B1 blogcsalád



Brüsszelben elkezdődik az eljárás az Orbán-rezsim ellen

2019. június 11. - nickgrabowszki

A finn soros elnökség nem kegyelmez.orb_2.jpeg

Háromnegyed éve már, hogy az Európai Parlament felszólította az állam- és kormányfők testületét, folytassa le az ún. 7-es cikkely szerinti eljárást az Orbán-kormány ellen. Ez volt az emlékezetes Sargentini-jelentés, amelynek minősített többséggel való elfogadása ellen minden eszközt bevetett a Fidesz, de nem sikerült megakadályoznia, mert saját pártcsaládjának egy jelentős része is ellen fordult. (Például Manfred Weber is megszavazta.)

Orbán ezután arra játszott, hogy elkerülje az elkerülje az eljárás megindítását. Ebben segítségére voltak az Unió soros elnökei, akinek joga összeállítani a Tanács üléseinek napirendjét, és valahogy mindig lemaradt róla az Orbán-rezsim elleni eljárás elindítása.

  • 2018 őszén Ausztria volt a soros elnök: Kurzot Orbán (akkor még) mindkettejük szövetségesével, az osztrák szélsőjobboldali Szabadságpárttal tudta zsarolni.
  • 2019 első felében Románia a soros elnök. A kisebbségben kormányzó román (valamint populista és korrupt) szociáldemokraták a magyar autokrata az RMDSZ külső támogatását szállította, mert nem vették napirendre az ügyet.

Ezúttal viszont elfogytak az eszközei: július elsejétől Finnország veszi át az elnökséget, és őket Orbán nem tudja befolyásolni (zsarolni, fenyegetni, megvásárolni). Ennek megfelelően

a finn kormánynak elhatározott célja, hogy elindítsa az eljárást az Orbán-rezsim ellen annak kiderítésére, jogállam-e még Magyarország.

Erről az Euronews írt, miután a hírügynökségnek megerősítette egy diplomáciai forrás, hogy erre utal a kormányprogram vonatkozó részlete:

Finnország elnöksége alatt közös eszközöket kell kifejleszteni azért, hogy megerősítsük a jogállamiság alapjait az unióban. Az uniós forrásokat össze kell kötni a jogállamisági normák betartásával. A civil szervezetek és független bíróságok jogállását garantáljuk.

Az eljárás eredménye borítékolható.

A finnek nem pusztán elvi-eszmei elkötelezettségből fogják megindítani az eljárást, hanem reálpolitikai számításból. Az EP-választáson elmaradt a fenyegető szélsőjobboldali áttörés, és

a nagyhatalmak is eltökéltek atekintetben, véget vetnek Orbán ámokfutásnak.

Erre utalt már áprilisban a német-francia közös nyilatkozat, amelyik az eljárás lefolytatására szólította fel a román elnökséget (mint láttuk: sikertelenül). Figyelemre méltó, hogy ez közlemény a Fidesz Néppártól való felfüggesztése után történt.

Így már rendszerré kezd összeállni az Orbán elleni európai offenzíva:

Orbán és rezsimje a helyzetet minden bizonnyal két módon is megpróbálja majd kezelni.

1.  A saját - egyre csökkenő csökkenő számú - szavazói felé. 

A következő hónapokban alkalmasint a finn nagykövet veszi majd át a svéd, a román és az ukrán helyét Szijjártó irodájában, és fogja még ordítani a kormánypropaganda, hogy a finnek álnok, gonosz és rosszindulatú népek, továbbá hogy a magyar nyelv egyáltalán nem rokon a halszagú szaunázókéval.

2.  Ha már napirendre kerül a Tanácsban, akkor meg kell akadályozni a 7-es cikkely szerinti javaslat elfogadását.

baborb.jpgEhhez egyetlen voks is elegendő, de Orbán saját maga értelemszerűen nem vétózhat. Mivel azonban Salvini pillanatnyilag nem esélyes arra, hogy egymaga átvegye az olasz kormányt, és az úzvölgyi események se arra utalnak, hogy Románia támogatása megmarad, csak a lengyel kormány vétója jöhet szóba.

Ugyanakkor nem teljesen elképzelhetetlen, hogy a németek-franciák nyomást tudnak gyakorolni Varsóra (ugyanúgy, ahogy Zágrábra és Pozsonyra is), ezért Orbánnak egy másik támogató után kellett néznie, hogy csökkentse a kiszolgáltatottságát.

Nemigen tévedünk nagyot, ha úgy látjuk, az akció már el is kezdődött, és a cseh kormány vétóját akarják megszerezni. Alighanem ezt a célt szolgálja a Bige László elleni rendőrségi-hatósági akció:

a milliárdos iparbáró cégeinek átadásával akarják biztosítani Andrej Babis cseh miniszterelnök majdani jóindulatát és vétóját.

Ha kérte Bige cégeit Babis, ha nem - a rezsim vezetésének nincs már másik eszköz a kezében.

A Bige elleni eljárás valójában mondvacsinált, már korban koncepciósnak neveznék. Nem más, mint tárgyalási stratégia: a műtrágyamogul adja el, vagy adja olcsóbban a cégeit, amiket valamelyik fideszes strómanon keresztül átjátszanak a mezőgazdaságban érdekelt Babisnak a vétójáért cserébe.

Ennél a mentőakciónál szemléletesebb módon mondjuk nem is tudná megindokolni az Orbán-rezsim, miért van szükség a jogállamisági eljárásra vele szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5614889320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK5 2019.06.11. 17:34:10

A sok baromság helyett jöhetnél egy írással Szanyiról meg kiskariról, Nick, vagy beszartál?:)

Oláh István 2019.06.11. 17:49:32

Úgy tűnik, ti szartatok be.

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.11. 17:51:29

@FCUK5:

írhatna a főcziggány veje, családja és lölő milliárdjairól is, engem érdekel, hogy a cziggány féle rezsim, mennyit lop el az emberektől, a NEMZETTŐL, a keresztényi hazaszeretet nevében.

éljen a staddincziggány!!

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.11. 17:57:14

"Az eljárás eredménye borítékolható."

Ja, borítékllható a lengyel vétó, szankciók meg nincsenek.

Ennyi.

Oxica 2019.06.11. 18:58:33

A finn adófizetők pénzét is lopja a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány, úgyhogy jogos.

Csak vajon miért vártak eddig, már 10 éve garázdálkodik a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány az unióban.

Nekem kicsit soknak tűnik, hogy 10 év után mozdul meg a brüsszeli gépezet.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.11. 19:10:55

Ez is elsikkad majd a semmibe,mint a Sarghentini jelentés..Tanulmányozzátok az EU döntéshozatali rendjét,hülye libsik,mielőtt örömünneplésbe kezdtek..

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.11. 19:14:06

@Európai téridő: a marszellyi kalifátus összeölelkezik a frankfurti sejkséggel a demo kracia védelmében
ez már bisztos, a hangocskák megsúgták nickgarbónak

FCUK5 2019.06.11. 19:14:39

@csüngőhasú norvégbáró: te, neked nem tűnik fel, hogy ezzel a stílussal csak egyre több fidesz-szavazót csináltok? nekem mondjuk ok, csak akkor szögezzétek le, hogy fidesz-katonák vagytok :)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.11. 19:15:53

@Szergej Szergejevics Szergejev: Nemá..most elveszed a kis hülyéktől azt a kis örömöt is..

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.11. 19:28:23

@FCUK5:

Köszönjük a nyelvöltögető cziggánynak az ellopott 3000 milliárd nyugdíjpénzünket, amit nem láthatunk soha többé, köszönjük szintén a csutti cziggánynak, hogy minden Brüsszeltől kapott euróból átjátszik egy felet (megosztva) a családtagjainak, haverjainak és a strómanjainak. Köszönjük a főcziggánynak, hogy a paks2 és a Bp.-Belgrád vasútvonalból is ki lesz lopatva ami neki „jár”. Köszönjünk a cziggánynak, hogy az országba ömlő euró milliárdokból jut staddionokra és kilátókra, remek töredező térkövekre és szökőkutakra, de oktatásra és egészségügyre a saját befizetett adónkból se. Köszönjük a csutti cziggánynak, hogy a száguldó gazdaság ellenére még mindig extra adókkal (48 féle fidess adó, csipsz, tranzakciós) szopat minket és 27% világbajnok áfával is. Köszönjük a cziggánynak a demokráciát, hogy végre eltűntek az őt bíráló HVG plakátok, ismét ledarált 2 kereskedelmi rádiót és egy halom megyei lapot, és végre létrehozta az ÁLLAMPÁRTI nédiaALAPÍTVÁNYÁT. Köszönjük a cziggánynak, hogy az igazságszolgáltatásunk (Polt) is a zsebében van. Köszönjük a cziggánynak, hogy a baleseti adó, a súlyadó és az üzemanyagokban lévő adók ellenére szanaszét szakadó utakon járhatunk. Köszönjük a cziggánynak, hogy az EU pénzéből épült autópályáinkon egyre többet fizethetünk az államháztartásba. Köszönjük a cziggánynak, az EU ügyészség elkerülését, hisz az minden magyar érdeke is, hogy rendesen menjen a cziggány banánköztársasága, a NEMZETI TRAFIKMUTYI, a KASZINÓ MUTYI ÉS MINDEN FIDESSHAVER MUTYI. Köszönjük a cziggánynak, hogy a saját pénzünkből finanszírozta az EU elleni plakátokat, pénzelte saját tetves –soros migráncs- EGYSZEMÉLYES pártját. Köszönjük a cziggánynak, hogy felköltözött a várba és lassan koronát is ölt a kis fejére. Köszönjük a cziggánynak, az elviselhető albérlet és ingatlanárakat (ostoba pü politika, beözönlő kínai, orosz, ukrán „befektetők”, LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYESEK!!! lopott pénzek.), köszönjük a gyorsan kinyírt LAKÁSTAKARÉKPÉNZTÁRAKAT. KÖSZÖNJÜK A CZIGGÁNYNAK, A 326 forintos eurót. Köszönjük a cziggánynak, a QUESTOR ügyet, ahol az összes fidessmajom megmenekült, köszönjük, hogy a KANCSAL puttony 2 fia is kimenekíthette a pénzét az unokatesó BANKJÁBÓL, az ismételt fidessmutyit. Köszönjük a cziggánynak a kamu 3 százalékos inflációt és az ehhez mérten szánalmas betéti kamatokat. Köszönjük a cziggánynak, hogy befogadta a nevükben a bűnöző Gruevszki urat, és köszönjük, amit eddig még nem köszöntem, egyébként hosszú életet és sok stróman barátot kívánok neki, és azt, hogy a Jó Isten annyiszor verje seggbe szárazon, ahány euró centet tisztességtelenül tett zsebre.

Európai téridő 2019.06.11. 19:54:49

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Érdekes, mostanára az EU-prioritásai között a harmadik helyre pottyant vissza a klímahelyzet, a határvédelem és a migráció megelőzte. A csibészség a sorrendben van egyrészt, mert a határvédelem az eurobürokraták szerint a migráció elé került, a másik, hogy még a média sem tudta a nagy zavarkeltés közepette eldönteni, hogy az illegális, vagy a kvótadiktátumos opcióról van-e szó. Amúgy pedig migrációról, nem migránsokról beszélnek, mintha ettől könnyebben elfogadná az istenadta választópolgár.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.11. 21:46:45

Jönnek a finnek!!!! Hahahaaa!!!
Végre lobogni fog az Európai Zászló!!!
Az összes fideszest bilincsben viszik el Bruxellesből!!!!
A megüresedett mandátumokat szétosztjuk a Momentum és a DK között!!!

Támogatsd Kerpel-Fronius Gábort az ország legfinnebb politikusát!!!!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.11. 22:57:24

@R.V.J.: Milyen fingek? A helsinki kalifátus..

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.11. 23:16:47

@Gábris szomszéd: Ja, a Prájdon, na persze.

Ennél már csak Karácsony Geri a jobb, aki a ljubljanai városháza tövében megnyitott melegbárt promózza, mint követendő modell.

Hát ezzel kb. pont most nyírta ki magát végleg; a normális magyarok többsége undorodik ezektől az aberrációktól. Ha valaki beteg, akkor sajnos beteg, de azért reklámozni nem kéne!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.11. 23:26:57

@Szergej Szergejevics Szergejev:
Az olyan homofóbok miatt mint te, lesz majd kötelező az érzékenyítő tréning a munkahelyeken és iskolákban!!!
Majd jól átnevelünk, ne aggódj, ott fogsz majd velünk menetelni a szivárvány zászló alatt és élvezni fogod!!!

Gábris szomszéd 2019.06.11. 23:31:21

@Szergej Szergejevics Szergejev: Arról nem is beszélve, hogy tarlóspityunak és a budapesti fidesznek hála, ismét egy hónapos lehet a budapesti pride.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.11. 23:34:17

@Gábris szomszéd:
Csak mert a kakit is kizsaroltuk belőlük!!!!!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.12. 01:20:21

@Gábris szomszéd: mivel a Miniszterelnök Úrnak fontosak az emberi jogok, ezért küld oda néhány ezer rendfenntartót, hogy megvédjék az aberrált buzikat a Magyarok jogos haragjától

SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.06.12. 04:27:45

"a nagyhatalmak is eltökéltek atekintetben, véget vetnek Orbán ámokfutásnak.""

A libuskak, allandoan csak a kulso beavatkozasban remenykednek. 70 eve azon alapszik a politikajuk, hogy majd jon valami felmento hadsereg. Par eve meg az arab felmento seregeket vartak, most Brusszelben remenykednek.

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.12. 06:36:14

@SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl.................:

"A libuskak, allandoan csak a kulso beavatkozasban remenykednek. "

a mutyis csutti cziggány nem azt harsogja mindig ha valakit lejáratna, hogy SOROS katona, SOROS pénzeli őket, SOROS SOROS?

a retkes ciggány félti a prédát, fél a külső beavatkozástól, mert a magyar lusta és ostoba a tolvaj geci és bandáját elhajtani, csak TŰR.

