B1 blogcsaládA Fidesz megtalálta a vasárnapi vereség 10 fő felelősét

2019. október 16. - nickgrabowszki

Bár egy azért hiányzik közülük. hopp.jpg

Először is - természetesen - nem is veszítettek. Sőt, nyertek.

Másodszor: ha mégis veszítettek volna, akkor se közlik ezt a propagandabuborékban élő választóikkal.

De ha - esetleg, neadjisten - mégis feltűnne valakinek, hogy ha már megint nyertek, akkor miként lehet, hogy elveszítettek 67 várost (köztük Budapestet, 14 főváros kerületet, 10 megyei jogú várost, etc.), akkor sikerült megtalálni néhány felelőst az eredményért.

1. Borkai

A "Borkai-faktor". A legkézenfekvőbb és legegyszerűbb a győri polgármester meztelen fenekére fogni a vereséget, bár ezzel három probléma is van.

  1. Borkait az orgiavideó és a korrupciós gyanúk ellenére újraválasztották.
  2. A tavalyi országgyűlési és az idei EP- választáson ugyanilyen, vagy ennél is nagyobb arányban szavaztak az ellenzékre, azaz a kormány ellen a nagy- és főváros polgárok.
  3. Orbán nem engedte visszaléptetni.

2. Az ellenzék

Tehát a moslék-, horror-, szörny- és szivárványkoalíció. Mert össze bírtak fogni, és egy az egy ellen álltak ki (legalábbis sok helyen) a Fidesz ellen. Bár a kormány figyelmeztette őket, hogy ne tegyék.

Sőt, hogy nehogy meg merjék tenni.

3. A sajtó

Amelyik - legalábbis  a Magyar Nemzet nevű kormánylap szerzője szerint -  

olyan leplezetlenül kampányolt az ellenzéki összefogásnak, olyan lelkesen tartotta napirenden a győri polgármester ügyét, és közben olyan szemérmetlenül hallgatta el, tagadta el a kispesti százmilliós lenyúlásokat és a Wittinghoff-videót, hogy arra tényleg nehéz szavakat találni.

4. A Facebook

Amelyik "gátlástalanul cenzúrázta a jobboldali véleményeket az önkormányzati választás idején" - ahogy arról a hitelességéről közismert kormánylap, az Origo panaszkodott.

5. Európa I.

Ezt a megoldást Kósa Lajos találta ki, de már Fritz Tamás is terjeszti. Hogy tehát a Budapesten élő 90 ezer külföldi segítségével verte volna meg Karácsony Gergely Tarlós Istvánt. Bár ez egyáltalán nem magyarázza, hogy miként kapott ki a Fidesz például Baján vagy Egerben.

6. Európa II.

Nemzetközi jelenség, hogy a világvárosok balliberális vezetésűek, s az Európai Unióban is csak két tagország fővárosa képez jelenleg kivételt. Múlt vasárnapig ez Budapestről is elmondható volt, de a globális trendtől jelentős eltérésnek számít, hogy a 23 fővárosi kerületből kilenc még mindig konzervatív vezetés alatt áll.

Ezt Gulyás Gergely bírta közölni. De a Magyar Nemzet több cikkben is nyomatja, Tehát a Rózsadombon azért szavaztak a Fidesz ellen, mert Londonban is baloldaliak, meg liberálisok vannak. De - mondjuk - Hódmezővásárhely vagy Tatabánya is a nyugat-európai fővárosokra vetette vigyázó szemeit?

7. A közvéleménykutatók

Eszerint a kormánypárti cégek, mint a Századvég és a Nézőpont elmérték a dolgok állását, ezért a Fidesz nem tudott reagálni, mert azt se tudta, hogy kell.

Alighanem Mráz Ágoston Sámuel nyilvános kivégzésével lehetne kezelni ezt a problémát. Mert az természetesen fel sem merülhet, hogy MÁS azt közölte, amit mért, és azért mérte azt, mert az emberek tartanak a következményektől, ha idegeneknek - pl. kérdezőbiztosoknak - elmondják a véleményüket.

8. A jólét

Ez a legkülönösebb okfejtés. Amit nyilván az magyaráz, hogy ez Bayer Zsolt hozzájárulása a bűnbakkereséshez:

a kormány által ezekben a városokban – ellenzéki vádak szerint – „túltámogatott” felső- és középréteg szavaz balra, míg a vidéki kis- és közepes települések lakói a leghívebb támogatóink.

A polgárok a fene nagy jódolgukban már nem tudják, mit csinálnak.

9. Az emberi butaság és irigység

Azaz ostoba választók, akik megölték Budapestet (és valószínűleg a többi 66 várost is). Ezt az értelmezést (lásd a fenti képen) Hoppál Péter "magyar egyházzenész, karnagy, országgyűlési képviselő, volt kultúráért felelős államtitkár" bírta publikálni a Facebookon.

Egészen biztos volt, hogy eljutnak ehhez. Csak ezúttal nehéz prolizni, tekintve, hogy kik szavaztak rájuk és kik ellenük. Azonban minden bizonnyal ez lesz a házon belüli narratíva, hogy a Fidesz jó és jót akart, csak a nép irigy és buta. Amiből persze az is következik, hogy lehetőleg le kell váltani.

