B1 blogcsalád



7 eset, amikor a kormánysajtóból előbújt az őszinte náci

2019. február 15. - nickgrabowszki

Ez ám a morális fölény. gg_2.jpg

Miközben a kormánypártok irgalmatlan erőfeszítéseket tesznek, hogy magukról  elhárítsák, a Jobbikkal kiegészülő egységes ellenzékre - tu quoque alapon - rábizonyítsák a szélsőjobboldaliság, az antiszemitizmus és a náciság vádját, naponta kerül elő egy bizonyíték, hogy jobban járnának, ha a saját médiájukban keresnék a neonyilasokat, a pár évvel korábbi Jobbik-retorika örököseit.

Íme 7 eset, amikor a NER-agitátorokból előtört az őszinte, elementáris szélsőjobboldaliság:

1. Pozsonyi Ádám a 888-on értekezett a "faji öntudatról", ami szerinte a létezés alaptörvénye.

2. Az újraindult kormánylap, a Magyar Nemzet úgy látta jónak, hogy a újság 80 éves történtéből a címlapos vezércikkében egy 1939 januári publicisztikából idézzen hosszasan, amelyben az akkori kormányfő politikája mellett álltak ki. 1939 januárjában a miniszterelnök Imrédy Béla, az utóbb kivégzett háborús bűnös volt.

3. A lap később sem tagadta meg magát: csütörtökön Lenhardt Balázs volt jobbikos képviselő, a Kurucinfó oszlopos szerzője írhatott bele hosszú cikket, aki korábban arról értekezett, hogy "az MTK zsidó csapat, azért nem szeretjük".

4. Miközben Sneider Tamás jobbikos pártelnök felesége karlendítésének kiemelt helyet szentel a kormánymédia, saját szerzőitől sem áll messze a náci üdvözlés: Oláh Gellért egy egyértelmű karlendítés miatt kényszerült felmondani a 888-nál.

5. A kormánysajtó 3 szerzője, Megadja Gábor, Ambrózy Áron és Vésey Kovács László az Echo TV-n állt neki burkoltan zsidózni, és Jákob Péterként emlegetni a Jobbik szóvivőjét. Az Echo TV elhatárolódott, elnézést kért, megígérte, hogy nem hívja meg őket többet, de nincs hír arról, hogy főmunkaadóik, a Pesti Srácok és a 888 is kirúgta volna az őszinte kormánypárti agitátorokat.

6. Ugyancsak nincs hír arról, hogy bármi baja lett volna Trombitás Kristófnak, aki az állami M5-ön követelt hősöknek kijáró bánásmódot Budapest 1944-es védőinek, a Waffen SS tagjainak és a nyilasoknak.

7. De neki amiatt sem kellett távoznia, hogy meleggyógyászattal foglalkozó műsort vezetett, ahol betegségnek minősítettek egy nekik nem szimpatikus szexuális preferenciát.

Ez csak az utóbbi napok termése. És akkor például Bayer Indokzsidó, Mi A Teendő, Cigánygázolás Esetén, továbbá Eritreai Állatok Zsolt, a fehér keresztény férfiak hős védelmezője még visszafogott is volt a héten. De nem volt rá szükség, van utánpótlás bőven.

Úgy tűnik tehát, a Fidesznek volna hol keresni a nácikat. Nem is kell nagyon messzire mennie hozzájuk. És ezek után értekezett Gulyás miniszter a kormánysajtó morális fölényéről.

Hiába, nem lehet büntetlenül rasszista-uszító kampányokat folytatni, vagy zsidó öregemberek gonosz (persze fiktív) tervével teleplakátolni az országot. Ezek a maguk módján sikeresek voltak, a Fidesz az utóbbi 4-5 évben integrálta a szélsőjobboldalt, amit most megpróbál letagadni, kurvának is, meg szűznek is látszani, de nem túl nagy sikerrel.

Embert barátjáról, kormányt nácijáról. Egy autoriter, fajvédő kormánynak az emberei is azok leszek, és fordítva: sokat elárul a kormányról, ha a nácik támogatják. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9414629042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Behaton 2019.02.15. 16:11:58

"...a Fidesz az utóbbi 4-5 évben integrálta a szélsőjobboldalt, amit most megpróbál letagadni, kurvának is, meg szűznek is látszani, de nem túl nagy sikerrel..."

