B1 blogcsalád



Az Orbán-rezsim legnagyobb hazugsága

2019. február 01. - nickgrabowszki

Az Orbán-rezsim legnagyobb hazugsága nem a rezsicsökkentés, a Soros-terv, az apokaliptikus migránsinvázió vagy hogy ők képviselnék a magyar emberek érdekeit.

str.jpg

Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugsága az, hogy

úgy tesznek, mintha nem íratták volna a nevükre fél Magyarországot.

A hazugság első támasza a képviselői vagyonnyilatkozati rendszer, amelyre a Fidesz előszeretettel hivatkozik úgy, mint Európa legszigorúbbjára. Ami egyrészt nem igaz. Másrészt, ha igaz volna, az se számítana sokat.

Nem igaz azért, mert a vagyonnyilatkozatok tartalma felett nincs kontroll, és a valótlanság állítását nem kíséri szankció. A képviselő azt ír bele gyakorlatilag, amit akar, ha véletlenül lebukik vele, akkor legfeljebb majd pótolja.

  • Mint 2014-ben Rogán, amikor folyton nőtt a háza.
  • Vagy mint 3 éve Mészáros Lőrinc, aki elfelejtette, hogy van még 1 milliárd forintja.

De ezek sem azért derültek ki, mert az Országgyűlés mentelmi és összeférhetetlenségi bizottsága olyan alaposan vizsgálódott volna. Vagy hogy egyáltalán bármit is vizsgált volna.

Másnak meg egyszerűen nincs rá joga. Mivel magánokiratról van szó, az ügyészség sem gyakorol törvényességi felügyeletet. A NAV  vagyonosodási vizsgálatnak nevezett vagyonmérleg készítését meg egyetlen mozdulattal törölte el 3 éve a Fidesz-KDNP.

De ha még mindig vizsgálódhatna a NAV, az sem jelentene sokat, mert az elmúlt években

az Orbán-rezsim az intézményes strómanság egész hálózatát alakította ki.

Kezdetnek  ott volt az ún. családi összefogás, amit Orbán második országlásának elején előszeretettel alkalmaztak a Fidesz politikusai. Ennek csak akkor van jelentősége, ha a politikus bevallott jövedelme és látható vagyona feltűnően eltér egymástól. Akkor elég annyit mondani, hogy családi összefogásból épült a többszázmilliós villa

Aztán ott vannak a közvetlen családtagok, akiknek a nevére át lehet írni az inkriminált vagyonelemet. Aztán az vagy feltűnik a családtag vagyonnyilatkozatában, vagy nem. Ha nem, az a legtisztább. Ha mégis kiderül, legfeljebb pótolják, nincs szankció. De eleve nem is tud kiderülni, mert a családtagok vagyonnyilatkozata nem nyilvános.

Így kerülnek feleségek, gyerekek és unokaöccsök nevére cégek, uniós támogatások, házak és földbirtokok. De ez egy nagyon korszerűtlen eszköz, ma már köznevetség trágyává válik az a politikus, aki 80 fölötti nyugdíjas óvónő anyja nevére írat speedmotorokat és sertéstelepeket.

Jobb megoldásnak tűnt az offshore-cég és a stróman alkalmazása.

Az offshore-cégekkel azonban az a probléma, hogy kiderülhetnek valami Wikileaks-szerű kiszivárogtatással, rájuk akadhat egy olyan ország adóhatósága, ahol komolyan veszik a pénzelrejtés elleni küzdelmet, továbbá az offshore-cégeket kezelő ügyvéd is bizalmi ember kell legyen.

Azaz rá is ugyanaz áll, mint a strómanra: bármikor leléphet a vagyonnal. Nagyon meg kell bízni valakiben, hogy ráírassák a cégeiket, de még több évtizedes barátság után is előfordul, hogy a vagyonkezelő lelép a pártcégekkel és a komplett pártvagyonnal.

Zsebszerződésekkel ez elvileg kivédhető, de csak elvileg, azt bíróságon meg lehet támadni, és addig is a stróman marad birtokon belül, és simán elképzelhető, hogy majd - évek múlva - mellette dönt a bíróság.

Ugyanez igaz az informális arab bankárokra is, nem véletlen, hogy Gaith Pharaon halála után az örökösök összevesztek az informális magyar tulajdonosokkal.

Ha a stróman, az offshore és a család is kockázatos, akkor valamit ki kellett találni. Lehet a pénzt gyémántban, külföldi bankszámlán vagy ingatlanban is tartani, de ezek egyrészt pont olyan kockázatosan, másfelől nem hoznak hasznot.

És Fidesz ki is talált: országhatáron belülre hozta az offshore-t: már 2013-ban, az akkor elfogadott új Ptk-ban létrehozta az ún. bizalmi vagyonkezelők intézményét.

Gyakorlatilag hivatalossá tette a strómanságot.

A bizalmi vagyonkezelőre egy legfeljebb 50 évre köthető, de bármikor felmondható szerződéssel átruházzák a vagyont. A vagyonkezelő hivatalosan nem utasítható, de ellenőrizhető, és mivel a szerződés akár azonnal is felmondható, a vagyon nyilvánvalóan csak névleg kerül át a céghez.

A vonatkozó törvény legfontosabb kikötése, hogy a kezelésbe adott vagyont el kell különíteni a többitől, az át nem ruházottól. Azaz egy képviselőnek nemhogy nem kötelező bevallania éves nyilatkozatában, de akkor követne el törvénytelenséget, ha megtenné: a bizalmi vagyonkezelés elsőszámú célja a vagyon elrejtése, miközben az valójában az addigi tulajdonos birtokában marad.

Ezzel a trükkel próbálta például Ungár Péter kibújni az alól, hogy Mészáros Lőrinc üzlettársa: bizalmi vagyonkezelésbe adta a BIF-tulajdonrészét. Viszont ha ezt nyilvánosan bejelenti, akkor már nem teljesül az eredeti célkitűzés, a vagyon elrejtése.

Pont olyan, mintha azt jelentette volna be, hogy átruházta a tulajdonrészét egy strómanra.

Hiszen a bvk voltaképpen az: egy vagyonelrejtésben közreműködő cég, amelyiktől a vagyon bármikor visszakérhető. Szóval egy törvényes stróman.

Ha azonban a valódi tulajdonos azonban tőzsdére akarja vinni a cégeit, akkor be kell iktatni még egy szereplőt, a tulajdonrész elrejtésének szintén jogszabályban legalizált intézményét, a magántőkealapot.

Ez egy olyan társaság, amelynek tulajdonosi köre nemhogy nyilvános lenne, de olyannyira titkos, hogy törvénybe ütközik annak nyilvánosságra hozatala is. Ideális mód elrejteni a valódi tulajdonos kilétét.

  • A dolgok tehát úgy állnak, hogy vannak a látható vagyonelemek. Éttermek, szállodák, kastélyok, földbirtokok, cégek, etc.
  • Ezeket egy másik cég birtokolja, amelyik további 2-3 cég tulajdonában van.
  • A bonyolult cégháló végén egy vagy több bank áll.
  • A bankokat magántőkealapok birtokolják.
  • A magántőkealapok nem látható tulajdonosai magánszemélyek, de a tulajdont - formálisan - bizalmi vagyonkezelők forgatják.

Az egész rendszer arra épült ki, hogy az ország lenyúlását álcázzák, a vagyont elrejtsék. És mindehhez törvényeket is hoztak maguknak, tehát az a dolog teljesen hivatalos és legális.

Ehhez képest a politikusok vagyonnyilatkozatai teljesen pimf dolgok, abban csak pár sor szőlő, pár hold föl, néhány falusi ház, egy Trabantkombi, meg pár százezer forintnyi készpénz van. De a lényeg nem ez, hanem egy intézményes strómanságra épülő cégháló és összefonódott gazdasági birodalmak, amelyek mára már a magyar gazdaságnak mindazon részét befonják, amelyik nem a multik tulajdonában van.

Egy nagy polip, amelynek mindenhová elérnek a csápjai.

Mit számít ezek után, hogy Orbán Viktor mindössze 1,4 millió forint készpénz birtoklását tünteti fel a vagyonnyilatkozatában?

Hiszen ha van bizalmi kezelésbe adott vagyona vagy tulajdonrésze magántőkealapban, akkor azzal sértene törvényt, ha ezeket is belevenné a vagyonnyilatkozatába.

Néha megjelenik egy-egy személy, mint korábban Nyerges és Simicska, mostanában Garancsi, Mészáros és Szijj László, a látható strómanok. De ők csak arcai a cégeknek, nem a valódi tulajdonosok. Hogy mennyire nem azok, azt megmutatta a tavaly október is, amikor önként egy szóra és ingyen felajánlották a médiacégeiket egy nonprofit propagandaholdingnak.

A valódi tulajdonosokat magántőkealapok és bizalmi vagyonkezelők rejtik, az elmúlt 9 évben kiépült rendszer egyetlen nagy holdingba fonódik, amelynek tulajdonosát vagy tulajdonosait nem ismerjük, nem ismerhetjük. Csak erős sejtéseink lehetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3114601972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oxica 2019.02.01. 14:51:30

Kósa 20% alajos, akkora balfék, hogy még egy rendes strómant se tudott kiállítani.
Nyomorult jóédesanyukáját használja strómannak, mikor már 83 éves szegény.

Szerintem még a lebukás után, simán börtönbe is küldené az anyját.

Pedig van példa előtte, a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány, hogy hogyan is kell ezt a stróman dolgot "csinyányije"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

paraszthajszal 2019.02.01. 14:54:42

Sajnos nálunk a baloldal már lassan harminc éve mindég csak ugyanarra tudja építeni a politikai kampányait: a proli irígységre.

Tetszettek volna tehetségesebbnek lenni… (Vagy legalább jókor, jó helyen, mint Fletó.)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.01. 15:09:38

@Oxica: Nem bízik másban, csak az anyjában. Ki másra bízhatná a "my precious"-t? :))

Nem akar belelépni abba, mint a geci, hogy a símacska lelép a zsozsóval. :))

2019.02.01. 15:28:24

@paraszthajszal:

"a proli irígységre. "

tehát aki nem lopott, vessen magára, O1G a király?

de, legalább egy strómanja megdöglött... :D

Peter Götz 2019.02.01. 16:25:26

@paraszthajszal: szóval büszke vagy,hogy BÜNÖZŐK vezetik magyarországot!

rallus 2019.02.01. 16:33:37

2002-ben a választás után Medgyessy azonnal ráküldte az adóhatóságot Orbánra. (elvileg véletlenül sorsolta ki a gép...ja..) Még a fenekébe is bekukucskáltak és a végén megállapították, hogy túlfizetése van...

Ma már mindenkit lehallgat a baráti USA, még kis kedvencét, Merkelt is. Ismerve az Orbán iránt érzett jóindulatukat, feltehetően még a kutyája is magnóra kénytelen ugatni a tudtán kívül. A Zölddossziésember, Gyurcsány és Vona is felcsillantotta szerencsétlen hívei előtt a leleplezés dossziéban testet öltő reményét, de feltehetően közmondásos diszkréciójuk okán ezt mégsem tették.. Úriemberek....a maguk módján...

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2019.02.01. 17:08:44

@rallus: A cikk pont arról szól, hogy hogy hozták létre azt a rendszert (és hogy működött addig), ahol a strómanság teljesen törvényes és az adóhatóságnak semmire nincs rálátása. 2002 meg mintegy 17 éve volt. Akkor még csak a "ne mi nyerjük a legtöbbet" dívott, és a családtagok nevén volt a vagyon (lásd még a székház-ügyet). Ti szeretitek az összeesküvés-elméleteket: nos, ahogy a Simicska utáni adóhatóság elsikálta a "hosszú bájtok éjszakáját", ugyanúgy Orbán ellenőrzését is. Markelt meg nem hallgatták le, csak azt tudták meg, hogy kit hívott, de hogy mit mondott, azt nem. Ugye, a tények... mindig ellentmondanak annak, amit a pártirodán a kezedbe adnak.

rallus 2019.02.01. 17:31:06

@Kuviklacz: Ami konkrétum:"Nem volt hosszú bájtok éjszakája – röviden így összegezhető annak az összesen négy különböző vizsgálatnak az eredménye, amelyet az adóhivatal indított annak feltárása érdekében, hogy történt-e jogosulatlan adatmódosítás az informatikai rendszerben az 1998 augusztusa és novembere közötti időszakban"
Ezzel szemben:"László Csaba szerint az APEH adatállományát azért mentették lemezre, hogy utólag ne lehessen vita tárgya az, mit örökölt a jelenlegi kormány az előzőtől. A pénzügyminiszter állítja, semmilyen adótitoksértés nem történt." A bíróság a törvénytelenül lementett adatok megsemmisítését rendelte el, az MSZP azt mondta, hogy megtörtént...

rallus 2019.02.01. 17:38:27

@Kuviklacz: a "ne mi nyerjük a legtöbbet" egyetlen tanúja egy leselejtezett, csalódott feleség volt, aki saját szavai szerint nyomorgott a válás után. A botrány után egy drága lakással gyarapodott, de a rossz nyelveket letorkolták azzal, hogy szintén szegény apukája a szöszösmackója zsebében talált néhány milliócskát amikor még hasznosítható csikkek után kutatott.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.01. 17:46:38

"A lány elindult biciklijével a zebrán, mikor megkapta a zöldjelzést. Menet közben valószínűleg a kezében tartott telefonját nézte és zenét hallgatott, ezért nem láthatta vagy hallhatta a szirénázó, tehát megkülönböztető fény- és hangjelzést használó mentőautót. Bár a sofőr használta a vészféket, több mint 75 km/óra sebességgel gázolta el a lányt, aki később a kórházban életét vesztette.

A mentős ügyvédje, Kvasz Tibor szerint a vádlott nem szegte meg a KRESZ szabályait, a kislány viszont igen, mivel a megkülönböztető jelzést használó mentőnek elsőbbséget kellett volna adnia.

A Gyulai Törvényszék mégis bűnösnek találta a férfit, ezért súlyosbította az elsőfokú ítéletet: nem kettő, hanem három év próbaidőre felfüggesztve ítélték a sofőrt 1 év 8 hónap fogházbüntetésre, valamint nem tíz hónapra, hanem 3 évre vették el a B kategóriás jogosítványát."

index.hu/belfold/2019/01/30/sulyosbitottak_a_zebran_gazolo_mentos_iteletet/

Nem értem.

Lajos Csánó 2019.02.01. 17:47:05

@rallus: Amit akkor töröltek,azt már sehova nem lehetett lementeni!Bár lehet van belőle egy-két másolat Simicskánál!

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2019.02.01. 17:48:37

@rallus: És ezért perelt a FIDESZ csak azzal, hogy nem taggyűlésen hangzottak el ezek a szavak, és nem azzal, hogy el se hangzottak. Szeretem a hajnalt...
Amit meg az APEH-ről írsz, pontosan arra utaltam: elsikálták az ügyet. (hol van már László Csaba?)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.01. 17:48:52

@rallus: "a "ne mi nyerjük a legtöbbet" egyetlen tanúja"

Nem is cáfolták.

Ha azt állítod, hogy a Kedves Vezető már akkor mindent, de mindent le akart nyúlni, Kubatovnál jelentkezhetsz a fizetéscsökkentésért. :))

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2019.02.01. 17:51:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Legjobb tudomásom szerint ugyan kötelező elsőbbséget adni a megkülönböztetett jelzést használó járműnek, az azonban csak akkor mehet át a tiloson, ha meggyőződött arról, hogy az elsőbbséget megadták. Ez elég faramucin hangzik a gyakorlatban, de ezért látod (egy ideig csodálkoztam is rajta), hogy a szirénázó mentő egyáltalán nem száguld, sőt kimondottan lassan megy. Ehhez persze hozzá kell tenni, hogy városban a megállások a lámpáknál stb. sokkal több időt jelentenek, mint amennyit nagyobb sebességgel nyerni lehet, valamint a mentőnek az is fontos, hogy egyenletesen tudjon haladni, mert benn közben dolgoznak, nem csak arról van szó, hogy minél előbb odaérjen (persze amikor kifelé megy a balesethez, akkor csak az idő számít).

