B1 blogcsalád



Bayerzsótinál és a Fidesznél végleg elgurult a gyógyszer: itt jön az echte fasiszta propaganda

2019. február 04. - Mr Flynn Rider

Ha nem Zsóti blogján látjuk viszont, azt hittük volna, hogy valaki viccel.bayerzsolt.jpg

Az alábbi képpel jelentkezett Bayer Zsolt, publicista, a Fidesz üvöltve-káromkodva-kurvaanyázva blogoló első számú propagandistája a saját blogján:

bruszelnek_sem_fog_sikeruni.jpg

Direkt nem tettük ki a főoldalra, mert nem szeretünk náci propagandát reklámozni. Zsótikát sem linkeljük, mert minek: úgyis mindenki ismeri untig az ócska, gyűlölködő-káromkodó zagyvaságait. Viszont sajnos, muszáj szót ejtenünk róla, ugyanis a fenti kép kieríti a háborús uszítás és a történelmehamsiítása minden kategóriáját. 

A gond akkor kezdődik, amikor – komolyan véve a fideszes propagandát - az ember elkezd kérdéseket feltenni.

 

Mi pedig mindig azt javasoljuk az olvasóknak, mielőtt megosztanak bármit bárhol: tegyenek fel kérdéseket magukban. A legtöbb fideszes propaganda azonnal besül, amint az ember kicsit utánagondol és nem azonnal a megosztás gombra kattintva, felülve ennek a hazafias marhaságnak. 

  • Mi nem sikerült a törököknek és az oroszoknak?
  • Hogy lehet őket egy kalap alá venni „Brüsszellel”?

Hiszen a törököknek 150 évig, az oroszoknak 40 évig sikerült megszállnia Magyarországot; sőt, sem a törököket, sem az oroszokat nem a magyarok verték vissza, hanem a nemzetközi helyzet változása.

Pláne nehéz őket egy kalap alá venni az Európai Unióval (amit a fideszes propaganda „Brüsszelként” címkéz, mert a közvélemény-kutatások szerint ehhez a szóhoz több elnyomó jelzőt lehet párosítani). Hiszen az EU-hoz Magyarország népszavazással csatlakozott, önként; azóta a számítások szerint a fideszes oligarchák, Orbán Viktor és a többi rabló sleppje egy Paks 2-nyi hitel összegét lopta ki az EU-s támogatásokból. Jelenleg is a az EU-s tagságunk kb az egyetlen olyan fegyvertény, ami miatt szívesen választanak bennünket a befektetők és emiatt éltük túl a 2008-as pénzügyi válságot. De, csak hogy más, kézzel foghatóbb érvet hozzunk fel: emiatt nem kell órák hosszat sorban állni az útlevél- és vámvizsgálatra minden egyes nyaralásnál.

Több probléma van a fideszes propaganda diskurzusával:

  • Felelőtlen.

A szerencsétlen briteket is sikerült az ehhez fogható hazug és manipuláló kampánnyal rávenni, hogy a Brexitre szavazzanak, most pedig az egész ország a katasztrófa felé száguld, látszólag megállíthatatlanul.Ahogy a fentiekből is kiviláglik: „Brüsszelt” (vagyis az Európai Uniót) egy kalap alá nem lehet venni a török, vagy az orosz megszállással. (Apropó, vajon a fideszesek hogyan birkóznak meg azzal a tudattal, hogy az oroszok a kormányváltás előtt elnyomó-megszálló ellenség voltak, most meg Orbán Viktor Putyin pincsikéje lett?)

  • Hülyének nézi a magyarokat.

Ahhoz, hogy valaki ennek bedőljön, teljesen síkhülyének és tanulatlannak kell lennie. Ez a kép tipikusan a történelemhamisítás „legszebb” példája, igazi fake news. Aki nyolc általánost elvégzett, annak könnyű felismerni, hogy hamis képet sugallva állítja szembe a magyarokat egy olyan ellenséggel, ami nem létezik („Brüsszel”. Ami amúgy egy szép város.)

  • Fasiszta propaganda.

Ez a legzsigeribb, legostobább, legfasisztább propaganda, amibe ezzel a képpel a Fidesz belekezdett. A kép ugyanis teljesen a nacionalista érzelmek felkorbálcsolására épít, a logikát, a történelmet teljesen zárójelbe téve. 

Hogy mindezt mennyire gondolja komolyan a Fidesz? Semennyire. Ez abból is látszik, hogy ma Matoclsy György jegybankelnök az euró bevezetéséről beszélt. Azt pedig "Brüsszel" nélkül nehéz lenne. 

Vajon tényleg ennyire hülyék a magyarok, hogy ennek bedőlnek? Szerintünk nem igazán.

Szerintünk inkább csak az a baj, ami a propagandával szokott a baj lenni: hogy a csapból is ez folyik. Mégpedig a legnagyobb ökörséget is elhiszik az emberek, ha elég sokáig mondják nekik és nincs cáfolata. Úgyhogy, ha Önt nem sikerült bepalizni, ossza meg inkább ezt a blogbejegyzést a Fidesz ökörsége helyett! 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2114607298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bryan élete 2019.02.04. 13:06:27

Szobrot neki!
/Másikat az ellopott helyett./

paraszthajszal 2019.02.04. 13:30:50

„Pláne nehéz őket egy kalap alá venni az Európai Unióval (amit a fideszes propaganda »Brüsszelként« címkéz, mert a közvélemény-kutatások szerint ehhez a szóhoz több elnyomó jelzőt lehet párosítani).”

Nem pontos: az Európai Unió mi is vagyunk (Magyarország tagja az EU-nak), Brüsszelben a demokratikus legitimációs problémákkal küzdő, a bírálat tényleges tárgyát képező uniós intézmények (például/legfőképpen a Bizottság) székhelye található.

Ugyanolyan értelemben használják a kormányzati kommunikációban a „Brüsszelt”, ahogy egykor a „Moszkvát” – a hatalmi központ található a városban. (Megjegyzem, a nemzetközi sajtóban sem ritka, hogy Berlin, Párizs néven az ottani kormányra utalnak.)

rallus 2019.02.04. 13:41:47

Bayert feltehetően megtévesztette, hogy Brüsszel a nem létező migránsok számukra használhatatlan részét nem létező kvóta alapján akarja nem létező zsarolással nekünk adományozni.
Az mindenképpen hasznos, hogy Mr Flynn Rider tévedhetetlen biztonsággal felismerte és leleplezte a FASISZTA propagandát, mert ez olyan ritka vád Magyarországon, hogy hatására jeges rémület szorítja össze a lakosság 99,9%-nak a szívét....

Bryan élete 2019.02.04. 13:54:41

@paraszthajszal:"Nem pontos: az Európai Unió mi is vagyunk (Magyarország tagja az EU-nak),"
Éppen a zsóti által felsoroltak miatt is: akkor viselkedjünk úgy, mint egy európai.
Figyelmedbe ajánlanám József Attila Thomas Mannhoz írt versrészletét, és a még ma is minden szavának érvényességét:

"Most temettük el szegény Kosztolányit
s az emberségen, mint rajta a rák,
nem egy szörny-állam iszonyata rág
s mi borzadozva kérdezzük, mi lesz még,
honnan uszulnak ránk uj ordas eszmék,
fő-e uj méreg, mely közénk hatol -
meddig lesz hely, hol fölolvashatol?...
Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb...
Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy európait."
1937. január

morpho 2019.02.04. 14:14:17

@rallus: Neked tetszik ez a röplap?
Mi nem fog sikerülni Brüsszelnek, ami a törököknek/oroszoknak sem sikerült?
Segíts ki légyszi! Neked megvan a központi direktíva. Tényleg érdekel!

Bryan élete 2019.02.04. 14:30:29

Amikor 2003. áprilisában 83 %-os nagyon fölényes népszavazással arról döntöttünk, hogy európai úniós tagok szeretnénk végre lenni, akkor arról döntötüttün k, hogy szeretnénk mi is az osztrák, német, francia, dán, sb. életszínvonalhoz, kultúrához, szabad vállalkozói és szabad mozgás szelleméhez felzárkózni. Jó, tudtuk, hogy nagy a lemaradásunk, nem azonnal de belátható időn belül.
Akkor arra azonban senki sem számított, hogy jönnek olyan barbár, műveletlen, tolvaj, hazug vezetők, akik szaros gumicsizmával taposnak a mások által évtizedek alatt felépített értékekre, amit aláírtunk és örömmel a magunkénak vállaltuk a belépéskor.
Aggyá pézt oszt kuss hogy kire-mire költöm! és egyébként is azt csinálok amit akarok!!! ez a mai magyar vadkeleti együttélési kultúra és én ezt nagyon szégyenletesnek tartom a magyar emberekre nézve, mert ez alapján általánosítanak bennünket. Páriák lettünk és minden felmérés szerint az utolsó három legszarabb eus-s ország között szerepelünk dicstelenül.
Nem így képzeltük, mi magyarok nem ilyen Eujrópát akarunk.
Kurvára szomorú vagyok, mert mi minden lehetett volna, ha......

rallus 2019.02.04. 14:32:48

@morpho: Ők is boldoggá akartak tenni bennünket, akár a kifejezett ellenállásunk ellenére is, sőt... Mi az hogy! Nagyon is!
Megjegyzem Brüsszelnek azért van esélye, hiszen ki ne szeretné nálunk Tavarest, Junckert, Verhofstadtot és a megtestesült igazságot, Sargentini asszonyt?

puszt 2019.02.04. 14:33:05

... nem sikerült... Kultúrnépet faragni belőlünk.

paraszthajszal 2019.02.04. 14:36:17

@puszt: Ha neked az a kultúrnép, amelyik németül beszél, akkor valóban nem.

Mi Magyarok, valamilyen érthetetlen okból ragaszkodtunk a saját nyelvünkhöz, nemzeti hagyományainkhoz, identitásunkhoz, nem engedtünk a 48-ból…

puszt 2019.02.04. 14:36:22

"Vajon tényleg ennyire hülyék a magyarok"... nem tudom miből szűrted le, hogy nem, avagy értelmes embernek ha eleget mondják a fehérre, hogy fekete, akkor elfogadja?
2X2 néha öt?

FCUK5 2019.02.04. 14:42:33

@Bryan élete: már elnézést, de a nyugatiak megkérdezik, mire költsék a nálunk megkeresett pénzt, hála a vállalkozói szabadságnak meg a vámmentességnek stb?

tévedés ne essék, ezért cserébe jár nekünk az a pénz, amit kapunk. lehet további feltételeket tenni mellé, csak akkor az összeg is emelkedjen, ugye.

puszt 2019.02.04. 14:43:46

@paraszthajszal: Van azért pár más ismérv: nem szarik a saját asztalára, sáros csizmáját nem bassza fel az asztalra, késsel villával eszik, betartja a megállapodásokat, nem hazudozik össze vissza és nem választ olyan vezetőt, aki ellopja pénzét reményét életét, gyermekei reményét, életét, mindenét... Különben is mit védekezel? OgV is megmondta, félázsiai fajta vagyunk, már csak Paraszthajszal választ el sötét Afrikától... :)

morpho 2019.02.04. 14:50:13

@rallus: Mellébeszélsz. Nem válaszoltál a kérdésre!

morpho 2019.02.04. 14:51:45

@paraszthajszal: "Mi Magyarok, valamilyen érthetetlen okból ragaszkodtunk a saját nyelvünkhöz, nemzeti hagyományainkhoz, identitásunkhoz, nem engedtünk a 48-ból…

Ezt a hülyeséget te hiszed is, vagy csak ez a direktíva?

Bryan élete 2019.02.04. 14:55:22

@FCUK5: bocsi, de a külföldiek által nálunk megkeresett pénz az egy vállalkozásból eredő, nálunk leadózott, a cég saját tulajdonú nyeresége , amit magyar munkások megfizetett és bejelentett munkahelyeiken termeltek meg. Sőt, komoly stratégiai állami támogatással, hogy nálunk foglalkoztassanak.
Azok az eumilliárdok pedig, amit kapunk az eu-tól, az az államok által összeadott, otthon is elkölthető, de a szegény államok felzárkóztatására szánt közös befizetés, amiért hálásnak kellene lennünk. Nagyonis. A kettő sehogy seem függg összhe egymással.

Oxica 2019.02.04. 15:03:13

Ez most komoly? Ezt tolja a fideSS a lápi hülyemagyaroknak?

Aztán mivel támad Brüsszel elvtársak?

Ja tudom, sok sok milliárd euróval, ami eltűnik a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány feneketlen bendőjében.

Hát ezt a támadást valóban vissza kell verni elvtársak, mert ne hogy a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány nevessen a végén elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

paraszthajszal 2019.02.04. 15:06:05

@morpho: „»Mi Magyarok, valamilyen érthetetlen okból ragaszkodtunk a saját nyelvünkhöz, nemzeti hagyományainkhoz, identitásunkhoz, nem engedtünk a 48-ból…«

Ezt a hülyeséget te hiszed is, vagy csak ez a direktíva?”

Mitől hülyeség?

Mi történt 1849 után, a Bach-korszakban? Csendesen beolvadtunk,betagozódtunk a Habsburg-birodalomba, elnémetesedtünk, feladtuk Magyarságunkat, nyelvünket, ezeréves államiságunkat?

paraszthajszal 2019.02.04. 15:26:40

@puszt: „nem szarik a saját asztalára, sáros csizmáját nem bassza fel az asztalra, késsel villával eszik” „már csak Paraszthajszal választ el sötét Afrikától”

Persze, ismerjük ezeket a toposzokat: „A magyar genetikusan alattvaló”; „Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack”

Ezek a Magyarok asztalra szarós, kulturálatlan, értéktelen senkik – szerintetek.

Csak azt nem tudom ezek után, hogy akkor miért ragaszkodtok még mindig hozzánk, miért nem húztok már végre el a büdös francba?!

FCUK5 2019.02.04. 15:31:31

@Bryan élete: igazad is lenne, ha nem hoznának ide mindenféle szart, amit nem itt termeltek meg, de még csak nem is hazai anyagból, aztán itt keresik szarrá magukat rajta. lényeg a lényeg, mikor csatlakoztunk, megnyitottuk a piacunkat, cserébe kapunk pénzt. lehet csűrni-csavarni. de a lényeg ez. sajnálom, hogy az idő sokakat meghülyít, és elfelejtitek.

rasztaszív 2019.02.04. 15:35:38

@paraszthajszal: senki nem ragaszkodik hozzád,húzz a büdös francba.

rallus 2019.02.04. 15:40:08

@morpho: Remélem, hogy a felfogó képességedben levő hiátusoknak anyagi és nem genetikai okai vannak.... Nem könnyű most neked....

paraszthajszal 2019.02.04. 15:40:12

@rasztaszív: Ez az én hazám, mi hazánk – minket innen nem küldhet el senki.

Mi Magyarok türelmes, vendégszerető nép vagyunk, de azt aligha állhatjuk, ha a saját hazánkban gyaláznak, mocskolnak, becsmérelnek minket.

morpho 2019.02.04. 15:48:27

@rallus: Azzal, hogy tovább nyomod a hülyeséget, még mindig nem válaszoltál a kérdésre!
Ebből azt kell leszűrnöm, hogy te is egyetértesz azzal, amit a poszter is állít erről a fasza kis röplapról.

