B1 blogcsalád



Jobb munka az Állatkertben a majomszart lapátolni, mint az Origónál dolgozni

2019. február 25. - Mr Flynn Rider

Az legalább egy tisztességes meló.

propaganda.jpg

Egy évvel ezelőtt, közvetlenül a választások előtt, a #metoo botrány közepén az Origo egy olyan cikket hozott le Juhász Péterről, ami azt állította, hogy bedrogozva veri a feleségét. A cikk címe is sokatmondóra sikerült: "Kiderült, hogy miért ilyen agresszív a nőverő Juhász Péter”.

Természetesen politikai oldaltól függetlenül mindenki felháborodott, mert a cikket jegyző propagandista Juhász volt feleségére hivatkozott, bizonyítékokat emlegetett. Juhász Péter volt az a politikus, aki az Együtt színeiben leleplezte Rogán Antal korrupciós botrányait és számos esetben tüntetett Orbánék ellen.

Nagy valószínűséggel a cikk okozta botrány lenullázta Juhász Péter jó hírét

és az Együtt az 1%-os küszöböt se lépte át a parlamenti választásokon.

A hétvégén kiderült, hogy az egész cikkből egy szó sem volt igaz és a notóriusan hazudozó Origónak helyre kellett igazítania a saját állításait. Szombat éjjel, 23:21-kor tette ki a propagandalap a kezdőoldalára, hogy valótlanságokat állított Juhász Péterről, majd a helyreigazítást azonnal le is szedték. Ha valaki nem keres rá kifejezetten, sose bukkan rá. Mivel a kormánypropaganda ezt a cikket nem veszi át, mint az egy évvel korábbit, így jó eséllyel szinte senki sem értesül majd róla, hogy az Origo hazudott – megint.

 

A helyreigazításban az áll:

"Kiderült, hogy miért ilyen agresszív a nőverő Juhász Péter című cikkünkben valótlanul állítottuk Juhász Péterről, hogy megverte, begyógyszerezte, majd a lakásában fogva tartotta előző élettársát, és valótlanul állítottuk, hogy Juhász Péter személyisége agresszívvá torzult."

Emlékezetes: Juhász Péter a TV2 ellen 12 helyreigazítási pert nyert meg 2016-ban. Bizton állíthatjuk, hogy

Juhász a kormánypropaganda célkeresztjébe került és össze-vissza hazudoztak róla, mindenféle (ön)kontroll nélkül.

 

Egyszerűen annyit hazudtak róla, míg teljesen ki nem csinálták. 

Ismerős? 

Kapott Vona Gábor is, korábban Gyurcsány Ferenc. De az összes ellenzéki politikust felrosolhatnánk, sőt, ott van egy 2016-ig szinte teljesen ismeretlen idős bácsi, aki a nácik elől menekült el az Egyesült Államokba. 

Soros György. 

Róla is addig hazudtak  - éjjel-nappal -, amíg sikerült őt valamiféle patás ördögnek beállítani. 

Nézzük mindezt számokban:

A kormánymédia statisztikája 2016 óta mutat egyre romló mértéket: az Átlátszó szedte össze, hogy 2016-ról 2017-re indult be igazán a fake news-gyártás a propagandánál. Kikérték ki a Fővárosi Törvényszéktől, hogy 2016-ban és 2017-ben a 888, a közmédia, a Lokál, a Magyar Idők, az Origo, a Pesti Srácok, a Ripost és a TV2 ellen hány darab sajtó-helyreigazítási kereset érkezett, és hány ilyen pert vesztettek el ezek a szerkesztőségek.

A 2016-os adatok még nem mutatnak semmi különöset: viszonylag sok keresetből csak néhány elmarasztaló ítélet született, viszont egy évvel később, 2017-ben már 53 esetben, két évre rá, 2018-ban pedig már 109 esetben született elmarasztaló bírósági ítélet a kormánypropagandával szemben.

Az Index cikkéből kiderül az is, hogy az ítéletek azt mutatják:

nem véletlen tévedésekről van szó, hanem a politikai fegyverként használt média rendszerszintű működéséről.

A lap azt írta:

„A Fidesz és sajtója kihasználja a területen tátongó és egyre nagyobb joghézagot: a választások megnyerésének fényében nem számít néhány millió forint perköltség és apró betűvel beismert hazugság. Pláne, hogy akkor sincs semmi, ha nem teljesítik a jogerős ítéleteket.”

