B1 blogcsalád



A NER-médiában eljutottak Hitler és Szálasi idézgetéséig

2019. január 26. - ashwood

37-ariga-amanda-lind-mp.jpegNe szépítsük: szimplán nácik vagytok. 

Az jobboldal, amely szemrebbenés nélkül nevez bolseviknek bárkit, aki nincs vele, saját magát kedvesen nemzeti, konzervatív, keresztény demokrataként írja le. Pedig szimplán nácik.

Schmidt Mária legújabb alkotása sem tesz mást, mint egyenlőségjelet tesz a kommunizmus és a nácizmus közé. (Tudatosan nem megyünk bele ebbe a vitába, sem az ideológiák, sem a véralgebra szintjén.) Majd ezek után neveznek mindenkit/bárkit kommunistának/bolseviknak, aki egy akár egy hajszálnyival is elhajlik a NER vélt vagy valós elvárásaitól. Akkor viszont nem szűnik az ajvékolás (igen, szándékos a szóhasználat), ha valaki fasisztának, de adj' isten, nácinak nevezi a haladó magyar jobboldal egy-egy tagját, vagy akár az egészet, egy kalap alá véve mindenkit, aki egyetért a Völkischer Beobachter, ó párdon, a Pravda, jaj bocsánat, a kormánysajtó egy-egy szerzőjével, annak egynémely sorával.

A legkevésbé sem meglepő módon, ezúttal is a habonyi 888-nál rukkoltak elő a tutival. Nagybecsű Pozsonyi Ádám horgadt fel, merthogy nem tetszik neki a frissiben kinevezett, svéd kulturális miniszter, Amanda Lind. Sokat nem tud ugyan róla, de minthogy megnézett három és fél fotót a hölgyről, véleménye már van. Mégpedig igen vaskos: ezennel a Nyugatnak végképp befellegzett. Mindezt – még egyszer – néhány fénykép alapján. Kádárék legalább úgy csináltak, mintha lenne ideológiájuk a Nyugat alkonyára - bár jegyezzük meg, a haldokló Nyugat csúnyán túlélte a szocializmust. (Hisz tudjuk: a létező szocializmus nem működik, a működő pedig nem létezik.) Erőst tartunk tőle, hogy a NER-rel is épp ez (lesz) a helyzet.

De alapvetően mellékszál, hogy a neves szerző miről jut és milyen következtetésre. Elvégre cikkautomataként működik ő is, mint annyian a NER-kompatibilis propagandánál: csak be kell dobni a közpénzt – bár az igaz, százmilliárdos nagyságrendben kell dobálni bele az ötforintosokat –, majd bármiről eszébe jut a joguralmon alapuló demokrácia vége, imitt-amott megspékelve soros/migráncs/buzi/libsi jelzőkkel.

Pozsonyi – még mindig – a fényképek alapján arra a következtetésre jut, hogy a svéd miniszter "az életellenes, a természeti törvényekkel szembemenő libsi ökörségekben hisz." Merthogy úgy néz ki (!!!), mint "a miniszter hülye gyereke, aki megjött egy gimis buliból befüvezve, de szerencsére utána elverte a családfő, mint a répát". (Tényleg? Ha valaki elveri a gyerekét, "mint a répát", az szerencse? Vagy a gyerek szerencsés?)

És akkor lássuk az írás (?) tételmondatát:

"a hierarchia, a faji öntudat, és az egyenlőtlenség a létezés alaptörvénye."

"… a hungarizmust eleveníti fel emlékezetünkben a magyar fajiság megmentésének mindennap felvetődő gondolata… Minden nemzetnek önmagával szemben való kötelessége, hogy a reánézve fajilag káros elemeket eliminálja." – jaj, bocsánat, valahogy idekeveredett Prohászka Ottokár.

No meg a Betyársereg fő verőembere, Tyirityán Zsolt is:

"A kommunizmus, a kapitalizmus, a liberalizmus és a globalizmus a létrontás ereje. Ezek hozták létre a mai embert, akinek se faji, se nemzeti öntudata, és még a nemi identitásával sincs teljesen tisztában."

Mondta ezt, amikor épp a Waffen SS-t és a magyar nyilasokat ünnepelte.

"Célunk olyan új magyar lelkitípus kitermelése, mely faji, népi talajban gyökerezik, a nemzettudatból a nemzetönérzet, öncélúság és a nemzeti hivatástudat magaslatára emelkedett olyan nemzedék felnevelése, mely testben, lélekben erős, szép, nemeslelkű, becsületes, önzetlen, önfeláldozó, vallásos, magaerejében bízó, fegyelmezett, engedelmeskedni, tűrni, szenvedni, dolgozni, tanulni, hinni, önállóan kezdeményezni tud, előretörő, önérzetes, bátor, kitartó, eszményekért lelkesül, a Hazáért, a fajért élni s ha kell, halni is kész. A szép, jó, igazi erényei lelki összhangban építik nemes jellemét, olcsó megalkuvás helyett szívesen választja a kemény harcot, mert tudja, hogy sem ő, sem faja nem alábbvaló egyetlen nemzetnél sem és joga van az elsők sorában helyet foglalni a saját tehetségéből, kiharcolt erejé­ből és nem mások érdekéből és érdeméből. "

Nézzenek oda, hát nem előbújt Szálasi is?

„A népi államok gondoskodjanak arról az ifjúság megfelelő nevelése révén, hogy egykor földünkön a végső és döntő küzdelem érett nemzedékre találjon. […] A népi állam kiképző és nevelő munkájának végcélja az legyen, hogy a faji öntudatot és érzést ösztönileg és értelmileg a reábízott ifjúság szívébe és agyába vésse. Egyetlen fiú vagy leány se hagyhassa el az iskolát addig, amíg tisztában nincs azzal, mi a vér tisztaságának lényege és szükségessége.”

így a nagy tanító, Adolf Hitler.

Tényleg itt tartunk?

