B1 blogcsalád



Szijjártónak igaza lett: mégis léteznek világméretű liberális álhírgyárak

2019. április 04. - Mr Flynn Rider

Még jó, hogy az Origo nem kapott tőlük támogatást!

origo_migransveszely.jpg

Azért kíváncsiak lettünk volna, hogy az Origo mire fordította volna azt a közel 16 millió forintnyi támogatást, amit a Google Digital News Innovation Fund-tól kapott volna. Először meg is kapta, erről itt írtunk korábban, de a Google visszavonta a támogatást. Több újság és blog, köztük a Niemanlab.org (a Harvard médiával foglalkozó intézménye), illetve a MediaPowerMonitor is megírta, hogy a kormányzati propaganda hogyan kaphatott pénzt a minőségi újságírás fejlesztésére.

(Most bizonyára felsóhajtottak sokan az Origónál, ahogy annak idején Markos-Nádas elsütötte: "Még jó, hogy nem léptünk bele!"

Kínos lett volna megmagyarázni az ilyen Szijjártó-kaliberűeknek, hogy miért ad a világméretű fake news-gyár az igazmagyar propagandaoldalnak ennyi pénzt. Hiszen náluk nincs szükség a minőségi újságírás fejlesztésére.) 

Korábban magyarul elsőként mi is megírtuk: az Origo kiadója, a New Wave Media pénzt nyert a Google Digital News Innovation Fund-tól. Igaz, nem valami sokat: 16 millió forintnyi eurót kaptak volna. Ahogy az ügy kipattant, a Google magyarázkodásra kényszerült, aztán implicite beismerték, hogy hibáztak és visszavonták a támogatást. A cég a válaszában azt írta, hogy felülvizsgálták a döntésüket, és arra jutottak, hogy mégsem folytatják az egyébként kezdeti fázisban lévő együttműködésüket a New Wave Mediával.

Ezzel a Google is elismerte, hogy az Origo igazából nem újság, hanem propaganda. Le is vették a nyertesek listájáról a New Wave Mediát.

Vagyis: mostanra az egész világon tudja mindenki, ami az egybites Orbán-hívők legfeljebb sejtenek: a világméretű liberális álhírgyárak helyett Magyarországon a kormányzat működtet álhírgyárakat, többek között az Origót. (Érdemes a 444 cikkét megnézni, hogyan választanak ki egy képet valamelyik „hírük” illusztrálására.)

Ha a szijjártói mélységekből szemléljük az ügyek folyását, természetesen mondhatjuk, hogy ez a liberális, sorosista összeesküvés, hogy a szegény igazmagyar újságot nem támogatják, de vegyük észre:

nem létezik olyan média, ami kormánypárti.

Ha kormánypárti, akkor az már nem média, hanem propaganda.

Ezt nagyon fontos tudatosítani: a média arra szolgál minden demokráciában, hogy a hatalmat ellenőrizze. Ezért nincs olyan sem, hogy „ellenzéki” média. Van a kormánytól független és nem független újság.  

Az a média, amelyik elkezd a kormányzat számára kedves témákat futtatni, vagy elkezd ajnározós interjúkat adni kormánypárti politikusokkal (Kossuth rádió, Inforádió), esetleg olyan beszélgetős műsorokat szervez, ahol rendre a kormánypártnak (és a pártállamnak) kedves „szakértőket” szólaltatnak meg, akkor már nem beszélhetünk újságírásról.

A Niemanlab cikkében idézik például a New York Times-t, amiben érzékletesen írták le, hogyan vált az Origo szép lassan állami propagandaoldallá.

A Google DNI pályázatán egyébként három másik cég nyert még támogatást: az Index, a 24.hu-t kiadó Centrál, illetve a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt. A szijjártói bugyorban ők a világméretű fake news-gyárak. Mi csak annyit mondunk: ők a kormánytól és az államtól függetlenek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3014738043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.04.04. 10:37:54

"A Google DNI pályázatán egyébként három másik cég nyert még támogatást: az Index, a 24.hu-t kiadó Centrál, illetve a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt. A szijjártói bugyorban ők a világméretű fake news-gyárak.

..és mennyire tekinthető az objektív , mértékadó újságírás etalonjának az az 'újság' , amelyik annyira komolyan veszi az újságírást, hogy még meg sem történt dolgokról is képes (korát messze megelőzve) tudósítani?
"Mi csak annyit mondunk: ők a kormánytól és az államtól függetlenek."
Az nagyon szupiiii!!! Tehát tapsolnunk kellene, mert az ország választói által semennyire sem kontrollálható és nehezen kibogozható érdekek/célok mentén összefogó érdekcsoportok támogatják ezen sajtótermékek fennmaradását? Vajon akkor is maradna a lelkesedés, ha történetesen nem amerikai liberális csoportok, hanem orosz oligarchák (ők ugye legalább annyira függetlenek..) pénzelnének a hazai belpolitikai helyzetet befolyásolni vágyó firkászokat? Miért is nem lehet felnőttként kezelni a választókat és rájuk bízni, miről mit gondolnak?

Helga Beauty Salon. 2019.04.04. 12:06:41

Ezt nagyon fontos tudatosítani: a média arra szolgál minden demokráciában, hogy a hatalmat ellenőrizze......................

Fontos lenne tudatosítani, hogy csak firkászok vagytok, ellenőrzési jogosultságok nélkül.
Amúgy a nagy ellenőrzési hevület mindig jobboldali kormány esetén érzékelhető, ami amúgy nem meglepő, hiszen a sajtó balos monopólium. Milyen kibaszott érdekes az is például, hogy baloldalinak nevezett sajtó nincs is, csak a rohadt kormánypropaganda, meg az ellene harcoló tiszta lelkű független sajtómunkik!

Helga Beauty Salon. 2019.04.04. 12:17:53

nem létezik olyan média, ami kormánypárti.
Ha kormánypárti, akkor az már nem média, hanem propaganda..................

Szerintem maximum karonülőknek és most érkezett földönkívülieknek kéne nyomni ezt a dumát és nem hülyének nézni a jónépet!
Már régóta a napnál is világosabb, hogy a (elfogadva a terminust) "nem kormánypropaganda", a legmocskosabb balos bérfirkászokból áll, akik mindenféle aljas módszerrel szolgálják az őket működtető liberális háttérhatalmat!

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.04. 13:06:18

@Womb Raider:

Tőlem orosz oligarcsa is pénzelheti, meg a nemzeti gázszerelő is, ha arról tájékoztat, hogy a hatalmat birtoklók mikor, milyen módon, és mennyiért élnek vissza a hatalmukkal. Csak pont az a baj, hogy pl. ez a két kategória, éppen abban érdekelt, én választó, és adozó polgár ezekről ne szerezzek tudomást.

Egyebekben meg ha nem adóforintokból gazdagodnának, ki a kutyát érdekelnének?

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.04. 13:09:20

@Helga Beauty Salon:

És? Téged ki is fizet itten napszámba?

Mellesleg lovag Bayer nertárstól nem rosszabb egyik balos bérfirkász sem. Majd hozzál példát közülük, aki tud, és szokott is olyan válogatottan mocskolódni.

2019.04.04. 13:17:18

@látjátok feleim szümtükkel: "Csak pont az a baj, hogy pl. ez a két kategória, éppen abban érdekelt, én választó, és adozó polgár ezekről ne szerezzek tudomást. "

Na, bummm... a "független" sajtó meg másról hallgat..és mást hazudik.. Jin-Jang :)

"Majd hozzál példát közülük, aki tud, és szokott is olyan válogatottan mocskolódni."

Igen, a stílus nagyon fontos.. ezt a legtöbb szélhámos is tudja. Meggyőzően, kifinomultan, választékos modorban vernek át.. és lássuk be.. ez nagyon, nagyon sokat számít!

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 14:39:01

Szóval sikeresen patkánykodtatok?

Gratulálok!

Ez lesz a legnagyobb sikeretek idén, mivel május 26-án és ősszel ismét beledolgozunk benneteket a betonba, akár tavaly áprilisban!

És akkor már mi fogunk kárörvendeni!

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.04. 14:39:03

@Womb Raider:

Azért a függtelen sajtó pervesztéseiről nem írnak olyan gyakran, mint a kormánypártiéról. Ennyit a hazudozásról.
A hallgatás meg mindenki joga, kivéve a kormányzati sajtót, mert ők az adóforintokból élnek.

Helga Beauty Salon. 2019.04.04. 14:52:45

@látjátok feleim szümtükkel: És? Téged ki is fizet itten napszámba?

Anyád tart el rodázásból! Nem tűnt fel hogy kevesebbet ad haza?

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.04. 15:23:39

@Helga Beauty Salon:

Na tátod? Én soha nem az anyáddal foglalkozom, de úgy látszik neked érvek helyett csak a mások sértegetésén jár az agyad. Tudod az anyám már régen megporladt. Te is hamarosan követed? Mert úgy tűnik az élők közt nem érzed jól magad.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 17:03:51

@látjátok feleim szümtükkel: "A hallgatás meg mindenki joga, kivéve a kormányzati sajtót, mert ők az adóforintokból élnek."

