B1 blogcsalád



Kiállt-e Merkel Orbán mellett, vagy azért jött, hogy lenyúlja a pénzét?

2019. augusztus 20. - nickgrabowszki

A szövegkörnyezetből az látszik, hogy a német kancellár az uniós pénzek német ellenőrzéséről, illetve német-magyar közös felhasználásáról beszélt.ormersop.jpg

A kormánypropaganda természetesen nagy erőkkel nyomatja, hogy óriási áttörés történt augusztus 19-én Sopronban, és még ellenzéki oldalon is felmerült, hogy a német kancellár kiállt Orbán Viktor politikája mellett.

Merkel gesztust gyakorolt azzal, hogy egyáltalán elfogadta Orbán meghívását, de vigyázott a látszatra, nem ment a Karmelita Kolostorba, hanem úgy intézte, hogy csak egy határszéli protokolleseményen találkozzanak, mintegy véletlenül. Ez már mindenképpen eredmény Orbán számára, mert a német kancellár az utóbbi egy évben nem volt hajlandó vele találkozni, sorra utasította vissza a meghívásait.

Ez a mostani tárgyalás is annak köszönhető, hogy nem vezetett semmilyen eredményre Orbán és az Európai Bizottság frissen megválasztott elnöke, Ursula von der Leyen pár héttel ezelőtti találkozója.

Ami tény:

  • Sopronban Merkel nem állt Orbán mellé, amikor az megint Európa védelmének kérdését feszegette;
  • nem dicsérte meg a határvédelmet (sőt, az ünnep apropójának megfelelően a 30 évvel ezelőtti határnyitás fontosságát fejtegette)
  • nem ígérte meg a költségek fedezését, pedig Orbán már csak a felét akarja.

Továbbá a német kancellár azt sem reagálta le, amikor a Fidesz elnöke a demokráciát és jogállamot féltő nyugati megnyilvánulások mögött politikai motivációt vizionált.

Azonban azt is mondta, Magyarország jó használja fel az uniós pénzeket.

De mondta-e valójában?

Mert a DK-s pártblogokon keresztül elterjed, hogy nem is mondta. Illetve nem ezt mondta, hanem a magyarországi német befektetésekről beszélt.

Azonban tény, hogy valóban mondta. Előbb a német és a magyar gazdaság összefonódásáról beszélt, majd váratlanul közbeszúrta a kohéziós és strukturális alapokat, ami után a német-magyar kutatási és innovációs együttműködéssel folytatta.

Ha hihetünk a sajtótájékoztató a szövetségi kancellár hivatalos oldalán található leiratának, akkor ez hangzott el németül:

Wir haben aber natürlich zuerst auch unsere bilateralen Beziehungen in den Blick genommen. In diesem Zusammenhang will auch ich betonen, dass es sehr wichtig ist, dass wir einen wirklich großen Handelsaustausch haben, dass es viele Direktinvestitionen deutscher Unternehmen in Ungarn gibt, auch zum Wohle dieser Unternehmen; Deutschland profitiert also auch davon. Die Handelsbilanz ist mit 55 Milliarden Euro nicht nur umfangreich, sondern sie ist auch ausgeglichen.  Das heißt, unsere beiden Volkswirtschaften sind schon sehr stark miteinander verquickt.

Wenn man darüber spricht, mit welchem Ziel Kohäsionsfonds und Strukturfonds eingerichtet werden, dann muss man sagen, dass sie eingerichtet werden, um die Konvergenz innerhalb der Europäischen Union zu stärken. Wenn man sich die Wirtschaftswachstumsraten Ungarns anschaut, dann sieht man, dass Ungarn dieses Geld wirklich so einsetzt, dass es auch dem Wohle der Menschen zugutekommt. Deutschland freut sich, hieran mit Arbeitsplätzen beteiligt zu sein.

Anknüpfend an das Gespräch, das wir vor einem Jahr geführt hatten, wollen wir jetzt die Forschungs- und Innovationszusammenarbeit noch sichtbarer machen. Dazu werden unsere Wirtschaftsminister und unsere Forschungsminister in diesem Herbst weitere Treffen - es gab schon Treffen - abhalten. Wir werden dann miteinander eine noch sichtbarere Wissenschafts- und Forschungsagenda entwickeln.

Ami Google-translater - nyilván nem tűpontos, de amennyire meg tudom ítélni, tartalmilag nem téves - fordításában így van magyarul:

Természetesen először is megvizsgáltuk kétoldalú kapcsolatainkat. Ebben az összefüggésben azt is szeretném hangsúlyozni, hogy nagyon fontos, hogy valóban nagy kereskedelmi tőzsdénk legyen, hogy a német vállalatok sok közvetlen befektetést végezzenek Magyarországon, ezen társaságok javára is; Németország is részesül ennek előnyeiből. Az 55 milliárd eurós kereskedelmi egyenleg nemcsak kiterjedt, hanem kiegyensúlyozott. Ez azt jelenti, hogy két gazdaságunk már nagyon összekeveredik.

A Kohéziós Alap és a strukturális alapok létrehozásának céljáról beszélve el kell mondani, hogy ezek célja az Európai Unión belüli konvergencia fokozása. Ha megvizsgálja Magyarország gazdasági növekedési ütemeit, akkor láthatja, hogy Magyarország valóban ezt a pénzt használja fel, hogy az az emberek jóléte is javuljon. Németország örömmel vesz részt ebben a munkában.

Az egy évvel ezelőtti beszélgetésre építve most még inkább láthatóvá akarjuk tenni a kutatási és innovációs együttműködést. Gazdasági minisztereink és kutatási minisztereink idén ősszel további üléseket tartanak - már vannak találkozók. Ezután együtt fogunk dolgozni egy még láthatóbb tudományos és kutatási menetrend kidolgozása érdekében.

  • Az nyilvánvalóan erősen vitatható,  hogy jól használták volna fel az uniós pénzeket, ti. ez az "emberek javára/érdekében" ("der Menschen zugutekommt") történt volna, és ne lopták volna el.
  • Valamint az is kérdéses, hogy ez a magyar gazdaság növekedési üteméből látszana, tekintve, hogy szinte az összes régiós gazdaság, a lengyel, a cseh, a szlovák, a román jobban növekszik a magyarnál.

De akkor miért mondhatta, amit mondott?

A kontextusból, a két gazdaság összefonódásának hangoztatásából, és abból, hogy Merkel végig az Unió érdekeit és jövőjét hangsúlyozta, erősen úgy látszik, egyáltalán nem az történt, hogy a német kancellár kiállt volna az Orbán-rezsim mellett.

Hogy a zárt tárgyaláson mi hangzott el, az természetesen nem tudható biztosan, de nyilvánosan Angela Merkel azt jelentette be, hogy

német-magyar közös ellenőrzéshez köti a következő uniós költségvetésből Magyarországnak járó pénzeket.

Minden bizonnyal ezt jelenti annak hangsúlyozása, hogy Németország örömmel vesz részt a kohéziós és strukturális alapok felhasználásában ("Deutschland freut sich, hieran mit Arbeitsplätzen beteiligt zu sein"), mert a két gazdaság már nagyon összefonódik ("unsere beiden Volkswirtschaften sind schon sehr stark miteinander verquickt").

Merkel azt mondta, Magyarország jó használja fel az uniós pénzeket, de alighanem úgy értette (vagy azt akarta, hogy a hallgatóság így értse), ez majd a jövőben lesz így.

Ebből az értelmezésből az következik, hogy Merkel szándékai szerint vége a rezsim finanszírozásának a túlárazott infrastruktúrafejlesztésen/építőiparon keresztül. Az a német ajánlat Magyarországnak, hogy a német gazdaság összeszerelőüzeméből a kutatás-fejlesztési, innovációs központja lehet.

Merkel 3 célt is elér ezzel:

  • elejét veszi az Unió további forgácsolódásának, még jobban Németországhoz, és ezzel Európához köti Magyarországot;
  • a lassuló német gazdaságba egy másik országon keresztül pumpál pénzt;
  • a közös felhasználással megakadályozza, hogy a kleptokrata rezsim klientúrája ellopja.

Az eddigiekkel már úgy sem lehet mint kezdeni, azt megtarthatják. De új pénzeket csak azzal a feltétellel kapnak, ha belemennek a kötött felhasználásába, hogy a forrásokat valóban a gazdaság (amelynek egy jelentős részét amúgy is német tulajdonú cégek teszik ki) érdekében költsék el, és ne újabb stadionokra, pusztába fúrt alagutakra, vagy az ország teljes letérkövezésére, meg persze ne a saját kizárólagos hasznukra fordítsák.

Ez a német ajánlat Orbánnak. Merkel minden bizonnyal azért jött Sopronba, hogy személyesen is közölje, mert a magyarországi miniszterelnök Ursula von der Leyen szájából júliusban nem fogadta el.

Most ott a dilemma, hogy mit tegyen. Mit veszítsen el? A források fölötti kizárólagos irányítást, vagy az uniós pénzeket?

Ohne szuverenitás vagy ohne Geld.

Nem az Orbán-rezsim melletti kiállás történt itt, hanem alighanem az, hogy a németek a pénzek közös kezelését, a további gazdasági integrációt, azaz a függetlenség csökkentését, a még inkább elkötelező összefonódást ajánlották a magyaroknak.

Ami így, augusztus 20-án, Szent István ünnepén egyébként is egészen alkalomhoz illő.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr215016856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

6.Lenin 2019.08.20. 16:00:33

"A kohéziós alapok, a strukturális alapok azzal a céllal jöttek létre, hogy elősegítsék a konvergenciát az EU-n belül - és ha ránézünk a magyar gazdasági növekedési rátákra, akkor láthatjuk, hogy ezt a pénzt az ország jól fektette be, hogy ez az emberek javát szolgálja - és Németország örül, hogy magyarországi munkahelyeivel részt tud venni ebben a növekedésben."

index.hu/belfold/2019/08/20/mit_mondott_pontosan_merkel_az_eu-s_penzek_magyarorszagi_felhasznalasarol/

rasztaszív 2019.08.20. 16:14:35

a németeknek egyszer el kell majd számolni vele,hogy a határnyitásért cserébe egy orbánt támogattak.

2019.08.20. 16:15:00

Ugye ti B1-es faszfejek egy rakás szarból is tudnátok jósolni?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.20. 16:30:11

@Quercus Maximus: "egy rakás szarból is tudnátok jósolni?"

Szerintem tudnának. Csirkebélből, szarból, geciből (gazdádból) szokás jósolni.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.08.20. 16:31:17

Száz éve idehaza mindenki eredetiben olvasta volna a német szöveget, eredetiben hallgatta volna németül azt amit nem írtak le, csak elmondtak és minden magyar polgár értette volna. :-) Ehhez kapcsolódik az első tragédia, mely szerint 2. napja nem tudjuk hogy pontosan mit is mondott Merkel. :-( Annyi olvasatába (vélelmezem helytelen fordításába) botlottam hogy kezdek úgy lenni vele mint a jereváni rádióval. :-(

Erre kedvenc közéleti blogomon mit olvasok?
"..nagyon fontos, hogy valóban nagy kereskedelmi tőzsdénk legyen,"
Ennek a mondatnak nincs értelme! Árutőzsde van és értéktőzsde!

Másik gyöngyszem:
"Ez azt jelenti, hogy két gazdaságunk már nagyon összekeveredik."
A császárkörte likőr és a rum! Az keveredik össze! És utána lesz a neve kevert! A gazdaságok összefonódni, vagy egyre szorosabban kapcsolódni szoktak egymással!

Gyerekkoromban vagy 1 évig tanultam németül. Nem sok ragadt meg, de ez még rémik.

Die Katze, Das Hund és Der Medve (ugye ez a jegesmedve). Én meg le vagyok dermedve. :-(

2019.08.20. 16:33:45

@Quercus Maximus:

Egyrészt nem értem a kérdést, másrészt:

Azt viszont magyarázd meg te fityiszes agyhalott faszfej gyíkarc, hogy a csúti takonynak mi a telebaszott retkes faszom köze volt a 30 évvel ezelőtti eseményekhez?
Mi az anyjáért pózolt ott, mintha Ő szarta volna passzátszelet?

Azé, mer' 2,5 millió faszkalap beszopta a dumáját, és bár 7,5 millió nem rá szavazott, de tudjuk, a demokrácia már csak ilyen, ellenben abban megegyezhetünk, hogy nekem például nem a miniszterelnököm, mint ahogy még jó pár milliónak sem az.

Ennyi erővel bazdmeg te is pózolhattál volna ott, mint a fityisz seggnyalója, hülye gyerek...

alöksz róz 2019.08.20. 16:50:26

@rdos: odaírta elé, hogy google-fordító...

conchita wurst 2019.08.20. 16:58:08

Mire megirta ez a nyomi a napi penzumot, mar elavult...:DD

conchita wurst 2019.08.20. 17:01:29

@rdos: A minden magyar polgar az annyit jelent hogy a kizarolag varosi lakossag felso 20%-a beszelt nemetul (a nemetekkel egyutt), videken meg kb. senki, hacsak nem vmi nemet telepulesrol beszelunk

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.08.20. 17:05:12

@alöksz róz: Hát ez az! Nem tudom sírjak vagy nevessek ebben a nyelvi gettónkban. :-(

Bundesmutti sprichjének csak egy részét srájbolták le a welt-ben, a többit, illetve az egészet? videón láthatod hallhatod. Röviden nem a teljes beszédje van meg text-ben!

Trenszlét le tudja fordítani a textet. Nagyon jó. És ami csak elhangzott, de nem írták le azt nem fordította le.

Még rövidebben! Még mindig nem tudjuk hogy mit mondott Merkel!

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.08.20. 17:07:00

@conchita wurst: Ne menjünk ebbe bele, kötelező nyelv volt a német, szerintem 4 elemi felett, de középisiben - iparos isiben tutti kellett németet tanulni. Meg rád ragadt, ha akartad ha nem.

CSOKKI MÁLNA 2019.08.20. 17:11:48

@Látens Inszinuáció: Te alapból vagy ennyire hülye,vagy gyakorolsz is??
Abból az általad emlegetett 7,5 millióból 2 millió nem is szavazhat,mert 18 alatti. A kb. 8 millió szavazókorú polgár harmada pedig soha nem szavaz,mert leszarja az egészet, 60-70 % szokott lenni a részvételi arány.
A maradék kb. 5 millió szavazóból pedig hányan is szavaztak a jelenlegi ellenzékre? Ezt is számold már ki..!Arról tudsz,hogy Gyurcsányod 4 %-ot szerzett listán,és csak kompenzációval sikerült 5 % fölé tornázni a Parlamentbe kerüléshez?

CSOKKI MÁLNA 2019.08.20. 17:14:08

@rasztaszív: Hm..egy második nürnbergi per..;))

conchita wurst 2019.08.20. 17:14:58

@rdos: 1916os szuletesu, egyetemet vegzett nagyfaterom nem beszelt nemetul egy kicsit se (tanulni lehet tanult), 1923as szuletesu polgarit vegzett nagymuter nemetje szinten zero

Es mivel a falujukban ok voltak kb. az ertelmiseg, igy akkor az zero ezrelek.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.08.20. 17:18:47

Nem, nem! Mertkell világosan fogalmazott, csak diplomatikusan.

"Wir haben aber natürlich zuerst auch unsere bilateralen Beziehungen in den Blick genommen." - ez azt jelenti: "Elutasítjuk Zorbán kegyetlen diktatúráját. Ezt a Blikkben is közzé fogjuk tenni.".

"Deutschland profitiert also auch davon" - ez pedig azt: "A német nép elutasítja Zorbán profitéhségét.".

Végül ez pedig már nyílt felhívás: "Deutschland freut sich, hieran mit Arbeitsplätzen beteiligt zu sein." - "Követeljük Magyarország kizárását az EU-ból, ez az EU következő, Arbeitsplätzenben tartandó konferenciáján ki is hirdetjük.".

Nem értem, miért falaz a B1 blog Zorbánnak...

rasztaszív 2019.08.20. 17:21:09

@CSOKKI MÁLNA: ez nem bírósági ügy.csak a történelem része lesz.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.08.20. 17:21:56

@conchita wurst: 1916-os születéssel persze hogy nem tanulta a monarchia kötelező nyelvét a bölcsiben. De meggyőztél, csak az értelmiség meg a városi lakosság beszélt értett németül a monarchiában.

Ma meg a teljes netes újságíró társadalom nem ért, nem beszél, csak trenszlél. :-( A lényegen nem változtat, arról beszélgetünk, amiről nem tudjuk hogy mi is volt valójában. :-(

conchita wurst 2019.08.20. 17:25:49

@rdos: A netes ujsagiro a tarsadalom legalja.

De sok ertelme nincs a nemetbe energiat tenni, 1900ban a vilag 2. ipari hatalma volt Nemetorszag, ma meg minden nemet tud angolul.

Greccsi Zsot 2019.08.20. 17:55:12

"Azonban azt is mondta, Magyarország jó használja fel az uniós pénzeket."

Ilyen nem hangzott el, ezt csak az ilyen Orbán párti, fasiszta náci blogok terjesztik mint a b1. Szó szerint az hangzott el, hogy :

"Orbán Viktor akasztofán fogja végezni amiért ellopta az unios pénzeket."

Betüre pontosan ezt mondta Merkel.
Minden más a náci propaganda terméke.

alöksz róz 2019.08.20. 17:57:04

@rdos: akkor segítek: azt modta merkel, amit írtam neked tegnap. csak annyi eltéréssel, hogy a bmw-t szó szerint nem említette :-)

élveteg 2019.08.20. 18:28:00

Itt van az indexen :

Meghallgattuk az eredeti, német nyelven elhangzó beszédet, amely alapján a Facebookon terjedő leleplezés nem állja ki az igazság próbáját. A kancellár a sajtótájékoztatón szó szerint a következőt mondta:

A kohéziós alapok, a strukturális alapok azzal a céllal jöttek létre, hogy elősegítsék a konvergenciát az EU-n belül - és ha ránézünk a magyar gazdasági növekedési rátákra, akkor láthatjuk, hogy ezt a pénzt az ország jól fektette be, hogy ez az emberek javát szolgálja - és Németország örül, hogy magyarországi munkahelyeivel részt tud venni ebben a növekedésben.

index.hu/belfold/2019/08/20/mit_mondott_pontosan_merkel_az_eu-s_penzek_magyarorszagi_felhasznalasarol/

Na ebből sikerült a grabowskinak ezt delirálnia .

"Merkel azt mondta, Magyarország jó használja fel az uniós pénzeket, de alighanem úgy értette (vagy azt akarta, hogy a hallgatóság így értse), ez majd a jövőben lesz így."

KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.08.20. 18:31:17

"MAGYARORSZÁG JÓL HASZNÁLJA FEL AZ UNIÓS PÉNZEKET."

Merkel jott, latott, es kivegezte a magyar ellenzeket. 10 evnyi eszeveszett ketsegbeesett hazudozasukat nullazta le a korrupciorol.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.20. 18:32:31

@Quercus Maximus:
"Ugye ti B1-es faszfejek egy rakás szarból is tudnátok jósolni?"

Azt lehet nem, de a Macron legutóbbi -google translate-tel lefordított- beszédje is arra mutatott mint a Merkelé, azaz hogy bukik a Zorbán!!!

conchita wurst 2019.08.20. 18:38:28

@KERESZTÉNY SZABADSÁG: Nagy pofon ez a lippsiknek. Marad az oktatasegessegugy.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.20. 18:47:54

@conchita wurst:
"Marad az oktatasegessegugy"

Csak halkan emlékeztetnélek, hogy a Zorbáni titkosszolgálatok nem ismernek határokat, ezért is poloskázták be az orvosi pihenőtől a intenzív osztályig a budapesti kórházakat!!!

Már csak idő kérdése, hogy mikor kezdenek vakarózni a budapesti tanári szobákban is!!!

conchita wurst 2019.08.20. 18:55:31

@R.V.J.: Akkor tuti a lipsik 2/3-a, nem kell aggodnod...:)

morph on deer 2019.08.20. 19:43:25

@Quercus Maximus:
“Ugye ti B1-es faszfejek egy rakás szarból is tudnátok jósolni?”

Így igaz!
Belőled bármikor.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.20. 19:47:50

@conchita wurst:
"Akkor tuti a lipsik 2/3-a, nem kell aggodnod"

1. Rossz a kiejtésed, mert az Lipsitz nem Lipsik.
Amúgy mi liBsik vagyunk.

2. Már most októberben szivlapáttal hánnyuk a NER-t a történelem szemétdombjára, de úgy, hogy még a lángvince sem konspirálná ki őket onnan!!!

3. Még a hiradó tudósításában is tisztán látszik, ahogy a Merkel szinte kacsintásszerü meleg pillantásokat vetett az ellenzék vezetőire, legfőképpen Cseh Katka Momentumos EU képviselőre!!

4. Ebből következik kit támogat leginkább németország a hazai ellenzékből, ami a poszt-fideszi hatalom újraelosztásra is rá fogja nyomni a bélyegét!!!

2019.08.20. 20:22:07

Klasszikus liberálbolsevik felfogás vonalán haladva, inkább lopja el az eu-s pénzeket Merkel, mint hogy itthon maradjon és akár csak egy főtér újuljon meg belőle :-) !
Nem sokat fejlődtek az elvtársak Kun Béla, Rákosi és Kádár elvtársaik óta!

2019.08.20. 20:28:43

@CSOKKI MÁLNA:

Figyuzz migráns geci.
A pofádból ítélve valahonnan Etiópiából jöhettél ide szopni a csúti takony faszát.
Nyilván nem számszerűen írtam, de pontosítok faszfej:

5 570 797 fő vett részt a választáson.
2 608 086 szavazott a fityiszre.

Azaz NEM SZAVAZOTT a csúti takonyra 2 962 711 fő.

Vágod baromarcú, vagy a 2 általánossal nem sikerül?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.08.20. 20:33:02

Szent István!

idén már hanyadszor bukik meg a patáss!
a b1 élcsapata megírta putin levette róla kezét, pampaló trumpli sultce wéber merkell mind nemtalálkoznak vele de lyól megbuktatták

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.20. 20:43:04

@Látens Inszinuáció:

"Azaz NEM SZAVAZOTT a csúti takonyra 2 962 711 fő."

ezek az emberek most nincsenek képviselve a parlamentben

az az ostoba vidéki tök, aki kiló krumpliért szavazott a gecire, ugyanúgy meg van lopva, mint az elvakult fidesshivő, a csutti mindenki zsebében csak turkál, és osztogat a strómanjainak

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.08.20. 20:59:31

@csüngőhasú norvégbáró: Csak hát a fideszbirka az szereti ha a szájába szarnak,és még repetát is kér!

havrilla 2019.08.20. 22:34:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Meg az apád faszából. Tudod , ahogy te szoktad, szopás útján.

CSOKKI MÁLNA 2019.08.20. 23:06:53

@Látens Inszinuáció: Figyelj te idióta! Egy egyszerű példán bemutatom,hogy te is felfogd..
Egy 20 fős kempingező csoportban szavazást rendeznek,hogy mi legyen a vacsora,mivel csak egy bográcsuk van.9-en halászlevet szeretnének, 5-en lecsót,3-an babgulyást,3-an gombapörköltet..Mi legyen a vacsora? Ugye hogy halászlé,te baromállat?

KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.08.20. 23:27:52

@csüngőhasú norvégbáró:
5 570 797 fő vett részt a választáson.

2 608 086 szavazott a fityiszre.
Azaz NEM SZAVAZOTT a csúti takonyra 2 962 711 fő.

308 068 szavazott a szemkilövetőkre
Azaz NEM SZAVAZOTT az elkúúróra 5 262 729 fő.

1 092 669 szavazott a jobbikra
Azaz NEM SZAVAZOTT a jobbikra 4 478 128 fő.

682 602 szavazott az mszp-re
Azaz NEM SZAVAZOTT a komcsikra 4 888 195 fő.

404 425 szavazott az LMP-re
Azaz NEM SZAVAZOTT a libsikre 5 166 372 fő.

Egyertelmuen a fideszre nem szavaztak a legkevesebben.

KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.08.20. 23:35:09

@CSOKKI MÁLNA: "mivel csak egy bográcsuk van.9-en halászlevet szeretnének, 5-en lecsót,3-an babgulyást,3-an gombapörköltet..Mi legyen a vacsora? "

Sajnos rosszul érted a példát. Egy tiszteséges liberális demokráciában összefőznék a lecsót, a babgulyást,és gombapörköltet , és mindenki azt enné ami ebből kijőnne. :)))) Ugye milyen finom lenne.

havrilla 2019.08.20. 23:58:00

Hú de szar lehet nektek. Hazudni, félrebeszélni azt tudtok. Már csak pár ellenzéki hülyén kívül olyan szavazót is kellene szereznetek, aki el is hiszi.

2019.08.21. 00:11:08

@csüngőhasú norvégbáró, @Látens Inszinuáció: "5 570 797 fő vett részt a választáson.
2 608 086 szavazott a fityiszre.

Azaz NEM SZAVAZOTT a csúti takonyra 2 962 711 fő."
Némi alsós matematikai ismeretet felhasználva, akkor lenne pontos a levezetés, ha csak azokat a szavazatokat számolnánk, akik olyan pártra szavaztak, akik egyáltalán bejutottak a parlamentbe!
Akkor viszont így néz ki a számsor; 5 570 797 fő vett részt a választáson.
Ebből 393.374 fő olyan pártra szavazott, amelyik nem jutott be a parlamentbe.
5.177.423 fő olyan szavazó volt, akinek a választott pártja bejutott a parlamentbe.
Ebből a Fidesz 2 608 086 szavazatot gyűjtött be, ami az összes parlamenti pártra leadott szavazat valamivel több, mint a fele.
Ezzel a választási eredménnyel Franciaországban bő hétnyolcaduk lenne.

CSOKKI MÁLNA 2019.08.21. 00:14:26

@KERESZTÉNY SZABADSÁG: Vagy inkább bedobnák a bográcsot a folyóba,hogy ne is legyen vacsora..:)

Bambano 2019.08.21. 04:17:28

ugye arról a merkelről van szó, akinek egy éles tárgyalása van már csak hátra: a saját nyugdíjbiztosítójával, hogy megvan-e a szolgálati ideje a nyugdíjához?

nu pagagyí 2019.08.21. 05:08:47

@CSOKKI MÁLNA: Na ezért jó, ha több bogrács van. Talán fel kéne hagyni a bográcsok számának minimalizálásával és akkor fel sem merül, hogy lenyomják a torkán valakinek azt a kaját, amit nem szeret.

2019.08.21. 05:27:39

@Tényelek:

Isten libbant barmai ezt soha nem fogják megérteni. Mint ahogyan azt sem, hogy aki egy demokráciában kormányozni akar, annak nem matekversenyt, hanem választást kell nyerni.

nu pagagyí 2019.08.21. 06:05:21

@Quercus Maximus: Az NDK-ban is simán nyerhetett volna az NSZEP által meghagyott másik két párt, nem is tudom miért menekültek el onnan az emberek piknikezni. Talán az lehetett a baj, hogy ott sem volt demokrácia, pedig még az ország nevében is benne volt ez megnevezés a félreértések elkerülése végett.

Szóval, ha menekül a nép a népuralom országából, akkor ott mégsincs népuralom, talán azért, mert a hatalmon levők nem képviselik a népet. Nálunk persze nem ezért ürül ki az ország, hanem migráncsok, meg Soros György. Nálunk példamutatóan gondozzák a szegényeket, hogy örökre szegények maradhassanak és gazdagokat is, hogy örökre gazdagok maradhassanak. Utóbbi halmaz sajnos kisebb, de hát erre futja. Nincs itt semmi probléma, talán csak az, hogy kevés a kisvasút. Ahogy Takaró Mihály is megfogalmazná a Nemzeti Alaptanterv hazafias részében: ne bánd, hogy nincs semmid és esélyed sem lesz rá, hogy legyen, attól még köteles vagy szeretni a hazádat, vagy mehetsz a börtönbe.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.21. 06:14:18

@Quercus Maximus: "Beengedtétek ejurópába a hulladék muszlim migráncs hordát"

Csak a történelmi hűség kedvéért: Azokat migráncssimogató Ondó Viktor gazdád engedte be, 250 ezret ellenőrzés nélkül 2015-ben.

nu pagagyí 2019.08.21. 06:16:54

@Quercus Maximus: Köszönöm, hogy kendőzetlenül vázoltad a magyar munkaerő külföldi multiknak történő szarért-húgyért való kiárusításának belpolitikai hasznát. Igazán hazafias tett volt. Ez is. Talán csak azt hagytad ki, hogy a rezsim képviselői személyes gazdasági hasznot húznak a buliból. És persze ne felejtsük el, hogy kisebb falatért is lehajoltok, ilyen a horvát, szlovén nagyüzemi szarimport, mert van még barlang és hasadék, az országban.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.21. 06:17:44

@Tényelek: "Ezzel a választási eredménnyel Franciaországban bő hétnyolcaduk lenne."

Franciaországban egynyolcada se lenne a fideSSnek, mert ott nem engedélyezett a sok választási csalás.

Greccsi Zsot 2019.08.21. 06:23:59

Felhaborito, hogy mikozben megszunt az oktatas es a tudomany, az egeszsegugy romokban, az emberek eheznek, mindenki menekul, es romaniaban minden legalabb 10-szer jobb mint nalunk, ekozben Orban milliardokat tuzijatekozik el az Orihagaival.

nu pagagyí 2019.08.21. 06:32:04

@Quercus Maximus: "De még nincs vége a cuminak faszfejek. A következő orgia ősszel lesz, az önk. választásokon."

Mondanod sem kellett volna. Tapasztaljuk pedig még nincs is kampány időszak, aztán máris tíz éve tart a masszív agymosás közpénzből, minden csatornán. De azért még maradt zavaró tényező, például az Index, de úgy látom végül sikerül azt is megszállni. Mire jön a "választás"l, a magyar emberek már csak kettőből választhatnak, káposzta konzerv, vagy káposzta konzerv, mint egy egykori szovjet élelmiszerboltban.

Nekem az első választási élményem még a Kádári korszakban volt. Így zajlott: megkaptad az űrlapot, bevonultál az elfüggönyözhető fülkébe, aztán ikszelhetted azt az egy nevet, ami a cetlin volt. Ha nem ikszeltél, akkor a bizottság utólag beikszelte.

nu pagagyí 2019.08.21. 06:50:29

@havrilla: Nem hülye, csak még nem olvasta az újraírt történelmet. Te pedig nyilván Alzheimer kóros lehetsz, aminek vannak előnyei, például nem jössz zavarba, ha hazudni kell, sőt nem is tudod, hogy hazudsz.

conchita wurst 2019.08.21. 07:02:28

@derw: Nacionalista baloldal nem letezik, mert a baloldal zsido, es az is volt a bolsevikoktol kezdve

Willkommenskultur 2019.08.21. 07:03:20

444 szerint kiderult hogy Putyin.....nem fogjatok elhinni, FASISZTA!

A legeslegokosabb gondolkodo mondta ezt el nekik, aki a HOLOKAUSZTROL is irt konyvet.

"sok példát hoz fel, hogy milyen sokat merítettek a mai orosz vezetők Ivan Iljin munkáiból (a filozófus a bolsevik forradalom elől menekült Németországba, és a fasizmus híveként reménykedett egy jobboldali orosz fordulatban sokáig)" ......pedig akar a sztalini demokraciaban is maradhatott volna a 444 aggodo publicistaja szerint

"az eseménytörténet inkább csak kiindulópont, hogy három nagy gondolati egységet mutasson be: a kortárs orosz fasizmus ideológiai hátterét, az erre alapuló propaganda hatását az ukrajnai háború első két évében, és az orosz hatást Donald Trump amerikai elnökké választásában. "

Vegre, igaz hogy nem sikerult bizonyitani Trump megvalasztasaban semmilyen orosz befolyast, de mikor kellett a kommunistaknak bizonyitek barmire? Tovabb hazudoznak "orosz hatas"-rol.

"Ennél a résznél a magyar viszonyokat ismerő olvasók számára nyilvánvalóvá válik, hogy Orbán Viktor politikája is az "örökkévalóság" elvei mentén alakul, fasiszta gyökerű"

Eljutottunk a katarzisig, kapaszkodjon mindenki: Orban Viktor FASISZTA

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 07:11:45

@derw: "Normális emberek -és a magyarok elsöprő többsége az-, mielőtt elmegy szavazni számvetést csinál. Jobban él-é mint korábban, mondjuk 4 éve."

A pornóiparban megszokott FELSZOPÓ munkakörben dolgozol ugye?
Testhez álló feladat ez annak, aki már annyit bizonyított a nyalásból!

Ahogy a népi bölcsesség tartja: "Ideje van, nyála van, miért ne ragasszon"
Ha a hülye gondolatok teremtik a valóságot, akkor te már milliárdos vagy csak még nem mindenki látja.
Mindig széles mosoly szalad körbe az arcomon amikor egy ilyen primitívnyik
orbánlakáj feldobja a saját szärát oszt a vezérimádattól bambán tátott
szájjal alászalad ,hülyéket és orbánseggszolgálatosokat nem tanítok
,de veled kivételt teszek mert 2 in 1-be hehee...nyugi ,nyugi sokatkell-ene tanulnod,olvasnod ahhoz ,hogy írásra vetemedj:
Egymillió magyar hagyhatta el az országot, ez már hivatalos adat.
168ora.hu/itthon/egymillio-magyar-hagyhatta-el-az-orszagot-ez-mar-hivatalos-adat-151874

Azért mindig jót
lehet röhögni ezeken a hozzáértésmentes hozzászólásaidon ,gyönge vagy,
fidessnyik, mint a hajnali rezgö harmat... nem tudsz semmi mást, mint
visszaböfögni édesviktorod hülyeségeit, megspékelve némi mélymagyar
nerideológiával.
Hanlon borotvája is kimondja, hogy sose tulajdonítsd rossz indulatnak azt, amire az emberi ostobaság is elégséges magyarázat.

conchita wurst 2019.08.21. 07:12:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Franciaországban egynyolcada se lenne a fideSSnek, mert ott nem engedélyezett a sok választási csalás."

Megis a makroooni demokracia ellen tuntettek szazezrek honapokig, nem a zorbani fasizmus ellen.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.08.21. 07:16:25

@Willkommenskultur: nem lepődtem meg
és komenyista is
nem elég hogy cigány, de cionista zsidógyűlölő is

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.08.21. 07:23:26

@a nagy hohoohooo:
zavar van lippsik
a hivatkozott oecd úgy tudja nem úgy van

data.oecd.org/hungary.htm#profile-society

höhö lippsik nem tudjátok már a szopóálarcot levenni

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.21. 07:31:10

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

"höhö lippsik nem tudjátok már a szopóálarcot levenni "

ilyen, amikor az állítólagos magasan nyert 2/3 után a fidessnácik mégis egész nap írogatnak, FÉLELEMBŐL.

rettegsz te kis fasz mi? kell a cziggányod védeni, mert bukna a tolvaj gecije. muhaha

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 07:31:55

@conchita wurst: Kinek a hímvesszejét tisztelhetjük kendben derága orbánseggszolgálatos takonynáci Humor Harold testvér?....hehee..
Köszönjük,hogy ideszärtál...heheee..
Csak szólok a szád szaros lett közben..hehee..A tények mindig zavarólag hathatnak a mihígmélymagyar tudati állapotokra.Csak halkan szólok,hogy nehogy megijedj a szellemi sötétségben ami a szemed mögött van.Hogy a zsidók mit értek el ? Ha leírnánk akkor nem férne ide el ! Párat , például amivel ide írsz is ők találték fel , meg a facebookot is , mikor elmész orvoshoz kérdezd ám meg nem e zsidó , meg , hogy amivel gyógyít az sem legyen zsidó termék vagy találmány , továbbá a mobiltelefon , kicsit visszamenve az időbe a Gemini program és az Apollo holdraszállás , az atombomba , mid korszakalkotó találmány és zsidó , a magyar Nobel díjasaink 1 kivételével mind zsidó !
Derága szellemi korlátolt takonynáci baro..hehee..
Nem attól lesz valaki értékes, vagy szemétre való, hogy milyen a származása, hanem attól, hogy milyenek a nézetei. Semki semmilyen módon nem tudja befolyásolni a fogantatási körülményeit. Ha ebben a képzetrendszerben keresgélsz, tévúton jársz. Az EMBERT (így nagy betűvel) a moralitása határozza meg. Az, hogy hogyan viszonyul a látens valósághoz és emberi mértékhez a látható elvárások és érdekek viszonylatában.
Hát bizony, kedves agyhalott kolléga a zsidók mán csak olyanok, hogy évszázadokon keresztül kifosztották a világot és uralkodtak rajta.
A zsidó birodalom székhelye Auschwitz, bár voltak birtokaik Birkenauban is és máshol is.
Zsidónak lenni nem szégyen vagy dicsőség. Mint ahogy kereszténynek,mohamedánnak, szőkének, barnának, kék vagy zöldszeműnek sem az.
Mert az előítéleteket a mindig a tudatlanság okozza. Az a tudatlanság, amely tévhiteket szül, félelmet generál, gyűlöletet fokoz.
Milyen igaza van Hofinak a szarról...Nem értik,hogy léteznek európai értékek, amiket nem kérdőjelez meg európai ember.
Ezt azért hiszik kevesen, mert azok az értékek nem magyar értékek és a magyarok tudatlan,tanulatlan része szarik ezekre (mint a többi értékre úgy általában).
Nem a zsidókkal van a baj apukám, hanem az olyan értéktelen fogyasztókkal, mint te, akik közt amúgy lehetnek zsidók is. Te csak fogyasztasz és fröcsögsz. Nem szégyelled a munkát mert azt se tudod mi az lerí rólad te ocsmány szarházi. Ellenvélemény = zsidó hehee.. hát hallod, rád is hiába költik a pénzt...
Lehetsz ostoba meg tanulatlan ,bunkó paraszt is,de legalább egyetlen sorban ne akard mindkettőt abszolválni...hehee...az ilyen retardált, befolyásolható magyarok miatt (is) tart ott az ország ahol...
Azt röhögöm rajtatok mihígmélymagyarokon ,hogy éppen ti utáljátok a menekülteket ,azok az"ÍKÚ"vitézek aki a világon egyedüli népként ünneplik a honfoglalást...höhöö....Ti akik Ázsiából vándoroltatok ki végirabolva fél Ázsiát,közben keveredtetek törökkel ,arabbal,tatárral mindenféle nációval,még zsidókkal is.
Az mindenesetre biztos, hogy a honfoglaló törzsek nem egyetlen etnikumhoz tartoztak, hanem finnugor, türk és esetleg iráni csoportok voltak. De később még heterogénebbek lettünk, mert keveredtünk szláv, oszmán-török, német, cigány, zsidó és újlatin népekkel.És még magyarokkal is bővült a csapat. Meg azokkal, akik már itt éltek.Ha a haza nem lehet ellenzékben, akkor magyar is csak az lehet, akit ő akar!

Komoróczy Géza: A zsidók története Magyarországon.
Merthogy a zsidók magyarországi története a 10. században kezdődik.
A könyvében idéz egy szerzetest, aki a 10. század végén azt írta, hogy a magyarok szeretnek azzal büszkélkedni, hogy a zsidóktól származnak. Ez azt jelenti, hogy nem- csak hosszú múltra tekint vissza, hanem eredetileg baráti volt a zsidó-magyar kapcsolat.
Márpedig könnyen elképzelhető, hogy nemcsak a kazárok, hanem szövetségeseik vezetői is felvették a zsidó vallást. Ezért merem azt mondani - magamban egy kicsit nevetve azon a fricskán, amit ez a mélymagyar tudatnak jelent -, hogy ha valaki egyáltalán zsidó volt a honfoglaló magyarok között, akkor Árpád fejedelem biztosan..heheeee......Azért ne felejtsük el, hogy korábban is volt keveredés, így kavarodás is. A 7 vezér közül négynek török neve volt. Aztán ott dekkol dicső népünk a Kazár Népköztársaságban is a Volga partján, ahol törökül beszélő zsidók is csatlakoztak az "ősmagyarokhoz". 1844-ig a hivatalos nyelv a latin volt, míg a legtöbben németül kommunikáltak. 1900-ban BP lakosságának 50%-a németül, 24%-a jiddisül beszélt, a magyarok erősen kisebbségben voltak, de érdemes már akkor kétségbe vonni a tiszta magyarságot a fentiek alapján. Továbbá bármilyen összetételű EZ a nép, bármilyen néven nevezzük, bármilyen nyelven szól, ha egy nemzet hülye, nem túl bonyolult még jobban meghülyíteni. A relatíve normális népnek gondolkodnia kellene (ami ennek a mienknek nem megy), és nem egy paternalista állam lehetne a cél, ahol az állam mondja meg, hogy mit gondoljon, mondjon vagy tegyen a lakosság, hiszen ha másképpen él, csak a gond van belőle....hehee..

conchita wurst 2019.08.21. 07:38:22

@a nagy hohoohooo: Szerinted ezt vki elolvassa?

Lassuk, mit mond a rabbi Hitlerrol, aki kulonben nemzeti-szoci, nem faiszta.

www.jpost.com/Israel-News/Rabbis-recorded-saying-Hitler-was-right-pluralism-the-true-Holocaust-588203

"The Rabbi went on to say that “Hitler was the rightest person there was” and went on to say that the Nazi ideology was true as there is a “masculine side which fights and is focused on honor and the brotherhood of men and a feminine world which is soft and moral and claims one should submit the other cheek.”

According to the Rabbi, Hitler was completely right but he was on the wrong side, meaning against the Jews."

Tehat a rabbi szerint Hitlernek teljesen igaza van, csak a rossz oldalon allt, azaz nem a zsidoken. Tovabba irja hogy hisznek a rasszizmusban (a zsidok), amit kb. mindenki tud.

Ennyi, meg egy bambi. Minden baloldali-liberalis mozgalom zsido, azert vannak hogy az agyadat teleszarjak.

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 07:40:58

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Derága orbánseggszolgálatos takonynáci "ÍKÚ"vitéz baro...gondolom, hogy rádtör a kisebbségi érzés, ha a libsiket meglátod egyszer mondaná meg egy lipsiző túlértelmes,hogy mi az a liberális,mit tartalmaz a liberális gazdaság és társadalompolitika ,de nem ,csak lipsi!Mindenki libsibolsikomcsi, aki nem a jelenlegi kormánnyal ért egyet. Pedig csak gondolkodik.Tudod mit jelent a "liberális" kifejezés"? Nem? Akkor megsúgom: szabadelvű, szabadon gondolkodó, pártoktól független. Persze egyesek olvasatában Magyarországon a liberális azt jelenti, hogy baloldali, de ez csupán a ti saját hülyeségetek eredménye, nem a valóság.A legújabb kutatások szerint Földünkön már két emberfaj létezik. Az egyik a Homo Sapiens, ez mára kihalófélben van. A másik a Homo Birkaens, ezek egyedeit arról lehet megismerni, hogy bevesznek minden maszlagot.
..Igazából jó röhögni az erőlködéseden Orbángyogyóintézeti takonynáci,oszt hun tart a turulszaros Orbániád és a liberális gazdaságok hehehehé?...
Gondolom onnan távozik a sok -sok fiatal munkát keresni turulisztánba..heheee...,oda a liberális országokba jár a vezíred pénzért kódulni,sőt a liberális USA általatok gyűlölt görbeorrú bankárai mentették meg az országot a csődtől, a Templeton vásárolta fel a magyar államadósságot...hehee...
Soha, de soha nem tud felemelkedni Magyarország amíg ilyen iskolázatlan barmokat szaporít O1G...hehee..
A Fidesz-NER-Nemzetthy Elhülyítés Renccere is "liberális" - amolyan "nemzeti liberális". A klerikális irányzat pedig amolyan "keresztény liberális". Ma nincs olyan politikai irányzat Magyarországon, amely valamilyen formában ne lenne "liberális". Csakhogy ennek semmi köze a klasszikus liberalizmushoz, azaz a liberális szabadságeszméhez. Amihez köze van, az a "szabadosság", vagyis hogy NEKEM SZABAD, meg az engem támogato "hivek" körének szabad, a politikai ellenfélnek NEM SZABAD.

Ez a szabadosság nem liberalizmus, hanem NEOLIBERALIZMUS, mert nem szabadságeszmét tükrözz, hanem tisztán gazdasági érdeket - mégpedig egy nagyon pontosan körülirható érdekszféranak a gazdasági érdekeit.
Hol vagytok ti az osztrákokhoz, a németekhez, a franciákhoz, a hollandokhoz, a svájciakhoz, ti sötét mélymagyarok
A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadság-ot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt és nem mint a te jobbágyi alávaló alattvaló...heheee..
Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg,mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok,államvallás és protekcionizmus
Kizárólag azok az országok vannak élvonalban, ahol demokrácia van. S a demokrácia az természetesen liberális. Ezt minden kisgyerek is tudja Nyugaton.

havrilla 2019.08.21. 07:58:40

@nu pagagyí:
Tényleg ilyen hülye vagy?

havrilla 2019.08.21. 08:03:03

@a nagy hohoohooo:
Na te is befutó vagy a hülyék
A kurva anyád, az a sötét mélymagyar leszopott ma már ? versenyén.

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 08:16:25

@conchita wurst: Örülök ,hogy ennyit fejlődött a nemzetthynáci idomítás.
Szerintem ,dobtam vagy két hátast a tisztelt jobboldali "íkúvitézeen",maradjunk abban :.aki nem érti ne babrálja..És ilyenkor nem röhögöd el magad ?nekem meg azt a nagyon sokszor átélt emléket idézed föl, amikor szembesülök vele, koplett hülyék vesznek körül, akik nem fogják fel azt, amit a másik mond vagy ír, és csak azért pofáznak, hogy pofázás legyen, közben pedig negligálják a problémát. A másik ötletem az ideggyenge személyiség, aki nem tud együttélni azzal a tudattal, hogy problémák vannak..heheee..van az a szint aminek nem szabad alámenni és az te vagy,én nem akarlak követni a saját magad építette diliházadba..Örülök ,hogy ilyen és ennyire egyszerű trollal találkoztam....a faék ezután felejtős.....
A Channel 13 műsorát követően Kashtiel és Redler nyilatkoztak a hírcsatornának, amelyben állították, hogy a bírálók „kontextusból kiragadva” kezelték az elhangzottakat. Ők éppen hogy „a társadalmi felelősséget hangsúlyozták, a gyengékről való gondoskodásra szólítottak föl.”

