B1 blogcsalád



Csak pár lépés kell Orbánnak, hogy kemény diktatúrát vezessen be Magyarországon

2019. február 21. - Mr Flynn Rider

Nincs folyamatos nyílt erőszak és még nem zárták le a határokat. De azon kívül szinte minden megvan, hogy Orbán államát diktatúrának nevezzük.orban_chuck_norris.jpg

Nézzük csak, hogy az elmúlt kilenc év alatt az Orbán Viktor vezette állam milyen körülményeket teremtett, amik a diktatúra egyértelmű jelei.

  1. A pártállam érdekeinek megfelelően működik a titkosszolgálat

Elég, ha a Fidesz-központban kigondolják, melyik ellenzéki képviselő jelent komoly problémát. Demeter Mártát mondvacsinált okokkal tették ki a titkosszolgálatokat felügyelő parlamenti bizottságból. Bármikor, bárkit meg lehet figyeltetni titkosszolgálati eszközökkel a BM által elrendelt migrációs válsághelyzetre hivatkozva. Orbánnak saját magánhadserege van, a TEK. 

  1. A pártállam érdekeinek megfelelően működik az igazságszolgáltatás

A rendőrség és az ügyészség teljesen nyíltan falaz a fideszeseknek, miközben a pártállam az EU irányába például leismeri, hogy a miniszterelnök veje korrupció segítségével próbált meg felvenni milliárdos eu-s támogatást (Elios-ügy). A rendőrség és az ügyészség mellett a nemrég bevezetett igazságügyi reform létrehozta a közigazgatási bíróságokat, amelyek szintén teljes mértékben a pártállamtól függenek, tehát már a bírósági döntések sem vonatkoznak Orbánékra.

  1. Szükéges esetekben erőszakot alkalmaz a pártállam a saját polgárai ellen

Ha kell, kirendelik szépen a verőembereket: az ellenzék ellen a köztévénél a fegyveres biztonsági őrök BM-utasításra rángatták ki az ellenzéki képviselőket az épületből, a Ligetvédőkre is ráuszították a fideszes kopaszokat, Nyakó István is találkozott néhány „lelkes” kopasz állampolgárral a Nemzeti Választási Iroda előterében, akik „véletlenül” pont arra jártak. Ha kell, akkor megvannak a Fidesz brigádjai, akiket mozgósítani lehet.

  1. Teljes gőzzel működik a propaganda a mi adóforintjainkból

Évente jönnek az újabb és újabb hazugságokat terjesztő plakátkampányok, nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítette a kormány a saját propagandája összevonását. Egybehangoltan támadnak meg mindenkit aljasabbnál aljasabb módon, terjesztenek bárkiről ordas hazugságokat, legyen az ellenzéki polgármester, jótékonykodó kivándorolt milliomos öregember, vagy egyszerűen egy tüntető diáklány. (Aztán persze kiderül a hazugság, de ez a Fidesz-hívőkhöz a legritkábban jut el, vagy nem is érdekli őket.) Az igazság senkit sem érdekel. Közben milliárdok mennek el erre az egészre. A mi pénzünkből.

  1. Állami szintű és teljesen nyílt a korrupció

Aki Orbán közelében van, milliárdokat tehet zsebre villámgyorsan. Mindenki tud róla egész Európában, a pártállam maga vallja be, hogy a haveroknak jut az irgalmatlan, felfoghatatlan mennyiségű pénz. A fideszes elit látványosan gazdagodik az országot és az EU-t fejős tehénnek használva. A miniszterelnök és sleppje luxus magángéppel repül az ócskafos szintű focimeccseit megnézni és köpködni a szotyolát.  A miniszterelnök haverja és a pártállami vezetők luxusjachton pihenik ki a gigalopás fáradalmait.

  1. Ellehetetlenítik az ellenzéket

Nem csak a propagandát vetik be ellenük, hanem a pártállam más eszközeit is: a fideszes irányítású ÁSZ folyamatosan zsarolja-bünteti őket, nem is beszélve az ország házmesteréről, Kövér Lászlóról. Kíváncsiak vagyunk, mikor veszi elő a vonalzót és ad körmöst az ellenzéki képviselőknek, vagy viteti el őket bilincsben. Közben persze próbálkoznak a másik oldalról is: ki tudja, hány politikust vettek már meg maguknak. Korlátozzák az ellenzék jogosítványait, megszólalásait, felszámolják a hátterüket, anyagilag függővé teszik őket a rendszertől.

