B1 blogcsalád



5 lépés, ahogy Orbán Hitlert másolja

2019. március 19. - ashwood

orban-hitler-bajusz-kerites_1.jpgAz emberi társadalom, mint mind élet a bolygón, a természet törvényeinek van alárendelve. A természet pedig a tiszta fajokat kedveli, a fajok keveredése mindig gyengébb minőséghez, degenerációhoz vezet. Magyarországon ma nehéz megmondani, kitől is származnak ezek a gondolatok.

Ahogy az rendes, vezérelvű autokráciákban már lenni szokott, az első lövés joga mindig a vezénylő tábornoké: “Nagyon fontosnak tartom, hogy az etnikai homogenitást meg kell őrizni. ... az élet igazolta, hogy túl nagy keveredés az bajjal jár. ... az ország alapvető karakterének a megváltoztatását nem szabad kockáztatni, mert az szerintem az országot nem fölértékeli, hanem leértékeli és káoszba taszítaná.”– mondta Orbán Viktor 2017 februárjának legvégén. Mondhatnánk, hogy átszakadt egy gát, ám a valóság ennél azért kiábrándítóbb: az állampárt/pártállam megkérdőjelezhetetlen ura csak bemutatta: mostantól ezek a szövegek is megengedhetők, helyük van a NER-ben.

Így aztán mi sem természetesebb, minthogy a csinovnyikok loholtak az orbáni nyomdokon. Habony szennysajtójában nemrég ez jelent meg: „...ha küzdenie kellett volna a fennmaradásért, megértette volna, hogy a hierarchia, a faji és csoportöntudat, és az egyenlőtlenség a létezés alaptörvénye. ... ha egy populáció a haladó elvek szerint él, igen rövid idő alatt kihal és írmagja sem marad.”

E hét elején pedig a pártsajtó zászlóshajója ezt írta: „Ennek az az oka, hogy ezek a fősodratú pártok valójában már réges-régen liberálissá váltak. Pontosabban: neoliberálissá vagy más szóval ultraliberálissá. A hagyományos, XIX. századi liberalizmusnak a nemzettudat, a nemzeti szuverenitás alapvető érték volt. Mára ez teljesen megváltozott, az ellenkezőjébe váltott át: a holland, a svéd, a finn, a belga, a portugál, a német stb. kereszténydemokrata pártok globalista, kozmopolita, a multikulturalizmust hirdető pártokká váltak, amelyeknek a kereszténység valójában ma már nem jelent semmit. Annál inkább a migráció, a más kultúrák és vallások iránti ájult tisztelet; a kevert fajú Európa nekik nem veszély, hanem a nagy lehetőség.”

A legijesztőbb, hogy mintegy mellékesen keni oda s szerző a nácizmus fundamentumait, mintha fel sem tűnne, miről beszél. Akár elírásra is gondolhatnánk, ha:

  • nem sulykolásról lenne szó: „Másfelől a skandináv, északnyugati, a Benelux államokon belüli, valamint a portugál „jobboldali” (vajon van-e még ennek a szónak értelme?) néppárti erők egyértelműen liberális képződményekké váltak, erős hívei a bevándorlásnak, a másság kultuszának, a multikultinak, a föderális, kevert fajú, birodalmi Európai Uniónak.” 
  • a NER egyik kedvenc politológusa (?), Fritz Tamás nem írta volna: „az unió színterein és Nyugat-Európában intézményesedett a kevert fajú, kereszténytelenített Európa víziója, mi több: ez elvárássá és követelménnyé vált és immáron döntéseket alapoz meg.” 
  • ahogy ezt is: „a jövő Európáját nem az őshonos népek birtokolják majd, hanem egy kevert fajú, „fajta alatti” embertípus, amely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Ennek érdekében Európa né­peit színes népekkel – ázsiaiakkal, afrikaiakkal – kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli, gyökértelen sokaság, amelyet a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tud uralni.”
  • e szellemi tábor másik tagja szerint: „Ezért tegyük normává azt is, hogy a migrációt nem megállítani, hanem megszervezni és menedzselni kell; a határvédelem helyett beszéljünk határigazgatásról; a bevándorlók személyes adatait ne adjuk ki (az európai őslakosokról viszont mindent tudjunk); segítsük a migránscsaládok egyesítését, ezzel is gyorsítsuk a kevert fajú Európa létrejöttét.” 
  • és exportálni is sikerült: „Orbán Viktor a muszlimizált, kevert fajú Európa megteremtésének legkeményebb, leghatékonyabb, legkövetkezetesebb ellenzője, és régiónk integrációnak első számú motorja.” 

