B1 blogcsalád



Orbán aligha enged a rabszolga törvény ügyében, de a tiltakozás árthat nagyra törő európai terveinek

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

2019. január 20. - Szelestey

• A magyarországi tiltakozások sikeréhez döntő, hogy az ellenzék a maga oldalára állítsa a vidéket 

• Elszabadultak az osztrák szélsőjobbosok, Orbánt Európa megmentőjének tekintik és a legközelebbi választáson le akarják nyomni a Néppártot 

• Nem tudni, mi okból, de a német liberálisok főtitkára feltűnően kesztyűs kézzel bánik a magyar miniszterelnökkel, olyannyira, hogy állítólag a Sargentini-jelentés elutasítására igyekezett rávenni az FDP három strasbourgi képviselőjét 

Yahoo/Bloomberg

bloomberg_1.jpg

A magyarok immár országszerte felvonulásokkal adnak nyomatékot követelésüknek, hogy a kormány érvénytelenítse a rabszolga törvényt, sőt, általános sztrájkkal fenyegetnek, így próbálva nyomást gyakorolni Orbán Viktorra. Tegnap több mint tucatnyi városban akadályozták a közlekedést, ami azt jelzi, hogy az elégedetlenség immár nem csupán Budapestre korlátozódik.  A megmozdulások az egész illiberális uralom ellen irányulnak és lassan kikezdik a Fidesz támogatottságát. Minden öt megkérdezett közül négy úgy nyilatkozott, hogy elutasítja a túlmunka kiterjesztését,ám csekély a változás esélye, figyelembe véve, hogy a kormánypárt egymaga népszerűbb, mint az egész ellenzék együttvéve.

Az ügy azonban mégiscsak alkalmas arra, hogy meglője Orbán igyekezetét, mármint hogy a nacionalisták többségbe kerüljenek az Európai Parlamentben. A tiltakozás máris felvillanyozta a hazai ellenzéket, amelynek megosztottsága döntő tényezőnek bizonyult a Fidesz 9 éve tartó politikai sikerében. A hatalommal szemben álló erők követelik, hogy a közmédia vessen véget a Fidesz melletti propagandának, továbbá, hogy történjen valami a korrupció visszaszorítására. Az ellenállás ugyanakkor rávilágít, hogy a gazdaságban szerkezeti gondok vannak, miután nincs elegendő munkáskéz, a lakosság elöregedése, az emigráció és Orbán bevándorlás-ellenes politikája folytán.  

Le Figaro

le_figaro_1.jpg

A rabszolga törvény és az igazságszolgáltatás átalakítása tiltakozó hullámot váltott ki Magyarországon. Tegnap a pártok az utcára hívták az embereket, a szakszervezetek pedig általános munkabeszüntetést helyeztek kilátásba. Vagyis az ellenállás nem gyengül. A túlmunka egyébként arra szolgál, hogy enyhítse az agyelszívás káros következményeit a munkaerő piacon. Egyébként is alacsony a születések száma, ráadásul 2010 óta már csaknem 600 ezren hagyták el az országot, főleg az alacsony bérek miatt. De most már a tiltakozások túlmennek az eredeti követelésen. Ahogy Földiák András, a SZEF elnöke elmondta, a GDP és a cégek haszna gyorsabban nő, mint a keresetek szintje.  Tordai Bence arra hívja fel a figyelmet, hogy a magánfogyasztás Magyarországon alacsonyabb, mint Romániában.

Az ellenzék fel van háborodva amiatt is, hogy Orbán Viktor a tekintélyelvűség felé tereli az országot. Tordai szerint most megint az van, mint a szocializmusban: egyetlen párt határoz meg mindent, ideértve a Fidesz-hű közigazgatási bíróságok felállítását. A megmozdulások célja, hogy megnyerjék a vidéket is, amely jelenleg javarészt a kormányfő kezében van. Egy francia újságíró azzal magyarázza Orbán változatlan népszerűségét, hogy a politikus határozottan reagált az ország gazdasági gondjaira és a bevándorlásra. Egy francia szakértő azonban rámutat, hogy a rabszolga törvény a munkát érinti, azt pedig mindenki érti, nem csupán a budapesti értelmiségi elit. Mindazonáltal a megmozdulások a városokra összpontosulnak és az ellenzéki pártok, valamint a hagyományos szakszervezetek irányítják azokat.

Die Presse

die_presse.jpg

Egész Magyarországon demonstrációk voltak Orbán és a rabszolga törvény ellen. A felvonulásokat és az útzárakat a szakszervezetek hirdették meg a jobboldali konzervatív kormány ellen, sürgetve mindenekelőtt, hogy vonják vissza a túlórák számának drasztikus növelését, továbbá, hogy tisztességes munkáért járjon tisztességes bér. 60 településen tartottak megmozdulásokat. A tudósítás idézi Gréczy Zsoltot, aki Esztergomban kijelentette, hogy 2019 az ellenállás és a lázadás éve lesz. Budapesten „Elég volt”-tábla alatt meneteltek az emberek. Nagy Blanka arról beszélt szónokként, hogy a miniszterelnök megbukott tisztességből, emberségből és őszinteségből.

Der Standard

der_standard.jpg

Magyarországon már hetek óta tart a tiltakozó hullám a cégek megsegítését célzó rabszolga törvény ellen. A kormány ezzel szemben azt állítja, hogy az évi 400 óra túlmunkára a hiányzó munkaerő pótlásához van szükség. A jobb- és baloldali ellenzéki pártok most első ízben egységesen lépnek fel. Orbán Viktor visszautasította az ultimátumot, hogy vonja vissza a vitatott jogszabályt.

Spiegel

der_spiegel.jpg

A populisták hatalomra juttatásával az emberek lehetővé teszik, hogy ezek az erők a demokrácia szívével kísérletezzenek. Így érzékelteti a helyzetet Yascha Mounk, a washingtoni Johns Hopkins egyetem tanára, a populizmus szakértője. Az okokat azzal magyarázza, hogy az életszínvonal stagnálása folytán a tömegek elvesztik bizalmukat a demokratikus intézményekben, ezért az sem érdekli őket, hogy döntésükkel a saját érdekeiknek ártanak, és nagy kockázatoknak teszik ki országukat. Dühösek, mert úgy érzik, hogy a politika már nem segít nekik, így azután radikális alternatíváknak adnak esélyt, mondván, hogy mit veszíthetnek? Az általuk támogatott erők nem a demokrácia ellenfeleiként jelennek meg, sőt, inkább azt ígérik, hogy elmélyítik azt. Ám amikor megragadják a kormányrudat, független intézményeket zaboláznak meg, újságírókat tüntetnek fel a nép ellenségeiként, saját híveiket kulcspozíciókba ültetik, és ily módon igazából kiüresítik a demokráciát

A populistáknak elképesztően jó a szimatuk, hogy megérezzék, ha dühösek az emberek. Ám amikor hangot igyekeznek adni a felháborodásnak, gyakran túllépik a tisztesség és a jó ízlés határát. Pedig az sokak számára továbbra is fontos. Azon felül gyakran olyasmit ígérnek, amit nem tudnak betartani, lásd Orbán Viktort, aki rendszerint Brüsszelt teszi felelőssé, ha odahaza nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene. Ez az érvelés azonban egy nap erejét veszti, és akkor azt mondják majd a polgárok, hogy most már évek óta ültök a hatalomban, vagyis ti vagytok a felelősök, a vétkesek

A populisták azzal az igénnyel lépnek fel, hogy az egész népet képviselik. A szemükben az ellenfél nem csupán helytelen álláspontot képvisel, hanem illegitim. Ezáltal azonban eleve kizárnak minden kompromisszumot, hiszen megalázzák és törvénytelennek nyilvánítják a másik oldalt. Ráadásul ha egyezségre jutnának a „nép ellenségeivel”, akkor hamarosan rájuk is az a gyanú vetülne, hogy ők szintén árulók. Ezt a hozzáállást jól tetten lehet érni Az USÁ-ban, Magyarországon, de Németországban is.   

Kurier

kurier.jpg

A szélsőséges Osztrák Szabadságpárt európai választási listavezetője szerint Salvini, Orbán, valamint Strache, az FPÖ elnöke Európa megmentői. Vilimsky a párt évnyitó rendezvényén közölte, hogy Ausztriának a májusi EP-választáson jelzést kell adnia, mármint, hogy az országban végbemenő reformoknak, amelyeket Olaszországban, Magyarországon és Lengyelországban is látni, az egész földrészre ki kell terjedniük. A politikus hozzátette, hogy kesztyűt dob a koalíciós partner Néppárt európai vezérképviselőjének arcába, mert Karas kinyitja az ajtót a bevándorlók előtt és támogatja az EU központosítását. Hozzátette, hogy az idén leváltják Junckert, Macront és Merkelt.

Az újság szerint az eseményen az FPÖ egészen elszabadult. Strache kijelentette, hogy az idén átalakítják az egész menedékjogot, mert nem akarnak semmiféle migrációt. Aki pedig tartózkodási engedélyt kapott, de nem tartja magát a szabályokhoz, annak azonnal el kell hagynia az országot, erről gondoskodni fognak. Függetlenül attól, mit akar a sajtó és a civil szféra. A pártvezér megjegyezte, hogy a legutóbb meggyilkolt asszonyok haláláért felelősség terheli azokat is, akik 4 éve segítettek a migránsoknak. Beharangozta továbbá, hogy ebben az évben megreformálják az osztrák közmédiát. A csarnokban a tömeg mindezt lelkesen, sőt tombolva fogadta, annál is inkább, mert a politikus jelezte, hogy a következő hazai választáson a párt az ország vezető ereje kíván lenni.

Spiegel  

der_spiegel.jpg

A német liberálisok európai választási listavezetője meglepően megértő magatartást tanúsít Orbán Viktor iránt, amiben alighanem nagy szerepe van a férjének. A napokban, az FDP konferenciáján Nicola Beer alaposan kiosztott mindenkit, akit felelősnek tart az EU bajaiért, de a felsorolásból kimaradt a magyar miniszterelnök. Az ő neve még a menekültválság kapcsán sem jutott a politikusasszony eszébe. Ezzel szemben a párt főtitkára azt hangsúlyozta, hogy Orbán illiberális rendszerével szemben meg kell védeni a földrész közös, civilizált, liberális értékeit. A pártvezetésből szinte mindenki hasonlóképpen vélekedik Magyarország kapcsán, ahol módszeresen korlátozták a szabadságjogokat, beleértve a sajtó, a tudomány, sőt az igazságszolgáltatás függetlenségét.

Beertől azonban nemigen lehet ilyen szavakat hallani. Vagy hallgat, vagy kifejezetten védelmébe veszi a magyar kormányfőt. A titok nyitját valószínűleg a férjnél, Jürgen Illingnél kell keresni, akit igen jó kapcsolatok fűznek Budapesthez, és Orbán mellett korteskedik. A feleség pedig megpróbálta rávenni az FDP három EP-képviselőjét, hogy utasítsák el a Sargentini-jelentést. Az asszony azonban tagadja, hogy ez így történt volna. Ugyanakkor pár nappal később a férj olyan érvekkel igyekezett befolyásolni a törvényhozókat, mint amelyeket a magyar kormány is hangoztat, amikor próbálja visszautasítani a jogállam megsértésének vádját. Egyben felajánlotta, hogy az érintettek találkozzanak Balog Zoltánnal. A jogász hat éven át vezette Budapesten a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamarát. Azóta nyilvánosan védelmezi az Orbán-rezsimet. Két éve magas magyar kitüntetést kapott, amelyet személyesen a miniszterelnök tűzött a mellére. Balog Zoltánhoz különösen jó viszony fűzi az  ügyvédet

A német liberálisok Macronnal akarnak közös frakciót Strasbourgban, számukra központi téma a jogállam és a liberális demokrácia megőrzése. Ebben a harcban ideális ellenfél számukra Manfred Weber, a konzervatívok bizottsági elnökjelöltje, ám az FDP-ben sokan kérdezik, hogy miként támadják a bajor politikust, ha közben a saját képviselőjük ilyen mértékben áll Orbán oldalára?  Az asszony a közelmúltban megakadályozta, hogy Verhofstadt elküldje Berlinbe azt a kisteherautót, amelynek plakátja az orbáni korrupciót tette nyilvánosan szóvá. A párt vezetői azonban remélik, hogy Beer legkésőbb akkor állást foglal a magyar miniszterelnök ellen, amikor pár nap múlva hivatalosan is a párt listavezetője lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr314573812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rallus 2019.01.20. 07:23:31

Mintegy mellékesen felhívnám a figyelmet arra, hogy Sargentini asszony és emberbarát társainak hőse, Ahmed H. szabad! Sajnálatos módon azonban senki nem igazán szeretné a kedvelői közül, hogy az ő környezetében üvöltözzön és dobálózzon betondarabokkal, így nincs aki magával vigye, ezért továbbra is a magyarországi diktatúra keserű kenyerét kénytelen enni...

2019.01.20. 08:21:32

@rallus:

"a magyarországi diktatúra keserű kenyerét kénytelen enni..."

majd megosztja veled cigány gazdád a gundel menüjét, futja rá neki.

havrilla 2019.01.20. 08:34:38

Azért le a kalappal előttetek. Tegnap úgy pofáraestetek, hogy az csak na. Az arcotokat belenyomták a szarrakásba és ma itt hazudtok, mellébeszéltek, mint ha mi sem történt volna.

rallus 2019.01.20. 08:35:55

@az EU pénzek zsákolója:
Ha tanultál volna, neked is jutna pénzed a Gundel menüjére!
Ezen már nem segíthetünk, de megpróbálhatnál például dolgozni, úgy is hozzájuthatsz.
Ps. Remélem te voltál tegnap az egyik a nyolc tüntetőből...

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.20. 08:41:37

"A magyarországi tiltakozások sikeréhez döntő, hogy az ellenzék a maga oldalára állítsa a vidéket "

Ezzel szemben az ellenzék még saját törzsszavazóit is képtelen mozgósítani.

2019.01.20. 08:53:00

@rallus:

nem a mennyiség a lényeg, attól még O1G lop mint állat. persze neked ez tetszik mi paraszt?

azért milyen fura, hogy a nép érdekében hozott rabszolgatörvényhez hogy ragaszkodik a főczigány....

a kafeteria és lakástakarékok bedarálása is a nép érdekében ment, a rablása is. imádjátok csak idióták, közmunkásnak nem sok magyar fog hazajönni.

2019.01.20. 08:54:19

@balcán maxval birca:

"Ezzel szemben az ellenzék még saját törzsszavazóit is képtelen mozgósítani."

mikor kevesen vannak kint, akkor nem ugattok, hogy SOROS bérenc tüntetők? kétlem, hogy soros pénze fogyott el. majd lesz márciusban buli....

rallus 2019.01.20. 08:55:34

@az EU pénzek zsákolója: Örülj neki, nem veszélyeztetik a pozíciódat...

élveteg 2019.01.20. 08:57:30

Tegnap a pártok az utcára hívták az embereket......

Csak az emberek szartak rá Amennyi ember kint volt annak egy része szakszervezeti aktivista meg pártaktívista akiknek ez a munkája Ennyi embert amennyi kint volt bárhol bárki ellen ki lehet vinni az utcára

2019.01.20. 09:04:08

@rallus:

www.youtube.com/watch?v=8vvuI7GgxxY&t=0s

nincs jelentősége mennyien voltak, ezt kell megállítani, ezt az arcátlan fidesslopást, most.

egyébként te örülsz annak, hogy O1G kirabol, hogy a háza végében stadion?

2019.01.20. 09:08:03

@balcán maxval birca:

"Soros küldi az embereit, de az kevés."

már kevés? akkor miért fosik tőle a czigány gazdid?

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.20. 09:21:37

@az EU pénzek zsákolója:

Csak fosik??? Téged kilóra megvett Zorbán! Nem, fosva retteg és rettegve fosik. Mert tudja, a forradalmi láz elsöpri őt, legkésőbb 2011 őszéig bukik. Addigra ugyanis 101 % lesz a munkanélküliség, minden munkanélkülit köztelezni fog a hatalom 400 óra túlórára, amit 3 évvel később nem fizetenek ki, plusz a diákok éhesen fognak kizuhanni a padból, de előtte még kimennek bátran káromkodni, s mindez ellen Zorbán antiszemita kerítést épít mindenhol.

2019.01.20. 09:30:26

@balcán maxval birca:

mi a faszról beszélsz te torzszülött, arról pofázz, miért lopja szét az országot a főgeci, miközben sorosozik? s az neked miért yó? kapsz belőle?

2019.01.20. 09:33:15

www.youtube.com/watch?v=CSpLZaEBjOg

ezt tudja a getzimédia, csak ennyit. ennyire kell a lopható eu pénz

2019.01.20. 09:35:11

youtu.be/WiGGUtD8jKg?t=334

echo tv, a főgetzi csodamédiája, érdemes a stílusra és mocskolódásra figyelni, amit a fasiszta FIDESS adó megenged magának....

rallus 2019.01.20. 09:46:48

@az EU pénzek zsákolója: A kormány most hirdetett meg egy etikai és stilisztikai szakértői állást! Mintha csak rád szabták volna! Jelentkezz!

