B1 blogcsalád



Szegeden még Budapestnél is rosszabb eredmény ért el a Fidesz

2019. május 27. - nickgrabowszki

Az ellenzéki szavazók 60:40-es többségben vannak. bl_1.jpg

Arról írtunk már, hogy a Fidesz alulmúlta saját és az általa keltett várakozásokat is a vasárnapi európai parlamenti választáson, és tavaly óta 800 ezer, 2016 óta másfélmillió szavazatot veszített el.

Azonban a választást még így is megnyerte, ami elsősorban az ellenzék széttagoltságának köszönhető. Orbán Viktor szavazói a Magyarország legnagyobb kisebbsége, a Fidesz minden településen a legnagyobb párt lett, de

egy ellenzéki összefogás a nagyobb városokban egyértelműen legyőzheti.

Nyilván nem azokon a helyeken, ahol az országos átlagát messze felülmúlva 60% fölött végzett; ilyen Szabolcs és Vas megye, a két határszélen (lásd az alsó képet).

A kormánypártok mindössze két megyében végeztek 50 százalék alatt, ahol az ellenzéki szavazók világos többségben vannak.

  • Az egyik ilyen hely természetesen Budapest.
  • A másik Csongrád megye.

ep.jpgA fővárosi eredmény egyáltalán nem meglepő, Csongrád már inkább.

Az utóbbi kapcsán érdemes megjegyezni, hogy ez az egyetlen megye, ahol az MSZP a 3. helyen végzett, egyben 10% fölötti eredmény ért el, ami még Budapesten sem tudott produkálni.

A csongrádi eredmények vizsgálatakor jól látszik, hogy a Fidesz átlag alatt szereplése főként a megyeszékhelynek tudható be: Szegeden a Fidesz rosszabb eredmény ért el, mint Budapesten:

az ellenzéki szavazók 60:40 arányú többségben vannak.

Ráadásul a Szegeden az MSZP-Párbeszéd listája Dobrev Klára DK-ját megelőzve a 2. helyen végzett, ami még Angyalföldön, a fővárosi XIII. kerületben sem sikerült neki.

Az MSZP országosan is kiugró szegedi szereplése nyilván nem függetleníthető a várost már 17 éve vezető Botka László polgármestertől, aki a párt miniszterelnök-jelöltje is volt, és bár már nincs tisztsége az MSZP-ben a választók továbbra is a szocialistákhoz kötik.

Szegeden a MSZP, a DK és a Momentum együtt sima többségben van a Fideszhez képest, és itt a Jobbikot is egyértelműen az ellenzékhez érdemes sorolni, mert a tavaly országgyűlési választáson a helyi képviselőjelöltek visszaléptek volna a baloldal javára, ha az országos központ - Vonáék - nem tiltják ezt meg nekik.

A szegedi EP-eredmény amúgy jelzésértékű lehet az önkormányzati választásra is: Botkát 5 éve éppen egy ugyanilyen arányú EP-választás választották újra polgármesternek 60 százalékos eredménnyel. A választási oldalról az is kiderül, hogy 2014-ben a baloldali összefogás a 20 önkormányzati képviselői mandátumból 17-et nyert el.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7014864512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aranka1973 2019.05.27. 17:14:11

Szóval, a dolog úgy áll, hogy 18 megyeszékhelyből van egyetlenegy, ami már korábban sem fideszes vezetésű volt, és ahol a nagyszerű "összefogás" jelen állás szerint esetleg segíthet a polgármesteri hely megtartásában ?

És ezt próbálnátok itt győzelemként eladni ?

Ja, hát nagyszerű, mondjuk az országosan 16% felett végző DK és a 9% felett végző Momentum helyében stratégiai szempontból azért meggondolnám, hogy biztos érdemes-e beállni egy 7% alatti pártszövetség polgármester-jelöltje mögé, de mindez persze Budapesten még inkább felvethető, pláne úgy, hogy Karácsony ráadásul népszerűtlenebb is Tarlós Istvánnál.

Ja, és mielőtt még az egyszerű összeadásra légvárakat építenétek Budapesten, azért azt nem árt tudni, hogy a polgármester-választás konkrét személyekről szól; így nem lehet az esélyeket egyszerűen az összes ellenzéki pártra adott voks mechanikus összeadásával kiszámítani. Ha sikerül egy kellően ellenszenves kompromisszumos jelöltet összeszednetek, akkor az 1+1 nem 2, hanem csak 1,5 lesz; és az sem garantált, hogy minden ellenzéki párt hajlandó beleállni egy Gyurcsány-vezette összefogásba, az meg pláne nem, hogy ezt a szavazóik is 100%-ban akceptálják, és nem tüntetnek a távolmaradásukkal vagy a kormánypártok jelöltjeire való átszavazással.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.05.27. 17:23:19

Az, hogy nem csak a mi kerületeinkben, hanem olyan távoli, elmaradott megyében is mint Csongrád győzni tudott az ellenzék, óriási riadalmat okoz a fideszben!!!!!!
Lesz még Momentum győzelem ilyen videki helyeken is!!!!!!

Cycmen 2019.05.27. 17:28:55

"Szegeden még Budapestnél is rosszabb eredmény ért el a Fidesz"

Igen, győzött. Tényleg kurva szar eredmény!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.27. 18:00:42

@R.V.J.: 1értel mű
a Miniszterelnök Úr ott is mekbukot 40százalékkal

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.05.27. 18:14:37

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Gratulálok a kiváló eredménynek miniszterelnök úr!!! Jó volt a buli tegnap és remélem Klárika másnapossága elmúlt már!!!

Behaton 2019.05.27. 18:58:45

Ahogy megjósoltam!
Óriási győzelmet aratott az ellenzék és hatalmas csapást mért a Fideszre. Most arathatjuk le gyümölcsét a tavaly december óta folyamatosan tartó több tízezres, gyakran százezres tüntetéseknek, mely tüntetések tömegéhez csatlakoztak a szülésre kényszerített fiatalok, az éhséglázadásig jutott szegények, a rabszolgatörvény által sújtott dolgozók, a külföldre menekült fiatalok és a déli határnál terrorizált, kétségbeesett menekültekért aggódó civilek ezrei, tízezrei...százezrei. Szavazópolgárok millióinak szavazata jelzi, hogy az ellenzék jó úton jár! Másfél millió szavazót vesztett a Fidesz és ezek a szavazók most mind az ellenzék jelöltjeire szavaztak. A hatalmasra duzzadt ellenzéki tábor láttán pedig nyugodtan kimondhatjuk, hogy a Fideszt a magyarok negyede sem támogatja. És most ősszel, az önkormányzati választáson egy ugyanilyen nagy győzelmet arat majd az ellenzék...... ezzel kikényszerítve az előrehozott választásokat, melyet a demokratikus oldal nyer, nagy fölénnyel.
A tegnapi eredmények tükrében az is megállapítható, hogy amikor Orbán washingtoni látogatásával egy időben, a German Marshall Fund bekérette Márki-Zay Pétert és Kész Zoltánt, valószínűleg azt közölték velük, hogy Magyarország új miniszterelnöke Gyurcsány Ferencné lesz. Nagyon jó döntés! Bízhatunk amerikai barátaink szakértelmében, tapasztalatában és éleslátásában.
Barátaim, ősszel ugyanilyen nagy győzelmet aratunk!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.27. 19:20:46

@R.V.J.:
miaz hogy nagyonis!
kicsoda?
az öregecskedő feleségeket le kell cserélni vagy elküldeni bruxellesbe
refoorm! mostanában az arab focistákkal kavarok

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.05.27. 20:05:41

:-DDD

Budapestnél is rosszabb eredményt, ó váó!!!

Hiszen Csongrádban alig 35%-ocskát vert a legközelebbi ellenfelére (DK).

Azért elég nagy szarban lehettek, ha ilyen szalmaszálakba kell kapaszkodnotok.

Igaz, hogy jelen állás szerint 18:1-re bukjátok a megyeszékhelyek polgármester-választásait, és Budapest is csak akkor lehet meg, ha MINDEN mostani ellenzéki szavazó beáll Karácsony mögé (beleértve Puzsér híveit, és azokat az ellenzékieket, akik legutóbb is átszavaztak Tarlósra), de ez nektek már győzelem, a Fidesznek meg rossz szereplés...

Szeretnétek ti ilyen "rosszul" szerepelni!

Nancsibacsi 2019.05.27. 20:14:39

Már megint a szokásos hiba: összeadjátok a részeredményeket, aztán papíron előre meg is veritek a fideszt. Arra nem gondoltok, hogy a momentum szavazói honnan jöttek? Jobbik, esetleg fidesz - majd pont ők fognak DK/MSZP/PM-es polgármesterjelöltre szavazni - BIZTOSAN :-D
Én reggel megláttam az index választási térképét, hogy konkrétan FULL NARANCS AZ EGÉSZ ORSZÁG, ÉS EGÉSZ BUDAPEST - aztán azt hittem hogy beszart a böngészőm, és indítottam egy másikat - de ott is. Ez a realitás fiúk - ilyen még sose volt, hogy az index nem bírt felvarázsolni egyetlen eltérő színű foltot se a választási térképekre.

Oxica 2019.05.27. 20:19:45

Gyurcsány után Szeged az ami kibaszottul szúrja a szemét a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigánynak.

Már legalább 12 éve ostromolja de sem erővel, sem csellel nem tudja bevenni, pedig még kubaszov elvtársat is leküldte lázítani.

Hát ez van elvtársak, idén sem a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigánynak áll a zászló.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

Brix 2019.05.27. 20:20:39

A fő tanulság szerintem az, ha az ellenzèk ha talál egy jó közös jelöltet a budapesti polgármestersègre, akkor Budapestet megnyerhetik ősszel. A politikai paletta is tisztul, szerintem, az Mszp csatlakozik a DK- hoz, az LMP- nek úgy tűnik vège...A Jobbiknak is annyi...Kevesebb ellenzèki párt könnyebben tud majd koordinálni...A vidék más kèrdès , ott azért erőteljes elmaradásban van az ellenzèk...Ide évek kellenek, hogy változzon valami, ahogy fokozatosan újabb korosztályok lèpnek szavazói korba, nyilván nem a 60 közeli fidesz- elitet fogják támogatni...A Momentum ha ügyes, akkor kihasználja a nyerő Momentum lehetőséget , ès tovább nyomul a társadalomban...Ha nem rontják el, az idő nekik fog dolgozni , nem az öregecske " fiatal demokratáknak" - aki nem is demokraták..

Brix 2019.05.27. 20:26:33

@Nancsibacsi: A Momentum szavazói többnyire fiatalok , nem jönnek sehonnan, vagy ha igen , leginkább az LMP- től...Simán működhet az összefogás , ha találnak egy jó jelöltet...De, majd összel dől el , hogy kinek lesz igaza...

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.27. 20:53:07

@Aranka1973:

tehát a 13 / 8 egy rossz eredmény úgy, te mocskos fidesszpatkány, hogy a csuti cziggány állampártja a mi pénzünkön hirdetve egy éven át a programját, végre így képes volt eredmény elérni?

a szétosztogatott krumpli a romáknak, a beszavazó ukránok már csak hab a tortán.

éljen a főcziggány staddionromasága, éljen a birkaország korrumpálódása!

egy vérkép 3 hét, a kórházakban nincs orvos, ezzel -is- foglalkozhatna az a retkes csutti staddioncziggány

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.27. 20:54:40

@Oxica:

osztákiában megbukott a mocsok, nálunk a staddioncziggány a hatalmát a butaságnak köszönheti, sajnos.

éljenek az éhbérek, a staddionok, és tibborcz milliárdjai

éljen a főstróman!

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.27. 20:58:50

@Brix:

"A Momentum szavazói többnyire fiatalok , nem jönnek sehonnan, vagy ha igen , leginkább az LMP- től...Simán működhet az összefogás , ha találnak egy jó jelöltet...De, majd összel dől el , hogy kinek lesz igaza... "

meg kell találni a fiatalokat azzal, hogy nem CSOK (a FŐCZIGGÁNY HITELE) hanem tisztességes bér kell, a soros migráncs duma helyett rá kell világítani arra, hogy a retek cziggány csutti országában egy fiatal már nem juthat albérlethez se a RETEK fizetéséből, nem hogy gyereket neveljen, tanuljon.

a staddioncziggány tibborcz vejje és lölő zsebét tömi, nem a Fiatalokét.

a staddincziggányság jövője a fiatalok, nyitni kell a szemük. nincs migráncs, nemzeti lopás viszont VAN!

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.27. 21:08:51

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

egyszer fellázad a vidéki roma sereg, és megcsinálja a csutti valagát, lesz soros migráncs óbégatás.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.27. 21:11:32

ez magyarország, a staddioncziggányság. :D

ugat a szutyok csutti, hogy soros soros migráncs migráncs, de a fajtáját -is- nyomorban tartja, az meg szaporodik mint a lábgomba...

lesz itt még probléma. :D

www.youtube.com/watch?v=PcmEl7fAETA&t=1s

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.27. 21:15:00

soros meg migráncs, a kurv@@nyját, de a probléma meg megy a szőnyeg alá, a saját fajtáját leköpi ez az alja

a rohadó ország meg a habocska.

www.youtube.com/watch?v=EJdgS7xjAdw

Ader Janos 2019.05.27. 22:36:43

Most komolyan tenyleg azt tekintik gyozelemnek a libbantak, hogy volt egy varos az orszagban, ahol nem brutalis megalazo vereseget mert rajuk a fidesz, hanem csak siman lenyomta oket ??
Ez nem kicsit szanalmas.

Gábris szomszéd 2019.05.27. 22:46:48

@Ader Janos: Készüljetek mert ősszel Budapestet és több nagyvárost is elbuktok. :)

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.27. 22:51:05

@Gábris szomszéd: émmán készülök
lesznek városok ahol csak sima többséggel nyer a fityesz nem 2/3-dal, ahogy a libbantak elvárják

Gábris szomszéd 2019.05.27. 22:56:40

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Ugye milyen jó az időzítés? :)

A Miniszterelnökség elnézést kér, amiért valótlanságokat híresztelt Dobrev Klára cégéről

444.hu/2019/05/27/a-miniszterelnokseg-elnezest-ker-amiert-valotlansagokat-hiresztelt-dobrev-klara-cegerol

A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.05.27. 23:12:03

@Ader Janos: Ez nem vicc. A liberálisok úgy érzik, ha nem verik őket hülyére, akkor már ők győztek. Elképesztő de tényleg ott tartanak, hogy az az eredmény ha csak laposra verik őket :)))))))))

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2019.05.28. 00:56:27

Ez a blog eleve gagyinak indult, de mára nagyjából érthetően ki tudják fejezni magukat. Azonban a mondanivaló színvonala a Lipóti és a kabaré között ingadozik. Ez a mostani egy jobb Sas kabaréban is megállná a helyét.

inreallife 2019.05.28. 01:37:40

Hat erdekesek az eredmenyek. Az egesz orszagban a DK lett a masodik, kiveve szegedet (mszp) es a budai(!) keruleteket, ahol a momentum. Tobb dolog latszik ebbol. Egyreszt aki eddig gyurcsanyra hivatkozva nem akart osszefogni, (jobbik, lmp) azt megbuntettek a szavazok. Ez a brutalis eredmeny az ellenzeki terfelen meg is agyazott a kovetkezo gyurcsany korszaknak.

Hogy ez jo, vagy sem, azt mindenki eldonteheti maga, de immar 10 nincs aki az ellenzek oldalarol meg tudta volna verni orbant. Feri reaktivalta magat, nem fog kesztyus kezzel banni senkivel. Az mszp-t mostanra bedaralta, nem kerdes, hogy a korabbi partszakadas nyertese o lett, az mszp azota sem talalt olyan kadert a helyre, akivel szintet tudna lepni. A lmp megszunt, 70000 szavazatot meg a munkaspart is osszehoz rosszabb napjaiban is. A jobbik kerdes meg, ok pont ott erosek, ahol a dk es a momentum meg nyomokban sem talalhato meg.

A fo kerdes az lesz, hogy a DK, momentum es jobbik mire megy egymassal. A valasztok mostmar kemenyen buntetnek, es feri most a legnagyobb kakas, mas meg a tyukudvarban sincs. Lehet fintorogni, meg politikai machinaciokra jatszani, de sokan mar inkabb gyurcsanyra is leszavaznak, csak orban takarodjon vegre. Ezt nevezem "minosegi" cserenek.

A top20 varos felet el fogja vesziteni a fidesz, ha egyszer sikerul mar a partoknak nemcsak szavakban osszefogniuk. Ugyhogy a nemzeti gazdasakmegvalto akcioterv valoszinuleg a falusi krumplitermeles felviragoztatasa lesz, mert kelleni fog a valasztasra. Szep kilatasok.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.05.28. 05:53:09

Ki érte ezt a sikeres ellenzéket? Folyamatosan nyernek!

Vagy a szavazatok 51 %-át szerzik meg, vagy a szavazásra jogosuktak 70 %-a áll ki mellük. Most Budapesten már 60 %-juk van.

Szédító eredmények, megállás nélküli sikerek!

Honnan ez a hatalmas képesség ezekre az állandó sikerekre? Zorbán álmatlanul vergődik, de immár 9 éve képtelen megfejteni az ellenzéki sikeresség titkát.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.28. 06:40:16

@közíró MAXVAL bircaman:

"Honnan ez a hatalmas képesség ezekre az állandó sikerekre? Zorbán álmatlanul vergődik, de immár 9 éve képtelen megfejteni az ellenzéki sikeresség titkát. "

megfejtette a geci, az államhoz befolyó közpénzek pofátlan párfinanszírozásra használása, a média felvásárlása strómanokkal (közpénzből, alapítványokba tömörített) Goebbels-i (náci) félelemkeltés, ellenzéki plakátrongálás és plakátlopás, alapból azoknak megjelenésének gátlása, az ellenzék anyagi és erkölcsi ellehetetlenítése. Krumpliosztás, szegények megvásárlása, román ukrán vendégszavazók, választási törvény alakítása, habony jelenléte.

soroljam még te fidesspatkány? fognád már be a pofád, fasiszta féreg, soros soros migráncs migráncs!

éljen a staddioncziggányság!!! magyarország nyomortanya, de a strómanok híznnak, éljen lölő és tibborcz!!

www.youtube.com/watch?v=EJdgS7xjAdw

Kivlov 2019.05.28. 06:51:03

Aszondja: "Magyarország legnagyobb kisebbsege..." :D
A többség meg gondolom az újZS momo 300e szavazója. :D

megvagyhadnagy 2019.05.28. 07:00:15

@Brix:
"A fő tanulság szerintem az, ha az ellenzèk ha talál egy jó közös jelöltet a budapesti polgármestersègre, akkor Budapestet megnyerhetik ősszel."
Késő.

megvagyhadnagy 2019.05.28. 07:03:25

csüngőhasú norvégbáró: Ember! Nem tudsz normálisan beszélni? Azt hiszed, ha folyamatosan, válogatott trágárságokat böfögsz, akkor majd komolyabban vesznek és nagyobb súlya lesz a mondanivalódnak?
Megsúgom: tévedsz.

bölcsbagoly 2019.05.28. 07:04:26

Mondjátok már, nem zavar benneteket, hogy a tavalyi választásokhoz képest (67%) "csak" 25%-al kevesebben mentek el most szavazni (42%)? Ez kb. 3 millió ember, akiknek a nagyobb része pont a Fideszre szavazott a tavaly.
S most nem azért nem mentek el, mert kiábrándultak belőle, hanem mert az EP-i szavazásoknak soha sincs nagy vonzóereje ( 2004 után csak most sikerült túlhaladni a 40%-ot!). 2014-ben az OGY választáson a Fidesz 2/3-ot szerzett, 96 egyéni mandátumot szerezve a 106-ból, Tarlós is nyert ősszel Bp-en, de a májusi EP-n csak 29%-os volt a részvétel!
Tarlósra meg nemcsak a fideszesek szavaznak, pláne ha olyant állítanak vele szembe mint 2010-ben meg 2014-ben! S most ki van a raktáron? Geri, Puzsér?

megvagyhadnagy 2019.05.28. 07:10:03

@valaki nagyon más: A választási eredmény térképen EGY PIXELNYI terület nincs, ami ne narancssárga lenne. Erre napok óta megy az önámítás, hogy mekkorát nyert az ellenzék, Orbán meg mekkorát bukott.

enrikokaruszo 2019.05.28. 07:13:44

további hasonlóan szédítő sikereket kívánok, fiúk

Cycmen 2019.05.28. 07:29:58

@megamovieboy: " Azonban a mondanivaló színvonala a Lipóti és a kabaré között ingadozik. Ez a mostani egy jobb Sas kabaréban is megállná a helyét."

Már amennyire jó lehet az, amikor egy ócska ripacs két szar poén között még operettet is énekel! :D

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.28. 07:31:12

Budapest 282 583 (41,17%)
Baranya 62 663 (50,13%):
Bács-Kiskun 97 011 (58,81%)
Békés 57 479 (52,70%)
Borsod-Abaúj-Zemplén 103 789 (51,65%)
Csongrád 71 283 (49,32%)
Fejér 79 545 (53,83%
Győr-Moson-Sopron 98 139 (59,17%)
Hajdú-Bihar 89 325 (57,37%)
Heves 52 403 (52,63%)
Jász-Nagykun-Szolnok 60 304 (53,44%)
Komárom-Esztergom 50 698 (50,08%)
Nógrád 35 034 (56,90%)
Pest 229 711 (51,38%)
Somogy 56 626 (55,30%)
Szabolcs-Szatmár-Bereg 102 670 (60,66%)
Tolna 42 852 (59,02%)
Vas 60 808 (61,03%)
Veszprém 70 631 (54,75%)
Zala 58 157 (58,13%)

a fityess mindenhól mekbukot orban mongya LE

törppicur 2019.05.28. 07:37:18

feri pártcsoporton belüli trancsírozása ismét eredményes volt
A tavalyi választáson sikerült likvidálnia az együtt nevűt, most felzabálta a párbeszédet (sikerült Jávor távol tartása Brüsszeltől, Karigeri önleépítését is jól nézte, irányította, Szabó Timea meg eddig sem nyomott semmit a latba, pedig egy ciklussal ezelőtt még ők kellettek a frakcióalapításhoz).
Felkészül az mszp, csak az nem látszik, most az önkormányzatin, vagy 2022-ben süllyed el.
Botka léte meg eddig fontos volt a Fidesznek is, vele lehetett igazolni, hogy az ellenzék is ütőképes - most még fontosabb lesz Ferivel szemben fenntartani.
Budapesten meg nem értem az örömködéseteket, nincs jelölt (az itthon rekedt Kapitány vagy Újhülye nem biztos hogy jó a duplanulla Karigeri helyére, esetleg ferke nevében felkészül a rémséges Vadai?) minden kerületet. még a 13.-at is buktátok.

Semper Fidelis 2019.05.28. 07:52:58

"tavaly óta 800 ezer, 2016 óta másfélmillió szavazatot veszített el"

Gizikét a gőzekével...

Mentek a süllyesztőbe, b1 :)

B.U.É.K. 2019.05.28. 08:04:48

@valaki nagyon más: Ez Comedy Central online változata. Imádom!

