B1 blogcsalád



Rogán szerint a celebség együtt jár a politikával – kivéve ha válik

A bulvár sztárjai voltak - arra nem gondoltak, hogy jön még Rogánra dér

2019. november 15. - b1 blog

„Kérjük a média munkatársait(…)  tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal” – szól a Miniszterelnöki Kabinetiroda közleménye a Rogán házaspár válásáról. Hogy miért a Miniszterelnöki Kabinetirodam dolga efféle közlemények nyilvánosságra hozatala, azt persze találgatjuk csak. Tény, a soktizmilliárd propaganda forint elköltésével megbízott üzemegység legalább csinál valami érdekeset.

Ahogy az is az, miként gondolkozik Rogán és volt b. neje a nyilvánosságról. Amikor jól fut a szekér, fény és csillogás – akkor imádnak szerepelni. S elég eszük ahhoz már nincs, hogy végiggondolják, ha belopják magukat az amúgy álralában Magyarországon felettébb szervilis bulvárba, akkor lehet, hogy akkor is foglalkozni akarnak velük, ha éppen nekik jobb lenne  a csend.

Rogán és volt b. neje ugyanis sokáig igencsak áhította a reflektorfényt.

„A celebszerű szerep a polgármesterséggel együtt jár. Az pedig önmagában újdonság, hogy egy fiatalember tölti be ezt a posztot. Az V. kerület korábbi polgármestere is elment bálozni, csak kevésbé vonta magára a sajtó figyelmét. (…)Az a véleményem, hogy a politikusok magánélete a modern politizálásban már nem magánügy; nem szabad titkolni. A modern politizáláshoz ez hozzátartozik, Nyugat-Európában már évtizedek óta így van.

rogan-antal-cecilia_celeb.jpg

(…) Én is sok embertől kaptam kritikát amiatt, hogy bementem a Szulák-show-ba. Szerintem viszont Nyugat-Európában a politikusok jelentős része, főleg az utóbbi tíz-tizenöt évben, már volt ilyen műsorban. Ez Magyarországon is így normális. Aki ezt nem fogadja el, afölött - bármennyire tisztelem is -, azt kell mondjam, eljárt az idő.” – fogalmazza meg egy a Magyar Narancsnak adott egy régebbi interjúban. (

S lőn. Egy városi legenda szerint amikor második feleségével, akitől most válik, a bulvárhírek szintén gyakori szereplőjével, egy drága magánkórházban megjelentek, akkor csak annyit kérdeztek, a szülés után hol tarthatják majd meg a sajtótájékoztatót. A történet valóságtartalmáért most nem kezeskedünk, az azonban tény, több lap is beszámolt az örömteli eseményről, a Blikkben megjelent lelkesült hangú, fényképekkel alaposan dokumentált beszámolójának szalagcíme emígyen harsant: Rogán: Könnyezve vágtam el a köldökzsinórt. A képen a mosolygó politikus, egy csecsemő, és az érthetően kicsit megtört feleség látható. (A ma kiadott közleményben külön kérik, hogy gyermekeik fényképét ne tegyék közre.)

S ha már Blikk. Az ötödik kerületi önkormányzat közpénzből felállíttatott egy szobrot, amely a harmincas évek Pestjének a rikkancsát ábrázolja. Bár az eredeti terven a harmincas évekre jellemző Az Est lapok fejlécét vésték fel, Rogán polgármester úgy döntött, hogy korhűség ide-oda, a Blikket öntsék a bronzrikkancs bronzkezébe. Volt mit meghálálnia Rogánnak. Hiszen a szobor avatását megelőző egy évben 66 cikkben említették meg a nevét.

A cikkek között ugyanis jó néhány nemcsak politikai megnyilvánulásairól, hanem a magánéletéről is szólt, így többek között tudósítottak Rogán Áron megszületéséről és megkereszteléséről, a budapesti Hard Rock Cafe megnyitásáról, amikor a polgármester is gitárt tört. D e arról is hírt adtak, amikor bringával ment a Sándor-palotába, vagy amikor Provence-ban nyaraltak, de a családifagyizásról is olvashattak a lapot kézbevevők – számolt be az index.hu az esetről.

De Rogán és neje megjelent egy népszerű szappanopera egy részletében is és még arról is gondoskodtak, hogy fotóriporterek megörökítsék a jelentős alakítást. Nem untatjuk az olvasókat a bulvárszereplések hosszú sorával. Csak még azt idéznénk fel, hogy amikor Rogán felesége egy úgynevezett celebekkel terhelt divatbemutatón vett részt, akkor a jelentős társadalmi eseményről bőséges terjedelemben tartotta fontosnak beszámolni a Rogán vezette kerület ingyenes újságja.  Igaz, a szorgos olvasókat nem érte mindez váratlanul, hiszen Rogán és családja rendszeres szereplője a rogáni önkormányzat lapjának. Találtak olyan számot is, ahol, igaz egy dupla, oldalon, négy fényképet is sikerült elhelyezni róla. Az egyikből megtudjuk, hogyan udvarolt a feleségének, a másik cikkből kutyájával láthatjuk, de akad olyan is, ahol elmélyülten dolgozik[1]. Azt kikérjük magunknak, hogy e számban fókával nem láthattuk.

