B1 blogcsalád



Két nap alatt kiderült, mit jelent a "keresztény szabadság" az Orbán-rezsimben

2019. július 29. - nickgrabowszki

A gazember utolsó menedéke a nacionalizmus mellett.
bm_5.jpg

Orbán pártelnök szombaton, Tusnádfürdőn úgy definálta az önkényuralmi rezsimet, hogy

az illiberális politika értelme nem más, mint a keresztény szabadság.

Azonban két nap sem kellett ahhoz, hogy kiderüljön, pontosan mit is ért ezalatt.

Beer Miklós, az idén nyugdíjba vonult váci püspök a hvg.hu-nak erősítette meg, hogy tavaly, a 2018-as választások előtt rászóltak "felsőbb", kormányzati körökből, hogy 

fogja be a száját,

jó lenne, ha egy kicsit most nem szerepelne, ne ellenzékieskedjen tovább.

A püspök interjújából úgy tűnhet, nem ért egyet Orbánnal abban, hogy az illiberális demokrácia valódi demokrácia lenne, amelyik nem korlátozza a szabadságot:

Azon csak mosolygok, hogy nem hívnak a királyi televízióhoz, persona non grata vagyok a hivatalos kormánysajtónál. (...) Gyerekesnek tartom, hogy előre megmondják, hogy mit kell mondani. A véleménynyilvánítás szabadsága a demokrácia egyik alapkövetelménye. (...) És ez lenne a nagyon szép, ha ez az egyházainkra is érvényes lenne, ha tényleg szabadok lennénk.

Beer püspök nem árulta, ki szólt rá, de azt mondta, csak azért figyelmeztette az illető, mert "féltette". Amiben az a legkeményebb, hogy a "kormányzati körök" úgy gondolják,

még egy katolikus főpapnak is van félnivalója ma Magyarországon.

Ebből kitetszik, hogy a "keresztény szabadság" országában a legnagyobb keresztény egyház, a katolikus vezetőinek se szabad akármit tenniük vagy mondaniuk, ha az nem egyezik a pártállam hivatalos ideológiájával, ami csak nevében keresztény.

Itt érdemes felidézni, hogy a fideszes vezérheccelő néhány éve - nyilván az illiberális-keresztény hevülettől feltüzelve - szimplán gazembernek és demens vénembernek nevezte a legmagasabb rangú katolikus vezetőt, a római pápát.

Továbbá azt is, hogy Erdő Péter, az esztergom-budapesti bíboros-érsek idén húsvétkor határolódott el a "régivágású kereszténydemokrácia" politikájától:

Lehet-e egy országot, egy kontinenst kereszténynek nevezni? (...) Csak mert valaki magyarnak születik, még nem lesz rögtön keresztény is.

Mindezekből nem alaptalan talán arra következtetni, hogy Orbán és a Fidesz-rezsim ún. keresztény szabadságával tartalmával éppen a legnagyobb magyarországi egyház, a katolikus vezetői nem értenek egyet.

Amiből meg az látszik, hogy a "keresztény szabadság" nem nagyon több, mint a gazember utolsó menedéke a nacionalizmus mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr214985046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mano1970 2019.07.29. 13:07:36

"Szerencsétlen tusványosi hülye

Szabadságon vagyok, és Magyarországon egészen más dolgokkal foglalkozom, de elolvastam, miket beszélt ez az elmebeteg idióta Tusványoson. Szerinte liberalizmus ott jött létre, ahol korábban volt keresztény állam, és a keresztény kultúra adta a liberális demokrácia alapját. Hülye ez az ember, éppen csak nem táncol. A liberális demokrácia azért jött létre, hogy véget vessen a "keresztény" Európa szörnyűségeinek, az inkvizíciónak, antiszemitizmusnak, pogromoknak, a középkori sötétségnek, jogfosztásnak. Ez a bunkó pedig ezt hozza vissza az illiberális fasizmussal. Mert illiberális "demokrácia" nem létezik, csak illiberális fasizmus. Ez az ostoba, szerencsétlen hülye felszámolja a MTA-t, és az országnak egy ekkora idiótát kell hallgatnia, aki alapfogalmakkal nincs tisztában. A felvilágosodás a "keresztény Európa" sötétségét szüntette meg, a liberalizmus a felvilágosodás gyümölcse. Ha felszámolja a liberalizmust, akkor felszámolja a felvilágosodást, és visszatér a sötétség. Az a "keresztény szabadság", amit egy állam hoz el, nem létezik. Az se nem keresztény, se nem szabadság, hanem fasizmus. Keresztény szabadságot csak Jézus Krisztus adhat annak, aki hisz Őbenne, de ennek semmi köze az államhoz. Ez az egyén szabadsága, ami a szívben van. Mellesleg magánügy, ahogy azt a liberalizmus mondja. Orbánnak sikerült megint Jézus Krisztus helyébe helyeznie magát. Így nemcsak hazug, tolvaj bűnöző, hanem egy antikrisztusi pokolfajzat is. Ideje lenne, hogy a keresztény egyházak és gyülekezetek visszautasítsák, hogy Orbán a kereszténységet meghamisítja és egy diktatúra, egy gyűlöletpropagandára épülő zsarnokság leplezésére használja fel. Ennek semmi köze sem a kereszténységhez, sem a szabadsághoz. Egyedül egy elmebeteg önkényuralmához van köze."(B.L.)

Soros csicskák húzzatok haza! 2019.07.29. 13:28:25

Ha itt diktatúra lenne, akkor minderről Beer Miklós se beszélhetne (vagy ha beszélne, másnap "körmös" Bauer papa kései utódai vennék őt kezelésbe), meg ti se írogathatnátok a faxságaitokat.

Azaz, minden ellenkező híreszteléssel ellentétben ez egy szabad ország... (ez a ti szerencsétek).

Ellenben az október 13-i sistergős pofontól az Isten se ment meg titeket.

rallus 2019.07.29. 13:42:56

Most, hogy nyugdíjas, nyugodtan beléphet a Momentumba...Minden zsák megtalálja a foltját....

morpho 2019.07.29. 14:36:28

@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.: Totalitárius diktatúra nincs, csak diktatórikus elemek vannak. Én autokráciának hívnám. Az meg nem véleményszabadság, hogy aki nem ért egyet a nerrel és ezt elmondja, azt kirúgják, megfenyegetik, ellehetetlenítik, tönkreteszik. Fekete autó nem kell ide. Elég egzisztenciálisan tönkrevágni valakit. Most épp Kuna Tibor zuhant ki a ner pixisből. Szegény. El is morzsoltam érte néhány könnycseppet.

Más.
"az illiberális politika értelme nem más, mint a keresztény szabadság" Nézzük meg egy kicsit ezt a hülyeséget! A liberális = szabad. illiberális = nem szabad. Tehát ha valami nem szabad, akkor ebből hogy jön ki a keresztény szabadság? Egyszerűen csak egy új definícióra próbálják lecserélni az illiberális demokrácia nevű oximoront. Hátha azt jobban megértik a zemberek. Ezzel csak az a bibi, hogy egyrészt az illiberális demokrácia az autokráciát jelent, nem kerszetény szabadságot. Másrészt Magyarország csak papíron keresztény. A lakosságnak még a 10%-a sem jár templomba és magasról szarik a keresztény tanításokra. Ergó, az egész úgy hülyeség, ahogy van.

Kedves narancskullancsok! Arra kérnélek titeket tisztelettel, hogy jó nagy baromságokkal védjétek meg Orbán mondatát. Minél szórakoztatóbb hülyeségeket írtok, annál jobb! Rajta hát, narancsgárda kalandra fel!

6.Lenin 2019.07.29. 14:38:10

@rallus:

Ma már sokan megvehetők.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.29. 14:43:54

Jó hír, hogy a ballibek tombolnak Orbán beszéde miatt. Ez azt jelzi, kellemetlenül érinti őket a liberalizmus ismételt bukása.

Toller Béla 2019.07.29. 14:44:28

@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.: Otromba egy barom vagyol ! Ha itt demokrácia lenne, Beer is meg a többiek is szabadon beszélhetnének. Látnánk őket a sajtóban, a köztévében, hallanánk a rádióban. Akkor tudnánk, mit is akartak mondani. Most csak annyit tudunk, hogy szerinted orbán nem gazember, sőt, Pedig hát, nagyon is az - és legkevésbé sem keresztény.

Toller Béla 2019.07.29. 14:45:52

@közíró MAXVAL bircaman: Álmodsz te nyavalyás ! Lázas vagy. Most sem a baloldal és a libwrlaizmus bukott meg, egyáltalán, ott sem voltak ! Ti csnáltatok megint bohócot magatokból. Élvezitek ?

6.Lenin 2019.07.29. 14:46:17

@morpho:

Nem kell megvédeni semmit, nem is lenne sok értelme, hiszen aki meghallgatta, és gondolkodásra is képes, annak nem kell magyarázni, védeni semmit.

Aki nem AKARJA megérteni, mert tudja a lényeget, de ezzel elismerné a saját bukását, végét, annak felesleges bármit is magyarázni.

Ha elsőre nem menne, hallgasd meg a többi beszédét is. És csak össze kell rakni az eddig elhangzottakat. Sokan értik, Európában is, egyre többen.

Egy birodalom összeomlása néha száz évekig is eltarthat, igaz egyre inkább rövidülnek ezek. A folyamat ma már világosan látható.

Eltiltott Vélemény 2019.07.29. 14:52:58

" ... még egy katolikus főpapnak is van félnivalója ma Magyarországon ... "

Aha, értem, a sokat pofázik elveszti a kisfiúsegghez való jogát :-)

6.Lenin 2019.07.29. 15:03:23

@Kitiltott Vélemény:

Egy vallást, vagy ideát, soha nem félresiklott jellemek alapján szokás megítélni.
( a liberalizmust sem az SZDSZ-es gazemberek alapján kellene pl., vagy az utódaikon))

Eltiltott Vélemény 2019.07.29. 15:04:12

@morpho: " ... A liberális = szabad. illiberális = nem szabad. ... "

Ebben tök igazad lenne, ha jelenleg is ugyanazt értenék a liberális definíciójaként mint 100 évvel ezelőtt. Csak épp jelenleg a "liberális" már erős eszmei korlátokkal rendelkezik, egy sor másként gondolkodót kirekesztenek, még akkor is, ha tevőlegesen nem is cselekszenek az elveik szerint.

Maradjunk annyiban, hogy a jelenlegi "liberális" az inkább "liberálfasiszta" ha pontosítani lehet, így az "illiberális" <> "nem szabad", bár nehéz lenne megfogalmazni, hogy valójában micsoda.

@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.: " ... Ellenben az október 13-i sistergős pofontól az Isten se ment meg titeket. ... "

Azért azt a kávét nem olyan forrón isszák. ElQuroék és a maszopiták újra egy helyre szavaznak, a szalonnácik is itt-ott beállnak mögéjük, így könnyen teremhet nekik egy-egy Momentum-nyi babér.
Főleg ha Őfelsége I. Qrbán Napóleon de Csuti csinál egy két hülyeséget nyáron, és nagyon elszalad a ló az árakkal.... márpedig erre minden lehetőség adott.

morpho 2019.07.29. 15:06:48

@közíró MAXVAL bircaman: Nem, ez azt jelzi, politikai, vagy ide ológiai hovatartozás nélkül, hogy Orbán hülyeségeket mondott. Te szervilis vagy, ezért amit Orbán mond, az neked mindig tetszeni fog. Nem mindenki birka.

@6.Lenin: Na megjelent az első fecske :) "aki meghallgatta, és gondolkodásra is képes, annak nem kell magyarázni, védeni semmit" Ebben egyetértünk.

"Ha elsőre nem menne, hallgasd meg a többi beszédét is. És csak össze kell rakni az eddig elhangzottakat. Sokan értik, Európában is, egyre többen" Európában? Európában mindenki tudja, hogy Orbán egy autokrata populista politikus, aki teljhatalomra törekszik, a folyamat valóban világosan látható. Eddig is tudták. Ami meg a beszédeit illeti. Menj ki az utcára és kérdezd meg az embereket, hogy tudnának-e idézni Orbán bármelyik, az elmúlt 30 évben elmondott beszédéből? Aztán próbáld meg ugyanezt Gyurcsánnyal! :))

Eltiltott Vélemény 2019.07.29. 15:10:57

@6.Lenin: " ... Egy vallást, vagy ideát, soha nem félresiklott jellemek alapján szokás megítélni. ... "

Igazad lenne, ha valóban csak egy-két félresiklott jellem reprezentálná, csakhogy ez nem így van, jelentős mennyiségű félresiklott jellem mutatkozik a fent említett egyháznál, messze felülreprezentálják a "véletlen szerű" előfordulást.... Kvázi gyűjtőhellyé váltak, és sokáig (mondjuk ki évszázadokig) sikerült is megakadályozniuk, hogy a bili kiboruljon, de pechjükre változnak az idők, és az emberek kevésbé félik a papok haragját/bosszúját ...

morpho 2019.07.29. 15:12:53

@Kitiltott Vélemény: A "liberális" kifejezést a fidesz értelmezte át Magyarországon és valami egészen elképesztő módon szitokszót csinált belőle. Ezt úgy hívják, hogy antagonímia, amikor egyazon szó két, egymásnak ellentmondó jelentésben is használatos. Mondjuk "befejez" 1, abbahagy valamit 2, folytat valamit, amíg kész nem lesz vele. Ezzel trükköznek Orbánék. Egyszerű kommunikációs trükk, semmi több.
Hollandiában viszont a liberális még most is pont azt jelenti, mint 100 évvel ezelőtt.

Klasszikus: Tudod mi a különbség a pedofil pap és a pedagógus között? :)

6.Lenin 2019.07.29. 15:19:29

@morpho:

Görögország, Spanyolország, hogy csak az utóbbiakat említsem. Már csak lassan csak a kis megvásárolt pöcsök dörgölődznek a " nagyokhoz" ahol éppen szintén billegnek a "nagyok".
Nem percekben mérik ezeket.

Gondolod, hogy a liberalizmust, kommunizmust, vagy bármelyiket mindenki értette? A hatását kell érezniük a bőrükön a kis embereknek. Ezért lassúak ezek a folyamatok. A hatás már nálunk is érezhető.
kozvelemenykutatok.hu/wp-content/uploads/2019/06/jelenlegi_trend-02.png

Ezekre a változásokra pedig jelenleg nincs másik elfogadható kínálat. elég, ha ennyit értenek belőle a szavazásra jogosultak. Az okosabb része a többit úgyis maga oldj meg.
Nekik ez csak keret, lehetőség.

6.Lenin 2019.07.29. 15:22:33

@Kitiltott Vélemény:

Mert nem minden hívő a papokban látja a vallását, hitét. Hiszen vidéken sokan látták, hogy hány gyerek hasonlít a pásztorukra.
Ezek a dolgok nem úgy működnek, ahogy te gondolod.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.29. 15:26:55

@morpho:

Nem mondott hülyeségeket.

Persze volt benne 10 % "vörös fonál", ahol nem mondta ki az igazságot, ebben igazad van. Pragmatizmusnak is mondható.

Szervilis meg sose voltam még.

Eltiltott Vélemény 2019.07.29. 15:31:04

@morpho: " ... Klasszikus: Tudod mi a különbség ... "
Igen, régi vicc :-)

" ... A "liberális" kifejezést a fidesz értelmezte át Magyarországon ... "
Ezzel az a baj, hogy a nyugati "liberálisok" tényleg kirekesztenek bárkit, aki nem az ő elméleteiket és filozófiájukat mantrázza. Innentől kezdve ez pedig már csak korlátozottan "liberális" viselkedés. Ha alaposan megnézed ugyanezt csinálja a fidesz is, csak épp máshol húzza meg a kirekesztés határait, más csoportokat bélyegez meg. Ha a nyugat valóban liberális lenne, nem lenne értelme nácizni meg fasisztázni, mert azok csak filozófiai irányzatok, a homofóbok is nyugodtan homofóbkodhatnának, amíg a "másokat" nem bántalmazzák. A "cigánybűnözés", "migráncsbűnözés", fehérbűnözés pedig csak tényközlés lenne, nem pedig üldözendő szavak.

Abban a liberális államban, ahol a rendőrt kirúgják, mert megnevezi az elszaporodó bűncselekmények elkövetőinek csoportját, valóban "liberális demokrácia" van? Vagy abban a liberális államban, ahol a rendőrök a bőrszín alapján megkülönböztetett eljárásokat indítanak (amivel a lakosság többsége egyetért), valóban mindenek felett álló "liberális demokrácia" van? Vagy csak én értelmezem túl maradian a liberalizmust mint filozófiai irányzatot?

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.29. 15:34:21

@morpho:

A "liberális" szóból a liberálisok csináltak szitokszót. Igen, a Fidesz is, amikor még liberális volt a Fidesz.

Szóval ma az átlagember tudja, a liberális az rossz, egyébként teljes joggal. Én persze meg is tudom magyarázni miért van így, az átlag kisember meg nem, dehát nem lehet mindenki elemző.

Az átlagember számára kb. ez jött le a liberalizmusból:
- titokzatos erő, mely miatt olyan dolgokat kell tenni, ami ellenkezik a józan ésszel, pl. eladni töredékáron a nemzeti vagyont, nem megbüntetni egy komcsi vezért se, nem visszaadni senkinek semmi tulajdont, stb.
- valamiféle furcsa hatalom, mely egyeseknek mindentudést ad, s az ilyeneket ájukt tisztelettel kell követni,
- elv, mely szerint a józan paraszti ész ér nem ér semmit, viszont a piac láthatatlan keze meg tévedhetetlen.

6.Lenin 2019.07.29. 15:36:34

@morpho:

Itt egy ember, a te embered, aki megértette az EEÁ eszméjének a fényes jövőt ígérő üzenetét.

www.youtube.com/watch?v=qPcDymUo8dU

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.29. 15:41:35

@morpho:

Liberális = a liberalizmus híve. Nem azonos a szabaddal.

morpho 2019.07.29. 15:45:05

@közíró MAXVAL bircaman:

"Nem mondott hülyeségeket." :)))))
"Szervilis meg sose voltam még" :)))))

A szabadelvűséged meg gyűlöld nyugodtan, engem nem zavar, mert szabadelvű vagyok.

