B1 blogcsalád



Pár hónap alatt teljesen lenullázta Orbán a saját imázsát

2019. január 02. - Mr Flynn Rider

A plebejus miniszterelnök eljutott a luxus magánrepülőgépezésig és Nagy Imre megtagadásáig.orban_chuck_norris.jpg

Nem csak a körülmények, a lelepeződések, de Orbán Viktor maga is tudatosan levedlette korábbi plebejus imázsát, mint valami gyík a korábbi bőrét.

A miniszterelnök most itt áll a szemünk előtt teljes diktátori pompájában: azt tehet, amit akar és nap mint nap vissza is él a hatalmával.

Nem véletlenül választottuk illusztrációnak a TEK-es, chuckos képet: míg a propaganda-imázsépítésnek szánta, addig pontosan kiütközik rajta Orbán valódi énje. Bemutat mindenkinek, harcol mindenkivel és azt hiszi, ő a győzte. Közben legbelül retteg attól, hogy vereséget szenved. De választhattuk volna a videót is a filmsztárral. Orbán sajnos elég rosszul hazudik angolul (is), de megpróbálta a politikai krédóját pár angol mondatba belesűríteni, amikor egy propagandavideó kedvéért Chuck Norrist furikázta Budapesten (kivételesen a TEK-es kékvillogós konvojt hátrahagyták): 

„You know, I’m not coming form the elit… I come from a little village, 40 kilometers from here… nothing special”

– hazudja Chuck Norrisnak a politikus, a színész persze beveszi az egész jól megkonstruált Patyomkin-országot, élén a magát királynak képzelő kertitörpével.

Nézzük, hogy lett Orbán a legkisebb királyfiból Döbrögivé:

  1. Ő maga bontotta le a saját imázsát

A legkisebb királyfi, a nép egyszerű gyermeke sosem építene stadiont a háza mellé, EU-s támogatásokból kisvasutat a semmibe, csinálna magának külön állami testőrséget, lopná el a családjával együtt az ország pénzét, luxusrepülőzne naponta, vagy éppen nem költözne be a Várba és zavarná el onnan a kultúrát, meg a tudományt. Valószínűleg kevesen látják, de azért felhívjuk rá a figyelmet: ezek a lépések elképesztően irritálóak és tégláról téglára bontják le Orbán „szegény, falusi gyerek vagyok”-imázsát.

De nem csak a dőzsölés szembetűnő. A köpönyegforgatás akkor a legnyilvánvalóbb, ha elővesszük Orbán régi videóit, amiben a néphatalomról beszél, az elveiről beszél, a Soros-ösztöndíjáról beszél. Ez az ember azóta ezerszer megtagadta magát, hogy még több pénzhez és hatalomhoz jusson. A legutóbbi – egyébként teljesen felesleges – önmegtagadás a Nagy Imre-szobor elvitele volt a Kossuth térről. Ezzel Orbán a saját, ’89-es énjét tagadta meg, véglegesen. Ezzel a szimbolikus cselekedettel nem csak a saját magát tagadta meg, de az utóbbi harminc év demokratikus kezdeményezéseit is.

  1. Simicska elintézte neki, hogy folyamatosan legecizzék

„Orbán egy geci” – mondta a híres G-napon Simicska Lajos, a volt oligarcha és tolvajvezér a saját tettestársára. Ugyanezt a feliratot írta fel a plakátháború idején a saját hirdetőoszlopaira. Ez lett az utóbbi hetek ellenzéki tüntetéseinek egyik jelmondata, ha nem éppen a fő jelmondata. Márpedig senki se tudhatja jobban Orbánról, hogy kicsoda-micsoda, mint aki együtt építette fel vele a Nemzeti Együttlopás Rendszerét. A jelmondat annyira bevált, sőt, betalált hogy ebben sűrűsödik össze a rendszer minden kritikája.

  1. Az oknyomozó újságírók betettek neki

Míg a mexikói elnök eladta a saját elnöki repülőgépét, addig Orbánnak lassan öt van (három a Honvédségtől, meg egy pár az oligarcháitól). Aligha mondhatjuk egy miniszterlenökre, hogy nem az elit tagja, ha napi, heti rendszerességgel ül luxusrepülőkre, hogy megnézze a kedvenc focicsapata amúgy nézhetetlenül szar meccseit külföldön. Mindezt persze nem az ujjunkból szoptuk: az Átlátszó és a többi, a Párttól és a Kormánytól független újság derítette ki, fáradtságos munkával.

 A harmadik kétharmados választási győzelem után a Fidesz háttérországa – az újkori arisztokrácia - látványosan vállalata fel a vagyonát és immunitását a törvényekkel szemben: Rogán Antaltól Tiborcz Istvánon át Mészáros Lőrincig mindenki visszatért az őt megillető helyre.

A képet még egy kicsit torzítja, hogy a Fidesz szeret a „demokráciára” hivatkozni – haha -, és a propaganda, meg a látszat miatt Orbánnak tűrnie kell, hogy a körülötte állók valamerre építsék az imázsát. Ugyanakkor mindent megtesz azért, hogy megmutassa a világnak, kicsoda is valójában. Meg akarja mutatni, hogy a szabályok felett áll, hogy mindent megtehet, hogy bárkinek ráléphet a tyúkszemére, hogy ő a leghatalmasabb. Ez a vágya pedig folyamatosan bontja le a „Magyarország megmentője, a legkisebb királyfi, a szegény parasztfiú a faluból”-imázsát. Nem lehet valaki a szegény parasztfiú, a nép egyszerű gyermeke, ha naponta nő a családja bankszámlája az országtól ellopott milliárdokkal.

Hogy mi következik mindebből?

1. Kiismerhetővé vált

Tudja róla mindenki, hogy szeret beleállni a konfliktusokba, hogy szereti megmutatni, ki a főnök és ő kicsoda valójában Ez pedig sebezhetővé teszi, hiszen a viselkedési profilja alapján megjósolható, hogy mit lép legközelebb, könnyű ellene stratégiát alkotni és könnyű csapdába csalni. Ha ellenzéki politikus lennék, bizonyosan kihasználnám ezt a gyenge pontját és hagynám, hogy tovább rombolja a saját imázsát.

2. Hiteltelenné vált

A másik - igen egyszerű - következtetésünk, hogy nem adhatja elő hitelesen tovább a legkisebb királyfi, a magyarok megmentője szerepet, amikor pontosan az ellenkezőjét cselekszi minden nap. A sameszai - Rogán, Habony, Gulyás, meg a többi kis gerinstelen - minden nap egyre lehetetlenebb, egyre nehezebb feladatot hajtanak végre: Orbánt be kell állítani a magyarok megmentőjének, a Kárpátok Géniuszának, a Migráncsölőnek. Azért egyre nehezebb, mert a körülmények se jók - nincsenek migráncsok, az ellenzéket hiába ütik, ha a padlón van. Kínjukban már csak azt tudták kitalálni, hogy Soros 2.0 Terv, ami valószínűleg a bekerül a Legrosszabb Politikai Marketing-ötletek gyűjteményébe. Ráadásul, ahogy azt megállapítottuk egy kicsit feljebb: Orbán maga is rombolja a saját imázsát. Chuck Norrisnak még elő lehet adni, hogy ő a Haza Megmentője, a Liberálisok Letörője, stb., stb., stb., de a lufi már kipukkadt. Egyre kevesebben hisznek neki. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5114524906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.01.02. 12:43:42

"SOROS SOROS MIGRÁNCS MIGRÁNCS"

májusig kb. ez lesz. utána is, nincs programja O1G -nek.

F1 L M 2019.01.02. 12:49:54

@az EU pénzek zsákolója: Uniós választás jön. Mi más lenne a téma?

2019.01.02. 12:54:43

@F1 L M:

"Mi más lenne a téma?"

látod te b@lfasz, ötleted (O1G 2) sincs. :D csak a soros, csak a migráncs :D

ha nem lenne migráncs, na, mi lenne, na?

paraszthajszal 2019.01.02. 13:06:09

„»You know, I’m not coming form the elit [sic!*]… I come from a little village, 40 kilometers from here… nothing special« – hazudja Chuck Norrisnak a politikus” [*form h. from; *elit h. elite]

A politikusok általában hazudnak, ebben semmi új nincs.

Orbán viszont itt nem hazudik, csak a cikkíró villantotta meg, hogy az angol nem az erőssége; itt Orbán annyit közöl beszélgetőpartnerével, hogy falusi származású, a családja nem tartozott az elithez.
en.oxforddictionaries.com/definition/come#come_from

Ez természetesen nem jelenti (impikálja) azt, hogy _jelenleg_ ne tartozna az elithez, miniszterelnökként ez nyilván baromság is lenne.

Helga Beauty Salon. 2019.01.02. 13:22:36

Látom 19-ben is Orbán naponta bekövetkező, hamarosan bekövetkező, illetve a már elkerülhetetlen bukása körül fog forogni a fantáziátok, mint a kivert éhező töketlen kutyának a velőscsont körül!

Éljen és repkedjen még sokáig a világ körül a drága Viktorom, ha mást nem csinál, csak a degenerált libsiket bosszantja, nekem az is elég!

rallus 2019.01.02. 13:31:41

Orbán tanult a sikeres imázsépítőktől, ezért a Húsvét előtti napon átugorja a TV kerítését, (Nyakó neki nem tart bakot, mint a Jobbikosoknak..) bent nekirohan egy ajtónak és a visszapattanás után háton pörögve fotózza az őröket, miközben Schmidt Mária siratóéneket ad elő a bejáratnál...
Ha ez nem segít, akkor semmi...

bebenini 2019.01.02. 13:44:15

@Helga Beauty Salon: degenerált libsiket említettél, közben jól prezentálod, hogy te vagy az!

sZulamith 2019.01.02. 14:16:21

A több mint 20 éve Németországban élő ismerősöm csodálja Orbán Viktort, persze a bevándorlók megnehezítik az életüket. Igaz számukra biztos bevétel amit az önkormányzat fizet, a menekülteknek kiadott lakásukért. - korábban rendszerint fizetés nélkül távozott a helyi bérlő - .

Nem is ember istennek kell lennie ahhoz, hogy hatalom hosszú távú gyakorlásában ne legyen öntelt elbizakodott valaki. Ezért gondolom, hogy jó lenne a miniszterelnöki tisztség is maximum 2 évre szólna ugyanannak a személynek. Olyan ország, mint a miénk, viszonylag rövid múlttal rendelkezőnek csak jót tenne. Most a Fidesz még, meg tehetné az alkotmány módosítást. már kellőképpen meg is meggazdagodtak, és micsoda kitűnés lehetne:)

Helga Beauty Salon. 2019.01.02. 14:24:34

egy propagandavideó kedvéért Chuck Norrist furikázta Budapesten (kivételesen a TEK-es kékvillogós konvojt hátrahagyták):

Na persze, ezt is jól tudjátok! Faszikám, egy percre sem hagyják egyedül, mert ez a dolguk!

Helga Beauty Salon. 2019.01.02. 14:28:34

@bebenini: Te viszont a telefosott gatyájú ballibbant gyengeképességú kommentelőt prezentálod fiacskám, amikor előveszed a hat éves 18 hozzászólásos nickedet hogy beszólj egy gyenguszt! Pöcsfej.

rallus 2019.01.02. 14:51:19

@sZulamith: Abban bízol, hogy a két évenkénti váltással előbb-utóbb rád kerül a sor?
Az ötlet amúgy jó! A fociban ki is lehetne próbálni, minden évben lelőni az Aranylabdást, hogy egy idő után a botlábúaknak is legyen sikerélményük.
A dolog nem új, ezt már megénekelte Weöres Sándor: A birka-iskola-című versében...
Nagy szellemek ha találkoznak...

LINOLEA 2019.01.02. 14:59:50

a híveket mindez nem zavarja. Proli és hazaáruló, aki így beszél, és akit mindez zavar, ők ott állnak az út mellett, mind mindig, és tapsolnak, és fognak akkor is, amikor majd durvul a helyzet. Van itt annyi ostoba, hülye és hazudós, akikkel fent lehet tartani ezt az egészet, mindig is volt, mindig is lesz.

taga20 2019.01.02. 15:11:09

@Helga Beauty Salon: cycmen, kicsit nagy az arcod!

"Éljen és repkedjen még sokáig a világ körül a drága Viktorom,"

te bazdmeg elittad szilveszterkor a maradék agyadat, vagy mi a kurvaanyád van veled?

tavaly nem voltál ekkora faszfej!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.02. 15:11:12

@sZulamith: "A több mint 20 éve Németországban élő ismerősöm csodálja Orbán Viktort,"

Úgy könnyű. Bevinnék a János kórházba, másnap ő lenne a geci gazdád legnagyobb ellensége. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.02. 15:12:14

@sZulamith: "Nem is ember istennek kell lennie ahhoz, hogy hatalom hosszú távú gyakorlásában ne legyen öntelt elbizakodott valaki."

Nagyon egyszerű. Nem kell istennek lennie, csak becsületes magyarnak. Amiből a geci gazdád egyik sem volt soha. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.02. 15:18:50

@rallus: "átugorja a TV kerítését"

A csüngőhasú? Á T U G O R J A ?

:))

taga20 2019.01.02. 15:25:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

szerintem a farkát se látja már a tükörből!:)))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.02. 15:45:37

@taga20: "a farkát se látja már a tükörből"

Az itteni fasszopói szerint akkora van neki, mint egy rúd szalámi. Autentikusabb forrást nem is tudok. :))

Helga Beauty Salon. 2019.01.02. 15:46:57

@taga20: Szólíts meg úgy. ahogy a kommentfolyamon szerepelek, én sem hívlak szétkúrt seggű buzinak! Értve, vagy taglaljam még???

H3rold 2019.01.02. 15:52:15

Ugyan már, Orbán nem tud olyat tenni, ami a fideszes szavazók körében kárt tenne az imázsában.

Helga Beauty Salon. 2019.01.02. 16:02:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az itteni fasszopói szerint akkora van neki, mint egy rúd szalámi.

Ne azzal foglalkozz, a képen neki van a legnagyobb ökle! :D Már érezhettétek párszor a pofátokon, és mégsem tanultok? :D

rallus 2019.01.02. 16:13:00

@taga20: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nagyon sokat mondó a férfitest középső részéhez köthető orális fixációtok...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.02. 16:16:26

@rallus: "a férfitest középső részéhez köthető"

Ez fáj neked? Hogy csüngőhasúnak hívjuk. Hát nem az? Foggyon le, és gecinek hívjuk megint a gazdádat, fideSSfasszopó. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.02. 16:18:18

@H3rold: "Orbán nem tud olyat tenni, ami a fideszes szavazók körében kárt tenne az imázsában."

Ez így van. Ha a geci nyílt színen élve megnyúzna és megenne egy csecsemőt, a fideSSfasszopók tapsolnának, és az áldozatot hibáztatnák, minek ment oda.

2019.01.02. 16:26:18

@paraszthajszal:

"Ez természetesen nem jelenti (impikálja) azt, hogy _jelenleg_ ne tartozna az elithez, miniszterelnökként ez nyilván baromság is lenne."

De jó, hogy tisztáztad ezt a nyugtalanító kérdést! Alig várom, hogy átvegye Európa vezetését és leváltsa a 68-as elitet. Remélem Semjén fehér lovon fog bevonulni Brüsszelbe.

taga20 2019.01.02. 16:27:37

@Helga Beauty Salon: te látens vagy aptikjampo, az fiksz:)))

azigaziraptor 2019.01.02. 16:34:46

@taga20:
Nők ide nemigen jönnek, inkább homo!

Nancsibacsi 2019.01.02. 16:35:50

Ezé a sz.ré mégis ki fizet?
Ha ellenzékiként olvasom, azt kellene hogy mondjam, mint a bajnoki meccsen, mikor 5. alkalommal zsinórban kapunk ki: K.RVA GYENGE! Edzőváltást, de azonnal!
Ha kormánypártiként olvasom, azt kell hogy mondjam: Már csak ilyen balf.szok maradtak firkásznak is? Semmi tűz, semmi mondanivaló - mintha Egervárit látnám az Amszerdamban, félidőben, 0:4-nél: "Nem akarok még 3-4 gólt kapni!"

Ez akárhogy is nézem, simán szánalmas teljesítmény. Ha nincs miről írni, inkább ne írjatok - kevesebb kárt csináltok vele, mint az ilyen sz.rokkal.

aptikjampó 2019.01.02. 16:43:42

@taga20: te látens vagy aptikjampo, az fiksz:)))

Mi vagy te, a buzológia professzora? Azért mert anyádba verted egyszer, ne hidd magad heteronak!

2019.01.02. 16:44:30

@Helga Beauty Salon:

"Éljen és repkedjen még sokáig a világ körül a drága Viktorom,.."

kérhetek egy képet rólatok, amikor még a zacskóját is benyeled? már az se baj ha nem O1G hanem Béla, csak lássam, hogy szeretsz egy férfit.

2019.01.02. 16:51:24

@azigaziraptor:

Lehet, hogy többen is jönnének. Csak az intenzív urológiai szakrendelés elriassza őket. :D

aptikjampó 2019.01.02. 16:55:53

@az EU pénzek zsákolója: "kérhetek egy képet rólatok, amikor még a zacskóját is benyeled? "

Az a baj, hogy nem érzékeled a valóságot. Amit én írok, az nem zacskóbenyelés, pusztán idegesítelek és idomítalak benneteket, ami megy is, mert ugrotok mint a picsánrúgott kutya! Orbán faszát ti nyelitek itt, mert 9 éve szopat benneteket! Fel sem tűnt?

azigaziraptor 2019.01.02. 17:00:40

@Ms.Cunnesburry:
Látod, h nem, hisz Helga is az!
Szeret szopni, azé' jön! :-)

2019.01.02. 17:01:55

@aptikjampó:

A nemzeti-keresztény kormány szopatja az állampolgárokat az helyett, hogy zseniálisan kormányozna és védené Európát????

taga20 2019.01.02. 17:28:37

@aptikjampó: na, csak ide értél helga, szeva!:)))

sZulamith 2019.01.02. 17:49:12

@rallus: 2 évenkénti választásról nem tudok, az amerikai elnököt is 4 évenként választják, Annyi feltétele van, hogy választható legyen, hogy hasonló feltételekkel én szóba sem jöhetek, ne izgulj:)

azigaziraptor 2019.01.02. 17:52:49

@taga20:
Helga olyan, mint Ságvári Endre?
"32 nevem volt, találjátok ki, melyik az igazi." :-)

taga20 2019.01.02. 18:01:37

@azigaziraptor: te náci, ne sértegesd ságváriendrét!:)))

sZulamith 2019.01.02. 18:05:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ami azt illeti pár éve küldött képeket az étel választékról, mint egy étteremben, olyan volt. A szobája 1 ágyas, Munkás emberek, milyen betegbiztosítohoz tartoznak, nem tudom. Az viszont közismert, hogy a németek szociális érzékenysége nagy, még ha nekünk gépiesnek tűnik is.

azigaziraptor 2019.01.02. 18:07:33

@taga20:
Távol álljon tőlem! :-)

sZulamith 2019.01.02. 18:10:06

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Kis naiv:) Látszik, hogy sosem voltál vezető, vagy sosem dolgoztál vezető mellett.

2019.01.02. 18:26:27

@aptikjampó:

"ami megy is, mert ugrotok mint a picsánrúgott kutya!"

ja, azé szájalsz mindenre te torzszülött.. :D mert kényszered van, ámbár ha megnyugtat, hogy mást hibáztatsz szellemi defektusaid miatt, tedd úgy.

azigaziraptor 2019.01.02. 18:27:08

@taga20:
Ezt szeretném, de inkább birkózást!
Képzeld el, még a mögékerülésért is jár pont! :-)

Dickon 2019.01.02. 18:58:13

Miután sikerült így kiismerni, kielemezni, a saját magát lejárató és teljesen hiteltelenné váló diktátort, azt hiszem, hogy a minimum elvárás az ellenzék felé az, hogy a lehető legrövidebb időn belül, lehetőleg a májusi EU-s választások után megbuktassák Orbánt és rendszerét.
:)

Ha ez nem teljesül, akkor csak az derül ki, hogy az ellenzék egy hiteltelen, teljesen kiszámítható, bukott politikust sem képes legyőzni....
...azaz még Orbánnál is kiszámíthatóbbak, hiteltelenek, tehetségtelenek....és ezzel végérvényesen lejáratják magukat.
:))))))))

taga20 2019.01.02. 19:02:35

@Dickon:
"Ha ez nem teljesül, akkor csak az derül ki, hogy az ellenzék egy hiteltelen, teljesen kiszámítható, bukott politikust sem képes legyőzni...."

diki, diki, te szopni jársz ide!:))

Dickon 2019.01.02. 19:04:37

@taga20:

Mit tippelsz?
Mikorra győzi le az ellenzék ezt a bukott diktátort?
:)

taga20 2019.01.02. 19:13:17

@Dickon: gondolom sírsz majd, mikor bukni fog!:)

bakker, te tényleg beszopod a fityeszmaffiát?

Dickon 2019.01.02. 19:16:31

@taga20:

Na de mit tippelsz? Mikor fogok sírni?
Már az EU-s választások előtt?
Az EU-s választások után?
Az önkormányzati előtt?
Az önkormányzati után?
Mikor?
Mikor győzi le az ellenzék ezt a bukott diktátort?
:)

Dickon 2019.01.02. 19:35:46

@taga20:

:))))
De csak Csau tudja...te nem.
Azért érdekes látni, hogy az ellenzéki szavazók sem bíznak nagyon a hazai ellenzékben.
Ezért olvasom itt oly sokszor, hogy majd Merkel, majd Juncker, majd Macron, Trump, a NATO, az EU, egy mesterlövész....kicsinálja Orbánt.
De soha a hazai ellenzék.
:))))
Ezért jók ezek a B1-es posztok...
:)

2019.01.02. 19:36:43

@Dickon:

O1G is elhasalna, ha nem kenné ki lóvéval a csicskáit te idióta, nincs pénz nincs lojalitás. ha soros kikente volna dollárral az ellenzéket (de nem tette) lelkesen üvöltenének éjt nappallá téve az utcán, de így nincs miért.

eleve a buta nép az alap, a főczigányt a rabszolgatörvény miatt már rég egy rozsdás lapáttal a hátában kellene az osztrák idegklinikán ápolni, mert logikusan, ki az a barom MAGYAR MUNKAVÁLLALÓ, AKI NEM 8 ÓRA MUNKÁVAL AKAR TISZTES BÉRT KERESNI, HANEM 12 16???? ez a családbarát törvény mi? a vasárnapi nyitva tartással ge.iztek, de ha szombat vasárnap túlórázik a szalagparaszt, az nem baj.

amúgy, m. lölő milliárdjai honnan??