2019.01.20. 09:49:43

@balcán maxval birca: Birka ! Sorosgyurikabácsika nem kell hogy küldje az embereit, mert ti már régen itt vagytok--orszósz vezetésével. Anno-- azért kaptatok píztet a gyurikabácsitól, mert az orszósz vezetésével kint jártatok "Ámerikába " pénzt tarhálni.

De ez nem ujdonság, hiszen orszósz csak vagy lopni--hazudni tud, vagy tarhálni , mert lusta és inygenélő.Kerüli a sarat és nagyon nagy ívben a munkát ! Igaz, állandóan sztahanovistaként tünteti fel magát és meséli hogy ő mennyit is dolgozott . Na ezen nagyokat szoktunk röhögni. Orszósz és a munka ! Mese a keményen dolgozó kisembereknek .

De sorold már el hogy hányadik is voltál a sorba, hiszen egyenként sétáltatok a pénzeszsák elé. Meghajlás, térdeplés, kézcsók, cumi, seggnyalás és bájolgó pislogás --mint az orángután szopás után--és volt píz, volt nyomdai felszerelés és volt liberalizmus imádat ! Hiszen megfizették orszószéknak és a seggnyaló lakájainak !! De te mikor is húzol már haza a bolgárokhoz, te fizetett megélhetési migráns ?

2019.01.20. 09:52:04

@rallus:

"A kormány most hirdetett meg egy etikai és stilisztikai szakértői állást! "

neked oké a közmunka te faszláda? látom válaszod bayer fidessmocsok stílusára és m lölő pofátlan gazdagodására nincs. ahogy pofázol egész nap. mondanivaló nélkül. ha elégedett vagy a czigányoddal, nincs okod aggódni, és posztolgatni ész nélkül.

nekem nem tetszik a fidess lopás és irány, ezt le is írom. engem a tolvajok szükségességéről nem győzől meg, nekem nem kell olyan, akinek a háza végében stadion, és kisvasút, 8 év alatt minden családtagja és haverja milliárdos lett.

6.Lenin 2019.01.20. 10:12:36

Nem tanulnak. Már lassan még az ellenzéki képviselők se mennek a tüntizésekre, de a híveik csak nyomják a süket dumát.

Szerintem majd a májusi, és őszi bukásuk talán a helyükre teszi őket.
Bár néhányuk még akkor is győzelemként fogja értékelni a saját bukásukat is.

Érdekes dolog ez, mert mindig azt emlegetik utána, hogy tanultunk a múlt hibáiból, de a gyakorlatban soha, szépen sorban mindig újra, és újra elkövetik.

Ez már szerintem orvosért kiállt.

2019.01.20. 10:21:52

@6.Lenin:

remélem te is boldog vagy, hogy a főgeci szétlopja az országot, s nincs oktatás eü , jogállam, lószar se?

hihetetlen primitívek vagytok, bayer féle kutyák.

Dickon 2019.01.20. 10:31:49

"Tegnap több mint tucatnyi városban akadályozták a közlekedést, ami azt jelzi, hogy az elégedetlenség immár nem csupán Budapestre korlátozódik. A megmozdulások az egész illiberális uralom ellen irányulnak és lassan kikezdik a Fidesz támogatottságát. Minden öt megkérdezett közül négy úgy nyilatkozott, hogy elutasítja a túlmunka kiterjesztését,ám csekély a változás esélye, figyelembe véve, hogy a kormánypárt egymaga népszerűbb, mint az egész ellenzék együttvéve."

:))))
Azaz, most még csak vasárnap van...A nyugat-európai lapok sem dolgoznak olyan gyorsan, vagyis csak holnapra derül ki, hogy nagyon, de nagyon kevesek voltak kint. A kint lévők is inkább pártokhoz és néhány, a tüntetéseken eddig is aktívan résztvevő szakszervezethez tartoztak. Puff neki, lassan vége az ellenállás évének. Pedig még csak január van.
:)

"Az ügy azonban mégiscsak alkalmas arra, hogy meglője Orbán igyekezetét, mármint hogy a nacionalisták többségbe kerüljenek az Európai Parlamentben."

:DDDD
Óvatosabban elvtársak! Még a gyanútlan szemlélő azt hiszi, hogy az egész belpolitikai hajcihő, tekintve, hogy itthon semmi hatása sincs, csak az EU-s választásokról, az EU-s politikáról szól.
:))))

"Az ellenállás ugyanakkor rávilágít, hogy a gazdaságban szerkezeti gondok vannak, miután nincs elegendő munkáskéz, a lakosság elöregedése, az emigráció és Orbán bevándorlás-ellenes politikája folytán. "

Öööö...csak nem azt tetszenek ajánlani, hogy támogassuk a bevándorlást? Mert kell a munkáskéz. Ugye ezeket a bevándorlókat tetszettek annak idején menekültnek nevezni, hogy a "munkahelyre" való eljuttatásuk zökkenőmentesebb legyen?
:)))))))))

6.Lenin 2019.01.20. 10:35:24

@az EU pénzek zsákolója:

Mit lop szét?
Kifizették szinte minden intézmény adósságát,
Rengeteg új dolog épült közel 1 millió új munkahely
emelkedő bérekkel, nyugdíjjal, járulékokkal

nincs jogállam?
Verik a tüntetőket mint Franciaországban?
Majdnem halálra vernek ellenzéki képviselőket.
Itt pofázol naponta hülyeségeket, bajod belőle?

Tudnád jobban csinálni?
Ha igen, akkor miért nem arról beszélsz?

Így szart ér az egész, nem látod? Hányan tüntiztek tegnap? Hisznek nektek?

Miért nem ezen próbálsz elgondolkodni? Lehet, hogy sokkal hasznosabb lenne mindenkinek.

Dickon 2019.01.20. 10:41:35

"A rabszolga törvény és az igazságszolgáltatás átalakítása tiltakozó hullámot váltott ki Magyarországon. Tegnap a pártok az utcára hívták az embereket, a szakszervezetek pedig általános munkabeszüntetést helyeztek kilátásba. Vagyis az ellenállás nem gyengül."

:)))
Egyre többen vannak az utcákon és egyre nagyobb az elégedetlenség. Ööö...várjunk csak! Ja...nem.
:)

"A megmozdulások célja, hogy megnyerjék a vidéket is, amely jelenleg javarészt a kormányfő kezében van."

Ezek a csökönyös, tanulatlan vidéki parasztok...
:)))

"Egy francia újságíró azzal magyarázza Orbán változatlan népszerűségét, hogy a politikus határozottan reagált az ország gazdasági gondjaira és a bevándorlásra. Egy francia szakértő azonban rámutat, hogy a rabszolga törvény a munkát érinti, azt pedig mindenki érti, nem csupán a budapesti értelmiségi elit. Mindazonáltal a megmozdulások a városokra összpontosulnak és az ellenzéki pártok, valamint a hagyományos szakszervezetek irányítják azokat."

Szegény francia újságírók valószínűleg pont olyan arcot vágtak, mint anno Bástya elvtárs a Tanú című filmben:
- Nem értem. Ki kell vizsgálni.
És igen! Persze, hogy csak a pártok és a hozzájuk csapódó szakszik vannak kint. Egy kicsit el kellene már felejteni azt a széles, óriási társadalmi támogatottságot jelentő tömegbázist, ami ugye nincs, az ellenállásnak elnevezett performance mögött.
:))))))

Nagykörúton túli magyar 2019.01.20. 10:54:41

@az EU pénzek zsákolója:
"remélem te is boldog vagy, hogy a főgeci szétlopja az országot, s nincs oktatás eü , jogállam, lószar se? "
Nem, már nem lopja. 2009-ben lemondatták. Bár addig is sikerült szépen eladósítania az országot sajnos.
Nincs oktatás? Ne abból indulj ki, hogy Blankácskád kerüli az iskolát (ez meg is látszik rajta). Azt elhiszem, hogy ott kint a vonuló nyájban értelmes emberrel nem találkozol, de ez azért van, mert ők nagyon messze elkerülnek titeket.
Nincs eü? Az eü nem egyenlő a Lipóttal. Fogadd el, hogy kidobtak az ottani otthonodból, mivel főnököd anno úgy döntött, bezáratja. Nála reklamálj. Én támogatlak, mivel látszik, hogy igencsak szükséged lenne az ottani szolgáltatásokra továbbra is.
Nincs jogállam? Hát az tényleg nincs, de már alakítják vissza, lassan megy sajnos, keményen bebetonoztátok magatokat az igazságszolgáltatásba. Talán előbb-utóbb eljutunk oda, hogy ha két ember kölcsönösen legecizi a másikat, akkor nem csak kizárólag a libsi kaphat kártérítést... Ez még messze van, de folyamatban a megtisztulás, szerencsére.
Lószar viszont van!! Ha hiányod van belőle, kérd meg Blankácskádat, hogy nyissa ki a száját!

Dickon 2019.01.20. 10:55:58

A populisták hatalomra juttatásával az emberek lehetővé teszik, hogy ezek az erők a demokrácia szívével kísérletezzenek. Így érzékelteti a helyzetet Yascha Mounk, a washingtoni Johns Hopkins egyetem tanára, a populizmus szakértője."

:DDDDD
Na, még egy populizmus szakértő! Ezért imádom Szelestey úr sajtószemléit, mert ezekből kiderül, hogy ez a rengeteg szakértő nem végezte elég jól a munkáját, mert a populizmus ITT VAN! Már a spájzban. És ezek a szakértők nem szóltak, hogy jön. Bár lehet, hogy ők is az utólagos magyarázatok szakon végeztek és oktatnak....mert akkor természetesen érthető.
:))))

"A populistáknak elképesztően jó a szimatuk, hogy megérezzék, ha dühösek az emberek."

Ó igen! Az ellenzék is szimatol, mint a jó vizsla, de eddig még nem jutottak eredményre. Bezzeg ezek a szemét populisták kiszagolták a menekültválság mögé bujtatott irányított bevándorlást.
:)))

"lásd Orbán Viktort, aki rendszerint Brüsszelt teszi felelőssé, ha odahaza nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene. Ez az érvelés azonban egy nap erejét veszti, és akkor azt mondják majd a polgárok, hogy most már évek óta ültök a hatalomban, vagyis ti vagytok a felelősök, a vétkesek. "

Az idő elvtársak! Az idő! Az vajon nektek dolgozik?
:)

"A populisták azzal az igénnyel lépnek fel, hogy az egész népet képviselik."

Vazze! A demokraták is szeretnek ezzel jönni, pedig mekkora populista lózung ez. Ugye?
:)))

" A szemükben az ellenfél nem csupán helytelen álláspontot képvisel, hanem illegitim. "

Bazzeg! A demokraták is gyakran teszik ezt...Rohadt populista itt mindenki!
:DDD

"Ezáltal azonban eleve kizárnak minden kompromisszumot, hiszen megalázzák és törvénytelennek nyilvánítják a másik oldalt."

Populista a populistával nem alkuszik. Mert ismerik egymást...azért.
:)))

" Ráadásul ha egyezségre jutnának a „nép ellenségeivel”, akkor hamarosan rájuk is az a gyanú vetülne, hogy ők szintén árulók. "

:DDDDDD
Mondom én!
:))))

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.20. 11:20:09

@az EU pénzek zsákolója:

Az ország szétlopása ballib mítosz. Semmi ilyesmi nincs.

6.Lenin 2019.01.20. 11:20:37

@taga20:

És már győztetek is?

Tényleg nem érzitek, hogy ez milyen primitív?

Mellesleg ez tudod mit jelent? Ezentúl bárkire, bármit lehet mondani, rátok is.
Senkinek, ée semminek nem lesz semmi értéke, jelentősége.

Ekkora bunkónak már tényleg nem kéne lenni. Jó érzésű ember nem támogathat ilyesmit. Talán pont ezért nem mentek sokan tüntetni.

Megéri, hogy néhány alja ember csurgatja ilyenkor a nyálát?

taga20 2019.01.20. 11:25:21

@balcán maxval birca:

a geci családjában mindenki milliárdos. miről pofázol te kibaszott ruszki ügynök?!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.20. 11:25:42

@jános515:

Én 1991-ben kaptam támogatást a Soros Alapítványtól, utazási támigatás formájéban egy egyetemi program kapcsán. Mi ezzel a gond?

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.20. 11:26:25

@taga20:

Na és? vannak gazdag emberek az országban, ez akkora baj?

taga20 2019.01.20. 11:27:51

@6.Lenin: érdekes ilyenkor milyen finnyások lesztek hirtelen!

az nem zavar benneteket, hogy szétcseszi ez a kibaszott fityesz maffia az országot?!

taga20 2019.01.20. 11:32:34

@balcán maxval birca: miért süketelsz ruszkitroll?

nem azt mondtam te rohadék, hogy egy kürti sándor vagy bojár gábor ne legyen milliárdos, hanem hogy az olyan tetvek, mint mészaroslölö vagy tiborcgyerek vagy a geci faterja!

NE TERELJ SZARDARAB ITT, MERT KIBASZOTT UNALMAS, AMIT ÉVEK ÓTA MŰVELSZ!

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.01.20. 11:37:32

Elvtársak, a fidesz 50% körüli népszerűségi mutatója csak kb 2- 2,5- szerese Macron vagy Mürkülmami amerikai NSA- bábokénak.

Másrészt, érdemes a külföldi újságok kommentfalait olvasgatni a Magyarországgal kapcsolatos híreknél.

Az európaiak többsége átlát
- az NSA- báb nyugat európai vezetők (copyright by Ed Snowden imgur.com/a/Hx6GcUv )
- a CIA- kézivezérelt média
- és az álcivilnek hazudott CIA- fedett Dzsordzsi bácsi NGOk hazugságain.

Tuggyátok:

CIA- csicskasajtó sablon migráns- terrortámadás, csoportos nemi erőszak, gyilkosság, stb esetére:
0) Meg se történt- ez csak orosz álhír
1) Elszigetelt eset
2) Csak gyerekcsíny- az elkövető magát 17 évesnek valló, kopaszodó, szakállas migráns
3) Pszichés zavarokkal küzdött
4) Traumatizálódott a magyar tranzitzónában a határkerítés miatt
5) Putyin tette
6) De minimum szélsőjobbosok
7) És egyébként is: ír terroristák, baszk szeparatizmus meg keresztesháborúk...

6.Lenin 2019.01.20. 11:39:42

@taga20:

Mit basz szét, te szerencsétlen fasz? Mert néhány idiótának az a véleménye?
Több milliónak meg más? Milyen jogon aláztok meg több millió embert?

Te lennél a jó példa? A bunkóságoddal? Miért nem győzitek meg a sok milliót, ti a néhány tucat hasonló primitív, hogy jobbat tudtok kínálni?

Mi a faszért kéne elhinnem, hogy ti jobbak lennétek? Még ennyit se értesz?

Mit érdekelne néhány bunkó véleménye, ha utánuk mindig egy rakás szar maradt az országban? Képtelen vagy ezeket a kérdéseket magadnak feltenni, és válaszolni is rá?

Vagy feltetted, de nincsenek rá válaszaid, és könnyebb másokat lebunkózni?
Szerencsétlen fasz vagy.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.20. 11:43:49

@taga20:

Miért ne lehetnének fideszes milliárdosok, mi a gond ezzel?

taga20 2019.01.20. 11:47:50

@6.Lenin:

TE SZERENCSÉTLEN FASZ! TE MÁR CSAK EGY KOLONC VAGY A TÁRSADALOM NYAKÁN!

IDEJE LENNE LEPIHENNED ÖRÖKRE. MINDENKINEK EZ LENNE A LEGJOBB!

taga20 2019.01.20. 11:50:00

@balcán maxval birca:

semmi bazdmeg, semmi!

ANYÁDAT NÉZD HÜLYÉNEK, RUSZKI ÜGYNÖK!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.20. 11:51:11

@taga20:

Nyugodj le, a tegnapi tüntit elbuktátok, majd csak kihevered...

2019.01.20. 12:11:55

@6.Lenin:

"Mit basz szét, te szerencsétlen fasz? Mert néhány idiótának az a véleménye?
Több milliónak meg más? Milyen jogon aláztok meg több millió embert?"

szétlopja az országot te fasz, az egész EU töke tele, remélem kitekerik a cigányod nyakát, mert egyre bátrabb.

a czigány bandája 11 éve nem emelt a közszférában, pedig a gazdaság ROBOG! hazajönni se óhajt a 600e magyar, mert ennyire élvezi a távolban a migráncséletet, az eü rohad, bármit is pofáztok, fél év már egy röntgen is, hullanak az emberek mint a legyek de az nem a kurmámypropaganda része, felsőoktatásba meg vagy a milliárdosok vagy a szerencsések jutnak be, béremelés? nettó 100 130e kész röhej a mai árak mellett, persze a gazdaság megint csaj robog DÜBÖRÖG!!! :DD

szánalmas hazug köcsögök.

nem m lölőnél (stróman) kellene lennie 500+ milliárdnak, az közvagyon, hanem a fiataloknak kibaszott bérlakás. pl.

szájbalökött FIDESS kiherélte a kafeteriát, mert ugye az a nép érdeke, hozott egy jó rabszolgatörvényt, mert az is az érdeke, ugye, megszűntette a LTP t mert az is az érdeke, megfojtja a a készpénz az embereket a szájbatoszott pénzügyi rezsicsökkentésük, de rabolnak ott is, 96 féle különadó és világbajnok Ű"7% os áfa

no és csakis a

SOROS SOROS MIGRÁCS MIGRÁCS SOROS MIGRÁNCS MIGRÁNCS SOROS!!!