Pontosabban: tényleg itt tartanak a NER verbálpribékjei?

Faji öntudat? Egyenlőtlenség? Ezek lennének a létezés alaptörvényei? A természeti törvények?

(És ha már természeti törvények: ugye ezentúl nem lesz bűncselekmény, ha egy elvált, majd újra házasodó nő, első frigyből származó gyerekeit az új férj megöli. Ritkább esetben meg is eszi. Elvégre ez is természeti törvény. Számtalan példát találunk e viselkedésmintára a természetben.)

A NER gondolkodás nélkül süti rá a bolsevik, vagy a Kun Béla utód jelzőket olyanokra, akiket klasszikus baloldalisággal is alig alig lehet vádolni. Ezzel szemben saját nácizmusát igyekszik takargatni. Eddig sikerült.

Nincs mit szépíteni ezen: nácik vagytok.

(Fotó: a képen Amanda Lind, az új svéd kulturális miniszter látható.)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4414589474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2019.01.26. 16:29:27

"saját nácizmusát igyekszik takargatni. Eddig sikerült." Hát nem igazán sikerült. Ráadásul most már nem is nagyon rejtegetik. Bár azt nem gondolnám, hogy a fideszes vezérkar náci lenne. Inkább arról van szó, hogy a gyűlöletkeltő politikájukkkal bevonzottak egy csomó nácit a szimpatizánsok közé.

rallus 2019.01.26. 16:58:01

A forradalmi baloldalnak hihetetlenül hatékony fegyvere a nácik és a fasiszták tévedhetetlen felismerése és azonnali leleplezése. Az éberség odáig terjed, hogy még a teljesen vétlenek is lebuknak, hiszen baromira ügyesen álcázzák magukat, tehát bűnösök.
Apró hátrány, hogy már mindenkit megvádoltak vele, akiről feltételezték, hogy nem elkötelezett híve Marxnak, vagy Heller Ágnesnek, ezért a kard éle már kívánnivalókat hagy maga után.. Úgy is mondhatnánk, hogy röhejes...

Behaton 2019.01.26. 17:04:31

"Mert a puszta létezésért sosem kellett megküzdnie. Ha valaha focizott volna grundon, a saját jóléti burkán kívül is élt volna, ha küzdenie kellett volna a fennmaradásért, megértette volna, hogy a hierarchia, a faji és csoportöntudat, és az egyenlőtlenség a létezés alaptörvénye."

Nincs ezzel a gondolatsorral probléma. Bár én náci vagyok, így véleményem ebben az esetben gondolom irreleváns.
:-)

yourmomtits 2019.01.26. 17:46:22

óriási hiba egyenlőségjelet tenni a nácizmus és a kommunizmus közé. a kommunizmus sokkal durvább rendszer

morpho 2019.01.26. 17:48:39

@rallus: @Behaton: Szerintetek ezekben az idézetekben nincs semmi ami a náci ideológiára emlékeztetne?

neko1967 2019.01.26. 17:55:21

@yourmomtits:
Buta fidesspatkány! A nácizmus és a kommunizmus/szocializmus között az az egyetlen különbség, hogy a kommunizmus/szocializmus tovább tartott illetve tart most is pl Oroszország, Belorusszia, Észak-Korea, de sajnos mi is abba az irányba tartunk....

Hogy is olvastam egyszer? A csuti gecinek egy baja volt a kádári rendszerrel. Hogy nem ő vezeti!

yourmomtits 2019.01.26. 18:21:42

@neko1967: hülyeúr, próbáltál megcáfolni?

neko1967 2019.01.26. 18:22:58

@yourmomtits:
Próbáltalak fidesspatkány?
Cáfoltalak!

azigaziraptor 2019.01.26. 18:44:37

Érdekes, (vagy nem) h a fideszes gecik, milyen hamar rárepültek a postra!
Fáj az igazság? :-)

yourmomtits 2019.01.26. 18:48:46

@azigaziraptor: ezt minden posztnál elsütöd, mintha valami egyéniség duma lenne.

@neko1967: képtelen vagy cáfolni, csak dől a szar a szádból

azigaziraptor 2019.01.26. 19:03:32

@yourmomtits:
Hülye vagy mucika!
Fájt? :-)

azigaziraptor 2019.01.26. 19:04:25

Ya! Egyébként leszop6tsz!

neko1967 2019.01.26. 19:05:44

@yourmomtits:
Nehezen megy a szövegértelmezés, bolsevik fidesspatkány? Komoly baj van a fejedben! Egyébként még milyen neveken pofázól?

Hungryhorse 2019.01.26. 19:24:42

Ezzz azzz!
Már nem csak szimplán lenáciztok bárkit - ez a kommentelő agyalottaitok és brendel matyi feladata, hanem szintet is léptek.
Az általatok gondosan tanulmányozott náci szakirodalomból szövegeket is idézgettek!
Kiváló!

PErsze vitázni nem érdemes, nem számít, hogy a kommnunisták hány éven át gyilkoltak százmilliókat.
Errl nem nyittok vitát és punktum!

A kommiszárok komálják ezt!
Pont mint a pufajkást, marxot és a vöröcsillagot, vöröszászlót, csegevárát, csermaneket, kohnt, rosenfeldet és a többi gyilkos vörös patkányt!

Na takarodjatok a kurva anyátokba!

azigaziraptor 2019.01.26. 19:29:09

@Hungryhorse:
Elmész te is a jó kurva anyádba!
Számold már össze, hány kommunista van a NER fasiszta csicskái között!

morpho 2019.01.26. 20:01:15

@yourmomtits: "óriási hiba egyenlőségjelet tenni a nácizmus és a kommunizmus közé. a kommunizmus sokkal durvább rendszer"

Miért is?