@Kitiltott Vélemény: Nincs olyan, hogy liberális állam! A liberális demokrácia azt jelenti, hogy a pártok szabadon versengenek a hatalomért. Ennyi. Ez nem azt jelenti, hogy liberális pártok "uralkodnak". Ez az antagonímia, amiről beszéltem. Az egyik egy politikai keretrendszer, a másik egy politikai és vagy emberi szellemiség. Attól, hogy liberális demokrácia van, még lehet hatalmon évekig egy kereszténydemokrata párt. A kereszténydemokrata pártok egyébként a legsikeresebbek a liberális demokráciákban. A nyugati "liberálisok" kifejezést nem tudom önmagában értelmezni. Kire gondolsz? Liberális pártokra, vagy szabadelvű polgárokra?

morpho 2019.07.29. 15:46:20

@közíró MAXVAL bircaman: Liberális = a liberalizmus híve. Nem azonos a szabaddal.

Antagonímia. Te is kezded ezt a hülyeséget?

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.29. 15:46:46

@morpho:

Nem vagyok szabadelvű a szó liberális értelmében.

morpho 2019.07.29. 15:47:40

@6.Lenin: Ez nem az én emberem, hanem egy elmeroggyant idióta. Te keversz valakivel. Egyébként honnan akasztasz le ilyen videókat? A központból küldik, mi?

Eltiltott Vélemény 2019.07.29. 15:47:53

@6.Lenin: " ... Mert nem minden hívő a papokban látja a vallását, hitét. ... "

Erősen filozófiai útra terelődik a végén a fórumozás... Mert ugye a Vallás és a Hit nem ugyanaz, és főleg nem ugyanaz az Egyház! mert ugye a Hit egyéni és magánügy, a Vallás a sok azonos hitű ember Hitbéli közössége, de az egyház már egy anyagias szolgáltatás, ami elvileg beékelődik az egyén Vallása és az ő Hite közé azzal, hogy az egyház szolgáltatja neki azt a szentséget, amiben Ő hisz.

Ebből kifolyólag a fenti állításod igaz, DE az egyház nem Vallás vagy Hit, hanem egy önjelölt vezetők által uralt szolgáltató központ, amelynek a tisztségviselői (a katolikus papok) bizony felülreprezentáltak a perverz dolgokat tekintve.
Az, hogy valaki a katolikus egyház szerinti Vallási közösséghez tartozik az ő Hite szerint, még nem jelenti azt, hogy őt megbélyegzi a szolgáltató központ tisztségviselőinek viselkedése, DE magát a katolikus egyházat megbélyegzi a sok pedofil hajlamú papja.

morpho 2019.07.29. 15:48:39

@közíró MAXVAL bircaman: Kit érdekel, hogy mi vagy? Én meg Yoda nem vagyok. Az se érdekel senkit!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.29. 15:50:50

@morpho:

Logikád alapján:
- aki nem szocialista, az társadalomellenes,
- aki nem kommunista, az közösségellenes,
- aki nem konzervatív, az hagyományellenes,
- aki nem baloldali, az munkásellenes,
stb.

Na, pontosan ennyire értelmetlen a te mondatod is. AKi nem liberális, az nem feltétlenól szabadságellenes, mert lehet, hogy csupán a liberalizmust ellenzi.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.29. 15:52:10

@morpho:

Te állítottad, hogy aki nem liberális, az szabadságellenes.

6.Lenin 2019.07.29. 15:54:59

@morpho:

Milyen központból, te szabadelvű idióta, aki nem képes elviselni mások véleményét. Nagy seggfej vagy te morpho.
De, pontosan a te embered, hiszen ő pontosan értik az eszme lényegét, te írtál erről.

morpho 2019.07.29. 15:55:29

@közíró MAXVAL bircaman: Nem igazán tudlak követni és nem is akarlak. Egyébként Orbán állította, nem én. És megint ez a kibaszott antagonímia. Ezt lehet, hogy a magyrok milliói beszopják, mert nem értik, de én sajna nem. Nézd ezt el nekem kérlek. Itt most be is fejezném,mert dolog van.

2019.07.29. 15:58:53

@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.:
csak nem mehetnek be országgyűlési képviselők a közmédiába, meg ellenzéki sajtó munkatársainak nem válaszolnak a rezsim emberei.
oroszországban is demokrácia van.
kádár, brezsnyev elvtárs kihelyezett földi hejtartója 40 évig uralkodott...
putyin elvtárs csicskája, a csuti majomgeci is megcélozta ezt a távlatot ügyesen, természetesen a szovjet demokrácia jegyében ahogy párttitkár apucija tanította neki...

6.Lenin 2019.07.29. 16:01:17

@Kitiltott Vélemény:

Ha filozófiai kérdésekről vitázunk, akkor miért nem kéne előtte tisztázni, hogy miről is vitázunk?
Itt vitáznak a liberalizmusról szabadelvűségről, úgy, hogy egyértelmű, mindenki mást ért alatta. Annak mi értelme? Nem kéne előtte keresni egy alapot, amit minden vitatkozó fél elfogad?

Országokat, rendszereket citálnak, összehasonlítva őőket, anélkül, hogy előtte sok lényeges kérdést tisztáznának.
Itt a "vita" lényege a másik alázása, nem a felmerült kérdések tisztázása.

Itt genetikai örökségek csapnak össze.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.29. 16:03:40

@Mano1970: Amikorra a liberalizmus létre jött,már rég nem volt inkvizíció,az antiszemitizmust pedig nem tudta megszüntetni.Sőt napjainkban újfajta antiszemitizmus tombol nyugat-Európában..

2019.07.29. 16:09:05

fidesz zombikáim!
ezt is megírja a szovjet mintájú demokratikus sajtó? :

"Szentpéteri Eszter a Facebookon dühöng, amiért hírt adott a média a rákos betegek vállalhatatlan helyzetéről. Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy a férje ott a főigazgató"

rallus 2019.07.29. 16:16:44

@vitéz Beverneky: Az a baj a "rákos betegekkel," hogy a 2002-től 2010 ig tartó aranykorszakban elkényeztették őket!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.29. 16:20:26

@morpho:

@morpho:

Amit Orbán mondott az szimpla tény: a liberalizmus ellenzése NEM szabadságellenesség,

2019.07.29. 16:26:55

@közíró MAXVAL bircaman:

sőt, a papok pedofiliája, homoszexualitásának elhallgatása és büntetlensége meg egyenesen demokratikus!
a keresztény (főleg katolikus)homoszccuális papoknak nem kell felvonulniuk az andrássy úton a jogaikért, mert nekik az államunk megadja, házasodni meg amúgy sem akarnak...

2019.07.29. 16:30:29

civil pedofilt rögtönítélő bíróság basz börtönbe (helyesen)
hallott már valaki, papot ezért börtönbe zárni???
én nem!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.29. 17:21:12

@vitéz Beverneky:

Szerencsére a papi pedofília csak egy liberális nedves álom.

2019.07.29. 18:28:16

@közíró MAXVAL bircaman:
még szerencsétek, hogy isten libsi, mert már rendet vágott volna köztetek akik rá hivatkozva loptok, gyilkoltok, hazudtok!

2019.07.29. 19:31:10

@közíró MAXVAL bircaman:
isten mindenkinek megbocsájt -lberális
isten szerint minden ember egyenlő- baloldali

tehát, ha van isten akkor az BALLIBERÁLIS!
az más tészta, hogy az illiberális orbán számításból, érdekből benyal neki mert kell a szentfazekak szavazata!

látjátok feleim szümtükkel 2019.07.29. 20:44:16

nickgrabowszki:

Jóvanna!
Egy keresztesháborúhoz kereszténység, egyház, és az őket üldözők szükségeltetnek.

Aki nem a keresztes lovagok idején született, az most próbálja pótolni a mulasztását. Pénz, egyház van, kellenek ellenségek is, mert valakit le kell győzni. Már a Semmjén is megmondta régen, hogy a sátánt minden képpen, asse baj, ha mások nem tudnak róla, hogy még senki nem látta közelről.

Soros csicskák húzzatok haza! 2019.07.29. 20:49:34

@látjátok feleim szümtükkel: Jól van lippsikém, gúnyolódjatok csak nyugodtan a kereszténységen és a keresztényeken.

Tiporjátok lábbal a keresztény magyar hagyományokat, mert ez már eddig is milyen jól bevált nektek, ugye?

Hülyék vagytok, hogy soha semmiből nem tanultok.

2018. április 8-án jött meg a legutóbbi kétharmados figyelmeztetés, hogy ezt nem kéne így folytatnotok.

2019. május 26-án már a magyar választók többsége értesített titeket arról, hogy mit gondolnak rólatok, hogyan értékelnek titeket és a nemzetellenes tevékenységeteket.

Ha minden így megy tovább, akkor október 13-án minden eddiginél nagyobb, sistergősebb pofonra készülhettek.

Szóval készítsétek fel időben az orcátokat...

látjátok feleim szümtükkel 2019.07.29. 21:07:11

@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.:

Rábasztál. Én kivételesen megkeresztelt római katolikus keresztény vagyok. Nem református, aki vitatja az eredeti kereszténységet.

Persze attól, hogy keresztény vagyok, még nem kell hülyének is lennem, és" mindent benyalni, amit Orbán és "keresztény" csapata mond, és tesz.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.29. 21:07:28

@vitéz Beverneky:

Mi köze a liberalizmusnak a megbocsátáshoz?

imi60 2019.07.29. 21:09:17

@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.: Nem ott kezdődik egy diktatúra, hogy lelövöldözik a hatalomnak nem tetsző állampolgárokat. De nem is vártam más hozzászólást egy agymosott kávéfőzőtől.

látjátok feleim szümtükkel 2019.07.29. 21:09:52

@közíró MAXVAL bircaman:

Pl. a liberálisok megbocsátják neked, hogy birca vagy, mert szerintük jogod van hozzá.

imi60 2019.07.29. 21:09:59

@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.: Nem ott kezdődik egy diktatúra, hogy lelövöldözik a hatalomnak nem tetsző állampolgárokat. De nem is vártam más hozzászólást egy agymosott kávéfőzőtől.

imi60 2019.07.29. 21:11:48

@látjátok feleim szümtükkel: milyen költői lett ma az aktuális fidesz troll úr :)

morpho 2019.07.29. 21:48:28

@közíró MAXVAL bircaman:

Ennyire azért nem vagy te hülye!

Az illiberális állam nem szabad, nem demokratikus, tehát szabadságellenes.

A pápa meg azért kért bocsánatot a papi pedofília miatt, mert csak egy liberális nedves álom. Nem csak a mostani pápa, már az előző is. Javaslom a Spotlight című film megtekintését!

ÜSD A LIPSIT NE SIRÁNKOZZ !!! 2019.07.29. 22:04:01

" hogy tavaly, a 2018-as választások előtt rászóltak "felsőbb", kormányzati körökből, hogy
fogja be a száját,"

Nem ertem mi gond, a kereszteny szabadsag azt jelenti, hogy szabad neki befogni a pofajat.

Szemkilővetők iszlamizálni akarják az országot.. 2019.07.29. 22:16:10

"keresztény szabadságával tartalmával éppen a legnagyobb magyarországi egyház, a katolikus vezetői nem értenek egyet."

Kinem szarja le ??? Az emberek Orban Viktorra meg a fideszre szavaznak, nem az akarmilyen papokra. Orban szava szamit, a tobbiek levannak szarva.

Greccsi Zsot 2019.07.29. 22:21:33

@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.: "2019. május 26-án már a magyar választók többsége értesített titeket arról, hogy mit gondolnak rólatok, hogyan értékelnek titeket és a nemzetellenes tevékenységeteket."

Minket ez nem érdekel, mi akkor is tudjuk hogy nekünk van igazunk, és az ostoba birkáknak pedig nincs joguk nem szavazni ránk.

Lesz még Magyar Köztársaság 2019.07.29. 22:31:00

OFF:

Az Index elesett...csak ritkán nézek már fel, de akármikor megteszem, mostanában soha nem látok a rezsimet érintő politikai témájú blogbejegyzést a főoldalon lévő kínálatból. Ez nem véletlen. Ellenben tele a címlap mindenféle Orbánnal foglalkozó, semleges vagy jó színben feltüntető kis cuki cikkekkel.

Ennyi. Megvolt a tulajdonosváltás, mostanra pedig sikerült átverni az új tulajdonosi érdekeket és átprogramozni a vállalkozást.

R.I.P Index!

Ez a blogot továbbra is olvasni fogom.

------------------

ON:

Az orbáni kereszténység maga az antikereszténység. A kereszténység nevében annak elveinek, értékeinek tökéletes tagadására épül. Az Orbán által képviselt hamis kereszténység az évszázadok alatt milliókat pusztított el a Földön. Ez a tökéletes hamis hit, az ördög tana.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.29. 23:27:28

@Republic Forever!: Te is tagadod mert nem fogadsz be néhány hajléktalant koszt-kvártélyra..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.29. 23:31:47

@imi60: A diktatúra ott kezdődik,hogy cenzúrázuák a közösségii oldalakat..

Igaz János 2019.07.30. 00:09:59

A magyar neofasizmus kialakulásának vagyunk történelmi és tétlen szemlélői. Egy lépés választ el minket attól hogy az elnyomó rezsimmel egyet nem értőket összefogdossák és koncepciós látszatperekben kivonják a forgalomból. Az ellenzéki vezetőket a választások előtt már vezetőszíjon vezetgették a királyi TV kamerája előtt. Mert így jár az aki nem mondja hogy éljen Eduárd !

Greccsi Zsot 2019.07.30. 00:24:13

@Igaz János: És akkor nem beszéltünk még a holokausztról, ahol millió számra küldik gázkamrába a zsidokat, cigányokat, liberálisokat. Ráadásul unios pénzből építette Orbán a gázkamrákat.

megamedve 2019.07.30. 00:38:29

Amit orbánék művelnek az minden csak nem keresztényi.
Az egyház kilóra meg van véve.
Az utolsó büdöslábú falu temetőkerítését is felújították nem csak a templomokat meg a püspöki palotákat.
Látványosan tele vannak lével.
Kussolnak is rendesen.
A legmocskosabb parasztok.

Arthur Bloch 2019.07.30. 01:00:02

@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.: Nobilitas sola est atque unica virtus...Amúgy álmodik a nyomor ?!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.30. 04:58:10

@morpho:

Liberális állam lehet szabad, lehet nem szabad, lehet demokratikus és lehet nem-demokratikus.

Nme-liberális állam lehet szabad, lehet nem szabad, lehet demokratikus és lehet nem-demokratikus.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.30. 05:03:28

@morpho:

Aki pap, az nem bűntelen automatikusan. Nyilván szexuális bűnöket elkövető papok is vannak: homokosok, pedók,l házasságtörők. Csak hát nem ez a kérdés.

Minden lipsi hazudik. 2019.07.30. 05:39:54

Liberalis kormanyzas:

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."

Minden lipsi hazudik. 2019.07.30. 05:43:44

Liberalis kormanyzas:

"Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük."

Minden lipsi hazudik. 2019.07.30. 05:45:37

Liberalis kormanyzas:

" Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. "

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.30. 06:51:03

@Minden lipsi hazudik.: "Liberalis kormanyzas"

Kevered. A geci és az elkúró neoliberális gazdaságpolitikát vittek. Semmi köze a liberalizmushoz. Mindkettő reggeltől estig hazudott.

mikocami 2019.07.30. 08:54:41

Ha valaki azt mondja,hogy keresztény:"Ők nem része a világnak,mint hogy én sem vagyok része a világnak..."

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 09:38:45

@rallus:
"Most, hogy nyugdíjas, nyugodtan beléphet a Momentumba...Minden zsák megtalálja a foltját.... "

Nagyon nem löttél messze. Beer Miki bácsi nagyon aktív támogatója pártunknak, azon felül, hogy nagyon szeret együtt lenni a fiatal aktivistákkal különbözö emberjogi rendezvényeken.
Személyesen is ismerem és szeretem, sokat beszélgettem vele a buszban úton Berlinbe, meg a repülön Frisco-ba (ahol fiatalbb korában még maci szépségversnyt is nyert!!).

6.Lenin 2019.07.30. 09:45:32

@R.V.J.:

Van aki a randa fiatal nőket szereti, a momentum meg tele van ilyenekkel, akikre a normális férfi még ferde szemmel se nézne. Miki bá meg rajonghat értük.

6.Lenin 2019.07.30. 09:53:04

@R.V.J.:

Talán még annyit a randa nők védelmében:

tulajdonképpen randa nő nincs, csak kiéhezett kanok vannak, look-look, a körítés lényegtelen, esete.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 09:57:54

@6.Lenin:
"Van aki a randa fiatal nőket szereti"

A szépség relatív Vagyimír, kérdezd csak a nejedet.
Miki bácsi ugyan szereti a nöket, de nem úgy.
Ö (saját bevallása szerint) Jesus-ba (nem, nem a mexikói kertészröl beszélek) szerelmes és szerencsére ez a típusú egynemüek házassága "szent" Saul óta engedélyezett.
A Momentum természetesen tártkarokkal várja nemcsak a fideszárvákat, hanem a nyugdíjazott klerikális ellenzéket is!!

6.Lenin 2019.07.30. 10:06:33

@R.V.J.:

OK! Igazad van, de nekem elsőre a randa nők ugrottak be. Kedvelhet randa fiúkat is, bár én ezt nem tudom megítélni,-vonzalom hiányában, ki randa, ki nem, a fiúk esetében.
A nők esetében könnyebb a helyzetem, mert eddig nem voltam kiéhezett állapotnak még a közelében sem, sőt. De mind1, nem ítélem el a pacákot, mert semmi közöm hozzá, csak morfondíroztam 1et.

Cycmen 2019.07.30. 10:12:44

@Mano1970: Te egy tipikus ostoba libppshitz vagy! Orbán elkezdett rendet csinálni, előtérbe helyezi a nemzeti érdekeket, paterolja ki a naplopó kártékony neobolsevik tetűket a kultúrából és a tudományos pozíciókból! A kereszténység az összetartó erő, viszont keresztényként sem kell kímélni az ilyen kártékony Beer jellegű alakokat!
Külön röhej a libsi ajnározása ennek a majom püspöknek. Most nem gond hogy egy pap politizál? Ezért ugattok rendszeresen, amikor tavaly a lumpenproli DK nyuggerek leköpdöstek egyházi személyeket a Kossuth téren, akkor annak nagyon tapsikoltatok!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 10:12:54

@6.Lenin:
"én ezt nem tudom megítélni,-vonzalom hiányában"

Persze, persze. Most higgyem el, hogy Captain America-át, vagy Thor-t kirúgnád az ágyadból?? Te kis képmutató!

