B1 blogcsalád



Az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálja a magyarországi korrupciót, mert a magyar ügyészség nem hajlandó rá

2019. július 31. - nickgrabowszki

Egy ügy, ami megmutatja, mi a különbség Románia és a Nemzeti Együttműködés Rendszere között. ropol.jpeg

Az történt, hogy néhány éve kiderült, hogy amerikai Microsoft nevű világcég 2013-15 között jelentősen túlárazva adott el szoftvereket és számítógépeket kormányzati szervezeteknek két európai országban.

Az egyik Románia. A másik Magyarország.

A román helyzet három okból is különbözik a magyartól.

  • Az egyik, hogy Romániában korrupció történt. Azaz az amerikai óriás helyi leánya politikusokat vesztegetett meg, hogy átmenjenek a túlárazott szerződések.
  • A másik, hogy a politikusok saját zsebre dolgoztak. Külön-külön, mindenki a sajátjára.
  • A harmadik, hogy le is buktak: 9 akkori miniszter került börtönbe csúszópénzek elfogadása miatt.

Mert Romániában nem csak névleg létezik olyan, hogy ügyészség. Sőt,

van külön korrupcióellenes ügyészség is.

Magyarország esete más.

Egyfelől azért, mert mint tudjuk, Magyarországon nincs korrupció. Ami van helyette, illetve amit korrupciónak neveznek, az nem más, mint a Fidesz legfőbb politikája (mint azt egy őszinte pillanatában néhány éve az orbánista politikafilozófus és egyetemi rektor kibökte).

Magyarországon tehát nem az van, hogy mindenki úgy lop, ahogy akar, vagy ahogy tud, hanem a dolog központosítva van.

Nem az történik, hogy egy közbeszerzés megnyeréséhez meg kell kenni a döntéshozó kezét egy jelentősebb összeggel. Mert nálunk - mint az Orbán kormányfő néhány napja is kifejtette - az egyéni érdek a közérdek alá rendelődik.

Itt nem csak úgy lopnak, lopikálnak egyesek, mint másutt, saját hasznukra, szakállukra és kockázatukra. Nálunk a dolog

szervezetten, olajozottan, centralizálva működik.

Magyarországon a Microsoft és a szoftvervásárló állami szervezetek közé beillesztettek ún. viszonteladó cégeket, amelyek a közvetítő szerepét játszottak az üzletben. A magyar Microsoft eladta a szoftvert a közvetítőnek, amelynek semmi dolga nem volt, mint hogy felszorozza az árat 1/3-dal, és továbbadja az állami szervezetnek.

A háromszereplős üzleten két fél bukott:

  • a Microsoft, amelyik a viszonteladónak árengedménnyel értékesítette a szoftvert,
  • és a magyar állam, amelynek szervezetei viszont túlárazottan jutottak hozzájuk.

Egyetlen szereplő nyert, az viszont nagyot, 34 százalékot, a viszonteladó cég. Több ilyen is létezett. Közülük egyik-másik az ügyletek idején kormányközeli oligarchák kezén volt, majd egy másik strómangyanús illető érdekeltségébe került, végül kikötött egy harmadiknál, ahol be is olvasztották egy másik cégbe.

Másfelől pedig - a romániai üggyel szemben, ahol az ügyészség nyomozott és vádat emelt, a bíróság elítélt - a magyarországi eset részleteit nem a hatósági eljárásból ismerhetjük. Tekintve, hogy a magyar királyi ügyészség semmi kivetnivalót nem talált az üzletben, és  bűncselekmény gyanújának(!) hiányában lezárta az eljárást.

Kilenc román miniszter börtönben, szemben azzal, hogy még a bűncselekmény gyanúja se áll meg. A lúzer románok nem tudták, hogy fordítva is lehet ülni azon a lovon.

A magyar virtus ebben is előttük jár.

Az amerikai igazságügyi minisztérium viszont 2016-tól kezdődően felgöngyölítette az ügyet, és most, az eljárás végén 25 millió dollárra meg is büntette a Microsoftot. Az összeg harmadát a magyarországi leányvállalatnak kellett fizetni, mert hozzájárult az üzelmekhez, noha ő maga is bukott az ügyleten.

A történetből két dolog világosan látszik.

  • Az egyik az, hogy ami más, európai országban bűncselekménynek számít, az Magyarországon, az ügyészség szerint nem - ha az kormányzati szereplőket (vagy azok családtagjait, rokonait és barátait) érint.
  • A másik, hogy az egyéni érdekek közérdek alá rendelését nem úgy kell érteni, hogy az állam mindenáron megvédené a köz, a magyar emberek pénzét, a saját kasszáját.

A "köz" és a "közérdek" a jelenlegi magyarországi kormány számára alkalmasint mást jelent: egy világosan körülírható gazdasági-politikai csoport érdekeinek rendelik alá mindenki másét, legyen az magyar vagy külföldi. A "keresztény szabadság" nem a keresztények szabadsága, hanem egy (khm) csoporté, amelyik magát az ellenség megtévesztésére most éppen kereszténynek nevezi.

Ezek után nagyon nem lehet csodálkozni, hogy a pillanatnyilag az érdekcsoport által uralt magyarországi kormány nem kíván csatlakozni az Európai Ügyészéghez, mert azt a szuverenitása csökkenéseként élné meg.

Ami egészen magyarul annyit tesz, hogy sokan börtönbe kerülnének.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8114988774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2019.08.02. 10:18:40

@vitéz Beverneky: "majd ha megértetted a cikk lényegét akkor írjál hozzászólást, mert addig értelmetlen, még, ha kétszer is küldöd el."

