B1 blogcsalád



Kövért sokkolta az ellenzék, Semjén szerint aberrált az ország nagyobbik része

2019. február 18. - Mr Flynn Rider

Ott folytatják, ahol abbahagyták karácsony előtt: akciózik az ellenzék, Semjén mindenkit lehülyézett, aki nem ért velük egyet.

o1gkulcstarto.jpg

Kora délután az ellenzék egységesen kivonult a Parlamentből és elindultak az esztergomi Suzuki-gyárba, tiltakozni a rabszolgatörvény ellen.

Sokkoló élmény hatása alatta vagyok még mindig

– kommentálta Kövér László (valószínűleg ironikusan), miután a Jobbik, az MSZP és az LMP frakciója is kivonult a parlamentből. A kivonulás után az ellenzék egységesen sajtótájékoztatót tartott és bejelentették, hogy a Suzuki-gyárhoz mennek, ahol a rabszolgatörvény ellen tiltakoznak.

  • Csárdi Antal LMP-s képviselő kifogásolta, hogy a Suzuki-gyárban nem jöhet létre szakszervezet.
  • Tóth Bertalan (MSZP) arról beszélt, azért mennek oda, mert szerinte alkalmaznák a 400 órás túlórakeretet. (Emlékeztetőül: február 10-én azonnali hatállyal kirúgtak egy férfit, aki már 14 éve dolgozott ott. Ugyan a munkájára nem volt panasz, de a megalakuló szakszervezeti alapszervezet főtitkára lett volna. A hivatalos kinevezését még nem kapta meg a titkári pozícióról, ezért rúghatták ki azonnal, mert utána már munkajogi védelem illeti meg. A Suzuki a HVG-nek amúgy azt nyilatkozta, hogy a 250 órás túlórakeretet se használják ki.)
  • Szabó Tímea szerint a mai nap "propagandahétfő", ezért nem vesznek részt az ülésen. Szél Bernadett hozzátette: a kormány a propagandahétfőt csinálja a négy fal között, ők kimennek a Parlamentből.

A kormány családvédő kezdeményezéséről csak keveset beszéltek:

  • Szabó Tímea szerint Orbán hazudik, mikor arról beszél, hogy millióknak kedveznek.
  • Varju László szocialista képviselő is bírálta a miniszterelnököt, mert nem vett részt az első ülésnapon.
  • Hadházy Ákos kijelentette: nem fogadják el az eddigi játékszabályokat.

A politikusok ezután a Kunigunda utcánál gyűltek ismeét össze, néhányan bementek az MTVA-ba, hátha rá tudják bírni a köztévét, hogy beszámoljon a történtekről. Ezután elindultak a Suzuki-gyárba.

A kormány se ült a babérjain: Semjén Zsolt és Bayer Zsolt a kormányzati propagandatévében, a Mészáros Lőrinc tulajdonolta Echo TV-ben igen erős indítással lehülyéztek, aberálltoztak mindenkit, aki nem ért egyet az Orbán-kormány szülési akciótervével.

A műsor elején előkerült Korózs Lajos szocialista parlamenti képviselő, aki Bayer szerint „dobogós a leghülyébb szocialisták versenyében”. Korózs bírálta a kormány családvédelmi terveit, szerinte ez elsősorban a kiváltságosoknak kedvez. Ugyancsak elővették Annika Strandhäll svéd minisztert, aki nácizmust emlegetett a gyermekvállalást segítő magyar intézkedések miatt. Az Echo TV-s fideszesek szerint „ez jelzi az aberráltságot, ahová a politikai korrektség őrületében jutottak”. 

Néhány mondat a műsorból:

„Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg.”

„Magyarországnak mit kellene akarnia, ha nem azt, hogy Magyarországon magyar gyerekek szülessenek, magyar nyelvben, magyar kultúrában felnőve, hogy a magyar nemzet fennmaradjon.”

„Beteg mindenki, aki azt várná el, hogy egy nemzet ne azt akarja, hogy a tagjai ne az adott nemzethez tartozó gyerekeket szüljenek és neveljenek fel és így a nemzet fennmaradjon.”

Semjén szerint a svéd miniszternek sem a magyar kormánnyal, hanem az Isten által alkotott természet rendjével van vitája, márpedig aki a természet vastörvényeivel megy szembe, a pusztulásba tart.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2414634400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga Beauty Salon. 2019.02.18. 17:57:41

Ott folytatják, ahol abbahagyták karácsony előtt: akciózik az ellenzék,............

Úgy érzik hogy még nem csináltak elég nagy hülyét magukból. :D

Állatbarát62 2019.02.18. 18:26:05

Soha nem hallottam még olyan országról Európában, ahol ilyen elképesztő gyűlölet van a másik ellen, hogy főműsorban aberráltozzanak, betegezzenek, hülyézzenek más magyar állampolgárokat.

2 millió mélymagyar taszítja ki a 8 milliót.

A haza nem lehet ellenzékben ugye.

Nem fogjuk semmire vinni az életben és a jövőben, ha ezen a gennyes hozzáálláson nem változtat Orbán .... de nagyon sürgősen, mert az is kivándorol, akinek eddig nem jutott eszébe.

Xar lehet 2 milliónak a 8 milliárd ellen harcolni.

paraszthajszal 2019.02.18. 18:30:33

Úgy látszik, Ágikáék megint arra hajtanak, hogy mémesedjenek…
mindenszo.hu/most-kaptuk-tomegevel-kapjuk-az-uj-memeket-lassan-mar-sajnaljuk-az-ellenzeket-galeria/

@Állatbarát62: „Xar lehet 2 milliónak a 8 milliárd ellen harcolni.”

Juj, ecsém, nagyot mondtá', öbliccsé'!

8 millárd ember a Földön nem él összesen, nem zavar?

Állatbarát62 2019.02.18. 18:33:16

@Helga Beauty Salon:
Semmi baj, nem kell ellenzék, éljen az éljen, újranyit Recsk, majd megmondja a vezető a tutit, éljenrákosiéljenrákosi, tapsvihar, tribünön a csókosok, előttük vonul a fizetett békeőrség, jöhet a békekölcsön ....

Ez kell a magyarnak, ehhez szokott, a bölcs vezérhez, Kádárt is imádták, 800000 marha, persze érdekeltek a rendszer fenntartásában, most lehet talán ugyanennyi .... mi változott?
Akkor volt néhány balatoni dácsa a helyi párttitkárnak? Most fillérre megvette a NER az egész tavat. Néhány téeszelnök? Most ezerhektáros erdők és szántók kerülnek haverok zsebébe ....

Semmi sem változott, csak most megyéket lopnak el.

Ezt kaptátok kétharmad, hát tessék.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.02.18. 18:34:56

" ... A kivonulás után az ellenzék egységesen sajtótájékoztatót tartott és bejelentették, hogy a Suzuki-gyárhoz mennek, ahol a rabszolgatörvény ellen tiltakoznak. ... "

Ez a rabszolgatörvényes szájtépés kurva nagy árnyékra való vetődés, ideje lenne észhez térni:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/munkaido-munkaltato-szakszervezet-tulora-rabszolgatorveny-munkabeosztas-munkajog.678421.html

Állatbarát62 2019.02.18. 18:48:50

@paraszthajszal:
Már megint ez az árnyékbox.
Állítasz valamit, s utána ezen rugózik mindenki, elfelejtve a lényeget.
Nekem ezzel ne gyere zseléshajú, tudom hogy ez a munkád, de nekem nem eladó a meggyőződésem, sem az értékítéletem, sem a gerincem.
Te azt csinálsz, amit akarsz, csak sajnálni tudlak, hogy eladod magad. Értem, hogy miért, kell a merci meg a hétvégi hát Mallorcán, de az én életemet nem tudjátok megvenni, ha bexartok, akkor sem.

Gyűlöltelek benneteket Kádár alatt is, s most is, ugyanazon rendszerben.
Egyformák vagytok, eltapossátok a kicsit, csak hogy előnyhöz jussatok.

Komcsi, náci, szdsz, fidesz, kdnp ..... kalap xar az egész.

Helga Beauty Salon. 2019.02.18. 18:52:23

@Állatbarát62:Sehol nem mondtam hogy nem kell ellenzék, ha megkérhetlek ne gondolkodj és fogalmazz meg semmit sem helyettem.
Amit most csinálnak az nettó kreténkedés és nem ellenzékiség. Jelenleg úgy áll a helyzet hogy a szellemi fogyatékosoknak közvetlen és hasonló mentális állapotú képviselőik vannak a parlamentben, de ez nem szívderítő még a kormánypárti szavazók számára sem, hidd el!

Helga Beauty Salon. 2019.02.18. 18:57:20

@paraszthajszal: @Állatbarát62: „Xar lehet 2 milliónak a 8 milliárd ellen harcolni.”

Juj, ecsém, nagyot mondtá', öbliccsé'!.....................

Szerintem ez a zsákoló lesz, az ilyen hülye.

FCUK5 2019.02.18. 19:08:49

Fojtassátok csak, a fal adja a másikat:):):) vagy az alytó. De az biztos.

camilló 2019.02.18. 19:32:14

@Magánvéleményem: A munkáltatók ügyvédje biztosan a munkavállaló szempontjából magyarázza a törvényt!:) Nem tudom milyen burokban élsz, de ha tetszik, ha nem ez a törvény bizony rabszolgatörvény! Tudod viktoréknak pont úgy nincs fogalmuk a "mezei" munkás életéről, mint Neked! Bár viktorékat nem is érdekli! Ne túlórára biztosítsanak lehetőséget, hanem közelítsünk az Európai bérekhez és ne a a keleti részben gondolkodjunk. A rendszerváltásnál azt ígérték, hogy itt is nyugat lesz! Persze az egyszeri polgár azt nem gondolta, hogy a tőke szempontjából lesz nyugat. Nagyon szomorú, hogy az egykori "lánglelkű forradalmár" megtagadja a saját múltját! Ne érts félre én akkor is a pokolba kívántam a liberális faszságával, de akkor talán még volt is valami elismerésre méltó a hozzáálásában. A szervilizmus, amit Te is képviselsz viszont rendszerfüggetlenül is szánalmas!

Oxica 2019.02.18. 21:22:50

Köteles elvtársat sokkolta, hogy az ellenzék kivonult az ő homokozójából, így Lacika csak a pöcsével tud homokozni benne.

A svédeknek meg már rég elfogatóparancsot kellett volna kiadni tömjén orvvadász ellen.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

paraszthajszal 2019.02.18. 21:35:19

@Oxica: „Köteles elvtársat sokkolta, hogy az ellenzék kivonult az ő homokozójából”

A házelnök úr csak gúnyolódott rajtuk, a francnak se fognak hiányozni.