Visszatérve Miki bácsira, ö egy igazi szabadszellem és ezúton is szeretném öt megkérni hogy fogadja el a #Momentum jelölését októberben!! Please, please!!!

ebella 2019.07.30. 10:17:03

A zsírdisznó sokkal jobban tudja mi a kereszténység mint egy volt püspök. Ormán kommunista is volt (mint apja, anyja), meg liberális is, ő csak tudja milyen veszélyesek a kereszténységre az elvtársai. Vagy nem?

Cycmen 2019.07.30. 10:17:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A geci és az elkúró neoliberális gazdaságpolitikát vittek."

Hogy basszam meg azt a tudományos közgazdász fejedet! Mi mást tudnának vinni egy kis nyitott gazdaság élén? Az egyetlen különbség, hogy a csótány elkúrta, az Orbán meg azért ebben is boldogul!

ebella 2019.07.30. 10:19:24

@Cycmen: Mert épen jó a nemzetközi gazdasági helyzet, amitől függünk. Ettől persze a gyurcsányi egy fasz volt, de ez a mai nem az Orbán érdeme.

ebella 2019.07.30. 10:21:37

@Cycmen: Annyira előtérbe helyezte, hogy tíz év alatt majd kétmillióval csökkent a kárpát-medencei magyarság, akik már a legcsóróbbak lettek a térségben. Képzeld, ha nem helyezné előtérbe!

Cycmen 2019.07.30. 10:24:11

@ebella: "A zsírdisznó sokkal jobban tudja mi a kereszténység mint egy volt püspök. "

A kereszténység jelenlegi politikai szerepével és nemzeti vonatkozásával jobban tisztában van! Ez a köcsög püspök nagyon túlfutotta magát, le is kel állítani, éppen elég a bibsilibsi keresztényüldözőkkel vívni naponta, nem hiányzik még egy ilyen szarzsák is a tetejébe!

6.Lenin 2019.07.30. 10:27:03

@Cycmen:

A köcsög lipsik lélektana pedig nagyon 1xű, nem kell ezeken sokat töprengeni.

Nekik minden megengedett, ha az ő bandájukból jön , vagy hozzájuk indul éppen valami hasonló bárgyú lélek.

Lehet tömeggyilkos,fiatalokat erőszakoló filmrendező, színész, bárki. Agyalágyult politikus, bárki.

Ők képesek bármit elnézni a bandához tartozónak, másnak nem. Kurvára nem bonyolult lelkek ezek. A helyükön kell kezelni őket.

Ilyenkor tényleg elmereng egy pillanatra az ember azon, hogy talán még is létezik-vagy kurva jó lenne, ha létezne- egy felsőbb szinten létező számonkérő hivatal, ahol megkapják a megérdemeltet, és egy forró üstben merengenek az idők végtelenségében azon, hogy hol is baszták el. De szerintem ott se fognak rájönni. ezek nagyobb köcsögök annál.

Cycmen 2019.07.30. 10:29:10

@ebella: " tíz év alatt majd kétmillióval csökkent a kárpát-medencei magyarság, akik már a legcsóróbbak lettek a térségben. "

Pofátlan liibsi hazugság, mert hatalmas a fejlődés!

6.Lenin 2019.07.30. 10:29:12

@R.V.J.:

Egy lookkal kevesebb lenne a foltos zsákon.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 10:32:52

@ebella:
"tíz év alatt majd kétmillióval csökkent a kárpát-medencei magyarság"

Ez egy örvendetes folyamat és a Zorbán erölködése ellenére alakul így.
Mi tökömnek vallaná magát valaki magyarnak, ha pl. románnak is vallhatja magát. Ezt te megérted nem?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 10:37:44

@Cycmen:
"Pofátlan liibsi hazugság, mert hatalmas a fejlődés!"

Nagyobb lenne a fejlödés ha a Wizz Air nem baszná át a kivándorlókat lépten-nyomon!!!
Ebben is a Zorbán keze lehet...így akarja a zemberek kedvét elvenni a meneküléstöl :(((

6.Lenin 2019.07.30. 10:45:24

@Cycmen:

Igen, az előbb még azt kifelejtettem, hogy nem lehet elvárni tőlük, hogy ismerjék be mekkora balfaszok.
Természetes, hogy mindenkibe, mindenbe belekötnek, aki okosabb, ügyesebb náluk.
Ők csak valamilyen genetikai félresiklás miatt képzelik magukról, hogy okosabbak, tehetségesebbek másoknál.
Talán ezért is kezdtek disznókban tenyészteni emberi szerveket (egy az ősük ezek szerint), hátha!!!
Szerintem hagyni kell őket ordibálni, így sem veszélytelenek, ha még romlana is a helyzetük, ki tudja mire lennének képesek még az eddigieken felül.

Csak figyelmeztetni kell őket, hogy mi tudjuk, kik is ők valójában. Mondjuk segíteni nem fog nekik, de lehet, hogy szép lassan beleőrülnek. Mondjuk a szaporodásukról már önként lemondtak, szerintem szép csendben eltűnnek majd, mind a zárt körben végzett kísérletben a patkányok is.

látjátok feleim szümtükkel 2019.07.30. 10:50:34

@6.Lenin: "Van aki a randa fiatal nőket szereti, a momentum meg tele van ilyenekkel, akikre a normális férfi még ferde szemmel se nézne."

De azért bedugnád rajta a lyukat te is, ugyé, csak neked nem jut?

Cycmen 2019.07.30. 10:56:07

@6.Lenin: Ezt én már régen átláttam és ennek megfelelően szarba sem veszem őket, de még így is agyfaszt tudok kapni, amikor egy fostos libsitakony kéri számon mirajtunk azokat a keresztény értékrendi témákat, amik ellen ők tűzzel vassal harcolnak egyébként!
Részemről ugyan kerülöm a templomokat, de azért ilyen esetben nagyon is tudom, hogy hova tartozom!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 10:56:19

@látjátok feleim szümtükkel:
"De azért bedugnád rajta a lyukat te is, ugyé, csak neked nem jut? "

Biztos jut neki, mert a @6.Lenin elvtárs csodájára járnak a szomszédasszonyok, amikor reggelente az erkélyen levegözteti a kígyó ubiját!

6.Lenin 2019.07.30. 10:56:26

@látjátok feleim szümtükkel:

Olvasd el a többi részét is. Vagy egy nap csak 1 mondatot vagy képes feldolgozni?
Nehogy félreértsd, ezen most én nem csodálkoznék. Még ez is dicséretes lenne tőled.
Virtuálisan meg is veregetem a vállad, hogy ennyit sikerólt magadból kipréselni.

Cycmen 2019.07.30. 10:57:12

@6.Lenin: Ezt én már régen átláttam és ennek megfelelően szarba sem veszem őket, de még így is agyfaszt tudok kapni, amikor egy fostos libsitakony kéri számon mirajtunk azokat a keresztény értékrendi témákat, amik ellen ők tűzzel vassal harcolnak egyébként!
Részemről ugyan kerülöm a templomokat, de azért ilyen esetben nagyon is tudom, hogy hova tartozom!

morpho 2019.07.30. 10:58:27

@közíró MAXVAL bircaman: Nincs olyan, hogy liberális állam! Ez egy hülyeség. Az állam egy erőszakszervezet. Beszedi az adót, betartatja a törvényeket, fenntartja arendőrséget, stb. Itt liberális demokráciáról van szó ami a hatalom megszerzéséről szól. Te érted saját magad, mert nem könnyű ám megérteni ezt egy ilyen magamfajta lipsinek.

"Aki pap, az nem bűntelen automatikusan. Nyilván szexuális bűnöket elkövető papok is vannak: homokosok, pedók,l házasságtörők. Csak hát nem ez a kérdés."

Tényleg nem ez a kérdés. Azt írtad, hogy a papi pedofília egy liberális nedves állom. A valóság meg az, hogy nem az, hanem nagyon is létezik sőt, tömeges, mert egy csomó beteg állat direkt azért megy papnak, mert ki akarja élni a pedofil vágyait. Te most a saját kijelentésedből akarsz kihátrálni buta birka!

6.Lenin 2019.07.30. 11:01:48

@R.V.J.:

Örülök, hogy emléxel erre, de....

3 katona dicsekedett egymásnak a témában. Azt mondta a magyar katona, hogy neki hét varjú kényelmesen elfér egymás mellett a farkán.

Erre a többiek szégyenkezve beismerték, hogy kamuztak, és kérték a magyart, ő is ismerje be.

-Ok! mondta a baka, a 7. már kicsit billeg néha.

alöksz róz 2019.07.30. 11:09:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: azér valami köze csak van :D
amúgy érdekes dolog a hazudozás felemlegetése egy olyan hozzád hasonló szarembertől, aki feszt itt hazudozik a fórumon...

alöksz róz 2019.07.30. 11:13:50

@Cycmen: "érdekes" módon a vallások közül csak a kereszténységgel van bajuk

6.Lenin 2019.07.30. 11:17:56

Végre valami jó hír!

Gyurcsány hadat üzent a klímaváltozásnak. Ő megállítja.

Az első kísérlete holnap 06:12:24-kor lesz a Blahán. Minden érdeklődőt szeretettel vár a Dk a helyszínen. Mindenki hozzon magával egy Orbán geci táblát, és a gyógyszereit.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 11:17:58

@6.Lenin:
"szégyenkezve beismerték, hogy kamuztak"

Értem a célzást. A történeted melyik része hiperinflálódik?
A szomszédok száma, neme? Esetleg a kígyóubiból lesz babyrépa?

6.Lenin 2019.07.30. 11:22:28

@R.V.J.:

A tüntető tömeg létszámát kissé alábecsültem. Az egységnyi területre eső nők számát az általánosan dagadt nőkhöz saccoltam, miközben a szegénység miatt a környékünkön inkább a soványak vannak nagyobb számban. Tehát valszeg alábecsültem a számukat.

Cycmen 2019.07.30. 11:26:01

@ebella: " Mert épen jó a nemzetközi gazdasági helyzet, amitől függünk. Ettől persze a gyurcsányi egy fasz volt, de ez a mai nem az Orbán érdeme."

A nemzetközi gazdasági helyzet valóban lényeges, de azt is ki kell tudni használni és a kedvezőtlen helyzetben sem törvényszerű a csődközeli állapot! Itt szemmel látható alapvető eltérések vannak a gazdasági folyamatok kezelésében Orbán javára még akkor is, ha betudunk Gyurcsánynak elnézésképpen bizonyos hátrányos körülményeket!

6.Lenin 2019.07.30. 11:30:49

@R.V.J.:

Látom valami felkeltette az érdeklődésedet. Ezért előre szólok. Ebben a témában a döntés az aktushoz nem feltétlen az én szuverén döntésemen múlik.
Még az átkosban volt olyan, hogy a look körítésének ideológiai felfogásával nem értettem 1et. Ezt a műszerem kiválóan érzékelte, és még fegyveres felszólításra se volt hajlandó ebben a kísérletben részt vállalni.
( pedig a szokásos 3x-i felszólítást-állj, vagy lövök- én a magam részéről megtettem)

A Momentum szellemiségével momentán nem értek 1et. Így gondolom minden kísérlet kudarccal végződhetne, bár 1-2 próba nem döntené össze a világot.

Cycmen 2019.07.30. 11:34:42

@morpho: Mi van, téged megbaszott az esperes, hogy ennyire tudod, ki miért megy papnak? Ha egy pap elkövet valamit, tárjátok elénk szarzsákok! Nincs sehol egy konkrét ügy, ilyen "negyven évvel ez meg az történt" típusú ügyekkel jöttök, itthon meg azzal sem! Itthon ha jól emlékszem egy zsidónak volt utoljára pedofil botránya, de abból gyorsan kimosták a libsi tesók!
444.hu/2019/03/04/ismet-rendez-a-zaklatassal-vadolt-kerenyi-miklos-gabor

Cycmen 2019.07.30. 11:34:45

@morpho: Mi van, téged megbaszott az esperes, hogy ennyire tudod, ki miért megy papnak? Ha egy pap elkövet valamit, tárjátok elénk szarzsákok! Nincs sehol egy konkrét ügy, ilyen "negyven évvel ez meg az történt" típusú ügyekkel jöttök, itthon meg azzal sem! Itthon ha jól emlékszem egy zsidónak volt utoljára pedofil botránya, de abból gyorsan kimosták a libsi tesók!
444.hu/2019/03/04/ismet-rendez-a-zaklatassal-vadolt-kerenyi-miklos-gabor

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 11:34:54

@alöksz róz:
"vallások közül csak a kereszténységgel van bajuk"

Nemhiszem, hogy a sologámista nöket esketö luteránus keresztény lelkészek ellen lenne bárki is.

Mi csak a homofób fidesztény kurzuscsuhások ellen vagyunk!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 11:40:09

@6.Lenin:
"bár 1-2 próba nem döntené össze a világot"
Ez a beszéd Vlagyi!!! Üdvözöllek az LMBTQ+ "B"-közepében!!!

morpho 2019.07.30. 11:43:12

@Cycmen: Azért kér bocsánatot a pápa, mert nincs ilyen probléma. Ez világos.
Te egy kő alatt élsz?

6.Lenin 2019.07.30. 11:44:41

@R.V.J.:

Mint írtam vala, ha meg tudnák tisztítani az eseményt az ideológiai eltérésektől-megtévesztve a műszeremet- nem zárható ki teljes mértékben a kísérlet sikere.
Más akadályt nem látok momentán.

6.Lenin 2019.07.30. 11:52:16

@morpho:

A liberálisok által sok millió megölt emberért ki fog bocsánatot kérni?
A gender elméletekkel megfertőzött sok millió gyerek félresiklott életéért ki fog?
És még lenne mit sorolni bőven.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 11:52:45

@6.Lenin:
"Más akadályt nem látok momentán. "

JAJDEBOLDOGVAGYOK!!!

Már meg is kaptam az Open Society homoszexuális felvilágosító programjának "Nagy térítöcsillag"kitüntetését az átállításod miatt!!!

Ezt külön megünneplem ma este itt Ozorán!! Na ide mégegy gombával!!!

alöksz róz 2019.07.30. 11:56:22

@morpho: "Hollandiában viszont a liberális még most is pont azt jelenti, mint 100 évvel ezelőtt." - na ne röhögtess mán... kinek??
mert az ún liberális pártoknak meg a "véleményformáló" lippsiknek biztosan nem.
nagyon találó kifejezés az a liberálfasiszta...

alöksz róz 2019.07.30. 11:57:53

@6.Lenin: mindig könnyebb mutogatni a szomszédra, igaz? fasza magyar szokás :-)

Cycmen 2019.07.30. 11:59:15

@morpho: Erről beszélek baromarcú, nem itthoni és régi ügy mindegyik! Ezt a libsi pápát meg leszarom,, a bocsánatkérése egy hülye politikai gesztus, eleve bűnügyek esetén nem bocsánatot kérünk, kapunk, hanem felelősségre vonunk! Ha csinált ilyet pap, azt le kell zárni mint a szart! Úgyhogy kuss a pedofilozással!

morpho 2019.07.30. 12:09:18

@Cycmen: "(...) Kifejezésre kell juttatnom azt a meggyőződésemet is, hogy ahhoz, hogy ebből a fájdalmas sebesülésből felépüljön, az írországi egyház első feladata, hogy az Úr és az emberek előtt elismerje azokat a súlyos bűnöket, amelyeket védtelen fiatalok ellen követtek el..." - olvasható XVI. Benedek pápa az írországi katolikus egyházat megrázó pedofil és zaklatásos botrány ügyében írt levelében.

Cycmen 2019.07.30. 12:10:34

@morpho: Meggyőztelek? Az baj, mert akkor most kit küldök el a picsába?

Cycmen 2019.07.30. 12:14:25

@morpho: Írország nem része hazánknak, vagy tévedek? Leszarom hogy ott mi volt, te is itt ugatsz!

morpho 2019.07.30. 12:19:39

@Cycmen: Érdekes dolog ez. Máskor a német migránsokra szoktatok hivatkozni. Annak mi köze Magyarországhoz? Ahonnan a szél fúj...
De attól még meggyőztél, mert te egy okos, széleslátókörű, kulturált narancskullancs vagy.

morpho 2019.07.30. 12:24:13

@Cycmen: XIV Benedek is lipsi pápa volt? Ezt csak úgy bay the way kérdem.

Cycmen 2019.07.30. 12:28:19

@morpho: ": Érdekes dolog ez. Máskor a német migránsokra szoktatok hivatkozni. "

Az máskor van, most meg most van! Most a papi pedofília ügyében vívunk, maradjunk annál! Egyébként nem emlékszem hogy különösebben hivatkoztam volna német migránsokra de ha majd szóba jönnek és én hivatkozom rájuk, nyugodtan lebaszhatsz!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.30. 12:30:14

@morpho:

"Nincs olyan, hogy liberális állam!"

Nagyon meglepődne ezen kijelentéseden bármely liberális gondolkodó.

Cycmen 2019.07.30. 12:33:35

@morpho: ": " XIV Benedek is lipsi pápa volt? Ezt csak úgy bay the way kérdem."

Nem, ő libsik által zsarolt pápa volt, hogy mást ne mondjak, a lemondása is elég érdekes és teljesen rendhagyó! Az utódja tevékenységének ismeretében pedig több mint gyanús!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.30. 12:33:36

@morpho:

"nagyon is létezik sőt, tömeges"

Hazugság.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.30. 12:35:44

@morpho:

A jelenlegi római pápa nem XVI. Bocs, hanem I. Pöcs, keversz valamit...

6.Lenin 2019.07.30. 12:50:12

@alöksz róz:

Érdekesek ezek az itt zajló viták. Kb olyan soxor, mint amikor az útszéli kurvák lekurvázzák egymást. Pedig csak a nagyságrenden lenne érdemes elmélázni.
Vagy amikor sok millióból kiragadnak 1 drb (keveset) példát, aztán ráhúzzák mindenkire.