@paraszthajszal: Te is mellébeszélsz. Ez nálatok genetikus, hogy nem válaszoltok egy kérdésre, vagy nem is tudtok rá válaszolni?

rasztaszív 2019.02.04. 15:51:02

@paraszthajszal: nem tűnik fel,hogy itt más is az,te patkány?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 15:58:29

@FCUK5: "megnyitottuk a piacunkat"

Meg a németek is megnyitották a piacukat. A magyar export nagy része odamegy, a gazdaságunk együtt lélegzik a némettel.

chrisred 2019.02.04. 16:08:42

Mi az, ami sem Putyinnak, sem Erdogannak nem sikerült?

morpho 2019.02.04. 16:11:47

@chrisred: Megdugni Kim Dzsongunt?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 16:13:05

@paraszthajszal: "Mi Magyarok türelmes, vendégszerető nép vagyunk"

Mi magyarok türelmes, vendégszerető nép voltunk, te gyűlölködő hazaáruló voltál mindig is. Mostanra a magyarok 98%-a is retteg és gyűlölködik, ezt teszi a mindent átható ördögi propaganda..

2019.02.04. 17:03:40

Csaknem a magyar diplomácia katasztrófálisbaklövését hivatott leplezni a " Brüsszelnek sem fog sikerülni" kampány? :D

rallus 2019.02.04. 17:37:24

@Ms.Cunnesburry: Már megint mivel bántottuk a kényes ízlésedet?

paraszthajszal 2019.02.04. 17:46:33

@morpho: „Ez nálatok genetikus, hogy nem válaszoltok egy kérdésre, vagy nem is tudtok rá válaszolni?”

Én válaszoltam a kérdésedre, felidéztem, hogy melyik volt az a korszak, amikor a németnek/osztráknak sem sikerült az, ami előtte a töröknek vagy utána az oroszoknak, és ami nem fog sikerülni Brüsszelnek sem: elvenni az identitásunkat, elintézni, hogy Magyarország (amelynek bár egysége, államisága, szuverenitása sokszor csorbát szenvedett, de a gerincünk sose tört meg) ne „magyar ország” legyen. Hogy neked a válasz nem tetszik, azon persze nem csodálkozhatom, de ez már legyen a ti bajotok.

@rasztaszív: „nem tűnik fel,hogy itt más is az,te patkány?”

Milyen „az”? Asztalra szarós, csizmát az asztalra cseszős bugris?

Ha magáról (és a rokonságáról) beszél, írjon első személyben, ne a Magyarokat gyalázza.

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „Mostanra a magyarok 98%-a is retteg és gyűlölködik, ezt teszi a mindent átható ördögi propaganda”

Propaganda a fenét – az egészséges túlélés önvédelmi ösztöne működik bennünk, amikor veszélybe kerül a haza, a fejünk felett döntve idegen népesség kötelező betelepítéséről.

A Magyarok többsége továbbra is vendégszerető, toleráns.

Aki a bejáraton kopogtat, bemutatkozik, legitim céllal (turistaként vagy pl. tanulni, üzletelni) jön, azt üdvözöljük, szívesen látjuk „vendégül”; aki viszont ismeretlenül, hívatlanul a hátsó ajtót rugja be, az asztal tetején toporzékolva követelőzik, emberkedik – annak ajtót mutatunk. Ha Brüsszelnek ez nem tetszik, akkor is!

6.Lenin 2019.02.04. 18:01:02

A magyar nemzethez tartozás nem genetika kérdése.

Bárki mondhatja magáról, hogy magyar, a cigány, a zsidó, vagy az itt már több évszázada letelepedett más nemzethez tartozott is, akármekkora gazember is, talán még az Isten is magyarnak vallja magát. Ja, és egy libsi seggfej is tarthatja magát magyarnak. és Szálasi is annak vallotta magát.
És?
Milyen alapon vonná ezt a jogot bárki is kétségbe?

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.04. 18:10:45

Bayerzsoti érvelésének egy hibája van. Brüsszel a törökkel és az orosszal szemben nekünk eddig csak adott. Nagyon-nagyon sok pénzt. Amitől a nemzeti gázszerelő, meg az összes rokony és ner lovag idvezült. Mert ugyé akinek isten a barátja.

Viszont nem értem, miért hagyta ki a felsorolásból a Habsburgokat? Az tovább tartott, mint a kettő együtt.

Mellesleg úgy tűnik az oroszoknak csak sikerült valami, mert eddig kevés poltikusra hatott annyira idegen állam, mint Orbánra az oroszok.

morpho 2019.02.04. 18:15:37

@paraszthajszal: Te ezt válaszoltad: "Én válaszoltam a kérdésedre, felidéztem, hogy melyik volt az a korszak, amikor a németnek/osztráknak sem sikerült az, ami előtte a töröknek vagy utána az oroszoknak, és ami nem fog sikerülni Brüsszelnek sem: elvenni az identitásunkat, elintézni, hogy Magyarország (amelynek bár egysége, államisága, szuverenitása sokszor csorbát szenvedett, de a gerincünk sose tört meg) ne „magyar ország” legyen."

Én meg ezt kérdeztem: "Ezt a hülyeséget te hiszed is, vagy csak ez a direktíva?"

Ha szerinted amit leírtál, erre a kérdésre válasz, akkor hülyébb vagy, mint amilyennek mutatod magad. Vagy engem nézel hülyének. Csak a terelést tolod ezerrel! Vajon miért nem lehet válaszolni egy ilyen kurva egyszerű kérdésre? (ez költői volt, erre nem kell válaszolni)

morpho 2019.02.04. 18:16:54

@6.Lenin: "A magyar nemzethez tartozás nem genetika kérdése"

Hanem nektek kötelező. Tudom. Február 6-tól!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 18:17:12

@látjátok feleim szümtükkel: "miért hagyta ki a felsorolásból a Habsburgokat?"

Nem akarják megbántani a szarevő gróf vitéz nemzetes Habsburg-Lotharingiai Mihály Arisztid Tasziló főbáró alherceget. :))

444.hu/2019/01/28/kedvezmenyes-aron-kaptt-lakast-a-budai-varban-habsburg-lotharingiai-mihaly-foherceg

bordat 2019.02.04. 18:18:29

Tény nagyon buta embereknek hiszik a magyar népet itthon külföldön egyaránt -
de Bayer Zsolti túltesz mindenkin ,mondhatnám Ő a kis Göbbels propaganda főnök . Sajnos az emberekre éppúgy ráragadt ez a mentalitás

morpho 2019.02.04. 18:19:54

Ez meg a nap vicce! : index.hu/kultur/2019/02/04/kormanyparti_mediaalapitvany_elnok_varga_istvan_kesma_fuggetlen_sajto/

Narancskullancsok! Vérlipsi homokszem került a narancsos gépezetbe! Mikor is lesz a rendkívüli ülés, amit összehívtak a kuratóriumi tisztújítás miatt? :)

rasztaszív 2019.02.04. 18:20:32

@paraszthajszal: na,ha te így határozod meg a magyarságodat,akkor azt legalább ne akard másra kenni.undorító vagy.

FCUK5 2019.02.04. 18:22:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: meg oda megy a magyar pénzen taníttatott orvos is. na, ezeket támogatja az EU. jogállamiságról szó nem volt. lehet, ha akarják, több elvárás több pénzért.

6.Lenin 2019.02.04. 18:23:27

@morpho:

Sajnos te is magyarnak vallhatod magad, ha úgy gondolod.

morpho 2019.02.04. 18:26:30

@6.Lenin: Azért várod már a hatodikát mi? Már csak kettőt kell aludni! Hogy a magyarságomnak ehhez mi köze, azt nem tudom, de te biztos!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 18:27:56

@látjátok feleim szümtükkel: "az orosszal szemben nekünk eddig csak adott. Nagyon-nagyon sok pénzt."

Lehet, hogy Putyin adott a pincsijének. Sokat. Mással nem magyarázható, hogy az Univerzum legdrágább atomerőművét fizetjük ki nekik.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 18:30:53

@MOTHERFCUK5: "oda megy a magyar pénzen taníttatott orvos is."

Maradna Magyarországon, az EU legszegényebb országában? Attól, hogy orvos, nem hülye. :))

"jogállamiságról szó nem volt"

De.

Attól, hogy te nem tudsz róla, mert fogalmatlan fideSSfasszopó vagy, attól még létezik sok dolog a világon.

paraszthajszal 2019.02.04. 18:32:16

@morpho: „Én meg ezt kérdeztem: »Ezt a hülyeséget te hiszed is, vagy csak ez a direktíva?«”

Igen, te ezt kérdezted, én meg erre írtam, hogy „miért lenne hülyeség”, ez megválaszolta a kérdésedet, a többi már csak az indoklás volt. (Terelésre mi szükség lett volna, ha a történelmi tapasztalatok is megmutatják, hogy egyszerűen ilyen a Magyarság nemzetkaraktere?)

@látjátok feleim szümtükkel: „Viszont nem értem, miért hagyta ki a felsorolásból a Habsburgokat?”

Őket valóban be lehetett volna venni, de szerintem az ő szerepük kevésbé volt a közös együttélés időszaka során végig negatív, így a „hány év?” kérdést is sokkal nehezebb megválaszolni. Egy ilyen „üzenet” pedig akkor lesz ütős, ha tiszta és egyértelmű.

„Brüsszel a törökkel és az orosszal szemben nekünk eddig csak adott.”

Mondhatnánk, hogy a szovjetek is „adtak” (pl. kedvezményes olajat egy ideig), vagy Brüsszel is „vett el” (szuverenitásunk néhány darabját, gazdaságpolitikai mozgásterünk egy részét vagy éppen a nemzeti légitársaságunkat, a Malévot); a lényeg nyilván a végső mérleg. Az tény, hogy korábban az unióval való kapcsolat inkább tűnhetett egy kölcsönösen előnyös üzletnek, aztán elkezdtek jönni ezzel a kötekező kvótával, megindult a „jogállamiságnak” csúfolt eljárás.

De ahogy korábban írtam is, még mindig nem az EU egészével van a probléma, hanem néhány uniós intézménnyel, bevándorláspárti politikai tényezővel, akik időzített bombákat akarnak lenyomni a torkunkon, tovább akarják csorbítani a szuverenitásunkat (aminek egy részéről önként mondtunk le, de pl. arról soha, hogy mi mondjuk meg, kit fogadunk be a hazánkba).

6.Lenin 2019.02.04. 18:33:54

@morpho:

Miért várnám a hatodikát? Mi köze ezeknek a magyarsághoz?
Bayer is magyar, és te is. És?
Bayer is hülye, te is.
És?

morpho 2019.02.04. 18:41:52

@6.Lenin: Már megint nem érted! :))))) Te vagy a fény az éjszakában! :)) Bayer is átmegy hozzátok hatodikán?

@paraszthajszal: A válasz megint nem sikerült. Fel is adom. Legközelebb küldj el az anyámba, hogy semmi közöm hozzá. Sokkal konstruktívabb, hidd el!

6.Lenin 2019.02.04. 18:45:53

@morpho:

Én leszarom Bayert, veled együtt. Én a magyarság kérdéséről írtam.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.02.04. 18:48:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: " ... Igen, sajnos ellopták Bayer B5G Zsóti szarevő szobrát. :)) ... "

Ne rinyájj mán! Valakinek kellett odahaza a pottyantósba... :-)
Önteni kell még vagy 25-20 ezret aztán árusítani önköltségi áron.... valami rozsdamentes időjárás és szartűrő anyagbó köll csinyáni... :-)

rasztaszív 2019.02.04. 18:48:29

@paraszthajszal: a schengeni szerződés aláírásával pontosan arról mondtunk le,hogy mi mondjuk meg, kit fogadunk be a hazánkba.azóta akinek valamilyen eu-s papírja van,akár mind idejöhet.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 18:55:39

@Magánvéleményem: :))

Sztálinfej, Leninfej, bájerszarevőfej.

A geci hiányzik a sorból. :))

Vay odateszik egy tálkában. ))

paraszthajszal 2019.02.04. 18:59:15

@rasztaszív: „a schengeni szerződés aláírásával pontosan arról mondtunk le,hogy mi mondjuk meg, kit fogadunk be a hazánkba.azóta akinek valamilyen eu-s papírja van,akár mind idejöhet.”

Ez ebben a formában nem egészen állja meg a helyét (ha érdekel, hogy mennyiben nem, akkor ajánlom ezt a cikket: „European law allows for the expulsion of Europeans without sufficient resources” www.euronews.com/2016/03/11/belgium-says-jobless-europeans-not-welcome ), de annyiban viszont irreleváns is, hogy a kötelező betelepítési kvóták az uniós állampolgársággal nem rendelkező migránsok tömegeit szabadítanák ránk.

morpho 2019.02.04. 19:04:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ezt nem érti :))

@6.Lenin: "A magyar nemzethez tartozás nem genetika kérdése"

Hanem nektek kötelező. Tudom. Február 6-tól!

rasztaszív 2019.02.04. 19:06:22

@paraszthajszal: hatályos törvény,tehát totálisan releváns.a kvóta viszont pont ezért volt faszság,mert sérthette volna a szabad belső mozgás elvét.

6.Lenin 2019.02.04. 19:10:35

@morpho:

Te barom ki az a nektek? Mi köze ennek ahhoz amit írtam?
A másik barom cicus is magyarozik. Ő is magyar, meg Bayer is, és a móri gyilkos is az volt.
Ki a lófaszt érdekel ebben Bayer?
Ti 1re hülyébbek vagytok itt a B1-en.

morpho 2019.02.04. 19:20:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Látod, hogy nem érti a hülyéje! :))) Ez olyan, mint az amerikai demokraták, amit azóta sem ért :))) Ez a legbutább troll, az egész brigádból :)) A humorérzéke meg különösen fejlett! :)))

John Brennan 2019.02.04. 19:25:20

a legzsigeribb, legostobább, legfasisztább propagandát folytatja ennek a cikknek a szerzője

John Brennan 2019.02.04. 19:27:35

@rasztaszív: ostoba, részeges antiklerikális patkányfajzat vagy, nem értesz te ehhez

John Brennan 2019.02.04. 19:29:14

@morpho: egy patkánykullancstól nem várok mást, ennyit tudsz

Szilágyi Imre 2019.02.04. 19:31:40

Brüsszel és az EU nem ugyanaz. Innen kell kiindulni elvtárskáim.
Az EU mi vagyunk, Brüsszel meg egy posztkomcsi hatalmi központ, amelyik semmiben nem különbözik Moszkvától.

6.Lenin 2019.02.04. 19:36:19

@morpho:

Mi van? Begörcsöltél?
Ti keveritek a magyar nemzethez tartozást, Mo-al, a magyar kormánnyal. Olvasd el a hozzászólásokat. Ezért írtam, amit, hogy a magyar, nem rassz, nem genetikai kérdés.
A Bayernek tulajdonított kép sem a magyarokról szól, hanem Mo-ról.
Egy magát magyarnak valló polgár simán lehet hazaáruló. Mert lehetnek ellentétes érdekei az országéval. A mindenkori kormánynak pedig az Ország érdekeit kéne képviselnie. Ők is simán lehetnek hazaárulók. Van rá példa bőven.
Egy országnak meg semmiképpen nem lehetnek olyan érdekei, hogy mások gyarmata legyen. Még Brüsszelnek sem. A belépéskor sok minden nem látszott előre.

6.Lenin 2019.02.04. 19:41:15

@Szilágyi Imre:

Pontosan. Az EU 28 (még ) állam szövetsége, és nem Németország és Franciaország, vagy egy, a háttérben meghúzódó hatalom gyarmatai.
Így nézve teljesen logikus a poszt elején a kép.

morpho 2019.02.04. 19:52:47

@John Brennan: Neked meg mi bajod van Brennan növény?