Ami viszont komoly, azt helyettem már valaki szépen megfogalmazta, magam se tudtam volna szebben:
„Egészen elképesztő, hogy Magyarországon egyesek (az ellenzék) úgy vesznek fel havi másfél milliós fizetést, hogy be sem járnak a munkahelyükre. Próbálná meg ugyanezt egy magyar melós.

Javaslatunk: aki továbbra sem megy be a munkahelyére (Parlament) dolgozni, attól vonják meg a fizetését!

Ennyi” mindenszo.hu/botrany-az-ellenzek-felveszi-a-masfel-millios-fizetest-de-dolgozni-mar-nem-dolgoznak/

paraszthajszal 2019.02.18. 21:43:46

@Állatbarát62: „Értem, hogy miért, kell a merci meg a hétvégi hát Mallorcán, de az én életemet nem tudjátok megvenni, ha bexartok, akkor sem.”

Te mégis mi a fenét képzelsz magadról?

Ki a fenének kellene a te szaros kis életed?

Gondolod, hogy bárki azon izzad akár a kormánypártok soraiban, akár a hívek közül, hogy az utolsó szánalmas, irigykedő prolit, kivénhedt munkásőrt is meggyőzze?

A nagy fenéket! Tőlünk te nyugodtan megpukkadhatsz az irigységtől, meg képzelheted azt, hogy melletted-mögötted nyolcmilliónyian (vagy akár ezerszer ennyien) állnak, ezzel csak magadat csapod be.

Szerencsére előbb-utóbb a magadfajták is kihalnak, mint annak idején a dinoszauruszok, vagy esetleg kivándoroltok Kanadába. Izgulni addig sem fogunk, sem miattatok, sem értetek.

Behaton 2019.02.18. 21:43:58

@Állatbarát62:

"Soha nem hallottam még olyan országról Európában, ahol ilyen elképesztő gyűlölet van a másik ellen..."

Írod az első hozzászólásodban, majd a másodikban igazolod is:

"Gyűlöltelek benneteket Kádár alatt is, s most is..."

Bizony. Mindkét oldalnak megvan a maga ásónyoma ebben a nagy lövészárok háborúban. És ne a 2 milliót hibáztasd azért, mert a maradék sokmillió nem megy el szavazni a NER ellen. Ebben a választási rendszerben, a NER alakította keretek között is legyőzhető a Fidesz. Csak el kell menni szavazni annak a sokmilliónak, akik szerinted utálják a fideszeseket. Inkább gondolkozz azon, hogy ez miért nem történik meg.

Zoltan Hazafi 2019.02.19. 00:00:35

@Behaton: " Csak el kell menni szavazni annak a sokmilliónak, akik szerinted utálják a fideszeseket. Inkább gondolkozz azon, hogy ez miért nem történik meg. "
- Idő kérdése.
Valahogy... olyan érzésem van, hogy fogy a tábor a zászló körül.
Egyre nagyobb szükség van határon túli szavazókra, odaosztott pénzre, népszaporító megvesztegetésre - még ha hitelezés keretében történik, akkor is. :-)

havrilla 2019.02.19. 04:52:48

@Állatbarát62:
Na, de ekkora seggfej , mint te az sem mindenhol van.

havrilla 2019.02.19. 04:53:32

@Állatbarát62:
Szar lehet állandóan a lófaszt szopnod.

havrilla 2019.02.19. 04:54:34

Állatbarát, szereted magad? Ilyen barom vagy?

havrilla 2019.02.19. 04:56:43

@Rónarider: Anyád meg egy ordas kurva. na ez is egy kijelentés. Ja, te meg egy fasszopó buzi.

havrilla 2019.02.19. 04:57:45

@Oxica:
Hajrá szopd a lófaszt továbbra is. Hajrá!

havrilla 2019.02.19. 05:00:06

@Zoltan Hazafi:
Baszod anyád! Szerinted azért hozza Orbán a népszaporulattal kapcsolatos törvényeket, hogy 2022-ben legyen elég szavazója?

camilló 2019.02.19. 05:20:32

@paraszthajszal: Az ellenzéknek fel sem kellett volna venni a mandátumot. A fidesz a hatalma legitimálására használja fel őket. Teljesen mindegy, hogy bent vannak-e, mert a mai parlament nem úgy működik, mint ahogy egy normális országban kellene. Viktor lövész árkot ásott, gyűlöletet keltett, ellenfelekből ellenségeket csinált. Csak olvasd el az itt megjelenő kommenteket és látod, hogy a két szekértábor gyűlöli egymást. Én csak sajnálom mindkét oldalt....

rallus 2019.02.19. 07:14:42

@camilló: Igazad van, mert hiába hozta ide az MSZP 2002-ben Ron Werbert, a béke és a szeretet apostolát kampányt vezetni, a megértést és tiszteletet sugárzó stílus nem tette humánusabbá a Fideszt!
A 2010-es győzelmük után meg a páni félelmük miatt képtelenek az ellenzék kedveskedését viszonozni, hiszen nagyon félnek a minden keddre beígért bukástól...
Rossz lehet most Fideszesnek lenni...

camilló 2019.02.19. 08:39:26

@rallus: Nem akarom védeni a magát ellenzéknek nevező formációt, de ha volt is uszítás, nekem nem tűnt fel. Ami most van, az nyíltan fasiszta, náci megnyilvánulás. Szeretném felhívni a figyelmed arra is, hogy kétharmada volt az akkori ellenzéknek is, de ilyen arrogáns stílust nem engedett magának senki. Kuncze fanyar humorát nem lehet együtt emlegetni kövér úr bunkóságával. Tudod van egy orosz közmondás. Látod én nem a dakota mondásokat kedvelem:) Ne köpj a kútba, mert lehet később innod kell belőle!:) Szóval tél után jön a nyár, utána az ősz. Minden rendszer megbukik egyszer, csak nem mindegy hogy!

Helga Beauty Salon. 2019.02.19. 10:13:23

@camilló: Minden rendszer megbukik egyszer, csak nem mindegy hogy!...........

Jelenleg csak a bukott ellenzék dolgozik szorgalmasan az újabb bukásain, mást én nem látok. Ha szereted a közmondásokat, hát figyelmedbe ajánlok én is egyet : "szarból nem lehet várat építeni" !

Rónarider 2019.02.19. 10:33:18

@havrilla: Te pedig egy ostoba O1G-szopó. az durvább.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.19. 10:37:07

@havrilla: "azért hozza Orbán a népszaporulattal kapcsolatos törvényeket, hogy 2022-ben legyen elég szavazója?"

Ez elég világos. Ha az lenne a célja, hogy minél több gyerek szülessen, már 9 évvel ezelőtt lép, nem vár közel egy évtizedet, és főleg nem várja meg, míg a ratkó unokák kiöregednek a szülési korból.

Minden ballib bérretteg 2019.02.19. 10:53:54

Az Echo TV-nek teljesen igaza van.
Elég megnézni a Farnciákat hova vezet az aberált baloldali marhaság:

pestisracok.hu/anya-helyett-szulo-1-franciaorszag-felszamolja-a-csaladokat-es-onmagat-tisoczki-flora-vendegirasa/
Manapság a társadalom nagy része erkölcsi és etikai válságban éli mindennapjait és szinte nincs olyan nap, amikor ne találnánk ennek igazolására egy-egy újabb példát. Franciaországban a Nemzetgyűlés a napokban fogadta el azt a törvényt, amely révén a jövőben nem lehet az iskolákban anyának és apának hívni a szülőket. A „szülő 1” és „szülő 2” elnevezéssel úgy tűnik, el kell kezdeni megbarátkozni. Legalábbis a franciáknak.
...

Homo fideszbirkusz 2019.02.19. 10:57:49

@Helga Beauty Salon: @paraszthajszal: @Magánvéleményem: @FCUK5: @havrilla: @rallus:

Mit lopjátok itt az egész napot ti ostoba Homo fideszbirkuszok, irány nemzeti szaporodni!

A gazdátok alatt 2010-től már úgyis 10%-kal bezuhant a születésszám, úgyhogy nektek most a Jobban Szaporodásból turbóban kellene teljesítenetek.
De ha az egész napotok arra megy, hogy 50-szer veritek ki a f.rkatokat orbánra, akkor estére már akkor se lenne erőtök a vezér szaporodási parancsát teljesíteni, ha esetleg lenne nőtök.

Homo fideszbirkusz 2019.02.19. 11:00:11

MAGYARORSZÁG JOBBAN SZAPORODIK!

Minden ballib bérretteg 2019.02.19. 11:02:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem hazudok. Csak a valóságot feltárja amit a ballib majmok kizátnak az életükből.
A lényeget ezek is leírják. Csak éppen a buzi-propaganda populizmusával magyarázzák ezt az elmebeteg faszságot, éppen mint a MAcron nevű bukott majom.

hvg.hu/vilag/20190217_Nincs_apa_es_anya_csak_szulo_a_francia_iskolakban

444.hu/2019/02/16/franciaorszagban-mostantol-apa-es-anya-helyett-1-es-es-2-es-szamu-szulok-megnevezest-kell-hasznalni-az-iskolakban

Minden ballib bérretteg 2019.02.19. 11:03:59

@Homo fideszbirkusz:

Röhejes, mikor a magadfajta Homo Sorosensusnak nevezett előszopók vádolnak másokat pártossággal.

Ráadásul ezta gúnynevet ti aggattátok önnön mgataokra:

www.origo.hu/nagyvilag/20180216-homo-sorosensus-europa-tanacs-jogi-biztos.html
Nils Muiznieks részletesen ismerteti a "Soros embertípus" személyiségjegyeit. Muiznieks azt írta: a "homo sorosensus" a közép-európai egyetemen (a Soros-egyetemen), vagy nyugaton (Angliában vagy az Egyesült Államokban) tanul, aktívan részt vesz a megreformált közép- és kelet-európai gazdasági és politikai életben, mi több, egy átmeneti időszakot követően a "Soros embertípus" nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót.

----

Szánalmas barmok vagytok.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.19. 11:05:56

@Minden ballib bérretteg: "ezt az elmebeteg faszságot"

Valóban az.

És?

