B1 blogcsaládKi tartja hatalomban a pesti hetedik kerületben a Fideszt?

Moldován László egyszer már besegített a Fidesz győzelmébe

2019. október 04. - b1 blog

Míg Budapest több kerületében sikerült megegyezni az ellenzéknek a közös indulásban a pesti Erzsébetvárosban a közös ellenzéki jelölt Niedermüller Péter mellett ringbe száll a volt MSZP-s, bűncselekmények egész sorával vádolt Hunvald György és az egykori LMP-s budapesti elnök Moldován László is.

moldovan.jpg

Amikor még LMP-s volt. A nyáron

Nézzük most Moldován szerepét. (Ő az, aki többször próbálkozott már reménytelenül, így például a XIII. kerületi országgyűlési választáson is.)

Az LMP-s tisztségéről a nyáron lemondott Moldován korábban többször is keményen és határozottan bírálta a kerület fideszes vezetését, Vattamány Zsolt polgármestert.

Ahogy egy index.hu- riportban a minap fogalmazott, a legrosszabb, ami történhet, hogy Vattamány marad, mert, idézzük : ”Vattamány alkalmatlan, a mögötte álló fideszes gazdasági körök irányítják”

Világos beszéd, amelyből nyilvánvalóan következik, hogy akkor mindent meg kell tenni azért, hogy ne ő nyerjen. A közös jelölt helyzetét már úgyis nehezíti, hogy Hunvald egyelőre állítja, nem lép vissza.

Igenám, de Moldován sem, ezzel tovább gyengítve az ellenzék esélyeit.

Ezzel ő maga is tisztában van, annyira, hogy a már idézett index interjújában ki is mondja: „Azt gondolom, hogy sajnos Vattamány marad a polgármester.”  

Moldován rutinos kerületi politikus. 2014-ben már eljátszott – igaz, akkor még az LMP színeiben – hasonló szerepet.  Az LMP – Moldovánnal az élen – nem lépett vissza a kerületi képviselői helyekről. S ezzel behozta a fideszeseket. Szerény számítások szerint, ha a legtöbb helyen visszaléptek volna és a később rájuk szavazóknak csak a fele voksolt volna az ellenzéki jelöltre, akkor a kerületi 12 egyéni képviselői helyből tízet megnyerhetett volna az ellenzék. Moldvánék kötötték az ebet a karóhoz – így csak öt helyet sikerült elvinnie az ellenzéknek.

Ha úgy tetszik, Moldován és társai öt helyhez segítették hozzá a hetedik kerületben a Fideszt – s ezzel nem volt erő az önkormányzatban, amely megállíthatta volna az orbáni gőzhengert. Bármit is mondott Moldován.

Pedig a kerületben összefogással lenne esély. A Závecz Reaserch a kerületben, ezer fős mintán készült felmérése szerint az ellenzéki szavazók a biztos választók körében többségben vannak Erzsébetvárosban. (Niedermüller Péter 31%, Hunvald György 5% Moldován 4% - ami együtt 40 – szemben Vattamány 39 %-val.) Kétségtelen, nem egyszerűen matematikai műveletről, sima összeadásról van szó, de egyrészt a kampány még nem ért véget, másrészt joggal feltételezhető, hogy a nagyobb összefogás híre önmagában is az urnákhoz vonzhat olyan ellenzéki érzelműeket, akik most a széthúzás miatt gondolják azt, hogy otthon maradnak. Annál is inkább, mert az európai uniós választáson csak 37 százalékot csípett meg a Fidesz a leadott szavazatokból.

A helyzet tehát most úgy áll, hogy miközben lenne esély megbuktatni a fideszes polgármestert és egy határozott programmal rendelkező, közös ellenzéki polgármestert választani – éppen az teszi lehetetlenné ezt, aki szavakban a Fidesz kemény bírálója. A saját maga – na és a közvéleménykutatás szerint is – esélytelen Moldován László.

Ahogy a 444.hu összefoglalta: „A VII. kerületben szépen alakul megint a sok jelölttel felduzzasztott mezőny, hogy mindenképp a Fidesz-KDNP-s Vattamány Zsolt nyerhessen.” 

És ez jelentős részben Moldován felelőssége.

Ráadásul nem először

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9515190814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2019.10.04. 09:39:16

A poszt leírja ahogy az ellenzék pofán köpi azt a demokráciát amire állandóan hivatkozik!
Nézzük csak! Van egy fideszes, aki egymaga csak egy százalékkal kevesebb szavazatra számíthat, mint az összes ellenzéki együttvéve! Az ellenzékiekre is van több kevesebb igény és mindegyikre, tehát az indulásuk jogszerű ebből a szempontból is!
Viszont mindenáron meg kellene ragadni már azt a kibaszott hatalmat, tehát le van szarva,, hogy a demokrácia szabályai szerint a legtöbb szavazatot elérőnek kell lenni a győztesnek, meg hogy indulni mindenkinek joga van aki összegyűjtötte az ajánlásokat szarjunk a pofájába először annak a többségnek akik a fideszest akarják és szarjuk pofán a sajátjainkat is azzal,, hogy másra szavazzanak mint akire akarnak, mert azt vissza kell léptetni akár erőszakkal is és ha nem hajlandó, akkor mindennek elmondani! El tudom képzelni, hogy győzelem esetén mit művelnének ezek az urak!

6.Lenin 2019.10.04. 09:57:32

Miért mindenhol csak azzal foglalkozik az ellenzék, ahol valamilyen DK-s érdek sérülne?

Egy embernek LENNE SZABAD CSAK NYERNIE a 7. ker.-ben. A DK-snak. Még van 1 hét ezt kierőszakolni.

Minden más rizsa.

body_andras 2019.10.04. 10:05:54

A Fidesz azért nyer, mert az MSZP és a DK elindul. Hogy a politikusaik azt hazudják, hogy mindenki más hibás a Fidesz győzelemért, már megszokott pofátlanság. Hogy a szavazóik erre bólogatnak, az már aggasztó ostobaság.
Nincs érdemetek rendelkezni sem a választáson indulók jogával, sem a veletek nem szimpatizálók szavazatával. Fingotok nincs arról, mit kéne tenni a városotokkal vagy az országotokkal, de elvárjátok, hogy a ti emberetek üljön a bársonyszékbe és lopjon a Fidesz helyett. Mindeközben magánéletetekben semmit nem tesztek azért hogy a világ jobb legyen körülöttetek, már amennyire rajtatok múlik.
Hát tűnjetek el a francba a közéletből, haszontalan semmirekellők.

Cycmen 2019.10.04. 10:26:01

" (Niedermüller Péter 31%, Hunvald György 5% Moldován 4% - ami együtt 40 – szemben Vattamány 39 %-val.) Kétségtelen, nem egyszerűen matematikai műveletről, sima összeadásról van szó, "

Kétségtelen, mert úgy is össze lehet adni, hogy a gnóm 31%-al úgy nyeri a választást, hogy 48% nem őt akarja! Ugyebár ez aljasság!

ZX 2019.10.04. 10:29:15

@Cycmen: Ha a Fidesz nem a hazugságok és a pénzek pofátlan...hmmmm átirányításával érné el ezt a hihetetlen eredményt akkor azt mondanám igazad van. De így...

ZX 2019.10.04. 10:29:16

@Cycmen: Ha a Fidesz nem a hazugságok és a pénzek pofátlan...hmmmm átirányításával érné el ezt a hihetetlen eredményt akkor azt mondanám igazad van. De így...

Cycmen 2019.10.04. 10:52:02

@ZX: " Ha a Fidesz nem a hazugságok és a pénzek pofátlan...hmmmm átirányításával érné el ezt a hihetetlen eredményt akkor azt mondanám igazad van. De így..."

Nem is a Fidesz miatt van igazam, mert a poszt az egyik ellenzéki induló fikázásáról szól és ebből az aspektusból vizsgáltam a demokráciafelfogásotokat!
Látod te is milyen vagy azért, számodra is nyilvánvaló hogy igazam van, de gyorsan keresel egy hajánál fogva előrángatott érvet ellene! Meg a hajad is milyen!

ZX 2019.10.04. 11:32:27

@Cycmen: A közpénzek eltüntetése nem a hajánál fogva előrángatott érv. De nektek csak addig számít a lopás amíg azt a másik oldal csinálja. Igazi gerinctelen férgek vagytok.

6.Lenin 2019.10.04. 11:46:14

@ZX:

Gondolod, hogy az ellenzék nem közpénzt, és ismeretlen eredetű pénzt használ a kampányához? Ne legyetek már ennyire naivak, vagy ne nézzetek már mindenkit hülyének.

Miről is beszélt Gyurcsány az ősződiben? Nem kell tudnotok, hogy honnan is jön a pénz?

A DK-snak kéne nyernie, ehhez még lesz a következő héten néhány "meglepetés" is.

Talán ingyen adta át a jól fizető helyét ez a faszi? Ingyen mondott le Horváth Csaba?
Tényleg?

Cycmen 2019.10.04. 11:46:18

@ZX: A közpénzek eltüntetése nem a hajánál fogva előrángatott érv......................

Nem is, hanem a hülye mantrátok mindenre! Bizonyíték mindig nuku, hanem csak így natúr általánosságban lehet tolni! Mindenre tökéletes, mert hát most elővetted itt is, ahol arról van szó, hogy az ellenzék képtelen összefogni és belső harcok keretében próbálja mocskolódással meghátrálásra kényszeríteni a............ nem, nem a fideszest, hanem a másik ellenzéki politikust!
Mi sem természetesebb tehát, mint az, hogy elkezdesz közpénzezni!

Cycmen 2019.10.04. 11:49:25

@ZX: Te vagy itt az első libsi seggarc, de már a második kommentedben elkezdesz lopnakozni, mert a poszt megint arról szól, hogy a szátokig ér az a szar amit ti szartatok magatoknak és kénytelen vagy gyorsan témát váltani!

6.Lenin 2019.10.04. 11:50:28

@Cycmen:

Minden parlamentbe bejutott párt kap-nem kis pénzt-közpénzt.

Sir Bates dö Hól 2019.10.04. 11:57:03

Miért nem Moldovánt indítja az "összefogás"?

Cycmen 2019.10.04. 12:02:07

A közpénzek eltüntetése így "Karácsony táján" amúgy is vicces ellenzéki vád, hiszen zuglóban érdekes dolgokról hallunk!

ZX 2019.10.04. 12:06:10

@Cycmen: Ó persze, nincs bizonyíték. Ti mégis kit próbáltok hülyének nézni?

"A közpénzek eltüntetése így "Karácsony táján" amúgy is vicces ellenzéki vád, hiszen zuglóban érdekes dolgokról hallunk!"

Na mesélj! Papcsák után még van olyan dolog ami kiveri a biztosítékot?

alöksz róz 2019.10.04. 12:10:42

martin schulz is indul? :-)

Cycmen 2019.10.04. 12:13:49

@ZX: Kezdesz belekavarodni, ami nem baj, csak én nem hagyom magam belehúzni!
Szerintem te is inkább próbálj rájönni hogy mi lehet ezeknél a XIII. kerületi libsiknél a megoldás! :D Aztán írd meg nekik! :D

Cycmen 2019.10.04. 12:22:45

@ZX: Olyanok vagytok ezzel a közpénzezéssel, mint Kós Jani a zongorás kislánnyal! Semmi mást nem tudtok! :D

ZX 2019.10.04. 12:23:53

@Cycmen: Mondja ezt a "mingráncs" elvtárs.

Cycmen 2019.10.04. 12:25:18

@ZX: "Na mesélj! Papcsák után még van olyan dolog ami kiveri a biztosítékot?"

A jelek szerint akad bőven! :D

Womb Rаider 2019.10.04. 12:35:27

@ZX: "Na mesélj! Papcsák után még van olyan dolog ami kiveri a biztosítékot? "

Emlékeim szerint Karigeri tavasszal azzal haknizott, hogy mán mingyá' feljelentik Papcsákot, mer' bűnözött. Osztán? Üres szavak? Vagy várnak a halálbüntetés visszaállítására?

Cycmen 2019.10.04. 12:58:48

@ZX: " Mondja ezt a "mingráncs" elvtárs."

Mindig élmény egy ekkora lángelmével találkozni! Ez a visszavágás is te!

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.04. 13:26:22

Hat igy jartatok, budos lipsik.

Osszegyujtotte a szukseges alairasokat? Igen.

Akkor meg joga van indulni.

Ha nem tetszik nektek a jelolt, nem kell ora szavazni (ahogy en sem fogok); szavazzatok arra, aki szimpatikusabb.

Aztan majd nyerni az nyer, aki a valasztoktol a legtobb szavazatot kapja.

Ilyen egy demokratikus valasztas.

6.Lenin 2019.10.04. 13:32:58

@Magyarország MAGYAR Ország:

Ilyen egy demokratikus valasztas.
Tévedsz.

Csak az a választás demokratikus, ahol ők nyernek. Minden más eredmény csalás. Antidemokratikus.

A belga biztos megválasztása is demokratikus volt. Orbán csalással került mindig is hatalomba. Illene ezt már mindenkinek tudomásul venni.

Vagy nem?

Gábris szomszéd 2019.10.04. 13:33:18

Orbán Viktor valóban nem tudja megvédeni a várost: Szegeden román vendégmunkások plakátolnak a Fidesznek :)))

alfahir.hu/2019/10/01/vendegmunkasok_szeged_nemesi_pal_2019_es_onkormanyzati_valasztas_jobbik_toth_peter

6.Lenin 2019.10.04. 13:42:19

@Gábris szomszéd:

B+, szerintem ezekben már csak te hiszel.
Pláne a dagadt amerikai történész picsára ma már a szomszéd kutyája se emléxik.

Womb Rаider 2019.10.04. 13:47:14

@Gábris szomszéd: Azé' legyünk őszinték... a jelentősen átstrukturált adósszágszerkezet és az unió által euróban folyósított bevételek mellett van ráció a dologban ;)

Ennek is eljött az ideje.. ha előrelátó lettél volna, most nem görbülne a szád.

Cycmen 2019.10.04. 13:55:53

@Gábris szomszéd: Csalásra célzol? Mint pl. amikor valaki kamu nickkel próbálkozik?
Persze én nem tudok ilyenről, csak hirtelen beugrott ez a példa! :D

Cycmen 2019.10.04. 13:58:08

Eddig hány ellenzéki hsz.volt ami a poszttal volt kapcsolatos?

Gábris szomszéd 2019.10.04. 14:04:59

@6.Lenin: Nem az a baj, hogy én miben hiszek, hanem az, hogy te leszarod, csak azért mert épp a geczi gazdid van hatalmon, aki hírből sem ismeri a tiszta versenyt. :)

kolozsvaros.com/2018/04/12/a-valasztasi-csalasrol-131-pontban-egy-informatikus-szemevel/

Persze tudom az EBESZ is csak egy lippsi sorosbérenc. Olyan apróságokra persze ne is gondoljunk, hogy érdemben reagálj a jelentésekben található tényekre. :)

Gábris szomszéd 2019.10.04. 14:06:31

@Cycmen: Kamu nikkel próbálkozik? Csak nem a fidesztroll haverokra gondoltál pöcsömöcse? :)

Gábris szomszéd 2019.10.04. 14:11:05

@Womb Rаider: Igazad van, ebben tényleg van ráció. Örülök, hogy te is egyetértesz Ondó elvtárssal. :)

„A miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak"

444.hu/2018/06/28/a-miniszterelnok-csere-a-megoldasa-a-forintvalsagnak-mondta-orban-274-ft-nal-2008-ban

6.Lenin 2019.10.04. 14:21:57

@Gábris szomszéd:

Én eddig csak olyasmiket olvastam, hogy ....hat.....het. Semmi biztos infó.
Ha valóban csalás lett volna bármelyik választás, arról ordítana már évek óta a ballib média, mialatt NATO gépek bombáznák Lajosmizsét,és Bivajbasznád-alsó Kossuth utca 3/b től -kezdve a páratlan oldalt.

De kérdeztem már, hogy az általad kedvelt képeket/videókat mutogatnák az M1 en, hányan szavaznának rátok? De szerintem már a Dunántúl, és a Kisalföld nagy része kihalt volna. A háziállatok nagy része már az ország 120%-án a kihalás szélén ugrálna.

Mért próbáljátok mindig másra kenni a balfaszságotokat?

Milyen körülmények közt nyert a Fidesz 98-ban, és 2010-ben?
Most is állítólag éhező százmilliók szédelegnek a vitaráikkal az autópályákon, és mégis a gecire szavaznak? Gyerekek milliói halnak éhen 10 percenként, és mégis a gecit imádják rézbőrű honfitársaink?

Gábris szomszéd 2019.10.04. 14:26:20

@6.Lenin: Akkor sem bombázták Lajosmizsét, amikor Budaházyék lezárták az Erzsébet-hidat 2002-ben a választások után. Érdemben továbbra sem válaszolsz, csak hablatyolsz. :)
Arról esetleg kérdezd majd meg a főnöködet, miért üzemeltet nagyüzemi hazugsággyárakat, ha anélkül is simán nyerne minden választást. :)

Gábris szomszéd 2019.10.04. 14:30:45

@6.Lenin: "Gyerekek milliói halnak éhen 10 percenként, és mégis a gecit imádják rézbőrű honfitársaink?"

Látod megint baromságokat beszélsz és nem foglalkozol a tényekkel.

1. a pénzért történő szavazatvásárlás,
2. az állami juttatások biztosításával és/vagy
3. megvonásával való zsarolás, illetve
4. nem állami szereplőkön - munkáltatókon és hitelezőkön - keresztül történő zsarolás.

A listás módszerrel készült felmérést három megye 93 falujában készítették. A módszer lényege, hogy az alanyok különféle politikai attitűdöket tükröző állításokból álló felsorolásokat kaptak, melyekről el kellett dönteniük, hogy mekkora mértékben igazak vagy hamisak. Ezen felül az alanyoknak egyes kérdésekre meg kellett válaszolniuk, hogy számíthatnak-e bármiféle szívességre a településük polgármesterétől, ha a megfelelő jelöltre szavaznak.
A megkérdezettek 5-7 százaléka saját bevallása szerint már személyesen találkozott a felsorolt visszaélés típusok valamelyikével. Ez az arány megegyezett az Argentínában mért adatokkal, ennél többen csak Venezuelában estek áldozatul ilyen machinációknak - ott a lakosság 10-12 százaléka számolt be hasonló élményekről.
A kutatás arra is rámutatott, hogy a fenti négy módszer nagyon is megfér egymás mellett, illetve hajlamos egyidejűleg működni, attól függően, hogy az adott polgármester mióta van hatalmon, tagja-e a kormánypártnak és milyen az adott közösség demográfiai és gazdasági összetétele.

A súlyos munkanélküliséggel küzdő településeken, ahol jellemző a szegénység, sokkal gyakoribb a zsaroláson alapuló szavazatszerzés, míg a pénzért történő szavazatvásárlásnak nincsenek ilyen kötöttségei, az lényegében mindenhol előfordul és nem csak a szegényebb/kiszolgáltatottabb társadalmi csoportokat érinti.
A két szakember azt is kimutatta, hogy a politikusok és a "politikai brókerek" tudatosan játszanak rá a közmunka programban résztvevő és az abból kimaradó emberek közt meglévő feszültségekre: egy politikus például egyszerre képes a közmunkások és a programot ellenzők szavazatát is behúzni azzal, hogy meglebegteti a juttatások csökkentését, mivel előbbiek azért szavaznak majd rá, mert akkor hátha nem váltja be az ígéretét, utóbbiak pedig azért, mert az "ingyenélők" megregulázását várják tőle.
Mares ezzel kapcsolatban külön kiemelte, hogy az emberek alapvetően nem szeretik, ha egy politikus ilyen módszerekkel operál, de ha ez egybevág a saját politikai igényeikkel és meggyőződésükkel, akkor elnézik neki.

A kutatás szerint Magyarországon nagyon is valós az arról szóló társadalmi vita, hogy mely csoportok, kisebbségek "érdemlik meg" a szociális juttatásokat, ezt a "szegények a szegények ellen" konfliktust pedig gátlástalanul kihasználja a nagypolitika.
A tanulmány egyértelműen leszögezi, hogy ezek a zsaroláson alapuló szavazatszerző módszerek komoly szerepet játszottak Orbán Viktorék politikai sikereiben:

"Az általunk feltárt folyamatok megmagyarázzák, hogyan nyerik sorra a választásokat a fideszes politikusok"

Tudom, tudom ezek is csak soroslipsi hazugságok, és szorgos népetek győzni fog minden ármányon. :))))

6.Lenin 2019.10.04. 14:39:39

@Gábris szomszéd:

Jó, hogy szóba hozod a 2002-es választást, na akkor tényleg csaltak a szocik, meg a drága liberális honfitársaink. Még maguk se vitatták később ( a láncszavazás 5letét)

De Orbán már akkor megmondta, a Fidesznek csak 2/3-al érdemes nyernie. Ezt viszont ki kellett várnia. Be is jött. Lottó 5-ős elvtárs kiharcolta Orbánnak ezt a vágyát/álmát. Azóta is minden igyekezetével biztosítja is a gecinek.