Itt az örökölt génekben rejlők csapnak össze, és talán soha nem lesz vége.
Az még érthető is lenne, hogy mindenki keresi a "mivégre is"-re a választ, csak kurva rosszul áll neki, vagy ez a természetes, hiszen ezt a gének kényszeríthetik ki belőlünk.
az benne a szomorú, hogy sok-sok hulla kíséri ezt a téves módszert, mert kurvára nehéz beismerni, hogy pont én tévedek, pedig csak mindig a másiknak kellene ezt elkövetnie.
Szerintem.
(jóllaktam, ilyenkor igen hajlamos vagyok békülékenyebb hangnemet ütögetni)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 12:51:35

@közíró MAXVAL bircaman:
"A jelenlegi római pápa nem XVI. Bocs, hanem I. Pöcs, keversz valamit..."

I. Pöcs. Szellemes! Ezzel szemben a tény, hogy Ferenc az itáliai reneszánsz pornópápák óta a legmenöbb katolikus uralkodó!!!

N. Barbie 2019.07.30. 12:52:07

@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.:
"Ha itt diktatúra lenne, akkor minderről Beer Miklós se beszélhetne (vagy ha beszélne, másnap "körmös" Bauer papa kései utódai vennék őt kezelésbe), meg ti se írogathatnátok a faxságaitokat."

Jahogy az atlaghulyefidesznyikek meg mindig ott tartanak a gazdajuk mentegeteseben, hogy ahol a diktatura merteke nem eri el az 1 egysegnyi eszak-koreat akkor az nem is diktatura, mert annak nincsenek is fokozatai, ja, dehogynem. Hogy csak az a diktatura, ahol a diktatoretol eltero velemeny kimondasaert jon aznap este a fekete auto vagy rovid uton tarkon lovik az illetot. Minden mas a demokracia mintapeldanyai.
Hat persze, az agybeteg fidesznyikek szerint legalabbis.

morpho 2019.07.30. 13:05:59

@közíró MAXVAL bircaman: Olvasgasd figyelmesebben a kommentjeimet pápa ügyben! Az olvasás segít a megértésben.
Lipsi ügyben meg tök igazad van, és érted is!

morpho 2019.07.30. 13:10:10

@Cycmen: Mindent a lipsik intéznek. Ebben is tök igazad van! A pápát is ők nyírták ki! Egyértelmű. Az, hogy folyamatosan csökken a katolikus hívők száma világszerte, az is a lipsik miatt van.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 13:32:33

@morpho:
"Az, hogy folyamatosan csökken a katolikus hívők száma világszerte"

Sajnos ez egy csúnya melléfogás részedröl :(((
1,3 milliárd katolikus van a világban, messze a legmagasabb szám "szent" Saul óta. Ráadásul ezek koton és abortusz nélkül úgy szaporodnak mint a nyulak!!!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.30. 13:34:44

@R.V.J.:

Így igaz, nagyon menő arc, mármint a sátánista, keresztényellenes, háttérhatalmista körökben. Nézd meg, mekkora éljenzés övezi őt a liberális médiákban, s hogy tapsolnak neki mindenféle liberális megmondóemberek-

Madarat farkáról, embert tapsolójáról...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 13:40:08

@közíró MAXVAL bircaman:
"menő arc, mármint a sátánista, keresztényellenes, háttérhatalmista körökben"

Akkor jó! Remélem a Dan Brown nemsoká ír róla egy izgi könyvet a Langdon szériában!!!
Alig várom!!

morpho 2019.07.30. 13:53:07

@R.V.J.: Ezt csak a katolikusok állítják. A fiatalok egyre többen fordulnak el a katolikus egyháztól. Szerinted miért cserélték le a kőkonzervatív pápát egy liberálisabbra, ha nő a hívek száma? Itt valami nem kerek.

morpho 2019.07.30. 13:59:50

@R.V.J.: Annyit még, hogy ki számít katolikusnak? Szerintem az, aki gyakorolja a vallást és templomba jár. Én is meg vagyok keresztelve, de ateista vagyok. Akkor most engem beleszámolnak? Magyarországon a 10 %-ot sem éri el az aktív hívek száma. Kurvára túl vannak reprezentálva a számukhoz képest. Gyakorlatilag egy kisebbség eszmeiségére hivatkozik a kormány. Ilyen alapon egyébként a melegek is uralkodhatnának, az ő arányuk is kb 10%. Ráadásul a húsvéti körmenetet nem zavarja meg senki. A pride-ot viszont annál inkább, pedig semmi különbség. Lehet, hogy van akit irritálnak a melegek, de van akit meg a keresztények. És, kit érdekel ez? Mi a különbség? Engem mondjuk nem érint, ha valaki gyakorolja a vallását. Mindenki azt csinál, amit akar, amíg nem zavar másokat.

alöksz róz 2019.07.30. 14:03:12

@morpho: "Az, hogy folyamatosan csökken a katolikus hívők száma világszerte, az is a lipsik miatt van." - erre még nem is gondoltam, de igazad lehet

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 14:04:55

@morpho:
" Itt valami nem kerek."

Ha azt írod, hogy európában csökken a katolikusok száma a más vallásokhoz képest, akkor azt mondom hogy BINGO.
Ferenc pápa személye kizárólag a olasz, spanyol, francia, ír négyesnek szól. Gondolod hogy a közép- és dél-amerikában vagy akár Lengyelországban csökken a katolikusok száma? Éppen hogy ellenkezöleg. A népességrobbanással szaporodnak a katolikusok.
Pl. Angliában a lengyel bevándorlás miatt lett megint tényezö a katolikus egyház.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 14:06:59

@morpho:
"Annyit még, hogy ki számít katolikusnak?"
Saját bevallás alapján, úgy mint bármi más a népszámlálási adatokban. End of story.

alöksz róz 2019.07.30. 14:08:27

@6.Lenin: jelentkezzen, aki ezt tudja értelmezni!

6.Lenin 2019.07.30. 14:10:52

@R.V.J.:

"Saját bevallás alapján," akkor itt 1-2 hülyét kivéve nincs is baloldali/liberális honfitársunk.
A "független" meg értelmezhetetlen a leírt szövegeket olvasva.
Vagyis szart ér ez az egész itt zajló.

morpho 2019.07.30. 14:12:18

@alöksz róz: Ugye?

@R.V.J.:
A lengyelek az külön történet, ott mindig is erős volt a katolikusok jelenléte, már pápájuk is volt. Bár attól, hogy a lengyelek egy része Angliába költözik, még nem lesz több a lengyel katolikus, csak máshol lesz.

Dél-amerikában meg az inkvizíció jó munkát végzett. De ettől még nem lesz több vallásgyakorló.

Hát az inkvizíció jó munkát végzett

6.Lenin 2019.07.30. 14:12:59

@alöksz róz:

Bocs, ezt benéztem. Tényleg az vagy, akinek valójában gondoltalak. Van ilyen.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.30. 14:14:34

@R.V.J.:

A kisemberek már nyílt levelet intéztek hozzá, követelve azonnali lemondását: bircahang.org/nyilt-level/

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 14:14:35

@6.Lenin:
"Vagyis szart ér ez az egész itt zajló"

Hogy egy valamilyen felsöbb hatalom áldjon meg Vlagyimir!! Hát már megint nem vetted be az anti-depresszánsodat??

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 14:18:58

@közíró MAXVAL bircaman:
"A kisemberek már nyílt levelet intéztek hozzá"

Majd ha a mexikóiak, vagy a brazilok aláírják akkor majd lemond.

látjátok feleim szümtükkel 2019.07.30. 14:25:10

@morpho: "Annyit még, hogy ki számít katolikusnak?"

Kb. az, aki anno nácinak, partizánnak, libsinek, bolsinak, komcsinak, ner tagnak. Ja, meg fideszesnek.

Mert mikortól is számít vallásnak a kereszténység? Krisztus születésnapja, vagy halála napja óta? Vagy esetleg senki sem tudja?

Gyerekkoromban mindig kapkodtam a fejem amikor római katolikusról, görögkeleti kereszényről, reformátusról, lóformátusról, meg a franc tudja milyen fátusról beszéltek. Valahogy nem értettem, ha egy az isten, akkor mivan?

6.Lenin 2019.07.30. 14:26:46

@R.V.J.:

Gondolod, hogy ennek az ismerete, depresszióssá tenne? Kíváncsiságról még nem hallottál?
Engem pl érdekel, hogy miért hiszed, van értelme, amit csinálsz.
Mi a különbség, hogy Istenben, Allahban, vagy a liberalizmusban hiszel? Ugyan úgy hit kérdése, és nyilván a tiéd az igazi, mint mindenki más szerint a sajátja.
Nem az zajlik itt, hogy mindenki igyexik védeni a sajátját, mert abban HISZ?
ÉS?
Hirdettek már győztest? Mikor fognak?

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.30. 14:27:44

@R.V.J.:

A katolicizmus hanyatlik.

Nyugat-Európában teljesen elfajult.

Az egyetlen esélyük, hogy a következő római pápának egy krisztushű, homofób, egészséges, liberóverő, acélostoros afrikai, néger püspököt kérnek fel. Ott még él a katolicizmus erősen, kettős szorításban, egyszerre küzdő az iszlamizmus és a liberalizmus ellen.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 14:28:22

@morpho:
"Dél-amerikában meg az inkvizíció jó munkát végzett"

A Fülöp-szigeteken meg közép-afrikában nem volt inkvizíció mégis nö a katolikusok száma, nem hittérítéssel, hanem beleszületéssel, identitásként.. Magasról leszarják a mi Feripápánk félszegen liberális félmondatait.

látjátok feleim szümtükkel 2019.07.30. 14:29:02

@közíró MAXVAL bircaman:

Békemenetet nem szervezel a lemondatására? Mondjuk ott csíkba le is lehetett volna kenni neki egy nagy pofont.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 14:35:31

@közíró MAXVAL bircaman:
"acélostoros afrikai, néger püspököt kérnek fel"

Uh erröl mi is szoktunk álmodozni!!! Látod, máris találtunk valamit ami egyesíthet minket liberálisokat és benneteket konzervatívokat.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 14:38:20

@6.Lenin:
"Hirdettek már győztest? Mikor fognak?"

A progresszió gyözött, gyöz és gyözni fog!!!!

alöksz róz 2019.07.30. 14:50:53

@6.Lenin: ja, van ilyen, hogy nehezen lehet értelmezni a zagyvaságot... ilyenek ezek a lippsi gének, de hát ki a fene tehet róla?

6.Lenin 2019.07.30. 14:52:53

@R.V.J.:

Egy véletlen valamiből? Valahol? Valamikor?
Vagy az út eleve írva vagyon?
Akkor meg?
Csak eszköz lehet minden egy eleve megírt történetben.
A progressziónak lehet vége?
Mi?
A végtelen?

atomic power 1986DucaDuca 2019.07.30. 14:54:53

@morpho:

"A liberális = szabad. illiberális = nem szabad. Tehát ha valami nem szabad, akkor ebből hogy jön ki a keresztény szabadság?"

Már az alapoknál hibázol. Rendszeresen összekevered a "liberális" kifejezés hétköznapi és politikai értelmét.

A hétköznapi jelentése a szónak: engedékeny, szabad.
A politikában pedig: szabadelvű. Ez bizony nem ugyanaz, mint a hétköznapi jelentés.
A nemzeti szabadelvűség főbb gondolatait a kereszténység, a kereszténydemokrácia is magáévá tette az évszázadok során. Tehát ebben ma már nincs különbség a liberális és a keresztény politika között.

A illiberális jelző tehát nem ezeknek a hagyományos szabadelvű irányzatoknak a tagadását jelentik.

A legfontosabb különbség a liberális és kereszténydemokrata felfogás között, hogy utóbbi elveti a liberális individualizmust, és a természetes közösségeket, családokat helyezi előtérbe.

6.Lenin 2019.07.30. 14:56:38

@alöksz róz:

Nincs zagyvaság, hit van. A saját zagyvaságát a benne hívő érti ( vagy azt hiszi), azért védi.
Csak azt lehet védeni, amiben hiszünk.
Különbség?
Mind1.

alöksz róz 2019.07.30. 15:04:20

@6.Lenin: de ha tudod h zagyvaság amit írsz, akko minek írod, ezt nem értem

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 15:09:27

@6.Lenin: '
"Egy véletlen valamiből? Valahol? Valamikor?
Vagy az út eleve írva vagyon?
Akkor meg?
Csak eszköz lehet minden egy eleve megírt történetben.
A progressziónak lehet vége?
Mi?
A végtelen?"

Csatlakozom @alöksz róz -hoz, szerintem te itt gombázol velem Ozorán igaz?
Na nyújtsd fel a kezed hadd lássalak!!

imi60 2019.07.30. 15:21:03

@Cycmen: felcsúton tényleg hatalmas a fejlődés :)

imi60 2019.07.30. 15:23:05

@6.Lenin: @Cycmen: felcsúton tényleg hatalmas a fejlődés :)A Lenin által megölt sok millió ember haláláért ki a felelős?

Cycmen 2019.07.30. 15:23:09

@morpho: Te ne mondd már hogy igazam van, annyira jó téged utálni miért rontod el!
Persze ha csak kölcsön akarsz kérni és azért nyalizol az más! Mennyi kell? :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.30. 15:30:00

@atomic power 1986DucaDuca: "a "liberális" kifejezés hétköznapi és politikai értelmét"

Tudatlan vagy. A liberális szónak rengeteg értelmezése van. Kortól és kontextustól függ.

morpho 2019.07.30. 15:30:35

@R.V.J.: A Fülöp szigetek 1565-től 1821 spanyol gyarmat volt. Hogy ne lett volna inkvizíció?

@atomic power 1986DucaDuca: "Rendszeresen összekevered a "liberális" kifejezés hétköznapi és politikai értelmét" Ezt Orbán Viktor keveri össze szándékosan, nem én. Neki írd meg ezt a kommentet.

morpho 2019.07.30. 15:31:07

@Cycmen: Ok, akkor nincs igazad, ha így jobban alszol, mit bánom én!

6.Lenin 2019.07.30. 15:32:45

@R.V.J.:

www. mennyország. com/progresszió/2080/jóváhagyva/sk/úristen

Keresztény szabadság. 2080 -ban újratárgyalják az ügyet, és kitűzik a progresszió újabb szakaszát.

Na, B+, rossz lóra tettél.

6.Lenin 2019.07.30. 15:35:58

@alöksz róz:

Felejtsd el, még összezavarná a zagyvaságod.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 16:14:44

@morpho:
"A Fülöp szigetek 1565-től 1821 spanyol gyarmat volt. Hogy ne lett volna inkvizíció?"

Mindenesetere nem dől az információ történelem könyvekből a tevékenységükről a távolkeleten. Mindegy is mert ma ez már amúgy is irreleváns.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 16:19:23

@6.Lenin:
"Keresztény szabadság. 2080 -ban újratárgyalják"

Jó cuccot nyomsz. Gyere talizzunk a szivárványsátorban és kinálj meg!!!

6.Lenin 2019.07.30. 16:28:42

@R.V.J.:

Ez gyenge tőled. Mi van, ha a progressziód jelenlegi szakasza, pont a keresztény szabadság? A liberalizmusnak (amit ma annak hazudnak) harangoztak, hogy maradjak a téma keretei közt.
Nem ezt mutatja a progresszió? 1re többen gondolkodnak el rajta. Nem cucc kell hozzá, hanem....mind1.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 16:37:45

@6.Lenin:
"progressziód jelenlegi szakasza, pont a keresztény szabadság"
Én is kedvelem a sci-fiket!!
Viccet félretéve, mindenki tudja, hogy a progresszió a faji és nemi kategóriák teljes megsemmisítését, valamint a totális klimatizációt jelenti!!!!

6.Lenin 2019.07.30. 17:07:19

@R.V.J.:

A progresszió vége nem lehet pusztulás. Igaz, ki tudja hány civilizáció tűnt el már a Földön.

Az is igaz, hogy a kereszténység és az iszlám összecsapására vannak előjelek. Mindkét oldalon vannak atomfegyverek is.

Mit is számíthat néhány százmillió év szünet az újrakezdésig? A végtelenhez képest.

Ez a faji, nemi kategóriák megsemmisítése, csak egy impotens vénember agyában születhetett meg. Nem megoldás semmire. Majd kinövöd te is, vagy nem. Felejthető.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 17:20:28

@6.Lenin:
"kereszténység és az iszlám összecsapására vannak előjelek"

Ez földrajzilag hol fog elhelyezkedni? Európában biztos nem, mert ezzel hogy "kereszténység", nem sok fegyverest lehet itt toborozni.
Ha már itt vagy Ozorán, igazán kipróbálhatnád a genderfluiditást!! Akkor rájönnél, hogy ez a jövő!!!

6.Lenin 2019.07.30. 17:30:11

@R.V.J.:

Csaknem leragadtál a keresztes lovagoknál? Kardozásnál?

Bólints, ha tiszta leszel. Addig érezd jól magad.

ertelmes 2019.07.30. 17:35:51

@morpho: " valóság meg az, hogy nem az, hanem nagyon is létezik sőt, tömeges, mert egy csomó beteg állat direkt azért megy papnak, mert ki akarja élni a pedofil vágyait. "

A pedofilai, egyáltalán nem betegség, hanem a gyerekkorban kialakuló természetes, normális szexuális irányultság, ami az emberek többségénél a gyerekkor egyébb érzelmeihez hasonlóan kisebb nagyobb mértékben felnőttkorban is megmarad.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 17:37:30

@6.Lenin:
"Bólints, ha tiszta leszel."
Az utóbbi 3 évben ilyen nem volt.

Én a teljes liberalizáció híve vagyok!!!! Ez minden problémát megold!
Ahogy azt az Andris elnök úr szokta volt mondani:
"Minek a sok vallás, tele van a pa'llás!
Nem kell többé gender,
Van helyette kender!!
No, szívd el ezt a rakétát s kapard le a tapétát!!!"

а nаgу hohohorgász 2019.07.30. 17:44:08

Mindenki hisz valamit. Én azt hiszem most szarnom kell.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 17:44:43

@ertelmes:
"emberek többségénél a gyerekkor egyébb érzelmeihez hasonlóan kisebb nagyobb mértékben felnőttkorban is megmarad."

Remélem ezt elfogadja neked a bírósàg, enyhítő körülményként!!! Sok sikert!!

"...fel, fel a földalól a napra,
harcolj meg a jogaidért s
téged is vár a NAMBLA!!"

/A. Ginsberg/

6.Lenin 2019.07.30. 17:52:22

@R.V.J.:

Észrevettem, már korábban.

"Én a teljes liberalizáció híve vagyok!!!! Ez minden problémát megold!"

Semmit.