éljen a NER vérszopás, droidok.

rasztaszív 2019.06.12. 06:39:35

@SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl.................: 100 éve azon alapszik a politikátok,hogy a klerikális országrontást,a köztársaság megbuktatását,és az ebből eredő brutális területvesztést mások nyakába varrjátok.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.12. 06:48:12

@rasztaszív: "mások nyakába varrjátok"

Figyelj, lippsikém, itt nem mi szaladgálunk állandóan külföldre az ország hírnevét rontani, az ország ellen szakciókat kérni, hanem a ballibbantak.

Pedig szegény libbantkák még nem is sejtik, hogy ez számukra teljesen kontraproduktív taktika lesz.

Ha nem jönnek az érdemi szankciók, akkor a NY-i megrendelőik és a magyargyűlölő híveik csalódnak bennük. Ha pedig egyszer valahogy összejön nekik (bár erre jelenleg vajmi kevés esély látszik), akkor a józan magyarok többsége minden bizonnyal a magyarok érdekéért kiálló, patrióta politikusok pártjára áll majd, és a választásokon bünteti meg a hazára külföldi szövetségben és megrendelésre rarontó libbantkákat.

Ti jól nem járhattok egyik esetben sem...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 06:51:10

@rasztaszív:
Milyen igaz!!! Ha Károlyi köztársasága nem bukik meg, a szlovákok még mindig magyarok akarnának lenni!!!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.06.12. 06:55:39

Ezt az eljárást maga Brüsszel se gondolja komolyan.

Kb. olyan ez, mint Észak-Korea huszonötezredik utolsó figyelmeztetése.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.06.12. 06:58:52

@FCUK5:

Ma gyásznap van a ballibeknél, mivel már nagyon esélyes, hogy Mo. kijut az EB-re.

Épüljön STADION a CEU helyére.. 2019.06.12. 07:05:58

" július elsejétől Finnország veszi át az elnökséget, és őket Orbán nem tudja befolyásolni (zsarolni, fenyegetni, megvásárolni)"

Uristen most akkor mi lesz. ?
Mostantol mar nem csak kedden bukik a kormany, hanem mar szerdan is ????

rasztaszív 2019.06.12. 07:19:16

@Szergej Szergejevics Szergejev: nem a túrót nem.de azt hiszitek,majd mindent megold egy kis mutogatás.csak hát kezd nagyon átlátszó lenni.

rasztaszív 2019.06.12. 07:25:11

@R.V.J.: ha a köztársaság nem bukik meg,ha a papok miatt nem a románoké az ország,akkor kisebb a területvesztés.és ezt nem fogjátok elhumorizálni.a pofátlan klerikális nyomulás egyik következménye lesz,hogy ez elő lesz véve.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.12. 08:33:03

@Szergej Szergejevics Szergejev: "nem mi szaladgálunk állandóan külföldre az ország hírnevét rontani"

Az ország hírnevét Ondó Viktor rontja. Annál jobban senki se képes.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 08:33:50

@rasztaszív:
Jól szóltál!!! Történelmi tény az is, hogy a románok kisebb országot akartak, de aztán jöttek a papok és a ezért kénytelenek voltak megszállni kelet-Magyarországot és Budapestet.

rasztaszív 2019.06.12. 08:42:17

@R.V.J.: már nem sokáig ködösíthettek...:)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 08:56:55

@rasztaszív:
Még mindig könnyes nosztalgiával gondolok vissza a Károlyi féle köztársaság következetes, kiszámítható, felelöségteljes politikájára. Virágkorát élte akkor az ország :'(((
Talán csak a 2006-2010-es kormányzás mérhetö ehhez a dicsöséges korszakhoz, evitathatatlan eredményeivel, vivmányaival. Ebböl él az orbán-kormány a mai napig!!!!

István Tamasi 2019.06.12. 08:57:32

@Szergej Szergejevics Szergejev:
Ezt a melegbár dolgot meg kellene beszélnie szájerrel.

rasztaszív 2019.06.12. 09:00:03

@R.V.J.: csak a mutogatás.ebből él az orbánod is.

Deejayold 2019.06.12. 09:01:17

Látszik milyen beállítottságú ez a blog! Az összes hozzászóló mintha össze lett volna válogatva már innen is sántít a dolog! Micsoda egy hatalmas szemét baromság ez az írás! Honnan veszitek ezt a sok baromságot? Ez a blog és a hozzászólások nem is igazi kommentek! Egy normális Magyar ember ilyen hatalmas baromságokat le sem írna amiket itt Ti írogattok! Pofázni, fetrengeni, csalni, székházat elfoglalni, kritizálni - azt tudtok, de úgy látszik normálisan gondolkodni - azt nagyon nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 09:12:40

@rasztaszív:
"kitől tanulhatta...? "

A sátántól, ha létezne. Valószínüleg az iskolában, meg az elsö munkahelyén tanulhatta. Tudja valaki, hogy hol tanult meg hol dolgozott ezelött??

rasztaszív 2019.06.12. 09:18:11

@R.V.J.: kínodban már igazat mondasz...?:)nem semmi fordulat:)

Gábris szomszéd 2019.06.12. 09:34:54

@rasztaszív: Könnyen megállapítható tehát, hogy a Fidesz és zombiserege hazudik, a számok viszont nem.

Orbán elvtárs és a csókos haverok tollasodása.
hvg.hu/gazdasag/20190612_14_infografika_NER_vallalkozasok

Eközben pedig a pórnépnek ennyi jár: :(

Csak Bulgária szegényebb Magyarországnál az EU-ban
24.hu/kulfold/2018/12/14/eurostat-magyarorszag-aic-szegenyseg/

1,8 millió magyart fenyeget a szegénység és a kirekesztődés
24.hu/fn/gazdasag/2018/12/03/magyarorszag-szegenyseg/

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 09:40:09

@rasztaszív:
Ne morcogj, inkább ünnepelj velünk a szivárványos zászló alatt!! Ahogy azt Andris elnök úr szokta volt mondani:
"Gyere ki a prájdra, s nem köpöd ki amit ott kapsz a szádba!"

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 10:09:01

@Gábris szomszéd:
"1,8 millió magyart fenyeget a szegénység és a kirekesztődés
24.hu/fn/gazdasag/2018/12/03/magyarorszag-szegenyseg/ "

A mi pártunk felemeli ezt a 1,8 milló szegényt alap jövedelemmel, 3xos családi pótlékkal!!
Ezen felül (!!!!) minden szegénynek alanyi jogon fog járni egy akusztikus gitár és egy kanta - mintegy - hangulat javító intézkedésért!!!
Harjá Momentum!!!

István Tamasi 2019.06.12. 11:22:43

A fideszmaffia azzal a sunyi hazugsággal támadja az MTA-t és kutatóintézményeit, hogy alacsony a rájuk fordított 20 milliárd hasznosulása.
Legalább10x akkora hangerővel kellene támadnia a falábú labdakergetőket mert a rájuk fordított közpénzek hasznosulása még a nullát sem éri el.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.12. 11:59:38

@István Tamasi: "a rájuk fordított közpénzek hasznosulása még a nullát sem éri el."

Miért is? A legutóbbi két selejtezőn kettőből kétszer nyertek, 9 ponttal vezetik a selejtezőcsoportjukat az esélyesebbnek tartott szlovák/horvát kettős előtt.

A legutóbbi hazai meccsükön, 19 000 helyszíni nézőnek és a tévékészülékeken át további százezreknek okoztak örömet (csak azért nem volt telt ház, mert egy szektort az UEFA lezáratott), még bőven van esélyük az eb-re kijutni. Akkor mégis mire fel fikázod őket?

"a melegbár dolgot meg kellene beszélnie szájerrel"

Megbeszélhetik, a részben Szájer által megszövegezett Alaptörvény is kimondja, hogy a házasság az egy férfi és egy nő közössége, a család pedig a házasságon és a szülő-gyermek viszonyon alapul. Mi magyarok ezzel értünk egyet, a Pride-ra meg a melegbárokba meg mehetnek a libbantkák kampányolni az 1-2%-nyi LMBTQX-közösség szavazataiért, hátha azzal 2022-ben is átszenvedik magukat a bejutási küszöb felett.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.12. 12:05:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Annál jobban senki se képes"

A libbantkák hiába tesznek meg mindent az ország és a miniszterelnöke lejáratásáért, ez csak rájuk fog visszaütni, illetve ütött már korábban is.

Ujhülye és az MSZP hazaárulói megszavazták az EL-ben a Sargentini-jelentést, de a májusi választáson kevésen múlt, hogy nem zúgtak ki onnan teljesen, szegény Pityesz egyedül tarthatja a frontot a következő öt évben. A Fidesz pedig megerősödve, a szavazatok abszolút többségét megszerezve üzent nekik és a félkegyelmű híveiknek is: a magyar szavazók a teljesítményt díjazzák, és nem a hőbörgést, öncélú cirkuszolást.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.12. 12:07:38

@rasztaszív: "nem a túrót nem."

Lásd az eggyel fentebbi hozzászólásomat (hogy is szerepeltek Ujhülyéék és hogy a Fidesz a legutóbbi választáshoz képest?) a magyar választók a teljesítményt értékelik, nem pedig a cirkuszolást, brüsszeli feljelentgetést és cirkuszolást.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 12:30:09

@Szergej Szergejevics Szergejev:
"a magyar választók a teljesítményt értékelik, nem pedig a cirkuszolást, brüsszeli feljelentgetést és cirkuszolást. "

Akkor azt hogy magyarázod, hogy Gyurcsány F. és Dobrjev K. feljelentette az országot minden létezö forumon az UNESCO-tól IMF-ig és meg is nyerték az EU-s választást (a Momentummal egyetemben)?????

rasztaszív 2019.06.12. 12:50:49

@Szergej Szergejevics Szergejev: nem először segít egy bűnöző klánt az ország élére a papság.ez idővel a magyar szavazóknak is feltűnik.hiába az erős ellenérdekeltséged...:)

6.Lenin 2019.06.12. 13:14:19

@R.V.J.:

Nem nyertek meg semmit.
Egy 10 milliós országban akad mindig néhány % (10-15).... izé....szellemileg....izé....

Ezek most elkezdtek az egyik izé-ből átmenni, egy másik izébe. A számuk nem változott, csak segget váltottak.

Greccsi Zsot 2019.06.12. 13:15:41

"A finn soros elnökség nem kegyelmez."

Ugy van, ezentul heti két bukás lesz. És még az is lehet, hogy az uniobol is, heti kétszer lesz kizárva az ország.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 13:24:20

@6.Lenin:
VI. Linyin elvtárs mindig elfelejti autómatikusan hozzászámolni az ellenzékhez a nemszavazókat!! Véletlen müve lenne?? Nem hiszem! Inkább szándékos csalás, épp mint a választásokon!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 13:54:11

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Hivatalos, tehát nem elcsalt választási eredmény szerint az MSZP-re az aktiv valamint a PASSZIV támogatók 15,2%-a szavazott!!! Azaz 3 mandátumot elmutyiztak tölük!!!!!

6.Lenin 2019.06.12. 13:56:40

@R.V.J.:

Nagyon kisded játék, amit itt művelsz.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 14:22:09

@6.Lenin:
6 millió 200 ezer választópolgár NEM szavazott a fideszre!!!!!
Le kellene mondaniuk MOST, mielött a finnek ideérnek!!!

6.Lenin 2019.06.12. 14:24:35

@R.V.J.:

90 % nem szavazott a Momentumra, ki kéne őket zavarni az országból.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 15:01:14

@6.Lenin:
Már megbocsáss, a Momentum a hazai demokrácia szive, lelke!!! Nélkülünk akár le is lehetne húzni a rolót!! Miénk a jövö, mert mi vagyunk az amerikai mintájú Vállalati Neoliberalizmus (gyk. Corporate Neo-liberalism) egyetlen igazi, hazai képviselöje!!!

6.Lenin 2019.06.12. 15:20:01

@R.V.J.:

Ezt megértem, hogy ez a rögeszmétek, Másoknak más, pláne ebben a melegben, nincs okom ezen csodálkozni.
A szavazók 90% ezt viszont leszarja, ezt mindketten megszívtuk. Ez van, túléltem már ennél nagyobb dolgokat is. Lépj te is túl rajta, de lehet, hogy nálad ez már a kék alga okozta agyi elváltozás egyik tünete.
Mind1, utánanéztem, ma még nincs ellenszere. Rácsesztél.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 15:33:55

@6.Lenin:
Sebaj, A Finn Beavatkozás után, mi az olyan fideszárvákat is mint te, tárt karokkal várjuk!!!

6.Lenin 2019.06.12. 15:42:32

@R.V.J.:

Rendben, majd én is viszek 1 karót (keményfából), és megbeszéljük.

Gábris szomszéd 2019.06.12. 15:47:00

Kusza szemű néni megint nagyot ment :)
"Merkel egy senki, Németországnak pedig vége."

index.hu/belfold/2019/06/12/schmidt_maria_interju_orban_merkel_soros/

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 15:54:50

Akkor a Cosplay party-nkon te játszhatod a vámpirvadászt.
No, de a viccet félretéve gyere ki Július 6-án a Pride-ra, feltüzünk egy szivárványos zászlót a karódra!! Viszlát a melegben!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 15:55:49

@6.Lenin:
Akkor a Cosplay party-nkon te játszhatod a vámpirvadászt.
No, de a viccet félretéve gyere ki Július 6-án a Pride-ra, feltüzünk egy szivárványos zászlót a karódra!! Viszlát a melegben!!!

6.Lenin 2019.06.12. 16:05:13

@Gábris szomszéd:

A mellőzött zsenik már csak ilyenek szoktak lenni.

Elsőre azt hiszik róluk, hogy, aztán a gyakorlatban kiderül, dehogy. Utána meg eljátsszák, hogy kiteregetnek valamit, ami általában csak a hasonszőrűt érdekli, más senkit.
Aztán szép lassan elfelejtik őket.

6.Lenin 2019.06.12. 16:10:36

@R.V.J.:

Amúgy is mennék, de még nem tudom, hogy a 70-ből melyik leszek. Nehogy félreérthető legyen. Valami köcsög még másnak nézne, mint aminek magam elképzelem a lábam közt lévőt.