Rogán azzal is sikerrel bejutott az ere érzékeny lapokra, internetes oldalakra, hogy a parlamentben egy Louis Vuitton táskával jelent rendszeresen meg, és karján a hivalkodó újgazdagok közkedvelt Hublot óráját viselte. De hát most új idők járnak. Aki a mélyrepülésről is beszámol, az a haza ellensége már.

 

 

[1] http://hvg.hu/itthon/20131022_Rogan_Krumplival_es_az_arckepevel_teriti

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5515307312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alöksz róz 2019.11.15. 11:29:21

ezt tanulta az asszony sarka katától

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.11.15. 11:58:06

@alöksz róz: sarka katától
meggogléztam
elég igénytelen
új fogsorra és mellekre tellik, de kapómentes orra nem

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.11.15. 12:21:12

S`````írok. Most vehet magának másik kurvát. Megjegyzem, a hörcsög csaja éppen parlagon hever. Mármint nem megdugásilag, hanem meggazdagodásilag. :))

Annyi pénzt loptak a fideSSmaffiások, nem is értem, mit vergődnek még.

morph on deer 2019.11.15. 12:44:24

Jól emlékszem?
Az “ördög ügyvédje” mintha bejelentette volna cirka egy hónapja, hogy “felkészül Rogán”.

Csak nem talált R. Cecília is egy lyukas zoknit otthon?
:D)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.11.15. 12:50:39

@morph on deer: "Csak nem talált R. Cecília is egy lyukas zoknit otthon?"

Nem egy bombázó a csaj, de teljesen okés. Ez a sültparaszt saját jogán még hasonlót se kapna. Faszé kell az ilyennek félrekúrnia.

De lehet, hogy Cilike asszony rájött, hogy az isten pénze se elég ahhoz, hogy ebből a halból ember legyen. Mit ér a sok milliárd, ha esténként egy hideg, nyálkás takonyhoz kell bújnia?

Sir Bates dö Hól 2019.11.15. 13:34:22

akkor most mi lesz a család szentségével? most már a csok az jár majd azoknak is, akik csak párkapcsolatban élnek? mit mond majd novák? rogán gyerekeinek nincs joga családban élni? vagy most lemond? vagy holnaptól nem foglalkozik a rogánhoz bekötött ner-sajtó az ellenoldali politikusok családjával? akkor? megtanulnak jó cikkeket írni? és fogja-e ezek után támogatni a propaganda minisztérium cecília cégeit, mint ahogy most, piaci alapon, vagy azonnal változik a definíció, ha már nem házasok? s mi a nepotizmus, ha nem ez?

ezek most kezdik majd megérteni, hogy a rendszerük fenntarthatatlan, hogy konszolidálni kellett volna, de már annyi mindenkivel kibasztak, hogy ha megteszik, akkor a revanst is el kell viselniük, attól még, mint ördög a szenteltvíztől... nem kellett volna annyit lopni, meg kokizni,sallerozni;-)... a világ gömbölyű, a szoptatás meg társasjáték;-)...

alöksz róz 2019.11.15. 13:42:18

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: én szívesen megdugnám a katát, ha lenne rá párszázmillió forintom

Sir Bates dö Hól 2019.11.15. 13:57:16

és egyáltalán, elgondolkoznak azon, hogy mi a búbánatos faszért erőltetnek egy olyan ideát, felhúzva rá egy egész társadalmi berendezkedést, amelynek még ők sem képesek megfelelni? én mindig reménykedtem abban, hogy "na, most tuti monogámmá válok", azt maximum fél év és konstatálnom kellett, hogy poligámia marad, hiába szeretném én, hiába vágyom a monogámiát, egyszerűen alkalmatlan vagyok arra, sz'al "irigylem" azokat, akiknek összejött, de nem tehetem kötelezővé, ha nekem sem megy... nekik sem nagyon, ha jól érzékelem, akkor meg mi is a házasságról vallott felfogásuk? az min alapul? személyes, belső igény, meggyőződés, vagy a vallás tanítása? s akkor miért nem mondják, hogy a végcél a teokrácia?

Sir Bates dö Hól 2019.11.15. 13:59:47

@alöksz róz: én viszont sokkal jobb nőket is tudnék venni ugyanabból a pénzből szerintem;-)... sőt, szerintem téged is, de azt se zárom ki, hogy én is elgondolkodnék egy ilyen összegen magammal kapcsolatban;-)...

morph on deer 2019.11.15. 14:26:25

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca:
“de teljesen okés”

Manapság esetleg. De majd ásd elő az esküvőjük körüli képeket, ha véletlenül túl fickósnak éreznéd magad - kézenfekvő megoldás nélkül, - garantáltan elfelejted és lehiggadsz.

Egyébként nem lehet, hogy a tóni szimplán egy környezetkímélőbb modellre akarja cserélni, a fenntartható fejlődés jegyében ezt az “öregecskedő” megoldást?

Tudod: kevesebbet futott, alig fogyaszt, vagy csak be kell dugni (neki) és máris feltöltődik, ilyesmik. Hja kérem, a környezetért áldozni kell...

N. Barbie 2019.11.15. 14:42:52

Hat szerintem ugyes volt cilike. Jo idoben latta meg a lehetoseget elvetetni magat a feltorekvo politikus, de ranezesre a maganeletbe papucs tonival, kihasznalta a vezeto fideszes ferj adta kapcsolatokat, tobb szazmilliot hozott a konyhara neki a kozpenzlenyulasokba beszallas, megy a biznisz, innentol nincs szuksege a balf..sz puhap*csre maga mellett, nyugodtan kenyeztetheti ezutan magat az edzoteremben felszedett ketajtos szekrenyekkel.
Biztos vagyok benne, hogy cili anyja a hir hallatan elegedetten csettintett, szep munka kislanyom.

