x a második, 3x a harmadik) nem vagy képes szöveget értelmezni, felfogni és mert rothadt narancsköd van a szemed előtt: Nem írtam kábítószerről, az alkohol - bizonyos mennyiség felett szintén tudatmódosító.

István Tamasi 2020.01.26. 07:35:57

@antiinternáci:
Aha. Tehát borkai is egy bolsevista gazember. Ugyanis az ő qrvázása, orgiázása, hajókázása, de még a fiacskájának évekig tartó lébecolása havi 1 milláért is mind, mind abból az ellopott, korrupciós pénzből ment amit az ő vezetésével, vagy aktív részvételével loptak el.

AvéCézárVavan 2020.01.26. 07:47:07

Dolgos népünk egyre csak fogy, miközben Mészáros Katának célirányosan kéne kefélnie, hogy sok-sok kis fidesznyik és fidesznyica töltse meg a katolikus óvodákat, de nem, ettől csak annyi telik, hogy Karácsonyt izélgeti, amitől biztosan nem valósul meg Novák Katalin álma a (létszámában) gyarapodó nemzetről!

AvéCézárVavan 2020.01.26. 07:48:20

@István Tamasi: Borkainak is gyermeknemzési céllal kellett volna kurváznia, akkor bűne bocsánatot nyer!

6.Lenin 2020.01.26. 09:46:19

Véreim!

Még mindig ezt a szart rágjátok?
Nem mind1, hogy ez a csajszi mit, és hogyan kérdezett ettől a köcsögtől?
Ez a faszi attól még tök alkalmatlan marad, élete végégig. Nem az a típus, aki tanulna is valaha valamit a saját hülyeségéből. Eddig csak bukott, mint politikus, bárhol is volt.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.01.26. 09:55:24

@6.Lenin: jól beszélel.

Alkalmatlan. Alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan, alkalmatlan.

SZÉGYEN.

6.Lenin 2020.01.26. 10:06:17

A borkai, gréczi ügyről...

Nem kis fantáziát kívánna, ha ezt a két ügyet szeretnénk körbejárni, de...

Borzasztó lehetett látni a faszverő, köcsög homo kos libbantaknak, amikor egy egészséges férfi 1 NŐT (Úristen, nőt) régi, hagyományos módon a helyére tol, mert szegény megfáradt a sok szennyes mosásától, és kicsit arrébb kellett tolni.

De, hogy értsétek miről is van szó...

Egy bp-i játszótér környéke, délután, kellemes idő, halk zene szól valahonnan...

-Gyerekek nem láttátok az én kis aranyos pincsimet? Megmostam benzinnel - véletlenül - és megszökött.
-Sajnos nem , mi nem.
-Ti sem, kérdi tovább a kétségbe esett, síró nénike.
-Én láttam..kiáltja Pistike a játszótér réme, de biztos kifogyott belőle már a benzin, mert egy másik kis kutya hátulról tolta a buszmegálló felé, hátha azzal haza tudna menni, ha nem felejtette otthon a bérletét.
-Nagyon köszönöm, drága gyermekem, mondta rohanva a buszmegálló irányába.

István Tamasi 2020.01.26. 10:11:22

@AvéCézárVavan
Az, hogy borkai félreqrt a csekély hibája és az is leginkább a suttyó muszlimszopó által oly szívesen emlegetett keresztény családi erkölcs elleni vétek. Ennél nagyságrendekkel súlyosabb bűne, hogy a félreqrást, orgiázást ellopott, elkorrumpált közpénzen tette.
Sőt a suttyó muszlimszopó mini elnök esküszegést és bűnpártolást is elkövetett azzal, hogy mindezt már egy éve tudta és nem jelentette fel.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 10:23:07

@nincs1itt: " arról volt szó, hogy olcsóbb lett volna az atomerőműveket fenntartani, mint a szénerőműveket, amik x ember haláláért felelősek... állítólag, néhány sötétzöld szerint."

Látod, ilyenkor lepleződik le ez az egész képmutató klímahisztis szar! Mindenki köteles zöld lenni és világvégét vizionálni, persze tartalmi gondolatok nélkül kötelezően, csak az öncélú őrjöngés erejéig, viszont az egyeseknek nagyszerű jövedelmet biztosító szénerőműveket szóbahozók már le vannak sötétzöldezve! Tehát ha valaki a Parlament előtt meztelenre vetkőzik és korommal bekent testtel játssza a bozóttűz miatt leégett szőrű döglött koalát, az nagyszerű klímaaktivista, viszont a barnaszéntüzelésű erőműveket szennyezéssel gyanúsítani nevetséges dolog, olyat jó klímabirka nem tesz!

6.Lenin 2020.01.26. 10:36:32

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca:

Lenne számotokra 1 5letem...

-Halló, tudakozó?
-Igen, miben segíthetek? Kihez van szerencsém.
-Dezső vagyok, és szeretném kérdezni, hogy a kedvesemmel, a Lajossal már régóta próbálunk gyermeket nemzeni, de eddig nem jött össze. Hol hibáztunk eddig?
-Próbálták már Lajosmizsétől délre, kb 2 km-re, a kukoricás mögött? Vagy az Aldi parkolójában?
-Nem, nem, gondolja, hogy valamelyik helyen összejönne?
-Nem, kedves Dezső, de a kukoricás mögött senki nem röhögne magukon, de a parkolóban lenne rá esélyük. Mellesleg szórakozz anyáddal, te köcsög.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.26. 11:28:46

@nincs1itt: milyen alapjai vannak a magyarnak?
magyar micsodának?
nagyon elarabosodtál ott a munkásszállón
kérdezd meg juszuftól mennyi 90-60, mert látszik nagyon mély lelki válságba kerültél, hogy ennyit sem tudsz

morph on deer 2020.01.26. 11:30:26

@István Tamasi:
” az alkohol - bizonyos mennyiség felett szintén tudatmódosító”

Az alkohol minden mennyiségben tudatmódosító, csak a hatás mértéke változik a mennyiség (és egyéb tényezők) függvényében.

Ezért is elgondolkoztató, hogy pártunk és kormányunk foggal-körömmel küzd a szabad pálinkafőzés érdekében, mondván “a kultúránk része”!!!
(“A tiéd része, gyökér“ - mondom én.)

Eközben legszívesebben kerékbe törné a füvezőket, holott olyat még sehol nem hallottál, hogy például Józsi befüvezve hazatért a kávézóból miután elverte a konyhapénzt, (caffeshop) és aztán kékre-zöldre verte az asszonyt is, aki mindezt zokon vette, ugye?

Ami meg a “kultúránk“ (sic) részeként lefőzött és elfogyasztott alkohol egészségre gyakorolt hatását, és annak vonzataként az egészségügyben emiatt költött összegeket illeti, még gondolom sehol nem láttál adatot, mert gondosan kerüli népünk jótevője még az erre vonatkozó célzást is.
Ahogy a társadalmi hatása sem kehet vitatéma, hiszen a pálinka az “kő a kulturáhó...”

Mert hálistennek pálinka legalább van hozzá.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 11:48:26

"@morph on deer: Az alkohol minden mennyiségben tudatmódosító, csak a hatás mértéke változik a mennyiség (és egyéb tényezők) függvényében.

Ezért is elgondolkoztató, hogy pártunk és kormányunk foggal-körömmel küzd a szabad pálinkafőzés érdekében, mondván “a kultúránk része”!!!"

És ebből mi következik képmutató barátom, azon kívül, hogy röföghetsz a kormányra? A pálinka hungarikum, ennyiben a kultúra része, persze hagyományi szinten kapcsolódik a kultúrához, tehát amikor Alföldi megrendez ez buziszínművet, az is kultúra, csak "más" ! :D
Az alkoholizmusért a pálinkát házilag főzőket marhaság, amíg nem lehetett, addig is voltak alkoholisták, sőt pálinka is, csak iparilag főzték! Nem mindegy? További érvem, hogy a föld egyéb pontjain is van bőven alkoholista, pedig a pálinkát hírből sem ismerik, tehát ez nem érvelés, amit előadtál!

Muhammad Balfas 2020.01.26. 13:04:13

@István Tamasi: Hol írtam, hogy az alkohol nem tudatmódosító? Mindenesetre kábítószer a Lackner videón látható, a Borkai videón viszont nem, ahogy szeretik a libbancsok terjeszteni ("Kokain kormány").