Gábris szomszéd 2019.06.12. 16:17:52

@6.Lenin: Ne zavarjon, hogy a geci gazdid korábbi konzervatív minisztereiről, tanácsadóiról, ex MTA elnökről, jelenlegi Katolikus püspökrő hadoválsz össze-vissza. Persze tudjuk, aki meg meri kérdőjelezni a Nárcisztikus pszichopaták Együttlopási Rendszerét, (NER) és annak kedves vezetőjét, azt a hozzád hasonló egybites fitymaszbirkák egyből elkezdik fikázni. Szedd össze magad uljanovka, mert már nekem ciki mekkora barom vagy. :)

6.Lenin 2019.06.12. 16:22:07

@Gábris szomszéd:

Látom nem értetted. Valamikor sokakról azt hitte a vezér, hogy. Aztán a gyakorlatban kiderült, még a harmada sem igaz.
Neked ez ilyen bonyolult?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.12. 16:43:18

@6.Lenin:
Semmi gond segítek. Tegyél egy kendőt a kedvenc szinedben a farzsebedbe és mindenki tudni fogja milyen irányból közelítsen. Szívesen.

en.m.wikipedia.org/wiki/Handkerchief_code

Gábris szomszéd 2019.06.12. 17:03:21

@6.Lenin: Inkább te nem érted. A vezéred mostanra egy lánglelkű fiatal demokratából, egy kiégett bolsevik lett. A geci gazdid Soros-ösztöndíjasként sorosozik, ifjúkommunistaként kommunistázik, Viktorjugendről álmodozva pedig nácizik. O1G elvtársra egyszerre lenne büszke Rákosi és Goebbels is.

István Tamasi 2019.06.12. 17:05:36

@Szergej Szergejevics Szergejev:
9 pont a selejtezőben több száz vagy akár ezer milliárdért, ez aztán a nagy üzlet.
"a házasság egy férfi és egy nő közössége" És a 9 gyerekét egyedül nevelő özvegy mehet amerre lát, ugye?

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.12. 17:26:21

@István Tamasi: "És a 9 gyerekét egyedül nevelő özvegy mehet amerre lát, ugye?"

Ha özvegyről beszélünk, akkor a család alapja eredetileg ott is a házasság, egy férfi és egy nő közössége volt, amíg a sors közbe nem szólt. Természetesen senki nem gondolja, hogy ez esetben a megözvegyült fél és a gyerekek már ne alkotnának családot, sőt!

A törvényalkotó ennyire extrém helyzetekre nem alkothat egyedi törvényt, de arról gondoskodhat (és gondoskodik is), hogy a családnak a törvény szerint járó támogatások az özvegyet is megillessék (az özvegyembert is, a kifejezetten az anyáknak szánt szja-mentesség kivételével). Persze ez még önmagában nem elég, a helyi közösség támogatására is szükség van; szerencsére sok pozitív esetről is olvasni, ami mutatja, hogy az emberekből és a magyar cégekből még nem veszett ki a szolidaritás:

„Hat gyerekével maradt özvegy az apa – most segítséget kapott (...)

A monoki polgármester azzal segített a településen közmunkásként foglalkoztatott Sándornak, hogy bankszámlát nyitottak a férfinak, ahová a helyi és más lapok tudósításait olvasva sokan küldtek pénzt, hogy ezzel segítsék a hat gyerekét egyedül nevelő férfit. (...)

A CBA is a segítségükre sietett (...)

A több százezer forint értékű csomagban javarészt élelmiszerek, illetve háztartási vegyiáruk voltak
– mondta az Origónak Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

A CBA-tól nem szokatlan, hogy segít a rászorulókon – mondta Fodor Attila, sorolva néhány korábbi példát: az árvíz által sújtott Gelejen két családi házat ajándékoztak két családnak, segítettek a helyreállításban a vörösiszap-katasztrófa után is, továbbá öt évig támogatták a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítványt, ahogy negyedik éve – jelenleg is – támogatják a Ments Életet Alapítványt (...)

»Meghatódott az apa, a gyerekek pedig segítettek a csomagokat bevinni a kocsiból a házba, ők természetesen legjobban a csokinak és a könyveknek örültek« – mondta Fodor Attila”
www.origo.hu/itthon/20161019-elvesztette-a-feleseget-es-kisfiat-de-sokan-segitettek-rajta-koztuk-a-cba-is.html

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.12. 17:46:55

www.wetterzentrale.de/show_diagrams.php?geoid=55612&model=gfs&var=2&run=6&lid=ENS&bw=

szegény leendő áldozatok
azért jó oldala is van... gyuribá alapít a faluban egy nagy bevételű baleset biztosítót

István Tamasi 2019.06.12. 19:21:35

@Szergej Szergejevics Szergejev:
A kilakoltatás előtt végső kétségbeesésében o1g-hez fordult segítségért a kilenc gyereked anyuka mire a titkársága annyit válaszolt neki, hogy sok sikert kívánnak. Ennyi.

seepheerd 2019.06.12. 19:43:31

Fidesztrollok... fidesztrollok mindenütt! :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.12. 20:30:50

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Ujhülye és az MSZP hazaárulói megszavazták az EL-ben a Sargentini-jelentést"

Ja, amit minden demokrata érzelmű ember megszavazott, még a fideSS pártcsaládjából is a nagy többség. Akkor mégis a geci járatja le az országot.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.12. 20:35:39

@Szergej Szergejevics Szergejev: "a család alapja eredetileg ott is a házasság, egy férfi és egy nő közössége volt, amíg a sors közbe nem szólt. Természetesen senki nem gondolja, hogy ez esetben a megözvegyült fél és a gyerekek már ne alkotnának családot, sőt!"

Vicces, hogy a fideSSfasszopók mérhetetlen szervilizmusukban egy paragrafuson belül is képesek saját maguknak ellentmondani. :))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.12. 20:53:40

@Gábris szomszéd: Simicska-árva Olgából főpolgi lesz.Simicska-árva Csintalanból mi? Bkv vezér?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.12. 20:56:34

@István Tamasi: Mert ugye 2010 előtt nem voltak kilakoltatások..A gonosz zorbány találta ki ezt is..

taga20 2019.06.12. 20:58:15

@Veszéjben a lyogállamiság !:

inkább örülj annak, hogy épül a kínai vasút, kínai hitelből a kínaiaknak.

ja és mi fizetjük 100 évig. na erre verd ki te faszkalap!

a kurvaanyját az összes hazaáruló geci fityeszjobbágynak!

uploads.disquscdn.com/images/7392e97c2d69ddaccd9f48b2120743ebde564d9e3c3309e9adbec54d2e4103b3.jpg?w=800&h=450

taga20 2019.06.12. 21:00:06

@Veszéjben a lyogállamiság !:

családok évéről hallottál már, te szargerincű fityeszparazita?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.12. 21:02:43

@Gábris szomszéd: Aki Soros-öszröndíjas volt,az örök hűséggel tartozik a több országban jogerősen elítélt tőzsdecápának?

6.Lenin 2019.06.12. 21:05:05

@taga20:

Ilyen korán zár Érden a 4Csöcsű? Vagy hiányoztak az otthoniak?
Netán a nejed cibált ilyen korán haza?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.12. 21:07:47

@taga20: A családok éve nem azt jelenti te agyhalott mutáns,hogy nem lakoltatnak ki egy családot sem.Miért nem fordultak az eszközkezelőhöz? Gyurcsányodék meg annak idején egy fillérrel nem segítettek a mátrai árvízkatasztrófa áldozatainak..Szóval coki,te balfasz..

taga20 2019.06.12. 21:11:01

@6.Lenin: miért, nálatok mikor zár?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.12. 21:12:22

@István Tamasi: Ady Góg és Magóg fia volt..Te viszont Góg és demagóg fia vagy..:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.12. 21:13:55

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Gyurcsányodék meg annak idején egy fillérrel nem segítettek a mátrai árvízkatasztrófa áldozatainak"

Ondó Viktor meg egyenesen ellopott több milliárd forintot a kolontári/devecseri áldozatoktól. Na most az elkúró vagy a geci a nagyobb fasz?

Gábris szomszéd 2019.06.12. 22:35:35

@Veszéjben a lyogállamiság !: Milyen eszközkezelőhöz Isten barma? Nem tudod, hogy oda nem akkor kerülhetett be valaki, ha nem tudott fizetni és ezt ő kérte, hanem csak akkor, ha ehhez a bank is hozzájárult. A bank pedig ehhez akkor járult hozzá, ha egy olyan ingatlanról beszélünk, ami piaci alapon nem volt jól értékesíthető.

www.atv.hu/belfold/20190607-maradhattak-volna-az-allam-tulajdonaban-a-devizahitelesek-ingatlanjai

morph on deer 2019.06.13. 00:26:41

@István Tamasi:
“És a 9 gyerekét egyedül nevelő özvegy mehet amerre lát, ugye?”

Rosszabb hírem is van: még ha vak is mehet!
Ma például a faxszopó orbánista cselédnép elutasította azt a javaslatot, hogy gyerekes családokat ne lehessen az utcára lökni csak úgy,
Elsősorban azért ne, mert ez automatikusan a kiskorúak állami “gondozásba” vételét jelenti, szóval szétszaggatják a családokat, mert ez a dolgok “rendje”....

Na most eut szerette volna megakadályozni néhány normális emberi érzéssel rendelkező képviselő, - és erre mondotf nemet a fideszes faxszopó csicskahad!

Milyen “ember” az ilyen???

Kiegészítésként még annyit, hogy a valutahitelek árfolyamkülönbségén a Matolcsy féle alapítványok kaszálnak többszáz MILLIÁRDOT évente, a bankok által elvett lekások meg rendre a fideszes geztyknél landolnak, többszörös hazsonnal...

Ja igen, mielőtt elfelejtem: ez egy CSALÁDBARÁT kormány!
Na most képzeld, ha nem az lenne..!

(Bár szerintem a helyes kifejezés inkább a “csalásbarát kormány” lenne.)

morph on deer 2019.06.13. 01:55:16

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
“elqrtam mer én vagyok el qró”

Nem csak az..!

HABONYKOMMANDÓ. 2019.06.13. 02:08:00

@morph on deer: tájékoztatlak lipsikém, hogy RETTENTŐEN élvezzük a nyűszítéseteket hallgatni. Élvezzük, hogy a hazaáruló libbantak ennyire szenvednek Orbánék alatt.
PUSZTULJATOK !!!!!!

Ménár Atya 2019.06.13. 06:07:14

"1. A saját - egyre csökkenő csökkenő számú - szavazói felé. "
Már megint hiba van a rendszerben, mert valahogy nem csökken csökken, hanem nő nő a szavazók száma :)

Punxsutawney Mormota 2019.06.13. 06:48:21

:D Vicces, hogy az összes libsizős posztot, brüsszelezős, migráncsozós poszot két ember írja maximum. Plusz Birca... Szegény szerencsétlenek, hogy izzadhatnak a pincében, mert légkondit nem ad ám a Fényességes Padisah, az egyszerű muzsikoknak :)

Punxsutawney Mormota 2019.06.13. 06:54:19

@HABONYKOMMANDÓ Egy picit sem élvezitek, véreset hugyoztok ,az erőlködéstől egy olyan poszt alatt, ahol az igazság egy alternatív lehetőségét felvetik. Nyüszítünk? :D :D :D Ugyan már, szerencsétlen takonygerinchúros éhbértroll... A gazdid ideirányított két embert, hogy kilenc különböző nicken köpködjön. További jó munkát ezen az izzasztó napon. Kérj egy ventilátort és ásványvizet! :D

MACISAJT 2019.06.13. 06:56:35

A vágyakozó ettársaknak újabb rossz hír:
index.hu/belfold/2019/06/12/rendkivuli_v4-csucs_lesz_csutortokon_budapesten/

"Az egyeztetésre azért van szükség, mert bár a V4-ek képviselői az Európai Parlamentben különböző frakciók tagjai, szükségesnek tartják, hogy a visegrádi csoport egységes legyen."

Tudom, tudom, mind Bige cégéért jönnek..:P

Muhaha

MACISAJT 2019.06.13. 07:02:43

@HABONYKOMMANDÓ.: " Élvezzük, hogy a hazaáruló libbantak ennyire szenvednek Orbánék alatt."

Egy alapból igaz is. Mikor látjuk pl. a "56-os intézet" balzsidainak fortyogását hogy most mi lesz, kikerülnek az elfecsegett titkaik...
Vagy mikor látjuk a szintén hasonszőrűek ajvékolását az MTA idilli állapotainak felforgatásakor...

Viszont mikor ilyen Úzvölgyi hullagyalázásokat látunk, mint demszkáj ettársé a jew york times-ban:
nepszava.hu/3039343_new-york-times-a-hableany-tragediajarol-tehetetlen-varosi-vezetok-es-oligarchak

az azért már sok.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.13. 07:38:28

@FCUK5: "A sok baromság helyett jöhetnél egy írással Szanyiról meg kiskariról" - Szanyi jelentékenyebb mint Orbán? Nahát! :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.13. 07:39:39

@Tarlós elvtárs patkányos városa: Itt - ellentétben az országgal - demokrácia van, itt nem hallgattatnak el senkit. És ez így helyes.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.13. 07:43:24

@Deejayold: "Pofázni, fetrengeni, csalni, székházat elfoglalni, kritizálni " - Kihagytad a kődobálást és a Molotov koktélokat. Mert azok is voltak 2006-ban.

István Tamasi 2019.06.13. 07:45:41

@Veszéjben a lyogállamiság !:
1. Végtelenül szánalmas 9 évet visszamutogatni főleg a sok naccerű soha nem látott "sikeres" kormányzás után.
2. A csüngőhasú suttyó a "családok éve" programmal párhuzamosan kívánt sok sikert a kilakoltatáshoz a 9 gyerekes anyának. Ennél ocsmányabb demagógiát mint a "családok éve" nem lehet kitalálni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.13. 07:47:09

MTA kutatás 20 milliárd - NB I. focista fizetések 17 milliárd. Ez mindent elmond az országról.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.13. 07:48:52

@6.Lenin: "Ilyen korán zár Érden a 4Csöcsű?" - Az valami buzibár, ahova későn támolyogtál el?