Mellesleg miért és ki sírt akkor (2002-ben) a MIÉP kigolyózásáért? Még a Fidesznek is csak egy állandó támadást jelentett volna egy koalíció velük.

Nem érted máig, hogy az ilyen pártok ma Európában nem jelentenek koalíciós partnert, sem Mo-on, sehol, se Ausztriában, se Németországban. Ausztriában még valszeg öltek is ezért. Németországban az AfD politikusait nyugodtam meg lehet verni a nyílt utcán.
Ezért nem lett/lesz a Jobbik sem, semmi. Ezt nem felfogni óriási balfaszság a hívei részéről. A vezetés pont ezért csak kamuzik.

6.Lenin 2019.10.04. 14:47:15

@Gábris szomszéd:

Te szerencsétlen, mindenhol minden politikai oldal megpróbálja befolyásolni a szavazókat, ezek erről szólnak az egész világon. Csak nem mindenkinek jön össze, mert az osztogatáson kívül az is kell, hogy a választók higgyenek is azokban akikre szavaznak.
A többséget a pártokban megbízók jelentik.
B+, ha közel 3 millióan szavaznak egy szövetségre, aztán azzal ugrálni, hogy 8-10-en laknak egy házban a határ mentén az egy jó nagy faszság.
Amikor a különbség esetleg sok százezer szavazó.

Eddig ellenzéki négyzet nem volt egyszer sem ahová x-elni lehetett volna (nehogy megint valami marhasággal gyere)

6.Lenin 2019.10.04. 14:54:53

Bassza meg, ez a Gábris mindig behúz a csőbe. Elhiszem, hogy tényleg normális.
Jobban oda kell figyelnem, hogy ilyen sötét, korlátol fasznak ne válaszoljak.

Sajnos nem tudom elképzelni (úgy látszik gyenge a fantáziám), hogy ma Mo-on még szabadon szaladgálnak ilyen sötét faszok.
Na, mind1, majd jobban odafigyelek.

maxval bircaman cenzúrázott 2019.10.04. 14:55:43

@6.Lenin: oké baszki, de akkor minek jelentkezik be 10 ukrán abba a házba és mért nem nyomozzák ki?

6.Lenin 2019.10.04. 15:01:21

@maxval bircaman cenzúrázott:

cigarettacsempészek, vagy magyarok, és listákra szavazhatnak, vagy...most soroljak fel minden lehetőséget?

Mellesleg ismerek Ukrajnában élő magyarokat, egyse mondta még, hogy megölték valamelyik ismerősét mert nem a Fideszre szavazott, sőt a gecik meg se kérdezték tőlük, hogy kire.
Látod B+, hogy nem mindenki olyan hülye, mint te. Gondoltad volna? Eszedbe se jutott, fogadjunk.

N. Barbie 2019.10.04. 15:05:00

@Cycmen: "Viszont mindenáron meg kellene ragadni már azt a kibaszott hatalmat, tehát le van szarva,, hogy a demokrácia szabályai szerint a legtöbb szavazatot elérőnek kell lenni a győztesnek, meg hogy indulni mindenkinek joga van aki összegyűjtötte az ajánlásokat szarjunk a pofájába először annak a többségnek akik a fideszest akarják és szarjuk pofán a sajátjainkat is azzal,, hogy másra szavazzanak mint akire akarnak, mert azt vissza kell léptetni akár erőszakkal is és ha nem hajlandó, akkor mindennek elmondani! El tudom képzelni, hogy győzelem esetén mit művelnének ezek az urak! "

Gondolom ugyanezeket leirtad, amikor a fideszed volt ellenzekben es ok csinaltak ugyanezeket, ugye? Hat persze, hogy nem, csak a szokasos kettos merce.

N. Barbie 2019.10.04. 15:09:37

@6.Lenin: "B+, ha közel 3 millióan szavaznak egy szövetségre, aztán azzal ugrálni, hogy 8-10-en laknak egy házban a határ mentén az egy jó nagy faszság.
Amikor a különbség esetleg sok százezer szavazó."

Igen, mert az mar kurva kenyelmetlen lenne a hozzad hasonlo atlaghulyefidesznyiknek, hogy osszefuggeseket keressen.
Nem arrol van szo, hogy 1 adott hazban 8-10-en laknak es ott a megoldas mindenre.
Hanem add ossze az osszes ilyen mocskos kis fidesz trukkot, aljassagot. Na az mar megvan tobb 100e szavazo.
Nem kezdem el sorolni, tudod te is.

6.Lenin 2019.10.04. 15:12:48

Most olvasom, hogy Lökött József megölte az unokáit. A fia, aki Londonban mosogat, hazajött megmutatni a gyerekeit-akik már kint születtek- az öregnek elénekelték a magyar himnuszt. Az apa sírt a meghatottságtól, de a nagypapa berágott, hogy aki nem magyar az ne énekelje a himnuszunkat, és egy lopott fejszével kivégezte a gyerekeket.
Most kicsit bizonytalan lettem, nem kéne tüntetni a nagypapa mellett ? Nehogy a mocskos fideszes igazságszolgáltatás még elítélje. Aki nem itt született, nem itt lakik, az nem magyar.

Gábris szomszéd 2019.10.04. 15:18:10

@6.Lenin: Köszi, hogy érdemben hozzászóltál a felvetésekhez. :)

6.Lenin 2019.10.04. 15:19:05

@N. Barbie:

Szavazhatnak bárkire. Senki nem kötelezi őket a Fideszre szavazásra.

Ezt nem értitek meg soha, senkit nem lehet kötelezni semmire. A fülkében magad vagy, senki nem ellenőrzi hová húztad az x-et.

Voltam szavazat számláló (elnök), nem lehet millió szavazatot elcsalni. Még sok százezret sem. Talán néhány száz-ezer-országosan még lehetséges lenne, pláne városokban, de ebben se lennék biztos.

6.Lenin 2019.10.04. 15:22:10

@Gábris szomszéd:

Mi neked az érdemi, te seggfej, ismerjem el a hülye videóidat?
B+, még egy jót nevetni se lehet rajtuk.
Már tényleg unom a hülyeségeidet.

Womb Rаider 2019.10.04. 15:40:10

@Gábris szomszéd: "1. a pénzért történő szavazatvásárlás,
2. az állami juttatások biztosításával és/vagy
3. megvonásával való zsarolás, illetve
4. nem állami szereplőkön - munkáltatókon és hitelezőkön - keresztül történő zsarolás."

Milyen kis érzékeny lettél.. vagy inkább gyorsan felejtesz?

"„A miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak""
Ahh... egy ~11 évvel ezelőtti, egészen más gazdasági helyzettel kapcsolatosan adott értékeléssel operálsz? Komoly? A két helyzet gyökeresen más, más intézkedéseket kíván.. és tegyük hozzá, az országot abba a krízisbe taszító kalandorok nagy nyilvánosság előtt töredelmesen bevallották, hogy nem értenek ahhoz, amire szerződtek és már ötletük sincs, miként takargathatnák tovább alkalmnatlanságukat.
Ez és az akkori világgazdasági hullámvölgy kumulálódott egy, a forintot erodáló folyamattá. Mivel a világgazdaságra ugye jelentős hatást nem gyakorolhattunk (ahogyan most sem) úgy egyedüli mentőöv a dilettánsok szurokba-tollba forgatása lehetett volna, hogy legalább fékezzük a folyamatot.
jelenleg az ország a 7. leginkább befektetésre javasolt eu-s ország. Ezt vedd jelzésértékűnek: csak így tovább ;)

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.04. 15:47:24

@N. Barbie: "Hanem add ossze az osszes ilyen mocskos kis fidesz trukkot, aljassagot"

Ti beszeltek aljassagrol, amikor ezeket az alja, drogos bunozoket akarjatok hatalomba segiteni?!

hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

N. Barbie 2019.10.04. 15:48:14

@6.Lenin: Es en mondtam, hogy kotelezi valaki a fidesz szavazokat tolvajokra szavazni? Dehogy mondtam. Megtette a hatasat a 10. eve minden feluleteten nyomott alaptalan sikerpropaganda, a riogatas meg a minden mas part, aki nem fidesz mocskolasa.
Olyan komcsi tempoju propaganda megy, hogy kadarjani sirva konyorogne a receptert.
Elsosorban ezzel nyer a fidesz, ilyen medialetarolassal szemben nem lehet felvenni a versenyt. A tobbi mocskossaguk csak a raadas.

Ezt nem erti meg az atlaghulyefidesznyik, hogy a propagandanak mekkora ereje van.
Ennyi erovel mondhatnad, hogy a kimdzsong gyerek ellen is lehet szavazni, ot is levalthattak volna mar regen, hat miert nem teszik. Talan mert ott is ugyanaz megy, csak meg nagyobban, mint orbanisztanban. Az atlag eszak koreai azt se tudja, hogy milyen a vilag, csak azt ismeri, amit a part megenged neki. Ezert hiszik, hogy minden mas orszag maga a purgatorium, csak ok a fenyesseges tundoklo szarnyalo orszag elen a tevedhetetlen kedves vezetovel.
Na nalunk ugyanez megy, csak kicsibe.

Cycmen 2019.10.04. 15:50:12

@N. Barbie: Gondolom ugyanezeket leirtad, amikor a fideszed volt ellenzekben es ok csinaltak ugyanezeket, ugye? Hat persze, hogy nem, csak a szokasos kettos merce...........

Sorolhatod ugyanezeket, mi tart vissza! Nem fog menni.

N. Barbie 2019.10.04. 15:53:02

@Magyarország MAGYAR Ország: Bocs haver, ugye nincs harag, ha csak siman gunyosan, kacajosan kirohogom a propagandamediabol linkelt cikkeidet?
Csak nezd meg az index fooldalt, eleg szepen ossze van gyujtve a mostani valasztasi kampany fideszes mocskossagai, keresni se nagyon kell.
Persze, ismerem a regi fidesznyik trukkot, ami a fidesz modszereire jellemzo azt tagadjuk le es fogjuk ra, hogy nem is mi, hanem a csunya ellenzek csinalja. Unalmas.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.04. 15:56:53

@N. Barbie: Rohogj csak nyugodtan, mi is rohogunk majd, amikor ezeknek a bunozoknek a kezen kattan a bilincs.

hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Cycmen 2019.10.04. 15:57:52

@Womb Rаider:" Ahh... egy ~11 évvel ezelőtti, egészen más gazdasági helyzettel kapcsolatosan adott értékeléssel operálsz? Komoly?"

Egyértelműen azt sem tudja értelmezni normálisan amit belinkel, különben nem rakna be egészen másról szóló történeteket! Persze ennél is mókásabb, amikor olyat linkel a barom, ami pont azt cáfolja amit állítani akar! Vót már olyan is! :DDDDDDD

Cycmen 2019.10.04. 16:04:27

@N. Barbie: Persze, ismerem a regi fidesznyik trukkot, ami a fidesz modszereire jellemzo azt tagadjuk le es fogjuk ra, hogy nem is mi, hanem a csunya ellenzek csinalja. Unalmas.....

Ja csak ez komcsi trükként közismert! Milyen furcsa egyébként hogy most is pont ezt csinálod!

6.Lenin 2019.10.04. 16:10:30

@N. Barbie:

Te annyira hülyének nézel, hogy az országot járva nem látom a fejlődést?
Itt van előttem az inrternet is, tudok tájékozódni az egész világban történt eseményekről

A saját életkörülményeimet a korom ellenére is képes vagyok érzékelni. A környezetemben élőkét is. Nyilván vannak problémák, lesznek is, bárki is legyen hatalmon.
Néha-az utálatom ellenére is-képes vagyok, hogy végignézzek, meghallgassak ellenzéki politikusokat is. Fel is tudom fogni, hogy miről, és hogyan beszélnek.

Azt is tudom, hogy vannak emberek, akik még saját maguk ellenében is képesek dönteni/támogatni valakit/valamit.
90-től voltam önkormányzati képviselő is, szoci polgival. Ismerem a környékbeli polgikat, szinte mindegyik más oldalhoz tartozik. Eléggé elszomorító tapasztalatokat szereztem akkor az emberekkel kapcsolatban. Nem csak a közvetlen környezetemben.

Szerintem nagyon sok más ember is képes önállóan sok kérdésben dönteni.

Én a helyedben nem nézném ennyire hülyének a választókat-a többséget. Vannak elvakult hívek minden oldalon, ez nem vitás. Vannak olyanok is, akiket soha nem fogja egyik ellentétes fél sem meggyőzni.

Szerintem ma Mo-on még nincs túl nagy probléma ezzel. Azt nem állítom, hogy nem lesz, hiszen lassan élet-halál kérdése lesz ki van hatalmon., és nem csak Mo-on.

Ahová ma az unió tart, az katasztrófa lesz. Valahogy ezeket az emberiség még nem tudta megoldani, hogy újra, és újra ne sodorja magát ilyen helyzetbe.

Talán nem is létezik ezekre megoldás, de a természet soxor már megoldott belőle néhányat. Valszeg most is meg fogja. Nem hiszem, hogy az univerzum nem tudna létezni a jelenlegi emberek nélkül. Évmilliárdokig elvolt nélkülünk is.

N. Barbie 2019.10.04. 16:14:50

@Cycmen: Nem fog menni mi?
Amikor a fideszes jelolt javara leptek vissza tomegesen a FKGP (es MDF-el) jeloltjei a masokik fordulo elott, es ezzel nyert a fidesz 98-ban, akkor is papoltad, hogy hol a demokracia, hat a kisgazda jeloltnek is ugyanannyi joga van indulni stb. stb?

Na ez a tipikus fidesznyik kettos merce. Ha a fidesz fog ossze massal, lepnek vissza a javara stb. az rendben van, ha mas akkor fuj fuj hol a demokracia, szivarvanykoalicio blablabla.
Ha a fidesz kizarolag politikai haszonszerzesbol avanzsal ultralibsi, csuhasok terdre, trianon megemlekezesrol kivonulo partbol nagykereszteny nagynemzethhy partta, az kerem hiheto es nincs vele gond, ha mas part ehhez kepest a toredeket mozdul el iranyvonalban ,akkor az fuj fuj hiteltelenek stb.
Es a sor hosszasan folytathato lenne. Hat ezekrol beszelek.

N. Barbie 2019.10.04. 16:17:32

@Magyarország MAGYAR Ország: Hat ha neked vicces, hogy a fideszes tolvajok erinthetetlenek, de minden kis piszlicsare szarra ugrik a viktororseg meg poltpetike ugyeszsege, ha ellenzekirol van szo, akkor nevess csak.
De azert kerdezgesd csak nagy boci szemekkel a haverjaiddal, hogy milyen diktatura.

Cycmen 2019.10.04. 16:26:34

@N. Barbie: "Amikor a fideszes jelolt javara leptek vissza tomegesen a FKGP (es MDF-el) jeloltjei a masokik fordulo elott, es ezzel nyert a fidesz 98-ban, akkor is papoltad, hogy hol a demokracia, hat a kisgazda jeloltnek is ugyanannyi joga van indulni stb. stb?"

Érdekes, hogy megint pont csak azt az apró tényt kerülöd ki, hogy itt most a faszi nem lép vissza, nem fog össze velük, de ők kényszerítik és zsarolják minden módon! Azt írtad, hogy UGYANEZT csinálták! Tessék hozni ugyanezt példának, vastag zsarolással, meg hisztivel! Várom!

Cycmen 2019.10.04. 16:35:47

@N. Barbie: " Niedermüller Péter mellett ringbe száll a volt MSZP-s, bűncselekmények egész sorával vádolt Hunvald György és az egykori LMP-s budapesti elnök Moldován László is."

Ez is a posztban volt, úgyhogy ha nem gond, akkor lehet a példa olyan, ahol bűncselekmények sorozatával vádolt képviselő fogott össze fideszessel és lépett vissza a javára! Lyó munkát! :DDDDDDDDDDD

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.04. 17:26:20

mingyá befut a délvidéki gyors, várom taga és egyéb nikkjei véleményét

csüngőhasú norvégbáró 2019.10.04. 17:43:11

@6.Lenin:

"Te annyira hülyének nézel, hogy az országot járva nem látom a fejlődést?
Itt van előttem az inrternet is, tudok tájékozódni az egész világban történt eseményekről"

hogy járod az országot, ha egész nap itt baxod a régnemlátott anyukádat?

szenilis komcsi idióta. csak megdöglessz már.

csüngőhasú norvégbáró 2019.10.04. 17:45:22

fidesst akarunk, tolvajlást akarunk, könyörgünk az újabb aljasságokért, mint:

- a lakástakarékok 2 napos kinyírásáért
- az idióta kafeteria rendszerért (focibérlet on, albi lé off)
- a 27% os ÁFA ért ( világbajnok népnyúzás)
- a Quaestor és Budacash lopásért (megmenekült fidesspatkányok)
- a 330 forint feletti euróért (rohasztott NEMZETI VAGYON)
- a brutál drága -import- zöldségekért, élelmiszerárakért (mivel hazai nincs)
- a fidessnyik kézbe került Balatonért, felvásárolt országért
- a megfizethetetlen lakás és albérletárakért
- a Gruevszki simliért
- a stadionokért, a felcsúti kisvasútért
- a rabszolgatörvényért, az ország szalagmunkássá züllesztéséért
- a strómanokért (pénztáros lölö, elios pittyer, pelus récsöl...)
- az MNB ből kilopkodott árfolyamnyereségért (kuszaszem off, alapítványok on)
- a primitív egykulcsos adórendszerért
- az ellopott 3 ezer milliárd nyugdijmegtakarításért
- az oktatás és eü rendszer szétveréséért
- a szabad sajtó megszállásáért
- a 48 féle fidess adóért (pl. ostoba tranzakciós -> durva kp. használat)
- a csutti cziggány ámokfutásáért
- a kamu inflációt, a megalázó betéti kamatokat, az értéktelenedő forintot
- az átverős rezsicsökkentést

októberben köpj egyet a tolvajokra, köpj a kivénhedt fidess-re!

6.Lenin 2019.10.04. 17:49:33

@csüngőhasú norvégbáró:

Van tabletem, laptopom, okos telefonom, sőt egy hosszú kábelem, ha nem megyek messzire (100 km ), valamelyik asztali gépem viszem egy talicskában.

taga20 2019.10.04. 18:04:51

@6.Lenin: "Te annyira hülyének nézel, hogy az országot járva nem látom a fejlődést? "

bazdmeg, te a patyomkin falukat látod te ostoba fityesztalpas, meg a 9rúgót, amit a pofátokba vágott a fityeszmaffia!

taga20 2019.10.04. 18:17:05

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

te szerelmes vagy belém, vagy mi a kurvaanyád van veled?

ott van neked a csútigeci, aszt szopkodjad, ne engem fityeszork!

mgdé 2019.10.04. 18:30:25

@Womb Rаider:

Anonymus (P. mester) bűntelenségére ne fogadj. S ezt most teljesen komolyan mondom.
Büntetlenségére persze fogadhatsz, ez egy ilyen hely ...