2019.01.02. 19:38:49

@Dickon:

"egy mesterlövész....kicsinálja Orbánt."

úgy tűnik SOROS mindenre költ, megveszi a magyar tüntetőket, baloldalt, migráncsokat, EU-t, homokos amazonasi gorillákat kilóra, de egy általad említett "szakemberre"... már nem futja neki. :D

Dickon 2019.01.02. 19:47:48

@az EU pénzek zsákolója:

:DDDDD
Itt olvasom, hogy kiszámíthatóvá vált, hogy oknyomozó újságírók leleplezték. Imázsa szertefoszlott, a választókat maga ellen haragította a rabszolgatörvénnyel. Itt olvasom, hogy vége...
Erre te hitetlenkedve azt mondod, hogy a pénzével hatalmon marad? Hogy megveszi a választópolgárt? Hogy mégsem távolítható el?
:)
Akkor hogyan? Ki? Mikor?
Nem bízol az ellenzéki összefogásban? Nem hiszel győzelmükben?
:)

Dickon 2019.01.02. 19:51:45

@az EU pénzek zsákolója:
:)
Nézd, már Gyuri bácsi sem a régi. Bár régen is voltak hibái...például:
www.eszakhirnok.com/plugins/content/mavikthumbnails/thumbnails/799x536-kepek20180215-otab.jpg

De most, így öregkorára, hogy pénze van elég, megteheti, hogy hülyeségekre, például civil szervezetekre vagy a magyar ellenzékre költse.
:)

2019.01.02. 19:55:52

@Dickon:

"hogy a pénzével hatalmon marad?"

szerinted miért kell a hatalom, és mi kell a hatalomhoz te fidessmocsok?
PÉNZ b@zmeg.
és abból O1G tisztességesen zsákol....
ha utcára menne egész Budapest akkor egyszer azt mondaná O1G, "majd megunják hazamennek", a másik, fiúk, oszlatás rabosítás ütlegelés....

egy diktátort könnyű leváltani? kim dzsongunt, erdogant szereti a népe? ne válaszolj, csókolgasd O1G képét a monitorodon te kis hüje TJOLL.

Dickon 2019.01.02. 20:01:34

@az EU pénzek zsákolója:

:)
Akkor azt mondod, hogy ez a tüntetéssorozat reménytelen? Nem könnyű? Hogy felesleges? Hogyha sokan lennének kint, akkor lövetne? Hogy kivégeztetné ellenfeleit, mint Erdogan vagy Kim elvtárs?

Már te sem bízol a sikerben?
Mit tippelsz, mi lesz így?
:)

imagepeace · http://imagepeace.blogspot.com/ 2019.01.02. 20:06:45

ne légy buta.. és ne becsüld le a kerti törpét..

midnightcoder2 2019.01.02. 20:12:50

@Dickon: Eleddig csak a baloldali ellenzék vezetõ pártja lövetett a tömegbe, először 56-ban éles lőszerrel, majd az 50. évfordulón gumilövedékkel.

8CyB4 2019.01.02. 20:13:34

@Dickon: Hazai valasztason biztosan nem, mert elcsaljatok. Orbant egyedul az utcan es az unios penzeken keresztul lehet megdonteni. Merkel visszavonuloban, sok fog mulni azon hogy az utodja vagy az uj kancellar hajlando e leszopni felazsiai diktatorokat a nemet autogyarak erdekeben vagy nem. Hat igy.

2019.01.02. 20:20:59

@8CyB4:

Az utcán sem. Már elkezdték a bolsevikozós kampányt, gondolom a szoborszállításra is ezért került sor.
Komenista lesz minden tüntető.
Orbán majd megdönti magát, mint Európa felkent vezetője a tavaszi EP választás után. Az európai sajtó stílusát nem fogja elbírni.
Azok rá se rántanak, mit ír Bayer, vagy mit cöfög a Cöf.
Két-három élő vitaműsor elég lesz.

Dickon 2019.01.02. 20:25:17

@8CyB4:
:)
Az EU-s választást hogy lehet elcsalni?
Az EU-s választáson elszenvedett vereség, mondjuk egy súlyos vereség, eltántoríthatja a maradék fideszes szavazókat?
Mert azt ugye azt tudjuk, hogy egy országgyűlési választáson, a jelenlegi választási rendszer mellett is legyőzhető a Fidesz, ha elég kevesen szavaznak rájuk és van ellenzéki összefogás. Még példa is van rá...Veszprém, Hódmezővásárhely...
Tehát a kérdés az, hogy van-e elég erő, tehetség az ellenzékben, hogy elhitesse magáról, hogy alkalmas és képes a Fidesz leváltására, a hatalom átvételére, az ország irányítására?
:)

"...sok fog mulni azon hogy az utodja vagy az uj kancellar hajlando e leszopni felazsiai diktatorokat a nemet autogyarak erdekeben ..."

A német autógyárak érdekében bármelyik kancellár hajlandó leszopni a félázsiai diktátorokat.
:)))))

Spiritmonger 2019.01.02. 20:27:52

A libnyaf mitológiában Orbán minden nap megbukik, sőt, keddenként kétszer is.
Keserű lehet a libtardoknak és a komancsoknak a folyamatos kijózanodás... :-D

6.Lenin 2019.01.02. 20:29:36

@8CyB4:

"Hazai valasztason biztosan nem,"

Aki látta a MTVA székházban bemutatott választási programot, az tuti nem szavaz erre az ellenzékre, kivéve az itt kommentelő néhány hülyét, de szerencsére kevesen vagytok már.
Már itt is elő kell szedni néhány alvó/kamu nicket.

1 biztos, ez, ami jelenleg z ellenzéki oldalon zajlik, gáz, nagyon gáz. Értelmes embernek még köpni sincs kedve.

Mi lenne, ha 1 fatális véletlen folytán valaki ezeknek a balfaszoknak kikaparná a gesztenyét? Tudnának vele valamit is kezdeni?

Im just here for the comments 2019.01.02. 20:30:35

Mire alapozzátok ezeket a kijelentéseket?

Clyde Shelton 2019.01.02. 20:34:04

én nem szeretem Orbánt, a sleppjét meg különösen nem... de azt hiszem, hogy amíg ellenzőinek CSAK ILYEN SZINVONALTALAN firkálmányokra futja... addig sajnos Orbán a kisebbik rossz... (ja és még én is észrevettem jópár helyesírási hibát a fenti "iromány"-ban... pedig az enyém az különlegesen szar :-)

horvathviteztamas 2019.01.02. 20:34:20

Valamiért a szoclib média mindig azt írja, hogy már senki nem hisz Viktornak és elszigetelődött meg elfordultak tőle a választói és zuhanórepülésben van, de mindezek ellenére annyian szavaznak rá, hogy ti annyi szavazatot még elképzelni sem tudtok...Becsapjátok magatokat és a rátok szavazókat is...

Ekrü 2019.01.02. 20:41:03

@sZulamith: "Igaz számukra biztos bevétel amit az önkormányzat fizet, a menekülteknek kiadott lakásukért. - korábban rendszerint fizetés nélkül távozott a helyi bérlő - "-Na tessék.Én eddig azt hittem a németek csupa dolgos becsületes emberek,erre most kiderül,hogy rendszeresen meglógnak fizetés nélkül. :))) Bezzeg az Ahmedek meg a Mohamedek békésen éldegélnek abban a lakásban amit az önkormányzat kifizet nekik,no persze abból a pénzből amit Hanzi és Günter befizet adóként.Tehát ha Günternek szerencséje (no meg persze kiadó lakása) van,akkor annak a pénznek egy részét amit befizet adóba visszakaphatja az önkormányzattól,feltéve ha a lakásába beköltöztet egy pár Ahmedet. :))))

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2019.01.02. 20:42:08

jó ez a stratégia, hagyni kell aztán majd megbukik :D

8CyB4 2019.01.02. 20:47:52

@6.Lenin: Teljesen irrelevans hogy mit gondol egy hozzad csicska vagy magasabb rangu nyalonc. Amint Polt Peter megy, mentek mind a bortonbe utana.

8CyB4 2019.01.02. 20:50:40

@Dickon: Ugy lehet elcsalni hogy a szavazas itthon tortenik es a szavazatokat is itthon szamoljak, sot a valasztasi szerver is MOn lesz amirol mar most tudni nem lesz elerheto elore nem latott technikai prpblemak miatt. Ismerjuk mar a trukkok szazait, nem kell a felesleges szinjatek. Szerintem mar a CAP sem nagyon fizet ezert.

Quadanium 2019.01.02. 20:55:21

B1 buzerans blog.
Itt van taga is, mit fo buzerans. Az egesz a budapest parade miatt van, szurja szemuket hogy nincs minden aberrracio megengedve.
Semennyire nem erdekelne oket Orban, ha engedne elfajulni a vonulast.

8CyB4 2019.01.02. 20:56:12

@Dickon: Amugy az utolso mondatban igazad van. Ez nem latszik itthonrol, de nemetorszag nem letezik ugy mint egy tradicionalis europai orszag. Nemetorszag az autogyarak es a raepulo szolgaltatasok politikai manifesztacioja es semmi tobb. Kemeny arat fizettunk es fizetunk a leckeert de megtanultuk.

eloi 2019.01.02. 20:56:40

Durván kétségbe vagytok esve. Szinte már sajnállak titeket (nem).
Megvolt a balos napi MLM lelkesítés, izzásban tartás. Csak rajtatok kívül ez már senkire nem hat.
Ezt is úgy összecsaptátok idegből, hogy egy csomó betűt elgépeltetek. Vagy már aki írta is unja és csak összecsapja a "napi Orbánt"?

Zoli8181 2019.01.02. 20:58:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Akkor kidönti, vagy az orrával túr alá egy lyukat! :)

Dickon 2019.01.02. 20:59:22

@8CyB4:

"...sot a valasztasi szerver is MOn lesz amirol mar most tudni nem lesz elerheto elore nem latott technikai prpblemak miatt."

:)))
Örömteli, hogy már most, előre megvan a kifogás vereség esetére.
:)

Sir Galahad 2019.01.02. 21:02:08

Nem tudom, sírni vagy nevetni érdemesebb egy ilyen szánalmas cikken. Tulajdonképpen mindegy is.

6.Lenin 2019.01.02. 21:06:26

@8CyB4:

Álmodozz csak, kis hülye. Kit érdekel, hogy miről álmodoztok.
Az MTVA székházban bemutattátok, hogy mire is vagytok képesek.
Az a 2-3 ezer seggfej, akik tüntizgetnek még egy darabig nem sok vizet zavarnak Mo-on.

Che21 2019.01.02. 21:11:38

Jóvan az ÓÓÓbán idén is megbukott.

Már kezdtem aggódni.

6.Lenin 2019.01.02. 21:14:31

Véletlenül bele is olvastam a posztba, és...

A Lajos tette tönkre Orbán imázsát az O1G-vel.

Ez tökéletesen mutatja az ellenzék színvonalát. Megjelent előttem a kép amikor Lajos 1 festékszóróval az összehugyozott nadrágjában áll az oszlop előtt. és csodálja a művét:Orbán egy geci

Egy szerencsétlen fasz, lehugyozott nadrágban, totál betépve.

Ő lenne az ellenzéket megváltó messiás?
Tényleg ennyire szerencsétlenek vagytok?

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2019.01.02. 21:19:42

@8CyB4: ott voltal legutobb is a szavazokorben hajnaltol keso estig ugye? lattad ahogy elcsaljak es egy szot sem szoltal akkor ugye?

Kukubenko 2019.01.02. 21:19:58

Fúj de buta, primitív egy írás volt ez.

Orbán veje 2019.01.02. 21:28:31

@Dickon:

Haver hogy te mekkora egy barom vagy. Orbánt nem az ellenzék tudja legyőzni, hanem a magyar nép! S amíg 2,2 millió féleszű szaladgál az országban 2,5 millió meg leszar minden választást + orbán saját képére szabta a választási rendszer + az EU évente 2000 milliárdot ad a mocskos orbán rezsim fenntartására addig a feladat nem egyszerű.

De te mindezen ne agyalj egy percet sem, mert a hozzászólásodból látszik hogy tök hülye vagy.

Spiritmonger 2019.01.02. 21:32:49

@8CyB4: nyomika, figyelj!
Az országban van kb 11000 szavazókör. Itt lehet leadni a szavazatokat a pártokra. Minden szavazókörben ott ül minden párt 1 vagy 2 embere, akik felügyelik a választás szabályosságát.
Amikor zárnak az urnák, elkezdik megszámolni a leadott szavazatokat. Amikor megvan az eredmény a szavazókörben, és minden tagja a szavazatszámláló bizottságnak aláírja a jegyzőkönyvet, akkor felmegy az információ a választási központba. Pluszban felmegy tételesen minden párthoz, szervezethez is.
Minden párt és szervezet pontosan tudja még a hivatalos bejelentés előtt, hogy mi az ábra.
Ahhoz, hogy csalás legyen, kb minden szavazókörben meg kellene változtatni az eredményt, ami némileg nem lehetséges...

Tomiko 2019.01.02. 21:33:36

@Helga Beauty Salon: "Éljen és repkedjen még sokáig a világ körül a drága Viktorom, ha mást nem csinál, csak a degenerált libsiket bosszantja, nekem az is elég!"

És milyen igazad van. Az ilyen emberek, mint te a legboldogabbak a világon.

Sterbinszky Tivald 2019.01.02. 21:44:22

"Ez pedig sebezhetővé teszi, hiszen a viselkedési profilja alapján megjósolható, hogy mit lép legközelebb, könnyű ellene stratégiát alkotni és könnyű csapdába csalni."
Ha ilyen egyszerű, akkor hajrá!!!

2019.01.02. 21:45:35

Rendkívül gyenge, primitív és gyűlölködő írás. És telesen hamis. Éppen az ellenzéknek hisznek egyre kevesebben (lásd a tévé szélházban alkotott szégyenüket).
B11G

Dickon 2019.01.02. 21:46:23

@Orbán veje:
:DDDD
Hát akkor teljesen felesleges az ellenzéki tüntetésláncolat....az ellenzéki összefogás...elvesztünk! Uram segíts!

Öööö....tudnál valami biztatót mondani...mondjuk, hogy a magyar nép kb. mikorra jut el odáig, hogy elzavarja Orbánt? Elég hozzávetőlegesen...plusz - mínusz tíz év...
:)))))

Tomiko 2019.01.02. 21:49:24

@Clyde Shelton:
Az unió legszegényebb országa helyért harcolunk Bulgáriával, ehhez annyi a véleményed, hogy Orbán a kisebbik rossz? Itt még sosem tartott az országunk. Ebből egy esély van kimászni, ha Orbán kilép az EU-ból. Attól kezdve nem leszünk a csúnya elit klub tagjai, lehet minket hasonlítani Csádhoz, meg a többi szegényhez. Köszi szépen a kisebbik rosszat.

6.Lenin 2019.01.02. 21:58:03

@Dickon:

Valószínűleg nagyon soká fog tartani, számoljunk csak....

Szerinte nem az ellenzék, kb 1,5 millió! 2-3 millió birka (Fideszre szavazó)+ 2,5 millió akik soha senkire nem szavaznak ez már kb 6-7 millió ember (ezek még nem a nép)
+ 1,5 millió fiatalkorú+ még ki tudja kik.

A magyar nép ezek szerint csak az a 2-3 ezer seggfej lehet, akik most tüntiznek.

Akkor ezek szerint egy kibaszott nagy öldöklés lesz, hiszen ennek a 2-3 ezernek kell majd hajkurásznia a többieket, akik itt laknak, vagy csak ideiglenesen ide vannak bejelentve, hiszen nem ők a nép.

Így első nekifutásra is hosszan elhúzódó mókára lehet(ne) számítani.

Hacsak a Lajos nem az atomot veszi elő a nadrágjából, mert, ha mást, akkor megint lehugyozza+ a cipőjét is.

Orbán veje 2019.01.02. 21:58:59

@Dickon: Haver! Nem kellett volna rágyúrni, hogy mekkora egy ökör vagy. Mindenki látta enélkül is.

vénkujon 2019.01.02. 22:00:58

a polgárok , dolgozok egyetértenek ezzel a viselkedésel. minden rendben van. elfogadják, hogy annyi adot fizetnek amenyít, és ebböl ennyi meg amannyi jár az uraknak.

vénkujon 2019.01.02. 22:01:57

ne feledjétek, hogy gyurcsanh hazudot!

Sütemény1975 2019.01.02. 22:02:17

Libsik ne verjétek örömötökben a faszotokat. Hányan szavaznának rátok? 2%?

Orbán veje 2019.01.02. 22:05:15

@6.Lenin:

Haver! Rólad mindenki tudja hogy egy szarházi orbántroll vagy. Mi a faszért nem arról, beszélsz, hogy orbán a segghülye mészáros néven immár a leggazdagabb ember lett az országban? Vagy esetleg beszélhetnél a macedón köztörvényes bűnöző befogadásáról. Vagy a Nagy Imre szobor éjszakai eltávolításáról, a szabad sajtó bedarálásáról, a köztévé propaganda csatornává silányításáról stb. stb. Mérhetetlen a bűnlajstrom.

Ezekről lapítasz mint szar a fűben. Tudod mit haver? Takarodj a fideszes orbánista jó kurva anyádba, te szarházi troll.

Dickon 2019.01.02. 22:07:58

@Orbán veje:
:)))))
Ok. Ökör vagyok...rendben. De...
Tudnál valami biztatót mondani...mondjuk, hogy a magyar nép kb. mikorra jut el odáig, hogy elzavarja Orbánt? Elég hozzávetőlegesen...plusz - mínusz tíz év...
Annyira bízom benne hogy a poszt bizonytalansága után, te végre tudsz valami reménykeltővel szolgálni a hozzászólók örömére.
:)

Orbán veje 2019.01.02. 22:09:34

@Sütemény1975:

Haver! Te mocskos orbántroll! Képzeld mindössze 1,2 millió félhülye küldte vissza a nemzeti konzultációt. Kibaszott nagy a kudarc. Ezért a helyzet úgy fest, hogy a választásokat 1,6 millió fővel elcsaltátok, hogy rohadnátok meg ti mocskos diktatúraépítő fideszesek .

6.Lenin 2019.01.02. 22:09:48

@Orbán veje:

Ezekről? Veled? Ne bassz. Még rám uszítod a magyar népet.

Az MTVA székházban történtekről szívesen elbeszélgetek veled, azóta se tudom abbahagyni a nevetést.
Te az ilyeneket imádod?
Hát fura egy ízlésed van, az már tuti.

Orbán veje 2019.01.02. 22:11:32

@Dickon: Haver! Láttál már olyat hogy értelme van ökörnek betűvetést tanítani? Na ugye!

vénkujon 2019.01.02. 22:12:02

@6.Lenin: egy polt előnyötök van. igy könyű azér nevetni:)

vénkujon 2019.01.02. 22:13:05

mondjuk egy polt meg egy állampárt. így is elég könyű nevetgélni

Dickon 2019.01.02. 22:13:16

@Orbán veje:
:DDDDD
1,2 millió konzultálót az egyenletbe helyezve hogyan jött ki a választási matek 1,6 millióra?
:)
Na ez még Orbán elzavarásának időpontjánál is jobban érdekel.
Légy szíves fejtsd ki bővebben.
:)))

vénkujon 2019.01.02. 22:14:54

@Dickon: ez nyomdaipari egyenlet. de persze hatalmas jelentösége van-hógyne:)

Dickon 2019.01.02. 22:17:04

@Orbán veje:
:)
Ha nem miattam, hát akkor a többi hozzászóló miatt.
Itt mindenkit érdekel az információ, aminek láthatóan birtokában vagy. Ha nem titok...és hát miért lenne titok, akkor kérlek oszd meg velünk.
Ne értem, az ökör miatt, a többi még menthető lélek érdekében.
:)

Che21 2019.01.02. 22:18:04

" a viselkedési profilja alapján megjósolható, hogy mit lép legközelebb, könnyű ellene stratégiát alkotni és könnyű csapdába csalni."

Na ja, pont ezt bizonyítja az elmúlt hamrinc év.

Hülyébbek már ti sem lesztek.

Dickon 2019.01.02. 22:19:18

@vénkujon:
:)
Baszki! Nem hiszem el, hogy te is tudod! Ma reggel éreztem, ha benézek a B1-re mindent megtudok, minden világos lesz....éreztem. Annyira örülök, hogy tényleg így lesz.
Bár Orbán vejében már nem bízok annyira....
Gondolom te sem.
:))))

Orbán veje 2019.01.02. 22:19:57

@6.Lenin: Na mi van te retkes troll! Beverték az orrod a fideszes mocsokba? Padlót fogtál? Megérdemelted! Úgyhogy most már nyugodtan visszabújhatsz a tolvaj gazdád seggébe.

vénkujon 2019.01.02. 22:20:05

@Che21: veszélyes pedig.! orbit egy stadionba fogják csalni, és mérgezet szótyolát adnak neki. életveszélyben van a miniszerelnők Ur!!

vénkujon 2019.01.02. 22:22:45

@Dickon: míre gondolsz, hohy mit tudok? a konszultácios ivek öszeszámolására? nyomdaipari képlet-vélemyényem szerint. tóni egy délután fogja kiszámolni valahogy egy másik nagytudásu szakemberrel mondjuk lajossal.

Orbán veje 2019.01.02. 22:23:58

@Dickon: Haver! Te pont olyan vagy mint az orbán. Az is mindig másokat (esetében a magyar népet) igyekszik pajzsként maga előtt tartani,, ha disznóságait a fejére hányják.

Tudod mit haver? Ne légy olyan mint orbán. Maradj inkább egyszer hatökör, mint eddig.

Dickon 2019.01.02. 22:28:37

@vénkujon:
:)
Hogy mit tudsz? Mivel ismered a Tónit és a Lajos, így gondolom sokat...eleget.
És te lényegesen komolyabbnak tűnsz mint Orbán veje...
:))))
Tehát mondd!!!

Clyde Shelton 2019.01.02. 22:30:59

@Tomiko: nem értünk egyet... amit az ORIGO és habonymédia szajkózik az egyik oldalról, az szánalmas... amit az Index a másik oldalról... nekem az is az... a helyzeten való változtatáshoz az első és hihetetlenül fontos lépés, a HELYES helyzetértékelés... szerintem több ok mellett az ellenzék miatt is lehet Orbánnak 2/3-a... az olyanok mint én akik ugyan nem szeretik Orbánt és sleppjét... mégis rá szavaznak, mert amit az elődei felmutattak annál ez A SZAR, AMIT ORBÁN MOST MŰVEL.... fényévekkel jobb... (FIGYELEM! a szar fokozatairól beszélek, és nem azt mondom, hogy ami itt megy az jó... vagy tetszik nekem... csupán azt, hogy annál ami eddig ment, szerintem még ez is jobb... és ameddig 1 szavazat múlik rajtam addig, ha ezek közül kell választani, addig számomra nem kérdés...)