A "kormányzati sajtó" (helyes nevén: közmédia) munkatársait is megilleti a szerkesztési szabadság, azaz, hogy megítélhessék mi fontos, s mi nem; és a nem fontos történésekkel, eseményekkel csak azok súlyának megfelelően, vagy egyáltalán ne foglalkozzanak.

Az a közel hárommillió szavazó, aki a legutóbbi választásokon szavazatával a kormánypártokat támogatta, egyáltalán nem kíváncsi a marginális ballibbant pártok szánalmas botránykeltésére, műbalhéira; ha valaki kíváncsi ezekre (e pártok 0-5% körüli szavazórétege) az nyugodtan nézze az ATV és az RTL Klub híradóit.

A közmédia feladata nem az, hogy ezekről a szánalmas, izzadtságszagú performanszokról tudósítson, hanem az, hogy a széles tömegeket érintő történésekről, a széles tömegtámogatást élvező kormány (és kormányzati többség) álláspontjáról, terveiről, az emberek jövőjét meghatározó új jogszabályokról, intézkedésekről tájékoztassa a nyilvánosságot.

Helga Beauty Salon. 2019.04.04. 17:23:22

@látjátok feleim szümtükkel: Na tátod? Én soha nem az anyáddal foglalkozom, de úgy látszik neked érvek helyett csak a mások sértegetésén jár az agyad. ......................

Bocsika, de a "ki fizet engem napszámban" című rendkívüli szellemi csúcsteljesítményed láttán nem is próbáltam érveket keresni! :D

Nekoashi2005 2019.04.04. 17:41:31

Nekem az tetszik a legjobban, higy a "közrádió" - egy lópikulát a közé - "Ütköző" című műsorába meghívnak egy századvéges politológust meg mondjuk egy echós újságírót, akik kőkeményen összevesznek azon, higy kinek jut a csuti g. pénisze, kinek az ánusza.......

2010 áprilisáig volt a Kossuth rádióban hétfő reggelenként Tölgyesi Péter elemzése az előző heti politikai eseményekről. Végig keményen ekézte a baloldalt, mert ők kormányoztak, de érdekes módon ezt szabadon tehette a közmédiában, pedig fidesz képviselő is volt, illetve a csuti személyes tanácsadója. Jött a választás, gyorsan lecserélték a rádió vezetőit, akik behívták Tölgyesit, hogy persze, mehet tovább a műsora, csak betesznek mellé egy fidesses politológust, hogy kiegyensúlyozott legyen a műsor! Tölgyesi köszönte szépen, de nem kért belőle! Így meg is szünt a kritika a rádióban........

Nekoashi2005 2019.04.04. 17:58:01

@NO LIPPSCHY NO WORRY:
Te nagyon hülye!
"Az a közel hárommillió szavazó, aki a legutóbbi választásokon szavazatával a kormánypártokat támogatta, egyáltalán nem kíváncsi a marginális ballibbant pártok szánalmas botránykeltésére, műbalhéira; ha valaki kíváncsi ezekre (e pártok 0-5% körüli szavazórétege) az nyugodtan nézze az ATV és az RTL Klub híradóit."

Ne három millió, hanem 2 824 551, és ez az összes szavazat 49.27 %-a! És a fennmaradó 50.73 %? Az ő véleményük miért nem hallható a "közmédiában"? Vagy ők nem a közösség részei?

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 18:11:13

@Nekoashi2005: "Ne három millió, hanem 2 824 551" vö. "Az a közel hárommillió szavazó"

Látom Soros bácsi mostanában már a magyarnyelv-tanfolyamokra se iratja be a csicskásait, a "közel" ebben a szövegkörnyezetben azt jelenti, hogy "csaknem", "majdnem" (ami jelen esetben a valóságnak megfelelt).

"Az ő véleményük miért nem hallható"

Ki mondta, hogy nem hallható?

Az ő véleményükkel a súlyuknak megfelelően foglalkozik a közmédia.

Peter Götz 2019.04.04. 18:23:48

@NO LIPPSCHY NO WORRY: ti akik a fideszt támogatjátok,mind Orosz bérenc hazaárulók vagytok !

arckönyv 2019.04.04. 18:24:19

@NO LIPPSCHY NO WORRY: jó komcsi lennél, vagy voltál és vagy.

Nekoashi2005 2019.04.04. 18:30:47

@NO LIPPSCHY NO WORRY:
Te nagyon hülye! A közmédiában 50%- ban az ellenzék vékeménye hallható? Egyébként nem a fidessre szavazott 2.907.732 választó.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.04.04. 18:43:57

A blog hatalasat téved, ugyanis: az egybites Orbán-hívők MÉG EZEK UTÁN SEM sejtik: a világméretű liberális álhírgyárak helyett Magyarországon a kormányzat működtet álhírgyárakat, többek között az Origót.

ehhez elég megnézni a már most belódult fidióta bértrollokat:
@Helga Beauty Salon: @Womb Raider: @NO LIPPSCHY NO WORRY

De jön mindjárt a többi orbánbuzi is, akkora illibbant Pride lesz itt pár órán belül hogy ki kell tenni a Megtelt táblát.

Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén 2019.04.04. 18:48:44

"Ezzel a Google is elismerte, hogy az Origo igazából nem újság, hanem propaganda. Le is vették a nyertesek listájáról a New Wave Mediát."

Nem, ezzel a lipsik ismerték el, hogy az ugynevezett független médiájuk, a valoságban Soros György propagandáját sugározza.

ProjectMayhem 2019.04.04. 19:04:49

Az origo.hu inkább szélsőérték, mint metszéspont, azaz a Google számára nem méltó referencia és ezért dobták a kukába.

Európai téridő 2019.04.04. 19:05:56

@Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén:
Párhuzamos Úr pártfőtitkár elvtársi allűröket vett fel.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 19:12:57

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Még mindig jobb illibbantnak lenni, mint magadfajta imbecilnek.

Nem mellesleg menekülni ti fogtok; hogy Brüsszel vagy Washington felé, az lényegében mindegy is, itt, a magyarok hazájában már nem terem számotokra babér.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 19:14:49

@ProjectMayhem: A Google azért lépett vissza, mert a Soros-féle patkánylobbinak azt sikerült kilobbiznia.

Csak azt sajnálhatjátok, hogy a májusi választás viszont nem lobbialapon, hanem az urnáknál dől majd el, így megint nagy zakót szabunk rátok.

Nekoashi2005 2019.04.04. 19:20:11

magyarhang.org/featured/2019/04/04/stumpf-istvan-orban-es-szajer-osztondija-is-sorostol-jott-am/

Erre miért nem reagálsz? Becsicskultál?

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 19:21:18

@Peter Götz: Te beszélsz, labanc? Neked még a neved se magyar!

Nem mellesleg az „orosz[-]” magyarul nem nagybetűvel, hanem kicsivel kezdődik (kivéve az Oroszország szóban), ha már a gazdáid pont ide, Magyarországra küldtek zavart kelteni, igazán kitaníttathattak volna a magyar helyesírásra is.

@Nekoashi2005: Lipsi álhírekkel, propagandával, csúsztatásokkal nem foglalkozom.

ProjectMayhem 2019.04.04. 19:25:47

@NO LIPPSCHY NO WORRY: így van, a szavazatért mindenki maga vállal felelősséget a lelkiismerete előtt, ha van olyan.

ProjectMayhem 2019.04.04. 19:31:53

@NO LIPPSCHY NO WORRY: bagoly mondja sch-val, angol nickkel (nem keverendő a nikkellel)

taga20 2019.04.04. 19:35:49

@NO LIPPSCHY NO WORRY:

te és a hozzád hasonló kibaszott nickek, honnan a kurvaanyátokból bujtok elő?

neked mi volt az előző heti nickneved?

I-Work 2019.04.04. 19:37:41

@Womb Raider: Cimbora, azért tegyed azt is hozzá, hogy tizenöt millió forint egy szerkesztőségben, a legfeljebb reggelire elég. Talán egy hónapig.
Amúgy amit írsz, bullshit.

ProjectMayhem 2019.04.04. 19:39:06

@NO LIPPSCHY NO WORRY: a zakó sem rossz, de a nagy gatya az tényleg gáz. Írjál olyat, amibe nem lehet belekötnék!

I-Work 2019.04.04. 19:40:06

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Az cimbora, b@szhatjátok is 30%-kal a kétharmadot.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 19:40:06

@ProjectMayhem: Nekem csak a nickem volt angol (de csak eddig), neki a neve is!

Peter Götz tipikus labanc név, gondolom a Merkel Mutti-féle Willkommenskulturt akarja itt nálunk terjeszteni.

@taga20: boborjan20.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 19:41:52

@I-Work: "Az cimbora, b@szhatjátok is 30%-kal a kétharmadot"

Milyen 30%-ról beszélsz, te féleszű libbant?

Majdnem 50%-ot kaptunk tavaly áprilisban, de idén májusban simán meglesz az 50% felett is.

I-Work 2019.04.04. 19:42:27

@Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén: Te szerencsétlen idióta ökör. Soros már a nevét is alig tudja kimondani, nem hogy propagandát csinálna.
Nem tudom mi a f.aszt fogtok kitalálni, ha az öreg már a Mennyországból fogja szervezni a migráns áradatot.

inteligencs elenzeki 2019.04.04. 19:44:10

"Ha kormánypárti, akkor az már nem média, hanem propaganda."