Már írtam veled kapcsolatban két lehetőségről, és azt is írtam már, hogy nekem bármelyik opció is, érdektelen.
A stílust viszont kedvelem, bármelyik is igaz a kettő közül.

Andris úrnak meg mond meg, amiben ő hisz, az is egy vallás, egy vénember vallása, amit ő pénzért követ, ami a legalja.

6.Lenin 2019.07.30. 17:54:42

@R.V.J.:
Kiestél a szerepedből.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 18:02:57

@6.Lenin:
"Kiestél a szerepedből" ???

"egy vénember vallása"
Miután elhúnyt, mindent róla fogunk elnevezni!!
Soros György repülőtér
Soros György hőseinek tere
Soros György vidámpark
Soros György székesegyház

6.Lenin 2019.07.30. 18:24:42

@R.V.J.:

"Remélem ezt elfogadja neked a bírósàg, enyhítő körülményként!!! Sok sikert!!"

Itt estél ki. Hogyan mondhat egy ilyen durvaságot egy liberális? A gyerek nálatok nem szexuális segédeszköz (lesz), felesleges kacat. Lemaradtál egy érzékenyítésről?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 18:30:36

@6.Lenin:
"A gyerek nálatok nem szexuális segédeszköz (lesz), felesleges kacat."

Persze nem, de ha mégis akkor majd max beleteszünk erről egy betűt az LMBTQ+ba.

6.Lenin 2019.07.30. 18:39:36

@R.V.J.:

De akkor ehhez mi köze a bíróságnak? Csaknem lennének nekik is jogaik?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 18:50:10

@6.Lenin:
"De akkor ehhez mi köze a bíróságnak? "

Szégény gyermekszerető @ertelmes -nek csak itt a Zorbándiktatúrában van magyarázkodhatnékja a bíróságon!
Majd #momentum leszállítja a beleegyezési korhatárt a liberális zónába és meg is lesz az úriember problémája oldva.
Egy rakás hely felszabadul majd a börikben is. Kell a hely a fideszeseknek!!

6.Lenin 2019.07.30. 19:04:10

@R.V.J.:

Látom kezdesz magadhoz térni. OK!

6.Lenin 2019.07.30. 19:46:35

Itt egy szép példája a liberális aljasságnak...

index.hu/kulfold/2019/07/30/frankfurt_nemetorszag_vonat_tamadas_svajc_kozbiztonsag_horst_seehofer_ellenorzes_hatar/

"Az ortodox keresztény eritreai menekült Svájcban késsel fenyegette és fojtogatta a szomszédját,...."

ortodox keresztény, na igen.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 19:51:14

@6.Lenin:
"Az ortodox keresztény eritreai menekült "

Értem a felháborodásod, kurucinfósodik az index. :(((

Nem szabadott volna odairni a származását!!!

6.Lenin 2019.07.30. 19:58:31

@R.V.J.:

Nem vagyok felháborodva, mert ismerem ezt a fajta "liberális" szemléletet. Csak néven neveztem egy aljasságot.
Ma már nem újdonság a kettős mérce. Már nincs min felháborodni.

Ma már 1x leírtam, hogy a gének csapnak össze. Ez a génekben van. És öröklődik az utódokba is.
Szerintem.

ertelmes 2019.07.30. 20:15:22

@R.V.J.: Te komolyan aszt hiszed, hogy a biróság foglalkozik egy gyerekkorban kialakuló szexualitással ?
Hallotál te már olyat, hogy biróság elé állítottak ovodásokat a szexuálís irányulságuk miatt ?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 20:28:29

@ertelmes:
"ovodásokat a szexuálís irányulságuk miatt"

Gondolom nehéz elmenned úgy a játszótér mellett, hogy ne bámuld meg ahogyan az óvodások flörtölnek egymással, igaz?
Nem is érted mások miért nem látják, hogy te csak a körülmények áldozata vagy?
Valahogy mindíg elcsábítanak téged a hátulgombolósok??
Szavazz a #momentumra és külön lefüggönyozött páholyokat alakítunk ki nektek a játszóterek mentén!!!

ertelmes 2019.07.30. 21:06:21

@R.V.J.: Nem érted a lényeget, nem az lényeg kinek mi a nehéz, vagy hogy mit csinálnak az ovodások. Arról volt szó, a lényeg az, hogy a pedofilia az nem betegség, hanem egy természetes szexuális irányulság, ami gyerekkorban alakul ki.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 21:43:35

@ertelmes:
"pedofilia az nem betegség,"
Ez tény. Ezért kerültök börtönbe, az kórház helyett.
Nem lenne mégis jobb betegségnek nyílvánítani, hogy kórházba kerüljetek inkább??
Todod, ott van gyerekosztály is...

morpho 2019.07.30. 22:39:03

@ertelmes: Pont leszarom, hogy a pedofília betegség vagy sem. A pedofilokat ki kell zárni a társadalomból. Ennyi. Ha egy pedofil megkörnyékezné a gyerekemet, akkor nem maradna egy ép csontja sem és pont leszarom azt is, hogy engem ezért elítélnek, vagy sem. Egyébként te pedofíl vagy?

alöksz róz 2019.07.30. 22:49:03

egy nagy genetikai harc zajlik a világban, a jobboldali gének küzdelme a ballib gének ellen...
teljesen minde1, ki mit gondol...
vajon győzhet-e bármelyik? valaha? valamikor? és mi történik akkor? számít egyáltalán a hit? százmillió évekről beszélünk!
vagy örökös küzdelmük hiábavaló?
vajon mit gondol erről a végtelen? azt gondolja, hogy...
egyértelmű a válasz, nem segítek többet.
én mindenesetre jól bevacsoráltam a pacalból, reggel meg szarok egy jó büdöset, az elrendeltetett sorsot nem lehet felülírni.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 22:56:25

@alöksz róz:
" jól bevacsoráltam a pacalból, reggel meg szarok egy jó büdöset,"

Too much info man, jeez!!

alöksz róz 2019.07.30. 23:01:15

@R.V.J.: az unokám egy nap kétszer is kakál. és számít a végtelennek?
te is lehetsz bárki, nekem egy hónap alatt se fog feltűnni... amikor civiláziók tűnnek el a semmiben...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 23:12:09

@alöksz róz:
Megtalátad a gyerek albán füvét?
Ha neked is kimászik az álló dákós Ferenc pápa az ágyalól, akkor kiabáld 3szor hogy Beer Miklós és bújj lepedő alá, oda nem tud utánad menni!!

alöksz róz 2019.07.30. 23:26:59

@R.V.J.: számít-e a végtelennek, mit írsz ide?
HIT. enyém. tied. nehéz megérteni egy liberális köcsögnek. de minde1, már rég nem érdekel.

alöksz róz 2019.07.30. 23:27:58

@R.V.J.: mi végre az egész? gének gonosz játéka csupán. én nem haragszom rád.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.30. 23:35:48

@alöksz róz:
"de minde1, már rég nem érdekel."

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített,
ingyenesen hívható 116-123,
vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Szabó Miklós János 2019.07.30. 23:48:36

@alöksz róz: Ezt elcseszted haver, ezeket a 6. Lenin nickeddel szoktad írni...

ertelmes 2019.07.31. 00:17:23

@morpho: És a gyerekedet mikor fogod agyonverni a pedofilszexualitása miatt ? Mert biztos lehetsz benne, hogy a nemiérésig pedofilszexuális, és kisebb mértékben akár utánna is. Most azonnal, vagy megvárod a nemiérését és csak utánna ? És magadat mikor fogod agyonverni, most azonnal, vagy megvárod az időskori szellemi érzelmi hanyatlást, amikor újra a gyerekkorodban jellemző pedofilszexualitás lesz a meghatározó ? Mert ilyen, az ember természetes szexuális fejlődése, kétszer is lehetsz pedofilszexuális életedben.

Szabó Miklós János 2019.07.31. 00:22:19

@ertelmes: te télleg ekkora ökör vagy, vagy csak megjátszod?

morpho 2019.07.31. 02:36:31

@ertelmes: Te most tényleg összemosod az óvodában kialakuló nemi szerepeket azzal, amikor egy pedofil állat szexuálisan molesztál egy kisgyereket? Az egész életét teheti tönkre te barom állat! Te beteg vagy bazmeg!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 07:50:11

SZOLGÀLATI KÖZLEMÈNY!!!!

Mind a #Momentum, mind az Open Society valamint az Amnesty International teljes mértékben ELHATÀROLÓDIK @ertelmes kommenter hozzászólásától!!
Az általa említett szexuális kisebbség nem elfogadott része a nemzetközi LMBTQ+ közösségnek és semmilyen módon nem hozható velük kapcsolatba!!
@ertelmes hozzászólásának üzenete tejles mértékben ellentétes a szexuálpszichológia jelenlegi állaspontjával és ezen üzenet alkalmas más -konszenzuson alapuló- szexuális kisebbség megbélyegzésre, amit mi határozottan ELUTASÌTUNK.

Köszönöm a figyelmet.

а nаgу hohohorgász 2019.07.31. 08:10:46

Én egyszer telefingtam egy buszt.

Cycmen 2019.07.31. 08:40:28

@imi60: "2019.07.30. 15:23:05
@6.Lenin: @Cycmen: felcsúton tényleg hatalmas a fejlődés :)A Lenin által megölt sok millió ember haláláért ki a felelős?"

Figyelj Imike! Ha van mondanivalód, akkor fejtsd ki bővebben, mert így csak az jön le, hogy valami debil libsiproli troll idétlenkedik itt egy szar tíz éves tarcsinicken!

Cycmen 2019.07.31. 08:42:53

@6 Lenin: "Én egyszer telefingtam egy buszt."

Bocs, de ebből nem derül ki, hogy mekkora a sportértéke! Csuklós busz volt vagy csak egy szar Ford Transit?

6.Lenin 2019.07.31. 09:16:01

@alöksz róz:

index.hu/tudomany/2013/02/20/politikai_nezetekkel_szuletunk/

És més sok-sok tanulmányt lehetne idézni.
De a legjobb, ha valaki megtanul gondolkodni is.

Miért is van köztünk különbség? Miért is lesz valaki ez, a másik az. Nem bonyolult szerintem. Igaz, gondolkodni macerás.

6.Lenin 2019.07.31. 09:27:24

@R.V.J.:

Mit gondolsz, a gender érzékenyítés miért is erre képlékeny nemi indentitású korosztályra koncentrál?
Mert itt még eltéríthetőek egy másik irányba, amit egy agyalágyult önjelölt messiás kitalált, és fizetett ügynökei igyekeznek elterjeszteni.

Ettől miért nem határolódtok el? Hol van itt az emberi szabadság?

Egy dolgot nem veszel észre RVJ, hogy mindenképpen beteg vagy, akár momentomosként, akár az őket fikázni szándékozóként. Amit csinálsz az aljasság.

Emberek millióinak az életét szeretnétek a ti beteg elképzeléseire formálni. Rossz úton jársz. ezt már nem lehet elviccelni.

Angliában, és más országokban is a már megszületett (nektek sajnos) gyerekek egészséges identitását szeretnék a már betegagyú szülők úgy megváltoztatni, amibe a szerencsétlen gyerekeknek semmi joguk, lehetőségük beleszólni.

És ezt már sok idióta sem veszi észre (morpho félék) Még tiltakozik valami ellen, amit nem is ért, miközben támogatja, amit szintén nem ért.

Ezért aljasak a momentum féle fizetett ügynökök. Ezt már nem szabadna elviccelni sem.
Nyiltan meg kell mutatni, kik is ők valójában.

De a te dolgod, hogy mit csinálsz, de a felelősség is.

а nаgу hohohorgász 2019.07.31. 09:32:25

@Cycmen: á csak egy nontradicionális nemi identitású barkas.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 09:38:59

@6.Lenin:
"miért is erre képlékeny nemi indentitású korosztályra koncentrál?"

No Comment.
jelen helyzetben nem vagyok arra felhatalmazva, hogy ezen kijelntésekre reagáljak.
Mindenesetre teljes mértékben ELHATÀROLÒDOK az általad kifejtett vádaskodástól.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 09:47:14

@6 Lenin:
"á csak egy nontradicionális nemi identitású barkas"

mi az a barkas?

imi60 2019.07.31. 09:51:45

@Cycmen: Mi az a libsiproli? A debilt azt tudom. Az te vagy.

6.Lenin 2019.07.31. 09:54:23

@R.V.J.:

Írtam, hogy a te dolgod, a felelősség is. Ezt magaddal rendezd le.

Cycmen 2019.07.31. 10:10:41

@imi60: A libsiproli kérlekszépen a semmirekellő, örökké hőbörgő, erőszakos követelőző, lusta arrogáns bunkó, aki még egy frappáns visszavágásra is képtelen, ezért az "az te vagy" formulát használja.

2019.07.31. 10:27:14

@imi60:
az illibsiproli ellentéte.

Cycmen 2019.07.31. 10:47:09

@vitéz Beverneky: Ma is ezen a "szellemi alapjáraton" fogod nyomni? :D Erre még válaszolni sem nagyon van mit!

Minden ballib bérretteg 2019.07.31. 10:49:58

Ez azért valahol fantasztikus ...

Van kb 5 darab ballib agyhalott pap, Beer Miklóssal az élen, akik egyfolytában a ballib propagandát hírdetik minden fórumon, és gátlástalanul kampányolnak a ballibeknek.

Mikor rászólnak, hogy talán nem kéne ilyen gátlástalanul propagálni a ballib majmok bérrettegő faszságait, akkor meg jön a kurzus és a szólásszabadságról regél.

Mindezt teszik azután, hogy számtalan kritika érte az egyházat, csak mert hitet tett a jobboldali értékek mellett, néhány pap beszéde által. Akkor bezzeg nem számított lószart se a szólás szabadság !

Képmutató majom banda !

2019.07.31. 10:51:31

@Cycmen:
tipikus illibsiproli reakció.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 10:51:54

A fennt említett püspök úr végre kilép a nyilvánosság elé és Youtuber lesz!!! MENÖARC!!!
Gratulálok püspök úr!!! Máris feliratkoztam a Mike Beer Den csatornájára!!
Alig várom a szórakoztató designer sör kritikákat!!!

index.hu/belfold/2019/07/31/beer_miklos_vaci_puspok_vlogger/

2019.07.31. 10:52:56

@Cycmen:
csodálkoztam volna, ha értelmes választ tudtatok volna adni.

2019.07.31. 10:56:28

@Cycmen:
nem baj várd meg az illibsiproli központod utasítását, mit kell ilyenkor mondani.
a jövő évi csótányosi szemináriumig kitalálja a gecigány gazdád!

Szabó Miklós János 2019.07.31. 10:59:28

@vitéz Beverneky: Ha a "proli" nem dolgozna, akkor ti se vehetnétek semmit a boltba

Több tiszteletet a rosszul fizetett munkásoknak...

morpho 2019.07.31. 11:03:27

@Cycmen: @6.Lenin: Már bocs, hogy megkérdem, de itt kommentel egy pedofil állat. Ez titeket nem zavar? Erről nektek nincs véleményetek? Ez így rendben van? Erről nem kaptatok központi direktívát, vagy csak simán egyetértetek vele a nagy keresztény családban?

imi60 2019.07.31. 11:12:31

@Cycmen: csak hogy tudd.A libsi nek semmi értelme. A prolinak sem mert olyan már rég nincs.Vagyis ilyen szóösszetételt csak valami agymosott fideszesek tudnak kitalálni. Kb. olyan mintha téged kernácinak neveznélek.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 11:17:28

@imi60:
" olyan mintha téged kernácinak neveznélek. "

A "fidesztény" a politikailag korrekt megnevezés.

Minden ballib bérretteg 2019.07.31. 11:20:04

@morpho:
A pedofilia kialakulását illetően igaza van. De azt igazán hozzátehetette volna, hogy aki meg is éli a pedofil hajlamait, azt kurvára büntessék meg, abban meg neked van igazad.

hu.wikipedia.org/wiki/Pedof%C3%ADlia

Minden ballib bérretteg 2019.07.31. 11:22:08

@morpho:
De abban meg rohadtul nincs igazad, hogy keresztények és egyházak lejáratására használod a pedofilia létezésének tényét. teszem azt a papok között arányaiban keves a pedofil, mint a homokosok körében, és kb ugyanannyi mint a tanároknál.

Minden ballib bérretteg 2019.07.31. 11:26:51

@imi60:

Már hogy ne lenne a libsinek értelme ?! Kb ugyanaz mint a ballib.

Ezzel jelöljük azt az agyhalott halmazt, amelyik a liberalizmus eszméjére hivatkozva cenzúráznak, mindenhol ahol megtehetik kisajátítják a kultúrát és ideológiai képzést, álcivil szervezetek segedelmével, és a nemzeti identitástudat teljes lebontásán dolgoznak, és ezokból semmi nem drága nekik (lásd integrálódásra képtelen muszlim honfoglaló EU-ba importálása).

6.Lenin 2019.07.31. 11:32:48

@morpho:

Voltál óvodás? Én igen, és nagyon érdekelt-nem csak engem-, hogy a lányoknak miért van másféle pisilőjük. az is érdekelt sokakat közülünk, hogy mi az az érzés, amikor a fiúk simogatják egymás pisilőjét. Igaz, nem ezek voltak a legfontosabb akkori kérdések nekünk, de lehetséges, hogy 1eseknek igen. Ha rossz válaszokat kaphatott, otthon, vagy a templomban, vagy máshol, ROSSZ VÁLASZOKAT tartott helyesnek.

Lehetségesnek tartom, hogy ez a beírt genetikai program része, és a külső kényszer, vagy, ha nincs ilyen, a megfelelő irányba megy, az életben maradás, vagy más parancs érdekében. Szerintem ezeket a tudomány még nm vizsgálja, mert esetrleg sok eddigi tévedést kellene korrigálni.

Mióta unokáim vannak, és sokat jártam velük játszóterekre, volt alkalmam ezeknek a programoknak a létét megfigyelni. Amikor pl egyik gyerek sokadszorra végigment a homokozó szélén egyensúlyozva-sikerrel- többé ez a dolog nem érdekelte, de addig mindent elkövetett, hogy ez sikerüljön neki. És sok-sok más program lefutása volt megfigyelhető.

Nem lehet véletlen, hogy a gender tudósok ezt a korosztályt célozták meg. Ez a veszélyesebb, mert ez már jóval nagyobb tömegeket érinthet.