Szóval mielőtt itt acsarkodtok meg kiélitek magatokat abban, hogy Orbán így, meg Orbán úgy... addig PONTOSAN a kezére játszatok... Orbán kikapott, nem egyszer nem kétszer... tanult belőle és elvégezte azt a munkát amit "a másik oldal" soha sem fog... ellenzékből komoly média ellenszélben is nyert... Most persze már úgy alakítja, hogy a mostani ellenzéknek legyen ellenszele... de ezen a helyzeten azzal a "magatartással" amit itt politikai és ellenmédia címszóval művelnek... az SZERINTEM még elég sokáig kontraproduktív lesz...

Dickon 2019.01.02. 22:31:11

@Orbán veje:
:))))))))
Hát persze, hogy maradok az...azon már úgysem tudok változtatni.
De...
Tudnál valami biztatót mondani...mondjuk, hogy a magyar nép kb. mikorra jut el odáig, hogy elzavarja Orbánt? Elég hozzávetőlegesen...plusz - mínusz tíz év...
Annyira bízom benne hogy a poszt bizonytalansága után, te végre tudsz valami reménykeltővel szolgálni a hozzászólók örömére.
És...
1,2 millió konzultálót az egyenletbe helyezve hogyan jött ki a választási matek 1,6 millióra?
Légy szíves fejtsd ki bővebben.

Tényleg érdekel. Nem kamuzok.
:)

vénkujon 2019.01.02. 22:31:23

@Dickon: lajos meg toni beülnek egy kvra és hasraütésszerüen mondanak egy számot 1-és 2millio között.:) te sem tudod megcáfolni:D

Dickon 2019.01.02. 22:35:56

@vénkujon:
:)
Tényleg!!
De így még bonyolultabb Orbán vejének egyenlete. És félő, hogy az ő általa említett 1,6 millió is úgy jött ki, ahogy Tóni és Lajos 1,2 milliója.
:)))))))
És baszki...azt sem tudom megcáfolni!!!!
:)

vénkujon 2019.01.02. 22:36:07

@Clyde Shelton: így igy. orbi is alig várja hogy végre olyan elenzéke legyen akivel le tud ülni tárgyalni meg vitázni. jaj, hogy sovároghat szegény.

Pop40 2019.01.02. 22:36:25

Szépen is néz ki, mikor a 150 centi "magas", sörhasú törpe nekiáll mutogatni az öklét. :D
Menjen inkább vissza lopni, az az ő műfaja, nem ez.

A poszt amúgy hülyeség. Gecinek már régesrég nincs mit lenulláznia az értelmes emberek körében, a retardált hívei meg akkor is áhítattal nyalnák a valagát, ha nyílt színen ölné meg az anyjukat.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.02. 22:38:50

@az EU pénzek zsákolója: " ... ha utcára menne egész Budapest ... "

Hát, ezaz, a netadó dolgában ott volt a város apraja-nagyja, vissza is vonták a tervet, DE most ki tüntetett? néhány senkiházi maszopita-kurcsányita hiteltelen és levitézlett politikus, némi CEU-s aláfestéssel. Arra futotta, hogy lekaratélyozzás a vasajtót és kurvaerősképet csináljanak....

Mint a mellékelt ábra mutatja, Orbánék ismét besz@rtak a népharagtól, és visszavonták a törvényt....
Ja, mégsem....

vénkujon 2019.01.02. 22:40:52

@Magánvéleményem: ne is vonják visza! a melosoknak pl. tetcik. nem is mentek utcára. nekik ez nagyon fasza lesz

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.01.02. 22:42:58

@6.Lenin: nebassz! Orbán testi-lelki jóbarátja betépve?

morph on deer 2019.01.02. 22:43:32

Ahelyett, hogy örülnétek!

Hiszen itten van kérem ez a kibaxott nagy esemény, amelyiken még a magánkormány magángépe is szerepel!

Nem is beszélve erről, itt!
(Mellesleg ilyen fotóm nekem is volt!
Csak nálunk az anyakönyvvezető másik oldalán a saját akkori feleségem álldogált, nem másé :))

index.hu/mindekozben/poszt/2019/01/02/kiderult_miert_orult_annyira_orban_latogatasanak_a_brazil_elnok/

vénkujon 2019.01.02. 22:43:33

most hogy dickont kipipáltam, jőhetne hatodik lenin, hogy őt is lehengereljem

vénkujon 2019.01.02. 22:45:30

pl. clyde shelton, akivel aról értekeznék, hogy milyennek is képzeli orby azt az elenzéket, akivel tüzes szópárbajokat vívna, egyeztetne meg minden. jójh, hogy égne a miniszer úrnak a vére, hogy felpezsdülne!

lobaszopiatej 2019.01.02. 22:46:19

Friss hír: holnapután Orbán Viktor bejelenti lemondását !!!

Rоdney_2 2019.01.02. 22:47:36

@Helga Beauty Salon: " Pöcsfej" - tetszik az aláírásod.

Dickon 2019.01.02. 22:48:53

@lobaszopiatej:
Miért nem holnap?
Mi van holnap?
:)

vénkujon 2019.01.02. 22:49:49

@lobaszopiatej: feltétlenü szügséges a koronázás előt

Orbán veje 2019.01.02. 22:52:14

@Magánvéleményem: Te fidióta hülye. Ezt a faszságot a köztévé 10 percenként behazudja, te meg 8 másik nickeden is elsütötted.

Haver! Te vagy nap hülyéje.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.02. 22:53:03

Hú de kemények ezek a tekes orbánseggnyaló vihogó hülegyerekek. Még egy ovisnak is nagyobb a muszklija mint ezeknek a bohócoknak. Chuck Norris? Max. a múmia film főszerepét kaphatná meg. Orbáncgeci? De hiszen a csüngő hasától még a faszát sem látja, az a kretén, amikor hugyozik.

John Brennan 2019.01.02. 22:53:55

Viktort éltették Brazíliában, ahol egész Európát képviselte.
Büszke voltam, ahogyan olvastam a brazilok kommentjeit.
A legkifejezőbb egyszerűen csak annyi volt: Orbán egy velünk élő legenda.

Orbán veje 2019.01.02. 22:56:21

@Dickon: Haver, látom, egész nap lazsáltál orbán seggének fényesre nyalása ügyében. Most viszont így estére nagyon bele kell húznod baszod, mert nem lesz meg a napi penzum.

Máskor jobban gazdálkodj az idővel.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.02. 22:57:03

@GIeccsertetű: ..... És minden reggel ez miatt a hadonászó öklére hugyozik, amivel azután kézmosás nélkül fog kezet kretén helyettesével, a rénszarvasölő antikeresztyény zsótikával.

lobaszopiatej 2019.01.02. 22:57:06

@Dickon: azér nem holnap, mer túl hamar derülne ki, hogy nincs is igazam.

vénkujon 2019.01.02. 22:57:15

@John Brennan: kúmin feri irta oda goglee forditoval. hahaha:D

Orbán veje 2019.01.02. 22:58:04

@John Brennan:

Haver! És hány brazil kommentet írtál? Remélem azért az 50 megvolt.

Clyde Shelton 2019.01.02. 22:58:58

@vénkujon: szerintem te kötekedő vagy... céltalanul fecsérled a saját és mások szellemi energiáját... fiktiv baromságokkal, hogy provoklász...

"milyennek is képzeli orby azt az elenzéket"

hát honnan a f*szomból tudnám én azt... persze szeretném tudni, mert kb. azt jelentené, hogy NER lovag vagyok... és a megfelelő körökben mozgolódom és első kézből kapom az infót... ami nem lenne rossz :-)

Orbán veje 2019.01.02. 23:02:06

Azért röhej, hogy orbánt csak féldaktúrák hívják meg az ilyen elnöki, illetve állami ceremóniákra. Azerbajdzsán, Oroszország, Kína, most Brazília.

A demokratikus világ viszont orbánt kerüli mint a leprást. Európa szégyenévé tette hazánkat ez rohadék, diktatúraépítő, felcsúti tolvaj.

Dickon 2019.01.02. 23:03:14

@Orbán veje:
:)))
Idő az van...és most már a túlórakeret is segít.
Bár egy kissé csalódott vagyok, mert sajnos vénkujon elnevezésű blogtársunk felhomályosított, hogy csak kamuzol.
Bár még egy picit reménykedem...hátha...megtudjuk végre tőled,hogy mikor buktatja meg a magyar nép Orbán rendszerét....
:)

John Brennan 2019.01.02. 23:05:34

@Clyde Shelton: "amit az ORIGO és habonymédia szajkózik az egyik oldalról, az szánalmas... amit az Index a másik oldalról"
Az origo veszélytelen, az index viszont mocskos, kötekedő, zavarkeltő, deviáns, aberrált.

vénkujon 2019.01.02. 23:08:01

@Clyde Shelton: valahol érezhetnéd, tudhatnád, hogy orbynak esze ágában sincs együttműködni semmilyen ellenzékkel. talán akkor jönne el ez a pillanat ha monjuk semjé zsoti és pártja lenne az ellenzéke, és parázs vitákat folytathatna le a nagyszerű államférfival:D

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.02. 23:08:25

@Orbán veje: " ... Európa szégyenévé tette hazánkat ez rohadék, diktatúraépítő, felcsúti tolvaj. ... "

Így van, ez az ország Ájrópa szégyene, de sose feledd, ha a ugyanannak az Ájrópának kevésbé szégyenletes helyén lakó állampolgárai, nyugodtan és óccsóé akarnak bebaszni mint a disznók, akkor felkeresik a magyar ellenzék törzshelyeit Butapest belvárosában, aztán együtt gajdolják az Orbántakaroggy-ot :-)

vénkujon 2019.01.02. 23:09:03

@John Brennan: miért nem az órigon kommentólgatsz drága hazafy?:)

John Brennan 2019.01.02. 23:11:26

Éljen Orbán, sállálálá, él-jen Or-bán, sá lálálálálá!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.02. 23:12:59

@vénkujon: Orbáncgeci a horthy rendszert hozza vissza. Igaz most nem király nélküli királyságot, hanem királyságnélküli királyt kreál. Lassan kinevezi az utódját is a kormányzói székben, a focista orbán győzikét.

vénkujon 2019.01.02. 23:13:04

@Clyde Shelton: ezen blogcsaták csakis a szórakozást jelenthetik. mást mit is? győzzek meg stábtagokat, hogy esetleg az én nézőpontom 12 százalékkal helyesebb, mit az övé?:D
itt felettem a csávó épp az origót dícséri, ahol bazz, már alá sem írják a cikkeket, illetve berekeszettték a kommentelést...hogy vitázzak egy ilyen egyeddel, bazz??:D

John Brennan 2019.01.02. 23:13:42

ÉLJEN ORBÁN, VIVA BOLSONARO!

John Brennan 2019.01.02. 23:15:01

HAJRÁ VIKTOR, SZIVASD TOVÁBB A BALOLDALI CSÜRHÉT!

vénkujon 2019.01.02. 23:15:17

@John Brennan: küggy akor neki egy erobikvideót, meg valahogy hitesd el vele, hogy győzött a magyar labdahajtók válogatotja. különben hamarost kampó:(

vénkujon 2019.01.02. 23:16:46

egyébként jósolok egy hamarosan megrendeszére kerülö magyar-braszil válogatót lapdahajtó mérközést.

John Brennan 2019.01.02. 23:17:03

@vénkujon: INDEXEN LEHET KOMMENTELNI, TE KUJON?

John Brennan 2019.01.02. 23:18:47

NŐ A GDP, KÖSZÖNÖM, VIKTOROM!
SZILÁRD AZ ÁLLAMHÁZTARTÁS, KÖSZÖNÖM, VIKTOROM!

John Brennan 2019.01.02. 23:21:25

@morph on deer: VIKTOR FONTOSABB BRAZÍLIÁNAK, MINT AMERIKA!! Hurrá!

vénkujon 2019.01.02. 23:24:46

most hogy john elkocsonyásodot, és használhatatlaná vált, jöhetne még valaki beszélgetni velem

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.02. 23:25:44

Ez a chuck norris arra emlékeztet engem, amikor dennis rodman kim dzsong un, vagy depardieu putyin seggét nyalta. Azért mert ezek a szakmájukban profik, még nem biztos, hogy jó emberismerők, pláne, ha fingjuk nincs egy adott bűnöző, csaló, hazudozó politikus tetteiről. És ha még ez a csaló politikus magátcsem úgy állítja be, amilyen, akkor teljes a képzavaruk. Ez a norris is szerintem már a seggét is operáltatja, hogy fiatalabbnak nézzen ki, viszont pont az ellenkezőjét éri el vele, 2000-nek néz ki. Már nevetni se tud a sok műtéttől, szerintem egy joker szájat kéne varrni a pofájára, hogy legalább jókedélyűnek látszódjon.

vénkujon 2019.01.02. 23:31:32

dickon=john brennan=paraszthajszál:) így adja ki, nem?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.02. 23:31:52

@vénkujon: Én jól szórakozom. Kurvára jólesik napi százszor a halál faszára elküldeni a csuti fasiszta patkányt és seggnyaló, birka hordáját. És nagyívben leszarom hogy a fideszbirkáknak ez nem tetszik. Holnap ugyanúgy elküldöm a férget 100-szor a kurva anyjába.

vénkujon 2019.01.02. 23:35:02

@GIeccsertetű: igen. a lényeg a szórakozás:)

John Brennan 2019.01.02. 23:35:27

@GIeccsertetű: megy az adok-kapok, mi?
Hát tessék: buta vagy! Hahaha!

vénkujon 2019.01.02. 23:36:32

@GIeccsertetű: persze azér elmorzsolhatsz pár miatyánkot, mivel elég csunnyá bezsélsz. kicsit szégyenlem is magam a sok csunnyaság miat:(

vénkujon 2019.01.02. 23:37:27

@John Brennan: haha. mondom hogy nagyon nagy a party. hehe

Dickon 2019.01.02. 23:39:41

@vénkujon:
:)
Itt most tiltakoznom kell....még mielőtt aludni térek...
Eddig jól csináltad, de ez most nem adja ki. Most pont azt csináltad, mint a Tóni és a Lajos.
És nekem ilyenkor...ellenzékből...tiltakoznom kell.
Elég a saját szaromért tartani a hátam, de hogy még két másik nick hülyeségeiért is!
:)))

Amúgy meg a helyedben nem is tenném, mert mennyivel menőbb három egynevű fideszest lehengerelni, mint egy háromnevűt.
:)

Orbán veje 2019.01.02. 23:40:05

Azért röhej, hogy orbánt csak féldiktúrák hívják meg az ilyen elnöki, illetve állami ceremóniákra. Azerbajdzsán, Oroszország, Kína, most Brazília.

A demokratikus világ viszont orbánt kerüli mint a leprást. Európa szégyenévé tette hazánkat ez rohadék, diktatúraépítő, felcsúti tolvaj.

John Brennan 2019.01.02. 23:43:30

@Orbán veje: elakadt a lemezjátszód, hülyegyerek?

Dickon 2019.01.02. 23:45:04

@Orbán veje:
:)
Ezt már írtad.
Jelöld meg azokat a részeket a kapott agit-szoc-prop anygból, amiket már használtál, így nem ismétled magad. Én így csinálom.
:)

Orbán veje 2019.01.02. 23:45:15

@Dickon: Haver! Hát jó orbánseggnyalást. Lehetőleg fényezd egész éjjel, hogy reggelre csillogjon villogjon, ha már így ellazsáltad a nap többi részét.

De máskor azért jobban ügyelj az időbeosztásra. Tartsd szem előtt, hogy a napi 100 nyelvcsapásnak meg kell lennie, s akkor nem kell éjjel gürizned.

vénkujon 2019.01.02. 23:46:54

@Dickon: nyúgi én mindenütt meggyanusitok egy két fideszes nicket, hogy egyedül tolják több név alatt. ez a stáb átka:). jóét

Saba Beowulf 2019.01.02. 23:48:18

Első kérdéskör: nem értem, miért rakja ki az Index címoldalra az ilyen alapvető hibákat (stilisztikai és tartalmi) tartalmazó írásokat.
Ettől jobbak ők és az a híres függetlenségi mutató ilyen megosztások miatt kicsit romlik.

Másik kérdés, főleg az ilyen bloggereknek: mi a stratégia? Mi a célja az ilyen irományoknak? Biztosan nem az objektív tájékoztatás. Talán a Habony média trükkjeit próbálják meg alkalmazni? Vagy valami más?
Remélem van valami jól felépített stratégiai terv mögötte, mert ha nincs, az siralmas és sosem lesz leváltva a Viktátor... :(

Dickon 2019.01.02. 23:48:36

@Orbán veje:
:)
Miből gondolod, hogy száz nyelvcsapással beérik? Meg, hogy nem kell éjjel gürizni...
Bárcsak ilyen egyszerű volna.
:)))

Dickon 2019.01.02. 23:51:23

@vénkujon:
;)
Ja. Megyek is...Szarok Orbán vejének intelmeire. Lelépek....szarom le ha kirúgnak.
Jó éjszakát mindegy kinek...
:)

bonsalty 2019.01.03. 00:01:01

Sajnos gyenge elemzés. Ezt 2001-ben el lehetetett sütni a heti hetesben. Hogy konstruktív legyen a hozzászólásom elmondom mi a két problémám vele:
1) Már 17+ éve folyik Orbán démonizálása, ez volt a ballib egyetlen válasza teljesen függetlenül a tartalomtól. Amikor még polgári m.o-t hírdetett Finkelstein javaslatára, akkor az volt a baj, az országnak Kádár kellett, hát megkapta először Medgyessy és Gyurcsány alakban. Nagyot buktak. Ki gondolta volna, hogy János bácsit végül Orbán hozza el, ehhez egy Habony is segített. Lopás: Már mindenki megunta a lopás toposzát is, a rendszerváltás után csak ez ment, az emberek elvesztették érzéküket, saját iránytűjüket . Elárulom szinte mindenki lop: egy kis mutyi itt egy kis fekete munka kifehérítve 4 óra bevallással, teljes iparágak működnek így. A szocik idején persze a lopás fogalmát szó szerint érthettük, ma már ez sem kell- csak pályázatokat kell megnyeretni barátokkal.
2) Orbán 98-ig a liberális frakció tagja volt, mégis mennyire új, hogy milyen taktikát alkalmaz, már húsz éve ismert, de legalább nyolc éve fel kellett volna, h tünjön mindenkinek. Beleáll a konfliktusokba, mennyire új ez, mik lennének ellene a cselek? Aki cselezik éppenhogy Orban. Már a migránsválság előtt jó lapokat játszott, amikor az egész európai bal még a wilkommen táblákat sem gyártotta le. Ellenzéki politikusok? Kedves cikkíró, kik lennének ezek az emberek? Mégis mit várjunk ezektől, akik ugyanigy leszerepeltek? Az egész DK MSzp már a NER része vagy annak udvari bolondja. Végül: Orbán nem saját politikáját találja ki, hanem megfelelő könyveket adnak a kezébe, olyanoktól, akik 10 évre előre megírták a politikai felek bukását. Persze a cikkíró ezeket nem olvashatta. Elárum léteznek, kellő dedukciós képességgel rendelkező emberek írják, amiket eldugnak a hátsó polcokra, mert nem pc-k: javaslom a német szocdem Tilo Sarrazin könyveit pl.

paraszthajszal 2019.01.03. 00:06:40

@GIeccsertetű: „Kurvára jólesik napi százszor a halál faszára elküldeni a csuti fasiszta patkányt és seggnyaló, birka hordáját”

Küldd el tőlem akár napi kétszázszor is, heti négy kanna tablettás borral és öt gigatüntikével, ha jólesik, ettől én még nyugodtan alszom.

@vénkujon: Ott ugyan pont nem lehet, de van elég más kormánypárti oldal, ami kommentelhető:
pestisracok.hu/a-budai-varban-marad-a-miniszterelnokseg-a-parbeszed-nyolc-aktivistajanak-demonstraciojat-is-atveszelte-a-kormany-video-2/
mindenszo.hu/uzent-az-ellenzeknek-is-ader-janos-rajtunk-mulik-mire-mondunk-nemet-es-mire-mondunk-igent/
mandiner.hu/cikk/20190102_szentesi_zoldi_laszlo_regota_figyelem_a_liberalisokat

John Brennan 2019.01.03. 00:07:30

Szentesi Zöldi László:
Régóta figyelem a liberálisokat, nem csoda, hogy néha átveszem sajátos logikájukat. A Figyelő-címlap körüli parádés eszmefuttatás (melynek az a lényege, hogy ha címlapra kerülsz, az a származásod miatt van) mintájára én is felállítottam a magam szigorúan tudományos eszmefuttatását, metsző logikával, a tények alapján, tessék:
1. Orbán Viktor részt vett a brazil elnök beiktatásán.
2. De Benjamin Netanjahu is részt vett rajta.
3. Ha Orbán Viktort támadod azért, mert részt vett a brazil elnök beiktatásán, akkor antiszemita vagy.
Köszönöm a figyelmet.”

2019.01.03. 00:15:05

Lázár szerint egyébként sok fideszes politikus lebecsüli az elmúlt hetek eseményeit, de ettől óva int mindenkit, hiszen az ország egyik fele nem a Fideszre szavazott, másrészről pedig nem lehet tudni, hogy ezeknek a tüntetéseknek hol van a határa.

azonnali.hu/cikk/20190102_lazar-janos-szerint-vitathato-volt-a-munka-torvenykonyvenek-modositasa

Mit tudhat Lázár?

John Brennan 2019.01.03. 00:26:08

@Ms.Cunnesburry: két hónap múlva szégyellni fogod a kérdésed

2019.01.03. 00:31:18

@John Brennan:

Te mindig toposzokban komunikálsz?
Ugyan, miért szégyelném? )))

2019.01.03. 00:53:07

"Arra a felvetésre, hogy a megelőző időszak éles hangú bírálataival ellentétben az utóbbi két hónapban nem lehetett hallani az EU-val szemben kritikus megjegyzéseket a két miniszterelnök-helyettestől, Luigi di Maiotól, az Öt Csillag Mozgalom (M5S) vezetőjétől és Matteo Salvinitől, a másik kormánypárt, a Liga vezetőjétől, elmondta, felkérte a két politikust, hogy váltsanak "tárgyilagosabb kommunikációs stílusra", és Jean-Claude Juncker EB-elnököt is arra kérte, hogy járuljon hozzá a költségvetés körüli vita lezárásához."
ujszo.com/kulfold/conte-merkelben-meg-lehet-bizni

morph on deer 2019.01.03. 01:29:55

@Saba Beowulf:
“Mi a célja az ilyen irományoknak? Biztosan nem az objektív tájékoztatás.”

