B1 blogcsalád



Orbán nem mer független újságírókkal találkozni sem

Aki ott volt az szem a láncban - A sajtó árulása

2019. január 10. - jdesi

Messzemenő következtetések Orbán vezér csütörtöki úgynevezett sajtótájékoztatója kapcsán. Avagy az újságírók árulása.

Sokan kérdik, hogy lehet, hogy a kis vezető, Orbán, össze vissza repked egy strómanja luxusgépén, aki a repülőre való milliárdokat olyan megrendelésekből, gyakran valószínűleg igen túlárazott megrendelésekből, de ez most mindegy is, szerezte, amelyeket Orbán főkegyúri jóindulatának köszönhet. A nép meg fütyül az egészre.

orban_putyin.jpg

Most nem azt mondom, hogy amikor Garancsi István, Mészáros Lőrinc  pénzt keres, akkor azt Orbánnak teszi, és a jó GarancsiMészáros tulajdonképpen Orbán egyik alteregója, vagyis az a luxusgép tulajdonképpen Orbáné. Szóval, hogy a sajátján repült volna – abban meg mi a baj? Ó dehogyis, erre még csak célozni sem mernék, mert ugye Szájerné magyar bíróságai előtt nem egészen biztos, hogy be tudnám bizonyítani az igazamat.

Csak azt a kört szeretném felidézni, hogy a kormány, élén a miniszterelnöki tisztséget viselő alakkal, meghatározza, mire költi a mi és az európai uniós polgárok pénzét, GarancsiMészáérros  zsebrevágja a pénzt, vesz belőle repülőt és azon repteti azt, akinek ezt az egészet köszönheti.

Haha, nincs itt semmi látnivaló – nevetnek a kormánypárti mamelukok körülbelül azon a színvonalon, hogy mink a vár, miénkk a lekvár. Lúzerek, így jártatok. Nálunk még a somlói galuska is.

Ha kétharmad, akkor ellopjuk a pénzeteket, urizálunk belőle, nagyképüsködünk és a pofátokba röhögünk. Később még rátok küldjük az adóhatóságot is és bezáratjuk az újságjaitokat, hogy ne pofázzatok ti már itten annyit.

Hát így.

Ok, ezektől a fickóktól körülbelül ezt várom. Hogy a Soros és a migráncs miatt kell szegény Orbánnak s Gundel szotyimenzáján csülköd bablevest és stefánia vagdaltat enni, amiből kilopták már a keménytojást i. Ugyanott szotyihéj kiköphető.

Szóval, rajtuk nem csodálkozom, csak a népen, amelyik azért eredendően irigy és elitellenes szokott lenni, hogy miért nem csak pár mém és FB bejegyzés erejéig horkan fel.

És csütörtökön erre is megtaláltam a magyarázatot.

Orbán, aki már tényleg azt hiszi, igazi uralkodó, elvégre a királyi várban székel és rövidesen a korona is oda fog költözni, nagy kegyesen a színe elé engedia  sajtót. Persze azért nem akárkit, mert rend, csend fegyelem.

Szóval, kiáll – persze nem a királyi várban, mert tudja, hogy a kollégák két perc alatt felzabálnák az olcsó káposztáscvekedlit,  hanem valahol arrébb és szerencsétlen ún. kollégáimnak lediktálja a tutit. Van benne migráncs, meg Soros, ha kicsit rosszabb a helyzet Gyurcsány vagy Medgyessy is – ha itt a válság, akkor azt onnan fogjuk észrevenni, hogy Horn Gyula és Kun Béla is lesz benne.

A jól dresszírozott szerencsétlenkék ott ülnek és jegyzetelik, felveszik azt a töménytlen hazugságot, amit ez az alak ott előad nekik.

És nyilván az mem úgy van, hogy bárki oda mehet és áhitatos szemét  a kis vezérre függeszti és derekasan közreműködik az alja kormánypropaganda terjesztésében. Ezt is ki kell ám érdemelni.

Ugyanis van pár pár, aki talán még kérdezne. Őket preventive, kidobják– mindez szépen mutatja, mi lesz majd, ha létrehozzák megint a sajtókamarát, amibe megbízható alakok kerülhetnek csak be, akik tudják hol a helyük és legalább napi kétszer elmondják leírják, hogy Soros és migráncs, és az ajvékol, libbancs és homér szavakat is el tudják helyezni a dolgozataikba. De ne szaladjunk előre.

Szóval, miért lehet így lopni és a jogállamot felszámolni?

Mert a maradék kollégák, mintha mi sem történt volna bemennek és eljátsszák szánalmas szerepüket. Nem azt mondják, hogy vagy mind bemegyünk erre az amúgy szégyenteljes eseményre, vagy kollektíve a büfében kivárjuk a dolgot egy kis somlóizással.

Lehet ezt ezzel azzal magyarázni? Nem lehet. Aki azok után, hogy egyes – és majdnem mindegy, milyen – kollégáit egy kormányzatinak nevezett eseményről kitesznek és ő részt vesz ezen, az azt üzeni Orbánnak: repkedj csak kis vezető. Repkedj tőlünk és lop és uszíts egymásra minket. Vigyél a háborúba, öless meg minket, ha úgy adódik, tegyél tönkre minket és közben minden gyermeked álljon mind a száz saját lábára, ami még nem olyan rég a mi lábunk volt.

Ők is, a főnökeik is, lapjaik és kiadóik vezetői is, akik nem azt mondják, hogy ezt akkor nem.

Ti barátaim, kollégáim, akik közül pedig többet tiszteltem is eddig, mind mind az orbánizmus szekértolói vagytok.

Nem mondom, hogy csak miattatok, de miattatok is fognak itt még többet lopni, urizálni a pofánkba röhögni, bosszút állni, lapokat bezárni, talán később embereket is.

Ti, mind tehettek arról. Mert szemek vagytok a láncban, pedig talán még lett volna választásotok.

PS: biztos lesznek azért kollegák, akiik visszafordulnak a hír hallatán és talán olyanok is, akik nem játszák el- bár bemennek . a fegyelmezett majmot. Nekik tisztelet

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1614553542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alöksz róz 2019.01.10. 12:57:35

háborúba visz és koronát rak a fejére, meg mindenki szerencsétlen áruló majom...
beszarás bazmeg, komolyan mondom.
és csodálkozik hogy a kutya nem akar már a pártjára szavazni.
és csodálkozik, hogy akiket köpköd és próbál egymásra tolni, tényleg elkezdenek összezárni.

E1G ellenzék egy geci 2019.01.10. 14:02:38

". Őket preventive, kidobják– mindez szépen mutatja, mi lesz majd, ha létrehozzák megint a sajtókamarát, "

Csak a primitiv viselkedni nem tudo barmokat tiltottak ki. Akiktol kb azt lehetett varni, hogy oda szarnak a terem kozepere, meg fetregve jajveszekelnek, mint a Kunhalmiek a szekhazban.

látjátok feleim szümtükkel 2019.01.10. 14:19:43

"...a Privátbankár.hu korrupció magyarországi szintjét firtató kérdésére Orbán Viktor azt mondta: a korrupciónak nincs elfogadható szintje, a kormány ezügyben zéró toleranciát alkalmaz. Szerinte érdekes azon elgondolkodni azon, mi volt 2010 előtt és mi van most - akkor nem volt növekedés, csökkent a közvagyon, nőtt a hiány, Orbán szerint részben azért, mert ellopták a közvagyont. Most viszont ennek ellentéte megy végbe, márpedig Orbán szerint kizárt, hogy jelentős korrupció mellett ez megtörténhetne. A korrupt országok szegények - mondta Orbán, mi viszont nem vagyunk azok."privatbankar.hu/makro/orban-a-korrupt-orszagok-szegenyek-mi-nem-vagyunk-azok-323885

Orbán szerint korruptak nem vagyunk ( az ország(?), a kormány(?), az emberek(?) , vagy a kormánypárt és ner társaik(?), netán az ellenzék(?) ).
Mivel a kormány bevallása szerint közel 900 000 ember kap minimálbért, amibe nincs benne a közmunkás, mert az nem bért kap, illetve nem alkalmazott, csak közmunkás segélyen dolgozó, nincsenek benne a munkanélküliek, a minimálbér alatt élő nyugdíjasok, a családtagjaik, akik nagy valószínűséggel nem milliomosok , és a szegénység szintjén élők pontos száma ezért nem ismerhető adat, ezek a polgártársak korruptak? Mert ők szegények. Főleg a ha a nertársakhoz márjü őkeket.

Azt, hogy az ország szegény-e, már sokszor méricskélték az eu-s tagállamokhoz viszonyítva. Persze a béka segge alól nézve nem lehet látni a hegy csúcsát.

látjátok feleim szümtükkel 2019.01.10. 14:21:59

Iliberális államban a főni mondja meg, hogy kinek, mikor és miről hajlandó interjút adni. Aki nem ért a nerben foglaltakkal egyet, az ne is várjon audienciára. Isten is csak a papoknak nyilvánul meg, szegény ember a közelébe sem férhet.

6.Lenin 2019.01.10. 15:06:42

@látjátok feleim szümtükkel:

Mit nem kérdeztek meg?

Volt ott olyan barom is aki O1G-zett, lelőtték?

Az ellenzéki vadbarom független újságírók m a bebizonyították, hogy Mo-on nincs diktatúra. Előjöhettek a saját hülyeségükkel, és a Diktátor nyugodtan válaszolt.

Orbán ma bebizonyította, hogy fényévekkel magasabb szinten van, mint bárki a jelenleg ellenzéknek csúfolt oldalon.

És még némelyik büszke is volt a saját baromságára.

Ti szeretnétek valaha is nyerni Mo-on?

2019.01.10. 15:20:36

Orbán olyan szituációkat nem vállal, hogy „eleve rosszindulatú ember előítéletes kérdéseket tesz fel".

Kb. ez lenne a miniszterelnök és az újságíró feladata.

Számolta valaki hányszor hangzott el Soros neve a sajtótájékoztatón? :D

paraszthajszal 2019.01.10. 15:28:34

@látjátok feleim szümtükkel: „Mivel a kormány bevallása szerint közel 900 000 ember kap minimálbért”

Hazugság. „21,4%-ot, vagyis 443 ezer dolgozót érintett a minimálbér emelése”. Közel ugyanennyi embert (a szakképzettséget igénylő munkát végzőket) a garantált bérminimum emelése érintett, ami ennél magasabb összeget jelent.

Ráadásul, ha a valóságot szeretnénk felderíteni, akkor kiderülne, hogy valójában még ennyien se lennének. Pl. a Portfolio is úgy értékelte ezeket a számokat, hogy az egyes ágazatokban minimálbéren foglalkoztatottak száma valójában a zsebbe fizetés mértékét, a feketegazdaság kiterjedtségét mutatja.

„A mezőgazdaságban foglalkoztatottak csaknem felét (48%) érinti a legkisebb bérek emelése, vagyis az emberek közel fele (papíron) nem kap több pénzt ennél. Mindez nem meglepő a szektor alacsony hozzáadott értéket teremtő képességéhez viszonyítva, azonban a mezőgazdaságban kifejezetten jellemző a feketefoglalkoztatás. (…)

Az építőipari vállalatoknál a munkavállalók 51,4%-a kapja a legkisebb bért, ami nem is meglepő annak fényében, hogy a feketegazdaságból évtizedek óta képtelen kimászni az ágazat.” m.portfolio.hu/gazdasag/sosem-latott-szamok-kiderult-mennyien-dolgoznak-minimalberert-magyarorszagon.309419.html

6.Lenin 2019.01.10. 15:30:54

@Ms.Cunnesburry:

Kannásbory!

Te leállnál olyanokkal vitázni, akik arról kérdezgetnének, hogy miért nem mosod meg a buxád kefélés után, amikor már sokan várnak a sorukra?

Sorosnak szerinted semmi köze a ma Európában zajló eseményekre?
Csak viccből vannak civilnek álcázott fizetett ügynökei?

Te még mindig abban élsz, hogy ha valamit tagadunk, az nincs?

Láttad, hogy miként, és mit kérdeztek külföldiek, és miként, mit a hazaiak? (kivéve a ZDF-es)
Sokan összekeverték egy VV utáni bulvár sajtónak szánt tájékoztatóval, ahol élőben lehetett csodálkozni valamelyik nőnek álcázott valaminek a buxáján.

paraszthajszal 2019.01.10. 15:36:51

@Ms.Cunnesburry: „Számolta valaki hányszor hangzott el Soros neve a sajtótájékoztatón?"

Ha egyszer a sajtótól is kapott „sorosos” kérdést, akkor mit tegyen? Ne válaszoljon? Úgy válaszoljon, hogy a nevét se mondja?

És még mielőtt azzal jönnél, hogy biztos a kormánypárti újságírók említették a nevet a kérdésben – nem csak ők hozták fel: „Az Index arról is kérdezi a miniszterelnököt, hogy látja Orbán, mi abban a felelőssége, hogy az ország egyik fele sorosozik, a másik O1G-zik”

FCUK5 2019.01.10. 15:40:34

@Ms.Cunnesburry: nagy tévedésben vagy az újságírói feladattal és elvárható viselkedéssel kapcsolatban:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.10. 15:51:47

@MOTHERFCUK5: Nagy tévedésben vagy az újságírói feladattal és elvárható viselkedéssel kapcsolatban.

paraszthajszal 2019.01.10. 15:55:14

@FCUK5: Sőt. Még egy újságírónak csúfolt pártaktivistának, megélhetési firkásznak csak-csak adhatja a megbízója azt a feladatot, hogy az interjúban csúsztatással, sértő-pofátlan kérdésekkel hozza méltatlan helyzetbe a miniszterelnököt. – De hogy neki az lenne a feladata, hogy ezeknek asszisztáljon?!

Ha akarná, akár az összes idejét elcseszhetné erre – de akkor dolgozni ki fog?

6.Lenin 2019.01.10. 16:05:53

A mai tájékoztatón Orbán bizonyította, hogy ma nem igen van hozzá hasonló politikus nem csak Mo-on, de Európában sem.
Az is bizonyítást nyert, hogy aki diktátorozik, az hazudik.
Még humora is van, amikor azt mondta, hogy azt mégse várják el tőle, hogy segítsen az ellenzéknek a saját sírjuk ásásban.

Behaton 2019.01.10. 16:52:23

@6.Lenin:
Én úgy gondolom, hogy ellenzéki politikusnak, ellenzéki újságírónak, ellenzéki szimpatizánsnak lenni, pláne itt a B1 blogon, jó dolog. Minden nap megbuktatják Orbánt és rendszerét, minden nap legyőzik a NER-t, minden nap sikereket érnek el. Ezzel szemben a kormánypárti szavazóknak csak néhány nap adatik meg egy kormányzati ciklusban, például önkormányzati, országgyűlési és EU-s választások alkalmával , hogy szavazataikkal támogassák és sikerhez juttassák a négy év kudarcától, bukásaitól és vereségeitől szétzilált Fideszt.
Kicsit irigylem ezért az ellenzéki szavazókat....
:-)

E1G ellenzék egy geci 2019.01.10. 16:57:26

A miniszterelnoknek, az orszag iranyitasa a feladata, nem pedig hogy magukat ujsagiroknak HAZUDOTT kulfoldrol penzelt mediaterroristak botranyos tamadasaival, ragalmazasaival foglalkozon.
Evente egy sajtotajekoztato, boven eleg a miniszterelnok, nem celeb akinek allandoan szerepelnie kell.

Kunhallmi Agnes 2019.01.10. 17:05:39

@6.Lenin: Már pedig ez diktatura, és a sajtoszabadság korlátozása. Mert a miniszterelnök a kulturált viselkedésével, megakadályozta az ellénzéki ujságirokat a munkájukban, abban hogy a szokásos modon nemzetközi botrányt keltve lejárasák az országot.

rallus 2019.01.10. 17:09:39

A dühödt hangvétel arra utal, hogy Soros sikerdíjat ígért ezeknek a szerencsétleneknek és most teljes joggal nem akar fizetni...
Az biztos, hogy időpocsékolás volt Orbánnak időt szánni rájuk, legfeljebb annyi haszna van a nyilvánosságnak, hogy meggyorsítja az ellenzék erózióját...

2019.01.10. 17:13:26

@6.Lenin:

Igen, el tudom képzelni, sőt láttam már olyan sajtótájékozatót, ahol az újságíró kellemetlen kérdéseket tett fel az aktuális miniszterelnöknek, közéleti témában.
Ugyanis az a dolga.
A miniszterelnök pedig legyen szíves érdemeben, minden terelés nélkül válaszolni rá.
Mert az meg az ő dolga. A sajtó a nyilvánosságot képviseli, személy szerint engem is.

Felelős posztokat betöltő személyekre halmozottan vonatkozik mindez. Hisz ha nincs kontroll, akkor bármi elkövethető.

Kérdezhettek a külföldiek, de a hazaiak közül már nem mindenki. Ez a pártmédiázás nevetséges Kovács szájából. A Magyar Idők is pártmédia.
Nem fértek be a többiek? )))))))))))

6.Lenin 2019.01.10. 17:14:14

@Behaton:

Majdnem...

" minden nap sikereket érnek el. "-sikerként értékelik a 9. éve tartó felesleges erőfeszítéseiket.
Ha valakit elküldenek a retkes k. anyjába, na az jelenti nekik az igazi sikert. Talán olyankor valami elégtételfélét érezhetnek a saját sikertelenségükre.

Mondjuk az már nekem is fetűnt-mert talán én is beleesem ebbe-, hogy lassan már én izgulok azért, hogy legyen már végre valamilyen sikerélményük. Tanácsokat próbálunk adni, hogy ezért , mit is kéne nekik csinálniuk, és engem bosszant (?), ha nem értik, hogy hol hibáznak.
Ők meg közben 1000-el ássák a saját sírjuklat. Nem kéne hagyni? Az ő dolguk.