Sir Bates dö Hól 2019.10.04. 18:30:50

@alöksz róz: akkor ezzel azonnal rá is mutattunk az "összefogás" fő gondjára (ez a moi politikai helyzet fő gondja is - persze nem a fidesz-nek: csak két vélemény argumentálódhat a térben, s a "the winner takes all"-szisztéma eleve nem ad helyt programok ütközésére a mai moi környezetben)

6.Lenin 2019.10.04. 18:49:19

@taga20:

Azt nézd hülyének, akiből kipottyantál, és nem csapott rögtön fejbe (nem agyon, mert az már akkor sem volt neked). Látnia kellett volna, hogy nem ezt várták, ami kijött.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.04. 18:55:31

@taga20: Egyébként nem akarok dicsekedni de pár éve volt egy klónom és messze jobb és értelmesebb volt,mint a tieitek.Bibibííííí!XD

taga20 2019.10.04. 18:56:02

@Én de genere Mi:

szerintem goldi, csak hétfőn kilenc felé fok reagálni a kommentedre, me velneszezik ezen a hétvégén is.

mindenkinek meg van a körösztje, neki az aranyélet:))

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.04. 18:57:04

@6.Lenin: esélyt sem adtak a félnótásnak, sörbe áztatott kiflivéggel etették
az apja ismeretlen, ám sokat foglalkozott a hímtagokkal, ezért oszt a taga nevet sütötték rá

taga20 2019.10.04. 18:57:06

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

bakker haver, neked is csak mekszületni volt nehéz:)))

taga20 2019.10.04. 18:58:36

@6.Lenin: cimbi, drága munkásőr haverom, boldog világnapot kívánok neked!:)

te egy állat vagy:)))

csüngőhasú norvégbáró 2019.10.04. 18:58:41

bazmeeeeeeeeeeee, megin jönnek a fidess migráncsok. :D

megvadult a stadioncigány, nagyon kell neki a hatalom és a lopható pénz. :D

444.hu/2019/10/04/deutsch-tamas-emelte-a-tetet-karacsony-migransok-szazait-ezreit-vagy-akar-nagyobb-letszamban-telepitene-budapestre

6.Lenin 2019.10.04. 19:10:17

@csüngőhasú norvégbáró:

Nemrég olvastam, hogy egy hasonló pacák, mint te, nagyon kívánta az okos szomszédjának a halálát. Néhány év múlva tényleg meghalt a szomszéd, aztán a pacák mégis felakasztotta magát mert rádöbbent, hogy már az az öröme se maradt, hogy valakinek a halálát kívánja, és az is kiderült, hogy maradt pont akkora bunkó, mint előtte is volt. Mondjuk ez is ritka, hogy ekkora bunkó rájön valamire, de nagyon ritkán előfordulhat. Hátha te kivétel vagy.
Próbálj keresni valamilyen más kiutat, mint mások halálát kívánni. Talán még az is előfordulhat, hogy legalább te nem fox hülyén elpatkolni. Próbálkozz!

taga20 2019.10.04. 19:14:32

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

jani mindent, ha kell megbassza az anyját is, ha a csútigeci gazdája aszt kívánja:)))

sZulamith 2019.10.04. 19:15:52

Nagyon jövedelmező lehet a polgármesteri munka, ha ennyire, és ennyien harcolnak érte, mert a közösségért tenni akarásnak ezer más módja van, és kevésbé idegölő.

taga20 2019.10.04. 19:16:12

@6.Lenin: most meséltél magadról valamit. köszönjük.

szegény szomszédodat sajnálom:)))

taga20 2019.10.04. 19:20:03

@sZulamith: akkor a te lógigád szerint, senki ne mennyen polgármesternek.

köszönjük emese, mára elég lesz. csókolom!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.04. 19:30:58

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Na mivan seggnyalókám?
Az index szépített?
Akkor jöhetnek a hasonló origos cikkek is!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.04. 19:33:00

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: neked van segg nyalókád?
akko copogasd nehogy a halyadba ragadjon

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.04. 19:34:31

@taga20: Es ez a derek szocialista uriember szerinted hogy lat minket bekokozva? (Lackner Csaba kispesti kepviselo es MSZP-PM-DK-Momentum kepviselojelolt: hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335 )

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Miert, szerinted a videon az az uriember mit csinal? Szerintem kokozik.

Szerinted az a feher por a videon szolocukor?

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.04. 20:10:18

@taga20: Szoval te betettel egy tobb evvel ezelotti mozgokepet valakirol, aki egyebkent nem is kepviselo?

Mikozben egy szavad sem volt a drogos, korrupt szoci kepviselokre?

hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Vajon tenyleg azt szeretnenk, hogy ilyen emberek dontsenek a jovonkrol?

6.Lenin 2019.10.04. 20:23:27

@taga20:

Már a Fidesz öli a Fideszt?
A Fidesz bíróságai ennyi fideszes médiát ítéltek el?
Akkor mi is a baj a demokráciával?
Hol is van az a diktatúra?

Jól fejbe basztad magad megint.

taga20 2019.10.04. 20:23:42

@Magyarország MAGYAR Ország:

jani, tudod én mit szeretnék?

ha lenne ékezeted, me így olyan vagy, mint egy kibaszott troll lenyingrádból.

a kurvaanyádat baszogasd, te kibaszott fityeszdroid. minden a kibaszott fityeszmaffiád kezében van. mindenkit lehallgattok, vegzáltok, és te vonsz kérdőre minket?

jani a kibaszott kurvaanyádat, ha jönnek érted a fityeszretkek, bazdmeg el foglak bújtatni.
és nem fogom számon kérni rajtad, hogy mit tettél, te ostoba állat!

egyébként, nincs harag, mert te is egy humánus embernek látszó tárgy vagy.

taga20 2019.10.04. 20:31:12

@6.Lenin:

haver, te tényleg ekkora csótány vagy, vagy csak átképeztek a fityeszben?

a kurvaanyádat, neked az kell, mint pl. lézerjaninak, hogy az ország 3200 települése fityeszes legyen?

legyen újra cocializmus?

bazdmeg, legalább az utad végén legyél patent!

6.Lenin 2019.10.04. 20:36:16

@taga20:

Én csak annyit szeretnék, hogy hülyék ne legyenek. A ballibák meg azok, tudtommal.
Nem nézel, hallgatsz híreket?

6.Lenin 2019.10.04. 20:50:33

Kedves Ballibbant Honfitársaim!

Itt többen írtak valami olyasmit, hogy a ballibantak milyen okos, becsületes emberek.
Én elég idős vagyok már, de sajnos még 1 ilyennel se találkoztam.
Lécci, ha láttok 1et valahol, fényképezzétek már le, és tegyétek fel a netre.
Nem szeretnék úgy elmenni, hogy 1et sem láttam. Pláne élőt.
Lécci, lécci.

Köszönettel előre is 6. lenin
sk.

Jó8!
És puszi nektek
(azoktól, akinek lenne étvágya titeket puszilgatni. Nekem nincs momentán, és ahogy ismerem magam, soha nem is lesz, de az élet szép is lehet, valakiknek)

Gábris szomszéd 2019.10.04. 20:53:53

@6.Lenin: "Én csak annyit szeretnék, hogy hülyék ne legyenek"

Akkor mit keresel itt? :)

coub.com/view/zii55

sZulamith 2019.10.04. 20:54:02

@taga20:
Szóval - gyengébbek kedvéért - ha anyagilag kevésbé érné meg, kisebb lenne a tolongás. Volt már erre példa, hogy valóban a rátermett, közösségi ember kapta meg a tisztet, és mint a nevében is, több volt a tisztelet iránta, mint a pénz ami járt érte.
Volt szerencsém megélni, hogy amikor az MDF-es polgármester helyett a Fideszes nyert, közel duplájára nőtt a fizetése, pedig még semmit nem dolgozott /akkor még közvetitette ezt is a helyi tv./

taga20 2019.10.04. 20:54:28

@6.Lenin: "Én csak annyit szeretnék, hogy hülyék ne legyenek. "

bakker nigger, te magadat se szereted? akkor vége a világunknak:)))

zenét bírod cigány? nesze! ha má a napod van:)))

ateista vagyok, de vannak arcok, akiket bírok.

www.youtube.com/watch?v=OKFbB_kqpDI

6.Lenin 2019.10.04. 20:58:04

@6.Lenin:

Igaz, holtan se láttam, mert szerintem csak ráfogták, hogy az volt. Halottról vagy jót, vagy semmit, tehát tuti kamuztak amikor állították, míg élt okos és becsületes volt.
Jól megnéztem, de sehol nem látszott ennek semmi nyoma rajta, hogy igaz lett volna.

Sir Bates dö Hól 2019.10.04. 21:08:22

@6.Lenin: Lajos! Sz'tem nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy nálad komoly mentális gondokat okoz a blogolás. Sz'tem lazíts egy kicsit;-)...

Gábris szomszéd 2019.10.04. 21:12:46

@taga20: "ateista vagyok, de vannak arcok, akiket bírok."

Remélem őt is. :)

youtu.be/8cznKGy8pzI

taga20 2019.10.04. 21:21:22

@Sir Bates dö Hól:

szerintem, lajosmunkásőr itt a leglazább fityeszork messze földön:)))

www.youtube.com/watch?v=Bugl2D_CbFE

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.04. 21:27:05

@taga20: „Tudod milyen hamar el lehet költeni 200-250 millió forintot?”

/Lakner Csaba kispesti mszp-s önkormányzati képviselő../

taga20 2019.10.04. 21:35:16

@Veszéjben a lyogállamiság !:

tudod milyen hamar el lehet baszni 200-250 milliárd forintot?

/mészaroslölö csúti gázszerelő mondta eszt a biznisz dzseten/

sZulamith 2019.10.04. 21:42:24

@taga20: "...aranyos vagy kicsi fogyatékos. meséjj még:)))"
Bizonyára, mert nem itt élem ki magamat:)))))

taga20 2019.10.04. 21:45:51

@sZulamith: hanem hol, kicsi kicsiszolt?:)))

zenét bírod, te máshol kiélő magadat?:)))

tessék!

www.youtube.com/watch?v=GY5n5bSH9iA

taga20 2019.10.04. 22:10:56

@Gábris szomszéd: én szóltam, hogy mi milyenek vagyunk, mi cigányok!
úgy, hogy ne sírjál ártu!:)))

www.youtube.com/watch?v=VTL41tPTQAs&list=RDVTL41tPTQAs&start_radio=1

taga20 2019.10.04. 22:25:02

@Gábris szomszéd: én ismerem az érdi fityeszes pöcegödröt.

én nem lépek bele:)))

Gábris szomszéd 2019.10.04. 22:28:27

@taga20: Haver egy ekkorka lyukba Orbánnak a pocakja sem férne be! :)

Irodájából nyíló, 25 négyzetméteres garzonlakásban fog élni Von der Leyen

hu.euronews.com/2019/10/04/irodajabol-nyilo-25-negyzetmeteres-garzonlakasban-fog-elni-von-der-leyen

taga20 2019.10.04. 22:34:08

@Gábris szomszéd: ezek a szerencsétlen nyugatiak nem vágják a ner rendszerünket. el vannak maradva!

zene mehet? nesze jobbikos gyökér!:)))

sirock baszod:)))

www.youtube.com/watch?v=KmUMvShEq-E&list=PLHJII-Nvwk3NmVTbviHDZJ6xZuIWnMcAU&index=1

Gábris szomszéd 2019.10.04. 22:39:39

@taga20: Nekem ez a kedvencem tőlük. Amikor a dal készült, nem is sejtették, hogy ma még aktuálisabb lesz. :)

youtu.be/J6-mE_rZfDI

taga20 2019.10.04. 22:50:34

@Gábris szomszéd:

hallod magyar honfitársam, vannak tényleg szép magyar nóták.

íme egy! tessék.

www.youtube.com/watch?v=iAY8QPDe-_4&list=RDiAY8QPDe-_4&start_radio=1

és még egy, mert szerintem ez is kibaszott magyar. én is vagyok.

www.youtube.com/watch?v=nAw9q5vLiak&list=RDnAw9q5vLiak&start_radio=1

Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.10.04. 23:06:31

"Ki tartja hatalomban a pesti hetedik kerületben a Fideszt?"

Es ki tartja hatalomban, az evi 100 milliokat eldrogozo Budapest 19 K. ellenzeki kepviseloket, jelolteket, es munkatarsaikat ???
Azert az nem kicsit durva, hogy azert akar valaki polgarmester lenni, hogy kozpenzbol drogozhason.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.04. 23:13:28

@Orbán 1 GÉNIUSZ: Ja, raadasul Lackner Csaba ujra indulni akar iden is...

Kivancsi vagyok, hogy a kispesti lakosok megszavazzak-e, hogy az o ovodaik, iskolaik, kozparkjaik helyett a kovetkezo ot evben is ingatlanokat es drogot szerezzenek be a draga liberalis kepviselo urak...

hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Es ezek moge basszus beallt a teljes ellenzeki patko, az MSZP-tol a PM-en es a DK-n at a Momentumig.

Gyerekek, nem kene esetleg elhatarolodni ezektol es felszolitani oket a visszalepesre? Szerintem ez lenne a minimum.

taga20 2019.10.04. 23:13:54

@Orbán 1 GÉNIUSZ: jani bazdmeg, az a durva, hogy te ezé pénzt kapsz!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.04. 23:14:56

@Orbán 1 GÉNIUSZ: Ha ezekután a kispestiek Gajdáékra szavaznak,szégyelljék magukat! Hajrá Dódity!

taga20 2019.10.04. 23:18:32

@Magyarország MAGYAR Ország:

kíváncsi vagyok, hogy szutyok léted ellenére van-e ékezeted!

magyarokról hallottál már migráncs?:))

taga20 2019.10.04. 23:20:57

@Veszéjben a lyogállamiság !: mi van faszszopó fityeszgeci, erre lefagytál?:)))

tudod milyen hamar el lehet baszni 200-250 milliárd forintot?

/mészaroslölö csúti gázszerelő mondta eszt a biznisz dzseten/

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.04. 23:21:24

@taga20: "mindenkit lehallgattok, vegzáltok, és te vonsz kérdőre minket?"

Basszus, neked ebbol a videobol TENYLEG ez jott le?

Hogy nem az a baj, hogy ezek a faszik korrupcios ugyletekbol milliokat kaszalnak, es ezzel ez a faszkalap meg dicsekszik is; hogy elverik a penzt basszus kokora, luxusfogyasztasra?

Neked ez igy amugy marha szimpatikus?

Te ilyen arcokat akarsz kepviselokent latni a telepuleseden?

Ezek dontsenek a te jovodrol, a lanyod jovojerol?

(Ja, ami a lehallgatast illeti, hat tekintve, hogy a faszikam kozszereplo & eppen sulyos buncselekmenyeket vall be a videon, a szemelyisegi jogaira azert mar csak ne hivatkozzunk.)

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.04. 23:22:59

@taga20: "kíváncsi vagyok, hogy szutyok léted ellenére van-e ékezeted!"

Miert kellenek neked az ekezetek? Azt hittem neked van, vagy nem?

Na mindegy, itt van, nesze: íöüóőúéáű; osszad be magadnak a kovetkezo otven evre...

alöksz róz 2019.10.04. 23:25:37

@Sir Bates dö Hól: ez inkább a választópolgárok gondja, mint az ellenzéki összefosásé (nekik nincs igényük ilyesmire, csak a koncra).
amúgy erre találták ki a világ boldogabbik felén az előválasztást.

ahhoz mit szólsz, hogy elkezdődött az mszp "kétoldali" kivégzése, soros meg timmermans végre megadta a kilövési engedélyt ;-)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.04. 23:27:58

@Magyarország MAGYAR Ország: Taga egy fogyatékos,olvasni is csak nagy nehézségek árán tanult meg.Te meg jól összezavarod.

taga20 2019.10.04. 23:28:21

@Veszéjben a lyogállamiság !: én meg a valóságból fityeszdroid!

anyádat etesd szardarab, ne az olyanokat, aki vágják a szar, sérült lelkivilágodat!

alöksz róz 2019.10.04. 23:29:19

@Magyarország MAGYAR Ország: hát mondjuk egy habony árpival az oldaladon nem biztos hogy illik ezeket nyilvánosan forszírozni :D

taga20 2019.10.04. 23:30:31

@Magyarország MAGYAR Ország:

neked migráncs nem kellenek, me nem érted, hogy miről beszélek. ez egy titkos madzsar nyelv, semmi több. te viszont nem érted!

Gábris szomszéd 2019.10.04. 23:31:59

@Veszéjben a lyogállamiság !: Szégyelled, hogy nem a geci gazdid bandájára szavaznak? :)

alöksz róz 2019.10.04. 23:37:51

@N. Barbie: "kirohogom a propagandamediabol linkelt cikkeidet?
Csak nezd meg az index fooldalt" - az is propagandamédia :D

alöksz róz 2019.10.04. 23:43:15

@taga20: fikszebben állok mint a piramisok, cintula... csak szeretem a szépen kijátszott öngólokat

taga20 2019.10.04. 23:48:32

@alöksz róz: meséjj cigány! én tanúskodom, hogy nem voltál az eszednél, mikor ezeket írogattad:)

zenét vágod fityeszork? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=d4N8BafitOw

mgdé 2019.10.04. 23:51:34

@alöksz róz:

Szóval homokra építkeztél? :)

(mondjuk még mindig jobb, mint a fidelitasnál szakvizsgázni ...)

taga20 2019.10.04. 23:55:55

@Én de genere Mi: az mekkora, hogy ez az arab geci beszól nekem, egy fajmagyarnak, akinek az űkapja is migráncs vot!:)))

durva nem?:)))

Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.10.05. 00:05:09

" Tudod, milyen hamar el lehet költeni 200-250 millió forintot? Az, aki hozzászokott egy jóléthez.."

URISTEN !!
Ellenzeki onkormanyzati dolgozok arrol beszelgetnek, hogy elloptak 250 millio forintot, de az nekik nem tart tul sokaig.

Kivancsian varom, hogy az egesz ellenzek, hogy fogja koromszakadtaig vedeni ezeket a DROGOS KORRUPT TOLVAJOKAT.

taga20 2019.10.05. 00:12:08

@Orbán 1 GÉNIUSZ: mi van faszszopó fityeszgeci, erre lefagytál?:)))

tudod milyen hamar el lehet baszni 200-250 milliárd forintot?

/mészaroslölö csúti gázszerelő mondta eszt a biznisz dzseten/

Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.10.05. 00:14:44

Na meg arra is kivancsi vagyok a B1-en lesz e "Az ellenzeki osszefogas kepviseloi evi 100 millio kozpenzt drogoznak el." cimu post vagy hasonlo ?

Nyilvan nem lesz. De helyette biztos lesz "Orban Viktor es Meszaros Lorinc szemelyesen kenyszeritettek drogozasra Budapesten 19. keruleti onkormanyzati kepviseloket." post.
Es a B1 meg is fogja magyarazni, hogy miutan Orban kenyszeritette oket, nem tehettek mast, mint hogy a kerulet penzebol fedezek a 100 millios drog ugyleteket.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 00:15:03

@Orbán 1 GÉNIUSZ: Hat latod, az itteni lipsi kommentelok is csak lapitanak, meg a szegeny "vegzalt" kepviseloket sajnaljak a lehallgatas miatt.

Meg ne szakadjon a szivem.

@taga20: Latom, tovabbra is csak az ekezeteken tudsz rugozni.

De az erdemi kerdesek a @Magyarország MAGYAR Ország: hozzaszolasban biztos csak elkerultek a figyelmed, ugye?

Szerinted tenyleg nem az a baj, hogy ezek a faszik korrupcios ugyletekbol milliokat kaszalnak, es ezzel ez a faszkalap meg dicsekszik is; hogy elverik a penzt basszus kokora, luxusfogyasztasra? Hanem csak az a baj, hogy ezt valaki kiposztolta a netre?

Neked az altala kifejtett gondolatok amugy marha szimpatikusak?

Te ilyen arcokat akarsz kepviselokent latni a telepuleseden?

Ezek dontsenek a te jovodrol, a lanyod jovojerol?

alöksz róz 2019.10.05. 00:17:04

@taga20: klubrádióba lemezlovast keresnek, mé nem jelentkezel

taga20 2019.10.05. 00:21:30

@Magyarország MAGYAR Ország:

meséjj baszod, hány fokos a léna!

egyébként, anyádnak pofázzál ruszki muzsik, ne nekem!

az ékezeteket meg kurd fel magadnak szergej, a lágy hangokat csak óvatosan!

taga20 2019.10.05. 00:25:25

@alöksz róz: a klub rádió a létéért küzd. gondolom minden nap kivered, hogy a csútigecimaffiád ki akarja véreztetni a rádiónkat.

büszke lehecc magadra faszkalap, ha annak örülsz, hogy a hatalmas gazdád el akar minket
tiporni!

nem fog menni! ahogy a ruszki gazembereknek se ment.

taga20 2019.10.05. 00:25:57

@alöksz róz: a klub rádió a létéért küzd. gondolom minden nap kivered, hogy a csútigecimaffiád ki akarja véreztetni a rádiónkat.

büszke lehecc magadra faszkalap, ha annak örülsz, hogy a hatalmas gazdád el akar minket
tiporni!

nem fog menni! ahogy a ruszki gazembereknek se ment.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.10.05. 00:32:36

@taga20: "ékezeteket meg kurd fel magadnak szergej, a lágy hangokat csak óvatosan!"

Na, de parasztnak tetszik ma lenni. Ma tudtad meg, hogy megcsalt az asszony, vagy mi?