10. A Fidesz és Orbán

A fentiek tehát a nem is létező kormánypárti vereség fő felelősei.

Az eddigi értesülések szerint egyelőre egyáltalán nem merült fel, hogy maga a Fidesz, a NER, a miniszterelnök és rezsimjének korrupt és represszív politikája bármilyen módon hozzájárult volna vasárnapi választási eredményhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1015225922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.16. 20:38:06

@Thomas Grande: képpen
másféleképpen
magyar helyesírás szerint

Cycmen 2019.10.16. 20:38:44

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Jól van kicsi hikomat velorex, ez megint szép volt! Ez az XD az LMBTQ melyik ága?

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 20:39:25

@6.Lenin: engem például egyáltalán nem zavar a melegfelvonulás. ha akarod nézed, ha akarod nem, arra jársz, mert dolgod van, senki sem akart soha megrakni, nem akarnak molesztálni, mindenki megy a saját dolgával. tudod, mit mondanak az ilyen nagyon homofóbokra?...

Gábris szomszéd 2019.10.16. 20:44:24

@taga20: Ezt láttad már haver?

Megdöbbentő riport arról, hogyan szavaztak át Ukrajnából, győzelemhez segítve a Fideszt

Az RTL Klub Házon kívül című műsorának stábja a helyszínen követte végig az eseményeket, a riport döbbenetes erővel mutatja be azt a mini maffiaállamot, ami a határmenti kistelepüléseken a valóság;
zsarolások, bosszúhadjáratok, választási csalások – s mindez a helyiek szerint az önkormányzat vezényletével történik.

A riportban megszólalók között volt, aki szerint azért nem kap közmunkát, mert nem akarta, hogy ukrán-magyar kettős állampolgárokat jegyezzenek be otthonába, majd olyan is akadt, akitől a forgatás után vették el a munkát. Azt mondják, egy-egy idegen szavazatért 40-50 ezer forintot is adnak, pedig ezek a kettős állampolgárok tényleg csak papíron rendelkeznek magyar lakcímmel, valójában semmi közük a faluhoz, soha nem látták őket. Tehát szándékosan azért regisztrálták be őket egy magyar településre is, hogy (a megfelelő helyre) szavazzanak.

alfahir.hu/2019/10/16/valasztasi_csalas_kettos_allampolgarsag_2019_es_onkormanyzati_valasztas_kispalad

eszti..... 2019.10.16. 20:45:06

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

A szlávoskodásra csak annyit, hogy apellálj Vitéz Nagybányai Horthy Miklósnál, amiért elveszítette a területeket!

Te meg tedd össze a két kezed és adj hálát elődeimnek és nekem, hogy majd 100 évvel Trianon után még álmodozhatsz a visszacsatolásról.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 20:47:10

@6.Lenin: "Budapest született 2010-ben, élt 2019ig, de megölte az emberi butaság 2019-ben.
(mindig az utolsó dátum jelenti, amikor meghalt) Vagyis élt 2010-2019-ig és ekkor meghalt. A 2019 előtt van a kereszt is, vagyis amikor meghalt."

komolyan megmagyarázod!;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD...

Cycmen 2019.10.16. 20:53:05

@eszti.....: "Te meg tedd össze a két kezed és adj hálát elődeimnek és nekem, hogy majd 100 évvel Trianon után még álmodozhatsz a visszacsatolásról."

Téged sem mostanában csatolhattak vissza szegénykém, szólj @Sir Bates dö Hól: -nak, a délutáni kommentje alapján ő szeretné a bryndza szagú odúdat!

eszti..... 2019.10.16. 20:58:16

@Cycmen:

és ez problémát jelent neked?

Oxica 2019.10.16. 20:58:45

Eggen.

A 90 ezer külföldi miatt bukott meg sarlós elvtárs. Még az a macedón börtöntöltelék gurevszki is a lipcsikre szavazott. Hát ez a hála, mi elvtársak, hogy megszöktettük a börtönből.
Persze mikor az ukránok szavaznak a felcsúti cigány maffiára, az nem zavarja a keresztény elvtársakat.
Amúgy meg elvtársak, sarlós elvtárs örült a legjobban, hogy végre mehet a balettba, még a képviselői mandátumát sem veszi át. Nem való már a vén tahónak a polgármesterkedés.
Na meg Hódmezővásárhelyen, lézer elvtársnak is végleg lefőtt a kávé. Ott ő már nem rúg labdába, persze a vadászkastély gondolom kárpótolja.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G és a 3:0

Thomas Grande 2019.10.16. 21:00:16

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Tudod, hogy mit szoktak mondani a nyelvtan náciknak? (minden hozzászólásodban nyelvtani hiba van, találomra, bármelyikben a "magyar helyesírás szerint")

Cycmen 2019.10.16. 21:00:35

@eszti.....: Tőlem mehet, én nem szeretnélek visszacsatolni.

eszti..... 2019.10.16. 21:02:37

@Cycmen:

akkor minek beszélsz róla?