István Tamasi 2019.06.13. 07:51:38

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Az sivalkodik demagógiáról aki még mindig védelmezi történelmünk legnagyobb tolvaját. A csüngőhasú suttyó már gyerekeink és unokáink jövőjét lopja.

törppicur 2019.06.13. 08:09:51

Mi vaaan? Magyarul nem lehetne?

Orbán ezután arra játszott, hogy elkerülje az elkerülje az eljárás megindítását

A kisebbségben kormányzó román (valamint populista és korrupt) szociáldemokraták a magyar autokrata az RMDSZ külső támogatását szállította, mert nem vették napirendre az ügyet.

Figyelemre méltó, hogy ez közlemény a Fidesz Néppártól való felfüggesztése után történt.

Az eljárás eredménye borítékolható. Egyrészt a tények, a magyar média, bíróságok, civil szervezetek, ellenzéki pártok és minden nem pártállami szereplő helyzetének ismeretében.Másfelől pedig, mert megvan a politikai akarat. - ez ugye nem politikai bíróságra hasonlít???

... továbbá hogy a magyar nyelv egyáltalán nem rokon a halszagú szaunázókéval. - tahó-e vagy blogger?

Ugyanakkor nem teljesen elképzelhetetlen, hogy a németek-franciák nyomást tudnak gyakorolni Varsóra (ugyanúgy, ahogy Zágrábra és Pozsonyra is) - ugye, kedves ez a jó, demokratikus liberális nyomás nem azonos a befolyásolással?

törppicur 2019.06.13. 08:12:39

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

még erről sem láttam szösszenetet a blogoldában, pedig a cikk index címlapos

Gyurcsány arra a felvetésre, hogy ezek után az ellenzéki szövetségesek nem fognak hinni neki, azt válaszolta: „olyan Gyurcsány Ferencre számíthatnak, aki betartja a megállapodásokat, aki betartja az ígéretét. De ha megváltozik a véleménye, ezt közli a kollégáival. A jó isten mentsen meg minket azoktól a politikusoktól, akik pályafutások alatt nem voltak képesek belátni, hogy tévedtek. Erénynek gondolom, ha valaki önként korrigál, ez legitim.”

inteligencs elenzeki 2019.06.13. 08:19:56

@Szergej Szergejevics Szergejev:

"Ennél már csak Karácsony Geri a jobb, aki a ljubljanai városháza tövében megnyitott melegbárt promózza, mint követendő modell."

:))) Az a kisz rossz fiú :))))

pioneer2016 2019.06.13. 08:58:35

Orbán már csak vergődik az EU-ban. Itthon a hatalmát úgy tudja fenntartani, hogy a számára kényelmetlen politikai erőkre, gazdasági szereplőkre uszítja az általa kézi vezérelt hivatalokat. Politikai pártok ellen - Számvevőszék, Gazdasági szereplők ellen - NAV, Katasztrófavédelem, Ügyészség, stb.
Remélem most jól tökön rúgják végre. Az eddigi sallerek és kokik, megszaporodnak Orbán fején. Ezért örülök, hogy EU tagok vagyunk. Talán van még remény a miniszterelnöknek csúfolt Orbán ámokfutásának megfékezésére.

Wildhunt 2019.06.13. 09:00:34

@R.V.J.: szégyellem hogy ezt mondom, de ez k...va jó volt!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 09:04:52

@törppicur:
Kálmán Olga indulása szerintem komolytalan, különösen egy olyan kaliber ellen mint Kerpel-Fronius Gábor, aki mindenben a legjobb amit csinál!!

A DK úgy értékelte, hogy a balos választók pozitívan reagáltak egy nöi jelöltre az EP választáson és Olgának ezen kívül nincs is mondanivalója. Láttam interjúkat vele, és nagyon nem profin kommunikál, amikor nem súg a szerkesztö a fülébe.

Èn is szivesen támogatnék egy nöi föpolgármestert, de nem Olgát és nem a Gáborral szemben.
Egyébként, ahogy ez a jelölt állítás történt az jól jellemzi a DK-t úgy általában.

Minden ballib bérretteg 2019.06.13. 09:06:14

A ballib tetvek mindig ezt tették, amióta világ a világ..

Ha nem nyerhetnek az elkúró hazaáruló kiskedvenceik, akkor külföldre rohongálnak, hogy a magyarokat megszívassák izomból évtizedekig.

törppicur 2019.06.13. 09:08:40

@István Tamasi: neked rokonod a 9 gyerekes anyuka?
Amúgy mi a sztori, mert nem annyira közismert, amennyire gyakran húzgálod elő?

Minden ballib bérretteg 2019.06.13. 09:09:55

@törppicur:

Hát igen.. Ezen én is csodálkozom, hogy a B1 szarkeverő bloggerei ennyire nyíltan felvállalják az "ügy" a nagy "koncepciós per"érdekében más országok nyíltszini zsarolását, kényszerítését.

Nesze neked liberalizmus, meg szólás és gondolat szabadság.. :DDDD

Wildhunt 2019.06.13. 09:14:59

@Ménár Atya: jajj atyám, nem %-ban, hanem darabra. Mivel az EP választáson kevesebb darab szavazatot kapott a fidesz mint az országgyűlésin, tehát nyilvánvaló, hogy jön a halál, dögvész és kőkoporsó.

törppicur 2019.06.13. 09:16:11

@R.V.J.: bizony-bizony, ez az Olga história nem árulás, a Mi Ferink is megmondta, hogy legitim korrekció. Aki pedig azt gondolná, hogy a Nagy Táncoskomikus esetében pávatáncról lenne szó, áruló.

Csak zárójelben, az milyen furcsa lenne, ha Trócsányi jelentené be a független Tarlós újraindulásának támogatását. Pedig ő azon túl, hogy listavezető volt, mint a Mi Klárink, még valaki is a Fideszben, és a politikai életben. Demokratikus Klára viszont a gebin párt névadója és meg nem választott vezetője is egyben.

antiinternáci 2019.06.13. 09:38:28

Sajnos valóban komoly esély van a magyargyűlölők felhorgadására a finn internácik színre lépésével.
De hát ez várható is volt a gyalázatos nyugati EP-választási eredmények után. Nyugaton a tömegek sajnos a hazug és gyűlölködő, 99%-ban uralkodó bolsevista média által lebutítottak, agymosottak, és csorgó nyállal, birka módjára, önszántukból vonulnak a bolsevisták által ácsolt vágóhíd felé.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 09:40:01

@törppicur:
Nekem semmi bajom a Dobrjeva Klárival, szerintem kiváló EUs képviselöje lesz a szomszédainknak. A gondom az, hogy Vágó az ATV-n elmondta, hogy 1 órával Olga sajtótájékoztatója elött még azt sem tudták, hogy új jelöltre van szükség. Az az érzésem, hogy a DK-ban most sokan hülyének érzik magukat. Sajnálom.
Gondolom abban te is egyetértesz, hogy az érdemi vita úgyis csak a Gábor meg a Gergö között lesz.

ZX 2019.06.13. 09:44:52

@Minden ballib bérretteg: "külföldre rohongálnak, hogy a magyarokat megszívassák izomból évtizedekig."

Még szerencse, hogy ehhez a hazaáruló tetves Orbánnak még külföldre sem kell rohangálnia.

Cycmen 2019.06.13. 09:45:37

"a nagyhatalmak is eltökéltek atekintetben, véget vetnek Orbán ámokfutásnak."

Ezt ismerjük,nemsokára jönni fog hogy Orbán tömegpusztító fegyverekkel rendelkezik.

konrada 2019.06.13. 09:46:46

"egyre csökkenő csökkenő számú"

...azért kedves blogger - csak úgy egymás közt - micsoda nagy mázli, hogy a tavalyi országgyűlési támogatása így lecsökkent az EP-re a fityesznek.

...mert még így is 52-48-ra verte a teljes ellenzéket kétfarkostúl, mihazánkostúl, munkáspártostúl.
Azért mekkora szívás lett volna ha még az az 1 millió is rájuk szavaz, miközben a teljes ellenzék alig egy év múltán még 1 milliónál is több szavazót vesztett??

(Szvsz. ezt a "kevesebben"-t ne erőltesd, mert azért akadnak olyanok is, akik az elemi matematika szabályaival - veled ellentétben - tisztában vannak:
ha 52-48 aránypárnál az első tag egymillióval kevesebb szavazatot jelent, mint 49-51-nél, akkor a második taghoz tartozó szavazatszámhoz még nagyobb csökkenés kell tartozzon....;)

2019.06.13. 10:00:27

@antiinternáci: Bazmeg...mintha a Der Stürmert idéznéd 80 évvel ezelőttről :(
Amúgy ez a Bige-Babis-szervaitt-csereott sztori egész hihető.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.13. 10:00:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Aha persze "lopik a Zorbány". A bárhová beilleszthető ballibsi panel..A devecseri károsultak kaptak egy házat. Gyurcsányod alatt mehettek volna a rokonokhoz, vagy albiba, majd egy 5-10 éves bírósági eljárás égén kiszúrta volna a szemüket a sztárügyvédek által bevédett mal zrt. valami aprópénzzel, ami kutyaólra sem elég..Éppúgy leszarták volna őket Gyurcsányék, mint a mátrai károsultakat..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.13. 10:03:36

@Gábris szomszéd: A banknak is érdeke, hogy szabaduljon a rossz hitelektől, erre jött létre az eszközkezelő. Csak nem az utolsó pillanatban kell elkezdeni vakarózni.Most komolyan mi a faszt akarsz, hogy fizesse ki helyettük az állam a tartozást? Akkor persze az lenne a baj, hogy " a zorbány a mi adónkból jótékonykodik". A nyuszi meg a sapka..

2019.06.13. 10:03:50

@Blogolo Blogi: Nem csoda, most hogy Egyetlen Igaz Pótolhatatlan Vezérünk törökké nyilvánított minket.

ben2 2019.06.13. 10:03:53

Csak hogy tisztában a B1 blog is tisztában legyen a tétekkel: ha a 7. cikkely alapján megvonják Magyarország szavazati jogát az EU-ban egy olyan röhejesen amatőr fércműre hivatkozva mint a Sargentini jelentés, akkor Magyarország ki fog lépni az EU-ból.

Ez az eljárás ugyanis nem szól másról, mint hogy egyesek politikai _véleménye_ alapján felül lehet bírálni egy ország alapszerődésekben garantált jogait úgy, hogy a szerződést az adott ország betűről betűre betartotta.
Ha a 7-es cikkelyt életbe léptetik, akkor már csak idő kérdése mikor fog szétesni az EU, mert a balliberális-anarchista kisebbség és a médiamonopóliumuk további országok választóit fogják a 7-es cikkellyel büntetni, amiért merészeltek a nem balliberális-anarchista kisebbségre szavazni.

Na most ezt az EU vezetői is pontosan tudják, ezért lesz az egész eljárásból nettó szófosás.
Majd mondanak mindenféle csúnyát Orbánra, ő meg ezekkel fogja a hazai szavazóit hergelni, még jól is jön neki az önkormányzati választások előtt.
Aztán valaki majd jól vétózni fog, vagy elnapolják az ügyet, esetleg Orbán tesz némi szimbolikus gesztust, mintha elfogadná az amúgy teljesen abszurd vádak jogosságát, így nyugiban le lehet szavazni a 7. cikkely alkalmazását és mindenki elégedetten nyilatkozhat a nyugati ballib médiának, hogy megtették a tőlük tellhetőt.

6.Lenin 2019.06.13. 10:04:53

@R.V.J.:

A tutira esélytelenek alaptalan ígérgetése mióta érdemi?
Bármit megígérhetnek, hiszen soha nem lesz lehetőségük megvalósítani.

Erről szól az egész ellenzéki üres szócséplés. Hiteltelen emberek, hiteltelen ígérgetése.
Ezt te is tökéletesen bemutatod itt.

2019.06.13. 10:05:52

Látom, habonyka csatába küldte a trollokat.

morph on deer 2019.06.13. 10:06:56

@MACISAJT:
“...szükségesnek tartják, hogy a visegrádi csoport egységes legyen”

Magyarul: orbán azt szeretné, ha a V4-es társak beállnának mögé az EU ellen.

Mert szerinted közülük kinek is érdeke annyira, hogy orbán megerősödjön, hogy emiatt szembefordul az únióval, amelynek amúgy tagja?

Viccelsz, ugye?

Persze, eljönnek, de majd várd meg amíg választásra kerül a sor egy vesztésre álló Putyin-stróman és Európa között, fogod látni az “eredményt”!

Persze az is lehet, hogy csak személyesen akarnak gratulálni a jól eltalát trianoni megemlékezéshez, ki tudja...

Erre gondolok:
mandiner.hu/cikk/20190608_kiakadt_szlovenia_vezetese_a_magyar_kormany_trianon_emlekposztjara

Blogolo Blogi 2019.06.13. 10:07:49

@Ménár Atya: "Már megint hiba van a rendszerben, mert valahogy nem csökken csökken, hanem nő nő a szavazók száma :)"

Szegeny kis menaratya, mindig hadilabon allt a matekkal. Meg persze meg kismillio mas dologgal is, de inkabb ne is bolygassuk.

Eltiltott Vélemény 2019.06.13. 10:09:05

@konrada: " ... mert még így is 52-48-ra verte a teljes ellenzéket kétfarkostúl, mihazánkostúl, munkáspártostúl. ... "

Te szerencsétlen elmeroggyant fideszita-parazita! A MKKP a tavalyi eredményéhez képest kb megkétszerezte a támogatottságát.... Amúgy meg ne vedd egy kalap alá Őket a szarfaszu kurcsányita és maszopita élősködőkkel!

antiinternáci 2019.06.13. 10:10:43

@konrada:

Ment itt a hájpolás, hogy mennyire nagyon vezet a Fidesz. Az internáci sajtó ezt erősítette minden erejével. Mert nyilvánvaló volt, hogy erre sok Fidesz szavazó azt fogja mondani, hogy hát akkor "rám nincs is olyan nagy szükség...". És úgy is lett.
(Emlékezhetünk, hogy 3 hónappal a választások előtt még reális pozitív forgatókönyvnek tűnt, hogy magas részvétel esetén az ÁVÓ Párt nem éri el az 5%-ot. Ezért tettek meg mindent, hogy csökkentsék a részvételt.)