Annál nagyobb pofára esés volt, hogy dacára a "propaganda" fölényeteknek, 2010-ben bebuktatok. Azért azt ismerjétek el, nagyfokú balf.szság kellett hozzá. Szar kormányzás, és szar politizálás.
Működött a könyörtelen evolúció.

taga20 2019.04.04. 19:45:10

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

mégegyszer kérdezem fityeszszemét!

te és a hozzád hasonló kibaszott nickek, honnan a kurvaanyátokból bujtok elő?

neked mi volt az előző heti nickneved?

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 19:47:41

@I-Work: "az öreg már a Mennyországból fogja szervezni a migráns áradatot"

Na, inkább a pokolból!

De állítólag már megvan az utódja is!

"Mint ismeretes, még maga Soros György mutatta be a fiát és örökösét, az Open Society helyettes vezérigazgatóját Junckernek, az Európai Bizottság elnökének, a szokásos Juncker-üdvözlés kíséretében. A Soros fiú ekkor kapott teljes körű politikai felhatalmazást az apjától."
ripost.hu/cikk-soros-fia-varatlanul-brusszelbe-erkezett-a-neppartot-akarja-befolyasolni?

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 19:49:12

@taga20: Miért, te honnan bújtál elő?

Mellesleg már mondtam, hogy boborján20 voltam korábban, itt a profilom:
blog.hu/user/1262325/tab/activity

taga20 2019.04.04. 19:53:40

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

te bazdmeg a riposztból dobsz be ide szemetet?

a kurvaanyádat, te szutykabb vagy a gecinél is!

taga20 2019.04.04. 19:56:18

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

természetesen hazucc, mint mindig, ahogy egy rohadék fityeszorkhoz illik!

meséjj, mi voltál az előző héten, az azelőtti héten, és a az előző 52 héten?!

meséjj!

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 20:00:24

@taga20: Mi nem tetszik?

Ha a Ripostnak nem hiszel, akkor nézd meg a Nyílt Társadalom Alapítvány weboldalát.

Világosan felnvan tüntetve, hogy George Soros fia, Alexander (33) már most is ott ül egy csomó igazgatótanácsban, kuratóriumi elnökségben (pl. CEU, OSF), így a papa halála esetén logikusan ő léphet az örökébe.

"Alex Soros is the founding chair of Bend the Arc Jewish Action, and sits on the boards of Central European University, Global Witness, the International Crisis Group, and Libraries Without Borders, among other organizations."

www.opensocietyfoundations.org/people/alexander-soros

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 20:01:34

@taga20: Mondtam már, korábban boborján20 néven osztottam a fityeszkorkokat, itt tudod lekérni a profilomat;
blog.hu/user/1262325/tab/activity

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.04. 20:12:05

@Helga Beauty Salon: "Anyád tart el rodázásból! Nem tűnt fel hogy kevesebbet ad haza?"

Egyébként anyám bölcs asszony volt. Mindig azt mondta, az ember magából indul ki. Gondolom te a saját családodból indultál ki, amikor az anyámat megtisztelted.

Azért nem izgads magad, hogy megnyilvánulásodból kiderült keresztényi mivoltod.

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.04. 20:14:19

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: "Világosan felnvan tüntetve, hogy George Soros fia, Alexander (33) már most is ott ül egy csomó igazgatótanácsban, kuratóriumi elnökségben (pl. CEU, OSF), így a papa halála esetén logikusan ő léphet az örökébe."

Jóvanna, Orbán is maga mellé ültette a fiacskáját, de valahogy nem teccett a muttinak, meg a többieknek sem. Így meg akár pápa is lehet még valaha.;D

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.04.04. 20:14:35

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

Mi van orbánbuzija, elővetted a 84-ik bértroll nickedet? Teljesen felesleges, mert te mindegyiken ugyanaz a kis faszszopó fidelitaszos köcsög vagy. Csak szeretnél felnőttnek látszani, de a te óvodás agyaddal ez sokáig nem fog még menni!

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.04.04. 20:15:39

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

Orbán már 1998 óta rajta van Soros fizetési listáján te nagyon köcsög illibbant!

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.04. 20:16:45

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

No látodd magad mondod, hogy "Majdnem 50%-ot kaptunk tavaly áprilisban,...", és valahogy még is kétharmad lett belőle. Micsoda ügyes trükk.

csüngőhasú norvégbáró 2019.04.04. 20:27:34

@Helga Beauty Salon:

ma is itt rohadtál egész nap, te rakás sz@r?

legalább lenne egy képed, mikor O1G seggébem a nyelved.

taga20 2019.04.04. 20:49:53

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

hazucc fityeszalpas, mint a gazdád a geci.

és ezt mindketten tudjuk!

Duplaxiii 2019.04.04. 20:53:53

Istenem, már megint...
A Google nem azért vonta vissza, mert propaganda, hanem ők a globalizált neoliberális világot támogatják és a migránsozó origo meg nem illik a képbe.
De a nyertesek?
A 444 komplementere az origonak, mégis kapott.
És ugye az indexen is lehetne napi szinten gyűjtögetni a propagandacikkeket, a szándékos hazugságokat.
De ugye ezt a másik oldalon "dobolják".

() 2019.04.04. 20:56:08

Mondjuk az baró vicces, hogy a 444 önmaga fizetőssé tételének informatikai fejlesztésére kapott pénzt, ami kb. a garanciája annak, hogy az elérése óriásit zsugorodjon. Simán elképzelhető olyan realisztikus számítás, aminek alapján egy, akár a tizedére eső olvasószám mellett is gazdaságilag életképesebbé válik a 444, tekintettel az olvasói díjakra, ezért tehát dolog anyagi szempontból nem feltétlenül értelmetlen. De a vége akkor is az, hogy a 444 ahhoz kap anyagi segítséget, hogy egy pici lyukba húzódjon vissza, és ennek kapcsán jóformán távozzon a közéletből.

arabok balrol 2019.04.04. 21:05:51

@(): "De a vége akkor is az, hogy a 444 ahhoz kap anyagi segítséget, hogy egy pici lyukba húzódjon vissza, és ennek kapcsán jóformán távozzon a közéletből."

Szoval a helyere kerul a szelsobalos fikablog

morph on deer 2019.04.04. 21:10:16

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:
“Peter Götz tipikus labanc név”

Csak nem azt akarod mondani, hogy te is legalább annyira retardált vagy, mint egy orbán nevű féreg, aki valahogy előmászott a lefolyóból, és hozzád hasonlóan ilyen háromszáz éves jelzőket aggat a neki nem tetsző személyekre?

Tudod picim, a “labanc” első sorban osztrák volt, majd hasonló névvel kezdték illetni a velük azonos oldalon álló magyarokat is, - a Rákóczy féle szabadságharc idején.

Késik az órád, tahókám!
Több mint 300 évet!
Ugyanis Európában már a XXI. század dívik, szóval a ti XVIII. századi dumátok bőven idejét múlt!

Igen, ezt mgmondhatod a viktornak is!
Előbb vagy utóbb meg kellene tudnia, hogy ez a lózung -is- kiment a divatból, szerintem.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 21:18:13

@morph on deer: Tudod kik mentek ki a divatból?

Itt Magyarországon a magadfajta lipsik.

Már kilenc éve.

Tudom, nektek ez nagyon fáj, de hozzá kell szoknod.

Kihalásra ítélt fajta lettél. Minél előbb, annál jobb!

Ami pedig az általad Orbánról írottakat illeti, arra Bertha László szavaival tudnék válaszolni:

"Hogy Orbán Viktor valóban megbízhatatlan labancnak nevezte-e egy tavalyi frakcióülésen az osztrák kancellárt, vagy csak a helyi sajtó rosszindulata áll a dolog mögött, nem tudjuk. Egy azonban biztos: Sebastian Kurz egy megbízhatatlan labanc."
888.hu/article-sebastian-kurz-az-arulo

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 21:19:43

@(): "De a vége akkor is az, hogy a 444 ahhoz kap anyagi segítséget, hogy egy pici lyukba húzódjon vissza, és ennek kapcsán jóformán távozzon a közéletből"

Good riddance.

morph on deer 2019.04.04. 21:23:22

@csüngőhasú norvégbáró:

Szerintem épp most kaptál egy sokkal jobb avatart, itt:
ibb.co/pPgSxQN

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 21:23:52

@taga20: Miért nem hiszed el, hogy én vagyok boborján20?

@látjátok feleim szümtükkel: "No látodd magad mondod, hogy »Majdnem 50%-ot kaptunk tavaly áprilisban,...«, és valahogy még is kétharmad lett belőle. Micsoda ügyes trükk."

Nézz körbe Európában, a bejutási küszöb nélküli tisztán listás, arányos rendszer, ami egyedül biztosítja, hogy a szavazatok aránya kb. megegyezzen a mandátumokéval, az országok elenyésző kisebbségében van csak jelen.

A 49% mindenhol máshol is többséget, és több más országban is minősített többséget hozott volna a konyhára.