A tájékoztatón látszott néhányuk arcán, hogy fingjuk sincs miről is beszél Orbán. Teljes erővel arra koncentráltak, hogy mikor lehet kérdezni az O1G-ről.
Akkor hősnek képzelték magukat, elégedett vigyorral az arcukon.

Szerintem nem véletlenül vannak ezek ott, ahol. Ennyire alacsonyról nagyon nehéz lenne felemelkedniük. Na, már megint értük aggódom. Ahh! Tojok rájuk.
(csak néha olyan jó érzés beléjük piszkálni, a hatalmas egójukba)

Ma, hallgatva Orbán válaszait, nincs miért izgulni.

6.Lenin 2019.01.10. 17:20:06

@Ms.Cunnesburry:

Kannásbory!

Te nagyon nem értesz valamit. Egy szót sem írtam arról, hogy ne kelljen válaszolnia minden kérdésre, ami az országot, a kormány munkáját érinti.

Nagyon sok kormányinfót láttam már.
Nézd meg, hogy Csuhaj Ildikó, 444-esek miket szoktak kérdezni. Még egy külvárosi kocsmából is kidobnák őket.
Azt értem, hogy ők egy nagyon alacsony szintű célközönséget szeretnének kiszolgálni, de ennek mi köze az újságíráshoz?

Ne téveszd össze a kormánykritikát, és az alpári bulvárt. Ezért írtam a példát, de látom nem estt le neked.

2019.01.10. 17:21:15

@paraszthajszal:

A kormány ikszedik Soros elleni kampánya után teljesen jogos a kérdés:

„Az Index arról is kérdezi a miniszterelnököt, hogy látja Orbán, mi abban a felelőssége, hogy az ország egyik fele sorosozik, a másik O1G-zik”

Miután Orbán tisztázta, hogy Soros honfitársunk, magyar ember. Csupán elvi vitáik vannak.
Remélem ezután nem fogjátok tovább gyalázni, kerülitek a személyeskedő, becsmérlő kijelentéseket .
Elvégre a miniszterelnök véleményét illik respektálni .

6.Lenin 2019.01.10. 17:28:55

@Ms.Cunnesburry:

Már megint nem értettél belőle semmit. A lényeget.

Nem azt mondta, hogy nem lehet kritizálni, miért ne lehetne, még ha magyar is a vén gazember?

Aki a zsidóságára hivatkozik, az gyáva ember. Az O1G-zés, az pedig kultúráltság kérdése.

Ki O1g-zett? Egy lecsúszott, nadrágját lehugyozó ember. Ő a ti hősötök?

2019.01.10. 17:30:41

@6.Lenin:

Te minősítheted őket magánemberként. De egy miniszterelnök már nem.
Hasonló kijelentéseket sem illenék tennie:

"Összeszedik magukat a konzervatív-keresztény újságírók, több hátszelet kapnak az ilyen médiák, és az emberek jelentős része is máshogy gondolkodik már meghatározó ügyekről."

Mi az, hogy több hátszelet kapnak?????

Ezek szerint Magyarország miniszterelnöke nem tud/akar egységes Magyarországban gondolkodni.
Mindez a nemzetközi sajtó előtt játszódik le. Aztán csodálkozunk a holnapi szalagcímeken.))))

2019.01.10. 17:32:37

csak nekem kell melózni ha jól látom? az összes FIDESSGECI itt írogat egész nap.

a kurva anyátok.....

O1G, ennyi. téphetitek a szátok majmok.

taga20 2019.01.10. 17:34:11

@Ms.Cunnesburry:

szerintem ez a lényeg, amit jótündér posztolt ma.

"1. Orbán Viktor szerint az igazi kereszténydemokráciát az új brazil kormány testesíti meg.

2. Jair Bolsonaro brazil elnök azt mondta, hogy szívesebben látná a fiát halottnak, mint melegnek.

És itt a poszt vége."

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 17:37:49

Remélem ugyanez a véleményed mindenkiről, aki felvette a mandátumá

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 17:39:17

@Sir Bates dö Hól: mandátumát az országgyűlésben is... miért kell baromságot írni?...

2019.01.10. 17:39:51

youtu.be/c3g4RYcmJAA?t=106

baloldali médiatöbbség, tehát elnyomja a média a fidess-kampányt. :D nyilván

hogy miért gazdagodik az egész családja O1G nek, azt ő nem tudja, üzleti kérdésekkel nem foglalkozik, végül is jogos, lölő megteszi azt.

6.Lenin 2019.01.10. 17:42:06

@Ms.Cunnesburry:

Kannásbory, ne izgulj, nyugaton értik Orbánt, ezért harcolnak ellene. Veszélyes rájuk nézve.
Ott is a szar munkát piti emberekre bizzák, az ilyen Szarg...kre.

Miért gondolod, hogy a nyugati sajtó nem kap "hátszelet" ? Mire költ Soros? Kilóra veszi a politikusokat, a sajtót is.
Miért ne lehetne egy másik oldalon is ezt tenni? Mert veszélyes a haladókra nézve?

Egy ország soha nem lesz egységes, mert akkor totális diktatúra lenne.
Többször is kihansúlyozta ma Orbán, hogy a többséget elnyerteknek van joguk megvalósítani a saját elképzeléseiket, főleg, ha az ellenzék még azt is leszavazza, amit a gyűlésein hangoztat.
Természetesen én is jobban szeretném, ha lennének egyeztetések, de sajnos a jelenlegi-nem csak nálunk- megosztottság egyre kevésbbé teszi ezt lehetővé, de megvan az oka szerintem.

Amikor valakik egy bizonyos érdek mentén még a saját országuk, népük, rasszuk ellen is képesek a hatalomért politizálni, akkor a egyztetéseket nagyon nehéz elképzelni, mint mindennapos közös munkát.

6.Lenin 2019.01.10. 17:46:28

@Ms.Cunnesburry:

Válaszoltam, de eddig nem jött át.
Kívácsi vagyok, ez átmegy-é.

2019.01.10. 17:46:32

@6.Lenin:

"Amikor valakik egy bizonyos érdek mentén még a saját országuk, népük, rasszuk ellen is képesek a hatalomért politizálni,"

O1G a lelkét eladná a hatalomért, remeg érte, soros soros migráncs migráncs, és van pofád a fentit kijelenteni, te darab SZAR?

6.Lenin 2019.01.10. 17:50:07

@az EU pénzek zsákolója:

Te faqsz, mit kéne tennie?

3x megválasztották kétharmaddal. Mi a faszért sorosozól? Talán nincs köze a vén gazembernek hozzá? Ennyire nem lehetsz hülye. Dollár milliárdokat költ erre.

2019.01.10. 17:52:33

@6.Lenin:

A nadrágját lehugyozó ember a G-napig Magyarország legbefolyásosabb embere volt Orbán után. Ő hozta létre a fidesz gazdasági hátországát, médiabirodalmát. Mindazt, ami a fideszt a kormányba emelte.
Egy kis tiszteletet mutathatnál a birodalom alapítója felé. :D

2019.01.10. 17:55:20

@6.Lenin:

"3x megválasztották kétharmaddal."

számszerűsítsd, hogy jött ki a kétharmad. az Magyarország jelenlegi választópolgárainak nagyja, vagy O1G csalásának eredménye?

Soros nagyon keveset -semmit- sem költ arra, hogy a g@cit megszívassa, nem itt tartanánk....

taga20 2019.01.10. 18:07:35

@6.Lenin: te szerencsétlén demens fasz. ha olyan lenne sorosgyörgy, mint amilyennek leírod, és amilyen a gazdád a geci, akkor már rég betonban pihenne a dunában a csútigeci.

2019.01.10. 18:12:38

@rallus:

"A dühödt hangvétel arra utal, hogy Soros sikerdíjat ígért ezeknek a szerencsétleneknek és most teljes joggal nem akar fizetni..."

ezt mire alapozod te fidesszar?

nincs arra Sorosnak 1 2 10 50 millió dollárja, hogy a szarba tapossa azt, aki 3 éve mocskolja a nevét? 100 éves az öreg, ha bosszúálló lenne, könnyedén kitörölné a seggét valakivel...

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 18:15:00

@E1G ellenzék egy geci: "Csak a primitiv viselkedni nem tudo barmokat tiltottak ki. Akiktol kb azt lehetett varni, hogy oda szarnak a terem kozepere, meg fetregve jajveszekelnek, mint a Kunhalmiek a szekhazban."

meg anyád retkes picsáját, baribaszó ner-cseléd! (ettől függetlenül a blogger faszságot ír szintén)

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 18:16:29

@6.Lenin: elég alacsonyan tartod az elvárásaid, de ez biztos korral jár;-)...

6.Lenin 2019.01.10. 18:16:51

@Ms.Cunnesburry:

Nem én csúsztam le olyan szintre, mit kéne benne tisztelnem? Most nem az O1G-re gondolok, az az ő szellemi szintjét mutatja.
Nem tudom, de nem is érdekel, hogy milyen szinten volt ő a Fidesz gazdasági háttere.
Mindenhol van gazdasági háttér. Csak esetleg máshol már finobban van megoldva.

Gyurcsánynak is volt/van gazdasági háttere, csak a képességei nem igazán tesdzik alkalmassá, hogy a hatalomba juttassa valaki, más még annyira sem.

taga20 2019.01.10. 18:17:06

@az EU pénzek zsákolója: ez a szardarab rallus, állandóan ezt csinálja. mint a geci propaganda része, tolja ezerrel a féknyuzt.

6.Lenin 2019.01.10. 18:18:20

@Sir Bates dö Hól:

Mert a hülyéket, hülyének tartom? Te is, mi a faszért erőlködsz?

taga20 2019.01.10. 18:19:29

@6.Lenin: ez mi volt te szardarab?

"Nem tudom, de nem is érdekel, hogy milyen szinten volt ő a Fidesz gazdasági háttere."

te bazdmeg mi a kurvaanyádért minősítesz itt bárkit, ha ekkora sötét állat vagy?!

6.Lenin 2019.01.10. 18:22:16

@taga20:

Olvasd el a többi részét is, bár kétlem, hogy akkor is értenél belőle valamit.
Te csak kurvaanyázz, máshoz úgysem érsz fel.

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 18:24:14

@6.Lenin: nem, ha a hülyéket hülyének tartod, azzal semmi gond, a gond ezzel van: "A mai tájékoztatón Orbán bizonyította, hogy ma nem igen van hozzá hasonló politikus nem csak Mo-on, de Európában sem.", mert a kontextus alapján ezt pozitív jelzőnek szántad;-)...

taga20 2019.01.10. 18:26:26

@6.Lenin: kérdeztem valamit, válaszolj retard! nem kell a süket-sötét pofázásod, amit itt tolsz nap-nap után!

6.Lenin 2019.01.10. 18:31:49

@Sir Bates dö Hól:

Figyelj te köcsög, nagyon unlak a süketeléseiddel együtt. Miből gondolod, hogy más nem érti a kódolt hülyeségeidet?
Írtam, már(vagy a degenerált barátodnak? hogy leszarlak) Van itt baráti köröd, szórakozz velük.
Vagy te jól elvagy magadban is, nem hinném, hogy bárkit is el tudnál képzelni a te színvonalad alattinak. Nekem meg tériszonyom van, nem szeretnék hozzád felkapaszkodni, seggfejkém.

2019.01.10. 18:39:21

@6.Lenin:

"nagyon unlak a süketeléseiddel együtt."

már mehetsz is a blogról kicsit havat lapátolni, a jó tetves kurva anyádba.

elég már a fidessből szemétládák, nagyon elég...

6.Lenin 2019.01.10. 18:40:46

@taga20:

Válaszoltam, miért nem olvasod el? Nem érted?

Mellesleg tudod, hogy amit írtam , mit is jelent még?

NEM NYALOM A FIDESZ SEGGÉT, csak rájuk szavaztam, mert az olyan hülyékre soha nem szavaznék, akiket te is imádsz. Vagy a többi kreténtre se, akik az MTVA székházban bohóckodtak. Neked tetszenek, én leszarom.

Az, hogy te mit tartasz Orbánról, rólam, azt nagy ívben leszarom, mert olyan hülye vagy, mint egy döglött ló segge. Miért is kene nekem veled bármit is megtárgyalni?

Mondjál már erre valami logikusnak tűnő magyarázatot!

Te csak küldjél el mindenkit, akár engem is, bárhová, amit a fantáziád képes kipréselni a segg agyadból. Akár zenei kíséret mellett. Bár azokat néha meghallgattam, de abban is más az izlésünk, de ez most tényleg nem egy fontos kérdés. B+.

2019.01.10. 18:43:08

@6.Lenin:

nem kell itt a fidess mocskainak valagát nyalnod, ne idegeskedj. töröld a blogot és nézz M1 et, ki kényszerít, hogy itt ugass, ki?

6.Lenin 2019.01.10. 18:47:06

@az EU pénzek zsákolója:

Itt nem írhatja le mindenki a véleményét? Itt diktatúra van?
Te döntöd el, hogy kinek mi lehet a véleménye? Nem pont ez ellen szoktál pofázni?
Még magadat sem érted?

Már vagy 3x kitiltottak innen, mostanában nem, valamiért, de ha kitiltanak, azt bizonyítanák, ami ellen ágálnak. Én csak leírom, amit gondolok, ha hülyeség, cáfold meg. Talán el is tudnám fogadni, ha ezt meggyőzően írnád le.

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 18:51:35

@6.Lenin: Lajosom, nyugodj már meg! Most bizonyítottad, hogy semmit nem értesz a kommentből! De ezt nem is várom olyantól, akinek lángeszét a szalonnasütéshez tudjuk csak használni;-)...

6.Lenin 2019.01.10. 18:52:03

@az EU pénzek zsákolója:

Engem nem zavar, amit írsz, mert semmi haszna, már 9. éve kisebbségben vagytok. Nem tudod miért? Miért nekem kéne miatta izgulnom.
Neked még a nászéjszakán is el kell magyarázni a teendőket, és a sorrendet?
Magadtól nem megy semmi?

Én csak élek a jogommal, hogy azt olvasok, ami jólesik, és azt írok, amire képes vagyok, és oda ahova engedik.

2019.01.10. 18:52:33

@6.Lenin:

miért nem írod le a véleményed egy kormánypropaganda oldalon??? hja, mert ott nincs vélemény nyilvánítás, erre keresel alkalmat ott pofázni, ahol demokratikus alapokon engedik, nem úgy mint a cig@nyod médiái.

mutass orb@nista oldalt, ahol egymásnak feszül a 2 tábor? hol engedi ezt a rezsim?

nem tudsz ügye? hülyegyerek.

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 18:54:18

@az EU pénzek zsákolója: sz'tem a mónika-showt is megtalálja a neten, az lehetett a műsora az isaura mellett:-DDD...

2019.01.10. 18:55:51

@6.Lenin:

"Engem nem zavar, amit írsz, mert semmi haszna, már 9. éve kisebbségben vagytok. Nem tudod miért? Miért nekem kéne miatta izgulnom.
Neked még a nászéjszakán is el kell magyarázni a teendőket, és a sorrendet?
Magadtól nem megy semmi?

Én csak élek a jogommal, hogy azt olvasok, ami jólesik, és azt írok, amire képes vagyok, és oda ahova engedik."

a cigány és bandája a te jövőd is elhordja, de ahhoz ostoba vagy, hogy észrevedd. elég a szaros létednek a közmunka, és néha egy kis utalvány vagy krumpli.

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 18:56:29

@taga20: ne bántsd már! ideges lesz, elfelejti bevenni a gyógyszert és annyi szegény Lajosomnak:-)...

taga20 2019.01.10. 19:02:28

@Sir Bates dö Hól: haver, a jó szíved fog sírba vinni, az fiksz:)))

2019.01.10. 19:04:17

@Sir Bates dö Hól:

egyszer majd te is tagával együtt eléred azt a kort, mikor létszükség lesz a gyógyszer bevétele.
szívassátok bármi mással, de ne a korával, ha kérhetem.:)

taga20 2019.01.10. 19:07:59

@Ms.Cunnesburry: aki ilyen vén korára kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha mekbasszák!:)))

egyébként, te még egy vérzőfejű orbánviktort is bekötöznél, mi?

2019.01.10. 19:11:57

„Sokkal intenzívebben fogunk dolgozni. Ha valaki eddig azt hitte, hogy problémai vannak a médiával, akkor az értelmezze újra a probléma szót. Még csak most lesznek igazi problémák, miután együttműködünk sokkal gyorsabban tudjuk felderíteni a dolgokat, sokkal effektívebben dolgozunk, gyorsabban, erősebben és agresszívabban fogunk nyomulni, mert eddig csak csináltuk a munkánkat, de most dühösek is vagyunk és nagyon személyesen is vesszük.”

vilagterkep.atlatszo.hu/2019/01/10/nem-felnek-a-sorosozastol-elindult-a-jan-kuciak-oknyomozo-kozpont-szlovakiaban/?fbclid=IwAR2IYDpBNcDyqBjsQv21fzZB6iJ88ErjSqwT6D259kik-nF3YiwHCPvrhYY

6.Lenin 2019.01.10. 19:16:14

@az EU pénzek zsákolója:

Olvasom néha a 888 komment szekciót. Ott írnak a viág leghülyébbjei minden oldalon.
De maradjunk nálad, cáfoltál valamit?

De miért is szeretnéd te meghatározni nekem, hogy én mit csinálhatok.

2019.01.10. 19:16:55

@taga20:

Természetesen.

Tőlem gyepálhatjátok egymást teljes erővel. De azon élcelődni, hogy valaki öreg, az nagyon gagyi.

rallus 2019.01.10. 19:18:45

Az hihetetlenül szívmelengető, amikor a sajtótájékoztató után az ellenzék és az ATV-be meghívott észkombájnok fölényes mosollyal az arcukon kinyilatkoztatják, hogy Orbán fél, bukni fog, nem ért semmihez és diktátor. Ebben a felhevült állapotukban eszükbe sem jut, hogy csak a legszűkebb rokonság szavaz rájuk és az intenzív külföldi segítség nélkül már a varjú sem károgna utánuk...
A ballib oldal ereje a realitás érzékben és a proletár őszinteségben rejtőzik, amely kérlelhetetlen!