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2019.02.01. 17:54:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Én meg azt nem értem, miért jelennek meg az Indexen a jobboldali oszlopban az Origo cikkei.

rallus 2019.02.01. 18:04:09

@Lajos Csánó: Simicskával éppen az volt a baj, hogy olyan rendszert hozott létre, amibe nyom nélkül nem lehetett belenyúlni. László Csaba is azért mentette le . Gondolom véletlenül meg akart semmisülni az eredeti adatbázis...

rallus 2019.02.01. 18:07:36

@Kuviklacz: A per során a kizárólag a színtiszta igazság kiderítésében érdekelt hölgy mondogatta volna, hogy hallotta, Orbánék meg mondogathatták volna, hogy nem mondták, a bíró pedig úgy dönt, ahogy akar. A közgyűlésen viszont vezetik a jegyzőkönyvet, mert az hivatalos esemény...

2019.02.01. 19:04:02

@István Pintér:

elég fukar a főcigány. :(

Maria62 2019.02.01. 19:26:40

"Hiszen a bvk voltaképpen az: egy vagyonelrejtésben közreműködő cég, amelyiktől a vagyon bármikor visszakérhető. Szóval egy törvényes stróman."---ezt hogy érti ??

morpho 2019.02.01. 20:51:15

@rallus: Friderikusz rákérdezett Orbánnál, hogy elhangzott-e, hogy "ne mi kérjük e legtöbbet"? Orbán nem mondta, hogy nem, csak "kampánylapnak" minősítette az ÉS-t. A bíróságon se azzal támadtak, hogy nem hangzott el, hanem azzal, hohy aznap nem volt taggyűlés.

2019.02.01. 22:41:08

@paraszthajszal:

"Tetszettek volna tehetségesebbnek lenni… "

Nem tehetség az, hanem pofátlanság. Mutass már egy fideszes potentátot, aki jól menő üzletemberként lépett be a politikába!
Tehetséget jelenleg csak birkaterelgetésben látok. Na, az sem saját kútfő. Külföldi szakemberek kellettek még a Soros-konteó kiötléséhez is. :D

taga20 2019.02.01. 22:45:26

@Ms.Cunnesburry: eddig hol voltál? miattad az összes fityeszdroid lefeküdt aludni!:)))

2019.02.01. 22:52:24

@taga20:

Hála az égnek! :D
Remélem nem riadóztatják őket sms-ben pont miattam.

2019.02.02. 05:53:50

@taga20:

reggel nyit a pártiroda, majd jönnek, nyugi.. :D O1G hívő nyalókáért gépel.

Lajos Csánó 2019.02.02. 06:18:17

@rallus: Szerintem Simicska már akkor is védeni akarta a seggét!

taga20 2019.02.02. 07:15:03

@az EU pénzek zsákolója: szerintem rájöttek a fityeszdroidok, hogy O1G átbassza őket:)))

2019.02.02. 07:25:38

@taga20:

"szerintem rájöttek a fityeszdroidok, hogy O1G átbassza őket:)))"

ezek ész nélkül tolják. az a lényeg, a főczigány gazdagodjon, ők meg üres zsebbel írogathassanak.

dejó az audi strike, több ilyen kell. mik derülnek ki, mekkora rabszolgák vagyunk a stadion czigány országában...

rallus 2019.02.02. 08:05:42

@taga20: " épül szépül az ország!"

"A magyar gazdaság prosperál, és a következő években is erőteljes, bár valamelyest lassuló ütemű növekedés várható: a GDP a tavalyi 4,6 százalékos bővülést követően az idén 3,9 százalékkal, jövőre pedig 3,3 százalékkal bővülhet - állapította meg a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) csütörtökön kiadott országelemzése."

taga20 2019.02.02. 08:29:29

@rallus: hogyne! örülj fityeszdroid, talán még neked is leesik egy-két üveggyöngy!:))))

444.hu/2019/01/31/raccsal-zartak-le-a-kozteve-fobejaratat-hadhazy-akos-es-szel-bernadett-elott

rallus 2019.02.02. 08:33:24

@taga20: Ez tényleg csúnya dolog! Nem csak a tiszteletre méltó képviselőkkel szemben, hanem azokkal a széles néptömegekkel szemben is, akik erre a két elnyűhetetlen szabadságharcosra szavaztak!

taga20 2019.02.02. 08:38:39

@rallus:

ez nem csúnya dolog, hanem gyalázatos dolog.

ráadásul, az olyan barmok, mint amilyen te is vagy, nap-nap után a földhöz veritek a seggeteket örömötökben.

na ez a legelkeserítőbb dolog!

rallus 2019.02.02. 08:46:22

@taga20: Ha a tudatod egy sötét zugában nem lenne ott, hogy ezek valójában értelmetlenül bohóckodnak, hogy valaki felfigyeljen rájuk, akkor örültél volna lelkes és támogató jellegű soraimnak.....

szárny 2019.02.02. 09:09:53

Lehet Orbánékat leváltani. Akár kétharmaddal. Csak hát a magyar ellenzék olyan, mint az ökörbéka: két százalék test kétharmad pofával...

István Tamasi 2019.02.02. 09:46:23

Már van a cikkben nem szereplő rafináltabb módszer is: A céget ráíratja egy benszülöttre - mondjuk Kolumbia, Őserdő 28-as tanya Medelíntől 100 km lakcímmel - aki csak benszülött nyelven beszél (felhajtót, közvetítőt némi apróért mindig lehet találni). Na oda menjen hitelező, adóbehajtó, újságíró érdeklődni a cég ügyei iránt. Nem kell más csak egy halom dátum nélkül előre aláíratott meghatalmazás és minden folyhat tovább.

István Tamasi 2019.02.02. 09:50:43

@rallus: Az a helyzet, hogy nem csak az USA képes és folytat nemzetközi lehallgatásokat, hanem Putyin cár Oroszországa is. A különbség az, hogy Putyin cár azonnal fel is használja zsarolásokra a megszerzett adatokat ennek eredménye például Paks II szerződés is.

Erika Nagyi 2019.02.02. 10:17:41

@Oxica: Szerintem éppen Kósa csinálja jól,mert az anyja a stróman,az biztosan nem árulja el,mert Orbán mire ment Simicskával a Fidesz pénzes emberével,az lelépett a lopott pénzel és még kitudja mivel.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.02.02. 10:20:15

közeledik KEDD a Miniszterelnök Úr már megint megbukik

rallus 2019.02.02. 10:53:28

@István Tamasi:" A Parlament 2009-ben 98%-os támogatottsággal fogadta el azt az előzetes elvi hozzájárulást, mely az atomenergiáról szóló 1996. évi CXVI. törvénnyel, és a 2008-2020 közötti időszakra vonatkozó energiapolitikáról szóló 40/2008. határozattal összhangban, a paksi atomerőmű telephelyén új blokk(ok) létesítését előkészítő tevékenység megkezdését hagyja jóvá.

Már én is látom, hogy a furfangos Gyurcsány így csalta lépre a hozzá képest ostoba Putyint és a gonosz Orbánt!
Volt már ilyen, amikor Medgyessy D-209 ügynökként a KGB-vel vette fel a küzdelmet... Ebben vagytok igazán nagyok! A dezinformációban!

NemodaBuda 2019.02.02. 11:14:46

Nem proliirigység - ahogyan itt valaki rosszmájúan megjegyezte - hanem az alapvető igazságérzet felhorkanása ! Tehetségtelen, ám hatalomra jutott emberek gazdasági tobzódása történik, és ráadásul ennek eredményeképpen romlik a magyar gazdaság majd minden mutatója. Amit elfedni kényszerül a KSH, a minisztériumok, a sajtó ! Ténylegesen, valójában egy nagy ronda polip fogja át az államot, és mindennek a tetejébe egy faragatlan, modortalan, kisujját a csészétől mereven eltartó szinten mozgó farokkirály lóbálja ezt az államot, mint bunkót, a kezében ! Mindenki ellen !

rallus 2019.02.02. 11:26:07

@NemodaBuda:
Valóban nem "proliirigység" , hanem proliostobaság!
"A magyar gazdaság prosperál, és a következő években is erőteljes, bár valamelyest lassuló ütemű növekedés várható: a GDP a tavalyi 4,6 százalékos bővülést követően az idén 3,9 százalékkal, jövőre pedig 3,3 százalékkal bővülhet - állapította meg a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) csütörtökön kiadott országelemzése."

Persze volt ez 2009-ben -6,8 is, de hát....akkor boldog voltál...

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.02.02. 11:28:14

nehéz manapság libbant bolsinak lenni
nem vágták ki az országot a júnióból, de a Miniszterelnök Úr sem léptette ki
a forint sem dőlt be, a gazdadág soha nem látott mértékben bővül
a giga tünti büntik, csakúgy mint szargentini senkit sem érdekelnek már
már csak a KEDDben és a jó trotty köztörvényes zsorzsiban reménykedhetnek

taga20 2019.02.02. 11:31:35

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

könnyű mostanság agyhalott fityeszorknak lenni, me non-stop megy az agymosás.

gratulálok neked, te parazita!

John Brennan 2019.02.02. 11:41:20

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
A nácikkal kollaboráló Sorossal az antiszemiták működnek együtt.

István Tamasi 2019.02.02. 12:01:43

@rallus: A parlament 2009-ben előzetes elvi hozzájárulását adta arra, hogy készüljenek tanulmányok Paks bővítésére.
A putyincsicska a szerződések megkötése UTÁN terjesztette be a droidjainak utólagos elfogadásra a szerződéseket, köztük a hitelszerződést ami a piaci banki kamatoknál jóval nagyobb kamatot tartalmaz. Viszont nem tartalmaz - ilyen nagy állami megrendelések esetén szokásos - semmiféle ellentételezési illetve visszavásárlási/levásárlási kötelezettséget.

2019.02.02. 15:37:57

@rallus:

Miért csak a kedvező részeket emeled ki a jelentésből? :D

"A fő ajánlásait a szervezet egy táblázatban összegezte. Ebben többek között fokozatos kamatemelést, szigorító költségvetési politikát sürget, és megfontolásra ajánlja a munkát terhelő adók csökkentését, az alapnyugdíj bevezetését, bölcsődék építését, korrupcióellenes ügynökség felállítását.
....
Az OECD a munkaerő-ellátás javítására a közfoglalkoztatási programok leépítését és a képzési programok szerepének a növelését, valamint a munkaerő mobilitásának javítását javasolja. Összességében az oktatás, a mobilitás és a fejletlenebb területek gyorsítása szükséges ahhoz, hogy a gazdasági növekedésből való részesedés méltányosabb szerkezetű legyen. "
www.portfolio.hu/gazdasag/alapnyugdijat-korrupcioellenes-ugynokseget-javasol-magyarorszagnak-az-oecd.3.312401.html

2019.02.02. 16:33:43

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Egyetértek. Legkönnyebb a Ner-keresztények dolga. Gondolkodni nem kell, csak hinni, dicsőíteni és szajkózni. :D

rallus 2019.02.02. 16:57:35

@Ms.Cunnesburry: 2010 óta a globális tőke ostorai egyöntetűen pesszimisták lettek a magyar gazdasággal szemben. Ez ugyanúgy vonatkozik a GKI-re, mint a Standard & Poor's-ra. Dicséretes következetességgel alábecsülik a várható gazdasági eredményeket, aztán a tények ismeretében helyesbítenek, de mindig hozzáfűzik, hogy na majd ezután aztán tényleg csúszunk lefelé... Mi már megszoktuk, a ballibeknek meg reményt ad...
Érdekes, hogy 2010 előtt éppen fordított volt a tendencia...az ördög tudja miért... Biztos nem azért, mert akkor nagyokat kaszáltak rajtunk...

2019.02.02. 17:35:18

@rallus:

Valamiért sejtettem, hogy így fogsz reagálni.
A kérdésemre még mindig nem válaszoltál. "Miért csak a kedvező részeket emeled ki a jelentésből? :D"

Arra nem gondolsz, hogy pár kattintással bárki rákereshet a jelentésre?

John Brennan 2019.02.02. 18:48:33

@rallus: a magyarellenes szlovák pinával kár vitázni, mert baromi okosnak hiszi magát

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.02. 18:52:12

@John Brennan: @rallus: Olyan romantikus, ahogy itt nyílt színen leszopjátok egymást, egészen elérzékenyültem. :))

Pinával tényleg ne próbálkozzatok, nem nektek való, csak beégnétek. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.02. 18:56:03

@rallus: "pesszimisták lettek a magyar gazdasággal szemben"

Hát nem pesszimizmusnak nevezném, hogy Magyarország lett az EU legszegényebb állama. A tragédia sokkal jobb szó rá.

"alábecsülik a várható gazdasági eredményeket"

Hát igen. Épeszű ember nem hiszi el a gazdád hazugságát, hogy 2030-ra az EU 5 leggazdagabb állama között leszünk. Épp az ellenkező irányba tart a geci, Bangladest célozta meg.

"majd ezután aztán tényleg csúszunk lefelé"

Ennél jobban nem is lehet csúszni.

taga20 2019.02.02. 19:55:36

@John Brennan: mi van pina, féltékeny vagy?:))))

rallus 2019.02.02. 19:56:04

@John Brennan: Az lehet, de ő legalább utána néz, a többi ballib meg csak ostobán üvölt , mert náluk otthon mindig a leghangosabbnak volt igaza ....
Ms.Cunnesburry legalább aggályosan törekszik rá, hogy ne lógjon ki a lóláb és ez szórakoztató...

2019.02.02. 20:08:09

@rallus:

Nem először hozol forrás megjelölése nélkül információkat, azt is megszűrve. Még szép, hogy kikeresem! te nem így szoktad? :D
A lóláb akkor lóg ki, mikor kiderül a hír folytatása. Ebben az a szórakoztató, hogy bármennyire is törekszel a hírhamisításra, lebuksz kb 5 percen belül. :D

2019.02.02. 20:13:03

@taga20:

Legalább közölné, ki vágyai tárgya. Ígérem, messziről elkerülöm. :D

rallus 2019.02.02. 20:16:10

@Ms.Cunnesburry: Ez fórum és nem diplomadolgozat, vagy doktori... Aki annyira korrekt, mint te és nem munka nélkül akarja felvenni a fizetését, az utána jár a dolognak, talán okosodik is, ez pedig tiszteletre méltó! Elvégre te is onthatnád magadból a trágárságokat, mint harcostársaid legtöbbje, mégsem teszed és remélem ez a minőségi különbség materiálisan is megjelenik.

2019.02.02. 20:38:52

@rallus:

De a lebukás az lebukás. Mindegy, hogy valódi, vagy nicknévvel történik. Tisztelem magam annyira, hogy direkt ne sodródjam hülye helyzetbe. Bár, még így is előfordul néhányszor.
A harcostársak / szerintem inkább hasonló nézetekkel rendelkezők/ elemzésénél is felbukkan nálad a szálka-gerenda mentén való gondolkodás.
A kollégád kurva, pina ugatása egyáltalán nem zavarja érzékeny lelked. Időnként rácsodálkozom indulatos kirohanásaira, amelyek mellőznek minden indoklást.
Végül is mindenki úgy érvel, ahogy tud. :D

Narancsos kommunizmus 2019.02.02. 23:20:29

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: te pedig mindennap felszopod a gazdáidat. Ott is több néven futsz, hogy többször is sorra kerülj?