@értelmes hozzászólásában vannak érdekes megállapítások, de szerintem rosszul közelített a lényegre.

A papi pedofiliára se véletlen ugrott rá az agyament messiás fizetett bandája. Létezik, hiszen vannak esetek, vagy gyanúk, de MENNYI?

Ez is nyilván egy gén hiba, mint a többi nemi kisiklás is. BETEGSÉG, génhiba. Mindig minden attól függ, hogy mennyi a számuk a NORMÁLIS (a természet )-hez képest.

Nyilván az olyan közegben-pl papi- ahol természetellenessen vissza KELL fogni a természet által irányított és szükséges folyamatokat. Nagy emberi(?) nagyságot követelne meg ezeknek a betartása. Én ellenzem, mert ezek lehetnek a következményei.

De ezért sok millió, milliárd ember hitét tenni felelőssé, aljasság, mert közben elhallgatja a saját tábor hasonló kisiklásait.

Én nem csak bűncselekményként kezelném, vagy, ha igen, akkor a gender érzékenyítés valóban az, hiszen erőszakkal szeretnének beavatkozni, aljas céllal az emberek magánügyébe.

Röviden és alapjaként esetleg egy valódi vitának. Tévedhetek, és nyitott is vagyok a meggyőzésre.

A mások alaptalan megítéléséről meg leszokhatná végre.

Cycmen 2019.07.31. 11:35:52

@imi60: " csak hogy tudd.A libsi nek semmi értelme. A prolinak sem mert olyan már rég nincs."

Minden szónak a mögöttes tartalommal van értelme, a libsi szó pedig különösen zseniálisan foglalja össze az eredetire egyébként nem is hajazó magukat liberálisnak hazudó bibsiket!
A proliság is egy mentalitás, egy életmód és sajnos korántsem szűnt meg, csak némiképpen modernizálódott! Néz meg csak az itt őrjöngő mindennel elégedetlen tahókat akik a magukat baloldalinak mondó pénzügyi háttérhatalom által fizetett szoclib férgek rágalmait harsogják mindenre, ami magyar!

Cycmen 2019.07.31. 11:41:25

@vitéz Beverneky: "csodálkoztam volna, ha értelmes választ tudtatok volna adni."

Akkor csodálkozz, ha értelmes kérdést sikerül majd írnod! Most is egy tőmondatodra vársz csodát?

morpho 2019.07.31. 11:44:52

@Minden ballib bérretteg: Erről vannak statisztikai adataid? Biztos vannak pedofil tanárok és melegek. De a papoknál rendszeresek a botrányok évek óta. Én nem az egyház ellen, hanem a pedofil papok ellen vagyok. Ezt a problémát az egyháznak kell megoldania.

@6.Lenin: Tudsz te ha akarsz. Kár, hogy ezt nem magadtól írtad. Ami az egyházzal kapcsolatos véleményemet illeti, lásd fenn. A véleményem meg nem alaptalan, ha a pápák is elnézést kérnek.

6.Lenin 2019.07.31. 11:46:05

@Cycmen:

Nemcsak ami magyar-ez csak itt érvényes-ők internacionalisták. Mindent elleneznek, ami nem egyezik az ő elveikkel (?). ezt csak kiegészítésként, amúgy ül, amit írtál.

morpho 2019.07.31. 11:47:47

@Minden ballib bérretteg: "a liberalizmus eszméjére hivatkozva cenzúráznak, mindenhol ahol megtehetik kisajátítják a kultúrát és ideológiai képzést, álcivil szervezetek segedelmével, és a nemzeti identitástudat teljes lebontásán dolgoznak"

Ezt a fidesz csinálja. Ez a narancstaktika.
Rákiabáljátok másokra, amit ti műveltek.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 11:47:52

@6.Lenin:
"Én igen, és nagyon érdekelt-nem csak engem-, hogy a lányoknak miért van másféle pisilőjük."

Félve kérdezem, hogy ennek mi köze a szexhez?

6.Lenin 2019.07.31. 11:52:23

@morpho:

Te szarzsák, miért feltételezed, hogy nem magamtól írtam, és nem a saját véleményem? Lehet veled normálisan véleményt cserélni? Pedig szabadelvűnek tartod magad.
Nem neked kéne már magadba nézned? Szarházi.

Hogy egy pápa miért is kér bocsánatot, az az ő ügye, és felelőssége. Gondolod, hogy ő őszinte? EMBER Ő is, lehet ugyan olyan gazember is, mint bárki más. A hit az más kérdés, neki valójában semmi köze hozzá. Nem vele kötettett az egyezség.

6.Lenin 2019.07.31. 11:59:22

@R.V.J.:
Lehet, hogy neked ezek mást jelentenek, a TE DOLGOD, közöm?

Neked jelentheti azt is, hogy megeszed a szarát, az az élmény neked, engem akkor sem érdekel.

A nemi identitás nem öncélú, a szex (?) lehet. Közöm?

Én másról írtam, amiben azért van összefüggés. A te hülyeséged meg kezd már nem érdekelni. Ez a te ügyed, old meg magad.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 12:04:48

@6.Lenin:
Látom a részegen nagyon morcos leszel, vagy éppen mostanra józanodtál ki?

imi60 2019.07.31. 12:07:32

@Minden ballib bérretteg: ezt mondta neked a csuti tolvaj? Az napi 48 órában hazudik és lop. Ne higgyél neki.

morpho 2019.07.31. 12:10:19

@6.Lenin: "A mások alaptalan megítéléséről meg leszokhatná végre"

Szabó Miklós János 2019.07.31. 12:11:19

@imi60: A "bibsi" a "biboldó" rövidítése, amely egy cigány (romani) eredetű kifejezés, a jelentése "zsidó".

hu.wiktionary.org/wiki/bibsi
https://hu.wiktionary.org/wiki/biboldó

imi60 2019.07.31. 12:11:30

@R.V.J.: fideszlény, gondolom. ismerem ezt. a gerinctelen élősködő állatfajtának egy jeles képviselője.általában narancssárgában pompázik. további jellegzetessége, hogy a világ egyetlen egy olyan élőlénye aminek az IQ-ja negatív.Mikor megalkották az IQ1-et akkor még nem gondolták, hogy lesznek fideszesek akiknek az nagyon magas. Így vagy negatív az övéké vagy az új fideszes mértékegység vonatkozik rájuk az O1G

imi60 2019.07.31. 12:13:10

@Szabó Miklós János: akkor mégsem libsi? De akkor a csuti az bibsi. Na végre valamit megtudtam amit eddig is sejtettem.

2019.07.31. 12:20:32

@Szabó Miklós János:
beszéld meg illibsi cicafiúval.

2019.07.31. 12:22:16

@imi60:
a jobb, és középlibsiről már nem is beszélve... :)

2019.07.31. 12:24:55

aku nem az illibsi fideszjúgend tagja az csak libsi lehet.
a komcsizásról már keszoktak miután észrevették, hogy náluk van a legtöbb volt mszmp tag!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 12:27:02

@imi60:
"a világ egyetlen egy olyan élőlénye aminek az IQ-ja negatív"

Hála egy nemkörülhatárolt felsöbb hatalomnak, a hazai ellenzék kimondottan magas IQ-ju emberekböl áll. Példának említeném itt Vágó Istvánt, imi60-at, vagy éppen jómagamat!!

Ezzel a szellemi eröfölénnyel átvesszük októberben a hatalmat az IQtlan fidesztöl!!!

2019.07.31. 12:36:34

nem baj ha megunják a libsizést kitalálnak új szitokszót az illibsik.
pl,: mindenki aki nem fidesznyaló az migri lesz.
lényeg, hogy mindig legyen kit kirekeszeteni, megbélyegezni, utálni.

imi60 2019.07.31. 12:39:36

@vitéz Beverneky: na meg az alsó és felsőről sem.De egyébként vicces, hogy ennek a Viktatórikus pártnak az a neve , hogy FIatal DEmokraták SZövetsége. Se nem fiatalok, se nem demokraták és nem is szövetség mert a csuti mint egyeduralkodó terpeszkedik a pártjában.Kb. akkora átverés mint Adolf nemzeti szocialista elnevezésű pártja.

Szabó Miklós János 2019.07.31. 12:42:05

@imi60: "világ egyetlen egy olyan élőlénye aminek az IQ-ja negatív"

Az IQ (intelligence quotient) magyarul intelligenciahányados, (gyerekeknél) a mentális életkor és a valós életkor hányadosa, százalékban kifejezve (százzal szorozva).

Minthogy a szellemi életkor nem lehet negatív, így az intelligenciahányados sem. Egyébként 70-es IQ alatt már szellemi fogyatékossággal élő személyekről van szó.

Szabó Miklós János 2019.07.31. 12:43:45

@imi60: "vicces, hogy ennek a Viktatórikus pártnak az a neve , hogy FIatal DEmokraták SZövetsége"

Már régen nem az a neve, hanem az, hogy Fidesz – Magyar Polgári Szövetség. Ahogy már az MSZP sem MSZMP...

Szabó Miklós János 2019.07.31. 12:44:51

@imi60: A fides (fonetikusan fidesz) egyébként latin szó, ami hűséget jelent.

Lásd "civitas fidelissima", a leghűségesebb város (Sopron viselheti e büszke címet).

6.Lenin 2019.07.31. 12:48:13

@morpho:

Én nem aszerint ítélek meg másokat, hogy én , mit gondolok róluk, hanem milyennek mutatják magukat. Érzed a különbséget?

imi60 2019.07.31. 12:48:33

@Szabó Miklós János: már megbocsássál. Ott van benne , hogy fidesz. Az mégis mit jelent? Attól hogy utána biggyesztettek még mást attól még ott van az hogy fidesz. Ezért nem is jó az MSZMP-MSZP hasonlatod sem.

imi60 2019.07.31. 12:50:25

@Szabó Miklós János: viszont a latin szóhoz semmi köze a fidesz párt névhez.nem keverendő.

imi60 2019.07.31. 12:52:57

@Szabó Miklós János: de lehet az IQ negatív. ezt a fidesz bebizonyította :) Akkor mikor összehozták ezt nem láthatták előre az IQ kitalálói.

6.Lenin 2019.07.31. 12:54:32

@R.V.J.:

Van benne valami. Eddig lazán vettelek, tetszett is a stílusod, hiszen tapintható volt, hogy tudod, mit is írsz. Nem céltalan marhaság, mint sokaknak itt.
Aztán az utóbbi témán mélyebben is elgondolkodtam-unokáim életére, jövőjére gondolva- aztán kijózanodtam. Mindenképpen aljas, amit itt csinálsz.
Ennyiben igazad van, józanabbul ítéllek meg.
Írtam, hogy a te dolgod, és a te felelősséged. Ezt tartom továbbra is.

morpho 2019.07.31. 12:56:55

@Szabó Miklós János: Egészen pontosan Fidesz-Mpsz. Fiatal demokraták szövetsége-Magyar polgári szövetség. Annyi benne a szövetség, hogy ki se látszanak belőle!

morpho 2019.07.31. 12:59:12

@6.Lenin: "Én nem aszerint ítélek meg másokat, hogy én , mit gondolok róluk, hanem milyennek mutatják magukat. Érzed a különbséget?"

A különbséget érzem, csak ez esetedben nem igaz. Úgy prejudikálsz, hogy egyetemen fogják tanítani!

Cycmen 2019.07.31. 13:01:29

@imi60: ".De egyébként vicces, hogy ennek a Viktatórikus pártnak az a neve , hogy FIatal DEmokraták SZövetsége. "

:DDDDDDDD Ha zavarnak az ilyen anomáliák, akkor attól meg egyenesen meg fogsz bolondulni, hogy 70 éves a Gyermekvasút!

morpho 2019.07.31. 13:01:40

@6.Lenin: Egyébként az egész hülyeség mert én az alapján ítélek meg valakit, amilyennek mutatja magát. Máshogy nem is lehet. Kivéve ha szándékosan trollkodni akarsz, ahogy szoktál.

6.Lenin 2019.07.31. 13:01:54

@morpho:

A rólam alkotott véleményedet leszarom. Azt cáfold, amit írtam.

Cycmen 2019.07.31. 13:06:34

@morpho: " Egészen pontosan Fidesz-Mpsz. Fiatal demokraták szövetsége-Magyar polgári szövetség. Annyi benne a szövetség, hogy ki se látszanak belőle!"

Mondja ezt egy ellenzéki szavazó, aki azért szopja a faszt, mert a baloldalon nem képesek szövetségre lépni! :D Már meg sem kérdezem, hogy kikre szavaztál, mert nem akarlak végképp nevetségessé tenni!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 13:09:56

@6.Lenin:
"Aztán az utóbbi témán mélyebben is elgondolkodtam-unokáim életére, jövőjére gondolva- aztán kijózanodtam."

A nagy elgondolkodásod után inkább látogasd meg az unokáid óvodáját, iskolájat és ha meglátod @ertelmes -t arra ólálkodni, akkor lendülj akcióba.

Tipp: a rendöröknek mondd azt hogy hirtelen felindulásból tetted, az enyhítö körülmény.

imi60 2019.07.31. 13:13:00

@Cycmen: Jobb oldalon sincsen szövetség. A KDNP az csak egy papíron létező fidesz bérenc pát ma már. Az igazi gazdák szégyene.

imi60 2019.07.31. 13:14:58

@Cycmen: Ezek szerint nem tudod, hogy azt miért hívták, hívják Gyerekvasútnak.

Cycmen 2019.07.31. 13:15:19

@R.V.J.:
"Tipp: a rendöröknek mondd azt hogy hirtelen felindulásból tetted, az enyhítö körülmény."

Kurva jó tipp, de azért még jobb, ha nem hagyja elkapni magát! Egyébként jogilag az önvédelem az igazán fasza!

6.Lenin 2019.07.31. 13:16:58

@R.V.J.:

Már 10, 12 évesek. Jobban féltem a momentumosoktól. A baloldaliaktól nem, mert azoktól már most okosabbak, a libsiktől is.
A fizetett elvtelen gazemberek az igazán veszélyesek a politikában.

а nаgу hohohorgász 2019.07.31. 13:17:43

@R.V.J.: a barkas az olyan, mint a farkas, csak hátul van a luka és zöld

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 13:19:53

@Cycmen:
"Egyébként jogilag az önvédelem az igazán fasza! "

Csak ha sikerül az ilyen @ertelmes -féléket rávenni arra, hogy támadjon. Nem valószínü.
Ezek 125 cm felet nem tudnak szemkontaktust sem felvenni.

Szabó Miklós János 2019.07.31. 13:20:32

@imi60: "Ott van benne , hogy fidesz. Az mégis mit jelent?"

Mint írtam, hűséget jelent latinul.

"viszont a latin szóhoz semmi köze a fidesz párt névhez"

Ez lehet a te véleményed, de a pártvezetés szerint igenis van köze:
"Orbán Viktor: a Fidesz azt jelenti, hit, hűség, bizalom"
www.ma.hu/tart/rcikk/a/0/145851/1

Azért az ő véleménye mégiscsak mérvadóbb, mint a tied, nem gondolod?

Cycmen 2019.07.31. 13:22:22

@imi60: " Ezek szerint nem tudod, hogy azt miért hívták, hívják Gyerekvasútnak."

Persze hogy nem, de még nagyobb problémám, hogy nem tudom, miért állok szóba nyilvánvalóan hülye libsitrollokkal! :D Valószínűleg mert gyenge a felhozatal és jobb nincs!
Egyébként epedve várom a magyarázatodat, bár nem hiszem hogy sok köszönet lesz benne azok után, hogy hibásan írtad! :D GYERMEK bazmeg, nem gyerek! :P!

Szabó Miklós János 2019.07.31. 13:23:36

@imi60: "A KDNP az csak egy papíron létező fidesz bérenc pát ma már. Az igazi gazdák szégyene."

A KDNP-nek semmi köze a gazdákhoz, kevered őket a Fidesz korábbi koalíciós partnerével (FKGP – Független Kisgazdapárt), amelyből később a párt gazdatagozata lett.

A KDNP a Kereszténydemokrata Néppárt, amely nem gazdapárt, hanem (mint a neve is mutatja) a kereszténydemokrata irányzatot képviseli.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 13:26:05

@6 Lenin:
"a barkas az olyan, mint a farkas, csak hátul van a luka és zöld"

Telefingottál egy zöld farkasszerü állatot?? Állatkínzó!

morpho 2019.07.31. 13:27:32

@6.Lenin: Már kétszer is megcáfoltam. Olvasd el! Meguntalak, bocs.

morpho 2019.07.31. 13:28:49

@Cycmen: Egyrészt szarok a politikai oldalakra, másrészt ki kell, hogy ábrándítsalak, mert heteroszaxuális vagyok, kis huncut!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 13:29:34

@6.Lenin:
"Már 10, 12 évesek. Jobban féltem a momentumosoktól"

Ma már elérhetö áron lehet DNS tesztet vásárolni. Az majd megmondja neked, hogy momentumosok leszenk vagy sem.

6.Lenin 2019.07.31. 13:33:35

@morpho:

Nem kell bocsánatot kérned a cáfolataid hiányáért, az a te hiányosságod, nekem semmi közöm hozzá.

morpho 2019.07.31. 13:35:19

@imi60: Persze, hogy nincs szövetség. Azért írják bele a nevükbe kétszer, hogy úgy tűnjön, mintha lenne. Ez olyan, mint a NER, az is egy hülyeség. Nem is használják évek óta. Egy politikai termék volt, semmi más. A kedvencem az volt, amikor a NENYI-t kiakasztották a közintézményekben. Az kabaré volt, a komcsik csináltak ilyeneket. Kiváncsi leszek, mikor lesz Orbán kép az iskolákban a tábla felett?