Egyszer már, 2002-ben bejött nekik ez a "nagyon vezet a Fidesz" trükk , akkor is így tartották távol a Fidesz szavazóit. Aztán jött a borzalom, a szadeszmp-s rémuralom, tönkrevágták az országot erkölcsileg és anyagilag is.

2019.06.13. 10:10:46

@morph on deer: Dwa bratanki ide vagy oda, Polskában azért nem jön le túl jól, hogy Lánglelkületű Apostoli Vezérünk egy KGB-alezredes seggét nyalja már mióta.

morph on deer 2019.06.13. 10:12:52

@Cycmen:
“Orbán tömegpusztító fegyverekkel rendelkezik.”

Hát az agysejtjeiteket már pusztítja rendesen, tömegével, ahogy itt is látszik.:)

2019.06.13. 10:15:18

@antiinternáci: Persze, hogy tönkre, mintha nem lett volna közben egy világválság...

6.Lenin 2019.06.13. 10:16:29

@Kitiltott Vélemény:

Az "ellenzéki"oldalon csak ide-oda vándorlás van, emelkedés nélkül.
2006 óta a Fidesz minden választást megnyert, sőt 1re nagyobb arányban.

antiinternáci 2019.06.13. 10:17:30

@Kitiltott Vélemény:

Mindenkit egy kalap alá kell venni, akinek a tevékenysége azzal a förtelmes következménnyel járhat, hogy visszajön a szadeszmp-s rémuralom, Gyurcsány Apró Vadai. A kutyák, mint szórakoztató bolsevisták, nagyon jó esetben is a hasznos idióta szerepét töltik csak be. Olyanok, mint a tüdőgyulladás, amely megtámadja a rák ellen küzdő, legyengített szervezetet.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 10:18:19

@6.Lenin:
Kedves Linyin elvtárs!
Ugye egyetértünk, hogy egy demokráciában jó ha van ellenzék?
Ha van ellenzék, akkor azoknak jó ha van jelöltjeik ugye?
Ha már vannak jelötjeik, akkor azoknak jó ha vannak programja ugye?
Ha már van program, akkor azt jó megvitatni ugye?
Nem értem a kifogásodat? Te meg most amúgy sem szavazhatnál rájuk, esetleg majd összel.

Ahogy azt az Andris elnök úr szokta volt mondani:
"S hasít Gabi összel, a Tarlóst hagyja àllva, mert ránk szavaz a sok kiábrándult fideszárva!!!"

Cycmen 2019.06.13. 10:18:50

@konrada:
"...azért kedves blogger - csak úgy egymás közt - "

Téged most dobtak le a földre a gyíkemberek? Egyvalamiről még "egymás közt" sem tudsz beszélni egy libsivel és ez a VALÓSÁG! :D Ha azt mondja, hogy a Fidesz szavazók egyre fogynak, akkor ott nincs mit tenni!

2019.06.13. 10:21:57

@6.Lenin: Naja, úgy könnyű, hogy bedarálom a vidéki médiát, és a végletekig elhülyített-lebutított-rettegésban tartott tömegekkel (migrancsok, ugye) szarrá nyerem magam, Budapest meg dögöljön meg...Mao tapsikol a mauzóleumában.

antiinternáci 2019.06.13. 10:25:37

@Kispangit:

Hát ember, nálad max. hozamot ért el a bolsevista agymosás.
Te milyen válságról beszélsz???
Magyarország már 2007-re csődbe jutott, 10% hiány, nulla közeli növekedés, miközben más országok száguldottak (Szlovákia 2007 IV. negyedév: 13% növekedés, nálunk 0,2%).
A válság 2008 szeptemberében jött, hatását a lendület miatt 2009-től fejtette ki.
És mivel a szadeszmp rémuralma következtében az ország már eleve a cső szélén volt, a válság nálunk sokkal pusztítóbban jelentkezett, mint más országoknál, ahol pár hónap után már a kilábalás kezdődhetett meg. Itt viszont Gyurcsányék még 2010 közepéig bitorolták a hatalmat, további elképesztő károkat okozva.

Cycmen 2019.06.13. 10:27:15

@Kispangit: " Lánglelkületű Apostoli Vezérünk egy KGB-alezredes seggét nyalja már mióta."

Már nem KGB alezredes, csaxólok. Azóta befutott egy még szebb karriert és egy nagyhatalom sikeres vezetője. Ezt ti libsik nem értitek, mert ez egy másik dimenzió, amibe nektek soha nem sikerül belépni, úgy hívják, hogy előrejutás a tehetség segítségével!

morph on deer 2019.06.13. 10:28:45

@Kispangit:
“...mintha a Der Stürmert idéznéd 80 évvel ezelőttről”

Mi az hogy mintha!
Csak szólok, hogy “mintha” a Kossuth teret is akkori állapotára bontották volna vissza, hogy az is szinkronban legyen az egész ótvaros neofasiszta katyvasszal ami orbán fejét uralja egyre jobban...
Mit gondolsz, miért forszírozza már megint a határon túli történéseket?
Hogy legyen kiket “megvédeni”, ha elérkezettnek látja (Putyin is) az időt..!

Ja, “ein reich, ein volk, ein führer”!
Régi szép idők, mi?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 10:29:21

@Kispangit:
Mi már régóta mondjuk, hogy el kell venni a szavazójogot a vidékiektöl!!! Azt sem tudják, hogy melyik században élnek!!!
Az ország sorsa ott döljön el ahol a Parlament van!!!!

6.Lenin 2019.06.13. 10:33:35

@R.V.J.:

Te állandóan összekevered a dolgokat.

Természetesen szükség van "ellenzékre" hiszen a polgárok gondolkodása sehol sem lehet 1séges. Nekik is szükségük van a saját képviseletre.

Kinek a hibája, ha ez nem tud megvalósulni?

Szerintem legfőképpen azoké, akik elfogadnak kínjukban bárkit, mondjuk egy Momentumot, vagy DK-t. Feleslegesen, mert tömegek soha nem lesznek mögöttük.
Valódi koalícióra meg eleve képtelenek, hiszen állandóan csak a saját megélhetésük, életben maradásuk lebeg előttük.

Elsősorban a választóknak nem szabadna ilyenekre szavazniuk. Nyilván egy réteg mindig lesz, 1re fogyatkozó háttérrel. Lásd Jobbik, LMP. És már hosszú a sor a megszűntekről.

Nem lehet 2-3 cikluson keresztül csak ígérgetni, minden kormányra kerülési esély nélkül. A választók megunják. Vagy soha nem tudnak majd elszakadni a küszöb környékéről. Cirkusznak is előbb-utóbb unalmas lesz.

ben2 2019.06.13. 10:33:37

@Kitiltott Vélemény:

Éppen ez az, hogy az ellenzék mind nettó szavazatszámban, mind szavazat arányban gyengült tavalyhoz képest és a különböző ellenzéki törpepártok azt próbálják meg világraszóló sikerként előadni, hogy sikerült más ellenzéki pártoktól szavazókat elszipkázniuk.
Ez a maguk szempontjából persze siker, de mindezt a kormány és nem az ellenzék kudarcaként interpretálni szánalmas wishful thinking.
Annyiban igazat adok amúgy, hogy az MKKP nem tartozik szorosan az ellenzéki brancsba, mivel azok szavaztak a kutyákra, akik amúgy "a kutyára se szavaznának", azaz az MKKPra adott szavazatokat nem az ellenzékhez, hanem a "nem szavazókhoz" kellene sorolni. Innen nézve az ellenzék társadalmi támogatottsága siralmasabb, mint amit a konkrét választási eredmények mutatnak.

6.Lenin 2019.06.13. 10:35:47

@Kispangit:

Az eb máshol van elhantolva, ezért nem találjátok a megoldást, és ahogy itt elnézem (olvasom) rövid időn belül nem is lesz ebben sikerélményetek.

2019.06.13. 10:36:41

@Gábris szomszéd: Kusza szemű néni megint nagyot ment :)
"Merkel egy senki, Németországnak pedig vége."

Legerősebb mondata: ÖN LÁT POLITIKAI VITÁKAT OTT? MINDENKI UGYANAZT MONDJA, NINCSENEK KÜLÖNBÖZŐ VÉLEMÉNYEK.

ZX 2019.06.13. 10:40:16

@Cycmen: Igazad van, szavazat mindig van eladó. Na meg megvezethető ember is.

konrada 2019.06.13. 10:40:22

@Kitiltott Vélemény:
Ó te szegény! Beszéljünk róla?;))

ZX 2019.06.13. 10:42:46

@Cycmen: Na ja, tehetségesen börtönzi be vagy likvidáltatja az ellenzéket.

Európai téridő 2019.06.13. 10:47:02

Nem kéne a B1-es címének a végére is odarakni a kérdőjelet, ahogy az I2 ajánlója is tette?

konrada 2019.06.13. 10:47:13

@6.Lenin:
Kedves Lenin Elvtárs!
...most nem tudom, álpolemizál, vagy nem veszi észre a szarkazmust.

...én az előbbire szavazok, mert eddig megnyugtató tudat volt, hogy az ilyen szarkasztikus provokációkat eddig csak a másik oldal hülyéi zabálták meg (pl. ballib utánzattól)....

ZX 2019.06.13. 10:53:42

@antiinternáci: Csak szólok, hogy akkor már Bajnai volt nem Gyurcsány, és Orbán is elismerte, hogy jó munkát végzett. Minden más igaz.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.06.13. 10:54:24

@antiinternáci: az államháztartási hiány 5% volt a gdp százalékában 2007-ben.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 10:55:01

@6.Lenin:
Máshogy látjuk a dolgokat Linyin elvtárs. Szerintem nem a fidesz támogatói döntik el, hogy ki a jó ellenzéki.
Az ellenzék támogatóiknak jók ezek a pártok! Ellenzéknek meg egész egyszerüen lenni kell!!

Már csak azért is, mert a Nagy Finn Beavatkozás után hová is fordulnának a békefenntartók szakértö kormányért, mint a hazai politika legfelkészültebb erejéhez: a MOMENTUMHOZ!!!

konrada 2019.06.13. 10:58:37

@ben2:
...s pont azért emeltem ki én is az kétfarkút, mihazánkat, munkáspártot, mert ezeket nem érdemes hozzászámolni azokhoz, akik csatlakoznának egy DK-MSZP koalához...

(Ahogyan a tavalyi 51%-ból is - még ha a 0,1%-os pártocskák is kapnának parlamenti helyet egy teljesen arányos rendszerben - lejött volna 3-5%pontnyi olyan párt, amely egy ilyen koalában nem venne részt, viszont egy jó állásért a szükséges arányban beállt volna a fidesz mögé.
...de persze ez is csak köldöknézegetés, mert mindenütt van azért küszöb, és az ha csak 0,5% is - ennyi minimum kell 1 mandátumhoz egy 200 fős parlamentben - már a minősített többsége meg lett volna a fidesznek. ...de ezt csak annak kell elmagyarázni, akiknek a matek kimaradt az életéből... ...de azoknak meg minek??;))

6.Lenin 2019.06.13. 10:59:51

@konrada:

Az mennyivel visz előrébb bármit is, ha a pacák szarkasztikusan ír, amit kevesen értenek?
Mellesleg ügyes a pacák, mert a félreértett lényegről ír.
Szerintem aki érti, hogy miként is ír, és miről, az eddig is értette a lényeget.
Ő így látja jónak. Érdekes kísérlet, hátha bejön, vagy nem, mint a többi.

pioneer2016 2019.06.13. 11:03:39

Ezeknek a hozzászólásoknak már semmi köze a blogban feszegetett kérdésekhez. Vigyázzatok! Orbánhoz hasonlóan ezek a fidesznyikok is tereléssel próbálkoznak.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.06.13. 11:04:30

@konrada:

jellemző rátok kretén ballibekre hogy csak ti szopjátok be ezt a nickhamisító 6. Lenint aki csak azért van itt hogy megmutassa hogy mi fideszesek milyen hülyék vagyunk. És még el is beszélgettek vele, hogy ez tényleg így van!

konrada 2019.06.13. 11:08:39

@6.Lenin:
Ez nem harctér.
Én speciel szeretem "...mert rettegek" beírásait is, mert látszik mögötte, hogy gondolkozik, és nem csak a "sz.r" meg a "g.ci" csöpög ki az agyából, mint sajnos nem egy fórumtársunkból.
...s nem csak azoknak szól ez a fórum, akik csak az előbbieket képesek felfogni.
Ennyike...

Orbán veje 2019.06.13. 11:10:45

@6.Lenin: @konrada: @Cycmen:

Haver! Jól szétverte a jogállamot a gazdád! 1990-ben végre megszabadultunk a kommunista diktatúrától, erre 20 év elteltével Orbán meg ti szarházi fideszesek felépítitek ugyanazt, sőt nem is a nyolcvanas, hanem az 50-s éveket idézve.

Erre te mint tetves orbánszolga mit csinálsz? Mindezt mentegeted, véded, ellene szavad nincs, s hazudsz megállás nélkül, mint a Geci gazdád.

Haver! Te egy mocskos gerinctelen fizetett orbánista troll vagy, és ha a tisztességnek a szikrája lenne benned, kurvára szégyellnéd magad. De nincsen. Éppen ezt tesz téged alkalmassá arra, hogy a tolvaj, diktatúraépítő orbán fizetett csahos kutyája légy.

6.Lenin 2019.06.13. 11:12:24

@R.V.J.:

Tévedsz-ebben is-nekem is, mint aki jobbat nem lát a placcon-és ezért a Fideszt támogatom- jó lenne egy igazi ellenzék, mert én az országot tartom fontosabbnak, mivel itt élek, és nem néhány önjelölt seggfej megélhetését.

Miként mérnénk másként a valós teljesítményt, ha nincs összehasonlításra lehetőség?

Mert egy deli, széles vállú, szakállas faszkalap mást mond? Aki hisz neki, lelke rajta, cirkusznak is elmegy, de ettől mikor lesz bármi is jobb ebben az országban?

A Momentum bármikor kiszolgálja az országot-pénzért- egy ködös ideáért, egy önjelölt messiás lázálmáért.