Na nem azert, majd ha vegre eljon a valodi elszamoltatas, akkor ettol a luvnyatol is vissza kell venni a hozza csatornazott kozpenzt, de mint no(?) ugyes volt.

2019.11.15. 15:03:59

Na ennek a nőnek több esze van, mint a fidesz vezérkarának együttvéve. Okos ez a csaj, az tuti ! Összelopatta antiloptónyóval a "stafirungot " kikupálódott , megszedte magát aztán "szevasz tónyó ", most már lopjál magadnak . Leszedte Cecilia asszony , a kürtöst-------rendesen, mint ahogy a nagykabátot szokták .

Na majd jön a válóper, és " bűnözőtónyó " alól még a legutolsó kis sámlit is elviszik ! Ugatni nem mer, hiszen akkor a Cecilia asszonyság, borit, de rendesen, abból baj lesz.. Az adózók peddig majd szivhatják a fogukat, hogy ujra kőgazdaggá tehetik az állam pénzéből--a mi és az eu-s adófizetők pénzéből, a "tolvajrogánantiloptónyót "!

De egy játék helikoptert vagy egy csattogószárnyú lepkét bizonyára vesz neki a bazárba
búcsúajándékként ! De fel a fejjel. A keresztényi értékrendbe ezek a dolgok--miként a baszosborkai affér, a---kokó, a közpénz és az olcsó kurvák--mind mind beletartoznak .

morph on deer 2019.11.15. 15:24:01

@N. Barbie:
“ ugyes volt.”

Lehet, hogy csak jól jár az órája! :))
Így aztán látja, hogy lejáróban az ideje a könnyed harácsolásnak, és most már kicsit nehezebb lesz természetesnek eladni a helikopterezéseket meg hasonlókat, és egyre égőbb lesz nyilvános helyeken mutatkozni egy Rogán-félével...
Még időben lép le.
Még nincs zárolva a vagyon, még szép kis apanázzsal lehet kiszállni, ami egyáltalán nem garantált már pár év múlva sem.
Bizony!

Pity(i)Pang 2019.11.15. 16:25:19

Nem biztos, hogy a nőnek van több sütnivalója, apuka is minden hájjal megkent! Kicsit sem átlátszó, hogy rögtön a választások után borult az otthoni idill és gyorsan, harsányan, közhírré kell most tenni, gyanús...! Válás <---> vagyonmentés, nem ritkaság ez manapság, ha van mit félteni, mert mocorogni kezdett az a léc, ugye?! A vihar jön-megy!:D

alöksz róz 2019.11.15. 16:43:11

@Sir Bates dö Hól: na de nem ugyanúgy veszi ki magát a megbasztam egy noname kurvát és a megbasztam a sarka katát, ezt figyelembe kell venni az árképzéskor

alöksz róz 2019.11.15. 16:46:34

@N. Barbie: "Na nem azert, majd ha vegre eljon a valodi elszamoltatas, akkor ettol a luvnyatol is vissza kell venni a hozza csatornazott kozpenzt, de mint no(?) ugyes volt." - e, vigyázz a szádra
mint kurva ügyes volt

eszti..... 2019.11.15. 16:51:41

@alöksz róz:

cinikus vén fószerek vagytok. cilike rájött, hogy anti nem a nagy ő.

taga20 2019.11.15. 16:53:43

@eszti.....:

szerintem cilike kapott egy premier előtti vetítést a zördögügyvédjétől, és nem tetszett neki a tóni és a jukas zoko című film:)))))

eszti..... 2019.11.15. 16:58:17

@taga20:

már csak az hiányzik, hogy tóni sejhaja is címlapos legyen.
remélem, németh szilárd kapcsolata stabil.

cilike tónijára lecsaphatna timike. andiról szóló emlékeivel már végigturnézta a bulvársajtót.

Greccsi Zsot 2019.11.15. 17:24:04

Ilyen erkolcstelenseg utan az egesz kormanynak le kell mondania, es Orbant csaladostul kell kivegezni. Es be kell telepiteni, minimum 100 millio arabot, hogy rendet tegyenek ebben a fasizalodo orszagban. Es persze jo lenne ha a NATO folyamatosan bombazna az orszagot, hogy helyrealljon a jogalamisag.

taga20 2019.11.15. 17:30:45

@Greccsi Zsot: te bazd meg olyan sötét vagy, hogy még szöglet zászlónak se lennél jó a népstadionba!:))))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.11.15. 17:57:37

-Igaz,hogy a rogán válik?
-Majd elválik!

Nekoashi2005 2019.11.15. 18:14:50

Nem a témához tartozik, de olyan szép mondat, hogy idekivánkozik!