A rasszizmus ellen küzdő legnagyobb amerikai zsidó szervezet, az Anti Defamation League közleményben fejezte ki felháborodását. „A legélesebben elítéljük a Bnei David Jesiva rabbijainak kijelentéseit. Edler rabbi szavai, melyekkel megpróbál értelmet, netán még igazolást keresni Hitlernek a zsidók ellen elkövetett atrocitásaiban – mindez súlyos erkölcstelenség.”
Minden országnak van söpredéke kis országnak kevesebb ,nagynak több,Magyarország kis ország és mégis a nagyok mérhető számú tanulatlan ,ostoba takonynáci söpredéke van hehe..Derága Baro....ugye tudod,főleg ha tükrödbe nézel,egy kis idegengyűlölet,rasszizmus, xenofóbia, homofóbia... mindenhol összerántja a söpredéket.
Elegem van már a melegekből, a csapból is ez folyik. Takarodjanak el a fenébe a balkezesekkel, a szemtengelyferdülésesekkel, a kopaszokkal, vörös hajúakkal, magasakkal és alacsonyakkal egyetemben. Ebben a "kurvaországban" csak szabvány magyarok élhessenek !nálunk a FideSS szalonképessé tette a Jobbikot....és mostanra magáévá tette a a takonynáci "tehazádat " hehee.... Nehéz eldöntenem melyikük zsidózik, cigányozik, kommunistázik harsányabban.Ugyanarról a halmazról van szó, teljesen mindegy, hogy adott pillanatban éppen melyik alkotóeleme erősödik vagy gyengül.A Jobbik a FideSS radikális tagozata,
A FideSS meg Jobbik light...
Mert az előítéleteket a mindig a tudatlanság okozza. Az a tudatlanság, amely tévhiteket szül, félelmet generál, gyűlöletet fokoz.
Naja egyébként van ez a szólásszabadság,igen, pont ez a lényeg.
Mindenki, kivétel nélkül elmondhatja a véleményét. Akár a nácik is, a KluKlux-osok is, a kommunisták is. Egy jól működő demokráciában a választók 99,99%-a magától utasítja el a szélsőséges eszméket. Valamiért az ottani választók, bár a többségük "olyan műveletlen, hogy még 10 európai országot se tud felsorolni", mégis tudják, hogy hova valók ezek a csoportok. Néhány száz csuklyás bohóc ugrálása egy 300 milliós országban senkit se érdekel. De az, hogy immár itthon a mainstream politika részévé vált egy nyíltan rasszista, szélsőséges, idegengyűlölő párt (x%-al),- s a "nagytestvére " a Fidesz szalonképessé tette a Jobbikot. Nehéz eldöntenem melyikük zsidózik, cigányozik, kommunistázik harsányabban-már egész más történet.És lehet, hogy gondolni ,hogy Orbán nem fasiszta, de a jelmezbálban ezt a jelmezt választotta magának (Julius Streicher sápadna az irigységtől),és azt a nazionalista ,soviniszta talajt trágyázza amiből az kinőtt .Orbán a Soros uszítással fogalmaz úgy, hogy szembeállítja a magyarokat a magyarországi zsidókkal.Csurka legalább bevállalta, de ez a sunyi patkány nem. amelyből a fasizmus szárba ,szökkent a totális fasiszta diktatúra. ,nem kell szépíteni, teljesen mindegy hogy mi az indítéka, a hatalom vagy a zsigeri gyűlölet, minden amit tesz jellemző az egyre növekvő náci mentalitásra melynek a végeredménye -ha nem állítja meg senki és valakik csak mentegetik-. Elég már a mentegetős elemzésekből érezzük a valóságot. /pláne ha némi tapasztalatunk is van már vén fejjel hogy milyen a nácizmus.Orbán a Soros uszítással fogalmaz úgy, hogy szembeállítja a magyarokat a magyarországi zsidókkal,láttam a Soros-plakátokon a "büdös zsidó" feliratokat, Csurka legalább bevállalta, de ez a sunyi patkány nem.
Soha nem elég erről beszélni,márcsak azért sem mert a világ normálisai nagyon nem szeretnék ,hogy mégegyszer újra megtörténjenek azok a népirtások ,és éppen az orbánfélék a veszélye annak,hogy ha egy nép nem tud,nem akar szembenézni
a múltjával ,hanem inkább kormányzati segítséggel kitartja a nemzetthynáci szélsőségeket egyre nagyobb a veszélye,hogy megismétlődhet. A jobboldal minden országban a nemzetthy nacionalizmus leple alatt árulja el,árusítja ki,adósítja el az országot,mi ez ha nem hazaárulás!

Ugye tudod , hogy hozzászólásod a fejedben lévő takonynáci sötétség visszaigazolása..hehee..

dunántúli gyerek 2019.08.21. 08:18:40

@a nagy hohoohooo: Majd ha 5 ertelmes mondatban leirod h mit akarsz, akkor elolvasom

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 08:23:34

@havrilla: Azt olvastam csak az horkan fel akinek az anyját szexuálisan pejoratív értelemben emlegetik,alapos okkal,így van ez tapasztalatom szerint a teféle takonyjobberekkel. Nézd mi a baloldalon nem anyázunk,a tiédet is tiszteljük ,tiszteljük azt a drága asszonyt aki éjt-nappal nem kímélve a hivatásáért élt,az egyik legősibb hivatásért ,de nem mint kém...hehee...attól volt zaba a pofádba,sajnos taníttatásra már nem jutott mert valamék apád elitta hehee.
Íme te vagy az eklatáns precedense,hogy ez van amikor anyu és apu testvérek.
Megpróbáltam beleélni magam az átlag mihígmélymagyar orbánseggszolgálatos szavazó bőrébe. Nem sikerült elsorvasztani az agyamat sajnos..gondolkodik...gondolkodik és gondolkodik tovább....hehee..
Azt röhögöm bennetek mélymagyar birkalényekben, hogy ti is tudjátok, hogy szellemi képességek terén a társadalom legalacsonyabb rétegéhez tartoztok.Valamikor a '40-es évek elején Csortos Gyula épp hazafelé sétálgatott, egyszer csak egy nyilas egyenruhás suhanc jött vele szemben:

-Kitartás,művész úr !

-Faszt. Tehetség ! - igazította helyre Csortos. És iszonyatosan utáltok ezért mindenkit aki nálatok csak egy fél fokkal műveltebb, tanultabb.
Már azt ne képzeljétek magatokról, hogy ti vagytok a magyarok protípusai. Ti a debil irredenta nacionalisták protípusai vagytok, pont olyan büdös lábú tahók mint a szomszéd népek naconalista széljobber szavazói..hehee..Nekem Lösimon "seggembe ragadt sok napos szaros vécépapirok" című keresztyényi eposza tetszett, jobban kifejezi a fidesz rezsim értékeit...

dunántúli gyerek 2019.08.21. 08:24:12

@a nagy hohoohooo: "A rasszizmus ellen küzdő legnagyobb amerikai zsidó szervezet, az Anti Defamation League közleményben fejezte ki felháborodását. „A legélesebben elítéljük a Bnei David Jesiva rabbijainak kijelentéseit."

Hagyjuk mar a marhasagokat. 2000 ev diaszpora utan barki latja egy budapesti arcon, ha zsido.
Azaz, nem asszimilalodnak, azaz rasszista kirekesztok. Iyen a vallasuk es a kulturajuk, senki sem allhat be zsidonak.

Az antirasszista szervezeeteik a teleszart agyu gojoknak szolnak, nem nekik...:)

nincs1itt 2019.08.21. 08:24:22

@rdos: köszönöm! mert bizony a gúgli fErdítő az több mint vicces. de azért mindenki tanulja az angolt vadul... mert a fészkesfővárostól 171-2-3-4-5-6 km-re egy 100 milliós német nyelvű tömb terül el!
sokat elárul a blog írójáról, hogy nincs a környezetében egy németül jól tudó...

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.08.21. 08:25:46

@rdos:

100 éve az átlagmagyar kb. úgy tudott németül, mint manapság angolul. Azaz nagyjából megértette a gyakori mondatokat, de folyamatos szöveget nem értett meg, ahogy beszélni se tudott normálisan.

Saját nagyapám (a magyar oldalamon) 1911-ben született, s kb. tudott 300-400 szót németül, pár alapmondatot, de mondjuk egy egyszerű használati utasítás megértéséhez már segítséget kért a feleségétől, nagymamámtól, akinek német volt az egyik anyanyelve.

nincs1itt 2019.08.21. 08:27:04

@conchita wurst: tanulják az angolt, de nem igazán beszélik... mert nem akarják és szükségtelen is... a lényeg merkel németül beszélt, és ezt nem értette mo.-99%-a

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 08:28:41

@dunántúli gyerek: Sztem te azért nem próbálsz gondolkodni mert azt hiszed az fájdalmat okoz ugye?
Nem kell félned,a nihil nem fáj...hehee..de büszkén vállalom a szemétláda titulust is ha az ilyenek mint Te, belém öntik a leküket..
..bocsi, de a cyrano effektus lépett működésbe az agytekervényeimben.. nem baj ha nem érted,nem tehetek róla ,hogy a szemed a seggedre helyezte -a tőle mexott oly bölcs előrelátással-az evolúció.
Tudom,a teféle orbánseggszolgálatos takonynáci "ÍKÚ"vitézeknek a két szó már meghaladja az értelmi képességét hehee..mert a betűk amik a szavakat alkotják és összeolvasva a mondatoknak adnak értelmet, ősellensége a turulszaros mihígmélymagyar orbánseggszolgálatosoknak hehee.....Na, megint egy IQ bajnok. Azt sem tudod mit beszélsz. Ilyen az mikor a söröskorsó meg a pornóújság adja az intelligenciádat..

dunántúli gyerek 2019.08.21. 08:33:39

@nincs1itt: Minden nemet beszel angolul, a legtobb nagyon jol. Nemetorszagban perszehogy nem beszelik, van sajat nyelvuk.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.08.21. 08:39:16

@rdos:

Hitler veresége után a németek tudatosan lemondtak a német nyelv nemzetközi szerepéről.

Ezzel párhuzamosan Mo-on kifejezetten kezdták leépíteni a német tanítását. Német anyanyelvű nagymamám és édesanyja csak suttogva beszéltek egymással németül.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.08.21. 08:41:51

@nu pagagyí:

"Az NDK-ban is simán nyerhetett volna az NSZEP által meghagyott másik két párt"

Nem nyerhetett volna, nézz jobban utána.

dunántúli gyerek 2019.08.21. 08:42:34

@közíró MAXVAL bircaman: Hitler megjovendolte - ha elvesztik a haborut, a nemet fajt kiirtjak

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 08:42:38

Na jó elég a mulatságból mert már csuklom az orbánseggszolgálatos "ÍKÚ"vitézek ostobaságaitól hehee..hülyéket és orbánseggszolgálatosokat nem tanítok
,de veletek kivételt teszek mert 2 in 1-be hehee...nyugi ,nyugi sokat
kell-ene tanulnotok olvasnotok ahhoz ,hogy írásra vetemedjetek: Merkel szerint
Mo. jól használja az EU-s forrásokat. Ez azért így egy eléggé
félreérhető, a szövegösszefüggésből frankón kiragadott részlet. Merkel a
két ország (német+magyar)kölcsönös gazdasági viszonyairól beszélt,
közben fűzte bele azt a
részletet, amit így kiragadni sikerült. Eredetiben:

Wir
haben aber natürlich zuerst auch unsere bilateralen Beziehungen in den
Blick genommen. In diesem Zusammenhang will auch ich betonen, dass es
sehr wichtig ist, dass wir einen wirklich großen Handelsaustausch
haben,dass es viele Direktinvestitionen deutscher Unternehmen in Ungarn
gibt,auch zum Wohle dieser Unternehmen; Deutschland profitiert also auch
davon. Die Handelsbilanz ist mit 55 Milliarden Euro nicht nur
umfangreich, sondern sie ist auch ausgeglichen. Das heißt, unsere
beiden.
Volkswirtschaften sind schon sehr stark miteinander
verquickt. Wenn man darüber spricht, mit welchem Ziel Kohäsionsfonds und
Strukturfonds eingerichtet werden, dann muss man sagen, dass sie
eingerichtet werden,um die Konvergenz innerhalb der Europäischen Union
zu stärken. Wenn man sich die Wirtschaftswachstumsraten Ungarns
anschaut, dann sieht man,dass Ungarn dieses Geld wirklich so einsetzt,
dass es auch dem Wohle der
Menschen zugutekommt. Deutschland freut sich, hieran mit Arbeitsplätzen beteiligt zu sein
www.bundesregierung.de/breg-de/aktuelles/pressekonferenzen/pressekonferenz-von-bundeskanzlerin-merkel-und-dem-ministerpraesidenten-der-republik-ungarn-viktor-orb%C3%A1n-1661858
Ford.:
Először
is persze a bilaterális ügyeinket tekintettük át. Ennek kapcsán én is
szeretném hangsúlyozni annak fontosságát, hogy országaink között tényleg
jelentős kereskedelmi kapcsolat zajlik, [és] hogy sok a német cégek
általi közvetlen befektetés Mo.-on; ebből Németország is profitál. Az
55 milliárd eurós kereskedelmi mérleg nem csak jelentős, hanem
kiegyenlített is. Ebből is látszik, hogy a két ország gazdasága
egymással alaposan összefonódott. Ha arról beszélünk, hogy mi a cél
astrukturális és felzárkoztatási alapoknak, akkor elmondhatjuk, hogy
ezek célja az EU-n belül konvergencia erősítése. Ha Mo. növekedési
adataira tekintünk, azt láthatjuk, hogy Mo. ezeket a pénzeket úgy
használja fel, hogy azokból az emberek is profitálnak. Németország
örömmel vesz részt ebben a munkahelyteremtés révén.

Ez így azért már távolról sem azt jelenti, amit a cím sugall: ez nem valamiféle
generálamnesztia az Orbán-rezsimnek a lopás alól.ha Merkel vmi rosszat mond a drága kormányunkról, egyből elmebeteg, hülye vén p*cs@, ha jót, akkor meg igazodási pont, akinek megfellebezhetetlen a véleménye.
pedig egyszerű. Merkelnek volt gyerekszobája. erőt vett magán,eljött a határnyitás 30. évfordulója alkalmából. mert nem akart udvariatlan lenni, :
"

Beszéltünk a középtávú pénzügyi tervről, azaz a jövőbeli uniós költségvetésről. Természetesen Németország látásait szilárdan rögzíti a közép- és kelet-európai országok, valamint Magyarország aggodalmai, és megpróbál igazságos megoldást találni.

Rámutattam a nettó hozzájárulók helyzetére. De tudjuk, hogy ez a jövőben megváltozhat, természetesen olyan országoknak, mint Magyarország, amelyek gazdasági szempontból nagyon sikeresek, kevesebb régió lesz, amelyek Európában a leggyengébbek közé tartoznak. De ma még mindig így van. Ezért kell egyensúlyt teremtenünk, hogy a konvergencia megtörténjen."
Mápedig ez úgy néz ki a fasiszta Orbán és illiberális V4 csürhéje kevesebb német és EU-s adófizetői pénzt kap...
Hehee...szemben egyik-másik fideszes politikussal, akikre ha egy EU politikusa kritikát mond, egyből behívatják az országa nagykövetet, nyersen kioktatnak, véleményeket durván visszautasítanak, vagy nem vesznek figyelembe, mert úgyis elfogult, liberális, sorosista stb.
amúgy ugyanez van azokkal a hazai jobboldali konzervatívokkal is, akik egykor OV-t támogatták, ma pedig kritizálni merészelik. Kiesnek a pixisből, kegyvesztettek lesznek. ezért csak nagy kuss van, mert abból nincs baj. OV-t csupa seggnyaló veszi körül, már nincs egy őszinte barátja sem, aki azt merné neki mondani, ez, vagy az, már hülyeség, Hiába no, OV tévedhetetlen Hasonlóan, m Hitler, Sztálin, Rákosi, stb.
forgokinpad.blog.hu/2019/08/20/merkel_a_merlegen?utm_medium=doboz&utm_campaign=bloghu_cimlap&utm_source=nagyvilag

Azért mindig jót
lehet röhögni ezeken a hozzáértésmentes hozzászólásokon hehee..Hanlon borotvája is kimondja, hogy sose tulajdonítsd rossz indulatnak azt, amire az emberi ostobaság is elégséges magyarázat..

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.08.21. 08:44:23

@Willkommenskultur:

Axióma, hogy az egész világ fasiszta. Csak egy Soros által kinevezett bizottság állapíthatja meg, hogy esetleg valaki mégse az.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.08.21. 08:47:35

@a nagy hohoohooo:

Már 3 millió magyar mosogat Londonisztánban, aki pedig maradt, az éhezik,de kitart az önkormányztai választásig, ahol 101 %-ban leszavaz a Soros Pártra. Sajnos azonban Zorbán a yandex.ru szoftverével el fogja csalni a választást. Ezért te is gyere el a most szombati Kossuth téri 80-fős gigatüntetésre!

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 08:51:48

Na elég a szórakozásból ,már csuklom a röhögéstől hehee...
Merkel szerint
Mo. jól használja az EU-s forrásokat. Ez azért így egy eléggé
félreérhető, a szövegösszefüggésből frankón kiragadott részlet. Merkel a
két ország (német+magyar)kölcsönös gazdasági viszonyairól beszélt,
közben fűzte bele azt a
részletet, amit így kiragadni sikerült. Eredetiben:

Wir
haben aber natürlich zuerst auch unsere bilateralen Beziehungen in den
Blick genommen. In diesem Zusammenhang will auch ich betonen, dass es
sehr wichtig ist, dass wir einen wirklich großen Handelsaustausch
haben,dass es viele Direktinvestitionen deutscher Unternehmen in Ungarn
gibt,auch zum Wohle dieser Unternehmen; Deutschland profitiert also auch
davon. Die Handelsbilanz ist mit 55 Milliarden Euro nicht nur
umfangreich, sondern sie ist auch ausgeglichen. Das heißt, unsere
beiden.
Volkswirtschaften sind schon sehr stark miteinander
verquickt. Wenn man darüber spricht, mit welchem Ziel Kohäsionsfonds und
Strukturfonds eingerichtet werden, dann muss man sagen, dass sie
eingerichtet werden,um die Konvergenz innerhalb der Europäischen Union
zu stärken. Wenn man sich die Wirtschaftswachstumsraten Ungarns
anschaut, dann sieht man,dass Ungarn dieses Geld wirklich so einsetzt,
dass es auch dem Wohle der
Menschen zugutekommt. Deutschland freut sich, hieran mit Arbeitsplätzen beteiligt zu sein.
www.bundesregierung.de/breg-de/aktuelles/pressekonferenzen/pressekonferenz-von-bundeskanzlerin-merkel-und-dem-ministerpraesidenten-der-republik-ungarn-viktor-orb%C3%A1n-1661858
Ford.:
Először
is persze a bilaterális ügyeinket tekintettük át. Ennek kapcsán én is
szeretném hangsúlyozni annak fontosságát, hogy országaink között tényleg
jelentős kereskedelmi kapcsolat zajlik, [és] hogy sok a német cégek
általi közvetlen befektetés Mo.-on; ebből Németország is profitál. Az
55 milliárd eurós kereskedelmi mérleg nem csak jelentős, hanem
kiegyenlített is. Ebből is látszik, hogy a két ország gazdasága
egymással alaposan összefonódott. Ha arról beszélünk, hogy mi a cél
astrukturális és felzárkoztatási alapoknak, akkor elmondhatjuk, hogy
ezek célja az EU-n belül konvergencia erősítése. Ha Mo. növekedési
adataira tekintünk, azt láthatjuk, hogy Mo. ezeket a pénzeket úgy
használja fel, hogy azokból az emberek is profitálnak. Németország
örömmel vesz részt ebben a munkahelyteremtés révén.

Ez így azért
már távolról sem azt jelenti, amit a cím sugall: ez nem valamiféle
generálamnesztia az Orbán-rezsimnek a lopás alól.
"Beszéltünk a középtávú pénzügyi tervről, azaz a jövőbeli uniós költségvetésről. Természetesen Németország látásait szilárdan rögzíti a közép- és kelet-európai országok, valamint Magyarország aggodalmai, és megpróbál igazságos megoldást találni.

Rámutattam a nettó hozzájárulók helyzetére. De tudjuk, hogy ez a jövőben megváltozhat, természetesen olyan országoknak, mint Magyarország, amelyek gazdasági szempontból nagyon sikeresek, kevesebb régió lesz, amelyek Európában a leggyengébbek közé tartoznak. De ma még mindig így van. Ezért kell egyensúlyt teremtenünk, hogy a konvergencia megtörténjen."
Hátez nagyon úgy néz ki minthogy a fasiszta Orbán és illiberális V4 bandája kevesebb pénzt fog kapni ,ez ám a szép győzelem Viktor hehee..
Azért mindig jót lehet röhögni ezeken a hozzáértésmentes hozzászólásokon .
Hanlon borotvája is kimondja, hogy sose tulajdonítsd rossz indulatnak azt, amire az emberi ostobaság is elégséges magyarázat
Ha Merkel vmi rosszat mond a drága kormányunkról, egyből elmebeteg, hülye vén p*cs@, ha jót, akkor meg igazodási pont, akinek megfellebezhetetlen a véleménye.
pedig egyszerű. Merkelnek volt gyerekszobája. erőt vett magán,eljött a határnyitás 30. évfordulója alkalmából. mert nem akart udvariatlan lenni, szemben egyik-másik fideszes politikussal, akikre ha egy EU politikusa kritikát mond, egyből behívatják az országa nagykövetet, nyersen kioktatnak, véleményeket durván visszautasítanak, vagy nem vesznek figyelembe, mert úgyis elfogult, liberális, sorosista stb.
amúgy ugyanez van azokkal a hazai jobboldali konzervatívokkal is, akik egykor OV-t támogatták, ma pedig kritizálni merészelik. Kiesnek a pixisből, kegyvesztettek lesznek. ezért csak nagy kuss van, mert abból nincs baj. OV-t csupa seggnyaló veszi körül, már nincs egy őszinte barátja sem, aki azt merné neki mondani, ez, vagy az, már hülyeség, Hiába no, OV tévedhetetlen ;-) Hasonlóan, m Hitler, Sztálin, Rákosi, stb.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.08.21. 08:52:08

@dunántúli gyerek:

Saját magukat irtják, ennél nincs hatásosabb.

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 08:54:07

@a nagy hohoohooo: óte derága blogmotor nem vagy olyan gyors mint az orbánseggszolgálatosok orángazdi slicce előtt hehe...

Európai téridő 2019.08.21. 09:03:56

Grabovszki fiam, meg vagyok lepve, hogy lényegében tárgyilagos, tisztességes módon számoltál be a találkozó lényegéről, a kezdő bekezdések szurka-piszkája pedig csak egy arcmentő bakfitty. A határvédelmi pénz EU-ügy, a Karmelita kolostor kihagyása pedig nem égbekiáltó dolog, nem protokollbaki.

Európai téridő 2019.08.21. 09:06:03

@Látens Inszinuáció: Aki undorkodva még csak taktikusan sem szavazott, az mégiscsak beletörődött abba, ami szerinte beletörődés volt.

nincs1itt 2019.08.21. 09:09:43

@dunántúli gyerek: ha te így gondolod, akkor legyen...

havrilla 2019.08.21. 09:10:41

@a nagy hohoohooo:
Na te is befutó vagy a hülyék versenyíén.
A kurva anyád, az a sötét mélymagyar leszopott ma már ? versenyén.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.21. 09:15:15

@havrilla:
"Na te is befutó vagy a hülyék versenyíén."

Nem illik kinevetni a Tourette szindrómásokat!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.21. 10:06:25

@közíró MAXVAL bircaman:
"azonban Zorbán a yandex.ru szoftverével el fogja csalni a választást."

Már a Zorbáni titkosszolgák sem a régiek és simán kikotyogják a Nagy Tervet a kommentzónában???
Vagy csak a Ruméliai Hadtest élén bolgárbirca béggel váltott (szokás szerint) zászlót???

antiinternáci 2019.08.21. 10:10:55

"Gondolta a fene!"
Ettől függetlenül sztem most ünnepelhetjük grabovszki első olyan írásást, amit nem kizárólag csak a gyűlölködés és a butaság iránti elkötelezettsége ihletett.

Nem is kell Merkel, vagy akárki támogatása. Csak az kell, hogy az internácik hagyják abba Magyarország ostrom alatt tartását, vegyék tudomásul, hogy szuverén ország vagyunk, és nem kérünk a bolsevista vívmányokból.

Nem akarjuk:
-a szervezett, erőszakolt illegális migrációt
-az aberrációk támogatását
-pszichedelikus mámorbam élni az életünket, hiába propagálják a kábítószeteket
-hogy senki által meg nem választott, külföldi pénzekből támogatott felforgató szervezetek a népképviselet döntéseit felülírhassák, terrorista módszereikkel tönkretegyék az országot

Ilyen egyszerű. Ha a németek megőrültek, és nekik kell a multikulti, meg a bolsevista gyűlöletbeszéd, az már az ő bajuk: nem lehet segíteni azon, aki maga nem akarja. De minket hagyjanak ezzel békén, nem kérünk 1984-et...

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 10:23:12

@havrilla:
-havrilla a takonynáci fityiszgyogyóosztály viziten:
-drúr panaszom van a szemeimmel nem engedik át a pupilláim a világosságot a fejembe,mi a bajom?
-Dr:abba kéne hagyni a maszturbálást...
-havrilla :miért drúr megvakulok?
-Dr:nem,zavarja a többi beteget...heheee...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.08.21. 10:28:46

Na, lipsik, ti mindig azt hiszitek, hogy aki ide jon az azert teszi, hogy Orbant kioktassa.

Erre mit tesz ez a szemet Merkel?

Hat nem megdicseri az orszagot, hogy jol hasznalja fel az unios penzeket es gyorsan novekszik?! Ami amugy teny is
m.portfolio.hu/gazdasag/ismet-kellemes-meglepetest-okozott-a-gdp-adat.334259.html

Nem csoda, ha libbant korokben ettol irto nagy zavar tamadt.

Hogy fog igy minket hatalomra segiteni a ballibbant remhirpropaganda?

Es hogy fog Orban megbukni jovo kedden??!