Drogos szocikra meg nem mondhatsz semmit? Esetleg gondolkodsz, hogy vajon mit kell erre mondani? Drukkolok, hogy eszedbe jusson valami...

alöksz róz 2019.10.05. 00:35:45

@taga20: hát nem is fogok könnyeket hullatni a drágabolgárúrért meg szelesteyért, menjenek csak szépen a helyükre a kukába

mgdé 2019.10.05. 00:42:05

@alöksz róz:

"fikszebben állok mint a piramisok" :D

A szakvizsgás - mint oly finoman árnyaltan jeleztem volt - nem te vagy.

A többit magyarázza el Habony ibn Ibiza alZebra.

mgdé 2019.10.05. 00:46:13

@Szergej Szergejevics Szergejev:

Szergej, Szergej, Szergej,
de hisz Dimitrijt kérdezte, nem téged. :P

alöksz róz 2019.10.05. 00:50:26

@Én de genere Mi: a piramisok nem homokra épültek
ha jártál volna ott, tudnád :P

mgdé 2019.10.05. 00:51:44

@alöksz róz:

Amelyik nem süllyedt el. S a többi? :P

alöksz róz 2019.10.05. 00:58:23

@Én de genere Mi: ezt hol olvastad, nem a strabag tervezte mint az m6 alagutat :-)

mgdé 2019.10.05. 01:01:00

@alöksz róz:

Pl. Sznofru piramisáról még csak nem is hallottál?

Hát milyen tudatlan barbárokkal állok itt le beszélgetni? ... :)

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.10.05. 01:02:18

@Én de genere Mi: "de hisz Dimitrijt kérdezte, nem téged"

Alekszejt...

De a kommentben a nevem volt benne, azaz joggal gondolhatom, hogy nekem akarta mondani.

Fidelitasz-szakvizsga meg tudtommal nincs.

mgdé 2019.10.05. 01:06:32

@Szergej Szergejevics Szergejev:

(Feléd felszólítást tett, de azt én nem támogatom.)

mgdé 2019.10.05. 01:10:02

@Magyarország MAGYAR Ország:

Azért a 36-37 °-on is gondolkozz el, hacsak nem épp lázas.

alöksz róz 2019.10.05. 01:23:45

@Én de genere Mi: valamit keversz szerintem a bibliával

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.05. 01:27:12

@alöksz róz: ez a degenera teljesen összefüggéstelenül irkál be
lehet kispesti képv.

Sir Bates dö Hól 2019.10.05. 07:20:05

@alöksz róz: erről nem is hallottam... de amennyiben ez van, az monak jó...
(bár az általam ideálisnak tartottól ez is fényévekre van)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 07:22:58

jo jo de honnan veszik hogy ha visszalépett volna akkor a szavazok a dk és társai által szponzorált jeloltre szavaztak volna? mert? csak? azért?

csüngőhasú norvégbáró 2019.10.05. 07:45:13

soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros soros migráncs soros migráncs soros soros migráncs migráncs soros migráncs brüsszel soros migráncs soros soros

ma mennyit loptunk pénztáros lölőkém, ELIOS lopással is minek oké?

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 07:53:10

@csüngőhasú norvégbáró: Latom, lipsi, ma is megvolt a penzum.

Mondjuk aligha hiszem, hogy ezzel fogtok uj szavazokat szerezni, de teged bizonyara karakterre fizetnek.

Esetleg toluk nem akarod megkerdezni, hogy minden rendben van-e a lopassal? 100 millio iden is megvolt ("akinek nincs, az hulye")?
hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Cycmen 2019.10.05. 07:59:50

@csüngőhasú norvégbáró: Az, hogy reggel ekkorát szarsz azt bizonyítja, hogy tökéletesen működik a szervezeted, csak az a baj, hogy itt csinálod!

Cycmen 2019.10.05. 08:29:12

@Magyarország MAGYAR Ország: Kíváncsi vagyok, mi lesz a legenda erről a nyilván összevágott titkosszolgálati felvételről! :D
Én azt mondanám, hogy egy színdarabot próbáltak ami drogdílerekről szól!

Tanga20 2019.10.05. 08:33:45

Zenét vágod geci?

Há' mér' nem hallgatod, bazdmeg!?

csüngőhasú norvégbáró 2019.10.05. 08:37:54

@Cycmen:

orbán cigányod nagyon fél a vereségtől, már mindent megpróbál, hogy sok sok lopható pénz legyen még az ővé.

ti szánalmas naracskullancsok.

vágja anyád teli soros

csüngőhasú norvégbáró 2019.10.05. 08:38:37

@Magyarország MAGYAR Ország:

kussolsz te fidess szar

fidesst akarunk, tolvajlást akarunk, könyörgünk az újabb aljasságokért, mint:

- a lakástakarékok 2 napos kinyírásáért
- az idióta kafeteria rendszerért (focibérlet on, albi lé off)
- a 27% os ÁFA ért ( világbajnok népnyúzás)
- a Quaestor és Budacash lopásért (megmenekült fidesspatkányok)
- a 330 forint feletti euróért (rohasztott NEMZETI VAGYON)
- a brutál drága -import- zöldségekért, élelmiszerárakért (mivel hazai nincs)
- a fidessnyik kézbe került Balatonért, felvásárolt országért
- a megfizethetetlen lakás és albérletárakért
- a Gruevszki simliért
- a stadionokért, a felcsúti kisvasútért
- a rabszolgatörvényért, az ország szalagmunkássá züllesztéséért
- a strómanokért (pénztáros lölö, elios pittyer, pelus récsöl...)
- az MNB ből kilopkodott árfolyamnyereségért (kuszaszem off, alapítványok on)
- a primitív egykulcsos adórendszerért
- az ellopott 3 ezer milliárd nyugdijmegtakarításért
- az oktatás és eü rendszer szétveréséért
- a szabad sajtó megszállásáért
- a 48 féle fidess adóért (pl. ostoba tranzakciós -> durva kp. használat)
- a csutti cziggány ámokfutásáért
- a kamu inflációt, a megalázó betéti kamatokat, az értéktelenedő forintot
- az átverős rezsicsökkentést

októberben köpj egyet a tolvajokra, köpj a kivénhedt fidess-re!

maxval bircaman cenzúrázott 2019.10.05. 08:51:20

@Cycmen: én minden reggel akkorát szarok, végre valaki észreveszi.

csüngőhasú norvégbáró 2019.10.05. 08:56:53

@maxval bircaman cenzúrázott:

"én minden reggel akkorát szarok, végre valaki észreveszi. "

te a világ összes blogján ott szarsz, gondolom ennyi az életed, ez a figyelem irányodba. :D mekkora kula lehecc.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.05. 09:11:21

@Gábris szomszéd: A hangfelvételek egyértelműen bizonyítják,hogy mi folyik Kispesten.Aki Gajdáékra szavaz,a korrupcióra szavaz..Hajrá Dódity!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.05. 09:15:31

@taga20: Hallottad a hangfelvételeket a kispesti szocimutyiról fogyatékos..?

6.Lenin 2019.10.05. 09:20:47

Drága véreim, és még van egy teljes hét. Vasárnapra marad még szoci a porondon?
Vagy Feriék kicsinálnak mindenkit?
Mindig sejtettem, hogy Fletó nagy játékos, mindenkiről van valamilyen "életbiztosítása"
Ő tudja, hogy mitől döglik a szoci légy.

csüngőhasú norvégbáró 2019.10.05. 09:23:31

@6.Lenin:

"Vagy Feriék kicsinálnak mindenkit?"

nekem úgy tűnik, hogy az orsós csutti ciggányod a lopott pénzből izzad.

a tuti 2/3 és a tisztességes munka birtokában. :D

Cycmen 2019.10.05. 09:39:26

@csüngőhasú norvégbáró: "a tuti 2/3 és a tisztességes munka birtokában. :D"

Persze hogy tuti a 2/3, ha a kampány alatt az ellenzék sorozatban követi el az öngyilkos akcióit! Téged nem zavar, hogy hülyékre kell szavaznod?

6.Lenin 2019.10.05. 09:41:41

@csüngőhasú norvégbáró:

A Gecinek miért lenne útjában ez a néhány balfasz? Ők hasznos idióták, nekik köszönheti a "hatalmát". Feri a kis pöcs még jelenleg. Neki van útjában mindenki, gondolja ő, a marhája. Ő se sok vizet fog zavarni, mert még hasznosabb idióta, ráadásul kicsit roggyant is szellemileg, igaz valszeg így született, nem tehet róla, mért ivott a nemzése elött az őse?

Az alkohol rossz tanácsadó, miért nem kérdezték taga20-ékat? Ők is ettől szenvednek már generációkon keresztül. Biztos tudtak volna hasznos tanácsokat adni, akár nektek is. Bár ebben lehet, hogy tévedek. Már késő bánat, kisöreg szólna a nóta.

Cycmen 2019.10.05. 09:46:59

@maxval bircaman cenzúrázott: "A birka csak szarik. Ennyi."

A birkaszar rendkívül környezetbarát és az előállítása közben hallatott bégetés sem okoz globális felmelegedést!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.05. 09:51:21

@6.Lenin: Csak nehogy egyszer tévedésből a Klárikával folytatott beszélgetések felvételeit adja oda valakinek..:)

6.Lenin 2019.10.05. 10:00:56

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Ha elkapja őket a hév, nincs kizárva. Tuti, hogy róla is van valakinek.
Egyszer Csintalan Sanya is dicsekedett, hogy ügyvédnél valahol Bécsben van némi "életbiztosítása" letétben. Még Torgyánnak dicsekedte el, Józsi is egyből szelíd bárány lett a vitában.
Sok évtizedes tapasztalat az életben maradásért folyó küzdelemben ez a komcsiknál.

Most ezt élvezzük a páholyból. Szórakoztató.

Cycmen 2019.10.05. 10:16:06

@6.Lenin: "Egyszer Csintalan Sanya is dicsekedett, hogy ügyvédnél valahol Bécsben van némi "életbiztosítása" letétben."

Nem terjedt ki mindenre az az életbiztosítás, mert elverték egyszer mint a lovat! :D

Cycmen 2019.10.05. 10:18:58

@csüngőhasú norvégbáró: Tudod sajnállak benneteket tiszta szívből a politikusaitok miatt, buták vagytok, szarháziak és prolik, de ezeknél még ti is többet érdemelnétek!

6.Lenin 2019.10.05. 10:22:26

@Cycmen:

Az állítólag műbalhé volt, túl sok volt a paradicsomlé. Rafkós gyerek a Sanya.

6.Lenin 2019.10.05. 10:25:49

@Cycmen:
Jujj, de kegyetlen vagy. Ők pont ezt szeretik, sőt imádják, ha a sajátjaik kibasznak velük.

Ne sajnáld ezt a kis örömet is tőlük. Legyen, legalább van benne némi humoros is, ahogy vergődnek már 10. éve.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 11:55:47

@csüngőhasú norvégbáró: "kussolsz te fidess szar

fidesst akarunk"

Fideszt akartok? Megkapjatok!

Amugy tenyleg ennyi a reakciod a drogos, korrupt szocikra?

Bevagni a szokasos faszsagokat?

Vajon a partkozpontbol meg nem jott meg a direktiva, hogy mit kell rajuk mondani?

hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Azt akarjuk, hogy ezek dontsenek a jovonkrol? Feleljek a gyermekeink, unokaink jovojet is?

Gábris szomszéd 2019.10.05. 11:58:41

Így működnek a fideszes szabadcsapatok, avagy a narancsos Lenin-fiúk akcióban.

Jegyzőkönyv bizonyítja: vezető politikusok állnak a verekedő fideszes aktivisták mögött

alfahir.hu/2019/10/04/fidesz_2018_as_valasztasok_2019_es_onkormanyzati_valasztas_trollhadsereg_jobbik_szanyo

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 12:03:33

@Cycmen: "Én azt mondanám, hogy egy színdarabot próbáltak ami drogdílerekről szól!"

Hat ez valoszinuleg jobb duma lett volna, mint amivel probaltak mosakodni.

Ehelyett maga Lackner Csaba azzal jott, hogy "nem emlekszik", hogy ilyeneket mondott vagy kokainozott volna (ja, hat a droggal szetutotte az agyat, nem csoda, ha nem emlekszik).

A polgi, Gajda Peter pedig "nem ismerte fel" a felvetelen a kepviselot (jo, hat biztos regen talalkoztak), utana meg azt mondta, hogy "utolerte oket is a sardobalas, mocskolodas", amit megprobalnak tulelni.

Es akkor morzsoljunk szet egyutt egy konnycseppet a szegeny szoci aldozatokert...

eszti..... 2019.10.05. 12:19:53

@Cycmen:

"Téged nem zavar, hogy hülyékre kell szavaznod?"

Ezt én is megkérdezhetném tőled. Pintér cáfolata ellenére Orbán is, Deutsch is migránsozással kampányol, félig elkészült játszótereket, rendelőintézeteket adnak át fideszes potentátok.
Kívülről nézve úgy tűnik, mintha Magyarországon mindenki elveszítette volna a józan eszét.

morph on deer 2019.10.05. 12:32:51

@Cycmen:
“ Téged nem zavar, hogy hülyékre kell szavaznod?”

Miért zavarná? Nem fideszes..:)

Cycmen 2019.10.05. 12:39:32

@Gábris szomszéd: Vicces ez a rendőrségi jegyzőkönyv, aki látott már ilyet az elcsodálkozik ennek a nyelvezetén, a másik problémám, hogy ezek mind a rendőrségi rendszerben vannak és aki jogosulatlanul próbál ilyenekbe belenézni azt a tökénél fogva húzzák végig a betonon! Nyugodj meg, hogy ez egy büdös nagy kamu, mert az alfahírt is kiciánozták volna miatta ha ilyennek a birtokába kerülnek és nyilvánosságra hozzák!

eszti..... 2019.10.05. 12:41:26

@Gábris szomszéd:

"Nem mulasztotta el megjegyezni azt sem, hogy emellett lenyírták a füvet is a környéken."

:D :D :D

morph on deer 2019.10.05. 12:44:12

@Gábris szomszéd:
“a példás családapa”

Most mi a bajod?
Ő bezzeg mindent megtesz azért, hogy szaporodjon a nhemzett, ahogy viktorunk előírta..!
És te mennyire vagy igaz hazaffy? Qrtál ma már, nemzetünk nagyobb dicsőségére? Na azééér!

Cycmen 2019.10.05. 12:45:54

@eszti.....:" Kívülről nézve úgy tűnik, mintha Magyarországon mindenki elveszítette volna a józan eszét."

Kívülről? Hol vagy, Londonban mosogatsz bazmeg és az elért sikereid fényében már mindent másképpen látsz mint régen? Hülye kurva!

Cycmen 2019.10.05. 12:50:23

@morph on deer: “ Téged nem zavar, hogy hülyékre kell szavaznod?”
Miért zavarná? Nem fideszes..:)"

Értem, akkor világos, hogy miért jó neked a parlamentben műanyag sípot fújdogáló Tordai Bence, vagy az ajtónak rohanó Kunhalmi Ági!
Mondjuk Kunhalmi nekem is jó lenne, csak én másra használnám!

eszti..... 2019.10.05. 12:51:19

Némely zavart érzek az erőben mikor azt olvasom, Kubatov kritizálja Lázárt. Mindezt egy kormányközeli lapban. A 11. parancsolat smafu?

magyarnemzet.hu/belfold/lazar-dicserte-botkat-kubatov-visszaszol-7371407/

eszti..... 2019.10.05. 12:53:23

@Cycmen:

Neked is szép napot!
Én ott vagyok, ahová születtem.

FCUK6 2019.10.05. 13:02:51

A címben feltett kérdésre a helyes válasz: a választók és az ellenzék.

taga20 2019.10.05. 13:05:36

@eszti.....: gondolom mir-murnál ez a jobboldali felsőbbrendűség lehet:)))

Cycmen 2019.10.05. 13:11:26

@eszti.....: "Neked is szép napot!
Én ott vagyok, ahová születtem."

Akkor mesélj hova szart ki az anyád, hol vagy most ahonnan kívülről látod Magyarországot? És ne szép napozz, leszophatsz!
Néha jó ez a lippsiproli stílus, taga, csüngőhasú, meg Gábris egészen jó iránytű a ballib szinten történő diskurzus terén, így gondolom megérted az üzenetet!

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 13:11:29

@taga20: Na, megjott a vonat a deli hatarrol?

Megkaptatok mar a brossurat a kozpontbol, hogy mivel kell a korrupt, drogos szocikat mosdatni?
hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Meg mindig azt szeretnetek, hogy ilyen emberek dontsenek a jovonkrol, a gyermekeink, unokaink jovojerol?

Gábris szomszéd 2019.10.05. 13:14:09

@Cycmen: Ne erőlködj, hitelesek a jegyzőkönyvek. :)

taga20 2019.10.05. 13:14:11

@Gábris szomszéd: az is érdekes, hogy rendszerint a magyarnemzet nevű szennylap, előbb értesül a rendőri ügyészségi határozatokról, mint a delikvensek.

lásd. pl. pikóékat!

asztán jön itt is néhány fogyatékos, és elkezdi mondani, hogy tegyél feljelentést polpetinél.

BROÁF!

Gábris szomszéd 2019.10.05. 13:16:03

@Magyarország MAGYAR Ország: "Meg mindig azt szeretnetek, hogy ilyen emberek dontsenek a jovonkrol, a gyermekeink, unokaink jovojerol?"

Nem mi a győri kurvákkal kefélő jókeresztény példás családapákra bíznánk továbbra is a Magyar jövőt. :)

Cycmen 2019.10.05. 13:19:37

@Gábris szomszéd: Ne erőlködj, hitelesek a jegyzőkönyvek. :)

Ne erőlködj, nem azok! A hiteles, jogilag eleve olyasmit jelent, amiről látom hogy fogalmad sincs! Szerintem hagyd!

eszti..... 2019.10.05. 13:20:07

@taga20:

Ja! A m/orális fölény. :D

taga20 2019.10.05. 13:23:16

@Magyarország MAGYAR Ország: "Na, megjott a vonat a deli hatarrol?"

te tudod, te jársz arra.

"Meg mindig azt szeretnetek, hogy ilyen emberek dontsenek a jovonkrol, a gyermekeink, unokaink jovojerol?"

szerintem kérdezd meg borkait fityeszszutyok!

ezazordogugyvedje.wordpress.com/

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.05. 13:24:41

@eszti.....: Te ne a Kubatovról szövegeljél!Inkább Lacknerről,Gajdáról,Kránitzról,meg a hanfelvételen röpködő százmilliókról mondjál valamit.
A választások után irány a Gyorskocsi utca..:)

Cycmen 2019.10.05. 13:26:10

@Gábris szomszéd: Nem mi a győri kurvákkal kefélő jókeresztény példás családapákra bíznánk továbbra is a Magyar jövőt. :)

Monnyuk nem baszás nyalás (ohh bocs massage) közben ánuszonfényképezős felvételetek van, mint a bibsi Winttelmanntellvilmosról! Persze azt megtévesztették, azt hitte, hogy a reumatológián van! :DDDDDDDDDD

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2019.10.05. 13:26:15

Vihar előtt tolják a meztillábas kecskét.

eszti..... 2019.10.05. 13:27:17

@Cycmen:

Te ezért jársz ide? :D

Cycmen 2019.10.05. 13:28:59

@eszti.....: "Ja! A m/orális fölény. :D"

Az arabszopás gyanújába keveredett tagának tapintatlan volt ezt most írnod! :DDDDDDDDDDDDDDDD

taga20 2019.10.05. 13:29:57

@Cycmen: mellé lőttél haver, me ma ürgepöri lesz:)

ha marad, küldök neked is:)))

Cycmen 2019.10.05. 13:31:27

@eszti.....: Mi az az ezért? Fogalmazz érthetően, nem vagyok gyógypedagógus, hogy félszavakból megértselek benneteket!

taga20 2019.10.05. 13:31:59

@eszti.....: ja az. csak ezek mindig keverik, hogy a fasz melyik végén vannak:)))

látom már megedzettelek cica, és nem veszed cicire az ilyen durva/otromba beszólásokat:)))

eszti..... 2019.10.05. 13:34:33

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Kicsihuszár! Ez nem kívánságműsor.
Arról szövegelek, amiről akarok.

Különben mióta lett ennyire súlytalan Orbán szava a fideszben?
A kongresszuson meghirdette a 11. parancsolatot - Ne mondj rosszat a fideszes társadról!
Még egy hét sem telt el és Kubatov már elkezdi feszegetni a bajtársiasság abroncsait.