2019.01.10. 19:20:44

@6.Lenin:

mit cáfoljak?

az egész szájbatoszott O1G rendszer korrupt sapka szar, mi a f@szt tárgyaljunk ki még 15000-szer?

úgyse érti egy tetves fidesstetű se. mert nem akarjátok érteni, ugattok.

de tömörítek, nem kell f@siszta párt az ország élére, de rom@ se.

6.Lenin 2019.01.10. 19:21:08

@Ms.Cunnesburry:

Kösz, de nem zavar, őket minősíti. De miért kell a másikat szivatni?

taga20 2019.01.10. 19:22:03

@rallus: "az intenzív külföldi segítség nélkül "

megint hazudsz fityeszork, mint mindig!

2019.01.10. 19:22:09

@rallus:

"hogy csak a legszűkebb rokonság szavaz rájuk"

erre és a fidessre gondolsz te barom? :

www.youtube.com/watch?v=atMMysP90Ko&t=1s

2019.01.10. 19:24:52

avagy honna a fidess szavazó?

www.youtube.com/watch?v=muHNcikqMqw

gyalázat.... :D

2019.01.10. 19:25:01

@6.Lenin:

Te miért kannásborizol? :D :D

Ez is szívatás. Általában nem zavar. Most pl. kifejezetten jól jön, mikor álszenteskedsz. :D

taga20 2019.01.10. 19:28:22

@Ms.Cunnesburry: nem az a baj lenyinnel, hogy öreg, hanem az, hogy egy fasszopó gecifan.

ne csinálj már úgy, mintha ha ez a demens vénember, ne rúgna bele bárkibe, korra, nemre, stb.-re tekintet nélkül!

2019.01.10. 19:30:36

@6.Lenin:

"Mindenhol van gazdasági háttér."

A fideszét konkrétan Simicska teremtette meg. Ezt cáfolni vagy tagadni ostobaság, mivel nem is olyan rég történt. :D

6.Lenin 2019.01.10. 19:32:34

@az EU pénzek zsákolója:

Figyelj, amíg így írod le a VÉLEMÉNYED tulajdonképpen nincs is miről beszélni. Efogadná bármit is? Nem, mert nem is akarsz, de ez a te dolgod.

Miért vagyok itt.

Szeretném megérteni, hogy az ellenzék miért nem tud kiszabadulni a saját korlátaiból?
Szeretném, ha lenne egy valódi alternatíva, és tényleg választani lehetne.

Én elég sokat leéltem olyan rendszerben, ahol mindent szerettek volna meghatározni, hogy miként is kell nekem a saját életemet elrendezni.
Sok esetben egy bunkó, lusta seggfej.

90-ben jött egy váltás, és gondoltam végre mindenki úgy élhet-természetesen nem a mások rovására-ahogy ő jónak látja, és a képességei lehetővé teszik.

Erre ter megint azzal jössz, gy majd te meghatározod nekem, mit tehetek, mi lehet a véleményem, hova, mit írhatok. Nekem ebből elegem van.

Te véleményed úgy kezeled, mintha tény lenne, és másokra szeretnéd erőltetni, aztán fasisztázol.

Honnan lenne neked több jogod mások életét meghatározni?
Nekem te ne gyere, hogy ki9 a geci, ki fasiszta, vagy simán hülye. Ezt én egyedül is eltudom dönteni, vagy ezt képzeléem magamról.
Írd le, miért tévedek, és te mit kínálsz helyette, aztán majd én eldöntöm, hogy elfogadom, vagy nem. Miben külöbözől te azoktól, akiket kritizálsz? Met te mondod?
És ez nekem elégnek kéne lenni?

2019.01.10. 19:32:50

youtu.be/muHNcikqMqw?t=423

fidess szavazó érvelése.

mit szólsz RALLUS a tesóidhoz?
LEnin geci, te?
Paraszthajszal? mit gondolsz a vett szavazatokról, a fidess cig@nybázisáról?

csak a fidess, csak a don?

morpho 2019.01.10. 19:33:10

Mi a faszt keres itt ma ennyi narancskullancs. Azt hittem, hogy az úgynevezett miniszterelnök már mindent megválaszolt, megoldott, elmondott. Akkor meg minek itt tolni neki a hátszelet? Vagy a narancskullancsok szerint Orbán nem volt elég meggyőző? Vagy mi? De tényleg, mi a faszt kerestek ma itt???

2019.01.10. 19:33:40

@taga20:

Az már az ő dolga. Tudom, ez meg a tiétek. De enélkül is fogást lehet találni rajta.
Talán ápoló koromból maradt meg a kor miatt cikizéssel szembeni ellenszenv.
Bocs, hogy szóltam. :)

rasztaszív 2019.01.10. 19:34:31

@Ms.Cunnesburry: 2002 és 2010 között valaki más tolta tele pénzzel a fideszt.ezt nem látni meg vakság...

rallus 2019.01.10. 19:35:58

@taga20: Szerinted a Szelestey által szemlézett , méregdrágán fenntartott külföldi lapok az olvasóik Magyarország iránti határtalan érdeklődése miatt írnak rólunk annyit, vagy azért, mert valami gazdag szarkeverő megfizeti?

morpho 2019.01.10. 19:36:02

@az EU pénzek zsákolója: Most miért kérdezel ilyet olyanoktól, akik a munkájukat végezni járnak ide. De tényleg, milyen válaszra számítasz tőlük? Hirtelen megvilágosodnak, lekapcsolják a számítógépet a pártirodán és felmondanak, vagy mire számítasz úgy mégis?

2019.01.10. 19:37:18

@6.Lenin:

"Te véleményed úgy kezeled, mintha tény lenne, és másokra szeretnéd erőltetni, aztán fasisztázol."

te miért erőlteted a véleményed másra, hogy nekünk jó a te cig@nyod? miért?
húzz a faszba a mocskos rablópártoddat együtt te korlátolt barom.

6.Lenin 2019.01.10. 19:38:54

@Ms.Cunnesburry:

Szerintem lehettek ott többen is, vannak, és lesznek is. Mindenhol vannak.
Autóipar, hadiipar, autópályákat mindenhol azok építetteék, akik a kormányt a hatalomra juttatták stb.
Soros milliárdokat adott civil szervezeteknek, aki minő csoda, mind a migráció körül lebzselnek. Hetente jár az EU-ba, és minő csoda, olyan döntéseket hoznak, amik az ő rögeszméjét támogatják.
Vannak olyan dogok amik mindenhol pontosan úgy működnek, csak esetleg másként nebvezik. Korrupciónak, vagy lobbizásnak vagy anyám tyúkjának, de a lényeg ugyan az.

2019.01.10. 19:38:59

@morpho:

jogos, mely fidesstetű védi ennyire a rendszert, aki jól él belőle... nem számít az anyja se, neki legyen pénzecskéje, akkor jó O1G.

6.Lenin 2019.01.10. 19:44:28

@az EU pénzek zsákolója:

Én csak leírtam, hogy miről, mit gondolok. Mikor erőltettem másra?
Cáfolt valaki valamit?

Miért kéne figyelembe vennem néhány önelégült hülye véleményét, vagy olyanokét akik csak anyázni tudnak? Vagy a tiédet? írtál valamit?

2019.01.10. 19:46:43

@6.Lenin:

Soros a magánvagyonából azt támogat,akit akar.
A migráció körüli lebzselést is csak egy nagyon torz kalidoszkópon keresztül nézve láthatod. Felesleges ezen vitatkozni.
Viszont a fideszt Simicska nem a magánvagyonából építette fel /ugye ez a téma/, hanem a magyar adófizetők pénzéből.
Ilyen alapállásból eléggé furcsa, mikor a jelenlegi kormánypárt másokra mutogat ki lopott ügyben.

6.Lenin 2019.01.10. 19:49:00

@morpho:

"mi a faszt kerestek ma itt??? "

Én például téged kerestelek, de hála, itt vagy.

2019.01.10. 19:49:11

@6.Lenin:

"Miért kéne figyelembe vennem néhány önelégült hülye véleményét, vagy olyanokét akik csak anyázni tudnak? Vagy a tiédet? írtál valamit?"

O1G
Mészáros csak gazdagodik
O1G veje is, lánya is
a Fidessz tagjai is
szar az ország, az oktatás, az egészségügy, szar meló és pénz
csak soros soros migráncs van és lopás
unalmas, a fidessmédia is, a kibaszott f@siszta pártod is.
elég.

ennyi, te fasz.

2019.01.10. 19:51:24

@6.Lenin:

"Én például téged kerestelek, de hála, itt vagy."

miért a gép előtt szopkodod O1G golyóit ahelyett, hogy havat lapátolnál, dolgoznál segítenél az asszonynak, olvasnál, tennél valamit, hogy ne ilyen tetű életed legyen?
gondolkodtál azon, hogy felakaszd magad?

taga20 2019.01.10. 19:52:42

@rallus: szerintem az kevés. valami konkrét dolog kéne, me ez így csak egy kemtréles faszságnak tűnik.

taga20 2019.01.10. 19:54:33

@Ms.Cunnesburry: "Bocs, hogy szóltam. :)"

ez mi?

mikor mondtam neked valaha, hogy ne vitatkozz velem?

:)

6.Lenin 2019.01.10. 19:55:02

@Ms.Cunnesburry:

Ez igaz, de az valahonnan csak hozzá került. És ezt arra használja fel, hogy más országokban megváltoztassa a politikai berendezkedést, hogy ott is az ő rögeszméje érvényesüljön. Olvastad, hogy ez az ember Istennek, messiásnak tartja magát?
Saját maga mondja ezeket.
Nem is érdekelne senkit ha szinesbőrű kurvákra, vagy italra köléteni a saját palotájában.

Emberek sokasága halt már bele a rögeszméjébe. És fizetett ügynökö sokaságáét használja fel a céljainak az elérésére. Néz utána a neten. Ezt nem csak nálunk állítják.

rallus 2019.01.10. 19:57:14

A nagy kavarodásban a "független újságírók" szakkifejezés visszhangtalan maradt...
Ők feltehetően ég és föld között lebegnek, mint Mohamed koporsója....
Hihető....

6.Lenin 2019.01.10. 19:57:38

@az EU pénzek zsákolója:

Ez még mindig csak a te vélemyényed, össze-vissza szarnád magad, ha ezt egy bíróság előtt kéne tényekkel bizonyítanod. Erre egy irigy hülye is képes.
Ne keverd a véleményedet+ a tényeket.

látjátok feleim szümtükkel 2019.01.10. 19:58:43

@6.Lenin: "És még némelyik büszke is volt a saját baromságára."

Legyenek is, hiszen az elmúlt kilencben az Orbáni iskolákban oktatták őket. Ezek szerint jó tanulók voltak.

2019.01.10. 19:59:15

@rallus:

nyilván az M1 Origo Prostisrácok Magyaridők és a többi fidessmédia az, ami független.

O1G mit nem vett még meg?

6.Lenin 2019.01.10. 20:00:44

@az EU pénzek zsákolója:

Miattad?
Én el tudtam rendezni az életem minden külső segítség nélkül, igaz megdolgoztam érte, de a másét se irigyeltem soha. Miért kéne önfelakasztáson gondolkodnom?
Mert néhány hülye nem tud magával mit kezdeni? Közöm?

6.Lenin 2019.01.10. 20:04:41

@látjátok feleim szümtükkel:

Most kellett átvinni az unokámat egy másik iskolába, mert káosz van az iskolájában, szoci a polgármester, és a tanárok többsége is. XIII. kerben.
Szerinted minden pedagógus alkalmas a pályára? Minden gyerek képességei azonosak?

látjátok feleim szümtükkel 2019.01.10. 20:06:18

@6.Lenin: "Azt értem, hogy ők egy nagyon alacsony szintű célközönséget szeretnének kiszolgálni, de ennek mi köze az újságíráshoz?"

No és az öszes kormánylap, amelyik szó szerint ugyan azt a hírt, cikket adja le minden megyében? Szerinted ők is az alacsony szintű célközönséget szolgálják ki? Ráadásul erre a kormányfőtök röhögve válaszolja, hogy ez a természetes? Én valahogy ezt másnak látom, meg sokan mások is.

2019.01.10. 20:06:57

@6.Lenin:

"Minden gyerek képességei azonosak?"

a tieid? ha rád ütöttek, baj van....

2019.01.10. 20:07:16

"A célunk, hogy a ebben cseheket is lenyomjuk, ami nem lesz könnyű Orbán szerint, mert a cseh kormány élén egy zseni áll. "

Ez a "zseni" a kommunista titkosszolgálat ügynöke volt. Nemrég derült ki, hogy saját fiát erőszakkal a Krím -félszigetre vitette , nehogy vallomást tegyen az ellene folyó korrupciós ügyben.

Érdekes példaképei vannak Orbánnak.

rallus 2019.01.10. 20:07:28

@az EU pénzek zsákolója: A magyar nép elhamarkodott döntéseket hoz! Hiába élt gazdagon, olyan jólétben, hogy bennünket irigyelt egész Európa, vidáman szökdécselt a pannon puma és számtalan (vagy szám nélküli..) mosolygós rendőr simogatta "rendőrbotnak " becézett bőrápolóval a járókelőket, elhajtották a Gyurcsány klikket.
Most sosem látott mértékű a szegénység, a gyerekek éheznek és sírnak külföldre menekült szüleik után... Ez tartsa bennetek a lelket! Eljön a ti időtök, ha elég sokáig éltek!

2019.01.10. 20:09:23

@6.Lenin:

Az iskolában uralkodó káosz a KLIK sara. Már 2012 óta.

6.Lenin 2019.01.10. 20:11:24

@Ms.Cunnesburry:

És a másik iskola miért jó? Teljesen más a légkör, ugyan abban a kerületben.

látjátok feleim szümtükkel 2019.01.10. 20:11:33

@6.Lenin:

Mi köze van a gyerek képességének ahhoz, hogy mi a kötelezően tanítandó tananyag? A tananyagot okos fideszes keresztények törvénybe itkatva állapították meg. Minden iskolára kiterjedően. Ennek semmi köze a pedagógus képességeihez, azt kell neki tanítania, amit előírtak. Nem teccik? Vidd másik iskolába, hátha ott is ugyan azt fogják tanítani.

De ha bele gondolsz akkor magad is belátod a kormánypárti médiának nem kell már újságíró sem, mert központosították a hírgyártást is, mint az oktatást, kötelező ugyan azt írni, mint ahogy Orbán is beismerte.

2019.01.10. 20:11:36

@6.Lenin:

"Ez még mindig csak a te vélemyényed, össze-vissza szarnád magad, ha ezt egy bíróság előtt kéne tényekkel bizonyítanod. "

szeretném azt látni, hogy a fidess udvar végre számoljon el a pénzével, te kis köcsög.

fosik a gazdás az EU ügyészségtől mi? Elios?

6.Lenin 2019.01.10. 20:14:37

@az EU pénzek zsákolója:

Elég idős emberek is laknak ott, mióta? Most lettek ilyenek?
De, ha ők így gondolkodnak-nem néztem végig-te miért szeretnél beleszólni? Ígértél nekik jobbat?
Vagy kiirtanád inkább őket?

látjátok feleim szümtükkel 2019.01.10. 20:15:38

@morpho:

Dolgoznk a fizetésükért. Ha egyszer ez a munkájuk, tolni kelll Orbán szekerét.

taga20 2019.01.10. 20:15:59

@6.Lenin: "Most kellett átvinni az unokámat egy másik iskolába, mert káosz van az iskolájában, szoci a polgármester, és a tanárok többsége is."

klikről hallottál már, te ostoba fityeszjobbágy?

a geci gazdád egyik szarkupaca, amit nap-nap után felnyalsz.

6.Lenin 2019.01.10. 20:18:02

@az EU pénzek zsákolója:

Láttad mire használták azt az intézményt Romániában?

Miért nem azon gondolkodtok, hogy kínáltok az embereknek jobbat. Egy választáson eltakarítjátok ezt a tolvaj bandát és csupa szentéletűt ültettek a helyükre. Bonyolult lenne?

Ja, hogy nem tudtok jobbat kínálni?

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 20:18:59

@Ms.Cunnesburry: persze, amennyiben nem a felhalmozott tapasztalatra, a korra hivatkozik valaki folyamatosan;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 20:20:56

@6.Lenin: "De miért kell a másikat szivatni?"

ha propagandát tolsz, akkor ne csodálkozz!;-)...

2019.01.10. 20:23:28

@6.Lenin:

Talán mert nem szocik a tanárok? :D

6.Lenin 2019.01.10. 20:23:54

@látjátok feleim szümtükkel:

Most már értem miért írsz hülyeségeket. Mi köze a pedagógus képességeinek, meg a gyerekeknek a képességeinak az oktatás színvonalához?

B+, amikor az 50-es években a madarak és fák napját kellett volna ünnepelnünk (márc. 15-én), nekünk forradalmi dalokat tanított a tan. bácsi, és mesélt azokról az időkről, igaz közben egy figyelte a folyosót, hogy nem jön-é valaki az osztály felé.

Te amúgy értesz is valamihez?

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 20:24:44

@Ms.Cunnesburry: pontosan;-)...

@rallus: "Szerinted a Szelestey által szemlézett , méregdrágán fenntartott külföldi lapok az olvasóik Magyarország iránti határtalan érdeklődése miatt írnak rólunk annyit, vagy azért, mert valami gazdag szarkeverő megfizeti?"

baszom a szádat, azok nem fenntartott, mint a moi propagandasajtó, hanem üzleti befektetések... csukd be a szád, ha faszerdőben rohangálsz!...