MrzNur 2019.10.16. 21:03:16

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "erre valami? tagáknak elegük van a terelésből

Fidesz-KDNP 57,36%
Momentum 8,68%
DK 10,10%
Jobbik 7,71%
MSZP 5,08%
MiHazánk 2,87%
Közösellenzékilista 6,61%
Egyéb 1,59%"

Reagálok neked, csak azért nehogy agyfaszt kapj.

Kurvára lényegtelen a megyei közgyűlés eredménye. Pont a Fidesz herélte ki az intézményt, nehogy a ballib kutyák onnan szervezkedjenek. Csak a települési eredmények számítanak, ott pedig szoptatok, nem kicsit.
De csak így tovább, ne keressétek hibát magatokban, a ballibbantak úgyis hamar elbuknak. Hiszen már 10 éve csak szopnak, nem képesek összeállni...

Gábris szomszéd 2019.10.16. 21:03:59

@Oxica: Szerintem ondó elvtársat is egyre jobban szereti az Isten. :)

MrzNur 2019.10.16. 21:07:39

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "tót gyökereid meg nem tagadhatod
60 évig jó volt szlávoskodni, de a választásra már lenni magar mi"

Ti húztok be mindig baszott sok román meg ukrán szavazatot...
Ha Orbánra szavaz mindegy, de ha ellenzéki, akkor retkes migráncs?
Hogy a faszba van ez effendi?

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 21:09:40

@Cycmen: erről már lecsúsztál, sz'al marad az öklözőzsír;-)...

6.Lenin 2019.10.16. 21:13:26

@Thomas Grande:

Természetesen, a bárhová jelentheti, hogy visszaveszi az előző, vagy marad, ahol most van.
Mit nem értettél ebből?

Gábris szomszéd 2019.10.16. 21:17:33

@Nekoashi2005: Ma már nem kérdés, hogy Orbán vagy turbán? Ma már tény, hogy Orbánon a turbán. Pedig inkább kényszerzubbony kellene neki a kipcsakozás után. A Fideszt nem Borkai, hanem Orbán buktatja majd meg.

Keresztények a török légicsapás első áldozatai (képek,videó +18)

orientalista.hu/keresztenyek-a-torok-legicsapas-elso-aldozatai-kepekvideo-18/

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.16. 21:18:03

Éébresztő libbantkák ! Bilibe lóg a kezetek !

Butapesten kívül LÓFASZT se értetek el !

Az ÖSSZES megyét mi vittük el, nektek Butapest maradt !

Legyetek vele boldogok, amíg tart – aztán nagyon ne csodàlkozzatok, ha Gerikét egy nap 10 tonna beton alatt találjátok meg !

eszti..... 2019.10.16. 21:20:56

@Cycmen:

megértem. kell valami vigasz egy ilyen vereség után.

taga20 2019.10.16. 21:22:36

@Hova fogják elásni KariGerit?!:

jani bakker, mit csináltál a hanukageris nickeddel?
miért tüntetted el, olyan cuki nerres volt!:)))

morph on deer 2019.10.16. 21:32:36

@Sir Bates dö Hól:
“senki sem akart soha megrakni”

Hát ez az!

Julis ballag a mezei úton, János bá meg utoléri szekérrel.
- Üjjé föl Julis, eeviszlek!
- Nemülökén!
- Oszt méé nem?
- Mer’ biztos megerőszakol kend.
- Dehogy erőszakollak, hát miket mondasz, Julis!
- Neem? Hát akkor meg minek üjjek föl..?

Hát így.

Cycmen 2019.10.16. 21:34:51

@eszti.....: megértem. kell valami vigasz egy ilyen vereség után................

Az neked meg ünnepnap és ilyenkor van pinamosás! Ne vidd túlzásba, mert sírbatesz nem ismer fel!

morph on deer 2019.10.16. 21:35:03

@Hova fogják elásni KariGerit?!:
“... ha Gerikét egy nap 10 tonna beton alatt találjátok meg !”

Mit nem mondasz!
Ezek szerint Mészárosnak már van betonozó cége is?
Kissé lemaradtam...

morph on deer 2019.10.16. 21:37:53

@Gábris szomszéd:
“ Szerintem ondó elvtársat is egyre jobban szereti az Isten. :)”

Övé, vigye!
Be is csomagolom, azon ne múljon..!

6.Lenin 2019.10.16. 21:54:19

Minden libsi kiélte már a mámor perceit?

Valahogy kezd laposodni az öröm. Tényleg igaz lenne, hogy minden csoda 3 napig tart?
Csaknem véletlenül elkezdtetek gondolkodni, és rájöttek, hogy ez az óriási győzelem, a valóságban lófaszt se ér?
Mondjuk ezen kurvára meg elennék lepve, hogy elgondolkodtatok.

ajándékként egy kis zene

www.youtube.com/watch?v=jx-HvPXIuVs

eszti..... 2019.10.16. 22:00:54

@Cycmen:

holnap is elnézést akarsz kérni az olvasóktól?