@Hungryhorse: Szerinted ezekben az idézetekben nincs náci ideológia?

rallus 2019.01.26. 20:05:50

Természetesen a ballibek a dolgozó tömegek érdekében hajlamosak kompromisszumokra. Rákosiék a keblükre ölelték a nyilasokat, hogy tehermentesítsék a kommunista verőembereket és gyarapodjanak létszámban.
Ma pedig ha Jobbik véres késsel hajkurászná az utcán a zsidókat, akkor is megvédenék őket ellenzéki bajtársaik, hiszen csak az ő segítségükkel reménykedhetnek a húsosfazék visszaszerzésében. Majd Heller Ágnes feloldozza őket....

azigaziraptor 2019.01.26. 20:11:37

@rallus:
Hülyegyerek!
Nincs egy kis Heller-fóbiád?

élveteg 2019.01.26. 20:14:06

Pozsonyi hatalmas arc

Ez nagyon jóóóó

www.youtube.com/watch?v=9c-0FW_Bqd0

" gettóról meg rebbelióról szóló marhaságaikat budai villákból küldözgetik neked"

rasztaszív 2019.01.26. 20:15:14

@rallus: a közpénz a te szemedben "húsosfazék",az ellenzék csak azt szeretné,ha visszanyerné a közpénz jellegét.

rallus 2019.01.26. 20:34:22

@rasztaszív: Sajnos az államadósság is közpénz és nem szeretném, hogy az ellenzék megint a csillagos égig növelje...

rasztaszív 2019.01.26. 20:44:06

@rallus: pedig akár szeretnéd,akár nem,ugyanaz lesz,mint 2002 után,amikor az elhalasztott fejlesztések előtte csökkentették a hiányt,amikor pótolni kellett,a szocik alatt,akkor meg növelték.most pont ugyanez lesz az egészségüggyel,az oktatással,a szociális szférával.közben nagy kajánul mutogathattok majd.

rallus 2019.01.26. 20:51:07

@rasztaszív: Felsorolhatnád, hogy 2009-ig milyen beruházások és fejlesztések növelték meg a hiányt annyira, amennyire más államoknak háború, földrengés, árvíz, kolera és sáskajárás együttes felléptekor sem sikerült.

rasztaszív 2019.01.26. 20:57:27

@rallus: amikor a legjobban elszállt a hiány,az konkrétan azért volt,mert az autópálya-beruházások elkülönített költségeit is be kellett számolni.de az nálad nyilván kiesett.te a háborúra,meg a földrengésre emlékszel...

Oxica 2019.01.26. 21:01:45

Csak hát elvtársak.

A náci ideológia kurvára kevés lesz a XXI. században. Szaporodni is kéne nem elvtársak, ha már kiválasztott fajmagyar nép vagyunk nem elvtársak?

Lápi hülyemagyarország jobban teljesít, tehát minden adott, hogy szaporodjanak a fajmagyarok, elvtársak.
Különben a muzulmánok túl szaporodják a fajmagyarokat és oda a kultúrharc is, nem elvtársak?
Aki teleszüli, azé a világ - mondta a nagy fajmagyar ideológus és igaza van, nem a faszt kell veri a 888 on, hanem szaporítani a fajmagyart elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

rallus 2019.01.26. 21:03:35

@rasztaszív: Ha ismeretlenek elrabolnak az eszedért, akkor ne jusson eszedbe, hogy a Rothschild -alapítvány pénzügyeit kezelni visznek....

rasztaszív 2019.01.26. 21:06:32

@rallus: ha már normális válaszod nincs,legalább arra vigyázz,hogy az epéd el ne fakadjon...:)

T.Jani 2019.01.26. 21:28:29

Mondjuk a Fideszes Fasiszta állatoknál undorítóbb lény nincs is a világon.
Ahogy Mussolini a Fasizmus kitalálója mondta a "Fidesz lényege a hatalom és uralomakarás", a Fasizmus tartópillére pedig a Propaganda média.
Nálunk már a városi eddig független újság szerkesztőségébe is a Fideszes képviselők 80%-os arányban a saját undorító fajtájukat ültették be.
Sajnos ezeket úgy lehet eltakarítani ahogy a példaképüket Mussolinit, de akkor előtte ők is több 10 ezer embert fognak a vágóhídra küldeni mire a birka rájön hogy elpusztítják.

taga20 2019.01.26. 21:57:02

ez a fogyatékos pozsonyi, nem fogyatékos?

taga20 2019.01.26. 21:59:43

@rallus: sorold már fel, hogy mitől nedvesecc be, ha meghallod a mészaroslölö nevét?

vagy tiborcfaszgyerek nevét, vagy O1G-t?

Tangooo 2019.01.26. 22:04:56

Az évtizedek óta folyó fasisztázás elérte az eredményét: VISSZANYALT A FAGYI ÉS ÚGY LÁTSZIK ELEVENBE TALÁLT.
Így jártatok. Bolsevikok vagytok.

taga20 2019.01.26. 22:14:38

@Tangooo: mi van munkásőr? kihagyott a fityeszmaffia az osztásból?

mé nem baszod anyádat meg, az szerintem nem okozna nálad törést!

Sir Bates dö Hól 2019.01.27. 01:57:36

srácok, pontosan milyen "faji öntudatot" tudtok kapcsolni orbánhoz? vagy tyirityánhoz? pozsonyihoz? jöjjön már elő nekem egy igazi tiszta magyar génállománnyal rendelkező személy!;-)... mert a faj az nem tudati, hanem genetikai kérdés;-)... mert eddig csak azt bizonyították be a baribaszó ner-cselédek, hogy erősen beszűkült tudatállapottal rendelkeznek... mert azért a három névhez azért mégis cigány, zsidó és szláv génállomány tartozik:-DDD...
további jó torkozást, ti követeltétek a píszí végét;-)...

megamedve 2019.01.27. 06:48:29

Fájdalmas ez az ország.
Balfaszoknak kell(ene) haptákolni.
Egyébként ennek a smidtmáriának, disznószilárdnak az arcberendezéséről is lehetne értekezni.
A kövér kövér bajusza is árulkodó.

cleanwater 2019.01.27. 07:52:34

Fidesz=Fiatatal Demokraták Szövetsége.Fiatalok voltak valaha, demokraták soha.Azt sem tudják mi a szó jelentése.Aktuálisabb lenne a VÉKOSZ!Vén Kommunisták Szövetsége!!!

renitencs 2019.01.27. 08:14:56

Azon csdálkozom, hogy még senkinek sem jutott eszébe a vegetariánusokat is lefasisztázni azzal az ürüggyel, hogy Hitler állítólag egy ideig mellőzte a húsból készült ételeket.