Narancsos kommunizmus 2019.02.02. 23:21:56

@rallus: fizetett bérenc vagy, vagy csak ostoba?

A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2019.02.02. 23:21:58

", amelynek tulajdonosát vagy tulajdonosait nem ismerjük, nem ismerhetjük. Csak erős sejtéseink lehetnek."

Hat igy jartatok budos lipsik. Mehettek Sziriaba arabokat szopni, mert itt egy sem lesz, hiaba varjatok mar evek ota.

Blogolo Blogi 2019.02.02. 23:58:41

@rallus: valaki régebben szintén mantrázta ezt a dübörgő gazdaság maszlagot. Te, hallod hogy dübörgünk? - kérdezte a kisegér az elefántot. Fidesz, MSZP egy kutya, ugyanabban a korban szocializálódtak, le sem tagadhatnák.

Kunhallmi Agnes 2019.02.03. 00:00:59

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "a forint sem dőlt be, a gazdadág soha nem látott mértékben bővül a giga tünti büntik,"

Már pedig a következő GIGA tüntetésen a népharag elsöpri a rezsimet azt garantálom.
Hamarosan meghirdetjük a "NE ETESD A MACSKÁD EGY HÉTIG, HA BALOLDALI VAGY !" kampányt. Az éhező, szenvedő cicák látványtól az emberek olyan haragra gerjednek, majd, hogy megbuktatják a kormányt, mert miattuk éheznek a cicák. Ez lesz minden idők legnagyobb tüntetése, bukni fog a rezsim mert cicákat mindenki szereti.
Ha mégse válna be akkor ugyanezt meghirdetjük kutyákkal és gyerekekkel.

Kunhallmi Agnes 2019.02.03. 00:02:35

És vannak még ötleteink, nincs kegyelem folytatjuk.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.03. 00:20:24

A kormányváltás után az egész fidesz a börtönbe fog menni.

Már amelyiküknek nem sikerül Moszkvába menekülnie az arany budikeféjével, mint Janukovicsnak.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.03. 00:22:44

@Kunhallmi Agnes:

titeket, illibant fidióta kreténeket elnézve, az embernek rögtön feltünik, hogy milyen krónikus elmeorvos hiány van Orbansiztánban.

ember100 2019.02.03. 00:26:40

@rallus:
Helló !

Rallus , Rallus fiam gondolom Téged sem az eszedért , emlékeid miatt szeretnek , már ha szeretnek .
Elég szelektív a memóriád .
"Mindenki lehet hülye " mert ugye pl. ott volt a Kaya Ibrahim , Joset Tot ..ott is csak pár száz millió tűnt el , és a hosszú bájtok éjszakája csak ezt fedezték .
Mi kell ahhoz hogy ezt valaki fedezze ?

nick066 2019.02.03. 01:02:42

ezeket szavazzátok meg már kb. 10-edjére (az önkormányzati választásokat is beleszámítva). Legutóbb jobban volt narancs szinű az egész ország, mint a hazafias népfront idején vörös a 70-es években. Ha nektek ez tetszik...

Hamihami 2019.02.03. 01:02:49

Fura, hogy a cikk tartalmat egy fideszes sem cafolta, vagyis ugy tunik, hallgatolagosan mindenki egyetert vele.

Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.02.03. 01:59:42

@Hamihami: Senkit sem erdekel mert ugy baromsag ahogy van. Mire menne az Orban az ilyen vagyonnal, amit nem hasznalhat nem kolthet el ? Mert 100 milliardok elkoltese igen latvanyos lenne. Ezenkivul mi a francnak halmozna fol milliardokat, amikor a kovetkezo evtizedekben, ugyis hatalomban marad ? Neki nem szukseges SZETLOPNIA az orszagot 4 ev alatt mint a liberalisoknak, akik nagynehezen csalassal, kulfoldi segitseggel idonkent megkaparintjak a hatalmat, es akkor aztan ALLAMCSODIG lopjak az orszagot.
A Meszarosnal levo penz meg, a legjobb helyen van, vallalkozasok ezreit tartja fenn, munkahelyek 10 ezreit biztositja. Nem szamit kinek a penze, mert Magyarorszag es a Magyar emberek erdekeit szolgalja.

NoOne 2019.02.03. 02:47:39

@A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!: "Hat igy jartatok budos lipsik."
Nem vagyok libsi, de mindenki más is az országban "így járt", vagy járni fog. Az EU-s pénzek nélkül nem is olyan sokára nem lesz majd olyan jó a gazdasági teljesítőképesség. A "kétharmadra" pedig csak mondogathatod azt is, hogy "mienk a vár, tietek a lekvár!" Hát bizony én megelégednék a lekvárral, azt legalább meg lehet enni, a kőfalakkal ellentétben. Csak szólok, hogy a negyedkilós vaj ára nemrég még 400 Ft alatt volt, most közel 600, és az építőanyagok ára sem csökkent... meg a fizetésem értéke is. A szolgáltatások ára meg durván emelkedett és még fog is. A tényleges többség számára nem éppen a Kánaán mostanában (se) Magyarország, és ez előbb-utóbb sok mindenkinek fel fogja nyitni a szemét.
Ami rengeteg embert visszafog, az nem az, hogy mindent elhisznek, mert olyan birkák, hanem az, hogy nincs elegendő tartalékuk ahhoz, megkockáztathassák, hogy elveszítsék az állásukat, a jövedelmüket. Bár ez nem valószínű, hogy véletlen helyzet: modernkori adósrabszolgáság... és erős a gyanúm, hogy ebben te is érintett vagy, valószínűleg a rosszabbik végén, mint a legtöbben. Szóval néz körül, és gondold végig. Bár az is lehet, hogy ezt pont nem teheted meg, mert elveszítenéd az állásodat... :) Mindegy is, szóval további jó szórakozást és kellemes "kétharmadot" kívánok, élvezd amíg teheted.
A migránsos lemezt meg nyugodtan félreteheted, már régen lejárt. Néhány tájékozatlan afgánon kívül senki sem olyan bolond, hogy ide akarjon jönni.

NoOne 2019.02.03. 03:03:38

@Orbán 1 GÉNIUSZ: Igen, Viktor egy valóságos nemzetmentő. Nem számít kinek a pénze? Ezt majd mondd a gyerekednek, vagy az unokádnak, aki nem mehet gimnáziumba, mert nem fért bele az okos kormány által meghatározott keretbe, vagy addigra majd egyetemre sem, ha lesz még egyáltalán. Itt csak tanulatlan és tájékoztatlan melósra van szükség, senki másra. A nagyszerűek meg majd jó megmondják neki, hogy mit csináljon, az legyen elég...
És tényleg nem 4 év alatt lopták szét az országot, viszont a legarcátlanabb módon. Egyébként nekem mindegy, hogy milyen színű zászló alatt hülyítik és lopják meg az országot, ugyanúgy utáltam korábban is és utálom most is.
Egyébként pedig azért szerezték meg a fél országot, mert nem voltak benne biztosak, hogy hatalmon maradnak, mármint politikai hatalmon, de ekkora gazdasági hatalommal bármely politikai hatalom egészen ügyesen befolyásolható...

MACISAJT 2019.02.03. 06:34:11

Ja, az eftársak most listákat készítenek meg korrupciót számolgatnak..:)

Bezzeg mikor várszegi ettárs volt a leggazdagabb magyar(esküszöm, így írták le), meg fenyő jános özvegye és leisztingertől kezdve a végtelenségig, akkor ilyesmi eszükbe nem jutott a transparency internationalnak:
www.blikk.hu/aktualis/varszegi-a-leggazdagabb-magyar/kq346g5

És hol volt(van) az altus luxemburg, simor eftárs ciprusi off-shore, kapolyi eftárs birodalma és tsaik..
Ami pedig a strómanokat illeti, peter munkot kéne kérdezni...

MACISAJT 2019.02.03. 06:45:46

És puch elvtárs a médiamegmentő, aki simorgábori módon tolja hazafelé az egykor kilopott milliárdokat:

Két hír :-P

1.

Több mint egymilliárd forint az MSZP tartozása
2017.01.16. 07:09

Tavaly nyárra az Magyar Szocialista Párt tartozása elérte az 1,2 milliárd forintot, írja a Magyar Nemzet. Ez csaknem háromszorosa annak az összegnek, amit az MSZP 2016-ban állami párttámogatásként kapott."

2. hír.

2017. január. 13. 19:01 Gazdaság
Az MSZP volt pénztárnoka önti a százmilliókat az újságjaiba

Tízmillió híján egymilliárd forintot fizetett be tőkeemelésként Puch László MSZP-s politikus bécsi cége a Szabad Föld kiadójába."

Világos:-P A pártnak van 1,2 milliárd adóssága, ellenben a volt pártpénztárnok Bécsből utal haza egy milliárdot..:-P

Muhaha

tomwar 2019.02.03. 06:46:54

@rallus:
Mindezt a hatalmas növekedést a GDP 4-5%-ra rúgó EU-s támogatással sikerült felmutatni....
Tényleg zseniális.

MACISAJT 2019.02.03. 07:07:26

@tomwar:

Miért, a 2004-es EU csatlakozás és 2010 között mennyi volt az EU támogatás?:-)
Akkor hát lássuk, szándékosan egy ballib orgánumot, hogyan tálalta anno pl. a remek libaszakértői gazdasági teljesítményét:

Meglepően jó lett a magyar GDP-adat
[origo]|2010. 02. 12., 9:13

Meglepően jó lett a GDP-adat, bár a rendszerváltás óta így is a legnagyobb visszaesést produkálta a magyar gazdaság 2009-ben. A várt 6,7 százalék helyett 6,3 százalék lett az esés.
-------

Hiába no, ez volt a libaszakértő "eredménye",miután felvettek 13 milliárd IMF hitelt és ebből nyomtalanul eltapsolt 9,5 milliárdot :D

És egyúttal idézzük fel a csomagját, az IMF hitel velejáróját:
www.fn.hir24.hu/itthon/2009/04/02/brutalis_bajnai_csomag/

Muhaha

safa 2019.02.03. 07:13:29

"Egy nemzet nem csak az amit tesz,hanem az is amit tűr."

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.02.03. 07:39:35

@MACISAJT: Nézzük csak a pénzügyi összesítést Macika! Erről meséljél!

2002
államadósság 44 milliárd euró
manyup 2 milliárd euró
valutatartalék 10 milliárd euró

mérleg -32 milliárd euró

2010
államadósság 78 milliárd euró
manyup 10 milliárd euró
valutatartalék 34 milliárd euró

mérleg -34 milliárd euró

2018
államadósság 91 milliárd euró
manyup 0
valutatartalék 24 milliárd euró
Eximbank adóssága 2 milliárd euró

mérleg -69 milliárd euró

Most akkor?

rallus 2019.02.03. 08:53:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Szerencse, hogy nem munkanapon leplezted le a kormányt, mert akkor már bank és államcsőd lenne...
Félelmetes tudással rendelkezel! Az ápolók méltányolják?

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 09:09:44

Pozitívum, hogy növekszik a hazai nagytőke aránya.

BiG74 Bodri 2019.02.03. 09:17:32

@paraszthajszal:
Ilyenkor mindig egy kicsit megnyugszom. Szar érzés lenne csak úgy bemondásra, utolsó mocskos tolvaj bandának hívni benneteket.

2019.02.03. 09:32:25

Mindenki nyugodjon le. Már csak 3 év és a harmadik Orbán kormányt végre leváltja a negyedik Orbán kormány.

felső határ nincs 2019.02.03. 09:38:34

Barmennyit lophat Orban, amig ti vagytok az alternativa, mindig ra fogok szavazni

Ennyi

megamedve 2019.02.03. 09:53:33

@A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!: pontosan annyit értettél meg ebből az egészből, amennyit elvárnak tőled.

megamedve 2019.02.03. 09:58:49

Az a helyzet, hogy most sokan vannak úgy vele, hogy leszarják mennyit lopnak a gecik, vagy mit csinálnak az országgal, amíg az ő kis élete működik, nem érdekli.
Ezzel csak az a gond, hogy amikor majd már érdekelné, addigra már semmi békés módja nem lesz arra, hogy beleszóljon a dolgokba.

willcox 2019.02.03. 10:03:16

@paraszthajszal: Orbán környezete milliárdos, erre nincs mentség, akármilyen oldali vagy. A hozzád hasonló agyatlan követőknek nem esik le, hogy az ő pénzüket is ellopják nem csak a "ballibsi"oldalét. Orbán remekül ért a manipuláláshoz, ilyen mértékü harácsoláshoz vitathatatlan tehetség kell, de mindenkinek jobb lenne egy államférfi.

BiG74 Bodri 2019.02.03. 10:03:25

@megamedve:
Igen, annak a lehetősége, hogy békés úton maradjon az ország, egyre kevesebb. De láthatóan ezzel még az sem foglalkozik aki átlátja az egészet. Ebben a helyzetben csak a toroczkai féle irány lehet nyugodt

n_dy 2019.02.03. 10:11:16

ismét és ismét, kizárólag csak proletár irígység a hasonló cikkek tematikája, azaz dühíteni a proletár tömegeket, egyébként minden tény nélkül: be is vallják az utolsó sorban:
"a tényeket nem ismerjük, csak erős sejtéseink lehetnek."
a proli meg ugrik, azt hiszi, ha Mészáros nem lenne gazdag, akkor neki is jutna pár milla ... idióták

mihi4 2019.02.03. 10:15:12

Ezek a bolsevik gennyek azt hiszik mindent meg lehet nyerni fizetett online propagandával.

John Brennan 2019.02.03. 10:17:15

@willcox: Angea Merkel környezete milliárdos, erre nincs mentség, akármilyen oldali vagy. A hozzád hasonló agyatlan követőknek nem esik le, hogy az ő pénzüket is ellopják nem csak a "ballibsi"oldalét. Merkel remekül ért a manipuláláshoz, ilyen mértékü harácsoláshoz vitathatatlan tehetség kell, de mindenkinek jobb lenne egy államnő.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 10:27:12

Szerintem teljesen értelmetlen arról kijelentéseket tenni, hogy Orbánéknak mi a legnagyobb hazugsága. Mivel méred a hazugság mértékét? A migránsozás is nagy hazugság, meg a lopás is nagy hazugságok mellett folyik. A kettőt nem lehet összehasonlítani objektív mércével, mindkettő ordas geci dolog. O1G.

felső határ nincs 2019.02.03. 10:27:48

@willcox: olyan merteku haracsolast vegzett Zorban hogy 30 ev alatt meg csak meg sem sikerult gyanusitani lopassal

mikozben minden egyes miniszterelnokunk lopott maganak valamit, Orbanon kivul

willcox 2019.02.03. 10:27:57

@John Brennan: Nagyon elmés válasz konkrétumok nélkül, Johni te segghülye vagy. Merkel egyébként az egyik legtehetségesebb politikus, bár lehet, hogy van kisvasútja, stadionja a szülőfalujában és valószínű, hogy a barátnője a leggazdagabb német.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 10:29:25

@John Brennan: Tudtommal Merkelnek egyik közeli rokona sem milliárdos, nem fogad el milliárdosoktól olyan szívességeket, hogy a kastélyukban lakik, a repülőjükön utazgat. Merkel teljesen közönséges lakásban él Berlinben, és a nyaralója egy roppant szerény kis ház.

felső határ nincs 2019.02.03. 10:29:55

@BiG74 Bodri: "Igen, annak a lehetősége, hogy békés úton maradjon az ország, egyre kevesebb. "

Hat, ha mar se a valasztas, se az ajtonak rohanas, se a qrva eros vagokep nem mukodik

Itt mar csak soros segithet a demokracia allapotan

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 10:29:57

@John Brennan: Németországnak nem Merkel gyerekkori gázszerelője a leggazdagabb embere.

felső határ nincs 2019.02.03. 10:31:21

@math0: az hogy te mit tudsz, senkit nem erdekel

a nemetek tudjak, el is kuldtek merkellt a picsaba, a mozgalmar fajtad utan

willcox 2019.02.03. 10:32:45

@felső határ nincs: Néhány év alatt Orbán barátjából az ország leggazdagabb embere lett, nyilván nem stróman és az egész véletlen. Polt Péter nélkül és az Európai ügyészséggel felpörögnének az események. A Te esélyeidet is rontja ez a feudális uram bátyám rendszer, ezen kellene elgondolkodni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 10:33:15

@John Brennan: Németországban nem Merkel veje csinálja a közsötétítést.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 10:34:03

@felső határ nincs: érved nulla. csak kamuzni tudsz.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 10:35:00

@felső határ nincs: a németek nem küldtek el senkit a picsába. legfeljebb Orbán náci barátját, Seehofert.

felső határ nincs 2019.02.03. 10:36:13

@willcox: Majd nyertek valasztast, es minden jo lesz. Azaz jo lenne, ha a magyarok fele bereket es allamcsodot akarnanak maguknak.

muhaha

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 10:37:00

@felső határ nincs: "olyan merteku haracsolast vegzett Zorban hogy 30 ev alatt meg csak meg sem sikerult gyanusitani lopassal"

Orbán a gázszerelő és a veje útján lop. sikerült meggyanúsítani, de hát diktatúra van, Pol Pot kimosdatta a vejedelemséget.