Mégis az ellenzék védekezik, és kénytelen magyarázkodni, mikor megpróbálja integrálni a széljobb maradékát. Idegen, számotokra ismeretlen terepen próbálkoztok.
Nem megy ez nektek. Döbbenetes, hogy mennyire eszköztelenek és esélytelenek vagytok Orbánék ellen.
Így jártatok....megint.

FCUK5 2019.02.15. 16:49:12

elég vicces, ahogy náciztok, mikor össze készültök épp fogni az általatok évekig nácizott Jobbikkal, miközben az szemernyit sem változott. de hajrá, az ország ismét jól szórakozik.

Hungryhorse 2019.02.15. 17:11:20

Hiteles sneiderék oldaláról náciznotok ballibbant agyhalottak!

morpho 2019.02.15. 17:54:51

Gyorsan jött három nagytudású bevédeni az operettnáci propagandista kollégákat! Szép volt srácok! Bravó!

2019.02.15. 18:18:06

@Behaton:

"esélytelenek vagytok Orbánék ellen."

hát, oka van ugye? aki közpénzből felzabálta magyarország független médiáját, hogy a hozzád hasonló faszkalapok agyát mossa, sikerrel, csodálkozol dolgokon?

soha nem éltük ilyen padkány országban, mint most a főczigány alatt, és a helyzet romlik, s minden csak lopódik elfele, napról napra.

Elios ról mit tudtod fidessczigányok? miért futamodott meg a führer?

rallus 2019.02.15. 18:55:51

Valami baj van az értékrenddel, ha a burkolt zsidózás nagyobb bűn, mint a nyílt nácizás...Akkor gyakorlatilag súlyosabb sértés valakit zsidónak tartani, mint nácinak! Van ennek valami történelmi oka?

morpho 2019.02.15. 19:50:08

@rallus: Van annak értelme, amit leírtál?

paraszthajszal 2019.02.15. 19:56:30

„zsidó öregemberek gonosz (persze fiktív) tervével teleplakátolni az országot”

Persze fiktív, azért tiltakoznak az emberei a BBC-n, ha a kormány az általatok kívánatosnak tartott tömeges betelepítés helyett „saját forrásból”, az őshonos nemzet népszaporulatának támogatása révén oldaná meg a demográfiai problémáit.

Mellesleg az, hogy Soros György éppenséggel zsidó, épp SEMENNYIRE nem szempont az ő megítélésében; akkor persze nagyon szűköltetek is, amikor kiderült, hogy Netanjahu pl. igenis jóban van Orbánnal, tőle simán megkapták a „kóser” pecsétet, ezzel pedig megdőlt a hamis antiszemita mítosz.

taga20 2019.02.15. 20:10:06

@rallus: szerintem tedd le a csavarlazítót, me baj lesz belőle!:))))

morpho 2019.02.15. 20:50:11

@paraszthajszal: "általatok kívánatosnak tartott tömeges betelepítés"
Kurvára unom már ezt a propagandahazugságot. Abba kéne hagyni!

"amikor kiderült, hogy Netanjahu pl. igenis jóban van Orbánnal"
Bezony. Mikor Budapestre jött le is szedette az összes Soros plakátot. Ez picit ellentmond neked bértroll!

DR. Smit Pal 2019.02.15. 21:23:19

" Megadja Gábor, Ambrózy Áron és Vésey Kovács László az Echo TV-n állt neki burkoltan zsidózni, és Jákob Péterként emlegetni a Jobbik szóvivőjét. Az Echo TV elhatárolódott, elnézést kért, megígérte, hogy nem hívja meg őket többet,"

Ez jo nagy baromsag, mert akkor lenyegeben megszunik a musor, egy ilyen jelentektelen senkit sem erdeklo marhasag miatt. Senkinek fol sem tunt.