Nem is volt lehetőségem elolvasni mert ki sem nyitottam a linket, csak a címre reagáltam.
444-es link amit egy hozzád hasonló libsibuzi rak fel, nem az a kombináció, amire bővebben kíváncsi vagyok. Leszophatod a kormányt a reformátusokat, a 444-et, csak az óvodásokat ne, mert az pedofília!
A fasznak rakosgatod ki a primitív libsi szennyoldalaid híreit?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 10:21:08

@morph on deer:
"Mindenesetre NEM “betelepítés” zajlik"

Kérdem én, te miért misztifikálod a betelepítés szót?? Ez a folyamat nem most kezdödött a világban, ráadásul a Kárpát-medence történelmének SZERVES RÉSZE!!!

hu.wikipedia.org/wiki/Betelep%C3%BCl%C3%A9sek_%C3%A9s_betelep%C3%ADt%C3%A9sek_Magyarorsz%C3%A1gra

2019.08.02. 10:25:08

@Cycmen:
de hülyeséget írni látom van időd!

na erre számítottam, olyan dolgokról írsz amihez lövésed sincs.
és még be is vallod a faszságodat hát ennyit rólad!

2019.08.02. 10:28:44

@Cycmen:
szerintem ma már eleget égetted magad, még a saját illibsi környezetedben.
várj néhány napot, hogy kiheverjék az ostoba megmozdulásod.

Cycmen 2019.08.02. 10:31:24

@vitéz Beverneky: "a pride- ról meg annyit:
ott legalább nem kúrják seggbe egymást a tanulók, mint az illibsi kormány által fenntartott és üzemeltetett debreceni katonai akadémián!!!
amit aztán ügyesen el is tusoltak...."

Jól van kretén, akkor azt mondd el, mennyi a felelőssége a kormánynak egy kollégiumi balhéban? Eleve helyből hazudsz tetves libsi módon te szarzsák, mert seggbekúrás a hírek szerint nem volt, valamint el sem tussolták, mert fegyelmivel kivágták a bűnöst! Ha csak figyelmetlenségből írtad úgy akkor ne vedd magadra, de a tusolás az a fürdés, amit te nem szoktál, amiről meg itt hazudozol, azt tussolásnak írják!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 10:39:09

@vitéz Beverneky:
"a pride- ról meg annyit:
ott legalább nem kúrják seggbe egymást a tanulók, mint az illibsi kormány által fenntartott és üzemeltetett debreceni katonai akadémián!!!"

Ha kilátnál a batthyányi-szakálladból te diszmagyarba erjesztett homofób ugrócickány, akkor érszrevennéd, hogy ennek semmi köze a pride mozgalomhoz, vagy a homoszexualitáshoz!!!
Eröszak történt, azt kellene büntetni. Persze, minek mondom én ezt egy olyannak akinek az a neve, hogy valakinek bever!!! :(((

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.02. 10:41:47

milyen jól mulat a staddion-cziggány a legfőbb hűbéresek egyikével. :D

a pénz.... a közös nevező. NERorbanisztán.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 11:39:16

Ugyan nem kapcsolódik közvetlenül ehhez a poszthoz, de ajánlanám ezt a kiváló cikket (elsösorban) a bigott konzervativ tökfejeknek!

www.vice.com/en_us/article/3k334w/how-to-do-an-abortion-with-manual-vacuum-aspiration-papaya-workshop

Nyugodtan lehet gyakorolni az abortuszt otthon egy papayaval!! Én kipróbáltam és nagyon szórakoztató, és NEM, nem kell hozzá botmixer!!!

Cycmen 2019.08.02. 11:50:48

@R.V.J.: Elmehecc a picsába, l sem tudom olvasni! Ha így tudnék angolul, már kimentem volna mosogatni Londonba!

István Tamasi 2019.08.02. 11:53:41

@R.V.J.:
Tehát a Momentum a nagytőke kiszolgálását vállalja tényleges szociális érzékenység nélkül. Ezzel "csak" annyi a probléma, hogy 1. arra nálunk már ott van a fideszmaffia, 2. amint az emberek ezt felismerik nem lesz igazán tömegbázisa a Momentumnak.
Komolyan gondolják, hogy leírják a társadalom 20 %-át (nyugdíjasok) ?????
Komolyan gondolják, hogy a XXI. sz Európájában az olcsó munkaerő a jövő?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 12:00:24

@Cycmen:
"a bigott konzervativ tökfejeknek"

örülök, hogy magadra ismertél :D

"l sem tudom olvasni"

akkor nézegsd a képeket

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 12:11:34

@István Tamasi:
"a nagytőke kiszolgálását vállalja tényleges szociális érzékenység nélkül."

Természetesen nem. Az europai átlagot szeretnénk megtartani a szociális érzékenységböl.
Mindenesetre, mi a piac önszabalyzó képességére számítunk, hiszen a piac is érdekelt abban hogy minél többen, minél többet tudjanak fogyasztani.

"Komolyan gondolják, hogy leírják a társadalom 20 %-át (nyugdíjasok) ?????"

Ne légy képmutató! Te is tudod, hogy aki végleg távozik a munkapiacról, az önmagát írja le. Mi csak elfogadjuk ezt a helyzetet, ráadásul mi nem akarjuk szavazógépnek használni ezt az árnyékréteget.
Ezen felül az egészségügyi ellátáson is van mit spórolni.
Csak a legutóbbi példát ha nézed, miért kell a munkaképes rákbetegnek a nyugdijasok mögé állni a sorba??? Nincs az a munkaadó/vállalatvezetö aki ezt megérti...

2019.08.02. 12:31:43

@Cycmen:
tetves illibsi te magyarul sem tudsz olvasni!
szövegértésed =0

Szabó Miklós János 2019.08.02. 12:36:21

@István Tamasi: "Komolyan gondolják, hogy leírják a társadalom 20 %-át (nyugdíjasok) ?????"