6.Lenin 2019.01.10. 20:25:46

@taga20:

"És a másik iskola miért jó? Teljesen más a légkör, ugyan abban a kerületben. "

ezt a részét miért nem olvastad el?

2019.01.10. 20:25:56

@6.Lenin:

"Ígértél nekik jobbat?
Vagy kiirtanád inkább őket?"

O1G ígért, adott is nekik utalványt, ezzel meg is volt +700e szavazat... :D és ennek tapsolsz te szar, a vásárolt szavazatoknak, a buta csóró kiszolgáltatott megvett embereknek, de te, jól élsz... jól élsz mert O1G fizet neked.

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 20:27:21

@rallus: csak nem azt akarod mondani, hogy nem mo a bokréta istenetek kalapján?!... miért vagy idegenszívű nemzetgyalázó?!...

paraszthajszal 2019.01.10. 20:28:05

@az EU pénzek zsákolója: A tisztelt balliberális pártok az MSZP-től az Együttön át a Momentumig jó szadeszes hagyományokat felelevenítve csak lebecsülni, sértegetni, ócsárolni tudják a vidéki embereket; aztán négy évente meg csodálkoznak, hogy szavazni senki sem akar rájuk.

Miért szavaznának ezekre?!
„Az egykori SZDSZ-es képviselő, Mécs Imre fia [Mécs János, Momentum] trágárságoktól és helyesírási hibáktól hemzsegő írása is nagy port kavart, ebben úgy fogalmazott: „»Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni.«”
„De nem csupán az SZDSZ főnixmadaraként újjáéledő Momentum párt elnökségi tagjának sikerült belegázolni a vidéken élők lelkébe. Szanyi Tibor szocialista politikus szerint például a nem budapesti emberek félrevezethetők[:] »Ha megnézzük a nemzeti választások eredménytérképét, akkor azt látjuk, hogy a Jobbik alapvetően az elmaradott, elöregedett, tehát úgymond intellektuális értelemben nem feltétlenül a legerősebb lakossági körökben tudott tarolni, úgy is mondhatnám, hogy ott, ahol jól félre lehetett vezetni az embereket.«”
„Természetesen az Együtt sem maradt ki a vidékieket lenéző pártok sorából, Baranyai Krisztina képviselő szerint ugyanis »sötét és vidékies várost akarnak csinálni egy budapesti belső kerületből, ahol több tízezer fiatal él és dolgozik«. A politikus azokra a sajtóhírekre reagált, amelyek szerint megszűnhet az egyik fővárosi szórakozóhely.”

Ha 2022-ben a ballibbantak nem akarnak oly csúfosan leégni, mint tavaly, akkor ideje lenne újragombolni a kabátot: kevesebb lenézés, több figyelem és empátia.

6.Lenin 2019.01.10. 20:30:27

@Ms.Cunnesburry:

Nem tudom milyen beállítottságúak, lehetnek felőlem szocik, ha jók. A kerületben szoci a polgármester, és az ott lakók többsége szerint jó. XIII. ker. A lányom egy másik kerületben pedagógus és inkább balra húz.

2019.01.10. 20:30:30

@paraszthajszal:

"A tisztelt balliberális pártok az MSZP-től az Együttön át a Momentumig jó szadeszes hagyományokat felelevenítve csak lebecsülni, sértegetni, ócsárolni tudják a vidéki embereket"

O1G dobott a szavazás előtt nekik egy utalványt, most éheznek tovább, ne magyarázz már, hogy a gazdád becsülne bárkit is.... majd figyeljük, a választások előtt O1G melyik -szavazói- réteget mivel "fizeti ki"...

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 20:33:30

@paraszthajszal: ezt kérdezd meg mécs fiától, baribaszó ner-cseléd!... ez ellenben csak galád árokásás: " A tisztelt balliberális pártok az MSZP-től az Együttön át a Momentumig jó szadeszes hagyományokat felelevenítve csak lebecsülni, sértegetni, ócsárolni tudják a vidéki embereket; aztán négy évente meg csodálkoznak, hogy szavazni senki sem akar rájuk."

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 20:35:14

@6.Lenin: azért tóth is megéri a pénzét...

6.Lenin 2019.01.10. 20:36:59

@az EU pénzek zsákolója:

700e-ren laktak abban a kis falubvan? Látom nem érted.

Azok az emberek így döntöttek, joguk van hozzá. Ahol jelenleg lakom, a szomszéd település polgija szoci, nyertek egy csomó támogatást, és már 4. ciklus óta ugyanaz a polgi. A másikon Újkezdetes a pacák, ott is jól megy, szintén 3. ciklusát tölti a polgi.
Mindkettőjükkel jóban vagyok, sokat vitázunk is, de minden gond nélkül. Igaz, inkább helyi kérdésekről.

Ők tudtak tenni a településükért. Újra is választják őket. Akkor?

2019.01.10. 20:38:26

@6.Lenin:

akkor? hitvány O1G fun vagy, s jól látom, neked is jutott "csomag" ? :DDDDD

megvett szánalmas fickó....

paraszthajszal 2019.01.10. 20:41:38

@az EU pénzek zsákolója: „O1G dobott a szavazás előtt nekik egy utalványt, most éheznek tovább, ne magyarázz már, hogy a gazdád becsülne bárkit is”

Ott, ahol nagy a szegénység, ott becsülik igazán az utalványt, az ingyenes gyermekétkeztetést stb. – az odafigyelést.

De nem mellesleg, ahol nincs munkalehetőség, ott örülnek csak igazán a közmunkaprogramnak is: ez értelmet ad a napjaiknak, segít visszaszerezni az önbecsülésüket.

„ezt kérdezd meg mécs fiától, baribaszó ner-cseléd!... ez ellenben csak galád árokásás”

Ha figyeltél volna, MSZP-s és Együtt-párti bicskanyitogató nyilatkozatot is idéztem (Szanyi kapitány a 13-ból, Baranyai Krisztina az Együttből). Olyan pàrtot nem tettem a felsorolásba, akitől nincs a vidéket, vidékieket degradáló idézet (persze tényleg Mécsé a legrosszabb).

2019.01.10. 20:43:09

@paraszthajszal:

"De nem mellesleg, ahol nincs munkalehetőség, ott örülnek csak igazán a közmunkaprogramnak is: ez értelmet ad a napjaiknak, segít visszaszerezni az önbecsülésüket."

egyre szarabb vagy. közmunka, becsület... :D

6.Lenin 2019.01.10. 20:47:35

@az EU pénzek zsákolója:

Én nem csodálkozom, hogy a jelenlegi ellenzék hol is art, ha ilyenek a híveik is, mint te.
Jó nagy bunkó vagy, az már szent, de én egy mp-se szánakozom rajtatok.
Ez van, ez jutott nektek, megharcoltok érte. Erre vagytok képesek.

És én marha, még ezek után is reménykedem, hogy 22-ben lehet majd választani is, nem csak szavazni,l valakikre.

paraszthajszal 2019.01.10. 20:50:51

@az EU pénzek zsákolója: Igen, a becsület is (bár én önbecsülést írtam).

Itt a legrosszabb, leginkább leszakadt zsákfalvakról, a csak romák által lakott szegény falvakról van szó. Most az jobb volt, ami a szocik alatt volt, hogy egész nap baszták a rezet meg ittak a kocsmákban?

A rendes munkalehetőség persze jobb a közmunkánál, ilyen is jött létre a Fidesz alatt. Azért az se csak a népességfogyás, kivándorlás következménye, hogy ma már legalább országosan nem a munkanélküliség, hanem a munkaerőhiány a gond (és azért ezek egy fokkal kellemesebb gondok).

2019.01.10. 20:51:21

@6.Lenin:

"Jó nagy bunkó vagy, az már szent"

lehet, de nem bírom az ostoba primitív embereket mint te, ezt bocsásd meg. O1G nem alternatíva, csak nektek.

2019.01.10. 20:57:55

@paraszthajszal:

"Most az jobb volt, ami a szocik alatt volt, hogy egész nap baszták a rezet meg ittak a kocsmákban?"

abból a szempontból igen, hogy nem az én pénzemből vették meg a lelküket... így legközelebb is a fögecire szavaz, mert van KÖZMUNKA. ez a jövő. szerinted. :D

nem tanulna, nem is dolgozna semmit. ezekre van szüksége a társadalomnak.... ettől fog haladni magyarország. mert van közmunkása. :D O1G től függő lelkei.

6.Lenin 2019.01.10. 20:58:04

@paraszthajszal:

Ezek az emberek, akik itt tépik a szájukat, atalán soha nem beszéltek egy cigány emberrel.Meg lennének lepődve szerintem, hogy miként is gondolkodnak sokan, közöttük is.
Annyir aszánalmas, amit itt néha előadnak, és valójában azon kezdek csodálkozni, hogy még vannak, akik rájuk szavaznak.

Szerintem nagyon jól mutatja, hogy vidéken esélytelenek, és egyre inkább azok is maradnak. Már csak a városokban lakó lumpenek az igazi támogatóik, az irigyek, a tehetségtelenek, akik képtelenek önmaguk életét irányítani, és néhány lopási lehetőségből kizárt "liberális" meg a pereputtyuk.
Fogalmuk sincs az emberekről

6.Lenin 2019.01.10. 21:01:08

Na, kezdődik a Hírháttér, megyek valami értelmeset is nézni.

További jó...mind1, a ti dolgotok.
Pá!

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 21:01:50

@taga20: mert ott ő is nepotista, mutyista rendszert tart fent, simán visszaél ő is a hatalmával, piti kis görény, helyi kiskirály;-)... tudod, ilyet csak saját tapasztalatból írok... az ő egyik pénzbegyűjtője volt hiszékeny is... sajnálom, ha egy ikont törtem most össze, de korrupt geci ő is, ez nem azt jelenti, hogy nem érti a szakmáját, mert kerület/városvezetőként jól teljesít... de minden fideszes vád igaz a korruptságáról, ezt csak egy bigott barom tagadná;-)...

2019.01.10. 21:08:47

@6.Lenin:

"Szerintem nagyon jól mutatja, hogy vidéken esélytelenek, és egyre inkább azok is maradnak."

köszönjétek O1G nek. :)

paraszthajszal 2019.01.10. 21:37:13

@az EU pénzek zsákolója: Ezt nem úgy kell érteni, hogy a vidéki emberek esélytelenek, hanem azok a pártok (pl. a Momentum is), akik a vidékieket lenézik, lebecsülik. A parlamentbe még csak-csak be lehet jutni a zömmel csak fővárosi szavazók révén (bár legutóbb az a léc is magas volt Fegyőréknek, Juhászéknak is), de választást nyerni már aligha.

„nem az én pénzemből vették meg a lelküket”

Szerinted, amíg nem közmunka volt, csak ellenszolgáltatás nélküli segély (+ gyerek után járó pénzek, akkor is, ha iskola mellé járt a gyerek), amit sokan akár első nap elittak a kocsmában, azt mibűl fizették?

Ellenzéki Tüntető 2019.01.10. 21:55:42

Nevetséges, hogy az itt tobzódó ellenzékiek gyakorlatilag végig gyalázkodnak, a jobbosok meg normálisan válaszolgatnak. Nem tűnik fel nektek, hogy ezzel a sok "orbángeci, narancsbirka, orbánszopó" emlegetéssel magatokat égetitek? Komolyan, borzalmas, hogy aki itt nagyban orbángecizik, másnap egy másik blogon meg azon óbégat hogy jaj az orbán gyűlöletet terjeszt meg jaj de milyen rossz a közbeszéd állapota.

magyarparaszt 2019.01.10. 21:58:21

Az ilyen orbán-féle szaremberek mindig is orbán-féle szaremberekre fognak szavazni. A volt besúgók, komcsik, erőszakos bűnözők (lásd: kopasz verőlegények a választási irodánál például) mind a hasonszőrűekre szavaznak. Ugyanaz a söpredék szavaz most is orbán viktorra, amelyik mindig is, hasonszőrűként vakon követte. A társadalom legalja, és azoknak aztán magyarázhatjátok... Nem érdekük ugyanis, hogy megértsék. Ezért gyűlölik a jogállamot és a demokráciát, és éltetik a fasizmust, hiszen őket egy liberális demokráciában az elszámoltatás és a börtön fenyegetné. Kit a komcsi, kit a bűnözői múltja miatt. Rossz lelkiismeretük miatt vetemednek rá, hogy a csuti gecire szavazzanak, és őt kövessék. Ezért nem hisznek valójában, ne feledjük, ott Pokolról meg effélékről van szó! És éppen ezt palástolva erőltetik mindenki másra a vallást. A társadalom söpredékéről beszélek, az aljáról, amely megragadta a hatalmat, és terror nélkül nem is engedi el, ahogyan soha nem is engedte el eddig sem. Vörösterror, fehérterror, sztálinizmus, és most ez a rongy, ruszkibérenc, hazaáruló, volt komcsi (KISZ-titkár), hazug orbánállat az ő kis pereputtyával, meg a NER-nek hazudott siserahad... ez kell ennek a bandának. Építeni, és ezért generációról-generációra gyarapodni nem tud. Ezért generációnként kirabolja a társadalom nagyobbik felét. Hányinger ez a népség. Retteg az iskolától, ezért gyűlöli azt. Retteg a másfajta embertől, ezért azt is gyűlöli. Gyűlöli az alvég a felvéget, a falu a várost, a város meg nem érti ezt, csak csodálkozik évszázadok óta, hogy: "Most mégis, kik ezek ott, akik így acsarognak? És mi bajuk van nekik?"

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.10. 22:00:42

@Ellenzéki Tüntető: "Nem tűnik fel neked, hogy a geci seggének tisztára nyalásával agadat égeted?"

"de milyen rossz a közbeszéd állapota"

Megjavítani nem tudom a fideSSfasszopók beszédét, hát időlegesen le-leereszkedem a szintjükre. Problémád van ezzel? Kubatovnak sírj.

2019.01.10. 22:01:38

@6.Lenin:

Ne csodálkozz a Soros-fóbia fóbiámon.
Tavaly egy oknyomozó újságírót gyilkoltak meg nálunk, részben emiatt. Az újságíró éveken át vizsgálta a kormánypárthoz egyenes szálon fűződő korrupciós ügyeket, aztán folytatásban publikálni kezdte. Az akkori miniszterelnök és a belügyminiszter is Soros ügynöknek nevezte, a kormánypárt mögött álló legnagyobb oligarcha nyilvánosan és életveszélyesen megfenyegette.
Kuciak folytatta a publikálást, így derült fény az uniós agrártámogatásokra épült maffiahálózat mocskos titkaira, a földjeiket el nem adó gazdák megfélemlítésére, fizikai bántalmazására, ahogy az olasz maffia beruházásaira is.
Több lap is megjelentette a cikksorozatot, mindegyik Soros-ügynök lett.
Az újságíró rendőri védelmet kért, panaszt tett az ügyészségen, de segítséget senkitől nem kapott.
Hetekkel később barátnőjével együtt saját házukban kivégezték őket.
Ők nyilvánvalóan a Soros-konteó áldozatai.
Mert egy korrupt kormány korrupt holdudvara disznóságai takargatására használta fel az általad valóságnak tartott összeesküvés elméletet.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.10. 22:02:15

@paraszthajszal: "A parlamentbe még csak-csak be lehet jutni a zömmel csak fővárosi szavazók révén (bár legutóbb az a léc is magas volt Fegyőréknek, Juhászéknak is), de választást nyerni már aligha."

Szóval azt mondod, a fideSS által megtévesztett deprivált rettegők vidéken élnek?

ételizésítő 2019.01.10. 22:02:28

Ezek a független újságírók egyrészt nem függetlenek, másrészt nem újságírók, hanem csak bloggerek. Nem egészen ugyanaz.
Nem, te sem vagy újságíró, csak egy blogger.

Más kérdés, hogy Orbán egy gyáva szar, de azért maradjunk már a valóság talaján.
Nehogy már újságírónak tekintsünk minden szaros bloggert.

élhetetlen 2019.01.10. 22:02:48

@6.Lenin: „Itt nem írhatja le mindenki a véleményét?”. De leírhatod, le is írtad. „A mai tájékoztatón Orbán bizonyította, hogy ma nem igen van hozzá hasonló politikus nem csak Mo-on, de Európában sem.”. Az már csak vicc, hogy mikor egy (nőnemű) politikusról kérdezik, akkor közli, hogy nem foglakozik nőügyekkel, másik kérdésre azt válaszolja, hogy boldog karácsonyt, most Mészáros, és Tiborc kapcsán azt mondja, hogy nem foglalkozik üzleti ügyekkel. És te ezért zseniális politikusnak tartod. Ne válaszolj, kérlek, ez csak egy megjegyzés volt, nem akarok veled eszmét cserélni.

ételizésítő 2019.01.10. 22:06:07

@6.Lenin:
Maximum azt bizonyította, te seggnyaló, hogy ő hazudik a legpofátlanabbul Európában.
Mást nem.

Meg azt, hogy egy gyáva szar cigány geci.

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 22:08:23

@6.Lenin: hírháttér? az milyen műsor? melyik adón adják?