Muhammad Balfas 2020.01.26. 13:08:35

@morph on deer: Csak tudod a fű nem ritkán az előszobája a súlyosabb szereknek, amelyek kissé gyorsabban nyírják ki a használójukat, mint az alkohol..
Nem véletlen, hogy egy-két deviáns állam kivételével mindenütt tiltott, míg az alkohol nem..

Muhammad Balfas 2020.01.26. 13:10:55

@morph on deer: "Ahogy a társadalmi hatása sem kehet vitatéma, hiszen a pálinka az “kő a kulturáhó.."

Mert ugye a pálinka tömény bunkóság, de a konyak az tömény kultúra, ugye..?:)

alöksz róz 2020.01.26. 13:19:02

@Muhammad Balfas: az alkohol meg nemhogy "nem ritkán", hanem mindig az előszobája.

nem ehhez van köze a tiltásnak, hanem az elterjedtséghez meg a hagyományhoz (muszlim országok meg az alkohol viszonya megvan?)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.26. 13:25:00

@Muhammad Balfas: "Csak tudod a fű nem ritkán az előszobája a súlyosabb szereknek, amelyek kissé gyorsabban nyírják ki a használójukat, mint az alkohol."

A részeg férfiak percek alatt nyírják ki a párjukat. Magyarországon heti rendszerességgel.

morph on deer 2020.01.26. 13:28:25

@Grimbusz Makszimusz:
“ És ebből mi következik képmutató barátom, azon kívül, hogy röföghetsz a kormányra?”

És ez nem elég?
:D
De ekem legalább van mit mutatnom, látod!

“ A pálinka hungarikum, ennyiben a kultúra része, persze hagyományi szinten kapcsolódik a kultúrához”

Hungarikum az, amit annak neveznek, azzá nyilvánítanak, az meg szándék kérdése, hogy mi is legyen az.
Még szerencse, hogy eleink nem űzték napi szinten az emberevést, mert ez a gyökér népség még a kannibalizmust is képes lenne támogatni “kulturális” alapon, merő hagyományőrzésből.

Egyébként még a szó sem magyar eredetű, de legalább most már “a kultúránk része”
(“Anyád is, aki nevelt!”- fűzöm hozzá kulturáltan...)

“ The words pálinka (in Hungarian), pálenka (West Slavic) and pălincă (Romanian) derive from the Slavonic stem paliti, 'to burn, to distill'.[2]”

“...addig is voltak alkoholisták, sőt pálinka is, csak iparilag főzték! Nem mindegy?”

Most is főzik iparilag is, ne aggódj. Egyébiránt nem, nem mindegy!
Mert az egy dolog, hogy van, igazából igazából az sem jó, de az megint más, ha valaki ezt a nemzeti büszkeség tartozékaként, és a kultúra részeként való hivatkozással propagálja és bátorítja is!

Na ez a képmutatás, ha összeveted a fű használatának kriminalizálásával, holott a két dolog káros következményeinek hatása nagyságrendekkel tér el, és nem a pálinka javára!

Ez semmi egyéb, csak egy hatásvadász, populista, ámbár jelentős mértékben nemzetromboló lózung, amit pártunk és kormányunk hirdet!

Szerinted hányan halnak meg az alkohol-, nevezetesen a pálinka miatt az országban, összehasonlítva a marihuána áldozataival?

Na innentől lehet érvelni tovább!

Amúgy persze, mindenhol isznak, és kábé mindent, ami árt.
Csak ehhez általában nem kapják meg az állam tevőleges támogatását, mint nálunk, sőt!

Mielőtt elszabadulna a fantáziád: nem, nem vagyok antialkoholista, bár nem szeretem a pálinkát. (Sem a sört)
Ha iszom, az többnyire valamilyen szőlő eredetű dolog, és azt sem vödörszám. Kiütni még soha nem sikerült magam, de még csak alig harminc éve próbálkozom, szóval még megtörténhet. (Korábban nem ittam semmit.)
Ja: füvet sem szívok, mert nem is dohányzok, bár a marihuána illatát kedvelem. Viszont a dohányzás az egyik legfeleslegesebb tevékenységnek tartottam mindig is, így aztán semmit nem szívok! ;) Na most képzeld...

Mindezt csak azért mondom, hogy átlásd, nem vagyok személyesen érintett, viszont van véleményem.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.26. 13:29:59

@Muhammad Balfas: "kábítószer a Lackner videón látható"

Ellopott hatmilliárd közpénzt, azt se tudta, hogy költse el, annyit lopott, ájtatos keresztényként kurvákat baszott, és a fideSSfasszopók éltetik, mert nincs rá videós bizonyíték, hogy kábítószerezett. A gazdádat is ugyanezért imádod? :))

Muhammad Balfas 2020.01.26. 13:30:16

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: És szerinted egy drogos mire képes, hogy megszerezze az anyagra való pénzt?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.26. 13:32:04

@Grimbusz Makszimusz: "a kultúra része,"

Maximum a fideSSfasszopók "kultúrájának". :))

Muhammad Balfas 2020.01.26. 13:32:49

@alöksz róz: Valóban. Magyarország állítólag az egy millió alkoholista országa. Nem hinném, hogy ennyi drogos lenne..Van egy csomó ember ,aki rendszeresen iszik, de nem nyúl kábítószerhez..

6.Lenin 2020.01.26. 13:34:36

@morph on deer:

"így aztán semmit nem szívok! "

Már csak Gyurcsányról kéne leszoknod, mindenben.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.26. 13:35:21

@Muhammad Balfas: "Gazdája"

Neked bizonyított, hogy gazdád van.

"A Fidesz egyik Facebook-katonája elmesélte, milyen virtuális hadsereget hozott létre a párt"

444.hu/2018/01/30/a-fidesz-egyik-facebook-katonaja-elmeselte-milyen-virtualis-hadsereget-hozott-letre-a-part

6.Lenin 2020.01.26. 13:39:33

Véreim!

Kari Geri nem iszik (?) mégis köcsög. Lehet, ha inna, nem lenne annyira feltűnő, mint a Ferinél is. Az utóbbinál rá lehet fogni az alkoholra, de szerintem ez 1 tévedés.

Az alkohol nem lehet ennyire káros, kell hozzá egy alaphelyzet is.
Szerintem.

rasztaszív 2020.01.26. 13:46:28

@alöksz róz: azt tiltják,ami rontja a tömeges agymosások hatékonyságát.

a '61-es egységes kábítószer egyezmény lényegében egy agymosás-védelmi egyezség volt a nagy nyugati médiaérdekeltségek,a vatikán,és a keleti blokk között.

alöksz róz 2020.01.26. 13:48:51

@Muhammad Balfas: és mit akarsz ezzel mondani? van egy csomó ember, aki rendszeresen füvezik, de nem nyúl komolyabb szerhez.

alöksz róz 2020.01.26. 13:52:24

@rasztaszív: meglepődtem volna, ha a vatikánnak nincs köze hozzá.

de a drogfogyasztás hogy gátolja az agymosást, ezt nem értem

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 13:52:45

@morph on deer: "Szerinted hányan halnak meg az alkohol-, nevezetesen a pálinka miatt az országban, összehasonlítva a marihuána áldozataival?"

Nem tudom, de úgy tűnik, te számszerű adatok birtokában vagy, halljuk! Persze igazolt pálinkafogyasztók haláleseteit fogadom csak el, boncolási jegyzőkönyv csatolásával!
Ja, a hasonlatod a fűvel fenomenális, de még jobb lett volna a magyarországi cápatámadásokat felhozni példának, mert annak a száma nulla, ergo a cápa egy barátságos halacska!

rasztaszív 2020.01.26. 13:55:09

@alöksz róz: rontja a hatékonyságát.az más...
a vatikán a legnagyobb agymosó nagyhatalom.tényleg fura lenne,ha nem lenne hozzá köze.

rasztaszív 2020.01.26. 13:55:42

@alöksz róz: rontja a hatékonyságát.az más...
a vatikán a legnagyobb agymosó nagyhatalom.tényleg fura lenne,ha nem lenne hozzá köze.

6.Lenin 2020.01.26. 13:56:26

@rasztaszív:

Nyugaton is van/volt már 61-ben/előtte tömeges agymosás ? De akkor Orbán még elég folyékony állapotban volt, de már akkor is agymosott, sőt nyugaton is?