Le írni nem írjuk le őket, de a (munkaerőpiacon) aktív nyugdíjasokat akarjuk támogatni !!!

"Köszönhetően a tudomány rohamos fejlődésének, a társadalom idősebb tagjai egyre tovább élnek velünk, a ma felnövekedő generációk pedig várhatóan tovább fognak élni, mint eddig bármelyik."

"Mindez lehetőség is arra, hogy az idősebb generációk életük munkájával példaként szolgáljanak, és aktív tagjai maradjanak a társadalomnak."

"Lehetőséget és megfelelő ösztönzőket is kell kínálnunk, hogy az idősödők továbbra is tevékeny tagjai tudjanak maradni a társadalomnak."
program.momentum.hu/

Azaz, azt tudjuk támogatni, ha nem otthon ülsz és mereszted a segged a tévé előtt, hanem megdolgozol azért, hogy tisztességes színvonalon élj!

Ez szerintem így fair!

Cycmen 2019.08.02. 12:40:28

@vitéz Beverneky:
"tetves illibsi te magyarul sem tudsz olvasni!
szövegértésed =0"

Ja! Eltusoltam az iskolát! :D

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 12:50:35

@Szabó Miklós János:
"Le írni nem írjuk le őket,"

Te mikor lettél Momentumos Rusty? Mindegy is örülök, hogy a battonyai alapszervezetünk ex-árvákat is felvesz.

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.02. 13:35:07

@R.V.J.:

te patkány...

így lopta el a főfidesscziggány a nyugdijmegtakarításunk, azt a 3000 milliárdot, és nap mint nap az éltünk nyomorítja meg..

youtu.be/Vn8aCaXc9tI?t=426

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 13:42:56

@csüngőhasú norvégbáró:

"így lopta el a főfidesscziggány"

Nekem ehhez mi közöm? Az én nyugdíjam magáncégnél van.

"nap mint nap az éltünk nyomorítja meg"

menj el dolgozni és akkor nem leszel a fidesz kegyeire utalva.

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.02. 13:50:11

@R.V.J.:

te mit melózol patkány? mert nagyon van időd itt nyalni a csutti gecit...

vagy vége a közmunkának?

а nаgу hohohorgász 2019.08.02. 13:53:07

@Cycmen: hogy mi van, letusoltak segbekúrás után? Legalább tisztább, szárazabb és boldogabb vagy, baba.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 13:59:19

@csüngőhasú norvégbáró:
"te mit melózol patkány?"

Ahhoz neked mi közöd te belterjes makákó?
Hogy a Selmeczi Gabriella mosson fogat a pisilöddel.

Szabó Miklós János 2019.08.02. 14:11:05

@6 Lenin: A helyedben a nemi erőszakból nem csinálnék viccet...

Gondolj bele, ha veled vagy valamelyik családtagoddal esne meg ilyesmi !!!

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.02. 14:15:43

@Szabó Miklós János:

lenin egy ostoba fizetett fidesspatkány, gondolod van esze?

István Tamasi 2019.08.02. 14:57:28

@R.V.J.: A piac önszabályozó képessége teljes egészében a nagytőke érdekét szolgálja tehát aki ezt propagálja az a nagytőke érdekét szolgálja.
Ön írta 9:21:53-kor, hogy azért nem fókuszálnak a nyugdíjasokra mert inaktívak és SOKBA KERÜLNEK !? Az eü ellátáson is az azt nagyobb arányban igénybe vevő nyugdíjasokon akarnak spórolni??? Vannak önöknek szüleik, nagyszüleik? Ezt megbeszélik velük is?
"Miért kell a munkaképes rákbetegnek a nyugdíjas mögé állni?" Ez bizony már fasizmus-nácizmus.
Többet néztem ki önökből, nem olvasták az USA alkotmányát, azt, hogy minden ember egyenlő? Vagy úgy gondolják, hogy vannak még egyenlőbbek, például az aktívak még egyenlőbbek mint a nyugdíjasok?

István Tamasi 2019.08.02. 15:03:06

@Szabó Miklós János:
Tehát önök csak azokat írják le akik már nem képesek dolgozni -a megérdemelt és előre befizetett nyugdíjuk mellett - és akik már csak arra képesek, hogy otthon ülnek és "meresztik a seggüket a tévé előtt" azok nem érdemelnek annyi eü ellátást mint mások? Mi az önök hozzáállása azokhoz akik fizikálisan/mentálisan sérültek - le kell őket hajítani a Taigetoszról vagy gázkamrába velük?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 15:11:01

@István Tamasi:
"nem olvasták az USA alkotmányát,"

Az egészségügy nincs belefoglalva az alkotmányba, mert ez egy vásárolt szolgáltatás.

Igen, jelenleg sokba kerülnek a nyugdíjasok. Mi inkább magánbiztosítókkal oldanánk meg a problémát. A munkaképesek biztosítása gyorsabb ellátást adna, a nyugdíjasoké meg kicsit lassabbat. Tehát mindenki megkapná az ellátást, csak nem egy sorban állnának.
Hogy ez fasizmus/nácizmus? Ne nevettessen. Pont ez a -most nyugdíjas- generáció az amelyik tönkretette a magyarországi romák életét, most meg megfojtaná a szegény menekülteket egy kanál vízben.
Az én szüleim, nagyszüleim (ha élnének) valószínüleg egy magánklinikán kezeltetnék magukat, sorbanállás nélkül.