@Szilágyi Imre: "Brüsszel meg egy posztkomcsi hatalmi központ, amelyik semmiben nem különbözik Moszkvától." Erről papírod is van, vagy csak elmentek otthonról?

@6.Lenin: Te görcsölsz pubi, nem én! :)) Megint nem érted a poént ráadásul egyre kínosabb! Lassan nekem kellemetlen :)) Egyébként nem akarlak bántani, szórakoztató egy hülyegyerek vagy te, csak néha nem érted a poénokat és elkezdesz hisztizni! Pedig nem áll jól. Szokott ide firkálgatni Helgácska. Na neki jól áll a folyamatos hiszti, neked nem!

chrisred 2019.02.04. 19:54:43

@6.Lenin: Szerintem már a belépés előtt látszott sok minden, éppen csak a hatalmi elitnek nem állt szándékában ezeket reklámozni.

chrisred 2019.02.04. 20:00:45

@Szilágyi Imre: "Brüsszel meg egy posztkomcsi hatalmi központ, amelyik semmiben nem különbözik Moszkvától."

Egy volt KISZ titkárról tudok, aki időnként ott ülésezik.

6.Lenin 2019.02.04. 20:00:46

@chrisred:

Az akkor hatalmon lévőknek lehet, hogy sok minden világos (?) volt.
Mint Bajnainak az IMF hitel.
(itt a hiteles jegyzőkönyv másolata)

-Kérem Bajnai úr, itt írja alá.
-Elnézést, de még nem olvastam el a szerződést.
-Nem olvasni kell, aláírni, Mr. Bajnai .
-Igen, igen, már írom is.
-Helyes, ön okos ember, jó me-e lesz az országnak (1 évre)

Talán a vt-t is meg kellett változtatni, hogy sikeres legyen a népszavazás. Látszott, hát persze, minden vak tisztán látta előre.

chrisred 2019.02.04. 20:01:57

@6.Lenin: Kevered a NATO népszavazással.

chrisred 2019.02.04. 20:03:48

@6.Lenin: "Látszott, hát persze, minden vak tisztán látta előre."

Akinek nem, annak Lamperth, Simicska és Mészáros világosságot gyújtott.

Európai téridő 2019.02.04. 20:07:43

Mitől náci, mitől fasiszta ez kicsit agitpropos zászlós fénykép? Erre válaszoljon, Édes Úr! Mert bizony nem a gyógyszer gurult el.

6.Lenin 2019.02.04. 20:08:39

@chrisred:

Szerintem meg nem. Levitték az érvényességi küszöböt.

6.Lenin 2019.02.04. 20:10:55

@chrisred:

Milyen alapon dönt Németország és Franciaország az EU jövőjét illetően.
Milyen funkciója van Macronnak és Merkelnek az EU-ban?

chrisred 2019.02.04. 20:17:51

@6.Lenin: Ami Orbánnak. Tagjai az Unió elsőszámú döntéshozó szervének.

neko1967 2019.02.04. 20:18:14

@John Brennan:
Nem te vagy a Lendvai utcai teakonyhában a legélesebb kés! Azt is mondhatnám, hogy a kósa lali és a németh sziszi szerelemgyereke vagy. lalitól az eszét, sziszitől a szépségét örökölted!

DeiFlagellum 2019.02.04. 20:21:28

@paraszthajszal: Ez a hivatalos párt-propaganda válasz? ez elég vékonyka, komisszár elvtárs... még terelésnek is gyengusz... tehát az EU általatok és a bayerzsolti-habonyárpi tengely szerint "kifogásolható" szervei ellen volna ez a szemét fasiszta propaganda??? ezek akarnának török-orosz megszálló szerint megszállni minket, nagymagyar nemzethy független államot? ha bárki, akárki ezt elhiszi, az kb. az udvaron csipegető tik szellemi színvonalával bír, aki pedig szándékosan terjeszti, ugyanolyan fasisztioid senkiházi, mint a bayer és társai...
Szóval ne terelgess, pinaszőr, ez egy ocsmány, undormány, hazug, történelemhamisító, orwelli regénybe illő fasiszta-náci rágalom, semmi több.

morpho 2019.02.04. 20:22:18

@6.Lenin: 97-ben változtatták meg a népszavazási törvényt, az EU népszavazás 2003-ban volt. De nem baj.

"Milyen alapon dönt Németország és Franciaország az EU jövőjét illetően"

Hát egyrészt mert ők alapították, ők fektették le a játékszabályokat és mi csatlakoztunk hozzájuk, nem ők a V4-hez.
Másrészt mert a gazdasági, politikai súlyuk és a lakosság száma jóval nagyobb, mint a többi országé. (főleg, ha a britek tényleg elhúznak)
Harmadrészt meg azért, mert a játékszabályokat nem mindenki tartja be. Például Magyarország. Ez zavarja őket. Amúgy engem is.
Negyedrészt meg azért mert a német és a francia működőtőke a legnagyobb az EU országaiban és vigyáznak acégeikre. Olyan ország is van, amelyik annyira nyalja aseggüket, hogy rabszolgatörvényt vezet be a munkáltatói ellen, hogy ne vonják ki a tőkét.
Hát ezért.

6.Lenin 2019.02.04. 20:22:21

@chrisred:

Tehát ugyanazok a jogok illetik, mint Orbánt (?). Kár, hogy ők másként gondolják, pedig valószínűleg ők is csak bábuk (Macron mindenképpen).

Minden esetre a zászlós kép helyes.

6.Lenin 2019.02.04. 20:23:54

@chrisred:

Igen, mert ha nem, nem lett volna érvényes egyik sem.

6.Lenin 2019.02.04. 20:25:21

@morpho:

A te apukád pöcse nagyobb? Ez dönt egy egyenjogú szövetségben?

John Brennan 2019.02.04. 20:25:53

@morpho: hol van rabszolgatörvény, pubi?

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.04. 20:26:10

@paraszthajszal: "... de pl. arról soha, hogy mi mondjuk meg, kit fogadunk be a hazánkba)."

Érvelésedbe itt a bukta. Mert mi az, hogy mi mondjuk meg. A lófaszt mama! Majd megmondja Orbán, meg Rogán, meg Pintér, meg a többi nertárs itt-ott-amott, a nemzeti sóhivatalokban.. Nem mondunk mi semmit. Csak nyeljük, mint kacsa a nokedlit, amit a fidesz lenyomkod az ország torkán. De nyugi, a fideszimádók torkán is nyomja, nem csak azokén, akik sok millióan nem szavaztak rájuk.

6.Lenin 2019.02.04. 20:28:47

@látjátok feleim szümtükkel:

Ahmed H-t még nem fogadta örökbe senki, vidd haza ajándékba az asszonynak.

morpho 2019.02.04. 20:33:14

@6.Lenin: Ez olyan, mint amikor az egér meg az elefánt együtt dübörög a hídon! A szövetség nem egyenrangú, mert hatalmas gazdasági különbségek vannak az országok közt. De egyenlőre még ők fizetnek nekünk. Szólni kéne, hogy inkább mi szeretnénk fizetni nekik, a működőtőkét meg vigyék a picsába, mert ez egy egyenjogú szövetség!

@John Brennan: Magyarországon Johnyboy!

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.04. 20:35:51

@6.Lenin:

Ne izgulj, Fáraót, meg még egy-két-sok azonos vallásút már a fidesz örökbe fogadta,, pedig azokat sem kértük.

6.Lenin 2019.02.04. 20:38:46

@morpho:

Ismerős, hogy mikor voltak egyenlőbbek, az egyenlők közt.

Tehát a zászlós képpel semmi gond. Valós az üzenete. Egy országnak nem a vágyálma, hogy gyarmat legyen, bárki is szeretne uralkodni felette. Az üveggyöngyök fénye , színe, de főként az értéke mindig hamis.

6.Lenin 2019.02.04. 20:42:40

@látjátok feleim szümtükkel:

Pénzt hoztak, és csak egy időre, cserébe nem kértek semmit. Az IMF-nek mindig vannak feltételei,és sehol nem lett tőlük rendben egyetlen ország sem, sőt, még maguk is elismerték már, hogy hibás a rendszer. Sehol nem oldott meg semmit (az alapvető problémákat).

2019.02.04. 20:50:52

@6.Lenin:

Az még nem jutott az eszedbe, hogy nem Brüsszel teszi gyarmattá az országot, hanem a kormány? Aki hatalmas adókezvezményekkel csábítja ide a multikat, na meg alacsonyan tartott bérekkel.
Vajon miért is versengenek a kelet-európai államok egy-egy nyugatról érkező befektetés alkalmával?
Brüsszel miatt, vagy saját érdekből?

morpho 2019.02.04. 20:53:02

@6.Lenin: Te már láttál olyan gyarmatot, amelyik önként és dalolva csatlakozik a gyarmattartóhoz? Láttál már olyan gyarmatot, amelyik 15 év gyarmati sors után továbbra is nagy többségi támogatottsággal gyarmat akar maradni? Te már láttál olyan gyarmattartót, amelyik saját erőforrásait (pénzét és termelőeszközeit) bocsájtja a gyarmat rendelkezésére? Itt valami nem stimmel leninfiú! Te tudod, mi az, hogy gyarmat? Ismered a szót?

6.Lenin 2019.02.04. 21:07:21

@Ms.Cunnesburry:

Egy kifosztott országnak milyen más lehetőségei lennének ? Ráadásul belső és külső ellenérdekelt környezetben?

Majdnem bedőlt Szlovákia, amikor az egyik betelepült autógyárnak problémái lettek.
Szlovákia előnye csak annyi, hogy nincs/nem volt annyira eladósodva, mint Mo. Dzurindának majdnem sikerült behoznia ezt a lemaradást.

megamedve 2019.02.04. 21:08:06

Ez az ember egy iszonyatosan balfasz lény.

6.Lenin 2019.02.04. 21:08:48

@morpho:

A gazdasági kiszolgáltatottság is a gyarmatosítás egy modernebb formája.
A zászlós kép üzenete jogos.

John Brennan 2019.02.04. 21:16:04

@Ms.Cunnesburry:
Persze, persze, 2005-ben még magasabbak voltak Magyarországon a fizetések, mint Németországban, de a gonosz Orbánék mesterségesen lecsökkentették a szlovák nyanya szerint.

2019.02.04. 21:26:20

@6.Lenin:

Fel kellene hagyni ezzel a folyamatos fenyegetettség érzéssel. Belső-külső ellenérdekelt !!!
Mutass egy országot, ahol kéz a kézben békésen megvan együtt ellenzék és kormánypárt! A normális felállás az, mikor a kormány kormányoz, az ellenzék pedig kritizál.
A kritikát illenék meghallgatni, nem támadásként kezelni, a szabályokat pedig betartani. Jöjjön az akár kívülről, akár belülről.

A szlovák autóipar jövője jelenleg is kétséges. Már az idén csökkentették a 4,5 %-os növekedési előrejelzést. Ha a Jaguar kivonul a Brexit miatt, az -0,5 %, ha a VW visszafogja a termelést, az a következő -0,9%.

Egy országot 99,9%-ban saját korrupt politikusai fosztják ki.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.04. 21:37:38

Off. Boccs, hogy historizáló zsótika elmebajára és a terelő nertársak terelésére nem reagálok. 2o1g. év nagy kérdése lehetséges-e az időutazás? :-) Mert egyébként logikusnak tűnik? :-)

jylljylljyll.tumblr.com/image/182559105229

On.

John Brennan 2019.02.04. 21:39:01

@Ms.Cunnesburry:
persze, persze, 3 hónapja indult a gyártás Nyitrán, biztos nagy visszaesést okozna, ha leállna; meg aztán a brexit miatt nyilván kivonul a Jaguar Brazíliábal, Indiából, Ausztriából is a szlovák nyanya szerint

2019.02.04. 21:39:24

Álmodom, vagy valóság? :D

Manna FM

A rádió a saját magáról kiküldött sajtóanyagban azt vállalja, hogy:

kreatív és releváns módon segítsen az emberi - családi és baráti - kapcsolatok ápolásában,
erősítse azokat a közösségeket, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a társadalom boldogságához
pozitív pszichológiával, önfejlesztéssel foglalkozó tematikus műsorokat közvetítsen
az ún. „belső típusú” értékek népszerűsítése által olyan szemléletmódot közvetítse, melynek hatását tudományos kutatások sora igazolja
a rádió elsődleges célja a szórakoztatva informálás (infotainment), nem a vallási tartalom
elsősorban nem a hívő, hanem a világi, sőt akár az ateista, de pozitív tartalomra fogékony hallgatókat szeretnék megszólítani.

index.hu/kultur/media/2019/02/04/a_felhaz_alapitoja_prekopa_donat_crossfm_manna_radio_mediatanacs/

2019.02.04. 21:42:48

@John Brennan:

Neked muszáj nap mint nap bebizonyítanod, hogy az agyad helyén egy marék molylepke van? :D

morpho 2019.02.04. 21:43:42

@Ms.Cunnesburry: Ennyire gyorsra magam sem számítottam :)) Csórikám....

belaim7005 2019.02.04. 21:45:38

Igen, a Zsoltinak sikerült 30 év alatt keresztül-kasul szarni a demokráciát, gratulálok fasza gyerek vagy.

morpho 2019.02.04. 21:52:35

@6.Lenin: "A gazdasági kiszolgáltatottság is a gyarmatosítás egy modernebb formája"

Már hogy adja nekem mindenét, aki megdolgozott a gazdagságáért, mert amúgy gyarmattartó? Vagy hogy? Kurva sok ország szeretne ilyen kiszolgáltatott lenni! A gazdasági önállóság mint opció simán menne. Ott van É.Korea. Kim bácsi. Sehol egy multi! Repjegyet megvetted már? Felét fizetem, na?

"A zászlós kép üzenete jogos"

Délután kettő óta próbálom kideríteni, hogy mi a zászlós kép üzenete? Szerintem egy akkora paradoxon, hogy a másikat Putyin adja, de ahány narancskullancsot megkérdeztem, mind elkezdett melléhablatyolni! Te talán válaszolsz! Miről szól ez a röplapszerű izé? Mi nem fog sikerülni Brüsszelnek, ami a törököknek/oroszoknak sem sikerült?

6.Lenin 2019.02.04. 22:05:52

@morpho:

Nem csodálkozom, hogy nem érted.
Miért harcolt sok volt gyarmat?
Miért nem volt jó nekik a haladó nyugat?
Miért szegény ország Venezuela?

Ezért nem érted a zászlós kép üzenetét sem.
Harcolsz az egyén szabadságáért, miközben soha nem volt ennyire kiszolgáltatva az ember, mint most a liberális demokráciának nevezett diktatúrában.

Te az üveggyöngyök hamis fényének hiszel.

6.Lenin 2019.02.04. 22:12:12

@Ms.Cunnesburry:

"A normális felállás az, mikor a kormány kormányoz, az ellenzék pedig kritizál."

Ez akár igaz is lehetne, de a lényeget kihagytad. Melyik, miért, kiért, mit? Az országa érdekeit is figyelembe véve, vagy a mások érdekein keresztül a sajátját csupán?
Ez a nem mind1.

morpho 2019.02.04. 22:42:07

@6.Lenin: Ez olyan szép volt, hogy majdnem elsírtam magam. Kár, hogy nem válaszoltál te sem. Úgy látszik, hogy senki sem érti valójában, hogy mi az üzenete ennek a buta kampányizének. Egyébként be lehet vallani, ha nem ért valamit az ember. Én is bevallottam, hogy nem értem. Te is csak úgy csinálsz, mintha értenéd. Rengeteg történelmi, politikai és nyelvtani bukta van benne. De legalább az megnyugtat, hogy nem csak én nem értem, hanem valójában senki sem.