DR. Smit Pal 2019.02.15. 21:27:12

@rallus: Ez az, akkor a zsido az szitok szo, sertes ??
Miert ne lehetne valakit zsidonak, romannak, nemetnek tartani okkal vagy ok nelkul ?

morpho 2019.02.15. 22:03:41

@DR. Smit Pal: "okkal vagy ok nélkül" Talán azért, mert áthallásos, érzékeny terület. Román holokauszt például nem volt. Ha ezt sajátból nem érted és felteszed ezt a kérdést, akkor mindegy.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.02.15. 22:08:28

náci : NSDAP tag : Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei tag : Nemzetiszocialista Német Munkáspárt tag : szocialista munkáspárt

nataga20 kussolsz geciszájú nazi

taga20 2019.02.15. 22:15:16

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

mi az anyád van csúti náci csókolgató? meséjj!

morpho 2019.02.15. 23:13:42

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Eredetileg innen származik a szó, de ma már kiterjedt a jelentése. Mindenki náci, aki az NSDAP elveivel, logikájával, cselekedeteivel azonosul, egyetért.

paraszthajszal 2019.02.15. 23:58:05

@morpho: „»általatok kívánatosnak tartott tömeges betelepítés«
Kurvára unom már ezt a propagandahazugságot. Abba kéne hagyni!”

Ezek szerint te is lemaradtál Hollik István kormányszóvivő pénteki sajtótájékoztatójáról, Brüsszel továbbra sem mondott le a kötelező betelepítési kvótáról:
„Továbbra is erőltetik a betelepítési kvótát, az a céljuk, hogy gyengítsék a tagországok határvédelmi jogait, a pénzzel feltöltött migránskártyán túl migránsvízumot is be akarnak vezetni. Ez utóbbit az Európai Parlament már el is fogadta”

De még pótolhatod a lemaradásodat: www.echotv.hu/hirek/2019/02/15/hollik-istvan-tajekoztato-akciot-indit-a-kormany-a-bevandorlast-osztonzo-brusszeli-tervekrol

„ma már kiterjedt a jelentése. Mindenki náci”

Na igen, ma már a lipsik mindennap rutinszerűen használják a nácit mindenkire, aki egy kicsit is mást gondol a követendő stratégiai irányokról, a migrációról, a családpolitika szerepéről, mint ők. A gyermekvállalás ösztönzése a bevándorlás támogatása helyett szerintük völkisch-rasszista nacionalizmus, mint olvashattuk itt Szelestey úr gyűjtésében.

De azért ennek még rossz vége is lehet; a fogalmaknak ez a fajta túlhasználása, elkoptatása még egyszer csúnyán visszaüthet rátok, mint a fiúra, aki háromszor kiáltott farkast, és amikor a farkas tényleg jött, akkor nem hallgatott rá senki.

Ha egyszer tényleg visszatérnének a nácik, és újra elkezdődnének a listázások (amelyeket egy ellenzéki parlamenti párt képviselője vizionált pár éve), visszatérnének a pogromok, akkor már nem lenne erősebb jelzőtök, a külvilág már nem tudná komolyan venni a segélykiáltásaitok.

morpho 2019.02.16. 00:26:34

@paraszthajszal: Megint mellébeszélsz. Kurva unalmas propagandista vagy!

2019.02.16. 07:18:24

@paraszthajszal:

"Ha egyszer tényleg visszatérnének a nácik, és újra elkezdődnének a listázások"

O1G 1000 listázza a csicskáit, te majom. Egyébként tényleg nézted a kormányszóvivőt, arra matyizol? Beteg állat.

te tényleg egy fullos fizetett fideszmajom vagy. :D

jajdehülyevagyok 2019.02.16. 08:08:47

@Behaton: az ellenzék meg most integrálja a jobbikot.....

paraszthajszal 2019.02.16. 08:48:38

@az EU pénzek zsákolója: „listázza a csicskáit”

Nem a támogatói listákról beszéltem, hanem a zsidólistázásról. Amit a ballibek új barátja, a Jobbik képviselője, Gyöngyösi Márton vetett fel anno az Országgyűlésben.

Ezt a kétszínűséget, az antiszemitákkal való kokettálást a zsidóság szervezetei is elítélik, a külföldi szövetségesekről nem is szólva.