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.02. 15:49:36

@R.V.J.:

"Az én szüleim, nagyszüleim (ha élnének) valószínüleg egy magánklinikán kezeltetnék magukat, sorbanállás nélkül. "

ha most élnének, a zorbáni rendszerben nem húznák sokáig, te bráner. itt a pénzedért lassan semmit sem kapsz, mert minden fillér lopható kategória, O1G és bandája szemében.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 15:58:52

@csüngőhasú norvégbáró:
"nem húznák sokáig, te bráner."

Pont az olyan gusztustalan náci nyugdíjasokra gondolva mint te, teszi majd a Momentum a hamvasztást ingyenessé és kötelezővé.
Így legalább a rasszista hulláitok még komposzt formájában sem szennyezi majd a környezetet.

István Tamasi 2019.08.02. 16:06:24

@R.V.J.:
"Az egészségügy nincs belefoglalva az alkotmányba" Igaz. A fideszmaffia alkotákolmányában azaz a hígfos szilárdságú alaptörvényébe nincs benne, de ez a véleményük azt erősíti, hogy a Momentum nem más mint a fideszmaffia 2.0.
A jelenlegi nyugdíjasok tehát az önök álláspontja szerint másodrendű emberek akik csak lassabb, rosszabb eü-t érdemelnek, ugye?
Kik tették tönkre a magyarországi romák életét és mivel??? Azok akiknek az aktív életkorukban a romáknak több lehetőségük volt tanulni és dolgozni mint ma??
Ki akarja megfojtani a szegény menekülteket egy kanál vízben? Bizony az a fideszmaffia aminek önök a 2.0-ás változata.
Sajnálom, hogy önnek személy szerint nem élnek a szülei, nagyszülei, de attól még nem kellene mások felmenőit másodrendű állampolgárként kezelni vagy annak tekinteni. Egyetlen Momentumosnak sem élnek a szülei, nagyszülei vagy ők meg tudják fizetni a magán eü-t? De ha még így is van az még nem ok arra, hogy a nyugdíjasokra másodrendű emberekként tekintsenek.

István Tamasi 2019.08.02. 16:10:55

@István Tamasi:
Utóirat: Önt olvasva semmi kedvem nevetni, sokkal inkább sírni lenne kedvem mert önnek nevetés jut eszébe azon, hogy úgy nyilatkozik mint egy náci/fasiszta.

2019.08.02. 16:11:05

@R.V.J.:
szerintem ne szennyezd a momentumot, van nekik elég bajuk
jobb helyed lenne neked az illibsi fideszben ahonnan jöttél!

István Tamasi 2019.08.02. 16:12:30

@Szabó Miklós János:
Ön olvassa R.V.J véleményeit? Ez a többi Momentumosnak is a véleménye?

2019.08.02. 16:24:03

azért az elég borzasztó, hogy jön egy új párt és egyből beférkőznek olyan emberek akik nem képesek eldönteni, mi a "rasszista, náci, " szavak jelentése, illetve azokra használják akik pont nem azok.
nem akarom azt mondani, hogy a pártra nézve szégyen, de remélem észreveszik és időben megszabadulnak egy bizonyos szint alatti követőiktől...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 16:25:07

@István Tamasi:
Önből a keserűség és a sértettség beszél nem a hideg logika.
A magánbiztosítós rendszer a világ minden részén nagy sikerrel működik. Ezen kár vitatkozni.
Az hogy kinek milyen egészségügyi ellátas jut, az ma sem kiegyenlített az országban. A mi rendszerünkkel legalább rentábilis és transzplantens lenne a dotáció.

Minden mai nyugdíjas kivette a részét a mindennapi rasszizmusból!! Csak keresgéljen
lelkiismeretében!!! Önből is mint Norvégbáróból csak úgy süt a romagyűlölet. Bennem a magukfajták problémái iránt semmilyen kompresszió nincsen.

2019.08.02. 16:27:30

sajnos magyarországon ezért van jövője a fidesznek, mert a túl egyszerűen gondolkodó embereket tudja könnyen manipulálni, begyűjteni, szavazatukat megszerezni.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 16:33:31

@vitéz Beverneky:
"nem képesek eldönteni, mi a "rasszista, náci, " szavak jelentése, "

Norvégbárót nácinak nevezem, mert az. Ha szerinted nem akkor az rólad állít ki bizonyítványt.
Hiába váltottál profilképet, még emlékszem, hogy te homofóbkodtál itt az előbb, úgy hogy söprögessél csak a te portádon, ami a Jobbik.
Kacagányos barátom.

István Tamasi 2019.08.02. 16:51:51

@R.V.J.:
Az ön hideg logikája a Mein kampf logikája.
Hasonlóképpen az ön általánosítása is pontosan az mint a Mein kampf rasszizmusa.Az, hogy a gazdag embernek jobb eü szolgáltatás jut nem más, mint a kapitalista a tőke diktátuma. Ezen nem vitatkozom.
Azért is befejezem a társalgást, mert ön nem az én szintem (lásd: "kompresszió", "norvégbáró náci").

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 17:00:40

@István Tamasi:

"csüngőhasú norvégbáró 3 órája
R.V.J.: 

te patkány...

így lopta el a főfidesscziggány a nyugdijmegtakarításunk, azt a 3000 milliárdot, és nap mint nap az éltünk nyomorítja meg.."

Ez ön szerint nem náci beszéd???

Valószínüleg nem mert, ön kívülről fújja a Mein Kampfot!!!
Bevallom nekem fingom sincs mi van benne, mert nem olvasok náci irodalmat.

Nyugat-európában mindenhol többszintű az egészségügyi ellátás, a magánbiztosítók bevonásával. Ezt csak az tagadja, aki most jött le a Kádár (vagy az önesetében Hitler?) falvédőjéről!!
Na, további jó banyatankos támadást kívánok!!