Mákosi Rátyás 2019.04.04. 21:43:33

@Nekoashi2005: Ja, az "Ütköző". :D Aki esetleg olvassa ezt, és MTVA-s, elárulná, hogy ugyan már miért nem hívják azt a műsort mondjuk "Délidei kormánynyalogató"-nak? Merthogy érvek ütköztetését 2014-ig lehetett benne hallani. Azóta tényleg az van, hogy a meghívott vendégek - a műsorvezetővel versenyben - egymásra licitálva nyalják egymás, és OV seggét. Naggyon izgalmas......:P Egységsugarú fideszszavazók igényeit persze tökéletesen kielégíti, de a KÖZ, amelynek ez állítólag a médiája, nem csak ilyenekből áll.

dr. mesterséges színezék 2019.04.04. 21:44:51

"Kínos lett volna megmagyarázni az ilyen Szijjártó-kaliberűeknek, hogy miért ad a világméretű fake news-gyár az igazmagyar propagandaoldalnak ennyi pénzt."

Ugyan, dehogy! A "mi kommunistánk jó kommunista" mintájára simán megoldható ez is.

I-Work 2019.04.04. 21:45:08

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Cimbora, kevés vagy, mint maci sajtban a brummogás.
Soros gyereke semmit nem fog csinálni, más az érdeklődési köre, éli a saját életét.
...
Egyébként gondoltam, hogy a gazdáid helyett is kitalálod a nem létező utódokat, a nem létező utódok uszítását, a keresztény kultúrát porig égető iszlám zombikat és hasonló agyament őrültségeket.

morph on deer 2019.04.04. 21:54:14

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:
“Tudom, nektek ez nagyon fáj, de hozzá kell szoknod.”

Te még mindig nem ébredtél fel a téli álimból, ugye?
Amit irbán egy geci viktor mondott Sebastian Kurtzról az legfeljebb a magadfajta lowlife csúszómászókat érdekli, mert amúgy egyetlen civilizált embert sem Európa szerte!
Ja, hogy te Magyarországról csacsogsz?

Szerinted a magyarokon kívül még ki a bánatot érdekel, hogy mekkora gyökerek laknak is itt, és ők hányadik évszázadig küzdötték fel magukat agyilag?

Elég csak hazánk gömbölyded, és majdnem másfél (négyzet)méter kiterjedésű uralkodójára nézni, és szem nem marad szárazon..!

A röhögéstől!
Mégis, mit gondolsz picim, mára már egész Euróoa a felcsúti ganajtúró szintjére süllyedt?
Pár széljobb kalandoron kívül ember nincs, aki szóba állna vele, let alone figyelembe venné a véleményét!

Azok is azért vannak most éppen azon a véleményen, mert úgy gondolják, hogy náciként talán majd sikeresek lesznek!

Mondtam már, hogy ébredj fel?

Ez az egész nem más, mint az amúgy sikertelen faxfejek próbálkozása, mert hogy itt nyílt némi lehetőség, köszönhetően a migrációnak. Ezen túl egyik sem tud semmit felmutatni, beleértve orbánt is.

Mert mi a faszt csinálnátok, ha hirtelen teljesen megszűnne a migráció?
Azon felül persze, hogy sokan a hívek közül szorgosan dolgoznak a fenntartásán, nehogy hiába kampányoljanak.

Mi orbán programja arra az esetre, ha nincs mitől “megvédeni” egy teremtett lelket, csak éppen egy országot kéne felvirágoztatnia, mivel ez a dolga!
Hogyan?
Még háromszáz stadionnal, meg két másik összeszerelő üzemmel alvállalkozásban, mint eddig?

Tudom, hogy fingod nincs a válaszról, mert az agytekervényeid a “lippsi” után már kiegyenesedtek, de azért érdekes lenne látni, ahogy elgondolkozol!

(Na jó, az utolsó pár szó már science fiction, but still..)

MTA rendes tagja 2019.04.04. 21:59:33

Majd kérnék az Index undorító hazugságairól, rémhíreiről egy listát. Sokmillió tételes lesz, tudom, de azért köszi

Mákosi Rátyás 2019.04.04. 22:27:21

@MTA rendes tagja: "Majd kérnék az Index undorító hazugságairól, rémhíreiről egy listát. Sokmillió tételes lesz, tudom, de azért köszi "

Gyanítom, hogy még sokszor kell elmagyarázni, de hát ismétlés ugye, a tudás jó édes anyukája. Szóval: az index MAGÁNCÉG! Ha az olvasók hiteltelennek, színvonaltalannak, unalmasnak tartják, akkor majd jól nem nézik meg, és szépen kinyúvad annak rendje és módja szerint. Senki nem hullat érte könnyet. Ha meg kiszolgálja a célcsoportját, akkor meg él és virul. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha te idekattintasz, akkor te is támogatod, és bevételt hozol neki, ami amúgy szíved joga. De ha nem nyitod meg, akkor egy fillérel sem támogatod, úgy is mondhatnánk, hogy egy kis szöget beversz az index koporsójába. De mindkét eset a TE döntésed (ha nem fizetett troll a foglalkozásod). A baj ott van, hogy a köz (bocsánat, fidesz)média esetében nekem viszont nincs választásom, a befizetett adómból nekem is támogatnom kell! És ha már kell, akkor elvárható lenne, hogy ne csak az állampárt győzelmi jelentéseit halljam vissza, hanem több oldalról mutassák be az adott témát, és igen, hívjanak meg olyan embereket is, akik nem az állampárt véleményét képviselik és velük meg merjenek vitatkozni a kormányom képviselői.

MTA rendes tagja 2019.04.04. 22:33:01

@Mákosi Rátyás: Na elég a szófosásból., gyerünk a sokmilliós listával!!
A magáncég sem hazudhat, a hazugság tiltása egyetemes erkölcsi (ja, te ezt a fogalmat nem ismered, bocs) törvény.

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 22:44:52

@I-Work: "Soros gyereke semmit nem fog csinálni, más az érdeklődési köre"

Úgy látom, nem fogtad, hogy az Open Society Fund (Soros-féle Nyíot Társadalom Alapítvány) honlapján szerepel, hogy Alex Soros tagja a Boardnak és a Central European University boardjának, vagy egy tucat másik NGO mellett. Ha baromira nem érdekelnék a civilek, akkor minek venne részt ennyiben?
www.opensocietyfoundations.org/people/alexander-soros

MTA rendes tagja 2019.04.04. 22:51:19

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: "a bejutási küszöb nélküli tisztán listás, arányos rendszer, ami egyedül biztosítja, hogy a szavazatok aránya kb. megegyezzen a mandátumokéval, az országok elenyésző kisebbségében van csak jelen"

Sehol nincs jelen.
Az angol rendszer szerint 93%-a lenne a Fidesznek, a megélhetési dékások meg egyéb szemetek nem lennének bent.

Mákosi Rátyás 2019.04.04. 22:51:45

Na, nehogy nekiállj itt szónokolni a hazugság tilalmáról, mint egyetemes erkölcsi törvényről! Biztos hazudott a zindex is sokszor. De olyan szinten sose csinálta, ahogy a pártmédia csinálja (az én pénzemből). Amúgy, ha annyira érdekel a dolog, utánanézhetnél a megnyert sajtóperek és helyreigazítások számának. Aztán ide is írhatod, ha mered... ;)

Ennyi volt lipsikék! Takarodó! 2019.04.04. 22:52:15

@morph on deer: "Ja, hogy te Magyarországról csacsogsz?$

Uhm, ja, Magyarországról.

Ti. egy külföldinek értelemszerűen nem sok fogalma lehet arról, hogy milyen volt a mi kapcsolatunk az osztrákokkal, kiket tartunk mi, magyarok, labancoknak; és kiket rendes, tisztességes sógoroknak (hogy egy másik szinonimát is elővegyek).

Ehhez magyarnak kell születni.

Nem mellesleg, ha neked Magyarország már nem pálya, akkor mire vered itt magad még mindig?

Orbán Magyarország miniszterelnöke – a magyarok akaratából.

Ti lehettek még okosak, szépek, sikeresek Lipsiföldön – ideig-óráig, amíg arrafelé is rá nem döbbennek, hogy hová vezet ez a nagy liberalizmus, mi magyarok sajnos ezt már alaposan megtapasztaltuk!

MTA rendes tagja 2019.04.04. 22:54:35

@Mákosi Rátyás:
szóval kik szoktak egyfolytában pereskedni? Minden szarért-húgyért a bíróságra rohangálni? Tessék, nézz magadba!

Mákosi Rátyás 2019.04.04. 23:01:25

@MTA rendes tagja: "Az angol rendszer szerint 93%-a lenne a Fidesznek, a megélhetési dékások meg egyéb szemetek nem lennének bent. "

Bele se merek gondolni, mi lenne itt, ha Orbánnak 93%-a lenne. Még a kétharmaddal s sikerült egy majdnem totalitárius rendszert kiépítenie. Talán a bíróságokat még nem a Fidesz-székházból kézivezérlik.... De majd kijavítotok, ha tévednék... :P

rasztaszív 2019.04.04. 23:11:16

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: "A 49% mindenhol máshol is többséget, és több más országban is minősített többséget hozott volna a konyhára."

a közpénz pártpropagandára költése meg hosszú éveket.orbán ugyanezért angliában sokszoros életfogytot kapna.

Mákosi Rátyás 2019.04.04. 23:13:52

@MTA rendes tagja: "szóval kik szoktak egyfolytában pereskedni? Minden szarért-húgyért a bíróságra rohangálni? Tessék, nézz magadba!"