Kevert fajokról, fajkeveredésről az emberi nemen belül beszélni mindeddig náci kiváltság volt. És az is maradt. Aki erről beszél, az náci. Az korábban felvetett gondolatok (Az emberi társadalom, mint mind élet a bolygón, a természet törvényeinek van alárendelve. A természet pedig a tiszta fajokat kedveli, a fajok keveredése mindig gyengébb minőséghez, degenerációhoz vezet.) ugyanis a Mein Kampfból származnak.

Nem Adolf Hitler volt a fajelmélet kidolgozója, de ő tette hatalmi gépezetének ideológiai motorjává. Ahogy teszi most Orbán Viktor. A lépések pedig nem bonyolultak:

1, Démonizálni egy tetszőleges társadalmi csoportot. Jelen esetben nem a zsidókat, hanem a menekülteket, hazájukat elhagyókat. Hogy nem származás alapján történik a megkülönböztetés, aligha jelent minőségi változást.

2, Az emberi nemet fajokra kell bontani, a közbeszéd számára természetessé kell tenni a fajelmélet alapvető fogalmait, észrevétlenül elfogadottá tenni e szóhasználatot.

3, Azonosítani a démonizált csoportot egy fajjal.

4, A fajok alsó és felsőbbrendűségének gondolatot bevezetni. Kimondatlanul de már az első, orbáni megszólalásban is benne van ez, hisz a logikája szerint a fajok keveredése „bajjal jár”.

5, Adminisztratív eszközökkel a társadalmon kívülre szorítani az ellenséges, alsóbbrendű faj egyedeit.

Itt tartunk most. Épp ott, ahol 1944 elején is tartottunk.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3914701100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.03.19. 15:56:23

Nincs más, mint az összefogás. Mert Zorbán ellenkező esetben 10 méteres kerítést épít mindenhová, lövészárkokkal és gázkamrákkal. Aztán meg háborút indít. Már atomfegyvere is van, az emberevő Putyintól kért kölcsön pár atomtöltetet. Szóval a hétvégén szervezzünk gigatüntetést, vegyünk részt rajta mind a 800-an!

rallus 2019.03.19. 16:01:49

Elvette az eszeteket a gyűlölet....Miért nem lehet beletörődni, hogy még évekig nem lesz lehetőségük a ballibeknek hazát árulni, országot pusztítani?

Nincs közöttünk csicska 2019.03.19. 16:48:01

....:DD

baszki, tuti a fidelitas irja ezeket amikor bebasznak

Anatolij Ubijca 2019.03.19. 17:01:01

Cikkírókám! Ajánlanék számodra egy tanulságos társadalmi kísérletet!

Fogadj be a lakásodba egy évre egy erősebben pigmentált vagy egy kevert rasszú családot. Ha ez megvolt, akkor a kísérlet végeztével légy szíves számolj be itt, hogy még mindig ilyen szép progresszívak-e a nézeteid!

Larry Silverstein 2019.03.19. 17:13:22

Hat, kedves baratom, akkor en NACI vagyok, es BUSZKE

#DealWithIt

taga20 2019.03.19. 17:36:54

látom öt fityeszpatkány már itt vergődik.