2019.08.02. 17:06:02

@R.V.J.:
leginkább a libsi jelzővel szoktak engem itt és más blogokon illetni.

igazán kitüntetsz a jobbikos, náci, homofób jelzőkkel ami nem zavar mert függetlenül nemi identitásodtól (!) rendkívül buta vagy...
...ezért is ajánlottam neked az ilyen sötét emberek gyűjtő táborát a fideszt, ne tedd tönkre a momentumot.

ez volt az utolsó hozzád-szólásom, függetlenül attól, hogy te engem nácinak, jobbikosnak nézel egy avatár miatt.

na cső!

István Tamasi 2019.08.02. 17:26:47

@R.V.J.: Hazudsz mégpedig ostobán. Nem én írtam, 3 órája, mert soha nem írtam norvégbáró nic alatt.

taga_20 2019.08.02. 17:28:02

@R.V.J.: "Ez ön szerint nem náci beszéd???

Valószínüleg nem mert, ön kívülről fújja a Mein Kampfot!!!
Bevallom nekem fingom sincs mi van benne, mert nem olvasok náci irodalmat."

fityeszdroid, ez akkora bulshit duma volt tőled, mint ide lacháza!:)))

bakker, te ezé pénzt kapsz, hogy egész nap itt baszod a rezet?

2019.08.02. 17:38:06

@taga_20:
a fidesz már a momentumtól is fosik, hogy ilyen sötét hülyéket vet be ellenük??? :)))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 17:45:36

@taga_20:
"bakker, te ezé pénzt kapsz, hogy egész nap itt baszod a rezet?"

Ezt hányszor kell veled megbeszélni, te pikkelysömörös aranyhal??

IGEN PÉNZT KAPOK!!!!

taga_20 2019.08.02. 17:48:48

@vitéz Beverneky: a fityeszmaffia mindentől fosik, amit nem ő irányít vagy etet.

lásd ezt a maróth féle gerinctelen szutykot!

de azé vannak örömteli hírek is. három magyarfociszarkupac kiesett az európai kupákból:)))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 17:51:20

@István Tamasi:
Egy szóval sem montam, hogy öné Norvégbáró nick, de ön is mélyen hallgat, ahelyett hogy felszólalna ellene!!!!
Csupán egy kalap alá vettem önt vele, mert Mein Kampfot olvas és ilyeneket mond:
"Kik tették tönkre a magyarországi romák életét és mivel??? Azok akiknek az aktív életkorukban a romáknak több lehetőségük volt tanulni és dolgozni mint ma??"

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 17:57:06

@vitéz Beverneky:
"igazán kitüntetsz a jobbikos, náci, homofób jelzőkkel ami nem zavar mert függetlenül nemi identitásodtól (!) rendkívül buta vagy..."

Egy szóval sem mondtam rád, hogy náci vagy.
Homofób vagy ez tény. Jobbikos lehetsz, mert odavagy a kacagányért.
Nagyon vicces, ahogy évekig szivlapáttal hányod itt a neten a tesztoszteront, de ahogy egy nő beszól, azonnal megsértődsz! Ennyike.

taga_20 2019.08.02. 17:58:44

@R.V.J.: azé fityeszdroid ne legyél má büszke rá! ne csináld má nekem itt az önérzetes embert, me nem áll jól!

azé azt becsülöm benned fityeszjobbágy, hogy ezt bevallodtad:)))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 18:02:57

@taga_20:

Neked a 2-3 szavas benyögések mennek jól, ne bonyolitsd írásjelekkel.

taga_20 2019.08.02. 18:13:55

@R.V.J.:

arról hallottál má fityeszretek, hogy sok beszédnek sok az alja?

nem, me telefostad ma is a B1-et:)))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 18:22:05

@taga_20:
"nem, me telefostad ma is a B1-et:)))"

Igen és ezért is törlöm 20ezresekkel a valagam a nap végén.
Te meg még fizetsz is az internetért, hogy itt töketlenkedj.
Na ki a hülye?

2019.08.02. 18:32:22

@taga_20:
ezzel csak az a baj, hogy a pénzeket, stadionokat, akadémiákat így is megkapják
a mi adónkból!
de lényeg cica fiú szerint, hogy van egy sportszerető illibsi kormányunk, meg hogy a csutigeci repülővel jár foci meccsekre.

2019.08.02. 18:35:00

@taga_20:
azt is fel kell eleveníteni, nem csak a magyar nemzethy szokásokat. :)

taga_20 2019.08.02. 18:39:36

@vitéz Beverneky:

multikulti mi, lipsi?

aztán majd nézel, ha a háziorvosod egy migráncs lesz!:))))

www.youtube.com/watch?v=dL57TR-FqPk

2019.08.02. 18:47:18

@taga_20:
én is migráncs vagyok, csak én izráélt hagytam ott az itteni gazdagságért és a jó ávós állásért!

taga_20 2019.08.02. 19:14:51

@vitéz Beverneky: ezt boncs má ki, me nem értem, hogy ebben mi volt a póén!

2019.08.02. 19:25:43

@taga_20:
volt egy időszak amikor lezsidóztak, meg ávósoztak.
ennyi.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.02. 19:30:38

@vitéz Beverneky:
"én is migráncs vagyok, csak én izráélt hagytam ott"

Jellemző. Ott ugye harcolni kellett volna a hazáért, de vitéz Berezelek inkább itt feszeng, mint Szegedi Csanád az árpádsávos lajbiban.

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.03. 08:12:23

@Oxica:

"Enyém az ország - gondolja a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány.