6.Lenin 2019.07.31. 13:37:56

@R.V.J.:

Még nem tisztázott, hogy hány % a gén hatása, és mennyi a környezeté. Amíg a környezetért tehetek valamit, nem nagy a vész, de az ördög nem alszik, állítólag. A gének hatása már kijött volna. 6-7 éves korig döntik el végérvényes a dolgokat. Azon meg már túl vannak.

morpho 2019.07.31. 13:42:46

@Szabó Miklós János: "A KDNP a Kereszténydemokrata Néppárt" Ez a neve, de a valóságban nem létezik ilyen párt, csak papíron. Egyébként mint párt a fidesz sem létezik. Csak a választásokhoz használják. Mikor hallottál utoljára olyat, hogy a fidesz elnöksége összeült és döntött valamiről? Vagy a fidesz választmányi ülésén úgy döntöttek, hogy....
A fidesz is csak papíron létezik. Eleve milyen párt az, amit 30 éve ugyanaz az ember vezet? Nem a pártnak van elnöke, hanem az elnöknek van pártja. (most lehet azzal jönni, hogy pár hónapig Kövér és Pokorni is volt elnök papíron, de közben Orbán miniszterelnök volt, a döntéseket akkor is ő hozta, a brigádot ő vezette)
Egyetlen demokratikus pártot sem vezet 30 évig egy ember. Akkor is pártelnök marad, ha győz, meg akkor is, ha veszít. Sőt, ha kétszer veszít egymás után, akkor is pártelnök maradt. De hát ez autokratikus párt. Most ezt akarják rákényszeríteni az országra is. Fasza!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 13:47:57

@6.Lenin:
"Amíg a környezetért tehetek valamit, nem nagy a vész"

Jófej nagypapa lehetsz. De lásd szimpatizálok veled, itt egy tipp:
öltöztesd öket tetötöl talpig nemzetiszínbe és akkor nagyívben elkerüljük öket.

morpho 2019.07.31. 13:49:54

@R.V.J.: Én már több pártra is szavaztam az elmúlt választásokon. Lehet, hogy menet közben változnak a génjeim?

antiinternáci 2019.07.31. 13:54:41

A szólásszabadság ellenségei époen a bolsevistáj, akik bevezették a politikai korrektség nevű gazságot, ami tulajdonképpen az aljas indokból elkövetett hazugság eufémisztikus elnevezése.
Célja a gyűlöletkeltés a normalitás és tisztesség ellen, a bolsevista terror állandósítása.

6.Lenin 2019.07.31. 14:03:41

@R.V.J.:

Melyikbe? Nem Mo-on születtek. Mellesleg, ha neked ez vicc, akkor tényleg nem tévedtem, egy tetű vagy.
Vagy, ha le lehet írni, hogy ortodox keresztény, akkor te egy hontalan, büdös .........(ez forog közszájon). Nekem tök mind1 az elnevezés, a lényeg az érdekes, nem a rassz, bőrszín, vallás, politikai nézet. Mindenhol lehetnek köztük gazemberek is.
Én is adok neked választási lehetőséget, amelyik neked szimpatikusabb, írd be a pontok helyébe.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 14:04:26

@morpho:
"Én már több pártra is szavaztam az elmúlt választásokon. Lehet, hogy menet közben változnak a génjeim"

Ahogy én értelmezem Lenin elvtárs elméletét, ö azt mondja, hogy a génjeid (pl. a barna bör, szexuális irányultság) legkésöbb 6-7 éves korig kialakítják benned, mely típusú pártokra NEM fogsz soha szavazni.

6.Lenin 2019.07.31. 14:05:58

@morpho:

Te pöcs, a gének nem a pártot határozzák meg, hanem az oldalt. Olvass már utána. Ráérsz utána is hülyeséget írni.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 14:10:40

@6.Lenin:
"Melyikbe? Nem Mo-on születtek."

Akkor meg mit aggódsz? A #momentum nem jár a határontúlra.

Egyébként bármelyik nemzet színébe öltöztetheted öket, hatásos. Persze csak addig amig meg nem szüntetjük ezt az anakronisztikus bohóságot.

6.Lenin 2019.07.31. 14:11:34

@R.V.J.:

Ez nem az én elméletem, csak sok egyezést találtam a saját megfigyeléseimmel is, és ezért elfogadtam.

Írd be gugliba gének és politikai hovatartozás. Nem ettől hülyülsz, az a gombáktól van.

ZX 2019.07.31. 14:15:05

@6.Lenin: Én régen fidesz szavazó voltam, most meg nem. Akkor most a génjeim vagy a fidesz váltott oldalt? Vagy mindkettő?

morpho 2019.07.31. 14:15:49

@R.V.J.: Hát úgy látszik én mutáns vagyok, mert nálam nem alakultak ki. Meg különben is, hat évesen még a pedofil hajlamaimmal voltam elfoglalva....

morpho 2019.07.31. 14:16:22

@ZX: Te is mutáns vagy! Ennyi!

morpho 2019.07.31. 14:18:21

@antiinternáci: Pont ezt alkalmazza jelenleg a fidesz! Kitűnő jellemzés!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 14:18:34

@morpho:
"Hát úgy látszik én mutáns vagyok, mert nálam nem alakultak ki."

mentségedre legyen mondva, amikor te 6 éves voltál, akkor olyan nagy választék nem volt politikai oldalakban.

6.Lenin 2019.07.31. 14:22:54

@ZX:

Te keresgéltél rossz helyen.

morpho 2019.07.31. 14:23:08

@R.V.J.: Hasonló volt a helyzet. Akkor Kádár vagy Kádár, most Orbán vagy Orbán. Sokan szeretnék hinni, hogy Magyarországon demokrácia van és bárki nyerhet, de ez sajnos nem igaz. Mutass már egy demokráciát, ahol egy párt egymás után háromszor kétharmados többséget szerez? Ez kabaré. Szóval nem volt nagy difi. Én akkor is a Hazafias Népfrontra szavaztam volna, csak hát hat éves voltam. (ők voltak az örökös "ellenzék")

6.Lenin 2019.07.31. 14:24:43

@R.V.J.: @morpho:

Mi a faszért erőlködtök? Már régen tudom, kik is vagytok. Felesleges ezt még 1000x bizonyítani.

ZX 2019.07.31. 14:25:31

@6.Lenin: Jaaaa, most, hogy mondod.... :P

imi60 2019.07.31. 14:25:58

@ZX: egyértelműen a fidesz -vagyis első stadion épító viktor-száguldott át jobbra

Cycmen 2019.07.31. 14:26:32

@ZX: " Én régen fidesz szavazó voltam, most meg nem. Akkor most a génjeim vagy a fidesz váltott oldalt? Vagy mindkettő?"

Ezek alapján az sem kizárt, hogy egyszer hetero leszel! Persze akkor visszaváltozol fideszessé is!

Cycmen 2019.07.31. 14:27:19

@ZX: " Én régen fidesz szavazó voltam, most meg nem. Akkor most a génjeim vagy a fidesz váltott oldalt? Vagy mindkettő?"

Ezek alapján az sem kizárt, hogy egyszer hetero leszel! Persze akkor visszaváltozol fideszessé is!

6.Lenin 2019.07.31. 14:28:04

@ZX:

Azt szeretnéd ezzel mondani, hogy ismered magad? Őszintén? Ne nevettess.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 14:32:27

@morpho:
"Mutass már egy demokráciát, ahol egy párt egymás után háromszor kétharmados többséget szerez? Ez kabaré."

Abszolut igazad van!! Egy igazi demokrácia ismérve a teljes döntésképtelenség és a végeláthatatlan koalíciós tárgyalások.
Istenem hogy hiányzik a Medgyessy kormány! :(((

A #momentum nyugaton tanulta a demokráciát, ami garantálja, hogy mi semmilyen döntést vagy megegyezést nem fogunk elhamarkodni!

imi60 2019.07.31. 14:34:25

@Szabó Miklós János: Igazad van.De látod mind a kettőt felzabálta a fityma párt

imi60 2019.07.31. 14:36:01

@Cycmen: azért írogatsz mert a főnököd ráparancsolt, hogy trollkodjál. Ha ez nem tetszik majd találnak másik hülyét.Van bőven nálatok.

ZX 2019.07.31. 14:40:51

@Cycmen: Előbb válnék buzivá mint fideszessé. Az kevésbé szégyellnivaló.

6.Lenin 2019.07.31. 14:44:02

@ZX:

Ugye, hogy jól tippeltem. Te keresgéltél rossz helyen. Most vagy a képességeidnek megfelelő helyen. A bányászbéka seggénél.

látjátok feleim szümtükkel 2019.07.31. 15:03:29

@Szabó Miklós János:" "vicces, hogy ennek a Viktatórikus pártnak az a neve , hogy FIatal DEmokraták SZövetsége"

Már régen nem az a neve, hanem az, hogy Fidesz – Magyar Polgári Szövetség. Ahogy már az MSZP sem MSZMP.."

Nagyfauszt nem az. Amikor fidesz lett, ők maguk álltották, hogy ők a fiatal demokraták szövetsége. Csak akkor még nem tudták hogy nem maradnak fiatalok, de a fideszt már nem lehetett letenni, mert rájuk ragadt, mint a kosz.
Azért lettek szövetség, mert így megmaradhatott a fidesz szó is.

Nem kell itten hülyíteni az embereket, tudja azt mindenki, hogy Orbán és barátai nem találták fel az örök fiatalságot.

2019.07.31. 15:11:55

@Szabó Miklós János:
egyébként meg az ilyen hálátlan alakok miatt min te nem jut semmire az ország!
örülj neki, hogy épülnek a stadionok, szépülnek a templomok, gazdagodik az egyházak és az illibsi főnökeid a pénzeden vásárolnak magánrepülőt, és költöznek a királyi várba!!!!
ti semminek nem tudtok örülni?!
több tiszteltet az illibsi kormánynak!

2019.07.31. 15:20:09

@imi60:
viszont sokat tesznek a magyar népért, megvédtek a sok milló migráncstól (akik most is ott döngetik a kerítést) és soros sátántól (aki meg tudáshoz, hatalomhoz juttatta áldott, szent vezetőnket), sok sebből vérző őskeresztény kis hazánk összes határánál!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 15:27:47

@vitéz Beverneky:
"megvédtek a sok milló migráncstól "

Ezt azóta is nyögi a gazdaság. Egyes becslések szerint, 300-500 ezer munkavállaló hiányzik az országból akkor, amikor a minöségi kis-ázsiai munkaerö sorbanáll az EU határánál...

morpho 2019.07.31. 15:30:28

@R.V.J.: A demokrácia lényege a kompromisszum kéne, hogy legyen, és igen, ez sokszor végeláthatatlan tárgyalásokkal, koalíciós megállapodásokkal és sok idővel, meg türelemmel jár. Ez ilyen. Ha a Momentum hatalomra kerülne, de csak koalícióban tudna kormányozni valakivel, akkor inkább hagyná a picsába? Egyébként a ha a választók azt akarják, hogy sok párt koalícióban kormányozzon, akkor annak kell megfelelnie a politikusoknak. Spanyolországban lassan negyedszer választanak négy év alatt, mert a társadalom azt akarja, hogy a pártok állapodjanak meg és senkinek nem adnak abszolút többséget.
Lehetne mondani, hogy Magyarországon meg azt akarták, hogy a fidesz egymás után háromszor kétharmados többséget kapjon, de ebből az első volt kb rendben. Ott mázlijuk volt a gazdasági válság, meg az idióta őszödi beszéd miatt. A másik kettő már az átírt választási/párt és kampányfinanszírozási rendszer és az átrajzott körzetek miatt simán csalás volt. Nem is tükrözi a társadalom akaratát. (még a választókét sem)
Egyébként meg nem azért szavaznak rájuk, mert olyan kurva jól megy az egyének sora, hanem mert rettegnek a nemlétező migránsoktól, meg a nemlétező soros tervtől. Simán átbaszták őket, aztán arra hivatkoznak, hogy nekik mekkora társadalmi támogatottságuk van, mert milyen kurva jól kormányoznak. A Momentum remélem nem így csinálná...

2019.07.31. 15:32:17

@látjátok feleim szümtükkel:
"Nem kell itten hülyíteni az embereket, tudja azt mindenki, hogy Orbán és barátai nem találták fel az örök fiatalságot"
hát ezen nagyon csodálkozom!
egy új alkotmány meg egy kis kdmp-s protekció és az is meglesz! de csak illibsi fideszzombiknak, nereseknek, polgárikörösöknek, a többi nem érdemli meg.

Cycmen 2019.07.31. 15:44:04

@ZX: " Előbb válnék buzivá mint fideszessé. Az kevésbé szégyellnivaló."

Érdekes értékrendre vall, hogy egy a hazájáért küzdő párt helyett inkább a saját nemedet választod, de a kétharmad birtokában sok szükség nincs is rád, mehetsz a Rudasba.

ZX 2019.07.31. 15:46:58

@Cycmen: "hazájáért küzdő párt" Hogy mi fasz? A saját kibebaszott pénztárcájuk vastagságáért küzdenek. Annyira sem érdekli őket a haza mint a körmük alatt a piszok.

Cycmen 2019.07.31. 15:55:25

@imi60: " azért írogatsz mert a főnököd ráparancsolt, hogy trollkodjál. Ha ez nem tetszik majd találnak másik hülyét."

Figyu már papu! Te tényleg komolyan gondolod, hogy én, meg pár másik arc itt, valamiféle bérmunkát végez? :D

Nem kell terjengős válasz, elég lesz az igen-nem, egy gyors pszichoteszt gyanánt!

alöksz róz 2019.07.31. 16:22:49

@Szabó Miklós János: hát kösz szépen, igazán édi vagy, ez jól esett tényleg
szerintem is jól sikerült

2019.07.31. 16:23:10

mi a fasz, lenin elvtársat berendelték raportra?
dolgozzál mert nem lesz bözsi uti!!

6.Lenin 2019.07.31. 16:29:05

@vitéz Beverneky:

Bocs, de felolvastam a szomszéd kutyájának a hozzászólásaidat. Állatorvost kellett hívni, meg a tűzoltókat. Csak most végeztek. Szegény dög, nagyon megviselte a nyomorultat.
Mire szeretnél választ kapni? Igaz olvastalak, de kiesett nekem is mert akkora cirkuszt csinált a Fletó ( a szomszéd kutyája is kicsit lökött, ezért hívják így). Össze kéne szedni, de közben esett is, jobb, ha te mondanád, hogy mire vagy kíváncsi.

alöksz róz 2019.07.31. 16:30:34

@6.Lenin: "Aztán az utóbbi témán mélyebben is elgondolkodtam-unokáim életére, jövőjére gondolva- aztán kijózanodtam." - na, örülök hogy kitisztultál és összeszedted magad, így már pislákolni látszik némi értelem is a hozzászólásaidban :-)

KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.07.31. 16:30:39

@morpho: Mikor a Gyurcsanyek tenyleges csalassal nyertek az persze rendben volt.

"Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. "

Maga is bevalja, hogy az adatok a tenyek meghamisitasaval sikerult nyernie. Az volt a legjelentosebb intezkedese, hogy sikerult az embereket es az uniot is atvernie.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.31. 16:40:29

@KERESZTÉNY SZABADSÁG: Sőt!
A szocik már 2002-ben ellenzékből is csaltak.
De a fidesz aaz neeem, biztos nem!

alöksz róz 2019.07.31. 16:51:20

@6.Lenin: "De a legjobb, ha valaki megtanul gondolkodni is." - így van.
na elolvastam a "politikai nézetekkel születünk?" című cikket.
leírok némi gondolkodnivalót neked

1. "Előrebocsátom, hogy a viselkedésbiológia, különösen annak genetikai ága, jelenleg még az úgynevezett puha tudományokhoz sorolható, vagyis állításai jelentős bizonytalansággal terheltek. Ennek fényében értékeljük az eredményeket." - szóval a cikk szerint sem kell készpénznek venni a benne foglaltakat...

2. ezt már írták előttem: rengeteg ember fiatal korában inkább a liberális, tapasztaltabb korában inkább a konzervatív értékrendhez áll közelebb. megváltoznak a génjei???

3. bizonyos állításokból arra lehet következtetni, hogy ezen "kutatások" némely elemei a liberálfasiszta propaganda eszközei. ilyen mondatok vannak benne:
- "Közismert az a vélekedés, hogy a liberálisok hajlamosabbak megváltoztatni a véleményüket a tények hatására, mint a konzervatívok. Dodd és munkatársai a szemmozgás követés vizsgálatával próbálták meg alátámasztani ezt az állítást."
- "Hodson és kollégáinak vizsgálatai azt mutatták, hogy a konzervatívabb gondolkodásúak ahelyett, hogy a világot a maga komplexitásában próbálnák megérteni, inkább a valóságot leegyszerűsítő ideológiák megértését választják."
szerinted?

4. a liberálisok nem is liberálisok.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 16:54:53

@morpho:
"Ha a Momentum hatalomra kerülne, de csak koalícióban tudna kormányozni valakivel, akkor inkább hagyná a picsába?"

Éppen ellenkezőleg, a Momentum nagyon szeretne koalícióban kormányozni!!!
Kicsinyes vitákban, intrikákban és árulásban -ami ugye elengedhetetlen feltétele ezen politikai helyzetnek- nagyon jók vagyunk!!! Nem beszélve arról, hogy mi annyi demokratikus féket és ellensúlyt aggatunk majd a kormányra, hogy még egy rosszul sikerült sajtótájékoztató után is új választásokat kell majd kiírni!!!

6.Lenin 2019.07.31. 17:01:22

@alöksz róz:
Kösz.
És? Írtam azt is, hogy rengeteg tanulmány van ebben a témában. Most őket, vagy engem szándékoztál cáfolni? És, mit is?
Azért annak örülök, hogy elolvastad, és próbáltál rajta elgondolkodni. Csak így tovább, jó úton jársz, talán.
Egy dolog csupán problémás ebben, nem veled szándékozom ezeket megvitatni. Baj?

6.Lenin 2019.07.31. 17:07:01

@R.V.J.:

Erre számítottam. Ez a seggfej morpho pont veled szeretné megvitatni a problémáit.
Pont téged hitt kapaszkodónak.
Nagyon jó!!

alöksz róz 2019.07.31. 17:10:46

@6.Lenin: tatám, ezt nem is kell megvitatni :D :D
csak amikor olvasol valamit, bármit, el kéne rajta gondolkodni, nem faszság-e véletlenül egy kicsit :-)

ja meg a világról alkotott véleményednek illene azért némileg konzisztensnek lenni... de a tied tele van ellentmondással. ezért van, hogy sokszor saját magadat cáfolod, vagy amikor egy ilyen ellentmondást próbálsz megmagyarázni, totál zagyvaságokat írsz.

alöksz róz 2019.07.31. 17:12:19

@6.Lenin: te hónapokig beszoptad, ember! :D

6.Lenin 2019.07.31. 17:28:48

@alöksz róz:

Igen, vannak benne érdekes ellentmondásnak látszó dolgok is. Pl miért van, hogy ugyanabban a családban két gyerek teljesen más is lehet, nem a fizikai megjelenésre gondolok, de. miért gondolod, hogy CSAK a közvetlen szülők génjeit lehet örökölni?