A faranciák dolga, ha ez tetszik nekik, legyen. Legalább hamarabb esik szét a rothadó kapitalizmus, ha már ezt várjátok 70 éve. :))

Minden ballib bérretteg 2019.02.19. 11:11:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Neked Minden fakenews, amit nem Soros és csicskásai irányítanak, vagy nem az ő seggüket nyalják önként.. :DD

A valóság éppen az Index és az Origo között van.
Másképpenen fogalmazva két különböző perspektívából megvilágítva ugyanaz a valóság.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.19. 11:13:32

@Minden ballib bérretteg: "Minden fakenews"

Nem minden, csak ami féknyúz. A geci 500 médiája az.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.19. 11:15:48

@Minden ballib bérretteg: Soros György patrióta nem irányít újságot. Kevered a gecivel. :))

chrisred 2019.02.19. 11:17:23

@Minden ballib bérretteg: Elég megnézni, hogy a franciáknál hogyan működik a családi adózás.

Minden ballib bérretteg 2019.02.19. 11:19:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Már hogy a faszba ne irányítana. Szelesztey elvtárs pl itt a b1-en szemlézni is szokta rendszeresen Soros és bábjai által uralt médiakupacot.

chrisred 2019.02.19. 11:21:17

Semjén szerint a természet rendje szerint való, ha a magyar családok többségében az emberek azért dolgoznak, hogy más családokban a nőkből anyák legyenek. Mert a szülés állami támogatása ezt jelenti.

chrisred 2019.02.19. 11:24:24

@Minden ballib bérretteg: "Csakhogy most a valasz.hu utánajárt, és kiderült, hogy Muiznieks a 2009-es írásban igazából pont Orbánékról értekezett, egy olyan politikusi gárdát nevezett homo sorosensusnak, ami Nyugaton tanulva, a Nyugat demokratikus mintáit követve leválthatja Közép-Európában a homo sovieticust, itthon például az MSZP-t. Vagyis Orbán a beszédében saját magának szólt be."

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.19. 11:26:28

@Minden ballib bérretteg: Megint kevered a gecivel.

A független médiát nem kell irányítani. Nem is lehet.

Helga Beauty Salon. 2019.02.19. 11:35:41

@chrisred: pont Orbánékról értekezett, egy olyan politikusi gárdát nevezett homo sorosensusnak, ami Nyugaton tanulva, a Nyugat demokratikus mintáit követve leválthatja Közép-Európában a homo sovieticust, itthon például az MSZP-t. Vagyis Orbán a beszédében saját magának szólt be."................

Orbán itthon tanult jogot uborka, csak pár hónapig volt kint ösztöndíjjal. Abban ugye megegyezhetünk, hatalmi pozícióban nem szolgáltathatja ki hálából az országot senki sem, mégha a szarból húzta is ki Soros, vagy valaki más?
Gusztustalan ahogy a homo sovieticus leváltását elfogadod a homo soroseuséval, ide MAGYAR EMBER kell érted szervilisem?

Kivlov 2019.02.19. 11:38:30

@Állatbarát62:
"Xar lehet 2 milliónak a 8 milliárd ellen harcolni. "

8 mrd? Fogy a magyar, nem szaporodik! :D
Amúgy meg tetszettek volna választást nyerni...

Helga Beauty Salon. 2019.02.19. 11:38:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A független médiát nem kell irányítani. Nem is lehet.............

Mert nincs.

Minden ballib bérretteg 2019.02.19. 11:47:59

@Helga Beauty Salon:

Marhaságokat beszélnek. Soros csicskái fennhangon nevezik magukat Homo Sorosensusnak, akik majd átveszik Európában az irányítást, erről a faszkalap bohóc tanulmányt is ír.

Erre jön egy gagyi Sorosseggnyaló újságíró, és leírja hogy ezt tulajdonképpen nem a Soros által listázott 224 darab áltaala megbízhatónak titulált Ep képviselőről írta Muizikens úr, akik minő véletlen épp az országunkat támadják (pl Sargentini), vagy a migrációt támogatják (mint Timmermans), hanem orbánról szól.

Ezek az Index, 444, vaalasz.hu-s hírhamisítók segghülyének nézik a saját olvasóikat, és úgy tűnik teljes joggal.

Kanyarfúró 2019.02.19. 11:51:22

@paraszthajszal: 1.5 milliós fizetés és parlamenti részvétel:
Esetleg nézz már utána, hogy 2002 - 2010 időszakban egy O Viktor nevű ellenzéki képviselő az ülések és a szavazások hány százalékát látogatta meg. Meglepődnék ha töb lenne 10%-nél. Ehhez képest ez (bármely) az ellenzék munkaversenyt nyerne.

chrisred 2019.02.19. 11:52:53

@Helga Beauty Salon: Na azt meg miből olvastad ki, hogy én elfogadom az ilyen homo sorosensusokat? Amit idéztem, abból az derül ki, hogy még a ballibek se fogadják el, azért bizonygatják, hogy Orbánról van szó.

chrisred 2019.02.19. 12:00:49

@Minden ballib bérretteg: Azt azért elmesélhetnéd, hogy Sargentini vagy Timmermans hogyan csinálja, hogy "aktívan részt vesz a megreformált közép- és kelet-európai gazdasági és politikai életben". Elhiszem, hogy nehéz ekkora öngólt elfogadni, de itt a Soros által kiképzett közép és kelet-európai gengszterváltó politikusokról van szó, akik közül, már csak generációs okok miatt is nálunk a Fideszben van a legtöbb.

nnnnnnnn 2019.02.19. 12:02:52

szegény ellenzék tegnap nagyon beégett XD

Nincs közöttünk csicska 2019.02.19. 12:03:17

Orbaneknak tokeletes, hogy ott folytatjak, mint karacsony elott, vagyis a 2/3-nal.

A kerdes mit tesztek ti, ami valtoztat ezen.

nnnnnnnn 2019.02.19. 12:13:41

az országot meg az sokkolta hogy milyen hülye az ellenzék :D

Kanyarfúró 2019.02.19. 12:21:16

@chrisred: Semjén egy gerinctelen politikus. Nem volt és soha nem lesz államférfi. Ha egyszer végre nem lesz a parlamentben senki nem fog rá emlékezni. (Még annyira sem mint néhai Torgyán J képviselőre.)
A probléma itt azzal van, hogy a kormány csak gazdag gyerekeket támogat ezzel a rendszerrel. Kevés ország van, ahol a fő családi támogatásoknak nincs felső jevedelmi korlátja. (Egyben sem élnék szivesen.) Itthon pl egy vezető politikus lánya simán kaphat 5-10 év alatt 50 millió forint családi támogatást úgy, hogy az éves családi jövedelmük 50 millió +. Míg, aki megpróbál havi 250 ezres fizetésből élni az kap kb 10 milliót legjobb esetben.

Még egy gondolkodtató adalék:

Ha havi 150 000 keresel, akkor az adó és járulék, amit fizetsz az 35% és céged még további 20%-ot fizet. Ez együtt 55%. Ezzel szemben egy tipikus NER-es vállalkozót nézünk, akkor ő kijön kb 10 -12%-ból. (Tánya 9%. Az EHO ugye maximált, és 15% jedelem adó.) De ha svájci, vagy ciprusi bankszámla akad - ahogy a legtöbb vezető elvtársnál akad - akkor ez mindössze 9% összesen.

Szóval adó évi 100 miliónál cca 10%, évi 1.8 milliónál cca 55% az adó mértéke.

Erről beszél az ellenzék nem Isten törvényeiről (amihez mondjuk Semjénnek sincs sok köze egy lopott teológia doktorival.)

Tangooo 2019.02.19. 12:24:07

A jobbikosok reklamáltak, hogy nem volt érvényes egy szavazás:Kövér mondott erre egy jót, amikor jelezte, hogy az nem jelenlét, hogy a jobbikosok a szavazókártyájukat benne hagyták a gépben, majd kivonultak. Ez ugyan olyan, mintha egy focimeccsen a szerelésüket küldenék ki a pályára, hogy játsszanak helyettük.

chrisred 2019.02.19. 12:32:52

@Tangooo: Mint a Sargentini jelentés szavazásánál a tartózkodás.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.19. 12:36:24

@Kanyarfúró: Ja, es egy tipikus nem-ner vallalkozo is kijon 10%-bol, szoval mirol beszelsz.

Koszonnyuk Orbannak az alkalmazottak adocsokkenteset is!

Nincs közöttünk csicska 2019.02.19. 12:40:06

"Erről beszél az ellenzék nem Isten törvényeiről (amihez mondjuk Semjénnek sincs sok köze egy lopott teológia doktorival.)"

Meg erdekelne is valakit, ha nem lett volna az ellenzek regnalasa alatt 70% ado a melosoknak, meg nulla a kamu-minimalbereseknek. Meg nem ment volna az egesz rendszer csodbe.

Rohej ahogy az ellenzek probal penzugyekben okoskodni.

Minden ballib bérretteg 2019.02.19. 12:59:35

@chrisred:

Soros támogatott egy rakat politikust. Tény.
Azokat akik hűek maradtak hozzá, az Open Society listázta belső használatra. Tény.

Teljesen evidens, hogy a Homo Sorosensusok világhatalmi törekvéseiről nyíltan tanulmányt író Muiznieks úr, ezekről ír, akik ezen a listán szerepelnek, és a választóik érdekeit sutba dobva a Soros féle nyílt társadalom szolgálatában álltak.
Sargentiniről, Ferhofstadtról, mega többi országunkat lejárató, migrációt támogató szarkeverőről.

legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Minden ballib bérretteg 2019.02.19. 13:03:07

@Minden ballib bérretteg:

www.origo.hu/nagyvilag/20180216-homo-sorosensus-europa-tanacs-jogi-biztos.html
...
az emberi jogi biztos tanulmányában mérleget von a Soros Alapítvány 1989 és 2009 közötti célkitűzéseivel, eredményeivel, majd leszögezi, hogy a nyitott társadalom kialakítása a vártnál hosszabb időt vesz igénybe. Azt is megállapítja,
a "homo sorosensus" nem fog belovagolni a fehér lovon, végül kijelenti: nem szabad lemondani létrehozásának eszményéről.
...
Az emberi jogi biztosnak nem ismeretlen a Soros szervezetek tevékenysége, korábban a Soros Alapítvány lettországi programigazgatója, később igazgatóságának tagja volt.
Magyarországot többször is támadta a migrációval kapcsolatos álláspontja miatt.

Minden ballib bérretteg 2019.02.19. 13:04:46

@Minden ballib bérretteg:

Szóval vélhetően, az Index, 444, és a Valasz.hu féle hírhamisítók állítása ellenére, Muiznieks úr, aki első a Homo Sorosensusok sorában, nem Orbánra gondolt, hisz éppen őt támadja, és a Soros féle álcivilek aktív részese, vezetője.

chrisred 2019.02.19. 13:04:49

@Minden ballib bérretteg: 2009-ben Orbánék még hűek voltak Soroshoz. Tény.