Sajnos jól is gondolja, mert egy ország ment taccsra a mérhetetlen korrupcióban és még jó pár generáció jövője is taccsra fog menni, mire vége lesz ennek az egész szarnak.

Lehet hogy még 15 év háború az unió ellen, ahogy a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány mondta de egyszer lefagy az a mosoly elvtársak, az kurvaélet és akkor nem lesz kegyelem elvtársak.
Nem lehet elbújni a függöny mögé elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G. "

tömören.

www.youtube.com/watch?v=4Zw4_fxdhoQ

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.03. 08:17:46

@vitéz Beverneky:

a csutti geci bandája, mikor pofán verte a magyarok ×××××3000 milliárd nyugdíj-megtakarítását,××××× rögtön a 2010-es nagy győzelem után, ígért valamit.

ezt:

youtu.be/Vn8aCaXc9tI?t=427

ezt a cziggány és bandája elfeledte, mint ahogy sok mást is. azóta fosztogatják a magyart, az meg csak tűr....

azóta megy strómankodás, a haverok zsebének tömködése, a NER lovagok gazdagodása.

nekünk a lakásválság jutott, meg a forint rohadása, meg a 27% os ÁFA. meg a 48 féle fidess különadó (tranzakciós, csipsz, baleseti) szárnyal a gazdaság, orbanisztánban.

2019.08.03. 09:15:18

@csüngőhasú norvégbáró:
/a munkanélküli adót is fizetjük a mai napig, pedig már munkaerő hiány van(!)/
igaz, nem adónak hívják hanem hozzájárulásnak...
ez a pénz hová tűnik, mert nem a munkanélküli segélyre az biztos...

szóval ez a szent ember és bandája nem lop, nem hazudik.

fletó idejében amikor "nem volt demokrácia" felgyújthattad a tv székházat
most a "demokráciában" az ellenzéki képviselő nem mehet be a köztévébe, mert a verőlegények kidobják.

fletó bevallotta, hogy hazudtak, nagy hiba volt!...

szent orbán lophat, csalhat, hazudhat csürhéjével együtt, ez kell a magyarnak.
lényeg, hogy a focihuligánoknak legyen elég stadion, főzhessél nemzethy-hungarikum pálinkát, (nem jelenik meg a szeszfogyasztás statisztikájában, eu felé jópont) ezzel be van fogva a pofájuk, nem tüntetnek a hazug maffiózó kormány ellen.

nincs miért harcolni!
a magyar népnek ez kell, ezt választotta!

2019.08.03. 09:22:03

majd most jön a papagáj kommandó, hogy de fletó célzott lövéssel kilőtte egy mozgássérült, nyugdíjas, hét hónapos terhes ártatlan kismama szemét aki csak véletlenül járt este a tv székház közelében, mert ultrahang vizsgálatra kellett mennie és nem tüntetett,nem gyújtogatott!!

Szabó Miklós János 2019.08.03. 09:37:40

@vitéz Beverneky: "igaz, nem adónak hívják hanem hozzájárulásnak..."

Ún. frikciós (surlódásos) munkanélküliség akkor is van, ha bizonyos szakmákban nem találnak maguknak embert a vállalkozások.

Ha valakit egy munkahelyről kirúgnak, akkor az állásinterjúk, a pályázati eljárás miatt egy kis időre nem lesz munkája. És jól jön, ha ez alatt az idő alatt sem kopik fel az álla...

"fletó bevallotta, hogy hazudtak, nagy hiba volt"

Nem az volt az igazi hiba, hogy bevallotta, hanem az, hogy hazudott...

Hogy nem csináltak semmit, hazudtak éjjel-nappal, hogy csalták a kormányzást.

Persze az, hogy mindezt milyen stílusban vallotta meg, csak olaj volt a tűzre!

"fletó célzott lövéssel kilőtte egy mozgássérült, nyugdíjas, hét hónapos terhes ártatlan kismama szemét"

Az se semmi, hogy szemeket lőttek ki, de utána ezért még ki is tüntették Gergényit.

Cycmen 2019.08.03. 09:52:35

@vitéz Beverneky: "a fidesz már a momentumtól is fosik, hogy ilyen sötét hülyéket vet be ellenük??? :)))"

Egy harminc éves, ereje teljében lévő pártnak szerinted van valami oka fosni egy magát "pillanatnak" nevező gittegylettől?
Lépj már ki a mesevilágodból!

Cycmen 2019.08.03. 10:02:52

@vitéz Beverneky: "majd most jön a papagáj kommandó, hogy de fletó célzott lövéssel kilőtte egy mozgássérült, nyugdíjas, hét hónapos terhes ártatlan kismama szemét aki csak véletlenül járt este a tv székház közelében, mert ultrahang vizsgálatra kellett mennie és nem tüntetett,nem gyújtogatott!!"

A székháznál a tudatosan magukra hagyott baranyai irodista rendőrök voltak az áldozatok, akiket szétverettek a focihuligánokkal és a beépített fedett provokátorokkal úgy, hogy pár utcával arrébb verték a faszukat a "tartalék" REBISZ egységek!
Rád meg fújnék egy nagyobb mennyiségű könnygázt, mellbe lőnélek gumilövedékkel, meg egy kicsit levernélek tonfás bottal hagy szokd és utána nem lenne hangulatod terhes kismamáról pofázni.

2019.08.03. 10:06:19

@Szabó Miklós János:
aha, mosmár szemeKET(!) és még miket?
és te sem hazudsz ahogy a gazdád sem...
...mert ő nem vallja be, tehát nem hazudk, nem lop, nem csal.

Szabó Miklós János 2019.08.03. 10:11:07

@vitéz Beverneky: És még miket? Hát, Révész Máriuszt is csaknem sikerült agyonverniük.