Kentetsu 2019.02.03. 10:37:02

Klasszikus, értelmezhetetlen érvek a kormány védelmében a kommentekben. Azért nem lopnak, vagy ha mégis akkor jól teszik, mert az előző kormányok is loptak. WTF!?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 10:41:31

@n_dy: "ha Mészáros nem lenne gazdag, akkor neki is jutna pár milla"

egész pontosan 38 ezer jutna fejenként. ennél kevesebbel szúrta ki Orbán a nyugdíjasok szemét karácsonykor. erre a Fidióta nyugdíjasok óriásit maszturbáltak.

vergyula 2019.02.03. 10:42:01

@közíró MAXVAL bircaman: Pozitívum, ha kevesebb pénzünk szivárog nyugatra, és megmarad nekünk. Mitől pozitívum, ha nem marad meg nekünk, hanem strómanok kapják?

felső határ nincs 2019.02.03. 10:42:32

@math0: "Orbán a gázszerelő és a veje útján lop. sikerült meggyanúsítani, de hát diktatúra van, Pol Pot kimosdatta a vejedelemséget."

Igen ez nagyon hatasos ervnek bizonyult, zabalja az 5% agyonvert libbant szavazo minden kampanyban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.02.03. 10:49:46

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Adok neked egy matekpéldát, de szerintem nem fogod érteni. Felveszek két forint hitelt, egyet beteszek a malacba, egyet elbaszok. Az asszony felvesz 1 forint hitelt, de feltöri a malacot és mind a két forintnak a seggére ver. Akkor ki vett fel több hitelt és ki baszott el több pénzt? Na menni fog? Ne gyere azzal hogy kifizették az IMF hitelt, mert azt a manyupból és hitelfelvételből csengették ki!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.02.03. 10:51:17

@rallus: Látom nagyon bökik ezek a számok a csőrödet, de eddig még semmit sem tudtál cáfolni belőle. Írd le! Egyetlen számban is tévedtem? :-))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 10:51:45

@felső határ nincs: Orbánnak jelenleg nagyon sok alternatívája van. az az ember, aki ezen sok párt közül egyet sem talál, amelyik szerinte jobb Orbánnál, az egy menthetetlen Orbánbuzi. te, Orbánbuzi mindig rá szavazol, ezt felfogtuk. tudjuk, hogy elmebeteg vagy.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

felső határ nincs 2019.02.03. 10:52:18

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A hitelezok sajnos nem igy latjak, ezert adnak Orbannak 2%-ra penzt, a libbantaknak meg 10%-ra se adtak, be is fosott a rendszeeruk..:)

felső határ nincs 2019.02.03. 10:55:02

@math0: megint lesz libbant miniszterelnoki casting a sok alternativaval?

jo lenne, mert az mindig jo mulatsag. A fopolgarmesteri castingotok is hetekre biztositja a kabaret a nepnek...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 10:59:37

@felső határ nincs: ti sírtatok, hogy Orbánt még meg se sikerült gyanúsítani. a vejét sikerült, de neked az se érv. pedig Tiborcz ellen egyértelmű bizonyítékok tömege van.

24.hu/belfold/2018/02/07/igy-csalt-orban-vejenek-cege-megszereztuk-az-olaf-jelenteset/

ha sapka van rajta, akkor azért szopod le Orbánt, ha nincs, akkor azért szopod le. a lényeg, hogy te szopni akarsz.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Visceroid 2019.02.03. 10:59:46

"Intézményesített strómanokra íratták fél Magyarországot."

Ja. És ha szabad kérdeznem kedves "ellenzékünk" mit tett ez ellen?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 11:00:52

@felső határ nincs: érved nincs. az előválasztás bevett dolog nyugaton. még az általatok imádott Trump republikánus pártjában is.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

felső határ nincs 2019.02.03. 11:01:20

@math0: Ez egy remek pelda.

Az OLAF jelentes szerint Orban semmit sem csinalt, Megyo viszont igen...:)

BAszki, te idiota.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 11:01:48

@Visceroid: "És ha szabad kérdeznem kedves "ellenzékünk" mit tett ez ellen? "

mit tehet az ellenzék ez ellen? feljelentéseket. megtették. mi az anyád picsáját vársz még?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 11:02:39

@felső határ nincs: Orbán veje ellen egyértelmű bizonyítékok tömege van.

24.hu/belfold/2018/02/07/igy-csalt-orban-vejenek-cege-megszereztuk-az-olaf-jelenteset/

KissGecihuszár 2019.02.03. 11:06:49

@Visceroid: nem ennek a nettó vicckategória -zéró legitimációval rendelkező fletóval az élen- ellenzéknek, hanem NEKÜNK, az ISTENADTA NÉPNEK kéne már végre tenni valami egyértelműt, még mielőtt ezek szét nem lopnak mindent, ami a MIÉNK! Csakhát itt oly mértékű a kádár nosztalgia, oly mértékben magáévá tette az akkori "rutint, szokásokat" a hazai társadalom még azon része is, aki a kádár regime legvégén született, hogy -feltéve, hogy nem következik be vmi olyan világgazdasági kataklizma- esze ágában sincs végképp eltörölni a NER maffia lényegét adó sógor-koma-családtag megbízható 3 szögére építő mutyi rendszert. Valahogy nem szeretne ebben az országban a legtöbb ember, főként a hazai KKV-k vezérei egy valódi versenyben, a legjobb tudására, szorgalmára, tehetségére építő előrejutást, mer az meg milyen má...

John Brennan 2019.02.03. 11:07:34

@math0: A lipcsei Karl Marx univerzitász egykori eminensének, Merkelnek 3 milliárd forint a magánvagyona.

Benjamin Franklin 2019.02.03. 11:07:43

Sajnos a "vezér nincs tisztában az elmeállapotával,és cselekedetei milyenségével,annak súlyával. Mentségére feltudja hozni,hogy neki "pappírja van róla. A többi fideSS anál nyalogató válasza a cinkosságra,hogy parancsra tettem. Így is lehet "bűnszervezetben folytatólagossan, különössen nagy értékre elkövetett sikkasztás,költségvetési csalás,kifosztás,lopás, ember,és népellenes bűncselekményeket elkövetni. Egyenlőre büntetlenül. De előbb utóbb elkerülhetetlen az ÍTÉLET,de ott fellebezésnek helye NEM LESZ !

nemecsekerno_007 2019.02.03. 11:10:44

A patás és csapata jól csinálja, a korábbi csapatokhoz képest meg zseniálisan. Értem én, hogy ezt nehéz megemészteni de talán egy újabb bukta az EP választáson segíthet ezen. Kontraproduktív amit immár 9 éve szajkóztok, olyan mint a meg nem értett zsenik a lepukkant kocsmában: valamikor tényleg egyetemen tanítottak, de most már csak a húgyfoltos farmerben osztják az észt egy kisfröccsöt szorongatva...

alöksz róz 2019.02.03. 11:11:47

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Most akkor?" - most akkor ez a szemezgetés nevezetű érvelési hiba, amit bemutattál :-)
senki épeszű ember a világon nem cserélné el a mostani pénzügyi helyzetünket az mszpszdsz-esre. vajon miért?

Netuddki. 2019.02.03. 11:15:39

Annyira szánalmasak ezek a narancsos trollok, hogy az már nem igaz! Idejön B+ az ostoba tetve, és büszke rá, hogy megloptak a gazdáik. Engem B+, aki nem kevés adóval "támogatom" ezt a tolvaj maffiát. Hát a jó qrva anyátok retkes valagát, azt!

felső határ nincs 2019.02.03. 11:16:15

@math0: Ez mind szep, csak Orban ellen nincs semmi.

Mint a nagyeszu libbant miniszterelnok es fopolgi ellen, muhaha

Netuddki. 2019.02.03. 11:18:08

@Benjamin Franklin: "Sajnos a "vezér nincs tisztában az elmeállapotával,és cselekedetei milyenségével,annak súlyával."

Lófaszt nincsen! Ne legyetek már hülyék! Ha nem lenne, akkor nem kerülné ilyen látványosan az igazi újságírókat. Egy dolog mozgatja már ezeket, megúszni a rengeteg köztörvényes bűncselekményt amit az ország és a magyar emberek ellen követtek el. :/

rallus 2019.02.03. 11:19:21

Az a szerencséje Orbánnak, hogy Gyurcsány és Vona makulátlan úriember, ezért nem hozták nyilvánosságra az általuk megvillantott dossziékban levő megcáfolhatatlan leleplező információkat!
Az meg kevés, hogy az ország fejlődik, az adósság csökken, az életszínvonal nő, pedig ezek mindent ellopnak....

Benjamin Franklin 2019.02.03. 11:20:44

@megamedve: Előbb- utóbb a megérdemelt büntetésből is 2/3 ! Égettek már párt könyveket a történelem során. Ami fent van,ha lassan is de alúlra fog kerülni. Ha tetszik egyeseknek ,ha nem. Olyan még nem volt,hogy egy gaztettet vég nélkül lehessen folytatni. Minden maffia vezér a lecsóba ment. A "paradicsom mellé.

Netuddki. 2019.02.03. 11:22:54

@rallus: A becsületesek mindig hátrányban vannak a hétpróbás gazemberekkel szemben, és ezt nagyon is jól tudjátok köcsög narancskomcsik. Addig meg ez amíg valaki oda nem csap. Ha vadnyugatot csináltok az országból, akkor utána ne csodálkozzatok, ha vadnyugati módszerekkel lesztek elintézve.
Ez nem fenyegetés, hanem ígéret.

felső határ nincs 2019.02.03. 11:23:11

@Benjamin Franklin: Az teny hogy egyszer majd vege lesz a Zorban eranak.

Majd lesz valaki mas a fideszbol, ahogy most kinez. A lenyeg hogy a libbant orszagrontok a kormany kozelebe se keruljenek.

alöksz róz 2019.02.03. 11:23:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Felveszek két forint hitelt, egyet beteszek a malacba, egyet elbaszok. Az asszony felvesz 1 forint hitelt, de feltöri a malacot és mind a két forintnak a seggére ver. Akkor ki vett fel több hitelt és ki baszott el több pénzt?" - ez meg hamis analógia :-) "elmúltnyóccévben" te felvettél két forint hitelt amit azon nyomban el is basztál ki tudja mire, a hó végi számláidat providentből fizetted, a malacperselyt meg eladtad.

amúgy te mennyit fogsz visszafizetni kamatostul, és mennyit fog az asszony? nagyon nem mindegy...

és hol tanítanak olyat, hogy hitelből képezd a megtakarításodat? :-)

felső határ nincs 2019.02.03. 11:25:04

@Netuddki.: Odacsap? A libbantak foleg ajtokhoz, foldhoz szoktak magukat odacsapni.

Orbán veje 2019.02.03. 11:25:44

A fidesznél mocskosabbat nem is lehetne választani. Tényleg szétlopták a hazát ezek a rohadékok, és az is biztos, hogy elzavarásuk után a sitten fog megrohadni ezeknek a tolvajoknak a jelentős része, a stromanokkal együtt. A rendszerváltás lófasz sem volt ahhoz képest, ami az orbán rendszer széthullása után jön.

S mivel mindez orbán vezetésével ment végbe, így hát orbán egy geci. Meg fog fizetni mindezért, előbb-utóbb felelősségre vonja a magyar nép.

Benjamin Franklin 2019.02.03. 11:28:36

@Visceroid: Milyen ellenzék? Ugyan azt a cionista maffiát szolgálja mindegyik. "magyarország bajcsinálói a zsidók. Demoralizálják országunkat,és ők azoknak a forradalmi bandáknak a vezetői,akik az országot kínpadra vonják" (Kardinál Mindszenty)

Benjamin Franklin 2019.02.03. 11:33:14

@Orbán veje: "europában csak egy hatalom létezik, és ez a róthschild" (sombar werner zsidó közgazdász) Amíg ez így marad számonkérés sem lesz. Ezek gondoskodnak róla. (1848, 1919, 56-2006- os terror)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.03. 11:35:14

@alöksz róz: "senki épeszű ember a világon nem cserélné el a mostani pénzügyi helyzetünket"

Senki épeszű ember ilyen fasságot nem mondana, mivel az EU legszegényebb állama Magyarország.

rallus 2019.02.03. 11:35:52

@Orbán veje: Nem tudom mit adtak neked kannásbor helyett a bögrecsárdában, de a felelősségre vonást ott kellene kezdened és készség szinten elsajátítanod!

Benjamin Franklin 2019.02.03. 11:39:03

@alöksz róz: Akkor elmondom Neked! 90-ben a magyar(?) politikai elit a postabanknál az egyik ablaknál felvette a VIP. hitelt 5 % ra,majd ugyan annál a banknál betette 35% kamatra. Ami bankot aztán az adófizetők pénzéből 150 milliárd forintal konszolidálták. Ez ma is működik, csak a szisztéma változott.

alöksz róz 2019.02.03. 11:39:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: sokkal jobb a pénzügyi helyzetünk, mint a kedvenceid idején.

alöksz róz 2019.02.03. 11:42:23

@Benjamin Franklin: és a magyar állam 5%-os vip-hitelt kapott és a tartalékra 35%-ot fizettek neki?

Benjamin Franklin 2019.02.03. 11:44:38

@math0: A bizonyíték még nem ítélet! De hol van ma egy bíró, vagy ügyész,aki szembe menne a zsidó maffiával. Saját maga ellen nem fog ítélkezni.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 11:45:23

@vergyula:

Mert ezek a "strómanok" belföldön fektetnek be.

Benjamin Franklin 2019.02.03. 11:50:27

@alöksz róz: A posta bank 90-ben adott 5 % -os kamatra hitelt a magyar(?) politikai elitnek, de az akkori betétekre 37 % kamatot fizettek. Az egyik ablaknál felvették a hitelt, a másiknál betették a 37 %-os kamatra. Onnan tudom,hogy akkor mint vállalkozó a pénzem és a munkám után nem marad 20 % bevételem, ezek meg a semmi nélkül kerestek 32 %-ot. Sajnos ezek akkor TÉNYEK voltak.