NemodaBuda 2019.01.27. 08:55:44

@morpho: Pontosan ehz a nácik taktikája ! Nem néznek ki úgy, mintha embert ennének.

Nancsibacsi 2019.01.27. 09:52:15

"Az jobboldal, amely szemrebbenés nélkül nevez bolseviknek bárkit"
... és a baloldal, amely szemrebbenés nélkül nevez nácinak bárkit :-D
Első mondatban hogy lehet ilyen öngólt rúgni? Orbántól kapjátok a fizetést, vagy mi a f.sz van?

a nagy hohoohooo 2019.01.27. 10:06:32

@rallus: Mindig meg akartam kérdezni, hogy igaz-e az, hogy akik elvesztik valamely végtagjukat vagy szervüket azok érzik sokáig, hogy mint ha még meglenne.
Te is szoktad érezni még az agyad?
Derága orbánseggszolgálatos "ÍKÚ"vitéz takonynáci baro...hehee...ezért nem kell az iskola Orbánnak,a tanulatlan hívőt könnyű az orránál fogva vezetni,miközben ő azt hiszi ő a sofőr, mimagyarnak vezér kell,aki helyette gondolkodik .

Orbánék kötötték az első PPP-beruházást
szerző:
hvg.hu
18

Az első Orbán-kormány indította el az első PPP-beruházást - emlékeztet csütörtöki cikkében a Világgazdaság. Orbán Viktor az elmúlt héten jelentette be, hogy kudarcnak ítélik a PPP-beruházásokat, s újabb szerződést nem kötnek.

Az első Orbán-kormány kötötte az első PPP-konstrukcióban megkezdett beruházást Magyarországon, a megállapodás a Demján-féle Trigránit csoporttal született a Művészetek Palotájának megépítésére - emlékeztet a Világgazdaság mai száma. A lap felidézi, hogy a beruházás az eddigi legdrágább volt, még idén is 9,5 milliárd forintos tételt jelent a költségvetésnek, 3035-ig pedig részletekben további 166 milliárdba kerül. Mióta 2005-ben elkészült, a Művészetek Palotájának finanszírozása folyamatosan változik.

2001 októberében az Orbán-kormány a PPP-beruházást a recesszió elleni kormányprogram részeként említette.
hvg.hu/ratecard

Olyan sötét vagy ,hogy a csillagászok felfedeznek mint újabb sötét lyukat..
Az Orbán-rendszer két alaphazugsága:
civilhetes.net/az-orban-rendszer-ket-alaphazugsaga?fbclid=IwAR3OkLdNwenzDr1LfAQ9Fq9-j9gEAEq_oxOlKa2Wzn2dUv-K016P4uND5vA
hehee..annyira nem volt csőd ,hogy orbángazdád Merkelnek és Barrosonak dicsérte ,hogy Magyarország két egymást követő kormánya-Gyurcsán-Bajnai jobban oldotta meg a pénzügyi ingatlanhitelválságot és abból kialakult gazdasági válságot mint Európa bármelyik kormánya.

Orbán Viktor 2010 júliusában Angela Merkel német kancellárnál tett látogatása során elismerte: a szocialista kormányok korrekt módon és "válságkezelésből jelesre vizsgázva" adták át az ország irányítását. Orbán akkor kijelentette, hogy Magyarország "világbajnok teljesítményt" nyújtott a pénzügyi konszolidációban. A közlemény felidézi, hogy Orbán Viktor 2010. november 10-én egy FAZ-interjúban úgy fogalmazott: "Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott."
Csaxólok szellemi sötét lyuk ,hogy a magyar eladósodás az első Orbán kurmány 2001-es választási osztogatás célra hozott lakásdevizahitelekkel indult,amit Gyurcsány és a PSZÁF is ellenzett ,ebből lett a devizahitelpokol,mivel Járai fütyiszes MNB elnök szándékosan magasan tartotta a forint kamatait,így terelte a svájci frank felé a hiteleket,Gyurcsány sikerrel kezelte a válságot a gyors IMF hitellel,ami a legjobb kamatozású volt amit el lehetett érni,majd Bajnai 2010-re egyensúlyba hozta a gazdaságot,az IMF hitel nagyobb részét orbángazdid költötte el,abból vette az azóta is ráfizetéses MOL részvényeket,2010-ben Kósa -Szíjjártó bedöntötte a forintot és lenullázta az elért eredményeket,viszont jól meggazdagodtak a forinton a fütyiszesek ,aztán Orbán lenyúlta a 3000 milliárd manyupot,majd 8000 milliárdos "nemmegszorítással"hazazavarta az IMF-t amivel az volt a baja,hogy nem hagyták belőle lopni,osztogatni a haveroknak,és helyette a jóval drágább dollárhitellel még jobban eladósította az országot.
a 2010 évi 21 749 milliárd forintomilliárd forintról,2016 -ra az adóssága 25 910 milliárd. 2010-ben a GDP már növekedett és pont az Orbán kormány "unortodox" gazdaságpolitikája okozta, hogy - Európában utolsóként - csak 2015-re érte el a 2008-as szintet - a bajt tovább fokozza, hogy a régió összes országában a növekedés 1 - 2 %-al gyorsabb mint nálunk. A LEMARADÁSUNK ÉVRŐL - ÉVRE NŐ !!! - és ezen semmiféle propaganda nem segít.
Hááát dobtam vagy két hátast a tisztelt jobboldali "íkúvitézeken ",maradjunk abban :.aki nem érti ne babrálja.....menjen az anyja valahol várja..És ilyenkor nem röhögöd el magad ?Mert rajtad röhög a teljes balib kommentsereg,nekem meg azt a nagyon sokszor átélt emléket idézed föl, amikor szembesülök vele, koplett hülyék vesznek körül, akik nem fogják fel azt, amit a másik mond vagy ír, és csak azért pofáznak, hogy pofázás legyen, közben pedig negligálják a problémát. A másik ötletem az ideggyenge személyiség, aki nem tud együttélni azzal a tudattal, hogy problémák vannak..heheee..