Azt látom, hogy ezerrel küzdesz azért, hogy lejárasd a Momentumot, de szerintem ott tévedsz ebben (is), hogy erre szükség lenne. Szerintem meg nem, soha nem lesz ma már tömeg mögöttük, ahogy az SZDSZ mögött se volt, a kezdeteket kivéve. 90-ben én is rájuk szavaztam, de hamar elárulták, kik is ők valójában.
A Momentumnak ezt már nem kell bemutatni. Néhány fiatalnak most még jó bulinak látszik, aztán vége.

konrada 2019.06.13. 11:12:41

@Ballib vagyok mert rettegek:
;)))

(Esküszöm, hogy a beírásod előtt kezdtem el a válaszom, mielőtt ideértél volna!
...és arra is, hogy nem én vagyok te, hogy egyfajta duplagondolként szándékosan kilógatva lólábat járassam le azokat, akik bekajálják írásaidat...;))

konrada 2019.06.13. 11:13:45

@Orbán veje:
;))))
No csak nem megtaláltad a tükröt???
;)))

Ballib vagyok mert rettegek 2019.06.13. 11:13:54

@pioneer2016:

Na mi van ballibsik, kedd van , ma megint megbukott Stráhe, megint kizárták Orbánt a Néppártból, megint nem állított meg Orbán Viktor 100 millió afrikai migránst Röszkénél, Mészáros Lölö megint átutalt egymillió eurót Orbán Viktor titkos svájci számlájára vagy egymillió svájci frankot a titkos euró számlára, már magam sem tudom követni a lippsiii hazudozást és fék news gyárat.

Orbán Viktornak amúgy már elege van ebböl a liberális jogállami népi demokratikus európai Euból és most be fogja indítani hogy sorra fogja kirúgni a néppártból az elliberalizálódott lippsii néppártiakat. A finnekkel fogja kezdeni, utána jön Merkel meg az összes maradék. Miután az összest kirúgta beveszi Salvint és Lepent és akkor ők hárman végre egy megtisztult néppárt lesznek.

törppicur 2019.06.13. 11:16:54

@Igazamvanvagyigazamvan?:
való igaz, a hiány nem 2007-ben volt a legxarabb, hanem 2006-ban. Ahhoz Ferinek semmi köze
Az államháztartás szezonálisan kiigazított nettó finanszírozási igénye - az államháztartási hiány - 2006 negyedik negyedévében a GDP 9,8, az év egészében 8,9 százalékát tette ki, év végén a névértéken számított, konszolidált bruttó (maastrichti) államadósság a GDP 65,7 százaléka volt - hozta nyilvánosságra az előzetes adatok alapján a Magyar Nemzeti Bank pénteken.

Cycmen 2019.06.13. 11:18:23

@morph on deer: "Hát az agysejtjeiteket már pusztítja rendesen, tömegével, ahogy itt is látszik.:)"

Te a Farkasházy Tivadar humorakadémián végeztél?

Ballib vagyok mert rettegek 2019.06.13. 11:19:13

@konrada:

te nickhamisító gyurcsány csicska ballib, mit hazudozol itt összevissza, mindenki látja rajtad hogy csak azért vagy itt hogy mutogasd hogy a fideszesek milyen hülyék. A ballibek meg m´ég be is kajálják hogy minekünk ne lenne eszünk, csupa agyhalott birkák lennénk. Miközben ti nem olvassátok a valódi híreket, sose volt a kezedben origo.hu, 888.hu amik a független média utolsó bástyái ahol még meg lehet írni a valóságot.

törppicur 2019.06.13. 11:20:59

@Orbán veje: engem ugyan nem szólítottál meg, de egyszerű matek szerint a 90-es váltás utáni 20 évben Orbán 4 évig volt kormányon, sőt az utolsó 8-at a szélballib követte el.

midnight coder 2019.06.13. 11:22:49

@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: Most õszintén szólva, ha valahol konzervatív kommunista, zöld kommunista és szoci kommunista között lehet választani, az mennyire demokrácia ? Kb. mint a Kádár-rendszer volt ahol választhattál a Hazafias Népfront összes jelöltje közül.

antiinternáci 2019.06.13. 11:23:25

@ZX:

Azt írtam, hogy "Gyurcsányék". Szóval nem kell szólnod.
Mivel Bajnai az előző országromboló, LQró kormány kulcsembere volt, és mivel a szadeszmp-s oldal politikai vezetője továbbra is Gyurcsány volt (és maradt), így a "Gyurcsányék" megfogalmazás helyesen írja le a helyzetet. Helyesen abban az értelemben is, hogy Bajnai pont ugyanúgy felelős volt az LQrásban mint Gyurcsány (nem ám az alienek dobták őt le ide közénk, hanem Gyurcsány Apró Vadaival együtt énekelte az Intetnacionálét).
Helyesen abban az értelemben is, hogy teljesen felesleges és kártékony minisztetelnökségével, kegyetlen lakossági megszorító csomagjával akadályozta, elodázta rémuralmuk következményeinek a felszámolását, hiszen 2010 közepére tolta el a szükségszerű változást.

Orbán a népszerű internáci interpretációval ellentétben a magyarokat dícsérte, akik a szörnyű megszorítások ellenére sztrájkok nélkül tűrték a szadeszmp-s ostorcsapásokat.
(Pedig igazság szerint csak azoknak kellett volna a felelősséget viselni, akik szavazatukkal hatalomba segítették az LQrókat. Akik nem tanultak semmit a közel 70 éves szadeszmp uralomból, hiszen minden kormányzásuk után csődöt kellett menedzselni. Lásd '90, '98, 2010...)

6.Lenin 2019.06.13. 11:24:17

@konrada:

Nem harctér? (keveseknek talán tényleg nem, nekem sem). Én is csak válaszokat keresek sok miértre (igaz, ehhez néha provokálni is kell, meg ha túl 1hangú a "társalgás", vagy nagy az unalom)

Nagyon sokaknak ez itt igenis egy harctér(nek hitt felület), harcolnak is, valamiért. Mondjuk egy elbaszott élet okainak a másra kenéséért, vagy csak simán a tehetségtelenség kompenzálására tett kísérlet kedvéért. Mindenkinek másért.

Sajnos a miértekre kevés a valódi válasz, de nem szabad csüggedni, hátha 1x bejön, vagy nem.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 11:24:28

@6.Lenin:
"Azt látom, hogy ezerrel küzdesz azért, hogy lejárasd a Momentumot, de szerintem ott tévedsz ebben (is), hogy erre szükség lenne."

ez most a hamis nick Linyin elvtárs??
Én mikor sértegettelek, személyeskedtem veled???
Mind a tíz mükörmöm lekopott a kommenteléstöl a kampányban mire meglett a gyözelem!! Ha tudni akarod, külön dicséretet kaptam az elnökségtöl a túlóráim miatt!!!
Egy világ dölt össze bennem Linyin elvtárs, remélem a hamis nick irta ezt a szörnyüséget!!!

Cycmen 2019.06.13. 11:24:31

@Orbán veje: "Haver! Jól szétverte a jogállamot a gazdád! 1990-ben végre megszabadultunk a kommunista diktatúrától,"

Igen, 94-ben már Horn kormány volt, a legújabb hírek szerint pedig Apró Antal és Donáth Ferenc komcsi funkcionáriusok unokái képviselik ezt a szerencsétlen országot!

midnight coder 2019.06.13. 11:26:05

Amúgy egyébként maga a nicklopás lehetõsége leginkább azt bizonyítja, hogy a blog.hu programozói finoman szólva nincsenek a szakma élvonalában.

6.Lenin 2019.06.13. 11:28:59

@midnight coder:

Miért? Az elferdült lélekkel született honfitársainkat is megilleti némi öröm, az elbaszott életükben. Ne sajnáld tőlük.

midnight coder 2019.06.13. 11:30:31

@Cycmen: Na ja, megszabadultunk majd 4 évre. Persze ez sem annyira igaz, mert egyrészt az elvtársak már 86 óta kezdték szétlopni az országot, ergo pontosan tudták hogy itt 89-ben gengszterváltás lesz, másrészt Antallék alatt is vígan folyt az ország szétlopása a jóelvtársi kapcsolatokon keresztül. Az már Antallék marhasága volt, hogy asszisztáltak mindehhez, sõt még adták is alájuk a lovat a kárpótlási jegyekkel és az MRP-vel.

6.Lenin 2019.06.13. 11:32:40

@R.V.J.:

OK!OK! Nem szándékom belerondítani a kis örömödbe. Csináld csak, nekem tetszik, de feleslegesnek tartom, ennyi.
Hajrá Momentum !

antiinternáci 2019.06.13. 11:35:03

@törppicur:

Miért nem volt köze Ferinek a 2006-os hiányhoz?

Cycmen 2019.06.13. 11:35:28

@ZX: "Csak szólok, hogy akkor már Bajnai volt nem Gyurcsány, és Orbán is elismerte, hogy jó munkát végzett."

Persze, sőt megbízható források szerint Orbán kormányt sem akart alakítani, annyira meg volt elégedve Bajnaival és megkérte hogy maradjon, csak Bajnai a közismert szerénysége miatt nem vállalta! Viszont titokban azóta is tanácsokat ad Viktoréknak és ez az oka a fejlődésnek!

Cycmen 2019.06.13. 11:41:30

@midnight coder: Csak a hülyéknek írtam a legnyilvánvalóbbakat, azzal már nem akartam őket terhelni, hogy a komcsi struktúra a rendszerváltás ellenére gyakorlatilag zavartalanul üzemelt tovább teljes gőzzel.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 11:46:50

@6.Lenin:
Semmi gond, nem haragszom, mindenkinek lehet egy rossz napja. Július 6-án majd jól megbeszéljük egy frappé fölött. El ne felejtsd el hozni a karódat - de keményfából ám, mert a Robi leellenörzi!!

Eltiltott Vélemény 2019.06.13. 11:50:03

@antiinternáci: " ... Olyanok, mint a tüdőgyulladás, amely megtámadja a rák ellen küzdő, legyengített szervezetet. ... "

Azaz, segíti a természetes szelekciót :-)

antiinternáci 2019.06.13. 11:52:34

@Cycmen:

Igen, az a baj, hogy az MDF-kormányt sokan a jobboldali kormányzáshoz sorolják, holott Antallék idején a régi apparátus ezerrel szabotált, a gazdasági hatalom a kezükben volt. Antallék pedig balekként asszisztáltak ehhez, hagyták a vadkapitalista viszonyok terjedését, amivel a szadeszmp járt jól, hiszen a pénz, a kapcsolatok mind náluk voltak.
Éppen ezért szoktam két évet ebből a ciklusból is beszámítani, amikor a csaknem 70 éves szadeszmp-uralkodásról írok.

ZX 2019.06.13. 11:52:48

@Cycmen: Vitatkozhatsz, de elég nehéz akkor amikor kép és hangfelvételek bizonyítják. Jó fideszkutya módra tagadj le mindent!

konrada 2019.06.13. 11:55:50

@midnight coder:
Szvsz. ez a fajta még nem is durva, hamar kiugrik, és eleve az eredeti kezdte a froclizást a névadással, ő meg csakazértis magára vállalta: respect.

...az már idegesítőbb, ha egy buta troll humorérzék nélkül machinál a névvel, és tud úgy regisztrálni, hogy két darab kis l helyett 2 nagy I-t, vagy nagy O helyett 0-val operál, amik például telefonon nem is lehet kiszúrni.
...na azok egyenek sünt a blogmotorral együtt! ;)

Eltiltott Vélemény 2019.06.13. 12:00:15

@6.Lenin: @ben2: A MKKP nem más, mint egy indikátor párt, ami a "politikai elit"-et minősíti. Az 1% feletti támogatottságuk azt jelzi, hogy a politikai elit egy kalap szar. Ha bejutnak a parlamentbe az pedig azt jelenti, hogy már nem egy kalap szar a politikai elit, hanem abszolút alkalmatlan a vezetésre.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 12:08:27

@Kitiltott Vélemény:
Szerintem az MKKP a fidesz kottájából játszik!!! Szívesen megnézném a párt cash-flow-ját.
Aki ebben a kritikus helyzetben nem a legjobb ellenzéki pártra szavaz (Momentum) az európai értelemben vett hazaáruló, irredenta és fasiszta!!!

Eltiltott Vélemény 2019.06.13. 12:15:08

@R.V.J.: " ... Szerintem az MKKP a fidesz kottájából játszik!!! ... "

Azt hiszem igazad van, főleg ott látszott, amikor megtrollkodták a "kátyúvisszaállítási ügyiratot", vagy amikor nyilatkoztak a köztévében a savköpő menyétekről...

Cycmen 2019.06.13. 12:15:09

@ZX: Jaj öreg, minden relatív, a Fletóhoz képest úgy, hogy az IMF diktált, talán végezhetett jó munkát annak a csődhelyzetnek az elkerülésére, amiben kormánytagként bőven részes volt, de Orbán biztosan nem volt elájulva a gazdaság láttán.Megmondták hogy elkúrták, mit bizonygatsz degenerált?

törppicur 2019.06.13. 12:15:43

@antiinternáci: vicceltem, de nem sikerült
Igazamvan kolléga olyan hevülettel védte a 2007 évi minuszt, hogy utána kellett néznem 2006-nak.
Az volt Ferink csúcséve (választás, Öszöd, ősz, bizalmatlansági, stb), persze, hogy köze volt hozzá.

antiinternáci 2019.06.13. 12:16:39

@R.V.J.:

Hú, ez kemény.
Én már sok bírálatot írtam Gyurcsányról. Az, hogy faszista meg irredenta, még nem jutott eszembe.
De végül is, minden segítség jól jön...

konrada 2019.06.13. 12:17:32

@ZX:
No persze.
...és ezt olyan komolyan is kell venni, mint ahogyan te veszed azt, amikor Meggyessy mondta anno a választási kampányban, hogy "jól mennek a dolgok"*
;)

*"de lehetne jobban is csinálni" (azért szedtem szét az idézetet, mert te is. A kettő között a különbség az, hogy a főhadnagy elvtárséknak ez nem sikerült.)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 12:21:32

@Kitiltott Vélemény:
Erröl beszélek!!! Nem látsz át a szitán???
Amikor a felelös ellenzék sorba hozza a zseniálisabbnál zseniálisabb politikai megoldásokat az ország bajaira, egy ilyen "savköpö menyéttel" az MKKP lenullázza az eröfeszítéseinket!!!
Biztos vagyok benne, hogy a Lendvai Ildikó utcából whatsup-polnak az MKKP-nek, hogy mikor kell trollkodni!!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 12:26:07

@antiinternáci:
A Gyurcsányt lehet kritizálni, csak a Dobrjeva Klárit hagyd békén!!