„»Nem lehet ilyet csinálni, mert ez az egész ügyet lejáratja. Olyan családok, akiknek a tagjai megélték, hogy szóról szóra ezekkel a szólamokkal lőtték a Dunába rokonaikat, minden szövetségest komolyan gondolnak«

– válaszolta a rabbi Földi Kovács Andrea műsorvezető azon kérdésére, hogy utólag nem tűnik-e úgy, hogy korábbi antiszemitizmus-ellenességüket csak taktikai okokból vallották a baloldal képviselői.” pestisracok.hu/koves-slomo-borzasztoan-csalodottak-vagyunk-karacsony-gergely-tulment-egy-hataron/

„Kizárja soraiból az LMP-t az Európai Zöld Párt európai parlamenti frakciója, amennyiben a párt együttműködik a Jobbikkal” hvg.hu/itthon/20190212_Kizarjak_az_LMPt_az_europai_Zoldek_ha_egyuttmukodnek_a_Jobbikkal

István Tamasi 2019.02.16. 10:42:44

A zsidózás, cigányozás, arabozás, buzizás, stb mind a kollektív bűnösség elvén alapszik. Tehát aki ezt műveli az alapból egyetért a benesi dekrétumokkal is amik a magyarok kollektív bűnössége elvén alapszik.

John Brennan 2019.02.16. 10:50:11

Pozsonyi Ádámnak igaza van:
"Az Indexen a következőket írja egy fickó:
„Hétfőn nevezték ki a svéd kormányban a zöldpárti politikus Amanda Lindet a kultúrárért és demokráciáért felelős miniszternek. Persze már magában az is megérne egy misét, hogy Svédországban külön minisztérium felel a demokráciáért, miközben nálunk a 14 különböző területért felelős Emmi feladatai közé véletlenül sem került be a demokrácia megóvása, de ez nem is annyira meglepő, hiszen az Emmit vezető Kásler Miklós épp a tudománnyal szembe menő irányt kapó Magyarságkutató Intézet felállítását érezte az egyik legégetőbb kérdésnek, ha már a sürgősségi ellátást meglátása szerint sikerült rendbe tenni.”
Mondom, ezek imádják a demokráciát,de közben soha nem akarják elfogadni.
Kedves haladók! Magyarországon volt egy demokratikus választás, ahol nagy többséggel a jelenlegi kormány szerezte meg a győzelmet. Igen, demokratikusan, az emberek többségének döntéséből. Az ország állampolgárai így döntöttek, és az ország polgárai nem akarnak új választásokat, nem akarnak változást, és nem akarnak se bevándorlást, se egyéb haladó szellemű baromságokat. És a tüntetések se érdekli őket. Ebben mi nem érthető?"

John Brennan 2019.02.16. 10:52:53

@István Tamasi: hú de hülye vagy
a zsidózás stb nem kollektív bűnösség

John Brennan 2019.02.16. 11:03:23

A Pozsonyi Ádám által bírált svéd kulturális miniszter (Amanda Lind) maga is náci:
Lind nyíltan támogatta Mehmet Kaplan korábbi képviselőt és minisztert, akit másokkal együtt úttörőnek és hősnek nevezett. Kaplan korábban a építésügyi miniszteri címéről kényszerült lemondani, miután a Svenska Dagbladetben megjelent egy felvétel, amelyen a nácik zsidókkal kapcsolatos bánásmódjához hasonlította, ahogy Izrael bánik a palesztinokkal.

István Tamasi 2019.02.16. 11:58:08

@John Brennan: Ez a neonáci érvelés: érvelést cáfolni nem képes csak hülyézni.

John Brennan 2019.02.16. 12:07:50

@István Tamasi: te nem érvelsz, a hamis egyenőség nem érvelés

István Tamasi 2019.02.16. 12:11:09

@John Brennan: Na pontosan erről van szó: a zsidózó, cigányozó, stb uszítások és hazudozások esetében hamis egyenlőséget teszel a zsidó, cigány, stb. emberek közé.