a nagy hohoohooo 2019.01.27. 10:10:02

Nemkicsit szürreális,a plakátokon Soros mint Magyarországot tönkretevő zsidó spekuláns bankár,Orbán elnézést kér a zsidók elhurcolásáért,mindez a zsidóirtó Horthy nemzeti piedesztára emelése után.
De azért Horthy fasza gyerek még mindig, ugye a"nemzetvezető nyilastestvérnek"?
Viktor antiszemitizmusa olyan mint a szarkazmus. Kell egy bizonyos szint a felismeréséhez.
Hogy érzékeld mitől zsidózás. Mondhatta volna így is: Megvédtük az európaiakat, ....
De ő kiemelte az európai nemzetiségek közül a zsidókat.
És valljuk be, egy ennyire sok nemzetiségű családban, ami mondjuk reprezentálja is az országot, ez tényleg hülyén veszi ki magát....a nagyszülők most biztosan nem lennének büszkék Viktorra
„És hogyha a magyarok, a magyar családok, Magyarország biztonságáról,
mai és holnapi biztonságáról van szó, akkor számunkra ott nincsen
pardon, akkor nincs kimagyarázás, nincs filantróp blabla, liberális
hablaty, akkor csak jog van, törvény, erő és védekezés.”
Lecseréled németekre, és ez így simán lehetne egy szó szerinti idézet a Mein Kampf-ból.
Orbán túl van az antiszemitizmuson. Muszáj neki, a "cukijobbikról" a szélsőjobbosok szakadnak le, azok begyűjthetők; az "érdekáruló" komcsikat ,a Kádár kor nosztalgiás nyugdíjasait már begyűjtötte,tulajdonképpen Orbán hitelesen tükrözi a mai "MImagyar" társadalom elhülyített részét. De a pluralitását biztos. Lehet meglepődni, de kétségbe vonni felesleges. Nemcsak alapból tetszik az orbáni-R szilárdi-matolcsyi-kósai-szíjjártói-tarlósi stílus és mondandó a magyar társadalom pluralitása számára, ,de annyira tetszik, hogy cserébe még a tényleg tagadhatatlan elqúrásokat is boldogan elfogadják.Putyin haverjai is a szélsőjobban vannak; normális emberek meg már szinte szóba sem állnak vele.
Ő tágabb gyűlöletben él.Ezt ugatom a 89es Hősök tere óta. Frászt kapok ,mikor a "régi" Orbánról beszélnek. Egyetlen millimétert se változott. Emlékeztek az 1993-as szárszói riportra( Elbert Márta, Fekete Doboz) székház ügyben.? Úgy hazudott,mint a vízfolyás.Két dologban tényleg változott. Úgy néz ki ,mint egy idióta zsírdisznó és szellemileg is totális a leépülés. Ha nem ismerném és azt mondanák ,hogy 70 múlt, simán elhinném.
Kommunikációs stílusa semmit nem változott 98-óta (inkább 92-94 óta), semmitmondó üres lebegtetés, amit éreztet, hogy aki keresztény, nemzethy (korábban polgári), az helyesen értelmez,s ha ez valahol elakadna, akkor majd jön egy Bayer és jól megmondja, mit is kell és hogyan érteni
Orbán mindig zsidózik, csak kódoltan . "ha ők nem állnak ki nyíltan az elemi érdekeik mellett, és szótlanul tűrik, hogy az őket is védelmező magyarokkal szemben méltánytalan támadások történjenek."
Ez egy nagyon tisztán, a zsidótörvények őszinte stílusában megfogalmazott szöveg. Vannak a magyarok és vannak a zsidók, akik nem magyarok.
Jó hír, hogy nem tűri az antiszemitizmust, mi lenne, ha tűrné?
Tehát azon magyarok, akik zsidók is egyben, kinek kell köszönetet mondjanak?
Én már a védelmet sem értem, mert nem értem a megkülönböztetést - magyar, magyar. Jó, hát valójában látom, h ez igazából üzenet, csak én pl nem szeretem az ilyesmit.
Orbán fogalmaz úgy, hogy szembeállítja a magyarokat a magyarországi zsidókkal.Csurka legalább bevállalta, de ez a sunyi patkány nem. Mi az ,hogy a ZSIDÓK(sic!) nem állnak ki mellettünk?
Most azt a képet erősiti hogy a Magyarországon élő magyar állampolgársággal
rendelkező zsidók nem magyarok ,hogy az emberek fejében külön legyenek
választva.
Aztán jön hogy a zsidók gonoszak. A gondjaink miattuk vannak . Aztán máris lesz.kitől védeni az országot.A zsidóság kapott még egy hálátlan jelzőt az eddigiek mellé, ennyi történt. Szépen gyűlik a választó fejében, nincs szüksége arra, hogy nyíltan zsidózzon. Így is el fogja érni a kritikus szintet.
Soha nem elég erről beszélni,márcsak azért sem mert a világ normálisai nagyon nem szeretnék ,hogy mégegyszer újra megtörténjenek azok a népirtások ,és éppen az Orbán félék a veszélye.
Annak,hogy ha egy nép nem tud,nem akar szembenézni a múltjával ,hanem inkább kormányzati segítséggel kitartja a nemzetthynáci szélsőségeket egyre nagyobb a veszélye,hogy megismétlődhet.
600 milliós európai lakosság közül, akiket állítólag megvédtünk (de akkor hogy van olyan sok menekült ott) csak a zsidó nemzetiségűeken kéri számon a szerinte szükséges hála elmaradását.
Az igazi megmentők soha nem róják fel utólag a megmentetteknek a hálátlanságukat.
Békés módon nem fogják átadni a hatalmat, ez már most látszik.
De ezek a tolvajok maradnak 2018 után még vagy 20 évig, mert Magyarország elkényelmesedett polgárai fosnak az erősebb ellenállástól.
Tulajdonképpen Orbán semmihez nem ért (futball, kormányzás) egy dolgot kivéve, az pedig a manipulálás. No meg közpénz szivattyúzásban is egészen kimagasló a teljesítmény.
Az az igazi terepe és azt kiválóan csinálja.