Minden ballib bérretteg 2019.02.19. 13:06:37

@chrisred:

Ja . Kurva nagy haverok voltak:

"a Fidesz bejelentette, vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezik a Soros Fund Management ellen, mert a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) vizsgálata szerint Soros cége állt a 2008. októberi, az OTP-t ért tőzsdei támadás mögött."

Fülig José 2019.02.19. 13:10:39

na, úgylátom betalált a cikk, kivezényelték a teljes rohamcsapatot. mind a 13 IQ val... már csak 6. vagyimír - a megmondóember- hiáyzik, és teljes a fitymacsapat. folyik a szar a szájukból, egy értelmes megnyilvánulás nincs, pfúj, undorító, mihaszna férgek. igazi getra, pusztulat, alulművelt de nagyhangú orbán-magyarok...

chrisred 2019.02.19. 13:23:43

@Minden ballib bérretteg: www.google.com/amp/s/alfahir.hu/2017/11/25/soros_gyorgy_gazdasagi_valsag_pszaf_spekulacio_fidesz%3famp

"Így került sor azután 2009. június 15-én a Soros Found Management LLC magyarországi káros pénzügyi tevékenységeit feltáró vizsgálóbizottság létrehozásáról szóló határozati javaslat zárószavazására. Ahol a Ház 190 igen (főleg az MSZP-sek és az egykori MDF-esek), 15 nem (SZDSZ) szavazattal és 1 tartózkodással meghozta a döntést: alakuljon vizsgálóbizottság Soros cégének piacbefolyásoló spekulációja miatt!

De hol vannak az akkor Soros spekulációja miatt aggódó, most meg egyenesen Sorost sátánozó fideszesek és KDNP-sek? Nos, a videófelvételek tanúsága szerint a jelenlegi kormánypárti, akkor ellenzéki képviselők bizony bent sem voltak a teremben, a saját javaslatukat sem támogatták. Igazi szájkarate!"

Homo fideszbirkusz 2019.02.19. 13:50:52

@Minden ballib bérretteg:

hehehehe Homo fideszbirkusz, ma percenként szopatod meg magad. Leginkább azzal,, mert Orbán gazdádat nevezték el homo sorosensusnak. Amilyen pöttömnyi kis fidszbirka agyad van, még be is másolod, hogy égessed a gazdádat!!!!

De se baj, megvan az orbánod új neve: Homo Fideszvezérbirkusz.

Még pár év és új neve lesz: Homo Fegyházbirkusz

Ti meg akkor lesztek a Homo Apátlanbirkuszok

törppicur 2019.02.19. 13:51:44

A tv-szekhazban qrva jo vagokepet nem sikerultcsinalni, a parlamentben a qrvq utos a3-as tacepao nem jott ossze - ld kunhalmi es bangone szepsegdijas "magyar" nyelvu plakatkaja
A folytonossag siman latszik
Kepzeld el, ha nem keszulnek ra elore, akkor mit tudak alakitani
Kunhalminak nem csoda, hogy jegeltek a diplomajat evekig, most azt sikerult mondania, hogy aki nem dolgozik, az nem hibazik, de basszus a hibaval igazolni a tevekenyseget, noooorrmaaaalllisss?

Homo fideszbirkusz 2019.02.19. 13:52:17

Itt vannak a Homo Sorosbérencuszok:

Rengeteg pénzt kapott Sorostól a Fidesz és személyesen Orbán
origo.hu

Többször írtunk már mi is arról, hogy a nagyobbik kormánypárt prominensei vagy a Fideszhez közel állónak mondható emberek közül hányan és kik profitáltak Soros György és alapítványa ténykedéséből. Közéjük sorolható Orbán Viktor, Lázár János, de például Schmidt Mária vagy Habony Árpád is.

Az origo.hu most viszont azt is összeszedte, hogy pontosan mennyit köszönhet a párt a milliárdos befektető filantróp tevékenységének.

A Rajk- és a Bibó-szakkollégium, melyekből a Fidesz is kinőtt, összesen 11,8 millió forintot kapott a 80-as évek végén, ami mai értéken számolva nagyjából 231 millió lenne.

A Fidesz maga (még nem pártként) közel 4 millióhoz jutott a Soros Alapítványtól, ami mai értéken majdnem 125 millió. Ebből jutott az országos hálózat kiépítésére is, irodákra, irodaszerekre, berendezésre.

Orbán Viktor 88 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásából alapított Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, ’89 augusztusában azt nyilatkozta a HVG-nek, hogy 10 ezer forintos ösztöndíjat kap havonta közvetlenül az alapítványtól és még 5-10 ezret a szintén Soros-pénzből alapított Századvég című folyóirat szerkesztéséért. Ha összesen 20 ezerrel számolunk, az ma 310 ezer forint lenne.

1989 szeptemberében Orbán Viktor Soros-ösztöndíjasként Oxfordba utazott, ahol a Pembroke College-ben kutatási témája „a civil társadalom eszméje az európai politikai filozófiában” volt.

Deutsch Tamás szintén Sorosnak köszönhetően járt egy Magyarországon és Angliában működő menedzseriskolába, valamint a University of Tennessee-n.

Kövér László is az alapítvány támogatásával kutatta a közép-európai társadalmi mozgalmakat.

Németh Zsolt és Szájer József Oxfordban tanult.

Schmidt Mária két társával együtt összesen 1,35 milliót, mai értéken több mint 30 millió forintot kapott egy kutatásra. Egy jeruzsálemi konferenciaútját is az alapítvány fizette, majd az Indiana Universityn is tanulhatott.

A ma szintén tele szájjal sorosozó Kósa Lajos 250 dollárért vehetett részt ’88-ban a dubrovniki nyári egyetemen, ezekből a kurzusokból nőtt ki később a CEU maga.

Fellegi Tamás mai értéken számítva 2,5 milliót kapott arra, hogy a Connecticuti Egyetemen PhD-zzen.

Bába Iván, a második Orbán-kormány külügyi államtitkára mai értéken 3 millióból kutatott, majd ő lett a Kelet-Európa Kutatócsoport vezetője.

Hörcsik Richárd, a Fidesz korábbi frakcióvezető-helyettese ’87 és ’89 között havi 5 ezer forintos (ma nagyjából 105 ezer lenne) ösztöndíjban részesült.

Cséfalvay Zoltán harmadmagával végzett palóckutatást, és portugál konferenciára is utazott, összesen – mai értéken – 4 millióból.

Soros-ösztöndíjas volt a lex CEU-t a minap államfőként szignózó Áder János is, de a támogatás mértéke nem ismert.

Habony Árpád a Soros Alapítvány által hétmillióval megtámogatott könyv- és papírrestaurátor-képzésre járt.

Nem apanázst kapott, hanem közvetlenül a szervezetnek dolgozott Mikola István, Stumpf István, Sólyom László, Jeszenszky Géza, Chikán Attila.

A CEU-n tanított Illés Géza, és oda járt Kovács Zoltán kormányszóvivő és Kumin Ferenc New York-i főkonzul. Berzétei Ákos külügyi helyettes államtitkár jelenleg is ott tanul

– emlékeztet az origo.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.19. 14:22:55

@Homo fideszbirkusz: kedvenc ervelesem

kommunistak: - Zorbant valtsak le mert kommunista
sorosistak: - Zorbant valtsak le mert sorosista

bru hu hu

a nagy hohoohooo 2019.02.19. 14:49:02

@Minden ballib bérretteg: Ezen megint dobtam a hátast ....höhööö....:
"@chrisred:

Soros támogatott egy rakat politikust. Tény."
Lófäszt! a tény ,hogy mindig széles mosoly szalad körbe az arcomon amikor egy segghülye orbánseggszolgálatos takonynáci feldobja saját hazug szarát hehee...oszt a vezérimádattól bambán tátott szájjal alászalad hehee.....

Mindig mondom :"hülyéket és mihígmélymagyar orbánseggszolgálatos takonynácikat nem tanítok hehee...,de veled kivételt teszek mert 2 in 1 -ben hehee...
Na nyisd ki a szemed legalább a pupillákon jusson némi fény abba az idomított takonynáci szellemi sötétségbehee...:
de hát miről van szó? Erről.

gyíkember„Meghekkelték Soros Györgyöt
Több mint 2500 fájlt szivárogtattak ki ismeretlen hekkerek a Soros György által működtetett szervezetektől. A közzétett adatok számos, eddig titkolt tevékenységekre, stratégiákra is rámutatnak.
A DC leaks szombaton több száz belső dokumentumot szivárogtatott ki a milliárdos Soros György által működtetett csoportok különböző osztályaitól, elsősorban az Open Society Foundationstől.
A portál a fájlokat különböző kategóriákba rendezte főleg földrajzi elhelyezkedés szerint. A területek mellett külön kategóriát kapott az amerikai elnöki iroda és a Világbank is. A fájlokat 2008 és 2016 közé datálják.”
De a forrás a legszebb, az ugyanis meg van jelölve, megadja az információ útját is, forrástól célig, illetve fordítva. „atv.hu / RT / Sputnik / DC Leaks”. Hát, ez bizony igen komolytalan.

Egyrészt, ezt írhatta volna a Demokrata vagy a Pesti Srácok, esetleg a 888 is, nekik talán jobban is áll. Másrészt, minden vád elhangzott már korábban, tessenek már valami újat kitalálni. Harmadrészt, tudjuk, hogy a Sputnik.ru egy orosz propaganda-oldal, állítólag ők találtak rá a leleplezésre a Twitteren – pont ők, senki más, másnak nincs is Twittere. De hát lássuk a tweeteket!

Ezekről egyrészt semmi sem bizonyítja, hogy Sorostól származnának, bárki írhatta őket, bár ráadásul képformátumban vannak, hogy nehezebb legyen másolni őket, de az igazán beszédes a közreadók (szerzők) bemutatkozása. A Twitteren ugyanis be lehet mutatkozni pár szóban. No, hát kik vagytok ti, bátyuska?
Ahogy az FSZB hackerei törték fel a Demokrata Párt levelezési rendszerét is, melynek tartalmát aztán a Wikileaks publikálta. A független, Wikileaks, aminek köze sem lehet az orosz politikai befolyáshoz, ugyebár. No, ezért mondtam, hogy sosem tudtam nekik teljesen hinni.

Mindezeken túl, a hír elindult az enyhén szólva kétes DC Leaksről, megjelent az orosz nyelvű Sputnikban, onnét került az angol nyelvű RT-re, ami szintén orosz oldal, a cím a „Russia Today” rövidítése, majd tőlük landolt az ATV honlapján. Amint látom, az ellenőrzés elmaradt, különben rájöttek volna, mekkora lufi ez, és milyen üres.