B.U.É.K. 2019.05.28. 08:11:12

@megvagyhadnagy: Ne foglalkozz vele. Amúgy rajta (csüngőhasú norvégbáró) lehet a legjobban röhögni. Ha nem lenne tök unalmas lenne itt. Csak azt tudnám, hogy mit kompenzál? Magánéleti, munkahelyi, anyagi, szexuális problémát? Kedves csüngőhasú norvégbáró nem akarsz beszélni róla? Engedd ki, hátha könnyebb lesz. Ne tartsd magadban az rizikó faktor és még a végén belepusztulsz. Nem bírnám ki. Mi lenne veled nélküled a B1 Comedy Cenrtal-lal?

Ja, FIDESZ 52,44% országosan, de

Budapest 282 583 (41,17%)
Baranya 62 663 (50,13%):
Bács-Kiskun 97 011 (58,81%)
Békés 57 479 (52,70%)
Borsod-Abaúj-Zemplén 103 789 (51,65%)
Csongrád 71 283 (49,32%)
Fejér 79 545 (53,83%
Győr-Moson-Sopron 98 139 (59,17%)
Hajdú-Bihar 89 325 (57,37%)
Heves 52 403 (52,63%)
Jász-Nagykun-Szolnok 60 304 (53,44%)
Komárom-Esztergom 50 698 (50,08%)
Nógrád 35 034 (56,90%)
Pest 229 711 (51,38%)
Somogy 56 626 (55,30%)
Szabolcs-Szatmár-Bereg 102 670 (60,66%)
Tolna 42 852 (59,02%)
Vas 60 808 (61,03%)
Veszprém 70 631 (54,75%)
Zala 58 157 (58,13%)

B.U.É.K. 2019.05.28. 08:12:43

Bocsánat elkúrtam:
Mi lenne velünk nélküled itt a B1 Comedy Cenrtal-on?

B.U.É.K. 2019.05.28. 08:14:42

Hát igazi nagy böszme vagyok, lárifári:
Mi lenne velünk nélküled itt a B1 Comedy Central-on?

Na most végre jó, csak nem fejtettem ki az igazság minden aspektusát.

eßemfaßom meg áll 2019.05.28. 08:15:37

bazmeg ti mit toltok? Komolyan, nem fogja ez a cucc nagyon hamar kinyírni a májatokat?

eßemfaßom meg áll 2019.05.28. 08:20:41

Azért mekkora szar lehet már ellenzékinek lenni, hogy annak kell ugrándozva örülni, ha nem 3-4szeres szavazati aránnyal verik meg a jelöltjüket csak simán 2x annyi szavazattal mossák fel vele a padlót.

szepipiktor 2019.05.28. 08:21:23

Most lesz napi egy ilyen?
Két ( KETTŐ!!!) megyében és a fővárosban volt a csútiéknak 50% alatti eredménye, de ott is győztek.
Ez most arra utal, hogy ősszel, amikor a helyi érdekek számítanak majd, azaz nem a CEU, a melegmozgalmak, a globalizáció meg a felmelegedés, hanem a beruházások, a lakhatás, a család, a gyerekvállalás, a munkahelyek, az egészségügy és a többi, na akkor majd a helyi és társadalmi problmákra nulla programmal rendelkező ellenzékiek tarolni fognak?????
,
Azt hittem, hogy az ellenzéki ostoba dezinformáció, a kamu hazugságlalapú propaganda lecsendesedik a választás után és végre valóban hasznos irányt vesznek a dolgok...
De nem!
Még rátesznek pár lapáttal, már a fél ország lángol, pusztul, de az ellenzék és kiszolgáló bérmédiája nem az oltást végzi, hanem még locsolja a benzint!
Erik a Viking, atlantiszos "Nem süllyedünk" jelenete...

eßemfaßom meg áll 2019.05.28. 08:22:27

Mielőtt még valaki bepróbálkozna a szokásossal itt jelezném ismét, hogy ELLENZÉK nevű párt nem indult a választásokon.

eßemfaßom meg áll 2019.05.28. 08:23:30

@szepipiktor: ezek nem tudják mikor kell abbahagyni. Orbán meg köszöni szépen a segítségüket.

szepipiktor 2019.05.28. 08:24:26

És még én is felhabzom ezeket...
EGY megye + a fővásos...

Cycmen 2019.05.28. 08:24:44

@B.U.É.K.: " Ez Comedy Central online változata. Imádom!"

Én inkább tragikomédia centrálnak nevezném azt amit itt az ellenzéki kommentelők művelnek, amikor a saját hülyeségét valaki erényként állítja be az inkább szánalmas mint vicces!

szepipiktor 2019.05.28. 08:27:50

@eßemfaßom meg áll:
Igen, én is ezt érzem, de nem látni, ki fizeti a révészt?
Hihetném, hogy a fidesz, de tegnap - és ma reggel is - annyi ostoba fszságot hordott össze az ellenzék (dk és a momentum kivételével, mert ők örültek) a tévékben és itt a indexen is, hogy lehet, hogy ezek tényleg ennyire ostobák?????
Vagy még nem érkezett meg a parancs külföldről? Hogy mostantól mást kell hazudozni..?
Sajnos az ország pusztulásáért már nem a fidesz, hanem az ellenzék a fő felelős,már nem a fidesz a fő nemzetáruló, hanem az ellenzék és kollaboráns médiája.

B.U.É.K. 2019.05.28. 08:31:13

Hahó! "Győztes" ellenzék! Nagy a csönd! Mi van? Hol van a napi vicc adagom? Röhögni akarok!

52,44%

2019.05.28. 08:36:06

Olyan, hogy ellenzék nincsen, pártok voltak amiből ha jól értem fidesz elért 40%-ot, mszp 18-at. Óriási vereség...

B.U.É.K. 2019.05.28. 08:36:32

Index cikk:
index.hu/belfold/2019/05/27/ujhelyi_istvan_mszp_ep-kampanyfonok_a_dk-sok_klarival_atvettek_az_egesz_programunkat/
Nagyon tanulságos minden "győztes" ellenzékinek és szimpatizánsnak. Alapmű. Tökéletes példája a hogyan marakodjunk a csonton és hibáztassunk másokat saját dilettantizmusunk, ostobaságunk és hozzá nem értésünk miatt. Itt a válasz, hogy miért is "győztes" az ellenzék.

enrikokaruszo 2019.05.28. 08:40:36

jó, én úgy gondolom, nyilvánvaló, hogy ez az ellenzék NEM holmi választói akaraton alapuló stratégiát követ
akkor ebbe az irányba változtatna
de akkor MI az az alapvetés, amire felépíti magát?
KIKNEK akar megfelelni egy demokráciában, ha nem a választóinak?

2019.05.28. 08:41:02

Nem látom Bircát. Akkor jó, ha tudjátok, hogy a liberalizmusnak vége és a nép akarja ezt.

Cycmen 2019.05.28. 08:41:09

.@B.U.É.K.: Ha röhögni akarsz, akkor kísérd figyelemmel a következő napokban az MSZP háza táját. Elkezdődött a harc, egyenlőre csak nyilatkozatháború formájában az egy darab EP hely "elosztása" okán! Szanyi és Újhelyi személyében feketeöves harcosok szálltak ringbe, szóval szenzációs heteknek nézünk elébe!

Orbán veje 2019.05.28. 08:44:08

@B.U.É.K.:

Haver! Hát te meg mit óbégatsz itt a legújabb nickeden? Talán nem láttad a korrupt fideszesek pofáját tegnap a parlamentben? Csak pislogtak mint hal a szatyorban, a fényes győzelemnek a nyoma sem látszott a tolvaj pofájukon! Ami látszott az ez volt: a végjáték elkezdődött és olyan gyors lesz, mint amilyen a korrupt diktatúrák esetében az lenni szokott!

De azért te csak vergődj itt nyugodtan, elvégre ezért fizet orbán, sőt próbáld a másik 50 nickeden is nyomni az agitpropot, hadd röhögjünk rajtad!

Ha pedig végeztél jó szolga módjára kövesd orbánt, s függeszd fel magad te is, minél magasabb fára, annál jobb!

Mert bizonyára te is hallottál róla, a korrupt, diktatúra építő orbán az Európai Néppárt szeme láttára függesztette fel magát, miután saját pártcsaládja közölte vele: Repülj Geci!

Ha nincs elég erős köteled csak szóljá!

B.U.É.K. 2019.05.28. 08:45:58

@Cycmen: Már nagyon várom! Az emberek meg aggódtak, hogy dög unalom lesz az élet a Trónok harca után. Hát nem! Ez még annál is jobb! A "győztes" ellenzék! (Tudom nincs olyan párt, hogy ELLENZÉK, de akkor is)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 08:46:20

@eßemfaßom meg áll: Azért mekkora szar lehet már fideSSfaszzopónak lenni, hogy annak kell ugrándozva örülni, ha Magyarország a legszegényebb EU államok közé kerül, a gazdája kirabolja és eladja az országot a ruszkiknak.

megvagyhadnagy 2019.05.28. 08:51:30

@randomgenerator: 52,44% az a 40.... a következő a DK kb. 16%. Aztán jön a momentum, és csak aztán a szocik kb. 7%-al....

B.U.É.K. 2019.05.28. 08:51:40

@Orbán veje: Hát nem is tudom. Nagyon erős hozzászólás. Csak annyit megjegyzést fűznék komoly kvalitásokkal és logikus eszme futtatással teleszőtt bejegyzésedhez, hogy azért nem láttad az orcájukon a fényes győzelmi mámort, mert az ELLENZÉK "GYŐZÖTT". Te nem olvasol újságot? Hát, akkor gyorsan pótold be, mert nem vagy napra kész!

FIDESZ 52,44%
futottak még ("győztes" ellenzék) 39,05%

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 08:52:47

@B.U.É.K.: "52,44%"

Figyelem, ezt vajon hogy habosítjátok fel kétharmadra. :))

Itt vertétek magatokat a földhöz, hogy nektek 2/3 kell a gazdátoktól. Cserbenhagyott, vagy miafasz van? Akár tized ennyi pénzből a hülye is tud kétharmadot csinálni. Kádár stabil 98%-ot hozott mindig.

megvagyhadnagy 2019.05.28. 08:53:37

@Orbán veje:
"a végjáték elkezdődött és olyan gyors lesz, mint amilyen a korrupt diktatúrák esetében az lenni szokott!"
Végül is kedd van. Mikor, ha nem ma?
:D

István Tamasi 2019.05.28. 08:54:00

@Ader Janos:
Most komolyan tényleg külföldről pofázol bele magyar ügyekbe, te sehonnai bitang?

megvagyhadnagy 2019.05.28. 08:55:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ki beszél itt 2/3-ról? Ez tisztán pártlistás szavazás volt, az OGY választásokon meg vegyes rendszer van, pártlista és egyéni.
Tetteted itt a hülyét.

B.U.É.K. 2019.05.28. 08:56:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ismét egy korrekt, bölcs, objektív, a tényeket maximális ismerő, az összefüggéseket a legmélyebben átlátó, logikailag kikezdhetetlen hozzászólást kaptunk. Köszönöm értékes gondolataidat.
MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN for főpolgármester!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 08:56:31

@megvagyhadnagy: "Mikor, ha nem ma?"

Nem tudom, mikor. A szocik úgy volt, hogy örökké maradnak, szívják az ország vérét, mint a csúti geci, aztán 1990-ben hazajöttem egy külföldi munkából, és nem voltak sehol.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 08:58:16

@megvagyhadnagy: "Ki beszél itt 2/3-ról?"

Igazad van, most senki, minden fideSSfasszopó mélyen kussol. A választás előtt verték a mellüket, hogy a gazdájuk 2/3-ot szállít.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 08:59:11

@B.U.É.K.: Igazad van. Én be is vezetném az ingyenes tömegközlekedést.

István Tamasi 2019.05.28. 09:00:02

Ma reggel az atv-ben főállású naplopó tompika a sokadik kérdésre kinyögte, hogy a fideszmaffia szeretne visszasunnyogni az epp-be. Ehhez viszont a csúti suttyónak alaposan vissza kell venni kedvenc hazugságából a migráncsozásból. Persze neki soha nem okozott gondot a köpönyegforgatás, a szájából segget csinálás és most is hajlandó erre csak hogy maradjon mémi védelme a fősodor politikai csoportban különben a 7-es cikkelyes eljárásokkal kicsinálják.

Orbán veje 2019.05.28. 09:01:36

@B.U.É.K.:

Haver! Elvégre te vagy orbán fizetett seggnyalója, így nyilván jobban tudod, hogy kurva nagy korszakos"győzelem" mellett miért néztek ki úgy a tolvaj fideszesek, mintha citromot nyalogattak volna.

Viszont jó szolga módjára el ne felejtsd felfüggeszteni magad! Lehetőleg orbán háza elé és jó magasra! Hadd lássa minden reggel hátha jobb kedve lesz a gazdádnak!

Bár felőlem himbálódzhattok együtt is, ha úgy jobb!

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:01:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ettől kapok hülyét. Az EP választáson szerinted mi értelme van a kétharmadnak? Az hol számít? A kétharmadnak a törvényhozásban értelme. Tudod ez a parlament, mármint itthon. Az EU parlamentjében 751 képviselő van, 28 különböző országból, ahol a mandátumokat az országok népesség számának arányában osztják ki. Ha utánaszámolsz, nincs olyan ország, ahol annyi képviselő lenne, amely elegendő lenne az adott ország kétharmados súlyához. Tehát ez a két harmados bullshit legalább akkora baromság a részetekről, mint a "győztes" ellenzék mantra. Legalább ne magatokból ne csináljatok hülyét, elég bajotok van így is!

werinter 2019.05.28. 09:02:28

A többség nem szavaz senkire, (szinte) soha. Szerintem ez a legnagyobb jelzés minden párt felé.
Az ellenzék egy vicc, egymást tépő, daraboló amúgy is széttagolt pártocskák. Marakodnak a semmin.
És az is röhejes, hogy majdnem 10 év után ismét egy bukott ember vette át az ellenzék irányítását. Úgy látszik a magyar nem tanul. Megérdemli a sorsát.
Maradjon csak Orbánc, vezesse ki szépen az országot az EUból aztán dögöljünk éhen. Ez lenne a legjobb mindekinek. Idióta birka nép, képtelen megszervezni saját magát, csak élősködni tud mások pénzén, aztán még őket teszi meg ellenségnek.
De nem baj. Lehet folytatni a szélmalom harcot a láthatatlan ellenségnek, meg hajbókolni a törpecigánynak.

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:04:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Látod megy ez. Ilyen egyszerű. Értelmes dolgokat kell kitalálni. Ilyet várunk az ellenzéktől és mindjárt több szavazótok lesz.

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:04:42

@Orbán veje: Ismét egy korrekt, bölcs, objektív, a tényeket maximális ismerő, az összefüggéseket a legmélyebben átlátó, logikailag kikezdhetetlen hozzászólást kaptunk. Köszönöm értékes gondolataidat.

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:07:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Csak egy kérdés még a 2/3-os hozzászólásodhoz. Kádárkorban mikor volt demokratikus a választás? Két jelöltből választhattál, MSZMP vagy Hazafias Népfront (MSZMP). Ha ez lenne a felállás, akkor OV simán hozná a 99% is sőt akár 100 vagy 110-t is! Látod, hogy én is tudok baromságokat írni, nem csak te!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 09:08:11

@B.U.É.K.: "Az EP választáson szerinted mi értelme van a kétharmadnak?"

Pfff... Nemtom. Talán eggyel több mandátum a fideSSnek? Én is ezen röhögök, hogy pofára estek a melldöngető fideSSfasszopók. De majd csak jön valami utasítás Kubatovtól, hogy hogyan kell ebből kétharmadot habosítani. Kreatívak a fijjjúg, ha hazudni kell. :))

2019.05.28. 09:09:33

A pávatáncnak vége.
Helyette jön a seggre pacsi.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 09:09:48

@B.U.É.K.: "Kádárkorban mikor volt demokratikus a választás?"

Nem volt.

2010 óta mikor volt demokratikus a választás?

Nem volt.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 09:10:51

@B.U.É.K.: "én is tudok baromságokat írni"

Te csak baromságokat tudsz írni. :))

Orbán veje 2019.05.28. 09:10:56

@B.U.É.K.:

Haver! Azért két himbálódzás között ne felejtsd ám el kinyalni az orbán seggét, lehetőleg az összes nickeden! Dolgozz csak szépen meg a pénzedért, elvégre azért tart a gazdád!

Nem úgy van ám az, hogy egész nap csak himbálódzgatunk, az agitpropot meg hanyagoljuk!

CM2131 2019.05.28. 09:12:26

Hejj, de jó tényleg Szegednek Vodka elvtárs alatt, csak épp a város csúszik le a pöcegödör aljára. Minden mutatóban Szeged a leggyengébb a hasonló nagyságú városok között. Sikerült egy álmos kis falut csinálni belőle.
Nem baj, a lényeg hogy 2 hetente legyen egy fesztivál, ahol a sok birka vonulhat fel s alá a felére szűkített Széchenyi téren a tömegben...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 09:12:46

@B.U.É.K.: " Ismét egy korrekt, bölcs"

Dehogy. Ha bölcs lett volna, azt javasolja, hogy az elkúró is ott bokázzon veletek. :))

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:13:48

@werinter: Miért vezetné ki? Megint egy logikai bukfenc, amivel nem birtok. Ha kivezetné, nem tudna lopni. Ezt mantráljátok egyfolytában. Gondolkozzatok már el, hogy mennyire logikátlan okfejtés. Valamelyiket engedjétek már el. Bár titeket a tények, a logika sohasem érdekelt. Kár, mert sokat segít a világ megértésében.

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:15:52

@Orbán veje: "Haver! Hát te meg mit óbégatsz itt a legújabb nickeden?"

Valamikor el kell kezdeni. Te is voltál újszülött. Nem egyből lettél ilyen okos, értelmes, logikusan érvelő kommentelő. Nem igaz?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 09:16:14

@B.U.É.K.: "Ha kivezetné, nem tudna lopni."

Látod, mennyire okosabb, előrelátóbb a gazdád, mint te? Ő már a kínaiak és a ruszkik pénzét akarja ellopni, ha az EU pénzcsap kiszáradna. Ondó Viktor lopni fog, amíg lélegzik, ebben az egyben biztos lehetsz.

Cycmen 2019.05.28. 09:19:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "2010 óta mikor volt demokratikus a választás?"

Jaj már! Mindenki tudja, hogy az egyszeri és soha meg nem ismételt kékcédulás választáson kívül nem volt igazán demokratikus választás!

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:20:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Te csak baromságokat tudsz írni. :)) "
Nem lehet mindenki olyan okos, mint a "győztes" ellenzék. Nekem ezt dobta a gép. De különben is azt mondta az anyukám, hogy az a hülye, aki mondja!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.28. 09:22:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
na mennyé ropj egy nigga rappet a vonáddal
vagy ki a köcsög most az idolod

élveteg 2019.05.28. 09:22:40

A fidesz 2006 óta egyre nagyobb és nagyobb vereségeket szenved el de ez a mostani....erre már szavak sincsenek , ez mindent felülmúl Valósággal az agyagba lettek döngölve

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 09:28:59

@élveteg: "A fidesz 2006 óta egyre nagyobb és nagyobb vereségeket szenved"

Hát a 2006-os buktát nehéz lesz felülmúlni. A geci próbált nagyobbat hazudni, mint az elkúró. Lásd 14. havi nyugdíj. :))

Meg a "rosszabbul élünk, mint 4 éve" kampány, mikor soha nem volt akkora életszínvonal emelkedés, mint akkor. :))

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:30:44

@Orbán veje: El hiszem, hogy most szar neked. Én is hasonlóan éreznék, de azért próbálnék kicsit kultúráltabban viselkedni. Figyelj, az, hogy most vesztettetek nem a te és nem az én problémám, hanem azoké, akiket istenítesz! Sajnos bebizonyították, hogy alkalmatlanok arra, hogy neked örömet okozzanak. Értsd, választást nyerjenek! Ezt már számtalanszor, sok helyen elmondták. Egy új erőre, új emberekre van szükség, akik kivezetik az ellenzéket a gödörből. Ennek megoldása nem az én feladatom, hanem a tiéd. Azért a tiéd, mert te tudsz hatni rájuk a szavazatoddal. De ha azt veszed észre, hogy a te szavazatod is kevés, mert kevesen vagytok, akik ennyire ragaszkodnak ezekhez balfaszokhoz (kerestem valami kultúráltabbat, de ne haragudj nem találtam), akkor ne rajtunk töltsd ki a frusztrációdat. Találj más elfoglaltságot, esetleg állj az élére a változásnak és tegyél te érte. De ezzel a hozzáállással, amit itt mutatsz, sajnos csak a csalódottságodat és elkeseredésedet fogod növelni. Mi, a másik oldal meg nem tudunk segíteni, mert nekünk ez így jó. De legyen neked is jó! Hajrá!

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:32:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Na, kezded átlátni a folyamatokat. Dicséretes. Ugye, hogy mennyire más. Most visszavághatunk a mocskos ruszkiknak, meg a szar kínai kajáért.

sobrijoska10 2019.05.28. 09:32:52

Nem történt itt semmi változás.

A nyugdíjasok nem az mszp-re szavaznak hanem a dk-ra.
Az lmp-sek a momentumra, akik csak a fővárosban lesznek jelen.

Minden maradt a régiben.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 09:33:05

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "a vonáddal vagy ki a köcsög"

Elhitted, hogy a Vona buzi? Te minden faszt beszopsz, ami a geci gazdádtól jön. :))

A Vona speciel rokonszenves. Ha történetesen buzi lenne, ezen az se változtatna.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 09:34:08

@DFK: "2014, 2018."

Akkor a geci elcsalta a választásokat. Próbálkozz újra. :))

törppicur 2019.05.28. 09:35:05

@B.U.É.K.: a győztes ellenzéket kicsit túlfényezted
Az a három ballibant + Jobbik eredménye simán összeadva (ez az ő tévedésük)
Még a 3 ballibant sem adható össze egy Egyesült Gyurcsány Pártba
A Jobbik meg szerintem észre fogja venni, hogy nem sokat hoz nekik az elQros együttműködés.
Az meg még Grabowskinak, a nagy számmisztikusnak sem jutott eszébe, hogy a felvállaltan antigyurcsanyista Mi Hazánkat és Munkáspártot a Fidesz eredményéhez kellene adni - már csak a polkorrekt gondolkodás jegyében is.

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:38:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Elhitted, hogy a Vona buzi? " Nem Ő mondta. A Krúbi!

antiinternáci 2019.05.28. 09:43:18

A Fidesz szarrá verte az intenácikat, meg a hormonzavaros, félig fiú - félig lány Ballikot. Ezen a meccsen ennyi kellett...
És az is nagyon jól sikerült a Zorbánnak, hogy második helyre a legjobb toborzó-mozgósító ügynöke futott be 16%-kal. Innentől neki elég csak rámutatni Gyurcsány Apró Vadaira...

Hajrá elvtársak, nem kell már sokat tenni a négyötödért. Még egy kicsit hazudozni meg gyűlölködni kell csak, és meg lehet az is.

werinter 2019.05.28. 09:43:42

@B.U.É.K.: Kikről beszélsz? Egyedül írtam a kommentem, nem pedig közösen valamilyen csoportfoglalkozás keretében.
Egyébként igazad van, pontatlanul fogalmaztam, legalábbis nem teljesen egyértelműen. A kivezetést úgy értettem, hogy a baromságaival kizárattatja magát és vele együtt az országot az EU-ból. A Néppártból már majdnem sikerült is ez neki. Idő kérdése és az EU-t is kénytelenek leszünk elhagyni ha ez így folytatódik tovább.
A pénzcsapok meg így is úgy is elzáródnak, de legalábbis elapadnak, szóval kíváncsi leszek miből épül majd az újabb stadion és egyéb fölösleges látszatberuházások sora...