DE A TETVES FIDESSHOLD UDVAR CSAK LOP ÉS LOP!!

KELL MÉG ÚJ NEMZETI DOHÁNYBOLT A HAVEROKNAK? VAN MÉG MIT LOPNI AZ IDÉN?

2019.01.20. 12:13:12

@közíró MAXVAL bircaman:

"Nyugodj le, a tegnapi tüntit elbuktátok, majd csak kihevered..."

KAPSZ EGY KOMMENTÉRT 10 FORINTOT, VAGY AZ IRODÁBAN SZOPHATOD O1G FACÁT, DE A TE ZSEBEDBŐL IS MILLIÁRDOKAT LOPNAK KI, TAPSIKOLJ PARASZT.

taga20 2019.01.20. 12:20:44

@az EU pénzek zsákolója: rubelben utazik a parazita, annyira nagy hazafi:)))

taga20 2019.01.20. 12:27:40

@közíró MAXVAL bircaman:

milyen most az idő péterváron, meséjj!

2019.01.20. 12:34:25

@közíró MAXVAL bircaman:

helyes, akkor anyukádat is ápold le.

6.Lenin 2019.01.20. 13:02:30

@az EU pénzek zsákolója:

Te még nagyobb bunkó vagy taga20-nál is.
Szerintem semmit nem értesz a körülötted zajlóból.

Tele az eu töke? Tényleg? Nem tud már minket os a hasonló országokat kirabolni néhány kibaszott demokratikus ország? Hát ettől tényleg telke lehet nekik, de ki nem szarja le?

Mit kínálsz a jelenlegi kormány helyett, és kikkel? Miért nem erre válaszolsz?

6.Lenin 2019.01.20. 13:03:51

@taga20:

Gondolod, hogy jobb lenne az országnak, ha csak olyan bunkók laknák, mint te?
Miért is?

taga20 2019.01.20. 13:10:31

@6.Lenin: így sokkal jobb, hogy a maffia lakik az országban?

miért is?

6.Lenin 2019.01.20. 13:15:26

@taga20:

Mert Mo még soha nem volt ilyen jó állapotban, mint most. Annak ellenére, hogy néhány tucat bunkó, mindent megtenne, hogy ettől csak rosszabb legyen.

Lehetne jobban? Írd le, te ezt miként is tennéd.

rasztaszív 2019.01.20. 14:32:07

@6.Lenin: mondjuk tisztességes körülmények között kellene tartani tisztességes választásokat.és akkor nem lenne tisztességtelen arra hivatkozni.

6.Lenin 2019.01.20. 14:42:04

@rasztaszív:

Ki akadályozott meg százezreket tegnap, hogy az utcára menjenek? Nem volt elég hírverés körülötte?
Mi az , hogy tisztességes választás?
Milliárdokat kéne adni ezeknek a bohócoknak a szerepléshez? Vagy a fél világot eláraztani O1G kitűzővel, és a haza már rendben is lesz, mind a 10 millió hepi lenne?

Kurvára ubalmas az a duma, amit löx már 9. éve, aztán mit lát a jóember?

Ilyen szánalmas semkiket, káromkodó, rombólni vgyó fiatalokat. Tényleg ez lenne a megoldás? Mást nem látni.

kunzoo 2019.01.20. 14:42:48

A jelenlegi ellenzéki felhozatal biztosítja a fidesz további hatalmát. Az sok szavazó (tán még fideszes is!) Szemében cél hogy ne legyen újabb kétharmad, de attól még az ellenzéki szavazók is megrettennek ha belegondolnak egy összellenzéki koalícióba. Szerintem ezért első körben a kétharmad megakadályozására kellene gyúrni, erről a választókat is tájékoztatva. Később lehet reális cél a kormányváltás.

rasztaszív 2019.01.20. 14:50:37

@6.Lenin: mi az,hogy tisztesség...?itt kezdődnek a te problémáid...ezért nem értheted:)

taga20 2019.01.20. 15:05:33

@kunzoo: "Az sok szavazó (tán még fideszes is!) Szemében cél hogy ne legyen újabb kétharmad"

te honnan tolod iván? csak nem a néva partjáról, és kicsit akadozik a fordító pogrom?:))

6.Lenin 2019.01.20. 15:05:57

@rasztaszív:

Ugyan ez a faszság buggyan csak ki belőled.
Persze sejtem , hogy te mit is értesz tisztességesnek, ha minden úgy történik, ahogy ti szeretnétek, minden más tsztességtelen. Nagy segg vagy te rasztaszív.

rasztaszív 2019.01.20. 15:06:58

@6.Lenin: na látod...:)fingod nincs róla.

taga20 2019.01.20. 15:18:52

@6.Lenin: te olyan tisztességes vagy, mint bájerzsoca, vagy mint a mészaroslölö.

csak az bánt, hogy endi nem fog a geci melletti cellában megrohadni.

megúszta a parazita.

6.Lenin 2019.01.20. 15:21:59

@rasztaszív:

Már hogyne lenne, mindig a gazemberek hivatkoznak az erkölcsre, meg a tisztességre.
És soha nem indokolják, hogy mit is értenek ők alatta.

6.Lenin 2019.01.20. 15:26:27

@taga20:

Olvasd el, mit is tett ez a pacák, és vajon mit is tettél te. Mind1.
Mit kezdenél egyedül, vagy csupa olyan köcsöggel mint te, ha minden értelmes ember eltünne a Földről?
Miért kívánod mások halálát, vagy örülsz neki? Zavarnak a tehetséges emberek? Mert érzed, ha ők élnek, te mindig is bunkó maradsz? Szar lehet neked.

rasztaszív 2019.01.20. 15:27:37

@6.Lenin: mindig a gazemberek igénylik a pontos kifejtést...akik valahogy nem értik...!

kunzoo 2019.01.20. 15:35:44

@taga20: sok cikk született ebben a témában, a szimpatizánsok túlzónak tartják a nyomulást. Arra viszont nem vágynak hogy más legyen a miniszterelnök. Ez nyilván úgy jöhet össze ha a választásokon egy részük otthon marad, pont úgy ahogy a szoci szavazók tették ezt a Gyurcsány korszak után. Az ábránd csupán hogy a csalódott fidesz tábor leszavaz Karácsony G. Avagy Széll kisasszonyra. Vona azt hitte magáról hogy majd azok rá szavaznak de csalódnia kellett.
Az ellenzék helyében olyan szlogennel kampányolnék pl: ne szentesítsd a szavazatoddal a korrupciót..vagy valami hasonló. Az jól látszik hogy az ellenzéki tábor nem akar nőni, járható út lehet rávenni a passzivitásra az ellentábor egy részét.

6.Lenin 2019.01.20. 15:36:51

@rasztaszív:

OK, akkor én vagyok az 1es számú gazember, te meg a kettes számú. Kb ennyi a lényege ennek a kérdésnek. Én mondom rád, te énrám, stimt. Ennyi.

taga20 2019.01.20. 15:42:29

@6.Lenin:

24.hu/fn/gazdasag/2018/05/18/andy-vajna-tobb-mint-7-milliardot-kaszinozott-ossze-a-mult-evben/

ez a tróger egy parazita volt. egy kibaszott adócsaló. aki elhúzott amerikából, és itt folytatta a bűnöző élet módját.

az idolod, egy szar alak volt papa!

kunzoo 2019.01.20. 15:46:59

@taga20:most minden vagyon Timike ölébe pottyan?

rasztaszív 2019.01.20. 15:48:00

@6.Lenin: választásokról az ebesz mondta azt,hogy tisztességtelenek voltak a körülmények.ha mégis hivatkozol rá,nem általam veszed magadra a tisztességtelenséget.

6.Lenin 2019.01.20. 15:54:54

@taga20:

A Saul fiáról is ez a véleményed, meg a rengeteg elnyert nemzetközi díjról? B+ a pacák értett-nagyon is- valamihez. Te meg ahhoz, hogy Érden a 4Csöcsűben ledönts egy üveg kannásboryt, meg talán megdugni egy rézbőrűt hátul a klotyón.

6.Lenin 2019.01.20. 15:56:11

@rasztaszív:

Ha az Ebesz, akkor jól tippeltem. Kösz, hogy igazoltad, amit írtam.

rasztaszív 2019.01.20. 15:59:38

@6.Lenin: azt hiszem,most tényleg nincs mit...:)

taga20 2019.01.20. 16:05:39

@kunzoo: nem fog éhenhalni a ribanc, de szerintem a nagyobb rész, a gecimaffiáé lesz.

récsöl vehet egy másik tíz misis vekkert.

babbaba 2019.01.20. 16:08:43

Orbánnak sem európai mértékben mért (hátmég világmértékben) gazdasági háttere, sem katonai, sem politikai. Milyen nagyra törő tervei lehetnek?

taga20 2019.01.20. 16:09:42

@6.Lenin: mi köze a saul fiához, azon kívül, hogy adott rá pénzt a közösből?

ő rendezte, vagy ő volt a főszereplő, vagy mi a faszt csinált?

kunzoo 2019.01.20. 16:20:00

@6.Lenin: @rasztaszív:
Ami köztetek megy......ez már szerelem

6.Lenin 2019.01.20. 16:20:09

@taga20:

Nem kellett volna rá adnia, a többi díjnyertesre sem. Nem volt kötelező.

Taga20 mi a fszért ragaszkodzs ahhoz, hogy mindenképpen bunkónak tartsalak? Semmi érdekem nem fűz ehhez, csupá a te ragaszkodásod. Ha nagyon akarod, legyen így továbbra is. Nekem tök mind1.

6.Lenin 2019.01.20. 16:23:30

@kunzoo:

Kérdezd meg rasztaszívet, hogy 3an beférnénk-é a gyóntatószékbe?

6.Lenin 2019.01.20. 16:31:42

@rasztaszív:

Én nem ismerem a történeted minden APRÓ részletét. Azt se, hogy szívnod kellett, vagy fújnod. Inkább te.

kunzoo 2019.01.20. 16:37:29

@6.Lenin: @rasztaszív:
Olyan magas volt ez a labda egyszerűen muszály volt lecsapni.

6.Lenin 2019.01.20. 16:42:04

@kunzoo:

Semmi gond, a poszt témája már úgy is az unalomba fulladt, szerintem.

rasztaszív 2019.01.20. 16:42:26

@kunzoo: és te szexelni is szeretnél vele?ha már felajánlotta...?mert én kimaradnék.

taga20 2019.01.20. 17:01:18

@kunzoo: :)))

bakker, neked van humorod?:)))

kunzoo 2019.01.20. 17:08:24

@6.Lenin:
Így van, valaki szerint a pokolba tartunk, mások szerint a mennyországba. Lehet ugyanarról a dologról van szó, ki minek látja.

kunzoo 2019.01.20. 17:10:08

@rasztaszív:
Mi ez a nemzetrontó sorosista gyurcsányista individualizmus? Tessék szépen beállni a sorba:)))

6.Lenin 2019.01.20. 17:18:11

@kunzoo:

Pontosan, vannak dolgok, amik csak a néző, és annak felfogásától függnek, és vannak, akik ezt nem képesek felfogni, mert ragaszkodnak a saját nézőpontjukhoz, rögeszméjükhöz.
És vannak, akiknek nincs kivel beszélgetniük, magányosak.
Én meg ráérek, néha.

rasztaszív 2019.01.20. 18:28:35

@kunzoo: még a végén összejöttök...:)

kunzoo 2019.01.20. 18:40:18

@rasztaszív:
No neeem a bejegyzések alapján köztetek működik a kémia:))

rasztaszív 2019.01.20. 18:44:50

@kunzoo: ne legyél már ilyen kegyetlen,írta,hogy ráér néha...:)

rasztaszív 2019.01.20. 18:58:29

@kunzoo: ő megérdemli.téged meg nem én rántottalak bele...de legyen : bocs.

azigaziraptor 2019.01.20. 20:44:23

@taga20: Jegyezd + már baszki, h birka Szófiában (Bulgária) él!
Nézd meg a Fb.-on! :-))

Tangooo 2019.01.20. 21:03:09

@taga20: te mit fröcsögsz itt (gondolom) a meleg szobából, ahelyett, hogy kint ülnél a többi idiótával a Lánchíd aszfaltján?
Hol a szolidaritás tahókám?

alöksz róz 2019.01.20. 22:05:20

@6.Lenin: "emelkedő bérekkel, nyugdíjjal, járulékokkal" - :D
kicsit elgaloppíroztad magad (járulékok)

Róbert László 2019.01.20. 22:15:55

Ne hőbörögjetek ! Már csak 30 évet kell kibírnunk. Nem csináltatok forradalmat ezért most ezt kaptátok a nyakatokba. Szavazzatok most bárkire úgy sem győzhet mert az informatika más kezében van !

Kivlov 2019.01.21. 08:34:08

@élveteg:
"Ennyi embert amennyi kint volt bárhol bárki ellen ki lehet vinni az utcára "

Egy zártkapus magyar válogatott meccs idejére többen mennek ki a stadionon kívülre szurkolni, mint amit 7végén a libbant óvodások össze tudtam trombitálni a mondvacsinált f*szságukhoz. :D

MACISAJT1 2019.01.21. 08:40:56

" [Bloomberg]
Marton Eder
,Bloomberg"

Ja..Ő volna a blumberg...:P

Ami pedig a "A magyarok immár országszerte felvonulásokkal adnak nyomatékot követelésüknek, " c. állítássat illeti.,

Értem én hogy most őrjöngenek amiért a hétvégén az országos "szrtjk " és blokád(muhaha) úgy dobott ki négyezer résztvevőt ha az egész országból egyenként összeadogatták az aktivistáikat ( szakszervezetek+operettnácik+ballibsik cuvee)...

no de azért fel a fejjel, eftársak..

Muhaha

2019.01.21. 08:44:26

Sírnak a libsik, megint nem a kisebbség akarata érvényesül.
B1 1 G.
És ne aggódjatok, holnap kedd. A szokásos kormánybukás napja.

eastern 2019.01.21. 08:50:51

Ennyi újságból egy sem volt, amelyik megemlítse, hogy a nagy tiltakozás országosan sem mozgatott meg tízezer embert?

chrisred 2019.01.21. 08:53:34

@taga20: Mondjuk ő intézte el az Oscar díját a haverokkal. Azt szokták mondani, az Ocar gála a hanuka után a második legnagyobb zsidó ünnep.

chrisred 2019.01.21. 08:54:26

@alöksz róz: De legalább végre őszinte volt. :)

pánpéter 2019.01.21. 09:08:40

A szombati giga tűntetés résztvevői a rakparton átkeltek egy zebrán. Egy zöld jelzés alatt átérték mind...
a kutya ugat, a karaván halad. Ti még a tüntetéshez is hülyék vagytok.

HaD 2019.01.21. 09:20:19

Azért különös hogy pont az eu parlamenti választások előtt kezdtek el hirtelen Franciaországban és Magyarországon (a két ellenpólusban:))tüntetgetni a népek(pár ezer ember)....hirtelen elege lett a "franciáknak" a kormányukból meg a magyaroknak is??? ....avagy esetleg provokációk???
A ner ellen tüntetnek??? Nahát...pont most jutott eszébe a "népnek"....

orbán meg persze h nem engedi a munkaerő kizsigerelő elképzeléseit kukába esni...akkor milyen zs-t kapna a "demokrata" német, meg fszom tudja még milyen nációjú "befektető" megbízóitól????

chrisred 2019.01.21. 09:31:58

@HaD: Nem látok semmi különöset benne. Az év vége felé szokták elfogadni a jövő évi költségvetést, és akkor derül ki, hogy éppen kit terveznek seggberúgni a jövőben. Aki nagyot kap, kezd méltatlankodni.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 09:34:57

Komolyan aggódom.

Már lassan az ultipartihoz is kevés barom gyűlik össze.

A forradalom meg eső és hó miatt rendre elmarad. :DDDD
Pedig mind a 200 ex-munkásőr Gyurcsnyista repesve várja a pillanatot.

antiinternáci 2019.01.21. 09:40:18

"az ellenállás nem gyengül"

Ez hüüülyeeee!!!!
Milyen ellenállás??? A 8 (nyolc) ember a Hősök terén?