Gábris szomszéd 2019.10.16. 22:10:46

@morph on deer: Na ki is mondta ezeket? :)

"Én nekem nem dolgom, hogy egyetlen magyar állampolgár, vagy bármely politikus magánélete fölött pálcát törjek."
2019.10.16

hvg.hu/itthon/20191016_Orban_Viktor_megszolalt_vegre_a_Borkaiugyrol

"Kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz." "Nem szoktam én, illetve nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni"
2017.02.20, 2017.09.18

inreallife 2019.10.16. 22:14:07

@rallus:
Ember, eszrevetted, hogy mar a 21. szazadban elunk? Azt is, hogy nem fel disznokban megy az elszamolas? Odaig eljutottal, hogy technikai civilizacio vagyunk? Gondolom nem. Ezert vagy jobbagy, es ezert kell neked egy foldesur, hogy megmondja mit tegyel. A zsakfaludban nevelet malac szar sem er az emberiseg szempontjabol. Megeszed meg fingasz tole. Ha neked ez az osszes hasznod az emberiseg szamara, akkor feleslegesen szulettel meg. Mehetsz vissza indiaba kezenfogva a vityaval, meg a lezerjanival. Punjab tartomany szeretettel var, elkene oda a malacnevelesi tudomanyod.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.16. 23:02:34

@Sir Bates dö Hól: Fenyegetőzünk, fenyegetőzünk, metélt farkúkám?

Csak nehogy az általatok lenézett jobbágyok kaszájába fussál bele véletlenül...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.16. 23:05:41

@inreallife: Jól van, bibsikém, nyugodtan szapuld csak a falusiakat, meglesz ennek még a böjtje.

Egyszer majd a "jobbágyok" meg fogják azt unni, hogy a metélt farkú söpredék akarja őket az életről kioktatni, magukhoz veszik a kaszát, ti meg felköthetitek a nyúlcipőt...

morph on deer 2019.10.16. 23:16:12

@Gábris szomszéd:
“ Na ki is mondta ezeket? :)”

Ez csak a nagy kipcsák törzsfőnök barátjának távoli rokona lehetett, aki épp most próbálja eltagadni a seggén fellelhető piros foltokat holmi kalifai státusz reményében...

Más ennyire degenerált köpönyegforgató egyszerűen nem lehet, mert az értelmesebbje még azoknak is emlékszik arra, hogy mit mondott előzőleg, hogy kinek is a rokona..!

Ez meg itt ugye most nem az értelmesebbjei közé tartozik.
Főleg azért nem, mert simán hülyének nézi a vendéglátóit, feltételezve, hogy ők ugyanolyan csekély műveltséggel rendelkeznek, mint ő maga, és hanyatt esnek a hír hallatán, hogy többek közt nekik is rokonaik vagyunk!

Mert itt mindenki kun, mit a Takinte! Vagy a Halmi Ágnes..!

Ezek már szinte kásleri “magaslatok”.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 23:25:49

@Hova fogják elásni KariGerit?!: Janikám, zárjuk rövidre, jó?;-)... rakd telibe a deszkán telibaszott retkes kurva anyádat!... ezt érted, most meg szépen told el a bicikli, és szopd le a paraszt, vamzer csicska túrós faszát, te baribaszó ner-cseléd;-)...

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.16. 23:29:24

@MrzNur: hülyegyerek tanulj meg olvasni
ez az országos eredmény
1 Fidesz 57%
2 déká 10% ...

ha ez ogy választás lett volna, 2/3++
csak hogy tudd, ki szenvedett vereséget

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.16. 23:31:58

@Sir Bates dö Hól: froban ilyen magos már a kultúra?
buka rest lesz az lacu kóma

MrzNur 2019.10.17. 00:02:15

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
"@MrzNur: hülyegyerek tanulj meg olvasni
ez az országos eredmény
1 Fidesz 57%
2 déká 10% ..."

Megtanultam olvasni (a sorok között is):
- Buktátok a fővárost főpolgármesterestől és közgyűlésestől. A politikai élet központja, a Fidesznek jelentős polgári alapkő (lásd I. és II. kerület.) Baszod, a dagadék a várba költözött és ott is buktatok...
- Megyei jogú városok közül is buktatok 10-et, többiben erősödött a közgyűlésben az ellenzék.
- A megyei közgyűlésnek semmi jelentősége, de ami a legfontosabb semmilyen befolyása nincs. Lényegtelen, hogy ki nyerte...
- Győr még hozhat meglepetéseket, csak szólok

mgdé 2019.10.17. 00:27:49

@csüngőhasú norvégbáró:

Szép kép, csupa-csupa török dalia, köztük három mongol, meg egy kemény dakota.

mgdé 2019.10.17. 00:32:06

@6.Lenin:

Szelbusz, plolibácsi! Vasálnapla lesz falhát nálatok, vagy csak klumpli?