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:44:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Akkor a geci elcsalta a választásokat." Ezt a poén, már évek óta hallom, de nem tudom soha megállni röhögés nélkül. Azt ne felejtsd el hozzátenni, hogy Putyin hekkerei segítettek neki, ahogy Trump-nak is. Tudod, így kerek a sztori. Csak hitelesen, ahogy a "győztes2 ellenzékhez illik.

megvagyhadnagy 2019.05.28. 09:46:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Erre emlékszel a 2006 vitából:
youtu.be/auf55j8PhhI?t=2288
Muhahahhhaaa...
De nézd vissza az egészet. Mulatságos lesz látni, hogy a gyurcsánynak az utolsó kötőszava is hazugság volt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.05.28. 09:50:44

Budapest 282 583 (41,17%)

Ugyebár Budapest adja a GDP 40 százalékát, ott lehet minden infót elérni, stb.
Jéééé.. ott valahogy nem nyert a Fidesz.
Ja, tudom, Soros, bla,bla,bla...

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:52:33

@werinter: A többes szám azt jelenti, hogy veled együtt többek szájából hallottam ezt. Legutóbb pont A Gyözedelmes Nagyasszony szájából a kampány során. A magyar nyelvben a kettő már többes szám. Azért az sértő, hogy, aki annyira nagy formátumú tolvaj, mint ahogy a bukott FIDESZ elnökét tartjátok, saját magát f.sná bokán, akkor ismét baj van a logikátokkal. Miért vágná el az aranytojást tojó tyúk nyakát. Csak feszegeti a pofonos láda tetejét. Te is ezt csináltad vásott kölyök korodban, aztán apád adott egy méretes sallert, de nem dobott ki otthonról. Hát majd itt is ez fog történni. Jön a saller és mindenki tudni fogja hol a helye. Ennyi. Ezt nem kell túltolni.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.28. 09:52:49

@megvagyhadnagy: arról nincs valami fenn amikor a dilis flepkó azzal kampányolt hogy
"200-zal fognak a vonatok száguldani 'szegedpolisz'-ba"?

Minden ballib bérretteg 2019.05.28. 09:53:11

Már előre röhögök mekkora nagy pofáraesés lesz, mikor kiderül hogy a Jobbikos, LMP-s szavazatokat nem lehet a DK-s Gyurcsányos, MSZP-s elkúrókhóz csak úgy hozzáadni, legfeljebb csak papíron.

Tulajdonképpen 12 éve szopatják magukat ezzel a számmisztikával a ballib marhák, és semmit nem tanulnak.. :DDDD

antiinternáci 2019.05.28. 09:53:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Eddig az volt az ügyeletes internácik fő érve, hogy a Zorbán a kínaiaknak akarja adni a az itt élő bolsevisták pénzét vasútra. Most akkor mi van? Változott az ÁVÓ Párt hivatalos hazudozni és gyűlölködni valója?

B.U.É.K. 2019.05.28. 09:55:08

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Várj valamiről lemaradtam. Akkor ki nyert? Nem az első szokott nyerni? De, csak ez még jutott el a "győztes" ellenzékhez. Mire vártok? Gólbíróra? Célfotóra?

Kukubenko 2019.05.28. 09:55:17

2018: Fidesz 50,22%
2019: Fidesz 52,55%

Nincs itt semmi látnivaló, csak ótvar libsi, pitiáner hazudozás, hugyszagú, LMBTQ bloggerfaszúakkal.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 09:56:13

@megvagyhadnagy: "emlékszel"

Nem, mert sose láttam. Mit nézzek azon, ahogy két fasz versenyt hazudozik. :))

Kukubenko 2019.05.28. 09:56:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Nem nyert a Fidesz ? Akkor melyik párt nyert, te hülye állat ?

megvagyhadnagy 2019.05.28. 09:57:24

@werinter:
"A pénzcsapok meg így is úgy is elzáródnak, de legalábbis elapadnak, szóval kíváncsi leszek miből épül majd az újabb stadion és egyéb fölösleges látszatberuházások sora... "
Ugye tisztában vagy vele, hogy az EU-s támogatások nem úgy működnek, hogy nesze b+, itt egy talicska pénz, csinálj vele amit akarsz. Pályázni kell rá, és csak arra lehet költeni ami a pályázatban szerepelt. Ha ez így van, már pedig így van, akkor az EU-t szidd, hogy stadionra adott pénzt, ahelyett hogy lélehgeztető gépre adott volna. Szóval teljesen hibás a következtetésed.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.05.28. 09:57:53

A Soros bérenc ballibek ma is gyártják a fék newst, ezek a liberális ballibbantak 2010 óta alternatív valóságban élnek. Aki független magyar médiát olvas (origo.hu, 888.hu. fidesz.hu) az viszont tudja hogy Szegeden is a Fidesz nyert, ráadásul kétharmaddal, így Botka elbukott.

Nem is csoda hogy Szegeden leszavazták Botkát, mert Botka Szegedből migráns bevándorló várost csinált. Orbán Viktor kerítésén lyukat vágtak és azon át importálják a migriket Szegedre.
Szegeden már ki se mernek menni az emberek az utcára a migránsoktól és a Sorostól való félemükben. A szociális segélyek 80%-át migránsok kapják. Míg a magyar ember átlag 0,8 gyereket csinál, a migrik fele annyi idő alatt ennek a többszörösét. Így akarja Botka hogy a migránsok túlszaporodják a magyarokat Szegeden.

Botka a Makó és környéke Takarékszövetkezet bankkártyáival látta el a migránsokat, akik így most már a készpénzt az automatákból emelhetik le, ahelyett hogy a zsebükben hordanák vagy a párnájuk alá tennék, mint az igazi magyarok. Innen is látszik hogy ezekből a migránsokból sose lesz magyar, ráadásul ezek nem keresztények, ha náluk lop valaki akkor annak levágják a kezét. Ezért az ő vallásuk ránk magyarokra színtiszta terrorizmus.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 09:58:35

@antiinternáci: "a Zorbán a kínaiaknak akarja adni a az itt élő bolsevisták pénzét vasútra."

Nagy fasz vagy te. :))

Miért adná Ondó Viktor a bolsevik fideSS pénzét a kínaiaknak? Te teljesen meg vagy zakkanva. :))

A geci csak lop. És lop. És lop. És lop. És lop. És lop. És lop. És lop. És lop. És lop. És lop. És lop. És lop...

László Szűcs Szümi 2019.05.28. 09:58:49

Én csak azt látom itt a hsz-ekből, hogy nem véletlen veszít az ellenzék évről-évre, ennyi gyűlölködő, primitív, ősbuta fröcsögést, trágár mocskolódást nehéz lenne másutt találni. Már felületes olvasással is könnyű eldönteni, hogy pöcegödörbe valók vagytok. Majd, ha talán kivetitek magatok közül azt a nem kevés negatív intelligenciájú oegygé-ző barmot, csökött agyú mocskolódó véglényt, akkor talán elnyerhetitek egyszer valóban a többség bizalmát. De addig még sokat kell várni.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.28. 09:59:21

@B.U.É.K.:
utánajártam
hátnemottis a zellenzék győzött?

FIDESZ-KDNP 45.33%
JOBBIK 1.92%
MSZP-PÁRBESZÉD 8.24%
DK 13.77%
LMP 3.92%
MOMENTUM 20.94%
MI HAZÁNK 1.59%
MKKP 4.04%
MUNKÁSPÁRT 0.25%

Kánikula 2019.05.28. 09:59:48

Holnapra is lesz egy ilyen? Szerintem pont az ellenzék bukott azzal, hogy a feri féle DK lett a második legerősebb párt. Az LMP elveszett az MSZP szerencsére haldoklik.

Nem látom az optimizmus okát jelenleg. max. annyi, hogy 2-3 pártnak kell egyezkedni 5 helyett. DE feriékkel ki szeretne alkudozni?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 10:00:10

@megvagyhadnagy: "csak arra lehet költeni ami a pályázatban szerepelt."

:))

Melyik pályázatban írta a geci, hogy mind ellopja? :))

AK76 2019.05.28. 10:02:03

Iszonytató verséget szenvedett a csúti ramszesz, az ellenzéknek minden oka megvan az örömünnepre, a diktatúra jövő hét keddre (ahogy eddig minden héten) garantáltan megbukik, annyira izgalmas, már alig várom!4!44

Cycmen 2019.05.28. 10:03:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A Vona speciel rokonszenves. Ha történetesen buzi lenne, ezen az se változtatna."

Azért ezt én tovább gondoltam. A Strachéról eltárolt két éves video kapcsán, amivel zsarolhatták szerintem és valószínűleg nem állt kötélnek, így most nyilvánosságra hozták, beugrott ez a Vona, illetve Jobbik fordulat. Hát dögöljek meg ha Vonáéknak nincs valami orgiájuk felvéve bazmeg, nem mondom hogy buzulás, de hogy nem piskóta, az tuti!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 10:03:49

@Kukubenko: "Nem nyert a Fidesz ?"

Dehogynem. Kétharmaddal! Csak a Kubatov Művekben az ehhez szükséges hazugságok még csak gyártás alatt vannak. :))

B.U.É.K. 2019.05.28. 10:04:44

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Egy pillanatra megrémültem. De most már minden rendben. Köszi.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 10:05:12

@Cycmen: "valószínűleg nem állt kötélnek"

Nyilván. Ondó Viktor bűntársai mind talpig gerinces emberek. :))

B.U.É.K. 2019.05.28. 10:05:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Örülök, hogy sikerült a tisztánlátásodhoz valódi és megbízható forrásból származó adalékot szolgáltatni.

megvagyhadnagy 2019.05.28. 10:06:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Engedd már el ezt a 2/3-ot. Mit erősködsz? Semmi jelentősége, ez nem OGY választás. De szerintem ezt te is tudod, csak játszod hülyét.

antiinternáci 2019.05.28. 10:06:18

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Budapesten is nyert a Fidesz, féktelen hazudozásuk és gyűlölködésük ellenére is tönkreverte a bolsevistákat, meg a hülye Jobbikot is. A mi környékünkön minden villanypóznán csak ávósok, meg az Újhülye volt, a Fidesz félgőzzel is lenyomta őket.

Így, hogy az ÁVÓ-sok lettek a másodikok, sok ember el fog borzadni, nagy mozgósító ereje lesz az ilyen durván kiderült vadbolsevista veszélynek. Jó ébresztő ez azoknak is, akik most nem jöttek el szavazni, mondván hogy úgy is nagyon vezet a patrióta oldal, nincs szükség a szavazatukra. Most minden józan ember megriadt: jönnek, megint jönnek a Lenin-fiúk és leányok...

Cycmen 2019.05.28. 10:06:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Mi van agyilag leszázalékolt statisztikus adathuszár? Kikormoltak a gőzben és most jöttél orálra? :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 10:07:45

@megvagyhadnagy: "Semmi jelentősége"

É tudom. Ti púposkodtatok hetekig vele. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 10:09:55

@Kánikula: "DK lett a második legerősebb párt"

www.facebook.com/devenyi.istvan

"Nem tudni még a végeredményt, és nem is várom meg, mert minek. De nagyjából látni.

Szóval ahol ezzel a szutyokkal lehet etetni a népet korlátlanul, és a DK a második, ott – keresem a szavakat – maradjunk annyiban, hogy egy magamfajtának nem sok babér terem.

Örülök a Momentum eredményének. Örülök annak is, hogy Európa sok helyen Európa maradt.

És kiszállok. A június 14-i Kötöttfogás Extra lesz az utolsó, amit szerkesztő-műsorvezetőként megcsinálok.

Írok cikkeket a Magyar Hangba. És ha lesz rá közösségi támogatás, járom tovább az országot."

megvagyhadnagy 2019.05.28. 10:10:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ki? Adjál már egy linket ahol bármely fidszes politikus kiejtette volna a száján a 2/3 szót az EP választással kapcsolatban.

antiinternáci 2019.05.28. 10:12:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Eddig azt hazudtátok=igazmondtátok, na. Tőletek hallottam, nem tudtam, hogy változott a Belső Párt álláspontja. Az ellenség ismét Eurázsia, és mindig is az volt, igaz?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 10:14:07

@megvagyhadnagy: Nézd vissza az elmúlt heteket itt a B1-en, a saját kommentjeidet különböző álneveken, meg a többi fideSSfasszopóét, mindenhol a 2/3-dal púposkodtatok.

Máskor csak olyan célt tűzzetek magatok elé, ami le van zsírozva, mindenkit megvettetek, akkor nem lehet blama. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 10:15:51

@antiinternáci: "Eddig azt hazudtátok"

Én tuti nem. Mástól sem olvastam ilyet. A te szövegértéseddel lehet a baj. Fordulj szakemberhez. :))

B.U.É.K. 2019.05.28. 10:19:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Nézd vissza az elmúlt heteket itt a B1-en, a saját kommentjeidet különböző álneveken, meg a többi fideSSfasszopóét, mindenhol a 2/3-dal púposkodtatok."

Valóban hiteles forrás. Ha ezt komolyan veszitek, akkor tényleg nézzetek mélyen magatokba. Ezen alapon, akkor TI vagytok a "győztes" ellenzék? Hát ezért nem nyertetek és nem is fogtok.

megvagyhadnagy 2019.05.28. 10:23:47

Akkor összefoglalom, és ezzel le is lehet zárni a topikot, mert nincs értelme.
Szóval:
Országos szinten a Fidesz listájára egyedül többen szavaztak, mint az összes többi pártra összességében.
Ha ez nem lenne elég, akkor Magyarország összes településén, összes választókörzetében (Budapesttől kezdve az utolsó vasi zsákfaluig) mindehol a Fidesz nyert. A számmisztikusok kedvéért: értsd, mindenhol a Fidszre szavaztak a legtöbben.
Ennyi. Nem kell számolgatni, osztani szorozni. Ezek a tények.
Köszönjük mindenkinek a mai aktív részvételt, topik zárható.
(Ezzel együtt várjuk a következő: "5 jel, hogy megsemmisült a Fidesz az EP választásokon" című bejegyzést.)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 10:24:16

@B.U.É.K.: "Ha ezt komolyan veszitek"

Nebazz! Csak nem azt mondod, hogy ti fideSSfasszopók hazudtok? Magamalatt vagyok. :(

B.U.É.K. 2019.05.28. 10:33:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Szerinted a hozzád hasonló gondolkodású és kulturáltságú kommentelők böfögése (bármelyik oldalé is) mennyiben hivatalos álláspont és nem egyéni vélemény? Ha az lenne, ahogy te ezt értelmezed, akkor a "győztes" ellenzéket támogató kommentelők (köztük te is) képviselnék a "győztes" oldal kommunikációt? Remélem nem. Ahogy azt sem remélem, hogy a másik oldal a bukott FIDESZ-é lenne. Ezek egyéni vélemények, amelyeket általános érvénnyel figyelembe venni, hát, hogy mondja, hogy ne sértselek meg (nagyon), komoly értelmi fogyatékra vall. Azt a kommentelőn számon kérheted, aki ilyet írt, de általános érvként felhozni, hát? Gyakorolj még!

Hát ez műsor is kifulladt. Ebben sincs több. Unalom a köbön vagy végre a "győztes" ellenzék is elfáradt a "győzelmi" mámorban. Jó pihenést elvtársak, ősszel remélem újra összefutunk. Addig tessék edzeni!

DFK 2019.05.28. 10:36:06

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem nyert? A következő párt (dk) kb a felét kapta. Mivel a szavazólapon nem az volt, hogy fidesz meg nem-fidesz, hanem több párt (ebből az egyik a fidesz), ezért nem úgy kell győztest számolni, hogy a fideszen kívűl mindenki mást összeadunk. Mert másként akkor mondhatjuk, hogy a szavazók 83 %-a szavazott a dk ellen, 90 %-a momentum ellen.

Paprikajancsi007 2019.05.28. 10:36:51

Nyugodtan ossze lehet fogni..deaz kurvaisten,hogy nem fogok Gyurcsanyne-ra leszavazni. Egyik patkanyt a masik patkannyal nem lehet levaltani.

DFK 2019.05.28. 10:37:10

@antiinternáci: attól tartok, hogy csak a képeik voltak a póznákon és nem ők maguk...

Eltiltott Vélemény 2019.05.28. 10:39:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Azé lécci nyugtassál meg, hogy 2010-ben még demokratikus volt a választás...
Akkor kapott a Csuti Vízszintes Napóleon Lótolvaj Bandája először 2/3-ot...

Ezért szerinted ki a felelős? Ki adta a kezükre az országot?

Súgok Kurcsány és a maszop, hidd el, a 2006-os rendőrattak 10-15% -ot tett hozzá a Kleptokraták eredményéhez. Ezek a férgek próbálják visszaküzdeni magukat a hatalomba azóta is, ahelyett, hogy nekifutásból elmennének a történelem szemétdombjára, ahová valók. Nélkülük már 2014-ben le lett volna váltva a Csuti Duce...

Ami pedig azt illeti, a kurcsányiták erősödése a Csuti érdeme, Kurcsány (és becses családja) az ő kitartottja, erre volt szüksége, hogy a maszopot megtörje... Most hogy a maszop le van amortizálódva, 99% hogy nekilátnak a Kurcsány család ekézésének, csak figyeld meg, őszre egy kötetre való szart zúdítanak a nyakukba.... amit amúgy meg is érdemelnek, mert mind mondottam volt, már rég a történelem szemétdombján lenne a helyük, hogy egy vállalható ellenzék felépülhessen a kihűlt helyükön.

nemecsekerno_007 2019.05.28. 10:39:40

17 év kamu és langyos f@s, ez a Botka időszak. Persze ez a helyi jobboldalt is minősíti...

DFK 2019.05.28. 10:54:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: lécci, lécci valami kézzelfogható bizonyítékot a csalásra... Ugyanis attól, hogy ezt konfabuláljátok, még nem igaz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 10:55:01

@Kitiltott Vélemény: "nyugtassál meg, hogy 2010-ben még demokratikus volt a választás..."

Nagyrészt igen.

"Akkor kapott a Csuti Vízszintes Napóleon Lótolvaj Bandája először 2/3-ot..."

Az elkúró regnálása után egy üres öltöny is 4/5-öt kapott volna. Már sokan fáztak akkor is a gecitől.

Máskor is segítek tisztán látni, csak szólj.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.05.28. 10:56:43

Az EP választás megmutatta hogy a liberalizmus azért veszélyes mert ahol liberalizmus van ott a liberalisták nyernek nem pedig a nemzeti, migránsirtó pártok. Így Orbán Viktornak végig kell mennie a Putyinnal közös illiberális úton, hogy a lippsssiknek az utolsó darabját is eltakarítsa za országból és akor a négyötöd is elérhető közelségbe kerülhet.

Itt az origo.hu részletes elemzése a migráns ellenes pártok remek kiemelkedő választási eredményeiről:

Kiválóan szerepeltek a nemzeti, Európát ´és a fehér keresztény társadalmakat megmentő pártok az EP választáson
2019.05.27
origo.hu

A nemzeti, Európát megmentő keresztényfajvédő pártok EU szerte kiválóan szerepeltek, még a túlsúlyos ballib média fölényben is. A kimagasló eredményeik önmagukért beszélnek:

Németország: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Ausztria: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Hollandia: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Belgium: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Svédország: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Finnország: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Dánia: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Spanyolország: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Portugália: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Észtország: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Lettország: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Litvánia: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Románia: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Bulgária: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Horvátország: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Luxemburg: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Csehország: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Szlovákia: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Görögország: a nemzeti, migráns irtó pártnak nagyon nehéz dolga volt a baloldali médiafölényben, így a győzelem helyett az a pár százalék amit kaptak valójában kiváló eredmény.

Eltiltott Vélemény 2019.05.28. 11:01:35

@Ballib vagyok mert rettegek: Öreg vazze, olyan hüje vagy mint az Alytónindzsa vagy a Kurvaerőskép!
Hány napig fogod ugyanazt a szart idetolni? Kontrproduktív amit csinálsz.

AK76 2019.05.28. 11:20:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Én őszintén örülök neki, hogy te, meg a többi nagyszerű barátaid ilyen segítőkészek vagytok, és mindent (is) ilyen tisztán láttok, nagyon kellenek az ilyen éles eszű pallérozott elmék mint amilyen te is vagy, remélem megmarad ez a hely a rendszer kíméletlen kritikusainak, mert borzasztó ami ebben az országban folyik, ez a zinfláció, pedig szeretni kellene egymást az embereknek, mert mindenki egyért egy mindenkiért!

antiinternáci 2019.05.28. 11:22:53

@DFK:

Persze, a képeik.
De én senkit sem szetetnék fizikailag ott látni, elkenzem az erőszakot. Én azt szeretném, hogy közmegvetés kényszerítse ki a bolsevista csirkefigás megszűntét. Érezzék, vegyék észre, hogy mennyire undorodnak az emberek attól, amit művelnek.

Nekoashi2005 2019.05.28. 11:30:38

Már ha felhozták Szabolcsot, azért engedtessék meg hogy pontosítsak! Lehet hogy a megyében 60 % kapott a fidess, de Nyíregyházán 46.23 %-ot, a demokratikus ellenzéki pártok pedig 48.05 %-ot! Szóval itt is elég nyílt a verseny az önkormányzati választások előtt! De hogy mondják egy másik szabolcsi várost, egy fidesses fellegvárat, Kisvárdát! Ott a fidess a szavazatok 53.34 %-át szerezte meg, a demokratikus ellenzék pedig 43 %-ot. Pedig ott ezerrel ment a kampány, az önkormányzati dolgozók az állásukkal játszottak, ha nem vesznek részt a fidess kampányában!

Pipas 2019.05.28. 11:34:29

@Nekoashi2005: "a demokratikus ellenzék pedig 43 %-ot"

Csak az érdekesség kedvéért: a demokratikus ellenzékbe ilyenkor beleszámoljátok azokat is, akiket kommunistának meg akiket fasisztának szoktatok nevezni máskor, ugye? :D Meg a viccpártokat is, akik kodkodálnak a tévében? Ugye? :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 11:37:30

@DFK: "valami kézzelfogható bizonyítékot a csalásra"

Kiszúrja a szemed. A fideSS üzenetét hordozó óriásplakátok ezrei közpénzből. Sokezer milliárdra meg kéne őket baszni. Tönkre is menne bele a fideSS.

Meg még százféle csalás ezen kívül.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 11:39:16

@Pipas: "a demokratikus ellenzékbe ilyenkor beleszámoljátok azokat is, akiket kommunistának meg akiket fasisztának szoktatok nevezni máskor"

Hát igen, a fasiszta Ondó Viktorkához képest az ős Jobbik is szűzlányok gyülekezete volt. :))

Nekoashi2005 2019.05.28. 11:41:43

@Pipas:
Nem, az Nkkp-t direkt nem számoltam bele, és a jobbikot igen, mert ők a fidesstől nézve már középüt vannak!