Csak elképzeltük azt az embert, akinek az a feladata az Origónál, hogy 23:21-kor kitegye a helyreigazítási közleményt az Origo címlapjára, majd 23:23-kor leszedje. Vagy azt, akinek minden áldott nap ki kell találnia valami marhaságot valalmelyik ellenzéki politikusról. (Lásd erről az Abcúg cikkét.)  A majomketrec aljáról összegereblyézni a szart felemelőbb munka lehet. Hiszen a majoketrec tisztítása igazi munka, amit bármelyik gerinces ember alázattal el tud végezni. A kormánypropagandáról ilyet már nem lehet elmondani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr914653773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.02.25. 16:59:18

Siralmas olvasni az abcug.hu-n a fiatal kormánypárti sajtómunkások önigazolását.

“Nem kérdezek bele olyanba, amiről tudom, hogy nem kéne. Mészáros Lőrinc ügyeire például egy interjúban sem fogok rákérdezni. Igen, ez bizonyos szempontból öncenzúra. Teljes mértékben kormánypárti újságíró vagyok, nem állítom magamról, hogy próbálom megvívni a szabadságharcomat.”

Volt olyan, hogy egy péntek esti sörözésen mellém került egy ismerős ismerőse, aki miután megtudta, hol dolgozom, visszakérdezett: “Ugye tudod, hogy ezért téged egyszer még felelősségre fognak vonni?” Erre mit mondhattam volna? Fiatal vagyok, érdekel a kortársaim véleménye, olvasom a kommenteket vagy az ellenzéki sajtó véleményét a munkánkról, de mostanra jutottam el oda, hogy le tudom szarni, amit mondanak.”

“Ez a része nagyon gáz, de úgy vagyok ezzel, hogy inkább kizárom, mert jó ideig nem lesz ebben változás.”

GNDL 2019.02.25. 17:24:40

@Ms.Cunnesburry: „fiatal kormánypárti sajtómunkások”

Ők legfeljebb betanított sajtós-segédmunkások, mert gyakorlatilag lövésük sincs róla, hogy ahelyett amit ők csinálnak mi lenne valóban a szerepe a sajtónak és az újságírónak...

2019.02.25. 17:35:24

@GNDL:

Egy normális országban, normális körülmények között még újságíró is lehetne belőlük. De így már soha.
Elvileg a XXI. században egy uniós országban kellene szocializálódniuk.
Gyakorlatilag őket is ugyanúgy megnyomorítja a rendszer, mint annó szüleik, nagyszüleik életét az előző.

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.25. 17:50:07

@Ms.Cunnesburry:

abcug.hu :DDDDD

Miért nem Dörmögő Dömötör és a névtelen, meg nem nevezett forrásaink állítják :DDD

Hazug, tetves CIA- csicskasajtó- én így szeretlek

azigaziraptor 2019.02.25. 17:53:03

Tök igaz a cikk, de sajna van az a pénz, amiért ezek az "emberek" eladják lelküket, becsületüket!
Ezekből már sosem lesz ember!

Oxica 2019.02.25. 18:01:44

Pedig az origónál is lapátolják a szart rendesen, igaz hogy a saját fejükre és ez így van jól.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

Hungryhorse 2019.02.25. 18:22:58

www.borsonline.hu/aktualis/juhaszt-nem-merte-feljelenteni-az-elettarsa/148154

"Juhász exélettársa előbb a gyámhivatalhoz, majd a bírósághoz fordult. Az is kiderült, hogy drogozott az Együtt elnöke családja, gyerekei előtt.
Juhász először teljes tagadásban volt, majd másnap az Indexnek már részben elismerte felelősségét az asszony sérülései miatt. Egy órán át dulakodtak. „48 kg voltam, lenyomott a kanapéra és rám térdelt, és megütött, már akkor feldagadt. Aztán nyugtatót és altatót adott, és még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam… nem tudtam felkelni”. Az asszony ezen megrázó vallomását a TV2 Tények hozta először nyilvánosságra.

A múlt héten szombaton kirobbant botrány után az exélettárs közleményben is reagált Juhász soraira a Patent Egyesületen keresztül, ahol többek közt arról írt: „Kénytelen vagyok visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni”.