Ami az információtartalmat illeti, az benne az érdekes, hogy ha igaz lenne, a magyar jobboldal próféta volna (meg Trump és Putyin is), hiszen már jó éve halljuk ugyanezeket – milyen érdekes, hogy pont azokra az állításokra került elő „bizonyíték”, amikre eddig nem volt, nahát, milyen jól jött ez most Trumpnak. És éppen most.

De valahogy nem derült ki semmi új, sehol egy gyíkember, egy kis kannibalizmus, valami perverzió vagy legalább némi drog – persze, hogy nincs, a DC Leaks-es alvállalkozóktól bizonyítékot rendeltek, azt is szállítottak. És semmi többet. Nem tudjuk, mennyiért, de biztos megérte nekik.

Kérem, a hiteltelen bizonyíték nem bizonyíték, ezek meg még viccnek is gyengék.
huppa.hu/szele-tamas-soros-es-a-gog-hercege/?fbclid=IwAR0NHcJbSyfEodAFI4u3MX2ryd_U3RiXDbUTYYuSW5oA-8V6W4OHwVxNmWE

Csaxólok a link azért van mert abban van az információ..mint a tojásban az élet ....heheee...ami nem uaz mint a fejedben lévő orbánseggszolgálatos szellemi sötétség ...hehee..

Aztán gyere máskor is ,jó röhögni az ilyen seggbuta orbáseggdugaszokon heheee...úgy szól a mondás:
"INKÁBB SZIDJÁK az EMBERT MINT SZERVILIS BUTASÁGA MIATT KIRÖHÖGJÉK"! höhöö...

Nincs közöttünk csicska 2019.02.19. 14:55:32

@a nagy hohoohooo: kedvenc ervelesem

kommunistak: - Zorbant valtsak le mert kommunista
sorosistak: - Zorbant valtsak le mert sorosista

bru hu hu

szepipiktor 2019.02.19. 15:00:05

És ez így van rendben!
- A fidesz belerúg mindenkibe, aki nem ért velük egyet
- a bérkeresztények belerúgnak mindenkibe, aki nem ért velük egyet
- a balos maradványok, az msz(m)p és a dk belerúg mindenkibe, aki nem ért velük egyet
- a selejtes neoliberális szekták, meg a kamu ökoterroristák, a momentum, lmp és a többi mérhetetlen is belerúg mindenkibe, aki nem ért velük egyet
- a jobbik a választások előtti fél évet leszámítva eleve belerúgott mindenkibe, aki nem voltak náci.
.
Most folyassuk tovább a fekáliát:
- a felsoroltak támogatóik, a hozzájuk kötött média, a bloggerek belerúgnak mindenkibe, aki nem az ő gazdájuk seggét akarja nyalni.
(Nézzük meg a bigott balos Zöldi legfrissebb termékét, a két baromarcú csaj "hejesírási" problémáját a kritikusok becsmérlésével mentette és az olvasók kioktatásával "foljtatta" az ámokfutását)
.
Miközben ma már a tásadalom passzív, pártnélküli halmaza túllépte a fideszesek szavazóbázisát is, és az ellenzék mára már összesítve sincs versenyben a többséggel.
De az összes kisebbség a többséget gyalázza.
.
És ez így van rendben, rohanunk a végső megsemmisülés felé és ehhez a kormányoldal és az ellenzék közösen fűti a mozdonyt...

a nagy hohoohooo 2019.02.19. 15:15:55

@Minden ballib bérretteg: Derága orbánseggszolgálatos takonynáci baro...hehee..te is tátott szájjal szaladgálsz a faszerdőben heheee... Látom lábon hordod ki az agyhalált vagy valami...
"A parlament döntése alapján hivatalosan nem szabad nemekre utaló módon megnevezni a diákok szüleit, a melegházasságra tekintettel az 1-es és 2-es számú szülő kifejezéseket fogják használni.
francia intézkedés csak az iskolai adminisztrációban jelent változást, amit eleve nem a befolyásolható, kiskorú gyerekek intéznek maguknak. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki milyen hagyományokat tisztelt vagy hogy mennyire családcentrikus. Senki sem tiltotta meg az anya és az apa megszólítások használatát, a szülők ezentúl is arra nevelik a gyerekeiket, amire akarják, annak pedig kicsi az esélye, hogy az olvasni megtanuló gyerek egyszer belepillant az iskolai naplóba, utána pedig már az anyját szülő 1-nek szólító zombiként érkezzen haza.
Senki nem vitatja, hogy a családok többségében van egy apa és egy anya. A francia jobboldal szerint az új szabály valamilyen mértékben őket terheli. Ha elfogadjuk ezt az érvet hitelesnek, akkor viszont felmerül a kérdés: eddig milyen mértékben terhelte a régi szabályozás az azonos nemű szülőket, vagy azokat, akiknél egy mostohaapát vagy mostohaanyát kellett beírni az anya vagy az apa helyére.

Valószínűleg sem a régi, sem az új rendszer nem jelent tragikus megterhelést senkinek (elvégre csak néhány űrlapról van szó), az viszont teljesen biztos, hogy a Franciaországban 2013 óta elismert azonos nemű házasságban élő szülők sokkal nagyobb komfortérzet-növekedést nyernek az új intézkedéssel, mint amennyit akárki más veszít, már ha egyáltalán veszít valaki valamennyit, ami minimum kérdéses.

Ezen kívül a magyar kormányzati média hiába sápítozik, és hiába próbálja Magyarországot a hagyományos családmodell védelmezőjének feltüntetni az ilyen és ehhez hasonló támadásokkal szemben, a helyzet az, hogy a magyar iskolai dokumentumok többségében évtizedek óta nem szerepel az anya és az apa megnevezés, egész egyszerűen annyi van, hogy szülő/gondviselő. És ezzel nincs is az égvilágon semmi baj."
A Valóságot hagyjuk meg a rothadó nyugat ópiumának!
Hogy miért kell ezen állandóan lovagolni. Ti hülyék! Mármint akik emiatt hőbörögnek. Tök mindegy minek nevezzük meg hogy hány gender van.
Az átlag konzumidiótának csak annyi jön le ebből, hogy a genderek miatt nem használhatja többé az anya és apa megszólítást.
Hogy ne halj meg hülyén :Erről szó a gender. A nemek társadalmi szerepéről
lövésed sincs, hogy mi a gender studies szak.
Nem a nemi szerepekről szól a genderszak konkrétan, hanem a társadalmi szerepváltozásokat kutatják, a képzés azt vizsgálja tudományos módszerek alapján, hogyan változik a férfi női szerepmodell a társadalomban, ennek milyen hatása van a családokra, munkavállalásra, gyerekvállalásra, kivándorlásra, népesedésre.
Ez az egész "buzipropaganda" dolog teljesen abszurd. Akinek a szexuális beállítottsága propaganda hatására megváltozik - nos, az sohasem volt hetero.
Ha egy hetero pár dugni akar, dugni fog. Senki nem fog elbuzulni
Érdekes módon itthon az sem verte ki a biztosítékot a kereszténydemokratáknál, hogy a férfiak személyi száma egyessel, míg a nőké kettessel kezdődik évtizedek óta.
És, legalább is azokban a fórumokban, újságokban, stb... melyeket én olvasok, még sehol sem olvastam, hogy valaki komolyan felvetette volna hogy a szülő mint szó etimológiailag hogy is áll.Emlékszem nekünk annak idején mindenhova gondviselő nevét kellett beírni... bakker, ha tudtam volna, hogy ezzel a hagyományos családmodellt rombolják, egyből buzeránssá váltam volna.
csaxólok a másság nem akarom ,vagy nem akarom,szeretem vagy nem szeretem kérdése,s nem betegség,de nem is az" úr büntetése"..a másság az evolúció megfellebbezhetetlen döntése,ahogy te ostobaságod..
Amúgy logikus hogy kevesen vették észre hiszen a szó már ki tudja mióta velünk van, oszt még sem lett abból nemzethalál, ómagyarmáriatrianon, meg fulladásos halál a feminácik minden elárasztó genderében, hogy az apát is hívhatjuk nyugodtan szülőnek.
Pedig a dolog hordoz némi logikát. Ha engedélyezve van a melegházasság, akkor az is elő fog fordulni, hogy egy meleg pár együtt nevel gyereket. Mondjuk egy leszbi pár. Akkor ha ki kell tölteni az adatokat a gyerek szüleiről, akkor az egyik csajt beírják az anyához a másikat az apához?????? Ha csak fel kell sorolni a a két szülőt(gondviselőt) akkor simán beírják. 1. 2. és kész...
A dolog az ilyen problémákat kerüli ki azzal, hogy 1. és 2-es számú szülőt kell beírni, aztán mindenki úgy adja meg, ahogy neki megfelel. A dologgal gyakorlatilag hozzá igazították az aktuális élethez a dolgot.

Az Emberiség elment a Holdra, felhasította az atomot, évtizedekkel meghosszabbította az emberi életet, szimfóniákat, remekművű könyveket írt, képeket és szobrokat alkotott, és közben @Minden ballib bérretteg olyan dedóba illő hülye gyerek maradt, mint volt öt- vagy tízmillió év előtt.