a nagy hohoohooo 2019.01.27. 10:19:44

Nakéremszépen aszongya a szokásos pénteki igehirdetésén ez az elmeroggyant
888.hu/article-orban-soros-gyorgy-nyiltan-el-akarja-foglalni-brusszelt
tuggyátok a négybetűs csuti,a sohasemhazudó ....hehee...népszerű nevén
O1G szóval ez,hogy

"Az Európai Bizottság is próbálkozott konzultációval, azt csak 70 ezren
küldték vissza, van hova felzárkózni – kedveskedett Nagy Katalin
műsorvezető Orbánnak. Orbán erre arról kezd beszélni, hogy találta ki a
nemzeti konzultációt. Egy évet gondolkodott rajta, hogy kellene ezt
csinálni."

Szóval gondolkodtál,hogy hogyan is volt eccer egy szobamázolófestő Ausztriában aki aztán a hívők elhülyítésével mint most by Orbán ,Németországból náci fajirtó diktatúrát csinált na ő már régen kitalálta úgy hítták Adolf.
Csaxólok...Hitlertől ered ez is .

Gödör Pöce 2019.01.27. 10:31:40

A dolog 1xűbb, mint gondolnánk: bolsi => bolsevik => bolsinsztvo => többség. Na, akkor egy 2/3.nál ki a világosan és el nem tagadhatóan a többség??? No, akkor kik is a bolsik???

a nagy hohoohooo 2019.01.27. 10:38:25

@renitencs:
Nem kéne azt a csodálkozást ,ami ugye némi gondolkodást feltételez erőltetni....heheee..

24.hu/poszt-itt/2018/08/14/balavany-gyorgy-mar-miert-ne-volna-fasiszta-az-orban-rezsim/

Vagy /és Bokros Orbán Viktort fasisztának nevezte, és a legújabb, sorosozó plakátkampányról azt írta:

„Hazugságon alapuló nyílt antiszemita propaganda = fasizmus.”
444.hu/2017/07/03/bokros-lajos-ki-kell-mondani-vegre-ezert-kimondom-magyarorszag-miniszterelnoke-fasiszta

De külföldön is tisztába vannak vele:
hvg.hu/itthon/20181225_A_fasiszta_rendszerekhez_hasonlitja_az_Orbankormanyt_a_New_York_Times

nepszava.hu/1041390_orbant-neofasiszta-diktatornak-nevezte-mccain

werecke 2019.01.27. 10:47:48

@azigaziraptor: Az hogy élt az előző rendszerben még nem jelenti hogy kommunista volt. Persze papíron azok voltunk. Még én is.