  1. Az állam csupán a szűk fideszes elit érdekeit szolgálja ki

Oktatás? Egészségügy? Természetvédelem? Örökségvédelem? Kultúra? Tudomány? Mindenhol vagy magától rohad le, vagy a pártállam építi le teljesen tudatosan azokat a korlátokat, amik a fideszes elitet megakadályoznák a szabad rablásban. Azok úgyis fizetős iskolába járatják a gyerekeiket és megengedhetik maguknak a magánorvost. Mindenki más pedig dögöljön meg, ahol van. Az Orbán által bejelentett „jóléti intézkedések” ismét leginkább az elitet célozzák. Már ott tartunk, hogy a pártállam világhírű egyetemet üldöz el és felszámolja a Magyar Tudományos Akadémiát. Kórházak zárnak be, emberek halnak meg az orvoshiány és a rettenetes körülmények miatt. Az állam határozza meg azt is, hogy melyik egyház működhet és melyik nem: a felekezeti szabadság is pártszimpátia alapon működik. Pártszimpátia alapon működnek a sportok is. 

  1. Meghekkelt választási rendszer, meghekkelt pártok

Úgy oldotta meg a pártállam, hogy leválthatatlan legyen. A rendszer akkor működik, ha az ellenzéki pártok vagy legyőzik egymást és egy jelöltet állítanak a pártállami jelölttel szemben, vagy megegyeznek egymással és eltűnik az összes különbség köztük. Vagyis az egyetlen ismérv, ami a választásokon megmaradt, hogy valaki fideszes, vagy nem. Teljesen mindegy, hogy a jelölt a DK, a Jobbik, vagy az LMP színeiben indul. Ez pedig szintén a demokrácia halála: hiszen mindegy, hogy ki mit képvisel. 

 

Mi az, ami még nincs?

A totális diktatúrához csak pár lépés kell:

  1. Bezáratni az ellenzéki sajtót teljesen. Ha az Index és az RTL elesik, már ott tartunk.
  2. Bezáratni az ellenzéki pártokat. Ha a Jobbikot a megsemmisülésig pofozza az ÁSZ, az MSZP-LMP-ben pedig túlsúlyba kerül a fideszes befolyás, már ott tartunk.
  3. Korlátozni az állampolgárok szabad mozgását. A rendszer egyik szelepe, hogy ki lehet vándorolni. Állítólag lassan egymillió magyar élt a lehetőséggel.
  4. Korlátozni az internet-hozzáférést. Meg is próbálták, a gigatüntetések miatt kihátráltak belőle.
  5. Bevezetni a nyílt erőszakot. A tüntetéseket szétverni, az ellenzékieket rendszeresen a rendőrséggel és a kopaszokkal veretni. Az ellenzéki tüntetéseken a rabszolgatörvény ellen ment is a könnygáz rendesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9514640774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rallus 2019.02.21. 10:10:27

Na végre egy korrekt tényfeltárás.... Medve Anyám!

Toller Béla 2019.02.21. 11:16:30

Mit nyerne egy még keményebb dktatúrával ? Nekünk spórolna pár milliárdot - ez meg nem izgatja különösebben. Amíg nem éllunk keményen ellen, addig ez így jó neki, már nem is figyel oda, mi történik a hazában. A sameszok szólnak, ha baj van, egyébként meg nincs semmi mozgás.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.02.21. 11:28:27

1. DM maga kereste a faszerdőt, előre örült, hogy jól befűthet O1G-nek, de kurvára benézte, innentől lehet picsogni, de az hogy kibaszták a bizottságból, teljesen jogos, jobban utána kellett volna néznie a dolognak, mielőtt a hadügy dolgait kiteregeti a nyilvánosságnak. Gondolom a helyét majd egy másik párttársa fogja megkapni. Ez nem a diktatúra jele, hanem egy igazi HP megnyilvánulásának következménye...

2. Ez így van, vannak egyenlőbbek és pozitív diszkrimináció a házi szarkák felé, ez hiba! DE 2006-hoz képest még így is jogbiztonság van!