Látens Inszinuáció 2019.10.17. 01:02:08

@Hova fogják elásni KariGerit?!:

Azért Budapesthez tegyél még hozzá 66 várost is te faszkalap.

inreallife 2019.10.17. 01:53:59

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Azt ugye tudod, hogy Budapesten vannak az tobbszazmilliardos befektetesek, nem a zsakfaludban paraszt? A fidesz budapesten keresztul szivattyuzta ki a penzek nagy reszet. Igy lett egy ugrotorony 2 milliard helyett 3 milliard. A 3000 falubol, mennyi penzt tud kiszedni? 100 forintot? Eleri az 1000-et? Nem a varost veszitette el, hanem a holdudvar etetesere szant milliardokat. Morog is a holdudvar.

Ami neked politikai vicceskedes, nekik kokemenyen husba vag. Nem beszelve a bukott polgarmesterekrol. Oket becsaptak, mert vegig azt hittek, hogy 18%-kal vezetnek. Ezek mennek a sullyesztobe. Kik lesznek helyettuk? Mert orban mar nem indul semmilyen korzetben, rogan sem, lazar is visszavonult. Kik fognak indulni? Akit tudtak mar megvettek, es azok sem szerepeltek fenyesen. Kit fogsz inditani a 3. keruletben peldaul? Valami nevenincs jobbagyot? Felkoltoztetitek a parasztokat budapestre, hogy visszafoglaljatok? Vagy mibol gondolod, hogy visszafordul a kocka?

Gábris szomszéd 2019.10.17. 04:53:04

@inreallife: BRÉKING! Feltörték a Fidesz szervereit. :)

tinyurl.com/yyylwhch

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.17. 06:46:47

@inreallife: Senki, mert nem baszta el, Orbán és a Fidesz megnyerte az önkormányzati választásokat; így nincs is miért kritizálni.

Bibsikém, a te kedvenc balliberális pártjaid összetették volna a két kezüket, ha kilenc év kormányzás után is ennyire jó eredményeket értek volna el...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.17. 06:48:38

@Látens Inszinuáció: Jó, te meg tedd a megyei jogú városok többségét és az összes megyei közgyűlést a másik oldalra, számold meg, hogy mindez szavazatszámokban mit jelent az egyik és másik oldalon, és utána járjon a pofád.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.17. 06:51:44

@Sir Bates dö Hól: Nagy a pofád, metélt farkú.

Vigyázz, mert egyszer meg fogjuk unni a magadfajta nagyszájú jampeceket, és meglátogatjuk a "polgári értelmiséget" ott a Nagyfaluban

Te meg addig járatsd csak a pofád nyugodtan, de ne csodálkozz, ha ajvék lesz a vége...

Ja, egyébként József, nem János vagyok.

rallus 2019.10.17. 06:58:02

@inreallife: Igazad van, mert fékezhetetlen agyvelőtökkel már azt is kimatekoztátok, hogy az újszülöttek veszélyeztetik a környezetet, viszont a halottakat meg lehet enni. Ehhez csak gratulálni tudok , ez már valóban a ti 21. századotok...
Jössz te még a zsákfalumba, hogy a Lukács -Heller összest megpróbáld elcserélni egy tojásra! Érdekes lesz....

Cycmen 2019.10.17. 07:14:21

@6.Lenin: "Valahogy kezd laposodni az öröm. Tényleg igaz lenne, hogy minden csoda 3 napig tart?"

A zsidrákok életükben először ünnepelték a Karácsonyt és rögtön három napos ünnep lett! Ezt nézd!

Cycmen 2019.10.17. 07:15:12

Borkai fasza vót már?

nincs1itt 2019.10.17. 07:28:37

@Hova fogják elásni KariGerit?!: értelek, tehát te egy trágya-jogász vagy, aki még kaszával arat. gondolom az ekét is a gebéd húzza. tudod, te nem vagy paraszt(ez egy szép és fontos foglalkozás), te nem vagy egyéb, mint egy sértett, irigy és végtelenül ostoba fidesz-tálib, aki még náczinak is hülye. tudod az iskolázottság, nem vallási hovatartozás kérdése. te a tudatlanságot választottad. élj vele együtt. a kaszával meg óvatosan, meg ne vágd magad vele!

Sir Bates dö Hól 2019.10.17. 07:48:28

@Hova fogják elásni KariGerit?!: ;-) akkor Józsi: ilyen nickkel ne nagyon várj másfajta hozzáállást. lehet hogy moon, vagy a környezetedben ez elfogadott vagy menő, de ez nem az a hely. ha valamit mondani akarsz, akkor leírod, ha meg fingva, büfögve, szaros gumicsizmás lábat az asztalra felbaszva, teliszájjal csámcsogva ülsz le egy asztalhoz, akkor ne csodálkozz, ha picsába rúgnak, stimt? itt nincs tek, itt nincs ⅔, itt nincs békemenet. itt a metszett_pöcsüzésre az a riposzt, hogy elmész ám a kurva anyádba, s az sem nagyon érdekel, ha éppen haldoklik a mama, vagy már elkaparták. az neked fontos. ha mimóza vagy, akkor ne menjél ner-cselédnek. érted? az ilyen idióták tapsoltak Hitlernek, sztálinnak, rákosinak, kádárnak, maonak, stb.. s tudod y hogy honnan látni ezt? Abból, hogy többes szám első személyben írsz: felőlem fenyegetőzhetsz, de mindketten tudjuk, hogy túl macerás mozdulni, főleg, hogy a te anyád neked fáj, a haverod szarik bele, azt neked kell megoldani.;-)
Sz'al nem lenne jobb a jövőről tárgyalni? Mert állítólag mindketten azt szeretnénk, hogy moon jól érezze magát, aki ott lakik, nem? Vagy te küzdeni, harcolni akarsz?