Gábris szomszéd 2019.10.05. 13:37:17

@Cycmen: Látod megint kiderült, hogy még a szociknál és a volt szadeszosoknál is szarabbak vagytok. :)

taga20 2019.10.05. 13:38:14

@Gábris szomszéd: egy vicc ez a szerencsétlen tarlóspityu. egy báb, egy gátlástalan despota kezében.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.05. 13:40:22

@eszti.....: Komolyan ez a legnagyobb problémád,amikor gyakorlatilag már majdnem minden napra jut egy súlyos botrány valamelyi baloldali vezetésű fővárosi kerületben??
Ha a kispestiek ezek után Gajdára és bandájára szavaznak,önmagukról is kiállítják a bizonyítványt..

Gábris szomszéd 2019.10.05. 13:40:34

@Cycmen: "Ne erőlködj, nem azok! A hiteles, jogilag eleve olyasmit jelent, amiről látom hogy fogalmad sincs! Szerintem hagyd!"

Minek beszélsz annyit a magyar nemzet 8. kerületi "bizonyítékairól", aminek alapján a rendőrség sem kezdett nyomozást. :)

taga20 2019.10.05. 13:42:54

@Cycmen: helga bazdmeg, legalább te ne szájj fel erre a vonatra.! többre néztelek, még ha egy hulladék nyilasnak nézlek is.

csanád is sétált a damaszkuszi úton. még te is mehecc arra felé;)

persze, ha te és csapatod csinálja, akkor nem mondtam semmit.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 13:45:32

@taga20: @eszti.....: Latom lipsikeim, ma is csak a tereles megy, ugye?

Meg nem erkezett meg a larthatarozat arrol, hogy Lackner Csabi ugyere mit kell mondani?

Vajon mentegetni kell, mint egy megtevedt baranykat?

Le kell tagadni a csillagokat az egrol?

Azt szeretnenk, hogy ezek az emberek a kovetkezo it evben is szazmilliokat lopjanak a drogos, pazarlo eletvitelukre, mikozben azok a penznek a kispesti parkok, ovodak, iskolak fejleszteset is szolgalhatnak?!
hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Gyerunk lipsik, itt az ideje szint vallani: szeretnetek, hogy ok dontsenek a jovonkrol, a gyermekeink, unokaink jovojerol?!

eszti..... 2019.10.05. 13:45:33

@Cycmen:

Neked meg felelőtlenség. Ugyanis azt sugallod, csak arra ez egy funkcióra használod a szád. :D

taga20 2019.10.05. 13:45:51

@Veszéjben a lyogállamiság !:

öröm és bodották van nálatok ma is, mi fityeszjobbágy?

a kurvaanyátokat rohadékok!

444.hu/2019/10/04/meszaros-lorinc-megvette-harom-megye-aramszolgaltatojat

alöksz róz 2019.10.05. 13:45:55

@eszti.....: "Kívülről nézve úgy tűnik, mintha Magyarországon mindenki elveszítette volna a józan eszét." - hát az ész tekintetében tényleg kívülálló vagy

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 13:48:23

@eszti.....: @taga20: Latom lipsikeim, ma is csak a tereles megy, ugye?

Meg nem erkezett meg a parthatarozat arrol, hogy Lackner Csabi ugyere mit kell mondani?

Vajon mentegetni kell, mint egy megtevedt baranykat?

Le kell tagadni a csillagokat az egrol?

Azt szeretnenk, hogy ezek az emberek a kovetkezo ot evben is szazmilliokat lopjanak a drogos, pazarlo eletvitelukre, mikozben azok a penznek a kispesti parkok, ovodak, iskolak fejleszteset is szolgalhatnak?!
hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Gyerunk lipsik, itt az ideje szint vallani: szeretnetek, hogy ok dontsenek a jovonkrol, a gyermekeink, unokaink jovojerol?!

alöksz róz 2019.10.05. 13:48:26

@Cycmen: "Persze azt megtévesztették, azt hitte, hogy a reumatológián van!"
:DD

eszti..... 2019.10.05. 13:49:53

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Ki a lófüttyöt érdekel a baloldal?
Lenin szerint minden ballippsi elfog tűnni a választások után.
Csak a fidesz marad Orbán vezetésével.
Akinek intelmeit pl. Kubatov nem veszi komolyan.

taga20 2019.10.05. 13:51:44

@Magyarország MAGYAR Ország:

gyerünk fityeszorkok, itt az ideje szint vallani!

szeretnétek, hogy ők döntsenek a jövőnkről, a gyermekeink, unokáink jövőjéről?!

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2019%2F10%2F05%2Fborkai_zsolt_gyor_fidesz_kampany_meztelen_foto_jacht%2F

alöksz róz 2019.10.05. 13:53:41

@Sir Bates dö Hól: mert mi az ideális, a közvetlen demokrácia?

eszti..... 2019.10.05. 13:56:06

@alöksz róz:

Főítész Úr! Nem inkább a többszörös kétharmad nimbuszát kellene pucoválnia, mint magamfajtákkal foglalkozni?

alöksz róz 2019.10.05. 13:58:33

@eszti.....: mi közöd hozzá, arról szövegelek, amiről akarok

taga20 2019.10.05. 13:59:26

@alöksz róz: mi van ibrahim, vamzerkocc?:)))

eszti..... 2019.10.05. 14:03:20

@alöksz róz:

oppardon! esetleg ezt magyarázza el / nem lesz egyszerű / kollégáinak is.

alöksz róz 2019.10.05. 14:06:28

@eszti.....: látod milyen buta vagy, mindig azt játszod h pár hsz-en belül hülyét csinálsz magadból

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 14:06:28

@taga20: Szerinted ugyanaz a kategoria, ha valaki elmegy kurvazni, mint az, ha szazmilliokat lop el a drogos, pazarlo eletvitelere, es ezzel meg dicsekszik is?

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 14:07:10

@taga20: @eszti.....: Latom lipsikeim, ma is csak a tereles megy, ugye?

Meg nem erkezett meg a parthatarozat arrol, hogy Lackner Csabi ugyere mit kell mondani?

Vajon mentegetni kell, mint egy megtevedt baranykat?

Le kell tagadni a csillagokat az egrol?

Azt szeretnenk, hogy ezek az emberek a kovetkezo ot evben is szazmilliokat lopjanak a drogos, pazarlo eletvitelukre, mikozben azok a penzn/ek a kispesti parkok, ovodak, iskolak fejleszteset is szolgalhatnak?!
hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Gyerunk lipsik, itt az ideje szint vallani: szeretnetek, hogy ok dontsenek a jovonkrol, a gyermekeink, unokaink jovojerol?!

eszti..... 2019.10.05. 14:14:17

@alöksz róz:

ilyen ez a popszakma. a jó fidesz trollok ilyenkor nickket váltanak, aztán újra meg újra.

talán, ha nem lógnál itt 0-24-ben, könnyebben feldolgoznád.

Cycmen 2019.10.05. 14:14:32

@eszti.....: "Neked meg felelőtlenség. Ugyanis azt sugallod, csak arra ez egy funkcióra használod a szád. :D"

Sugallom? Vigyázz az orális szexre ösztönző hangokkal a kis fejecskédben, rengeteg a túrós fasz, a tudatalattinak nem kell állandóan hinni de tuti hogy nem én sutyorgok neked ilyenről, rám ne hivatkozz ha rajtakapnak esetleg!

alöksz róz 2019.10.05. 14:16:59

@eszti.....: én dolgozzam fel, hogy hülyét csinálsz magadból? :D

eszti..... 2019.10.05. 14:17:52

@Magyarország MAGYAR Ország:

Terelés? Na, ne bacakodj!

A legerősebb kormánypárt belső v/iszonyait nevezed te terelésnek??!!!
Akik az idők végezetéig vezetik Magyarországot.

taga20 2019.10.05. 14:18:40

@Magyarország MAGYAR Ország:

gyerünk fityeszorkok, itt az ideje szint vallani!

szeretnétek, hogy ők döntsenek a jövőnkről, a gyermekeink, unokáink jövőjéről?!

24.hu/belfold/2019/09/12/zuglo-korrupcio-lopas-fidesz/

alöksz róz 2019.10.05. 14:18:55

@taga20: mi újság a klubrádióban, mesélj

eszti..... 2019.10.05. 14:19:43

@alöksz róz:

te foglalkozol vele folyamatosan.
lépj túl rajta, vagy szakértsd tovább!
nekem mindegy. :D :D

taga20 2019.10.05. 14:22:09

@alöksz róz:

rözse bazdmeg! nem unod, hogy mindenkivel eljátszod ezt a kis játékodat, aki nem nyalja a gecimaffiád picsáját!?

én konkrétan unom. szerintem szóljál a gazdádnak, hogy cseréljenek benned szoftvert!

taga20 2019.10.05. 14:22:58

@Gábris szomszéd: ártu, hallgasd a klubrádiót, ha nevetni akarsz:)))

alöksz róz 2019.10.05. 14:23:59

@eszti.....: ha mindegy, akkor mit görcsölsz rajta?
látod milyen buta vagy? sose leszel olyan okos mint egy igazi magyar :D

eszti..... 2019.10.05. 14:25:29

@Cycmen:

Orális szó jelentése
orális (melléknév)
1. szájjal kapcsolatos, szájon át történő vagy szájjal végzett; száji, száj‑

Orális fölényről írtam. Neked kizárólag az orális szex- jutott eszedbe / !!! /. A többi tevékenység / táplálkozás, kommunikáció stb/ kimaradt.

alöksz róz 2019.10.05. 14:25:36

@taga20: ha nem érdekel, nem muszáj olvasnod, el is takarodhadsz a lippsikurvanyádba, dékásretek :-)))

taga20 2019.10.05. 14:31:11

@alöksz róz: rözse, nem az origon vagy fityeszork. max. ott parancsolgathatsz.

vagy esetleg a családodnak fityeszretek:-)))

egyébként leszarom a jobbágy lelkivilágodat szardarab.

alöksz róz 2019.10.05. 14:32:17

@taga20: amúgy te még nem is kaptál belőle, mit sírsz? ezt kifejezetten csak a bizonyítottan ostobáknak tartogatom, lenin, eszti, nincs1itt
úgyhogy érezd magad megtisztelve :D

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 14:37:19

@taga20: Hat igen, Zugloban nem a nyamnyila, mamakedvence Karacsony az igazi ur, hanem a maffiafonok, Toth Csaba, egy igazi bunozo.

Aki nem tetszik neki, azt elassa (hol is van Sápi Attila most, lipsikem)

pestisracok.hu/sokat-tudott-a-szocialistak-piszkos-ugyeirol-tovabbra-sem-talaljak-az-mszp-zugloi-politikusat-sapi-attilat/

Karacsonyt pedig szemelyesen es a csaladjan keresztul is tobbszor fenyegette.

m.origo.hu/itthon/20190927-varnai-laszlo-civil-zuglo-egyesulet-kepviseloje-bejegyzese-karacsony-oszodi-beszederol.html

Szoval a valasz a kerdesedre, NEM, nem szeretnenk ezeket az embereket a hatalomban latni.

Ellenben te mintha meg mindig nem reagaltal volna a kispesti drogos bunozok ugyere, ugyibar?

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 14:38:35

@taga20: @eszti.....: Latom lipsikeim, MEG MINDIG is csak a tereles megy, ugye?

Meg nem erkezett meg a parthatarozat arrol, hogy Lackner Csabi ugyere mit kell mondani?

Vajon mentegetni kell, mint egy megtevedt baranykat?

Le kell tagadni a csillagokat az egrol?

Azt szeretnenk, hogy ezek az emberek a kovetkezo ot evben is szazmilliokat lopjanak a drogos, pazarlo eletvitelukre, mikozben azok a penzek a kispesti parkok, ovodak, iskolak fejleszteset is szolgalhatnak?!
hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Gyerunk lipsik, itt az ideje szint vallani: szeretnetek, hogy ok dontsenek a jovonkrol, a gyermekeink, unokaink jovojerol?!

mgdé 2019.10.05. 14:40:40

@Magyarország MAGYAR Ország:

Dimitrij Lénáról mesél ...

S mondd, öcsi, hányasra sikerült a fidelitas-szakvizsgád?
A szorgalmi plakátlefújás is megvolt már, gratulálhatunk? :D

taga20 2019.10.05. 14:42:04

@alöksz róz: haver, maradjunk annyiba, hogy szánalmas, ha rászállsz valakire.

én konkrétan röhögtem rajtad, mikor elkezdtél engem nyuggerezni.

egyébként, nem lennél ekkora hulladék, ha nem a fityeszmaffia foglalkoztatna;)

te is érezd magad megtisztelve:D

Cycmen 2019.10.05. 14:44:02

@eszti.....: "Orális fölényről írtam. Neked kizárólag az orális szex- jutott eszedbe / !!! /. A többi tevékenység / táplálkozás, kommunikáció stb/ kimaradt."

Csak mert a táplálkozásnál a gasztro, illetve a kommunikációnál a kommunikáció szavakat alkalmazzák, csak hogy ne szopassanak meg amikor éhes vagy, vagy csak beszélgetni akarsz!

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 14:44:40

@Én de genere Mi: @taga20: Latom lipsikeim, MEG MINDIG csak a tereles megy, ugye?

Meg nem erkezett meg a parthatarozat arrol, hogy Lackner Csabi ugyere mit kell mondani?

Vajon mentegetni kell, mint egy megtevedt baranykat?

Le kell tagadni a csillagokat az egrol?

Azt szeretnenk, hogy ezek az emberek a kovetkezo ot evben is szazmilliokat lopjanak a drogos, pazarlo eletvitelukre, mikozben azok a penzek a kispesti parkok, ovodak, iskolak fejleszteset is szolgalhatnak?!
hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Gyerunk lipsik, itt az ideje szint vallani: szeretnetek, hogy ok dontsenek a jovonkrol, a gyermekeink, unokaink jovojerol?!

@Én de genere Mi;
Amugy a szakvizsgam anno jol sikerult, a Fidelitasnak sosem voltam tagja, plakatokkal semmi dolgom.

eszti..... 2019.10.05. 14:46:48

@Magyarország MAGYAR Ország:

Ha már ennyire lelkesen linkelgetsz, nem lehetne a HBB Vadászat albumát, Nina Simone-t, Katona Klárit, az LGT összest, Simon és Garfunkel dalait, Charlie-tól néhány számot, mert a hírtv linkje el fog kopni lassan, annyiszor hoztad ide.

taga20 2019.10.05. 14:48:15

@Én de genere Mi:

szerintem ez a jani/szergej megbukna még a kósalala féle szemináriumon is:)

ja és most jutott eszembe!:)))

66.media.tumblr.com/ab535d137cd21291cbb5580d800eacdb/tumblr_pksvirVfeT1vhq961_400.gif

alöksz róz 2019.10.05. 14:51:23

@taga20: én kezdtelek nyuggerezni? te kezdtél el engem az évtizedes korelőnyöd ellenére nyuggerezni, farhátazni, fasz.
ja, nektek lehet.
ha visszakapjátok szinte szó szerint, akkor meg besértődtök... azt má nem tudjátok elviselni, vagy hogy van ez? :D

mgdé 2019.10.05. 14:51:43

@Cycmen:

FFFfff, no mi van Cicus, hajnalban mérges darazsakkal teli lukba dugtad az éhes kis farkad, s nagyon feldagadt szegény? Belátom, teljesen jogos a rosszkedved! :P

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 14:54:50

@eszti.....: @taga20: Latom lipsikeim, MEG MINDIG csak a tereles megy, ugye?

Meg nem erkezett meg a parthatarozat arrol, hogy Lackner Csabi ugyere mit kell mondani?

Vajon mentegetni kell, mint egy megtevedt baranykat?

Le kell tagadni a csillagokat az egrol?

Azt szeretnenk, hogy ezek az emberek a kovetkezo ot evben is szazmilliokat lopjanak a drogos, pazarlo eletvitelukre, mikozben azok a penzek a kispesti parkok, ovodak, iskolak fejleszteset is szolgalhatnak?!
hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Gyerunk lipsik, itt az ideje szint vallani: szeretnetek, hogy ok dontsenek a jovonkrol, a gyermekeink, unokaink jovojerol?!

@eszti.....: Egy kispesti drogos partihoz ezek tul jo eloadok, a kozonseg nem eleg szofisztikalt hozza

Oda inkabb ilyesmit vinnek:
youtu.be/Nv6LIBgTmrE

alöksz róz 2019.10.05. 14:56:19

@taga20: majd gondolkodjál el akkor is, amikor bandába ráugrotok valakire

mgdé 2019.10.05. 14:58:15

@Magyarország MAGYAR Ország:

Mondtam már, hogy fidelitaszos kiskölykökkel nem vitatkozom, felesleges, semmilyen szellemi sportban nem ellenfelek. :P

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 15:01:22

@Én de genere Mi: Jo, akkor ne vitatkozz – eleg, ha szint vallasz a kispesti szocikkal kapcsolatban

Vagy meg MINDIG nem erkezett meg a parthatarozat arrol, hogy Lackner Csabi ugyere mit kell mondani?

Vajon mentegetni kell, mint egy megtevedt baranykat?

Le kell tagadni a csillagokat az egrol?

Azt szeretnenk, hogy ezek az emberek a kovetkezo ot evben is szazmilliokat lopjanak a drogos, pazarlo eletvitelukre, mikozben azok a penzek a kispesti parkok, ovodak, iskolak fejleszteset is szolgalhatnak?!
hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopasaikrol-vallanak-2488335

Gyerunk lipsik, itt az ideje szint vallani: szeretnetek, hogy ok dontsenek a jovonkrol, a gyermekeink, unokaink jovojerol?!

eszti..... 2019.10.05. 15:02:30

@Én de genere Mi:

esetleg egy Faludy sorral zavarba hozhatnád őket. azon elszöszölnének egy ideig.

Gábris szomszéd 2019.10.05. 15:08:05

@taga20: Haver olvastad a győri fideszkeresztényről? :)

"Holnap folytatjuk! Pénz, drogok, még több akció."

ezazordogugyvedje.wordpress.com

mgdé 2019.10.05. 15:08:20

@alöksz róz:

De hát hajdan te is bandában raboltál vonatot, Söndör. :P

Meg tudod mondani, mi a virtus a hatalom oldalán történő vicsorgásban?
(Hisz azt mondtad, nem a farhátért teszed.)

Vagy neked is botos hajdú és perzekutor-elhajlások keveredtek a génjeid közé, mind Cicusnak?

Cycmen 2019.10.05. 15:13:07

@Én de genere Mi: " Belátom, teljesen jogos a rosszkedved! :P"

York napsütése rosszkedvünk telét
Tündöklő nyárrá változtatta át.
Családunkról már elvonult a köd
S alámerült az óceán szívébe.
Most homlokunkon győztes koszorú,
Diadalemlék csorba fegyverünk,
Vad riadónkból víg vacsora lett
És édes dallam szörnyű indulónkból.
Szelíden mosolyog a háború,.................

:DDDDDDDDDDDDD és FUCK!

taga20 2019.10.05. 15:14:44

@Gábris szomszéd: nagyon durva. természetesen olvasom.

pl. ez:

"Most meg már fenyegetnek is.

A magam védelme érdekében nagyon sok mindent dokumentáltam. Jöjjön, aminek jönnie kell. A dokumentumok, képek, iratok, videók. Minden biztonságos helyen és másolatban is megvan, ha velem bármi történne.

Ez nem a szokásos blabla."

mgdé 2019.10.05. 15:14:58

@eszti.....:

Azt Cicus elvből nem olvassa el ...
a fidelitaszos kiskölyök meg, semmit sem értvén, egyszerűen csak reflexből migránsozna/sorosozna. :D

De legyen:
"S hogy este lett,
egy csontváz tántorgott eléje
s elfutta, mint egy porszemet"

alöksz róz 2019.10.05. 15:15:02

@Én de genere Mi: "Meg tudod mondani, mi a virtus a hatalom oldalán történő vicsorgásban?
(Hisz azt mondtad, nem a farhátért teszed.)" - ezt kérdezd azoktól, akiket érint

cicus pedig a "miért nincs minden..." nevű propagandista

mgdé 2019.10.05. 15:22:04

@Cycmen:

Gondolom, majd a bosworthi csatában is ezt a "FUCK!"-ot fogod morogni. :)

S ugye azt is tudod, hogy Ricsi azt is énekelte, hogy:
"Úgy döntöttem, hogy gazember leszek"

Te is ezt danolászod, Cicus? :P

Sir Bates dö Hól 2019.10.05. 15:25:46

Azt nem értem, hogy a valóban vallásosak miként szavazhatnak a fidesz-re; nen a ner-re, a fidesz-re...

mgdé 2019.10.05. 15:26:22

@alöksz róz:

Nem tanultad pszihomókiából, hogy a skizofrének minden egyes énjével külön-külön el kell beszélgetni, s úgy gyógyítani? Ha csak Szmeagolt gyógyítgatod, az kevés! :P

eszti..... 2019.10.05. 15:40:44

@Én de genere Mi:

dehogy reflexből! a porszemre simán rá lehetne kötni azt a kiváló hírtv-s linket.