"Bödőcs: Pszichiátereknek kell majd kielemezniük, hogy a Gazda varacskos Maradonaként berúgja a Karmelita erkélyéről a stadionba a labdát"

Gábris szomszéd 2019.11.15. 18:24:09

@taga20: 500 milliárd forintos büntetést vállalt be a kormány, hogy jöjjenek az EU-s pénzek

Akkor még egyszer: 500 milliárd (500 000 000 000) forint = 500 000 x 1 000 000 forint (ugyanez az ábra érvényes 600 és 700 milliárdra is). Ez az a pénz, amit már egyszer elloptak, oppardon: szabálytalanul, korrupt módon használtak föl, ezt a pénzt fizeti ki újra a magyar adófizető polgár. A hazaáruló Momentum-szavazótól az Orbán-fanatikus nem fasisztáig, a három hetes csecsemőtől a 90 éves aggastyánig. Összedobják majd jófejségből, mert a Fidesznek a haza az első.
És erre mondja a Szijjártó nevű, hogy fogalma sincs, miről beszél az OLAF, őket kell kérdezni, a szuverenitásunkból nem engedünk, lehet oszlásnak indulni. Szerintem ha ez az összeg nem százmilliárdos nagyságrendű lenne, hanem csak mondjuk tízmilliárdos, akkor is elfogadhatatlan lenne, és jóval több annál, mint ami belefér, ami tolerálható, elnézhető azért, hogy a sikerpropaganda beleszarjon a szánkba. De ez nem tizenmilliárdos összeg, hanem a GDP 1-2%-a.

hvg.hu/gazdasag/20191112_Tobb_szazmilliard_forintos_buntetest_vallalt_be_a_kormany_hogy_jojjenek_az_EUpenzek

taga20 2019.11.15. 18:33:51

@Gábris szomszéd: ne hazugy ártu! most hallgattam gulyásmancit, aki azt mondta, hogy nem is!:)))

morph on deer 2019.11.15. 18:57:12

@eszti.....:
“ remélem, németh szilárd kapcsolata stabil.”
:))))
Jaj!
Azért nem irigyellek:)))!!

taga20 2019.11.15. 18:58:23

@látjátok feleim szümtükkel:

szerintem récsöléknél is rezeg a léc.
nem hiába keresték anno kurvára azokat a lenyúlt ájfonokat:)))

guma 2019.11.15. 19:09:04

csak arra vagyok kíváncsi, ki intézi el tóninak a következő egyházi esküvőjét?

mert azért az első házasságból is van gyerek - cilivel mégis "áldást" kapott...
álszent barmok irányítják/tanítják/magyarázzák nálunk az erkölcsöt?
az asszonyok végkielégítését meg ügyesen közpénzből álljuk? van aki egész települést kap, dotációval, más munkahelyet komoly fizetésekkel?

taga20 2019.11.15. 19:14:07

@guma: szerintem balogpáter, vagy slomo biztos bevállalja, ha a csuti rábólint:))

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.11.15. 19:17:49

igen mulatságos látni az irigyprolik vergődését

eszti..... 2019.11.15. 19:22:32

@guma:

az első kérdőjel maradhat. aztán az összes többit nyugodtan pontra cserélheted.
balatonakarattya is remek fájdalomdíj volt.

alöksz róz 2019.11.15. 19:30:42

@Gábris szomszéd: "ezt a pénzt fizeti ki újra a magyar adófizető polgár" - vagy fingod nincs mit beszélsz, vagy hazudsz

nincs1itt 2019.11.15. 19:38:07

@guma: a gazda sem rom.kat., református/evangelikus körökben meg lehet ilyet...(ha jól tudom)
szerintem már nem tarlós a bp.-i főpolgármester, rogán(ék)nak meg eszébe jutott, hogy mi lesz, ha "véletlenül" rákérdez valaki erre-arra! ha elválnak, akkor meg lehet pingvinezni, hogy a zasszonyé a pénz, meg ingatlan, meg minden, mert hát a gyerek...
na, gondolni kell a nehezebb időkre is...

nincs1itt 2019.11.15. 19:39:43

@alöksz róz: figyu, a beruházás megvalósult, tehát kifizetve, eu nem adja meg rá a pénzt, tehát az államnál hiányozni fog. sőt még büntetés is lesz, ami tovább emeli a költségeket, amit megint az állam fizet be. az állam pénze = a magyar lakosság pénzével.

nincs1itt 2019.11.15. 19:41:47

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: hol látsz te irigységet? egyszerűen keressük az ellopott pénzt, ami a tiéd is. ja, már nem.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.11.15. 19:52:36

@nincs1itt: nem kell azt keresni, ott van az apró, czinege, kóka villákban

taga20 2019.11.15. 19:56:30

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

nem kell azt keresni, ott van a csutigeci, lázár, rógán, tiborc, kósa, garancsi villákban!

nincs1itt 2019.11.15. 19:59:01

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: azért az emúttszáznyócévet ne dobd már be, ennyi tartásod legyen már!

látjátok feleim szümtükkel 2019.11.15. 20:03:35

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

A baj csak az, hogy amikor azokat szerezték, nem volt annyi eu-s zsozsó, mint amennyit azóta kaptunk, és amennyit abból lenyúltak. Tudod azokon a minden féle pályázatokon.

látjátok feleim szümtükkel 2019.11.15. 20:07:06

Miét jár hozzánk Putyin? Orbán meg Putyinhoz?

" A vádhatóság pénteken kihirdetett döntése szerint a bizonyítékok és a tanúvallomások alátámasztják, hogy Roger Stone a 2016-os amerikai választások előtt igyekezett megszerezni azokat az e-maileket, amelyeket oroszok tulajdonítottak el a Demokrata Párt szervereiről, és ezeket továbbította a WikiLeaks nevű kiszivárogtató portálhoz. A vád szerint rendszeresen tájékoztatta erről Donald Trumpot, aki akkor még csak elnökjelölt volt."