Nekoashi2005 2019.05.28. 11:46:22

@Pipas:
Buta fidessbolsevik! Természetesen az Mkkp-t nem számoltam bele, a Jobbikot természetesen igen, mert a fidesstől nézve középüt vannak!

Tangooo 2019.05.28. 11:48:15

"... a Fidesz alulmúlta saját és az általa keltett várakozásokat is a vasárnapi európai parlamenti választáson, és tavaly óta 800 ezer, 2016 óta másfélmillió szavazatot veszített el."
Tényleg ennyire idióta a posztoló? Nem kellene keverni az almát a körtével, vagy Gizikét a gőzekével. Amiket sorol, azoknak a választásoknak köze sincs egymáshoz. EP választást az EP választással, országgyűlésit pedig országgyűlési választással hasonlít össze az ember akinek van egy csöppnyi sütnivalója, mert az mutathat tendenciákat. Ez így viszont egy baromság.

Nekoashi2005 2019.05.28. 11:48:39

@DFK:
Kézzelfogható csalás? A csuti g. még szabadlábon van :)!

Minden ballib bérretteg 2019.05.28. 11:53:12

@Ballib vagyok mert rettegek:

Eddig csak a ballib fórumozók nem vették észre, hogy egy nickhamisító ballib szarkupac írja ezeket.
Viszont az agyatlan ballibeket rendszeresen beszopatja. ;)

Ne dőlj be neki.

Minden ballib bérretteg 2019.05.28. 11:54:31

@Kitiltott Vélemény:

Ja a fenti rész neked szól.. ;)

Ha majd veled sem tudnak vitatkozni, akkor elkezdenek téged is hamnisítani.

Ennyit tudnak meg a nevüket.

Nekoashi2005 2019.05.28. 11:55:45

Ettől a hírtől is minden becsületes magyarnak melegség támad a keblében! Ja nem is, szorítást érez, ami az infarktus kezdő jele.......

444.hu/2019/05/28/eppen-egy-meszaros-lorinc-beruhazason-kedelyeskedett-orban-viktor-a-kozbeszerzeseken-elszallo-arakkal

Mad Marx 2019.05.28. 11:56:02

Váltsuk le az mszp-t a szavazók 93%-a ellenük voksolt!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 12:05:43

@Mad Marx: "Váltsuk le az mszp-t"

Támogatom. És a DK-t is. Megszüntetni, a helyét is felszántani, sóval behinteni.

Aranka1973 2019.05.28. 12:08:56

@Nekoashi2005: Ha félsz az infarktustól, akkor figyelj oda az étrendedre, rendesen szedd a gyógyszereidet (és időnként nézesd meg magad az orvosokkal).

Ne Orbánra akard ráfogni az infarktusodat, te magad vagy felelős az egészségedért !

Ja, és a helyetekben ősszel se várnék sokkal jobb eredményeket, mint most vasárnap, mert ha azt gondoljátok, hogy kettőnél több megyeszékhely jön majd össze, akkor könnyen lehet, hogy meg fog ütni a guta !

Cycmen 2019.05.28. 12:10:19

@Nekoashi2005: Na hello! Most a választások után szokásos afterszopó partit rendezzük nektek, ne Mészárosozzál, most a mandátum a téma!

inreallife 2019.05.28. 12:11:10

@Paprikajancsi007:
Pont ez a lenyeg, egy patkanyt egy masik patkannyal lehet csak elzavarni.
Amugy parakban felmerult, hogy mekkora "vereseg" volt ez az eu valasztas a fidesznek. Megprobalom kontextusba tenni.

Eloszor is, megnyertek a magyar valasztast 50%+ eredmennyel. Mindezt milyen aron? Vajon meglett volna ez az eredmeny akkor is, ha nem migrancsoznak es sorosoznak naphosszat? Ha nem rugatjak ki magukat a neppartbol? Szerintem meg tobb is lett volna. Egyesek par napja meg 16 szekrol almodoztak. Egeszen biztos, hogy 60% feletti eredmenyrol almodoztak a partszekhazban, a trolloknak sem veletlenul szaladt meg a keze, amikor 16 szekkel hergeltek a kozvelemenyt. AZ 50% alatti eredmeny meg mar egyenesen kudarc lett volna, ekkora hatszellel. Szerintem ahhoz kepest, hogy milyen mennyisegu penzuk van a politikai haborura, ez nem tunik tul fenyes eredmenynek.

Masodszor, ha a mozgositast nezzuk, ott szavaztak sokan, ahol a fidesz korabban tonkrenyerte magat. tehat azt allitani, hogy aranyaiban kevesebb fideszes szavazo ment el, ebben ketelkedem. Aki egyaltalan nem tudott mozgositani az a jobbik volt, a fidesz kicsinalta oket az allami szamvevoszekkel, amolyan demokratikus alapokon, hogy megadja a demokratikus valasztas illuziojat. Indulhattok, de penz az nincs ra.

Harmadszor. Europai viszonylatban sem jott be a fideszes helyezkedes. A hollandok kinyirtak az eddigi szelsojobbos udvoskejuket, cserebe van egy masik, de joval jelentektelenebb. Az osztrakoknal nemcsak a szelsojobb, de a kormany is osszecsuklott par nap alatt, lasd ez volt az orbaniai "modelallam". Az angol brexiterek 35%-ot kapartak ossze, ott is vege a dalnak. Egyedul az olaszoknal tunik fenyesnek a siker, de ott egyreszt ertheto is, hiszen tranzitallam, masreszt ott sem az ellenzeket vertek el, hanem a masik kormanypartbol haraptak ki ekkorat. A fidesz a epp-bol kvazi ki van rugva, igy az asztalnal mar nincs helye, a gumiszobaban egesz nap pattoghat, de onnan pont annyi rahatasa lesz az europaban zajlo folyamatokra, mint a Voyager 1-nek, ami elhagyta a naprendszert. Na jo, ne legyunk ennyire szigoruak, a Voyager 1 fontos dolog, tobbet szamit orbannal.

Negyedszer. Lattuk mire kepes egy osszefogas egy varosban a fideszes ellenszelben is. Hodmezovasarhely, de akar Veszprem is mutatja, hogy a fidesz szavazoi a zsakfalvakban elnek, vagy nyuggerek. Amikor mar a fidesz mediaja sem tud olyan fotot kesziteni egy lakossagi forumrol, ahol egy db 50 alatti ember raferne a kepre, ott mar csak ido kerdese mikor fogy el a tobbseg. 5-10-20 ev? Fogyni fog folyamatosan. A falunapok szamanak duplazasa sem segit ezen a kieso tomegen. Fiatal demokracia a magyar, alig 30 eve szabadult fel, ellenben elkerulte a Franco diktaturat, vagy De Gaulle-t, nalunk csak ilyen orbanra futotta. Nem leszunk buszkek erre az idoszakra, a hivek orbannal egyutt halnak majd ki, remelhetoleg minel hamarabb, a kormanyzat mindent elkovet erte, hogy a korhazak pusztitsak a sajat szavazoikat. Lassan ott tartunk mint 100 eve, aki bekerul a korhazba az onnan mar a temetobe megy.

Ertem, hogy az 52%-os eredmeny hallattan sokaknak a vidam vasarnap jut eszebe, de a szamok moge nezve, a kituzott celokat tekintve semmit nem ert el orban. Nulla celt teljesitett az europai hadjarata. Ez unios valasztas volt, es bar ok hoztak a szamaikat, a szovetsegesek sorban elhullottak. Europaban a liberalisok es a zoldek tortek elore, a szelsojobbos partocskak eddig is 3 kulon frakcioban szomoritottak egymast, mert a nacionalizmus mar csak ilyen. Orban sem tud haverkodni a roman nacionalistakkal, az nem ugy van, hogy mindenkit egybeterelunk, sokan egymast jobban utaljak, mint barki mast.

Ez a valasztas az ellenzeknek jott kapora. Lejatszottak az "elovalasztast" unios penzen. Feri megkerulhetetlen lett, a fidesz trojai falova, az lmp elsorvadt, a jobbik vona nelkul semmit nem er. Az mszp talan utoljara szerepelt 5% felett. A valasztok buntettek, a helyzet tisztult. Az osszefogast megtagado partokra nincs szukseg. Vilagos uzenet volt.

Aranka1973 2019.05.28. 12:15:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Hát valóban ideje volna, hogy eltűnjenek a búsba a szocik és Gyurcsány is.

Csak az a baj, hogy a jelenlegi kínálatból a többi se jobb.

Ott vannak a kimosdatott szalonnácik (Rosszabbik), ahol a pártelnök egy volt cigányverő skinhead, a szóvivő pedig még pár éve is a parlamentben ülő zsidókat akarta listázni.

Vagy ott vannak a tejfeles szájú gyerekek a Momentumból, akik nemrég estek ki az iskolapadból, de azt hiszik, hogy már el tudnának vezetni egy országot. (Aligha.) A tapasztaltabb, dörzsöltebb fiúk a ballib oldalon (Gyurcsányék, Szanyiék) megeszik őket reggelire, aligha osztanak nekik nyerő lapokat az önkormányzati helyekről szóló tárgyalásokon. Aztán, ha erre felállnak és borítják az asztalt, akkor aligha fogtnak az ellenzékiek a megyeszékhelyen polgármesteri posztokat elnyerni.

Eltiltott Vélemény 2019.05.28. 12:21:52

@inreallife: " ... a fidesz trojai falova, az lmp elsorvadt, ... "
A másik (tudod a kurcsány) él és virul. Szerinted véleltlen, hogy kurcsányt még nem karaktergyilkolták meg? Szerintem azért tartotta idáig a Csuti Fattyú Napóleon lélegeztetőgépen a Táncos-Komikus Ferencet, mert valójában egy hasznos idióta, aki megosztotta eddig az ellenzéket. Ha túlságosan megerősödik, akkor majd levágja, mint ahogy azt a maszoppal tette a beépített bohócokon keresztül (Alytónindzsa, Kurvaerőskép). Hamarost beindul majd a gépezet, és elkezdik az ékeket verni a momentum és a kurcsánypárt közé, ami majd ellehetetleníti az őszi összefosást....

Amíg a 2006-os gazemberek nem takarodnak el a közéletből, nem lesz hiteles és vállalható ellenzéki váltópárt, ami annyira meg tud erősödni, hogy elzavarja a Csuti Duce-t...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 12:25:37

@Aranka1973: "a többi se jobb."

Arról Ondó Viktor gondoskodik, ha akár csak egy félig-meddig vállalható fazon feltűnik, a geci bedarálja.

Buchhalter 2019.05.28. 12:30:59

@inreallife: szerintem a DK most ásta meg ezzel a "jó" eredménnyel a sírját. Nincs a kezükben erős sajtó és szűkösek az anyagi mozgás lehetőségek. Egy elkúró meg sosem fog ebben az országban még egyszer hatalomra jutni. A Jobbik meg nem annyira hülye ,hogy egy összefogással teljesen bedarálja magát.Vagy eltűnik és a szavazó táborra a Mi hazánk formáció mögé áll be.

DIODORO 2019.05.28. 12:32:29

Hogy jön ki a posztolónak, hogy a kormánypárt vesztett?

Gondolom a súlyemelő versenyen is az első helyezett vesztett, mert az csak 200 kilót szakított a többi meg összesen 500 kilót....

gigabursch 2019.05.28. 12:36:04

Óh, de szép a számmisztika.
Próbáltok még egy kicsit szart fényezni, de attól tartok, ha nem valami impotens faszjancsi lesz Szegeden a ner jelöltje, akkor Botkának kalap-kabát.

törppicur 2019.05.28. 12:41:09

@Nekoashi2005: az elég érdekes szemlélet, hogy valami attól demokratikus, mert te azt mondod. Mint ahogy az is érdekes, hogy a centrumon kívül van egy masszív 50% + tömeg.
Azon meg szintén lehet röhögni, hogy egy szemkilövetővel irányított papa-mama bt mitől demokratikus.
De hát te tudod.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.05.28. 12:42:33

Kedd van, megint megbukott Stráhe, megint kirúgták Orbán Viktort a Néppártból, Mészáros Lölö megint elhelyezett egymillió eurót egy titkos svájci bankszámlán. Vagy egymillió svájci frankot egy titkos euró bankszámlán, már azt se tudom, mert annyi fék newst gyárt a ballib hogy ki se ismerem magam. Na, megyek nézem tovább az M1-t, most mutatják hogy újabb 100 millió afrikai migráns akar betörni Magyarországra, engem inkább ez érdekel, nem a ballib hazudozás.

törppicur 2019.05.28. 12:43:15

@Mad Marx: a szavazásra jogosultak 97%-a , tudod a ballib logika így műxik ;-)

megvagyhadnagy 2019.05.28. 12:51:17

@inreallife:
"Hodmezovasarhely, de akar Veszprem is mutatja, hogy a fidesz szavazoi a zsakfalvakban elnek, vagy nyuggerek"
Elképesztően nagy, ordas tévedés, vagy hazugság. Ezt döntsd el magad.
Honnan veszed ezt? Listázta valaki a szavazóköröket? Ki mennyi idős, és kire szavazott?
Ha igaz lenne amit írsz, akkor az országban csak nyugdíjasok és zsákfalvakban élők lennének, ha csak a fideszre leadott szavazatokat néznénk. Ez kb annyira ön be, mint amikor a választás napján is azt harsogta az index, hogy kormányváltó hangulat van, mikor ha nem most. Aztán mi lett? 2/3.

Andy73 2019.05.28. 12:51:25

Kis öröm is öröm. A balos blogger annak örül, hogy Szegeden csak 40 %-ot ért el a Fidesz-KDNP, nem abszolút többséggel nyert. Vagyis ha összeadjuk az összes ellenzéki szavazatot, akkor a blogger matekja szerint itt bukott az egyébként utcahosszal győztes pártszövetség, amelyik az egyébként második szocik szavazatának is több mint a dupláját söpörte be.
A szoci Botka a blogger szerint örülhet, mert ha az összes ellenzéki szavazatot hozzá számoljuk, a Jobbikkal és a Kétfarkúval együtt, akkor ő nyert. Valójában azonban alighanem két tűz közé került Botka elvtárs, mert most már nem csak a jobbról, hanem balról is támadni fogják. Miután a böszme országosan már bedarálta a szocikat, aligha kétséges, hogy félúton meg fog állni.

törppicur 2019.05.28. 12:53:49

@Aranka1973: lehet ezt még fokozni.
Ha záros határidőn belül igazi politikushölgyekkel erősít a DK és a Momentum az lesz csak az igazi Kánaán.
Képzeld el, Szél Bernivel és Szabó Timivel megjavított Momentumot (onnan úgyis mennek Brösszelbe a nagyasszonyok) és ehhez a DK-ba igazoló BB Ildit, és Kunhalmi Ágicát!
Nem is kell ettől több a következő vidám évekhez

törppicur 2019.05.28. 12:57:13

@inreallife: mozgósítás témában eléggé félrenéztél.
Budapestről azt mondjátok, hogy annyi ellenzéki van, hogy már Tarlóson is remeg a gatya. El is menetek sokan, a legtöbben az országban. És BP azért nem 1-2 megyét kompenzál mozgósításban.

Andy73 2019.05.28. 12:59:18

Helyesbítés: Miután a böszme országosan már bedarálta a szocikat, nem valószínű, hogy félúton meg fog állni. Botka elvtárs ezért most úgy tűnik, két tűz közé került. Nem lennék meglepve, ha még ősz előtt elhagyná a süllyedő szoci hajót, és átkönyörögné magát Fletó pártjába.

2019.05.28. 13:22:45

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Ugyebár Budapest adja a GDP 40 százalékát, ott lehet minden infót elérni, stb.
Jéééé.. ott valahogy nem nyert a Fidesz."

Öööö.. oszt mi a helyzet az egy főre jutó GDP tekintetében..és mennyi is termelődik BP.-n ..szemben a lekönyvelttel??
(Nem kötözködésből kérdem, csak hihetetlen sok cég van úgy bejegyezve BP.-n, hogy az effektív termelés teljesen másutt történik..

konrada 2019.05.28. 13:22:54

...azért qrva nagy mázli, hogy a fidesz - ahogyan a bevezetőben írták - elveszített 800 ezer szavazót!

...hiszen még így is cca. 5%-kal ( a hülyébbek kedvéért 2,5%ponttal) növelte szavazói arányát!

Hát képzeljük el, mi lett volna az eredmény, ha még az 800 ezer is elmegy: 61% vs. 39%!
..azért qrva nagy mázli, hogy az a 800 ezer otthon maradt!

S ki sem merem számolni, ha a 2016 óta a fideszt elhagyó 1,5 millió* mind ment volna!:
(Na jó: 67% vs. 33%, ajajajajj!)

*hogy honnan a p.csájából szedte a kedves blogoló, hogy 3,3 millió szavazója volt 2016-ban a fidesznek, el nem tudom képzelni...

Oxica 2019.05.28. 13:23:23

A tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigányokat még a héten kibasszák a néppártból, nix ugribugri, beleszólás Európai ügyekbe meg pláne nem.
Csak a DK nak és a Momentumnak lesz beleszólása.

Ősszel meg kibaszott sok város lesz visszafoglalva a narancsbolsevikoktól, Soprontól Nyíregyházáig.

Úgy hogy elvtársak, lehet handabandázni a felcsúti szemétdombon, még több harc, még több győzelem, még több gyógyszer elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

2019.05.28. 13:35:26

@Oxica: "A tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigányokat még a héten kibasszák a néppártból, nix ugribugri, beleszólás Európai ügyekbe meg pláne nem.
Csak a DK nak és a Momentumnak lesz beleszólása."

Persze ez nem így megy.. minthogy az EP=/= EPP.. :) kis butus.. cigányozzál,meg magyarozzál, az a te kompetenciád.

Cycmen 2019.05.28. 13:35:43

@Oxica: "A tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigányokat még a héten kibasszák a néppártból, nix ugribugri, beleszólás Európai ügyekbe meg pláne nem.
Csak a DK nak és a Momentumnak lesz beleszólása."

Aha, a DK európai nyugdíjakat ígért, akkor nyárra milliomos lesz nagyanyám ugye?

Talpig Jimmy 2019.05.28. 13:45:54

@Ballib vagyok mert rettegek: az évszázad vicce:
"Aki független magyar médiát olvas (origo.hu, 888.hu. fidesz.hu)"
Nem hiszem, hogy ez komoly volt :D

FCUK5 2019.05.28. 13:51:22

Alig várom, hogy az MSZP elővegye a Fletóról szóló doksikat, mire ő elkezd visszalőni... egymást fogják lenullázni, akár már őszre.

Sir Gombóc 2019.05.28. 13:51:37

@Brix: a jobbikot nem írnám le, vidéken azért van bázisuk. Viszont a Momentumot nem csak a fiatalok támogatják, bár ők vannak többségben.

Cycmen 2019.05.28. 13:54:42

@Gábris szomszéd: : "Budapest is megyeszékhely? "

Akarsz róla beszélni? Mondd el mit tudsz, addig sem az ellenzék hatalmas szopásáról van szó!

Sir Gombóc 2019.05.28. 13:55:31

@Gábris szomszéd: a legfrissebb születési adatok sem épp a fidesz családpolitikájának elsöprő sikerét mutatják.

Blogolo Blogi 2019.05.28. 13:58:53

@László Szűcs Szümi: "Majd, ha talán kivetitek magatok közül azt a nem kevés negatív intelligenciájú oegygé-ző barmot, csökött agyú mocskolódó véglényt, akkor talán elnyerhetitek egyszer valóban a többség bizalmát."

Zümike, ha nem tetszik, hogy egyesek szeretik roviden, lenyegretoroen kifejezni magukat, akkor huzzal vissza anyad szoknyaja ala. Ha megeszed az osszes puliszkat vacsorara, tan mond majd neked egy szep meset lefekves elott, hatha attol megnyugszik az erzekeny kis lelked.

Cycmen 2019.05.28. 13:59:28

@FCUK5: Alig várom, hogy az MSZP elővegye a Fletóról szóló doksikat, mire ő elkezd visszalőni... egymást fogják lenullázni, akár már őszre...........

Fletó azt eltüntette ugyanúgy, mint a szakdolgozatát ! :D

2019.05.28. 14:01:00

@Sir Gombóc: Huhhh... talán hagyjunk már egy kis kifutási időt :)

Sir Gombóc 2019.05.28. 14:01:36

@bölcsbagoly: "a tavalyi választásokhoz képest (67%) "csak" 25%-al kevesebben mentek el most szavazni (42%)? Ez kb. 3 millió ember, akiknek a nagyobb része pont a Fideszre szavazott a tavaly. "

Ezt szerintem számold újra. 1,7 millióan szavaztak most a fideszre, tavaly 2,8 millióan. Nem jön ki a matekod.

Sir Gombóc 2019.05.28. 14:03:19

@Womb Raider: nem tavaly kezdték támogatni a családokat, vagy tévednék? A csok sem mai "gyerek" már.

Sir Gombóc 2019.05.28. 14:07:59

@szepipiktor: te mindenkinél ostobább vagy.

Sir Gombóc 2019.05.28. 14:16:48

@B.U.É.K.: az azért vicces, mikor egy fidszes jön a logikával, meg tényekkel.

konrada 2019.05.28. 14:21:14

@DIODORO:
...de itt a többiek nem emeltek még 200 kg-ot se: összesen...;)

alöksz róz 2019.05.28. 14:21:30

@Sir Gombóc: "a legfrissebb születési adatok sem épp a fidesz családpolitikájának elsöprő sikerét mutatják." - lehet hogy nem világraszóló siker, de azok csak negyedéves adatok, nagy következtetéseket egyelőre ebből se lehet leszűrni, főleg ha gondolkodik kicsit az ember... és mondjuk figyelembe veszi például azt is, hogy sokan számítanak a babaváró 10 millióra, ami csak júliustól él.

Sir Gombóc 2019.05.28. 14:31:16

@sobrijoska10: az eredményeket nézve, a Momentummal kapcsolatban szvsz tévedsz. Vidéken is szép eredményt értek el, pedig ott a falvak lehúzzák az átlagot.

Sir Gombóc 2019.05.28. 14:34:19

@törppicur: a Mi hazánk, legalábbis jelszavak szintjén, de ismerek személyesen tagot is, bevallottan antiorbánista is.

alöksz róz 2019.05.28. 14:36:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "ha akár csak egy félig-meddig vállalható fazon feltűnik, a geci bedarálja" - vagy a ballib csapat marja le a gecibe, saját kis szardarabjukat féltve a trágyadombon. eddig inkább ezt láttuk.

alöksz róz 2019.05.28. 14:39:33

@Sir Gombóc: "az azért vicces, mikor egy fidszes jön a logikával, meg tényekkel" - ja, tényleg vicces, főleg úgy hogy még joggal is teszi.

Sir Gombóc 2019.05.28. 14:39:40

@Minden ballib bérretteg: persze hogy nem lehet automatikusan hozzáadni. De pl. Budapesten erre nincs is szükség, jelen állás szerint, e két párt nélkül is verhető, elméletben, a fidesz.

Kuglóf. Az 2019.05.28. 14:40:16

A Fradi 74 ponttal lett első de nyilvánvalóan NEM lehet bajnok, hiszen a Vidi 61 és a Debrecen 51 pontja ÖSSZESEN 112!

B+

Talpig Jimmy 2019.05.28. 14:45:19

@Womb Raider: ismét hazudsz, ahogy szoktál.