Ellenzéki Tüntető 2019.01.10. 22:08:38

Csak az utóbbi 100 hozzászólásból:
taga20:
ez a szardarab rallus,
mint a geci propaganda része
ez mi volt te szardarab?
te bazdmeg mi a kurvaanyádért minősítesz
válaszolj retard
vén korára kurvának áll,
egy fasszopó gecifan.
te ostoba fityeszjobbágy?
a geci gazdád egyik szarkupaca, amit nap-nap után felnyalsz.

zsákoló:
a jó tetves kurva anyádba.
a fidess mocskainak valagát nyalnod,
a cig@nyod médiái
a cigány és bandája
a szaros létednek a közmunka,
az egész szájbatoszott O1G rendszer
egy tetves fidesstetű
a te cig@nyod?
húzz a faszba te korlátolt barom.
fidesstetű
ennyi, te fasz.
szopkodod O1G golyóit
gondolkodtál azon, hogy felakaszd magad?
erre kussoltál, fidessczigány.
te kis köcsög.
és ennek tapsolsz te szar
egyre szarabb vagy
a fögecire szavaz,

és végül:
nem bírom az ostoba primitív embereket mint te

:DDDDD

Ez a színvonal, gyerekek? Másnap egy másik blogban meg majd sírtok, hogy jaj miért ilyen megosztott az ország, és hát milyen már a közbeszéd? :DDD

SZÁNALMAS

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.10. 22:12:34

@6.Lenin: "Soros milliárdokat adott civil szervezeteknek"

A saját pénzéből adja önzetlenül. Irigyled tőle? A geci gazdád tőlünk milliárdokat lop el. Nem irigyled tőle?

"aki minő csoda, mind a migráció körül lebzselnek."

Féknyúz.

"Hetente jár az EU-ba"

Ja, mert nem asztalraszaró pária, mint a geci. Ismert eszéről és jószándékáról.

"és minő csoda, olyan döntéseket hoznak, amik az ő rögeszméjét támogatják."

Mivel a rögeszméje pont a demokrácia, ami egybeesik az EU értékeivel. Minő csoda, hogy az EU többsége az EU által is vallott demokrácia eszmét támogatja.

ételizésítő 2019.01.10. 22:12:45

Az összes seggnyaló Fidesz-trollt kérdezem:
Hogy ízlik a cigányszar? Gundeles verzióban fincsibb, mint január 1. előtt?
Amilyen szorgalmasan és amilyen régóta nyaljátok az O1Gecigány seggét, van összehasonlítási alapotok bőven.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.10. 22:14:02

@Ellenzéki Tüntető: Visszanyalt a fagyi? :))

Sírd ki magad Kubatov vállán, hátha máskor nem ide küld hazudozni, ahol a saját főztöket kapjátok. :))

6.Lenin 2019.01.10. 22:19:45

@élhetetlen:

Tévedsz, nem azért a pitiáner kérdésekre adott kitérő válaszai miatt tartom annak, hanem amit a külföldi újságíróknak az európai politikát érintő kérdéseikre adott.
Az is világosan látszik már-a tőlük adott kérdések alapján-magasan jobb politikusnak tartják Európában Orbánt, mint idehaza a tehetségtelen, de önelégült ellenzéki politikusok, nem beszélve az alacsony színvonalú híveikről. ez látszott a hazai újságíróknak csúfoltak által feltett kérdésekre. Összekeverték a tájékoztatót egy VV bulvár bemutatóval.
Nem voltak komoly politikai kérdéseik, pedig tudták, hogy Orbán az ilyen kérdéseket simán hárítja, de sorba egymás után csak feltették neki, még akkor is, ha másnak már válaszolt rá. Minden hülye szeretett volna a hős szerepében tetszelegni, ő meg merte kérdezni, a nagy semmit.
A mai magyar ellenzéknek csúfolt bagázs annyira szánalmasan pitiáner (lásd MTVA székház ostroma), hogy az ember csak kapkodja a fejét. A híveik szánalmas színvonaláról nem is beszélve.
Lesz valaha Mo-on egy normális ellenzéki erő, valódi alternatívát nyújtva a választani akarók számára?
Ez az igazi kérdés, szerintem.

élhetetlen 2019.01.10. 22:19:58

@Ms.Cunnesburry: „De azon élcelődni, hogy valaki öreg, az nagyon gagyi.”. Ne így nézd. Vannak a fiatalok között is nagyon buta, papagáj üzemmódban működő hozzászólók. Aztán vannak, akik tapasztalnak, tanulnak, értelmesebbek lesznek, és vannak, akik öreg korukra tényleg butulnak. De olyan buta embert még nem láttam, aki tudja magáról, és beismeri, hogy buta. Nos, ha valaki képes értelmes érveket felsorolni, akkor mindegy, hogy idős, vagy fiatal. Ha erre nem képes, akkor, ha idős, ha fiatal, egyszerűbb azt mondani, hogy vedd be a gyógyszered, mint lehülyézni. Ennyi.

Ellenzéki Tüntető 2019.01.10. 22:20:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ...? Az hogy nem lehet két mondatot leírni anélkül, hogy a másikat gecinyalásra szólítsad fel, ez a baloldali érték? Komolyan, szerinted így lehet kezdeni egy beszélgetést, hogy "Az összes seggnyaló Fidesz-trollt kérdezem: Hogy ízlik a cigányszar? "

Másnap meg nyafogni, hogy jaj kérem, hát a közbeszéd, jaj kérem hát kettészakadt az ország. Nektek semmi közötök hozzá, a patás csinálta. Lol.

2019.01.10. 22:20:29

@Ms.Cunnesburry:

Az ügy itt nem ér véget.
Ahhoz, hogy a nyomozás eredményeket érjen el, le kellett váltani a miniszterelnököt, belügyminisztert, rendőrfőkapitányt, lecserélni a komplett nyomozócsoportot, előzetesbe küldeni - más vádakkal- az oligarchát. Aki a börtönből kormánypárti és ellenzéki politikusokat azzal fenyegette, hogy nyilvánosságra hozza a beszélgetéseikről készült titkos felvételeket.
Ehhez pedig össztársadalmi nyomás, tüntetések, tiltakozások és olyan oknyomozó újságírók kellettek, akik tovább folytatták Kuciak munkáját.
Ahányszor Fico sorosozni kezdett, tömegek vonultak az utcára. Mikor a tüntetések szervezői ellen vizsgálat indult - névtelenül feljelentették őket, állítólag külföldi pénzekből szervezték a megmozdulásokat- szintén.
Aztán a jogalap nélküli vizsgálat miatt menesztették a terrorelhárítás vezetőjét.
Ma Szlovákiában nyíltan sorosozni egyet jelent a korrupció, az állami szintű lopás támogatásával.
Remélem, nem kérdezed meg miért.

6.Lenin 2019.01.10. 22:31:06

@Ms.Cunnesburry:

Hallottam az ügyről, de részletesen nem ismerem. De nem ezekre az ügyekre gondoltam.
Nagyon sok dolgot találsz a neten.
De én azok alapján ítélem meg főleg a vén gazembert, amit ő vall magáról, már többször is belinkeltem a forrást is.
gervaiandras.hu/koenyvekm/emigrans-/51-soros-gyoergy-.html

Figyelmesen olvasd végig. De van vele egy videó is.

az önjelölt messiások még semmi jót nem hoztak az emberiségnek, sőt.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.10. 22:33:50

@Ellenzéki Tüntető: "baloldali érték"

Leszarom a baloldali értékeidet, semmi közöm hozzájuk.

Még azon szoktam mulatni, mikor a liberális értékek hiánya miatt sírtok. :))

Nektek se baloldali, se liberális, se jobboldali értékek nem számítanak.

A gecizést egy az egyben visszakapjátok, hazug fideSSfasszopók. Mondom, hogy ne nálam sírjál, ha visszanyal a fagyi. :))

"így lehet kezdeni egy beszélgetést"

Seggnyaló Fidesz-trollokkal nem lehet beszélgetést folytatni. Kezdeni sem.

"nyafogni"

Itt csak te nyafogsz. :))

élhetetlen 2019.01.10. 22:34:10

@Ms.Cunnesburry: „De enélkül is fogást lehet találni rajta.”. Félre ne érts, nem kötözködni akarok, de neked már sikerült? Úgy pörög le róla minden, mint a falról a frissen fejtett zöldborsó. (mert a falra hányt már ottmaradhat). Tetszik, amiket írsz, de felesleges azt hinned, hogy józan ésszel, logikával bárki legyőzhető. Ha nincs meg az ellen oldali logika, akkor a falnak beszélsz. Ja, és 65 múltam, tehát én már hihetem, hogy nem a kor számít.

2019.01.10. 22:36:50

@6.Lenin:

Én pedig konkrétan erre az ügyre gondoltam. Mert itt játszódott le a szemem előtt, az én országomban történt ez a döbbenetes esemény.
Az akkori miniszterelnök, aki a gyilkoságra felbujtó oligarcha személyes jóbarátja, csak sorosozott napokon át.
A tüntetőket államellenes felforgatással vádolta és külfödről irányított és pénzelt hordának nevezte.
Soros hordának.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.10. 22:37:52

@Ellenzéki Tüntető: "a jobbosok meg normálisan válaszolgatnak"

Mi jobboldaliak nem válaszolgatunk, senki se kérdez. A bolsevik fideSSfasszopók hazudoznak, mint rendesen.

2019.01.10. 22:41:01

@élhetetlen:

Értem.:)
Találó a jellemzésed.
Én csak úsztatom itt a reményhalat. :D

6.Lenin 2019.01.10. 22:43:55

@Ms.Cunnesburry:

Rendben, de amint írtam, azt az ügyet részleteiben nem ismerem. Minden oldalt meg kellene hallgatni.
Sokat jártam Szlovákiába, sok ismerősöm is van. Nagyjából beszélem is a nyelvet. Egy időben rendszeresen néztem a TA3 híreit is, de a C24-et is bár az cseh nyelven megy,de nem gond azt sem érteni.
Sorosnak volt-é köze ehhez a dologhoz, azt végképpen nem ismerem, de sok helyen igen.

élhetetlen 2019.01.10. 22:51:46

@6.Lenin: Na, nem bírtad válasz nélkül. én sem bírom, vacak ügy. www.alon.hu/kitekinto/2017/04/orban-vilagos-uzenetet-kapott-brusszelben-es-mindent-megigert. „"nyílt és őszinte" vita során az EPP elnöksége arra kérte a Fideszt és a magyar hatóságokat, hogy "tegyenek meg minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy megfeleljenek az Európai Bizottság által támasztott követelményeknek", és a magyar kormányfő "afelől biztosította őket, hogy Magyarország eszerint fog eljárni". Aztán CEU, és az Állítsuk meg Brüsszel kampány, mindent megígér, ő a jó fiú, és hazajön, és hőzöng, hogy leverte Brüsszelt. Nagy politikus. De tényleg hagyjuk abba, ennek nincs értelme. Pá…

6.Lenin 2019.01.10. 22:57:20

@élhetetlen:

Szerintem Brüsszelben jobban értik, mert ők is ezt a politikát csinálják, ezért nem találtak eddig rajta fogást.
Az itthoniak nem értik, de ők semmit se értenek, még saját magukat sem lsd az elmúlt 9 évet.

Miért ne válaszolnék? Én nem félek tőled, vagy az "érveidtől".

élhetetlen 2019.01.10. 23:10:12

@6.Lenin: „ezért nem találtak eddig rajta fogást.„. Találtak, de most még hasznos, ezért beérték egy szándéknyilatkozattal, hogy megjavul. Azért kértem, hogy ne válaszolj, mert ma lenyomtam már egy tízen körös kommentváltást egy logikátlan agyamenttel nyugdíj ügyben, és nincs kedvem ezt eljátszani Orbán zsenialitása, és milyen jó az országnak, hogy a háromnegyed Balaton Mészárosé, és a Párizsi udvar egy arabé témakörben. Ennyi, kiszálltam.

csakegyvalaszto 2019.01.10. 23:13:14

Fuhh, végignéztem Orbán interjúját, és őszintén szántam őt. Nyilvánvalóan több hazugság is elhangzott, de kérlek segítsetek, hogy van még valaki az országban, akinek a gyerekkori barátja és annak családja, a saját családja, a vejkó, az apja és sok új barátja is az elmúlt 8 évben lett többszörös milliárdos? Nem csodálom, hogy "üzleti ügyekkel nem foglalkozom" volt a válasz amikor firtatták ezt a dolgot...
Nekem az volt az egészben a legabszurdabb, hogy most egy évig le is tudta azt a fajta nyilvánosságot, akik nem azért kapják a fizetésüket, hogy alákérdezzenek amikor az agymenéseit fejtegeti Sorosról meg a migrációról. Kérlek segítsetek már, mondjatok már egy miniszterelnököt az elmúlt 30 évben, akár külföldről is (egyértelmű diktatúrákat leszámítva), ahol az elnök így kezeli a médiát, évente van mindenkinek mondjuk 3 kérdése amit feltehet.
Személy szerint nem tudok tisztelni olyan politikust, aki nem áll ki vitázni másik politikussal. Nem tudom tisztelni azt, aki Magyarország véleményének vallja a saját véleményét, és az országot ért támadásnak értékeli azt, amikor a saját jogállambontó lépéseit kritizálják. Tény, hogy ő a miniszterelnök, és mindene megvan ahhoz, hogy bármit keresztülvigyen a törvényhozáson a 2/3-dal, de pont attól lesz valaki nagy ember, ha bár megvan a hatalma ahhoz, hogy megtegyen bármit, mégis mielőtt végigvinne egy káros törvényt előtte kikéri a véleményét azoknak, akikre a törvénye vonatkozik, és egyeztet szakértőkkel, civil szervezetekkel, érdekképviseletekkel, mielőtt meglépi. Lassan kilencedik éve mást se csinál a kormány, csak koncentrálja a hatalmát, kétlem hogy ezeket a lépéseket bárki a civil szférában (CÖF-ön kívüli civilek, érdekképviseletek, szakszervezetek, stb) lelkesen támogatta volna. Apránként, lépésről-lépésre fogy az emberek levegője, szabadsága, érdekképviseleti lehetősége, joga.
Tény, hogy az ellenzéki oldalon lasszóval lehet összefogni 1-2 hiteles politikust, de kérdezem, hogy az jobb, ha olyan ember van az ország élén, aki tényleg 4 évente kíváncsi az emberekre, nem lehet vitázni vele, a közvetlen környezetében és a családjában mindenki hirtelen lesz milliárdos az adófizetők pénzéből, a migráción kívül másról nem tud beszélni, miközben égető problémák vannak az országban és a társadalomban? Igen, fontos dolog a külpolitika, de soha nem előzi meg a belpolitikát!
Fiatalnak vallják magukat, miközben a mai fiatalok rendekkel rosszabb pozícióban vannak tanulás terén, mint 20 éve, pedig fényévekkel korszerűbbek a technológiák, és nincs idehaza jövőképük, a fiatalok nagy többsége azonnal dobbant külföldre ahogy végez.
Demokratának vallják magukat, miközben szétverték a fékek és ellensúlyokat, és minden eddigi lépéseikkel fokozatosan gyengítették a jogállamot és a demokratikus intézményeket.
Kereszténynek vallják magukat, de ahogy a menekültügyet, hajléktalanokat és a mélyszegénységben élőket kezelik az nemhogy nem keresztényi, de egyenesen embertelen!
Nézzen mindenki magába, biztos, hogy 9 éve ezt a Magyarországot akarta aki a fideszre szavazott? Biztos, hogy minden így van rendben?

ételizésítő 2019.01.10. 23:14:02

@6.Lenin:
Téged is kérdezlek:
Hogy ízlik a cigányszar? Gundeles verzióban fincsibb, mint január 1. előtt?
Amilyen szorgalmasan és amilyen régóta nyalod az O1Gecigány seggét, van összehasonlítási alapod bőven.

ételizésítő 2019.01.10. 23:14:59

@Ellenzéki Tüntető:
Nem kell téged felszólítani, nyalod te a segget magadtól is.
Hogy ízlik a cigányszar? Gundeles verzióban fincsibb, mint január 1. előtt?
Amilyen szorgalmasan és amilyen régóta nyaljátok az O1Gecigány seggét, van összehasonlítási alapotok bőven.

putris72 2019.01.10. 23:21:43

Na most,hogy végig olvastam az ellenzéki kommentelők hozzáoszlásait,átüt rajta az értelem,és a jövendőbeli gazdasági programjuk.Amivel ha jó megy rövidesen nyernek is majd! www.youtube.com/watch?v=jQ_Tk9xk2fQ Na itt tartatok!!

2019.01.10. 23:23:31

@csakegyvalaszto:

"Biztos, hogy minden így van rendben?"

Úgy tippelem a válaszok többsége az :

Igen, mert
- különben jön az ellenzék
- különben jön Soros
- különben jönnek a migránsok
témát fogja boncolgatni. :D

csakegyvalaszto 2019.01.10. 23:24:12

@putris72: Légyszi sorold már fel a Fidesz "jövendőbeli gazdasági programját"

putris72 2019.01.10. 23:28:09

@csakegyvalaszto: www.youtube.com/watch?v=auf55j8PhhI Mond Gyurcsány melyik szava volt igaz!! Több 1000 milliárd forinttal elhazudta az adósságot! Végig hazudott mégis nyert!!

csakegyvalaszto 2019.01.10. 23:33:25

@Ms.Cunnesburry:
Valóban, jön majd az ellenzék, borzalom. :)
Akkor biztosan elszabadul az apokalipszis, idejön Soros, és győzelmi mámorában alapít majd valami segélyszervezetet, vagy ami még rosszabb, valami demokráciát támogató szervezetet. Minden migráns aki eddig messze elkerülte Magyarországot mind itt fog döngetni a kapuknál, és bár a világgazdaság elég jól karistol, mi azonnal előreengedjük Bulgáriát is, majd csendben összeomlunk.
Viccet félretéve, bármilyen kormányzás jobb lenne a jelenleginél, amiben a konszenzus nem kerülhető meg, és nem jut egy kormánypárt határtalan kontroll nélküli hatalomhoz...

csakegyvalaszto 2019.01.10. 23:36:57

@putris72: Nem tudom, én sosem kedveltem Gyurcsányt, még Öszöd előtt se. Viszont nagyon sok átfedést látok az Orbán és Gyurcsány kormány között. Mindkettő káros volt, mindkettő hazudott, csak Gyurcsánynak nem volt kontroll nélküli hatalma.
Amikor hiteles ellenzéki vezetőről beszéltem elhiheted, hogy nem rá gondoltam... :)

Peter Götz 2019.01.10. 23:49:14

Lánczi - egyetemi rektor, ki mer vele vitakozni?- a fidesz egyik legfőbb ideológusa is megmondta:
A fidesz lényege a korrupció. azaz a lopás a Fidesz legfőbb politikája
" Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája."