6.Lenin 2019.01.21. 09:41:48

@alöksz róz:

Igazad (?) lehet, de én különböző juttatásokra gondoltam: Amik se nem bérek, se nem nyugdíjak, csak éppen azok is emelkednek, mert némelyik kötött az előzők emelkedéséhez.
Mind1, kis öröm is öröm, és a tiéd, nem vehető el tőled. Jár.m (tényleg, járulékok, na mind1)

Ellenzéki Tüntető 2019.01.21. 09:45:49

óriásit tüntettünk szombaton hatalmas szrtájk volt az egész ország szinte abahagyta a munkát!!!!

töb ezren voltunk országszerte ez a VALÓDI TÖBBSÉG!!! Még londonbanis tüntettek huszan!

Ellenzéki Tüntető 2019.01.21. 09:47:30

@Minden ballib bérretteg: "Már lassan az ultipartihoz is kevés barom gyűlik össze."

esz hülyeség oké hogy egy zaftosabb gruppenhez kevesen vagyunk már de az ultihoz azé elegen, ne túlozzá lécci mer orbán kezére játszod a lapokat!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 09:48:30

@chrisred:
2010 óta minden évben jól seggberúgnak valakit. Már annyira sok a méltatlankodó, hogy ki sem férnek az utcára. Hétvégén megbénult az ország, csak a köztévé meg a tv2 elhallgatta! De sebaj, holnap is van nap! Vannak még olvasatlan lapok Szrgya Popovics könyvében! Csak a forradalom fel ne falja hipsztereit!

antiinternáci 2019.01.21. 09:54:39

@kunzoo:

"Így van, valaki szerint a pokolba tartunk, mások szerint a mennyországba. Lehet ugyanarról a dologról van szó"

...
I heard the mission bell
and I was thinking to myself
It could be Heaven
or it could be Hell...

chrisred 2019.01.21. 09:58:59

@R.V.J.: 1990 óta mindig seggberúgnak valakit. Hány kormány bukott meg a tüntetések miatt?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 10:09:31

@chrisred:
Kormányt viszont leváltottak gigatüntetések után, igaz utoljára 2010-ben. De sebaj majd most!!!!! Nem is tudom marad-e egyáltalán fideszes az EP-ben az új ciklusban? Végre a magyar baloldal fogja fújni a passzátszelet európában!

alöksz róz 2019.01.21. 10:11:17

@6.Lenin: mindegy. ne éld bele magad ennyire a kommentelésbe szerintem :-)

chrisred 2019.01.21. 10:15:26

@R.V.J.: Viszont bármennyire is hatékony volt a ballib kormány az elkúrásban, a teljes gazdasági világválságot nem ők hozták létre a költségvetési törvényben, tehát pont az az ok-okozati láncolat hiányzik, ami a gondolatmenet lényege volt.

alöksz róz 2019.01.21. 10:16:52

@antiinternáci: "az ellenállás nem gyengül"
egyre kevesebb ember egyre hevesebb ellenállást fejt ki.
no pasaran :-)

6.Lenin 2019.01.21. 10:20:24

@alöksz róz:

Valamiért azért csak éreztél valamit, hogy....tényleg mind1, nincs jelentősége.
Kis öröm is öröm, és néha jól jön, mindenkinek (?)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 10:21:26

@chrisred:
Igen, én is hallottam ezt a követelést a tömegben: Világválságot! Világválságot!
Mennyi melót meg lehetne spórolni!

chrisred 2019.01.21. 10:25:50

@R.V.J.: Na, most vesztettem el végképp a fonalat. :)

Populista Pista 2019.01.21. 10:37:30

Ezeket a cikkeket előre megírhatták, aztán szétküldték hogy tessék megjelentetni, a "független" nyugati sajtóban. Úgyhogy az ő fülükben dörögnek az Aurora ágyúi, még jó hogy mi ebből semit nem hallottunk.

Bár újabban azt mondják a nagy októberi idején se dörögtek, ezt csak utólag találták ki a bolsik. Semit nem tanultak és semmit nem felejtettek.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 10:39:05

@chrisred:
Szerintem logikus, egy világválsággal hirtelen minden feltétel adott lenne az ellenzéki győzelemhez. Akárcsak 2010-ben. Mivel azonnal mindenki meggyűlölné a fideszt, még a szavazóbázis építéssel sem kellene bajlódni. Különben is sokan fájlalták az aktivisták közül, hogy míg ők a rabszolgatörvény ellen harcolnak, pont csak ők azok akik egy fillért sem kapnak a melóért!

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 10:49:55

Jézusom.

Ezen már tényleg csak röhögni lehet.

Szánalmas nézni is, ahogy Soros féle fake-news gyárak próbálják hülyíteni a külföldieket.

Alig lézengenek a tüntetők az utcán, erre benyögik hogy nem csökken az ellenállás. :DDD
:DDD

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 10:51:29

@Populista Pista:

A ballib hírhamisítóknak soha nem az igazat írják, már megtanulhattuk.
Index, Hvg 444 meg a többi hírhamisító ugyanarra a központi ukázra löki a hazugságot, mint az itt felsorolt fak-news gyárak.

lenörd hofstadter 2019.01.21. 10:52:37

Miért engedne? Amíg a közvélemény ezzel foglalkozik, addig az agyhalott rajongói tapsikolása közben napi szinten százmillákat lop el.

Populista Pista 2019.01.21. 11:07:56

@Minden ballib bérretteg:
A bolsiknak előre megírt forgatókönyveik vannak, és ezt tekintik valóságnak. Kreatív valóság vagy ordas hazudozás? A történelem a józanokat igazolta.

Most pont nem a hőbörgőknek áll a zászló. Elment gyakorlatilag a január, amikor lehetett volna még forradalmat csinálni hisztériakeltéssel a rabszolgatörvény ellen. Februárban jönnek a bérfizetések, mindenki látja hogy kamu volt az egész.

Megint lukat rúgott a Gyuri bácsi.

nemecsekerno_007 2019.01.21. 11:13:46

A túlóratörvény főképp a magyar kkv szektornak kedvez. Ez valakiknek nem tetszik...

nemecsekerno_007 2019.01.21. 11:14:59

@Minden ballib bérretteg: Ha melegfelvonulást szerveznének akkor arra is többen mennének ki :)))))

chrisred 2019.01.21. 11:33:41

@nemecsekerno_007: Mondjuk a kkv-knál dolgozó munkavállalóknak.

Populista Pista 2019.01.21. 11:38:34

A svájci hartáron kényszerrel lemondatott Nagy Ferenc és a kátránypapírba csomagolva jobb világra ķüldött Nagy Imre után itt a legújabb áldozat Nagy Blanka aki "kritizálta a kormányt" és ezért "mocskolták" ha igaz az oszták sajtó értesülése.

Már készülhet is a kislány a beszédre amit elmond a saját újratemetésén. LOL

nemecsekerno_007 2019.01.21. 11:46:02

@chrisred: "Mondjuk a kkv-knál dolgozó munkavállalóknak."

Gondolom egyenként megkérdezted mindegyiket. Ja, nem! Muhahahahahahhaa!!!

Ja, nem tudtad megkérdezni mert kint vannak már hetek óta a tüntetéseken! Ja, nem! Muhahahahahahahaha!!!!!

konrada 2019.01.21. 11:46:43

Szegény Lajosunk annyira belemerült az anyaggyűjtésbe, hogy még az előző napi híreket se tudta elolvasni...

(Ezért tette be sorba azokat a cikkeket, melyekben "az ellenállás nem gyengül"...;)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 11:49:28

@chrisred:
Látod még ezt sem értik! A törvény elfogadásával minden KKV-nek annyi új megrendelöje lett, hogy azonnal 400 túlórát fog rákényszeríteni az összes dolgozóra. Rádásul azok a szemetek, akiknek nincs elég megrendelöje majd raktárra termel, csak hogy kiszolgája a rezsimet és megalázza a dolgozóit!!!

chrisred 2019.01.21. 11:50:06

@nemecsekerno_007: Mert te az összes kkv tulajdonost megkérdezted?

chrisred 2019.01.21. 11:53:42

@R.V.J.: Mert ha mondjuk holnaptól törényben elrendelik, hogy bármikor felakaszthatnak a köztéren, neked semmi problémád nem lenne vele? Csak akkor támadna benned ellenérzés, amikor a nyakadba teszik a kötelet?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 12:10:49

@chrisred:
igen, ettöl a kormánytól még ez is kitelik! Szerintem a kötelet is kifizettetnék a kivégzettek családjával! Lefogadom, hogy a Pénztáros Lörincz rabszolgái túlóráznák az összes kivégzést! A fidesznek minél rosszabb annál jobb. Láttam a tüntetésen egy gyüjtöládát a "borzasztó és értelmetlen dolgok amit eltudok képzelni a fideszröl" én is dobtam bele párat, szerintem neked is lennének még jó ötleteid!

konrada 2019.01.21. 12:11:10

@chrisred:
...egyébként ez a túlóra-törvény egy eszköz egy lépéshez:
megteremti a törvényes lehetőséget a túlóra-kifizetés kifehérítéséhez.

Ezt a kormányt - jogosan! - lehet sok mindenért szidni, de például nagyon jól csinálja azt, ahogyan a fekete-szürke gazdaságot - természetesen önös, jól felfogott érdekükben: nagyobb adóbevétel, nagyobb mozgástér - a fehérítés felé tereli.

Ahogyan sorban vezeti be azokat a szigorításokat, amelyek megnehezítik az adócsalást (online pénztárgép, online számlázás, ekáer, és most a kötelező naprakész bejelentés a szállodáknál, stb...) úgy kerülnek újabb területek a központi ellenőrzés alá.
A következő lépések egyike a munkaidőnyilvántartás szigorítása lehet:
Az új túlóratörvénnyel "megkönnyítik" a vállalkozásoknak azt, hogy fehéren is túlóráztathassák a dolgozóikat, és "ne kelljen" zsebbe elszámolni a túlórát...

megvagyhadnagy 2019.01.21. 12:13:28

"Egész Magyarországon demonstrációk voltak "
..."tiltakozó hullámot váltott ki Magyarországon. "
..." lassan kikezdik a Fidesz támogatottságát"
... "a tudósítás idézi Gréczy Zsoltot"
Hazugság. Csúsztatás. Hangulatkeltés.
Grécy, mint hiteles forrás? Pfff...
Honnan tájékozódnek ezek a "mértékadónak" mondott lapok? Ezeket olvasva tényleg azt hiheti a külföldi, hogy forradalmi hangulat van Magyarországon.
Ti sem vagytok különbek mint a NER!

Populista Pista 2019.01.21. 12:14:57

@chrisred:
Orbán most influenzajárvánnyal tizedeli a lakosságot de a tervei között szerepel még a további tüntetések megakadályozása savasesővel. Nélküle az eső lúgos lenne.

Orbán személyesen felelős továbbá minden közlekedési balesetért amit Magyarországon gyártott autóval okoznak.

chrisred 2019.01.21. 12:30:06

@konrada: Nem értem a logikát. A vállalkozásnak miért érné meg, hogy bruttóban fizesse a túlórát, ahelyett, hogy nettóban adná? El tudok képzelni persze ilyen helyzeteket, mondjuk közbeszerzésen indul, és nem tud olyan statisztikai létszámot prezentálni, ami az adott teljesítéshez szükséges óraszámot kiadja. És akkor érthető a hároméves munkaidőkeret is, beírja az ajánlatában, hogy azért nem számolt túlóraköltséget, mert majd a feladat lebonyolítása után kiadja szabadságban a túlmunkában ledolgozott órákat. De ez csak tűzközeli haverok cégeire igaz, a többieknek továbbra sem érdekük, hogy bruttóban számolják el a túlórát, ha nem muszáj.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 12:40:12

@chrisred:
"A vállalkozásnak miért érné meg, hogy bruttóban fizesse a túlórát, ahelyett, hogy nettóban adná? ....De ez csak tűzközeli haverok cégeire igaz, a többieknek továbbra sem érdekük, hogy bruttóban számolják el a túlórát, ha nem muszáj."
Mi is ezen rögtünk a többiekkel a Lánchídon, hogy milyen értelmetlen ez a törvény. A magyar KKV-k nem érdekeltek a tiszta és átlátható müködésben, ezért a mindenkori magyar kormány feladata a SZÜRKEGAZDASÀG elösegítése!

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 12:47:11

Egyébként tényleg érdekel.

Ismer valaki egy embert, aki ismer egy olyat akit ténylegesen negatívan érint a törvény ?

Merthogy ha nincsennek ilyenek, akkor soha nem lesz 8 embertől több tüntető a Hősök Terén. :DDDD

chrisred 2019.01.21. 12:50:09

@Minden ballib bérretteg: Még nem találkoztál olyan emberrel, aki munkából él?

Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.01.21. 12:50:43

"mi azt jelzi, hogy az elégedetlenség immár nem csupán Budapestre korlátozódik. A megmozdulások az egész illiberális uralom ellen irányulnak és lassan kikezdik a Fidesz támogatottságát. "

Az eszement hazudozas kozben, csak azt nem teszi hozza, hogy az egesz orszagban osszesen legfeljebb 3 ezren tuntettek, ez volt a GIGA SZRTAJK. :)))))))

nemecsekerno_007 2019.01.21. 12:50:50

@chrisred: Na ez patt-helyzet.

... de az utcán nincsenek kint ezek a munkavállalók, csak a közszféra, a nyugdíjasok meg a diákok...

Homyak 2019.01.21. 12:51:38

@közíró MAXVAL bircaman:

"Soros küldi az embereit, de az kevés. "

Már megírtam neked, hogy azok után eléggé gáz sorosozni, hogy kiderült, hogy az egész mekkora kamu volt. Tegnap nagyon jól megfogalmaztam neked, hogy az általad osztott Soros a szervezetén keresztül majdnem többet adományozott, mint a többiek együtt véve.
Te pedig, aki senkinek sem segítettél csak a fotelból osztod a hülyeséget, és csak káros vagy az emberiségre nézve.

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 12:51:45

Azt olvastam hogy a lámpavas gyárban már ráálltak a 600-as túlórára, mert akkora igény mutatkozik a termékre!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.21. 12:51:46

@chrisred: " ... Mert ha mondjuk holnaptól törényben elrendelik, hogy bármikor felakaszthatnak a köztéren, neked semmi problémád nem lenne vele? Csak akkor támadna benned ellenérzés, amikor a nyakadba teszik a kötelet? ... "

Ezt bármire rá lehet húzni :-)

Mert ha mondjuk holnaptól törényben elrendelik, hogy bármikor összeházasodhatnak a homokosok, neked semmi problémád nem lenne vele? Csak akkor támadna benned ellenérzés, amikor a neked kell az egyikkel az anyakönyvvezető elé menned? :-)

VT Man 2019.01.21. 12:52:01

"Az ellenállás ugyanakkor rávilágít, hogy a gazdaságban szerkezeti gondok vannak, miután nincs elegendő munkáskéz"

Na mi lett a 10 millio kozmunkas-rabszolga orszagaval?

Eddig az volt a szoveg, hogy nincs munka, es mindenki rabszolga Orban alatt, havi 47 ezerert.

Most akkor mi az uj narrativa?

VT Man 2019.01.21. 12:53:54

@az EU pénzek zsákolója:
"megosztja veled cigány gazdád"

Ujabb rasszista baloldali szavazo. Eskuszom, a baloldaliak legalabb szazszor ciganyellenesebbek, mint a "naci jobboldal".

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 12:54:14

@Ellenzéki BOHOC kommandó: "egesz orszagban osszesen legfeljebb 3 ezren tuntettek,"

Akkor sokkal többen voltak mint a legutóbbi nyolc év nyilvános Orbán beszédein! Beleszámítva az importált lengyel testvérbirkáitokat is!

chrisred 2019.01.21. 12:56:04

@Magánvéleményem: Rossz példa. Statisztikailag nagyjából a társadalom 5%-a homokos, a többi meg nem. A munkáltatók/munkavállalók aránya viszont pont fordított.

konrada 2019.01.21. 12:56:36

@chrisred:
...amiért "megéri" nekik a pénztárgépbe beütni vásárláskor az áruk értékét, vagy amiért "megéri"használni az online számlázást, avagy ekáer-en bejelenteni az árumozgást...;))

(Ti.: ha lebuknak, úgy megb.sszák őket, hogy fülük ketté áll. Nem kell elhinni azt azért a KSH-nak hogy 400 mrd-al nagyobb lett a forgalom a vállalkozásoknál a II. félévben. A valóság inkább az, hogy akkortól él a kötelező online számlázás 100 rugó felett..;)

Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.01.21. 12:56:58

"Vagyis az ellenállás nem gyengül. "

Na ez legalabb igaz, nem gyengul. Mert ugyan az a 2-3 ezer ember tuntet mar 5-6 eve.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 12:58:13

@chrisred:

Én speciel nem ismerek olyat embert aki 200 órát túlórázik, csak a tűzoltó haveromat.
Akik pedig kifejezetten szeretnék hogy emeljék fel 400 órára, mert eddig ki kellett venni szabinak az extra idejüket.

konrada 2019.01.21. 12:58:39

@nemecsekerno_007:
...na meg a meghirdetett szombati túlmunkára kötelezett rabszolga NGO-sok, politikusok!
;))

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 12:58:58

@VT Man: "Eddig az volt a szoveg, hogy nincs munka, es mindenki rabszolga Orban alatt, havi 47 ezerert."