Sir Bates dö Hól 2019.10.17. 07:52:02

@Cycmen: hiányzik? látod? én jobban jártam a bryndzaval;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.10.17. 07:57:21

@nincs1itt: földműves lesz az a szakma, a paraszt a réteg, az nem szakma, nyugodtan parasztozhatsz ;-)

Cycmen 2019.10.17. 08:50:03

@Sir Bates dö Hól: " hiányzik? látod? én jobban jártam a bryndzaval;-)..."

A vakrandival jobb ha vigyázol, előfordulhat hogy a nagy találkozásnál inkább a Borkai faszát választanád! :D

Látens Inszinuáció 2019.10.17. 09:10:57

@Hova fogják elásni KariGerit?!:

Ne magyarázkodj baromarcú.
Azt állítottad, hogy CSAK Budapesten nyert az ellenzék.
Erre reagáltam, hogy nem, mert még 66 várost is megnyert.

Emlékszel faszorrú?

"Éébresztő libbantkák ! Bilibe lóg a kezetek !

Butapesten kívül LÓFASZT se értetek el !

Az ÖSSZES megyét mi vittük el, nektek Butapest maradt !..."

Úgyhogy simán hazudsz, de még ahhoz is hülye vagy, hogy legalább az jól csináld.
Add vissza Kubatov elvtársadnak a heti júdáspénzt, és menjél el kapálni hülye gyerek.

Cycmen 2019.10.17. 11:27:03

@Látens Inszinuáció: "Ne magyarázkodj baromarcú.
Azt állítottad, hogy CSAK Budapesten nyert az ellenzék.
Erre reagáltam, hogy nem, mert még 66 várost is megnyert."

Igen, megnyerte a 66 várost, csak az a baj hogy nem az ellenzék, mert olyan párt nincs. A DK és ezzel Gyurcsány nyerte meg, azt szavaztátok be, esetleg erő még a momentum, de ha azok ugrálnak, akkor Fletó gyorsan szétbasz közöttük. Szóval gratulálok a győzelmetekhez, ez hamarosan ugyanolyan szar lesz nektek is, mert az elkúrónál nincs kegyelem! Ja és nem lesz nekik ilyen Mészáros féle vállalkozójuk, aki úgy lop, hogy elvégez egy munkát, hanem ők egyszerűen beteszik a pénzt nokiás, piás, vagy más dobozba aztán viszik!

inreallife 2019.10.17. 11:39:54

@Hova fogják elásni KariGerit?!:
TE hulye vagy. Budapesten csak 1000 milliardos fejlesztes lesz a kovetkezo par evben. Abbol legalabb 200 milliardot lenyultak volna garancsiek, loloek, tiborcek. Szerinted ezt csak ugy szo nelkul hagyjak, hogy jol van viktorka, majd lopunk mashonnan? Most kapja a sallerek a pancser, hogy hozzajarult budapest felszabadulasahoz. Az egesz orszag budapestet irigyli, hogy megszabadult a gumicsizmas foldesuraktol. Titkon meg te is pesten szeretnel elni, csak csoro vagy egy normalis lakast megvenni, paraszt.

inreallife 2019.10.17. 11:48:27

@Hova fogják elásni KariGerit?!:
En meg pont azt latom, hogy mar pestre sem mertek jonni kutyak. Mivel pestrol es a nagyvarosokbol nem tudnak lopni a fideszes foldesurak, most ti kovetkeztek parasztok. A borotoket is lenyuzzak, mert hulyek voltatok.

PuniValdes 2019.10.17. 11:49:18

@Cycmen: "Borkai fasza vót már?"

anyádban biztos...

inreallife 2019.10.17. 11:56:11

@Cycmen:
Micsoda elonyoket csillogtattal meg, hogy miert kell a fideszt valasztani. Meg a kezem is megremegett volna, amikor X-eltem. Megis arra kellett volna szavazni, hogy meszaros lolo dontson az eletemrol? Budapest korul mikor kezditek huzni a hatarzarat? Egyre tobben telepulnek ki az agglomeracioba. Nem lesz ennek jo vege, mashol is megfordulnak az aranyok, es onnan is menekulnotok kell, sajat hazatokban.

6.Lenin 2019.10.17. 12:01:02

@inreallife:

Most 800-at fognak lenyúlni az elvtársak, és liberális barátaik. A nagyját a libsik, ők ebben profik. 2010 előtt is szépen teljesítettek, ebben a sportágban.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.17. 12:11:53

@nincs1itt: Magamat aztán nem vágom meg vele, de a helyetekben kicsit visszavennék a pofából, mert ha sokat ugráltok, felmegyünk hozzátok, aztán majd meglátjuk, hogy élőben is kemény legények vagytok-e...