Greccsi Zsot 2019.10.05. 15:41:22

@Magyarország MAGYAR Ország:
"Azt szeretnenk, hogy ezek az emberek a kovetkezo ot evben is szazmilliokat lopjanak a drogos, pazarlo eletvitelukre, mikozben azok a penzek a kispesti "

Ne csinaljatok ugy, mintha ez nem Orban Viktor hibaja lenne. Ezek az emberek aldozatok, az orbanrezsim aldozatai. Ha Orban nem rohasztotta volna szet az egeszsegugyet, (es az oktatast is), akkor ezeket szerencsetlen sorsu szenvedely es kenyszerbetegeket mar regen meggyogyitottalk volna a korhazban.
Es nem kenyszerulnenek arra, hogy kozpenzbol csokkentsek az betegsegukkel jaro elvonasi tuneteket. Mindent lopasert a naci fidesz kormany a felelos, mert miattuk nem kaptak idoben megfelelo kezelest.

magándemokrata 2019.10.05. 15:46:22

@Cycmen:

"Monnyuk nem baszás nyalás (ohh bocs massage) közben ánuszonfényképezős felvételetek van, mint a bibsi Winttelmanntellvilmosról! Persze azt megtévesztették, azt hitte, hogy a reumatológián van! :DDDDDDDDDD "

uploads.disquscdn.com/images/a7c0d46d8c3b583c11445f8acf54f8daee9fdab5b68b4d829a2b74a4d7adf748.jpg?fbclid=IwAR1TWCe-B91uiCds95C9Xba0QZb6GhFQeQWwaeRkxT57hVipP1ast5PPW2I

mgdé 2019.10.05. 15:48:36

@No libsi no cry:

Tőlünk kérdezed? De hisz TE jársz oda, nem mi! :P

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 15:51:04

@Greccsi Zsot: persze, hogy OV hibája, mégis kimásé lenne?....

eszti..... 2019.10.05. 15:58:28

@No libsi no cry:

Jó, hogy jössz! Már fél óra is eltelt, hogy nem jelent meg ez a kiváló link. :D

No libsi no cry 2019.10.05. 16:01:08

@eszti.....: Eszti, ez egy masik video, sokkal hosszabb, mint az elozo (ami csak egy promo volt).

Ebben bemutatjak azt is, hogyan szereztek be a drogot.

mindenszo.hu/ez-a-harom-ember-szetlopja-kispestet-gajda-a-kispesti-adofizetok-zsebebol-lopott-ki-milliardokat/

taga20 2019.10.05. 16:02:05

@No libsi no cry: szevasz srák! hogy smint?

délután evvel a nicknévvel tolod jani?:)))

ja és, mi a szputnyikot és a rássentudéjt szeretjük, vagy még a foksznyuzt.

ha lehetne, akkor inkább onnan szarjál ide valamit szergej!

taga20 2019.10.05. 16:04:50

@PeniValdes: szerintem is soros és gyurcsány a hibás, meg a liberálfaszisták.

szerintem te má csak az aprót kapod a seggnyalásodért peni?:))

eszti..... 2019.10.05. 16:04:50

@No libsi no cry:

Na, bakker! A drog gyártásáról is van kisfilm?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 16:05:01

@No libsi no cry: promo? aztán Will Smith ott volt e a bemutatón?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 16:05:58

@taga20: drágám, én már leszedtem amit kell.

eszti..... 2019.10.05. 16:07:19

@taga20:

Szerintem valahol a háttérben felsejlik Gyuri'bá sziluettje. Ha nem, akkor újra kell forgatni! :D

eszti..... 2019.10.05. 16:09:22

@PeniValdes:

útközben leköpték a dk-s nyuggerek!

taga20 2019.10.05. 16:10:06

@Sir Bates dö Hól: nem vagy ideológiailag elég képzett haver, ezé nem érted.

pár kiló krumpli és kész.

ahogy brechtnél is hallhatod.

előbb a has jön, aztán a morál.

evan, meg trámp:(

taga20 2019.10.05. 16:11:05

@PeniValdes: hát mindig tuttuk, hogy te profi vagy:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 16:12:31

@taga20: igen, igen eszért ülök mindig az elsö sorban, amikor a Miniszterelnök Úr beszél.

eszti..... 2019.10.05. 16:16:13

@PeniValdes:

lassan elfogynak, de semmi vész! már tárgyalnak a lengyel vendégszereplők szerződtetéséről.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 16:18:55

@eszti.....: na a lengyelek a barátaink, akik tiszta szándékkal jonnek szép hazánkba

taga20 2019.10.05. 16:20:30

@PeniValdes: az eszért, az mi?

így nem beszél senki, szerintem;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 16:22:57

@taga20: aki tudja az érti, aki meg nem...na az annyit is ér. egyébként lipsikéim másba nem tudtok belekotni...inkabb arrol meselj, ahogy a kispesti szocik meg a Tóth Csaba egyutt drogoznak...ott vannak a felvételek!!!!! és ilyeneknek adnátok az ország rudját...

6.Lenin 2019.10.05. 16:25:04

Most már kezdem érteni az igazi okot.
A Borókai még rendesen tolja a szekeret, a sok buzeráns ballibant meg irigykedik.
Most őrjöngeni fognak, hogy ez nem demokrácia, nekik miért nem megy ez?

Ezért kezdik, hogy nem kell szülni, mert nem képesek szekeret tolni. Az menő, ha a répát rágják reggeltől estig, (természetesen a más répáját a táborból)

Gondolom most ütött ki rajtuk a marxizmus káros hatása. Ez az ideológia káros lehet a répára, elfonnyad idő előtt.
Vagy a természet így védekezik ellenük?
Mind1, a lényeg, hogy kezd lassan tisztulni a környezet.

PuniValdes 2019.10.05. 16:25:34

Előbb földugtam egy liberált.

taga20 2019.10.05. 16:27:04

@PeniValdes: cica, eszt itt páran má lejátszották előtted. te csak egy ócska utánzó vagy.
szerintem kérjél új feladatot a köszpontból, me csak égeted itt magad.

persze, ha te voltál az a csaj a borkai faszán a hajón, akkor csak gratulálni tudok neked:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 16:27:12

@6.Lenin: Borókai? nem a Borkai? ne keverjuk itt a neveket..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 16:29:11

@taga20: oh drága tagám, megint bizonyitottad hogy nem az eszed miatt tartanak a lipsik...na de bolondok is kellenek...mindenesetre a karaván halad..ti meg csak sírtok

taga20 2019.10.05. 16:30:25

@6.Lenin: móricka, leülhecc egyes!

büntetésből leírod százszor, te retardált fasz, hogy borkai!

a kurva aberrált fajtádat!:)))

eszti..... 2019.10.05. 16:33:00

@PeniValdes:

köpni már kiválóan tudnak magyarul, most az Éljen Gyurcsány! -t gyakorolják.

eszti..... 2019.10.05. 16:37:35

@PeniValdes:

néhányan még éljen orbánoznak a múltkori fellépés miatt.

6.Lenin 2019.10.05. 16:37:42

@taga20:
Nem mind1, hogy hogyan hívják? Irigyled, hogy neki még működik a répája?

Egy fideszes miért nem élhet nyitott házasságban? Vagy baráti körben miért nem cserélhetnek asszonyt, vagy barátnőt?
Politikának mi köze ahhoz, hogy arra használja a répáját amire akarja?

Mi köze bárkinek is ahhoz? A szocik csak szopják a répát, na és, ha nekik az esik jól.

Mi a faszért kell irigykedni más répájára, te köcsög.

Csorgott a nyálad, miközben rejszoltál?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 16:43:15

@6.Lenin: és egy szoci miért nem használhat szereket? annak sincs koze a politikahoz

taga20 2019.10.05. 16:50:29

@6.Lenin: "Csorgott a nyálad, miközben rejszoltál?"

papa, remélem teccett vigyázni, hogy közben ne essen ki a protkója, me kurva drága volt.

200 forintért vettük a csérin:)))

ja és mostmá kétszázszor írd le, hogy borkai.
ja és százszor, hogy lenin egy demens fasz fityesznyugger!

eszti..... 2019.10.05. 16:56:24

@taga20:

1. nyuggerezni nem ér
3. a demencia betegség, azt is ki kellene hagyni.

a maradék és épp elég teher. )))

6.Lenin 2019.10.05. 16:57:05

@PeniValdes:

Felőlem azt használnak, amit akarnak. Mindenki.

Nekem az érdekes, ha a haladók ordítanak, hogy milyen elavult dolog a család, házasság, a régi ótvaros, unalmas sex. Aztán ha más is csinálja, megint ordítanak, és valamilyen erkölcs nevezetű faszságot emlegetnek, aztán egymást ássák el a kert végében.

Ez a rohadt kettős mérce idegesít, néha, ha éppen kurvára unatkozom.

6.Lenin 2019.10.05. 16:59:00

@taga20:

Látod, te köcsög, ennyire érdekelnek. Még van 1 heted, használd ki, utána úgyis kuss lesz, egy darabig.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 16:59:51

@6.Lenin: most mit csodálkozol? vinnyognak, mert más lapot nem osztanak nekik.

taga20 2019.10.05. 17:09:06

@6.Lenin: mennyé el a templomba, és gyónjál munkásőr!

de köcsög, arról is beszélj a papbácsinak, hogy kerülgeted a kecskét, mióta láttad a borkait
reszelni!:)))

6.Lenin 2019.10.05. 17:09:13

@PeniValdes:

Utoljára az óvodában csodálkoztam, amikor megtudtam, hogy a lányoknak másmilyen a pisilőjük.
utána másra nem emléxem, hogy csodálkoztam volna. A szocikon pláne, azok mindig is hülyék voltak mindenhez. Ha más nem tolja őket a hatalomba, maguktól soha nem jutnak oda.
Ja, erről jutott eszembe, hogy még egyszer csodálkoztam. Amikor 90 után megtudtam, hogy a libsik mekkora gazemberek. Előtte tényleg elhittem-mert nem figyeltem eléggé-, hogy ők is utálják a szocikat.

taga20 2019.10.05. 17:10:34

@PeniValdes: kik osztják a lapokat cica?

kurvára nem áll jól neked ez a fityeszfaszszopás!:)))

te régen nem voltál ilyen.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 17:13:07

@6.Lenin: utálták ök a szocikat, hidd el...csak a hatalmat nem utálták. na de a történelem szemétdombjára kerültek

6.Lenin 2019.10.05. 17:13:08

@taga20:

Nem járok templomba. Itt lökött valaki egy linket, ahol a faszi tolja a szekeret. De ez az ő dolga. Magánügy.

Máskülönben azért sem járok a templomba mert szégyellném magam, hogy nincs mit meggyónni. Csak égetném a pofám.

Sir Bates dö Hól 2019.10.05. 17:14:41

@alöksz róz: igen, számomra azért az kívánatosabbnak tűnik, de ilyen oktatással azért nehéz lenne...

@Magyarország MAGYAR Ország: János, a probléma az, hogy ez megy majd' minden helyen: ezért kellene elhajtani mindenkit, aki ebben részt vesz vagy vett (az élen orbánnal, mert ő nem lop vagy korrupt, ő konkrétan a saját uradalmának tekinti moot, amiből hűbérbirtokokat osztogat, bár sz'tem ezt mindenki szpáhi birtokként kezeli simicska után)...

hát, ilyen a mindkét oldali kádergarnitúra...

6.Lenin 2019.10.05. 17:17:20

@PeniValdes:

Még 94 előtt rájöttem. Azóta csak a Fideszre szavazok, most pláne büszke is vagyok erre.
Egészséges, normális emberek, mindent arra használnak amire tervezték valakik, valahol, valamikor. Nagyon okos valakik lehettek/lehetnek. Tuti fideszesek voltak már akkor is.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 17:18:19

@taga20: az a baj veletek fiuk, hogy még mindig a régi mantrákat ismételgetitek...

taga20 2019.10.05. 17:20:02

@6.Lenin: "Máskülönben azért sem járok a templomba mert szégyellném magam, hogy nincs mit meggyónni."

aki ilyet leír, az vagy beteg, vagy ő a csútigeci.

más magyarázat nincs rátok!

morph on deer 2019.10.05. 17:22:05

@Cycmen:
“a parlamentben műanyag sípot fújdogáló”

Na ami igaz, az igaz: az a műanyag tényleg problémás.
Bár ha belegondolok, még mindig kevésbé árt a környezetnek, mintha ő is a viktor sípját fújná, mint a fidesz-frakció..:))

6.Lenin 2019.10.05. 17:26:40

@taga20:

Te miért mindig magadból indulsz?
Te vinnyogsz, hogy ateista vagy, most meg ordibálsz, hogy nem járok templomba?

Figyelj te köcsög, engem nem érdekel, ha más elmegy, hisz benne, jogában áll.
Én nem ezek alapján ítélem meg az embereket. Téged se. Belőled ordít a sötétség, én ezt is képes vagyok elfogadni, nem az én ügyem. Ha neked így jó, nekem is.

taga20 2019.10.05. 17:33:29

@6.Lenin:
Te miért mindig magadból indulsz?
Te vinnyogsz, hogy ateista vagy, most meg ordibálsz, hogy nem járok templomba?

Figyelj te köcsög, engem nem érdekel, ha más elmegy, hisz benne, jogában áll.
Én nem ezek alapján ítélem meg az embereket. Téged se. Belőled ordít a sötétség, én ezt is képes vagyok elfogadni, nem az én ügyem. Ha neked így jó, nekem is.

pont ugyanezt akartam írni neked, de megelőztél geci! gyors vagy:))))

zenét szoktál hallgatni fityeszparazita? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=lWsVIHall9c&list=RDlWsVIHall9c&start_radio=1

6.Lenin 2019.10.05. 17:39:05

@taga20:

Én ezt hallgatom. Elindítok 1-2 órás válogatást valamelyik kedvencemtől, aztán kezdek szörnyülködni, hogy mennyi marha szaladgál szabadon a Földön.
Mellesleg az igazi kedvencem a Blues (főleg, ha én gombolom ki)

www.youtube.com/watch?v=ReewS3KC1QY

taga20 2019.10.05. 17:45:01

@6.Lenin: "aztán kezdek szörnyülködni, hogy mennyi marha szaladgál szabadon a Földön."

te szerintem ilyen lehecc haver:)))

starecat.com/content/wp-content/uploads/woman-afraid-of-her-own-face-mask-in-mirror-reflection-scared-gif-animation.gif

taga20 2019.10.05. 17:48:55

@6.Lenin: barátom, ha meg nem sértöcc a megszólításomon:)

hosszú hónapok óta ez az első világos pillanatod,
mert a zenéd kiváló!:)))

cserébe, nesze!

www.youtube.com/watch?v=SPBfx4_WT-w

6.Lenin 2019.10.05. 17:54:48

@taga20:

Kösz. Ők is kedvenceim közé tartoznak. Nemrég sikerült szereznem egy bakelit lemezt tőlük. Már van néhány tőlük is.

taga20 2019.10.05. 18:13:17

@6.Lenin: mék a végén haverock leszünk! persze csak, ha te is a csajokat szereted!:)))

www.youtube.com/watch?v=0NTs6AXPQaY&list=RD0NTs6AXPQaY&start_radio=1

mgdé 2019.10.05. 18:18:16

@6.Lenin:

94-ben a liberrált
98-tól a polgár
2002-től a radikális
2010-től a keresztény-nemzethy
2014-től a populista (megvásárolt/megfélemlített közmunkás, nyugdíjas)
út támogatója.

Cöfi bácsi, mi leszel még? Russzofil ortodox motoros vagy kemény SACÖF gárdista ... ? (a kettő együtt nem megy, a lengyel testvérek prüszkölnének) :D

taga20 2019.10.05. 18:26:48

@Én de genere Mi: szerintem a mai világban minden megy. nézz rá a szakadt farmerokra!

a mi időnkbe ezeket a kukába dobtuk, ma meg 10 rúgóért veszik:)))

ja és timur és magyar csapata!
ja és a lengyelek jönnek ide csapatostul, hogy a magyar putyinpincsinek felszopjanak.

szerinted, van ennél lejjebb?:)))

Gábris szomszéd 2019.10.05. 18:47:17

@taga20: "A Fidesz politikai kommunikációs szakemberei régen látott kihívással szembesülhetnek a győri polgármester szexfotója kapcsán: más is tudja azt, amit ők.
A körülmények azonban arra utalnak, hogy nem kormánypárti erőcsoportok vívnak háborút. Ha ugyanis a botrány odáig fajul, hogy Borkai Zsolt kénytelen visszalépni, vagy lemondani, akkor már nincs lehetősége a Fidesznek új jelöltet indítani az önkormányzati választásokon, és mindenképpen elveszítené az ország egyik leggazdagabb települése feletti kontrollt."

azonnali.hu/cikk/20191005_a-borkai-botranyt-profik-csinaltak-megtanult-az-ellenzek-is-kampanyolni

taga20 2019.10.05. 18:59:51

@6.Lenin:

https://www.youtube.com/watch?v=iAY8QPDe-_4&list=RDiAY8QPDe-_4&start_radio=1@Én

taga20 2019.10.05. 19:03:38

@Én de genere Mi:

az a baj, hogy igazad van.

természetesen költői volt.

de igazad van, és ezt jobb leírva látni, mint nem.

zenét szereted tanult barátom. bitte!

www.youtube.com/watch?v=G6qgGKxU69U&list=RDG6qgGKxU69U&start_radio=1

eszti..... 2019.10.05. 19:09:47

@Gábris szomszéd:

Veled ellentétben én a cikk záró sorait emelném ki.

"A következő években tehát valóban kemény kampányok elé nézünk, amikben az elvek, ideológiák és narratívák helyett végkép a jelöltek személye, sőt a politikai életükön túli magánéletük kapja a főszerepet. "

Azért megkérdezném tőled, hogy te, aki Vona buzizásán annó mélységesen felháborodtál, most miért nem teszed Borkai kapcsán?

6.Lenin 2019.10.05. 19:17:02

@eszti.....:

Mert van olyan politikai erő, akik a hatalomért bármit.
Vesd vigyázó szemed az unióra.
Számít valami a hatalmon kívül?
Van kitől (el)tanulni.

Gábris szomszéd 2019.10.05. 19:17:35

@eszti.....: "Azért megkérdezném tőled, hogy te, aki Vona buzizásán annó mélységesen felháborodtál, most miért nem teszed Borkai kapcsán?"

Akár fel is háborodhatnék, de most komolyan azon hatódjunk meg, hogy a másik oldal is olyan geczi tud lenni mint ondó elvtárs szabadcsapatai? Arról az apróságról már nem is beszélve, hogy Vona buzizása jogerős hazugság, viszont Borkai fideszkeresztény példás apuka képei eléggé valóságosnak tűnnek. :)

alfahir.hu/2019/07/03/vona_gabor_jobbik_terry_black_lejaratokampany_homoszexualitas

6.Lenin 2019.10.05. 19:23:16

@Gábris szomszéd:

Milyen értéke van egy jogerős ítéletnek korrupt igazságszolgáltatás esetén?

eszti..... 2019.10.05. 19:24:33

@6.Lenin:

A második mondatodnál kezdődik a téveszme. Onnantól kezdve csak vizet gereblyéznék.

6.Lenin 2019.10.05. 19:27:32

@eszti.....:

Vagyis félrenézel néha. Ezt el is tudom az eddigiek alapján fogadni. Viszont akkor értéktelen minden, amit írsz.

eszti..... 2019.10.05. 19:32:20

@6.Lenin:

Bakker, nem vagyok hajlandó oldalakon keresztül a rögeszméidről vitatkozni.
Ha szerinted értéktelen, akkor görgesd át.

6.Lenin 2019.10.05. 19:35:15

@eszti.....:

Te írtad. Én csak rögzítettem. Eddig nem vitáztunk, mert ha nem volt igazad, eltűntél kis időre.
Miért ne reagálhatnék? Mert neked kellemetlen?

eszti..... 2019.10.05. 19:39:12

@Gábris szomszéd:

Nem. Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy a magyar közbeszéd elérte a mélypontot. Az önkormányzati választási kampány legfőbb témája az, ki mit szívott, ki-kivel dugott.
Mi lesz négy év múlva?