a nagy hohoohooo 2019.02.19. 15:23:26

@Nincs közöttünk csicska: És ezt hangok súgták meg a fejedben?
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt Soros témában! Az élmezőny szoros a kormány tagjai, mezei
IQ hiányos halandók, és a kormányközeli konzumidióták között.
Hát persze hogy az van! A Soros pénzéből alapított Fidesz, a Soros pénzéből oktatott, fizetett KISZ-titkárok, mint képzett Soros fiókák, fideszesek uralják Magyarországot.
A Fidesz, a sperma Orbán és az egész bandája a bányászbéka segge alatt se lenne Soros támogatása és pénze nélkül.
A fidióta ész ennél meg még rövidebb (hiszen nincs is), 26 évig azt se tudtátok, hogy ki ez a Soros. Most meg, egyszercsak ellenség lett...
Egykor Orbánnak is jótevője volt, mert úgy vélte, hogy egy fiatal, tehetséges demokratát támogat, aki a diktatúra elleni küzdelem élharcosa. Csakhogy időközben Orbán belekóstolt a hatalomba és vagy a tanácsadók hatására, vagy magától rájött, hogy demokráciában nem tarthatja magát örökre a hatalomban. Így aztán lazán eszmét váltott, a térdre csuhások után mélyen hívő kereszténnyé vált és liberálisból konzervatív lett. Ja, és legádázabb ellensége lett egykori jótevőjének, akinek az anyagi támogatásával elindíthatta a FIDESZ politikai pályafutását. Egyébként a saját szájával kimondta, hogy neki semmi baja a diktatúrával, csak azokkal, akik csinálták. Hm. Nos, ezzel valójában a tudtunkra adta, hogy milyen rendszert kíván építeni ebben az országban.
Orbánnak mindig kell ellenség, akire ráfoghatja a sikertelenségét, kudarcait. Ezeket vetíti ki az "Isten áldotta népre" és addig szajkózza, míg az ""istenáldotta buta - birka - nép" magáévá teszi. Akkor keres másik ellenséget és azzal ugyanígy tesz. Kihasználja a "magyarbetegséget", nevezetesen azt, hogy semmilyen kudarcunkért nem mi vagyunk a hibásak, hanem mindig más a hibás! Sok évig ugye volt a gyurcsányahibás, az emúttnyocév a hibás, most a soros a hibás, előtte Brüsszel a hibás! Mindegy, csak azt kell szajkóznia, hogy sosem a magyarság a hibás, minketenyomnak, meginnbáncsákamagyart és így tovább. A birkatársadalom meg készséggel elhoszi, már miért ne hinné, amikor így elmondhatjuk, hogy nem mi vagyunk a hibásak. Ez egy olyan magyarátok, amit kétezer éve nem tudunk levetkőzni és magunk mögé dobni!
Ja. Valoszinűleg korgó gyomorrral, ökölbeszoritott kezzel a zsebben,
utolsó leheletükkel fogjak Orbán neve mellé a keresztet tenni, ha már fejfára nem telik. Az "elmúltnyolcévezés" már nem olyan hatékony, amikor ők is annyi ideje vannak kormányon.
Kell az új ellenségkép.
A társadalom addig sem azzal foglalkozik, hogy ők mennyit lopnak, meg hogy teszik tönkre az országot.
Ráadásul még rá is lehet fogni Sorosra.
"-Csökken az életszínvonal?
-Soros!
-Alacsonyak a fizetések?
-Soros!
-Korrupt a kormány?
-Dehogy... Soros!"
Hát nem hatékony!? Eddig úgy tudtam, hogy a hülyéknek kétszer, a komplett hülyéknek háromszor kell elmondani valamit, hogy megértsék, megjegyezzék.
Már van egy újabb kategória.A Fidesz hívőknek naponta háromszor kell ugyanazt elmondani. Soros annyit jót tett Magyarországért, a magyarokért, amennyit még soha senki. Ártani soha semmiben sem ártott.Soros nyilván nem angyal és nem is ördög. A Soros Alapítvány tevékenységét szerintem kritizálni nem lehet mert teljesen pozitív.Ráadásul pályázni lehet a pénzekre és nem direkt politikai célokra inkább társadalmi jellegű. Teljesen törvényes és jó célokat szolgál.Soros mint üzletember az ami vitatható, kritizálható. Ezzel együtt azt kell mondanom, hogy inkább örömteli az és ez nem csak Sorosra jellemző, hogy ezek az emberek tudják, hogy a pénz birtoklása felelősséggel is jár. Senki nem kötelezte Sorost, hogy támogasson egyetemet, oktatást, olyan civil szervezeteket amik társadalmilag fontos szerepet töltenek be, stb. Amikor a Soros Alapítvány ad attól Soros nem gazdagabb hanem ez neki pont költség. Ha nem adna akkor boldogabb lenne a világ ? Hát pont nem.
Nem tudom, hogy vágott tönkre sok embert, de ha a font árfolyamának letöréséről van szó, akkor azt az angol kormány qrta el (nem kicsit, nagyon), és Soros csak a piac alapvető feladatát teljesítette, miszerint, hogy a piac igazodik...
Ha ő nem nyer rajta, nyert volna rajta más.
Pedig akkoriban már hetek óta mindenki arról cikkezett, hogy a Bank of England mesterségesen tartja magasan az árfolyamot, annak semmi valóságos gazdasági alapja nincs.
Soros intervenciója gyanánt szépen be is igazolódott, hogy nem is volt.A font árfolyama a fonthoz képest stabil maradt.
Ha lett volna valós alapja, Soros akár hasonló értékben veszteséget is elszenvedhetett volna.
Soros adott pénzt Lázár János programjára.
A roma és szegény gyerekek felzárkóztatását segítő program, amely Lázárnak nagy szívügye volt, több mint 60 millió forintot kapott 2008 és 2012 között a Soros által alapított Roma Education Fundtól (REF)
1 millió dollárt utalt át az alapítványa kolontári vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére.
Ezt a sok "ÍKÚ" bajnokot teszteltetni kellene, mielőtt szavazni engedik őket!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.19. 15:33:29

@a nagy hohoohooo: "hiába próbálja Magyarországot a hagyományos családmodell védelmezőjének feltüntetni"

De igenis, védik a hagyományos magyar családmodellt - apu veri anyut. Heti rendszerességgel meghal egy magyar nő családon belüli erőszak következtében, tízszer annyi, mint ahány terrorista áldozat van az 500 milliós EU-ban.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.19. 15:42:30

@a nagy hohoohooo: kedvenc ervelesem

kommunistak: - Zorbant valtsak le mert kommunista
sorosistak: - Zorbant valtsak le mert sorosista

bru hu hu

Helga Beauty Salon. 2019.02.19. 16:09:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: . Heti rendszerességgel meghal egy magyar nő családon belüli erőszak következtében, tízszer annyi, mint ahány terrorista áldozat van az 500 milliós EU-ban.....................

Akkor cseréld ki a feleségedet egy terroristára, mert kisebb az esély hogy meghal !
De kicserélheted bazdmeg egy nílusi krokodilra is, mert Európában, nulla az áldozataik száma! Itt egy valamiből van sok, az agyatlan libsik értelmetlen buzi hasonlataiból!

Helga Beauty Salon. 2019.02.19. 16:17:19

@Homo fideszbirkusz: Rengeteg pénzt kapott Sorostól a Fidesz és személyesen Orbán.......

Ez igazából soha nem tudom hogy miért írjátok. Orbán nyilvánvalóan nem Soros barátja (embere), akkor mi a lófaszt akartok ezzel!
Persze a libsierkölcsöt ismerve nálatok az lenne a természetes ha hálából a régi támogatásért most eladná az országot neki ugye?
Az, hogy ti eladnátok és annyi migrit telepítenétek be amennyit csak küldenek, az evidens!

2019.02.19. 16:22:12

Ez az!
Üssétek egymást (most még) virtuálisan, hagy szakadjon a pofa!

Megy a hírig/szájtépés ezerrel, közben meg jön a hír, hogy már családostól is lehet menni dolgozni abba a geci sorosista/liberális/buzipártolós EU-ba annyiért, amennyit ebben a (halszagú) gennyes országban még 20 év múlva sem fognak kapni, 4 gyerek ide vagy oda.

Ennyi.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.19. 16:30:11

@Látens Inszinuáció: S miert ne lehetne menni? A szaraboknak nincs kedvuk dolgozni, meg kapnak segelyt.

Le kene zarni a hatart?

Helga Beauty Salon. 2019.02.19. 16:47:29

@Látens Inszinuáció: Megy a hírig/szájtépés ezerrel, közben meg jön a hír, hogy már családostól is lehet menni dolgozni abba a geci sorosista/liberális/buzipártolós EU-ba annyiért, amennyit ebben a (halszagú) gennyes országban még 20 év múlva sem fognak kapni, 4 gyerek ide vagy oda. ......................

És akkor mi van? Rengetegen megélnek itt és nem akarnak elmenni sehova. Aki akar mehet. Akit pusztán anyagi szempontok vezérelnek, az menjen is!

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.02.19. 17:00:11

Ki a faszom nézi ezt az aberrált echofaszságot? Mi a faszomért foglalkoztok még mindig az ilyen kreténekkel, mint a bayer meg a semjén? Ugassanak csak a birkáiknak a tévéjükön, ki nem szarja le. A lényeg hogy nem kell azt nézni ellenzékiként, a parlamentjükbe se kell bemenni satöbbi. Basszák meg a tévéjüket meg a parlamentjüket maguknak!

morph on deer 2019.02.19. 17:11:37

”Semjén szerint aberrált az ország nagyobbik része”

Szerintem is.
A kétharmad még mindig a nagyobbik rész, szóval Semjén ezt jól tudja.
Bár igaz, hogy ki sem néztem volna belőle ezt az őszinteséget, biztos a rénszarvas hatott a lelkiismeretére...

Helga Beauty Salon. 2019.02.19. 17:33:30

@morph on deer: biztos a rénszarvas hatott a lelkiismeretére.............

Le vannak szarva a szarvasok!

Fikalnyik Eugén 2019.02.19. 17:47:48

@Helga Beauty Salon:
█▀▀ ░▀░ █▀▀▄ █▀▀ █▀▀ ▀▀█ █▀▀▀ █▀▀ █▀▀ ░▀░
█▀▀ ▀█▀ █░░█ █▀▀ ▀▀█ ▄▀░ █░▀█ █▀▀ █░░ ▀█▀
▀░░ ▀▀▀ ▀▀▀░ ▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀

a nagy hohoohooo 2019.02.19. 18:19:53

@Helga Beauty Salon: Bocika úgy látom megint nyitvahagyta valamelyik túlértelmes a istállóajtót ...hehee Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni ...
Te annyira kretén vagy cseszd meg.Szerintem egy nyolcvankilós tumor nőtt ki a seggedből és humanoid alakot öltött.
Ne beszélj magadban hülyeségeket mert aztán nem emléxel ki mondta..heee... .már nem egyszer írtam,Kósának a FideSS rendkívüli és meghatalmazott közhülyéjének volt egy ostoba ötlete,a választásokon való részvételt kössék bizonyos értelmi képesség szinthez.
Már akkor felmerült mi lenne ha az újságokba regisztrálóknál is ez lenne,akkor lehülyéztük Kósát...,de látva téged az a Kósa nemis annyira hülye..Egyébként ahogy látom rád fér egy kis tanulás , ha igyekszel és eggyel növeled az IQ-dat még moszat is lehetsz.
Bakker te gyengébb vagy, mint gondoltam ... ha rádnézek tényleg egy illegális bevándorlót látok aki a Lipótról vándorolt ki a közéletbe épülésünkre :) mindig széles mosollyal nyugtázom ,hogy éppen azok ellenzik a menekültek befogadását akik a világon egyedüli népként ünneplik a honfoglalást ..heheee...téged teljesen megfertőzött a kormánypropaganda, a baloldal már ötvenszer megmondta: nem ellenőrzés nélküli bevándorlás és nem is letelepedési kötvény kell, hanem tisztességes menekültügyi eljárások, nemzetbiztonsági vizsgálattal,az hogy migráns-e, akkor derülne ki, ha megvizsgálnák rendesen, méltányosan a kérelmét. akik ide jöttek, azok menekültek, és csak a kérelmük kivizsgálása után derült volna ki, hogy "csupán" egy jobb élet reményében jöttek vagy háború elől menekültek, de keresztényi szempontból, az is pont ugyanolyan menekült, aki az éhhalál elől jön, "csupán" a jobb élet reményében. a kormány ráadásul azért sem tartja menekülteknek ezeket az embereket, mert szerintük csak az első országig tart a menekült státus, utána már minden más háborúmentes ország biztonságos, így akik szerbiából jönnek már migránsok. igaz, hogy a világon senki nem így értelmezi a menekült-státust, és szerbiát senki sem tartja biztonságos országnak.
De mindez mellékes is, mert kifejezetten a keresztényi magatartást kéri számon a kormányon (emberséges bánásmód, retorika, stb).
Vagy küldjünk vissza mindenki?.. :) mondjuk 896-tól vagy már korábbról? Mi legyen az indiai származású bankigazgatóval Párizsban? Vagy a muszlim tanárnővel, aki a Canterbury-i Saint John's-ban tanít? Meg az orosz maffiózóval és a kínai kémmel, akik a letelepedési kötvénnyel jöttek be? ez utóbbiak mennyivel Európa-kompatibilisebbek? Köszi.