John Brennan 2019.02.16. 12:27:18

@István Tamasi: mondom, hogy hülye vagy
egyenlőségjelet te tettél:
zsidózás= kollektív bűnözés elve=benesi dekrétumok jogosak a zsidózó szerint
Ha én zsidóznék, akkor nem en bloc minősítenék egy csoportot, hanem azokat, akikre a viselkedés érvényes. Tehát nem mondanék olyat, mint Kertész Ákos, aki szerint a magyarok genetikailag alattvalók.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.16. 18:18:41

Fidesz = SENKIHÁZIAK bünszövetkezete
Fidesz célcsoport: a társadalom legostobább, legaljább rétege

És ezt legjobban maguk a fidesz szavazók tudják, ezért van nekik minden megszólalásukban kisebbségi komplexusuk és mély gyülöletük az értelmiséggel szemben.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.16. 18:21:37

@John Brennan: Kertész Ákos, aki szerint a magyarok genetikailag alattvalók."

2010 elött én is utáltam ezért ezt a libsit. Aztán 2010 után kiderült hogy kurva nagy igazságot mondott.
Persze a diagnózis ellen mindig azog hörögnek a legjobban, akikre az érvényes.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.16. 18:28:50

@jajdehülyevagyok: "az ellenzék meg most integrálja a jobbikot"

Jaj de megijedtem!

Különösen azért, mert még pár évvel ezelöttig, míg Simicska a át nem szállt a fidesz maffiából a Jobbikra, addig 40% fideszesnek a nácio Jobbik alternatív párt volt egy választásra.

Tehát már megint magatokból csináltatok hülyét illierbe´rált fidióták, hogy fostok a náci testvérpártotoktól!
ja persze ott van a nickedbe, hogy te tényleg nagyonhülyevagy.

Sir Galahad 2019.02.16. 18:40:12

Elég gyenge lista. A 7. pont például mellélövés: ha valaki a homoszexualitást betegségnek tartja, az egyszerűen egy vélemény, ami belefér a szólásszabadság kereteibe, nincs benne nácizmus.

torró 2019.02.16. 18:50:59

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:
Gondolom te értelmiségi vagy ugye? Hát nem látszik!

Ménár Atya 2019.02.16. 18:57:13

Csak kérdezem: Most akkor gyurcsány felvarrja a vöröscsillagot az árpádsávos zászlóra?
Eléggé pofánszarta mind a két párt a válaszóit szerintem, de legalább kibújt a szög a zsákból.
Ennek fényében meg elég nagy marhaság a fideszt antiszemitázni, amikor már a zsidók is nyíltan elítélik a baloldal-szélsőjobb fúziót.
De legalább most látszik hogy fletóék érdeke volt a jobbik létezése, de most nagyon úgy néz ki visszanyal a fagyi.

Ménár Atya 2019.02.16. 19:02:50

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Ennyi marhaságot hogy hoztál össze, kellett az egész DK, vagy csak a helyi DK szellemi kapacitása :)

Kivlov 2019.02.16. 19:08:08

Minél jobb, annál jobb. Régi igazság...

törppicur 2019.02.16. 19:52:37

Eléggé gyengusz ez az egész poszt

Ja és még aljas, előítéletes, gyűlölködő is.

Az 1. pontban megemlített 888-as pozsonyi cikk linkje simán ashwood kolléga nagybecsű posztjára visz

A FAJ, mint olyan a wiki szerint az embereket jelöli - "A ma élő emberek a Homo sapiens („értelmes ember”) faj, ezen belül a mai ember (Homo sapiens sapiens) alfaj tagjai. A Homo sapiens másik alfaja a kihalt Homo sapiens idaltu volt."

Kutya legyek, ha értem miért baj az, ha valakinek emberi faji öntudata van, és ezzel kiemeli magát a többi élőlény kategóriából és aggódik a fennmaradásért? Ti értitek?