3. Ez nettó baromság. csak kellet hogy minél hosszabb legyen a lista... A rendes pártállami erőszakot láttuk 2006-ban.

4. propaganda az van, mindig is volt, csak most az ellenzék kivonult a sajtóból, önként feladta a saját szócsöveit, nem tartotta meg a saját orgánumait, ez baromság volt, most isszák a levét a saját oligarcháik smucigságának. Bármikor bárki indíthat új újságot, rádiót, TV-t stb, Ez nem jelzi a diktatúrát, ez a smucig liberál-balfasz-siszták hibája.

5. Az "állami szintű korrupció" nem újdonság, ez magyarországon történelmi hagyomány, a mindenkori kormány szent, ugyanis mindig maga felé hajlik a keze. A jelenlegi nagyságrendje az, ami miatt a rendszert nyugodtan lehet kleptokráciának hívni. Ez a Csuti Bonsai Duce találmánya, ez is hiba, de ettől még nincs diktatúra, csak kleptokrácia!

6. Az ellenzéket mindig szivatta az aktuális kormány, a mostani szivatásoknak az ellenzék biztosítja a lehetőségeket. Ez nem újdonság, csak a mostani kúrmány ötletesebben csinálja, mint az eddigiek, mindamellett, hogy a mostani ellenzék ráadásként önmagát teszi nevetségessé, kiállnak a közönség elé szopórollerezni, úgy hogy közben azt hiszik magukról, hogy kiváló teljesítményt nyújtanak. Rájuk férne egy Őszödi Beszéd 2.0 hogy felébredjenek.

7. Ez csak szimpla siránkozás, annak az egészségügynek és az oktatási rendszernek a siratása, ami folyamatosan szar az új érában, 1989-óta várja alakosság, hogy minőségi változás legyen... Lehetett is bármilyen kúrmány, bármilyen reform, mindig csak a lenyúlás ment, ez nem a diktatúra jele, hanem a teljes magyar politikai elit minőségét jellemzi.

8. A választási rendszer olyan amilyen, csak az ellenzéken múlik, hogy mikor döntik meg a fideszt. Egy normális ellenzéki koala már 2014-ben megdönthette volna, csak hát ki akarna összeállni a 2006-os kurafiakkal (maszopiták és kurcsányiták) és nem mindenki akar parolázni a szalonnácikkal (jobbik) sem. Ilyen hulladék ellenzéke van a mostani kleptokrata kúrmánynak, ez garantálja továbbra is azt, hogy hatalmon tudjanak maradni. Ez nem a diktatúra jele, ez az ellenzék szalonképtelenségének a hibája!

A diktatúrához pl hiányzik a létszám, amivel a lakosságot kordában lehetne tartani, egy komolyabb megmozdulás esetén. Se a hadsereg, se a rendőrség, se a TEK nem lenne alkalmas megfékezni azt, ha a lakosság 10 százaléka fel akarná koncolni a mostani kormányt. Ez a tény, a poszt pedig nem más mint egy hosszúlére eresztett "wishful thinking", amivel az ellenzék sikertelenségét próbáljátok igazolni az helyett, hogy a maszopita és a kurcsányita bagázs eltakarodna a kurva annyába ahová való, hogy ne akadályozza az ellenzék felépülését és győzelmét a Csuti Csüngőhasú Napóleon felett.

2019.02.21. 11:36:21

Húzzunk bele! Csináljuk meg! Már csak két nap maradt a hétből .. nem halogathatjuk tovább Orbán megbuktatását!

"1.Bezáratni az ellenzéki sajtót teljesen. Ha az Index és az RTL elesik, már ott tartunk."

Az 444-et már senki nem akarja bezáratni? Se a 168 órát, se a HVG-t Hát ők már nem is számítanak?

"2.Bezáratni az ellenzéki pártokat. "
Amelyik pártot be lehet záratni..az annyit is ér ;)

"3.Korlátozni az állampolgárok szabad mozgását. A rendszer egyik szelepe, hogy ki lehet vándorolni. Állítólag lassan egymillió magyar élt a lehetőséggel."