Azért lett munka te fidióta troll, mert közben egymillió magyar elhúzott. Ma már munkaerő nincs, mert nem akar senki az orbáni NER leprába visszajönni.
Nemsokára nálatok fidióta bértrolloknál is leépítés lesz, mert a hülyéket nem fizetik soká, aztán húzol te is Angliába mosogatni. Vagy mész a magyar közmunka világába, ha még annál is hülyébb vagy mint amennyi lerí rólald.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.21. 12:59:43

@nemecsekerno_007: Azért ne ess túlzásba! A Lakosság kb 25%-a (2 500 000 fő) nyugdíjas és kb 10%-a (1 000 000 fő) diák... ha ezt nézem, gyakorlatilag senki nem volt kint tüntetni mert ugye ha összesen voltak 3500-an az kb 1ezrelékük....

Nem a diákok és nem a nyugdíjasok tüntetnek, hanem a maszopiták és a kurcsányiták nyugdíjas és iskolai tagozata...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 13:00:10

@Fideszes vagyok tehát lopok:
egy bíró ismerösöm mondta, hogy amikor kormányváltás után használatba vesszük a lámpavasakat, az európai ügyészség mindenkit fel fog menti, vagy csak rövid közmunkára fog ítélni. Mondanom sem kell nagy éljenzés volt a válasz!

chrisred 2019.01.21. 13:00:38

@konrada: Az online kassza kötelező volt, erről meg magad is leírtad, hogy csak egy lehetőség.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:01:57

@Homyak:

Te beszoptad, hogy a Soros ártatlan, csakmert kampányt építettek rá ?

Épp ellenkezőleg. Azért rá építették a kampányt, mert ő testesítette meg a leginkább azt a szarrágó ballib hazaáruló migránsseggnyaló vonalat, amit ti a csicskái is képviseltek !

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 13:02:40

@konrada:

azért az röhejes, hogy ti éjjel-nappali műszakra befogott fidióta trollok azt se tudjátok hogy most tagadjátok hogy kell-e túlór´ázni, vagy ünnepelitek, hogy az emebrek még ennél is tovább akarnak a melóban rohadni.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.21. 13:04:09

@chrisred: naja, szándékosan sarkítottam :-)

DE valld be ŐSZINTÉN, neked is rosszul esne, ha az uccán a törvényre hivatkozva rádmutatna egy homokos, mert megteccett neki a segged, és azt mondaná, irány a közjegyző, házasodjuk... és ha ellenállsz, akkor feljelentene, hogy megfosztod őt a házasodás jogától :-)

Igazából arra akarok rávilágítani, hogy kettőn áll a vásár, a rabszolgatörvényhez is két fél kell, az egyik, amelyik akarja, a másik, amelyik beleegyezik.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 13:07:05

@Fideszes vagyok tehát lopok:
ezek a hülyék nem tudják, hogy minden cégnél mindig éjjel-nappal dolgozni kell, ha van munka ha nincs! Ha nincs munka, majd a vécét kell éjszaka túlórában pucolni!!! Ezt éljenzik a hülyék!!!

Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.01.21. 13:07:32

" A tudósítás idézi Gréczy Zsoltot, aki Esztergomban kijelentette, hogy 2019 az ellenállás és a lázadás éve lesz. "
" Budapesten „Elég volt”-tábla alatt meneteltek az emberek. Nagy Blanka arról beszélt szónokként"

Az bizonyara csak veletlen, hogy a Hosok teren tartott NYOLC emberes tuntetesrol nem szamoltak be. :))))))))))))))))))))))))))

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 13:08:56

@Minden ballib bérretteg: " ismerek olyat embert aki 200 órát túlórázik, csak a tűzoltó haveromat. Akik pedig kifejezetten szeretnék hogy emeljék fel 400 órára, "

Mondjuk az a veszély nem fenyeget téged, hogy a tűzoltó haverodnak a te lángeszedet kellene oltania.
A tűzoltónak ugyanis egész évben nincsen 200 effektív munkaórája, ez köztudott. Ha túlórázni akar, akor max. azért mert az egész napi készenléti ücsörgésben egyikük másikuk túl sokat veszt az ultin, aztán azt csak vissza kellene szerezni valahogy. Túlórában leülni és végigaludni a veszteség árát, ez a legkellemesebb módja a visszaszerzésnek.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:09:25

@Ellenzéki BOHOC kommandó :

Blanka és Gréczy, mint a külföld leghitelesebb tudósítói. :DDD

Aztán csak pislognak nagyokat 4 évente a ballib balfaszok, hogy szarrá verik őket, mert a valóság olyan messze áll a ballib hírhamisító gyáraktól, mint Makó Jeruzsálemtől. :DD

teéjesenmindegy 2019.01.21. 13:11:28

"A magyarok immár országszerte felvonulásokkal adnak nyomatékot követelésüknek, hogy a kormány érvénytelenítse a rabszolga törvényt, sőt, általános sztrájkkal fenyegetnek, így próbálva nyomást gyakorolni Orbán Viktorra. Tegnap több mint tucatnyi városban akadályozták a közlekedést, ami azt jelzi, hogy az elégedetlenség immár nem csupán Budapestre korlátozódik."

Szelestey "Féreg" Lajoson kívül van olyan hülye, aki komolyan veszi ezt a faszságot? Komolyan, ballibák, értem, hogy hülyék vagytok, de ennyire? Szóval tényleg úgy érzitek, hogy az 500 fős tüntetések után ti már egy lépésre vagytok a nyomásgyakorlástól?

Szerintem keménykedés helyett próbáljatok meg hangosan sírni, hátha megszán valaki titeket...

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:11:45

@Fideszes vagyok tehát lopok:

Nem az a kérdés hogy mit csinál, vagy mit nem, mennyit ücsörög, hanem hogy ő mit mondott nekem a túlóratörvény kapcsán.
És ő bizony azt mondta, hogy ő szeretné ha 400 óráig fizetnék ki, azaz kurvára nem kér abból hogy a ballib balfaszok elvegyék tőle ezt a lehetőséget !

Azaz kb senki se ismer egy darab embert se, akit hátrányosan érint a törvény. Kb ez az oka hgy 8-an tüntetnek a Hősök terén. :DDDD

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 13:12:52

@Ellenzéki BOHOC kommandó: "Az bizonyara csak veletlen, hogy a Hosok teren tartott NYOLC emberes tuntetesrol nem szamoltak be. :))))))))))))))))))))))))))"

Ahhoz képest hogy nincs se tüntetés, de ha van akkor is csak nyolc emberrel, a fidióta vezéreitek meg birka t´áborotok már két hete megállás nélkül fossátok össze a gatyátokat a témától. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Homyak 2019.01.21. 13:14:36

@Minden ballib bérretteg:

Soros biztos, hogy csinált nem túl etikus lépéseket (mivel üzletemberről van szó), de az egész propaganda, ami az elmúlt években megy egy merő nagy marhaság, amit csak az ostobák hisznek el.
Nem vagyok ballib (közelebb állok a jobboldali eszmékhez), migránspárti sem. Amúgy ha a narancs ködön túllátnál, akkor észrevennéd, hogy Soros sem a migránsok feltétel nélküli betelepítését javasolta.
A kampányt meg azért kellett ráépíteni, mert kellett egy ellenségkép, akivel riogatni lehet (hány ellenségünk is volt 2010 óta? IMF, EU, elmúltnyolcév, USA, stb..).

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.21. 13:14:45

@Homyak:

Nem derült ki, hogy kamu volt. Valamit nagyon benéztél.

chrisred 2019.01.21. 13:15:31

@Minden ballib bérretteg: Régebben korkedvezményes nyugdíjjal ismerték el a tűzoltóknál azt, hogy a szolgálat jellegénél fogva hozzátartozik a rendkívüli feladatellátás, a túlmunka, az ügyeleti beosztás stb. Az meg szerintem társadalmi érdek, hogy egy tűzoltónak ne kelljen túlvállalnia magát munkaidőben a tisztes megélhetéshez. Amikor szükség van a munkájára, legyen akcióképes és ne túldolgozott.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:15:58

@Fideszes vagyok tehát lopok:

Igazad van... Mi élünk párhuzamos valóságban, és ti olyan kurva sokan vagytok, hogy egy birkacsordára való is kijön belőletek.

Ezért szoptok évek óta a választáson igaz ?

Homyak 2019.01.21. 13:16:48

@Minden ballib bérretteg:

Amúgy elég gáz, hogy ilyen stílussal te Blankázol, amikor itt sem vagy képes kulturáltan megnyilvánulni..

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.21. 13:16:51

@Fideszes vagyok tehát lopok: Menj el tűzoltónak! Talán effektíve jobban fizet, mint a mostani kurcsányi bértrollságod :-)

Ismerek néhány tűzoltót, ez a 200óra effektív munka nettó hazugság. Sokszor van olyan, hogy bent alszanak a parancsnokságon, mert nincs idejük hazamenni. Kevesen vannak és sok a vonulás. És ez a vonulás nem az amikor a tüntikések a parlament elé sétálnak a hősök teréről....

Elég nyilas dolog részedről az az állítás/vélelmezés, hogy a tűzoltók munka idő alatt csak kártyáznak és/vagy alszanak, és hetente van 4 órányi munkájuk....

konrada 2019.01.21. 13:17:10

@chrisred:
Hol írtam le???

Javaslom neked, hogy olvasd el mindig a háttérhíreket is:
index.hu/gazdasag/2019/01/18/egyre_tobb_a_tuldolgoztatott_ember_a_munkaerohiany_miatt/

...és olvass a sorok között.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 13:17:59

@Fideszes vagyok tehát lopok:
Habony médiában már azt rebesgetik, hogy Orbán félelmében kivezényli hadsereget az ünneplö tömeg ellen, szóval bukósisak és szemvédö ajánlott a holnapi tüntetésen!!!!

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 13:18:53

@Minden ballib bérretteg:

Persze, azt számít hogy mit mondott. Orbán meg azt mondta neked, hogy te vagy Európa esze meg fénye, az egész világ terád irigykedik. És te vagy az egyetlen ország amely nem lesz Soros gyarmat mert már egész Európa az. Te meg a hibbant agyaddal beszopod. Mert mondta. Ráadásul még terjeszted is hogy mindenki lássa, hogy mekkora hülyék lakják az országot .

Homyak 2019.01.21. 13:18:58

@közíró MAXVAL bircaman:

"Nem derült ki, hogy kamu volt. Valamit nagyon benéztél."

Tök jó, hogy ami tegnap történt arra már nem emlékszel. Amúgy tegnap sem tudtál már erre a kommentemre válaszolni, most is csak hebegsz-habogsz..

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:19:25

@Homyak:
Tisztázzuk akkor a tényeket.
- Soros segített a zsidók vagyonának elkobzásában.

- Bedöntött több devizát, és bankot spekulánsként

- 2015-ben megírta az úgy nevezett Soros-Terv-et, aminek létezését ma is tagadják a ballib balfaszok, holott itt olvasható:
www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

- Soros-Clinton Amerikai admisztráció volt az, aki aktívan pénzelte és támogatta az Ukrajnai és Macedon puccsot is.
A Macedon puccs pénzügyi támogatása kapcsán szenátusi meghallgatás is volt.
Fel is vásárolták mindkét ország erőforrásait bagóért a klientúrájával (Pl Gazprom elnökség), a létrehozott bábkormányok segedelmével, és milyen jó lett az embereknek. Ja nem.

- Az ő szervezetei írták a szoftvert, ami aktívan cenzúrázza a jobboldali tartalmakat. Másik szervezetével meg azt kutatja, hogyan lehet manipulálni mesterséges intelligencia segedelmével a közösségi hálózatokon keresztül a politikai preferenciákat.

És ez az a téma, ami félelmetesebb minden diktatúrától.
Javaslom ezeket elolvasni:
mediaequalizer.com/jeff-reynolds/2017/08/silencing-all-opposition-voices-inside-the-media-matters-playbook
Media Matters a 49 oldalas (2017.január), Demokráciaügyek: Stratégiai cselekvési terv elnevezésű feljegyzésben, ami 4 éves cselekvési terv, éppen ezt javasolja, hogy cenzúrázzák a jobbolali véleményeket.

www.lokal.hu/2018-03-soros-pen%C2%ADzelte-fa%C2%ADce%C2%ADbook-cen%C2%ADzor-a-hvg-ujsagiroja/
Correctiv szerződést kötött a Facebookkal az "álhírek" eltávolítására, mely céget Soros támogat.
Nekik dolgozik pl egy HVG-s újságíró is.

konrada 2019.01.21. 13:20:02

@Fideszes vagyok tehát lopok:
Ne magadból indulj ki!
Én tényleg sajnállak azért, mert neked kötelezően kell ide írnod túlórában a rabszolgatörvény miatt, de ne másokon akard ezt a frusztrációd levezetni...

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 13:20:15

@Magánvéleményem: "Menj el tűzoltónak! Talán effektíve jobban fizet, mint a mostani kurcsányi bértrollságod :-)"

kurcsányi bértroll a te jó édes anyád!

Ellenzéki Tüntető 2019.01.21. 13:21:15

@Minden ballib bérretteg: valójában egy igazi liberális azért tüntetne, hogy ne legyen 400 óra felső korlát SE, ugyanis az állam a lehető legkevésbé szóljon bele abba, hogy az emberek mikor mennyit dolgozhatnak.

De ilyenkor látszik a ballib kettősség: ha kell, a versenyre, szabadságra és a tőke érdekére hivatkozunk, ha meg ez nem jön be, akkor elfelejt, B oldal fel, szegény munkásemberek, rohadt burzsujok.

MSZP Magyar Szemkilövők Pártja 2019.01.21. 13:21:40

"Orbán aligha enged a rabszolga törvény ügyében,"

Amekkora tüntetések vannak, akár simán 800 orára is emelhetné.

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 13:22:06

@Magánvéleményem: "Kevesen vannak és sok a vonulás."

Állandóan égnek a házak, állandóan szélvihar és katasztrófa van.
Na jó pihizz le, te szerencs´étlen fedett fidióta troll.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:22:23

@Homyak:

Már boccs, de az O1G-ző geci ballibekkel a kutya se akar normálisan beszélni.

A balfasz ballibek azt hiszik, csak ők gecizhetnek. Pedig nem. MInden egyes gecizés, duplán hullik vissza a ballib majmokra, és ez így van jól !

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.21. 13:23:03

@Fideszes vagyok tehát lopok: Hát, Ő sajnos már nem él. Bár élne és naponta vitatkozhatnék vele...

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 13:26:57

@Minden ballib bérretteg:

Ezt nem adta oda nektek Takony Árpi troll vezéretek olvadsgatni? M´ég ő is fizetett Soros ügynök!

Rengeteg pénzt kapott Sorostól a Fidesz és személyesen Orbán

Többször írtunk már mi is arról, hogy a nagyobbik kormánypárt prominensei vagy a Fideszhez közel állónak mondható emberek közül hányan és kik profitáltak Soros György és alapítványa ténykedéséből. Közéjük sorolható Orbán Viktor, Lázár János, de például Schmidt Mária vagy Habony Árpád is.

A Magyar Narancs most viszont azt is összeszedte, hogy pontosan mennyit köszönhet a párt a milliárdos befektető filantróp tevékenységének.

A Rajk- és a Bibó-szakkollégium, melyekből a Fidesz is kinőtt, összesen 11,8 millió forintot kapott a 80-as évek végén, ami mai értéken számolva nagyjából 231 millió lenne.

A Fidesz maga (még nem pártként) közel 4 millióhoz jutott a Soros Alapítványtól, ami mai értéken majdnem 125 millió. Ebből jutott az országos hálózat kiépítésére is, irodákra, irodaszerekre, berendezésre.

Orbán Viktor 88 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásából alapított Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, ’89 augusztusában azt nyilatkozta a HVG-nek, hogy 10 ezer forintos ösztöndíjat kap havonta közvetlenül az alapítványtól és még 5-10 ezret a szintén Soros-pénzből alapított Századvég című folyóirat szerkesztéséért. Ha összesen 20 ezerrel számolunk, az ma 310 ezer forint lenne.

1989 szeptemberében Orbán Viktor Soros-ösztöndíjasként Oxfordba utazott, ahol a Pembroke College-ben kutatási témája „a civil társadalom eszméje az európai politikai filozófiában” volt.

Deutsch Tamás szintén Sorosnak köszönhetően járt egy Magyarországon és Angliában működő menedzseriskolába, valamint a University of Tennessee-n.

Kövér László is az alapítvány támogatásával kutatta a közép-európai társadalmi mozgalmakat.

Németh Zsolt és Szájer József Oxfordban tanult.

Schmidt Mária két társával együtt összesen 1,35 milliót, mai értéken több mint 30 millió forintot kapott egy kutatásra. Egy jeruzsálemi konferenciaútját is az alapítvány fizette, majd az Indiana Universityn is tanulhatott.

A ma szintén tele szájjal sorosozó Kósa Lajos 250 dollárért vehetett részt ’88-ban a dubrovniki nyári egyetemen, ezekből a kurzusokból nőtt ki később a CEU maga.