24.hu/kulfold/2019/11/15/eliteltek-trump-magyar-szarmazasu-tanacsadojat/

alöksz róz 2019.11.15. 20:07:44

@nincs1itt: nem vagy tisztában azzal, hogy mit beszélsz. nálad nincs másik lehetőség, ez egyértelmű, mert ostoba vagy, mint a tök.

alöksz róz 2019.11.15. 20:10:47

@eszti.....: a cinikust aláírom. de ha én vén vagyok, akkor a taga haverod mi? :-)

eszti..... 2019.11.15. 20:15:11

@alöksz róz:

hoppá! fiatalabb vagy tagától?

taga20 2019.11.15. 20:20:17

@alöksz róz: mikor születtél rözse?

guma 2019.11.15. 20:20:26

@nincs1itt:

Mátyás templom?
ott volt az első esküvő (is?)...
rémlik valami, hogy miért lett új vallás az angoloknál?

nincs1itt 2019.11.15. 20:42:58

@alöksz róz: persze, persze... mindig az a hülye aki nem védi o.v.-t.
leszarom mit gondolsz...

nincs1itt 2019.11.15. 20:44:06

@alöksz róz: fejtsd már ki, hogyan is megy az eu-s finanszírozás. mert olyan de olyan kibaxottul tudod, hogy csak na! te is 10 millió bármiben szakértő közé tartozol.

nincs1itt 2019.11.15. 20:44:52

@guma: na jó, de ott addig lefejezték a zasszonyt...

morph on deer 2019.11.15. 21:53:25

@maxvall baribaszó:
Pedig csak két lába van!
Mi történt?

taga20 2019.11.15. 22:02:18

@morph on deer:
az önkori választások után visszavettek:)))

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.11.15. 23:18:05

HOGY KOMOLY DOLGOKRÓL IS LEGYEN SZÓ !!!!

"Magyarország GDP-je első helyen Európában! Ötszázalékos növekedéssel szárnyal a hazai gazdaság

ÉVES ÖSSZEVETÉSBEN AZ ELSŐ HELYEN ÁLLUNK AZ UNIÓS ORSZÁGOK KÖZÖTT"
mindenszo.hu/magyarorszag-gdp-je-elso-helyen-europaban-otszazalekos-novekedessel-szarnyal-a-hazai-gazdasag/

ENNYI !!!

Lakner Csabba 2019.11.16. 01:42:35

@Hova fogják elásni KariGerit?!:
Tudod ez egy nagy semmi. Akinek nincs meg az évi 100 milliója önkormányzati viszonylatban, AZ EGY HŰLYE.
Lofaszt se számít a GDP, nekem gazdasági nővekedéstől függetlenül minden évben megszokott lenni a 100 millió az ellenzéki önkormányzatoknál.

Gajjda Péter 2019.11.16. 01:48:05

@Lakner Csabba: Egyetértek, a megfelelő önkormányzati pozicióban, a gazdaság állapotátol függetlenűl ősszejön a 100 milkó vagy több, évente.

Gábris szomszéd 2019.11.16. 08:15:28

@Hova fogják elásni KariGerit?!: Jól mondod, LEGYEN SZÓ KOMOLY DOLGOKRÓL IS.

Annyira dübörögnek a magyar bérek, hogy 10 év után éppen hogy visszaértek a válság előtti szintre
mfor.hu/cikkek/makro/annyira-duborognek-a-magyar-berek-hogy-10-ev-utan-eppen-hogy-visszaertek-a-valsag-elotti-szintre.html

Csak Bulgária szegényebb Magyarországnál az EU-ban
24.hu/kulfold/2018/12/14/eurostat-magyarorszag-aic-szegenyseg/

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2019.11.16. 09:10:26

Akkorát szartam, nem csoda, hogy annyira kellett...

maxvall baribaszó 2019.11.16. 09:12:30

@morph on deer: de közte szőrös. Meg hát a szükség nagy úr.

Orbán veje 2019.11.16. 10:44:03

Én szerintem, rogán lesz az új borkai. Ettől annyira beszartak, hogy már előre elválnak, ne kelljen a dehonesztáló tények tükrében magyarázkodni.

Jó ez a fideszes kereszténydemokrácia, yachttal, helikopterekkel, meg közpénzes kurvákkal vegyítve.

A magyar népnek meg rezsicsökkentés meg rohadt krumpli a választások előtt.

csüngőhasú norvégbáró 2019.11.16. 11:08:03

@Orbán veje:

"Én szerintem, rogán lesz az új borkai."

azt ígérték, én reménykedem benne, amilyen fertő az egész NER, orbanisztán, egyszer egy sértődött párttárs csak kitálal, és nagyobb lesz a bűz...

uploads.disquscdn.com/images/f9cbf0af8e006c7b0007058ae9ea02c643a0c17bf84ab922038645bc25ceb967.jpg

fidessfajankók küzdenek cziggányuk kis alamizsnájáért ma is? :D

2019.11.16. 11:57:20

Ez most azért van, mert a Rogán tót származású?