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 23:50:39

@Ellenzéki Tüntető: melyik állítást tudod megkérdőjelezni az idézettek közül? melyik minősítés nem helytálló? tényekkel bizonyítsd igazad;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.01.10. 23:53:14

@6.Lenin: Lajosom, te a cseh kettőn nézted a kormányinfót?;-)...

(Hol megy a Hírháttér?)

Sir Bates dö Hól 2019.01.11. 00:01:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ezt én sem értettem soha: nagypofával harsogják, hogy vesszen a píszí, itt az alt right (ami náluk azt jelenti, hogy tahó és bunkó módon minősítenek embereket, bár miképpen másként, attól, hogy valaki a magyar balettban ugrál vagy dj-zik a külügyminiszter papával, még nem lesz intellektüel, bár megadja is csak egy nulla teljesítményt tud felmutatni, fáj bevallanom, de valóban bayer és a kis gnóm ott a legolvasottabb, legfelkészültebb), azt mikor dobod a pc köreit, akkor meg megy a sírás-rívás; én még soha nem reklamáltam, ha elküldtek az anyámba;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.01.11. 00:06:32

@6.Lenin: "Sorosnak volt-é köze ehhez a dologhoz, azt végképpen nem ismerem, de sok helyen igen."

persze Lajosom, itt tegnap esett az eső, nedves volt az aszfalt, ebbőlnesen következik, hogy a te ágyneműd is azért nedves, nem azért, mert behugyoztál álmodban... meg a soros, a migráns, a brüsszel, esetleg a pirézek, mi?;-)...

Európai téridő 2019.01.11. 00:09:14

Ti sem vagytok függetlenek, ti is irányzatosak, pártosak vagytok.

Sir Bates dö Hól 2019.01.11. 00:17:50

@csakegyvalaszto: "bármilyen kormányzás jobb lenne a jelenleginél, amiben a konszenzus nem kerülhető meg, és nem jut egy kormánypárt határtalan kontroll nélküli hatalomhoz..."

így igaz, '10 előtt egy nyugati sallangokkal ellátott észak-balkáni bordélyban éltünk, teljesen inkompetens idiótákkal a kassza mögött, most meg egy folyamatos harci készültségben lévő amorális és gátlástalanul aljas, kisebbségi komplexusban szenvedő tehetségtelen, félművelt és sunyi szaroscsizmás parasztgyerek vezeti önjelölt diktátorként a -sztánok közé moot... én a kuplerájt preferálom;-)...

Dan da Man 2019.01.11. 00:37:26

A téma jogos, de ettől a poszt még vállalhatatlan helyesírásilag. Átolvasás előtt nem posztolunk. Ennyire nem volt sürgős ez a mondanivaló. Fogorvoshoz sem megyünk a szánkból kilógó kolbásszal. És nem, nem vagyok nyelvtan-náci, de egyrészt miért ad a poszter felületet a buta hiénáknak, akik majd jól belekötnek ebbe, másrészt író ember legyen annyira igényes, hogy vázlatot nem közöl...

E1G ellenzék egy geci 2019.01.11. 00:49:54

Eddig sem volt semmi ertelme a blognak, de ez most aztan egy teljesen osszefuggestelen, ertelmetlen frocsoges.

ember100 2019.01.11. 01:07:50

@csakegyvalaszto:
Helló !

Jaj ne izélj már .
A Fényessége Vezető következő 4 éves terve hogy a Nemzet gázszerelője a VILÁG leggazdagabb embere legyen (és persze okosabb min Cukenberg ) .
Hát nem fényűző terv ?

Sir Bates dö Hól 2019.01.11. 01:43:27

@Dan da Man: +1 (engem különösen a központozás zavar, ám sajnos az általad jelzettek az egész moi sajtóra jellemző, tisztelet a kivételnek)...

Sir Bates dö Hól 2019.01.11. 01:53:45

Végignézve a szabadfogás-angard-csörte műsorokat, arra lettem figyelmes, hogy a ner propagandistái - valamely krisztusi jóságtól eltelve - aggódva óvják és féltik a szembenálló oldalt az ep-választáson való közös listás indulástól, mindenhol feltünő érvük: hiteltelenné válhatnak a szavazóik előtt, mindegyikük felteszi a kérdést, hogyan szavazhatna egy jobbikos olyan listára, ahol gyurcsány is szerepel.
Könnybe lábadt szemem ennyi önzetlen aggódás láttán.
(persze az is lehet, hogy befostak, ha fidesz veszítene a jelenlegi helyei közül az ep-ben, az egyértelmű vesztés számukra... és orbán számára is...)

E1G ellenzék egy geci 2019.01.11. 02:18:07

@Sir Bates dö Hól: Felhivtak a figyelmet, hogy ezek az ellenzeki poziciokat bitorlo partok es politikai celebek mennyire nem kepviselnek semmifele elvet, hanem egyetlen celjuk aljas modon hatalomba kerulni. Ahol gatlastalanul kiszolgalhatjak az orszaggal ellenseges kulfoldi hatalmak erdekeit.
Mert mifele ember lehet az, aki a szemkiloveto Gyurcsannyal, barmiben is hajlando egyeterteni ??????????

ételizésítő 2019.01.11. 02:40:53

@Dan da Man:
"nem vagyok nyelvtan-náci"
De még csak nyelvtannáci sem? :-)

Egyébként teljesen igazat adok.
Sajnos, a teljes netes sajtó is ilyen, vagy még szarabb, az Indextől az Origóig, hogy a két végletet említsem. És ezek nem elgépelések, hanem tudatlanság, butaság, ostobaság. Régen azért ilyen írástudású botcsinálta firkászok nem publikálhattak volna, pláne nem pénzért, talán kifutófiúk lehettek volna valamelyik lapnál, és hozhatták volna az újságíróknak a kávét meg a kiflit.
Másra ma sem alkalmasok, csak hát a felvétel is haveri alapon megy, nem hozzáértés alapján.

Gyorgy Nagy 2019.01.11. 05:04:14

A 158 cm-sparaszt gyerek akár miket hazudozik akkor is egy rakás szar másnèven az ország O1G !

E1G ellenzék egy geci 2019.01.11. 05:48:08

@az EU pénzek zsákolója: "O1G a lelkét eladná a hatalomért, remeg érte,"

Ez pont az ellenzekre jellemzo. Orban mindenfele erolkodes nelkul 9. eve hatalomban van. Az ellenzek viszont barkivel, az Europat elfoglalo, eroszakkal iszlamizalni szandekozo arabokkal is osszefognanak, ha azok hatalomra segitenek oket. Lathatuk a tv szekhazban vegrehajtott HAZUG szineszkedesbol, hogy GATLASTALANUL BARMIRE kepesek, a hatalomert.
SZANALMASAK, NEVETSEGESEK, SZEGYENTELENEK, PITIANEREK, VEGTELENUL ALJASAK.

csakegyvalaszto 2019.01.11. 05:56:46

@E1G ellenzék egy geci: "az Europat elfoglalo, eroszakkal iszlamizalni szandekozo arabokkal is osszefognanak"

Erre példát tudsz mondani?
Én egy ilyenről tudok, Pharaonnak hívták, és Orbán szomszédja volt. Bár nemzetközi körözés volt rajta, mégis Orbán meghívására beengedték az országba, mi több, a barátját a parlamentbe is beengedték az alakuló ülésre.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2019.01.11. 06:41:08

@paraszthajszal: @Sir Bates dö Hól:

Különösebb jelentősége nincs, hiszen a ner trolljainak nem az igazság, hanem a hazugság terjesztése a feladatuk, de mindazok kedvéért, akik esetleg még itt, a B1 mocsarában is szeretnének olykor némi levegőhöz jutni, azoknak jelezem, így neked is francia harcostársam, hogy a Paraszthajszál nertárs által említett, 444-en megjelent Mécs János írásmű az egy paródia, egy pamflet, és éppen az arrogáns, lekezelő, pökhendi, minden szegény vagy vidéki embert lenéző yuppie/álértelmiségi/álliberális/városi tahó söpredéket cikizi.
Ezt az igazságot természetesen a habony-csőcselék is tudta a fidesz propagandaosztályán, de a pamflet annyira tökéletes volt, hogy aztán ezt kiforgatva úgy tolták be a fidesz szavazóbázisának teljesen agymosott búrájába, mintha ez Mécs János véleménye lenne, és azóta is a nap 24 órájában tolják ezt a hazugságot, mint látható. (lásd az ellenoldalon Kövér László köteles beszédét. Politikai feladatot hajtanak végre, ahogy akkor a szocik) Természetesen egy egészen minimális humorérzékkel rendelkező és az iróniát, a cinizmust jól érzékelő olvasó könnyesre röhögte magát a pamfleten, annyira egyértelmű volt az üzenet, de naív volt az, aki azt hitte, hogy ez a gyilkos banda nem fogja azonnal rágyújtani a virtuális teret a Mécs gyerekre, és rajta keresztül a balliberális/ellenzéki/zsidó/ex-szdsz-es/orbánkritikus oldalra.

Tehát ismétlem: a Mécs gyerek egy szatirikus glosszát közölt, és éppen a vidékieket, a szegényeket védte...nota bene! az általa is jól ismert, saját generációjának városi aljanépétől.

Üdv.

2019.01.11. 06:42:21

@E1G ellenzék egy geci:

"Orban mindenfele erolkodes nelkul 9. eve hatalomban van."

a választópolgárok éppen csak 1% nyi többségével, aztán az összecsalt 2/3 al. nem erőlködés nélkül, MINDENÁRON!!!

SOROS SOROS MIGRÁNCS MIGRÁNCS!!!

rallus 2019.01.11. 07:41:47

Azt nem tudom, hogy az ellenzéki TV-k közvetítették e élőbe Orbán sajtótájékoztatóját, de a köztévé és a jobboldaliak igen. Az ellenzéki újságírók sorra feltették a "Hogyan tudná cáfolni azt a közismert tényt, hogy ön háromszoros anyagyilkos?" jellegű kérdéseiket. Az ellenzéki pártok az igazuk tudatában azonnal porrá zúzták minden mondatát. Az ellenzéki sajtó megint bebizonyította, hogy itt diktatúra van, Orbán retteg és holnap bukik a kormány...
A karaván meg halad...egyre gyorsuló ütemben...

Semper Fidelis 2019.01.11. 08:02:12

@az EU pénzek zsákolója: Agyvérzést ne kapjál, lécci, különben nem lesz lehetőségem olvasni azokat az alpár, ordenáré hozzászólásokat, amelyeket meglehetősen gyakran kiizzadsz magadból.

Azt hiszed meggyőzöl bárkit ezzel az okádék, útszéli dumával? Vagy ez ilyen becsípődés?

Ne válaszolj, köszi, readonlyban nyomom.

MACISAJT1 2019.01.11. 08:03:46

"Menesztették az Újságíróklubból Dési Jánost 2011. October 25. Tuesday 23:23 |
Menesztették az Újságíróklubból Dési Jánost

Budapest – Az ATV menesztette Újságíróklub című műsorából Dési János újságírót, mert szerepet vállalt Gyurcsány Ferenc rendezvényén, ahol megalakították az új pártot. A döntés szakmailag indokolt lehetne, ha Dési János erről nem egyeztetett előre a csatornával. "

És ő volna a posztíró, a "független" újságíró...:P

Muhaha

szepipiktor 2019.01.11. 08:25:15

Értem én, hogy ezen az oldalon a másik fél veszteségeit dobolják, de az egysíkú porokból egyvalami hiányzik!
Hogy kik voltak ott, kik lehettek jelen.
Mert azt tudjuk, hogy a kormánypártiak igen, de a többiek közül kik?
Index lehetett? HVG? ATV? stb?
Mert a posztoló azt állítja, hogy független újságírók nem.
Ha azokra gondol, akik jellemzően nem tájékoztatnak ma sem, hanem a lejáratás a céljuk - függetlenül, hogy orbán a lejáratandó, vagy bárki, aki nem az ő ideológiájukat képviseli - akkor meg full hazugság a "független" jelző használata.
Tudjuk, hazánkban NINCS független sajtó, ma minden oldalon a saját média van jelen.
A saját oldalt függetlennek tartani, meg ugye hazugásg, ami a függetlenséget is azonnal megcáfolja.
.
Gondoljunk bene, az ex-indexes horda anno Szárszón a Farkasházy-rendezvényen a WC-t, a lakást dokumentálta és nem érdekelte őket a rendezvény maga. Akkor őket a házigazda kitiltotta, hiszen a későbbi lejáratásokhoz gyűjtöttek anyagokat.
Most ez a csürhe a 444-en teszi ugyanezt. Ha őket nem hívják meg, az gond?
Egy nyiltan provokáció és aljabulvár alapú slepp nem vehet rész valahol, az a független újságírókat jelenti.
Meg ez a "csalódtam" dolog.
Azért a médiában nem csak a külföldröl pénzelt aktivista alapú újságírók dolgoznak, sokan egyszerűen egzisztenciális okokból dolgoznak itt vagy ott.
Sokan nem is politizálnak, sokan valóban CSAK tudósítani akarnak.
Ezekben azért csalódni, mert nem állnak be a csordába?????
Abba a csordába, amiben azok vannak, akik nem a szakma alajai szerint dolgoznak, hanem politikai indíttatáésból hazudoznak?
.
A szakma azért elérte a célját, mert megkérdezhették mészárost meg a többi dolgot. A média be is számolt erről és orbán kamuválaszai is elhangzottak. Azaz aki képben van, az kapta a szokásos kamut, most ez lenne a jó, hogy hetente lenne rendezvény és azon orbán hetente kamuzna? Ez a cél?
Vagy azt gondolta bárki is, hogy majd elmeséli, ő segítségével gazdagodik mészáros???
.
Ma nincs független média, a napilap és a tévé a kormány kezében van, az online oldal a neoliberálisok és még egy picit a balosok kezén.
Mindkét oldal a propagandát szajkózza és gyalázza a másik oldalt.
Ez ma a független sajtó.
A valódi független sajtó beszámolna az ellenzéki oldal számtalan hazugságáról, galádságáról is.
Ma a kormány galádságairól ír ez az oldal és a másik állítja, az ellenzáék hazudik.
Az elklenzékéről beszámol a kormánysajtó és az ellenzék állítja, a kormány hazudik.
A sok millió ember meg kapkodja a fejét, és egyet tud meg: MINDENKI, MINDKÉT OLDAL hazudik.

MACISAJT1 2019.01.11. 08:31:24

@szepipiktor: "Ma nincs független média, a napilap és a tévé a kormány kezében van"

Az rtl és az atv, ugye?:P
Netán a 13.,14,15 kerületi tévék?

Muhaha

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 08:35:35

@MACISAJT1: "Az rtl és az atv"

Ezek jelentik a független médiát TV ügyben. MÉG nem teljesen zárt a diktatúra, MÉG nem jön hajnalonta a fekete autó...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 08:37:48

@szepipiktor: "hetente lenne rendezvény és azon orbán hetente kamuzna?"

Ha nem lenne túl kínos.

De túl kínos, a gyáva geci nem vállalja.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 08:41:08

@rallus: "Az ellenzéki újságírók sorra feltették"

Nincs ellenzéki újságíró. A független újságírók EGY RÉSZÉT beengedték, és ők feltehették a geci korrupciójára vonatkozó kérdéseiket, amit a geci cinikusan nem válaszolt meg. Ennyike.

rallus 2019.01.11. 08:47:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az MTV ma délelőtt megismétli a TELJES sajtótájékoztatót... Bizonyára azért, mert a jelek szerint az ellenzék újabb jelentős sikert aratott...
Tudsz logikusan gondolkozni?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 08:51:35

@E1G ellenzék egy geci: "Orban mindenfele erolkodes nelkul 9. eve hatalomban van."

A geci 2010-ben minden erőlködés nélkül 2/3.dal nyert. Egy üres öltöny is nyert volna, annyira utálta a nép az elkúrókat.

2014-ben és 2018-ban nagy erőlködések közepette tudott csak nyerni, sokmilliárd forint közpénz és a teljes államapparátus segítségével. Például önkormányzati dolgozók feladata volt az ellenzéki plakátok letépkedése.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 08:54:31

@rallus: "Az MTV ma délelőtt megismétli a TELJES sajtótájékoztatót"

Ez a minimum. És ennek heti rendszerességgel kellene történnie, nem 9 évente egyszer.

Gyorgy Nagy 2019.01.11. 09:05:25

Testörök nélkül a felcsuti törpe egy lépéstsem megy mert bevan szarva .

6.Lenin 2019.01.11. 09:25:15

@ételizésítő:

Agyament Barátom!

Miért lenne seggnyalás, ha valakinek elismerem a tehetségét. Orbán egy tehetséges politikus. Ma Mo-on csak esetleg Gyurcsány lehetne, de ő meg elmebeteg., de ő képes még nagyobb tömeget megmozgatni, igaz, szintén az elmeroggyantak közül.
A világ többi részén nagyobb az elismertsége Orbánnak, hiszen lassan minden róla szól, és minden kezdő cézár őt szeretné megbuktatni, kizáratni a Néppártból. Szép lassan eltűnnek Európában az őt buktatni akaró zsenik.
Mivel ő is emberből van, nyilván vannak hibái is, kinek nincsenek, még nekem is (leállok minden hülyével véleményt cserélni).
Nagyon örülnék, ha lenne valódi választék, de nincs, sajnos. Ezért ki a felelős?

Élőben néztem az MTVA ostromát, közülük kéne valakinek a seggét nyalni, még a ott harcoló hölgyekét se tudnám, mert fuldokolnék a röhögéstől közben, úgy meg nem lehet valami nagy élvezet. A tehetségükért meg nem indokolná semmi. Hülye picsák.