6.Lenin 2019.10.05. 19:43:08

@eszti.....:

Lopni, drogozni, bűncselekmény.
Dugni, jó esetben élvezet. Kiskorúval , bűncselekmény. A képen nem látszik kiskorú.

De abban igazad van, hogy ma már semminek sincs értéke, sajnos.

eszti..... 2019.10.05. 19:53:28

@6.Lenin:

Amennyiben kellemetlen lenne, kilépnék a blogról. Igen, ezt szoktam tenni, ha vízgereblyézés esete forog fenn /értsd: elbeszélünk egymás mellett, mindenki hajtja a magáét/, dolgozom, vagy bármi mással foglalkozom, mint a b1.
Te mindig másban, most pl. az unióban keresed a hibát.

Pedig a magyar belpolitikát, közbeszédet nem az unió határozza meg, hanem az ott élő politikusok, közszereplők, publicisták.

eszti..... 2019.10.05. 19:56:57

@6.Lenin:

Bűncselekmény esetén tegyenek feljelentést. Hányszor is mondtad ezt, az OV elleni vádakra?

Gábris szomszéd 2019.10.05. 19:59:46

@6.Lenin: Jókeresztény Borkaiék drogoztak is.

Gábris szomszéd 2019.10.05. 20:01:20

@6.Lenin: "Milyen értéke van egy jogerős ítéletnek korrupt igazságszolgáltatás esetén?"

Ha fideszest ítélnek el? :)

444.hu/2019/09/25/4-ev-letoltendot-kapott-masodfokon-mengyi-roland

taga20 2019.10.05. 20:02:21

@eszti.....: szerintem az lesz, hogy kinek van szebb rabruhája:)))

6.Lenin 2019.10.05. 20:12:10

@eszti.....:

Mit gondolsz honnan veszünk át mindezt? Én nem bennük keresem a hibát. Ők nem hibásak, hiszen ott is, itt is a hatalmukat féltik. Ezért vannak, akik bármilyen határt átlépnek, bárminek az értékét lejáratják.

Miért vízgereblyézés, ha az egyik oldal védi a sajátjait, de a másiknak ezt nem engednék meg. Miért is?

Bűncselekmény azonos aq magánélettel?

Egy híres filmrendező miután elhunyt, nyilatkozott a felesége, hogy tisztában volt a férje kicsapongásairól de megbocsátotta mert valójában csak őt szerette, és mindig visszatért hozzá. Ő nem ítélte el a volt férjét.
Másoknak miért lenne ehhez joga?

(nem állítom, hogy most is ez a helyzet, de ez nekik kéne elsősorban tisztázni)

Vagy mondjuk olyan embernek lenne joga, aki vasárnap reggel elmegy a templomba, utána, a szomszéd városban simán megcsalja a feleségét. Neki joga lenne ítélkezni?

Gondolom a közpénz valós ellopását nem kéne részleteznem.

De, ha néhány százezer embernek joga van szavazni Gyurcsány Ferencre, akkor 3 milliónak miért nincs joga Orbánra? Ki dönti ezt el? Egy korrupt igazságszolgáltatás?
Vagy egy másik korrupt politikus, vagy egy másik kurvahajcsár?

Nem a mi hibánk mindez, választóké? De, ha az, hogy kit is imádunk, kire is szavazunk, eleve bennünk van, és szarunk a másikra?

Miért vízgereblyézés ez az évezredes probléma? Mert te is csak a másikban keresed a hibát?

eszti..... 2019.10.05. 20:16:31

@taga20:

Ne viccelődjél már! Ezek az ügyek csak a kampányzárásig érdekesek. Ugyan ki vonná őket felelősségre / pl a kispestieket/?
A hasonszőrű fideszes társaik, akikkel talán egy dílertől vásárolnak?
Ez a hajcihő a választópolgárnak szól, aztán szépen szőnyeg alá söprik.

6.Lenin 2019.10.05. 20:18:52

@Gábris szomszéd:

Ezt a felvételen nem látni, ezt csak bemondják. A másikon látszik.

Ha fideszest ítélnek el, akkor hogy lehet a Fidesz bábja? Ki állítja, hogy Orbán kezében vannak?

Látod, össze-vissza beszéltek, és nem veszitek észre, hogy közben minden lejáratódik, elveszti az értékét.

Miért lenne jogod a sajátodéknak bármit elnézni, de a másiktól már megvonnátok ugyanezt a jogot. Miért van ez így?

Mi is zajlik itt is most ezerrel?

taga20 2019.10.05. 20:22:11

@6.Lenin: haver, ti vagytok 3millióan, mi vagyunk kábé ugyan annyian.

aszt szeretném kérdezni tőled, te széles látókörű barátom, hogy akkor itt pl. érden, miért nincs fifti-fiftin leosztva a helyi önkormányzati lapban a szitú?

miért van az, hogy minden oldalon témészaros van?

ha van ellenzéki politikus akkor csak valami negatív konteksztusban.

én is ennek a városnak a lakója/választója/adófizetője vagyok.

mi a kurvaostobaállatkurvaanyátokért teszitek ezt velünk, a fele magyarországgal?

MIÉRT?

Gábris szomszéd 2019.10.05. 20:22:31

@6.Lenin: "Mi is zajlik itt is most ezerrel?"

Természetesen arról van szó, hogy a makulátlan Fideszt méltatlan aljasságokkal támadja a hazug ellenzék. :)

eszti..... 2019.10.05. 20:24:07

@6.Lenin:

Politikusokról beszélünk. Miért kellene őket védeni?

6.Lenin 2019.10.05. 20:29:02

@taga20:

Miért?

Mert nem vagytok képesek közösen megvédeni az érdekeiteket. Mi a faszért szavaztok kis picsa megélhetési pártokra? Nekem kéne?
Az én véleményem szerint, akikre én szavazok, azok megvédik egy nagyobb réteg érdekeit. Én nem szavaznék olyanokra, akik csak a saját érdekeiket nézik, de a tiéddel nem törődnek. nem azt tartják fontosabbnak, és csak utána a sajátjukat.

Ezért.
Szerintem. Nem bonyolult.

Gábris szomszéd 2019.10.05. 20:29:21

"aszt szeretném kérdezni tőled, te széles látókörű barátom, hogy akkor itt pl. érden, miért nincs fifti-fiftin leosztva a helyi önkormányzati lapban a szitú?"

Ez azért van mert a lipsibolsi soros ügynök EBESZ is elmondta már, hogy

"A magyarokat a választások előtt korlátozták a hiteles tájékoztatásban"

168ora.hu/itthon/ebesz-jelentes-a-magyarokat-a-valasztasok-elott-korlatoztak-a-hiteles-tajekoztatasban-155119

6.Lenin 2019.10.05. 20:30:05

@Gábris szomszéd:

Nem akarod megérteni, vagy tényleg nem érted?

6.Lenin 2019.10.05. 20:32:16

@eszti.....:

Ugyan olyan emberek, mint a választóik.

Gábris szomszéd 2019.10.05. 20:34:11

@6.Lenin: Érdekes logika. Tehát ondó elvtárs és bandája azért ténykedik úgy mint egy geczi, mert az ellenzéki pártok és szavazóik nem képesek közösen megvédeni a saját érdekeiket.
A legjobban viszont az tetszett, amikor előadod, hogy Orbán és bandája elsősorban a ti érdekeiteket nézi és csak utána a sajátját. Tényleg indulnod kéne már a humorfesztiválon. :)

Nekoashi2005 2019.10.05. 20:35:23

Megpróbálom elmagyarázni egyszerűen a fidess trolloknak, mi a különbség Wittinghoff és Borkai dugása között.

Előrebocsátom, hogy nem érdekel hogy ki kivel baszik, mert ahogy nem nézem, hogy a sebész - aki mondjuk a szívemet operálja - vagy a buszsofőr kivel dug, az sem érdekel, hogy egy politikus kivel kavar. A teljesítménye a lényeg és ne legyen korrupt, ne lopjon!

Vegyük a két ügyet.

Wittinghoff egyszerűen hülye volt, elment egy masszőr hölgyhöz, és történt ami történt. A hölgy egy 10-es skálán jó indulattal alulról nyaldosta a 6-ost, de akkor jóindulatú voltam. Nem mondom, hogy két nem fotómodell kinézetű ember között nem működhet a kémia, de Wittinghoff-nál azért már be kellett volna kapcsolnia a vészcsengőnek. De ha még fizetett is a hölgynek, egy polgármesteri fizetésből azért telik rá!

Nézzük Borkait. Ugye ő nem egy kissé lepukkant baszobában látható, hanem a hírek szerint egy Adrián ringatózó jachton. Egy - a hírek szerint meglehetősen rossz hírű - ügyvéd társaságában. Plusz néhány olyan hölgy, akik a hírek szerint másfél millát kértek fejenként, és úgy is néztek ki! Miből tellett erre Borkainak? Ez az igazi probléma! Tőlünk nyugatra már az adónyomozók kezében lenne Borkai farka, de azt nem élvezné!

Gábris szomszéd 2019.10.05. 20:36:25

@6.Lenin: Itt mindenki tudja, hogy csak te értesz mindent mi pedig semmit, vagy ha mégis, azt is csak félreértjük. :)

taga20 2019.10.05. 20:37:10

@6.Lenin: haver, neked a cocializmus volt a paradicsom, mer akkor az olyan kérdéseket feltevő renitenseket el tudtátok vinni börtönbe, mint én.

soha nem néztelek semminek munkásőr, de ez a válaszod válasz volt arra, hogy miért utállak téged és a fityeszmaffiádat, mint a szart!

mindig azon leszek, hogy a pofátokat a saját szarotokba basszuk.

ahogy a komcsiknak, a csútigecinek, az ostoba fajtádnak!

6.Lenin 2019.10.05. 20:40:35

@Gábris szomszéd:

Tulajdonképpen jól írod, de annyira csak egyoldalúan nézel mindent, hogy észre se veszed a saját tévedéseidet.

Te tényleg elhiszed, hogy a világ más? Máshol nem a különböző érdekek csapnak össze?
Tényleg elhiszed, hogy bárhol a világon valakinek is a te érdekeid élveznek elsőbbséget?

Te valóban nem értesz semmit.

eszti..... 2019.10.05. 20:43:16

@6.Lenin:

Ugye ezt nem mondod komolyan? :D :D

rasztaszív 2019.10.05. 20:44:06

@6.Lenin: te figyu,azért valami van?vagy semmi sincs?:)ebből gumiszoba lesz:)

6.Lenin 2019.10.05. 20:46:15

@taga20:

Megsúgom neked, ha abból az 5 millióból, akik nem a Fideszre szavaztak, egy értelmes ember képes lenne egy szövetségben 3,5 milliót meggyőzni, hogy nektek van igazatok, a Fidesz mehetne a picsába, holnap.

Ti menthetetlenül hülyék vagytok. Még saját magatokkal is képesek vagytok kibaszni.

Én miért szavaznék ilyenekre? Csak 1 drb okot mondjál!

6.Lenin 2019.10.05. 20:48:53

@eszti.....:

Miért? Ugyan olyan gazemberek becsületesek, tolvajok, szorgosan dolgozók, hűek, kurvahajcsárok. A pozíció mindenkiből kihozná a valódi énjét.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 20:50:09

@6.Lenin: na igen, ide még nem jutottak el...és egyre rosszabbak

6.Lenin 2019.10.05. 20:50:12

@rasztaszív:

Ezt belülről mondod nekem, aki kívülről nézem, hogyan vergődsz?

rasztaszív 2019.10.05. 20:55:00

@6.Lenin: a kórismédet az orvosnak add elő...:)

Gábris szomszéd 2019.10.05. 20:55:21

@6.Lenin: "Tényleg elhiszed, hogy bárhol a világon valakinek is a te érdekeid élveznek elsőbbséget?"

Pszichiátereddel mikor beszélgettél utoljára? :)

eszti..... 2019.10.05. 20:56:01

@6.Lenin:

Plusz van hatalmuk, aminek megtartása érdekében bármilyen határt képesek átlépni - ahogy oly találóan írtad.
Ez érvényes minden politikusra.
A választópolgár, ha van annyira értelmes, nem védi őket, hanem ellenőrzi.

6.Lenin 2019.10.05. 21:00:16

@PeniValdes:

10. éve. Mit lehet ilyenkor még mondani/írni?
Számomra felfoghatatlan, hogy egyszerűnek látszó dogokat miért nem képesek valakik felismerni. Bennem lenne a hiba?
Vagy lehetséges-é ezen változtatni? Vagy a hovatartozás ennyire meghatározó?
Tényleg képtelenség teljesen kívülről szemlélni dogokat?

Gábris szomszéd 2019.10.05. 21:00:19

@taga20: Haver! Ismét bizonyítást nyert, hogy a Fidesz a szellemi létminimum alatt élők szektája. :)

6.Lenin 2019.10.05. 21:02:38

@eszti.....:

"A választópolgár, ha van annyira értelmes, nem védi őket, hanem ellenőrzi. "

Sajnos mindig csak a másik oldalt. Erről írok már több, mint 10 éve, hiába.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 21:05:35

@6.Lenin: igen, de nem éppen a hovatartozásnak kéne annak lennie, ami közbekiált, hogy ne csináljátok már ezt fiuk!!!!...hogy ugyanazokat a köröket futjátok 10 éve....mert ezeket csak a hatalom érdekli...visszaulni a fazekhoz, és kimeríteni...és igen, most mészárosoznak, meg tiborcznak...de ha ok ulnenek ott, akkor meg lenne a saját mészárosuk...

eszti..... 2019.10.05. 21:07:51

@6.Lenin:

Milyen másik oldalt? Azt kell ellenőrizni, amelyiket választottad, az a te felelősséged.

6.Lenin 2019.10.05. 21:11:27

@Gábris szomszéd:

Most komolyan kérdem, miért szeretnéd mindenáron elhitetni velem, hogy ennyire nem érted, miről is írtam eddig neked?

(ha holnap ti kerülnétek hatalomra, holnap után 3 millió volt fideszes szavazó arról kezdene beszélni, hogy az ő érdekeit nem védi senki, és a következő választáson megbuknátok) Bólints ha legalább ezt érted.

Oxica 2019.10.05. 21:12:29

off

Van baj elvtársak. Győr is elesett elvtársak.

Borkai elvtársnak a Ne lopj! és a Ne paráználkodj! valahogy kimaradt a Bibliából.

Nekünk Győr az első, persze csak a kurvák és a drogok után, mi elvtársak? 15 millás baszós, drogos, yachtos bulikák mi elvtársak, oszt mibűűű elvtársak? Csak nem meglopták a lápi hülyemagyarokat elvtársak? Ezt a keresztény szemtelenséget elvtársak.

Hát mi lesz így a kereszténységgel elvtársak? Keresztény lápimagyarország, keresztény Európa, keresztény kurvaanyja, mi elvtársak.
Az utolsó muzulmánba is több becsület szorult, mint a fideSSkeresztény szarháziakba elvtársak.
Tolják csak tovább a keresztény szabadságot elvtársak de minden jónak vége lesz egyszer elvtársak és mindenki a megérdemelt helyére kerül elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G és az 1:2

on

rasztaszív 2019.10.05. 21:12:46

@6.Lenin: te figyu,az az alapállás,hogy minden ballib hülye,mihez képest van kívülről...?:)

taga20 2019.10.05. 21:13:02

@eszti.....:

szerintem ez má itt a montipájton!:)

szerinted van a nerre más magyarázat?

www.youtube.com/watch?v=3Axpp63HShM

Nekoashi2005 2019.10.05. 21:13:10

@PeniValdes:

Kedves hozzászóló, az okfejtéseddel az a baj, hogy ők már ültek ott, de akkor próbáld már elmondani, hogy Gyurcsány melyik gyerekkori jóbarátja volt "mészáros lőrinc" és melyik gyerekének/hozzátartozójának a párja volt tiborcz?

taga20 2019.10.05. 21:17:06

@6.Lenin: ha kaptok 50 kiló krumplit, szerintem átálltok retek.

jó, te 25 évet kapsz, me megérdemled:))))

zenét bírod vádlott? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=cDqTcen_4HM&list=RDcDqTcen_4HM&start_radio=1

6.Lenin 2019.10.05. 21:17:43

@PeniValdes:

Ez nyilvánvalóan így volt/van/lesz, de akkor mi a megoldás?

Egy Gyurcsányista holnap ráébred, hogy átverte a Feri őket. Vagy egy Orbánra 10 éve szavazó holnaptól rádöbben, mégis Fletó a magyarok királya?

Át tudnánk lépni a született/örökölt/ vagy a környezetünk által meghatározott hovatartozásunkat? Szerintem erre csak nagyon-nagyon kevesek lennének képesek, ha...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 21:19:30

@Nekoashi2005: kedves hozzászoló, a lényeg nem az, hogy kinek kije..egyébként ne legyunk álszentek...mindenki kihasználná hogy az apja, sógora, szomszédja a miniszterelnök, a főtitkár, hanem az, hogy én személy szerint nem tudok olyanokban bízni akikből árad a hatalomvágy, akik minden választás elött összefognak, és fejben már elosztják, hogy te leszel az alpolgármester1, te az alpolgármester2.....bizalmat nem tudtak építeni..lassan 10 éve...és ezek után ök az alternatíva..ki van csukva

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 21:22:39

@6.Lenin: point ez a baj...hogy vannak ezek a kedvencek...akikrol rosszat nem mondhatsz...pedig emberek ők is.....azt gondolom hogy a meggyozodesunk nem kell átlépni..csakhogy annak elvekrol kéne szolni, elvégre az ember az nem holmi sás, hogy jobbra-balra hajoljon...na az elvek hiányoznak..

6.Lenin 2019.10.05. 21:23:44

@rasztaszív:

Hogy nem vagyok ballib, és túl sokat ismerek ahhoz, hogy ez levonható legyen, nagyobb tévedést kizárva.
De leírtam fentebb az egyetlen célravezető megoldást ma Mo-on.
Van esetleg egy másik, de az nem vezetne sehová sem.Megvárni, míg a Fidesz magától szétesik. De ettől automatikusan az ellenzék még pont annyira szart se érne, mint most.
Ugyan ez lenne, ha egy külső hatalom segítené őket. Felesleges lenne.

6.Lenin 2019.10.05. 21:27:27

@PeniValdes:

Elvek hiányoznak? Szerintem inkább túlságosan is sok van. Eltéved köztük a gyanútlan ember.
Talán kevesebb is sok lenne, de ahhoz ragaszkodni kéne, de akkor pont ott lennénk, ahol a mádi zsidó, mindig visszajutnánk a mai alaphelyzethez.

eszti..... 2019.10.05. 21:28:01

@6.Lenin:

Talán nem kellene vakon hinni a politikusoknak. Mert az ember nem gyurcsányistának vagy orbán-hívőnek születik.
De könnyen azzá válik, ha elhiszi a kacsa-meséket. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 21:28:37

@6.Lenin: a mádi zsidót azt nem ismerem.
igen, igen, ugy értem, hogy van amibol nem engedsz..

rasztaszív 2019.10.05. 21:28:43

@6.Lenin: aha.tehát ami nem te vagy,az mind hülye.ez tényleg igen egyszerű...:)

6.Lenin 2019.10.05. 21:34:39

@PeniValdes:

Elindult Mádról Szerencsre. Féluton rá szeretett volna gyújtani, de a nagy szél miatt meg kellett fordulnia, rágyújtott és továbbment, hazaérve rajtakapta az asszonyát a szomszéddal ( az utóbbit én tettem hozzá. simán hazaért, Mádra)

Persze, hogy nem engedek mert én oda tartozónak érzem magam, de miért?

6.Lenin 2019.10.05. 21:36:35

@rasztaszív:

Csak ennyi jön le neked? Ennyire a bögyödben vagyok, hogy még gondolkodni se vagy képes? Ez a korlátoltság biztos jele.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.05. 21:36:40

@6.Lenin: a miértekre nem érdemes választ keresni, addig a pontig, amig nem zavarnak

eszti..... 2019.10.05. 21:38:12

@taga20:

Ne zavarj, mert elveszítem a fonalat! )))

rasztaszív 2019.10.05. 21:41:22

@6.Lenin: ugyan,miért bántanálak...?:)szerintem mindenki számára kellően nyilvánvaló,min állsz kívül.

6.Lenin 2019.10.05. 21:42:26

@eszti.....:

Miért neki hisz? Miért nem a másiknak? Elképzelhető lenne az átjárás? Meggyőzhető az egyik a másik érveivel?
Több, mint 10 éve figyelem ezeket a felületeket. Nem tudnék átjárásra példákat felhozni.