Ja és még aljas, előítéletes, gyűlölködő is.

szepipiktor 2019.02.16. 19:56:31

Vajon miért érzem maga a 60-as, 70-es években?
Amikor a kommunisták fasisztáztak, náciztak?
Persze volt amikor igazuk vol és volt amikor hazudtak.
Pontosan mint napjainkban.
Mostr is a szélsőbalos, bolsevik ideológiai alapú "demokratikus" ellenék fasisztázza a mások oldalt.
És persze akkor is a kommunisták tartották magukat demokratának, ahogy ma a baloldal és a neoliberális szekták.
Nem tudom... Én mind a két mocsok badát utálom.
Miközben zajlik a cicaharc, a passzív, pártnélküli, minden oldalt elutasítók halmaz a megelőzte a fieszes tábor! 38% - 36% Závecz...

mindbender2 2019.02.16. 20:57:07

@morpho: Ez nem propagandahazugság vagy max annyira amennyire te mosod össze a fideszes faszságokat.

Nagyon is aktuális a svéd miniszternő most bírálta a magyar intézkedéseket és bazmeg az is a náci németországhoz hasonlította. Csak mert nem betelepíteni akar.
A nácija bazmeg.

Menjetek a picsába, nem baj ilyenkor a kettős mérce?
Nem mi?
Agyhalott gyökerek.

Quadanium 2019.02.16. 21:40:50

Akkor most a szocik összeállnak a jobbikosokkal vagy sem? Eddig megvetették egymást, úgy rémlik...

megamedve 2019.02.16. 22:13:59

Méghogy a gecihorda nem náci?
Röhög a vakbelem....

Max Cuda 2019.02.16. 22:48:53

@az EU pénzek zsákolója: @taga20: @morpho: @Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Most már nyugodjatok le a gecibe, mindenben igazatok van, Orbán tényleg ki akar irtani minden olyan ballibsi rühedéket, vagyis titeket, akik nem rá szavaznak. Mi ezzel a gond? Én leszarom mit ugattok, azt is leszarom mennyit lop Orbán vagy Mészáros, a FIDESZRE szavazok 1000 évig csak hogy nektek geciszopó ballibsiknek rossz legyen :DDD Azt akarom hogy a kurva anyátokkal meg tetvedék fattyaitokkal együtt kirohadjatok ebből az országból LOOOOLLL XD

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.16. 23:15:59

@Ménár Atya: "Most akkor gyurcsány felvarrja a vöröscsillagot az árpádsávos zászlóra?"

Csuhás, inkább maradnál térden orbánod elött a helysett hogy azzal az alig hat osztályoddal okoskodsz. Már meginbt hülyét csináltál magadból. Ugyanis a ti fideszmaffia táborotoknak volt majd egy évtizedig a náci Jobbik egy alternatív választás a fidesz mellett.
Tehát menj és beszéld meg a felcsúti birkatartóddal hogy miért kaparta le a fideszbolsi vöröscsillag mellöl a Zárpád sávot.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.16. 23:21:57

@Max Cuda: "azt is leszarom mennyit lop Orbán vagy Mészáros, a FIDESZRE szavazok 1000 évig csak hogy nektek geciszopó ballibsiknek rossz legyen "

Köszi hogy jössz bizonyítani hogy a fideszmaffiára szavazók a társadalom legostobább, leggyökerebb, legaljább lényei.

Amúgy rájszhuszár, én kifejezetten örülök ha a ballibsiknek rossz, ennél már csak attól vagyok boldogabb hogy látom, hogy nektek fidiótáknak a kíntól már teljesen meghibbant az agyatok. Mondjuk még a hibbanás elött se volt sok agysejtetek, de utána aztán egy sem. Pont ez kell orb´ánnak, az üresfejű mélymagyar prolija.
Na irány és verd magad ma egész éjszaka a Soros, a migri meg a Brüsszel miatt.

Max Cuda 2019.02.17. 00:08:20

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Mi kurva anyádat zagyválsz te köcsög?? Teljesen zavaros a gondolatmeneted te barom, senkinek nincsenek kínjai, senkit nem érdekel soros se a migrik :DDD Éljen a fideszmaffia!! Köszönöm Orbánnak és a fidesznek hogy éhendögleszti a tetves családodat :DDD Hiába ugatsz mélymagyar prolizol, orbán így fidióták úgy, haszontalan és fölösleges gecitartály vagy ki leszel írtva semmit nem tehetsz érted már???? :D

John Brennan 2019.02.17. 00:14:36

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:
az index szerint a fidesz szavazók zsákfalvakban laknak
hát te is legalább ennyire hülye vagy

Sir Gombóc 2019.02.17. 00:59:17

@paraszthajszal: tudod a fideszre terhelő igazán, hogy mellettük a Jobbik egy európai, nemzeti alapokon álló pártnak látszik. Nem nácinak.