Remélem sikerült megnyugtatóan tisztáznom ezt a kérdést, a többi a te dolgod, ha képesnek tartod magad értelmezni a leírtakat.

rallus 2019.01.11. 09:31:23

@Gyorgy Nagy: Ha végig gondolod, hogy az OPNI megszűnése óta az olyanok, mint te, taga, @az EU pénzek zsákolója: és a többiek ellenőrzés nélkül járnak az utcán, akkor nem felesleges az óvatosság. Ráadásul már a sors furcsa tréfájaként a Parlamentbe jutott ellenzékiek is ön és közveszélyes tüneteket produkálnak és ez az esélyeik gyors csökkenésével csak fokozódik...

Minden ballib bérretteg 2019.01.11. 09:46:29

Ez most arról szól, hogy a 3-4 ballib hivatásos gyűlölködő miatt, akiket nem engedtek be, te most kihúztad a listádról a HVG-t, 444-et, Index-et, RTL-t meg a többi ballib hírhamisítót is, akik ott voltak ?

Szívem szakad meg.. :DDD

Minden ballib bérretteg 2019.01.11. 09:51:00

@csakegyvalaszto:

Te ezt gondolod. Mi meg azt hogy az elkúróktól nincs szarabb, és ezt többen gondoljuk sokkal, mint amit te gondolsz.

A másik része az marhaság. A váalsztásokon nyertes alakít kormányt. Őket meg az emberek a váalsztók választják.

Soros nagy terve, hogy a nemzeti szuverenitást megszüntesse, csináljon EUás ügyészséget, bíróságot, törvénykezést, pénzosztást, ... mindent.

Magyarul éppen az a terve, hogy azok bíráskodjanak, azok osszák a pénzeket, olyan emberek döntsenek a te sorsodról és az enyémről, akiket soha senki nem választ !

Vol már ilyen a történelem folyamán. Minden esetben mikor megszállás alatt voltunk. És soha nem volt senkinek se jó ez az országban.

6.Lenin 2019.01.11. 09:58:51

@Minden ballib bérretteg:

"Vol már ilyen a történelem folyamán. Minden esetben mikor megszállás alatt voltunk. És soha nem volt senkinek se jó ez az országban. "

Bocs, de ebben tévedsz. A megszállókat kiszolgálóknak jó volt. Ezért is szeretnék újra, ha valakinek eladhatnák az országot. Most is eladnák bárkinek, aki a hatalomba segítené őket.
A mai ellenzék bármikor eladná az országot, hogy hatalomba kerüljön, ez már a vérükben van, hiszen önerőből soha nem tudnák ezt elérni.

Peter Götz 2019.01.11. 10:28:33

@Minden ballib bérretteg: HAZUDSZ,Orbán hazaáruló,
és gondolom te meg Moszkvából írogatsz

torró 2019.01.11. 10:35:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Most újra bolsi a fidesz . Nemrég még náci volt. Valamelyik nap meg Horty restaurátor! Most akkor melyik? És Soros a saját pénzét osztja? Neked osztottak kevés észt ! Nézz már szét egy kicsit milyen vagyona van és hogy szerezte! Ne hülyéskedj! Miért van kitiltva számos országból? Azok a hülyék mi? Országok valutáját rengette meg a spekulációs manővereivel. Menj énekeld el az internacionálét! És te mondod, hogy jobbos vagy? Na ne röhögtess!

Minden ballib bérretteg 2019.01.11. 10:42:30

@6.Lenin:

Hosszútávon a hazaárulóknak is szarabb.
Persze a ballibek csak rövidtávban gondolkodnak.
Mi sem bizonyítja jobban, mint a bevándorlás melletti kardoskodásuk Eu szerte.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 11:01:07

@torró: "Most újra bolsi a fidesz . Nemrég még náci volt. Valamelyik nap meg Horty restaurátor!"

Bolsevik, náci, hortista. Problémád van ezzel? Hát sok magyar hazafinak is.

Egyszer ruszkiellenes, a következő percben ruszkisimogató. Csak győzd követni a gazdád vargabetűit. :))

"Soros a saját pénzét osztja?"

Igen, Soros György, a legnagyobb magyar hazafi 35 éve támogatja a magyar tudomány és demokrácia fejlődését. Problémád van ezzel, hazaárulókám?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 11:04:00

"A szlovákiai 16,6 százalékos drágulással szemben Csehországban csaknem 24, Lengyelországban nagyjából 25, Magyarországon pedig több mint 33 százalékkal nőttek az élelmiszerárak.

Ez utóbbi a második legrosszabb uniós adat, hiszen Magyarországot csak Málta előzi meg, több mint 36 százalékos drágulással."

ujszo.com/gazdasag/az-euro-bevezetese-ota-a-szomszedoknal-gyorsabban-nottek-az-elelmiszerarak

6.Lenin 2019.01.11. 11:17:22

@Minden ballib bérretteg:

Ebben igazad van.
Csak rövidtávon képesek gondolkodni. Ezért is buknak.

Szánalmas már nézni, hogyan vergődnek, kitalálva minden marhaságot, hogy az ország jó helyzetét a legrosszabbnak mutassák be, de nincs rá vevő.
Nem képesek összeverbuválni csak néhány száz, esetleg néhány ezer tüntetőt, őket is már a becenevükről is ismeri mindenki.

Sir Bates dö Hól 2019.01.11. 11:46:54

@zord íjász: köszönöm, sz'al valami hasonló, mint a regős péter versek?... (megkerestem, elolvastam (jó régi, '13-as cink), hát, aki ezt komolyan veszi, az tényleg nem bírja a magyar nyelvet anyanyelvi szinten;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.01.11. 11:49:10

@Semper Fidelis: "Ne válaszolj, köszi, readonlyban nyomom."

mint orbán...

mgdé 2019.01.11. 12:12:37

@6.Lenin:
"ma nem igen van hozzá hasonló politikus nem csak Mo-on, de Európában sem"

Akkor te azt gondolod, hogy a keresztény Szent Oroszország nem is Európa része?
(Mert ugye annyira azért nem vagy bátor, hogy azt merd állítani, hogy Orbán miniszterelnök úr simán legyőzné akár 100 m-es síkfutásban, akár tigris meglovaglásban Putyin elnök urat?)

Sir Bates dö Hól 2019.01.11. 12:13:04

@torró: fater, nem kéne már melózni, sok lesz az: egyrészt soros vagyonának eredetét firtatod (a kontextus szerint elítéled, szíved joga, most ez irreleváns), azonban orbán vagyongyarapodásán (most megjátszhatjuk, hogy az mészáros vagyona, de nincs erre időm) egyszerűen átlépsz;

[én még ismertem karótnyelt igazi nagypolgárokat, igazi "keresztény úriembereket" - annak ellenére, hogy igazi proligyerek vagyok, vannak még érdekes életutak -, ők voltak azok tudod, akik egyszerűen csak soha nem vásároltak kohnnál vagy grünnél, gömböst és szállasit viszont egyenesen megvetették (nekem azt mondták, hogy utóbbiak megbocsáthatatlanok, nekik volt választásuk)... csak gondoltam, úgy megosztom, minden hátsó szándék nélkül, semmi 'miheztartás' meg ilyesmi;-)...]

nemecsekerno_007 2019.01.11. 12:42:46

"független újságírók" Muhahahaha :)))))))))))))))

Olyanok már csak a mesében vannak :)

n3spr3ss0 2019.01.11. 12:43:56

@Ellenzéki Tüntető: Ne haragudj, de hazudsz. A mocskolódást a jobboldal kezdte, tökélyre fejlesztette, ez így megy 2002 óta. Az pedig TÉNY, hogy Orbán geci.

n3spr3ss0 2019.01.11. 12:46:33

Amelyik újságíróban van egy szemernyi tisztesség, önbecsülés, az nem megy el egy Orbán féle "sajtótájékoztatóra", ahol papírból olvassa fel az előre megírt semmit mondó válaszokat, a konkrét kérdésekre meg nem válaszol.

n3spr3ss0 2019.01.11. 12:48:21

@6.Lenin: Az ország jó helyzetét. Erről kérdezd meg bármely ország bármely politikusát, szakértőét.:)))

6.Lenin 2019.01.11. 12:55:01

@n3spr3ss0:

De akkor beledöglene, hogy nem kérdezheti meg tőle a világot megváltó kérdések kérdését:mitől gazdag Mészáros?

Láttam, hogy a sok hülye "saját gondolataitól is független" újságírónak nevezett köcsög szinte remegett az izgalomtól, hogy mikor is teheti fel a kérdések kérdését. A többi úgysem érdekelte, hiszen nem értett belőle semmit.

6.Lenin 2019.01.11. 12:57:40

@n3spr3ss0:

Minek? Érzem, 2010 óta.

rallus 2019.01.11. 13:01:07

@n3spr3ss0:" A mocskolódást a jobboldal kezdte" és hiába importált az MSZP Izraelből egy Ron Werber nevű ájtatos természetű békeaktivistát, képtelen volt disztingvált stílusra késztetni a Fideszt! Akkor "terjedt el" hogy Orbán úgy megverte a feleségét, hogy kórházban ápolják. Aztán másnap Lévai Anikó megjelent a TV-ben élő adásban, mire az "terjedt el", hogy Orbán már a családját is harcba veti..
Van mire büszkének lennetek...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 13:06:33

@n3spr3ss0: @rallus: "A mocskolódást a jobboldal kezdte"

Nem kezdtük. A bolsevik hazaáruló fideSSfasszopók kezdték, és folytatják. És ők vergődnek miatta. :))

Könnyeim potyognak. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 13:08:11

@6.Lenin: "remegett az izgalomtól, hogy mikor is teheti fel a kérdések kérdését"

Ha húsz évente egy kérdést tehet fel, nyilván jobban izgul, mintha hetente 3-mat.

6.Lenin 2019.01.11. 13:13:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Hetente van kormányinfó, de magától a Sátántól kérdezni nyilván nagyobb "dicsőség" hülyék közt.

6.Lenin 2019.01.11. 13:17:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Mellesleg most ti bizonyítottátok, hogy nem diktátor, és nincs diktatúra. Nem lőttek le senkit, nem dobtak ki senkit.
Nyilvánosan csinálhatott magából hülyét bárki.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 13:18:42

@6.Troll: "Hetente"

Hazudsz. Tíz éve nem állt ki a geci hazai újságírók elé. És a felét nem is engedte oda. Lehet, hogy neki tíz év múlva nem lesz lehetősége a gecitől kérdezni, mert akkor őt tiltják ki. Esetleg húsz év múlva megint...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 13:20:47

@6.Troll: "ti bizonyítottátok, hogy nem diktátor"

A geci gazdád újabb bizonyítékát adta a diktatúrának, bár tíz évente egyszer lehet kérdezni, DE akkor is csak kiválasztottaknak, ÉS csak egyet, ÉS arra se válaszol. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 13:22:10

@nemecsekerno_007: "független újságírók ... már csak a mesében vannak"

Igen, egyre kevesebben vannak, a geci gazdád tesz róla, fideSSfasszopó.

6.Lenin 2019.01.11. 13:31:00

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ne hazudj, láttam többen, több kérdést is feltettek. Még jó, hogy minden hülyét nem engedtek oda, még most is tartana a tájékoztató.
Sok kormány infót láttam. Olyanokat is, ahol ugyanazt a kérdést minden köcsög külön is megkérdezte, hiába válaszolta meg Lázár, vagy a másik.

Különösen kedveltem Suhaj Ildikót, nála nagyobb köcsögöt nehéz lenne találni.

nemecsekerno_007 2019.01.11. 13:40:44

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ja, mint a Jedik, azok is egyre kevesebben vannak!!! Muhahahahaha!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 13:44:00

@nemecsekerno_007: Elég ocsmány dolog hazád nyomorán örömködni, fideSSfasszopó.

Illetve neked ez nem hazád. Talán rokonaid élnek itt. Örülj az ő nyomoruknak, geciputtony.

6.Lenin 2019.01.11. 13:54:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ennél már csak az visszataszítóbb, ha valaki a saját hazájának (polgárainak) az elért eredményeit mocskolva, az ország rossz hírét próbálja terjeszteni.

cardiobascuralis 2 2019.01.11. 13:54:58

@Ellenzéki Tüntető:
@putris72:
@E1G ellenzék egy geci:
@rallus:
@Semper Fidelis:
@MACISAJT1:
@6.Lenin:
@torró:
@nemecsekerno_007:

Hogy ízlik a second hand Gundel-palacsinta, még azon melegében az O1gecigány seggéből, Fidesz-troll seggfejek?
Az állaga már hasonlít az eredetihez, mi?
Otthon erre a családnak már azt mondjátok, a Gundelből ebédeltek?
Nem ciki nektek, náciknak egy cigány seggét nyalni napi több órában, felturbózott nyelvvel?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 13:58:33

@6.Troll: Most az egyszer egyetértek veled, faszkalap.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 14:01:29

@cardiobascuralis 2: :))

A fideSSfasszopók egy alternatív valóságban élnek. Nekik a geci azt mondta, hogy ez nem szar, hanem csoki, és ők halálukig meg vannak győződve erről. :))

6.Lenin 2019.01.11. 14:04:20

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nagyot nőttél a szememben, hogy elismered, milyen visszataszító is az, amit itt művelsz ezen a blogon (is). Gratulálok.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 14:21:04

@6.Lenin: Még hasonlót se csináltam soha. Alternatív valóságban élsz, faszkalap.

Mindig is dicsértem a nép által elért eredményeket. A geci gazdád patkányságait sokszor kritizáltam, vagy az agyhalott szavazóit, de az országra soha semmi rosszat nem mondtam, sőt, mindig felemeltem a hazámat, veled ellentétben, trollgeci. :))

Gyorgy Nagy 2019.01.11. 14:24:26

Szaros a szàd felcsuti fiu.

6.Lenin 2019.01.11. 14:29:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Milyen eredményeket ért el az a csőcselék, akiket te népnek tartasz?
Megbuktatta a diktátort? Vagy kinyalná a Soros seggét, felkínálva neki azt az országot ahol te is lax ?
Kik a nép szerinted? Akik mindig eladták valakinek az országot?
Te egy pitiáner szarkeverő vagy cicus.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 14:35:37

@6.Troll: "Milyen eredményeket ért el az a csőcselék, akiket te népnek tartasz?"

"Megélénkült a könyvkiadói tevékenységük: újabb könyvvel folytatták tudományos ismeretterjesztő sorozatukat (Hétköznapok a honfoglalás korában. Magyar őstörténet 5.), melynek korábbi kötetei is újranyomásra kerültek. Források és tanulmányok című sorozatukban új tanulmánykötet jelent meg (Dentumoger I. Tanulmányok a korai magyar történelemről).Egyik tagjuk további két, máshol megjelent kötet szerkesztését végezte.Egyik munkatársuk nyári expedíciót szervezett és vezetett az Urál vidékére és Nyugat-Szibériába, melynek során a térségben rejlő lehetőségek felmérését folytatta, és alakította ki a szükséges tudományos kapcsolatokat. Másik munkatársuk ősszel expedíciót szervezett és vezetett a Kaukázus északi előterében, melynek során a térségbenrejlő lehetőségek felmérését folytatta, és alakította ki a szükséges tudományos kapcsolatokat. A nyári ásatási idényben egyidejűleg több feltárást is vezettek: 1) Őstörténeti régészeti expedíció az Urál vidékén (2017. július–augusztus) ; 2) Hitelesítő ásat ások vezetése és szervezése Dömsödön, Ceglédbercelen és Kocséren (2017. augusztus) ; 3) A témacsoport egyik tagja közreműködött Szlovákiában, Dunaszerdahelyen az újonnan előkerült honfoglalás kori temető feltárásában (2017. október-november). Részt vettek László Gyula (1910–1998) régész-képzőművész nemzeti értékű hagyatékának feldolgozási, digitalizálási munkálataiban az örökösökkel 2015 - ben kötött együttműködési szerződés keretében (László Gyula Digitális Archívum). Leletmásolatokkal kiegészített poszter kiállításuk Törökországban két helyszínen is bemutatásra került. A 2015. évi uráli expedíciójukról 52 perces film készült.
A kutatócsoport tagjai az év során összesen 25 tudományos és 14 ismeretterjesztő publikációt tettek közzé, 4 kötet szerkesztésében vettek részt, 16 tudományos, valamint 29 ismeretterjesztő előadást tartottak, nagyobbrészt az országhatárokon kívül (Oroszország, Szlovákia, Csehország, Románia, Kaza
hsztán, Törökország)."