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 10:38:47

@antiinternáci: Jó a neved hehee..jól mutatja igazán nagyfaszgyerek vagy...de miért a nyakadon hordod?....hehee...ezért nem kell az iskola ,a tanult ember Orbánnak ...kevered a recsegve fingó kecskét a kecsegve ringó fecskével...hehee...önként vagy hülye ugye hehee..vagy a részeg nemzés hehee...
Senki nem akar betelepítést ezt már számtalanszor elmondták,kizárólag a nemzetközi jog szerinti vizsgálatot,eljárás lefolytatását kérik ami alapján eldönthető ki a menekült és ki a gazdasági bevándorló,aztán vissza is küldhetik ha nem érdemesült.
Ja és a tisztességes emberi bánásmódot kérik számon,az éheztetést,a jogállam lebontását,az állami szintre emelt Orbán családi és pártpereputty korrupciót.

Willkommenskultur 2019.08.21. 10:43:00

@a nagy hohoohooo: "Senki nem akar betelepítést ezt már számtalanszor elmondták" Mikozben telepitik be a negereket folyamatosan

"Ja és a tisztességes emberi bánásmódot kérik számon"

A lipsi sajtoban. Ami senkit nem erdekel.

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 10:56:02

@Magyarország MAGYAR Ország: Mindig érdekelt megtudja e mondani egy teféle túlértelmes igaz e ha valaki elveszti valamelyik végtagját még sokáig úgy érzi megvan?
Te szoktad érezni az agyad?
Pontosan erről szólt Merkel ,azért ,attól nő a gazdaság ,a GDP amennyit a német és uniós adófizetők pénzt utalnak ide a struktúrális fejlesztési alapokba,és a multik,az autógyárak befektetnek.
És pontosan az a szégyen,mutatja a korrupció mértékét,hogy ezek ellenére a legújabb OECD jelentés szerint nagyot nőtt a szegénység és mindenben az Unió végén ballagunk,kivétel a korrupció és a szegénység.
Köszönöm,hogy segíthettem,ez a tanítás most még ingyen ment neked,eztán darabonként 1000 eurót kérek,ennyibe kerülnek a teféléknek forgalmazott "ÍKÚ"tabletták hehee..

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 10:59:48

@Willkommenskultur: Hány négert láttál anyádon?...hehee..ők tartanak el téged hehee...tuti a kurutty vagy vadhajtás akoljából szöktél hehee..ekkora tanulatlan barmok ott tenyésznek..hehee..

rallus 2019.08.21. 11:02:19

@a nagy hohoohooo: Most, hogy talán visszafogtad a szófosást, példát mutathatnál az emberi bánásmódra, befogadhatnád néhány napra Ahmed H.-t, a béke barátját!

havrilla 2019.08.21. 11:02:56

@a nagy hohoohooo:
Marad a véleményem a hülyeségedről.
Álomvilágban élsz .

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.08.21. 11:56:31

@a nagy hohoohooo: Te szegeny vagy?

Tanulj jobb szakmat, dolgozz tobbet!

Ne azt vard el, hogy a sult galamb majd a szadba repul!

Ami viszont a lenyeget illeti, az a gigantikus SZOPOAG a libbantaknak.

Azt hittek, hogy ha Merkel idejon, akkor majd leteszi Orbant a tronrol.

Erre mit tesz? Megdicseri, es elmondja, hogy a nemet cegeknek meg harminc ev Orban-kormany tokeletesen megfelelne.

Ti meg ehetitek a kefet, mint altalaban. :))))

antiinternáci 2019.08.21. 12:25:58

@a nagy hohoohooo:

Pont ez történik:
A magyar hatóságok megvizsgálják, hogy jogosult-e a kérelmező. És aki nem, azt nem engedik be az országba.
A többit a felforgató szélsőségesek beszélik, a hozzád hasonlók meg beveszik.

Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.08.21. 13:40:42

@a nagy hohoohooo: "Senki nem akar betelepítést ezt már számtalanszor elmondták,kizárólag a nemzetközi jog szerinti vizsgálatot,eljárás lefolytatását kérik ami alapján eldönthető ki a menekült és ki a gazdasági bevándorló,aztán vissza is küldhetik ha nem érdemesült."

HAZUCC LIPSI HAZUCCC !!
Mert nem a vizsgalat a lenyeg, hanem hogy Europaba hozzak az arabokat barmi aron, eroszakkal, zsarolassal, fenyegetessel. Mert Europa egy EGYIRANYUSZELEP. Mindenki tudja, hogy aki ide valahogy beteszi a labat, azt SOHA TOBBE, semmilyen korulmenyek kozott sem lehet innen eltavolitani. Egyetlen egy celjuk van, hogy partra tegyek oket, a tobbi csak mellebeszeles, idohuzas.

ez is egy vélemény 2019.08.21. 14:33:33

Azét ez valahol fantasztikus teljesítmny komolyan mondom.

Itt járt a Merkel, megdícsérte a kormány gazdasági programját, az EU-s pénzek elköltését, és erre ide írja a hivatásos Gyurcsanyista gyűlölködő, hogy ezt csak azért mondta hogy Orbánék fizessenek.

Ez már az agybetegség (Orbán fóbia) kezelhetetlen stádiuma.

2019.08.21. 15:47:41

@nincs1itt: "a lényeg merkel németül beszélt, és ezt nem értette mo.-99%-a "
Érdekes adat, mondaná erre Besenyő Pista bácsi, mert mint tudjuk a lakosság ~3%-a német nemzetiségű, ~1,5 % kijár Ausztriába dolgozni, ~1% tanulni, illetve a diákok ~9%-a itthon a németet választotta mint idegen nyelvet elsőként, ehhez még jön ~14%, akik második idegennyelvként, ........ hát ez nekem simán többnek tűnik, mint az ön által írt 1%-ék!

2019.08.21. 15:50:14

@a nagy hohoohooo: Amiket ír, azt szerintem ön sem gondolja komolyan, viszont az állandó hehehe beírogatása arra utal, hogy kritikus szintű drogproblémája van. Kezeltesse magát, amíg nem késő!

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 16:15:05

@Tényelek: Ezen magam alá röhögtem hehee...azt képzeled ezzel a süket dumával előrébb engednek az orbángazdád slicce előtt térgyelő sorban akkor beszoptad hehee..annyit erőlködtél ki magadnak ,hogy végigszäros a farkad és a nyelved ezektől a fentebbi tanulatlan ,tahó takonynáciktól hehee...

2019.08.21. 17:41:13

@a nagy hohoohooo: Csak jóindulatból szóltam, mert az állapota több szempontból kritikusnak tűnik.
A kórosságra utal az is, hogy minden olyan kommentelőben, aki nem szimpatizál a liberálbolsevik vallása ferde hajlamú, deviáns, közösségellenes meglátásaival, egyből Orbán Viktort vizionálja. Nyugodjon meg, azok az emberek csak normálisak, .. ettől még biztosan van köztük olyan, akik a Fideszre szavaztak, de a kettőnek semmi köze egymáshoz.
De elnézem önnek, mert az ilyen rögeszmés ellenség keresés is lehet a túlzott drogozás mellékhatása, ugyanúgy, mint azok a dolgok, amit ön látni vél, de nincsenek.
Azon meg mi röhögünk, hogy azzal a tudással, amivel ön rendelkezik, másokat röhög ki, .. pedig azon inkább sírnia kellene, .. bár értem, hogy nem képes felfogni a saját helyzetét, .. sem.

Ha megkérdezi az orvosát,- Ha végre rászánja magát egy elvonókúrára! -, akkor megfogják majd erősíteni, hogy a kényszeres hehe-hézés a csitri csajoknál még csak-csak elmegy úgy 15 éves korig, de felnőtt embereknél komoly mentális problémára utal.

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 18:39:37

@Tényelek: Ezen lesírtam a bokámat...hehee....sztem szórakoztató vagy,lehet ,hogy szadista disznó vagyok, de élvezem nézni a vergődésed,ha rádnézek tényleg egy illegális bevándorlót látok aki a Lipótról vándorolt ki a közéletbe épülésünkre heheee.

A fény hordása (A legényanya - részlet)
www.youtube.com/watch?v=gGTC2jTJ8L0
Aztán gyere máskor is hehee...jó röhögni a teféle tanulatlan säggbuta orbánszärcsimbókokon hehee.....

nu pagagyí 2019.08.21. 18:40:58

@antiinternáci: "A magyar hatóságok megvizsgálják, hogy jogosult-e a kérelmező."
És láss csodát, a kézivezérlésú hatóság megállapítja, hogy az Al-Kaida bankját üzemeltető Pharaon professzor és a szintén korrupt Gruevszki teljes mértékben jogosult. Egyéb fajta menekült meg egyszerűen nincs, mert nem repülőn jön valamelyik lebombázott ország nem létező magyar nagykövetségének ajánlásával, vagy nem vásárol néhány tízmillióért államkötvényt a Rogán-butikban.

nu pagagyí 2019.08.21. 18:52:46

@ez is egy vélemény: Jól emlékszem még, amikor Kádárt dicsérték a nyugati vezetők az összeomlás előtt. Pont olyan büszkék voltunk, mint most Orbán hívei. A hivatalos (csak az volt) magyar sajtó rögtön félretette addigi gyalázkodó narratíváját a kizsákmányoló, kapitalista, imperialistákról. Mindenki örült, hogy lesz itt is fékpofagyár, amelyben világszínvonalú fékpofák gyártódnak majd, a jól képzett és öntudatos magyar dolgozók által.

6.Lenin 2019.08.21. 18:53:06

@nu pagagyí:

Csak apró megjegyzésként...

Ki nyilvánította nem kívánatos személyeknek az említett urakat? Csaknem a gazdasági, politikai ellenfeleik?
Hány hasonlóan elítéltet fogadott be az USA, Franciaország, Németország?

Kik is bombázzák azokat az országokat, vagy fosztották ki gazdaságilag, akik most simogatni szeretnék az onnan elmenekülőket.

aztán ezek az országok mit is fognak csinálni a második, harmadik generációval, akik majd rájönnek, hogy miért is hívták be őket?

Te ténykedsz a versenyszférában? Ennyi ésszel? Igaz a portás beosztáshoz ennyi is elég.
Vagy egy becsületes bakter pozició se kíván több tudást. Versenyszféra, nagyon távol vagy te ahhoz.
Szerintem.

Proud Mary 2019.08.21. 18:53:13

@a nagy hohoohooo: tudod Feri, a többség itt tudja rólad, h egy alkoholista katonanyugger vagy, aki Ovi pénzén él

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 18:58:43

@Tényelek: Szerintem pedig te élsz buborékban, amit a lenyelt rágógumikból fingottál magad köré. Remélem élvezed.Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni,így vagytok átba..va te szellemi korlátolt orbánseggszolgálatosok :
A videó szerint van a vakok intézetében egy Orbánról vett gumi minta, azt szokták tapogatni a hívek..., arról hallgattak szegény vakok előtt, hogy azonnal kicserélték egy szexuális segédeszközre a szent ereklyét...
Csodálkozott is vak nő, hogy nem hosszúkás és nem berreg.
www.facebook.com/watch/?v=10152209660891093
A videó nem megható.
Sem egy politikuson, sem egy vakon nem kell meghatódni,.
Amikor pedig egy vak emberrel játszik maga alá egy politikus, attól hányi kell.
Az erőltetett és rendkívül buta beszélgetés nem sugall semmit, idétlen és kész!
Mi is derült ki?
A vak nő az otthonban tapogatni szokta Orbán gumiból készített maszkját, de most az igazit is.
Orbán azt mondta beszélgetés gyanánt a vak nőnek, hogy SZÉP az intézetük.
A vak nő azt mondta erre: GYÖNYÖRŰ....
Ha ezt a sztorit egy abszurd vígjátékban látom, akkor elmegy.
Magyar valóságnak pedig :
Nemzeti EgyüttBűnözés Rendszere 2018... Idióták, seggnyalók, bűnözők, elvtelen gazemberek, szellemi prostituáltak gyűjtőhelye.
Nem véletlen volt Lenin nagyon okos ember,"tanulni,tanulni,tanulni"ebben csak az a röhej ,hogy a jobboldal ezt is rosszul tudja,Lenin nem ezt és nem így mondta,Lenin ettől színesebben fogalmazott..Örvendek, hogy egy ilyen intelligens, magasan kvalifikált ember leereszkedett hozzám, agymosott paraszthoz.Meg persze azt is értem hogy a magadfajta IQ lightos némbereket miért zavarja annyira az értelem. Szeretnék az Ön szintjére süllyedni, de sajnos nem megy.

6.Lenin 2019.08.21. 19:00:07

@Proud Mary:

Szerintem ő a mama okos kis fia, aki még 40 évesen is az szülei nyakán él, és az otthoni hierarchia szerint a macsaka és a palota pincsi után jön csak.

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 19:12:53

@Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben.: Már szinte élvezem ahogy egy seggbuta orbánseggszolgálatos újra és újra feldobja saját szarát ,oszt a vezérimádattól bambán tátott szájjal alááll..heheee.

LÁSSUK A TÉNYEKET: Az Európai Bizottság válasza a magyar kormány kampányára

A magyar kormány „Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel!” címmel kampányt indított – óriásplakátokat helyezett ki, egész oldalas újsághirdetéseket jelentetett meg, a miniszterelnök pedig minden magyar állampolgárnak levelet írt. Az Európai Bizottság egyetért: a polgároknak valóban joguk van tudni, hogy mit tesz az EU. Mi viszont azt gondoljuk, hogy az emberek tényeket érdemelnek, nem fikciót. A magyar kormányzati kampány elferdíti az igazságot, és egy „titkos terv” sötét képét igyekszik felfesteni, amelynek célja az Európába irányuló migráció ösztönzése. Az igazság azonban az, hogy nem létezik ilyen összeesküvés. A magyar kormány állításai rossz esetben tényszerűen helytelenek, és a legjobb esetben is erősen megtévesztők. Soros Györgyhöz pedig az egésznek semmi köze. A Bizottság ezért szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, és pontról pontra tisztázni, mi a tény, és mi a fikció.

1. ÁLLÍTÁS: „Be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát.”

A VALÓSÁG: A menekültek EU-n kívüli országokból történő áttelepítése mindig is önkéntes alapon történt, és ez így is marad.

Különbséget kell tenni az (EU-n belüli) áthelyezés és az (EU-n kívülről történő) áttelepítés között.
A menekültek EU-n kívülről történő áttelepítése eddig is önkéntes alapon történt, és ez a jövőben is így lesz. Az EU készen áll arra, hogy (egy áttelepítési keretrendszer segítségével) összehangolja az erőfeszítéseket, de a tagállamok részvétele továbbra is teljesen önkéntes marad.
Az áthelyezés a menedékkérők Európai Unión belüli – egyik tagállamból egy másikba történő – áthelyezését jelenti. A menekültválság csúcspontján a tagállamok jogszabályt fogadtak el arról, hogy csekély számban menedékkérőket helyezzenek át Olaszországból és Görögországból. A tagállamok ezzel is szolidaritásukat fejezték ki a legnagyobb migrációs nyomásnak kitett két tagállam iránt. A Miniszterek Tanácsában, ahol a határozatok elfogadásába Magyarországnak is van beleszólása, olyan döntések születtek, amelyek értelmében Magyarországnak rendkívül kevés menedékkérőt (a végső soron áthelyezésre jogosult 34 710 személy közül mindössze 680 főt) kellett volna befogadnia. Magyarország nem tett eleget a kötelességének, és egyetlen menedékkérőt sem helyezett át a területére. Az áthelyezésre meghatározott kétéves időkeret már lejárt.
Az uniós menekültügyi szabályok egyáltalán nem tartalmaznak kötelező áthelyezésre vonatkozó rendelkezéseket. A hatályban lévő szabályozás megreformálásáról már egy ideje megbeszélések folynak a tagállamok és az Európai Parlament között. Ezekkel a tárgyalásokkal kapcsolatban a Bizottságnak az az álláspontja, hogy valamilyen módon minden tagállamnak szolidaritást kell tanúsítania, de a szolidaritás nagyon sokféle formát ölthet (például határőrök helyszínre küldését és pénzügyi hozzájárulást).

2. ÁLLÍTÁS: „Gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait.”

A VALÓSÁG: Az EU nem gyengíti, hanem támogatja a nemzeti határvédelmet.
3. ÁLLÍTÁS: „Migránsvízummal könnyítenék a bevándorlást.”

A VALÓSÁG: A Bizottság egyáltalán nem tervezi humanitárius vízumok bevezetését.
4. ÁLLÍTÁS: „Még több pénzt adnának a migrációt támogató szervezeteknek.”

A VALÓSÁG: A Bizottság nem működik együtt egyetlen olyan szervezettel sem, amely az irreguláris migráció megkönnyítésén dolgozik.
5. ÁLLÍTÁS: „Pénzzel feltöltött bankkártyákkal is segítenék a bevándorlást.”

A VALÓSÁG: Az uniós segély nem ösztönzi a migrációt, hanem kizárólag a Görögországban már legálisan tartózkodó menekülteket támogatja.
6. ÁLLÍTÁS: „Kísérleti bevándorlási projekteket indítanának az afrikai országokkal.”

A VALÓSÁG: Az egyes tagállamok teljesen önkéntesen döntik el, engedélyezik-e képzett munkavállalók legális bevándorlását, vagy sem.
7. ÁLLÍTÁS: „Csökkenteni akarják a bevándorlást ellenző országok pénzügyi támogatását.”

A VALÓSÁG: Semmilyen összefüggés nincs az uniós pénzügyi támogatás és a migráció támogatása vagy elutasítása között.
ec.europa.eu/hungary/news/20190228_facts_matter_hu
Jobban tetted volna, ha hozzászólás helyett folytatnád kedv enc szabadidős tevékenységedet, bálványod a felcsúti bonsai duce ánuszrózsájának nyelveddel való kényeztetését! Értelmes gondolat hiányában a két füled közötti koponyaűrben az agyevő kukacok által meghagyott maradékból előállított baromságokkal ne szennyezd az bandád által amúgy is teleszennyezett környezetet..hehee..

nu pagagyí 2019.08.21. 19:15:32

@6.Lenin: Látom, a versenyszféra megakadt a torkodon, próbálod görcsösen értelmezni mi is az. Segítek: az egy olyan dolog, hogy tőled csak akkor vásárol az, aki a saját pénzét költi, ha jónak találja az árudat. Ennyi az egész. Próbáld ki!

Na de lássuk a többi baromságot, amit összehordtál. Szíriát saját diktátora tette tönkre, mert nem óhajtott jogokat adni a népnek. Gondolom a mesterterv az volt, hogy ráuszítja a vallási fanatikusokat a tüntetőkre, az iszlám szabadság nevében. Az áldozatok egyszerű emberek, már aki túlélte. Szíriát semmilyen, általad vélelmezett hatalom nem fosztotta ki, saját ostoba vezetőinek köszönheti ami történt.

Irak is pont úgy volt kifosztva,m mint Szaúd-Arábia, sehogy. Volt elég lóvé és az ország diktátora mert nagyot álmodni. Iránt akarta elfoglalni, meg a Kuvaiti bankok széfjét. Kapott pofont, mert nem fért a bőrébe, egy lyukban végezte. A lerombolt ország szintén nagy menekült exportot bonyolít, mert a háborús hangulat fokozására celebrált gyűlölethullámok máig hatnak.

Líbia extrém vezetőjéről szintén nem sok jót lehet elmondani, az egykor gazdag ország romhalmazzá vált, mondhatni törvényszerűen, ahogy az minden véres diktatúra bukásakor bekövetkezik. Az emberek nagy része ott sem tehetett semmiről, kuss volt nekik, pont olyan, amilyen nálunk lesz, ha beteljesedik a nagy mű és szar stabilan úszni kezd a víz felszínén.

Vannak tehát menekültek. Nem a nyugat okozta a problémát, bármennyire divatos is magatokat szapulni a köreitekben.

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 19:25:53

@6.Lenin: "Ki nyilvánította nem kívánatos személyeknek az említett urakat?"
Gondolom látod a hangokat is...heheee...már nem egyszer írtam,Kósának a FideSS rendkívüli és meghatalmazott közhülyéjének volt egy ostoba ötlete,a választásokon való részvételt kössék bizonyos értelmi képesség szinthez.
Már akkor felmerült mi lenne ha az újságokba regisztrálóknál is ez lenne,akkor lehülyéztük Kósát.....téged és több túlértelmes jobbert látva .....az Kósa nem is annyira hülye...
ez utóbbi elég szomorú,pedig mit is mondott a doktor?

6.Lenin a szemészeten.
Doki: - Abba kellene hagyni a maszturbálást.
6.Lenin : - Miért, megvakulok?
Doki: - Nem. Zavarja a többi beteget. hehee...

Ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az valószínűleg egy kacsa.

Ami kicsi zöld, ugribugri és brekeg mint a béka,az bizony béka..
Ghaith Pharaonnal kapcsolatban.
hu.wikipedia.org/wiki/Ghaith_Rashad_Pharaon
A Szövetségi Nyomozó Iroda körözési listáján és az Interpol vörös riasztási listáján szerepel.[12][13] A nyilvános körözési és vörös riasztási listán nem szerepel.[14] Eric Watnik – az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetségének diplomatájának – elmondása szerint ennek az az oka, hogy túl régi az elfogatóparancs.[15] Az Amerikai Egyesült Államok szenátusának vizsgálóbizottsága a Pharaon érdekeltségébe tartozó Bank of Credit and Commerce International-t 1992-ben megvádolta terrorizmus támogatásával, nukleáris technológiával való kereskedéssel, illegális bevándorlás és prostitúció elősegítésével, fegyverkereskedelemmel, csalással, pénzmosással és vesztegetéssel.[16

Elfogatóparancsot adtak ki Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök ellen hétfőn, mert a politikus nem jelent meg a börtönben, hogy megkezdje kétéves büntetésének a letöltését - közölte a Vesti.mk macedón hírportál alapján az MTI.
"Gruevszkit májusban ítélték el, hivatali visszaélés miatt."

Az ítélet szerint Gruevszki miniszterelnökként befolyást gyakorolt egy páncélozott Mercedes beszerzésére kiírt pályázat kimenetelére, és a győztesnek kihirdetett autókereskedő utólag jutalékot fizetett neki, illetve ő maga személyes használatra is igénybe vette a luxusautót. A 600 ezer euró (közel 200 millió forint) értékű Mercedes megvásárlására 2015-ben derült fény, amikor az akkor még ellenzéki - azóta kormányfővé választott - szociáldemokrata Zoran Zaev kiszivárogtatta Gruevszkinek és a kormány több magas rangú tisztségviselőjének lehallgatott telefonbeszélgetéseit.
Igen tudom van néhány ilyen idióta jobber,a batyu,a birka a maxwell aki főszerkesztőnek titulálja magát,N Barbie aki a lyoni hóhéról nevezte el magát,Midhnigt Coder estébé jobbikuSS túlértelmiség akiknek hat szóig terjed az olvasó,az értelmi képességük még addig sem,merthogy a betűk,az a sok-sok betű amik a szavakat alkotják és szavak a mondatokat ,úgy összességében az értelmet az írásnak...na azok a teféléknek ősellenség heheee.....

6.Lenin 2019.08.21. 19:26:50

@nu pagagyí:

"Vannak tehát menekültek. Nem a nyugat okozta a problémát, "

Sem Szíriából, sem más országból nem a diktátorok alatt indult be a menekült áradat.
Hallottál a gyarmatosításról?

Nekem nem akadt meg a torkomon semmi, de az, hogy te a versenyszférában tevékenykedsz ezek után, azt tényleg nem tudom bevenni.

A legalapvetőbb követelmény a valós helyzetfelmérés, és te már itt bux egy bazi nagyot.
A többi követelményről ezek után nincs is értelme elmélkedni. Ennyi.

Líbiában sok magyar dolgozott a diktátor alatt, orvosok, mérnökök, szakemberek, néhánnyal beszélgettünk is az ottani viszonyokról. Felesleges hazudoznod.

6.Lenin 2019.08.21. 19:30:33

@a nagy hohoohooo:

Te köcsög, az USA vádol valakiket a terrorizmus támogatásával ? Észnél tetszel lenni?
A kurva, kurvázik? És te dumálsz értelemről?

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 19:45:51

@6.Lenin: Nem anyádról szól a történet ,derága egy híján 20-s IQ-ú orbánseggszolgálatos takonynáci hehee....és főleg nem az olajmaffia consigliereje a belügyminiszter ,de nem szotyipajtás FideSSkotona a főügyész és sorban a bugyifelelős ,az AB stb ...hehee......