És a gonosz diktátor mosolyogva nézte, ahogyan a nép él az EU biztosította szabad lakó-és munkahelyválasztási lehetőségekkel.. Pedig közéjük is lövethetne!!!!

"4.Korlátozni az internet-hozzáférést. Meg is próbálták, a gigatüntetések miatt kihátráltak belőle."
Nem korlátozni, hanem adóztatni szándékoztak.. osztán végül jól leengedték a forgalmi adóját 5%-ra.. vadász, vadász..akarom mondani Flynn..
(a "giga" prefix használatát (10e9 vagy 1 000 000 000) használatát kissé túlzónak érzem.. ahogy talán még a 15 millió magyar országa kifejezést is)

"5.Bevezetni a nyílt erőszakot. A tüntetéseket szétverni, az ellenzékieket rendszeresen a rendőrséggel és a kopaszokkal veretni. "
Franciaország felkészül...(én láttam kopasz rendőrt az egyik tudósításban...)

FCUK5 2019.02.21. 12:11:15

Demeter Márta védhetetlen, miért álltok eleve vesztes oldalra? :)

ami meg ezt illeti: Szükéges esetekben erőszakot alkalmaz a pártállam a saját polgárai ellen - azért na, nem 2006-ot írunk :)

ja, és az ellenzéket saját maga lehetetleníti el, amikor basznak elérhetőek lenni egy ellenőrzésre a székhelyükön, utána lehet sírni, csak nincs értelme.

a többi pont is baromság, de a diktatúra építése közben nincs most több időm reflektálni :D

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.21. 12:57:44

Én úgy tudom, Zorbán már 2010-ben diktatúrát vezetett be.

paraszthajszal 2019.02.21. 16:48:20

@FCUK5: „azért na, nem 2006-ot írunk”

Ja, azé ez nagy öngól a részükről, hogy Gyurcsány „El Qró” Ferenc és alárendeltjei szemkilövető tevékenységét idézik fel. Ja, ezek után a következő néhány hónapban nemhogy komolyan felelősségre nem vontak rendőri vezetőket, hanem Gergényit Demszky még ki is tüntette! Ennél egyértelműbb politikai felhatalmazást nem kaphatott volna a törvénytelen erőszakhoz.

Most bezzeg már attól megy a sivalkodás, ha a füstgránátozó, rendőröket dobáló hülyegyerekek kapnak egy kis könnygázt.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.21. 17:04:54

288. diktaturazos B1 poszt, csutortokon mar nem csinal cimlapot, talan jovo kedden megBUK a patas

kitartas!

paraszthajszal 2019.02.21. 17:10:24

Közben Németországban valóban tombol a diktatúra, méghozzá a lipsi fajtából! Kirakják a német nyugdíjas házaspárt az önkormányzati lakásból, mert kell a hely a migránsoknak – azt ne mondja senki, hogy ezt a német nép, a dēmos akarja így!!!
mindenszo.hu/dobbenet-a-nemet-kormany-kilakoltat-egy-nyugdijas-hazaspart-mert-kell-a-haz-a-migransoknak/

megamedve 2019.02.21. 17:33:34

Na és?
Ez kell a magyaroknak, így érzik jól magukat.
Vagy ti láttok százezres tüntető tömegeket a városokban?

Na, erről ennyit.

paraszthajszal 2019.02.21. 17:47:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Tessék itt van németül is, eredeti forrasból! Döbbenet!
„Der ehemalige Grafiker, immer schon aktiv im Gemeindeleben engagiert, soll nun jedoch aus seiner Wohnung ausziehen.

Der Grund: Die Gemeinde, die Eigentümerin von Roths Wohnung ist, muss auf Beschluss des Landkreises Esslingen sechs »Flüchtlinge« im Ort unterbringen, wo bereits 40 Asylbewerber, verteilt auf drei Standorte, leben. Die Gemeinde benötigt nun die Wohnung von Roth zur Unterbringung der Neuankömmlinge.”
www.deutschland-kurier.org/74-jaehriger-fluechtlingshelfer-muss-nach-24-jahren-wohnung-wegen-fluechtlingen-raeumen/

@az EU pénzek zsákolója: „ott vannak anyádék”

Ők aligha. Nem arra valósiak vagyunk.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.21. 17:48:00

@Magánvéleményem: "...jobban utána kellett volna néznie a dolognak, mielőtt a hadügy dolgait kiteregeti a nyilvánosságnak."