Bingo!
Ugyanis a blog egy személyes, következésképpen szubjektív műfaj.
Az általad számonkért “objektív tájékoztatás” a hírügynökségek, hírportálok és hasonlók dolga, nem a bloggereké!

Ha nem tetszik, nem olvasod. Ha nem értesz egyet, akkor megírod, vitázol, hozzászólsz, stb.
Vagy meg nem.

Egy valamit viszont érdemes tudomásul venni, nevezetesen azt, hogy a blogger pontosan arról és úgy ír, amiről és ahogy a kedve tartja, - és ahogy a publikációnak helyet adó blogfelet szabályzata megengedi.

És itt a vége a történetnek.
Ugyanis, ha senkit nem érdekel egy blog, akkor nem látogatják, előbb vagy utóbb elhal.
Ha viszont valamilyen szempontból érdekes, aktivitást gerjeszt, stb, akkor működik tovább.

Tehát szabad a lehetőség, ki lehet fejezni a tetszést és/vagy nemzetszést, egyvalamit nem lehet csak: megszabni, hogy ki-, mit-, miről-, és hogyan írhat!

Istenverte liberális gondolkodásmód az ilyen, hát nem?

LKerekes 2019.01.03. 02:42:35

@Orbán veje:
Rohadjon meg a kurva anyád és a családod.

LKerekes 2019.01.03. 02:47:26

@Orbán veje:
Szopasd tovább anyádat, mert nagyon hülyeséget beszélsz.

n3spr3ss0 2019.01.03. 05:44:29

@Sütemény1975:
15-20 rendőrrel mert csak bemenni a diákok közé az államtitkár. Ennek olvass utána, aztán örömködj.

n3spr3ss0 2019.01.03. 05:45:55

@John Brennan: A geci az geci, akár antiszemita, akár zsidó.

Prophetic 2019.01.03. 05:56:55

@Saba Beowulf:
@morph on deer: Na meg erre a blogra nem költ az állam évi százmilliárd forintot, ellentétben az MTVA nevű hazugsággyárral, a szégyenletes plakátkampányokkal, az ostoba konzultációkkal és a lakájmédia nevetséges MVM meg MÁV hirdetésekkel való életben tartásával. Ha már objektív tájékoztatás.

2019.01.03. 06:55:29

@Prophetic:

alázd a fidesses czigányokat csak oltogatni irtogat ide mind, és pofázni.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 07:20:18

@paraszthajszal: A kurva anyjába józanul küldöm. Ha lehörpölök párdeci chivas regalt akkor úgy verem be ennek a szarfaszú, csüngőhasú tolvaj csuti féregnek a pofáját, hogy a fal adja neki a másikat. Még akkor is ha merevpofájú, karatezó 80 éves múmiák, vihogó, sisakban katonásdit játszó bölcsisek veszik körül.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 07:30:23

@Ms.Cunnesburry: Azt tudhatja az a másik fideszpatkány amit mi már 5 éve tudunk: hogy a fidesz kisebbségben van az országban, és előbb utóbb robbanni fog a többség, akiknek elegük van a fideszes tolvaj fasisztákból. Attól meg isten mentse meg ezt a szerencsétlen országot, hogy a csuti jogásztolvajt egy vásárhelyi csaló jogásztolvaj váltsa, aki aktívan közreműködött a demokrácia lebontásában. A csuti geci után a kisöccse, a lézerblokkolós, annyitisérő vásárhelyi geci is takarodhat a halál faszára.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 07:39:43

@John Brennan: Mi a faszomnak ez a bonyolult eszmefuttatás? Orbánc családja zsidó. Származása cigány, mégis magyarnak vallja magát, pedig annyi köze van hozzá, mint hitlernek a germánokhoz. Eszmerendszere kommunistából lett fasiszta. Ez tisztán megmutatja milyen egy kusza jellem, általában a pszichopatákra jellemző személyisé@Orbán veje: gjegyekkel rendelkezik, aki ráadásul még geci is hozzá.

Trollie 2019.01.03. 07:45:22

Durván le van nullázva a Fidesz Orbánnal együtt:

kozvelemenykutatok.hu/

:DDDD

rallus 2019.01.03. 07:51:31

@GIeccsertetű: Ha nem te voltál legalább kettő a tegnapi gigatüntetésről, akkor csak egy nyomorult, ordenáré bunkó vagy!

öt görög 2019.01.03. 08:11:04

Már megint hülyítitek magatokat.

marosy 2019.01.03. 08:20:30

@Mr Flynn Rider: Szerintem anyádat nullázta le.

mindbender2 2019.01.03. 08:34:10

@rallus: "Nagyon sokat mondó a férfitest középső részéhez köthető orális fixációtok..."

Megszokták, nem tehetnek róla, el sem tudják képzelni, hogy ez máshogy menne máshol.

antiinternáci 2019.01.03. 08:34:13

@Sterbinszky Tivald:

Ennyire buták a ballibák. Lehülyézik folyamatosan saját magukat. Évek óta firkálják, hogy Orbán milyen ostoba. Aztán a választások napján mindig kiderül, hogy a legtöbb dolog relatív.

Amikor egyszer majd Orbán veszít (minden politikus veszít előbb-utóbb) vajon melyik selejtes meri majd először kinyitni a száját, hogy ő előre megmondta?

antiinternáci 2019.01.03. 08:42:04

@GIeccsertetű:

Te mit szedsz? Együtt buliztatok a sejt tagjaival, és Neked adták tesztelésre az anyagot?

Nagyon hatékony, mondd az elvtársaknak, nem kell aggódni a mellékhatások miatt, hogy esetleg stimulálja az agyműködést.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.03. 08:49:50

@GIeccsertetű: Nosza rajta! Adj neki, szeretném látni ahogy kétmarokra fogja a dudává dagadt orrát, miután bepancsoltál neki.... :-)

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.03. 08:53:57

Atya Isten, már megint megbukott Zorbán???

antiinternáci 2019.01.03. 08:54:13

@Ms.Cunnesburry:

Hát azt pl. tudta Lázár, hogy mik Márki fő jellemzői.
És nem is tévedett.

Ez az ember azzal ródsózik, hogy ő jobboldali.
De minden további nélkül segítene a legelvetemültebb bolsevista szélsőségeseket, a Karifa Égetők Pártját, az Égjen a Jászol Szövetséget, meg az ÁVOkratikus Koaliciót ültetni Orbán helyére.
Esetleg a 2007-es államcsődért felelős maszopot... Szuper választék, Orbánnak tényleg mennie kell, hogy az országrontók megint jöhessenek.
Vagy inkább mégsem.

mindbender2 2019.01.03. 09:02:31

@Clyde Shelton: Nem céljuk értelmes alternatíva állítása, ehhez hozzátarttozika z is,h ogy nem tudnák mg így sem csinálni a dolgokat.
Nem véletlenül az a módszerük, ami, mert más nincs.
Ki kell várniuk, míg felnő egy másik behülyíthető generáció, akit annyival maguk mellé tudnak lázítani, hogy dehát DIKTATÚRA!!!!!! BÁRMI JOBB!!!!
Ennyi az index, 444, hvg, stb stratégiája. Közben pofátlanul hazudni, hogy ők függetlenobjektívek meg ha nincs 98%-os médiatulsúlyuk akkor ott már vége a sajtószabadságnak..
Ez már bejött 2002-ben, azóta sincs más.

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 09:03:17

Megbukott Orbán.

Megírta a B1.

Ma is.

(hangosan röhög mindenki a ballib balfaszokon) :DDD

n_dy 2019.01.03. 09:04:42

hanyadik bukása is ez megint?

mindbender2 2019.01.03. 09:09:17

@Saba Beowulf: Azért rakja kizárólag ezeket ki az index, mert függetlenobjektív. Akár ez által, de más által is igen jól mérhető a függetlenségük meg az objektivitásuk is.

Innen aztán egészen hiteles, amikor a másik oldalt szidják, démonizálják, gúnyolják, miközben a címlapjuk az origo tükörképe. :)

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 09:10:16

@antiinternáci: Márki jobboldali, de nem fasiszta. Ez a különbség Márki és a fideszrongyok között.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 09:15:19

@Magánvéleményem: Majd kap egy parlamentmakettett az orcájára egy beszéd közben, mint a csizmaország modernkori mussolinije, orbánc fasiszta cimborája, benito berlusconi, akinek a pofazacskóján csattant egy minimilano dóm, lapjával.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 09:17:35

@Magánvéleményem: Látom, gyurcsány a kedvenced, hogy a szavait használod.

antiinternáci 2019.01.03. 09:24:07

@Prophetic:

Igaz, pl. a többi V4-nél nem volt plakátolás a bevándorlás ügyében.
Igaz, pl. a többi V4-ben nem is voltak elvetemült szélsőséges erők, amelyek az erőltetett bevándoroltatás mellett kampányoltak volna, mint itt a DK, meg Juhász-kábszerész gittegylete, a B1, az Index, a 444, az ÁVÓ Rádió, a szörnyű emlékű Népszabadság, stb...
Tehát nem is kellett az adófizetők pénzét a galád erők elleni küzdelemre fordítani. Valóban, ez igaz. Ennyivel is több van az internácik rovásán...

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 09:27:22

@Trollie: Gondolom a 43%-os fidesz fölényt valami fideszseggnyaló, a 23-at meg valami sorosseggnyaló készítette. No, amennyre megegyeznek ezek a kutatások, annyira kell ezeket komolyan venni. Ami viszont tény, hogy a fideszre kevesebb szavazat érkezett az előző választáson, mint másra. És abba már bele se merek gondolni, mi lett volna, ha orbánctetű nem csalja el a választást, nem manipulálja a közmédiát, puccsolja meg a választási törvényt, és hekkeli meg a választási szofvert orosz hekkerek segítségével, és nem firkálják át a szavazólapokat az önkormányzati seggnyalói közreműködésével. Szerintem akkor most a fideszpatkányok parlamenten kívüli törpepárt lenne egy geci tolvajtörpével az élen.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 09:27:23

@Trollie: Gondolom a 43%-os fidesz fölényt valami fideszseggnyaló, a 23-at meg valami sorosseggnyaló készítette. No, amennyre megegyeznek ezek a kutatások, annyira kell ezeket komolyan venni. Ami viszont tény, hogy a fideszre kevesebb szavazat érkezett az előző választáson, mint másra. És abba már bele se merek gondolni, mi lett volna, ha orbánctetű nem csalja el a választást, nem manipulálja a közmédiát, puccsolja meg a választási törvényt, és hekkeli meg a választási szofvert orosz hekkerek segítségével, és nem firkálják át a szavazólapokat az önkormányzati seggnyalói közreműködésével. Szerintem akkor most a fideszpatkányok parlamenten kívüli törpepárt lenne egy geci tolvajtörpével az élen.

antiinternáci 2019.01.03. 09:29:31

@GIeccsertetű:

És miben jobbokdali?
(Mármint azon kívül, hogy a balliberálisik szekerét tolja, ami közismert jobboldali tulajdonság.)
Ismerjük az ilyen "jobboldaliakat", és reméljük, továbbra is megment tőlük a sors. Ezek a Hegedűs hadnagyok alávalóbbak az internáciknál is.

Aetius_ 2019.01.03. 09:33:03

Dehogy nullázta le a népszerűségét!! Éppen hogy népszerűbb, mint valaha!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.03. 09:40:37

@GIeccsertetű: Kurcsány lenne a kedvencem? A táncos-komikus? A 2006-os ártányok vezére? Az ellenzék kerékkötője? Orbán Titkos Trójai Fallosza?

Viccelsz? Valakivel összekeversz....

antiinternáci 2019.01.03. 09:40:57

@GIeccsertetű:

"hogy a fideszre kevesebb szavazat érkezett az előző választáson, mint másra"

Az összes NB-1es csapat együtt meg sokkal több gólt lőtt, mint a Fradi vagy a Videoton.
De a Csányi, meg a Zorbán csalott, és mégis ők kerültek az élre.
Ennyi eszetek van pont.

Én meg úgy látom, hogy 90% szavazott a maszop ellen, 95% az ÁVOkratikus Koalicicó ellen, 99% Juhász kábszerész ellen. Ilyen óriási arányú undort fejeztek ki ellenük a választók, de a Zorbán csalott, és mégis ott lehetnek a parlamenti székekben.

Orbán veje 2019.01.03. 09:47:49

@antiinternáci: Haver! Többen akartak kormányváltást, mint a kormány maradását. A rohadék gazdádnak mégis 2/3-da van ennek ellenére. Ez ilyen egyszerű.

És pont ilyen egyszerűen takarodhatnál el a retkes hazug fideszes kurva anyádba.

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 09:49:06

@GIeccsertetű: "Gondolom a 43%-os fidesz fölényt valami fideszseggnyaló, a 23-at meg valami sorosseggnyaló készítette. "

A sorossegnyalót eltaláltad, a Publicus pont az, a medián meg tárki viszont nem igazán nevezhető fideszseggnyalónak. A medián évtizedek óta a legpontosabb MINDEN választásnál, és hát náluk 41% a fidesz.

"Ami viszont tény, hogy a fideszre kevesebb szavazat érkezett az előző választáson, mint másra" melyik párt az amelyik több szavazatot kapott mint a fidesz? Mielőtt bepróbálkozol vele, "Mindenmás" vagy "Teljes ellenzék" párt nem indult a választáson

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 09:52:36

@Orbán veje: "Többen akartak kormányváltást" Kormányváltást Akarunk" párt nem indult a választásokon, listát se állított és egyéni képviselőket se indított. Ha meg kinőne végre az agyatok és felfognátok mit jelent a vegyes választási rendszer listás és egyéni képviselőkkel akkor lassan elengednétek ezt a "40%al kétharmadot csalt össze a geci" önégetést.

morph on deer 2019.01.03. 09:52:46

@Vombat.:
Persze, hogy népszerű viktorka, hiszen például Győzike nevű (név)rokona is népszerű, ugyanabból az okból, ugyanazok között.

Csak az a gond, hogy orbán poziciójában nem igazán az az értékmérő tulajdonság, hogy hány fanatikus szektatárs tapsikol örömében, ha meglátja!

Kapjatok magatokhoz orbánhitű testvérek, hiszen még ott sem ismerik, ahová egyetlen EU-s vezetőként elrepült díszelegni!

Hát közröhej tárgya, kedves fideszes elvtársak, tisztelt hölgyeim, uraim, egyéb..!

Ok a büszkeségre, ugye?

Mielőtt letagadnátok, még egyszer:

index.hu/mindekozben/poszt/2019/01/02/kiderult_miert_orult_annyira_orban_latogatasanak_a_brazil_elnok/

paraszthajszal 2019.01.03. 09:54:57

@Orbán veje: Haver! Költözz Hollandiába, és szívj el egy-két spanglit:
mindenszo.hu/hogyan-szerepelt-volna-a-fidesz-mas-orszagok-valasztasi-rendszereivel-ime/

Csak arra figyelj, hogy Hollandián kívül más EU-országokba ne költözz, mert mindenhol csak fognád a fejed a szörnyűbbnél szörnyűbb választási rendszerek miatt!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 09:56:51

@antiinternáci: Bízzatok csak a nemlétező kurva nagy fölényetekben, az a jó minél jobban elbízzátok magatok. A lényeg, hogy a nemzet többsége rühelli a kormányt, kiemelten a hazug, tolvaj vezetőjét. Ezt a szavazásokon rendre bizonyítják. Előbb utóbb megbukik a csaló, csak idő kérdése, mikor húzza ki a gyufát végleg. Az nb1 meg szóra sem érdemes, semmirekellő botlábú idióták gyülekezete, amilyen az azt pénzelő csuti pszichopata faszkalap.

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 10:00:07

@GIeccsertetű: "Bízzatok csak a nemlétező kurva nagy fölényetekben" bazmeg 2010 óta ezzel biztatjátok magatokat :) azért ennyi idő után az értelmesebbje elkezdene gondolkozni azon az opción, hogy mégse neki van igaza, benneteket persze nyilván nem fenyeget ez a veszély.

István Tamasi 2019.01.03. 10:02:54

Száz szónak is egy a vége. a csúti disznópásztor akkor is csak egy suttyó marad ha akárhány magánrepülője vagy kisvasútja van.

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 10:03:05

@paraszthajszal: Hollandiában is fideszkormány lenne, szóval nem lenne ott se előbbre az orbánfóbja.

Orbán veje 2019.01.03. 10:05:05

@paraszthajszal: A szavazatok aránya és a mandátumok aránya között Európában nálunk a legnagyobb a torzítás.

444.hu/2018/04/16/itt-egy-egyszeru-grafikon-amely-megmutatja-miert-a-magyar-valasztasi-rendszer-torzit-a-legjobban-europaban

Ezen a nickeden is beégtél te rohadék orbán troll. Esetleg próbálj hazudni a szájbabaszott fideszes kurva anyádnak.

Kunhallmi Agnes 2019.01.03. 10:05:23

"Pár hónap alatt teljesen lenullázta Orbán a saját imázsát"

Egyertelmu, hogy az Orban a bukas fele menetel. Valoszinuleg a jovoheten akkorat fog bukni, hogy az ajto adja a masikat.

AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2019.01.03. 10:09:10

@Orbán veje: BAROMSÁG !!!!!!

Makron a szavazok 17 %-val a parlamenti helyek 74 %-át szerezte meg. Neki tényleg nincs valódi támogatottsága, ezért akarják meglincselni az emberek. Ha a Francia választási rendszerünk lenne, Orbánnak 95 %- a lenne.

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 10:13:09

@Orbán veje: Nőjétek ki a ballibmatekozást. Választást kell nyerni nem szareredménymegmagyarázást

Orbán veje 2019.01.03. 10:14:41

@AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR:

Ezen a nickeden is hazudsz te rohadék orbántroll, hiszen korrekten belinkeltem az Euronews adatait.

Tudod mit haver? Fogd az összes nickedet és húzzál el a szájbabaszott hazug fideszes kurva anyádba, mert az a legegyszerűbb.

Helga Beauty Salon. 2019.01.03. 10:19:09

@GIeccsertetű: "És abba már bele se merek gondolni, mi lett volna, ha orbánctetű nem csalja el a választást, nem manipulálja a közmédiát, puccsolja meg a választási törvényt, és hekkeli meg a választási szofvert orosz hekkerek segítségével, és nem firkálják át a szavazólapokat az önkormányzati seggnyalói közreműködésével."

Ez nagyon jó! És mi lenne ha bele mernél gondolni?:D
Azt a választási rendszert kell megnyerni ami van és nem egy év múlva is azon agyalogni, hogy egy hat-nyolc fordulós választáson győztetek volna! Pláne hogy még úgy sem! A csalásról is jobb ha kussolsz, mert minden párt delegálhatott bizottsági tagokat, ha szerinted nem stimmelt valami akkor azokat kérdezgesd hogy mi az anyjukat csináltak ott! :D Szegény libst ég az ág is húzza!

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 10:20:30

@Orbán veje:

Értelemszerűen ahol a nyertes jobban nyer, ott a torzítás is nagyobb.
Márpedig az EU-ban senki nem nyert annyival, mint a Fidesz.

Ez az összehasonlítgatósdinak akkor lenne értelme ha a magyar eredményeket néznénk más országok választási törvényeihez.
És ott egyből láthatná a magadfajta ballib agyhalott is, hogy nálunk kevésbé torz a rendszer mint pl Angliában vagy Franciáknál.

Mert ez így csak az agyhalott ballib marhák hergelésére jó.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 10:21:06

@Viszlát és kösz a halakat: Ha valaki azt nem látja át, hogy a nemzet többsége nem őt támogatja, az valami irtózatos nagy politikai pszichopata vadbarom lehet. Ha ez a többség összefog a kreált virtuális fasisztoid államkutyulmány összeomlik mint a híg fos. Ebből látszik hogy a csuti tolvaj célja nem a nemzet egészének felemelése, hanem seggnyaló bandájának gazdagítása. És mivel az ország több mint fele rühelli a csuti csótányt, hamarosan össze is omlik ideiglenes fasisztoid rendszere. Sikerült az országot kettészakítania ennek a kreténnek őt utálókra és imádókra, ennek pedig hamarosan "beérik a gyümölcse" számára. Az őt utálók vagy elzavarják őt a halál faszára, vagy ha ezt erőszakkal megakadályozza, akkor polgárháború robban ki az utálói és imádói között, mivel tolvajtevkenysége hatásának lettek milliárdos nyertesei és vesztesei. . Gondolom senki nem gondolja, hogy ez lesz majd a nemzet egységének a bizonyítéka.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 10:21:06

@Viszlát és kösz a halakat: Ha valaki azt nem látja át, hogy a nemzet többsége nem őt támogatja, az valami irtózatos nagy politikai pszichopata vadbarom lehet. Ha ez a többség összefog a kreált virtuális fasisztoid államkutyulmány összeomlik mint a híg fos. Ebből látszik hogy a csuti tolvaj célja nem a nemzet egészének felemelése, hanem seggnyaló bandájának gazdagítása. És mivel az ország több mint fele rühelli a csuti csótányt, hamarosan össze is omlik ideiglenes fasisztoid rendszere. Sikerült az országot kettészakítania ennek a kreténnek őt utálókra és imádókra, ennek pedig hamarosan "beérik a gyümölcse" számára. Az őt utálók vagy elzavarják őt a halál faszára, vagy ha ezt erőszakkal megakadályozza, akkor polgárháború robban ki az utálói és imádói között, mivel tolvajtevkenysége hatásának lettek milliárdos nyertesei és vesztesei. . Gondolom senki nem gondolja, hogy ez lesz majd a nemzet egységének a bizonyítéka.

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 10:21:23

@Helga Beauty Salon:

A karaván halad, a ballib agyhalott kutya ugat. :)

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 10:22:25

@Orbán veje: "korrekten belinkeltem az Euronews adatait."

ez jó volt, igaz azt se érted mik azok az adatok de ideológiailag eléggé képzett vagy ahhoz, hogy told tovább a hasznosidiótaságot.

Bár a "hasznos" része megkérdőjelezhető, amit müveltek a trágyavillával a szájban beszélő haverjaiddal azért inkább kontraproduktív.