Benjamin Franklin 2019.02.03. 12:04:08

@felső határ nincs: Az a baj,hogy többnyire nem érintik,értik a lényeget ! "színház az egész világ és benne ez a két bohóc csak polyáca. De ugyanannál a "színháznál dolgoznak(?). "európában csak egyetlen hatalom létezik,és ez a rothschild." (sombart werner zsidó közgazdász) a szinház jelenlegi vagyona,cirka 245 trillió dollár. Minden nap nő. Európában és a viág nagyobbik részén ők uralkodnak. hitlert,lenint, sztalint, is ők pénzelték. " ha a fiaim nem akarnának háborút,soha nem lenne több". (rothschild né)
Hiába kapargatja a nép a felszínt ,a dolgok mélyét nem látja és nem is érti.

László Lázár 2019.02.03. 12:04:48

Paraszt gyerek vagyok .Nagyfater kulákként ült böribe. Apám 5 éves koromban meghalt.De nektek mi a fasz bajotok van?Mikor nem ettetek utoljára 3 napig? na majd akkor pofázzon akár egyik akár másik oldal.Volt már ez is ,volt már az is, mégse volt jó.
Ez egy meddő vita, a társadalomtudományokban el kell mélyedni.A választásokon alap,hogy ideológiát hirdetek.Nálunk ez nem divat.Csak az ígérgetés.Emiatt nem tudnak a választók dönteni.A lopás meg lopás.Ezt ne feledjétek./tudjuk kik állnak a MÁK alapok keverései mögött.Államosítani kell mindet./

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:08:12

@felső határ nincs: Orbán veje ellen egyértelmű bizonyítékok tömege van.

24.hu/belfold/2018/02/07/igy-csalt-orban-vejenek-cege-megszereztuk-az-olaf-jelenteset/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:09:17

@László Lázár: "Paraszt gyerek vagyok ."

az is maradtál. csak a hülyeség dől belőled.

alöksz róz 2019.02.03. 12:09:37

@Benjamin Franklin: és a magyar állam 5%-os vip-hitelt kapott és a tartalékra 35%-ot fizettek neki?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:10:15

@Benjamin Franklin: szólj az ápolódnak, hogy ma sem vetted be a gyógyszered!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:11:29

@közíró MAXVAL bircaman: "ezek a "strómanok" belföldön fektetnek be. "

ja, eszéki stadion, horvát villa, horvát jacht,... hazudsz, Fidióta, mint a vízfolyás!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:14:08

@rallus: Magyarország jelenleg EU segílykén "fejlődik". ezt Brüsszelnek köszönhetjük, Orbán ellenére.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:15:20

@nemecsekerno_007: majd a lámpavason elmélkedhetsz róla, milyen zsenik voltatok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:16:13

@John Brennan: szólj az ápolódnak, hogy ma sem vetted be a gyógyszered!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:17:29

@John Brennan: Merkel ugyebár magánrepülővel utazik meccsekre, meg Milánóba, operába, meg horvát jachton nyaral. ja nem, azok Orbánék!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Benjamin Franklin 2019.02.03. 12:23:29

@NoOne: Miért nyaljátok be ezt az eus pénzek nélküli hülye dumát!? Kirabolták az egész országot,eladták az állami cégeket,rabszolgát csináltak a népből, ti meg jöttök,hogy mennyit ad az eu ! Valójában mennyit?,és mennyit visz ki? Mennyi támogatást kapnak a multik,és mennyit a hazai vállakozók. ? Nem igaz,hogy felnőtt emberek(?) nem gondolkoznak,látnak, csak ismételgetik a hülyeséget,mint az eus pénzek, magyar adósság, vagy semmit nem érő magyar munka erő. Mintha nem ezért kellettünk volna az euba. Felkellene végre fogni,hogy a MAGYARNAK a többi csak jelenthet! Minden téren. Ha nem ülne a magyar nyakán a zsidó, a világ leggazdagabb országa lenne! Amilyen mindig is volt! (Pártus birodalom, aki felette ált a világnak)

2019.02.03. 12:28:08

@Benjamin Franklin:

Benjamin Franklin nickkel a pártus birodalmat éltetni,..... elég morbid. :D

Benjamin Franklin 2019.02.03. 12:34:40

@math0: Én bevettem,de Te is bevehetnéd! Olvass,gondolkozz,láss, aztán véleményezz, mert "az vélemény mely nélkülözi a tudást,fabatkát sem ér. Ha nem érinti az igazságot fecsegésnek is hitvány." de addig is olvasgas legalább Wass Alberttől , (patkányok honfoglalása) vagy Áchim Gyóni Gézától, Ábrahám Lincolntól, George Washingtontól,Benjamin Franklintól, Liszt Ferenctől, Richárd Wágnertől, Mária Teréziától,Bonaparte Napoleontól, Kardinál Mindszentytől, akiknek ezek szerint szintén gyógyszerért kellene kapkodniuk. Ha végeztél az olvasással szívesen megvitatom a többieket is. A sértegetés nem válasz értelmes embertől.

Orbán veje 2019.02.03. 12:36:59

@közíró MAXVAL bircaman:

Menj már a hazug tolvaj fideszes kurva anyádba, te rohadék orbántalpnyaló. Lámpavason végzed, mint az ÁVO-sok 56-ban.

HEJJ HITLER ahogy a liberálisok mondják. 2019.02.03. 12:39:41

@math0: "Orbán a gázszerelő és a veje útján lop. sikerült meggyanúsítani, de hát diktatúra van, Pol Pot kimosdatta a vejedelemséget. "

Ja persze Orbán 9 éve lop, aztán mégsem hiányzik semmi sem, hanem épp ellenkezöleg, az ország, és az emberek folyamatosan gazdagodnak. A liberálisok meg állitolag nem loptak, aztán mégis államcsöd lett a vége. Hiába hazudoztok 24 orában, az emberek a szemüknek hisznek, több a fizetésuk jobban élnek,ti meg csak vágyakoztok már 9 éve az államcsödröl, meg az arabok péniszéről.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:39:51

@közíró MAXVAL bircaman: ja, persze, az eszéki stadionban a gázszerelő személyesen focizik, mert neki kell egy ilyen stadion személyesen, és ilyen nagy kell, mert akkora barom.

és ami személyes fogyasztás, arról annyit, hogy a maffiózók általában személyes fogyasztásra is lopnak. Orbánék is. ez sehol nem menti őket, sőt.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:40:36

@közíró MAXVAL bircaman: személyes fogyasztásra lopni az adófizetők pénzét, na ez az, amiért Orbénáknak börtönben a helyük!

Benjamin Franklin 2019.02.03. 12:40:54

@László Lázár: Gratula! Tisztán látás az élet ajándéka!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:42:31

@HEJJ HITLER ahogy a liberálisok mondják.: "mégsem hiányzik semmi sem"

á nem hiányzik! menjél már be kórházakba, te idióta barom!

24.hu/belfold/2018/10/25/budapest-korhazak-allapota/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:43:59

@HEJJ HITLER ahogy a liberálisok mondják.: a gazdasági világválságot nem Gyurcsányék csinálták, és nem Orbán vetett véget neki. Orbán EU segílykéből tengődik. az ellenségnél kuncsorog segílykéért. Brüsszel tartja fenn Orbanisztánt úgy, ahogy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 12:45:10

@Benjamin Franklin: "Én bevettem"

akkor nem volt elég erős, vagy már olyan menthetetlen vagy, hogy a gyógyszer sem segít

Piri és Barkas 2019.02.03. 12:50:32

@Benjamin Franklin: Mindig jön ide egy ilyen agyhalott, mint te. Ezt már megfigyeltem. Bármi is legyen a téma. Vagy ha szedsz valamit akkor mondjuk megértem. Ez esetben érdekelne a szer neve.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 12:54:30

@Orbán veje:

Nem lesztek ti már sose hatalmon, szóval csak nedves álmaitokban lesz akasztás...

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 12:55:33

@math0:

Lopás nélküli kapitalizmus nem létezik.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 12:56:08

@math0:

Nyilván ha többet vinne el az EU túlünk, akkor kevesebb pénzünk lenne.

Visceroid 2019.02.03. 12:59:00

@math0: "mit tehet az ellenzék ez ellen? feljelentéseket. megtették. mi az anyád picsáját vársz még?! "

Ugyanazt, amit Orbán csinált. Megfogható ideológiával az utcára vinni az embereket, nem levelet írni meg feljelentgetni. Hogy van az, hogy Orbánék tonnaszámra szervezik (szervezték) a több tízezres "békemeneteket", embereket vettek rá a törvénnyel való szembeszegülésre, 2006-ban pedig felgyújtották a belvárost, összeverették magukat, hogy utána lehessen sírni. Ennyi kell. Egyébként tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy hogy él az a (talán) több ezer ember most, akik rendőrség elleni tettlegességet, azaz priuszt vállalt be a geciért. Ezeknek az embereknek az élete végleg tropára ment. Vajon nekik megérte?

felső határ nincs 2019.02.03. 13:05:57

Katasztrófával határos éve volt a mérsékelt baloldalnak Európában 2018-ban: tradicionális pártjainak támogatottsága jelentősen csökkent, alig van olyan ország, ahol beleszólhatnak a kormányzásba. Könnyen lehet azonban, hogy karnyújtásra van a megoldás, amivel kimászhatnak a gödörből.
Komócsin Sándor, 2019. február 3. vasárnap, 11:40

Komocsin izzadtan probalja tartani a lelket a komintern hazai csicskasaiban

muhahaha

Benjamin Franklin 2019.02.03. 13:06:44

@Piri és Barkas: Ha a diagnózist tudod,akkor a szerét is illene. Ez nem válasz,konkrétumot ! Nem látni vagy nem akarni látni nem ugyan az.

Benjamin Franklin 2019.02.03. 13:20:41

@math0: Hajlamos az ember(?) a másikban a saját igazi énjét felfedezni,amit nagyon utál, miközben a magabiztossága kisebbrendűségi és önértékelési problémákat takar. A támadás félelmet rejt, de jobb szembenézni a valósággal és szertefoszlik az ego.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 13:23:08

@Visceroid: ha szerinted az a megoldás, hogy behülyíteni az embereket valami eszeveszett ideológiával, vagy szétverni a belvárost, akkor elmész te a kurva anyádba! ettől jobb nem lenne.

egyébként, ha megnézed, akkor a szennymédia minden kis füstbombára elkezd sipítozni, nem érdekli őket a kettős mérce 2006 után, és a birkák is beszopják. szóval a belváros szétverése után megkapnánk a még brutálisabb diktatúrát, és a bikák tapsolnának hozzá.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 13:24:04

@Benjamin Franklin: valószínűleg igaz jellemzést írtál magadról.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 13:24:46

@közíró MAXVAL bircaman: A középszer lenne meg EU-s pénz nélkül

index.hu/gazdasag/2018/12/28/ev_chartjai_2018_unios_penz/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 13:25:49

@közíró MAXVAL bircaman: "Lopás nélküli kapitalizmus nem létezik. "

ha ezt hiszed, akkor remélem, kirabolnak, megérdemled, te beteg idióta! örömmel feláldozom a vagyonod a kapitalizmus oltárán.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.03. 13:30:22

@alöksz róz: "sokkal jobb a pénzügyi helyzetünk, mint a kedvenceid idején."

Mennyivel jobb most a pénzügyi helyzetünk, mint az Antal kormány idején, faszfej?

Mennyivel jobb most a pénzügyi helyzetünk, mint az első orbán kormány idején, faszfej? Régió éllovasok voltunk, most meg a legszegényebb ország. Magyarázd már meg, miért jobb a legszegényebb országnak lenni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 13:31:36

@közíró MAXVAL bircaman: akasztani nem hatalmon levők fognak titeket, hanem például a közember, amelyiknek meghal az anyja a kórházban, mert szétloptátok, és emlékszik arra, hogy te még meg is magyaráztad, hogy ez így van jól. na, majd egy ilyen ember fog a lámpavasra lógatni téged!

alöksz róz 2019.02.03. 13:36:10

@math0: a múltkor még nem úgy volt, hogy az egész uniós pénzt ellopják orbánék?
döntsétek már el...

MACISAJT 2019.02.03. 13:39:38

Mai hír:

A jogerősen börtönre ítélt Hunvald György lesz az MSZP polgármesterjelöltje
A helyi szocialisták már meg is szavazták.

Muhaha

MACISAJT 2019.02.03. 13:42:38

@Benjamin Franklin: ""európában csak egyetlen hatalom létezik,és ez a rothschild."

Nono, azért minden nap gondoskodnak valamiről hogy semmiből sem maradjanak ki..:P
Mostanra éppen ez jutott ( szelestey eftárs gondos tálalásában):
b1.blog.hu/2019/01/26/az_europai_ertelmiseg_felsorakozott_orban_es_a_populistak_ellen

"30 vezető európai értelmiségi, köztük Heller Ágnes és Konrád György írta alá azt a kiáltványt, amely a liberális demokrácia védelmében a földrészt elárasztó populizmus elleni harcra szólít fel. A kezdeményező a francia filozófus, Bernard Henry Lévy volt. "

Ja. Ők az "európai értelmiség". Meg Anne Applebaum. És Michnik Adam.

Muhaha

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 13:42:48

@math0:

A kisember nem támogtaja gazdáidat...

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 13:43:25

@math0:

Ha lopás van, legalább olyan legyen, mely a kismebernek is ad valamit.

MACISAJT 2019.02.03. 13:46:37

Jobbik: Listát a zsidókról!
Index
2012.11.26. 21:22

Gyöngyösi-ügyben marad a patthelyzet

A gázai konfliktus kapcsán itt lenne az ideje annak, "hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felméréssel Magyarországnak" – mondta hétfőn a parlamentben a külügyminisztert interpellálva Gyöngyösi Márton, a Jobbik külpolitikai szakértője.

A fenti idézet szó szerinti, így nem egészen világos, hogy milyen körben tartaná szükségesnek a zsidók összeírását Gyöngyösi, akinek szavaitól pártja nem határolódott el. Szűkebben akár "csak" a kormánytagokra és a parlamenti képviselőkre érthető a listázás, de a felszólítás valójában az "itt élőkre" kitétellel kezdődik, azaz akár a teljes lakosságra is érthető."

És hét évvel később:

Újabb bizonyíték, a Jobbik hajlandó összeállni Gyurcsány Ferenccel
2019.01.07. 14:54

Két nap sem telt el az ellenzék közös, bevándorláspárti listájának bejelentése óta, és a Jobbik elnökhelyettese egy lapinterjúban kimondta, hogy bárkivel hajlandóak összefogni. „Nemcsak Gyurcsány Ferenccel, az ördög öreganyjával is együttműködünk, ha szükséges” – jelentette ki az egykori radikális párt második számú politikusa.

A hétvégi ellenzéki tüntetésen Tóth Bertalan, MSZP-elnök kimondta, amit eddig senki sem az ellenzéki politikusok közül: egységbe kell tömörülni a májusi európai választásra. Ez nem mást jelenthet, mint hogy az ellenzék egy Gyurcsány-Jobbik-Momentum-LMP-MSZP, a bevándorlást támogató listával fut neki a pár hónap múlva esedékes megmérettetésnek. Sokáig a legnagyobb kérdőjelet a Jobbik jelentette, de úgy látszik, az egykori radikális párt is beállhat a tömörülésbe.
„Nemcsak Gyurcsánnyal, az ördög öreganyjával is együttműködünk, ha szükséges”

Gyöngyösi Márton, a párt elnökhelyettese, frakcióhelyettese többek között az összefogás kérdésköréről is beszélt az LMP-közeli Azonnalinak. A politikus az ellenzéki együttműködés kapcsán kifejtette, ha úgy hozza a helyzet, hogy nemcsak Gyurcsány Ferenccel, hanem az ördög öreganyjával is összefognak.