Ööööö... Akik úgy érzik, hogy hülyeségeket írnak róluk, megsértik, vagy megfélemlítik őket??
Jut eszembe, ott van a kiscsaj a tüntetésekről. Tudom, én hogy a riposztot, meg a prosti srácokat, még a kormányoldalon is bulvármocsok legaljának tekintik, de most tényleg az ellenőrzőjébe képesek belekötni?? Amivel amúgy lábon is lőtték magukat, mert személyes adattal éltek vissza, de ez mellékszál. Nem vagyok újságíró, de normális erkölcsi érzékem mégis azt mondatta volna velem ott, a szerkesztőségi ülésen, hogy "Fiúk, ne már! Ennyit tudtatok összehozni?? Akkor hagyjuk a francba, ezzel ne égessük már magunkat!" És még szép, hogy beperli őket! Vagy tartsa oda a másik orcáját is?

Kanyarfúró 2019.04.04. 23:26:46

@Helga Beauty Salon: Ezt szerintem csak azért látod így mert 2010 után kezdtél el újságot olvasni.

MTA rendes tagja 2019.04.05. 00:04:48

@Mákosi Rátyás: akkor gondold át még egyszer; kit érdekel a "kiscsaj"?
Mai hír volt, hogy az Rtl pert vesztett, mert nem bírta elviselni az Rtl, hogy bulvárnak nevezzék, ami bulvár

Fergio 2019.04.05. 00:07:23

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:
te is eltakarodhatnál már magyarföldről putyinka seggébe, oda valók vagytok mind fidesz birkák.
ez az orbáni zsebdiktatúra a csüngő hasúval kurva vicces. de az még viccesebb, ahogy itt erőlködtek birkák, hogy védjétek ezt a skizofrén faszt. :DDD kirakta a soros-juncker plakátokat, aztán 2 hét múlva le kellett szedetni... kurva égő!!! legalább annyira, mint a hozzád hasonló balfaszok. de jókat röhögök rajtatok.... :DDD

taga20 2019.04.05. 00:07:58

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: "Mi nem tetszik?"

Egyébbként meg, az nem tetszik, hogy nem lehet szabadon arabokat szopni, mert a cigány vajdátok a kerítéssel megakadályozza, hogy menekültek jöjjenek. Amig nem volt kerítés, annyi arabot szoptam le, akár a nyílt utcán, hogy nem győztem nyelni a gecit.
Most meg mehetek Bécsbe, ha arabokat akarok szopni, mert nácigány Orbán kitiltotta őket.

I-Work 2019.04.05. 00:42:08

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Alex Soros a Mőkus őrsnek is lehet tagja, meg a Rotary Klubnak is, - ettől ő még átlagos ember.
Azért az nem szabad elfelejteni, hogy soros György is és bátyja Pál is kivételes tehetségek voltak és olyan újításokat hoztak a világnak, amelyek nélkül ma más lenne az élet.
Paul Soros a tengerhajózás konténereit szabványosította, növelte a tengeri szállítás biztonságát és csökkentette a logisztika költségeit. A szabványosítással a szállítási idők is jelentősen rövidültek.
Soros György un. hedge faundjai alkalmasak arra, hogy csökkenjen a kockázata egy 1927-33 közöttihez hasonló gazdasági világválság kialakulásának.
(A maga módján John Nash -nak is jelentős szerepe van ebben).
Soros György a migráció "szabványosításával" és a jogok kötvényesítésével semmi rosszat nem tesz, - csökkenti a húsz éves távlatban elkerülhetetlen klíma-népvándorlás kockázatait, - még a fidesz demagógjai és propagandistaái is elismerik, hogy a humanitárius válságot nem lehet sem megakadályozni, sem elkerülni. Százmilliós tömegekről van szó.
Egyébként a három évvel ezelőtti migráns bevándorlást a fidesz provokálta ki, egyébként nem titkoltan telepít a fidesz nagyobb számban iszlám és nem iszlám kultúrkörből érkezett, kétes hátterű, vagy kifejezetten bűnöző embereket, - akik hajlandóak fizetni.

morph on deer 2019.04.05. 00:59:33

@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:
“kiket tartunk mi, magyarok, labancoknak”

Mármint kicsoda?
Ki az, aki 2019-ben még mindig 300 éves terminológiát használ - aminek amúgy semmiféle relevanciája nincs jelenleg, - és egyúttal még azt is képes feltételezni magáról, hogy ettől lesz “hazaffy”, és a naív hívők azonnal nemzetvédőként fognak tekinteni rá...
Holott mindössze arról van szó, hogy a szóban forgó személynek ijesztően hiányos a műveltsége, ráadásul nincs is ezzel tisztában.

A XXI. században a huszonegyedik század szintjén kéne élni és kommunikálni, nem pedig kényszeredetten historizáló hasonlatokkal kábítani a népet, mert ha tetszik, ha nem, az idő kizárólag egy irányba halad, mégpedig előre!

Ezért sem hat normálisnak a város és a politika 1944 előtti állapotának helyreállítása, beleértve a nepotista urambátyám udvartartást, és a kamu urizálást is, palotástól, huszárostól, kastélyostól.

Ezekből a suttyókból pedig soha nem lesz még csak hiteles imitációja sem az arisztokráciának, akkor sem, ha összevásárolják az összes vonatkozó parafernáliát..!
Elég csak megnézni, hogy hogyan viselkedik, vagy éppen eszik orbán, hogy tudd, miről is beszélek!

Ma élő civilizált magyarok NEM használják a “labanc” szót senkire, tekintve, hogy tisztában vannak a szó történelmi hátterével, nem utolsó sorban a jelentésével is!

A félművelt tahókat pedig nem érdemes utánozni, mert csak nevetségessé válsz tőle. Komolyan.

fátum 2019.04.05. 07:02:55

"Ezt nagyon fontos tudatosítani: a média arra szolgál minden demokráciában, hogy a hatalmat ellenőrizze." - ez egy marhaság.
wikipédia: "A kommunikációban a média vagy médium az információ rögzítésére és közvetítésére használt eszközöket jelenti." Ennyi és nem több. Hogy ezen belül a kormány vagy az ellenzék felé elfogult-e, vagy esetleg semleges tud maradni, az már más kérdés.
"Ha kormánypárti, akkor az már nem média, hanem propaganda."
Ha az ellenzék érdekeit szolgálva ferdíti el a tényeket, akkor is propaganda. Senkire nem akarom aktualizálni a fentieket, ez csak általános kiigazítás.

arabok balrol 2019.04.05. 07:14:48

@fátum: te hulye vagy, vagy csak ugy csinalsz?

csüngőhasú norvégbáró 2019.04.05. 07:15:41

@Fergio:

"ez az orbáni zsebdiktatúra a csüngő hasúval kurva vicces. de az még viccesebb, ahogy itt erőlködtek birkák, hogy védjétek ezt a skizofrén faszt. :DDD kirakta a soros-juncker plakátokat, aztán 2 hét múlva le kellett szedetni... kurva égő!!!"

ennek a képmutató padkánynak tapsolnak ezek a fidessbirkák. persze mindig van az a pénz, az a kis 10e erzsébet utika. :D

olcsójánosok, v nem is?

arabok balrol 2019.04.05. 07:16:15

"Ezért sem hat normálisnak a város és a politika 1944 előtti állapotának helyreállítása, beleértve a nepotista urambátyám udvartartást, és a kamu urizálást is, palotástól, huszárostól, kastélyostól. "

Marmint a valasztasokon agyonvert torpekisebseg szerint nem szamit normalisnak, hat most hova szarjak...

fátum 2019.04.05. 07:31:44

@arabok balrol: Nem, és nem is csinálok úgy. Te szoktál értelmesen is megnyilvánulni vagy csak a személyeskedés megy? Hogy akartok így párbeszédet folytatni bárkivel is, ha ilyen tapló az első reakciótok?

arabok balrol 2019.04.05. 07:44:57

@fátum: mi a fasznak folytatnank mi parbeszedet veled?

gondolod a 2/3 keves nekunk?

2019.04.05. 08:46:00

@Geza vagyok: Bő lére ersztetted..megpróbálom összefoglalni: Kormánypropaganda rossz..minden más propaganda jó. Nos.. ezt szerintem azért majd gondold át újra. Annak tükrében, hogy a 'minden más' propaganda pénzügyi háttere döntően kölföldi, ellenőrizhetetlen, követhetetlen forrás.. legalább ennyire homályos háttérrel. Másfelől.. fújhatod a habot, a kormányzat felügyelete alatt álló média minden kormány idején a kormány üzeneteit kommunikálta.

Magán?Véleményem? 2019.04.05. 09:22:10

" ... nem létezik olyan média, ami kormánypárti. Ha kormánypárti, akkor az már nem média, hanem propaganda. ... "

MrFingRájder előadásában láthatjuk a liberálfasiszta kettősmércét. Mert ugye a nem kormánypárti média az garantáltan független, azaz nem lehet propaganda.... ebből következik, hogy az ellenzéki szócsövek független médiák, nem propagandaadók....