Ui: Az üveggyöngyöt az EU-ban így hívják: €

2019.02.04. 23:18:26

@6.Lenin:

.. és rögtön megérkeztünk a külső-belső ellenség témaköréhez. :D

Minden kormány azt hangoztatja, hogy az országért, a népért, nemzetért, hazáért dolgozik. De minél jobban hangoztatja, számomra annál inkább gyanús.
A győztes választások alkalmával egy párt, vagy pártkoalíció nagy hatalmat kap. Viszont nagyon gyorsan elszemtelenedhet, ha nem ellenőrzik az ellenzéki pártok, a közvélemény, az újságírók, a média, és én is, mint szavazópolgár.
Kontroll nélkül lényegében bármit megtehet. Elsősorban saját érdekeit érvényesíti.
Ha normális országban akarunk élni, nem ülhetünk fel a külső és belső ellenségről szóló dajkameséknek. Különben a közpénz elveszíti közvagyon jellegét, a közmédiából pártmédia lesz, a bíróságok és ügyészségek igazságszolgáltatás helyett a legnagyobb bűnösök szennyesét takargatják.
Ezt láttam a meciari érában, de nemrég is részleteiben megismétlődött itt, a szemem előtt.
A mindenkori kormányt ellenőrizni kell, elsősorban a nyilvánosságnak /ellenzéki pártok, közvélemény, újságírók, média, én, mint szavazópolgár/.
Szerintem így a helyes.

paraszthajszal 2019.02.04. 23:23:31

@morpho: „Az üveggyöngyöt az EU-ban így hívják: €”

Az üveggyöngy az, aminek a csillogása elvakít.

Nem látod tőle, hogy minden eurócent, amit az ún. „nettó befizetők” a keleti periféria piacainak felvásárlásába invesztáltak, duplán-triplán-négyszeresen térül meg náluk.

Ezért cserébe a periféria lemondott arról, hogy a piacát megvédje a már erős nyugati vállalatok versenyétől, maga is próbáljon erős nemzeti vállalatokat kinevelni; sőt, az esetlegesen még meglévő keleti vállalatokat is sokszor csak azért vásárolták fel a nyugatiak, hogy piacot szerezzenek. Ráadásul minden támogatásként eurócentet csak „szabályos közbeszerzési pályázatok” útján engednek elkölteni, biztosítva, hogy minimum negyede-harmada hozzájuk csorogjon vissza, különben átalánybüntetésként visszaszedik a 10-20%-át.

Bónuszként a saját piacuk közelében olcsó bérű összeszerelő bázist alakíthatnak ki, amivel többé-kevésbé tudják tartani a versenyt az Ázsiai tigrisekkel.

Nem kell azokat a nyugatiakat annyira sajnálni, nem szívjóságból, könyöradományként kapjuk mi azt a pénzt. Ők is nyernek ezen a bulin, nem is keveset!

apro_marosan_petergabor 2019.02.05. 01:05:36

Érdekes, a liberok mindig leragadnak a fasisztázásnál? (régi, jól bevált kommunista szokás - megmaradt ezen a vonalon...). 56 tájékán is imperialista, fasiszta veszélyről beszéltek - ugyan ez a banda (illetve a testi, lelki felmenőik), amelyik most a demokráciára "vigyáz"... saját parancsára hasalva a TV székházban...
- 150 év török - igen, nemzetközi (keresztény) seregek verték ki a törököt Mo-ról, de ott volt közöttük rengeteg magyar. Akik vérüket ontották Mohácsnál, Egerben, Szigetvárott s tették ezt 150 éven át. Meg Erdélyben tették ezt önállóan (tudom, ennek a csapatnak az Románia(a török időkben Vlachia volt a neve és Erdély alatt, a Kárpátokon túl kezdődött, a török vazallus regát...)
- 40 év orosz - igen, kellett hozzá egy R. Reagan, meg egy tökös angol miniszterelnöknő, mindkettő keresztény, konzervatív (nem "demokraták" - mint mogyoró Jimmy, vagy tedd ide-oda Obama), meg a sok ezer magyar 56-ban, a sok pesti srác, aki hozzálátott a kommunizmus fellazításához...
- Brüsszel: igen, önként léptünk az EU-ba, de nem vállaltuk, hogy befogadjuk fél Afrikát, s áttérünk mohamedán hitre. 1100 éve a keresztény Európához csatlakoztunk, s nem a 600 év múlva létrejövő arab-mohamedán(intoleráns) világhoz...
Fasizmus - tudja ez az ember miről beszél? - nem nagyon, de azért mondja.

Bambano 2019.02.05. 01:26:22

itt voltak a törökök 150 évig.
itt voltak az oroszok 40 évig.
kivel kokettál mostanában viktor legtöbbet? a törökökkel meg az oroszokkal.
az oroszokat kádár hívta be 56-ban. 2019-ben meg orbán fogja?

MACISAJT 2019.02.05. 01:35:41

Néha egy-egy EU biztos elszólja magát:
index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/

"

Nem szabad arra használni a költségvetést, hogy azon keresztül szabjunk ki politikai büntetéseket

– tette világossá Oettinger. – A strukturális alapok azért vannak, hogy versenyképesebbé tegyék a gyengébb régiókat. És minden eurónak, amit az EU Lengyelországnak ad, nagy része Németországba jön vissza. A lengyelek arra használják ezt a pénzt, hogy a német építőiparnak adnak belőle megrendeléseket, német gépeket és német teherautókat vásárolnak. Tehát a nettó befizetőknek, mint Németország, az kell, hogy legyen az érdekük, hogy fenntartsák a strukturális alapokat.

Gazdasági szempontból Németország nem nettó befizető, hanem nettó kedvezményezett."

Kb. így "segítették" a görögöket is a válságból.
És még valami: a Magyarországra érkezett EU pénzek kétharmadát nyugati érdekeltségű cégek kapták meg.
Hát, ennyit a fene nagy jóságról.

Ami pedig " Brüsszel" pofázásait illeti, amit manapság Verhofstadt, Timmermans, Szar Hentini @Co megenged magának, azt " Moszkva" pláné a nyolcvanas években
soha nem merészelte volna.

MACISAJT 2019.02.05. 01:48:45

"Hogy mindezt mennyire gondolja komolyan a Fidesz? Semennyire. Ez abból is látszik, hogy ma Matoclsy György jegybankelnök az euró bevezetéséről beszélt. Azt pedig "Brüsszel" nélkül nehéz lenne. "

Ja. Beszélt...:P Olvassuk el figyelmesen mit mondott:

"Magyarország ugyan még nem tagja az eurózónának, de valamikor, a következő évtizedekben csatlakozunk majd az övezethez – közölte Matolcsy György a hétfői Lámfalussy Lectures konferencián."

Aha.-) Ez még tágabb fogalom mint az IMF 2012-es "visszahívása", amivel Matolcsyék egy zseniális trükkel kijátszották a török kártyát és lecsillapították az ország ellen indult ballib pénzügyi támadásokat...
Amúgy meg nekünk bőven elég megvárni a csatlakozással a cseheket. Mert azt a ballib "közgazdászok"(muhaha) valamiért elfelejtik hogy Szlovákia ugyan eurót vezetett be, de a sokkal és hagyományosan fejlettebb Csehország köszönte szépen és marad a koronánál....

E1G ellenzék egy geci 2019.02.05. 03:03:11

" Mi nem sikerült a törököknek és az oroszoknak?
Hogy lehet őket egy kalap alá venni „Brüsszellel”?
"

Mindegyik eroszakos diktatorikus birodalom.
Az EU-ban kb 80 %-nal tart a diktatura kiepitese, es nem rajtuk mullik hogy meg nem 100 %. Ezert kell nekunk visszafoglalni Europat, es megvaltoztatni a normalis iranyba.

E1G ellenzék egy geci 2019.02.05. 03:27:55

"Fasiszta propaganda. "

Nem KICSIT szanalmas es nevetseges, hogy azok fasisztaznak, akik epp a ZSIDOVERO, CIGANYVERO, Hitlert elteto jobbikkal akarnak koaliciora lepni.
A blogolo igen csak fazis kesesben van, ma mar egyertelmuen a balliberalisok kepviselik a fasizmust.

chrisred 2019.02.05. 06:01:56

@6.Lenin: Konkrétan nem emelted ki, hogy most a kormány kormányzására, vagy az ellenzék kritikájára vonatkozóan tetted fel a kérdéseket, de felteszem, az utóbbiról van szó. Melyik: bármelyik politikai erő, ami nem gyakorol közhatalmat. Miért: hogy a közhatalom gyakorlása során elkövetett hibákra felhívja a nyilvánosság figyelmét. Kiért: azok érdekében, akiknek a társadalmi képviseletét elvállalta. Mit: a közhatalmi tevékenységet.

chrisred 2019.02.05. 06:04:37

@paraszthajszal: "Nem látod tőle, hogy minden eurócent, amit az ún. „nettó befizetők” a keleti periféria piacainak felvásárlásába invesztáltak, duplán-triplán-négyszeresen térül meg náluk."

A nettó befizetők a nyugati országok adófizetői, semmilyen módon nem igazolható, hogy nekik háromszorosan, négyszeresen megérte az Unió bővítése. Pont ezért (is) elégetlenkednek.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.05. 06:22:04

Szimpla ténY. a brüsszeliták elvesztették a csatát. Ezt már csak fanatikus magyar híveik, a ballibák nem látják át.

A keleti népek erős ellenállásába ütközött a brüsszelita oligarchia. S ebben a keleti népek mellé kezdtek lassan felsorokozni a nyugati népek is.

Hatalmas pofon ez Brüsszelnek, Sorosnak, s a többi liberális, filentlopós gazembernek....

nu pagagyí 2019.02.05. 06:54:50

Én valahogy úgy érzem, hogy a népet jelenleg a Fidesz rezsim tartja rabszolgaságban. Nekik sem fog sikerülni, menekülhetnek majd Rákosi után Kazahsztánba.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.05. 07:16:54

@paraszthajszal: a magyarok identitását I. Istvánnak sikerült elvennie: szabad pogányokból lerezstény birkákat csinált. Azóta is ezt a hamis identitást őrzitek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.05. 07:17:39

@paraszthajszal: a magyarok identitását I. Istvánnak sikerült elvennie: szabad pogányokból keresztény birkákat csinált. Azóta is keresztény birkák vagytok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.05. 07:19:25

@6.Lenin: "Milyen alapon vonná ezt a jogot bárki is kétségbe?"

Ti vonjátok kétségbe, amikor a bevándorlókat utáljátok, miközben a magyarok ugyanolyan bevándorlók. És nem, nem is kereszténység definiálja a magyart.

John Brennan 2019.02.05. 07:31:41

@math0: egyetlen értelmes gondolatod sincs

az meg jól mutatja parazitaságodat, hogy a magyarokról kívülállóként beszélsz

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.02.05. 08:13:24

A BRÜSSZELI IDIÓTA DIKTATÚRA MÁJUSBAN MEGBUKIK. BAYER ZSOLTNAK IGAZA LESZ. - HOL ÜNNEPLI MAJD BRÜSSZEL BUKÁSÁT AZ INDEX NAGYRA BECSÜLT SZERKESZTŐSÉGE?

torró 2019.02.05. 08:20:33

DDDDDD! Jó reggelt karatésok!
Te vagy a hülye!
Nem én vagyok, te vagy az!
Nyugodjatok meg, mindannyian hülyék vagyunk! Mert hülyére vesznek bennünket! A politika a PÉNZT szolgálja.Tudjátok ezt ti is, csak kurva nehéz beismerni! Közmondások tucatját lehet ránk alkalmazni! Oszd meg és uralkodj! Egyik kutya másik eb! Stb! Az újság írók meg személyes érdekük szerint vagy némelyik meg győződésből hülyíti a közönséget. Ez van! Egy hatalom sem jótéteményes! Addig kellesz míg az ő érdekét segíted! Aztán szelaví! Na megyek reggelizek! Nektek is ajánlom:DDD

Sir Galahad 2019.02.05. 08:28:03

A szerzőnek igaza van: ha egy hasonlatot - legyen az politikai szlogen, közmondás, stb. - szó szerint akarunk értelmezni, akkor az sántítani fog. Más kérdés, hogy ehhez vagy hülyének kell lenni, vagy annak kell tettetnie magát az illetőnek.

6.Lenin 2019.02.05. 08:41:02

@morpho:

Hogyan is értenéd, ha hiányzik belőled az önérzet, önbecsülés, önbizalom, stb?
A szolgalelkűség megakadályoz ebben. A megalkuvás is elvakít.
Látod mennyi szavunk van ezekre, és mégsem értesz belőle semmit.
Rajtad nem csodálkozom.

carrot cake 2019.02.05. 08:47:47

Azon a szinten vagyunk hogy ateistaként kezembe temetem arcom és azt sóhajtom hogy "édes Istenem hogy lehet valaki ekkora barom"
De 1930 tól a történelem alakulását ismerve inkább megrémiszt.
Tényleg a XXI. században létezik 75-ös iQ felett ember aki ezt benyeli ?

citrix 2019.02.05. 09:09:38

Semmi se tart örökké, 150 év alatt se lettünk törökké. 8 év alatt se lettünk fideszé :-)
A másik: kedves Zsótika, az oroszokkal kapcsolatban már elnézést a bocsánatért de pont Orbán aki Putyin legjobb barátja és tanítványa. Úgy járnak egymáshoz haverkodni mintha családtagok lennének. Minden orosz igényt lojálisan kiszolgál, konkrétan ez van.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 09:10:00

," sem a törököket, sem az oroszokat nem a magyarok verték vissza, hanem a nemzetközi helyzet változása."

Mindent elmond ez a kárörvendő, hátulról jövő duma hogy nem mi vertük ki őket!
Tudjuk, nem is ezt jelenti, hanem hogy megmaradtunk nemzetnek mindkét világhatalom megszállása és eltakarodása után is!
És ami a legszebb, ez a libsi nemzetidegen megfogalmazás, hogy a "magyarok" ! Úgy beszéltek rólunk mint a törökökről és az oroszokról, kívülállóként!
Amúgy ez nincs ellenemre én sem tartalak benneteket libsiket magyarnak, csak egy idegen testnek Magyarország anyácska nyakán!

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 09:15:01

@6.Lenin:
--- @math0:
Te hülye vagy..........................

Igen! A föld gömbölyű, a pina fincsi és sárga havat ne szabad enni!
Mondj valami újat és kevésbé nyilvánvalót, azt mindenki tudja hogy Matyi kicsoda! :D

magyarparaszt 2019.02.05. 09:15:51

Ott van a kutya elásva, hogy nem csupán hülyének, hanem aljasnak is kell lenni ahhoz, hogy valaki benyelje az orbáni uszítást. A "NER" részei szó szerint az életükért harcolnak a jogállam (és így "Brüsszel") ellen, hiszen számukra a jog uralma büntetőeljárások tömkelegét jelentené az elkövetett törvénytelenségek miatt. Egy orbánista jó eséllyel börtönben végezné.

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 09:19:17

Bayernek teljesen igaza van.

A ballib hazaárulók mindig is az idegen megszállókat támogatták. A török megszállás alatt ugyanúgy, mint a szovjet megszállás alatt is.
Most a Soros féle Brüsszeli megszállást próbálják az ország megnyomorítása okán ránk erőltetni.

Nem kell sokat gondolkodni.
Le kell köpni a B1 féle faszparasztokat ha látod !