Lakatos Rodolfó 2019.03.19. 17:51:10

@taga20: De a végére befutott egy libsi is. Aki amúgy ehhez képest szeret mondjuk "Winnetouzni", így akár jobbikos is lehetne. 24.hu/belfold/2017/12/17/rostas-winnetou-programot-emlegetett-egy-jobbikos/

Anatolij Ubijca 2019.03.19. 17:57:49

@taga20: Na mi van, LIPPSI, most járod a kisegítő 1-2. osztályt, épp tanultok 10-ig számolni? :DDD

taga20 2019.03.19. 18:02:40

@LIPPSIGEDDON 2019:

mi van fityeszjobbágy? van négy elemid, és kósala és mészarolölö a példaképed?:))))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.03.19. 18:17:19

@LIPPSIGEDDON 2019: Figyusz, fideSS troll. Nektek annyi. A barátnőm sokszor a szájával is kényeztet, képzeld, ma délután lenyelte az Orbán Viktort. :))

rallus 2019.03.19. 18:21:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nyilván az intellektusod van rá ilyen hatással....

Eli Gold 2019.03.19. 19:01:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
a drága barinőd sokkal okosabb mint te, mert tuggya, inkább lenyeli mintsem szaporoggy (y)

A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.03.19. 19:09:16

Kellett mar egy ilyen cikk. Tuti eltelt mar egy het is, hogy az indexen utoljara Hitlerhez hasonlitottak Orbant.

Greccsi Zsot 2019.03.19. 19:20:12

"5 lépés, ahogy Orbán Hitlert másolja"

A náci blogger vajon direkt hagyta ki, hogy Orbánék csecsemőket esznek reggelire ?
Persze mivel rasszisták, kizárolag arabokat.

Eli Gold 2019.03.19. 19:34:40

@LIPPSIGEDDON 2019:
ha jobban megnézed láthatod, hogy gyakorolja a számolást, már a nyolcasnál jár, de kiírom számmal is, 8, nehogy a diszlexiája miatt lemaradjon.
de most kapok a fejemhez, ez a szemét náci megbélyegez minket, listáz, szóval egy aljas féreg, akinek nincs helye a zinterneten, mindenki határolódjon el a szemétjétől.

Nekoashi2005 2019.03.19. 19:57:35

A csutit hitlerhez hasonlítani túlzás! A csuti soha nem vett részt háborúban és nem tud festeni se jól, se rosszul........

Greccsi Zsot 2019.03.19. 20:24:15

Megérdemelné a blogger, hogy Adolf Hitler leszármazotai feljelentést tegyenek becsület sértésért, amiért Hitlert Orbánhoz hasonlitotta. Egyáltalán nem hasonlitanak, Orbán minden szempontbol legalább ezerszer rosszabb mint Hitler.

rallus 2019.03.19. 20:37:50

Annyiban talán van hasonlóság, hogy Hitler megerősödéséhez nagyban hozzájárult az akkori német bolsevikok pofátlansága és nemzetpusztító tevékenysége.
Orbán ellenzéke viszont csak simán hülye, (bár hazaárulni nagyon szeret..), de a barom ötleteivel még azokat is maga ellen hangolja, akik politikailag közömbösek.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.03.19. 20:45:10

Ha wljön a vilás, amit ez a fasz Asswúd vizionál, és a Csuti Raboló tényleg belefordul a totalitárius fasizmusba, akkor megsúgom, hogy egy idő után nagyon szarul fogja érezni magát, amikor a "GESTAPO" mintéjára megalapított titokrendőrség szépen egyenként megszabadítja minden olyan kiálló részétől, ami nem feltétlen szükséges a túléléshez.

Én abban reménykedek, hogy ezt a dolgot megússzuk, a jelenlegi kollaboréns senkiházi tetű féregszarszemét ellenzék elkerül a történelem szemétdombjára, ahová 2006 óta való, és végre felemelkedhet egy hiteles és vállalható ellenzéki csoport, ami képes lesz megdönteni a Csuti Törpe Napóleon diktatúráját....