Értékrendi alapon célokat határozunk meg, és ezek elérése érdekében pragmatikusan együttműködünk bárkivel.
Nemcsak Gyurcsány Ferenccel, az ördög öreganyjával is, ha szükséges
– fejtette ki Gyöngyösi, mi a jelenlegi irány a Jobbikban."

Ja. És mehettek esküt tenni a parlament lépcsőre.
Muhaha.

2019.02.03. 13:53:19

@MACISAJT:

Nevethetsz, de Szlovákiában hasonló ellenzéki összefogással buktatták meg Meciart. Szóval van precedens, létezik recept. Igaz, a választások ELŐTT 2 évvel kezdödtek az egyeztetések.
Viszont sohasem késő nekikezdeni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 13:54:21

@alöksz róz: "az egész uniós pénzt ellopják orbánék?"

ezt már egyszer szerintem elmagyaráztam neked.

1) csak a felét lopják el
2) a GDP-be az ellopott is beleszámít

érted, Fidióta faszfej?!

ha esetleg azon hisztiznál, hogy hát ha az ellopott pénz a GDP-be beszámít, akkor minden rendben, akkor elmagyarázom hogy a kurva anyád van attól rendben. ez az, amikor hiába jók a globális mutatók, ha közben elrohad a fél ország.

továbbá az EU-s pénzek el nem lopásával jobb befektetésekkel sokkal előrébb is lennénk.

érted, te Fidióta fasz?! az nem eredmény, hogy segílykéből, ingyen élve, az ország kis része jól él, az átlagos mutatók még úgy ahogy rendben vannak, de egyébként rohad az ország nagyobbik része. felfogod, Fidióta baromkám?!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

alöksz róz 2019.02.03. 13:57:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hogy jön ide antall? katasztrófa volt az antall-kormány minden téren.

te régi msz(m)p-s, jelenleg dk-s nyugdíjas vagy... ezek a te pártjaid.

és nem is büszkélkedtél vele, hogy fideszes is voltál...

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 13:57:34

@math0:

A választási eredmények nem igazolnak téged...

Benjamin Franklin 2019.02.03. 14:00:07

@MACISAJT: kersőbe, " zsidók a magyar közéletben" /emberiség

Orbán veje 2019.02.03. 14:00:20

@MACISAJT: Haver, most őszintén! A hazug, tolvaj, fidesztalpnyaló fajtádra ki a retkes kurva anyád kíváncsi?

Orbán egy geci! Egy korrupt, szarházi köpönyegforgató alak. A történelem szemétdombjára került, bár egyelőre még hatalmon van, de már nem sokáig.

Orbán veje 2019.02.03. 14:01:25

@közíró MAXVAL bircaman: Te szarházi orbántroll. Takarodj innen a hazug kurva anyádba.

alöksz róz 2019.02.03. 14:03:24

@math0: te élsz segílykéből, úgyhogy egy szavad nem lehet.
eriggy dolgozni, rögtön jobb lesz a világ, meglátod.

hátha csajod (faszid) is akad majd...
szüleid is megkönnyebbülnének ha nem nekik kéne kielégíteni a szexuális vágyaidat, nem fiatalok már, igazán lehetnél egy kicsit megértő velük.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 14:11:56

@közíró MAXVAL bircaman: a választási eredmények nem igazolnak téged.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 14:13:00

@közíró MAXVAL bircaman: a választáson az emberek kisebbsége, 48% támogatta a gazdidat, és abban is vastagon volt csalás, és ma már nem feltétlenül van ez így.

felső határ nincs 2019.02.03. 14:13:10

@Ms.Cunnesburry: A libbant osszefososdi meg 5 eve kezdodott.

Eredmeny: 500ezerrel tobb szavazatot kapott 2018ban Zorban, mint 2014ben

nyehehehe

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 14:13:46

@alöksz róz: ennyit tud a Fidióta, ha az érvek terén kikapott, akkor személyeskedik csak.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 14:14:51

@alöksz róz: az, hogy én segélyen élek, az:

1) hazugság
2) mellébeszélés, mert érved nincs

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 14:16:18

@alöksz róz: engem kereskedelmi cég fizet, annyit fizet, hogy megvehetnélek kilóra. de nem akarlak. vasárnap nincs munka.

ellenben nálad, vasárnap is menni kell szopni, és egy ezresért is csinálod.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.03. 14:17:43

@alöksz róz: "hogy jön ide antall?"

Te hoztad föl a kedvenceimet, az MDF-et.

Mennyivel jobb most a pénzügyi helyzetünk, mint az első orbán kormány idején, faszfej? Régió éllovasok voltunk, most meg a legszegényebb ország. Magyarázd már meg, miért jobb a legszegényebb országnak lenni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 14:18:59

@közíró MAXVAL bircaman:
Nem kaptál bónuszt januárra?

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.03. 14:19:28

@math0: "ellenben nálad, vasárnap is menni kell szopni, és egy ezresért is csinálod."

:))

Kubatov katonája. Nem kádéenpés, mert akkor vasárnap nem dolgozna. :))

alöksz róz 2019.02.03. 14:19:57

@math0: ne hergeld fel magad, mert megint anyád segge fogja bánni...
eltartatod magad, aztán még zaklatod is.

igazán tekintettel lehetnél már rá is egy kicsit.
eriggy dolgozni, ismerkedni!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 14:20:46

@math0:

De. S ez májusban is ki fog derülni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.03. 14:21:03

@felső határ nincs: Sehol sincs a geci gazdád, Kádárnak mindig 98%-a volt. :))

alöksz róz 2019.02.03. 14:23:15

@math0: "engem kereskedelmi cég fizet, annyit fizet, hogy megvehetnélek kilóra. de nem akarlak. vasárnap nincs munka." - persze-persze. meg hétfőn sincs munka, meg kedden sincs munka, meg szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton sincs munka :D

Benjamin Franklin 2019.02.03. 14:23:19

@math0: Hm..., Piszkáld meg a felszínt és megtudod mi van a mélyben!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 14:25:55

@math0:

Múltkor már igazoltam ezt a tévedésedet. Butaságot beszélsz.

Nem számolhatsz mindenkit, aki nem a Fideszre szavazott, a liberalizmus nyugati modellje hívének.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 14:28:04

@felső határ nincs: Az ellenzék 500-ezerrel több szavazatot kapott 2018-ban , mint 2014-ben.

Látom, helyesen írni sem tudsz, te idióta hazaáruló!

felső határ nincs 2019.02.03. 14:31:39

@math0: "Az ellenzék 500-ezerrel több szavazatot kapott 2018-ban , mint 2014-ben."

FAKE NEWS

egyedul a fidesz novelte a szavazoi szamat, a jobbik, es a lipsik is seggre ultek

nemecsekerno_007 2019.02.03. 14:32:50

@math0: Kevesek vagytok ti ahhoz. (is)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 14:34:07

@közíró MAXVAL bircaman:

"a választáson az emberek kisebbsége, 48% támogatta a gazdidat, és abban is vastagon volt csalás, és ma már nem feltétlenül van ez így. "

ebből szerinted mi nem igaz, te bugyuta barom?!

48% szavazott a Fideszre. így van? így van.

a 48% < 50%, tehát kisebbség. így van? így van.

mi nem igaz szerinted, te idióta barom, a kurva anyádat?!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 14:41:02

@math0:

S akkor miért nem kormányoz ez az 52 %-os nyertes párt?

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.03. 14:42:28

Hogy van az, hogy a "mindent-mindenkinél-jobban-tudó-és-nagyon-művelt-kommenterek
ilyeneket képesek leírni:

alúl
pappírja
különössen
folytatólagossan
olvasgas

A helyesírási hibák nélkül is egy NULLA, amit összehazudoztok.
Magyarország megtízszerezte aranytartalékát, vadiúj modern német, francia, svéd haditechnikát veszünk (hogy csak a ténylegesen drága (százmilliárdos) beszerzéseket említsük, eközben pedig 5%- kal nő a gazdaság. Ha még emellett a fél országot is bezsebelték, akkor az minimum közgizdasági Nóbel- (béke)díj.

De amúgy megvan, miért nem megy a helyesírás: mert Foreign Agentek, mint a tüncikéken látható felforgatók:
-külföldi CEjU- hallgatók
-Otpor!- aktivisták
-német antifák
-migránssimogató agyhalott külföldi aktivisták
-LMBTQ XYZ lilahajú internacionalista genderek stb stb

imgur.com/a/YKZ6dg1

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.03. 14:55:26

@zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt: "Magyarország megtízszerezte aranytartalékát"

Helyes, tőzsdézzen csak kuszaszem, ha nyer rajta, hazaviszi, ha veszt, a költségvetéssel kifizetteti.

Sajnos közben Magyarország elérte az EU alját, a legszegényebb ország lett.

"vadiúj modern német, francia, svéd haditechnikát veszünk"

Viszont ellentételezés nélkül, ami nagy butaság és felelőtlenség.

kiskutyauto 2019.02.03. 14:59:05

Most már értem végre, hogy jó egy éve egy maffia perben, miért ítéltek el strómankodásért... egy stróman országban, úgy hogy megmondták, én márpedig nem stróman vagyok, nincs olyan hogy stróman és kész, meg amúgy is tudtam az egészről (ezt mondjuk nem bizonyították, de kussolnom kellett mert be voltam fenyegetve, bár a kirendelt ügyvédem kimondta amúgy, de azt is leszarták) tehát bűnös vagyok ahogy a valós tulajdonosok, a valós csaló milliárdosok, akik milliárdokat csaltak, engem meg baleknak használtak éhbérért (és nem mellesleg semmit sem kötöttek az orromra, igaz erről-arról tudtam, de azt is csak pletyka szinten, tehát egyáltalán nem lehettem biztos semmiben, nem is igazán érdekelt, örültem hogy nem kell éhen halnom...)... így lehet hogy egy passzív, megélhetési, nem politikai strómant meghurcolnak és az életét tönkreteszik, míg a seggnyaló patkány, politika strómanok meg röhögve dőzsölnek... (de nem tudok micsinálni, politika-, és főleg orbánfóbiás vagyok... bár egyszer beszálltam még 20 éve egy orbáni közbeszerzésbe is gyanútlanul, (azt sem tudtam először hogy ő áll mögötte...) senki nem szólt előre, hogy figyu ez korrupció lesz ám.. de azon sem nyertem túl sokat, főleg mert mire keresni kezdtem volna vele, bezzeg pont megbuktak) és így már az is világos, hogy e bizonyos ítélet érvénytelen.... (mondjuk amúgy is illegitim, hiszen érvényes alkotmányunk sincs ugyebár, de amíg a karhatalom egy hazugságot véd és annak nevében ítél el, nem nagyon tudsz mit csinálni, csak még mélyebbre löknek, ha ugribugrizol....)... de semmi gáz, mire felkötik ezt a patkányfalkát, addigra tán a könyvem is megíródik, nevekkel, időpontokkal, összegekkel, minden egyes bűncselekmény pontos leírásával részletesen... senkit és semmit sem hagyok ki... én szóltam....

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.03. 15:01:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Sőt én láttam, ahogy a Zorbán a Putyinnak adta a zaranyat! Bezonyám!
Dezső C. I. András az informátorom.

Nincs ellentételezés:

index.hu/gazdasag/2018/12/18/airbus-airbus-helicopters-magyarorszag-gyar/

19540511 2019.02.03. 15:06:38

Az tény, hogy Orbánnál nagyobb gazember nincs Magyarországon. Csak azt nem értem, hogy miért jó ez neki? Ugyanezzel az erővel - ha nem lenne velejéig romlott - az ország javára is fordíthatta volna azt a rengeteg eu-s pénzt, amit ellopott a többi fideszes gazemberrel és akkor is hatalmon lehetne, és elfogadnák őt azok is, akik jelenlegi gonosz és embertelen tettei, hazaárulása miatt megvetik. Valószínűleg emberileg rendkívül gyarló és nulla érzelmi intelligenciával rendelkező címeres gazember, így született.

Benjamin Franklin 2019.02.03. 15:22:54

@zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt: A simorandrás féle csipet csapat 65(!) tonna aranyat adott el anno,mit adott el,papírra cserélt,mielött felment az arany ára, amit dollárnak csúfolnak.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.02.03. 15:23:48

@közíró MAXVAL bircaman: A lényeg, hogy orbánc egy mocskos tolvaj. A bizonyíték ott van fenn az írásban. A többi lényegtelen. Az, hogy most éppen kormányoz, egy múló, rossz állapot. Holnap meg börtönben lesz a mocskos tolvaj.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 15:36:54

@19540511: ahhoz több ész, tehetség kéne. lusta fasz a csuti geci, meg egyébként is, így szocializálódott gyerekkorában. a faluban az volt a HVCS, aki a legtöbbet ügyeskedett, lopott, aki megoldotta okosba. Orbán ennél tovább nem lát, pláne, mióta öregszik, tokosodik, szenilis, épül le.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 15:44:16

@zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt:

Magyarország aranytartaléka a rendszerváltás óta alacsony. ha Matolcsy most megtízszerezte, akkor a kádári szintet érte el, bravó, ez aztán az eredmény! és mire jó?! semmire. pénzbe kerül, felesleges.

magyarhirlap.hu/mh/webimage/5/4/9/0/1/wimage/20170111_10r.jpg

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 15:45:26

@zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt: a környező országok jobban teljesítenek. ez Orbánék lopásainak egyik következménye. Kösz, Orbán!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 15:46:11

@közíró MAXVAL bircaman: "a választáson az emberek kisebbsége, 48% támogatta a gazdidat, és abban is vastagon volt csalás, és ma már nem feltétlenül van ez így. "

ebből szerinted mi nem igaz, te bugyuta barom?!

48% szavazott a Fideszre. így van? így van.

a 48% < 50%, tehát kisebbség. így van? így van.

mi nem igaz szerinted, te idióta barom, a kurva anyádat?!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

hordalek 2019.02.03. 15:57:09

@math0: Ne haragudj, de végtelenül primitív vagy. Nem hiszem el, hogy nem vagy tisztában a magyar választási rendszerrel. Csak fröcsögve gyűlölködsz. Semmit nem érsz el az ilyen primitív hőbölgéssel. Ha a matektanárom ilyen stílusban akart volna meggyőzni a Pitagoras tétel igazáról, már csak azért sem hittem volna el neki.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 15:58:31

@hordalek: 48% szavazott a Fideszre. így van? így van.

a 48% < 50%, tehát kisebbség. így van? így van.

rallus 2019.02.03. 15:59:50

@kiskutyauto: Ne habozz! Azonnal leplezd le a gonosz Orbáni maffiát! Te leszel az első, aki konkrét bűnöket ismer és dokumentál! A káromkodós leányhoz képest is nagy hős leszel, ki sem jössz az ATV stúdiójából! Hajrá!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 16:01:17

@hordalek: "Ha a matektanárom ilyen stílusban akart volna meggyőzni a Pitagoras tétel igazáról, már csak azért sem hittem volna el neki. "

elég idióta vagy. A pitagorasz-ttétel bizonyítása ugyanis 23 ezer bazdmeg, közepette is érvényes és meggyőző az euklideszi axiómarendszerben. a bizonyítás nem függ a stílustól. ha te a stílus alapján hiszel el dolgokat, vagy utasítasz el, akkor elég hülye vagy.

elég szánalmas lehet az életed ezek után. az emberek nem mindig udvariasan mutatnak rá a hülyeségeidre.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 16:02:11

@hordalek: "Ha a matektanárom ilyen stílusban akart volna meggyőzni a Pitagoras tétel igazáról, már csak azért sem hittem volna el neki. "

elég idióta vagy. A pitagorasz-tétel bizonyítása ugyanis 23 ezer bazdmeg, közepette is érvényes és meggyőző az euklideszi axiómarendszerben. a bizonyítás nem függ a stílustól. ha te a stílus alapján hiszel el dolgokat, vagy utasítasz el, akkor elég hülye vagy.

elég szánalmas lehet az életed ezek után. az emberek nem mindig udvariasan mutatnak rá a hülyeségeidre. pláne, a nagypofájú hülye vagy. akkor az emberek elküldenek az anyába. ettől még nem bölcs dolog makacskodnod.

rallus 2019.02.03. 16:03:33

@math0: 1 000 000 patkány ügyesen felszerszámozva képes elhúzni egy elefántot... Valamiért mégis az elefánt tűnik erősebbnek... Az ördög sem érti, de ha ettől kisebb a nyomás a buksidban, akkor már megérte.. És az emberek sem morcosan néznek rád, hanem széles mosollyal...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 16:03:39

@hordalek: Orbán csaló választási rendszerét jobban ismerem nálad.

sőt, jobb választási rendszereket is jobban ismerek nálad.

ertelemblog.wordpress.com/2018/05/01/egy-majdnem-tokeletes-valasztasi-rendszer/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 16:05:23

@rallus: 48% szavazott a Fideszre. így van? így van.

a 48% < 50%, tehát kisebbség. így van? így van.

a patkányok ti vagytok.

hordalek 2019.02.03. 16:05:42

@math0:
:) Reménytelen vagy...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 16:06:16

@rallus: btw. mi a faszt akartál ezzel mondani? patkányidomár vagy?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 16:07:00

@hordalek: 8% szavazott a Fideszre. így van? így van.

a 48% < 50%, tehát kisebbség. így van? így van.

reménytelen vagy.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 16:18:35

@math0:

49 %, nem 48.