6.Lenin 2019.08.21. 19:50:55

@a nagy hohoohooo:

Nem tudtad a helyes választ? Vagy a mama nagyobb kedvence( a macskátok) elzabálta előled a kaját? Durcás lettél?
Látom kicsit (?) összezavarodtál. Szar, ha csak 1-2 mondatban kellene valami értelmeset írnod?

nu pagagyí 2019.08.21. 19:58:20

@6.Lenin: Szíriában még mindig ott csücsül a diktátor, oroszokat hívott be a piszkos munka elvégzésére.

Líbia? Nyilván fosztogatni mentünk oda, de az már régen volt. Utána szép fokozatosan megőrült a diktátor elvtárs, repülőkre lövöldözött, a nép panaszát tolmácsoló képviselőket szerény Armani öltönyben fogadta az XXL méretű cicikkel rendelkező női testőrsége körében. A kötelező ideológia a zöld könyv lett, amely alapján tetszés szerint lehetett ellenséget kijelölni és akár fejbe csapni vele az illetőt. A diktátorok aggkori üldözési mániája is kitört rajta, félt hogy barátnak álcázott, de nála nagyobb farkú, sötétben bujkáló személy (személyek) háborgatnák handzsárral napi sziesztája közben. Aztán lett, ami lett. A túl sok éjszakai fekete autó, a paranoia megtette hatását. A diktátor dicsőségét zengő óriásplakátok ellenére mindenki fellázadt, és mindenki mindenki ellen fordult. Nem is tudom, mi lett vele, de a fiait azt hiszem kinyírták. Az ország azóta is hadura martaléka. A nyugatnak semmi köze az egészhez, csak egy diktatúra törvényszerű halálát látjuk, jön majd egy másik diktátor valamikor, ha sikerül nagyobb ágyút beszereznie a többi potenciális jelentkezőnél. Az ilyen rázós átmenetek helyett találták ki Nyugaton a demokráciát, ha például megbukik Merkel, nem lesz polgárháború. Abban viszont nem vagyok biztos, ha Orbán 20 év múlva meghülyül, itt is sima lesz-e az átmenet. Azért ne aggódj, addig megkapod a moslékot a gazdádtól, aztán majd úgy csinálhatsz, ami akkor lesz a divat.

Ja, versenyszféra? De biztosan nem vettél részt ilyesmiben, főleg nem vállalkozóként, aki a saját tőkéjét és egzisztenciáját teszi kockára. De értékelem érdeklődésedet. A cégem már 25 éves, jelenleg öt alkalmazottam van, mind régóta nálam dolgozik. Jól keresnek, nincs okuk panaszra. Nem egy nagy cég, de én nem az államból élek, nem jó pozícióban lévő sógor-koma, nem kell benyalnom senkinek, sem a helyi helytartónak, sem a helyi Mészáros Lőrincnek. Utóbbival szemben én nettó adóbefizető vagyok, tetemes összegben. Abból kapod a fizetésedet, hogy itt értetlenkedj.

6.Lenin 2019.08.21. 20:09:37

@nu pagagyí:

1970-től voltam először vállalkozó.
De ne próbálj itt ködösíteni. Tudom, hogy mivel jár az, hogy valóban a versenyszférából szeretnél SIKERESEN megélni.

Csak annyit, hogy a politikában, és a vállalkozásban csak akkor lehetsz sikeres, ha első lépésként teszel egy VALÓS helyzetfelmérést. Szerintem te ehhez alkalmatlan vagy. Az itt általad leírtak alapján állítom.
Nem vitatom, hogy vállalkozóként vegetálsz. Van ilyen is.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.21. 20:14:11

@6.Lenin: "1970-től voltam először vállalkozó."

:))

Legfeljebb besúgásra vállalkoztál, faszfej.

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 20:17:45

@6.Lenin: ,ajh, én hülye, akkor eddig rosszul csinál
Meg voltunk győződve, hogy a tanulás segít a magadfajtákon, de most felhomályosítottál, hogy nem.
Mindig mondom :hülyéket és mihígmélymagyar orbánseggszolgálatos takonynácikat nem tanítok ,de veled kivételt teszek mert 2 in 1-ben hehee...
Hagyjuk a gyarmatosítás segghülyéknek készült meséjét hehhee...közvetve mi is hasznot húztunk belőle és élveztük az árát .

. A gyarmatosítás nem akkor ártott vagy használt, ha arra koncentrálunk, a helyzetből utólagosan melyik fél „mit hozott ki.
ezerszáz évvel ezelőtt, jött egy istentelen migráncs horda, elzabrált egy területet, utána fosztogatta az európai keresztény polgárokat, leölte őket.

aztán 1100 évvel később, ezeknek a vadembereknek az utódai/pl. te, teli pofával migráncsoznak.
milyen érdekes az élet!?
No, akkor a teljesen hülyék kedvéért még egyszer:

Az USA- fegyveresen megdöntötte a saját népét gyilkoló ,fosztogató diktátort ,aztán magához hűt rakott a helyére ,egy idő után azok is követték a "dicső "elődeik példáját és ugyanolyan diktátorrá lettek,mint pl :Kadhafi,a későbbi politika szakított ezzel a demokrácia deficittel és ugyan katonai erővel segített a helyi demokratikus erőknek elzavarni a diktátorokat ,de a kialakítandó demokratikus berendezkedésbe nem szólt bele,azt ráhagyta a hatalomra segített demokratikus pártokra ,mozgalmakra stb ...és ez így elfogadható ,arról már nem az USA tehet ,hogy azok nem voltak képesek megerősödve összefogni és a szegénységet ,az ellentéteket kihasználva a szélsőséges vallási fanatikus jutottak hatalomra .

Segítek ,de csak a 20-as IQ felettieknek hehee..."
Egy kalap alá veszik a volt gyarmatosító, nyugati civilizációjú nemzeteket a gyarmatokkal sosem rendelkezőkkel, azonban nem esik szó azokról a népekről, akik ugyan nem nyugatiak, de történelmük során hatalmas birodalmakat hoztak létre. Ezek a vélemények teljesen légből kapottak, és alattomos céljuk a fehér, keresztény európai emberben való bűntudatkeltés, a már így is krónikus etnomazochizmus (lásd Guillaume Faye) minden határon túl való felerősítése, és Európa muszlim tömegek általi megszállásának pszichológiai hadviseléssel történő előkészítése.

Inkább az imperializmus szót fogom használni, mivel ez a gyarmatosítók mellett magába foglalja azokat is, akik nem elsősorban gazdasági előnyök miatt gyarmatosítottak, hanem szárazföldi-bürokratikus birodalmakat hoztak létre.

vigyazo.blog.hu/2016/11/26/gyarmatositas_es_dzsihad_a_nyugat_felelossege

És a példa Afrika :
A fentiekben említett számos konfliktus arra világít rá, hogy az afrikai válságokra is igaz: a békét csak akkor sikerülhet hosszú távon kikényszeríteni, ha gyakorlati megoldásokat keresve hatékonyan összehangolják a konfliktusban érintettek érdekeit – nem feltétlenül csak afrikai, hanem akár „kombinált” afrikai és nemzetközi segítséggel.
www.afrikablog.hu/afrikai-problemakra-adott-afrikai-valaszok/

Javasolhatom ne szaporodj. Találj magadnak más hobbit. Például pöcsverés, herevasalás,faszméregetés ,távolbanézés. Annyi más dolog van még. Ne foglalkozz valós problémákkal még a végén bajod történik,értelem jut be a fejedbehehee...

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.21. 20:18:39

@Magyarország MAGYAR Ország:

"Erre mit tesz? Megdicseri, es elmondja, hogy a nemet cegeknek meg harminc ev Orban-kormany tokeletesen megfelelne."

igen, örült a rabszolgatörvénynek, és a magyar nép butításának, a sok szalagmunkásnak.

te hazaáruló fidessnáczi, döggölj meg!

nu pagagyí 2019.08.21. 20:19:09

@6.Lenin: Az Orbán szomszéd professzor úr már elhalálozott, tehát már csak holtában támogatja a terrorizmust. A halála okozott némi felfordulást az Orbán családban. A családfőnek sürgősen el kellet utaznia Svájcba, hogy tisztázza, hogy a professzor úr által valamelyik bankba betett néhány milliárd az valójában nem a professzor úré. Úgy tűnik sikeres volt az út és nem hagyta ithon a PIN-kódot. Sajnáltam volna, ha József nádor egykori kastélyában rohangáló Nárcisz kutyának virsli helyett vízben áztatott kenyérrel kellett volna beérnie, amíg Lőrinc átutalja az esedékes jutalékot.

6.Lenin 2019.08.21. 20:28:04

@nu pagagyí:

Próbáld kerülni Feltót, de szerintem már talán késő. A faszért erőlködsz ekkora baromságokkal?

6.Lenin 2019.08.21. 20:33:00

@a nagy hohoohooo:

Heheee, te bármit benyalsz, amit eléd tesznek? Eltanultad a macskátoktól.

nu pagagyí 2019.08.21. 20:41:48

@6.Lenin: Ez tetszik: " VALÓS helyzetfelmérés".
Azt hiszem neked itt be is fejődött az egykori vállalkozói ambíciód.

Én nem baszkódtam ilyesmivel. Először terméket csináltam, aztán meglepetésemre megvették. Ha nem vették volna meg, nem lennék vállalkozó.

Aztán figyeltem rá mit is akar a vevő és próbáltam az igényekhez igazítani a termékeket. Ha így csinálod és nem munka nélkül akarsz hirtelen meggazdagodni, nem adósítod el a cégedet felesleges luxus bevásárlásokkal, figyelsz a bevételek-kiadások egyensúlyára, odafigyelsz a dolgozóid igényeire, akkor nem lesz semmi. baj Persze szüntelenül dolgozni kell, fejleszteni, nem egy fáklyás menet. Ketrecben tartott háziállatoknak ez nem való.

Remélem segítettem. Ha mégis bimbózik benned valami próbáld ki, mert látom, beleuntál már hogy itt tedd a hülyét. Lehetsz még hasznos tagja te is a társadalomnak, csak akarni kell.

Ja , persze a termék! Hát ahhoz kell némi kreativitás, némi tudás, de bármi lehet, ha értesz valamihez megfelelő szinten. Ha semmihez sem értesz, még mindig lehetsz kereskedő, aki olcsón vesz és drágán árul, amíg be nem fuccsol.

nu pagagyí 2019.08.21. 20:56:44

@6.Lenin: Hát igen, a diktátor úr nem olyan! A szent ember! Remélem vonultál te is és tutira leszel gyarmat, igaz más sem, de ezt most hagyjuk.

Egyébként jó nevet választottál, bár gondolom viccből, amikor még a kommunistázás volt a menő a nemzeti szocialista táborban. Mára viszont, nem függetlenül gazdád nézeteinek szapora változásától, te is csodálod Kim Dzsong Unt, a szuverén vezetőt, akit népe is imád (az a része akinek még nem lőtt még lyukat ágyúval a hasába) és mint tudjuk, gazdáddal együtt fáradozol a kínai társadalomszervezési tapasztalatok hazai adaptálásában. Már csak az egy tál rizsért hajlongó tömeget kellene előállítani és kész is. Az intézményrendszer már áll.

6.Lenin 2019.08.21. 21:01:18

@nu pagagyí:

Ne hülyéskedj már. 70-73 vállalkoztam itthon, aztán 73 -ban kikerültem külföldre, mert oda nősültem. 80-ban visszajöttünk MO-ra, egy számomra addig nem igen ismert környékre.
3-4 évembe telt, míg ott "közrejátszottam" abban, hogy a hasonló témában dolgozó vállalkozók tönkremenjenek.
Csináltam egy felmérést, aztán olcsóbban, gyorsabban végeztem el azt, amit ők lassan, és drágán. Meg volt rá a fedezet, kiszámoltam.

Aztán ők próbáltak nekem tanácsokat adni, hogy miként is kell vállalkozni, miközben ők szépen bedobták a törölközőt. Én maradtam egyedül azon a részen, és visszajött szépen az addigi befektetés is.
Találkoztam már hozzád hasonló seggfejekkel a piacon. Persze, ha nincs érdekellentét, szerintem nyugodtan elvegetálhatsz te is akár a környezetemben is. Miért is törődnék veled?

"Én nem baszkódtam ilyesmivel. Először terméket csináltam, aztán meglepetésemre megvették. Ha nem vették volna meg, nem lennék vállalkozó. "

Legalább ne igazold, hogy mekkora pöcsnek tartalak.

Én ezt úgy szoktam, hogy mit, mennyiért, és kinek, és nem ér se pozitív, se negatív meglepetés. Ha reménytelen, vagy nem kifizetődő, bele se kezdek, keresek mást, amit érdemes. Ez a valós helyzetfelmérés előnye. Nekem ez jött be. és most már csak élvezem a hozadékát, mint nyugger. Most már szívesebben játszom az unokáimmal, és élvezem az eddigi munkám gyümölcseit.

6.Lenin 2019.08.21. 21:10:29

@nu pagagyí:

Valóban viccből választottam a nevem. A kezdetekben egy másik blogon vitáztam egy hozzád hasonló seggfejjel, akinek a VI=6.-al volt egyenlő.
Hatalmas intelligenciáját fitogtatta, mint ez a balfasz pecás, miközben sorra visszaigazolta a balfaszságát.

Még azt is bevette, hogy a dédapám személyesen beszélt Leninnel. Ami valahogy így zajlott le...

1918 kemény októberi éjszakáján valaki halkan kopogott az öregem ablakán, úgy éjfél körül.
Az öregem mérgesen megkérdezte-Ki az?- mert már szeretett volna lefeküdni.
-Én vagyok, Vlagyimir Iljics Lenin, volt a halk, alig érthető válasz.
-Menj a picsába, mondta az öregem még mérgesebben. Aztán csönd borult a tájra.

Hát ennyi volt.

antiinternáci 2019.08.21. 21:15:01

@a nagy hohoohooo:

Te tényleg olyan buta vagy, mint amilyennek a hozzászólásaid alapján tűnsz, ha elhiszed, hogy a brüsszeli bolsevisták hazudozását értelmes ember is beveszi.

Ja, tényleg nem működnek együtt a Soros-terroristákkal, csak a Timmermanus állandóan Sorstól személyesen kell hogy kapja a parancsokat. Mert olyan buta, hogy telefonon nem értené meg...
És nem is támogatják migránskártyával az erőltetett és szevezett illegális migrációt. És ezt jól meg us mondták a Zorbánnak.
Mert csak Görögországban adnak a migránsoknak pénzzel feltöltött bankkártyát. És az pedig köztudott a bolsevista valóságból, hogy G.ország ám nem az EU-ban van, hanem a Marson. Szóval a bolsevista igazság tényleg az, hogy nem támogatják pénzzel a migránsok beözönlését az EU-ba, hiszen G.ország nem az EU-ban van.
A bolsevisták nagyon tisztességes emberek. Gyakran mondanak ilyen igazságbeszédeket, már Gyurcsányi is azt mondott Őszödön, mint tudjuk...
Az azért nem volt szép tőled, hogy feltételezted, rajtad kívül is van olyan hülye a világegyetemben, aki ezt a bull shitet kétpofára fogja zabálni.

nu pagagyí 2019.08.21. 21:42:54

@6.Lenin: 70-73-ban nem voltak még vállalkozások. Maximum butikos lehettél, vagy fodrász. Igaz, akkoriban a hiánygazdaság akkor is eltartott, ha te voltál a leghülyébb. Sántít tehát a meséd. Egyébként 80-ban sem lehetett még vállalkozást indítani, 82-ben lépett életbe a gazdasági társaságokról szóló törvény.

GMK-m már 86 körül volt, de 88-ig egy állami vállalatnál dolgoztam. Majd egy több tulajdonosú kft-m volt, 92-től egy családi cég, a mostani pedig 93-ban alakult és mai ketyeg. Pedig volt közben egy rendszerváltás, gazdasági összeomlás. Lehetett választani, éhen döglesz, vagy munkáért kuncsorogsz, esetleg kipróbálod magad vállalkozóként. Én utóbbit választottam. Szerencsém volt, mert volt mire alapoznom (nem pénz, hanem a saját alkotásom). A cég túlélte a 30%-os inflációkat, az ilyen-olyan válságokat, megszorításokat, hülyék helyzetbe hozását a rovásodra. Ma is jól el vagyunk, bár a gyerekeim nem fogják átvenni a céget, maguk próbálkoznak.

Most biztosan nem vállalkozásból élsz (hacsak nem strómanként), mert akkor ragaszkodnál a jogaidhoz, a tulajdonodhoz, a diszkriminációmentes államhoz, egyáltalán a jogállamhoz. Te nagy valószínűséggel egy lúzer vagy.

Nem olyan rejtelmes, a jobboldal hangadói ugyanis olyanokból állnak, akik versenykörülmények képtelenek lennének teljesíteni, viszont ugyanolyan jólétet követelnek maguknak (vagy nagyobbat, pofátlanságban tényleg verhetetlenek), mint aki képes rá. A hatalom pedig azért kell a jobboldalnak és csak a teljhatalom jöhet számításba, mert így biztosítható a sötét, műveletlen bunkók parazita életmódja. Csak így lehet Vidnyánszky a legnagyobb rendező, Ákos a legjobb könnyűzenész, a Riposzt a legolvasottabb lap, Rogán feltaláló, Waldemort/Simonka/teszőleges kiskirály milliárdos gazdasági szakember, Kövér kiemelkedő filozófus. Ki ne felejtsem Palkovicsot (még megsértődne), aki tudósnak képzeli magát és az MMA-ban ücsörgő, életmű nélküli művész urakat.

antiinternáci 2019.08.21. 21:47:04

@a nagy hohoohooo:

Amerikai bolsevista barátaid megdöntötték a stabil, araboknak kiválóan megfelelő, magas életszínvonalat biztosító rendszereket Irakban, Szíriában (lényegében) és Líbiában.
Tették ezt azért, mert a korábbi rendszergazdák kordában tudták tartani a síita-szunnita ellentéteket, jó életkörülményeket biztosítottak, stb...
Ezeket tehát meg kellett dönteni, hogy a migrációt meg tudják indítani Európa felé.

A másik magyarázat az eseményekre az, hogy hogy amerikai boksevista barátaid nem elmebeteg tömeggyilkosok, hanem csak simán beszámíthatalan elmebetegek. Ez persze csak akkor igaz, ha feltételezzük, hogy akkora idióták, hogy nem voltak tisztában azzal, hogy a diktátorok utáni hatalmi vákuum a vallási ellentétek kirobbanásához fog vezetni. És ők tényleg nem is akarták tulajdonképpen akármennyi (több százezer? millió?) áldozat árán megvalósítani aljas céljaikat, hanem csak játszottak-játszogattak a tűzzel, és hát így alakult...
Szerinted tényleg ekkora idióták, elmebetegek voltak az amerikai bolsevista barátaid? Mert a böcögőrátóti postamester 4 éves unokája pontosan tudta, hogy a síita és szunnita tűz és víz, nem szabad hagyni őket reakcióba lépni.
Ezért én arra hajlok, hogy az amerikai bolsevista barátaid mégis inkább elmebeteg tömeggyilkosok Clintonnéstul, Sorosostul, és igen, I. (Szent) Obamástúl.
Szerencsére megbuktak, de ezek is olyanok, mint az itteni elvtársaid: alávaló tetteik után még lenne pofájuk újból hatalomra kerülni, ha az emberek olyan hülyék, hogy megválasztják őket.
Ahelyett, hogy szégyenükben a szőnyeg alatt bicikliznének...

antiinternáci 2019.08.21. 22:00:17

@nu pagagyí:

"képtelenek lennének teljesíteni, viszont ugyanolyan jólétet követelnek maguknak (vagy nagyobbat, pofátlanságban tényleg verhetetlenek), mint aki képes rá. "

Leírtad az irigy, aljas, alávaló bolsevista szavazókat, a Gyurcsány-fan idiótákat, akik állandóan arról beszélnek, hogy el kell venni másoktól, és adják oda nekik.

Közismert törvényszerűség, hogy aki tisztességes úton, saját erejéből sikeres vállalkozást épít fel, az jobboldali gondolkodású. Mert a jobboldali gondolkodás alapja a tisztesség. A baloldalié meg az egyenlősítés: elvenni attól aki dolgozik, teljesít, és odaadni annak, akire ez nem jellemző, akkor is, ha saját hibájából ilyen.

nu pagagyí 2019.08.21. 22:29:23

@antiinternáci: A szofosásodból úgy nagyjából semmi sem igaz, csak ideböfögted a szokásos összeesküvés-elméleteket.

A diktatúráknak az a lényege, hogy kevesen vannak hatalmon, pontosabban egy ember, aki a kegyenceket is láncon tartja (lasd Simicska bukását), a nép meg jogfosztva vegetálhat. Nem kell ahhoz Ámerika, hogy mondjuk megbukjon a türkmén basi, aztán felfordulás legyen. Sőt, amíg nincs ilyen Amerika sem áldozza az adófizetők pénzét kalandokra. Akkor lépnek, ha valamelyik idióta fenyegeti a szövetségeseiket (mint Irak Kuvaitot, vagy Szaúd-Arábiát), vagy Líbia elkezd utasszállító gépekre lövöldözni. A Nyugat jól el van egy diktátorral, ha nyugton marad és csak saját országának életét keseríti. Jó üzleteket lehet ott nyélbe ütni.

A nép természetesen nem boldog és csak alkalomra vár, miközben lelkesen kántálja amit kell, nehogy meghurcolják. A közvetlen fenyegetés, a besúgok hada, különböző félhivatalos milíciák garázdálkodása, állami önkény napi élmény.

A diktátor akkor bukik, ha eljön az alkalom és a nép ezt felismeri (mint nálunk a Szovjetunió szétesése), de ha nem, előbb-utóbb kipurcan a diktátor, esetleg képességei fogyatkozásával nem képes már tartani a gyeplőt. Bukása mindig hatalmi űrt hagy maga után. Törvényszerű, hiszen ő maga volt a hatalom egy személyben. Kevésbé civilizált országban nincs rendezett átmenet, jönnek a leszámolások, felszínre törnek a visszafojtott sérelmek, civilizáltabb országokban általában belülről rohasztják szét a rendszert, mire meggárgyul a diktátor.

nu pagagyí 2019.08.21. 22:41:50

@antiinternáci: Feltételezem a közpénzből felhizlalt vállalkozókra gondolsz. Na, azok nem vállalkozók, pláne nem polgárok. Az úgynevezett jobboldal Magyarországon mást jelent, nem önerejükből boldoguló embereket (polgárok), mint Nyugaton. Itt csak elvétve vannak ilyenek. A mi jobboldalunk haszonleső suttyókból áll, azon a tudati szinten vegetál, amely rád jellemző, erkölcsük az meg pláne nincs: nem adnak nemzetnek, hanem elvesznek, gátlás nélkül darabolják egyre kisebbé a nemzetet, hol ezt a csoportot, hol amazt pöccintve ki belőle. Nincs e mögött semmi, csak puszta haszonszerzés. Ahogy írtam már, parazitaként élősködnek.

a nagy hohoohooo 2019.08.21. 22:52:05

@antiinternáci: Lyézus ez van amikor apud és anyud testvérek...hehee...dobtam egy seggest....hehee...a jobboldali gondolkodás alapja a tisztesség höhööö...már annál eldobtam magam:jobboldali gondolkodás heheee...háthamég a fogalmat ismernéd Orbán takonynáci barmahahaa..ja az orbáni tisztesség csak úgy kapásból a tanácsi lakása 8x-s áron eladásától az MDF -FideSS székház,...szőlőkőbányák...liberálisból ...konzi...populista...keresztényálca..illiberális...most újra kereszténykamu.....Gripenek,a Sukoró ,a mutyi mutyik sora...a kitiltás,Vida,...vanéletazejunkívül...szabaccságharczok az eju,bankok,pálinka ,rezsi..O1G Simi haver ...strómanok ..pávatáncok sora..alkotmányos költségek.a szarospelenkán át..paff...még egy segges...hehee..és ezek a jéghegy csúcsai...mindig érdekelt megtudja e mondani egy teféle túlértelmes igaz e ha valaki elveszti valamelyik végtagját még sokáig úgy érzi megvan.
Te szoktad érezni az agyad?

rasztaszív 2019.08.21. 22:55:46

@nu pagagyí: a mi jobboldalunk nem jobboldali,hanem klerikális.aki nem elég keresztény,az nekik nem is magyar.ezt nem kéne semmibe venni.