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 10:24:24

@GIeccsertetű: "Ha valaki azt nem látja át, hogy a nemzet többsége nem őt támogatja, az valami irtózatos nagy politikai pszichopata vadbarom lehet. "

Szegény Jó Merkel asszony a maga harmincakárhány százalékával, mindját lemond ha ezt olvassa

Orbán veje 2019.01.03. 10:25:05

@Rettegek mert ballib vagyok: Hülye nickváltogató orbánfasz. Haver ócska fideszpropagandista vagy! Hazudsz mint a geci gazdád.

Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.01.03. 10:27:41

@Orbán veje: Leginkább az bizonyítja, hogy semmi baj a választási rendszerünkkel, hogy Orbánt, már minden elképesztő hazugsággal megtámadták, például a zsidó vagyonok elrablásával. De a választási rendszerrel senkinek sincs problémája, mert tudják jól, AKÁRMELYIK ország választási rendszerét alkalmaznánk, Orbán még nagyobb fölénnyel nyerne. Még az elmebeteg SZARgentininek sem volt kifogása a választási rendszer ellen.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 10:31:31

@Helga Beauty Salon: Felfogtad orbánbirka, hogy senki pártján nem állok? Ne hasonlítgass magadhoz, aki naponta politikussegget nyal. Én a tolvajokat, hazudozókat, csalókat rühellem, nekem hi@ba ugatja naponta el ötször egy állatokat halomra gyilkolászó korrupt tolvaj, hogy ő keresztény, én nem az alapján ítélem, hanem amit tesz. Ha ezt egy liberális teszi ugyanúgy elítélem mintha egy fasiszta vagy kommunista ellentétben veled, aki egy ezresért mg az anyját is eladja orbánctetűnek. Nekem elveim vannak. Igaz az tény hogy a magát kereszténynek valló hazug csalót csak rühelleni tudom, ami nem valami keresztényi, ezért nem is vallom magam sem kereszténynek, sem illiberálisnak, inkább ember szeretném lenni. Az ilyen orbánféle tetveket meg megvetem mint egy rühes szart. Sajnálom, de a becsület mindig megszólal bennem, ami pénzért nem megvehető, mint a hozzád hasonlatos seggnyalóknál.

Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.01.03. 10:36:36

@GIeccsertetű: Kurvára nincsennek elveid, Soros Györgyöt imádod, meg a pénzét, tipikus sorosbérenc vagy.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 10:37:02

@Viszlát és kösz a halakat: A százalékok dobálgatása, nem egyezik meg a szavazatok számával matekzsenikém. De egyébként merkel nem is számolt fel semmilyen demokráciát és parlamentarizmust, a folyamatosság híve, ez a sikere kulcsa. Nem barmolt szét semmit ki sebbségi szavazattal a korábbi rendszerből mint a csuti jogászhatökör, rend is van az országában, nem vernek képviselőket.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 10:41:50

@Orbán 1 GÉNIUSZ: Imádja a faszom azt a múmiát, azt sem tudom ki az. Ha orbánctetű nem plakátolta volna tele mg a faszát is vele, akkor nem is ismerném. De így hogy kiplakátolta, megmutatta a saját gennyedző mivoltát. Számomra ezek kontraproduktívak. Minél jobban görcsöl valakivel a csuti barom, annál jobban bizonyítja az eddig róla alkotott negatív vélenyem. Úgyhogy nálam pont az ellenkezőjét éri el a szarkutyulásaival.

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 10:49:30

@GIeccsertetű:

Soros seggnyaló hazaáruló ballib féreg vagy.

Mindenki tudja rólad.

Faszfej_liberalisok 2019.01.03. 10:51:25

@GIeccsertetű: nem nagyon értem hogy a szerinted meg a fajtársaid szerint a nulla nézettséggel rendelkező MTV-t miért is akarták elfoglalni az agyhalottak? Ha nem nézi senki akkor miért ott akarnak beolvasni kommünikét? :) Vicces kis köcsög vagy te is :)

Helga Beauty Salon. 2019.01.03. 10:51:37

@GIeccsertetű: Sajnálom, de a becsület mindig megszólal bennem, ami pénzért nem megvehető, mint a hozzád hasonlatos seggnyalóknál.

Ha a szüleid arra tanítottak hogy ez a becsület hangja és stílusa, akkor ők is megérhették a pénzüket. Egy szar Soroscsicska libsi gyökeret neveltek belőled, egy ostoba nagyképű szart! Viselkedj tisztességesen, maximum egyharmadot ér a szavad, nem kell őrjöngeni.

Gandosz 2019.01.03. 10:56:46

Azon fogok majd röhögni, amikor az EU parlamenti választáson a Momentum, Déká, LMP be se jut majd. Lesz egy 8% körüli MSZP meg egy 10% körüli jobbik. Toroczkai új mozgalma sem jut be, de ők 2022-re bejuthatnak, átvéve a régi jobbikosokat.

Orbán veje 2019.01.03. 10:57:38

@Viszlát és kösz a halakat: Haver, nem tetszenek az Euronews tényei? Látod, pont ezért nevezünk téged geci orbántrollnak.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 11:06:19

Inkább azon agyaljatok retardált fideszbirkák, hogy mi a vérvörös híg fos az oka annak, hogy a führereteket egyre jobban rühellik az ellenségei. Az önbírálat nem bűn, sőt inkább az viszi előre az embert, nem a folyamatos ellenségkeresés, és a h8ba másban keresése, ahogy a csuti patkányotok teszi.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.01.03. 11:06:29

lenullazta?par honap alatt?
nemmondod?
t' figyu...az eus választásnál meglátjuk.
majd adunk zsepit oké?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.01.03. 11:07:57

@GIeccsertetű: tehat azon kellene gondolkozNUNK hogy az orbángyűlölők miért gyulolik ot egyre jobban?
hat ezen a gyűlölködőknek kellene gondolkodni sztem.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.03. 11:08:32

@FILTOL: Nem nullázhatta le. Annál, hogy egy hazaáruló korrupt geci a miniszterelnök, nincsen lejjebb. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.03. 11:11:04

@Faszfej_liberalisok: "miért ott akarnak beolvasni"

Mert az a k ö z s z o l g á l a t i adó. Nem a fidesz házitévéje, faszfej.

Jó a nicked, faszfej. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.03. 11:13:14

@Orbán 1 GÉNIUSZ: "Soros Györgyöt imádod"

Akkor ő is egy hazafi. Soros György patrióta - a legnagyobb patrióta Széchenyi óta - rengeteg jót tett az országgal az elmúlt 35 évben. Egyetlen hibája, hogy a geci gazdádat támogatta.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.03. 11:15:38

@Rettegek mert ballib vagyok: "nálunk kevésbé torz a rendszer"

Nincs még egy ilyen torz rendszer, hogy az állampárt ezerszer több erőforrással rendelkezik, mint bár mely más párt.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 11:15:58

@GIeccsertetű: Egy vezetőt inkább az tesz naggyá, aki kibékül az ellenségeivel, nem az hogy egyre jobban alátesz nekik. Orbáncgeci sose lesz jó vezető, mert csak a sajátjait szolgálja, az ellenségeinek pedig nem tesz engedményeket, sőt egyre jobban megrühellteti magát a cselekedeteivel. Egy nemzet egészét kell vezetni, nem pedig csak a seggnyalókat. 2010-ben még bíztam abban, hogy orbáncpatkány a kétharmad birtokában megenyhül, de az elmúlt 9 évben bebizonyította, hogy erre képtelen. Mi a faszomért nem cserélitek már le ezt a korrupt pénzéhes tolvajkretént? Lehet hogy nincs jobb nála, vagy ugyanolyan bűnöző. Hú, akkor a bajok súlyosabbak, mint gondoltam, az ország jobbfele rothad.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.03. 11:16:49

@Helga Beauty Salon: "A csalásról is jobb ha kussolsz"

Miért akarod hogy ne beszéljen a geci választási csalásairól?

toronyórátlánccal 2019.01.03. 11:17:30

Egy kis matek.....
Magyarország szavazóinak száma 8.312.264 fő
Fideszes szavazók 2.824.206 fő
A többség, ellenzékiek + "nem szavazók" 5.488.058 fő
A "nem szavazók" nem fideszesek, mert különben rohantak volna szavazni, ezt mindenki tudja.
Lehet jönni a 2/3-dal, meg más számolásokkal, de az igazság akkor is ez........

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 11:18:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ja, ha soros nem támogatta volna a 80-as évek végén, most ez a csuti kretén nem élősködhetne a nemzet nyakán.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.03. 11:19:29

@Gandosz: lehet, hogy a MKKP szerez majd némi meglepetést :-)

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 11:25:12

@toronyórátlánccal:

Választásokig azt hírdeti a ballib agyhalott, hogy rohanj szavazni, aki nem szavaz az bizony orbánra szavaz !

Majd választások másnapján a 10% körül balfaszkodó ballib köcsögökhöz ad minden élő és holt szavazatot, a egykoron csont nélkül lenácizott Jobbikot is beszámolva, a kamupártokét nemkülönben, ahogyan az otthon maradottakat is.

Az azért érdekel, hogy tényleg röhögés nélkül írod ezeket a marhaságokat ? :DDD

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 11:28:44

@Helga Beauty Salon: Tudod vannak akik leüvöltik a hajad és becsületesek(soha nem loptak, csaltak) , meg vannak az olyan öltöny nyakkendős bűnözőhulladékok, mint az orbánfélék, akik mézes mázos szavak kísértében, vihorászva sikkasztanak milliárdokat, vezetik félre nemzettársukat. No én inkább a hőbörgő elsőbe tartozom. Számomra hosszabbtávon az első magatartás eddig mindig bevált, a rövidtávon sikert elérő csalók meg mindig elbuktak. Ez lesz orbáncféreg sorsa is.

Gandosz 2019.01.03. 11:29:10

@toronyórátlánccal: Macronra 43 millióan NEM szavaztak.
Abba lehet hagyni a választásokra hivatkozást. Elvesztették a nemzetellenes erők és pont.

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 11:29:38

@toronyórátlánccal:

Aki nem szavaz azt leginkább senki nem számolja sehova.

Lehetne mondani, hogy elégedettek, és hogy nem akarnak változást azért nem szavaznak.
Vagy hogy lusták.

De hogy milyen okból sorolod őket a változást sürgető, eredményt elfogadni képtelen, balfasz ballibekhez az erősen kérdéses.
Hisz nem szavaztak. Nem akartak véleményt nyílvánítáni, nem akartak változást.

Gandosz 2019.01.03. 11:30:07

@Magánvéleményem: a kutyáknak van egy kicsi esélyük a bejutásra, 1 mandátumra

Helga Beauty Salon. 2019.01.03. 11:31:29

@GIeccsertetű: Inkább azon agyaljatok retardált fideszbirkák, hogy mi a vérvörös híg fos az oka annak, hogy a führereteket egyre jobban rühellik az ellenségei.

Ezen inkább nektek kéne agyalnotok idióta libsik, mert mi tudjuk! Egyszerűen érzik a vele szembeni silányságukat és a tehetetlen dühük gyűlöletben manifesztálódik.
Gondolkodj el pl. magadon, a hülye arrogáns szavaidon és a közönségességeden. Tényleg csak ennyit tudsz, vagy a fent említettek hozzák ki belőled ezt az állatias viselkedést?
Dakota közmondásokat kéne tanulmányoznod fiacskám, nem Marxot.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 11:34:18

@toronyórátlánccal: Ezért vannak kisebbségben. Az pedig, hogy egy kisebbség erőszakkal elnyom egy többséget, előbb utóbb visszaüt, legalábbis a törtnelmi tapasztalatok ezt mutatják.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 11:34:18

@toronyórátlánccal: Ezért vannak kisebbségben. Az pedig, hogy egy kisebbség erőszakkal elnyom egy többséget, előbb utóbb visszaüt, legalábbis a törtnelmi tapasztalatok ezt mutatják.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 11:36:00

@FILTOL: Azok tudják, nekik nem kell ezen elgondolkodni.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.03. 11:37:30

@toronyórátlánccal: A ballibák rendesen beszopták ezt a számmisztikát, amit te is hajtogatsz, DE fogd már fel végre, hogy a választási rendszerrel egyik nyugati liberálf@szfej sem foglalkozik, mert abban semmi különös nincsen. Amíg az ellenzék mindenki másban és minden másban keresi a sikertelenségének okát, addig nem fog rájönni, hogy ő maga a sz@r, a megosztott, a tehetségtelen, a leszerepelt, a hiteltelen stb.... . Megértem, hogy ezt annak felfogni baromi nehéz aki már volt hatalmon, és égő lenne beismerni a bukást, de egyszer mindenképp tükörbe kell nézni....

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 11:37:48

@GIeccsertetű:

Nem árt tisztázni, hogy a ballib elkúrók minden közvélemény kutatás adatai szerint, csak és kizárólag a választás hónapján voltak a legnépszerűbbek, amikor nyertek.

Utána elötte évekig a béka segge alatt voltak, csak a Soros féle pénzemberek a ballib birkákat megették időszakosan sikerrel.

A Fidesz meg évek óta magasan a legnépszerűbb párt.
A ballib elkúrók meg lassan kiesnek.

Helga Beauty Salon. 2019.01.03. 11:39:58

@GIeccsertetű: Tudod vannak akik leüvöltik a hajad ........ Számomra hosszabbtávon az első magatartás eddig mindig bevált...

Nálam nem válna be. :D Hosszabb távon már a pofánverés miatt üvöltenél, nem bírom a hisztériás barmokat akik képtelenek viselkedni.
Erről az üvöltözésről annyit, hogy most hozzád hasonló mentalitású ellenzéki képviselőkkel van tele a parlament, ne mondd hogy nincs demokrácia, a szellemi fogyatékosoknak is van közvetlen képviseletük!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.03. 11:42:05

@Gandosz: Így van, és ez hatalmas eredmény ahhoz képest, hogy se újságjuk, se rádiójuk, se TV-jük nincsen, mégsem picsognak, hogy a fidesz médiatúlsúlyban van, csak teszik a mit jónak látnak, és ennek ömmagában is nagy hírértéke van, főleg akkor, amikor a fidesz rácuppan egy jól időzített péniszre mint pl a csuti kátyú ügye, és saját magából csinál bohócot és jól megszívja ....

szepipiktor 2019.01.03. 11:43:17

Mondjuk aki egy picit is tájékozott, ezeket 1988 óta tudja...
Hogy ma ezek a demagóg közhelyez századszorra is megjelennek itt a blogtérben, csupán a napi propaganda részei, a saját tábor tűzbentartása.
Pontosan úgy, mint a habonyi szekció teszi a túloldalon.
.
Ezekben az írásokban számtalan csúsztatás, szándékos mellébeszélés olvasható, például nem különítik elé a privát repülőgépeket a világ számtalan országában a hadsereg üzemeltette VIP gépektől. Persze a gyűlölt Trump is az Air Fore One-vel repül, a mocskos galád nem ül menetrendszerű járatra. A csútit a privátgépezés miatt kellene támadni, de ahhoz a blogegreknek nincs muniíciójuk, így hadházy-féle stílusban olyan dolgokat támadnak, amik nem leítélhetők.
Nézzük meg a címlapos írását az indexnek, ugya ellenzéki eskütétel...
És kik teszik?
A minősített kisebbség azon vezetői, akik miatt nincs ma már ellenzék.
Mit várnak? Hogy ha a lépcsőre állnak, akkor a sok millió elutasító tömegesen megy rájukszavazni?
És a követelt pontotk...
Csak napi érdekek, semmi közük a valós problémákhoz. Csak az aktuális muníció a maradáshoz.
.
Szóval a csútiról tudott volt mindez, miért kell most úgy megírni, mintha valami aktuális történés lenne?
A Kende-könyvben ezek benne voltak ezek a dolgok, az pedig 17 éve jelent meg!
Ha az embereket ez érdekelné, lett volna idejük megtudni.
Valószínüleg azok, akik a csútit választják, ezek a dolgok nem érdeklik, akiket meg zavar, azok meg nem a botlábú választóik...
Tehát a szokásos propaganda csupán.
És ezzel megint elfedik a bloggerek is az ország súlyos problémáit, felmentést adnak a kedvenc ellenzéki pártjaiknak.
Az ország többsége meg szopik, szopik, rúgja őket a fidesz, köpi őket az ellenzék.
Két aljadék diktatúra hívő halmaz gyalázza az emberet.
.
Egyszer már olvasnék itt olyen írásokat is, amibe a bloggerek a valóságot írják le!
Hogy a két oldal "kéz a kézben" viszi a szakadékba az országunkat.
Mert az egyik TESZI a galádságokat
A másik oldal meg NEM TESZI a dolgát. Kollaboráns, megélhetési szarháziak, az őket támogató, kiszolgáló médiájukkal együtt.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 11:44:07

@Gandosz: Nem is tudtam, hogy Macron is lebontotta a francia demokráciát, elfoglalta a médiákat, a szülővárosában stadiont és kisvasutat épített magának a magyarok pénzén. Ne hasonlítgassuk már egy fejlett liberális demokráciát egy horthysta, fasiszta orbanisztáni pöcegödörhöz. Ott nem lehet kisebbségben megnyert választások után a köztársasági elnök legjobb haverja az ország leggazdagabb embere pár év alatt. Olyat csak fasiszta diktatúrákban lehet, egy balkáni orbáni szarfészekben.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.03. 11:48:01

@Helga Beauty Salon: " ... a szellemi fogyatékosoknak is van közvetlen képviseletük ... "

Akkor te most pontosan kire gondoltál? Semjén Zsóttira vagy Németh Szilárdkára? Esetleg "kurvaerőskép" Bangónéra vagy "ajtónindzsa" Kunhalmira?

Vagy ezeket a fogyatékosokat is képviseli valaki?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 11:50:48

@Helga Beauty Salon: Még mindig nem érted, hogy nem az én üvöltésemen van a hangsúly, hanem a sunyi tolvajokon? Ritka egy kretén lehetsz minimális agysejttel, vagy ami még valószínűbb, hogy számodra a sunyi tolvaj magatartás az elfogadott, és inkább azt tartod követendőnek, mint a becsületes üvöltést. És ilyen bűnöző hulladékokkal van tele az ország, csoda hogy egy tolvaj lehet a miniszterelnök? Nem csoda.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 11:50:48

@Helga Beauty Salon: Még mindig nem érted, hogy nem az én üvöltésemen van a hangsúly, hanem a sunyi tolvajokon? Ritka egy kretén lehetsz minimális agysejttel, vagy ami még valószínűbb, hogy számodra a sunyi tolvaj magatartás az elfogadott, és inkább azt tartod követendőnek, mint a becsületes üvöltést. És ilyen bűnöző hulladékokkal van tele az ország, csoda hogy egy tolvaj lehet a miniszterelnök? Nem csoda.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 11:55:55

@Helga Beauty Salon: De az is lehet, hogy apád nem nevelt meg gyerekkorodban és adott egy jól időzített nyaklevest páréves korodban és üvöltötte le a hajad, hanem inkább arra buzdított, hogy menj, lopd el a játszótársad játékát az oviban, de csak csendben, sunnyogva, lapítva, az ovónéni nehogy megtudja. Közben még magadhoz is kedvesgetheted a játszótársad, hogy ne számítson semmiképpen lopásra.

szepipiktor 2019.01.03. 12:01:21

@Rettegek mert ballib vagyok:
Érdekes kérdést feszegetsz, és jó irányból!
A passzív halmaz nem lusta, nem beletörődő!
Egyszerűen sokan vannak, sokan vagyunk, akik reggel bele akarunk nézni a tükörbe, de úgy, hogy nem köpjük le magunkat!
Mert amíg a rossz-rosszabb vonalon lehet csak választani, addig a normális, becsületes tömegnek nem alternatíva az egyik bőnöző helyett a másikat a kasszához juttatni.
Ha kevesen lennének, még lehetne rájuk fogni, hogy lusták, meg beletörődőek...
De ma a fidesz 36%-a mellett már 33%-ot képviselnek, szemben az össz ellenzék 31%-val szemben (Závecz-mérés!!!!, azaz ellenzéki mérés), tehát közel 3 millió ember nem lehet egyszerre lusta...
Ma ezt a hatalmas szavazótömeget naná, hogy kirekeszti mindkét oldal.
A fidesznek nem kellenek, ők akkor maradhatnak hatalmon, ha othon tartja őket.
Az ellenzéknek meg nem kellenek, mert nem az ő szavazóik, ha azok lennének, akkor 100 ezres tüntetések lennének és nem 0% lenne az időköziken az ellenzékiek eredménye.
Ha ez a 33% megmozdulna - akár a 10%-uk megmozdulna - az ellenzéknek vége lenne, hiszen ezek kizárólag a jobbik irányűba mozdulhatnának, de tavasszal láttuk, nem tették!
Tehát politikusok, bloggerek, a média érdeke, hogy ők otthon maradjanak, ezért köpködik, gyalázzák őket, lusták, beletörődők stb. Csak ne "jöjjenek"...
1/3 emberről beszélünk, miközben 1/3-al a fidesz 2/3-ot ért el a parlamentben...
A passzívak többsége nem fővárosi.
És sok közöttük a fiatal (ők egyeszűen beleszarnak és lelépnek) és a középkorú, akik meg a kádári világban megtanultak túlélni. Nekik a fidesz a kádár rendszer, de utazhatnak, tévézhetnek stb. De az ellenzék nekik nem pálya, nem akarják a balosokat, az ex-mszmpseket, ex-kiszeseket és az új pártmunkásokat sem (kunhalmi, botka), mert emlékeznek a függetlenített KISZ titkárokra, ifjú kommunistákra.
A neoliberálisok meg alapból nem kell nekik, hiszen ők magyarul beszélnek, szereik a hazájukat, Arany, Jókai, Petőfi, Bartók, Kodály a kultúrájuk és nem a google meg az amazon.
És férfi nővel, gyerekek, unokák... hát őket a momentum meg az lmp soha nem fogja elérni. Gondoljunk bele, hogy egyben a fideszesek, a jobbikosok és a passzívak mekkor atömeget jelentenek a balosok és a neoliberálisokkal szemben.
Ez nem az USA, itt nem érvényesülnek a newyorki, losangelesi aktivistaérdekek...
.
Hogy mégis miért rántják be az ellenzékiek ezt a hatalmas halmazt?
Mert rohad kevesen vannak, kell valami mennyiségi érv a napi ostobaságaikhoz.
A fidesz is rendre a teljes nép nevében beszélt, az érvénytelen népszavazást is 98%-os sikernek propagálta.
Az itteni ellenzéki bloggerek is nap mint nap az "ország", a "magyar nép" arculcspásáról ír, miközben az ország nem az ő alig 20%-uk.... Pontosdan mint a fidesz... 1/3-al a NÉP EGÉSZE!
Ezek még kisebb támogatottságal írják, mondják ezt.
.
A passzívak nem lusták!
Várják, várjuk a valódi poltikiai pártot, mozgalmat, egy polgári jobbközép, keresztényalapú pártot, mert ez a magyar jellemző, nem a kommunizmus, bolsevizmus vagy a nácizmus.
És várják, várjuk hogy ezek eltakarodjanak, a sleppjükkel, médiájukkal, újságíróikkal, bloggereikkel együtt.