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 09:20:29

@Helga Beauty Salon:

"És ami a legszebb, ez a libsi nemzetidegen megfogalmazás, hogy a "magyarok" ! Úgy beszéltek rólunk mint a törökökről és az oroszokról, kívülállóként!
Amúgy ez nincs ellenemre én sem tartalak benneteket libsiket magyarnak, csak egy idegen testnek Magyarország anyácska nyakán!"

+1
A ballibek nem is leplezik amegvetésüket és undorukat manapság a mygar nemzet iránt.
De ezzel megint a saját sírjukat ássák.

eloi 2019.02.05. 09:21:09

Ha van az országban gyűlölködés, az éppen az ilyen posztok miatt van! Amikben - kb. naponta! - fasisztázzák, nácizzák, agyhalottazzák, bunkózzák és tanulatlanozzák... a velük/veletek nem egy platformon lévőket. Úgy kb. az ország felét.
Tehát, ha van gyűlölet, harag, az irántatok van, ezekért! És TI HOZZÁTOK, PROVOKÁLJÁTOK KI MAGATOKRA!!!

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 09:23:09

@eloi:

Pontosan így van. A nyíltan magyargyűlölő ballib faszok rendre csodálkoznak, hogy mély megvetést kapnak csak az ostoba és agyatlan bérrettegésük kapcsán.

A kommunista diktatúra eleje óta, mit ők szabadítottak ránk gyakorlatilag csak fasisztázni, nácizni meg diktatúrázni tudnak.
Semmi más mondanivalójuk nincs több mint 70 éve.
Elképesztő.

Tothotto 2019.02.05. 09:36:15

@AZ IGAZI HUNGAROFIL: Elköltözik az EU adminisztráció Felcsútra,vagy mi????

eloi 2019.02.05. 09:37:33

A normális -értsd: nem ballib - emberek döntő többsége nem gyűlöli sem az idegeneket, sem "Brüsszelt"!
Egyszerűen csak nézi a saját érdekeit és a saját és családja biztonságát, megélhetését, a jövőbeni kockázatokat is.
A bevándorlás pedig nagyon komoly jövőbeni kockázat! Amiről a ballib nem kíván tudomást sem venni. Ami felelőtlenség a néppel, sőt, EURÓPÁVAL szemben is.

Miért gyűlölnénk a bevándorlókat? Ugyanolyan szerencsétlenek, mint voltunk mi, az elnyomás alatt. Nem gyűlöljük őket. De nem érdekünk az sem, hogy idejöjjenek, hozzák a nem kompatibilis kultúrájukat, szocializációjukat és vallásukat. Ahogy az sem érdekünk, hogy a szegény és totálisan gyökértelen és KISZOLGÁLTATOTT tömegek tovább rontsák az európai melósok, munkavállalók pozícióit a munkaerőpiacon! Hiszen mindent és bagóért el fognak vállalni, mert nincs választásuk.
Nyugaton is addig kell a keleti munkaerő, amíg le nem cserélhető a sokkal olcsóbban tartható bevándorlókra!

A kulturális, vallási, szocializációs eltérésekből adódó számtalan konfliktusforrásról is csak a ballib nem akar tudomást venni. Ahogy arról sem, hogy ma már nem elmélet a párhuzamos társadalom megléte ott, ahol elegen vannak egy tömbben ahhoz, hogy ne kelljen igazodniuk, integrálódniuk a befogadó társadalomba. ...
Akik ezt nem akarják, nem fasiszták, nem nácik...! Hanem felelősen gondolkodó, normális emberek.
Ha pedig még jelent is nekik valamit a saját hazafiságuk, és a nemzetük kultúrájának megtartása, netán az identitásuk, attól nem lesznek gyűlölködők, xenofóbok, rasszisták, csupán ragaszkodnak a SAJÁT identitásukhoz, amit évszázadok, ezredek alatt alakítottak ki. Történelmestől, irodalmastól, hagyományostól...
A patriotizmus, hazafiság, identitás őrzés nem mások ellen irányul, hanem magunkÉRT!

aztgondolom 2019.02.05. 09:41:20

ha Európa de még a régió legszegényebb országa akarunk maradni akkor csak hajrá fidesz. akkor énekeljük csak bátran azt a dalt amiről azt hittük sokan soha nem kell hallani:
A Párttal a néppel egy az utunk . Jelszavunk munka és Béke.
fideszesek emlékeztek még rá? Hát ezt etetik most veletek nagy kanállal és ti be is kajoljátok.

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 09:49:28

@aztgondolom:

Te nagyon kevered. Ezt a dalt a kommunista diktatúrában énekelték az MSZMP-ről. Tudod.. Aminek az utódpártja az MSZP, és éppen úgy nácizik, fasisztázik, meg diktatúrázik a saját tehetetlen balfaszkodása okán, mint az elődei.

Larry Silverstein 2019.02.05. 10:00:31

A baloldali tortenetiras es tortenelemszemlelet veget ert.

majd megszokjatok

C. Lee Boss 2019.02.05. 10:07:01

Akik csak a két és félmillió fidesz szavazót tekintik magyarnak, a többit liberálisnak, baloldalinak, stb. akkor érthető, hogy az ötszáz milliós Európa túl nagy nekik. Akkor irány… Etel-köz! Mi, többiek azért itt maradunk, és próbálunk európai módon élni, gondolkodni… és /jó/magyarnak maradni! Az ötös számú párttag bajor – német ősei forognak magyar sírjukban – ismeri híveit, ezért eteti őket rendszeresen olyannal, amitől a gondolkodó embereknek felfordul a gyomra… de ki lehet az első négy? Csak nem o1G az első? Bingó!

citrix 2019.02.05. 10:24:42

@aztgondolom: Bizony, a mozgalmi nóták, a pártállam édes bája :-) A párttal, a néppel egy az utunk, jelszavunk munka és béke... A fidesz rátalált a lenini útra, némi tévelygés után sikerült.

nemecsekerno_007 2019.02.05. 10:26:04

"Náci propaganda"
Gyerekek , felültetek a propaganda vonatra :))))))
Az EU egy érdekszövetség, némi európai értékek mázzal leöntve, aki ezt nem képes elfogadni az sznvedni fog....

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 10:26:43

@C. Lee Boss:

Dehogy.. A hazaáruló ballibek száma elhanyagolható, és egyre fogy.
Éppen ezért ilyen frusztráltak.
A Macedoniában és Ukrajnában is sikeresen kivitelezett Soros által pénzelt és irányított forradalomból, itthon lassan már egy bridzs partira való 'tömeg' se jön ki.
Beszoptátok.
Ezt is.

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 10:28:33

@citrix:

Nem olvastad el rendesen a B1-es kollega írását. MA a nácizás és fasisztázás van soron, ami a bérrettegést illeti.
A komcsizás leninezés az holnap lesz. :DDD

jajdehülyevagyok 2019.02.05. 10:30:23

Erős zavarral küzd a szerző amikor ezt írta, tekintettel arra, hogy a műfaj, amit kritizál az nem egy szakmai dolgozat, hanem egy propagandaanyag. Az hogy fasiszta propaganda, az meg akkora baromság amit csak egy marxista pártfőiskoláról is eltanácsolt munkásőrvérű pártmunkás hangoztatna. A propagandaanyag üzenetét lehet nem szeretni, de előtte jó volna megérteni.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 10:32:01

@C. Lee Boss: Akik csak a két és félmillió fidesz szavazót tekintik magyarnak, a többit liberálisnak, baloldalinak, stb. akkor érthető, hogy az ötszáz milliós Európa túl nagy nekik. Akkor irány… Etel-köz! .................

A két és félmillió Fidesz szavazó most a többség, a kétharmad, így állj hozzá, ne becsüld le, az általatok állandóan ugatott demokrácia dobta nektek így! :D A többi a többi, de ti különültök el mindig, egységként hivatkozzátok a nem a Fideszre szavazókat, tehát ebben is kussolhattok! Az 500 millió szép szám, de azzal mi a mondandód? EU tagok vagyunk, van olyan téma amiben szava lehet az 500 milliónak, de hogy itt milyen kormány van és hogy kormányoz, abban semmi kompetenciájuk nincs!
És végül az Etelközözésről is egy gondolatot! Elvesztettétek a választásokat, úgyhogy itt ti biztosan nem küldhettek el senkit sem az Etelközbe, sem máshova!
ÉRTED? TE LIBSI SZAR?????????????????

bgp 2019.02.05. 10:48:16

@morpho: rabszolgatörvény a munkáltatói ellen?????

citrix 2019.02.05. 10:48:18

@Minden ballib bérretteg: A "bérrettegés", ez annyira szép. Kik a bérrettegők? Van-e ilyen szó a magyar (még nem nemzeti) szavak értelmező szótárában? Ha nincs, akkor ez egy speciális kifejezés ami csak a fideszhívők nemzeti szótárában szerepel? Hol lehet bérért rettegni, tök jó munkakör lehet ahol jó pénzért semmi mást se kell tenni csak rettegni. Mi szerepel például a "bérrettegők" munkaköri leírásában, kell-e adót fizetni bérrettegésből származó jövedelem után? Mi a munkáltató adószáma, telephelyének pontos címe, adószáma?

bgp 2019.02.05. 10:51:08

@E1G ellenzék egy geci: a jobbiknál már eléggé elvált a szar a májtól, ne hasonlítsd a 8 évvel ezelőttihez, a nácik nagy része már vagy fideszes, vagy új pártot alapít

vezér01 2019.02.05. 10:54:18

No,kedves B1 blog, ez az írás se mentes az üres gyűlölködéstől. Ha azt kifogásolod,hogy nem eredeti ötlet,igazad lenne. Már az EU-s népszavazás előtt megjelentek hasonló kis plakátok,emlékezhetnél rá, kézfogást ábrázolt horogkereszttel,vörös csillaggal,a harmadik kép meg az EU sárga csillagait mutatta, és azt,hogy nem kell minden szarba belenyúlnunk. Belépésünkkor az EU még független nemzetállamok közössége volt,ahol minden tagállam lemondott szuverenitása egy bizonyos kis részéről a közös működés érdekében. Most viszont egyre inkább - az eddigi játékszabályokat felrúgva - egy Európai Egyesült Államok kiépítését és a nemzetállami lét leépítését tervezik a fejünk felett. Ez ellen pedig teljes joggal tiltakozhatunk.

Orbán veje 2019.02.05. 10:55:40

Orbán 1 Geci. Ezt 2 millió félnótás kivételével az egész világ tudja.

Továbbá, a geci fideszt már csak a fidesz-goebbelsi propaganda tartja felszínen éppen úgy, mint ahogyan a nácikat Sztálingrád után.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 10:56:59

@citrix: Mi szerepel például a "bérrettegők" munkaköri leírásában, kell-e adót fizetni bérrettegésből származó jövedelem után? Mi a munkáltató adószáma, telephelyének pontos címe, adószáma?................

Felvételi követelmény a legalább két danos proliság, erős késztetés a hazudozásra, értetlenkdésre és ferdítésre! MSZMP, illetve munkásőrség volt tagjainak gyermekei a felvételnél előnyt élveznek! Másodállásban nem művelhető, feltétel a dologtalan munkakerülő életmód!
jelentkezni lehet bármelyik Soros civilszervetenél, a CEU-n, vagy a legközelebbi melegbárban!

Orbán veje 2019.02.05. 10:58:34

@vezér01: Haver! Mégis mi a fasszal építi le az EU a nemzetállamokat? Mondjál már erre egy példát ami 2004-es belépésünkkor így volt, most meg amúgy.

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 11:01:53

@citrix:
"Mi szerepel például a "bérrettegők" munkaköri leírásában,"

Hát tippre a B1 blog írásait elnézve, jó nagy faszságok leírása egy bullshit generátorral, amibe véletlenszerűen keverik a

-náci
-fasiszta
-kommunista
-diktatúra
-autokrácia
-megbukik
-korrupció
-geci
-elzavarják
...
szavakat, és ezt posztolják.
De ez csak a ballib bérrettegés gyár legnyílvánvalóbb megnyilvánulása, amit szerintem az se hiszi el, aki itt a B1 blogon leírja.
Alájuk dolgozik az INdex, Hvg féle hírhamisító banda, akik csak enyhe csúsztatásokkal, és manipulációkkal dolgoznak, és valóságként tálalják a Soros proppagandát.
Ez az úgynevezett bújtatott bérrettegés.

citrix 2019.02.05. 11:09:48

@Helga Beauty Salon: Sebészi pontossággal körülírtad Orbánt. Édesapa mszmp párttitkár. Viki KISZ titkár. Soros pénzen tanult és 100 milliót kaptak Sorostól a rendszerváltás idején, a fidesz mint alakuló párt. A belügyminisztere volt mszmp alapszervi párttitkár.
Másodállásban nem művelhető, feltétel a dologtalan munkakerülő életmód!
jelentkezni lehet bármelyik Soros civilszervetenél, a CEU-n, Pl.: Kovács Zoltán, kormányszóvivő pontos leírása.
Kell még információ?

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 11:10:13

@Orbán veje:
Például azzal, hogy a nemzetállamoknak járó pénzt Soros féle álcivileknek készülnek kiosztani, hogy a demokratikusan választott kormányok jogkörét megnyirbálják, és zsarolhatóvá teszik azokat, pl a soha senki által nem választott EU-s ügyészség által, meg ilyenek.

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 11:12:24

@citrix:

Igazán kár, hogy elég jól dokumentáltan igazolható, hogy 1986-ban Orbánék lakására az MSZMP KB ügynökei lehallgató berendezést szereltek, és eközben Pécsett egy Gyurcsány nevű spicli szorgalmasan jelentett a Pécsi Dialógus Csoportról nekik.
Mellár Tamás beszámolója szerint, cserébe az MSZMP KB leszólt GYurcsány vizsgáira.

citrix 2019.02.05. 11:29:05

@Minden ballib bérretteg: Amit én leírtam az tény. Amit te leírtál az "igazolható", de hol? Láttál már valakit aki hallott egy barátjától arról hogy az ő sógora látta egy újságban amint Orbánt lehallgatták az mszmp ügynökei (akiknek a listáját a mai napig titkosítva tartja a fidesz, sokadik ellenzéki felszólítás ellenére). Köszi, hihető a sztori.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 11:30:12

@citrix: : Sebészi pontossággal körülírtad Orbánt. Édesapa mszmp párttitkár. Viki KISZ titkár. Soros pénzen tanult ..............................

Ez nem titok balfasz, de ismételgesd csak jobbhíján! :D
Orbánból azóta igazi államférfi vált és tudja hogy a hazájának tartozik, nem Sorosnak!
Hogy régen ki mi volt komám az egy dolog, de most most van, a mostani tettek mérvadóak, a többi csak másodlagos szempont!

aztgondolom 2019.02.05. 11:30:45

igen MszMp nótát idéztem az előbb, amit már senki nem vett komolyan , vagy akik igen azok most ott lépdelnek Zsolti oldalán. Tudod barátom engem az egyetemre azért nem vettek fel mert az apám rendszer idegen volt . Az akkori rendszer ellensége. Aztán mégis diplomát szereztem. Aztán meg mindig kimaradtam az előléptetésekkor. aztán megborult az akkori világ, aztán újra felépült valami, Ha ma aktiv lennék ma sem vennének fel az egyetemre, aztán nem léptetnének előre, aztán megbukna a rendszer. Ne féljetek fiatalok Mészárosnál jó kezekben van az ország. Aztán a zsoltiék verik hozzá a tam-tamot. Legalább a Varga Istvánotoknak higgyetek. Már neki is kifordul a gyomra tőletek pedig ő aztán a ti fijatok borja .