Amúgy tegnap ki lettem (mint: Magánvéleményem) tiltva a véleményem miatt erről a blogról... Hogy is hívják ezt? Cenzúra? Ja az nem lehet.....
" ... Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz! ... "

fátum 2019.04.05. 09:22:43

@arabok balrol: Akkor te most kormánypárti vagy? Szövegértelmezés úgy látom nem megy. Kurvára nem írtam egyik oldal mellett sem.

arabok balrol 2019.04.05. 09:46:40

@fátum: az uralkodo osztaly nezeteit vallom

Sir Bates dö Hól 2019.04.05. 15:28:44

@Womb Raider: helló!;-)
sz'al nem azt vitatod, hogy az origo propagandasajtó és hazugságokat terjeszt közpénzből, a fidesz érdekeinek és irányításának megfelelően, hiszen szerinted az teljesen normális, hogy a kormányzat elsődleges feladata a párt hatalomban tartása az ország teljes erőforrásának felhasználásával, hanem arra hívod fel a figyelmet, hogy az index-444-24 is hazudik szerinted, ellenben ezt nem közpénzt felhasználva teszi, hanem saját zsebből fizeti valaki az ő hazugságaikat.

Helga Beauty Salon. 2019.04.05. 16:37:48

@Sir Bates dö Hól: sz'al nem azt vitatod, hogy az origo propagandasajtó és hazugságokat terjeszt közpénzből, a fidesz érdekeinek és irányításának megfelelően, hiszen szerinted az teljesen normális, hogy a kormányzat elsődleges feladata a párt hatalomban tartása az ország teljes erőforrásának felhasználásával,..........................

A választók többségének megfelelő híreket közvetít a közmédia. Ha van benne hazugság, akkor tessék szóvá tenni. A poszthoz prezentált két címlap reális, a migránsok különböző bűncselekményeket követnek el, amik nem lennének ha nem engednék be őket és hát a fidesz nagyarányú győzelme is tény, semmi titkolnivaló nincs benne! Ezek kimondása a félretájékoztatás?

2019.04.05. 16:49:45

figyelem fidesznyikek!
a vajdátok azt üzeni, ma nagyon jól teljesítettetek, mehettek a piacra a kutyaeledelesnél vár titeket a csirke far-hát!
ha bemondjátok a jelszót, "vesszen soros" dupla adag jár ingyen!

Sir Bates dö Hól 2019.04.05. 22:20:51

@Helga Beauty Salon: igazad van, ha christchurchben a muszlimok nem lettek volna a mecsetben, nem is lőhették volna le őket...
(megjegyzem a két címlap meg nem felel meg a valóságnak, hiszen láttam én már olyan origós cikket, nem is egyszer, mely nem ott, nem akkor és nem úgy történtekről számolt be froval kapcsolatban, de ez nyilván mellékes, a hírhamisítás tudjuk mivel jár a ner-ben: vezető tisztség elnyerésével)

Helga Beauty Salon. 2019.04.06. 09:22:36

@Sir Bates dö Hól: igazad van, ha christchurchben a muszlimok nem lettek volna a mecsetben, nem is lőhették volna le őket...

Persze! Meg hát mi a faszom lenne természetesebb, mint egy szabad fordításban kb. kereszténytemplom falva nevű helyiségben mecset legyen ugyebár!
Ideje lenne a Pápai palota egyik szárnyát is kiadni a mohamedánoknak, bár ez ennél a buzi pápánál már nem is annyira irreális felvetés.
A christchurchi pedig csak egy mezei terrortámadás volt, semmi több, nem vagyok hajlandó ennek több jelentőséget tulajdonítani mint a megszokott muszlim terrorizál nem muszlimot felállásúnak! Itt is tessék mantráznii hogy egyedi elszigetelt eset, nehéz gyermekkorú elkövetővel.

Helga Beauty Salon. 2019.04.06. 09:30:12

@Sir Bates dö Hól: láttam én már olyan origós cikket, nem is egyszer, mely nem ott, nem akkor és nem úgy történtekről számolt be froval kapcsolatban, de ez nyilván mellékes, a hírhamisítás tudjuk mivel jár a ner-ben: vezető tisztség elnyerésével)........................

Tényleg? A Szelestey által szemlézett külföldi libsi lapokkal én ugyanígy vagyok, moon (.DDDDD) élve tisztán látom hogy mekkora blőd baromságokkal etetik az olvasóikat, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal! Azok milyen tisztségeket kapnak?
Ja, egyébként a magyarok akikre célzol mit kaptak a NER-től? Segíts, mert eddig nem tájékozódtam ezirányba, de most már nem is fogok, hiszen gondolom te leírod nekem!

Sir Bates dö Hól 2019.04.06. 09:48:21

@Helga Beauty Salon: szeretném, ha rámutatnál, hogy hol és mikor nem kritizáltam szelestey tendenciózus sajtószemléjét!;-)...
pont most néztem meg a troll első adását a hír tévén youtu.be/zUX4VwDBs2I , na ez a díja a ner-ben. én nem célzom/célozgatok/sejtetek, hanem konkrétan nevesítek; lehet nem egyetérteni véleményemmel, azt elutasítani, de sunyisággal nem lehet vádolni;-)... téged is leginkább a sunyi szalonzsidózásodért állítottalak pellengérre, nem azért, mert orbán elkötelezett híve vagy: ha rühelled a zsidókat, akkor azt írd le, kinek lenne joga elvitatni bárkitől azt, hogy antiszemita legyen?! sz'tem senkinek, s bármely meglepő, ezen jogodért bármikor kiállnék melletted, mindamellett, hogy nem értek veled egyet... gerincről szoktam írni, s miért ne lehetne gerince bárkinek, ideológiától függetlenül? számomra nem elképzelhetetlen ilyen ner-es, aki mély meggyőződéssel hisz a ner igazában...

Sir Bates dö Hól 2019.04.06. 13:31:06

@Helga Beauty Salon: elnézésedet kérem, nem láttam ezt.
a "mantra" kifejezés nem tetszik, pejoratív, de semmi kétség: egy bomlott elme elfogadhatatlan reakciója az adott helyen és időben (XXI. század eleje, a többségi társadalom tagjaként!), nem rá kellene fókuszálni, hanem az elfogadhatatlan érvrendszerre, mely által bizonyítani akarta tette jogos voltát...

a többi, mit írtál, nem több, mint a szokásos kocsmai höbörgésed három feles után, sz'al azt is ennek megfelelően kezelem: vagy majd kialszod magad, vagy megtanulsz gondolkodni, kiemelkedve ezáltal az állatvilágból, vagy majd reagálok rá, miként egy kóbor kutyára, ki az utcán acsarkodik...

Helga Beauty Salon. 2019.04.06. 17:43:32

@Sir Bates dö Hól: . téged is leginkább a sunyi szalonzsidózásodért állítottalak pellengérre, nem azért, mert orbán elkötelezett híve vagy: ha rühelled a zsidókat, akkor azt írd le, kinek lenne joga elvitatni bárkitől azt, hogy antiszemita legyen?! ..................

Ez most hogy????? Bízd már rám hogy milyen stílusban, milyen erővel fejezem ki a nemtetszésemet. Nem sunyin szalonzsidózok báttya, hanem így tartja kedvem leírni amit akarok. Van az annyira egyértelmű szerintem hogy ne lehessen sunyinak nevezni és amennyire a "szalont" értelmezni tudom, annak pedig az az oka, hogy véleményem szerint egy viszonylag modoros fogalmazás sértőbb tud lenni mint a direkt közönségesség.
ÉRTED TE BUZI???? :P

Helga Beauty Salon. 2019.04.06. 17:58:11

@Sir Bates dö Hól: nem rá kellene fókuszálni, hanem az elfogadhatatlan érvrendszerre, mely által bizonyítani akarta tette jogos voltát...

Pont az érvrendszerre fókuszálásból nem kérek. Az érvrendszer egy dolog, amit ő vont le belőle az a másik, ezt ráolvasni olyanokra akiknek semmi közük az erőszakhoz szemét aljas húzás.
A migripártiak egyből levezették hogy ez a migrációt elutasítók retorikája miatt következett be! Lófaszt! Annyira látszik hogy ez kapóra jött a migripártolóknak, ezzel akarják belefojtani a szót a migrációt ellenzőkbe!

Helga Beauty Salon. 2019.04.06. 18:09:11

@Sir Bates dö Hól: ha rühelled a zsidókat, akkor azt írd le, kinek lenne joga elvitatni bárkitől azt, hogy antiszemita legyen?! ................

Ezzel kapcsolatban még valamit faszfej! Amikor valami disznóságot kritizálok, az nem antiszemitizmus! Akkor lenne az, ha ok nélkül csinálnám!
Felejtsétek már el a zsidók egyéni kritizálhatatlanságának a tételét, mert annyira átlátszó amikor konkrét súlyos bűnök ürügyén össznépüldözésről kezdtek el ugatni!