2019.11.16. 12:00:06

@Orbán veje: Olvasni kellene az indexet, a krumpli a választások utáni időpontban jött és nem a választás miatt, hanem mert az MDF szociális piac maradványaként, már több évtizede kötött időpontban szállítanak,... szóval semmi köze nincs a választáshoz, de jól hangzik.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.11.16. 12:04:27

őrjöngjetek írigy szakatt prolik
vicces ez kár hogy Rogán Úr nem olvassa

Dickon 2019.11.16. 13:11:48

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Ez nem így van.
Az köztudott, hogy a blogföldön kommentelő férfiak sikeresek, gazdagok, jóképűek és izmosak. Csakis köszönettel tartozhatunk megosztott véleményükért, hisz ehelyett döngethetnék a szupermodell csajukat, együtt tölthetnék a hétvégét családjukkal, hódolhatnának többmilliós hobbijuknak, vagy fáradozhatnának a világegyetem megoldatlan rejtélyeinek felfedezésén is.
Csakis az ő döntésük az, hogy önkéntes oktató és felvilágosító munkát végeznek itt a közjó érdekében.
És ne feledkezzünk meg a női kommentelőkről sem, aki nem elég, hogy szuperszépek, csinosak, dögösek, jól főznek és sütnek, a család, és saját boldogságuk mellett jut idejük arra is, hogy kiemelkedő tudásukat, műveltségüket és tapasztalataikat megosszák velünk.
Hála érte! Becsüljük meg ezt az értéket, mert példának legyen ott a Varánusz blog esete. Mára már csak megmaradt árvái vannak itt jelen, de ők is hozzák azt a kiemelkedően magas színvonalat, mely a blogot jellemezte fénykorában.
Figyeljünk szavukra, véleményükre, és fogadjuk meg intéseiket.

látjátok feleim szümtükkel 2019.11.16. 14:15:16

@Dickon: "Figyeljünk szavukra, véleményükre, és fogadjuk meg intéseiket."

Mondjuk azokét, akik "... önkéntes oktató és felvilágosító munkát végeznek itt a közjó érdekében." Netán azt, hogy alig gazdag politikus helikofferezik, utána meg mellébeszél? Vagy az alábbiakat?

"Így van! Bőven elég, ha a birkanyáj eljátszik a gondolattal, hogy belázadunk és kitörünk a karámból. Persze nem teszik meg, csak álmodoznak róla...és másnap ugyanolyan unottan legelésznek, mint előtte. De ez még mindig hatékonyabb módszer, mint azé a pásztoré, aki a pásztorválasztáson, kiállva a birkák elé azt mondja:
-Ostoba birkák vagytok! Hülye kérődzők! Kihasználnak titeket!
Az ostoba birkának is van önérzete...és mivel az igazság fáj a legjobban, ezért ezt a pásztort nem választják meg."

Remélem ráismertél magadra, mert elég sok pásztort nem választottak újra.;D

A jövőben majd csüngünk szavaidon, hátha megint valami hasonlóan jó jön ki belőled.

alöksz róz 2019.11.16. 15:22:33

@nincs1itt: minek neked bármit kifejteni, úgyse értenéd meg, mert hülye vagy mint a seggem

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.11.16. 18:08:29

ÚJABB BALLIBERÁLIS KEDVENC BUKOTT LE !!!!

ZÖLDNEK HÍRESZTELTE MAGÁT , DE CSAK ZÖLDSÉGEKET BESZÉLT !!!

"Pikó is azt ígérte, bringával megy dolgozni – Majd a választások után kocsiba szállt – Videó

Pikó is kamuzott"
mindenszo.hu/piko-is-azt-igerte-bringaval-megy-dolgozni-majd-a-valasztasok-utan-kocsiba-szallt-video/

SZÉGYEN !!!!

Gábris szomszéd 2019.11.16. 18:39:24

@csüngőhasú norvégbáró: "fidessfajankók küzdenek cziggányuk kis alamizsnájáért ma is?"

Tök igaza van Orbánnak. Nem kell ezeknek - mármint akik a Fideszre szavaznak - demokrácia, azt sem tudják, mi fán terem. Visszavágynak a diktatúrába. Orbán pontosan azt adja nekik, amire igényük van. Van, aki cselédnek születik és csak cselédként tud élni. Önként. Ami még nem is lenne baj, ha nem gyűlölne mindenkit, aki szabad. De gyűlöl, mert miközben cseléd, azt szeretné, ha tisztelnék. Csak ugye nincs miért. Szánalmas ez, de legalább nagyon. A cselédnek erőskezű gazda kell. :)

nincs1itt 2019.11.16. 18:42:52

@Gábris szomszéd: valahol olvastam, de a fideszesekre különösen igaz: "Sokan úgy gondolják, hogy a kormány a legfontosabb érdekeit szem előtt tartva dolgozik értük, a többiek gondolkodnak."

A központ 2019.11.16. 19:33:34

Kollégák!

Felhívjuk az itt dolgozó műszakvezetők figyelmét arra, hogy az év végi szabadságolási tervet november 19.-én 16 óráig adják le. Kérem vegyék figyelembe, hogy december 7.-e és december 14.-e munkanap! Szabadságot a jövő évre átvinni nem lehet!
A 3a., a 4h. és 6g. műszakok dolgozóinak többsége 11 napnál több kiadatlan szabadsággal rendelkezik, így ezen műszakok vezetői november 22.-én 14 óráig a műszak szabadsággal nem rendelkező dolgozóinak decemberi átcsoportosítási tervét is szíveskedjenek leadni.
Továbbá várjuk a családos dolgozók egyszerűsített mikuláscsomag igényeit és a karácsonyi szaloncukor egységcsomag mennyiségének véglegesítését is november 22.-én 14 óráig.