B+, ez hihetetlen. És még téged is?
Még jó, hogy karosszékben ültem, és csak 3 kínai vázát törtem össze (nem gond, az 5 ezer évesből még van 4) mikor feldőltem.

rasztaszív 2020.01.26. 13:58:21

@6.Lenin: van bizony.de van,akinek nem tűnik fel.

6.Lenin 2020.01.26. 14:05:37

@rasztaszív:

Nekem már régen feltűnt, kb mióta a B1-et olvasom (benne téged is). Ezért is kedvelem ezt a blogot.
De, hogy nyugaton is, ezt még kénytelen vagyok morzsolgatni egy kicsit, hihetetlen.

Jajj, most beugrott. Nyilván csak a VATIKÁNBAN, és néhány m-es körzetében történtek ezek a szörnyű cselekedetek, meg akik kicsit távolabb is imádják ezt a társaságot.
Hát persze, rögtön ugrottál is a takonyra. Van benned valamilyen érzékelő erre?

A libsiknél ez nem fordulhat elő, mert ők már alapból sérültek, agyilag. A komcsikat meg kár is lenne szóba hozni.

rasztaszív 2020.01.26. 14:07:23

@6.Lenin: ja,beugrott...de persze más a sérült...:)

6.Lenin 2020.01.26. 14:14:36

@rasztaszív:

Tudod, és ritkán foglalkozom az ilyen papos ügyekkel (ugyan elsőáldoztam, véletlenül, de a furulya lecke kimaradt, így ezek nem hagytak nyomokat bennem)

Régen olvastalak, így kapásból nem ugrott be, hogy mi a faszt keresel ilyen szar időben itt, de beugrott, és ez a lényeg, vagy nem.Pont most nem fogok ezen túl sokat rágódni.
Itt vagy, örülök neked, mert így most egy darabig nem ezzel a köcsög kari gerivel kell foglalkozni.

rasztaszív 2020.01.26. 14:17:40

@6.Lenin: nem,te nem rágódsz rajta...ehhez képest elég volt megemlíteni a vatikánt,és már fosod is a szót...:)

6.Lenin 2020.01.26. 14:22:17

@rasztaszív:

Látod, pont ezért irigyellek.Valaki szóba hoz valami papos témát , rögtön ugrasz, de szerencsére 1-2 szó, fél mondat, nem nehéz ezeket feldolgozni. A másik, hogy végre nem a poszt hülye témáin kell rágódni. Papok meg mindenhol mérgezik a levegőt, mindet rájuk lehet kenni, és itt vagy te is hívás nélkül. Halleluja!

rasztaszív 2020.01.26. 14:29:17

@6.Lenin: a téma a tiltás oka.nálam a vatikán egy felsorolásban szerepelt,te akaszkodsz rá bulldogként...:)

alöksz róz 2020.01.26. 14:29:43

@rasztaszív: igazad lehet, ha jobban belegondolok, hallottam már én is, hogy használatuktól paranoid pszichózis tünetei jelentkezhetnek, amik elősegítik az összeesküvések felismerését (és így valóban gátolják az agymosás hatékonyságát)

rasztaszív 2020.01.26. 14:34:40

@alöksz róz: ez a fűre igaz.de a tilalom valódi oka szerintem inkább az lsd.

morph on deer 2020.01.26. 14:56:42

@6.Lenin:
“ Már csak Gyurcsányról kéne leszoknod, mindenben.”

Pedig Gyurcsányt sem szívom!
Igaz, nem is ég..:))

6.Lenin 2020.01.26. 14:59:13

@morph on deer:

Most, 14:00 óta? Megnyugtattál, végre.

morph on deer 2020.01.26. 15:08:21

@Grimbusz Makszimusz:
“ Nem tudom, de úgy tűnik, te számszerű adatok birtokában vagy, halljuk!”

Picim, én a véleményedet kérdeztem!

Arra már gondolni sem merek, hogy következésképpen elmerengsz azon is, hogy pártunk és kormányunk miért is azt támogatja és nevezi a kultúránk részének, aminek társadalmi méretekben is igazolhatóan káros a hatása. Ezt látva még a vak komondor is pironkodni kezdhetne, hát még a gazdája!

A kultúrát meg nagyon nem kéne ebbe belekeverni, de most őszintén. Persze, ha valaki csak ezt ismeri...

morph on deer 2020.01.26. 15:10:42

@6.Lenin:
“Most, 14:00 óta?”
:)))
Látom, már a te kisüstid is lefőtt, már vagy két órája.
XD

6.Lenin 2020.01.26. 15:24:20

@morph on deer:

Még soha nem pároltam, nem is igen fogok. A barátaim néha hoznak kóstolót (max 0,5l )
Nagy ritkán vacsora előtt iszom egy stampót. Napközben elég gyakran vezetek, vízen, teán , 1-2 max, kávé) kívül nem iszom semmit.
Télen 1-2 deci (vörös) forralt bort, nyáron esetleg 1 dobozos sört, amint írtam, esténként, és nem rendszeresen.

morph on deer 2020.01.26. 16:18:24

@6.Lenin:
Csak arra céloztam, hogy már legalább két órája elmúlt két óra, és neked ez nem tűnt fel.
Hát ha nem, nem. :)

morpho 2020.01.26. 16:42:28

@morph on deer:
Európa leggyengébb devizája, az EU 2. legkorruptabb állama, a legtöbb rákos megbetegedés és a 2. legtöbb (indokolatlan) halálozás. És ez csak 3 sajtóhír a hétről, miben leszünk még idén topban?

Muhammad Balfas 2020.01.26. 16:44:45

@alöksz róz: A THC kiürülése sokkal tovább tart a szervezetből,mint az etanolé..Vagyis a másnaposság jelensége tovább tart.Valamint a marihuána THC tartalma is egyre inkább nő évről évre..

6.Lenin 2020.01.26. 16:46:46

@morpho:

És a legtöbb, hozzád hasonló seggfej itt van Európában.

Muhammad Balfas 2020.01.26. 16:50:32

@morpho: Mi a helyzet a GDP arányos államadóssággal? :)

nincs1itt 2020.01.26. 16:56:30

@Grimbusz Makszimusz: maxi, maxi... és ismét, a világon először védőháló(tudás) nélkül...
segítek jóbarát, mert megérdemled!
na figyelj, nap kollektorok németo.-ban (a napsütéses órák száma kb. a fele a mo.-inak) ugyan dögivel vannak, csak xarra sem elég. szélerőművek dettó, sok van, van amikor tényleg remekül be tudnak (szél+ nap+víz) segíteni, de még a csúcskapacitáson történő együttes működésük (ilyen gyakorlatilag nem fordul elő) esetén sem több, mint az igény 40%-a... az un. "zsinór-áramról" nem is beszélve. akkor jön a sok sötétzöld, hogy villanyótót mindenkinek, mindenhol, minden időben. az akkumulátor gyártás kibaxott környezetszennyező, alacsony az energia sűrűsége, de ha jelenlegi autóállomány 10-15%-a lenne tisztán elektromos, akkor összeomlana a német hálózat...
ja és a megújuló energia előállítása sem kicsi üzlet.
németo.-nak kb 150 évre elegendő barnaszén készlete van. kivezetik az atomerőműveket, hurrááá!, majd vehetjük az áramot a francia és belga atomerőművektől drágábban! nesze neked sötétzöld! ja, és ha gond van fro.-i áramellátással, akkor majd németo.-nak nem szállít...

atomic power 1986DucaDuca 2020.01.26. 17:02:39

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca:

"Pedig pont a felzárkóztatáshoz kaptuk az irdatlan méretű EU segílyt, amit a gazdád ellopott."

A pénz nagy részét kedvenceid már 2002-2010 között ellopták!

Köszönhetően kedvenceidnek, ennek a kormánynak ki kellett fizetni 12,8 milliárd Ft IMF-EU hitelt, amit a balliberális kormány 2008-2009-ben elköltött a költségvetésben.

Örököltünk kedvenceidtől szép kis vállalati és lakossági devizahitel állományt. Meg kellett finanszírozni a lakossági devizahitelek forintosítását. Ez 8 milliárd eurót vitt el.

Örököltünk kedvenceidtől szép kis deviza államadósságot:

Az állam külső devizaadósságának csökkentésére fel lett használva az önfinanszírozási program keretében 9 milliárd euró, aminek következtében 50 százalékról 30 százalék alá csökkent az államadósság devizaaránya, valamint mérséklődött a bruttó külső adósság.