Sir Bates dö Hól 2019.04.06. 22:03:43

@Helga Beauty Salon: a stïlusod téged minősít, azonban én nem vagyok roma, sz'al báttyád neked a deszkán telibaszott anyád fivére... a sunyiság meg tény, azt vitatni fölösleges, csak maszatolod a szart, mikor "a zsidók egyéni kritizálhatatlanságának a tételét" hozod fel, hiszen te a zsidókat én block minősíted, nem a személyt... mint a rühes kutyának: csiba te, a kuuuurva anyádat!...

egyszerűen senki vagy, itt elbújva a neten nagy a pofád, face to face lefosod a bokád, ismerem a fajtád, magyarok szégyene;-)... bújj valaki segge mögé, faszszopó...
(ne emberkedj, mondd meg, hogy hova küldjem a jegyet, elégtételt vehetsz személyesen, ha akarsz, én fizetem az útiköltséged)

Helga Beauty Salon. 2019.04.07. 08:16:29

@Sir Bates dö Hól: (ne emberkedj, mondd meg, hogy hova küldjem a jegyet, elégtételt vehetsz személyesen, ha akarsz, én fizetem az útiköltséged)....................

Köszi, de nálad normálisabb embereket sincs időm meglátogatni, egyébként sem vágyok elégtételre, hiszen nem sértettél meg, a nagyképűsködést és az arroganciát nem veszem a lelkemre.

2019.04.08. 06:27:29

@Sir Bates dö Hól:
"sz'al nem azt vitatod, hogy az origo propagandasajtó és hazugságokat terjeszt közpénzből, a fidesz érdekeinek és irányításának megfelelően, hiszen szerinted az teljesen normális,"
Nem, nem normális.. de emlékeim szerint nagyjából minden kormány élt a saját felügyelete alá vont sajtó irányításában rejlő lehetőségekkel.

Szerintem a nem szereptévesztésben lévő , jó újságírásnak nem a függetlenség a legfőbb ismérve..bár valahol az lenne az igazi, ha piaci alapon, az olvasók finanszíroznák teljes mértékben.. hanem az objektivitás. Az újság ne manipuláljon, ne szelektáljon a hírek között, hanem szállítsa azokat. Amint az újságíró mindenek felett állónak gondolja magát, vagy éppen szorgos hangyának..hovatovább bátor katonának (zsoldosnak) gondolja magát és a hatalom pilléreként masírozik..némi képzavarral..vagy egyenesen magát gondolja a hatalom birtokosának, akkor hatalmas a baj. Mivel a függetlenség ebben a kontextusban nem jelent többet, pusztán az aktuális kormánytól független..könnyen előállhat a helyzet, hogy mondjuk pár év múlva a kormány elveszti a választásokat és ellenzékbe kerül, egy nehézfegyverzet szintű médiabirodalommal a farzsebében..és lobogtatva a függetlenség lobogójá,t pont ugyanolyan agresszív offenzia keretében torzíthatná a valóságot a saját céljai érdekében, miként azt a jelenlegi ellenzéki média teszi. (Ők ráadásul ugye nem feltétlenül Magyarország érdekeit elsődlegesnek tartó külföldi érdekcsoportok hathatós pénzügyi támogatása és politikai nyomásgyakorlása mellett teszik. Ebben a helyzetben akár azt is gondolhatnánk, a hatalomgyakorlók váltak a külföldi érdekek kommunikációs és véleménybefolyásoló eszközévé :)
A kormányt az elégedetlen nép bármikor elzavarhatja..ha kis spéttel..de a józan paraszti ész győzedelmeskedhet..de a kifinomult véleményirányítási technikálat alkalmazó, korlátlan erőforrások bevonására képes CNN-t, TNYT, SDZ, tWP, FAZ..stb. hadoszlopait nem verhetjük vissza..
Nagyon nem jó, hogy a kormány kiaknázza a média adta lehetőségeket, de én éppen ennyire veszélyesnek gondolom, ha számunkra még kevésbe ellenőrizhető érdekcsoportok teszik..így némi malíciával mondhatjuk egyfajta féknek ;) és ellensúlynak ..aztán mindenki gondol, amit akar..

Ja.. és az is lehet, hogy a valóságot, az igazságot egyik hírforrásból sincs alkalmad megismerni..akkor meg???

"hogy a kormányzat elsődleges feladata a párt hatalomban tartása az ország teljes erőforrásának felhasználásával,"
Na, ez már kezd olyan lenni, mint a gyerekdal, a vásárról és a fél pénzről.. Orbán először is ellop mindent (kétszer) aztán azért az államháztartást/a gazdaságot elfogadható növekedési pályán tartja, az infrastruktúrát is fejleszti (naná..ha én lennék érdekelt efféle cgekben, gondoskodnék nekik munkáról..) és most kiderül, hogy a többször ellopott pénzből még egy világverő propaganda-gépezetet is épített???

" hanem arra hívod fel a figyelmet, hogy az index-444-24 is hazudik szerinted, ellenben ezt nem közpénzt felhasználva teszi, hanem saját zsebből fizeti valaki az ő hazugságaikat."

A külföldi hadseregeket sem a magyar állam finanszírozza... de azért kellő óvatossággal tarjuk szárazon a puskaport..ahelyett, hogy kitárnánk a kapunkat és beengednénk minden független szabadcsapatot..

mgdé 2019.04.08. 15:53:06

@Womb Raider:

"egy világverő propaganda-gépezetet " :DDD

Volt/van 2.8 millió szavazója.
Ebből mondjuk a fele kézzelfogható érdekből avagy szoci- illetve szdsz ősgyűlöletből eleve rászavaz. Tehát maradt a másik fele, akit "meg kell győzni".
A 7.5 milliárdot már túlléptük.
Még a 2 tízezreléket sem éri el.
Világverő ... :DDD

Magyarországon így vagy úgy átfolyik az államon, ill. közvetlenül kapcsolódik az államhoz a magyar gazdaság legalább a fele. Ez az USA-ban nincs, de a németeknél sem.

Ekkora piacon semmilyen más médiának nincs esélye az állami médiát akár csak megközelítő információs központtá lenni. (Az Rtl is azonnal lehúzhatná a rolót, ha jobbára csak propagandát, híradót, hírműsort adna.) Innentől a közmédia közpénzből folytatott szándékolt elzüllesztése erkölcsi szempontból védhetetlen, s emellett az országra és lakosságára nézve káros. (A szovjet állami tv mikor is jelentette be Csernobilt?)

Aki meg mindezt védi, pláne helyesli, nos annak kisorsolom rezsiszilárdot házibalerinájának, aztatónitcecíliástul meg éjjelnappali pénztárosnak a NAV-hoz nem bekötött, s kamerával sem rendelkező boltocskájába.

2019.04.08. 16:21:24

@Én de genere Mi: Mielőtt nagyon belelovalod magad, elárulom: irónia volt.

"ha jobbára csak propagandát, híradót, hírműsort adna."
Most jön a másik titok: tizensok éve nem nézek se TV2-t, se RTL-t, se Királyi Televíziót..egyiket sem.. így nem tudom megítélni, melyik mit és mennyit sugároz, most, ha eltekintesz tőle, én nem bogarásznám a Port.hu-n a műsorújságot, de gyanúm szerint a királyin sem csak hír és propaganda műsorok mennek.. viszont emlékszem a megboldogult NapTV ordenáré 3 órás napi ámokfutására (GyT-t felakasztották már végre ??)

"Aki meg mindezt védi, pláne helyesli, nos annak kisorsolom rezsiszilárdot házibalerinájának, aztatónitcecíliástul meg éjjelnappali pénztárosnak a NAV-hoz nem bekötött, s kamerával sem rendelkező boltocskájába."
És? Ha nem értek veled egyet, akkor te húzol tütüt és plié, plié, effacé, Sur le cou de pied?

Helga Beauty Salon. 2019.04.08. 16:29:33

@Én de genere Mi: Aki meg mindezt védi, pláne helyesli, nos annak kisorsolom rezsiszilárdot házibalerinájának, aztatónitcecíliástul................................

Hagy már ezt a nevetséges moralizálást! Egyetlen regnáló kormány sem költi a közpénzt őt lejárató médiára! Ha ilyen hírekre vágytok van bőven ilyen termék ott kielégülhettek. Egyébként is nem olyan régen még egyoldalúbb volt a médiaválaszték, az akkori közmédia igencsak kormányközeli volt, valahogy mégsem emlékszem hogy a mostani igazságkeresők egy mukkot is szóltak volna! Kapott a Magyar Fórum, a Kapu, vagy a Pannon rádió közpénzt? Voltak olajügyek a híradóban?

2019.04.08. 16:45:55

@Helga Beauty Salon: És tegyük hozzá, hogy akkoriban az internetes info áramlás is messze elhanyagolhatóbb volt, míg mára maximálisan felértékelődött a szerepe a hagyományos médiákkal szemben. Effektívebb, ellenőrizhetetlenebb..és nem kontrollálható senki által. Az új generációk már főleg innen szerzik a gondolataikat..

mgdé 2019.04.08. 16:58:33

@Helga Beauty Salon:

"Egyetlen regnáló kormány sem költi a közpénzt őt lejárató médiára!"

Helgácska kiskedves, s ki kért tőlük, netán tőled ilyet? :D
Csupáncsak az merült fel, hogy ne legyenek nyilvánvaló csalók - közpénzen.
Na pá, menj vissza dolgozni, kell a pénz, eurót kérj, romlik az árfolyam, meg már megint infláció van.

mgdé 2019.04.08. 17:04:22

@Helga Beauty Salon:

"Voltak olajügyek a híradóban"

Emlékeim szerint voltak. Hogy kifejtették-e a valós részleteket? Gondolom, nem.
(De erről valszleg te hallhattál többet, lásd a magas rangú "öngyilkos" rendőrtisztek.
(Bács és Békés? Talán hárman is?))