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 11:32:11

@citrix:
Abbahagyhatnád már, ezt a dedós szarakodást.
Értem, hogy semmit nem hiszel el, amit az Indexes, és 444-es hírhamisítók nem írnak le, mert szögesen ellentmondana a világképednek.
De csak magadból csinálsz hülyét, a tájékozatlanságod bizonyítván.

Itt találod az Orbán lakására beszerelt lehallgatás jegyzőkönyvét:
mandiner.hu/cikk/20120405_viktoria_akcio_lehallgattak_es_megfigyeltek_orbant_es_feleseget

Itt meg Mellár Tamás beszámolóját, amint nosztalgiázik az MSZMP Kb letelefonálásain:
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

Orbán veje 2019.02.05. 11:45:56

@Helga Beauty Salon: Haver! A korrupt tolvaj gazdád kisz titkártól kezdve soros ösztöndíjasig bezárólag volt már minden.

Egy gerinc nélküli, elvtelen, geci alak. És már csak a hozzád hasonló geci fidesztrollok védelmezik.

citrix 2019.02.05. 11:53:54

@Minden ballib bérretteg: Látod, pontosan így gondolom én is hogy Abbahagyhatnád már, ezt a dedós szarakodást. :-)
Kérdés: miért titkosak az ügynöklisták? Lehallgatták Orbánt de ő továbbra is titkosítja a neveket. Érdekes. Szerintem magadból csinálsz hülyét szinte minden szavaddal és erőlködni se kell hozzá, megy magától.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 11:55:56

@Orbán veje: Egy gerinc nélküli, elvtelen, geci alak. És már csak a hozzád hasonló geci fidesztrollok védelmezik....................

Védelmezem? Semmi szüksége rá amíg ilyen ostoba prolik támadják, akik nem tudnak kitalálni jobbat mint egy Orbán veje nick!
Apropó a ti "oldalatoknak" ki is a vezére? Ja, senki, csak beosztottak vannak, a főnök meg Soros!

citrix 2019.02.05. 11:57:35

@Helga Beauty Salon: Hogy régen ki mi volt komám az egy dolog, de most most van, a mostani tettek mérvadóak, a többi csak másodlagos szempont!
Gratulálok, ez a fidesz szavazóinak értelmi képességét tökéletesen leírja.

Orbán veje 2019.02.05. 12:01:17

@Helga Beauty Salon: Mi van haver!?Szégyelled, hogy a tolvaj orbán seggét nyalod. Letagadnád, mikor mindenki látja?

Haver, te éppen olyan jellemtelen geci vagy, mint a gazdád.

T.Jani 2019.02.05. 12:05:17

"A fasiszta állam tartópillére a központi propagandagépezet, amely a többséget a vezér mellé állítja. A hazugság, a propaganda minden fasiszta állam alapja, nincs semmi, amit jobban gyűlölnének, mint a szabad sajtó. A fasiszta vezért a nép szereti, ujjonganak érte. Bukása után az imádat gyűlöletbe fordul.Itt kell megjegyezni, hogy a fasizmus tömegbázisát mindig a lecsúszott társadalmi rétegek adják. Ez az egyik oka annak, hogy a legkönnyebben a gazdasági válság idején képesek hatalomra kerülni. A vezér részben állandó ellenségképpel és fenyegetettséggel, másrészt pozitív énképpel fanatizálja a tábort. A felsőbbrendűség a fasiszta államban a “nemzet” mítoszában ölt testet. A nép minden nehézséget elfogad a vezértől, mert a bajaikra hihető okot talál, ami mindig valaki másban testesül meg. Ez a tömegtámogatás alapja. A fasiszta államnak fontos a tömeg, a nagy tömegdemonstrációk, a kapcsolat a tömeggel, ha máshogy nem, állandó levelezés útján. A fasiszta állam nem tűri az egyéniséget, az individualizmust, ezért individualista értelmiségiekkel, filozófusokkal, művészekkel nincs jó viszonyban, csak azokat szereti, akik a fasizmus eszményét szolgálják, mint egy Mephisto. Az egyén alárendelődik a nemzetnek, az egyéni érdek a közjónak. A fasiszta állam legfőbb támogatói a nagytőkések. A vezér mindig jóban van a nagytőkésekkel, akik anyagi hasznot látnak a központosított állam által megregulázott munkaerőben és a szabályozott piacban."

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 12:16:21

@citrix: a mostani tettek mérvadóak, a többi csak másodlagos szempont! ..........

Gratulálok, ez a fidesz szavazóinak értelmi képességét tökéletesen leírja.............

Én viszont nem tudok gratulálni az értelmi képességeitekhez! Normális pártotok, pártvezetőtök nincs!
Saját véleményetek nincs! Eu, USA, bánatosfaszom aktuális véleményével jöttök, egy benne a lényeg hogy szidja az országot, meg a kormányt!

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 12:19:10

@Orbán veje: Mi van haver!?Szégyelled, hogy a tolvaj orbán seggét nyalod. Letagadnád, mikor mindenki látja?..............................

Ki az a mindenki? Te biztosan nem sokat látsz, mert Soros faszát szopod és az öregúr sliccgombján kívül más nem bántja a szemed!

citrix 2019.02.05. 12:28:55

@Helga Beauty Salon: aját véleményetek nincs! Eu, USA, bánatosfaszom aktuális véleményével jöttök, egy benne a lényeg hogy szidja az országot, meg a kormányt!
Cáfollak: van saját véleménye mindannyiunknak, szemben a fidesznyikekkel akik a kormányszóvivőt ismétlik papagájként.
Az országot egyikőnk se szidja, itt élünk és része vagyunk. A kormányt (a fideszes potentátok) igen, van miért és ha van miért akkor miért ne tennénk szóvá? Mert Bayernek és a cimbiknek nem tetszik a kritika? Sorry.
Az ország nem azonos a fidesszel. A fideszt a külföldi levélben szavazókkal és hirtelen betelepült ukránokkal együtt is csak a választásra jogosultak 1/3-a szavazta meg. Ezek megint tények, a matek az matek, nincs olyan hogy ner-es és Soros matek. Igaz, a választási körzetek átszabásán és a töredékszavazatok fideszhez juttatásán el lehet gondolkozni. Ha valaki a fideszt bírálja az nem a magyarokat és nem Magyarországot bírálja, mert Orbán nem XIV.-ik Lajos aki szerint az állam én vagyok. Ha mégis így gondolja akkor elég gáz az ürge.

Látens Imszimuláció 2019.02.05. 12:43:30

@Ms.Cunnesburry: "A normális felállás az, mikor a kormány kormányoz, az ellenzék pedig kritizál."

Kritizálni is lehet okosan is meg hülyén is. Az izomból tagadás és csakazértis inverzmondás az hülyeség.

David Bowman 2019.02.05. 12:45:30

Súgok: Se a töröknek, se az orosznak nem sikerült a gondolkodásmódunkat megváltoztatni. Vagyunk akik voltunk, leszünk akik vagyunk.

Orbán veje 2019.02.05. 12:46:52

@Helga Beauty Salon: Haver, nem kell idegeskedned. Inkább te is a tényeket hangoztasd: soros faszát orbán bizonyítottan szopta, méghozzá pénzért.

Már akkor is egy jellemtelen geci volt, csak akkor még nem tudta az egész világ. Most viszont már tudja. Meg azt is tudni, hogy te is egy jellemtelen geci fidesztroll vagy, egy ócska kis orbán patkány.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 12:50:26

@citrix: mert Orbán nem XIV.-ik Lajos aki szerint az állam én vagyok. Ha mégis így gondolja akkor elég gáz az ürge......................

Erről beszélek! Orbán nem XIV. Lajos, Orbán ezt hiszi, Orbán azt hiszi! Ennyi jön belőletek, semmi más!
Mit csinálnátok ha nem lenne Orbán? Bamba fejjel túrnátok az orrotokat!
Baszdmeg, csak egy valamit vegyél észre, ha Orbán most visszavonulna, a Fidesz pedig feloszlana, a rendelkezésre álló maradék egy kibaszott kormányt sem tudna felállítani, de ha mégis, akkor maximum fél év után itt már csak romok lennének!

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 12:52:46

@Orbán veje: Nyugodj meg, mert leversz valamit! Már csak önmagadat ismételgeted feleslegesen, a szegénységi bizonyítványodat már régen kiállítottad.

Pipas 2019.02.05. 12:59:35

@T.Jani: "A fasiszta állam tartópillére a központi propagandagépezet, amely a többséget a vezér mellé állítja."

Azért az igazsghoz hozzátartozik, hogy amikor európában fasiszta államok voltak, akkor a művelt nyugati államok tartópillére is a propagandagépezet volt. :D Meg a kommunista országok tartópillére is a propagandagépezet volt.

2019.02.05. 13:02:28

@morpho:

Szóltak neki, hogy le akar mondani. :D
Azért mégiscsak felháborító, hogy itt vagyunk a végső győzelem küszöbén, Szijjártó élete árán veri vissza a gaz bevándorláspártiak ostromát és pont a nemzetstratégiai jelentőségű médiaholding kuratóriumának elnöke értekezik arról, hogy
ha "igényes, jó tollú újságírókat, és nem kell megsértődni, nyugodtan mondhatom, inkább a másik oldalon látok."
Hálistennek lemondott. Hosszú vezeklés után talán újra visszaszerzi a Párt bizalmát. Hiányolom még a nyilvános bocsánatkérést, amivel kiengeszteli a nemzeti tollnokok sértett önérzetét.

Orbán veje 2019.02.05. 13:03:11

@Helga Beauty Salon: Haver! Legalább, megpróbálhatnád cáfolni a tényt, hogy orbán soros faszát szopta pénzért! Te agyalágyult hülye, mit gondolsz mi a faszért fizet téged a geci gazdád?

Dolgozz csak meg szépen a garasokért, te szarházi troll, mert ez eddig kurva kevés, amit itt ma össze tudtál hápogni.

BiG74 Bodri 2019.02.05. 13:09:19

A fidesz felúsztatta a szart a víz tetejére, a konteo hívő, szíriuszi, fajtiszta magyarokat, aztán ül ezeknek a szarkupacoknak a tetején és élvezi az életet. A végén még Kertész Imrének lesz igaza.

citrix 2019.02.05. 13:10:26

Mit csinálnátok ha nem lenne Orbán? Bamba fejjel túrnátok az orrotokat!
Baszdmeg, csak egy valamit vegyél észre, ha Orbán most visszavonulna, a Fidesz pedig feloszlana, a rendelkezésre álló maradék egy kibaszott kormányt sem tudna felállítani, de ha mégis, akkor maximum fél év után itt már csak romok lennének!

Zsír :-) Mindenki magából indul ki, a saját szellemi képességedet mutatod be a fentiekkel. Hidd el, van aki ennél többre is képes mint bamba fejjel orrot túrni, még ha hihetetlennek tűnik is.

2019.02.05. 13:10:36

@Látens Imszimuláció:

A legnagyobb hülyeség nemzet-, országellenségeknek kikiáltani mindazokat, akik nem értenek egyet a jelenlegi kurzussal.
Ilyen csak Magyarországon fordulhat elő és néhány banánköztársaságban.

Orbán veje 2019.02.05. 13:16:58

@Helga Beauty Salon:

Nagyon jó ez a baromság amit összehordtál haver! Így már szépen látszik, hogy éppen olyan geci, hazug szaralak vagy, mint a tolvaj orbán.

mgdé 2019.02.05. 13:56:30

@Helga Beauty Salon:

"Magyarország anyácska"

Helgácska, kiscsillag kedves, a közbeszédbe bevett, évszázados 1.0 verzió úgy szól, hogy: 'Oroszország anyácska'

Ennyire sok volt az esti vodka Leningrádban, hogy elszóltad magad?
Поздравляю, дорогой товарищ! :D

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 14:02:26

@Én de genere Mi: Te vagy az első akinek feltűnt, direkt csalinak dobtam be! Jó nem?
Most tennivalóm akadt, majd értekezünk, ne tűnj el megint napokra!

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.02.05. 14:18:31

@citrix: "visszavonulna, feloszlana, kormányt sem tudna" Mi van, megszólalt a modern Nostradamus? Ne rinyálj basszad meg, a mostani tolvajoknál bárki jobb lenne. Nem mintha lenne bármilyen jelentősége ki van kormányon, mivel ez fog történni:
www.blikk.hu/geo/nostradamus-vilaghaboru-profecia-joslat-2019/scs5nmf

citrix 2019.02.05. 14:39:27

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Kedves Ördöggörcs, Helgát keresd meg az ügyben, tőle emeltem be ezt a magas röptű idézetet. Kösziiii.

sZulamith 2019.02.05. 14:44:42

Nem vagyunk mi hülyék, csak az az 1000 év hiányzik, vagy ha már nem is ezer, de több száz, amivel a fejlett demokráciával rendelkező országok állampolgárai, előttünk járnak.

6.Lenin 2019.02.05. 14:49:56

@sZulamith:

Miben járnak előttünk? A teljes elhülyülés felé vezető úton? Kell(ene) utánunk menni?

chrisred 2019.02.05. 14:53:28

@Látens Imszimuláció: A legritkább eset, amikor a kritika célpontja azt mondja, hogy jaj de jó, hogy ilyen okosan kritizáltak meg. Jellemzően mindenki úgy véli, hogy mindent jól csinál, és aki kritizálja, az hülye.

n_dy 2019.02.05. 15:05:26

azt gondolom, hogy a "Paks 2-nyi hitel összegét loptak ki az EU-s támogatásokból. " állítást talán meg kellene indokolni ... ha rajtam múlna, úgy beperlnélek benneteket ezért, mint a pinty ... tovább nem is olvastam ... és tisztázzuk: ilyen és ehhez hasonló vádaktól nem fogok az ellenzékre szavazni ... mert az az állítás, hogy valaki korrupt, az nem jelenti azt is egyben, hogy az, aki ezt állítja az nem korrupt ... seggfejek

mika53 2019.02.05. 15:27:25

@paraszthajszal: Gruevszki melyik kategória?

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.05. 15:30:25

@MACISAJT: "És még valami: a Magyarországra érkezett EU pénzek kétharmadát nyugati érdekeltségű cégek kapták meg."

Aha, pontosan. A maradékot meg a nemzeti gázszerelő és kis családja, a főbankár és rokonsága, a ner főnök haverjai ( tudod akik repülő jegyet is vesznek neki a külfödi focimeccsekre ), a ner rokonok. A többi magyar meg les.

2019.02.05. 15:41:17

@rasztaszív: először olvasd el azt a szerződést utána böfögj. A Schengeni Egyezmény - dióhéjban összefoglalva - kizárólag a belső határellenőrzés megszüntetéséről és a külső egységesítéséről szól, nem foglalkozik menekültügyi kérdésekkel.

2019.02.05. 15:43:02

@MACISAJT: @látjátok feleim szümtükkel: "És még valami: a Magyarországra érkezett EU pénzek kétharmadát nyugati érdekeltségű cégek kapták meg." Hát persze. Amikor a lóvét lenyúló nerlovag megvette a passaui rendszámú ixhatosát. Kb. így.

drover(fanyul társa) 2019.02.05. 16:00:05

Zsolti, Zsolti...
Ne hányd már pofán a gazdádat. Most építi újra a forró eftááási megbonthatatlan barátságot a törökökkel meg a ruszkikkal. Még jó hogy nem szidod a fehérorosz diktátort vagy a testvéri türkménbasit is...

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.02.05. 16:03:36

@citrix: Akkor bocs. Legközelebb tedd legalább idézőjelbe utalással a nickre, mert teljesen úgy tűnik, mintha te írtad volna.