ZX 2019.06.13. 12:28:00

@Cycmen: Elkúrták, elkúrták.... a hazaáruló kisgömböc is elkúrta, csak még nem volt válság ami ezt felszínre hozná.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.13. 12:29:56

@Veszéjben a lyogállamiság !: ""lopik a Zorbány". A bárhová beilleszthető"

Persze, mert lop orrba, szájba. Mondj valami újat.

"A devecseri károsultak kaptak egy házat."

És közadakozásból milliárdokat. Amit a geci gazdád ellopott tőlük.

"Gyurcsányod"

Semmi közöm az elkúróhoz. Ti szoptátok a faszát, míg az őszödi beszéd után ki nem szerettetek belőle.

konrada 2019.06.13. 12:36:14

@ZX:
Ja.
...és nem is csináltak, mint anno a szagértőkből álló kormány 2006-ban...;)

pioneer2016 2019.06.13. 12:41:33

@Ballib vagyok mert rettegek: "Miután az összest kirúgta beveszi Salvint és Lepent és akkor ők hárman végre egy megtisztult néppárt lesznek."

Ehhez viszont kéne, hogy legyen Ő valaki az EU-ban. Jelen pillanatban most egy senki, azon kívül, hogy a Te gazdád.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.13. 12:41:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Még az öszödi beszéd csak csak.Én úgy voltam vele,hogy nem baj gyerekek,majd helyrehozzátok.
Na,az ami az után jött,nekem az nem tetszett.
Még úgy voltam vele,hogy ennél még vikiék is jobbak lesznek,pedig rühelltem őket.
Aztán nem sikerült nekik sem de attól még itt maradtak a nyakunkon.

Cycmen 2019.06.13. 12:47:43

@ZX: ..." a hazaáruló kisgömböc is elkúrta, csak még nem volt válság ami ezt felszínre hozná."

Nyíltan válságban reménykedsz te szar hazaáruló mocskos libsiproli? Ez a válságduma azért is jó, mert már a válság előtt elkúrták és emiatt lett majdnem csőd! Látom kezded fényezni az "elmúltnyolcévet", az alternatív valóság mellett nem árt egy alternatív múlt is, ahol Orbán megköszöni Bajnainak az aranytól és gyémánttól roskadozó kincseskamrákat!

6.Lenin 2019.06.13. 12:50:08

@Kitiltott Vélemény:

" A MKKP nem más, mint egy indikátor párt, ami a "politikai elit"-et minősíti. "

Szerintem ehhez az "elit"-nek nem sok köze van. Egy ilyen pártra is vannak " vevők" egy 8 milliós választásra jogosult tömegben. És még sok másikra is. Színes a tömeg, és van is lehetőségük-működik a demokrácia- rájuk szavazni, feleslegesen.

Már csak annyi hiányzik, hogy egy hiteles vezető, hiteles vízióval elhitesse velük, összefogva érnének valami, így szart se.

pioneer2016 2019.06.13. 12:57:55

@Cycmen: "Nyíltan válságban reménykedsz"

Nyugi Orbánt is eléri a gazdasági válság szele. Már elég közel jár.
Apropó: Varga Mihály azt üzente nektek (fidesznyikok), hogy ha drága az euró, nem muszáj külföldre menni nyaralni, itthon is lehet. A szar forintra ez volt a válasza.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.06.13. 13:04:06

Na mi van ballibsik, kedd van , ma megint megbukott Stráhe, megint kizárták Orbánt a Néppártból, megint nem állított meg Orbán Viktor 100 millió afrikai migránst Röszkénél, Mészáros Lölö megint átutalt egymillió eurót Orbán Viktor titkos svájci számlájára vagy egymillió svájci frankot a titkos euró számlára, már magam sem tudom követni a lippsiii hazudozást és fék news gyárat.

Orbán Viktor egyébként aranykorszakot hozott el Magyarországra amikor bevezette hogy a magyar GDP legalább 50%-át a magyar nemzeti nagytőkés osztálynak kell megtermelnie. Ez nem tetszik a lippsikknek hogy most nem ők lopj´ák a kasszát, hanem az megy annak az 2-3 megbízható magyar nemzeti érzelmü nagyvállakozónak a kezébe.

Bige egy Soros bérenc lipppsii aki szerint Magyarországra be kell vezetni a jogállamot és hasonló NEMZETHALÁLT hozó ötletei vannak. Az a minimum hogy a cégeit át kell adnia a nemzeti magyar nagytőkés osztálynak, Mészáros Lölönek vagy Narancsi istvánnak. Vagy Vajna Timinek, aki továbbviszi Andi Vajna NER örökségét.

Az origo.hu egyébként kiderítette hogy Bige összejátszik a finnekkel, azok pénzelik őt, ezért akarják a finnek Orbán Viktort kirúgni az néppártból. Csak hogy ez fordítva fog történni, Orbán Viktor fogja a finneket kirúgni az Euból.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.13. 13:04:37

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Nem akarlak elkeseríteni, de már 2006 előtt elkúrta. A 2006-os választási csalások már annak a következménye volt. Az meg hogy a nép a csalásokra nem figyelt fel, csak az azokat bevalló őszödi beszédre, a plebs bűne.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.06.13. 13:05:57

@pioneer2016:

megnyugtatlak lippsikém hogy mi nem is akarunk külföldre menni nyaralni, sose voltunk ott, így szarunk rá hogy Orbán Viktor alatt akár 3000 forint is lehet az euró. A lényeg hogy a migrik ne jöjjenek, meg a Soros se.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 13:09:57

@pioneer2016:
Szerintem a válság megoldása már a Nagy Finn Beavatkozás utáni szakértöi kormány feladata lesz. Szerencsére a Momentumnak már van kész árnyékkormányprogramja!!

A varga engem is felhúzott ezzel a megjegyéssel!! Különösen, mert én soha nem veszek hazai árút csak importot, ezért nagyon megnöttek a költségeim :'(((

konrada 2019.06.13. 13:10:45

@Ballib vagyok mert rettegek:
Nyugtathatod, látod mennyi esze van!;))

ZX 2019.06.13. 13:12:25

@Cycmen: Miután nekem sem jönne jól egy válság, így nem reménykedem ebben. Az meg aki egy nyíltan magyarellenes és hazaáruló büdös patkányra szavaz az csak fogja be a pofáját.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.13. 13:14:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem hiszem hogy kellett csalnia.Bár mi is úgy voltunk ,hogy bukni fog.
De akkor a fidesz kúrta el az ellenzékeskedést.
Még ahhoz is segghülyék voltak és bazdmeg most ők vannak 9 éve kormányon.
Ez borzasztó.

Cycmen 2019.06.13. 13:17:53

@ZX: Az meg aki egy nyíltan magyarellenes és hazaáruló büdös patkányra szavaz az csak fogja be a pofáját.

Akkor kussolj libsi.

pioneer2016 2019.06.13. 13:20:12

@Ballib vagyok mert rettegek: "hogy Orbán Viktor alatt akár 3000 forint is lehet az euró"

Azt gondolom, hogy gazdaságpolitikai kérdésekben ne merülj el, mert ingoványos talajra tévedsz a tudatlanságoddal. A korábbi hozzászólásod meg teljesen értelmezhetetlen.
Javaslom más, hasznosabb elfoglaltságot keress magadnak. Mondjuk részt vehetnél egy ároktisztítási közmunka programban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.13. 13:23:29

@pioneer2016: Ne vedd már be öccse!
Ő csak az egyik(?) fideszbirkát trollkodja!

ZX 2019.06.13. 13:23:42

@Cycmen: Te szavaztál a patkány fideszre nem én.

Minden ballib bérretteg 2019.06.13. 13:23:58

@pioneer2016:

Mondtam már a ballib nickhamisító haverodnak, hogy csak a magadfajta agyatlan Gyurcsnyista előszopókat képes átverni, és ti rendre bizonyítjátok is.. :DD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.13. 13:25:27

@Cycmen: Hámostmér?! A gazdád is libsiként kezdte!
Még bármi lehet!:))

Homo sorosensus · http://magyarhirlap.hu/cikk/111053/Homo_sorosensus 2019.06.13. 13:25:38

Mi homo sorosensusok diktálunk az EU-ban, és megszopatjuk Magyarországot.

Ha majd az ország azokat választja, akiket mi is elfogadunk, akkor majd levseszük a kis tetű magyarokat a szopó rollerről.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.13. 13:27:42

@Minden ballib bérretteg: Pedig titeket figuráz ki,mert pont ilyenek vagytok.
De amíg vagytok,vikiéknek nem kell vécépapír.

midnight coder 2019.06.13. 13:31:34

@konrada: Én már olyan nicklopást is láttam itt, ahol az két nicket szövegszerkesztőbe másolva sem láttam a különbséget, pedig nyilvánvalóan lopás volt az is.

midnight coder 2019.06.13. 13:35:40

@Homo sorosensus: "Ha majd az ország azokat választja, akiket mi is elfogadunk, akkor majd levseszük a kis tetű magyarokat a szopó rollerről."

Fletó idején voltunk csak rajta igazán, pedig az MSZP eléggé az ő kottájukból játszott akkortájt. Ha a migriválság idején is hatalmon vannak, akkor biztos leadott volna a TV2 egy olyan Tényeket is, ahol a hõs Fletó megment egy a Keletiben eltévedt szír kisgyereket és mindjárt állampolgárságot is ad az egész családjának.

konrada 2019.06.13. 13:37:25

@midnight coder:
...hát vannak módszerek... (direkt írtam a nehezen, de láthatókat. Azt észre nem veszed egy szövegszerkesztőben, ha karaktert cserél mondjuk cirillre..)

6.Lenin 2019.06.13. 13:38:01

@midnight coder:

A B1 kezdetén úgy másolták a nickemet, hogy a mondat hossza, a szótagok száma, minden egyezett, csak a szöveg értelme volt más. Ki is zártak utána vagy 3x.
volt olyan poszt, ahol szinte egész este "egymással" beszélgettünk.
Aztán törölték még a böngészőből is az előzményeket.

Cycmen 2019.06.13. 13:39:14

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Hámostmér?! A gazdád is libsiként kezdte!
Még bármi lehet!:))

Értem. Ellenőrzésképpen ismertetnéd az akkori Fidesz legjellemzőbb liberális vonásait? Már csak hogy lássam tudod e miről beszélsz. :D
Mondjuk nem számítok hosszas és értelmes előadásra!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 13:44:48

@midnight coder:
Jaj de unom ezt a nemzetek európája meg önrendelkezéses maszlagot!!!
Én például egyetértek a Dobrjeva Klári Egyesült Európai Államával. Egyrészt, mert akkor nem tudnak feltenni minket arra a rollerre amröl homó ír, mársrészt meg jobb lemondani bizonyos feladatokról (külügy, hadügy, ásványikincs stb) amik meghaladják a képességeinket.
Csak nézd meg a Monarchiát, ott nem stresszeltünk ezeken a dolgokon és mégis milyen jól alakultak a dolgok!!! Aranykor!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.13. 13:52:41

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Nem hiszem hogy kellett csalnia"

Szerintem se kellett. De csalt. Törvényt fogadott el 5 éves adócsökkentésről. A választások után adót emelt. A gazdaság kifulladt, azt hazudta hogy dübörög a gazdaság. Visszatartotta a Nemzeti bankot attól, hogy a szokásos gazdasági jelentést publikálja.

Cycmen 2019.06.13. 14:11:42

@ZX: Nem tőled kérdeztem, mindenesetre leírni te sem tudtad. Az emberi jogokat favorizálták, az a Kádár korszak után még nem a mostani libsi értelemben jelentette az anarchiát. A Fidesz akkori liberállisságának mértékére meg a legjellemzőbb Fodorék kilépése.

ZX 2019.06.13. 14:19:39

@Cycmen: Nálam ezt jobban leírták. Amúgy meg hülyeségeket beszélsz. Egyfajta liberalizmus van. Nincs más értelmezés, csak ti akarjátok ezt elhitetni, hogy legyen ellenségkép és lipsizhessetek. Akárhogy takargathatjátok a dolgot, ti megmaradtatok büdös komcsinak és az sem számít nektek, hogy tönkreteszitek az országot meg a társadalmat, csak ti legyetek hatalmon.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.13. 14:21:10

@midnight coder: Persze hogy nem. Cirill betűkkel hamisítottunk, nem lehetett észrevenni. De erre rájöttek, azóta nem tucc ilyen karaktereket alkalmazni.

Célkereszt 2019.06.13. 14:37:45

@antiinternáci: Te azt hiszed mindenki hülye Európában? Hogy nem látják mekkora veszélyt jelent Orbán antidemokratikus, nacionalista politikája. A nemzetek Európája a legnagyobb ostobaság vagy gonoszság. Ebből csak újabb háborúk származhatnak. Tanulj a történelemből!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 14:56:47

@Célkereszt:
Ezt próbálom én is elmagyarázni ezeknek szerncsétleneknek, hogy pl. amikor a Putyini Oroszország nem tartja be a neki szegezett ultimátumot, akkor jobb vállvetve, az Europai Egyesült Államok (USE?) zászlaja alatt megelözö csapásként végigszáguldani az ukrán sztyeppén és megverni Putyin hadait Voglográdnál, mint megint a rossz oldalon állni!!!!

Nem beszélve arról, hogy a terrorista Irán elleni elkerülhetetlen megelözö csapásban is jobb az USE részeként részt venni, mert így nagyobb ásványkincs szelet jut nekünk is a rezsimcsere után!!!

Albert Ejstejn 2019.06.13. 15:35:42

@Célkereszt: Tevedsz, ostoba demagog hazugsagokat szajkozol.
SOHASEM a nemzetek miatt tortek ki a haboruk, hanem mindig az olyan birodalmak miatt, amive, Europat szeretnek atalakitani a lipsik.