a nagy hohoohooo 2019.01.27. 10:56:28

@Gödör Pöce: Nem kéne erőltetni ezt a bolsik= FideSS összekapcsolás,a bolsik kikérnék maguknak .
Elképzelhető, hogy kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején sajnos,mint Orbán Viktor gimnáziumi KISZ titkár,az apuci Orbán Győző a kőbánya párttitkára,az anyuka Sipos Erzsike néni pártbizottsági munkatárs aki tanítónői hivatását adta fel ,hogy fiacskáját a kis Viktort protekcióval a jogi egyetemre bedugja.
De szép társaság az őt,őket körülvevő ,a hatalomba pátyolgató érdek áruló MSZMP tagok is ,mint Pozsgay Imre ,Szűrös Mátyás,Pintér Sándor,Matolcsy György ,Boros Péter,...és így sorban,volt KISZ titkárok :Orbán,Rogán ,Varga ,van köztük Bakondi határőr (szovjet kiképzés), néhány államtitkár (neveket most nem, de ha kell....), stb..,de még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy miközben sok százezer kommunista család őszintén hitt a dolgozók ügyéért harcoló szocializmusban, addig ezek karrierista,haszonleső nyikhajként – a többi rendszerváltó banditához hasonlóan – csak kapaszkodóként, eszközként használták a Kádár- rendszert.
A tragédia az, hogy míg a hithű kommunisták nem tagadták meg múltjukat,addig ezek az árulók gyűlölettől fröcsögő hangnemben gyalázzák egykori sorstársait, elvtársaikat. Illetve nem. Az elvtársait nem. Ahhoz ugyanis elvek kellenének, viszont szó szerint az a legalja, gerinctelen és elvtelen senkik
Európában csak német náci és magyar jobboldal irtott zsidókat ,méghozzá ipari méretekben ,a magyar jobboldal semmi másra nem képes,mindkét világháborúba a magyar jobboldal vitte az országot az a rendszer amely nem a nemzet egésze érdekében lép fel, és amelyik közben milliókat is rekeszt ki a nemzetből, az kétségtelenül nem lehet valóban nemzeti - idegen szóval nacionalista? Hanem csupán színlelt nacionalista. Ál., tettetett, megjátszott stb.Ha erkölcstelen dolgot követsz el, hivatkozz a jogra,ha jogba ütköző dolgot követsz el,hivatkozz az erkölcsre.
ha erkölcstelen és jogba ütköző dolgot követsz el, hivatkozz a nemzet érdekére.
(NER 1x1) Mindig a gyávák bújnak el saját nemzetük elől más nemzetek mögé. :)
Orbán bebetonozta magát a magukra szabod ,a saját hatalma megvédésére hozott törvényekkel,mint a választási törvény,a takolmány,a rendőség,az ügyészség ,a honvédség ,az igazságszolgáltatás ,a sajtó,a tévék,médiák az ő kezébe vannak,a hivatalokban ,az önkormányzatokban,a polgármesterek,a falusi kiskirályok,a cégek haszonleső vezetői ,az ő 9 évre beültetett bábjai ,ezek ellen,hogy lehet lágy forradalmat.
igen ma -még -nincsennek táborok,nincsennek tömegek börtönben,kivégzések sincsenek,de hoznak olyan saját magukra szabott,majd általuk sem betartott törvényeket amikkel ellehetetlenítik,üldözik a másképp gondolkodókat,a civileket stb ....ma még törvényekkel "öl "a diktatúra ,aki nem tetszik nekik,elbocsájtják ,elüldözik a munkahekyéről,akár a családját,a barátait is ,vagy ráküldik a NAV-ot kitalált ,hamisított indokkal , Orbán megmagyarázta nekünk Tusnádfürdőn, hogy hogyan is képzeli el a
világ és benne Magyarország sorsának folyását. Azonban a híres, hírhedt 2009-ben szűk körben, a sajtó kizárásával elmondott kötcsei beszéde óta
soha ilyen nyíltan nem vallott arról, hogy milyen társadalmi berendezkedést tart kívánatosnak elsősorban Magyarország és annak népe
számára, de a világban is.Egy pár sarokkövet kiemelnék: alkotmány és az alkotmányos berendezkedés felforgatása (az új alaptörvény pártalkotmány és nem előzte meg széleskörű társadalmi vita), a törvénykezés kisajátítása (lásd 2/3-os törvények elfogadtatása egyéni képviselői indítványok alapján, mely kizárja az előterjesztés megvitatásának lehetőségét), az országgyűlési választási rendszer saját előnyükre történő megváltoztatása (így lehetett újra 2/3-ad), ún. "centrális" erőtér kialakítása (amivel visszatértünk az egypárti rendszerbe), javak egyenlőtlen alapon történő újraelosztása (földbérlet, költségvetési támogatások célzott módon és nem szakmai alapon történő kiosztása), visszamenőleges törvénykezés (szigorúan tiltott dolog egy olyan országban, ahol a jog mindennek az alapja). Emellett ide sorolható az egyház és politika újbóli összefonódása, iskolás gyerekek ideológiai alapokon történő oktatása és hosszan-hosszan sorolhatnám.
Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan. Tamási Áron

A valóság az undorító ,nem kéne elfelejteni ,hogy karácsonykor sem
szünetel a FideSS gyűlölködés,uszítás a mi pénzünkön ellenünk,az EU ,a
demokratikus értékek ,az ellenzék ,de a menekültek ellen sem,sőt a
FideSS ,az orbánpereputty,Orbán strómanjai korrupciója ,a lopások sem
szünetelnek.És ahogy undorító arc nélkül ,gyáván baromságot szövegelni a
valóság elleplezésére.
Ők maguk a bizonyíték arra, hogy a fehér felsőbbrendűség egy oximoron.
A " Figyelő" németül Beobachter.
Az miért van, hogy akik genetikailag felsőbbrendűnek gondolják magukat, azok kizárólag deviáns lúzerek?
Ez egy olyan kérdés, amiben benne van a válasz.
A Völkischer Beobahcter főszerkesztőjét felakasztották Nürnbergi pere után!

azigaziraptor 2019.01.27. 11:05:03

@werecke:
Pubi!
Fordítva ülsz a lovon! (bár nem tudom, merre mész)
Azok (ezek) vérbeli kommunisták voltak!
És nem csak névleg, papírral rendelkeztek róla!
Tudom, h le akarják tagadni, elfelejteni, de a net nem felejt!

a nagy hohoohooo 2019.01.27. 11:14:29

@werecke: Te csak egy jelentéktelen ,tehetségtelen orbánseggszolgálatos hímvessző vagy hehe..Testhez álló feladat ez annak, aki már annyit bizonyított a nyalásból! Ahogy a népi bölcsesség tartja: "Ideje van, nyála van, miért ne ragasszon?"
Nekem ezekről ez azidézet jut eszembe.
1.""És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt sunyi parasztok."
— Márai Sándor
Azt röhögöm bennetek mihígmélymagyar birkalényekekben, hogy ti is tudjátok, hogy szellemi képességek terén a társadalom legalacsonyabb rétegéhez tartoztok. És iszonyatosan utáltok ezért mindenkit aki nálatok csak egy fél fokkal műveltebb, tanultabb.Sokáig nem hittem el, hogy a fideSSes trollokat a Párt fizeti, de amit ez a csürhe itt is előad, azt meggyőződésből nem lehet.
A templom és család duma a hülyéknek szolgál, pont úgy, mint a hazafiság, magyarságtudat és tsai.
A lopás meg a money - az a fontos, a többi csak maszlag.
Már azt ne képzeljétek magatokról, hogy ti vagytok a magyarok protípusai. Ti a debil irredenta nacionalisták protípusai vagytok, pont olyan büdös lábú tahók mint a szomszéd népek nacionalista széljobber szavazói.
Nekem Lösimon "seggembe ragadt sok napos szaros vécépapirok" című keresztyényi eposza tetszett, jobban kifejezi a fidesz rezsim értékeit...
Orbán egy populista - Ő mindig az lesz, mindig úgy adja elő ,hogy azt teszi amit a nép megkíván, mivel ők tartják hatalomban. Ő bármi és minden, ha a szavazatok hoz. Nincs mögötte semmiféle ideológia. Ha kell holnap zsidók ezreit löveti a Dunába, ha kell majd holnap után meg a legnagyobb antifasiszta lesz a világon. Nincs itt semmilyen látencia. Csak színház a pórnépnek.ha Orbán franciának, németnek vagy amerikainak született volna, soha nem került volna ilyen pozícióba. Az alsó lépcsőfokok valamelyikén kiselejtezték volna.a titok :a 18 éve tartó fidesz agymosást megelőzte egy jobboldali agymosás-hogy a nyugat lerabol bennünket.-ez a titok- hitler is átmosta a németek agyát - itt a fidesz végez agymosást. a 2 vezír egyformán agybeteg.semmi titok nincs itt - csak nehéz elhinni.
Egyre kiterjedtebb és egyre mélyebben hatol be a társadalom szövetébe.Jön a kalauzok és a házmesterek, a légósok országa. Tökéletesen sikerült kiírtani a magyar értelmiséget, a kultúrát a NER rendszerében. Ezekre legyünk büszkék? Ezek használnak minket golyófogónak? Ezek hisztiznek a magyar nép nevében? Szegény hazám! Szegény Európa! Züllött hordaként nyomulunk az elit klubba, ahol rajtunk kívül mindenki tud viselkedni. Nem csodálnám, ha kipenderítenének, mint a macskát.... Pedig a magyarok többsége nem ilyen. Csak a többségnek hazudott kisebbség, ez az élősködő banda látszik, mert az alja került felülre.Nem ezek felelősek elsősorban a nyomorunkért, hanem éppenséggel azok, akiknek tudásuk és lehetőségük lett volna másfelé irányítani a kevésbé műveltek? tájékozottak? gondolatait. De, ha az egész ország a fasizmus mellé állna is, akkor is a fasizmus az emberi létezés legalja, amit milliók, egy egész nép sem tud legalizálni.