Fellegi Tamás mai értéken számítva 2,5 milliót kapott arra, hogy a Connecticuti Egyetemen PhD-zzen.

Bába Iván, a második Orbán-kormány külügyi államtitkára mai értéken 3 millióból kutatott, majd ő lett a Kelet-Európa Kutatócsoport vezetője.

Hörcsik Richárd, a Fidesz korábbi frakcióvezető-helyettese ’87 és ’89 között havi 5 ezer forintos (ma nagyjából 105 ezer lenne) ösztöndíjban részesült.

Cséfalvay Zoltán harmadmagával végzett palóckutatást, és portugál konferenciára is utazott, összesen – mai értéken – 4 millióból.

Soros-ösztöndíjas volt a lex CEU-t a minap államfőként szignózó Áder János is, de a támogatás mértéke nem ismert.

Habony Árpád a Soros Alapítvány által hétmillióval megtámogatott könyv- és papírrestaurátor-képzésre járt.

Nem apanázst kapott, hanem közvetlenül a szervezetnek dolgozott Mikola István, Stumpf István, Sólyom László, Jeszenszky Géza, Chikán Attila.

A CEU-n tanított Illés Géza, és oda járt Kovács Zoltán kormányszóvivő és Kumin Ferenc New York-i főkonzul. Berzétei Ákos külügyi helyettes államtitkár jelenleg is ott tanul
– emlékeztet a Magyar Narancs.

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 13:28:18

@Minden ballib bérretteg:

Le se szarom idiótám, hogy mi hullik oda meg vissza a ballibek fejére. Ezzel a problémáddal menj orvos bácsihoz.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.21. 13:28:24

@Fideszes vagyok tehát lopok: Te ostoba f@sz vagy. Ha tudnán hányféle dologhoz kell vonulnia egy tűzoltónak, nem védenéd a védhetetlent, TE baromállat!

Ha két attó összeütközik és a kifolyt belű hullát ki kell venni a kocsiból, biztos papot fognak hívni és attóval együtt rendeznek temetést. AA viharban kidőlt fa, a vízzel elöntött pince, kukatűz, füstölő ház, súlyosabb balesetek (nem csak közlekedési), stb... mind nekik adnak munkát, TE retardált kretén! Ne védd a védhetetlent, mert rég volt ekkor mocsok ezen a környéken, mint amit közreadsz!

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:29:54

@Fideszes vagyok tehát lopok:

Ez is igaz. Soros számtalan politikust támogatott. Külföldön és itthon is. Azokról akik hűségesek maradtak hozzá, később is, az Open Society nevű alapítványa listát is vezet:

Íme a lista amit ő maga vezet, a megbízható EP képviselőiről, akiket pénzel alapítványain keresztül, vagy máshogy:

legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Minő véletlen hogy ezek a migránsseggnyaló, és az országot támadó seggfejek elsősorban. Sargentinivel, meg Verhoffstadtal az élen.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:32:34

@Magánvéleményem:

Nyílván nem szereti a tűzoltókat, mert a tűzoltóknak érdeke a 400 órás túlóra törvény többek között.
Ő meg hisztizni szeretne, mert forradalmasdit játszani, és le se sszarja azokat, akiket a törvény ténylegesen érint.
Mert akkor nem lenne oka tüntetni.

Homyak 2019.01.21. 13:33:06

@Minden ballib bérretteg:
"Már boccs, de az O1G-ző geci ballibekkel a kutya se akar normálisan beszélni.

A balfasz ballibek azt hiszik, csak ők gecizhetnek. Pedig nem. MInden egyes gecizés, duplán hullik vissza a ballib majmokra, és ez így van jól ! "

Nem rémlik, hogy én valaha is így nyilvánultam meg, tehát ezt a magyarázkodást nem fogadom el. Soha nem szidtalak se téged se mást, ergo csak bocsánatkérést fogadok el, magyarázkodást nem.

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 13:35:24

@Ellenzéki Tüntető: " valójában egy igazi liberális azért tüntetne, hogy ne legyen 400 óra felső korlát SE, ugyanis az állam a lehető legkevésbé szóljon bele abba, hogy az emberek mikor mennyit dolgozhatnak. "

Az azért nem mindennapi, hogy ez a fidesz honnan szedi össze ezt a rengeted balfasz hülyét mint ti vagytok?

Az se világos, hogy a magad fajta illibbant mit aggódik a liberális dolgokért , vagy azért amit a hülye agyaddal annak hiszel, hogy az meg libsi érték.

Azt viszon látom, hogy nálatok hibbant fidiótáknál a z "Isten, haza, család"-ból mára az

Istenböl Orbán lett,

a Hazából a NER rezsim,

a Családból meg semmi, mert benn kell maradni egész évre túlórázni, aztán már hazamenni sincs idő.
Aztán még csodálkozik a vezér, hogy nem születnek NER gyerekek.

Nem ezt hívják nálatok illibbant birkáknál NEMZETHALÁLNAK?

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:35:27

@Homyak:

Miért van azzal bajod, hogy az "O1G-ző geci ballibekkel a kutya se akar normálisan beszélni." ?

Ha te nem tartozol közéjük, akkor mi a gondod azzal, hogy őket le se szarom ?

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.21. 13:38:07

@Homyak:

Arra is jól emlékszem, ami évekkel ezelőtt zajlott. Kiváló a memóriám.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:38:55

@Fideszes vagyok tehát lopok:

A karaván halad, a balfasz ballib kutya meg ugat.

Egészen hozzászoktunk 9 év alatt, és még legalább eddig szopni fogsz szerencsére, mint az elkúró haverjaid is. :DDD

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 13:39:02

@Minden ballib bérretteg: "Íme a lista amit ő maga vezet, a megbízható EP képviselőiről,"

De szép fake weboldalt meg fake tartalmat csinált a Kreml! Orbán balfaszai ezt tényleg beszopják!

Amúgy te meg a Kubatov listán vagy rajta, az meg sokkal égőbb. Ráadásul az meg nem hamisított!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.21. 13:39:04

@Homyak:

S tgenap is válaszoltam neked. Te viszont nem: hol olvastad ki az interjúból, hogy nem igazak a Sorosra mondott vádak?

Homyak 2019.01.21. 13:39:19

@Minden ballib bérretteg:

Javaslom neked, hogy élj forráskritikával. Anno a konzulensem belekötött szakdolgozatom egyik részébe, megkérdezve hogy ezt honnan szedtem. Elmondtam melyik honlapról, mire visszakérdezett, hogy azt ki lektorálta. Miután mondtam, hogy senki, csak annyit mondott, hogy az internetre bárki írhat, ezért legyünk kritikusak.
Amiket te belinkeltél az egy hiteltelen fideszes média, és egy nevesincs blog.
Ilyenek vannak bal és jobb oldalon is, de könyörgöm, vegyük már magunkat komolyan.

chrisred 2019.01.21. 13:43:21

@Magánvéleményem: Értem, szóval a dramatizálás kedvéért kerültek bele a homokosok. Igazából én azt se szívesen vállalnám be, ha az ellenkező neműek közül nem lenne választtási lehetőségem. :)

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 13:45:56

@Minden ballib bérretteg: "Egészen hozzászoktunk 9 év alatt, és még legalább eddig szopni fogsz szerencsére, mint az elkúró haverjaid is."

Idióta, én leszarom az orbáni meg a gyurcsányi elkúrókat is. Az a lényeg, hogy kúrják el, mert annál jobban tudok akokr rajtatok röhögni. És annál több kuncsaftom van.

Nincs még egy ilyen idióta nép, amelyik ellenzékben azon görcsöl hogy hogy merte a másik elkúrni, majd amikor a hatalmon a sajátjai kúrják el, akkor még örömtáncot is lejt.

Én meg annál jobban röhögök hogy minél jobban elkúrják, mert a NER nem a libsiket meg a gazdagokat szopatja, hanem titeket, nincstelen proli birkákat. Nekem aztán egy perc túlóra se kell, hogy annyi jövedelmem legyen, mint nektek fidióta trolloknak háromévnyi túlórával sem.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:46:13

@Homyak:

Röhejes vagy. MIndenki tudja, hogy a Facebook akttívan cenzúrázza a jobboldali tartalmakat. A 888-at pl rendszeresen. Mocskos cenzúrázó gecik a ballibek az egész világon, és Soros és szervezetei segítik ebben a Facebook-ot.
Ráadásul ők maguk írták (Soros szervezete) hogy cenzúrázni kell a jobboldali tartalmakat.
Media Matters a 49 oldalas (2017.január), Demokráciaügyek: Stratégiai cselekvési terv elnevezésű feljegyzésben, ami 4 éves cselekvési terv, éppen ezt javasolja, hogy cenzúrázzák a jobbolali véleményeket.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.21. 13:47:25

@Minden ballib bérretteg: Oszt mégis a gazdád engedett be több,mint 20 ezer migránst.
De nyugodt lehetsz,mert ők legalább kerestek rajta.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 13:49:22

@Minden ballib bérretteg: "2015-ben megírta az úgy nevezett Soros-Terv-et"

Bazmeg, írt egy cikket, hogy szerinte mi a teendő, ha akarod, megfogadod, ha akarod nem. A geci gazdád meg erre építette a hazugsághadjáratát, és te simán beszoptad. :))

"A Fidesz kampánytanácsadója elmondta, hogyan csináltak Sorosból démont"

index.hu/belfold/2019/01/14/elmondta_a_fidesz_kampanytanacsadoja_hogy_csinaltak_sorosbol_demont/

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 13:53:11

@Minden ballib bérretteg: "a Facebook akttívan cenzúrázza a jobboldali tartalmakat. A 888-at"

A 888 nem jobboldali, hanem hazug bolsevik fideszes. Nem cenzúrázni kéne, hanem betiltani, minden hazugsággyári munkást bedutyizni. Jobboldali tartalom nincs Magyarországon. Ne is legyen, csak független újságírás.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:57:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A hírhamisító geciken márcsak röhögni lehet az Indexnél.
A kampánytanácsadó elmondta, hogy a kampány során mik a szempontok:
- egyszerű érthető üzenetek
- egyszemélyes ellenségkép kialakítása
- központban a finánctőke, bevándorlás ellenesség

Erre a Soros seggnyaló újságíró levonta a következtetést, hogy szegény Soros bácsit alaptalanul rágalmazták.
Holott ennek éppen az ellenkezője igaz.
Ő volt a legalkalmasabb célpont, és jó okkal.

Sorosnak migránsseggnyalásban, politikusok lefizetésében, puccsok megszervezésében, spekulációban, devizák bankok bedöntésében, cenzúrázásban, usíztásban, .... nincs párja.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 13:58:24

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Értem hogy te örülsz a cenzúrázásnak, csak furcsa hogy ezt így be is vállalod a csekély agyaddal.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 14:01:04

@Minden ballib bérretteg: A geci átbaszta a fejedet a palánkon. Mindenki tudta, csak te nem. Kiderült. De te továbbra is nem a szemednek hiszel, hanem a geci gazdád hazugságainaknak. Nem vagy te fisódeSS szavazó. Te szektatag vagy, mint a DK-s nyuggerek. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 14:02:25

@Minden ballib bérretteg: Örülök, persze, hogy nem engedik az ordas hazugságok terjedését. Látod, te is kritika nélkül minden fasságot beszopsz. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 14:04:09

@Minden ballib bérretteg: "A hírhamisító geciken márcsak röhögni lehet"

A hírhamisító Papp Dánielen? Igen. Meg rajtatok, hogy minden fasságot beszoptok, amit hazudik nektek. :))

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 14:05:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te olyan hülye vagy mint a segg.
Közismert hogy Soros megírta a 2015-ös és 2016-os tervét is.
Hogy támogat migráns hurcolászó szervezeteket,
Hogy listáz 224 darab számára megbízhatónak titulált EP képviselőt, akik szintén az EU migránsokkal történő telepakolását szeretnék elérni, és ezen dolgoznak.
Hogy bankokat, cégeket, devizákat döntött be.
Hogy puccsot robbantott ki Macedóniában, Ukrajnában, és bánkormányt hozott ott létre.
Hogy egy tetves geci aki álcivilek segedelmével mindenhol a politikai és gazdasági pecsenyéjét sütögetni, a magadfajta fizetett csicskái segedelmével.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 14:07:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Az Indexes hírhamisító gecikről van szó, és ezt te is pontosan tudod. Ezeknek már azt se lehet elhinni amit kérdeznek. A 444 és HVG-s szintű fake-news gyárakhoz hasonlóan.

Homyak 2019.01.21. 14:08:06

@Minden ballib bérretteg:

"Miért van azzal bajod, hogy az "O1G-ző geci ballibekkel a kutya se akar normálisan beszélni." ?

Ha te nem tartozol közéjük, akkor mi a gondod azzal, hogy őket le se szarom ? "

Olvasd el, hogy mi volt az első hozzászólásod hozzám, és meg tudod mi a baj..

morph on deer 2019.01.21. 14:10:26

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
“De nyugodt lehetsz,mert ők legalább kerestek rajta.”

És azért is nyugodt lehetsz, mert ezt is majd te fogod visszafizetni, ha lejárnak a kötvények.
Mert azt ugye tudod, hogy a letelepedési összeg plusz kamat visszajár, csak a “kezelési költség” nem, amit Rogán (és) haverjai zsebeltek be...
Szóval qrva nagy biznisz.
Nekik.
Csak a maradék 9,5 milliónak nem, dehát az miért is érdekelné őket, ha a birka érdekelteket sem érdekli, hogy már megint átcseszték őket...
Na ja, ez “nemzeti” átcseszés volt, az meg mindjárt más.
Ja.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 14:12:02

@Homyak:
Éppen ez volt az, amit te is idéztél.

Homyak 2019.01.21. 14:13:09

@Minden ballib bérretteg:
"Röhejes vagy. MIndenki tudja, hogy a Facebook akttívan cenzúrázza a jobboldali tartalmakat. A 888-at pl rendszeresen. Mocskos cenzúrázó gecik a ballibek az egész világon, és Soros és szervezetei segítik ebben a Facebook-ot.
Ráadásul ők maguk írták (Soros szervezete) hogy cenzúrázni kell a jobboldali tartalmakat.
Media Matters a 49 oldalas (2017.január), Demokráciaügyek: Stratégiai cselekvési terv elnevezésű feljegyzésben, ami 4 éves cselekvési terv, éppen ezt javasolja, hogy cenzúrázzák a jobbolali véleményeket. '

Mondom, hogy ne higgy el mindent kritika nélkül. A 888-at meg nyugodtan cenzúrázzák csak. Az a valami az újságírásnak csúfolt írogatás legalja. Újságíró, meg akinek van igényessége nem használ ilyen szavakat, mint "tüntike" meg "ballibsi", stb.
Egy kicsit legyél már elfogulatlanabb, és akkor meglátod, hogy nem csak baloldalon, de jobboldalon is sok a hamis "hír", de te sajnos nagyon elfogult vagy.

arabok balrol 2019.01.21. 14:13:20

"Orbán aligha enged a rabszolga törvény ügyében, de a tiltakozás árthat nagyra törő európai terveinek"

Bezony az elmult 10 evben is sokat artott....muhaha

Homyak 2019.01.21. 14:15:27

@Minden ballib bérretteg:

Segítek, ezt írtad le nekem elsőre:
"Te beszoptad, hogy a Soros ártatlan, csakmert kampányt építettek rá ?

Épp ellenkezőleg. Azért rá építették a kampányt, mert ő testesítette meg a leginkább azt a szarrágó ballib hazaáruló migránsseggnyaló vonalat, amit ti a csicskái is képviseltek !"

Azaz kapásból soroscsicska migránssegnyalónak hívtál. Ezért illene bocsánatot kérned.

arabok balrol 2019.01.21. 14:16:14

@Homyak: A baloldalon es a jobboldaon is sok a hamis hir, igy igaz.

A ballipsik pluszban csodbe vittek az orszagot, nem 1x, nem 2x.

Egyeb kerdes?

Homyak 2019.01.21. 14:18:18

@közíró MAXVAL bircaman:

"S tgenap is válaszoltam neked. Te viszont nem: hol olvastad ki az interjúból, hogy nem igazak a Sorosra mondott vádak?"

Nem olvastam, mert későn írhattál. Az interjúban az volt, hogy kellett egy ellenségkép, amire nagyon jó volt Soros, mert messze van, üzletember és lehet démonizálni. Egy szóval rá lehet építeni egy hazugság áradatot.
Te ezt szó nélkül elhitted, pedig kettőtök közül te vagy a károsabb az országra nézve, mert propagandát terjesztesz.

Világít a torony 2019.01.21. 14:21:21

@6.Lenin: Orvosért az agyhalottak eltökéltsége kiállt, bár feleslegesen. A fidiódroidokon semmi nem segíthet. Még maga Óz sem.

we dont want arabs here..So what 2019.01.21. 14:21:37

azt valahogy mindig elfelejtik megírni a nyugati sajtóban hogy mondjuk 8 ember a Hősök terén..500 a Lánchídnál..200 ( a fele zsíros kenyér junkie jött ment ) a Gundelnél...és ha mind összeröfentek egy csoportba kiegészülve az országos szakszervezetekkel akkor voltak 5 ezren..egy 2.5 milliós városban.. A számokat nem én találtam ám ki :) az index.hu közvetítésén számolgatta az index.hu kollégája :) Bekaphatjátok. Ez az ország se liberális se baloldali nem lesz a következő néhány évtizedben.