2004 –től 2020-ig 55,2 milliárd euro /kb. 18.000 milliárd Ft/ érkezett Magyarországra uniós transzferként nettó értékben, azaz a magyar állam befizetései levonása után. Ebből felhasználtak 2010-ig kb. 8,6 milliárd eurót /2.800 milliárd Ft-ot/, maradt ennek a kormánynak 46,6 milliárd euró /15.200 milliárd Ft/.

Ha ehhez hozzáadjuk a MANYUP pénzt /9,2 milliárd euró, 3.000 Ft/, lesz 55.8 milliárd euró /18.200 milliárd Ft/.

Mindezek után maradt: 55.8-12,8-8-9=26 milliárd euró. Ez átszámítva kb 850 milliárd Ft évente. Ennél még az éves kamatfizetési kötelezettségünk is nagyobb: 1.200-1.300 milliárd Ft.

Kedvenceid miatt 10 éve mínuszban vagyunk! Melyik visegrádi ország kormányát lopta meg így az előző kormány?

"És közben a ....... Európa egyik legszegényebb államává tette Magyarországot. Ezt még az elkúró se volt képes véghez vinni."

A fentiek mutatják, hogy megtudta tenni.
Nézd meg ennek a cikknek a 7. táblázatát is, utána gyere ilyen szövegekkel.

kellie-leeson.squarespace.com/assets/publications/2017/shrinkingdictators.pdf

nincs1itt 2020.01.26. 17:07:04

@Grimbusz Makszimusz: éééés ismét szaltó mortale a semmiből a semmibe. az égetett szeszes italok nem hungarikum.
mutatom:
brennerei-liebl.de/hp1/Startseite.htm
www.drexlers-baerwurz.de/index.html
www.bayerischer-wald.de/Urlaubsthemen/Kultur-Kulinarik/Essen-Trinken/Hochprozentiges/Brennereien
ja és itt szabad házilag... tehát o.v. megint csak likra szaladt

alöksz róz 2020.01.26. 17:12:54

@Muhammad Balfas: hát a részegség utáni hánysz, fosol, fáj a fejed, szédülsz, szarul vagy egész más, mint a kicsit még mindig be vagy állva jelenség :-)
de ez miért is fontos? teljesen "közömbös", nem igazol vagy cáfol a korábbiakból semmit, random dobálod az állításokat.

nincs1itt 2020.01.26. 17:21:21

@atomic power 1986DucaDuca: már megint hazudsz:
"Örököltünk kedvenceidtől szép kis vállalati és lakossági devizahitel állományt. Meg kellett finanszírozni a lakossági devizahitelek forintosítását. Ez 8 milliárd eurót vitt el." melyik kormány "engedte meg" 2001-ben a deviza hitelezés lakossági formáját? áááá, megvan! fidesz! a szakértelem...

"2004 –től 2020-ig 55,2 milliárd euro /kb. 18.000 milliárd Ft/ érkezett Magyarországra uniós transzferként nettó értékben, azaz a magyar állam befizetései levonása után. Ebből felhasználtak 2010-ig kb. 8,6 milliárd eurót /2.800 milliárd Ft-ot/, maradt ennek a kormánynak 46,6 milliárd euró /15.200 milliárd Ft/."
aha! 6 év alatt 8,6, 10 év alatt 46.6 kopott el. tényleg a ballibek loptak többet! sőt ha ehhez hozzácsapjuk a manyup-ot is, akkor...
de csak nyugodtan... folytasd, mesélj még!

Ha támadják Gréczy Zsoltot meghoszabítjuk Bicskéig 2020.01.26. 17:21:30

Kiderült::

GYÖNGYÖSPATÁN _T A N Á R V E R Ő_ CIGÁNYOK KAPJÁK A 100 MILLIÓS KÁRTÉRÍTÉST, MERT NEM KAPTAK ELÉG MAGASSZÍNVONALÚ OKTATÁST.

Köszönhetöen Soros civiljeinek.

Ha támadják Gréczy Zsoltot meghoszabítjuk Bicskéig 2020.01.26. 17:23:47

Kiderült::

GYÖNGYÖSPATÁN _ T A N Á R V E R Ő _ CIGÁNYOK KAPJÁK A 100 MILLIÓS KÁRTÉRÍTÉST, MERT NEM KAPTAK ELÉG MAGASSZÍNVONALÚ OKTATÁST.

Köszönhetöen Soros civiljeinek.

alöksz róz 2020.01.26. 17:24:00

@nincs1itt: totál mellébeszélsz megint.

nincs1itt 2020.01.26. 17:26:01

@alöksz róz: öööö, tényleg? kiigazítanád? esetleg ráböknél miben?

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 17:36:34

@morph on deer: Picim, én a véleményedet kérdeztem!................................

Úgy állítod be, mintha aki pálinkázik, az addig vedel, amíg fel nem robban a mája, a füvezők viszont decens úriemberek és még a raszták is csak reggeli előtt rántanak el egy gandzsát, hogy megjöjjön az étvágyuk!

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 17:43:01

@nincs1itt: " éééés ismét szaltó mortale a semmiből a semmibe. az égetett szeszes italok nem hungarikum."

Abba már más is bele tartozik, esetünkben csak a pálinkáról van szó, egyébként pl. a Fütyülős Barack biztosan hungarikum, azt még a Landesmann rabbi is elismerte :P

Muhammad Balfas 2020.01.26. 18:02:25

@alöksz róz: Nem mindegy, hogy a hatóanyag mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből.Ez a THC esetében jelentősen hosszabb ideig tart, mint az etanol esetében.

Muhammad Balfas 2020.01.26. 18:03:52

@Grimbusz Makszimusz: A mai fű sokkal több THC-t tartalmaz, mint a szexuális forradalmárok füve..

nincs1itt 2020.01.26. 18:08:15

@Grimbusz Makszimusz: csak jelzem, hogy pálinkát bármilyen gyümölcsből lehet főzni.
a hirtelen felindulásból hivatkozott brennerei-ek is ezt teszik, néhány gyógynövénnyel is kiegészítve, illetve gin-t és whiskey-t is... a sárga barack az pedig itt nem terem meg, de hidd el a bärwurz és a blutwurz(mindkettő gyógynövény, gyökér része) bayerwaldikum...
de ha megteremne a sárga barack akkor abból is, de az olaszoknak van bailoni marillen, ha nem is fütyöl de barack pálinka!

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 18:10:15

@Muhammad Balfas: A mai fű sokkal több THC-t tartalmaz, mint a szexuális forradalmárok füve..mert fejlődik a mezőgazdaság!

alöksz róz 2020.01.26. 18:20:08

@nincs1itt: "melyik kormány "engedte meg" 2001-ben a deviza hitelezés lakossági formáját? áááá, megvan! fidesz! a szakértelem..." - ezt pont egyik kormány se "megengedte", hanem az uniós jogharmonizáció miatt szükséges lépés volt.
itt az a kérdés, miért engedte (vagy inkább forszírozta) az mszp-szdsz kormány ennyire a 'devizás' eladósodást

alöksz róz 2020.01.26. 18:21:55

@nincs1itt: az egész hozzászólásodban. nincs mire külön rábökni

alöksz róz 2020.01.26. 18:25:29

@Grimbusz Makszimusz: azok se feltétlenül totál le- és szétcsúszott emberek

Muhammad Balfas 2020.01.26. 18:39:40

@alöksz róz: A káros anyag jóval később ürül ki a szervezetből.

alöksz róz 2020.01.26. 19:01:19

@Muhammad Balfas: ja, kicsivel tovább lesz beállva. és?

nincs1itt 2020.01.26. 19:15:33

@alöksz róz: battman, battman azé' többet vártam vóna!(ismered a viccet?!)
má' megen az a rohatt eju a hibás és persze libsibolsik mert "erőltették".
esetleg a t.kötschögh választópógár az nem volt felelős, amiért agyba-faszba vette fel a hiteleket? meg persze a bankok sem ma született báránykák...
de azért ánnódecibell 2001-ben vaga mihály volt az aktuális pénzügymini. szólhatott volna egy-két-há' figyelmeztető szót, esetleg kiküldhetett volna olyan konzultimácijót is, hogyaszongya: józsi néni, azért asztat a sok pici betűt is el köllene olvasni, meg számolni is tudni kéne, legalább 4 alapművelet...
azért felhomályosíthatnál, hogy az egész hszben mi az... csak érdekelne, mert olyan tanulós alkat vagyok, hátha legközelebb konkretizálni is tudod...

egyébként meg tessék:
www.youtube.com/watch?v=vyFkPd6fEuI

nincs1itt 2020.01.26. 19:20:50

@Grimbusz Makszimusz: maxi, kb 1 millió alkoholistát tartanak nyilván... a drogosokról nem ismerek ilyen adatot, de biztosan van átfedés a két halmazban...
amikor el chapo is olyat szelfizik, hogy 5 literes fonott demizsonból tolja a páleszt... hm ez milyen példamutatás? meg aszongy el chapo, hogy ez magyar "szokás", meg hungarikum... és az egészség jegyében még tölt egy kis kóbásztot is... nem várom, hogy legyen brutál nyersvegán... de azért ahogy elnézem a manust nem pirítós és két lágytojás a reggeli... ez is felelőssége (lenne) egy mini.elnöknek is.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 19:29:27

@nincs1itt: "amikor el chapo is olyat szelfizik, hogy 5 literes fonott demizsonból tolja a páleszt.."