De vajon miért jelentette fel a rendőrségen a gyámügy Juhászt, amikor kiderült, hogy veszélybe van három gyermek és az édesanyjuk?

A választ a Budapest Főváros Kormányhivatala Gyámügyi és Igazságügyi Főosztálya adta: – Abban az esetben, ha a másik szülőt (nagykorú hozzátartozót) éri bántalmazás, a vonatkozó jogszabályok szerint a gyámhatóság haladéktalanul tájékoztatja a rendőrséget, azonban a rendőrségi feljelentést ebben az esetben a bántalmazott a saját akarata szerint teheti meg – kaptuk a választ.

A félelemben élő, gyermekeit védő asszony feltehetően Juhász bosszúja miatt nem mert a rendőrséghez fordulni. "

Majd szóljatok, ha a borsot is helyreigazításra tudta kényszeríteni a drogos haverotok.

FCUK5 2019.02.25. 18:31:12

annál, mint hogy valaki az Origónál dolgozik, már csak egy szarabb meló van: a b1-en dolgozni. jut eszembe, ezt a posztot sem tudtátok hazugság nélkül prezentálni:

"Csak elképzeltük azt az embert, akinek az a feladata az Origónál, hogy 23:21-kor kitegye a helyreigazítási közleményt az Origo címlapjára, majd 23:23-kor leszedje. " nincs ilyen ember. az írás időzítéssel jelent meg, tehát nem "rakta ki 23:21-kor" senki.

és

"azt állította, hogy bedrogozva veri a feleségét" ez konkrétan igaz volt, csak bizonyítani nem lehetett.

rallus 2019.02.25. 19:33:05

Már hogy verte volna az asszonyt ez a derék kenderkedvelő!
Szerinte így történt: " ez egy dulakodás volt utána, egy órányi dulakodás következett, ahol folyamatosan támadt nekem Józsa, és én védekeztem. Ez egy csúnya dulakodás volt, de ennek a tisztázása a bíróságra vár."
Nem tudom miért nyert a bíróság előtt, de a hazai bíróságok eddig soha nem tévedtek...

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.25. 20:42:58

És azt hallottátok hogy a Korda György megölte a feleségét?

Mondjuk a hír nem igaz, de nyugodtan terjesszétek. :-(

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.25. 20:51:01

Hogy ez most miért jutott eszembe? Idétlen humor, de sajna csak ezt ismerem. :-) És csak ezt (is) merem előadni. :-)

A feleség hazaérve egy másik hölggyel találja férjét "enyelegve", aki a rajtakapásra ennyit válaszol a letaglózott feleségének.

"Drágám, a látszat csal! Te most a szemednek hiszel vagy nekem?"

2019.02.25. 21:49:16

@FCUK5:

"annál, mint hogy valaki az Origónál dolgozik, már csak egy szarabb meló van: a b1-en dolgozni"

ciggányvédelmi akciótervciggány.

origónál melózni jó, hisz O1G v@l@gát lehet nyalintani, nyilván annál semmi se jobb, hisz EU pénzel van az is törölve.

John Brennan 2019.02.25. 22:38:31

Juhász Péter ismertségét és hírnevét növelte az origo, ezért ért el csaknem 0,7%-ot az Együtt, ami szép eredmény volt tőlük.

John Brennan 2019.02.25. 22:45:08

@Ms.Cunnesburry: Siralmas olvasni az indexen és a 444-en, hogy mi folyik az Amnesty Internationalnál, milyenek a munkakörülmények.

444.hu/2019/02/06/borzalmas-mergezo-munkahelykent-jellemeztek-a-dolgozok-az-amnesty-international-londoni-kozpontjat

index.hu/kulfold/2019/02/23/botrany_amnesty_vezetoi_munkahely/

"Mérgezőként" jellemezték munkahelyi körülményeiket az Amnesty International londoni székhelyű Nemzetközi Titkárságának munkatársai abban a külső vizsgálatban, amit tavaly azután rendeltek el, hogy a jogvédő szervezet két munkatársa is öngyilkos lett. A KonTerra Group által végzett, pszichológusok által vezetett vizsgálat eredményei szerint a londoni központban rendszeresen alázták, zaklatták a munkatársakat, akiket még nemi és faji alapon is diszkrimináltak.
"Ezeket a szervezeti töréseket, illetve a képmutatás és nepotizmus bizonyítékait az Amnesty jogvédő tevékenységével szemben ellenséges kormányok és a szervezet más ellenségei az Amnesty munkájának hiteltelenítésére használhatják, ez pedig már a szervezet küldetését fenyegeti" - állapították meg jelentésükben.