Köszönjük, és további jó munkát kívánunk!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.11.16. 19:47:21

@A központ: családos

le kéne már cserélni ezt a fasisztoid szöveget
ma még csak család, holnap már Isten és Haza mi?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.11.16. 20:10:30

MOSTMÁR BIZTOS!!! BUKIK A FIDESZ!!!

AZ ARANYÁSÓ MÁR ODÉBBÁLLT AZ V. KERÜLETI KLONDIKE-BÓL, S MAJD KÖVETI ŐT A TÖBBI FIDESZÁRVA SZERENCSELOVAG!!!
AZ ELLENZÉKI 2/3-AD MÁR FÜTYÜL A KANYARBAN!!!

Orbán veje 2019.11.16. 21:01:31

@R.V.J.:

Haver! Esetleg nem tudnád még nagyobb betűkkel hirdetni, hogy mekkora orbánista marha vagy?

Orbán veje 2019.11.16. 21:02:29

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Kishaver! Te nem a tolvaj orbán kezit csókolod, hanem a seggét nyalod! Nagy különbség!

Orbán veje 2019.11.16. 21:05:40

@Dickon: "Csakis az ő döntésük az, hogy önkéntes oktató és felvilágosító munkát végeznek itt a közjó érdekében."

Így van te orbánista seggfej. Szerintem is dühítő, hogy nem arról beszélnek, amiről az agitprop köztévé.

morph on deer 2019.11.16. 21:49:17

@Orbán veje:
“ Nagy különbség!”

Már miért lenne?
Ugyanolyan “tiszta” mindkettő...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.11.16. 23:07:18

Ki tudódott, hogy több ellenzéki szavazó is nem jár biciklivel, egyesek autóval.

www.mindenszo.com/igy_utazik_az_ellenzeki_fidesz/#

SZÉGYEN!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.11.16. 23:55:00

Három régi fénykép látható Rába Tímeáról művésznevén Timea Agostiniről. Az MSZP elnökének anyaszült meztelen, szőrös nemi szervét is mutató feleségéről

művésznevén Timea Agostiniről
művésznevén Timea Agostiniről

Ön kiverné Tóbiás József feleségének képeire?

s1ex.com/sex/wp-content/uploads/raba-timea-meztelen-szoros-nemi-szerve.jpg

morph on deer 2019.11.17. 00:08:09

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Mijjafasznak veszel be viagrát, ha egyedül vagy?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.11.17. 00:35:44

@morph on deer: Ön kiverné Tóbiás József feleségének képeire?

Rodney2 2019.11.17. 02:37:20

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Mi van a Tóbiás József vagyonnyilatkozatával?? Dolgozott az az ember valamit életében?? Mert a luxus életmódja az eléggé le van már dokumentálva :)))

maxvall baribaszó 2019.11.17. 08:18:37

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: tényelek, baszki, én kiverném rá! De inkább sunáznám.

A központ 2019.11.17. 08:31:42

Kedves kollégák!

A jövő heti műszakbeosztásokat a ma reggeli utasításcsomagban megkapták.
A beosztások letölthetők az alábbi linkről:

www.kozpont.hu/letoltesek/muszakbeosztas_2019november.pdf

A műszakvezetők az esetleges változtatási kérelmeket ma 14 óráig adhatják be.

Többen érdeklődtek, hogy mikor lesz a Központ év végi céges rendezvénye. A rendezvény a szokott helyen, a Trófeában lesz december 21.-én. A sztárfellépő Emilio, akivel bárki közösen énekelhet. És igen, az idén is lesz karaoke verseny kedves kolléganőnk, a tavalyi nyertes, Ulisnyák Ottilia műsorvezetésével.
Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a múltévi kellemetlen és vállalhatatlan incidens után az idén nem lesz oroszkrém torta és tiramisu. Viszont a népszerű gyümölcsrizs és a Panna Cotta málna öntettel szerepel majd a menüben.
A rendezvény idején a Központ nem ad készenlétet a a közösségi média felületein és a blog.hu oldalain. Ezen idő alatt minden dolgozónkat szívesen látjuk.

Élénk érdeklődés kíséri a karácsonyi szaloncukor ajándékcsomag részleteit is. A meglepetésben nem lesz meglepetés az, hogy a csomag nem tartalmaz majd Szamos, Stühmer és Milka szaloncukrot, hisz ennél jobb minőségre törekszünk. A Központ remek ukrajnai kapcsolatainak eredményeként ez idén is teljesül.

A boldog ünnepeket várva, további jó munkát kíván a Központ.

morph on deer 2019.11.17. 09:24:40

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
” Ön kiverné Tóbiás József feleségének képeire?”

Az a helyzet, hogy én már rég kinőttem ebből.
Már vagy ötven éve, hogy nem vagyok rászorulva ette a megoldásra, szóval kösz, de nem. Az ő képeire sem.

Cycmen 2019.11.17. 13:00:04

Szeka blogon minden a golyómról.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.11.17. 13:08:13

@morph on deer: @A központ: @Hova fogják elásni KariGerit?! : @Orbán veje: @nincs1itt: @Gábris szomszéd: @csüngőhasú norvégbáró: LÁM LÁM , MA IS ÖSSZEFÚTTA A SZEMETET A SZÉL !!!!!