Ja, kérem, aki nem alkesz, annak nincs szüksége képmutatásra. Gyurcsányt nem látják inni, csak bebaszva! :D Na akkor van kígyózás, meg alacsonyan röpködnek a prímszámok!

nincs1itt 2020.01.26. 19:32:22

@Grimbusz Makszimusz: na gy.f. is piás!? mik vannak! de ha jól rémlik kb 12 éve nem vezeti mo.-ot... ami ebben az esetben mindegy. csak adalék...
ezzel szemben o.v. 10 éve mini.elnök, oszt'...

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 19:39:21

@nincs1itt: "5 literes fonott demizsonból "

Persze ilyen a látszat, ott állsz egy nagy demizsonnal, aztán nem iszol belőle, csak egy, vagy két felest, vagy csinosan állsz a kisközért előtt és csak egy ampullát szorongatsz, meg egy sört és senki nem tudja, hogy az már a nyolcadik! :D

alöksz róz 2020.01.26. 19:41:06

@nincs1itt: komoly ez az "úgy kell neki, minek ment oda" szintű érvelés :D
nem mondta senki, hogy aki felvette, annak nincs benne semmi felelőssége. de itt aktuálisan az mszp-szdsz kormányok tagadhatlan felelősségét firtatta a kommentelő. te meg látod, hogy fogva vagy, ezért elkened, másra mutogatsz, károgsz meg rizsázol

nincs1itt 2020.01.26. 19:41:43

@Grimbusz Makszimusz: stimmt! a kőműves aktimel még mindig megy mo.-on?

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 19:44:33

@nincs1itt: " ha jól rémlik kb 12 éve nem vezeti mo.-ot... ami ebben az esetben mindegy. csak adalék...
ezzel szemben o.v. 10 éve mini.elnök, "

12 éve nem az, Orbán meg csak 101 éve az. Ez hogy lehet, csak nem volt valami gixer? :DDDDDD
Amúgy egyszerű, összehasonlítom a két ehetőséget, ugyanis Gyurcsi az ellenzék vezére!

nincs1itt 2020.01.26. 20:03:41

@alöksz róz: felsoroltam ki lehetett felelős... gondolom a ballibsi kormányok különítményeket küldtek, hogy mindenki! vegyen fel deviza alapú hitelt, ha kell, ha nem...
nem beszélj mellé, mert ez még a battmanosnál is gyengébb!
a kormányok felelőssége... bizony az összes mo.-i kormány felelős, szerintem egyetemlegesen és azonos mértékben. de a hitelt nem a kormány nyomására vette fel a pógár.
szóval ne rizsázz, ne mutogass, ne károgj!

nincs1itt 2020.01.26. 20:06:59

@Grimbusz Makszimusz: gy.f. az ellenzék vezére... ez jelent valamit? vagy csak, mert....
hidd el végre, hogy egy cellába zárnám gy.f.-et és o.v.-t, az akasztásukig, amit megelőzne egy félóra fejbelövés.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 20:08:02

@Grimbusz Makszimusz: 10 év, nem 101 természetesen, az még most jön.:D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.26. 20:17:18

@nincs1itt: "a hitelt nem a kormány nyomására vette fel a pógár."

Ha 12% fölött tartják a forint kamatot, az Euró kamat meg 6% alatt van, te melyiket veszed fel? Azt nem mondta senki nekik, hogy 1% árfolyam esésnél 10%-ot megy fel a törlesztő. Ez a mindenkori kormány sara.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.26. 20:18:13

@nincs1itt: "egy cellába zárnám gy.f.-et és o.v.-t, az akasztásukig"

Nem tudnék ennél jobban egyetérteni.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 20:25:24

@nincs1itt: "hidd el végre, hogy egy cellába zárnám gy.f.-et és o.v.-t, az akasztásukig, amit megelőzne egy félóra fejbelövés."

Ez jó! Te, meg még sokan, toljátok ezt a dumát, hogy jobboldaliak vagytok, semmi közötök a libsikhez, Gyurcsányhoz, ti vagytok az előkelő idegenek, mi meg fideszfaszsopók vagyunk és az Orbánt el kell takarítani! Ha azt gondolod, hogy nem jó az orbi kormány, az addig rendben van, viszont a másik oldal hiába áll sok pártból, az egy kamu és a szálakat most Gyurcsány mozgatja (őt meg felülről, de azt most hagyjuk), tehát ne nyomd ezt a mindkettőt főbelövős dumát, ne hidd el magadnak, ne akard velünk elhitetni, mert nem így van! Vagy ez, vagy az, ha az egyik nem, akkor bizony a másik, el ne hidd már hogy másképp lesz! Persze, anno lettek már átbaszva az emberek, be lehet tenni egy Medgyessyt, de azzal is mi lett? Vagy most Karigeri! Szerinted őt választották meg akik rá szavaztak, ő a polgármester, ő dönt? Ugyan már!:DDDDDDD

morph on deer 2020.01.26. 20:27:30

@Grimbusz Makszimusz: jaj ember, te komolyan azt hiszed, hogy nincs ebben az országban senki más?

Ennyire ne nézd már le a saját hazádat merő seggnyalásból.

nincs1itt 2020.01.26. 20:27:49

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: nem ezt mondtam? mármint:"Ez a mindenkori kormány sara."

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.26. 20:32:20

@atomic power 1986DucaDuca: "A pénz nagy részét kedvenceid már 2002-2010 között ellopták!"

Dávid Ibolyáék nem nagyon loptak. Ondó Viktor gazdád uralkodásáig nem is jött be túl sok pénz. A tolvajlást meg a geci vitte tökélyre. Minden szavad hazugság, fideSSfasszopó.

nincs1itt 2020.01.26. 20:34:13

@Grimbusz Makszimusz: te figyelj, miért akarod rám erőltetni az egységsugarú világnézetedet => ha nem a fidesz(értsd o.v.), akkor csak libsibolsi lehecc!
előferdülhet olyasmi is, hogy egyik sem, sőt a harmadik sem!
olvasd csak vissza magad! "Persze, anno lettek már átbaszva az emberek, be lehet tenni egy Medgyessyt, de azzal is mi lett? Vagy most Karigeri! Szerinted őt választották meg akik rá szavaztak, ő a polgármester, ő dönt? Ugyan már!:DDDDDDD"
ez egy teljesen zárt gondolkodásra utaló gondolat! akkor o.v.-t ki "irányítja"?! abban biztos lehetsz, hogy nem a szavazói, nem is mo. érdeke... na mindegy, neked ez a világnézeted = fekete/fehér, én meg szeretem a színeket... a feketétől a rózsaszínig... sőt a narancssárgát is...

nincs1itt 2020.01.26. 20:37:43

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: az a legszebb, hogy le is írja... ""2004 –től 2020-ig 55,2 milliárd euro /kb. 18.000 milliárd Ft/ érkezett Magyarországra uniós transzferként nettó értékben, azaz a magyar állam befizetései levonása után. Ebből felhasználtak 2010-ig kb. 8,6 milliárd eurót /2.800 milliárd Ft-ot/, maradt ennek a kormánynak 46,6 milliárd euró /15.200 milliárd Ft/."
aha! 6 év alatt 8,6, 10 év alatt 46.6 kopott el. tényleg a ballibek loptak többet! sőt ha ehhez hozzácsapjuk a manyup-ot is, akkor...
de csak nyugodtan... folytasd, mesélj még! "
osztán mélyen hallgat...

morph on deer 2020.01.26. 20:39:30

@Grimbusz Makszimusz:
”...és senki nem tudja, hogy az már a nyolcadik! :D”

És az hányadik demizson volt amelyiket lefotózták?