Itt vannak a képek, ha fel szeretnéd idézni, mi történt 13 éve:
mindenszo.hu/magyarorszagon-500-ezer-embernek-rendben-van-a-szemkilovetes-555-286-magyarnak-ez-tetszik/

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.08.03. 10:18:14

@vitéz Beverneky: Akinek kilövette a szemét, már öngyilkos lett azóta csak szólok..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.08.03. 10:19:15

@Szabó Miklós János: A lényeg, hogy végül csak el lettek hajtva az egyharmados kurva anyjukba.Azóta sem tértek magukhoz abból a jobbegyenesből..:)

2019.08.03. 10:26:05

@Cycmen:
tudtam, hogy most az jön, hogy ott mindenki áldozat volt!!
gyurcsány szervezte maga ellen a tüntetést, rombolást, gyújtogatást, sőt az ártatlan embereket is ő szállíttatta a helyszínre hogy halomra lövesse őket...
és még a rendőröket is megtévesztve saját maga is lesből lőtt a tömegbe az engedély nélkül magánál tartott mesterlövész fegyverével.
cicafiú jól megtanultad a kiadott brossúrát, 20 erzsébetutalványodért jelentkezhetsz a fideszközpontban.

még jó, hogy most már nincs szükség irodista tanuló rendőrök bevetésére, hiszen az új törvények szerint 3 embernél több nem kiabálhat közterületen engedély nélkül, mert az már csoportosulás és elviszi őket a százmilliárdokból fenntartott terror elhárítás.
akik a teszkós napóleon hatalmát védik, mint a rákosi időkben az ávo és a munkásőrség...

Cycmen 2019.08.03. 10:26:21

@Veszéjben a lyogállamiság !: " A lényeg, hogy végül csak el lettek hajtva az egyharmados kurva anyjukba.Azóta sem tértek magukhoz abból a jobbegyenesből..:)"

Nagyon naiv azért ne legyél! Itt állnak hataloméhesen, semmit sem tanultak, fel sem vették a jobbegyenest! Kétséged se legyen, hogy ugyanott folytatnák, ahol abbahagyták, egyáltalán nincsenek legyőzve!

Cycmen 2019.08.03. 10:26:50

@Veszéjben a lyogállamiság !: " A lényeg, hogy végül csak el lettek hajtva az egyharmados kurva anyjukba.Azóta sem tértek magukhoz abból a jobbegyenesből..:)"

Nagyon naiv azért ne legyél! Itt állnak hataloméhesen, semmit sem tanultak, fel sem vették a jobbegyenest! Kétséged se legyen, hogy ugyanott folytatnák, ahol abbahagyták, egyáltalán nincsenek legyőzve!

Cycmen 2019.08.03. 10:31:07

@vitéz Beverneky: Erre a debil agymenésedre már nem is kell érdemben reagálni, mert nagyszerűen látszik hogy egy libsik által felheccelt összevissza handabandázó ostoba proli vagy.

2019.08.03. 10:32:35

@Veszéjben a lyogállamiság !:
mert nem kapta meg a fidesztől a "tiszteletdíját" ?
pedeig a fidesz senkit nem hagy az út szélén.
remélem hősi halottjukként temették el és azóta is gondoskodnak a családjáról!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.03. 10:32:51

@Cycmen:
"irodista rendőrök voltak az áldozatok, akiket szétverettek a focihuligánokkal"

A vicces az, hogy valoszinüleg ez a Vitéz Berezelek is ott volt az akkor még lajbis, kacagányos jobbikos verőemberek között a székháznál. Most a Jobbik saulusból paulusba fordulása után, meg itt adja progresszívet! Persze egy-egy félmondatából még mindig kisejlik a valódi énje. A gyomrom felfordul!!!

2019.08.03. 10:34:30

@Veszéjben a lyogállamiság !:
büszke is lehet a tolvaj kétharmad magára, hogy megfelelő vezért szavazott meg magának!

alöksz róz 2019.08.03. 10:57:15

@Cycmen: "A székháznál a tudatosan magukra hagyott baranyai irodista rendőrök voltak az áldozatok, akiket szétverettek a focihuligánokkal és a beépített fedett provokátorokkal úgy, hogy pár utcával arrébb verték a faszukat a "tartalék" REBISZ egységek!". - nekem volt ott ismerősöm, meg is sérült egy utcakőtől. csak éppen nem baranyai irodista, hanem készenlétis, meg beépített provokátorokról se hallottam. de a többi igaz :-)

Cycmen 2019.08.03. 11:43:20

@alöksz róz: " - nekem volt ott ismerősöm, meg is sérült egy utcakőtől. csak éppen nem baranyai irodista, hanem készenlétis, meg beépített provokátorokról se hallottam. de a többi igaz :-)"

A "készenlétis" helyileg hol sérült meg "utcakőtől"? A székházat Baranyából felvezényelt rendőrök védték, nézd meg a korabeli felvételeket, a felszerelésüket, azokat a pocakos középkorúakat nőkkel "megerősítve. Mellé nézz meg más videokat hogy milyen volt egy "REBISZ" felszerelés. A provokátorokkal kapcsolatban konkrétumokkal nagyon nem szolgálhatok, a drukkercsapatokban, tüntetők között hidd el, hogy mindig van ún. fedett nyomozó, így ellenőrzik őket. Ezt vagy tudod, vagy nem. Viszont egy szentendrei rendőrtisztet felismertek az "ostromlók" között ez is tény.

alöksz róz 2019.08.03. 12:28:01

@Cycmen: a tv-székháznál. vidékinek tényleg vidéki, de nem baranyai irodista, hanem a készenléti rendőrség tagja (volt akkor). most ilyen évtizedes távlatból tényleg nehéz visszemlékezni egy másik ember által elmondottakra, hogy konkrétan hol volt mit csinált.

de a felszerelést meg az erősítést ő is kiemelte, h ott valami nagyon nem volt rendben... csak ők ugyan mi a faszt csinálhattak a parancsokkal szemben?