Orbán veje 2019.02.05. 16:05:39

@6.Lenin: Képzeld haver! Ma kiderült, hogy a hozzád hasonló Geci Orbántrollok miért rohadnak itt egész nap.

"Nincs komoly jobbos újság, a jó tollú újságírók ellenzékben vannak. Olvasni Magyar Narancsot meg Élet és Irodalmat érdemes, az Origo undorító, a köztévétől hányni kell. Ami fideszes, az igénytelen."

Ezt Varga István a Közép-Európai Sajtó- és Médiaalapítvány kuratóriumi elnöke mondta pár napja. Természetesen rögtön ki is rúgták.

hvg.hu/itthon/20190205_Tota_W_Egyszeruen_senkik?fbclid=IwAR1TQILDX7CDrwZ5PB4cyVJeQz8Y6XoIwM96Y-gWXhX24V5WvI9pRIRYEII

sas70 2019.02.05. 16:07:17

@6.Lenin: Menjünk az angolok után! Lépjünk ki az eu-ból, a nemzeti gázszerelő, meg a lámpás gyerek pedig álljon meg a saját lábán a piacon!

6.Lenin 2019.02.05. 16:12:52

@Orbán veje:

Igazad van. Azért vagyok itt, hogy a te magasan szárnyaló írásaidat olvassam. Utána mindig rendbe jön a székletem.

6.Lenin 2019.02.05. 16:15:20

@sas70:

Miért kéne kilépni? A nem megfelelő vezetőket kell leváltani. Nem kellett Mo-ot sem elhagynia senkinek sem, csak Gyurcsányékat elzavarni, és minden rendbe jött.
Ezt EU-s szinten is meg lehetne csinálni.

Semper Fidelis 2019.02.05. 16:26:01

@sZulamith: Meg az az irdatlan vagyon, amit a gyarmatokról hazahordtak.

mgdé 2019.02.05. 16:29:24

@6.Lenin:

"minden rendbe jött" :DDD

Bácsika, az lenne a "rendbe jött", hogy talán még nálad is egyszerűbb agy az ország villámgyorsan lett leggazdagabb embere? :D

sZulamith 2019.02.05. 16:36:06

@Semper Fidelis: Hasznukra vált mondom én, miközben ha spanyolokról hallok valamit rögtön a "bizonyos vagyon" jut eszembe.

sZulamith 2019.02.05. 16:40:26

@6.Lenin: Elég sokban járnak elöttünk. Amig mi mindig vesztünk /pl:Trianon/ ők Mindig nyernek, még a vesztéssel is.:)

chrisred 2019.02.05. 16:40:53

@Én de genere Mi: Lőrincnek hirtelen tényleg minden rendbe jött.

taga20 2019.02.05. 16:51:58

@6.Lenin:

édesfaszom, remélem téged 0-24-ben felügyelnek az ápolók, me ritka nagy közveszélyes barom vagy!:)))

morpho 2019.02.05. 16:52:35

@Ms.Cunnesburry: Kocsis Máté bocsánatot kért helyette....
Egyébként elég mókás, hogy a kormánypárt frakcióvezetője elnézést kér a kormánypropaganda munkatársaitól, a kuratóriumi elnök kijelentése miatt. Közben meg arról papolnak, hogy Magyarországon szabad a sajtó! :))) Édesek! :))

6.Lenin 2019.02.05. 16:55:04

@sZulamith:

Aki előttünk jár, hamarább jut el a végzetéhez (is).
Mennyi minden tűnt már el az emberiség történetében?
Mit nyertek az eltűntek?

6.Lenin 2019.02.05. 16:58:56

@taga20:

Mi az, hogy közveszélyes?
A jelenlétem figyelmeztet, hogy mekkora marha vagy?
Gondolod, ha eltűnnék, okosabb lennél tőle?
Szerintem ugyan akkora marha lennél továbbra is.

taga20 2019.02.05. 17:06:47

@6.Lenin: te, mint a b1 legnagyobb marhája mondod nekem???

te mindennap akkora szart zúdítasz ide, hogy az értelmes kommentelök csak kapkodják a fejüket, és nem hiszik el, hogy te hús-vér ember lehetsz!

Orbán veje 2019.02.05. 17:21:10

@6.Lenin: Haver! Már a fideszes kurátor is azt mondja, hogy egy rakás szar vagytok. Az összelopott médiátokat senki nem olvassa, mert tehetségtelen niemandok vagytok.

Mondjuk, a geci gazdád leszopásán kívül te sem sok mindenhez értesz, nem véletlenül rohadsz itt állandóan.

6.Lenin 2019.02.05. 17:32:22

@taga20:

Értelmes kommentelök...(magadra gondoltál?)

www.youtube.com/watch?v=NfjiJyRBYh4

Sandor Szajcz 2019.02.05. 17:34:27

@paraszthajszal: már hogy 48 melyik részéből nem engedünk?
Csak találomra:
1. Felelős magyar kormány.
2. A magyar katonákat ne vigyék külföldre az idegneket ne hozzák ide.
3. Uniót. (Gyengébbek kedvéért ez Erdély és Magyarország únióját jelentette 48-ban.)

Hát azért ezeket eddig is elengedtük :)

taga20 2019.02.05. 17:45:45

@6.Lenin: nem bazdmeg, rád meg a paraszthajszálra, te idióta!

rólad bazdmeg, mindig ez jut eszembe!

www.napiszar.hu/showPost/Allitolag_a_strucc_szemgolyoja_nagyobb_mint_az_agya_

chrisred 2019.02.05. 17:49:13

@6.Lenin: Átgondolt patópáli filozófia.

HiMiru 2019.02.05. 17:58:56

@torró: ★ ★ ★ ★ ★ #biglike

Minden, amit hallunk, vagy látunk, az valaki más véleménye / álláspontja. Aztán néha egyezik az véleményünk / álláspontunk, és olyankor igazságnak érezzük azt.
Minden más esetben fakenews, vagy hülyeség lesz a bélyege a tárgyalt témának.

chrisred 2019.02.05. 18:00:59

@morpho: Ráadásul az, amit dicsér a fideszes médiában, utoljára a zsdanovi időkben számított értéknek.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 18:01:19

Szoplyon le mindenki! Éjjen Orbán! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taga egy buzi! Vagy kettő?
Hülye libsik!

taga20 2019.02.05. 18:08:33

@Helga Beauty Salon:

mi van köcsög, mekhülyültél végérvényesen?:)

6.Lenin 2019.02.05. 18:10:35

@chrisred:

Ez cáfolat lenne valamire?

2019.02.05. 18:11:26

@morpho:

És most szenteljünk egy néma pillanatot Gajdics Ottó megtépázott önérzetéért.

midnightcoder2 2019.02.05. 18:12:36

@sas70: Az angolok helyzete azért más némileg, mert õk nem építették 40 évig a szocializmust, és utána nem voltak szocijaik akik szétlopják a maradékot a jó elvtársi kapcsolatokon keresztül. Mi 30 éve gyakorlatilag nulláról építettük fel a gazdaságot, kb. mint az NSZK a II világháború után, csak "némileg" más helyi és világgazdasági környezetben. Ami azt jelenti, hogy nálunk a gazdaság kb. úgy néz ki, hogy vannak a multik és a multikat kiszolgáló cégek, illetve azok a belsõ piacra dolgozó cégek akik ezek dolgozóit szolgálják ki. De a GDP nagy része a multiktól jön, azok pedig kb. addig vannak itt, amíg az EU tagjai vagyunk. Ezért nem pálya nekünk kilépni az EU-ból, szemben az angolokkal. Más kérdés, hogy az EU elõbb-utóbb amúgy is szétesik / csõdbe megy, Trump bácsinak hála most úgy néz ki, hogy ez inkább elõbb lesz majd mint utóbb.

taga20 2019.02.05. 18:13:36

@Ms.Cunnesburry: most aszt akarod, hogy hánnyak?:)))

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 18:15:06

@taga20: mi van köcsög, mekhülyültél végérvényesen?:)................

Meglehet! Orbán vejével, meg valamelyik másik kőbaltással kommenteltem egész nap, rosszabb mint fagyállót inni!
Elég ha annyit mondok hogy hozzájuk képest te egy zseni vagy!

taga20 2019.02.05. 18:17:22

@midnightcoder2: "Mi 30 éve gyakorlatilag nulláról építettük fel a gazdaságot, kb. mint az NSZK a II világháború után, "

te és a fityeszmaffiád, mi a kurvaanyátokat építettétek fel? a magyar kozanosztrát?

elmész te a picsába, fityeszparazita!

Orbán veje 2019.02.05. 18:17:25

@taga20: Haver! Szerintem @Helga Beauty Salon nem hülyült meg. Csak mos sikerült leszopnia orbánt. Eddig ugyanis @droid_és @6.Lenin állt előtte a sorban.

2019.02.05. 18:20:13

@taga20:

Várj, rásegítek!
Az új főszerkesztő rászolgált kinevezésére.
444.hu/2013/09/06/van-olyan-merteku-nyalas-ami-meg-a-magyar-nemzetbol-is-kilog

chrisred 2019.02.05. 18:24:49

@taga20: Olyan világcégeket hoztunk létre, mint a Suzuki, az Audi, a Mercedes vagy a Hankook.

taga20 2019.02.05. 18:26:51

@Helga Beauty Salon: nem baszol át kecskebaszó!:)))

ezek a nickek, széles látókőrűek, okos, szabad emberek, akik utálják a fityeszmaffiát.

szerintem fogad meg varga pista szavait, és a lokál előfizetésedet cseréld le életésirodalomra.

hidd el használni fok, és nem leszel ekkora jobbágy, mint amilyen ma vagy!:)

John Brennan 2019.02.05. 18:28:36

@Ms.Cunnesburry:
a nyanya nyavalyog
hiba volt kinevezni, amiket mondott az meg hülyeség is

John Brennan 2019.02.05. 18:30:06

@chrisred: mondj egy cseh vagy lengyel világcéget, töki
a Skoda már 27 éve a Volkswagené

taga20 2019.02.05. 18:32:16

@Ms.Cunnesburry: jájjjjjjjj!

pedig milyen fajint paraszt kobászt ettem kámámbersajttal:))

te nem vagy boszorkány véletlenül?:))

www.youtube.com/watch?v=qvzNfKvIG9s

6.Lenin 2019.02.05. 18:33:34

@taga20:

Nemrég olvastam egy tanulmányt-az indexen-, hogy az Eu (Németország) gazdaságának az alapjait Hitler rakta le.

chrisred 2019.02.05. 18:33:47

@John Brennan: És ki mondta, hogy a csehek 30 év alatt a nullából építettek fel gazdaságot? Egyszer az életben próbálnád figyelemmel követni, hogy miről is van szó.

taga20 2019.02.05. 18:34:06

@chrisred: margit! és a felcsúti gázszerelő az már szart se ér?:)))

chrisred 2019.02.05. 18:34:41

@6.Lenin: Legalábbis mindent letisztított a környékről, hogy alapozni lehessen.

taga20 2019.02.05. 18:34:47

@6.Lenin: mutasd, melyik volt az!

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 18:35:14

@John Brennan: mondj egy cseh vagy lengyel világcéget, töki
a Skoda már 27 éve a Volkswagené...............

en.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A1_zbrojovka_firearms

Itt a kedvenc stukkerem, a zsidók az agyonreklámozott Jerichot erről koppintották és egy kis céllövőshow+!
www.youtube.com/watch?v=6178WHWi1hs

John Brennan 2019.02.05. 18:36:44

@chrisred: végigkövettem, töki, ez a bajod vele, mert lebuktál, hogy cinikus hülyeségeket irkálsz már megint

taga20 2019.02.05. 18:37:08

@chrisred: ez a fityeszfasz figyeljen? olyan isten nincs! ez a szardarab csak ide szarik minden nap, és próbálja szétkenni.

6.Lenin 2019.02.05. 18:37:46

@taga20:

gopogle a barátod. Keress rá.

taga20 2019.02.05. 18:40:17

@Helga Beauty Salon: azé csak sikerült egy kicsit zsidóznod.

nem tudnál rendesen úgy lefeküdni, ha nem világlik ki itt is a lelkivilágod!:)

taga20 2019.02.05. 18:41:42

@6.Lenin: a te barátod is faszkalap!

ha bedobsz valami faszságot, akkor neked kell alátámasztani, te szutyok!

várom a levelet 2019.02.05. 18:45:49

@Helga Beauty Salon: orbán a legtöbb feltételnek megfelel.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 18:48:09

@taga20: Semmi negatívat nem írtam, a zsidó önmagában nem tiltott szó, de ha az lenne, akkor is szeretném látni azt aki megakadályozza! Elhúzhatsz a nagy érzékenységeddel a picsába hülye samesz, ha már nem lesz szükségük rád mehetsz a szarukat kefélni éhbérért hálából barom!

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 18:52:01

@várom a levelet:
várom a levelet
0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2015.09.16. óta tag.

Neked meg mi kéne?

John Brennan 2019.02.05. 18:52:05

@Helga Beauty Salon: Netanjahu is antiszemita, mert támadja Sorost
Soros is antiszemita, mert támadja Netanjahut

taga20 2019.02.05. 18:53:32

@Helga Beauty Salon: az a baj haver, hogy jobban ismerlek, mint te saját magadat:)

nem vagyok túlzottan érzékeny, de elismerem, hogy a zsidók nagyon tehetséges emberek, és a zsidó nemzet nagyon hatékony nemzet lett.

szerintem inkább tanulnunk kéne tőlük, nekünk magyaroknak.

neked is ezt kéne tenned, nem ezt a napi antiszemita szarodat tolni.

taga20 2019.02.05. 18:56:29

@John Brennan: dzsoni lehet, hogy így van. de egy biztos.

az, hogy te egy kibaszott barom vagy, akinek egy normális kommentje nem volt még itt.

szarjál sült fityeszork!

2019.02.05. 18:57:25

@John Brennan:

Te most rólam beszélsz velem? Minden este? Minden poszt alatt? :D

Különben jól vagy?

John Brennan 2019.02.05. 19:01:37

@Ms.Cunnesburry: jól vagyok, nyanya
jót mulatok bornírt hülyeségeiden
nálad minden nap, nyanya, ha A történik: szakad a NER; ha nem-A történik: szakad a NER

2019.02.05. 19:08:27

@John Brennan:

A szakad és a repedezik között, amit írtam, van némi különbség. Na, de nem az eszedért szeretünk.:D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.05. 19:14:22

@John Brennan: a magyarok identitását I. Istvánnak sikerült elvennie: szabad pogányokból lerezstény birkákat csinált. Azóta is ezt a hamis identitást őrzitek.

"A magyarokról" te pontosan úgy beszéltél, mint én. tökéletesen ugyanúgy nevezted meg őket.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 19:18:16

@John Brennan: Netanjahu is antiszemita, mert támadja Sorost
Soros is antiszemita, mert támadja Netanjahut...........

Ördögi kör az tény, de hát a sátán népe.......

Orbán veje 2019.02.05. 19:20:36

@John Brennan: Hé haver! Múltkor iszonyatosan nagyot buktál a hazugságoddal. Miért nem próbálkozol a retkes, hazug fideszes kurva anyádnál? Vagy az origón.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 19:26:16

@taga20: nem vagyok túlzottan érzékeny, de elismerem, hogy a zsidók nagyon tehetséges emberek, és a zsidó nemzet nagyon hatékony nemzet lett..................