Soros csicskák húzzatok haza! 2019.08.21. 23:05:35

@rasztaszív: Veled valami nagyon csúnya dolog történhetett anno a gyóntatófülkében.

Akarsz róla beszélni?

rasztaszív 2019.08.21. 23:24:54

"Mert a jobboldali gondolkodás alapja a tisztesség."

:)))

Andráska8 2019.08.22. 00:01:50

mik azok a dékás pártblogok?

CSOKKI MÁLNA 2019.08.22. 00:04:30

@nu pagagyí: A bogrács a választást szimbolizálja.. Amit te hirdetsz, az az anarchia..:)

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.22. 00:19:10

@6.Lenin:

"80-ban visszajöttünk MO-ra, egy számomra addig nem igen ismert környékre."

bár ne tetted volna, a durvaanyádat. gondolom kint a tökük tele volt egy szervilis csuszómászó getzi lényeddel.

hát, itthon se vagy több, huggyos fidessfannyugger. persze nyalhatod ész nélkül a csutti valagát, attól még az nem lesz több, mint egy főstróman dzsipszi.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.08.22. 02:20:21

kiderült a tagáknál is van hülyébb
nem könnyű
tegye fel a kezét aki a nagy hohoholokosztnak elolvasta bármelyik 2. sorát

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.08.22. 02:33:06

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: visszavonom
a tagák normális állampolgárok ehhez képest

nagy hohodály: saját érdekedben is fordulj pszihodokihoz
a gondolataid formailag sérültek, tartalmilag meg sem lehet ítélni,
egyszerűen képtelen vagy emberekkel kommunikálni

a nagy hohoohooo 2019.08.22. 07:07:35

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Kurvára tévedsz, mert remekűl kommunikálok, akár idegen nyelven is. Például az arabokkal gond nélkűl lekommunikálom, hogy le akarom szopni őket, kapják elő a dákojukat és verjék bele a számba. Ez naponta előfordul, bármi probléma nélkűl.

nincs1itt 2019.08.22. 07:48:38

@Tényelek: felsorolt számokat nem ismerem, viszont némi ellenvetéssel élnék. a "német nemzetiség" 3%-ot tesz ki, ebből mennyi beszéli az akademiker deutsch-ot? 1,5% ausztriában dolgozó közül sem sokan beszélik és értik, a 9% első nyelvként választó között már lehet néhány tized százalék, második nyelvként választók között még alacsonyabb lehet az arány. de ez most mindegy, a lényeg az, elolvasva bundesregierung honlapján fellelhető szöveget, bizony sem azt nem mondta, hogy o.v. az új arschlecker350, sem azt hogy ő till eulenspiegel. magam is schwäbisch dialektet beszélem jobban, de keverve a boarisch-val, írásban pedig a hochdeutschot használom. az pedig eleve szégyenletes, hogy a blog szerzője a gógli ferdítővel tett kísérlet alapján próbálja értelmezni az egyébként (szerintem) semleges tartalmú szöveget.

antiinternáci 2019.08.22. 08:35:16

@nu pagagyí:

A közpénzből felhizlalt vállalkozókra is igaz lehet, ha tisztességesek.
(Én elvből nem veszek részt pályázatokon, mert nem üzletelek az állammal, önkormányzatokkal. Szerencsére jól megvagyok nélküle is mindig. Megundorodtam tőle még a kommunisták alatt, amikor egy féreg azt merészelte mondani NEKEM, hogy akkor vehetek meg egy ingatlant, ha... Úgy gondoltam, több esélyt nem adok, hogy ilyen megtörténjen.)

Szándékosan, propagandisztikusan keveritek a dolgokat. Ha az állami szervek fizetnek egy profitérdekelt vállalkozásnak, akkor mindig közpénzen hizlalás történik. Tud egy állam úgy működni, hogy nem fizet profitérdekelt vállalkozásoknak, tehát nem hizlal cégeket közpénzen. Igen. A ti fejetekben. De a valóságban nem.
Szóval, a kérdés az, hogy a megrendelés valós piaci feltételek alapján történt -e, vagy sem.
Tehát nyugodtan lehet egy közpénzen felhizlalt vállalkozó is tisztességes, ha a valós piaci feltételek alapján rendelnek tőle. És az nem korrupció, ha Fideszes döntéshozók több jelentkező eseténba hozzájuk közelebb álló cégtől rendelnek piaci feltételek szerint. Persze, szerintetek mindenki nem így csinálja. Ez majd akkor játszik, ha bizonyítani tudjátok.
Mert más a politikai propahanda-banda, és más a valóság.
Vannak visszaélések persze, pl. most emeltek vádat egy Fideszes képviselő ellen, számos közbeszerzést megsemmisítenek, pályázatokat visszavonnak, stb...

antiinternáci 2019.08.22. 08:37:42

@a nagy hohoohooo:
"Kurvára tévedsz, mert remekűl kommunikálok, akár idegen nyelven is. Például az arabokkal gond nélkűl lekommunikálom, hogy le akarom szopni őket, kapják elő a dákojukat és verjék bele a számba. Ez naponta előfordul, bármi probléma nélkűl."

Mi van, őszinteségi rohamot kaptál?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 08:43:13

@rasztaszív:
"a mi jobboldalunk nem jobboldali,hanem klerikális.aki nem elég keresztény,az nekik nem is magyar.ezt nem kéne semmibe venni. "

Vicces, hogy közben a csuhások, föleg a vezetöik meg totál liberál jobboldaliak!! A Beer Miki bácsitól tudom, hogy az ö facebook buborékjában (plébánosok, megyés püspökök stb) pl. mindenki a #momentumra szavaz!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 08:47:15

@nincs1itt:
"hogy o.v. az új arschlecker350, sem azt hogy ő till eulenspiegel. magam is schwäbisch dialektet beszélem jobban, de keverve a boarisch-val, írásban pedig a hochdeutschot használom"

Micsoda gyönyörü mondat! Gratulálok! Szerintem ne ronditsd a mondanivalódat finnugor szavakkal, ird az egészet indo-germánul. Majd kiguglizzuk.

rasztaszív 2019.08.22. 08:55:43

@R.V.J.: ez csak annak a jele,hogy a klérusban is akad még keresztény.

nincs1itt 2019.08.22. 08:58:13

@R.V.J.: többre ne is számítottam tőled...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 09:02:29

@rasztaszív:
"ez csak annak a jele,hogy a klérusban is akad még keresztény. "

Ugye? Mondta is Andris pártelnökúr Mikibácsinak, hogy mihelyst a hippi Jézusból yuppi-t csinál az egyház, akkor azonnal beleírjuk a kultúrprogramunkba!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 09:04:22

@nincs1itt:

Nagyon kedvelem az írásaidat, a hochsoroksári dialektusod igazán magávalragadó.

Soros csicskák húzzatok haza! 2019.08.22. 09:20:05

@nincs1itt: "eleve szégyenletes, hogy a blog szerzője a gógli ferdítővel tett kísérlet alapján próbálja értelmezni az egyébként (szerintem) semleges tartalmú szöveget"

Ez tök jó, mert legalább mindenki látja, hogy hülyét csinál magából.

Ezeket amúgy se az érdekli, hogy a szöveg miről szól, hanem hogy mit lehet belemagyarázni úgy, hogy a kormányra nézve hátrányos legyen.

(Az biztos, hogy finoman meg akar ágyazni a felzárkóztatási támogatások csökkentésének a 2020-as költségvetési keret vitája előtt, de ez tőlünk lényegében független okok [Brexit, keleti periféria lecsúszása, donor országokban politikai népszerűtlenség] miatt van így.)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 09:20:44

@rasztaszív:
"elkéstetek."

Abszolut nem. A rentábilis yuppi jézus (a la scientology) a katolikus egyház jövöje. Ebben mi teljes mellszélességgel mögöttük állunk!!

6.Lenin 2019.08.22. 09:49:39

@nu pagagyí:

Nézz utána. Mondok néhány fogódzót...Nyers Rezső, új gazdasági mechanizmus pl. és még sok minden más.
Nem kell mindig bevenni egyk oldal propagandáját sem. Azok az olyan hülyéknek szólnak, mint te is lehetsz, főleg DK-s hívőként.

6.Lenin 2019.08.22. 09:52:08

@csüngőhasú norvégbáró:

Miért zavar téged az ittlétem?

Gondolom akkor is pontosan ilyen balfasz voltál, amikor kint voltam. Vagy maradnál, ha ismét kimennék. Nem értem az összefüggést.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.22. 09:55:50

@a nagy hohoohooo : "az arabokkal gond nélkűl lekommunikálom, hogy le akarom szopni őket"

Látod, fideSSfasszopó, ezt készséggel elhiszem rólad. Szánalmas, hogy ferde hajlamodat csak magyar hazafiak nickjei mögé bújva mered vállalni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.22. 09:58:21

@antiinternáci: "Ha az állami szervek fizetnek egy profitérdekelt vállalkozásnak, akkor mindig közpénzen hizlalás történik."

Nem minden kifizetés közpénzen hizlalás, de Ondó Viktor a legtöbb milliárdot ezzel a módszerrel lopja el az adófizetőktől.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 10:08:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Nem minden kifizetés közpénzen hizlalás,"

igy van. Persze ehhez az is kell, hogy a profitorientált cégben a korrumpálhatatlan nyugati moralitás legyen az uralkodó vállalati kultúra.
Pl. az apu idejében a Strabagnak makulátlan volt az együttmüködése a Horn kormánnyal, majd késöbb a Medgyessyvel. Persze erre mindkét esetben az SZDSZ árgús szemei volt a biztosíték!!

a nagy hohoohooo 2019.08.22. 10:33:34

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Azé'vigyázzunk azért ezzel hehee..derága csekélyértelességű orbánseggszolgálatos takonynáci baro...az orbánakolból ...bizonyos ayurvédikus gyógyítók szerint az ilyesfajta eljárás (bármilyen mindenymagyarok-os izé honyfoglalók említése a reteráton) erős alhasi fájdalmakkal együtt járó heveny fosást válthat ki!
Erős nosztalgiát ébresztettél bennem a régi budink iránt. Olyan otthonos hely volt, hogy nem tudnám lealázni egy ilyen elnevezéssel.Mint Horn Gyula Torgyi -patakvér-Józsinak az ülésteremben hurrogott le, amikor azt mondta neki, hogy ?Pubi, ne buborékoljál már!?brhüüü......

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit antizseni-köznyelven säggfej-érdeklődve nézegeti a Windsori kastélyban a királyi WC fajanszot miután az idegenvezető ismerteti annak szuper működését,mégpedig,hogy ez a herkentyű kétszer többet tud mint bármely másik,kipróbálhatom kérdi?
Természetesen,...lecsüccs,nagydolog,s láss csodát a herkenytű kitörli a sejhaját.
Gatya fel,csókolom a Miniszterelnök Úr kezit antizseni-köznyelven säggfej-hitetlenkedve behajol mire a szerkezet pofántörli,gúnyosan felkiált mégsem olyan szuper nem végeztem dolgom,ám mégis törölt.
Erre az idegenvezető uram ez jól működik a sägget legyen bármilyen a formája mindig felismeri...heheee...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.22. 10:56:43

@R.V.J.: Kevered a dolgokat.

A szocik úgy loptak, hogy korrumpálható cégeket túlfizettek, és egy részét utána visszakapták.

Ondó Viktor ilyen bonyolult dolgokat nem csinál. Ő van az ügylet mindkét végén, ő adja a pénzt, és közvetlenül ő kapja, erre használja a rengeteg strómanját.

a nagy hohoohooo 2019.08.22. 10:58:58

@R.V.J.: Mindig élvezem amikor egy idomított orbánseggszolgálatos hímvessző feldobja saját szärát hehee...oszt a vezérimádattól bambán tátott szájjal aládzsavel hehee...
Ahogy azt is, hogy a van olyan seggfej aki más gatyájában kritizálja a féknyomot hehee..miközben a szája tele szarral hehee...
Még a csekélyértelmességű medvebocsnak Micimackónak is több esze volt hehee..ő mielőtt hülyeséget mondott volna leült egy fatörzsre gondolkodni hehee...
Kormányok útépítői. Szeretnék tisztelegni intelligens, tanítanivaló hozzászólásaid előtt egy kis gyűjtéssel:
Bocika úgy látom megint nyitvahagyta valamelyik túlértelmes a istállóajtót ...hehee Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni
Végleg lezárult egy valaha siker-sztorinak indult történet: néhány év szárnyalás, és az azt követő vergődés után lehúzta a rolót a Vegyépszer. Az első Orbán-kormány kegyelméből felemelkedett mélyépítő cégnek 2002 után nem csak versenytársaival, de korábbi támogatóival és szövetségeseivel is meggyűlt a baja. Esete azonban nem az egyetlen és feltehetőleg nem is az utolsó a magyar állami nagyberuházások háza táján.
Az első fejezet megírása az 1990-es választásokon hatalomra került Antall József vezette kabinetnek jutott.
A Horn kormány
A Medgyessy Péter hivatalba lépése utáni időszakban azonban nem ezért kezdtek új szelek fújni az állami nagyberuházásoknál. Az ellenzékből éppen a közbeszerzések hiánya miatt kiabáló MSZP-SZDSZ párosa a következetesség jegyében az Európai Unió szabályainak megfelelő közbeszerzési eljárásokon igyekezett kiválasztani sztrádaépítőit.
Az első Orbán-kormány
idején megerősödött Vegyépszernél a Fidesz 2010-es második országgyűlési választási győzelmére még koccinthattak. Hamar kiderült azonban, hogy az új Orbán-kormány már nem tekinti különleges helyzetben lévőnek a társaságot. Szerepét a cég nem kaphatta vissza. Meglehet, másnak adták.
A találgatások szerint a választások óta csődbe ment Vegyépszer szerepe a Közgép Zrt.-é. A társaság évek óta jelen van a mélyépítési piacon, és már szocialista kormány idején, 2008-ban belevágott az igazi hajrába. Három évvel ezelőtt a Strabag érdekeltségnek számító Szentesi Vasútépítő vezette konzorciumban a Közgép, a Mávépcell és a Kelet-Út társaságában elnyerte a Tárnok-Székesfehérvár vasútvonal 54,9 milliárd forintos átépítését.
nol.hu/gazdasag/kormanyok_utepitoi-1154861

Strabag Demokraták Szövetsége: így nőtt össze a Fidesz a korábbi főmumus osztrák óriáscéggel.
A nagy Strabag-sztori alapjai, dióhéjban:

A sógorok lobbistája, Aczél Zoltán együtt ült be fontos testületekbe a Nemzeti Együttműködés Rendszere egyik oszlopával, Nyerges Zsolttal.
A 2010 előtti kartellbotrányokban, BKV-ügyletekben megégett Strabag-kört egy percre sem küldte büntibe a jobboldali hatalom: a társaság továbbra is hasíthat az állami tendereken – és közben példamutató lelkesedéssel támogatja a miniszterelnök kedvenc sportját, a focit.
Egy Aczél apja által jegyzett bécsi érdekeltség nemrég már a „magyar királyi építő”, azaz a Duna Aszfalt tulajdonostársaként alapíthatott horvátországi céget.
Ám még ez is csak előjátéka volt a mostani cikkünk apropóját jelentő közös budapesti Mérföldkő-vállalkozásnak. A Válasz megmutatja, hogyan nőtt össze, amiről tíz éve még senki sem hitte volna, hogy összetartozik.

www.valaszonline.hu/2019/01/29/strabag-fidesz-sztori-meszaros-belfry/

Ugye elgondolkodtál azon, hogy hozzászólásod a fejedben lévő sötétség visszaigazolása? Igyekezz fiú! Ismertesd magad minél szélesebb körben! ...Mé'mindig a leghülyébbeket vezénylik ki trollkodni?......Szerencsétlen szellemi korlátolt csak röhögni lehet rajtad hehee...tanujj tinó...Széles mosollyal nyugtázom,hogy fingod sincs a témához,a dolgokhoz, helyből olyan hülyék vagytok mint más nekifutásból, a szellemi színvonalatok a bányászbéka segge alatt van, szóval az sem érdekel ha agyvérzést kaptok,..hehee...
Na, kábé ilyen hiteles minden amit
mondanak... ezen már csak röhögni lehet.... vagy sírni...
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt ...Az apád faszát szerencsétlen...Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.08.22. 10:59:47

@nincs1itt: Nagyon szívesen. :-) De mit?

Végső gondolatodra, aki tud vagy jól tud németül jobbára a németeknél él (vagy a sógoréknál, vagy Svájcban). Ezért nincs senki itthon aki lefordítaná, lefordíthatná. :-( Bő egy nap kihagyás után látom hogy nagy hohóho horgász linkelte a jó fordítást, ami alapján kiderült hogy nincs itt semmi látnivaló. :-)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 11:00:51

@a nagy hohoohooo:

összefoglalnád nekem 3 mondatban? diszlexiás vagyok.

a nagy hohoohooo 2019.08.22. 11:04:36

@R.V.J.: Óbameg most látom csak egy rövidpöcsszindrómás hímvesszővel hozott össze a net...a seregbe az ilyen "kopasznak "nevezték, milyen érzés fizetett kormánytrollnak lenni? Hogy tudsz minden reggel belenézni a tükörbe anélkül, hogy lehánynád magad? Nem zavar az a szellemi posvány amiben dagonyázol? Ilyen kevésnek tartod magad, hogy ez is elég?

"R.V.J.

0 bejegyzést írt és 1077 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2019.01.08. óta tag."
Egyszerűen ZSENIÁLIS.Mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?Ehhez mondjuk kb másodikos szintű logikai készség kell, de ne izgulj, ha sokat kommentelsz helyeken, akkor majd felhozunk erre az intellektuális lépcsőfokra...hehee..

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 11:08:20

@a nagy hohoohooo:
"Óbameg most látom csak egy rövidpöcsszindrómás hímvesszővel hozott össze a net...a seregbe az ilyen "kopasznak "nevezték"

Ez egy LMBTQ+ filmalkotás, vagy a fantáziád szüleménye?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.22. 11:08:40

@a nagy hohoohooo: Kérlek, ne bántsátok egymást. Mindkettőtöket kedvellek. Ha értelmes vitát folytattok, azt érdeklődve olvasom.

a nagy hohoohooo 2019.08.22. 11:17:34

@R.V.J.: te magadtól vagy ilyen buta és korlátolt vagy segít valaki? .nem tudom, említettem-e már, te vagy itt a világ legtudatlanabb és legbutábbja és tanulni sem akarsz, a teféle sok idióta ,tanulatlan obánvalagszolgálatos mélymagyar nem tudja a másság nem választás kérdése,nem olyan,hogy akarom e vagy nem,nemis betegség ami nem gyógyítható ,hanem az evolúció döntése ,mint azon mélymagyarok ostobasága.Nem provokálnak,nem a szexualitásról szól, hanem az elfogadásról, az azonos jogokról. Persze az egyéntől függ, hogy mit akar belelátni.csak csak megpróbálják felhívni a társadalom figyelmét ,hogy a meleg, leszbikus és biszexuális embereknek ugyanolyan jogokkal kéne rendelkezniük, mint mindenki másnak.Az evolúció barkácsol, és a lehetőségek
közül kell a legjobbat megtalálnia. Tehát nem valamilyen genetikai mutáció miatti hibás működés okozza
a homoszexuális orientációt, hanem – az
adott génszabályozási módszer mellett –
ez egy összességében előnyös megoldás
következménye.Ha egy úton elindul, akkor annak mentén haladva keresi a legjobb megoldásokat, újratervezésre nincs lehetőség, a nemekre jellemző agyi különbségek nem kizárólag
a születés vagy a serdülőkor után alakulnak ki, hanem már a korai magzati korban is megfigyelhetők, s fokozatosan lesznek
egyre határozottabbak. Kizárt tehát, hogy
csupán a születés utáni környezeti, nevelési hatások alakítják ki a jellegzetes férfi és női agyat!
A kutatók különböző Kinseyindexnél húzzák meg a homoszexualitás határát, de a legtöbben a legegyszerűbb megoldást
javasolják:akiknekaKinsey-indexenagyobb.A megtermékenyített petesejt (zigóta) mind az apától, mind az anyától hoz örökölt epi-jeleket, melyek a nemi
szervek kifejlődéséért (Ne), a szexuális érdeklődés (Sé és a szexuális identitás (Si) kialakításáért felelősek. Azembrionális szakaszban az embrió nemétől függően
férfira (f) vagy nőre (n) jellemző epi-jelmintázatok alakulnak ki. Vannak ezek között az átlagosnál erősebbnemi meghatározottságot jelentő epi-jelek (piros) és
átlagosnál gyengébbek (fehér). Az erősebb hatású nemre jellemző Sé-jelek esetenként az ivarsejtekbe jutnak, s ha onnan egy olyan ellenkező nemű utódba
kerülnek, melynek a másik szülőtől hozott hasonló epijelei gyengék, akkor az utód nagyeséllyel homoszexuális érdeklődésű lesz .Az élővilág egyik alaptulajdonsága a sokféleség. Több millió, formában, élőhelyi igényekben, életmódban, a működés metabolikus részleteiben is különböző faj van a Földön. Az élőlények egy fajon belül is sokfélék, ráadásul e sokféleség háttere is gyakran sokféle okokra vezethető vissza.
Ahogy vannak nagyon magas vagy nagyon
alacsony emberek, különleges zenei érzékkel rendelkezők és gyenge ritmusérzékűek, úgy vannak olyanok is, akiknek a szexuális orientációjuk különbözik a többségtől. A melegség - ahogyan a heteroszexualitás is - jóval több, mint pusztán szexualitás, és míg az intim részletek valóban magánügynek tekintendők, maga a melegség témája közügy, hiszen számtalan társadalmi-jogi vetülete van. Ma még ott tartunk, hogy a melegeknek meg kell küzdeniük mind azért, hogy a többségi társadalom elfogadja őket, mind azért, hogy a heteroszexuálisokkal azonos jogaik legyenek (pl. házasság, öröklés, örökbefogadás). Tehát ha egy meleg nem a rejtőzködés útját kívánja választani - mert nem akarja magát heterónak hazudni, vagy mert szóvá szeretné tenni az őt ért esetleges megkülönböztetést - akkor szükségszerűen beszélnie kell a témáról. Az agyonhallgatás nem lehet megoldás egy demokratikus társadalomban. Persze a melegek szíves-örömest fogadnák, ha a homoszexualitás olyannyira elfogadott lenne, hogy ezt már nem kellene külön taglalni, és pl. a "van barátnőd?" kérdésre teljes természetességgel válaszolhatna,egyértelműen látszik, hogy a modern nyugati társadalmak vonzereje
és embersége éppen abban rejlik, hogy a többséghez tartozók igyekeznek megérteni és elfogadni az emberi sokféleséget, s
az ilyen társadalmak a csoport összetartozását nem a biológiai és szociológiai okok miatt kisebbségben lévők kirekesztésével,
megbélyegzésével, hanem ellenkezőleg, azok elfogadásával, támogatásával valósítják meg.A büszkeség arról szól, hogy már felvonulhatnak és ünneplik a jogaikat. Ne tereljük félre a dolgot. Viszont még van miért vonulgatniuk
És arról , hogy mindazon amin egy melegnek keresztül kell mennie ( megbélyegzés , szégyenkezés , közutálat , folyamatos bántás és megalázás ) élete során, ember tud maradni és a végén szabadon lehet önmaga.Ez a cél.
Itt nem az a lényeg hogy feltétlen elfogadást csikarjanak ki, hanem hogy a melegséget mint közügyi kérdést ne lehessen a szõnyeg alá söpörni.Te nem azért utalod a melegeket, mert "vonulgatnak", hanem mert egy begyöpösödött, tudatlan barom vagy, aminek (igen, meg az akit sem érdemled meg) fogalma sincs, hogy miről szol ez az egész megmozdulás.
De ez a gondolkodó emberekre vonatkozik,de látni sok hozzászóláson ,hogy a legnagyobb kárt a fejekben okozta Orbán ,gyere máskor is hehee...jó röhögni a teféle tanulatlan säggbuta orbánszärcsimbókokon.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 11:22:48

@a nagy hohoohooo:
Tényleg sajnálom, de táncolnak a betük a szemem elött amikor ránézek a kommentedre.
Nem lehetne rövidebben?

nu pagagyí 2019.08.22. 11:29:10

@6.Lenin: A szocialista hiánygazdaság maszekosdija, gebines rendszere, TSZ melléküzemágai nem valódi vállalkozások voltak, nem volt kockázata a buktának, csak nyerni lehetett rajta, nem voltál valódi tulajdonos, csak egy dolgozó akinek nem az állami tröszt számfejti a bérét. Egy versenypiacon működő saját tulajdonú cég ezektől alapvetően különbözik. Utóbbira sajnos nem volt lehetőséged a 70-es években, mert előbb meg kellett teremteni az állami gyámkodás nélküli piacot.