Cycmen 2019.08.04. 10:34:53

@vitéz Beverneky: Köszönjük Emese! Látom a libsi szexuális fantázia is degenerált!

Cycmen 2019.08.04. 10:34:53

@vitéz Beverneky: Köszönjük Emese! Látom a libsi szexuális fantázia is degenerált!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.08.04. 15:59:27

@vitéz Beverneky: Le lettetek nullázva, ez a lényeg. Azóta is csak kóvályogtok a szorítóban, mint gólyafos a levegőben..:)))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.08.04. 16:04:50

@vitéz Beverneky: Gyurcsányodék azonosítószám nélkül engedték ki az utcára a rohamrendőröket. Vagyis az üzenet az volt, hogy "bármit csinálhattok nem lesz következménye"..Gyurcsány ebbe a provokációba próbált menekülni abból a szorult helyzetből, amit Őszödön tárt a többi balfasz elé.
Nem jött össze, hogy a rendteremtő pózában tetszelegve stabilizálja helyzetét. Viszont megásta a szocialista párt sírját, és politikájával komolyan hozzájárult ahhoz, hogy pár év múlva el legyetek hajtva az egyharmados bús picsába..:) Tulajdonképen hálásnak kellene lennem ennek az idiótának..:))

2019.08.04. 18:30:04

@Veszéjben a lyogállamiság !:
még szerencse, hogy a gyújtogató, romboló fidesz csőcseléken volt azonosító, könnyen be lehetett őket azonosítani, hogy a fletó provokátorai...

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.08.05. 10:48:26

@vitéz Beverneky: A rendőrségnek talán be kellene tartania a vonatkozó törvényeket, és szakszerűen eljárni. Nem Fletó provokátorairól van szó elsősorban. Ő maga volt a provokátor. Emlékeztetnék, hogy az elhíresült beszed az állami rádióban lett nyilvánosságra hozva..De eltaktikázta magát, ahogy legutóbb Kálmán Olgával is. Gyurcsány "balegyenes" Ferenc.. Hihihihiháháháááá. Inkább egy csatár, aki állandóan öngólt lő..:)

2019.08.05. 11:20:35

@Veszéjben a lyogállamiság !:
a fideszproli csőcseléknek talán nem kéne lebontani a várost, autókat, tv székházat felgyújtani, csak azért mert egy politikus hülye és bevallja, hogy hazudott!!!

különbség:

orbán okos, nem vallja be soha, hogy tolvaj, hazudik, korrupt.
az ellenzék mégsem gyújtogat, ha ellopja tőlük a 300 milliárd nyugdíj takarékot....!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.08.05. 18:08:46

@Cycmen: Csak a szokásos pitiánerségeteket hozzátok.

Cycmen 2019.08.05. 18:13:37

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: " Csak a szokásos pitiánerségeteket hozzátok."

MEG EZT! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!

52 százalékot szereznének a kormánypártok, ami szinte teljesen megegyezik az EP-választáson elért eredményükkel.
A Demokratikus Koalíció és a Momentum Mozgalom egyaránt 11-11 százalékpontos eredményt érnének el listán;
a Jobbik támogatottsága 9 százalékpontos;
míg az MSZP–P szövetség a biztos szavazók esetében 7 százalékon áll;
a mandátumszerzési küszöböt jelentő, biztos szavazók körében mért 5 százalékpontos támogatottságot pedig az LMP (3 százalék), a Mi Hazánk Mozgalom (3 százalék) és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (4 százalék) sem érte el.

Cycmen 2019.08.05. 18:13:37

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: " Csak a szokásos pitiánerségeteket hozzátok."

MEG EZT! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!

52 százalékot szereznének a kormánypártok, ami szinte teljesen megegyezik az EP-választáson elért eredményükkel.
A Demokratikus Koalíció és a Momentum Mozgalom egyaránt 11-11 százalékpontos eredményt érnének el listán;
a Jobbik támogatottsága 9 százalékpontos;
míg az MSZP–P szövetség a biztos szavazók esetében 7 százalékon áll;
a mandátumszerzési küszöböt jelentő, biztos szavazók körében mért 5 százalékpontos támogatottságot pedig az LMP (3 százalék), a Mi Hazánk Mozgalom (3 százalék) és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (4 százalék) sem érte el.

Cycmen 2019.08.05. 18:14:09

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: " Csak a szokásos pitiánerségeteket hozzátok."

MEG EZT! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!

52 százalékot szereznének a kormánypártok, ami szinte teljesen megegyezik az EP-választáson elért eredményükkel.
A Demokratikus Koalíció és a Momentum Mozgalom egyaránt 11-11 százalékpontos eredményt érnének el listán;
a Jobbik támogatottsága 9 százalékpontos;
míg az MSZP–P szövetség a biztos szavazók esetében 7 százalékon áll;
a mandátumszerzési küszöböt jelentő, biztos szavazók körében mért 5 százalékpontos támogatottságot pedig az LMP (3 százalék), a Mi Hazánk Mozgalom (3 százalék) és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (4 százalék) sem érte el.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.08.05. 18:38:59

@Cycmen: Na most akkor sehol sincsenek vagy egyáltalán nincsenek legyőzve?

2019.08.05. 19:26:33

@Cycmen:
és ha a bekebelezett kisgizdákat és szentfazekakat kivennénk a fideszből, akkor is megkenne az 56%?.. .
süti beállítások módosítása