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.03.19. 20:59:03

Ennek a nagyon keresztény társaságnak mond valamit a tízparancsolat? Abban mintha lett volna olyan is, hogy "ne lopj!". Közpénzt pl. :-(

Fajelmélet. Az eszkimó is, a pigmeus is a hohdajcs is egy faj biológiai értelemben. Csak hogy 1 biteseknek is átmenjen, mint a kutyáknál, a tacskó is és a kuvasz is egy faj (nemzőképes utódot tudnak létrehozni).

Aztán, idézem az idézetet. :-) "a hierarchia, a faji és csoportöntudat, és az egyenlőtlenség a létezés alaptörvénye."

Nem dehogy! Az emberré válás során nagyon hosszú ideig nem fölé-alárendelt társadalomban élt az emberiség, hanem mellérendeltben (anyajogú társadalmak pl. itt a Kárpát-medencében is a mezolitikumtól kb. István a királyig).

Persze mit várok egy olyan focibolond jogász miniszterelnöktől, aki sem focizni nem tud, sem focit menedzselni nem tud és mélyen európéer és keresztény jogász létére a római jogról sem tud (visszamenőleges törvénykezés római jogban nincs, focialista kishazánkban 9. éve gyakorlat :-( ).

Nagyon veszélyes butaságokat azt tud beszélni, és tud nagyipari módszerekkel lopni. :-( Már ha ezeket túl kedves vezetőnk mondta. Ja, és hazát és NATO-t (el)árulni is tud moszkoVitya. :-(

2019.03.19. 21:26:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Szerintem több tiszteletet érdemelnek a génjeidet átöröklő sejtjeid, mintsem így nevezd őket.:)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.03.19. 21:49:21

@Ms.Cunnesburry: Látom ketten maradtunk a társalgóban. És "ennyike" után másik számomra kedvenc földid most címlapos indexen.

index.hu/kultur/cinematrix/2019/03/19/kerekes_vica_interju_apro_mesek_szlovakiai_magyar_meztelenseg/

Lehet hogy elkezdek színházba járni? Persze ilyenkor megszólal visszahúzó énem. Minek, mikor az egész világ egy színház? :-)

Emléxel kit linkeltem "ennyike" kíséretében?

Oxica 2019.03.19. 21:54:13

Csak hát, az a baj ezekkel a náci ideológiákkal, hogy ugyan milliókat lehet hülyíteni vele egy darabig, de mindig nagy pofára esés a vége, ahogy 45 ben is.

Az meg egy vicc, hogy a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány a kevert fajú Európa ellen küzd. Elég csak megnézni, hogy a felcsúti focicsapatban hány nigger játszik, legutóbb hatot számoltam össze. Hát ha ez nem kevert fajú Európa, ami Felcsúton van, akkor semmi.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.03.19. 22:11:56

@Oxica: Nem vagyol te egy kicsinyég rasszpista? :-) Csak azért kérdem, mert szerintem nem az a legnagyobb bajunk hogy túl kedves vezetőnk fölmenői kik voltak (ha azok voltak, akiket a "szabad sajtó" sugall). :-(

@Ms.Cunnesburry: Segítek. Ha még ébren vagy. :-)

www.gifszinhaz.hu/gifs/741

Kezdek vallásos lenni. Most kezdem észrevenni (a felén már jócskán túl), hogy az Istennék és Istennők közöttünk járnak. :-) Itt a Földön. :-)

Már szégyellem hogy mindig ezt mondom, de egy "nőpárti partin" szívesen lennék támogató tag. :-) Csajok! Rázzátok már le magatokról ezt az "agresszív kismalac dölyfös macsó" világot!

Köszönöm előre is. :-)

2019.03.19. 22:14:36

@rdos:

Már nem emlékszem, csak tippelni tudok: Rodi vagy Angyal?
Időnként kísértésbe esem, vissza kellene járni a gyíkra - hiányzik a fíling.:)))

Vica története egy valódi kelet-európai multikulti. Cseh filmben magyar akcentussal szlovákul beszélő színésznő. Na ilyen az, amikor árokásás helyett hidakat építünk.:)

Willkommenskultur 2019.03.19. 22:15:49

@Ms.Cunnesburry:"Vica története egy valódi kelet-európai multikulti."