A 82-től induló GMK-k, VGMK-k, PJT-k már egy kisérlet volt, de ezekben is kockázat és tulajdon nélkül dolgozgattak az emberek, jellemzően a rendes állás mellett, plusz pénzért, az állami vállaltoknál.

A igazi vállalkozásokat, amelyben minden felelősség, a tőke, a haszon és a kockázat is a tiéd az 1988-as VI. törvény tette lehetővé.

jogiportal.hu/index.php?id=w9y3roysew7jz6khf&state=19910530&menu=view

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 11:36:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"A szocik úgy loptak, hogy korrumpálható cégeket túlfizettek, és egy részét utána visszakapták."

Hát nemtudom, apu sohasem mesélt ilyesmiröl. Az igaz, volt, hogy hónapokig a képviselöházba járt be dolgozni, és sokat papirozta a sikerdijakat, de ezek mind teljesen legálisak és elfogadottak a Strabag és egyéb fejlett nyugati cégek kelet-európai leányvállalatainál!
Ezen felül amit a Strabag megépített az még ma is áll!!!

a nagy hohoohooo 2019.08.22. 11:37:20

@R.V.J.: Mondták itt ezek a hangok is a fejedben. Ez ismét lehengerlő volt! No, és ismét nem volt köze ahhoz, amit írtam.
Pontosan olyan volt, mint anno Torgyán József nyilatkozatai, akinek mindegy volt, mi a kérdés. Szemrebbenés nélkül elmondta, amit akart... Igaz, a mostani garnitúra is ilyen... höhöö..Igazából mindig a földhöz verem a seggem a röhögéstől amikor ilyeneket lovasok ezektől a szellemi óriásokról. Végiggondolni, hogy milyen magánéletük lehet, és milyen öregkoruk lesz, örökre ilyen gondolatok csapdájában élni. Szär lehet, hogy ekkora szopás az életük.
Én nem sajnálom őket, ugyanis megtehetnék, hogy gondolkodnak és valami értelmes dolgot csinálnak seggnyalás helyett.Mindig így volt, ha valaki önmaga semmire nem jó, kiválóan tud mocskolni másokat, és azt hiszi, ettől lesz valaki,a témához segghülye vagy és így továbbra sem velem vitatkozol.
Az ilyenekkel sosem szabad vitába szállni, ahogy a rajongott maffiáddal sem: vagy semmibe kell venni , vagy viccet csinálni az egészből. Na hess, kis szerencsétlen propagandista. És akármit kampányolsz itt, Magyarország 1989 utáni legnagyobb tragédiája vagytok, és kifejezetten kártékony tolvajok, semmi, de semmi más. Dolgozz csak, brekegj tovább, attól ez nem változik....hehee...Nincs még egy ilyen buta népség mint az orbánseggszolgálatos "MImagyarok"...hehee.....mindig van lejjebb. Amikor azt hiszed, hogy ezt már nem, akkor mindig rácáfolnak, és de, igen. A mélypont világcsúcstartói. Veretlenül.

6.Lenin 2019.08.22. 11:48:50

@a nagy hohoohooo:

Egy lényeges dolgot kifelejtettél, gondolom szándékosan.

Azoknál az egyedeknél, akiknél a szaporulat elér egy kritikus szintet, kipusztulnak. Hány egyed tűnt már el az élet keletkezése óta? Érződik a hiányuk?
Azt elfogadhatónak tartom, hogy bizonyos gén mutációkkal-akár kívülről irányítottan, akár véletlenül(?), az adott élőlények kipusztítása is lehet egy cél. Vagy a természet törvényei szerint mindenképpen bekövetkezik, Az idő ebben nem érdekes. Néhány millió év, vagy százas, ezres nagyságrend bolhafing.

Nem a hallás, művészeti érzék, politikai hovatartozás, alacsony, magas, LMBTQ a lényeg, hanem a szaporodási képesség, az életben maradás egyik legfontosabb feltétele.
A kipusztulás előszobája a szaporodni képtelenek elterjedése, lásd patkánykísérlet.
Adott feltételek esetén is a kipusztulás megtörtént. Csupán idő kérdése az egész.

Persze lehet itt irkálni össze vissza minden marhaságot is, de minek.

www.youtube.com/watch?v=NDgwrAxHoRA&t=305s

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 11:56:52

@a nagy hohoohooo:
Töredelmesen bevallom, nem vagyok elég intelligens ahhoz, hogy összefüggésében értelmezzem a mondataidat. További jó eszmefuttatást.
Kívánom neked, hogy a kórózslajos bruttósítsa progresszívan a rokkantnyugdíjadat.

6.Lenin 2019.08.22. 11:57:38

@nu pagagyí:

Egy szolgáltatást végző vállalkozásban minden az enyém volt. Még az adókedvezmény is. A készlet, felszerelés, rizikó, minden.

Neked a vállalkozás csak egy kőműves brigád? Akik klozetokat építenek a hétvégi telken?

Nekem soha nem egy intézkedés célja volt az érdekes, hanem a benne rejlő lehetőség, hogy meg tudtam teremteni a saját, független megélhetésemet. Ki a faszt érdekel benne egy esetleg segghülye politikus szándéka?

A lehetőség az érdekes mindig. Van, vagy nincs. A többi az egyénen múlik, rajtam, rajtad, és másokon.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 12:09:48

@6.Lenin:
"Nekem soha nem egy intézkedés célja volt az érdekes, hanem a benne rejlő lehetőség, hogy meg tudtam teremteni a saját, független megélhetésemet"

Akkor gondolom megérted, hogy miért lennének a válóperes ügyvédek olyan boldogok a melegházasság bevezetésétöl. Totál beröffentené a szektort!!!

a nagy hohoohooo 2019.08.22. 12:24:59

@R.V.J.: Hát jó lemenve a te orbánseggszolgálatos "ÍKÚ"szintedre egyszerűen:nem kell megjátszanod mekkora "nagyfasz"vagy,tisztán látszik,de miért a nyakadon hordod?...hehee..amúgy semmi bajom veled hehee...jól mutatja ki vagy..hehee..

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 12:34:31

@a nagy hohoohooo:
"vagy,tisztán látszik,de miért a nyakadon hordod?...hehee..amúgy semmi bajom veled hehee...jól mutatja ki vagy..hehee.. "

Minden tiszteletem a Tourette szindrómásoké, van is sok ilyen barátom.
Be kell vallanom, még nem találkoztam olyannal akinél ez a rendellenesség írásban is jelentezik.

Nézd, ha bármikor úgy érzed hogy gonoszak veled az emberek, csak gondolj arra, hogy az autizmus ezen formája mindig magas intelligenciával jár. További szép napot!

#imwiththehandicapped

6.Lenin 2019.08.22. 13:05:24

@R.V.J.:

Azt hiszem már néhányszor leírtam, hogy nekem a melegekkel, vagy agyilag sérült embertársaimmal semmi bajom. Nem az én ügyem. Így jártak, oldják meg a problémáikat maguk. Én se nagyon kértem másoktól segítséget.

Engem a lehetőségek, következmények érdekelnek, amik befolyással lehetnek az én életemre.
Csupán kíváncsiságból érdekel még mások véleménye, hogy ők miként is láthatják a dolgokat, hátha le tudok belőlük vonni számomra is értékes tanulságot, nehogy feleslegesen én is elkövessem azokat. Ennyi.

Válóperes ügyvéd tuti nem lennék soha, bármennyire is kifizetődőnek ígérkezik. Sose szerettem mások szarában turkálni. Rengeteg más lehetőség is van a kényelmes megélhetéshez.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 13:19:47

@6.Lenin:
"Azt hiszem már néhányszor leírtam, hogy nekem a melegekkel, vagy agyilag sérült embertársaimmal semmi bajom."

Ne csinájl úgy mintha nem egy hajóban eveznénk. Az oppurtunizmus nem bün, pont ezért nem értem miért ellenzi a NER a melegházasságot "elvi" alapon, hiszen óriási gazdasági lehetöségek vannak benne.

"Válóperes ügyvéd tuti nem lennék soha,"
Tudod a mi fajtánknak ez nem választási lehetöség. :((((
Akitet üldöznek, rágalmaznak és sarokbaszorítanak, annak muszály megvédenie magát!! Akár joggal, krav maga-val, vagy éppenséggel 360db Merkava mark IV-gyel.

"Válóperes ügyvéd tuti nem lennék soha,"

6.Lenin 2019.08.22. 13:44:30

@R.V.J.:

Szerintem tévedésben vagyol. Nem üldöz itt senki, senkit.

Ha nem ordibálnátok, hogy buzik vagytok, szinte mindenki leszarna benneteket. Ős szerintem igazán ez fáj nektek.
Valahogy igazolnotok kéne-legalább magatoknak-hogy ti másak, különbek vagytok-, mint a normális átlag. Ráadásul a különbség stimmel is, de , hogy valamivel is "értékesebbek" lennétek másoknál, az egy ordas nagy hazugság.

Nézd meg a pecást. Az anyja nyakán él, el van ájulva magától, de ezt valahogy rajta kívül mindenki leszarja. Ez számára feldolgozhatatlan. Anyázik, heherészik az isten barma, mintha pont ettől lenne valamivel is különb a taga20-ak színvonalától. Sőt taga20 a maga 40 valahány ezer hozzászólásával a legmagasabb intelligenciával kellene, hogy rendelkezzen a blogszférában, mert ez a lökött pecás ehhez méri.

Szerintem ez a szép az egészben, valahogy szinte mindenki másként hülye, de mindenki meg van győződve, hogy ő az egyedüli normális. De ki a normális???? Kihez, mihez kéne magát mérnie bárkinek is?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.22. 14:02:34

@6.Troll: "Ha nem ordibálnátok, hogy buzik vagytok"

Csak a történelmi hűség érdekében rögzítem, hogy itt egyedül ti, fideSSfasszopók kiabáljátok, hogy arabokat akartok leszopni. :))

6.Lenin 2019.08.22. 14:04:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te egy hülye szarzsák vagy. Ezt eddig nem sikerült megcáfolnod.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.22. 14:05:47

@6.Troll: "Válóperes ügyvéd tuti nem lennék soha"

Hát az tuti. Még ha csalással meg is szereznéd a diplomát, 80-as IQ-val nem sok hasznára lennél az ügyfelednek. Szerintem most már maradj a cipész mesterségnél. :))

nu pagagyí 2019.08.22. 14:19:37

@R.V.J.: A NER-nek az a legjobb üzlet, ha mindent korlátoz, mert így potenciálisan bárki zsarolhatóvá válik, a szemet hunyás pedig bónuszként osztogatható.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 14:24:29

@6.Lenin:
"Ráadásul a különbség stimmel is, de , hogy valamivel is "értékesebbek" lennétek másoknál, az egy ordas nagy hazugság."

Ez a szélmalomharc (vagy szalmabábú agyabugyálás) legszebb példája. Az egyenlö jogok kiharcolása nem jár külön- és/vagy elöjogokkal. Csak ugyanazokkal ami a heteroknak van, ergo a többség joga nem sérül.

"Nézd meg a pecást. Az anyja nyakán él"
Ez az élethelyzet egy Tourettes autista esetében érthetö. Légy megértöbb!

"Szerintem ez a szép az egészben, valahogy szinte mindenki másként hülye."
Ezért ragaszkodom ehhez a bloghoz a fönökeimnél. A legjobb csapat a szférában!!
Aki itt ingyen melózik az csak szélüttött megszállott lehet. Nagyon szórakoztató!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 14:36:46

@nu pagagyí:
"A NER-nek az a legjobb üzlet, ha mindent korlátoz, mert így potenciálisan bárki zsarolhatóvá válik, a szemet hunyás pedig bónuszként osztogatható. "

Ebben tévedsz, mert ez nem csak a NER-en múlik, hanem a társadalmon is!
Ezért világosítunk fel látástól mikulásig, hogy ne a homofóbia legyen az alapreakció, hanem legyen igény a dolgok mögé is nézni!!
Tudod hány volt miépes most fideszes képviselö/kézilabdaelnök lazulna el, ha nem lenne általános szégyen melegnek lenni????

6.Lenin 2019.08.22. 14:42:16

@R.V.J.:

Nincsenek egyenlő jogok, nem voltak, és nem is lesznek.

Te (is) egyenlő jogokat emlegetsz, aztán kétségbe vonod más jogát abban, hogy eltérhet a véleménye a tiétektől.
Ezek a jogok, erkölcsök felemlegetése a világon a legnagyobb faszság, amivel az egyik ember megpróbálja átbaszni a másikat, magának több "jogot" követelve, bizonyítva a saját felsőbbrendűségét.

Gondolom ez a faszság egyidős az emberrel, és az is marad, míg az utolsó buzi el nem patkol.
A többivel 1etértek.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 14:49:58

@6.Lenin:
"magának több "jogot" követelve"

Garantálom neked Vlagyi, hogy a melegek nem akarnak "több" jogot maguknak, bármit is jelentsen ez a te univerzumodban.

"aztán kétségbe vonod más jogát abban, hogy eltérhet a véleménye a tiétektől"
MIVAN?? Mitcsináltam??? Citájl már ide légyszi.

morph on deer 2019.08.22. 15:11:28

@6.Lenin:
“nekem a melegekkel, vagy agyilag sérült embertársaimmal semmi bajom. Nem az én ügyem. Így jártak, oldják meg a problémáikat maguk. Én se nagyon kértem másoktól segítséget.”

Miért, te melyik vagy, mleg, vagy agyilag sérült? (Mert bár nem lehetetlen, az talán mégiscsak túlzás, hogy mindkettő..!

6.Lenin 2019.08.22. 15:15:11

@R.V.J.:

Olvasd vissza amit írtál.

Nekem az a véleményem, hogy nekik sem lehet joguk mondjuk más gyerekét félrevinni, elferdíteni esetleg. Fennáll a lehetősége.

Neked erről más a véleményed, de meg vagy győződve a saját igazadról, tehát az enyémet elveted. És addig fogtok harcolni, míg Soros finanszírozza ezt a harcot az egyenlő jogokért. Vagyis elvetitek mások véleményét. Nincs ebben semmi, szerintem ez a "normális". Legyőzni a másikat. az életképesebb meg győzni fog, a gyenge eltűnik.

Így működik az univerzum. Az életképesség meg nem biztos, hogy emberi feladat eldönteni. Lehet, hogy a cél a műanyag, az ember megcsinálta, mehet a picsába. ennyi volt, konyec filma.

6.Lenin 2019.08.22. 15:20:35

@morph on deer:

Látom, hogy pontosan illik rád is, amit írtam. Már nem gondolkodol.

ezt is írtam, de a jelek szerint neked feleslegesen.

"Szerintem ez a szép az egészben, valahogy szinte mindenki másként hülye, de mindenki meg van győződve, hogy ő az egyedüli normális. De ki a normális???? Kihez, mihez kéne magát mérnie bárkinek is?"

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 15:25:43

@6.Lenin:
" Nincs ebben semmi, szerintem ez a "normális". Legyőzni a másikat. az életképesebb meg győzni fog, a gyenge eltűnik."

Tudod, a logikus válasz az lett volna, ha azt írod:
"tényleg, ha az én jogaimat nem csorbítja, akkor kit érdekel, hogy milyen nemü az a 2 felnött a házasságkötöteremben."

Ehelyett jösszi itt a te pszeudo-darwinista maszlagoddal.

6.Lenin 2019.08.22. 15:40:40

@R.V.J.:

Mi a faszért változtassam meg a véleményem? Meggyőztél valamiről?
Te ebből élsz. Én másból.

Mellesleg, te tisztában vagy az ősrobbanás céljaival? Az ember lenne az Univerzum csúcsa? Te ezt mind félkézzel vágod?

Téged ezért fizet Gyuri bá, dicsekedtél, hogy nem is akárhogyan. Rendben. ez a te ügyed.
Az én szememben az öreg meg egy gazember ( a sok közül 1), nekem nem fizet, szarok az öregre. Ha fizetne, akkor se érdekelne, van saját hülyeségem. Ja, és én nem szeretnék legyőzni senkit.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 15:45:02

@6.Lenin:
"Mellesleg, te tisztában vagy az ősrobbanás céljaival? Az ember lenne az Univerzum csúcsa?"

Fogalmam sincs, de ha te tudod írd meg, mert érdekel.
Persze csak akkor, ha megy az eszmefuttatás anélkül, hogy buziznál, zsidóznál vagy migránsoznál. Köszi.

dunántúli gyerek 2019.08.22. 15:58:48

A homokosok a megturt kategoriaban vannak, nem a tamogatottban

Akinek ez keves takarodjon az arabokhoz

6.Lenin 2019.08.22. 16:00:37

@R.V.J.:

Látod, én ezért nem szeretnék senkit legyőzni, mert nem ismerem a történet végét. igaz az eleje se világos. Engem is csak érdekel, agyalok, de igyexem nem belehülyülni.

Ezért (is) érdekel mások véleménye, hátha más tudja (be is tojnék, ha tudná). Bár kétlem, hogy tudni is kéne. Simán elvan az ember ezek nélkül is, sőt sokkal mókásabb az egész, mert mindig jön egy faszkalap, aki belemagyaráz valamit, és mindig vannak, akik ezt megeszik. Aztán megint jön egy másik. Most itt Orbán, és Soros furulyázik. Valakinek ez tetszik, van, akinek a másik. Aztán megint jön, aztán megint jön, aztán megint jön.....és az utolsó nem biztos, hogy az ember lesz. Lehet, hogy egy nemtelen de nagyon szép, kerek, vagy szögletes jó hangú, ehető biszbasz.

ÉS???

(sok hülye meg marja egymást)

nincs1itt 2019.08.22. 16:07:19

@R.V.J.: érdekes meglátás, bár svábok sok helyen élnek/-tek mo.-on. de gondolom a kék alga megártott

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 17:08:07

@nincs1itt:
"bár svábok sok helyen élnek/-tek mo.-on"

Nagyon jól tudjuk, hogy a valódi svábokat visszatelepítették a '45-48 között. A ma itt élő wannabe svábok inkább galiciai askenázik, szintik és szlovákok.

Mellesleg egy jó adag kékalga turmixban lévő jótékony toxinok serkentik az agyműködést!!! Kipróbálhatnád, németben nagy kultusza van.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.08.22. 17:19:03

@6.Lenin: neked egy önálló gondolatod nincsen,faszfej!

@dunántúli gyerek: Ma már elküldtelek ezen a neveden a retkes telibebaszott kurva anyádba?Most már igen.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 17:20:08

@6.Lenin:
"aztán megint jön.....és az utolsó nem biztos, hogy az ember lesz."

Majd a meleg gyíklények felfedik magukat, mindenkit megbuzítanak, majd az utolsó lekapcsolja a villanyt.

konteo.blogrepublik.eu/2014/06/12/a-gyikember-konteok/

nincs1itt 2019.08.22. 17:28:25

@R.V.J.: áááá, már mindjárt világosabb! maradok a leberkas+semmel+goaßmaß kombónál, a kék algát egyék a betyárkörték...

taga20 2019.08.22. 17:30:42

@nincs1itt:

haver nincs mese, valld be r.v.j.-nek, hogy budafokról, a törley gyárból tolod:)

lebuktál labanc!:)))

6.Lenin 2019.08.22. 17:32:27

@R.V.J.:

És, ha véletlenül egy egér lesz, aki ivott néhány cseppet az örök élet italából?
Vagy Soros egy nagy lófasszal a seggében, szivárvány színű hálósapkában, momentumos kitűzővel a segge bal partján?
Vagy fordítva, egy ló, Sorossal a seggében.

nincs1itt 2019.08.22. 17:34:26

@taga20: ja, ja! én vagyok a frontdeszkamenedzser! de az ótputinputmenedzser is egy személyben. el ne áruld r.v.j-nek, hogy ez a portás mozgalmi neve a fidesszel szemben állók között...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 17:39:35

@nincs1itt:
"maradok a leberkas+semmel+goaßmaß"
Godolom csak poénból írod el a német szavakat.
Amúgy nyugodtan ideírhattad volna finnugorul a jobbágyoknak, hogy májkrémes zsömle lóhúggyal, csak hogy értsék milyen kifinomult vagy.

taga20 2019.08.22. 17:43:08

@nincs1itt: számíthacc rám haver! az se árulom el, hogy lábas volt a fedőneved:)))

nincs1itt 2019.08.22. 17:51:59

@R.V.J.: kicsi retardált, a "leberkäse"(hivatalosan), nem "májkrém", bár valóban van benn máj is. ha neked a bajor sör lóhúgy, akkor igyad a kinizsi-t, ha még létezik, esetleg kék alga főzetet. nincs bajom a jobbágyokkal, de szerintem már nincs olyan. de ha te annak érzed magad... nem az én gondom...

nincs1itt 2019.08.22. 17:53:39

@taga20: szorgos népünk győzni fog!

taga20 2019.08.22. 18:00:42

@nincs1itt:

ja, ahogy szoktunk:)

arról, hallottál má, hogy a sör gyógyít?:)))

www.napiszar.hu/showPost/Tobben_mondtak_mar_-_A_sornek_gyogyito_ereje_van

nincs1itt 2019.08.22. 18:16:55

@taga20: micsoda??? hallottam-e? mindennap alkalmazom, természetesen orvosi utasításra!

ezt írta fel az orvos:

www.rhaner.de/

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 18:18:36

@nincs1itt:
", nem "májkrém", bár valóban van benn máj is. ha neked a bajor sör lóhúgy,"

Nem kell megsértődni. Ha geci akartam volna lenni akkor löncshúst írtam volna.
Visszatérve a goasmaß-ra, egy 30 éves Château Margaux-ból is lehet VBK-t csinálni de minek.

nincs1itt 2019.08.22. 18:21:38

@R.V.J.: látom a gógli nem sokat okosított rajtad, a goaßmaß nem szódavizes valami. de járj magad utána. ne tippelgess. ahhoz, hogy "geci" légy, kellene némi muníció is.

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.22. 18:37:18

@6.Lenin:

neked van életed a durvaanyád, a cziggányod nyalni éjjel nappal.

annyira szánalom

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 18:46:58

@nincs1itt:
"látom a gógli nem sokat okosított rajtad, a goaßmaß nem szódavizes valami."

Ez igaz, hogy is segíthetne a google, hisz mindenki tudja hogy a májkrémes zsömle és a lóhúgy receptjét a bajor királyi palota kincstárában, 7 lakat alatt őrzik!!!
UPSZ!! Basszus!!!
Hát az oroszok nem kilopták???
0,5l Dunklem Bier
0,5l Cola
10cl Asbach Uralt.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 18:51:28

@6.Lenin:
"És, ha véletlenül egy egér lesz, aki ivott néhány cseppet az örök élet italából?"

Te is olvastad Walt Disney önéletrajzi könyvét?? Letehetetlen!!!

6.Lenin 2019.08.22. 19:05:52

@R.V.J.:

"Soha. Soha nem nyugodhatok békében!” – döbben rá Raymond Fosca, a Minden ember halandó című regény főhőse. Bár megszerezte az életelixírt és ezáltal örök életű lett, elveszítette személyiségének azt az egyediségét, amit csak az élet végessége adhat meg. Mert a halhatatlannak nincs életcélja, felelősségérzete, és nem érez életörömöt sem…Simone de Beauvoir, az egzisztencialista filozófus-író az 1946-ban napvilágot látott Minden ember halandó című regényével arra világít rá, hogy az életnek az elmúlás beláthatósága jelenti a legfőbb értékét. Az örök élet titkának keresése éppen ezért terméketlen kísérlete évszázadok óta az emberiségnek."

Ajánlom, ne idióta messiásokat olvass.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 19:16:18

@6.Lenin:

Jó könyv lehet, majd beszerzem hangoskönyvben, hogy ne "fáradjon el a szemem" az olvasástól.