BALLIBBANT SÖPREDÉK , SZEVASZTOK : KÉNE EGY KIS MAGYARÁZAT NÉHÁNY APRÓ ANOMÁLIÁRA !!!!!!!

PÉLDÁUL ARRA AZ ÍGÉRETÖZÖNRE , AMELYRŐL EGYRE - MÁSRA DERÜL KI , HOGY KAMU GERY BLÖFFJEI VOLTAK CSUPÁN !!!!!!!!!!!

"Kamu Gerinek már nem üzenünk, mert neki már üzentünk, megkérdeztük tőle, hogy hol van a 20 ezer Forintos fűtés támogatás. Mert egyelőre sehol.

Inkább a kedves szavazóikhoz szólnánk!

Na helló, Röfik!

Mit szóltok? Kamu Geri beígérte izomból, hogy kaptok 20 ezer Forintos fűtési támogatást. Jönnek a hidegek, jön a tél, de a támogatás sehol. Nem gondoljátok, hogy esetleg számon kellene kérni rajta? Hmm, Röfik? Vagy jó ez így nektek? Csak a gyűlölet a lényeg? Hogy gyűlöljétek Orbánt? És inkább beszoptok minden ígéretet? Nem lesz tünci? Felvonulás? Vagy valami?

Jó ez így, gyerekek????"
mindenszo.hu/jonnek-a-hidegek-de-a-20-ezer-forintos-futesi-tamogatas-meg-sehol-hello-rofik-mit-szoltok-hozza/

DE VAN MÉG MÁS IS !!!!!!!!!!!!!!

"Kálmán Szolga azt ígérte, hetente lesz 1 új zöld busz! Hol a “túróban” vannak??????

Hmm????"
mindenszo.hu/kalman-szolga-azt-igerte-hetente-lesz-1-uj-zold-busz-hol-a-turoban-vannak/

HOL VANNAK ???!

látjátok feleim szümtükkel 2019.11.17. 13:20:05

@Hova fogják elásni KariGerit?!:

A fidesz és Orbán is sok mindent ígért. Sokat el is feljetett azonnal.

" „Eltűnt az emberi hang, a tévedéseket őszintén bevalló, az eredményeket bemutató, a másféle véleményre is kíváncsi, párbeszédre hajlandó magatartás, helyette agytrösztökben kimunkált, közvélemény-kutatásokon megmért üzenetek vannak, meg izomból politizálás” "

Há baszd meg! Ezt mondja az elenzék amióta a fidesz uralmon van, oszt mindig leugatjátok kórusban. Pedig nem is az ellenzék mondja ezt. Nézd csak ki állít ilyen ortodox dolgokat!
www.atv.hu/belfold/20191117-fidesz-kritika-jelent-meg-a-magyar-nemzetben/hirkereso

2019.11.17. 13:24:07

@A központ: Tisztelettel jelzem, kedves Központ, hogy elírás történt a körlevélben a Hanuka helyett Karácsonyt írtak, ami nagyon kellemetlen lehet az érintettek számára!
Egyébként kifejezetten értékelendő, hogy a december 22-én kezdődő Hanuka előtt, a mi ugye a családé, egy nappal, a cég is rendszeresen tart ünnepségeket.
Engem maga a hír nem érint, csak jelezni kívántam a problémát, mert úgy általában közösségpárti vagyok.
Érezzék jól magukat a partin, majd másnaptól otthon a családjaikkal is!

látjátok feleim szümtükkel 2019.11.17. 13:33:24

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Te borotválod, vagy borotváltatod?

Jézus ( akire sokat hivatkoztok ) borotva nélkülire tervezett mindenkit.;D

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.11.17. 13:37:22

És ez még mind semmi, libant malymok!

Karigeri mindent megígért 5 évre előle, és még nem teljesített semmit 2 hét alatt.

www.mindenszo.com/karigeri_es_a_gyorsbaszofarkas/#

SZÉGYEN!!

maxvall baribaszó 2019.11.17. 15:14:53

Mindenhol jó, de a legjobb baszni.

R. V. J. 2019.11.17. 17:38:26

Ki fingott már megint?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.11.17. 22:17:47

Szegény Cili, sajnálom, pedig nekem ök voltak a legkedvencebbik párom. szerintem jol passzoltak egymáshoz, és nagyob cukik voltak együtt. remélem békében válnak el, megtalálják a további boldogságot

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.11.17. 22:29:22

@Szóra kész Szókratész: ez is elképzelhetö, ez egy nagyon jo kombinatorikai vagy milyen feladat..számok vannak benne az biztos

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.11.17. 22:35:32

@Szóra kész Szókratész: nem tudom, sok nő festi a haját, ahogy halántéka öszül

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.11.17. 23:26:49

@PeniValdes: Ez a mondás inkább az ellenkező nemű partner őszes halántékára céloz, némileg rosszmájúan. Meg persze ebben az esetben általában már az anyóssal sem kell bajlódni.

"Az anyós – akkor jó, ha porhanyós"

Sir Bates dö Hól 2019.11.18. 06:18:58

@PeniValdes: hogy te milyen kibaszott hülye vagy, anyukám!

látjátok feleim szümtükkel 2019.11.18. 08:11:39

@Hova fogják elásni KariGerit?! :

Hát B+, nem lehet mindenkinek helikofferes felesége. Van akinek csak autóra fussa.
süti beállítások módosítása