6.Lenin 2020.01.26. 20:40:02

Győr maradt magyar város. Gratulálok a győrieknek.

morph on deer 2020.01.26. 20:45:43

Közben látom, hogy megint “ikrem” lett, bár csak a névrokonságig stimmel a dolog :)
Welcome to Iceland, btw!

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 20:53:52

@morph on deer : jaj ember, te komolyan azt hiszed, hogy nincs ebben az országban senki más?
Ennyire ne nézd már le a saját hazádat merő seggnyalásból."

Nem hiszem, hanem tudom. Tudat alat te is, mert különben nem leseggnyalózol, hanem mondod a nevét annak a harmadiknak!
Most a jellemedre nem térek ki,de ugye tudod mire célzok?

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 20:57:30

@morph on deer: "És az hányadik demizson volt amelyiket lefotózták?"

Első, mert a másodikból már négykézláb töltögetnének! :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.26. 20:59:58

@nincs1itt: Ja, hát nem figyel eléggé, nehéz dolog állandóan hazudozni. Kubatov csak ilyen faszokat tudott küldeni. :))

nincs1itt 2020.01.26. 21:04:46

@Grimbusz Makszimusz: háló, háló, háló!!! sportemberekről van szó! edzésben vannak! akkor lehet a második! és még mindig a "sajátlábonállnak"! ja, nem... de csak anyagilag... a többit már megoldják saját erőből.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 21:07:45

@nincs1itt: " te figyelj, miért akarod rám erőltetni az egységsugarú világnézetedet => ha nem a fidesz(értsd o.v.), akkor csak libsibolsi lehecc!"

Túlfogalmaztam. Az a lényeg, mondhatsz bármit magadról, el is hiheted magadnak, viszont ha elmész szavazni, ott már csak libsi lehetsz, vagy orbánista!

nincs1itt 2020.01.26. 21:08:06

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: nehéz megmagyarázni, hogy a "gdp arányos vásárló erő"-ből nehéz bevásárolni hétvégére... ahhoz pénz kellene. a kedvencem, amikor éppen erről "füllentett", akkor derült ki, hogy a mo.-i átlagbér számításból 1,7 millió embert kihagyott a ksh és ezt el is ismerte!

nincs1itt 2020.01.26. 21:10:19

@Grimbusz Makszimusz: rossz hírem van 26 éve nem szavazok mo.-on... éppen ezért!
nem szeretem a skatulyákat... meggyőződésem szerint szavazok, ha nincs aki megfeleljen, akkor nem teszem.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.26. 21:23:43

@nincs1itt: Rendben, de azért érted amit mondok?

alöksz róz 2020.01.26. 21:25:49

@nincs1itt: úgy látom a borkai segge már idetolt valamit :-) de akad még azért amivel ki lehet egészíteni...
otthonteremtési (forint) hitel állami támogatását gyakorlatilag megszüntették (a béka segge alatt lévő jövedelmi viszonyok mellett ezzel vajon mi lehetett a céljuk)
kizárólag a bankoknak kedvező jogszabályi környezet tartottak fent
a vállalkozásfejlesztési programokat leállították, mondván szerezzenek pénzt a piacról

alöksz róz 2020.01.26. 21:28:14

@morph on deer : aki más lenne, azt rögtön elkezditek köpködni

nincs1itt 2020.01.26. 21:32:24

@alöksz róz: az otthonteremtési hitelek a döglött lőtéri gumikutyának sem kellettek, durva magas kamatra, szinte teljesíthetetlen feltételek mellett... a jövedelmi viszonyok azóta sem javultak érdemben. de lett egy olyan hitel, ami akkor és ott megfizethetőnek látszott, és bármire adták.
a fideszes "vállalkozás fejlesztési" hitelek... khm, khm... hogy finom legyek, már akkor megmutatták az "oroszlán körmeiket", ezen a téren...
ez viszont nem menti a ballibsi kreténeket... mert nem adtak jobbat, mint a "fijjug". impotens banda volt. és még hazudni sem tudtak olyan jól, mint a fidesz.

alöksz róz 2020.01.26. 21:39:11

@nincs1itt: talán egyszer kivételesen megpróbálhatnád valóban cáfolni a leírtakat a köpködés helyett

Muhammad Balfas 2020.01.26. 21:49:54

@alöksz róz: Itt a szervek egészségkárosodásáról van szó. A THC sokkal tovább fejti ki káros hatását, mint az etanol..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.26. 21:51:35

@nincs1itt: "a "gdp arányos vásárló erő"-ből nehéz bevásárolni hétvégére"

Hát igen. De legalább büszkék rá, hogy jó magas, minél többet lop a Mészaros, annál magasabb.

"a mo.-i átlagbér számításból 1,7 millió embert kihagyott a ksh és ezt el is ismerte!"

Rosszabb, mert pont a kis cégeknél dolgozókat hagyták ki, akik nem tudnak annyit emelni, mint a gazdag multik.

alöksz róz 2020.01.26. 21:59:48

@Muhammad Balfas: ja értem.
de azt még mindig nem igazán, hogy mit akarsz vele mondani.
(az alkoholnak nagyobb a szervezetre gyakorolt pusztító hatása kiürülési időtől függetlenül, mint a thc-nak)

alöksz róz 2020.01.26. 22:01:25

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: a kis cégeknél sokkal nagyobb a zsebbe fizetés aránya, ezt hogy jeleníted meg a statisztikában?

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.01.26. 22:03:52

BRÉKING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HATALMAS FIDESZ-GYŐZELEM GYŐRBEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"A FIDESZ-KDNP minden aljas támadás, ellenzéki videóhamisítási próbálkozás ellenére hatalmas győzelmet aratott Győrben!"
mindenszo.hu/breking-hatalmas-fidesz-gyozelem-gyorben/

LIPSIKÉIM , EZ MA SEM A TI NAPOTOK VOLT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nincs1itt 2020.01.26. 22:05:43

@alöksz róz: nem köpködtem, jóember. nincs mit "cáfolni". ha van hitel mondjuk 10%-os kamatra és van otthonteremtési támogatás nevű hitel 36%-ra(csak a hasamra ütöttem), akkor ki fogja az utóbbit választani, kizárólag honfiúi/leányi hevülettől fűtve? ez volt a helyzet akkoriban. és ez, ha jól tudom, ma sem jobb... van csok, mint régen a szocpol volt.

alöksz róz 2020.01.26. 22:10:06

@nincs1itt: többszáz milliárd forint volt az otthonteremtési támogatás, nyilván mert a gumikutyának nem kellett, és 40 ezer lakás/ház épült évente

Muhammad Balfas 2020.01.26. 22:11:30

@alöksz róz: Ezt honnan tudod ? A marihuána hatóanyaga 400 féle vegyületből áll, míg az alkoholé egyből, az etanolból..

klimahisztiverseny győztes 2020.01.26. 22:13:33

@Hova fogják elásni KariGerit?!:
ELBUKOTT A MOSLÉKKOALICIÓ !!!!!!

Arra vagyok nagyon kiváncsi, hogy lesz ebből bukás keddre ? :)
Mert tuti hogy ebből bukás lesz, meg fogják magyarázni, hogy a gonosz fasiszta, egyébbként mocskos cigány Orbán megbukott.
És persze csalás volt mert ebben a választási rendszerben nem győzhet az ellenzék.
Nem olvasom ezeket a szennylapokat, de most megfogom nézni hogy a HVG meg 444 hogy magyarázza ki ezt a dolgot.

nincs1itt 2020.01.26. 22:19:31

@alöksz róz: mondjuk legyen az érték 400 milliárd és épült ebből 40 ezer lakás, na ezt gyorsan számold ki! de 200 milliárd esetén is "érdekes" árak jönnek ki... ugyan csak egy évre vetítve. de 2-3 évre nézve... hm?

Muhammad Balfas 2020.01.26. 22:22:13

@alöksz róz:

www.valaszonline.hu/2019/02/20/alex-berenson-az-igazsag-a-marihuanarol/

" Akkoriban a marihuána gyenge drog volt – és ezt nem csak nosztalgiából emlegetik a 70-es, 80-as évek fogyasztói.