Mint írták, a 475 dolgozóval készített interjúk alapján a Nemzetközi Titkárság vezetői bizalmatlanok voltak munkatársaikkal, akiket rendszeresen becsméreltek és büntettek. "Szar vagy! Fel kéne mondanod! Ha nem teszed, nyomorúságos életed lesz!" - idézett a jelentés néhány, rendszeresen elhangzó fenyegetést és sértést.
A vizsgálat során megállapították, hogy bár maga a munka is valóban megterhelő úgy testi, mint érzelmi szempontból, de a munkahelyi jóléttel kapcsolatos problémák "oroszlánrésze" nem a munka során megélt traumákkal és megtapasztalt szenvedéssel, hanem az ellenséges munkahelyi kultúrával, a túlterheléssel és a menedzsmenttel kapcsolatos.
A vizsgálat megállapításai szerint különösen visszás, hogy miközben az Amnesty világszerte harcol az emberi jogokért, a Nemzetközi Titkárságon belül nem volt példa nélküli a faji, nemi, vagy szexuális identitáson alapuló megkülönböztetés, a nőket, színes bőrűeket és az LMBTQ-közösséghez tartozókkal rendre igazságtalanul bántak. És különösen károsnak ítélték meg a szervezetben uralkodó "mártírkultúrát", vagyis azt, hogy a munkatársak saját szenvedésük árán is túl sokat vállaltak. Ez, mint írták, tökéletes recept a korai kiégéshez.
"Az Amnesty nem dolgozhat hatékonyan azon, hogy jobbá tegye a világot, ha szervezeti kultúráját a titkolózás, a bizalmatlanság, a nepotizmus és a hatalommal való visszaélés jellemzi" - írták a jelentéstevők.
Kumi Naidoo, az Amnesty főtitkára "nehéz és mélységesen felkavaró olvasmányként" jellemezte a jelentést.

rasztaszív 2019.02.25. 23:04:35

@John Brennan: szerinted az origónál lesz hasonló vizsgálat?

morpho 2019.02.25. 23:13:03

Amit Juhásszal és másokkal is művelnek, az nem véletlen. Ez a központilag irányított karaktergyilkosság a fidesz központi taktikája évek óta. Ez a NER része, egyik alappillére. Olyan azért nincs, hogy egy 10 milliós ország nem tudott kitermelni magából 10 év alatt egyetlen alkalmas politikust sem, aki fel tudja venni a versenyt Orbánékkal. Nem, ilyen nem létezik. Már csak azért sem, mert 2010 előtt ez nem így volt. Az elmúlt 10 évben sem így volt, csak a fidesz gondoskodik róla, hogy már a gimnazisták körében ráküldje a rohamosztagos médiáját azokra, akik bátran kiállnak a NER ellen. Teljesen tudatos karaktergyilkolászás folyik, közpénzből, központi megrendelésre. Eddig sikeresen, de örökké ez sem fog menni.

John Brennan 2019.02.25. 23:20:33

@Ms.Cunnesburry:
Szóval az Amnestyval minden rendben, a kormányhivatalokban meg elhallgatják az atrocitásokat - a gyűlölet teljesen elvakított.

@rasztaszív:
Szóval az Amnestyval minden rendben, az origoban meg nem vizsgálják az atrocitásokat - a gyűlölet teljesen elvakított.

John Brennan 2019.02.25. 23:22:16

@morpho:
Juhász esetében hol volt a karakter? Se ismert nem volt, se népszerű, nem volt jó megjelenésű, kedvelt. A róla szóló cikkek használtak neki.

rasztaszív 2019.02.25. 23:24:59

@John Brennan: téged vajon mi vakít el?:)szerinted itt bárhol lehetséges lenne egy ilyen vizsgálat...?:)

John Brennan 2019.02.25. 23:44:48

@Ms.Cunnesburry:
akkor olvasd el a teljes beszédet, ne a hvg aljas manipulatív hazugságait:
mandiner.hu/cikk/20190225_schmidt_maria_ellenanyag
Nőjj már fel végre!