Gandosz 2019.01.03. 12:01:36

@GIeccsertetű: nevetséges.
Macron 2017-ben csak saját fodrászra 30 ezer eurót (10 millió forintot) költött, feleségét királyi dáma címmel akarta kitüntetni, évrétkelő beszédének rendezvénye félmillió euróba (160 millió forint) került, Versaillesi palotájában a függönyöket 170 millió forintért cseréltette le.
Nyilván neked szimpatikus, mert emellett egy nemváltó muszlim néger kábítószerkereskedővel barátkozik.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.03. 12:08:54

@GIeccsertetű: Tudod, az a baj, ha egy viszonylagos csöndben valaki elkezd tolvajt, meg rablót ordítozni, és senki sem veszi azt magára, azaz senki sem kezd el menekülni, akkor jön az, hogy az ordibáló pofára esik, mert mindenki őt nézi, hiszen semmi más nem történik, mint amit megszoktak, csak egy f@sz elkezdett ordítani ....

Ha alaposan megnézed, most id ez történik, a politikusok rendszeresen belesz@rnak a ventilátorba, így, ha valaki elkezd ordítani hogy a másik belesz@rt és mutogat, akkor a többi értelmetlenül fog állni, hogy miaf@sznak üvöltesz te barom, tegnapelőtt te sz@rtál bele...

Nézzünk tényeket: amikor a kurcsányiták és a maszopiták rendőrterrort kezdtek emlegetni, akkor vált végképp hiteltelenné a teljes decemberi tüntetéssorozat... ezt megfejelte az Kunhalmi az "Ajtónindzsa" és a "Kurvaerőskép" Bangóné, ők ketten a hiteltelenség mellé még nevetségessé is tették az egészet ...

Amíg nekünk ilyen ellenzék jut, addig a Csuti Törpenapóleon röhög a markába :-(

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 12:09:49

@Gandosz: Ha mindez igaz, akkor ezek a párszázmilliós tételek fasorban sincsenek orbánctetű többszázmilliárdos sikkasztásaihoz. Ezzel is igazoltad, hogy orbáncgeci sokkal nagyobb tolvaj. Kösz, hogy rávilágítottál, mert mindezeket nem tudtam.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 12:14:08

@Gandosz: Hány milliárdba került a választóknak a várban most átadott orbáncgeci luxusólja? 20-30 milliárd? Ne gyere itt nekem függönyökkel meg karnisokkal, amikor orbáncpatkány egy jóval szerényebb, csóringerebb gazdaságú ország nemzeti jövedelmének sokkal nagyobb hányadát sikkasztja el percenként.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 12:21:05

@Magánvéleményem: Az üvöltés nem is a tolvajoknak szól, azok miért is változnának meg? A tolvaj mindig tolvaj marad. Az üvöltés annak a becsületes többségnek szól, akik eddig még parton kívül maradtak, de szeretnének változtatni, és a tolvajokat elzavarni, vagy azoknak, akik megbánták, hogy eddig tolvajokat támogattak.

Helga Beauty Salon. 2019.01.03. 12:28:57

@GIeccsertetű: arra buzdított, hogy menj, lopd el a játszótársad játékát az oviban,

Te most mi a kurva anyádról beszélsz?
Csak kérdezem.
Ez a lopnakozás is annyira szánalmas.
Mit loptak el? Lehet konkretizálni, időpont, összeg, helyszín, feljelentés ügyszáma.
Csak egyet mondj szerencsétlen idióta!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.03. 12:29:25

@GIeccsertetű: Csak nem mindegy, hogy a kiabálás honnan jön... mert jelenleg a "másik tolvaj" aki kiabál.... Hiába becsületes a többség, nem fog mellé állni, mert már ismeri. Ha ezt egy talpig becsületes és nem lejáratott csoport teszi... mint pl a Nolimpia és a Momentum volt annak idején, meg is kapták a tömegek támogatását, lett is valami az ügyükből (olimpia lefújva és netadó visszavonva), csak utána érdektelenségbe fulladtak, mert nem tudták megtartani maguk mellett azokat, akik melléjük álltak.

Helga Beauty Salon. 2019.01.03. 12:35:07

@GIeccsertetű: Hány milliárdba került a választóknak a várban most átadott orbáncgeci luxusólja? 20-30 milliárd?

Kurva jó, mert Gyurcsány kormányzati negyede még többe került volna, akkor nem ugattatok. Persze ez a barom Gyurcsány szokásához híven semmit nem fejezett be, de azt hiszem ezt nem mentség, csak azt bizonyítja, hogy a ballib nem jó semmire.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 12:37:27

@Gandosz: Ja, és ha már ennyire képben vagy aztis leokádhatnád ide, hogy hány millió fillért költött Macron klotyópapírra az elisee palotában.

orgoványi erdőjáró 2019.01.03. 12:38:38

Minél jobban visítanak a szánalmas nyomorult ballibek, annál biztosabb az, hogy jó irányba halad az ország!
Előre, csoffadt testű, agyhalott, lipsi elvtársak a teljes balos anarchia felé! :-DDDD

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 12:41:21

@szepipiktor:

"Mert amíg a rossz-rosszabb vonalon lehet csak választani, addig a normális, becsületes tömegnek nem alternatíva az egyik bőnöző helyett a másikat a kasszához juttatni. "

Most hogy ezut így tisztáztuk, akkor haza lehet menni, hisz tudjuk hogy a ballibb elkúrók lopnak, nem kicsit hanem nagyon.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 13:10:06

@Helga Beauty Salon: De magadra vetted ezt a lopást szépségszalonban seggedet áztató fürdőskurvácskám. Jól gondoltam. Részesültél vagy részesülsz te is a lopott állami szajréból, amit a csuti tolvajbandavezér osztogat, ezért véded annyira azt a patkányt. Csak nem a te szépségszalonodban mossák a pinájukat a vezérkar celebkurvái? Így már érthető ez a harcias ellenállás. Bukik a tolvajbanda, oda az üzlet. Így van ez, aki szarba nyúl előbb utóbb maga is szarossá válik, vagy szaros lesz a keze. Ebből kiszállni már csak szarosan lehet. Nem irigyellek, kurva szar lehet folyamatosan fosni a jövőtől.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 13:16:27

@Magánvéleményem: Nekem aztán tök mindegy ki váltja ezt a mostani gennyláda tolvajbandát. Ha egy másik tolvaj, az sem érdekel. Csak orbánféreg takarodjon. Túlzottan megszedte már magát a hordája, most hadd gazdagodjon más is! Én a demokrácia híve vagyok! Ha mindenki gazdagszik, az nekem csak jó, de azt ki nem állhatom, ha egy fasiszta kisebbség elnyom egy többséget. Ez a fideszgennyfészek túl sokat akar már, minden kéne nekik, a kapzsi patkányokat meg szintén rühellem.

Helga Beauty Salon. 2019.01.03. 13:18:11

@GIeccsertetű: Épületes látvány olvasgatni amit írsz! Egyre hülyébbnek meg zaklatottabbnak tűnsz, teccik! :D

Helga Beauty Salon. 2019.01.03. 13:18:11

@GIeccsertetű: Épületes látvány olvasgatni amit írsz! Egyre hülyébbnek meg zaklatottabbnak tűnsz, teccik! :D

2019.01.03. 13:30:06

@antiinternáci:

Ne terelj! :)

Valami történik a fideszben. Augusztus óta nyilvánvaló, hogy a régi gárda háttérbe szorult.
Lázár sokkal ravaszabb és okosabb, minthogy elemi hibát vétsen.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 13:30:50

@Helga Beauty Salon: Kellemesebb a maszturbáció, ha egy, a szalonodban fideszkurvák által telehugyozott kis gyógymedencében teszed. Javaslom csobbanj oda!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 13:39:18

@Ms.Cunnesburry: Lázár? Elment az eszed? Aki segédkezett a demokrácia lebontásában, az orbánista fasiszta puccsban? Habár amilyen birka a fidesszavazó, az egyik diktátorát lecseréli egy másikra, igazad lehet. Hála istennek a nemzet értelmesebb, fiatalabb része már nyugatról szemléli ezt a fasiszta káoszt, és amikor majd kártyavárként omlik össze, hazatér megalkotni a valódi demokráciát, ami a rendszerváltáskor az ilyen orbánféle gennyekkel zsákutcába jutott. Szerencsére ez a nyugatra menekült értelmiség megmenekül az agymosástól, és felfrissült aggyal alkothat más világot.

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 13:43:44

@GIeccsertetű: Az embert téged olvasva elönti a szekunder szégyen. Szerencsétlen ellenzék...

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 13:46:30

@Orbán veje: Én soha nem vitatkozok azzal, hogy Gizikének nagyobbak a mellei mint a gőzekének, csak nem tartom túl értelmes dolognak ezeket összehasonlítgatni. De ha neked ez rendbeteszi a lelki békédet hát csináld.

2019.01.03. 13:50:27

@GIeccsertetű:

Igen, Lázár. Aki mindezek dacára a perifériára került, gondolom nem önszántából. Nem hiszem, hogy szögre akasztotta ambícióit. Azt sem gondolom, hogy simán lenyeli a Rogánnak szembeni vereséget. A vadászkastély vagy a hatalmas földbirtok kevés éhsége csillapításához.
Te ezek szerint hiszel a fidesz egységében. Én nem.

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 13:54:56

@toronyórátlánccal: "A "nem szavazók" nem fideszesek, mert különben rohantak volna szavazni, ezt mindenki tudja."
a nem szavazók nem szavazók, innentől felesleges az elmélkedésed. Mindemellett minden felmérés azt mutatja, hogy a nemszavazók politikai preferenciája nem igazán különbözik a szavazókétól szóval max erőteljes önbecsapás kedvéért érdemes őket laza mozdulattal hozzáirni az ellenzékhez.

harmadrészt a választások előtt még az volt az európai demokratikus narratíva, hogy aki nem szavaz az orbánra szavaz. Változnak az idők, ez van

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 14:10:41

@Viszlát és kösz a halakat: Mi a fasznak olvasgatsz olyanokat, ami nem tetszik. A másik meg hogy mi a köze az orbánrühellésemnek az ellenzékhez? Se politikus, se képviselő nem vagyok, hála istennek, így érthetetlen az ellenzék és a köztem lévő kapcsolatok feszegetése. Egyszerűen rühellem azt a folyton vigyorgó csuti faszfejet már a múlt évszázad óta, amikor kajánul közölte, hogy ő bizony nem lép koalícióra senkivel, majd fogta magát és kezet fogott a hájfejű torgyánnal. No, akkor már tudtam, ennek a köcsögnek a szava mennyit ér, és ez a véleményem azóta se változott.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 14:10:42

@Viszlát és kösz a halakat: Mi a fasznak olvasgatsz olyanokat, ami nem tetszik. A másik meg hogy mi a köze az orbánrühellésemnek az ellenzékhez? Se politikus, se képviselő nem vagyok, hála istennek, így érthetetlen az ellenzék és a köztem lévő kapcsolatok feszegetése. Egyszerűen rühellem azt a folyton vigyorgó csuti faszfejet már a múlt évszázad óta, amikor kajánul közölte, hogy ő bizony nem lép koalícióra senkivel, majd fogta magát és kezet fogott a hájfejű torgyánnal. No, akkor már tudtam, ennek a köcsögnek a szava mennyit ér, és ez a véleményem azóta se változott.

ZX 2019.01.03. 14:11:31

Ha annyira minden fasza, az ellenzék meg földbe döngölve, akkor miért szopja az összes fideszbirka egymás faszát ezen a blogon tegnap óta?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.03. 14:19:08

@ZX: Fizetésért.

Ahogy látom, egy kis pénzért az annyukat eladnák a fideSSfasszopók.

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 14:20:13

@ZX:

Te meg miről beszélsz ?

Mi csak röhögni járunk ide, a ballib balfaszokon, akik hetnte kétszer elolvassák itt, hogy megbukott az Orbán, és pilognak nagyokat a választások idején, mikor már belelovalták magukat, hogy ők fingják a passzát szelet.

Pedig csak kis foscsírák vagytok, akik a Soros által szervezett puccshoz is csak annyit képesek hozzátenni, hogy ordibálnak háromszázan baromságokat, ha éppen nem esik az eső.

Szánalmasak és röhejesek vagytok ! :DD

ZX 2019.01.03. 14:24:46

@Rettegek mert ballib vagyok: Ti viszont hazaáruló gerinctelen férgek vagytok! Na döntsd el melyik a jobb te faszszopó.

Orbán veje 2019.01.03. 14:26:36

@ZX:

Haver, énszerintem tök jogos a kérdésed. Mindössze annyit tennék hozzá, hogy néhány troll 5-10 nicken nyomja, így hát lényegében saját magukat szopják le.

Továbbá lengyel barátainktól tudjuk, hogy "Orbán úgy leszopta Putyint, hogy azóta felcsapott farokkal jár." Így hát ez a fideszbirkáknál is kötelező.

444.hu/2014/06/23/orban-viktor-leszopta-putyint

:))))

ZX 2019.01.03. 14:26:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Retkes putyincsicskák. Azt sem veszik észre, ha a Kedves Vezér totálisan hülyének nézi őket, ők örömmel nyalják a seggéről a szart is, mert azt hiszik csokifagyi.

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 14:29:39

@ZX: @Orbán veje:

Az a legszebb a magatokfajta ballib fizetett trollokban, hogy még hazudni is segghülyén tudnak csak.
Szánalmas kis aprópénz felveszitek Soros féle álcivilektől, puccsot szerveztek, és minduntalan közröhej tárgyává teszitek magatokat.

Miközben az ország már számtlaanszor bebizonyította, és döntött úgy hogy a ballib hazaáruló férgekből soha többet nem kér.

Alig szavaz valaki a ballib gazdáitokra, hiába bérkommenteltek évek óta 5 nicken ! :DDD

Orbán veje 2019.01.03. 14:32:22

@Viszlát és kösz a halakat: Haver, most meg terelni próbálsz. Ebből is látszik, hogy csak egy geci troll vagy.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.03. 14:37:42

@Rettegek mert ballib vagyok: "röhögni járunk ide"

Ahhoz képest állandóan azon vergődtök, hogy milyen szar itt. Kubatovnál panaszkodjatok.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.03. 14:40:37

@Rettegek mert ballib vagyok: "ballib fizetett trollokban"

Értelmetlen fasságot beszélsz, mint általában.

Mitől lenne baloldali?

Mitől lenne liberális?

Pláne a kettő EGYSZERRE???

Mitől lenne fizetett? Ki fizetne az igazság leírásáért?

Mitől lenne troll? Azért mert te trollkodsz, attól más nem lesz az.

Orbán veje 2019.01.03. 14:42:42

@Rettegek mert ballib vagyok:

Haver, te egy igazi fidióta idióta troll vagy. Sorostól pénzt a sorosösztöndíjas orbán gazdád kapott.

Na most ennek az információnak a birtokában elkulloghatsz a szájbabaszott hazug fideszes kurva anyádba.

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 14:48:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: @Orbán veje:

Itt egyedül ti trollkodtok.

Bérrettegtek parancsra, és a ballib elkúrók visszatértén ügyködtök.

Szánalmas kis puccskísérleten dolgoztok, miközben egy kis eső elmossa a bridzs partit is, nemhogy a forradalmat.

Ballib balfaszok seggét nyaljátok, és Soros nevű retket partriótázod itt fennhangon.
Fizetett senkik vagytok, külföldi zsoldosok !

Ekként is bánunk veletek, ahogy ballib hazaárulókkal szokás ! :DDD
Kiröhögünk titeket ! :DDD

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 14:51:44

@Orbán veje:

Soros valóban pénzelt és támogatott sok politikust EU szerte.

Azokról akik ma is nekik dolgoznak ezek közül, listát is vezet, melyet itt olvashatsz.
legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

A többiek beintettek a vén spekuláns gecinek, mert megérdemli.
Így lehet, hogy ezen Fideszest nem találsz, de ott vannak a ballib gecik, csakúgy mint az országot támadó Sargentini féle férgek:

John Brennan 2019.01.03. 15:06:42

Éljen Orbán, viva Bolsonaro!

John Brennan 2019.01.03. 15:07:50

Éljen Bolsonaro álcivilellenes lépései!!

John Brennan 2019.01.03. 15:08:48

HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!!

ZX 2019.01.03. 15:21:51

@Rettegek mert ballib vagyok: Pont egy bérkommentelő veri itt a nyálát? Nem mindenki megvehető putyincsicska mint ti!

Orbán veje 2019.01.03. 15:24:07

@Rettegek mert ballib vagyok:

Haver! Orbán gazdádat Soros pénzelte. Ez tény.

Úgyhogy a hazugságaiddal mehetsz a kurva anyádba, te szarházi troll.

Dzendör Sztadiz 2019.01.03. 15:24:36

@sZulamith: egyre stupidabb ötletekkel áltok elő, hogy kéne választások nélkül eltávolítani Orbánt. Ha csak 2 évig kormànyozhatna bárki, akkor soha semmi nem valósulna meg, 2 év nem elég semmire. Ilyen rendszerben nem a miniszterelnök kormányozna, hanem a deep state.

6.Lenin 2019.01.03. 15:43:32

@Orbán veje:

Te seggfej, Soros egy lelkiismeretlen spekuláns (ezt saját maga mondja el gy videóban).
Ebből kifolyólag befektető is egyben.
Nehéz, vagy változóban lévő országokban keres hazaárulókat, akik néhány garasért eladnák még az anyjukat is.
Mint minden befektetőnek nem mindig jönnek be a tippjei. Ilyen volt a Fidesz is anno.
Nem jött be a vén spekulánsnak. Talált helyettük másokat.
Ezek képesek bármire is, de szerencsére nincs mögöttük tömeg, csak néhány hozzád hasonló hülye.
Ezt már egy nagycsoportos ovis is képe átlátni.
Te mi a faszért görcsölsz ilyen kérdésekkel? A jelek szerint semmit sem értesz az ilyen kérdésekhez.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.03. 16:06:29

@Dzendör Sztadiz: "2 év nem elég semmire"

Dehogynem. 2 év alatt akár több országot is alulmúlhat a geci, olyan gyorsan csúszunk le a régióban.

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 16:06:54

@6.Lenin:

Soros rájött, hogy a rendszerváltókat és a nemzetben gondolkodókat támogatni sehol nem kifizetődő, így áttért az ex-komcsik azaz ballibek támogatásához, mert ők úgy ugrálnak ahogy ő fütyül.
Plussz így saját frakciója is van a ballib anarchistáknak, akik globálisan csinálják azt amit a spekuláns Soros parancsol EU szerte.
Ezekről készített listát, amin felsorolja a megbízható EU-s politikusokat, mint Sargentini, meg a többi magyargyűlölő pöcsfej.

legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.03. 16:09:26

@John Brennan: "HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!! "

Köszönjük a bátorítást, igazán kedves tőled. Cserébe mi is minden jót kívánunk nektek!

HAJRÁ CSÚTI GECI KIRÁLYSÁGA! HAJRÁ FIDESSFASSZOPÓK!

:))

Orbán veje 2019.01.03. 16:09:42

@6.Lenin: Haver, ezt a nickedet ma még nem is használtad, épp ideje volt elővenni, mert az összes többin már szétszopattak.

Továbbá, az is tény hogy orbánt soros pénzelte. Meg Kövért, Deutcht, Scmidt Máriát meg a többit is.

Tulajdonképpen egy soros pénzelte rohadt kormány van itt a nyakunkon. Ez tény.
Ezek után természetesen nem zárható ki hogy téged is soros fizet. Valószínűleg ezért véded így a fideszes soros fiúkat, te rohadék troll.

ZX 2019.01.03. 16:18:32

@6.Lenin: "Te seggfej, Soros egy lelkiismeretlen spekuláns (ezt saját maga mondja el gy videóban).
Ebből kifolyólag befektető is egyben."

Vagyis nem érdeke Magyarországba fektetni, vannak más országok amik fejlődnek, nem úgy mint mi. Ja mi is fejlődünk, csak negatív irányban.

6.Lenin 2019.01.03. 16:23:06

@Orbán veje:

Cáfoltam valamit?

pénzelte őket, mert gondolta, hogy talált megfelelő hazaárulókat. Nem jött össze.
Mit nem értesz ebben?
Van úgy, hogy a befektető rossz tippet kap, vagy téved. Máskor nyer.
Talált Mo-on hazaárulókat, másokat, akik a hatalomért, pénzért bármire képesek. még magukból hülyét csinálni is.

Láttad az MTVA ostroma nevezetű bohózatot? Világon ekkora balfaszokat máshol nem találni az már tuti. Az öreg fasz szerzett nekünk néhány vidám percet/órát, biztos megérte neki, filantróp a pacák állítólag.

Köszönjük Gyuri bácsi!

Nagyorrú Barbi 2019.01.03. 16:25:52

Csak az ország 2/3-a hisz Orbánnak, neked meg Fing Rájder még anyád sem, akinek nem folytál végig a lábán. Sajnos...

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 16:29:43

@ZX: Soros amit megkeres a spekuláción azt odaadja elnyomott népeknek hogy rázzák le a rabigát. Orbán is spekulál, milliárdokat keres a politikai spekulációkkal kreált sikkasztásokkal, csak ő annyiban különbözik sorostól, hogy a spekulációiból befolyt lopott pénzt nem elnyomott népeknek, hanem a nemzet gázszerelőjének adja, aki majd a csuti politikai pályája végén egy szerződéssel mindent Orbán nevére ír.

ZX 2019.01.03. 16:30:32

@6.Lenin: Ha nekem annyi pénzem lenne ment a gyurinak és az lenne a célom a mit állítasz, akkor nem az ellenzéket támogatnám, hanem nagyságrendekkel olcsóbban találnék néhány maffiózót akik orbánt gyorsan elteszik láb alól. Utána összeomlana az egész fideszmaffia. Szóval az elméleted kurvára megbukott. Az meg, hogy miket képzelegsz kurvára nem érdekel senkit, a cuccról meg sürgősen állj le, nem tesz jót neked.