A régi idők marihuánája általában öt százalék tetrahidrokannabinolt (THC) tartalmazott. Ma huszonöt százalékos marihuánát árulnak.

„Olyan, mintha a sör és a Martini hatását hasonlítanánk össze” – mondja Berenson."

morph on deer 2020.01.26. 22:36:49

@Muhammad Balfas:
“ A mai fű sokkal több THC-t tartalmaz, mint a szexuális forradalmárok füve..”

Az nem attól függ, hanem a növény fajtájától, (megnéztem: általában 12%, de van olyan, amelyik 25-28% THC-t tartalmaz) a származási helyétől, a termesztés módjáról, vagy hogy milyen módon dolgozzák fel, stb.
Továbbá az is számít, hogy a növény melyik részéről van szó, mert pl a bimbók (vagy mik, a csúcsán) jóval erősebbek, mint a fiatal levelek.
Na ezen túl már csak attól függ, hogy milyen módon veszed magadhoz, mert az sem mindegy, hogy füstöd, vagy sütiben kapod, de vagy egy tucat egyéb módot is ismer a szakirodalom.

A jó hír, hogy a legálisnak számító helyeken általában törődnek vele, hogy azt kapd, amire kalibrálva vagy, azaz van kezdő meg haladó változat, és még annak is vannak fokozatai.
Érdemes is komolyan venni, mert gyakorlatilag percek alatt padlóra teheted magad, ha magasan kezdesz, láttam pár ilyet. Tehát nem a 25%-os adaggal kezdesz, mert akkor nem a saját lábadon hagyod el a helyszínt.
(Kedvenc városom Amszterdam volt jó darabig.)
Röviden: aki nem tudja, hogy mit csinál, annak tényleg nem való.

morph on deer 2020.01.26. 22:38:56

@Grimbusz Makszimusz:
“Első, mert a másodikból már négykézláb töltögetnének! :D“
:)
Na ja, mert a szívószál árt a környezetnek, ha műanyag.
A kerti slag meg kicsit durva lenne.

Greccsi Zsot 2020.01.26. 23:27:48

@Hova fogják elásni KariGerit?!: Hiaba veritek magatokat budos nacik, keddre kipusztul az egesz orszag a koronavirustol, es abba belebukik a korrupt naci Orban.
Es akkor vegre mi jovunk.

alöksz róz 2020.01.26. 23:49:20

@Muhammad Balfas: hiába van sokféle hatóanyaga, ha egyszer nincs olyan erős toxikus hatása, mint az alkoholnak.

alöksz róz 2020.01.26. 23:51:29

@Muhammad Balfas: ihatsz 20 sört is két martini helyett...
de mit akarsz bebizonyítani? hogy a füvezés károsabb, mint a piálás?

alöksz róz 2020.01.26. 23:58:56

@nincs1itt: tényleg érdekes h sok pénzzel kell támogatni a gyenge anyagi helyzetben lévő lakosság otthonteremtését. de nem ebből épült, ebben benne van a használt lakások vásárlása is
azt azért örömmel látom, hogy sikerült a gumikutyának se kellett véleményeden túllépned

alöksz róz 2020.01.27. 00:01:40

@nincs1itt: és még a korábbihoz. nem párhuzamosan zajlott a devizahitelezéssel, hanem ehelyett terelték a devizahitelek felé az embereket. úgy értékeld.

Cseh Kattka 2020.01.27. 01:12:35

@Ha támadják Gréczy Zsoltot meghoszabítjuk Bicskéig: "GYÖNGYÖSPATÁN _T A N Á R V E R Ő_ CIGÁNYOK KAPJÁK A 100 MILLIÓS KÁRTÉRÍTÉST, MERT NEM KAPTAK ELÉG MAGASSZÍNVONALÚ OKTATÁST.

Köszönhetöen Soros civiljeinek."

Nagyon helyes, éljenek a bátor civilek!!!

Azok a rasszista tanárok pedig megérdemelték a verést, sőt, én a bíróság helyében TRIPLA kártérítést ítéltem volna meg, mert azok a szemét tanárok az állukkal lehorzsolták szegény romák öklét, a gyomorszájukkal pedig a cipőjüket!

morph on deer 2020.01.27. 01:14:50

@Greccsi Zsot:
“ kipusztul az egesz orszag a koronavirustol, es abba belebukik a korrupt naci Orban.”

Ne viccelj, hiszen orbán már évtizedekkel ezelőtt megkapta a koronavírust, és még most is attól szenvedünk!
Már a várba is felköltözött, de nem lett jobban tőle,sőt!
Mert ez a koronavírus egy különleges fajta, ez a Szent Korona-vírus, na abban szenved a viktor, mi meg tőle.
Hát így van ez, ha beteg van a (tisztelt) háznál...

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.27. 02:28:22

...

#szeretünkmagyar zsidók #menjetekhaza

Greccsi Zsot 2020.01.27. 03:14:43

@Cseh Kattka: "Azok a rasszista tanárok pedig megérdemelték a verést,"

Abszolut megerdemeltek. Meg olyan is tortent, hogy az egyik fasiszta naci rasszista fideszes tanar DIREKT eltorte az egyik cigany kisgyerek keset amit a szeretett edesanyjatol kapott. Mert a mocskos fasiszta tanar, SZANDEKOSAN ugy tartotta bordait, hogy a penge beszorult ket borda koze, es ettol eltort. Es akkor meg a rasszista Orban, fasiszta rendoreinek volt pofajuk a szegeny kisgyereket zaklatniuk.
Elkepeszto micsoda szadista rasszizmus tombol a fasiszta Orbanrezsimben.

nincs1itt 2020.01.27. 07:58:44

@alöksz róz: azért, ez egy cseppet sántít. mo. népessége sajnos csökkenő tendenciát mutat. ezért nem új lakásokra van szükség, hanem a régiek helyett újabbakra, felújításra stb. tehát nem kell a lakások számát növelni, elegendő "szinten tartani". a "szegények" egy támogatott hiteltől nem kerülnek jobb anyagi helyzetbe, sőt! emlékszem, amikor lakó-parkok kezdtek gombamód szaporodni a nagyvárosok agglomerációjában, de ott meg az infrastruktúra nem tudta követni a robbanásszerű lakosság növekedést, ezért megindult a "visszavándorlás" a városba, ezzel értéktelenné téve a hitelekből megépült ingatlanokat. mert ott volt munkahely, bivalypöcörő alsón pedig még sok is lett a lakható ingatlanok száma... tehát meglehetősen egészségtelen módon a "vidék" elnéptelenedéséhez vezetett.
a mo.-i ingatlanok 90% feletti hányada van magántulajdonban(tehát a lakója a tulajdonos) ismereteim szerint, pl. németo.-ban lakosság kb fele nem rendelkezik saját lakóingatlannal, bérli a lakást/házat. ez ugyan elősegíti a munkaerő mobilitását, de sok egyéb szempontból pedig kifejezetten rossz.
szóval ez az államilag támogatott hitel, ugyan okozott egy ingatlan árrobbanást, durva drága volt a költségvetésnek és nem oldotta meg szegényebbek lakhatásának gondjait, legalábbis érzékelhető mértékben. "tömegeket" sem érintett, mivel jóformán csak a "közép réteg" fért hozzá.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.27. 10:13:56

@nincs1itt: Bécsben még a legjobb negyedekben is vannak olcsó önkormányzati lakások, csökkentve a gettósodást.

Szergej Szergejevics Szergejev 2020.01.27. 10:58:58

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: "Bécsben még a legjobb negyedekben is vannak olcsó önkormányzati lakások, csökkentve a gettósodást."

Ti pont Bécs legjobb negyedeit (kerületeit) féltitek a gettósodástól?

Amúgy miért is szükségszerű az, hogy önkormányzati szükséglakásokat, szociális bérlakásokat pont a legnagyobb értékű ingatlanok közül kell kiutalni? (Amivel az önkormányzat is jelentős bevételtől esik el.)

(Amúgy nálunk is vannak alacsony lakbérű önkormányzati bérlakások pl. a Várnegyedben, de valamiért azt eddig nem értékeltétek túl pozitívan l. 24.hu/belfold/2019/02/26/budai-var-onkormanyzati-lakas-kiado/ – nem elég jó nektek az I. kerület?)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.01.27. 12:03:57

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Ti pont Bécs legjobb negyedeit (kerületeit) féltitek a gettósodástól?"