Homyak 2019.01.21. 14:22:19

@arabok balrol:

"A ballipsik pluszban csodbe vittek az orszagot, nem 1x, nem 2x.

Egyeb kerdes? "

Mikor is mentünk csődbe? Az tény, hogy voltunk nehéz helyzetben a válság idején, amit aztán Bajnai rakott rendben (érdekes ezt anno Orbán is elismerte, csak azóta próbálja tagadni).
Amúgy meg az tény, hogy a baloldal elég nehéz helyzetbe navigálta az országot ( egyszer), de Orbán aztán mindig verte a mellét arra, amit a gyűlölt ballibek (a Bokros csomaggal) meg később Bajnai felépített.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 14:23:52

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"Oszt mégis a gazdád engedett be több,mint 20 ezer migránst."
De jó! Migránsok majd gyorsan beilleszkednek és a baloldara fognak szavazni, lehet már az EU-s választást is mi nyerjük!!!!

arabok balrol 2019.01.21. 14:25:43

@we dont want arabs here..So what: 70 letszamfeletti lipsit most takaritanak ki az ELTE bolcseszkararol, nemsokara ok is itt fognak posztolni...:) vagy mar most is

Trump igerte hogy lecsapolja a mocsarat, Orban meg csinalja.

Bravo!

morph on deer 2019.01.21. 14:26:29

@Minden ballib bérretteg:
“a tűzoltóknak érdeke a 400 órás túlóra törvény”

Ez senkinek nem érdeke.

Az LENNE az érdek, hogy a tisztességes nyolc órai munkáért járó bérből tisztességesen meg lehessen élni, tudod?

Csak az úgy nem működik, hogy egy idióta eldönti, hogy márpedig szolganép lesz a magyar, éhbérért majd mi leszünk Európa swetshopja.

Aztán ha az, aki ebben a rendszerben robotol még olyan hülyeséget is a fejébe vesz, hogy talán emberhez méltó körülményeket, netán jövőt akar biztosítani a családja és a leszármazottjai számára, akkor szakadjon bele a túlmunkába, ha ragaszkodik az ötletéhez.

Aztán majd megtanulja, hogy vegye tudomásul, hogy orbán már eldöntötte, hogy mi lesz a gyerekei sorsa, kár próbálkoznia. Kell a dolgos cselédnép, hogy termelje a lopnivalót, az nem úgy van, hogy egyénieskedünk, kedves NERtársak az úrban...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.21. 14:26:54

@morph on deer: Én tudom csak a birkáik nem értik.
De azért tapsikolnak örömükben,mert szeretik ha a szájukba szarnak.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.21. 14:29:39

@morph on deer: Mennyit is kerestek rajta eddig?160-180 milliárdot?
De ez a birkáiknak még belefér.

arabok balrol 2019.01.21. 14:30:37

@Homyak: Ja, egyszer a 80as evekben ment csodbe magyarorszag, aztan Hiornek alatt, aztan meg Bajnai alatt (miniszter volt).

Orban 12 eve alatt soha nem adta tovabb az orszagot nagyobb GDP aranyos adossaggal mint amivel atvette.

Ennyi. Azt pofaznak a nyuves lipsi bolsik amit akarnak, mar mindenki tudja mire kepesek.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.21. 14:33:58

@arabok balrol: Bokros,bajnai,világgazdaság.
Ezek segítettek a tehetségtelen nímand gazdádnak.
Akivel egy félbolond fletó ezt csinálta:
www.youtube.com/watch?v=3zPGc4iOdOE

konrada 2019.01.21. 14:34:50

@morph on deer:
...sőt a világbéke és az ingyen sör.

...de maradjunk a realitás talaján....

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 14:38:04

@morph on deer:
èn is ilyen sötéten látom a jövöt. A habony újságban már azt írják, hogy a rabszolgatörvény következö módosítása a gyerekek munkába állításáról fog szólni!!!
Kínai és Malayziai elemzök már az aggodalmukat fejezték ki, hogy a legnagyobb cégek sweatshopjait már elkezdték Magyarországra költöztetni!!! Egy elözö hozzászóló, azt hiszem @christred már azt hallotta, hogy nyívános akasztások is lehetnek, ha valaki ellenáll!!!

Homyak 2019.01.21. 14:43:04

@arabok balrol:

Hornék egy elcseszett privatizáció utáni rohadó gazdaságot kaptak meg, amit a Bokros csomaggal raktak rendben (nem véletlen, hogy a módszereiből egyetemi tananyag lett).
Bajnai pedig az elődei által elcseszett országot rakott rendbe (ebben igazad van, azt tényleg a szocik cseszték el).

Az államadósságról: nézd meg a linket. A legjobban pont Hornék csökkentették. Aztán Orbánék ebből éltek, és a ciklusuk végére ők is elkezdték növelni:

hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1ga

6.Lenin 2019.01.21. 14:45:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ahmed H éppen kérót keres és simogatásra vágyik, mert sokat sírt, meg imádkozott.
Fogadd be, és még a szexet is átveszi a kéródban.
Óriásit nyernél a pacákkal.

Mi a lakcímed?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 14:46:20

@Homyak: "Hornék egy elcseszett privatizáció utáni rohadó gazdaságot kaptak meg"

Én akkor külföldön voltam, nem követtem az eseményeket, csak foszlányokat hallottam. Milyen bűnei voltak az Antall kormánynak, és mit gondoltok a Horn kormány lopott-e?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 14:51:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
El tudod képzelni, hogy a fideszen kívül más is lop??? Ugyan már! Ha nem lett volna akkoriban minden sokkal jobb, akkor nem is jöttél volna Magyarországra nem???

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 14:55:12

@Minden ballib bérretteg: "Közismert hogy Soros megírta a 2015-ös és 2016-os tervét is."

Igen. Írt két cikket. Sőt, még sokkal többet. Írtak mások is. Még annál is többet. És?

Az a baj veletek hazaáruló fideSSfasszopókkal, hogy még a szocializmusban éltek. Nektek bűn, ha valaki befekteti a pénzét, és az neki hasznot hoz. Ti csak azt fogadjátok el, ha valaki az egész országtól lop, azt egyenesen kurucos erénynek tekintitek. A jótékonykodást, patriotizmust nem ismeritek, azt is imperialista csökevénynek tarjátok. A bolsevik geci gazdátok visszahozta a Kádár rendszert, élvezzétek. Csak sajnos visszahozta vele együtt a gazdasági lecsúszást is. Az EU legszegényebb állama Magyarország. És ami az igazi Kádár korban tartotta valamennyire magát, az oktatás és egészségügy, azt a geci gazdátok tönkretette.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 14:58:02

@R.V.J.: "El tudod képzelni, hogy a fideszen kívül más is lop?"

A geci tolvajkodás olyan, mint a Nap. Ha jobban megnézed, nem látsz tőle semmi mást. Akkora mennyiségben fosztogatja az országot, hogy más patkányságok hozzá képest jelentéktelenre zsugorodnak. Mi egy Tocsik ügy a geci országfosztogatásához képest?

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.21. 15:00:41

@Homyak:

Soros kártékony tevékenysége tény. S ő régiónk fő háttérhatalmista bábmestere. Mindez tény.

Azaz a kampány alapja igaz.

Az kétségtelenül túlzás és NEM igaz,hogy MINDEN mögött ő áll.

Azaz csúsztatás, nem hazugság.

A kampányhoz egyértelmű üzenet kell. Az nyilván nem lenne sikeres üzenet, hogy "Soros a felelős problémáink 39 %-áért", s jobb az, hogy "állítsuk meg Sorost!".

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 15:04:10

@R.V.J.: "a rabszolgatörvény következö módosítása a gyerekek munkába állításáról fog szólni"

Azt nem meri a geci meglépni. Illetve megcsinálhatja, de csak azért, hogy utána kivehesse, és bociszemekkel mondhassa a rettegő és nyomorgó választóinak, hogy látjátok, milyen jó vagyok hozzátok. :))

Pedig közibük is lövethetett volna. :))

rasztaszív 2019.01.21. 15:04:23

@Homyak: "ebben igazad van, azt tényleg a szocik cseszték el"

még abban sincs igaza.a 2002-es alacsony adósságot az tette lehetővé,hogy egy rakás nagyberuházást befagyasztottak,amit a szocik pótoltak,és ez tolta az ő hiányukat.

konrada 2019.01.21. 15:06:08

@Homyak:
"Hornék egy elcseszett privatizáció utáni rohadó gazdaságot kaptak meg"
amely attól volt elcseszett, hogy a 90-es spontánprivatizáció és kárpótlási törvény alapján a nómenklatúra elprivatizálta az országot. (A törvény elfogadásakor Horn kormánytag volt!)

"amit a Bokros csomaggal raktak rendben "
Aminek az egyik legvastagabb pontja volt a még megmaradt vállalatok jó részének a kiárusítása (akkor lehetett 4 milliárdos eszközértékű-milliárdos éves bevételű stratégiai gyárakat 20 millás sajáttőkével - na jó, még 700 millás apró kölcsönnel megvenni)

és olyan koronaékszerekkel, mint a közszolgáltatások eladása a hírhedt 8%-os haszonkulccsal.
A Bokros csomag olyan tűzoltás volt, ami mai napig behatárolja az ország fejlődését...

arabok balrol 2019.01.21. 15:07:14

@Homyak: Orbanek hogy eltek ebbol, amijkor 98ban nagyobb volt a GDP aranyos adossag mint 2002ben?

Tehat. Hornek szetcseszett gazdasagot orokoltek, mindjart sirva fakadok. Sajat maguktol orokoltek, mi is volt Horn 90 elott?

Utana Bokros megcsinalta a 90 utani legdurvabb nepnyuzast,
Bajnai meg a 2. legnagyobb nepnyuzast. Egyik se csinalt semmit, csak vegrehajtotta az IMFtol kapott checklistet, amikor a szart mar nem lehetett a loba visszapakolni.

Ehhez kepest Orban 12 ev alatt keptelen volt egy rendes nepnyuzast csinalni, nem bir 10% eves inflaciot, 10%os hitelkamatot, sot meg egy budos %-kal nem birta emelni az adossagot. Es meg oreg tankokat se ajandekozott el Zorban diktator, hanem nem atallott ujakat venni.

Hat nem is ertem, hogy birjak a magyarok vilagforradalom nelkul.

Homyak 2019.01.21. 15:10:46

@közíró MAXVAL bircaman:

Ha te ezt a sok marhaságot tényként kezeled, akkor bizonyítékot kérek. Előre szólok, hogy mindenféle fake news oldalt, meg saját és egyéb más blogot nem fogadok el.

Támaszd alá ész nélküli hülyeségeidet.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.21. 15:10:54

@közíró MAXVAL bircaman: soros egyetlen kártékony tevékenysége orbán viktor volt.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 15:11:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Hál' istennek az ellenzék nem ebben a légkörben szocializálódott, igy a kormányváltás után minden adóforint a helyere fog gurulni! Különösen ha a Jobbik alakíthat kormányt! Feddhetetlenségük már akkor megmutatkozott, amikor simán visszautasították Simicska milliárdos kísértését! Ezeket a fiúkat nem lehet megvesztegetni!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 15:12:37

@arabok balrol: "Orbanek hogy eltek ebbol"

A bokros baromi rosszul végezte a dolgát, a bokroscsomag rengeteg kárt okozott. De az alapvetően jó volt, hogy visszavágta a költekezést, ezzel az elkövetkező egy évtized gazdasági fejlődését alapozta meg. Az első geci is ebből élt.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.21. 15:14:55

@arabok balrol: És ez mind mind orbán viktor érdeme.
Csakis!

arabok balrol 2019.01.21. 15:15:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Az van testver hogy a kormanyzas pont azert nem megy MINDEN OSTOBA BAROM BALLIPSINEK, mert 2 ellenetetes erdeknek kell egyszerre megfelelni:

A nep ha ehezik, az nem jao. De ha a karvalytokesek nem kapjak meg a kamatukat, az se jao.

Na, ebbol 90 ota CSAK ORBAN tudott mind2nek egyszerre megfelelni. Orban az ISTEN.

Homyak 2019.01.21. 15:17:48

@arabok balrol:

Értelmezz már egy táblázatot légy szíves: Hornék 86%-ról levitték 60%-ra, és az államháztartás adóssága is csökkent, ami a fidesz alatt egyből növekedni kezdet.

Most meg ment a nagy adósságcsökkentős kommunikáció, ás amíg Hornéknak 4 év alatt sikerült 26%-ot csökkenteni, addig Orbánéknak 8 év alatt összejött 7%. Hűha.

Amúgy meg az IMF hitel nagy részét kik is verték el MOL részvényekre (csak nem Orbánék)?

Nem csináltak népnyúzást: Kik is emelték az áfát 25-ről 27%-ra, és vezettek be egy sor új adót?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 15:23:24

@Homyak:
az aktivistáinkkal mi is ezeket a statisztikákat visszük körbe az országban. Az emberek meg csak tátják a szájukat, hogy tényleg???? Már százezreket meggyöztünk, az EP-ben már biztos nem is lesz fideszes a köv. ciklusban!!!

Sir Galahad 2019.01.21. 15:25:06

No jó, akkor rakjunk rendet.

Túlóratörvény: a tiltakozás mögé nem álltak tömegek, kifulladt.

Populizmus: azért van nyerő pozícióban, mert a régi pártok nem foglalkoztak a középosztály valódi problémáival. És igen, lehet, hogy a populisták sem fogják a gondokat egy csapásra megoldani, de ameddig az alternatívát a régi pártok jelentik, addig lesz esélyük.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 15:28:24

@Homyak:

Tisztázandó. A MOL részvényeket az MSZP-SZDSZ kormány adta el, mint a közműveket, és más gyárakat, kórházakat privatizáltak bagóért, ...
Amit tényleg a Fidesz vásárolt vissza. Csak azt nem értem, ezt a pénzelbaszást miért a Fidesznek rovod fel, mikor az MSZP-SZDSZ baszta el a pénzt.

Összességében az MSZP-SZDSZ-es elkúrók cirka 35%-al növelték a GDP arányos államadósságot, a Fidesz meg vagy 10%-al csökkentette.

chrisred 2019.01.21. 15:28:57

@Sir Galahad: Hát, a populisták, legalábbis keleten, a középosztály problémáit úgy oldják meg, hogy magát a középosztályt számolják fel. Ha nincs középosztály, problémái sincsenek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 15:30:41

@arabok balrol: "a kormanyzas pont azert nem megy MINDEN OSTOBA BAROM"

... fideSSgecinek, mert egy fideSSes csak a saját hasznára tud gondolni. Ha azzal Magyarországnak kárt okoz, annak még jobban örül. Eladtátok az országot a ruszkiknak, az EU legszegényebb országává tettétek Magyarországot, tönkretettétek az egészségügyet, évente tízezrek halnak meg miattatok, tönkretettétek az oktatást, a következő 50 évben szenvednek majd tőle az unokáink, szegénységbe és gyűlöletbe fordítottátok a népet, tönkretettétek a demokráciát, száz év nem lesz elég a károkozásotok kijavítására.

Egyedül egy dolog épült, szépült: a geci gazdád sokszázmilliárdos vagyona a Mészaros gondnokságában. :))

arabok balrol 2019.01.21. 15:30:52

@Homyak: Senkit sem erdekel az allamhaztartas adossaga, az allamadossag a Fidesz alatt 1998 es 2002 kozott is csokkent.

Hornek csokkentettek, az teny, de ahhoz sok esz nem kell, hogy ehhez eladunk minden allami vagyont, mert masnak mar nem maradt eladnivalo. Ez nem fenntarthato.

Nepnyuzast egyedul a budos bolsevikok csinaltak, eloszor Bokros, aztan Bajnai. Es az o egyeduli bunuk az is, hogy 90ben mar eleve letolt gatyaval allt az eladosodott Magyarorszag az IMF elott.

arabok balrol 2019.01.21. 15:33:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nyilvan Meszaros kezeli Orban vagyonat, megirta a Nepszabadsag is.

Es a Simicska vagyonnal mi van? Simicska nem adta le Orbannak, akkor hogy is van ez?

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.21. 15:34:26

@Homyak:

Nincs CEU, nincs Soros Alapítvény, nem Popper a mestere Sorosnak?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 15:34:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Basszus most jutott eszembe, miért is pedálozunk a hatalomért az EU legszegényebb országában!!!!!! Ki kellene menni egy gazdagabb országba és ott pedálozni a hatalomért!! Ezt itt meg itthagyjuk a fidesznek, úgysincs itt már semmi.

Homyak 2019.01.21. 15:37:27

@Minden ballib bérretteg:

Ezt nem tudom hogy számoltad ki, de kb ez olyan, mint a 49% az kétharmad.