Na, kábé ilyen hiteles minden amit
mondanak... ezen már csak röhögni lehet.... vagy sírni...Tudod nálunk van egy mondás: Nem mindegy , hogy az okos hülyéskedik , vagy a hülye okoskodik!
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt ...Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.19. 18:23:32

@morph on deer:

Hiába, soros hibát Brüsszel vétett, Soros meg röhög. Ja, és migráncsok.

a nagy hohoohooo 2019.02.19. 18:39:45

@Helga Beauty Salon: A tárgyilagosság a professzióm ,szidnak is érte az érvelés helyett az orbánvalagszolgálatos "ÍKÚ"vitézek.Ezért is szeretem és művelem az iróniát és a szarkazmust ,ha tetszik másoknak,ha nem ,tanuljanak meg tényekkel érvelni és ne nem ellenőrzött baromságokkal.
Az ún.:menekültbűnözésről Németországból,

Február 16., 18:51 ·

A németországi Szászország tartományban a szélsôjobb AfD egy kimutatást követelt a szász önkormányzati parlamentben arról, hogy a 2018-ban rendôrökkel szemben történt fizikai támadások elkövetôi milyen nemzetiséghez tartoznak.

A szász rendôrség által készítettet statisztikai kimutatás eredménye nem pont az, mint amit az egyedül dúvad migráncsozásra beállított AfD látni szeretett volna.
A szász önkormányzati parlamentje nyilvánosságra hozta a listát.
Kapitän Schwandt
Február 16., 18:19 ·

Admin // Ankerherz ⚓️❤️

Die AfD-Fraktion im sächsischen Landtag hatte eine Anfrage gestellt, welcher Nationalität die Angreifer von Polizisten 2018 im Freistaat...
Továbbiak
Admin // Ankerherz ⚓️❤️

A Szász Landtag-i erősítő csoport feltett egy kérdést, mely az állampolgárság a 2018-es rendőrség támadók a szabad államban.
Az eredmény valószínűleg nem az, amire a erősítő illik. Az irónia:Na, még egy magyar-német kettős állampolgár is van köztük.
Nyilvánvaló, hogy egy másik problémát jelent...Hát ezzel pofára estek,és nemcsak ezzel

·www.facebook.com/kapitaenschwandt/posts/1243103825843855

Aztán gyere máskor is hehee...jó röhögni a teféle tanulatlan säggbuta orbánszärcsimbókokon hehee.....ahogy feldobod a saját ostoba szärod höhöö....oszt a vezérimádattól bambán tátott szájjal aládzsavelsz ...hihiii....
Mindig mondom :inkább szidják az embert mint az ostoba butasága miatt kiröhögjék hehee...brhühüü....

morph on deer 2019.02.19. 18:45:01

@Helga Beauty Salon:
“Le vannak szarva a szarvasok!”

Szarvasszarral.
Csak nehogy a csodaszarvas is magára vegye, és megsértődjön!
Mint mikor a vas- és fémipari szövetkezet emblémájába került. Ja, Szarvason.
Így lett a csodaszar vas...

Helga Beauty Salon. 2019.02.19. 18:50:13

@a nagy hohoohooo: Nekünk van kétharmadunk, hiába ugrálsz öcsipöcsi! Azt is régóta tudjuk hogy egy bunkó proli vagy, tehát ezt is felesleges bizonygatnod, valamint a terjengős hülyeséghalmazodat is feleslegesen írogatod mert nem olvassuk.
Tömören, egy kis csicska vagy.

Ranó Matyi 2019.02.19. 18:56:39

@paraszthajszal: á, nem választ el téged egy hajszál a paraszttól

Ranó Matyi 2019.02.19. 18:58:41

@Helga Beauty Salon: a prolik uralma van most orbánnal. Ha őt bárki bírálni meri, nem a konkrét dologgal foglalkoznak, hanem a másik emberrel. Azt kell leprolizni, lehazaárulózni, és meg is van a boldogság a fideszes lelkükben. Virtigli kommunisták

Ranó Matyi 2019.02.19. 18:59:31

@morph on deer: kurva anyádat a szarvasiak nevében

kolomparlole1114 2019.02.19. 19:06:15

@Helga Beauty Salon: Te is folyton csak hülyét csinálsz magadból, mi a bajod ezzel?

morph on deer 2019.02.19. 19:10:48

@látjátok feleim szümtükkel:
“Soros meg röhög”

Az még hagyján, de már Juncker is!

index.hu/belfold/2019/02/18/egy_vilaghiri_magyar_szarmazasu_szemelyt_tesz_a_kormany_az_uj_plakatjaira/

Nekem közben a korsó meg a kútra járás jutott eszembe, minthogy komoly esélyt látok arra, hogy ezúttal a korsónak szétrugják az alfelét.

morph on deer 2019.02.19. 19:14:21

@Ranó Matyi:
“kurva anyádat a szarvasiak nevében”

Köszönöm!
Ezek szerint te is állatbarát vagy?
:)

Helga Beauty Salon. 2019.02.19. 19:21:36

@morph on deer: Ezek szerint te is állatbarát vagy?............

Ő is marha, vagy valamilyen más agancsos.

Kanyarfúró 2019.02.19. 19:28:24

@Nincs közöttünk csicska:
"Ja, es egy tipikus nem-ner vallalkozo is kijon 10%-bol, szoval mirol beszelsz.
Koszonnyuk Orbannak az alkalmazottak adocsokkenteset is!"
A nagy köszönöésben számolj már egy kicsit! 10 millió alatt (az emberek többságe ide tartozik) befizeti az EHO-t és ha nincs évi 2-5000 USD külföldi számlára, banktrükkökre, offshore cégre akkor a 19% SZJA-t is. Szóval évi 5-10 millió környékén az effktiv adó mégis csak 25-30% lesz.
Szerintem te sem a 100-as kategóriában vagy.

a nagy hohoohooo 2019.02.19. 19:44:36

@Helga Beauty Salon: te is tátott szájjal szaladgálsz a faszerdőben édes fiam. Látom lábon hordod ki az agyhalált vagy valami..Ugye nem tetszik akkora marhának lenni, hogy 2.700.000 embert tart 8.000.000 kétharmadának?. Hányan vagyunk az országban? 9.5 millió? Határon túliakkal együtt? 15 millió? Hányan szavaztak a fideszre? Kb. 2 és fél millió? Na akkor tessék szépen megfordulni és seggberúgni magad, hogy felébredjél. A 2/3, csak egy reklámszlogen.49% al csalt magának orbángazdig a választási törvénnyel ,a győzteskompenzációval ,a határon túliak buszoztatásával,a magyar külföldön dolgozók akadályoztatásával ,a gyűlöletkampánnyal ,a szegényeknek krumpliosztással,az Erzsébet utalvánnyal .
Éppen ezt írta le az EBESZ,az OSCE jelentésben:
EBESZ-jelentés: A magyarokat a választások előtt korlátozták.EBESZ: nem voltak adottak az egyenlő feltételek a magyar választáson.A dokumentum megállapítja, hogy a választópolgároknak sokféle politikai választási lehetősége volt ugyan,

de a megfélemlítő és idegenellenes retorika, a média elfogultsága, az átláthatatlan kampányfinanszírozás szűkítette a valódi politikai vita terét, és korlátozta a választókat abban, hogy teljes tájékozottság birtokában dönthessenek.
A jelentés szerint meglehetősen erős gazdasági teljesítmény és alacsony munkanélküliségi ráta közepette tartották a választást, amit részben beárnyékoltak a politikai korrupció miatt felmerült aggályok. Másrészt a migráció kérdése 2015 óta központi helyen áll a kormány politikájában, 2016 óta pedig széles körű kampányt folytat a kabinet, hogy felhívja a figyelmet a migrációval kapcsolatos álláspontjára, és eltökéltségére, hogy megvédje Magyarországot a külső erőktől – ezek alatt leginkább az Európai Uniót, az ENSZ-t és Soros Györgyöt értik.

Az ODIHR jelentése emlékeztetett, hogy ez a retorika belföldön és külföldön is aggodalmat keltett, mert alkalmas lehet etnikai alapú és vallási intolerancia gerjesztésére.

Egyértelmű versenyelőnyt jelentett a Fidesznek, hogy kampánytevékenységétől többnyire megkülönböztethetetlen volt a kormány kiterjedt tájékoztató kampánya. A kampány ráadásul egybeesett közpénzekből juttatott támogatások váratlan kiosztásával is: a miniszterelnök március 7-én bejelentette, hogy minden nyugdíjasnak tízezer forintos utalványt adnak, a háztartások rezsiköltségét pedig tizenkétezer forinttal csökkentik. Ezt a döntést a kormány hirdetésekben reklámozta. Az ilyen esetek miatt az OHDIR azt javasolja, hogy az egyenlő esélyek érdekében lépéseket kell tenni a kormányzati szervek és a pártok által folytatott kampánytevékenység szétválasztására.
Az ODIHR szerint számos ellenzéki párt jelezte, hogy nehézséget okozott számukra a támogató aláírások összegyűjtése, miközben ez sok új és ismeretlen pártnak néhány nap alatt sikerült. A megfigyelőknek arról számoltak be, hogy ez csalárd módszereknek köszönhető, és ezen pártok elburjánzását a közpénzzel való visszaéléssel indokolták, de más magyarázatok szerint a szavazatmegosztásra is alkalmasak voltak.