Ismerem a történelmüket. Addig hatékonykodnak amíg évezredek óta mindig mindenhol tele lesz velük a befogadó nép fasza, azután sírnak hogy kivágták őket mint a macskát szarni!
Hiába okosak, van valami természetes intelligencia hiány náluk, mert ebbe a csőbe mindig belefutnak!

2019.02.05. 19:34:55

Vajon az új Magyar Nemzetben lesz-e helye Bayer Zsoltnak?
Meg tud felelni a frissen kinevezett főszerkesztő elvárásainak?
" szeretné visszahozni a Nemzetre korábban jellemző „mértéktartást, józan hangot, eleganciát, emelkedettséget”, ugyanis szerinte ez a józan mértéktartás mára teljesen eltűnt a közéletből, a közbeszédből, és nagy rá az igény, hogy visszajöjjön"

taga20 2019.02.05. 19:42:14

@Helga Beauty Salon: isten kiválasztott népe nem?

egyébként, neked mi bajod van rejtjenővel, vagy radnótimiklóssal, vagy guttmannarnolddal, vagy szerbantallal, vagy richtergedeonnal, vagy fischerivánnal?

élhetetlen 2019.02.05. 20:06:11

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Bocs, apró javítás. „Igen, sajnos ellopták Bayer B5G Zsóti szarevő szobrát.„. Nem szarevő volt, hanem folyt a szar a szájából.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 20:06:56

@taga20: Bízd már rám hogy kivel mi bajom van, mondom én ha ott van a sora nem kell segíteni sem, pláne egy hozzád hasonlónak!

John Brennan 2019.02.05. 20:09:43

@Ms.Cunnesburry:
egy szlovák nyanya ma esti töprengéseiből:
"majd azt írom, hogy a szakad és repedezik között különbség van, és nem az eszedért szeretünk; a többit meg leszarom, úgyis megszokták, hogy mellébeszélek"

taga20 2019.02.05. 20:15:29

@Helga Beauty Salon: hát bakker, te biztos érted, hogy mit süketeltél nekem!

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 20:17:04

@élhetetlen: „Igen, sajnos ellopták Bayer B5G Zsóti szarevő szobrát.„. Nem szarevő volt, hanem folyt a szar a szájából................

Tök jó büszke libsi proli, csak senkit nem sértettetek meg ezzel egy percig se gondold! Az ilyen szarevő szobrok mutatják hogy ki kicsoda, kire kell szavazni, kinek mennyi az IQ-ja!
Tízezer nyolcszázban is Orbán kormány lesz itt, az biztos! :DDDDDDD
Ja, az ide vágó közmondás, ami ráillik a szarevő szobrotoknak örülésre, : szegény ember vízzel főz és fingon nevet! Jó mulatást PROLIK!

taga20 2019.02.05. 20:17:17

@John Brennan: te mi a kurva anyádért száll bele mindig cunnesburrybe fityeszszardarab?

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 20:23:00

@taga20: hát bakker, te biztos érted, hogy mit süketeltél nekem!

Természetesen, baj lenne ha nem érteném, de veled kapcsolatban más a helyzet! Elfelejtettem ki is vagy, szard le amit írtam nem fontos, csak egészség legyen az a lényeg! :DDDDDDDDDDDDDDDD

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 20:24:03

@taga20: hát bakker, te biztos érted, hogy mit süketeltél nekem!

Természetesen, baj lenne ha nem érteném, de veled kapcsolatban más a helyzet! Elfelejtettem ki is vagy, szard le amit írtam nem fontos, csak egészség legyen az a lényeg! :DDDDDDDDDDDDDDDD

John Brennan 2019.02.05. 20:25:49

@taga20: Mi van? Nem értem, talán büfiztél egyet?

morpho 2019.02.05. 20:27:58

@Ms.Cunnesburry: A selyemzsinór, meg a szakmaiság jól megfér egymás mellett a narancsligetben. Szigorúan szakmailag. Természetesen. Most már csak ezt nem tudom, hogy ha A Magyar Nemzetet ugyanaz a gárda fogja csinálni, mint aki a Magyar Időket csinálta, akkor mitől lesz bármi is máshogy? A Ballai meg a legnagyobb médiakalandorok egyike. A legviccesebb húzása az volt, amikor a Népszavától átment az akkor már elsimicskásodott Magyar Nemzethez és magával vitte az egész sportrovatot :) Jó főszerkesztő lesz! :)) Én már elő is fizettem :)))

taga20 2019.02.05. 20:28:31

@Helga Beauty Salon: csak a fityesz legyen, az a lényegetek!:))))))

taga20 2019.02.05. 20:30:49

@John Brennan: mi van? talán csak nem ömlik a fos a szádból, mint bájerzsocának?

élhetetlen 2019.02.05. 20:33:25

@FCUK5: „igazad is lenne, ha nem hoznának ide mindenféle szart”. Mi szart hoznak ide? Francia camembert-t, ami harmad annyiba kerül, mint a Tihany? Vagy magyar autót szeretnél? Szólj már Mészárosnak, hogy vegye meg az Audit, és akkor majd „itthon marad a haszon”. „megnyitottuk a piacunkat, cserébe kapunk pénzt.”. És mire költöttük? Ne gyere azzal, hogy az előző kormány adósságát törlesztettük, mert kiröhöglek. Hány nagyüzemet, hány kutatóközpontot, hány mezőgazdasági nagyüzemet hoztunk létre? Elég volt megvenni a földet, aztán zsebre tenni a föld alapú támogatást, pl.

John Brennan 2019.02.05. 20:40:48

@taga20: nocsak, még mindig büfizel?

taga20 2019.02.05. 20:43:37

@John Brennan: nocsak, még mindig ömlik a pofádból a szar?

chrisred 2019.02.05. 20:49:01

@Ms.Cunnesburry: Úgy félnek a "polgári" szótól, mint ördög a tömjénfüsttől.

John Brennan 2019.02.05. 21:07:22

@chrisred: na a két álandóan bornírt félanalfabéta egymásra talált
persze, félnek; persze, hát hogyne, félnek

élhetetlen 2019.02.05. 21:49:44

@paraszthajszal: „Propaganda a fenét – az egészséges túlélés önvédelmi ösztöne működik bennünk, amikor veszélybe kerül a haza, a fejünk felett döntve idegen népesség kötelező betelepítéséről.”. Hát hogyne. A palóc néni a propaganda nélkül is tudná, hogy a migránsok majd megerőszakolják, ha nem is őt, de a szomszéd lányt biztosan. És még soha nem volt szó kötelező betelepítésről, elosztott elbírálásról volt szó. „A Magyarok többsége továbbra is vendégszerető, toleráns.”. Igen és veled együtt tapsol a Klotild paloták, Párizsi udvar eladásához az araboknak (nem bérbeadás, eladás), és ez csak két példa, és nem arról szól, hogy ez már nincs a magyar állam tulajdonában, de valaki sokat nyert az üzleten az eladási oldalon is, hanem a magyarok vendégszeretetéről, és az önvédelmi ösztönéről. Ja. Ah, feleslegesen koptatom a billentyűt.

rasztaszív 2019.02.05. 22:35:57

@a szürkebarát ötven árnyalata: naná,hogy külön nem,nem mindenkinek ez körül forog minden gondolata.akinek van eu-s papírja,az az eu-n belül szabadon mozoghat,ennyi a lényeg.

alöksz róz 2019.02.05. 23:25:09

nem vágom ez mitől náci

alöksz róz 2019.02.05. 23:31:21

@Helga Beauty Salon: azér most így a középtávoli jövőbe előretekintve elég jól kezükben tartják a dolgokat

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.06. 06:10:36

@Helga Beauty Salon: "Az ilyen szarevő szobrok mutatják hogy ki kicsoda"

pontosan. Bayer szobra megmutatta, hogy Bayer kicsoda.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.06. 06:14:16

@Helga Beauty Salon: " Addig hatékonykodnak amíg évezredek óta mindig mindenhol tele lesz velük a befogadó nép fasza, azután sírnak hogy kivágták őket mint a macskát szarni!"

a legtöbb országból nem vágták ki őket, csak egy pár olyan országból, ahol sajnos megborultak, és ideiglenesen hatalomra kerültek olyan idióták, mint te. aztán azokat az országokat porig bombázták.

látod, a nácikat vágják ki mindenhonnan. a te fajtádat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.06. 06:33:29

@paraszthajszal: "Propaganda a fenét – az egészséges túlélés önvédelmi ösztöne működik bennünk, amikor veszélybe kerül a haza, a fejünk felett döntve idegen népesség kötelező betelepítéséről."

Egészséges túlélés ösztöne a kurva anyád!

1) "Egészséges túlélési ösztön" az is, amikor a csimpánz hím megöli a nőstény előző kölykeit, meg ilyenek. A homo sapiens pont azzal emelkedett ki az állatvilágból, hogy az ilyen ösztönöket felülírta. Ezek az ösztönök rövidlátó ösztönök. A homo sapiens a kooperáció magasabb színvonalával, egy magasabb szinten sokkal egészségesebb túlélést tud elérni. De ez csak a valóban sapiens homo sapiensekre érvényes. Ti nácik, ti ti nem emelkedtetek ki. Ti gorillahordák vagytok.

2) Ezerszer több az esélyed, hogy azért fogsz megdögleni egy kórházban, mert ápolóhiány van, mert nem fogadtunk be senkit, mint annak, hogy Németországban egy lányt megerőszakoljon egy bevándorló. Plusz még ezerszer több az esélye annak is, hogy Magyarországon a lányodat egy magyar erőszakolja meg.

3) Az "ösztönötök" tehát idiótaság, és propaganda nélkül, akármilyen hülyék is vagytok, kevesebben jöttetek volna pont ezzel a hülyeséggel, hanem másfajta hülyeséggel jöttetek volna, és nem összehangoltan. Orbánék a ti hülyeségeteket összehangolva, a hülyeség erejével uralkodik. De ez tönkre is teszi az országot.

4) Kötelező betelepítésre az EU soha nem kötelezett senkit. HAZUDSZ.

citrix 2019.02.06. 07:11:41

@droid_: 47° 14' 19.8528" N, 18° 35' 58.0236" E

Helga Beauty Salon. 2019.02.06. 07:23:02

@alöksz róz: azér most így a középtávoli jövőbe előretekintve elég jól kezükben tartják a dolgokat.............

Na igen, csak nem a biztonsági játék jellemző rájuk, mindenhol felülreprezentálják magukat, lételemük a feszültség, álproblémákat kreálnak, összeférhetetlenek, soha semmi nem elég nekik, pofátlanul követelőzőek és lekezelőek! Ez pedig hosszú távon visszaüt.
Ez persze főleg az önjelölt élcsapatukra igaz, azok kavarnak, nem is értem hogy a normálisabbja miért nem állítja le őket, persze amikor próbálják valamelyiket jobb belátásra téríteni, akkor még egymást is képesek leantiszemitázni.

2019.02.06. 08:21:49

@rasztaszív: no és kinek van EU-s papírja, az EU országok állampolgárain kívül? Hát O1G kötvényes maffiózó haverjainak. Hoppácska!

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2019.02.06. 09:15:48

@citrix: gondoltam, hogy a nagy semmi a forras. mint mindig.

citrix 2019.02.06. 09:31:28

@droid_: Mi az hogy nagy semmi?! Neked az Angelika forrás egy nagy semmi?

élhetetlen 2019.02.07. 19:21:15

@6.Lenin: „Azért vagyok itt, hogy a te magasan szárnyaló írásaidat olvassam. Utána mindig rendbe jön a székletem.”. Bocs, kihagyhatatlan. Te már egy commenttől is fosol?

élhetetlen 2019.02.07. 19:45:04

@6.Lenin: „csak Gyurcsányékat elzavarni, és minden rendbe jött.”. Ne légy már ilyen kicsinyes. A 2/3-ad bármikor olyan törvényt hoz, amilyet akar, pártfegyelem, a képviselőik megszavazzák, nem gond, ha azt sem tudják mit, mint néha páran bevallják, mit zavar itt Gyurcsány? Tudsz mondani egyetlen Gyurcsány által az elmúlt 10 évben benyújtott törvényjavaslatot, vagy elenzékit, ami átment a parlamenten? Neked ez nem elég?

6.Lenin 2019.02.07. 19:48:58

@élhetetlen:

Gyurcsány egy elmebeteg, akadálya egy "normális" ellenzéki erő kialakulásának, és nem csak szerintem.
ellenben ez nekem se mind1, hiszen így én sem tudok "választani" hanem csak szavazni olyanokra, akik elfogadhatóbbak, mint.....
Nem érted, akkor tök felesleges részletezni.

élhetetlen 2019.02.07. 20:20:54

@Helga Beauty Salon: „Nem szarevő volt, hanem folyt a szar a szájából.” Rendben, őrjöngjél, lipsi prolizzál, hidd, hogy te vagy az IQ bajnok, nagyon nem érdekel. Egyetlen dologra hívnám fel a figyelmedet, én csak egy kiigazítást mondtam, semmi többet. „Tízezer nyolcszázban is Orbán kormány lesz itt, az biztos!”. Ha ilyen elszánt hívei vannak, akkor biztos, csak tudod, engem ez már nem érdekel, mert én már nem élek. Ha te abba a kiválasztott körbe tartozol, hogy majd a te agyadat is átültetik új, meg új testbe, mint Orbánét, akkor majd tapsolhatsz, de nem hiszem, hogy Orbán értékel ennyire. „szegény ember vízzel főz és fingon nevet!”. Te meg gondolom Orbán drágán palackozott vizeletével főzöl, és azon nevetsz, ha a tányérodra szarik, nem csak fingik. Mert ez mégis csak egy emelt szintű produkció, és nem akárki adja elő!

élhetetlen 2019.02.07. 20:54:50

@6.Lenin: Ne csináld, így egy vicc vagy. Az ország 2/3-ának (maradjunk ennyiben), elég egy ember, és így minden szép, minden jó, és mit aptyuk tész mindig jó az, te meg azzal jössz, hogy, ha ez az egy ember (Gyurcsány) nem lenne, akkor minden kerek lenne, lenne normális ellenzéki erő. Hát ezt ne is részletezd.

6.Lenin 2019.02.07. 20:58:16

@élhetetlen:

Nem azt írtam te fasz, hanem azt,hogy amíg ez így lesz, nem is fog változni semmi.

élhetetlen 2019.02.07. 21:23:23

@6.Lenin: Hanem mit írtál, te fasz, hogy a stílusodnál maradjunk? „amíg ez így lesz, nem is fog változni semmi.„ Ami nem azt jelenti, hogy, ha Gyurcsán eltünne, akkor változna valami? Kialakulhatna „normális ellenzéki erő”? Nem ezt mondtad? Vagy még magyarázod? Ne légy már nevetséges. A saját mondataidat próbáld meg legalább értelmezni. Na, pá…A gittedet rágd egyedül tovább.

tpl 2019.02.13. 18:19:25

Karácsony Gergely: listázni parlamenti képviselőket zsidóságuk alapján nem nácizmus!! Ettől még a Zsidó Világkongresszus elnöke hanyatt dobta magát, persze erről a libsi média hallgat, mint a sír.

tpl 2019.02.13. 18:23:06

"azóta a számítások szerint a fideszes oligarchák, Orbán Viktor és a többi rabló sleppje egy Paks 2-nyi hitel összegét lopta ki az EU-s támogatásokból."

Mégis miféle számítások szerint?! Hol vannak ezek a számítások??!

kolomparlole1114 2019.03.17. 21:32:32

"Mi nem sikerült a törököknek és az oroszoknak?"

Hát civilizálni ezt a szarkupacot.
süti beállítások módosítása