Homyak 2019.01.21. 15:38:26

@R.V.J.:

Jó lenne, ha ez igaz lenne.

Populista Pista 2019.01.21. 15:38:36

@chrisred:
Az semmi, de Orbánék az tüntizők osztályát is felszámolták. Pedig sok százezeren, millióan voltak, legalábis ha összeadjuk a libsi médiafelületeket. Aztán legutóbb már a Hétvezérek az Árpáddal együtt lenyomták őket létszámban a Hősök terén.

Homyak 2019.01.21. 15:38:58

@közíró MAXVAL bircaman:

Mondom bizonyítsd az állításod! Mit nem lehet ezen érteni?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 15:40:17

@R.V.J.: "Ki kellene menni egy gazdagabb országba"

Pontosan. Ez minden hazaáruló fideSSfasszopónak egy szép cél lenne. Egy a bökkenő, pillanatok alatt elfelejtenek magyarul, még mielőtt a befogadó ország nyelvét megtanulnák, és így Kubatov nem fizet a trollkodásért. Tányérmosogatásból meg még egy gazdagabb országban se lehet túl fényesen megélni. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 15:41:10

@Homyak: Ez egy csetrobot. Nem tudod meggyőzni, behuzalozott algoritmusa van. :))

Homyak 2019.01.21. 15:41:26

@arabok balrol:

Szóval akkor a 27%-os áfát is a szociknak köszönhetjük ugye?
Te aztán nagyon (nem) értesz a gazdasághoz. Nem vitatom egyik oldal felelősségét sem, de pont Bajnaira meg Bokrosra fogni a dolgokat, az nem val épp éleslátásra.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 15:44:59

@Homyak:
Ja, 49% = kétharmad, mekkora csalás! Fideszesek meg azzal terelnek, hogy "választási rendszer" meg "helyi képviselet". Ez csak egy másik szó a csalásra! 49% jött a listára, annyi jut a parlamentben! Miért ne képviselhetné Vas megyét valaki Peströl???? A Vas megyeiek csak ne szóljanak bele a nagyfiúk játékába!

Populista Pista 2019.01.21. 15:45:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
A bokroscsomag olyan volt, mint amikor a háztáji tehén lelegeli a virágokat a ház körül, oszt erre fel kimegyek a temetőbe és összelopkodom a sírokról a virágokat hogy helyrehozzam.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.21. 15:45:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ...deagyurcsány....
Tudod,nem?:))
Fel sem fogják az istenbarma idióta hülyék.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 15:46:33

@arabok balrol: "Meszaros kezeli Orban vagyonat"

Ez köztudott. Maga a debil Mészaros mondta, hogy a gecitől kapta. Meg ha megnézed a vagyon eredetét, láthatod, hogy a geci által odaítélt közbeszerzésekből van. Ez nem egy agysebészet.

"Es a Simicska vagyonnal mi van?"

Egy részét megtarthatta. Sokat tud a geci gazdád patkányságairól, ez védetté teszi valamennyire. Sajnos fel nem használhatja a tudását, mert a tolvajlásokban ő is nyakig benne volt.

Ellenzéki Tüntető 2019.01.21. 15:47:05

@Homyak: "Hornéknak 4 év alatt sikerült 26%-ot csökkenteni, addig Orbánéknak 8 év alatt összejött 7%."

Ja csak orbánékat nem váltották le, tod politkában azért ez számít. Most is lehetne 20%-kal csökkenteni, csak akkor tényleg tüntik lennének, olyan igaziak, nem mint a mostaniak. Azt meg nem várhatod el egy politikustól, hogy direkt arra menjen hogy leváltsák.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 15:49:11

@Populista Pista: "helyrehozzam"

Mit hozott helyre? A bokros csomag semmit nem hozott helyre. Ha már hasonlat kell, akkor olyan volt, mint egy elefánt a porcelánboltban. Sok elhibázott intézkedéssel, de növekedési pályára állította a gazdaságot.

arabok balrol 2019.01.21. 15:51:05

@Homyak: "Nem vitatom egyik oldal felelősségét sem"

Egy napon sem lehet emlegetni a 2 legnagyobb nepnyuzot es a sleppjuket, es a KOVAREPITO ORBAN KIRALYT.

Ez a helyzet.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 15:53:24

@arabok balrol: "Orban nem foglalkozik kozbeszerzesekkel."

Az asztalén fekszik mind. Egyszemélyben dönt mindenről.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 15:53:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Hát igen, abban az idökben még elhibázott lépésekkel is lehetett serkenteni a gazdasági növekedést!!!! Micsoda különbség!!!!

chrisred 2019.01.21. 15:54:49

@arabok balrol: Az egész ország tudja, hogy mibe kerül egy somlói a Miniszterelnökség menzáján, de senkinek lövése sincs arról, hogy valójában mivel is foglalkoznak ott. Idönként kapunk egy-egy kinyilatkoztatást, hogy mivel nem.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.21. 15:55:03

@arabok balrol: "KOVAREPITO"

A folt-hátán-folt gránitszilárdságúra gondolsz, fideSSfasszopó? :))

arabok balrol 2019.01.21. 15:58:16

@chrisred: Kozod SEMMI.

A Miniszterelmnokseg munkaja nem nyilvanos, szaros parasztoknak valo olvasmany.

Egyebkent ha az lenne, se lennenk elorebb lasd. "rabszolgatorveny" 3 ev mulva fizetnek stb. muhaha mikozben mindenki elolvashatja a jogszabalyt a neten.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 15:59:38

@chrisred:
"Miniszterelnökség menzáján, de senkinek lövése sincs arról, hogy valójában mivel is foglalkoznak ott."
Hidd el a legvadabb összeesküvéselméletek is igazak. Az a hely maga a pokol!!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.21. 16:04:48

@arabok balrol: Azért ma rendesen nyalod a gazdád seggét ezen a néven is!

chrisred 2019.01.21. 16:27:10

@arabok balrol: Ez rád nyilvánvalóan igaz lehet, hiszen magadtól is belátod hogy nincs közöd hozzá.

torró 2019.01.21. 16:33:13

@R.V.J.:
Mikor pakoltok?! Mert megyünk segíteni!:DDD Hát már az ország is megállt szombaton! Orbán meg is bukott! Ne menj sehová! A héten még kétszer legalább megbukik!. De a világért sem akarlak tartóztatni! De ugye visztek mindenkit? Na azért!

maxvaI baIcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.21. 16:42:43

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Rendkívül fontos a politikai érettség és megbízhatóság mellett a jellemesség, a jó szakmunka, a szorgalom és hogy az, akit kiválasztunk a közvetlen környezetében és ha lehet szélesebb körben is népszerű és közszeretetben álló ember legyen. Ezeket a tulajdonságokat nem mindig tartjuk szem előtt.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 16:44:16

@torró: májusban pakolok, mert megígérték a pártban, hogy nem ingyen rabszolgalént agitálok, hanem megyek brüsszelbe képviselni az egyetemes értékeket!!!! Csak el ne felejtsek koszorút vinni marx szobrára!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 16:48:53

@Homyak: pedig igaz! Bár az emberek többsége szerint egy jó gazdasági válság kellene. Az elintézné a fideszt!!!!

torró 2019.01.21. 17:01:44

@R.V.J.:
Az ugye meg sem fordul a fejedben, hogy ez nem csak a fideszre lenne szar, hanem az egész országra4 De ez nektek nem számít! Rohadjon meg mindenki igaz? Bravó!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 17:41:01

@torró: ember, nem hallottál még az IMF-ről? Secc perc alatt kinn leszünk a slamasztikából, csak néhány olyan piti dologról kell lemondani, mint a költségvetés, privatizáció stb. Ez egy balos kormánynak nem lesz gond!!!!

arabok balrol 2019.01.21. 18:38:26

persze hogy nem enged

annyira hulyek vagytok hogy ezt szelestyei kulfoldi lapszemlejebol kellett megtudnotok?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.21. 18:48:45

@arabok balrol:
Szelestey Lajos fákjaként világít a sötét magyar tájban! Az pedig aljas rágalom, hogy a szemlézett cikkeket ő írja és házalja velük végig a baráti lapokat! Ne is próbálkozz ezzel!!!!

Populista Pista 2019.01.21. 18:54:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Bokrosnak soha nem volt lövése sem arról, mi fán terem a növekedési pálya. Egy pénztárnok képességével rendelkezett ami messze van még egy könyvelő tudásától. Ezzel a pofával egy vásári standot nem bíznék rá.

arabok balrol 2019.01.21. 19:25:44

@R.V.J.: Fingom nincs kicsoda Szelestyenyi, nem is erdekel

Posztokat sem olvasom el ezen a fosblogok fosblogjan, csak rohogni jarok ide, de megfogadtam: 2019ben mar nincs napi szintu trollkodas, ebben a honapban pl. ez az elso napom a stagen.

alöksz róz 2019.01.21. 19:28:27

@Homyak: "Most meg ment a nagy adósságcsökkentős kommunikáció, ás amíg Hornéknak 4 év alatt sikerült 26%-ot csökkenteni, addig Orbánéknak 8 év alatt összejött 7%. Hűha." - csak azt ne felejtsd el, hogy hornék elkótyavetyéltek közben mindent. de tényleg mindent.

Gery87 2019.01.21. 23:20:16

Hát srácok...
A 2000-es években a turulbaszók közéleti vérpezsdítése a 2006-os csúccsal a sok Árpádsávval, szalon és kocsmazsidózással meg trianonozással, nemzeti rockkal...kezdetben érdekes volt, aztán vicces, aztán szánalmas....
A baloldal lábszagú előszobai (amit ők szalonnak "hit"-tek) megbotránkozása mindezekre, a Ferivel, meg a sok BAlfasszal....akik azt sem tudták mi merre.......szintén....

Most már ezt is unom....ezt a geciszagú, sorosozó, migráncsos populista-illiberális fasságot....
Nem lehetne hogy most már érdemi dolgokkal foglalkozzunk?
Ezzel csak telik az idő, de semmi több...

Spiritmonger 2019.01.21. 23:30:47

Sz. Lajos bazdmeg, te szopni jársz ide a valóságot nyomokban sem tartalmazó sajtószemléddel?
Valami tablettát szedsz valóság ellen?
A szombati "gigatüntetéseken" országosan számolva nem volt több 3000 embernél...
A Bloomberg féle hamis riportok miatt hiszitek el, hogy van esélyetek a választásokon. De nincs.
Hiába hergelik a népet hazugságokkal a "haladó és mértékadó lapok", nem érnek el vele semmit, csak még jobban behülyítik az Orbánfób népséget, akik országos szinten is jelentéktelenek, maximum a belvárosban tartják magukat mértékadónak és nemzetközileg elismertnek, és minden nap világforradalomról és/vagy kormányváltásról ábrándoznak, csak az általuk tökéletesnek gondolt elméletből kihagyják a választópolgárok szabad akaratát...
A szombati tüntikézés beárazta a brigádot, a kutyát nem érdekli, mint vonaglanak a kormányellenes csoportok.
Itt az idő a paradigmaváltásra...

laci_52 2019.01.21. 23:57:04

@Spiritmonger: Jól látod, a tüntetések és a tiltakozások kezdenek kifulladni. Tél van a legtöbb ember talál magának jobb programot(pl. egy jó kis wellness!) az utcán hőbörgésnél.

Nincs közöttünk csicska 2019.01.22. 00:19:01

@laci_52: remeljuk, hogy ha januarban megis kifizetik a tulorakat, pogrom is lesz

chrisred 2019.01.22. 05:48:09

@R.V.J.: Emlékeim szerint az IMF kérései a következők voltak: a közszféra béreinek befagyasztása, a 13. havi nyugdíj megszüntetése. Láss csodát, a közszolgálati illetményalap most is annyi, mint 2008-ban (a 30% feletti infláció ellenére), 13. havi nyugdíj pedig nincs.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.22. 06:26:35

@chrisred: kösz az infót, nem is tudom, hogy miért ódszkodnak az IMF-től világszerte. Ha baj van jönnek és segítenek. Alig várom, hogy megint rendbe tegyék az államháztartást!

chrisred 2019.01.22. 06:37:28

@R.V.J.: Nincs mit. Azért én látok abban némi könyörtelen logikát, hogy például a nyugdíjasok miért ódzkodnak az IMF-től. Márpedig ők elegen vannak ahhoz, hogy eldöntsenek egy választást, ha átpártolnak az egyik párttól a másikhoz. Még jó, hogy akinek esze van, inkább Putyintól vesz fel hitelt. Igaz, magasabb kamattal, de az adófizetők majd kitermelik.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.22. 06:52:51

@chrisred:
Orbán már a nyugdíjakat is putyin hitelből fizeti??? Ezt tudják az emberek??? Itt már NATO beavatkozásra van szükség! :((((

Hát így jártatok büdös lipsik. 2019.01.22. 07:02:59

@arabok balrol: "Posztokat sem olvasom el ezen a fosblogok fosblogjan, csak rohogni jarok ide, "
:))

Hat en is csak rohogni jarok ide, meg gunyolodni az idiota rossz indulatu libbantakon. Sajnalom, de szorakoztato, hogy nem tudnak mit kezdeni az orszagunkkal, csak szelsoseges elmebetegsegeket irogatni, kepzelegni.

torró 2019.01.22. 07:09:06

@R.V.J.:
:DDDD Most reggel jöttem rá, hogy csak marháskodsz:DDD. Ez így rendben is van! Jó csinálod!:DDD

Hát így jártatok büdös lipsik. 2019.01.22. 07:10:41

Imadom a nyakatekert magyarazatokat, hogy a kegyetlen aljas diktator, hogy eri el, hogy a szazadik giga tuntetesre is, miert csak par ezren mennek el.
:))))

chrisred 2019.01.22. 07:31:47

@R.V.J.: Azt hiszem, most te vesztetted el a fonalat. A jelenlegi 13. havi nyugdíj kifizetéséhez nincs szükség putyinhitelre.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.22. 08:11:10

@chrisred:
Igen lehet. Tudod itt vidéken csak a köztévé meg a tv2 jön be. :( internetért is fel kell biciklizni pest határáig.

chrisred 2019.01.22. 08:26:16

@R.V.J.: Miért, vidéken még mindig kapják az emberek a 13. havi nyugdíjat?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.22. 08:36:43

@chrisred: nem tudom, nem vagyok nyugdíjas. Munkát még nem találtam, de a rabszolgatörvény felháborít!!! Ha kapok munkát, akkor biztos nem fogok túlórázni!!! A pénz nem minden, nem boldogít stb. Kicsit azért fáj, hogy a munkát amit a pártért végzek csak 3 év múlva a kormányváltás utan fizetik ki :((((

chrisred 2019.01.22. 08:51:49

@R.V.J.: Ha zanzásítom a történetet, akkor nekem az jön le belőle, hogy a pártért végzett munka nem munka.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.22. 09:04:23

@chrisred: Remélem nem így van, nagyon sokan számítanak egy kis hálára a kormányváltás után, meg a társelnök úr is mondta, hogy nagyon sok üres helyet kell majd betölteni! Egymásközt szólva, bízom benne nem a nyílvános akasztások miatt (valaki ezt hallotta itt korábban), mert ahhoz nekem nincs gyomrom.

chrisred 2019.01.22. 09:48:49

@R.V.J.: Mert nem hiszel a miniszterelnök úrnak, aki a kormányinfón elmondta, hogy most sincs szükség akasztásokra, mert munkaerőhiány van, ezért a munkavállalók az alku urai. Miért nem keresel egy munkáltatót, akivel aztán úgy alkudozhatsz, ahogy jólesik? Biztosan tapasztalatból mondta, nála egymás után jelenhetnek meg a Miniszterelnökség munkatársai, hogy alkuban a padló alá küldjék, intézze nekik el a 260 forintos Gundel somlóit a munkahelyi menzán, meg hasonlók.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.22. 09:59:24

@chrisred: a gundelban rabszolgák dolgoznak, ezt mindenki tudja!! Hogyan lehetne a somlói olyan olcsó????? A miniszterelnökségben meg lemeszelték a falat! Amikor ezt meghallottam, azonnal felforrt a víz az fejemben!!!! Hogy merészelik???? Arról a falról müvészettörténeti doktorikat írtak!!! Visszatérve a melóra, kicsit nehéz mert minden fönök fideszes, én meg nem tartom csukva a számat!!! Föleg ha bajszos az illetö, mert akkor muszály a nevén neveznem, ha érted miröl van szó :))))

chrisred 2019.01.22. 10:34:26

@R.V.J.: Átérzem a problémádat. Ebben az országban minden főnök fideszes köztársasági elnök, aki törvényeket ír alá.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.01.22. 10:47:08

@chrisred: nem hiszem, hogy a fönökök törvényeket írnak, habár Pénztáros Lörinc keze mindenben benne van. Olyan már viszont volt, hogy az állásinterúm közben csörgött a telefon és utána mondták hogy nem kellek!! Szerintem rajta lehetek valami Kubatov-listán!!! Éjszakánként minden zörejre felébredek, be kell vallanom kicsit rettegek is. Szerencsére itt meg a pártban mindig megvigasztalnak!!!
süti beállítások módosítása