2019.02.17. 05:44:24

@Max Cuda:

"Azt akarom hogy a kurva anyátokkal meg tetvedék fattyaitokkal együtt kirohadjatok ebből az országból "

egy fidesstetű őszinte vallomása. :D

csinálgasd anyukáddal, elmebeteg

mindbender2 2019.02.17. 05:45:00

@törppicur: Hát mert az agyhalott libsik szerint ne legyen öntudatod.
Innen ered minden szar pervrziójuk amiket igyekeznek beletolni most a hollywood-i filmekbe.
Pánszexualitás, fasztudja hanyadik nem, stb.

Sir Gombóc 2019.02.17. 08:14:36

@mindbender2: idióta. Ezek a dolgok épphogy az öntudathoz, önismerethez kapcsolódnak.

midnightcoder2 2019.02.17. 10:35:19

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: A nácik voltak a nemzeti szocialisták, az MSZ(M)P pedig a nemzetellenes szocialisták. Minden aminek csak halvány köze is van a baloldalhoz, toxikus a társadalomra.

morph on deer 2019.02.17. 12:51:16

@Sir Galahad:
”betegségnek tartja, az egyszerűen egy vélemény, ami belefér a szólásszabadság kereteibe, nincs benne nácizmus.”

Én meg orbánt tartom egy betegségnek, ráadásul egy aljas módon fertőző betegségnek.
Ez egyszerűen egy vélemény, ami belefér a szólásszabadság kereteibe, nincs benne nácizmus.

Várom is, hogy hívjon az echotévé előadást tartani...

morph on deer 2019.02.17. 12:54:39

@törppicur:
“miért baj az, ha valakinek emberi faji öntudata van”

És ki lenne az?
Ugyanis a hivatkozott bekezdés mindössze “faji öntudatról” tesz említést, de hogy ember is lenne egyúttal az érdekelt arról szó nincs.
Tehát?

TSandor Toth 2019.02.17. 12:55:53

@nickgrabowszki:faszikám azért ha nem lennél egy büdös tahó tán még észre is vennéd, hogy a jelenlegi ellenzék vagy másképpen a lehetséges jövő miniszterei gazsulálnak nyíltan fasiszta emberekkel és ma már minden fórumon eggyé is váltak velük. Ha ez a jövő akkor nem kérünk belőle! Azonban te akkora szar vagy, hogy még a régebbi irományaiddal sem vagy összhangban. Dögölj meg te szemét szar!

morph on deer 2019.02.17. 13:18:30

@mindbender2:
“a náci németországhoz hasonlította. Csak mert nem betelepíteni akar.
A nácija bazmeg.”

A hír igaz, csak nem úgy, nem az és nem azért.
Ugyanis nem a betelepítésről volt szó, hanem a politkai célú gyűlöletpropagandáról, amely ugyanazokkal a módszerekkel operál, mint a németeknél a harmincas években, a kormány pedig ugyanúgy nyírbálja a civil- és a politikai szabadságjogokat, mint a eicső előd.
“A nácija bazmeg.”

morph on deer 2019.02.17. 13:24:30

@midnightcoder2:
“Minden aminek csak halvány köze is van a baloldalhoz, toxikus a társadalomra.”

Akkor ideje megválnod az egyik herédtől, szemedtől, végtagjaidtól, mert még a végén megmérgesedsz! :)

Dankházi Zsolt 2019.02.17. 13:45:14

Mikor eljő a harmadik világégés, az eddigiek menekülnek olyan helyre, ahol az ellopott pénzük kitart. Hátrahagyván a meglopottakat,kiket anyagilag és szellemileg loptak meg. Meglátjátok nekem lesz igazam. Mert ember nem felelősségről ismert, hanem vagyonhalmozásról, és hazudozásról. (Dankházi Béla Zsolt, egy Tihanyi apàt leszármazottja)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.17. 14:13:47

@morph on deer: "ideje megválnod az egyik herédtől, szemedtől, végtagjaidtól"

:))

Sir Galahad 2019.02.17. 14:58:32

@morph on deer: Igen, ez is csak egy vélemény, és te sem lettél tőle náci.