Nem én, hanem a bécsi önkormányzat, nem fél, hanem tesz ellene, nem a legjobb negyedek, hanem a szegénynegyedek gettósodása ellen. Érdekes, hogy egy fideSSfasszopó egy egyszerű szövegből egy árva szót sem képes megérteni. :))

"alacsony lakbérű önkormányzati bérlakások pl. a Várnegyedben"

Budapesten elhanyagolható mennyiségű az önkormányzati bérlakás. Az, hogy a legjobban kereső korrupt fideSSes gazdáid még a lakásbérletet is ellopják a rászorulóktól, az ANNYIRA szánalmas.

alöksz róz 2020.01.27. 12:58:30

@nincs1itt: mi sántít benne? látom megint "elfelejtetted", hogy a devizahitelezés mértéktelen elterjedése a téma...
(csapkodsz összefüggéstelenül ide-oda, ugrálsz az időben, a vidék elnéptelenedése levezetésed meg úgy faszság ahogy van.)

a borkai segge már írt a kamatkülönbözetről, ezt egészítettem ki, h előtte volt a kamattámogatás, ami ezt kompenzálta.
a használt lakásokra is igénybe lehetett venni.
a lakásépítés a kínálati oldalt bővíti, tehát az árak túlzott emelkedése ellen hat, ez meg az eladósodás mértékét csökkenti.
a rossz jogszabályi környezet pedig lehetővé tette, h fűnek-fának válogatás és feltétel nélkül (kedvezőtlen, egyoldalú és hazug szerződésekkel) szórják devizahiteleket, ez okozott ingatlanár-növekedést.
ez egyszerű és logikus, sajnálom h síkhülye vagy

nincs1itt 2020.01.27. 13:01:00

@Szergej Szergejevics Szergejev: öööö, nem! önkormányzati "szükséglakások", hanem szociális bérlakások. nem egy német városban is a belvárosban vannak ezek(is).
az viszont tényleg érdekes, hogy a várnegyedbeli bérlakásokra valahogy mindig találnak egy rászoruló politikust... kis jövedelemmel, rossz szociális helyzetben...
figyelj, legközelebb gondolkodj mielőtt leküzdöd magad a többi troll szintjére!

alöksz róz 2020.01.27. 13:01:32

@morph on deer: "Ne viccelj, hiszen orbán már évtizedekkel ezelőtt megkapta a koronavírust" - ez jó. ott a pont.
(csak kár h túlmagyaráztad)

nincs1itt 2020.01.27. 13:10:35

@alöksz róz: látom elfelejted, hogy a fidesz első kormányzati ciklusa alatt alkották meg a "a rossz jogszabályi környezet pedig lehetővé tette, h fűnek-fának válogatás és feltétel nélkül (kedvezőtlen, egyoldalú és hazug szerződésekkel) szórják devizahiteleket,"
a szerződések sem voltak "hazugok", tény, hogy szürke alapon szürke apró(nagyon) betűvel, de ott volt az összes buktató is. természetes, hogy a polgár a (hasamra ütök) 10%-os forint hitel helyett az 1%-os devizát választja.
a lakásépítés a kínálati oldalt bővíti, ez tény. de mo. népessége nem növekszik.
nem azt írtam, hogy a vidék elnéptelenedik, hanem azt, hogy mivel a keleti országrészben kevesebb a munkalehetőség, ezért bp és egyéb nagyvárosok közelébe húzódik a munkavállaló, ahol megnő a kereslet, ahonnan meg eljött, ott pedig a kínálat nő meg... de sajnálom, hogy megint a síkhülyézésig jutottál el.
az ingatlan árak robbanás szerű növekedését a vidékről való elvándorlás és az olcsó deviza hitelek okozták, megfejelve a szar jogszabályi környezettel és pofátlan bankokkal( a jogszabály megengedte). de megint megkérdezem ki is alkotta a xar jogszabályi környezetet? az nem menti a fideszt, hogy de az utána következők sem változtattak ezen! ez volt a sok balfaszság közül az egyik, amit elkövetett a ballib kormányzat 2002-től.

nincs1itt 2020.01.27. 13:11:26

@alöksz róz: hírcsárdán is ott van...

Muhammad Balfas 2020.01.27. 13:16:26

@alöksz róz: @morph on deer:

www.hazipatika.com/taplalkozas/taplalekkiegeszitok/cikkek/thc_es_cbd_mi_a_kulonbseg/20191021104442

" A CBD használata teljesen legális, az alacsony THC-tartalmú növényekből készült szerek (kapszula vagy kannabiszolaj) már Magyarországon is beszerezhetők étrend-kiegészítő formájában."

Muhammad Balfas 2020.01.27. 13:18:25

@alöksz róz: @morph on deer:

www.hazipatika.com/taplalkozas/taplalekkiegeszitok/cikkek/thc_es_cbd_mi_a_kulonbseg/20191021104442

" A CBD használata teljesen legális, az alacsony THC-tartalmú növényekből készült szerek (kapszula vagy kannabiszolaj) már Magyarországon is beszerezhetők étrend-kiegészítő formájában."

morph on deer 2020.01.27. 15:39:40

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
”#szeretünkmagyar zsidók #menjetekhaza”

Kishülyém, ők otthon vannak!
Ahogy írod: MAGYAR zsidók.
És te mikor mész mar haza, ha már ott tartunk?

morph on deer 2020.01.27. 15:43:13

@alöksz róz:
“csak kár h túlmagyaráztad”

Nem neked!
(De én gondolok a rászorulókra is :))

morph on deer 2020.01.27. 17:01:43

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Tőled, te szerencsétlen?
Vagy a magadfajta ...... szóval a magadfajtáktól?
:)
Ahhoz még fel kéne nőni, nem gondolod?
Amúgy az az ember még nem született meg, akitől én rettegnék, szóval komolyabban rá kéne feküdni a tenyésztésre, ha már ilyen céljaid/céljaitok vannak, csak hogy tudd.
Gecinek lenni ahhoz sem elég, fejlődni is kéne kicsit szivi, tudod?

Akkor talán nem fordulna elő, hogy egy magadfajta retardált a saját mocskolódó dumáját sem képes magyarul megfogalmazni, és még egyetlen mondaton belül is sikerül ellentmondania önmagának...
Csak így tovább, fog ez menni! :))

Grimbusz Makszimusz 2020.01.27. 17:09:53

@morph on deer: "Amúgy az az ember még nem született meg, akitől én rettegnék, "

Gondolom!www.youtube.com/watch?v=KTYZhvYt5P4

eszti..... 2020.01.27. 17:11:33

@morph on deer:

"komolyabban rá kéne feküdni a tenyésztésre"

nagyot futsz ma... :))))

morph on deer 2020.01.27. 18:50:56

@eszti.....:
Mert van hozzá segítség bőven! :) Ilyen ‘megindító‘ dumákra nem nehéz!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.27. 19:40:47

@morph on deer: nem az a legnagyobb baj veletek zsidrákokkal hogy élősködtök a fehér embereken, azt még egy egy kis ideig elviseljük
a bűz amit árasztotok
na az tűrhetetlen
felszáll egy kampósorrú a négyeshatosra és mindenki fulladozik a zsidó szagtól
ettől meg kell kímélni ejrópát
vagy elkezdtek fürdeni, vagy hazatoloncolunk titeket arab testvéreitekhez

NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.01.27. 22:50:51

Január 30-án a 7. kerületben TÜNTETÉS LESZ Niedermüller Péter ellen, a rasszista kirekesztő kijelentései miatt.

Niedermüller RÉMISZTŐ KÉPZŐDMÉNYNEK nevezte a fehér keresztény férfiakat és nőket.
Niedermüllernek azonnal le kell mondania a polgármesterségről, és végérvényesen ki kell vonulnia közéletből.

NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.01.27. 22:52:33

Január 30-án a 7. kerületben TÜNTETÉS LESZ Niedermüller Péter ellen, a rasszista kirekesztő kijelentései miatt.

Niedermüller RÉMISZTŐ KÉPZŐDMÉNYNEK nevezte a fehér keresztény férfiakat és nőket.
Niedermüllernek azonnal le kell mondania a polgármesterségről, és végérvényesen ki kell vonulnia közéletből.
süti beállítások módosítása