A jelentés megállapítja, hogy a közszolgálati média az M1-en sugárzott tájékoztatásában részrehajlást tanúsított.

A kormánykoalícióról és a kormányról szóló tudósításoknak 96 százalékban pozitív volt a hangvétele, az ellenzékről szóló tájékoztatásé 82 százalékban negatív.

Az ODIHR közölte, hogy bár a politikai pártok aggodalmuknak adtak hangot a választás napján történt szabálytalanságokkal kapcsolatban, és nagy médiaérdeklődés követte az egyes választókörzetekben követeltek újraszámlálást,
hvg.hu/itthon/20180409_EBESZ_nem_voltak_adottak_az_egyenlo_feltetelek_a_magyar_valasztason
Magyarország, Országgyűlési Választások, 2018. április 8.: ELŐZETES MEGÁLLAPÍTÁSOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK
www.osce.org/hu/odihr/elections/hungary/377413
Próbálj megszabadulni ettől a fóbiádtól, mert nem tesz jót lelki egészségednek,már úgy nézel ki agyilag mint egy pár hónapos büdöszokni.A valami és a semmi határmezsgyéjén van és hűen tükrözi a 30-as IQ-dat..!!!
Najó, kis túlzással 30-as... de csak akkor ha hozzáadjuk a Lidl-ben gyűjtött pontjait is

ze11 2019.02.19. 19:59:07

"Semjén szerint aberrált az ország nagyobbik része" - viszont szerintük az ország nagyobbik része rájuk szavazott, úgyhogy...

Dzseem 2019.02.19. 21:10:03

@Helga Beauty Salon: jaja Nektek van 2/3-otok .. hála a jó égnek de tényleg. :-)) Legyél rá büszke ám! Csináltass pólót minden napra jó a nagy betűkkel rajta. Meg írjál verset is róla, esetleg hobbi szinten oldjál meg 2 ismeretlenes egyenleteket csak azért, hogy hátha a végén az X=2/3 lesz. Mekkora flash lenne a végén mi? :-))

paraszthajszal 2019.02.19. 21:48:13

@morph on deer: ”„»Semjén szerint aberrált az ország nagyobbik része«

Szerintem is.
A kétharmad még mindig a nagyobbik rész, szóval Semjén ezt jól tudja.”

@ze11: „»Semjén szerint aberrált az ország nagyobbik része« - viszont szerintük az ország nagyobbik része rájuk szavazott, úgyhogy...”

Na, ezt sikeresen benéztétek lippsikéim, a b1 blogíró alaposan megvezetett titeket.

Semjén természetesen semmi olyasmit nem mondott, hogy az ország nagyobbik része lenne aberrált, ez a b1 blogíró csavaros észjárásában (szokásos buta b1 matek + illogika) állt össze így.

Semjén állítása azokra vonatkozott, akik nem értenek egyet a kormány családpolitikájával, és a nagyokos b1 blogíró ilyenkor persze úgy számol, hogy tavaly áprilisban listán 49,6%-ot kapott a Fidesz-KDNP, TEHÁT a szavazatok 50,4% nem rájuk érkezett, TEHÁT bizonyára a többség nem ért egyet a kormány családpolitikájával sem (az már bizonyára nem zavarja az idiótát, hogy pl. a csaknem 0,2-os Családok Pártja, a Magyar Igazság és Élet Pártja szavazói, a Jobbik szavazók egy része bizonyára teljesen egyetért a meghirdetett program céljaival).

paraszthajszal 2019.02.19. 21:50:52

@Dzseem: „hobbi szinten oldjál meg 2 ismeretlenes egyenleteket csak azért, hogy hátha a végén az X=2/3 lesz”

Sajnos nekem a nulla ismeretes egyenlet eredménye sem lett 2/3: :-((((

Ballib elkúrás + ellenzéki bohócválogatott* + kormányzati sikerek – 2022 = 4/5.

Sir Gombóc 2019.02.19. 21:51:34

@Ranó Matyi: ne sértegesd a mezőgazdaságban dolgozókat.

Dzseem 2019.02.19. 21:53:48

@paraszthajszal: a kormányzati sikerek az X ugye? Mármint az ismeretlen .. :-))))

2019.02.19. 23:42:11

@Rónarider:

O1G.

O 1 hatalmas G.

O 1 hatalmas GENIUSZ.

Erre van matematikai bizonyitek:
Ketto = 3 * 2/3.

Hogy a tettei jok vagy rosszak az mas kerdes.
Ideologiai, meg szemlyes agymosottsag fuggvenye mindket iranyba.

Rónarider 2019.02.20. 00:11:35

@CaptainG: dec.25.
az előző géniusz akkor hagyta el a sapkáját.
ez is legkésőbb akkor. már ha van igazság.

paraszthajszal 2019.02.20. 08:05:09

@Rónarider: „akkor hagyta el a sapkáját”

Érdekes ez a „demokratikus ellenzék” – nem abban reménykednek ám, hogy 13 év után végre legyőzi választásokon a nemzeti oldalt, ó nem.

Abban reménykedtek, hogy „elhagyja a sapkáját”, milyen kis eufemisztikus szóvirág.

Csak vigyázzatok azért lippsikéim, nehogy véletlenül ti hagyjátok el azt a sapkát…

@Ranó Matyi: „á, nem választ el téged egy hajszál a paraszttól”

Téged se sok a Ratyi Manótól.

Rónarider 2019.02.20. 09:05:00

@paraszthajszal:
nem mindenki "lipsi" aki gyülöli orbán hazug maffiáját és féregforma jellemét, de mindenki ostoba barom aki bedől neki.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.20. 10:19:08

@CaptainG:

Jogos. Annak a géniusza, hogy miként kell kevesebb szavazatból 2/3-ot csinálni.

Helga Beauty Salon. 2019.02.20. 11:15:17

@Dzseem: jaja Nektek van 2/3-otok .. hála a jó égnek de tényleg. :-)) Legyél rá büszke ám! Csináltass pólót minden napra jó a nagy betűkkel rajta. .......................

Ez nem dicsekvés, csak szimpla ténymegállapítás. Tudod a világon mindenütt úgy van, hogy aki a legtöbb szavazatot kapja, az kormányoz és annak az akarata érvényesül.
Nálunk viszont a debil ellenzékiek klimaxos picsák módjára hisztériáznak mindenért, mintha az ő óhajaikat kellene lesni. A másik szomorú történet a csalás emlegetése, meg a hányan nem a fideszre szavaztak duma. Ez már annyira szánalmas és annyira nem lehet mit kezdeni az ilyen balfaszokkal, hogy egyszerűen odakarcolom hogy 2/3, hagy egye a rosseb őket még jobban! Beszélnék én értelmesen is ha lehetne, de így marad a szívatás!

Dzseem 2019.02.20. 12:24:31

@Helga Beauty Salon: én ezt teljesen értem is. Valamit mindenképp be kell látni. Függetlenül attól, hogy X vagy Y diadalittasan büszke arra, hogy megnyerte a választást. Ez pedig az, hogy ez önmagában nem jogosít fel senkit arra, hogy ezért magasabb rendűként élje meg önmagát. Nincs ott rendben rengeteg dolog azoknál sem, akik nyertek. Rossz arcú emberek gyülekezete az is. Egymást kiszolgáló rendszer. Persze tudom én .. ez a lényege. De semmi más miatt nem tudna ott lenni ahol van, csakis azért mert feltétel nélkül támogatja a vele egy hiten lévőket. Hinni a kommunizmusban, hinni bármilyen vallásban, hinni egy politikai iranyzatban még nem elég. Hinni az ÉLETBEN az frankó. De az meg nem kötődik politikai nézethez és oldalhoz. Én ebben hiszek. Ezt meg tudom úgy oldani, hogy ne is kelljen senkitől elfogadom azt, hogy megmondják nekem, hogy mi a jó. Hogy hogyan lesz nekem majd “jó” csak 1-2 dolgot el kell ehhez fogadnom. Nem! Ez politika semmi más. Az pedig egy közösség életében való részvétel. A politikus ezt igyekszik formálni .. ezért politikus. Nem nagy ember, nem isten, akire felnézünk, nem kell elfogadni akkor sem ha történetesen 2/3 vagy 4/5 van mögötte. Mert ez CSAK politika. Az én szótáramban ez jelentéktelen. Minél jobban hagyja az ember, hogy átszője a mindennapokat ez a mesterségesen kreált már-már popsztár kultúra, annál kevésbé látja magát az életet. Bal oldal jobb oldal liberális meg nemzeti érzetű, meg hókuszpókusz .. nem más, mint manipuláció. Sok ember együtt is tud nagyon nagyon buta lenni. Sőt .. akkor csak igazán. Minden ember születésétől kezdve a gyerekkorában kapott ingerek alapján lesz valamilyen. Kb amit lát és magába szív. Aki önmaga képes maradni az mindegy, hogy mások hova kategorizálják, az akkor is a legfontosabb dolog. Nekem teljesen mindegy, ha tényként van megállapítva és kihirdetve egy 2/3-os többség. Egyszer majd azért nézd meg, hogy hogyan és kikből tevődik össze. Nem mindegyik olyan hidd el, mint Te vagy és sokkal törékenybb az egész annál, mint hiszed. Ezért vigyáznak rá olyan nagyon. És nem rád vigyáznak, az egyénre magára, hanem a 2/3-ra. Nem egy egész országot irányítanak (politikusok ismétlem) hanem azt a csoportot, akik magukénak vallják a csoportot amiben vannak. A csoporton kívüliekkel azonban hiba, amit tesznek. Lehet, hogy ez így messzire visz .. de én úgy látom.

Helga Beauty Salon. 2019.02.20. 13:04:30

@Dzseem: Függetlenül attól, hogy X vagy Y diadalittasan büszke arra, hogy megnyerte a választást. Ez pedig az, hogy ez önmagában nem jogosít fel senkit arra, hogy ezért magasabb rendűként élje meg önmagát..............

Ez így rendben is volna, magam is így gondolom.
Nézd meg a konkrét esetet és azt hogy kinek írtam. Olvasd el a nagyhoho fölényeskedő és paraszt firkálmányát, neki szólt a kétharmad, részletesebben válaszolni számára képtelenség mert színtiszta hülyeség amit összehord és méltóságon aluli is volna, viszont tudtam hogy ezzel felhúzom.
Mindazonáltal a 2/3 tény és nem árt néha felhívni rá a figyelmet, mert mint említettem, egyesek nem veszik észre, hogy mostanában nem az ő kívánságaiknak kell megfelelnie a kormányzásnak!
süti beállítások módosítása