Sir Gombóc 2019.05.28. 14:45:30

@antiinternáci: a Lenin fiúk és lányok nem a fideszben vannak? Nekem erősen úgy tűnik, hogy igen!

William Kidd 2019.05.28. 14:51:52

52%-kal bukott a Fidesz, a gyurcsisták váratlan győzelmet arattak a 16%-ukkal. Napi agyhalál.

Sir Gombóc 2019.05.28. 14:51:56

@DFK: nem mondhatjuk, mert nem ez lett az eredmény (Budapestről van szó, ahol a DK majd 20, a Momentum pedig 17%-os eredményt ér el).

nápolyi maszti 2019.05.28. 14:54:53

@inreallife: Ehhez nehéz mit hozzátenni, gyakorlatilag az egyetlen értelmes hozzászólás a sok hőbörgés között. Gratulálok!

Sir Gombóc 2019.05.28. 14:55:16

@antiinternáci: de láthatóan nem undorodnak az emberek ettől. Most is mennyien szavaztak a fideszre is..

inreallife 2019.05.28. 14:58:47

@Kitiltott Vélemény:
En azt latom, hogy gyurcsany volt az egyetlen, akit nem tudott a fidesz ledaralni. Pedig volt ott jopar kisgazda, miepes, mdf-es kokler, de meg vona is bedobta a torolkozot. Gyurcsany meg csak el es virul. Raadasul egyszer mar feltorolte orbannal a padlot, azt a K.O.-t azota sem felejtette el a cig@nygyerek. Mi ujat tudnanak kitalalni?

A DK sikere abban van, hogy pont az ellenkezojet igeri, mint amit a fidesz csinal. A nemzeti kommunizmus helyett, az europai egyesult allamokat. A mai generaciok vegig europaikent nonek fel. Egy rendszer 6 honap alatt le lehet valtani, egy gazdasagot 6 ev alatt lehet megreformalni, a tarsadalmi valtozasokhoz 60 ev kell. Ez van sajnos, meg kell verni, amig kihal mindenki, aki a kommunizmusban szocializalodott, hogy ne az uj kadar legyen a meno, meg a pravda.

Megnyugtatlak a mai generacio mar nem TV-zik, nem a megyei lapokbol tajekozodik. A 2000 utan szuletettek fogjak orbant eltenni lab alol. Evente 130000 fiatal (tudod akkor meg annyian szulettek, nem 100000 alatt, mint most) lesz valasztokoru, es legalabb ennyi orban posztert csokolgato nyugger megy a fold ala. Az ido nem orbaneknak dolgozik, es lathatoan a teljes neheztuzerseggel egyutt is mar 52% az orom.

PEdig most mar tenyleg azt lehet mondani, hogy az irracionalitas teljes skalajan jatszottak. Hova tudjak ezt meg fokozni? Orbaneknak mindig nagyobbat kell hazudniuk. Oszre mi a terv, marad a migransozas es a sorosozas, vagy lesz valami uj? Mert lathatoan azok, aki nem kozmunkabol (bocs, krumpliosztasbol) es nyugdijbol (bocs, erzsebet utalvanybol) elnek, azokra ez nem hat. Ok egeszsegugyet es oktatast akarnak latni. Mit adott az orban kormany budapestnek 2010 ota? Mit adott szegednek? Pecsnek? Barmelyik varosnak? Mit uzen orban a varosi embereknek? Soros? Az ide keves lesz szerintem.

konrada 2019.05.28. 15:05:42

@Kuglóf. Az:
A példád ott sántít, hogy te komolyan veszed a blogolót, aki a választók alig 1%-át kitevő szegedi eredményt próbálja meglovagolni (NB1-es terminológiával a 33 fordulóból 1 eredményét nézi).

...de országosban az összehasonlításnál az MTK+Haladás pontszámait kell összeadva hasonlítani az FTC-hez, mert az közelebb van a valósághoz...

degreen 2019.05.28. 15:06:42

@inreallife: Az egyesült államok egy baromság. Európai Unió lesz itt még jó darabig.
Az idősebb szavazók (általad nyuggereknek hívott) közül sokan Gyurcsányt puszilgatják....
Ha nem a megyei lapokból tájékozódik a szavazóbázis, akkor nem is kell sírni, hogy az összeset megvette a fidesz, nem? :) Bocs, ezt nem hagyhattam ki.
Mit adott 2010 óta orbán kormány Budapestnek? Csak egy példa: 4-es metrót.....

bölcsbagoly 2019.05.28. 15:11:18

@Sir Gombóc: mi nem jön ki? a 3 millióból 1,1 millió most nem ment el szavazni.
A kedvenceidnél mennyien is nem szavaztak most? Az hogy most átszavazgattak a szomszédba, az még nem változtat azon, hogy most is kevesebben voltak együttvéve mint a Fidesz szavazói! Ha csak újabban nálatok nem több a 48 mint az 52!

Sir Gombóc 2019.05.28. 15:13:08

@degreen: "Mit adott 2010 óta orbán kormány Budapestnek? Csak egy példa: 4-es metrót..... "
:-)))
Ezt szerintem gondold át újra..

pepin_nymburk 2019.05.28. 15:18:31

Én csak azt látom, a Fidess folytatja az elmúlt 600 év tipikus magyar politikáját, a lakosság 5%-t kitevő elit szétlopja magát, a nép 95%-a meg cumizik. Ha ránézek egy I. Lajos király korabeli Magyarország térképre, eddig nem tűnik túl sikeresnek a mutatvány, most se fog sikerülni, lásd mai KSH népesedési adatok, hehehe

bölcsbagoly 2019.05.28. 15:22:06

@inreallife: ja, ha te magadéhoz hasonlítva a 2000 körül születettek eszét és gondolkodását, akkor igazad is lehet! Csak pechedre, ez nincs így. Attól mert egész nap nyomják a kütyüiket, nem néznek tv-t, nem olvasnak nyomtatott újságot és nem ismerik az állandó munka és lakóhely, párkapcsolat fogalmát, attól még nem hülyék!
Orbánék pont nekik kedveznek a törvényeikkel, s nem az 50-en felülieknek (CSOK, babaváró, hallgatói gyes, nagyszülői gyed, stb), mig a kedvenceid kivitelezhetetlen marhaságokat ígérgetnek (egyenlő európai bér, alapjövedelem, s hasonlók).
S pár olyan év mint a mostani, a globális melegedésben hívőket is megingatja, mikor még május végén is be kell fűteni s hóviharok vannak lakott területeken Európában!
A nagy migráns szerelem meg addig tart míg nem éri őket is atrocitás a jövevények részéről, vagy nem kell helyettük is melózniuk. Bár hülyék persze mindig lesznek.

bölcsbagoly 2019.05.28. 15:23:50

@pepin_nymburk: mi mást láthatna egy alapból irigy komcsi? Ha neki nincs lehetősége/nem mer lopni, akkor minden nála sikeresebb csak lopásból gyarapodhat, szerintetek!

2019.05.28. 15:25:27

@bölcsbagoly: "S pár olyan év mint a mostani, a globális melegedésben hívőket is megingatja, mikor még május végén is be kell fűteni s hóviharok vannak lakott területeken Európában!" - oops, te ugyanolyan kretén vagy mint Trump, aki azt mondta télen, hogy tessék mínusz húsz van, nem igaz a globális felmelegedés. Igaz sötét gyökerek vagytok mindketten :))))) (Hint: az ilyen szokatlan, szélsőséges időjárás éppen a klímaváltozást igazolja seggarc.)

László Szűcs Szümi 2019.05.28. 15:27:20

@Blogolo Blogi:
A "lényegre törő kifejezés" és a céltalan, bunkó káromkodás nem ugyanaz a kategória. Majd, ha meg tudod különböztetni a kettőt, adok a puliszkámból.

Talpig Jimmy 2019.05.28. 15:31:46

@bölcsbagoly: ön kivételesen elfogult :P
És ne írja, hogy az interneten tegeződünk, mert önnel én soha :D

Ballib vagyok mert rettegek 2019.05.28. 15:33:27

@inreallife:

Szerencsére a mai generáció nem a ti liberális agyatokat örökölte hanem a mi fideszes nemzeti keresztény migráns ellenes illiberális agyunkat. Már ezzel is kimeríthetetlen utánpótlása lesz Orbán Viktornak a következő 10-20 választásra.

Ezenkívül a mai fiatalok agyát már nem Magyar Bálint mossa, hanem ehelyett a NER és a hazaszeretet, testnevelés és 10 parancsolat tantárgyak a garancia arra hogy a mai fiatalok agyát nem butítják el a lippsii áltudományokkal hanem a mai gyerekek valódi oktatást kapnak amit később kamatos kamattal tudnak majd kamatoztatni Orbán Viktor teljesen állmosított országában ahol a hazaszeretet fogja előrevinni a gazdaságot a mostani multi cégek kizsákmányolása helyett.

Így a lippsikk a következő 20 évre is megbuktak, hiába reménykednek abban hogy majd jön egy új generáció és úgy elbánnak Orbán Viktorral mint ahogy a hütlen román nép bánt el a legnagyobb vezérével Csaucseszkuval. Itt nem lesz Ukrajna!

pepin_nymburk 2019.05.28. 15:33:33

@bölcsbagoly: ezt meséld a határon túli magyaroknak, majd a jövő évi trianon évfordulón, hehehe, egyébként elég leegyszerűsítő troll vagy, tehát aki tisztességes, és szóvá teszi a lopást, az komcsi?? emlékeim szerint ők is loptak, tolvajkám

Kuglóf. Az 2019.05.28. 15:35:34

@csüngőhasú norvégbáró: B+ Tefasz, Gyurcsány alatt 6 hét volt a vérkép és még FIZETNED is kellett érte.

Talpig Jimmy 2019.05.28. 15:36:15

@Eugene Horse: ezeket honnan szalajtották?
Minden normális ember látja, nagy baj van.
Mennek a hülye után.

Kuglóf. Az 2019.05.28. 15:36:32

@konrada: Aranyos vagy, és igazad van. De az ABN (Agyhalott Ballib Matek) szempontjából lényegtelen.

pepin_nymburk 2019.05.28. 15:36:34

@Ballib vagyok mert rettegek: Itt tényleg nem lesz Ukrajna, ott szembeszálltak Putyinnal, itt meg Orbán Putyin seggét nyaldossa, nyugodt lehetsz, hihihi

Kuglóf. Az 2019.05.28. 15:37:59

@inreallife: Gyurcsány az ELENGEDHETETLEN feltétele a Fidesz 2/3-adnak. A mostani győzelemmel a Fidesz 4/5-ödnek lett az ELENGEDHETETLEN feltétele.
Szóval így kell értékelned ezt a "nem bedarálást".

bölcsbagoly 2019.05.28. 15:39:14

@pepin_nymburk: jól ismerem őket (félig székely vagyok!), ők nem hülyék mint ti, akik azt is megkérdeztétek '90 körül, hogy kitől és mikor tanultak meg az erdélyiek olyan jól magyarul!

Talpig Jimmy 2019.05.28. 15:40:56

@Ballib vagyok mert rettegek: szerintem ennyire nem lehetsz elbutult :D
Ez nekem inkább provokációnak tűnik :P

bölcsbagoly 2019.05.28. 15:41:31

@Talpig Jimmy: nem írtam ilyent, de taknyosokat nem szoktam magázni vagy önözni (pláne!).

Geza16V 2019.05.28. 15:45:46

Massziv ellenzeki szavazokent irom... Nem gondoljatok, hogy abszolut kontraproduktiv es rohejes, hogy a (varhato) hatalmas buktat ugy adjatok elo, hogy a Fidesz megbukott? :D

bölcsbagoly 2019.05.28. 15:46:39

@Eugene Horse: te lüke öszvér (mert ló nem lehetsz ennyi ésszel!) , 80 éves vagyok, ennyi nyarat és telet éltem már át s sehogy sem tapasztaltam valami nagy klímaváltozást. Változatos időjárást az igen, de a klímaváltozás tempója nem pár évtizedben, hanem évezredekben, milliókban mérhető! (vizsgáztam anno
klimatológiából is!).

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.28. 15:49:56

@Talpig Jimmy: "Ez nekem inkább provokációnak tűnik"

Jól látod, nyertél egy NDK kivehető ajtajú turmixgépet. :))

Illetve nem provokátor, csak az illibbantakat figurázza ki. Sajnos sokszor a legvadabb túlzás is egybemosódik az illibbantak valóságképével. Hát nehéz munka az imposztorság. :))

2019.05.28. 15:50:51

@bölcsbagoly: ó istenem, tényleg az a tudományos alapja a kételkedésednek, hogy az elmúlt nyolcvan évben nem volt baj? És még klimatológiából is vizsgáztál anno! Akkor a pár ezer szakmailag komolyan vehető tudós biztos mind téved, mert bagoly bácsi szerint '67-ben is volt nyáron vihar, ergo semmi baj nincs. Nem tudom, érteni fogod-e, de mondjuk mész az autópályán, átmész a szembesávba, becsukod a szemed, és elkezdesz számolni 1-még semmi baj, 2-még semmi baj, és így tovább. Képzeld, eljuthatsz akár nyolcvanig is!

Cycmen 2019.05.28. 15:51:16

@pepin_nymburk:" Én csak azt látom, a Fidess folytatja az elmúlt 600 év tipikus magyar politikáját, a lakosság 5%-t kitevő elit szétlopja magát, a nép 95%-a meg cumizik."

Hát Pepin, én sok hülyét láttam már itt, de te most ezzel a bölcs mondatoddal jól megleptél!

szalmakazal 2019.05.28. 15:51:32

Botkát Szegeden mint polgármestert értékelik, aki vezeti a várost és másodsorban, vagy sehogy se érdekes, hogy kötödik-e valamely párthoz.
Itt értelmes polgárok vannak egy értelmiségiekkel teli város, ahol az agyak nincsenek átmosva, és nem lesznek.
Ahol a polgárok gyengék és befolyásolhatják őket, ott arat a fidesz, ennyire egyszerű ez kérem.

pepin_nymburk 2019.05.28. 15:56:29

@bölcsbagoly: nagyon megható, hogy félig székely vagy, kár, hogy hülye is. A Székelyföld még a Magyar Királyságon belül is a legcsóróbb régió volt, és már akkor is csak a székelyek szavazatai kellettek, ahogy most is. Annyi a különbség, hogy Trianon óta a románok még szívatják is őket. Javaslom olvasgass szociográfiai felméréseket, most sincs ott Kánaán, de te, mint fizetett troll, legalább jól jártál a mi adófizetői pénzünkből. A székelyek sanyarú helyzetét meg majd úgyis ráfogjátok Sorosra, Brüsszelre, vagy akit éppen habonygeci kijelöl, hehehe

bölcsbagoly 2019.05.28. 16:09:26

@pepin_nymburk: ne osztogasd a minősítéseidet, hagyd meg magadnak, a dekás blabláddal együtt, bár éghetne miatta a zománc a pofázmányodon!

inreallife 2019.05.28. 16:11:37

@bölcsbagoly:
Lehet, hogy 80 eves vagy, de ugy is gondolkozol, mint a rendszer, amiben szocializalodtal. Ket tinedzser gyerekem van, szoval pont az a korosztaly, amire celoztam. Ismerem is az osztalytarsaik, szuleik nagy reszet. Ok a migransos meg sorosozos dolgokat a youtube-rol ismerik, ahol memeket gyartanak belole. Kurv@ra nem hat rajuk.

A csaladvedelmi programod is csak az utobbi 1 ev szulemenye, szerinted hany embert erint? Korabban is volt szocpol, megis tudott nyerni a fidesz. Ha azt gondolod, hogy ezeket a fiatalokat le tudod fizetni es cserebe meg uniobol is kivezetheted az orszagot, akkor tevedsz. Nem gond az, ha az ember a vensegere elhulyul, termeszetes dolog. De ilyenkor nincs melletted senki, aki radszolna, hogy apuka ezt nem kene mar nyomni?

Az, hogy eletedben nem mozdultal ki a zsakfaludbol, es neked az europa szo a rettegest jelenti, az egy fiatalt buszkeseggel tolt el, es barminel tobbre ertekeli, hogy szabadon jarhat kelhet, telefonalhat, vasarolhat, mint a te begyoposodott felfogasod, hogy szerinted hogyan kene elniuk. Megsugom, mar az en generaciom sem volt hajlando a te elvarasodnak megfeleloen elni es a kovetkezo sem fog. Majd ok eldontik, hogy mit akarnak, de egyre kevesbe csalogato ez a merhetetlen korlatoltsag, valosagtagadas, amit a fidesz meg a nyuggermenet muvel. De biztosan te ezt is jobban tudod.

bölcsbagoly 2019.05.28. 16:13:35

@Eugene Horse: pár ezren prostituálták magukat a karrierjük és állásuk érdekében! Nem egyedüli eset. A különbség köztünk pont az, hogy én felismerem ezeket az eseteket, te meg mindent elhiszel amit írnak/mondanak a médiában! A bölcsesség ugyanis a korral jön meg, bár a libsik és a komcsik infantilisek maradnak aggastyán korukig is!

pepin_nymburk 2019.05.28. 16:16:02

@bölcsbagoly: a minősítés osztogatást te kezdted, csak ugye 10 perccel később már el is felejtetted. De hát trolloktól nem várunk mást, hehehe

bölcsbagoly 2019.05.28. 16:17:19

@inreallife: persze, mert még infantilisek, nem nőtt be a fejük lágya, az a korral jön el. Nálad, viszont megmaradt az infantilizmus, sorry...
Életemben 2 évet éltem falun, amikor kihelyeztek mint frissen végzet tanárt, a többi mind nagyvárosban telt el, ezt is elcseszted.

Buchhalter 2019.05.28. 16:26:15

@inreallife: baszd ki mit toljátok már ezt a zagyva összefosás dolgot? Semmi értelme! Fentebb írták,hogy fasiszta meg liberál bugyi és vicc párt egybe? Hát igen .ez arra lesz jó,hogy az elkényelmesedett Fidesz szavazók ősszel az urnáknál lesznek.A Momentum egy nagy rakás fos gitt egylet nulla értékű programmal.Már sokan elmondták : aki több kulcsos adóval riogatja a népet annak esélye sincs.Márpedig a Momentum ezt szajkózza + a családi emelését.Kösz nem köl cigo lurkó!

2019.05.28. 16:32:35

@Sir Gombóc: A 4-es metro finanszírozásának több, mint a fele az Orbán kormányra hárult, a szerződéskötéseket azonban valóban megcsinálta az MSZP-SZDSZ kormány. A bónusz kifzetés /Visszafizetés!/ is pár éve történt.
www.portfolio.hu/unios-forrasok/uzletfejlesztes/4-es-metro-oriasi-lopasrol-beszeltek-megsem-talaltak-buncselekmenyt.322835.html

ember100 2019.05.28. 16:36:57

@Tangooo:
Helló !

Értem és hogy védeni kell ezeket a hazaáruló rablókat ( fityesz a félreértések elkerülése végett )
Tehát ha tegnap 10 mp alatt futottam a 100m nyertem , holnap 11 mp alatt futok és győztem akkor most jobb vagy rosszabb az eredményem ? :)
Ráadásul ennyi választási csalást még nem láttam !
Ukránok behozatala , a közmunkával zsarolás , krumpliosztás , állami hirdetések , ....

2019.05.28. 16:47:24

@bölcsbagoly: aha, értem, tehát mindenki téved, mindenkit lefizettek, klímaváltozás nincs, erre pedig az a bizonyíték, hogy te egyszerűen kiszagolod az ilyesmit. Már éppen csak a gyíkemberek hiányoznak... Elhiszem, hogy nem mindenki hülyül meg öreg korára, de nálad ez sajna bekövetkezett.

Tangooo 2019.05.28. 16:47:40

@ember100: még a formállogikának is ellentmond a példád. A számtan egzakt dolog, de e tefélétek állandóan megpróbálják megmagyarázni, hogy a több miért kevesebb tulajdonképpen.
Szórakoztatók vagytok, mint sasjózsi.

Tangooo 2019.05.28. 16:48:39

@ember100: irány az ügyészség, vagy kuss!

taga20 2019.05.28. 17:06:29

@Tangooo: a kurvaanyádat te szerencsétlen fityeszjobbágy!

mi a kibaszott szart csinálna a poltpeti, ez a kibaszott bűnöző?

úgy hogy kussoljál szardarab!

ember100 2019.05.28. 17:14:12

@Tangooo:
Helló !

Mosd ki a szád szappannal mert mocskos !
Tehát az előző szavazás és a mostani között kb. 800.000 szavazat vesztés az mi ha NEM matematika .Persze értem én hogy a negatív növekedés is növekedés :)
Ne csak lölő újságot olvass vagy párttévét nézz :)

Gábris szomszéd 2019.05.28. 17:14:24

@taga20: "Mi, akik azt hittük, hogy 2018 után 2019 jön, az tegnap irgalmatlan erejű kijózanító Batman-pofont kapott. Magyarországon 2018-at 2008 követi. Egy évtized alatt visszajutottunk oda, ahonnan elindultunk: Orbán és a kamujobboldali hazaffyas, nemzetthy néphülyítés az egyik oldalon, Gyurcsány és a hiperkozmopolita, határontúlizó, a progresszió sztanioljába csomagolt posztkommunizmus a másikon. Ennek a nemzetnek két zsarnokoskodó, kegyetlen, bántalmazó mostohaapja van – és az ország nagy többsége valamelyiknek a gyereke akar lenni. A hazai politikát alapjaiban megújítani vágyó politikai kísérletek beborultak a magyar társadalom betemethetetlennek bizonyuló lövészárkaiba, mondanivalójuk elveszett a frusztrált, egymásra acsargó szekták harci dobok kísérte tébolyult kántálásában."

alfahir.hu/2019/05/27/ep_valasztas_2019_orban_viktor_gyurcsany_ferenc_csakazertis

Gábris szomszéd 2019.05.28. 17:16:57

@taga20: Ha már szóba került poltpeti. A fityeszkullancsok erre is igazán "büszkék" lehetnek. :(

Egy fideszes törvénymódosításnak és Polt Péternek köszönhetően szabadulhat előbb Szögi Lajos gyilkosa

alfahir.hu/2019/05/27/ep_valasztas_2019_orban_viktor_gyurcsany_ferenc_csakazertis

taga20 2019.05.28. 17:28:21

@Gábris szomszéd: "Gyurcsány és a hiperkozmopolita, határontúlizó, a progresszió sztanioljába csomagolt posztkommunizmus a másikon. Ennek a nemzetnek két zsarnokoskodó, kegyetlen, bántalmazó mostohaapja van – és az ország nagy többsége valamelyiknek a gyereke akar lenni. "

ez egy faszság. olyan szinted sunyi összemosás, hazudozás, hogy nem is érdemel egy büdös szót sem.

Anita Nagys 2019.05.28. 17:35:08

@Cycmen: ez egy lassu folyamat lenne, de nyugi viktor nem hagyja hogy az legyen..:)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2019.05.28. 17:51:59

hehh nem hittem volna, hogy valakinek el lehet adni azt a dumát hogy kisebb részvételnél kevesebb lesz a fidesz szavazat is, de itt tényleg ennek örömködnek, beszarás :D

B60 2019.05.28. 17:55:27

Takonygerincű bayer zsóti kiadta az ukázt kit kell agymosott fidesznyiknek utálni. Nincs környezeti probléma aki azt állítja hazudik . A zöldek sorosista ügynökök ! Minden környezeti kérdés provokáció soros propaganda. Hajrá fidesz csorda lehet üvölteni a pártközpont parancsát.