6.Lenin 2019.01.03. 16:31:02

@ZX:

Volt érdeke, lenne most is, csak nem jön össze.

2012-ben sem, azóta sem. Nincsenek megfelelő emberek (Bajnai pl) és tömegek sincsenek, aki szeretnének váltást, vagy nem ezeket.
Jelenleg az ablakon dobálja ki a lóvéját, és talán reménykedik, hogy 1x bejön. Nagy benne az utálat Mo iránt, némi aprópénzt neki ez is megéri. Ki nem szarja le az öreg faszt?

ZX 2019.01.03. 16:32:24

@Nagyorrú Barbi: Ne hazudj, a valóságban 10/3-ad hisz orbánnak. Nem hallottad? bemondta az M1.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 16:32:32

@Nagyorrú Barbi: Orr(pinocchió) mljeti bánnak az ország 1/3-a hisz, vagy még annyi se. A kétmillió ötszázezer ember a nemzet 25 %-a. No kábé annyi birka van az országban, se több, se kevesebb.

Helga Beauty Salon. 2019.01.03. 16:35:04

@ZX: Vagyis nem érdeke Magyarországba fektetni, vannak más országok amik fejlődnek, nem úgy mint mi.

Jaj de nagy a baj, a nagy Soros nem akar befektetni, ássuk el magunkat mekkora szarok vagyunk!
Elmész te a kurva anyádba a Sorosbibsiddel együtt! Már megpróbált minket meglopni a tetvedék az OTP ügyben, ha másért nem már ezért takarodjon! Faszikám, egyfolytában azt magyarázzuk neki hogy takarodjon, nehogy már még ti sértődjetek meg!

6.Lenin 2019.01.03. 16:37:11

@ZX:

Látom (igaz már régen), neked sincs sok eszed.
És mi lenne, ha lelőnék Orbánt? Kik kerülnének kormányra? Ezek?

Én soha nem mondtam, hogy Soros hülye, sőt Orbán is tehetségesnek tartja, csak nálunk nincs szerencséje. Elvakítja a gyűlölet, az pedig rossz tanácsadó.

6.Lenin 2019.01.03. 16:51:49

@6.Lenin:

Mondjuk azt i eltudom képzelni, hogy az öreg nem is utálja Mo-ot, csak tényleg ilyen szar a felhozatal neki megfelelő politikusokból.

A fideszeseket, főleg Orbánt, tehetségesnek tartotta, támogatta őket, de rossz tipp volt.

Gyurcsány volt, de kiderült , hogy......orvosi eset.
A többiek meg úgy alkalmatlanok bármire is, hogy nem érnek még néhány szót sem.

Nem lehet könnyű élete még egy ekkor gazembernek sem. Nincs ebben a kurva országban még egy tehetséges hazaáruló sem?
Tényleg a leghülyébbek jutottak nekünk?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 16:56:13

@ZX: Nekem meg ha annyi pénzem lenne mint a múmia gyurinak, akkor létrehozatnék egy másik parlamentet az igazi mellett. A fidesznek nevezett bűnbanda demokrácia bohózatában én nem vennék részt, a támogatott pártoknak pedig azt tanácsolnám, hogy ők se vegyenek részt ebben a bohózatban. Fizetném őket egy másik parlamentben, ami egy ellenparlament lenne az orbáni mellett. Ugyanúgy törvényeket hozna, és ugyanúgy törvényesnek kiáltaná ki magát ,mint az orbánparlament. Létrehoznám a saját tévéimet, amit a fidesznek nevezett maffiabanda, ott csak a saját képviselőim szerepelhetnének. Ha a fidesz képviselői pedig be akarnának oda jönni, azokat jól elveretném. Az ellenparlament szavazóinak figyelmét felhívnám arra, hogy csak a saját törvényeket tartsák be, és adókat is csak a saját parlament hatóságainak fizessen.Létrehoznám az új ellenalaptörvényt, ellenválasztási törvényt, és azok szerint működtetném. Erre a gyuri bácsinak biztos meglenne a forrása.

gyurmicsek 2019.01.03. 16:56:48

@6.Lenin: Én vállalom. A Mészáros helyezz az én szomszédom nyeri majd az összes közbeszerzést, de nektek gondolom mindegy.

ZX 2019.01.03. 16:58:38

@Helga Beauty Salon: Pont leszarom hova takarodik a soros, csak könyörgöm, ezt a gecit is vigye magával ha már olyan fasz volt, hogy hatalomra juttatta.

"Kik kerülnének kormányra? Ezek?"

Kire gondolsz? a Másokra? :D Te is pont azt a pártközpontból nyomott szart tolod elém. Ugye megvan hogy AZ ELLENZÉK-nek titulált valami, az minimum 5 különböző párt különböző célokkal, programokkal, emberekkel, elvekkel stb. Csak TI akarjátok elhitetni, hogy egyféle ellenzék van. Igen, most egységesek, aztán ha hatalomra kerülnének szétesnének. DE pont ez lenne az ország számára a lehető legjobb forgatókönyv. Ha nem csak a szar meg a szar közt lehetne választani. O1G hiába ügyködik, hogy csak az ő szara legyen, előb vagy utóbb belekukik.

sZulamith 2019.01.03. 16:58:45

@Dzendör Sztadiz: Nem tudom honnan veszed a 2 évet, mert én 4 évenkénti választást ismerek amerikai példaként. Ott bevált, jól műkődik.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 17:02:36

@6.Lenin: Nekem nem úgy tűnik hogy orr pinocchió bán leszarja az öreg faszt. Teleplakátoltatja vele még a saját kerítését is, lehet még a faszára is nyomott egyet, annyira retteg tőle. Azt se tudta senki eddig ki az a soros, de orbán ggondoskodott róla hogy ismerjük, és támogassuk nehéz küzdelmét a modernkori fasizmussal szemben.

6.Lenin 2019.01.03. 17:03:02

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Forrása most is megvan, de nem olyan hülye, mint te.

Van a választásoknak, kormányoknak egy macerás része: kellenek tömegek, akik támogatják, ha bukik a támogatott, bukik minden, oda a lóvé.

Gyuri bá ettől okosabb. B+.

6.Lenin 2019.01.03. 17:06:41

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Köcsögkém! Orbánt a Gyuri bá kiválasztotta anno, támogatta. Nyilván, hogy akkor személyesen is elbeszélgettek talán. Ismerik egymás gondolatait.

Sem Soros, sem Orbán nem hülyék, veled kapcsolatban viszont nem tenném tűzbe a kezem.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 17:07:51

Gyuri bácsi azért ismeri a fasizmust, jobban mint bárki közülünk, hisz üldözöttként átélte. Azonosítja a jelenkori fasiszta országokat egy számítógépes programkóddal, és azután nyomatja a halom pénzt a fasizmus elleni küzdelemre. Én meg egyetértek vele.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 17:09:01

@6.Lenin: Pedig azért elvárnám, hogy tűzbe tartsd. De ne a kezed, hanem a heregolyóid.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 17:13:04

@6.Lenin: Orbán és gyuri tényleg elbeszélgettek. Akkor gyuri annyi volt mint most a csuti, a csuti meg csitri. Jól elbeszélgethetett a világotlátott vén kujon az ovódás aggyal rendelkező, az apja által hülyére pofozott zöldfülűvel. Azóta persze minden megváltozott. A csuti csótány lett, a gyuri meg múmia.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 17:18:06

@6.Lenin: És mikor beszélgetett a gyuri meg a csitri, ez hangzott el: "Te vagy a kiválasztott! Az erő legyen veled csuti. Én pedig az apád vagyok!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 17:20:40

@6.Lenin: A tömeg megvan, még többen is vannak mint a csuti droid csürhéje.

6.Lenin 2019.01.03. 17:20:55

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Te meg elhülyültél.

Sorost talán inkább motiválna egy fasiszta állam, jó nagy zsidóüldözéssel, nagyot kaszálhatna az öreg. Ennyiben néha álmodik talán egy fasiszta rendszerről, de, hogy ez őt zavarná, főleg a lelkiismeretét, az nagy csoda lenne, szerintem.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 17:31:05

@6.Lenin: Nem ismered a gyuribácsit. Folyamatosan attól retteg, hogy megismétlődik az elmúlt század fasizálódása. Ennek megakadályozásáért akár a teljes vagyonát is feláldozná. Ezért az a nagy küzdelem. Ezt viszont csak úgy lehet elérni hogy a fasiszta nemzeteket eltörlik a térképről, és megalakul USA mintára egy EU. Ha nem lesz benne a fasiszta orbanisztán, neki nem gond. Lehet már le is mondott róla, odadobta őket a kutyák martalékává. Viszont a németek támogatásával egy erős kezdeti Európai egyesült államok hamarosan létrejöhet. A fasizálódó patkányhordák meg ki a lófaszt érdekelnek. Basszák meg az anyjukat.

6.Lenin 2019.01.03. 17:32:25

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Akkor mi is a gond, csöpikém?
Mi nem megy?

Pénzes támogató, tömegek utálják a csüngőhasút. annyi zseni, hogy min. 100 kormányt lehetne kihozni belőlük 5 perccel a választás után, mind-mind adott.

Akkor csak az lehet a gond, hogy hamar elmúlik a szer hatása, ami ezeket az álom képeket kiváltja nálad.

Ugyanis van 1 rossz hírem: még mindig a csuti van kormányon, lassan 9. éve.
Te meg a szertől már totál kész vagy.

6.Lenin 2019.01.03. 17:37:47

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Melyik USA a minta? A mostani, vagy az előző?
Gyurkának nagyon nem mind1. Igaz, másoknak sem.

Szerintem jobban járnál, ha megszüntetnéd a csöpögést (ne verd állandóan a kis kukacod, nagyobb nem lesz tőle)

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 17:38:12

@6.Lenin: Ha létrejön egy antifasiszta EU, német-francia-spanyol tengellyel akkor már gyuri elégedetten húnyhatja le aggódó szemeit a halotti maszkja alatt. Az ilyen kisebb fasiszta államok, mint orbanisztán meg nem oszt nem szoroz. Egy gazdasági bojkottal az őskorba lehet őket visszabaszni.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 17:40:21

@6.Lenin: Az USA nem változott semmit, pár év múlva a jelenleg az élén álló parókás bohóc mehet a levesbe, és a 300 éves alkotmányuk alapján jöhet a következő elnök. Ilyen egy működő demokrácia.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 17:44:39

@6.Lenin: Öreg neked fingod nincs a demokratikus folyamatokról, csak fröcsögsz itt jobb meg baloldalról, demokratákról, republikánusokról. Azért mert az USAban elnököt váltottak még nem lett diktatúra. Az nem az elmaradott orbáni fasiszta diktatúra, ahol a takonyszilárdságú alkotmányt hetente átírja egy pszichopata csuti vadbarom. Ott többszázéves törvények vannak érvényben, teljesen mindegy ki az elnök.

6.Lenin 2019.01.03. 17:47:00

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Csöpikém, ez a ti bajotok, hogy szerintetek demokrácia akkor van, amikor a Gyuri bácsihoz hasonló gazemberek vannak hatalmon, de a jelek szerint ez már egy túlhaladott, és téves elképzelés.
Szar lehetett erre rájönni, és még szarabb ezt feldolgoznotok, de ez nem az én problémám.
Nem megy a megoldás? Mitől menne, csöpikém?

6.Lenin 2019.01.03. 17:52:07

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Figyelj már te fasz.Én csak kérdeztem, hogy melyik USA a minta, mert jelenleg Gyurika igen pedálozik, hogy a jelenlegit megbuktassa, akkor nyilván gondja van vele, nem?
Nem én görcsölök ezzel a problémával, baszod.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 17:58:09

@6.Lenin: Gyuribácsi nincs hatalmon. Neki csak sok pénze van, amivel befolyásolhat seggnyaló politikusokat, mint a fideszes kretének többsége. Azok ha van pénz orbánra szavaznak ha nincs pénz akkor meg másra. Viszont egyet nem tud gyuri bácsi: Nem seggnyaló politikusokat befolyásolni, hiába van pénze, ha az adott elnök nem seggnyaló, akkor gyuribácsinak nincs hatalma. Tehát ezzel meg is bukott az a kurva nagy elméleted, amiről azt hitted hogy a jelenlegi liberális demokrácia halott. Dehogy halott, csak egy seggnyaló nem érti a lényegét, mivel állandóan seggnyalókkal érintkezik, azt hiszi, hogy minden ember seggnyaló. Tudjuk fideszéknél ez a jellemző, de nem mindenhol van ez így. Próbálj meg egy kicsit kijönni a köreidből, és akkor megértheted a demokrácia lényegét.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 18:02:52

@6.Lenin: Az USA az USA. Ott jogállami törvények alapján működnek, holmi spekuláns gyuribácsik nem befolyásoló tényezők. Ha republikánus az elnök, akkor most pár évre gyuribácsi partvonalra kerül, hiába akarja megbuktatni, nem fog neki sikerülni. Mit nem értesz ezen? Te tényleg elhitted a csuti fasiszta führerednek baszki, hogy a soros mindenható!!! Eszméletlen egy balfasz vagy.

BiG74 Bodri 2019.01.03. 18:03:19

Lenullázta magát? Nebassz! Amiket leírtatok, eddig is láttuk, tudtuk! És? Ki van ma kurmányon? Ki szarik bele, hogy mi a baja az ország felének? Csak nem a nulla?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.03. 18:38:20

@BiG74 Bodri: ki volt 2006-ban kormányon, csak nem a Gyurcsány?!

6.Lenin 2019.01.03. 18:47:47

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

" Gyuribácsi nincs hatalmon. Neki csak sok pénze van, amivel befolyásolhat seggnyaló politikusokat, ...."

"Viszont egyet nem tud gyuri bácsi: Nem seggnyaló politikusokat befolyásolni, hiába van pénze, ha az adott elnök nem seggnyaló, akkor gyuribácsinak nincs hatalma."

Ahogy Orbán felett sem volt, és jelenleg sincs.

Az EU politikusai felett viszont van hatalma. Ők megvehetők. Mo-on meg vannak megvehetők, de ők meg hülyék, és soha nem lesznek hatalmon.

Eddig is ezt írtam én is.

6.Lenin 2019.01.03. 18:53:10

@6.Lenin:

Még 1.

Az előző USA kormányt megvette, a mostanit nem tudja. Az előző azt csinálta, amit ő(K) akartak, a mostani nem. Ha bukna, helyreállna a demokrácia, ismét megvehető politikusok lennének hatalmon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.03. 18:58:21

@6.Lenin: abban az országban, ahol parlament képviselőket erőszakosan és törvénytelenül dobnak ki a köztévéből, az nem demokrácia. akkor sem, ha a csuti gecit dobnák ki. ennyikeh, te faszfej, ti ezt nem fogjátok fel, mert geci idióták vagytok.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 19:04:26

@BiG74 Bodri: Mi tudtuk. Sőt én már 1998-ben tudtam milyen ez az orbán. Azóta tudom, hogy a szava annyit ér mint egy döglött béka kuruttyolása. De a liberális demokrata ember naiv, hiszékeny, könnyen megvezethető, mert azt hiszi mindenki jó, mert magából indul ki. Azt hitte sok ellenzéki politikus, hogy orbán egyszer majdkonszolidálódik, és visszaállítható a demokrácia. De orbán nem olyan, ő nem demokrata, hanem fasiszta. Soha semmikor nem tud kibékülni, konszolidálódni. Még 20 év múlva is gyurcsányozni, sorosozni, eu-zni fog. Mert ilyen kretén. Mint Hitler. Talán kezd felébredni az ellenzék, hogy kivel van dolga. Most néztem meg a Churchill filmet, abban ugyanez zajlott le. 1940 nyarán még sok angol politikus a Hitlerrel történő béketárgyalást forszírozta, amikor már Anglia megszállása küszöbön volt. Azonban Churchill nem tágított, fasisztákkal nem alkudozott. No lassan a mi ellenzékünk is felismeri, hogy fasisztákkal nem lehet tárgyalni.

6.Lenin 2019.01.03. 19:08:18

@math0:

Én a fegyveres őr helyében lelőttem volna őket, de egyet mindenképpen.

Megtámadtak, és nem ismertem fel a személyt, és a felmutatott igazolványt messziről hamisítványnak véltem. Ennyi lett volna a védekezésem.
Azért voltam ott, hogy fegyverrel védjem az intézményt, nem vagyok köteles felismerni senkit, és semmit, megfelelő igazolás nélkül.

Elsősorban a képviselők viselkedtek nem megfelelően. Nem volt egyeztetett időpont, és senki nem volt ott, aki igazolta volna, hogy valóban országgyűlési képviselők, és az igazolványuk valódi.

Ez nem babaszar, hogy bármikor játszhatsz vele mat0000000.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 19:13:14

@6.Lenin: Te hüle vagy, most is demokrácia van az USAban, soros nem vett meg senkit korábban sem, azért lehetett most Trump az elnök. Ha az USAban amit te próbálsz bemagyarázni, akkor soros már átíratta volna az USA alkotmányt a sok pénzével, és örökre kinevezné magát, vagy Obamát elnöknek. De erről szó sincs, jelenleg a sorosellenes Trump van hatalmon holnap meg más lesz. Orbán viszont pont ezért nem demokrata, mert átírta a demokrácia szabályait a saját kénye kedvére, hogy örökre hatalmon maradhasson. Ezért nevezzük a jelenlegi magyar rendszert fasisztának, az amerikait meg liberális demokratikusnak.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 19:15:04

@6.Lenin: Ha te hüle vagy és nem ismersz fel egy igazolványt még nem mentesít a felelősség alól.

John Brennan 2019.01.03. 19:17:06

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:
Usában erősek a fasisztoid, nyilas tendenciák, a legutóbbi elnökválasztáson csak éppenhogy vereséget szenvedtek

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 19:20:28

@6.Lenin: De mi köze orbánnak az USA elnökéhez? Magyarországnak is van Sorosa, úgy hívják Orbán Viktor. Tulajdonképpen ő is pénzzel befolyásol önkormányzati és parlamenti politikusokat. Csak az a nagy különbség köztük, hogy Soros a saját, míg orbán a nemzet pénzét bassza el.

orbántrollirtó 2019.01.03. 19:22:09

@6.Lenin:

Te hazug, semmirekelő, gerinctelen orbántroll! Látom ide küldött a geci gazdád hogy terjeszd a hazugságait, de semmi újat nem tudsz már hazudni.

Így hát takarodj az origóra te húgyagyú orbánbérenc, vagy a magyar időkre, vagy valamelyik mészáros napilapra, de ne szennyezd itt nekünk a szabad sajtót, mert ketté lesz hasítva az hülye hazug fejed.

6.Lenin 2019.01.03. 19:23:28

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Pénzzel támogatta a demokraták kampányát, hogy ők nyerjenek. Nem jött be, minek ehhez átírni az alkotmányt?

Kettő valahány millióan szavaztak a Fideszre, az érvényes szavazatot leadók közül, és ezzel biztosították a többséget.
5 millióan meg nem a Fideszre szavaztak, de ezek közül kevesen voltak, aki érvényes szavazatot adtak le.
Többen el sem mentek, mert...

Minek, hiszen tudták, hogy nélkülük is a Fidesz nyer.
Szartak rá, hogy ki nyer.
Erre az ellenzékre akkor se szavaztak volna,ha....

Röviden senki nem tudja miért.

Ha elmennek szavazni, és a többségük a Fidesz ellenében szavaz-mint jó néhány helyen- simán nyer az ellenzék.

A miértre valódi válaszokat kéne megkeresni. Csak a hülyék agyalnak mindenféle más marhaságon.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 19:24:24

@John Brennan: Ki volt az a fasiszta elnökjelölt? Az usaban két elnökjelölt között lehetett választani, egy demokrata és egy republikánus között, akik mindketten egy liberális demokrácia képviselői voltak. Fasiszta párti jelöltről én nem tudok, de szerintem esélye se lenne. Esetleg Trump fasizálódhatna, ahogy orbán, de arra kevés az ideje. Az usa nem úgy működik, mint az elmaradott magyarország. Azt azért megnézném hogy ha az usának fasiszta elnöke lenne, hogyan írná át a többszázéves alkotmányt kénye-kedve szerint, mint orbán.

6.Lenin 2019.01.03. 19:27:05

@orbántrollirtó:

Amennyiben te itt leírhatod a marhaságaidat, én miért nem?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 19:28:31

@6.Lenin: Az usa nem úgy működik, hogy egy párt megnyeri a választást, akkor átírja a többszázéves alkotmányt, módosítja a választtási törvényt, médiatörvényt és még mindent mást, hogy korlátlanul uralkodhasson. Ott még egy fasiszta elnök esetén is a pártja megakadályozná, hogy akkorát dúljon, mint a kretén orbán. Ehhez semmi köze sorosnak, ott az emberek sokkal jobban demokratizálódtak már, mint nálunk. Magyarország vagy 100 évvel le van maradva. Jelenleg éppen a a fasiszta horthy rendszert próbálja visszaállítani.

6.Lenin 2019.01.03. 19:31:04

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

És nekem mi közöm a lelki/szellemi ferdüléseidhez?

6.Lenin 2019.01.03. 19:34:46

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Ha demokratizálódtak volna, akkor elfogadnák, hogy egy demokratikus választáson vesztettek. Pont a demokraták nem tudják ezt elfogadni.

Te érted is amiket itt összehordasz? Vagy agymenésed van?
Fordulj inkább szakemberhez. Kezdem unni a hülyeségeidet.

Dzendör Sztadiz 2019.01.03. 19:35:21

@toronyórátlánccal: akkor számoljunk:hányan szavaztak Maszop ellen, a DK ellen, a Párbeszéd ellen, a Jobbik ellen, a Momentum ellen, az LMP ellen.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 19:38:17

@6.Lenin: A jelenlegi választási rendszerrel sem vagy tisztában, ahogy látom. A fidesz a választási törvényt EGYEDÜL úgy írta át, hogy akkor is ők nyerjenek, ha kevesebb szavazatot kapnak. Mivel egyéni képviselőt úgy választanak, hogy az nyer aki több jelölt esetén is a legtöbb szavazatot kapja egy fordulóban, így ha több jelölt is van akár egy 25%-os támogatottságú jelőlt is automatikusan képviselő lehet, holott alig támogatja valaki. Ez minden csak nem demokratikus. Ilyet csak olyan demokráciában lehetne alkalmazni, ahol csak két párt indul, mint az USAban. Demokráciában egy választási törvényt választások után, többpárti konszenzussal fogadnak el, különben a választásoknak semmi értelme. Én már 2014-ben bojkottáltam volna minden választást az ellenzék helyében, akkor nem jutottunk volna el egy fasiszta diktatúráig. Ez az egy amit elbasztak, de nagyon.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 19:40:57

@6.Lenin: Nem volt demokratikus választás. Kisebbséggel lehet korlátlan hatalmat nyerni, ez nem demokratikus.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 19:44:02

@6.Lenin: Amúgymeg pont az volt a baj, hogy elfogadták, hogy vesztettek 2014-ben egy antidemokratikus fasiszta választáson, ahol senki nem nyert volna. Én el sem indultam volna.