John Brennan 2019.02.25. 23:46:16

@rasztaszív:
Két öngyilkosság után bárhol lehet vizsgálat.

rasztaszív 2019.02.26. 00:02:35

@John Brennan: de azt ki kell várni?szerinted ahol folyamatosan görénységre kényszerítenek,ott milyen lehet a hangulat?és mennyi az esély rá,hogy megismerjük?
mutogatni könnyű úgy,ha erről meg semmit nem tudhatunk.

morpho 2019.02.26. 00:57:06

@John Brennan: Mellébeszélsz szokás szerint. Kurva unalmas vagy!

AveCaesarVavan 2019.02.26. 11:49:21

@FCUK5: Konkrétan hülyére vert az apád, de ezt könnyű bizonyítani, mert konkrétan hülye vagy.

2019.02.26. 13:35:26

@Ms.Cunnesburry: "Ők vajon milyen tudatmódosítót használnak? Mert tiszta fejjel követhetetlen a gondolatmenet."

Miként egy Holokauszt Emléknapon (valamelyiken) a magyar neonácikról is szó esik ..hát miért gond, ha egy (több) neo-marxista neve is felemlítésre kerül a kommunizmus áldozataira emlékezvén?

MTA rendes tagja 2019.02.26. 14:12:42

@Ms.Cunnesburry:
Arról még nem hallottál, hogy a munkáltatónak elvárásai lehetnek a munkavállaló felé?
Ha te egy pincér vagy akkor pincér vagy, és nem nézi jó szemmel a főnök, hogy csak üldögélsz egy asztalnál a munkaidőben, szarva a vendégekre.
De úgy látszik, te ezt természetesnek tartanád.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.26. 17:18:49

Ha Juhász verte volna a feleségét, az kisebb bűn lenne ahhoz képest, ami a valóságban elkövetett. Mindent megtett ugyanis az ország drogos, nyílt társadalommá, homokos, genderista, feminista rémuralommá alakításáért, a Soros-terv megvalósításáért, liberális rombolásért. Ez az igazi bűne.

morpho 2019.02.26. 23:33:13

@közíró MAXVAL bircaman: "Mindent megtett ugyanis az ország drogos, nyílt társadalommá, homokos, genderista, feminista rémuralommá alakításáért, a Soros-terv megvalósításáért, liberális rombolásért"

Best komment evör! Birca for president!

intelligens libbant 2019.02.28. 21:08:46

Meg mindig lyobb mint a B1, ahol a szareves a meno. Legalabb rohogtet.