Cycmen 2019.05.28. 17:58:55

@Anita Nagys: "ez egy lassu folyamat lenne, de nyugi viktor nem hagyja hogy az legyen..:)"

Csak nem azt akarod mondani, hogy olyat ígértek amit nem tudnak megvalósítani?
Nahát!

Orbán veje 2019.05.28. 18:03:36

@droid_:

Haver! Most jött a jó hír! A tolvaj, diktatúraépítő gazdád az EU parlamentben megy a lecsóba, ott fog ücsörögni a súlytalan eu - szkeptikus szélsőjobbosok táborában.

Vagy ha neked így jobban tetszik: ott a történelem szemétdombján, ahol senki sem figyel a baromságaira, a hazugságaira, egyszerűen csak megvetés tárgyát képezi.

Mit gondolsz te nyamvadt narancstroll, mi a faszért lóg a komplett fidesz vezérkar orra? Úgy néznek ki, mint aki tehénszart evett!

taga20 2019.05.28. 18:05:13

@Cycmen:

"Csak nem azt akarod mondani, hogy olyat ígértek amit nem tudnak megvalósítani?
Nahát!"

a geci gazdád hetente ígér meg valamit, amit aztán kurvára nem jön össze.
nahát!

taga20 2019.05.28. 18:06:55

@Orbán veje: szerintem ott is talál egy fasza függönyt:)

szerintem vécésnéninek még felveszik oda:)))

Cycmen 2019.05.28. 18:10:03

@taga20: Mi van taga, sunáznád Klárikát? Csúnya de legalább héber, neked meg az számít! :D

taga20 2019.05.28. 18:14:36

@Cycmen: mi van mirr-mur, sunáznád a gecit? csúnya, dagatt, mint állat, de legalább bűnöző, neked meg csak az számít, hogy kinek milyen a fajtája.

jut eszembe, az utóbbi héten nem zsidóztál egy jót, ezé most kibuggyant belőled.

meg tudlak érteni, feszített:)))

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.28. 18:42:53

@Cycmen: egyáltalán nem csúnya gyurcsányiné
teljesen átlagos transzgender kinézetű

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2019.05.28. 18:46:02

@inreallife: azt tudtad hogy minden masodik dk szavazo 60 feletti? :)

taga20 2019.05.28. 18:51:42

@Cycmen: mit erőlködsz te szerencsétlen fityeszparazita, aki minden nap a csutira veri ki!

gondolom a te feleséged a kecske, neked a világ legszebb asszonya!:)))

taga20 2019.05.28. 19:03:53

@droid_: azt tudtad, hogy minden második fityesz szavazó 60 feletti és egy zsák krumpliért az anyját is eladja a csúti gecinek? :)

Gábris szomszéd 2019.05.28. 19:23:16

@taga20: :)

"Van egy kis probléma ezzel a történelmi, sorsfordító rekordgyőzelemmel. Egyetlen probléma van vele, amellett, hogy szépen megmutatja a Fidesz valós belpolitikai kétharmadát. Az a probléma vele, hogy nem létezik. Mégpedig azért nem, mert a világpolitikai tényezőnek öltözött középszerű tenyérjós elhitte magáról, hogy a fogva tartott, propagandával zsibbasztott, megfélemlített, kiszolgáltatott magyar társadalom (ugye nem véletlen, hogy a legszegényebb magyar településeken tarolt legbrutálisabban az állampárt?) lemodellezi egész Európát. És nem, baszki, nem modellezi le. Olyannyira nem, hogy a véres epehányások kíséretében démonizált, lesorosistázott, migránssimogatózott liberálisok, zöldek, Timmermansok és egyéb alkalmatlannak titulált, kifutó szériák nem futnak sehova. Tartják az európai hídfőállásokat a dühöngő nacionalistákkal és egyéb szélsőséges és korrupt csőcselékekkel szemben. Amely csőcselékek látványos kisebbségben lesznek az elkövetkezendő öt évben, és azért lesznek kisebbségben, mert az európai választók így döntöttek. Pont. Azért döntöttek így az európai választók, mert őket nem lehet zsák krumplikkal megvenni és aztán évekig nyakló nélkül paráztatni a migránsokkal."

szalonnazo.com/nem-ugy-tunik-hogy-a-draga-miniszterelnok-ur-szelsojobbos-kappanhangja-olyan-nagyon-megvastagodott/

2019.05.28. 19:35:41

@Gábris szomszéd: Nem a választókra kell haragudni, mert az ellenzéki pártoknak nincs programja vagy nincs elköteleződése.
Pl. Ha a Jobbik nem meg át Gyurcsányék oldalára, akkor vasárnap a szavazók tudtak volna legalább különbséget tenni a két párt között, mint az az előtte lévő választásokon egy meg is történt. Ha Vona nem lengeti be a kormányzást 2018-ban, aminek semmi esélye sem volt és a hataloméhsége nem kergeti át a liberális oldalra, akkor 2022-ben 80%-os esélye lett volna a Jobbiknak kormányra kerülni.
Ha valaki "elcseszte, nem kicsit, nagyon" az a Jobbik, szóval arról a parkolóhelyről ne reklamáljon senki!

Sir Bates dö Hól 2019.05.28. 19:39:18

@Cycmen: mitől lenne csúnya? nekem morvai is bejött...

oassasa 2019.05.28. 19:43:24

@inreallife:

DK sikere abban rejlik, hogy 30 évvel ezelőtti ígéreteket, álmokat újra fogalmazza és a fiatalok ezt elhiszik.

Sir Gombóc 2019.05.28. 19:47:45

@Kuglóf. Az: Itt nálunk ez pont fordítva van, most 3-4 hét ha nem fizetsz, 2010 előtt még aznap megvolt, ha időben mentél.

Sir Gombóc 2019.05.28. 19:51:15

@bölcsbagoly: akkor mondhatjuk rád, hogy vén hülye vagy, mert ez jön le a hozzászólásaidból, főleg ez utóbbiból. :-))

Gábris szomszéd 2019.05.28. 19:55:47

@taga20: Hát ha ez így megy tovább, akkor valami Nyugat-Európai repéteren landolok. :)

@Tényelek: Hülyeség, hogy átmentek volna Gyurcsányék oldalára. Egyszerűen csak arról volt szó, hogy felismerték a jelenlegi állapotok között nem a jobb vagy a baloldalnak van meghatározó és felülírhatatlan érdeke, hanem az országnak. Ez az érdek pedig azt követeli, hogy minden értelmes ember fogjon össze O1G elvtárs szervezett bűnözői hatalmával szemben.

Sir Gombóc 2019.05.28. 19:59:45

@Tényelek: a tény az, hogy orbánék, ha tehették volna, leállították volna az egész beruházást (mint ahogy 2002 előtt egyszer már megfúrták).. Erre viszont nem volt már lehetőségük az építkezés előrehaladott volta miatt, így kénytelen-kelletlen befejezték. De nekik tulajdonítani az egészet, az nem vall tiszta gondolkodásra.

taga20 2019.05.28. 20:01:33

@Gábris szomszéd: mi van, seremetyevó má nem pálya?:))

Sir Gombóc 2019.05.28. 20:04:51

@droid_: akárcsak a fidesznél. :-)

Nagykörúton túli magyar 2019.05.28. 20:11:49

Hmm, tehát bukott a Fidesz.

Azt hiszem, ilyen "bukásról" álmodik minden párt, hogy majd egyszer ők is...
image.prntscr.com/image/gaOvlBuhQWeC2s95TdxZZg.png

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2019.05.28. 20:21:52

@Sir Gombóc: ott 25% korul, persze meg az is tobb, mint mashol a fele.

ben2 2019.05.28. 20:26:02

"rosszabb eredményt ért el"

49.32%-ot

A B1 hozza a formáját: "a fekete lovagot nem lehet legyőzni".

Gábris szomszéd 2019.05.28. 20:29:46

@taga20: "Mindent lesöpört a kormánypárti többség az Igazságügyi bizottságban. Ezért nem lesz emléknapja a diktatúrák fiatal áldozatainak, ezért nem lesz gátja a Fidesz-párttagkönyvesek Várba költözésének, ezért nem gyorsítják fel az Alkotmánybíróság döntéseit és ezért nem hosszabbítják meg a kilakoltatási moratóriumot. Mindegyik a Jobbik indítványa volt."

alfahir.hu/2019/05/28/igazsagugyi_bizottsag_kilakoltatasi_moratorium_fidesz_onkormanyzati_lakasok_jobbik

ben2 2019.05.28. 20:31:09

@oassasa:

Milyen fiatalok?
A DK, MSZP és a többi ballib törpepárt 10 éve ugyanazt a szavazóbázist szeletelik. Az ellenzék zéró összegű játékot játszik egymás kárára, aki pedig a jobbközép bizonytalanokból próbálná növelni az ellenzéki tábor támogatását, azt közös erővel kiherélik, nehogy a fejükre nőjön.

A DK ezen a választáson elszipkázta az MSZP még megmaradt budapesti szavazóit. Ennyi történt.

ben2 2019.05.28. 20:40:14

@Gábris szomszéd:

"Egyszerűen csak arról volt szó, hogy felismerték a jelenlegi állapotok között nem a jobb vagy a baloldalnak van meghatározó és felülírhatatlan érdeke, hanem az országnak."

Ez ugyanaz a bullshit, amit az összes pártpolitikai agitprop nyomat: "nem saját érdekből cselekszünk, hanem kizárólag a közjó javára".
Ha a Jobbikot bármikor is érdekelte volna az ország, akkor nyilvánvalóan nem dörgölőzik össze az elkúrókkal. Akkor sem, ha egyébként kimatekolták, hogy úgy tudják a szavazataikat maximalizálni.

Egyszerűen arról volt szó, hogy a Jobbik előadta magát, mint a kormányváltásra legalkalmasabb jelölt és abban bízott, hogy a hülye balosok Orbán gyűlöletbe hergelve magukat majd következetesen a legesélyesebbre szavaznak, akik néhány budapesti kerületet leszámítva ők.
Na ez az, ami nem jött be, mert bár átszavazás volt, a Fidesz támogatottságával szemben kevésnek bizonyult.
Így pedig nem csak a politikai taktikájuk vallott kudarcot, de a Fletóékkal haverkodás szégyene is rájuk ragadt, ami szét is zilálta az egész pártot.

Ha ezzel szemben következetesen tartották volna a radikális jobboldali irányt, akkor most simán hozták volna a 20%-ot és nem Gyurcsány fújná megint a passzátszelet az ellenzék élén, Orbán legnagyobb örömére.

Cycmen 2019.05.28. 21:03:30

@Gábris szomszéd: Mindig nézem ahogy levezetitek hogy milyen szar a Fidesz. Okés, de akkor nem kéne elgondolkodni hogy ti mekkora szarok lehettek, ha rendszeresen magasan ver benneteket?

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.05.28. 21:20:47

@Nagykörúton túli magyar:

A Nagykörúton t´ul ugyebár a panelproli világ van. Ezt tudjuk rólatok, agyamputált orbán felszopókról.

Magyarnak meg pont annyira vagy magyar mint Horn Gyula: megszülettél te is pucéron, valami pöccsel és kaptál egy papírt hogy magyarként fognak számontartani. Ennyike.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.05.28. 21:24:31

@Cycmen: " de akkor nem kéne elgondolkodni hogy ti mekkora szarok lehettek, ha rendszeresen magasan ver benneteket?"

Igen, az ellenzék ha valamit akar keresni, akkor neki is rá kellene hajtania a társadalom legostobább két-három milliójára, aztán etetni kellene titeket úgy mint orbánnak, hogy ti atomtudósok vagytok, a nyugatiak meg haldokló prolik.

Kétségtelen hogy az ellenzék hülye ahhoz, hogy megtalája az utat és módszert ehhez a kéthatmadnyi hülyéhez.

histar007 2019.05.28. 21:28:36

Ez itt egy többpártrendszer és nem csak ketten indulnak. Minél több induló van, annál nehezebb 50% felett végezni bárkinek. Ehhez képes a Fletó szerint Orbán megbukott, mert csak 52%-ot ért el és elvesztett egy csomó szavazatot.
Olyanokról ne is beszéljünk, hogy az EP szavazás műfajban sosem voltak még ennyien és minél többen mennek el annál nagyobbat nyer a Fidesz.
Ezeken túl a MSZP-nek egyre nehezebb a feladat, hogy a harmincadik születésnap ne a búcsúbuli legyen. Mert kétség ne legyen, hogy Fletó bosszúval fűtve fogja bedarálni az ellenzék megmaradt morzsáit. LMP, Jobbik, MSZP, kb ebben a sorrendben fog mindenki beállni az Öszödi böszme mögé, akinek van gyomra hozzá. Akinek nincs gyomra de vannak elvei, az meg nézet polgári foglalkozás után.
Minden esetre az emberek politikailag lehetnek feledékenyek, de leginkább nem hülyék. Meg lehet őket emlékeztetni. Ha pedig majd választaniuk kell, hogy Gyurcsány vagy Orbán, akkor az utóbbi fog hatalmasat nyerni.
Persze meg lehet próbálni a választási matekot, hogy ha egybe számoljuk az összes nem Fideszes szavazatot meg a meg nem jelenteket, akkor lehet hogy többen vannak, csak az már választások óta nem jön be. Persze maga az őrüet az, amikor ugyanúgy csinálnak mindent és rendre már eredményt várnak.
Amúgy pedig össztűz fog zúdulni Fletóra, mivel a Fidesznek sem marad ellenfele.
Ha pedig esetleg Tarlós bukna (nem valószínű), akkor meg jöhet a várva várt önkormányzati reform, kerületek összevonása, határkörök variálása, amit eddig a házon belüli sérelmek miatt nem mertek meglépni, de ha ezzel az ellenfélnál ártanak, akkor nem fognak habozni.
Orbán vs Gyurcsány. Ismét. A Fidesz aliga kívánhatott volna ennél jobbat.

2019.05.28. 21:36:47

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: "Kétségtelen hogy az ellenzék hülye ahhoz, hogy megtalája az utat és módszert ehhez a kéthatmadnyi hülyéhez. " Ha értelmezzük ezt a mondatot, akkor egyértelműen látszik, hogy az ellenzék hülye, ezért nem tud kitűnni a hülyék közül, tehát esélytelen. Viszont ha nem lenne hülye, akkor a másik győzelemre vezető út, hogy értelmes dolgokról kezd el beszélni és rá fog szavazni a maradék 5,5 millió "nem hülye", ami ugye egyből nyolc kilencedes győzelmet hozna neki.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.28. 22:11:34

az megvan balfaszok, hogy eu 6 legnépesebb országában 4 "széljobb" győzelem született?

berne 2019.05.28. 22:30:42

Vágyvezérelt sorok.
Csak nem akartok tanulni semmit.

ember100 2019.05.28. 22:33:26

@Nagykörúton túli magyar:
Helló !

Látod ez egy igazi fideszes tempó !
SENKI NEM írta hogy bukott a fidesz , azt írták hogy KEVESEBBEN szavaztak a rablóbandára mint az előző választásokon.
ENNYIKE

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.28. 22:39:00

@ember100: hiszen ez hazugság
magasan megdőlt a mo-i eu választás részvételi rekordja

ember100 2019.05.28. 22:44:49

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Helló !

Te érteni mágyár ?
Ki beszélt a részvételről ?
Ismered a természetes számokat ?
Tudod értelmezni hogy kevesebben szavaztak a fideszre , mint az előző szavazásokon ?
Ennyire nem lehetnek gyengék a Lendvai utcában :)

ember100 2019.05.28. 22:53:34

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Helló !

Te tényleg valami migráncs lehetsz akit a futsalkirály hozhatott be hogy még mindig NEM a kérdésre válaszol és NEM érted a dolgot :)

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.28. 22:54:35

@ember100:
2014: 1 193 991 51,48%
2019 : 1 800 000 52.44%

a magyarbálint tanítványoknál 1.19 > 1.8

Zoltán Lukács 2019.05.28. 23:10:43

Az élet nyűgét és nyilait sokkal jámborabban viselném, ha nem a Botka pimasz vigyora kísértene minden szegedi cikknél.

Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.05.29. 00:05:59

Igenis Gyurcsany isiaszos logikaja alapjan Orban tenyleg megbukott.
Ugyanis az 52, az ugye a legkisebb primszam, annyira kicsi, hogy meg a 16-nal is kisebb.
Igy mar vilagos, hogy Gyurcsany nyerte az unios valasztast.

Gábris szomszéd 2019.05.29. 07:31:58

@ben2: Tévedsz. A bullshit az, amit ti nyomattok és pontosan a jobb-balos szekértábor felosztás tartja életben gyurbánékat és nem az, hogy a jobbik mit baszott el vagy mit nem.

Gábris szomszéd 2019.05.29. 07:39:11

"Bár valóban gyengült a Néppárt, nem minden szélsőjobboldali szerveződés erősödött meg, miközben a liberálisok és a zöldek is feltörtek. Jelenleg úgy fest, hogy a Néppártnak éppen a Fideszre nincs szüksége, mert valójában nem jobbra, hanem balra, a liberálisok és a zöldek felé kell nyitnia ahhoz, hogy erős maradjon. Ebben a helyzetben viszont a Fidesz inkább egy nyűg a Néppártnak."

index.hu/kulfold/2019/05/29/fidesz_neppart_ep_valasztas/

antiinternáci 2019.05.29. 08:29:59

@Gábris szomszéd:

Ez a jobbos-balos felosztás már régen nincs.
Csak internácik vannak és a pusztító elvetemültségüket és ártékonyságukat elutasító hazafiak, a patrióták.

antiinternáci 2019.05.29. 08:46:29

@Gábris szomszéd:

Csak hogy az van, hogy a néppárti nagy tömörülések folyamatosan zuhannak, amióta az internácikkal ősszeálltak. Ráadásul annyira, hogy már meg sem lehet őket különbözetni a bolsevistáktól. Szóval a saját sírjukat ássák, és még sietnek is vele...
Meg tudják választatni talán Webert, ha összeállnak ilyen Verhofstadt féle szégyenletes alakokkal, vagy a görögdinnyékkel. De ezzel olyan mélységbe süllyednek, ahonnan már nincs visszaút, az Ellenállás pedig egyre erősödni fog.

antiinternáci 2019.05.29. 08:51:47

@Gábris szomszéd:

"Néppártnak éppen a Fideszre nincs szüksége,"

Csodálatos erkölcsi magasságokba fog emelkedni Weber, ha az ÁVÓ Párt, meg más bolsevisták szavazataival esetleg mégis megválasztják.
A beiktatási ceremóniát lehetne az Andrássy út 62-ben tartani... A miheztartás végett.

Tangooo 2019.05.29. 10:36:15

@ember100: /Te is tudod, hogy hülyeségeket szajkózol. A végén még el is fogod hinni, ami már az elmebaj jele lesz.

2019.05.29. 10:55:35

@ember100: "Ismered a természetes számokat ?
Tudod értelmezni hogy kevesebben szavaztak a fideszre , mint az előző szavazásokon ?
Ennyire nem lehetnek gyengék a Lendvai utcában :)"

Először is: VÁLASZTÁS.. a szavazás az az MSZMP meg a Hazafias Népfront idején volt ;)

Másrészt EP választáson soha nem kapott több szavazatot a Fidesz.. több mandátuma már volt, de most kapta a legtöbb szavazatot.
Ha megpróbálnám dekódolni a te választási szabályodat, akkor talán a második legtöbb vokssal rendelkező pártnak kellene a legtöbb mandátumot birtokolnia??? Mutass lécci-lécci egy ilyen országot..
Ja..és az EP választás törvényét nem a fidesz alkotta.. szóval másutt reklamálj, ha nem tartod alkalmasnak a mandátumok igazságos elosztásához...

2019.05.29. 12:28:24

@Sir Gombóc: Nem tudjuk, hogy a Fidesz mit tett volna a négyes metróval 2010-ben, ha még le állíthatták volna, mint opció, az hogy előtte 12 évvel leállították, nem támpont.
Abban egyetértünk, hogy nem teljesen az övék az érdem, csak ők fizették több, mint háromnegyedét. Az ilyen nagy beruházások általában több kormány munkája.

Sir Bates dö Hól 2019.05.29. 12:39:13

egyébként tényleg nem értem: jelenleg a ner letarolta moot, ez tény. miként az is, hogy moon nincs liberális képviseleti demokrácia és nincsenek szabad választások, amennyiben a fogalmak definíciója alatt a közmegegyezésen alapuló jelentéstartalmakat értjük. nyilván nem, mert ner-magyarul a liberális az a neokonzervatív gazdaságpolitika és emberjogi extremitások (pl. safe space és gajdics-féle "önmagát fenyőfának képzelő kutya", a nem_baribaszó _ner-cselédség körében (igen, a konzervatívok körében is!) emberi jogi kategória és elvek összessége.
ellenben, ha elfogadjuk, hogy mo nem a világ közepe, hogy nem egy skanzen, hogy interakcióban létezik környezetével, akkor orbán nagyon megszívta. sikerült magát a fasz rossz végére kormányozni a nemzetközi szinten. ami lehetne az ő egyéni szociális problémája, de moot is odakormányozta.
inkább arról kellene írni, hogy miért nem jó a ner mo szempontjából. hogy miként kell egy statisztikai adatot olvasni (gdp 5,2% emelkedés) a maga komplexitásában. hogy mik is lehetnének a valóban fontos kérdések/feladatok/problémák mo jövőjét illetően (lehetne ezt nemzetközi összefüggésben is prezentálni).

alöksz róz 2019.05.29. 13:15:30

@ben2: igazad van! na mit iszol?

alöksz róz 2019.05.29. 13:18:34

@taga20: akkor dugd a homokba a fejed... de attól, h nagyon nem akarsz látni valamit, még nyugodtan létezhet :D

alöksz róz 2019.05.29. 13:22:01

@Sir Bates dö Hól: "miként az is, hogy moon nincs liberális képviseleti demokrácia és nincsenek szabad választások" - és ezek mitől tények? attól h határozottan állítod?

antiinternáci 2019.05.29. 13:25:03

@Womb Raider:

Nem érdemes velük beszélni, kétségbeesésükben-gyűlöletükben hetet-havat összehordanak.
Szerintük igazságtalan azt mondani, hogy a Fradi nyerte az NBI-et, hiszen a Vidi, meg a Honvéd együtt több pontot szerzett.

Cycmen 2019.05.29. 13:48:37

@Sir Bates dö Hól: ", ha elfogadjuk, hogy mo nem a világ közepe, hogy nem egy skanzen, hogy interakcióban létezik környezetével, akkor orbán nagyon megszívta. sikerült magát a fasz rossz végére kormányozni a nemzetközi szinten. ami lehetne az ő egyéni szociális problémája, de moot is odakormányozta."