Jo arc, nagy Fideszes.

Willkommenskultur 2019.03.19. 22:17:59

@Oxica: "Csak hát, az a baj ezekkel a náci ideológiákkal, hogy ugyan milliókat lehet hülyíteni vele egy darabig, de mindig nagy pofára esés a vége, ahogy 45 ben is."

Kiveve, hogy ezuttal Zorban a zsidokra tett, a ballibek meg az arabokra akik Hitlerrel buktak.

mu ha ha

2019.03.19. 22:26:26

@rdos:

"Csajok! Rázzátok már le magatokról ezt az "agresszív kismalac dölyfös macsó" világot! "

Nem könnyű ám, annyi a macsó elvárás. Szülni kell legalább hármat, keresztény szellemben nevelni. A konyha-gyermekszoba- fürdő háromszögből nehéz bármit is lerázni. Arról már nem is álmodhatunk, hogy női szerepekről diskuráljunk. Lassan bűn lesz egyetemre járni, mert elfecséreljük termékeny petesejtjeinket és kihal a magyarság.
:))))
Kezdem ezt hinni, hogy a nőgyűlölő impotens bagázs rajtunk veri le össze kudarcát.
Pedig nem is olyan nehéz minket boldoggá tenni.
Ahogy egyik barátnőm mondta: Könnyű velem bánni, ha megtanulsz imádni. )))

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.03.19. 22:30:57

@Ms.Cunnesburry: Na, ez egyszerre ment. :-) Persze hogy nem Rodi és vagy az Angyal. :-)

Németből gyenge vagyok, "szívesen lát kultúrát" új beszélgető társunk? Persze csak feltételesen. Idézem.

"mu ha ha" :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.03.19. 22:33:57

@Ms.Cunnesburry: Ez a nap sem telt el hiába. :-) "Könnyű velem bánni, ha megtanulsz imádni. "

Tanuló félben vagyok iperedek, remélem tudásban szaporodok. :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.03.19. 22:36:43

@Ms.Cunnesburry: Ez most komoly? Letotózták a tótokat? :-) Magyarról magyarra nehezen fordítható se füle, se farka szójáték volt csupán.

Remélem megérti ezt minden zsupán. :-)

Willkommenskultur 2019.03.19. 22:57:52

@Ms.Cunnesburry: Fake news, ezzel a tanccal demonstraltak, hogy igy jarnak azok az arabok, akik oda tevednek.

élveteg 2019.03.19. 23:16:34

Van egy hatodik is

Gatyát is hord mint a führer

Lakatos Rodolfó 2019.03.19. 23:46:25

@élveteg: Én úgy tudom, a kutyákat is szereti:
www.blikk.hu/aktualis/politika/kertjukben-vertek-felholtra-orban-viktor-kutyajat/btsp10n

Гитлер is szerette a kutyákat!!!1 Ez nem lehet véletlen!!!!1111

FCUK5 2019.03.20. 00:32:58

az az igazság, hogy ashwood ezúttal majdnem jól látja a dolgot. amiben téved, hogy nem alsóbb vagy felsőbbrendűségről van szó, hanem másságról.

és akárhogy állítjátok, hogy ugyanolyanok mint mi, ez nem igaz. mások. más környezetből jönnek, másként viselkednek, és ezeket a másságokat nem lehet egyik pillanatról a másikra megváltoztatni. aki mást mond, az hazudik, és aki hazudik, attól elfordulnak az emberek. na ezért van egyre kevesebb szavazója a baloldalnak.

Anatolij Ubijca 2019.03.20. 00:35:42

@Lakatos Rodolfó: „a kutyákat is szereti”

Csak a fajtiszta kutyákat vagy a kevert fajút is?

Árja kutyája van vagy keverék korcs?

Ez a nem mindegy!

John Brennan 2019.03.20. 00:56:33

Csak azért, mert Hitler fogalmazott meg valamit, attól az még lehet értelmes és igaz gondolat.
Az etnikai homogenitás megőrzése esetén most nem lennének olyan trianoni utódállamok, mint az úgynevezett szlovákia, és Erdélyben, Délvidéken is magyarok élnének mindenhol.
Ehhez képest az afroázsiaiak betelepítése még rosszabb, tönkreteszi az európai életet.