Mondjuk én adózó, és választó polgárként nem nagyon díjazom, hogy a hadsereg repülőjén katonák családtagjait, gyerekeit repültetik. Ez nem a hadügy dolga, hanem az adófizetőké. Pont.
Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy a gyerek az Orbán miniszterelnök gyereke vagy egy katona gyereke.

Mellesleg elég baj, ha ez hadititkot, államtitkot képező adat.

paraszthajszal 2019.02.21. 17:51:23

@látjátok feleim szümtükkel: „Mondjuk én adózó, és választó polgárként nem nagyon díjazom, hogy a hadsereg repülőjén katonák családtagjait, gyerekeit repültetik. Ez nem a hadügy dolga, hanem az adófizetőké. Pont.”

Na, akkor ezek szerint a katona az ne legyen családos – ez is egy álláspont, bár így feltehetőleg harmadannyian fognak elmenni hivatásosnak.

De legalább így vissza lehetne vezetni a sorkötelezettséget, és a magadfajta lippsik seggét Irakban szétlövetni, mert ennyi áldozatot te is megtehetsz a hazádért – ez így nekünk is megérné!

MrzNur 2019.02.21. 19:52:01

@paraszthajszal:
Áruld már el, hogy mi a faszt keresne egy sorkatona Irakban?

neko1967 2019.02.21. 21:47:37

@paraszthajszal:
Idióta fidesspatkány, a sorkatonaságnál nagyobb baromság kevés volt! Csak az olyan büdös kommunisták ábrándoznak róla, mint amilyen te vagy! Mi csak "hősihalott képzőnek hívtuk!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.21. 23:25:47

@paraszthajszal: "Tessék itt van németül is, eredeti forrasból! Döbbenet!"

Döbbenet, milyen segg vagy te, hazug fideSSfasszopó. Eredeti féknyúz???

"Der Deutschland-Kurier hat wenig mit Journalismus zu tun, sondern verbreitet Propaganda für die AfD"

"A Deutschland-Kurier-nek kevés köze van az újságíráshoz, inkább az Afd propagandát tolja."

www.vice.com/de/article/vbmyk9/wir-haben-die-rechte-boulevard-zeitung-deutschland-kurier-gelesen-damit-ihr-es-nicht-musst

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.21. 23:33:09

@neko1967: Az SZDSZ egyetlen jócselekedete volt az idióta sorkatonai szolgálat eltörlése.

Mindig jöttek a levelek a hadkiegtől, hogy a 11 hónapi szolgálatomat ideje lenne már kiegészíteni másfél évre. Mindig küldtem az igazolásokat, hogy öszöndíjam, anyámkínnya van, ami miatt most nem éppen túl alkalmas. Aztán valahogy elég gyerekem lett, vagy kiöregedtem a korból, nemtom potosan, de leszakadtak rólam végre. Hála az égnek. Az a 11 hónap így is az életem leghaszontalanabbul elpazarolt ideje volt.

John Brennan 2019.02.22. 00:07:44

Aki Demeter Mártát védi, az elmebeteg.

John Brennan 2019.02.22. 00:14:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Egy helyi újságból vette át a cikket az általad propagandafolyóiratnak titulált lap:
https://de.wikipedia.org/wiki/Nürtinger_Zeitung

havrilla 2019.02.22. 01:45:51

@látjátok feleim szümtükkel:
Te idióta seggfej. A katonai gépek utaslistája nem nyílvános adat. Milyen az , annak alapján robbantani, hogy megnézi a terrorista az utaslistát és ha van rajta olyan valaki, akkor robbant, ha meg nincs, akkor spórol robbanószert.

havrilla 2019.02.22. 01:47:14

@megamedve:
Te anyabaszó seggfej, az nem jut az eszedbe, hogy hazudtok? Arra nem gondolsz fasszopó, hogy nincs diktatúra, csak a te hülye fejedben?

megamedve 2019.02.22. 04:48:12

@havrilla:
Hoztad ami elvárható tőled.
Köszönjük, nincs hozzáfűzni valónk.
Rendben, leülhetsz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.22. 08:40:16