Fejletlen viszonylag, de nem skanzen, hanem a hazánk. Nagy geci a Viktor, Gyurcsánnyal biztosan nem lenne probléma, nem lenne kerítés, külföldi cégek végeznének minden jó munkát és szolidáris lenne Merkellel ha már sok lenne az oda hívott migráns, szóval jók lennénk az EU-ban, csak itthon kúrná el, ahogy szokta!
Figyu, nekem tetszik hogy Isztambul, Bécs, Berlin, Moszkva után Viktor legalább nem engedi Brüsszelnek a belepofázást, mert külső hatalmak soha nem a mi érdekeinket nézik elsősorban és nem a barátaink, ez bebizonyosodott rengetegszer. Tudjuk hogy erősebbek, de vannak ügyek amiben nem szabad engedni, mert egyrészt tönkretesz, másrészt ha látják hogy együttműködsz, akkor nem szeretni fognak, hanem még többet akarnak!

Sir Bates dö Hól 2019.05.29. 14:06:01

@alöksz róz: "amennyiben a fogalmak definíciója alatt a közmegegyezésen alapuló jelentéstartalmakat értjük" ezt írtam pontosan;-)... mindketten tudjuk, hogy ez így van, s egymásnak ne tartsunk már kiskátét;-)...

2019.05.29. 14:13:07

@Sir Bates dö Hól: "moon nincs liberális képviseleti demokrácia" Majd csak sikerül egyszer megértenie a liberálisoknak, hogy Magyarországon azért nincs liberális demokrácia mert a többség nem akarja, hogy legyen és ha a többség nem akarja, akkor nincs, ezt hívják demokráciának. Ebben a formációban lehet valaki konzervatív, radikális, baloldali és liberális is, míg a liberális demokráciában csak liberális lehet vagy lenyomják, mint a bélyeget.

Sir Bates dö Hól 2019.05.29. 14:16:18

@Cycmen: más szemszögből meg a világ legfejlettebb 25%-nak része; skanzen alatt azt értem, hogy egy elzárt terület, mely nincs összeköttetésben a jelen valóságával;

nincs azzal gond, ha valaki egy csoportérdeket képvisel, de ezt helyesebb másokkal együttműködve, mások érdekeit is figyelembevéve megtenni, főleg akkor, ha a másik variáns az öncélú emberkedés, miközben a legkisebbek és legelesettebbek vagyunk...

ne hozd ide gyurcsányt, a ner-ről, annak kritikájáról van szó, gyurcsányt majd akkor elemezzük, ha ő lesz terítéken, hidd el vele szemben is lehet kritikát megfogalmazni a "szemkilövetésen" kívül is...

Sir Bates dö Hól 2019.05.29. 14:19:57

@Tényelek: a kommunikációt a deszkán telibaszott retkes kurva anyáddal folytasd, már azt is inszinuációként érzékelem, ha ráklikkelsz a "válasz erre"... már jelezem, hogy baromra nincs időm, nem gulyás vagyok...

Cycmen 2019.05.29. 14:28:13

@Sir Bates dö Hól: nincs azzal gond, ha valaki egy csoportérdeket képvisel, de ezt helyesebb másokkal együttműködve, mások érdekeit is figyelembevéve megtenni, ........

Saját érdekünk elleni diktátumokról beszélek, egy ésszerű együttműködés nyilván nem rossz.

ne hozd ide gyurcsányt, a ner-ről, annak kritikájáról van szó, gyurcsányt majd akkor elemezzük, ha ő lesz terítéken,........

De hozom, mert egyrészt szervilis, másrészt volt miniszterelnök, tehát összehasonlítási alap (ez most nem visszamutogatás) őneki nem volt baja az EU-val, írt alá mindent azonnal. És vasárnap óta az ellenzék vezére ismét, tehát tényező! :D

2019.05.29. 14:42:05

@Sir Bates dö Hól: Már megegyeztünk, hogy nem kommunikálunk egymással, olyanra önnel szinte senkinek sincs esélye, mert a liberálfasizsta felsőbbrendűsége ezt nem teszi lehetővé, de ettől még véleményem lehet, jó nem arról a sok baromságról, amit ír, de a még abból is kirívóakról.

Sir Bates dö Hól 2019.05.29. 14:48:31

@Cycmen: a saját érdekünk elleni diktátum az ország érdeke elleni? vagy személyesen az ő érdeke elleni? egyáltalán mi is a diktátum? ma ki vagy mi kényszerít bárkit is bármire az eu-n belül? a kényszer? a pénzt adók? senki sem kényszerítette a uk-t a brexitre... se svájcot arra, hogy belépjen...

Cycmen 2019.05.29. 15:05:15

@Sir Bates dö Hól: egyáltalán mi is a diktátum? ma ki vagy mi kényszerít bárkit is bármire az eu-n belül? a kényszer? a pénzt adók? senki sem kényszerítette a uk-t a brexitre... se svájcot arra, hogy belépjen...

Jó duma, nem szeretem a példákat erre a ki mire kényszerített minket dologra, de gyere el hozzám házibulira és majd ott fog kiderülni csak hogy igazából buziparti és te leszel a lány, de demokratikusan persze, mert megszavazzuk és nem lehetsz annyira illiberális hogy ne menj bele, de ha az vagy, akkor majd a legkigyúrtabb buzik kezdenek el győzködni! Akkor majd minden világos lesz!

2019.05.29. 15:08:05

@Sir Bates dö Hól: "akkor orbán nagyon megszívta. sikerült magát a fasz rossz végére kormányozni a nemzetközi szinten. ami lehetne az ő egyéni szociális problémája, de moot is odakormányozta."

Ööö.. léccci-lécci.. mikor is volt Mo. az említett szerv örömtelibb végén? A behódolás a kulcs? Vagy a jól megválasztott kolomp hang, ami mögé felsorakozunk..ha másnak nem, hát ágyútölteléknek? Brüsszel az új Moszkva?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.29. 15:09:54

@Cycmen: "gyere el hozzám házibulira és majd ott fog kiderülni csak hogy igazából buziparti és te leszel a lány,"

Igen, ez jó példa Putyin ölelésére. Az EU-ra nem jó, mert minden transzparens, kidolgozott, pontosan tudtuk és tudjuk, hogy mit adunk fel és mit kapunk cserébe. Sajnos kicsit tutyimutyi az EU, hagyja, hogy Ondó Viktor a szemét is kilopja.

Cycmen 2019.05.29. 15:12:43

@Sir Bates dö Hól: senki sem kényszerítette a uk-t a brexitre... se svájcot arra, hogy belépjen..

Ja UK-éknak pont az volt az indok, hogy Brüsszeli idióták ne ugráltassák őket és mert amúgy erősek, megtehetik hogy kilépnek, bár elég bajos ha jól látom.
Svájcra meg az az összeesküvéselméletem van, hogy nem is engednék belépni a világ igazán nagyjai, mert a bankokban forró cuccok vannak és tagság esetén még elkezdenének rájuk nem kívánatos törvények vonatkozni, ami nagyon nem kívánatos eseményekhez vezethetne! :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.29. 15:12:59

@Womb Raider: "mikor is volt Mo. az említett szerv örömtelibb végén?"

Hát ha nem is az örömtelibb végén járt, de Ondó Viktor Putyint számtalanszor leszopta, nemrég, sok év után végre Trumpot is kényeztethette, és az EU-ban a Néppárt most készül megszopatni őgeciségét. :))

alöksz róz 2019.05.29. 15:34:09

@Sir Bates dö Hól: pedig muszáj. mert ez nem túl meggyőző :-)
hát mi a közmegegyezésen alapuló jelentéstartalom? ez azért elég kérdéses.
és ki egyezett meg benne, a new york times meg a financial times? :-)

ha szigorúan ragaszkodnánk a jelentéshez, akkor sehol nincs liberális képviseleti demokrácia. vagy ha az ún. liberális demokráciákat vesszük viszonyítási pontnak szubjektív szempontok nélkül, akkor itt is az van...

Sir Bates dö Hól 2019.05.29. 15:37:45

@Womb Raider: imádlak, tudod jól;-)... de miért kell kreténbe lemenni, ha nem vagy az? ez olyan játékos évődés?;-)...

a fasz jó végén 2010-ben volt, a választások másnapján, minden érdem nélkül az ölébe hullott a teljhatalom: nagyobb önmérséklettel, nem azonnal lerabolva az országot (4 év alatt 1Mrd$ mészáros?! s előtte simicska?!), egy konzervatív jobbközép politikával simán maradhatott volna a hatalomban, sikeres lehetett volna, és 10 év alatt, gond nélkül lophatott volna akár 3-8Mrd$ vagyonokat. de nem, ez az egész ennek az elmeroggyantnak az egojáról szól... milyen behódolás? nem a szexről beszélek;-)... milyen kolomp? egy szövetségi rendszer tagjai vagyunk, már nem függetlenek, ha nem az eu tagja lennénk, akkor már valóban más gyarmata lennénk;-)...

2019.05.29. 16:03:57

@Sir Bates dö Hól: Értem.. tehát nem nagyon emlékszel ilyenre..és egy huszárvágással el is intézted: legyünk inkább német gyarmat..mer az jobb, mint a... ..a... más gyarmatának lenni. Értem. Tényleg,ha így belegondolok, eddig kétszer nyúltunk bele a tutiba, a németek kolompját követve :)

" nem azonnal lerabolva az országot (4 év alatt 1Mrd$ mészáros?! s előtte simicska?!),"

Ööö.. 2014-re ~10mrd-környékén lavírozott.. azóta tényleg jól kipörgette és most olyan 3-400 környékén jár... de könyörgöm.. 10 év alatt $1mrd.. aminek nyilvánvalóan csak egy része lopás.. de persze jobb úgy kommunikálni, hogy a cégei értékével számolunk, a bevételt szumma lopásnak adjuk le..
Tökmindegy. 10 év alatt a költségvetés mekkora hányadát is kellett ehhez átcstornázni? Ne viccőjön má' kend!
Egy szar 4-es metró is alig jön ki ennyi pénzből..
Nem a függetlenség veszte miatt busongok, mellesleg, hanem azon, hogy másodrendű országként tekintettek ránk a kezdetektől. Erőforrások vagyunk, mi, a volt szoci blokk országai, nem partnerek.

Eltiltott Vélemény 2019.05.29. 16:04:17

Hát, nagy baj lehet maszopéknál....

Már a B1-et is leállították, 2 nap alatt 0 (azaz nulla) új bejegyzés... Gondolom az izmos választási leégés miatt rendkívüli kongresszuson van jelenésük, így nincs idejük újabb és újabb liberálfasiszta marhaságot kiizzadni.

2019.05.29. 16:05:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ne hari.. de a szexuális fantáziáid nem tartoznak rám. Próbáld valahogy megélni azokat.. talán könnyebb lesz feldolgozni a mostani aktust is ;)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.29. 16:10:27

@Womb Raider: "a szexuális fantáziáid"

Uh. Ez fájt. Neked ennyire bejön Ondó Viktor "sármja"? A csüngő hasára gerjedsz? Ezt nem gondoltam volna. A geci szopásairól álmomban se jutott volna eszembe a szex. Te nagyon beteg vagy. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.29. 16:16:06

@Womb Raider: "10 év alatt $1mrd.. aminek nyilvánvalóan csak egy része lopás."

Matek ellen van valami gátlásod? Mészaros csak egy évben 120-160 milliárd forinttal gazdagodott. És van rajta kívül sok más stróman, minden fideszes magának is gyűjti a milliárdokat, a családnak, rokonoknak, ismerősöknek is, pumpálják a pénzt ezerrel ofsór cégekbe, és a gecinek etetni kell az egész apparátust, senkit se hagy az útszélen. Ez évi sok ezer milliárd. Nem csoda, hogy az EU legszegényebb állama lettünk.

HabonyArpi 2019.05.29. 16:39:22

@Kitiltott Vélemény: ja az biztos, hogy Sorostol most alapos analis fejmosasat kapnak.
Mert az eredmenyek alapjan, nem gyuloltek elege Orban Viktort.

Gábris szomszéd 2019.05.29. 16:46:26

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Egy másik matek :)

Brutális ára van a kormány letelepedési kötvényes programjának

"Továbbra is titkolja az állam, mennyit fizetett azoknak a zömmel fideszközeli offshore cégeknek, amelyek részt vettek az úgynevezett letelepedési kötvények értékesítésében. A napi.hu saját számítása alapján azt írja, hogy idén 445 millió eurónyi kötvény jár le, vagyis decemberben 145 milliárd forintot kell visszafizetnie a magyar államnak."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/letelepedesi-allamkotveny-fizetes-offshore.684993.html

Gábris szomszéd 2019.05.29. 16:52:50

@Cycmen: Nagy geci a Viktor, Gyurcsánnyal biztosan nem lenne probléma, nem lenne kerítés, külföldi cégek végeznének minden jó munkát....

Aha tényleg. :)

Kétszer annyi pénzt adott a multiknak a Fidesz, mint az MSZP

g7.hu/kozelet/20180201/ketszer-annyi-penzt-adott-a-multiknak-a-fidesz-mint-az-mszp/

"őneki (gyuriferinek) nem volt baja az EU-val, írt alá mindent azonnal."

Biztos arra gondolsz, amikor a fidesz kéz a kézben a szocikkal, olvasatlanull szavazta meg annak idején mondjuk a Liszaboni szerződést. :)

Sir Bates dö Hól 2019.05.29. 16:53:06

@Womb Raider: mitől lennénk nem erőforrás vagy másodrendűek, ha erre szavaz a többség?! az nem öntudatos magatartás, büszkeség, hogy folyton arra hivatkozunk, mily dicső múlt is a miénk, ezeréves államiság?! ma mire lehetsz büszke? (én nem tartom sokra gulyást a sallerből, de ő is, mint magát konzervatívnak definiáló egyén, azt mondja: én nem szégyellem a történelmünk, sőt, büszke vagyok arra! micsoda baromság ez? mire büszke? a deportálásokra? vagy azt szégyelli? én nem vagyok büszke a deportálásokra, de szégyelkeznem sem kell amiatt! nekem pontosan az utóbbi harminc évet lehet felróni személyesen, mert abban vettem részt, mint nagykorú állampolgár, arra volt ráhatásom!
de ez csak mellékszál, nem reakció arra, amit írtál;-))
arra az, hogy ne írj baromságot/csúsztatást, főleg mészárosról ne! te is látod, tudod, hogy mi a helyzet! attól, hogy elismered, hogy ez nem kóser, attól még lehetsz nemzeti/homofób/antiszemita/liberális, stb., attól még szavazhatsz a fideszre, mert neked személyesen jobb, mint bármi más, csak ne maszatoljunk! ne mentegessünk olyan valamit, amit nem lehet! s amennyiben komplexen nézem, hogy másként, akkor pontosan látjuk, hogy a ner-t és annak minden intézkedését azért kellene elutasítani, mert az csupán egy célt szolgál: hogy orbán beteljesítse küldetését, melyet valami hang suttog a fülébe. ne csapjátok be magatok, hogy itt bármit is tesz a közért!;-)... a saját veje 13MrdHUF kárt okozott az országnak?! ezen mit akartok megmagyarázni? hogy nem is igaz? a 4-es metró sem, hisz nem ítéltek el senkit, minden tiszta volt ott. medgyessynek ők adtak kitüntetést;-)...

eszti..... 2019.05.29. 16:53:24

@Kitiltott Vélemény:

"így nincs idejük újabb és újabb liberálfasiszta marhaságot kiizzadni."

Ennyire hiányzik? :))))

Sir Bates dö Hól 2019.05.29. 16:54:57

@Cycmen: buziparty, tudtam, azért értjük meg mi ilyen jól egymást;-)...

Gábris szomszéd 2019.05.29. 16:55:00

@Cycmen: "Gyurcsánnyal biztosan nem lenne probléma, nem lenne kerítés, külföldi cégek végeznének minden jó munkát és szolidáris lenne Merkellel ha már sok lenne az oda hívott migráns, szóval jók lennénk az EU-ban, csak itthon kúrná el, ahogy szokta!"

Elszámoltatás hiányában Orbán elvtárs a tömegbelövető Gyurcsótány oltalmazója és cinkosa, tehát bűnrészes. Bolseviktor a jövőben sem fog fletóékhoz nyúlni, hiszen akkor nem tudna mindent összegyurcsányozni a hazai játszótéren.

"Orbán és Gyurcsány ugyanannak a fillérekre inflált, nyálban és köpetben úszó érmének a két oldala – ez az elmúlt tizenhat év legfőbb tanulsága. Gyurcsányból Orbán, Orbánból Gyurcsány következik – Orbán Gyurcsányból, Gyurcsány Orbánból nyeri legitimitását. Ők a két arca a nemzetet túszul ejtő, véres és gennyes huszadik századnak. Ha a magyarság nem értette meg a leckét, és Orbánra ismét Gyurcsánnyal, Gyurcsányra ismét Orbánnal válaszol, önmagát tizenhat újabb eltékozolt tanévre ítéli – nyolc évre kaotikus, csődközeli enyészetben, nyolc évre szigorú autoritás alatt zajló, módszeres rothasztásban. Hibás kérdésre nem lehet helyes választ adni: vissza kell utasítani a rossz dilemmát. Nincs Orbán vagy Gyurcsány – csak Orbán és Gyurcsány van." (P.R)

Sir Bates dö Hól 2019.05.29. 16:58:15

@Womb Raider: egyébként leírtam: ott, a választás másnapján kegyelmi állapotban volt az ország, na ezt sikerült átkonvertálni a nem_behódolásnak a német nagytőkének: nem a német kormánynak, a nagytőkének!

Cycmen 2019.05.29. 17:04:49

@Sir Bates dö Hól: buziparty, tudtam, azért értjük meg mi ilyen jól egymást;-)...

Tudom én hogy mi kelti fel a figyelmedet! :DDDDDDDD

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.29. 17:24:54

@Gábris szomszéd: Valami 60 vagy 120 milliárdot lopott arogán ofsór cégeken keresztül a letelepedési kötvényekkel. Tulajdonképpen mindegy. Egymilliárd lopott pénz is sok.

eszti..... 2019.05.29. 17:25:02

@Gábris szomszéd:

"„Most ugye az van, hogy a Fidesz megint szeretne egy olyan pártot, aki ezt a közeget azért mégiscsak összefogja, stb. És akivel szót tud érteni, és így erre adódik a Torooczkaiék által megalapított Mi Hazánk, amit azért lássuk be, hogy a Fidesz segít. Tehát ad neki médiát. Persze meg lehet mondani, hogy neki is jó, mert a Jobbikot...persze, a Jobbikot le kell rombolni. De azért mégiscsak ad neki, és ugye szabad is szidni a Fideszt, mert a jobbikos szavazók máshogy nem fognak ide átpártolni, ha a Fideszt csak dicsérjük. Azért a jobbikos szavazókat minél jobban át kell hozni, tehát ez egy kicsit a Fidesz forgatókönyve”"

Vagyis a nemzeti radikálisokat vagy az egyik csapat veri át, vagy a másik. )))

Sir Bates dö Hól 2019.05.29. 18:03:37

@alöksz róz: hát a szabad választáshoz hozzátartozik a korrekt tájékoztatás is, a minden oldal véleményének ismerete, annak megjelenésének lehetősége is.

Sir Bates dö Hól 2019.05.29. 18:09:01

@Cycmen: persze, te is a titkos jelek beavatottja vagy;-)...

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.29. 18:14:39

szerintetek miért rohad a csutti orsós cziggány forintja ily csúfosan?

2019.05.29. 19:05:34

@Gábris szomszéd: "Hülyeség, hogy átmentek volna Gyurcsányék oldalára. Egyszerűen csak arról volt szó, hogy felismerték a jelenlegi állapotok között nem a jobb vagy a baloldalnak van meghatározó és felülírhatatlan érdeke, hanem az országnak. Ez az érdek pedig azt követeli, hogy minden értelmes ember fogjon össze O1G elvtárs szervezett bűnözői hatalmával szemben."
A Jobbik pont a másik oldalon volt, mint Gyurcsány. Gyurcsány maradt, ahol volt és egyszer csak ott álltak a kórusban mellette a jobbikos képviselők. Hogy kerültek oda, ha nem mentek át, teleportálták őket az akaratuk ellenére?
A ön által írt felismerés egy tévkövetkeztetés az, hogy a jobb és baloldalnak nincs jelentősége, nem véletlen, hogy még a jobbikos szavazók egy része is Gyurcsányra szavazott vasárnap, ha már a képviselői szerint is vállalható a fickó.
A politikában általános jelenség, hogy gumigerinccel élik az emberek az életüket, ha nagyon feltűnő, amit csinálnak, akkor ráfogják az isiászra vagy valami másra.
A jobb és baloldal összeborulása miatt amortizálódtak le nyugaton a régi nagy pártok, miért kell kipróbálni keleten, hátha itt a meggyfa úgy fog teremni, mint a krumpli?
Magyarországon a választók ~60-70%-a jobboldali beállítottságú, csak vissza kell nézni az elmúlt évek közvéleménykutatásait!
A Fidesz leváltására egyetlen pártnak volt esélye, az a Jobbik, de kasztrálta saját magát, így most marad reménynek a Mi Hazánk, akik nem azért lesznek népszerűek, mert a Fidesz támogatja őket, hanem azért mert vállaltan jobboldaliak.
A Jobbik azért tudta tartani a legerősebb ellenzéki párt pozícióját, mert nem változtatgatta a véleményét, ami a mai világban egy komoly érték, a MH meg olyan jobbikosok hozták létre, akik tovább viszik ezt a szokást, .. szóval nekik nem kell kivárni 10 évet, hogy hitelesek legyenek, miközben az ellenzéki oldalon jelenleg egyetlen hitelesen fellépő párt sincs.

2019.05.29. 19:07:25

@csüngőhasú norvégbáró: Azért, hogy támogassuk a nyugaton dolgozó magyarok itthon maradt családtagjait! De a kintről nyugdíjat kapók sem nagyon lázadnak ez ellen, aki meg itthon dolgozik, annak meg nem nagyon számít, kivéve, ha kimegy nyaralni.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.29. 19:23:42

@Tényelek:

aha, akkor a kancsal geci teljesítményét nem tükrözi? akkor oké

attól még

O1G, pontosabban, ziggány geci

2019.05.29. 19:33:37

@csüngőhasú norvégbáró: Azt vezettem le, hogy ez kinek jó, O.. nem érdekel, mi csak az alkalmazkodásra vagyunk hatással, a többi inkább a szívgörcs irányába visz.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.29. 19:42:10

@Tényelek:

leszophatnád csendben is a csoda staddioncziggányodat valahol, nem? győztetek, menjetek a lendvay utcába a cziggányodnak térdelni.

fidesspatkány

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.29. 19:49:25

@Tényelek: "Magyarországon a választók ~60-70%-a jobboldali beállítottságú"

Egy faszt. Akkor nem szavaznának olyan sokan a bolsevik fideSSre.

2019.05.29. 19:51:00

@csüngőhasú norvégbáró: Látom a szívgörcs irányába indult el :-)

2019.05.29. 19:53:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A bolsevizmus egy hatalomgyakorlási módszer, aminek a kivitelezője lehet jobb, baloldali és, mint Brüsszel irányából manapság rendszeresen tapasztaljuk liberális is.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.29. 19:58:57

@Tényelek:

patkánylista

fidesz.hu/documents/A-Fidesz-Magyar-Polgari-Szovetseg-2018.-evi-penzugyi-kimutatasa.pdf

csutti orsós staddioncziggány strómancziggányországa

éljen a csutti milliárdos veje! :D cziggánynak lenni yó

www.youtube.com/watch?v=PcmEl7fAETA

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.29. 20:01:09

orsós stróman staddioncziggány elleni esély

www.youtube.com/watch?v=OOuD7LZjV3w

szavazzatok rájuk ősszel, kukába a főstróman staddionczigánnyal!!