6.Lenin 2019.01.03. 19:49:22

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

A Fidesz úgy írta meg a választási törvényt-látva a nyugati példákat-, hogy aki nyeri a választást, erős, hatékony kormányt tudjon alakítani. Egy soxorosan kifosztott országban ez rendkívül előnyös is lehet.

Ha bármelyik párt megszerzi a többséget, ugyan úgy mindent visz, sehol nincs leírva, hogy mindenki köteles a Fideszre szavazni

Próbálj már meg a valódi válaszokra koncentrálni. Ezért nincs ma Mo-on normális ellenzéki erő, mert képtelenek még a saját lehetőségeit is felismerni.
Valódi válaszok helyett kifogásokat gyártanak, abból is a hülyébbnél hülyébbeket.

Miért nem tud egyik párt sem tömegtámogatást maga mögött?
Mert nem tudnak mit mondani a választóknak.

A választók meg látták az MTVA ostromát, meg a pár tucatos tünteséket, és borzongva belegondolnak, hogy mi lenne itt a vasárnapi választást követő hétfőn, ha ezek nyernének. Vagy visszagondolnak az előző két ciklusban mutatott teljesítményre.

Mi a lófasz ebben olyan bonyolult? Kellemetlen lenne feltárni az igazságot? Igen. Ez a ti bajotok. Én meg pont ezt nagy ívben leszarom, és sajnálom, hogy nincs egy normális ellenzék. Én ennyit tudok ebben tenni.

6.Lenin 2019.01.03. 20:04:12

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Kétlem. Ennyi év alatt csak kellett volna látnod legalább 1 szabályzatot.

Sir Bates dö Hól 2019.01.03. 20:13:04

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: ezek szerint hivatásos voltál: mit gondolsz a kormány által hangoztatott reformról a hadsereggel kapcsolatban?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 22:43:46

@Sir Bates dö Hól: A jelenlegi kormányt nem tartom legitimnek, innentől kezdve számomra reformjai sincsenek.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.03. 22:47:18

@6.Lenin: Egy kifosztott országban fontos lett volna, hogy ne fosztogassák tovább. Sajnos ez nem valósult meg.

Sir Bates dö Hól 2019.01.03. 23:35:01

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: ok, ezzel vannak még így moon páran, meg csak megkérdeztem, mert érdekelt... esetleg úgy feltéve a kérdést, hogy most éppen mit tesz jóvátehetetlenül tönkre a ner a honvédelem területén?

John Brennan 2019.01.03. 23:49:39

Az ellenzék nem legitim, meg kell buknia!!! Csak a választási rendszer aránytalansága miatt kerültek be a parlamentbe!! Nincs mögöttük társadalmi támogatás.

F1 L M 2019.01.03. 23:58:33

@az EU pénzek zsákolója:
""Mi más lenne a téma?"

látod te b@lfasz, ötleted (O1G 2) sincs. :D csak a soros, csak a migráncs :D

ha nem lenne migráncs, na, mi lenne, na?"

Na? Na? Na? Mi lenne? Tőled kérdeztem faszkalap. Válaszolj!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.04. 00:01:14

@6.Lenin:

Le is csuktak volna, és seggbe is basztak volna. Remélem, még megkapod az élettől ezt, nagy esélyed van rá, amilyen idióta vagy.

"lsősorban a képviselők viselkedtek nem megfelelően. Nem volt egyeztetett időpont, és senki nem volt ott, aki igazolta volna, hogy valóban országgyűlési képviselők, és az igazolványuk valódi."

Ezek mind jogi képtelenségek, semmi ilyen nincs a törvényekben, hazudsz, fingod nincs semmiről, idióta vagy. És még te habogsz itt demokráciáról, te pszichopata elmebeteg?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.04. 00:03:00

@John Brennan: "Nincs mögöttük társadalmi támogatás. "

A Fidesz mögött nincs.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.04. 00:09:48

@6.Lenin: "A Fidesz úgy írta meg a választási törvényt-látva a nyugati példákat-, hogy aki nyeri a választást, erős, hatékony kormányt tudjon alakítani. Egy soxorosan kifosztott országban ez rendkívül előnyös is lehet."

Hitler is így csinálta, hasonló magyarázkodással. A magyarázkodásod hülyeség. Álprobléma. Idióta vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.04. 00:13:48

@6.Lenin: Orbán nem nyert 2014-ben és 2018-ban demokratikus választásokat, mert a választások nem voltak demokratikusak. a Fidesz 45% nem nyerés. 45%-ból kétharmadot csinálni nem demokratikus.

John Brennan 2019.01.04. 07:44:07

@math0: reklamálj az ensznél meg strasburgnál meg a helsinki bizottságnál meg a transparenty internationalnál meg a szabadságjogosoknál a brit választási rendszer miatt
rendre 10-15 párt indul, de csak kettőnek van esélye többséget szerezni, a szavazatok 30%-a már elég lehet a többséghez

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.04. 08:05:54

@John Brennan: a brit rendszer miatt reklamáljanak a britek!

csak ez az ócska terelsé megy nektek, kis ócska, geci Fideszes, pszichopata, elmebeteg barmok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.04. 08:07:04

@John Brennan: a brit rendszer miatt reklamáljanak a britek!

csak ez az ócska terelés megy nektek, kis ócska, geci Fideszes, pszichopata, elmebeteg barmok!

orbántrollirtó 2019.01.04. 08:51:38

@F1 L M: Takarodj innen az origóra te rohadt fidesz troll. A hozzád hasonló szarházi hazudozókra ott van nagy szükség.

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.04. 10:44:35

@math0: "45%-ból kétharmadot csinálni nem demokratikus. " 53%-ból 72%-ot csinálni demokratikus?

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.04. 10:46:12

@orbántrollirtó: ezzel a betanított munkával amit végzel mennyit lehet keresni ha nem vagyok indiszkrét?

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.04. 11:06:31

@math0: Hát nem tévedne el az agyadban egy szöke nő se, ezt ismét megállapíthattuk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.04. 11:30:07

@Viszlát és kösz a halakat: na, a Fidióta egy komment után kifogyott az érvekből, mert nincs igaza, és mert idióta. csak azt demonstrálod, hogy ti, Fideszes barmok elmebeteg,ek vagytok,a társadalom legalja, a selejt.

John Brennan 2019.01.04. 15:12:46

@math0: a briteket minősítetted diktatúrának, tehát reklamálj az ensznél, hogy a briteknél diktatúra van

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.04. 16:33:13

@John Brennan: hazudsz. a brit rendszer miatt reklamáljanak a britek!

csak ez az ócska terelés megy nektek. csak azt demonstrálod, hogy milyen kis ócska, geci Fideszes, pszichopata, elmebeteg barmok! vagytok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.04. 16:34:07

@John Brennan: Orbán nem nyert 2014-ben és 2018-ban demokratikus választásokat, mert a választások nem voltak demokratikusak. a Fidesz 45% nem nyerés. 45%-ból kétharmadot csinálni nem demokratikus.

Sir Bates dö Hól 2019.01.04. 16:50:53

@John Brennan: a brit választási rendszert komplexitásában szemlélve teljesen elfogadható, ellenben a ner által buherált még a részleteiben is ellentmondásos, az egészet nézve meg egyszerűen minősíthetetlen...

(jelezd, ha túl hosszú szavakat használok, majd keresek két szótagú szinonimákat)

6.Lenin 2019.01.04. 19:37:27

@math0:

Nemrég láttam az egyik csatornán-Viasat history, ha jól emléxem-ahol azt fejtegették, hogy tulajdonképpen a jelenlegi EU az alapjait tulajdonképpen Hitler gazdaság politikájának köszönheti. Hitler nem gazdaságilag bukott meg, sőt.

Mikor szánod már rá magad, hogy elmégy egy szakemberhez? Nagyon időszerű lenne már.

6.Lenin 2019.01.04. 19:43:37

@math0:

Bármelyik pártnak adott ez a lehetőség. Azt, hogy a legtöbbjük még nálad is hülyébb (pedig ezt nem könnyű meglépni) ne kend a Fideszre.

Minden lehetőség adott ma is, hogy bármelyik magyar párt kétharmaddal, egy erős kormányt alakítson, miután megnyerte a választást.

egy feltételt kellene csak teljesíteniük: tömegek támogassák a programjukat.

Látszólag nekik is, neked is, ez kurva nagy szellemi kihívást jelentett eddig, nem is tudtátok megoldani.
Ezért viszont miért mások a felelősek?

Dzendör Sztadiz 2019.01.04. 19:56:46

@math0: akkor ezek szerint 1990 óta soha senki nem nyert választást? Amúgy jó lenne végre megértened a vegyes választási rendszer működését...
Üdvözlettel, egy fasiszta fidióta fasz fidesztroll

Dzendör Sztadiz 2019.01.04. 20:02:11

@orbántrollirtó: íme az európéer nagyon demokratikus szólásszabadság; csak a balosok mondhatják a magukét, a többieknek kuss. Emlékszünk még a szoclib és mszmp-s időkre. Nem változtatok semmit se.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.04. 20:19:47

@6.Lenin: De a roma felzárkóztató programja sikeres lett.
Lásd orbán.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.04. 20:23:10

@Viszlát és kösz a halakat: Ez az a helyzet volt amikor hoztak egy 80%-os törvényt is?

6.Lenin 2019.01.04. 20:25:00

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Sorosnak semmi köze Orbán sikeréhez (vagy talán csak annyi, hogy felnyitotta a szemét, Orbán szemét, hogy mit is lehet várni a nyugattól)

6.Lenin 2019.01.04. 20:29:45

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Írd már le, te seggfej, hogy mi akadályozza meg a mai ellenzéket, hogy kétharmados támogatottságú kormánya legyen?
Több, mint 5 millióan nem a Fideszre szavaztak.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.04. 20:36:32

@6.Lenin: Kivakarta a retkes putris cigányt a szarból.
gyurcsánynak meg sorosnak is ugyanaz a bűne,hogy nekik köszönhetjük a gazdádat.
Meg persze a hozzád hasonló elvtelen senkiháziaknak.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.04. 20:38:32

@6.Lenin: Ha nem csak egy troll lennél akkor nem agyatlanul hisztiznél arra amit írtam.
De téged ezért fizetnek.

6.Lenin 2019.01.04. 20:44:16

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Már ne haragudj, de akkora marhaságokra, amiket írtok, miként kéne reagálni?

Már egy ilyen lökött jobbikosnak is tudtok örülni?

kozvelemenykutatok.hu/wp-content/uploads/2019/01/jelenlegi_trend-01-1.png
Erre próbálj egy értelmes magyarázatot magadból kipréselni.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.04. 20:44:45

@6.Lenin: Az egyik a megosztottság.
A másik a kiábrándultság.
Csak a magadfajta hithű pártkatona ugrik első szóra,ha a gazdi vakkant egyet.
+ azért valljuk be volt némi turpisság a választások környékén meg a rendszerében.
viki azért csak nem kockáztathatta a kétharmadot.
Nomeg a 10 tévécsatorna által megvezetett emberek.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.04. 20:55:25

@6.Lenin: Fáj az igazság,hogy az egykor komcsi,majd liberális-hejjj de rég volt-gazdádat valamikor a csúnya gonosz soros -psszt halkabban-támogatta?
2010 óta szavazok a jobbikra.
Ezt nem mondta a másik aki használja ezt a nevet?
Behívták a srácot ,hogy jól lejárassák de rábasztak,mert megszopatta ezt a tehetségtelen seggnyaló kis nímandot.
Egyébként a te oldaladon tényleg ennyire kreatív seggfejek vannak?
444.hu ra válaszul kitaláltátok a 888.hu-t.
Húúúú mennyire kibaszott egy kreatív okosság!Ennyire telik azon az oldalon.
A közvélemény kutatáshoz meg gondolom hozzájárul az a tíz tévécsatorna amely folyamatosan sorosozik.
Egyébként az egyik este a tényekben elfelejtettek gyurcsányozni.
Pedig nem azért fizetek adót,hogy ne kapjam meg a mindennapi gyurcsányozásomat!

6.Lenin 2019.01.04. 21:05:35

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Na csaknem vagy olyan hülye, mint aminek mutatni szeretnéd magad.

Megosztottság-Miért megosztott az ellenzék? Miként kormányoznának? Ez miért lenne jó az országnak?

1xű kérdések, amit még az 1xű választó is képes feltenni, és mivel nem kap rá megfelelő válaszokat , mit tehet?

Arra szavaz, akikben lát valami minimális lehetőséget (Fidesz)
Nem megy el szavazni.
Erre az ellenzékre csak az totál elfogult hívei szavaznak. 1re kevesebben.

Adott a következő kérdés, hogyan lehetne ezeken változtatni?
Miért nem erre keresik/keresed a választ?

Én nem ugrom semmiféle vakkantásra, csak én is felteszem ezeket az 1xű kérdéseket.

Aztán látom a válaszokat, MTVA ostroma nevezetű kabarét, agyalágyult jobbikosokat bohóckodni, és automatikusan jön az újabb kérdés:ezekre kéne szavaznom?

Mi a fasz olyan bonyolult ebben?

6.Lenin 2019.01.04. 21:16:05

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

2010 óta a Jobbikra szavaztál.
2010-ben a választások előtt leírtam, hogy aki a jobbikra szavaz, az rossz helyre szavaz. ilyen párt soha nem fog kormányozni, még koalíciós partnerként sem. (TG blogján visszakereshető). Bejött, a jobbik a szétesett.

Te miért gondoltad, hogy egy ilyen párt kormányra is kerülhet ma Európában?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.05. 02:01:33

@Dzendör Sztadiz: Orbán nem nyert 2014-ben és 2018-ban demokratikus választásokat, mert a választások nem voltak demokratikusak. a Fidesz 45% nem nyerés. 45%-ból kétharmadot csinálni nem demokratikus.

idióta Fideszes elmebeteg vagy, akinek fingja nincs semmiről.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.05. 02:03:37

@6.Lenin: például a közpénzből csinált hazugság-plakátkampány.

Dzendör Sztadiz 2019.01.05. 06:40:49

@math0: Matyi, még a tudományos életben is vicces az önhivatkozás...

Dzendör Sztadiz 2019.01.05. 06:52:51

@math0: ez a rendszer a kisebb támogatottságúaknak kedvez, mert ez egy speciális listás rendszer. Arra lett kitalálva, hogy erős támogatotzság esetén se tudjon egyedül kormányozni senki. Ezért van régóta nagykoalícíó.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2019.01.05. 08:57:27

"A másik - igen egyszerű - következtetésünk, hogy nem adhatja elő hitelesen tovább a legkisebb királyfi, a magyarok megmentője szerepet, "
Fenét nem, a szavazói vakhitűek, csomó minden el se jut hozzájuk

6.Lenin 2019.01.05. 09:49:34

@math0:

Te seggfej, az ellenzék talán soha nem hazudik? Az ő kampányaik alapja nem hazugság?
Te akkora köcsög vagy, hogy az már egy döglött kutyának is fáj(hat).

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.05. 10:02:24

@6.Lenin: "az ellenzék talán soha nem hazudik?"

Nem. Főleg, ilyen légbőlkapott összeesküvés elméleteket, minthogy Soros György patrióta bármi rosszat akarna az országnak végképp nem mond.

A fasz gyurcsányt nem sorolom az ellenzékhez, mert a geci szekerét tolja, de ő is csak sima hazugságokkal csalta el a 2006-os választást, amit a geci most naponta hazudik, hogy az ország jobban teljesít, meg dübörög a gazdaság, stb.

6.Lenin 2019.01.05. 10:09:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Amit most írtál, az nem hazugság?

Soros Gy. egy jogerősen elítélt bűnöző, és a patriotizmushoz az égadta világon semmi köze, hiszen egy hontalan.
Egy hontalan, gyökértelen patrióta?

B+, te egy szerencsés ember vagy, már nem fox elhülyülni az életedben (2x nem lehet)

6.Lenin 2019.01.05. 10:15:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Mi a faszomból követel a szakszervezet(ellenzéki támogatással) két számjegyű béremelést, ha szarban van a gazdaság?

B+, te még magadnak is hazudsz, mint az ellenzék is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.05. 11:11:48

@6.Lenin: " az ellenzék talán soha nem hazudik?"

1) az ellenzéki pártok sokkal kevesebbet, és kisebbet hazudnak.

2) amilyen idióta, kis elmebeteg, köcsög fasz elmebajos selejt vagy, az állítás objektívebb és fontosabb részét fel se fogtad:

az ellenzék nem plakátolja tele az országot közpénzből. érted, faszfejkém?! nincs erre módja, lehetősége. amikor utoljára kormányon voltak, akkor meg szintén nem éltek ennyire vissza a hatalommal.

de ezt nem fogod fel, te az egyetlen neuronoddal csak odáig jutottál el, hogy ki hazudik. azt fel se fogod, ami vitathatatlan: hogy Orbánék lopják az adófizetők pénzét, amikor hazudnak. még akkor is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.05. 11:13:59

@Dzendör Sztadiz: a tudományos életben is bevett dolog az önhivatkozás. sőt. fingod nincs a tudományos életről, te kis paraszt, elmebeteg, pszichiátriai szökevény!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.05. 11:22:18

@Dzendör Sztadiz: a tudományos életben is bevett dolog az önhivatkozás. sőt. fingod nincs a tudományos életről, te kis réti paraszt, a kisegítősikolai végzettségeddel!

blogs.scientificamerican.com/information-culture/on-self-citation/

fasznak pofázol olyanról, amiről fingod nincs, még messziről se láttál tudományos konferenciát?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.01.05. 11:25:11

@Dzendör Sztadiz:

1) a német választási rendszer egyszerre képviseleti és arányos. azaz kurvára demokratikusabb az orbáni dikttaúránál

2) az, hogy ennek eredményeként sokszor koalíciós kormány van, az egy pozitívum

btw. az Orbán-kormány is koalíciós kormány, csak a KDNP a Fideszen semmit nem javít, hanem vagy csicskás, vagy valami idiótaságot követelnek

a német koalíciós kormányok ezzel szemben mindig a normális konszenzus irányában kormányoztak. ezért jó Németország, ezért menekül ki oda százezer magyar, és nem fordítva.

6.Lenin 2019.01.05. 11:46:05

@math0:

"1) az ellenzéki pártok sokkal kevesebbet, és kisebbet hazudnak."

Mert kicsik, és hülyék, lassan már senki nem lát bennük semmit, rajtad kívül, de ennek az okát már az óvodások is tudják Mo-on.

Ha sok hülyeséget írsz, az attól még nem lesz igaz.

+

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.05. 13:35:53

@6.Lenin: "Mi a faszomból követel a szakszervezet(ellenzéki támogatással) két számjegyű béremelést"

Mert olyan szegények a magyarok, hogy a román minimálbér már csak néhány euróval marad el a magyartól. Lecsúsztunk az aljára a geci "kormányzása" alatt. Egy soha nem látott hosszúságú és erősségű konjunktúra közepette. EU-segíly pénzeső ellenére.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.05. 13:37:28

@math0: "a német választási rendszer egyszerre képviseleti és arányos. azaz kurvára demokratikusabb az orbáni dikttaúránál"

Tökmindegy. Lehetne százszor antidemokratikusabb is, a geci ezerszeres választási csalásai mindent ütnek.

F1 L M 2019.01.05. 13:42:40

@orbántrollirtó: Ennyit tudsz. Szánalomra méltó vagy.

6.Lenin 2019.01.05. 14:03:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

És egy totál lecsúszott gazdaság mellett követelnek két számjegyű béremelést? Észnél vagy(tok)?

Nem voltam eddig se rólad valami jó véleménnyel, de ennyire hülyének még én se képzeltelek.

Miért nem mennek Romániába dolgozni? Nincs messze.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.05. 14:44:02

@6.Lenin: Az egyszerű választónak elég a 10 tévécsatornán leadott soros meg migráns.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.05. 14:53:09

@6.Lenin: Azért ahhoz a széteséshez kellett ez a választás is.
Ami persze törvényes és tiszta volt muhahahaha.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.05. 14:58:31

@6.Lenin: A sportolóink már a szocik alatt odamentek és valahogy az erdélyiek sem nagyon fognak jönni vagy hazamennek.

6.Lenin 2019.01.05. 15:01:07

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Ne kísérletezz más fejével gondolkodni, a sajátoddal se megy.
Ha egy párt szétesik ezek miatt, az annyit is ér.
(nézd meg honnan indult 90-ben a Fidesz, és hová jutott. Ugyanezt a többi párttal is. A Jobbikot létrehozták a ballibák, most már csak a szavazóik kellenének nekik. Az első alkalommal úgyis dobnák őket is, ahogy a pártot is)

Saba Beowulf 2019.01.07. 10:30:35

@morph on deer:
Megragadtál az első mondatnál / kérdésnél.
Nem számonkértem az objektív tájékoztatást, hanem érdekelt, hogy ha nem az, akkor mi a stratégia a cikk mögött.
Mert számomra csak egy fröcsögésnek tűnik és erőtlen próbálkozásnak (3245 db már biztosan volt előtte, ami kb ilyen), ami eddig még nem vezetett eredményre és engem is csak taszít.

Azt sugallod, hogy ez egy blog, ahol a kiábrándult kormányellenesek elpanaszkodnak egymásnak, olyan, mint a nyugdíjas vitadélután a panelek közötti parkos kiülőben.

Én kérek elnézést, hogy többet várnék el, mert szerintem is vannak aggasztó dolgok a kormányzásban és változás kell (vagy megváltoztatni a kormány politikáját).

Ehhez kellenének normális blogok, amik utat mutathatnak, nem csak fröcsögésorgiákat rendeznek.
Sajnos a natúr panaszkodás kielégít sok embert és már nem lesz kedve / motivációja változtatni / részt venni változtatni akaró közösségekben.

Gyakorlatilag a Fidesz alá játszanak, mert a csalódott tömegeknek mutatnak részleges vigasztalást, ami után lehet visszamenni a való életbe a következő kommentpanaszkodásig...

Ez az én véleményem. Ha nem sokan vallják, akkor ez sem lesz megoldás. Nyilván.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.07. 15:14:31

@6.Lenin: Pedig kibaszott sok itt az egyszerű megvezethető ember.Ez van.
süti beállítások módosítása