@John Brennan: A fideSSfasszopó nem ember. Ha én nem is így mondanám, de egyet tudok veled érteni. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.22. 08:43:13

@John Brennan: "az általad propagandafolyóiratnak titulált lap"

Nem én tituláltam féknyúznak, hanem a németek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.22. 08:44:50

@havrilla: "A katonai gépek utaslistája nem nyílvános adat"

Azok sima polgári utasszállító repülők, a geci használja focimeccsekre menet.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.22. 08:48:49

@havrilla: "nincs diktatúra"

:))

Ismételgesd, hátha attól igaz lesz. :))

paraszthajszal 2019.02.22. 09:03:04

@MrzNur: „mi a faszt keresne egy sorkatona Irakban?”

Miért, mi a faszt kerestek a hivatásosaink Irakban? Nyilván egy szövetségi rendszer tagjának lenni kötelezettségekkel jár, közvetlen magyar érdekeltséggel nem indokolható, hogy oda katonákat kellett küldenünk.

Arra viszont pont jó lenne egy ilyen kis kirándulás, hogy lippsikéink megtanulják becsülni a honvédeinket…

@neko1967: „a sorkatonaságnál nagyobb baromság kevés volt! Csak az olyan büdös kommunisták ábrándoznak róla, mint amilyen te vagy!”

Ábrándozik a franc – viszont ha a hivatásos honvédjeinket nem becsüljük meg kellőképpen (lásd a hozzászólást, amire reagáltam), akkor nemigen lesz más választás, mert valakinek el kell látnia a feladatot.

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „Nem én tituláltam féknyúznak, hanem a németek.”

Helyett a Vice („Bűn”) c. lippsi magazin német kiadása. Amelynek az ítéletét hadd ne tekintsem már szentírásnak…

havrilla 2019.02.22. 10:38:25

@megamedve:
Fáj, ha visszakapjátok a ti szavaitokat? Geci vagy .

havrilla 2019.02.22. 10:39:55

@neko1967:
Bajszos a kurva anyád és te vagy egy szar geci.
Na, ezt szereted?

havrilla 2019.02.22. 10:40:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Baszod anyád, amit a hadsereg használ, az katonai gép. Tényleg ennyire hülye vagy?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.22. 10:43:27

@havrilla: Érzékenykedsz, fideSSfasszopó? Az a baj, hogy visszanyal a fagyi? :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.22. 10:44:16

@havrilla: "amit a hadsereg használ, az katonai"

Harcászati guminő? :))

neko1967 2019.02.22. 10:49:42

@havrilla:
Megjött a kommunisták keménymagja, hogy megvédje a bajszos szart, aki a tolvajok közé tartozik!

havrilla 2019.02.22. 10:59:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Milyen faygi nyal vissza, te geci? Egyelőre ti nyaljátok a lófaszt állandóan és eszitek a szart az tömegtüntetéseitekkel, országos sztrájkkal.

havrilla 2019.02.22. 11:01:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Tényleg ilyen seggfej vagyÍ? Repülégépről volt szó, te geci .

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.22. 11:02:12

@neko1967: "kommunisták"

Ezek nem kommunisták, hanem bolsevik hazaárulók. (Még kevésbé jobboldaliak.)

havrilla 2019.02.22. 11:22:20

@neko1967:
Tényleg ennyire faszkalap vagy? Ez a gép a szóbanforgó ciprusi? Nem, akkor mit pofázol hülye hazugságokat?
hazudtok és ezért nem fogtok soha választást nyerni, mert a normális emberek - a TÖBBSÉG- leszar titeket.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.22. 11:37:34

@havrilla: "a normális emberek - a TÖBBSÉG- leszar titeket."

Tévedsz, Neko nem tartozik a fideSShez. Akárhova is tartozik, a normális emberek nem szarják le, csak a fideSSt.

neko1967 2019.02.22. 11:46:21

@havrilla:
Ilyet csak egy beteg ember ír. De akinek egy mentálisan beteg a vezére, attól miért is várnánk többet.......

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.22. 11:57:12

@neko1967: Ez tuti beteg. Engem többször hívott a vezérének. :))

"volt szó, te geci ."

"vissza, te geci?"