Pl kimutatták, hogy van olyan tulajdonság-mitől fél valaki- ami egy sokkal régebbi felmenő félelme is volt. Ez egy elég "friss" terület.

Engem régóta foglalkoztat, hogy az egyik ember ilyen , a másik olyan. Az "ilyen" közé tartozókra sok hasonló tulajdonság is jellemző, ami az "olyan"-oknál nem fordul elő (olyan jellemzően) és fordítva. Pl ebben lényegtelen a fizikai kinézet, anyagi körülményeik, stb. Csupán az "ilyen"-ekre, és az olyan"-okra lehet jellemző.
És valóban nincs ma még tisztázva az arány, mennyit határoznak meg a gének, mennyit a környezet, és még mik is szólnak ebbe bele.

Ezt is csak azért írom, hogy érzékeld mennyire összetettebb ez a probléma, mint, hogy egy seggfejjel vitatkozzam ezen.

alöksz róz 2019.07.31. 17:35:48

@6.Lenin: "Engem régóta foglalkoztat, hogy az egyik ember ilyen , a másik olyan. Az "ilyen" közé tartozókra sok hasonló tulajdonság is jellemző, ami az "olyan"-oknál nem fordul elő (olyan jellemzően) és fordítva." - :D :D

6.Lenin 2019.07.31. 17:43:10

@alöksz róz:

Nem azt szerettem volna remélni, hogy megérted. Ez bonyolult neked.Ti taga20-al értitek egymást.
Szerinitem zárjuk le. Nem tudom, mit írtam neked, hogy ekkora tüske lett belőle.

Elnézést kérek érte.

Nyugodj le, végre. Nekem már unalmas, és ilyesmikre nincs is igényem.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 18:06:50

@alöksz róz:
Bocsáss már meg Vlagyimírnek Sanyikám!!
Az utóbbi időben egy világ dőlt össze az öregúrban! Ha most történik vele valami, az a te hibád is lesz!!!

6.Lenin 2019.07.31. 18:37:50

@R.V.J.:

Ez komoly? Elárulnád nekem is, hogy mi dőlt össze bennem? Mikor is?
Ezt , hogy, hol kellett volna éreznem?
Te jósolni is tudsz? Tenyérből?

El kéne adnom a kockás kabátom, vagy még marad egy kis időm hordani? Sajnálnám, ha csak úgy elkallódna.
Ne kínozz!

alöksz róz 2019.07.31. 18:40:27

@6.Lenin: szóltam, hogy ne vedd magadra, papám.
hogy nem a személyednek szól, csak az általad leírtaknak ;-)

6.Lenin 2019.07.31. 18:47:03

@R.V.J.:

Most látom, hogy a köcsögök valamilyen kapaszkodót látnak benned. Anya/ apa hiányban is szenvednének? Vagy a gének képesek érzékelni valamilyen eddig ismeretlen kisugárzást? Figyelni fogom a fejleményeket. Ezt soha nem gondoltam volna, hogy még ilyesmivel is találkozhat itt az ember. Kincsesbánya ez a hely.
Hmm!

6.Lenin 2019.07.31. 18:51:53

@alöksz róz:

Nem bennem van a tüske, te görcsöltél, hogy megalázz. Nem akartam visszakeresni, te meg csak kerülgetted.
Mind1, lényegtelen. Én lezártam.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 19:02:56

@6.Lenin:
"Most látom, hogy a köcsögök valamilyen kapaszkodót látnak benned"

Ezt magyarázd el, mert nem értem.

"Elárulnád nekem is, hogy mi dőlt össze bennem? "

Ez magyarázná a hirtelen hangulatváltozásaidat.

2019.07.31. 19:17:16

látom lenin elvtársnak kiverték az eligazításon és megkapta az új irányelveket is.
mostmár újra aktív.

2019.07.31. 19:21:37

@6.Lenin:
a szomszéd kutyájának jobban megy a szövegértés, mint neked, ezért fordultál hozzá segítségért, ugye jól gondolom?!

6.Lenin 2019.07.31. 19:25:35

@R.V.J.:

Itt van ez a két pacák, mopho, és alöx, mindkettő valamiért megorrolt rám. Morpho már régebben. Mindent elkövetett, mint most alöx, hogy ekézzenek.
Aztán itt már régebben megfigyeltem, hogy ilyenkor megpróbálnak összekapaszkodva nekiesni a megalázandónak. Nekem ez tetszik a legjobban. Keresnek valakit kapaszkodónak.

Gondolom olvasva kettőnk csörtéit, benned látták a megmentőjüket/társukat, akivel " eredményesebbek" lehetnének. Talán véletlenül-nem érdekes- te is bátorítottad őket 1-2 hozzám intézett kedves gyomrossal. Csak volt benne valamilyen színvonal, nem, mint az övékében.

A hangulatváltozásoknak lehet több oka is. Közben ugyanis én mást is csinálok, és nem mindig figyelek az előző dolgokra . Mivel "kurva" komolyan veszem az itt zajlót, és szarkeverőket. Meg más okok miatt is (nem a politika érdekel itt, hanem a reakciók) néha kénytelen vagyok provokálni is, hogy meglássam a titkolni szándékozottat, mind1.
(ezt már többször is írtam, úgyis elfelejtik, vagy mindig jönnek újak is) ez is lényegtelen.
Közben zenét is hallgatok (Blues)ami valóban tudja befolyásolni a hangulatomat. Én megszoktam, nem figyelek rá.
Mondjuk nem haragszom, ha szóltok, hogy valami összedőlt bennem. Váltok zenét, vagy előadót. Előre, és utólag is kösz, ha időben szól valaki.
Az is igaz, hogy néha menet közben ráunok valakire, túl egyhangú, vagy...mind1, ezek érdektelen dolgok.
Neked legalább van egy aránylag állandó stílusod, ami arra utal(hat), tudod, mit is szeretnél elérni. Igaz most már néha inkább ez engem taszít. De ez a te dogod. Ha ez marad, nem írok többet. Nem bonyolult. Remélem segítettem.

6.Lenin 2019.07.31. 19:32:47

@vitéz Beverneky:

Igen, jól látod. Mint írtam, Fletó ( a szomszéd kutya) kicsit lökött, és jobban érti a lökött szövegeket. Mondjuk néha-mivel neki is van egy határ- elborul az amúgy is borult agya, de eddig szerencsére túlélte, és továbbra is tud segíteni nekem.
Most nem szeretnélek arra kérni, hogy próbáld összeszedni magad, hogy érthetőbb legyél, mert a Fletó még tud segíteni. Majd esetleg szólok időben, ha közben változna a helyzet.

2019.07.31. 20:19:33

@6.Lenin:
ákost hallgasd az érted az való neked, pubi.

2019.07.31. 20:24:46

@6.Lenin:
a libsi zene hallgatásért duplán kell majd leszopnod a gazdit, vigyázz!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.31. 22:02:14

@6.Lenin:
"Talán véletlenül-nem érdekes- te is bátorítottad őket 1-2 hozzám intézett kedves gyomrossal."

Itt nickek alatt szidják artikulátlanul egymást az "emberek" Vlagyimír, hogy vehetsz bármit is személyes sértésnek, vagy gyomrosnak?

Ahogy azt a csoportfőnököm szokta volt mondani az újoncoknak:
"Ha a fizetett kommenterek szájkaratéjában akarsz karriert csinálni, akkor kezdésnek tanulj meg elhajolni a csulák elől"

imi60 2019.07.31. 22:48:48

@Cycmen: persze.alapból nem lehetsz ekkora gyökér csak pénzért :)

Minden ballib bérretteg 2019.08.01. 09:05:08

@6.Lenin:

Nem értem miért csodálkozol ezen.. A ballib szarkeverők csak személyeskedni tudnak, meg bérrettegni.

Az érveléshez, és logikus gondolkodáshoz tanulni kellett volna, de az láthatóan nekik nem sikerült.. ;)

Minden ballib bérretteg 2019.08.01. 09:29:27

Az alapkérdésemre még senki nem adott választ ?

Hogy van az, hogyha egy pap, (Beer Miklós pl) a ballib propagandát löketi, és ezért valaki szól neki, akkor az a szólásszabadság lábbal tiprása, ugyanakkor ha másik pap jobboldali értékeket közvetít, akkor az durva beleavatkozás a közügyekbe, és a papok egyébként se politizáljanak ????

Tényleg nem érzik a ballib szarkeverők, a saját kibaszott kettős mércéjüket ?

6.Lenin 2019.08.01. 09:58:51

@R.V.J.:

Ha nem vetted volna észre, tőled nem is vettem személyes sértésnek, hülyeség is lenne.

Igaz, másoktól sem veszem, csak más esetleg az alap.

A te hozzászólásaidban látni, hogy meg tudod különböztetni a lényeget a lényegtelentől. mások nem, de megjátszanák a felsőbbrendűt, amikor süt a hozzászólásukból, hogy nem is értik a lényeget.

Ennyi, nem bonyolult kérdés.

6.Lenin 2019.08.01. 10:01:06

@Minden ballib bérretteg:

Igaz, de olyan jó érzés ellenőrizni, hogy tényleg ők a hülyék, és ezt saját maguk igazolják.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.01. 10:06:38

@6.Lenin:
csak kíváncsiságból: @VIII. Lenin is te vagy?

Cycmen 2019.08.01. 10:11:49

@Minden ballib bérretteg: Már régen megválaszolták többen is! A ballibek által alkalmazott kettősmércére véleményem szerint az agresszív kemény picsábaküldés az egyedül használható, mert a vitatkozgatás, a mentegetőzés annak a jele, hogy elfogadtad a játékszabályaikat! Egyébként ez a kulcsa az egésznek, vegye már észre mindenki, hogy mindig az általuk felállított játékszabályokat kérik számon, amit ők soha sem tartanak be!
Ne üljünk már fel rendszeresen ennek! Tökéletes példája ez a poszt egyébként az általam felvázolt jelenségre, ugyebár ballib alap támadni a katolikus egyházat, mindenhol azt harsogják, hogy katolikus papok ne politizáljanak, de itt és most, a néhányszor nagyon is a szájuk íze szerint megszólaló, liberáliskodó Beer püspököt nagyon védik és pofátlanul még keresztényi erkölcsből próbálnak meg kioktatni minket!

6.Lenin 2019.08.01. 10:24:20

@R.V.J.:

Ez az egy nickem van, több, mint 10 éve. Igaz, hogy sok blogról ki vagyok tiltava-innen is 3x kitiltottak már, de más nicken nem mentem oda többé. Ide visszaengedtek a régivel, kitiltanak, nem írok.
Ez nekem csak szórakozás, nem lét kérdés, vagy valamilyen lelki sérülés kompenzálása.

Érdekelnek bizonyos emberi tulajdonságokhoz kapcsolható kérdésekre adható válaszok. Ezek a felületek ehhez kincsesbánya. Kurva kényelmes, hogy nem kell utána menni, magától jön eléd a monitorodra, közben jó zenéket hallgathatsz.
Szerintem tök jó, és kényelmes.
(ha megszűnne is találnék más szórakozást is. Most is van, mivel rengeteg a szabad időm )

Ha észrevetted a más, hasonló nickekre nem is szoktam reagálni. Betegagyú emberek lehetnek, én meg nem vagyok a szakorvosuk. Leszarom őket.

Ja, megelőzendő, munkásőr se voltam. KISZ titkár igen, a III. gimiben, egy fél évig, aztán kidobtak a KISZ-ből is. A bélyeggyűjtő (MABEOSZ) szervezeten kívül soha nem voltam másnak sem tagja. 90-től önkoris képviselő is voltam.

Kérdezz nyugodtan, ha valami érdekelne még.

6.Lenin 2019.08.01. 10:39:30

@R.V.J.:

Már értem, miért kérdezted. Nem minden B1-es poszt érdekel.

Már ajánlottam nekik, hogy csak sorszámozzák a posztokat, a válaszok 1 idő után úgyis csak 1 irányba mennek, hiszen ugyanaz a kretén gárda vesz részt benne, 1-2 kivételtől eltekintve. Kevés-nagyon- az értékes hozzászólás- többnyire egymás fikázása megy, a hovatartozása miatt, aztán mégis függetlenségről, szabadelvűségről papolnak marhái.
Van 1-2 jó humorú pacák is, akiket szívesen olvasok. A másik poszt nem érdekel, az ott olvashatók már soxorosan leíródtak, semmi újdonság. Unalmas.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.01. 10:48:39

@6.Lenin:
"Kérdezz nyugodtan, ha valami érdekelne még."

Nem kérdezek többet, mert attól tartok hogy a végén még öszintén megválaszolnád öket.

"ott olvashatók már soxorosan leíródtak, semmi újdonság. Unalmas."

Nemmondod....

Én azért szeretek itt dolgozni, mert olyan mint az 1 perces memóriájú aranyhalakkal vitatkozni.
Új poszt és minden kezdödik elölröl. Nagyon szórakoztató, ráadásul könnyü pénzkereset!!

2019.08.01. 10:49:16

@6.Lenin:
" Kevés-nagyon- az értékes hozzászólás- "...
...de szerencsére itt vagy nekünk te!

mellesleg leszbikusnak illibsiként benyalni, felesleges ősi román szokás, nem mondta még neked?

6.Lenin 2019.08.01. 10:53:36

@R.V.J.:

"Új poszt és minden kezdödik elölröl. Nagyon szórakoztató, ráadásul könnyü pénzkereset!! "

Ez a te dolgod. Engem már nem szórakoztat, a pénz pláne nem. Annyi van, amennyit el tudok baszni. Több meg minek.

6.Lenin 2019.08.01. 10:54:50

@vitéz Beverneky:

Te meg mi a faszért ugrálsz?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.01. 10:59:04

@6.Lenin:
"a pénz pláne nem. Annyi van, amennyit el tudok baszni"

Neked könnyü Vlagyimír, már csak a sírhelyre kell költened. Én még fiatal vagyok, kell a pénz!!! :(((

6.Lenin 2019.08.01. 10:59:11

@R.V.J.:

Bocs, elkerülte a figyelmem.

"...attól tartok hogy a végén még öszintén megválaszolnád öket."

Miért kamuznék? Ha meg nem rád tartozna, nem válaszolnék.

6.Lenin 2019.08.01. 11:23:21

@vitéz Beverneky:

"...mellesleg leszbikusnak illibsiként benyalni,..."

Bocs, ezen utólag elméláztam, látok benne fantáziát. Kösz, Ha van még hasonló, nyugodtan szóljál.

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.02. 11:32:23

@6.Lenin:

nem tudsz már az (orbusz) isteneddel együtt megdögleni? kivárjuk, rohadjál meg, kivárjuk...

6.Lenin 2019.08.02. 11:41:52

@csüngőhasú norvégbáró:

Ma még nem érek rá, de holnaptól meg fogok jeleni álmodban. Jobb lenne, ha felvennél pelenkát éjjelre. Lesz 1-2 meglepetésem számodra.

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.02. 11:57:37

@6.Lenin:

reméljük nem te döntöd el, s mihamarább lejutsz a czigányoddal együtt a nemzet kaszinó királyához, ahová való vagy.

aljas féreg, a nemzet mocska, a staddioncziggányság haszonélvezője....

6.Lenin 2019.08.02. 12:54:32

@csüngőhasú norvégbáró:

Írtam már, de látom nem esik le. Bármi is történik velünk, te pontosan olyan seggfej maradsz, mint amilyen most vagy. Nem is sajnállak egy mp-ig sem, ha ennyire függ az életed tőlünk. Bár nem is értem, hogy miért is. Szerencsétlen fasz vagy.

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.02. 13:20:25

@6.Lenin:

világos, de még mindig nem értem, ha ekkora a jólét, ilyen stabil az a kétharmad, miért nem hátradőlve élvezitek a kaszálást?

tán mégis rohad a csutti czigányod országa, mi? :D

www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs

olcsó választó, a többitől féltek ti mocskok mi? féltitek a koncot, ti alja NER patkányok.

6.Lenin 2019.08.02. 13:59:38

@csüngőhasú norvégbáró:

Figyelj te fasz, én a jólétet megszoktam, fel se tűnik, nekem.

ilyenkor jólesik olvasni amikor a seggfejek vonyítanak. Mennyi szerencsétlen marha, nem tud magával mit kezdeni.

Más miért, és mit tesz, nem tudom, nem is nagyon érdekel, mert magány ügy.

Nem tudom merre élhetsz, de én sok felé járok az országban, és teljesen mást tapasztalok, amiket ti itt írogattok. Nyilván vannak hibák is. tökéletes soha nem volt, nem is lesz, bárki is lesz hatalmon. Néhány rendszert már túléltem Mo-on.

Mindig volta, vannak, lesznek, akik nem képesek maguk megoldani a gondjaikat, vagy valami más ok miatt elégedetlenek lesznek. Éltem több, mint 6 évet külföldön is. tök ugyan ez a szitu. Ott se mindenkinek kolbászból van a kerítése.

Gondolod, hogy mások halála megoldaná a te problémáidat? Ennyire szerencsétlen nem lehetsz, vagy mégis?
Mellesleg van egy kurvára egyszerű megoldás, jobbat kell kínálni, az emberek rátok fognak szavazni, és annyit lophatsz majd, amennyi jól esik, vagy el nem zavarnak.
Nem megy ez a megoldás? akkor csak ti lehettek tényleg a hülyék, B+.

2019.08.04. 19:02:49

@morpho: "Mutass már egy demokráciát, ahol egy párt egymás után háromszor kétharmados többséget szerez?"
Az elmúlt 100 évből; Svédország, Spanyolország, Hollandia, Norvégia, Bajorország, stb.
Az tény, hogy a liberális demokrácia szabályai miatt, a negyedik egymásutáni győzelem után már ezekben az országokban hagyományos és racionális értelemben már nem lesz demokrácia, nem véletlen, hogy a svédek, németek, hollandok, stb. tökre elhülyültek, mert a születéstől a halálozásig csak és kizárólag annak a pártnak az elvei szerint élhetnek, akik ezt az egymásutáni győzelmet megszerezték. Tőlünk nyugatra és nagyon északra már évtizedek óta nincs demokrácia, sőt már lassan az a generáció is kihal / Pl. a svédeknél már régen ki is haltak!/, akik láttak demokráciát az országukban.
süti beállítások módosítása