@Sir Bates dö Hól: @inreallife:
"tudjuk, hogy túl macerás mozdulni", "pestre sem mertek jonni kutyak"

Nektek is kb. ugyanazt tudnám válaszolni, mint a fenti kollégának. Ti addig vagytok kemények, amíg fel nem megyünk oda hozzátok Pöstre.

Utána szépen teli lesz a gatya, jönne a nagy ajvékolás.

@Látens Inszinuáció: "még 66 várost is megnyert"

66 település a háromezer-akárhányból? Komolyan ezzel akartok felvágni, nyomoroncok?

Országosan lófaszt sem értetek el; ha most vasárnap lettek volna a választások, szépen feltürültük volna veletek a padlót.

Örülj csak a pesti győzelemnek, haver, amíg teheted. Aztán úgyis pofán csap a valóság...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.17. 12:16:07

@inreallife: "Budapesten csak 1000 milliardos fejlesztes lesz a kovetkezo par evben"

Na, azért majd meglátjuk, hogy mire és honnan szereztek forrást.

Mert ugye a Tarlós Istvánnal kötött politikai megállapodás érvényét vesztette (jogi kötőerő sosem kapcsolódott hozzá); a kormányzat eldöntheti, hogy mire akar pénzt adni, és a KMR régió státusa miatt EU-s pénzből sem feltétlen fogtok garázdálkodni.

Azzal fogtok főzni, amit a cégektől, lakosoktól be tudtok hajtani; de arra azért pl. aligha fogadnék, hogy a Karácsony-féle ingatlanadó népszerű lesz a pestiek körében. Na de, ez már az ő bajuk, egyék meg, amit főztek.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.17. 12:31:13

@inreallife: "Az egesz orszag budapestet irigyli, hogy megszabadult a gumicsizmas foldesuraktol."

Persze, persze.

Ami az ellenzéki ígéreteket illeti, az már most kiderült, hogy az egyik legfontosabb ígéret csak csúnya blöff volt...

A liberális Index hozta le, a főoldalon:
"Sokkal nehezebb lesz teljesíteni az ellenzéki szavazók számára fontos ígéreteket az új főpolgármesternek és az új kerületi vezetőknek, mint ahogy azt a választás éjszakáján az euforikus hangulatban gondolhatták. Az egyik legnagyobb szimbolikus és tényleges jelentőségű budapesti ügyben Karácsony máris beleütközött a falba: kiderült, hogy a Liget-projektet teljesen leállítani biztos, hogy nem lehet, sőt könnyen lehet, hogy szinte semmilyen mozgástere nincs az új városvezetőnek."

Ejnye, még csak három nap telt el a fényes győzelem óta, és máris hazugságon kapták az övéi? Mi lesz itt még 2022/4-ig?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.17. 17:14:26

@Sir Bates dö Hól: Jaa!
Persze francijából könnyű okoskodni,meg keménykedni!XD

Sancho12 2019.10.17. 17:29:59

@Hova fogják elásni KariGerit?!: Szeretem az ilyen véres szájú embereket.Csak a mantra semmi ész. Mindenre számíthat a főváros új vezetése, amit egyébként Tarlós István is megkapott a kormánytól - húzta alá Orbán Viktor, aki azt is megjegyezte, hogy azt kívánják Karácsony Gergelynek, hogy sikerüljön jobban irányítani a fővárost, mint az alakult az elmúlt években. Nincs jelentősége annak, hogy az önkormányzatnak milyen pártszíne van, korrekt együttműködésre törekszünk - ígérte a fővárosiaknak és a főpolgármesternek.

Cycmen 2019.10.17. 17:38:19

@PuniValdes: "Borkai fasza vót már?"
anyádban biztos..."

Benne biztosan nem, kedves barátom és a édes jó anyukádban sem, mert a videó alapján a polgármester úr, nem a repedtsarkú öreg cigányasszonyokra bukik! :D

Cycmen 2019.10.17. 17:45:22

@inreallife: Budapest korul mikor kezditek huzni a hatarzarat? ..............

Te mi a kurva anyádról beszélsz gyengeelméjű?
De most tényleg!

Sir Bates dö Hól 2019.10.17. 19:07:57

@Cycmen: tudod a biszex előny: dupla esély a randira...

Sir Bates dö Hól 2019.10.17. 19:11:59

@Hova fogják elásni KariGerit?!: János/Józsi, képzeld, hogy megint elküldtem a jackpotot;-)...

nincs1itt 2019.10.17. 19:17:58

@Hova fogják elásni KariGerit?!: ahogy @Sir Bates dö Hól: remekül megfogalmazta, olyan bátor vagy, hogy 1:1-ben nem hadakoznál, csak ha falka mögötted áll... hova jössz "föl"?? pöcegödör aljáról a napfénybe? a pöcegödör az nem falut/vidéket jelent, hanem a hozzád hasonló telipofával libsiző/értelmiségiző agyhalottakat, akiknek a nyócelemi sem jött össze... szóval óvatosan a kaszával, mert az mg42 kicsit hatékonyabb... segédhelyettesalnáczikám...