A mélységes tisztelet jelének veszem. :))

MrzNur 2019.02.22. 14:48:46

@paraszthajszal:
Sorállományú Honvéd SOHA nem rendelhető külszolgálatra! Innen jött a kérdés. A sorkatonaság visszaállítását úgy jó 1-1,5 évre támogatom. Mindegy, hogy libsi vagy sem, a mai 18-23 éves korosztály nagy része életképtelen. Ott legalább rendet és fegyelmet tanulnának.
Demeterhez: Amit csinált, az ordas nagy baromság. Önmagától kellett volna lemondania. Az viszont érdekes, hogy egy családtag, aki nincs állományban, miért utazik közpénzen?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.22. 14:59:51

@MrzNur: "Ott legalább rendet és fegyelmet tanulnának."

Látom, te élőben még nem láttál katonát. Ott mindent tanulnak, sunnyogást, lopást, szívatást, idiótaságok özönét, csak rendet és fegyelmet nem. Miért szólsz hozzá, fotelhuszár, ha nem értesz hozzá?

rallus 2019.02.22. 18:05:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A jelek szerint te lapátos "Dombelhárító" katona voltál...

Még Svájc hadserege is igen fejlett haditechnikával rendelkezik, katonái, sőt a polgári lakosság is jól kiképzettnek számítanak, mivel rendszeresek a katonai gyakorlatok az alpesi országban. 32 éves koráig minden svájci férfi tartalékos katona is egyben (újonckiképzésük után is körülbelül 3-4 hetet szolgálnak a haderőben). Otthonukban tartják egyenruhájukat, teljes felszerelésüket, fegyverüket.Svájc Európa egyik legmilitaristább országa (információk szerint a lakossága akár 12 órán belül mozgósítható).
Pedig rengeteg gazdag ember tartja ott a pénzét és mégis...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.22. 18:31:11

@rallus: "Dombelhárító".

Tüzér voltam, ha ez érdekel. Persze papíron, mert elsunnyogtam nagyrészt az egész időt.

"a polgári lakosság is jól kiképzettnek számítanak"

Kevered a valódi katonaságot a magyarral.

Fotelhuszár, egyszer kérdezz meg valakit, aki volt katona.

neko1967 2019.02.22. 20:42:17

@rallus:
Én is tüzér voltam, 122 mm vontatott tarackkal. Az ütegparancsnokunk levezette, hogy egy hónapos kiképzéssel meg lehett tanulni egy löveg kezelését. Én még viszonylag sokat lőttem, elengedtünk vagy 40 malacot.

Én láttam, hogy az egyetem előtt bekerültek - gimnázium után bekerült ijedt nyuszikák - hogy lesznek bunkó alkoholisták!

taga20 2019.02.22. 20:55:36

@neko1967: én meg táblás voltam, és húztam a gépeket a plexitáblára:)

ja és ez nem vicc!

egyébként ennek a fityeszszutyoknak, miért kezdünk magyarázkodni?

neko1967 2019.02.22. 21:10:10

@taga20:
Sok idióta nosztalgiázik, hogy a "honvédség embert faragna a sok lipsiből!"

Pedig volt olyan srác, aki másfél év alatt nem lőtt el egy teli tárat! Én viszonylag sokat lőttem, talán kettő és fél tárat! És a végére híztam vagy 10 kilót!

taga20 2019.02.22. 21:37:49

@neko1967: sokat beszélsz, de jól beszélsz:)))

konkrétan, annyi hülyeséget nem láttam máshol, mint ott.

"honvédség embert faragna a sok lipsiből!"

aki ilyet állít, az soha még csak közelében se volt a hadseregnek.

Populista tekintélyelvű autokrata diktátor 2019.02.23. 01:18:00

Azert oda irhatta volna a postolo, hogy ez csak egy parodia, es az elvakult eszement, orbanfob baloldalisagot gunyolja ki.

Tangooo 2019.02.23. 11:59:24

Szerintem ezt a posztot a Gréczy Zsolt követte el. Ilyenre csak ő lehet képes.

2019.02.26. 11:02:02

Na, mi legyen ? Becsomagoljam más a bőröndöket, vagy a héten még nem lesz dikktatúra? Azé' legalább megbukik a kormány, vagy várhatunk megint jövő keddig?
süti beállítások módosítása