Gábris szomszéd 2019.10.05. 21:47:49

@rasztaszív: Szegénykémnek jól esne, ha néha legalább bottal megpiszkálnák. :)

alöksz róz 2019.10.05. 21:53:54

@eszti.....: "Azt kell ellenőrizni, amelyiket választottad, az a te felelősséged." - na látod, tudsz te okosat is írni

eszti..... 2019.10.05. 21:55:59

@6.Lenin:

Te miért hiszel a fidesznek? Mert azt mondják, amit hallani akarsz.

Szlovákiában van " átjárás". Magyarországon miért nincs?

6.Lenin 2019.10.05. 21:57:17

@PeniValdes:

Ennyire könnyen nem adom fel. Nem zavar, csak érdekelne, hogy értelmes-é az a küzdelem, ami itt is zajlik, vagy csak sima időmúlatás, és egymás cikizése, minden kézzelfogható eredmény nélkül.

Hiszen 10 éve ismert a megoldás. És az ellenzék eddig képtelen volt összehozni. Mit nem látnak világosan? Min nem képesek átlépni? Miért is?

Tényleg elhiszik, hogy taga20 prosztosága, vagy Gábris szomszéd idióta képei/videói bármilyen eredményt is hozhatna? Már 10. éve semmi, sőt egyre rosszabb minden nekik, mégsem képesek túllépni ezen.

Tulajdonképpen szarok rá (már bocs), de mivel ráérek, és érdekelt is mindig, hogy az egyik ember miért ilyen, a másik meg miért olyan, hát elszórakozom ezzel.

Jó8!
Mindenkinek.

6.Lenin 2019.10.05. 22:02:36

@eszti.....:

Szlovákiában? Beszéltél te már tótókkal, az egyik, vagy a másik oldalon? Te vagy az kannásbory?
Mindjárt betojok, ha igen.

Ja, és én nem hiszek a Fidesznek, csak nem szavazok hülyékre, Orbán megcsinálja, amit akar, és tudja is, hogy miként is kell. Ilyen a másik oldalon nincs. A céltudatos embereket díjazom, ennyi.

Gábris szomszéd 2019.10.05. 22:04:26

@Oxica: "Pénzfeldobással akartam eldönteni, melyik sztorival kezdjem, de minden Ördögnek maga felé hajlik a keze: egy kedves ügyvéd kollégám miatt előre veszem a korrupt, drogozó és kurvázós polgármestert.

Tanult kollégám az élet császára. Legyél jóban egy nagyváros polgármesterével, old meg minden gondját-baját, mosd ki néha a szarból, elégítsd ki minden vágyát, és máris a tenyeredből eszik – ezt szokta mondogatni. Ő megkapott mindent, amit csak akart, és velem ellentétben érinthetetlen. Vagy legalábbis eddig az volt.

Sok évvel ezelőtt összekötöttek vele. Arrogáns volt és nagyképű, de azért kellett neki a tanácsom. Meg akartak szerezni polgármester haverjával szántóföldeket. Persze tudták, hogy lesz rá majd gazdag vevő, ha ipari hasznosítását engedélyeztetik. Elmondtam neki, hogy másoknak miként csináltam: alapítottam egy uniós kis államban céget, aminek papíron egy helybéli lett a tulajdonosa, a törvényes képviselője viszont én. Ha balhé lenne, akkor arra kell hivatkozni, hogy az ügyvéd maga jár el, de a cég nevében.

Így is tettek, kedves ügyvéd kollégám alapított egy céget, ő lett a képviselője, megvették a szántóföldeket, amit aztán polgármester haverjával át is minősítettek ipari területté. A gazdag külföldi cég pedig megvette. Az ügyvéd kollégánál és a polgármesternél is csengetett a kassza – alig fért bele a sok pénz.

Évekkel később keresett a kolléga, hogy polgármester haverja kijárta neki, hogy állami monopóliumhoz jusson, és ezt meg akarja neki hálálni. Pénzt is adnia kell, de a polgármester nagyon fél, hogy lebukik, így szó sem lehet arról, hogy itthon üssék nyélbe.

Ráadásul a pénzt tartani is kell valahol. Semmi gond! Oldottam én már meg sok ilyet. Elrepültünk hát közösen egy barátom magángépével egy közeli országba – egy ottani kis bankba már bejáratos voltam -, ott nyitott bankszámlát a polgármester. Persze, ha már oda mentünk, szórakozás is dukált! Így aztán itthon szereztem neki prostikat, azok drogot, hiszen nagy igény volt rá – így mulat egy magyar úr, főleg ha milliárdos polgármester. A lányok autóval jöttek utánunk, a sofőröm hozta őket. A jachtot, ahol a sikeres üzletet ünnepeltük meg, szintén én intéztem.

Olyannyira elégedett volt mindenki, hogy aztán több utat is szerveztünk – távolabbi országok, egzotikus szigetek, pálmafák. Ahogy azt a filmek alapján mindenki elképzeli. Csak ez a mi esetünkben a valóság. A közeli országba is minden évben visszautaztunk, hiszen a polgármester már csak az állami monopólium intézése miatt is elvárta, hogy részesüljön az üzletből. A pénzt és kiváltságokat gyakorlatilag követelte."

ezazordogugyvedje.wordpress.com/2019/10/01/a-korrupt-drogos-polgarmester/

eszti..... 2019.10.05. 22:12:04

@6.Lenin:

Én vagyok. Mondtam néhány hete.

Nem hiszel? Fullba nyomod a fideszpropot.

Meciar óta ott kezd gyanússá válni számomra egy párt, mikor azonosítja magát a nemzettel.

6.Lenin 2019.10.05. 22:12:06

@PeniValdes:

Gyurcsány nem, de ő meg gyogyós. Vannak tervei, de nem látja át a következményeit.
Más meg tényleg nincs.

morph on deer 2019.10.05. 22:12:57

@6.Lenin:
“a született/örökölt/ vagy a környezetünk által meghatározott hovatartozásunkat”

Érdekes gondolat.
Viszont ez azt is feltételezi, hogy az illetőnek a (vala)‘hovatartozás’ a fontos, lásd focidrukker, stb., minden egyéb annak van alárendelve. (Ezért is van az, hogy valaki pl a végletekig bizonygatja, hogy valami bizony így vagy úgy helyes, “az nem is volt szabálytalan”, vagy gól, stb.

Ez nekem például azért nem megy, mert valahogy soha nem az számított, hogy valaki milyen színű zászlót lengetett, hanem az, hogy milyen morális értékrendet követ. Azaz képtelen vagyok szurkolóként gondolkodni, és ami még “rosszabb”: nálam a cél soha nem szentesíti az eszközt.
Egyértelmű véleményem és álláspontom van, de “hovatartozásom” az nincs.

Mielőtt még én lennék a három árva, és megsajnálnál (csak vicceltem,- tudom, hogy nem érdekel) elmondom, hogy én ezzel nagyon jól elvagyok.

Szerintem egyébként a legnagyobb baja a magyar politikának pontosan az a szurkolótábor-mentalitás, “a pártos honfivér” ha úgy tetszik.
Itt soha nem az ügy fontos, hanem az, hogy ki mondta, ki találta ki, stb., és nem az, hogy jó-e a dolog, vagy sem.

Tanulság: ne idegeskedj, (szinte) senki nem fog öntudatra ébredni és hátat fordítani a vezérnek, nem úgy vagyunk errefelé gyártva.

taga20 2019.10.05. 22:19:16

@6.Lenin: te beleszarsz a saját szádba?:))

6.Lenin 2019.10.05. 22:21:29

@eszti.....:

Akkor biztos szunyókáltam. Te könnyen bedőlsz pillanatképeknek. aztán soxor jön a meglepetés, hogy az mégesem úgy volt. A tót olyan könnyen lemondana arról, hogy ők Európa legtehetségesebb nemzete? És anélkül megszüntnek nyilvánítanák magukat, hogy szinte soha nem is voltak nemzet? Pont a tótok?
Maradt a humorod.

Na, ezért érdemes volt még fennmaradni egy picit. Reggelig röhögni fogok. Úgysem voltam álmos, de itt érdemes abbahagyni, nehogy elcsesszem a jó hangulatom.

Dobru noc, moja mila. (most nem keresem a szlovák billentyűket)

Gábris szomszéd 2019.10.05. 22:29:56

@taga20: Már ezt is elfelejtette a fityeszdroid. :)

youtu.be/ghIAh_5l5sc

alöksz róz 2019.10.05. 22:31:32

@morph on deer: "Ez nekem például azért nem megy, mert valahogy soha nem az számított, hogy valaki milyen színű zászlót lengetett, hanem az, hogy milyen morális értékrendet követ. Azaz képtelen vagyok szurkolóként gondolkodni, és ami még “rosszabb”: nálam a cél soha nem szentesíti az eszközt.
Szerintem egyébként a legnagyobb baja a magyar politikának pontosan az a szurkolótábor-mentalitás, “a pártos honfivér” ha úgy tetszik.
Itt soha nem az ügy fontos, hanem az, hogy ki mondta, ki találta ki, stb., és nem az, hogy jó-e a dolog, vagy sem."
:DDD
és az mi, hogy saját bevallásod szerint se érdekelne ha sokkal szarabb lenne is, de orbán takaroggy
most felköptél és aláálltál

alöksz róz 2019.10.05. 22:35:08

@6.Lenin: vegyél mán ki egy hét szabit, papám... jót fog tenni neked ha egy kicsit kilépsz a fórumról
az univerzumnak meg úgyis mindegy :-)

eszti..... 2019.10.05. 22:38:52

@6.Lenin:

Most vagy a fáradtság, vagy fixa ideáljaid gátolják az értelmezést.
Pártokról beszélünk.
Egyik politikai párt sem azonosíthatja magát a nemzettel. Nem nevezheti ellenlábasait, politikai ellenfeleit nemzet-, hazaárulóknak.

Amennyiben megteszi, olcsó propagandafogással él, aminek pont a nemzet látja kárát hosszú távon.

" tótok" - ez vagy te. :D

taga20 2019.10.05. 22:39:55

@Gábris szomszéd: ja és még ez is!

és a zsidókkal, hogy állsz csanád barátom?

tessék! én csak filoszemita vagyok. persze, ha zsidó lennék, az se zavarna.

www.youtube.com/watch?v=FDRhRZmiGFY

Gábris szomszéd 2019.10.05. 22:43:01

@taga20: Figy haver. Így hallottad már a 80-as évek egyik nagy slágerét? :)

youtu.be/dt7-Y1oWayE

6.Lenin 2019.10.05. 22:46:04

@morph on deer:

B+, kénytelen voltam visszajönni, mert ez belémcseszett..

"Viszont ez azt is feltételezi, hogy az illetőnek a (vala)‘hovatartozás’ a fontos, "

Baszki, te mást se csinálsz, mint elhatárolódsz a szotyiköpködőktől, a mucsai magyaroktól.
Pontosan neked fontos, hogy kihangsúlyozd a valahovátartozásod. Ekkora elvakult pacákot is ritkán látni, min te vagy.
Te még talán pisilés közben is eltartod a kisújjadat. Csak a nagy-, és a mutató újjaddal fogod a bránered. Annyira ügyelsz az osztrák őseid emlékére. (talán ezzel dicsekedtél 1x)

L

nincs1itt 2019.10.05. 23:04:07

@rasztaszív: lenin aszongya nonverbálisan, hogy semmi... de ha azt mondja, hogy semmi, az már valami, tehát nem semmi! igazam van? nem? de! ez már kettő, mert amikor elkezdtem írni, már volt egy! nem? de! ez már három...
lenin csak egy a sok fogyatékos fidesz-tálib közül, magyarország... alöx, cycmen...

nincs1itt 2019.10.05. 23:08:05

@Nekoashi2005: érdekes, nem? adva van egy kormányzó párt sógoréknál, megbukik a koalíciós partner, mert ibizán korrupció... és már meg is voltak az előrehozott választások... ez háccsószotyisztánban valahogy másként néz ki. borkai+ügyvéd+lányok, na és? más is kefél... ok. de nem több millióért, keresztény erkölcsiség jegyében, majd simán újraindul... ez baj.

taga20 2019.10.05. 23:10:57

@Gábris szomszéd: én miért szeretem eszt?

www.youtube.com/watch?v=xOzgft37uGY&list=RDxOzgft37uGY&start_radio=1

talán mer minden benne van a trágya magyar énünkből? talán?

morph on deer 2019.10.05. 23:17:03

@6.Lenin:
“ Baszki, te mást se csinálsz, mint elhatárolódsz a szotyiköpködőktől, a mucsai magyaroktól.“

Igen, az értékrendjüktől és a gondolkodásmódjuktól!
De ez azt jelenti, hogy “ezt nem” és nem azt, hogy ezért aztán automatikusan egy másik bagázst keresek magamnak, mert hajt a csordaszellem!
Olyanom ugyanis sosem volt. Erre a kis időre meg ugye...:)

“Pontosan neked fontos, hogy kihangsúlyozd a valahovátartozásod.”

Lófaxt, mama! Az előbb épp azt állapítottad meg, - helyesen, - hogy hová nem/sem tartozom, ez pedig ennél többet bizony nem jelent!

Ha már itt tartunk, én legfeljebb értékrend- és gondolkodásmód beli jellemzőket szoktam emlegetni, amelyeket magaménak vallok, mást nem.
Itt egyedül neked fontos, hogy mindenképpen találj EGYETLEN dobozt amibe beletuszkolhatsz, pedig már rég rájöhettél volna, hogy ez egy dobozzal nem megy...
Azt viszont mindenféle nehézség nélkül megállapíthatod, hogy a NER csomagolás garantáltan nem passzol..! :))

nincs1itt 2019.10.05. 23:29:43

@taga20: mint a francz! úgy öregszem... jók ezek a gyerekek, de azért ha már déli blues

www.youtube.com/watch?v=HKR1gH-fi68

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.05. 23:56:10

@nincs1itt: "csak egy a sok fogyatékos fidesz-tálib közül, magyarország..."

Fogyatekos – mondja a lipsi, akinek a 93–63-ba mar beletorik a bicskaja. :-)))

De legalabb 353 ezer milliardig el tud szamolni; mig masok beerik evi rongyos szazmilliocskaval.
www.youtube.com/watch?v=LJXFLdtnwpo

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.06. 00:12:13

@Gábris szomszéd: Zuglorol? Hat szaftos sztori onnet is van.

"Gergő nekem is többször emlegette, hogy Tóthék megfenyegettték, az ominózus "tudjuk melyik óvodába jár a gyereked"-et emlegette többször is. Engem, minket is többször, megfenyegetett Tóth valamelyik embere, úgyhogy sosem kételkedtem Gergő állításában. Gergő az elmúlt években kifejezetten tartott Tóthtól, ezért engedett át minden általa is jól ismert korrupciós ügyet, ingatlan eladást, közbeszerzést, parkolást és hallgatott róluk akár a sír. Szó nem volt nyilvánosságról.
Az elásnak Zuglóban kifejezés sem valami költői metafóra, ha visszagondoltok a Pécset elitélt védőemberükre Gottira, az MMM harcos fenyegetéseire, és ott van Sápi Attila MSZP-s képviselő három évvel ezelőtti nyomtalan eltünése. A képviselő Tóth bizalmi embereként tudott eleget ahhoz, hogy érdemes legyen inkább elásni, mintsem hogy beszéljen.
Én a 2017-es időközi kampánybéli húzásai után mondtam, hogy a zuglói MSZP maffiaszerűen működik. De ugyanezt mondta Barta LMP, Juhász Péter Együttös politikus is - tán nem véletlenül.
És hát érdemes visszanézni Tóth Csaba Vas megyei és zuglói elnökké választása körüli ügyeket is. És ezekre az emberekkel akarják leváltani a Fideszt...."
(Varnai Laszlo, Civil Zuglo Egyesulet www.facebook.com/laszlo.varnai.1/posts/10157393095098405 )

Gábris szomszéd 2019.10.06. 00:13:54

@Magyarország MAGYAR Ország: Irigykedsz, hogy ti még szarabbak vagytok. :)

nincs1itt 2019.10.06. 07:49:43

@Magyarország MAGYAR Ország: majd ha lesz egy érettségid, akkor beleszólhatsz a nagyok a dolgába. de addig, csak foglald el magad a dátum bélyegző rejtelmeivel...

Cycmen 2019.10.06. 08:39:18

@nincs1itt: "majd ha lesz egy érettségid, akkor beleszólhatsz a nagyok a dolgába."

Mi van faszfej, estin leérettségiztél és most arra vered magad?

nincs1itt 2019.10.06. 09:36:22

@Cycmen: ne irigykedj! ha összeszeded magad, neked is lehet! bár nem sok esélyt látok rá, de azért ne add fel!

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.06. 09:52:32

@nincs1itt: Nagyon ratapadtal erre az onkormanyzat+datum belyegzo temara – esetleg amig at nem rugdostak a poterettsegin, azt kellett csinalnod egesz nap? :DDDD

Bar mondjuk kizartnak tartom, hogy legyen erettsegid, ahhoz a 93–63-nak mar keszseg szinten kellene mennie.

Na de, azert adunk meg egy lehetoseget a bizonyitasra.

10 feladat, 2 perces szintido, hajra!

47 – 32 =

78 – 49 =

86 – 38 =

91 – 56 =

77 – 13 =

24 – 53 =

46 – 87 =

22 – 69 =

18 – 43 =

20 – 85 =

Na gyerunk, lipsi, ketyeg az ora. Szamologepet nem hasznalhatsz! Hajra!

6.Lenin 2019.10.06. 09:52:51

@morph on deer:

Drága disznóbőrös barátom!

Akar a tököm téged, vagy bárkit is valamilyen dobozba belegyömöszölni. Minek ? Ezt megteszi mindenki önként és dalolva, saját maga.

Engem csak kurvára szórakoztat, hogy évek óta, ugyanazok szapulják egymást, ugyanazért, amit maguk is elkövetnek.

Foggal körömmel harcolsz valamiért, de közben állítod, hogy kurva független, önálló egyéniség vagy, miközben ordít belőled egy magad számára kiválasztott értékrend.

De, hogy végre értsd is, ez engem 1 mp-ig sem érdekel, jogod van hozzá. Senkit nem ítélek el, vagy dicsőítek a saját magának választott értékrendjéért, csak szórakoztat ez az elvakult "harc" az igazságért, amit mindenki a magáénak hisz.

Propagandáért ítéli el a másikat, miközben tövig benyal egy másik propagandát. Csak neki az fexik.
Roppant érdekes (?) ezekre a miérteket megkeresni. Bár lassan eljutok oda, hogy semmi értelme, hiszen egyidős az emberiséggel, és valszeg marad is, míg ki nem pusztulunk.

Ez a program így lett megírva, tőlünk függetlenül.

Úgyhogy továbbra is két újjal fogva a fránert, kis újj eltartva, nyugodtan pisilj továbbra is, őrizve az osztrák ősök szokásait. És ügyelj arra, vasárnap kire x-elsz.

nincs1itt 2019.10.06. 17:17:33

@Magyarország MAGYAR Ország: nem fogom megoldani a sikertelen "szakvizsgádat"...
szerencsétlen hülye, ennyire eltaláltam?

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.06. 18:13:34

@nincs1itt: Hat igen lipsi, sejtettem, hogy nem tudod megoldani.

De ne busulj, manapsag mar tulkoros diakokat, felnottkepzes kereteben is beiskolaznak 7-8. osztalyos felzarkoztato kepzesre.

Ott majd szepen beavatnak a ketjegyu szamok rejtelmeibe, es ha sikerrel elvegzed a kepzest, talan a konnyugepkezelo tanfolyamra is beiratkozhatsz.

Addig viszont fiacskam, amig ki nem jarod az oskolat, ne akarjal beleugatni a nagyfiuk dolgaba. :))))))))))))

nincs1itt 2019.10.06. 19:16:43

@Magyarország MAGYAR Ország: azért elég szar lehet az életed, ha így kell kiharcolnod, hogy foglalkozzanak veled. de mindig szívesen segítem a fogyatékosat.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.06. 20:00:51

@nincs1itt: Hogyne szivem.

Na, majd gyere vissza, ha a 93–63 mar megy.

Addig pedig szepen kussolj!

:))))))))))))))))))))))

nincs1itt 2019.10.06. 20:13:09

@Magyarország MAGYAR Ország: szólj valakinek, hogy kössön a nyakadba rántott húst, akkor a kutya játszani fog veled!
nehéz az életed megértem.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.06. 20:19:19

@nincs1itt: "nehéz az életed"

Hat meg a tied... 8 elemi nelkul manapsag nehez a melos elete.

Talan arkot asni kozmunkasnak meg felvesznek.

;-)