azigaziraptor 2019.01.27. 12:37:42

@a nagy hohoohooo:
Most kellett ez neked, h sírva fakadt verecke?
Kisfiú ő, bár annál bátrabb, hisz volt már bírósági ügye is emiatt!
Ott, a tárgyalóteremben, mikor elítélték, sírva fakadt a bíró előtt!
Egy szopott gombóc-fejű kisfiú! :-)

John Brennan 2019.01.27. 18:32:40

@Oxica: a náci anyád halszagú picsáját basszad, te kretén

Hungryhorse 2019.01.27. 18:41:16

@azigaziraptor: apád is ott van ávósfattyú?
Vagy csak a kurva anyádat basszák a NER lovagjai?

Hungryhorse 2019.01.27. 18:44:03

@morpho: attól, hogy valakinek a szövege alá nácik műveiből idézgetsz, max. arra lehet következtetést levonni, hogy foglalkoztatnak a nácik szövegei és azzal maszatolnál náci mocskot valakire.

Az alapszövegben nincs nácizmus. Nyomokban sem.

Tangooo 2019.01.27. 20:32:45

@taga20: Látom megfordult az anyagcseréd és a szájad a kloakád.

Tangooo 2019.01.27. 21:58:34

@John Brennan: Végre valakivel egyetértek itt!

Sir Bates dö Hól 2019.01.27. 23:49:56

@John Brennan: most a muterod kerítője lettél, luvnyák hős lovagja? vagy meghatároztad a három személy eredetét? vagy a közös halmazukat?;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.01.27. 23:51:09

@taga20: hogy tilthattak ki arról a blogról?;-)...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.28. 09:32:54

Pozsonyi egy hímsoviniszta kacsafarkú szender!!! Amanda Lindet személyesen ismererem!!! Évekik együtt fújtuk a tüzet Ozorán!!! Csodálatos, okos, inspiráló személyiség!! Bátorságáért - 17 évesen bújt elö hivatalosan mint rossz testbe született jamaikai reggae-zenész - nagyra tartom!!!!! EL A KEZEKKEL AMANDÀTÒL, ÈS MI BLANKÀNKTÒL!!!!! FASZISTÀK!!!!!

John Brennan 2019.02.16. 10:44:20

Igaza van Pozsonyinak, jó meglátásai vannak.
Ez a svéd liba egy genetikai katasztrófa.

a nagy hohoohooo 2019.02.17. 07:09:47

@John Brennan: Egyébként, szerényen bútorozott kis agyaddal, milyen más következtetésre is jutottál volna?
Derága orbánseggszolgálatos seggfej hehee...a svéd miniszter és kabinettársai, valamint az Európai Unió 500 millió
lakosa nem nézi a magyar kormánytévét, így fogalmuk sincs azokról az ökörségekről, amiket irkálsz. Neked is jobb lenne, ha lekapcsolódnál a manipulált hírekről. Magyarország a gazdag családokra költi a pénzt, Svédország pedig a szociális felzárkóztatásra és a nők férfiakkal azonos anyagi biztonságára. Így lenne pontos. Jó kérdés, hogy melyik stratégia sikeresebb a születésszám terén?
Elefánt,hallod hogy dübörgünk? - mondta az egérke.
Minden gondolkozó ,tájékozott ember tudja, hogy a svéd családpolitika ( oktatás és egészségügy ) példaértékű. És ezek szerint jók a meglátásaik is hehee..
Örvendek ,hogy újra és újra visszadughatom az orbánseggből szaporafosás kivitte fejed a saját seggedbe ,szívesen ,máskor is hehee..az ilyen értelmes takonynáci szarcsimbókoknak bármikor hehee..

John Brennan 2019.02.17. 09:23:29

@a nagy hohoohooo:
a trágárságok írásaid a legértelmesebb részei, töki

Linnax 2019.03.27. 12:56:14

@morpho: Persze, még tanulgatnak a "nagyjaink". Egyelőre Hitler szólamait és tevékenységét utánozza orbán. - meg a csatlósai. Csak azért írom, hogy nehogy eltévedj. orbán olyan döntéseket hozott meg, amik népirtásnak felelnek meg!!!!!!
süti beállítások módosítása