Peter Götz 2019.01.11. 14:36:10

@6.Lenin: te honnan írsz,Pétervár,vagy Moszkva?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 14:37:57

Agykéreg
kutatások
Leírták a felfedező viselkedés egyik kulcskomponense, a kíváncsiság
-
vezérelt ágaskodás
hátterében álló élettani folyamatokat a hippokampuszban, az agy memóriaközpontjában.
Eredményeiket kisebb vá
ltoztatások mellett közlésre elfogadták. Kimutatták, hogy ágaskodás
közben dominánssá válik a hippokampusz medialis perforans pálya bemenete, mely távolabbi
ingerforrásokból származó információt szállít. Azonosítottak ágaskodás alatt aktiválódó
neuronokat,
és megfigyelték, hogy a helykódoló neuronok ezzel párhuzamosan csökkentik
aktivitásukat. Kifejlesztettek egy rendszert, mely optogenetika és finom tér
-
és időbeli
felbontású megvilágítás alkalmazásával képes idegsejtek jelintegrációs tulajdonságainak
vizs
gálatára. Ennek része egy software rendszer mely fél
-
automata módon, zárt körben vezérli
az elektrofiziológiai jelek felvételét
és az optikai stimulálást. Két
korábban
in vivo
megfigyelt
bazális előagyi sejtcsoportot azonosítottak
in vitro
, azzal a céllal,
hogy RNS
-
t gyűjtsenek a két
eltérő aktivitású sejtcsoportból. A különbségek elemzésével lehetséges lesz a sejtek szelektív
genetikai manipulációja és szerepük vizsgálata. Vizsgálataik feltárják a serkentő és gátló sejtek
input integrációjának különbségeit
, mely tulajdonságok fonto
sak az egyes agykérgi aktivitás
-
mintázatok kialakításában. Agyszeletekben, valamint élő állatokban végzett elvezetések
segítségével létrehoztak egy adatbázist az egér hippokampusz idegsejtjeinek morfológiai és
elektrofiziológiai t
ulajdonságairól. Ezeknek az adatoknak a felhasználásával részletes
sejtmodelleket építettek automatizált paraméter
-
optimalizációs algoritmusok segítségével, és a
modelleket szisztematikusan tesztelték más kísérleti paradigmákban is. A sejtmodellek
lehetővé
teszik egy részletes hippokampális hálózati modell kifejlesztését és szimulációját az
európai Human Brain Project keretében. Továbbá, elfogulatlan sztereológiai módszerekkel
els
őként írták le a median rafe rég
ióban (MRR) található sejtek típusait és azok
pontos arányát.
Leírtak egy korábban nem ismert sejttípus
t és bemutatták, hogy

szemben a korábbi
elképzelésekkel

az
ePET transzgenikus egér vonal nem alkalmas a szerotonerg sejtek
szelektív vizsgálatára mivel az számos más sejttípusban is megtalálható.
Talamus
z
-
kutatások
Kimutattak az emberben és a rágcsálókban közös idegsejtcsoportot a talamusz területén. Ennek
szelektív ingerlésével egerekben, az emberekben is megfigyelhető ébredési mintázatokat
lehetett kiváltani, ami összefüggött az ingerlés erőss
égével.
Celluláris idegélettani kutatások
Az agyk
érgi piramissejtek lokális axon
végződéseivel a környezetükben lévő GABAerg gátló
interneuronokkal hoznak létre szinaptikus kapcsolatokat. Ismeretes, hogy egy piramissejt
,
ha
egy úgynevezett parvalbumin tar
talmú gátló interneuront innervál akkor a szinapszis rövidtávú
depressziót mutat, míg a szomatosztatin tartalmú interneuronon létrehozott szinapszisai
rövidtávú facilitációt mutatnak. Ezen úgynevezett c
élsejt
-
f
üggő szinaptikus plaszticitásbel
i
különbségek
molekuláris alapjainak megértését tűzte ki célul a Celluláris Idegélettani
Laboratórium. Eredményeik megmutatták, hogy a parvalbumint innerváló serkentő
szinapszisok nagyobb denzitásban tartalmazzák a f
eszültség
függő Ca
2+
csatornákat
,
és ez az
alapja a kül
önböző rövidtávú szinaptikus pla
szticitásnak
(Éltes és mtsai., 2017, J Neurosci).
71
Hálózat
-
idegélettani kutatások
Kombinált anatómiai, élettani és optogenetikai kísérletekkel kimutatták, hogy az agy
félelemközpontjában, az amygdalában két párhuzamosan, e
gymástól függetlenül működő
gátlósejthálózat van. Ennek a két, egyforma hatékonyságú szinaptikus gátlást adó
idegsejthálózatnak eltérő funkciója lehet a félelmi memórianyomok kialakításában, és azok
felidézésében.
Idegi jelátvitel
-
kutatások
Kimutatták,
hogy a hippokampusz CA3 régió piramissejtjei nagyfokú heterogenitást mutatnak
a dendritjeik Ca
2+
spike generáló képességében, amely jelentősen meghatározza szinaptikus
integrációjukat és tüzelési tulajdonságaikat. Azonosítottak a heterogenitásban szerepet
játszó
tényezőket. Új elektrofiziológiai és képalkotási módszereket állítottak be a CA3 piramissejtek
működésének élő állatban történő sejtszintű vizsgálataira.
Rendszer
-
neurobiológiai kutatások
A tanulás idegi mechanizmusának jobb megértése érdekében kül
önböző tanulási paradigmák
segítségével egerekben vizsgálták a bazális előagy neuronjainak aktivitását. Az elülső bazális
előagy (más néven medialis septum) idegsejtjeit térbeli munkamemória feladat során
regisztrálták szabadon viselkedő egerekben. A hátsó
bazális előagy sejtjeinek aktivitását mind
operáns, mind klasszikus kondicionálás során monitorozták.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 14:38:55

Kétrészű nem
-
lokális
,
pozitív parciálisan transzponált (PPT) állapotokat és ilyen típusú
állapotokkal sérthető Bell
-
egyenlőtlenség
családot találtak tetszőleges D
-
dimenziós (D>2)
komponens terekben. A sejtés az, hogy D
-
nél kisebb komponens terekben a Bell
-
egyenlőtlenség család D tagja nem sérthető. Ezen sejtést az elvégzett numerikus számolások
alátámasztják D<9 dimenzió esetén. Szep
arábilis állapotok, amelyek egyben PPT
-
állapotok is,
nem sérthetnek Bell
-
egyenlőtlenségeket. A nem szeparábilis, PPT
-
állapotokat kötötten
összefont állapotoknak nevezzük. Ennek megfelelően olyan tanúkat találtak
,
amelyek D
-
dimenziós kötötten összefont álla
potokat detektálnak eszközfüggetlen módon.
Coulomb
-
kölcsönhatás esetén a hullámfüggvény sajátos viselkedést mutat a konfigurációs tér
azon pontjaiban, ahol két vagy három részecske térkoordinátája egybeesik. A hullámfüggvény
viselkedését az ún.
Kato
-
féle cusp (KC) egyenletek írják le. Kételektronos atomokat Hylleraas
-
vagy Kinoshita
-
bázisfüggvények segítségével írták le és vizsgálták a KC egyenletek
teljesülését. Megadták, hogy a KC egyenletek teljesülése hogyan szűkíti le az alkalmazható
bázisfü
ggvényeket. A korrekt módon kiválasztott bázisfüggvények szuperpozícióját megadó
együtthatók sem tetszőlegesek. Az ezekre vonatkozó egyenleteket pontosították és a KC
egyenleteknek eleget tevő próbafüggvényeket adtak meg. Eredményeik szerint fotoionizációs
folyamatban a KC egyenletek teljesülése javítja a leírás hatékonyságát.
Vékonyrétegek száradás, megszilárdulás közben repedeznek, ami a tönkremenetelüket
eredményezheti, de a repedési mintázat kontrollja újszerű alkalmazási lehetőségeket adhat.
Diszkrét
elem
-
modellel vizsgálták, hogy a rétegben a rendezetlenség mennyiségét változtatva
hogyan kontrollálható a zsugorodás által okozott repedési mintázat. Megmutatták, hogy kis
rendezetlenség esetén egy celluláris repedési mintázat jön létre, amelyben az anyag
darabok
méreteloszlása log
-
normális lesz. Növelve a mikroszkopikus rendezetlenséget átmenet jön létre
egy perkolációs fázisba, ahol repedések véletlen nukleációja és összeolvadása dominál
,
hatványfüggvény méreteloszlást eredményezve. Kimutatták, hogy a ren
dezetlenség kontroll
-
jával irányítani lehet a repedezést, amit mikroelektronikai al
kalmazásokban ki lehet aknázni.
13
Egy külföldön elvégzett kísérletben igazolták az Atomkiben korábban kidolgozott sokcsatornás
szimmetria (MUSY) jóslatát.
E szimmetria az atom
mag különböző konfigurációinak
energiaspektrumát kapcsolja össze. Például: héjmodell
-
, vagy kvartettállapotok, törzs+alfa és
egzotikus klaszterállapotok spektrumát. Egy rugalmatlan alfa
-
szórási kísérletben a
28
Si
atommag magasan fekvő 0
+
spin
-
paritású alfa
-
klaszter állapotait keresték meg. Ezt a
spektrumot a MUSY képes részletesen megjósolni a mag kisenergiás spektrumának
kvartettmodell
-
leírása alapján. Az elméleti előrejelzést a kísérleti eredmények nagy
pontossággal igazolták.
A
szimmetria prediktív erejé
nek
t
ovábbi alátámasztását adja, hogy az
a nagyenergiás
12
C+
16
O spektrumot is megjósolta a kísérleti adatokkal jó egyezésben.
Egzaktul megoldható komplex potenciálok esetében vizsgálták, hogy a képzetes komponensük
csatolási állandójának változtatásával
a nívóik hogyan keresztezik egymást. Valós
potenciálokkal szemben ez előfordulhat PT
-
szimmetrikus (a szimultán térbeli és időbeli
tükrözésre nézve invariáns) potenciálok eltérő
n
(nódus
s
zám) és
q
(kvázi
-
paritás)
kvantumszámú nívóira. Az irodalomban a Scarf
II potenciál példáján nemrégiben kimutatták,
hogy ilyenkor a két energia
-
sajátfüggvény elveszíti lineáris függetlenségét. Most
bebizonyították, hogy ez a jelenség általános a Natanzon
-
osztályú potenciálokra, amit három
konkrét példával illusztráltak is.
Részecskefizika
A részecskegyorsítókban létrehozott nehézion ütközésekben a nagysebességű ionok erős
mágneses teret keltenek, ami befolyásolhatja az ütközés során létrejövő átmenetet a hadronikus
fázisból a kvark
-
gluon plazmába. A mágneses tér
kvark
-
gluon plazmára való hatását
leggyakrabban a kvantum
-
színdinamika közelítéseként előálló alacsonyenergiás effektív
elméletek keretein belül szokták vizsgálni, és a kvarkállapotokat a mágneses térben mozgó
szabad töltés Landau
-
szintjei segítségével írj
ák le, gyakran csak a legalacsonyabb Landau
-
szinten figyelembe véve. Kutatásukban azt vizsgálták rács
-
szimulációk segítségével, hogy ez a
közelítés mennyire helytálló. Megállapították, hogy kvarkok esetén csak a legalacsonyabb
Landau szint különíthető el e
gyértelműen, és meghatározták ennek a különböző fizikai
mennyiségekhez adott járulékát.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 14:42:32

@6.Troll: "Milyen eredményeket ért el az a csőcselék, akiket te népnek tartasz?"

A magyar orvosok heroikus küzdelmet folytatnak a magyar nép megmentésélért, a pénztelenség ellenére csak ötvenezerrel több ember hal meg évente, mint az európai demokráciákban.

6.Lenin 2019.01.11. 14:47:24

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Kutatásukban azt vizsgálták rács
-
szimulációk segítségével, hogy ez a
közelítés mennyire helytálló. Megállapították, hogy kvarkok esetén csak a legalacsonyabb
Landau szint különíthető el e
gyértelműen, "

Vagyis valójában szart ér, de sikerült rá elbaszni egy csomó időt, pénzt, igazolva, hogy a kutatást végzők milyen fontosak, de sajnos másnap W.U. O. óvodás megcáfolta az egészet.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 14:47:36

Megvan, miért diónyi a csúti geci agya.

"A nagyhasú embereknek kisebb lehet az agyuk"

444.hu/2019/01/10/a-nagyhasu-embereknek-kisebb-lehet-az-agyuk

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 14:51:12

@6.Troll: :))

Próbálsz úgy tenni, trollgeci, mintha egy szót is értenél belőle. :))

6.Lenin 2019.01.11. 14:53:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A mi háziorvosunk tuti nem, mert baszik a betegeire, csak a tele boríték érdekli.
101x is leírom, hogy te egy pitiáner szarkeverő vagy.

A világon az összes ellenzéki párt azzal kampányol-még ma is-, hogy ők majd hatalmon rendbe teszik az egészségügyet, és az oktatást, de ez kormányon még senkinek nem sikerült, mert olyan nem is létezhet, mert olyan különböző érdekek ütköznek a sok-sok szereplő miatt, hogy ezt összehangolni lehetetlen probléma nélkül.

Cicus bármit copyzol be ide, akkor is hülye maradsz, mert egy piti szarkeverő vagy.

6.Lenin 2019.01.11. 14:54:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Miért is kéne, bekopiztam azt a részt, ami igazolta, hogy szart ér az egész.

E1G ellenzék egy geci 2019.01.11. 15:02:03

@csakegyvalaszto: "Erre példát tudsz mondani?"

Az ellenzek evek ota tamogatja az Europaba millio szamra arabokat beszallito hatalmakat, abban remenyben, hogy azok majd segitik oket a kormanyra kerulesben. Tiltakoztak a kerites ellen, es minden torveny ellen, ami az orszagot vedi, vagy a magyarok gyerek vallalasat segiti.
Meg a beteg gyerekek otthon apolasi dijat sem szavaztak meg, mert szerintuk az kidobott penz es azt is, a menekultekre kene forditani.

6.Lenin 2019.01.11. 15:08:00

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A tudomány "nagyjai" között vannak olyanok is, akik igyekeznek a lehető legbonyolultabb módon megfogalmazni olyasmiket, amit ők sem értenek, nehogy valaki véletlenül mégis.

Naponta jelennek meg cikkek, hogy talán mégsem úgy, és akkor, és nem is az.

Érdekes módon viszont ezek kerülnek a legtöbbe, és a benne foglalatoskodók kurva jól megélnek belőle, pláne úgy, hogy egymást kezdik dicsérni, de egyikük se ért belőle semmit, mert nincs is mit.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 15:10:17

@6.Lenin: "Naponta jelennek meg cikkek, hogy talán mégsem úgy"

Lövésed sincs, hogyan működik a tudomány, trollgeci. Sőt! Még csak nem is tudod, hogy mennyire nem tudod. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 15:11:27

@6.Lenin: "A mi háziorvosunk tuti nem, mert baszik a betegeire"

Ja, ne a hazafikat zargasd emiatt, panaszkodj a geci gazdádnak. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 15:13:52

@E1G ellenzék egy geci: "Az ellenzek evek ota tamogatja az Europaba millio szamra arabokat beszallito hatalmakat, abban remenyben, hogy azok majd segitik oket a kormanyra kerulesben."

Valami konkrétumot tudsz mondani erről a zavaros összeesküvés elméletről?á

A KGB-nél még mindig nem telik magyar billentyűzetre? :))

6.Lenin 2019.01.11. 15:16:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Vagy 15 éve van itt.

Talán minden orvost személyesen megkeres és megfenyeget? Vagy pedagógust?
Cicus te tényleg ennyire hülye vagy?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.11. 15:16:21

@6.Troll: "A világon az összes ellenzéki párt azzal kampányol-még ma is-, hogy ők majd hatalmon rendbe teszik az egészségügyet, és az oktatást"

Féknyúz. Próbálsz relativizálni, trollgeci, de nem megy. :))

Kezdjük ott, hogy a gazdádnak nem kellett volna lerombolni az oktatást és kivéreztetni az egészségügyet.

6.Lenin 2019.01.11. 15:24:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Már hogyne tudnám, mint minden, amit emberek csinálnak, bármiben.
Ma ez van, holnap az ellenkezője, és mindig mások nem értik, és ők a hülyék.

A tudomány...
Lehet, hogy itt valamiért így, de máshol nem biztos, hogy ott is úgy, és az, és akkor.

taga20 2019.01.11. 17:34:33

@6.Lenin: látom fogyatékos fityesznyugger, ma is felmosta veled a padlót a cicus:)))

és van pofád mindenkit lehülyézni, akik a te ostoba baromságaidat a pofádba vágják, te demens fasz!

paraszthajszal 2019.01.11. 17:41:49

@taga20: „felmosta veled a padlót”

Ti a saját, végtelenül szerény és visszafogott önértékelésetek szerint naponta mossátok fel a padlót a teljes nemzeti oldallal, csak az a baj, hogy négyévente minimum egyszer eljön egy országgyűlési választás is, ahol valami megmagyarázhatatlan okból veletek van a padló felmosva…

taga20 2019.01.11. 17:43:55

@paraszthajszal: mi van fityesznyugger, nyugdíj meggyütt? farhát rotyog a fazékban?

6.Lenin 2019.01.11. 17:47:21

@taga20:

Csak a hülyéket szoktam lehülyézni, de te még ehhez is hülye vagy.
Szeretek mindent,és mindekit a valódi nevén nevezni. Baj?

paraszthajszal 2019.01.11. 17:48:26

@taga20: „farhát rotyog a fazékban?”

Speciel a farhátat ki nem állhatom, egyébként sem kell mindig húst enni – ha hosszú életet szeretnél, a rostokra oda kell figyelned: www.bbc.com/news/health-46827426

2019.01.11. 20:04:10

@csakegyvalaszto:

"Viccet félretéve, bármilyen kormányzás jobb lenne a jelenleginél, amiben a konszenzus nem kerülhető meg, és nem jut egy kormánypárt határtalan kontroll nélküli hatalomhoz..."

Teljes mértékben egyetértek.
Jelenleg úgy néz ki, Magyarországon megszűnt a belpolitika. Csak harc folyik, mint valami harmadosztályú kalandfilmben. Tárgyalásokról, egyeztetésekről alig lehet olvasni.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.11. 21:08:35

Azért látom közmunkások megdolgoznak a pénzünkért.
Bármi áron védik a gazdit és nyalják a seggét.

putris72 2019.01.11. 22:59:02

@cardiobascuralis 2: index.hu/belfold/parlmenz0711/ www.origo.hu/itthon/20190108-karmelita-arak-kozlemeny.html Ezek szerint amikor a Balibek voltak kormányon nem zavarta őket,hogy ők közpénzből esznek olcsóbban! Ilyenkor nem érzed magad nagyon hülyén??

trabant 2019.01.11. 23:29:22

@Dan da Man:

Egyetértek. Aki ír, az olvasson is, vagy legalább kérjen meg egy korrektort, hogy javítsa a hibákat közlés előtt.
süti beállítások módosítása