Amúgy pl. a Tocsik-ügy a tv-ben is sokszor szerepelt, akkormármajdnemjogvégzett Tomika kedvére" ügyészkedhetett". :P

mgdé 2019.04.08. 17:23:10

@Helga Beauty Salon:

"mostani igazságkeresők"

Helgácska, kicsi lány, ne próbálj zavart kelteni az erőben, nem fog menni!
Se az ő akkori f@sságaik, se a mostani f@sságok nincsenek kedvemre. De a mostaniaknak még a pofája is túl nagy, a modoruk és az ízlésük meg útszéli. Ráadásul amit művelnek, az veszélyes. Kérdezd csak meg árpádvére törvényhozó Szent Lászlót, az özvegyek és árvák védelmezőjét, a tolvajok szemének kitolatóját, orruknak levágatóját. :P

mgdé 2019.04.08. 17:33:59

@Womb Raider:

Ha már muszáj francúzul, nekem az orrom nagy, de másként: madaraknak pózna, jól megpihenni, illatszerésznek cégér. :P

(De méginkább: Kövér Margot-nak pedig ... ...)

Helga Beauty Salon. 2019.04.08. 18:01:24

@Én de genere Mi: Se az ő akkori f@sságaik, se a mostani f@sságok nincsenek kedvemre. De a mostaniaknak ...............................

Ahahahaha! Nekem sem, de nekem meg de az akkoriaknak..... De hát ezt már rég tudjuk egymásról!

mgdé 2019.04.08. 18:14:05

@Helga Beauty Salon:

Inkább azt meséld, mit tudsz az olajügyekről. :)

2019.04.09. 06:39:41

@Én de genere Mi: "Ha már muszáj francúzul, nekem az orrom nagy"

ööö.. mint annak az olasz fa szinak.. a Pinokkiónak?

mgdé 2019.04.09. 09:44:10

@Womb Raider:

Mint mondád, ő fa. S kardja sincs. Hát még száz kard ellenében ...
No meg 100 aranyam 1 ellenében, hogy ő Vastag Margotról - ha így jobban ismered - sem hallott egyetlen rímet sem soha. :P

Bizony,

Írhatta volna szebben, kis mamzell ...

2019.04.09. 10:41:31

@Én de genere Mi: "hogy ő Vastag Margotról - ha így jobban ismered - sem hallott egyetlen rímet sem soha"

Ismerem..és bár de Montcorbier-t személyesen nem, a szegény ember Villon-át volt alkalmam ismerni. Mindkettőjük a múlt..

mgdé 2019.04.09. 11:27:27

@Womb Raider:

"Ismerem"

Mamzell, mamzell, nem arról volt szó, hogy TE ismered-e, hanem hogy "ő" - azaz az általad orránál fogva /amúgy teljesen feleslegesen/ iderángatott fabábu - ismerte-e? Lévén a gémlábú másik nagyorrú, vélhetőleg igen. :P

S, no igen, komoly materialista trompf, hogy hol van már a tavalyi hó, de azért: Inkább Vastag Margot, mint az ugyancsak megénekelt dámák, az aranypárnáin ülőhöz képest meg százszorosan inkább ...

2019.04.09. 11:35:35

@Én de genere Mi: "hanem hogy "ő" - azaz az általad orránál fogva /amúgy teljesen feleslegesen/ iderángatott fabábu - ismerte-e? "

Nem én kérkedtem a nagy orrommal.. én csak végigfutottam az ismertebb nagyorrúakon ;) és őt valószínűsítettem leginkább..;)

"Inkább Vastag Margot, mint az ugyancsak megénekelt dámák, az aranypárnáin ülőhöz képest meg százszorosan inkább ..."

Mibe nem ütnéd az orrod.. de az dícséretes, hogy nem vagy finnyás.. a túlélésben jól jön az igénytelenség...
Amúgy Faludy lenne a gémlábú-nagyorrú? Vagy Casanova? Évszázadok állnak köztük..

2019.04.09. 11:38:21

OFF... bár hellyel-közzel, érintőlegesen kapcsolódik

Kurva erős kép Bangónéról :kep.index.hu/1/0/2732/27325/273253/27325311_0c42a77e3e77d9bdd57e5b8ccc9106d0_wm.jpg

Helga Beauty Salon. 2019.04.09. 11:41:12

@Én de genere Mi: @Womb Raider:

Ez nem buzi irodalmi blog, itt csak libsizni és orbánegygecizni lehet!
Takarodjatok!

mgdé 2019.04.09. 11:46:35

@Womb Raider:

"Gém-lábu sasok, csodalegények...
Lyuka van mindjök süvegének,"

"Száz ember, mondod? Otthon fogsz ma hálni!"

Lévén nem csak francúz, de firkász is, a nagyorrúnak ismernie kellett a szintén firkász előd műveit. :P

(De még az is lehet, hogy Tompikára, vagy az '56-os nagy hős Dózsára gondoltam ...)

mgdé 2019.04.09. 11:49:02

@Helga Beauty Salon:

Állj ki egy szál kardra ezekkel a "buzikkal", bolondlibsikisasszonyka, ha más nem is, hüvelyed az van .... :P

Helga Beauty Salon. 2019.04.09. 11:58:15

@Én de genere Mi: Állj ki egy szál kardra ezekkel a "buzikkal", bolondlibsikisasszonyka, ha más nem is, hüvelyed az van .... :P............

Csak vigyázz, hogy a kardod nehogy a saját "hüvelyedben" kössön ki némi öklözőzsíros előjáték kíséretében!

2019.04.09. 11:58:22

@Én de genere Mi: És tényleg.. ő is tekintélyes szaglószervvel rendelkezett.. egy közepes cartagenai kartell számára biztosíthattak volna tisztes megélhetést..

"Lévén nem csak francúz, de firkász is, a nagyorrúnak ismernie kellett a szintén firkász előd műveit. :P"
..és biztos ismerte is..van erre bármi utalás? Vagy csak feltételezés?

mgdé 2019.04.09. 12:14:58

@Womb Raider:

Visszakérdezek:
Van bármi is, amire a francúzok nem büszkék, ha az francúz eredetű?
Villon mester meg francúz volt ...

(Amúgy: "Rostand irodalmat, történelmet és filozófiát tanult a Collège Stanislas falai között Párizsban". Tehát, szerinted?)

mgdé 2019.04.09. 12:32:13

@Womb Raider:

2.

(Utána néztem Mamó, a valódi, élő Bergerac, a minta, a katonáskodás és írás művelése mellett matematikát és filozófiát is hallgatott Párizsban. Mindebből azt gondolom, hogy igen, ismerte Villon műveit, egyrészt íróember lévén, ráadásul abból meg a vagabund fajta, másrészt, ha matematikát is és filozófiát is hallgathatott, művelt ember kellett hogy legyen. (Nemesember volt, csak nem elsőszülött.))

mgdé 2019.04.09. 18:08:58

@Helga Beauty Salon:

Helgácska, Helgácska, kismaga időnként olyannyira alulkulturált, hogy tökéletesen élethű szobrát a gaz migráncs tálibok fel sem robbantanák, lévén növényi ornamentikának vélnék. (Csak nem épp_nem_jött_meg, pedig epedve várta, lévén az apaságra esélyes összes alkalmi partnere - sajnos - kivétel nélkül erősen túlpigmentált?)

Helga Beauty Salon. 2019.04.10. 09:35:54

@Én de genere Mi: Helgácska, Helgácska, kismaga időnként olyannyira alulkulturált,...........

Tuggya hogy én a nép egyszerű jánya vagyok és különben is maga piszkálta ki belőlem! Udvarolgatott itt nekem szép versekkel, mézesmázos szavakkal, most meg más nőket emleget?
Azonnal mondd meg hogy ki az a Dagatt Margit és mi van köztetek, mert levágom a töködet te kurafi!

mgdé 2019.04.10. 16:03:49

@Helga Beauty Salon:

Helgácska kedves, nyugodjon meg, már semmi nincs, Margot elhunyt szegény már vagy ötszázötven éve. A korom felől jobban aggódhat, mint az hűtlenségemtől kellhetne, mindenesetre nappali koporsóm igazán professzionális, így látszatom még jó.!
:D

Helga Beauty Salon. 2019.04.10. 16:14:17

@Én de genere Mi:
Helgácska kedves, nyugodjon meg, már semmi nincs, Margot elhunyt szegény már vagy ötszázötven éve......................

Ohh ezt nem tudtam, adja át részvétem a családnak! Mi történt szegénykével, tán beteg volt?

mgdé 2019.04.10. 16:30:55

@Helga Beauty Salon:

Ivott a libsik italából ...

(Átadom.)

mgdé 2019.04.11. 12:16:05

@Helga Beauty Salon:

Helgácska, Margot üzeni, hogy köszöni, vár rád, s ha majd találkoztok, tanít pár ellenállhatatlanná tevő trükköt. Addig is: Egyszer élsz, ne csak a szemnek! :)
süti beállítások módosítása