Addig is hallgass egy (kevésbé) jó számot az író úr (kevésbé) tehettséges unokájától!!
Nesze!!

youtu.be/RdFfRN3MrAk

6.Lenin 2019.08.22. 19:22:27

@R.V.J.:

Az író úr el volt repedve azon a helyen, ahonnan a lábai kinőttek. Egy look is volt ott. Kicsit hátrébb is egy másik. Azt talán jobban ismered szexuális élményeidből kifolyólag.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.22. 19:26:21

@6.Lenin:
Ott a pont!!!! Látom figyelsz :)
Nem titok, diszlexiás vagyok, kb. annyit tudok az irodalomról, mint Németh Szilárd a horgolásról.

maxval bircaman cenzúrázott 2019.08.22. 22:05:07

Jónapot kínálok!

Ezt a tanga20-at nikken kéne mán lopni.

nincs1itt 2019.08.23. 18:21:51

@R.V.J.: gondolom segítséggel, de megoldottad a feladatot. igaz ez is csak egy fajtája, de sebaj olyan vagy mint átlag fideszes, a sikertelenség is siker!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.23. 18:33:04

@nincs1itt:
Siker nemsiker, legalább megtudtam, hogy a wannabe sváb bevádorló prolik kólával öntik fel a bajor sört :DDDD

nincs1itt 2019.08.23. 19:34:14

@R.V.J.: óóóó, te kis butus, már megint tátott szájjal a f@szerdőben? ez a "proli" wannabe svábok visszaérkezését megelőző időkből származó keverék.
látom nehezen megy, ha nem "prolizhatsz" le valakit, te kis huncut vytéz nemesch echt magyar niemand...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.23. 19:49:20

@nincs1itt:
" wannabe svábok visszaérkezését megelőző időkből származó keverék."

Télleg??? Történelmi távlatai vannak a pancsolásnak? Ki öntötte bele először a kólát a sörbe? Charlemagne? :DD

nincs1itt 2019.08.23. 20:36:18

@R.V.J.: látom azzal akarsz kuttyabőrösch magyari nemesch lenni, hogy flanszia szavakat, tulajdonneveket másolsz a gógliból... tudod, a helles+cola = diesel, helles+limonádé = radler. tudod amikor a kuttyabőrösch őseid megérkeztek a kies alföldre, akkor itt már javában főzték a sört. kb 1050-től adatolt ez a tény, majd németes precizitással megalkották a reinheitsgebot-ot, ami a világ első élelmiszer törvénye. de te csak pancsold a flanszija bornak nevezett lábvizeket, mert attól lesz kuttyabőrösch

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.23. 20:58:11

@nincs1itt:
Jó az akcentusod. A kollégák még mindig sokat visszakérdeznek amikor beszélsz, vagy már csak simán kiröhögnek a hátadmögött?

nincs1itt 2019.08.23. 21:04:49

@R.V.J.: jajj, maradj már... ez itt nem mo., ahol kiröhögnek, ha nem tudsz valamit... vetkőzd le ezeket a beidegződéseket. csak lazán. próbálj meg emberként és nem gyökér magyarként viselkedni és gondolkodni... tudom nehéz kibújni a bőrödből, de hidd el, megéri.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.23. 21:32:01

@nincs1itt:
"ez itt nem mo., ahol kiröhögnek, ha nem tudsz valamit.."

Aham. :DDD nehéz elhinni, hogy a félrecsúszott önbizalmadból eredő mesterkélt beszédstílusod csak engem szórakoztatna ennyire.

nincs1itt 2019.08.23. 21:37:11

@R.V.J.: na figyelj te szerencsétlen, ezt nem én írtam, de minden szava igaz:

hataratkelo.blog.hu/2019/08/23/tiz_pontban_a_honvagy_hianyarol

tudod(szerintem nem) a beszéd és a stílus maga az ember, még veled is igyekszem ember módra bánni.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.23. 22:14:14

@nincs1itt:
Miből gondolod, hogy érdekel a nyavajgásotok?

Már az is sokatmondó, hogy valaki az internetet használja a lelki szemetesládájának.

nincs1itt 2019.08.23. 22:16:42

@R.V.J.: te mit csinálsz? ezek tények, nem nyavalygások... mondom "ly"

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.23. 22:41:10

@nincs1itt:
Jaj köszi, hogy kijavítottad a helyesírásomat.
Bocs, nem tudtam, hogy a határátkelő blog egy tényközlő hírcsatorna. Idáig azt hittem, hogy csak változóan sikeres vendégmunkások ventillálják ott benyomásaikat, élményeiket.

nincs1itt 2019.08.23. 22:47:45

@R.V.J.: lenne még ott reparálni való... vélemények olvashatók, ott is...
tudod, ezek a "vendégmunkások" legalább megpróbálták... valóban változó sikerrel, de nem kérdés, hogy 90%-uk még tévedésből sem költözne vissza mo.-ra.

ez van, megdolgozott érte a sok magadfajta.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.23. 23:01:54

@nincs1itt:
"lenne még ott reparálni való... "
Jaj, láttad volna előtte. Diszgráfiás és diszlexiás vagyok. A tanárom szerint a primitív nyelvi környezetben történő írásos párbeszéd segít a problémámon, így kötöttem ki a B1-en.
Amúgy én is jobban érzem magam külföldön. Amikor a Momentummal befejeztük az ország modernizálását, Budapestet csak Dunamenti Amszterdamként fogják ismerni!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.23. 23:14:22

@R.V.J.: "a primitív nyelvi környezetben történő írásos párbeszéd segít a problémámon, így kötöttem ki a B1-en."

:))

"az ország modernizálását"

Az oktatást kell mindenekelőtt rendbe rakni. Ha az megvan, egy-két emberöltő múlva akár magától is rendbe jön az ország. Ha az nincs, minden hiába.

Ingyenes, jó oktatás, hogy a cigánygyerek is egyenlő eséllyel induljon az orvosgyerekkel. Ne kelljen különórákra járatni a gyerekeket, az iskola tanítson meg mindenre jó színvonalon. A legjobban megtérülő befektetés nem a MOL részvény, hanem az oktatásba való befektetés.

2019.08.24. 14:11:53

@6.Lenin: "Ha nem ordibálnátok, hogy buzik vagytok, szinte mindenki leszarna benneteket."
Na ez most egy olyan ötlet, ami eddig még nem került képbe ebben a témában :-) .
De szerintem már kipróbálták és nem jött be.
Mivel ők a fekáliára gerjednek, ha működne így, ahogyan ebben a mondatban szerepel, akkor az összes buzi lapítana :-) .
Így viszont marad évente egyszer a hányinger keltő végig vonaglás Budapesten, ... azt azért megnézném, hogy Mátészalkán vagy Orosházán ugyanezt hogyan tolerálnák :-) .

2019.08.24. 14:19:38

@nincs1itt: "hataratkelo.blog.hu/2019/08/23/tiz_pontban_a_honvagy_hianyarol"
Ezt a cikket egy agymosott liberálbolsevik barom írta, tényszerű hazudozások és ferdítések sora van benne, a többi panasza meg arról szól, hogy miért nem az ő vallása az egyeduralkodó Magyarországon.
A vallásából következően az Internacionalizmus és a globalizmus híve, ami kizárja, hogy ő magyar legyen, .. mert ugye a kettő együtt nem működik csak egymás ellen.
Szóval szerintem ezzel a cikkel pont az ellenkezőjét bizonyította annak, amit szeretett volna.

nincs1itt 2019.08.24. 14:50:16

@Tényelek: nem tudom miből szűrted le, ezt a frappáns(?) véleményt. de az 500 ezer tartósan (tehát nem csak "kijár sógorékhoz" dolgozni) magyar, az mind ostoba, agymosott, lebrálbolsevik? sokan a fenti 500 ezerből(ami szerintem alulbecsült szám) hosszú évek óta él, dolgozik külföldön. sőt sokan közülük fidesz szavazók... akkor most hogy is van ez?

nincs1itt 2019.08.24. 14:52:00

@R.V.J.: a tanárodat sem értetted tisztán, mert ő az 1B osztályt ajánlotta az általánosban.

2019.08.24. 14:57:42

@a nagy hohoohooo: "Az USA- fegyveresen megdöntötte a saját népét gyilkoló ,fosztogató diktátort ,aztán magához hűt rakott a helyére ,egy idő után azok is követték a "dicső "elődeik példáját és ugyanolyan diktátorrá lettek,mint pl :Kadhafi,a későbbi politika szakított ezzel a demokrácia deficittel és ugyan katonai erővel segített a helyi demokratikus erőknek elzavarni a diktátorokat ,de a kialakítandó demokratikus berendezkedésbe nem szólt bele,azt ráhagyta a hatalomra segített demokratikus pártokra ,mozgalmakra stb ...és ez így elfogadható ,arról már nem az USA tehet ,hogy azok nem voltak képesek megerősödve összefogni és a szegénységet ,az ellentéteket kihasználva a szélsőséges vallási fanatikus jutottak hatalomra ."
Kár, hogy a kényszeres vihorászás mellett nem jut ideje arra, hogy ne csak a szájába rágott mondatokat pakolgassa ide!
Az USA egy rabló ország, a megalakulása óta kevesebb mint 30 évet húzott le úgy, hogy éppen ne állt volna hadban a világ valamelyik országával.
Az ő meghatározásuk szerint ott van diktatúra, ahol éppen olyan dolog van, amit ők ingyen el akarnak rabolni.
Pl. : Úgy ítélték meg, hogy Korea északi részén olyan ásványkincsek vannak, amit szívesen elvinnének ingyen, ezért megpróbálták megszállni azt. A koreaiak szerencséjére /?!?/ önös érdekből ennek megakadályozására Kína beszállt a háborúba, ... Korea északi fele a mai napig háborúban áll az USA-al,.. és ezt bizony ez olyan pici ország csak úgy tudja talpon kibírni, ha ott még a legyek repülését is központilag ellenőrzik. Ugyanez a helyzet Kubával is csak ott nem az ásványkincsek vonzották az amcsikat.
Ha nem lenne szükség arra, hogy a az agresszor ellen védekezzennek, akkor ezekben az országokban megszűnne a központosítás ilyen magas szintje, vagy ahogyan divatosan mondogatják sokan, a diktatúra.
Szaddam Irakjában a "diktatúra áldozatainak számát három évtized alatt 27-43.000 főre becsülték, ráadásul ez a gonosz ember, aki nem volt hajlandó ingyen odaadni az olajat a amerikaiaknak és a briteknek még olyan szintű atom, vegyi és biológiai fegyver arzenállal rendelkezett, amivel százszor kiirthatta volna az egész Földet, .. bár ezt a demokrácia hívei később nem találták meg, .. de ettől megérdemelte a sorsát :-) .
Amikor beütött a demokrácia Irakban, akkor az első nyolc évben a szétbombázott víz, csatorna, áram hálózatok, egészségügy miatt az ENSZ adatai szerint 1,6 millió ember halt meg, .. Nem tudom melyik a több a 43 vagy 1600 ezer halott?
Ha Szíria ingyen megengedné az öböl menti arab bábállamok gázkészletének átvezetését az országon, akkor még olyanabb hős demokrata lenne, mint a Saud dinasztia országa, ahol azt sem tudják, hogy létezik olyan, hogy parlament.
Kadhafi dzsemahilia rendszerében a hatalom gyakorlásában gyakorlatilag a lakosság minden tagja részt vett, ahhoz képest a liberális pártokrácia csak egy színjáték, de mivel nem adta az olajat ingyen, ráadásul az USA hadihajóinak sem engedte meg, hogy a felségvizein állandó jelleggel állomásozzanak, ezért ő diktátor lett. Mikor végre sikerül odavinni nekik a demokráciát :-) , .. na onnantól kezdve már valóban diktatúra lett az országban, ötvenszer annyi áldozattal, mint az előtte lévő rendszerben.
Pahlavi totális diktatúrát vezetett Iránban, ingyen vihették az olajat az országból, de mint nagy demokratára tekintettek a liberális országokban, .. amikor az olajért már fizetni kellett, akkor lett diktatúra náluk :-) .
Az egy másik dolog, hogy kulturális és vallási antropológiai ismeretek kellenének ahhoz, hogy felismerje a muszlim társadalmak, hadi társadalmak, ahol soha az életben nem fog működni a liberális demokráciának nevezett idiótaság, .. de ugyanúgy, mint a többi, szerintem bőven meghaladja egy állandóan vihorászó idióta értelmi szintjét.

Ha meggyógyult akkor térjen vissza legalább egy saját gondolattal, addig szerintem hagyja másokra a vitákat!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.24. 15:01:51

@nincs1itt:
"a tanárodat sem értetted tisztán, mert ő az 1B osztályt ajánlotta az általánosban."

Ááúú sick burn!! Nyertél!
Guríts le egy söröskólát erre a történelmi győzelemre!!

2019.08.24. 15:02:14

@nincs1itt: A cikkből szűrtem le és szerintem a cikk írója egy törpe kisebbséget alkot a kint dolgozók között a véleményével, mint többszörösen érintett ezt elég bátran állítom. Amiket a listán feltüntetett az a liberális párt programja is lehetne, .. úgy 99%-ban fedi is azt, .. még a drog liberalizáció hiányzik belőle.
Egész jó dolgokat szokott idehozni saját gondolatként, de ez szerintem most nagyon félrement!

nincs1itt 2019.08.24. 17:23:29

@Tényelek: értem, tehát rokon, barát is dolgozik külföldön, de csak kalandvágyból teszik. vagy csak a mocskos anyagiak miatt. azért meglehet, hogy sokan kicsit másként látják mo.-ot, különösen akkor, ha nem 1 hete mentek el. az én véleményem nem számít, mert 2 évvel ezelőtt 2 napot tartózkodtam mo.-on, ennek is nagyobb része az oda és visszautazás volt.

2019.08.24. 19:17:56

@nincs1itt: Rokon, barát, ismerős, de nekem is sikerült lehúznom ~20 évet kint, ..
Azok, akik ilyen hülyeségeken vinnyognak, mint a cikk szerzője is, itthon is "ki volt rekesztve" az idióta liberális vallása miatti normális magyarok egymást segítve jól éreztük magunkat, ők a saját elszigeteltségükben panaszkodtak arra, hogy a magyarok kint is milyen ellenségesek velük, .... hát igen :-) .
Itthon és kint kisebbségben vannak az ilyen deviáns elképzelésekkel rendelkező, alapból közösségellenes figurák ezért nem is szabad általánosítani a kint dolgozók véleményét illetően, úgy is írhatnám, hogy sértő ránk nézve, ha az beteg véleményét nekünk tulajdonítják!
Nem véletlen, hogy a szélsőségesen liberális Határátkelő blogon jelent meg az írás, ahol sorra tiltják le a nem nekik tetsző kommenteket IS!, .. a cikkek válogatásáról nem is beszélve.
Ott ennek a cikknek az ellenkezője meg sem jelenhetett volna,, mert csak az kap nyilt utat náluk, aki megfelel az ortodox liberális egyház elvárásainak, ott viszont semmilyen közösség nem létezik a családdal kezdve a vallási és nemzeti közösséget is beleértve.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.24. 19:35:46

@Tényelek:
Akinek rosszul megy külföldön, az hazajön és lapít.
Akinek rosszul megy odakinnt, vagy éppen csak csak, de arcvesztés nélkül nem tud hazajönni, az szellőzteti a frusztrációját a határátkelőn.
Akinek jól megy külföldön, annak itthon is jól menne, tehát nincs oka nyavalyogni.

2019.08.24. 19:42:21

@R.V.J.: Még ilyet, egyetértünk :-) !
Bár az utolsó mondatnál annyi kiegészítést tennék, hogy ha valakinek rosszul megy itthon és kimegy tőkét gyűjteni, majd visszajön egyből másként látja itthon is a jövőjét.
Ki lehet menni és szerintem érdemes is tapasztalat és tőke gyűjtése szempontjából, de az ott keresett pénz itthon minimum a dupláját kamatozza, .. és erre egyre többen jönnek rá, nem véletlen, hogy Budapesten a lakások lassan negyede van magyar befektetői kézen, .. persze sok angol és német, stb. "fedőnév" alatt.

6.Lenin 2019.08.24. 19:54:08

@Tényelek: @R.V.J.:

Aki meg csak átjár a határon dolgozni, vagy a családját itthon hagyva csak kint dolgozik, de hazajár, és az ott keresett pénz nagy részét itthon költi az jár a legjobban.
Vagy akik az itthoni eladósodás miatt átmenetileg mentek ki, aztán a törlesztés után itthon kezdenek egy új életet.
Azok jártak a legrosszabbul, akik itthon felszámoltak mindent, kimentek, nem jött be, visszajönni se tudnak, vagy, ha visszajöttek, elölről kezdhetnek mindent.
Nagyon sok a variáció.

R.V.J. nagyjából 1etértek az összefoglalóddal, jól látod a lényegét a problémának, szerintem is.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.24. 21:34:33

@6.Lenin:
@Tényelek:
"Azok jártak a legrosszabbul, akik itthon felszámoltak mindent, kimentek, nem jött be"

A határátkelő és az oda író/kommentáló nincs1itt féle stockholm szindrómás nyomorultak nagyon idegesítenek.
Nem fogják fel, hogy ha minden olyan faszán menne nekik odakint, akkor nem éreznék szükségét a folytonos önigazolásnak.
Persze csak akkor lehet jobb májkrémes zsömlén és kólás sörön élő panelprolinak lenni nyugaton, ha itthon mindenkit hajléktalannak vizionálsz.

2019.08.24. 23:25:52

@nincs1itt: "de nem kérdés, hogy 90%-uk még tévedésből sem költözne vissza mo.-ra. "
Ez azért elég bátor kijelentés, mert az ellenkezőjére, hogy a 90% hazajön, több esély van.
Az angolszász országokból szinte mindenki hazamenekül majd, mert ki fog derülni, hogy a ~27%-os nyugdíjráta + vagyon és 9ingatlanadó még az éhenhaláshoz is kevés lesz, .. a bérarányokból egyértelműen kiszámolható, hogy az brit árakon magyar nyugdíjakat jelent. Oda csak pár évre, maximum 10 évre éri meg kimenni, tőkét gyűjteni. Utána irány haza!
a svájciak szintén haza fognak jönni, de az ausztriai és a németországi magyarok nagy része is biztosan haza fog jönni. Csak emlékeztetőül; ezekben az országokban az 1940-es években kitelepített svábok leszármazottai még mindig "vándorcigányok" jelzővel élik az életüket, pedig ők a saját fajtájuk, .. a magyarokkal ez még durvábban zajlik, még ha nem is cseszegetik őket szemtől szemben. Szóval ők is hazajönnek, mint az nyugdíjas svábok Baranyába ....
Két év nem idő, .. gondolom nagyon még a családdal sem kell foglalkozni, .. 6-8 év után már tisztábban lát az ember, .. szerintem ne tegyen olyan kinyilatkoztatásokat, amit később majd szégyellni fog!

nincs1itt 2019.08.24. 23:47:18

@Tényelek: mende-mondákra ne alapozzon semmit. a svábokat 1945-48 között telepítették ki. semmilyen megkülönböztetésben nincs részük. a magyarokkal sincs semmiféle durva kirekesztés. szerintem a külföldre költözöttek 90%-a marad külföldön. az angliai nyugdíj szabályokat nem ismerem, de a németet igen, 5 év folyamatos munkaviszony után jár a minimál nyugdíj. előtakarékossággal+saját tehermentes ingatlannal nyugodt nyugdíjas évek várnak ránk. mo. nem az a hely, most, ahova visszaköltözne az aki, hosszabb ideje "nyugaton" él. a hosszabb idő az 5+ év. ne keverje össze a napi ingázókat akik ausztriában dolgoznak, azokkal akik állandó munkát találtak és letelepedtek bárhol a világban.

2019.08.25. 00:47:38

@nincs1itt: A svábokkal kapcsolatos mende-mondák a családtagoktól származnak, akik személyesen érintettek, ... én inkább alapoznék rá, mint a "hivatalos" álláspontokra.
Annak, hogy az első pár évben ki mivel magyarázza, hogy ilyen döntést hozott, nincs jelentősége. Később dönteni kell, hogy a gyerekek nagyszülő nélkül nőjenek-e fel, miből fog megélni a delikvens, amikor beteg, pláne, ha tartósan beteg!
Baranyában van olyan falu, ahol már a finnek többségbe kerültek, a kitelepített sváb nyugdíjasok ezrével jönnek haza, az ő kedvükért alakult a PE az idegennyelvi központ, ahol a magyar nyelvet, mint idegennyelvet tanítják.
Persze bőven van még probléma, de elég nehéz lesz a gyerekeknek megmagyarázni, hogy miért dolgozik apuka csőszerelőként Berlinben 17 euróért, amikor Pesten 20-at is kereshetne.
A kimenni dolgozni és a kitelepülés két külön kategória. Aki kiköltözik annak számolnia kell a nyugati kultúra vagyonhoz köthető adóival, amivel itthon nem!
Ez utóbbi persze csak azokat érinti, akik véglegesnek gondolják a helyzetüket és megpróbálnak vagyont felhalmozni, ami pl. Németországban nem igazán jellemző a városokban, az inkább a falvakban élőknél szokás.
Gondolom mielőtt "véglegesen" kiköltözött tájékozódott és tudja, hogy a nyugati és a skandináv országokban az emberek több, mint ötven százaléka úgy hal meg, hogy nagyobb adóssága van, mint a vagyona. Ez pl. Hollandiában 70%-a, Dániában 60+%-a, Németországban 48%-a teljes társadalomnak. Ön szerint egy kopasz fenékkel kiment magyarnak mennyi az esélye arra, hogy ne ezeknek a táborát gyarapítsa?
Na ezért írtam fentebb, hogy majd 6-8 év múlva lehet esély arra /Országonként!!/, hogy jó döntést hozzon, mert az elején mindenki csak a kolbászból készült kerítést látja.
Majd, ha megismerte a társadalmi berendezkedést, szokásokat, már döntési pozícióban lesz, addig csak szövegel és magyarázkodik, hogy miért nem volt itthon jó, .. pedig senki sem vár magyarázatot, bármikor ki lehet menni dolgozni és hazajönni is, .. ez utóbbit sem kell megmagyarázni, mert a mozgásszabadság miatt ez természetes.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.25. 07:09:20

Van még mit söprögetni németország portáján!
Szerencsére rengetegen fogják a partfist európa szívében!!
index.hu/kulfold/2019/08/24/drezda-tuntetes-intolerancia-idegengyulolet/

6.Lenin 2019.08.25. 09:44:58

@R.V.J.:

"Nem fogják fel, hogy ha minden olyan faszán menne nekik odakint, akkor nem éreznék szükségét a folytonos önigazolásnak."

Ez a lényege ennek.

6.Lenin 2019.08.25. 09:53:04

@nincs1itt:

Gyere el nyugat Mo-ra, meg fox lepődni hány finn, osztrák, német nyugdíjas jött Mo-ra, és nem visszatelepültek. Nem beszélve néhány déli országról.

Mit szeretnél igazolni? Hogy van, akiknek rosszul megy, vannak akiknek jól? Ne bassz!
Ez mindig, mindenhol így volt, van, és lesz is. Az egyénektől is függ.

A környezetemben is vannak, akik Amerikából települtek vissza, amikor elérték a nyugdíjas kort. Otthagyva gyerekeket, unokákat. Mindenre lehet példák sokaságát találni, az ellenkezőjére is. Mire jók ezek? A saját nyomorod takargatására?

2019.08.25. 12:25:49

@R.V.J.: Hülyék ezek a ballipsik! Mi baja van pl. a fákkal az Antifának?!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.25. 13:02:15

@Tényelek:
"Mi baja van pl. a fákkal az Antifának?!"

Hmm... Jó kérdés, ezen még nem gondolkodtam.
Lehet talán a valamibe belefásulás ellen vannak...

nincs1itt 2019.08.25. 16:16:37

@6.Lenin: megint csak a szófoschásch... képzeld taiföld, mallorca, teneriffe, málta, sőt dél amerika bizonyos országai is tele van német és egyéb nyugdíjasokkal... sőt munkaképesekkel is. képzeld találtam olyan cégeket, amik a világ bármely országába segítik a letelepedést. te csak foglalkozz a garázs abc-del... az sem megy igazán.
süti beállítások módosítása