S a nem rá szavazott 51 % nem akart semmi közöset.

hordalek 2019.02.03. 16:19:07

@math0: Merkel mama mennyi ideig is küzdött, hogy kormányzóképes többséget hozzon össze?
Amúgy a választási rendszer meg minden pártot egyformán büntet, vagy részesít előnyben. Egy valami kell hozzá: szavazók akik az adott pártra szavaznak. Egyéniben és listán is. Na, ez az ami nektek nincs.
A nagy demokratikus USA-ban hogy van, hogy Trumpra kevesebben szavaztak, mégis ő lett az elnök? És senki nem kérdőjelezi meg az elnökségét.

Orbán veje 2019.02.03. 16:19:32

@rallus: Haver, te egy görény diktatúrapárti orbántalpnyaló szarember vagy.

Orbán veje 2019.02.03. 16:20:47

@hordalek: Te egy orbánista hordalék vagy. Hány párt egyetértésével jött létre a mostani választási rendszer, te tetű?

Orbán veje 2019.02.03. 16:21:39

@közíró MAXVAL bircaman: Már megint itt rohadsz te hitvány orbántroll? Takarodj a hazug fideszes kurva anyádba.

John Brennan 2019.02.03. 16:29:00

@Ms.Cunnesburry:

Újabb hülye párhuzam a szlovák nyanyától.
Meciart nem az ellenzéki összefogás buktatta meg, hanem saját maga.

rallus 2019.02.03. 16:38:46

@Orbán veje: Az biztos, hogy nekem nem hiányzik a "szenvedélyes igazságbeszéd", a műveleti terület, a könnygáz és a lovasroham, a közmű privatizáció, a Pannon puma, az IMF, a túlzott deficit eljárás és végül hogy Bajnai sűrűn pislogva bejelentse: "Mindannyiunknak fájni fog!"

Tomiko 2019.02.03. 16:39:22

@HEJJ HITLER ahogy a liberálisok mondják.: "Ja persze Orbán 9 éve lop, aztán mégsem hiányzik semmi sem, hanem épp ellenkezőleg, az ország, és az emberek folyamatosan gazdagodnak"
Na ez a baj az országgal, a politikus mindig lop, de ti buták most támogatjátok.
A környező országok, V4-ek stb. mind elhúztak. 1 főre eső GDP termelés és 1 fő elkölthető jövedelemben is leghátulra kerültünk. Örülök, hogy gazdagodunk, fele úgy mint a többi tagállam polgára. köszi

seol 2019.02.03. 16:39:28

@zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt:

Mindig olyan aranyos, amikor félanalfabéta idióták kritizálják mások helyesírását. :)

seol 2019.02.03. 16:41:39

@19540511:

Emberi logikát keresel egy narcisztikus szociopata tettei mögött? Sok sikert. ;-)

John Brennan 2019.02.03. 16:41:47

@seol: ez buzis hozzászólás volt

seol 2019.02.03. 16:44:50

@John Brennan:

Kicsit sajnállak, hogy ilyen helyeken kell próbálkoznod az erőltetett ismerkedéssel.

élhetetlen 2019.02.03. 16:45:27

@rallus: De most komolyan. „a GDP a tavalyi 4,6 százalékos bővülést követően az idén 3,9 százalékkal, jövőre pedig 3,3 százalékkal bővülhet”. Igen, pl. az építőipar húzhatja a GDP-t. De neked tényleg mindegy, hogy mit építenek? Stadiont, ami utána a fenntartással is viszi a pénzt, mert egyik sem gazdaságos, sőt, nem is telt házas, mint az Operaház, vagy bérlakásokat építenének, ami jól jönne az országnak, és meg is térülne? Tényleg mindegy, hogy mit, csak építsünk, mert a GDP? S mit aptyuk tész, mindig jó az?

rallus 2019.02.03. 16:45:51

@Tomiko: Közös barátunk, a gugli segítségével megnézheted, hogy mikor húztak el mellettünk a sorstársaink... Talán azt is, hogy miért...

Orbán veje 2019.02.03. 16:46:25

@rallus: Haver! Te mi a faszról beszélsz? Leépítettétek a jogállamot, az orbán család meg százmilliárdokkal gazdagodott.
Takarodj a hazug fideszes kurva anyádba!

Dzseem 2019.02.03. 16:51:50

@hordalek: látod látod pont ebbe a hibába estél bele papi .. nem elhinni kell ezt ember! Merthogy amit math0 leírt, az bizony szóról szóra úgy van. Akkor is úgy van, ha rossz látni, vagy ha rossz elhinni. És igen tudat alatt a Pitagorasz tétellel jössz .. na jah .. annak az ellenkezőjét is nehéz lenne bebizonyítani. Szóval én azt látom, hogy Magad is belátod azt, ami ellen itt felszólalsz. De így van ez rendben. Egyre többen vagytok ebben a brigádban. Lesz olyan idő is, ami a kommunistáknál is eljött. Hogy utólag persze senki nem volt az. :-DD .. Viktor agyroggyant világától is majd olyan távol lesz mindenki, mint Coco Jumbo a villanygitártól.

rallus 2019.02.03. 16:52:17

@élhetetlen: Az egészségügy, az oktatás, a honvédelem is viszi a pénzt, mégis sokkal többet költünk rá, mint 2009-ben. Ráadásul nem hitelből... Már aranyat is vettünk, meg Seusó kincset és a Golgotát is...
Nem eladtuk az aranyat, a közműveket, a Malévot és bármit, amiért egy kis csúszópénzt zsebre lehetett tenni.. Van egy kis különbség....

rallus 2019.02.03. 16:56:27

@Orbán veje: A jogállam leépítésében igazad lehet, mert egy igazi jogállamban a hozzád hasonló rágalmazók csücsülnének a hűvösön, nem pedig trágárságokat üvöltöznének az éterbe...
Ps. Nem dicsérni akarlak, de téged felmentene a bíróság és csak a gyógykezelésedet rendelné el...

rallus 2019.02.03. 16:58:05

@math0: Megnyugszol, ha azt mondom, hogy győztetek és holnap reggel kezdhetsz a Parlamentben?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 16:58:23

@rallus: megnéztem, Orbán alatt húztak el mellettünk.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 17:00:15

@math0:

Hogy jönnek ide az egyéni szavazatok?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 17:02:50

@rallus: te a "ne figyeljenek oda, amit mondok", a Kossuth tér lezárása, a tüntetők otthoni ellenőrzése, a képviselőkkel szembeni erőszak, a hamis szavazás a parlamentben, a könnygáz, a nyugdíjak ellopása, a 400 óra túlóra 3 év múlva kifizetve, a széteső kórházakat, és elbaszott oktatást szereted. te ezért szopod le Orbánt, mert idióta vagy.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 17:03:55

@közíró MAXVAL bircaman: ennyien támogatták a Fideszes politikusokat. kisebbség. ennyikeh.

Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.02.03. 17:04:39

@alöksz róz: "a múltkor még nem úgy volt, hogy az egész uniós pénzt ellopják orbánék?
döntsétek már el... "
Ja ez egy állandó feloldhatatlan ellentmondás számukra.
Egyik pillanatban : Nincs is semmiféle gazdasági fejlődés az ország 9 éve az EU segélyekből él. 5 perccel később már azt mondják, : Az Orbán meg az olihargái minden EU pénzt elopnak, az Olaf is megmondta.
Libbantkáim, akkor most elopják, vagy abból él az ország ??????
A KETTŐ EGYÜTT NEM MEGY !!!!!!!!!!!!!!!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.03. 17:05:17

@math0:

A többieket ennél is kevesebben támogatták, vedd észre.

Eleve az egyéni körzet azt jelenti: 1 jelölt nyer, mindenki más veszít,

John Brennan 2019.02.03. 17:07:06

@élhetetlen:
a stadionépítése az éptőipari teljesítmény egy ezrelékét sem teszik ki, cica
agyhalottakat persze ez nem érdekli

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.03. 17:08:00

@math0:

Ne hergelld magad túl sokat, Horváth Csacsi megbukott,
Károcsony pedig már meg is alakította a kormányát, Ádert felszólítva, nehogy mást merjen felkérni :DDD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 17:08:22

@közíró MAXVAL bircaman: minket többen támogattak, mint titeket. ennyi.

John Brennan 2019.02.03. 17:09:06

@math0: "ne figyeljenek oda, amit mondok"
helyesen, Orbán ezt azért (olyan kontextusban) mondta, hogy ne annak higgyenek, amit a sajtó rosszindulatúan kifordítva neki tulajdonít; a tetteit figyeljék; és teljesen igaza van, még abban is, hogy ezt a mondását is kiforgattad

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 17:09:37

@hordalek: Németországban koalíciós kormány van. messze jobb, mint az Orbán rezsim.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 17:10:24

@John Brennan: Orbán ezt mondta: "ne figyeljenek oda, amit mondok"

hogy te mit hazudsz össze erről, az nem érv.

John Brennan 2019.02.03. 17:14:03

@math0: neméppen, még a cikk 2016-os záró adatai szerint sem, 2017-18 alapján pedig végképp nem, hiszen 2018-ban első helyen volt a magyar növekedés; Csehországnál pedig még ebben az időszakban is jobbak voltunk; 2012-es bázissal pedig még inkább
2003 és 2010 között mentek el mellettünk a szlovákok, lengyelek, baltiak

Kár a tények ellen hadakozni, hétköznapi emberek hétköznapi dolgokból tudják, hogy sokkal jobban élnek, mint 5-6 éve.

John Brennan 2019.02.03. 17:14:36

@math0: elmondtam, miért mondta, te meg egy ostoba fasz vagy

Orbán veje 2019.02.03. 17:51:10

@John Brennan: Hülye orbántalpnyaló. 2018-ra még nincsenek is adatok te agyatlan hazug barom.

John Brennan 2019.02.03. 18:01:20

@Orbán veje: vannak 2018-ra adatok
hahaha, jól megszivattad magad ezzel a hozzászólásoddal!

Orbán veje 2019.02.03. 18:03:04

@John Brennan: Haver nincsenek adatok. 2018- év egészére nézve nem tudjuk mi a helyzet növekedés ügyében. Ha te tudod linkeld ide, engem is érdekel.

élhetetlen 2019.02.03. 18:04:07

@rallus: Ja, először eladták, arról nincs szó, de most vettek. www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsyek-eladtak-a-magyar-aranytartalekot.242230.html. ” Már aranyat is vettünk, meg Seusó kincset és a Golgotát is...”. Értem. A Párizsi udvart eladtuk, a Klotild palotákat eladtuk, a Luxus áruházat eladtuk, (nem bérbe adunk akármit), pl. a Luxust 5 milliárdért vette meg a Pallas Athéné Alapítvány, keresett rajta bérleményként 750 milliót, és most eladta 5, 8 milliárdért. És itt biztosan nem ment semmi pénz zsebre. Ja. index.hu/gazdasag/2019/01/31/pallas_athene_alapitvenyok_kasselik_haz/
És közben megvettek egy festményt, amit éveken keresztül megpróbáltak inkább lenyúlni. Bravó. „Van egy kis különbség....”. És melyik előző kormány vásárolta fel a fél Fejér megyét, Tokajt, vagy a háromnegyed Balaton partot?

élhetetlen 2019.02.03. 18:20:51

@John Brennan: „a stadionépítése az építőipari teljesítmény egy ezrelékét sem teszik ki”. Ja, és akkor nem számít, hogy mit építünk? Az ország szempontjából hasznos dolgot, vagy valamit, ami csak viszi a pénzt? Mi hasznot hoz a sok stadion? Mi kára lett volna az országnak, ha tíz felesleges stadion ára, és fenntartása bement volna az egészségügybe? Te biztos azt is tudod, hogy abba tönkrement volna az ország. Abba is, ha a TAO bemenne az adóba, bár az tényleg nem segítene, mert a közpénzt sem szükség szerint, hanem találomra osztogatja Orbán. Csak képzeld el, bár nem leszel rá képes, hogy felmérik a városok igényeit, aztán egy tényleg hozzáértő bizottság eldönti, hogy kinek, mi a jogos igénye, és ez alapján osztanak. Most mi van? Orbán elmegy adott városokba, és ha jó ebédet kapott, akkor ígér egy sportpályát vagy uszodát, pedig lehet, hogy valahol csak egy tornaterem kellene a kötelező öt tesi óra mellé. Mint egy hülye amerikai milliomos nagybácsi, úgy osztogat, csak nem a saját pénzét. Tudom, ezt kár volt leírnom.

Raven! 2019.02.03. 18:27:25

@math0: De azert a Istenert sem valaszolsz arra a kerdesre, hogy akkor miert nem az 52% kormanyoz.

Gyorgy Nagy 2019.02.03. 18:31:59

@rallus: Laja megmondta:Orsos tolvaj G.CI !

John Brennan 2019.02.03. 18:38:16

@élhetetlen: az egészségügy feneketlen kút lenn, van ott már így is elég pénz, eszköz;
de még több kell, még több kell, még több kell, bármi áron, meg az oktatásba is, meg mindenhova - ez az agyhalottak mantrája

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 18:41:52

@Raven!: hogyne válaszoltam volna, te kis mongolidióta!

"Orbán csaló választási rendszerét"

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 18:43:09

@John Brennan: szerinted azért mondta, de ennek semmi igazolása, és semmi értelme. elmondhatod azt is, hogy szerinted sajtból van a Hold, akkor most erre mit vársz?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 18:46:24

@John Brennan: "2018-ban első helyen volt a magyar növekedés"

csak úgy elsőre, kapásból, Lengyelországban magasabb

Emmett Brown 2019.02.03. 18:46:29

@rallus: jaja, biztos véletlenül volt kiugró a magyar cukor export és import az adott időszakban xD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 18:47:16

@John Brennan: reformálni is lehetne, rendbe tenni, de ahhoz Orbán hülye.

Raven! 2019.02.03. 19:02:16

@math0: Tudod, vegtelen nagy szerencse az internet nektek. Nagyon szivesen megneznem azt, amikor igy ismeretlenul, de szemtol szembe le "mongolidiotaznal" Igy viszont be is fejeztem a kommunikaciot veled, sajnos szinten aluli vagy es konnyunek talaltattal.

Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.02.03. 19:04:45

@math0: Kedves "többség", most produkáltátok MINDEN idök legszánalmasabb választási eredményét. A két millios Budapesten mindössze 30 ezren mentek el a "többség" bohoc választására, az ellenzéki elöválasztásra. Még az emberek 2 százaléka sem támogat titeket, nem hogy a többség. Garantált, hogy az emberiség történetében ekkora égés még nem volt a földön. Ha volna a Guinness-rekordnak "A világ legszánalmasabb választási eredménye" kategoriája, akkor örökos rekordekerek lenétek az nem kétséges.
És mindezt ugy, hogy Országosan, még Budapeseten álltok a legjobban.

felső határ nincs 2019.02.03. 19:14:28

32 ezren szavaztak a szoci elovalasztason

De Zorbanra csak 3 millioan szavaztak, ezert egy fasiszta diktator

muhaha

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 19:26:44

@Raven!: te vagy a 123. Fidióta, aki, amikor ár nincs érve, akkor verekedni akar. ostoba, balkáni faszok vagytok. titőletek kell megvédeni Európát, ti barbár hordák!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 19:27:33

@Orbán 1 GÉNIUSZ: a Fidesz előválasztására eddig nulla ember ment el.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 19:28:13

@Orbán 1 GÉNIUSZ: a Fidesz előválasztására eddig nulla ember ment el. ha valami, akkor ez a szánalmas produkció.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 19:30:04

@felső határ nincs: egy előválasztást a választással összekeverni, ilyet is csak Fidióta tud.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

felső határ nincs 2019.02.03. 19:32:22

@math0: sirva rohogos mindennek a legalja a szocik teljesitmenye

a fellegvar Budapest 2%-at tudtak elvinni szavazni

muhaha

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 19:39:07

@közíró MAXVAL bircaman:

ezzel kezdted:

" közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org
2019.02.03. 13:42:48
@math0:

A kisember nem támogtaja gazdáidat... "

és ezzel fejezted be:

" közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org
2019.02.03. 19:30:10
@math0:

Ki az a ti? "

menj, és beszélgess magaddal, te elmebeteg! kérdezd meg magadtól, hogy kik azok a "ti", azaz kik azok a "gazdáitok", akikre gondoltál!

egy skizofrén elmebeteg vagy, aki azt se tudja, mit gondolt pár órával azelőtt, és tőlem kérdezi meg.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 19:40:20

@felső határ nincs: a Fidesz 0 százalékot tudott előválasztáson elvinni szavazni. az ám az égés.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

felső határ nincs 2019.02.03. 19:42:43

@math0: 2022ig a 2/3-a meghal a 30ezer bp-i szoci szavazonak

muszaj lesz a nacikra szavaznod

felső határ nincs 2019.02.03. 19:44:30

@math0: majd a bp-i valasztason felmossa a fidesz a padlot a hanuka gerivel, ne aggodjal

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 19:48:23

@felső határ nincs: egy előválasztást a választással összekeverni, ilyet is csak Fidióta tud.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

nemecsekerno_007 2019.02.03. 20:14:18

@math0: Eredmények! Már mondtam.... :)

antika890 2019.02.03. 20:22:41

nem is az a kérdés, hogy mi a fityiszé ebben az országban, mert igen, nyilván már minden be van szépen csatornázva alájuk. (és nem azért mert kapzsik, hanem hogy ne maradjon semmi az ellenzéknek) A nagyobb kérdés, hogy a fityiszes seggnyaló vidék mikor veszi ki a fejét a saját seggéből, és mikor mondja azt, hogy elég volt basszátok meg. Hogy ne zsák krumplit osztogasson a fityisz választás előtt, hanem tegyen le egy választási programot, ami alapján el lehet számolni azzal, amit abból meg tud valósítani. Egy vicc az a párt, amelyik krumplilevessel és migránsozással nyer választást. Egy vicc bazdmeg! De a mégnagyobb vicc, hogy a magyar ember ilyen szinten van. Ez a kurva szomorú. És a sok fityisz seggnyaló még büszke is a kétmillió agyhalott szavazójára. . .

Orbán veje 2019.02.03. 20:25:11

@nemecsekerno_007: @felső határ nincs:

Haver! Énszerintem fogd mind a két nickedet, oszt takarodj vissza a tolvaj, korrupt, sorosösztöndíjas kisz titkár orbán gazdád seggébe.

dunántúli gyerek 2019.02.03. 20:26:36

@antika890: A valasztasi programnal a fejlodo videk es az emelkedo fizuk kisse nagyobb sullyal esnek a latba...

kulonosen a videket elqro, vagy a videken soha nem latott alternativaival szemben

Orbán veje 2019.02.03. 20:27:25

@közíró MAXVAL bircaman: Még mindig itt rohadsz te szarházi orbántalpnyaló? Azt hiszem elég világosan meg lett mondva neked, hogy takarodj a hazug, fideszes kurva anyádba.

élhetetlen 2019.02.03. 20:27:47

@John Brennan: Ja. „ az egészségügy feneketlen kút lenn, van ott már így is elég pénz, eszköz; De még több kell, még több kell, még több kell, bármi áron, meg az oktatásba is, meg mindenhova”. Nem, oda egész addig felesleges pénz önteni, amig te VIP ellátásban részesülsz. Ha majd, vamelyik családtagod hal meg a megfelelő eszköz, és kezelés hiányában, akkor másképp látnád. De te kivételezettként, akinek tellik magán klinikára, akár egy agyműtét költségére is, te feleslegesnek látod a gyalogok ellátására fordított pénzt. Ugyanez az iskolák. Minek bele pénz? Aki nem tudja megfizetni a magán sulit, annak a gyereke maradjon úgy, akkor is, ha sokkal okosabb a tiédnél, végülis nincs gond, ez sosem fog kiderülni, mert nem lesz lehetősége összemérnie magát a te fiaddal. Neked kerek a világ, a többi ember nem számít. És te nem vagy agyhalott, Ja. Csak erkölcsi halott.

Orbán veje 2019.02.03. 20:29:15

@John Brennan: Mi van haver? Még mindig keresed a növekedési adatokról a linket? Jól lebuktál, hogy egy szarházi hazug fideszes vagy. Olyan mint a geci gazdád.

John Brennan 2019.02.03. 20:31:55

@élhetetlen: hülye utópikus kommunista degenerált agyhalott vagy; ez van, nincs ezen mit szépíteni

John Brennan 2019.02.03. 20:45:00

@Orbán veje: ehhez kell ám pofa!

Közismertek a negyedéves növekedési adatok, a havi ipari termelésnövekedési adatok és jövedelemnövekedési adatok.
Csak az ilyen silány pondrók nem ismerik, mint te,

Orbán veje 2019.02.03. 20:54:27

@John Brennan: Haver! Nem negyedévesről van szó. Hanem 2018-as adatról beszéltél.

Szóval van adat 2018-ról? Van róla link? Nincs. Egy geci hazug fideszes vagy. Egy patkány mint a gazdád.

dunántúli gyerek 2019.02.03. 21:02:27

@Orbán veje: mind1, legyen eleg annyi, hogy a 2018as GDP novekedes uteme adossag torlesztes kozben 5XOS ahhoz kepest, amit a libbantak 2002-2010 kozott eladosodas kozben, atlagosan elertek.

Orbán veje 2019.02.03. 21:08:09

@dunántúli gyerek: @John Brennan: Haver! Miutál lebuktál, hogy egy geci hazudozó vagy próbálkozol egy másik nicken. Azt hiszed nem ismerni fel, te patkány.

apro_marosan_petergabor 2019.02.03. 21:15:01

Ismét élénk fantáziájú libero cikket láttunk. Levezette a semmit. Közben sok mindent sejtettet, avgyis semmit. Arról is elfeledkezik, mint általában az összeesküvés elmyélet gyártók - az merad csak titokban (esetleg), amit egy ember tud. Így pl. az USA/izraeli titkosszolgálat által felrobbantott ikertornyok tanúi sem jöttek még elő, a cikkben említett sok stróman sem...
A legkorruptabb magyar rendszer gazdasága egyre jobban virágzík, míg a szíb becsületes szadesz-maszop irányítású Mo majdnem csődbe ment...
További jó politikai maszturbálást kedves libero-bolsevik topiklakók.

dunántúli gyerek 2019.02.03. 21:28:06

@apro_marosan_petergabor: "Így pl. az USA/izraeli titkosszolgálat által felrobbantott ikertornyok tanúi sem jöttek még elő"

Dehogynem, tobb ex-CIA ugynok tanuskodott mar nyilvanosan, google, youtube, korul lehet nezni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 21:34:27

@apro_marosan_petergabor: még egy Fidióta, aki azt hiszi, hogy Gyurcsány csinálta a világválságot, és Orbán vetett véget neki.

John Brennan 2019.02.03. 21:37:21

@Orbán veje: szóval szerinted 2018 első 9 hónapjától van GDP növekedési adat, az nem érvényes; első 12 hónapról van ipari növekedési adat ezt is tagadod. Értem. Veled azt is el lehet hitetni, hogy a mohácsi csata Japánban volt.

Orbán veje 2019.02.03. 21:57:26

@John Brennan:

Haver! Látom még mindig nem sikerült 2018-ra növekedési adatot találni. Pedig korábban ezt mondtad: "vannak 2018-ra adatok"

Kurvára lebuktál, hogy egy hazug, geci orbántroll vagy. Épp olyan hazug, mint a geci orbán gazdád. Ritkán szopnak ekkorát az orbántrollok, pedig azért szoktak derekasan, de te most felülmúltad mindet.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.02.03. 21:59:25

Mikor lesz bevezetve a "Heil Orbán!" köszöntés a fidesz szekta tagjai között?

Orbán veje 2019.02.03. 21:59:45

@math0: Haver! Vigyázz! Nem még egy fidióta. Ez ugyanaz a geci, csak nicket váltott. Van neki bőven.

élhetetlen 2019.02.03. 21:59:48

@John Brennan: Persze. „hülye utópikus kommunista degenerált agyhalott vagyok”. Te viszont a Jővő Világító Csillaga vagy , ami demagóg dumát sugároz Orbánia egén.

Dzseem 2019.02.03. 22:07:35

@John Brennan: olvasd vissza papi, hogy hogyan sikerült ezt a gyönyörű körmondatot összehoznod. Beszédes .. olyan ... pont olyan, mint egy tükör. Frankó! Gratula!

Dzseem 2019.02.03. 22:11:35

@apro_marosan_petergabor: Így igaz Papi .. nézd csak a “csekettőt” hidd el, amit látsz. Kétféle ember van .. aki hagyja, hogy becsapják, meg aki nem. Na te az első brigadban dekkolsz. Majd rájössz.

John Brennan 2019.02.03. 22:23:06

@Dzseem: nézz utána a körmondat jelentésének, te salak

Dzseem 2019.02.03. 22:33:02

@John Brennan: Jogos .. bocsáss meg. Tényleg semmi köze a klasszikus értelemben vett “körmondathoz”. A Te becses esetedben pedig ez még hízelgő is lett volna. Úgyhogy marad a tükör. Ajánlom! Belenézel és Magadat látod benne. Minden szavadból süt az értelem. A salak frankó .. tetszik! :-D

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.02.03. 22:37:02

@Orbán veje: "Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok" - Churchill.
Amit orbán hamisít abban nem hiszek. Egyébként a választások előtt előre elköltöttek vagy 3 éves Eu segélyt, ami az építőipart jelentősen megdobta. A következő években jelentősen csökkenni fog ez miatt, akármit is kommunikálnak a fidesztolvajok.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.02.03. 22:40:01

Öröm lesz nézni, ahogy ez a lopott szajré a következő világválság alatt köddé válik a tőzsdén. Soros szépen leshortolja az összes mészaros vagyont 3 nap alatt, köszönetképpen a plakátokért.

John Brennan 2019.02.03. 22:44:15

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: hú de jól beégsz majd ezzel a jóslattal, mint Csaba László meg Petting Mária.

apro_marosan_petergabor 2019.02.03. 22:47:10

@Dzseem: Tudod, te vagy az autópályás, aki szerint mindenki (őrült) szembejön...

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.02.03. 22:57:14

@Dzseem: Ha tükörbe néz nem magát látja, hanem egy szarkupacot.

Orbán veje 2019.02.03. 22:58:21

@John Brennan: Haver! Úgy látom, még mindig nincsenek meg az adatok, amit ígértél.

Egy hazug geci vagy, mint az orbán gazdád.

dunántúli gyerek 2019.02.03. 23:07:23

Erdemes atmenni a 444re meg a tobbi libbant portalra

Ahol oriasi az orom, hogy a ballibbant kretenekben legerosebb fovaros 2%-at sikerult mexolitani a maszop elovalasztassal

ezert nincs szukseg ebben az orszagban politikai kabarera

bazmeg, ez kemeny

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.03. 23:33:45

@Orbán veje: nyilán az is lehet. egy Orbán csicska csinál itt "tömeget".

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.03. 23:39:31

@dunántúli gyerek: "Ahol oriasi az orom, hogy a ballibbant kretenekben legerosebb fovaros 2%-at sikerult mexolitani a maszop elovalasztassal"

te kretén dunántúli hülyegyerek, ezt már a délutáni müszakos troll kolégád beírta. Annak is elmondták, hogy egy elöválsztásra tök mindegy mennyien mennek el, ráadásul te szlovák orbán farokszopója azt se tudod mi az az elöválasztás. Orbán gazdád elöválsztására meg kereken nullányian mentek el.
Igaz, egyszer a gyurcsány elment, aztán a földbe tapostó a felcsúti hordószónokot. Azóta a hájas kerül minden olyan helyzetet, ahol egy darab ellenfél és megjelenhet.

dunántúli gyerek 2019.02.03. 23:43:58

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Melyik libbant bukta lesz hamarabb?

A budapesti vagy az EU valasztas? Nem vk most kepben.

Orbán veje 2019.02.03. 23:44:46

@dunántúli gyerek: Haver! Ezt már délelőtt egy másik nickeden is behazudtad.

Úgyhogy elmehetsz a hazug, tolvaj fideszes kurva anyádba.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 01:26:51

@dunántúli hülyegyerek: "Erdemes atmenni a 444re"

Köszi! Tényleg érdemes, nagyon jók a kommentek. :))

Dzseem 2019.02.04. 06:33:38

@John Brennan: tök mindegy .. ki bocsát meg és kinek. Minden mondat szó és betű, amit leírsz rólad árulkodik. 16 - 17 éves koromban volt ez fain, hogy ráaggadtunk mindenféle gyökér csúfnevet a másikra. Ezzel nincs bajom. Téged minősít .. egyszerű vagy, mint egy lapát homok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.04. 07:29:33

@dunántúli gyerek: a Fidesz előválasztására eddig nulla ember ment el.

nektek tényleg kiadták parancsba, hogy most az előválasztást kell ekézni, vagy ti mind a hatan egy ember vagytok, akinek ez a rögeszméje?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.04. 09:28:37

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: naja, de akkor nagy idi´óta lehet, hogy hatszor rohan bele egymás után a faszerdőbe.

John Brennan 2019.02.04. 19:23:06

@Dzseem: ide jössz személyeskedni, témához nem szólsz hozzá, majd moralizálgatsz
egyszóval egy pöcs vagy

Dzseem 2019.02.04. 19:33:16

Na ugye milyen "pöcs" dolog ez az egész? Ugye milyen "pöcs" dolog érzelmi alapokon politizálni? Ugye mennyire ezzé vállt itt manapság minden? Én is ezt élem át nap, mint nap. Politika + érzelem ... főképp politikusra bármilyen szinten felnézni. Pöcs meg te vagy. Én köszi frankón vagyok.
süti beállítások módosítása