nincs1itt 2019.10.17. 19:26:02

@Hova fogják elásni KariGerit?!: látod hülyegyerek, ezért kellett volna kicsit tovább koptatni az iskolapadot, hogy a kisfröccs+kevert kombón túl is találj értelmet az életben.
ezt nevezik pirruszi győzelemnek - ne köszönd, szívesen segítek tanulatlan embereken -, úgy megnyerték még 2022-őt, 2026-ot meg ami közben előfordulhat, hogy csak úgy nyekkent...

mgdé 2019.10.17. 19:37:35

@Cycmen:

Jól végig gondoltad te ezt a kommentet, more? :D

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.17. 20:04:55

@Sir Bates dö Hól: Hát igen, te a jackpotról csak képzelődni tudsz. (Csak Józsi, János nélkül.)

@nincs1itt: "hova jössz "föl"?"

Oda föl hozzátok Nagyfaluba, a Rumbach Sebestyén utcába, aztán kicsit helyreteszünk titeket.

Szerintem élőben már nem lesz ilyen nagy a pofátok, pláne miután csúnyán elkenjük a szátokat...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.17. 20:06:40

@nincs1itt: 2022, 2026 és 2030. És valóban meg fogjuk nyerni.

Mert pechetekre, azokon a választáson nem csak ti, pöffeteg pöstiek fogtok szavazni...

nincs1itt 2019.10.17. 20:12:08

@Hova fogják elásni KariGerit?!: látod te kis retardált, ennyire futja a 6 első+2 másodikkal... vidéken lakom, mi több kis faluban. igaz nem mo.-on. de földművesek között élek és egy alig nagyobb településen dolgozom. felmentek pestre?! és? szédülni fogsz az aszfalton. a villamost ne nyalogasd, mert nem törökméz!

nincs1itt 2019.10.17. 20:13:10

@Hova fogják elásni KariGerit?!: mondom pirruszi győzelem... de hagyjuk, megellet a birkád, van két újabb szavazója o.v.-nak...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.17. 20:35:36

@nincs1itt: Ha meg kitántorogtál Nyugatra, akkor minek akarsz beleszólni a magyarok dolgába?

"van két újabb szavazója o.v.-nak"

Szeretnéd, ha csak annyi lenne.

De mire KariGeriék végeznek a lopással, dúlással, talán lesz még plusz egymillió is.

nincs1itt 2019.10.17. 20:44:23

@Hova fogják elásni KariGerit?!: talán azért, mert látom a különbséget? de ez neked nem mond semmit.
mert a fidesz kormány alatt 10+4 év, senki semmit nem lopott, épült mo., hogy már csak 27 európai állam van előtte, bármilyen rangsor szerint. luxemburgi minimálbér, monacoi életszínvonal és soroljuk tovább az eredményeket. eszedbe ne jusson emúttnyóccévezni, mert az is már tíz éve volt! de bizony mo. egy lépést nem előre, nem láttam a zemúttnyócév felelőseit nyilvános akasztáson kivégezni, egy sincs börtönben.
ez pedig csak azért lehetséges, mert a fidesz is éppen ilyen... holló a hollónak...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.17. 20:48:40

@nincs1itt: "már csak 27 európai állam van előtte, bármilyen rangsor szerint"

Te, ezeket a rangsorokat te hol nézted be? A cseh kettőn?

A jereváni rádióban mondták be?

"nem láttam a zemúttnyócév felelőseit nyilvános akasztáson kivégezni"

Látod, azt én sem. De ötletnek nem is rossz, még ha nem is "européer" gondolat.

nincs1itt 2019.10.17. 20:59:36

@Hova fogják elásni KariGerit?!: fizetés, életszínvonal, élettartam stb, stb...
a cseh kettőt sem nézem, mi több a jereváni rádió is inkább o.v. kedvence, most valahol ott kevereg és beszél marhaságokat.
a bűnösök megbüntetése az bizony européer gondolat! de vannak halyek, ahol nem szokás, mert kéz kezet mos...

István Tamasi 2019.10.18. 08:26:54

A listáról hiányzik Soros, a CEU meg a Tatárjárás.

Tényelek 2019.10.18. 10:00:18

2018-as országgyűlési választáson a Fidesznek 48%-a volt, 2019-ben az EU választáson 51%, most meg bezuhantak 54%-ra.
Ha így halad az ellenzék hengere, akkor 2022-ben akár 60% is lehet, ami meg már a totális megsemmisülést jelentené Orbánéknak.
.. és még ezt akarja a Fidesz győzelemként eladni, .. ?!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.18. 14:42:14

@Tényelek: Az eredményeik meg egyre jobbak!XD
De látom kezdtek visszatérni!XD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.18. 14:44:23

@Hova fogják elásni KariGerit?!: Jöhet még pár ilyen kávé,öccse!
Ez nagyon finom volt.
Rendesen magamhoz tértem és felvillanyozódtam tőle!XD

miért 2019.10.19. 09:50:54

Úgy látom, a fidesz már csak az internet söpredékét tudta ide irányítani!