Szabó Ferenc 2019.03.20. 05:59:15

Két három napja már nem szeded a gyógyszered ugye?Már nem sokáig odázható el a "Lipót" újranyitása az biztos. Nem szeretnek? Nem is csoda.

Anatolij Ubijca 2019.03.20. 06:39:26

@az EU pénzek zsákolója: „mehet csutra az összes madzsar cziggány”

Jujj, ez egy rasszista!!!! Hitlerista!!!

Az ilyen és ehhez hasonló gondolatok vezettek annó a porajmoshoz!

Rekesszük ki a kirekesztőket!

jajdehülyevagyok 2019.03.20. 07:26:29

Ez mekkora baromság.
Az, hogy aki ellenzi a fajok keveredését az náci, kb. annyira adekvát, mint az, hogy aki piros zoknit hord, az buzi.

jajdehülyevagyok 2019.03.20. 07:29:17

@az EU pénzek zsákolója:
a cigányos stílusod pontosan a fajelmélet alkalmazásának mintapéldája

Anatolij Ubijca 2019.03.20. 07:47:49

@az EU pénzek zsákolója: „lakás albérlet alig, de a cziggány boldog.”

Hát, tesó, ha anno jobban figyelsz az iskolában, és a 4 eleminél többet végzel, akkor lehet, neked is lenne!

De sebaj, kompenzáld a sikertelenséged azzal, hogy élénken czigányozol, hátha ez majd beválik. (Azt mindenesetre jól mutatja, hogy melyik oldalon is vannak a náczik.)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.03.20. 07:52:01

A cigány átmegy a komájához, hogy megdugja a feleségét. Így is tesz.
Küldi a lompost rendesen hátulról, mikor megszólal az asszony:
- Nehogy beengedd az Orbán Viktort!
- Ne félj, tartom a lábammal az ajtót!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.03.20. 07:56:12

Szex után!
Csaj: Ha fiúnk születik Béla, ha lány Alexa lesz a neve. Te mit szeretnél?
Srác: *Felemeli az Orbán Viktorral teli óvszert*
- Ha innen ki tud szabadulni, Chuck Norris lesz a neve!

DeiFlagellum 2019.03.20. 08:31:42

AZTAKURVAAAA!!!

Az összes fideSSnigger itt veri a nyálát... SZUPER!
Akkor ütött a cikk. Manapság egy cikk fontossága pontosan lemérhető, hogy egyszerre (egymás lábára-nyakári tiporva) hány nercsicska igyekszik "lenyomni" a cikkben elhangzottakat. Az egyik nerdorid ironizál, a másik gyorsan beidéz valamit a Ripostról vagy az origóról, mint "hiteles" forrásból, a harmadik szarosszájú "lipps"-izik, a negyedik betolja a kötelező göbbelszi-kimirszeni propaganda dumát, stb. stb. stb.
Szánalmas, ahogy ez a kétbites trollbanda próbálja kisikálni a fasiszta vityabandát meg a fityiSSt.

werecke 2019.03.20. 08:35:09

@rdos: A tacskó és a kuvasz nem faj hanem fajta, A faj a kutya. Ugyanúgy ahogy az ember a faj és benne a rengeteg rassz.

Willkommenskultur 2019.03.20. 08:57:03

Ma ismet nem zarjak ki a Fideszt sehonnan.

De hogy ez jo-e vagy rossz, azt nemtom.

Ember Kedves 2019.03.20. 11:12:36

@közíró MAXVAL bircaman: TILTAKOZOM A RASSZIZMUS ELLEN! Minden mozgásra képes élőlénynek azonos jogokat követelek! Kutyákat és disznókat a nappaliba! Fejlettségtől függetlenül! És az elsősök matekórája is legyen együtt a nyolcadikosokéval!!!!
süti beállítások módosítása