Sancho12 2019.06.13. 15:54:55

@midnight coder: Ebben igazad van.De ugye a geci már akkor is kaszált antallal együtt.Nem 9 éve kezdte.Akkor még nem kellet stoman,nefelejtsd el az igazságot.Pl.,a tiszti kaszinó.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.13. 15:58:02

@Albert Ejstejn: a háborúk azért voltak, hogy bizonyos körök tudjanak hadi kölcsönt adni az uralkodónak, plusz hadianyag szállítók is voltak
ezek a körök sosem a longobárdok vagy a druidák voltak

Célkereszt 2019.06.13. 16:03:51

@Albert Ejstejn:
Ha Európa egyesül, akkor marad ellenfélnek Oroszország, de mi okból támadnánk meg. Ha az európai hatalmak az elmúlt 75 évben a konfliktusokat keresték volna, akkor már rég kitörtek volna háborúk. Bizonyosan a sokat szidott liberalizmus eredménye, hogy csak kisebb konfliktusok voltak Európában a II. vh. óta. Nincs semmi oka, hogy uszíts a liberalizmus ellen. E fajta beszéd járta a II. vh. előtt is Európát. Nem kell a fasiszta-náci propaganda.

taga20 2019.06.13. 17:18:56

@midnight coder: én mesélhetnék.

van egy szargerincű fityesz bandatagotok, aki fullra lemásolja az avatarom, a nivcknevem.

onnan lehet tudni, hogy egy szardarab közületek, a kamu dumáján kívül, hogy ha rákattintasz a nicknévre. ott látod, hogy mikor regisztrált és hány hozzászólása van.

ennyi.

Cycmen 2019.06.13. 17:26:39

Na látom megjött a Gáspár Győző négyosztályos Általános Iskola magántanulója is! Szeva taga 20!

Cycmen 2019.06.13. 17:29:43

@taga20: Monnyuk én elsőre elképzelhetőnek tartottam hogy leszopnád a migránsokat, végül a helyesírási hibák hiánya vált gyanússá!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 17:32:10

@Cycmen:
Nem helyesírási hiba az hanem a nógrádi dialektus fonetikus átírása. Szerintem cuki. Olyan kőkorszaki.

taga20 2019.06.13. 17:36:24

@Cycmen: te, aki egy kecskével él, az nekem ne vagánykodjon itt nekem!

látom ma is itt basztad a rezet egész nap.

ja és ha má nyelvtannáciskocc itt nekem, akkor hogy előtt vessző. jó napot kívánok itt vannak az érdi huszárock!:)

zenét bírod retek? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=hd_6_I-pPz8

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.06.13. 17:59:01

@törppicur: azért, szeretnénk azt a 65%-ot...ja, és a hiányt a tartalékfelhalmozás, valamint a manyup okozta. Szintén a jelentésből...tudod, az a manyup, amiből visszafizettük a hitelt az imf-nek.

Orbán veje 2019.06.13. 21:53:29

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: @Cycmen: @midnight coder:

Haver! Képzeld nagyon jó hírem van! Rogán propagandaminiszter gyakorlatilag annyit költhet a fideszes hazugságokra a magyar adófizetők pénzéből, amennyit csak akar. És mivel te szarházi trollként szokás szerint végighazudtad a napot, hát legalább havi 500 kemény magyar forint fizetésemelésre számíthatsz.

Ezzel is kifejezik azt, hogy a hozzád hasonló hasznos idiótákra most nagyobb szükség van , mint valaha.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.13. 22:05:12

@Célkereszt: Igen tamuljunk belőle,a szu igájának levetése után ne kerüljünk egy másik unio igájába.A kollaboráns magyar politikai bal most is érdekelt az alávetésben..

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.13. 22:05:31

@Orbán veje: nálam az 500 az óradíj emelés volt, mióta Tóni barátomnak így megfutott
el sem tudod képzelni hogyan dőzsölünk
te meg maradsz irigy proli
örökre

Belzebubo 2019.06.13. 22:20:00

@Veszéjben a lyogállamiság !: akkor ki kell lépni belôle, amig lehet. Csak az a k. pénz ne kéne annyira...

Orbán veje 2019.06.13. 22:50:26

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Haver! A helyzet az, hogy neked ezen a szép napon itt kellett izzadnod húsz nicken, miközben én két koktél között úsztam egyet a medencében.

Viszont mos még erősebb légy. A fizetésemelésed 500 forint/hó, s nem pedig 500Ft/óra. A Tóni átbaszott alaposan, a hozzád hasonló hasznos idiótáknak ez a sorsa. Szóval itt fogsz rohadni szépen a neten egész nyáron.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.13. 22:54:58

@Belzebubo: Még nincs európai egyedült államok.Csak a dk-s balfaszok szeretnék..

ember100 2019.06.13. 22:57:50

@Ballib vagyok mert rettegek:
Helló !

A Bige ügyről csak annyit hogy a Lölő nemrég vett egy műtrágyagyárat , meg vegyi üzemet .
Szerinted kell neki a konkurencia ?
Tiszta maffia módszer :)

Belzebubo 2019.06.13. 23:12:31

@Veszéjben a lyogállamiság !: meg a németek meg a franciák meg a többi európai ország. Vagy mondhatnám úgy is, a normálisak...

ember100 2019.06.13. 23:19:54

@Albert Ejstejn:
Helló !

És milyen lipsik lehettek az Osztrák-Magyar monarchia meg Németország , és később a hitleri Németországban ??????

Blogolo Blogi 2019.06.13. 23:27:01

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Igen tamuljunk belőle,a szu igájának levetése után ne kerüljünk egy másik unio igájába.A kollaboráns magyar politikai bal most is érdekelt az alávetésben."

Inkabb ugy tunik Viktor csinal magabol egyre nagyobb csicskat, hogy visszakeruljon a klubba. Melto kis udvari bolondja vagy.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.13. 23:36:31

@Belzebubo: "meg a németek meg a franciák meg a többi európai ország"

Akarod mondani, a német meg a francia ipari lobby, meg az általuk megvett politikusok...

Ténylegesen amúgy e két országon kívül nincs számottevő tömegtámogatottsága az USE-nek:
www.express.co.uk/news/world/897467/martin-schulz-united-states-of-europe-european-union-eu-poll

Belzebubo 2019.06.14. 00:07:12

@Szergej Szergejevics Szergejev: na, a megvehetô politikusok körét jól mutatja a Strache affér (meg a Gruevszki ügy) és hát madarat tolláról... meg aztán melyik külügyminiszter akarja megvédeni a német autóipart a „túlzó“ környezetvédelmi elôirásoktól, meg a nôvekvô bérektôl? (Nem a nèmet - hogy segitsek)

Cycmen 2019.06.14. 06:31:37

@taga20:" ja és ha má nyelvtannáciskocc itt nekem, akkor hogy előtt vessző. jó napot kívánok itt vannak az érdi huszárock!:)
zenét bírod retek? nesze!:)))"

Nem! Zenét ne! Inkább átnézem kétszer amit írok megígérem, de zenét nem kérek!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.14. 13:36:52

@Cycmen: Sajnos én is felejtek,majdnem úgy,mint a fidesz szavazók.:))

Tivadar Romhányi 2019.06.15. 14:08:14

Ne szépítsük !
EGY BŰNSZERVEZET SZABADON RABOLJA SAJÁT NEMZETÉT...
„Mikor a rezsim Istenre és a kereszténységre hivatkozik, akkor a kormányt bírálókat próbálja kirekeszteni a kritikai pozícióból, azt sugallva, hogy a bírálatuknak istennel szemben eleve nem is lehet morális alapja...Amikor Orbán, nemzetek Európájáról, nemzeti szuverenitásról beszél, csak azt akarja, hogy az EU fizesse a fogadott politikai családot, az ő személyes gyarapodását, anélkül, hogy beleszólna a pénzek felhasználásába. A nemzeti szuverenitás számára annak biztosítéka, hogy egy bűnszervezet szabadon kirabolhassa saját nemzetét....” (Magyar Bálint)

Cycmen 2019.06.15. 14:50:14

@Tivadar Romhányi: Magyar Bálint Polgári származású családban született. Apja, Magyar Bálint (1910-1992) film- és színháztörténész, színházigazgató, anyja, a kolozsvári zsidó származású Siklós Olga (1926-2006) dramaturg (1947-ig Schwarcz) volt.
Magyarország oktatási minisztere
Hivatali idő
1996. január 1. – 1998. július 8.
Szabad Demokraták Szövetségének 5. elnöke
Hivatali idő
1998. május 31. – 2000 decembere

Orbán Viktor (Székesfehérvár, 1963. május 31. –) magyar jogász és politikus. 1988-ban a Fidesz egyik alapító tagja,A harmadik magyar köztársaság
8. miniszterelnöke
Hivatalban a mai napig.
Hivatalba lépés: 2010. május 29.

A harmadik magyar köztársaság 4. miniszterelnöke
Hivatali idő
1998. július 6. – 2002. május 27.

Politikai pályafutása
Párt Fidesz – Magyar Polgári Szövetség (1988–) Pártelnök.

Íme a véleménymondó és a kritizált karrierje. Mit akarsz ezzel a senkivel akinek szétesett régen a pártja?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.15. 15:39:57

@Cycmen: "Orbán Viktor (Székesfehérvár, 1963. május 31. –) magyar jogász és politikus."

... tolvaj, maffiózó, hazaáruló, gazdasági analfabéta, kormányozni impotens.

Íme a kritizált karrierje.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.17. 17:35:23

@Cycmen: Vajon Petőfi vagy Arany mikor lesz népellenség nálatok?

Hungry horse 2019.07.03. 14:21:59

Az eljárás vége borítékolható: lengyel vétó. Minimum. De lehet V4-es vétó, a románokkal, horvátokkal közösen.

A korábbi jóslataitokat is buktátok.
Ezt is bukjátok.
Akkorát zakózott buktor, hogy elzavarta a tetves kurva anyjába webert, timmermanst és az őket protezsáló stasimamit, meg bandáját is:

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190702-weber-macron-es-orban-kivegezte-a-csucsjelolti-rendszert

mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

Én meg - miután kiröhögtem magam rajtatok - ide is leírom, a reményeiteket ismét elbuktátok, az EP választással, ami a 11. országos választási bukásotok volt.
Nem kicsit, nagyon, ahogy a kedvenc elqrótok mondta nektek.

Most pedig az ET és EP tisztségviselői választásokat elbuktátok, a többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzötök nincs, ahogy itt a b1 gyűlöletblogon jól olvasható, évekre visszamenőleg.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon, a V4-ekkel, a V4-ek harcra kész szövetségeseivel, az epp-ben és az ep-ben is.

A döntések pedig a tanácsban születtek, ahol, tényszerűen kiderült minden normális ember, sőt még az érettségi nélküli bukott komancs kutya sulc számára is, hogy nem weber, timmermans és mürkül szopatja orbánt, hanem fordítva, orbán és a V4-ek, a horvátok, bolgárok, lettek, litvánok, olaszok szopatják mürkült, timmermanst és a webert. Orbán mellett durva koalíció sorakazotott fel és tartott ki a zsarolások, megvesztegetések, fenyegetések ellenére is.

Hazudozhattok, majomkodhattok még évekig, de minden egyes alkalommal ugyan így beégtek, mint szoktatok.
Ezt soha nem lehet megunni. :)

Amikor már a népszara, a zindex és a 444 is a b1-et és a ballbbant trollokat cáfolják, akkor nagy a gáz nálatok, az tuti.

András Gráner 2019.07.29. 13:34:50

Ha valaki vagy valakik a jogállamisággal akar megfogni bárkit is, az valóban nem ismeri az uniós alapító okiratot, de az egyezményeket sem. Az unióban a jogállamiság egy nagy baromság. Az összes tagállamot meg lehet büntetni az alapító okiratban foglaltakkal. Kezdve Merkellel, a videója miatt, amikor az egyezményt felrúgva utasította a határ átlépés törvénytelenségére. A jogállam olyan állam, ahol a közhatalmat a nyilvános és írott jogszabályok tartalmának megfelelően, és a jogszabályokban meghatározott eljárások keretében, arra feljogosított szervezetek és személyek gyakorolják. A jogállamiság a legáltalánosabb értelemben a közhatalom jognak való alávetettségét jelenti.
Az angolszász politikai rendszerben a joguralom (rule of law) kifejezés használatos, ami azt fejezi ki, hogy a hatalommal felruházott emberek sem állnak a jog felett.
Az önkényes döntésekkel szemben a jogszabályok által előre meghatározott döntések születnek,
a bíróságok előtt és a törvények előtt minden ember egyenlő,
az alkotmány az emberi jogokból származtatható, és ezek kikényszerítése a bíróságok feladata,
a hatalommal felruházott emberek sem állnak a jog felett. TENGERPICI 2019.07.29.

András Gráner 2019.07.29. 13:35:34

Ha valaki vagy valakik a jogállamisággal akar megfogni bárkit is, az valóban nem ismeri az uniós alapító okiratot, de az egyezményeket sem. Az unióban a jogállamiság egy nagy baromság. Az összes tagállamot meg lehet büntetni az alapító okiratban foglaltakkal. Kezdve Merkellel, a videója miatt, amikor az egyezményt felrúgva utasította a határ átlépés törvénytelenségére. A jogállam olyan állam, ahol a közhatalmat a nyilvános és írott jogszabályok tartalmának megfelelően, és a jogszabályokban meghatározott eljárások keretében, arra feljogosított szervezetek és személyek gyakorolják. A jogállamiság a legáltalánosabb értelemben a közhatalom jognak való alávetettségét jelenti.
Az angolszász politikai rendszerben a joguralom (rule of law) kifejezés használatos, ami azt fejezi ki, hogy a hatalommal felruházott emberek sem állnak a jog felett.
Az önkényes döntésekkel szemben a jogszabályok által előre meghatározott döntések születnek,
a bíróságok előtt és a törvények előtt minden ember egyenlő,
az alkotmány az emberi jogokból származtatható, és ezek kikényszerítése a bíróságok feladata,
a hatalommal felruházott emberek sem állnak a jog felett. TENGERPICI 2019.07.29.
süti beállítások módosítása