John Brennan 2019.02.28. 23:52:55

@Ms.Cunnesburry:
úgyse érted:
Megspórolnám a kedves Olvasónak az átkattintással járó felesleges fáradságot, úgyhogy röviden összefoglalom a lényeget: fogtak négy, a neve elhallgatását kérő lányt, akik dolgoztak hosszabb-rövidebb ideig jobboldali szerkesztőségekben, majd miután megtudakolták, hogy mégis hogy volt lehetséges ez, meglehetősen körmönfont módon megkérdezték tőlük, hogy nem szégyellik-e magukat. Ennyi, kész, nincs itt semmi látnivaló. Az egyszeri, tipikus Index-olvasó ma is rettegett egy jót, mi legyintettünk egyet (jobb esetben), és akár el is felejthetnénk ezt az írást éppúgy, mint az előző hatvantizenkettő hasonlót, ami véletlenül sem számít propagandának. Ám mielőtt elfelejtenénk, azért szeretnék néhány dolgot észrevételezni, már csak a személyes érintettség miatt is – elvégre a magamfajtáról cikkeztek.
Figyelemre méltó, hogy az Abcúg témaérzékeny, minőségi újságírói négy lányt szólaltattak meg – nekem legalábbis ez tűnt fel elsőként. Röviden vázolják a hátterüket: az egyik Fidelitas-tag is, a másik eleve zsurnalisztának tanult, a harmadiknak ideológiai meggyőződése van, a negyedik meg a felülről jövő nyomás ellenében határozza meg magát valódi újságíróként. Bravó, én se tudtam volna különb esettanulmányokat kitalálni a hasamra ütve, ha mindenhez is értő, balos okostojásként nekiállok elképzelni, hogy az olvasóim és a gazdáim mit akarnak olvasni arról a felfoghatatlan jelenségről, hogy léteznek jobboldali emberek, azoknak újságaik, azoknak meg újságíróik. Érdekes, mi nem élünk akkora szellemi gettóban, hogy ez számunkra fordított előjellel elképzelhetetlen legyen (ti. hogy létezik olyan, hogy Népszava, vagy hogy van mérhető piaci igény a Sas-kabaréra), míg ők azonnal hiperventillálni kezdenek, ha szembesülnek vele, hogy nemhogy van élet a véleménybuborékukon túl, de az a világ ráadásul a saját jogán számít valaminek. Ezért kell propagandistázniuk minket.
Az pedig végképp nem újságírás, amit az Abcúg említett cikkében látunk, nevezetesen, hogy az egész riport úgy van felépítve, hogy kizárólag egyféle végkicsengése lehet: hogy „propagandistának” lenni ciki, hogy mindig magyarázkodni kell miatta az ismerősöknek, de hát kellett a pénz (mintha amiatt tizedannyit se kéne magyarázkodni, ha pornófilmben látják viszont az ember lányát), és becsszó, egyszer megjavulok én, jó leszek majd. Legyünk megengedőek: el tudom képzelni, hogy léteznek a valóságban a megszólaltatott kolleginák, és ha így van, azt azért el kell ismerni, hogy mesterien behúzták őket a csőbe, és talán még különösebb social engineeringre sem volt szükség, hogy valljanak is magukról és pontosan azt is mondják, amit az Abcúgnál hallani szerettek volna. (Az egészséges gyanakvásom azért megakadályoz abban, hogy ne a másik, az ex has kódjelű forgatókönyvet tartsam valószínűbbnek.) És mi mást is vágyhattak volna jobban, mint azt lejegyezni a betűhalmaz tetőpontján, amikor valamelyik riportalany felhozza azt a társaságban a fejéhez vágott kérdést, miszerint „Ugye tudod, hogy ezért téged egyszer még felelősségre fognak vonni?”. Micsoda tragédia a sötét oldalra szegődni, uramisten! Hát mi lesz ezekkel az eltévelyedett lányokkal! Szem nem marad szárazon, a díjeső garantált.
Ez a színtiszta propaganda. Így próbálnak minket diszkreditálni, így próbálják meg a közösségünket megosztani, súlytalanként ábrázolni. Az általuk használt stilisztikai eszköztár becsületére vált volna az ötvenes, hatvanas évek bármelyik újságírójának – nyilván volt kitől, a nagy öregektől tanulniuk. És az ő szemükben teljesen valid következtetés, hogy csak azért, mert teljesen más meggyőződésből szegődtem újságírónak, a végén majd könnyűnek találhat valamiféle népbíróság, aztán mehetek az IFA-platóra a többiekkel együtt. Nem egy vidám perspektíva, de ezáltal legalább a helyére kerülnek a dolgok: ők elfelejthetik, hogy mi soha nem szánnánk nekik ugyanezt osztályrészül, mi viszont soha nem felejtjük el, hogy ők nekünk igen.

pestisracok.hu/az-abcug-es-a-nevuk-elhallgatasat-kero-bunbanok-avagy-ki-is-a-propagandista/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201902

kolomparlole1114 2019.03.03. 13:11:37

TLDR, de a zsidorigó akkor hazudik ha nyitva a pofája. Mint minden zsidesznyik. Ezt tudjuk. Akik meg nem, azok meg csak a kommunista állampárti agitpropot olvassák, tehát ettől a cikktől se fog felnyílni a szemük.

kolomparlole1114 2019.03.03. 13:15:07

@közíró MAXVAL bircaman: A Soros-tervért a gazdáid, az Orbán + Luxustóni Soros-ügynökök tesznek a legtöbbet. Betelepítik az FBI által körözött terrorista migránsokat a mi országunkba. Mivel ez nem az ő országuk (a fideszesek románszívűek), nem fáj nekik. De nekünk igen. Meg az is hogy hiába tanultál meg magyarul, attól még román maradtál.
süti beállítások módosítása