CsipkeRózsa 2019.02.17. 15:18:35

Arra is gondoljatok, hogy amikor évekkel ezelőtt a Jobbik-tól elhangzottak a, fidesz által most kifogásolt mondatok, akkor a fidesz nem háborodott fel. Örültek, hogy valaki kimondja helyettük azokat a szavakat.
Most pedig naponta halljuk az összes idióta szóvivőtől, miniszterelnöktől, a sajtójuk tele van cikkeikben a Jobbik lejáratását elősegítő "szőrnyű bűnökkel".

paraszthajszal 2019.02.17. 15:30:12

@CsipkeRózsa: „Arra is gondoljatok, hogy amikor évekkel ezelőtt a Jobbik-tól elhangzottak a, fidesz által most kifogásolt mondatok, akkor a fidesz nem háborodott fel. Örültek, hogy valaki kimondja helyettük azokat a szavakat.”

Így igaz!!!! Amikor a Jobbik ezeket a szörnyű mondatokat elmondta, nem volt egyetlen fideszes se, aki kiállt volna, és elítél… OH, WAIT!

„Fónagy János a Vona Gábornak adott válaszában elmondta: ő zsidó, nem választhatott, de a Jobbik igen, így a pártnak viselnie kell a társadalom minden ítéletét.

Vona Gábor szerint a vasárnapi megmozdulás megmutatta, hogy az MSZP és a Fidesz azonnal képes koalícióba tömörülni, ha a jelszó az, hogy »együtt Jeruzsálemért«. Az emberek számára nem a sárga csillag, hanem a sárga csekk a valódi probléma, ami a két politikai erő közös felelőssége – szólalt fel a Jobbik frakcióvezetője.

Fónagy János államtitkár válaszában rossz gyakorlatnak nevezte a bocsánatkérést, felvetve: ha 1945-ben Szálasi Ferenc bocsánatot kért volna, Vona Gábor mit mondott volna. Hangsúlyozta, az esetnek vannak történelmi előzményei, történelmi tapasztalatai és áldozatai – mintegy 600 ezer magyar ember. Elmondta azt is: nem kettős állampolgár. Hozzátette: »apám, anyám zsidó volt, én is az vagyok, ha tetszik, ha nem«. Mint mondta, ő nem választhatott, de Jobbik igen. A Jobbik viselje a társadalom minden ítéletét azért az útért, amit választott – zárta szavait, amelyeket hosszas taps követett a Házban.” mandiner.hu/cikk/20121204_fonagy_zsido_vagyok_nem_en_valasztottam

Upsz. Tanulság: az internet nem felejt, és a hazug ballipsiket hamarabb utólérik, mint a sánta kutyát! :-))))))))

CsipkeRózsa 2019.02.17. 16:22:32

@paraszthajszal:

Az csak a parlamentben hangzott el, egyetlen alkalom volt. Most viszont mindegyik fideszes megszólaló, minden nap többször is elmondja a kötelezőt.

Nincs mit védened a fideszeseken,:

"Az exjobbikos Lenhardt Balázs az immár újra fideszes Magyar Nemzetben Vona Gábort és a néppártosodó Jobbikot ekézi. Hat évvel korábban még izraeli zászlót égetett, hét éve pedig azt mondta: "az MTK-t azért nem szeretjük, mert zsidó csapat".
Azt is hozzátette: "az MTK nem csupán alapítása, múltja, tradíciói miatt zsidó, hanem mert Várszegi Gábor a klubtulajdonos és Deutsch Tamás, a Fidesz díszzsidaja a klub elnöke”."

Lelkes fidesz-tag lett belőle, befogadták.

hvg.hu/itthon/20190214_Koztudomasu_antiszemita_irt_hosszu_cikket_az_immar_fideszes_Magyar_Nemzetbe
süti beállítások módosítása