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.29. 20:02:38

orsós cziggány, most politizál, vagy keveri a szart és belemossa a pártpatkányságát a vallásba?

www.youtube.com/watch?v=t1drUs7Miic&t=1s

lopjon többet az orsós family!!

2019.05.29. 20:07:41

@csüngőhasú norvégbáró: Nem érdekel a Fidesz ilyen mélységben, ne strapálja magát a gyűjtemény bővítésével! A pártpolitika csak a választások idején "jó szórakozás", mert normális ember választ, még akkor is ha selejtes a termékkínálat a piacon. Vége a választásnak, .. majd ősszel újra lehet válogatni, addig marad az útkeresés, de nem túl nagy vehemenciával mert abból szívbetegség lesz, mint már írtam is önnek többször.

Gábris szomszéd 2019.05.29. 20:15:54

@Tényelek: "szóval nekik (mitanyánk) nem kell kivárni 10 évet, hogy hitelesek legyenek, miközben az ellenzéki oldalon jelenleg egyetlen hitelesen fellépő párt sincs."

Megint indulsz a hunorfesztiválon? :)

444.hu/2019/05/29/budahazy-lassuk-be-hogy-a-fidesz-segiti-a-mi-hazank-mozgalmat

2019.05.29. 20:39:48

@Gábris szomszéd: Érdekes világban élünk, mert mint látható a 444 segíti Budaházyt az üzenete célba juttatásában, ami valljuk be pár éve biztosan nem fordulhatott volna elő.
A Fidesznek nem igazán osztanak lapot a Jobbik lejáratásában, azt ők maguk megoldották.
Vona felismerte, hogy egy radikális párt lehet sikeres, főként a programja megvalósításában, de van egy plafon, ami a radikálisokat megállítja. Ők ezt érték el és azért váltottak "néppártira", mert tovább akartak lépni az ötletadó pozíción, a végrehajtóba. Ezzel nincs is semmi gond, meg is lehetett volna csinálni, de ehhez a G-naptól túl kevés idő telet el, hogy realizálódjon. Vona túl sokat ígért, a realitást figyelmen kívül hagyta, most meg már a Jobbik Gyurcsány hóna alol kandikálgat ki, mert átadta a szavazóit , ahelyett, hogy elvette volna az új közegéből, .. de ez várható volt, ő csak vendég volt és hát a háziúr asszonya sem állt kötélnek egyből.
A MH sikere garantált, ha tetszik ez a Fidesznek, ha nem, mert a Jobbik a radikalizmust olyan magas szinten űzte, hogy űr keletkezett az ottani kínálatban.
A MH-at nem kellene piszkálni azért mert kitölti az űrt, amit a Jobbik hagyott, főként azért mert a Jobbikból már sohasem lehet a régi radikális párt, legfeljebb Vona kitalálja, hogy kitölti a baloldali radikális helyet, ami pártszinten gyakorlatilag üres.
Amíg az ellenzék minden helyzetben másban keresi a hiba forrását, addig nem tud kilépni a saját árnyékából.
A Jobbik legitimálta Gyurcsányt azzal, hogy mellé állt, ezzel gyakorlatilag ki is nyírta önmagát, ehhez nem kellett a Fidesz, ők csak a fotelből nézték.

Gábris szomszéd 2019.05.29. 20:55:11

@Tényelek: Tévedni fogsz. A kormánypárti média által nyomott, hardcore szélsőjobboldali politikát vivő pártban (MH) sokkal több nincs. Ahogy te is utaltát rá a szélsőjobboldali politizálásnak van egy plafonja, ráadásul a Fideszt arról már nehéz előzni. A jobbikból kivált politikusok, max 5-10%-ig emelkednek, miközben persze azt hazudják, hogy ők 2022-ben majd kormányzásra törnek. Szakadok a röhögéstől. Ja és ha a mitanyánk netán átlepné a Viktor által számukra megrajzolt vonalat, akkor Toroczkai két perc alatt olyan buzi lesz, hogy azonnal elveszi Elődöt feleségül, Dóri meg megy Volnerrel a susnyásba! :)

2019.05.29. 21:06:26

@Gábris szomszéd: A matematika szerint 15-20%-ig mehetnek úgy, hogy nem zavarják a Fideszt és addig van is terük. A végére írtak más a politikai marketing része és előfordulhat, de csak akkor a MH néppártosodik és marad jobboldalon, egyébként a radikális plafont nem a Fidesz szabja meg, annak a fentebb írt határa tőlük független.
A Jobbik néppártosodása a balra, liberális irányba vándorlással kiegészítve nem veszélyes a Fideszre, mert az öngyilkosság volt, mint az eredményekből is látható.
Nem gondoltam volna soha Vonáról, hogy annyira hülye, hogy legitimálja Gyurcsányt, hogy elfogadható legyen egyes jobbosok számára, miközben Gyurcsány elhatárolódik tőlük, kihagyja az egyeztetésekből. Ezzel Gyurcsány mindkét oldalon legitimmá vált.

Gábris szomszéd 2019.05.29. 21:17:36

@Tényelek: Gyuriferi kapcsán én a helyedben sokkal inkább O1G elvtárs felelősségére koncentrálnék, aki már 2010-ben is az "elszámoltatással" hülyítette a híveit. Egyébként a 20% is kevés lesz a mitanyánknak legyőzni a fideszt, de ilyen szándékuk sosem lesz. :)

2019.05.29. 21:34:43

@Gábris szomszéd: Gyurcsány a KISZ titkári és a Demisz elnöki fizetéséből összespórolt egy gyárra valót magának már a kezdeteknél és ezt jogilag elhiszik neki, mert a jogállam erről szól, amire váltottunk 1990-ben.
Ugyanezt a jogállamot üzemeltetjük azóta is ezért egy olyan csapatot, ahol két focicsapatot is ki tudnak állítani jogászokból, soha az életben nem lehet elszámoltatni.
Az, hogy ezt szeretnék vagy szeretnék elhitetni a választókkal, hogy megcsinálják, lehet félrevezetés, de naivitás is.
Ezt csak azért írom, hogy nehogy azért szavazzon bármelyik pártra, mert azt ígéri, hogy el fogja számoltatni a most hatalmon lévőket vagy a hozzájuk köthető személyeket, mert az csak diktatúrában lehetséges, jogállamban nem! Egyébként ön szerint miként lehetséges az, hogy pl. a bankok kirabolták a magyar embereket /Is!/ a devizahitelezéssel büntetlenül? Amikor a joggállamról hall, akkor ez is jusson eszébe!

2019.05.29. 21:43:56

@Gábris szomszéd: A politológia törvényei szerint egy radikális párt soha nem kerülhet hatalomra, ezért nem féltek a Jobbiktól és ugyanezért most a MH-tól sem.
Ahhoz, hogy mégis hatalomra kerüljenek egy óriási krízisnek kell bekövetkezni, ami hirtelen, nagy társadalmi hatással jár és nem lehet rá reagálni megfelelő gyorsasággal.
Ha van esze a hatalmon lévőknek, akkor a radikális pártok által feltárt problémákat sorra megoldják /Ezt csinálták a németek és a Fidesz is!/ és ezzel szinten tartják a radikális pártot. Ha van egy jól működő radikális párt egy országban, akkor az hajtja a legtöbb hasznot a társadalom számára, mert mindig új problémákat kutat fel és azok megoldását ki is kényszeríti. Ezt csinálta profin a Jobbik, erre fel ...

Gábris szomszéd 2019.05.29. 21:56:44

@Tényelek: "Ha van esze a hatalmon lévőknek, akkor a radikális pártok által feltárt problémákat sorra megoldják /Ezt csinálták a németek és a Fidesz is!/"

A Fidesz nem ezt csinálta max. kilúgozva és fékezett habzással.

alöksz róz 2019.05.29. 22:10:58

@Sir Bates dö Hól: "hát a szabad választáshoz hozzátartozik a korrekt tájékoztatás is, a minden oldal véleményének ismerete, annak megjelenésének lehetősége is." - hát ez az.
ebből "nyugaton" is komoly hiány van. csak más az ideológiai alap :-)

alöksz róz 2019.05.29. 22:31:11

gyöngyösi menekül :D
jól van az, tuti pénz 5 évig még ha fel is oszlik közben a jobbik :-)

2019.05.29. 22:33:42

@Gábris szomszéd: A devizahitelezésnek nem volt gyakorlata Magyarországon, kipróbálták és az ő kormányzásuk alatt ment 10 hónapot. Később a feltételek is változtak és a jogszabályok is. Ment még hét évet utána.
Nem tisztem védeni őket, de azt tudom, hogy ha elindulok egy autóval és 10 kilométer után átadom a vezetést egy másiknak embernek, amelyik 100 km -el arrébb karambolozik, azért a karambolért nem én felelek. Persze a példa nem igazán jó, de a lényeg, hogy a pénzügyi változásokra csak az tudott volna reagálni, aki kormányon volt az indulás után két ciklust is, de ők semmit sem tettek, .. 2010 után legalább keresték a megoldást és tény, hogy a többség számára meg is találták. Ezen az "üzleten" a bankokat kivéve minden szereplő bukott, az állam is. Akkor annyit bírt el a költségvetés.
Ráadásul a bankok ezen is megsértődtek, ezért kellet az állami vagyonrészt emelni a pénzügyi szektorban. Ha most kellene fizetni valamilyen kártérítést, akkor a költségek ~60%-a az államot terhelné, társadalmi szinten még nagyobbat buknánk rajta.
Úgy volt rossz az egész, ahogy volt, de Magyarországon buktak a legkevesebbet az emberek érintett országok közül.
Nekem 2002-ben már volt devizahitelem és nyertem rajta bő 15%-ot. 2004-ben szintén nyertem rajta, míg a 2008-ban felvetten buktam. Az első két tapasztalat alapján én is azt gondoltam, hogy ez jó, .. most már más a véleményem, de a szocializmusban nem így működtek a dolgok és ezt is meg kellett tanulni.

Gábris szomszéd 2019.05.29. 22:40:48

@Tényelek: Állságos amit mondasz. A környező országokban mindenhol korrekt módon rendezték ezt a kérdést. A fidesznek is bőven lett volna rá pénze, persze csak akkor ha nem a bankok seggét nyalja és valóban az emberek érdekében kormányoz.

2019.05.29. 22:42:53

@Gábris szomszéd: "A Fidesz nem ezt csinálta max. kilúgozva és fékezett habzással. "
Persze, ezt más országokban is így csinálják, hogy véletlenül se úgy nézzen ki, mintha a radikális párt miatt csinálnák. DE ez akkor is az ő eredményük, míg az összes többi ellenzéki pártnak egyetlen elképzelése sem valósul meg, hiába nyújtják be a törvényeket. Ha nagyon sok embert érint, akkor fél év múlva saját javaslatként benyújtják és el is fogadják. Így működik a politika nyugaton is, csak ott más csak finomításra van lehetőség, míg itt az alapokat is lehet foltozgatni.
A szavazók is tudják, hogy ki indította el a folyamatot, ezért folyamatosan benntartják a pártot a parlamentben, lásd. Jobbik.
Ilyenkor az a kérdés, hogy a párt megelégszik-e azzal, hogy a kormányzó párt után toronymagasan ők a legsikeresebb párt vagy váltanak, ez utóbbihoz azonban legalább két ciklus kell, ezt akarta megspórolni Vona. Mivel ez még soha senkinek sem sikerül, most a Jobbik is a senkik táborát gyarapítja, .. azzal megfejelve, hogy a feje fölé emelte Gyurcsányt is, ami azért művészet volt a részükről.

2019.05.29. 22:45:05

@Gábris szomszéd: "A környező országokban mindenhol korrekt módon rendezték ezt a kérdést."
Ezt az erdélyi barátaim nem egészen így mesélték, de a horvátok is összerakták volna a kezüket egy fele ilyen megoldásért. Bár az utóbbi esetben újranyitották a kérdést nemrég.

alöksz róz 2019.05.29. 23:05:59

@Tényelek: "2010 után legalább keresték a megoldást és tény, hogy a többség számára meg is találták." - muhaha. első dolguk az volt, hogy megajándékozták saját magukat a végtörlesztéssel. vicc.
aki meg tényleg szarban volt, még jobban belenyomták. csak azért nem lett még nagyobb szar, mert aki tudott kimenekült külföldre dolgozni. és mi lett azokkal, akik tényleg nagy szarban voltak? most várják a kilakoltatást. pár százezren csak...

alöksz róz 2019.05.29. 23:09:29

@Tényelek: "Ha most kellene fizetni valamilyen kártérítést, akkor a költségek ~60%-a az államot terhelné, társadalmi szinten még nagyobbat buknánk rajta." - ja, hatalmas társadalmi bukta lenne ha plusz százezer rendesen dolgozó magyar embernek lenne valami normális kilátása az életre...

alöksz róz 2019.05.29. 23:14:45

@Gábris szomszéd: "A fidesznek is bőven lett volna rá pénze, persze csak akkor ha nem a bankok seggét nyalja és valóban az emberek érdekében kormányoz." - igazad van.
mit iszol?

kunzoo 2019.05.30. 07:22:59

Mi van a bloggal? Szelestey egy ideje nincs, ritkulnak a bejegyzések.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.05.30. 07:39:42

Az óriási győzelem után már nem állunk be az összefogás sorának végére!!!!
Andris pártelnök úr sorra kapta a telefonos gratulációkat olyan helyekről, ahová a Orbánt 30 éve be nem engedik!!!
Abszolút megerősítették abban, hogy ő lesz a miniszterelnök 2022!!!!
Harjá Momentum!!!! Le az mszpés megállapodással!!!!!

Cycmen 2019.05.30. 07:51:55

@kunzoo: "Mi van a bloggal? Szelestey egy ideje nincs, ritkulnak a bejegyzések."

Börtönbe vetette a NER, hogy ne tudja megírni az "igazságot"!

Philip F. Queeg 2019.05.30. 08:17:12

@kunzoo:
Hatalmas taslit kapott az MSZP, és ahogy a pártnak, úgy a háziblognak is kérdésessé vált a jövője.
:)

( az igazság amúgy az, hogy akkora vereséget szenvedett a Fidesz, hogy az ezt megünneplő buli után, még mindig nem józanodtak ki grabowskiék....:)........)

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.05.30. 08:22:21

@Cycmen: "Börtönbe vetette a NER".

Én úgy tudtam, hogy hős Lajosunkat az Andrássy út 60. pincéjében sanyargatják a NeR verő emberei. De még mindig kitart a FAZ és a Politico mellett.

@kunzoo: "Mi van a bloggal? Szelestey egy ideje nincs, ritkulnak a bejegyzések."

Mi lenne?

A pofont már megkapták, a bizit már megmagyarázták (néhány megyében elmaradt a Fidesz abszolút többség = "jövő kedeen már biztos bukik a NER" alapon); gondolom most éppen mehetnek idénymunkát végezni a földekre.

Augusztusban újra reaktiválhatják őket, akkor épp az önkormányzati választáson vízionálnak majd fényes ellenzéki győzelmet, NER-bukást (ami azt jelenti, hogy egy-két megyeszékhelyen talán marad esélyük).

HabonyArpi 2019.05.30. 08:24:34

@kunzoo: Elintéztük a kis köcsög sorosbérenceket. Túl nagy volt a pofájuk.
És bárki így járhat ha nem fogja be a mocskos pofáját.

Cycmen 2019.05.30. 08:32:00

Várható volt hogy Orbán Szelesteyt is bezáratja, ahogy a Népszabadságot!
Itt döglünk meg hiteles hírek nélkül!

Sir Bates dö Hól 2019.05.30. 08:48:21

@alöksz róz: vannak itt is hiányosságok, de nem, mint moon, ez tény.

2019.05.30. 09:46:09

@Sir Bates dö Hól: "Szerencsére" begyűrűzik ide is a nyugati kultúra, így mi is fejlett nyugat irányába mozdulunk el! Olyan dolgokat ismerhetünk meg, amiről azt hittük már nem is létezik csak a történelemkönyvekben. Liberális honlapról;
privatbankar.hu/makro/tul-sok-a-zsidozas-onszervezodo-biztonsagi-szolgalat-indul-a-bulinegyedben-326399

2019.05.30. 10:01:14

@alöksz róz: A gravitáció és a nemzetközi pénzügyek szabályai Magyarországon a 96%-os nyugati tulajdonlás miatt nem igazán engedtek teret a variálásra. A meghozott intézkedések hatására született a Tavares jelentés is fenyegetésként. Vissza is vonták a zömét annak, amit eredetileg terveztek. "Félve" lehet leírni, de mégis csak félgyarmat vagyunk, korlátozott jogkörökkel.

2019.05.30. 11:34:51

@Gábris szomszéd: " A kormánypárti média által nyomott, hardcore szélsőjobboldali politikát vivő pártban (MH) sokkal több nincs. Ahogy te is utaltát rá a szélsőjobboldali politizálásnak van egy plafonja .."
Magyarországon nem működik egyetlen szélsőséges párt sem, se jobb, se baloldalon. Nem szabad összekeverni a radikális pártokat velük!
A szélsőséges pártok nem ismerik el a jogrendszer szabályait, azon kívül politizálnak, pl. komcsik 1919-ben vagy 1945 után és a nyilasok 1944-ben. A hatalom megszerzésében sem használják az elavult választási rendszert.
A radikális maximum szóban keménykedik, radikálisan új megközelítésű megoldásokat ajánl, de betartja az összes törvényt még akkor is, amikor a cigánytelepen vonul, mint Észak-Írországban is szokás évtizedek óta.
Ha a Jobbikot és MH-at szélsőségesnek tituláljuk, akkor mit mondunk majd a valóban szélsőséges pártokra?
Ettől még vannak Magyarországon is szélsőséges megnyilvánulások a pártok részéről, pl a lépcsőkorlát mászás, parlamentben sorfalállás, fütyülés és hasonlók, de szerencsére rájöttek, hogy ez inkább riasztó, mint vonzó a választók részéről!

Nekoashi2005 2019.05.30. 11:52:24

És az megvan, hogy ki volt Gyurcsány gyerekkori jó barátja, és milyen haszna volt ebből a barátságból?

alöksz róz 2019.05.30. 15:09:50

@Sir Bates dö Hól: de ha kiveszed a "szűrőket", láthatod, hogy a hiányosságok végső soron pont ugyanazok. tökmindegy honnan/miből erednek, ugyanazok.

alöksz róz 2019.05.30. 15:23:59

@Tényelek: rizsa. a bankok tulajdonosai biztos hogy nem ragaszkodtak a végtörlesztéshez. nekik teljesen mindegy volt, min buknak, ha már úgyis bukniuk kell valamennyit. sőt 100% hogy jobban is jártak volna, ha nem marad annyi bebukott hitel a nyakukon... meg az ország is sokkal jobban járt volna ha nem menekülnek ki a dolgozók a bebukott hiteleik miatt, a maradék szerencsétlenek meg nem ragadnak a kilátástalan helyzetükbe...
de nem, az volt az első dolguk, hogy saját maguknak csináltak egy fasza kis végtörlesztést. vicc.

2019.05.30. 17:30:41

@alöksz róz: A jogállamiság témakörébe tartozik ez is, a bankok jogbiztonsága sérült a visszamenőleges hatállyal, ezért lett a közti megoldás.
A törvényjavaslat előkészítésénél már fenyegetőztek, a benyújtása után indult a Tavares -es vizsgálat, ami 2013-ban elmarasztalta Magyarországot és belengette a 7-es cikkelyt, ha mégis tovább merészkednének ebben és az elszámoltatásban. Nem is lett továbblépés és elszámoltatás sem.

alöksz róz 2019.05.30. 19:52:44

@Tényelek: ez is rizsa. az európai bíróságnak nem volt ilyen kifogása.

amúgy is milyen köztes megoldásról beszélsz? magad se tudod, mi?

ez történt szó szerint: először megajándékozták saját magukat a végtörlesztéssel, aztán akiknek tényleg segíteni kellett volna, koncként odavetették.

2019.05.30. 20:18:59

@alöksz róz: Az EU bírósága ~60.000 szerződést kifogásolt, azokat lehet támadni és kárpótlást is fognak majd egyszer kapni, a többi jogilag támadhatatlan.
A bankok pontosan tudták, hogy átverik az embereket, ezért az utolsó pár évben a közjegyző előtti "tudom, hogy veszélyes" nyilatkozattal lefedték magukat, tudom és is aláírtam.
A poén az, hogy a bankok "vesztesége" nem az ő veszteségük lett, hanem az államé, a vissza vett lakások zöme is, mert közben kiszálltak a buli legszívatósabb részéből.
Ezt is minden mást úgy érdemes nézni, hogy a politikai szemüveget le kell venni /Minden oldalnak!/, mert addig csak a homály marad!

alöksz róz 2019.05.30. 20:29:03

@Tényelek: rizsa. a visszamenőleges hatályról beszélj :-)

"A poén az, hogy a bankok "vesztesége" nem az ő veszteségük lett, hanem az államé, a vissza vett lakások zöme is, mert közben kiszálltak a buli legszívatósabb részéből." - hát ki intézte így? nem a fidesz volt kormányon? politikai szemüveg :D

2019.05.30. 20:48:33

@alöksz róz: Pénzügyekben és a fontosabb gazdsaági ügyekben az országon belül csak a csapásokon szabad közlekedni a magyar kormányoknak, nehogy kárt okozzanak a multik veteményesében.

alöksz róz 2019.05.30. 21:20:10

@Tényelek: de azt a csapást sokkal jobban is ki lehett választani. nem tették

2019.05.30. 22:05:44

@alöksz róz: Persze, lehetne jobban is csinálni, ..és itt jön képbe a kritikán aluli ellenzék, mert sípolásban, fetrengésben, lépcsőmászásban nagyon jók, de a csapás választásban ?!

alöksz róz 2019.05.30. 22:07:25

@Tényelek: és egy betűt sem találtam a tavares-jelentésben a devizahitelekről, te kamugép :-)

2019.05.30. 23:01:33

@alöksz róz: Naná, hogy nem , úgy hívják, hogy jogállamiság veszélyeztetése!

Tblog 2019.07.15. 06:18:14

"Arról írtunk már, hogy a Fidesz alulmúlta saját és az általa keltett várakozásokat is a vasárnapi európai parlamenti választáson, és tavaly óta 800 ezer, 2016 óta másfélmillió szavazatot veszített el." - Ekkora baromságot. Heló, 2014-ben volt utoljára EU választás, 2016-ban és 2018-ban nem volt. És az nem feltűnő hogy a részvétel jóval alacsonyabb volt? 6.-7. osztályos matek tankönyvet ajánlom. És persze az alapvető logikát, mert az egyértelműen hiányzik. Ha kisebb a részvétel, akkor kevesebb szavazó oszlik meg a pártok között. De kizárólag a százalékos arány számít.
Az "ellenzéki szavazók" szövegnek sincs semmi értelme. Nincs olyan párt hogy "ellenzéki szavazók". Olyan van hogy egy rakás ellenzéki párt szétaprózza a szavazatokat és persze így a Fidesz hatalma megingathatatlan. Ez olyan mint amikor az olimpián azt magyarázza a 8-ból 7 futó aki nem nyert, hogy ők együtt milyen gyorsan futottak. Attól még a 8. vitte el az aranyat és az számít. Nem?
süti beállítások módosítása